Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 8x93 - Viszlát sufnigate! (18+)

2016. november 28. 09:00 - Dzsudibí

A tegnapi nap mérlege:

  • Nico világbajnok, jeeeeeee
  • Egy IGEN
  • Egy földönkívüli szeánsz
  • Max ismét hatalmasat autózott
  • Vivi majdnem élő adásban hányt
  • Zsolti elvesztette a párbajszüzességét
  • Jenson és Felipe búcsúztak, kicsit mindkettőt megkönnyeztem
  • Két villalakó kiesett (nincs szpojlerezés, ha már az összefoglalót csesztetek végignézni, akkor legalább ezt tessék elolvasni, lusta banda!)

0_5.jpg

No de. Anikó próbálkozik ma is, kicsit néha akad a softver, a haja meg olyan, mint a Jurassic parkos kalapos dínó és az utolsó mohikán szerelemgyerekének lehetett volna. Hálistennek az első kieső kihirdetésével nem húzzák az időt, azon rögtön túlesünk. Rögtön.... Jó, hát a kibaszott idegesítő "Izgulsz?", "Szerinted visszamész?" és hasonlóan agyzsibbasztóan kreatív kérdések végeláthatatlan sora után végre előkerülnek a fantomképek, Anikó többször üvölti, hogy LÁSSUK, mire a windows végre válaszol, és mutatja az első kiesőt:

4_18.png

1_18.png

2_18.png

3_18.png

Egy perc a búcsúzásra, GEGV, aztán húzzál a parkolóba a kájenért Mici, mondja Anikó, Papinak még átfut az agyán, hogy egy perc vajon elég lenne, hogy....? De nem, sajnos, nincs búcsúnyusszogás, csak egy ikonikus ruhán keresztüli ujjazásra futja, Papi könyörög még az ajtóban szerelmének, hogy valahogy bírja ki ezt a két hetet anélkül, hogy pénzért dolgokat venne a szájába. Nem akarok már megint én lenni, aki a régi VV-k katonás szigorát visszasírja, de ezért korábbi szériákban minimum egy lájtos seggbebaszarintós bünti kinézett volna Papinak:

6_15.png

5_18.png

Összefoglalóra így szerencsére kevesebb idő jut, a kampányvideókkal kezdünk, melyek fő témája a mannequin challenge. Tudnám honnan vágják a lakók, hogy most ez a közösségi média legújabb ombre hajfestése, azaz mindenki csinálja, csak minek. Dávid videójában rögtön megvillantja, hogy nem hiába tartja magát többre a többi lakónál, és ő majd egyedül megoldja az eszik ige szenvedő alakban történő használatát, kevés sikerrel. Zsolti még ennél is messzebb merészkedik, és a mozdulatlanságra ítélt  és így védekezésre képtelen lakók különböző nyílásait térképezi fel magának mutatóujjával. 

"A sarokban pedig látható az én kis dörmi macim, aki néha dörmög, mert nem szereti, hogyha olyan dolgokat csinálok, ami neki annyira nem tetszik." (Mici)

8_14.jpg

9_18.png

10_18.png

11_18.png

12_18.png

Feladat. A lakóknak a villa különböző pontjain elrejtett répákat kell megkeresniük, majd párjuk segítségével minél gyorsabban lereszelni. (megjegyzés: ez az a mondat, amelyről nehezen gondoltam volna, hogy valaha is megszületik, pláne az én pennám gyermekeként). Rövid vita, hogy az ellenség egyenlő-e az ellenféllel, Dávid szereti az ilyen feladatokat. Továbbfűzve lulu1.0 örökségét, itt is vannak igen erős áthallások, csakhogy személyes kedvencemet említsem:

"Nekem testhezálló volt ez a feladat, az hogy répát kellett keresni, és lereszelni a hátam mögött, az kicsit érdekes szituáció volt, de hát az lebegett előttem, hogy ez Dávid miatt van." (Atti)

vlc-record-2016-11-28-07h10m26s-vv_20161127_mkv-.gif

A versenyt egyébként Dávid és Atti nyer, akik kis híján egy kiló répát lereszelnek, így Dávidnak nem, Micinek és Zsoltinak viszont fel kell ölteni a lovaglós T-Rex jelmezt, szerény véleményem szerint egyébként ez ebben a felállásban inkább Dávidnak büntetés. Zsolti és Mici még egy utolsó lehetőséget kapnak, hogy tisztázzák a félreértéseket, mindezt a T-Rex jelmez viselése közben, egyszerűen nem fér bele abba a gyűszűnyi agyamba, hogy hogy tudnak így halálosan komoly ábrázattal vitatkozni (a kibaszott sufniról, MÉG MINDIG A KIBASZOTT SUFNIRÓL), ahelyett, hogy bukfencezve hugyoznák körbe a dohányzót a röhögéstől. (megjegyzés: arról valaki világosítson már fel, hogy Atti miért simogatja ezalatt a kanapén Vivi kezét perverz tata fejjel, eddig tán még beszélni se láttam őket). 

13_18.png

14_16.png

15_17.png

16_15.png

NA DE. Húzzuk itt az időt holmi T-Rex jelmezekkel, meg párbajjal, amikor történtek fontosabb dolgok is, Vivi ugyanis heroinfüggő vasorrú bábának öltözve az ufókhoz imádkozik Zsolt sikeres párbajáért, melyhez Ginát hívja segítségül. Evőeszközök is kellenek, ugyanis azok az antennák, meg szalonna, amelynek jelentőségét nem tudjuk meg, mert azt Vivi sem tudja. 

"Várjál, a varázspálcámmal megigazítom a hajadat." (Vivi)

 Senki ne izguljon, Vivi oktatni fogja tudományát, ha vége a játéknak.

17_11.png

18_11.png

19_10.png

20_9.png

Lö Párbaj

Kapcsolás a villába, Anikó kiskanállal adagolja Papi szájába a drámát, - Jól látom, hogy a könnyeiddel küszködsz? - Igen, jól látod. Zsolti érkezik elsőként a stúdióba, aki az első 10 percben igen ívesen fosik Anikó csúcsos-púpos hajkoronájára, és csak Patriknak ismételgeti zokogva, hogy gyönyörű. Azért menti, ami menthető, és a meleg társadalom védelmében elmondja, hogy nem minden homi sír mindig. Plakáton megérkezik a válasz a lánykérésre is, a megható pillanatokat Anikó kommentárja teszi még feledhetetlenebbé: tök meghatóóóóóó! Jön Dávid, csak szerintem rezgett a léc, hogy Atti váratlanul lesmárolja a búcsúzásnál? Amíg Dávid átverekszi magát a kiskenderesi nyugdíjas sakk klub tagjainak őrjöngő táborán, addig legjobb pillanatok, a stúdióba érkezve azért örül, hogy Advent első vasárnapját a családdal töltheti (megjegyzés: az összeesküvés elméleteket gyártóknak és kedvelőknek is bizonyára feltűnt, hogy Dávid bekészített magának - vagy bekészítettek neki - a villaajtó mellé egy a tegnapihoz hasonló konfettiágyúbizbaszt, vajon előre tudták, hogy visszamegy? Vajon az ufók inkább őt támogatták? Ez is Soros műve?)

21_1.jpg

22_1.jpg

23_1.jpg

24_1.jpg

25.jpg

Zsolti sajnos túltolja a sokat bántottak szerepet, nagyon bosszantó, de sokkal bosszantóbb, hogy Anikó annyira eltűnik két perc leforgása alatt, hogy egyszerre üvölt Dávid, Zsolt és a közönség, és nincs senki, aki odacsapna nekik, így telik el az utolsó 10 perc. Ennél már csak az kínosabb, amikor ráüvölt a közönségre, hogy CSEND LEGYEN, neeeem, csak vicceltem, LOL. Kortárs beszédek, Attinak még papírról is nehezen megy, szavazás lezárása, valami ma már együtt aludhat otthon a szeretteivel (és szexelhet, tátogja Patriknak Zsolti egy kacsintás kíséretében), jönnek a fantomképek, százalékok, majd a fényképek, nincs nagy meglepetés:

27.jpg

26.jpg

Őszintén be kell vallanom, kicsit sajnálom. Zsoltinak szurkoltam (bár a képzeletbeli bal herémre Dávid nevét véstem fel, mert sejtettem, hogy ő megy vissza), még akkor is, ha Zsolti egy maníros, affektáló kis pöcs néha, de még mindig szimpatikusabb, mint a bociszemeket meresztgető, pillarebegtető, majd hirtelen a semmiből üvöltöző Dávid. Dávid vissza, nincs már védettség, ezt meghallva lányos zavarában rögtön az utcaajtó felé veszi inkább az irányt. Anikó ezek után sírásra görbülő szájjal, drámai hanglejtéssel interjúvolja Zsoltit, aki cseppet sem tűnik szomorúnak, bár itt is kicsit túlteng a sok ÉN MÁR NYERTEM jelige, de én elhiszem neki. Mindenki csatolja be az öveket, mert a VV mostantól turbó fokozatra kapcsol, ma ugyanis újra kiválasztás, két hét múlva pedig elkezdhetjük visszanöveszteni a kihullott agysejtjeinket. 

28.jpg

Címkék: való világ 18+ vv8
745 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tejfölösbableves 2016.11.28. 09:09:47

Megint. És el is olvastam.

tejfölösbableves 2016.11.28. 09:10:17

@tejfölösbableves: Vagy mégse megint? :-). De elolvastam.

nem kéne... 2016.11.28. 09:19:50

@tejfölösbableves:

én is.
komolyan sose elsőztem még, ezt afféle román szokásnak gondoltam, csak végigolvastam, semmi.
nyomok egy effötöt semmi.
hát nem bírtam kihagyni, na.
:)

nem kéne... 2016.11.28. 09:22:19

dzsudibínek:
azok nem antennák, hanem anteRnák.
na azon a jeleneten leolvadtam, kész.

Krétagarbó 2016.11.28. 09:22:34

@nem kéne...: ugye, milyen ragadós? Sztem is prosztóság, de egyszer volt rá alkalmam, hát nem hagytam ki! :)

Cérnahuszár 2016.11.28. 09:24:03

jó ez, zsóti ujjal a másik orrában turkálását már meg sem említettem tegnap :D
csak azt hogy szípen kihagyta kárszeget és micit a filmjéből, volt ott sértettség rendesen, hiába mondta a kieséskor hogy ezt ő így akarta :)

Anikó "csend legyen-je" meg megvigyorogtatott, tényleg úgy viselkedtek a stúdióban az emberek mint a gyerekek, és el is hallgattak, szóval hajrá anikó :D

2016.11.28. 09:26:34

@Cseszlovák Gyurmafilm: Most kirekesztő vagy, azt tudod? Ilyennel nem szabad ám viccelni! Huhúú, jön az illemrendőrség meg a polkorrektcsendőrség!!!

tvbuzi 2016.11.28. 09:34:31

Nem kaptunk képregényt:(((((

Sanda.Ipse 2016.11.28. 09:35:51

Megtudhattuk, hogy az ima többet használ, mint a mágia:) /Vivi vs Ati)

2016.11.28. 09:37:21

@Sanda.Ipse: A Katolikus Egyház 2000 éve ezt hírdeti ;-)

MacákékIcukája 2016.11.28. 09:38:23

Dzsudi, eloszor is koszi a posztot, masodszor pedig Ati es Vivi mar tobbszor smaroltak szal a perverz fejsimogatas (vagy mi volt az) naluk legit :)))))

Sanda.Ipse 2016.11.28. 09:38:54

@Spitzbauer: de most meg is győződhettünk róla a saját szemünkkel:)

Krétagarbó 2016.11.28. 09:41:08

@tvbuzi: Ati írt a Jézuskának, tisztára olyan volt az az ima, mint amit egy hétéves kiskölök első levelében lekörmöl a karácsonyi játékautóért.

2016.11.28. 09:43:02

@Cérnahuszár: Nem kenyerem Ancsy dícsérete, de tegnap jó volt. A haja volt nagyon gáz. Dzsudibí hasonlata ütött, mint a 220. (Most már egyébként hivatalosan 230V)

Krétagarbó 2016.11.28. 09:46:45

Dzsudi B. a gif ismét király:) és a poszt is jó, bár tudsz ennél jobbat is. Niconak örülök, már nagyon kellett neki, talán ezután már kevésbé lesz rajta a nyomás. Azért jövőre hajrá Hamilton. (Vagy Verstappen?:))

Cérnahuszár 2016.11.28. 09:56:09

@Krétagarbó: a gyerekek ártatlanok, nincs bennük megjátszás :)
lehet ati fan leszek? upsz

tvbuzi 2016.11.28. 09:57:28

@MacákékIcukája: Vivi bebújt egyszer pucéran Ati mellé és volt egy kis tipi-tapi.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.11.28. 09:58:12

@Spitzbauer: Értem az iróniát, sőt ekg :)
de most tényleg: nem az lenne a normális ahol nem kellene PCbeszéd? ami szerintem nem más mint álszentség, kurrvanagy álszentség. pont hogy kihangsúlyozza a különbségeket, egy ki nem mondott piedesztálra állítva a pcbeszélőt, hogy "te OLYAN vagy, de én ennek örülök ám és meg nem különböztetlek te kis szerencsétlen buzicigányufózsidóháromgyerekesanyuka.
Meg tök jól lehet vele kirekeszteni a többségi társadalmat, ha az nem tudja vagy nem akarja jól kommunikálni a másokhoz, mássághoz, való viszonyát/öndefinícióját.
meh.

Cérnahuszár 2016.11.28. 10:08:22

@Cseszlovák Gyurmafilm: ez így van, ennek az álságosságnak már véget kell vetni!

(mi az a pc megfogalmazás_?)

2016.11.28. 10:08:38

@Cseszlovák Gyurmafilm: Jól írod: polkorrektség = (liberális) álszentség.
Azért írom zárójelben, hogy liberális, mert a konzervatív álszentség, az az álszentség.

mézescsók 2016.11.28. 10:10:22

Nem volt a napokban valami fotózás? A képek megnézhetők valahol?
Dzsudbi! Dávid jellemrajza óriási! Respect-

É2I 2016.11.28. 10:12:49

Jó lett, köszi Dzsudi!

Nálam az verte le a biztit, amikor zsótika - már kiesve - bizonygatta, hogy ő már nyert. Jött is, hogy már kapott egy riporteri állást a rtl-nél, hiszen megígérték nekie. Aztán meg slussz poénként még szerette volna anikót gyalázni a "hanyadik lettél?" kérdésével, de besült, mert anikó negyedik lett, ő meg csak foshat-os :P. Ja nem, foshetes.
Csak én éreztem úgy, hogy szeretett volna egy" látod téged is megelőztelek, anikó!" gyomrost bevinni? (Lehet a foskilencesre emlékezett.) Mindegy ez is ráégett, mint minden maníros cukormáza. Viszont anikó is érzékelte a "felkérdezést", mert a "majd találkozunkra" válaszolva érezni lehetett a hangsúlyán a " tudom, bazmeg...sajnos!" -t . ;)

,, 2016.11.28. 10:14:56

@Cseszlovák Gyurmafilm: azért a másik véglet, h a buszon a buszsofőr az utassal hóthétköznapi témaként beszélget arról, h vissza kéne állítani a koncentrációs táborokat, és x csoport tagjait kivégezni, mert annak a Hitlernek azért lehet h igaza volt.

Cérnahuszár 2016.11.28. 10:15:55

@Spitzbauer: ahhááá
akkor van kétféle álszentség is, oks

alarm, komolyan gondolkozom azon hogy ati fan leszek, 3 indokot is találtam és félek ez szaporodni fog
1, mindenkinek drukkol valaki, brikisz még zsótinak is most meg vivi, ati olyan egyedül van ezen a fórumon
2, csipkebokorvessző (basszus ez tényleg szaporodik)
3, még a végén ati tényleg hívő lesz hogy nem hiába imádkozott
4, elfelejtettem mi akart lenni a második, de tényleg volt valami indokom

2016.11.28. 10:17:01

Temetni jöttem Cézárt, nem dícsérni! :-DDD (azaz Zsótti mostmár monnyon le!)
Szerintem még Vyvytől lejön egy-két érdekes megmozdulás a műsor hátralévő részében. Most rajta a sor, és esetleg Atuson. Esetleg együtt vigasztalódhatnának egy kicsit.
FoSomának is tudnék javasolni egy "érdekes" cselekvést: vegyen a szájába egy deci tejet, és várjuk meg, míg megalszik a tej a szájában. (#ostorezazikszdé)
Láttam valahol, hogy Dzsina meztelenül fürdött: jó kis csaj, a cicije nem szép, de úgy rendben van. (azért ne nyerje meg, mert ha Dávidunk nem csinált semmit, akkor Dzsina mit csinált???)

É2I 2016.11.28. 10:21:28

A szerkiknek meg egy feketepont a csilámfaszláma attitüdre. Tudom nehéz egy félbevágott egysejtűnek elmagyarázni, hogy minek kell a szalonna. De akkor már le kell ereszkedni az ösztönlény szintjére és a szájába rágni: "Tudod azért, hogy jobban csússzanak a rádióhullámok!"

/Egyébként a roppant erőlködést a valami viccesre el kéne már engedni; ami nem megy ne erőltessük alapon. Legközelebbre már ott lesz zsóticica kreatívnak és lesz szivárvány meg vazelin rogyásig./

naezjó... 2016.11.28. 10:23:52

"még akkor is, ha Zsolti egy maníros, affektáló kis pöcs néha".
Néha=Mindig.

2016.11.28. 10:31:12

@Cérnahuszár: Az álszentség egy és oszthatatlan, csak ha liberális(nak beállított) emberek csinálják, akkor azt úgy hívják, hogy politikailag korrekt. Broáfff, már kora reggel.

pomac 2016.11.28. 10:32:03

ez a poszt nagyon hétfősre sikeredett

ani58 2016.11.28. 10:35:19

Végre valaki jól látja Dávidot. Zsolti meg egy csomó mindent poénból mond, csak többeknek nincs humorérzéke. Tudom hogy Dávidnak ígérték a lóvét, de hajrá VIVI. Neki legalább mindig van valami dilis ötlete.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.11.28. 10:36:37

@Cérnahuszár: jah vannak a divatálszentek, meg az igazi hardkór keménymag álszentek :D
@szörnycsi: jaja az nagyon gáz. de ahhoz is joga van a sofőr úrnak. más kérdés hogy az olyat kerülöm mint a pestist de, ha meg van teremtve a lehetőség az értelmes párbeszédre, ott van lehetőség személet formálásra. (Amerikai história X) egy jóval józanabb és igazságosabb közbeszéd kellene. egyrészt aki ilyen olyan csoportosulás mögé bújva köcsög, azt null toleranciával kivetni. nem hagyva hogy az adott csoportot stigmatizálja, másfelől a szélsőséges gondolkodásúak vitorlájából is ki lehetne fogni a szelet.

2016.11.28. 10:48:44

@ani58: Ez elsősorban egy tv-műsor. A reteknek semmi érdeke nem fűződik ahhoz, hogy Dávidunknak adja a nyereményt. Ahogy olvastam a nézettség a letöltésekkel együtt 800.000 körül van, amit nagyon jó. Mondhatjuk, hogy xar volt a casting, de ne mondjuk, mert a casting célja a nézettség maximalizálása volt. Ebből mindenki, vyvy és tyvy is (Urambocsá' Zsótti is kivette a részét).

csincsilla72 2016.11.28. 11:15:25

@ani58: Zsóti meg a poénok...
Dávid már csak azért is meg fogja nyerni, mert ennyi ostoba egysejtű között átlagos intellektussal sem lenne nehéz dolga. Ilyenkor látszik ám a különbség. A saját játékukat sem kontrollálóak vagy legalább átlátóak és a kicsit előre is gondolkodni és tattikázni képes között. Vivi, Gina, Ati, Krisztián említésre sem méltó. Soma talán még előrukkolhat valaki taktikai ötlettel, de szerintem lekésett róla. Már ő is csak az árral sodródik.

ani58 2016.11.28. 11:18:54

@Spitzbauer: A nézettség az rtl2 szerint 89 és 190 ezer körül van. A letöltést nem tudom, de aki letölti ikább csak bele-bele néz. Ja, Dávid legalább 4 éve az rtl különböző műsoraiban szerepelt. Inkább neki adják a fődijat, mint ennek a sok idiótának, akiket ők válogattak mellé.

ascii 2016.11.28. 11:22:07

idei szériában papirforma szerint esnek ki és mennek vissza a játékosok, most vagy ennyire kiszámítható az idei, vagy megtanultam trashrealityt értelmezni. pedig már de kijárna egy jó öblös "h a retekbe mehetett vissza ez a kurva?" szitkozódás. de csak marad az elégedett, öntelt bólogatás.
tippmixelni nem lehet?

É2I 2016.11.28. 11:22:38

@ani58: Lehet zsótika poenkodna, csak szar a frimware. Mer, ha egy viccmester érzékeli, hogy nem ült a poénja lép tovább újabbra. Ellenben zsótika leáll megmagyarázni vagy akár mantrázni, hogy ennek most itt ütni kellett volna csak éppen a közönség nem is akarja érteni. Mer' biztosan azé' mer' ő buzi meg különben is IQ kell az ő poenjaihoz, meg különben is ő nevelőotthonban nevelkedett és nyasgem.

A csillámpóni kreativitása meg kb annyi, amennyit a szájába adnak a szerkesztők - nyilván azt is elmagyarázva, hogy csak képletesen vegye a szájába. Oszt' vagy megérti vagy bámul a csillagközi űrbe nyitott szájjal.

Clarkent meg tényleg tuja, a többi safranek szintjén meg biztos. Atitujávaj legalább elhomokoznak még egy darabig - remélem nem jutnak el a fullkontakt szintre.

ascii 2016.11.28. 11:25:02

@ani58: vivi elbaszná a lóvét rúzsra, roséra, meg egyszarvúkra...annyira vakon van hálistennek, h ma meg is kapja a legtöbb jelet, aztán ügethet kifele

KapitányG 2016.11.28. 11:30:00

@ani58: Zsolti is szerepelt korábban az RTL műsoraiban, ha ezen múlik, miért nem neki adták?

2016.11.28. 11:38:28

@É2I: @ascii: Minden szavatok arany.

2016.11.28. 11:40:47

@csincsilla72: FoSoma a legnagyobb tuja vó't végig! Kivéve a Evettkét. (meg természetesen, kivéve a gyevi bírót)

csincsilla72 2016.11.28. 11:44:03

@Spitzbauer: viszont nem tolta túl a taplóságot. Van, akinek már ez is üdítő változatosság. Mivel büszke az eszére, vártam, hogy ő is lép valami Dávidhoz hasonlót. De már nem hiszek benne.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.11.28. 11:44:55

@Spitzbauer: namost a gyevi bíróra is szavaznék. :) a biciklin kívül.
@úgymond olvasó MMKK: ugyehogy.:)

,, 2016.11.28. 11:55:34

@Mirocska: az eszem szerint Dávidnak adnám a fődíjat, a szívem szerint Somának (általában utóbbi szokott erősebb motiváció lenni nálam:)

ascii 2016.11.28. 11:57:21

@Mirocska: rémisztő a vivien 14%-a!

ficekence 2016.11.28. 11:57:22

Nagyon tetszett a poszt, köszönöm szépen. Úgy gondolom Dzsudibí-ben egy pszichomókus veszett el, minden szavával egyet értek.
Zsolti nagyon gáz volt, alig vártam, hogy vége legyen, de ő ilyen soha nem tud kibújni a bőréből. Remélem legközelebb Ati esik ki.
Hajrá Vivi, ne b@d el!!

,, 2016.11.28. 11:59:16

@Spitzbauer: nemtom ez a letöltési szám mennyire igaz, az én forrásaim szerint a VV8 sokkal gyengébben teljesít, mint a vv7.
VV 8 számai (az én forrásom szerint, teljes lakosságban)
2016. augusztus 28. 196000
2016. szeptember 4. 311000
2016. szeptember 8. 207865
2016. szeptember 16. 205032
2016. október 9. 235637
2016. október 16. 187733
2016. október 24. 195375
2016. november 13. 245128

VV7, teljes lakosságban:
premier 342 000
2015. december 7. 304 415
2015. december 14. 279 952
2016. február 2-8. 337 000
2016. február 9-15. 399 000
finálé 521 000

mondjuk a csatihoz képest még mindig jó, de azért ez elgondolkodtató, nem lennék meglepődve, ha a közeljövőben nem lenne új VV. Ez a hármas párbaj sem véletlenül van...

Mirocska 2016.11.28. 12:02:28

@szörnycsi: Evetke rögtön ráröppenne! :))

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.11.28. 12:04:35

Hát Dzsudibí ennek a posztnak minden szava kincs! Hihetetlen, folyamatosan röhögtem a soronkénti átlag másfél odahelyezett poénon! LOL, LOL, LOL ismétlőjelek között!

És ezzel e rezüméddel meg teljes az EKG : "Őszintén be kell vallanom, kicsit sajnálom. Zsoltinak szurkoltam (bár a képzeletbeli bal herémre Dávid nevét véstem fel, mert sejtettem, hogy ő megy vissza), még akkor is, ha Zsolti egy maníros, affektáló kis pöcs néha, de még mindig szimpatikusabb, mint a bociszemeket meresztgető, pillarebegtető, majd hirtelen a semmiből üvöltöző Dávid." na és az a bal here... Hát Dzsudibí..... :-D

,, 2016.11.28. 12:05:21

@Mirocska: felőlem egy Bambira meghívhatja, de milliós nagyságrendben azért nem féltem Evitől a nyereményt. Soma anyukája>Evelin:)

Plüsscukor 2016.11.28. 12:05:40

Jó posztcsi, köszcsi.

csincsilla72 2016.11.28. 12:06:30

@szörnycsi: Somától nem sajnálnám, Evelintől annál inkább.

ascii 2016.11.28. 12:07:25

@szörnycsi: ezek a számok még mindig jók, egy mellékcsatornán futó, teljesen más/új/harmadlagos/tanuló teamel futtatott produkciónak, és ebben a számban nincs benne a csak 2-3 raklámmal találkozó rtlmost nézők, illetve a reklámmentes, reklámokba közvetve nem belefutó nézettség.

,, 2016.11.28. 12:09:59

@ascii: legyen így, én szeretnék vv9-et mmkk.

Mirocska 2016.11.28. 12:11:26

@szörnycsi: Én még a Bambit is sokallom neki.... :))

,, 2016.11.28. 12:14:38

@Mirocska: :D naggyon szigorú vagy:)

Mirocska 2016.11.28. 12:21:01

@szörnycsi: Az én fiam még csak 10 éves, de biztos agyfaszt kapok majd, ha rácuppan egy Evetke... :)))

2016.11.28. 12:23:26

@VV Erőlegény: nahat, dzsu is zsoooootis volt?! meg jobban kedvelem ;)

,, 2016.11.28. 12:26:58

ajaj, másik posztban az Aggódó Szülők aggódnak h a vellalakók ellopják a karácsony szellemét...

Sanda.Ipse 2016.11.28. 12:32:31

Én igazán a spártai jövőbeni játékhoz való hozzáállására vagyok kíváncsi. Az lejöhetett számára, hogy a pásztorórák mennyisége nem állt egyenes arányban barátnője népszerűségének emelkedésével. Felmérhette, hogy egyetlen igazi ellenfele van, Dávid. Mi lesz most? Az "erős ember" (önmaga definiciója) felveszi a harcot vagy ül egy sarokban a hátralévő időben és nézeget kifelé a fejéből?

2016.11.28. 12:33:56

@szörnycsi: Köszi, most okosabb vagyok. Szerintem se töltik le még 4-500000-en, de biztos többen, mint a vv7-et az átalakuló tv-zési szokások miatt. Én reménykedem a VV9-ben is, a remény hal meg utoljára...

Madam. 2016.11.28. 12:36:52

@szörnycsi: jó, dehát kevesebben vunk a vv7 óta :D

,, 2016.11.28. 12:40:00

@Madam.: és tényleg:) jut eszembe, baszki, ma még nem is szültem onokát:S megyek is!

úgymond olvasó mmkk 2016.11.28. 12:42:27

@Biriksz_Krokiksz!: :* patakokban folyik a vé.. akarom mondani a hó! *-*

Krétagarbó 2016.11.28. 12:44:02

@Cérnahuszár: Atiról mindig az a poén jut eszembe, hogy mi a különbség a pedofil és a pedagógus között??? A pedofil legalább szereti a gyerekeket...
(Bocs, a jelenlévők persze mindig kivételek:)

úgymond olvasó mmkk 2016.11.28. 12:44:55

@szörnycsi: még a könnyeim is kijöttek :DDDD

Madam. 2016.11.28. 12:47:17

@Krétagarbó: a pedagógus is volt ember valamikor

úgymond olvasó mmkk 2016.11.28. 12:48:40

@Madam.: engedtessék meg megszólalnom egy fél-pedagógus diplomával: ez így van :DDDD

Krétagarbó 2016.11.28. 12:49:04

@Cseszlovák Gyurmafilm: az a baj, hogy sokszor azért kell ez az amúgy erőltetett PC, mert ha nem "rend szabályoznánk" magunkat, akkor elszabadulna a pokol, és bizony jönne a sok homofób, rasszista, kirekesztő szöveg. (ezt most nem az itteni közösségre értem, hanem úgy en bloc a társadalmi életre.) Majd ha már egyszer elérjük azt a szintet, hogy legbelül mindenki elfogadja a másikat ténylegesen úgy, ahogy van, na akkor jöhet a PC nélküliség, és tök jól el lehet - nagy társadalmi szinten - röhögni egy-egy cigány, zsidó vagy buzi viccen. Kis közösségben megy ez, nagy össztársadalmi szinten még gyerekcipőben sem jár.

Krétagarbó 2016.11.28. 12:51:35

@É2I: nekem meg inkább olyan szaga volt a dolognak, mintha párhuzamba akarta volna állítani magát Anikóval, te sem voltál döntős, én sem, mégis belőlünk lett/lesz vki a retekklubon.

ascii 2016.11.28. 12:56:18

rtl.hu/rtl2/valovilag/zsolti-meg-a-kacsacombot-is-kihozta-a-villabol

az állandó önsajnálat...ehhh....örülök, h már nem kell hallgatni, én legszivesebben annak adnám oda a 36 millát aki végre nyiltan kimondja, h ezért jött, nem másért...olyanok, mint a legyen ön is milliomosban, csak vágó pityuval szerettek volna beszélni a tv előtt, nem pedig a nyereményért.

Krétagarbó 2016.11.28. 12:57:11

@Cseszlovák Gyurmafilm: gyakorlatilag a PC megfogalmazás elvárása is egy eszköz arra, hogy a társadalom kivesse magából, aki ehhez nem tartja magát. A tiltásnak, eltiltásnak kitiltásnak, letiltásnak én sem vagyok híve, virágozzék száz virág, még ha kóró is. Csak éreztetni kell vele, hogy nem okés.

Madam. 2016.11.28. 12:57:23

@Krétagarbó: vagy, ha majd nem lesznek ilyen viccek (javában diszkriminativak, hisz bőrszinből, rassz-jellegből vezetnek le kulturális sajátosságot.)

Madam. 2016.11.28. 13:01:02

Kedves gyerekek,
Magam kurvára antidisz..antisz...antidiszkriminativ vok ill azt hirdetem, stb. Nincs más út, vélem.
Ugyanakkor 1 alkalommal hallom a vérellátót nyilatkozni, ahol épp arról szövegeltek, kevés a vér, különösen a cigány, zsidó (már nem tudom, miként fogalmaztak) rasszokból vagy geno-feno típusokból... akkor most mi van

2016.11.28. 13:06:21

@Cseszlovák Gyurmafilm: Dehogyis voltál már kirekesztő, el ne hidd már! Elfelejtettem odaírni, hogy XD. :-) Mondjuk nem illett a tárgyhoz, illetve kb. annyira, hogy Obama is afroamerikai, meg Mandéla is, izé, az nem is amerikai, izé, akkor afroafrikai??? (csak ki ne mondjuk, hogy fekete!!! Azt meg már le sem lehet írni ám hogy n*ger, pedig magyarul azt mondjuk, de nem PC :-)))

De jönnek is a PC kommentek szépen.... Évek óta ettő' fé'tem... :-))))

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.11.28. 13:18:39

@Spitzbauer: jah és nem afrodiziákum, hanem afro-amerikai-diziáukm :):)

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.11.28. 13:19:53

@Krétagarbó: lenne, de nem az, hanem stigmatizál. mert mögé gondoljuk azt amit építő módon nem tudtunk, tudunk kibeszélni. egyébiránt ekg sőt <3

SocialWorker 2016.11.28. 13:20:13

@ani58: mondjuk érdekelne, hogy szerinted vivien miért érdemelné meg a 36 millát...

SzilajSzilard 2016.11.28. 13:29:55

Legalább Zsoltinak volt egy jó estélye a sajtos párizsival.

rearwindow 2016.11.28. 13:31:58

@Krétagarbó: azért van határ, ha valaki elkezdené fejtegetni, hogy Krétagarbó meg Rearwindow családját ki kellene irtani, az rohadtul nem fér bele a "virágozzék száz virágba". A PC-ség nálam annyit tesz, hogy nem bántunk meg szavakkal másokat, szimpla udvariasság, nem pedig gondolatrendőrség

ani58 2016.11.28. 13:36:17

@KapitányG: Zsolti 14 évesen szerepelt, míg Dávid most felnőtt korában több rtl-s produkcióban. Nem ugyanaz.

rearwindow 2016.11.28. 13:36:48

@Spitzbauer: azért nem mondod azt egy feketére hogy nigger, mert számára ez a szó sértő. Én nem értem ezen miért vagy kiakadva????? Én meg nem szeretném ha Katiká-nak hívnának, ezért ha bárki véletlenül így tesz, szólok neki. Ez a minimális tisztelet a másik felé.

ani58 2016.11.28. 13:39:00

@SocialWorker: Azért mert végig jelen volt. Kitalált hülyeségeket, ami mosolyogtató. Ugyan venne sok csillámpónit, de boldog lenne.

ficekence 2016.11.28. 13:41:01

@Spitzbauer: Tudooom. :))))

Akkor, hajrá Gina!!

KapitányG 2016.11.28. 13:41:28

@ani58: Mondd a többet, én csak azt a párkeresőt tudom (Vigyél el).
Zsolti pedig messze nem 14 éves volt, amikor szerepelt az Éjjel-nappal Budapestben .

2016.11.28. 13:49:23

@rearwindow: nem nigger hanem, na jó leírom, még ha meg is feddtek érte,, néger (egy g-vel). Mi a családban gyerekkorom óta így hívjuk azokat, akiknek az őseinél nem ment végbe semmilyen depigmentáció. Szerintem ez rá a neutrális magyar szó, de mostanában ezt jujj de nem szabad már mondani. Ezért röhögök, ha afrikai bantunégerekre is azt mondják at ATV-ben vagy a KlubRádióban, hogy afroamerikai... XD

Cérnahuszár 2016.11.28. 13:49:29

@szörnycsi: a bal vállamon tanyázó ördög mekkorát nevetne ha tényleg ez lenne az utolsó vv, és zsóti víziója hogy műsorvezető lesz a vv-ben, szerte foszlik :)
ez az ördög olyan genyó, meg is verem a valagát

2016.11.28. 13:50:20

@ficekence: azt meg itt már majdnem minen fiú megb@dná. :-DDD

É2I 2016.11.28. 13:53:17

@Krétagarbó: Akár, de nekem elég szarszagú erőlködésnek tűnt. Egy picit olyan "mi műszarvezetők tartsunk össze, de azért csak belevágok a hátadba egy kiskést, ha már itt állsz mellettem, mer elvégre vetélytársak is vagyunk, ugye bogaram"

@Madam.: Ehh, az szép. Mer' zsidónak, cigánynak más a víre. Vagy hogy?
Az hogy kikopik a genom másból - a vegyülésből - is adódik.

@SzilajSzilard: Én mondtam is a zasszonynak, hogy legalább korpáskiflit vacsorálhat.
Mire az asszony: sajtos!
Mire én: Mondom korpás!
/Én kérek elnézést!/

Cérnahuszár 2016.11.28. 13:53:22

@Sanda.Ipse: papi alól ki lett húzva a szőnyeg, nincs kivel harcolnia :)
marad a kötögetés

2016.11.28. 13:53:47

@Cérnahuszár: Ha nem lesz vv9, ez fogja enyhíteni a fájdalmamat, majd erre gondolok, hogy hogy ki lett cseszve Zsóttival!!! Bravó!
Köszönöm, ó, Cérnahuszár! (Olyan zsóttisan kezdek írogatni, nem??? Pátosz, meg minden. Nem. :-)

ani58 2016.11.28. 13:54:31

@KapitányG: Zsolt nem szerepelt az ÉNB-ben VV7 Zsolt szerepelt.

2016.11.28. 13:57:28

@É2I: "Ehh, az szép. Mer' zsidónak, cigánynak más a víre. Vagy hogy?
Az hogy kikopik a genom másból - a vegyülésből - is adódik." Nos ezek a kissebségek magukat is úgy definiálják soxor, hogy ők különbek, mint mi. Kirekesztenek minket. De nekik valamiért szabad. Sőt a Talmudban benne van, hogy nemzsidót be szabad csapni, a czigányok meg "paraszt"-nak hívják a magyarokat egymás között.

SzilajSzilard 2016.11.28. 13:57:32

Anikó pedig annyira primitív szegény, vagy bamba, hogy amikor mondja Papper hogy "nem fogok hazudni neked", ami egy elég bevett szófordulat és MINDENKI tudja hogy ez után jön a lényeg amit mondani akar a delikvens, akkor Napraforgó egyből rávágja hogy "kösssz", aztán csend.

Bár értékelem hogy nincs önkritikája, és nem szégyelli magát hogy csak azért lehet ott, mert a faszija valaki a munkahelyén. Szeretem a gátlástalan hülyéket. :)

csincsilla72 2016.11.28. 13:58:10

@ani58: Bocs, de hülyék kezébe egy fillért se! Arra, hogy elszórja marhaságokra, túl sok pénz. Csillámpóni egyetlen önálló ötlete a vetkőzés, az összes többinél elképzelem, ahogy a szerki a riportszobában próbálja vele megjegyeztetni, sorba rakatni és gyakoroltatja vele a spontán ötletelés megnyilvánulását. De így sem sikerül.
Ebben a bagázsban Soma és Dávid az egyetlen, akikről el tudom képzelni, hogy értelmes dologra költik és kamatoztatni képesek. A többi tősparaszt és ösztönlény.

É2I 2016.11.28. 14:02:20

@Spitzbauer: Ja, az tényleg pc, amikor afrikai népekre mondják, hogy afroamerikai - sok örülne is ha tudná vízummentességet, meg ződkártyát kaptak az általad említett szakintézményektől ámerikába.
Amúgy a f.szverés netovábbja, hogy a magyar nyelvben szereplő - nem sértésnek alkotott - szavainkat nem használhatjuk már népcsoportokra. Gondolom egy afroamerikai sem használja már a NYLON szót, mert pc-k.

,, 2016.11.28. 14:03:05

@úgymond olvasó MMKK: nem érzed át a karácsony szellemét, hát milyen ember vagy theee?

KapitányG 2016.11.28. 14:03:26

@ani58: "
"5. Melanie N. Duvall
A Club Undeground előadója sokak számára ismerős lehet, hiszen ő játszotta/játssza az Éjjel-nappal Budapestben a transzvesztita Cocot, akit Lali és Gábor felvittek magukhoz egyik éjjel (nem, nem történt köztük semmi). Bár Melanie N. Duvall civilként férfiként él, simán vállalta az arcát a sorozatban, ami elég dicséretes dolog."
velvet.hu/celeb/2013/08/31/ki_a_legjobb_magyar_transzi_eloado/

Cérnahuszár 2016.11.28. 14:08:45

Háh van még 1 indokom miért atira szavazok!
Ő kit ismer vajon?
Eddig nem derült ki, lehet tényleg spontán válogatták be a nagy kondérból?

Dávid- műsorok
Zsóti-műsorok
Soma-pumped gabó-aurélió haver
vivi?
krisztián?
gina?

Cérnahuszár 2016.11.28. 14:09:30

vivit is láttuk valami műsor bértapsolójaként nem? valami fénykép volt

Madam. 2016.11.28. 14:21:30

@KapitányG: pont ez járt a fejemben tegnap: dicséretes, h felvállalja magát (sőt hájpolja), ám melany meg patryk örökre elvágta magát e homo (és egyéb) fób társadalmunkban és kicsit ez volt p arcára írva

Madam. 2016.11.28. 14:22:34

@Cérnahuszár: atty kiválasztott. Jézuska által.

É2I 2016.11.28. 14:23:10

@Spitzbauer: Meg van, meg volt és meg is lesz ez minden népben vica-verza.
Ezért sem értem, hogy miért pörög a fején ezekért a sok ízeltlábú. Ha nem lovagolnának rajta el is múlna a gerjesztő hatása.
És ez igaz a nemi identitásra is, kb a kutyát se érdekelné ki kivel szeret párosodni, ha nem dörgölnék ezt az orrod alá - főleg úgy, hogy azzal fogadd el, hogy ennek előnyt is kell adni, hogy ha nem, akkor is kirekesztő vagy ha eddig pont telibesz.rtad.

Na befejeztem :)

Cérnahuszár 2016.11.28. 14:26:39

@Madam.: legalábbis ezt szeretné :)
mi mög nem tudhattyuk mi jár a jóisten fejibe
de ha atinak szurkolunk, lehet szerzünk egy jópontot?

na nézegettem az arányokat, atié kemény 1%. fináléban dávidnak nem sok szavazatot fog adni....dávidnak nagyon nehéz dolga lesz hogy megnyerje, tegyük fel vivi és soma lesz a társa, ha az egyik kiesik, a másik megkapja a szavazatit dávid ellenében.
+ a zsóti tábor nem felejt.

csincsilla72 2016.11.28. 14:29:55

@É2I: Nem az a baj, hogy meleg, hanem az, hogy míg Mici és Papi lepedőakrobatikájáról speciel nyíltan leírhatjuk, hogy sok és utáljuk, hogy a lépünkbe tolják, addig Zsolti esetében kifogásolható, ha kikérjük magunknak, hogy erről is értesülnünk kell. Pozitívan diszkriminálva kell legyen, mert ha nem, az már önmagában negatív diszkrimináció.

Cérnahuszár 2016.11.28. 14:31:53

@csincsilla72: jaja, jól összefoglaltad, ez az átesik a ló túloldalára esete.

Krétagarbó 2016.11.28. 14:32:57

@Madam.: hihihi:)))) a próféta szólt most belőled.

KapitányG 2016.11.28. 14:33:11

@Madam.: Nem biztos. Ha mégis, az nem a társadalmunk miatt lesz, hanem Zsolt habitusa miatt. Patrik meg elvileg egyetemre jár. Nagyon sok meleg pár van, akik normálisan - melegségük hangsúlyozása nélkül - élnek.

É2I 2016.11.28. 14:34:14

Visszatérve a vv-hez. Jól gondolom, ha még két hét van hátra és még három kieső kell, akkor lesz még egy hárbaj? Vagy a végére négy marad - egy gyors kiesővel?

Krétagarbó 2016.11.28. 14:36:58

@É2I: sztem a mostani is hárbaj lesz.

Madam. 2016.11.28. 14:39:05

@KapitányG: lehet, bár még mindig több még a szemforgató, ítélkező, sokszor látens és emiatt dühödt - akár buzi, akik miatt nem lesz esélyük zs+p-nek arra a munkára, beosztásra, parizervégre, amit megérdemelnének, csak arra, amit az előítélet enged.

Igaz, ez is háromnapos sztori lesz, aztán megy minden tovább

É2I 2016.11.28. 14:39:13

@csincsilla72: Kb. ezt írtam én is, de te jobban megfogalmaztad. :)

Krétagarbó 2016.11.28. 14:40:01

@KapitányG: Patrikon tegnap nagyon látszott, hogy szégyelli magát Zsolt viselkedése, beszólásai miatt.

Krétagarbó 2016.11.28. 14:41:36

@szörnycsi: tényleg, megjöttek, amiket rendeltél?

É2I 2016.11.28. 14:43:30

@Madam.: Zsóti, ha nem tolta volna túl a szivárványos binyiglit, akár meg is nyerhette volna. De a magasra ön-értékelt egója ebben megakadályozta. Szokták volt mondani: magát senki sem tudja átugrani.

Madam. 2016.11.28. 14:44:20

és igen, csak ha felvállalják. Ha kussba melegkednek, az senkit sem érdekel. Az igazi az lenne, ha felvállalva sem érdekelne senkit...hisz zs is emiatt visszataszitó, merthogy ügyet tud csinálni a buziságból.
Az lenne a szép, ha a nemiség bevallása olyan hatást váltana ki, mintha azt emlegetné, merre fésüli a haját. Kit érdekel...

tvbuzi 2016.11.28. 14:45:03

@ascii: :DDDDDDDD

Zsolti a hűtőtáskát is megpakolta a gurulós börin kívül.

Madam. 2016.11.28. 14:46:06

@Krétagarbó: ja hát nemtuggyuk, patryk mire is pakolta ki a spontán nála lévő A0 méretű "igen" betűsort...

KapitányG 2016.11.28. 14:47:27

@Madam.: És sajnos, azt sem lehet kizárni, hogy rosszabbodik a helyzet

ewita 2016.11.28. 14:47:35

@tvbuzi: Most komolyan berendelt egy csomó cuccot,hogy hazavigye???
És akkor Micit piszkálták mert eltett ezt-azt! :P

Cérnahuszár 2016.11.28. 14:49:38

@É2I: azt hiszem ha nem világfájdalommal nyilatkozgatott volna arról hogy buzi, meg mennyire szar gyerekkora volt, én nem pártoltam volna el, ha valaki tud röhögni magán és a sorson azt értékelem
nekem hasonló szar gyerekkorom volt, de sehol nem vették figyelembe :))
amikor már felnőtt vagy, nem számít, csak az te mit tudsz kihozni magadból és a hátad mögé dobni ami szar volt

KapitányG 2016.11.28. 14:51:54

@Krétagarbó: Nem láttam a belevalót, csak valamelyik oldalon azt a 4-5 perces részletet, amikor Zsolt nővére (?) és Patrik bevonulnak, Győzike meg előhúzza a cumit stb. Nem tudom, ennyi volt-e, vagy volt még más is - de valóban, egyszer-kétszer látszott Patrikon, hogy hárítani próbál.

Madam. 2016.11.28. 14:53:07

@Cérnahuszár: ez az, a villalakók mindegyike megrekedt egy gyermekkori szinten, túllépni nem tud,
ami persze kezelendő, nem pedig mutogatandó.
Kétségtelenül szórakoztató ám ezért embertelen is egyszerre és ezért kifogásoltam a kezdetektől a pszichoizék etikátlanságát

KapitányG 2016.11.28. 14:55:36

@ani58: Egyébként meg akit te vv7 Zsoltnak mondasz, az pont jó lesz vv6 Zsoltnak.

,, 2016.11.28. 14:58:13

@Krétagarbó: itt e hogyvolt.blog.hu/2016/11/03/valo_vilag_8x68_hazadnak_renduletlenul_o_magyar/full_commentlist/1#c31836810

Igen megjöttek, nagyon klassz minden:) a keverés még nem megy, az állag nem jó, hiába emuláltam, úgyhogy az olajokat közvetlenül teszem a hajamra mosás után (pár cseppet persze). nagyon csúfi volt a hajam, le is vágattam múlt héten kb 10 centit de most majd jól megerősítem valahogy a kencékkel.
egyébként néztem egy vidit youtube-n egy csajszi nagyon durván festi a haját évek óta és rendszeresen leszivatja, és kérdezték tőle h mivel ápolja h mégis szép marad. És mondta h semmivel, havonta 1x mos hajat, WTF.

É2I 2016.11.28. 15:00:16

@Cérnahuszár: Igen. Az elején még én is röhögtem, tudtam röhögni egy-egy megnyilvánuláson. Együtt is tudtam érezni a rossz gyermekkoron, de amikor ez már minden párbeszéd aduásza lett visszájára fordított mindent, amit addig elért.

É2I 2016.11.28. 15:02:03

@szörnycsi: Ahhoz olyan fejbőr meg haj kell.

verkli 2016.11.28. 15:04:47

@Krétagarbó: Sajnáltam a srácot...Jól behúzta Zsolti meg a Retek a csőbe. Bár nyilván ismeri Zsolti magamutogató tevékenységeit, számíthatott rá, hogy előbb utóbb ő is képbe kerül. Nem is szoktam csodálkozni, ha egy-egy szereplő rokonsága nem vállalja a dolgot. Nem azért, mert utálják a szereplőt, hanem mert nem akarnak bájos segítők lenni egy trash-ben.

ani58 2016.11.28. 15:06:42

@ewita: Nem láttam Zsoltot nőként, de ÉNB-ből egy részt se láttam még, sosem nézem.

,, 2016.11.28. 15:10:08

@É2I: ő az www.youtube.com/watch?v=GDMR--ojKhM
a vége felé mondja h volt egy pont ahol besokallt a haja, de utána rendbejött

KapitányG 2016.11.28. 15:10:40

@ani58: Attól még szerepelt benne, hogy te nem láttad.

ewita 2016.11.28. 15:13:18

@ani58: Én sem nézem,de valamelyik nap facen olvastam,hogy Zsolt volt ÉNB Coco, mondom mi? :) Rákerestem :D Lehet hogy itt is volt már téma, de nyilván nem olvasom az összes hozzászólást.

csincsilla72 2016.11.28. 15:16:33

@ani58: A csatorna direkt castinggal szedi össze őket. Fontos, hogy sokféle karakter legyen közöttük. A papagájkutyázó-csicskageciző-csillámpóni-dugattyúgépek hozzák a nézettséget, a normális-értelmes játékosokkal meg a nézősereg másik fele tud azonosulni. Itt senki sem az utcáról esett be, biztos lehetsz benne.

Madam. 2016.11.28. 15:20:44

@csincsilla72: van pár ígéretes tehetség az észbontókban, a vv9-re

BumbleBeeBee 2016.11.28. 15:25:14

@Krétagarbó: szerintem, kell legyen véleményünk! ha homofób vagyok, ha rasszista, ha bármi, de legalább van véleményem! nem kell birkának, (PC-nek) lenni...

slara 2016.11.28. 15:32:31

@csincsilla72: ez annyira biztos, Vivikét is az RTL kereste meg, hogy kóvályogjon be a VV-be, és mivel, hogy hogy nem, épp semmi dolga nem akadt...jajj, de utálom!!!!!

Krétagarbó 2016.11.28. 16:16:36

@BumbleBeeBee: persze, de határokat érezni kell. Élni, és élni hagyni. Na, ám esett egy közhely szótár

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.11.28. 16:21:52

@csincsilla72: Atiban vajon mit láthattak a castingosok...? Mondjuk valamelyik napon mondott egy humorosat, amin felröhögtem, amikor egymást kellett fikázni abból a szempontból, hogy tévé shop szerűen elmondják, kit miért nem ajánlanának megvételre. Azt mondta, hogy Zsoltit azért nem ajánlja, mert szakadoznak rajta az M-es méretű ruhák, ami állítólag a konfekciómérete. :-)

0.5 bit 2016.11.28. 16:28:56

Attól tartok ismért háromasnak mondott kettős párbaj lesz. Szerintem ezt nem kellene erőltetni.
Ha már két főt akarnak hazazavarni, akkor inkább tartsanak egy 4-es párbajt:
- Valakit kiválasztanak
- Valakit kihív
- Beállnak egyik-másik mögé, eddig minden úgy megy mint eddig.

Itt mindekettő választ magának egy-egy párbajsegédet akivel 2+2 felállásban majd elordibálnak.
A végén a két legkevesebb %-ot kapottat meg ki lehet penderíteni (ez milyen felosztásban kerül a párbajozók vagy segédek között majd elválik).
Ehhez valami raktárból kell 2db extra szék és még a sötétkék mellé egy sötétzöld kendő.

Igy senki felé sem billenne a mérleg, egyenlő pálya és nincs az hátsó ajtón dobjunk ki valakit felállás sem.

Madam. 2016.11.28. 16:34:24

@0.5 bit: vagy beküldenek vkit.
Aki a salátából szavaz

0.5 bit 2016.11.28. 16:34:32

@Krétagarbó: "az a baj, hogy sokszor azért kell ez az amúgy erőltetett PC, mert ha nem "rend szabályoznánk" magunkat, akkor elszabadulna a pokol, és bizony jönne a sok homofób, rasszista, kirekesztő szöveg."

Azért ennél sokkal gázosabb a helyzet. A britteknél volt, hogy a pakisztáni közössében ~1400 kislányt erőszakoltak meg, de a felügyeleti szervek elfordították a fejüket, nehogy valaki rasszistának mondja őket.

444.hu/2014/09/10/igy-hunyt-szemet-16-evig-egy-angol-kisvaros-1400-ott-elo-kamasz-megeroszakolasa-felett

2016.11.28. 16:53:18

@É2I: Én is így gondolom, kivéve a vica-verzát*. Én azt vicE verSa-nak gondolom. :-D

*és kivéve a gyevi bírót.

Costanza 2016.11.28. 16:54:22

@MacákékIcukája: jaj. hirtelen fel szemmel olvasva valamiert arra asszocialtam hogy ati es david mar tobbszor smaroltak, pedig a szemem latja hogy vivit irtal... mentsegem hogy most keltem, de mar tiszta brokeback mountain a ketto

úgymond olvasó mmkk 2016.11.28. 16:56:45

@szörnycsi: majd énekelheti nekem a nagyasszony, hogy you're a mean one, mr. Grinch..

Costanza 2016.11.28. 17:05:33

@Cérnahuszár: ha ati tenyleg megnyeri, en komolyan elkezdek majd templomba jarni munka meg idopazarlo forumok helyett, eskuszom imadkozni fogok es hatradolni.. lehet tanultunk valamit. amen.

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.11.28. 17:09:18

@Costanza: kizárt, hogy megnyerje, ő még dávidnál is tujább

MacákékIcukája 2016.11.28. 17:11:47

@ani58: Vivin az elso ket hetben tudtam mosolyogni, utana mar csak abban remenykedtem h hamarosan kap egy kenyszerzubbonyt

csincsilla72 2016.11.28. 17:32:51

@VV Erőlegény: Atiban szerintem a felvállalt vallásosságot látták lehetőségnek. Bedobva a fertőbe, ahol ott tanyázik egy Papagálykutya Málna, egy prosti, egy mocskos szájú cigánylánka, egy meleg... Konfliktusok tömege.... lehetne, ha Atisunk akarna kezdeni valamit is a helyzettel. De nem akar. Vagy azért, mert nem nevelőnőnek ment be, vagy azért, mert a felvállalt vallásossága kimerül abban, hogy naponta elmondja a rózsafüzért.

verkli 2016.11.28. 17:36:57

@Costanza: Megélhetési keresztény, mi? Nem te lennél az első.

Berborosz 2016.11.28. 17:47:42

@0.5 bit: A hármas párbajt azért is utálom, mert a leggyengébb kiesése után lenullázzák a szavazatokat.

Korábban a négy nap alatt született %-ok döntöttek, és a párbaj alatt már alig volt változás.

Most Mici kiesése előtt még nagyon szoros volt az arány Dávid és Zsolti között, csak a második etapban húzott el Dávid. Most fontosabbá vált a párbaj alatti teljesítmény. Számított, hogy Zsolti volt a hülyébb.

Tehát nem ugyanazok a feltételek, mint egy normál párbajon. Fél óra, közben egy-két rossz húzás, és kiestél.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.28. 17:57:27

@Berber Oroszlán: és azt se felejtsük el, hogy valószínűleg Mici szavazói átszavaztak Dávidra, ilyen a normál párbajon nem feltétlenül van.

kovácsné35 2016.11.28. 18:02:27

@csincsilla72: Pontosan igy van. Es ettol volt baromira unszimpatikus. Sajnalom hogy ezt nem kerdezte meg tole senki hogy buzi ( ő fogalmazott igy)vagy És????

2016.11.28. 18:09:09

@KapitányG: Ha jól emléxem, ez a falkában támadott médiafenegyerek (Zsótti), fel akarta húzni Patrik ujjára majd a farkára, majd mikor egyiket sem akarta Patrik akkor kínálta neki, hogy kapja szopni... Akkor már úgy égett Patrik, mint a Reichstag... Zsótti nővere meg Mickót inzultálta.

Madam. 2016.11.28. 18:12:06

Az se volt kíntalan, mikor mycy beszólt igenprofi ezdekígyó győzynek, h "én is itt vagyok, héé.." a bvben

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.11.28. 18:14:15

Dáévid mentálisan erősebb volt. egyébként én bírom a bociszemnézését,és a hirtelen üvöltését

úgymond olvasó mmkk 2016.11.28. 18:52:01

@PeniValdes: nekem semmi gondom sincs a hirtelen üvöltésével (én is képes vagyok ilyet produkálni rosszabb napjaimon)

pomac 2016.11.28. 19:05:37

11:06
Dani : Szia Zsolti! Nem akarok a zsebedben turkálni, de mégis mennyi pénzt kaptál a mónika-shows szereplésedért?
11:06
Zsolti: Képzeljétek el, amit kaptam azt édesapám lenyúlta.

ez azért kegyetlen :D

merkel, Európa gyilkosa 2016.11.28. 19:12:22

megnéztem a tegnapi műsort...
szégyen és gyalázat, nagyon ciki volt nekem MINT NÉZŐNEK!!!
anikókutya beszélni sem tud rendesen és minden mondat között 2 perc szünet...
amikor bekapcsoltak a villába qvára égő volt, idióta kérdések, zsóti mártírgecizése, faviccek...pfff

úgymond olvasó mmkk 2016.11.28. 19:17:05

@Spitzbauer: gondolom Győző volt a porondmester :/

@PeniValdes: :) mire megnyeri, kitalálhatod, mit írsz neki :)

,, 2016.11.28. 19:17:59

@úgymond olvasó MMKK: a karácsony-szilveszterben az lesz a legjobb amikor Tivi újévi beszédet mond, mint KE:) annyira látom magam előtt ahogy egy pezsgőspohárral a kezében bandokol a palotában öltöny-nyakkendő-dorko szettikében:) Vissza kell keresnem azt a kommentet amiben vki leírta a beszédét és lementeni magamnak

úgymond olvasó mmkk 2016.11.28. 19:19:28

@szörnycsi: nincs az a piamennyiség, aminek hatására megnézném :DD

,, 2016.11.28. 19:22:59

@úgymond olvasó MMKK: dedede!
írjunk levelet mind, most

,, 2016.11.28. 19:25:01

vagy, húzzunk télapóra! nevet! és annak írjunk levelet

úgymond olvasó mmkk 2016.11.28. 19:25:26

@PeniValdes: akkor ügyes vagy :)))

@szörnycsi: neeeeeemmm :D becsukom a zinternetet, ha meglátok egy ilyen levelet :D

úgymond olvasó mmkk 2016.11.28. 19:31:34

@szörnycsi: you're a monster, mr. Grinch, your heart's an empty hoooooole :)))))

úgymond olvasó mmkk 2016.11.28. 19:32:10

@PeniValdes: :)))))) és bevágod a róla szóló kommentjeidet

,, 2016.11.28. 19:37:15

Én ezt írnám:
nedves Dávid! mi van levéél? nagyon bejön a tested, igazi flegma.vigyáznék rád, mint kisherceg a rózsájára. bolond ez a szerelem. szürkék a falak ha nem vagy velem és ez negattív. szituáció szül szituációt, tali?

Ay Mama, Que paso 2016.11.28. 19:58:16

Azért sem jó a hármas párbaj mert megosztja, szétszakítja a több ezer éves társadalmi kohéziókat. Múltkor az Oktogonon például belefutottam a Békemenet Miciért Warsóba (BMW) három fős elit osztag nemzeti gárdájába (EON), akik dühösen skandálták, hogy szilikonmelleket TB-re (TB). Ők nem összekeverendők a Békemenet Miciért Wladiwostokba (BMW) egyesülettel. A két Békemenet egyébként azon gondolat menetén szakad szét, vált ketté és lett végérvényesen megosztott, hogy Mici pinája faszcsárda, vagy hüttecsárda. E? Utóbbi menetelés épp Záhony felé tart és nagyon elszántak. Az Oktogon túloldalán a Cilonkai Béláné Anna (CBA) kisnyugdíjas által vezetett Micit Támogató Alapítvány (MTA)- két fős tagsága - bontotta épp a kordonokat és próbált a Cheddar Sajt Éltető Bizottsággal (CSÉB) konfrontálódni, mégpedig úgy, hogy sajttal dobálják meg őket. Tőlük pár méterre Odorics Dorisz elnökné irányította Miért Volt Dávid Feje Kitakarva a Párbaj Alatt a 12-es Karikával (MDF-KAPA) akciócsoport tört és zúzott, egyenlő bánásmódot illetve egyenlő kitakarást követelve az RTL vezetőségétől. Ódorics Dorisz, aki két táborra osztotta az emberiséget, magára és a többiekre, - utóbbi volt felelős a drága húsárakért és a rossz időjárásért - egyébként a Micit Távoltartó Vállalat (MTV) alelnöke is volt egyben. Az Oktogon még meg nem említette oldalán a Radikális Tyvy Youtube-Fanok (RTYF) gyülekeztek és bizonygatták, hogy bárkit kihívnak és kint hagynak. A villamosmegállóban épp leszállt a villamosról a Wissza Dinát 40-en Túliak Társasága (WD-40) és ők sem voltak épp kiegyensúlyozzatok vagy boldogok a hármas párbaj miatt. Jelszavuk a "hármas párbajt mindenkinek, vagy senkinek". Van igazságuk. Velük szemben a gyorsétteremlánc előtt gyűltek a Krisztián For Tanácselnök (KFT) alakulat emberei. Ők sem voltak elégedettek, hogy a Mici-Krisztián Pornó (MKP) végett ért. Nekik is van ám igazságuk és igazságérzetük. Őket egyébként hevesen támadta a másik gyorsétteremlánc előtt oldalgó Mici-Krisztián Kétjóbarát Párt (MKKP). Én ekkor fordultam be a sarkon, igazi ruhában, mert álruhára nem tellett. Kezemben egy kapanyélre erősített karton volt. A kartonra csillámsárga, csillámzöld, csillámlilla és csillámrózsaszín betűkkel, azt írtam - pontosabban idéztem - Sarka Katától, hogy "A nyári alak télen készül". (Ezért választottam ezt a táblát és ezt az időpontot, mert hitem szerint az embereknek joga van tudni az igazságot. És nem csak télen, január-február környékén, amikor Kata ezt megosztja az emberiséggel, hanem már ősszel. Jó is az ha felkészülhetünk a dolgokra, időben.) Nem úgy mint én, mert a hátam mögött feltűnt a Fejezzük Már Be Ezt a Hozzászólást Szakszervezett szervezett szervezete (FMB-ETH-SZMSZ) és nagyon dühösek voltak.

MacákékIcukája 2016.11.28. 20:01:20

@szörnycsi: :DDDDDDDDDDD
Kiosztom neked a nap kommentje dijat!!

Ay Mama, Que paso 2016.11.28. 20:02:16

egyébként a két nagy vesztesről csak annyi, hogy
Vivi volt. Vivi van. Vivi lesz. Vivi örök.

ezt meg Krisztián testvérnek:

#iamhobby
#ichbinhobby
#jesuishobby
#yosoyhobby

MacákékIcukája 2016.11.28. 20:04:36

@Ay Mama, Que paso: :DDDDDD neked is jar egy nap kommentje dij

2016.11.28. 20:11:23

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): Ja, Majdnem azt mondta Micinek az elején, hogy jajj de örülök, olyan régen megakartalak már ba.., ismerni. Vagy valami ilyesmi. Csak azért nem nézem vissza mert utálom a Gy.(ogyós)t is meg a Meláklányt is.
És ha már itt tartunk DJ Őzike is folymatosan kérkedik vele, hogy czigány. Óppárdon, ő nem czigány, hanem roma: Már egyszer ment itt az agyalás, hogy olyan jó romaprimás játszott a romazenekarban a rádióban, hogy a vacsorára evett(ke) romapecsenye majdnem romaútra ment. Majdnem hánytam is egy romakereket. Aztán barkácsolni akartam, de nem találtam a romafúrómat, így a végén még el kell költöznöm és romaéletet kell élnem, ha nem tudom fizetni a rezsit.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.28. 20:18:24

@Spitzbauer: jézusom.. szerintem DJ és Tivy ugyanazt a cuccot szedhetik

iphilosopher 2016.11.28. 20:35:58

@ascii: én ezért gondolom, hogy Dávidnak kellene nyernie, mert rajta látszik egyedül, hogy a nyereményért jött. A többiek, mind csak játszani, szerepelni, jól érezni magukat, barátkozni. Emiatt nincs is különösebb taktikázás. De mondjuk elképzelem, mi lenne ha Vivi nyerne, pár hét alatt elszórná, szerintem fel se fogja, mennyi pénz a 36 millió.

Madam. 2016.11.28. 20:46:00

@Spitzbauer: múltkor kioktattak engem, h a baranyai és vidéke mmkk cigány (magukat is igy hivják+mások is nevezhetik igy öket), másutt romázzák magukat. E mellett a pc a roma, szal a róluk folyo kb tudományos, politikai disz...disuk..diskurzusban. vagy miben.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.28. 20:50:33

@Madam.: az itteni (gyms) cigányok is cigányozzák magukat, amíg volt külön önkormányzatuk, kikérték maguknak, hogy az nem roma önkormányzat

iphilosopher 2016.11.28. 20:51:26

@Berber Oroszlán: Na meg a kortesbeszédet miért a lezárás előtt pár mp-cel mondatják el, ennek így mi értelme van? Az már nem oszt, nem szoroz. De lehet, hogy csak annyi a célja, hogy a műsoridőt legyen mivel kitölteni...

Madam. 2016.11.28. 20:54:46

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): na, sejtettem, h a kioktatásom sántít...btw a legnagyobb baj, h ők maguk is (többszörösen) megosztottak, l pl a saját identiizéjüket illetően

2016.11.28. 21:06:41

@Madam.: De abban egyetértenek, hogy büszkébb, szebb és jelesebb emberek, mint mi vagyunk. Shukhárok meg dzsukhelek, na. (Bár a dzsukhel nem kutyát jelent?)

Moltobene 2016.11.28. 21:10:28

@Ay Mama, Que paso: Először is: ez fergeteges volt, már eddig is nagyon kedveltem az agymenéseidet, de ez mindenen túltett, köszönöm!
más: ...párbaj. Én itten ugyebár Zsolti mellett kampányoltam, rá is lőttem a voksomat, de párbaj közben már úgy éreztem magam, mint az egyszeri angol nyugdíjas a Brexitnél, vagy egy poénból Trumpra nyomó a választások közben: ööööö...én ugye erre szavaztam, de remélem, azért nem ő nyer..és az elébb felvázolt kettővel szemben nekem legalább szerencsém volt.
Zsolti, Zsolti...én tényleg bírtalak, de ez a párbaj produkció inkluzíve a leánykéréssel...jájjjj...még most is kísért...

Madam. 2016.11.28. 21:10:42

@Spitzbauer: igen, igen.
Joggal, hisz ők lopták el atty jézuskájának feszületéről a negyedik szöget. Ezér volt csak 3. Just because ne szenvedjen annyit.
Ha van rasszizmus, hát az köztük dúl, úgy rendesen, ehhez képest, kismiska amit a többségiek művelnek velük

,, 2016.11.28. 21:14:21

@Spitzbauer: ne haragudj, de nem lehetne befejezni a vv hátralevő részére ezt a fajkérdés dolgot?

Madam. 2016.11.28. 21:23:19

@Mirocska: valszeg a jobline dobta nekik, pont most

Mirocska 2016.11.28. 21:25:01

@Madam.: :)))
Zsolti Dávidot kutyázza....

2016.11.28. 21:42:39

@szörnycsi: Fújj, te fajokat emlegetsz??? Ez naggyon gááááz!! Az ember, az összes ember 1 fajhoz tartozik, Te!!!

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.11.28. 21:46:27

@szörnycsi: én ezt
Kedves Dávid, hallottam gyúrsz,szerintem fekvenyomásban lenyomnálak

,, 2016.11.28. 21:49:23

@PeniValdes: ez nagyon cukkancs, jó lesz:)

Madam. 2016.11.28. 21:56:40

Na, akk nemsoká nézhetjük a tujaültetvényt. Már, ha vki nézi. Készséggel elhiszem, h melanyval kevesebben nézték volna tovább, azt azonban nehezen hiszem, h dévydért (ill a többi noname-ért) csatlakozna most v folytatná a nézést vki

Mók_Ica 2016.11.28. 21:59:46

@Mirocska: lobotómiát végeznek vivin - by zsóti....höhöhöhö.... sztem már túl van ezen vivi....

szasztok :))))

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.11.28. 22:00:19

@Madam.: akinek nem tetszik az menjen el,járulékos veszteség. Dávid nem tuja

Commodore 2016.11.28. 22:00:40

! DIKK ! Pörögjünk fel!

Cimili 2016.11.28. 22:01:40

@Commodore: én még sokkos állapotban vók a tegnapi miatt. :)

tvbuzi 2016.11.28. 22:01:52

Jó estét kedves kommentbarik

Plüsscukor 2016.11.28. 22:02:24

Mi a nyavalyát adták Bencére?

tvbuzi 2016.11.28. 22:02:31

Én is örülök Bence

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.11.28. 22:02:33

@Cimili: ln tökre féltem,hogy Zsolti maradt bent,nem is mertem odanézni

Cimili 2016.11.28. 22:02:42

@Mók_Ica: halagali! :) Hoztál mindent? :)
Bencus<3

,, 2016.11.28. 22:02:44

@Commodore: :D annyira gáz, és röhögtem:D

Plüsscukor 2016.11.28. 22:03:08

Jó estét mindenki, el is felejtettem köszönni, ahogy megláttam CsillámBencét.

alsophila grahami 2016.11.28. 22:03:19

jeeeeeee végre Bencusss!!!!!! ;))

Nimi 2016.11.28. 22:03:19

Sziasztok! Parbaaaaj

tvbuzi 2016.11.28. 22:03:21

@Plüsscukor: nem tudom de Zsolti összespriccelte

Mók_Ica 2016.11.28. 22:03:29

@PeniValdes: sztem eddig sem tujult dávid, csak az idétlenek (vivi), retardáltak (tivy) és káromkodók (evet, dina..) kitöltötték a szerkik által összevágott 1 órát.
most, hogy egyre kevesebben vannak, többet mutatják dávidot is..... eddig is így volt...

@Commodore: dikk :)) pörögjünk :)))

Cimili 2016.11.28. 22:03:53

@Plüsscukor: Úbazzz, véletlenül a pulcsimban ment be dolgozni. :)

Mók_Ica 2016.11.28. 22:05:18

@szörnycsi: és még innia sem kell hozzá :))))

@tvbuzi: szeva :))) bnő kereséssel hogy állsz?? :))))

@Cimili: sziamia :))) persze, így a vége felé egyre nagyobb tárhelyeket cigölök ide.... van rá igény :)))))

Mirocska 2016.11.28. 22:06:46

@Mók_Ica: Nagyon izmos leszel a végére a sok cipekedéstől! :))

MacákékIcukája 2016.11.28. 22:06:58

Nagyon vontatott ez az ofi

Mók_Ica 2016.11.28. 22:07:10

@PeniValdes: vv8-ban mindenképpen.... most kell vigyáznia, nehogy elszálljon.... maradjon a földön...... remélem vvAtti bemegy hozzá.....

Mirocska 2016.11.28. 22:07:22

Már Soma is a kanapén alszik?

Cimili 2016.11.28. 22:09:01

@MacákékIcukája: inkább olyan melankólikusos.

alsophila grahami 2016.11.28. 22:09:34

@Mók_Ica: lobotómiát? Vivienen? wtf?? mégis miből..? xDD vagy rögtön a születésekor elvégezték rajta, vagy eleve így született, mikrofáliával, vagymivel, egyéb opció nyicsevó, nyet - legalábbis a villabéli szereplése erre enged következtetni.

nézem-nézem az öfit, és azt írja ki: "élő"... ismét wtf, mi élő? a szereplők? nebazz... xDDD

Mók_Ica 2016.11.28. 22:09:47

@szörnycsi: nem tudom.....

@tvbuzi: lassan vége a vvnek, húzzál bele :))))

@Mirocska: kell egy kis testmozgás :))))

Plüsscukor 2016.11.28. 22:09:47

Azért is jó, hogy előre össze kell pakolniuk a párbajozóknak, mert így legalább néha rendet raknak a cuccaik között :)

Cimili 2016.11.28. 22:09:51

@PeniValdes: nem szeretnél inkább @tvbuzival beszélgetni?

tvbuzi 2016.11.28. 22:11:08

Láthatjuk ahogy Zsolti bepakolja a kacsacombot?

Plüsscukor 2016.11.28. 22:11:13

Ennyi szponzorcuccot kapnak, hogy plusz szemeteszsákokba kell pakolniuk? Nem rossz.
Jó, mondjuk én a ruhák nagy részét fel nem venném, de ez más kérdés.

alsophila grahami 2016.11.28. 22:11:21

látom, Zsóti a fél villát bepakolja.... és még Miczi a lopós, há' becarássy! xDDDD

MacákékIcukája 2016.11.28. 22:11:21

@Cimili: halalra unom magam rajta es menten elalszom amugyis :D

Mók_Ica 2016.11.28. 22:11:33

@PeniValdes: felkészítenéd a döntőre?? :)))) ;)))))

@alsophila.grahami: minden szavadra ekg :)))))

vivi szerelme elmúlt soma iránt...... "kedvesen" kutyázzák egymást.... pfffff

,, 2016.11.28. 22:12:06

@Commodore: ez rendesen bebaszott:D

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.11.28. 22:12:53

@Cimili: de, ha fiú:)
Vivi összetörik, ha nem jön vissza zsolti...összetörik

pomac 2016.11.28. 22:13:02

@Plüsscukor: nem kapják meg , vagyis tyvy nem kapta meg :DD

Mók_Ica 2016.11.28. 22:13:03

@Plüsscukor: szemeteszsákba gyűrnek mindent......
meg zsóti egy kacsát hűtőtáskába..... höhöhöhöhö

@tvbuzi: egy egész kacsát....

@PeniValdes: foscsi, uncsi......

Plüsscukor 2016.11.28. 22:13:07

Vivi haja ezzel a kifakult rózsaszínnel úgy néz k kb, mint a már egyszer megrágott, lenyelt és utána kihányt pillecukor.

Cimili 2016.11.28. 22:13:10

@tvbuzi: Csak poén volt, bocsesz! :)

Mók_Ica 2016.11.28. 22:14:37

ez a lyuggatott pulcsi az új divat??? múltkor győzin is egy ilyen volt... pirosban.....
asszem nem leszek divatos.....

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.11.28. 22:14:49

Krisz ezután a nyuszkóval csinálja????? mivannn??

Cimili 2016.11.28. 22:15:16

mici papinak: ha nem jönnék vissza, ne ölj meg senkit! :) ufffff

Mók_Ica 2016.11.28. 22:15:57

@Plüsscukor: úgy is viselkedik.....

@PeniValdes: sztem dáviddal lehet beszélgetni.... nem gondolom őt szűkszavúnak.....

Cimili 2016.11.28. 22:16:03

nuna szagú a nyuszi?

tvbuzi 2016.11.28. 22:16:25

Mirci azért nagyon megszívta ezt a "párbajt"

alsophila grahami 2016.11.28. 22:16:38

@Mók_Ica: ezt adom Móki, és hallod, szólj ha segítünk, amikor egyre méretesebb konténereket kell idevonszolnod nekünk, akad itt pár kigyúrt lovagias pasi (remélem ;))

FájAzÉletÉsAVilágIs 2016.11.28. 22:17:29

@tvbuzi: Most meg láthattuk, hogy a párbaj előtt is szívott

Cimili 2016.11.28. 22:17:38

@tvbuzi: az vigasztal, h Zsóti is.

Plüsscukor 2016.11.28. 22:17:49

@szörnycsi: Lol. Bár Vivi azért nem ennyire ari.

Mók_Ica 2016.11.28. 22:18:17

@szörnycsi: ez cuki.... vivi nem az... :))))
a második kép... nos, ott meg a lovat sajnálom.... :))))

mickó és krisz milyen kis gyors numerát csattintott...... ezt még utoljára bevágták a szerkik.... több vilaszexre nem sok esély van......

alsophila grahami 2016.11.28. 22:18:21

@Mók_Ica: köszcsi és neked is, mint rendesen, vagyis mmkk ☺:)

Cimili 2016.11.28. 22:19:00

sztem vivi oda fog költözni zsótihoz és sajtoskiflihez.

MacákékIcukája 2016.11.28. 22:19:25

@PeniValdes: nem sok minden mondanivalo marad 2-3 honap folyamatos osszezartsag utan

Mók_Ica 2016.11.28. 22:20:24

@alsophila.grahami: mindig van segítség :)))) rendes társaság van itt :)))

@PeniValdes: attival nem biztos hogy olyan sok mindenről tud beszélgetni..... azért elég nagy szakadék van közöttük agyilag... ha érted mire gondolok :))))

tvbuzi 2016.11.28. 22:20:31

Ati és Dávid a gőzben....akarom mondani a szaunában

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.11.28. 22:21:05

@Cimili: sajtoskifli meg jól kiborul majd ettől

2016.11.28. 22:21:20

@szörnycsi: Na ez igazi fajkérdés :-DDDD De ne sérts meg az állatot, lécci.

És ne hari, hogy szóvátettem, hogy lenéznek bennünket/engemet a tudodkik. Na be is fejeztem. Kérésedre. A kommentelést is. A VV8-ra legalább is.

Kellemes Karácsonyt mindenkinek!

Mirocska 2016.11.28. 22:21:30

@tvbuzi: Mondta is Dávid: öreg házaspár :)))

Plüsscukor 2016.11.28. 22:21:53

Jajj, Póni analizál.

MacákékIcukája 2016.11.28. 22:22:04

@PeniValdes: nekem is, minek mindig fosni a szot, lehet csendben is relaxalni

Mók_Ica 2016.11.28. 22:22:11

@Cimili: milyen jó lesz... :))) nem is fogja sajtoskiflit az őrületbe kergetni..... höhöhöhöhö

remélem ma vivit választják ki.....szüksége van orvosi segítségre.....

Cimili 2016.11.28. 22:23:24

hun az a konténer????? vivinek ha annyira fontos zsóti, akkor miért nem adta át szó nélkül azt a nyereményt?

Mók_Ica 2016.11.28. 22:23:30

@tvbuzi: hüjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjje :))))) sírok :))))

@mindenkinyugodjonleapicsába: ekg :))) én is ezt írtam :)))

@Plüsscukor: őt kéne inkább...... pffffff

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.11.28. 22:23:37

@Mók_Ica: szerintem sajtoskiflit már most nagyon irritálja

Mirocska 2016.11.28. 22:23:46

Két nap alatt kikopik az a szép rózsaszín haj?

Cimili 2016.11.28. 22:25:08

@PeniValdes: de nem borulsz zsóti nyakába, h mennyire szereted.

Plüsscukor 2016.11.28. 22:25:11

Blogmoci vacakol, vagy ennyire nem kommentel senki?

Jajj, Vivi nyíg a reklám után, broáfveszély!

Mók_Ica 2016.11.28. 22:25:30

@PeniValdes: én ebben biztos vagyok

@Cimili: konténer itt, gyere..... vivi is és zsóti elég önző.....

sztem dávid a bőröndjében vitte ki ezt a konfetti ágyút..... az ágyában volt ez is :))))

tvbuzi 2016.11.28. 22:26:27

már ettől a sok karácsonyi reklámtól is hányok. Vennem kell egy saját konténert!

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.11.28. 22:26:38

@Mók_Ica: én nem lehet hogy ati az egyetlen normális...

MacákékIcukája 2016.11.28. 22:26:54

@Plüsscukor: ahhh csak az ofi uncsi sztem, nem vagyunk ma aktivak. Tegnapira ellottuk az osszes puskaporunkat :))))

,, 2016.11.28. 22:27:03

@Spitzbauer: ne viccelj már. nem a személyed ellen szólt amit írtam. úgyhogy nemmárr

Mók_Ica 2016.11.28. 22:27:09

@mindenkinyugodjonleapicsába: sajtoskiflit a tegnapi párbaj és a bv irritálta már :))))

@Mirocska: lehet, hogy csak színező volt és nem rendes hajfesték.....

@Plüsscukor: vagyunk bébi....

tvbuzi 2016.11.28. 22:27:12

@Cimili: a szavazás. Krisztián összejön valakivel bent. Muhaha

alsophila grahami 2016.11.28. 22:27:33

uramatyám ez az adás már megint....... végig ilyen car lesz? merakkor én feladom, ez nekem sok(k), multiboáfff! (Móki, fogod a hajam?;))

Cimili 2016.11.28. 22:27:51

@PeniValdes: deeeee, mert ha szeretek valakit, azzal szemben nem leszek önző. sztem.

Cimili 2016.11.28. 22:28:18

@tvbuzi: jaaaaaa, csak ennyi? :)))))))))))))))))

Mók_Ica 2016.11.28. 22:28:31

@tvbuzi: beszerzési áron eladok neked egyet :))))

@MacákékIcukája: óóóó... lesz ma még kiválasztás :))))

Ay Mama, Que paso 2016.11.28. 22:28:41

Hajrá Vivien!! Én veled vagyok az már félsiker!
Minden másra ott a mastercard.

tvbuzi 2016.11.28. 22:29:03

Következő fél órában Vivi sír, Kárszeghy aggódik

Mók_Ica 2016.11.28. 22:29:19

@alsophila.grahami: persze , gyere :))) kiválasztást várd meg még :))))

Plüsscukor 2016.11.28. 22:29:25

Még a kriszmász reklámok is jobbak most, mint ez az öfi

Cimili 2016.11.28. 22:30:00

@Spitzbauer: ezt most így, hogy gondolod??????????? nem érzed jól magad köztünk?

tvbuzi 2016.11.28. 22:30:03

@Mók_Ica: de rendi vagy! (Számla nélkül tudsz szerezni?)

Mók_Ica 2016.11.28. 22:30:10

@Ay Mama, Que paso: vigyázz, nehogy lenyúlja vivi a mastercard-odat :)))))

Plüsscukor 2016.11.28. 22:30:41

A Telenor reklámban éneklő csajnak tudja vki a nevét? Tetszik a hangja.

Mók_Ica 2016.11.28. 22:31:06

@tvbuzi: nagyker áron vásárolom, kedvezményt is kapok a mennyiség miatt.... :))))

Cimili 2016.11.28. 22:31:23

@Mók_Ica: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

tvbuzi 2016.11.28. 22:31:36

Anikó hangjától összefosták magukat

alsophila grahami 2016.11.28. 22:31:49

@mindenkinyugodjonleapicsába: szerintem is ☺;) amúgy az nagyon gáz, hogy én szimpinek találtam azt a szegény kis sajtos stanglit? olyan normálisnak tűnt....

FájAzÉletÉsAVilágIs 2016.11.28. 22:31:57

Ez az Anikó olyan robotosan beszél, nehezen hiszem el, hogy vannak érzelmei

BumbleBeeBee 2016.11.28. 22:32:07

hmmmm... egyik pill-ben fehér, a másikban pinki zsóti tincse, egyazon? napon...

Cimili 2016.11.28. 22:32:45

@Plüsscukor: jutyubon nem írják? az ottani komikat nézd meg esetleg!

Cimili 2016.11.28. 22:33:53

@alsophila.grahami: miért lenne gáz? Nekem nagyon nem tecc, de elfogadom, ha másnak igen.

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.11.28. 22:34:19

Vicces lenne ha Gina lenne a kiválasztott ma

Plüsscukor 2016.11.28. 22:34:27

Dávidon ez a rózsaszín köntös büntet.

Mók_Ica 2016.11.28. 22:35:17

20 tized a különbség..... - by soma.... höhöhöhöhö

dávidon rózsaszín köntös van :)))) kölcsön kellett kérnie vmit, hogy ne fázzon..... mindenét összecsomagolta már ....

Commodore 2016.11.28. 22:35:22

Gina még mindig rá van kattanva a sittesre! ÉLŐ!

Almaka 2016.11.28. 22:35:39

Hova tűnt Bence, csak nem berakják Zsoltit az jelölést levezetni ?

Ay Mama, Que paso 2016.11.28. 22:36:07

az csak nekem tűnt fel, hogy Krisztián karján a villa tervrajza van elrejtve a tetoválásában?

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2016.11.28. 22:36:48

ha vivi vs ati lesz, komolyan nem tudom majd, kire szavazzak...

Mók_Ica 2016.11.28. 22:36:49

@Plüsscukor: az összes saját ruhája össze van csomagolva.... kölcsön köntös ...

dzsina zsótit várta vissza???????????????????????????????????? sunyi..... napraforgó..

Mirocska 2016.11.28. 22:36:50

@alsophila.grahami: Én azt láttam rajta, hogy rém kínos neki ez az egész.

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.11.28. 22:37:24

Zsolti megint egy hülye
Honnan tudja, hogy a Dávidra leadott szavazatok milyen arányban oszlottak volna el közte és Mici között??

Cimili 2016.11.28. 22:37:39

dávidról vivi: csendes gyilkos

Almaka 2016.11.28. 22:37:57

Komolyan elhiszik, hogy Mici és Zsolti párbajnál ekkora különbség lett volna. Tényleg nem sok taktikai érzékük van.

Mirocska 2016.11.28. 22:38:14

Zsolti azt mondja, a számok láttán, ha Micivel ment volna, nem félne.
Az meg sem fordult a fejében, hogy Dávid szavazói Micire szavaztak volna?

Plüsscukor 2016.11.28. 22:38:16

@Ay Mama, Que paso: Nem tudom, hogy az mi, egy biztosan nem: Póni agytekervényei

ascii 2016.11.28. 22:38:36

Gina a nagy eszével tényleg nem látott idekint egy képkockát sem ebből, mielőtt bement?

Mók_Ica 2016.11.28. 22:38:41

@Ay Mama, Que paso: szökéshez?? :)))))

dzsina, aki jóóóóóóóóóval később ment be, azt hitte hogy dávid kapott olyan kevés szavazatot???? tényleg ennyire elveszítik a realitás érzéküket????

MacákékIcukája 2016.11.28. 22:38:51

@Mók_Ica: ahhh Gina is menthetetlen, nulla karakter

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.11.28. 22:38:54

@ascii: miből gondolod?
Atti Soma tuti nem vivire rakja
Sztem Gina sem

alsophila grahami 2016.11.28. 22:39:03

Zsótink már helyezkedett is, az a pár üresjárati perc elég volt neki két bejélentkezés közt, hogy oda-odanyalintson gróf Kárszeghynek....

Almaka 2016.11.28. 22:40:02

@ascii: Ugyan már, csak hülyének tetteti magát. Néha én Vivin is érzem, hogy nem annyira hülye mint amennyire beállítja magát annak.

MacákékIcukája 2016.11.28. 22:40:14

@Mirocska: ahhoz gondolkodnia kellene de o azt nem tud

Plüsscukor 2016.11.28. 22:40:54

@Almaka: Matematikai sincs túl sok

Cimili 2016.11.28. 22:40:56

@alsophila.grahami: valszeg fél, h papi utánanyúl a vellalét után.

Mók_Ica 2016.11.28. 22:41:57

@MacákékIcukája: az....

@alsophila.grahami: felírta a szűzteás dobozra, hogy ő megy vissza.... azt akarta mutogatni.... höhöhö

alsophila grahami 2016.11.28. 22:42:38

@mindenkinyugodjonleapicsába: pontosan ezt akartam írni, az itteni pref. arányok is azt mutatják, hogy a Mici és Dávid fanok itt pont hogy együttes erővel szavazták volna haza a Zsótit és nem fordítva - pláne amióta Dávid is ilyen látványosan nekifeszült.

MacákékIcukája 2016.11.28. 22:42:47

Vivi ugy nez ki a riportban mint Lori miutan Dina kiesett :DD

ascii 2016.11.28. 22:42:53

@Almaka: hát idáig mindig rosszul helyezkedett

ascii 2016.11.28. 22:43:17

zsótimatrica mennyél ki

Plüsscukor 2016.11.28. 22:43:18

Somától azért most rendes dolog, hogy próbálja vigasztalni Pónit

Cimili 2016.11.28. 22:43:23

@tvbuzi: én ma már annyit sírtam, h most nem megy.

Mók_Ica 2016.11.28. 22:43:34

@Almaka: ez biztos.... néha elfeledkezett magáról.... de az agyhalott, önző, ostoba picsát sokszor túltolja..... nem szimpi.... bocsi ay mama.... :))))

alsophila grahami 2016.11.28. 22:43:39

idióta csillámfaszlámától simán agyfaszt kapok, takarítsák már ki, kö-nyör-gööööm!!!!!

Mók_Ica 2016.11.28. 22:44:05

@tvbuzi: miért, te nem?????????????????? :)))))

Ay Mama, Que paso 2016.11.28. 22:44:15

@tvbuzi: én igen
de újra bebizonyosodott, hogy Vivien nem rosszindulatú

Krétagarbó 2016.11.28. 22:44:19

@MacákékIcukája: gina helyezkedik. Hogy mennyire vakon volt, amikor azt hitte, hogy Dávid lesz a harmadik.

Na előtték a szívdobogás "patront", amikor Ati és Dév ölelkeztek.

MacákékIcukája 2016.11.28. 22:44:32

Miert. Nincs. Felirat!!!4!!!4

Cimili 2016.11.28. 22:44:52

Móki, szaladj be a kontival a villába!!!!!!!!!!!!!

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.11.28. 22:44:57

@alsophila.grahami: lehet ezért találták ezt így ki a szerkik, hátha így bent marad

pomac 2016.11.28. 22:45:08

a mosószoba közelebb lett volna rókázni ..szerintem :D

alsophila grahami 2016.11.28. 22:45:34

@Cimili: jajah, vagy akkor még simán elhitte, hogy ő mehet majd vissza ;)))

agimano 2016.11.28. 22:46:17

Hülye Somának még lenne egy kendője, ha nem adja Evelinnek

MacákékIcukája 2016.11.28. 22:46:30

@pomac: sztem is de akkor nem latja az egesz villa h hanyni megy

Mók_Ica 2016.11.28. 22:46:53

vivike.... már többé nem lesz együtt fürdés, együtt alvás zsótival......

dávid is rendes... ő is vigasztalja csfp-t.....

alsophila grahami 2016.11.28. 22:47:09

@Mók_Ica: a bal heréjére, teeeee ;))))) Dzsudbííí után szabadon ;)

Mirocska 2016.11.28. 22:47:27

@agimano: Ja, odaadná most Vivinek! :))))))

Almaka 2016.11.28. 22:47:33

@Krétagarbó: Azt hitte, volna , hogy Zsolti jön vissza, nem állt volna be Mici táborába egész héten, ugyan már el ne híd azt amit mond.

FájAzÉletÉsAVilágIs 2016.11.28. 22:47:56

Vivi most már szabadon zaklathatja Somát

ascii 2016.11.28. 22:47:59

@agimano: asszongya megérte a reszelésért beáldozni a kendőt

MacákékIcukája 2016.11.28. 22:48:10

@agimano: igaz, Soma is egy luzer. Nulla taktikai erzek

pomac 2016.11.28. 22:48:24

@agimano: nem lenne mert akkor is evelinnek adta volna

Mók_Ica 2016.11.28. 22:48:36

@Cimili: lóf@szt.... nekik nem jár.... csak a kommentelőknek :))))

soma ismét jóra tesz.... viviben bízik meg..... egyedül..... pfffff

Plüsscukor 2016.11.28. 22:49:01

Jó munkát végeztek tegnap is a hangmérnökök. Ja, nem.

naezjó... 2016.11.28. 22:49:01

Vivi fájdalmát nehéz komolyan venni, miután hasonló érzelmi megzuhanásra képes 1 nagyobb számú picsagatya miatt is.

alsophila grahami 2016.11.28. 22:49:04

szar ripacs, isstenem..... húzzál már hazaaaaaa!!!!!!!

,, 2016.11.28. 22:49:10

Zsoltinak mennyire megtervezett volt a búcsúszövege, totál mű

tvbuzi 2016.11.28. 22:49:26

@Mirocska: már odaadta volna Zsoltinak :DDDDD

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.11.28. 22:49:57

@MacákékIcukája: attól még megnyerheti
Sztem finalista lesz mindenképp

Mók_Ica 2016.11.28. 22:50:20

soma miért sír??????????????????????????

pomac 2016.11.28. 22:50:21

nem tudom de nem tudom sajnálni vivit, mit kell pityeregni nem meghalt ,talán egy hét és láthatja mit kell ennyire drámázni

pomac 2016.11.28. 22:50:41

@Mók_Ica: kellenek a támogatók:)

Plüsscukor 2016.11.28. 22:50:52

Krisz úgy köröz ott, mint fing a gatyában.

Almaka 2016.11.28. 22:51:02

Annyira szenvednek aztán a játék után pár hónappal majd meg sem ismerik már egymást az utcán.

Cimili 2016.11.28. 22:51:09

@Mók_Ica: nem hallottad? mert zsóti olyan jó ember volt

MacákékIcukája 2016.11.28. 22:51:21

"Nagyon jo ember volt" Soma Zsoltirol

Nem halt meg, hulyegyerek

,, 2016.11.28. 22:51:54

@pomac: ezt soha nem értettem, miért drámáznak, de ilyenkor szerintem magukat sajnálják mert érzik h vmit elbasztak és vmi gáz van

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.11.28. 22:52:04

@pomac: magát sajnálja, mert neki most nehéz lesz
Brühühü

Cimili 2016.11.28. 22:52:16

@Mók_Ica: irigy-e vagy? :)))))))))))))))

Plüsscukor 2016.11.28. 22:52:37

@MacákékIcukája: Soma és Póni majd lesznek egymás bypass-ai :))

MacákékIcukája 2016.11.28. 22:52:42

Papi is egy gyoker "ahhoz kepest, hogy egy no..." wtf

Mirocska 2016.11.28. 22:52:50

@szörnycsi: dehogy érzik.... nagyon hülyék szegények... :))

Krétagarbó 2016.11.28. 22:52:56

@Mók_Ica: sztem inkább magát sajnálta. Belegondolt, hogy Zsóti már boldog kint, ő meg itt szop még Viviennel a nyakában:)))

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.11.28. 22:53:39

@szörnycsi: egyértelműen érzik, hogy nem jó meccsre vettek jegyet korábban

Cimili 2016.11.28. 22:53:43

@Commodore: pedig megszokhatták volna, h akit ők vártak vissza, az tuti, h kint is marad.

MacákékIcukája 2016.11.28. 22:53:50

Pft kellett volna kontenert igenyelnem

ascii 2016.11.28. 22:54:02

soma helyében kiműtetném az agyam, mert bárkit támogatott, az kiesett

alsophila grahami 2016.11.28. 22:54:24

@mindenkinyugodjonleapicsába: én is erre gyanakszom, már az elejétől - hát belengették ezt az ígyedülálló hármaspárbajt, ami végül nem is lett az, csak szimpla, szokásos kettes párbaj -- már eleve itt lehetett konteózni, ezen a ponton, mert a szabályokat csak később ismertették teljesen, közben csak sunnyogtak és mindig csak annyi infót csepegtettek, amennyit feltétlenül muszáj volt; de a lényegi rész, hogy hányan csapnak majd össze kint a stúdióban, tökhomály volt az egész...

tvbuzi 2016.11.28. 22:54:50

Nagyon nagy az arcod:DDDDDDDDDD

pomac 2016.11.28. 22:54:53

ez nem volt csippámpónis előzetes :D

Mirocska 2016.11.28. 22:54:57

Soma: ők már egy jobb helyen vannak, mert ez itt a pokol... :))))

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.11.28. 22:55:29

Mondtam, hogy Gina lesz megpakolva
Nem papi és nem úgy :D

Ay Mama, Que paso 2016.11.28. 22:55:50

le kell feküdjek aludni, de remélem, hogy holnap már arról lehet szavazni, hogy elmondják-e Attinak, hogy Coutinho megsérült

Cimili 2016.11.28. 22:56:23

@Mirocska: ezt nem hallottam. :) télleg ezt mondta? :DDDDDDDDDDDDDDD

tvbuzi 2016.11.28. 22:56:24

@ascii: szerintem már rég kiműtötték az ufók vagy a Pataki Attila

Krétagarbó 2016.11.28. 22:56:37

@ascii: nem lenne nagy a vágás a fején:)

Mók_Ica 2016.11.28. 22:56:50

@Cimili: konténer irigy :))))

@ascii: nincs mit kiműteni.... lábon hordta ki a lobotómiát vivi mellett....

vivi dzsina párbeszéd..... pffffff

Cimili 2016.11.28. 22:57:08

@Ay Mama, Que paso: meg se várod vivi magánszámát? Jó éjt! :)

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.11.28. 22:57:14

@alsophila.grahami: a bizonytalanság nagy fegyver, az információ hatalom :)

Mirocska 2016.11.28. 22:57:16

@Cimili: Igen, tisztára mint egy temetésen. Hangosan felnyerítettem... :))

naezjó... 2016.11.28. 22:57:26

remélem maradt Tyyvyviey gyógyteájából, ez a nyávogás azért nem kéne napokon át.

Cimili 2016.11.28. 22:58:11

@MacákékIcukája: pssssszt, halkabban, Ay Mama még itt van a kertek alatt! :)

busifa 2016.11.28. 22:58:28

Mindjàrt jön a fikabuborék

alsophila grahami 2016.11.28. 22:59:57

@pomac: fogyatékos, csökkentértelmű, ezért nem fog fel ilyen elemi dolgokat, ezért; de látom, már Ginának is nekiáll, gondolom az egyszem mégmaradt Somikáját félti tőle, nem akar rajta osztozkodni - újabb fogyatékra utaló sajátosság, kisajátítani,kifacsarni a barátként mellészegődőt..... persze Gina is számító dög, látta, hogy rossz oldalhoz dörgölőzött, már nem nyal oda többet, majd most Kárszegire veti ki a csápjait.

,, 2016.11.28. 22:59:59

busi itt lapul az ágyneműtartóban

FájAzÉletÉsAVilágIs 2016.11.28. 23:00:09

Lakók amúgy tudják már, hogy kiválasztás lesz?

Plüsscukor 2016.11.28. 23:00:59

Képtelen vagyok megbékülni Bence pulcsijával.

ascii 2016.11.28. 23:02:00

@Plüsscukor: nagyon menő, be is ruházok egyre!

,, 2016.11.28. 23:02:50

mi ez a zene amire libabőrös lett dávid?

Mók_Ica 2016.11.28. 23:03:40

@busifa: besírtam rajta.... höhöhöhö

@FájAzÉletÉsAVilágIs: remélem nem.....

@naezjó?: keményebb cucc kell vivinek.....

rearwindow 2016.11.28. 23:03:44

RTL rúgja már ki a stylist-ot!!! Sokadjára kifejezetten előnytelen göncöket ad a műsorvezetőkre. Ilyen combközépig érő slankított pólók csak kifejezetten vékony fiúkon mutatnak, Bencén úgy néz ki mintha a nagyi otthonkáját vette volna fel. Hurkapálcalábú Anikót meg folyton csőnaciba pakolják, holott neki a szoknya lenne előnyös, vagy valami buggyos gatya

,, 2016.11.28. 23:03:45

Ez egy megfelelő este, hogy Ati és Dávid között leomoljanak a gátak. gátlások.

Mók_Ica 2016.11.28. 23:04:42

nekrólog zsótiról........

Plüsscukor 2016.11.28. 23:05:17

@Kampóscsőrű kardinális: Jesszus, még egy órát kínoznak minket? Plusz BV?

Mirocska 2016.11.28. 23:05:41

Dávid milyen jól látja, hogy a sufni-botránnyal kezdődött Zsolti mélyrepülése.

Mók_Ica 2016.11.28. 23:05:42

@rearwindow: a lyuggatott pulcsijáról meg sem emlékeztél..... az se semmi.....

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.11.28. 23:06:01

Mekkora egy paraszt ez a vivien
Kussoljmár

Mók_Ica 2016.11.28. 23:06:20

ez az dzsina..... vitázz vivivel..... phhhááááárbajjjjjjj :))))))

agimano 2016.11.28. 23:06:28

@rearwindow: ráadásul mivel lyukacsos, átlátszik az alatta lévő ruha, és fent fehér póló van rajta, és a fehér ugye kövérít, emiatt még előnytelenebb, mert olyan, mintha tök nagy hasa lenne Bencének

Mók_Ica 2016.11.28. 23:07:17

dzsinával ez a probléma.... mindig mindenbe beleáll....abba is, amibe nem kéne.....

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.11.28. 23:07:46

@Mók_Ica: Vivien átment Dinába
Meg Zsótiba mert sajnáltatja már most magát Gina miatt

naezjó... 2016.11.28. 23:07:51

basszus, ha Vivien a tenger morajlását akarja hallgatni, csak a két fülére kell tennie a kezét.

tvbuzi 2016.11.28. 23:07:56

Vivien mekkora egocenter :DDDD

Mók_Ica 2016.11.28. 23:08:16

óóóóó.....soma végre megmondta vivinek.... plusz pont somának

Commodore 2016.11.28. 23:08:25

Ez a Soma kommentátor?

MacákékIcukája 2016.11.28. 23:08:31

@Mók_Ica: kiesett az egyetlen normalisabb csaj

rearwindow 2016.11.28. 23:08:33

@Mók_Ica: a lyuggatott "pulcsi" eredetileg egy hosszított slankított póló, csak Bence pocikája miatt 4XL-es méret, és otthonkává alakult

Mók_Ica 2016.11.28. 23:09:18

@mindenkinyugodjonleapicsába: vivi elviselhetetlen.... ez tiszta sor..... de dzsina sem piskóta....

Mirocska 2016.11.28. 23:09:25

Szegény Papi.. :)))

Plüsscukor 2016.11.28. 23:09:44

@Mók_Ica: Lehet, de most igaza volt. Én még szájon is vágtam volna pónit egy ilyen beszólásért.

naezjó... 2016.11.28. 23:09:58

@Mók_Ica: az a legdurvább benne, hogy olyan, mint 1 duracell-nyuszi. Megnyomja a gombot, és azonos hangszínen darál 10 szó/mp tempóban.

csodalámpa 2016.11.28. 23:10:15

Soma lesz a fekete ló....nem kedveltem, de utóbbi időben egész emberi megnyilvánulásai vannak....

Commodore 2016.11.28. 23:10:58

lesz Gina -krisz sex?

Mók_Ica 2016.11.28. 23:11:21

@MacákékIcukája: ki.... :((((

@rearwindow: értem a fazont :))) a lyukakat nem értem.... de nem vagyok egy divat szakértő....

viviből előbújt a rejtett tartalék..... még idiótább....

ewita 2016.11.28. 23:11:42

baszki vivit ne mutassák máá ilyen közelről!
És miért csinál úgy mintha temetnének vkit??

agimano 2016.11.28. 23:11:57

@csodalámpa: Szerintem Soma nagyon jó ember, de rossz emberismerő, és bent is kb a két leggusztustalanabb ember mellé csapódott, tivy és Evelin mellé, de amúgy amikor ők is nagyon durván idióták voltak, nekik is mondta, hogy durva, amit csinálnak. Én kedvelem Somát, de olyan kis szerencsétlen, félek, hogy tényleg elveszik tőle a pénzt, ha ő nyerne

MacákékIcukája 2016.11.28. 23:12:22

@naezjó?: igen, Ginatol is a falat kaparom, fossa a hulyesegeit az is

rearwindow 2016.11.28. 23:12:59

@Mók_Ica: az instán látok fiatal VÉKONY fiókákat ilyen pólóban, innen erednek az ismereteim :-D

agimano 2016.11.28. 23:13:58

Krisztián megszokta Micit:D

Mók_Ica 2016.11.28. 23:13:59

@Plüsscukor: nem védeni akarom vivit, de ő most "gyászol"... dzsina meg beleállt..... és ahogy @naezjó?: írja, idegbeteg módon csak a maga igazát hajtogatja... ráadásul a másik "gyászolónak", krisznek..... mindketten önzők....

a hangmérnök moNNYon le!!!!!!!!!!!!!!!!!! ez a visszhang.... pffffff

Commodore 2016.11.28. 23:14:02

meg aha megszerettem aha, kit?

,, 2016.11.28. 23:14:11

@agimano: Soma még nagyon fiatal és függ a szüleitől minden téren, és szerintem nagyobb összegeket nem hagynának neki h elverjen, legalábbis remélem, engem ez nem tart vissza h ha úgy adódik rá szavazzak, még dilemmázom közte és Dávid között

Mirocska 2016.11.28. 23:14:44

Nem jó ez a meglepi. A csajoknak szólhattak volna, hogy sminkeljenek ki.... :))

csodalámpa 2016.11.28. 23:15:12

@agimano: A Micivel való görénykedéseit nem tudom elfelejteni neki, de ezt leszámítva igazán rosszat nem tudok mondani rá, azon kívül. hogy tényleg nem egy nobel.

MacákékIcukája 2016.11.28. 23:15:15

@naezjó?: es minel jobban belelendul, annal inkabb basztatja a hajat :D

Vivi most Lori2

Mók_Ica 2016.11.28. 23:15:17

@rearwindow: én ott sem :))) (öreg vagyok én már.... :)))) )

MacákékIcukája 2016.11.28. 23:15:52

Kis smalltalk az idojarasrol :DDD

FájAzÉletÉsAVilágIs 2016.11.28. 23:16:23

Amúgy nem rendezték át a nappalit? Mert emlékeim szerint a kanapé múltkor még a másik oldalon volt az ebédlőasztal helyén

agimano 2016.11.28. 23:16:41

@szörnycsi: Én Somára fogok szavazni, mert Dávid nem csinál semmit, oké, hogy okos és átlátja a dolgokat, de semmit nem csinált, rábíznám a legjobb szívvel a pénzt, de azért azt is figyelembe kell vennem, hogy mit csináltak bent 100+ nap alatt.

rearwindow 2016.11.28. 23:16:44

Kövezzetek meg, de én meghatódtam, amikor Krisz kajabálta Micimackónak hogy :szeretlek, szeretlek!

Mók_Ica 2016.11.28. 23:18:15

úúúúúúúúúúúúristen..... vivi+atti csók.... áááááá

tvbuzi 2016.11.28. 23:18:48

@Mók_Ica: KONTÉNEEEEEEEEEEERT!!!!!
:DDDDDD

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.11.28. 23:18:54

@agimano: a végén szoros lesz mikor a fináléban lesznek, mert ott lesznek

Mók_Ica 2016.11.28. 23:19:29

és megint.... vivike, húzz bőrt a fogadra.... léCCCi....

naezjó... 2016.11.28. 23:20:06

@agimano: érdekes, hogy mennyire tartja magát ez a gondolat, valamiért mégis 3* ment (volna) párbajozni.

MacákékIcukája 2016.11.28. 23:20:07

@Mók_Ica: behanytam, abban remenykedtem h soha az eletben nem kell tobbe megneznem azt a jelenetet :DD

Mók_Ica 2016.11.28. 23:20:19

@tvbuzi: ugye??? (ha lányt keresel, ne vivifélét keress :)))) )

,, 2016.11.28. 23:20:26

@mindenkinyugodjonleapicsába: na de felírtad-e ezt a teásdobozra, mert csak úgy ér.

ewita 2016.11.28. 23:20:50

Most mindnek ledják a kisfilmeket,meg kibeszélik? reggelig itt leszünk...

Mók_Ica 2016.11.28. 23:21:38

@MacákékIcukája: evet soma csók is ilyen...... pfffff

@mindenkinyugodjonleapicsába: hááát... nem láCCik....

tvbuzi 2016.11.28. 23:21:38

Örülök, hogy láthattam Lakatost a kedvenc ruhájában.

Commodore 2016.11.28. 23:21:49

VIVI! Zsótiék már Bécsben veretnek!

agimano 2016.11.28. 23:22:16

@naezjó?: milyen gondolat? hogy okos, vagy hogy nem csinál semmit? Azokat a párbajokat direkt kiprovokálta magának, de kb csak a kihívás előtti pár napban tett ennek érdekében effektíve célratörően valamit (sokat), de amúgy a játék/műsor szempontjából semmi érdekeset sem csinál, csak eszik, főz, ül, cigizik, fekszik az ágyon.

agimano 2016.11.28. 23:23:21

@ewita: éjfélig tart, utána lesz a belevaló csak, tegnap írták a BV alatt

,, 2016.11.28. 23:24:02

@mindenkinyugodjonleapicsába: nagyon helyes, ez megfelel a vellaszabályzatnak:)

Mók_Ica 2016.11.28. 23:24:21

masoma.... höhöhöhö

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.11.28. 23:24:46

@Mirocska: figyelj, akinek olyan gyerekkori barátja volt mint neki, annak mindegy :D

Mók_Ica 2016.11.28. 23:25:20

@MacákékIcukája: önmagában? :)))) bár még mindig elviselhetőbb, mint vivié önmagában.....

tvbuzi 2016.11.28. 23:25:37

flamós vagyok de szerencsére üres a hűtő

Mók_Ica 2016.11.28. 23:26:11

eskü tivi csokit hallottam a reklámban.... :)))))

,, 2016.11.28. 23:26:37

@tvbuzi: nem úgy volt h fogyizol h szeksszii legyél?

rearwindow 2016.11.28. 23:26:48

Jajj de rossz visszalátni féleszű uraságot és Koncsítát

naezjó... 2016.11.28. 23:27:34

@agimano: 2. Nem meggyőzni akarlak, csak nehéz megérteni, hogy - pl. a jelenlegi szériában - kinek mit jelent, ha valaki érdekes. Mert így akár a "mi van nap, legyél dili" a showbiznicc ékkövként is értelmezhető.

tvbuzi 2016.11.28. 23:28:02

@szörnycsi: azért üres a hűtő, így nem tudok enni

Cimili 2016.11.28. 23:28:13

@tvbuzi: neked má jó estéd van:)))))))))

,, 2016.11.28. 23:28:36

@tvbuzi: már sokkal sovibb vagy a profilfotódon is

Commodore 2016.11.28. 23:28:53

Cayenne, Svájc sikeres kereskedelmi kapcsolatokat ápol a világ számos országával.

FájAzÉletÉsAVilágIs 2016.11.28. 23:29:24

@Mók_Ica: Én már napok óta azt hallom. Nem vagy egyedül

naezjó... 2016.11.28. 23:29:43

@tvbuzi: ilyenkor érdemes gyakrabban nyitogatni az ajtaját, hátha... :D

csodalámpa 2016.11.28. 23:30:03

@mindenkinyugodjonleapicsába:
huszonfiatalévesen mennyit kell tenni egy ilyen ramaty bőrért?! nekem csúnyaelőélet után 30 mediánnál sincs ilyen.....és nem játszik be a "szuper családi genetika", talán egy nem kiderített allergia még lehet, de ha vki ennyire bjútikvín, akkor ezeken már túl kéne lennie...

Cimili 2016.11.28. 23:30:04

@szörnycsi: :DDDDDDDDDDDDDD

Eskü, úgy néztem ezeket a kisfilmeket, h közben nyitott szemmel aludtam.

tvbuzi 2016.11.28. 23:30:12

@szörnycsi: óh, köszönöm. Végre valaki észrevette!!

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.11.28. 23:32:43

@csodalámpa: gyanítom, hogy a szépsége miatt van, amit egy vödör sminkkel próbál palástolni :)

alsophila grahami 2016.11.28. 23:32:51

@rearwindow: én is, sztem tényleg több van köztük, mint szimpla szex...

amúgy vicc, hogy ebben a szériában tendenciózusan rosszul választanak maguknak párbajellenfelet, és mindig kint is maradnak a kihívók, ilyen széria még nem volt.

Mirocska 2016.11.28. 23:34:45

Attinak jól kikerekedett a képe.

Mók_Ica 2016.11.28. 23:34:58

atti milyen vékony volt az elején..... durva

Mók_Ica 2016.11.28. 23:35:35

@Commodore: mit láttál, mit láttál???

tvbuzi 2016.11.28. 23:35:45

Atit egyből lebuzizták :DDDDDDD

agimano 2016.11.28. 23:35:46

@naezjó?: szerinted Dávid érdekes? Nekem semmi bajom Dáviddal, egy értelmes gyerek, és ő játssza a legokosabban a játékot, nem konfrontálódott sokszor feleslegesen, okosan átlátta viszont, hogy mikor kell beleállnia a konfliktusokba, és nagyon ügyesen alakította a dolgokat, hogy Lóri és Zsolti is őt hívja ki. Szerintem ő fogja megnyerni is, de azt biztos nem mondanám rá, hogy érdekes lenne ebben a játékban.

ewita 2016.11.28. 23:36:34

@agimano: anyám! akkor még kimegyek cigizni :)

Mók_Ica 2016.11.28. 23:37:14

@mindenkinyugodjonleapicsába: arra a vmire sztem még várni kell.....

egyébként ezeket a párbaj végeket még nem is mutatták a villa-lakóknak....

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.11.28. 23:37:53

@agimano: Soma és Dávid között fog eldőlni és rettenetesen szoros lesz sztem

Mók_Ica 2016.11.28. 23:38:05

@tvbuzi: igen... úgy beszélt, mondjuk.....

Mók_Ica 2016.11.28. 23:38:50

höhöhöhö... mici kérdezte attitól is és krisztől is, hogy meleg-e....

MacákékIcukája 2016.11.28. 23:38:53

@agimano: szerintem erdekes David, de en ugy vagyok beprogramozva, hogy unom az ostoba csicskagecizoket

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.11.28. 23:38:56

@Mók_Ica: tényleg, ha okosak akkor most infót gyűjtenek a százalékokról

Mirocska 2016.11.28. 23:39:50

@mindenkinyugodjonleapicsába: na, itt bukik is a mutatvány.... Még, hogy okosak... :)))

Cimili 2016.11.28. 23:41:01

@mindenkinyugodjonleapicsába: peeeeeeeeeeersze, okosak. :DDDDDDDDD max dávid figyel erre, esetleg papi.

Mók_Ica 2016.11.28. 23:41:08

@mindenkinyugodjonleapicsába: ezt egyedül dávidból nézem ki.....

naezjó... 2016.11.28. 23:42:58

@agimano: az érdekes, aki okosan játszik. Elvileg a szex-pia-ordibálás tartományon túl ez a "játék" még mindig a klasszik emberkisérlet-flash miatt (lehetne) izgalmas. Ki mit hoz ki, ki mit rejt el magából, mennyire játszik kifele. Ebből a szempontból a számomra teljesen semleges, kicsit bugyutának tűnő Soma is lehetne érdekes, hiszen bent van, de ő csak sodródott idáig, tudatosságot nem látok a "villakarrierjében". Többi dettó, talán még Kárszeg papa az, aki 1 db megölök mindenkit mellett stabilt hozott.

Cimili 2016.11.28. 23:43:07

na ezért jobb a frufru ginának, mert nem látszik annyira nagynak a nózija.

MacákékIcukája 2016.11.28. 23:45:26

@naezjó?: meg a Micike is jol jatszott, amugy ekg

Nimi 2016.11.28. 23:45:44

Bencus megint beszolt Tivynek :-D :-D

Mók_Ica 2016.11.28. 23:45:50

@mindenkinyugodjonleapicsába: ha :))))

@Cimili: nekem sem frufruval, sem nélküle nem szimpi

tvbuzi 2016.11.28. 23:46:05

Nem vagyok homár de így, hogy senki sincs kisminkelve a fiúk sokkal szebbek mint a lányok.

MacákékIcukája 2016.11.28. 23:46:13

Imadom Bencust. NEM viccelt

ascii 2016.11.28. 23:46:19

@Cimili: pont hogy jobban látszik, de öröm az ürömben, h legalább a szemöldökét eltakarja

Nimi 2016.11.28. 23:46:51

Szerintem Gina lesz a kivalasztott

Cimili 2016.11.28. 23:47:14

@Mók_Ica: nekem se túlságosan, amolyan tök közömbös.

Mók_Ica 2016.11.28. 23:47:29

dzsinának megvan az első jele..... dávidtól

Mók_Ica 2016.11.28. 23:48:19

@Nimi: jó lesz.... viszi vivit.... höhöhöhö

@Cimili: ekg :))))

vivi dávidra tett

Mirocska 2016.11.28. 23:48:38

@mindenkinyugodjonleapicsába: Remélem kiviszi Vivit, és kint is hagyja.

Cimili 2016.11.28. 23:48:54

@tvbuzi: :))))) az éhség beszél belőled. dobok neked egy kis csokit, kapd el!
@ascii: sztem meg nem, de a szemöldökét télleg jó, h takarja.

Nimi 2016.11.28. 23:48:56

@Mók_Ica: es vivi kit? Vagy most nem harmas lesz?

csodalámpa 2016.11.28. 23:49:02

@MacákékIcukája: EKG, emellett Soma mutat valamiféle fejlődést, Ati, Kárszeg, Vivi, Gina ellenében egyértelműen ő.

Mók_Ica 2016.11.28. 23:49:19

dzsina attira tesz....

Mók_Ica 2016.11.28. 23:49:49

@Nimi: ő meg dávidot.... höhöhöhöö

Mók_Ica 2016.11.28. 23:50:25

na, papi somára tett

naezjó... 2016.11.28. 23:50:48

a bent lévők amúgy tudják, hogy tattikázhatnak?

Nimi 2016.11.28. 23:50:48

Ati h lehet meg bent..

MacákékIcukája 2016.11.28. 23:51:04

@csodalámpa: en Papirol es Micirol beszeltem :)))) sztem davidon kivul ok jatszanak jol

Mók_Ica 2016.11.28. 23:52:42

atti dzsinára tett
soma attira....

soma dönt, atti megy párbajozni így.....

naezjó... 2016.11.28. 23:53:17

mondd ki a neved, hogy legyen ide a kövi műsor előtt a.....
-DE MIÉRT?????

Mók_Ica 2016.11.28. 23:53:21

na, atti somát vagy dzsinát hívja ki????

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.11.28. 23:53:23

Ha Somát viszi akkor Atti kint marad

Rémület 2016.11.28. 23:53:28

Na, Ati végre kiesik.

agimano 2016.11.28. 23:53:32

most hármaspárbaj lesz, vagy mi?

MacákékIcukája 2016.11.28. 23:53:44

Oke akkor en Atira szavazok Soma elleneben

agimano 2016.11.28. 23:53:50

Vasárnap sima párbaj lesz szerintem

pomac 2016.11.28. 23:53:56

vajon ha ginát hivaj ki akkor gina kihivja vivit :D

Nimi 2016.11.28. 23:54:20

Kettes parbaj lesz. Ati Gina vagy Ati Soma de ott 90-10be kiesik

Cimili 2016.11.28. 23:54:26

én kidőltem, jó éjt esti műszakosok! :)

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.11.28. 23:54:34

@Mók_Ica: de mikor hívja ki a harmadikat és az ki lesz?

iphilosopher 2016.11.28. 23:55:19

@naezjó?: nem értem, mit csinálnak, taktikai érzékük nem nagyon van, totál érzelemből játszanak (Dávid és talán a néhai Zsolti kivételével), de hát nem is a nyereményért jött a többség.

Mók_Ica 2016.11.28. 23:55:25

atti most ki fog esni ha somát hívja.... dzsina ellen sztem van esélye visszamenni....

MacákékIcukája 2016.11.28. 23:55:31

@tvbuzi: le kell daralni Davidunk ellenfeleit!

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2016.11.28. 23:55:41

nincs az az ember, aki ellenében most atit választanám :D

csodalámpa 2016.11.28. 23:55:56

oké, dzsina engem is rohadtul idegesít a a hajbasztatással....ez simán ellenszavazatok, akár egy Ati ellenében is....

pomac 2016.11.28. 23:56:07

@mindenkinyugodjonleapicsába: lehet most majd szerdán választanak 2 embert

pomac 2016.11.28. 23:56:54

@Mók_Ica: azért nem venném ennyire tutira ,pl én sem somára szavaznék :DD

ascii 2016.11.28. 23:56:55

@Cimili: nézd vissza, amikor a táblánál áll, akkor Gina oldalról olyan mintha lerángatta volna oláhibolya parókáját, és egy esztétikai hibás burgonyával kiegészítve felpattintotta volna a fejére

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.11.28. 23:57:46

@Mók_Ica: mondjuk úgy, hogy nagyobb esélye mint soma ellen
Amúgy még kárszeget is kivihetné

MacákékIcukája 2016.11.28. 23:58:11

@Mók_Ica: mmkk Atira kell appolni ha Davidot akarjuk nyertesnek :)))))

Rémület 2016.11.28. 23:58:31

@MacákékIcukája: soma ellen darálhatsz te. Esélye sincs. Gina meg nem ellenfele Dávidnak.

Mók_Ica 2016.11.28. 23:58:42

@pomac: ez a párbaj nekem nem lesz izgi...... attira szavazok... végre egyszer nyerjen már zöldkendős ebben a szériában :)))

Mók_Ica 2016.11.28. 23:59:39

@mindenkinyugodjonleapicsába: papival nem volt konfliktja.... miért vinné??

@MacákékIcukája: ekg :)))

pomac 2016.11.29. 00:01:27

: @Mók_Ica: na látod :D de izgi lesz mert ati simán el is baszhatja ha olyan lesz mint evelin ellen :D

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.11.29. 00:01:57

@Mók_Ica: mert vivi ellen nincs esélye, dávidot nem viszi
Többen meg nincsenek
Ill őket tárgyaltuk az előbb

ascii 2016.11.29. 00:01:59

dramasztika
- debil -

pomac 2016.11.29. 00:02:45

@mindenkinyugodjonleapicsába: szerintem vivi sem egy penge atihoz képest :DDD

tvbuzi 2016.11.29. 00:03:18

Au egyre jobban hasonlít Brigitte Nielsenre

Rémület 2016.11.29. 00:03:20

Ati árt Dávidnak. Elvannak kettecskén, Soma meg viszi a műsort és ecsábítja a népet.

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.11.29. 00:05:15

@pomac: nagy sót csinált és rengeteg jó pillanata is volt, nagyon színes
Ha ügyes, megtalálja az arányokat és nem tolja túl, a héten durván felhozhatja magát
Ő ugyanolyan joker mint Soma

alsophila grahami 2016.11.29. 00:05:55

@ascii: a debil nem ő ;) vagy ha Au debil, akkor a csillámfaszláma az mi?

csincsilla72 2016.11.29. 00:07:08

Most komolyan nem értem. Utolsó két hét és még mindig nem kezdtek el taktikusan gondolkodni? Még mindig ott tartanak, hogy ki kinek lépett a tyúkszemére anélkül, hogy bocsánatot kért volna?

csincsilla72 2016.11.29. 00:08:45

@naezjó?: Nem, nem tudják. Mint az oviban.:-(

MacákékIcukája 2016.11.29. 00:09:35

@Rémület: azt akarom h David nyerjen, ennek megfeleloen igy fogom alakitani a szavazataimat ezentul. Nem erdekel h sokan szeretik somat

alsophila grahami 2016.11.29. 00:10:09

@Rémület: egy, nem árt neki, eddig se ártott; kettő, jó lesz az Dávidnak, ha egymás mellet ülnek majd a fináléban, mert Ati nem vesz el tőle szavazatot... ;)

pomac 2016.11.29. 00:10:18

@csincsilla72: az egész évad erről szólt ,ne várd hogy az utolsó pillanatokban változtatnak

csincsilla72 2016.11.29. 00:10:34

Ati Ginát viszi majd, esetleg Csillámpónit.

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.11.29. 00:11:51

@alsophila.grahami: ez utóbbi jogos, de sztem nem fog mellette ülni mert most a játék neki véget ért

csincsilla72 2016.11.29. 00:12:10

@pomac: Pesrze, tudom, de akkor is hihetetlen.

alsophila grahami 2016.11.29. 00:12:11

@ascii: ááááááááá, lefordulok a kanapéról menten, ne mondj ilyenekét, plz xDDDDDD

pomac 2016.11.29. 00:12:45

@mindenkinyugodjonleapicsába: azt te sem gondoltad komolyan ,hogy egyedül megtalálja az arányokat ,az elején nekem is nagyon vicces volt még rá is mertem volna mondani hogy megnyerheti ,de ez az utolsó másfél hét már inkább fárasztó ,vagyis nekem és a megnyilvánulásai sem csillámosak sajnos

Commodore 2016.11.29. 00:13:11

Knocking at your backdoor! :-)

Rémület 2016.11.29. 00:14:50

@MacákékIcukája: jóvan. Történhetnek csodák. Legyen úgy, hogy Somàt viszi ès visszamegy! De ha Ginát viszi, essen ki!

pomac 2016.11.29. 00:14:53

@Rémület: nekem eddig is unalmas volt soma ,nekem nem viszi a színvonalt sem, csak akkor volt bátor mikor evi és tyvy mellette volt , mióta kiestek nem nagyon látni csak mormog az orra alatt

alsophila grahami 2016.11.29. 00:16:14

@Nimi: égyértelmű, hogy Gina lesz, sajnos igen kiszámítható ez így, és..... a debil megint megúszta, egy jelet se kapott, hát ez kész! mégis, mit esznek ezek odabenn rajta, hogy soha nem jelölik??

pomac 2016.11.29. 00:16:42

@csincsilla72: az lenne a hihetetlen ha taktikáznának :DDD fel is kurjantanák ha meglátnám hogy ez az végre :DDD

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.11.29. 00:17:55

@pomac: én most feltételeztem, és azért "a szüzességed mindenkié" ad még némi pislákoló fényt erre
Kérdés idegileg mennyire bírja, hogy tudja fékezni az indulatait illetve van e még energiája főnixként úraéledni, hogy azt hozza amit az elején

pomac 2016.11.29. 00:18:06

@alsophila.grahami: szerintem 3 párbaj lesz, az egyértelmű nekem is hogy gina lesz ,de gina kit választ vajon

agimano 2016.11.29. 00:18:27

Krisztiánnak kihullanak a fogai vajon a következő két hétben? Amúgy most már azt is tudjuk, hogy a Maunika Showban miért volt mindenki fogatlan.

agimano 2016.11.29. 00:19:22

Vivi milyen jól utánozza Roset, sírok

Rémület 2016.11.29. 00:19:31

@alsophila.grahami: Soma Zsoltihoz képest egy angyalka és Zsolti ellen se ment vissza nagy különbséggel. Ha nem aktivizàlja magát, csak Atival sutyorog, nem fogja megnyerni.

FájAzÉletÉsAVilágIs 2016.11.29. 00:19:34

Amikor meghallottam a furulyát a háttérben akkor felkiáltottam, hogy "IGEN!" Nem csalódtam a szerkikben

alsophila grahami 2016.11.29. 00:20:28

@csincsilla72: ebben a szériában nincs olyan, talán Dév áll hozzá a legközelebb, de eddig ő is indulatból választott mindig - az pedig már másik kérdés, hogy kb mindenkinél nagyobb tábora van, jó, hogy mindenki ellen visszamegy, válasszon bárkit.

Rémület 2016.11.29. 00:21:53

@pomac: Ne magadból indulj ki! Sokan cukinak tartják. Meg csupaszívnek.

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.11.29. 00:22:23

A szerkik ügyesen kezdik ásni Attit
Előtérbe hozzák a vallásosságát amitől sokan ki fognak borulni

pomac 2016.11.29. 00:22:38

@Commodore: röviden tömören ,igen :)
@mindenkinyugodjonleapicsába: nagyon halvány esélyt látok rá, de nagyot kellene durrantania,és a többieknek lesüllyedniük hogy legyen esélye

pomac 2016.11.29. 00:23:28

@Rémület: birkák között a farkas vagyok :D

alsophila grahami 2016.11.29. 00:24:04

@mindenkinyugodjonleapicsába: miért? mert Gina elveri majd? Gina? én azt kétlem... Gina nem erősebb Attinál sskk, szerintem ;én is Attira fogok szavazni majd, hívja ki bármelyik lányt.

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.11.29. 00:24:05

@pomac: azt figyelted, hogy a műsorvezetők nagyon tolják vivient?

Rémület 2016.11.29. 00:25:01

@pomac: boldog élet lehet. :))

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.11.29. 00:26:04

@alsophila.grahami: szerintem valamit félreolvastál vagy félreértelmeztél

pomac 2016.11.29. 00:26:34

@mindenkinyugodjonleapicsába: ja eddig nem mutatták ( 80 napban nem láttunk annyit mint az elmúlt héten) ,most meg szinte minden napra jut egy :D

alsophila grahami 2016.11.29. 00:27:52

@Rémület: Somát nem fogja kihívni - ha esetleg magától nem lenne annyi esze, majd Dév lebeszéli erről az öngyi akcióról - mert Soma pont verné vsz, de Gina tutti hogy nem, az a lány ruppót nem ér játékosként.

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.11.29. 00:28:17

@pomac: a szerkesztett reality szépsége... :)

pomac 2016.11.29. 00:28:51

@mindenkinyugodjonleapicsába: ja tolták eddig is de ,nem mindig volt előnyére ,ez már csak olyan "nyíomjuk meg még" mindegy alapon.

@Rémület: élni tudni kell :)

pomac 2016.11.29. 00:30:21

@mindenkinyugodjonleapicsába: az ,mert most jobban megtehetik , mert nincs élő stream esténként

Rémület 2016.11.29. 00:31:30

Amúgy a vége ötös párbaj lesz?

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.11.29. 00:33:45

@pomac: igen, ezt mondom, hogy folyamatosan nyomják a karakterét, azt sulykolva a nézőkbe, hogy annyira zseniális, hogy most már nőnek kell nyernie
(Ez kb annyira értelmes összefüggés, min amiket Soma vagy Tivi tud mondani viszont hatásvadász és manipulatív)
De pasi fogja nyerni
Ha éva nem nyerte meg, nem Vivi lesz az aki megnyeri, mert bár vicces de koránt sem annyira izgalmas karakter mint az elődje
Szerintem

alsophila grahami 2016.11.29. 00:34:03

@pomac: de miből gondolod ezt? nem kellett volna akkor ezt legalább nekünk, nézőknek elmondaniuk, ahogyan legutóbb is..? én sima kettes párbajra tippelek, Atti versus Gina felállásban, mást nem vihet ki ép logikával...

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.11.29. 00:34:59

@pomac: igen
Csak ne hívnák realitynek akkor

alsophila grahami 2016.11.29. 00:36:56

@Commodore: na majd ha lesz közöttük fullkontakt, addig minek védené be, mie fel, more? xDD ("menjé' haza magadnak már, more" - vagy hogy is volt?;))

alsophila grahami 2016.11.29. 00:42:26

@pomac: nekem is uncsi, és az evetkés viselkedését még mindig nem tudtam kitörölni, annyira gáz volt; egyáltalán, van neki tábora? kik? hol? itt se nagyon favorizálja senki, és azért ami itt megy, az szokott nagyban is, legalábbis ebben a szériában, nem-e..? ;)

alsophila grahami 2016.11.29. 00:47:17

@mindenkinyugodjonleapicsába: hát ööööö, azt írtad, Atti nem fog Dávid mellett ülni a fináléban, mert MOST ki fog esni, erre írtam, hogy szerintem DE, nagy eséllyel ott fog, mert Ginát viszi, és kint is hagyja - reményeim szerint megtörve ezzel az átkot, miszerint eddig mindig a kihívó távozott az utcaajtón át a stúdióból....

pomac 2016.11.29. 00:50:59

@alsophila.grahami: legutóbb is gyözö szólta el magát elsőnek ,gondolom nem az utolsó hétre rakna be 2 db 3-as párbajt

pomac 2016.11.29. 00:53:29

@mindenkinyugodjonleapicsába: ezek közül a nők közül , csak micinek lett volna esélye nyernie,de erős volt megint a férfi vonal.

pomac 2016.11.29. 00:57:48

ja igen gina még esélyes lett volna ,nagyon is mert láthatta a benti helyzetet(nem volt kikiáltott befutó csak legyen vége effektus) kontra kintit ,ha összeszedte volna magát arra az egy hónapra, sima befutó lehetett volna ,pedig egy hónap nem nagy idő vv időszámításban :D ..elkurta de nagyon :DDD

Lilith.Inanna.1 2016.11.29. 01:00:17

@alsophila.grahami: Arrol volt szo, hogy felgyorsulnak az esemenyek, tehat akkor most is harmas parbaj lesz.:)

pomac 2016.11.29. 01:16:19

mi lesz holnap :DDDDDD lóri is bemegy női ruhában :DDD

alsophila grahami 2016.11.29. 01:44:54

@pomac: majd betesznek egy négyes, ötös pádbajt, a kreativitásuk határtalan bír lenni olykor-olykor (nem!) vagy csak simán meghajtják a játekot, és több kiválasztás-kihívás-párbaj lesz, nem tudom.... de most Bencus egy árva kilacsintással se engedte sejtenünk, hogy fordulat várható.

alsophila grahami 2016.11.29. 01:51:20

@Lilith.Inanna.1: hát jó, legyen.... csak akkor meg az a bajom, hogy ez a formula mindennek nevezhető, csak éppen hármas párbajnak nem - max egy rapid kieséssel ötvözött normál párbajnak, ami pedig ennyi bent töltött idő után nem éppen korrekt eljárás az azonnali kiesővel szemben...

2016.11.29. 05:08:40

hajraaaa zsoooooti!
xd
oooo illetve mar tokmindegy...

akkor legyen ez a kovetkezo sormintam:
hajraaaa vyvyyyyyy!
xd

mikor lesz a kihivas? szerda?
(a tegnapit sem ertem ra megnezni, bocsmá' megint #tökvakon vok)

2016.11.29. 05:15:19

@alsophila.grahami: ati / gina kozul bmelyik kieshet, es bmelyik is jon vissza, egyik sem fogja tudni davidot megszorongatni
sem. soma viszont igen, sztem egyetlen vetelytars, fuggetlenul attol, h itt a blogon 99%ban david szurkolok vannak. :)

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.11.29. 07:31:17

@alsophila.grahami: nem biztos, hogy Ginát viszi, és ha úgy is lesz sem biztos, hogy vissza megy
De ez majd kiderül :)

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.11.29. 07:35:19

@pomac: buták voltak a csajok, hogy nem tartottak össze
Micinej nem volt esèlye
Már az első héten elbaszta a folytonos pletykálással
Vivinek lett volna, ha egyedül játszik és nem épül bele Zsolti seggébe, ami kihozta a negatív oldalát is. Ha ezt nem tárja elénk, kontroll alatt tartja, akkor nyerhetett volna
Így viszont Dávid vagy Soma
Szerintem

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.11.29. 07:37:18

@alsophila.grahami: szerintem megjatják, de mint ha azt mondták volna korábban, hogy hármas párbajok lesznek a fináléig

Cérnahuszár 2016.11.29. 08:06:14

@mindenkinyugodjonleapicsába: muszáj 3-as párbajnak lenni mert nem jönnek ki az idővel
kevesebb mint 2 hét van, azt mondta bence
még 3 embernek ki kell esni

,, 2016.11.29. 08:14:37

@Cérnahuszár: jó, de a három késő csak úgy jöhet ki ha 2 párbajból az egyik hármas, a másik sima. Ez a mostani 2es sztem, jövő héten lesz egy hármas párbaj mondjuk pénteken, és a finálé vasárnap.

,, 2016.11.29. 08:15:42

Kieső, az autocorrect mondjon le

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.11.29. 08:18:03

@Cérnahuszár: hát ha kétnaponta tartanak kiválasztás/kihívás/párbaj procedúrákat, akkor belefér a kettes is szerintem
És akkor a műsoridőt is kitöltötték, nem ül le teljesen a játék a végére, nem az unatkozó fejüket kell nézni

ascii 2016.11.29. 08:23:13

@alsophila.grahami: nekem au(tista) a debil, a régi hávék debiliója, ha teccik emlékezni! ;)

Sanda.Ipse 2016.11.29. 08:40:09

Atit jelölték? Bárkit hív ki, arra szavazok. Ő a legjellegtelenebb villalakó, ever.

Cérnahuszár 2016.11.29. 08:46:00

@szörnycsi: 3 párbajt kell lezavarni, a finálé is párbaj.

,, 2016.11.29. 08:49:36

@Cérnahuszár: én is ezt mondtam, egy sima, egy hármas, és egy finálé.

alsophila grahami 2016.11.29. 09:19:10

@szörnycsi: én is így tippelem, mert ha ilyen tempóban ritkítják őket, nem marad kikből műsort farigcsálni az utolsó két hétben....

Cérnahuszár 2016.11.29. 09:21:58

@szörnycsi: jaja, időközben megittam a kávém :D
jó hogy már vége lesz ennek a cirkusznak, sztem a következőt kihagyom, nem volt annyira jó hogy megérje nézni, nem volt benne semmi +

alsophila grahami 2016.11.29. 09:25:36

@Biriksz_Krokiksz!: ebben nincs vita köztünk krokkancsom, de hol a fityfiringes jófenébe' kódorogtál mán, he? tessó? ;)) amúgy tartom, higy Somsom nem képvisel igazi erőt - még - de majd a szerkik felhozzák a fincsiig, és onnan már esetleg igen, és akk szorongathatja majd Dév tökeit, de most? nem gondolnám, vagy.... mittomén má' ;) annyit tok, hogy Gina, Vyvy, Atti abszolút kukapozitív, de ezek közül én inkább az ájtatos sáskát viselem el a végéig ;P

alsophila grahami 2016.11.29. 09:29:03

@mindenkinyugodjonleapicsába: ki ki ;) de sztem akkoris Gina lesz az, vele szemben van indoka (érvei, haha - mindig ezzel jönnek, minthabaz számítana is valamit;), meg amúgy is ő az, akivel kölcsönösen rühellik egymást, innen a tippem.

alsophila grahami 2016.11.29. 09:32:22

@mindenkinyugodjonleapicsába: soha nem tartanak össze, vagy ha egyszer-egyszer meg is próbálkoznak vele, olyan ostobán csinálják, h mindig hajtépés és kölcsönös utálkozás lesz a vége, ilyen ez, egyszerűen nem megy nekik, én nemtom mér', gondolom, valami alkati sajátosság lehet ez nálunk? ;))

2016.11.29. 10:06:31

@alsophila.grahami: az van, h pont igy a finishre sikerult elhavazodnom, uh magam sem latom elore, mikor tudok lenni, plane nezni...de! mmkk figyuszolom a kommenteket ;)
süti beállítások módosítása