Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Grimm 6x07 – A szerelem vak

2018. június 28. 09:00 - Kapitánylány

„Nem szeme lát, csak elméje – s ez okon festik Cupidót szárnnyal, de vakon.” -  Szentivánéji álom

Fenn a hegyekben vagyunk, Monroe szerelmet vall Eve-nek, Nick Rosalee-nak, Adalind Monroe-nak, Eve pedig Nick-nek, persze különböző helyeken, de akkor is mi van? Ugrunk is az időben vissza 36 órát, hogy rájöhessünk mi folyik itt.

01-1.jpg

01-2.jpg

Diana kelti Eve-t, érdeklődik, hogy nem szokott-e fájni a hasa, mert neki igen, ha szomorú. Eve nem igazán érti a kérdést, a kislány ekkor rákérdez, hogy nem hiányzik neki Nick? Persze, de már más időket élünk. Diana-nak hiányzik a másik anyukája, Kelly, esetleg Eve nem tud róla valamit? A nő igen csak feszeng ettől a kérdéstől, szerencsére Adalind bukkan fel és csomagolni küldi a lányát.

Rosalee kávét főzött urának, aki pár szippantás után kitalálja miből készült. A feleség ekkor arra kéri, hogy csukja be a szemét, de Monroe várakozásával ellenben nem 18-as karikás eseménnyel folytatódik a játék (még), hanem Rosalee szülinapi ajándékával. A meglepetés az, hogy az egész csapattal mennek egy szállodába a dúvad születésnapját megünnepelni!

02.jpg

A csomagok készen állnak, Nick érdeklődve tekint Adalind-ra, hogy beszélt-e már a lányával? A nő nemet bólint, a férfi távozása után megkéri Diana-t, hogy az alagútban látott jelekről ne beszéljen senkinek, még az apjának se. A lány megígéri, majd nagy vidáman elindulnak a Renard-hoz. Közben Eve is készülődik a zuhany alatt, majd a tükör elé lép, amiben egy fekete örvény tűnik fel, egy koponya tekint a lányra, majd a berohanó Nick-re. A koponya gyorsan el is illan, Eve pedig örül, hogy végre nem csak ő látta, pont ilyen örvény volt a halálfogásnál is, csak koponyát nem látott. A nő érdeklődik, hogy elmondják-e a többieknek, de Nick szerint először rá kellene jönniük mi ez az egész. Közben Adalind és Diana megérkezik apuhoz, a lány rögtön rohan reggelit készíteni, csoki reszelékes süti mellé palacsinta is készül. Miközben a konyhában ügyködnek, kintről valaki figyeli őket, bajt szimatolok.

03.jpg

Megérkezik mindenki szépen sorban a szálloda portájára, a becsekkolás után majd találkoznak a bárpultnál. Londiner kíséri fel a kis Burkhardt családot az ósdi liften, nagy szemeket mereszt. Izgatottan rohan telefonálni az anyjának, beszélnie kell az apjával, nem hiszi el ki jelentkezett be, az a nyomorult nyomozó!

Renard jóízűen falatozza a csokis kekszet, kislánya pedig a jeleket firkálja a füzetébe. Diana persze majdnem mindent kikotyog a jelekről, csak azt nem, hol az alagút, mert az titok, az apja ne faggassa. Renard készít pár képet a mobiljával a rajzokról, majd megy ajtót nyitni, egy futár cukorsüvegfenyőt hozott, házavató ajándéknak szánták az őrs tagjai. Míg a százados figyeli a kipakolást, addig Diana-t elkábítják és elrabolják. Renard aggódva keresi az egész lakásban, már épp tárcsázni készülne, amikor is elmosolyodik és nassolgatni kezd, he?

04.jpg

Randy apja a fegyházból jelentkezik be, fia örömmel közli, hogy bosszút tud állni, háromszoros adagot ad be nekik a pokoli szerelemből. Keveréklény apuka már el is képzeli, hogy fogják egymást széttépni, Randy mindenképp hívja fel, ha Nick meghalt. Randy bemegy mindenki szobájába szőrzetet szerezni, miközben a bárpultnál Nick első találkozást idézi fel Monroe-val. Randy átváltozva köp bele a megtöltött pezsgős poharakba, majd ezután beleejti a hajszálakat, mindegyik ital más és más színt vesz fel, majd visszavált az eredeti színre. Nagyon igyekszik a tálcával, egy pincérlány majdnem le is borítja az egészet, egy hajszála így is belekerül az egyik pezsgőspohárba. Az asztalnál Monroe megköszöni mindenkinek, hogy eljött, majd visszaemlékezünk arra, ahogy Rosalee megmenti Monroe életét még az első évadban, illetve az első csókra. Randy érkezik meg a pezsgőspoharakkal, a ház ajándéka, mindenki kap egy-egy pohárral, kivéve Hank-et, aki lenyúlja Rosalee részét is. Később Nick „alváshoz” készülődve mereng a pincérről, nagyon ismerősnek tűnik neki, de nem valószínű, hogy azért, mert már letartóztatta valamikor.

05-1.jpg

05-2.jpg

Renard teljes nyugalommal rágcsál, miközben a lánya rajzait nézegeti. Ismeretlen számról kap képet az alvó lányáról, majd csörög is az emberrabló, Grossante hadnagy az, aki sérelmezi, hogy a százados megszegte a szavát. Szóval, ha Renard nem nevezi ki az őrs vezetőjének, akkor megöli Diana-t! A százados csak egy nagyot fúj, nem izgatja a lánya (vagy inkább Grossante) sorsa. Másnap reggel Diana ugye idegen helyen ébred, érdeklődik is Grossante-től hol van. A férfi nem válaszol, csak annyit mond, hogy ő az akit az apukája hátba szúrt. Diana ellenkezik, az Bonaparte bácsi. Grossante feldolgozni se tudja ezt az információt, amikor is a lány szépen kéri, hogy menjenek haza. Grossante átváltozva utasítja el a kislányt, aki ezt nem veszi túl jó szemmel, az erejével kezd el játszadozni a férfival.

06.jpg

A hotelben mindenki furcsán viselkedik másnap reggel, különösen Hank, aki fénylőszem effektus után csak bámulja magát a tükörben. A svédasztalnál találkozó Nick és Monroe csak ímmel-ámmal beszélgetnek, Wu érkezik meg, aki rögtön fénylőszem effektus után a pincérlány után kezd el kajtatni. Monroe Eve-t meglátva, míg Nick Rosalee látványától válik üldözővé, Hank pedig saját magába habarodik bele, nagy lesz itt a baj! Wu az igaz szerelemről kezd el hablatyolni a pincérlánynak, aki ijedten menekül el a szavaló rendőrtiszt elől. Monroe végre utoléri Eve-t, szónokolni kezd, csodálja a lányt, hogy mennyi mindenen ment keresztül, és ő teljesen beleszeretett. Eve ijedten rohan el megkeresni Rosalee-t.

07.jpg

A rókalányt Nick cserkészi be, a férfi összetartozásukról akarja meggyőzni Rosalee-t, ő szerelmes belé! Rosalee rögtön faképnél is hagyja, meg kell találnia a férjét, mert itt nagy a gubanc! Eve szerencsétlenségére Nick-re talál rá, az ő szeme is felizzik, érzelmei kinyilvánítása után lesmárolja a férfit, közben Randy csak mosolyog a terve megvalósulásán. Utolsóként Adalind bűvölődik el Monroe irányába, meg is csókolja a dúvadot, pont ebben a pillanatban ér oda Rosalee. Értetlenül áll a helyzet előtt, főleg miután Monroe elmondja neki, hogy szerelmes Eve-be! A többiek is megérkeznek, szépen össze is vesznek, ez ám a sokszoros szerelmi civódás! Hank közben a tükör előtt énekel, de a kinti veszekedés félbe szakítja, dühösen vonul ki. Rosalee már éppen azt hinné, hogy van még egy normális ember a csapatból, amikor is Hank kint meglátja a tükörképét és újra énekelni kezd magának. A rőtbundásnak ekkor esik le, hogy ez bizony a pokoli szerelem, és már tudja is ki a felelős, rohanva hagyja ott a veszekedő barátait.

08.jpg

Grossante véres arccal rimánkodik a századosnak a telefonban, hogy azonnal jöjjön a lányáért. Renard ígéri magát, de még előtte el kell intéznie pár dolgot, de utána nagyon sietni fog! Grossante könyörög, hogy hamarabb jöjjön, mert végül meg fogja ölni Diana. Meg is érkezik a kislány, aki szerint ez nem is volt jó búvóhely, újra játszadozni kezd az elrablójával. Renard este érkezik meg a lányáért, aki nagyon jól érezte magát, máskor is szívesen játszana Grossant-val, apja megígéri, hogy később is lehetősége lesz rá, a hadnagy nem örül ennek annyira.

09-1.jpg

09-2.jpg

A veszekedés kezd elfajulni, a pincérlány kiborul Wu ostroma miatt, Rosalee pedig lélekszakadva keresi a felelőst. Meg is találja Randy-t, számon kéri a pokoli szerelemért, amit egy pofonnal tesz hathatósabbá. A pincér átváltozva röhögi körbe a lányt, mind meg fognak halni, a rókalány inkább az ő halálát részesítené előnyben. Közben pofonok csattannak el a csapattagok között is, hisztériás rohamok törnek ki, Wu meg akarja ölni magát, mivel a pincérlány visszautasítja, Rosalee-nak igyekeznie kell! Randy közben odaér Wu-ékhoz, a pincérlányt túsznak használja, bevallja, hogy azért csinálta az egészet, mert bosszút akar állni Nick-en. Mindenki átváltozik, a lány a látványtól elájul, így kiesik a kollégája karjaiból, a feldühödött Wu könnyen lelöki a szikláról Randy-t.

10-1.jpg

10-2.jpg

A férfi halálával megszűnik a bűbáj, így szerencsére nem nyírják ki egymást, gyorsan bocsánatot is kérnek és mindenki a saját párjának vall szerelmet. Rosalee közli, hogy egy ámorfajzattal és a pokoli szerelemmel volt dolguk, Nick persze nem ezt mondja a helyi rendőröknek. A helyzet tisztázva, indulhat a szülinapi buli, csak pezsgőt ne kelljen inni!

Ezzel a kis képgalériával szeretnék kedveskedni a fiúknak, ne maradjanak ki mindenből!

Címkék: grimm
5 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gabba 2018.06.28. 20:03:42

Ez nagyon vicces rész volt, kár, hogy nem én kaptam... mert akkor beidéztem volna kedvenc Shakespeare idézetemet AJ fordításában:

PYRAMUS
Oh, hát adj egy csókot ezen a rossz falon!
THISBE
De nem éri ajkad’, csak a meszet nyalom.

eredetiben:

PYRAMUS
Oh, kiss me through the hole of this vile wall!
THISBE
I kiss the wall’s hole, not your lips at all.

Pácsó Ármándó 2018.06.28. 20:23:17

Csatlakozom az előttem szólóhoz, ezen a részen nagyon sokat nevettem, jól megkavarták benne a sza... izé... a szerepeket! :-)) Ahogy mindenki másba és az viszont nem viszonozta és Hank a tükörbe XDDD
Visszavonom Diana észéről alkotott pozitív véleményemet! Ahogy gyakorlatilag mindent elmondott az apjának, amit az anyja megtiltott neki, az ritka nagy facepalm volt és gyakorlatilag a "fényre sötétedő kislány" értelmi színvonalát tükrözte :-) Azt mondjuk rögtön levágtam, hogy miért nem félti őt Renard :-)
Köszi a hogyvoltot Kapitánylány és talán egy hajszállal ( érted?! :-) ) jobban a képgalériát a végén!! Adalind határozottan csinos, de Rozálka a bőrnadrágjában egyenesen vadító! :-))

Gabba 2018.06.28. 20:51:49

ja igen, a képgaléria... nagy köszönet érte tőlem is, nekem Adalindtól indult el a nyálelválasztásom, alig tudtam megvacsorázni :)

Kapitánylány 2018.06.29. 08:20:47

@Pácsó Ármándó: @Gabba: meghallgattam panaszaitokat, hogy nektek sosincs kép! most van! fogyasszátok egészséggel! ;)

Pácsó Ármándó 2018.06.30. 07:35:46

@Kapitánylány: Nagyon jól tetted :-))
süti beállítások módosítása