Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Kés/alatt 5x01 – Carly Summers

2008. június 03. 13:01 - Madmoazell

Újra itt vannak dokijaink, illetve inkább mi vagyunk ott, ahova ők mentek, ugyanis, ha valaki nem emékezne a 4. évad végére, Dr. Christian Troy és Dr. Sean McNamara átköltöztették az egész bizniszt Los Angelesbe. A rendelőben még egy kosárlabda-palánknak is jutott hely, és míg ezt tesztelik fiaink, megtudjuk, hogy már két egész hónapja a nyugati parton lóbálják a lábukat, meló ugyanis nem sok akad, és még a díszhalak is kipurcannak, nincs miből fizetni a karbantartót. Iiiigen, újra pörög a biznisz.

Sean szokásához hűen morog, hogy minek kellett költözni, de mindenki leszólja, hogy ne parázzon már annyit, majd jönnek a páciensek. Liz kijelenti, hogy a hálivúdi álmot meg kell szerezni, nem pottyan senki ölébe, és elhajtja dokijainkat nyakat, állat, petyhüdt vaginát keresni. A csalik a fiúk lesznek, méghozzá egy olyan bulin, ahol az Angyalok városának felső tízezre teljes tagságával képviselteti magát.

Annyi a bibi, hogy mindenkinek van már saját dokija. Miután kábé az összes hölgy kilőtte magát, Christian beveti csábos mosolyát egy 40-es szépasszonynál, ingyenes konzultációt felajánlva. Mázlijára a hölgyemény ügynök, énekeseket, színészeket támogat, és van egy építő jellegű ötlete. Szívek és szikék. Nem, nem egy nemrég indult plasztikai sebészeti szakújságról van szó, hanem egy vadiúj sikersorozatról, amibe pont két ilyen szép és okos pasi kéne tanácsadni. A sorozat amúgy irtó béna, és bár Seanék majdnem könnyesre vinnyogják magukat rajta, annyira nem profi, de legalább a csajok jók benne. Míg fikázzák a rájuk váró feladat jelenlegi állapotát, megjelenik az első ügyfél is, Bob Easton, aki természetesen szintén a show-bizben utazik. Pechére a dominája legutóbb túlságosan beleélte magát a mókába, a dokiknak pedig el kéne tüntetniük a harapások nyomait. Minél hamarabb.

Miután lezavarták Bob műtétjét, Sean és Christian meglátogatják A forgatást. A producer, Freddy Prune persze rögtön nekiáll őket faggatni a véleményükről, és mivel az elég lehangoló, Christian mindkettőjük nevében felajánlja, hogy megosztják a saját eseteiket az írógárdával. Azt amúgy, hogy a show mennyire béna, A sztár, Aidan Stone is elismeri (ő játssza a mindenkivel dugó szépfiút), ugyanis amint megérkeznek embereink a stúdióba, nekiesik a producernek, hogy ő márpedig musical részt nem hajlandó az ötödik évadig produkálni. Mikor Aidan elrohan, Freddy kiborul, hogy dunsztja sincs, miről fog szólni a következő epizód, Christian pedig gyorsan előadja a punciajkú nő esetét, ami azt eredményezi, hogy azonnal kezdhetnek. De nem ám csak tanácsadóként, szerepelni is fognak benne. Óóóóje.

Az ügynökasszony se tétlenkedik, a sorozat mellett rögtön új pácienst is szerez, aki egyben a napibeteg is, Carly Simmons, színésznő. Carly nem igazán van oda a plasztikai műtét gondolatáért, mondván, hogy ettől nem lesz jobb színész, és különbenis, meg akarja mutatni, hogy egy nő az ő korában lehet szép és kívánatos a tudomány nélkül is. Egy kis botoxban mondjuk benne lenne, de Christian lebeszéli, illetve inkább rábeszéli – egy randira. Sean emiatt persze megint belekezd a morgásba, mondván, hogy elmegy ő a nővel vacsizni a szépfiú helyett, cserébe Christian vigyázhatna Wilburre, úgyis az ő fia, és akkor dadus sem kéne. Pláne, hogy gond akad, és Seannak el kell rohannia otthonról, Bob Easton dominája ugyanis a rendelőben is akcióba lendül, kidobni is alig lehet.

Christian nem tétlenkedik sokáig Carlyval, egyből az ágyba rángatja, tőle nem meglepő módon. Carlyval amúgy van valami bibi, ugyanis kicsit zavarba ejti az, hogy a csávó az ágyból plasztikai sebész, és most biztos megszakérti a testét. A falon amúgy egy bő 18 éve készült fotó függ Carlyról, és mikor Christian ezt meglátja, rögtön odafarol, bejelölni rajta a javítandó részeket, ez pedig végképp betesz a nőnek.

A következő napon van a forgatás próbája. Stifler mamája, azaz Candy a punciajkú, és irtó meggyőzően bőg. Sean nekiáll rendet organizálni, Aidan viszont hisztizik, hogy nem kéne ennyire komolyan venni. Szerencsére Sean meggyőzi a stábot, hogy mégse mindegy, hogy áll a szike a kézben, mire Christian is belelendül, erre persze leidiótázza őket a hisztiscsávó, Sean pedig begurul, és nekiáll üvöltözni, mellette pedig mindenki csak hümmög (igen, mindezt egy levegőre). Még a nap folyamán kiderül, hogy Carly jobban járt volna az új mellekkel Cameron Diaz ugyanis elhappolta előle az autista gyermek anyjának szerepét. Most viszont jöhetnének a cicik, az arcfeltöltés, és a maradék, hiszen a szépségért mindent, ugyebár. Carly azért biztos-ami-biztos alapon aláírat dokijainkkal egy titoktartási nyilatkozatot, miszerint nem köpik el senkinek, hogy mit műveltek vele.

Christian közben jól begőzöl, hogy fogy a haja, és Seannal sérókorrekciót csináltat magának a forgatásra. Sean este levelet kap Matt-től, a tékozló fiútól, aki már nem is olyan kisfiú, ugyanis az előző évad végén összehozott egy gyereket Kimberrel. Hiába, az élet megy tovább, Christian feje meg csupa kiütéses lett az új hajtól. Míg Sean ecseteli, újra rájön a szenvedés, meg az ötlet, hogy tovább kéne költözniük, most New Yorkba, hiszen ott a család, az új unoka, de Christian szerencsére lebeszéli őt az ötletről. Másnap végre ACTION van. Stifler mamája irtó beleéléssel ad az ötleteket az élethű alakítás feltuningolásához, Christian pedig nem kevésbé van rápörögve a forgatás izgalmaira. Sean kicsit nyugodtabban kezeli a szitut, bár a jelenetben kicsit elanyátlanodik. Dr. Troy átveszi helyette a vezetést, ám mivel a haja és a feje úgy néz ki, ahogy, lekeverik a nagytotálról.
A sztárkodás után a fiúk visszamennek a rendelőbe, ahol éppen a dominahölgy készülődik haza. Mikor Sean beront a kórterembe, kiderül, hogy Bob Easton rosszabb állapotban van, mint a műtét előtt volt.

Este az egész brancs (azaz Liz, Wilbur, meg a dokik) együtt nézi a vadiúj Szívek és szikék-et. Stifler mamája isteni, Christianből viszont egy félprofilt lehet csak látni, Sean elvitte helyette az egész párbeszédet. Na erre Dr. Troy jól berág, nekiáll hisztizni, hogy ciki lesz az egész cégnek ez a humbug. Másnap ebéd közben a fiúkat, azaz inkább Seant mindenféle nőcik támadják le ebéd közben, meg néhány potenciális ügyfél is, Christian pedig elszelel. Sean annyira beindul, hogy Aidant, a hisztikirályt is elhívja egy zsírleszívásra tanulni, a változatosság kedvéért pedig most Dr. Troy áll neki a morgásnak. Ki akar szállni a sorozatból, és elvárná, hogy Sean is ugyanezt tegye, de pechére McNamara élvezi a bulit, és esze ágában sincs otthagyni.

Carly műtétjei amúgy nagyon jól sikerültek, Christian meg is dícséri, majd a vizsgálat után nem sokkal, immáron az irodájában előkap egy névjegykártyát, meg a telefont, éééés… felhívja a US Weekly szerkesztőségét, csak hogy szóljon, Carlyt jól megműtötték, nem is akárki, hanem ő. És ez itt a lényeg.

Címkék: kés/alatt
6 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mókus 2008.06.03. 19:56:05

dr. troy nagyon gonosz

Quentin Montargis-ból 2008.06.03. 23:37:42

ahhoz képest, hogy milyen szar a "sorozatbeli sorozat", fél LA azt nézte.

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2008.06.04. 15:46:52

De milyen jó volt már mikor kapcsolódtak a lámpák az elején, meg a híres McNamara/Troy felirat.
Jó kis évad ez is.

candyperfumegirl 2008.06.04. 17:48:39

Én is szerettem az 5. évadot (is), Hollywood illik a Nip/tuck-hoz.

akyyy 2008.06.04. 18:17:19

én azt hittem a végén a dominát hivja:DDD

Madmoazell 2008.06.04. 19:09:35

Az ötödik évadból ez még semmi se volt, a 6-7. rész felé indul be, de akkor, mint az úthenger... Már hiányoltam a tvből McNamaráékat :((
süti beállítások módosítása