Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Survivor 3x01 - Kikiáltották az I. Rambó köztársaságot

2017. augusztus 29. 07:09 - sixx

 vlcsnap-00002_24.png

Drámai drónfelvételekben látjuk a Fülöp-szigetek egy részét, város, hegy, felhő, utca, zoom, lemegyünk a betonig, tuk-tuk, dzsipni, taknyos orrú kisgyerek, és négy, a környezetből kilógó fehérember, akik elszántan és láthatóan a szerkesztők utasításának megfelelő tempóban és testtartásban közelítenek a kamera felé, amibe nagyon bele akarnak nézni, de nem néznek. Az első játékos Gergő, a tetovált, szakállas nyikhaj, aki legyőzte a leukémiát és máris túlélő, ráadásul szerepelt már a rossz emlékű Éden hotel 3-ban, mint vízimentő. Klaudia szőke, és alapjáraton nyugodt, DE van az a pont, ahol elszabadul a pokol, és felgyújtja a szigetet, vagy mittudomén. Adri mosolygós barna, nyitott és megbízik mindenkiben, ettől nagyon fél. Ugrunk egy templomra, ahová Iliász, a félig arab szereplő megy be éppen, neki a származása miatti zárkózottság lesz a legnagyobb ellenfele, és pozitív szereplő lesz.

Megint ugrunk, fák közül érnek ki a partra a további szereplők, Doktoranita arcában van valami ami miatt soha nem szólnék hozzá, egy kiskutyával él, manipulatív és irányító típus. Feri, a leszakított ujjú kockásinges FÉRFI szakállas és harcos, sőt, túlélő is, ezt ő maga mondja határozott hangon a kamerába, katona volt, rendőr és kommandós, és esélyes a végső győzelemre. Barbara bizonyítási kényszerből jött ide, gondolom, ezért fonatott a fejére is elbaszott kakaóscsigát, ha jól értem, annyira unta a férjét, hogy inkább eljött ide főtt lótetűt enni és szívni a dzsungelben. Közben már hajóba szálltunk és megyünk, Gergely a szemüveges geekszereplő lesz, aki mindent tud a játékról és 17 éve fanatikus Survivor-rajongó, ha kell hazudik, ha kell lop, de nem merném egyedül elengedni a debreceni Nagyerdőben sem, mert eltévedne. Pár évvel ezelőtt az amerikai kiadást pont egy ilyen fazon nyerte, csak mondom.

Közjáték: kurva jól néz ki a műsor, olyan képi világgal, amilyet még nem láttam magyar realityben. Lilla nagggyon hangsúlyoz, és a mellye közé egy Batmant napozott, szóval első blikkre sültbolond. Korlátokat húzott maga köré, és ezek gátolják, mármint a geci korlátok, nahát.

Ezekkket a korlátttokkkat le szeretttném rrrrrombolni.

Na, jöhet a lecsóba csapás. Istenes Bencét a műsor formátumának megfelelően a szegény ember Jeff Probstjának öltöztették, és egy hajó fedélzetére állították, ahonnan figyeli a közeledő négy ladikszor négy szigetlakót (nem mindenkit mutattak meg egyelőre, nyugi, nem lazsálok), és amint odaérnek, Gergelytől kérdezi, hogy na, milyen itt lenni? A budaörsi versenyző ilyen szép helyet még nem látott.

Ennyi elég is a bohóckodásból, dógozzunk. Első feladat: Istenes hajójára felmászni, a fedélzetről használati tárgyakat és kaját lepakolni egy tutajra, majd kievezni a partra. Négy csapat van, amelyik elsőként ér ki, az minden cuccot megtarthat. Én azonnal megszerveztem volna egy olyat, hogy egy tutajt pakoljunk meg kurvára, majd evezzünk ki kényelmes tempóban és mindenkinek jut a cuccból, de hálistennek nem ilyen szereplőket válogattak be a műsorba, hanem olyanokat, mint Feri, aki odaszól csónaktársainak, akik közül csak Doktoranitát ösmerjük, hogy kevés cucc, oszt evezzünk a gecibe. Bence megkérdezi, hogy KÉSZEN ÁLLTOK A HARCRA, SZIGETLAKÓK, ami nagyon bénán hangzik, de most már mindegy, ezt fogjuk hallani még vagy 20 alkalommal, szóval tessék hozzászokni.

A mayhem beindul, mindenki a hajón, hajigálnak a vízbe mindent, kicsike sziklától hasas bankóig, van krumpli, bab, kötél, evező, mittudomén, mindenki nyüzsög és lökdös, csak egy nagyon tetovált, nagyon kigyúrt ember nem, aki mire felkászálódik a hajóra, már ugorhat is vissza, mert mások már indulnak, pontosabban Feriék, akik olyan tempóban eveznek, hogy egyből le lehet venni: a többiek esélytelenek. Én ezen a ponton kezdenék el zabálni a tutajon, mert ugye boríthatjuk bele a cuccot menten az óceánba. Feriék partot érve úgy üvöltenek, mintha a rák ellenszerét találták volna fel 123 évi megfeszített szopás után, a FÉRFI viszont még arra is szán pár kedves szót, hogy az utánuk érkezőknek beszóljon, hiszen hulljon a férgese. A teljesen felesleges narrátorhangot is adó Bencus azt is elárulja, hogy csak ezt az egy éjszakát töltik itt, ezen a parton közösen, holnap költözés van.

vlcsnap-00028_19.png

Feriék az erőbe viszik a szajrét, nehogymá' másnak is jusson, tök, ananász, baba, krumpli, amit hoztak. meg valami fonott dekorkelléket, gondolom, a szigetet csinosítani. Feri aszongya, a saját várakozásainak megfelelően szerepel eddig, a vállát éppen nem veregeti, és látom a szemén, hogy nehezére is esik. Gergely szerint ők két lapát hiánya miatt szoptak, de hát ha a főpróba szar, ugye. A parton beindul a bandázás, és úgy tesznek, mint aki képes másfél perc alatt 15 nevet és arcot megjegyezni, 11 perce megy a műsor, de Ferin kívül nagy bizonyossággal csak Gergelyt tudom beazonosítani. És máris feszkó van, Feriék nem közösködéséből persze, négyen odamennek hozzájuk, hogy kooperálni kéne, tűzgyújtásban, nekünk van szemüvegünk például Gergely személyében, de Feri Doktoranitára mutat, haha, nekünk is, szevasztok. Zoli, aki a közösködést felvetette, meg is kérdezi, oszt miből gondoljátok, hogy ti így négyen lesztek együtt a továbbiakban is, de Feriről az észérv, mint olyan lepereg.

A többség a parton bandázik, Doktoranita meg is jegyzi Ferinek a susnyásban, hogy bazdmeg, ez így nem lesz jó, mire Feri azzal vág vissza, hogy akkor meg minek a csapat? Érted, ahol csapat van, ott nincs haverság, de dumálni azért lehet AZOKKAL is, de Feri hajthatatlan más kérdésekben.

Azzal barátkozom, akivel érdemes. Aki alig talált ki a partra, azzal mit barátkozzak? Most megyek fölfele, mit foglalkozzak a morzsákkal, amik elhullottak?

Feri egy két lábon járó idézetgyűjtemény, Alekosz kaliberű karriert jósolok neki, szaros alsógatya nélkül. A partra is szigorúan csak négyen mennek le, nehogy valaki elcsábuljon. Doktoranita szeretne reformokat a Rambó Köztársaságban, de kap a szájára menten.

- Miért nem osztjuk ki a feladatokat?
- Na látod, ezért nincsenek a hadseregben nők.

vlcsnap-00033_14.png

Gergelyék elkezdik a szerencsétlenkedést a szemüveggel tűzgyújtásilag, ahogy elnézem, ezzel a módszerrel sose fognak gyújtani. Mások valami hevenyészett menedéket építenek, de csak kétszemélyeset, mert csapat ide, csapat oda, a lényeg, hogy engem ne szúrjon meg a skorpió, amiből van egyébként a parton, Barbi talál is egyet. Leszáll az este, fürdés van és naplementenézés, a képek megint szépek, sziluetemberek beszélgetnek egymással a lemenő nap fényében. Adri éhes, ehhez tessen sietve hozzászokni, mert csak rosszabb lesz. Reggel látom csak, hogy baszki, ezeknek vízhatlan hátizsákjuk van, meg esőkabátjuk. Mi a fasz??? Nyaralás? Luxi? Az ébredés nem túl örömteli, de Adri aszongya, annyira nem volt fos, mint gondolta, mínusz bogarak.

Na, megyünk játszani, egy partszakaszon felállítottak félkörbe egy rakás piros és sárga zászlót, a kör közepében meg egy vízszintes helyzetben levő malomkerék áll, jobbra és balra egy-egy rúd áll ki belőle, nehéz nem fizikális kihívásnak belőni. A bejövetel alatti zene béna, a pánsíp az a hangszer, amiért valakit agyon kellene verni. Bencus aszongy, mostantól törzsek háborúja, kettőbe vagytok oszolva, sorolom:

  • Buwaya (piros): Feri, Krisztián, Szandi, Bálint, Adri, Iliász, Barbi, Bianka
  • Ibon (sárga): Zoli, Klaudia, Benedek, Lilla, Gergő, Gergely, Nóra, Doktoranita

Menet közben kapunk soundbyte-ot mindenkitől, Krisztiáné a legjobb:

Kigyúrt vagyok, tetovált és meleg.

Az nem derül ki, hogy az első körben megnyert cuccokat hogy osztják el, majd biztos később lesz szó róla. Ferit Bencus kicsit megpiszkálja, jó ez a csapat neked? Mindegy, megcsináljuk, mindenkinek bizonyítania kell. Imádom ezt az embert, sajnos nem lehet minden megszólalását idézni, pedig kellene. Lehet, lesz egy Napiferi rovatunk. Gergely is kap egy kérdést, ugyanezt, a válasz sokkal viccesebb:

Ez a happy camp. Amott sokkal több baj van.

vlcsnap-00044_11.png

Na, játék, avagy csata, reward challenge, amit itten zsákmányszerzésnek neveznem nem rossz, de bénán hangzik. A nyeremény egy tűzgyújtó eszköz, azaz kova, ha jól értem. Nem nagy megfejtés a feladat, amit Darálónak hívnak, a malomkerék forog, a két törzs a két oldalra kilógó gerenda mögé delegál versenyzőket, nekifeszülnek, és aki erősebb, az nyer. Az első körben egymásnak választanak 2-2 ellenfelet, utána már a törzsek maguk döntenek. Megy a taktikázás, amit egyébként az amerikai Survivorból én kurvára hiányolok, megbeszélik, odaállnak, feszülnek. Az első körben a pirosak kis emberkedés után nyernek, de van kínlódás bőven, sőt, kifejezetten izgalmas az egész, azon vettem magam észre, hogy rendesen drukkolok a csapatoknak, és a lábammal tolom a homokot én is gecire.

A második körben aztán ikszre áll a dolog, mert van időlimit is, és azon belül nem nagyon történik semmi, bár a pirosak közelebb voltak az üdvösséghez. Klaudia valamikor megsérülhetett, mert be van fáslizva a combja, Barbara meg kijelenti, hogy őt hagyják békén az ilyesmivel ő nem sportember. Bencus szól, 30 mp és valakinek ki kell szállnia a buliból, mindezt azért, mert nem mozdul a rúd sehová. Aztán megint elmegy egy ember, és megint, míg a végén nFeri marad és Benedek, és Ferinek egy idő után eszébe jut, hogy baszki, ez kerék, az forog, ráereszt egy picit visszafelé, mire a másik oldalon izomból toló Benedek elesik, és Feri simán beforgatja a rudat, és nyer. Hiába no, a harcos vér, heló. Öröm, bódottá. A két törzs megy a saját szigetükre.

vlcsnap-00071_4.png

A partok geciszépek, Iliász is említi, hogy filmekben baszki, ja, de a valóságban nemigen. A Buwaya talál banánt, de éretlent, viszont a parton van egy csónak, amitől Feri teljesen bevadul, mert hát halászni lehet majd, meg ki tudja mit. Éles kagylót keres a parton és azt nézi, merről süt a nap. A cserkészparancsnokok és Rambó szerelemgyermeke az éles kagylót azzal indokolja meg, hogy

Majd ha el kell valaminek vágni a torkát.

Na ja, de minek? Skorpió? Van egyébként kókusz is, ha jól látom, egy darab, és lelken egy rakás ananászt is, gondolom egyből leszedik mind, hadd rohadjon meg a parton. Mivel a csajok bikinire vetkőztek, ezek szerint van egy olyan öltözékük is, és vizet sem kell forralniuk, mert palackban kapják, ez így nekem lightos, de majd a második évadban keményebbek lesznek a producerek. Egy ládában ráadásul kaptak wokot, horgászfelszerelést, babot, rizst, macsetét, konyhai eszközöket, MI A FASZOM EZ, NYÁRI TÁBOR??? Feri máris kiadja az ukázt, elmosod használat után mindet, hallod?

Na, Ibon, a happy camp. Ők egy olyan szigeten vannak, ahol az egyik amerikai törzs is lakott, ismerős a sziklafal balra. Komolyan az, és elképesztően szép hely. Ők is megkapják az ajándékcsomagot, Doktoranita meg lel egy ötcentis hangyát. Kurvasok banán nekik is jutott, dettó éretlen, de ők legalább nem szedték le. Klaudia imádja a látványt. Na, dolgozzunk, Gergő a tűzzel próbálkozik, Benedek, Gergely és Zoli meg a menedékkel, amihez dettó kaptak hozzávalókat, ez így tényleg elég furcsa, de nem nyígok emiatt többet, mert elég vicces az, hogy a ponyváén képesek összeveszni, hogy akkor most az az alap (Benedek, Zoli) vagy a tető (Gergely, aki nagyon sok Survivort látott). Az építkezés ennek megfelelően halad, a semmibe, rajzolgatnak, Lilla lányként nem akart belefolyni a dologba, mert nem építész, Benedek meg le akarta tudni amilyen hamar csak lehet.

Vannak gondok a barkácsolás terén, Gergely nem sok kalapácsot fogott otthon. (Gergő)

A lényeg hogy nem haladnak se a tűzzel, amit a két fadarab összecsiszolásán alapuló, elég régóta működő technikára alapoznak, se a menedékkel, így az éjszakáról valóban úgy érzik majd, hogy sose ér véget. A gyújtós egyébként tampon. A tűzgyújtásba Gergely és Doktoranita belefáradnak, így inkább fogják Lillát, aki saját bevallása szerint egy plázában is eltéved, és mennek felfedezni. Lelnek is egy tavat, a táboruk mögött nem sokkal, pancsolnak is, mert mire másra kéne időt szánni, ugye.

vlcsnap-00082_1.png

Bezzeg az I. Rambó Köztársaságban, ott nincs lazsálás, Feri mindent felügyel és dolgozik is rendesen, bár a menedéképítést delegálta, Bálintra, akinek van tapasztalata a tákolásban, mert alkalmi munkavállaló. Nekik ugye van tűzgyújtó eszközük, Feri pillanatok alatt be is gyújtja a tüzet, tamponnal persze, az ég, mint a veszedelem.

A tűz nagyon fontos. Meleget tud adni, és hőkezel.

Pillanatok alatt kiderül, hogy itten az van, akit Feri mond, Szandi megy vízért zokszó nélkül, bár neki bejön Feri, mert féfias.

A sárgáknál láthatóan a Monty Python királyának várát másolják le a menedékkel, ami egyelőre áll, de nem sokáig. A pancsikáló triótól Benedek kiakad, mármint a kurva anyjukba fürdőzzenek, amikor dolog van, ugye. Doktoranita a vízparton aszongya, úgy beleszólna a menedéképítésbe, de mivel a tűzzel bebuktak, így kussol. Kurva érdekes összevetni a magyar mentalitást az amerikaival: az ottani Survivorban senki nem akar főnökösködni, viszont mindenki teszi a dolgát, nálunk meg azt várják, hogy legyen egy vezető, aki majd irányít, és akire lehet puffogni a háta mögött.

Egy félórát adunk a tűznek? (Doktoranita)

A menedéképítés első számú gátja továbbra is a ponyva bazdmeg, aminek örülni kellene, de itt csak a bajnak van. Nem is lesz belőle semmi, nincs közös menedék, nincs tűz, a parton alszanak, a ponyván. Bravó, bazdmeg. Benedek és Gergő meg is fogadják, hogy gatyába rázzák a népet hamar.

vlcsnap-00094.png

A pirosaknál a hátán turulmadaras, hunniás tetkót viselő Feri a főzést is magára vállalja, mert mindenhez ért, baszki, igazi reneszánsz betyár, és máris beszól Bálintnak, aki az egyik ládán ül, hogy ne a konyhán tehénkedjen már, és eleve, KI A FASZ PAKOLTA BELE EZT A SOK CSARAHÁT A LÁDÁBA? Anita szerint Feri egy szabadszájú úriember, de mint fizikai erő, úgy kell, mint egy falat kenyér. Feri főzi a rizst, de jaj, a víz fogyóban, és amikor üvölt, hogy hé, hozzatok egy kulacs vizet, egy nő, akit esküszöm, most látok először, és lehet, hogy csak egy turista, aszongya neki, hogy "hajrá". Utána a nő a kamerába is beszél, azaz csak versenyző, Bianka a neve, és Ferivel nem fog közös nevezőre jutni sose. Szandinak nem szimpatikus, Ferinek se, akinek Bálint sem jön be. És máris szervezkednek Szandival kicsit.

Ha a csapatunk nem fogy, az azt jeleni, hogy én sem.

vlcsnap-00088_1.png

Hát, erről szól a játék, Ferikém. Holnap folytatjuk.

Ha lemaradtál az előző esti adásról, az RTL Most oldalán pótolhatod.

Címkék: survivor
40 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rozoga Kázmér 2017.08.29. 09:02:23

Nekem tetszik.
Érdekes, még egyik szereplőt se utálom.

Lynette21 2017.08.29. 09:30:24

Eddig szinte senkit nem voltam kepes megjegyezni, csak Ferit..Nem hasonlit szerintetek Farm Attilara?! Bence szerintem lehetne szigurubb! Azt viszont nem ertem, hogy miert nem mutattak be a tobbieket? Meg sem erdemes oket jegyezni?

További magyar hang 2017.08.29. 09:31:26

Feri vajon hány Survivor évadot látott? Hú de azonnal kiszavaznám, piszkosul zavaró az egész ember.

beacska 2017.08.29. 09:35:54

@Lynette21: szerintem bemutatták...nekem dereng, h volt a csaj is, aki 8 éve férjnél van, és kutyája van, meg a Feri is 18 évesen lett 4 évre Rambo, de nem derült ki, h miért ment el, és azóta mit csinál...meg a fodrász srác, meg a munkaügyi jogász csaj...stb...vagy ezek mikor derültek ki?

beacska 2017.08.29. 09:38:23

@Lynette21: azt tudom, h meg is jegyeztük otthon, h van itt fodrász, kozmetikus (vagy körmös?)...a kinézettel nem lesz baj :D

nick papagiorgo 2017.08.29. 09:57:18

A műsor (a formátum, a megvalósítás, Istenes Bence stb) eddig jók.
Majd az lesz a kérdés, hogy a sok test és műkörömépítő személyisége (ha van egyáltalán) mennyire cseszi el a műsort. Arra gondolok, hogy ha csak döglenek a napon és sajnálkoznak, hogy nincs kaja, és valakinek el kéne menni horgászni, de senki se tud, és így döglenek tovább, abból nem lesz műsor.
Vannak némi kétségeim, pl. azon is vitatkoznak, hogy vízhatlan ponyvát tetőnek használják, vagy ráfeküdjenek :)

chilii · http://chilii.blog.hu 2017.08.29. 10:10:57

csak ezt a hajnali hét órás kezdést nem értem, haza se érek addig...

Bladi87 2017.08.29. 10:22:17

Sziasztok, @sixx itt van az összes játékos: rtl.hu/rtlklub/survivor

Ingyonbingyom 2017.08.29. 11:07:37

Nem szoktam ilyesmit nézni, de utólag online megnéztem és menet közben most én is toltam a rudat. Feri csúnyát átverte az ellenfelét, de gondolom pont ez is lesz a lényeg, hogy ne csak a fizikai erőről szóljon a dolog.
A happy törzsben kicsit kezd káoszba fulladni a dolog, majd ha már három napja nem esznek, akkor kíváncsi vagyok mi lesz. Illetve, ha ott tényleg ilyen lazsálós banda van, akkor nem tudom, hogy lesz ebből műsor. Az meg külön vicces, ahogy magyarázták, Feri uralma alatt amott milyen rossz lehet a hangulat. Na ja, de közben a másikéknél azért betolták a nagy adag főtt rizst kedélyjavítónak.
Egy kérdés még a végére. Ha ilyen túlélőshowba mennék, akkor azért lehet megnézném mondjuk előre, hogy a szabad természetben hogyan és mivel próbálhatnék eséllyel tüzet gyújtani... Horgászni tudok, azzal azért nem lenne gond... :D
E

2017.08.29. 11:08:38

Annnyira szurkoltam, h éjszaka szakadjon a nyakukba egy kis záporzivatar, egyből rájöttek volna végül, h az a nyamvadt ponyva a menedék alja vagy teteje legyen-e. eeeeeeeee!

exilis 2017.08.29. 11:45:41

Lehet, hogy szándékos, hogy ekkora relatív, és valós erőkülönbséggel válogatták össze a két csapatot? Az egyik oldalra rakták az erőt és az ezermestert, a másikra meg a satnya kocsmafilozófusokat.

özv. Baldóver Béláné 2017.08.29. 11:46:34

@Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka:
Dorothy doktornő! De jó hogy itt van! Sőt, Krokodil Borbála kisasszony is!
Üdvözli mindkettőjüket:
Manci néni

Rozoga Kázmér 2017.08.29. 11:52:33

És hogy van ez? Hemzsegnek körülöttük az operatőrők, vagy olyan sűrűn vannak telepítve a kamerák, hogy akárhol megjelenik egy skorpió, meglátják?

quentin 2017.08.29. 12:07:14

Érdekes a casting, remélem csak első ránézésre tűnik ennyire egyoldalúnak. Az RTL-nél vagy nem néztek eddig elég Survivort, vagy nem tűnt fel nekik, hogy nem 16 db kigyúrt/szétvarrt személyi edző/fitnessmodell fogja megcsinálni a műsort. Ez egyrészt nem VV, másrészt a közönség csak a végén szavaz, így sokadrangúnak tűnik az egymás közötti csöcsvillantás és egyéb külsőségek hada. Bízom benne, hogy az első részben kevesebbet szereplő karakterek között lesz 1-2 mastermind, mert az eddigi "főszereplők" nem igazán tűnnek annak (Ferenc barátunk sem egy kiköpött Yao-Man).

pihenNinja 2017.08.29. 12:14:25

A sárga csapat első ránézésre (adásra) alkalmatlannak tűnik még egy közös vidámparkozásra is, a piros csapatban pedig laza autokrácia épül, kíváncsi vagyok mi lesz ebből hosszabb távon, egyelőre érdekesnek tűnik.

quentin 2017.08.29. 12:57:09

@totorohun: Ha nem szándékos lett volna, akkor sorsolnak, ahogy egyébként szokás.

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2017.08.29. 13:44:39

Hippik a cserkészek ellen, érdekes meccs lesz :) .

Gergő egyébként nem volt az ÉH-ban? Mintha onnan lenne ismerős...

enzo23 2017.08.29. 14:33:11

Jó lesz ez, na.
A két kedvenc jelenetem a Daráló megnyerése volt (a visszaeresztős trükk szerintem zseni), meg amikor vitatkoztak a ponyván, hogy alulra vagy felülre kerüljön, hát azon sírtam, egy Survivor-részt se láttatok, gyerekek??

"Megy a taktikázás, amit egyébként az amerikai Survivorból én kurvára hiányolok, megbeszélik, odaállnak, feszülnek."
-> mármint úgy érted, hogy amikor Probst mondja hogy "I give you a minute to strategize", akkor utána átskippelik a taktikázás részét? (mert azt valóban érdekes lenne látni, nagyon ritkán mutatják csak)

Ezen meg felröhögtem:
"és amikor üvölt, hogy hé, hozzatok egy kulacs vizet, egy nő, akit esküszöm, most látok először, és lehet, hogy csak egy turista, aszongya neki, hogy 'hajrá'." :DDDD

Sanda.Ipse 2017.08.29. 15:16:59

Én ezt a Rambó-Francit máris kedvelem. Egy realitybe kell az ilyen típusú személyiség, lehet kedvelni meg utálgatni, kinek-kinek gusztusa szerint. Hülyeségeket beszél, de racionálisan cselekszik.
Zseniális volt az erő-ellenerő alkalmazása a párbaj feladat utolsó fordulójában. . Remélem, egyhamar nem szavazzák ki a mi Francinkat.

2017.08.29. 16:31:21

@enzo23: @Sanda.Ipse: a darálós húzd meg-ereszd meg részen felsípoltam, oly szép jelenet volt. addig a pillanatig #aferit egyszerű izomgépésznek tartottam első blikkre, és még fanyalogtam is, h "taktikai tanácsadó" (vagy mitököm van a neve mellé írva) mondok: azperszeeee.

perszepolisz 2017.08.29. 17:21:42

@beacska: Sőt van kutyakozmetikus is (!) Ő és a kozmetikus ugye máris összebandázhatnak. :D
Doktoranita sokáig benn lesz most szólok: Olyan tipikus a csaj, hogy az nem igaz.

Pácsó Ármándó 2017.08.29. 17:29:49

@Rozoga Kázmér: Valószínűleg a skorpiókat az operatőrök viszik ki a tájba és vissza a kisállatkölcsönzőbe :)

Hétkilenced 2017.08.29. 18:21:52

Nagy részük nem hogy survivort nem nézett eddig, de az egyik azt nyilatkozta, annak se nézett utána, hova is jönnek pontosan. A többség életképtelen, nagyon remélem, hogy nem hetekig tartó kurvaanyázást kell néznünk majd, mert egyedül erre képesek.

2017.08.29. 18:36:03

@Hétkilenced: az egyik hipsztercsákó a sárgacsapiból meg is jegyezte önkritikusan, mikor se a tűz, se a szállás nem jött össze, h az ő generációja alkalmatlan már az ilyen túlélősdire.
hátttapukám, akkor miért pont erre a rendezvényre jelentkeztél. (Mert a kihívás, az ultimate indok, azon mindig behalok.)

Pácsó Ármándó 2017.08.29. 19:01:22

@Biriksz_Krokiksz!: Rólad már törzset is elneveztek? :-)

2017.08.29. 19:12:01

@Pácsó Ármándó: most mit vagy úgy meglepve? voltam én már fakrokodil is édenhotelbe'!
xD

2017.08.29. 19:21:27

@Pácsó Ármándó: ja! és a Feri -nyilván- a krokodilba lett belecastingolva, aminek tökre örültem; a kommunikációja emlékeztet Russell Hantz-ra, belőle is méretes villain lesz, meglásd.

*csámcsog* *virul*

KupakJoliRablo 2017.08.29. 19:28:05

Gyerekek! Ki vette észre a piros csapatban Dombi Tibit?

É2I 2017.08.30. 08:27:58

Na végre valami nyammogni való! Estére visszanézem :)

özv. Baldóver Béláné 2017.08.30. 08:34:20

@Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka: Tökéletes volt, Dottyka!
Nyakamban egy vizes törülközővel...

Laura Ingalls 2017.08.30. 11:21:48

@sixx: Bence "a szegény ember Jeff Probstja" :D Nagyon jó lett a poszt! Alig vártam már, hogy olvassam a survivor-ös hogyvoltokat! :D
Valóban nyári táboros az eredetihez képest, de biztos vagyok benne, hogy 1 hét után teljesen szét lesznek csúszva még így is, hogy kaptak ponyvát, esőkabátot, ennivalót, edényeket és horgászcuccot. Nem tudom ebből a garnitúrából hányan lennének képesek túlélni az amerikai verziót. A magyar eddig kicsit "lányos", de meglátjuk mi lesz.
Gyerekek ez a ponyvás vita tiszta szégyen... -.-
Mindenesetre 09.27-től jön a Survivor S34, addig meg ezzel is elleszek. XD

Tusán 2017.08.30. 15:50:58

@Biriksz_Krokiksz!: Héééé, na Russell Hantz-hez azért ne hasonlítsuk már. :'DD

2017.08.30. 16:39:25

@Tusán: vmi hasonlóan erőszakos és ellenszenves karakterben gondolkodtam, hát így történt, ez a 'kicsisavanyú de a miénk' magyar verziója, nu.

Costanza 2017.08.31. 06:23:23

Hi everybodddy.
ha valaki szeretne fogadni en mar most boritekban szeretnem elkesziteni a vegeredmenyt: egy ferfi fogja megnyerni. Nem tudom minek kinzom magam ilyen sorozatokkal, en tuti nem lennek jo taktikus, mert mar elso este ratettem volna ferire fejere azt a nagy hangyat, de azert szerintem nezni fogom.
süti beállítások módosítása