Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 8x82 - Hatos. A faszt, kilences! (18+)

2016. november 17. 09:22 - Dzsudibí

1_14.png

Bencus jelentkezik be ma is, a haját kicsit megfútta a keleti szél. A hét Való Világ a Való Világban jegyében telik, vagyis a gyökerek ideiglenesen visszavették szánalmas kis életük felett az irányítást, és jó baráthoz hűen egymást szopatják. Előre kell bocsájtanom, hogy ugyan nem történt semmi, én néhány alkalommal mégis jókat kuncogtam, lehet, hogy csak az én ingerküszöböm jár mostanra cilinderrel a béka segge alatt, de mintha ez egy egész jó rész lett volna, na. Mici és Papi in da sztyúdió, úgy döntenek, hogy Zsolti lesz az új villamájszter. A levél tartalmát Zsolti olyan arccal fogadja, mint amilyet Szűz Mária vághatott egy heti szénlapátolás után. Azonban ez még csak a kezdet, Dávid kegyetlen és vérszomjas módon szúrja szíven a melegek kriptonitjából készült, tűéles tőrrel felérő mondattal:

"Zsolti, borzalmas lett a hajszíned."

 

Hát jó reggelt neked is, bazdmeg.

2_14.png

3_14.png

4_14.png

Bréking nyúz: Tivi beperelte az Ügyvédi Kamarát, mert a Hogy Volt online magazin ellen indított eljárásban a Kamara egyetlen tagja sem kívánta képviselni.

Papi és Mici annyira rákapnak a levélírás édes ízére, hogy amikor Zsolti a baráti ébresztő után úgy dönt, hogy inkább fetreng még két percet (pedig jó 10 perc volt magára küszködni a papucsát, így most az egész kárba ment), akkor Mici dönt, újabb levelet kell fogalmazni. 

"Ez a Dávid, ki ez te, esküszöm." (Mici)

5_14.png

Zsolti az újabb levél ellenére sem hajlandó a tettek az előző bulika után megmaradt ragacsos pohárlenyomatokkal díszített mezejére lépni, ezért bosszúból Mici és Papi rázoomolnak a kamerával. Köszönjük. Az ideiglenes szerkesztők időközben összekapnak azon, hogy milyen feladatokkal szórakoztassák magukat és a nézőket, Mici nemigen tud elvonatkoztatni, és addig jut, hogy a lányoknak fiúruhában kéne táncolnia. Kárszegnek nem tetszik az ötlet, szerinte Mici a maga 24 évével fiatal és bohó, és csak azért találja viccesnek az ilyen feladatokat, mert még nem olyan idős és tapasztalt, mint ő (26!). Tivi szellemét megidézve végül azt találják ki, hogy a lakóknak párokat kell alkotniuk, és dallas dalosmadárnak öltözve előadni egy szabadon választott dalt. A lakók nem hülyék, értik a célzást.

7_15.png

6_11.png

8_15.png

9_14.png

Dávid egy különleges, szopóállarcot viselő madárfaj jelmezébe bújt.

13_14.png

14_12.png

15_13.png

Gina dalolópacsirtának öltözött, Soma meg csernobili galamb, akinek a a hasán vannak a szárnyai, és zöld moha nő a füle mögött. 

16_12.png

17_8.png

Zsolti és Vivi a Kisvakond hasonmás verseny vigaszdíjasai. 

18_8.png

19_7.png

Illetve Bencus, aki Vivi hangjától megrettent, ijedt veréb, és azt kéri a szerkesztőktől, hogy ne tegyék be még egyszer, szegény Bencus, hát mit műveltek veled a bejátszás alatt?

20_6.png

Bréking nyúz: Tivi beperelte a Magyar Madártani Intézetet, miután megtudta, hogy a papagáj egy valóban létező madárfaj.

Mici és Báró Kárszeg újabb feladatot eszel ki, a lakóknak alulról felfelé kell megtippelniük a következő párbajok eredményeit, és hogy ki marad a végéig, a szerencse az, hogy odabent mindenki ugyanazt a csökött nyelvet beszéli, így megértik egymást. Közben egy kicsit cicáznak is egymással, megy a bugyiban turkálás, meg fasztaper, ahogyan az az esőerdők és szavannák lakói között is teljesen megszokott. 

10_14.png

11_14.png

Krisztián most tudta meg, hogy Kárszege hányadik volt a sorban, mely megfordult Mici szájában.

24_2.png

"Gondolatmenetem van, (...), tippjeim meg nincsenek." (Atti)

12_14.png

Atti és Soma a véletlenre bízza a sorrendet, Vivi a csillámpónikra, Zsolti meg lottósorsolásosat játszik, és a nyolcadik széria alatt tán először röhögök őszintén, és nem kínomban, Zsolti hatos, a faszt kilences poénja nálam tízpertízes. A feladat végeztével Mici és Kárszeg rendkívül csalódottak, mert Dávid nem tépte ki tőből a bal lábát és verte vele agyon Zsoltit, illetve Vivi sem harapta ki Soma szemét és baszta hozzá Ginához, hanem békésen elbliccelik a sorrend felállítását. 

21_5.png

Bréking nyúz: Tivi beperelte az MTA-t, miután kérését elutasították, és a papagájkutya továbbra sem értelmes szó.

A következő feladatban a lakóknak szavazniuk kell a táblánál, hogy ki játssza meg magát a leginkább, Mici és Kárszeg hangosan anyáznak és kiáltanak hazug kutyát minden alkalommal, amikor nem Zsoltira kerül a jel - akinek egyébként már megint valami fura készül a hajával. A szavazást Gina dönthetné el - Dávid vagy Zsolti - de gyáván diplomatikusan inkább Attira teszi a jelét, hogy ne neki kelljen döntenie a két fiú között. A feladatból egyébként természetesen veszekedés lesz, de mivel már sem OrDináré, sem Lakatos sem Tivi nincs a villában, ezért nincs se csicskagecizés, sem papagájkutyázás, a vihar hamar elül. Zsolti és Dávid nyereménye, hogy egy TV-t kell a fejükön hordaniuk másnap reggelig. Kárszeg és Mici a végén még megállapítják, amit mi már réges rég tudunk: a szerkesztők élete kurva nehéz, mert egész nap a nagy büdös semmit bámulják a monitorokon, és az aznapi történések izgalomfaktora sem ment 1,2-es átlag fölé. 

22_3.png

23_2.png

25_1.png

26.png

27.png

28.png

Bréking nyúz: A Hogy Volt online magazin teljes írói gárdáját a mai napon elítélte a bíróság a Tiv Tivadar által indított per során. Az írókat bűncselekményük súlyosságát figyelembe véve - szándékosan elkövetett áruló cikkírás bűntette miatt - szigorúan őrzött magánzárkákban őrzik, a többi rabtól elkülönítve. 

A végére meg a változatosság kedvéért Vivi csöcsök, amiket nem is értem, miért osztályoznak 18+-os videónak, mostanra a meztelen teste ugyanolyan megszokott látvány, mint egy megvajazott kiflié, vagy egy kitört fogú tupírfésűé.

 

Címkék: való világ 18+ vv8
629 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.17. 09:35:46

Dzsudibí, ez 10/10!! #ostorezaposzt

antonov 2016.11.17. 09:38:45

ügyvédi kamerát? ;)
jól értem?
ez a gyökér azt hiszi még mindig kamarázzák...

Lynette21 2016.11.17. 09:46:11

Szuper ez a poszt, foleg a bréking nyúzok tetszettek! Az elsőt még siman el is hittem, amiert elnezest, ez az en szegenysegi bizonyitvanyom.
Egyebkent en a tegnapi reszt csak a reklamig birtam...

2016.11.17. 09:47:47

Sziasztok!

A poszt király lett viszont már én is elfárdatam ebben a játékban. Tényleg kimerítő ezeket a gyökereket nézni. Nem lehetne, hogy nézők kapják meg a 36millát. Megérdemilik, hisz ők is végig szenvedték ezt az egészet. Talán igazságosabb is lenne, és pár embernél még jó helyre is kerülne a pénz. Ja és a Biróságot nem pereli be ez a csökött barom TT. Vagy esetleg az orvosokat, hogy miért nem zárták őt el hamarabb a külvilágtól. Az én korosztályomnak is nehéz gyermekkora volt (40) de a mostaniaknak különösen, hogy ilyen elme fogyottal kell önmegvalósítaniuk magukat.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.17. 09:50:55

@Lynette21: megemelem a nem létező kalapomat, én már tök régóta nem is nézem az öfiket. itt követem az eseményeket. az első párbaj, amibe utólag belenéztem, az a krisztián-tivadar ámokfutás volt

Costanza 2016.11.17. 09:52:32

ez vicces resz volt, rendhagyoan

antonov 2016.11.17. 09:56:29

Somát 2 perc alatt fosztanák ki a nők... semmiképpen ne ő nyerje... ennyi erővel kútba is lehetne dobálni a 36 misit

Adrica88 2016.11.17. 10:01:06

Aztaszentszar, ez egy baromira unalmas rész volt, köszi hogy ebből a fosból valami jót hoztál ki :)
Én egyiknem sem adnám a 36 milkát, szerintem senki sem tudna vele bánni... talán a Dzsina.. fos ez a széria.. jöhetne valami pörgősebb dolog is, mondjuk azt mondta Bencus, hogy a kövi kiválasztáson illetve párbajon 2en hullanak ki :D na azt megnézzük :D

panamcat 2016.11.17. 10:07:13

Jaj, de várom már a hármas párbajt, de meg lesznek lepődve az kis orkok bent :) Tippem: Zsolti lesz a kiválasztott Micit és Atit fogja kihívni. Dávidot nem meri. :) Eredmény: Zsolti, Mici haza, marad Ati. :) ennyike.

Lynette21 2016.11.17. 10:14:55

@úgymond olvasó MMKK: A poszt hatasara megneztem a tegnapi ofit. Hat nem kellett volna, sokkal vivcesebb volt Dzsudibi irasa... Ezen a harmas parbajon viszont elgondolkodtam, mert eloszor nem tetszett a dolog, de aztan Bence fejet elnezve ra kellett jonnom, hogy ez a legjobb megoldas, mert mar o is unja az egeszet...

csakolvasok82 2016.11.17. 10:19:42

Jó reggelt!

Király poszt!!!

"Soma meg csernobili galamb, akinek a a hasán vannak a szárnyai, és zöld moha nő a füle mögött." :D Ezen még most is röhögök.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.17. 10:20:16

@Lynette21: szegény Bencus, ő még azt sem mondhatja, hogy "36 millió.. 36 millió.. kibírom.. kibírom"

csakolvasok82 2016.11.17. 10:21:20

@Lynette21: az első számomra is teljesen életszerű, mind az, hogy senki nem vállalja Tivadarunk képviseletét, és az is, hogy ezért IS perre menne.

csakolvasok82 2016.11.17. 10:25:14

Az adásról annyit, hogy Mici nálam befejezte a pályafutását, Zsolti vele kapcsolatban tényleg túltolja az utálkozást, de szerintem nem nélkülöz minden alapot, és elég arrogáns lett, főleg az elmúlt két hétben, és szerintem sem egy tiszteletre méltó NŐ. Krisztián nélkül sehol sem lenne, szvsz.

SzilajSzilard 2016.11.17. 10:30:48

"Bréking nyúz: Tivi beperelte az Ügyvédi Kamarát, mert a Hogy Volt online magazin ellen indított eljárásban a Kamara egyetlen tagja sem kívánta képviselni."

Édes istenem!

slara 2016.11.17. 10:38:26

Pörfict a poszt! ;)

hereverő heverő 2016.11.17. 10:39:03

Lónapot hogyvagytok hogyvoltok ?

SzemFülEs 2016.11.17. 10:39:50

szeretném megkérni a blogger brigádot, valamint a kommenetlőket is, hogy egy életre felejtsük el Tiv Tivyt :) köszönöm :)

hereverő heverő 2016.11.17. 10:41:06

@panamcat: Zsolti vigye ki Micit és Krisztiánt ! Az a win-win szituáció, Vagy Zsolti esik ki ÉS a gerlepárból valaki, vagy Zsolti megy vissza és a pornófilmforgatás folytatódhat odakinn. Mondjuk Krisztiánnak még lesz egy meccse az állítólagos kinti barátnővel is, haugyan.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.17. 10:41:55

@hereverő heverő: az elmúlt 2 napban szerintem 5 infarktust hordtam ki lábon.. és nálad mizu?

kamilla123 2016.11.17. 10:42:06

@hereverő heverő: hello :-)

Amúgy lehet,h most meg leszek kövezve, de én már iszonyúan unom ezt a Tivy témát. Már tegnap is folyamatosan ugráltam át azokat a kommenteket, ahol mindenki ezen rugózik. De most Dzsudibi megint bedobta, úgyh ma még tuti ezen fog "viccelődni" mindenki. Kár..

hereverő heverő 2016.11.17. 10:46:54

@úgymond olvasó MMKK: Én már kihordtam az összeset, de kiskocsival. Most hordom be a tüzelőt, kellett a hely, kihordtam az infarktusokat.

@kamilla123: Tivadart mindenki unja már, de mint jelenség még egy pár napig fogunk rajta gúnyolódni. Ezt a jogot ne vonjuk meg Dzsuditól se, hagy rugjon bele párat ő is. Plusz én szeretném, hogy az a tökfej (lófej) elolvassa a kommenteket amit a benti ámokfutása és a kinti hazudozása generált. De ne félj, pillanatok alatt ki fog kopni a köztudatból, megy ahova való: a felejtés éjfekete homályába.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.11.17. 10:49:55

a kisvakond hasonmásverseny vigaszdíjasai :D::D:D
Ja igen én is azt tudom javasolni tiviről több szó ne essék. olyan ez mint az egyéves lányom. jön a foga, ezért könyékig turkál a szájában, néha öklendezik egyet úrinőhöz nem méltó módon :) de azért csak csinálja.

Cérnahuszár 2016.11.17. 10:50:53

megállapítottam hogy a rekedt röhécselés elég furán hangzik, de piszkosul jól esik :)
megyek iszok citromos tejját és elmélkedek a (v)világ dógain :)

bence nagyon jól néz ki az asztal alatt :DDD

csakolvasok82 2016.11.17. 10:52:49

@kamilla123: kitartás, minden csoda három napig tart, bár speciel én még jól szórakozom rajta (villán belül kevesebbet nevettem rajta, mint mióta kint van).

SzilajSzilard 2016.11.17. 10:54:15

Ok, tovább olvastam. :) Nem is perelte be, mert a többi bréking nyúz már annyira durva hogy az málnakirálytól is sok volna.

panamcat 2016.11.17. 10:57:20

@hereverő heverő: Természetesen Krisz is benne van a pakliban, ha nem lesz védettsége a kiválasztásra.

Cérnahuszár 2016.11.17. 11:01:13

@panamcat: én is nagyon várom a 3-as párbajt, tegnap tapsikoltam az örömtől amikor bemondták.
juj micsoda szűkölés lesz ott bent amikor megtudják, na és a csikorgás ami az agytekervényekből fog jönni
krisz-és mici nagy bajban lesz, mert mostantól érdekükben áll hogy zsótira ne tegyenek, mert akkor micit viszi + töltelék karit
zsóti ugyanebben a cipellőben van, nem érdeke hogy micire tegyen, mert mici kiviszi mint a szél, de lesz ott még valaki aki rontja az esélyeit...
viszont a többiek simán vigyorogva megpakolhatják őket, legalább az egyik hely nem ők, bár a másik hely még mindig bizonytalan

úgymond olvasó mmkk 2016.11.17. 11:05:26

@Cérnahuszár: valaki írta, talán a tegnapi posztban, hogy ha Zsóti a kiválasztott, akkor Ati is esélyes a kék (vagy zöld? nem tudom követni) kendőre. nem követem az öfiket a tv-ben, szóval lehet, hogy lemaradtam valami konfliktusról, de nem gondolom, hogy Zs. kivinné őt

kamilla123 2016.11.17. 11:05:35

@Cérnahuszár: én is azon agyaltam, h ha a kiválasztott hívja ki a két párbajellenfelét, akkor az állna érdekében, hogy barátokat vigyen ki, akiknek a szimpatizánsai megoszlanak. Pl Zsóti kihívná DÁvidot és Atit, vagy ha Micit választják ki, akkor Zsótit és Vivit. Persze Mici és Zsolti sztem semmiképp nem menne vissza, de ha már Dávid, Gina vagy SOma benne van a hármas pakliban, akkor Ati valszeg kiesik. Az első két verziónál meg majdnem tuti, hogy visszamegy.

hereverő heverő 2016.11.17. 11:06:00

@panamcat: Ó bakker, azt teljesen elfelejtettem. Tényleg, őt nem viheti.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.11.17. 11:12:28

@hereverő heverő: ó hogy fog bőgni az a primadonna a kiválasztáskor. "de én uhuhuhuúgy szeretlek titeket (meg a sufnit is) nem akarok senkit kivinni inkább feladom. --ne add fel szeretünk. én is szeretlek benneteket nem is akartam feladni csak nárcisztikus megjátszós köcsög vagyok, hogy áll a hajam?"

kamilla123 2016.11.17. 11:15:40

@Cseszlovák Gyurmafilm: :-DDD és erre Dávid benyögné, hogy "szarul"

úgymond olvasó mmkk 2016.11.17. 11:17:00

@Cseszlovák Gyurmafilm: csak tudnám, mééér kell ezt a naposcsibe hajszínt erőltetni?

hereverő heverő 2016.11.17. 11:19:05

@úgymond olvasó MMKK: Hogy legyen mit eltakarni a hülye sapkákkal.

Cérnahuszár 2016.11.17. 11:21:23

@kamilla123: jó lesz ez :)
végre dávid is játékba kerül, ha akarja ha nem, nem lehet háttérbe vonulni

2016.11.17. 11:22:01

Jóóóóóóó Reggggelit !

Zsóti és Vivi !
"Meggyaláztátok a Kisvakondot, a kurv@ istenit !!!"
Ez most már nekem is sok ! Lehet kifele esni a ghhhheccchiiibe !!!

2016.11.17. 11:25:34

egyetértek Dzsudibí-vel, volt egy-két vicces momentum, amin jómagam is elmosolyodtam, sőt fel is kacagtam... mondjuk ebből 2 biztosan nem az ápoltak, hanem Bence érdeme volt ! :)))

Cérnahuszár 2016.11.17. 11:33:46

csináltam egy ki kit hívhat ki táblit, úgy néz ki soma és gina osonó pályán van :)
zsóti-vivi, dávid-ati nagy esélyes, és persze mici

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.11.17. 11:37:08

nah egy kis finom jazz, funk, soul, elektronika fúzió.
www.youtube.com/watch?v=lSU1eFxgr68

#VV&ZF

2016.11.17. 11:38:07

háááát gyerekek...
nem szeretnék Peninek nyallerkodni (bár ki tudja? :) ), de "Hajrá Dávid!"
opcionálisan "Hajrá Gina!"

Lynette21 2016.11.17. 11:44:05

@SzilajSzilard: Na latom nem vagyok egyedul, aki az elso breking nyuzt elhitte! :)

hereverő heverő 2016.11.17. 11:45:10

@Cérnahuszár: Az a baj ezekkel a nyamvadt hármas párbajokkal hogy aki egyet megner, az jó eséllyel már a fináléban van mert védettséget szerez, mire megint rákerülne a sor, már kiestek mellőle megint ketten, összesen lesznek öten. Tessék eltörölni a védettséget, mindenki legyen betojva a kiválasztáskor !

kamilla123 2016.11.17. 11:48:42

@hereverő heverő: szerintem ilyenkor már el fogják törölni. Jó lenne, ha már most Krisz-ét is elvennék, de nem fogják persze.

2016.11.17. 11:49:53

@hereverő heverő: ha nem csalnak emlékeim, mintha korábban lett volna ilyen ?!?
(mármint nooooo lila keszkenő)

Lynette21 2016.11.17. 11:51:04

Lehetseges, hogy megtudtuk vegre hogy a poveredbajbigbradör!? A harmas parbaaaaaj!
Amugy meg szerintem kenytelenek voltak egyreszt gyorsitani, mert unalmasak a bentlakok, masreszt meg belenyulni a kihivasba es a parbajba, hogy kicsit kiszamithatalanabb legyen.

DrM · http://internetalon.hu 2016.11.17. 11:52:03

Úgy tudom, a ténylegesen gombokat nyomkodó szavazók többsége 30 alatti hölgy, akik rendre a pasikat küldik vissza a párbajokról. Ebből adódóan Ginának szerintem nem sok esélye lenne egy párbajon és Vivi is kihullana egy fiúval szemben. Persze kérdés, hogy a hármas párbaj miképpen fog zajlani: egy kiválasztott választ majd két kihívottat? Vagy lesz két kiválasztott? Vagy a nézők fogják kiválasztani a harmadikat?

Cérnahuszár 2016.11.17. 11:52:09

@hereverő heverő: a finálé előtt már nincs védettség, pont ez miatt

Cérnahuszár 2016.11.17. 11:54:05

@DrM: de jó hogy írtad, épp ezt boncolgattam magamban, hogy ha gina lenne a kiválasztott, akkor kit vinne ki, zsóti-vivi páros ideális lenne, mert egyik sem férfi :D

DrM · http://internetalon.hu 2016.11.17. 11:56:31

@Cérnahuszár: Hát igen, Zsóti esetében nem tudom melyik "szavazóréteg" nyerne.

DrM · http://internetalon.hu 2016.11.17. 11:57:11

@Cérnahuszár: Hát igen, Zsóti esetében nem tudom melyik "szavazóréteg" nyerne.

kamilla123 2016.11.17. 11:57:44

@Cérnahuszár: hű, azt megnézném, hogy Zsóti és Vivike milyen fejet vág, amikor kihull Ginával szemben. Akit lenéznek és tök esélytelennek tartanak. Mondjuk GInának én sem adnám a fődíjat, de egy párban győzelme azért legyen. Neki úgyis a média szereplés a lényeg. A legjobban azon röhögnék, ha Ati nyerné meg az egész szériát.

2016.11.17. 11:57:46

@Cseszlovák Gyurmafilm: szia Gyurma !
nesze neked, egy kis elektronikus, minimál, a régmúltból:

www.youtube.com/watch?v=kBidrK06wmE

#VV&ZF

2016.11.17. 12:02:10

@kamilla123: szörnyű rémkép sejlett fel előttem... #ostorezapálinka
Ginával nehogy véletlenül Anettka Show REMAKE-et gyártsanak, mert homlokkal nekiszaladok az első szembejövő betonfalnak... :)))

2016.11.17. 12:03:38

a blogmoci úgy nyeli a kommenteket, mint Mici a kárszeget...

kamilla123 2016.11.17. 12:04:34

@mentolos lecsó: :-)) hát Gina hangsúlyozta többször is bent, h új melleket akar. Úgyh sztem első dolga lesz neki is, hogy a Fókuszban reklámozzon egy plasztikai sebészetet, ahol megcsinálják, aztán meg eredhet Anettka nyomába :-D De sztem nem fog, és amúgy is megakadályozzuk, hogy megóvjunk Téged a falnak rohanástól :)

hereverő heverő 2016.11.17. 12:05:43

@mentolos lecsó: Bennem komolyan felvetődöt már, hogy ez a lány nem anettka médiaiskolájában végzett ? Annyira kisértetiesen azonosak a gesztusai, a hanghordozása

Nbl 2016.11.17. 12:05:54

Az öfiben nem láttam a "hatos, faszt, kilences" részt, h volt ebben valami a helyzet adta áthallás vagy mitől 10/10 egy ilyen mára milliók szájából elhangzott, ősrégi elszólás? Egyébként a poszt qrva jó volt.

hereverő heverő 2016.11.17. 12:06:21

@kamilla123: van rajta bukósisak, had rohanjon

Cérnahuszár 2016.11.17. 12:07:03

totál káosz lesz, ha a szerkik nem lengetik be előtte hogy 3-as párbaj, nem tudnak felkészülni a bentiek :)
akkor zsóti-vivi-mici elvérzik
a következő körben kárszeg-mici- és valaki
bentmarad: ati, dávid, gina, soma...
ati kiesik
ebből a 3-ből iszonyú nehéz lesz kiválasztani ki nyerjen mert mind pozitív kari, piszkosul szoros lesz, jó pár vödör izzadsággal

csakolvasok82 2016.11.17. 12:09:40

@mentolos lecsó: 1-2 nevetésből 2 biztosan Bence érdeme? Akkor az öfin -1-szer esetleg 0 alkalommal nevettél? Hogy lehet -1-szer nevetni? Vagy akkor szomorú vagy? :D

úgymond olvasó mmkk 2016.11.17. 12:13:08

#ostorezafejfájás.
nem is bírlak követni titeket
@Cérnahuszár: ne is lengessék be. érje a lemmingeket nagy meglepetés.

2016.11.17. 12:13:59

@hereverő heverő: mocsok vagyol, tudod-e ??? :)))

2016.11.17. 12:15:32

@csakolvasok82: nézd már !!! le vagyok matematikalizálva...
tedd rám a jelet ! vagy perlj be !! :)))

hereverő heverő 2016.11.17. 12:15:36

@mentolos lecsó: Nagyúr, tőled ez bóknak számít, tudod-e ? :))))

Cérnahuszár 2016.11.17. 12:16:02

@úgymond olvasó MMKK: végül is mindegy, mert ahogy most okoskodok itt magamban, zsóti és vivi nem kerülheti el a párbajt :D
az a kérdés hogy gina viszi ki őket, vagy mici

csakolvasok82 2016.11.17. 12:16:14

Csak nehogy Mici legyen a kiválasztott, mert akkor biztos Zsoltit és Vivit viszi magával, és én nem fogom tudni, hogy kire szavazzak, mert Micinek még egy nyertes párbaja az egója végét jelentené, főleg a két delikvens ellen, de ha Zsolti vagy Vivi megy vissza, akkor meg az én végemet jelentené.

SzilajSzilard 2016.11.17. 12:17:29

@Lynette21: Ennek két oka van. Dzsudibi annyira jól ir, hogy már nem a valóság irja a hogyvoltot, hanem ő a valóságot. :) A másik hogy Tivi annyira debil, hogy simán elhittem!

csakolvasok82 2016.11.17. 12:20:13

@mentolos lecsó: inkább rád teszem a jelet, mert nem lesz, aki elvállalja az ügyet, és akkor meg perelhetem én is a kamarát. :)

2016.11.17. 12:20:18

@úgymond olvasó MMKK: +1
mindenkinek ilyen napja van ? őrület... :(
mondjuk én megoldottam 2x1 ampulla törköllyel... :)))

be lehetett volna lengetni a 3-as párbajt, de a "VV a VV-ben" hét megkezdése előtt...
most aztán jól ki tudták volna hallgatni egymás nagy taktikai fondorkodásait...
így viszont az utolsó utáni másodpercben szabadna csak megtudniuk...

hereverő heverő 2016.11.17. 12:20:50

@csakolvasok82: Én ebből a hármasból Vivit szavaznám vissza, ő kavarná meg legjobban a benti szart. Mici ugyanúgy (vagy még jobban) dugna Papival, Zsolti ugyanúgy hisztizne mindenen. Vivi viszont elvesztené lelki társát, Papi elvesztené a testi társát, mindenki megőrülne. Plusz jópont lenne megnézni a Vivien arcát, amikor a legjobb barátnőjével, Zsoltival kell küzdenie.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.17. 12:21:12

@Cérnahuszár: hát, nem tudom, én bármit el tudok képzelni

csakolvasok82 2016.11.17. 12:21:54

Még egy kérdés, azt mondták már esetleg, hogy hány emberre szavazhatunk majd? Lehet, hogy kettőre, és aki a legtöbb szavazatot kapja, az megy vissza, vagy tuti, hogy csak egyre szavazhatunk majd?

úgymond olvasó mmkk 2016.11.17. 12:24:31

@mentolos lecsó: nekem ez még a tegnapi infarktusok utóhatása szerintem.. :(

csakolvasok82 2016.11.17. 12:25:10

@hereverő heverő: van benne valami, plusz, szerintem, ha Zsolti a döntőben lenne, esélyesebb lenne Dávid ellen a győzelemre,, mint Vivi, így a Dávid szimpatizánsoknak is taktikailag jobb lenne, ha Vivi menne vissza.
De nekem az égnek áll a hajam a Vivien képétől, meg ahogy tud nézni...a hideg is kiráz.

Cérnahuszár 2016.11.17. 12:26:20

@csakolvasok82: a többiek miciék mellé álltak a sufni vitában, hogy zsóti lelki terrort vizionált miatta.
de mi van ha mégis megszórják micit, hogy játszák le kint zsótival?
végül is simán megszórhatják, mert mici elviszi zsótit, és zsótitól hangyányit elegük van
az csak tejszínhab lesz a tortájukon lesz nekik, hogy vivi is menni fog :)

Nbl 2016.11.17. 12:26:50

@csakolvasok82: Mici sztem sem menjen vissza, így is nagyon durva már... Egyébként pont azon gondolkodtam, ugye ő 24, Kárszeg herceg meg 26, simán ráhazudhatnának egy 10est mind a ketten.

2016.11.17. 12:27:52

@csakolvasok82: valszeg csak egyre lehet majd szavazni a háromból...

kamilla123 2016.11.17. 12:28:18

Ha a szerkiknek lett volna egy kis eszük, úgy oldják meg, hogy belengetik a hármas párbajt, viszont a VV-s hétre szétválasztják a megszokott párokat és úgy teszik be őket szerkiknek, hogy figyeljék egymást. Így nem nagyon lehet taktikai megbeszélést folytatni, mert mindig figyel valaki, viszont a vezérlőben meg az ellenségek ülnének együtt, úgyh ők sem tudnának dumcsizni erről.

Cérnahuszár 2016.11.17. 12:29:12

@csakolvasok82: sztem csak 1, mert csak 1 mehet vissza.
a nézőknek is le kell vágni valamelyik karjukat ha 2 ember is szimpi, tiszta dráma lesz

Nbl 2016.11.17. 12:30:35

@Cérnahuszár: sztem Soma nem annyira pozitív, sokakat irritál, amikor flegma képpel, világfájdalommal az arcán nyomja mások fikázását a riportszobában, plusz Tivy supportja sem tesz jót neki.

ficekence 2016.11.17. 12:31:55

Nagyon jó volt a poszt, végig röhögtem, különösen akkor amikor rájöttem, hogy az első bréking nyúzt simán elhittem. :)) Érdekes volt az adás, megint bebizonyosodott, hogy Mici és Krissz mekkora szemetek.
Remélem Ati nem sunnyog be a fináléba. Hajrá Gina és Dávid.

2016.11.17. 12:32:51

@csakolvasok82: meg aztán gondoljunk bele...
a csodálatos telefonos áplikésőn már egy sima szavazástól is összefoss@ magát...
mit művelne egy kettős szavazással ?!?

2016.11.17. 12:35:05

@Nbl: maxi EKG !
Soma még egy kis gyökér, sokat kell tanulnia még ahhoz, hogy igazán NAGY GYÖKÉR váljon belőle...

verkli 2016.11.17. 12:37:34

Mici meg Krisztián korrekt leveleket írt. Egy nap alatt megsokszorozták a szókincsüket, meg nyelvtanilag is exponenciálisan fejlődtek, gratulálok nekik. Vagy a sufniba egy írástudó szerkit is beépítettek. Esetleg a retek MI-t épített be a fake háttérbe?

2016.11.17. 12:40:39

Dzsudibível együtt én is jókat rötyögtem a tegnapi öfin, de nem Mel(ákl)ány produkcióinál. Azoknál sírtam. Majdnem.

A 3-as párbaj ondós ég (g*ciség), mert nem erről volt szó. Ez egy párbajokra épülő játék volt eddig, ahhoz alakították ki a játékosok a tattikát. (A jó nagy lóf@xt tudnak ezek tattikázni, de legalább is a cselekedeteiknél ez járt abban a madárnyi agyukban). Pl. szerintem Mel(ákl)ány jó eséllyel indul a zöld kendőért ezen a héten, és egyből kiviszi pl. Micit és Krisztiánat. Ilyenkor mi van? Én csak Mel(ákl)ányt nem akarom látni ebből a trióból, tehát velem is ki lesz b@xva. Tudnék még ilyen hármasokat sorolni, pl. a Vivikedvelőknek (ha vannak egyátalán, Aj Mama, Mi Történten kívül) hogy tetszene, ha Mici kihívja Csillámf@szpónit meg Mel(ákl)ányt? Vagy akárki kihívja Dávidunkat és Dzsinát egyszerre? Persze a végeredmény szempontjából mindegy, de nem fair, az fix.

A BigBráner helyében beperelném a műsort, mert ezek az ad hoc megoldások szerintem keményen égetik a brand-et. Ugye Priminél is ez a baj: a brand karaktergyilkosság áldozata lett. Tovább megyek: karaktergyilkosság áldozata. Tovább megyek: karaktergyilkosság áldozata lesz. Szinte már olyan mint Lenin.

2016.11.17. 12:46:30

@Nbl: Plusz az sem, hogy az esetleges nyeremény Evettkénél kötne ki.

2016.11.17. 12:47:59

@kamilla123: Ehhez már késő, mert Micke és Kárszeghy együtt voltak tegnap előtt, sőt Soma és Dzsihád is tegnap.

2016.11.17. 12:50:00

@csakolvasok82: EKG. De természetesen Mici.

2016.11.17. 12:51:41

@kamilla123: Igen, szavazzuk meg: Dzsihád-CsFP-Meláklány hármasbajt akarok!!!!!

aruhamiatt 2016.11.17. 12:51:57

Nem szeretnék illúzióromboló lenni, de ez a hatos, faszt kilences, kb 40 éves poén. :)

2016.11.17. 12:52:08

Huhh, de jól elvagyok itt magamban :-DDDD

Cérnahuszár 2016.11.17. 12:53:09

@Spitzbauer: hát ha mici kihívja csillámpónit és zsótit akkor kézdörzsi és röhécselések közt választanék, ha dávid+gina+? kombóban meg hisztérikusan röhögve, hogy milyen jól kibactak velem
végül is ez egy játék és senki nem kényszerített rá hogy nézzem meg nem ígért semmit se hogy fog végződni

Cimili 2016.11.17. 12:55:27

Jóóóóóóóó reggelt!
Dzsudi, köszcsi a fasza posztot! :)
Hajrá gina! Ha ő nyerné meg, asszem megütné a guta tivit. :)

2016.11.17. 12:56:53

@úgymond olvasó MMKK: Dzsinád, csak az n szára kicsit hosszabb lett. Maradhat? :-DD

Cérnahuszár 2016.11.17. 12:56:55

@Cimili: meg a többieket is
az utolsókból az elsők? a farmban is így volt

Cérnahuszár 2016.11.17. 12:57:58

@Cimili: lóri utolsó fricskája lenne :D visszanyúl a lapátról

2016.11.17. 12:58:04

@Cimili: Ha ezt vehetjük ígéretnek, akkor hajrá Dzsina!

csakolvasok82 2016.11.17. 13:01:01

És mi van, ha kiválasztanak egyet, meg egyet kihív a kiválasztott, mi meg választunk még egy kiválasztottat. senki nem mondta, hogy kettőt fog majd kihívni a kiválasztott, vagy lemaradtam róla?
Meg amúgy csak nekem sántít a hármas párbaj szó? Értitek, PÁRbaj, az kettőről szól, akkor ezt tessék tribajnak nevezni, vagy mit tudom én van-e rá szakszó.

2016.11.17. 13:01:10

@úgymond olvasó MMKK: Mégsem. Nem akarok ezzel viccelni... Pedig jó ötletnek tűnt.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.17. 13:03:40

@Spitzbauer: a csfp-t egyből tudtam.. nem is értem

csakolvasok82 2016.11.17. 13:06:14

@hereverő heverő: :D tudtam, hogy számíthatok rád

Nbl 2016.11.17. 13:08:04

@csakolvasok82: Nekem is pont ez jutott eszembe, főleg, ha az ápoltak csak akkor tudnák meg, h 3-as móka lesz, amikor már kiment a kiválasztott meg a kivívott és Bence beszólna a maradékhoz, h még Soma/Vivi/akárki is cuccoljon, kap 10 percet :)

úgymond olvasó mmkk 2016.11.17. 13:11:19

@Nbl: muahahaha, ez nagyon tetszene

csakolvasok82 2016.11.17. 13:17:24

@Nbl: jó látni, hogy van nálam, itt nagyobb genyó :) :) :)

Nbl 2016.11.17. 13:20:53

@csakolvasok82: köszi, ezt bóknak vettem :-D

2016.11.17. 13:23:29

@Nbl: @úgymond olvasó MMKK: @csakolvasok82:
gyerekek ezt teljesen reális, mivel tegnap éjszaka (BV alatt) ki is derült, hogy majdnem real-time olvasnak minket a Szerkik...
+ nem egy olyan ötlet került már megvalósításra amit először itt vetettünk fel...
úgyhogy hajrá, írjunk róla minél többször !!! :)))

Cérnahuszár 2016.11.17. 13:34:45

@mentolos lecsó: sztem meg csak pont ráhibáztunk

2016.11.17. 13:35:36

@csakolvasok82: Van rá szaxó, én találtam ki: hármasbaj.
Azért nem lehet azt úgy csinálni, hogy a párbaj alatt cuccol valaki, mert addigra a másik kettő már egy csomó Savazatot kapott.

2016.11.17. 13:35:53

@úgymond olvasó MMKK: jah, született itt egy komment vkitől (vissza fogom keresni, mert már félálomban voltam, de felkaptam rá a fejem) ééééssss nem egészen 2 perc múlva szóra pontosan elhangzott ugyanaz AU szájából is...
véletlennek kicsit gyanús !!! :)))

Nbl 2016.11.17. 13:37:13

@mentolos lecsó: Aztán majd le leszünk papagájozva :)

csakolvasok82 2016.11.17. 13:38:15

@Spitzbauer: de az, hogy ők nem tudják, hogy van egy harmadik, nem zárja ki, hogy mi se tudjuk, főleg, hogy mi szavazzuk meg, hogy ki legyen a harmadik. Azaz, az applikáción rajta lehet a harmadik személy képe is, és szavazhatunk rá párhuzamosan, anélkül, hogy a lakók megtudnák.

csakolvasok82 2016.11.17. 13:39:42

@mentolos lecsó: azt is bizonyíthatja, hogy Au ugyanolyan éles eszű, mint mi kommentelők (ja nem).

2016.11.17. 13:41:56

@Cérnahuszár: gyanúsan túl sok a "véletlen" ráhibázás... szerintem...

SocialWorker 2016.11.17. 13:48:25

sziasztok skacok. nem tudtalak olvasni titeket (sok a meló), visszaolvasni sincs időm, de lenne néhány megállapításom.
1. Zsolti undorító
2. Vivien is
3. Mici és Krisztián is
4. Dávid kezd felébredni?! itt az ideje....

2016.11.17. 13:50:38

@úgymond olvasó MMKK: ha jobban belegondolok, akkor DJ Őzinek is volt olyan elszólása, amit csak a Hogyvótról vehetett, mert annyira jellegzetes volt a szófordulat
annyi esze meg biztos nem volt, hogy magától találja ki az hót ziher !

csakolvasok82 2016.11.17. 13:50:58

@SocialWorker: Szia, tömör de velős volt, ekg mind a 4 pontra. Bár számomra Krisz a legkevésbé az a 4 közül. Jó munkát! :)

verkli 2016.11.17. 13:52:36

@mentolos lecsó: Ez kb. olyan, mintha egy betelefonálós műsorban rácsodálkoznánk, hogy a műsorvezető reagál a telefonáló szavaira. Tessék komolyabb konteót felvetni.

2016.11.17. 13:57:34

@verkli: én már kikonteóztam magam mára...
csak annyit még hozzá, hogy a betelefonálós műsorban nem "idéz" a műsorvezető a betelefonálótól...
nah, de tényleg befejeztem... bocsi...

Mirocska 2016.11.17. 14:03:01

@mentolos lecsó: Vagy pont Au posztolgat itt, aztán szóban is elmondja! :)))

úgymond olvasó mmkk 2016.11.17. 14:06:41

@mentolos lecsó: milyen keveset nézel ki Győzzükéből.. :))))

2016.11.17. 14:07:45

@Mirocska: a betyár életbe !!! ez eszembe sem jutott !!! :)))
nálad a pont !
akkor már nyomozhatunk is hogy ki az ?!?
első kérdés: ugye nem te vagy Au ? :)))

verkli 2016.11.17. 14:09:04

@mentolos lecsó:

Azért nem szokatlan egy élő, interaktív műsorban az ilyesmi...merthogy ez lenne a műsor lényege.
"petofi115 nevű kommentelő szerint Soma bajsza sexi, önök mit gondolnak erről, kedves nézők?"

É2I 2016.11.17. 14:09:32

Nincs azzal baj, ha szedegetnek ötleteket, azzal nagyobb, hogy nem ide gyün a píz :)
A hármasbaj meg kifejezetten D betűs akció lehet az agyhalottaknak, ha nem lövi le a poént.

Kell valami verseny még és annak az utolsója mehet harmadiknak.

Pl: a "szerkesztői" párosok legrosszabikából az egyik, kettejüknek egymás közt kell eldönteniük ki megy. Ha az egyik már kiválasztott, akkor adott a páros másik fele :P

SocialWorker 2016.11.17. 14:09:53

@csakolvasok82: egyébként lényegében mindegyiktől hányok, talán Ginától a legkevésbé. meg látom azért, hogy Dávid tudna, ha akarna. Mici építi le magát megint, egyre kevésbé szimpatikus újra. Krisztián egy birtoklási mániás barom. hátam közepére se kívánnék egy ilyen férfit...

Mirocska 2016.11.17. 14:10:09

@mentolos lecsó: Semmiképpen nem! :)))
Most mindenkit végigkérdezel? :))
Az is eszembe jutott, hogy mivel Bencus köztudottan olvas minket, lehet hogy inkább ő volt az! :))

csakolvasok82 2016.11.17. 14:15:04

@Mirocska: Bencus komolyan olvas minket? Mekkora forma! :D :D (Remélem nem nyúlja le ezt a szófordulatomat.) :)

2016.11.17. 14:15:37

@verkli: ok,ok, értelek...
az egész csak abból a konteóból indult ki, hogy a szerkik vesznek-e innen is ötleteket ?!?...
szerintem igen, mások szerint nem...
ennyi és nem több...

2016.11.17. 14:18:40

@Mirocska: hihihi !
Bencus jó arc, tőle nem is sajnálom az itt gyártott poénokat ! (mert jól is tudja használni!)

csakolvasok82 2016.11.17. 14:19:07

@SocialWorker: jó-jó Krisz sem egy matyóhímzés, de benne alapvetően nincs rosszindulat, és várakozásunkhoz képest értelmesebben, logikusabban kommunikál. Miciről semmi jót nem tudok mondani, csak max annyit, hogy szoros felügyelet alatt kevesebbszer viselkedik nőhöz, bár inkább emberhez méltatlanul.

kamilla123 2016.11.17. 14:20:40

@mentolos lecsó: Bencustól én sem sajnálom, de sztem max a posztot olvassa, nem hiszem,h van ideje napi többszáz kommentet elolvasni.

2016.11.17. 14:21:02

@csakolvasok82: Az teccene... Az már nagggyon g*ci :-DDD. De azért ne nézzünk ki belőlük ennyi kreativitást.

kamilla123 2016.11.17. 14:22:45

@Spitzbauer: hello :-) egy időben egy helyen? de jó :) sajnos már szaladok is, de élmény volt ez a pár perc is :))

mobilos perpetuum 2016.11.17. 14:39:17

@SocialWorker: Valami oka biztos van annak, hogy Dávid pontosan Lóri távozása után eltűnt a kamerák elől. Nagyjából sejtem, miért: neki főleg Dina számított fő ellenfélnek, de Lórin is bosszút akart állni. De lehet fordítva is. Esetleg tetszett neki Dina. Vagy Lóri.

2016.11.17. 14:43:40

most néztem meg a 24hu videót tudjuk kiről...
megkérdezték, hogy tart-e attól, hogy Krisz tényleg felrúgja-e ha kijön ?
"Nem, ő nem tart ilyesmitől..." de közben az arcán a ZSIGERI FÉLELEM az priceless... :)))

2016.11.17. 14:49:17

@mobilos perpetuum: neki bejövős volt Dina...
amit csípek Dávidban annak ellenére hogy nem túl aktív, azok a pofavágásai amikor vmelyik másik ápolt előadja magát, és le lehet olvasni róla hogy "Édesaaaanyám, hova kerültem, kik közé ?" :)))
persze neki is vannak ostoba dolgai, de zsigerből odaszúrt, pár szavas poénokban ő a legjobb pl

SocialWorker 2016.11.17. 14:53:28

@mobilos perpetuum: haha, dina tutira bejött neki, emlékszem még mondta is, hogy adna neki csúnyán :D

verkli 2016.11.17. 14:57:52

@mentolos lecsó:

Nem vesznek ötleteket innen, legfeljebb az oltásokra reagálnak. A VV évek óta ugyanaz a mocsár, nem újult meg. Semmilyen kockázatvállalási szándék nincs a szerkikben a műsorszerkezet tekintetében, évek óta ugyanazt az anyázás-sex bullshitet nyomják. Idén talán volt egy kis bátorság a castingnál, bevállaltak egy flepnis őrültet, meg egy nyíltan meleg játékost. Tisztára olyan, mintha Columbo hadnagy régi epizódjait néznénk, megvan a varázsa a múltbarévedésnek, de azért többet is ki lehetne hozni az ügyből.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.17. 15:01:46

@SocialWorker: kedves kollegina, ont is elerte az ev vegehez kozeledven az orulet? :D kitartast!

SocialWorker 2016.11.17. 15:24:23

@úgymond olvasó MMKK: ezt már nem először látom tőled, mármint, hogy kollegina. :D kolleginák volnánk? :D

úgymond olvasó mmkk 2016.11.17. 15:26:07

@SocialWorker: a nickedre nezven mertem ilyet feltetelezni :D

BumbleBeeBee 2016.11.17. 15:26:33

@verkli: volt már meleg játékos, talán a vv2-ben, egy leány... aki aztán egy másikat is felmelegített

SocialWorker 2016.11.17. 15:27:55

@úgymond olvasó MMKK: azt valahogy sejtettem :P melyik területen tevékenykedsz, ha szabad ilyet..? :)

úgymond olvasó mmkk 2016.11.17. 15:32:29

@SocialWorker: most eppen alapellatas, csaladsegites es gyejo :) es te?

verkli 2016.11.17. 15:34:19

@BumbleBeeBee:
Igaz, és a későbbi évadokban is szinte mindig volt leszbi kaland. Módositok: nyíltan meleg férfi játékos.

2016.11.17. 15:48:27

@verkli: megértem az érveidet...
mindazonáltal én szórakozni járok ide és jókat röhögni...
tetszik az itteni közösség..., néha nagyon egy rugóra jár az agyunk
Hogyvótot nagyon régóta olvasok, csak idén regisztráltam...
nagy VV néző sem vagyok, ez az első széria amit úgy-ahogy figyelemmel kísérek

Verka5 2016.11.17. 15:51:40

Bevettem az első bréking nyúzt. Jelentkezem a következő VV-be.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.17. 15:58:11

@mentolos lecsó: ezek szerint nem veszel komolyan minket, te pitbullkanari?

2016.11.17. 16:00:34

@úgymond olvasó MMKK:
éééééééééésssssss ez íííííííígggggggyyyy pontosan fedi is a nagy valóságot !!! :)))

úgymond olvasó mmkk 2016.11.17. 16:02:09

@mentolos lecsó: :)))))) nem is szabad az eletet veresen komolyan venni

2016.11.17. 16:03:03

@úgymond olvasó MMKK: pitbullkanari az miaz ?!? :)))
a mókuscápa az mááá vmi !!! :)))

ewita 2016.11.17. 16:08:22

@mentolos lecsó: igen soxor van ilyen érzésem nekem is! Tegnap pl. bence mondta milyen lenne ha valaki papagálykutyának öltözne? Meg szinte mindig ugyan azon pörögnek mint itt mi! pl. kárszeg

2016.11.17. 16:08:30

@úgymond olvasó MMKK: vigyázz meee nemsokára érkezik Kroki a fórumra !
aztán majd jól magára veszi...
ne kezdj olyanokkal akinek 4 tonnás a harapása ! én szóltam....

úgymond olvasó mmkk 2016.11.17. 16:09:57

@mentolos lecsó: javítom, aligátorverébre gondoltam mmkk, Krokit sskk nem venném a számra

ewita 2016.11.17. 16:14:06

@verkli: olyan is volt,és asszem ő is Zsolti volt!

2016.11.17. 16:14:13

@úgymond olvasó MMKK:
szerintem még az aligátorra is be fog rágni... hiszen rokonság ! :)))

2016.11.17. 16:18:31

@ewita: akkor ezennel átadom a stafétát ! :))) vívj tovább te @verkli: -vel
igazából nem is víváson van a hangsúly, csak arról hogy ki veszi ezt komolyan és ki szórakozás/kikacsolódás gyanánt...

2016.11.17. 16:20:28

@úgymond olvasó MMKK: ezt elképzeltem... felsírtam :)))
és hogyan veszen ő levegőt ? mindig a víz alá kell repülnie levegőért ? :)))

Nbl 2016.11.17. 16:20:37

@verkli: Volt már nyíltan meleg játékos is, még a neve is Zsolti volt neki is.

2016.11.17. 16:27:01

@úgymond olvasó MMKK: @Biriksz_Krokiksz!:
nah, látod - látod ?!!
én megmondtam wazze !
Krokitól még én is tartok, meg kiluggatja a szép fekete köpönyegem... :)))

2016.11.17. 16:28:08

@úgymond olvasó MMKK: nem sajna, szarabbul. ma readonly leszek csakcsi.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.17. 16:28:24

@mentolos lecsó: csak és kizárólag azután, miután elevenen felfalt egy női egyedet :)

2016.11.17. 16:31:50

@Biriksz_Krokiksz!: óóóhhh jajjj.... ma mindenki dögrováson van...
Mielőbbi jobbulást kívánok !

2016.11.17. 16:46:50

Vader jobbra el...

Minden gyengélkedőnek mielőbbi gyógyulást, az délutános/éjszakás műszaknak könnyes röhögésben gazdag kommentelést kívánok !

hereverő heverő 2016.11.17. 16:50:52

na, gyorsan pótoltam az elmaradásaimat kommentolvasóilag.
@Biriksz_Krokiksz!: Gyorsan javulj, minden elképzelhető gyógyszert tessék megenni és mardj ágyban !
@mentolos lecsó: Ez a konteo már bennem is felmerült. Pl. a sulihéten pont akkor kellett verset írniuk egymásról, amikor én itt hirtelen költöttem egy szösszenetet Mici és Krisztián sufnibéli kalandjairól. Valamilyen szófordulat is megragadta a figyelmemet, de hogy az melyik volt, arra nem emlékszem. Mindazonáltal engem baromira nem zavar, ha innét is merítenek, nem hiszem, hogy nagy lóvét hasítanak ezért. És mindehez fenntartom a tévedés kockázatát, lehet tényleg véletlen is.

2016.11.17. 17:04:57

@hereverő heverő: engem sem az zavar hogy innen merítenek ötleteket !
inkább tegyék meg minél többször !!! érdekesebb lenne a műsor...
az b@ssza egy picit a csőröm, hogy az itt posztolt/kommentelt szövegeket használták fel a saját dumájukhoz... (Bencus kivételével), mert mindegyik akkora tirgyó/tapló barom hogy maguktól ezek a humorbonbonok nem jutnának eszükbe !!!
nem lenne semmi bajom ha azt mondanák "XY blog/fórum/hozzászólás szerint... stb"
nah, mindegy is... szar napom volt nekem is... jól elverem a Zasszonyt úgy helyreáll a lelki egyensúlyom...

hereverő heverő 2016.11.17. 17:32:29

@mentolos lecsó: De miért b@ssza a csőröd ? Mi tudjuk, ők tudják, had sütkérezzenek a népszerűségben a te, a többiek, és akár az én dumáimmal. Nekem nem fáj, nekik meg jól esik. Ez egy nyilvános fórum, mindenki tanulhat tőlünk és nem szégyen ha viszonthallok valamilyen szellemességet. Sőt, valahol titkon még büszkének is kell lennünk, mert tudjuk őket tanítani.
A Zasszonnyal meg ne kezdj ki, ha nem akarod a Hoth rendszerben végezni :)

2016.11.17. 17:34:17

@kamilla123: Nagy elmék ha találkoznak ugye.... :-D

hereverő heverő 2016.11.17. 17:45:20

És hogy a zeneklubot is etessem kicsit, itt van mindjárt Angelo Branduardi. Az első talán nem sokaknak lesz ismerős, de a második link mindent megmagyaráz: Igen, ő a dal szerzője.

www.youtube.com/watch?v=aTqyonB3QnQ
www.youtube.com/watch?v=caT9PdYZBHs
#VV&ZF

verkli 2016.11.17. 17:48:20

@ewita: meg mások
Nem rémlik az a Zsolti, de hiszek nektek. Próbáltam egy kicsit fényezni a castingot hogy milyen bátrak voltak ezúttal...bukta

hereverő heverő 2016.11.17. 17:50:01

@verkli: Szerintem az idei castingot két szó jellemzi legjobban: low cost.

Cérnahuszár 2016.11.17. 17:54:07

@mentolos lecsó: @hereverő heverő: a műsor menetén a mi ötleteink alapján tuti nem áltoztatnak, az előre meg van írva, már csak levezénylik amióta elkezdődött. Mi max csak ráhibázhatunk.

A poénok párszor megcsillannak, olyankor én is vigyorgok, pl tegnap elszólta magát bence hogy kárszeg, és nem úgy konferált hogy krisztián :D Ezek jó szösszenetek, de semmi több hogy most tivyvé váljak....

hereverő heverő 2016.11.17. 18:02:09

@Cérnahuszár: Nem is erre gondolok, a műsor menetére egészen biztosan nem vayunk hatással. De ilyen apróbb feladatok, mint pl. a versírás beleférhetnek. Persze a ráhibázás is belefér, ezen én igazán nem fogok fennakadni.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.17. 18:18:55

ki tudja, lehet, hogy Bencus titokban kommentel itt (szia, Bencus, lécci, az asszony szerepeljen kevesebbet a tv-ben, idegesít a hangmagassága)

verkli 2016.11.17. 18:26:39

@hereverő heverő:
Ezt nem tudom megítélni, lehet. Amilyen jól indult Zsolti például, olyan kellemetlen lett mostanra. Nem tudom, hogy egy ilyen anyagfáradási probléma biztosan kiszűrhető-e hosszadalmas éles próba nélkül.

hereverő heverő 2016.11.17. 18:28:50

És még kettő zene, kicsit a grunge felé mozdulva.
www.youtube.com/watch?v=QdZYRg_mivI
Ők akkorát zenéltek pár éve a Szigeten, hogy minden nagyszinpados fellépő elmehet a sunyiba.
www.youtube.com/watch?v=tvGxzg7-GQo
Ők mondjuk ezzel az egy lemezzel tűntek fel, aztán az énekesnő elment babázni és vége is lett a bandának :)

#VV&ZF

Krétagarbó 2016.11.17. 18:30:48

@verkli: volt az is, ráadásul Zsolti volt ő is. Talán a vv2-ben?

Krétagarbó 2016.11.17. 18:32:15

@Spitzbauer: bocsika, sorban haladok, utána olvastam az ötleteket:) nekem a hármasbaj is bejön;)

hereverő heverő 2016.11.17. 18:35:58

@verkli: Valószínűleg nem, de gondolom azért jó aránnyal találják ki, hogy a végére ki mennyire fog megreccsenni. És mi idekinn nem tudhatjuk mennyi és milyen kérdéseket adnak nekik a beválogatáskor, lehet már előre kötöttek fogadásokat arra, mikor szegeli meg Baroness Micit a Báró Kárszeg. Én inkább azért abban hiszek, hogy előre ezt lehet kiszámítani, figyelik őket és ha nagyon ellaposodik a műsor, vagy mindenkin már mutatkoznak depresszív tünetek akkor lerövidítik a műsort (hármas párbajokkal, kizárással, stb.).

hereverő heverő 2016.11.17. 18:39:10

@úgymond olvasó MMKK: Kismocsok, ősrégen. Aztán ott benn összejött egy másik csajjal, akivel együtt is éltek egy ideig. Meg volt a VV6-ban a Teo, aki biszex volt, a barátnőjével élt de Au járt benne.

Krétagarbó 2016.11.17. 18:39:50

@úgymond olvasó MMKK: volt, Kismocsok volt a böcsületes neve. Lett is egy szerelme bent.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.17. 18:41:32

@hereverő heverő: tényleg.. én még zsenge voltam ezekhez, az Anikós szériát néztem először (nemtom hányas volt). :) de 1-2 szereplőt tudok (volt Ági meg Leo, az biztos :DDDDD)

hereverő heverő 2016.11.17. 18:48:51

@úgymond olvasó MMKK: azaz, Rita volt. Még meztelen fotózást is vállaltak együtt, amit ide nem linkelek.

Nbl 2016.11.17. 18:49:03

@hereverő heverő: a másik meleg Zsolti meg még a VV2-ben, az sem tegnap volt (feljebb linkeltem)...

úgymond olvasó mmkk 2016.11.17. 18:52:10

@hereverő heverő: hát, ha jó csajok voltak, akkor egészségükre

verkli 2016.11.17. 18:57:20

hu.wikipedia.org/wiki/Val%C3%B3_Vil%C3%A1g_2

Mindannyian egyszerre voltak bezárva. Legendás, höhö, VV2. Néztem fényképeket is, olyan mint egy régi osztálykép, felük sem ismerős.

hereverő heverő 2016.11.17. 18:59:01

@Nbl: Én pont a VV2t nagyon hanyagoltam, a VV1 piszokul nem tetszett és gondoltam a második se lesz jobb. Bele-bele nézegettem, de rögtön felszabadítottm a tárterületet amit foglalt. Pedig volt egy apró lány is közöttük aki kifejezetten tetszett nekem, de ennyi az összes emlékem.

2016.11.17. 19:00:38

@Krétagarbó: Még esetleg a havibaj jutott eszembe (ikszdé)

hereverő heverő 2016.11.17. 19:01:16

@hereverő heverő: Na bakker, wiki szerint az az első széria volt. Erről ennyit :)

úgymond olvasó mmkk 2016.11.17. 19:06:40

"Az első szériától eltérően a párbajra kiválasztott játékosnak kettő embert kellett megneveznie a kihíváson. Nézői szavazatok alapján dőlt el, hogy a két kihívott közül ki vegyen részt a párbajban." - ehem, ehem, Bencus, figyelsz? :DDDD

Ay Mama, Que paso 2016.11.17. 19:31:51

A Benned Élünk, Benned Hiszünk (BEÉBEH) egyház - szintem inkább fegyház- közleményt adott ki a VV8 következő hármas párbajáról, ami a BEÉBEH szerint sérti a Szentháromság szentségét. Az egyház aktivistái ezért a párbaj napján megpróbálják eltorlaszolni az RTL Klub stúdióját. A BEÉBEH továbbá nehezményezte, hogy kiválasztottnak hívják a kiválasztottat. Közleményükben elhatárolódtak az elhatárolódástól és lefektették azt a dogmát, hogy csakis egy kiválasztott volt, van és lesz, az pedig Jennifer Lawrence.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.17. 19:35:37

@Ay Mama, Que paso: szerintem Harry Potter a kiválasztott, de attól még mindig ostor vagy

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2016.11.17. 20:16:46

embernek támadt tök jó ötlete. A kiválasztott lesz. kihívja B-t. és B hívja ki C-t :D

meg az is fasza lenne tényleg, ha mi dönthetnénk el a harmadikat.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.17. 20:26:05

@ミラ: letölteném az appot, és szavaznék, ha mi választhatnánk

ezneménvagyok 2016.11.17. 20:26:11

@ミラ: Olcsóbban megúsznánk, ha mindet kiültetnék a stúdióba, és egy majom egy kalapból kihúzná a nyertes nevét.

(És tiszteletben tartottam azt a kérést, hogy ne beszéljünk többet Tivadarról.) :-)

úgymond olvasó mmkk 2016.11.17. 20:29:49

@ezneménvagyok: gyere monitort takarítani, légy szíves :D

ezneménvagyok 2016.11.17. 20:35:19

@úgymond olvasó MMKK: Pszt, nem mehetek, asszony gyanakszik... :-D

hereverő heverő 2016.11.17. 20:39:11

@ezneménvagyok: mondd, hogy takarítani mész. Tuti el fog engedni.

BumbleBeeBee 2016.11.17. 20:40:02

szerintem a málnák meghárpozták a hv magazint... már itt is tombol az influenza! :S

úgymond olvasó mmkk 2016.11.17. 20:40:19

@ezneménvagyok: hádevazze, miattad köptem le teával szerencsétlent! :D

ezneménvagyok 2016.11.17. 20:42:30

@hereverő heverő: Á, valójában nem is igaz. Én dicsekedtem el neki, hogy tegnap le akartak csapni a kezéről, de kvázi kiröhögött. Pedig direkt rúzsfoltos avatarral jelentkeztem be :-(((

ezneménvagyok 2016.11.17. 20:43:21

@úgymond olvasó MMKK: Magyarázd el neki, szerintem meg fogja érteni... :-D

úgymond olvasó mmkk 2016.11.17. 20:47:25

@ezneménvagyok: kellett neked árulkodni.. ha beárult volna más, akkor tuti nem röhögött volna ki :o)

ezneménvagyok 2016.11.17. 20:48:20

@úgymond olvasó MMKK: (Feltéve, hogy csak szimplán leköpted, és nem csicsgageciztél közben. Azt nehezebb kimagyarázni... :-D )

ezneménvagyok 2016.11.17. 20:50:14

@úgymond olvasó MMKK: Az vesse rám az első követ, aki még sose dicsekedett... :-)
Jóvan, utólag mindig okosabb az ember. Majd legközelebb úgy csináljuk.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.17. 20:55:50

@ezneménvagyok: én sskk nem káromkodok, úrinő vagyok, f@szom :)))))
lesz legközelebb? :P

ezneménvagyok 2016.11.17. 21:00:09

@úgymond olvasó MMKK: Háááát, ha kegyed ezt ilyen huncut mosollyal kérdezi, akkor szerintem máris legközelebb van... :-D

hereverő heverő 2016.11.17. 21:08:59

@ezneménvagyok: Majd jól megmondalak Mókinak :)))))

hereverő heverő 2016.11.17. 21:10:50

Viszont én bebólintok. Az éjszakás műszakot csókoltatom, sok kitartást, sok konténert!

ezneménvagyok 2016.11.17. 21:11:09

@hereverő heverő: Hát épp ez a lényeg, nem figyeltél? Már éppen kérdezni akartam, hogy oké, de ki fog beárulni?! :-D

úgymond olvasó mmkk 2016.11.17. 21:13:00

@hereverő heverő: na tessék, itt egy bátor önkéntes.. mindjárt nem leszel kikacagva @ezneménvagyok: :)))

csakolvasok82 2016.11.17. 21:17:31

@Krétagarbó: "páratlanbaj" :D :D ezen is jót mulattam
@hereverő heverő: csudajó zenéket linkelsz, külön pacsi Angelo Branduardiért!
@verkli: megnéztem a linket, gáz, hogy Mónika kivételével mindenkire emlékszem?
Elvist szoktam látni, telefontokokat áruló standnál szokott időzni sokat, lehet az ő biznisze, a Péter meg személyi edzőként szokott mostanában a tv-ben szerepleni, hogy az a Solya milyen unalmas volt...na abbahagyom.

csakolvasok82 2016.11.17. 21:23:20

a VV3-ban 160 napot voltak bent a döntősök, ezek meg már kb. 110 nap után hazamehetnek, bár már az 15-nél is nyekeregtek.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.11.17. 21:25:18

@csakolvasok82: nyerje meg Dávid, vegyen több kg csirkét, legyen orvos, legyen lakása....és ne halljakj róla többet

csakolvasok82 2016.11.17. 21:27:57

@PeniValdes: micsoda fordulat...szerintem megnyeri, de orvos nem lesz, nem pénzhiány miatt hagyta abba, hanem mert nem érdekelte már, bár azért egy diplomára biztos befizet (mármint elvégez majd valamit, ami érdekli)

Mók_Ica 2016.11.17. 21:28:16

'stét :))))
@csakolvasok82: én csöpkére sem emlékszem.... és solyára sem. arra viszont igen, hogy anikó először nem jutott be a "rendes" szavazáson, aztán mégis vhogy jól betuszkolták.... :)))) akkor még orvasnak készült, kapott bent egy anatómia könyvet is.....
peti pedig milyen "gyönyörű" pofont nyomott le szilvinek..... persze már a vv után, a budapest parádé (asszem) egyik kamionján .....

ezneménvagyok 2016.11.17. 21:29:20

@csakolvasok82: Krisz kiharcolta a bandának. Jó magaviseletért, tudod... :-D

Mók_Ica 2016.11.17. 21:31:06

egyébként sztem nem is baj, hogy a szerkik olvasnak..... én inkább úgy veszem, ha idéznek (vagy hasonló jut az eszükbe, mint nekünk.... höhöhöhöhöhö) hogy a kedvünkért teszik :)))
bár a tegnapi felvetésemre azt írta egy kommtárs, hogy inkább az fb-t olvassák és onnan idéznek....

úgymond olvasó mmkk 2016.11.17. 21:31:32

@PeniValdes: láttam közben a válaszodat, csak a blogmotor majomkodik

ezneménvagyok 2016.11.17. 21:31:37

@Mók_Ica: Bárki bármit is mond, hazudik, esküszöm!!! :-D

csakolvasok82 2016.11.17. 21:32:44

@PeniValdes: hát, hogy nem vagy már oda Dávidért

Mók_Ica 2016.11.17. 21:33:29

@csakolvasok82: az volt a leghosszabb vagy alekoszéké?

Mók_Ica 2016.11.17. 21:35:08

@ezneménvagyok: aki el akar csábulni, az el is fog :))) :P

csakolvasok82 2016.11.17. 21:35:19

@Mók_Ica: csöpkére emlékszem, de ő is unalmas volt, alacsony, nagyon hosszú haj, főzött valami rakott krumplit, mert valakivel versenyzett, és belerakott minden szart, hogy felturbózza, és nem ő nyert, mert nem volt klasszikus rakott krumpli íze, ezért megsértődött :D :D :D

úgymond olvasó mmkk 2016.11.17. 21:36:34

@ezneménvagyok: pszt, holnap vége a Máricsujnak, és jönnek árulkodni..

Mók_Ica 2016.11.17. 21:36:45

@csakolvasok82: még így sem emlékszem rá :)))) de vicces lehetett :)))

csakolvasok82 2016.11.17. 21:36:47

@Mók_Ica: a vv4 171 napos volt (legalábbis ennyi adásból állt), de alekosz meg éva 165 napot volt bent.

csakolvasok82 2016.11.17. 21:37:40

@Mók_Ica: :D :D :D nem volt az, de hál' isten, nekem is csak ennyi maradt meg

Mók_Ica 2016.11.17. 21:39:34

@csakolvasok82: élő lexikon vagy :)))) az van az emlékeimben, hogy volt rá hivatkozás, hogy az volt a leghosszabb.....

Commodore 2016.11.17. 21:39:56

Dikk! Válótársakban is verebeznek... ááá

ezneménvagyok 2016.11.17. 21:39:59

@csakolvasok82: Ez egészen olyan volt, mint amikor valaki társaságban a 80-as évekről sztorizgat... :-)

csakolvasok82 2016.11.17. 21:40:11

@PeniValdes: akkor nem értem, most ezzel a "fura" jelzővel nekem, meg hogy nem is akarsz többet hallani utána róla, nekem az jött le, hogy nem annyira szimpatizálsz már vele. De ha igen, akkor ok. :)

csakolvasok82 2016.11.17. 21:42:01

@ezneménvagyok: tökre emlékszem, hogy vizsgaidőszakban, tanulásközti pihi szünetben néztük meg kollektíven agypihentetésként

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.11.17. 21:42:29

@csakolvasok82: fura, de kedvelhető
én magamból indulok ki, ha megnyernék egy 36 millát, nem lennék tv celeb többé,hanem élnék magánemberként...ezt kívánom Dávidnak is.

Berborosz 2016.11.17. 21:43:02

@csakolvasok82: Én is jártam a Műszaki Egyetemre, aztán kibuktam, de én is azt mondtam mindenkinek, hogy otthagytam, mert már nem érdekel.

ezneménvagyok 2016.11.17. 21:43:27

@csakolvasok82: Mi ebben a fura? Dávid fura. Peni saját bevallása szerint ugyanolyan fura. Bejön neki Dávid. Ezért nem akarja többé látni.
Szerintem tök logikus. ;-)

csakolvasok82 2016.11.17. 21:43:31

@Mók_Ica: neeeem vagyok, ezeket az adatokat a wikipédiáról most néztem ki (ennyire nem vagyok vv fan) :D

úgymond olvasó mmkk 2016.11.17. 21:44:42

@ezneménvagyok: pedig ennél jobban nem tudlak körbeudvarolni

ezneménvagyok 2016.11.17. 21:46:05

@úgymond olvasó MMKK: És látod, még ez se elég. Egyszerűen nem féltékeny típus. Szörnyű ez... :-D

csakolvasok82 2016.11.17. 21:47:14

@PeniValdes: @ezneménvagyok: azt hiszem, hogy most már majdnem értem :)
@Berber Oroszlán: hmm, értem, erre nem gondoltam, de akkor egyel nyomósabb indok, hogy ne kezdje újra, hacsak nem veszi komolyabban, mert ennyi kihagyás után sokkal nehezebben venné az akadályokat, mint 19-20 éves korában

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.11.17. 21:47:26

@ezneménvagyok: nem, de nem akarok belőle tv celebet, műsorvezetőt, akármit.

Mók_Ica 2016.11.17. 21:49:45

@Commodore: én is nézem :)))

@úgymond olvasó MMKK: már az első évadban is az volt..... brrrr...

csakolvasok82 2016.11.17. 21:50:01

@PeniValdes: egyébént, a nyertesek közül az értelmesek mind így tettek, visszavonultak, nem vezetnek pl. BV-t. :) Bár talán Szabolcs anno valami lakberendezéses magazint próbált vezetni, de hamar abbahagyta.
Au pl. nem az értelmesebbek közé tartozik, Alekosz sem igazán.

ezneménvagyok 2016.11.17. 21:50:36

@PeniValdes: Nézd meg a belevalót és lásd, hogy ahhoz ő nem elég kretén :-D
Egyébként az ilyen tuja jófiúk mindig eltűntek, akár nyertek, akár nem. Asszem.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.11.17. 21:51:20

@csakolvasok82: és különben is Dávid mindig velem lesz:DD

úgymond olvasó mmkk 2016.11.17. 21:51:28

@ezneménvagyok: szörnyű, szörnyű.. de azért lávcsi :)

@Mók_Ica: nem szívesen találkoznék vele egy sötét sikátorban :DDDDD

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.11.17. 21:51:52

@ezneménvagyok: remélem hogy a megérdemelet győzelem után eltűnik

úgymond olvasó mmkk 2016.11.17. 21:52:23

na, mostantól a válótársakra konc.. koncer.. koncentrálok :) kitartást az esti műszaknak, jóccakát, meg minden

Mók_Ica 2016.11.17. 21:52:27

@ezneménvagyok: azt szeretnéd, ha féltékeny lennék??? :))) miért??

Mók_Ica 2016.11.17. 21:54:00

@úgymond olvasó MMKK: rögzítem.... aztán majd később megnézem :)))
jó éjt! :)

ezneménvagyok 2016.11.17. 21:55:16

@Mók_Ica: Mert akkor vissza akarnál hódítani, és végre kapnék sört! :-D

ezneménvagyok 2016.11.17. 21:56:02

@Mók_Ica: (Pszt, az egész szerkesztői utasítás volt, nem kell komolyan venni... :-D )

Cimili 2016.11.17. 21:58:03

Most ébredtem, még kómás vók.

csakolvasok82 2016.11.17. 21:58:48

Az öfit még megpróbálom megnézni, de a billentyűket már nem látom, így mindenkinek jó éjt kívánok! :)

Cimili 2016.11.17. 22:00:29

@PeniValdes: Szia Penike, nehogy má te is lelépj!

Ay Mama, Que paso 2016.11.17. 22:02:24

Hajrá Vivien! Mellek veled van!!És ma Mellek holnap Bélatelep!

tvbuzi 2016.11.17. 22:03:19

Nyissátok csakráitok

Mók_Ica 2016.11.17. 22:03:30

azért azt figyeltétek, hogy mici azon akadt ki, hogy krisz azt mondta neki, hogy ha kimegy a sufniból akkor kizáratja őt.... és nem azon, hogy legecizte??? érdekes :)))))

Plüsscukor 2016.11.17. 22:04:12

@Cimili: Én most ébredtem, maradok a végéig, ha ez vigasztal :)

MacákékIcukája 2016.11.17. 22:04:15

Ooooo ez a szavazas vicces, joestet mindenki :)

tvbuzi 2016.11.17. 22:06:04

Mirci seggét kiblőrözhetnék

Mók_Ica 2016.11.17. 22:06:20

@ezneménvagyok: ha szereted a sört, kapsz.....

@PeniValdes: jóéjt Penike, álmodj szépeket :))))

@Cimili: @Plüsscukor: @tvbuzi: @Ay Mama, Que paso: üdv néktek itt :)))

Mók_Ica 2016.11.17. 22:07:19

@MacákékIcukája: szeva :)))) én szengerfont adnék nekik.... :))))

@tvbuzi: pont felpillantottam.... betöltötte a képernyőt.... óóóóó

FrNo90 2016.11.17. 22:08:41

Szegény Zsolti, formálódik körülötte a kisantant.

tvbuzi 2016.11.17. 22:08:44

@Mók_Ica: szerintem nem legecizte. A gecit a bazmeg helyett használta szerintem.

Cimili 2016.11.17. 22:08:54

@Plüsscukor: igen, má nem is sírok. :)
@Mók_Ica: Szijja Mókuci! Jól tetted, h adtál neki még 1 esélyt, én láttam, h hősiesen ellenállt. :)

Mók_Ica 2016.11.17. 22:08:57

zsóti hogy hallgatózik..... höhöhöhö

Plüsscukor 2016.11.17. 22:10:39

Szavazzuk meg, h Zsóti még egy évig hordja azt a dobozt a fején, léccilécci.

Ay Mama, Que paso 2016.11.17. 22:10:53

a postás leveleket visz,
a víz hangot

Mók_Ica 2016.11.17. 22:11:17

@tvbuzi: akkor sem bántotta a fülét..... egyébként a bazdmeg sem lett volna túl kedves....

@Cimili: ő állt ellen :))) én csak azt mondtam, ha vki el szeretne csábulni, az el is fog :))))

zsóti zsóti..... asszem menjél párbajozni....

MacákékIcukája 2016.11.17. 22:11:18

@Mók_Ica: szavaztam a szajleragasztasra

Ebbol is latszik h milyen hulye bent mindenki, nekem tv-n keresztul mar leesett miota h total kihallatszik minden a furdobol

Plüsscukor 2016.11.17. 22:12:12

Ancsát / stylostokat fikáztuk már ma este? :)

Mók_Ica 2016.11.17. 22:12:21

@Plüsscukor: sztem azzal jobban is hallotta a beszélgetést :)))

Cimili 2016.11.17. 22:12:31

Eskű, engem má rohadtul idegesít Zsóti hangja! (Bocs Kroki!)

Mók_Ica 2016.11.17. 22:13:24

pár saroknyira mentünk..... - by soma :)))) höhöhöhöhöhö

Cimili 2016.11.17. 22:14:15

@MacákékIcukája: Hihi, én is arra szavaztam. :)

Mók_Ica 2016.11.17. 22:14:37

@MacákékIcukája: mingyá nézem..... oszt szavazok én is :)))

@Cimili: nem a hangja a legidegesítőbb.....

Cimili 2016.11.17. 22:15:08

@Plüsscukor: Nem, de én még mindig kómás vagyok. Lécci helyettem is!!!!!! :)

MacákékIcukája 2016.11.17. 22:15:37

@Cimili: @Mók_Ica: vicces volt amikor Edina tavaly szajpecket kapott, ezert valasztottam ezt

Plüsscukor 2016.11.17. 22:16:13

@ezneménvagyok: hihihi. Megnyerted a térdszalagrendet.

Plüsscukor 2016.11.17. 22:16:55

@Cimili: Még én sem vagyok formában, szinte read onlyban vagyok most :)

2016.11.17. 22:17:00

FoSoma retard, Dzsina buta mint a főd. Bocs.

Rémület 2016.11.17. 22:17:02

Soma idegesítőbb, mint Zsolti.

Mók_Ica 2016.11.17. 22:17:07

@Plüsscukor: fos9es próbál visszafogott lenni.... de még így is mesterkéltnek hat.....

jajjj..... soma megint úgy beszél a riportban, mintha olvasná.... és borzasztóan hangsúlyoz... ill nem is hangsúlyoz.....

no, mici és zsóti mingyá összeugat.... azokon a drága hajápolós cuccokon..... tényleg bármit berendelhetnek?????

Ay Mama, Que paso 2016.11.17. 22:17:17

Ginában összpontosul az elmúlt nyolc év VV gyakornokainak színe java
sok smink
zéró ész
nyitott láb
zárt szív

Plüsscukor 2016.11.17. 22:17:36

@ezneménvagyok: Haha Ancsa sem lenne rossz ötlet :)

FrNo90 2016.11.17. 22:18:18

Micivel nagyon könnyen lehet trollkodni.

2016.11.17. 22:18:28

Fejébe szállt a dicsőség.. (sajnos, Micinek)

ezneménvagyok 2016.11.17. 22:18:40

@Mók_Ica: Szerintem már otthonra spájzolnak.

tvbuzi 2016.11.17. 22:18:52

Valamelyik essen már ki
Vagy inkább mindkettő

Rémület 2016.11.17. 22:19:02

Legyen ötös párbaj! Mici, Zsolt, Soma, Vivi menjen haza!

MacákékIcukája 2016.11.17. 22:19:45

Na most má menjen má mindegyik haza, azt' adjuk oda a Davidnak a penzt es huzzuk le a rolot

ezneménvagyok 2016.11.17. 22:20:39

@Plüsscukor: Zsóti fején? Megnézném :-D

2016.11.17. 22:20:46

Két hülye pics@!!! Ja, az egyiknek körszakálla van :-DD
Dzsinát megnevettetik még a hetvenes évekből való viccek is. Höhö. Nem höhö.

Plüsscukor 2016.11.17. 22:20:59

Óbmg, Zsóti előveszi a buzikártyát. Ehh.

Cimili 2016.11.17. 22:21:04

Vágják má pofán egymást, megspóroljuk a párbajt! :D

plüssnyuszi 2016.11.17. 22:21:12

@Rémület: ekg :-)

sziasztok :-) lemaradtam az elejéről. Mici, Zsóti min pattant össze?

Plüsscukor 2016.11.17. 22:21:50

Egy ffi erősebb jellem, mint egy nő - Krisztián

ezneménvagyok 2016.11.17. 22:21:52

@MacákékIcukája: Délután volt egy hasonló ötletem, hátha lenyúlják... :-)

Mók_Ica 2016.11.17. 22:22:17

@ezneménvagyok: micit ezért támadták be a múltkor.... de hát mindenki ezt csinálja..... (szeri van? :))) )

tvbuzi 2016.11.17. 22:22:20

Fantasztikus ember lehet ez a Patrik

2016.11.17. 22:22:26

Az a baj, hogy Kárszeghy báró mostmár nem csitítja Micit, hanem fűti!

Még Meáklánynál is jobban kezdem utálni CsFP-t.

Ay Mama, Que paso 2016.11.17. 22:22:29

@plüssnyuszi: ki használ több száraz sampont, avagy ki mosogatott el több tányért a villában

Brandy9 2016.11.17. 22:22:30

A férfi erősebb jellem, mint egy nő - by Krisz :D

Plüsscukor 2016.11.17. 22:22:35

Soma kiszólt a vezérlőből a többieknek, ez nem szabályszegés? Dehogynem.

FrNo90 2016.11.17. 22:22:37

Zsótinak esélye nincs gyereket örökbe fogadni, most mondom.

MacákékIcukája 2016.11.17. 22:23:18

Most Gina es Soma is ihletet kapott a vitazashoz

Cimili 2016.11.17. 22:24:06

@Plüsscukor: Ó basszus, most pont láttam Ancsát, rohanok a konténerhez! :)

Plüsscukor 2016.11.17. 22:24:34

@Ay Mama, Que paso: Igen a samponhasználat nem korrerál a haj hosszúságával. Zsóti szerint.
Azt hiszem én visítva röhögnék körbe egy pasit rövid hajjal, ha a samponom miatt görcsölne.

plüssnyuszi 2016.11.17. 22:25:30

@Ay Mama, Que paso: akkor valóban alapvető, mélyreható értékekről szól :-))

Plüsscukor 2016.11.17. 22:25:43

@Plüsscukor: korrelál, na. Vagyis klorerál. Korreizél. Értitek :)

Mók_Ica 2016.11.17. 22:25:51

@MacákékIcukája: rendben :)))) és akkor mi mit fogunk csinálni???

Brandy9 2016.11.17. 22:26:28

Jajj én annyira utálom Zsoltit. Az az állandó nyenyenye hangja, idegesít. És annyira okos mindig, hogy hányok tőle már.

MacákékIcukája 2016.11.17. 22:27:04

@Mók_Ica: varjuk a VV9-et ami még ennel is rosszabb es idegesitobb lesz :D

Cimili 2016.11.17. 22:28:32

@Mók_Ica: Jó, h megkérdezted helyettem is!!!!!!! :) Nem fog a zagyam, minyá vissza is fekszem aludni.

Cimili 2016.11.17. 22:29:23

@tvbuzi: kész vagy má??????????????????????????

Brandy9 2016.11.17. 22:29:28

Jahh így aszünetben mondjátok már el léci mi az az mmkk?

ezneménvagyok 2016.11.17. 22:30:26

@Cimili: Szerintem nyiss rá, láttam, könyvet is vitt magával! :-D

Mók_Ica 2016.11.17. 22:30:57

@ezneménvagyok: én is így gondoltam :)))) képzeld el milyen jó lesz nekünk..... kéz a kézben, együtt nézzük a vvt :))))

agimano 2016.11.17. 22:30:58

@Brandy9: mindig minden körülmények közt, Alekosz mondta mindig, mert a villaszabályzatban is ez van

ezneménvagyok 2016.11.17. 22:31:22

@úgymond olvasó MMKK: (Ssssss, már nem kell, kaptam sört! Köszi! :-) )

Cimili 2016.11.17. 22:32:04

@Brandy9: mindig minden körülmények között.
SSKK soha semmilyen KK

tvbuzi 2016.11.17. 22:32:32

Zsolti magáról beszél?

ezneménvagyok 2016.11.17. 22:32:37

@Mók_Ica: ... a nyugiszoba monitorján át... közben Krokiék kibeszélnek... mesés... :-D

FrNo90 2016.11.17. 22:32:37

A Dávid és Ati egyébként mikor fordult a Zsóti ellen? Hogy lett a kirekesztett Miciből a társaság közepe?

Cimili 2016.11.17. 22:32:43

@ezneménvagyok: :DDDDDDDDDDDDDDDD Majdnem leköptem a monyit. :DDDDDDDDD

Mók_Ica 2016.11.17. 22:33:36

@MacákékIcukája: de hol fogunk így dumcsizni??? és főleg mikor???

@Brandy9: alekosz elhíresült Mindig Minden Körülmények Között mondása rövidítve :)))) asszem ezt még az akkori hv író, Hódos Hajnalka, a baltás használta így a posztcsiban... :))))

Cimili 2016.11.17. 22:33:56

@Mók_Ica: Má itt tartotok? Lehetek majd a zeggyik tanú? :))))))))

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.11.17. 22:34:12

sziasztok!
@MacákékIcukája: ahogy így olvasom a történéseket, ez borzasztó. gratulálok a reteknek. sikerült beválogatni olyan infantilis egocentrikus, szűklátókörű bagázst, hogy foltokban hullik tőle a fanszőröm. a36 millerből vehetnének pár jó traktort, tolólappal boronatárcsával, 'azt be kellene szántani a picsába az egész villát lakóstul studióstul.

ezneménvagyok 2016.11.17. 22:34:32

@Cimili: EZ AZ!!! Megvan a mesterhármas!!! :-DDD

tvbuzi 2016.11.17. 22:34:53

Mártír fasz (picsa)

Mók_Ica 2016.11.17. 22:35:26

@Cimili: @tvbuzi: van elég hely... ne tolongjatok :))))

@ezneménvagyok: együtt kommentelnénk :))))

MacákékIcukája 2016.11.17. 22:35:28

@Mók_Ica: ja... tudom :((((

Egyebkent most mar tok egyertelmu h ami Micit es Zsoltit illeti egyik 19 masik egy hijan 20

Plüsscukor 2016.11.17. 22:36:00

Igazad van Zsóti, ez nagyon gáz.
Mármint, amit te művelsz. Szerintem is Zs a legsunyibb.

plüssnyuszi 2016.11.17. 22:36:00

Szívlapátot Micinek! Nagyon kinyílt a csipája, Krisz védelmének tudatában.

Nimi 2016.11.17. 22:36:06

Zsoltit nagyon kiismertek

Cimili 2016.11.17. 22:36:20

Ők is sorban állnak???????

ezneménvagyok 2016.11.17. 22:36:54

@Cimili: Talán Bizonyos Körülmények Között. Csak hogy tudjunk már árnyalni is, ha szükséges :-)

Brandy9 2016.11.17. 22:36:58

Szopóroller Zsolti :D És most letagadja amit mondott, és hallották a szájából

Plüsscukor 2016.11.17. 22:37:37

Na, Zsóti vajon be fogja verni a durcát/hisztit? :))))

MacákékIcukája 2016.11.17. 22:37:38

@Cseszlovák Gyurmafilm: :DDDD igen, kb. Total kicsinyesen jatszanak mindannyian. Holvanittatattika?

FrNo90 2016.11.17. 22:37:48

Zsolti játéka néhány nap alatt összeomlott atomjaira... :D ő lesz a következő kieső

@Ay Mama, Que paso: a Tivy párbaja előtti egy hét sajnos meló miatt kimaradt nekem.

tvbuzi 2016.11.17. 22:38:10

Vivien Zsolti talpnyalója

FrNo90 2016.11.17. 22:38:37

Krissz kissé hímsoviniszta.

MacákékIcukája 2016.11.17. 22:38:52

@plüssnyuszi: ja most mar engem is idegesit Mici is. Zsoltibol martirt csinalnak.

Rémület 2016.11.17. 22:38:55

Vivi támogatta micit?

Zsoti teljesen belegárgyult a micigyűlöletbe.

2016.11.17. 22:39:00

@FrNo90: Akkor amikor Meláklány kismilliomodszor hazudott. De az utolsó csepp a pohátban a tenyérbe írt K betű volt.

Most is egy félinfóval átbaxta saját mahgát és CsFP is.

FrNo90 2016.11.17. 22:39:34

Mici bingó. :D

"Ha olyan intelligenciád lenne, nem ebben a játékban lennél" :D

Plüsscukor 2016.11.17. 22:39:37

Rendelkezem olyan IQ-val, amiről te csak álmodhatnál - Zsóti Micinek.
De gáz.

agimano 2016.11.17. 22:39:49

Zsolti szegény bekattant, amikor a Mici mondta neki, hogy hogy akar ő örökbe fogadni ,amikor mutogatja a kukiját, az aljas volt, de tényleg nagyon idegesítő lett.

ezneménvagyok 2016.11.17. 22:39:53

@Mók_Ica: Dehát együtt kommentelünk... :-D

Wednesday7 2016.11.17. 22:40:05

na mici kimondta az igazságot: "zsolti, ha olyan intelligens lennél, nem ebben a játékban lennél..."

pomac 2016.11.17. 22:40:17

nem értem miért lett beképzelt mici azért mert nyíltan kimondja a véleményét nem a hátuk mögött beszél és felvállalja a vitáit, akkor gondolnám beképzeltnek sunyinak ha tagadna mindent mit pl zsolti

FrNo90 2016.11.17. 22:40:21

"mert akkor még nem voltál jós" Mici most gyaláz :D

Nimi 2016.11.17. 22:40:35

Mici kiejti vivit es zsoltit a harmas parbajon

Plüsscukor 2016.11.17. 22:40:43

Haha Ati tényleg elfelejtette, hogy Somáék lesik őket.

Cimili 2016.11.17. 22:40:53

Dév most fasza csávó volt, felhozta a tenyérre írt nevet.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.11.17. 22:40:57

@MacákékIcukája: tattika megitták elszíták cheddatsajtba tekerve enetgiaitalbaáztatott gumicukorral betolták szánalmas pofájukba. szóval a tattika a kanálisban.:)

2016.11.17. 22:41:13

@MacákékIcukája: Nem tudnak Zs-ből mártírt csinálni, mert annyira ellenszenves. Reménykedem egy Mici-Zsótti-CsFP páratlanbajban (copyright K.Garbo) mostmár.

ezneménvagyok 2016.11.17. 22:41:56

Na, ez az igazi féltékenység! De szép is... :-D

pomac 2016.11.17. 22:42:04

jaj gina elszóltad magát soma előtt ,és észre sem vette " én ezeket már láttam" :DD

Plüsscukor 2016.11.17. 22:42:18

@agimano: Hát Terry Black is tudott örökbe fogadni... mondjuk azzal sem értettem egyet, és most nagyon finoman fogalmaztam.

Mók_Ica 2016.11.17. 22:42:21

na bakker.... az észkombájnok..... a hálóban nem beszél mici és atti, mert hallják..... höhhöhöhöhö....

zsóti és vivi immáron ketten szenvednek áldozatvállalási szindrómában.....

fos9es, ne humorizálj.... nincs hozzá érzéked....pffff

csodalámpa 2016.11.17. 22:42:30

Zsoltit mentsék ki a villából minél előbb.

2016.11.17. 22:42:30

Jó ez a hét, na! :-DD

Ay Mama, Que paso 2016.11.17. 22:43:22

@Nimi: ez esetben bekatapultáltok egy levágott disznófejet amire Mici lesz írva, vérrel

MacákékIcukája 2016.11.17. 22:43:27

@Cseszlovák Gyurmafilm: kb igen :DD

@Spitzbauer: ki az a csfp? Tolem most mar mehet gina-ati-david a dontobe, tobbi ejtve

2016.11.17. 22:43:50

Dávidunk öles léptekkel halad a főnyeremény felé. Nem fogja elQrni, az is látszik.
Micit sajnálom: kb. innen még lenne visszaút, de nagyon necces már.

2016.11.17. 22:44:50

@MacákékIcukája: CsillámF@szPóni. Csak hosszú kiírni :-DD

Cimili 2016.11.17. 22:44:51

Soma hogy hallgatózik, közelebb hajolt a műszerekhez. :D

agimano 2016.11.17. 22:45:48

SOma és Gina vajon összejönnek mint Aurelio és Zsófika anno?

ezneménvagyok 2016.11.17. 22:46:22

@Cimili: Ja, én is oldalra szoktam dőlni, ha kiúszik a szöveg a képernyőből... :-D

2016.11.17. 22:46:23

@Spitzbauer: Csak ismételni tudom magamat :-DD Menjetek a fürdőbe, hatalmas.

Plüsscukor 2016.11.17. 22:46:35

Jó ez a VV a VV-ben hét. Már Soma is rájött, hogy mennyire unalmasak ők bent :))
Másrészt remek feszültséget generál, még akkor is, ha nem is ez a kváziszerkesztők eredeti célja.

Tegnap pl. én jót nevettem a madaras feladaton - a bentiek meg mind megsértődtek. Pedig, ha nem a vezérlőből megy az utasítás, hanem a rendes, RTL-es vezérlőből, szó nélkül megcsinálják, és ők is csak röhögnek magukon.

Mók_Ica 2016.11.17. 22:46:40

krisz és dávid fellázad :))))

Cimili 2016.11.17. 22:47:08

@Spitzbauer: CSFP? má előbb is meg akartam kérdezni, de efelejtettem.

ezneménvagyok 2016.11.17. 22:47:25

@agimano: Miért, Soma megnyeri...? :-D

MacákékIcukája 2016.11.17. 22:47:26

@agimano: sztem passzolnak, a riportszobas oltozkodesnel pont erre gondoltam :D

Plüsscukor 2016.11.17. 22:48:06

Hihih, ez jó húzás volt most, nem szegnek szabályt, mert nem találkoznak a bentiekkel, és mégis tudnak enni :)

agimano 2016.11.17. 22:48:18

Fúj, Mici és Krisztián a wcn

2016.11.17. 22:48:28

Mici és Krisztián szó szerint elb@xa a nyereményt :-DDD

Mók_Ica 2016.11.17. 22:48:55

@Spitzbauer: de csak mert éhesek ...... höhöhöhö

mici és krisz a klotyón ...

Plüsscukor 2016.11.17. 22:49:02

Zsóti szerint ez vicces volt (szerintem is), de ha Mici csinálta volna...

tvbuzi 2016.11.17. 22:49:16

Mi ez a barna szar amit esznek?

2016.11.17. 22:49:32

Jaj de édibédi Zsótti, szereti FoSomát azt a kis lurkót.. Olyan,... keresem a szavakat..., olyan "manírtalan". Nem.

MacákékIcukája 2016.11.17. 22:49:50

Ez a furdoszobas szivatas fergeteges! Oriasi figurak, na!

(Hianyzik Bencus :D)

agimano 2016.11.17. 22:50:11

@ezneménvagyok: szerintem nem amiatt jöttek össze, már akkor is látszott, amikor bent voltak, hogy alakul valami, de a Zsófinak legalább volt tartása, de aztán az is lehet, hogy túl naiv vagyok

Mók_Ica 2016.11.17. 22:50:32

@Plüsscukor: hát ez az..... pedig soma is idegesítő....

Plüsscukor 2016.11.17. 22:51:25

Nem tudom eldönteni, hogy Ancsa haja vagy a pulcsija néz ki szarabbul.

tvbuzi 2016.11.17. 22:51:31

Anikó vezessen inkább háztartást

Cimili 2016.11.17. 22:51:32

Fosch9-es mikor öregedett 50 évet?

2016.11.17. 22:51:40

Oly retard Soma, mint egy kisállat. Mint egy kis kutyus vagy cicus.

Jobb lett volna, ha leragasztják Zs. száját, nem?

Mók_Ica 2016.11.17. 22:52:46

@MacákékIcukája: a fül nyert.... :((((

krisz és mici ismét összeugatnak....zsóti holnap is áldozat lesz..... uncsi.... meNNYen párbajozni ....

Ay Mama, Que paso 2016.11.17. 22:53:36

@tvbuzi: szar kaviccsal.
csak elfogyott a kavics

FrNo90 2016.11.17. 22:53:50

Mici érdekében írom, hogy meneküljön ebből a kapcsolatból, mert odakint verés jár az ilyen ellenkezésért.

agimano 2016.11.17. 22:54:12

amikor arról kellett szavazni, hogy mi legyen a sorverseny vesztesének a büntetése, akkor a tojásos sorversenyre gondoltak, vagy milyen sorversenyre? és ki vesztett? valakiknek a nappaliban kellett (volna) emiatt aludni. Kik aludtak ott?

plüssnyuszi 2016.11.17. 22:54:26

@tvbuzi: inkább áramot vezessen

Az szép lesz, ha Miciből megint kijön Dina+Evelin szókincse :-) lesz még balhé az álompár között, gheciiii :-)

MacákékIcukája 2016.11.17. 22:54:42

@Mók_Ica: igen, tok uncsi... jobb lett volna a szajleragasztas

Krisz mit agresszorkodik? Ezek ketten is harakiriznek, mar nem birom oket

2016.11.17. 22:55:14

@MacákékIcukája: @ezneménvagyok:
Ha megnyeri FoSoma, nem jönnek össze, mert Evcsi rámarkol a golyókra, meg a lovettára.
Ha nem nyeri meg FoSoma, akkor sem jönnek össze, mert málnácskák ezrei fognak sorbaállni az öltözője előtt, akiket majd vagy teherbe ejt vagy nem...

agimano 2016.11.17. 22:55:19

@FrNo90: tudja ezt ő is, már mondta is, remélem, kint megjön az esze, nem akarom, hogy Krisz összeverje

plüssnyuszi 2016.11.17. 22:55:33

@FrNo90: de az olyan típusú nők, mint Mici, ezt majdnem el is várják. Lásd még: "Nem szeret a Józsi, egy hete má' meg se vert"

Mók_Ica 2016.11.17. 22:55:50

@Plüsscukor: @tvbuzi: @Cimili: szegénnyel bármit is csinálnak, sosem teCCik nekünk..... én egyébként látom a változásokat is rajta... próbálkozik.... amikor írunk róla vmi kritikát, akkor próbál rajta javítani..... de hát ami nem megy.... :(((( (és akkor is, akárki akármit mond, sztem tuti olvasnak minket :)))) )

Cimili 2016.11.17. 22:55:55

@MacákékIcukája: Nekem is hiányzik Bencus. :(

Commodore 2016.11.17. 22:56:43

@FrNo90: Meg mehet pénzt keresni, a stricinek!

agimano 2016.11.17. 22:57:56

@Spitzbauer: remélem, hogy Pumped gabó tényleg fog segíteni Somának egy kicsit, hogy ne verje el a pénzt, vagy hogy jobban át tudjon látni embereken, remélem, hogy ő kívülről látja, hogy milyen Evelin és Tivy, és azt is, hogy Soma hallgatni fog rá

MacákékIcukája 2016.11.17. 22:58:06

@Spitzbauer: ahhh akkor inkabb a masodik verzio fog megvalosulni, sztem nem nyeri meg

@Cimili: de mar tegnap is unta a musorvezetest :(

Mók_Ica 2016.11.17. 22:58:29

@Ay Mama, Que paso: :DDDD

@MacákékIcukája: krisz most már birtokolni akarja és megmondani, hogy mit tegyen.... ez kint csak rosszabb lesz....

Plüsscukor 2016.11.17. 22:59:03

@Mók_Ica: Nem hiszem, hogy lenne túl sok beleszólása a ruhába és a frizurába.
A többin javíthat, ha tud, pl., hogy ne csukja be állandóan a szemét, miközben beszél, mert konkrét úgy néz ki, mint egy alkoholista olyankor.

2016.11.17. 22:59:23

@Commodore: Hát azért Zsóttihoz képest... Már ne is haragudjál.
Na jó. A sorrend: IQcsászármeláklány, egy nagy űr, kiskutyus, még egy nagy űr, kiscicus, még egy nagy űr, még egy nagy űr, még egy nagy úr (i.e. Vader, csak a szóvicc kedvéért), még egy nagy űr, FoSoma, majd rögtön a világ pereme. Nem.

MacákékIcukája 2016.11.17. 22:59:47

@plüssnyuszi: @Mók_Ica: sztem nem maradnak egyutt, vagy az elso pofonnal Mici lelep, nem hiszem h aldozattipus lenne

Mók_Ica 2016.11.17. 23:00:06

@ezneménvagyok: láttad drágám, hogy milyen csúnya dolog a féltékenykedés?? :)))))

tvbuzi 2016.11.17. 23:00:16

@Mók_Ica: műsorvezetőnek tök alkalmatlan

2016.11.17. 23:00:17

@agimano: És honnan lesz Somának pénze? :-DDD

agimano 2016.11.17. 23:01:30

@Commodore: A Mici mondta már, hogy ennek a kapcsolatnak kint nem lehet pozitív kimenetele, mert összevernék egymást, arra meg nincs szüksége, remélem, hogy ha kimennek, akkor is így fogja gondolni. Szerintem a Mici nem hagyja, hogy egy pasi ezt csinálja vele, de tényleg vannak ilyen nők. Zseri is ilyennek tűnt a Tivyvel való kapcsolatában, de aztán amikor kiment, már egyből megjött az esze, azt nem is értettem. Ő ismerte a youtuberól Tivyt, ahogy Vivi is, nekik ilyen nagy szám, hogy megdugja őket egy youtube sztár, vagy hogy kiverhetik neki?

Mók_Ica 2016.11.17. 23:01:38

@Plüsscukor: igen, a beszéd stílusán próbál változtatni folyamatosan :)))

@MacákékIcukája: sztem se... kint már nem lesznek együtt.....

ezneménvagyok 2016.11.17. 23:02:08

@Mók_Ica: Láttam, láttam, egy mázlista dög vagyok... :-)))

agimano 2016.11.17. 23:02:16

@Spitzbauer: ha megnyerné, akkor lenne neki

Plüsscukor 2016.11.17. 23:02:29

Őzike pulcsija büntet.
Egyébként tényleg rövid ö-vel van rajta a neve? :)))

tvbuzi 2016.11.17. 23:03:59

Veszek egy toast sütőt holnap
Győzőt nem nézem
Viszlát

ezneménvagyok 2016.11.17. 23:04:17

@agimano: Kölök még, ha megnyerné, akkor se lenne neki... :-D

Cimili 2016.11.17. 23:04:21

Nem figyeletem, a száj leragasztás nyert?

Szilárd vélemény 2016.11.17. 23:04:42

Na a mai beharangozó újra bebizonyította, hogy Krisztián egy agresszív állat. Ezt már a múltkori párbajnál is megemlítettem. Az meg, hogy kesztyűnek használja Micit, mert állandóan vagy a seggében, vagy a p.nájában matat, hát kritikán aluli, azért megnézném azokat az embereket, akik szerint ők a legnormálisabbak, meg "rendesek", biztos ők is ilyeneket csinálnak otthon. ;)

Én Dávidra szavaznék, hogy nyerje meg. Egyébként ő volt a legsunyibb, vagy legtaktikusabb, ki hogyan akarja látni. Sokáig hallgatott, kikerülte a vitákat, most, hogy már kevesen vannak, tudja, hogy karakter kell. Látja, hogy Zsoltit mobbingolják és látta azt is, hogy Zsolti nem tudja kivédeni, mert bármilyen vita van, előjön, hogy féltékeny Micire, vagy hogy meleg. Ez egyébként szerintem a ő életében egy tragédia...bármilyen vita van, ezzel mindenképpen ki lehet hozni a sodrából és le lehet rombolni a logikával felépített stratégiáját. Dávid most ezt jól meglátta és beszállt a mobbingba és szépen lassan kinyírja a többiek segítségével az egyik erosnek tartott vetélytársat.

ezneménvagyok 2016.11.17. 23:05:22

@Plüsscukor: Ebbe kötsz bele, amikor ellipszisjé? :-D

Brandy9 2016.11.17. 23:06:18

@agimano: de miért aljas? Én biztos nem bíznék rá egy ilyen faszmutogató, sminkelő Zsoltifélére (nem a buzisága miatt, hanem a természete miatt) egy gyereket. Persze a többire sem :D

Cérnahuszár 2016.11.17. 23:06:39

nem figyeltem, ki ez a gumipók fazon?

Cimili 2016.11.17. 23:06:41

Mostani vv rajongó ugye nem kommitárs?

MacákékIcukája 2016.11.17. 23:07:00

Janos bacsi szereti verni a VV8-as lanyokra

agimano 2016.11.17. 23:07:20

Jánoschhoz még nem vezettlék be az internetes pornót, de műnővel már volt

Commodore 2016.11.17. 23:07:39

Végre egy bölcs ember!

MacákékIcukája 2016.11.17. 23:08:19

@Brandy9: nyilvan nem mutogatna a farkat a gyerekere, ne legyel mar homofob

ezneménvagyok 2016.11.17. 23:08:58

@Cimili: Én itt vagyok, a többiekért nem vállalok felelősséget... :-D

Mók_Ica 2016.11.17. 23:09:07

@ezneménvagyok: nem bírom én az ilyen feszkót.... szóval, ha csábulni szeretnél, szólj ....

@Cimili: nem... a nagy fül....

Plüsscukor 2016.11.17. 23:10:03

@Cimili: erősen remélem, hogy nem :)))

Mók_Ica 2016.11.17. 23:10:24

@Cimili: ha pedig mégis, akkor vajon melyik nick?? :))))

@MacákékIcukája: eCCerűen gyönyörű..... pfffff

pomac 2016.11.17. 23:10:43

@Szilárd vélemény: :DDDDDDDDD miről beszélsz ,dávid id pont azt mondta hogy zsolti túltolta ezt a mobbing szarságát csak bebeszéli magának zsolt és nekik is :DDDDD

Cérnahuszár 2016.11.17. 23:10:48

vivi mit varr abba a kapucniba? rejtekhelyet és ott csempészik ki az ezüst evőeszközöket amikor evakuálás van?

Cimili 2016.11.17. 23:11:20

@Mók_Ica: köszcsi! :)
@ezneménvagyok: :D A többiek mind gyanúsak. :)

Mók_Ica 2016.11.17. 23:12:25

győzire már nem tudok mit mondani..... tényleg egy pöcs.....
fasztudományi előadást hallunk..... pfffff

Cimili 2016.11.17. 23:12:52

Jánosvendég elmagyarázza, a nagy farok lomha. :DDDDDDDD

MacákékIcukája 2016.11.17. 23:13:37

Janos bacsi fasz-szakerto, amugy jol beszel, nem mindenki szereti a nagy farkat

Mirocska 2016.11.17. 23:13:39

@Mók_Ica: én már nagyon unom ezt az örökös faszméregetést... )))

Mók_Ica 2016.11.17. 23:13:44

jánosch nem mondhatta ki a segg szót..... a fasz szó azért röpködhet..... hmmmm

agimano 2016.11.17. 23:14:06

@Brandy9: azért aljas, mert mindegyikük mutogatja magát, a Micit meg minden nap premier plánban megdugják, az Ati meg lobálja direkt a faszát, mint Aurelio, és nekik simán lehet gyerekük, senki sem mond semmit, a Zsoltinak kb sosem láttam még a farkát, amikor a zuhanyzóban van, akkor is mindig hátulról mutatják. Szerintem tökre nem volt igaza ebben a Micinek, és a Zsolti védekezése teljesen jogos volt. Nekem nem lenne azzal bajom, ha melegek örökbe fogadhatnának, szóval ezért gondolom ezt aljas betámadásnak. Meg szokták őket vizsgálni pszichológusok, hogy alkalmasak-e gyereknevelésre, ha ott kiderülne, hogy nem alkalmas, akkor ne adjanak neki, de ha az, akkor adjanak neki. Attól, hogy így elgurult nála a gyógyszer, még lehet alkalmas. Sőt, mint kiderült, ő volt állami gondozott is, biztos átérzi ezt a helyzetet, és biztosan nagyon szeretné azt a gyereket.

Commodore 2016.11.17. 23:14:55

@MacákékIcukája: Nincs lámpaláza! Még lehet műsorvezető is!

agimano 2016.11.17. 23:15:19

@Cérnahuszár: szétszakadt a szar szponzor kabát

Mók_Ica 2016.11.17. 23:16:01

@Mirocska: ez ki szerint érdekes??? melyik szerkit érdekel ennyire ez a méricskélés???

@MacákékIcukája: ja..... a nagytól reped a dinnye.... de a kicsitől meg idegbajt lehet kapni :))))

kamilla123 2016.11.17. 23:16:48

@Spitzbauer: szerintem eggyel korábban. Amikor Atinak előadta a Columbo-s bűvésztrükköt. Az meg persze elmondta Dávidnak. Ezért is röhögtek annyira a kézbe írt betűn. Zsolti sztem is sokkal intelligensebb, mint a nagy többség bent, de elszámította magát, mint a tolvaj, aki egyre merészebb rablásokat követ el. Már ő is túl pofátlanul csinálta az átverést/kavarást, és ez visszaütött.

Mók_Ica 2016.11.17. 23:17:29

jánosvv8rajongó zsóti fan.... szűkül a kör.... :)))

MacákékIcukája 2016.11.17. 23:17:46

@agimano: ekg, sztem az alkoholistakat/eroszakos embereket kellene vizsgalgatni gyerekvallalasi/orokbefogadasi szempontbol es nem a melegeket. Zsolti sztem abszolut jo apa lenne, ezt mar bebizonyitotta

@Commodore: jobb lenne mint Ancsa :D

pomac 2016.11.17. 23:19:20

@agimano: hogy kinek hányszor láthatod a farkát ,az nagyban a szerkiken múlik és másodsorban rajtad hogy nézed-e, nem pedig érintetteken

Cimili 2016.11.17. 23:19:51

Pont Zsolti piszkálja ginát a smink miatt? Emléxem a beköltözése ut. időszakra. Mintha arra ösztökélte volna a nőket, h sminkeljenek, mert az fontosch is.

Commodore 2016.11.17. 23:22:20

Hosszúhajú , fejtetőn kopasz, műbőrnadrág, tarsoly... lógó biszbaszok

Mók_Ica 2016.11.17. 23:22:24

@Cimili: ja... plusz az első mondata az volt, hogy meleg vagyok, jól sminkelek és frizurákat csinálok.... :)))

MacákékIcukája 2016.11.17. 23:22:39

Janosbacsi mellbimbomorzsolgatasatol agyfaszt kapok :DDD

Mók_Ica 2016.11.17. 23:23:18

@Commodore: és minden lányt megdugna bent.... aham....

Mirocska 2016.11.17. 23:23:21

@Commodore: itt maradt 1980-ból... ))

Mók_Ica 2016.11.17. 23:23:53

@MacákékIcukája: a dumája teCCik???? höhöhöhöhö :))))

MacákékIcukája 2016.11.17. 23:24:08

Kotonszökevények a villafiúk :DDD David meg be van szaradva mint a tavaszimalac Pesten :DDD
Siiiiiroooooook!!!!
Janosbacsi for president!

Plüsscukor 2016.11.17. 23:24:40

Mindenkinek jó éjszakát, megyek és folytatom az alvásomat.

MacákékIcukája 2016.11.17. 23:25:14

@Mók_Ica: kesz vagyok teljesen :DDD nem tudom honnan szedtek ezt a fazont, de jol tettek h bevittek vendegnek

Commodore 2016.11.17. 23:26:21

@Mók_Ica: Talponállóban/restiben ezt a dumát löki 30 éve, közben lekési a vonatokat... végül leszopja vki 2 konyakért..., vagy ő szopik.

agimano 2016.11.17. 23:26:37

@pomac: szerintem, ha állandóan lóbálná, megmutatnák, mivel a szerkik szerint ez annyira érdekli a nézőket. nem gondolom, hogy ő a maradék 23 órában a bentlévők arcába tolja a farkát, annak ellenére sem, hogy az indokoltnál sokkal többet beszél róla

Brandy9 2016.11.17. 23:28:26

@MacákékIcukája: jajj félreértessz! nyilván nem mutogatná, ezt én is gondolom ;) mondom a személyiség e, a kántálása, a rinyálása, a rosszindulata, az éjszakai élete, a vv-ben való szereplése stb miatt nem bíznék rá gyereket. Az más kérdés h meleg párnak én nem adnék gyereket (de ez most nem kifejthető így írásban), de ez nem utal arra h homofób lennék. Többséggel ellentétben semmi bajom velük, de nálam a családmodell máshogy néz ki. Amúgy említettem azt is, h bent a többieknek sem osztogatnék boldogan gyereket a mai státuszuk alapján

Cérnahuszár 2016.11.17. 23:30:11

@MacákékIcukája: sztem nem lenne jó apa, mert továbbadná amit ő is tanult, beléivódott, a jácmázást. Kőkeményen nyomja és nem biztos hogy valaha megérti mit művel. Hiába szeretné a kölköt, az nem elég.

Cimili 2016.11.17. 23:30:59

@Brandy9: Azért én Dévről és Gináról el tudom képzelni, h normális szülők lesznek. Talán még Atiról is.

Mirocska 2016.11.17. 23:32:22

@MacákékIcukája: szerintem önként jelentkezett :))

MacákékIcukája 2016.11.17. 23:32:31

@Brandy9: sztem melegeknek is siman lehet gyereke, nyilvan ha Zsolti vagy barki mas orokbefogadba, felhagyna az ejszakai elettel ugyanugy, mint a hetero szulok. Naluk sincs ez maskepp... persze az mas kerdes h a koruk miatt nem aktualis, majd harminc evesen sokat fog valtozni es felnottebb lesz, kiforrottabb, nyugodtabb es magabiztosabb szemelyiseggel. Sztem jo apa lenne.

pomac 2016.11.17. 23:34:00

@agimano: "szerintem, ha állandóan lóbálná, megmutatnák", atit minden nap mutogatják, hogy lóbája ,ne keverjük az öfit a bv -el , a bv -t gyözö féléknek találták ki akik nem láttak még intim részeket.

MacákékIcukája 2016.11.17. 23:34:21

@Cérnahuszár: nem lattam a hsz-ed, akkor neked is szol a brandy-nek cimzett valaszom :) Nem bizti h kint is ilyen Zsolti es sztem par ev mulva benol a feje lagya

pomac 2016.11.17. 23:36:54

@Cimili: én mindről el tudom képzelni ,kivéve talán tyvyt, vannak sokkkkal de sokkal rosszabb szülők, de nem is nevezném annak azokat akik csak azért csinálnak gyereket hogy pénzt termeljenek nekik.

Rémület 2016.11.17. 23:38:06

Mondjuk, én ati helikopterezését se láttam. De. Egyszer. A divatbemtatón. Akkor viszont fel volt öltöztetve.

Zsolti lányt fogadjon örökbe, mert egy ilyen hisztis picsa apuka nem túl jó példa egy fiúnak. Előrerohantam és elképzeltem Zsoltit, ahogy a szülői értekezleteken főszerepel...

agimano 2016.11.17. 23:41:02

@pomac: én a bv-t is néztem, és nem láttam még, hogy Zsolti a farkát mutogatná, és ha mutogatná, akkor sem gondolnám, hogy ő emiatt nem vállalhatna gyereket.

Brandy9 2016.11.17. 23:41:06

@agimano: ahamm így egyetértek! Csak egyet nem értek: hogyha én szeretnék örökbefogadni gyereket, akkor mindent megteszek a dologért és példás életet élek. A vv-be meg pláne nem költözök be, hogy a mocskos dolgaim egész életemben végigkísérjenek megörökített felvételen. És ez nem csak Zsoltira igaz, hanem bárkire, aki örökbe akar fogadni.

Rémület 2016.11.17. 23:47:12

@MacákékIcukája: hát... egy tizessel többnek néztem.

Cérnahuszár 2016.11.17. 23:47:21

@MacákékIcukája: ezt csak tudatosan lehet elhagyni és nem akkor amikor már gyerek van
és biztos hogy kint is ilyen, ez személyiség vonás, ebben nőtt fel, az egész pali meg van nyomorítva
sztem a gyerek is azért kéne neki mert egy jácma lenne az is, tudod, amikor a szülők a gyerekükkel akarják megéletni ami nekik nem sikerült

más: az megvolt nektek hogy Krisztián elkottyintotta hogy szégyen ha egy férfi degerdagál egy nőt, mert a férfi alapból is jellemesebb? XD

pomac 2016.11.17. 23:48:21

@agimano: nem tudok mást írni hogy akkor neked cső látásod van és csak atit látod zsoltit nem

Cérnahuszár 2016.11.17. 23:50:34

@Rémület: jaja, vagy amikor éppen előadná a kettős mércéjét, leszidná a gyerkőcöt olyanért amit ő is simán megtesz...
aztán megsértődik ha a gyerek elmondja a véleményét a helyzetről...nem jó dolgok ezek.-

agimano 2016.11.17. 23:50:54

@pomac: most ezt halál komolyan kérdezem, Zsolti szokta mutogatni a farkát? így megy a nappaliban, szétnyitja a köntösét, és megmutatja ott mindenkinek, és ez benne szokott lenni az összefoglalóban avgy a belevalóban?

Cérnahuszár 2016.11.17. 23:53:56

@agimano: tverkelni szokott
aztán egymásra mutogatnak micivel, melyiknek lesz nagyobb gáz ha gyereke lesz.

pomac 2016.11.18. 00:04:10

@agimano: mert ati ezt szokta ,direkt mutogatni ??????? most komolyan kérdezem ,nem érted azt látsz amit a szerkik mutatnak ,ha ők azt akarják akkor látod ha nem akkor nem ,nem érted nem ők döntik le hogy mit mutatnak . amugy meg zsolti- vivi állandóan benne volt a bv ben mikor zuhanyoznak ,többet mint a többiek ,szerinted ők akarják hogy többet lássuk őket segget mosni mint a többieket ???? gondolom nem hanem a szerkiknek ilyen fontos hogy lássuk érted már mire célzok!

Sanda.Ipse 2016.11.18. 04:59:30

Egy taktikai játékban gond az, ha valaki taktikus? Most ez komoly?

2016.11.18. 05:27:34

mai első 'HAJRA ZSOOOTI!'
(de azért nyerjen dávidunk <3 )

2016.11.18. 05:30:29

@KapitányG: meg is van/lehet/lesz a szakdogája témája ;)

2016.11.18. 05:34:40

@MacákékIcukája: ekg! talán kevesebb gyerekbántalmazás lenne, és több egészséges lelkivilágú felnőtt.
(most nincs szmájli)

2016.11.18. 05:40:28

köszi mindenkinek a jobbulási gratulációkat, működhetett, mert még mindig élek!
XD
jár a cicisölelés! :3

Pittabácsi 2016.11.18. 06:33:09

Jó reggelt! @Biriksz_Krokiksz!: Akkor én is csatlakoznék az előttem szólókhoz, és jobbulást kívánok. Igaz, be kell valljam, hátsó szándék vezérelt. Szeretnék kapni abból a cicisölelésből én is. ;)

Pittabácsi 2016.11.18. 06:36:29

@ezneménvagyok: @Mók_Ica: Jajjjj de szép dolog is a szerelem!! :)) ;)

2016.11.18. 06:47:24

@Pittabácsi: :))))))) te duplat kapol akkor ;)

Pittabácsi 2016.11.18. 07:11:57

@Biriksz_Krokiksz!: Köszönöm!!!! :)) Ez de jól esett így a nap kezdetén. Feltöltött. ;) :D

úgymond olvasó mmkk 2016.11.18. 08:11:18

jóreggeltet/jónapotot, jó szurkolást, mindenféle szépet a t. társaságnak

@ezneménvagyok: hm hm.. :)))))))))

Pittabácsi 2016.11.18. 08:16:02

@MacákékIcukája: @úgymond olvasó MMKK: Azt mondjátok, érdemes megnézni az esti BeleValót? Jánosbácsi miatt? Csak ma meg nehogy én legyek ott. :D

úgymond olvasó mmkk 2016.11.18. 08:19:44

@Pittabácsi: én nemtom, én a válótársakat néztem, utána meg a szemhéjamat belülről.. :)

Pittabácsi 2016.11.18. 08:22:26

@úgymond olvasó MMKK: Most ég ki az agyam szépen lassan. Mici Zsolti vita. Értem, és milyen volt a szemhéjad? :D

úgymond olvasó mmkk 2016.11.18. 08:25:57

@Pittabácsi: rávilágított a tv, úgyhogy mindenféle színben pompázott :DDDDDDD

Nbl 2016.11.18. 08:38:28

@Pittabácsi: olyan kifejezéseket tanulhattunk tőle, mint pl a mellbimbó morzsolgatása következtében meginduló nászharmat :-D

Pittabácsi 2016.11.18. 08:41:20

@Nbl: Ez így első hallásra büntet. :D Meg fogom nézni. :D

Pittabácsi 2016.11.18. 08:50:23

Huuuuhhhh... azért a mai beharanozó a végén durva volt. Ahogy Krisztián a Micit feltartóztatta. Ebből még lehet komolyabb dolog is bent. Mivel a Mici nem az a meghunyászkodós fajta nő. Simán összejöhet egy kizárás Krsztiánnak. Vagy mindkettőnek akár. Ez beteges valóban. Már amit Krisztián művel.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.18. 08:55:57

@Pittabácsi: saját szórakoztatásra teljesen jó :))))))

Pittabácsi 2016.11.18. 08:58:18

@úgymond olvasó MMKK: Aha..:DD Most látom Jánosbácsit. Büntet az Úriember. XD Kinézetre is, de a dumája..... XDD

Almaka 2016.11.18. 09:11:25

Az, hogy Zsolti ne fogadhat örökbe nem a bentlakó múlik hanem a törvényen, ami nem engedi meleg párok örökbefogadását. Benő a feje lágya lehet jó apa de ahhoz nagyon sokat kell szerintem változnia. Főleg mondjuk nyílt örökbefogadáshoz mert ahhoz az is kell, hogy a vér szerinti szülők, őket "válasza " ki.
Az viszont elgondolkoztató, hogy én, aki nem ismerek meleg párt és mondjuk erről lenne egy népszavazás és Zsolt jelenne meg nekem, mint meleg, inkább én sem szeretném pedig eddig azt gondolta, hogy náluk is jó helyen lenne a gyerek. Szóval ezzel csak azt akarom mondani, hogy a melegnek Zsolti szerintem csak ártott. Zsolti nő, ha abban a szerepben van előnye, férfi ha abban, ha bántják akkor meg ő csak meleg és azért bántják.
Én mondjuk remélem, ő kint nem ilyen mert ha igen nem könnyű élete lesz.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.18. 09:14:01

@Pittabácsi: a mazochisták örülhettek akkor :)))))))

Pittabácsi 2016.11.18. 09:15:55

@úgymond olvasó MMKK: Többiek? Vagy mindenki még alszik? :)

úgymond olvasó mmkk 2016.11.18. 09:18:22

@Pittabácsi: az éjszakás műszaknak - a kommentek alapján - ki kell pihennie az öfit meg a belevalót :D

úgymond olvasó mmkk 2016.11.18. 09:24:09

@Almaka: Zsoltihoz kapcsolva: pont az előbb láttam FB-n, hogy a melegházasság, és az élettársi kapcsolatok ellen gyűjtenek aláírásokat egyes Lipóti Pékségekben. a nem heteroszexuális embereknek itthon így is gyakorlatilag 0 az esélye arra, hogy gyermekük legyen, az ilyen akciókkal meg mínuszba viszik. (akad persze több kiskapu, pl. az egyedülállóként örökbefogadás, de hát az meg megint megérne egy misét)

csakolvasok82 2016.11.18. 09:25:18

Jó reggelt mindenkinek!
Hol a poszt? Elvonási tüneteim vannak, brühühühü :(:(:(

ficekence 2016.11.18. 09:27:10

Nekem hosszú idő után ez volt a legjobb adás. Sokat nevettem nagyon jól szórakoztam. Mici és Krisztián megint lejjebb csúszott nálam, ha ez lehetséges. Zsoltit megsajnáltam, annyira nem rossz ember , hogy most mindenki rászállt. Érdekes, hogy Dávid, megélénkült, vagy a szerkesztők játszanak velünk és szándékosan nem mutatták eddig. Még mindig idegesít, hogy Ati bent van a villába, tőle még Vivit is szívesebben nézem. Soma tényleg egy kis szemét :) tetszett a fürdőszobás húzás. Továbbra is hajrá Gina és Dávid.

ficekence 2016.11.18. 09:28:40

Anikó szerintem jó volt, még a végén beletanul a szakmába. :)

úgymond olvasó mmkk 2016.11.18. 09:30:09

@csakolvasok82: akarsz róla beszélni? van egy kényelmes székem, gyere, ülj le, és mesélj :)))))))

rearwindow 2016.11.18. 09:32:08

@Almaka: el kellene felejteni, hogy egyetlen ember viselkedését kivetíted többszázezer/millió másikra... Tivit nézve nem jut eszedbe hogy MINDEN egyes heteroszexuális férfi ilyen?

Cérnahuszár 2016.11.18. 09:32:31

@úgymond olvasó MMKK: nem mondod... a lipóti ehhez adja a nevét? Senkinek semmi köze hozzá hogy ki kivel akar házasodni. Nemá.

Cérnahuszár 2016.11.18. 09:37:36

@ficekence: nekem is tetszett, végre nem csak egy oldalát mutatják a játékosoknak, hanem látszik vivinek is van sötét oldala nem csak ugrándozik a réten a virágok közt, és soma is egy kis troll, nem az a éreccségi butatök.

Almaka 2016.11.18. 09:40:30

@rearwindow: Persze igazad van. Mondjuk heteroszexuális normális férfit ismerek, míg meleget csak Zsoltit a VV-ben.

Nbl 2016.11.18. 09:41:56

@rearwindow: Sztem nem arra gondolt, h az ő szemében ártott a melegek megítélésének, hanem általában… és bár tényleg nem következtethetünk egy adott egyén viselkedése alapján egy közösségére, de attól még ez történik, szóval nem helyes, de attól még igaz.

Pittabácsi 2016.11.18. 09:57:22

@hereverő heverő: @csakolvasok82: Sziasztok. Itt a friss poszt, csak tessék, csak tessék!!! :D

Pittabácsi 2016.11.18. 09:58:38

Hogy a teremburáját!!!!!! Én ezt benéztem!!! Nem kicsit, NAGYON!!!! Megyek is és szégyenemben elbujdosok.

hereverő heverő 2016.11.18. 09:59:36

@Pittabácsi: Attól még lehet ott kommentelni :)

hereverő heverő 2016.11.18. 10:02:22

És akkor keltsünk egy kicsi nyári hangulatot ebben a fosch9es időben:
www.youtube.com/watch?v=tFi_CKNJjwE
#VV&ZF

kamilla123 2016.11.18. 13:06:03

Na most sikerült megnéznem a tegnapi öfit. Most kivételesen Zsolti volt a kevésbé szararc. Mici túltolta ezt a gyerek témát. Ezzel a lendülettel ő akar gyereket, aki az egész világ előtt baszatja magát? ez nagyon övön aluli volt. Amúgy jó volt az adás, nekem tetszettek a történések, ahogy Soma kommentálta őket folyamatosan. Amikor pl Mici azt mondja: soha nem veszek el semmit! Soma: tényleg mindent elpakol. Vagy Zolti: sosem mostál el három tányért sem. Soma: Mici tényleg nem takarít. Tetszik ez: Mici és Zsolti segítenek egymásnak lejáratni magukat.

Sanda.Ipse 2016.11.18. 13:28:25

@Pittabácsi: mondjuk nem árt látni, hogy mi váltotta ki a vadember rosszabb arcát, aki amúgy meglehetősen türelmes. Az a némber nálam is kihúzná a gyufát, pedig békés fajta vagyok. Ahogy lejáratja az egész női nemet, az kritikán aluli. Ilyen gusztustalan nő - szerencsére - még nem fordult meg a környezetemben.

Sanda.Ipse 2016.11.18. 13:46:33

@kamilla123: mindenesetre sokkal szimpatikusabbak voltak Gina és Soma kópéságai, mint az előző nap a gerlepár rosszindulatú feladatai. A fürdőszobába-zárás kajálás ürügyén kifejezetten ütős ötlet volt:)

2016.11.18. 14:13:35

@Cimili: hellobello, megjelent a valotarsak2 hv poszt ;)

Cimili 2016.11.18. 16:45:22

@Biriksz_Krokiksz!: Köszi drága! :) Majd valahogy megnézem, tegnap ütközött az időpontja a vv-el.

2016.11.18. 17:03:44

@Cimili: rtl most-on fenn van ;)

úgymond olvasó mmkk 2016.11.18. 20:26:55

@SocialWorker: basszusbasszus, ne haragudj, most vettem észre, hogy írtál privit (kivágom a telefonomat a picsába) válaszoltam :)
@Cérnahuszár: nagyon helyes.

Mók_Ica 2016.11.18. 22:07:18

sziasztok, van itt valaki?
süti beállítások módosítása