Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Vló Világ 8x102 - Minek van?

2016. december 07. 09:02 - Chat Géza

Most azért rendesen irigylem Bruti kollégát, hogy tegnap megírhatta az utolsó VV8-as hogyvoltját. Én még péntek reggel visszatérek, akkor lehet majd össznépi sírást rendezni a komment szekcióban, Remélhetőleg lesz is miről írni, nem úgy, mint most, erről a kedd esti részről, ami nekem olyan volt, mint a The Walking Dead 7. évadának 6. része, amiben Tara találkozott a nőegylettel: kurvára meglettem volna anélkül, ha nem látom ezt a sehova sem vezető, nettó időhúzó, nézőhergelő adást.

kepernyofoto_2016-12-07_8_58_18.png

Az első adásanyag, amit utólag sem hiszek el, hogy kábé 11 percet vett el az életemből, arról szólt, hogy mivel a váltott hereverésen kívül másra nem képes társaságot valahogy aktivizálni kell. Dávid még kidepressziózza magát, hogy bezzeg egy napja még megvolt a reggeli kis szeánsz Atival, azaz lefőztek egy kávét, kiültek a kertbe dideregni, cigiztek és néztek ki a fejükből. Inkább dugnám sütőbe a fejem és kapcsolnám csutkára a gázt, minthogy Atival való reggeli nihil hiányozzon. És akkor jön a LÖEVÖÉÉÉÉÉÉÉL! Mindenkinek kampányvideót kell készítenie, hogy meggyőzzék a nézőket, ezért meg azért lesz jó, ha rájuk szavaznak. Esküszöm, inkább hogyvoltozom le a Sátántangót, minthogy ezekről beszámoljak, de a lényeg:

  • Dávid a hálószobában forgat, mert ott van az ő kis ágyikója, ami egy kis Atival meghintve volt az ő bázisa a villalét során.
  • Gina úgy csinál állványt a kamerának, hogy egymásra pakol két széket, majd az instabil felületre még jobban billegő dolgokat helyez, végül inkább kézben tartva rögzíti az egészet.
  • Soma a legfiatalabb, de szerinte nem ez határozza meg a villában mutatott személyiségét, úgyhogy csinál három kitörést, falhoz kúrja a babzsákot, fejenáll és kinyomja magát.
  • Krisztián örül, hogy itt lehetett, ennyi, tessék tovább nyomogatni a szavazatokat.
  • Vivinek van egy titkos biznisze, amit majd jól megcsinál abból a 36 milkából, plusz a szegény gyerekeknek venne cuki kiskutyákat, hogy boldogok legyenek.

kepernyofoto_2016-12-07_8_59_09.png

A következő feladat is ehhez hasonló érfelpattintó képességeket igényel: a sufniba bekúrt baszom nagy érintőképernyőn kellett fejben elkölteni 36 milliót. Biztos tiltja valami íratlan  szabály, de én itt azért sokkoltam volna a lakókat, hogy az a 36 millió azért nem 36 millió, mert lejön belőle a nyereményadó, így nagyjából a felével, ha számolhatnak. Akkor azért vágtak volna egy pofát a lakók, így meg csak ment a pénzszórás. Papi vett volna egy vidéki házat, de nem vidéken, Soma minden lószarra költött, csak a hollywoodi mosolyára nem, Dávid megutaztatta volna Atit, vett volna neki motort is, tehát egyből a Sugar Daddyjeként költené rá fele vagyonát, Vivi meg venne két csillámpónit. Oltári. Én csak egy szanatóriumi beutalót kérnék.

Már csak annyi van hátra, hogy a pumpálás királya, Pumped Gabo bemenjen Somához, meg annyi, hogy Krisz kiakadjon, amiért az öcskös a sittes profilképe alá vágott egy VV-s mágneses korongot. Mind a két anyag annyira izgalmas, mint egy végbéltükrözésről szóló 3 órás film, amit négy órán keresztül taglal 5 szakorvos, 5 különböző nyelven, mondatonként a lehető legtöbb latin zsargont használva.

kepernyofoto_2016-12-07_8_57_55.png

Röviden:

  • Pumped hoz magával tömegnövelőt, hogy legalább az utolsó hétre valami emberi formát öltsön barátja, plusz a szaunában izzadva sikertelenül beszopatja a havert, hogy Evelin kajak terhes lett.
  • Krisztián értetlenkedik, az öcskös visszakaffog.
757 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cudarka670 2016.12.07. 09:21:09

Tényleg uncsi volt :) Az adás is, a poszt is :D

cudarka670 2016.12.07. 09:24:20

@hannamontanna: Nagyon éber voltam, pedig csak olvasni szoktam, kommentelni nem, szóval bocsi :(

hannamontanna 2016.12.07. 09:27:35

Hát én este rendesen elaludtam rajta, és most már azt is tudom, hogy jól tettem. :-D
A BV pedig végképp tudatosította bennem, hogy Zsolti kicsit elszállt magától. Az, hogy nem értik a villalakók, hogy mit mond - mert idegen szavakat használ és tud összetett mondatokban beszélni - az nem azt tükrözi, hogy ő átlagon magasan felül áll, hanem azt, hogy a kedves villalakók átlagon mélyen alul vannak. Azért vagyunk egy páran, akik értik amit beszél. Az az alap. Szerintem. Pedig még akár lehetne is belőle valami tv-s műsorvezető, ha nem a saját személyiségével lenne elfoglalva, a saját súlyával, szerelmével, állapotával és helyzetével. Nagyon nagy kár. Abban a Mónika sóóó-ban pedig még tényleg átlag feletti volt, és főképp szerény. Rettentően sajnálom, mert az elején azt hittem, hogy navégre...
Krisz pedig azt hiszem kezd megkattanni.

hannamontanna 2016.12.07. 09:28:48

@cudarka670: A fináléba bejutottam azért :-DD vagy hogy mondják... első ötbe?

cudarka670 2016.12.07. 09:32:14

@hannamontanna: Én nem láttam a BV-t, de így már nem is érdekel :D Tényleg kár, hogy ennyire elszállt, pedig jó műsorvezető lenne (vagy lesz is), de így sokan nem fognak vele szimpatizálni... Sok műsorvezető el van szállva, de csak azután lesz olyan, hogy felkapott lesz, nem már előre..... És ő még csak nem is látja, hogy vissza kellene fognia magát... Én is csipáztam az elején, de a Sufni-ügy nagyon gáz volt....

csincsilla72 2016.12.07. 09:35:19

Azért sokat elmondott a lemmingekről, hogy ki mire költené a dellát. Kérdés, mennyire lehet ezt komolyan venni.

csincsilla72 2016.12.07. 09:37:14

Pumped Gabika értelmi képességei egészen elképesztőek. Üzentek, de mááá nem tudja, mit. Somi is üzeni, hogy szeret mindenkit, de ezt sem tudja megjegyezni.
Jól van fiam, PISA-tesztet te se írjál.

cudarka670 2016.12.07. 09:38:01

@csincsilla72: A legjobb Vivi volt, aki a szegény gyerekeknek venne kiskutyát, hogy boldogabbak legyenek, aztán meg, hogy mivel etetnék, miből fizetnék az állatorvost, stb., ilyenekre már nem gondol... És a titkos biznisz (biztos csillámpónis boltot nyitna :) ). Aztán a monitornál egyik projektre se tett félre :P

cudarka670 2016.12.07. 09:39:33

@Chat Géza: Semmi baj, muszáj néha lazítani, és hát sz..ból nem lehet várat építeni ;D

csincsilla72 2016.12.07. 09:39:40

@cudarka670: Igen, ez tanulságos volt.
Aki legalább egy részét nem teszi félre, annak eleve oda sem adnám. Mert csak elbarmolja hülyeségre.

rearwindow 2016.12.07. 09:46:00

előző posztban maradt a kommentem, ide is bemásolom, ne maradjon senki se bután :) Caversaccio Insta-s áradozása az RTL csoportról: "Eszméletlen jó érzés tartozni valahova.Jó érzés hogy van értelme a hétköznapoknak.Aki a Villa elött is ismert az tudja nagyon jól hogy mindig kétség volt a Családban és a Baráti körben hogy belölem mi lesz?!Sose voltak igazi céljaim naprol napra éltem.Lehettem volna egy jo futballista de inkább fűveztem es hazudtam es kifogasokat kerestem.aztan jött a ValóVilág.köszönöm Istenem hogy más sorsot szántál nekem és rábólintottál arra hogy Igen van utam a különleges életem mégis páratlan.köszönom!!! "

doktorvarsányi 2016.12.07. 09:48:15

"Esküszöm, inkább hogyvoltozom le a Sátántangót" - zseniális.

cudarka670 2016.12.07. 09:48:25

@csincsilla72: Egyetértek, ezért a szavazatom Dávidé aszem... Már ha csak a hiteleit vissza tudja fizetni, akkor is jobb, mint hogy ruhákat vesz meg két csillámpónit, de azt nem értettem, hogy akarnak lakást Pesten, motort, utazást, stb ennyi pénzből, tényleg nem olyan sok 36 milla, főleg ha még adóznak is. Amit Soma mondott azok is tetszettek, de ha 22 éves akkor az elmúlt 4 évben az érettségi után mit csinált, hogy nem tanult még szakmát, nyelvet? Vagy elhúzta tanulmányait ennyire? Mert nem emlékszem, hogy arról beszélt volna, hogy dolgozott pl....

úgymond olvasó mmkk 2016.12.07. 09:50:13

basszameg, "Dávid megutaztatta volna Atit" helyett azt sikerült olvasnom háromszor is, hogy "Dávid megujjazta volna Atit"

csincsilla72 2016.12.07. 10:08:04

@cudarka670: Nekem biztos, hogy Dávidé. Tuja vagy sem, ebben a bagázsban csak rá tudok szavazni. Mert a biciklire nem lehet. Bár van ott néhány jóképű evező is a falon. Azokkal vajon mi a helyzet?:-)

úgymond olvasó mmkk 2016.12.07. 10:13:07

@hannamontanna: szegény tudatalattim mekkora egy állat :DDDD

cudarka670 2016.12.07. 10:16:40

@csincsilla72: Na jó, a Dávidé (ha finalista), már az elejétől fogva nekem is ő favorit, Zsoltit csíptem még egy ideig, de az már nem oszt nem szoroz. Ha kint találkoznék mindegyikkel, akkor is a Dáviddal tudnék szinte csak eldumálni, bevallom én is tuja vagyok :D

Amúgy vajon mikor derül ki, hogy lesz-e hármas párbaj? Mert Bence azt mondta tegnap, hogy a döntőben csak három hely van... Vagy lehet szombaton kiejtünk valakit, mint Zsófit az elején?

Perah 2016.12.07. 10:17:40

@hannamontanna: @cudarka670: Zsoltit eleinte én is kedveltem, de aztán egyre többször kijött belőle a gőgös énje. A beszélőkéje és jól vágó esze alapján lehetne műsorvezető, de pont ezek lennének a hátrányai is. Nagyon sokszor nem hagy szóhoz jutni másokat (még Bencét és Anikót sem anno), meg állandóan belebeszél a többi ember mondandójába, ami nagyon zavaró egy műsorvezetőnél. Ha ezeket tudatosan megpróbálná elkerülni, és ha kevesebbet lenne elfoglalva saját magával és a nagyszerűségével, akkor még akár dolgozhatna is a médiában.

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): Még az is lehet, hogy lesz utazás és ujjazás is :D :D :D. Ki tudja, ha ilyen jóban vannak, és Krisztiántól tudjuk, hogy az egyszeri alkalom az nem buzulás... :))) Nálad meg ezt hívják Freudi elszólásnak :).

csincsilla72 2016.12.07. 10:19:05

@cudarka670: Tulajdonképpen tökmindegy, van-e hármas párbaj, vagy sem, mert a legutóbbi sem az volt. Mici pakolt és kiesett. Akár haza is lehet szavazni valakit mindenféle párbaj nélkül.

úgymond olvasó mmkk 2016.12.07. 10:19:11

@Perah: freud bácsi takarodjon ki a fejemből, éppen keményen dolgozom! így nem lehet! :DDDDD (amúgy nem. majd déltől, addig statisztikát számolok)

Perah 2016.12.07. 10:24:14

@csincsilla72: @cudarka670: Az én szavazatom is Dávidé, mert ő áll hozzám a legközelebb, szerintem nála lenne a legjobb helyen a pénz. Mondjuk, ha Vivi nem azt mondta volna, hogy kiskutyákat vesz kisgyerekeknek, hanem mondjuk állatmenhelyeknek is segítene vagy ilyesmi, akkor rajta is elgondolkoznék :). Rendes, hogy a kisgyerekekre és kutyákra is gondol, de mint már egy kommenttárs említette, a kutyusokat később is el kellene valahogy tartani, etetni, orvoshoz vinni, etc...

Arra pedig nagyon kíváncsi leszek, hogy mi lesz a párbajok menete, mert nagy hallgatás van szerkesztői részről is ebben a témában. Lehet, hogy tényleg a pénteki párbaj után kiszavaztatnak a nézőkkel egy játékost nagy hirtelen, és akkor vasárnapra csak 3 lakó marad?!

ascii 2016.12.07. 10:28:50

mindegyik posztíró menekül, best of vv nem lesz hogyvoltozva? :)

cudarka670 2016.12.07. 10:30:14

@Perah: A szerkik gondolták kell valami izgalom a végére :)

cudarka670 2016.12.07. 10:35:26

és rá jött már valaki, mi volt ebben a powered BB? Én az előző szériát láttam, de ugyanolyannak tűnt ez az évad, mint az...

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.12.07. 11:00:26

@csincsilla72: a PISA tesztet ő a piszoárban szokta. az hibátlan még mert fiatal és a prosztata rendben. problem?
:)
@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): hogyhogy most statisztikázol? a ksh majd január végén kezd el baszogtatni minket. vagy ez egy belső cucc?

úgymond olvasó mmkk 2016.12.07. 11:04:38

@Cseszlovák Gyurmafilm: belső.. is :) a ksh majd csak akkor, igen, de addigra a főnöknek összesítenie kell mindent, úgyhogy nekünk nem január vége a határidő.
meg meg, igazán sikerült eltalálni a zenei ízlésemet is ;)

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.12.07. 11:15:10

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): jjaa azt én havonta tolom egyszer legyártottam egy valag excelt ami számol helyettem csak fel kell tölteni havonta az adatokat. én vagyok a naprakészség köztéri mellszobra.

Petra82 2016.12.07. 11:36:15

Az mennyire megy át szerintetek,hogy ha az ember megnyer 36 milliót,akkor az elsö dolga legyen,hogy kurva sok pénzt költ egy olyan emberre akit 100 valahány napja ismer?!
Igen,Dávidról beszélek,akiről eddig azt feltételeztük hogy van esze...
Semmi közöm hozzá hogy melyik idióta mire fogja költeni de azért ez a tegnapi feladat felidegesitett, hogy mindegyik úgy áll a nyereményhez mintha vmi ezer forintos kuponról beszélnének...
Egyedül Krisztián mondta azt,hogy a nagy részét félrerakná késöbbre,de Soma még azt is mondta,hogy:"Megtakaritás?Az mi?!"
Oké hogy játék,oké hogy pénznyeremény de azért az látszik hogy igazából egyik sem érzi ennek az összegnek a súlyát, és ez a gáz...

ga_zsi 2016.12.07. 11:45:31

@Petra82: Meg Gina is mondta. sőt ő azt is, hogy megkérdezne valakit, (gondolom valami szakembert), hogy milyen megtakarítási formába tegye a pénzt. plusz venne egy garzont, hogy ne kelljen alérletet fizetnie. Adna valamennyit az öccsének is. hogy mire, arra nem emlékszem.
szóval sem akarja/ná elszórni a nyereményét, ha lenne.

Petra82 2016.12.07. 11:47:54

@ga_zsi: jah...csak épp neki esélye sincs megnyerni... (de ne legyen igazam...)

cudarka670 2016.12.07. 11:54:20

@Petra82: Hát igen, én se adnék olyan embernek, akit alig ismerek... Bár lehet a való életbe meg sose ismerte volna meg ennyire, mint ott bent.... Nekem kicsit fura az ő "barátságuk". Márhogy nem látok bele semmit, csak kint nem hiszem, hogy összebarátkoztak volna...

@ga_zsi: Igaz, Gina is "beosztaná". Azt mondta a bátyának adna, hogy felújítsák a lakásukat (gondolom van már családja...)

ani58 2016.12.07. 11:56:06

Azért annyit elárulnék, utána lehetett volna nézni, hogy a nyeremény jövedelemnek számit, amit 16 % SZJA terhel, tehát nem csak a fele marad meg, hanem több mint 30 millió forint. Amit egyösszegben a csatornának kell kifizetni, és részleteiben vonják majd a győztestől.

Sanda.Ipse 2016.12.07. 11:56:09

Nem csak az adóval nem számolnak, de azzal sem, hogy a 36 milla soha nem fog egy összegben a rendelkezésükre állni, mivel havi elosztásban kapják 12 hónapon át. Úgy elég necces lesz pl. Dávidnak a lakásvásárlás, aki azt üzente 100 napos barátjának, hogy az első utalásból meglesz az ágytárs mocija és a japán út.
Dávid annyival különb a másik négy végjátékosnál, hogy jobb a retorikája. Ennyi és nem több.
Jó, hogy nem néztem meg ma még zanzásítva sem a tegnapi öfit.
Elég volt, amennyit Géza leírt.

Sanda.Ipse 2016.12.07. 11:58:39

Spártának egyszer még a tekintélyelvűsége lesz a veszte:)

Sanda.Ipse 2016.12.07. 11:59:43

A többi villalakóhoz ki megy be? Lehet tudni?

Petra82 2016.12.07. 12:01:01

@cudarka670: de könyörgöm,miért nevezzük ezt BARÁTSÁGNAK?!
Rohadtul érdekkapcsolat volt.Olyan mint a bálnákon az élősködő halak...
Ati keresett magának egy erősebb embert akinek a farvizén frankón elnavigált...Inkább kínos volt az ő kapcsolatuk,mint baráti...
Remélem visszanézi majd a Dávid és belátja ezt...

csincsilla72 2016.12.07. 12:03:56

@ani58: EHO, TB-járulék biztos lejön még belőle. Úgy saccra nem sokkal több marad, mint a fele.
A lakásvásárlást, utazást és egyéb vidámságokat nem azon melegében kell megejteni, hanem ha egy összegben rendelkezésre áll majd a pénz. Ennyi várakozás nekik is belefér.
Dzsina megtakarítási szándéka örvendetes, de a majd befektet valamibe, ami "most nagyon pörög" iszonyú pénzügyi tájékozatlanságról tesz tanúbizonyságot. Nem akarom elkeseríteni, de huszonpár millió forint lófüle, ennyi pénzért hasznos tanácsot és privát banki segítséget nem fog kapni. Főleg, ha ebből garzont is vesz, ami tizenpár millába kapásból bele fog kerülni.

Sanda.Ipse 2016.12.07. 12:04:24

@cudarka670: Ati már nyilatkozott, hogy a fővárosban összeköltözik Dáviddal.:)

csincsilla72 2016.12.07. 12:05:17

@Petra82: Pontosabban mi ezt látjuk innen kívülről.Látsz napi 45 percet a 24 órából és fogalmad sincs (nekem sem), hogy Dávid mit profitált ebből a kapcsolatból. Ha arra elég volt, hogy az ép eszét és a hidegvérét megőrizhesse, akkor már megérte.

ascii 2016.12.07. 12:06:55

Szerintem a nyeremény elköltésének normáját ne keressük, mi lenne a helyes és helytelen.
Valaki úgy gondolja, h hosszú lejáratú kötvényekbe, részvényekbe és életbiztosításba fektetné, valaki egy hét alatt eltapsolná ibizán kokainmámorban, valaki egy ponthoz kötött lakást, házat venne belőle, valaki egy rohamos értékcsökkenésbe száguldó új autót venne, valaki körbeutazná vele a földet, valaki meg annak adná, aki erőt adott neki a játék folyamán.
Nincs olyan h helyesen elköltött nyeremény, mindig aspektus kérdése.

ficekence 2016.12.07. 12:07:51

Nekem tetszett a poszt, a lényeget leírta, szerintem már a HV írók is bele vannak fáradva az egészbe.

ascii 2016.12.07. 12:09:02

@Sanda.Ipse: Dávidhoz huga, Krisztiánhoz tesója, Béla.

Sanda.Ipse 2016.12.07. 12:09:53

@ascii: megjósolom, hogy bármelyik nyeri, szét fog folyni a kezei között. Könnyen jött pénz...

Sanda.Ipse 2016.12.07. 12:11:42

@ascii: Ja! A Béla, akinek meg kellett keresnie a benti lányt:)
(idézet Spárta és a papa beszélgetéséből.)
Legalább tudjuk, ki Béla.

Sanda.Ipse 2016.12.07. 12:12:42

@ficekence: Ja! A mi hozzászólásaink is fakulnak:)

Petra82 2016.12.07. 12:18:00

@csincsilla72: elöbb találtam hitelesebbnek a Zsolt-Vivi kapcsolatát,mint Dávidék hatalmas barátságát, pedig belőlük is épp annyit mutattak...
De igen, biztos igaz,hogy szüksége volt Dávidnak is vkire,csak épp Ati és Dávid szellemi szinvonala köszönőviszonyban sincs...
Nem tudom,lehet hogy csak én vagyok úgy,hogy olyanokkal alakult csak ki barátságom, akikkel azért hasonló szinten voltunk...

csincsilla72 2016.12.07. 12:19:53

@Sanda.Ipse: Huszonévesektől nem is várunk mást.:-)
Kérdés, a család segít-e abban, hogy ne folyassák ki a kezeik közül. Én tuti nem engedném, hogy egyedül verje el. Első a hiteleinek kifizetése, második a hosszútávú befektetés képzése, utána jöhet a pecó, utazás, csillámpóni, dzsásztinbíber:-), na de én elmúltam 40.:-)

csincsilla72 2016.12.07. 12:22:10

@Petra82: ezt azért nem tudom. Zsótiék barátsága nekem nagyon túl volt tolva, de én ugye se Zsótit, se Csillámpónit nem bírom. Szóval ez nem objektív vélemény.

MacákékIcukája 2016.12.07. 12:23:23

@Petra82: ti nem voltatok/vagytok bezarva egy villaba 36 millioert, sztem emiatt semmi fura nincs abban h David es Ati partnerek lettek.

Tegnap nem volt streamem, de a jelek szerint olyan rohadt uncsi volt az ofi h nem is baj...

cudarka670 2016.12.07. 12:24:03

@Petra82: Azért neveztem így, mert ők is annak hívták, hát lelkük rajta... Mondjuk nekem az az élettapasztalatom, hogy a legtöbb barátság csillámos pónifing :) Ha a facebook nem lenne, azt se tudnám némely "barátommal" mi lett, mivel mindenki megy ezer felé, főleg a sulik befejezésével... A "felnőttbarátság" talán tartósabb, de nem ilyen mesterséges körülmények között szertem...

@Sanda.Ipse: :D :D :D

Sanda.Ipse 2016.12.07. 12:24:54

@csincsilla72: mondjuk Dávidnál - aki a legértelmesebb - én is azt vártam volna, hogy a hitele visszafizetésével kezdje és ne a 100 napos öribari motorjával és a japán úttal.
Legyünk őszinték! Aki felelősen gondolkodik a pénzről, nem egy realityben keresi az önmegvalósítást, a jövő megalapozását.

Petra82 2016.12.07. 12:26:19

@csincsilla72: itt egyik vélemény se objektív...:)

Sanda.Ipse 2016.12.07. 12:27:40

@csincsilla72: a barátságvonal nem volt túltolva az ő esetükben. Két "furi", gyerekként sérült személyiség. Én mindkettőt kedvelem.
Vivient előre is sajnálom. Kijön és azzal fog szembesülni, hogy a legjobb barinője bepasizott, Zsoltnak meg ott az élettársa. Nagyon rosszul fogja viselni, hogy körökön kívül van.

cudarka670 2016.12.07. 12:27:50

@csincsilla72: A Zsolti-Vivi páros szertem kint is fogja tartani a kapcsolatot, őket el tudom képzelni, hogy együtt shoppingolnak, meg zúznak a városba. Vivi kint már nem lesz Zsoltira "rámászva", ami jót is fog tenni nekik.

Petra82 2016.12.07. 12:28:12

@MacákékIcukája: partnerek...az lehet,csak ne hívjunk már barátságnak érdekkapcsolatokat...
Vagy csak én vagyok ilyen szigorú a megnevezéseket illetően...

Sanda.Ipse 2016.12.07. 12:35:56

Öt gimis osztálytársam ment az orvosira és elvégezték. El tudom képzelni, hogy bármelyikük életébe jöhetett volna olyan fordulat, hogy ott kellett volna hagyniuk az egyetemet, de egyikükről sem, hogy egy tévéműsorban árulja magát a lányoknak, mint egy hímringyó.
Ezért mondom azt, hogy Dávid semmivel nem különb a többi villalakónál, legfeljebb jobban passzítja az alanyt az állítmánnyal. Ugyanolyan trash, mint a többi.

Némber Ván 2016.12.07. 12:38:09

" Esküszöm, inkább hogyvoltozom le a Sátántangót, minthogy ezekről beszámoljak, de a lényeg"
ezért a mondatért érdemes volt felkelni! :D

MacákékIcukája 2016.12.07. 12:39:25

@Petra82: nyilvan nem nevezheti mashogy, az hulyen jonne le

Sanda.Ipse 2016.12.07. 12:40:04

@Sanda.Ipse: módosítom a leírtakat: szerintem aljább, mert neki meg volt adva az életben a lehetőség, csak teljesítenie kellett volna. De könnyebb szempillát rebegtetve üldögélni 3 hónapig a sutban, majd meglovagolva más véleményét megtámadni, akit (akiket) riválisnak vél.

2016.12.07. 12:47:13

Egyszer búcsút mondtam már ennek a szériának, de most visszatérnék egy-két szösszenet erejéig. Minimum 1 szösszenet erejéig...
Szóval vegyük már észre, hogy
- Sománál nagyobb tuja még nem volt a VV-kben. A kinti életben is egy semmirekellő, léhűtő alak lehet, és még gyogyós is. Hát hogy beszél? Tényleg mint ha olvasná. Ha tudna olvasni. Meg írni: hát hogy nézett ki, amit vyvynek írt? A gyerekeim az óvodában írtak így, amikor a betűk írását utánozták. Egy fostalicska az ember. De eddig legalább pincsikutyaként aranyos volt, most meg - Géza ezt az egyet ma jól írta - kaffog.
- Még foSománál is idegesítőbb vyvyen. Számomra duplán zavaró, hogy itt is vannak rajongói. Nem értem, hogy lehet egy ennyire zéró egyednek drukkolni. Vagy ez csak sajnálat? Arról ne is beszéljünk, hogy full megjátsza magát. A maga szerény eszközeivel. És mindig vannak, akik puncsolnak neki (most épp foSoma, meg az a másik zavarodott hölgyike). egyébként egy csúnya, buta, lusta lány. Igazi népmesei alak. Lehet, hogy ezért kedvelitek.
- Dzsináról nem is érdemes írni. Nullhuszonnégyben zavartan viselkedik, birizgálja a haját, ha bármilyen véleményt mondanak róla, üveghangon kárál. Ez is tud szimpi lenni? Vagy a retek belenyúlt vasárnap?
- Kárszeghy Papi nem elfáradt: ő már fáradt volt, amikor bejött.
- Szóval marad Dávidunk. Ő sem hibátlan, de ezt itt már jól kiveséztétek, így nem fárasztom magamat.
(zárójelben: Ati, nem tudni, hogy lett beválogatva, de nagy melléfogás volt)
(zárójelben: Fanny is mégiakarrierről álmodott, még BV-t is "vezethetett'", mort meg.. hát benne van a médiában, a hírekben, hogy K lett. Zsóttinak is hasonló karriert kívánok :-DDDD)

Sanda.Ipse 2016.12.07. 12:51:03

@Spitzbauer: milyen rajongókról beszélsz? Nem vettem észre, hogy tolonganának ezen az oldalon a rajongók. Hacsak magad nem tartod annak.
Leírtad a véleményed, mi is a miénket, ennyi!

csakolvasok82 2016.12.07. 12:53:30

@Spitzbauer: Hatalmas EKG! Teljesen a szívemből szóltál, és így megspóroltál nekem jó sok billentyűlenyomást! :)

Sanda.Ipse 2016.12.07. 12:54:48

Bárki vs Dávid, én a bárkire szavazok:)))
Akkor lehet, hogy bárki-rajongó vok?LOL

Perah 2016.12.07. 12:57:18

@Spitzbauer: Kb. az összes dologgal egyetértek, főleg a Somás, Vivis és Ginás véleményeddel. Vivitől például a hideg kiráz, főleg amikor nem vele foglalkoznak, és erre úgy reagál, mint egy 2-3 éves gyerek. Nem áll jól neki, mert ő külsőleg egy felnőtt nő, akkor pedig viselkedjen is úgy. Meg amúgy is irritálnak az ilyen ostoba kinézetű emberek.
Viszont Zsoltinak, ha megváltozna, akkor kívánnám azt, hogy legyen sikeres a médiában, csak legyen kisebb arca. Addig, amíg nem tolta túl a melegségét, meg a mártíromságot, kedvelhető ember volt. A rossz gyerekkorra nem lehet mindig hivatkozni, de megérdemelne egy lehetőséget, hátha tudna boldogulni, de ahhoz nagyobb szerénység kell. Au is egy beképzelt majom volt, de valahogy viccesebben adta/adja elő magát, meg őszintén volt (egy fiúhoz képest) túlérzékeny, talán ezt díjazták a VV-nézők anno. Én is jobban kedvelem Auréliót, mint Győzit, pedig nem szeretem a ripacsokat :). Ja, és Au hiába volt néha gyerekes, mint most Vivien, ő mégsem volt biztos a győzelmében. Viviben a nagyképűség és a (semmire) túlzott önbizalom sem szimpatikus.

Sanda.Ipse 2016.12.07. 12:57:32

Opps! Letelt az ebédidőm:)
Egy Bárki-fan.

Perah 2016.12.07. 12:59:13

@Sanda.Ipse: Nem bárki-rajongó, hanem Dávid-utáló vagy :).

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.12.07. 13:01:04

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): Fehér Gandalf vagyok. És visszatértem hozzátok. Épp mikor fordul a szerencse! :D

Rémület 2016.12.07. 13:08:11

@Sanda.Ipse: dávid a lakással kezdte, aztán a hitellel és utána jött a moci, ami hat millió volt, de ő csak másfelet szán rá, Ati azt mondta, annyiba kerül, ami neki kell.

Az ember pedig tud fura barátságokba keveredni. Ha nem sznob és nem csak a saját köreiben mozog, nyitott mások felé is, igencsak nagy meglepetések érhetik. Dávid sokáig volt kirekesztett. Megtanulta értékelni a felé forduló embereket. Atit én is zsigerből elutasítottam volna, esélyt sem adva, hogy kiderüljön, jó barát is lehetne.

RETROPETI 2016.12.07. 13:10:02

Azért Vivi zseniális volt a pénzköltésnél: "találkozhatok egy űrlénnyel? Na jó, és mi van, ha nem igazi űrlény lesz, csak valakit beöltöztetnek űrlénynek?" :-))))))))))

csakolvasok82 2016.12.07. 13:10:24

Számomra még hihetőbbé vált, hogy Soma nem túl értelmesen/komolyan (próbálok szépen fogalmazni) állt ahhoz a lányhoz, aki terhes lett tőle, és abortusza lett. Mert amikor PG arról poénkodott tegnap, hogy Evelin terhes, simán jól elröhögcséltek, pedig egy ilyen sztori után, ha megérintette volna, szerintem 1. PG nem poénkodott volna ilyennel (bár annak esze is annyi, mint a koszos kávésbögrémnek), 2. Soma nem találta volna poénosnak.

csincsilla72 2016.12.07. 13:11:07

@Sanda.Ipse: Itt nem erkölcsi magasságokat keresünk. Egy értelmesebb ember lehetőséget láthat a realityben, mert ha ügyesen játssza, akkor viszi a pénzt. Pusztán azzal, hogy jobban átláthatja az eseményeket és irányítója lehet az eseményeknek, miután a spermaszökevények elhullottak. Dávidot pedig utálod, amire megvan minden bizonnyal az okod, bár ezt biztosan nem fogod velünk megosztani:-P. Valamiért irigyled, talán lehetőségei miatt, amivel nem élt, és neked nem jutott. Az orvosi egyetem kérdése pedig más tészta. Én is orvos akartam lenni, aztán kiderült, hogy a pálya nagyon nem nekem való. A farmakológia oké, azt szívesen is csinálom, de az orvosit teljesen felesleges lett volna elvégeznem, mert nem dolgoztam volna a szakmában. Úgyhogy megértő vagyok Dáviddal szemben.

csincsilla72 2016.12.07. 13:13:19

@Perah: Szerintem Vivien azt sem tudja, melyik bolygón van. Neveletlen, sötét, infantilis, buta nő. És mindezt túltolja, iszonyúan túltolja.
A külalakját nem bántom, arról nem ő tehet.

csincsilla72 2016.12.07. 13:15:29

@RETROPETI: Vivi ezért van ott. Szerződtetett bohóc, akinek az a fizetsége, hogy ehet-ihat-bagózhat szédülésig. Aztán húzzon haza nagyon gyorsan.

Sanda.Ipse 2016.12.07. 13:15:49

@csincsilla72: a hímringyókat (Dávid) és a prostikat (Muci) tényleg nem csipázom.
Oka? Prűd neveltetés:))))

kamilla123 2016.12.07. 13:16:37

Most néztem meg a tegnapi öfit. Most tényleg a tesója lesz beküldve Krisznek? Nem hiszem el! legalább lett volna vmi érdekes ezekben a nyomi összefoglalókban, hogy Mici immár tét nélkül visszamenve beolvashatott volna Ginának, vagy Vivinek. Gina fejét megnéztem volna, amikor Mici belibeg.

kamilla123 2016.12.07. 13:18:21

@csincsilla72: hát azért valamennyire tehet. Pl a száját becsukhatná, meg edzhetne egy kicsit hátizomra, vagy járhatna gyógytesire, mert olyan alakja van oldalról, mint Alekosznak. Ha műmellre volt idő és pénz, akkor a jó tartásra is lehetne.

csincsilla72 2016.12.07. 13:19:10

@Sanda.Ipse: És Zsóti nem hímringyó, már bocsánat? Itt mindegyik prostituálja magát, bohócnak megy be. Kettős mérce, amit alkalmazol, ráadásul nő benned a feszültség, egyre élesebben fogalmazol, érzelmileg igencsak érintett vagy.
Ha prűd neveltetés, akkor vonatkozzon mindenkire. Legyél következetes.:-)

csincsilla72 2016.12.07. 13:20:22

@kamilla123: Jó, ez oké. Én most az ínyére, az elálló füleire és a nem túl szép bőrére gondoltam. Csodát nem tud tenni magával.

panamcat 2016.12.07. 13:31:50

Szegény ostobáknak fingjuk sincs a pénz értékéről, azt hiszik kb egy életre elegendő.
Egyedül Dávidnak adnám oda, bár nem adnék ennyi mindent Atinak, főleg nem milliós motort...
Jól teszi az, aki félreteszi nagy részét, már ami marad a 36 misiből.

KapitányG 2016.12.07. 13:31:58

@kamilla123: Szívesebben nézted volna, ahogy Krisztián a "belibegő" Micit elkapja egy gyors menetre?

Perah 2016.12.07. 13:39:01

@csincsilla72: +1000

@kamilla123: @Rémület: Szerintem Viviennek nincsenek műmellei. Amikor bement, akkor még jóval kisebb volt (az akkori videóiban is látszik), de miután hízott 6-8 kg-ot, a mellei is nőttek. Még mondta is az anyukájának az üvegen keresztül, hogy "de legalább sokat nőttek a melleim is" :D :D.

Perah 2016.12.07. 13:43:56

@KapitányG: Azért nem szavaztam én sem Micire, hogy Krisztián ne rontson tovább a renoméján a szexista viselkedésével és kijelentéseivel. Amúgy normális srácnak tűnik, de mindketten sokat vesztettek a népszerűségükből a folyamatos fogdosással és szexeléssel.

Egyébként szerintem pont Soma az, aki másmilyennek állítja be magát, mint amilyen a való életben. Ő vádolta mindig ezzel Atit, de valószínűleg inkább saját magát látta benne tükörként. Pumped Gabó egészen más dolgokat mondott róla jól ismerő barátként, mint amilyennek Soma bent mutatja magát. Vajon melyik az igazi énje?!

KapitányG 2016.12.07. 13:55:54

@Perah: Egyetértünk, én is drukkoltam, hogy csak ne Mici legyen!

csakolvasok82 2016.12.07. 13:56:07

@csincsilla72: Te is szívemből szóltál. :)
Bizony bizony, kettős mérce van nála.
Amikor Evelint fikáztuk, azt írta, hogy a fröcsögő rosszindulat miatt csak azért is rá szavaz. Most pont ő fröcsög totál rosszindulattal Dávidról, előtte Miciről, és Dávid a hímringyó?!?! OMG! Akkor Soma, aki meleg képekhez állt modellt, vagy Vivi, aki pucéran mászkál, ha kell, ha nem, és minden farokra rámozdul, sőt, szexuálisan zaklatja a pasikat, Zsoltit meg inkább ne is említsük...Akkor ők mik? Egy vicc...komolyan.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.07. 13:58:52

@panamcat: Most előveszem az aduász érvemet Dávid ellen. Azért nem szavazok rá, mert a nyereményének nagy részét Atira pazarolná. Az eddigi ígéretei, közös japán út, közös mexikói út, motor Atinak, és tegnap mintha valamit Ati külföldön dolgozó faterjáról is gagyogott volna...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.07. 14:01:28

Gézu szerintem Pumped Gabó nem a pumpálás, hanem a (fel)pumpáltság királya, azaz nem ő pumpál, hanem ő van pumpálva...

csakolvasok82 2016.12.07. 14:01:45

@VV Erőlegény: és még Vivit is elvinné Disneylandbe. :)

2016.12.07. 14:02:36

vyvy csakis sallallallaaaaaa
:P

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.07. 14:03:02

@Spitzbauer: Érdekes, megint más ágra sodródtunk a rajongótáborokban, pedig szeretem a hozzászólásaidat! :-)

Rémület 2016.12.07. 14:04:31

@VV Erőlegény: jóvan. Már kezdtem aggódni, hogy aduász érv nélkül maradunk. :))

csincsilla72 2016.12.07. 14:05:26

@csakolvasok82: Vivit szexuális zaklatás miatt régen kitettem volna a vellából. Ha egy fiúnál ez felróható, akkor legyen ugyanígy egy lány esetében is. Nagyon visszaél a helyzettel, és szerintem ez nagyobb gáz, mint amikor indulatból rácsap valaki a másikra.
@VV Erőlegény: Várjuk ki a végét! Levonják az adót, az EHO-t, a járulékokat, visszafizeti a hiteleit és nem hisz majd a szemének, hogy milyen kevés maradt a pénzből. Asszem egy közös müncheni út lesz abból Ati édesapjához.:-)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2016.12.07. 14:09:08

@Petra82: @ga_zsi: @ascii: A nyeremény elköltésének a tervezete belevilágít abba, hogy kinek mi a viszonya a pénzhez, tud-e a jövőre is gondolni, nemcsak a mának élni, esetleg elverni a pénzt. Gina és Krisztián tudnak hosszútávra tervezni, Dávid, Soma és Vivien pedig felélnék mielőbb.

2016.12.07. 14:11:45

@VV Erőlegény: ezt most nemtom dekodolni :))))))))

kamilla123 2016.12.07. 14:14:01

Én nem ítélek el senkit azért, mert nem "okosan" bánik a pénzzel. A nagy takarékoskodás sem vezet mindig valahova. És mi az, hogy okosan? Ha olyanra költöd, ami boldoggá tesz, az az okosan. Szerintem ha valaki egy ilyen játékban nyeri a pénzt, élje belőle világát, (vagy akár vegyen lakást).

Rémület 2016.12.07. 14:15:05

@Peter_Cs: te sem gondolod komolyan, hogy Vivi csillámpónikat meg kiskutyákat venne, ahogy Dávid sem költené a felét Atira. El sem fogadná. Soma meg tanfolyamokat, lakást, kocsit mondott, ezt azért nem mondanám felesleges pénzkidobásnak.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2016.12.07. 14:15:19

@csakolvasok82: @Perah: Soma szerintem nem a valós énjét mutatja bent, hanem fényezi magát turbófokozaton. Felfele nyal, lefele tapos típus. Ne nyerjen.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2016.12.07. 14:17:08

@csincsilla72: Nem a külsejével van gond, hanem a szellemi képességeivel, személyiségének éretlenségével (talán hebefrén?).

Cérnahuszár 2016.12.07. 14:33:39

@VV Erőlegény: Akkor szavazhatsz nyugodtan Dávidra, mert épp azt mondta hogy hoppá, nem fog 6 milliós motort venni atinak, mert 1 milláról volt szó. Szóval nem fogja atira pazarolni.

Cérnahuszár 2016.12.07. 14:36:58

Amúgy nem tudom ti mit néztetek tegnap, éppenhogy az összes vellalakó megtakarításra nyomott, és a nagy lakásról visszakozott kicsi garzonra, Soma még a jogosítványig és nyelvvizsgáig is eljutott, Krisz hagy házat akart a család miatt és a másik opciója csak a megtakarítás volt ennél többet nem választott, egyedül VIVInek nem sikerült mindez, mert ő borkostolás-2 db csillámpóni és hasonlók vonalán maradt.

csincsilla72 2016.12.07. 14:38:06

@Peter_Cs: És azzal hogy ezt pajzsként tartja maga előtt. Mert szerinte cuki a butuska, megtévedt, anyapöttyös kislány. Valamiféle Lolita-szerepet próbál eljátszani, de nagyon nem megy neki.
Ha van valami, ami engem zavar, az az, hogyha érzelmileg próbálnak zsarolni. Ezért nem szeretem Zsótit (állandóan hangsúlyozott nehéz gyerekkor, a felvállalt melegségéért mindenki üldözi) és Vivit. A végjátékban ők ketten maxolták ki a legjobban. Ez az ő játékuk, amit biztosan sokan megesznek, én nem.

csincsilla72 2016.12.07. 14:42:30

@Cérnahuszár: Akkor majd jól azt mondjuk, hogy ötlettelenek:-)
Egyébként én legalább emiatt nem bántanám őket. Huszonévesen az embernek gőze sincs, hogyan kell előrelátóan kezelni a pénzt. Élményeket akar, kalandokat akar és még nem jut eszébe, hogy a (nem is létező) gyerekének valamikor tovább kell majd tanulnia, mert még ő is majdnem gyerek. A nyugdíj meg végleg a köd homályába vész.
No de nem is kell őket magukra hagyni a pénz feletti döntéssel. Le kell ülni a családdal és meghallgatni a véleményüket.

Cérnahuszár 2016.12.07. 14:53:50

@csincsilla72: hát de épp arról szólt a tegnapi, hogy nem költekeznek hülyeségre hanem az alap dolgokra, nem is értem chatgéza miért írja ezt. Egyedül vivire írhatta volna, az talál.
Igaz én előbb befektetném és utána venném meg az alap dolgokat a nyereségből, de hát ehhez nekem is kellett 30+ év.

ezneménvagyok 2016.12.07. 14:56:07

@Chat Géza: Hálásan köszönöm az utolsó előtti mondatot. A komtársak engem is beszopattak vele, egész éjjel nem aludtam miatta + a gyomrom görcsölt az idegtől mostanáig. ÉS NEM IS IGAZ!!! Bár hamarabb olvastam volna! :-)

ficekence 2016.12.07. 14:57:22

@Sanda.Ipse: Veled tökéletesen egyet értek. Nem is kommentelek, mert ugyanazt írnám amit már te leírtál és annak ismétlése felesleges.
Nem úgy látom, hogy fakulnának a hozzászólások, sőt egyre keményebben védik a " rajongók" az általuk preferált személyt.
Nem szeretném, ha Dávid nyerne, bárki csak ne ő és ne Kárszeg!
Egyébként valahogy ma mindenki olyan indulatos. :))

csincsilla72 2016.12.07. 15:02:37

@ficekence: Na hallod, itt a végjátékban még a végén mi fogjuk egymást püfölni:-)
@Cérnahuszár: Géza mást nézett:-)) Vyvykének meg nem kell 36 milla. Kap két csillámpónit és egy dzsásztinbíber-autogrammot, amit egy földönkívüli nyújt át, és boldog lesz.

2016.12.07. 15:13:37

@csincsilla72: "bunyo karacsonyig" - asszem tán budspencer film ;)

ficekence 2016.12.07. 15:15:01

@csincsilla72: Komolyan! :) Végigolvastam az összes kommentet és hihetetlen energia feszül mindenkiben, még a végén én is ideges lettem. Egyik játékos sem ér ennyit. :))
Dávid pénzköltése kiverte nálam a biztosítékot. Több milliós " beruházások " Atinak. Felelőtlen ígéretek. Nem emlékszem, hogy más VV-ben tettek volna ilyen kijelentéseket. Vagy igen? A sokat szidott Gina mondott értelmes elgondolásokat, kárszeg meg csak a nagy házat hajtotta. Kicsit vakon van a nagy házzal kapcsolatban. Ennyi pénzből nem is lehet megvalósítani.
Nem Vivi, mert attól nem is vártam mást.

csincsilla72 2016.12.07. 15:23:02

@ficekence: Ez az egész nem ér annyit, hogy itt felidegesítsük magunkat. Stresszoldó meditatív feladatként javaslom elképzelni, amint fagyott ponttyal minden vellalakó kap egy tockost. Tökmindegy, miért, valamit biztosan elkövetett:-)
@Biriksz_Krokiksz!: Addigra vége lesz, mi meg szeretetteli kommentekben búcsúzkodunk majd egymástól a következő reality-ig. És megkérjük az RTL-t, hogy a kedvünkért tegye műsorra a filmet.:-))

rearwindow 2016.12.07. 15:29:17

@ficekence: nagy házat ennyiért simán kapni Nógrádban, Borsodban. Bár nem tudom Mickó kiköltözne-e oda a gróf Úrral

Cérnahuszár 2016.12.07. 15:35:07

Na a kontraszt kedvéért:

Dávid: garzon,
megtakarítás,
adósság törlesztés,
pénz utalvány a családtagoknak,
japán út, (mexikó storno),
használt motor atinak 6 millás új helyett,
disneyland a húgának de viszi vivient is mert megígérte,
maradékból atival meglátogatják az apját németországban

Soma: jogosítvány, nyelviskola, konzol, okj-s képzés, garzonlakás, anyukájának pénzutalvány, 10 alkalmas énekóra ginának és vivinek, autó,

Krisztián: saját tervezésű nagy ház vidéken, megtakarítás

Gina: garzon, bátyjának pénzutalvány, megtakarítás

Vivi: justin bieber koncert las vegasban 2 főre, justin bieberes találkozó, borkostolda, 2 db csillámpóni, ruhák, európai út,

Sanda.Ipse 2016.12.07. 15:38:05

Még egyszer utoljára leírom: nekem tök mindegy, ki nyeri:)))))
De azért hajrá bárki vs Dávid. LOL

Cérnahuszár 2016.12.07. 15:39:03

tévedtem, soma nem fektetne be pénzt, csak költené, mondjuk a nyelviskola és az okj-s tanfolyam az befektetés.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.12.07. 15:42:43

@Cérnahuszár: amig nincs mas szakmája addig azt hiszem 2 OKJ ingyér van. szóval max abba fektetne hogy vesz egy drága lapitopit, hogy legyen min passzianszozni, facebookozni órán.
pöcsköszörű.

Cérnahuszár 2016.12.07. 15:45:33

@Cseszlovák Gyurmafilm: igaz, akkor ezt megspórolhatja, ha megtudja hogy 2 szakmát szerezhet.

ezneménvagyok 2016.12.07. 15:45:49

@Cérnahuszár: A jogosítvány is, csak annak a hasznából autószerelők, orvosok, ügyvédek meg rendőrök részesülnének. Jobban belegondolva társadalmilag ez a leghasznosabb az összes közül. :-D

Cérnahuszár 2016.12.07. 15:47:20

@ezneménvagyok: Különben meg vivinek marad meg a legtöbb pénz, mert eszébe sem jut lakást venni. Ha jobban belegondolunk :)
Na jó nem trollkodok

igri8 2016.12.07. 15:47:51

@Sanda.Ipse: en is Barkire szavazok!

amugy borzaszto mi megy itt a csajok kozott akik mindenfele ertelmes elgondolas nelkul hergelik magukban ezt a David rajongast.....

csakolvasok82 2016.12.07. 15:48:09

@Cérnahuszár: és egyikre sem kell fizetni, mert ha munkanélküli, akkor fizetheti a nyelviskolát a munkaügyi központ, az első okj-s tanfolyam meg ingyenes mindenkinek. Még több pénze marad. :)

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.12.07. 15:49:52

@Cérnahuszár: Amúgy Fosoma lehet hogy nem kell higy izguljon mert minden hónapban megjelennek Evettke bátyjai, és leveszik ezt a monetáris terhet a válláról. a megpocsíkolásér cserébe.

csakolvasok82 2016.12.07. 15:50:40

@Cseszlovák Gyurmafilm: gyorsabb voltál okj-s ügyben, de én úgy tudom, csak az első, és akkor is ingyenes, ha már van pl. diplomád

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.12.07. 15:52:32

@csakolvasok82: két kollegámat is beiskoláztam idén. szakmájuk van. iskolrendszerű esti képzésben ingyen van. (én kettőt tudtam, de fixme)

ficekence 2016.12.07. 15:53:03

@csincsilla72: Tudom, hogy imádjátok a szívlapátot és a fagyott pontyot:))) de én ebben nem találok semmi vicceset, mert elképzelem, hogy egy embert lapáttal vernek. Ilyen vizuális típus vagyok.

Cérnahuszár 2016.12.07. 15:53:28

@Cseszlovák Gyurmafilm: majd fizet védelmi pénzt krisztiánnak :D
ők meg jól megbeszélik egymás közt meddig tartson ez az állapot
én legalábbis így csinálnám :D na jó nem genyózok, nem féltem somát evitől

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.12.07. 15:55:17

@ficekence: ne felejtsd ki a Batz papucsot :)
igazat adok neked ahogy te gondolod, de képzeld el egy tom es jerrys vagy BSTH milliőben. úgy vicces.

ficekence 2016.12.07. 15:55:33

@rearwindow: A képen látható ház elég nagy volt és azt hiszem szintes, erre Krisz azt mondta, ettől nagyobb kell, mert az egész családot ott akarja tudni. Tudod keresztapa típus. Nos, Hatvanba egy ekkora ház, ahol az egész Bracso família elfér elég húzós. Maradjunk a realitás talaján.

csakolvasok82 2016.12.07. 15:57:12

@Cseszlovák Gyurmafilm: Somának mindegy mennyit, örül szerintem, ha egyet is elvégez. :)

ezneménvagyok 2016.12.07. 15:57:46

Ha már így benne vagytok, dobhatnátok mélt, ha indul okj-s bolygókutató. Az most a kivándorlás miatt nálunk állítólag hiányszakma. Ha csak be nem tett neki a megszellőztetett béremelés, meg a migráncsok... :-?

ficekence 2016.12.07. 15:58:04

@Peter_Cs: Egyedül ő állt a tábla előtt, akin látszott, hogy nem bolondozza el az egészet. Én is meglepődtem, habár én Ati ellenében is rá szavaztam.

ficekence 2016.12.07. 15:59:41

@Cseszlovák Gyurmafilm: Van humorérzékem és imádom Tom és Jerryt, de valahogy nem így jön le, amikor olvasom.
Viszont igazad van, így már egész más. :)))

ezneménvagyok 2016.12.07. 15:59:44

@ficekence: Az tényleg túlzás. Én a Monty Python-os gumicsirkére szavazok.

csakolvasok82 2016.12.07. 15:59:45

@ficekence: egy 10 szobásban már csak elférnek, olyat 38 milláért is hirdetnek Hatvanban, alkudnak egy kicsit az árból, és mehet még Mici anyukája is. :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.07. 16:02:54

@kamilla123: Én ezzel tökéletesen egyetértek veled Kamilla. Ez a pénz egy úgymond easy come- easy go pénz. Kicsit lottószerencse szerű, mindenki arra költi, amire akarja. Könnyen jött, de nem lopta senki sem!

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.12.07. 16:04:05

@csakolvasok82: hehehe:D
@ezneménvagyok: azt én is elvégezném. nem egy stresszes hivatás. :)

ezneménvagyok 2016.12.07. 16:07:19

@Cseszlovák Gyurmafilm: Ahogy azt te elképzeled. Tudod, milyen gyorsak ezek a bolygók? Mire lehajolnál értük, husss! Már el is szaladtak... :-D

KapitányG 2016.12.07. 16:07:57

@Cseszlovák Gyurmafilm: Szerintem jól tudod, az első kettő ingyenes. Korlát csupán annyi, hogy csak 25 éves korig lehet nappalin megszerezni.

KapitányG 2016.12.07. 16:10:10

@csakolvasok82: Ha ő tervezné, akkor valószínűleg nem venni akar, hanem építkezni.

2016.12.07. 16:11:25

@VV Erőlegény: Én is szeretem a hozzászólásaidat, de van ez így.
Furcsállom is, de Micinek örültem volna a legjobban, ha megnyeri. Pedig őt tényleg úúúúútáltam az elején. Dávidunk csak a pótcselevés. Na nem esik nehezemre... A többiekről meg már megemlékeztem. XD

ficekence 2016.12.07. 16:15:32

@ezneménvagyok: Naugye! Mindjárt más. Azzal szívesen nyakon vágnék 1-2 embert a villába. :)) Elvégre a gumilabdával sem lehet nagyot rúgni. :))

úgymond olvasó mmkk 2016.12.07. 16:16:29

@Cseszlovák Gyurmafilm: volt egy macskám, aminek szürke gandalf volt a neve :)

ficekence 2016.12.07. 16:17:26

@csakolvasok82: Ez mindjárt reálisabb. Nem néztem utána, de vidéken ezek a szép nagy családi házak simán verik a 30-35 millát. Ha építeni akar, akkor fel is kötheti a gatyáját, mert még több lesz.

úgymond olvasó mmkk 2016.12.07. 16:18:26

@csincsilla72: nem minden huszonéves olyan, mint a vellában élő lemmingek

ezneménvagyok 2016.12.07. 16:19:38

@ficekence: Ugye? Fő a humánum, elvégre nem vagyunk állatok... :-D

csincsilla72 2016.12.07. 16:21:48

@ficekence: Legyen sózott hering.:-) Én is vizuális típus vagyok, amint meglátom lelki szemeimmel Ginát, amint basztatja a haját, máris nyúlnék érte. Jobb, mint a gumicsirke, álló hétig szellőztetheti a bozonjából a halszagot.:-)
@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): Hála égnek!

ezneménvagyok 2016.12.07. 16:22:58

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): Így van! A legtöbben be se jutnának, még a válogatásra se! Mi a legjobbakat látjuk :-D

úgymond olvasó mmkk 2016.12.07. 16:25:34

@csincsilla72: sem én, sem a rendkívül szűk, ámde válogatott baráti köröm.. pedig jócskán benne vagyunk a huszonévesek kategóriában :)))

@ezneménvagyok: ezaz, kit is érdekelne egy zizzegő elemes karddal közösen kornyikáló nőnemű lény? :DDDDDDDDDDDDD

úgymond olvasó mmkk 2016.12.07. 16:31:35

@ezneménvagyok: hát milyen gondolataid vannak, te kis te?

ficekence 2016.12.07. 16:32:13

@csincsilla72: A helyzet az, hogy én kedvelem Ginát, engem nem idegesít. A világért sem bántanám. Éppen elegen bántják ott bent.
Nem tudom.... jól emlékszem, hogy Dávid az első párbajok egyikénél ide is állt, oda is állt, azt sem tudta mit akar. Most ezt veti Gina szemére, hogy 2 embert is támogatott. Komolytalan ember és ti mind imádjátok. :D

ezneménvagyok 2016.12.07. 16:32:50

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): Rossz az, aki rosszra gondol. Én az ikszfaktorra. Te? :-D

ezneménvagyok 2016.12.07. 16:36:32

@ficekence: Ha véletlenül adtál is igazat, nekem azért jól esett ;-)

úgymond olvasó mmkk 2016.12.07. 16:43:48

@ezneménvagyok: bazári majmot akarsz belőlem csinálni? :DDDDD

ezneménvagyok 2016.12.07. 16:56:42

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): Dehooooogy! Celebet! Na mék villanyszerelni, nem jelentkezek, bontsatok egy tábla milkát az emlékemre :-)

úgymond olvasó mmkk 2016.12.07. 17:02:52

@ezneménvagyok: tehát bazári celebet, értem én.. :)))))))

Sanda.Ipse 2016.12.07. 17:14:12

@igri8: engem szórakoztat:)
Ma hívja ki Dávid Vivient (vagy bárkit)?

ficekence 2016.12.07. 17:50:23

@ezneménvagyok: Igazat adtam. Az volt véletlen, hogy 2x ment a komment.

ficekence 2016.12.07. 17:52:37

Dávid azért rakta következetesen, már az elejétől Vivire a jelet, ha megy párbajra, akkor simán kiviheti és nem nyomják rá a gyávaság bélyegét, hogy lányt visz ki. Ravasz!!

ezneménvagyok 2016.12.07. 17:54:57

@ficekence: Tudom, csak szerettem volna kiprovokálni, hogy harmadszor is igazat adj :-D

ezneménvagyok 2016.12.07. 17:57:21

@ficekence: Ha ezt már az elejétől fogva csinálja, akkor könnyen visszanyalhatott volna a fagyi. Kicsit csökkenti a kockázatot, hogy akkoriban az észrevehetetlensége miatt nem küldték párbajra, de az elején nem biztos, hogy visszament volna ellene. Már ha nem protekciós, ugye!

Cimili 2016.12.07. 17:57:27

Gézu, jó volt ez, ahhoz képest, h a tegnapi öfi dög uncsi vót! @ezneménvagyok: feltétlenül :)
Csaxolok, h este nem leszek, de éjszaka majd elolvasom, h mik voltak.

úgymond olvasó mmkk 2016.12.07. 17:58:28

@ezneménvagyok: na, mondjadmá', megcsapott a 220, vagy eltehetem a milkát? :)))))

KapitányG 2016.12.07. 18:01:35

@ficekence: Egyrészt egyáltalán nem gyávaság lányt vinni, másrészt aki érti ennek a játéknak a lényegét. az mindig igyekszik olyan valakit kivinni, akit feltehetően kint is hagy.
Hogy ők nem értik, az egy dolog, de hogy a nézők sem, az szomorú

ezneménvagyok 2016.12.07. 18:04:19

@Cimili: @úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): Méjy fájydalommal tudatom, hogy a milkanasshoz egyelőre más indokot kell keresnetek :-)
(Átverés ez az egész, hogy olyan van, hogy "villanyszerelő". Az nem is igazi szakma. Az áramtalanítás és szigetelt csavarhúzó is sznobság. És az áramütés nem is fáj. Annyira... Viszont a frizurát tényleg szétcseszi, arra vigyázni kell :-D )

hereverő heverő 2016.12.07. 18:05:10

Jóestét. Én már boldog vagyok egy korsó Nežny Barbar mellett! Ide nekem a celebeket :))

igri8 2016.12.07. 18:05:55

@Sanda.Ipse: gondolom ma, de nem tudom biztosan

Amugy visszaneztem a tegnapit, ahol is David elmondja, hogy abbahagyta az egyetemet es baromsagokra felvett mindenfele hiteleket - amit persze nem munkaval kivan visszafizetni, hanem vegigprobal a tvben mindenfele musorokat, hogy naplopassal megoldodjon az anyagi helyzete - es erre a naplopora fognak elvakultan szavazni a nok, akik mindezt nem hajlandoak meghallani - csak mert valaki kitalalta, hogy jol nez ki (nem) es jajdenormalis (nem) - engem ez mondjuk mar nem szorakoztat, de hat ilyen az elet :)

hereverő heverő 2016.12.07. 18:07:14

@ezneménvagyok: ja, és rosszat tesz a merevedésnek is, ezt nem mondták eddig ? Te ki akarod próbálni az elemes kard érzést, tudom ám

úgymond olvasó mmkk 2016.12.07. 18:07:50

@ezneménvagyok: hát, akkor azért eszünk milkát, mert túlélted! :))))))))))))

@hereverő heverő: szia :)

úgymond olvasó mmkk 2016.12.07. 18:09:09

@hereverő heverő: csak egy szavába kerülne.. a jó szívemre lehet hatni :))))

hereverő heverő 2016.12.07. 18:11:14

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): ó, és mit adnál kölcsön neki ? Elemet, kardot, vagy az érzést ?

úgymond olvasó mmkk 2016.12.07. 18:13:43

@hereverő heverő: az érzést... elemet is talán, de a kard az enyém mmkk

ezneménvagyok 2016.12.07. 18:15:26

@hereverő heverő: Az enyémnek nem tett rosszat, sőt! Viszont az előbb levizeltem a szomszéd kerítését és megszólalt a kapucsengő. Nem tudom, van-e összefüggés a kettő között... :-)

Perah 2016.12.07. 18:15:56

@KapitányG: Egyetértek veled. Meg miért lenne gyávaság és miért ne hívhatná ki Dávid Vivient, ha egyszer őt bírja a legkevésbé?! Mindenki magából indul ki, szerintem Dávid nem gyáva, nem értek itt egyeseket... Anno a lilát is levette, hogy Lóri ki tudja hívni. Mindjuk, ha nyernék is, a helyében sehova nem vinném Vivit, főleg nem testálnám rá az értelmes húgomra egy utaztatás kedvéért. Ez az egy számomra nem szimpi benne, mert akit nem bírok, azt elkerülöm (főleg kint az életben).

hereverő heverő 2016.12.07. 18:16:15

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): hát hiába, a gyöngéd nő... Leborulok előtted :)

Rémület 2016.12.07. 18:17:39

@igri8: ja. Szerintem is egy léhűtő faszkalap dávid, de szerencsére ott vannak a többiek, akik közül válogathatunk.

ezneménvagyok 2016.12.07. 18:17:41

@hereverő heverő: @úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): Jelenlévőkről harmadik személyben beszélni igen nagy udvariatlanság ám! :-D

hereverő heverő 2016.12.07. 18:17:53

@ezneménvagyok: persze, szóltak a szomszédnak, hogy valami részeg épp telibehugyozta a pulikutyát, miközben a kerítést rángatja

úgymond olvasó mmkk 2016.12.07. 18:21:22

@hereverő heverő: ne túlozz :)))

@ezneménvagyok: igen? nem mondod.. gyere, van sütim is #vigasztalási

ezneménvagyok 2016.12.07. 18:23:18

@hereverő heverő: Azt mondtam, nem tudom. Hogy van-e. Nem azt, hogy nincs :-D

ezneménvagyok 2016.12.07. 18:27:05

@hereverő heverő: Csak szórakozol. Megnéztem, ma nem is Heverő napja van

hereverő heverő 2016.12.07. 18:27:07

Kikapcs, barátok jöttek. Sziasztok

úgymond olvasó mmkk 2016.12.07. 18:28:30

@hereverő heverő: nálam is az volt :) megleptem magam magam

@ezneménvagyok: semmiféle hátsó szándékom nincs kivételesen :D

ezneménvagyok 2016.12.07. 18:29:05

Hah, tuttam. Lebukott, menekül :-D

Pék Sütemény 2016.12.07. 18:29:25

@Sanda.Ipse: szarban lennél ha a Bárkit vinné ki, nem tudnál kinek drukkolni :))))

igri8 2016.12.07. 18:29:37

@Rémület: a tobbirol tudja mindenki, hogy lehuto, csak David lett valamiert piedesztalra emelve - csak azt akartam mondani, hogy David sem jobb, ezert nyerjen Barki :)

úgymond olvasó mmkk 2016.12.07. 18:29:56

@ezneménvagyok: én is ránéztem a naptárra, szerintem a valódi neve altestütő agaton

Sanda.Ipse 2016.12.07. 18:30:01

@Perah: ne aggódj! Nem fogja elvinni:)))

ezneménvagyok 2016.12.07. 18:30:11

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): Az jó, mert a BDSM mellett a hátsó szándékot sem kultiválom :-D

úgymond olvasó mmkk 2016.12.07. 18:31:51

@ezneménvagyok: egy süteményből hogyan lehet kihozni a bdsm-et.. férfiak.. :DDD

Pék Sütemény 2016.12.07. 18:32:21

@Sanda.Ipse: Áhháááá!!! Előhuznád a dublőr Bárkit! Értem! :))))

ezneménvagyok 2016.12.07. 18:34:19

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): Mondja a csaj, akinek Freud a második neve... :-DDD

ezneménvagyok 2016.12.07. 18:38:35

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): Ja, én abban voltam, hogy az Úgymond Olvasó az ilyen trendi kettős vezetéknév. Hiányoltam is a kötőjelet. Bocsi! :-)

úgymond olvasó mmkk 2016.12.07. 18:40:32

@ezneménvagyok: az csak az inkognítóm, valójában Eufrozina Leokádia Emerencia Freud vagyok :))))))))

ezneménvagyok 2016.12.07. 18:42:04

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): Sssssss, most így megtalálnak a fészbúkon!!! Buta!!!! :-D

úgymond olvasó mmkk 2016.12.07. 18:44:34

@ezneménvagyok: ott is inkognítóban vagyok.. felkészültem minden eshetőségre :D

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.12.07. 18:46:18

@ezneménvagyok: nem freud volt a jele az oviban.es mikor mondták nekibhigy mmkk-ka, kérsz még kakaót, akkor csak hümmögött és zsírkrétával felírt vlamit a noteszébe. :))))

úgymond olvasó mmkk 2016.12.07. 18:47:43

@Cseszlovák Gyurmafilm: hé, te már így is túl sokat tudsz :))))))))

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.12.07. 18:48:04

@Cseszlovák Gyurmafilm: nekibhigy=neki, hogy. #ostorezakurrvabillentyuzet

ezneménvagyok 2016.12.07. 18:48:13

@Cseszlovák Gyurmafilm: mmkk-ka? Akkor ez egy finnországi ovi lehetett... :-D

úgymond olvasó mmkk 2016.12.07. 18:48:33

@ezneménvagyok: a facebookon ájláv ezneménvagyok néven vagyok megtalálható :DDDDDD

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.12.07. 18:49:03

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): nekem Diszkréció a harmadik nevem. ha te azt tudnád milyen súlyos titkokat hordozok... :)))

ezneménvagyok 2016.12.07. 18:49:33

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): Nem kell a nyalizás, az előbb megcsapattál volna az árammal egy kis csokiért. Nem felejtek...

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.12.07. 18:50:08

@ezneménvagyok: mmkk-kahogy telt a nyári szünet? nem tudom. mind a ké nap részeg voltam...:)

ezneménvagyok 2016.12.07. 18:51:01

@Cseszlovák Gyurmafilm: Akkor te vagy az ötödik nindzsteknőc? :-O

úgymond olvasó mmkk 2016.12.07. 18:51:30

@Cseszlovák Gyurmafilm: és még én isrád zúdítom a pálcikarajzos agymenéseimet :)))))

@ezneménvagyok: hát.. jó..az elemeimet add vissza

ezneménvagyok 2016.12.07. 18:51:39

@ezneménvagyok: (mennyivel jobb lett volna ez nindzsával...)

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.12.07. 18:52:38

@ezneménvagyok: psszt. te tényleg nem tudod mikor kell abbahyagyni a személyes szféra feszegetését... es veszélyesen jól következtetsz.:D

ezneménvagyok 2016.12.07. 18:57:17

@Cseszlovák Gyurmafilm: Tuttam!!! Kenyérlángos? Adventikoszorú? Mindenhezértünk? Itt a magyarázat! :-D

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.12.07. 18:58:57

na. vagyok. csak táncolni kellett(gyk korbe korbe szaladgaltunk mind a negyen) a gyerekekkel asszonnyal a gyerekszinti demo-zenejere. fu de fos az a 8 bites hang.:)))
@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): az szupervízió. ;)

úgymond olvasó mmkk 2016.12.07. 19:03:31

@Cseszlovák Gyurmafilm: :)))))) nálunk is volt buli tegnap, jöttek a törpicsekek, felforgatták a lakást, majd hazamentek :DDD

úgymond olvasó mmkk 2016.12.07. 19:05:52

@ezneménvagyok: te.. te.. becstelengaládalantasgyalázatos! odaadom az elemeimet jófejségből, lemeríted, és beszólsz? :DDDD

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.12.07. 19:06:13

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): hát ezaz nálad hazamennek, de nalunk itthon vannak:))) #kicsitirigy :)

úgymond olvasó mmkk 2016.12.07. 19:07:01

@ezneménvagyok: szoktam nekik mondani, hogy adják oda a drágaszágom, és mehetnek tovább.. a nagyobb meg mindig közli, hogy "de mmkk, te nem is szereted a gyűrűk urát".. semmi tekintélyem :DDDDD

úgymond olvasó mmkk 2016.12.07. 19:07:37

@Cseszlovák Gyurmafilm: ha meguntad őket, 2-3 napra passzold át őket. #gyerekszeretősi

ezneménvagyok 2016.12.07. 19:07:48

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): Mosmér? Jóvan lemerültek, de attól még megvannak, nem vesztek el... ;-)

ezneménvagyok 2016.12.07. 19:09:33

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): Apró életvezetési tanács: drágaszágot nagykorú, saját egzisztenciával rendelkező egyéntől kérünk. Szívesen! :-D

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.12.07. 19:12:29

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): úton vannak( neeem)

de mindjar furdetesi ejjeli muszakra jovok szevasztok!

úgymond olvasó mmkk 2016.12.07. 19:13:25

@ezneménvagyok: igaz, csodálni még tudom az elemeimet.. :DDDD köszönöm a tanácsot, nem nagyon szoktam kérni senkitől semmit, de ezt felvésem a bölcsességek közé :DDD

@Cseszlovák Gyurmafilm: nem igazán

csincsilla72 2016.12.07. 19:25:43

@igri8: Huszonévesen sokan csinálnak baromságot (még Soma gyerekcsinálós agyatlansága is belefér, habár dicséretet biztosan nem érdemel).
Dávid a hitelek visszafizetésére talált egy legális módot, amivel adott esetben élne is. De - szerinted - né éljen vele, inkább törlesszen úgy ötven éves koráig meggebedve a munkában, bevállalva három műszakot. Miért? Mert csak. Hát, ha te ettől férfiasabbnak érzed magad, akkor hajrá. Szerintem viszont baromság, ellenben mindenki úgy teszi tönkre az életét, ahogy akarja.
Ne haragudj, de a hozzászólásodból süt az irigység.

csincsilla72 2016.12.07. 19:27:49

@ficekence: Nem "imádom" Dávidot, hanem neki szurkolok, azon egyszerű okból kifolyólag, hogy az egyetlen ember, akinek a százat meghaladja az IQ-ja. Csak Zsóti tudta volna megszorongatni, ha ő nem mártírkodja ki magát a vellából.

ficekence 2016.12.07. 19:31:33

@KapitányG: Én nem mondtam, hogy gyávaság! Azt mondtam, nem vádolhatják gyávasággal. Felkészült.

ficekence 2016.12.07. 19:33:48

@csincsilla72: Dehogynem! :D De nincs ezzel semmi baj.

Sanda.Ipse 2016.12.07. 19:36:11

@csincsilla72: tök igazad van! Aki nem egy reality trashben kaparja össze az adósságra valót, az egy hülye, aki jól tönkreteszi az életét a munkával. LOL
The best comment today.

ficekence 2016.12.07. 19:37:38

@ezneménvagyok: Ha ez ilyen fontos, akkor oké!

úgymond olvasó mmkk 2016.12.07. 19:39:47

@Sanda.Ipse: én meg azt szoktam mondani, hogy a diákhitel is ugyanolyan úri huncutság, mint minden más hitel (és egyetértek..)

igri8 2016.12.07. 19:44:02

@csincsilla72: azert azt is aruld el, hogy szerinted mire vagyok irigy - azt sem tudod fiu vagyok-e vagy lany, dolgozom vagy sem, van-e hitelem vagy nincs, jol elek avagy sem.....de azert azt leszurted, hogy irigy vagyok - eme remek logikara mindenkeppen :)

csincsilla72 2016.12.07. 19:44:18

@Sanda.Ipse: Tudod, van egy mondás: szemesnek áll a világ. Teljesen igazad van, minőségi, boldog és csodás élet vár arra, aki egy életen át törleszthet valami baromságra felvett hitelt, elfordulva minden lehetőségtől, ami könnyítene a helyzeten. Nemes gondolat, csak kissé hülye. Megéri az egész aktív időszakodat feláldozni ennek oltárán, ugye? Hát, hajrá.
36 millióból sehova nem jutsz. Egy rozzantabb házat veszel belőle Budapesten. Ennyi pénzből nem fogsz munka nélkül eléldegélni. Pont arra lesz elég, hogy elkezdd az életed vagy kimássz a rossz pénzügyi döntések gödréből.

csincsilla72 2016.12.07. 19:46:41

@igri8: "erre a naplopora fognak elvakultan szavazni a nok, akik mindezt nem hajlandoak meghallani - csak mert valaki kitalalta, hogy jol nez ki (nem) es jajdenormalis (nem)"

pénznyeremény = naplopás, külsejének bírálása (nekem sem az esetem, csak szólok), csak így első körben

Rémület 2016.12.07. 19:49:49

Amúgy Dávidnak van munkahelye, nem? Volt valami riport a főnökével. Vagy keverem valakivel?

Sanda.Ipse 2016.12.07. 19:50:11

@csincsilla72: ne nekem címezd, ha lehet, lécci!!! Ugyanis én nem vagyok a villában, tehát ne engem minősíts, ha lehet, hogy nekem mi érné meg. Ne aggódj, Dávid majd keres és talál újabb és újabb műsorokat, ahol valami potya leesik. Nekem a fajtája minden, csak nem az a "szemes", akinek áll a világ. Egy jó képességekkel megáldott fiatal pasi, aki a legjobb úton van, hogy jól elcsessze az életét.
De mivel erről más a felfogásunk, részemről a meddő vitát lezártam.

igri8 2016.12.07. 19:54:51

@csincsilla72: nem a penznyeremeny a naplopas, hanem, hogy kizarolag ezzel kivan barmifele bevetelhez jutni, es a legtobben majd azert szavaznak ra, mert kulsoleg tetszik nekik, es egyaltalan egy pillanatig el sem gondolkoztak azon, hogy David nem kulonb a tobbinel - egyaltalan nem is ertem miert vetted magadra - na de ennyi irogatast nem er ez a dolog, amugyis jo ejszakat :)

úgymond olvasó mmkk 2016.12.07. 19:56:13

@Sanda.Ipse: ki tudja, lehet nem is ők vannak a villában, hanem mi

ezneménvagyok 2016.12.07. 19:59:46

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): Ha rám teszed a jeled, megeszem az összes sonkádat :-)

úgymond olvasó mmkk 2016.12.07. 20:00:20

@Sanda.Ipse: nekem is.. csak a napi löevöél hiányzik

ezneménvagyok 2016.12.07. 20:00:44

@Sanda.Ipse: Épp a minap emlegettem valakinek,hogy a régi szériáknál hetekkel a vége előtt már marták egymást a népek. Nem mintha hiányzott volna... :-)

csincsilla72 2016.12.07. 20:00:50

@igri8: Érv nincs, vita lezárva, értem.:-) Nem vettem én magamra semmit, beszélgetünk.
Tudomásom szerint van munkahelye. Ha megnyeri, kifizeti az adósságait és visszatér az életéhez. Ennyi.
Jó éjszakát:-)

úgymond olvasó mmkk 2016.12.07. 20:01:12

@ezneménvagyok: nem lajongok a sonkáért, viheted! :)))))

csincsilla72 2016.12.07. 20:02:16

@Sanda.Ipse: Részemről is lezárva. Béke.

ficekence 2016.12.07. 20:11:25

@ezneménvagyok: Azért egy párszor már kockáztatott a játék során.

ezneménvagyok 2016.12.07. 20:15:26

@ficekence: Bocsi, nem látom, hogy ezt mire írtad. A Dávid vs Vivi-téma?

Sanda.Ipse 2016.12.07. 20:17:52

@ezneménvagyok: Én senkit nem akarok tépni, időnként engem tépegetnek.:)
Dávid szellemi képességeiről jó a véleményem, éppen azért nem értem, hogy miért kallódik ahelyett, hogy tanulna és munkateljesítménnyel érné el a céljait az életben. Ő éppen nem az, akinek segédmunkásként kéne güriznie 3 műszakban.
De, ha már úgy döntött, hogy bemegy egy ilyen műsorba, akkor tegye oda magát és ne csak tujuljon több, mint 3 hónapig a látens öribarijával. Ne arra a teljesítményre legyen büszke, hogy ő reszelte a legtöbb répát a haverja lába között.
Komolyan felröhögtem. Az első eset volt, hogy szórakoztatott.

ezneménvagyok 2016.12.07. 20:18:04

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): Nemtom. A sonka nem érdekel, de hogy nem szereted a Gyűrűk urát... az szíven ütött. Kell egy kis idő, hogy átgondoljam, mit is érzek... :-DDD

csincsilla72 2016.12.07. 20:18:18

@Rémület: Azért arra kíváncsi vagyok, hogy a kétségkívül intelligens Zsóti esetében miért nem gond, hogy egy trash realityben akarja összeszedni a kezdőtőkét. Mert esze ugye neki is van, boldogulna ő is máshogy.
No mindegy.

úgymond olvasó mmkk 2016.12.07. 20:22:45

@ezneménvagyok: hát.. jó.. rossz vagyok, de használható
:DDDDD

ezneménvagyok 2016.12.07. 20:26:02

@csincsilla72: Zsóti kezdettől csinálta a műsort, meg egyébként úgy ment be, ha nem csalódom, mintha a sóbizniszben akarna valamit elérni. Arra ez egy jó lehetőség, és amíg el nem cseszte, addig építgette is rendesen ezt a dolgot. Talán el is ér vele valamit. Dávidnál ilyesmiről nem volt szó, nem is csinálta a műsort, vagy legalábbis nem láttunk semmi ilyesmit tőle. Szerintem ő kezdettől ezt az észrevétlen vonalat akarta nyomni, ami nem rossz taktika, sokan győztek már így. Ezzel sincs baj.

ezneménvagyok 2016.12.07. 20:30:17

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): ... ha legalább látnám, hogy tenni akarsz ezért a dologért valamit... mondjuk megnézhetnéd mind a három részt, és írhatnál belőle egy esszét "Házasságellenesség és hímsovinizmus A Gyűrűk ura világában" címmel... :-DDD

Sanda.Ipse 2016.12.07. 20:30:22

@csincsilla72: nem szeretek már kipotyogott játékosokkal foglalkozni, mert tovább nem érdekel a személyük. De megválaszolom neked. Mert a nevelőotthonokra nem az a jellemző, hogy onnan egyenes út vezet a felsőoktatásba. Egy apával, aki le sem szarta, egy alkoholista, mentális problémákkal küzdő anyával, aki már meghalt, ő abszolút hendikeppel indult a nagybetűs életbe. Neki ez egy valós ugródeszka lehetett volna. Amellett nem féltem, jóeszű pasi, aki ha tanul még sokra viheti. Remélem, hogy nem celebségből akar majd megélni.

úgymond olvasó mmkk 2016.12.07. 20:31:02

mivel kárszeghynek senki sem szurkol, úgy döntöttem, őt fogom támogatni

antonov 2016.12.07. 20:31:26

vivi semmiképpen ne nyerje, 2 nap alatt cseszné el a pénzt faszságokra..

ezneménvagyok 2016.12.07. 20:36:21

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): "három része van?!"
:-DDDDDDDDDDDDDDDD
Bearanyoztad a napom :-D

úgymond olvasó mmkk 2016.12.07. 20:38:53

@ezneménvagyok: nem tudtam, hogy Csollány Szilveszter Koppány sorsára jutott :o :DDDDDDD

ezneménvagyok 2016.12.07. 20:43:52

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): (sóhajt) Feladom. Nem vagyok olyan tökéletes, mint TNT Diszkréció... :-DDDD

Mók_Ica 2016.12.07. 20:48:34

hali mindenki :))) hazaértem .... van forró tea, ki kér? olvasom a posztot....

úgymond olvasó mmkk 2016.12.07. 20:48:59

@ezneménvagyok: ... nem szeretem a tökéletes embereket :)

BAZINGA2 2016.12.07. 20:49:37

@Rémület:
Igen, jól emlékszel! Dávidnak van munkahelye : logisztikai koordinátor.
Krisztiánnak is van : csoportvezető.
Gina : tanuló...
Vivi .... és ....Soma : munkanélküli.
Nem írok hozzászólást, nincs kedvem vitázni. Csak olvasok. Szép estét mindenkinek!

csincsilla72 2016.12.07. 20:49:52

@ezneménvagyok: Szerintem sincs ezzel baj. Ez egy játék. Akit beválogattak, olyan taktikával játszik, amilyennel akar. Ha tujul, akkor kevesebb lesz a konfliktusa, megússza a párbajokat, de adott esetben gyorsan kiszavazza a nagyérdemű. Ha előtérbe tolja magát, akkor sokat lesz képernyőn, de olyan oldala is előjöhet, ami konfliktust szül és a nézőkkel sem szeretteti meg magát, úgyhogy ezért fog repülni. Személyiségfüggő, hogy ki mit játszik benn, aztán ez vagy tetszik nekünk, vagy nem.
@Sanda.Ipse: Tehát Zsoltinak "járhat" a potyapénz, Dávidnak nem. Egy normális családban is lehet valakinek beteg, visszahúzódó, komplexusokkal teli gyerekkora, tele sérelemmel, csak éppen nem tudunk róla.
Zsolti egy nagyon értékes és kreatív ember, de nem azért, mert szar gyerekkora volt. Az ugyanis sem értékesebbé, sem érdekesebbé nem teszi. Ez nem lehet mindig érv, nem lehet folyamatosan pozitívan diszkriminálni. Elhiszem, hogy mások a lehetőségei, mint Dávidnak vagy Somának, az élet sajnos nem fair. Lehet mondani, hogy Zsolti jobban megérdemelte volna, de ennek ne a gyermekkoruk és a családi hátterük legyen már az indoka.

ezneménvagyok 2016.12.07. 20:50:20

@Mók_Ica: Légyszi tegyél félre egy csészével hűlni, a vendégekkel foglalkozom... :-D

úgymond olvasó mmkk 2016.12.07. 20:51:56

szerintem egyik sem érdemli meg a pénzt.

@Mók_Ica: én kérek :))))

Mók_Ica 2016.12.07. 20:52:24

@ezneménvagyok: talán a vendégek is kérnek.... jól esik ilyen hidegben :)))))

Mók_Ica 2016.12.07. 20:53:50

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): óóó... ezt már tisztáztuk.... a hv írók + mi kommentlakók érdemeljük meg és kész :))) (vagy rosszul emlékszem? :o )

küldöm.... gyorsan nyisd és csukd az ablakot.... kezd k hideg lenni odakinn..... pffff

úgymond olvasó mmkk 2016.12.07. 20:56:50

@ezneménvagyok: hogyne :)

@Mók_Ica: jól emlékszel, a hogyvolt íróinak adnám az összeset. :))) déltől négyig terepen voltam, szétfagytam ma, brrr, gondolni sem akarok rá. köszönöm :)

ezneménvagyok 2016.12.07. 20:59:28

@Mók_Ica: Ne dőlj be neki, csak meg akarja úszni a leckét :-D
@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): Nyomás, vár a házifeladat! :-DDD

2016.12.07. 21:01:29

@Sanda.Ipse: @csincsilla72: hajraaaaa zsooooti!

(illetve)

csincsilla72 2016.12.07. 21:02:28

@Biriksz_Krokiksz!: Nem, Kroki, neked: hajrá vyvy:-)

2016.12.07. 21:03:31

@csincsilla72: ja tenyleg, elrontottam :))))))))

ezneménvagyok 2016.12.07. 21:03:52

@Biriksz_Krokiksz!: Legközelebb írd fel a tenyeredbe a nevet... ;-)

2016.12.07. 21:05:52

@ezneménvagyok: tukorbol homlokra yvyv lett, de igy hagyom!

2016.12.07. 21:06:44

@ezneménvagyok: moki teafilterere irom, wáháhá!

ezneménvagyok 2016.12.07. 21:08:18

@Biriksz_Krokiksz!: Írj még egy v-t az elejére, akkor mindegy merről olvasod! :-)

2016.12.07. 21:08:28

lsz feltetlenul kommenteljetek, h ki lett a kihivott, mer' ma nemtom latni.
köszikék!

2016.12.07. 21:09:22

@ezneménvagyok: akkor kifutok a margobol :/

Bianka_M. 2016.12.07. 21:10:12

Nem találtam a mai posztot és elkaptam tőletek a betegséget. Sziasztok.

Mók_Ica 2016.12.07. 21:12:47

@Biriksz_Krokiksz!: szeva Kroki :))) küldöm, használhatod :)))) mmkk megírjuk kit választott dávid :)))

@Bianka_M.: megfáztál vagy megtámadott a hányós, fos....? igyál teát, kérsz? :))))

2016.12.07. 21:14:54

@Bianka_M.: bocsykah! es jobbulast!

ezneménvagyok 2016.12.07. 21:17:00

Hányós fos...?! Ki ivott bele a teámba?!!! :-D

Mók_Ica 2016.12.07. 21:18:59

@ezneménvagyok: röhögök (tudom, ez nem vicces.... pedig de..:)))) )
miután lenyomtam a küldés gombot, jöttem rá, hogy kicsit félreérthető ez a rövidítés.... höhöhöhöhö lemaradt az -ós.....

Bianka_M. 2016.12.07. 21:24:27

@Mók_Ica: torokfájás+láz. Köszi a teát, lusta vagyok csinálni magamnak

Bianka_M. 2016.12.07. 21:25:30

@Biriksz_Krokiksz!: nem baj, nem biztos, hogy tőled van. Köszi :)

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.12.07. 21:26:07

@Mók_Ica: szia Móki, szia Biri, többiek. ezen a hányós foson felrohogtem:):)
hajrá bicikli! de az az igazság hogy Bárki is kezd följönni nálam.

ezneménvagyok 2016.12.07. 21:26:51

@Bianka_M.: Szegény... egész nap a posztot kerested kint a zimankóban, nem csoda... :-)

Bianka_M. 2016.12.07. 21:28:54

@Mók_Ica: a hányós fosoktól mindig távol tartom magam :)) (ezen különben felröhögtem és eszembe jutott vivi amikor annyira túráztatta magát h rókázni kezdett)

2016.12.07. 21:29:28

@Cseszlovák Gyurmafilm: bicikli is tujul! maradok vyvnel :)))

Bianka_M. 2016.12.07. 21:30:16

@ezneménvagyok: az semmi, ráadásul meg sem találtam. Nem könnyű ma nekem lenni :)

kamilla123 2016.12.07. 21:31:48

Azt néztem, h Dávid kampányfilmjében, amit az ágyacskájában forgatott, végig ott volt a háttérben, a feje mellett a légfrissítő :)

ezneménvagyok 2016.12.07. 21:32:11

@Biriksz_Krokiksz!: Nem csoda, senki nem akarja tologatni. Mármint a bici... vagyis... mindegy. :-D

ezneménvagyok 2016.12.07. 21:33:49

Rókázásról jut eszembe, megyek és behúzom a konténert. Addig se tüsszögtök a nyakamba... :-D

Mók_Ica 2016.12.07. 21:34:08

@Cseszlovák Gyurmafilm: ettél Bárkit????? höhöhöhö (ha már hányós... )
örülök, hogy jót mulattatok a hányós foson :)))) @Bianka_M.: ezt én nem is láttam .... de kár....
teát küldöm (__)> ha elfogyott, csinálok frisset :))))

(a háttérben kedvenc sorozatomból az egyik kedvenc részem.... :)))) Ivy, maga ritka intelligens!)

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.12.07. 21:35:01

@Biriksz_Krokiksz!: lehet h tujul, de önmaga maradt végig, és az iskolahéten toronymagasan a tobbiek felett teljesített. nálam ott nőtt nagyot. :)))

Mók_Ica 2016.12.07. 21:35:45

@kamilla123: azt láttad, hogy milyen mocskos az az ágy?? az ágynemű, a párna.... gondolom ezért kell a légfrissítő.... meg fingszag ellen :))))

@ezneménvagyok: köszi a segítséget drágám :)))) :*

ezneménvagyok 2016.12.07. 21:37:28

@Cseszlovák Gyurmafilm: Mondanám, hogy nem erre gondoltam, de nekem itt már azt se hiszik el, amit kérdezek... :-D

úgymond olvasó mmkk 2016.12.07. 21:38:38

én nem tudom, mit esznek a nők Orlando Bloom-on

Mók_Ica 2016.12.07. 21:38:44

@Cseszlovák Gyurmafilm: kicsit hajtották is..... áramot termeltek vele.... :))))

ezneménvagyok 2016.12.07. 21:39:18

Várjatok, átfutom a gyerek háziját...

Mók_Ica 2016.12.07. 21:39:21

@Cseszlovák Gyurmafilm: jjááááááááááááááááááááááájjjjj XDDDD

Mók_Ica 2016.12.07. 21:41:13

@Cseszlovák Gyurmafilm: veszett lelkek, veszett lelkek :)))) ma az 1 nap a szabadban van :)))
@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): igen :))))

@ezneménvagyok: óóóó :))))

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.12.07. 21:41:45

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): nande hogy a csengetett mylordot szereted az kicsit enyhíti a fájdalmamat a LOTR miatt. ⌒.⌒

úgymond olvasó mmkk 2016.12.07. 21:43:01

@Cseszlovák Gyurmafilm: hogyne szeretném :)))

@Mók_Ica: közeleg a maraton ideje.. már 2 hónapja tervezem, de mindig közbejön valami :(

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.12.07. 21:45:03

@Mók_Ica: annyiszor még nem láttam hogy részre pontosan tudjam, de nagy favoritunk. Mi van ide írva érsek úr? >paráználkodó< -nagyon népszerű bűn :))))))))))

ezneménvagyok 2016.12.07. 21:45:12

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): Ügyes vagy, kapsz a tea mellé sütit is :-)
(Ez nagyon jó lett, kedvem lenne ellopni. Már bánom, hogy odaadtam az ötletet :-DDDDD )

ezneménvagyok 2016.12.07. 21:50:15

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): Nem, ez mostmár a tiéd. Majdnem mindent beleírtál, ami nekem eszembe jutott. Meg sokat is, ami eszembe se jutott volna. :-D

úgymond olvasó mmkk 2016.12.07. 21:51:42

@ezneménvagyok: még igazán bele sem lendültem :)

@Mók_Ica: ah, egy részt sem tudok egyben megnézni, mert mindig van valami, ami félbeszakít, úgy meg nem szeretem nézni

ezneménvagyok 2016.12.07. 21:53:10

@Mók_Ica: Hagyd már, A Gyűrűk ura vacak három része miatt is nyafizott... :-D

ezneménvagyok 2016.12.07. 21:54:44

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): Ja, feltűnt, hogy nagyon gyorsan kivégezted... erre mondják az iskolában, hogy messze a tiéd lett a legjobb, fiam, de tőled többet vártam volna :-D

úgymond olvasó mmkk 2016.12.07. 21:55:11

@ezneménvagyok: a gyűrűk urában van orlando bloom. a csengetett, mylord?-ban nincs. alapvető különbség!

kamilla123 2016.12.07. 21:55:25

@Mók_Ica: én ez utóbbira tippeltem :) ás ezért volt cuki,h benne volt a filmjében (nyilván nem tudatosan :), mert ez a fingás már olyan Dávid védjegy.

úgymond olvasó mmkk 2016.12.07. 21:56:03

@ezneménvagyok: közvetlenül munka után jobban pörög az agyam. megkapod majd ecccercsak a hosszabb verziót :D

Mók_Ica 2016.12.07. 21:56:15

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): van viszont mr 12trees :))) bár olyan a felépítése, mint egy téglabudié :)))))

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.12.07. 21:57:35

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): én a Bleach-el voltam így (coming out szeretem az animéket. a túl beteg öncélúan erőszakosakat nem bírom) de amúgy fan vagyok. szóval a bleach 366 részes. e d d i g. de közben felujítotam az otthonunkat kicsit megakasztott pedig tudtam hogy nem fogja magát megnézni. :)

úgymond olvasó mmkk 2016.12.07. 21:57:54

na további jó szórakozást a tetemre híváshoz és az öfihez.
hajrá Kárszeghy gróf! (a nevét akkor sem vagyok hajlandó leírni, nemnemnem)
jó éjt

úgymond olvasó mmkk 2016.12.07. 22:00:00

@Mók_Ica: inkább ő, mint orlando :))))))

@Cseszlovák Gyurmafilm: 366? meg ne tudják a brazil szappanoperák forgatókönyvírói, mert megírják 400 részesre a Máricsujt, aztán heverő kolléga nézheti élete végéig :)))))))))))) (az animék jók, tinédzserkorom hajnalán néztem 1-2t, aztán felfedeztem magamnak a fiúbandákat)

Bianka_M. 2016.12.07. 22:01:25

@Mók_Ica: köszönöm :)))
Mi kedvenc sorozat? :)

kamilla123 2016.12.07. 22:02:22

jaj, nem működnek a stream-ek :( öti?

Mók_Ica 2016.12.07. 22:02:42

@kamilla123: biztos :))) (bár az ágy is piszkosnak tűnik... )

@Bianka_M.: csengetett mylord :)))

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.12.07. 22:04:04

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): De miért zavar hogy Orlando Bloomot sok nő szereti? Am szerintem is díszfasz. Hollywood vv dávidja :)

kamilla123 2016.12.07. 22:04:26

megoldódott :) köszi :)

Mók_Ica 2016.12.07. 22:04:32

@tvbuzi: szia :)))

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): taliztunk vele júniusban.... :))) már öreg.... szóval inkább orlando ;))))

Bianka_M. 2016.12.07. 22:05:08

Nem látom, hogy mit beszélnek.

Bianka_M. 2016.12.07. 22:06:28

A mikulás a nem illatos topánkálba ia tesz ajit?

ezneménvagyok 2016.12.07. 22:06:29

@Bianka_M.: De hallani azért hallod? :-)

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.12.07. 22:06:46

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): :D fiatalság bolondság. indavideo Noragami. vigyázz mert felkérdezem (rendesen, szájjal) nem hosszú, jo karakterek, helyenként nagyon vicces, tetszik.

ezneménvagyok 2016.12.07. 22:07:25

@Bianka_M.: Igen. Föléguggol, és tesz... :-D

tvbuzi 2016.12.07. 22:07:41

A krampusz nem szexi:(

kamilla123 2016.12.07. 22:07:44

Ki ez a ronda nyanya? szegény lakók!

Mók_Ica 2016.12.07. 22:07:54

amióta velem alszol, még nem is volt reggeli merevedésed - vivi somának.... höhöhöhööö :)))))

no, itt a krampusznéni.... mikulás már nem is jár nekik.... énekelnek..... sírok..... :))))))))) na, itt a mikulás is.... jóvan megnyugoTTam :))))

kamilla123 2016.12.07. 22:08:49

miért ilyen gagyi krampuszt és mikut küldtek? nem volt pénze a reteknek öreg bácsira és szexi krampuszra?

Bianka_M. 2016.12.07. 22:09:15

@ezneménvagyok: hja, úgy könnyű. Főleg ha hányós fos.

MacákékIcukája 2016.12.07. 22:09:22

Joestet gyerekek, becsuljuk meg ezt az utolso par napot amit meg egyutt tolthetunk, mer' utana megint szetszeled a tarsasag

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.12.07. 22:09:24

@ezneménvagyok: Mituátbáti hotta! És kisfiút vártak vagy kislányt? -Ie! Tinnátát!

Mirocska 2016.12.07. 22:09:27

Sziasztok!
Egy újabb szürreális jelenet! Dávid ül a Mikulás bácsi ölében! :)

Mók_Ica 2016.12.07. 22:09:37

@ezneménvagyok: elképzeltem..... illik Gyurma kolléga videójához... :))))))))))))))))

@tvbuzi: cuki a mikid :))))

wazzzzze.... a mikulás ölébe ülnek..... sírok XDDDDD

ezneménvagyok 2016.12.07. 22:09:46

@Mók_Ica: Szegény kiskölök... már én is sajnálom :-D

naezjó... 2016.12.07. 22:09:54

Na, nem gondoltam volna, hogy valaha is arra szavazok, hogy Győzikét lássam, de most megtörtént.

Bianka_M. 2016.12.07. 22:09:55

@tvbuzi: nem egy irina hogyishíjják :))

tvbuzi 2016.12.07. 22:10:01

@Mirocska: mindjárt ott ül Kárszeghy

unicorn11 2016.12.07. 22:10:44

Elment a stram:( valakinek mukodo?

Bianka_M. 2016.12.07. 22:11:04

@tvbuzi: azt nem látom. Amikor suttognak és feliratozzák. Találják már fel a gazdihoz menő szemüveget.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.12.07. 22:11:28

@MacákékIcukája: jáj má csaje ne legyél ilyen negatív, én pl maradok.

Mók_Ica 2016.12.07. 22:12:35

@ezneménvagyok: hááááááát erre csak azt tudom mondani, hogy házhoz ment..... tudja milyen vivi, mégis vele alszik.... :)))))

@naezjó?: neeeeeeeeeeeeeee.... mezítláb????????????

Bianka_M. 2016.12.07. 22:12:41

Ki lehet a mikulás? Valaki leránthatná a szakállát.

naezjó... 2016.12.07. 22:13:11

@Mók_Ica: miért? ha szavazol, kire a napi kérdésnél?

Mók_Ica 2016.12.07. 22:13:49

@MacákékIcukája: csak nem hagyjuk :)))) vagy te lelépsz?? :)))

Mirocska 2016.12.07. 22:14:21

Milyenek már! Egymást mószerolják a Mikulás bácsinak! :))

MacákékIcukája 2016.12.07. 22:14:42

@Mók_Ica: hat hova kommentelnék? :( A VV best of is lesz hogyvoltozva?

pomac 2016.12.07. 22:14:46

soma nem vagy vicces , inkább ne is erőltesd,,,

Mirocska 2016.12.07. 22:15:02

Nem telik piros zacsira?

MacákékIcukája 2016.12.07. 22:15:26

@Mók_Ica: stream-em sem tuti h lesz, lehet az illeto aki mukodteti le fogja kapcsolni :(

Mók_Ica 2016.12.07. 22:15:46

@naezjó?: ja, hogy arra írtad :)))) aszittem a mikulásra :))))

télleg, kaptak egyáltalán ajit, nem láttam.... :))) hohohohohoooooooooooooooo

MacákékIcukája 2016.12.07. 22:15:52

@Cseszlovák Gyurmafilm: szolok a telaponak h adjon neked is virgacsot

Mók_Ica 2016.12.07. 22:16:56

@MacákékIcukája: az utolsó posztcsinál tudunk kommentelni....

kiaza natika???

Bianka_M. 2016.12.07. 22:17:07

Vivi most kinek bőgicsél?

MacákékIcukája 2016.12.07. 22:17:15

Krampusznéni kepeszt azzal a szarral :D

ezneménvagyok 2016.12.07. 22:17:30

@MacákékIcukája: Késő, az egész készletet én kaptam tőle, beeeee...! :-D

Bianka_M. 2016.12.07. 22:17:51

Soma milyen jó unoka.

Mók_Ica 2016.12.07. 22:18:04

soma, a barnítókrémtől igazi hányós fos színű .... :))))

Mirocska 2016.12.07. 22:18:06

@Mók_Ica: kifelé menet dobott egy kis csokit még narancsot egy átlátszó nylon zacskóban a cipőjükbe
Elég prosztó egy Miki volt ez... :))))

MacákékIcukája 2016.12.07. 22:18:36

@Mók_Ica: igaz :) csak stream-em legyen... akarok best of-ot es Knap urat nezni

@ezneménvagyok: ez valahogy nem lep meg!

ezneménvagyok 2016.12.07. 22:19:14

@Mirocska: Csak szólok, hogy ebben a szövegkörnyezetben ez áthallásos volt :-DDD

Mirocska 2016.12.07. 22:19:33

@tvbuzi: akkor biztos te vagy a Mikulás! :))))

Mók_Ica 2016.12.07. 22:19:36

boldog mikulást kívánok - by dzsina..... ez mi???????????????? én nem kívántam még sosem ilyet.... ezt így kell?????????? höhöhöhöhö

ezneménvagyok 2016.12.07. 22:20:03

@MacákékIcukája: Jujjjjezcsúnyavót. Mindjárt átküldök belőle :-D

naezjó... 2016.12.07. 22:20:45

Dávidhoz ki megy be?

MacákékIcukája 2016.12.07. 22:20:53

@ezneménvagyok: nemköll, te akartad az összeset! :D

Mók_Ica 2016.12.07. 22:21:02

@Mirocska: köcsög miki? :)))))

@MacákékIcukája: vvKnap lávcsi :))))

ezneménvagyok 2016.12.07. 22:21:09

@Mók_Ica: Persze! Ha a Mikulás boldog, az mindenkinek csak jó... :-DDD

kamilla123 2016.12.07. 22:21:13

@Mirocska: az egész iszonyat minimál. Ez a csomag basszus!!! mintha egy kiflis zacskóba b--k volna bele a dolgokat. gagyi retek

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.12.07. 22:21:31

elvtársak kidőltem jóéjt!

Mók_Ica 2016.12.07. 22:21:42

@naezjó?: a hugicája... mingyá látjuk is :)))

MacákékIcukája 2016.12.07. 22:21:47

@naezjó?: a huga

@Mók_Ica: ma varja a nepeket facebookon kommentelni a kihivasrol

ezneménvagyok 2016.12.07. 22:22:02

@MacákékIcukája: Akarta a fene, csak elérdemeltem előletek :-D

Mók_Ica 2016.12.07. 22:23:04

@ezneménvagyok: dzsina boldoggá tette?? :)))

@kamilla123: tényleg tescogazdaságos volt.....

@Cseszlovák Gyurmafilm: jó éjt :)))

ibizaiporszivo 2016.12.07. 22:23:23

Mici stabil, mint a forint

ezneménvagyok 2016.12.07. 22:24:27

@Mók_Ica: Hát, azt én már nem tudom, hogyvót... :-)

Mók_Ica 2016.12.07. 22:24:43

@naezjó?: szép kislány, hamarosan láthatod :)))

@MacákékIcukája: megnézem :)))

Mók_Ica 2016.12.07. 22:26:24

@ezneménvagyok: nem láttad, mert nem nézed.... dzsina az ölébe ült :))))

vivike zsótival/ról álmodott szexuálisat.... majd nézzétek soma fejét hogy röhög rajta....

MacákékIcukája 2016.12.07. 22:26:27

@Cseszlovák Gyurmafilm: helyes :))))

Ma megneztem a Terminator 2-ot <3

naezjó... 2016.12.07. 22:28:02

@Mók_Ica: ja, aranyosaknak tűntek. Remélem ilyen megható lesz a Vivi-Győzi találka is :D

MacákékIcukája 2016.12.07. 22:28:04

@Mók_Ica: tok jo lenne ha bent toltene az utolso par napot

Brandy9 2016.12.07. 22:28:32

@kamilla123: tényleg szánalom h csak ennyire futotta, paraszt egy miku volt ez :D

MacákékIcukája 2016.12.07. 22:28:36

Jaj a kva anyjat ennek a demiert reklamnak

Bianka_M. 2016.12.07. 22:29:37

Lefagyott a telefonom. Nem lehet kikapcsolni sem. Van tippetek, hogy mit lehet vele csinálni?

ezneménvagyok 2016.12.07. 22:31:05

@Bianka_M.: Volna, de akkor nem lesz telefonod... :-D
(Vedd ki az aksit.)

Mók_Ica 2016.12.07. 22:32:00

@Bianka_M.: szedd szét, akksi ki.... aztán újra össze....

MacákékIcukája 2016.12.07. 22:32:18

@ezneménvagyok: ezert a hsz-ert jar meg egy virgacs!

ezneménvagyok 2016.12.07. 22:32:41

@Mók_Ica: Embör megelőzni asszony... :-D

ezneménvagyok 2016.12.07. 22:33:19

@MacákékIcukája: Melyikért? (Hogy tanuljak belőle.) :-)

Mók_Ica 2016.12.07. 22:33:24

@naezjó?: vivi-győzi.... megható :)))) inkább vicces lenne :)))

@MacákékIcukája: mivel ennyire tesco gazdaságos ez a vv8, egyáltalán bemennek régiek szted?

ibizaiporszivo 2016.12.07. 22:34:08

@MacákékIcukája: reméljük a tüdőráktól köhög, nem a huruttól :DDDDD

Mók_Ica 2016.12.07. 22:34:18

@ezneménvagyok: gyorsabb voltál :)))) ügyes :)))

MacákékIcukája 2016.12.07. 22:34:39

@ezneménvagyok: az akksisert :D

@Mók_Ica: valszeg nem mert latogatok mennek... bar talan az utolso ket napban igen, ki tudja

Mók_Ica 2016.12.07. 22:35:23

@ibizaiporszivo: naaa.... szegény gyerek.... idegesítő, de az rohaggyon meg, aki kitalálta....

MacákékIcukája 2016.12.07. 22:35:42

@ibizaiporszivo: degonosz :D inkabb peklapatot kapjon, ne tudorakot

tvbuzi 2016.12.07. 22:35:51

@Bianka_M.: milyen telefon? akksi kivehető?

naezjó... 2016.12.07. 22:36:10

Vivien, remélem téged visz, és valóban megmérettetsz. Egy jó 80-20%-al. Bár nem hiszem, hogy így lesz, pedig lehetne.

Bianka_M. 2016.12.07. 22:36:44

@naezjó?: most addig szadiztam, hogy tök sötét a kijelző és középen forog az a kis hülye karika. Már percek óta.

Mók_Ica 2016.12.07. 22:36:46

@MacákékIcukája: még van esély.... :))))

@Bianka_M.: akkor hagyd pihenni..... földhöz ne vágd :))))

tvbuzi 2016.12.07. 22:37:07

@Bianka_M.: ájfonom még nem volt. ha nyomod a kikapcsolót fél percig?

MacákékIcukája 2016.12.07. 22:37:12

Bencus ma vezet utoljara vv-t :( legkozelebb csak a finaleban lesz :(

Bianka_M. 2016.12.07. 22:37:32

@tvbuzi: nem lehet kivenni. Most baj van.

Mók_Ica 2016.12.07. 22:38:10

@naezjó?: 90-10?? :))) persze dávid a 90.... félreértések elkerülése végett :))))

vivi uncsi most.... pfff

kamilla123 2016.12.07. 22:38:11

Dávid nagyon értelmesen beszél Vivivel, most nagyon szimpatikus!! és olyan higgadtan beszél. Hát most nagyon nagyot nőtt a szememben!! óriási plusz

Bianka_M. 2016.12.07. 22:38:17

@tvbuzi: semmi, csak a bigyó forog rajta. Hümm.

Mók_Ica 2016.12.07. 22:39:01

@MacákékIcukája: a fináléban egyedül lesz? vagy ketten lesznek ancsával?

Mók_Ica 2016.12.07. 22:40:08

milyen cuki a hugica :))))

Bianka_M. 2016.12.07. 22:40:22

@MacákékIcukája: akkor ancsát kapjuk több napig??? Nemááár.

ezneménvagyok 2016.12.07. 22:40:41

@Bianka_M.: Ha forog rajta, akkor szerintem nincs lefagyva. Várj vele. Míg lemerül :-D (Nem)

naezjó... 2016.12.07. 22:41:31

@Bianka_M.: eddig terjedt a távgyógyító képességem :)
@Mók_Ica: ekg :D

Mók_Ica 2016.12.07. 22:41:52

mingyá rácuppanak a srácok dominkára..... soma a tekintetével majdnem felfalta :))))

ezneménvagyok 2016.12.07. 22:43:09

@Mók_Ica: Ha Vivi ezt kiszúrja, Somának soha többé nem lesz reggeli erekciója... :-DDD

Mók_Ica 2016.12.07. 22:43:34

vivike.... neeeeeeeee..... inkább rajzolj.....

ibizaiporszivo 2016.12.07. 22:43:45

Vivi mentorházig mehetne ezzel a produkcióval

MacákékIcukája 2016.12.07. 22:43:48

@ezneménvagyok: Somanak annyi, Evet is biztos argus szemmel figyeli :D

tvbuzi 2016.12.07. 22:44:09

Cuki volt a kiscsaj

naezjó... 2016.12.07. 22:44:14

A Dávid-klán system error az Rtl részéről, átcsúsztak valahogy a debil rostán.

nicu71 2016.12.07. 22:44:29

jaj de aranyosak már :)

ezneménvagyok 2016.12.07. 22:45:05

@MacákékIcukája: Na, arra nem is gondoltam. Meg a férfirokonokra, miskárolós szamurájkarddal... :-D

Mók_Ica 2016.12.07. 22:45:43

@ezneménvagyok: életében soha, mert nem lesz mivel XDDDD

@MacákékIcukája: milyen keveset mutattak belőle :(((

no, beszélgetnek a szexről...... mi másról???

naezjó... 2016.12.07. 22:46:03

Éééééés most mindenki szavazza meg Vivinek
GYŐZIKÉT. :D

MacákékIcukája 2016.12.07. 22:46:23

Nekem miert nincs batyam :(

Mók_Ica 2016.12.07. 22:47:28

@MacákékIcukája: dávid kiéhezett... figyeled??? :))))

Bianka_M. 2016.12.07. 22:47:43

Most arról van szó, hogy mióta nem szexeltek?

MacákékIcukája 2016.12.07. 22:48:41

@Bianka_M.: megjavult?

@Mók_Ica: kesik a stream-em, kommentekkel mindig spoilereztek :D Krisz meg gerjed Davidra

Bianka_M. 2016.12.07. 22:49:40

@Mók_Ica: @MacákékIcukája: még nem, hiába nyomkodom. Most hagyom egy picit.

MacákékIcukája 2016.12.07. 22:50:14

@Mók_Ica: mingya megyek dontobe Davidunknak elsosegelyt nyujtani

Mók_Ica 2016.12.07. 22:50:25

@MacákékIcukája: jajjjj ne.... nem akarom látni.....

szexuális álmok..... most jön vivi álma.... szexuálisan.... zsótival.... pfffff

MacákékIcukája 2016.12.07. 22:51:45

@Mók_Ica: nem, mar megbeszeltuk h munkamegosztas lesz, hetente valtjuk egymast :D

Bianka_M. 2016.12.07. 22:52:00

Vivi már nagyon cifrázza :)

Mók_Ica 2016.12.07. 22:52:14

döngölés, töcskölés répázás..... mer' a szeretre vágynak höhöhöhöhööhö....

Mirocska 2016.12.07. 22:52:35

Krisztián most tök jó fej volt

MacákékIcukája 2016.12.07. 22:53:08

@Mók_Ica: Peni kezdi sztem mert en csak 18-an megyek haza :D

tvbuzi 2016.12.07. 22:53:09

Bence jól vezeti ezt a fos műsort

Mók_Ica 2016.12.07. 22:53:16

@Mirocska: igen... kap egy nagy piros pontot érte :)))

ezneménvagyok 2016.12.07. 22:53:25

@MacákékIcukája: Akkor csak szólok, hogy tegnap vett a Vaterán pincébe való vaságyat bilincsekkel-láncokkal. De szerintem csak véletlen egybeesés... :-DDD

Mók_Ica 2016.12.07. 22:54:10

@MacákékIcukája: ő oltja a tüzet :)))) ;))))

@tvbuzi: felüdülés vele nézni az öfit :)))

MacákékIcukája 2016.12.07. 22:54:39

@Mirocska: na en most ertem ehhez a reszhez, ez a csoportoleles tok cuki volt

naezjó... 2016.12.07. 22:55:26

@tvbuzi: jól, de Ancsa azért rátesz a kontraXtra.

tvbuzi 2016.12.07. 22:55:34

@Bianka_M.: finom volt a tegnapi süti?

ezneménvagyok 2016.12.07. 22:56:31

@MacákékIcukája: Senki! Nem árulkodok, mert az virgácsot ér! :-D

naezjó... 2016.12.07. 22:58:50

Az mi az a hétfői???? :D már ezért megérte!!!! :)

Bianka_M. 2016.12.07. 22:58:57

Na most megjavult a telefon. Be tudtam kapcsolni. Valami baj van vele, mert ha 30%-on van az akksi, akkor már máskor is pl. kikapcsolt. Pedig csak pár honapos. Rohad az alma.

MacákékIcukája 2016.12.07. 22:59:16

@ezneménvagyok: elveszem a virgacsaid es odaadom mind @Mók_Ica: -nak, hogy elfenekeljen vele

Bianka_M. 2016.12.07. 23:00:46

@tvbuzi: fincsi lett, ma azt ettem reggelire lattéval. De jó, hogy nem kaptál belőle mert mára beteg lettem, úgyhogy lehet, hogy bacit/vírust is tartalmaz. Majd a sterilből kapsz :)

MacákékIcukája 2016.12.07. 23:00:56

@naezjó?: annyira varom mar, bizti tok jo lesz

MacákékIcukája 2016.12.07. 23:01:46

@Bianka_M.: ahhh akkor elvileg meg garancialis, nem? Probald meg, hatha kicserelik

Mirocska 2016.12.07. 23:01:49

Ó, b+, Zsolti megint a villában!

Mók_Ica 2016.12.07. 23:02:47

@naezjó?: régi vv-k :))) szóval még hétfőn itt lehetünk...... zsóti nyert, ő megy be vivihez :(((

pénteken a párbaj után az első kiesőről szavazunk, az szombaton megy haza, vasárnap 3 döntős a szokásos módon lesz..... na végre, ezt is megtudtuk.... :))))

naezjó... 2016.12.07. 23:02:49

@MacákékIcukája: azok a fejek! :) Majka, Oki, Gyögyusz, Buci!

Bianka_M. 2016.12.07. 23:02:55

@MacákékIcukája: á, köszi de melóhelyen adták. Szóval ha meghal max. kicserélik.

Mók_Ica 2016.12.07. 23:03:56

@MacákékIcukája: sztem azt nem szereti..... de ha mégis kéri..... akkor ok :)))))

MacákékIcukája 2016.12.07. 23:04:56

@Mók_Ica: asszem minden nap lesz este 10-tol, elvileg ket heten keresztul (?)

@naezjó?: en a 4-5-os szeriat varom <3 elsot nem is lattam

@Bianka_M.: ja akkor nem erdemes idegeskedni miatta

Bianka_M. 2016.12.07. 23:04:59

Szerintetek kit hív ki Dév?

nicu71 2016.12.07. 23:05:30

@naezjó?: azt a pár másodpercet kibirjuk már ,közel a vég .:)

MacákékIcukája 2016.12.07. 23:05:32

@Mók_Ica: nem szeretni kell hanem elviselni :D

Bianka_M. 2016.12.07. 23:05:49

@MacákékIcukája: nem, csak addig nem érnek el, és amilyen gyorsak szoktak lenni ilyenkor... :))

Mók_Ica 2016.12.07. 23:06:24

@Bianka_M.: óóóóóó... ez a legjobb :)))) akkor mindenképp cseréltesd ki :))))

ezneménvagyok 2016.12.07. 23:06:30

@Bianka_M.: Ú, az de menő! Nálunk ájfon fejeseknek céges kocsi mellé járt. Én egy kosár galambot kaptam... :-(

pomac 2016.12.07. 23:06:58

@MacákékIcukája: minden hétfőn lesz ,nem tudom meddig ,de nem naponta :)

naezjó... 2016.12.07. 23:08:17

@MacákékIcukája: Pedig az első(k)nél még tényleg emberkísérlet attitűd volt, vagy csak én voltam fiatal és minden vicc új.
@Bianka_M.: rem. Vivit, és kb. el is dől szerintem a vége is. Max Soma keverhet be.

Mók_Ica 2016.12.07. 23:09:01

@ezneménvagyok: és egyet se küldtél nekem..... galambpostairigy vagy :))))

én azt szeretném, ha most vivit hívná ki dávid és szombaton dzsina menne haza....

Bianka_M. 2016.12.07. 23:09:09

@tvbuzi: az már tényleg nyami lesz, remélem :)
Szerintem is Vivi lesz, mindjárt kiderül.

nicu71 2016.12.07. 23:10:00

juj de kivi vagyok már a BÉLÁRA :)

MacákékIcukája 2016.12.07. 23:10:10

@naezjó?: en akkor a Bb-t neztem, masodik szeriatol alltam ra a VV-re :))) persze jopar arcot igy is ismerek a vv1-bol, meg nagyjabol tudom h milyen karakterek voltak :)

Mók_Ica 2016.12.07. 23:10:10

krisz bélától extázisba került :)))))))))))))

Bianka_M. 2016.12.07. 23:10:14

@ezneménvagyok: nekünk kénytelenek biztosítani gépjárművet is. A galamb az jó, az egyik leggyorsabb madár.

naezjó... 2016.12.07. 23:10:30

@nicu71: jaja, csak az arány. Vagy nincs humorérzék, vagy szeretik Vivit, vagy mindkettő, egyik se jó.
Holnap Krisz másik fele, Béla. A szabadságon lévő nyomozókat is behívták :D

pomac 2016.12.07. 23:10:51

@naezjó?: tök mindegy kit hív szombaton úgyis mi küldünk haza valakit :D

MacákékIcukája 2016.12.07. 23:11:41

Negyüjjézavarba Bencuska gyagyas

ezneménvagyok 2016.12.07. 23:11:51

@Bianka_M.: Ilyen időben az is lefagy :-D

Mirocska 2016.12.07. 23:12:17

@MacákékIcukája:
BB-t titokban néztük az irodában, tök ócska neten! Király volt! :))

Bianka_M. 2016.12.07. 23:12:28

@Mók_Ica: ja, majd ha még szórakozik itten velem. Csak a telócsere tök nagy macera, mindig vesznek el névjegyek, meg újra rá kell tölteni minden fost.

Bianka_M. 2016.12.07. 23:13:05

@naezjó?: mindjárt megmondja a frankót :)

Bianka_M. 2016.12.07. 23:14:06

@Mók_Ica: de még micitől sem lelkesedik ennyire. Durva :). De ki az a Béla???

Mók_Ica 2016.12.07. 23:15:20

@Bianka_M.: nem mentetted el felhőbe a beállításaidat? (én nem ájfónos vagyok, nem értek hozzá, csak hallottam.... :))) )

naezjó... 2016.12.07. 23:16:54

@Bianka_M.: egyszer visszahoztam egy teló-összeomlást, a névjegyzékben kb. 30 név van egy cégtől, a nevek elveszett, csak a cégnév maradt. Azóta is várom, hogy hívjanak :)

MacákékIcukája 2016.12.07. 23:17:44

Jajmá annyira izgulok Davidunkert

alsophila grahami 2016.12.07. 23:18:12

nna, csak befutottam én is a végére ;) kit visz vajon Dév? én továbbra is Somát tippelem, nekem Dév nem tűnik olyannak, aki nőt vinne ki, sztem nála ez presztizskérdés.... de lehet, hogy tévedek ;) bár, halkan jegyzem meg, hogy tegnap a felesleges negyedik ember kihullajtásának módját is jól tippeltem meg (hogy nem hármas párbaj lesz, hanem mi, nézők szavazunk a kiesőről, egyenes szavazással), szal.. ;P ;)

Bianka_M. 2016.12.07. 23:19:16

@Mók_Ica: alkalmazásokat nem lehet, azokkkal újra kell szívni. Meg minden levelezésen kb. 600 jelszó van.

Cimili 2016.12.07. 23:19:25

na már vagyok is. :)

naezjó... 2016.12.07. 23:21:10

Gyerünk Dávid!!! végre valaki elmondja Vivinek, hogy milyen!

Bianka_M. 2016.12.07. 23:21:19

@naezjó?: igen, az vicces tud lenni :). Nem. Nekem azt csinálta egy központi frissítés után, hogy a nevek maradtak telefonszám viszont csak kb. a felénél volt. Köszönjük Emese.

Cimili 2016.12.07. 23:21:55

Dév nagyon jól beszél vivinek/ről. Na mit mondtam, télleg vivit viszi.

pomac 2016.12.07. 23:22:12

húú ez jó alázós érv volt :DDD

naezjó... 2016.12.07. 23:22:40

Bazz Vivi, neked soha semmi nem hibád...

Bianka_M. 2016.12.07. 23:23:07

Vivi már most nem bírt magával. Kinek hiányzik Ati?

Mirocska 2016.12.07. 23:23:14

Vivi köpni-nyelni nem tudott.

tvbuzi 2016.12.07. 23:23:30

Kárszeghy elveszi Mircit :DDDDDD

naezjó... 2016.12.07. 23:24:47

@Bianka_M.: nekem Lóri. Ő látta volna előre.

Mók_Ica 2016.12.07. 23:24:47

@Bianka_M.: ennyire nem értek hozzá :))) remélem észhez tér a telód :)))

@Cimili: pont a végére cicus :)))

vivit választotta dévidünk.... és jól elmondta neki a tényeket..... vivike nem érti vagy nem akarja érteni....
holnap krisz elmondja bélának, hogy feleségül akarja venni mickót :))) aki vissza is kérdez vmit a másik gádzsiról.... és itt lekeverték.... höhöhöhöhö :))))

kamilla123 2016.12.07. 23:25:04

Istenem! Dávidnak ez a monológja Vivi felé!!!! igen!! végre valaki 104 nap után megmondta neki!!! :) ez az!! komolyan, oda vagyok és vissza!! :)) imádom ezt a srácot!!

Cimili 2016.12.07. 23:25:44

vivi tuti ki fog esni. Nem is bánom, csak Ay Mamát és Krokit sajnizom kicsit, annyira lekesen szurkoltak vivinek.

MacákékIcukája 2016.12.07. 23:26:22

Olyan foscsi h kesik a stream es mire kommentelnek valamit, mar aktualitasat veszti

MacákékIcukája 2016.12.07. 23:27:51

@Cimili: hahoka!! :)
Sztem nem tuti h Vivi kiesik, facebookon nagyon hangosak a rajongoi (es Somae is), Davidot meg sokan szidjak :(

Cimili 2016.12.07. 23:27:59

@tvbuzi: @Mók_Ica: @Bianka_M.: jaja, a végére, pedig máskor szerdánként később futottam be. :)

Mók_Ica 2016.12.07. 23:28:20

@Cimili: majd drukkolnak dávidnak :)))

ezneménvagyok 2016.12.07. 23:28:31

@MacákékIcukája: (Pszt! Megsúgom: nem késik, csak ezek itt mind beépített emberek, tudnak előre MINDENT! :-D )

Bianka_M. 2016.12.07. 23:28:53

@Cimili: Kroki majd talál másik kisembert, Mamacita meg már mintha úgysem lenne.

Cimili 2016.12.07. 23:28:55

@MacákékIcukája: tivinél is ugyanez volt, ezért nem is nézem ilyen szempontból a fészt.

tvbuzi 2016.12.07. 23:29:24

Leveszem aludni. Holnap találkozunk. (Pénteken viszont nem látom a párbajt, baráti összeröffenésen leszek.)

Mók_Ica 2016.12.07. 23:30:10

@MacákékIcukája: láttam ma egy cikket (pfff) nagyon dávid ellenes volt.... :(((
és láttam VVAttila oldalán is, hogy sok vivi és soma fan van....

@Cimili: télleg, szerda van :))))

Cimili 2016.12.07. 23:30:38

@tvbuzi: és ott nincs tv? Jó éjt! :)

Bianka_M. 2016.12.07. 23:30:50

@tvbuzi: jó éjt, pénteken én sem leszek sztem. Majd visszaolvassuk, mik történtek.

alsophila grahami 2016.12.07. 23:31:00

@alsophila.grahami: huhh, hát most tévedtem.... :))ettől függetlenül az állam leesett, most kanalazgatom össze, Dév olyan szpícst nyomott el, k*vvanagy riszpekt neki, végre meg merte mondani valaki annak a degenere picsának, higy merre hány méter, mennyit is ér valójában; basszus, NEM sajnálom a nagypofájú arcoskodó szutykot, mindent megérdemel, amit az arcába kapott most, húúú, benti viszonylatban ritka összeszedett, kemény szavak voltak, és ütöttek is szépen, öröm volt nézni közben Vyv kráterekben gazdag arcfelszínét... xDDDD bocsi, hogy ennyire örülök, szégyellem is valahol - áh, dehogyis! ;PP

Bianka_M. 2016.12.07. 23:31:35

@Cimili: mit kommandózol szerdánként? :)))

Cimili 2016.12.07. 23:31:43

@Mók_Ica: holnap írok privit, vannak jó híreim. :)

Mók_Ica 2016.12.07. 23:32:10

@tvbuzi: jó lesz az, majd olvasol :))) jó éjt :)))

kamilla123 2016.12.07. 23:32:35

@Mók_Ica: @MacákékIcukája: emlékeztek, h a széria elején Vivi milyen nagyképűen beszélt Dáviddal? még a Dinás párbaj előtt. Hogy Dávid uncsi és ki fog esni. Gúnyolódott rajta (valszeg ezt a pókhálós hasonlatot is akkor mondta). Úgy örülnék, ha megalázó vereséggel esne ki vivike

csincsilla72 2016.12.07. 23:32:52

@alsophila.grahami: Amikor Vivi külsejét bírálták, nagyon sajnáltam. De most nem. Mert most csupa olyan dolgot kapott az arcába, amin lehetne, sőt, kellene változtatni. De nem akar, mert ő ilyen.

Cimili 2016.12.07. 23:33:01

@Bianka_M.: nem titok, szerdánként mindig jön a barinőm és éjfél körül szokott hazamenni, de ma előbb lelépett. :)

Bianka_M. 2016.12.07. 23:33:09

Győző mintha aránytalanul többet vezetné a bv-t au-hoz képest. Miért büntetnek minket????

MacákékIcukája 2016.12.07. 23:33:26

@ezneménvagyok: fenemegette, tuttam!!!4!4!

@Cimili: legyen igazad

@Bianka_M.: mindig azzal jonnek h nem csinalt semmit (ehhez kepest ez mar a negyedik parbaja)

@Mók_Ica: igen, sajnos :( remelem nem fogunk koppanni :((((

kamilla123 2016.12.07. 23:33:35

@alsophila.grahami: pont ugyanekkora örömódát zengtem ide most az előbb. :)))))

naezjó... 2016.12.07. 23:33:54

@alsophila.grahami: +100
@MacákékIcukája: Mivel? Odaégette a csirkét? Túl sok összetett mondatot használ? :D

Cimili 2016.12.07. 23:34:10

@Bianka_M.: @tvbuzi: namostazért ez így nem ér!!!!!!!!!! gyanúsak vagytok nekem mmkk! :)

Mók_Ica 2016.12.07. 23:34:20

@Cimili: wow :)))) az jóóóóóóóóóó :))))

egy barát akkor is barát, ha beteszi.... höhöhöhöhö..... a lábam lelkileg azt mondja, hogy jöjjön ide....- esküszöm, ezeket megtanulom és alkalmazom..... :))))

Bianka_M. 2016.12.07. 23:35:24

@MacákékIcukája: miért, soma mit csinált? Vivi meg egy idióta. Rémisztő, hogy ennyi elferdült gondolkodású ember van.

MacákékIcukája 2016.12.07. 23:35:25

@kamilla123: hmm akkor annyira meg nem neztem, nekem ez kimaradt

@naezjó?: tudod a szokasos tuja-csirke-fozes-kombo

Cimili 2016.12.07. 23:36:08

@Bianka_M.: és ittunk forralt bort, mert azt érdekes mód szeretem, de úgy simán a bort meg utálom. :)
óbaz, evettke van hozénál.

Mók_Ica 2016.12.07. 23:36:32

@kamilla123: nemrég pedig azt mondta, hogy dávid neki nem ellenfél, nem egy súlycsoport....

bv vendég evetke.... a hányós fos pulcsiját vette fel.... höhöhöhö

@MacákékIcukája: szavazunk mmkk..... sokat :)))

Cimili 2016.12.07. 23:36:42

@Bianka_M.: nem baj, nem mondom el itt senkinek! :)

Bianka_M. 2016.12.07. 23:37:01

Fú, azért evet már gyanúsan nyilatkozik somcsiről. Lesz itt nagy pofáraesés.

MacákékIcukája 2016.12.07. 23:37:45

@Bianka_M.: ekg, Attila szuperul leirta h mivel somat sokat mutattak (Evetke ujjazasa kozben), ezert az a kep alakult ki a nezokben h o erdekes es aktiv, mig David nem. Attila ezen fakadt ki h ilyen durva vagassal befolyasoltak a jatekot, olvasd el, eleg sokat irt rola.

Bianka_M. 2016.12.07. 23:38:04

@Cimili: a forralt bor nagyon fincsiiiii

Cimili 2016.12.07. 23:38:35

@Bianka_M.: tudod, a család dönt. :)
Jó már a telód?

alsophila grahami 2016.12.07. 23:38:41

@MacákékIcukája: áh, olyan a világon nincs, hogy Dávidunk essen ki egy ilyen idióta ellen, ne parázz, szarrá veri majd vasárnap, utána meg mehet is ki a másik hp is a nézői szavazotokkal; csak azt sajnizom, hogy a csicskalángos nyálasgyerek így finalista lesz, de mindegy, remélem, Dévet nem szorongatja meg majd meg nagyon a legvégén...

Mók_Ica 2016.12.07. 23:38:48

@csincsilla72: igen.... bár sztem vivi nem értette....

evetke a pénz reményében várja somát.... pffffff

Bianka_M. 2016.12.07. 23:39:37

@MacákékIcukája: na igen, azt a jelenetet próbálom elfelejteni. Majd megnézem, köszi. Ne bassz hogy ennyi idióta van.

Mók_Ica 2016.12.07. 23:40:05

@alsophila.grahami: nem kell szarrá.... elég ha pont egy iciripicirivel nyer, csak nyerjen :)))

MacákékIcukája 2016.12.07. 23:40:17

@alsophila.grahami: ohhh vasarnap mar donto, penteken lesz parbaj, nezd mindenkepp! De parazok, Csicskalangostol meg még jobban :((((((

Bianka_M. 2016.12.07. 23:40:21

@Cimili: spontán regeneráción esett át, úgyhogy már jó, köszi :)

Mók_Ica 2016.12.07. 23:41:09

@Bianka_M.: örülünk vincent? :)))) tök jó, hogy magához tért :))))

Cimili 2016.12.07. 23:41:20

jó ez a zene. Icuka nem nézted meg véletlenül, h ???????????

MacákékIcukája 2016.12.07. 23:42:06

@Mók_Ica: ezt mikor mondta?

@Bianka_M.: ahhh tudom... asszem a legutobbi posztjanal keresd. Top komment (de bemasoltam asszem tegnap delelott ide)

MacákékIcukája 2016.12.07. 23:43:52

@Cimili: UnClubbed - Need to feel loved
a stream kesesnek ezek szerint pozitiv oldala is van, idoben lattam a kommented es rafekudtem a shazamra :D

alsophila grahami 2016.12.07. 23:43:54

@kamilla123: én is, ekg mkk :)) de ez is milyen már, hogy kimehetett a villából, talizhatott a barinőjével, aztán az anyjával, most meg még a hülyegyeek Zsótit is ismét el kell szenvedjük bent, hát, nem azért szavaztuk ki, hogy ott ripacskodjon megint nekünk, plusz, kinek kedveztek még ennyit a debilián kívül?? unfair, ez egy dolog, de basszus, ki szavazhatott Zsótira, el tudjátok képzelni? sztem fullkamu ez is megint...

Cimili 2016.12.07. 23:44:44

@MacákékIcukája: jaj de ari vagy, hatalmas cuppantós! :))))))))))

Bianka_M. 2016.12.07. 23:46:27

Kedves retek klub! Tessék már megmondani őzinek, hogy először tanuljon meg magyarul beszélni és ne alkalmazzon idegen szavakat mert kínos hallgatni. Köszipuszi.

Mók_Ica 2016.12.07. 23:46:36

@MacákékIcukája: nem mondta.... csak amit mondott, abból nekem ez jött le....

győzi miért akar angolul és / vagy bármilyen idegen nyelven beszélni??? hát magyarul sem tud rendesen.....

ezmiez a bejátszás kriszről???????????

alsophila grahami 2016.12.07. 23:46:50

Evet drága, te még most is ugyanolyan hülye vagy, mint voltál, az is hükye, aki téged hív be, hogy esélyeket latolgass, közöd nincs ehhez a játékhoz; csak annyira vagy vakon kint is, mint bent voktál, eeh xDDD

MacákékIcukája 2016.12.07. 23:48:18

@alsophila.grahami: annyira idiota ez is, pinazza Vivient, es akkor o mi? Pornos Evet bakker...

Mók_Ica 2016.12.07. 23:48:26

@MacákékIcukája: nem maradtál le semmiről.... ez csak megérzés az alapján, amiket mondott :)))

Mók_Ica 2016.12.07. 23:49:29

@MacákékIcukája: csak a kamerába néző tekintetét tudnám feledni.... amikor aktus közben oda-oda nézett..... pfffffffffffffffff

Bianka_M. 2016.12.07. 23:49:59

Ezmiez a kérdés? Mit csinálna vivi helyében? Jaj. Max. ágyba bújna somával.

Mók_Ica 2016.12.07. 23:50:08

@MacákékIcukája: hogy még nem szerelmes somába, de megígérte, hogy vár rá kint.....

MacákékIcukája 2016.12.07. 23:50:22

@Mók_Ica: en meg a "forro gecit az arcomra hajamba pinamba" dumat :DDDD

Mók_Ica 2016.12.07. 23:51:00

evetke vivinek szurkol és szerinte most vivi esik ki :))))

Bianka_M. 2016.12.07. 23:51:19

@MacákékIcukája: @Mók_Ica: na. Ezt. Most. Fejezzétek. Be. Alvás előtt ilyenek vagytok, aztán rémálmaink lesznek :))))

MacákékIcukája 2016.12.07. 23:51:31

@Mók_Ica: jaaaaa... hat pfff... ket napja szetsmarolt szajjal nyilatkozta h Somanak drukkol :D

Mók_Ica 2016.12.07. 23:51:58

@MacákékIcukája: óóóóóóóóóóóóóóóó..... hát azt is szívesen feledném....

MacákékIcukája 2016.12.07. 23:52:15

@Bianka_M.: azt is mondta sztem h a seggebe is keri, bocs h kihagytam :DDD

Bianka_M. 2016.12.07. 23:52:44

@Mók_Ica: persze, addig vár rá, míg kiderül, hogy megnyeri-e. :))) utána addig, amíg a pénz tart.

MacákékIcukája 2016.12.07. 23:52:52

@Mók_Ica: elete vegeig forrogecisEvelin marad

alsophila grahami 2016.12.07. 23:53:41

@MacákékIcukája: persze hogy nézem, de bízom Dávidban, ill. a nézők józan eszében ;))
@Mók_Ica: okidoki, ismerem a "ki a kicsit nem becsüli.." szabályt ;) csak biztosra akarok menni mmkk ;)))))

Mók_Ica 2016.12.07. 23:53:42

@Bianka_M.: küldök még teát :)))) bocsi :)))

@MacákékIcukája: szerepel most... él.... pályázik az állásra :))) mingyá kitúrja győzit :)))

Bianka_M. 2016.12.07. 23:54:29

@MacákékIcukája: vajon evet mivel kezelte volna a bjutiszalonjában a vendégeket?

Mók_Ica 2016.12.07. 23:55:16

hétfőn vicces lesz :))))

pomac 2016.12.07. 23:55:31

nem tudom mindenki aki "nyerne " pihenni menne el , mintha szarrá dolgozták volna magukat,miért nem azt mondja hogy azért mert megtehetem azért megy el ,de hogy az eddigi fáradalmakat kipihenni na menjenek a ,,, :D

Cimili 2016.12.07. 23:55:32

na megint lemaradtam teló miatt. :)

Bianka_M. 2016.12.07. 23:55:42

@Mók_Ica: köszi, jól jön :)) hogy betegen ezt csináljátok velem :))))

Cimili 2016.12.07. 23:56:17

@pomac: ezt mondták? kapják be! 3 hónapig csak ott tespedtek.

MacákékIcukája 2016.12.07. 23:56:17

@alsophila.grahami: en is abban remenykedem h a David-szavazok tobbsege eleg csendes a tobbihez kepest

@Mók_Ica: csak azt ne, legyszi

@Bianka_M.: ez egy koltoi kerdes volt :)))

Mók_Ica 2016.12.07. 23:57:07

@Bianka_M.: hidd el, nekünk sem jó ez.... mi is szenvedünk az emlékektől..... kibeszéljük, hogy ne mardosson belül :))))

Bianka_M. 2016.12.07. 23:57:17

@pomac: ezt szerencsére nem hallottam. Hiába, a sok munka miatt már kiégtek. :)) Nem szép dolog ám lenézni a másik áldozatokkal teli munkáját.

alsophila grahami 2016.12.07. 23:58:10

@MacákékIcukája: jjahh, szakadok rajta én is, annyira gáz a nő, és a legviccesebb benne, ahogy elhiszi, hogy kicsit se levágós nekünk, hogy mire hajt Sománál.. xDDD

Cimili 2016.12.07. 23:58:14

én búcsúzom mára, jó éjt mindenkinek! :)

alsophila grahami 2016.12.07. 23:59:13

@MacákékIcukája: ez a harminchatmilliós mondat xDDDDDD

Mók_Ica 2016.12.07. 23:59:21

@Cimili: evetke mondta most győzinek, hogy ő elment volna nyaralni a nyereményből, hogy kipihenje magát, vett volna egy kecót és nyitott volna egy bjuti szalont...... sztem fogalmuk nincs, hogy mennyi ez a bruttó 36 milla és a felsoroltak mibe fájnak .....

Bianka_M. 2016.12.08. 00:00:12

@Cimili: jó éjt!
@Mók_Ica: @MacákékIcukája: jó szundit nektek is és mindenkinek, én is lépek :)

Mók_Ica 2016.12.08. 00:00:16

@Cimili: jó éjt cicus, szép álmokat :)))

alsophila grahami 2016.12.08. 00:00:59

@MacákékIcukája: azé' az bizonyos szakmák esetén nem feltétlen hátrány, sőt, akár brendet is építhet belőle... ;)))

Mók_Ica 2016.12.08. 00:01:02

@Bianka_M.: jó éjt neked is :))

megyek én is, jó éjt a maradóknak :)))

kamilla123 2016.12.08. 00:01:41

@alsophila.grahami: na igen, nekem fura, h tegnap Micit nem szavazták meg, Zsoltit meg ennyien.

Komolyan, ÁDvid ahogy ott ült Vivivel szemben a kanapén, és face to face elmondta neki,h mi a baja vele. Nézd vissza, ha nem láttad. Az tetszett, h nagyon higgadt volt, nagyon nyugodt, de Vivike minden szokásos béna magyarázkodását lesöpörte. Most nagyon kijött,h mekkora különbség van kettejük között, h nincs ott pl Zsolti, aki bevédje, vagy Soma. Le a kalappal, én most beleszerettem Dávidba, h Vivinek ezt így elmondta, és aztán az a beszéd a csajnak, nyelni köpni nem tudott. Sztem még életében így nem szembesítette senki saját magával. De látszik,h mennyire debil, hogy annyit tudott kinyögni utána, h nem is nyomultam a pasikra. Szóval ez a teljes tagadás. Ennyit tud.
A másik téma, hogy Evetkét marhára nem bírom, de esküszöm jó volt a BV-ben most. Jó a hangja, tisztán beszél, hirtelen reagál frappánsan. Sokkal jobb volt, mint Zsolti tegnap, aki feszengett az értelmiségi szövegével. Meg hát látszott, h Győzike utálta Zsoltit, Evit meg szereti.

alsophila grahami 2016.12.08. 00:20:28

@kamilla123: nem láttam az öfit sajnis, csak a kihívást, de visszanézem feltétlenül, mert engem már a kihívós szpícsével megvett, bár, nagyon nem kellett erőlködnie, tetszett már akkor is, amikor a ripacs Zsótit szembesítette önmagával, priceless volt az is, és ez a mai is.. ;)
Evettel meg az a gondom, hogy - Icuhoz hasonlóan - képtelen vagyok szabadulni a villában kialakított imidzsének rémétől, szal, ha csak meglátom, azonnal a védjegyévé vált szövege ugrik be róla, és képtelen vagyok őt komolyan venni.. :P

alsophila grahami 2016.12.08. 00:22:38

és persze jóéjt minden elmenőnek, így, utólag is ;)))

csincsilla72 2016.12.08. 00:22:55

@kamilla123: Hát igen. Dávid nem tud azonosulni Vivivel, de ez nem Vivi hibája.Az előtte felsorolt litánia bizonyára nem rá vonatkozott, csak Dávid pont arra nézett.
"Azéé annyira nem mozdultam rá senkire:-)" Tejóég, mi lett volna, ha mégis rá akart volna mozdulni?:-) Megerőszakolja?

kamilla123 2016.12.08. 00:25:33

@alsophila.grahami: igen, ő mindenképpen leírta magát sztem azzal a brutál szex dumával. Meg én amúgy sem kedvelem, nagyon kis sunyi, és ha egy kis hatalomhoz jut, durván átalakul cukiból szörnyeteggé (pl amikor Ginára féltékeny volt és Soma arcába ordított káromkodva a mosókonyhában, elmondta minden szarnak, mert beszélni mert a csajjal.) Pedig sztem lett volna tehetsége a tévézéshez. Ha nem káromkodik és nem jön ki az igazi személyisége, akár be is futhatott volna, mert jól mutat a képernyőn. (az, h Győzi így nyal neki, meg hogy behívták a BV-be, még azt is jelentheti, h szerepeltetik majd)

kamilla123 2016.12.08. 00:27:15

@csincsilla72: ja, meg tetszett, h végre valaki kimondta, h Vivike csak felveszi a cuki, nagyszívű lány szerepet. Na, kíváncsi vagyok nagyon a párbajra, meg a párbaj készülésre :) Legalább nem lesz uncsi ez a pár nap :)

alsophila grahami 2016.12.08. 00:28:31

@Mók_Ica: jaaajj télleg, ez is, pffff, a leggázabb nő volt odabent, még Vyvnél ia gázabb, ami pedig mindennek a legalja..

csincsilla72 2016.12.08. 00:31:04

@kamilla123: Vivi ugyanolyan nagyszínpad, mint Zsóti. Csak amíg Zsóti szerethető volt a túltolt mártíromságával együtt is, Viviről nem sok pozitívumot lehet elmondani.

alsophila grahami 2016.12.08. 00:44:53

@csincsilla72: egyetértek, a külseje miatt nem kellene bántani, hogy mégis megteszik, az talán annak is köszönhető, amilyen nagy arccal hájpolja magát (tudom, kompenzál, de a bentiek nem pszichológusok, honnan tudhatnák), és ahogy lenézi a többieket -- @kamilla123: felidézte, hogy milyen alázó szöveget adott elő Dávidnak is, amikor a hierarchia csúcsán állt Zsóti biztos támogatását érezte a háta mögött... szal én azokat se hibáztatom, akik azzal szembeaítik, hogy önnön "szépsége" pusztán a képzelete szüleménye volt mindig is...

alsophila grahami 2016.12.08. 00:48:15

@kamilla123: iigen, ez most izginek ígérkezik legalább, és nagyonn örülök, hogy a szerkik is lettettek végül az eleve elcseszett hármaspárbaj ötletükről is... :)

kamilla123 2016.12.08. 00:50:14

@alsophila.grahami: igen, azt mondta, h Dávid unalmas, nem hozza a szerepet, amit kéne és Dina tutira vissza fog jönni ellene. Erre az "apró bogárka a pókhálóban" dologra, amit Dávid mondott neki, nem emlékszem, de simán elhiszem. Reménykedem, h 90-10 %-kal esik majd ki. Bár sztem sokan szeretik, h milyen őőőőőszinte. Vivi számomra a végtelen rosszindulat, önzés féltékenykedés, irigység. Oké, hogy ennek alapja valszeg egy végzetes kisebbségi komplexus, de leszarom. Számomra ő a legalja ebben a szériában.

alsophila grahami 2016.12.08. 00:59:11

@csincsilla72: na erre a létező legnagyobb EKG, Zsozsó legalább az elejen szimpi volt, de Vyvynél már akkor kilógott a lóláb, hogy totál kammer a csaj, sőt, már a stúdióban leírta magát a gagyi, igénytelen pasizós szövegével...

alsophila grahami 2016.12.08. 01:02:49

@kamilla123: és orbitális EKG ide is, főként az utolsó két mondatodért, pontosan így gondolom én is... #tesóságvan ;)

2016.12.08. 05:35:42

es akkor mai elso hajraaaa vyvy!

(bar ugy erzem, mintha a vizet gereblyézném, annak is kb annyi ertelme van)

XD

2016.12.08. 06:01:36

@Cimili: ari vagy :* de nem fogok megtörni, majd megszurkolom somyt :))))))) ha pedig ő is kiesik, na akkor leszek nagyszarban!
XD

idézném gáspárlacccit: "disz iz e párbaj, veri gúd párbaj!!!"

2016.12.08. 06:15:02

davidot mmkk visszanezem majd, h mit mondott vyvykemnek, bar naon nem szeretem, mikor vki a szellemi folenyevel alaz egy e teren bizonyitottan erosen deficites es kihivasokkal kuzdo szemelyt. egyetlen mentsege, h itt es ebben a helyzetben/jatekban ennek van vmennyi letjogosultsaga...de attol meg picit visszas.

Cérnahuszár 2016.12.08. 07:54:21

@Costanza: a kaffogás olyasmi mint az ugatás

Costanza 2016.12.08. 07:58:12

@Biriksz_Krokiksz!: en kaffer viperara asszocialtam lol :D

Costanza 2016.12.08. 07:59:39

@Cérnahuszár: az biztos valami nemet ugatas lesz akkor, itt vuffogas van

Sanda.Ipse 2016.12.08. 08:05:01

@Biriksz_Krokiksz!: Legalább zsóóóti bemegy hozzá:)

2016.12.08. 08:07:55

@Sanda.Ipse: nezem is majd, ill torexem ra ;))) fogok is beszurni majd egy kis hajraaa zsooootit!
XD

úgymond olvasó mmkk 2016.12.08. 08:16:34

boldog Immakuláta napot, kedves bloglakók

Cérnahuszár 2016.12.08. 08:16:55

na ez meg Attila oldaláról leszedett poll, itt kb 800 szavazattal

www.easypolls.net/poll.html?p=5848fbefe4b00d3e68fd063e

úgymond olvasó mmkk 2016.12.08. 08:18:34

@ezneménvagyok: nem jött be ;)

@Cseszlovák Gyurmafilm: szabályosan fel fogsz belőle nyelvvel kérdezni? ajaj.. akkor kezdek rettegni :))))) Orlandoval nem tudom pontosan megfogalmazni, mi a bajom, ugyanaz, mint Brad Pittel, remélem értesz :D

Avanivi 2016.12.08. 08:19:50

Vivi nagyon tudta alázni Dávidot amikor a kuki méretét emlegette, és akkor most nem kellene nagyon csodálkoznia ha valamit visszakap. Vivi úgy gondolta, hogy neki mindent szabad. ( "mert én ilyen vagyok" )

ascii 2016.12.08. 08:22:27

@Cérnahuszár: ez azért elég súlyos, 50-50? :OOO

Cérnahuszár 2016.12.08. 08:24:16

@Avanivi: vivi ott csúszik el a dolgaival, hogy elvárja hogy mindenkinek bejöjjön a személyisége
olyan sose lesz.
maradhat ilyen, Dávid nem is azt mondja hogy változzon meg mert irgum-burgum, hanem azt hogy neki ez nem kell.
oszt lehet sértődgetni

úgymond olvasó mmkk 2016.12.08. 08:26:31

annyi kérdésem van ma délelőtt

tegnap volt tetemre híváS?

Cérnahuszár 2016.12.08. 08:27:15

@ascii: akkor fordul a kocka a knappattilásnál, eddig vivi ott vezetett, nem sokkal de vezetett.
lehet jó hogy belinkeltem ide, reálisabb akép mint ha csak az attila gondolkodók szavaznak ott

Cérnahuszár 2016.12.08. 08:44:44

Dávidnak nem lesz könnyű dolga, sokkal stresszmentesebb lett volna ha ginát hívja ki
akkor sokkal izgalmasabb lett volna hogy ki fog kiesni 4-ként, ki nem mehet a döntőbe

ha most visszamegy, ginát fogják a nézők kiejteni hogy ne lehessen finálés, és soma nagyon sok szavazatot fog kani a zsóti és vivi rajongóktól, dávid meg osztozik kárszeg papival

szóval nagyon nehéz dolga van hogy megnyerje ezt

SzemFülEs 2016.12.08. 08:47:14

Nekem csak bántja az önérzetemet, hogy - mint azt már a legelső adások egyikében leírtam -, hogy ez a széria a "keressünk Dávid mellé statisztákat" castingról szólt. Egyértelmű volt a szerkesztői szándék, és ez engem mind a 102 nap alatt zavart. Úgyhogy Vivienre szavaztam.

Cérnahuszár 2016.12.08. 08:49:56

@SzemFülEs: miért is? qva szoros párbajok vannak, ez nem azt mutatja hogy csupa gyenge karaktert válogattak volna be mellé.

Avanivi 2016.12.08. 08:49:57

@Cérnahuszár: és Dávid már az első rámászásnál határozottan elküldte Vivit .......

SzemFülEs 2016.12.08. 08:59:07

@Cérnahuszár: nem voltak szoros párbajok. Mindig az esett ki, aki a legjobban zavarta az egyszeri nézőt. Attit már az első héten ki akarta ejteni mindenki (csak szerencséje volt az első párbajnál), Dina és Evelin irritálóan közönséges volt, fogalmuk sem volt a játékról, Lóri egy alapvetően beszari pöcs volt, Tivy beteg, Zserladinnak drukkoltam ugyan, de Mici jobban meggyőzött (akkor), Zsótikánk nagyon túltolta, Viki szóra sem volt érdemes, Zsófit spec. elnéztem volna egy darabig még. Krisztián nekem nagyon agresszív - ennek kiváló ellenpontja Dávid. Vivien rém fura - ezt sosem értékelik az emberek, ennek kiváló ellenpontja Dávid. Soma nagyon gyerek - ennek kiváló ellenpontja Dávid. Ginától tarthatna, de nőre meg nem szavazunk,mert csak :) és ennek kiváló ellenpontja Dávid :)

Cérnahuszár 2016.12.08. 09:00:25

@Avanivi: jaja
én irigylem a felmérő képességét, nekem évek kellettek hogy ne fussam a köreimet egyes emberekkel, hátha mégsem olyanok + nem akarom megbántani őket és társai
időbe telt hogy most merem mondani hogy nefárasszmár...

SzemFülEs 2016.12.08. 09:05:45

@Cérnahuszár: amúgy csak egy igazán szoros párbaj volt: Zsóti-Dávid.

Cérnahuszár 2016.12.08. 09:07:07

@SzemFülEs: a mostani is az lesz
meg a finálés is, ha sikerül dávidnak bent maradni.
egyáltalán nincsen könnyű dolga, de mindegy.

Perah 2016.12.08. 09:47:42

@alsophila.grahami: Én például azért szavaztam Zsoltira, mert a barátnői nem érdekelnek, meg az volt bennem, hogy szerintem Zsoltival úgy fognak viselkedni, hogy az majd a hátrányára legyen. Ugyanezen okból nem szavaztam pl. Krisznél Micire. Szerintem Vivien és Zsolt együtt még ellenszenvesebbek, ezzel pedig lehet, hogy maga alatt fogja vágni a fát Vivi. Mi taktikázunk, ők nem :))).
süti beállítások módosítása