Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV5 - 1X155 - 1X156

2012. február 21. 22:45 - Hódos Hajnalka

A válaszom határozott nem. Arra, hiányozni fog-e. Ami hiányozni fog, az ilyen levelek: "nem tudom, feltűnt-e, de vera a kiválóan dokumentált előéletét tekintve fantasztikus megoldást választott fülbevaló gyanánt egy stilizált pöcs képében. gondoltam elküldöm, hátha beépíthető az infó." Be hát. Sőt, meg is mutatom:

Bemelegítésként - mert szükségünk van rá - akkor megosztanám a nagyérdeművel az új vellanybojlerünk műszaki leírásának kezdő sorait. "Ez a készülék nem alkalmazható olyan személy (beleértve a gyermekeket is), csökkentett testi, érzékszervi és mentális képességek, vagy annak hiánya tapasztalataikat és ismereteiket, hacsak nem kaptak felügyelete vagy utasítás érintő, a berendezés személy felelős biztonsági szempontból. Gyermekek felügyelni, hogy azok ne játssz a készüléken." A bojler felett lakó Magnézium Manóra (magnézium anód) ki se térek, pedig szívem szerint róla mesélnék. Jó, befejeztem, csak el kell kezdenem írni a Veráról. Balázs rögtön az öfi elején mutat valamit, á, csak az állást, 44-56 és felhívja a figyelmünket, időben még ott tartunk, hogy a kihi előtt.

Attila lehetőséget kap, hogy egy villáminterjú keretében kifaggassa a lehetséges jelölteket, mert hiába várakozik a nap huszonnégy órájában egy mentő kényszerzubbonyostul a Villa bejárata előtt, Verát csak nem kellett még puskával, nyugtatólövedékekkel leteríteni és leszíjazva elszállítani a Villából. Az első Sehi, hát akkor, róla ennyit. Vera azért áll konfliktusban Attilával, mert annak a kis bandának az utolsó tagja, akik már kihullottak és benne nincsenek hibák. Ő gyakorlatilag egy szent. Nem véletlenül kerülte el a párbajt eddig Attilával, megalázó lenne kiesni ellene. Csaba töke is tele van Verával, nem tudja elképzelni, hogy a dramaturgia meg a tetmozgás nem tudatos színjáték. Pedig nem az, az van, hogy Vera belefáradt abba, Attila keresi vele a kötekedést. A másik hülye már sértve érzi magát, az egyik hülye egyenesen üldözi! Persze, mert botrány, amit megengedett magának itt! Megy a süket szövegelés, mind a ketten mossák ki magukat abból a gödörből, amit ők szartak tele, Attila végül előhúzza a legszánalmasabb kártyát is, azér', mer' nő, mindent megengedhet magának? A válasz még mindig a levegőben lebeg, mint a harmatos libafing, na nézzük a csajszis modellkedős napot, a Zimánylindával meg a Debreczenizitával.

Attila teljesen bepánikol, mert ezek a modell lányok élőben nagyon szépek és asse tudta, mi lesz, le kell vetkőzni és modellkedni kell? Nem, csak igyekeznek betekintést adni, a bagoly ragasztóval a padlóra rögzített hullazsák a kifutó, azon kell kifutni. Seri fél, hogy az Ő Nagy Napja Miss Libás lesz, Vera má' nyavalyog, ő próbálta ezt (is) és ha valami idegesíti, hát ez. Khm. Zita megmutatja, hogy kell levetni egy zakót, hát igen, Attilánál még kiforrja magát, azon meg, hogy a kurvajó nők olyanok, mintha Fecó testvérei lennének, még Csaba is röhög. Attila Bözsének rimánkodik, azt kívánja, a Zújnők aludjanak benn a Villában, hogy Erzsi mit válaszolt, nem hallottam, mert éppen lebasztak, ne kössek csomót az OFC rézkábelre, még kínomban se. Csíz, pózolnak pohárral meg kifutnak egyenként, igen szórakoztató a műsor ezen része, tényleg. Hát még a találgatás, Sehinek halványlila gőze nincs egyszerűen, Vera egy rohadt prédának érzi magát, Csaba nem? Mint egy kis gazella, aki futkározik és le fogják lőni. Helyesbítek, dromedár bazmeg. Attila Fecót baszogatja, mongyamáki, hogy szeretné, ha kiesne, aztán hamleti nagymonológ a riportban ilyen szavakkal tarkítva, mint sors, felelősség, teher.

Kihi után Csaba teát főz, Seri elszív egy cigit, Vera nem akar se komoly dolgokról beszélgetni Attilával, se vitázni. A kocka egyébként el van vetve a Rubicon folyó partján, úgyhogy jaj a legyőzötteknek és valaki jön, lát, győz. Vuk. Csaba végre megvilágosodott, nem hiába volt csomószor zenbe az elmúlt napokban, Attilát várja vissza, ez mi? Na látod bazmeg, ha nem vagy ilyen erkölcscsősz, még haverok is lehettünk volna, pironkodik Attila, na és mit gondolsz, Tuja, mi lesz, ha az Sajtreszelő jön vissza? Csaba azt gondolja, hogy mi van, még a végén megnyeri, bazmeg? Sehi nem akar összebújni Attilával, meg állást foglalni se akar, nehogy a Verának rosszul essen, meg eszébe jutott az is, hogy délután használta a kerámia krumplipucolót, mi lesz, ha Vera keresni kezdi? Ugyanmá, dehogy kerültek közel egymáshoz, Vera tett neki egy szívességet. Hát, Attilám, nekem is tehetne. Nemcsak Vera, mindegyikőtök. Seri szexelni akar gyorsan, mert különben kiveri a ragya, az ország meg nagy összecsapásra számít. Magyarországról van szó egyébként, csak mondom, és addig szavazhatunk, míg le nem zárják a szavazást.

Attila korábban kelt, mint a többiek, kiült a kanapéra és ott nézett bambán, közben azon gondolkodott, mennyi élmény, mennyi mindent történt, blablabla, Vera nagyon csendes lett. Nagyon jó idő van, Csaba és Attila napoznak, Seri cigizik, Fecó valószínűleg az Idegen szavak szótárát bújja a nyugiban, Csaba elcsodálkozik, tán Attila is ember, Kovács Kati: Ha legközelebb látlak, sajnos Seri is énekel, aztán örömködés, mert kipróbálhatják a nyereményautót. A lányok választanak, úgy, ahogy a lányok választani szoktak, szín alapján, úgyhogy a kék. Vera és Seri a kis kilencven lóerő vaddisznóval hasítanak, a fiúk szerint a csajok autója bevásárlóautó, aztán Csabával geciskednek, ha úgyis öt percre lakik innét, akár. Fecót lenyűgözi a huszonegyedik századi technika, jé, eccé köll megnyomni és lemén az ablak! A Villában kiválasztják a Nyertes Autóját, az öt ajtós fekete Tom Cruise lesz az. Az igazmondó urnából cetliket kell húzni, a cetliken érzelmek, arról kell beszélni. Vera nem fél attól, ha kiesik, azzal fog szembesülni, hogy tévedett, mert tudja, milyen szembesülni. Dehogy tudod, anyukám! Attól fél, hogy az Attila iszonyatos módon felidegesíti a párbajon. Attila féltékeny volt Csabára, nemcsak rá, az összes hímriválisra és piszkosul száninak tartja magát amiatt, hogy beleszeretett a Hisztérikába. Igen, Csaba és Fecó bariságára hatással volt, hogy Fecó és Vera egymás seggében lógtak, Vera még mindig nem rontott visítozva senkire, hogy kikaparja legalább a fél szemét, ezért házaspárbajos feladat, hátha majd most.

Verának a fiúk seggét, Attilának a lányok hasát kell fogdosni, hogy felismerjék, melyik az ellenfélé, az is kiderül, Attila alsógatyája zöld, Vera meg nem 75C-s melltartót hord. Csodálkoztam volna, azon a teniszpálya háton egy hetvenötös melltartó, ne vicceskedjünk már. A befejezetlen mondatok feladatnál hálistennek összeugatnak, Vera akkor volt a legcikibb, mikor tudatosan hergelte a Kingát. Attila meg akkor, mikor kiestek a barátai és akkora lett, mint egy kis... pöcs helyett manót mond Vera, pedig biztos pöcsöt akart! Bezzeg neki nem kellettek barátok, hogy ő legyen itt benn valaki! Hö. VVVerának lenni, az valami, tényleg. Attila akkor haragudott a legjobban, mikor Vera lekurvázta az anyját, ezen is összeugatnak, mer' az nem is úgy volt, hanem úgy, hogy Vera szegény nem tudott mit mondani, Attila úgy felhergelte. Igaz, eszébe jutott még az is, hogy beveri a pofáját úgy, hogy kiesnek a fogai, de azért kizárták volna, úgyhogy inkább kurvaanyázott, mert az ő tengermély érzései ezt diktálták. Vera egy ponttal nyer, Fecó megint jobban tenné, ha meg se szólalna, mégis, persze, hogy azt mondja, de durva. A kurvaanyázás de durva. Vera még beleköt Seribe, aztán együtt cigiznek, én röhögök, mert Seri azt mondja neki, maradj finom és nőies, mindezt a kamionosbézbólsapkában, szétvetett lábakkal terpeszkedő Verának, aki ILYEN.

Este igazán testhezálló feladat Verának, kocsmárosné, oppardon pultos, Attila taktikája egyszerű, mint a faék, jóllakat, utána leitat mindenkit. Be is basznak emberesen, ordítozva énekelnek és mindenki elmondja, milyen jól érezték magukat. Még szappanybuborékokat is fújtak, Fecónak meg Veránál csúcsosodott. Végre összecsap a két meghatározó alak, hánemtom, Lolka meg Bolka az volt, de ezek? Kapcs a Villát, hogy érzik magukat, nagyon izgulnak. Viszony kisfilm, Verának picit kellemetlen ezeket visszanézni, nekem az a ruha is picit kellemetlen lenne, amit felszuszakolt magára, ugye a stilizált pöcs fülesről már szót ejtettem a poszt elején. Attila nem akar nagy zárómondatokat, jókat röhögtek, jókat vívtak, a Bözse vizét cserélgessék, mert besárgul, ha meg nem adnak neki enni, megdöglik, Hutyutyu, téged várlak odakint. Legjobb pillanatok, Attila a stúdióban, az van, hogy akasztják a hóhért, de az ma nem ő lesz. Verát nem lehet kirakni a Villából, de valamelyiküknek ma mennie kell. Diplomatikusan határozott lesz, de ha kell, megvédi magát. De ne feledkezzünk el Veráról. Miért ne, kérdezi Attila, bólogatok, majd' leesik a fejem. Vera feszült, rettentően, de nem akar lelkizni. Maradjanak ilyenek, még mindig lehet fordítani, rakják oda magukat. Legjobb pillanatok, érthető okokból ezt nem néztem meg, Vera a stúdióban, Attilával nincs pacsi, mert ezt is tőle tanulta. Persze, Attila beszélni is tőle tanult. Egyébként kemény ellenfél, igen, biztos nagyon szeretik. Mi változna, ha Vera kiesne? A műfű kivirágozna és a falak rózsaszínné változnának. Vera má' meg van bántva, mert Attila reggel beleköt. Mert antiszociális. És azt is mondta, hogy kiszívat mindenkit a Villából. Bement a szobába vetkőzni, és Attila azt mondta rá, hogy fúj. És pinpongoztak az asztalon, mikor ő ebédelt. Attila elismeri, igen, sokszor átlépte a határt. Kisfilmek, finom, pozitív dolgokkal kezdünk, kicsit megnyugszom, szóval a sajtreszelő később jön. Attila pozitív kapcsolatai. Érzelemmentesen akarta pedig. Vera szerint nem volt őszinte kapcsolata, érzéketlenül jött a Villába és felhasználta a kapcsolatait. Eljátssza a hattyú halálát. Még pszichológiai könyveket is olvasott, hogy kell kicsinálni a másikat! Bolondot csinált a műsorból, meg Liluból is! Vera pozitív kapcsolatai kisfilm, legalább három másodpercig tarthatott, de nem tudom, mert áttekertem. Az ő kapcsolatai őszinték és ő mindent fel is vállalt. Fecót és Serit tényleg megkedvelte. Ááááá, jön a sajtreszelős sztori, jé, immunis vagyok rá, van remény! Egyébként a sajtreszelő lehetett volna egy balta is, Attila röhög, na még az kellett volna! Leszállni a baltámról egyszer és mindenkorra!

Attila értékeli a saját játékát, logikai-taktikai játékot szeretett volna, de mindent elbénáztak. Nem gonoszak akartak lenni, hanem taktikázni akartak. De Vera szerint nem, mert Attila a Sátán. Neki vannak érzései, hiába mondja a Csaba, hogy ő tudatosan generál, az egy együttes volt, és nem a mosóporos dobozon olvasta. Az ő konfliktusai már okokozatok, mert elindult a lavina. És őt mindenki báncsa. Kortesbeszédek, Balázs csak annyit kér, Fecó maradjon életben a végére. A Dumagép hadonászással és ugrándozással akarja kifejezni, amit elmondani a boga faszáér nem tud, de most legalább nem sír, meg nem veti magát térdre. Attila saját magának mond kortest, öt hónapja mutatja, milyen ő, aki ezzel tudott azonosulni, nyomjon, hadd legyen a sok szerep után finalista is. Az állás 24-76, Attila remeg, ha ez Vera, az nagyon-nagy pofon lesz! Vera elégedett, mert Attila nem baszta fel az agyát. Így is marad, Attila nyeri a párbajt, Vera búcsúzóul még leszemetezi, Vera Seritől búcsúzik, mert ő maradt az egyetlen női versenyző, hú de rohadtul untam, most meg nézhetem, mi volt előtteközbeutána.

Beadták nekik a pézt, Fecó bazmeg. Igen, megkérdezte, hogy ez igazi-e. Seri olyan fejet vág, mintha közölték volna vele, abban az esetben, ha ő lesz a győztes, a nyeremények átvételének feltétele egy klitorszpirszing behelyezése, és mindezt élő adásban közvetíti a Fókusz, Fecó közben szagúgatja is, van szaga. Seri azért boldog is akar ám lenni, Fecó lekötné a gyerekeinek a pénzt, miután kifizette a kábé kétmillió adósságát, Attilának természetesen már nincsenek vágyai, ő már csak normális életet akar, hüpp. Seri jobban belegondol és levonja a mély konzekvenciát: ez nagyon durva. Üzemi bizottsági ülés occó kínai abrosszal, pogácsa meg bambi nincs, Serin elvtársnőn se kurta a szoknya. Érveket kell felhozni. Mondom, érveket, ezeknek. Reszelős sztori, alap. Mer' az Attila morog és önti az olajat a tűzre. Csaba szerint Vera meg beképzelt, öntelt, arrogáns és még valami. Attila röhög, Vera nem érti ezt, meg a kérdést se. Attila tagadja a szívatások szándékosságát, ő nem volt rosszindulatú soha. Legtöbbször úgy került konfliktusba, hogy viccelt valamivel, amit a másik nem tartott viccesnek. Ezt felénk előre megfontolt szándékú kúrogatásnak híjják, de mindegy, a plafon se szakadt még le. És Attila soha nem mondott megalázó poént. Miből lehet a plafon? Megszületik az ítélet, mindketten sárosak, egyik kutya, másik eb. (Pötyike, bocsánat, nem én mondtam.) Vera belátóbb, Attila nem ismeri el, hogy ő is gyökér. Pedig a határokat illene tudni.

Utolsó veszekedés a kortesek miatt. Vera Fecóval és a hálóban akar lenni, Attila senkivel és ő is ott, mert pakol. Ja, akkor egy büdös bunkó paraszt. Attila kimegy, a hülye nő Attila cuccaival eltorlaszolja az ajtót, a kupac tetejére rárakja a kukát, Attila benyit, a pokoli torony összedől, mécsinátad, méjösszbe? Amíg az ugatást hallgatom, azon gondolkodom, ezt unom jobban, vagy a Kingus nyűglődést és még mindig nem tudtam eldönteni, egy biztos, én Verát ott helyben elástam volna a betonba, szerszám nélkül, a puszta körmömmel. Párbaj után Seri csak öt percet sír, aztán megy bulizni, Fecó a vécében bőg, Attila szerizi Serit és gratulálnak neki, ő a försztlédi, Vera titokleveléből Fecó annyit fog fel, fingja nincs, mi az a mismásolás. Elmagyarázzák neki, én sírok. Attila titoklevele megint csupa móka és kacagás, Vera dugott Petivel és csillogott a szeme, mikor erről mesélt neki. Valaki még a finálé előtt párbajozik, beköltöztek a nyilván kiesettek, Fecó meg sírni fog, mikor Vera elmondja neki, hogy pornózni akart, mert fiatal volt és kellett a pénz. A fürdőben, igen. Lehet, térdre is fog megint borulni.

Címkék: vv5
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sogeking 2012.02.22. 22:55:29

@kárpátia56: Cris puszilgatja Veronikát

nosce 2012.02.22. 22:56:07

@sogeking:
akkor még a tolmács megvan ? :)

MagasMacska 2012.02.22. 22:56:38

@sogeking: Dehogy lesz!! Hát ki feliratozná???

MagasMacska 2012.02.22. 22:57:14

@kárpátia56: Mi nem. Csak az, aki azt írja, hogy a közvetítés moindjárt folytatódik.

hájdí 2012.02.22. 22:58:16

ehh most látom, h kommentelni nem lehet..

sogeking 2012.02.22. 22:59:58

@nosce: persze, Bach Szilvia

@MagasMacska: talán Bandika, ha jól emlékszem tud valamicskét olaszul :D

@jadebulgari: mondjuk nem lesz nehéz dolguk, csak fb+, durva, nyihihi, meg ilyenek :D

MagasMacska 2012.02.22. 23:01:35

@sogeking: Seri kamillázásával bajban lesz...

sogeking 2012.02.22. 23:01:47

ki milyen szóval próbálta beindítani a másik posztot?
(csak hogy ne próbálkozzak feleslegesen)

mukoggy nem jó :D

MagasMacska 2012.02.22. 23:04:10

@sogeking: "Most már lehet?" - de sosem lehet.

MagasMacska 2012.02.22. 23:05:56

Ez a közvetítés olyan, mint a C dúr skála Két egész, egy fél, három egész, egy fél (perc/másodperc)

kárpátia56 (törölt) 2012.02.22. 23:06:48

nincsen élesítve? MÉG MI VÁR???

sogeking 2012.02.22. 23:08:31

az lesz, hogy az első beírás "
már megint nem lehet kommentelni" lesz

MagasMacska 2012.02.22. 23:09:40

Na jó, én feladom. Megyek videót nézni, az nem áll le folyton.

sogeking 2012.02.22. 23:10:09

@kárpátia56: Hajniii, rizsfelfújt szintén nem jó

kárpátia56 (törölt) 2012.02.22. 23:13:22

nekem már a blog.hu akar segíteni, dafke nem kérek belőle! Hajni, gyere már, vagy természetesen élesítsd vagy zaklasd a nevemben a zaklatandót (említve, hogy "kárpátia56 felhasználó sok szociológust ismer, és éjjel se fél bevetni őket)!

genevieve 2012.02.22. 23:17:53

nem mindegy hova írtok?:-DDDD

kárpátia56 (törölt) 2012.02.22. 23:18:13

a posz jó Hajni, de nélkülünk pusztába kiáltott szó!

kárpátia56 (törölt) 2012.02.22. 23:19:06

@genevieve: végülis, megmondtad a frankót, csajé. :D

sogeking 2012.02.22. 23:19:18

úgy látszik, Pötyinek nem jött be a piros margarétás dizájn, és elásta a posztindító billentyűt egy gödörbe :D

genevieve 2012.02.22. 23:19:53

@kárpátia56: na, akkor el is megyek aludni:-)

barakka 2012.02.22. 23:22:27

Csak szólok,van új poszt:)

foxglove (törölt) 2012.02.22. 23:23:20

jaj bekapcsoltam az onlinet, pont mikor vera átsuhant a képernyőn.... egy haspólóban...

sogeking 2012.02.22. 23:27:01

@barakka: igen, de inkább ide írunk, ott spórolunk a hellyel

kárpátia56 (törölt) 2012.02.22. 23:31:30

@genevieve: :D nem eszik olyan forrón. minél több bagolycsajét akarunk.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.22. 23:33:10

@kárpátia56: most volt épp retro party van a villában - mindenről lemaradsz ? :D

Hurri Kán 2012.02.22. 23:35:10

Múkoggy!!! -ra se indul. :(

2012.02.22. 23:44:19

Igazándiból azon sem csodálkoznék ha ez most nem technikai hiba lenne.

liberaliskonzervativ 2012.02.22. 23:47:37

ne röhögjetek, de kajak bekommenteltem, vagy háromszor, h elsőőőő....az új poszthoz.

aztán rájöttem, h már másfél óra eltelt a publikálás óta, olyan nem létezik, h én lehetek az első még így is.

ekkor már feltételeztem, h nem stimmel valami.

2012.02.22. 23:48:38

@liberaliskonzervativ: Inkább azt mondd, Feclinek drukkolsz?

2012.02.22. 23:49:16

@gyvy: Feltételes módot használtam.

sogeking 2012.02.22. 23:49:25

@liberaliskonzervativ: én régebben egyszer egy másik témájú poszthoz elsőztem :)

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2012.02.22. 23:55:24

De komoly, én is megettem az elsőséges trükköt :D
Holnap az első száz komment ez lesz :D

kamarti 2012.02.22. 23:57:07

a BV végén volt élőben a villából, amiben Peti és Eszti éppen Attizott, és Petti azt fejtegette, tudta, hogy neki be kell jönnie, és annyit mondania Attinak, hogy nyugi, mert akkor tudni fogja, hogy nem kell aggódnia és nem kombinálja tűl a dolgokat
ha jól gondolom, ez az onlájnban már nem volt benne, és nyilván az öfiben sem lesz

2012.02.22. 23:59:13

Csepregi Éva és Kóbor János szerelemgyereke a villában.

busifa 2012.02.23. 00:00:29

Hajni és a kis zsiráf! Húú, de durva..!!

Meg a leleplező Pötyi videòk! (gondolom az ùj fekhelyéről) :-DDD

sogeking 2012.02.23. 00:02:38

@szerivan: milyen okleveleket írnak?

2012.02.23. 00:03:06

@sogeking: Leget. Nem érted cunci?

foxglove (törölt) 2012.02.23. 00:03:36

de buták. hát csabi a legjobb seggű, ez könnyű.

kamarti 2012.02.23. 00:04:08

ja, és a BV-ben ma egy nagyon szellemes vers volt, sztem még Sztív is élvezte, ha esetleg valakit érdekel (asszem, ez volt az utsó)

kamarti 2012.02.23. 00:07:01

@foxglove: :) de most nem tudtuk meg, mi lett, Atti kedves szavait viszont hallhattuk

néztem ezt az onlányt vasalás közben - hát szörnyű ez a két hp, ahogy max egymást ölelgetik és egymással beszélnek (a többiekről) oldalvást. Egy sáska és egy hordó :)

Hurri Kán 2012.02.23. 00:07:25

Hűbazz... tiszta Vúdsztokk :DDD

kamarti 2012.02.23. 00:09:32

@gyvy: affenét, Studio54 inkább :)

Hurri Kán 2012.02.23. 00:10:26

@kamarti:
Ha folytattyák a közvetítést, megmondom. :D

kamarti 2012.02.23. 00:11:03

@szerivan: kimás? :) most képzeld el, milyen vénasszonyok lesznek ezek bakker, ha már most ilyenek. a hidegráz mind a kettőtől

kamarti 2012.02.23. 00:13:29

@gyvy: a zene is segített, bevallom :) Jimmy Hendrixet még nem hallottam, de Bee Gees-szel kezdtek, az biztos :)

kamarti 2012.02.23. 00:14:15

Verának és Attinak nagyon megy a pozitív leg...ezés, mit mondjak

2012.02.23. 00:16:33

Miért sír Dya a szobában?

kamarti 2012.02.23. 00:17:08

úgy látom, Dyának is sikerült valami kedveset mondani, mert bőg a szobában
Atti meg egy paraszt megint

kamarti 2012.02.23. 00:18:20

@szerivan: gondolom Atti kedves köszöntője és meleg kézfogása nyomán szakadt el a cérnája (ami amúgy se lehet valami vastag)

2012.02.23. 00:19:27

@kamarti: Szegénynek gyengének tűnnek az idegei.

foxglove (törölt) 2012.02.23. 00:21:12

na ez is félrement, a legmacsóbb gergő lett. szegény vera.

ő-szinte 2012.02.23. 00:21:45

@szerivan: seri hogy ki van kinga miatt:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

kamarti 2012.02.23. 00:23:08

@szerivan: igen, egyértelműen
(Attit már biztos megrúgtam volna párszor pár ember helyében, de hát itt nem egy, hanem 13 tuja volt bakker, ezért lett ilyen truyti ez a széria)

vallatas 2012.02.23. 00:23:16

szegény Dya
valaki hátulról beszólt valamit, Krisz szólt, hogy azt ne...
és utána már csak azt látni, hogy bőg

legmacsósabb lett a Gergeli :-)
hehe

2012.02.23. 00:23:30

@ő-szinte: Azt mondta termékenységi tánc :) Ez egy gogos szájából furcsántorz.

ő-szinte 2012.02.23. 00:23:47

mi volt ez a nagy kirugdosás meg mifaszom itt a blogon????

ő-szinte 2012.02.23. 00:24:44

@szerivan: hehehehehe
az:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

vallatas 2012.02.23. 00:25:09

közben a kirájlány és Sehi összekapott :-D
hehe, de minek veszik ilyenkor el az onlinet?

2012.02.23. 00:25:31

@vallatas: Csak a szilikonjára tett megjegyzést veheti ennyire a mellére.

2012.02.23. 00:26:30

@vallatas: Öfiben mit néznél? A Köki terminált?

vallatas 2012.02.23. 00:28:01

@szerivan: nem, öfit nem néznék.
elég az online

kamarti 2012.02.23. 00:30:39

@szerivan: igen, egyértelműen
(Attit már biztos megrúgtam volna párszor pár ember helyében, de hát itt nem egy, hanem 13 tuja volt bakker, ezért lett ilyen truyti ez a széria)

kamarti 2012.02.23. 00:32:17

na, ettől a díjkiosztótól még a gépem is lefagyott... inkább el is mék
jojszakát nektek!

vallatas 2012.02.23. 00:32:45

Sehi lett a legalfanőbb :-))))
Kirájlány fejét megnéztem volna :-D

Shadi üres oklevelet fog kapni :-D
Gergő szerint ezt érdemli.

sogeking 2012.02.23. 00:33:02

@vallatas: az a két perc, amit naponta adnak? :)

foxglove (törölt) 2012.02.23. 00:33:08

@kamarti: jó éjt, én is megyek csitulni.

vallatas 2012.02.23. 00:34:59

@sogeking: hát ha lenne normális online
:-) úgy értem.

@foxglove: hutyutyu anyukám, még csak most kezdődik a buli.

kamarti 2012.02.23. 00:36:54

jaj, ezt még elkaptam: VV Vera a legorleans-i szűzebb :)

vallatas 2012.02.23. 00:39:22

@kamarti: :-D
kapják a savat, és mennyire örülnek neki
:-D

vallatas 2012.02.23. 00:45:13

Dya ki van akadva, hogy nem a belső értékéről találnak ki leg jelzőt...
ez a csaj de setét :-D

sogeking 2012.02.23. 00:54:48

@vallatas: nem értem, ha már semmi tétje az egésznek, akkor miért veszik ennyire komolyan

ő-szinte 2012.02.23. 01:07:38

@sogeking: biztos a zsé miatt amit kapnak:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2012.02.23. 01:10:47

Szegény Dya úgy néz ki, mint egy rossz transzvesztita...:-O

busifa 2012.02.23. 01:11:00

lehet àm már odaát is kommentelni! :-)

sogeking 2012.02.23. 01:12:02

@ő-szinte: és Bandika túl sokba került volna?

busifa 2012.02.23. 01:19:32

A legtujàbb VV5- ös díját nem osztották ki?

ő-szinte 2012.02.23. 01:36:27

@sogeking: húlllllllllllyyyyyyyyeeee:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
süti beállítások módosítása