Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Pumpedék 1x06 - Egy megcsalás anatómiája (18+)

2017. április 18. 07:00 - sixx

vlcsnap-00001_2.jpg

Azt ez egyet sajnálom, hogy a macska nem az Ezmegmiafasz nevet kapta, mert az előző részben Pumped ezzel fejezte ki csodálkozását az állat láttán. Egyelőre asszem, Circó a neve, és sajnos az első jelenetben nem szerepel, csak cuppogás van és negédeskedés, Pumpedné szerelembűl, Pumped meg álló fasz végett negédeskedik, van itt maugli, kicsikém, reggelicsinálás, kanapé alatt rettegő kismacska és szőrös mellkas is, Pumpeden, még mielőtt. És romantika bazdmeg, oh, Pumped ledzsal, majd egy nagy csokor virággal tér vissza, amit vagy lopott, vagy a produkció fizetett, mert ruppótlan a csávó, ugye. Valentin nap van, sok boldogat, Pumpedné szemében lepörög az elkövetkezendő 35 év, és lendületből tologatja az ikergyerekeket a Városligetben. Erre azért mérget nem vennék a helyében. Pumpednén egyébként egy aluméniummal beborított kiskabát van, urbánus környezetben kényelmes viseltnek tűnik, kohóba azért nem mennék vele.

Hát szeretsz engem?

Amikor a negédeskedés szintje eléri a számomra elviselhetetlent, Pumped hirtelen taknyolni kezd, mert mint kiderül, allergiás a macskaszőrre. A kérdés ilyenkor persze jogos, hogy ezt eddig nem tudta-e, és ha igen, akkor mért ront önsorsot, de értékelem, hogy egy gazdátlan kismacskát befogadott, sőt, hősnek tartom kicsit. Ez kb. 43 másodpercig tart még, mennek edzeni, és közben Pumped kijelenti, hogy ennyi a macskának, mert vagy ő vagy az állat az allergia végett.

Kurva szarul vagyok a macska miatt, bazdmeg.

Mennek edzeni, erről inkább négy képregényesített képen számolunk be, tessen klikkolni, galéria nyílik.

A gyúrás végén a terem infraszaunájában lesz egy dugás snellben, de nem mutatnak semmit, mert a két beszari nem vitt magával kamerát, ejnye. Utána különválnak, Pumped megy Pumpedmamót pumpolni és/vagy enni, Pumpedné meg haza, szempillázni. A szempillázáshoz Snezana kell, aki ezek szerint ehhez is ért, és ragaszgatja a pillákat bőszen. Ez a része a dolgoknak minket egyáltalán nem érdekel, képen itt van az egész folyamat, ez kell ahhoz, hogy valaki úgy nézzen ki, mint Pumpedné. Én sose fogok, az kurvaisten. Trécs is van, kussban nem lehet szempillát ragasztani, találtam egy macskát, újságolja Pumpedné.

Fúj, de kurvára utálom a macsákat, bazdmeg. Minek nektek macska?

Pumpedné szerint azért, mert olyan, mintha lenne egy gyerekük. Ágikám, nekünk volt két macskánk, most van egy gyerekünk, szóval nem a levegőbe beszélek:

KIBASZOTTUL NEM OLYAN.

Snezana megjegyzi, hogy faszom, a kutyával sem törődsz, szóval minek az a másik állat neked. Pumped közben átmegy a muterhez, és nem visz magával tejet, pedig remélték, hogy tök véletlenül pont van nála vagy két liter. Nincs. És fáradt. Mitől, érdeklődik az anyja, az edzéstűl, mondja Pumped, akin valamiért két különböző színű zokni van. Közben a pillaragasztást megzavarja egy telefonhívás, Pumpedné valamelyik barinője adja le a drótot, hogy a fácsén ott smárol VV Zsófi meg Pumped, és hát, gáz.

Az a baj, bazdmeg, hogy nem tudom megnézni, mer' szempillázunk.

Kisebb kínlódás végén megoldódik a probléma, és Pumpedné szembesül azzal, hogy Pumped hazudott, és smárolt, és ennek bizonyítéka is van, a neten. Kiborulás. A Velvet hozta le a cuccot, meg is nézik menten, a büdösfasszopókurvája. Snezana feje egy élő "én megmondtam", ez már gecigáz, mondja, Pumpedné azonnali szakítást vizionál.

És még csak a szememhez sem tudok nyúlni, mer' tele van pillával.

Pumped is nézi a családdal, a hangulat ellenséges, a húga röhög is hozzá, majd szívja a vérét, a muter meg értetlenkedik, mit keresett ott a csaj a lakásban? Ennyire naiv lenne? A videót egyébként Pumped készítette, és küldte át VV Zsófinak, szóval aki Pumped szellemi kétségeit illetően rózsaszín ködben lebegett eddig, és szól ez mind a hat olvasónak, aki azt hitte, a srác nem full kretén, az is leszállhat a földre, mert az.

Pumpedmamó: Miért küldted el neki?
Pumped: Mert kérte.

Pumpedhugi teli szájjal röhög, te szerencsétlen fasz, te, a nyomorodon már csak röhögni lehet.

page_5_2.jpg

Pumped estéje nem lesz jobb, sőt, Pumpedné idegbeteg ls kezdi felspannolni magát, Snezana stuffolja kicsit, nem mintha kéne, de sose árthat, ugye. Pumpedné megint a Velvetet olvassa, mert nincs elég baja ezek szerint, és Chat Géza kolléga cikkével akar kibaszni magával még jobban, már ha ez lehetséges, ugye.

Egy ilyen szarral, ráadásul. Ilyen szar, vékony kurvákat szeret, bazdmeg.

Pumped felhívja VV Zsófit, elküldted a videót az újságíróknak, te fasz, nyit elég erősen, mire VV Zsófi visszakérdez, hogy oszt? Te csináltad, mutat rá vaslogikával, legyen ez egyfajta lecke minden wannabe gyúrósjóskának, HA VIDEÓZOD IS A MEGCSALÁST, NEM OSZTOD. VV Zsófit nem az anyagi haszonszerzés vezérelte (a Velvet nem fizet ilyenekért), hanem a bosszú - tudja meg mindenki, hogy milyen szarjankó Pumped. Pumped ezen nagyon felhorgad, ezt a faszt, most keresztbe tett nekem, és ez neki jó? Miért? Rokoni tanácsra felhívja Pumpednét, aki közli vele, hogy a büdös életbe' nem látja többé, de ezt Pumped rövidre zárja a csírájában való elfojtással, gyere át, elmondom, mi van. Pumpedné és Snezana a kutyával kiegészítve és egy lassú nóta We Die Alone szövegrészére hangolva megy.

Pumpedné fancsali képpel ül Pumpedmamó nappalikonyhájában a hőállónak hazudott kiskabátban, körben a család, vele szemben Pumped, hogyvót ez? Hát Pumpednek imponált, hogy VV Zsófinak bejön, és kell neki a külső impulzus. Pumpedné ezt a magyarázatot annyira nem tudja elfogadni, mert őtet itten a becsületében alázták meg.

Majd ha megjelenek veled, akkor azt mondják, hogy itt a balfaszági, akit szarrá csalt a pumpedgabó.

Így is, hallod, így is. Pumped sajnálja, és ezzel részéről lezárta a dolgot, mármint ezt a részét, mert mostantól benyalás jön, avagy damage control, de a kommunikációja nem sokkal hatékonyabb, mint a kormánynak CEU-ügyben, és amikor aszongya, hogy föl is hívta, hogy ezt miért kellett, akkor Pumpedné felpattan és legendás gyorsaságát ismét kamatoztatva ráver párat.

page_6_1.jpg

A heveskedés végén Pumpedné kijelenti, hogy akkor innentől barátok lesznek, kezet is ráznak a dologra, de a Pumpedcsalád+Snezana nyomására csak átbeszélik, amit át kell, immáron Pumpedhugi szobájában, ahonnan Pumpedné felhívja VV Zsófit és elküldi a faszszopó kurva anyjába, amitől nem lesz neki jobb, legalábbis markánsan, de legalább nem megy sittre, mert a feszkót nem egy kés formájában vágja bele Pumped farkába. Pupedné haza, sírni, Pumped Somához, aki beteg, és egy Jersey Shore-ismétléssel múlatja az időt. Pumped elmondja mi vót, Soma nem hatódik meg, de nagyon bölcsen azt mondja, hogy

Tesó, biztos volt ilyen Angelina Jolie-nál és Brad Pittnél is. Csak ott nem a VV Zsófika küldte el a videót.

Hát ja. Pumpedné felhívja Somát és elsírja a bánatát, majd bőg, Pumped meg lefekszik Soma kanapéjára, és a beteg Somának azt javallja, hogy ha már gyógyszer nincs, akkor egyen meg egy sajtos kiflit.

vlcsnap-00096.jpg

Címkék: 18+ pumpedék
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2017.04.18. 10:35:45

Ez a hét is jól indul

térdelj csak elém nyugodtan... 2017.04.18. 10:52:25

Ahogy olvasom a legnormálisabb a pumpáshugi. Biztos egy alomból vannak a buzipornóssal?
Mindegy is, vágnám úgy gerincre, hogy egész nap sikítozna az élvezettől.

Burgermeister 2017.04.18. 11:59:07

Ittenem...ennyi de ennyi egybitest! Hol elunk?

erkölcsi hulla 2017.04.18. 14:13:53

@térdelj csak elém nyugodtan...: Ha buksz az agresszív, buta, hipergám kurvákra, bár igaz jól néz ki, de attól még aljadék.

térdelj csak elém nyugodtan... 2017.04.18. 16:50:15

@erkölcsi hulla: nem írtam, hogy rendszeresen űzném, én is úgy látom olyan (mint az összes szereplő ebben az előremegírt foshalmazban), mint a koton...egyszeri használat és utána kuka :D

Mourinho már nem a király 2017.04.18. 17:30:41

Ez kezd eléggé uncsi lenni...ennyi bőrt lehúzni az egy fél megcsalásról, az már túlzás, és még mindig nincs vége. Legalább megdugta volna.
Minden részben ugyanaz: evés, gyúrás, veszekedés Pumpednéval.

Redmond 2017.04.18. 17:43:44

A cikk fasza, mint mindig, de iszonyat sok elütés van benne... pl gyúrós képregény első oldalán rögtön kettő is...

Burgermeister 2017.04.18. 18:35:20

@Mourinho már nem a király: legalább megpocsikolta volna na de ez.....egy smár...ez mindennapos a 20éveseknél.

Balint133 2017.04.18. 19:15:59

en csak azt nem tudom felfogni, hogy pumpedne 'epizodok' ota utlegeli ezt a felkegyelmut. Senkinek semmi szava nincs hozza... ha a pumpas baszna le neki egy pofont mar rogton eroszak lenne nem? Vagy a kurvanagy egyenjogusagba csak a nonek lett joga utlegelni? :D

Balint133 2017.04.18. 19:16:59

@térdelj csak elém nyugodtan...: Szerintem a pumpas huga olyan ostoba meg baszni se tud szal lehet sok oromod nem lelned benne :D
süti beállítások módosítása