Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Pumpedék 2x01 - Szánd (18+)

2017. augusztus 23. 08:36 - sixx

Ági félrekúrt, ezzel kezdünk, Pumped kissé álmos hangon magyaráz az ágyban, mellett egy bula, korhatáros tartalmat villant és tangás segget, majd elhúz, mert Pumped jelzi neki, hogy ő megy a Szándra, és oda ugye a csaj nem hivatalos, egy patron az egy patron, repeta nincs. Mutatjuk Pumpedné Ágit is a Sznezsitlenített kéróban, ő is megy Szándra, perszehogy, ma van a napja, mondja picit kilógó mellbimbóval. Pumpeddel azért Velence óta is dugtak, de Pumped nem vitte sehová, de ha mégis, akkor a vivés után aszonta, hogy ÉS MOST KUSS LEGYEN KARÁCSONYIG, ami nem kóser Pumpednének, így keresett magának egy másik palit, aki

Idősebb, mint a Gábor, más habit...habitá...habitusú ember.

És lóvésabb is, illetve az ugye nem olyan nagy truváj, mert Pumped ruppótlan, viszont ideges, mert szerinte a vén strici csak két kedves mondatot szólt Pumpednénak, az me menten leszopta. Ilyen 16 éves szellemi színvonalon van, fakad ki keserűen és csapkodja hozzá a beépített szekrényt. Érted, dühös. Pumpedné szerint nem voltak együtt, így azzal kúr, akivel akar, de Pumped nem így látja, az ő kis világában ugyanis:

Akkor is együtt vagyunk, ha nem vagyunk együtt, vagy ha épp máson fekszem.

Pumpedné férfias viselkedést vár el Pumpedtől, aki közben otthon azt a testépítő faszit nézi a tévében, aki a példaképe, és aki halálra kokszolta magát, és akitől annyira meghatódik, hogy sírva fakad, de kajakra. Mert ez az a faszi, aki miatt Pumped megbaszhatja az összes nőt, és híres lett a Szándon, hiszen a szelleme ott volt vele a Táncban, ami az Index címlapjára röpítette, és megcsinálta a szerencséjét. Na, elég a sírásból, irány Soma, és a Balaton. A bőröndben már benne van minden, fehérje, vitamin, napszemcsi, fürdőgatya, naptej, lehet menni, a liftben egy gyors széria belefér még a bőrönddel, félmeztelenül, jóhogy.

Pumpedné egy nyakörvet tesz magára az induláshoz, gondolom idősebb lovagja majd abba csatolja bele a pórázt kúrás előtt. És viszi magával Pumpedmamót és Pumpedhugit is, mert elintézte, hogy bemenjenek a Szándra. Ami ebben a kulturkörben a bécsi operabál, a Nobel-gála és az Oscar-díjátadó szerelemgyermeke. A menés közben Pumped Somának mesél Pumpedné félrekúrásáról, mire a VV-milliomos nagy bölcsen aszongya, hogy

Nem akarok tanácsolni, de azt tanácsolom, hogy azt tedd, amit érzel.

Pumpedmamó Pumpedné kocsijában a hátsó ülésen legyezgeti a lába közét, mert nem megy a klíma, Pumpedhugi szendvicset zabál az első ülésen, Pumpedné meg elmeséli, hogy idősebb palijával hogy kúrt. Mindezt az exfaszija anyjának és húgának, akik nem sokkal később egy parkolóban ülve basznak be a húgymeleg pezsgőtől, miközben a zenei aláfestés valami görögös buzukizene, de ha van isten, Delhusa nyomta. Pumped és Soma a másik kocsiban azt tárgyalják ki, hogy Pumpednek állandóan az jut eszébe most, ahogy Pumpedné az új lovag farkát szopja, nahát.

A bömös hűtővíze felforr, meg köll állni egy benzinkúton, mert a leszakadt trágya ott hal meg a pályán. A dolog megoldódik, de Pumped a biztonság kedvéért lehugyozza az autót, miközben a másik szálon Pumpednéék az Insomnia dallamára vonulnak a Szánd felé, van segg- és csöcsrázás, unott rágógumizás és tánc, vagyis az, amit Pumpedné annak tart, de más ember nem. Sajnos videóval vagy giffel nem szolgálhatok, de ha valaki elmeséli, hogy kell win10 alatt vlc-ből kiszedni pár másodperces videót gifnek, jövő héten lesz az is.

Elered az eső, Pumpedné meg elindul Pumpedhez a szállásra, ami ezek szerint vagy afféle állandóságot képvisel náluk, és előre lefoglalták a Szánd idejére 2034-ig, vagy még akkor kerítették, amikor együtt voltak. Pumpedné azért megy Pumpedhez, hogy felnőtt módon megbeszéljék amit meg kell, azaz hogy ne legyenek mér két izé.

Mé' kell idejönnie?

Leülés, beszélés. Mér jöttél ide? Micsináltál? Mér, micsináltam? Félrekúrtál. Én? Te. Én ugyan nem, nem voltunk együtt. De. De nem. Nem foglak eltartani bazdmeg, mondja Pumped, amitől Pumpedné eléggé felbassza magát, most is több pénzem van, mint neked. Pumped nem hagyja, elvered pénzt, bazdmeg, azért kell a pali a Porschéval.

Mondok neked valamit. Ha összejössz egy palival, a gyerek nem a Porschéra fog hasonlítani, érted.

vlcsnap-00031_17.png

Tru dat. Pumpednét ezek a dolgok nem hatják meg, és amikor Pumped tovább tolja a "a lóvéra mész, bazdmeg" narratívát, lekever neki egy pofont. Na, ezt nem kellett volna, mert Pumpedben elpattan valami, egy büdös drogos kurva voltál bazdmeg, a Lacikát húztad le pénzzel, bazdmeg, mondja, aminek Lacika tuti örül most, hogy így kiteregetik a szennyesét, Pumpedné meg pláne. És kirajzolódik egy tragédia képe is a háttérben, Pumpednének volt egy lakása, de már nincs, mert Lacika miatt elvesztette, mint egy darthvaderes kulcstartót. Pumped ideges, itt vagyok a Szándon, de nem tudom magam jól érzeni, mert:

Ha meglátok egy szerelmespárt, eszembe jut, hogy beleülsz a csávó farkába, meg leszopod, szóval húzzál innen a picsába.

Jó kis megbeszélés volt, megkockáztatom, hogy izébe' lesznek egymással továbbra is. Pumped vodkázik, üvegből, de nem egyedül, mert megjelenik VV Krisztián, az exsittes villalakó, VV Mici faszija, és együtt feszítenek a szűk farmersortban, félpucér felsőtesttel, majd irány a Szánd, és közben a számláló a bal alsó sarokban mutatja az elhangzó "tesó számát, 1748-nál már vinnyogva röhögök. Pumped a Szándra úgy érkezik meg, mint a király a birodalma ékkövébe, az arcára kiül minden érzelem, itthon vagyok, tesó, ez az én világom. Random csajok tapizzák a hasát és fotózkodnak vele, lesz a végén szeletelés is, de valahol végtelenül szomorú is ez, hiszen ez az az egy nap, ami élteti egész évben Pumpedet, a Szánd, és amikor vége, és letörölte a hányást a szája sarkából, akkor kezdheti a várakozást megint.

Egy nap, ez a Szánd, azt hittem több lesz ebben a kalandban. Pumped megy hazafelé a muterhez, enni, meg, gondolom, pénzért. Kaja közben kiderül, hogy Pumpedmamó lebeszélt egy melót Pumpednek valami bártulajdonossal, akit 19 éve ismer, és Pumped mi a faszért nem volt képes bemenni hozzá. Pumped kombinál, ő a fater? Az anyja nem vágja szájba, pedig. Pumpedhugi akkora műszempillával a fejében érdeklődik a folytatásról, mint egy konyhaszekrény, jólvan bazdmeg, mondja Pumped, elmegyek hozzá Siófokra bazdmeg. Még a végén rendes ember lesz belőle. Ugrunk másnapra, Pumped az ágyban fejtegeti, hogy ő győztes típus, csak az utolsó kanyarban szarik be minden alatta, nem is érti, miért nem milliomos még. Én igen, majd keress meg, elmagyarázom. A lényeg, hogy a meló azért kell, hogy legyen pénz, mert ha van pénz, van Pumpedné is.

Ezeknek a vén kurváknak pénz kell, baszki.

Pumpedné közben öltözik, mert megy randira egy nálánál jóval fiatalabb faszival, aki nem Arnold, a Porschetulajdonos, hanem egy másik csávó. Vajon Arnold hétfő este, a műsorból tudta meg, hogy Pumpedné más farokra is ugrott volna, miközben vele volt? A randira a szabadban kerül sor, asszem Városliget, de nem értek hozzá, Pumpedné mindenestre egy órát késett a láthatóan tényleg fiatal csávó viszont nem rág be ezért, én mondjuk 5 percet vártam volna oszt szevasz. A fiatalember romantikázik, nem tudom, mi lesz ennek a kifutása, de dugásra tippelek. Pumpedné mesél Pumpedről is, dugunk, de nincs köztünk semmi.

vlcsnap-00037_10.png

A másik szálon Pumped lent van Siófokon Somával és beszélnek a bártulajjal, aki, gondolom, a produkció hosszas könyörgése után vette fel üzletvezető-helyettesnek ezt a két félhülyét. Pumped, amikor megtudta, hogy számolni kell (és miután megkérdezte, hogy Árpi megbaszta-e az anyját), kisebb pánikrohamot kap, az nem az ő műfaja, és most nekifutásból eufemizálok. Hazafelé menet Pumped kér félmilliót Somától, amit majd a siófoki kocsma felújítására költ, ebből mi jön ki, könyörgöm, két zsák konfetti? Soma egyelőre óvatos, majd átgondolja. Pumped hívogatja Pumpednét, aki egy "nincs miről beszélni" üzenetben küldi el a faszba.

A kurva anyádat, mi az, hogy nincs miről beszélni, te faszszopó köcsög?

Berág, és körbetelefonálja a csajokat, akik benne vannak a telefonjában, tulajdonképpen a "gyere át baszni" narratíva mentén, de nem jár sikerrel. Pumped már nem az a puncimágnes, ami régen volt. Tragédia.

Címkék: 18+ pumpedék
14 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2017.08.23. 08:44:41

Inkább a Győzikét! Ez a fehérjehalmaz felér egy emberiségelleni bűntettel.

szeky13 2017.08.23. 09:43:37

Sajnos / szerencsére egy perc nem sok, annyit se láttam ezeket a tvbe.. De visítva olvasom :) Sixx király vagy!

barkas MDP 2017.08.23. 10:30:09

Köszi Sixx! Én már vártam :) Csak itt követem Pumpedéket.

gregaba 2017.08.23. 13:09:01

Azt lehet tudni, hogy ebből mennyi a valós és mennyi a profi(?) forgkönyvíró által kreált kontent?

nyelv-ész 2017.08.23. 13:15:54

Lehet, hogy már öreg vagyok ehhez, de kábé a sztori feléig volt kedvem röhögni, a végére már legörbült a szájam, hogy tényleg ennyire fárasztóan hülyék is vannak a világon. Az, hogy ez ráadásul tévében is adásba megy, már legyen az adott csatorna szegénységi bizonyítványa. Sixxnek meg őszinte részvét, hogy az életét és agysejtjeit hősiesen ilyenek nézésére áldozza.

wasserkopf 2017.08.23. 13:46:51

@nyelv-ész: Ez sajnos nem a csatorna szegénységi bizonyítványa, hanem az országé. A csatorna csak azt adja, amire nézői igény van.

Algopirin 2017.08.23. 13:56:03

@wasserkopf: a nézők meg az országban vannak.

Important roll 2017.08.23. 14:04:27

Ezek annyira suttyók, hogy kettészakadtam tőlük, ráadásul elkezdtem magammal beszélgetni:
- De kár, hogy megszűnt a sorkatonaság, úgy elküldeném ezt a Pumpedet katonának. Jót tenne neki, az biztos.
- Mire gondolsz? Arra, hogy megnevelnék?
- A francokat. Hátha lelövik a fenébe.

sZulamith 2017.08.23. 14:22:31

Pumpednek aranyos a kis pofája. (Talán azért is kezdtem olvasni, aztán meg mindegy) Pumpedné sem rossz, csak a fejét kéne kicserélni:)

Hunyadi zokogna... ha látná......ezt 2017.08.23. 15:24:56

Besírtam mint mindig. :))
Ebből a trágyaléből ilyen jó kis komédiát kihozni..... gratula!

nyelv-ész 2017.08.23. 15:30:06

@wasserkopf: Nem emlékszem, hogy nézők serege tüntetett volna a valóságsókért a tévé székházak előtt. Bár az, hogy van nézettsége, jól mutatja, mi minden lószarra akad veréb.

user friendly 2017.08.23. 18:01:50

@Sixx: pl QGifer-rel egyszerűen tudsz gifeket csinálni videóból: sourceforge.net/projects/qgifer/

Cpeti123456 2017.08.23. 19:34:49

Köszi Sixx! Már vártam a folytatást...

elvis56 2017.08.24. 09:39:10

Kiváncsi valaki erre a kis köcsögre ?0
süti beállítások módosítása