Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Házasság első látásra 1x03 – 1x04

2017. május 08. 10:31 - Jean Moriarty

1x03 - A mézeshetek

Kinga&Robi:

Kinga, akinek ugye a vicces kedvű Szakemberek és a Nagyon Komoly Tudományos Tesztek egy kopasz, negyvenes, elvált, 2 gyerekes cowboyt dobtak ki, az emlékezetes zenés-táncos country produkciótól meggyötörten reméli, hogy a nászéjszaka eseménytelenül fog telni, a szexi hálószettikét elégette és elásta a kertben a biztonság kedvéért. Robi, aki az eddigiek alapján nagyon kifinomultan érzékeli a női rezgéseket, a riportban búgó hangon bevallja, hogy a nászéjszaka alatt megszólalt benne a férfi, és elindult benne egy késztetés. Erről nem is szeretnék többet tudni. Mint kiderül, mindenki megnyugtatására azonban sikerült valahogy máshogy könnyítenie ezen a késztetésen, amiért nem lehetünk elég hálásak. Másnap reggel Robi szerelmes mosollyal figyeli Kingát alvás közben, ami alig ijesztő. Kinga konkrétan ki sem akarja nyitni a szemeit.

hel_1x03_01.jpg

Robi megállapítja, hogy Kinga érzései erősödnek, ez sem ijesztő. Reggeli közben az ifjú pár a jövőjüket tervezi, Robi felajánlja, hogy Kinga költözzön hozzá az erdő melletti házába. Vidékre b+, egy pesti lány? Tehát értelemszerűen Robi fog költözni Budapestre, Kinga egyágyas lakásába. Amúgy meg nem lebeszélésként, vagy ilyesmi, de az 1 db szekrény is tele van, és nem férnek el benne Robi cuccai, de persze gyere nyugodtan. Ez letudva, irány a nászút.

hel_1x03_02.jpg

Rita&Zoli:

Rita és Zoli Párizst, a szerelmesek városát fedezik fel a nászúton. Külön-külön. Rita, menjünk a Moulin Rougeba? Nem. Rita, nem akarsz egy masszázst este? Nem. Rita, beüljünk valahova? Nem, mondja Rita, és közben a riportban arra panaszkodik, hogy Zoli csak magával foglalkozik. Zoli bókol: „Most már látszik rajtad, hogy fáradt vagy”. Szép dolog a szerelem, nemde, kisapám? Zolinak javára írható, hogy sikeresen levonta a konklúziót: akkor próbálkozzon a faszom.

hel_1x03_03.jpg

Másnap reggel a pár egy romantikus reggelit fogyaszt, azt is külön-külön, illetve Rita egy „Pozitive” feliratú blúzban (önirónia rulz) „ezért nem fizetnek eleget” fejjel nagy nehezen leül Zoli mellé az asztalhoz. Zoli „nekem sem” arcot vág, ezek félszavakból is megértik egymást. Zoli a szerkik utasítására az éjjel tököket növeszthetett, mert borítja a bilit: „Tudod, mi az én megérzésem, Rita? Te csak azért jöttél el Párizsba, mert hogyha nem jöttél volna el, az EGÉSZ MAGYARORSZÁG megutált volna.”

hel_1x03_04.jpg

Aljas rágalom, háborog Rita, nem is, azért jöttem ide, mert szeretném megtudni, hogy milyen ember illik hozzám a Pszichológusok szerint. Hazudsz Rita, vágja rá Zoli, vagy másik lehetőség, hogy egy fura ember vagy. Valamelyik. Ez egy nagggyon durva dolog Rita szerint, ez a meghazudtolás, és fölmegy a szobájába ríni a változatosság kedvéért. Dráma van, ezt onnan tudom, hogy drámai zene szól. Rita a nap hátralevő részében duzzog és rí a szobájában.

hel_1x03_05.jpg

Zoli pedig Párizzsal ismerkedik, és az Eiffel-torony alatt egy selfie-bottal magát fotózgatva megesküszik a kamerának, hogy Isten a tanúja, hogy soha többet nem lesz éhes találni fog magának egy csajt, aki szereti is, és elhozza majd ide az Eiffel-torony alá. És közben kicsit sír, de azért ez aranyos volt. Nem szexi, de aranyos.

hel_1x03_06.jpg

Balázs&Lilian:

Liliannak szülinapja van, Balázstól ágybareggelit és Halász Juditot kap (az Alma együttes jogdíjas volt talán?) A köszönöm után azért csendben megjegyzi, hogy úgymond nem kellett volna kapkodni ezzel a reggeli köszöntéssel, ráért volna este is (fordítok: a faszért ébresztettél fel).

hel_1x03_07.jpg

Balázs más reakcióra számított, és a fejében megszületik az új terv: akkor jobban kell nyomulni. A stratégia részeként Balázs közös szelfiket akar készíteni, hogy mosolyt csaljon Lilian arcára, de aztán csalódottan megállapítja, hogy Lilian elbaszta az összeset a fapofájával. Végül kénytelen le is cserélni Liliant két papagájra. De legalább a fotó jó lett.

hel_1x03_08.jpg

Mindeközben a szakállas pszichológus felhívja a nézők figyelmét kb huszadszor, hogy az érzésekről beszélni jó, érteem? Így hát Balázs és Lilian a strandon érzésekről beszélnek. Illetve arról, hogy nem beszélnek az érzéseikről. A szakértő szerint jó az irány. Az érzésekről kell beszélgetni, de sokkal könnyebb beszélni arról, hogy beszéljünk az érzéseinkről, mint ténylegesen beszélni az érzéseinkről.

hel_1x03_09.jpg

Doma&Adri

Megkapjuk a beígért negyedik párt, a fiú 32 éves, nagyon szereti a zenét, a Bright fogfehérítőt és a mély hangokat (de Liliannak már van párja, nem?), és valamiért kibaszottul lassan, énekelve beszél. Legnagyobb szerelme idáig egy autó volt. Utóbbiról számos információ is elhangzott, amit mivel én sajnos nem értek és nem is igazán érdekel, ezért nem is rögzítem. A menyasszony Adri, műkörmös, és egy nagyon csinos csaj, a vőlegénynek is bejön, ahogy belép az ajtón, a vőlegény arca nem kicsit kisimul, és végre abbahagyhatja magában a „csak ne egy vastag testalkatú, 180 cm-nél magasabb, görbe orrnyergű csaj legyen” (by adatlap) mantrát.

hel_1x03_10.jpg

A szimpátia kölcsönös, Adrinak is megvolt a Wow-faktor. Szó szerint. És ők az egyetlen pár, akik arcra vagy szájrapuszi helyett egy majdnem igazi csókot adnak egymásnak.

hel_1x03_11.jpg

Az esküvőn az anyakönyvvezető célozgat a kommentelők kedvéért az előzetes eljárásra, remélem, így már minden kétséget eloszlatott az Rtl. Nem. A lagzira menet Adri és Doma dirty szextalkot folytat ékszíjakról, fékbetétről, szekvenciális automatáról, Domát itt elvesztettük, láthatóan most rögtön kész lenne feleségül venni Adrit. Wait…

hel_1x03_12.jpg

A lagzin a bulkika fer-ge-te-ges, apró szépséghiba, hogy a vőlegény testvére négyszemközt és a kamerák előtt megjegyzi, hogy az ara kicsikét egyszerű. Doma egy igazi úriember, szerinte nem feltétlenül baj, ha Adri nem okos. Elég, ha ő az. Love is in the air.

1x04 – A kálvária

Kinga&Robi:

Kinga és Robi Barcelonában tölti a mézesheteket. Kinga tervezi a napi programot (a korkülönbség ellenére egyértelműen ő lett a domináns fél a kapcsolatban): „arra van egy deszkás rész, ahová járnak a fiatalok deszkázni. A fiatalok, haha. Úgyhogy mi oda nem megyünk.” Robi szemöldöke felszalad, és egy utolsó, kétségbeesett próbálkozást tesz a fiatalos lendülete, tájékozottsága, férfias princípiuma megvillantására:

Robi: Mehetünk éntőlem az El Caminora is. Jól mondom, El…Camino? Arra tippelek, hogy a vallásból jön. Gondolom, hogy Jézus Krisztusnak az útja.

Kinga: Ő nem gyalogolt Spanyolországban.

Robi: Nem úgy értem, a kálváriája. De nem tudom. Nem is akarok beleokoskodni ebbe.

Kinga szánakozva bólogat, valóban ez lesz a jó döntés.

hel_1x04_01.jpg

Kinga a riportban bizonygatja (leginkább magának), hogy ez egy új nap lesz, új reményekkel, ő megpróbálja megadni magának és Robinak is az esélyt, és arra fog koncentrálni, hogy megtalálja azokat a kapcsolódási pontokat, amikben elvileg hasonlítanak a Nagyon Tudományos Tesztek alapján. Ennek a végeredménye egy oltári nagy kiosztás lesz, mert a nap végére kiderül, hogy nemhogy pontok, de még csak egyetlen egy árva pont sincs, amiben hasonlítanának. De legalább újabb Robizmusok kerülhetnek a gyűjteménybe, például ilyen:

„és ugye itt működik az apály-dagály című történet. A Holdnak a vonzása. Amikor keletkezett a Föld, akkor a Hold kiszakadt belőle, és aztán pályára állt, mert nem tudott elszakadni. De lehet, hogy hülyeséget mondok, utána kéne nézni.”

hel_1x04_02.jpg

Sírok. Ezt a pasit meg kell tartani! Robi természetesen a kirándulás alatt nagyon jól érezte magát, és Kingán azt látta, hogy közel engedte magához. Kinga eeennyire érezte jól magát:

hel_1x04_03.jpg

Később a pár Kinga vagy a szerkik javaslatára kérdezz-feleleket játszik, aminek ugye az lenne a célja, hogy megtudhassanak a másikról privát dolgokat. Robi kérdése: „hogy tetszett Kingának a zenés-táncos produkció a lagzin?” Mondom a másikról, b+. (Fun fact: az előadás másfél órás volt.). Kinga kérdése, hogy mennyire érezte őszintének azt Robi, hogy a lagzin 2 óra ismeretség után már a szerelmének szólította. Mert olyan nincs, hogy 2 óra alatt tényleg belészeretett volna. Robi próbálja megtalálni a helyes választ, ami szerinte ez: „de van. Mert beleszerettem…a külsődbe.” Sad!

hel_1x04_04.jpg

Ebből lófasz se lesz, nem kapcsolat, Robi felteszi a nagy kérdést: akar-e tőle valamit Kinga.

Kinga: Én még nem találtam olyan pontot, vagy bármit, ami iránt tudnék vonzódni. Se külsőleg, se belsőleg.

Robi: Azt gondoltam, hogy valami csak megfogott azért bennem. De akkor csak a jóindulat.

Kinga: Hát jóindulatom, az van.

Összegezve, Kinga 1% esélyt lát arra, hogy ebből még legyen valami, de szerintem azt is azért mondja, nehogy Robi elbőgje magát ott helyben. A szakértő szerint Robi még meghódíthatja Kingát, az senkit nem érdekel, hogy Kinga ezt szeretné-e, ez itt már a The Haindmaid’s Tale 2. évad forgatás, tessék mondani?

hel_1x04_05.jpg

Lilian&Balázs:

Az előző részben látott elbaszott szülinap még elbaszottabb folytatása következik, este a pár a megfelelő helyet keresi az ünnepléshez. Balázs javaslatait a nem kicsit befeszült Lilian (zsinórban szívja a cigit és remeg az idegtől) sorra lepattintja, mivel ha már az ő szülinapja van, hadd döntsön már ő. Balázs az egyik szórakozóhelyet botor módon lediszkózza, az nem diszkó, hanem BÁR, (te paraszt) javíttatja ki Lilian.

hel_1x04_06.jpg

Lilian felszólítja Balázst, hogy állítson magán, mert abszolút nem viselkedik férfiasan. Balázs felröhög és visszakérdez, és akkor Lilian hogy viselkedik? Én a maradok a női mivoltomnál, feleli Lilian kimérten, Balázs legnagyobb mulatságára: „Annyira nem látszik…” Lilianból erre kibukik az úrinő: „Annyira paraszt tudsz lenni, hogy az valami hihetetlen. Nem ehhez vagyok hozzászokva.” Hát mihez, kérdezi Balázs. „A kicsit kifinomultsághoz.” Balázs: „az szar ügy”. Ennyike, ha hazamegyünk, rögtön el is válhatunk, jelenti ki Lilian, mert abszolút nem illünk össze. Balázs szerint ez csak úgy lehetséges, ha valamelyikük hazudott a teszteken. Szegény kis naiv báránykák. Lilian még egyszer nyomatékosítja a biztonság kedvéért Balázsnak: „Kiráz tőled a hideg, annyira paraszt vagy, hogy az valami hihetetlen. Nagyon vidéki vagy.

hel_1x04_07.jpg

Ezt a riportban később úgy árnyalja, hogy Balázs szerinti kicsit „vidékiesen zárkózott”, ezzel szemben ő kicsit „nagyvilágiasan nyitott”. Nagyon röhögök. Balázs hazafelé (Lilian 2 méterrel előtte vonulva láncdohányzik, klasszik) megkéri Liliant, definiálja pls a „paraszt” fogalmát.

hel_1x04_08.jpg

Válasz ismét a riportban: „azzal, hogy azt mondtam, hogy vidékiesen viselkedik, evvvel nem arra céloztam, hogy vidéki.” Bár tudnám értelmezni ezt! A nászút ezzel véget is ér, itthon egy pár napig szingliben csapatják a szakértői instrukció alapján.

Rita&Zoli:

Rita és Zoli az utolsó közös perceiket töltik egymással, mutatom:

07.jpg

A szakértő szerint a párnak nagy szüksége van egy konzultációra, hát erre kíváncsi leszek. Itthon mindenki visszatér a családjához, és jól kipanaszkodja magát. Rita a meghazudtolással talált egy fasza ürügyet arra, hogy Zolira tudja fogni a kapcsolat kudarcát, ezt hívják úgy, hogy alternatív tények. Zoli a nászút emlékét is kitörölné a fejéből, erre a nőre ránézni sem tud, az egészet úgy ahogy van, hagyja a büdös faszba, alig várja, hogy megszabaduljon tőle. (Közjáték: Zoliapuka: „És a vagyonmegosztással mi lesz?” „Apa ne hülyéskedjél már”. Röhögök) A szakértő ezt úgy értelmezi, hogy Zoli még reménykedik. WTF de komolyan.

08.jpg

Adrienn&Doma:

A műsor eddigi kiratpárja. Doma bevallja a riportban, hogy a nászéjszakához közeledve elég sok gondolata járt Adrin, de szándékosan nem tervezett semmit, mert szeretné megbeszélni a feleségével, hogy mennyire fáradt bármilyen jellegű tevékenységhez.

hel_1x04_09.jpg

Hogy mennyire volt az, azt ismét nem tudjuk meg, de másnap jó hangulatban ébrednek, kő-papír-ollóval döntik el, hogy ki menjen előbb a mosdóba, cukik.

hel_1x04_10.jpg

Tényleg nem lehet mást mondani rájuk, cukik. Rómába mennek nászútra, ahol tovább cukiskodnak, remekül megértik egymást, sokat nevetnek, románckodnak.

hel_1x04_13.jpg

És amúgy az égvilágon nem történik velük semmi, de semmi érdekes.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tnsnames.ora 2017.05.08. 12:34:19

A témáról "szakmai" megközelítésben én is írtam egy (többször frissített) blogposztot. (Annak kapcsán, hogy valóságshow nélkül is lehet kívülről párokat összerendelni)
liftinstinct.blogspot.hu/2017/05/hazassag-elso-latasra.html

Bevallom férfiasan az első részt is alig-alig bírtam végignézni, és csak azért, mert "muszáj" volt (hogy tudjak írni róla). Roppant kínos volt az egész, a néző csak feszengeni tud, szvsz. Ahogy nézem a leírásból mindez csak fokozódni tud. ;) Pedig továbbra is tartom, hogy az alapgondolat nem hülyeség, legalább egy végiggondolást megérdemel.

MrMundr 2017.05.08. 12:41:45

Adrin kívül szörnyűek ezek a nők

#szájbergyerek# 2017.05.08. 12:55:29

Tényleg komolyan gondolja valaki, hogy két vadidegen embert valami misztikus tesztek alapján összehoznak és az majd működni fog?

tnsnames.ora 2017.05.08. 13:01:26

@#szájbergyerek#: Sokkal jobban müködik, visszamérések alapján, mint gondolná az ember, legalábbis Amerikában a nagyobb merítés hazájában. Igaz ott nem rötön házassággal nyitnak elsőre és nem feltétlen az első párosítás a nyerő.
Azt ne felejtsük el, hogy ez az RTL-s valóság show pár jelentkezőből kirostált és tévére adaptált 8 pár ból áll, a hiradások szerint. Azaz nem szabad messzemenő következtetéseket levonni a cuccból.

tonyk 2017.05.08. 13:06:54

Kíváncsiságból bele-bele nézegetek (áhh fúj, 15 éve tv-m sincs volt már?), de eddig azt meg kell állapítsam, nem véletlenül vannak ezek az emberek egyedül!
A meglepi páros Adrienn&Doma eddig nagyon-de nagyon gyanús, túl szép, hogy "igaz" legyen. Még a végén kiderül, hogy a Doma gyerek búza (nekem nagyon feminim). Addriennek meg lehet pöcse van. Bár, mondjuk akkor ez így win-win szityuésön.

Warlimont 2017.05.08. 13:07:07

Szerintem a blogiro es a nezök egy resze ott teved, hogy a tesztek, es a pszichologus celja NEM az volt, hogy jol muködö parokat hozzanak össze akik csendben jol elvannak, hanem itt egy MUSORT akartak összehozni nezettseggel, es sajnos ehhez VV szeru gagyi balhekkal, kamu sirasokkal, tuljatszott kiabalasokkal. Ezert raktak össze olyan össze nem illö embereket, mint Robi es Kinga, akiknek barmi alap tarskeresö software is kidobta volna, hogy nem illenek össze (eletkor: saccra min 15 ev kulönbseg, full elterö lakhely: erdö vs Bpest, csaladi allapot: fiatal hajadon vs elvalt ketgyerekes ficko, cserebe a faszi nem is egy megalapozott egzisztencia rutinos roka hanem egy nimand vezetekszerelö, raadasul buta mint a tök.....) De öket, es a többit is összehoztak a musor kedveert parba, hogy legyen tema. Es ha az egeszet nem valosagkent, hanem szappanoperakent nezzuk, akkor az alomparnak tunö Doma-Adri duo hamarosan össze fog veszni valamin, es mondjuk Robi 1%-a valami isteni varatlan csodaval felkuszik mondjuk 25-re. Ez a Lilian meg az olaszorszagi melojaval, biztos a "vendeglatasban" nyomta, minimum pultoskent a stilusa alapjan valami kocsmaban, de az is lehet, ha a Balazs iger neki 50-100 eurot, mar reg tullennenek a naszejszakan is. :) Rita szegeny, reg nezhetett tukörbe, de a musorral biztos egy Bradpitt tipusu faszit akart fogni, minimum ket darab BMW-vel a garazsban, erre megkapta Zolit, es most csalodott, duzzog, vicces karakter.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2017.05.08. 13:18:03

Hát Lilian ugyan még egy darabig reménykedhet benne, h összeszed 1 gazdag balekot (de inkább nem fog, mint igen), de Rita komolyan azt gondolja, hogy ilyen viselkedéssel macskán kívül talál majd magának valaki mást is?
Egyébként sztem Robi jól mondta a holdas dolgot, csak az El Camino volt hülyeség.

szociologus01 2017.05.08. 13:25:10

Rita nem kicsit küzd önértékelési gondokkal. Egy 10-es skálán 4-es szintű "jócsaj" kategória, kb 40-45 évesnek néz ki.....örüljön hogy valaki már nem csak úgy ismerkedik vele, hogy hátbavágja. Nem gondolkozik el azon, hogy miért nincs mellette senki? Zoli menekülj, get out!! :-)

Lilián, ki van égve mint a jobb első fényszóró a 96-os suzuki swiftben.....annyira okosnak hiszi magát, mintha tegnap választották volna meg az MTA rendes tagjává.

Egyébként, valószínűleg olyan embereket válogattak össze, akik viszik a showt és nem azokat akik tényleg össze is illenének. Félek a Doma-Adri duó sem lesz nyerő....

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2017.05.08. 13:26:13

@Warlimont: Sztem meg szinte csak olyan elviselhetetlen alak jelentkezett a show-ba, akiknek most kezd derengeni, h nemigen fognak maguknak párt találni, de persze nem bennük van a hiba, hanem csak nem jól választottak, és most bizti ez ki lesz küszöbölve. (bár ahogy elnézem, ez inkább a nőkre igaz, a fiúk csak egyszerű lúzerek, akik még átejteni se tudnak egy nőt, ezért nem is kellenek nekik).

#szájbergyerek# 2017.05.08. 13:34:39

@tnsnames.ora:
Az olvasottak alapján négy párból egynél van remény arra, hogy a műsor után is együtt maradnak. Nehéz lenne belemagyarázni, hogy ez működik. :)

Jean Moriarty 2017.05.08. 13:47:09

@MolnarErik: a Holdas sztorihoz: de olyan fárasztó és esetlen volt, ahogy előadta. Konkrétan ez volt az a pont, amikor megsajnáltam. De rögtön eszembe is jutott, hogy senkinek nem fogtak fegyvert a fejéhez, hogy jelentkezzen egy ilyen műsorba.

Warlimont 2017.05.08. 13:55:59

@MolnarErik: Gondolj bele, ki az aki, belemegy egy ilyen TV showba....? Vagy fizetett statiszta, vagy finoman szolva sem atlagos ember.... :)

Warlimont 2017.05.08. 13:58:09

@Jean Moriarty: Szerintem a Robi pont az a figura, akinek eleg sokat kene innia ahhoz, hogy laza es jofej legyen, kerdes, akkor mennyivel jobb, de igy lathatoan jozanul viszont csak kinlodik, plane egy olyan növel, aki lathatoan nem az ö palyaja.

ff48bp 2017.05.08. 14:17:50

Szóval ez úgy van, hogy létezik az az első látásra. A nejemmel az első randi félórás volt, aztán a másodiknál 10 perc után döntöttünk úgy, hogy összeházasodunk. Ez 30 éve volt. Azóta együtt vagyunk.

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2017.05.08. 14:43:58

@ff48bp: Én is gyakran járok így 10 perc ismerettség után, csak a másik fél nem érzi ugyan ezt :D

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2017.05.08. 14:47:22

Én amúgy nem nézem a műsort, de a fotókon is látszik, hogy Adrit kivéve, a többi nő egy unott, beképzelt, magáűtól elszállt nőszemély. Az elvárásaik az egekben, közben pedig ők maguk külsőleg átlagosak, belsőleg meg... még annyit sem érnek.

szemétpasi 2017.05.08. 14:50:15

Nekem az jött le a műsor és az elemzések alapján, hogy a pasik a "egoista fasztarisznya" a nők meg a minősített "elszállt hülye picsa" kategóriába esnek. Azért az aki egy szülinapi ágyba reggelire csak a "faszért keltettél fel" reakcióval tud csak szolgálni az nem érdemli meg, hogy kedveskedjenek neki. És ez teljesen független a pali személyétől.

Pierr Kardán 2017.05.08. 15:03:55

Azt lehet tudni, hogy a "szakértő" mekkora mintából válogatta össze a párokat?

Mert ha összesen 4 nő és 4 férfi jelentkezett, akkor nem is rosszak a párok. Ha viszont nagyobb volt a minta, akkor - hogyismondjacsak - nem túl jó a válogató algoritmus.

Warlimont 2017.05.08. 15:04:55

@szemétpasi: A fickokrol az latszik, hogy nekik mindegy, csak jol nezzen ki, többnyire elegedettek is, es hatha összejön valami. Zolinak 3-4 ev nömentes idöszak utan kulönösen mindegy, ö mar Ritanak is örulne. :) A nök a kritikusabbak, igy nyilvan ök tunnek jobban a konfliktusforrasnak.

Warlimont 2017.05.08. 15:05:54

@Pierr Kardán: Ha arra gondolsz, hogy a VV valogatasokra mekkora tömegek jelentkeztek, tuti itt se negyböl valasztottak negyet, hanem inkabb negyezerböl.... :)

Jean Moriarty 2017.05.08. 15:09:24

@Warlimont: értelek, szerintem is alapvetően jólelkű ember lehet, csak ez a pózőrség ne lenne, főleg ennyi idősen. Az alkohol lehet h segítene ezen:)

Jóska Pista 2017.05.08. 15:11:29

Én remekül szórakozom a műsoron.

tnsnames.ora 2017.05.08. 15:17:43

@Pierr Kardán:
Szerintem abból érdemes kiiindulni, hogy egy pl.: (első) Megasztárra jelentkezők darabszáma lehet a legfelső korlát. Pár ezernél nem lehet több. A Virtuózoknál (ahol kell is tudni produkálni), ott volt 2-3.000 jelentkező indulásnál a legelső évadban.

Az amerikai Helen Fisheres Chemistry-s AI/MI-vel támogatott társkeresőben sok évvel ezelött is már 1.6 millió társkereső volt(!), mindenkiről 4-500 kitöltött kérdőívvel. "Kicsit" más nagyságrend. Kicsi mintán a legjobb algoritmus se tudhat csodát produkálni, ráadásul mi magyarok sokszor kapjuk az ívet, hogy egyénieskedők vagyunk.

Trejo 2017.05.08. 15:22:06

Az smonca, hogy egymással összeillő párokat válogattak össze, akkor nem lehetne ekkora "dráma". Pont fordítva történt.
Mondjuk elég nagy pofára esés a "pesti diplomás csajoknak", hogy "átlagos vidéki srácokat" húztak melléjük. XD Gondolom egy felső vezetőt vártak, vagy minimum egy gyártulajdonost. XD LOL!

szemétpasi 2017.05.08. 15:25:20

@Warlimont: Azért a kritikusság és a semmi se jó hercegnőképzős elszállt libaság között van egy fokozat. Pláne, hogy ezek azért nem olyan kaliberű csajok se külsőre, se szellemileg, se mondjuk tehetségre, hogy lehessen ekkora arcuk.

tnsnames.ora 2017.05.08. 15:30:40

Egyébként nem kell misztifikálni, meg csodaszerknek látni az egész AI/MI-s társkeresését. Mindösszesen annyiról van szó (de ennyiről viszont igen), hogy valószínűséget próbál javítani matematikai eszközökkel. Ha van kétkimenetű esemény ott ugye matekból tudjuk, hogy 50 % az esély. Talán könnyedén belátható, hogy a párkeresésnél "kicsit" kisebbek az esélyek a nagy tömegeknél (nyilván nem Justin Bieberre gondolok) a nagy ő megtalálására, pláne, ha válogatós/"felüllövő" is hozzá az ember. Az AI/MI annyit próbál meg tenni, hogy ezen a kis százalékon javít avval, hogy az esélyteleneket kiszórja és a nagyobb valószínűséggel bíró párjelöltek közé esélyesebbeket tesz.

ff48bp 2017.05.08. 15:31:02

Én nem élőben nézem, felveszem, mert reklámokkal együtt már nagyon hosszú lenne. Most jutott eszembe valami, ami elsőre is rögtön szemet szúrt, csak még nem néztem utána: a múltkori résznél lehetett látni Zoli házának számát és az utca nevét is. Ha még nem töröltem le, most megnézem. Elég gyanús, hogy ilyen benne marad, hacsak nem statiszták a szereplők. És kezd erősödni a gyanúm, hogy a szereplők egy része tényleg statiszta. Nem tartom életszerűnek, hogy valaki egy kis faluban lakik és így kiadja magát.

sobrijoska10 2017.05.08. 15:44:05

Egy dolog mellett ne menjünk el, hogy ez a házasság intézményének lealacsonyítása. Azt mutatja neked, hogy ha nem tetszik valami, bármikor felmondhatod az esküdet. Még csak véletlenül se küzdj a másikért.

#szájbergyerek# 2017.05.08. 15:54:00

@sobrijoska10:
Eleve hülyeség "vakon" házasodni.
Pl. ezért: „És a vagyonmegosztással mi lesz?”

tnsnames.ora 2017.05.08. 15:57:21

@#szájbergyerek#: Létezik házassági szerződés is, ahol az ilyeneket előre lehet tisztázni. Nyilván az RTL-esek is gondoltak erre a lehetőségre a show tervezésénél. Biztosak lehetünk benne, hogy ha az egész nem ordas kamu, akkor se fognak szívni a szereplők (legalábbis ez miatt)

LassúGabi 2017.05.08. 15:59:03

@Anakin Solo (a.k.a. Ape): :D :D :D
Te mocsok, hangosan felröhögtem az irodában! :D :D :D

LassúGabi 2017.05.08. 16:01:48

A "párizsi" srác jelentős ronda pulcsi kollekcióval rendelkezik!

ethan blow 2017.05.08. 16:11:17

Az alap konfliktus legtöbbször az, hogy a pasik egy jó dugással is kiegyeznek, a nők meg minden dugásba belelátják a Jude Law-t és a bankszámláját. Ezért olyan népszerű a prostitúció, mert egy egészen jól kinéző nőt, mondjuk egy olyat - nem őt, csak kinézetre olyat - mint a Sarka Kata, vagy Zimány Linda lehet kapni egy kufircra már 30-40 ezer körül, vagy kicsit drágábban (de talán olcsóbban is szerintem, bár esküszöm, nem tudom), viszont hosszútávra azért egy ilyennek virítani kell a Hajdú vagyont, de ahhoz meg Hajdúnak kell lenni, és az kurvaszar üzlet úgy. A műsort amúgy nem nézem, nincs tévém sem, nem is ismerek olyat, akinek van.

#szájbergyerek# 2017.05.08. 16:20:10

@tnsnames.ora:
Hát persze ...
Ha már a "házasulandóknak" maguktól nem lenne annyi eszük.
Esetleg (papíron) full vagyontalanok így nincs is mit megosztani. :)

adamas77 2017.05.08. 17:41:31

Ez a Lilian..... Ezeknek a pesti picsáknak mindig az a legnagyobb gondjuk, hogy ha valaki tájszólással beszél. Mitől akkora probléma ez ezeknek a libáknak? Emlékszem a való világ 6-ba is az egyik legnagyobb lotyónak az volt az áthidalhatatlan gondja, hogy a srác vidéki volt és tájszólással beszélt. Érdekes módon az egyáltalán nem zavarja ezeket a lánykákat, hogy ők kurvaként vagy pornóval keresik a kenyerüket. Az nem gond és nem is ciki számukra, de ha valaki másként ejti a b vagy a c betűt, azzal nem lehet megjelenni szerintük. Hát a pofám leszakad ezektől a "nőktől".

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2017.05.08. 17:57:27

@ethan blow: nem kell ahhoz Sarka Kata test,elég ha hajlandóságot mutatsz,és bekaphatsz bárkit...

perszepolisz 2017.05.08. 19:17:44

Férfiként milyen esélyeim vannak nekem, ha már egy tűzoltó (!!!) se pálya a csajoknak?

perszepolisz 2017.05.08. 19:35:23

Azt sem értem, hogy pl Kinga aki 27 éves, minek jelentkezik egy ilyen műsorba? Előtte az élet.

bekov 2017.05.08. 20:01:00

@perszepolisz: mert Kingának ilyen szarkasztikus humora van :) elmondta a második részben, nem figyeltél?

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2017.05.08. 20:10:11

@adamas77: Hát igan, a magyar közoktatás (és itt elsősorban a "kiváló" magyartanárok) egyvalamit képes mindenkinek megtanítani (pont amit nem kéne), a lingvicizmust.

szociologus01 2017.05.08. 21:09:25

Rita (koca) bedobta a törölközőt, Zoli nem is tudja mennyire szerencsés.

Kíváncsi leszek erre a Doma gyerekre, elég pszicho....

Kingát remélem meghegeszti a Robi....a holnapi adásban :-) lesz bennük valami közös :-)

alma85 2017.05.08. 21:18:56

@#szájbergyerek#: Házassággal nem lesz semmi sem közös ami előtte különvagyon volt, sőt házasság alatt még az örökség is mindig különvagyon. Házasság alatt csak az lesz közös amit az alatt kerestek. Mégis az az egy hét/hónap amíg ezek házasok mit kereshetnek annyit, hogy nem tudják megosztani.
Zoli egyébként egy kedves aranyos férfi, szerintem ő az egyetlen normális játékos.

ElPadre 2017.05.09. 08:06:03

@alma85: ahha, zoli, a kedves, aranyos férfi... *nulla* receptora van ahhoz, hogy hogyan ítéli meg őt egy nő (jó, a végére feladta, de könyörgöm, már a lagzin éreznie kellett volna, hogy ezt így nem lehet, és nem jó nyomulni), és gyönyörű iskolapéldája a passzív-agresszív hozzáállásnak. ez összeeresztve egy hisztérikus személyiséggel (rita) garantálja, hogy instant gyűlölet lesz a vége.

persze a legnagyobb féltéglás az soós úr, a szakpszichológus. tudom, hogy nincs műsor, ha nem próbálják a teljesen egyértelmű jelzések ellenére együtt tartani a párokat, de ez a kenetteljes szöveg, amit nyom, azok a teljesen mellélőtt megállapítások, hogy épp mit akar a csaj/pasi, hát, ezek után nem csoda, ha az egyszeri ember nem bízik a terapeutákban. pedig vannak jók. de ez... fffzmeg.

#szájbergyerek# 2017.05.09. 08:28:54

@alma85:
Azért jobb azt lepapírozni.
Nem hiszem, hogy Zoliapu aggodalma teljesen alaptalan lenne.

Jean Moriarty 2017.05.09. 09:02:13

@#szájbergyerek#: szerintem az ott nem aggodalom volt, hanem eltrollkodta a szitut (ez Zoli reakciójából kiderült) amiből azért lehet következtetni sok mindenre a cécó komolyságát illetően.

Warlimont 2017.05.09. 09:11:43

Az esti resz nagyjabol hozta a tegnap del körul irt tippemet, hogy Adri es Doma latszatidillje a szappanoperas forgatokönyv szerint törvenyszeruen romlik, romlott is. Rita/Zoli viccesek, nekik nyilvan semmi eselyuk se volt, Zoli szegeny akar latens meleg is lehet, es talan epp a nagyszakallas pszichologus a valodi idealja, az mindig megmondana neki, mikor mit kell csinalni. :)

Crockoo 2017.05.09. 10:15:14

Én kicsit másként nézem ezt a műsort és a benne látható szitukat (sitcom-ot???).
Abból indulok ki, hogy 30as éveim közepén járó ember vagyok, 2 féle típus van az ismerőseim között: aki még nem találta meg párját, és aki már elvált. A stabil - vagy annak látszó - kapcsolatok százalékos aránya finoman szólva is alacsony (max 20). Nem vagyok pszichomókus, de azért próbálom megérteni ami történik és amit látok: egyfelől a társas kapcsolatok értéke degradálódott, másfelől a nők pozíciója erősen felértékelődött. Régen mi is volt? Pityukát beházasították Marikához, aki max fejőnő volt a helyi TSZben, rosszabb esetben htb. Nem volt perspektíva, Pityuka ihatott, verhette, az erős társadalmi nyomás és elvárás (elvált asszony, elhagyta az urát, fújjjj ), na meg ugyanez családi vonalon egyben tartotta a párokat - de jó esetben Pityuka nem volt ugyan főnyeremény, de jómunkásember, és igyekezett a családot is támogatni, gyereket nevelni, asszonyt maga módján megbecsülni. Ez ugye a "régi" modell. No, de a társadalom túllépett ezen, asszonynak nem a tűzhely mellett van a helye, emancipáció, meg miegymás, kinyílott az a bizonyos csipa, nők is képesek voltak egzisztenciálisan megállni a talpukon, ego erősödött, na nehogy már abból álljon az élet, hogy büdös zoknit, szaros pelenkát, meg a megunt Pityukát tartsuk a szentháromságban!!! Így aztán eljutottunk oda szépen hosszú évek-évtizedek alatt, hogy a válás és csonka család megvetésből elfogadott állapot lett, hogy az emberi kapcsolatok, család fogalma leértékelődött, ego, önzés lépett előtérbe, mert ugye azzal lehet virítani ha én több vagyok, jobb vagyok. Ám közben az alapvető társadalmi reprodukció is behalt - Pityukából elé volt egy, szüljön neki a macska.... - mivel a nők már válogathatnak, a férfiak ehhez alkalmazkodtak és ők is válogathatnak. Mi jön ki ebből? Ha szar a szitu, veszem a kalapom, leszállok a buszról, majd jön a következő. Vagy nem, de leszarom, én nem maradok a szarban. A szakállas pszichomókus mondókájában többször visszatérő elem: nem akarják megoldani a problémát, nem beszélnek róla, nem lesz senki többé Pityuka meg Marika - akik azért régen ha akarták, részben a nyomás, részben összetartás miatt valahogy csak megoldotta a dolgot, nem a saját önös igényeiket tolták előtérbe, hanem azt nézték, hogy együtt valahogy boldogulni kellene. Ehhez párbeszéd - jobb helyeken kiadós asszony-férjverés útján - jutottak el a közös nevezőre. Ez az, ami manapság nincs, nem jellemző. Megy mindenki a saját feje után. Ezt kellene meglátni és kicsit leülni, végiggondolni. Mert lehet, nem Marika a Playboy címlap-lánya és nem Pityuka az ungarishce Alain Delon, de maguk szintjén jól kiegészítenék egymást, ha képesek lennének ezt belátni. Pityuka szorgos ügyes ember, még akkor is ha meló után Sanyival bedobnak egy sört, de otthon megszereli a mosógépet. Marika meg jól főz, ellátja a háztájit, és még a gyerekre is van ideje, türelme, képes az urát támogatni hogy az a maga szorgalmával és ügyességével előre tudja őket vinni. Működne ez, ha akarnák. Csak meg kellene látni, fel kellene ismerni, mi az élet valódi értelme. Peace!

Crockoo 2017.05.09. 10:20:12

@Warlimont: várható volt, Doma be akarta tekni a tököt sülni a sütőbe, de az még hideg, nincs befűtve. Mondjuk nem tenném rá a nyakamat, hogy a körmösjány nem-e taktikázik és előtte felhúzta a tökhuszárt, amikor meg nyeregbe kellett volna ülni, szűzkislány módján rebegett, hogy hát ő erre nincs felkészülve - na majd megtudjuk ma, előzetes alapján érdekes lesz!

Warlimont 2017.05.09. 10:47:03

@Crockoo: Azert 1 het (?) elvileg teljesen nevetös jofejkedös kulföldi naszut utan Adrika ne gondolja mar meg magat az utolso pillanatban a takaro alatt, hogy ö most megsincs felkeszulve..... Ha kiderul rola, h szuz es azert kell ennyire nagyon felkeszulni, hangosan röhögni fogok a tv elött. :) Szegeny faszinak mar az a'gyaza'skor megmondhatta volna, mi a palya.

franciss 2017.05.09. 10:49:57

Mondjuk az elég durva, hogy ennyire bunkók a csajok (vagy így vágták össze, tudom :-)). Nem tudom elképzelni azt a szitut, amikor azt mondom vkinek, aki nem az ellenségem, hogy semmilyen tulajdonságod nincs, ami kicsit is tetszene. Vagy hogy egy paraszt, mert vidéki.

franciss 2017.05.09. 10:54:57

Mondjuk Kingával jól kiszúrtak (gondolom direkt, hogy legyen műsor), csak kopaszt nem akart és neki fontos, hogy pl. a gyerekek születését először közösen éljék meg, erre megkapta ezt a pasit.

Crockoo 2017.05.09. 10:56:51

@Warlimont: nyugi, a jányka barlangját profi módon feltárták már, ebben biztos vagyok. Itt inkább a cicázás az unfair, én azt vettem ki, ott a takaró alatt volt valami kis maszatolgatás, és amikor cselekedni kellett volna, akkor a leányzó behúzta a kéziféket. A miértre én is kíváncsi lennék - nem azt a kolbászt kapta, amit kigondolt magának? Doma ezen besértődött - ez valahol jogos - de a jányka nem látja meg, az öreg mókus is hangsúlyozta, Adrika nem olvas a jelekből. Szerintem meg nem akar és teszi a kis naivát, játszik.

Crockoo 2017.05.09. 11:01:08

@franciss: Ha Kingát a tűzoltó sráccal eresztették volna össze, vele akár ki is békült volna - tájszólás ide, vagy oda. A kopasz krapekot meg adhatták volna Liliannak, elvégre olasz honban hasonló stílusú talján bikákkal összehozhatta a sors.
ui: az lenne a full röhögés, ha a Kingáék és Lilianék egy 4s párcserést összedobnának és helyére kerülne mindenki :D

szociologus01 2017.05.09. 11:03:15

Kinga és Robi hazaértek a "nájszútról", a csaj lakása teljesen dzsuvás, erre lebassza a csávót, mert ruhástól belefekszik az ágyba :-)

szociologus01 2017.05.09. 11:13:57

@Crockoo: Te melyik kategóriába tartozol? (aki még nem találta meg párját, és aki már elvált)
Egyébként amit írsz az fél igazság. Sajnos a mai világban már senki nem akarja megbeszélni a problémáját, inkább kidobja azokat. Pontosan úgy, mint mikor elromlik valami, pl a tv, eszünkbe nem jutna szerelőt hívni, kidobjuk a lomtalanításkor és veszünk újat. Párkapcsolatok terén is ez a jellemző, és ezt is erősíti meg a media, nyugodtan lépj le, nem lesz következménye. Ez a helyes cselekedet......(persze van mikor lépni kell, ha nincs más választás)

A másik probléma az önértékelési probléma, mindenki fehér lovagot várt, és max egy szürke jött.....akkor jött rá, hogy ......"én sem lehetek" "én sem nézhetek ki" jobban, ha ezt érdemeltem. Már az elején mondhatott volna NEM-et. Azt senki nem merte.

Szóval szerintem 3 válás lesz a vége ( 1 már van). Kíváncsian várom

franciss 2017.05.09. 11:58:07

@Crockoo: na, az műsor lenne!! :-)

franciss 2017.05.09. 12:02:39

Zolit én megsajnáltam, kicsit a pszichók rá is kenték, hogy egyszerre mindegyiküknél az oltár előtt bezuhant az egész kapcsolat, utána semmit se tettek. Szerintem meg ez a csajra volt csak igaz, aki várta a fehér lovas herceget, aztán csak nyávogott és próbálta a másikra rákenni. És még a végén se volt annyi benne, hogy azt mondja őszintén, ő is sajnálja, ami történt. Ő pont úgy néz ki, aki sose tanul semmiből, mert mindig mást hibáztat.

Warlimont 2017.05.09. 13:13:58

@franciss: Szerintem a siros Zoli (vagy a karaktere, amit hoz) egy latens meleg figura lehet. Sajnos maga is megtesz mindent, hogy full szanalmasan nezzen ki, peldaul az ing nelkul hordott ocska pulovere önmagaban egy rossz vicc, legalabb venne ala valami galleros inget. :)

4 eve nem talalt nöt, megprobalta ezt a musort, mint utolso eselyt, hogyha öneröböl nem ment, akkor a sors es a TV stab adjon neki nöt szo szerint, erre beeg ezzel is, raadasul a fel orszag elött. Egy valodi pszichologus a valosagban alaposabban foglalkozna a sraccal ezutan, mert amilyen összeomlott a gyerek, akar az se kizart, hogy csalodottsagaban csinal valami hulyeseget önmagaval.

csincsilla72 2017.05.10. 11:17:55

@Warlimont: A srác facebook-oldalán van mellette barátnő. Csak mondom :-)

csincsilla72 2017.05.10. 11:24:45

Ebben a műsorban a pasik vannak egy kicsit eltájolva. Ez nem esküvő és nem nászút volt, hanem csapatépítő tréning. A hölgy az oldalukon egy kolléganő a műsorban. Magától értetődő, hogy a kolléganővel egyelőre nem tervezgethetnek semmiféle intim megmozdulást, beleértve a testi kontaktust is igénylő táncot, együtt alvást, szexet. Az, hogy ők ezen meglepődtek, érthetetlen.
Ritának valóban nem tetszett a csávó, ami egy dolog, de az pláne nem tetszett, hogy a fickó az első pillanattól kezdve valódi feleségként kezelte. Így Rita esélyt sem kapott arra, hogy távolságot tarthasson, mert ez azonnali sértődést váltott ki. Nem értem, hogy erre a pszichológusok nem tértek ki?

#szájbergyerek# 2017.05.12. 14:25:36

@adamas77:
Ah phesthiekh ish thájszhóláschal pheszélnekh cshak őkh mégh püszkhékh ish rhá.
süti beállítások módosítása