Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Válótársak 3x04 - Édeshármas kettecskén

2018. január 23. 11:00 - Dzsudibí

Nyitójelenetben Joci és valami idegen bula néznek egymásra szerelmesen a tükörben - Mivan? - kérdi bula - Semmi, csak nézlek - búgja Joci. Szonja ennek úgy fog örülni, mint az egyszeri paraszt az egykulcsos adórendszernek. 1 nappal korábban Szonja éppen pakol, most wellnessezni megy, mert még mindig fáradt, lásztminit volt, nem tehette meg, hogy nem foglal, jön a válasz, amikor Joci kérdőre vonja, hogy mégis miafasz már megint. - De anyádhoz ne vidd őket, oldd meg egyedül! - köpi vissza még az ajtóból, Joci meg gondolom engedelmes jó kutya módjára majd valóban így tesz. 

1.png

Dávid suliba viszi Danikát, ahol ott van Joci következő reggeli bulája, és szomorú arccal közli Dáviddal, hogy sajnos nincs első óra, mert leszakadt a bordásfal, de nincs aki megcsinálja. - Há itt van nekem a Joci haverom, szólok neki! - mondja szolgálatkészen Dávid, aki még nem tudja, hogy nem csak melót, de pártnert is szervez Jocinak ezzel a hívással. 

2.png

Kínosan hosszú képsorok arról, hogy Joci nem tud egyszerre megfogni két hordozót gyerekkel, plusz egy szárítót, miközben a csomagtartót kinyitja és visszazárja, bezzeg ha nő lenne, még elbírna két bevásár szatyrot, a kutya pórázát és két raklap bontott téglát a hóna alatt. Dávid prezentája a meló lehetőséget Jocinak, sőt, addig vállalja az ikrek felügyeletét is. Az iskolában aztán Joci hamar konstatálja, hogy ez a komisz bordásfal bizony nagyobb meló lesz, mint Dávid elsőre saccolta, a másnap reggeli bula alias bordásfal felelős tanárnéni alias Lotti vállalja, hogy addig Joci elhozhatja a pulyákat, és ő majd vigyáz rájuk, míg Joci dolgozik. 

3.png

4.png

Buci, Zsófi és a gyerekek leülnek beszélni méhecskékről, virágporról, meg válásról. Buci felvázolja a helyzetet az utódoknak - Anyukátok és én nem váltunk el, de külön élünk. Vannak problémáink, amiket én okoztam. Eleinte - kezdi Buci, mire a nagyobbik pulya összefoglalja a történteket - Félredugtál édesapám, ne kerülgessük a forró kását. - Hát igen, ha már így rátértünk a lényegre, de nem olyan nagy cucc ez, meglátod majd, te is félre fogsz, vagyis izé dehogy - helyesbít, amikor Zsófi lyukat vág a szíve közepébe lézerszemeivel. - Mindenesetre - folytatja Buci - hibáztam, igen, de anyátok sokkal rosszabb dolgot tett, beleszeretett Petibába, és ez nekem nagyon fáj - mondja Buci elkínzott arccal - Hát akkor most egálban vagytok, nem? - summáz újra a nagyobbik pulya, majd bokros teendőikre hivatkozva elhagyják a tárgyalóteremmé átvedlett étkezőt, miközben Zsófi óvatosan odacsúsztatja nekik a fejenként járó kétszáz forintot és az aktuális havi Hahota magazinokat.

5.png

6.png

Dávid és Tamara válnak (???), Tamara havi kétmillió gyerektartást követel, Dávid maradhat a ház tulajdonosa, ő csupán a haszonélvezeti jogra tart igényt nagyvonalúan, Dávid mostanra visszasírja az óránként kilencvenezret Kornélnál. Otthon főzőcskézés közben panaszkodnak egymásnak Bucival, amikor Joci beállít Lotti NÉNIVEL, aki valamilyen rejtélyes oknál fogva egészen hazáig kísérte az ikrekkel. A kanok marasztalják vacsorára is, Buci szemében a Durex logója villog a dollárjelek helyén. Sajnos azonban hiába, ugyanis az ikrek altatása annyira lázba hozza a Jocit és Lottinénit, hogy egymásnak esnek, miközben a gőgicsélés romanitkus háttérzeneként fokozza a hangulatot, a kanok odalent meg hiába várnak vacsorapartnereikre.  

7.png

8.png

10.png

9.png

Zsófi otthon rádurrant egy jó minőségű Koccintósra, melynek hatására felhívja Bucit, és elsírja neki, hogy ő tulajdonképpen mindvégig hitt abban, hogy köztük rendbejönnek a dolgok. Még akkor is, amikor összefeküdt Petibával. - És akkor is rám gondoltál, amikor vele voltál? - kérdi reménykedve Buci. - Féltékennyé akartál tenni? - megy tovább. - Nem Bucikám, nem, vele szeretek lenni, veled nem. Már nem. Megváltoztál. - nyekereg Zsófi - Miben változtam, mondjál egy dolgot! - emeli fel a hangját Bucek. - Há nem is tudom, soroljam? Megverted Petibát. Kétszer. - Az nem úgy vót! - védekezik Bucc. - Kiszúrtad a kocsijának a kerekét. - Éééééééééén??? Soha nem tennék olyat - jelenik mega glória Buci feje felett. - És a szobrot is el akartátok lopni! -  dobja ki az aduászt az asztalra Zsófi, de Bucit nem olyan fából faragták - Zsófi, ne izéjjél mán, én nem lopok. Főleg nem az édes öcsémtől, hát én nem vagyok olyan! - Akkor bizonyára valaki meghekkelte a kamera felvételeit, amin ti vagytok hárman - erre már Bucinak sem marad válasza. Hiába, a hazug kutya az bizony sánta is, vagy miafasz.

12.png

13.png

Lottinéni az éjszakát is Jocival tölti, akinek ezek után eléggé megérte az a bordásfal szerelés, természetesen reggel kibe másba futna bele a tanárnő egy szál törcsiben, mint Buciba. Így jutunk el a csaknézlek-ig, szegény Joci a kanoknak viszont nem tud beszmolni legújabb hódításáról, mert Dávid ezen a ponton akad ki, hogy Lottinéni azért mégiscsak Danika osztályfőnöke. Másnap reggel van máshol is, Dávid Aranka masszázsától remél javulást migrénes fejfájását illetően, Bucek meg úgy gondolja, jó stratégia Zsófit az ajtóban meglepni, üvöltözni vele egy sort, hogy kivan, mint a picsa, és azért csinál ilyen eszeveszett faszságokat, majd lekapni, de Zsófi nem lelkesedik ennyire. Bucek javaslata a helyzetre, hogy Zsófi szakítson Petibával, mert akkor Bucek agya sem fog percenként kisülni, Zsófi szerint inkább ne találkozzanak egy ideig. Buci nem lelkes.

14.png

15.png

16.png

17.png

18.png

Joci hazaviszi Lottinénit, aki búcsúzásnál böki ki, hogy neki most ennyi elég vót, köszöni szépen, semmi komolyra nincs igénye, majdhívlak felkiáltással kipattan a kocsiból és sietve távozik, Joci meg már csak magának moroghat amiatt, hogy a számát azt sepciel elfelejtette elkérni. Este mindhárman összegyűlnek a kocsmában, Buci rögtön kiszúrja a bárpult végén vele incselkedő szőkét és barnát. Miután Joci és Dávid távoznak, rárepül a csajokra, követkető snittben pedig már otthon mutatja be a lányokat a kanapén tespedő lakótásrainak, majd felvonulnak borozni. És ezzel végre visszakaptuk a régi Bucit, és mindent, ami ezzel jár: csöcsök, dugós aláfestő zene és softpornó. Egy új elem azért mégiscsak van, az egyik csaj véletlenül úgy pofánrúgja Bucit, hogy annak már ezután nincs is ereje beszállni (a csajok sem nagyon erőltetik), csak a sarokból nézi a csajokat az vérző orrát törölgetve.

19.png

20.png

22.png

21.png

23.png

24.png

25.png

Másnap a kanokkal jót röhögnek a majdnem édeshármason, Joci és Dávid jóbarátként azonnal felajánlják Bucinak szolgálataikat, az első rész óta mondogatom, hogy ez kell ide. 

26.png

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

schanc 2018.01.23. 14:16:02

Az idegen bula volt Léna a Társasjátékban, nem?

perszepolisz 2018.01.24. 18:25:07

Ezt a Dávid Tamara válást én se nagyon értettem olyan hirtelen volt. Rögtön arra gondoltam, hogy onnan kivágtak néhány jelenetet, amik megmagyarázták volna :D
Már máskor is megfigyeltem, szerintem ezt a sorozatot nem 40-45 percre forgatják, hanem legalább 60-ra.
süti beállítások módosítása