Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 8x108 - Ahogy mi láttuk

2016. december 13. 07:10 - sixx

9242445003c5c1135388eaec6a41d503.jpeg

Ez egy ilyen öszvér poszt lesz vagy mi, amiben az írók mondják el, mit, hogy láttak, és köszönik meg mindenkinek a megtisztelő figyelmet. Kezdjük is, véreim.

Hoppancs

Nekem az előző szériáról annyira rossz véleményem volt, hogy azt már nehezen lehetett volna tovább rontani, így kijelenthetem, hogy az idei is remekül elfér a "kellemesen érdektelen" kategóriában. Az elejétől Vivinek drukkoltam, engem sikerült elbűvölnie Phoebe Buffay kissé visszamaradott húgaként, és sokkal jobban idegesítettek nála a saját Brian Griffin-szintű intellektusuktól hanyatt vágódó, magukat a villa eszének képzelő figurák. Elsősorban Zsoltira gondolok, de a végére Dávid is felzárkózott mellé. Kárszeg ide, vagy oda, Krisztián egyszerű, ám lényegre törő meglátásai is nagyobb hatással voltak rám, mint a "hö, én olvastam ám a Háború és békét eszperantóul, visszafelé" attitűd. Ne felejtsük el, hogy ő volt az egyetlen (oké, legalábbis a szerkesztők által egyedül bevágott) személy, aki határozottan megmondta Tivynek, hogy mennyire kínos a "humora". Már ezért komoly pontokat érdemelt nálam. Soma győzelme meg...háát... most tényleg?

1abc6b3e24cd26d4b6c733394711af92.jpg

A játék fantáziátlanságát tekintve egyetértek az előttem szólókkal. Nem lett volna hülyeség megszólaltatni a lakókat politikai, kulturális témákban, és tovább menni annál, hogy nevessünk a tudatlanságukon, meg ünnepeljük azt, aki véletlenül tudja, hogy ki írta a Hamletet. Az újságírós héten meg akár valódi témákat is kaphattak volna a saját életük helyett, mert azt még ők sem találták elég érdekesnek, nemhogy a nézők. Az ilyenekkel még jobban bezárták őket a kis vegetálós világukba. A"villa a villában" feladatot ezután nem is minősíteném. Szóval nem volt sok izgalom, de legalább megint tanultam pár új kifejezést.

Dzsudibí

Nem hiszem, hogy bármilyen korszakalkotó, újszerű gondolattal elő tudnék rukkolni a VV8-al kapcsolatban, továbbmegyek, ez mind elhangzott már valamilyen formában. Casting, szerkesztők, feladatok, tematikus hetek, kivitelezés, hangmérnökök, technikusok, vendégek (kivéve Anti és Laci bácsi) mind-mind kuka, az rtl ennél nyilvánvalóbban csak úgy szarhatna a dolog közepibe, ha senkit nem költöztetnének a villába, és arról mutatnának minden nap egy negyven perces összefoglalót. Azért vagyok egyébként különösen morcos, mert a szereplők kiválasztásában van nem kevés lutri, értem én.

2d977b760a020b742ce3fc5ee437b503.jpeg

Egy-két interjú és teszt még nem garantálja, hogy az illető valóban olyan bolond/ostoba/kurvás (vagy fentiek fogyasztható és eladható keveréke), mint amilyennek mondja magát. Láthattunk már ilyet korábban is, fogunk is még, de ahhoz különösen nagy balszerencse (avagy beleszaromság) kell, hogy 15 ember közül a legnagyobb jóindulattal is csak egy-kettőre lehet ráfogni, hogy érdekes karakter. Ha meg már így alakult, még mindig lehet próbálni menteni a menthetetlent érdekes feladatokkal, szórakoztató tematikus hetekkel, és még különösebben meg sem kell erőltetniük magukat, elég, ha visszanyúlnak korábbi szériákban látott jól bevált ötletekhez. Motiválatlanok? Hát motiváljátok őket, baszom alássan, lila kendő, kirándulás a Budakeszi vadasparkba, mama házi almáspitéje, bármi, jó előre beharangozva, had’ feszüljenek a gyökerek.

467b6d6f07b05ead2570a2122165f505.jpeg

Az első évad, hogy nem volt senki, akinek őszintén tudtam volna drukkolni. Evelin szimpatikus volt, egészen az első faszszopókurvaanyázásig. Csipáztam Vivit, mert szánnivalóan mégis szerethetően ostoba volt, de aztán sok lett, és unalmas. Drukkoltam Zsoltinak, mert értelmes és vicces, ráadásul még meleg is, de befáradt, és az elején oly szórakoztató figurából egy az önsajnálat és hiperérzékenység keserű posványában vergődő árnyék lett. Kedveltem Zserit, mert amolyan girl next door, egészen addig, míg nem hagyta magát megpocsíkolni. Nyilván nem az a baj, hogy megtette, hanem hogy kivel. Soma… Hát Soma meg klasszik nyertes alapanyag, kicsit rossz, kicsit jó, kicsit vicces, kicsit okos, kicsit buta, egyszóval kellemesen neutrál, de olyan, akivel a nézők többsége azonosulni tud, vagy legalábbis szimpátiát vált ki, én valahogy mégsem tudom azt mondani, hogy örülök, hogy ő nyerte a fődíjat. Gina már majdnem szimpatikus lett néha, aztán kinyitotta a száját. Dávid sose volt szimpatikus, mint ahogyan Mici, Lóri, Dina vagy Ati sem. Ja, és Tivyt ki ne felejtsem. Tivy egy gyökér.

Mindent egybevetve ez volt mégis az eddigi kedvenc szériám, természetesen a Hogy Volt online magazin miatt. A kezdetektől fanatikus rajongója voltam, így érthető módon személy szerint nekem az maga Hollywood, asztroatomfizikus verseny, Oscar és Titanic – egyszóval tényleg kibaszott nagy megtiszteltetés, hogy itt lehettem, ezúttal már posztíróként. 

Scott Pilgrim

Nekem igazán nagy bajom nem volt ezzel a szériával, tetszettek az újítások (a jó isten áldjon meg mindenkit, akinek jóvoltából a végét ilyen gyorsan lezavarták, legutóbb is csak addig volt izgi az elnyúzott végjáték, amikor beküldték Attilát, hogy beszéljen Plasztiknak gyíkemberekről), nekem igazából a nézőkkel van bajom, mármint azzal, ahogy alakítják a műsort. Nyilván eleve minek tesznek be olyan unalmas arcokat, mint Katrina, vagy Dávid Barátom (vagy Robin, vagy Csaba, vagy még számtalan játékos, akinek már a nevére se emlékszem), de hát hiába vannak szórakoztató ostobák, akiken lehet sokat nevetni, és éppen ezért csinálják a műsort, ha a nézők folyton kiszavazzák őket unalmas szürke egerekkel szemben. Ha lehetne, én az egész nézős szavazós részt kivenném, és akkor mondjuk a következő Valóságshowveterán Péter is tovább jutna a geciskedéseivel (ami kurva szórakoztató volt, de őt is kiszavazták egy unalmas karakterrel szemben asszem), aki meg béna benne (pl. Zsu), azt meg a közösség úgyis hamar kibassza. Persze ez lehet, hogy a trash és a "mi a fasz történt most?!" pillanatok kárára menne. Szóval igazából nem tudom. De tök az volt az érzésem, hogy a szavazók folyamatosan szabotálják a műsort. 

9f587c7895db0403559b93e565fb310d.jpeg

Sajnos a nézők képtelenek elengedni annak az ideáját, hogy itt valami normális, rendes, részben intelligens fickó nyerje meg, aki halál nyugodtan csinálja végig a műsort, pedig a Dávidhoz hasonló eccerű, Vivien szavaival élve bevarrt seggű Dávidok a műsor sava-borsát adó trash halála, főleg, hogy nyomják ezeket a figurákat tovább párbajról-párbajra. Nehezen hiszem el, hogy Evelinnel kevésbé lett volna ez a széria izgi, mint Katrinával a továbbiakban, ahogy bárkit bármennyire is idegesített mondjuk Zsolti manírossága, ő legalább nem a kibaszott cigiskanapén ette volna a kurva csirkét kis tálkából folyamatosan (Tivadarral más a helyzet, túl egybites volt, hamar önismétlővé vált, úgy másfél adás után). És éreztem azt is, hogy Vivien rettentően szórakoztató idiotizmusa csak második helyre lesz elég, az ígéretesen induló, aztán hamar leeresztő és "normálissá" váló Soma meg behúzza csak azzal, hogy kevesebb vizet zavar. Fogalmam sincs, hogy mi lenne a jó megoldás. De borzasztóan frusztráló, ahogy a nézők minden igyekezetükkel próbálják unalmasabbá tenni a műsort. Amikor hétről kellett szavazzanak, akkor is a kibaszott cirkuszhetet szavazták meg, ami az én Vietnamom volt, amiben Vivien és Zsolti próbái a napalm. De összességében én nem szórakoztam olyan rosszul. Vivien volt a széria Fannija.

Bruti

Részemről ez az évad borzasztó nagy csalódás volt. Gyakorlatilag nem volt kedvenc szereplőm, és nem voltak olyan karakterek, akiket legalább a taktikájukért, vagy az őszinte/hazug játékukért igazán kedvelni tudtam volna. Az eddigi évadok minden epizódját becsülettel végignéztem, de az idén az utolsó harmadban már rendszeressé vált, hogy csak felvételről pörgettem le az adásokat, mivel képben kellett lennem az összefoglalóhoz. Persze, ez az érdektelenség, a hogyvoltok írásánál kifejezetten jól jött, mert így kivétel nélkül ekézhettem a nyomorultakat, és bárkibe belemárthattam a vitriolba áztatott billentyűzetem, és azt hiszem ez ki is maxoltam az idén.

77649749b664db3fa8cc8570ca61348b.jpeg

A végeredmény egyáltalán nem lepett meg, de igazából senki sem érdemelte meg a pénzt. Kéne egy olyan opció, amiben a nézők eldönthetik, hogy érdemes-e kiosztani a lét, vagy lottó mintára halmozódik a nyeremény, a következő évadra. Ez kicsit felpörgetné a játékot, és vége lenne a tujázásnak.

Évad kedvence: Nincs.

Évad legnagyobb csalódásai: Tivy, akiről kiderült, hogy egy ostoba fajankó. Bár a beköltözéskor sejtettem, hogy nem egy MTA tag, de gondoltam okoz majd vicces perceket (mint Au, Krisztofer, Denis). Hát kurvára nem, inkább csak tömény szánalom! A másik, akitől többet vártam, az Zsolti. Benne megvolt a plusz ahhoz, hogy alakítsa a játékot, manipulálja a többieket, de sajnos olyan átlátszó volt a szerencsétlen, hogy még a Soma-Attis szintű játékosok is simán kiismerték. Remélem jövőre jobban sikerül a casting, illetve nem mennek le ennyire prosztóba (bár a trend nem ezt mutatja).

Lulu

Brutihoz csatlakoznék a szériával kapcsolatos érzésekben. Minden idők leggyengébb VV-jét küzdöttük végig vállvetve Veletek. Innen viszont csak pozitívumokat tudok egymás után sorakoztatni. Elsősorban remek közösségről árulkodó, hogy a sokszor gyatra tartalom ellenére is kitartottatok, jelen voltatok (de még hogy!) másodsorban nagyon jóleső, hogy képzeletben itt többen nekünk szavaztátok meg -  a most már tudjuk, hogy - a Soma pénzét, mivel azonban szeretném elkerülni, hogy eztán Oravecz és Coelho szerelemgyerekeként vizualizáljatok, rövidre is zárom a búspaci tekintettel rótt sorokat. Visszatérve a műsorra, tényként kezelhető, hogy sokszor képtelen volt arra, amire eredetileg hivatott, így nem maradt más lehetőségünk, mint, hogy egymást szórakoztattuk el. Szerény véleményem szerint ez, az olykor-olykor (értsd: többször, mint az ildomos) érdemi rész nélkül maradt összefoglalók esetében is sikerült. Ilyenkor szembesülhettetek azzal, miként kényszerülünk bevetni agyi kapacitásunk teljes kelléktárát és elpuffogtatni minden, még valamire való jelképes petárdát. Egy szó, mint száz, elkövetőként is élmény volt olvasni sziporkázó írótársaim csillámpónikban és kárszegekben gazdag, asztroatomfizikusi magasságokban szárnyaló alkotásait.

90f9e6e668b6acc83f5095a032bd3f29.jpeg

Vasárnap óta többször elgondolkodtam azon, hogy ha Vivi lesz a befutó, vajon akkor is ez az üresség és kielégületlenség jellemez az eredményhirdetést követően!? Arra jutottam, hogy min is csodálkozom voltaképp? Az egész VV8 egy maszatolós együttlétre hajazott, hiába minden powered by, egy olyan aktusra, ahol a résztvevők csak nyomokban és időnként lelnek rá az izgatandó erogén zónákra, ergo mindenki nyugodjon le a kacsába, egyáltalán nem csoda, hogy nem érkezett el a katarzis. Mindenesetre ne adjuk fel! Amennyiben az ufók is úgy akarják, jövőre veletek ugyanitt!

Chat Géza

A búcsúposztom alatti kommenteknél kifejtettem, hogy mi a bajom ezzel az évaddal: az, hogy unalmas szar. Az én megfejtésem annyi, hogy nyilván nem a formátummal van a baj, mert máshol, a briteknél simán megy már több mint 10 éve a Big Brother. Nem nézem az eredetit, nem tudom, hogy mit csinálnak másként, de lehet, hogy a szerkesztőknek jobban és többet kéne nyúlniuk onnan, mert tény, hogy ez így kurvára ellaposodik a végére. oké, az emberek figyelmét három hónapon keresztül konstans fenntartani elég izmos meló. De ami ehhez kell, hogy a villalakókat is folyamatosan basztassák. Mármint, hogy legyen mindig valami, ami lázban tartja őket. Mert egy kibaszott iskola hét szerintem minden, csak nem lebilincselően érdekes. Egy feladat, amit le kell tudni, túl sok tétje nincs, ha te leszel a legügyesebb, akkor dobnak valami csontot. Ebben nincs semmi pláne. Minden halál kiszámítható.

4c048a983cb410c685e8942f71deca09.jpeg

Az, hogy már nem lehet a lakókat lekötni, az nem feltétlenül a casting hibája, hanem a mai fiataloké (lehet, hogy nem fiatalokat kéne beküldeni?), akik rekordgyorsasággal beleszoknak és belesavanyodnak ebbe az ingerszegény környezetbe. Ezért sem tartottak 3-4 napnál tovább a tematikus hetek, míg régen azért 5-6 napig kitolták ezeket. Jó lenne, ha olyan emberek kerülnének be a játékba, akiknek nem mindegy, hogy megnyerik-e a 36 milliót, akik nem csak azért jelentkeztek, mert nem volt jobb dolguk. Ami a lakók ingerelését illeti: pont a mostani amcsi Big Brotherben volt olyan, hogy úgy döntöttek, elmondják nekik a választások eredményét. Tök jó. Itt is meg lehetett volna csinálni ezt a népszavazással. Régen egy csomó, de legalábbis több olyan feladat volt, aminek a megnyerésével ki lehetett menni a villán kívülre. Lásd: Jerzey kiment Béci húgával/nővérével egy hotelbe kúrni, Éváék valami gyerekeknek segítettek valami faluban, stb. Ezek meg teljesen el voltak szigetelve és ez meg is látszott. Na, mindegy.

141e4fbc7c7a673d566e127f0fd7a901.jpeg

Ha egyesével nézem a lakókat, engem Vivi mindig is idegesített, úgy alapból a jelleme, a fájó együgyűsége, aztán meg az, ahogy piócaként rátelepedett Zsoltira. Zsoltit látatlanban nem szerettem, mert féltem, hogy egy ripacs lesz, egy a szó legrosszabb értelmében vett díszbuzi, erre kiderült, hogy ő a legértelmesebb lakó. Jól nyomta, de a végére elfáradt és túl sok lett. Elvonultak Vivivel, ezzel minden szerethető, pozitív jellemvonása eltűnt. Tivy videóit ismerve nem voltak illúzióim. Azt vártam, hogy egyszer majd elfárad ez az álarc és kiderül, hogy milyen is ő igazából. Kiderült: egy papagáj.

Nem tudom még mit mondhatnék. Én inkább várom a budapesti Jersey Shore-t, mint a következő VV-t, mert az egy jól megszerkesztett, megvágott, ütős 10 részes trashreality lehet, amiben tényleg nem kell taktikázni, csak bebaszni és baszni a bulinegyed szívében. Itt meg azért tényleg elvárható lenne valami játék.

Sixx

A fentiekhez nem nagyon lehet mit hozzáfűzni. Reméltem, akartam, hogy a VV8 jobb legyen, mint a VV7, aminek a nyertesére sem emlékszem, de komolyan. Jellegtelen pöcsök és pöcsköszörűk voltak benne, és nem hittem volna, hogy sikerül még egyszer ugyanazt ellőnie az RTL-nek, oppardon nem is, mert póverdbáj. És bassza meg a büdös kurva Tivy, de ez zavart az évadban a legjobban, a póverdbáj. Mert ez olyan volt, mint amikor elveszed a dömpert a homokozóban Pistikétől, aki egy kis idétlen faszfej, és egy pillanatra nem figyelt, de te nem azért veszed el tőle, mert neked kell, lófaszt, neked ott van a te dömpered, azért veszed el, hogy neki ne legyen. És utána elásod a homokba, hogy csak a széle látszódjon, de az is csak egy kicsit, hogy csak akarva lehessen elbotolni benne. Ez színtiszta trollkodás bazdmeg.

b3357653dd0261b08acd564b615c82b2.jpeg

Az RTL a póverdbájjal elvette tőlem, tőlünk annak az esélyét is, hogy a Másik Tévé, A Nagy Sátán esetleg forgathasson egy Big Brothert. Oké, ez üzlet, ezt a részét vettem, de én nem programigazgató vagyok, hanem néző, és neme jót tett volna még egy ilyen műsor. Mert szeretem a beköltözős valóságshow-kat, sőt, mindenfélét, a Survivorból egy évadot sem hagytam ki, a TAR-ból is csak az utolsó négyet és így tovább. De ha már elvitte, akkor használja, és ne az legyen, hogy a levelek aljára odaírja, hogy Big Brother, basszameg, HASZNÁLJA már a formátumot, amiben annyi, de annyi lehetőség van, hogy ihaj. Meg kell nézni egy brit vagy amerikai évadot, és menten tetszik látni.

Az nyilvánvaló, hogy egy szar castinggal nem lehet mit kezdeni. Viszont az is, hogy csak a castingra fogni egy szar műsort, az geci nagy lustaság. Ha az évadot nem becsukott szemmel, az előzők alapján, indigóval rakták volna össze, ha lett volna egy kis kreatív input, ha az RTL vett volna egy nagy levegőt, és kibővíti a villát vagy épít egy másikat, mert az már kurvára ráférne, akkor... akkor nem pont annyi nézője lett volna a VV-nek, mint most? Dehogynem. Lett volna max adásonként 20-30 000 nézővel több? Nagyjából. Megéri ez anyagilag? Nem. Szóval addig, míg ez így az "elmegy" kategóriába tartozik, és az RTL nem mondja azt, hogy elég, reset, reboot, kezdjük az alapoktól, addig nem lesz változás.

e8ba6029502bdf73ca4b2af86f0b6832.jpeg

A játékosok közül én sokáig Zsótinak drukkoltam, de szimpatikus volt Dina is, mert nagyon szeretem a gyökereket, az ilyen műsorokat azok mozgatják. Tivy is az volt, csak keveset mutogatták a műsorát, helyette inkább a tujaszerelmet meg a kárszegelést láthattuk, de minek. Kit érdekel Mici csöcse 2016-ban, amikor 0,34 mp alatt hatszázezer másikat lelek? A tegnap esti VV1-összefoglalót elnézve a falat vertem dühömben, mert ott voltak azok a műsorelemek, amiket az idei kihagyott, igaz, a castingra is sokkal jobban odafigyeltek. Jobb volt a felhozatal, jobb lett a műsor is. Soma meg vigyázzon a lóvéra, a családja soha nem fogja átbaszni, ez lebegjen a szeme előtt, ne a pina meg a veretés.  

Címkék: vv8 uccsóposzt
647 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nika222 2016.12.13. 07:33:17

Nem akartam nézni a műsort, de ide tévedtem és csakis a Hogy volt online magazin miatt kezdtem el követni. :) Az előző két szériát nem láttam, mert nem volt rtl2 a tévémben, más módon meg nem éreztem indíttatást rá, pedig előtte lelkes fan voltam. Kevésszer kommenteltem, de minden áldott nap olvastalak benneteket. Köszi írók és köszi kommentelők. Most bepótolom az alváshiányt.

slara 2016.12.13. 07:35:25

első? :) Dzsudibí, Bruti, Lulu, Chat Géza és Sixx szívemből szóltatok, pörfict és köszönet a boldogan hahotázós percekért! ;)

D.Leery 2016.12.13. 07:41:09

Köszönöm szépen!

_z_ 2016.12.13. 08:24:36

Megint csak ORIASI koszonet a hogyvoltokert minden kedves (a vegere inkabb kedvetlen) ironak!
A VV1-en kivul egyet se neztem, mindig csak a hogyvoltokat olvastam, de ezek alapjan en ugy latom, hogy ez volt minden idok legszarabb evada... Meg sziporkazo humorral is maximum olvashato, de alig-alig elvezheto posztokat lehetett belole osszerakni. (Ha valaki eddig nem birta volna ertelmezni a mondandomat, akkor meg egyszer kiemelem, hogy ez abszolut nem az irokon mult, hanem ezen a fostosan unalmas musoron.) Az RTL kreativjai kreativkodhatnanak egy kicsit, mert ez igy egyszeruen szar. Unalmas emberek, tet nelkuli feladatok, igy nem megy... Nyilvan a casting nehez ugy, de a feladatokkal azert lehetne kicsit kavarni a szart. Mi lenne, ha a vegso nyeremeny ezektol fuggene? Meg a kozonseg szavazassal is lehetne valami kezdeni, mert ez a tujafuttatosdi nagyon kontraszelektiv... Szoval csinaljanak egy VV 2.0-at, vagy valamit, mert ez igy, ilyen formaban, nagyon keves.

Serious Samantha 2016.12.13. 08:44:47

Nagyon köszönöm minden hogyvolt írónak a kiváló és szórakoztató írásokat! :-)

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.12.13. 08:54:18

107 alkalom után, végre először azt olvastam, amit szerettem volna mindig is. Szerintem illett volna ennyi szubjektív elem a hogyvoltokba is, mint ezekbe az összefoglalókba és hasonlóan keményen odaszólás a csatornának is. Mert valóban, ez volt a legszarabb valóságshow mióta hazánkba is belépett ez a műfaj. Nem azért, mert rosszul csináltak volna valamit a szerkik, azt inkább a VV7-re mondanám, ami az első volt, amit nem tudtam végig követni. Ezt a hogyvolt közösség mentette meg számomra, bár kellett több esetben is egy kis távolságtartás. Ekkora beleszarást, nemtörődömséget még egy trash sem érdemel, sőt pont ebbe kéne beletenni azt a spirituszt, ami kell. Így csak az derült ki számomra, hogy villalakó kaliberű szerkik szarták tele a képernyőt napról napra és még pénzt is kaptak érte. Nem csak egy, hanem mind. A villaközeg is annyira ingerszegény volt, hogy még a kommentelés is akkor pörgött fel, amikor külső hatások érték a kommenttársak jóvoltából. Számomra az igazi VV8 itt zajlott, a blogon. Jó lesz már egy kis pihi, pláne a blogmotorral való küzdést hagynám már a picsába.

Jövőre, veletek, ugyanitt! Kellemes ünnepeket!

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.12.13. 09:04:27

Egy farvízen elém sodródott Réz-interjút ajánlanék a figyelmetekbe (több mint 5 éves, de ez most lényegtelen): divany.hu/kultur/2011/10/17/a_celebgyartas_keplete_utan_nyomoztunk_rez_andrassal/

farki 2016.12.13. 09:07:21

Ami ezt a szériát talán a legjobban jellemzi az az, hogy egyetlen kiválasztás előtt sem láthattunk megbeszélést, hogy akkor most ki kire fogja pakolni, hogyan kellene összeállni, hogy valakit végre kigolyózzunk. Volt egy tendencia az évadokban, ahogy a taktikázás egyre nagyobb szitokszóvá vált, ami végül ebben a szellemi sivárságban csúcsosodott ki.
Néztük tegnap a VV1 összefoglalóját (annak idején eléggé esetlegesen néztem bele), az első meglepetésem az volt, hogy basszus, ezek az emberek még összetett mondatokban beszéltek. Aztán Oki, az ogre elmondta, hogy a legjobb pillanat talán az volt, mikor Verebes bejött és hozott be némi kultúrát, irodalmat meg Ady kötetet. Nem akarok álszenteskedni, a VV nyilván nem egy könyvklub, de idén már eljutottunk odáig, hogy a tizenX beköltözőből 10-nél az viszi el az agyi kapacitás 90%-át, hogy alkossanak egy legalább négy valódi szóból álló mondatot miközben nem szarják körbe az udvart. És ez sajnos rá is nyomta a bélyegét az évadra, a vitákba , az "nyert", aki hangosabban tudta üvölteni, hogy csicskagecikurva. ami nagyon gyorsan repetitívvé, unalmassá válik. Én valahogy a értelmiségibb trasht (lol) jobban bírom: küldjék csak el egymást a vérbe, de ezt érvekkel, legalább bővített mondatokban tegyék, és igenis legyenek érdekcsoportok meg manipulátorok.

hannamontanna 2016.12.13. 09:14:16

Köszi Mindenkinek! A késő estig virrasztás és az agyhalottak nem fognak hiányozni, de a hv igen :-D Teljesen egyetértek, magasan a legötlettelenebb vv volt, érdektelen résztvevőkkel. Zsoltit sajnálom, akár nyerhetett volna. Amit nem nagyon értettem, hogy kifejezetten passzívak voltak időnként még ezzel a szánalmasan kevés feladattal is. Nem azért mentek be, hogy úgymond versenyezzenek az elsőségért, a lóvéért? Vagy rosszul gondolom és csak nyaralni szerettek volna, ingyen kaja-pia, esetleg valami kárszegelés...? Elvonulni a sufniba alukálni, és bojkottálni a feladatot, ezért kár bemenni. Az úgymond "érdekes" figurákat pedig azt hiszem, a nézők trollkodásból szavazták ki. Lehet hogy Dina szórakoztatóbb lett volna mint barátomati, de alá akartak tenni a nézők. És ugyanez vonatkozhatott Dávidra, Zserire stb. Szerintem.

csakolvasok82 2016.12.13. 09:14:41

Jó reggelt mindenkinek!

Kedves Hoppancs, Dzsudi, Scott, Bruti, Lulu, Gézu és Sixx régóta olvaslak benneteket, nagy HV rajongó vagyok jó ideje, bár kommentelni nem rég kezdtem csak.
Nagyon köszönök minden posztot, amit sokszor a borzasztóan szar, unalmas öfikből kanyarítottatok, többnyire könnyesen röhögősre, max. riszpekt érte.
És az a közösség, amit a posztjaitok által kvázi indirekt módon alakítottatok ki itt a blogon, szintén említésre méltó.
Így ezúton köszönöm a kommenttársaimnak is a részvételt, a beszélgetéseket, a vérszívásokat, a jobbnál jobb zenéket, és hogy része lehettem ennek a közösségnek. :)
Peace&Love

Mirocska 2016.12.13. 09:23:32

Jajj, de jó, hogy ma is itt vagytok a reggeli kv mellé!
Hiányozni fogtok! :(
Blogírók, komment társak egyaránt!

2016.12.13. 09:24:17

Ezt a tömény hülyeséget csak a hogyvolton volt jó követni. Ha tévén néztem volna, kisül az agyam ennyi ökörségtől.
Ja igen, még valami, üzenet a készítőknek: Ha bezártok 12 embert egy cellába (oh pardon villába) nagyobb mennyiségű alkohollal mint élelmiszerrel, akkor ott akkor is szex, meg durvulás lesz rövid időn belül, ha a 12 ember között nincs egy nő se.

Edie Britt 2016.12.13. 09:27:36

Köszönet a posztokért és a kommentekért! Ritkán szóltam hozzá, de mindig olvastalak titeket, érdekes viták alakultak ki.

Én a kedvenc idézetemmel búcsúznék: "Hu-húúúúúúúú."

hannamontanna 2016.12.13. 09:28:14

@Lady Scarlett: Így igaz! :-D
Azt hiszem toronymagasan ez a széria volt a legpazarlóbb. Ipari mennyiségű pia állt ott állandóan, akkor is, amikor már csak hatan voltak, és brutál méretekben dobták ki a kaját. A barnítóról nem beszélve. :-D

yoga girl 2016.12.13. 09:30:29

Én is néztem tegnap a VV1 összefoglalóját. Mikor anno ment én nagyon fiatal voltam és inkább lenn bringáztam a pajtásaimmal, mint hogy ilyen műsort nézzek (és ma erősen el is gondolkodtam mi lett az életemmel hogy esténként otthon néztem az összefoglalókat :D), de úristen én nagyon élveztem volna! Teljesen meglepődtem milyen értelmesen fogalmaztak azok a fiatalok, és mennyire szórakoztatóak voltak. Ez a Majka-Oki-Szabolcs trio láthatóan folyamatosan nyomta a hülyeségeket, idén egy móka mester se jut eszembe, kihalt a "mi van FAAAAL!" szinten a dolog, Majkáék meg értelmesen szórakoztattak. Bánom hogy nem láttam, nem lehet valahol visszanézni? :D Meg bement Gálvölgyi, Verebes stb. csak néztem :D Tényleg, idén nem is voltak benn sztár vendégek... mondjuk nem csodálom.

Lényeg hogy köszönjük a sok munkát a poszt íróknak :) Én már csak egy VV 9 All Stars évadra vágynék!

Lynette21 2016.12.13. 09:53:47

Sziasztok! En is csak ismetelni tudom onmagamat, es az elottem szolokat. Koszonom a hogyvoltokat, sokszor csak titeket olvastalak es nem is neztem ofit, mert a velemenyem ugyanaz, mint nektek, csak nem tudtam volna ilyen szepen es viccesen megfogalmazni, szoval ti nagyon fogtok hianyozni a reggeleimbol!

Cérnahuszár 2016.12.13. 10:11:47

Hogy mennyire egyet tudok érteni veletek...
A másikba írtam ami ide való lett volna, nagy kár érte hogy valahol valami változás történt, és a főfő döntnöknek az a fontos hogy szex és az ordibálás legyen meg, mert valószínű az mozgatja az embereket. Ez nem jó, sokan tiltakoznak már, nem ez a jó út, nem véletlen hogy csökken a nézettség
Karakterek kellenek, akik hajlandóak játszani és nem azzal jutnak be hogy ledobják a textilt és ennyi elég is

sixx meglátása tetszik nagyon: "Szóval addig, míg ez így az "elmegy" kategóriába tartozik, és az RTL nem mondja azt, hogy elég, reset, reboot, kezdjük az alapoktól, addig nem lesz változás."

Minden ott kezdődik, ha változást akarunk, akkor le kell ülni egy papírral hogy mit vagyok hajlandó ennek érdekében adni? Ha a papír üres, semmi nem fog változni.

Cérnahuszár 2016.12.13. 10:25:10

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: talán tényleg ez, ahogy Réz andrás megfogalmazta, a vv már csak giccset akar gyártani, és nem valódi tartalmat. Ezért nézünk csak ki a fejünkből hogy ezmostmivót :(

Betli Szofi 2016.12.13. 10:26:45

Köszönet minden hogyvolt írónak, szuperek voltak a reggelek a posztokkal, és köszönet minden kommentelőnek is, gyakran benneteket olvasgatva aludtam el. :) ♥

A tegnapi VV1 retróban engem is az lepett meg - azon túl, hogy semmi narráció nem volt, csak halomra pakolt össze-vissza jelenetek bevágása -, hogy teljesen máshogy beszélgettek, értelmesebbek és nyugodtabbak voltak az akkoriak... Tetszett a villadizájn is, de szerintem pont hogy kisebb volt, vagy kisebbnek tűnt a mostaninál. A szolira a hálóban egyáltalán nem emlékeztem.
A mostani szériában szerintem szinte semmilyen igazi "beszélgetős" jelenetet nem kaptunk. Nem volt olyan, hogy és, neked mi a hobbid? Te min szeretsz hülyülni? Neked milyen volt az ez az amaz. Sőt, semmi taktikai megbeszélés se volt tényleg, mert a "taktika" valamiért szitokszóvá vált. Pedig abszolút más lehetett volna a végkimenetel, ha egyszer-kétszer végre nem úgy raknak jelet, hogy "vele volt konfliktusom" és kész, hanem összeáll három ember... Na mindegy.
Jó volt látni a VV1-be beköltöző sztárokat is. Verebes és Gálvölgyi! Szerintem semmi pénzért nem mentek volna be most ebbe a szériába ilyen értelmes arcok. És nem is tudtak volna velük mit kezdeni a lakók...
Az is jó volt, hogy valódi fű volt meg sár. Nem voltak szponzorruhák, Oki a kifakult fekete pólóban nyomta végig. :D :D

MacákékIcukája 2016.12.13. 10:27:59

En is koszonom szepen a mindennapi hogyvoltunkat, legalabb ti kepesek voltatok megnevettetni, ha mar a villalakok nem (szerintem egy kezemen meg tudom szamolni, hanyszor rohogtem visitva az agyhalottakon ez alatt a 107? nap alatt).
A VV stab egy nagy fosch9-es, szarnak bele az egeszbe, casting is szar volt.
Taktikazos gyokereket szeressuk, de itt nem volt sajnos semmifele taktika, csak csicskagecipapagajkutyazas. Nem csoda, hogy mindig az ment vissza a parbajokrol, aki egy fokkal kozelebb allt a gondolkodo homo sapienshez, mint a majomalkatuakhoz (bar
itt megjegyeznem, hogy ez utobbiak is ertelmesebbek a bevalogatott egybiteseknel). Ergo egyszeru volt a "tujak" dolga. Dina, Evet, Zseri, Tivy mind tajgetosz-pozitiv szamomra, a valo eletben is sikitva menekuloknaz ilyenektol, nemhogy estenkent nezzem oket a tv-ben es a tobbseg igy van ezzel, nem csoda, hogy ki lettek szavazva a gecibe'.

Koszi nektek mindent kedves HV-irok es koszi a tarsasagnak is, mmkk jo volt veletek!

Gigabyte 2016.12.13. 10:51:02

Köszi a HV íróknak,sok mosolyt csaltatok az arcomra,na meg persze a kommentelők is!

Kellemes ünnepeket mindenkinek!

hereverő heverő 2016.12.13. 11:17:38

Lónapot, sziasztok hogyvoltok, hogy vagytok ?

Sixx, Dzsudi, Hoppancs, Lulu, Bruti, Chat Géza, Scott Pilgrim: Még egyszer köszi nektek a sok elhalt agysejtet (Dzsudinak a tüdőrákot a sok cigitől :)) amit ennek a hígfos évadnak a végigszenvedése okozott. Komolyan mondom, ezt sokan nem csinálták volna végig, úgyhogy még egyszer: KÖSZÖNJÜK !

A szerkik, meg az RTL meg szopják le mind Lilut. Meg egy taliga aprómajmot utána, rossz szájíz ellen. Annyi de annyi ötlet lehetne ebben, tessék visszaolvasni a kommenteket. Orosz dekadens hét (Vánnyadt Vánnyatovics Vinyov), túlélő-hajótörött hét, katonai hét, hogy csak a legegyszerűbben kivitelezhető kedvenceimet említsem. Nekem az öko-hét is ismerős volt kommentekből, de az ilyen elb..szott megvalósításért igenis kijár a faszkorbács.

Kedves kommentelők, találkozunk a következő hogyvolt szériában, akár Farm, akár Éden Hotel, akár VV9.

Józan paraszt? 2016.12.13. 11:22:22

Végignéztem (majdnem), itt végig olvastam (sokat röhögtem), kommentelésig csak most jutottam el.
Az rtl bemutatta hogyan kell anyagköltségen megcsinálni egy műsort (olyan is lett, egy nagy szarkupac). Szerintem kreatív, ötletadó munkatárs nem is volt foglalkoztatva és fizetve, a rezsicsökkentés most divat... Egyetértek azzal a véleménnyel, hogy ebben NULLA Big Brother tartalom volt, felvásárolták a nevet és eltemették a kert végében, nehogy a konkurencia ellopja a show-t...
A műsorvezetés: Anikót kedveltem amíg lakó volt, azóta megtaníthatták volna beszélni és műsorvezető fejjel gondolkodni, ha már ezt a szerepet szánták neki, ez így kurvagyenge volt. Bence hozta az elvártat, de sokszor kínosan érezni lehetett rajta, hogy úristen mit vállaltam, mikor lesz már vége...
Az ápoltakról nem is érdemes írni részletesen, voltak sokan akiket utáltam, keveseket elviseltem, senkit nem kedveltem igazán. Ahogy többen már leírták, 1-2 emberből külső ráhatással, feladattal többet lehetett volna kihozni, de csak a veszekedés és ellentétek gerjesztése volt az elsődleges cél. Nem "kedves retek", ez nem erről szól, és a VV1 összefoglalóval hatalmas öngőlt lőttetek, bemutattátok milyen volt az igazi VV. A 9.-et valószínűleg már nem fogom nézni, ezt se kellett volna...

A HV íróknak köszönet, hogy a nagy semmiből gyakran szenzációs dolgokat produkáltak!

panamcat 2016.12.13. 11:44:28

A VV9 - nek csak és kizárólag akkor van értelme, ha egy VV1 (amikor Majka a kanapén könyvet olvasott!!!!) vagy legalább egy VV4 szintjén indul. Akkor, és csak is akkor emelkedni fog a nézettség. Kedves RTL jó lenne belátni, hogy szelemileg visszamaradott, ostoba "embereket" max szánalomból nézi a közönség...ja és a hogyvolt miatt (inkább)!

Berborosz 2016.12.13. 12:43:29

Istenem!
Három hónap után se tudom, melyik volt az a Katrina.

hereverő heverő 2016.12.13. 12:49:29

@Berber Oroszlán: Attila volt. Ő saját magát Nyelvkatrinaként emlegette, mármint az erotikus értelemben (megyek szájat mosni)

ewita 2016.12.13. 12:55:59

Köszi minden írónak a munkát, így ki lehetett bírni! :D

Elmondtak már majdnem mindent előttem amikkel egyet is értek, vagy EKG vagy mi? ;)
Nekem sem volt kedvenc sem szerethető emberke, talán Mici miután megtalálta a helyét, de kár hogy később csak a kefélést láttuk belőle! Hiányzott egy igazán vicces figura (nekem Vivike nem az), és a kis csoportosulások suskus, összebeszélés,kis tattika stb...
Amit még hozzá tennék, hogy Anikót, de főleg Győzikét hanyagolni kéne a továbbiakban, számomra mindkettő siralmas!

ewita 2016.12.13. 13:01:23

Lemaradt: Kommtársaknak is kösz a szórakoztatást, főzős , gyógyulós, zene tippeket! :) sokszor sírva röhögtem rajtatok, ritkán voltam jelen, de azért próbáltam lépést tartani!
Mindenkinek Békés karácsonyt,boldog új évet meg ilyenek!!!!

Krétagarbó 2016.12.13. 13:07:32

Ezer köszönet a posztokért valamennyi posztírónak!

Sixx, tegnap este magam is úgy éreztem, hogy legszívesebben kirúgnám a holdig a TV-t, miután a VV1 összefoglalóját leadták. Hogy lehet egy ennyire jó műsor formátumot elszúrni?

A casting: nem hiszem el, hogy nincsenek olyan jó kis karakterek a mai 20-30-as korosztályból, mint Györgyusz, Majka, Oki vagy Ági. Milyen jó kis nő volt Györgyusz is, pedig nem volt műcsöcse, műszája. Most miért csak a szilikonnal teli, dubajozós escort picsák jutnak el oda, hogy egyáltalán egy ilyen castingra bekerüljenek? Nem hiszem, hogy ez a szint képviseli a mai fiatalok többségét.
A "tuja" Szabi tujaságáról annyit, hogy a mostani nyertes Sománál biztosan aktívabban élte az életét a villában.
Ezek az emberek éltek a villában, együtt, voltak párbeszédek, egy közösség volt. A VV8-ban sokszor úgy éreztem, hogy csak elvannak egymás mellett, de igazán maguk sem tudják, milyen műsorra jelentkeztek. Abszolút lehetett érezni a 14 évvel ezelőtti játékosokon a motiváltságot, szemben hatalmas kontraszttal a mostaniak teljesfokú érdektelenségével.

A stílus: még ha veszekedtek is, elhangzott egy-egy baszd meg, de még közben is tudták tisztelni a másikat, akkor is, ha éppen agyfaszt kezdtek kapni a másiktól.

A szerkesztés: napi szinten foglalkoztatták őket, játékok, ajándékok, élmények, vendégek, feladatok. A mostani szériák leginkább arra mennek, hogy olcsón megúszni, nem baj, ha nincsenek feladatok, legalább hamar egymás agyára mennek az unalomtól és majd jól összevesznek. Két csicskagecizésből meg majd összevágnak a munkatársak egy 45 perces öfit.

Való igaz, amíg ennek a szarnak van valamennyi mérhető nézettsége, ezt fogják a torkunkon lenyomni.

Eskü jobban járnánk, ha új VV helyett el kezdenék ismételni a VV1-et, még az sem zavarna, hogy tudom, ki nyeri. Még így is sokkal nagyobb szórakoztató erővel bír, mint az ilyen fosból szarból összetákolt műsor, aminek a készítői is úgy unták már a banánt, hogy lassan én nézőként szégyelltem magam.

Mindegy, nem dohogok tovább, köszönöm a hv közösségének, hogy vagytok, tényleg ez az egyedüli oka, hogy heti x2, x3 egyáltalán belenéztem ebbe a szar szériába. Veletek tudtam nevetni, mérgelődni, szórakozni, jól érzeni magamat:)

xukxuk 2016.12.13. 13:17:41

Duma,duma és duma.Ha és amennyiben a kiadás 101 forint és a bevétel 102 , addig írhattok ide bármit , soha nem lesz változás. Amennyiben a szar eladható le is fogják adni , mert van rá vevő , és tetszik nem tetszik ezek mi vagyunk/voltunk. , én már csak voltam.Tessék követni a példámat! Pá.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.13. 13:18:43

@hereverő heverő: Ez a Lónapot nekem hajaz egy kicsit a Nedves Villalakókra. Nem vagy te egy kicsit Tyv Tivy ? :-)

Berborosz 2016.12.13. 13:27:57

@hereverő heverő: Erről csak annyit, hogy aki ritkábban jött, annak nagyon zavaró volt a rengeteg "becenév".

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.13. 13:35:48

@Krétagarbó: EKG, mint már annyiszor. :-) Csak annyit, hogy a VV1-ben nem csak az általad felsorolt főszereplők, de az úgymond mellékszereplők, Lorenzo, Hajni, Nóri, Leslie, és akkor már ne hagyjuk ki Nikit, sőt még a vendég Maya Gold-ot sem, casting minőséget képviseltek... Ez 10/ 10 jól kiválasztott karakter volt. Oki és Majka úgy voltak trash figurák, hogy nem egyszer voltak gondolataik is, Csaba, Györgyusz, Hajni, Nóri stb. úgy voltak normálisak, hogy nem ritkán bevállalták a trasht. Sztem egyébként abban a szériában Ági volt a legunalmasabban tuja, de legalább egy csinos nő volt...

Avanivi 2016.12.13. 13:38:18

Ha az öfikről nem készült volna Hogyvolt a tizedét sem érte volna ez a car műsor.

Gyenge volt ez a vv8, igazán három emberre voltam kíváncsi, a Krisztián a Zsolti és a Dávid. A Soma számomra semmilyen nem volt, Vivitől kirázott a hideg.

A BV -ban Győzike szerintem csak azért kapott helyet, hogy a szerkik röhöghessenek valamin a színfalak mögött. Nem hiszem el, hogy nem találtak más műsorvezetőt.

Kedves kommenttársak! Ti voltatok a legjobbak :) Boldog karácsonyt. Jövőre veletek ugyanitt.

Kérdés! Tudja valaki, hogy a VV1-ről készült hogyvolt?
Mert ha készült akkor nem kezdek el takarítani ma / majd holnap/:)

candyperfumegirl 2016.12.13. 13:44:07

Én ezt az évadot már egyáltalán nem néztem, de a hogyvoltokat néha követtem, mert szuperek voltak idén is.

De számomra egyértelmű, hogy egy reality akkor ér valamit, ha a lakók foglalkoztatva vannak, a kedvenc formátumomban, az Éden hotelben is az tartja életben őket, hogy folyamatosan ott lebeg előttük a feladat, hogy úgy alakí;tsák a párválasztóra a leosztást, hogy ne essenek ki, illetve az essen ki, akit ki akarnak vágni. Nem fér bele a tespedés. A VV (pávördbáj...) természetesen teljesen más formátum, de erre is igaz, hogy akkor érdekes, ha van feladata a lakónak, ha ő is tudja, hogy van tétje annak, amit csinál. Mint a VV5-ben, amikor Attiláék folyton azon agyaltak, mivel lehetne felkavarni az állóvizet és manipulálni a többieket. De ha egy szériában nincs egy Attila vagy egy Korleóne (ami azért nem gyakran jön be nekik, hogy ekkora szerencséjük legyen), akkor a szerkik felelőssége, hogy megmozgassák az agyhalottakat, és olyan feladatokat adjanak nekik, akik életben tartják a belső erőviszonyok folyamatos alakulását meg alkalmat adnak taktikázásra, illetve rendszeresen váratlan helyzetek elé állítják őket, hogy azt érezzék, soha nincsenek biztonságban. A VV7-ből én a kreativitást hiányoltam nagyon, az, hogy Fanni gyökérségein lehet röhögni, az kevés, és az összefoglalókat olvasva, nagyon hasonló volt a helyzet a VV8-cal is.

Összességében nagyon várok egy kreatív valóságshow-t, egy pörgős Éden Hotelt, egy all star VV-t, vagy egy olyat, ahol bevállalják, hogy nem 25 év a felső korhatár és érettségi a legmagasabb iskolai végzettség.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.13. 13:48:12

@candyperfumegirl: Pedig Candy a VV7-ben te voltál a kedvencem a posztírók között! :-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.13. 13:50:09

@VV Erőlegény: De most már kiléptél a virtuális legendák táborába... :-)

hereverő heverő 2016.12.13. 13:51:49

@VV Erőlegény: Neeem, kikérem magamnak a gyanusítgatást, beperellek te papagájkutya ! :))

@Berber Oroszlán: Természetesen, ezért is írtam ide neked, semmi rosszallás nem volt benne.

candyperfumegirl 2016.12.13. 13:53:49

@VV Erőlegény: köszi :) erre a szériára már sajnos nézni sem volt időm, nemhogy írni.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.13. 14:00:14

@candyperfumegirl: OK, azért Dzsudibí az idén fergetegesen beszállt a pótlásodra. Ilyen antrék sorozatban az első szériájában, sőt a vége felé még nem átallott Sixx felségterületére is betramplizni egy húzós kis képregénnyel, meg a giff készítést is tanulmányozta menet közben... :-) Bocs a többiektől, akik ugyancsak VV1-es szinten teljesítettek a VV8-ban is, de részemről Dzsudié a korona ebben a szezonban! :-)

candyperfumegirl 2016.12.13. 14:20:31

Igen, hogyvoltrók nagyon sokat ki tudnak hozni a szarból is, én úgy is élveztem az írásokat, amiket elolvastam, hogy egy percet nem láttam ebből a szériából. :D

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2016.12.13. 14:25:46

Ami viszont sokadjára is kiderült, hogy volna valós lakossági igény egy kurva jó VV-re vagy BB-re, hiszen rengetegen kommenteltetek nap mint nap, és mindig is a reality posztok a legolvasottabbak a hogyvolton.
Ezt azért érdemes lenne meglovagolni az RTL-nek és végre összehozni egy jó castingot. Hogy mitől jó egy casting, azt nem tudom, de sejtem, hogy egyfajta elegye a gátlástalan hülyéknek, meg az értelmesebb extroveltált cickányoknak.

,, 2016.12.13. 14:47:48

@Krétagarbó: tegnap esett le, hogy azért lett a retro adás olyan összedobált, mert a mostani szerkik (a Dorka féle instagram-generáció), már vszínű nem is látták a VV1-et.
Nyilván nincs kapacitás végignézni az egészet h normális anyagot vágjanak össze, netalán a külföldi példákból merítsenek, de ez azért egy erős hanyatlást fog eredményezni, ha az aktuális szerkik mindig csak az előző vv-t fogják alapul venni.
Az Árpa még mert kísérletezni (ill engedték neki). Most már a szerkik meg a főfejesek (akik kimondják az igent az ötletekre) biztonsági játékosok lettek, ők a legnagyobb tuják.
Szerintem a VV formátum meghótt, ezt már a reboot sem mentheti meg, kérek új realityt túlélőset gonoszkodósat.

,, 2016.12.13. 14:49:15

@Avanivi: hát ez, h így is megérte nekik... VV9=még kevesebb munka, még kevesebb tartalom...

,, 2016.12.13. 14:51:12

@Avanivi: azért örülök:) a HV miatt főleg:)

hereverő heverő 2016.12.13. 15:17:30

@szörnycsi: Én ezt csak úgy tudnám elfogadni, ha ez a VV8 egy köztes lépcső lenne, egy beszoktató pilot az egész stábnak - mondjuk ez nem ér meg 36 misit szerintem, de lehet hogy nekik a reklámokból még mindig magasan nyereséges. És akkor a VV9 már rendes, pörgős normális reality lesz, frankó hangosítással, okos és gonosz feladatokkal, érdekes szereplőkkel.

... és kihúzom a biliből a kezemet.

mobilos perpetuum 2016.12.13. 15:19:00

@MacákékIcukája: Taigetosz pozitív, aki nézőként férfinak néz egy nagyranőtt óvodást, csak mert konditeremben kigyúrta magát.
Aki a VV-t úgy nézi, hogy győzni kell a legkisebb királyfinak, mert ő a legjobb szívű, és értelmes(nek hiszi magát.)

mobilos perpetuum 2016.12.13. 15:37:32

@SCOTT PILGRIM
"Sajnos a nézők képtelenek elengedni annak az ideáját, hogy itt valami normális, rendes, részben intelligens fickó nyerje meg, aki halál nyugodtan csinálja végig a műsort, pedig a Dávidhoz hasonló eccerű, Vivien szavaival élve bevarrt seggű Dávidok a műsor sava-borsát adó trash halála, főleg, hogy nyomják ezeket a figurákat tovább párbajról-párbajra. Nehezen hiszem el, hogy Evelinnel kevésbé lett volna ez a széria izgi, mint Katrinával a továbbiakban, ahogy bárkit bármennyire is idegesített mondjuk Zsolti manírossága, ő legalább nem a kibaszott cigiskanapén ette volna a kurva csirkét kis tálkából folyamatosan".
Sajnos a tisztelt kommentelők közül is sokan magyarázták, hogy az unalmas az nem is unalmas, csak a szerkesztők aljassága miatt lett ez a látszat. Szántszándékkal megfosztották a nézőket a tartalmas Dave-Ati beszélgetésektől.

2016.12.13. 15:44:05

en is koszi mindenkinek mindent, klassz posztokat, meg kommenteket...de legfokeppen koszonom ennek a szerianak zsoooootimat es vyvyyymet!
XD

,, 2016.12.13. 15:47:14

@hereverő heverő: még a best of vv-t is sikerült elbaszniuk, pedig ahhoz már tényleg ultrabalfaszság kell, mert ott a jó alapanyag:) és sikerült...:) ezek után...:)

hereverő heverő 2016.12.13. 15:57:17

@szörnycsi: Igen, és nagyon egy EKGn vagyunk abban, hogy a Dorka és Viki generációs, jóképességű (buta) szerkesztők miatt van ez a fostenger, akik rágógumit rágcsálva 5 perc alatt el akarják intázni ezt a melót is, aztán mennek veretni a haverokkal. De legalább arra vennék a fáradságot, hogy megnézzék a mi ötletelésünket és elgondolkodjanak - ha már saját ötletekre nem telik. Mondom, jár a faszkorbács.

Cérnahuszár 2016.12.13. 15:59:33

@mobilos perpetuum: aha, szóval akkor dávid és ati tehet róla hogy ilyen elbaszott lett ez a széria ugyi?
soma annyira érdekes volt, tivy kutyázása is és fejezeteket tudunk idézni a szaunás napi marketingeléséből, és dina-lóri párbeszédek annyira cizelláltak voltak rengeteg gondolattal gazdagodhattunk evitől is...
csak ne rondytott volna bele ebbe dávid és ati

Avanivi 2016.12.13. 16:08:16

@mobilos perpetuum: pedig addig ameddig Dávid és Ati nagyon unalmasan kávézgattak, addig lehet hogy a többiek nagyon érdekfeszítően aludtak. Ki tudja miért nem azt nézhettük? :)

hereverő heverő 2016.12.13. 16:12:20

@Avanivi: Mert közben Rocco Carsheg és Noemy Lamantin kemény sportfoglalkozásait mutatták

csakolvasok82 2016.12.13. 16:16:25

@Biriksz_Krokiksz!: Karácsonyra becsomagolom neked mindkettőt ajiba, és az ünnepre való tekintettel, nagyszerű akciós ajánlatunk részeként Patrik is jár a csomag mellé, természetesen teljesen ingyen. :) :)

csakolvasok82 2016.12.13. 16:19:34

Véleményem szerint ha értelmesebb emberek lennének a VV-ben, akkor az ilyen nullát produkáló szerkesztők mellett is jobb műsor lett volna. DE értelmes ember szerintem már nem jelentkezik ebbe a műsorba, ezért csak az agyhalottak közül tudnak válogatni, innentől bukta a dolog.

Avanivi 2016.12.13. 16:24:51

@hereverő heverő: abból is túl sokat mutattak. Csak keksz volt és veszekedés ebben a szériában. Egy hónapig veszekedtek azon a qrva sufnin.

Cérnahuszár 2016.12.13. 16:28:53

még mindig kérdőjel bennem hogy mire gondolhattak a bentiek amikor meg voltak döbbenve hogy zseri kiesett, mert olyan jókat beszélgettek vele erről-arról.
Ebből mit láttunk? Ahogy tivy napi monológjából, legalább tudtuk volna tényleg ostobánszky nem csak a székeket tördeli, ha pár percet adnak. Sokan védték dinát hogy nem olyan akarnok mint amit láttunk, a dávid fanok meg védték dávidot hogy nem csak csirkét eszik...mert látták hogy itt több infó van csak nem jön át
Az adásba meg azt adták amit jónak láttak, milyen legyen egy karakter. Skatulyák lettek felépítve és nem engedték hogy több oldala látszódjon a játékosoknak. Mi meg ültünk és nem értettük miért gondolnak bent egészen mást magukról.

hereverő heverő 2016.12.13. 16:30:35

@csakolvasok82: Az úgyis rá van gyógyulva a Zsolti farkára, az csak egynek számít

csakolvasok82 2016.12.13. 16:33:41

Az bátor és igen tökös lépés lenne a csatorna részéről, ha lenne 0-24-es online közvetítés, mondjuk akár fél-1 órás elcsúszással, hogy azért mégiscsak meg legyen a lehetőségük a cenzúrára, ha valami nagyon olyan hangozna el, ami zavarná őket, esetleg technikai szünetekkel, ilyesmi. Akkor biztos máshogy alakulnának a párbajok és a nézettség is.

hereverő heverő 2016.12.13. 16:33:43

@Cérnahuszár: Erre éppen Tivy az élő cáfolat. Ő azt gondolja magáról, hogy népszerű, szellemes, humoros... ehez képest egy orbitális gyökér, és hiába mondja meg neki bárki, azt menten bepereli.

hereverő heverő 2016.12.13. 16:34:37

@Krétagarbó: az a DP a szakzsargonban. Bár itt tulajdonképpen 2 in 1 csomagban.

csakolvasok82 2016.12.13. 16:36:48

@hereverő heverő: Ne buktass le léccci, így kedvezőbbnek tűnik az ajánlat. Kettőt fizet egyet kap? Senkinek nem kellenek majd... :)

csakolvasok82 2016.12.13. 16:39:20

@hereverő heverő: milyen igaz, nem is kell várnunk a VV9-re, hogy újra együtt legyünk mi kommentelők és a posztírók, hiszen a tárgyaláson lesz a következő találkozó. :)

Cérnahuszár 2016.12.13. 16:41:47

@hereverő heverő: bent a többiek is ezt mondták róla hogy népszerű lehet kint meg a többi amit felsoroltál, akik élesben együtt voltak vele.
Nem azt mondom hogy nem ostoba, mert a vv előtti videói egy kalap car.
De a többiek valamiért elviselték ezt ott bent, és még viccesnek is tartották, azért nekem ez nem kerek. De már sose tudjuk meg, miket mondott pl a kamerába napi 1 órán ? át

Costanza 2016.12.13. 16:45:03

Uristen.. na az idok, amikor Lorenzo Lamasnak lenni meg nem volt ciki, es Gyorgyi meg Agi volt a bombano.. anno amikor meg az elsot neztem (hellyel kozzel) akkor is volt kit nem szeretni, ott is voltak idegesito arcok, csak ok meg x mas dolog miatt voltak nem szimpatikusak, sztem mar akkor is gagyi volt. A vilag nem valtozott, manapsag a baj a folyamatos, szorakoztatas nelkuli pusztan hergelesben mutatkozik meg, es sztem igy is vannak az arcok bent instrualva buzditva a primitivkedesre, szerintem az osszes szeriaban akkor kezdodott a baj, amikor eloszor kerult be a kozszokincsbe a taktika, a szuvenir jog, es a degderalal, na ott osszezavarodtak a tornyok, es azota mindenki probalja uberelni a masikat okossagban, de mit is beszelek, ez tarsadalmi szinten is igy van :D Ez a blog szuper, barmilyen fostalicska tevemusort is kene kifigurazni, ti azt fogyaszthatova teszitek. Udv mindenkinek.

Cérnahuszár 2016.12.13. 16:48:26

Különben meg oly mindegy mit írunk sztem, mi volt ami rossz volt nekünk ebben és min kellene változtatni, ezt még reggel olvastam:

"Igen elégedettek a Való Világ nyolcadik szériájának nézettségével, mindig feljebb húzta az RTL II nézettségét, így mindenképp lesz folytatása a valóságshow-nak – mondta az Origo kérdésére Kolosi Péter programigazgató."

Szóval szerintük nincs semmi baj, így kb ennyike. Ha lenne, akkor azt mondaná kolosi hogy a következőben nagy változások, eddig még nem látott új elemek, stb...már most pörgetné a témát és nem dőlne hátra

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.12.13. 16:59:06

szerencsére nem a legnagyobb szemét nyert

hereverő heverő 2016.12.13. 17:11:51

Mindenkinek kellemes estét, én elbúcsúzom mára. Sziasztok !

Costanza 2016.12.13. 17:12:41

Oh es egy talany felfedese vegett, a takaro alatt anno a maja gold es majka kozott szopas tortent, es kicsi van neki (egy ismerosom ismerte).. hala az egnek hogy regen ismertem meg ilyen belsohoz kozelieket. ja, es a stohlnak is kicsi :D (tudom gonoszsag, mar evek ota tartogattam) hhaa. ha mar no nem nyer vvt, here is some dirt hehe

,, 2016.12.13. 17:18:35

@Cérnahuszár: én nem is azt szeretném, hogy a VV-ben változtassanak, mert igaza van Kolosinak, ha a legnézettebb műsora a csatinak, minek nyúljon bele. (nagy a szánk, de egyikünk sem merné ha milliárdokról lenne szó) Én azt szeretném, h indítsanak egy új realityt is, nekünk akik Móki szavazaival kiöregedtünk ebből (brühühü)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.12.13. 17:26:26

egyébkénzt örülök hogy vége lett

2016.12.13. 17:27:01

@hereverő heverő: @Krétagarbó: az akcios! vyvyyy meg onmagaban ugyis ledurna magarol a csomagolast ;)

Cérnahuszár 2016.12.13. 17:29:21

@szörnycsi: megyek megkeresem a nagyim kendőjét :)
micsoda pech, mire elkezdtem volna, már ki vagyok öregedve :D
ezt se csináltam jól :)

,, 2016.12.13. 17:31:40

@Cérnahuszár: ha megtaláld, szelfizz benne egyet, és lődd fel az instára, hátha:)

ezneménvagyok 2016.12.13. 17:41:56

Én is köszönök mindent. Ha hétfőtől elkezdtek hogyvoltozni egy új, képzeletbeli VV9-et, én minden nap elolvasom ;-)
(És fel sem fog tűnni a különbség, legfeljebb ha abból, hogy az jobban fog tetszeni :-) )

KÖSZI!

mobilos perpetuum 2016.12.13. 17:51:06

@Cérnahuszár: Amíg kommentelők beleképzeltek nulla értékű villalakókba különféle jó tulajdonságokat, addig az RTL-nél úgy döntöttek, hogy azért csak ne lehessen már bekávézgatni, cigarettázni magát egy játékosnak a döntőbe.
Titeket ez nem zavart. Nem vettétek azt se észre, hogy már ti magatok se kommenteltetek Dávidról, mert nem volt mit. Nem vettétek észre, hogy sokszor egy "Hogyvolt"-ban max két mondat erejéig tudtak valamit is írni róla. A legszebb az volt, amikor a cirkusz-héten ennyit találtam a blogban:" a tányérpörgetők" is szorgalmasan készültek."

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.13. 17:59:48

@mobilos perpetuum: Az a poszt író hibája, nem Dávidé. :-)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.12.13. 18:00:08

@ezneménvagyok: én viszont már nem biztos.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.12.13. 18:00:43

@VV Erőlegény: na rólad is meglett a negatív véleményem

ezneménvagyok 2016.12.13. 18:08:43

@PeniValdes: És ha beleírják Dávidot is...? ;-)

ezneménvagyok 2016.12.13. 18:16:22

@PeniValdes: Hát jó. Vannak ilyen napok. Te is a bejárati ajtónak háttal, a földön ülsz ilyenkor és toporzékolsz? :-)

Cérnahuszár 2016.12.13. 18:19:57

@mobilos perpetuum: szelektív a memóriád, de ez engem nem érdekel.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.12.13. 18:21:16

@ezneménvagyok: kapd be,és nyeld is le.
komolyan.
egyébként a vagy én megyek vagy a falvédő esete áll fenn

Costanza 2016.12.13. 18:45:34

@PeniValdes: hehe, akik nem hagynak not nyerni egy eleve korrupt helyen azoknak igen valoban, minden kicsi, csak kicsi farkuak csinalnak ilyet. pont.

Cérnahuszár 2016.12.13. 18:47:10

@PeniValdes: én azon filózok hogy grogot kellene csinálni, és szilveszterig mindenkit leitatni aki beteszi hozzám a lábát
ebben az évben már csak ennek lenne értelme

Berborosz 2016.12.13. 18:50:03

@Costanza: Bizony, Viviennek kellett volna nyerni, hiába acsarkodik itt CsillámPeni.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.12.13. 18:52:02

@Berber Oroszlán: de nem nyert. és ennek örülök.remélem a megfelelő helyre kerül a kis pónika

Cérnahuszár 2016.12.13. 18:53:36

@PeniValdes: a láncok is amit a pincébe felszereltem

Cérnahuszár 2016.12.13. 18:56:06

@PeniValdes: nyilván. Ha már ennyit melóztam vele :))

Cérnahuszár 2016.12.13. 18:59:28

@PeniValdes: a finisben vagyok, teszt üzemmód és utána eladom franchaise rendszerben

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.12.13. 19:00:44

@Cérnahuszár: helyes, és ha sok pénzed lesz akkor majd továbbiakat megbeszéljük.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.12.13. 19:01:17

@ezneménvagyok: nem nyert,és innentől fogva már nem bejövős

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.12.13. 19:14:19

@Costanza: ugyan,vannak akik csak imitálják. tudod minden bogár rovar..de nem minden rovar bogár. na így van ez

Ay Mama, Que paso 2016.12.13. 19:32:50

Most, hogy kifújt a szél az erdőből, azt kell írjam, hogy.
1. régen minden jobb volt
2. kár, hogy a jó szerkesztők, minőségi hangmérnökök, castingzsenik, mind-mind nem az rtlnél vannak, hanem
3. csipkebokor vessző
4. Pácz Viki sincs már OTT!!(asszem)
komolyabbra és az ötös pontra fordítva a szót, tehát egy focimeccstől is általában labdarúgást vársz, de nem lehet minden meccs 6-3, és minden meccsen vannak kapusok (Krisztián), hátvédek (Mici) és csatárok (Vivien), mégis, ugye, na, hát
sőt miért ne játszana csodálatos Dárdai Pál csapata épp null-nullra ha az is elég, hogy ne kerüljenek be az bajnokok ligájába(joguk meg van rá, amúgy sem oda valók, egyébként)

voltak jó karakterek és ehhez kellenek rosszak is hogy lásd a jót, mert például hat Krisztián és hat Mici nem csinálna tavaszt, sőt sót sem

5. amióta a kék ég és amióta a zöld fű, azóta csökken a való világ költségvetése és mint tudjuk kis pénz kis foci (VV4-5ben még külön streamkezelő volt....)

annak kell örülni, hogy hallhatunk ilyen mondatokat Krisztiántól, hogy: "nagyon sokszor van olyan viselkedésed ami elengedhetetlen", "i'am hobby"

és rtl.hu/karrier

meg: gyorsan kellett cselekedni a Big Brother miatt és jó munkához idő kell
és amíg nincs megfelelő konkurencia, addig jó a szamár
nekem mindenképp

Ay Mama, Que paso 2016.12.13. 19:44:21

és több dolgok vannak földön és égen kedves Horatio
és kedves HogyVolt olvasók, mintsem azt bölcselmetek felfogni képes
(és itt most nem arra gondoltam, hogy ostobák, buták, hülyék, együgyűek vagytok, hanem Shakespeare-re,
ja nem!
hanem arra, hogy több dolog létezik amiknek a megismerésére egy élet nem elég *)

* akkor talán, ha te vagy Sarka Kata akkor

Én jól szórakoztam.

www.youtube.com/watch?v=jHPOzQzk9Qo

,, 2016.12.13. 19:48:16

az Excel kezeléshez mióta elvárás a humor? LOL
(nehogy valaki elmagyarázza, hogy ez a főnihez kell, nem az Excelhez)

,, 2016.12.13. 19:53:38

Na jó leléptem, most felhúztam magam a mundér becsülete c. előadáson
Kellemes karácsonyt ésatöbbi

Mutyuer 2016.12.13. 19:57:07

En azt sajnalom hogy egy ideje 20-30as korosztaly van ben. Mehetne idosebb is, voltak regen pl pongo.

slara 2016.12.13. 19:58:54

@Cérnahuszár: Tévedsz, Kolosi hátra dőlt, Zsoltinak meg fájni fog a térde! :)

Mutyuer 2016.12.13. 20:00:30

Ja szerintem pl davidrol tobbet is bevaghattak volna, szerintem o pont taktikazni probalt. Biztos meselt atinak nehany tervet. A tujat nem ertem, mindenkinek megmondta a velemenyet, nem sunyult.

diómió 2016.12.13. 20:03:55

Sixx, Dzsudi, Hoppancs, Lulu, Bruti, Chat Géza, Scott Pilgrim- Köszi mindenkinek!

Akármi Áron 2016.12.13. 20:21:13

Sixx, nagyon köszi az 1˘˘˘˘108 posztokért, irtóra kacagtam rajtuk!:)
Csak költői, de Pistike homokozóba elásott dömperéből ugye a dönthetős platója látszódhatott ki?:) Mer' akkor helyére kerülne bennem egy korábbi CC-s dilemma pont úgy, ahogy minden ház alapja, a tető...!:D
De má" érzem, h így lehetett és piszkosul köszi a dömperért, mi odavagyunk érte, meg vissza is!:DDD

etikette 2016.12.13. 20:53:23

Na lyesztüdély mindenkinek! Bevallom nekrm hiànyozni fog s bb vv bv hv és az itteni tàrsasàg is. Hozzàszoktam ez van... Nem ez volt a legjobb évad de azért sokszor tudtam nagyon fetrengeni a röhögéstöl

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.12.13. 21:06:09

@VV Erőlegény: inkább hozzáhasonlíts mint csillámpónihoz. Mi vaaaan izom!!!?

MacákékIcukája 2016.12.13. 21:29:35

@mobilos perpetuum: olvasd vissza a hsz-ed, ugyanugy raillik Somara - megsporolhattad volna magadnak azt az 1 percet amit erre a nonszensz kommentre szantal :D

Cimili 2016.12.13. 21:34:37

@tvbuzi: látom valami bánt, de ne szomorkodj! :)

Cimili 2016.12.13. 21:36:12

@PeniValdes: olvastam, jössz majd? :)

Cimili 2016.12.13. 21:37:16

@PeniValdes: nem, ne szomorkodjon!!!!

MacákékIcukája 2016.12.13. 21:40:28

@PeniValdes: ja es raadasul @Cérnahuszár: tok jol fogalmazott, baromira szelektiv a memoriaja

Cimili 2016.12.13. 21:41:19

@Ay Mama, Que paso: én a végén már igazán senkinek nem tudtam drukkolni, de nem is ezért néztem. simán én is csak jót szórakoztam. de legfőképp a hv szórakoztatott és most hiányozni fog.

Cimili 2016.12.13. 21:46:35

Sixx, én már tegnap megírtam, h mindent köszönök neked is és a poszt íróknak! Nélkületek dög unalom lett volna ez a széria. S hátha tegnap nem olvastad, külön köszönet, h nem baszcsiztál ki minket innen a sok offolásért! :)
Komment társaimnak is köszönöm a sok komit és a jó társaságot! :)

Krétagarbó 2016.12.13. 21:48:08

@Akármi Áron: hopp, elkaptalak! Hol kódorogsz? :)))

MacákékIcukája 2016.12.13. 21:50:46

@PeniValdes: en meg a szemoldokom, ettol a fazontol

Ay Mama, Que paso 2016.12.13. 22:08:28

@Akármi Áron: T A R H O N Y A!!! :DDD

és 6, 8 57, 47, 80

@Cimili: én örültem volna ha Vivi nyer, igazi karakter

www.youtube.com/watch?v=y2Eah_EGiDc

Cimili 2016.12.13. 22:24:10

@Ay Mama, Que paso: tudom, h örültél volna, emlegettelek is. :)
zene nagyon ott van! :)

Plüsscukor 2016.12.13. 22:55:59

Tesák, Véreim, stb... hiányozni fogtok. Mind, posztírók, kommtársak. Maga a VV8 csak azért, mert amiatt voltunk itt.
Köszönöm a sok klassz posztot és a rengeteg hsz-t tőletek.

Plüsscukor 2016.12.13. 22:57:05

@Cimili: És még egy utolsó EKG összejött idén :)

Akármi Áron 2016.12.13. 23:00:04

@Krétagarbó: Cupi!:) De még hogy! Tudhatnád hol, nézz lejjebb, Mama memóriája vetekszik az enyémmel:) Nagy fáradtság, kis pihi és majd érkezem a riportba!:)
@Ay Mama, Que paso: Szva Mama, de jó, h látlak és h már nem bánt a szél! az erdőből is helyedre fútt, örülök:D Mint egy falat kenyér a kombijaid, úgy kellettek, nyugodt lehetsz, tudom a dógom, kösziii!:D

Cimili 2016.12.13. 23:08:21

@Plüsscukor: :)))))))) hiányozni fogtok mmkk. :)

Apadfaxa 2016.12.13. 23:18:43

Két dolog:
1.A mai online világban mekkora geciségh.nincs online vagy 5 kamerával
( 1.BB nélvolt 2kamera és telefonosnetem !!! )
2. Legyen lehetőség (akár egyoldaluan kívülről) beszólogatni a korcsoknak !

3. Régenminden jobbvolt... Mondjuka csajoknak szerintem ma nagyobb a melle, igaz soxor mű:)
A pinájuk meg kopasz.... de már divat kezd lenni a szőrös láb...ma olvastam :)

Costanza 2016.12.13. 23:39:05

@PeniValdes: jo, akkor ki a no pl? kivancsi vagyok. :)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2016.12.14. 08:22:25

@Costanza: Maja anno azt mondta, hogy alig ért Majkához és az máris elment. :-)
Buciét meg keresni kell a Válótársakban! :-)

csakolvasok82 2016.12.14. 09:23:55

Jó reggelt mindenkinek!
Hol a mai poszt?
Mit olvassak most a reggeli kávé mellé?
Nem lehetne kamu VV posztokat írni vagy ilyesmi?
Most kezdjem el nézni a Flúgos futamot vagy mit, hogy olvashassak friss posztot?
#nemostorezaposzttalanság :( :(

Sanda.Ipse 2016.12.14. 09:59:19

Kedves írógárda! Jók voltak a posztjaitok és jók a mostani summázatok is.
Bocsi, többiek, de én Bruti javaslatát szupernek tartom. (Kár, hogy megvalósíthatatlan):

"A végeredmény egyáltalán nem lepett meg, de igazából senki sem érdemelte meg a pénzt. Kéne egy olyan opció, amiben a nézők eldönthetik, hogy érdemes-e kiosztani a lét, vagy lottó mintára halmozódik a nyeremény, a következő évadra. Ez kicsit felpörgetné a játékot, és vége lenne a tujázásnak."

hereverő heverő 2016.12.14. 10:07:39

@csakolvasok82: Jó reggelt neked is , bár az már messze van

@Sanda.Ipse: Én azért kiosztanám a posztírók között legalább a felét, a maradék halmozódhatna. Ők valóan szórakoztattak, a gyökerek meg leginkább csak unalmasak voltak.

Sanda.Ipse 2016.12.14. 10:15:20

@hereverő heverő: ám legyen!:)
Semmi jónak nem állok az útjába. Remélem a csatorna valóban díjazza a munkájukat. Engem, mint későbbi nézőt nekik köszönhet pl.
Kezdetben egyáltalán nem néztem, csak az öfiket olvastam, később párbajokat néztem, a végén zanzásítva a műsorokat, de akkor is a posztok segítettek, hogy képben legyek.

mobilos perpetuum 2016.12.14. 10:16:17

@MacákékIcukája: Ha egyáltalán a poszt érdekelne téged, észrevennéd, hogy pozitívum semmi a Dávidkáról, hibáit viszont részletezik.
De már kezdem felejteni, melyik is volt az a Dávid? Aki Atival kávézgatott, valami rémlik.

hereverő heverő 2016.12.14. 10:23:01

@Sanda.Ipse: Hát engem is kb. a hogyvoltnak köszönhetnek, bár a régi szériákat is néztem. De ahogy szó volt itt róla, a régi valóvilágok sokkal élvezetesebbek voltak, és a színvonal csökkenése engem már egészen biztosan lemorzsolt volna, ha nincsenek hogyvoltok. Sőt, idén már elkezdem a kommentelést is, amire nem vettem a fáradságot a múltban. Öregszem, na...

Sanda.Ipse 2016.12.14. 10:23:48

@mobilos perpetuum: egyébként az nekem is feltűnt, hogy Dávid párbaja előtt volt a legtöbb off téma. Néha azért is próbáltam meg kicsit trollkodni, hogy visszatereljem a mondandót a személyére.

MacákékIcukája 2016.12.14. 10:39:39

@mobilos perpetuum: figyi, feltunt h vege a jateknak? Engedd mar el bakker.

Almaka 2016.12.14. 10:50:01

@Cérnahuszár: Tudták, hogy x ezer ember látta/szereti a videóit, így nem merték leszólni, mert féltek egy esetleges kiszavazástól. Még Soma sem nevetett rajta soha, csak Tivy hülye ahhoz is hogy észrevegye.

csakolvasok82 2016.12.14. 11:08:50

Minden hétfőn, 8 héten át egy egy VV évadot zanzásítanak össze. Még arra sem vették a fáradtságot, hogy időrendben mutassák az eseményeket.
De milyen gáz már azoknak, akiket már rég elfelejtett a közönség, és most ismét reflektorfénybe kerülnek, miközben múltjuk sötét titkaként takargatják a VV-s szereplésüket az azóta szerzett barátok/főnök, stb. előtt. :)

Nem tudom, melyik szériában volt egy srác, Elvisnek hívatta magát. Őt többször láttam már egy bev.kp-ban mobilos pult mögött, vagy az övé a biznisz, vagy elég jóban van a pultos sráccal, ezért ácsorog mellette, nem tudom, de ha az első verzió az igaz, ő spec. örülhet az ismétlésnek, valószínű felpörög majd a bolt. :):)

hereverő heverő 2016.12.14. 11:13:25

@csakolvasok82: Elvis volt egy valamelyik csatornán (viasat talán?), amolyan bevállalod műsort vezetett. Megkértek az utcán 'spontán' leszólított lányokat, hogy mutassák meg a mellüket egy bizonyos összegért.

Pék Sütemény 2016.12.14. 11:17:47

Nos. Először is csatlakoznék, nagyon köszönöm a blogíróknak. Időnként komolyan sajnáltalak titeket. És hatalmas respect, hogy legtöbbször meg tudtatok nevettetni. (Sixxel elfogult vagyok, Lulu cuki, de mindannyiótok írását kedveltem, és persze, voltak jobbak meg kevésbé sikerültek, de az élet már csak ilyen.) :)
Több oka is lehet, hogy ez a széria ilyen végtelenül posványosra sikeredett. Valóban meglehet, az instagram(de)generáció irányítása, a válogatás, a világ sekélyesedése, a devalválódott emberi értékek, az ingerküszöb kitolódása, az érvtelen üvöltéssel lezajló viták, vagy ezek így összesen? Ha nincs hogyvolt, feladtam volna a 3. héten.
No most, hogy jó-e hogy nem adtam fel, vagy nem, ezt majd megemésztem. Itt olvasgatni jó volt. :)
Ja! El ne felejtsem: sose hallottam volna olyat hogy papagájkutyaaaaa, pusztitagenetikaaa! :))))

Minden kedves írónak és olvasónak boldog, nyugodt és szép ünnepeket! Sziasztok!

mobilos perpetuum 2016.12.14. 12:07:13

@MacákékIcukája: Elrettentő példának Robint is fel szoktuk hozni, pedig annak a szériának is vége.

Costanza 2016.12.14. 12:12:40

@Majom1Parádé: azt nemtom, en csak vv-t nezek :D

Meg egy felismeres, hogy anno nyelvforradalmar is volt VV Lorenzo, az o sokak altal mai napig hasznalt kedvenc szoosszetetele a 'too much', az otthon angolul nem beszeloek szokincsebe sztem igy kerult be, ez bejovos volt mar akkor is

csakolvasok82 2016.12.14. 13:03:16

@hereverő heverő: Nekem az a műsor kimaradt (szerencsére), de elképesztő, hogy még mindig képes vagyok elképedni ilyen infók olvasatán.

csakolvasok82 2016.12.14. 13:07:50

@Costanza: Alekosz meg az MMKK-t hozta el nekünk.
Az én személyes kedvenc kifejezésem, amit már majdnem használtam is egyszer a "szabályosan nyelvvel felkérdezni" by Tivadar. :)

Cimili 2016.12.14. 13:16:37

@Sanda.Ipse: @hereverő heverő: EKG-zok veletek, így lenne igazságos.

Sanda.Ipse 2016.12.14. 13:39:15

@Cimili: Bízzunk benne, hogy csatornamunkások is olvassák és megdobják őket egy kis honoráriummal:)

Sanda.Ipse 2016.12.14. 13:41:07

@Cimili: Bízzunk benne, hogy a csatornamunkások is olvassák és megdobják őket egy kis (inkább nagyobb) honoráriummal.

hereverő heverő 2016.12.14. 13:43:49

@csakolvasok82: Én akkoriban rengeteget éjszakáztam (ügyeletben) és ez valami éjszakai műsor volt, többször beleszaladtam miközben ásítozva pörgettem körbe a jobbnál jobb éjszakai adásokat... pfff

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.12.14. 19:26:26

@Apadfaxa: végre szőrős láb,bár nekem sajna sosen lesz jó vastag lábszőröm

sixx · http://comment.blog.hu 2016.12.15. 07:33:00

egy elméleti kérdés: ha megírnám a magyar valóságshow-k történetét könyvben a Bártól kezdve a VV8-ig, interjúkkal a készítőkkel, szereplőkkel, de nem bulvárosan, hanem szakmai megközelítésből, az mennyire sarkallna itt bárkit is a megvásárlására?

hereverő heverő 2016.12.15. 08:11:38

@sixx: Egy vevőd egészen biztosan van már, én. Akár ebook v mittomén milyen formában is, de jobban szeretem este a könyvet a hasamra ejteni mint a Kindle-t. Csak rajta, szerintem nem csak az itteni közösséget érdekelné a tükör másik oldala. Up.

Cérnahuszár 2016.12.15. 08:20:58

mmmmmmm
én nem venném meg, mert zsugori vagyok, de elhinteném a családban hogy szívesen megkapnám ajándékba

sztem a fiatalok körében népszerű lenne, a kiadó biztos belőné a piacot, bár valószínű bulvárosra akarná?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.15. 08:28:23

@sixx: Egyszer szívesen kivenném a könyvtárból. :-) A viccet félretéve, szerintem best seller lehetne (csak azt nem tudom, hogy ez jelenleg milyen darabszámot jelent)...

hereverő heverő 2016.12.15. 08:35:27

@Cérnahuszár: @sixx: Akkor egy vevő, két könyv. Megveszem Cérnahuszárnak is ajándékba

Cérnahuszár 2016.12.15. 08:43:41

@hereverő heverő: höhö
filóztam még rajta egy kicsit, lehet h egy fél év múlva én is megvenném nem csak megkapni szeretném, csak most nagyon ki van égve az agyam...besokalltam
mondjuk én az a réteg vagyok aki nem a fanatikus, évekig jól megvoltam csak vv6-tól néztem és a vv9-et nem szándékozom

,, 2016.12.15. 08:51:49

@sixx: nálam tuti vétel lenne

hereverő heverő 2016.12.15. 08:52:05

@Cérnahuszár: Ebben EKG, fanatikus én sem voltam sosem. Viszont ebben a könyvben az interjúk, a szakmai oldal az, amit még sose írtak meg (mintha egy BB könyv lett volna, de lehet hogy rosszul emlékszem). Ez az oldal viszont kifejezetten érdekel, egy barátom hangmérnök és az első két VVt még ő csinálta (meg is látszik, azaz hallatszik), és mesélt érdekes dolgokat műszaki oldalról, pl hogy mennyire nehéz volt a zajokat és a beszédet úgy összemixelni, hogy életszerű legyen.

Cérnahuszár 2016.12.15. 08:58:09

egy biztos, a bulvárost semmiképpen soha nem venném meg és nem is kérném ajándékba, mert az nem érdekel és a vv9-et is ezért nem akarom nézni mert ez az évad is annyira bulváros volt már
a vv6 körül keveredtem ide, mert láttam sixxet az egyik bv-ben, és érdekelt az a realitás ami lejött a riportból
meg is találtam itt, és itt ragadtam

hereverő heverő 2016.12.15. 09:13:44

@Cérnahuszár: nagyon helyes, ragadjál csak. Ha kritikával nézzük, akkor mindegyikből lehet valamit kihozni, egy-két szórakoztató karakter vagy pillanat mindegyikben van. A többit meg hogyvolton összehozzuk.

Cimili 2016.12.15. 09:45:10

@sixx: én tuti megvenném.

Cimili 2016.12.15. 09:47:26

@sixx: kár, h nem akkor kérdezted ezt meg, amikor sokkal többen nyüzsögtünk itt, azért úgy sokkal jobban fel tudnád mérni az igényt.

Cimili 2016.12.15. 09:49:51

@Cérnahuszár: úgyis fogod nézni a vv9-et, mert ide tuti fogsz jönni, aztán majd rákapsz, mint Sanda Ipse. :)

tvbuzi 2016.12.15. 09:54:48

Hej, és mi van a csopival? Kihagytatok cshicshkákh!?!?!?

csakolvasok82 2016.12.15. 10:22:44

Jó reggelt mindenkinek!
@sixx: engem is érdekelne, +1 vevőt könyvelhetsz.
Ha szabad javasolni, engem még érdekelne a puszta tényeken túl, az események, tények pszichológiai és szociológiai szempontból történő megvilágítása is, ha valamilyen szakember(eke)t is meginterjúvolnál a jelenséggel kapcsolatban, kooperálnál vele/velük, ilyesmi.

Cimili 2016.12.15. 10:27:50

@tvbuzi: alakul, pici türelmet! :)

hereverő heverő 2016.12.15. 10:29:42

@csakolvasok82: Szociológiai szempontok alatt mit értesz ? Ki hogyan illeszkedett vissza, vagy illeszkedett be az új környezetébe ? Avagy a realityk mennyire kavarják fel a társadalmat, mennyire muatnak példát és irányt ?

Betli Szofi 2016.12.15. 10:34:27

@sixx: Én tuti megvenném. Majdnem minden trasht végignéztem, és mindig érdekelt, pl. mi lett a szereplőkkel utána, de erről alig vannak riportok.
Jó irány a pszichológiai megközelítés is. Ezekből a szezonokból szerintem egész szakdolgozatok tudnának születni, annyi díszpinty fordul elő, és annyi elemeznivaló van viselkedés és kapcsolati háló szempontjából.

hereverő heverő 2016.12.15. 10:38:01

@Betli Szofi: A végén kiderül, hogy mit is adtak nekünk a rómaiak :)

slara 2016.12.15. 10:53:30

@sixx: kérdés, hogy a némasági fogadalom mellett amit a csatornának tettek, mennyi valós infót kapnánk.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.15. 11:05:55

@hereverő heverő: Úgy tudom, hogy darabja 16320 Ft lesz. :-D

dero80 2016.12.15. 11:19:31

@sixx: Én is vevő lennék rá.

Cimili 2016.12.15. 11:21:43

@slara: az is lehet, h már lejárt a fogadalmuk.

csakolvasok82 2016.12.15. 14:20:46

@hereverő heverő: igen, pl. ilyenekre, továbbá tény, hogy romlott a "vilallakóalapanyag", ez vajon miért van? Tényleg a társadalmuk alapvető jellemzője az erkölcsi/szellemi hanyatlás, és valóban valós metszetét prezentálják a villalakók (remélem, nem), vagy az idők folyamán a realityk egyre negatívabb megítélése/értékcsökkenése az, ami magával vonja az értelmesebb emberek távolmaradását, kvázi öngerjesztő folyamatként, vagy direkt válogatják ki az hülyéket vagy egyéb?
Azaz mennyire való világ a Valóvilág?
Bár lehet, ez egy másik könyv is lehetne már akár.
@slara: ez valóban egy érdekes kérdés.

Krétagarbó 2016.12.15. 16:08:42

@sixx: engem igen. Szerintem sokunkat érdekelnének a kulisszatitkok, érdekességek, a reality-k készítése, háttérinfók.
De nyilván akik itt kommentelnek, azok nagyjából ezzel ugyanígy vannak. Egyrészt már a személyed miatt is érdekes lehet a könyved, másrészt szeretjük a reality műfajt.

Krétagarbó 2016.12.15. 16:11:14

@tvbuzi: ezt én is kérdezhetném! Megvan már a csopi, és én kimaradtam...???

Cimili 2016.12.15. 17:15:24

@slara: az is leh@Krétagarbó: azt hittem max 10 év, utána kuka.

tvbuzi 2016.12.15. 18:13:23

@Cimili: nem sikerűtt, írtam választ

plüssnyuszi 2016.12.15. 20:43:31

@sixx: A végén még szakirodalom leszel a média- és/vagy kommunikációszakos dolgozatokban! :-)) Lám, lám, miből lesz a cserebogár :-)
Az igazi kérdés az, hogy bulváros lesz-e vagy szakmaibb, elemzőbb.

slara 2016.12.15. 20:44:44

@Cimili: sztem ha lejárt, ha nem... a grincsfájukat is eladnák 3 Ft-ért, ugrásra készen várják, hátha hívja őket a csati 1 perces hírnévért..

Cimili 2016.12.15. 21:08:58

@slara: meglehet. :)
@Plüsscukor: ment egy üzi neked.:)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2016.12.15. 22:21:21

Engem is érdekelne Sixx könyve, ha már szinte az összeset néztem anno.
Nyilván mindenki tisztában van vele, hogy ez nem olyan lenne, hogy holnap sixx elkezdi írni és már berakhatjátok a karácsonyfa alá idén. Jó, ha jövő karácsonyra megjelenne. Persze ez rengeteg mindentől függ, hogy csak triviálisat említsek, mennyi ideig gyűjtené az anyagot, kiket hogyan vonna be. ne felejtsük el, ez másfél évtized műsorait boncolgatná, szóval nem kis anyag...

Cimili 2016.12.19. 21:51:33

@Mók_Ica: készítsd lécci a konténereket, hátha köll! :)

Mók_Ica 2016.12.19. 21:53:38

@Cimili: sőőőőt.... tankhajókat is hoztam :)

Mók_Ica 2016.12.19. 21:59:08

@Cimili: Heverő kérte... képet is küldött róla... hát hoztam.... :)))))

Mók_Ica 2016.12.19. 22:03:02

kismocsok.... gábor... sziszi.... :))))

Bianka_M. 2016.12.19. 22:03:47

Azt énekelték, h fenekem a címplapon?

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.12.19. 22:03:55

jó ég,ezeknek már mlyen béna fejük volt

Cimili 2016.12.19. 22:03:56

csöpkét nem szerettem na. kismocskot se.

Mók_Ica 2016.12.19. 22:03:57

@Bianka_M.: szia :)))))

itt is egy zsolti ... aki meleg :))))

Bianka_M. 2016.12.19. 22:04:29

Nem ez a csaj lett leszbikus?

Mók_Ica 2016.12.19. 22:04:39

@Bianka_M.: igen :))))

@PeniValdes: akkor ez volt a menő.... ne cikizd mán őket :)))))

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.12.19. 22:05:04

fegyencedzést nyonak,mikor még nem is volt

Bianka_M. 2016.12.19. 22:05:07

@Cimili: @tvbuzi: nem mindig jó jól hallani :)))

Cimili 2016.12.19. 22:05:09

@Bianka_M.: ő volt a péter, most smaciznak a sziszivel.

Mók_Ica 2016.12.19. 22:05:23

@Bianka_M.: kismocsok az volt.... ritát meg becserkészte :)))

péter hogy ekézte sziszi fejét.... höhöhöhöhö

Lilith.Inanna.1 2016.12.19. 22:05:34

Szaszenka.Fáradt vagyok.Írjatok, holnap visszaolvasok.
@Mók_Ica: @Cimili: puszi :*

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.12.19. 22:05:42

@Mók_Ica: anyám,mi is hülyén néztünk,de ennyire????

Bianka_M. 2016.12.19. 22:05:52

Ez a verekedős csávó? :o

Mók_Ica 2016.12.19. 22:07:00

na basssz.... vella esküvő.... höhöhöhö

Cimili 2016.12.19. 22:07:08

@Lilith.Inanna.1: puszcsi, maragggyá még mmkk!

Bianka_M. 2016.12.19. 22:07:33

Még mindig jól nézett ki a villa.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.12.19. 22:07:45

kismocsokra emlékszem,szaturnuszig rúgnám most is

Bianka_M. 2016.12.19. 22:09:07

Még jó, h az a szőke csaj nem bökte le magát bánatában azzal a baromi nagy késsel, amit ráaggattak.

tvbuzi 2016.12.19. 22:09:27

@Cimili: nem kell, tegnap egész hétre vasaltam

Cimili 2016.12.19. 22:09:31

@tvbuzi: van zsoltika is? rá nem is emléxem.

Bianka_M. 2016.12.19. 22:09:36

@tvbuzi: nagggyon :))). Nomen est omen.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.12.19. 22:09:42

@Cimili: jaj ekkor ragadt a fejekre a napszemcsi

Mók_Ica 2016.12.19. 22:09:51

ez a nappaliban alvás mindig probléma volt....

miért ilyen pár másodperces részeket vágtak össze??? tök szarcsi ez az "ugrálás"

Cimili 2016.12.19. 22:10:16

@tvbuzi: jaj, most h látom, már emléxem is. az vót/van. :)

Bianka_M. 2016.12.19. 22:10:29

@tvbuzi: mit vasalsz ennyit? Gyanús vagy :)).

Bianka_M. 2016.12.19. 22:11:15

@PeniValdes: de sokkal igényesebb volt

Cimili 2016.12.19. 22:11:41

akkor még a bulikák is mások voltak. :)

Mók_Ica 2016.12.19. 22:11:53

kinek drukkolunk????

Cimili 2016.12.19. 22:12:18

@Bianka_M.: biztos igazgató valahol és az ingeit sztem.

Bianka_M. 2016.12.19. 22:12:39

@Cimili: anyukám azt mondta, ha fiú lettem volna, Zsolt lenne a nevem. Köszi, h lány lettem.

tvbuzi 2016.12.19. 22:12:44

Fura, hogy egész jól tudnak beszélni

Bianka_M. 2016.12.19. 22:13:32

@PeniValdes: ja, én a berendezésre írtam, nem a fejekre :)

Mók_Ica 2016.12.19. 22:13:54

korcsolya bajnokság... höhöhööh

kismocskon milyen testidegen volt az a habosbabos ruci....

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.12.19. 22:13:56

hihetetlenül lúzerek....szerintem ez lehetett amiért nektek ez ma is bejön

Cimili 2016.12.19. 22:14:00

móni kivel korizik?

tvbuzi 2016.12.19. 22:14:44

Kismocsok rettenetes

Bianka_M. 2016.12.19. 22:14:48

Ez a csaj pfúj. Móki, konténert légysziii

MacákékIcukája 2016.12.19. 22:15:04

Na vegre megerkeztem en is :))))
ez egy uncsi szeria volt

Mók_Ica 2016.12.19. 22:15:24

@Cimili: akkor rá szavazunk :))))

Cimili 2016.12.19. 22:16:10

@MacákékIcukája: picit az volt, de én bírtam, főleg az onlány adásokat.

Mók_Ica 2016.12.19. 22:16:22

@Cimili: kiaza Móni???? hihihihhihiii

@Bianka_M.: hoztam :))) jöhetsz :))))

MacákékIcukája 2016.12.19. 22:16:25

@Bianka_M.: ja a Peter volt az aki megverte a Sziszit miutan kijottek

A Beka meg mulatoszene-karriert csinalt a villa utan, a hulye :D

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.12.19. 22:16:49

@Bianka_M.: de lány lettem,de anno bármelyik fiút előztem

Cimili 2016.12.19. 22:16:56

@Bianka_M.: nem jut eszembe a csaj neve.

Mók_Ica 2016.12.19. 22:17:25

már a vv2 póverdbájbb volt :))))) pongó a vv-ben... :))))

Cimili 2016.12.19. 22:17:35

@Mók_Ica: az a nagyon szép szőke csajszi. igy már tudod?

Cimili 2016.12.19. 22:18:06

Béka énekel anikóval duettet.

MacákékIcukája 2016.12.19. 22:18:07

@PeniValdes: egyik sem volt helyes

@Cimili: nekem az aniko lett a kedvencem a vegere

Egyertelmu h a BB1-et neztek, annyira orultek Pongonak :D

Bianka_M. 2016.12.19. 22:18:18

Na, ünnepélyesen lehidaltam :)))

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.12.19. 22:18:21

na kornyikálás is volt....a gond,hogy bennem ezek semmit nem ébresztenek

Cimili 2016.12.19. 22:19:30

@MacákékIcukája: nekem is, nagyon ki voltam akadva, h nem ő nyert. mint te most dévnél.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.12.19. 22:19:38

@Bianka_M.: gyerekként hihetetlen gyorsulásom volt,usain bolt hozzám képest csiga volt:)

Bianka_M. 2016.12.19. 22:20:11

@PeniValdes: én mindig csiga voltam :))

tvbuzi 2016.12.19. 22:20:28

Frankó a pálya :D

MacákékIcukája 2016.12.19. 22:20:39

@Cimili: ekg

Rita meg mindig nyavogott es tok idegesito volt

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.12.19. 22:20:40

@Cimili: dév élőben jelentkezett,és volt edzeni.én örülök hohy nem nyert,mert így örökre a miénk icuval

Cimili 2016.12.19. 22:21:00

Jaj, az a szőke magas pasi fotós volt, és úgy költözött be, h a csaja kint a zimány linda volt.

Mók_Ica 2016.12.19. 22:21:07

@Bianka_M.: vmi keményebbet..... ez a kismocsok.... bocsi de broáf.....

Bianka_M. 2016.12.19. 22:21:51

Ki csinálta ennek a leánynak a szemöldökét??

Cimili 2016.12.19. 22:22:27

@Bianka_M.: az milyen? édes? milka izű? :)

MacákékIcukája 2016.12.19. 22:23:02

A Sziszi amugy rendes csaj volt emlekeim szerint, de nem egy eszleny.

Bianka_M. 2016.12.19. 22:23:18

@Mók_Ica: más nincs, csak cider meg pezsgő de azt félek kinyitni. Mindegy, küldöm. Én már kértem a konténert.

Mók_Ica 2016.12.19. 22:23:20

@Cimili: bakker, ez igaz??? de akkor már nagykorú volt zimány linda???

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.12.19. 22:23:21

@Bianka_M.: bakker, a vékony szemöldök kora...sose vissza

Cimili 2016.12.19. 22:24:16

majka bement látogatóba. <3

Mók_Ica 2016.12.19. 22:24:27

@MacákékIcukája: hát nem az eszéért szerette péter :))))

@Bianka_M.: pezsgőt :))))

Bianka_M. 2016.12.19. 22:24:35

@PeniValdes: az nem vész el, csak átalakul :)

Cimili 2016.12.19. 22:25:13

@Mók_Ica: az volt szerintem. volt is kint nála az a srác látogatóban. meg van, gábornak hívják.

MacákékIcukája 2016.12.19. 22:26:12

De mar megint ilyen fos az egesz, semmi idorend

Cimili 2016.12.19. 22:26:17

@Bianka_M.: akkor kérek, köszönöm is! :)

Bianka_M. 2016.12.19. 22:26:24

@MacákékIcukája: a szemöldök? Amelyiknek csak egy csík van, az sem a fejéhez igazítva. Aki leszbi lett bent.

Cimili 2016.12.19. 22:27:02

@MacákékIcukája: lazuljál, engem nem zavar annyira. :)

Bianka_M. 2016.12.19. 22:27:36

@PeniValdes: de szemmel vagy két kézzel? :))

Mók_Ica 2016.12.19. 22:28:17

@Bianka_M.: kösziiiiiiiiiiiii :))))

@Cimili: zimány még fiatal lányka volt, amikor britniszpírz hasonmás lett :))) versenyen..... az még a vv2 előtt volt vajon??

MacákékIcukája 2016.12.19. 22:28:36

@Bianka_M.: ja akkor az a Rita. Aszittem a Sziszire gondoltal, az ove se semmi :D

@Cimili: igenis :D

Cimili 2016.12.19. 22:30:12

@Mók_Ica: a körül volt, ez a pasi fedezte fel, mert hivatásos fotós volt. cikkeztek erről akkoriban a bulvárokban.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.12.19. 22:30:17

@Mók_Ica: bakker én is így néztem ki,nagy haj, kisszoknya, haspóló...

Bianka_M. 2016.12.19. 22:30:34

@MacákékIcukája: különben ez nagyon gáz, aki nem látta, legalább nem ért semmit, aki meg nézte, annak is baromi régen volt, úgyhogy ő sem. Lehet, h azt akarják, h ne nézzük.

tvbuzi 2016.12.19. 22:31:33

@Bianka_M.: lehetne egy évad egy hét

Mók_Ica 2016.12.19. 22:31:46

A Való Világ 2 az RTL Klub saját fejlesztésű valóságshow-jának második szériája, amely 2003. január 1-jén indult, és 2003. május 31-én Laci győzelmével ért véget. Nyereménye egy családi ház, egy Audi A3-as gépkocsi, 2 luxusutazás, valamint 1 éven keresztül havonta 1 millió forint volt.

Zimány Linda 1986 márciusában született.... 17 éves volt éppen....

Plüsscukor 2016.12.19. 22:31:55

Szépjóestét mindenkinek.

tvbuzi 2016.12.19. 22:32:14

Ez a pimasz úr egy bohóc

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2016.12.19. 22:32:17

@Mók_Ica: Pedig kifejezetten szép arcú nő volt a Sziszi.

@Bianka_M.: Az.

@tvbuzi: Vagány csaj volt!

MacákékIcukája 2016.12.19. 22:32:45

@Bianka_M.: ekg, mar total nem emlekszem semmire, szal amit kapunk a szerkiktol is elbaszott

@PeniValdes: kizarolag neonszinben. En ugy nyomtam '96-ban, 12 evesen

Cimili 2016.12.19. 22:32:50

@Plüsscukor: stét! küldtem neked egy köbö1 hete privit.

Mók_Ica 2016.12.19. 22:33:06

@Cimili: gyorsan kikerestem :))))

@Bianka_M.: hát kb :))))

@PeniValdes: :))))

Cimili 2016.12.19. 22:33:19

@tvbuzi: jó ötlet, díjaznám. :)

Mók_Ica 2016.12.19. 22:34:11

péternek ikertesója van :)))

Cimili 2016.12.19. 22:34:30

@tvbuzi: ekg :) egy pöcsfej. :)

Mók_Ica 2016.12.19. 22:34:36

@MacákékIcukája: birkózott és vmi meccse volt

MacákékIcukája 2016.12.19. 22:34:42

@MacákékIcukája: ja semmi, birkozo volt? Erre nem is emlekeztem

Cimili 2016.12.19. 22:35:03

@MacákékIcukája: hivatásos bírkozó volt a péter.

Plüsscukor 2016.12.19. 22:35:40

Erre í birkózósdira nem is emlékeztem, meg arra sem, hogy az ikertesóját küldték be

Mók_Ica 2016.12.19. 22:36:08

ez tök jó poén volt :))))

Cimili 2016.12.19. 22:36:16

azért régen milyen soxor kimehettek a villából.

Plüsscukor 2016.12.19. 22:37:01

Még mindig azt mondom, hogy az előző szériák mennyivel emberibbek voltak, mint a mostani.

MacákékIcukája 2016.12.19. 22:37:32

@Cimili: arra emlekszel h Zsolti miert lett kiszavazva? En asszem birtam

Mók_Ica 2016.12.19. 22:37:41

@PeniValdes: kamasz :)))) (kis fiJatal vagy :)))) )

tvbuzi 2016.12.19. 22:37:42

Csak ruhás fürcsi van?

Plüsscukor 2016.12.19. 22:37:54

Anikó milyen fiatal volt még itt :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2016.12.19. 22:38:16

@MacákékIcukája: Sziszi meg nagyon helyesen kirúgta ezután, tisztelem őt ezért. Béka - Mucikám!!!!!! (a szőke hajú feleségének volt a beceneve)

@Cimili: Kár, hogy az utóbbi VV-k online-mentesek.

Mók_Ica 2016.12.19. 22:39:12

@Plüsscukor: igen..... és értettük amit beszéltek :))))

Cimili 2016.12.19. 22:39:38

@tvbuzi: előbb már volt vetkőzős, tökpucéros.

Bianka_M. 2016.12.19. 22:39:56

@tvbuzi: tessék, aktfotózás :))

Mók_Ica 2016.12.19. 22:40:43

kaptak újságot is .....

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2016.12.19. 22:41:07

@MacákékIcukája: Rita állandóan vernyákolt.

@Plüsscukor: És jól nézett ki., kedvencem volt.

Cimili 2016.12.19. 22:41:35

Anikóval szemben a dzsakuban, az a csajszi volt a solya?

Plüsscukor 2016.12.19. 22:41:51

Sokkal nagyobb volt a szauna, vagy csak a mostani kamerák torzítanak?

Bianka_M. 2016.12.19. 22:42:22

4,5 hónapig tartott? Azta.

MacákékIcukája 2016.12.19. 22:43:04

Jesszus ez a regi divat a ceruzaszemoldokkel meg a hulye beszaritott hajakkal, pfejj

Bianka_M. 2016.12.19. 22:43:14

@tvbuzi: miért? Reklamáltál, szóltam, cuki voltam. Na. Tudom, nem irina :))))

tvbuzi 2016.12.19. 22:43:15

Néni spanglizott, cuki

Mók_Ica 2016.12.19. 22:43:39

@PeniValdes: akkor még nem....

@Plüsscukor: az a villa egy másik villa volt még..... vszínű az a szauna tényleg nagyobb volt

Cimili 2016.12.19. 22:43:46

@Bianka_M.: ja, és az akkori szerkik nem hagyták unatkozni őket. Hiába, az árpa attila<3 tudott valamit.

tvbuzi 2016.12.19. 22:44:07

@Bianka_M.: nem is azért reklamáltam, teeeee :))

Plüsscukor 2016.12.19. 22:44:07

@Mók_Ica: Szerintem is, sőt, most is az. Sajnos ő is egy betegség miatt hízott el, és sajnos sokan elkezdték debellázni meg fikázni, hogy milyen igénytelen, pedig nem ő tehet róla...

MacákékIcukája 2016.12.19. 22:44:46

@Cimili: ja pl megvarialni a szavazatokat a vegen h Laci nyerjen Aniko helyett :/

Plüsscukor 2016.12.19. 22:45:13

@Mók_Ica: És nekik is volt szoláriumuk is.

Cimili 2016.12.19. 22:45:15

figyelitek? sokkal többet mosolyogtak a bent lakók.

Bianka_M. 2016.12.19. 22:45:40

@tvbuzi: de. Vetkőzést akartál. Vagy a fürdőt megnézni :))

Cimili 2016.12.19. 22:46:03

@Bianka_M.: tálcán kéri, értsd már meg!!!!!!!!!!!

Mók_Ica 2016.12.19. 22:46:49

@Cimili: tök jó dolgokat csináltak.... kinti programok :))))
ki volt akkor buci mellett a női műsorvezető???? az már nem nóci volt....ugye??

@Plüsscukor: az amerikai élet sem tett jót neki ebből a szempontból......

Bianka_M. 2016.12.19. 22:47:18

@Plüsscukor: miért, sokkal jobbak voltak most foltosan :). Melyik ktghatékonyabb? 5 tonna önbarnító vagy a raktárból előszedni a szolit? Hm.

tvbuzi 2016.12.19. 22:48:07

@Bianka_M.: nem, csak gáz, hogy ruhában ugráltak a jakuzziba

Bianka_M. 2016.12.19. 22:48:16

@Cimili: bocs, nem értem a pasikat :))

MacákékIcukája 2016.12.19. 22:48:27

Anyu aszondja h szte ezen a diszkokamionon csapta meg Peter Sziszit, de legalabbis volt vmi botrany, es sztem is

Cimili 2016.12.19. 22:48:58

@Mók_Ica: meg a feladatoknál se húzták a szájukat, hanem tök lelkesek voltak.

Mók_Ica 2016.12.19. 22:49:19

@Cimili: nem csak egymással voltak elfoglalva.....programok voltak....

Plüsscukor 2016.12.19. 22:49:20

@Mók_Ica: Nincs összefüggés a két dolog között. Én pont ott kint fogytam le.

Cimili 2016.12.19. 22:50:21

@tvbuzi: irinát teeeeeeeeeee:)))))))))))))))

Mók_Ica 2016.12.19. 22:50:39

@Cimili: mondjuk jobb dolgokat is csináltak :))))

@MacákékIcukája: a vv után volt már a pofon a budapest pride kamionon.....

Bianka_M. 2016.12.19. 22:51:15

Nem ez a csávó doppingolt?

genevieve 2016.12.19. 22:51:20

milyen értelmesen tud mindegyik beszélni:-)

Plüsscukor 2016.12.19. 22:51:29

@MacákékIcukája: Vmi felvonuláson volt az, Bp parádén, azt hiszem. Ott is egy kamionon buliztak.

Cimili 2016.12.19. 22:51:41

@Plüsscukor: @Bianka_M.: mert az a vv utáni időkben történt már. egy darabig együtt voltak.

tvbuzi 2016.12.19. 22:51:45

Norbinak milyen sérója volt, jájj

MacákékIcukája 2016.12.19. 22:51:51

Itt meg tudtak csicskagecizes nelkul veszekedni

Mók_Ica 2016.12.19. 22:52:14

@Plüsscukor: onnan jött haza jelentős plusz súllyal.....

tvbuzi 2016.12.19. 22:52:21

@Cimili: jaaa, hát őt igen:))

MacákékIcukája 2016.12.19. 22:52:32

@Plüsscukor: jaaa, akkor ez nem ugyanaz a kamion

Bianka_M. 2016.12.19. 22:52:40

@tvbuzi: most màr rajtad ragad mint szatyron a fül :)))

Cimili 2016.12.19. 22:52:51

@tvbuzi: látod, én már ismerem a pasikat. :))))))))

Cimili 2016.12.19. 22:54:39

akkor a gáborral kapcsi emlékeim nem voltak jók, sorrry.

Plüsscukor 2016.12.19. 22:55:36

Jajj, ez a fotós Gábor.. a Hajós utcában volt egy "stúdiója", és elhitették vele, hogy mennyire jó fotós, de nagyon gagyi képeket csinált, iszonyú drágán, mivel ő volt a "VV Gábor".

MacákékIcukája 2016.12.19. 22:55:54

Hibaztathatjuk a Fellegi Mariat a rossz idorendi sorrend miatt :DDDD

tvbuzi 2016.12.19. 22:55:54

Fantasztikus volt a műsor, köszönjük szépen!

Cimili 2016.12.19. 22:56:00

tök jó, h a végén elmondják, h kivel mi van most.

Mók_Ica 2016.12.19. 22:56:05

@Cimili: de akár igaz is lehetett volna :)))

MacákékIcukája 2016.12.19. 22:56:55

Elmentem alukazni, puszipacsi mindenkinek!

tvbuzi 2016.12.19. 22:56:57

Na, most megyek zuhanyozni. (előtte levetkőzöm meztelenre)

Cimili 2016.12.19. 22:57:08

@MacákékIcukája: hol? egyébként a fellegi mária osztálytársam volt általánosban 8 évig.

Plüsscukor 2016.12.19. 22:57:34

Én is lépek, jó éjt nektek!

Bianka_M. 2016.12.19. 22:57:52

Megnéztük, okosabbak nem lettünk :)). Majdnem megkérdeztem, h ki lesz a bv-ban de észbe kaptam. Jó éjt :))

Cimili 2016.12.19. 22:57:55

@tvbuzi: csak fotót ne tegyél fel! :)
Jó éjt a távozóknak!

Bianka_M. 2016.12.19. 22:59:13

Én is megyek pancsizni, ma kipróbálom ruhában.

Mók_Ica 2016.12.19. 22:59:37

@MacákékIcukája: @Bianka_M.: @Plüsscukor: jó éjt :)))

@tvbuzi: jó fürcsit :)))

lépek én is, aludjatok jól :)))

Plüsscukor 2016.12.19. 22:59:42

@Bianka_M.: Nem a szegény inkább én voltam, akinek dolgoznia kellett a képeivel :)) Nem győztem retusálni őket...

Cimili 2016.12.19. 23:00:05

@Bianka_M.: :DDDDDDDDDDDDDD majd reklamál@tvbuzi: :DDDDDDDDDDD

Cimili 2016.12.19. 23:00:43

@Plüsscukor: láttad, amit írtam fentebb a belépődre?

Bianka_M. 2016.12.19. 23:01:03

@Plüsscukor: hú, akkor megkedvelted Gábort :)))

Cimili 2016.12.19. 23:01:38

Ha lelépett mindenki, én is, villanyt lekapcsiztam.

hereverő heverő 2016.12.19. 23:02:02

Hát joccakát mindenkinek, beájulok mint maci a málnásba.

Cimili 2016.12.19. 23:03:06

@tvbuzi: @Bianka_M.: de odaát, mi is szeretnénk látni, úgyis ruhában leszel, mint 1 ázott veréb. :)

Cimili 2016.12.26. 22:01:03

minyá kezdődik. :)

Cimili 2016.12.26. 22:02:20

hajrá miló! :) neki drukcsizok. :)

Bianka_M. 2016.12.26. 22:07:55

@Cimili: szia :)))). Ööö, ketten vagyunk??? :)))

Cimili 2016.12.26. 22:09:11

@Bianka_M.: lehet, h Móki elakadt útközben. pedig ide indult, én láttam. :)

Bianka_M. 2016.12.26. 22:11:05

@Krétagarbó: nem biztos, most megint izgulhatunk.

Bianka_M. 2016.12.26. 22:12:43

Régen még az ágyneműjük is milyen jó volt, most igénytelen vackokat kaptak.

Cimili 2016.12.26. 22:15:07

@Bianka_M.: :DDDDDDDDD
@Krétagarbó: jól emlékszem? indián mondta azt az elhíresült mondatot asszem pandorának, ami valahogy úgy szólt, h rúgtam v vertem én már szájba nőt?

Cimili 2016.12.26. 22:15:38

@Bianka_M.: azt lestem én is, teccik nagyon.

Krétagarbó 2016.12.26. 22:16:13

Jujj, mindenkinek csíkos volt a haja?

Cimili 2016.12.26. 22:17:31

erre a csabira nem is emlékszem.

Bianka_M. 2016.12.26. 22:20:06

Kivel szexelt ez a csaj?

Krétagarbó 2016.12.26. 22:21:01

Höhöhö, közelebb kerültem hozzád, mint tudjuk, mínusz 20 centire:)))

Bianka_M. 2016.12.26. 22:24:17

@Krétagarbó: köszi. Ja, az a beszólás undi volt.

Cimili 2016.12.26. 22:25:01

@Bianka_M.: frenkivel, aki előtte dobta a csaját, akivel együtt költöztek be párként. addigra már ki is esett a szilvi.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2016.12.26. 22:25:47

@Cimili: Szegény Pandora - sajnos mindenki céltáblája volt ő akkoriban. Indián ezzel a beszólásával kiírta magát a civilizált emberek közösségéből.

Cimili 2016.12.26. 22:27:25

@Peter_Cs: Jaja, ezek szerint jól emlékeztem. Mindig ilyen marhaságok úgy megmaradnak bennem.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2016.12.26. 22:29:16

@Cimili: Frenki sem volt férfinem büszkesége.

Cimili 2016.12.26. 22:32:50

össznépi rokonlátogatás. ilyet most is csinálhattak volna.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2016.12.26. 22:36:10

@Bianka_M.: Bent sokan belekötöttek, kintről pedig a pornós múltjával szívatták, melyet már akkor el akart felejteni.

Bianka_M. 2016.12.26. 22:39:49

@Peter_Cs: köszi :)). Szegény. Sokáig játékban volt?

Cimili 2016.12.26. 22:49:01

mennyivel normálisabbak voltak a régi lakók. miló is, leó is tök jó fejek voltak.

Krétagarbó 2016.12.26. 22:51:09

@Cimili: ja, bár ágica-leó párostól a falra másztam.

Bianka_M. 2016.12.26. 22:53:40

Tudom, hogy már sokszor leírtuk, de mennyivel értelmesebbek voltak mint a mostani játékosok.

Cimili 2016.12.26. 22:53:54

@Krétagarbó: igen, együtt borzalmasak voltak. ágica nélkül normi volt.

Bianka_M. 2016.12.26. 22:54:23

Őrült nagy a kontraszt minden téren.

Bianka_M. 2016.12.26. 22:55:41

Milyen májbetegsége volt? Hepatitis?

Cimili 2016.12.26. 22:56:12

Ennyi vót, jó éjt nektek! :)

Cimili 2016.12.26. 22:57:24

@Bianka_M.: nemtom, de valószínüleg az.

Bianka_M. 2017.01.02. 22:03:55

Hahó, van itt vki??? :))))

Bianka_M. 2017.01.02. 22:04:18

@tvbuzi: majd ketten nyomjuk :))

tvbuzi 2017.01.02. 22:04:33

Én itt vagyok hahó!:)

tvbuzi 2017.01.02. 22:05:29

Pár részt láttam amikor ment

Bianka_M. 2017.01.02. 22:06:19

@tvbuzi: csajok merre kóborolnak????

tvbuzi 2017.01.02. 22:06:29

Műsorvezetők gyöngye itt van:)

Bianka_M. 2017.01.02. 22:07:35

@tvbuzi: ki is volt? Szokás szerint nem láttam mert írogatok itt neked :P

tvbuzi 2017.01.02. 22:07:51

Picúr :DDDDDDDDDDDD

Bianka_M. 2017.01.02. 22:08:05

@tvbuzi: perszeeee... És Irina? :))))))

Bianka_M. 2017.01.02. 22:10:14

@tvbuzi: sztem a túloldalon már legyilkolták egymást. Nem merek rájuk nézni :/

tvbuzi 2017.01.02. 22:10:58

Béla milyen kemény volt:)

Bianka_M. 2017.01.02. 22:12:53

@tvbuzi: itt van a barátnőd <3 <3 <3 :)))))

Bianka_M. 2017.01.02. 22:14:21

@tvbuzi: ki is nyert? Ne izguljak már.

tvbuzi 2017.01.02. 22:15:11

Évának milyen feje van :DDDDDD

Bianka_M. 2017.01.02. 22:15:35

@tvbuzi: ancsa miatt? Nem lehet kihagyni nehari :)) <3

Bianka_M. 2017.01.02. 22:17:44

@tvbuzi: tényleg :DDD jó, h néztem :P

tvbuzi 2017.01.02. 22:17:47

Béla az igazságosztó:)

Bianka_M. 2017.01.02. 22:19:34

Alek milyen pszichopata már.

Bianka_M. 2017.01.02. 22:23:37

Begöndörödött a haja! Imádom! :))))

tvbuzi 2017.01.02. 22:24:43

Ez a széria nem túl népszerű:DDD

Bianka_M. 2017.01.02. 22:26:49

@tvbuzi: mert ketten nyomjuk? 1. Elfelejtették a nagy ünneplés után, 2. Már senkit sem érdekel :(((

tvbuzi 2017.01.02. 22:26:50

Nem vacsiztam. #spártavan

Bianka_M. 2017.01.02. 22:27:39

@tvbuzi: ügyes vagy, simi-simi. (Azért nem kell túlzásba vinni a nagy koplalást)

Almaka 2017.01.02. 22:27:40

@tvbuzi: Előző adást én is elfelejtettem. Tordas ki is maradt eddig az egész műsorból :)

Bianka_M. 2017.01.02. 22:28:28

@tvbuzi: aham, sztem is. Nem baj, jövő héten mi sem jövünk

tvbuzi 2017.01.02. 22:29:15

@Almaka: az előzőt én is. Tordas minit esett ki?

Bianka_M. 2017.01.02. 22:29:24

@tvbuzi: az mmkk jó. Tudod, nem szeressük a sovány pasikat.

Almaka 2017.01.02. 22:30:41

@tvbuzi: Csak pár részt láttam az Édes életből de még ott is szerepelt Alekosz és Évivel.

tvbuzi 2017.01.02. 22:31:07

@Bianka_M.: nem lennék sovány ha ledobnék egy 10est. Nagy a belem:(

Bianka_M. 2017.01.02. 22:31:08

@tvbuzi: gáz ilyenkor csokis zabkását enni?

Almaka 2017.01.02. 22:31:54

Különben ez egy nagyon jó széria volt. Kötögetős részt és az adomány gyűjtést én hiányoltam is.

tvbuzi 2017.01.02. 22:32:05

@Bianka_M.: jobb mint a chips meg a gumicukor :P

Almaka 2017.01.02. 22:32:46

@Bianka_M.: Dehogy én előbb fejeztem be a kocsonya evést.

Bianka_M. 2017.01.02. 22:33:24

@tvbuzi: naaaa...... :))))) azt a kis műjanyagellenes mindenedet.

Almaka 2017.01.02. 22:34:37

Gina feladta. Következő évadban meg vagy a fél társaság feladja.

tvbuzi 2017.01.02. 22:34:57

Mi történt Lázárral?

Bianka_M. 2017.01.02. 22:35:26

@tvbuzi: megroppant az egészsége

Bianka_M. 2017.01.02. 22:35:58

@Almaka: hogy emlékszel, azta :))

Almaka 2017.01.02. 22:36:52

@tvbuzi: Lázár volt Laci eredetileg? Nem is tudtam.

tvbuzi 2017.01.02. 22:37:41

Jerzy a fináléban, banyek

Almaka 2017.01.02. 22:37:48

@Bianka_M.: Néztem minden évadot, na jó most már csak megszokásból nézem. Gina el is vált azóta volt a fókuszban.

Almaka 2017.01.02. 22:38:17

@tvbuzi: Mindig volt benne egy tuja.

Bianka_M. 2017.01.02. 22:40:20

Bammeg egy rohadt nagy pók bóklászott a szobában. Kidobtam zsepistől az ablakon

Bianka_M. 2017.01.02. 22:41:05

@Almaka: miket tudsz, hihetetlen. Én már a mostaniakra sem emlékszem.

Almaka 2017.01.02. 22:41:40

@Bianka_M.: Túl nagy állatvédő vagy az a baj :)

Bianka_M. 2017.01.02. 22:43:05

@tvbuzi: és a szegény bőröm????

Bianka_M. 2017.01.02. 22:43:56

@Almaka: nem tudtam vele mit csinálni. Mégiscsak magánlaksértés vagy mi :))

tvbuzi 2017.01.02. 22:44:29

@Bianka_M.: legközelebb jobban vigyázz!!

Bianka_M. 2017.01.02. 22:46:17

Azért akkor még a tujának is volt 1-2 megmozdulása. Most nem is tujáztuk volna le szegényt.

Bianka_M. 2017.01.02. 22:46:52

@tvbuzi: ficergett a zsepiben. Megijedtem.

tvbuzi 2017.01.02. 22:46:53

Lilu már itt is ilyen mélyérzelmű volt

Almaka 2017.01.02. 22:47:34

Jerzy mennyivel érzelmesebben és igazabban tudott mesélni az intézetis éveiről, nem mint Zsolti.

Almaka 2017.01.02. 22:48:38

@tvbuzi: Lilu mindig is az volt én a viva+ mizujs adásaimban imádtam, kamaszként.

Bianka_M. 2017.01.02. 22:50:22

Alekosz elmeroggyant.

tvbuzi 2017.01.02. 22:50:53

az az alsógatya :DDD

Bianka_M. 2017.01.02. 22:51:31

@tvbuzi: szerintem csináljuk azt, hogy csak az egyikünk ír vmit mert mmkk tök ugyanazt írjuk.

Bianka_M. 2017.01.02. 22:52:04

@tvbuzi: az atlétával? Imádom.

Bianka_M. 2017.01.02. 22:52:41

@tvbuzi: és kb. egyidőben írjuk ua-t

Bianka_M. 2017.01.02. 22:53:10

Na, eddig izgultam, h mi lesz a vége.

tvbuzi 2017.01.02. 22:54:42

Szakított Picúrral:((((

Bianka_M. 2017.01.02. 22:54:52

@tvbuzi: az fiú atléta kérlek szépen. Nekem leány van.

Bianka_M. 2017.01.02. 22:55:42

@Almaka: @tvbuzi: jó éjszakát nektek! :))

Almaka 2017.01.02. 22:57:25

Mondjuk ez a többiekről nincs információnk is hülyeség. Pár hónapja volt, a fókuszban hogy Gina elvált és valahol külföldön táncol a férje meg tanul jelenleg valamit. Zsuzsinak 1 éve született gyermeke. Tordas is feltűnt nem hiszem, hogy nem válaszolt volna ha felkeresik.
Ez elégé fércmunka volt ez a műsor, pedig ha ebből nem tudtak jó adást csinálni, akkora többiből még inkább nem.

tvbuzi 2017.01.02. 22:58:40

@Almaka: eddig egyik műsor sem volt nagy szám

Almaka 2017.01.02. 23:00:12

@tvbuzi: Nekem eddig nem volt velük bajom.

Almaka 2017.01.02. 23:02:06

Álmodjatok szépeket :)
(Én sajnos még tanulok pár órát mert elcsesztem itt az időmet)

Cimili 2017.01.03. 15:56:17

@tvbuzi: @Bianka_M.: mé nem szótatok?????? elfelejtettem tegnap nézni, bár nem a ti hibátok. de!

Commodore 2017.01.06. 19:01:49

Soma a Fókuszban! DIKK! Mi lett a milliókkal?! Eltapsolta?

Almaka 2017.01.09. 22:21:19

A mai részt már senki sem nézi?

Betli Szofi 2017.01.10. 09:43:14

@Almaka: Én is pont ezt néztem, egy deka komment nem jött ide... de én teljesen el is felejtettem, hogy tegnap volt... most visszanézem a honlapon. ... Nem jól tették, hogy hetente adtak le egyet, nagyon elhúzták... bár azt sejtem mögötte, hogy az utolsónál bejelentik, hogy jön a VV9.

mézescsók 2017.01.10. 11:18:36

@Almaka: Láttam és nagyon elcseszett egy összeállítás volt. Talán ez volt az utolsó Vv, amikor még érdekes feladatokat, vendégeket kaptak. Az egy órás összefoglalónak majdnem a felét sikerült Fecó kamuesküvőjére fordítani, ami alapból is unalmas volt. Egy másodperc sem volt ellenben a látványos táncversenyről, a bokszról és ezek előkészületairől, röviden elintézték az egyébként szórakoztató közbiztonsági hetet, alig áldoztak időt Peti és Attila, Eszter taktikai dolgairól, szó sem volt Annamari genyóskodásáról (nagyon emlékezetesen indított a csaj), Vera ámokfutásairól. És még lehetne sorolni.
Nagyon béna volt, bárki állította össze a műsort.

mézescsók 2017.01.10. 11:23:29

@Almaka: Azt már nem is említem, hogy volt karácsonyi ünnepség is, valamint színházi előadás - természetesen botrányokkal.
Pár uncsi karakteren kívül a többség - akár pozitív, akár negatív értelemben - nagy forma volt.

Cimili 2017.01.10. 11:49:15

megint elfelejtettem. mé hétfőnként adják???????????

Mirocska 2017.01.11. 22:14:01

@Cimili: akkor ezért vártam hiába kedden.... :D Pedig ezt a részt annyira veletek akartam nézni!

Almaka 2017.01.23. 19:53:46

Ma 22:00-kor vv összefoglaló, el ne feledjétek :)

Cimili 2017.01.23. 22:03:05

lilu jobb vót, mint ancsa. :)

KapitányG 2017.01.31. 10:54:19

"...nem VV Zsoltira gondolok, aki villaléte után a Survivor castingcsapatában kapott munkát, de feladatában – a jelentkezési lapok osztogatásában – gyakran megzavarják a közös fotót kérő rajongók."
www.nlcafe.hu/sztarok/20170131/survivor-rtl-klub-casting-2017/

Mók_Ica 2018.11.04. 18:11:20

Hali, ha már nincs posztcsi, akkor itt? :) @Commodore: végre :)

Mók_Ica 2018.11.04. 18:24:13

@Commodore: nincs sehol semmi új.... gondolom már holnap lesz :)

Commodore 2018.11.04. 18:51:25

@Mók_Ica: Győzike fizet ezért?. Kibaszott unalmas már ez a faszkalap.

HSolo 2018.11.04. 19:36:11

Halihó!! :D Na gyűlünk, gyűlünk? :D

Mók_Ica 2018.11.04. 20:29:09

@HSolo: köszi :) sajna, még nincs hol gyűlni.... :( remélem most is lesz jó kis kibeszélés itt :)

HSolo 2018.11.04. 20:36:54

@Mók_Ica: Én is. Rég jártam erre. Remélem jön a régi csapat nagyja. :)

Mók_Ica 2018.11.04. 20:40:19

@HSolo: én csak vv-kommentelő vagyok :) rég voltam itt :) de most néztem, hogy a survivor posztban is nézték a beköltözést ketten-hárman :)

HSolo 2018.11.04. 20:43:39

@Mók_Ica: Dettó...de régi darab vagyok..vv6

Mók_Ica 2018.11.04. 20:53:05

@HSolo: ne aggódj, én is az vagyok ;)

HSolo 2018.11.04. 21:00:46

@Mók_Ica: Nem aggódom.. :D. Cukker vagy. ;)

zorja 2018.11.04. 21:56:26

Hmm, én csak readonly voltam/vagyok VV posztok (és a Survivor) alatt, de vártam az élőzést nagyon. Kénytelen leszek megnézni.... Mondjuk aggódunk kicsit az urammal, 15 hós a ded, a survivort még bababarátnak ítéltük, de a csicskagecizést nem tudom, hogy nézzük majd fejlődési rendelllenességek nélkül :D

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2018.11.04. 23:01:32

@zorja: Élőzés most nem vót, de lesz hogyvót :)

mézescsók 2018.11.05. 01:34:47

A vv6-ot kísértem figyelmesen végig, majd több-kevesebb érdeklődéssel a későbbieket.
Alig várom a hv-kat. (Remélem, lesznek...)

mézescsók 2018.11.05. 01:35:11

A vv6-ot kísértem figyelmesen végig, majd több-kevesebb érdeklődéssel a későbbieket.
Alig várom a hv-kat. (Remélem, lesznek...)

zorja 2018.11.05. 08:55:06

@Bruti: szuper, köszi, várjuk! :)

csincsilla72 2018.11.05. 11:02:56

Sziasztok:-) Gyűlök én is.

Gia 2018.11.05. 12:44:54

Lesz miről beszélni.Pusztító a felhozatal...

Angora Cardi 2019.02.16. 20:15:04

Ilyen lesz idén is ugye? :)

Cimili 2019.02.17. 17:52:33

@Angora Cardi: +1000000 nagyon jó lenne!! :)

Angora Cardi 2019.02.17. 22:36:46

Novák Angéla, volt férfi, huncinak drukkol.
süti beállítások módosítása