Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 8x96 - Vivi, a bölcs (18+)

2016. december 01. 08:41 - Dzsudibí

A napi kérdés az én esetemben mindig ugyanaz, vagyis Önök kit hívnának ki xxx nevében, ma ugye Atti nevét kopizták az x-ek helyére. A windows megint fagy, és baszik mutatni a neveket, de Anikó zseniálisan spontán műsorvezetői skilljeivel a felirat nélkül is tudja sorolni a lehetséges neveket, tapsvihar. Egyébként nekem ma tetszik a szerkó és haj kombó, és csak azért teszek be róla ilyen mocskosul előnyös képet, mert véletlenül itt állítottam meg a felvételt, és kicsit bizonytalan vagyok: a bal szeme előbb pislog, mint a jobb, vagy szándékosan belekacsintott a kamerába? Kedves Blikk, Kutyák és Lovak magazin és Bors, lehet izzítani a címlapokat.

1_19.png

Feladat - ki érzi magát esélyesnek, hogy kihívott lesz?

Dávid és Krisz a biztonsági zónában vannak véleményük szerint, Vivi, Somsom és Gina lehetséges párbajellenfélként látják magukat. Vivi pedig megvillantja Coelho-i oldalát, és most először használom a kiemelést azért, mert tényleg valami értékes és értelmes dolog hangzott el:

"Mindenkinek vannak itt hibái. Senki se tökéletes, de a tökéletlenség az a legjobb dolog a világon. Az, hogy minden nap fejlődünk és minden nap tartunk valahova." (Vivi)

3_19.png

3_1_1.png

4_19.png

5_19.png

6_16.png

A feladat vége na mi lesz, na miii? Hát persze, hogy veszekedés. Gina puncsol-e, Atti vajon egy sunyi kis köpönyegforgató? Gina eközben megdönti a dohányzóban az egy perc alatt kimondott értelmesen artikulált szavak rekordját, ezzel a monológgal, az elején kissé andante, a második mondattól crescendo, majd molto allegro egészen addig, míg ki nem fogy a szuszból. 

7_19.png

"Most is a külsőmet kezdi el degenerálni." (Gina)

Feladat - mondd el a lakók kartonhasonmásának az érzéseid!

A lakóknak négyszemközt kell színt vallaniuk társaik kartonbábuinak, ezért mindenki különvonul, és egy kibaszott kartondarabbal diskurál. Dávid Vivit választja, de még ebből az agyament faszságból sem tud kihozni semmi izgalmasat. Ugrunk Somára, akinek viszont van fantáziája, ezért boxzsáknak használja Gina mását.

8_19.png

9_19.png

Vivi Dávidot viszi el egy körre, és hogyvoltírói magasságokba emelkedve Dávidot az elégedetlenkedő nyugdíjas hordákhoz hasonlítja, akik az sztk-ban várnak minden reggel arra, hogy valaki beszélgessen velük két percet. 

10_19.png

11_19.png

Feladat - felesz vagy mersz, csak mersz nélkül

Mely feladat lényegében arról szól, hogy Atti és Gina még mindig nem adtak ki magukból minden sérelmet, és lélekben visszatérünk a műsor első részéhez. 

12_19.png

13_19.png

15_18.png

Kicsit vitatkoznak azon, hogy akkor kire is kell többet várni, Ginára, amíg kihúzza a szemöldökét, vagy Attira, aki szintén, Vivi tesz rendet úgy, hogy leszakad az arcom, mennyire Elynstejn (mégha kicsit döcög is nyelvtanilag):

14_17.png

Sománszki egy mondatban összefoglalja Atti eddigi 3 hónapját a villában: minden mozgó lukra ráment, ahogy az átlépte a villa küszöbét, majd amikor azok leppattintották, hirtelen mindegyik unszimpatikussá válik számára. Atti tagad, az nem is úgy vót, mert ő csak hülyül, ő a csajozás meg nem értett Hofi Gézája. 

16_16.png

17_13.png

18_12.png

19_11.png

Feladat - Villa hierarchia

 

Soma kihívja maga ellen a sorsot, és Papit teszi meg utolsónak, aki meg is jegyzi, hogy akkor ezt majd kint megbeszélik, ők, meg a pitbullkutyák. 

22_5.png

21_7.png

A végső sorrend: Gina, Soma - Atti holtverseny, Krisztián, Vivien, első pedig Dávid. 

23_4.png

 

24_4.png

25_3.png

20_10.png

26_2.png

Kihívás

Megtudjuk, hogy Dávid szemüveges, ami csak azért fontos, mert így méééééééég cukibb, illetve, hogy eddig végig abban a hitben élt, hogy apukája nem jelent meg a párbajain, pedig de, csak a cvikker nélkül nem látta. Kiválasztás flesbekk, még mindig Atti a kiválasztott.

28_2.png

Atti gondolatai, közben rózsafüzérként morzsolgatja a mikroport szíját. Atti a riportban, szíved vagy az eszed? azok közül választasz, akik rád tették a jelet? mit gondolsz Somáról? mit gondolsz GInáról? tényleg sunyi vagy?

29_1.png

Indoklás, Attinak most van ideje, mert ennyi ember között már Anikó is tud rendet tartani, és tartható a tempó.

"Apró pici dolgokba próbálsz kapaszkodni, hogy találj bennem fogást." (Atti).

Végül Gina kapja a kéket, nem hiszem, hogy érdekel bárkit is a véleményem, de akkor is elmondom, inkább Gina, mint Atti, illetve remélem, hogy akik hétfőn sírtak, hogy nincs képregény (köztük én is), azoknak a mai poszt egy kis vigaszt jelent. Köszönöm a figyelmet. 

 

 

Címkék: való világ 18+ vv8
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nem kéne... 2016.12.01. 08:42:34

els
em hiszem, hogy nincs még komment

BAZINGA2 2016.12.01. 08:50:37

Na végre, remélem Gina kiesik! Valami szörnyű lehet hallgatni egész nap. A hideg ráz ki a hangjától. Annyira okosnak hiszi magát, de buta mint a föld. Inkább Ati menjen vissza!

úgymond olvasó mmkk 2016.12.01. 08:54:09

istennő vagy, Dzsudi :)))))))))))

hereverő heverő 2016.12.01. 09:04:00

@BAZINGA2: Inkább egyik se menjen vissza. Az az igazság, hogy Gina nekem azóta anti-unszim-patikus, amióta először láttam a riportban. Annyira ugyanúgy beszél, ugyanolyan gesztusai vannak mint Anettkának, és sajnos ezzel nálam nem lehet bekerülni az aurámba.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.01. 09:09:32

@BAZINGA2: Kedves Szerkik, én szívesen belemennék ezen a héten is egy hármas párbajba, csak Ati ne jusson tovább! Tessék improvizálni!

juan88 2016.12.01. 09:11:17

Én csak azt kérném a szerkiktől, hogy még a párbaj előtt, ha lehet, a Ginának vagy a haját, vagy a kezét nem lehetne levágni? Ennek hiányában nem bírom elképzelni, hogy leálljon ezzel a kurva idegesítő haj baszkurálással, amit képes 0-24 csinálni, szerintem álmában is.
Ha ez nem lehetséges adjanak rá egy box kesztyűt!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.01. 09:12:14

Némáááá, Dzsudibí nyíltan betámadta powered by Sixxet is, bevéve annak utolsó végvárát a képregény formátumot! :-)

csincsilla72 2016.12.01. 09:13:43

Dzsudi drága, csak egy megjegyzés, mert marhára zavaró: nincs olyan szó, hogy unszimpatikus. A szimpatikus ellentettje asz antipatikus. Bocs.

nem kéne... 2016.12.01. 09:16:04

@csincsilla72:

hogyne lenne, te is használtad, épp az előbb.
meg mások is.
tehát van.
olyan szó is van, hogy pipergőzös.
azt meg ati használta tegnap.

csincsilla72 2016.12.01. 09:16:42

Hidegrázást kapok Krisztián folyamatos fenyegetéseitől. Még ha csak szöveg is. Lehet, hogy náluk így intézik el, de kultúrlények között elfogadhatatlan.

csincsilla72 2016.12.01. 09:17:48

@nem kéne...: Nem, nincs:-P
A játékosok nyelvújítása elrettentő példaként szerepel a szövegben.:-)

hereverő heverő 2016.12.01. 09:21:00

@csincsilla72: Kérlek ne rugózzunk ezen. A helyesírási szótár szerint van ilyen szó, de nem akarok vitatkozni azon, hogy helyes vagy helytelen.

MacákékIcukája 2016.12.01. 09:22:15

@csincsilla72: en is, tiszta pszciho

Latszik h mennyire nem figyelek oda az agyhalottak dialogusainal ofi kozben, volt 1-2 uj dolog a posztban :D

KapitányG 2016.12.01. 09:23:15

@csincsilla72: A nyelvész véleménye : " ...ha az a kérdés, hogy melyik a „helyes”, az unszimpatikus-e, vagy az antipatikus, arra csak a szokásosat mondhatom: mindkettő létezik, mindkettőt használják a magyar anyanyelvi beszélők, más ismérve pedig nincsen a helyességnek. Még olyasmit sem mondhatunk, hogy az egyiket csak bizonyos emberek vagy csak bizonyos helyzetekben használnak, mert tudtommal nincs ilyen különbség a kettő között.

Mind az unszimpatikus, mind pedig az antipatikus olyan alkotás, amelyeket idegen szóelemekből, idegen szavak mintájára alkottak úgy, hogy nagyjából a magyar hagyományokhoz illeszkedjenek (pl. a latinból származó -us végződést ugyanúgy ejtjük ezekben is, mint a sokkal régebbi átvételekben és alkotásokban). Az egyetlen különbség köztük az, hogy míg az antipatikus csak görög szóelemeket tartalmaz (a latinos alak átvétele származhat akár a középkori latinból, akár a franciából, német közvetítéssel), míg az unszimpatikus elején az un- egy német vagy angol fosztóképző, ami arról árulkodik, hogy itt az átvétel közvetlen forrása (vagy az alkotás mintája) német vagy angol. Ez azonban nem jelentős különbség, rengeteg ilyen kevert eredetű szó gazdagította a magyar nyelvet, és nem tudok róla, hogy ezek valaha bármi gondot okoztak volna."
www.nyest.hu/hirek/precizitas-es-hagyomany

És egy hozzászólás, ugyanonnan: >> Az a legviccesebb hogy az "antipatikus" szót 10-böl 9-szer úgy hallom/olvasom hogy valaki épp kijavít egy másik embert hogy "nincs unszimpatikus, csak antipatikus". Teljesen nevetséges modorosságnak tartom.. A legszórakoztatóbb az volt amikor valakinek az utolsó érve az volt hogy "de az akkor germanizmus"... no comment...<<

úgymond olvasó mmkk 2016.12.01. 09:24:24

@nem kéne...: ekg :)))))))))) ne deg.. dega.. degr.. derogáljuk már az unszimpatikus szót, olyan távol áll hozzám.. improvizál, ha valaki ezt használja az antipatikus helyett. (különben is, az antipatikus az, aki nem szereti a patikában dolgozókat, na)

Lorenza Pellegrini 2016.12.01. 09:24:42

@csincsilla72: ez már annyiszor volt, de akkor újra :)

"Szimpatikus unszimpatikus/antipatikus.
Nos, ha az a kérdés, hogy melyik a „helyes”, az unszimpatikus-e, vagy az antipatikus, arra csak a szokásosat mondhatom: mindkettő létezik, mindkettőt használják a magyar anyanyelvi beszélők, más ismérve pedig nincsen a helyességnek. Még olyasmit sem mondhatunk, hogy az egyiket csak bizonyos emberek vagy csak bizonyos helyzetekben használnak, mert tudtommal nincs ilyen különbség a kettő között.
Mind az unszimpatikus, mind pedig az antipatikus olyan alkotás, amelyeket idegen szóelemekből, idegen szavak mintájára alkottak úgy, hogy nagyjából a magyar hagyományokhoz illeszkedjenek (pl. a latinból származó -us végződést ugyanúgy ejtjük ezekben is, mint a sokkal régebbi átvételekben és alkotásokban). Az egyetlen különbség köztük az, hogy míg az antipatikus csak görög szóelemeket tartalmaz (a latinos alak átvétele származhat akár a középkori latinból, akár a franciából, német közvetítéssel), míg az unszimpatikus elején az un- egy német vagy angol fosztóképző, ami arról árulkodik, hogy itt az átvétel közvetlen forrása (vagy az alkotás mintája) német vagy angol. Ez azonban nem jelentős különbség, rengeteg ilyen kevert eredetű szó gazdagította a magyar nyelvet, és nem tudok róla, hogy ezek valaha bármi gondot okoztak volna." (nyest)

Hiába az antipatikus a megfelelő szó, ha az emberek 90 százaléka az unszimpatikust használja, az terjedt el a beszélt köznyelvben, akkor az is létező, max. egy nyelvészek számára kevésbé szimpatikus alak. Bevallom, életemben nem hallottam senkit, aki az antipatikust használta volna (számomra pl. az olyan archaikus) és nem azért, mert analfabéták között mozgok... :)

csincsilla72 2016.12.01. 09:26:21

@hereverő heverő: Rendben, leállok. Attól még báncsa a szemem:-(
Gina hajbaszkurálása valami kényszeres állapot, lehet, hogy túszokat kezdene el szedni, ha kopaszra nyírnák.

Lorenza Pellegrini 2016.12.01. 09:26:28

Na, amíg merengtem a poszt és a kávém felett, már meg is előztetek.. :D

panamcat 2016.12.01. 09:28:39

Az ajánlatom a szerkesztőknek, hogy legyen hatos párbaj, aki a legtöbb szavazatot kapja az nyer, és fejezzük már be ezt a fost..
Továbbá indítványozom, hogy a következő széria (ha lesz) olyan karakterekre építsen, akik nem tajgetosz pozitív genetikával jöttek e világra. Személy szerint szívesen látnék némi intelligenciát és valódi egyéniségeket normális feladatokkal. :) ps.: A mágnestábla is mehet a lomtalanításba.

tvbuzi 2016.12.01. 09:30:36

Gina egy ideig szimpi volt...már rohadt idegesítő.

csincsilla72 2016.12.01. 09:32:02

@Lorenza Pellegrini: @KapitányG: Meglehetősen iskolázatlanul hat "unszimpatikusozni". Köreimben kizárólag az antipatikus szóhasználat ismeretes, de hát köreimben tudós kollégák mozognak:-) Na jó, ez szörnyen nagyképűen hangzott, pedig igaz.
De megígértem, hogy abbahagyom a témát, ez nem nyelvi fórum. Az unszimpatikustól pedig falra fogok mászni.:-P De nem itt, megígérem.

hannamontanna 2016.12.01. 09:32:21

Hát ez nagyon jó :-DDD
Én mindig reménykedtem, hogy Vivi csak tetteti magát és okos :-) Ki merem mondani, hogy ő csinálja a műsort, óriási veszekedések, dugás és ármánykodás nélkül. Hajrá Vivi! Inkább mint Dávid.

nem kéne... 2016.12.01. 09:33:09

@panamcat:

'szt mi legyen helyette, parafatábla gombostűvel?
:))))

Lorenza Pellegrini 2016.12.01. 09:33:55

@KapitányG: jóvanna, a kávét választottam a gyorsasággal szemben :D

Lorenza Pellegrini 2016.12.01. 09:34:24

@hannamontanna: "Én mindig reménykedtem, hogy Vivi csak tetteti magát és okos" :D :D Én is..

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.01. 09:34:28

@csincsilla72: Az én fülemet inkább a folyásolna be bántaná, már ha nem lett volna szándékosan így adva ez a kifejezés Gina szájába.

nem kéne... 2016.12.01. 09:34:53

@csincsilla72:

na de köreidben az unszimpatikus kifejezés is ismert, ha másért nem, hát a kontraszt kedvéért.
hát nincs igazam?
de.
figyeled, hogy leérveltelek a gecibe?
:)

csincsilla72 2016.12.01. 09:35:01

@panamcat: "Továbbá indítványozom, hogy a következő széria (ha lesz) olyan karakterekre építsen, akik nem tajgetosz pozitív genetikával jöttek e világra. Személy szerint szívesen látnék némi intelligenciát és valódi egyéniségeket normális feladatokkal. :)"
Én ezt már korábban is javasoltam. De a VV totál trash irányba fordult, pedig sokan lennének, akiket az intelligens tattika érdekelne. A papagájkutyázásért és a 0-24 dugásért nem fogok nézni.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.01. 09:36:07

Amúgy Dzsudibí sok <3 -et küldök a sok lol ért cserébe! :-)

hereverő heverő 2016.12.01. 09:36:57

@csincsilla72: Én egyszer feladatnak adnám nekik, hogy szabadkézzel kell mézet hordani egy vödörbe. Na akkor az után simogathatná a haját, az tetszene.

csincsilla72 2016.12.01. 09:36:58

@VV Erőlegény: gondolod, hogy nem tudta a szót megjegyezni?:-)
@nem kéne...: íí, bammeg, le lettem érvelve. na jó, megyek patikuskodni egy kicsit, mert azért fizetnek.:-)

Lorenza Pellegrini 2016.12.01. 09:38:39

@csincsilla72: szerintem nem, holott magyar szakos voltam valaha, na nem mintha az bármit is jelentene. Inkább ízlés, mint nyelvhelyesség kérdése. Na, majd ha a degenerált használjuk mi is a degradál helyett, lázongok én is.

Amúgy nem baj, ha ez is előjön itt, a nyelvi kérdések úgyis izgalmasabbak mint Kárszeg vagy Gina.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.01. 09:38:42

@hannamontanna: A dugás nélküliség azért valljuk be legkevésbé rajta múlott...

nem kéne... 2016.12.01. 09:39:14

@VV Erőlegény:

a macska meg föl lett mászódva a fára rá.
höjj.

az egyébként megvolt valakinek, hogy a nagyja kb elmesélt egy-két alany-állítmány-bővítmények mondatot a feladat szerint a kiválasztott papírfigurának, ugye képzeljük oda az aktuális lakót, erre soma mit csinál?
elkezdi csépelni a bábut.
érdekelne, hogy ilyenkor mire gondol a költő.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.01. 09:40:48

@Lorenza Pellegrini: És mi lesz, ha néhány év múlva így terjed el a köztudatban...? :-)

hereverő heverő 2016.12.01. 09:42:35

@panamcat: @csincsilla72: Én is csatlakozhatok ? Jó lenne a következő szériában egy-két valóban humoros és intelligens figura. Esetleg le lehetne rövidíteni (gyárilag) a folyamatot, hogy ne vágjanak eret magukon már a második héten, de szerintem a lakók is jobban ellennének olyanok társaságában, akik tudnak szórakoztatóak lenni.

Lorenza Pellegrini 2016.12.01. 09:47:01

@VV Erőlegény: Viccelek. De ha mondjuk 50 év múlva így nyelvhasználók 80 százaléka "degenerál" - akkor gondolom ott lesz a szócikk mellett az etimológiai szótárban, hogy eredeti jelentése stb.. az utóbbi évtizedekben ennek és ennek a hatására jelentésmódosuláson ment át, használják ebben és ebben az értelemben is.. :D :D (de azért ez más tészta, szerintem

Ha most írnék szakdolit, komolyan a villalakónyelvet választanám vizsgálatom tárgyául. "Úgymond" :D

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.12.01. 09:49:35

@csincsilla72: hajunkra kenhetjük az elfogadhatatlant. tanuljon mindenki önvédelmet. ártani nem árthat. az én csecsemő lányom egy éves.göndör angyal. de később olyan ütőereje lesz, hogy azt is begipszelik aki felsegíti azt akit megcsapott ha úgyadódikk. :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.01. 09:50:33

@Lorenza Pellegrini: Re: "eredeti jelentése stb...." VV8 Gina óta fokozatosan megváltozott, és így terjedt el a köztudatban... :-)

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.12.01. 09:51:26

@hereverő heverő: lóg a kezed a bilibe. a vv9ben autista szurikáták lesznek összezárva egy vödör búgatóporral, egy kézikamerával meg egy kosár fétis-felszereléssel és egy gyalogsági ásóval.

tvbuzi 2016.12.01. 09:54:44

Lesz majd olyan VV is ahol az udvar közepére szarnak a játékosok és a feladatot a kisbíró fogja kidobolni mert nem tudnak olvasni.

Sanda.Ipse 2016.12.01. 09:55:34

Színt az összefoglalókba így is csak Vivi visz valamennyit. Legalább lehet rajta szórakozni. Dávid unalmas, az egója hatalmas, el sem tudja képzelni, hogy bárki megszorongathatja.
Ilyen kiszámítható még egyetlen reality sem volt a végeredményt tekintve.
Ja! és hajrá Gina!

hereverő heverő 2016.12.01. 09:55:45

@Cseszlovák Gyurmafilm: Legalább hamar túl lesznek rajta, de félek igazad van. Azt nem tudom, honnét szopják, hogy ez kell a népnek, vagy ez is a big bráner licensz követelménye ?

Lorenza Pellegrini 2016.12.01. 09:56:21

@VV Erőlegény: Viccelünk ezen, de adott korcsoportban és adott nézői intelligenciaszinten simán befolyásolhatja ez a nyelvhasználatot. Amúgy én gyakran elmélázok azon, hogy vajon hol tanultak ők beszélni stb.. Számomra ez durvább, mint hogy az iskolahéten nem tudnak 3 számot összeadni, vagy nem találják meg a térképen Kamcsatkát.

Aztán meg a f@szt csodálkozom, amikor kulturált emberektől is hallom pl. azt, hogy TŐLEM magasabb, a nálam magasabb helyett és a többi...

Cérnahuszár 2016.12.01. 09:56:24

Tegnap elkezdtem számolni Gina monológjában a "gondolom+ szót, kb 15-nél abbahagytam.
A boxkesztyűt és a mézet támogatom

Cérnahuszár 2016.12.01. 09:59:07

Amúgy hajrá atti :))))
Nekem tegnap tetszett hogy szépen kikérdezte a többieket hogy mi a véleményük róla, és azoknak fel sem tűnt hogy párbaj ellenfelet vizsgáztat

Sanda.Ipse 2016.12.01. 10:00:04

@Cérnahuszár: tedd hozzá, hogy Ati ugyanígy folytatta:)
Gondolommal kezdeni egy mondatot engem is mindig kiakaszt. Nyilván azért mondja, mert így gondolja.

Cérnahuszár 2016.12.01. 10:03:32

@Sanda.Ipse: engem nem az akaszt ki, hanem a halmozás.
Ati mármint mivel folytatta?

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.12.01. 10:07:40

@Lorenza Pellegrini: :) lehet hogy egyszerűen csak nem bánja hogy magasabb a másik :) Tőlem aztán :)

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.12.01. 10:10:23

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): bilincs, csikiző-toll, lovaglóostor, latex ruhák, tejszínhab, szexhinta, gésagolyók, felcsatolható bigbráner, amik így első blikkre eszembe jutnak. ja szájpecek, az is jó lehet valamire.:) csak szurikáta-méretben ^_^

É2I 2016.12.01. 10:11:26

A kérdés megtekerésére:

unpatikus

Sanda.Ipse 2016.12.01. 10:11:33

Lehet, hogy a villalakók túl sok Rejtőt olvastak és megtetszett nekik Fülig Jimmy stílusa.

úgymond olvasó mmkk 2016.12.01. 10:12:43

@Cseszlovák Gyurmafilm: pont visszajött a kedves üffél a kinyomtatott kérelemért, és nem értette, mit vihogok hangosan :)))))))

Cérnahuszár 2016.12.01. 10:13:52

@Sanda.Ipse: ja jó, akkor látom nem értetted amit írtam.

KapitányG 2016.12.01. 10:14:14

@Lorenza Pellegrini: Mondjuk, ennek van tájnyelvi eredete:
" A nagyobb nálam a köznyelvi, a tőlem (terjedőben lévő) nyelvjárási, a nálamnál népes. A Magyar nyelvhasználati szótár (177.) magyarázata a jelenségre: „Középfokú melléknév mellett a hasonlító határozó köznyelvi ragja vonzatként elsősorban -nál, -nél, de a nyelvjárási -tól, -től is felbukkan: idősebb Pétertől (Péternél), nagyobb tőle (nagyobb nála).” A nagyobb nálamnál kettőzött és népies alak. BG
Korábbi válaszunk erre a kérdésre:
http://www.e-nyelv.hu/2010-10-28/idosebb-nala-idosebb-tole/"
www.e-nyelv.hu/2013-12-20/nagyobb-nalatole/

(A "korábbi válasz"-t is kikerestem:
"A köznyelvben a középfokú szóalakok hasonlító szerkezetekben általában -nál, -nél ragot kapnak: nálam öregebb, kettőnél több, ennél az iskolánál újabb stb. Régen azonban elterjedt volt, és a nyelvjárások egy részében ma is él (sőt, olykor már a köznyelvben is előfordul) a -tól, -től ragos forma is: tőlem öregebb, a régitől jobb stb. (vö. Grétsy László – Kovalovszky Miklós szerk., Nyelvművelő kézikönyv II, Bp., 1985., 250. oldal)."

Rémület 2016.12.01. 10:16:42

Engem mindkettő idegesít. Ellenszenves oszt jónapot.

Lorenza Pellegrini 2016.12.01. 10:19:55

@KapitányG: na, nekem meg ez tűnik iskolázatlannak, mint csincsillának az unszimpatikus. Konkrétan a tőlemezéstől (főleg, ha úgy ejtik, hogy töllem) a hideg futkos a hátamon. :D

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.12.01. 10:21:25

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): :)
@É2I: az nem az amikor valakinek nincs patikája? patikátlan > ú g y m o n d < :)

KapitányG 2016.12.01. 10:22:47

@Lorenza Pellegrini: Én is sok mindenre ugrom, erre pont nem, kivétel, ha két l, mert arra én is :)

úgymond olvasó mmkk 2016.12.01. 10:24:48

@Cseszlovák Gyurmafilm: azt mégse mondhattam neki, hogy a kedves kolléga éppen a szájpecekről meg a bilincsről értekezik :)))))))

Sanda.Ipse 2016.12.01. 10:25:51

@Sanda.Ipse: (idegen szavak használata)

Lorenza Pellegrini 2016.12.01. 10:26:59

@KapitányG: ja, nekem is van néhány kedvencem pl.: "Vége lett a bulinak, a játékosok megkeresték a PÁRJAIKAT". Na mindegy, visszanézem a tegnapi öfit inkább :D

hannamontanna 2016.12.01. 10:28:50

@VV Erőlegény: Az igaz, ő szorgalmazta nagyon, de valahogy úgy jött le mintha direkt kinézte volna azokat akik menekülnek előle. Mire Atival összehozták a kontaktot, a végén kijelentette, hogy undi volt. Nem vagyok én annyira biztos abban, hogy képes lett volna profi módon - a'la Mici- előadni a műsort.

igri8 2016.12.01. 10:29:19

Soma szerint meg 'viszályára' fordult...de ez nem iskolazatlan, hanem erettsegi alap

csincsilla72 2016.12.01. 10:29:42

@Sanda.Ipse: Szerinted olvasnak bármit is?
Megdöbbentő tapasztalat, hogy a nálunk szakmai gyakorlatot végző fiatalok többsége (tehát egyetemisták) semmiféle irodalmi művet nem vesz a kezébe, saját bevallása szerint. Aztán meg látom, hogyan fogalmaz... Azért nem tudnak normálisan beszélni, mert nem olvasnak semmit. A szókincsük gyalázatos és egymástól tanulják a hülyeséget.

É2I 2016.12.01. 10:31:53

Kedvencem: "Add oda, nekem!"

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.12.01. 10:33:11

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): etikai kódexben nincs benne.
de ugye a "helyzet szituációfűggő" azt kellett vón mondani h most olvasod a szakszervezet jelentését a "béremelésről."

úgymond olvasó mmkk 2016.12.01. 10:34:08

@Cseszlovák Gyurmafilm: visszavonták a sztrájkfelhívást.. hadd ne mondjak semmit erre

É2I 2016.12.01. 10:34:22

@csincsilla72: Olvasni? Minek, a jutyúbon fenn vann.

KapitányG 2016.12.01. 10:35:38

@Lorenza Pellegrini: Még nem kimondott kedvenc (lehet, előbb-utóbb az lesz, mert egyre gyakoribb az ilyen értelmezős szerkezet), de épp ma olvastam a hvg.hu-n:
"Nyár óta az ingatlan tulajdonosa Füzesi József, Pécel volt alpolgármesterének lánya, aki ..."
hvg.hu/gazdasag/20161201_Tobb_mint_3_milliard_forintert_hirdet_egy_hazat_a_volt_pecei_alpolgarmester_csaladja

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.01. 10:35:59

@csincsilla72: Most lehet, hogy meg foglak döbbenteni, de az is lehet, hogy nem, de elárulom neked, az utolsó 10 évben én is két kezemen meg tudom számolni, hogy hány könyvet olvastam el. Igaz, hogy azok közül több volt angol nyelvű, mint magyar. De sajnos nincs türelmem a könyvekhez, ráadásul, ha elkezdek olvasni 5 perc alatt elalszom... :-)

úgymond olvasó mmkk 2016.12.01. 10:38:29

@csincsilla72: én a barátaim körében ufónak számítok a heti-kétheti 1 könyv kivégzéssel.. :) amíg egyetemre jártam, hardcore verzióban nyomtam, volt úgy, hogy 2 nap alatt megvolt egy könyv (bejárós voltam, napi 160 km-t mentem oda-vissza, simán volt időm olvasni.. csak ezért sírom vissza az ingázós időszakot, semmi másért)
csak azért mesélem ezt neked, mert szakmai gyakorlatos korosztály vagyok.. :)

csincsilla72 2016.12.01. 10:48:49

@VV Erőlegény: Nem döbbentesz meg, ma már nekem is sokkal kevesebb időm van olvasásra, mint kamaszkoromban. De én arról beszélek, hogy ők semmit, egyáltalán semmit nem olvastak. Egy-két kötelező, a tankönyvek, és ennyi. Ha már a két kezén meg tudná számolni, az is haladás lenne, de nekik még Harry Potter sem volt meg. :-(
@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): Igen, az ingázás erre remek volt. Most kocsi van a seggem alatt, család, akit etetnem kell, örülök, hogy beesem az ágyba. Gondolj bele, egyetemistaként UFO vagy, mi van azokkal, akiknek még ennyi igénye sem támad a betűkre.:-(

2016.12.01. 10:51:58

@Sanda.Ipse: bmikor is kerul ra sor, bki ellen vyvyre fogok szavazni.

Sanda.Ipse 2016.12.01. 10:54:52

@csincsilla72: ez sajnos a szülőkkel kezdődik, mikor meseolvasás helyett odarakják a kisgyereket a tévé elé, ahol "szépen elvan" a lehető legbárgyúbb mesefilmek bámulásával. . Nem igazán szókincs-, ill. fantáziafejlesztő nevelési módszer.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.12.01. 10:57:49

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): jah lefeküdtek. bezzeg a vasas szakszervezet. nagyon kivi vagyok. lehet h lesz már két ünnep közt biztosabb dolog, én már akkor költségvetést írok. majd jelzem mennyi lesz az annyi. ha gondolod.

Sanda.Ipse 2016.12.01. 11:00:01

@Biriksz_Krokiksz!: a legnagyobb talány ebben a műsorban Vivi. Néha meglepően szabatosan és tartalmilag is találóan fejezi ki magát pl. a riportszobában, máskor meg olyan, mint egy retardált 10 éves. Ezzel együtt engem szórakoztat.

úgymond olvasó mmkk 2016.12.01. 11:05:38

@Cseszlovák Gyurmafilm: példát vehetnénk róluk. itt lett volna a lehetőség hallatni a szavunkat, erre visszavonják az egészet, mert kiegészítik minimálbérre a fizetésünket. lassan annyit fogok keresni, mint az adminisztrációs szektorban dolgozók, nem is tudom, hova fogom tenni azt a rengeteg pénzt :)))))))))))

2016.12.01. 11:06:25

@Sanda.Ipse: pontosan. es mivel ez szorakoztato musor, el is varom, h ezt megtegyék.

úgymond olvasó mmkk 2016.12.01. 11:08:27

@Biriksz_Krokiksz!: :)))))))) imádom a megingathatatlanságodat

ficekence 2016.12.01. 11:11:13

Dzsudibí ez a poszt fergeteges. Végig röhögtem. Az adást megest nem láttam, d e hajrá Gina, üsd ki a főtuját, ha kell dumáld ki a villából.

hereverő heverő 2016.12.01. 11:12:08

@Biriksz_Krokiksz!: @Sanda.Ipse: Igen, engem is szórakoztat. Nem hiszem, hogy meghívnám vacsizni, de így messziről jó nézni. Szerencsére eljutott a VV egy olyan szintre, hogy engem már senki sem irritál a bennlévők közül.

csincsilla72 2016.12.01. 11:12:10

@Sanda.Ipse:Csillámpóni többszörösen hasadt személyiség lehet. Éppen mikor ki vandálkodik a fejében.:-)

Lorenza Pellegrini 2016.12.01. 11:12:57

@KapitányG: miért is fogalmaznának egyszerűen, ha bonyolítani is lehet. Mindeközben Gina: "konformálódik" ...

úgymond olvasó mmkk 2016.12.01. 11:20:17

@Biriksz_Krokiksz!: ez színtiszta imádat volt, nem beszólás, he! :D

úgymond olvasó mmkk 2016.12.01. 11:26:39

@Biriksz_Krokiksz!: :-*

@Cseszlovák Gyurmafilm: honnan tudtad, hogy éppen highway hypnosisban vagyok? belenéztem a szekrényembe, és fennakadtak a szemeim :))))))))))) (nagyontecc a szám, pont beleillik a lejátszási listámba.. a chill out brain megy a spotify webes lejátszón)

KapitányG 2016.12.01. 11:30:25

@Lorenza Pellegrini: Nem az a baj, hogy bonyolult. Az a baj, hogy elfelejtik esetben (vagy számban) egyeztetni az értelmezettet és az értelmezőt., és ettől káosz lesz. Az idézett mondat szerint Füzesi József a tulajdonos, aki lány, mégpedig Pécel volt alpolgármesterének a lánya. Pedig a tulajdonos Füzesi Józsefnek, Pécel volt alpolgármesterének a lánya.
Sajnos, nem kivételes. Szintén hvg.hu:
"Kertész Balázs, Rogán Antal bizalmasának a svájci Zug városának előkelő utcájában lett bejelentett lakcíme..."
hvg.hu/itthon/20161119_Svajc_luxusvilla_Rogan_ugyved_kertesz_balazs?s=hk
Pedig itt is csak az a picike "-nak" kellett volna a Balázs mellé.
És ez nem villalakó, nem fórumos-blogos hozzászóló, hanem a hvg.hu újságírója (?)

úgymond olvasó mmkk 2016.12.01. 11:34:03

@Cseszlovák Gyurmafilm: most már bevallhatom.. betegesen vonzódom az aktákkal és papírokkal telepakolt, rendetlen szekrényekhez.. :DDD

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.12.01. 11:35:43

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): tudtam! :D

nincs miért szégyenkezned. ha a vágyainkat mindet megtagadjuk, azt veszítjük el ami emberré tesz :D

úgymond olvasó mmkk 2016.12.01. 11:40:15

@Cseszlovák Gyurmafilm: ez olyan szép mondat volt.. bemásolom word-be, kinyomtatom, és kiteszem a parafatáblámra :D

KapitányG 2016.12.01. 11:40:35

Ne szidjatok! Ígérem, befejezem a nyelvészkedést :)

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.12.01. 11:47:49

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): Semmi ne tartson vissza :D csak jelöld meg a forrást :)

úgymond olvasó mmkk 2016.12.01. 11:57:10

@Cseszlovák Gyurmafilm: meg fogom jelölni, nem a saját szellemi termékemként fogom kitenni :)

nem kéne... 2016.12.01. 11:57:48

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!):

mágnestábla a menő, de csak ha a kollégákkal cipelteted be.

úgymond olvasó mmkk 2016.12.01. 12:01:13

@nem kéne...: nincsenek a közelben hímnemű egyedek sskk, úgyhogy marad a parafatábla :)))

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.01. 12:04:15

@nem kéne...: Ha marad a mágnestábla, akkor a következő szériában Várhídi "Mágnestábla" Péter labdarúgás szakértőnek és ex szövetségi kapitánynak is be kellene hozzá költöznie a villába. :-)

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.12.01. 12:05:43

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): neked legalább van parafatáblád én a meszelt falra celluxozok mmkk

úgymond olvasó mmkk 2016.12.01. 12:09:45

@Cseszlovák Gyurmafilm: csak a fele az enyém, a másik fele a kolléganőmé.. úgyhogy én is inkább a csempét meg a falat választom :)

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.12.01. 12:16:37

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): a "ki a nyomorultabb mmkk a szférában" c. zenés műsorunkat látták hallották :D
www.youtube.com/watch?v=IXZijT3O8Y8&list=RDd2thsUfMlRY&index=12
@Biriksz_Krokiksz!: nemjó abba festék kell. :)

úgymond olvasó mmkk 2016.12.01. 12:24:53

@Cseszlovák Gyurmafilm: befejezem a panaszkodást ;) nem untatom a többieket.

kedves gyerekek, elemezzétek az alábbi többszörösen összetett mondatot:
"Én nem tudom, az Atti egy sunyi ember, és nem, egyáltalán nem bírja a Vivit, nem szimpatizál vele, idegesíti a Vivi, nagyon sokszor látom, hogy a Vivi amikor valamit csinál, rádnéz az Atti, hogy te mit fogsz hozzá szólni, és igazából idegesíti, csak nem meri kimondani, mert erősíti a játékban. "

2016.12.01. 12:26:24

@Cseszlovák Gyurmafilm: palyazaton biztos lehet azt is nyerni :)))))

csincsilla72 2016.12.01. 12:28:18

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): Gina, ugye? Mindezt egy napraforgó szájából.:-)

alsophila grahami 2016.12.01. 12:31:03

@BAZINGA2: EKG de a jobbik fajtábú' tesóó ;) minden szavadra! Gina valami fertelem buta egy nő, amellett h permanens szófosó, ostobaságokat beszél nonstop, és a megállás nélküli hajbizgetése.... nincs rá szó, mennyie röhejes és szánalomra méltó, akkora kisebbségi komplexusról árulkodik, mint ide lachá'za, amit fogadni mernék, hogy a folytonos pofázással próbál elfedni, kevés sikerrel... plusz tipikusan az a nő, aki rengeteget beszél, zéró tartalommal (Zsú-szindróma), még szegény Papi is láthatóan sokallt tőle, nem csodálom, h kábé mindenkinek kivan a töke tőle; fel nem fogom, itt mit bírnak páran egy ilyen tyúkagyún...

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.12.01. 12:33:40

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): nincs ezzel a mondattal semmi baj. az ügyfelek is így beszélnek.
valamyilyen jóléti transzferhez nyomtatvány. szépen kitöltötte a jobb sorsra érdemes eNber.
kérdés: Milyen gyógyszereket szed?
válasz: Igen. Vérnyomás ellen.

:D

csincsilla72 2016.12.01. 12:34:00

@alsophila.grahami: Hát, Ádina is bekeményített a végére:-), bár ő inkább vég nélkül ismételte ugyanazt a tartalmat.
De nagy EKG, Gina rettenet. A sózott heringes tarkón vágás nagyon kijárna.

úgymond olvasó mmkk 2016.12.01. 12:36:26

@Cseszlovák Gyurmafilm: annyira tipikus :DDDDD
a kedvencem az, mikor a nyomtatványon ott van ló betűkkel, hogy X-elje be a megfelelőt, és aláhúzza, vagy bekarikázza, engem meg agyonütnek, hogy belehibajavítózok :))))))))

kamilla123 2016.12.01. 12:49:24

@alsophila.grahami: EKG :-) Ginával sokáig szimpatizáltam, de valami halálosan idegesítő lehet bent az állandó kereplése. Az meg, amikor tegnap benyögte, hogy Ati taktikázik, mire Anikó: miért, az baj? Erre Gina: nem, de akkor mondja meg, hogy taktikázik.
Basszus, te liba, akkor az nem taktika, ha elmondja, hogy figyi máá, most épp taktikázom, ezért vagyok kedves, cuki stb!! :-D

Na, itt Gina végképp leírta magát nálam, akkor már menjen vissza Ati, az legalább már plusz egy hónapja szenved bent.
A másik, hogy rosszul vagyok attól, amikor valakinek az a fegyvere a vitában, h kb addig beszél, ameddig a másik le nem fordul a székről. Zsolti is kicsit hasonló volt, de neki azért értelmesebb mondatai voltak.

A másik, ami nekem nagyon ellenszenves, hogy Krisz most már nyíltan fenyegetőzik. Pl tegnap is Sománál, hogy majd kint megbeszéljük, nem itt bent. Hülye fasz, ennyire ostoba, hogy nem tudja magát megvédeni, ha nincs ott a család, vagy nem lehet leütni valakit? Szánalom.
Fura volt, amikor bent volt az apja, hogy azt mondta : tudod, az a lány, akivel itt voltam bent, keresse meg a nemtomki. Nagyon gáz az egész, remélem Mici már Svájcban van :)

Berborosz 2016.12.01. 12:49:59

Jesszusom, Ati vezet!

A szavazók nagy része nyilván nő, nekik pedig ez a gusztustalan, pudvás szentfazék is jobban megfelel, mint egy másik nő.

úgymond olvasó mmkk 2016.12.01. 12:51:23

@Berber Oroszlán: inkább lennék apáca, vagy leszbikus, minthogy Attis megfeleljen :-)

alsophila grahami 2016.12.01. 12:51:47

@csincsilla72: igenigen, a sózott heringes megoldást támogatom, szavazzuk meg neki (szerkik szerkik, plíz plííz, hadd szavazzunk!;) Ádina jah, durván tolta, legrémesebb rémálmaimban se jöjjön elő -- de most arra gondoltam, amikor Zsu a teraszon, a cigizőben ülve szegény Danit fárasztotta a maga jellegzetes (védjegyévé lett) módján egyfajta végeláthatatlan, de főként értelem nélküli szövegeléssel, amikor is csak hányta, hányta a szavakat egymásra.... de minek? ;) Gina beszéde nem mázgás, viszont sokkalsokkal gyorsabb és emiatt ugyanolyan érthetetlen, mert az ember agya őt hallva egyszerűen védelmi módba kapcsol és ignorálja a szófosását, valami borrrzalom.

Sanda.Ipse 2016.12.01. 13:02:13

@kamilla123: Nemtodki? A Béla! Aki nyilván porondmester a cirkuszban, mert Spárta megmondta a lánynak, hogy amíg kimegy, ne bohóckodjon. Majd a Béla nem hagyja:)

Sanda.Ipse 2016.12.01. 13:05:28

Ginának nulla esélye van a fődíjra, de most inkább ő menjen vissza, mint a legalább annyira irritáló Ati. Amellett Dávidnak is kijár egy kis idő az utánfutója nélkül.

alsophila grahami 2016.12.01. 13:05:36

@kamilla123: sokszoros EKG, kivéve talán a papis részt, mert ezt a fajta befenyegetős kommunikációt a kezdetektől tolja, és pont senki nem veszi komolyan, ezért is választotta Dévid vezető témájául a Zsóti-féle párbajhoz a lelki terroron való rugózást, mert hogy ez mennyire nem valid ott bent, csak Zsóti úgy gondolta, hogy megpróbálja Papi ezen skilljét meglovagolni, hátha bejön - de nem talált támogatókra a saját csapatán belül sem ehhez, szal Papitól ez a fenyegetőzés-féle kb annyit is érhet.... senki nem veszi komolyan, csak Soma, aki Zsoltit követve ugyanerre próbál rájátszani - tegnapi öfiben pl direktben provokálta is, pont mint Micit is anno; de ettől függetlenül nekem se bejövős stílus ez Papitól, csak hát... ha figyelembe vesszük, hogy milyen szubkultúrából jött, ott ez töknormál (sajnos).

wrenk 2016.12.01. 13:06:13

@Berber Oroszlán: Nőként mondhatom, hogy dehogy felel meg, mindjárt szavazok is:)
Atti egy jelentéktelen, gyáva szar, végig az volt.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.12.01. 13:06:48

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): Atival úgy vagyunk mint woody allen: azoknak a nőknek vagyunk az ideálja akiknek mindegy :D
@alsophila.grahami: a sózott hering mellé tudom ajánlani a fagyott fókatetemet is az is jó uarra a célra.
Gina beszéde meg olyan hogy ökölbe szorul az ember füle

Rémület 2016.12.01. 13:07:17

@Berber Oroszlán:egy másik szavazáson 60-40 Ginának.

alsophila grahami 2016.12.01. 13:11:12

@Sanda.Ipse: hogy bevédje, azért kell megkeresnie - édes istenem, létezik olyan, amit te nem tudsz eltérő módon értelmezni a ténylegestől, ha ellénszenvezel valakivel? baszki xDDD

verkli 2016.12.01. 13:12:21

@alsophila.grahami:
Zsu, a randombeszéd királynője, haha. Őt tudtam ignorálni, mert nem volt mintázat a szövegében. Zaj...meg lehetett szokni. Gina sokkal nehezebb eset. Hiányzik egy szűrő a kimenetéről, és a hallgatónak kell a saját szűrőjét használnia, ha kommunikálnia kell vele. Nagyon fárasztó.

,, 2016.12.01. 13:13:17

én azon gondolkodom h amit írtam tegnap h lesz ez a best of eddigi vv-k műsor nem lehet h egy 2017-es VV allstart akar megalapozni?

alsophila grahami 2016.12.01. 13:14:36

@Cseszlovák Gyurmafilm: akkor legyen mindkettő, menjünk biztosra xDDDD (az ökölbeszorult füleket pedig látom magam előtt, annyira plasztikusan fejezted ki magad, röhögök nagyon;)))

Sanda.Ipse 2016.12.01. 13:21:28

@alsophila.grahami: köszike, hogy segítettél értelmezni a "ténylegest". (A baszkit mondjuk én elhagyom)

2016.12.01. 13:23:51

@Sanda.Ipse: mondjuk a Zasszony és én nem voltunk vmi nagy mesélősek... persze amíg egész kicsik voltak, ment a dolog... aztán azt vettük észre hogy le-levesznek egy könyvet polcról és elkezdik nézegetni később bőszen olvasni, mindenféle témában...
szerintem lehet a képernyő előtt is tanítani, most a srácokkal (10 és 12 éves fiúk) a Farming Simulator játékot nyomjuk multiban... én városi hülyegyerek vagyok és engem is megtanított pár dologra a gazdálkodást illetően...

É2I 2016.12.01. 13:25:16

@alsophila.grahami: Bevédje, persze nehogy valamelyik másik strici karmai közé kerüljön. Kell a hárembe, elvégre elég jó kis ingyen prezentációkat nyomattak vele :P
Az külön epic volt, hogy még csak nevén se nevezte: "Tudod, a lány akivel itt voltam." De az se volt rossz, amikor a volt csajáról érdeklődött.

alsophila grahami 2016.12.01. 13:27:06

@Berber Oroszlán: nettó f@sságokat beszélsz, és akár le is állhatnál ezzel, mert a nők (!?) se azért szavaznak valszeg Attira, mert ez - vagy ő - a szintjük (kikérem magamnak!), hanem mert hozzám hasonlóan agyf@szt kapnak már Gina leállíthatatlan szófosásától, de legfőként az ordító ostobaságától, a karikatúra-like bohócsminkjétől, a kontroll nélküli hajbaszogatásától, a sipító hangszínétől amit vita közben élesít, áááááá! elviselhetetlen, olyannyira, hogy IGEN, inkább Atti, mint ő.

de ettől még nyugi, egyikünk se Attit favorizálja, ha egyáltalán favorizálja őt valaki...

Sanda.Ipse 2016.12.01. 13:27:42

@mentolos lecsó: "... persze amíg egész kicsik voltak, ment a dolog..." - erről van szó. Kisgyereket írtam én is. :)

alsophila grahami 2016.12.01. 13:29:29

@É2I: nem, csak hogy ne támadhassák kint a benti dolgok miatt, meg gondolom, az általa kiprovokált coming outja miatt se - amiról nyilván nem tudja, hogy itt kint már rég nem titok, etc...

2016.12.01. 13:35:19

@alsophila.grahami: EKG ! :)))

Kedves Dill Emma !
A következő szavazáshoz tanácsot szeretnék kérni tőled !
A hajbaszkurálós kerepelő, napraforgóra hajazó női személy vagy egy 2000 évvel ezelőtt élt ács fiának a XXI. századi, kefehajú megtestesülésére kell szavazni a következő párbajon ?!?!

É2I 2016.12.01. 13:36:21

@alsophila.grahami: Értettem én elsőre is. Csak hát hiába a béla, a savat úgy se az utcán öntik rá - jobb esetben.

Sanda.Ipse 2016.12.01. 13:38:59

Komolyan nem értem, mire az idegeskedés. Mindenki arra szavaz, akire akar, a többség pedig majd eldönti.
Nevetséges egymást minősítgetni néhány idegen ember miatt. Nem a legjobb módja a véleményformálásnak.

alsophila grahami 2016.12.01. 13:40:44

@szörnycsi: én támogatlak ebben szörnycsi, sztem tökjó ötlet, és most, hogy megvan a BB-licensz, aggálytalanul meg is valósítható, bírnám, ha csati komolyan fontolóra venné.. ;)

É2I 2016.12.01. 13:43:35

@mentolos lecsó: Ha jól emlékszem eddig is úgy mentek a szavazatok, hogy ki az akit kevésbé utálnak idekint. Ez se néz ki másképp.

alsophila grahami 2016.12.01. 13:44:53

@É2I: persze; de azt egy papi-forma fickó honnan tudná? mondom, másik szubkultúra.. ;)

alsophila grahami 2016.12.01. 13:47:18

@Sanda.Ipse: ó, pedig az volt a mondandóm érdemi része..... xDDDD

verkli 2016.12.01. 13:48:18

@alsophila.grahami: A tények makacs dolgok...Az eddig lejátszott férfi-nő párbajokban MMKK a férfi játékos nyert. A nyolc szériában összesen ez legalább 25-30 alkalom. Vagy minden ilyen párbajon elviselhetetlen volt a női résztvevő, vagy más oka van az aránytalanságnak.
Szóval lehet, hogy nem tetszik, amit @Oroszlán állít, de attól még a (jelzőktől megfosztott) állítása helyénvaló.

ani58 2016.12.01. 13:52:25

Ginát ha nem bántják, nem rikácsol. Valószínű idegességében kezd rá ilyen sebességgel. De igazat szól Atiról. Egy sunyi kétszínű gyáva kis féreg. Amelyik csaj nem esett hasra tőle, annak neki ment rendesen. Nagyot képzel magáról. Megnézném Dávidot nélküle. Van egy csomó üres ágy, de ezek egymás mellett alszanak, szánalom. Mehet Ati haza, a fatornyosba, ott játszhatja egy darabig az eszét.

2016.12.01. 14:00:08

@Sanda.Ipse: vegjatek van, ilyenkor fokozodik a hangulat, ne izgasd magad :)))))))

Sanda.Ipse 2016.12.01. 14:03:46

@Biriksz_Krokiksz!: én aztán nem!
Hajrá Gina és Vivi!:)))))

Sanda.Ipse 2016.12.01. 14:04:56

Eddig mindig a kijelöltek maradtak kinn...:)

alsophila grahami 2016.12.01. 14:05:24

@csincsilla72: ezt nagyon jól látod, és az oka - egyik oka - ismert is, miszerint az információs szupersztrádán szocializálódott nemzedéknek egyszerűen nincs már türelme nem hogy könyvet kézbe venni, de már egy nagyobb terjedelmű film erejéig lelassulniuk is túl nagy megpróbáltatást ró rájuk, annyira adaptálódtak ehhez a felgyorsult világ diktálta tempóhoz; eleve egyetlen dologban elmélyülniük is nehézséget okoz nekik, hát még egy komótosan bontakozó, lassan hömpölygő cselekményhez - eleve a nyomtatott forma olvasásához, hovatovább értelmezéséhez - se, tkp tévét se néznek már, nem hogy olvasnának... szal ez ismert probléma, nem tudom, mivel lehetne a figyelmüket felkelteni bármilyen kulturális tartalom iránt, ennek most nincsen divatja egyáltalán, bezzeg a Tivy-féle idiotizmus... az ragad rájuk gond nélkül.

alsophila grahami 2016.12.01. 14:10:35

@Sanda.Ipse: eddig mindig agyatlanul, taktikát nélkülözve, a bentiek elvárásainak megfelelni akarva - "tökösen" - választotak párbajpajtit, most először nem, és ez eltérő végkifejletet is eredményezhet, akár ;)))

ewita 2016.12.01. 14:15:12

@Lorenza Pellegrini: én meg attól,hogy a fölé helyett felé- t írnak, pedig tök mást jelent, itt is volt többször posztban! meg is jegyeztem. Netes újságokban is sokszor látom, pedig ők elvileg újságírók,szerkik! :P

Cimili 2016.12.01. 14:15:44

Dzsudibí, imádom a posztjaidat, a mait különösen! :)
Elolvastam a tegnapi öfis komikat és nem tudok dönteni, h kire szavazzak. Ma meg köll néznem az ismétlést, talán akkor sikerül döntenem.

csincsilla72 2016.12.01. 14:16:07

@alsophila.grahami: Én már ott tartok, hogy arra szavazok, aki legalább a kereplőjét be tudja fogni és nem okoz halláskárosodást.
@Cseszlovák Gyurmafilm: Háát, akkor inkább fagyott ponty. A fókatetem megöli. Baromira irritál a csaj, de nem venném a lelkemre, ha az általam lengetett fagyott fókatetem temetné maga alá.:-)

csincsilla72 2016.12.01. 14:18:01

@alsophila.grahami: Hát, ha egyszer kihúzzák a dugót, akkor marad a nyomtatott termék. De azt nem biztos, hogy meg szeretném élni... Egyébként szerintem reménytelen.

Sanda.Ipse 2016.12.01. 14:19:14

@alsophila.grahami: Ginának legalább jó feneke van:)
Egyébként, ha egy széklábat hívott volna ki Ati, akkor arra adnám a voksom.
Na, megyek, építem tovább az illiberális társadalmat:)

xukxuk 2016.12.01. 14:21:51

Mennyi okos, kifinomult művelt ember. Pedig azt hittem ,,..,,.. de nem!

ewita 2016.12.01. 14:23:24

@alsophila.grahami: ez tényleg így van,csak néztem ki a fejemből és már nem is hallottam amit dumált :D Dávidon röhögtem,amikor mondta Gina hogy jó elmondom még egyszer, fül befog és neeee! :D vicces volt
Borzasztó lehet,nincs hova menekülni!

Lorenza Pellegrini 2016.12.01. 14:24:11

@KapitányG: netes újságnál dolgozom (ezért is követem a VV-t) látok csodákat, gondolhatod. :D

alsophila grahami 2016.12.01. 14:25:06

@verkli: lófüttyöt; mert az állítása lényegileg az, hogy a nőknek egy Atti-féle pasi "a szint", amennyiben rá szavaznak, mindeközben pusztán arról szól a sztori, hogy A JÁTÉKBAN - és csakis ott - ezerszer inkább egy Atti-karakter, mint egy Gina, utóbbi ugyanis annyira kevéssé elviselhető már; nem hiszem el, hogy nem érzed a különbséget.... kell a fenének egy Atti, de Gina tegye már le végleg a mikroportját, mert ő az, akitől le kell vegyem a hangot a tévéről - és akkor a kényszeres dolgait nem is említettem, ami egy idő után szintúgy k*vvaidegesítővé bír válni, és miután az ember ösztönösen szabadulni igyekszik az őt permanensen irritáló tényezőktől, szükségképpen választja a kisebbik rosszat, ami jelen esetben a tujálkodó Atti; that's it.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.12.01. 14:25:36

@Sanda.Ipse: mondjuk (bár nem tudom) de szvsz alsophila kolleganőt vajmi kevéssé vigasztalja
és a jó fenék bár szükséges de nem elégséges.
@csincsilla72: kompakt bébifókatetem? :):):) (én kérek elnézést)

Lorenza Pellegrini 2016.12.01. 14:26:47

@KapitányG: Még egy utolsó: "megrendezésre kerül, került" - 10 sajtóanyagból 9-ben így van, pedig azt elvileg több ember is látja, mielőtt "kiküldésre KERÜL"...

csincsilla72 2016.12.01. 14:28:47

@Cseszlovák Gyurmafilm: Egye fene, csak fagyott legyen. Úgy jobban visszhangzik a tockos.:-)
A jó fenék engem sem hoz lázba. Sorry, hetero vagyok.

csincsilla72 2016.12.01. 14:32:00

@Sanda.Ipse: Látod, a székláp és Atti között nehezebb lenne választani:-) Mert legalább mind a kettő kussban van. Csillámpóni és Gina csak kisatírozva, leragasztott szájjal elviselhető már.

Lorenza Pellegrini 2016.12.01. 14:32:29

@ewita: a netes újságos posztot neked szántam, itt, nemrég.. vagyis arra reagáltam

KapitányG 2016.12.01. 14:38:41

@Lorenza Pellegrini: Igen :))) Meg a "felé". ("Továbbítottuk az illetékesek felé.")

alsophila grahami 2016.12.01. 14:39:12

@csincsilla72: szerintem is.... úgyhogy kivárásos stratégián vagyok, amikor már nagyon kaotikus a helyzet - kívül-belül, a fejekben és a világban egyaránt -, szükségképpen valami új, valami jobb kezd el kifejlődni az összeomlás romjai alól; ugyanígy, amikor már teljes a sötétség a fejekben, egyszer csak kialakul az igény valami értelemesre, intellektuálisra... mondják; csak addig húzzuk ki valahogy ;)

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.12.01. 14:40:30

hamarosan hazamegyek. nem tartózkodok többet a munekahellyen. esetefelé visszanézek mmmkk (majdnem mindig minden körülmények között.)
sziasztok. zene hazaúthoz: www.youtube.com/watch?v=okYdveLpuOQ

KapitányG 2016.12.01. 14:44:04

@Lorenza Pellegrini: Szegény! Én csak olvasó vagyok, de így is eléggé megvisel :(

Lorenza Pellegrini 2016.12.01. 14:45:54

@KapitányG: sok év után azt veszem észre, hogy millió dolog már fel sem tűnik, ergo: hülyülök én is. Amikor korrektorként bekerültem ebbe a csodás világba (még a printbe) - na, az volt a szürreális élmény.

alsophila grahami 2016.12.01. 14:55:00

@ewita: de tényleg így van, én az ilyen embertípust messze elkerülöm, ha meg nem lehet, simán leállítom, hogy "bla-bla-bla... parttalan beszédfolyam zavaros elméről árulkodik.." satöbbi, de komolyan, nem érdekel, hogy besértődik, én rászólok; van amúgy ilyen a tágabb családomban, kész tanulmány a nő: mindenki energiavámpírnak hívja, akár a szemébe is mondják, de nem sértődik be, mert akkor be kéne fognia, odébb kéne állnia - nem, ő inkább tudomást sem vesz a finomabb kritikai megjegyzésekről, se a leplezetlen beszólogatásokról, hanem kerepel tovább, megállíthatatlanul... teleszemetel mindent, rémes; asszem ez a fő bajom Ginával is, h őrá emlékeztet.

alsophila grahami 2016.12.01. 15:04:08

@Cseszlovák Gyurmafilm: hát, erre jól rátapintott a kedves kolléga, így is van, popó nálam nem tényező itt, és.... hmm, hozzáteszem, ha egy székláb hívta volna ki Ginát, én is arra tenném az appom, a párbajon pedig nato-kerítést telepítenék köré, nehogy a közönség megkaparintsa és agyon találja verni vele... xDDD

KapitányG 2016.12.01. 15:04:11

@Lorenza Pellegrini: Igen, sajnos, így van. Nem veszed észre, vagy magad is elbizonytalanodsz. Előfordul, hogy ellenőrzöm, jól tudom-e azt, amit tudok :(

Lorenza Pellegrini 2016.12.01. 15:16:14

@KapitányG: Én is csekkolom, hogy jól tudom-e, aztán néha írok egy körlevelet - például - az idegen szavak toldalékolásáról stb. És most nem funkcionális analfabétákról beszélek, hanem sima, átlagos nyelvhasználókról.

alsophila grahami 2016.12.01. 15:19:49

@Cseszlovák Gyurmafilm: csááá;)) @KapitányG: és az sem biztos ma már, hogy úgy van, amiről te azt hiszed, hogy jól tudod, mert folyamatosan változnak a nyelvhelyességi szabályok aszerint, hogy mi terjdt el a köznyelvben.... szoktad aktualizálni a tudástárad? csak mert én ledöbbenek némelyik változtatáson, amik pl az én időmben égbekiáltó hibaként voltak stigmatizálva (az atombiztos taplóság ismérveként)...

Cimili 2016.12.01. 15:21:38

@Sanda.Ipse: +10000000000 és hatalmas lájk! :)

Cimili 2016.12.01. 15:29:26

@alsophila.grahami: talán jó példa erre az avval, evvel. a fülem is ketté áll tőle, pedig állítólag már így is helyes.

verkli 2016.12.01. 15:55:39

@alsophila.grahami: Értelmezd mellérendeltként a véleményedet, és @Oroszlán állítását.
Te Gina ellen szavazol, leírtad az indokaidat. A motivációdtól függetlenül még hat egy olyan tényező is, amely szerint a férfiak jelentős előnyben vannak a szavazásokon. Nem tudom meghatározni a pontos arányát e két tényezőnek a szavazatok összességét tekintve, de a gyakorlat azt mutatja, hogy a Leo-tényező hatása jelentős. Meg merem kockáztatni, hogy erősebb a hatása, mint az a hatás, amit a párbajrésztvevők személyisége kivált.

kamilla123 2016.12.01. 16:28:10

Amúgy meg azt gondolom, hogy Ati abszolút egy senki, de igenis ügyesen bebújt Dávid mögé, aki még az elején nem tűnt ilyen erős karakternek, és szépen ellavírozgatott, nyalt ide-oda, ahogy kell, tattikázott. És most is ügyesen választott, nem nyomatta ezt a "küzdjünk meg méltó ellenféllel" , "férfi a férfi ellen" baromságot, hanem ő tudja, hogy bent akar maradni és ezért meg is tesz mindent a maga módján. Nem csinált műsort, de ez már a szerkik hibája, miért egy ilyen unalmas mamlaszt válogattak be?

mobilos perpetuum 2016.12.01. 16:38:13

@alsophila.grahami: Ati túlüvöltötte Evelint a párbaján, ha azóta nem lett volna a málnás bolondnak egy őrjöngése, akkor azt mondanám, az volt a mélypont a VV8-ban. Ugrált, mint a majom, + "kutinnyózott" az a gyerek. Gina olyan amilyen, kicsit figyelni kell, mert hadar. Vannak hibái, mint mindenkinek.
De Ati, a vallásos, közben f*szát pörgetné, de az se megy neki. Csajozna, de az se megy neki. Dávid bevédte, ha kellett. Egy régebbi példa:
Szeptember 18-i adásból, Dinán volt a zöld kendő, és Dávidnak mondja Ati, hogy őt fogja a lány kivinni párbajra.
Dávid: Én megkattanok, ha kinthagy. Akkor nekimegyek. Ne fogom kímélni.
Utána napokig így is tett Dávid, hergelte állandóan Dinát, hogy őt hívja ki, ne Atit.
A többit már tudjuk, Dávid párbajgyőzelme után már csak Lórit kellett eltávolítani, hogy békésen tujulhasson Kököjszi és Bobojsza.

Azt nem gondoltam volna, hogy idáig eljut ez a nulla értékű alak.

moletty 2016.12.01. 16:46:39

@mobilos perpetuum: EKG EKG EKG !
MMKK Gina menjen vissza!!!!
SUnyi geci és tuja a csávó.
Ginát pedig szúrnám is....

kamilla123 2016.12.01. 16:50:25

@mobilos perpetuum: mindenkinek megvannak a gyenge pontjai. Ati és Dávid ráadásul teljesen fel is fedte ezt, amikor annyira kiborultak attól, hogy a hierarchia héten a legalsó szintre kerültek. Ati szét is akarta rúgni a táblát. Dávid meg kikészült, ha nem ehetett csirkét. Az, hogy ők végignyaralták ezt a három hónapot, a szerkik hibája. Pontosan lehetett tudni, hogy nekik mi kéne a kiakadáshoz, de nem lettek ilyen szituációk. Mint ahogy Krisznek a büszkesége, vagy Ginának a sminkes cuccai stb.. Sajnos most ez egy ilyen minimál VV lett, hogy kb. csak éldegéltek bent és aki amúgy is érdekes karakter volt vagy balhés, az megmutatta magát, aki meg nem, az elvolt, mint a befőtt. Aki meg megtagadott dolgokat, semmi következménye nem lett. Pl Krisznek ha azt mondják a szerkik, hogy kezdjél el üvegből széket építeni, de gyorsan, vagy mehetsz haza, akkor megnézhettük volna, hogy ez milyen hatással van a személyiségére. stb..

csincsilla72 2016.12.01. 17:03:07

@mobilos perpetuum: Ezt hívják úgy, hogy előre be nem jelentett tattika.:-)
Dávid meg akarja nyerni a 36 milliót. Bemegy, körbenéz, konstatálja, hogy csak úgy bírja ki ezt a három hónapot komolyabb agykárosodás nélkül, hogy van mellette egy társalkodónő. Tehát a cél: Attit addig maga mellett tartani, amíg csak lehet. Ezért cserébe bevédi, amikor csak lehet, párbajozik helyette.
Ez így működik:-)
@kamilla123: "Az, hogy ők végignyaralták ezt a három hónapot, a szerkik hibája. Pontosan lehetett tudni, hogy nekik mi kéne a kiakadáshoz, de nem lettek ilyen szituációk."
Őszintén örülök, hogy ide nem jutottak el a szerkik. Amíg vannak benn önjelölt agyhalottak, akik spontán megőrülnek, üvöltöznek és egymásnak esnek, addig nem kell atomot dobni rájuk, hogy a sztoikus nyugalommal bagózó dísznövények is zombivá váljanak.:-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.01. 17:04:47

@kamilla123: Ezt az érvelést nagyjából el tudom fogadni Kamilla, de inkább beszélnék én tudatos tattikázás helyett fosástól vezérelt ösztönös reflexekről Ati esetében.

2016.12.01. 17:08:43

@csincsilla72: azert ez a "cserebe bevedi es megy helyette parbajozni" nagy vakmerosegre vall...:)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.01. 17:13:34

@Biriksz_Krokiksz!: Én inkább azt mondanám, hogy ez egy nem realisztikus konspirációs elmélet. :-)

csincsilla72 2016.12.01. 17:15:43

@Biriksz_Krokiksz!: Szerinetm nem:-) A jelek szerint Dávid az egyetlen, aki képes a kintiek szemével is nézni a játékostársakat. Dina egy erőtlen karakter, tipikus etetett majom, akinek nem 36 millió, hanem az ellátás volt a jutalma. Neki a show-t kellett csinálni, csinálta, aztán mehetett. Ha egy ilyen ellen elbukik, akkor minek üljön benn még hónapokat? Ő nem fogja produkálni magát, nem az a célja, hogy a celebvilág felkapja. A pénzért jött.

csincsilla72 2016.12.01. 17:17:37

@VV Erőlegény: Ha majd kinn lesz, elmeséli.:-) Vagy nem.
Ati személye erre alkalmas. Azzal nyilván Dávid is tisztában van, hogy Ati nem fog nyerni. De erre a célra megfelel. Gondolom én, mert én is így gondolkodnék odabenn. A többiek igazából kottából játszanak.

2016.12.01. 17:18:36

@VV Erőlegény: ahhh nagy szavak! de am' tenyleg, aki ilyet tenne, az tudhat vmi hatter-belsos dolgot, azaz garantaltan ove ugyis a 36 mio, vagy ha megsem, akkor foglalkoztatni fogjak a mediaKOKban. win-win.

mobilos perpetuum 2016.12.01. 17:19:08

@kamilla123: Elkerülte a figyelmedet, hogy PONTOSAN Lóri kiesése után ment át láthatatlanba Dávid. Ennyit a szerkesztők hibájáról. (Ami létezik, de attól még egy játékos lehetne érdekes. Dzsudibí Hogyvoltja alatt kommentelünk, tőle idézek: "Dávid Vivit választja, de még ebből az agyament faszságból sem tud kihozni semmi izgalmasat.")

2016.12.01. 17:21:26

@csincsilla72: tovabbra is kockazatosnak tartom, a kozizles meg valtozik, en sskk nem epitenek arra...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.01. 17:21:30

@csincsilla72: Ezért megérdemli, hogy, ha beviszi magával a hármas döntőbe, akkor pont Atti vigye el előle a lét. Én tuti így fogok szavazni, ha ez így lesz, ezt már korábban is említettem, és erre fogok biztatni minden proteszt szavazót ! :-)

2016.12.01. 17:28:21

tyvy parbajanal is rendesen be voltunk (en legalabbis) tojszlizva, h aztaaa mekkora szavazobazisa lehet, es vajon valos v nem valos - na az izgi volt.
XD

csincsilla72 2016.12.01. 17:30:53

@VV Erőlegény: Dévid iránti ellenszenved lassan már mindent visz:-)
Atti el fog hullani, ha nem most, akkor a hármas döntő előtt. Esélye nincs oda eljutni.
@Biriksz_Krokiksz!: ezek szerint ő nem:-)

csincsilla72 2016.12.01. 17:32:11

@Biriksz_Krokiksz!: Tivi egyszer méretett meg és könnyűnek találtatott. Dávid két meneten is túl van, ráadásul Zsolti ellen is nyert, aki minden idegesítő megnyilvánulása ellenére népszerű volt.

moletty 2016.12.01. 17:35:18

@VV Erőlegény: EZ jó ötlet !!! (és kicsit genya is, szóval tetszik! :)

2016.12.01. 17:36:59

@csincsilla72: furcsallom is, no. tul magabiztos az en (játék)izlesemnek, nem tudok jo szajizzel szurkolni neki, mmkk a kicsikkel vagyok, még ha kishujek is hozzá képest :))))

2016.12.01. 17:41:09

@csincsilla72: tyv rettenet volt, sötét is, arrogáns is; megkockáztatom, a valaha látott legellenszenvesebb figura - évek múlva is emlegetni fogjuk. :)))))))))

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.12.01. 17:41:30

@csincsilla72: ezután én neked csakazértis unszimaptikusozni fogok...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.01. 17:48:22

@moletty: Molettykém, nekünk (bármelyik nickneveden is vagy itt) általában egyre jár az agyunk, csak én objektív okokból nem jelenthetem ki, hogy szúrnám ezt, vagy azt! :-)

csincsilla72 2016.12.01. 17:49:24

@PeniValdes: Ha neked jólesik, Peni, akkor unszimpatikusozz.
@Biriksz_Krokiksz!: ismerünk, Kroki:-)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.12.01. 17:49:30

@Cseszlovák Gyurmafilm: ó kórházi adminisztrálás alatt is nehezen értették meg az éhgyomor fogalmát..

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.12.01. 17:50:26

@csincsilla72: persze én nem tudós emberek között mozgok

csincsilla72 2016.12.01. 17:53:57

@PeniValdes: mozognál te is finom orvos urak és hölgyek között, hamar igazodnál:-) Én sem közéjük tartozom, de velük vagyok reggeltől estig...

2016.12.01. 17:58:32

@csincsilla72: aszittem igy folytatod: 'ismerunk es levadaszunk!' :)))))))

csincsilla72 2016.12.01. 18:00:27

@Biriksz_Krokiksz!: Van már csizmám... táskám is...:-)))

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.01. 18:02:24

@csincsilla72: Tévedsz, semmi bajom nincsen Dáviddal, csak annyi, hogy ha ő nyer, akkor mi a francnak követtem ezt a szériát több, mint három hónapon keresztül? A másik pedig az, hogy egy Dávid adottságokkal rendelkező karaktertől ebben a társaságban ez kevés, ebben a csapatban neki csillognia-villognia kellett volna! A csajokkal, de akár még Zsoltival is időnként flörtölnie (nem szexelnie, de azért egy nyelves csók még beférhetett volna, ha úgy alakul, vagy legalább egy táncot bevállalnia egy buliban), néha picit lerészegednie, de csak a kontrollálható szintig. Tehát nem Dáviddal van bajom, hanem azzal a játékkal, amivel a toronymagas esélyes férfi főszereplő adottságaival "szórakoztatott" bennünket három és fél hónapon keresztül !

2016.12.01. 18:05:33

@csincsilla72: kariaji még lehetek! ;))

2016.12.01. 18:15:30

@VV Erőlegény: na pl en emiatt >>is<< szavaztam ati >>ellen<< dzsinire, mert irto kivi vok arra, hogyan reagalna le a szitut david.

csincsilla72 2016.12.01. 18:23:54

@VV Erőlegény:
Lehet, hogy az a baj, hogy túl sok valóságsót láttál már és nem tud meglepni, nem?:-)
Nekem az a véleményem, hogy a maximális nézettség érdekében két különböző karaktertípust szednek össze ilyenkor. Vannak a Málnák, a Csillámpónik, az Evelinek, a Zsótik, a Micik, az a kategória, aki azért kerül be, mert ők fogja vinni a hátán a műsort. Nem különösebben okosak, nem fognak taktikázni, viszont szállítják a balhét, a szexet, az idétlenkedést. Ők nem fognak nyerni . A másik kategória olyan karakterekből áll, akikkel azok is tudnak azonosulni, akiket az altesti poénok és a permanens balhé nem elégít ki. Dávid ilyen karakter és szerintem tudatosan akartak ilyen szereplőt is. Érdekes, az előző szériában ilyen lett volna Dani, de ő hamar kiesett, mert nem tudott a háttérben maradni addig, amíg elkezdhette volna a tattikázást.

moletty 2016.12.01. 18:28:11

@csincsilla72: Ha Dávid tettikázna én volnék az első aki üdvözítve leszopja !
DE csak tujul és néha alig alig csinál valamit. Aláírom, hogy értelmeseket mond , elég jól látja a dolgokat, de szinte csak szemlél !! Akkor én is nyerhetnék, mert én is szemlélem őket amikor csak lehet !

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.12.01. 18:30:36

@VV Erőlegény: nem, Dávid így jó, magamat láttam benne...én sem szoktam flörtölni,nem részegedem le,holzt uncsi személyiség vagyok

Sanda.Ipse 2016.12.01. 18:31:32

@VV Erőlegény: Protest szavazónak rám mindig lehet számítani:)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.12.01. 18:31:36

@csincsilla72: dolgoztam kórházban......nem a finomság maradt meg róla

úgymond olvasó mmkk 2016.12.01. 18:32:20

@Sanda.Ipse: pornós szavazót olvastam, ne haragudj

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.12.01. 18:33:01

@PeniValdes: ez kimaradt,hanem az,hogy mindenki (kivéve én) kavart mindenkivel

Sanda.Ipse 2016.12.01. 18:33:52

@PeniValdes: és az okuláréd sem hordod? Akkor te sem látod meg apácskádat két méterről:)

csincsilla72 2016.12.01. 18:34:14

@PeniValdes: Hidd el, nekem sem ez jut eszembe az orvos végzettségű kollégákról! Másik kaszt....

úgymond olvasó mmkk 2016.12.01. 18:35:50

@PeniValdes: te én vagyok? ha igen, akkor gyeremá'vissza a fejembe

csincsilla72 2016.12.01. 18:36:39

@PeniValdes: nekem meg a szakmai tájékozatlanság, és akkor nagyon finoman fogalmaztam:-)

úgymond olvasó mmkk 2016.12.01. 18:37:13

@Sanda.Ipse: még jó, hogy pont letettem a bögrémet, szerintem kapott volna egy adagot a laptop.. még egyszer elnézést, én érzem magam kellemetlenül :))

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.12.01. 18:37:33

@Sanda.Ipse: semmi gond
de ettől eltekintve én tök dave vagyok, szerintem én is kint ülnék a teraszon,meg tujulnék

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.01. 18:40:05

@csincsilla72: Az utolsó mondatodért, adok neked egy puszit! Lehet, hogy később elárulom azt is, hogy miért! :-)

Sanda.Ipse 2016.12.01. 18:41:49

@PeniValdes: na ugye, hogy mégsem vagy olyan, mint Dávid:)

2016.12.01. 18:44:03

@Lilith.Inanna.1: de majd' mindenki (en is)
:))))))

úgymond olvasó mmkk 2016.12.01. 18:47:27

@PeniValdes: ráadásul még szemüvegem is van

,, 2016.12.01. 18:48:31

hahaha, belenéztem Zsóti live videójába, és pont oda tekertem h szokta-e olvasni a Hogyvoltot, azt mondta nem, az ilyen nagyon kritikus oldal, és nagyon proli alpári, azt nem szerette.
Patrik beleröhögött, hogy de-de
LOL

2016.12.01. 18:50:04

@szörnycsi: zsooootiiiiii! luv u!!!!!
XDXDXD

úgymond olvasó mmkk 2016.12.01. 18:51:03

@Biriksz_Krokiksz!: :-* szexi? engem zavar :)

@szörnycsi: proli? Zsóti, Zsóti, ha esetleg ne adj isten műsorvezető leszel, akkor majd megtudod, milyen alpáriak és prolik tudunk mi lenni.. :))

2016.12.01. 18:51:30

@PeniValdes: jaj trollkodjal mar, biztos azert van itt is rajongotaborod, mert uncsiii vagy, hagyjá' má'! :))))))))

2016.12.01. 18:52:36

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): nekem bejonnek a szemuvegesek nagyon. jo, foleg inkabb a fiuk ;)

,, 2016.12.01. 18:52:49

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): Patrik annyit mondott még, h "azok a kommentek..." de közben röhögött:)

úgymond olvasó mmkk 2016.12.01. 18:52:52

én is tuja vagyok. teLYatuja.

úgymond olvasó mmkk 2016.12.01. 18:54:29

@Biriksz_Krokiksz!: a szemüveges fiúk nekem is.. de nem túl előnyösek nekem, ha esetleg közelebb akarok merészkedni hozzájuk (amit nem teszek meg, muahaha, de feltételezzük), akkor összeakad a szemüvegünk :)))

@szörnycsi: Patriknak van ízlése ezek szerint. legalább ilyen téren :)

úgymond olvasó mmkk 2016.12.01. 18:57:31

@PeniValdes: azt én is mindig megkapom, általában idősebb férfi egyedek akarnak így udvarolni. de biztos nem nézek rájuk ácsingózó tekintettel, hogy jaj de cuki vaaaaagy, mondjál még ilyeneket, mert többet nem mondják :)

Madam. 2016.12.01. 18:57:41

Somy wtf zagyvált arról, "ha kívülről nézném vyvyt, szórakoztatónak találnám" és dév a "szavazók"-ról, akik lányt akarnak...? Külső infót kapnak... vagy én má agyfaszt

úgymond olvasó mmkk 2016.12.01. 19:01:03

@PeniValdes: nem vagyok a kamaszfiúk esete (sajnos? szerencsére?)

moletty 2016.12.01. 19:05:47

@PeniValdes: Nekem azé bejössz Penike! ( "Csak aztán ne bohóckodjál kinn!" :D :D )

moletty 2016.12.01. 19:14:18

@PeniValdes: Mi a hibája ? Löttyedt ? vagy kicsi ? vagy nem kerek ? vagy narancsos ?

Krétagarbó 2016.12.01. 19:15:49

@VV Erőlegény: ugye, nem csak nekem tűnik fel a párhuzam.

moletty 2016.12.01. 19:16:55

@PeniValdes: Nem hiszek Neked! De mindegy, ha szimpi vagy hát szimpi vagy :)

moletty 2016.12.01. 19:18:13

@Krétagarbó: Szia Garbó ! De rég láttalak ! MI van hütlen lettél a VV-hez vagy a bloghoz ?

Krétagarbó 2016.12.01. 19:19:58

@Biriksz_Krokiksz!: nekem nem. Ma voltam egy tárgyaláson, a bíró egy fekete keretes szemüveges, igazi metroszexuális fiúcska volt, a ma divatos, oldalra fésült, zselétől csillogó hajjal.
Már a bíróság sem a régi...

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.12.01. 19:21:54

@moletty: tudom szerinted vonzó vagyok...pedig nem. jobb hinni nekem

úgymond olvasó mmkk 2016.12.01. 19:22:05

@Krétagarbó: jesszusom.. bezzeg az, akihez én szoktam járni.. hajajjjj :)))))

Krétagarbó 2016.12.01. 19:23:21

@moletty: Hali! nem, olvasom a blogot, csak kevés az időm kommentelni. De mostanában én sem láttalak téged sokszor;)

úgymond olvasó mmkk 2016.12.01. 19:26:55

@PeniValdes: mondjuk én senkinek.. de úgy döntöttem, azt nem sajnálom, hogy nem jövök be a fiúcskáknak :))

úgymond olvasó mmkk 2016.12.01. 19:31:16

@PeniValdes: nem is tudnék velük mit kezdeni.. ja, de, nullásgéppel közelítenék hozzájuk :D

2016.12.01. 19:36:36

@PeniValdes: szemuveges metros, igen ;)

úgymond olvasó mmkk 2016.12.01. 19:36:43

@PeniValdes: csak az ecsetet szedném le a fejük tetejéről

úgymond olvasó mmkk 2016.12.01. 19:39:58

@Biriksz_Krokiksz!: azt mondta ma a fiatalkorú, hogy azért nincs pasim, mert nekem túl nagy elvárásaim vannak, olyan pasi nincs, akinek van némi sütnivaló a fejében, és képes elviselni engem.. :))))))

2016.12.01. 19:42:03

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): muhahaha, nyilatkozzon a maga neveben pfffffff.

Ay Mama, Que paso 2016.12.01. 19:43:04

Köztudott, hogy az nyeri a VVt, aki a legtöbb leadott riportszobaidővel rendelkezik.
Íme a lista:

1. Vivien 167 perc
2. Soma 160 perc
3. Dávid 157 perc
4. Krisztián 156 perc
5. Attila 103 perc
6. Gina 59 perc
nagyon szoros, legyetek résen!!

vagy az nyer aki először sír, az meg Soma

úgymond olvasó mmkk 2016.12.01. 19:44:17

@Biriksz_Krokiksz!: azt hiszi a fiatalkorú, hogy azért, mert ő kamasz, és nem bír engem elviselni, ez általános dolog.. :DDD

2016.12.01. 19:47:44

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): kamaszok velemenyevel marpedig sskk nem foglalkozni, eleve meg kiforratlan a szemelyiseguk :)

úgymond olvasó mmkk 2016.12.01. 19:50:42

@Biriksz_Krokiksz!: a mútlkor nekem valaki azt mondta, hogy az embernek kb. 25 éves korára lesz kiforrott, kész a személyisége, tehát tuéajdonképpen még az enyém sem az :)

úgymond olvasó mmkk 2016.12.01. 19:53:06

a helyesírásom sem kiforrottt..

2016.12.01. 19:56:38

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): van akinek kesobb se :) 'neked a divat mondja meg, h ki vagy?' by neurotic :))))))

úgymond olvasó mmkk 2016.12.01. 19:59:26

@Biriksz_Krokiksz!: kollégáim azóta azzal szivatnak, mikor dilis vagyok, hogy ez a még nem kialakult személyiségem hibája :)))

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.12.01. 20:05:17

na hol az állitólagos rajongóim??

federti 2016.12.01. 20:07:41

Kedves Dávid fanok!
Az agyhalottaknál hiányoljátok a taktikázást, miközben ti is szívből szavaztok. Dávid legnagyobb ellenfele Attila mert kb ugyanaz a szavazótáboruk. Ati egy tisztelettudó, szegény, katolikus fiú aki a nyereményből az édesapját szeretné hazahozni, hogy újra együtt legyen a családjuk. Ha ehhez hozzáadjuk Krisztián és Vivi-Soma szavazóit, elég lehet Dávid legyőzésére. Szóval addig tüntessétek el Átüt, amíg van esélyetek.
Hajrá Soma! (vagy Vivi)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.12.01. 20:09:16

@federti: Dávid anyja Atit támogatja, most Atira szavaznak..utána meglátjuk

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.12.01. 20:10:12

Egyet értek a posztíróval Ginát várom vissza

csincsilla72 2016.12.01. 20:21:49

@federti: A VV nem szociális intézmény, ahol a legcsóróbbat megjutalmazzuk a pénzzel. Ez egy játék, ahol a nyereményt meg kell szerezni. A megszerzésben sok minden szerepet játszhat, a tisztelettudás, a szegénység és a vallásosság csak egy-egy szempont. Utóbbi kettő speciel lényegtelen, nekem legalábbis. Ehhez azért hozzá kell tennie Attinak is, és egyelőre nem látom, hogy a Dáviddal egy kategória lenne. Messze nem.

2016.12.01. 20:21:52

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): nem ertek egyet veluk. amennyire sejtem a foglalkozasod komolysagat, az alapjan azt mondanam, h igenis kell a dilizes. ill addig jo, amig tudsz diliskedni.

Cérnahuszár 2016.12.01. 20:22:31

@federti: +1, egyetértek, ati pont elviheti azt a pár százalékot a fináléban, ami kell dávidnak. Ő fogja megosztani a szavazatokat, és nem dávid két ellenfele között oszlik meg.

úgymond olvasó mmkk 2016.12.01. 20:24:50

@Biriksz_Krokiksz!: anélkül már a vigyorgóban ülnék, és vánám magam mellé a t. vellalakókat :)

úgymond olvasó mmkk 2016.12.01. 20:28:00

@Biriksz_Krokiksz!: anélkül, hogy panaszkodnék, nem véletlenül lett a sun will rise a férjezett nevem.. :)

@PeniValdes: detto, vannak napok, mikor hazajövök, és üvölteni tudnék, hogy rajtam kívül más is van a lakásban

2016.12.01. 20:29:13

@PeniValdes: mmint maganeletben? elhiszem, meg is ertem, de jonak nem jo.

úgymond olvasó mmkk 2016.12.01. 20:30:02

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): kiváltképp mikor a fiatalkorú játszadozik az idegeimmel

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.12.01. 20:31:43

@Biriksz_Krokiksz!: igen, a valkos peni uncsi, zárkozott,nem bájos,vonzó lélek

federti 2016.12.01. 20:33:32

@csincsilla72: sokkal többet Dávid sem tett a műsorhoz, azon kívül, hogy mindhárom párbaját kiharcolta. Ez lehet nagyképűség ami sokaknak nem tetszik. Jah, Farm Gábor is nyert

csincsilla72 2016.12.01. 20:36:23

@federti: Dávid volt az, aki felvállalta Zsótival a konfliktust, rávilágítva arra, mekkora nagyszínpad, amit csinál.:-) Atinak egyetlen szimpatikus vonása van: tud hallgatni, kivéve, amikor Auréliót utánozza.

2016.12.01. 20:36:48

@PeniValdes: nem hiszek neked :) egyik nap mindenki imad, a csajok irigyek rad, aztan masik nap jossz ilyen dumakkal, mint most...szoval csak szivaccc :)))))

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.12.01. 20:39:25

@Biriksz_Krokiksz!: imádtak,csak sosem mondták szemembe,nem kértek fel táncolni,aztán a barátnőjük mondta hogy valójában belém szerelmes a srác...ja csak ennek semmi jelét nem adta
nincs mire irigykedni

,, 2016.12.01. 20:39:50

@Costanza: ezen az oldalon www.facebook.com/VV8Zsolt/ tegnap 16:50-es bejegyzésben van egy vidi, nemtom hogy kell linkelni, és -28:12-nél hangzik el

2016.12.01. 20:43:23

@Cérnahuszár: de most viccin kivul, egyutt es egymas tamaszakent (patetikus vok, ahhh elalelok magamtol) jutottak oda, ahol most tartanak. ;)

,, 2016.12.01. 20:43:30

@PeniValdes: ha ezeket komolyan írod, tanácsként (nem beszólásként, tényleg) szal pozitív visszajelzéseket magaddal kapcsolatban soha ne online keress, mert ez mindig csak egy illúziónak szól, hanem IRL, a valós személyednek, a valós Peninek (bocsika ha túlléptem a hatásköröm)

2016.12.01. 20:44:02

...de amugy hajraaaaa vyvy!
XD

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.12.01. 20:44:42

@szörnycsi: tudom, élőben nem kapok pozitív visszajelzést ellenkező nemtől. hozzászoktam

Cérnahuszár 2016.12.01. 20:47:23

@szörnycsi: végig tudtad nézni? én eluntam és kikapcsoltam mert nem szólt semmiről, ezek szerint lemaradtam az érdekesebb részről :(

úgymond olvasó mmkk 2016.12.01. 20:48:41

@Biriksz_Krokiksz!: azt olvastam, hajrá tyvy.. már majdnem felhúztam a jobb szemöldököm :D

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.12.01. 20:49:03

@PeniValdes: akkor sem ha kedves vagyok,akkor sem ha nem.

,, 2016.12.01. 20:49:27

@Cérnahuszár: az elejét elkezdtem, uncsi volt, beletekertem és pont elcsíptem.
@PeniValdes: pedig biztosan és az számít igazából. ami igazi.

úgymond olvasó mmkk 2016.12.01. 20:53:33

@PeniValdes: én ezért szoktam le a kedvességről :) legalábbis látszólag..

úgymond olvasó mmkk 2016.12.01. 20:56:43

@PeniValdes: csak akkor van csodálkozás, mikor valaki hajlandó időt áldozni arra, hogy megismerjen.. és rájön, hogy hoppá

hereverő heverő 2016.12.01. 20:58:13

@PeniValdes: @úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): Lányok, ejnye ! Hát hiába bókolok nektek... Tudom, csak az avatarotok de ha találkoznánk irl, szerintem ti ugyanilyenek lennétek.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.12.01. 20:59:12

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): nálam is hoppá...hogy baszki ez tényleg fordítva van bekötve

úgymond olvasó mmkk 2016.12.01. 21:00:54

@Biriksz_Krokiksz!: :)

@hereverő heverő: :-* :))))))

@PeniValdes: én is fordítva vagyok bekötve, de megszoktam

,, 2016.12.01. 21:02:57

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): @PeniValdes: én úgy látom h jók a külső adottságok, a flúgosság nem számít a pasiknak. persze egészséges mértékben nem a Glenn Close pszicho mértékben. (ezt általánosságban mondom, nem rátok, nem is tudom hogy néztek ki)

úgymond olvasó mmkk 2016.12.01. 21:05:26

@PeniValdes: jó lenne, ha ennyire vékony karjaim lennének, mint az avataromnak, hahaha

na de
elkaptam egy beszélgetést a fiatalkorú és valamelyik pajtása között, arról beszéltek, hogy Ginának nagy az orra, Vivienen a rózsaszín hajfesték sem segít, Atti szerintük buzi.. végigsavazták az összes ápoltat. igyekeztem nem röhögni

úgymond olvasó mmkk 2016.12.01. 21:06:20

@szörnycsi: az én külső adottságaimra inkább ne pazaroljunk egy karaktert se

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.12.01. 21:09:50

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): nyugi, enyémre sem:) szeplős az orrom,nagy a szemem, feltünő a szám, anyajegy van az arcomon...

hereverő heverő 2016.12.01. 21:10:29

@PeniValdes: Ki a fenét érdekel a külső ? Az másodlagos. Az a baj, ha valaki csak a külső alapján itél. Az ember egy egész, tele lélekkel, vágyakkal és reményekkel, és nem csak egy külső.

2016.12.01. 21:13:08

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): irl engem szakmaban bekepzelt miszpicsanak tartanak, aztan mikor direkt kontakt van, rajonnek, h kurvara kedves es segitokesz vok. maganeletben ilyen nincs, ott mindenki tudja h kurva rendes empatikus bekepzelt miszpicsa vok :))))))))

,, 2016.12.01. 21:14:09

@PeniValdes: a szeplős orr aranyos, a nagy szem és a feltűnő száj szexi, anyajegye mintha Marilyn Monroe-nak is lett volna... ezek mind olyan dolgok amit más csak szeretne. amúgy meg fiatal vagy, ami eleve gigantikus plussz, és akkor kell sírni amikor már nem leszel fiatal. nah.
de befejeztem, inkább megyek

2016.12.01. 21:15:04

@hereverő heverő: 'te kis te' exem szavajarasa volt.

,, 2016.12.01. 21:15:13

@hereverő heverő: ez egy közhely. az ember nem így működik. bár szépen hangzik, de nem.

úgymond olvasó mmkk 2016.12.01. 21:16:05

@PeniValdes: az arcommal van a legkevesebb baj. de tényleg. :)

@hereverő heverő: nem sok embert ismerek, aki így gondolja (tudomtudom, rossz embereket ismerek)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.12.01. 21:16:26

@szörnycsi: ennek ellenére nem érdeklek senkit irl:)

úgymond olvasó mmkk 2016.12.01. 21:17:56

@Biriksz_Krokiksz!: tőlem az ügyfelek nagyobb része tart.. nem is értem (A) :))))

Ay Mama, Que paso 2016.12.01. 21:18:01

@Biriksz_Krokiksz!: Simpson családból lopta

a többiek meg ne legyenek ilyen kishitűek!
Sarka Katának sem sikerült minden elsőre!Márpedig ha valaki akkor Ő példakép. Korunk Sarka Katája.

hereverő heverő 2016.12.01. 21:21:01

@szörnycsi: de én valóban így gondolom. Különben nem írnám.

úgymond olvasó mmkk 2016.12.01. 21:21:26

@Ay Mama, Que paso: pont ma olvastam róla, hogy azóta tudja, mi az a rezsi, amióta HajdúFrizbiPétertől elköltözött.. karrier

hereverő heverő 2016.12.01. 21:22:43

@Biriksz_Krokiksz!: akkor most utálsz ? Vagy... csak nem Te is ? :))

2016.12.01. 21:22:45

@PeniValdes: valoban. valaszthattam volna lady retexisz rinot is, annak is jo vastag a bore, h leperegjenek rola az ismeres nelkul alkotott velemenyek ;)

2016.12.01. 21:23:38

@hereverő heverő: dehogy, teljesen normi a viszonyunk, nyugibugi van :)

Cérnahuszár 2016.12.01. 21:29:10

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): azt én is olvastam, a rezsist, és filóztam hogy csak trollkodik, vagy tényleg ilyen hülye.

úgymond olvasó mmkk 2016.12.01. 21:30:15

@Ay Mama, Que paso: te magasságos..

@Cérnahuszár: szerintem ilyen hülye.. ekkora trollkodást nem nézek ki belőle

hereverő heverő 2016.12.01. 21:31:11

@Cérnahuszár: Sajnos ennyire hülye. Pedig a szülei tök normálisak, csak sajna a szépségversenyek ... s a többi történelem.

úgymond olvasó mmkk 2016.12.01. 21:35:05

hát ezt nem hiszem el, hogy a válótársak megint úgy indul, hogy stohl andrás él nemi életet.. :DDDD

2016.12.01. 21:36:03

@Cérnahuszár: @hereverő heverő: @úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): sztem nem huje, viccelni probalt vona, v abrazolni a hp nelkuli helyzetet, csak ehhez bena.

úgymond olvasó mmkk 2016.12.01. 21:37:17

@Biriksz_Krokiksz!: állítólag már megtalálta mr. frizbi utódját, szóval aggódnia nem kell :))

2016.12.01. 21:42:47

@PeniValdes: cecilbol jobban kinezek ilyen nagyfoku butasagot, de am' ja egykategoria.

hereverő heverő 2016.12.01. 21:44:02

Megyek
megnézem
a szemhéjamat
belülről.

Jóéjt.

A válótársakat utálom nézni :))

Cérnahuszár 2016.12.01. 21:44:25

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): @hereverő heverő: @Biriksz_Krokiksz!: háhá, dobjuk be a vv9-be s.k-t
ezeknek a vv-knek már úgy is minden mindegy, jobb nem lesz.

2016.12.01. 21:45:22

@Commodore: ne szpojlerezz, baszod! :))))))

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.12.01. 21:45:31

@Biriksz_Krokiksz!: nem butaság, de Kata jómódú család sarja,és amikor más elkezd albérletben élni ő már hajdúzott

úgymond olvasó mmkk 2016.12.01. 21:45:51

@Biriksz_Krokiksz!: :)))))))

@Cérnahuszár: na akkor dobnám ki a TV-t az ablakon :D

2016.12.01. 21:46:22

@Cérnahuszár: allstars vv9!!! neznem mar holnaptol! *-*

csincsilla72 2016.12.01. 21:47:14

Új Farm nem lesz? Ott legalább voltak állatok és állatok ottlétéből adódó helyzetkomikumok. Jó, gondolom, nem most télen. Nézhetnénk, ahogy hántják a kukoricát..

2016.12.01. 21:48:21

@PeniValdes: az ok, de akvariumban elt, h ismeretlen szamara a rezsi mint olyan? nemarrrrr.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.12.01. 21:49:33

@Biriksz_Krokiksz!: nézd,addig amig nem fizeted...én sem tudtam volna megmondani anno mennyibe kerül a villany..

2016.12.01. 21:50:43

@csincsilla72: a farmbol en akkor szerettem ki, mikor a finale ejszakajan a kozkedvelt gergo megbotlott es allo szerszammal szintiben landolt. tok hiheto volt. (se)

csincsilla72 2016.12.01. 21:52:50

@Biriksz_Krokiksz!: Nem a rezsi fogalma volt neki ismeretlen, hanem, hogy pontosan miből állt össze és melyiket hogy kell fizetni. Szerintem az ő anyagi viszonyaik mellett van olyan alkalmazott, aki az otthonukat menedzseli. Bejelenti az óraállásokat, összesíti a számlákat, gondnokolja a házat, satöbbi. Az anyagiakat pedig a férj intézhette. Lehet, Katika soha nem tartott a kezében villanyszámlát. Otthon, anyuéknál sem, a férjénél sem.

2016.12.01. 21:53:01

@PeniValdes: ja, ertelek mar. biztos allandomegbizasuk volt, szolgaltato leemeli a szlarol, oszt' kalap.

csincsilla72 2016.12.01. 21:53:58

@Biriksz_Krokiksz!: Mindent a nézeccségért.:-) De látod, Brizsit így sem dobta ki.

2016.12.01. 21:54:38

@csincsilla72: ok, pont irtam peninek is, de hp helyett max a penzugyisuk foglalkozhatott ilyennel.

2016.12.01. 21:56:20

@csincsilla72: nemtom az utoeletuket :))))

tvbuzi 2016.12.01. 21:57:49

Jó estét kedves kommenttársak!

úgymond olvasó mmkk 2016.12.01. 21:59:31

na jóccakát mindenkinek, innentől a válótársakra kon.. konce.. koncentrálok :)

Ay Mama, Que paso 2016.12.01. 22:00:35

Sarka Kata kis mértékben orvosság, nagy mértékben gyógyszer.

Mók_Ica 2016.12.01. 22:01:20

szasztok :)))) vagyok én is.... hoztam a szokásos kellékeket..... :)))))

Mók_Ica 2016.12.01. 22:03:07

ancsa ruhája ma teCCik :)))) kérek egy ilyet

Mók_Ica 2016.12.01. 22:04:44

@tvbuzi: pláne, ha így örülsz neki :))))

@Biriksz_Krokiksz!: :* :*

@Nimi: szia :))))

Cimili 2016.12.01. 22:07:26

asszem vagyok má, sziasztok is! :) és köszönöm a tegnap esti közvetítést, jók voltatok! :)

Krétagarbó 2016.12.01. 22:08:10

@Biriksz_Krokiksz!: ez pont olyan sci-fi, mint amikor Erdőssy Brigi (ha nem így írja a nevét, bocsi) nem tudta, hogyan kell felkockázni egy fej hagymát. (???)

2016.12.01. 22:08:16

vyv, szornyen nezel ki, de birlak!

Mók_Ica 2016.12.01. 22:08:41

@Cimili: szia cicus :))) már kipihented a tegnapot?

Cimili 2016.12.01. 22:08:57

@Mók_Ica: tied, én megszavazom! :)

Mók_Ica 2016.12.01. 22:09:25

@MacákékIcukája: szija :))) sétáltál ma? hogy vagy?

Cimili 2016.12.01. 22:10:21

@Mók_Ica: szerdánként sosenem vótam. :)

Mók_Ica 2016.12.01. 22:10:42

@Cimili: sajnos nekem nem jó a mérete.... nagyobb kell.. :))) de köszcsi :))))

MacákékIcukája 2016.12.01. 22:11:07

@Mók_Ica: oooo koszonom, ma is setaltam (minden nap kell)! Edzeni kell az inakat :))) faj meg mindig es total merev de legalabb nem szedek mar ra gyogyszert :)

Mók_Ica 2016.12.01. 22:11:15

@Cimili: mennyire figyelmetlen vagyok.... bocsi :)))

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.12.01. 22:11:23

Szegény Attinak egyedül kellett aludnia?
Túlélte? :)

Cimili 2016.12.01. 22:11:54

basszus, meg akartam nézni, h mi ez a szám, de a vívíi beledumált!

2016.12.01. 22:13:01

@mindenkinyugodjonleapicsába: engem az erdekel, kie az a nyavalyas sufni!!!! :)))))))

Mók_Ica 2016.12.01. 22:13:27

@MacákékIcukája: lejöttél a szerről :))) ez jó :))) az inaidnak lazulást :)))

Krétagarbó 2016.12.01. 22:13:31

@Cimili: nekem is bejött ez a zene, de nem ismerem.

Cimili 2016.12.01. 22:13:36

mi az, h felhangoztatott ellenem? :DDDDDDDD ezt ati mondta most.

Nimi 2016.12.01. 22:13:45

Evoversenyre szavazzunk?

Mók_Ica 2016.12.01. 22:14:37

@mindenkinyugodjonleapicsába: a jelek szerint még él :)))))

@Biriksz_Krokiksz!: sufni-gate-et akarsz????????? :)))))))))

MacákékIcukája 2016.12.01. 22:14:38

@Mók_Ica: mar epp ideje volt :)))) Koszi! Most is tagitom oket :)

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.12.01. 22:14:47

@Biriksz_Krokiksz!: engem sokkal jobban érdekel, hogy Dávid fingott

Mók_Ica 2016.12.01. 22:15:45

krisztofel ima-padja :)))) tele van fingorászva :))))

Cimili 2016.12.01. 22:16:04

@Nimi: az tűnik a legszórakoztatóbbnak.
Vót má? Knapp Ati Gináért kampányol a fészen.

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.12.01. 22:18:10

Dávid tényleg begyónja magát a végjátékba?

Mók_Ica 2016.12.01. 22:19:00

@mindenkinyugodjonleapicsába: gondoltam, ezért próbáltalak gyorsan megnyugtatni :))))

Commodore 2016.12.01. 22:19:21

ATI megmaradt a jézuska szinten! ááá

MacákékIcukája 2016.12.01. 22:19:27

Ati ugy gyont mint anno Cristofel

2016.12.01. 22:19:47

@Nimi: vyvy elhullik xdxd

Krétagarbó 2016.12.01. 22:19:56

Ati és az ő drága Jézuskája. Mint egy debil.

Cimili 2016.12.01. 22:20:25

én nem gyónnék, mert nem bántam meg semmit. :)

2016.12.01. 22:20:26

@Mók_Ica: sose unom meg! :))))))

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.12.01. 22:20:45

@Mók_Ica: kedves tőled, köszönöm, mindenki lenyugodott a picsába csak én nem :)

Mók_Ica 2016.12.01. 22:20:59

@Krétagarbó: debil, perverz-tata tekintettel :))))

alsophila grahami 2016.12.01. 22:21:18

@Nimi: én igen, sorverseny uncsi, szájkarate... isstenments, hogy megint ugyanazt a szar dumát hallgassam megszámlálhatatlanul sokadszorra, marad az evőverseny - gondolom csupa undi dolog lesz majd megint, bár én jobban bírnám, ha valami olyasmi lenne, mint pl a Farmban volt a gombócevő...

MacákékIcukája 2016.12.01. 22:21:44

@Cimili: ja en is neztem, de gyanitom h Zsofika-szindroma - Ati azert tamogatja mert bejon neki es lehet h bekuldik megint vegjatek elott.

ascii 2016.12.01. 22:21:55

vivi még ugy nem térdepelt, h nincs elötte senki

2016.12.01. 22:22:02

@mindenkinyugodjonleapicsába: taktikai volt, akkor es ott pont igy akarta.

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.12.01. 22:22:07

Soma orra milyen ferde
Vivi már megint produkálja magát, olyan átlátszó

Commodore 2016.12.01. 22:22:17

Komoly mentális problémák vannak...

MacákékIcukája 2016.12.01. 22:22:17

Vivi is egy Cristofel :DDDDD

tvbuzi 2016.12.01. 22:22:50

Az a baj, hogy nem szoktam gondolkodni.

Mók_Ica 2016.12.01. 22:22:57

@Biriksz_Krokiksz!: biztos voltam benne :)))

@mindenkinyugodjonleapicsába: :))))

aszittem vivi fel fog mászni a tetejére.....a szerkik ma megint humoruknál vannak... vivi szája közelről..... büntet :))))

rearwindow 2016.12.01. 22:24:39

Géppuskaszájú dzsinával jövünk vissza a reklámblokk után ...

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.12.01. 22:24:47

@Biriksz_Krokiksz!: igen, ez olyan életszerű
Irányított fingás
Írja is az orvosi lexikon

Cérnahuszár 2016.12.01. 22:25:04

:))) srácok ezt így kell kezdeni:
gyónom a mindenható istennek,
és neked lelkiatyám,
hogy utolső gyónásom óta
ezeket a bűnöket követtem el.
utoljára gyóntam:......

érdekes hogy ati sem így kezdte, mondjuk lehet nem katolikus

azt hallottátok hogy a mosókonyhában akarta folytatni atöbbit? nem sok imát vághattak be tőle, vagy csak én maradtam le róla?
ez olyan mint tivy marketingelése?

alsophila grahami 2016.12.01. 22:25:07

@Biriksz_Krokiksz!: a gyóntatópadé, ki másé? ;))))

tejóisstenn, már megint ez az eszement hadrálás jön?? ne!!!!!

Cimili 2016.12.01. 22:25:07

@Mók_Ica: szerencse, h nem mászott fel és nem borult fel vele az a pad. :)

Mók_Ica 2016.12.01. 22:25:23

@MacákékIcukája: majd vivike is mehet szerepelni az észbontókba..... a múltkor cristofel és gyúrós józsi volt :))))

2016.12.01. 22:25:24

@Mók_Ica: vyvyn nagyon rohogok!

Ok, jojjon az eronleti verseny megszavazasa :)))) csak miatta! :)))

ewita 2016.12.01. 22:25:53

@alsophila.grahami: de ott legalább volt értelme,védettség! de itt semmi, nem oszt nem szoroz

Mók_Ica 2016.12.01. 22:26:31

@Cimili: vagy inkább kár??? :)))))))))))

tvbuzi 2016.12.01. 22:27:20

Gina úgy beszél mint a Marslakók a Támad a Mars című vígjátékban.
akak akakakakakak akak

csincsilla72 2016.12.01. 22:27:22

Kedves Csillámpónianyu, ha olvasni tetszik: Leánykája nevelésében súlyos hiányosságok vannak. Legalább turisztikai célból be kéne a drága gyermeket rugdosni egy templomba és megmutatni, hogy néz ki belülről. Nem kell felmászni semmire, elég, ha megérti, mire való.
Egyébként most túltolta, sötét, mint az éjszaka, de ezt még neki sem hiszem el.

rearwindow 2016.12.01. 22:27:34

Amúgy ez a gyónásos feladat elég tré gondolat volt. Én ateista vagyok, kisétáltam volna a fenébe a sufniból. Azt felmérték azé előtte, hogy van-e monnyuk zsidó vallású az ápoltak közt?

Cimili 2016.12.01. 22:27:41

@Mók_Ica: eskü, először én is arra gondoltam. :DDDDDD

alsophila grahami 2016.12.01. 22:28:00

@Cérnahuszár: olyasmi, igen, mondta is, hogy mindennap imádkozik, ezek szerint a mosóba elvonulva (és azt már csak remélni merem, hogy nem egyéb ügyei intézése közben teszi mindezt;)

csincsilla72 2016.12.01. 22:28:59

@alsophila.grahami: Már láttunk ilyet. Csurgatás közben ment az ima:-)

2016.12.01. 22:29:08

@rearwindow: :)))) ez jo :)))
@alsophila.grahami: gyerunk, nyomizzuk az eronleti feladatot! nevetni akarok! :))

Cimili 2016.12.01. 22:29:11

@csincsilla72: nekem úgy rémlik, h nem az anyja neveli, hanem apukája.

csincsilla72 2016.12.01. 22:29:50

@rearwindow: Ilyenkor az ott csak egy kellék:-)

Cimili 2016.12.01. 22:29:55

@alsophila.grahami: pedig de! Nem láttad pár napja?

Mók_Ica 2016.12.01. 22:29:59

@Biriksz_Krokiksz!: vivike bolond.... nem erőnléti :)))) evőverseny :))))

egyébként volt már undi evés itt is..... a dávid és dina párbaj előtt....

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.12.01. 22:30:00

@csincsilla72: én is ezt írtam, hogy átlátszó és túltolta

alsophila grahami 2016.12.01. 22:30:12

@ascii: hát, nem is tudta mit kell csinálni így.... :PP

tvbuzi 2016.12.01. 22:30:22

@csincsilla72: szerintem senkinek sem kéne temploma járnia. Ez nevelési előny, hogy nem vitték soha.

csincsilla72 2016.12.01. 22:30:46

@Cimili: Elnézést, akkor üzenetem a gondviselőnek szól. Legyen az bárki.:-)

Cimili 2016.12.01. 22:31:45

@tvbuzi: merre jártál? hűtő kiürítve? :)

2016.12.01. 22:32:04

@csincsilla72: tuti szinjatszoszakkorkodik a csaj, nem letezik h ilyen huje. (imadommmm, tehat elfogult vok)
XD

Mók_Ica 2016.12.01. 22:32:05

@Cimili: gondoltam ;)))))

csoki pazarlás.....

tvbuzi 2016.12.01. 22:32:06

Pazarolják a csokit!!!!!!!!!!!

csincsilla72 2016.12.01. 22:32:32

@tvbuzi: Nem is ezt mondom. A gyóntatófülke, imapad és egyéb, a vallási élethez köthető dolgok azért ismertek kellene, hogy legyenek, akkor is, ha nem vallásos. Csak hogy ne kakiljon az oltárra, ha ott jár.:-) Jó, ha tudja, hogy az másnak szent.

tvbuzi 2016.12.01. 22:33:01

@Cimili: üres még mindig, tartom magam. Spárta van itt is:(

,, 2016.12.01. 22:33:24

Úristn pazarolják a CSOKIT, oda sem nézek, neee

Cimili 2016.12.01. 22:33:42

a szakács végzettségű ati sose főz, sztem most tanulja el dévtől a fogásokat.

Cérnahuszár 2016.12.01. 22:33:46

dávid tegyél bele vajat XDDDD
soha nem csináltak tortabevonót? eggyikse?:

tvbuzi 2016.12.01. 22:33:54

@csincsilla72: turisztikai célból menni ámen:)

2016.12.01. 22:34:09

@Mók_Ica: bakkk, eroversenyt olvastam. XD evoverseny nem erdekel, akkor atszavazok a sorversenyre pffffffff.

Mók_Ica 2016.12.01. 22:34:23

wazzzzzzzze..... csokiba cellulitiszkrémet nyom vivi...... asszem megyek hányni.....

Cimili 2016.12.01. 22:34:35

@tvbuzi: büszke vók rád! télleg. :)

Mók_Ica 2016.12.01. 22:35:23

@Biriksz_Krokiksz!: fáradt a szemecskéd bébi......

alsophila grahami 2016.12.01. 22:35:32

@ewita: azigaz, és pont ezeket a kreatív ötleteket hiányolom én is, hogy legyen már kkkk*va tétje ezeknek a hülye versenyeknek végre, és az a tét is legyen kellőképp ütős, hogy érdemes legyen már odatenniük magukat, eh!

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.12.01. 22:35:43

@tvbuzi: miért ne?
Engem is vittek mindig, sőt később már nem mertek, mert berángattam anyámat minden templomba, hogy beleturkálhassak a szenteltvízbe és pénzt dibhassak a perselybe
(Lehet már akkor tudtam értelmezni a fürdő fogalmát :D )
Még sem vagyok vallásos
Viszont láttam már belülről templomot
Szerintem nem ártalmas

Cimili 2016.12.01. 22:35:51

pedig imádom a csokit, de egyikükről se nyalnám le.

Cérnahuszár 2016.12.01. 22:35:58

na most meg nem lesz elég a csoki, újra rendelni kell XD

Cimili 2016.12.01. 22:36:16

@tvbuzi: :DDDDDDDDDDD és ha apu vagyok?

2016.12.01. 22:37:03

@szörnycsi: biztos romlott. (ezzel nyugtatom magam)

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.12.01. 22:37:17

@tvbuzi: de legalább raktak volna bele vajat...

tvbuzi 2016.12.01. 22:37:20

Szombaton megyek masszázsra. Kérjem csokival? Neeem

alsophila grahami 2016.12.01. 22:38:04

@Cimili: hitel héten ő volt a szakács, nem? de :P

amúgy ez a gusztustalan csokipacsmagolós hülyeség már megint minek kellett? nem hiszem el, higy értelmes dolog nem jut a kreatívok eszébe!!!

nicu71 2016.12.01. 22:38:50

dávid a csokifiú :) somáé elég undoritó xd

Mók_Ica 2016.12.01. 22:38:51

vivi fehér pulcsijának annyi..... a somára kent csoki olyan darabos..... dávidénak az állaga jobb.... pedig a melegítés közben az nézett ki szarabbul.....

tvbuzi 2016.12.01. 22:39:12

@Cimili: anyus vagy, enrike meg minden

MacákékIcukája 2016.12.01. 22:39:17

@alsophila.grahami: egyaltalan miert kell ezt csinalniuk?! Vmi verseny?

Commodore 2016.12.01. 22:39:27

Csúcshatás! Faszom!

ascii 2016.12.01. 22:39:44

a zene ami ment a snitt alatt:

Vladimir Cosma - Les compères

www.youtube.com/watch?v=B2itaUnpqpY

Nimi 2016.12.01. 22:39:59

Krisztian kenne a karszegre :-D

MacákékIcukája 2016.12.01. 22:40:07

Jé most latom h fogyatekos Petofink leborotvalta a bajsziját

Mók_Ica 2016.12.01. 22:40:21

@tvbuzi: de jó neked!!!!!!!!! irigykedek...... csokit ne kérj... inkább vmi finom krémet :))))

2016.12.01. 22:40:56

na most elvennem toluk a meleg vizet :))))))))))

Cimili 2016.12.01. 22:41:11

@alsophila.grahami: én már arra nem emlékszem, biztos úgy volt.

tvbuzi 2016.12.01. 22:42:16

Ginát el akarom felejteni

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.12.01. 22:42:20

Gina mikor avatódott barbiebabává?

MacákékIcukája 2016.12.01. 22:42:30

@ascii: szuper, koszi! Nem jutott eszembe h hol hallottam pedig tudtam h klasszikus

Cérnahuszár 2016.12.01. 22:42:51

@alsophila.grahami: nekem tetszett, felröhögtem a házat :D
bár a csokipakolás kizárólag csak bévül hatásos, azt vallom

Cimili 2016.12.01. 22:43:54

gina ellopta a körmömet.

Cérnahuszár 2016.12.01. 22:44:42

@Biriksz_Krokiksz!: háhá apám gyerekkorunkban megcsináűlta...
azt mondta ha nem eszük meg a krumplistésztát, a hasunkra keni
mi meg nem hittük el, trollkodtunk
aztán kiderült apám nagyobb troll, és aztán még ráadásnak el is zárta avizet

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.12.01. 22:44:49

Nekem szimpatikus Gina
Jöjjön vissza

alsophila grahami 2016.12.01. 22:44:55

bamme' ez télleg anettka! xDDDDD

Cérnahuszár 2016.12.01. 22:45:13

@Biriksz_Krokiksz!: mik nem jutnak eszembe...emlékek :D

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.12.01. 22:46:04

@tvbuzi: milyen pislogás lesz a villában ha Gina megy vissza :)
És ő megy

2016.12.01. 22:46:47

@Cérnahuszár: de goniiiiii - lajkolom! ;)

alsophila grahami 2016.12.01. 22:46:50

@Cérnahuszár: én is ezt vallom, bár én nem röhögtem, inkább vééérzett a szívem a rengeteg lefolyóba eresztett csokkkiéééért! :((( xD

Cimili 2016.12.01. 22:47:45

bocs, nem figyeltem, ki mögé állt soma?

Cimili 2016.12.01. 22:48:16

@Cimili: monyuk hülye kérdés volt, má rájöttem. :)

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.12.01. 22:48:34

Haha, kárszeg nem áll Gina mögé
Annyira tudtam, hogy ellene fog fordulni
Lesz itt meglepődés mikor Ginalolobrigida visszajön :)

nicu71 2016.12.01. 22:48:36

nagyon remélem Ati megy vissza,Gina már kurvára idegesitő,ha igaza van akkor is ,de általába nincs .

alsophila grahami 2016.12.01. 22:49:28

@MacákékIcukája: foggalmam nincs, nem tudtam rájönni én se, de nekem ez nagyon gagyi "feladat" vagymi volt...

basszus,emberek, IDENEKEM AZT A FAGYOTT FÓKABÉBIT!!!!!!!!
egyszerűen nem bírom tovább ezt a hülyepitttsát elviselni.

tvbuzi 2016.12.01. 22:49:45

@Cimili: nem baj megszoktuk :P

naezjó... 2016.12.01. 22:50:13

tökéletes példa:
K:ne emeld meg a hangod, beszélgessünk nyugodtan!
G: jól van Krisztián, nem beszélgetek veled.

amúgy minél kevesebben vannak. annál többet hallom Vivit, nát gúd.

csincsilla72 2016.12.01. 22:50:29

@mindenkinyugodjonleapicsába: Attól, mert szuggerálod, még nem biztos, hogy Gina nyer.:-)

alsophila grahami 2016.12.01. 22:50:44

két debil egymásrabtalált, issteni (NEEEEEEEEM! NEM AZ!!!)

Cimili 2016.12.01. 22:51:10

@tvbuzi: most kapcsoljam ki a telóm?

Cimili 2016.12.01. 22:52:05

ennyi? 5 perce kezdték.

Mók_Ica 2016.12.01. 22:52:39

@tvbuzi: tudsz élni :)))) egy időben én is jártam rendszeresen.... imádtam :))))

Nimi 2016.12.01. 22:52:55

Uuuuu elozetesben az prodigy volt?

MacákékIcukája 2016.12.01. 22:52:58

@alsophila.grahami: meg kellett volna kerni a sztajlisztokat multkor h csinaljanak neki ugyanolyan hajat :D

2016.12.01. 22:53:05

szobox. akkor a holnapit kihagyom.

tvbuzi 2016.12.01. 22:53:18

Ebből a nagy hajból csak az orra látszott ki

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.12.01. 22:53:39

@pomac: már ráírtam a nevét a kárszegre, majd párbaj után megmutatom ;) :D

Mók_Ica 2016.12.01. 22:53:57

győzi sekrestyés.... pffff

Cérnahuszár 2016.12.01. 22:54:19

@alsophila.grahami: n jó, én akkor röhögtem el magam amikor dávid szemét elkezdte csípni

pomac 2016.12.01. 22:55:24

@mindenkinyugodjonleapicsába: mármint ginának mutatod meg remélem :DDD hátha rárabol :DD

tvbuzi 2016.12.01. 22:55:31

Győzőt nem nézem

Mók_Ica 2016.12.01. 22:55:31

@mindenkinyugodjonleapicsába: @tvbuzi: Atiról Julien király jutott az eszembe.... meg a ti avatarotok :))))

Bianka_M. 2016.12.01. 22:56:05

Sziasztok! :) milyen volt, érdemes visszanézni?

2016.12.01. 22:56:58

@Commodore: bakkkk megint felreolvastam a feladatot?!

XD

Mók_Ica 2016.12.01. 22:57:50

@csincsilla72: ráadásul hátrányos helyzetben van.... soma mögé fog beállni.....

tvbuzi 2016.12.01. 22:57:58

@Bianka_M.: háááááááááááááát

Cérnahuszár 2016.12.01. 22:58:10

a szóbox az durva lesz
nézzük úgy hogy levesszük a hangot holnap

alsophila grahami 2016.12.01. 22:58:14

@naezjó?: tipikus ginaizmus, ennyit tud, eddig bírta tartani magán az álarcát; de személyes kedvencem tőle akkor is a "degenerálod a külsőmet Atti", meg a "komfortálódás", ami még Annuskánk is kiemelt a szegmens végén, pedig ha jól emlékszem, épp az ő nevéhez köthető az örökbecsű "szuvenír vélemény", ugye? ;))

Cimili 2016.12.01. 22:58:35

@tvbuzi: legalább hallgasd! :)

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.12.01. 22:59:56

@pomac: neki is ha igényli, de most neked gondoltam :P
(vicc :) )

Cimili 2016.12.01. 23:00:20

@tvbuzi: bőven elég, ha visszaolvasol sztem.

alsophila grahami 2016.12.01. 23:00:39

@pomac: és persze odakint... xDDDDDD

csincsilla72 2016.12.01. 23:01:04

@alsophila.grahami: Anikó is gazdagított bennünket pár újmagyar kifejezéssel. Nekem mondjuk a foschkilences a kedvencem:-)

naezjó... 2016.12.01. 23:02:15

@alsophila.grahami: háááát, ő is műsorvezető akar lenni :D

Mók_Ica 2016.12.01. 23:02:26

alphavile - forever young .... óóóó, boldogult lánykorom :)))))

alsophila grahami 2016.12.01. 23:02:30

@Cérnahuszár: ez alap, tesó, hogy máshogy nézhetnénk? ;)))

2016.12.01. 23:02:34

@Cérnahuszár: vaaaagy ugy kene, h ok veszik le a hangot, es minden jatekosnak egy masik a magyarhangja.

naezjó... 2016.12.01. 23:03:11

@csincsilla72: nekem az Úristn maradt meg.

Mók_Ica 2016.12.01. 23:03:26

győző az imapadról olvassa a szövegét :))) höhöhöhöhöhö

alsophila grahami 2016.12.01. 23:03:42

@Mók_Ica: enyémis ;))) na de így? gregoriánosítva.... igen durvaaaaa xDD

Bianka_M. 2016.12.01. 23:03:50

Győző egy termèszeti csapás. Elmegy a kedvem a bv-tól.

Cimili 2016.12.01. 23:05:19

ati nagyon bírja győzőt. na most döntöttem el, h ginára fogok szavazni.

Mók_Ica 2016.12.01. 23:06:06

@alsophila.grahami: mindenesetre furi volt.....

óóóóóóóóóóóóó győzi májkl dzsekszon kódja.....

2016.12.01. 23:06:41

@Cimili: háháhh! luv u! :)

tvbuzi 2016.12.01. 23:07:07

Király ez a betelefonáló

Mók_Ica 2016.12.01. 23:07:27

mondjuk a betelefonáló is agyhalott..... győző csak technikai okok miatt nem tud agyhalott lenni.....

alsophila grahami 2016.12.01. 23:07:49

@csincsilla72: asse rossz, de a szuvenír véleményt azóta már másoktól is hallottam -- lassan annyira bekúszik a köztudatba, hogy még beveszi az akadémia is a megengedhető kivételek közé, attól tartok;))))

Cimili 2016.12.01. 23:10:10

ki az aki most beszél? belezúgtam a hangjába.

alsophila grahami 2016.12.01. 23:10:21

@tvbuzi: osstor, így akartad, ugye? :PP

tvbuzi 2016.12.01. 23:10:24

Szegény Peti nagymamája

csincsilla72 2016.12.01. 23:12:14

@alsophila.grahami: na, így keletkeznek az "unszimpatikus"szavak. Eléri a kritikus tömeget a használók száma (akár poénból, akár azért, mert azt hiszi, tényleg létezik a szó), és bekerül a szótárba. Jááájj!

alsophila grahami 2016.12.01. 23:12:34

@Cimili: ezt már régóta kutatjuk, de nekem továbbra is Janklovics Petis ez a hang ;)

Mók_Ica 2016.12.01. 23:13:10

hehe.. oláh ibolya és anettka dzsina tükörképe :)))))

Cimili 2016.12.01. 23:13:46

punciusz karta :DDDDDDDDDDDD

Bianka_M. 2016.12.01. 23:13:59

Baszki, ez a mai belevaló a szokásosnál is szarabb. Vagy csak fáradt vagyok. Vagy mindkettő.

Cimili 2016.12.01. 23:14:25

@alsophila.grahami: húúúúú, kösziiiiiiiii! :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.01. 23:14:46

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): Elképzeltem a szemüvegek összeakadását, és a jellegzetes hangot, amit az összeakadásuk során kiadnak magukból. Vicces helyzet! :-)

FájAzÉletÉsAVilágIs 2016.12.01. 23:15:12

@Bianka_M.: Ebben az a legdurvább, hogy még csak az adásidő fele telt el

Cérnahuszár 2016.12.01. 23:15:47

magamra fogom tetováltatni a mumust és a geciszörnyet is

2016.12.01. 23:15:54

na jo ez engem untat. jo ejt.

tvbuzi 2016.12.01. 23:16:21

Atit fehér ruhás szűzlányok várják a falujában

alsophila grahami 2016.12.01. 23:17:05

@csincsilla72: na de télleg, ez nem vicc, pont mint az idiótánál idiótább keresztnevek - nem rég olvastam, hogy ha egyszer éngedélyezik valakinek valamelyiket, onnan szabad a pálya, bekerül az utónévtárba -- aztán most nézzük meg a jelenleg hatályos utónév jegyzéket... xDD

Bianka_M. 2016.12.01. 23:17:21

@alsophila.grahami: én saját, szuterén véleményt is hallottam már.

tvbuzi 2016.12.01. 23:18:40

Nem bírom tovább. Holnap jövök. Sayonara!

Commodore 2016.12.01. 23:18:46

Alehandró sekrestyés! FASZT! Patkány Geci!!

2016.12.01. 23:18:57

@alsophila.grahami: fradika! (etalon elrettento)

alsophila grahami 2016.12.01. 23:19:14

@Bianka_M.: hogy mi? ;))) neeeee, ez komoly?? xD

Bianka_M. 2016.12.01. 23:19:16

Őzit taníccsa már meg valaki beszélni. Könyörgöm.

Cimili 2016.12.01. 23:19:38

minyá borul a pad hozé alatt.

Bianka_M. 2016.12.01. 23:20:26

@FájAzÉletÉsAVilágIs: azt akartam írni, hogy mindjárt vége, nyugi. De azóta is csak 8 perc telt el.

alsophila grahami 2016.12.01. 23:21:03

@Cimili: ugyehogy? remélem, ő az, jert őt naon bihííírom ;)

Commodore 2016.12.01. 23:21:11

@Commodore: Mikor vétkeztél ...utoljára? jajj, anyád sírjára szartam, bocsi,

csincsilla72 2016.12.01. 23:22:00

Na eddig bírtam. Az összes agysejtem öngyilkossággal fenyegetőzik, úgyhogy jó éjt.

Mók_Ica 2016.12.01. 23:22:12

@Biriksz_Krokiksz!: uncsi is.... én i s bealszom mingyá.... jó éjt Kroki :)))

@tvbuzi: jó éjt :)))

Cérnahuszár 2016.12.01. 23:22:31

soma meghalt és most ki van tömve ott igazából?

Bianka_M. 2016.12.01. 23:22:45

@alsophila.grahami: halál komoly. Azt mondta, hogy ez az ő saját szuterén véleménye. Ezen a ponton el is vesztettem a fonalat. De említhetném a flitteres teát vagy a sztornográf felvételeket is.

Cimili 2016.12.01. 23:23:19

@csincsilla72: neked is jó éjt, meg mindenkinek! holnap este ugyanitt.

Mók_Ica 2016.12.01. 23:23:32

@Bianka_M.: olvasni is.... meg dolgozni és váltson mhelyet :))))

@csincsilla72: jó éjt :)))

MacákékIcukája 2016.12.01. 23:23:33

Mazochistak vagyunk h ezt a szart nezzuk

alsophila grahami 2016.12.01. 23:24:36

@Biriksz_Krokiksz!: ezt nem is hallottam még, de elrettentő etalonnak téllég tökéletes választás, thx for sharing ;) aludj jól, és ne csikorgasd a rettenetes fogsorid, me' ide el szokott hallatszani olykor-olykor ;PP

Bianka_M. 2016.12.01. 23:24:59

Holnap is ez a szerencsétlen győző lesz. Ne már. Auval mi van, beteg?

Mók_Ica 2016.12.01. 23:25:46

asszem nem tudom mi volt ez....
holnap nem leszek.... kari party lesz.... bulikával..... majd hétvégén pótolok, nektek jó kommentelést holnap este, jó éjt :))))

alsophila grahami 2016.12.01. 23:25:54

@MacákékIcukája: á én csak hallgatom, de így is kínszenvedés...

Bianka_M. 2016.12.01. 23:26:28

@Mók_Ica: olyan még nem volt neki :)))))

alsophila grahami 2016.12.01. 23:27:19

@Bianka_M.: jááájjj xDDDDDDD egyik jobb mint a másik

Bianka_M. 2016.12.01. 23:27:35

@Mók_Ica: jó éjt, bulizz sokat :)))

Mók_Ica 2016.12.01. 23:30:02

@Bianka_M.: köszi, remélem jó lesz :))))

ficekence 2016.12.02. 05:02:06

@csincsilla72: Ne haragudj, de miért üzengetsz az anyukájának? Ha olyan sok okos ember mellett dolgozol, és eléggé el is vagy szállva magadtól, igazán ragadhatna rád valami illemtudás. Nem elég, hogy Vivit bántod? Némelyik komment akkora önbizalomról árulkodik, még a végén elhiszem, hogy itt nagyon sok a tökéletes ember.

Krétagarbó 2016.12.02. 06:15:15

@VV Erőlegény: azt írtam a kérdésre, hogy nem, olvasom. Tehát olvasom:)

2016.12.02. 07:29:22

@Mók_Ica: partyk veszelyesek, bokara vigyazzni!!!!!!
XD

2016.12.02. 07:35:42

@alsophila.grahami: ha mar csamcsogast is hallasz, na akkor kezdhetsz izgulni :))))))

Sanda.Ipse 2016.12.02. 07:49:08

@mindenkinyugodjonleapicsába: Úgy legyen!:) Tán még az okuláréját is felveszi, hogy jól lát-e.

Sanda.Ipse 2016.12.02. 07:56:56

@Biriksz_Krokiksz!: látom már kora reggel is szép a mosolyod:)

2016.12.02. 08:02:38

@Sanda.Ipse: ez külön a pénteki ünneplősöm!
XD

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.12.02. 08:08:53

jóreggelit elvtársak!
kroki: www.youtube.com/watch?v=fCR_2BFghGw
a dobos igazi badass ;)

megyek reggelizni.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.02. 08:09:40

@Krétagarbó: Vesszőkről néha nem veszek tudomást, de vedd úgy, hogy csak reagáltam a többi hozzászólásodra is és EKG mindenben! :-)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2016.12.02. 08:16:50

Nem is kell nézni, ha olvaslak benneteket akkor is szétröhögöm a fejem.
Nyerjen Vivi és dugja még Somát! :-)

2016.12.02. 08:45:15

@Cseszlovák Gyurmafilm: pusztulok a dobosokert, koszi!

csincsilla72 2016.12.02. 08:45:49

@ficekence: Akkor tisztázzunk valamit, mihez-tartásképpen:
Nem én mentem be egy tévéműsorba fizetett bohócnak, ország-világ elé tárva végtelen sötétségemet, csekélyke érzelmi intelligenciámat és hatalmas nevelési hiányosságaimat, hanem Vivien. Nem én alázom szénné a családomat mindennap, hanem ő. És ez teljesen független attól, hogy ez most színészkedés vagy a valóság. Mert a külvilág ezt nem tudja, viszont látja, mit művel odabent és megítéli. Őt is, a családját is. Elhiszem, hogy ez adott esetben nagyon kínos az édesanyjának (nekem is az lenne), de ezt köszönje a lányának.
Ennek az illemhez semmi köze. Az pedig engedtessék meg, hogy kritizálhassuk a játékost. Ugyanis ő ezért van ott. Tudod: aki kurvának áll, ne csodálkozzon, ha megrakják. Vivi pedig az egész családját prostituálja.

csincsilla72 2016.12.02. 08:46:35

@Majom1Parádé: Somát tegnap komolyan sajnáltam a csokikenegetés közben.:-)

Cérnahuszár 2016.12.02. 08:59:30

@Sanda.Ipse: ez a knapp attila féle poll?

Cérnahuszár 2016.12.02. 09:02:17

@csincsilla72: én nem sajnáltam, és érdeklődve néztem a múltkor hogy nem fél vivitől, mert vele aludni a sufniban
ugyanezt dávidtól néztem államleesve, azt hittem nem bírja vivit.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.02. 09:15:26

@csincsilla72: Érdekes az okfejtésed, de nem teljesen értek egyet veled. Én nem gondolom, hogy Vivi porig alázná magát, és/vagy a családját. Ő sztem alapból ilyen, nem játssza meg magát, ez valakinek szórakoztató, van akinek idegesítő, van akinek szimpatikus, van akinek (figyelj külön miattad! ) antipatikus :-), van akinek ambivalens, van akinek sajnálatra méltó, van akinek, gusztustalan ripacskodás, van akinek jópofa és szerethető stb. Mivel ő alapból ilyen és nincsenek különösebb céljai az életben (politikai, komoly szakértői média stb.) , és felvállalja, hogy ilyen, ezért őt ilyennek is simán el lehet fogadni. Vivit állítom, hogy még jelenleg sem érdekli, hogy van kb. 3% esélye, hogy megnyeri a 36 milliót, az már inkább, hogy ha Gina kiesik, akkor ő lehet a legjobb női szereplő, de ezzel együtt elhiszem neki, hogy Ginának szurkol most a maga módján.... Egy igazi anyának pedig egy sorozatgyilkos is a fiacskája/lánya marad örök életben, tehát nem biztos, hogy szénné alázva érzik magukat, különösen, ha csak a szokásos otthoni formáját hozza benn is a villában. Láttam én már nagyon boldog kövér embert is, mert elfogadta, hogy ő kövér, és a "lehető világok legjobbikában" él ilyen módon.Nagyon szeretem a hozzászólásaidat Csincsilla, csak úgy érzékelem néha, hogy a saját ideálodat akarod ráhúzni az összes szereplőre. Amúgy megkaptad tegnap a privi üzenetemet?

Cérnahuszár 2016.12.02. 09:28:02

@VV Erőlegény: khmmm a védelem érdekében kibickedek, mindenkinek joga van úgy látni vivient ahogy az értékrendje engedi, ha úgy látja hogy porig alázza magát akkor úgy látja. Ha valaki kedvelheti vivi marhaságait, annak is joga van akinek meg a haja égnek áll.
Szülőknek véleményt írni? Ezt passzolom, az van hogy nem dönthetünk a gyerekünk helyében, hiába nem akarjuk esetleg hogy szerepeljen ilyenben.
Én egy dolgot tartok marhaságnak, az hogy bármit csinál vivien, megdícséri hogy ügyes vagy, csak hogy kímélje. Hagyni kellene hogy felnőjön, van olyan dolga ami nem dícséretet érdemel.

Sanda.Ipse 2016.12.02. 09:38:42

Szerintem a szülőket eligazították, hogy mit mondhatnak látogatáskor és mit nem. Ha Vivi anyja azt mondta volna, hogy túl sok vagy kislányom, nem jól csinálod, az már akár külső információnak is felfogható lett volna.
Egyébként nem ők vállalták a szereplést, hanem a gyerekeik.
Soha eszembe nem jutott volna Muci mamáját kritizálni a lánya viselt dolgai miatt.

Sanda.Ipse 2016.12.02. 09:44:34

Egyébként szerintem láttak már gyóntatószéket (filmen vagy akár az előző VV-ben). Ginával együtt jó poénnak szánták, hogy nem ismerik a használatát, csak éppen nagyon idétlenre sikeredett.

ficekence 2016.12.02. 10:09:59

@csincsilla72: Nem kell semmit tisztáznunk, nem mondtál újat! A játékost természetesen kritizálhatod, de a családjának üzengetni, szerintem nagy prosztóság. Én is leírtam már, hogy szívesen nyakon vágnám a szüleit, de nem üzengetek az anyjának. Részemről ennyi!

Verka5 2016.12.02. 10:22:38

Már nézhetetlen, dög unalom. A posztot olvasgatom. Gina remélem nem megy vissza. A hajbirizgálása irtó unalmas. Ez a nő magát imádja. Smink, haj. Más nincs belőle.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.02. 10:23:30

@ficekence: Jó, hát nyilván Csincsilla is kb. úgy üzent neki abban a hozzászólásában, ahogy te meg nyakon vágnád egy péklapáttal, vagy fagyott fallal stb.

ficekence 2016.12.02. 10:57:43

@VV Erőlegény: Persze, én is tudom, de nem kellene ennyire elragadtatni magát. Tudod én már számtalanszor tanúja voltam olyan eseteknek amikor egy szülő mindent megad a gyerekének a szó legszorosabb értelmében hosszú évekig, aztán jön egy barát, egy haver és pár óra, vagy pár nap alatt a semmibe vész minden. Amit Vivi csinál, ilyenre senki nem tanítja a gyerekét. Eljön egy bizonyos idő, amikor reménykedsz, hogy működnek az alapok amit megadtál nekik és végigkíséri életük végéig. De ez nem mindig jön be. Olyan téma ez, amit lehetne órákig analizálni, nem is mennék mélyebben bele.

Sanda.Ipse 2016.12.02. 16:57:16

@Verka5: Legyünk őszinték! Mindkettőnek kb nulla esélye van a fődíjra. Én írogatom, hogy hajrá Gina, de tök mindegy, melyik megy vissza arra a pár napra:)

Cimili 2016.12.02. 17:05:15

@Sanda.Ipse: tegnap még bizonytalan voltam, mert nekem is mindegy melyik megy vissza, de amikor ati azt mondta, h nagyon bírja győzit, az mindent eldöntött.

Sanda.Ipse 2016.12.02. 17:16:00

@Cimili: bírja Győzit?????
Na, akkor segíteni kell neki, hogy minél előbb beszélgethessen vele a Belevalóban:)
süti beállítások módosítása