Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Snatch 1x01 - All That Glitter

2017. május 26. 13:00 - Scott Pilgrim

Rögtön 15 évet ugrunk vissza a múltba, ahol egy álarcos ember rohan. Megtudjuk, hogy ő narrátorunk apja, Vic Hill, akinek meggyőződése volt, hogy az emberek készen születnek, jónak, rossznak, ő például huncutnak. Egy vásáron rohan keresztül és fegyveresek üldözik. Eltalálják egy ponton, de sikerül elrohannia és ellop egy motort és elhajt vele. Megtudjuk, hogy egész életében rablásból élt. Hazaér, ahol a gyereke várja, aki a narrátorunk, és boldog új évet kíván neki. Leveszi a maszkot, leül, és elmagyarázza a fiának a lopás koncepcióját tanácsként. Hallani, hogy jönnek a rendőrök, átad neki egy nagyon pici darab aranyrögöt, mint szerencsehozó csecsebecsét, elküldi a másik szobában, átmegy, és innentől a gyereket követjük, aki az ágy alatt hallgatja végig, ahogy az apját letartóztatják. Ugrunk a jelenbe, ahol a felnőtté váló narrátorunkat, Albertet látjuk. Egy lakóhajón él, a reggeli rutinja után pedig felöltözik és elindul. A városban látszólag mindenki ismeri. Kiderül, hogy az anyja egy virágbolt tulajdonosa. Megismerjük ott Albert haverját, Charlie-t. Összefut Albert az utcán egy Patsy nevű fickóval, akinek tartozik és időt kér még tőle. Kap egy hétvégét, hogy fizessen, különben levágják egy ujját, és a virágbolt sem ússza meg. Tovább megy, és benéz egy boxterembe, ahol Billy nevű haverja edz és lakik. Zokon veszi, hogy talál egy női bugyit az ágyán, arról volt szó ugyanis, hogy meccs előtt 48 órával nincs hupákolás. Mint kiderül, Billy hat meccse nyeretlen és sok pénzt készül rátenni a győzelmére, hogy ki tudja fizetni azt a rengeteg pénzt, amivel tartozik Patsy-nek.

vlcsnap-2017-05-25-02h09m58s877.png

Ugrunk a börtönbe, ahol Albert apja, Vic 15 éve ül egészen luxus körülmények között jó kajával, plazmatévével, és még okostelefont is használhat, amin hívja a felesége, kiderül, hogy még mindig házasok. Megtudja, hogy a virágbolt szarul áll, meg azt is, hogy Billy-nek meccse lesz. Közben Albert és Charlie egy Castillo nevű fickóhoz mennek, aki legendásan kegyetlen. Éppen egy szőnyegbe csavart hullát dobnak ki az emberei, amikor odaérnek. Megismerjük közben Castillo kitartott nőjét is. Látja, hogy Albert és Charlie valami piát akar rásózni Castillo embereire és eléggé be vannak szarva. Lemegy, beleiszik a piába, és közli, hogy vesznek egy csomót belőle. A rakás pénzt, amit kapnak érte, fel akarják rakni Billy-re, mert még nem elég az adósságukhoz, közben kiderül, hogy Charlie ezüstkanállal a seggében született, mármint nem szó szerint, hanem áttételesen. Ezen össze is kapnak és Charlie elmegy. Lotti meg ott terem és leszólítja Albertet, hogy ő a nagy Vic fia, és elég gáz, hogy vizezett piát árul, ergo csak jófej volt vele és azért vette meg az összes piáját. Hívja Albertet az apja, és közli, hogy kiderítette, mikor és hol fog meccselni Billy, és nagy pénzzel fogadott rá, hogy a negyedik menetben fekszik, intézze már el neki és tegyen ő is erre. Albert nyilvánvalóan nem örül ennek, mert ő tényleg menedzselni szeretné Billy-t. Bemegy az anyjához kifakadni, aki azt tanácsolja neki, hogy hozza meg a saját döntéseit. Charlie hazamegy, ahol az apja füvet termeszt, az anyja pedig éppen hangosan szexel valakivel. Lenyúl egy kis füvet és egy zsebórát és elindul egy óráshoz eladni. Ott azonnal belezúg az eladólányba, aki megveszi tőle 3000-ért, majd amint lelép Charlie, felteszi a csaj a netre és tovább adja az órát tízezerért. Charlie randira akarja hívni, de nincs hozzá bátorsága. Albert közben elmondja Billy-nek, hogy a negyedik menetben ki kéne nyerni, de hogy feltornázzák az odds-okat, az első három menetben be kéne kapnia egy halom ütést.

vlcsnap-2017-05-25-02h10m15s653.png

Elmennek a meccsre, ahol kiderül, hogy Castillo emberével fog küzdeni Billy. Már a mérlegelésen nekiesik az ellenfelének Billy, de végül a meccsre is sor kerül. Végül felraknak ötvenezret arra, hogy Billy nyer a negyedik menetben, ami pont huszonkilencezerrel több, mint amennyivel lóg Albert Patsy-nek. Billy bevadul a ringben és majdnem elintézi már az első menetben. A második és harmadik menetben aztán tartja magát a tervhez és kapja keményen az ütéseket, sőt, a harmadikban még hasba is rúgja és majdnem kiüti az ellenfele. A negyedik menet előtt aztán Charlie felteszi az 50 ezres tétet. A negyedik menet elején rögtön ki is üti Billy, de csak 9ig számolnak rá a srácra, jó lassan, de felkel, aztán eltakarja Billy szemét és kiüti őt, a bíró rászámol és már 9nél KO-za a meccset. Lotti nem viseli jól a csalást, ráönti Castillo-ra az italát és elmegy dühösen. Kint már azon agyalnak, hogy visszamennek és szétverik Castillo-t. De egyszer csak ott terem Lotti, aki tesz egy jobb ajánlatot. Tele van a töke Castillo-val, aki őt is megrövidíti már hónapok óta és szeretne a saját lábára állni, úgyhogy azt javasolja, fogjanak össze és csesszék át Castillo-t. Holnap hajnal 5kor viszi a havi megkeresett pénzét egy szállítóautó, Lotti megadja a srácoknak az útvonalát, ők meg kirabolják és osztoznak. Albert eléggé vacilál a dolgon, de aztán az anyjától kap egy fejmosást, hogy vagy ő hagy nyomot, vagy rajta fognak nyomot hagyni az életben, persze az anyja ezt csak úgy általánosságban mondja, de Albert döntésre jut. Kirabolják a pénzszállító autót, méghozzá két elkötött markolóautóval malackmaszkban. Sikerül is elkötni egy autónyi aranyrögöt gazdagabbak, az akciójukat valaki felveszi telefonnal és rögtön fel is tölti a netre. Ezzel pedig vége az első epizódnak.

Címkék: blöff snatch
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása