Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 8X73 – Krisztián a kúrógép (+18)

2016. november 08. 11:15 - Bruti

Úgy örülök, hogy én írhatom a mai posztot, mert annyi minden történt, a tegnapi adásban, hogy csak kapkodtam a fejem, azt se tudom, mivel kezdjek, olyan izgalmas volt az egész, még mindig a hatása alatt állok. Na, jó nem. De legalább nem Anikó gügyögését kellett hallgatnom, mert inkább nézem Bencét serpa cuccban, mint a kis váltótársát, ahogy sótlanul szajkózza a három betanult mondatot.

1_15.jpg

Krisztián
Sose gondoltam, hogy bántóan okos lenne ez a fiú, de amit Mircellával művelt a banketten, attól komolyan leolvadt az agyam. Egyszerűen nem bírom elviselni, mikor valaki úgy próbál érvelni, hogy nem mond semmit, csak ilyeneket: „Ha nem tudod, miről beszélek, akkor nincs mit mondanom”. Ááááááááá bazdmeg! Hát honnan a lófaszból tudhatnánk te retardált, ha nem mondod el?!? Mi a fasz vagy te, egy kozmikus fekete lyuk, amiből semmilyen információ nem jöhet ki, és egy Stephen Hawking is kevés hozzá, hogy megértse, akkor mit várjunk a szerencsétlen Mircitől? Állítom Krisztián mellett térerő sincs, mert elszívja a picsába. Minden nő álma ez a csávó!

3_14.jpg

Mirci
Krisztián arroganciájából még a butácska Mirci fején helyet kapó masni antennák is érzékeltek valamit, mert el akart beszélgetni a kedvesével. Ugyanis, ő nem kurva, aki pénzért baszik! No, ebben én nem foglalnék állást, mert ugye hall az ember ezt-azt, de tegyük fel, hogy igaza van. Aztán a fürdőben sikerült megbeszélniük a rohadt nagy semmit, de azt alaposan. Egyedül tán Dzsina érthette miről van szó, mert ez idő alatt bent fektette a kábelt a budiban. Abból gondolom, hogy nagyrutin lehetett, mert egy fél doboz illatosítót szétfúlt azon a két légköbméteren, miután végzett. Mi tévénézők meg megint hülyén lettünk hagyva, mert nem derült, ki, hogy mi is volt a veszekedés tárgya. Mindenesetre, ahogy azt Bence is említette, Krisz és Mirci úgy megbocsájtottak egymásnak, a fal adta a másikat. Az eleinte igen szemérmes közmunkásterelgető, már arra se ügyelt, hogy a többiek elaludjanak, hanem főműsoridőben döngette a vékonydongájú barátnőjét, olyan csattogások közepette, hogy Somának a hallójáratába éget a zaj. De a legszebb, hogy ezt reggeli villanyfénynél is megismételték, miközben ébredező zombik járkáltak körülöttük. Tényleg csodálatos!

2_12.jpg

Soma
Ő volt az egyik, aki legjobban kiakadva a pornóra, pedig, hát ugye Lakatossal ők is áthúztak pár lepedőt. Mindenesetre azt már pofátlanságnak tartotta, hogy fényes nappal is megy a „reszelés”. Csak azt nem értem, hogy akkor minek jártak vissza kettesével meglesni őket. Gyerekek még.

4_12.jpg

Tivydar
Na és itt ez a másik ideggyenge ösztönlény. Most komolyan erről mit írjak. Már ezerszer elmondtuk, hogy hülyék ellen nincs orvosság, meg, hogy erre lett kitalálva a Taigetosz, sőt őt nem is kellett lehajítani, mert eleve a szakadékba szülték volna. Szóval most ugye megint kitört. Nagy a presszió, így mielőtt sztrókot kapott volna, inkább lefújt a biztonsági szelep, egyenest Dzsinára. A csaj hazudós, és nem is olyan kedves, meg cuki, mint azt láttatja! Rajta egy ilyen húszon éves kis picsa nem fog ki! Reggel a többiek megbeszélnék a jutubsztárral a kiválasztás dolgot, de Tivadar rendíthetetlen. Attis (a másik elmeóriás) feltesz egy kérdést neki: Ha kimész párbajra és NETÁN visszajössz, mivel lesz jobb? Ezen aztán megy a röhögés, de ezek a luxusólba zárt haszonállatok nem tudják, hogy most az egyszer véletlen eltalálta Attis, hisz kurvára nem biztos, hogy az ostorlábút bárki is benn akarná látni.

6_13.jpg

Dzsina
Ezen a csajon meg nem tudok elmenni. Alapjában véve nem tartom buta embernek, de, csak egy húszon éves olyan hülye, hogy az édesanyja halála után egy héttel bemenjen a villába, ahol egy ilyen trauma után szétszopatják az agyát. Innen is csókoltatom a villapszichológust, meg azt, aki ide beengedte, hiszen nagyon úgy néz ki, hogy ez a szerencsétlen felejteni jött ide be. Azért azt meg kell hagyni, szép, hogy eddig nem tört össze végleg, én szívesen látnám viszont a párbaj után. Most éppen Mircinek önti ki a szívét, ami nem túl okos választás, de hát nincs jobb.


A kiválasztás stb
Tivadar kapta a zöld kendőt, aminek láthatóan nagyon örül, de már előre mentegetőzik, mert fosik a beégéstől. Közben Dzsina lebabázta a Krisztiánt, amire Mirci felkapta a fejét. és egyből a vetélytársat vizionál. És persze kihez rohan? Tivadarhoz, aki szerencsére ellátta okos tanácsokkal: "BUMM! BASSZ ODA! Órájt?!" Jaj.
Aztán jött Vivi, akinek bűntudata van a jel miatt, meg a szerencsétlen most azt kezdte beképzelni, hogy a Tivadar érez iránta valamit. Szegény lánynál már megint meglazult egy léc… és az tartotta a többit.

 

 

 

Címkék: 18+ vv8
852 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2016.11.08. 11:27:53

@tejfölösbableves: csak ha fos9dikk elso vagy!

Lynette21 2016.11.08. 11:30:15

Hat Bruti nem volt konnyu dolgod, a tegnapi resz brutin uncsi voooolt...

csakolvasok82 2016.11.08. 11:34:37

Lehet, tényleg teljesen egyértelmű dolog miatt akadt ki Krisztián (én sem tudom, persze), csak nem mutatták nekünk, és lehet Micinek tényleg tudnia kellett volna, hogy hol vetette el a sulykot. attól még falhoz lökni, stb persze nem kell, csak jó lett volna látni, hogy Krisztián mit látott, vizionált vagy tényleg volt történés.

Girhes Joe 2016.11.08. 11:36:50

Tudja valaki, hogy ahogy fogynak a játékosok, hogyan szokták begyorsítani a végét? Csak mert ezzel a jelenlegi tempóval kb. január közepére maradnának hárman, de már most is kínosan kevés az anyag, és a létszám apadásával csak még laposabb lesz. Szerintem már Mikulásra is csak fél órás összefoglalókat fognak tudni összeszenvedni, hacsak valami óriási ötlet nem esik be, ami a tematikus heteket illeti.

alsophila grahami 2016.11.08. 11:38:45

Bruti, "három betanult mondat"? HÁROM? BETANULT? xDD egy sincs neki, csak egy szimpla beszédszintetizátor, azt mondja el a saját hangján, amit a fülese duruzsol neki - időnként a nézők számára is hallhatóan. ;P

panamcat 2016.11.08. 11:40:19

Brutinak áldassék a keze munkája, hogy ebből a nihilből ki tud hozni bármit is, ami vicces és szórakoztató.
Ahogy már említettem Tivadar orvosi eset (várjál nem, azon ő már túl van, erre nincs gyógyszer sem gyógymód), és nem adok sok esélyt a visszatérésére.

2016.11.08. 11:41:07

@alsophila.grahami: be kene kotni direktbe az adasba a fulest, es melo letudva, lehet h meg sokkal szorakoztatobb is lenne.

Lilith.Inanna.1 2016.11.08. 11:42:04

@tejfölösbableves: Anno ha valaki elsőzött, Szixx úgy kivágta, mint macskát xarni.Már nem divat?

csakolvasok82 2016.11.08. 11:42:39

Ha engem kurvázna le valaki, pont annyira buknék ki, mint ha geci, szemétláda, kutya, papagáj, stb. vagy ezek lineáris kombinációjával illetnének (eléggé). Nem tudom Tivadar papagájkutyagecijén stb. miért nem akadt ki, a Krisztián kurvázásán, meg miért igen? Találva érezte magát talán?

alsophila grahami 2016.11.08. 11:42:44

@alsophila.grahami: kedvencem az pl., amikor - gindolom, spontánnak szánt - kérdéseket tesz élő adásban a játékosoknak sorban, de reagálni egyik válaszra se képes, azonnal lép is tovább a következőre, annyira gáz.... mint amikor kurvára nem vagy kíváncsi valakire, csak azért kérded meg, h hogy van, mert az illem meg jómodor megkívánja, aztán a válaszát már meg sem hallod... iszonyatgáz.

2016.11.08. 11:44:08

de amugy most komolyan, ha kiesik tyvy meg majd vyv, mi azistent fogunk nezni?

alsophila grahami 2016.11.08. 11:45:25

@csakolvasok82: a papagájkutya szófosását fel se veszi, mert tudja, hogy mennyit ér, lóff.szt se ; de Kárszegpapi valszeg fontos neki... nem-e? ;)

2016.11.08. 11:46:47

@Lilith.Inanna.1: mar egy ideje szemet huny felette....

csakolvasok82 2016.11.08. 11:46:55

@Cérnahuszár: hohoho, hát pont erről kommenteltem az előbb, micsoda képességeim vannak :D :D :D

hereverő heverő 2016.11.08. 11:47:14

Lónapot kommentlakók, sziasztok.

alsophila grahami 2016.11.08. 11:49:30

@Biriksz_Krokiksz!: aham, tuti ötlet, Anikó fogalmatlan arcocskáját se kéne adásról-adásra elszenvednünk, és a csatinak is mennyire költséghatékony lenne ez a megoldás... én beajánlanám a helyedben a tippet nekik ;)

alsophila grahami 2016.11.08. 11:51:20

@Lilith.Inanna.1: már sixx se a régi...... ;P (sajnos;)

csakolvasok82 2016.11.08. 11:52:20

@alsophila.grahami: ez is lehetne az egyik magyarázat, hogy Krisz fontosabb, de azért ha a munkahelyemen/lakóközösségben ordítozna így valaki velem, mint vele Tivadar, papagájozna, stb, eléggé helyretenném, nem még bocsánatot kérnék tőle, akármennyire is sokra/kevésre tartanám őt magát. De ez én vagyok. Bár tény, hogy el nem tudom képzelni azt a helyzetet,, hogy egy helyen dolgozzak/éljek ilyen Tivadar-félékkel. És ha lekurváz, akkor max addig jutok, hogy kikérem magamnak, nem pedig részletesen elmagyarázom, hogy tudja-e a kurva jelentését, stb. mert ennyi erővel a bohócon is kiakadhatott volna pont így, hiszen, nem bohóc, hanem csirkeszelídítő volt.

Cérnahuszár 2016.11.08. 11:54:18

@csakolvasok82: mici kezdett feljebb lépni hogy abbahgyta az ivást, némi takttikát is tolt józanul mérlegelve, de nem tudott kibújni a bőréből, szanaszét baszatja magát.
Mellette álltam, mert a hiány nagy úr, azt megértem
de mostanra elveszítette a kontrollt megint, nem érdekli ki van körülötte és mit lát. Legalább elvonulnának a mosókonyhába vagy sufni, hogy látszatja legyen...
kuytából nem lesz szalyonna

2016.11.08. 11:54:23

@alsophila.grahami: dedede, aniko maradhatna kepernyon kozben, csak szinkronizalva neznenk/hallgatnank ;)

2016.11.08. 11:55:39

Jóóóóóó Reggggelit az új posztcsi alatt is !

Bruti ! Ez ismét kiválóan sikerült, törölgetem a könnyeimet.... :D

Atinak zseniális volt a freudi elszólása Tivy felé: "Ha kimész párbajra és NETÁN visszajössz, mivel lesz jobb?"
Látszik hogy annyira hiányzik neki előre a jútyúbhuszár, mint egyszeri terroristának a fémdetektor...

rezesbagoly 2016.11.08. 11:55:49

Bruti mondá: "Ezen a csajon meg nem tudok elmenni."
Nos, Tivygéniusznak is pont ez a gondja.
Hogy nem tud elmenni rajta.
Vagy alatta.
Vagy mögötte.

csakolvasok82 2016.11.08. 11:58:13

@Cérnahuszár: jaja, de mindkettőhöz kell Krisz is, felemelte és le is ejtheti, és meg is teszi, ha nem lesz Mici résen. A reggeli akció ébredés után már szerintem is túlzás és a többiek tiszteletlensége.

hereverő heverő 2016.11.08. 11:58:15

@Biriksz_Krokiksz!: Anikó remek sportriporter lenne, kizárólag NB2 focimérkőzéseket közvetíthetne. Ott úgysem történik még ennyi sem mint a villában.

hereverő heverő 2016.11.08. 11:59:03

@csakolvasok82: Egyelőre Krisz van Mici résén.

2016.11.08. 12:01:31

@hereverő heverő: ahhhh ott deplane megse szolalna, megdelejeznek ot is a szines sportcsukak, ahogy engem, uveges szemekkel csak azt bamulna, ahogy en szok!

hereverő heverő 2016.11.08. 12:04:42

@Biriksz_Krokiksz!: Itt is üveges szemekkel bámul. Nem változna semmi...

alsophila grahami 2016.11.08. 12:06:11

@Cérnahuszár: köcce, de most ez egy új infó? nem véletlenül hívtuk escortkocának a játék kezdetén, mindenki tudja, hogy ez az eufemizált megnevezése a kurválkodásnak, kb pont úgy, mint a dubajozás... és ha tévékben előszeretettel fotómodell megnevezéssel futtatott ún. cebritásoknak elnézzük, hogy pénzért pakolják meg őket az arab sejkek és csicskásaik, akkor egy senki-VV játékostól mit kérünk számon?
volt itt már bent számos hivatásos szexmunkás, hadd ne soroljam a neveket, Micimama se lóg ki közülük. és ettől még simán nyerhetne is, akár - Dóri is ott volt a döntőben, meg Anikó is -, de valszeg nem fog, de nem ezért, hanem mert Kárszegpapinak köszönhetően most ismét csúszik lefelé, bár, messze még a vége...

ja, és nem hazudott, MOST épp nem kurva, nem árulja a estét pénzért: értsd, Kárszegpapi kárszegét nem anyagi ellentételezés fejében fényesítgeti, hanem, mert... fontos neki, vagy mit hadovált neki tegnap a fürdős számonkéréskor...

2016.11.08. 12:09:21

@hereverő heverő: de fanyaloghatna mimikailag, es ha az a csapi nyer, akire tippelne, megint elohozhatna a vv sulis hetet, amit szinten o nyert meg.

,, 2016.11.08. 12:09:32

@alsophila.grahami: Anikó? fos9 Ani? ő nem volt döntős, meg ribizligizi sem

2016.11.08. 12:10:03

@szörnycsi: trumpieknal!!!!! ugy izgulok.

Berborosz 2016.11.08. 12:10:20

@Biriksz_Krokiksz!: Na, szerintem ezért nem fog kiesni egyik se egyhamar.

,, 2016.11.08. 12:11:23

@alsophila.grahami: nem lehet Zsófira gondoltál? Ő volt döntős és "hostess" is, azt hiszem

alsophila grahami 2016.11.08. 12:12:51

és ha már szóba került, mi itt az álláspont, Viviről speciel mut gondolunk, mit keresett külföldön huzamosabb ideig, éppén azon a területen, ahol Micus is megfordult, mert valaki volt olyan jó és a csillámfaszpónis cukiskodását megkajálva befizette egy ojrópai körútra, hogy lásson már világot az a szegény, hátrányos helyzetű kis póni?
gondolom, lepdenszelni is az ominózus körúton tanult meg, talán befizette egy szexitánc-tanfira az a jóságos mecénás, vagymi... csakis így történhetett, és nem úgy, hogy a nyilvánvalóan fogyaték, bár jó testi felépítésű csajszit megdumálták egy kis könnyű pénzkeresete, ha már a tanukáshoz ennyire nem volt affinitása...

Girhes Joe 2016.11.08. 12:13:04

@Biriksz_Krokiksz!:

Sajnos nem volt benne a képregényben, ahogy a Soma beszólt neki, hogy bizony azon is lenne mit visszanézni... :D

2016.11.08. 12:14:05

@Berber Oroszlán: egyik szemem sir, mert azert nagyon orulnek a bukasanak...

2016.11.08. 12:15:00

@Girhes Joe: de kommentekben olvastam, kepben vagyok, es volt is igaza ;)

ascii 2016.11.08. 12:15:31

@Girhes Joe: Krisztián szimplán azon akadt ki, h a geciputtonya mással bájcseverészik, neki a kinti éltebe sem fér bele, h a csaja vagy mije bármilyen hímneművel kommunikáljon, ránézzen, vagy egyáltalán eszébe jusson akárki...mintha az előző adásban még azt is mondta, de lehet félre hallottam, h nem áll tőle messze, h nőt megüssön

,, 2016.11.08. 12:15:57

@Biriksz_Krokiksz!: nemtom, de vszínű 49-51% lesz:)

alsophila grahami 2016.11.08. 12:15:58

@szörnycsi: nem, vv7-Dórira, a "fotómodellre", vagy ő nem volt döntős? megkeveredtem? akkor bocsi. mert a többi stimmel.

ascii 2016.11.08. 12:16:38

bocs Girhes, ez erre ment @csakolvasok82:

hereverő heverő 2016.11.08. 12:17:16

@alsophila.grahami: Ezekkel a fogakkal OLYAN munka ? Rágondolni is fájdalmas...

kamilla123 2016.11.08. 12:17:20

Bruti, szuper a poszt! :) főleg ez: "Szegény lánynál már megint meglazult egy léc… és az tartotta a többit." meg hogy Tivyt eleve a Taigetoszba szülték bele :-D
A tegnapi adásról ez jutott eszembe:
1. Zsótinak az apja valagát, milyen szemét volt már, amikor a többiek elmesélték neki, h Kriszék fényes nappal bent kufircolnak a hálóban, kifújja a füstöt, és mint valami felsőbbrendű király, megjegyzi, hogy akkor nem érti, miért könyörögnek Kriszék a sufniért, ha így is tudnak dugni.
Szerintem ez olyan szinten lealázó és gonosz mondat volt, hogy ha megspékeljük azzal, hogy Zsolti elvileg Papika nagy barátja, akkor százszor inkább egy ilyen Zsolti essen ki, mint az idegbeteg Tivy.
2. Igen, kár ezért a sok szexért Mici és Krisz között, mert elkezdett repedezni a dicsőségük szobra, főleg ezekkel a féltékenységi jelenetekkel megspékelve. Sajnáltam Micit eleinte emiatt, de ha ő egy "baba" miatt így be tud rágni, akkor azt hiszem, megtalálta zsák a foltját és megvan lassan az új Iza-Krisz páros. Még van egy hónap, hogy eljussanak a köpködésig is.
3. Vivike akciója Tivyvel: szerintem ez egy teljesen tudatos lépés volt a csaj részéről. Látszik rajta, h nem bírja Ginát, mert az a cukimukiságával beelőzi őt a csillámpóni versenyben. Ezért megpróbálja Tivadart és (persze saját magát is) érdekesebbé tenni, hátha ezzel szerelmi vonallal is bent tarthatja Tivyt. Ha kívánhatok egyet VV ügyben, akkor gabalyodjanak össze és utána Tivy őt is alázza, mint Zserit, vagy ki is hívhatja párbajozni :-)

Girhes Joe 2016.11.08. 12:17:32

@Biriksz_Krokiksz!:

Ahogy én is a clintonné bukásának, de aki helyette jönne, az se jobb... :S Tiszta Tivy-Vivi párbaj, az idegbeteg fazon a mérsékelten népszerű szőkeség ellen, aki csak azért van ott, mert nőből van... :D

alsophila grahami 2016.11.08. 12:18:29

@Biriksz_Krokiksz!: hát jó, legyen, ha ennyire ragaszkidsz a pálcika végtagikhoz, meg az üveges szemekhez Kroki

2016.11.08. 12:18:32

@szörnycsi: kene fogadasokat kotni, de jaja eleg valoszinu, h szoros lesz az a parbaj...

,, 2016.11.08. 12:19:16

@alsophila.grahami: ezt írtad: "Dóri is ott volt a döntőben, meg Anikó is"
Dóriban igazad van.

hereverő heverő 2016.11.08. 12:20:00

@kamilla123: Nekem mindegy, de Tivi használjon gumit, különben elszaporodnak és mind itt halunk meg.

alsophila grahami 2016.11.08. 12:20:20

@szörnycsi: nem, debella Anikó, az ndk-s úszónő, abból a szériából, amit a Vitkó Laci nyert meg.

Girhes Joe 2016.11.08. 12:21:06

@hereverő heverő:

Minthogy egy-két bdsm-es utalása is volt már Vivinek, szerintem a fogát pont nem kellett használnia. ;)

2016.11.08. 12:21:07

@Girhes Joe: az a parbaj most mmkk fosimosi barhogy is nezzuk.

,, 2016.11.08. 12:22:20

@alsophila.grahami: és tényleg:) Nagy Ő Anikó, el is felejtettem a létezését:)

kamilla123 2016.11.08. 12:22:33

@hereverő heverő: :-D nem baj, meglesz az új VV pótlék a következő szériákhoz :-)

hereverő heverő 2016.11.08. 12:23:48

@Girhes Joe: Tréfás népi játék a XX. századból: Harapj rá a köszörűre !

alsophila grahami 2016.11.08. 12:23:54

@Biriksz_Krokiksz!: evidens /bár az amcsikból én sok mindent kinézek, a parókás majmot már csak nem akarják elnöküknek.../ xD

ficekence 2016.11.08. 12:24:46

@Cérnahuszár: Egyáltalán nem vagy szemét! Mindig tudtam, hogy egy utolsó ribanc ez a nő, kezdettől fogva utálom. Szerencséje van, hogy Krisztián,( a másik undorító alak) a szárnyai alá vette, mert már rég kint lenne az utcán. Egyébként halál unalmasak és gusztustalanok, csak magukkal törődnek, mindkettő defektes selejt, de az egész műsor szart sem ér.

alsophila grahami 2016.11.08. 12:25:25

@alsophila.grahami: tudom, nem paróka, de tökre olyan hatást kelt és ugyanolyan nevetséges is, stal... nekem az ;)

2016.11.08. 12:26:47

@alsophila.grahami: vv nagy o anikot en akkor kedveltem meg, miutan kiderult h lelkes allatvedo meg menhelyeken tevekenykedik, es en ezt nagyon tudom ertekelni.

ascii 2016.11.08. 12:27:44

@hereverő heverő: hülyék paradicsoma elöbb utóbb bekövetkezik

2016.11.08. 12:27:54

@alsophila.grahami: hatooooo csak meg ne lepodjunk :s

hereverő heverő 2016.11.08. 12:29:11

Valaki említette itt, hogy szereti a gitáros zenéket. Neki ajánlom most a következő linkeket. Ma ilyen húron pendülök.

www.youtube.com/watch?v=guKoNCQFAFk
És két Clutch:
www.youtube.com/watch?v=s4ABpbxIPFI
www.youtube.com/watch?v=QPise0ViIWQ

#VV&ZF

alsophila grahami 2016.11.08. 12:29:25

@hereverő heverő: korlátozottak a látási viszonyok ezeken a helyeken ált., és ital is folyik ott bőven le a garatokon, talán csak egyetlen óvintézkedés lehetett erősen ajánlott Vivink számára: UV fényt kerülje el... xDD

csakolvasok82 2016.11.08. 12:31:28

@ascii: a nőütéses részről lemaradtam, de kinézem belőle sajnos, és nem védeni akarom Kriszt, távol álljon hozzám, de a "Mici-féle bájcsevegés" egy tanárral köldökig kigombolt blúzban lehet valóban szemforgatásra okot adó, akár, talán, de persze lökdösésre akkor sem.

hereverő heverő 2016.11.08. 12:31:55

@Biriksz_Krokiksz!: @alsophila.grahami: Az a baj, hogy sajnos ott tényleg bármi megeshet, és nincsenek szerkik akik beleszóljanak a műsorba. Egy ma reggeli friss felmérés szerint 60-40 körüli arányban fogja Mrs megnyerni, de tudjuk hogy mindenki annak a statisztikának hisz amit maga hamisít, szóval a felmérések is annyit érnek. Én mindenesetre a szőkének drukkolok, és akkor tuti nyerő leszek.

hereverő heverő 2016.11.08. 12:38:15

@csakolvasok82: Szerintem egyáltalán nem ad okot semmire. Krisztián tudta mibe nyúlt bele (szó szerint és képletesen is), Mici sosem volt egy szende szűz. Maximum felhívom a figyelmét arra a tényre, hogy az átlagnál is kurvásabb a kinézete, de mivel kb. bármikor így néz ki, sok alapja nem lenne a feddésnek.

Kinél van most a vándorkupa ? Én most odaültetném Kriszt és Micit a TV elé, és bejátszanám nekik amikor Nyusszi Ati arcán twerkel egy átlátszó bugyiban.

alsophila grahami 2016.11.08. 12:39:06

@kamilla123: ekg csajszi ;) csak az utolsó pontot vitatnám annyiban, hogy szerintem pusztán némi kameraidőt akart bebiztosítani magának a csillámfaszláma; tudja ő, hogy Tyvi nem piszkálná a bentmaradásért sem, me azért ha másra talán nem is, de erre biztosan garancia a jutúbsztárkodás, hogy nőt nem kell vadásszon magának az ember (még ha olyan majom is, mint Tivy).

ascii 2016.11.08. 12:39:44

Amúgy a Tivadar echte előember, vagy inkább gorilla, az állatkertben meg a természeti filmekben lehet látni, amikor az emberszabású egy fikagalacsint morzsolgat és közben a szemével ki/be fokuszál rajta, és szájával csücsörít, vhogy az orrához nyomva ajkait, mindezt kiválasztás alatt, de persze bármelyik háttérjelenetben és nagytotálban is megfigyelhető.
vhol a riss-würm-interglaciálisban élhetett az ő fajtája, és biztos egy húron pendült volna a neanderiekkel, talán ők dekodolták volna a kommunikációs jelzéseit és értlemetlen fel-alá járkálós cselekménysorozatát. safariba evvel a még élő példánnyal! wwf plz!

2016.11.08. 12:40:12

@hereverő heverő: siman hajszinre szavazni nem er, minimum arnyalatra kell! ;)

etikette 2016.11.08. 12:41:09

@kamilla123: én is pontosan ezt gondolom. Zsolti takarodjon kifelé. Beképzelt, öntelt ripacs. Sok meleg ismerősöm van, de hála az égnek egyik sem ilyen szemét aljas csicska.

alsophila grahami 2016.11.08. 12:44:23

@szörnycsi: hihi, win-win akkor, me én meg a Nagy Ő-sködését - annyira felejthető volt és idegen tőle az a szerep (bár, nagynak nagy;), mint pálcika Anikónak a műsorvezetősködés :))

Girhes Joe 2016.11.08. 12:45:43

@hereverő heverő:

A rejtőzködés lesz a döntő szerintem, mint nálunk 2002-ben. Trumpot annyira gyűlöli a média és a celebvilág majdnem egésze, hogy tuti vannak, akik úgy érzik, ezt nem szabad felvállalni, így inkább kussban maradnak, aztán szép csendesen szavaznak a kedvencükre. 2002-ben nálunk minden felmérés szerint bőven a Fidesz vezetett, de miután a szocik elhitették, hogy félni kell a balos szimpátia kinyilvánításától, úgy 10%-nyi rejtőzködő szavazó simán megfordította az állást. Persze az USA az némileg nagyobb és bonyolultabb eset, de ezen fog eldőlni a győzelem, hogy hol hányan rejtőzködnek (plussz még pár százaléknyi Trumpra szavazni nem hajlandó republikánusnak, meg netán néhány Trumpra átszavazó Sanders-szimpatizánsnak lehet esetleg szerepe).

Hogy ne legyek teljesen off, a Tivy 10-90-es buktáját se vegyük azért biztosra. Egyrészt ugye nem biztos még az ellenfél, de ami ennél többet számít, hogy szerintem Tivy szavazói között igen sok rejtőzködő lehet, a fentebb részletezett módon.

alsophila grahami 2016.11.08. 12:47:09

@Biriksz_Krokiksz!: hát öööö, én is ettől félek, van egy olyan fura, rossz érzésem ezzel kapcsi.... (érintett vagyok btw némiképp, anyum ott él;)

2016.11.08. 12:48:35

@Girhes Joe: ezert is irom mindket bekezdesedre, h mennyire izgulok.

ga_zsi 2016.11.08. 12:49:49

@szörnycsi: vv2-ben volt nagyŐAnikó második. majdnem megnyerte.

horee6 2016.11.08. 12:50:47

Erőt, Egészséget!

Hébe-hóba nézem ezt az állatkísérletet, de hogyvoltban folyamatosan read-only vagyok, szóval hallottam Primitivi (nem tudom, ki írta, de védesse le) ámokfutásairól, de most láttam először. Nem semmi a fazon. tipikusan az a középsős, aki a kiscsoportosokat terrorizálja a homokozóban, de a nagycsoportosoktól fosik. Be kell vallanom, földim ez a paraszt. Ez az őstulok. Ha véletlenül összefutok vele (nem sok esély van rá, sajnos) tuti bebaszom a Galla-patakba annyira irritáló ez a majom.

Krisztiánék kefélését kurva könnyen kezelném. Fognék egy adag popcornt, leülnék az ágyuk mellé, és instruálnám őket, mint Kovi: Micike, hosszabban nézzél bele a kamerába amikor polírozod a bohócot, Krisztián az elején lassabban tolt be a brét, jó, most Mici legyen felül, a végén mehet análba... meg ilyenek. Iszonyat bunkó dolog lenne, de talán észrevennék magukat, hogy nem egy pornófilm forgatáson vannak. Primitív ösztönlények. Pfejjj!!!

alsophila grahami 2016.11.08. 12:51:55

@Biriksz_Krokiksz!: pfff, én sajna ettől se tudtam megszeretni, bár nem is rühellem, nincs vele bajom, csak olyan lufi (?) az egész nő, súlytalan (súlytalan, teccikérteni!;), csapódik mindenfelé, zérus teljesítménnyel furakszik folyton képernyőe, ez zavar asszem...

etikette 2016.11.08. 12:52:39

Izgulok, hogy min veszik össze Zsolti és Vivi, az előzetesben nagy balhénak tűnt... :S hm

2016.11.08. 12:53:01

@horee6: :)))))))))) de genyaaaaa - viszont mukodhet ;)

alsophila grahami 2016.11.08. 12:53:51

@Biriksz_Krokiksz!: tesóság van akkor tesóóóó, csapolj bele! :)

2016.11.08. 12:55:28

@alsophila.grahami: van igazad, de ha azt vesszuk, h rajta kivul hany ilyen van, nekem meg mindig elviselhetobb igy ezzel az allatmentesevel, mint a tobbi, akik valoban nullak.

,, 2016.11.08. 12:58:36

@alsophila.grahami: én nagyon szurkoltam Anikónak (pálcika), hogy ügyes legyen, de valami nem stimmel. Azt hiszem, nincs meg hozzá a megfelelő szókincse, beszédkészsége. Előbbit már nem igazán lehet fejleszteni (illetve lehet, olvasson el rengeteg könyvet, GEGV). Utóbbival kapcsolatban, nem tudom, emlékszik-e vki, de Lilu anno a Z+ időszakban hasonlóan szar műsorvezető volt, amikor vmi hülye slágerlistát vezetett és rövid úton el is távolították, mert rühellték a nézők (ezért hangzott el az ominózius szopjatok le mondat) viszont helyette megkapta a Mizujst ahol arról beszélt, amiről akart, és ott kezdett el fejlődni. Szal kábé ezen múlott h nem tűnt el ismeretlenül a süllyesztőben.
Amit nem értek, h abból a generációból ott van még Ada, neki miért nem adnak melót?:O Ő kb. Lilu/Ördög Nóri kaliber profizmusban pedig, és csinos is

alsophila grahami 2016.11.08. 13:00:10

@hereverő heverő: azé vannak ott is szerkik, akik mozgatják a szálakat a háttérben, kb pont mint itt, mifélénk is (tod hogy megy ez, pénzt hatalmat, paripát csak pénzzel lehet..;) szőkére fogadni meg nem nagy vaszizdasz, lássuk be, sokat nem kockáztatsz ;PP

Cérnahuszár 2016.11.08. 13:02:59

@horee6: mind a két ötletedet megvettem :))
de akkor már legyen az öreg tó, mert az mélyebb mint a galla patak

2016.11.08. 13:03:43

@szörnycsi: telleg, ada! de rola meg mintha azt olvastam volna futolag, h bepasizott, aki kiment kozben kulfoldre, es vszinuleg o is megy majd utana. pedig o pl jo valasztas let volna....

kamilla123 2016.11.08. 13:04:29

@alsophila.grahami: hát igen, lehet. Amúgy amikor a tegnapi öfiben megint lejátszották a kiválasztást, azt hittem, h elhányom magam. Ahogy Zsolti és Vivi minden egyes kiválasztási alkalommal cukiskodnak, hogy peace and love és ők mindenkit TÉNYLEG annyira szeretnek. Egyszer-kétszer még okés, de hogy minden alkalommal ez a műsor, a többi szerencsétlen meg benyalja. Legjobb, amikor Zsolti anno Zserit küldte ki, és még őt kellett vigasztalni utána. Most meg ez a "töltsük fel Tivyt energiával" duma. :-) Gina jól fogalmazott, mindenki taktikázik, csak előadják a szeri van-t. Nekem az a fura, hogy ez a korábbi VV-kben még nem jött be. Akárki akármit kamuzott a táblánál, mégiscsak konfliktus lett belőle, ha valakit rád pakolta a jelet. Zsolti meg Vivi meg minden alkalommal megússza a bájmosolyú jelrakást. Én ezt nem értem..

2016.11.08. 13:06:18

@Biriksz_Krokiksz!: @csakolvasok82:
megoldottam a siló, tanker, konténer kérdést !
nem kell tárolgatni különféle tartályokban a cuccost !
a megoldás a Big Wind (tűzoltó jármű, lánctalpas alváz, 2 db sugárhajtómű... égő olajkutak és kitöréses tüzek oltására használják, gyak. elfújják vele a lángot)
nekünk is ezt kell tenni..., beleokádni a hajtómű gáz sugarába, ami a Vijja felé van irányítva... így a saját mocskuk száll vissza a saját fejükre...

én kérek elnézést...

,, 2016.11.08. 13:07:32

@Biriksz_Krokiksz!: azt hiszem te írtad egyszer h milyen furi h nincs utánpótlás, van ez a harmincas generáció és ennyi. Bár a másik csatin most felfedezték a Star Academyben Lacikát, de őt is csak azért mert Majka-klón:)

2016.11.08. 13:08:52

@hereverő heverő: már el is kezdték felszopni a nagyra becsült Málnás elmehiányost...

2016.11.08. 13:09:44

@mentolos lecsó: tegnap ismeteltek az hbo-
n az ebredo erot, en meg ottragadtam elotte, es felrohogtem, mikor gonosz unokad a sipkadhoz fohaszkodott.
XDXDXDXD

2016.11.08. 13:11:49

@szörnycsi: tobbszor szova tettem mar, igen. meg castingolni is akartunk asszem topmodell puncyllaval ;)

2016.11.08. 13:13:36

@etikette: +1
az egyik legjobb barátom is meleg, de mégsem tolja az arcunkba !
inkább mi ugratjuk őt állandóan hetero viccekkel, de veszi a lapot és velünk mulat !
a heterók miért nem indítanak mozgalmakat, hogy ivarszervek szerint mint a pin@t/f@szt szeretjük ?!?

ismét én kérek elnézést...

horee6 2016.11.08. 13:13:53

@Cérnahuszár: Öreg-tó az Tata. Tatabányán maximum a Síkvölgyi-tavakba lehetne belehajítani, azok tuti mélyebbek. De igazából mindegy.

2016.11.08. 13:14:38

@Biriksz_Krokiksz!: az egy szerencsétlen balf@sz... a hideg kiráz tőle.... a család szégyene...

2016.11.08. 13:17:32

@szörnycsi: lacika kesobb meg kinoheti magat, ratalalhat a sajat hangjara, a problema az, h csajokbol van inkabb hiany :s

2016.11.08. 13:19:06

@mentolos lecsó: hat pedig jo eros, meg olyan szexin csufi ;)

2016.11.08. 13:19:14

Bencusra egyébként rálőtt vmi elvakult Málna rajongó sörétes puskával ???
a sztájjjlisztoknak is kijárna már egy kiadós verés, főleg Anikó-Makákót illetően...

ascii 2016.11.08. 13:20:37

@szörnycsi: jajjcsak ördögnórit ne, szívlapáttal csapnám agyon... vele kapcsolatban mindig beugrik a dugnám blog örökbecsü elemzése :)

2016.11.08. 13:21:10

@Biriksz_Krokiksz!: háááát... én férfi szemmel nézem, és a régi vicc szerint:
"Olyan randa mint a zsinagógában az Útálatos kép..."

kamilla123 2016.11.08. 13:22:12

@etikette: @mentolos lecsó: igen, egyetértek. Zsolti azért is ment be, hogy a melegek népszerűségét növelje. Hát eddig nem nagyon jön össze a dolog. Zsolti sztem azt a meleg ideált hozza, ahogy a 80-as években elképzelték őket, pl a Szomszédokban

,, 2016.11.08. 13:22:39

@mentolos lecsó: én rájöttem h a "sztájliszt" a legfeleslegesebb és legkárosabb élőlény a földön, komolyan

2016.11.08. 13:24:40

@kamilla123: en birom a zsolit, de nekem alap bejonnek a genyak.

Cérnahuszár 2016.11.08. 13:24:53

@kamilla123: Ginának volt egy-két jó gondolata tivyről, jó helyen kapizsgál, csak pontosítania kellene

- nincs szerizés hanem taktika, és ne beszéljünk már lyukat a másik hasába, kihúzza alóluk a lovat, ez nyerő lehet, összezavarhatja a bentieket
- nem hódol be tivynek, nem asszisztál az énmekkora sztár vagyok játékba, tivy meg nem bír szembesülni azzal hogy gagyi, azért mondogatja rá hogy hazudós meg nem olyan cuki ahogy mutatja,
- miért is kell Tivyt jobb kedvre deríteni? Miért is akarják vicceskedő tivyt, azt akarják hogy ő nyerje meg a játékot?
- Nem érzi jól magát? Nem lehetséges hogy most a valódi tivyt látják és az állítólagos vicceskedő tivy csak egy lufi?
Van pár dolog amibe bele lehet kötni, remélem előszedi ezeket

viszont el kell ismerni, tivy nagyon szuggesztív, ahogy eladja magát odabent, ilyenkor meg kell nézni valamelyik videóját és kitisztul a fej :)

2016.11.08. 13:26:12

@szörnycsi: baszki en meg jo sztajlisztot egy musorban sem lattam!!!!! huuu de kurvanagy ekgn vagyunk!

Cérnahuszár 2016.11.08. 13:26:44

@horee6: az jobb lenne tényleg, elfelejtettem hogy az öreg tavat már leengedték :)

etikette 2016.11.08. 13:27:04

jajj tök jó volt most a BV. néztétek? vicces volt, kár hogy ezeket az összefoglalóban nem mutatják...Dávid kivételesen aranyos volt :) ja és Aurélió beszólása: én nagyon szeretek takarítani ha nem műsort vezetnék valószínűleg takarítanék "Svájcban" ;);) :D

kamilla123 2016.11.08. 13:28:16

@Biriksz_Krokiksz!: néha jogosak a szurkálódásai, amikor pl a nulla intellektusú lakóknak szól be vmi találót. De amikor tudatosan gonoszkodik, utána meg bazsalyog a szeretetről, az nem jön be

2016.11.08. 13:29:12

@szörnycsi: háááá nem, de most komolyan... ?!?
beugrok egy gumicsizmába, rövidnadrágban, kinyitott sliccel, logó f@sszal, egy neon színű pólóban, strucctollas kalapban.... ééééés ez akkor már trendi ?!?!

ascii 2016.11.08. 13:30:00

@mentolos lecsó:
"a heterók miért nem indítanak mozgalmakat, hogy ivarszervek szerint mint a pin@t/f@szt szeretjük ?!?"

szerinted miért, mit válaszolna vajon a meleg barátod?
a homokfutókat leginkább olyanok a társadalomban, mint a barátod, aki nem fennen hírdeti másságát, viszont, amikor szerelmes, akkor éppúgy ő is kiszeretné mutatni a világ felé, kézenfogva andalogni stb, nem titkolni, mert az utcán meglincselik, kiközösítik, diszkriminálják, pont ahogy az történt az afroamerikaikkal, vagy a szüfrazsett...
én elfogadom a melegeket, nem szexuális hovatartozásból ítélem és osztályozom az embereket, de abban azért igazat adok, h zsolti legtöbbször túltolja, erre nem érett még meg a társadalom, h "szeretemafaszt" egy férfi szájából hallják, pedig a széria elején örültem zsoltinak, h egy kicsit a melegeken uralkodó sztereotípiákat lerombolta volna legalábbis egy bizonyos mértékben, egy a sok kis előrelépés ügyében

kamilla123 2016.11.08. 13:32:46

@Cérnahuszár: igen, Gina jól nyomja egyelőre. Amúgy nem tűnik érdekes karakternek, de ezekben a vitákban, bekérdezésekben nagyon tetszett, h beleállt a dolgokba. Bátor kis csaj, remélem, h nem kap akkorát így a párbaj előtt, h összeomoljon. Tegnap már szó szerint rángatózott a szája. És ha most még Mici is betámadja a féltékenységgel, lehet,h az már sok lesz neki.
Amgy ha lesz Gina Tivy párbaj, tuti, h Bencust küldik majd be, mert sztem Anikó és Gina nem mer majd egyedül maradni a színpadon az ostorlábbal, nehogy lerúgja őket.

,, 2016.11.08. 13:34:47

@Cérnahuszár: tivin az elejétől fogva látszik h kurvára nem akart ő soha jelentkezni a vv-be, szerintem nem is nagyon látta az előző szériákat, 100%-ig biztos vagyok benne, h ő azért van most ott, mert a retektől tettek neki egy visszautasíthatatlan ajánlatot h emelje a műsor fényét...

mobilos perpetuum 2016.11.08. 13:35:39

Az előző blog alatti vitához a riport-szoba kérdéshez, mert azt már senki nem olvassa.
A VV6 idején jópár videómat töröltetette az RTL - persze szerzői jogokra hivatkozva, de ilyen alapon csak azok maradhatnának, amiket ők raktak fel - vagyis jutubon semmi.
Nagy titok szerintem sincs, de azért igyekeznek, hogy a kis titkok se derüljenek ki.

Hódi Hajni, aki régen a hogyvolt-csapat tagja volt, valamelyik legutóbbi széria idején nyílt levelet írt a VV szerkesztőknek, sajnos a neten már nem találom. Olyanokat írt benne, hogy mindenki tudja, hogy van forgatókönyv, csak nem beszél róla. Nyilván nem betanult szövegekről van szó, mert ezek többsége öt mondatot nem tudna megtanulni. De kis terelgetés azért biztos van, pl tuti, hogy feladatként kapták "Lóri bűnét" kitárgyalni (Evelines-sufnis történet.)

2016.11.08. 13:37:46

@kamilla123: amikor onceluan genyaszemet csak mert direkt, akkor nekem se barim, de amikor poenosan es talaloan megcsipked, olyankor birom ;)

2016.11.08. 13:40:08

@szörnycsi: am' lehet h pont emiatt IS hangsulyozza folyton onnon sztarsagat.
(de akkor is remes egy fazon)

2016.11.08. 13:41:30

@mentolos lecsó: dekurvanyagy!!!!! (hogy beleferjen a te sipkad is)
XD

2016.11.08. 13:42:00

@ascii: lehet kicsit félreértettél, mert sarkosan fogalmaztam...
a meleg barátomékkal is voltunk úgy társaságban, hogy vele volt a párja is, és mindenki úgy viselkedett velük hogy ez teljesen természetes... szeretik egymást ? legyen !
Olyan társaságba járunk ahol az ész az úr, és nyitottak, megértőek vagyunk mindenkivel...

Egyébként valóban a túltolt dolgokkal van a bajom !!!

amennyire ismerem a meleg világot, Zsóóóóti inkább a transzszexuális vonalat tolja bele a fejünkbe de olyan hivalkodóan mint "Priscilla a sivatag királynője" c. film pl...
Jah, és még vmi ! A meleg barátaim sem bírják Zsóóótit, nekik is túl sok.

mobilos perpetuum 2016.11.08. 13:44:13

@Cérnahuszár: vipzone.reblog.hu/hat-megis-igaz-dobbenetes-titkot-arult-el-vv-davidrol-a-kiesett/
Annak a blognak a szerzője, valowriter mindenkiről tud aljas dolgokat terjeszteni.
Komolyan venni nem érdemes, amit Miciről ír, látod Dávidotokat se kíméli.

2016.11.08. 13:46:48

@mobilos perpetuum: vv simon is szok idejarni, es titkokat megosztani.

,, 2016.11.08. 13:47:18

@Biriksz_Krokiksz!: hátt, ő fogja a legnagyobbat bukni lelkileg az összes közül, merthogy szembesülni fog ennek ellenkezőjével, az tuti. Neki az egész élete erre az idióta málnázásra van felfűzve (a többiek meg nulláról jutnak nullára, ez nem nagy törés) Nem sajnálom persze emiatt, ez szükségszerű valahogy.

Cérnahuszár 2016.11.08. 13:49:19

@mobilos perpetuum: nekem hiába írod hogy dávidotok, mellélősz vele :)
mindegyik hulladék alak sztem, egyiknek se adnám a nyereményt, ez van.

SzemFülEs 2016.11.08. 13:50:34

@horee6: szívemből szóltál :) amúgy szerintetek van annyi retardált málna, akik visszaküldenék Tivit a párbajról a villába? (őszintén remélem, hogy tényleg csak egy hétig kell még néznünk az orcának nem nevezhető ábrázatát). :)

Cérnahuszár 2016.11.08. 13:52:24

@mobilos perpetuum: ja és látom te sem értetted miért írtam, miért linkeltem
azért mert mici visszatért a pocsolyába megint, ugyanott tart ahogy bejött, farokkal a kezében

ascii 2016.11.08. 13:53:10

@mentolos lecsó: akkor egyet beszélünk! :)

SzemFülEs 2016.11.08. 13:53:11

@Cérnahuszár: Én csak egyet mondok: Aurelio - neki odaadtad volna? Józan ésszel nyilván nem. És láss csodát.....

2016.11.08. 13:53:49

@szörnycsi: ...meg a vallalhatatlan viselkedesre. pedig lehetett volna neki alkalma kamatoztatni a yt ismertseget, ha lett volna esze, de az ahogy a csajokkal v nala gyengebbekkel banik, az nagy buko lesz neki, es tanulhatna is belole, de nyilvan nem fog.

ascii 2016.11.08. 13:56:50

@Cérnahuszár: @kamilla123: arról nem lehet szó, h gina azért mégis tájékozottabban ment be a villába, mint ahogy előadta magát, és legalábbis tisztában van vele, h érdemes beleállni a tivybe, mert sokan rühellik idekinn... semmi más dolga sincs, mint adni a szegény kislány szerepet.

tivy egész biztos direkt castingos, nem is akarják vele megnyeretni, kellett egy extra szélsőséges ember a nézettségért, ő lett az, mondták, h kb a feléjéig birja ki, majd aztán szépen egy párbajon kicsordogál

ani58 2016.11.08. 13:58:00

@kamilla123: Zsoltit imádom, és igaza van, ha Krisztiánék leszarják ki látja őket dugás közben, akkor felesleges a sufni. Az meg, hogy Tivy inkább, hát fura egy ízlésed van az biztos. Egy földrészre nem valók. Tivadar egy autista, fogyatékos idegbeteg ember. Úgy ismételget, mint az esőemberben Dustin Hoffmann. Mici meg Vivi exkort kurva lehetett valahol, másra nem igen jók.

ascii 2016.11.08. 14:00:28

@mobilos perpetuum: persze hogy van, számodra ez miért nem kézenfekvő, gondoljunk csak a soma féle csoportos inzultálásra, de az asztalhoz való leülés is feladat és kitárgyalni a dolgokat.

a minap igazság órája volt, régebben igazság hinta vagy mi a tököm, az is instrukció, meg az is amikor beterelik őket a hálóba, mert épp diszletet építenek, meg még mellé kismillió más amiért levelet kapnak, vagy beszólnak nekik a hangosba, pl a mikroportért, azt pl óránként vkire rá kell szólni etc... nem értem ebben mi a nem egyértelmű?!

nemcsak úgy van, h beterelik a nyájat és mindenki random cselekedhet, hanem egy sztori szálán irányítják a dolgokat

2016.11.08. 14:03:53

@kamilla123: +1 !
Gina karakán csajszi. Látok benne annyi lelki erőt hogy megbirkózzon az esetleges kihívással.
Mici megmozdulása szerintem „szerki” utasítás volt. Vhogy a testbeszéde elárulta, ahogy ment végig a pontokon fejben… Most ezt kell mondani, most ezt, megvan…

2016.11.08. 14:04:40

@ascii: tessssóóóság egy életen át ! :D

alsophila grahami 2016.11.08. 14:04:41

@ascii: igazad van, de itt nem társadalmi érettség vagy éretlenségről van szó, mert az, hogy - idézlek - "szeretem a faszt" éppúgy nem hangzik jól egy heteto szájából, mint egy buziéból, és nem azért mert álszent, szemforgatók vagyunk, hanem mert ezt így a világba kiabálni simán ordenáré, ízléstelen, közönséges; és ez tényleg nem társadalmi érettség kérdése, hanem jóízlésé.
példám is van, Evelinke személyében: amikor - heteróként - minden köntörfalazást nélkülözve hozta az ország tudtára, hogy "szereti a f.szt", meg a "forró g.cit", miegyebeket, szinte egy emberként hördültek fel a nézők ilyen mértékű ordenáréság hallatán, de a legszebb, hogy még ő maga is, amikor szembesítették vele...

szal, mindent összevetve, nem a szexuális orientáció kinyilvánításával szemben intoleráns az emberek nagy többsége (persze vannak kivételek nem vitatom), hanem a kinyilvánítás mikéntjével, amiben sajnos Zsoltinál is vannak gondok, mert igen, túltolja erősen - vsz egy ripacs, és ez az, amit én nem bírok benne, a terjengős ripacskodását.

2016.11.08. 14:05:18

@ascii: az a gond h eleg kocos az a szal, es sokszor el is vesztik a fonalat ;)

SzemFülEs 2016.11.08. 14:07:07

@mentolos lecsó: én sem bírom Zsótit, és meleg vagyok. És nem sok, Rengeteg.

2016.11.08. 14:13:25

@SzemFülEs: en nem melegkent mindent elnezek egy melegnek, van neki eleg baja a tarsadalom befogadokepessegevel, idonkent sajat kozegevel is, en aztan tuti nem fogom basztatni azert, h pont egy nyavalyas valosagsoban miert viselkedik tuskebokikent.

2016.11.08. 14:13:27

@alsophila.grahami: ezzel is egyet tudok érteni !
mert aztán ki nem "malackodik" a párjával ?!?! (álszent népség!) :D
DE ez a négy fal közötti, a kettőnk bensőséges titkának kellene hogy legyen !
Jómagam sem hallgatnám szívesen, amikor a haver elmeséli, hogy hogyan verte rá a párja arcára, hajára, seggére.... stb...

alsophila grahami 2016.11.08. 14:14:14

@mobilos perpetuum: ja, hát azt tudjuk, hogy ezeket a tetemre hívás-féléket feladatba kapják, senki nem gondolta, h maguktól ülnek a nagy asztal köré huzakodni egymással, amikor alapvetően mindenki tisztában van azzal, hogy a konfliktusok tudatos kerülésével jól el lehet lavirozni odabent egészen messzire, csak hogy abból nem lesz műsor akkor...
régen amúgy emlékszem, hogy az ilyen löeveleket fel is olvasták, h "üljetek le, beszéljétek meg, mindenki mondja ki és indokolja, hogy mit nem bír a másikban..." és hasonlók... mostanában ezeket már nem vágják be, csak a vitákat, ingrült szóváltásokat, de azért nem nagy kunszt kutalálni, hogy feladat volt megint az össznépi összeülés az asztalnál, vagy a kanapén.

ascii 2016.11.08. 14:14:58

@alsophila.grahami: igaz, én csak zsolti túltolását akartam szimboizálni, evidens, h az evettke ordenárésága is kiveri a biztosítékot. zsoltinak meg kellett volna maradni a szerethető státuszban, és a melegséget nyiltan vállalni, de azt lehet kulturált keretek közt is...bár persze lehet szegény benn a prosztósághoz igazodik.

alsophila grahami 2016.11.08. 14:16:21

@mentolos lecsó: ekg tesóóóó! :) ennyi a lényeg.

ascii 2016.11.08. 14:17:09

@mentolos lecsó: négy fal közt van a zsóti!!!! :D

alsophila grahami 2016.11.08. 14:17:45

@ascii: de, lehet, sőt, valószínü.

2016.11.08. 14:18:07

@ascii: :))))))))))) ott a pont!

Cérnahuszár 2016.11.08. 14:19:11

@SzemFülEs: nem, neki sem adtam volna
a véleményem semmin nem változtat :) az élet még megy tovább tőle

2016.11.08. 14:20:05

@ascii: @Biriksz_Krokiksz!: ...meg evy is. megha uvegbol is vannak a falak.

2016.11.08. 14:21:10

@SzemFülEs: köszönöm a megerősítést ! ugye hogy sok ?

2016.11.08. 14:24:08

kene ilyen 'soksag' nelkuli so. es majd mutizzatok a nezettseget.

Cérnahuszár 2016.11.08. 14:29:26

@alsophila.grahami: hát ja, ez a gond zsótival hogy ripacs.
még a szózatot sem tudta normálisan elénekelni, kellett bele a hajlítgatás meg rezegtetés...
kevésnek érzi magát, ezért tolja egyre jobban túl, mert azt hiszi nem veszik észre

Nbl 2016.11.08. 14:30:46

Sötétsítek már fel lécci, h ez a papi honnan jött? Felénk úgy tarják, bácsizni is csak azt illik, akinek már nem áll fel, el nem tudom képzelni, miért szereti valaki huszonévesen (mégha negyvennek is néz ki), hogy a többiek papinak szólítsák.

csakolvasok82 2016.11.08. 14:32:18

@Cérnahuszár: ekg, de az meg extra gáz volt, hogy Dávid nem ismerte, még mikor Zsolti elkezdte énekelni sem csapott a homlokára, hogy "tényleg, de ostoba vagyok!"

2016.11.08. 14:35:43

@Biriksz_Krokiksz!: én még nagyjából VV szűz vagyok. Ez az első szériám amit nézek (részletekben...)
A Hogyvoltot viszont nagyon régóta olvasom (szórakoztat), és úgy vélem a korábbi olvasmányaimból hogy az előző szériák azért vmivel több "értéket" hordoztak...
Persze ott is voltak megosztó figurák, szellemi mocsár, stb... Viszont ott is megvolt a nézettség...
Idén sz@r volt a casting ?

alsophila grahami 2016.11.08. 14:35:54

@mentolos lecsó: pontosan. persze, van azért ami beléfér, nyilvánosan is, egy kis pajzánkodás pl., de Zsolti nem érzi a határokat - ami az ő dolga lenne, és nem is érdekelne, ha nem jönne folyton ezzel az elbacott küldetéstudatos szövegéléssel folyton, hogy ő küldetéssel jött be, meg a kisebbségek felkarolója és pártolója, mert ez akkora büdös nagy kamu...
de ha már: állt ő egyszer is arra az oldalra a párbajok során, ahol kisebbségben voltak a támogatók? SOHA. ennyit róla. hitelelen kamuember.

SzemFülEs 2016.11.08. 14:37:08

@Biriksz_Krokiksz!: nem is kell basztatni, neki nem kell álszent módon azt hangoztatnia, hogy nézzetek el nekem mindent, mert meleg vagyok. Pedig nem is ez a legnagyobb baj vele.
www.youtube.com/watch?v=6EsLdzEaK3o

alsophila grahami 2016.11.08. 14:38:36

@ascii: akkor egyetértünk, lényegében ezt írtam én is. :)

hereverő heverő 2016.11.08. 14:40:06

@mentolos lecsó: Az attól függ, hol húzzuk meg a határt. Tivi és Evike príma casting figurák, állandóan képernyőn vannak és generálják az indulatokat ami növeli a nézettséget a Maúnika show közönsége körében. Egy másik réteg pedig Papi és Micici kettyegéseire vár, nekik Mici a telitalálat, illetve Vivi aki gátlások nélkül meztelenkedik. Nem véletlenül válogatnak be pornósokat már sokadik széria óta - de már az elsőben is beküldték Maya Goldot mert szegény Majkának hiányzott a punciszag.

2016.11.08. 14:41:57

@SzemFülEs: nem o hangoztatja, _en_ nezek el neki (majdnem) mindent, de ahogy irtam, az oncelu genyozast meg neki sem.

2016.11.08. 14:45:31

@SzemFülEs: viszont hadd ne magyarazzam el szorol szora, h amit ezzel kapcsiban irtam, annak mi a jelentese, asszem eleg vilagosan megfogalmaztam, es amugy sem mualkotas-elemzes oran vagyunk ;)

kamilla123 2016.11.08. 14:46:37

@ascii: hm igen, ez ki is ment a fejemből, h Gina már képben lehet

2016.11.08. 14:48:20

@mentolos lecsó: mindegyikben volt szeksz, alparisag, sot egymas szo szerinti lekopese is, ez a szeria sem jobb, sem rosszabb a korabbiakhoz kepest.

ascii 2016.11.08. 14:57:54

@Nbl: hát látod, babának sem lehet szólítani, mert akkor fejbebasznak az 500asokkal :D

2016.11.08. 14:58:13

@SzemFülEs: es termeszetesen no offense. te nem kedveled, en igen, nem kell egymast gyozkodnunk ;)

alsophila grahami 2016.11.08. 14:59:06

@SzemFülEs: calaki betette már ezt itt, és akkor.is.leírtam, hogy kamu ez is. több okból is, de ami a legfontosabb talán, hogy 14 éves kiskorú nem jogképes így beleegyező nyilatkozatot sem tehet, ami a szereplés elengedhetetlen feltétele; itt ugye az anya tudta nélkül, apa számára is meglepetés volt a szereplése - már a sztori szerint. ami eleve nonszensz. ha ideiglenes gondozásba, vagy gyámság alá helyezték, van kirendelt felelős gyámja, aki ha egy ilyen személyiségfejlődére kártékony szereplést engedélyezett volna a gondjaira bízott kiskorúnak, abban a pillanatban felelőssége vonható lett volna kiskorú veszélyeztetése vétségében, tehát tutira nem tette.

egy szerepet játszott el a gyerek, a szülők beleegyezése mellett, gondolom, a szokásos díjazásért, ami ugyancsak helyteleníthető a szülő/gondozó részéről, de mint tudjuk, sok hülye fekelőtlen, tudatlan szülő van, és ha mindtől elvennék a gyerekét, aki így vagy úgy veszélyezteti a személyiségfejlődését.... tele lennének a családotthonok, gondozóházak.
szumma, kamu ez a Mónikás szereplés, mondom ezt úgy, hogy ismerem az egyik statszervezőt, aki gyűjtötte anno az emberkéket oda - is -, és ma is gyűjti - ide is -, szal ha akartok az átjáróba taposolótömeget erősíteni... csak szóljatok ;)

2016.11.08. 15:01:44

@alsophila.grahami: nemarrrr csak az atjaroba???? min az elso-masodik sorba!
XD

ördi ke 2016.11.08. 15:03:23

@Biriksz_Krokiksz!: vv5 ben kik kekxeltek?Nem tudom màr nevét Béci húga+Jerzy?ott kikapcsoltàk éjszakàra a kameràt.Meg elvitték szàllodàba,rüheltem mikor vagy 2hétig ők voltak ófibe+évike.Mit művelnének ők 2en primtivivel ebben a szériàban.

2016.11.08. 15:07:32

@ördi ke: meg pl ancsa es szandika. es pl ani elegge belepistult oliverbe, akinek szinten volt csaja, majd becibe is, akinek megint csak.

hereverő heverő 2016.11.08. 15:07:55

@alsophila.grahami: És ott be lehet kiabálni a lemmingeknek ? Juj menjűűűűűűnk anyúúúú !!
- Micikém, még mindig várlak, ugye velem is ilyen jó volt az ágyban ?
- Zsolti te szemét, teherbe ejtettél !
- Ati bazmeg, mindenki fosik a vendéglőben, ki ne gyere !
- Dávid, a Peni epekedik érted !
- .... (ezt Vivinek kiabáljuk, úgysem értené)

alsophila grahami 2016.11.08. 15:08:43

@alsophila.grahami: gondolom, azt meg nem kell leírnom, hogy miként készültek ezek a műsorok, ma már mindenki tudja vsz, amúgy pedig rendezvényszervezőként rengeteg embert ismertem, ismerek, aki szerepelt ezekben a délutáni limonádékban, még a legendás fogatlan-korszak előtt, amikor még hétköznapi szereplőket hívtak be egy-egy adásnaphoz. ennyi. komolyan ne vegye senki a kicsi Zsoltika szomorú kálváriáját, mert lehet, hogy volt neki (eléggé valószínű), de hogy nem ez, ami a műsorban volt látható, azt biztosra veheti mindenki.

2016.11.08. 15:09:07

@ördi ke: bauko megenne tyvyt ozsonnara :))))))))
(nem nevettem, esku)

ani58 2016.11.08. 15:10:52

@Cérnahuszár: Előadó művészettel foglalkozik, azért ilyen. Benne maradt a szerepben. Valószínű saját magát is szórakoztatja, hogy kibírja a agyhalottak között.

2016.11.08. 15:12:55

@ani58: ;) siman kinezem belole.

ördi ke 2016.11.08. 15:16:57

@Biriksz_Krokiksz!: ténelg mis fos9&szandika habàr ök csak matattak egymàssal.Olivér kijövetele olyan volt mint primtivi é,nem birom szerelmem,csalàd stb duma.,De efektiv dugàst nem làttunk,Alekosz valamiért leszàlt Szandikàról,ugyrémlik pedig bugyit is ledobta mint Evetke,kb olyan volt mint Lóri kihàtràlt csak pofàzott.

alsophila grahami 2016.11.08. 15:19:06

@Biriksz_Krokiksz!: jaa, oda is, persze, ha erre van igény, de télleg adná itt az arcát bárki ehhez a jól bevilágított stúdióban? nemáááá, szivatsz! xDDD

hereverő heverő 2016.11.08. 15:20:12

@ördi ke: Ne hülyéskedj, Alekosz a szőnyeget sem tudná megdugni. Persze, hogy csak pofázott.

alsophila grahami 2016.11.08. 15:22:31

@Biriksz_Krokiksz!: vagy esetleg ha díszletkórház folyosóján flangálnál szekszi köntiben-pizsiben, bojtos papucskában, akkor is szólj (az is egésznapos meló, de ők jobban fizetnek;)

2016.11.08. 15:24:16

@ascii: uhhhh de nem csiptem a csajt, anyaaaam, viszont rajta is sokat segitett, h kesobb lejott a piarol.
@ördi ke: az meg kicsit ugy volt talalva, h neki is mennyire bejon aniko, dehat o huseges a csajahoz, ezert inkabb kijon. szandika meg az akkori ottani ugyeletes bohoc volt, akit sskk nem vesz komolyan senki...

2016.11.08. 15:26:10

@alsophila.grahami: :)))))) max az american horror story dilihazban ;)

alsophila grahami 2016.11.08. 15:30:24

@ani58: mert ő elhatárolódik tőlük, gondolom, jja... a tegnapi Belevalóban bemutatott - riportszobai fotelben segget riszálós - kis jelenésében ezt különösen sikerült kidomborítania a nézők számára, köszönjük neki, rendkívüli módon világossá vált a szellemi fölénye a többi ápolttal szemben, igen (ja, nem) .

alsophila grahami 2016.11.08. 15:33:30

@hereverő heverő: xDDDDDD egyet válassz ki, mert csak egyszer mehetsz szembe a rendezői kívánalommal, utána már mást ültetnek a helyedre ;P

ascii 2016.11.08. 15:36:31

tényleg mióta kiment evetke vele együtt tűntek el a villából a kallódó fékcsíkos bugyik is :D

hereverő heverő 2016.11.08. 15:37:28

@ascii: remélem az összes maradékot Tivi bőröndjébe csomagolták a többiek

2016.11.08. 15:37:42

@alsophila.grahami: te nem jogasz vagy? oooooo vmiert ez remlett.

csakolvasok82 2016.11.08. 15:40:00

@alsophila.grahami: Jópénzértbármit! :) Jelentkezési lapot kinek kell küldeni? Egy ismerősöm egy időben jól megélt a statisztáskodásból (igaz külföldön), de hátha egyszer munkanélküli leszek és jól jönne 1-2 tapsikolós nap. :)

alsophila grahami 2016.11.08. 15:40:02

@Biriksz_Krokiksz!: abban nem tudlak vhogy elképzelni, bezzeg a pizsis-bojtospapucskásban... ;) nagyon is, meg büfé is van frankó a lá carte, és csini dokik, egy dzsembori az egész, naa, meggyőztelek? mmkk nézném azt a részt, amiben kroki a hivatásos beteg.. :)

2016.11.08. 15:45:17

@alsophila.grahami: eletemben nem voltam beteg, vazsbol vagyok, te most kostolgatsz engem?! ;)
XD

Plüsscukor 2016.11.08. 15:45:56

@ascii: jajj de goni vagy :))))))

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.11.08. 15:47:58

@Biriksz_Krokiksz!: szia! beteg vagy te, csak nem úgy :D:D (persze igazából szerivan)
@hereverő heverő: ne viccelj, az jutalom lenne neki. élete végéig nézné a féknyomot 'azt röhögne #ostorezaszarcsík

csakolvasok82 2016.11.08. 15:48:09

@hereverő heverő: :D ma nagyon hajtasz a vándorkupára.

alsophila grahami 2016.11.08. 15:48:22

@Biriksz_Krokiksz!: nem, mézescsók a jogász, nekem vmi ilyesmi rémlik; (am ott diplomáztam én is, csak másik szakon, de abban sem dolgozom;)

2016.11.08. 15:49:20

@csakolvasok82: azerse add a neki!!!!!!
Xd

alsophila grahami 2016.11.08. 15:49:49

@ascii: hihi tééényleg! xD ritka igényes kis csajszi volt az Evet...

2016.11.08. 15:50:08

@alsophila.grahami: ot tudom, de aszittem, h te is.

hereverő heverő 2016.11.08. 15:51:58

@Biriksz_Krokiksz!: na de gonosz vagy Kroki :) tudod mit, nem is kell, beee !! Van nekem sajátom egy csomó, úgy nyertem ! :)

2016.11.08. 15:54:28

@hereverő heverő: mer' sorok kozt olvasaban nem vagy vmi eros ;) meg fokozod, mi olvassuk = #mulatsagi! nekunk.

alsophila grahami 2016.11.08. 15:55:19

@Biriksz_Krokiksz!: háppersze hogy ja! ;) csipom a kihívásokat, vazsbeteg a tutibeteg, többi lekvár (ja nem, papagájkutya) #tesósági ;) xDD

csakolvasok82 2016.11.08. 15:56:35

@Biriksz_Krokiksz!: Már Etiketténél van, pedig,ha rajtam múlna... kitenném a nappaliban, mint a VV-sek a sulis meg a cirkuszos okleveleiket :) :)

2016.11.08. 15:57:33

@alsophila.grahami: nagy makod, h hajszaritas kozben sskk nem vegzalok senkit, mert egy jo frizor mind felett!

2016.11.08. 15:58:35

@csakolvasok82: telleg, eti is kierdemelte mostanaban ;)

alsophila grahami 2016.11.08. 15:58:47

@Cseszlovák Gyurmafilm: neeeee áááá, vizuális vok, a retinámba égett máris a jelenet, ide a konténert! xDD

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.11.08. 16:00:53

@Biriksz_Krokiksz!: közszférában csapatom, a talán legkisebb presztizsű területen. Nem félem a halált!

hereverő heverő 2016.11.08. 16:00:59

@alsophila.grahami: @Cseszlovák Gyurmafilm:
BAKKER !!! Most világosodtam meg... Már tudom miből van Soma bajsza, és miért nem nől, amióta Evetke kiesett.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.11.08. 16:02:18

@alsophila.grahami: ja igen krisz és Mici tojózásának margójára:
www.youtube.com/watch?v=imepdd_iwx8&list=RDVfC4vRRckdE&index=2
a dal címe basmati rice. érted BASZmati :)

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.11.08. 16:03:52

@hereverő heverő: :DDDDDD hülye. betyárkörte-száj :))
tegyük hozzá félmunkát végzett, mert bőven maradt a bugyingón is lőporkarika

2016.11.08. 16:04:06

@Cseszlovák Gyurmafilm: kijátszottad a közszféra kártyát, nálam innentől védett vagy, téged nem piszkállak!

Bucsek (xD :D) 2016.11.08. 16:07:11

Én azt hiányolom, hogy nem lehet a neten követni élőben a villát, vagy igen? :D
Így olyan kamuszaga van az egésznek, hogy ihajcsuhaj :(

2016.11.08. 16:10:13

@Bucsek (xD :D): aaaaa, ne igy fogd fel! szeretjuk kiszimitulni a minden kamuszagot!

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.11.08. 16:19:47

@Biriksz_Krokiksz!: úgy olvastam hogy nem puszikállak. nabazmeg mondom: elvettem a sulykot f.e.l.é.d. aka mici :)

2016.11.08. 16:22:30

@Cseszlovák Gyurmafilm: puszikallak, nyugi, es nem mici vok.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.11.08. 16:29:42

@Biriksz_Krokiksz!: nemúgy. mici mondta nagyon választékosan hogy elvetette a sulykot krisztián felé. még jó hogy el nem találta, mert akkor kiütötte volna papi a copfja alól hősnönket. szóval tkp én voltam mici.

OFF.egyébiránt épp intézményi fejlesztési/vezetési programot írok (újrapályázom az állásomat) tessenek szurkolni. nem fosok de azért na.
ON.

alsophila grahami 2016.11.08. 16:31:48

@csakolvasok82: hát, itt nem olyan nagy buli, egy éjjelnappalbp-es röpke párperces jelenés, ami forgatási időben cca 5-6 óra, fizet 11K-t és a benzinköltségedet te fizeted, plusz hat havonta szerepelhetsz egyszer, ami a gyakorlatban három hóra rövidül, de ha végigjárod is az összes csatit rotálva, megélni ebből akkor sem tudsz, még mellékesként is vékonyka píz ez...

jja, és megnéztem egy szerződést, KORLÁRLAN IDŐRE szól a titoktartási kötelezettség, plusz nem csak kötbért hekyeznek kilátásba, hanem büntetőjogi felelősségre vonást is.

2016.11.08. 16:33:49

@Cseszlovák Gyurmafilm: ugy ertettem en is, es hozom a pomponokat, es ugralok szurkcsizok!

2016.11.08. 16:35:25

@alsophila.grahami: akkor izenek se lett volna szabad itt dumalnia.

,, 2016.11.08. 16:40:33

@alsophila.grahami: de komoly. Azt nem tudod h milyen büntetőjogi vonzata volt? Nem polgári?

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.11.08. 16:42:22

@szörnycsi: TEKesek tigrisbukfencben rárugják az ajtót, kiisszák a sört a hűtőből, és 7/24-ben trashrealityket nézetnek vele hogyvolt N.É.L.K.Ü.L brrrrr.

,, 2016.11.08. 16:46:03

@Cseszlovák Gyurmafilm: ez mmkk elrettentő!
(rosszul kérdeztem, szal milyen büntetőjogi tényállást merít ki? így helyesebb)

hereverő heverő 2016.11.08. 16:49:36

@szörnycsi: Van egy tényállás kút, abból merítenek. A tényállás az olyan mint az istálló, állnak benne a tények egymásnak támasztva. De ez a tények nem az Andy Vajna féle tények, ezek büntetőjogilag állnak.

csakolvasok82 2016.11.08. 16:52:11

@alsophila.grahami: Ha kiszámolom az óradíjat, akkor állandó napi 8 óra köpenyes sétálgatással kapott havi pénz több, mint az átlagkereset itthon. Nem is értem, miért nincs tülekedés az ilyen helyekért. Vagy van? Korlátlan idő kicsit hosszú, de ha éppen valaki mentális betegségre hivatkozik, és lássuk be, sokuknak nem is kellene szimulálni a pszichológusnál egy F7-tel kezdődő BNO kódért, az nem lesz felelősségre vonható. Elég nagy rizikót vállal a csatorna a tivyfélékkel, szvsz.

2016.11.08. 16:53:34

@hereverő heverő: vajna nem az rtlen van, am' szimpla uzletember.

hereverő heverő 2016.11.08. 16:53:40

@Biriksz_Krokiksz!: Hiszen izé sosem dumált itt. Valaki igen, de ő nem izé volt. Csak kiadta magát izének. (most a szokásomtól eltérően tényleg komolyan beszélek - és tudom, hogy érted.)

hereverő heverő 2016.11.08. 16:55:28

@Biriksz_Krokiksz!: Én a Tények c. műsorra gondoltam, ami a TV2-n fut.

,, 2016.11.08. 16:56:57

@hereverő heverő: @Cseszlovák Gyurmafilm: szerintem... ti megpróbáltok engem félrevezetni!

2016.11.08. 16:57:41

@hereverő heverő: sztem nem foglalkozik azzal, ki a hirigazgato.

hereverő heverő 2016.11.08. 17:01:26

@Biriksz_Krokiksz!: Szerintem pedig foglalkozik, de inkább vicceskedjünk egymással, nyomorgassuk a lemmingeket, meg küldözgessünk zenéket :)

2016.11.08. 17:03:32

@szörnycsi: dedikalva vivitol? ;)

hereverő heverő 2016.11.08. 17:04:18

@szörnycsi: neeem dehogy. Ha hazudnánk, minket kihívna a Tivadar, aztán kinnmaradnánk a gechibe

2016.11.08. 17:06:54

@szörnycsi: sajat tv csatit siman akarok, full kedvenc sorikkal, de engem is utalnanak, csak mert _van_;)

moletty 2016.11.08. 17:13:18

Kurvák vérmaszatos faszát ! Szasztok tesók ! :)
Tivy remélem kiesik a gecibe végre, már a sima láttára ráhugyozok a tv-re mindig ! :D
Auréliót én bírtam, mindig olyan érzelmes gyerek volt két gyökérkedés között. MA is bírom:)
(persze attól még idióta, de ki nem az :)

csakolvasok82 2016.11.08. 17:13:21

@Biriksz_Krokiksz!: egy tv csati még semmi, majd ha kaszinód is lesz mellette... :D

csakolvasok82 2016.11.08. 17:14:11

@moletty: Neked is szép délutánt! :)

2016.11.08. 17:14:25

(am en freyville boltot nyitnek, kizarolag csak magamnak, mert en meg azert pusztulok!)

É2I 2016.11.08. 17:15:03

Most az jutott eszembe, hogy még az elején a sittes mondta micitehennek, hogy forgatna vele pornót. A történések alapján csak beváltja az 'ígéretet" :D Azért a kovi féle instruálás még hiányzik belőle - nekem annyira nem, mint ahogy maga az egész ürítési tematika sem.

2016.11.08. 17:16:09

@csakolvasok82: szerencsejatek untat *asit*
;))

,, 2016.11.08. 17:17:19

@Biriksz_Krokiksz!: Vivi könyvet ír?:O amúgy nem, most vannak jó ebuksiim, thrilleres, ha érdekel -> privi.

hereverő heverő 2016.11.08. 17:17:19

@Biriksz_Krokiksz!: off: évekkel ezelőtt Párizsban láttam egy ékszerboltot, minden ékszerüket Mondrian után tervezték. Pazar volt !

moletty 2016.11.08. 17:18:09

@csakolvasok82: csak edzek az esti elnökválasztásra :D
szurkolok majd mint a faxom !

2016.11.08. 17:19:49

@szörnycsi: ja, szalay vivre gondoltam, bocsi :) es persze h erdekel, varom priviben!!!

É2I 2016.11.08. 17:21:49

Ehh, most néztem meg a micitehenes linket és lám mellette a koch izabella, aka vviza köpködős szerencsétlen. Tényleg belterjes egy tenyészet ez, kár, hogy egy kis idő után kiszabadulnak a karámból :S

2016.11.08. 17:24:07

@hereverő heverő: anyam volt, azota is ezt hallgatom tole ;)

hereverő heverő 2016.11.08. 17:27:49

@Biriksz_Krokiksz!: Akkor volt honnét örökölnöd a freywille kedvelést :P :)))

Mirocska 2016.11.08. 17:28:39

@É2I: Én is láttam, és pont arra gondoltam, hogy tuti Micit is direkt castingolták erre a "feladatra".

Pittabácsi 2016.11.08. 17:29:43

@É2I: Én is most láttam pont az előbb.A csücsörítés persze elengedhetetlen, mintha ettől szebbek lennének.Pedig dehogy is. Ellenkezőleg. Nem semmi. Ezek egy baráti körből kerülnek ki. Lehet a csatorna felfedezte ezt a társaságot magának, és időröl időre válogat közülük. Lassan már mindegyik szerepelt valamilyen ilyen jellegű műsorban.

hereverő heverő 2016.11.08. 17:45:34

Kedveskéim, hát annyira megöregedtem már, a szemeim sem a régiek, alig járok, a hátam sajog és a pisit is egyre nehezebben tartom, hát tudjátok na.. szóval azt hiszem hogy most nekem mennem kell innen közületek. Aranka nénit csókoltatom, ti meg legyetek jók addig amíg újra találkozunk.

Macákékicukája, ha jössz ma, neked külön virtuális puszik. Az esti műszakot üdvözlöm.
Sziasztok !

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.11.08. 17:46:17

noh kollegák család vacsi fürdetés szentháromságban feloldódva távozom estve felnézek telefonról. szevasztok

Krétagarbó 2016.11.08. 17:58:25

@Biriksz_Krokiksz!: én is Clintonnéra adom a voksom, 49-51% lesz. De az is lehet, hogy nem mostanában lesz meg a végleges eredmény, mint anno az ifjabbik Bush esetében.

2016.11.08. 18:01:26

@Krétagarbó: nemtom en meg ilyen valasztast nem lattam, h ennyire utalta volna mindenki mindegyik felt...

2016.11.08. 18:02:42

@PeniValdes: majd kapsz ajiba, bar nem tunsz ekszeresnek :)

2016.11.08. 18:05:20

@PeniValdes: viselonek, te trollcsaj teeeee :)

2016.11.08. 18:08:48

nekem is lepnem kell, majd holnap visszaolvasok, remelem jol dokumentaljatok a torteneseket :) <3

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.11.08. 18:09:27

amikor jövök,akkor mindig elmentek..

úgymond olvasó mmkk 2016.11.08. 18:24:09

@Cseszlovák Gyurmafilm: csak nem szintén zenész? akarom mondani szociális szféra? :)

Cimili 2016.11.08. 18:25:10

@Biriksz_Krokiksz!: Én meg hozzád járnék vásárolni, mert imádom is. :)
Szaasztok tosóóók! :)

úgymond olvasó mmkk 2016.11.08. 18:28:28

amúgy, Bruti, nem illik a gyanútlan olvasót fulladásos halálba taszítani.. :DDDD

2016.11.08. 18:32:24

@PeniValdes: ez nem igy van, ma jottel keson, de szerehetsz uj barikat ;)

@Cimili: kuponod van, kerlek, bejossz es csak ramutizol, h melyiket kered ;)

úgymond olvasó mmkk 2016.11.08. 18:33:27

@PeniValdes: én is.. szegény falak szerintem már rosszul vannak tőlem

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.11.08. 18:33:53

@Biriksz_Krokiksz!: az én szívembe nem férnek el többen,de a gyomrom még üres:)

Cimili 2016.11.08. 18:36:10

@PeniValdes: Akkor te nagyon képben vagy ezen a területen.
@Biriksz_Krokiksz!: Hihi, köszvcsi is. Egyébként éaz én munkám elég közel áll a freyvilles cuccokhoz, de csak átvitt értelemben úgymond. :) Nah, szeretem a szépet és ezért a munkámat is. Meg úgy szeretem, amikor teccik az illetőnek.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.11.08. 18:38:44

@Cimili: á kegyetlen, hálát adok az égnek hogy nem az én gyerekeim...

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.11.08. 18:39:42

@Cimili: én is szeretem amikor vmi szép...életem első szerelmét így ismiztem meg

Cimili 2016.11.08. 18:46:23

@PeniValdes: Komolyan minden tiszteletem a tied, én nem tudnám csinálni.

2016.11.08. 18:48:14

@Cimili: akkor te ilyen kreativ lehetsz, minden tiszteletem, mert szornyenszar vok ebben.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.11.08. 18:49:03

@Biriksz_Krokiksz!: nekem fejben megvannak,de utána nem bírom azt pontosan átadni,és ezért mindig ideges leszek

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.11.08. 18:50:38

de a munkám során sokat építek,meg firkálok, így kiélem magam

2016.11.08. 18:50:53

@PeniValdes: @Biriksz_Krokiksz!: gyerekezeshez is tiszteletem, abban is szornyenszar vok.

2016.11.08. 18:54:32

@PeniValdes: mivel kodos, meg sem probalkozom vele, nem is leszek ideges. inkabb helyette keresem azt, ami egyezik az elkepzelesemmel, es rajongok.

Cimili 2016.11.08. 18:54:38

@Biriksz_Krokiksz!: Igen, a kreatívoskodás kell nagyon, anélkül lehúzhatnám a rolót.
@PeniValdes: Meg gondolom azért van sikerélményed is.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.11.08. 18:55:36

@Cimili: a munkámban kevés,egyébként meg az alkotásban kriktikus vok magammal

Cimili 2016.11.08. 18:58:15

Most mennem kell, este jövök és blokkolok is. (ti már voltatok úgy, h pont leírtok egy szót és pont akkor hallatszik a tévében is? Vagy olvastok egy szót? Én rengetegszer. A reklámban is pont most mondták azt, h mennem kell. ) :)

2016.11.08. 18:58:55

@PeniValdes: :)))))))))) csak egyforma szinukkel, a tarka a halalom!

2016.11.08. 19:00:46

@Cimili: nem, en veletek kommentolassal szok almodni, irtam :))))))

alsophila grahami 2016.11.08. 19:09:29

@Krétagarbó: szerintem ezúttal meglesz időben, és nem várok annyira szoros eredményt, mint amit prognosztizálnak, mert valaki már felvetette itt, Trump miatt sok a csendes, botrányoktól irtózó szavazó, aki nem óhajt balhékba keveredni, csendben leadja a voksát a kisebb rosszra, és szevasz... anyám amúgy arizonai, ott komoly problem a mehíkói népesség, mégsem akarnak falakat, sehová sem, mert azt mondja a többség, hogy ha ők megtanultak együtt létezni a latinókkal, akkor másnak se lehet probléma, csupán akarat kérdése, no meg toleranciáé.... szal, én azt gondolom, Clinton sokkal komolyabb tényező, mintsem pár szavazatocskával győzzön, csak akik általában nem vevők a circusra, azok most sem lesznek, csendben leszavaznak, aztán jónapot; huhh, izgi azért, várom nagyon a végeredményt... :)

KapitányG 2016.11.08. 19:18:05

@szörnycsi: hogy mit hogyan, az szerintem üzleti titoknak számít, annak a megsértése pedig akár szabadságvesztést is érhet.

alsophila grahami 2016.11.08. 19:21:47

@É2I: de miért csodálkozol, parányi ez az ország, könnyedén összenő, ami összetartozik ;)

úgymond olvasó mmkk 2016.11.08. 19:22:31

@PeniValdes: leborulok elotted, Teso! en nem tudnam gyerekekkel csinalni.

,, 2016.11.08. 19:32:29

Nem néztétek velem vasárnap a hobbitot, papagájkutyák

alsophila grahami 2016.11.08. 19:32:48

@csakolvasok82: dehogynem ;) mármint felelősségre vonható bárki, bármiért, adott esetben... jóvan, nem is, igazából én nem tudok ilyen estekről, úgy tűnik elegendő a népeket riogatni, és máris engedelmes birkuszokká válnak, szal... ;) érted ;) a hátulütője ennek amúgy az, amit írtam, hogy korlátozzák a szereplési lehetőséget, hogy ne legyen feltűnő egy-egy arc, és emiatt nem lehet tk megélni belőle (mármint, takarékosabb szinten, perszehogy).

,, 2016.11.08. 19:38:24

@Cimili: én igen, elég fura

Cimili 2016.11.08. 19:39:46

@alsophila.grahami: Pedig azt hittem más is, mert én szinte napi szinten. Mondjuk akármit csinálok, a háttérben mindig szól a tv.

Cimili 2016.11.08. 19:40:10

@szörnycsi: Na vééééégre valaki! :)))))))))

,, 2016.11.08. 19:40:23

Tojáshéjat a kajára miért?:S

,, 2016.11.08. 19:45:23

@Cimili: mondjuk gyakran nem, de az az izgi mikor egy nem gyakori szóval v kifejezéssel fordul elő

2016.11.08. 19:47:13

snidlingis mini tucc kekszet eszem es agymanokat nezek, es probalok nem figyelni a piros duhos genyora a fejemben.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.11.08. 19:49:46

@úgymond olvasó MMKK: van hozzá közöm úgymond. közel áll tőlem.
Tán ön is itt ventillál kolléga szupervízió helyett? :))

úgymond olvasó mmkk 2016.11.08. 19:52:58

@Cseszlovák Gyurmafilm: csak es kizarolag szakmai elemzeseket keszitek az apolt... akarom mondani vellalakokrol :)))

,, 2016.11.08. 19:55:51

@Biriksz_Krokiksz!: én is ugyanezt akarom csinálni, bár kekszem nincs:(
Nekem nem a dühös pattog, hanem a félő fél

alsophila grahami 2016.11.08. 19:56:59

@szörnycsi: volt? ez a most élő szerződési formula, és én nemtok róla, hogy volt már bü eljárás ilyenből, ami precendens értékű lehet esetleg... gondolom, valamiféle szándékos üzleti károkozásról lehetne szó, adott esetben, télleg nem tudom, nekem már maga a kötbér is kellő elrettentő hatással bírna, szal... akar a fene bíróságra járni, ha nem feltétlen muszáj (már ezért sem vonzott soha a jogi pálya, mint olyan;)

alsophila grahami 2016.11.08. 20:01:10

@Cimili: nálam is, ez már korosztályunk függősége, asszem, a gyerkőceim nem vágják egyáltalán, nekik a net a minden (nekem meg mindkettő, így, együtt, haha, én úgy vagyok ezzel, h ami jön újdonság gyanánt, azt hozzácsapom az eddigiekhez, mint a kúsgömböc a mesében;))

alsophila grahami 2016.11.08. 20:03:36

@Biriksz_Krokiksz!: xDDDDD jájj, kezdek félni tőleg krokki ;)

alsophila grahami 2016.11.08. 20:04:41

@szörnycsi: me nem szóltál, azé; te vagy a hibás, alap ;) ;P xD

Magentax 2016.11.08. 20:21:53

@szörnycsi: én is ledöbbentem. :) Eddig mindig arról papoltak, h csak ehető dolog kerülhet egy tányérra.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.08. 20:24:16

@szörnycsi: tudtommal a tojáshéj nem ehető.. gumiszabályok vannak itt is, mint a villában?

,, 2016.11.08. 20:26:59

@Magentax: ugye?! Hogy lebasztak mindenkit még egy kis rozmaring miatt is.
Ez a Móni jobban idegállapotba került a kieséstől, mint Zseraldin, határozottan VV-kompatibilis
Viszont szerelmem Quegmire már a top 4ben van

,, 2016.11.08. 20:31:07

@alsophila.grahami: áhh rosszul fogalmaztam, de KapitányG megfejtette, szal az "üzleti titok megsértése", erre hivatkozhatnak

úgymond olvasó mmkk 2016.11.08. 20:31:57

@szörnycsi: szerintem Mónin kívül még néhány versenyzőt be lehetett volna utalni egy kis wellnessre az ápoltak közé :D nemtecc ez az évad, Rozinával meg Mordorig lehetne kergetni

,, 2016.11.08. 20:37:39

@úgymond olvasó MMKK: jaj az nagyon jó lenne, nekem is lenne még jelöltem
Rozinának is a vv-ben lenne a helye, + Ilonának (a szőke kibaszottul idegesítő idosebb nő vmelyik korábbi évadból)
Annyira vicces lenne ha egy fiatalabb ÉS egy idősebb generáció is együtt lakna

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.11.08. 20:42:13

@úgymond olvasó MMKK: jajj csak me mutassa meg senkinek, mert mire észbe kapunk, már pipálgatni kell a tevadminban a papagájkutyákat...

úgymond olvasó mmkk 2016.11.08. 20:47:46

@szörnycsi: Ilona, ah, úristenkém.. az a nő.. nem szeretném dego.. derigo..minősíteni, de nagyon kihozott a béketűrésemből :DDD

úgymond olvasó mmkk 2016.11.08. 20:51:40

@Cseszlovák Gyurmafilm: na de kérem, ne tessék káromkodni.. tevadmin, micsoda csúnya szó.. :))) (elképzeltem: Csicska Gechi, született Papagáj Kutya, anyja neve Tesó Málna Nyussssziiiii, születési helye Ostorfalva, XXVI. század)

Magentax 2016.11.08. 20:51:47

@szörnycsi: én a kis golyó Dávidnak drukkolok. Szeretem, ha egy pasinak meleg, barna a szeme. :)
Engem az a szőke nő idegesített nagyon, aki a "kék" csapatban volt, a nevére már nem emlékszem.

,, 2016.11.08. 20:51:55

@úgymond olvasó MMKK: oké, akkor most képzeld el, hogy Ilonának pl. Tivivel kéne együtt élnie:) csak képzeld el a szituációkat:)

,, 2016.11.08. 20:53:52

@úgymond olvasó MMKK: úú, most erről eszembe jutott, h vajon mikor fogják anyakönyveztetni az első Tesó keresztnevű babát!

Magentax 2016.11.08. 20:56:22

@szörnycsi: jó ötlet. :)
Én is elgondolkodtam már azon, ha idősebb versenyzőkett is betettek volna a vellába, meddig bírták volna? A fiatalok vajon azonnal kiszavazták volna őket? Sztem bőven lett volna konfliktusforrás. :)

,, 2016.11.08. 20:57:49

@Magentax: fele-fele arányban kéne rakni őket:)

úgymond olvasó mmkk 2016.11.08. 20:58:40

@szörnycsi: nincs az a mennyiségű nyugtató, ami elegendő lenne a Papagájkirálynak, ha Ilona a közelében lenne.. 1-2 szék is biztos az örök famennyországba távozna
hát, a Málna már anyakönyvezhető elég régen, gyanítom, a Tesó, vagy a Papagáj lesz a következő próbálkozás :DDDDD

úgymond olvasó mmkk 2016.11.08. 21:00:45

az utóbbi időben nem követem az eseményeket a tv-ben, csak itt, ezért szabályosan, nyelvvel szeretném felkérdezni: mikor lesz a tetemre hívás?

,, 2016.11.08. 21:02:02

@úgymond olvasó MMKK: nyomok egy szavazatot a Papagájra:D

Magentax 2016.11.08. 21:05:07

@szörnycsi: jaja és melyik csoport az erősebb kutya. Bár emlékeim szerint volt bent, aki jóval idősebb volt a többieknél és emiatt némi riszpekttel kezelték - tán Olivér?

úgymond olvasó mmkk 2016.11.08. 21:06:31

@szörnycsi: már látom is magam előtt, amint Tivadar szeme felcsillan, és átkeresztelkedik..

úgymond olvasó mmkk 2016.11.08. 21:22:48

@PeniValdes: a mai adás legfőbb pozitívuma volt, hogy alig hallottam a "kreatív, fantáziadús" szavakat.. egyik nap már majdnem hozzávágtam a tvhez egy szinonimaszótárt :DDDD (a másik pozitívum Ádám és Laci továbbjutása volt, juhu)

Androido 2016.11.08. 21:25:30

@úgymond olvasó MMKK: EKG. Agyf*szt kapok mar a fene nagy ujragondolasoktol meg a kreativitastol... meg Rozinatol.
Quagmire az ki volt? :-D valaki korabban emlegette.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.08. 21:29:37

@Androido: Rozina a lehető legrosszabb választás volt, azok az arcok, amiket vágni szokott, meg a fene nagy okosságai.. wle, tartályt ide nekem, de gyorsan!

@PeniValdes: én is neki, kis cuki :)))

Magentax 2016.11.08. 21:30:20

@Androido: Én mondtam Ádámra, hogy hasonlít Quegmire-re, mert olyan kicsi a homlokrésze, viszont hatalmas az álla és az arca. :)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.11.08. 21:31:44

@úgymond olvasó MMKK: és a maga kategóriájában még vonzóság is van benne

Magentax 2016.11.08. 21:32:25

@PeniValdes: tényleg, Ottilia - vagy mi :) Elég esélyes, hogy Ádám fogja megnyerni, a szakállas László és Márk is elég hullámzó teljesítményt nyújtanak, sajna Dávid is hajlamos a pánikra és akkor elcseszi még a tojásrántottát is.

Magentax 2016.11.08. 21:35:10

@Androido: nekem a fekete szín indokolatlan használata nem tetszik ezeknél az újragondolt kajáknál. Számomra csöppet sem étvágygerjesztő, ha fekete színű csirkemellbe kell beleharapnom.

Cimili 2016.11.08. 21:35:29

@úgymond olvasó MMKK: Rozinától agyfaszt kapok én is. Játsza az eszét. Miatta csak háttérzajként nézem néha, azelőtt tapadtam a tévére, ha ez a műsor ment. Mónit én azért nagyon sajnáltam ma, olyan kis lelkiismeretes volt.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.08. 21:36:18

@PeniValdes: igen.. nekem alapvetően az ő típusa nemgyerebe, ő a kivétel, aki erősíti a szabályt :)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.11.08. 21:37:30

@Magentax: nem,még az elején,amikor volt a páros nap

Magentax 2016.11.08. 21:37:32

@Cimili: egy másik fórumon utálták, de nekem kifejezetten tetszettek Jilly Kriszti tányérjai

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.11.08. 21:38:56

@úgymond olvasó MMKK: nem lehet mindenki világosbarna hajú,zöldszemű:)

Magentax 2016.11.08. 21:38:57

@PeniValdes: erre nem emlékszem, tán mert nem bírtam a csajt, mindig olyan nagy volt az arca, mindig mindent jobban tudott.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.11.08. 21:40:26

@Magentax: látványrtta nekem is. de vhogy mindig az jött át,hogy ízekben nem erős

úgymond olvasó mmkk 2016.11.08. 21:40:30

@Cimili: még ha megnyerte volna a saját évadát, akkor azt mondom nagy duzzogva, hogy jó, legyen.. de nem is nyert, ráadásul az összes eddigi nyertes sok körrel megelőzi stílusban, kifejezésmódban, egyik-másik még talán szakmaiságban is (bár az ő szakmaiságáról annyit tudok, hogy a Nők Lapjában szokott recepteket megosztani :DDD)

Magentax 2016.11.08. 21:42:31

@PeniValdes: lehet, hogy a kajái is olyan kis "finomak", mint amilyen jelenség ő maga.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.08. 21:43:14

@PeniValdes: ne is legyen zöld szemű mindenki, hát akkor hogy lenne nekem úgy fekete hajú, kék szemű kisfiam a (jelenleg nagyon távolinak tűnő) jövőben? :)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.11.08. 21:43:44

@Magentax: én nem szimpatizáltam vele, idegesítő személyiségnek tűnt

Magentax 2016.11.08. 21:48:35

@úgymond olvasó MMKK: volt a 3.évadban egy Czigléczky Tibor nevű versenyző, aki asszem a döntő kapujáig jutott. Volt a borfesztivál a várban és az egyik büfében ez az úriember töltötte a piadinát - sic transit gloria mundi...

úgymond olvasó mmkk 2016.11.08. 21:51:22

@PeniValdes: a saját korosztályom nagy része olyan, mint az ápoltak (legalábbis külsőre), feljebb meg nem igazán mentem még, ezért nagyrészt nem választok sehogy, megvárom, hogy beérjenek (lehulljon az ecset a fejükről, és visszanőjön a szemöldökük).. van 6-7 évük a kisfiamig :D

Cimili 2016.11.08. 21:51:56

@úgymond olvasó MMKK: Pontosan, minden szavaddal egyetértek, hatalmas EKG. :)

,, 2016.11.08. 21:55:55

Én már a közös jövőnket is elterveztem Ádámmal itt a blogon, írásos bizonyítékom van rá.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.08. 21:56:20

@Magentax: nekem ő sem volt szimpi, de már nem tudom pontosan, hogy miért.. végülis nem lehet mindenkinek Kánya Kata az anyja, aki kibuliz neki ilyen munkákat (vagy nem feküdhet mindenki olyan jól.. Anikó természetesen kivétel, mert ő ebben különösen jó)

Magentax 2016.11.08. 21:56:28

Most lett vége a híradónak és mintha valami olyasmit mondtak volna, hogy Baló György műsora kezdődik az amerikai elnökválasztásról (RTL2).
Akkor mikor és hol lesz a VV? Vagy csak hallucináltam?

úgymond olvasó mmkk 2016.11.08. 21:58:06

@Cimili: tesóság mmkk! :)

@PeniValdes: számításaim szerint igen :)

Magentax 2016.11.08. 21:58:41

@szörnycsi: de jó lesz neked, nem kell főznöd hétvégén, csak ha kifejezetten kedved lesz hozzá. :)

Androido 2016.11.08. 21:59:45

@úgymond olvasó MMKK: Teljesen egyetértek. Nagyon bicskanyitogató a csaj stílusa. Néztem az összes évadot, de megmondom őszintén, hogy úgy igazából csak Kálmira emlékszem, mint győztesre, ő olyan kis cuki volt, Rozina tökéletes ellenpontja. Nem tudom, hogy jött az ötlet, hogy ezt a nagyarcú, arrogáns picsát bevegyék. Biztos a megfelelő ember alá feküdt. Vagy nem tudom.
Egyébként Z-től is kivagyok mostanában, az a foghegyről odavetett "Kösz"... hát úgy az arcába csapnám olyankor a tányért a versenyző helyében.

@Magentax: És tényleg! Nagyon találó :D A feketével addig nem volt bajom, míg csak a nemtudomén minek a szélét mártották a tintába. meg a pepita süteményen. Amúgy nekem sem tetszene, ha fekete csirkét kéne ennem.

Lacinak vagy Ádámnak szurkolok, még nem döntöttem el. De talán kicsit jobban Lacinak.

Commodore 2016.11.08. 22:00:19

@Magentax: Belevaló György főz , újragondolt hamburgert!

Magentax 2016.11.08. 22:01:41

@Androido: az Ágira sem emlékszel? Ő nyerte tavaly első (és sztem utolsó) nőként.

csodalámpa 2016.11.08. 22:02:09

na, ma hány perc tivi-hőbörgést kapunk?

Magentax 2016.11.08. 22:02:21

@Magentax: hálisten, Baló máskor lesz. :)

úgymond olvasó mmkk 2016.11.08. 22:03:00

@PeniValdes: elnézést kívánok, majd alkalomadtán panaszkodom a gyártónál :)

@Androido: Z is túltolja néha.. az előző banda sokkal jobb volt, ott máshogy is viselkedett. néha az az érzésem, hogy nem érzi magát komfortosan.

tvbuzi 2016.11.08. 22:03:34

ÚRISTEN, MI TÖRTÉNT???

pomac 2016.11.08. 22:03:40

mit találtak már ki

,, 2016.11.08. 22:03:44

@PeniValdes: mmkk!
@Magentax: hétvégéén? Minden nap főznie kell, ez is a terv része!

Cimili 2016.11.08. 22:03:53

Na, mi az a rendkívüli dolog? Bencus, ne idegelj má!

úgymond olvasó mmkk 2016.11.08. 22:04:01

@Magentax: Baló iccaka szokott lenni, meg ezt a híradót is akkor ismétlik, gondolom lusták voltak kétféleképpen felvenni a végét

ascii 2016.11.08. 22:04:55

nem viheti ki Ginát! LOÁL! :D

Mók_Ica 2016.11.08. 22:05:01

'stét!!!! óriás mennyiségű / nagyságú konténerrel készültem mára!!! úgy látom kell is.....

nos, dzsinát nem viheti tivcsi!!!!!

pomac 2016.11.08. 22:05:06

ki gondolta volna hogy nem bírja ki :DDD

Magentax 2016.11.08. 22:05:13

Haha, Tivy nem viheti Ginát?

plüssnyuszi 2016.11.08. 22:05:35

sziasztok! .-)

Izgalom van! :-)

Schlomo Goldberg 2016.11.08. 22:05:36

kibaszott retard tivadar, köszi :)

Cimili 2016.11.08. 22:05:41

Tudtam, h ez a marha elszólja magát, h Ginát akarja kihívni. :DDDDDDDDD

tvbuzi 2016.11.08. 22:05:52

Gina smink nélkül határozottan jobb

Brandy9 2016.11.08. 22:05:59

Tivadar felszállt a szopórollerre, ó yeah

csodalámpa 2016.11.08. 22:06:05

ehehehehe, nem megmondtam? :DDDDDD

Mók_Ica 2016.11.08. 22:06:48

@pomac: el az idióta ostorláb..... hihihihiihihihi

@ascii: LOL bezony :))))

húhúhú...... mi szavazunk.... milyen ostoba a B válasz..... 3as párbaj......

pomac 2016.11.08. 22:07:19

ezt a 3 én sem vágom ,de akkor is tyvy esik ki :D

,, 2016.11.08. 22:07:19

Ez nevetséges, kamu az egész

Magentax 2016.11.08. 22:07:31

Nekem már el sem indul az app egyáltalán.

agimano 2016.11.08. 22:08:05

mi a hármas párbaj, nem kellene elmondani? le akarják gyorsabban zárni?

plüssnyuszi 2016.11.08. 22:08:06

WOW! Tivi még nem érti, mi történik :-) Ostoba állatja

Mondjuk a hármas párbajt lényegét meg én nem vágom :-)

Lynette21 2016.11.08. 22:08:12

Rohadtul nem tudok belepni hogy szavazzak! Aaaaaaa!

úgymond olvasó mmkk 2016.11.08. 22:08:31

olyan opció nem volt, hogy Papagájkirály húzzon haza a málnaföldjére? :(

agimano 2016.11.08. 22:08:46

és nem megy az app nálam, nálatok megy?

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2016.11.08. 22:08:46

na, ez az app mire frissíti magát...

Mók_Ica 2016.11.08. 22:08:50

@Brandy9: konkrétan házhoz ment a ló.....szért..... megérdemli ez az agyatlan.....

Cimili 2016.11.08. 22:08:53

Nem enged szavAZNI basszus.

,, 2016.11.08. 22:09:20

@Mók_Ica: gondolom okkal került be opciónak...el van döntve sztem h ez lesz, lásd star academy

Brandy9 2016.11.08. 22:09:24

Azért k..va jó h nem lehet szavazni, ti tudtok?

Mók_Ica 2016.11.08. 22:09:55

wazze.... nem megy az app...... pfffff

Betli Szofi 2016.11.08. 22:09:55

Nekem megy az app, de nem tudom mire szavazzak, jááj! :D

,, 2016.11.08. 22:09:56

@agimano: én is erre gondolok, mekkora bunda

csodalámpa 2016.11.08. 22:10:06

azért ez szemétség, hogy nem mondják el, mi a 3as párbaj...akkor inkább lilát Ginának

Magentax 2016.11.08. 22:10:06

@ミラ: @agimano: @Lynette21: el sem indul az app.
Nagy kamu az egész szavazósdi.

Lynette21 2016.11.08. 22:10:27

Erdekes, hogy senki nem tud szavazni...

agimano 2016.11.08. 22:10:32

le akarják hamarabb zárni aműsort és csalnak a szavazáson direkt?

Androido 2016.11.08. 22:11:12

@Magentax: Nem, őrá sem. Talán még Dominik rémlik, de arcot már nem tudok kötni hozzá. De nem

OFF off

@Lynette21: Nekem most frissítést kér. az nem oldja meg?

agimano 2016.11.08. 22:11:17

elindult nekem az app

Betli Szofi 2016.11.08. 22:11:27

Vivire megint rájött a pms. :D

Lynette21 2016.11.08. 22:11:34

@Magentax: Jaja, mostmar latom. Kozben meg lemaradok az izgi Vivi Zsolt vita elozmenyerol.

Mók_Ica 2016.11.08. 22:11:35

@plüssnyuszi: vajh, a retek igen???

@szörnycsi: biztos vagyok benne.... meg abban is, hogy nem véletlenül nem enged szavazni....

most vivi min vitatkozik zsótival??? mi a lényeg????

csakolvasok82 2016.11.08. 22:11:43

Jó estét!
Ginának lilát adnék, csak félek, hogy Vivit hívja ki, és akkor nehéz lesz döntenem, kire szavazzak a párbajon...

,, 2016.11.08. 22:11:52

Na mi van öcsém, esik a nézettség?

Magentax 2016.11.08. 22:11:56

@Lynette21: majd félóra múlva benyökögi Bencus - csakúgy, mint az X faktornál - hogy egyszerre 250 ezren akartak regisztrálni, ezért lefagyott a rendszer, bocsi...

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2016.11.08. 22:12:11

@Magentax: én beböktem neki, hogy frissítsen pár perce, most indult el.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.08. 22:12:26

hármas párbaj? wtf? (blogmotor monnyon le)

agimano 2016.11.08. 22:12:27

jó, hogy elmondta a hármas párbajt, már szavaztam:))

PirateHamster 2016.11.08. 22:12:31

Én tudtam szavazni. És itt jön az elmélet valahonnan fentebbről, hogy a retek lehet hamarabb akarja lezavarni ezt az évadot, annyira semmilyenre sikerült, ezzel a hármas szavazással. Én mindenesetre a lilát Ginának mozgalom híve vagyok, mert nehogymán! :)

genevieve 2016.11.08. 22:12:56

@csakolvasok82: arra van a hármas párbaj:-)

Cimili 2016.11.08. 22:13:04

Xfaktornál is állítólag lefagyott az app, kapják is be!

Androido 2016.11.08. 22:13:05

Atya ég, mire szavazzak??? Nem bírom ezt a terhet.

plüssnyuszi 2016.11.08. 22:13:19

öööö... most mi baja Vivinek? rendkívül bamba vagyok ma este :-)

na most mondta Bencus, hogy a hármas párbajról is csak egy ember térhet vissza.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2016.11.08. 22:13:22

hiba történt az adatok letöltése során, kérjük, próbálkozz később. hátapicsába.

pedig megnéznék egy hármast :D

Betli Szofi 2016.11.08. 22:13:26

@Androido: nekem múltkor 1,5 napig frissített. :D

csodalámpa 2016.11.08. 22:13:31

frissíteni kell az appot és akkor megy. Most, hogy Bencus elmondta, mi a 3as, elgondolkodtam....

ascii 2016.11.08. 22:13:36

a napi gyorsolvasás győztese: Á-Men

,, 2016.11.08. 22:13:45

@Mók_Ica: most kicsit felhúztam magam ezen... ráadásul a vv4 ben volt ilyen Oli Béci párbaj előtt, és konkrétan semmi büntit nem kapott Oli

Mók_Ica 2016.11.08. 22:13:50

na, ha erre a 3as párbajra lehetőséget adnak, akkor tényleg mi a fenéért ment be dzsina???

de akkor legyen 3as párbaj és essen ki tivivel együtt még egy... pl vivi ....

Androido 2016.11.08. 22:14:28

@Betli Szofi: Azért nekem most megoldotta fél perc alatt. :D

@szörnycsi: Micsinált Primtivy? Lemaradtam.

csibike81 2016.11.08. 22:14:29

Sziasztok, persze nekem se megy az app. Micsoda véletlen....

plüssnyuszi 2016.11.08. 22:14:39

@Mók_Ica: isten hozott a bambaságban :-)))

dero80 2016.11.08. 22:14:59

Az app nekem elindult.
Bencus most mondta, hogy a hármas párbaj esetén két kieső lesz.

Mók_Ica 2016.11.08. 22:15:08

@csakolvasok82: 3as párbaj... és tivi és vivi megy a levesbe :))) jó lesz ez :)))

@csodalámpa: ugye??? (sátáni mosoly) :))))

FájAzÉletÉsAVilágIs 2016.11.08. 22:15:39

@csakolvasok82: Mert annyira szereted mindkettőjük gyönyörű és szórakoztató személyiségét, hogy nem tudnád eldönteni melyiket néznéd szívesebben az összefoglalókban?

Cimili 2016.11.08. 22:15:40

Na tudtam szavazni a Ginának lila kendőre.

pomac 2016.11.08. 22:16:02

nekem azt irja a szerver nem elérhető :D

,, 2016.11.08. 22:16:11

@Androido: "szabályt szegett" h elmondta, kit akar kihívni

csodalámpa 2016.11.08. 22:16:36

@Mók_Ica: én is a 3as-ra nyomtam :)

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2016.11.08. 22:16:59

nyah, megvagyok. bár kicsit rossz, mert somát nem viszi, vivit nem fogja zsolti miatt és atin kendő van...

Androido 2016.11.08. 22:17:05

Jajjagyökérje. Bár nem vagyok meglepve. Hát kíváncsi vagyok hogy döntü...dönt az RTL.

Cimili 2016.11.08. 22:17:09

@dero80: Az nem jó, mert 1 héttel előbb lenne vége. Ne má! Szabira akarnak menni a szerkik?

Magentax 2016.11.08. 22:17:21

@ミラ: csoda történt, elindult nekem is, sőt szavazni is tudtam :)

FájAzÉletÉsAVilágIs 2016.11.08. 22:17:23

Tivadar úristen...milyen cseszettlassan beszélt és a végén mekkorát ordított jézusom...Szerintem ott állt be szerencsétlennél az agyhalál

Cérnahuszár 2016.11.08. 22:17:27

én a védettségre nyomtam, mert 3-as párbaj esetén a szavazatok megoszlanak és több az esélye hogy tivy bennt marad!

tvbuzi 2016.11.08. 22:17:33

A szerver összefosta magát üzenetet kaptam

Mók_Ica 2016.11.08. 22:18:35

@ミラ: én is, szavaztam is rá :)))

@plüssnyuszi: menjünk együtt hányni vivire?? :))))

@Androido: megnevezte hogy kivel menne párbajra..... ami tilos :)))

csakolvasok82 2016.11.08. 22:18:45

@genevieve: gyorsabb voltam, mint Bencus, sajna
@FájAzÉletÉsAVilágIs: vesémbe látsz :D

Cérnahuszár 2016.11.08. 22:20:29

a csatorna meg büntesse meg tivyt, hoiszen ki voltak akadva hogy magára pakoltatta a jeleket, és ezzel nem értettek egyett
most a sok alattvaló gondolkodhat hogy megérte-e tivyre tenni a jelet, mert még se úszták meg a párbajt.

Cimili 2016.11.08. 22:21:04

Basszus, a szavazási mizéria miatt lemaradtam a történésekről.

Mók_Ica 2016.11.08. 22:22:11

@csibike81: hát ez az.... az agyrágó bogár is éhen halt már a fejében....

tvbuzi 2016.11.08. 22:22:20

Sikerült szavaznom. Hármas

Lynette21 2016.11.08. 22:22:20

Nnna sikerult szavaznom. Nekem a frissitett mar vmelyik nap, jooo hosszan. Azt se ertettem, hog miert van... Szerintem is Micit viszi, ha Ginat nem lehet, vagy ha kettot kell valasztania. Ez a kaja szavazasosdi baromi unalmas.

,, 2016.11.08. 22:22:33

@Cimili: semmi nem történt, azon vitáznak h krumplit v rízst egyenek

csibike81 2016.11.08. 22:23:30

@Mók_Ica: Úgyúgy... :o)

Vivi csikkeket szedeget, jól látom???? :oD

dero80 2016.11.08. 22:23:33

Ha a lila kendőre szavazunk, kérdés, választ-e nagatív olyan embert, aki ellen biztos kiesik.Atti? Vivi? ezek két esélyesek....

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2016.11.08. 22:23:38

@Magentax: mondjuk nekem nincs igazán bajom micivel.

csakolvasok82 2016.11.08. 22:23:51

Vivi szedte a csikket a hamutálból, anyááááám, van még lejjebb?!?!

Lynette21 2016.11.08. 22:24:03

@Cimili: Nem maradtal le semmirol. Baromi unalmasak. Egy adott keretbol kell gazdalkodiuk, es kajat rendelniuk, es nem szavaztal meg, hogy cigit rendeljenek. Ja es Krisz lett a szavazas levezeto elnok vagy mi...

ibizaiporszivo 2016.11.08. 22:24:23

@tvbuzi: jóvilágukban már a felénél elnyomják

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2016.11.08. 22:24:51

na ezért ment a macskajaj zenéje, csak rossz snitt alá tették be, áválinka üzent petőfinek :D

,, 2016.11.08. 22:24:55

Ha a 3some lesz, tivi és gina is kiesik és a 3. nyer

csibike81 2016.11.08. 22:25:08

Na, asszem készíthetjük a konténert a reklám után... Apropó, kinél van? Le vagyok maradva.... ;o)

pomac 2016.11.08. 22:25:19

ez a 3 párbaj akkor lenne jó ha az másik párbajozót mi választhatnák ki :D

Mók_Ica 2016.11.08. 22:25:24

óóó.. reklám után zsóti vivi kutyázás és soma sírás.... evetkétől kapott videó-üzit? azt amit 24 órán keresztül forgatott a bv-ben kapott kamerával???? hmmmmmm

Androido 2016.11.08. 22:25:29

Nekem most Zsolti ordítása egészen zsigerinek tűnt. És láttuk, hogy Vivi mennyire fullba tudja tolni a kretént meg a kétéves szintű hisztit, lehet, hogy tényleg elszakadt a cérna.

genevieve 2016.11.08. 22:25:35

látjátok, többször is kértétek, hogy nem lehetne-e két elme roggyantat kiszavazni egyszerre és lőn:-)

Brandy9 2016.11.08. 22:25:49

@Cérnahuszár: fu ez nagyon igaz!!!! Kár h nálam még mindig nem megy az app..

Magentax 2016.11.08. 22:26:19

@ミラ: egy ideig nekem sem volt, de ez az éjjel-nappal, mindenki szeme láttára történő üzekedés papival már megfeküdte a gyomrom.

dero80 2016.11.08. 22:26:30

@Cimili: vagy beküldenek valakit :)))) hogy a létszám meglegyen...

csakolvasok82 2016.11.08. 22:26:38

Ha Ginának lilát szavaznak a nézők, vakvágányon lesznek szerintem, mert nem biztos, hogy eljut az agyukig, hogy őt jobban kedveljük, hanem arra fognak gondolni, hogy csak megsajnáltuk.

Mók_Ica 2016.11.08. 22:27:19

@csibike81: hoztam..... irdatlanul rohadt nagyot :)))

@csakolvasok82: igen, én is csak pilláztam..... ez mennyire gáz.....

Cimili 2016.11.08. 22:27:34

Nem lenne igazságos a Ginával szemben az a hármas szavazás. Ha egyedül öt hívná ki, lazán visszamenne, de 3-as szavazás esetén egyáltalán nem biztos. Ő is repülne tivivel együtt. Tivi baromságát miért ő szívja meg?

Magentax 2016.11.08. 22:27:39

@dero80: Ati védett, Vivit tuti nem vinné Zsóti miatt - max Papi vagy Mici

dero80 2016.11.08. 22:29:28

@Magentax: na, a védettségről megfeledkeztem. papit szerintem nem meri.

Cérnahuszár 2016.11.08. 22:29:32

hahóóó
ha 3-as párbaj van, 2 embert akarnak menteni azok akik tivyt ki akarják tenni, és elvesznek a szavazatok
a tivyt mentők meg nem fognak változtatni...egyedül tivynek marad stabil a bázisa, ezt akarjátok?

alsophila grahami 2016.11.08. 22:29:38

na tessók? ki mire szavazott? ;) én a védettségre, egyértelmű, nem akarom hogy előbb legyen vége egy héttel, dolgozzon csak meg szépen mindenki a fizujáért... ;P

Mók_Ica 2016.11.08. 22:29:49

@pomac: nem rossz :)))) szerkik, figyeltek???

ja és a poszthoz is: Bruti, én úgy döntöttem, hogy Te leszel az én vv-párom :*
az első dzsina képen, dzsinus úgy néz ki, mintha most lépett ki volna az adams family-ből :))))

Cimili 2016.11.08. 22:29:57

@dero80: Ennyire a vége felé, nem hiszem, h beküldenének bárkit is.

Lynette21 2016.11.08. 22:30:05

Az mennyivel jobb lett volna, ha arra szavazhattunk volna, hogy eogton zarjak ki Tyvit? Nem ertem, hogy hogy akarnak meg vele egy kihivast is vegigcsinalni, na es hogy a parbajrol ne is beszeljunk.

Magentax 2016.11.08. 22:30:51

Egyébként nem igazán értem, ha Tivy szabályt szegett, miért opció a két kihívott? Ezzel hogyan is büntetik meg Primitivit? Inkább a többieknek büntetés.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2016.11.08. 22:30:56

@Magentax: inkább ez nekem, mint soma önimádása, egyszerűen nem bírom. miciék meg majd kifáradnak, nem lesz ez téma sokáig, volt már bent sokszor dugó pár.

ascii 2016.11.08. 22:31:05

sosem volt ilyen hosszú a reklámblokk

Cimili 2016.11.08. 22:31:17

@alsophila.grahami: Maximális, orbitális nagy EKG. :) erre szavaztam én is.

csibike81 2016.11.08. 22:31:29

@alsophila.grahami: Én is, szenvedjenek csak! :D Meg szerintem sem lenne korrekt a 3-as párbaj...

Mók_Ica 2016.11.08. 22:32:04

@genevieve: igen, olvasnak minket sztem :))))

@csibike81: a komm-társakért mindent :))) :*

,, 2016.11.08. 22:32:44

@Magentax: ne keress benne logikát, ez egy ürügy vszínű. Volt már ilyen és nem volt semmi büntetés, nemhogy 3as

plüssnyuszi 2016.11.08. 22:33:13

@Mók_Ica: add a konténered! :-))

Krisztián: milyen pasi az, aki nem fogja meg a nője kezét??? Persze, K. a nőinek nem a kezét szokta fogni, nyilvánosan sem....pfff...

dero80 2016.11.08. 22:33:21

@Cimili: egy korábbi kieső, mint a konyhafőniben? :)))) de én sem gondolom komolyan.

Cérnahuszár 2016.11.08. 22:33:23

@Cimili: igen, ezt nagyon a fején találtad, Ginának így esélye sincs
az is a védettség mellett szól, én is a védettségre szavaztam

alsophila grahami 2016.11.08. 22:33:56

@Cérnahuszár: semmiképpen, még jó. ;)

miért érzem úgy, hogy Tyvadar seggét mentik megen a szerkik..?

Cérnahuszár 2016.11.08. 22:34:15

@plüssnyuszi: a romáknál nincs ilyen, a férfi megy mindig elől, és az asszony utána pár lépéssel.

tvbuzi 2016.11.08. 22:36:04

Zsoltinak az a megreccsent fej

csibike81 2016.11.08. 22:36:41

Na indul a balhé! Kéne egy kis popcorn is! :o)

Mók_Ica 2016.11.08. 22:36:44

zsóti levette a kezét viviről.....

ibizaiporszivo 2016.11.08. 22:36:56

pedig egy geci vagy Zsolti

csodalámpa 2016.11.08. 22:36:57

@alsophila.grahami: tényleg egy hármas párbajnál nem annyira látványos a %-os lemaradása, mert háromfelé oszlik.

plüssnyuszi 2016.11.08. 22:37:40

@Cérnahuszár: az araboknál is így volt. Aztán aláaknázták a sivatagot és fordult a helyzet :-)

Na, zsóti is rákezdte a hisztit

pomac 2016.11.08. 22:37:51

amúgy az érdekes hogy vivi nem sír mikor ordibál vele :DDD fordítva működik :DD

csibike81 2016.11.08. 22:38:19

Zsótikám, fel lehet adni, ha nem teccik... :oP

tvbuzi 2016.11.08. 22:38:26

Ideje volt Zsoltikám, ideje volt

Mók_Ica 2016.11.08. 22:38:27

@plüssnyuszi: tuTTam hogy ma ilyen nagy kell :)))))

@csibike81: hoztam azt is :))) 3D-s szemcsivel :))))

zsótit kiborította vivicsillámfaszláma.......

dero80 2016.11.08. 22:38:39

@csibike81: lehet, hogy rá kéne bízni a feladatot valamelyik fiúra, mert Mók Ica belerokkan.

csibike81 2016.11.08. 22:39:26

@Mók_Ica: Ezt a luxust és kényeztetést!!! :o) Kérsz kólát? Van lájtos is meg normálos is! ;o)

nicu71 2016.11.08. 22:39:31

jaj zsolti fejezze már be mert mingyárt elkapcsolok!!!

Cimili 2016.11.08. 22:39:49

Zsóti ne hisztizzen, ő engedte, h vivi a fejére nőjön.

csibike81 2016.11.08. 22:40:18

@dero80: Van önként jelentkezö? :oP

Commodore 2016.11.08. 22:40:39

70+Dontacssmy DICK! pokol.

Mók_Ica 2016.11.08. 22:40:48

így van zsóti.... minek neked ellenség, ha ilyen barátod van :)))))
ki barátot talál, kincset talál..... ahogy egy kollégám szokta volt mondani......

zsóti viszont tényleg kedveli vivit, különben nem lenne ennyire kiborulva a helyzettől.....

tvbuzi 2016.11.08. 22:42:17

Kárszeghy nem is dugott? Milyen szar rész ez?!

úgymond olvasó mmkk 2016.11.08. 22:42:36

annyira belemerultem a Castle-be, hog elfelejtettem kommenteket olvasni
szoval tenyleg mindenki harmas parbajt akar?

Commodore 2016.11.08. 22:42:38

Nabazz! Bejön Gabó!

Mók_Ica 2016.11.08. 22:42:48

@csibike81: köszi :))) csakis normálost.... ha már iszunk, igyunk rendesen :))))

@dero80: már edzett vagyok :)))) gyakorlatom is van :)))) vv-n edzőttem :))))

@Cimili: tudta, hogy vivi egy csillámfaszláma, csak nem sejtette :))))

Brandy9 2016.11.08. 22:43:10

Bakker sztem rtl már eldöntötte h a 3as párbaj lesz. Mintha Tivit akarnák bevédeni, van egy olyan érzésem

Mók_Ica 2016.11.08. 22:43:28

@Commodore: folt nélküli sonkát :)))))

ibizaiporszivo 2016.11.08. 22:43:51

@Commodore: ő Auréliónak adja le a rendelést

genevieve 2016.11.08. 22:43:54

na, én is szavaztam..

Nbl 2016.11.08. 22:44:01

Nem értem ezt az osztozkodást, Dávid akkor találja ki, h vegye ki a részét aki tudja, amikor már meg lett szavazna többségi alapon, h mit vegyenek... Miért nem mondta meg mindenki, h a saját pénzéből mit venne és akkor csak ott kellett volna trükközni, ahol nem adta volna ki a pénz az áru egységárát (vagy annak a többszörösét)?

,, 2016.11.08. 22:44:09

Lesz Evelin üzenet, vajon felbukkan-é erre Velőtrázó vélemény? Imád Evelinről beszélni

Cimili 2016.11.08. 22:44:42

Soma iskolahetes jutalma, videó üzenet, 3 közül választhat. Anyukáját választja.

csibike81 2016.11.08. 22:44:48

@Commodore: Áh, tuti nem, az feltételezne némi megmaradt agysejtet! ;o)

Mók_Ica 2016.11.08. 22:45:13

@Brandy9: sztem is tivit, de inkább csak a túl nagy bukótól..... nagy ciki lenne, ha túl nagy szavazat különbséggel maradna kint egy normál párbajon.....

na, somácska anyukája üzijét választotta :))) jó döntés :)))

Plüsscukor 2016.11.08. 22:45:34

Itt. Csak megérkeztem a vége előtt.

,, 2016.11.08. 22:45:49

Soma anyukája nagyon aranyos:)

Commodore 2016.11.08. 22:46:29

@Nbl: Plusszba ott van két rúd parízer!!! :-)

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2016.11.08. 22:46:31

valaki árulja már el, miért büszke valaki arra, hogy a gyereke bekerül egy ilyen műsorba, de tényleg. ez valami?

Cimili 2016.11.08. 22:46:48

@tvbuzi: zokogunk tesó :DDDDDDDDDDDDDDDDDD

Mók_Ica 2016.11.08. 22:46:50

ezt milyen szar lehet nézni dzsinának.... most sajnálom nagyon őt

csibike81 2016.11.08. 22:47:10

@tvbuzi: A 100-as zsepinek már annyi...

Tök cuki Somamama!!!!

tvbuzi 2016.11.08. 22:47:19

@Commodore: nem használnak kotont, Mirci lenyeli

ascii 2016.11.08. 22:47:20

jajj, soma cicás :S most majd nem tudom utálni :/

úgymond olvasó mmkk 2016.11.08. 22:47:32

@Brandy9: vagy a studiot es a komplett berendezest feltik.. nagy kulonbseg eseten tivy tuti szetszedne mindent es mindenkit (bar kicsi eseten is benne van a pakliban)

genevieve 2016.11.08. 22:47:36

szegény dzsinának milyen jó lehet ezt látni:-(

Cimili 2016.11.08. 22:47:43

@úgymond olvasó MMKK: Dehogy, én a védettségre szavaztam.

plüssnyuszi 2016.11.08. 22:48:04

@Plüsscukor: JObb későn, mint még később! :-) Szia plüssöm :-)

@Brandy9: a műsort Tiv csinálja, sokat van képernyőn az öfiben, tehát lehet, hogy ezt akarnák tovább nyomatni

,, 2016.11.08. 22:48:18

@Mók_Ica: nekem is ez jutott eszembe...

pomac 2016.11.08. 22:48:22

@ミラ: hülye kérdésre hülye válasz, azért azt nem várhatod el hogy ,azt mondja hogy gyere ki mert nincs esélyed :D

csodalámpa 2016.11.08. 22:48:30

@Mók_Ica: nem is merték mutatni őt...

Plüsscukor 2016.11.08. 22:48:35

@tvbuzi: Zokogunk!! De már hetek óta.... :)

Mók_Ica 2016.11.08. 22:48:52

@tvbuzi: együtt sírunk, mi egy nagy család vagyunk :))))

@ミラ: most monTTa soma, már 22 évet belé áldozott a mama.....

plüssnyuszi 2016.11.08. 22:49:13

@ミラ: Benne van a tévébe'!!!! Híres lesz a gyerök! Tán még celeb is lehet, Maunika!

úgymond olvasó mmkk 2016.11.08. 22:49:23

@Cimili: szerintem ha savaznek, en is azt valasztanam.. nagyon gyanus huzas az rtl reszerol ez a harmad parbaj, etwas stimmt nicht

ibizaiporszivo 2016.11.08. 22:50:20

@tvbuzi: Krisztián mar a kijáratot használja bejáratnak

,, 2016.11.08. 22:50:26

@ミラ: nem ez volt a lényeg...

agimano 2016.11.08. 22:50:47

26 közjegyző összesíti éppen

Plüsscukor 2016.11.08. 22:50:53

Ó, Primitív büntit kap.

Commodore 2016.11.08. 22:50:57

Akkor most kiviheti Ginát is?

Cimili 2016.11.08. 22:51:13

Minyá eredmény hirdetés.

nicu71 2016.11.08. 22:51:30

tiv tivy de nagy fasz vagy @@@@ csak nehogy hármas párbaj legyen miatta

ibizaiporszivo 2016.11.08. 22:52:03

Szerencséje Anikonak, hogy ezt nem neki kell levezényelni :DDD

tvbuzi 2016.11.08. 22:52:06

Tivynek a nézése meg a járása meg a csípőjének a mozgása....

Cimili 2016.11.08. 22:52:50

De jóóóóóóóóó, Gina védett. :))))))))))

dero80 2016.11.08. 22:52:53

@Mók_Ica: tudom, nem ez az első évad, amikor figyelem erőfeszítéseidet:))

Cérnahuszár 2016.11.08. 22:52:55

ó hála az égnek, gina védett

Plüsscukor 2016.11.08. 22:53:04

Lol, lol, lololol, LOLLER. Gina lilát kap :-D Tivi meg agyfaszt, remélem.

Lynette21 2016.11.08. 22:53:29

Holnapig vajon elmondja hogy holnap kit akar kivinni Gina helyett?

pomac 2016.11.08. 22:53:43

köv napokban kérdés f,eladja-e tyvy :D

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2016.11.08. 22:53:48

@szörnycsi: de azért bennem felmerült ez a kérdés, elnézést (nem most hangzott el először).

genevieve 2016.11.08. 22:53:50

jól hallottam, hogy tivi már beszólt ginának, hogy kisírta a védettséget?

tvbuzi 2016.11.08. 22:53:52

Szoros volt az eredmény mint Kárszeghyné puncija

Mók_Ica 2016.11.08. 22:53:57

@Plüsscukor: @szörnycsi: @csodalámpa: egyszer mutatták... szegénykém.... :(((

na, melyik verzió nyert? dzsina lila kendő :))))

egyébként meg wattafakkk..... ezt szavazósdi nélkül kellett volna megkapnia, ha már a szabályzatot idézte az elején bencus..... szóval jó lesz ez így.... de most kit hív ki tivi?? micinek lesz egy új győztes párbaja?? hihiihihihihi

Cimili 2016.11.08. 22:54:06

@Lynette21: Jogos kérdés. :DDDDDDDDDDDDDDDDDD

csakolvasok82 2016.11.08. 22:54:26

No, most már nyugodtan alszok. :) :)
Jó éjt mindenkinek!

pomac 2016.11.08. 22:54:33

@ibizaiporszivo: inkább a mi szerencsénk , dikk!

genevieve 2016.11.08. 22:54:40

@Lynette21: hehe, most olyanok közül kell választani akiket elvileg szeret:-D

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2016.11.08. 22:54:57

most akkor ha kimondja, hogy kriszt viszi, akkor ő is lilát kap? :D

Commodore 2016.11.08. 22:54:59

Ezt a fordulatot... ááá Trump is örül most!

csodalámpa 2016.11.08. 22:55:18

@genevieve: én is ezt hallottam....mindegy, bárki ellen kint marad ez a gyökér, szerintem Micit viszi.

Lynette21 2016.11.08. 22:55:18

@genevieve: Szerintem Micit valasztja.

Rémület 2016.11.08. 22:55:31

Na, viheti Krisztiánt, ha férfi.

Mók_Ica 2016.11.08. 22:56:07

@dero80: Kamilla virágládája volt az első ilyen eszközünk :))))

pomac 2016.11.08. 22:56:11

@Mók_Ica: szerinem (ha nem megy ki önként ) papit hjívja ki :D

Cimili 2016.11.08. 22:56:16

@genevieve: Huh, ezt nem hallottam, vissza is fogom nézni, mert ha ez igaz, akkor még jobban megérdemli, h kiessen.

Cérnahuszár 2016.11.08. 22:56:30

@pomac: hát igen, ez a lap még ott a pakliban
vagy ultra szemét lesz, de ezzel a betyár becsületet kockáztatja, mert a többiek eleget tettek a kérésének és megpakolták, most mégis hátba szúrná őket
talán megszívja magát és bent akar maradni hogy egy következő körben tehesse ki ginát

Plüsscukor 2016.11.08. 22:56:48

@Mók_Ica: Pdig úgy megnéztem volna a pofikáját, ha szembesül a 10%-ával Ginával szemben.

csibike81 2016.11.08. 22:56:51

Nálam #pizsicsillag, Gyözikéhez nincs most idegállapotom! Egy élmény volt, tsók mindenkinek!!!!

@Mók_Ica: Köszi az ellátmányokat! Szép estét!!! :o)

genevieve 2016.11.08. 22:57:00

@csodalámpa: remélem legalább ginát megerősíti lelkileg ez a nézői döntés, mert tivi még jobban rá fog szállni ebben a pár napban...
bár, bárkit fog most kihívni abból botrány lesz és talán megosztja tivi dühét:-)

Cimili 2016.11.08. 22:57:24

@csakolvasok82: Jóccakát! :)
@pomac: Papira felnéz, Mici lesz az akit sztem kihív.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.08. 22:57:43

egy csomo kerdes fesziti a lelkeket: es most kit visz tivy? karszegek kozul valakit? vagy a tesok kozul? es vajon kimondja, kit visz ki? es vajon hany adag nyugtatora lesz szuksege ejszaka?

Commodore 2016.11.08. 22:58:14

Megint kikotyogja, hogy kit választ! = KIZÁRÁS! kösz!

Mók_Ica 2016.11.08. 22:58:55

@Lynette21: aztán mindenki védett lesz :))))

@genevieve: igen, dzsina sírta ki..... ő szabott feltételeket is.....pfff ez tényleg egy pöcsfej.....a súlyos az, hogy sztem ezeket a dolgokat addig mondogatja, amíg maga is elhiszi.....

dero80 2016.11.08. 22:59:09

@Mók_Ica: igen :)) és eljutottunk a rakétasilóig.... nem nevezném fejődésnek.

Almaka 2016.11.08. 23:00:07

@genevieve: Igen én is erre figyeltem fel. Ennyire húlye, hogy még ezt sem ismeri be magának, hogy elcseszte.

ibizaiporszivo 2016.11.08. 23:00:10

igazi paraszt, attól mert szabályt szegett, attól nem Gina sírta ki. Egyszeru, mint egy faék

,, 2016.11.08. 23:00:20

@ミラ: szal szerintem ha a zember hoz hülye döntéseket, mint pl h jelentkezik egy ilyen műsorba, attól még biztosan nagyon szeretné azt hallani h a szülei büszkék rá és fordultak el tőle... eleve jól esik ha a szülei ezt mondják vkinek... nekem nem sokszor volt ilyen:(

genevieve 2016.11.08. 23:00:28

@Lynette21: hát most fel van adva neki a lecke:-)

somát nem választhatja mert öribari, dávidot sem mert 2 párbajjal a háta mögött erős és ő is bari,
zsoltit nem mert bari, vivit nem mert zsolti barinője
atit, ginát nem választhatja
krisztiántól fél
marad mici, aki visszajött egy párbajról, viszont evelint ejtette ki aki neki barinő

Lynette21 2016.11.08. 23:00:35

@Mók_Ica: Es akkor vegre kizarjak. Ahogy fentebb mar masok is irtak... Jajj mondtam en tegnap, hogy izgi lesz ez a het!

Cimili 2016.11.08. 23:01:26

@csibike81: Jó éjt neked is! :)
@úgymond olvasó MMKK: Amilyen retardált, lehet h még fel sem fogta, h milyen helyzetbe kergette önön magát.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.08. 23:01:26

@Mók_Ica: lattam mar eloben ilyen embert, aki addig jutott, hogy a hazugsagaibol es a teveszmeibol felepitett alternativ valosagban elt.. papagajmajomkutya is ehhez kozelit

genevieve 2016.11.08. 23:01:29

@Mók_Ica: főleg, hogy gina egyáltalán nem rinyált:-)

Lynette21 2016.11.08. 23:01:43

@genevieve: Akkor megiscsak a jatek feladasa lesz az egyetlen megoldas szamara?

Plüsscukor 2016.11.08. 23:01:52

Őzi ballagási öltönye büntet.

csodalámpa 2016.11.08. 23:01:52

jaj, ma Hozé van a BV-ben, lehet nem tudom végigézni...

úgymond olvasó mmkk 2016.11.08. 23:02:43

@Cimili: a legkozelebbi ugyeletes patika telefonszamat elovakarnam a szerkik helyeben

genevieve 2016.11.08. 23:03:24

@úgymond olvasó MMKK: sajnos nekem a mindennapjaimban van egy ilyen ember:-(

először én sem hittem el, de valóban felépít egy hazugságvilágot és komolyan hiszi, hogy úgy van
és mindenki aki körülötte van az a hülye és hazug

Lynette21 2016.11.08. 23:03:52

@Plüsscukor: :D A cipojet viszont nem lattam. Remelem nem megint az a sarga van rajta!

tvbuzi 2016.11.08. 23:04:14

Zsolti és Vivi máris kibékültek:(

Cérnahuszár 2016.11.08. 23:04:26

@genevieve: igen, ez így elég reálisnak tűnik
na mici még jobban megutálja ginát, a baba miatt is morcos lett

genevieve 2016.11.08. 23:04:45

@Lynette21: hát, ezek után még az is meglehet...

végül is úgy tünik a szerkik most akár 2 embert is beáldoztak volna, így a játék feladása már meg se kottyan a műsor szempontjából

Cimili 2016.11.08. 23:05:38

Télleg, Velőtrázó hová tűnt? És mi van Icukával, mé nem jelentkezik?????????????

genevieve 2016.11.08. 23:05:40

@szörnycsi: nehéz ám így élni a többieknek:-)

úgymond olvasó mmkk 2016.11.08. 23:05:41

@genevieve: az en "emberemnek" ellent sem mondani, mert bekattan, es nekimegy annak, aki nem osztja a nezeteit, barmivel, amit talal. durva tud lenni :(

,, 2016.11.08. 23:06:45

@Cimili: Evelin bekerülésével érkezett, a kiesésével el is tűnt;)

úgymond olvasó mmkk 2016.11.08. 23:07:41

na kerem alassan, #ostorezapizsama, joccakat mindenkinek, egy elmeny volt. meg az is lehet, hogy olvasobol atvedlek kommentelove :)

Almaka 2016.11.08. 23:07:49

@tvbuzi: Zsolti 70 napos bezártságról beszélt, Soma meg már 72 napról, szóval lehet már 2 napja volt az a balhé.

2016.11.08. 23:07:59

Szasztok. Úgy el vagyok megint utazva, hogy alig láccok...
@genevieve: @pomac: szerintem feladja.
@ascii: majd mi utáljuk Somát helyetted is.

További meglátásaim:
- ez a 3-as párbaj ondóság (=g*ciség) lett volna, nem?
- homár már megint a csillámf@szpóni mellett édi-bédizett a bejelentkezés alatt. egyébként minden tiszteletem aj-mi-történt-mamáé, de csatlakoznék ahhoz a mozgalomhoz, akik azt várják, hogy ez a rusnya p*csa (vivi) kiessen.
- Mici visszahízott
- Dávidunk ennyivel okosabb, mint a többiek. Evvan.
- természetesen abzug Primi(tyv)

Cimili 2016.11.08. 23:08:11

@szörnycsi: Lehet, én bírtam is.:)

genevieve 2016.11.08. 23:08:30

na, kicsit túltoltam az éjszakázást...

remélem mire felébredek szép új világ köszönt ránk és az Elnök Asszonyt üdvözölhetjük:-)

és akkor még a VV történelmében is eljöhet, hogy nő nyeri...ha már ginát bevédtük:-)

Mók_Ica 2016.11.08. 23:08:37

@Plüsscukor: sztem akárkit hív ki, ez lesz az ő %-a :)))))

@csibike81: szivi :))) jó éjt :)))

@dero80: termelésben azért mindenképp :))))

@Lynette21: nekem az is jó megoldás :))))

@úgymond olvasó MMKK: sajnos én is.....

@genevieve: nem is tudom hogy jutott ilyen az eszébe... illetve igen... ő az a típus, aki soha nem ismeri el, hogy hibázott... mindig kell neki valaki akit hibáztathat......

genevieve 2016.11.08. 23:09:17

@úgymond olvasó MMKK: ez különösen akkor gáz, hogy ha a főnököd az illető:-)

Commodore 2016.11.08. 23:09:52

@genevieve: 2 lesz, tvi felead, + párbaj

genevieve 2016.11.08. 23:10:45

@Mók_Ica: igen, mindig más a hibás...ő csak a körülmények áldozata

megmondta atinak is, ha mégis ő esik ki az a nézők hibája:-)

Cimili 2016.11.08. 23:11:29

Hogy prédikál tivi az őszinteségről. Basszus, ha valaki őszinte vele, azt lecsicskagecizi. Pfff.

Plüsscukor 2016.11.08. 23:11:51

Ez Győzi dehülye, b+ :))))))

,, 2016.11.08. 23:11:59

@genevieve: én csak neten keresztül tartottam vele a kapcsolatot, de nem bírtam, annyira negatív kisugárzása volt még így is. Volt is nagy bosszúllás, de tudom h jó döntést hoztam, nem csinálnám másként.

Mók_Ica 2016.11.08. 23:12:13

@genevieve: nehéz az ilyen, pláne ha a közeledben van..... :(((

győzi hitgyülis összejövetelt tart???? miez?????? óhogybassszus..... broáf

Gigabyte 2016.11.08. 23:12:23

Pfejj ez a Gyózó,hogy szakadt volna anyjába a feje.....

2016.11.08. 23:13:08

a legnagyobb szeretettel agyonütném DJ Őzikét

Cimili 2016.11.08. 23:13:43

@genevieve: Jaja, és az atombomba gombja nem egy őrült bohóc kezébe kerül. Borzasztó lenne.

Mók_Ica 2016.11.08. 23:14:44

@genevieve: persze hogy az.... majd mindannyiunkat megver egyenként :))))

@Cimili: a szaunában tart naponta önálló estet??? akkora f@szságokat tud mondani....pffff

most mi ez az evetkés fos?????

Lynette21 2016.11.08. 23:15:01

@Mók_Ica: Ugy latszik nem tudjak mivel kitolteni a musoridot... ez borzaszto. Gyozi is, meg ez a bejatszo is. El is battyogok az ágyamig. Szep jo ejszakat mindenkinek!

agimano 2016.11.08. 23:15:25

fu, hogy alazzak Evelint

Plüsscukor 2016.11.08. 23:15:29

Ez a sztorizás olyan Dandó Zolikás most a BV-ben, nem?

dero80 2016.11.08. 23:15:33

@Mók_Ica: a minőség és a mennyiség örök problémája...

Mók_Ica 2016.11.08. 23:15:58

naaa, ez már NAAAAAAAAAAAAAAA....ki az a fasz, aki ezt kitalálta??????

tvbuzi 2016.11.08. 23:16:03

Ez a Titanic zene kurvajó

Cimili 2016.11.08. 23:17:05

És ki a narrátor? Tök jó hangja van.

pomac 2016.11.08. 23:17:11

azt hittem hogy nincs lejjebb de gőző mindig meglepetésre képes ,legközelebb már élőben nyomják a stúdióban az anált:)

Mók_Ica 2016.11.08. 23:17:42

@Lynette21: igazad van, jó éjt :))))

@agimano: nem kicsit.... kurvázzák ezzel.... azok a képek durvák voltak.....

@dero80: a minőség miatt lett ekkora a mennyiség....

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2016.11.08. 23:18:16

győzőnek a geciszörnyről mesélt népmeséket az apja és pornót nézettek vele evelin szövegeivel aláfestve?

agimano 2016.11.08. 23:18:43

@Mók_Ica: azért ez elég megalázó volt szerintem

Cimili 2016.11.08. 23:19:04

@Lynette21: Jó éjt! :)
@Mók_Ica: Nekem teccett. :) Csak Győzi nem.

Mók_Ica 2016.11.08. 23:19:35

@agimano: sőt, ghhecchiszörny.....

@pomac: hamarabb fog bekövetkezni, mint hinnénk.....

Nbl 2016.11.08. 23:20:29

@Commodore: amiből az egyik már régen kifordult? :D

Commodore 2016.11.08. 23:21:08

Buziknak tanítják a sablonos buzi viselkedést?

Mók_Ica 2016.11.08. 23:21:30

@agimano: az, igen

@Cimili: láttad a pornó képeket is???? sztem az durva volt.... nem is a kép önmagában, hanem amit "mondtak" vele.... ezzel evetkét durván lealázták..... mondom ezt úgy, hogy nem kedveltem evetet...

Nbl 2016.11.08. 23:22:19

@Mók_Ica: megirigyelték Sixx képregényes sikereit :D

tvbuzi 2016.11.08. 23:23:17

@Mók_Ica: amikor bemennek biztos aláírják, hogy megalázhatók

Plüsscukor 2016.11.08. 23:24:31

Ez ugrott be nekem erről a bábozós agymenésről :)
www.youtube.com/watch?v=8HvcHaKYo40

tvbuzi 2016.11.08. 23:24:43

visz-e ki vagy visz-e ki

pomac 2016.11.08. 23:25:37

jut eszembe ,hol vannak a kicsi málnák hogy nem tudták megszavazni a 3 párbajt :DDDD tyvy gondolkozz :D

Cimili 2016.11.08. 23:25:43

@Mók_Ica: Láttam, és ok, picit túlzásnak éreztem, de Evett megérdemelte. Egyébként az a véleményem, h Evett sokkal jobban alázta saját magát.

Plüsscukor 2016.11.08. 23:26:12

@Cimili: nekem is tetszett.
Nézd meg, amit az előbb linkeltem. :)

pomac 2016.11.08. 23:26:32

@Mók_Ica: az lesz a bv legalja az tuti :D

dero80 2016.11.08. 23:27:15

jó éj mindenkinek.

2016.11.08. 23:28:44

Primi(tyv) szemszögéből a következőképp látnám a világot:
- most szoktam le a cigiről: eszem a kefét
- nincs pija, csak nagyon alaphangon van kaja
- nincs csajom
- akkor balf*sz vagyok, hogy már magamat is unom,
- nemhogy a többieket
- összefosom a bokámat a párbaj miatt
- Dzsinát sem hívhatom ki
Ergo:
Tesó, átfut az agysejtemen (azon az egyen), hogy feladom, az tuti.

Mók_Ica 2016.11.08. 23:29:16

@Nbl: nem sikerült nekik.....

@tvbuzi: és minden vagyoni és nem vagyoni jogukról is lemondanak az rtl javára.... :))))

@pomac: már a mirelit dobozokban.... ott pedig sajna nincs térerő..... :))))

@Cimili: magát alázza, ahogy akarja..... én győző hitgyülis beszédét is gáznak tartottam....

Mók_Ica 2016.11.08. 23:30:03

@Plüsscukor: csak ez sokkal jobb és vicces is :))))

Cimili 2016.11.08. 23:31:34

@Plüsscukor: Nagyon jóóóóóóóóó volt. :)

Cimili 2016.11.08. 23:32:48

@Mók_Ica: Egyértelmű, az a hitgyülis beszéd nálam is kiverte a biztit.

2016.11.08. 23:33:07

@kamilla123: Csak most olvasom. EKG.

És ezzel kellett volna kezdenem: BRUTI, ez megint a legjobb volt. Évek óta viszed a pálmát (keresi is a zsűri rendesen)

Cimili 2016.11.08. 23:34:11

@Spitzbauer: És benne is van a pakliban. De mint tudjuk, nagyon csekély agysejttel van megáldva, lehet, h idáig már nem jut el.

Cimili 2016.11.08. 23:35:15

Én huss el, jó éjt tesók! :)

tvbuzi 2016.11.08. 23:35:37

A hitgyülis beszéd miért volt gáz?

Mók_Ica 2016.11.08. 23:38:03

@Cimili: jó éjt cicus :))

megyek én is aludni :))) szép álmokat!!!

alsophila grahami 2016.11.08. 23:39:29

@Cimili: @csibike81: @Cérnahuszár: ekg részemről is :) de halljátok, szoros volt... meglepődtem azért, mert osztom a véleményt, h Tivi szegett szabályt - már ha ez az volt egyáltalán, amikor egyértelműbb nem is lehetett volna, h kit akart vinni ennyi permanens Gina-pocskondia után -, miért más bűnhődött volna miatta? tökhülyeség lett volna...

alsophila grahami 2016.11.08. 23:43:37

ja azt akartam még, hogy ez a 49 körüli százalék reprezentálhatja vajon a támogatói számát nagyjából? me akkor az ijesztő azért, nem-e..?

Cérnahuszár 2016.11.08. 23:44:46

@Plüsscukor: ez jó volt köszi,
győzi bv után úgy kerestem a szavakat...
most babi néni után kicsit jobb :)

alsophila grahami 2016.11.08. 23:45:07

@Nbl: volt ilyen jár korábban is, még találgattuk is, hogy ki narrálhatja..

2016.11.08. 23:45:18

@alsophila.grahami: Most találkoztam két közjegyzővel is, aki ott volt, és mon'ták, hogy a Bence szavazata döntött :-DDD

Cérnahuszár 2016.11.08. 23:46:56

@alsophila.grahami: nálam most beált a kék halál, de kajakra, holnapra talán végig tudom gondúni :) hogy mit is jelenthet a 49%

alsophila grahami 2016.11.08. 23:47:52

@Spitzbauer: és nem is zárhatjuk ki, h nem ez lesz... még simán koccolhat mint Lóri, akár az utsó percben is.

agimano 2016.11.08. 23:47:53

@alsophila.grahami: igen, régebben, ha kimondták annak a nevét, akit ki akartak vinni, az kapott egy lila kendőt, mi ez a hülyeség, hogy most 3as párbaj is lehetett volna? Primitivy miatt szívjon esetleg másik két ember is? Ráadásul úgy, hogy még az ő kérésére pakolták rá a jeleket, mondjuk ez egy megfelelő pont is lenne arra, hogy elgondolkozzanak azon, hogy fognak-e ilyet csinálni a jövőben, hiszen meg is szívhatták volna az egészet.

Cérnahuszár 2016.11.08. 23:51:52

@alsophila.grahami: sztem nem koccolhat le mint lóri, mert megmarketingelte a becsületet, jól szemenköpné magát
na meg most ezek után megnyúzzák ott bent ha ki akar menni, mert inkább egy veszítsen, akit kiválaszt gina helyett, mint mindagnnyian egy új embörrel.

alsophila grahami 2016.11.08. 23:51:56

@tvbuzi: de csak me szorította lilulásig xDDD

alsophila grahami 2016.11.08. 23:56:25

@Commodore: és akkor szépen ki is bújt a megmérettetés alól... nem, ez nem lenne jó, vállalja csak be, ha fel akarha adni.

pomac 2016.11.08. 23:57:56

@Cérnahuszár: azt hogy a málna tábor gyenge , mivel itt is sokan nyomtak a 3 párbajra pedig nem kicsi málnák :)

alsophila grahami 2016.11.08. 23:58:35

@Spitzbauer: xDDDD nagy mák h Bencus is rühelli ;)

2016.11.09. 00:00:04

@Cérnahuszár: Ki fog menni. A retek nem kockáztatja, hogy 12-es karikával párbajozzon. Annyi pénz a világon (na jó a valóvilágon) nincs, amennyi büntetést kapnának. A 3-as párbaj arra lett volna jó, hogy Primi kimehessen és mégis legyen párbaj. Egyébként olyan nincs, hogy 3-as párbaj, megy 3-an párbajoznak, mert akkor ők 3-an édeshármasbajoznak, nem?

pomac 2016.11.09. 00:00:11

@agimano: ha játékos lennék simán bepróbálnám ha tudnám hogy nekem is ajánlanak 3 párbajt mivel az az én esélyeimet növeli

Cérnahuszár 2016.11.09. 00:00:52

@pomac: a málna tábor tényleg borzasztó gyenge, ma a fiam kiokosított hogy kik a mai menő magyar jutuberek
tivi vicces a 36 ezer követőjével, miközben másoknak 200- 400 ezer van.

alsophila grahami 2016.11.09. 00:04:31

@Cérnahuszár: na de ő trükkösen (flegmán, haha;) koccolgatna, ha kizáratja magát egy újabb "nem szándékos" kikottyantással, így értettem, és örülök, h máris kijöttél a kékhalálból, ez gyors volt tesó ;))

Cérnahuszár 2016.11.09. 00:05:46

@pomac: ja és ha tivynek 30ezer face likeolója van, akkor még nem is jött el az összes jutub rajongója, vajon a jutub rajongón kívül támogatja-e őt valaki?
a többi vv-st legalább 4 ezer ember biztosan...jutub nélkül
lehet kapargálni itt a dolgokat, vajon mi az igazság és mi a szemfényvesztés

alsophila grahami 2016.11.09. 00:06:28

@tvbuzi: nemtom, én erről pont lemaradtam... @Cimili: jóéjt neked tesó :)

Cérnahuszár 2016.11.09. 00:06:38

@alsophila.grahami: jó a tápom, lehűtötte a rencert :D

Plüsscukor 2016.11.09. 00:08:19

Megyek visszanézem a mait, úgy olvasom van mit pótolni :)
Jó éjt, reggel összegzem.

horee6 2016.11.09. 00:08:36

Ez egy klasszikus hármas "párbaj" A mexikói felállás:
www.youtube.com/watch?v=zPVH7rxl6So

pomac 2016.11.09. 00:08:55

@Cérnahuszár: én pl egyiket sem lájkolom ,mégis tvyv ellen szavazok bárki ellenében, igy végül is az összeset lájkolom elméletben de gyakorlatban egyeiket sem :DDD

alsophila grahami 2016.11.09. 00:12:03

@úgymond olvasó MMKK: úgymond tedd azt, mmkk #ostorezakommentesdi ;))

Cérnahuszár 2016.11.09. 00:12:48

@pomac: :))
még sajog a bv-s ko amit bevitt győzike, így most lelépek
jó éjt mindenkinek

alsophila grahami 2016.11.09. 00:17:08

@Cérnahuszár: xDD meg még hány ventid lehet mellé....? ;)

alsophila grahami 2016.11.09. 00:26:21

@Cérnahuszár: pfff, és ettől vannak úgy tele a gatyók odabent? hmm, akkor Tivi szívni fog xDD @pomac: ez de szép volt, víjja-matektanerő boldog lett volna egy ilyen frappáns feleléssel odabent, bármikor ;) @Spitzbauer: :)) részemről #ostorezapizsi ;)

alsophila grahami 2016.11.09. 00:30:33

@agimano: jogos... és télleg megérdemlik a leckét mind, akik megúszósan pakolták a jeleket, bár, az is igaz, hogy PrimTivy lényegében bezsarolta őket, hogy kisétál, és akkor számolhatnak egy új beköltözővel megint... komoly érv ám ez a hetvenedik nap körül járva...

alsophila grahami 2016.11.09. 00:33:42

@Spitzbauer: majd az este tíz utáni műsorsávba teszik át a párbajt (pár, mint néhány, éérted;) és bünti-para kilőve ;)

alsophila grahami 2016.11.09. 04:23:34

uhh na, hát szépen vagyunk... hogyaszongya: "Magyar idő szerint hajnali négykor Donald Trump éppen 31,1 millió, Hillary Clinton pedig 29,9 millió össz-szavazatot tudhat magáénak országosan, ami szavazatarányban 49-47%-ot jelent. KEMÉNY." jja, az.

mobilos perpetuum 2016.11.09. 07:20:29

@alsophila.grahami: Az öregecske feleséget ... hogy egy "klasszikust" idézzek :))

Cérnahuszár 2016.11.09. 07:57:02

@alsophila.grahami: az baj ha trump nyer :( HC egy idióta, de jobb lett volna mégis

2016.11.09. 08:06:49

@Cérnahuszár: pedig most mar szinte biztos.

(fussunk!)

Costanza 2016.11.09. 08:13:41

wow soma mar tudni kitol orokolte ezt a szavalasos beszedstilust

,, 2016.11.09. 08:20:21

Na, akkor térjünk vissza a Tivit köztársasági elnöknek kampányhoz.
és most nagyon felhúztam magam, bár valóban egy tuja Hillary, de nagy katasztrófát nem okozott volna.
Ez így a brexittel együtt, gratula
Tök vicces, csak ennek gazdaságilag meg dollár árfolyomon keresztül ránk is lesz hatása

,, 2016.11.09. 08:20:44

Nagyon ki vagyok most akadva

Krétagarbó 2016.11.09. 08:21:34

@Biriksz_Krokiksz!: megyek hozzád vásárni. A freywillért én is pusztulok.

mobilos perpetuum 2016.11.09. 08:25:59

merkel nem kell még egy.
ingliséknél is nyavalyogtak, hogy esik az árfolyam

úgymond olvasó mmkk 2016.11.09. 08:27:28

@szörnycsi: gyanútlanul megnyitom az indexet, és a címlapon látom.. broaf..
ha Tivi lesz a köztársasági elnök, akkor Málnaország leszünk, és az ostor lesz a hivatalos fizetőeszközünk?

Krétagarbó 2016.11.09. 08:28:35

@alsophila.grahami: hát, meglepődés van. Sok volt a rejtőzködő, de Trump oldalán:((

2016.11.09. 08:29:23

@szörnycsi: nem mertem ma ranezni a tozsdere, be vok tojszlizva.....

,, 2016.11.09. 08:29:49

@úgymond olvasó MMKK: Flegmaország leszünk és málnanagyhatalom:)

úgymond olvasó mmkk 2016.11.09. 08:31:24

@szörnycsi: úgyis láttam még valamikor szeptemberben a híradóban, hogy beszüntetik a málnatermesztést, mert nincs, aki leszedje. méltó köztársasági elnök lenne a málnafan. megmentené a gazdaságot

Cérnahuszár 2016.11.09. 08:41:20

@mobilos perpetuum: elfelejted hogy amikor meghozták a döntést, még cameron volt az elnök, és az férfi. ingliséknél nyavajoghatnak most már, nem kellett volna még akkor elbacni

2016.11.09. 08:45:15

@Cérnahuszár: meg keresik a kiskapukat, legutoljara azon morfondiroztak, h megis inkabb az also-felsohaznak kellene dontenie...

2016.11.09. 08:49:29

kozben lehalt az index? az appja sem indul nalam.

mobilos perpetuum 2016.11.09. 08:57:06

@Cérnahuszár: valamit nagyon rosszul csináltak eddig ott, változást akarnak
mi meg Tivy kiesését

2016.11.09. 09:00:11

@úgymond olvasó MMKK: mar ujra van kozben, vmi par perces huba lehetett...

2016.11.09. 09:03:42

@szörnycsi: ugye! nalad is mar a kis piros meregzsak vette at agyban a hatalmat. :S

Cérnahuszár 2016.11.09. 09:04:56

@mobilos perpetuum: ja de ész nélkül. talán mérlegelni kellene minden oldalt, nem csak zsigerből döntögetni
ezért baj a mostani eredmény is
ezért esett ki minden zsigeri is a vv-ből, mi meg fogjuk a fejünket hogy nem gondolkodnak
csak az érzések viszik őket, ha félek, odabacok, és társai, mert azt hiszik hogy a másik ölbe tett kézzel várja hogy odavernek neki
na mind1

,, 2016.11.09. 09:08:34

@Biriksz_Krokiksz!: haha, nem hiszed el, de pont ezzel akartam kezdeni, h most nálam is a kis piros tombolászik:) tegnap a félős (Majré) parázott, aggódtam h beteg a kutyim, de szerencsére ma már úgy tűnik jól van

Krétagarbó 2016.11.09. 09:09:19

@alsophila.grahami: sztem nem találnának rá bünti tényállást, max polgárjogi vonzata lehet. Alekosz ellen sem volt búntetőeljárás, pedig kellőképpen belerondított a retek szerződésébe.

hereverő heverő 2016.11.09. 09:11:29

Gutten Morgen feleim szümtükkel.

mézescsók 2016.11.09. 09:11:38

@úgymond olvasó MMKK: Miért kéne leszüretelni? Hát nem szökik?
@Cimili: Egyetértek. Evetke egyébként nem azzal alázta magát, amit Somával csinált6 vagy nem csinált az ágyban, hanem a szövegelésével. Vannak emberek, akik a naturális pornó szövegektől indulnak be. . Én eddig úgy véltem, hogy ez a fajta macsó szöveg (szétbaszlak, stb.) inkább a pasikhoz illik. Nem vitatom el a nőktől a jogot, hogy így élvezkedjenek, de felmerült bennem, hogy kettőjük közül ki a férfi? Mert Soma lapult, mint a nyúl. Szóval meggondolnám a helyében, hogy idekint mi legyen, mert különben kap egy dominát.

@Cérnahuszár: Szerintem Győzi nem a Hitgyülis vonzódását - ha van neki egyáltalán - akarta bemutatni, csupán parodizálni a jelenkor prédikátorait, a tv-s igeosztókat.

@alsophila.grahami: nem ugyanaz a lájkolós youtube-os kör, mint a Vv néző és szavazó. Szerintem a két társaságnak nincs túl sok érintkezési pontja, és az apposokat külön kell nézni. Ebből a szempontból inkább Ginának adott jelet, mert a nézők, ill. szavazók több, mint fele nem akarta, hogy párbajozzon. Szépséghiba persze, hogy kb. Tívynek köszönheti.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.09. 09:11:45

mindeközben a class fm-en berongyolt pákó a stúdióba, és önkívületi állapotban visított, hogy mind meg fogtok halni.. töltöm neki a beutalót a vellába

2016.11.09. 09:12:03

@szörnycsi: ;)
Kutyusnak viszont orulok nagyon, lehet tudni, h mi volt a gond?

,, 2016.11.09. 09:13:37

@Cérnahuszár: szerintem ez nem zsigeri, ez egy tudatos világtrend, irányvonal a konzervatív és a kirekesztő politika felé, és most próbáltam óvatosan fogalmazni, mert nem akarok senkit megbántani.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.09. 09:13:37

@mézescsók: hát hogy szökne, mikor a fő szöktető éppen ápolás alatt áll a campona környékén?

2016.11.09. 09:15:27

@úgymond olvasó MMKK: mer' o nem?? kikeruli az atom, vagy hogy kepzeli? sotet joszag...

úgymond olvasó mmkk 2016.11.09. 09:15:39

@mézescsók: hát hogyan szökne, mikor a fő szöktetőt valahol a campona környékén ápolják? (a blogmotor monnyonle, már háromszor elküldtem)

hereverő heverő 2016.11.09. 09:16:49

OFF
Remélem a gyerekeim nem a harmadik világháborúban fognak meghalni, pedig sajnos egyre inkább úgy néz ki, hogy visszafele haladunk. Az emberiség képtelen tanulni a saját fasságaiból.
*szomorú *

2016.11.09. 09:19:27

@hereverő heverő: jut eszembe, nem veled beszeltuk par hete a malevil c merle konyvet?

úgymond olvasó mmkk 2016.11.09. 09:20:19

@Biriksz_Krokiksz!: :DDDDD csak annyit lehetett hallani, hogy mind meg fogtok halni, de igazából nem tudom, mi borította ki a kis lelkét, Balázs éppen az amerikai elnökválasztásról beszélt. lehet elfelejtette a reggeli xanaxot bevenni

Plüsscukor 2016.11.09. 09:22:57

Megnéztem végre a tegnapit. Zsótinak szerintem 100%-ban igaza volt, hogy leordította a póni haját, nagyon itt volt már ennek az ideje. Nálam ez nem hiszti volt, hanem egy jogos kifakadás. Kár, hogy nem lesz foganatja, mert a csillámfaszlámáról le fog peregni, mint minden más is.

Ja és jó reggelt :)

mobilos perpetuum 2016.11.09. 09:23:00

@hereverő heverő: clinton az eddigi hibás vonalat vitte, a másik jól mondta, hogy ő is felelős azért, ami káosz a közel-keleten kialakult

,, 2016.11.09. 09:23:17

@úgymond olvasó MMKK: :D én nem félek, nekem vannak kidolgozott terveim a zombiapokalipszisre:)

,, 2016.11.09. 09:24:35

@Biriksz_Krokiksz!: húzta a lábát, meg magához képest nagyon levert volt, de ma már láttam rendesen menni (azért fogyasztani kell belőle, mert dagatt)

Plüsscukor 2016.11.09. 09:25:36

Soma húzásán pedig jót röhögtem, hogy Kriszt tegyék meg vezetővé :)))))) Igaza is lett, már az első etapnál látszik, hogy normálisan csak Dévid és Zsóti próbálja megoldani a helyzetet, ők gondolkoznak, ők tesznek javaslatot, Krisz csak bólogat ott zavarában.

hereverő heverő 2016.11.09. 09:25:38

@Biriksz_Krokiksz!: Szia Kroki, nem velem. Pedig most nagyon itt az ideje.

2016.11.09. 09:26:06

@szörnycsi: azert mutizd meg dokibacsinak, biztos ami biztos.

hereverő heverő 2016.11.09. 09:26:26

@mobilos perpetuum: Az a hibás, aki nem a megoldásokat keresi, hanem a felelősöket.

Cérnahuszár 2016.11.09. 09:27:26

@szörnycsi: a választók zsigeriek, logikai előrelátás erőteljes hiányával
és én se akarok megbántani senkit befejezem a politikát

2016.11.09. 09:27:46

@hereverő heverő: akkor elnezest, vmiert ugy remlett...ja asszem ujra elolvasom, meg bunkert epitek.

mobilos perpetuum 2016.11.09. 09:28:00

@hereverő heverő: aki maga is csinálta a régi rosszat, nem fog új megoldásokon gondolkodni

Nbl 2016.11.09. 09:29:13

@Plüsscukor: inkább csak az volt hiszti, ahogy csinálta... Plusz Zsolti nekem tolerancia és a másiknak való engedés tekintetében kissé hiteltelen azáltal, hogy jogot formálnak maguknak a sufnira... Múltkor mikor Kárszegék reggel kúrtak a hálóban, a legnagyobb problémája az volt, h nem értette, h akkor minek nekik a sufni, ha a hálóban is megoldják.

2016.11.09. 09:30:39

Na es akkorON!
olvasom itt, h milyen feszko volt a vellaban, tan meg vissza is nezem majd. es most otletelhetunk ujra, h zyvy kit hiv ki.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.09. 09:33:44

@Biriksz_Krokiksz!: engem még mindig az izgat, hogy kibírja-e, hogy ne mondja el, kit hív tetemre. reggel vonatozás közben az is eszembe jutott, hogy kimondatják vele a mélyen tisztelt szerkesztők, kizárják, és gyorsított ütemben csinálnak egy párbajt, ezzel megszabadulva két embertől

hereverő heverő 2016.11.09. 09:38:32

@Biriksz_Krokiksz!: Kb. bárkit, ki fog esni. Szerintem Micicit viszi, mert amúgy teljesen vakon van. MELLesleg amit a töltött és a már töltetlen galambok művelnek odabenn az már sok, pillanatok alatt erodálják el a népszerűségüket.

2016.11.09. 09:38:38

@úgymond olvasó MMKK: en mar mindent elhiszek, es semmin sem csodalkoznek.

@Cérnahuszár: kettejukre szamitok en is, micit eselyesebbnek velem, krisztianhoz nagyon gyava hangember a malnakiraly.

2016.11.09. 09:40:34

@hereverő heverő: fenem es csattogtatom a fogam, jujj mi lesz!

hereverő heverő 2016.11.09. 09:43:38

@mobilos perpetuum: Szernted odaát az ottani parasztok tisztában vannak ezzel ? Azt sem tudják merre van a közel-kelet, nem hogy Szíria, vagy Törökország. Szarnak ők a világpolitikára, meg úgy általában a világra.

Plüsscukor 2016.11.09. 09:43:45

@Nbl: Ezen már én is elgondolkoztam, de arra jutottam, hogy ha ezt meg tudja tenni a többi beutalttal, akkor tegye, miért ne? Ügyesen kialakított magának egy olyan helyzetet, amiből előnyre tesz szert (kevesebb konfrontációs lehetőség a hálóban, nyugodtabb alvás), sőt, kvázi kulcspozícióba került ezáltal, mert Kriszék is úgy "kérték el tőle" a sufnit. Mivel "odaadta", ezzel behúzott magának egy plusz jó pontot is. Ami pedig a megjegyzését illeti, Kriszék légyottjáról, én azt szarkazmusként vettem, és ő is annak szánta. Nem a sufni volt ott a lényeg, hanem az, hogy nagyon elítélte Kriszt, amiért a többiekre egy kicsit sem volt tekintettel - holott bemehetett volna a sufniba is.

Perah 2016.11.09. 09:43:50

@Girhes Joe: Nem is mondasz hülyeséget, ez eddig eszembe sem jutott. Amint kiderült, igazad is lett és valóban Trump nyerte a választásokat. Mondjuk, Evy-Ati végeredményen is meglepődtem, mert úgy tűnt, hogy nem lesz ilyen szoros, talán ott is ez történt: hogy sokan nem vállalták fel, hogy erre a mocskos szájú nőszemélyre fognak szavazni. Tivy az még talán nála is égőbb, de ilyen alapon lehet, hogy ez is szorosabb "mérkőzés" lesz, mint ahogyan mi gondoljuk... :( Azért remélem, hogy Tivy mindenképpen kiesik, bár őszintén szólva, most jól megkeverték a szálakat azzal, hogy nem hívhatja ki Ginát :). Illetve saját maga baltázta el a lehetőséget, de már ezt is - jellemzően - simán másra fogja.

Bárkit hív ki, mindenképpen ellene szavazok, kivéve talán, ha Vivit hívná ki. Ez utóbbiban nem is csak a meztelenkedés zavar, hanem az, hogy nem bírom elviselni az ennyire buta embereket. Ráadásul vannak a jóindulatú és kedves buták, akiket még úgy ahogy, de ő semmiképpen nem az a típus. Hiába nem tipikus rosszindulatú, azért a hisztijeivel nagyon ki tud akasztani, én Zsolt helyében már réges-régen "megszakítottam" volna vele a kapcsolatot, mert belőle is leginkább a rosszabb oldalát hozza ki.

@Cérnahuszár: Teljesen igazad van! Én pont arra gondoltam, miközben Tivy Ginát alázta éppen, hogy amiket mond neki, azok pontosan őrá illenek. Ergo az életben nem olyan, mint amilyennek mutatja magát, nem is olyan "cuki" és jófej, hanem csak megjátssza magát. Ezek pontosan leírják Tivy-t, csak ugye nem szeret az uraság tükörbe nézni. A másik meg, hogy pont ő kezdett el ordibálni egy veszekedésüknél, hogy "az kiabál, akinek a háza ég", holott Gina nem kiabált, csak érvelni próbált - már amennyire ez az idióta hagyta.

Remélem, hogy vasárnap este kiesik, és talán végig gondolja, hogy miket rontott el. Bár valószínűleg, ha 30 évesen még csak itt tart szellemileg és önismeretben, akkor ő már soha az életben nem fog tudni megváltozni...

2016.11.09. 09:43:55

@úgymond olvasó MMKK: vannak ilyen tuleleshez tanacsados-agyalos blogok, el kell kezdenunk ilyeneket olvasni :))))

panamcat 2016.11.09. 09:46:45

Tivy, Trump, Melania, Mici, ... (folytasd a felsorolást !)

úgymond olvasó mmkk 2016.11.09. 09:48:48

@Biriksz_Krokiksz!: fened a fogaidat? tivi a fél fogadra sem lenne elég :))) beírtam a google-be, hogy zombiapokalipszis, jöttek a konteós oldalak :DD

hereverő heverő 2016.11.09. 09:48:53

@Biriksz_Krokiksz!: NEm tudom, vajon volt-e köze a nézőknek a lila kendőhöz, vagy a csatorna csak bedobta a szavazást meg a hülye hármas párbajt. De amint itt beszélgettük már délután is, az egyetlen logikus lépés Gina védetté tétele volt. Tivi annyira képtelen bármilyen kognitív tevékenységre, hogy képtelen lesz választani. Jól választani meg pláne.
Meglásd, most megint fröcsögni és tombolni fog napokig - de az szerintem még az ő csökött agyába is bekúszik, hogy prímán elbaszta.

,, 2016.11.09. 09:51:43

@úgymond olvasó MMKK: LOL van erre egy fb oldal? figyi: "az Öntől balra eső tárgy az egyetlen eszköz, amivel felveheti a harcot az ajtaja előtt hörgő zombihorda ellen. Mi az?"

Plüsscukor 2016.11.09. 09:53:55

@Perah: Ugyanezt gondolom Tiviről. A saját hiányosságait és félelmeit vetíti ki Ginára. Tipikus nárcisztikus személyiségzavar, méghozzá tankönyvi eset.

Nbl 2016.11.09. 09:54:05

@Plüsscukor: lehet igazságod, bár valszeg Vivi is pont így gondolta: ha meg tudja tenni Zsótival, h így viselkedik vele ahogy, akkor miért ne tegye? Eddig bejött.... Másrészt meg sztem Krisztián esetében ha ez így is jött le, akkor ez annak köszönhető, h bírja Zsoltit... Pont őt amúgy nem vezeti meg Zsolti ezzel, valszeg ha nem lenne jóban vele akkor úgy kérte volna el, hogy a teljes villalét felét a sufniban tölthetted, éppen itt az ideje, hogy más is használhassa.

csakolvasok82 2016.11.09. 09:55:17

Jó reggelt!
Ha Tivadarunk nem szájhős lenne, és igaz lett volna, amit mondott, hogy azért akarta feladni a játékot vagy mindenképpen párbajozni, és Ginát kivinni párbajra, mert vele nem tud együtt élni, Gina irritálja őt stb. akkor most önként és dalolva tényleg feladná a játékot. Mivel nem viheti ki Ginát, ergo egy győztes párbaj esetén is muszáj lenne vele együtt élnie tovább.

2016.11.09. 09:56:08

@hereverő heverő: nem hiszem, neki egyszerubb mindig mast hibaztatni.

most viszont lepnem kell, de igyekszem majd idonkent visszakuksizni.

mobilos perpetuum 2016.11.09. 09:56:11

@hereverő heverő: Csak az iraki háború miatt négyezeröszáz amerikai anya hiába várta vissza a gyermekét, a sérültek számát, az afganisztáni veszteségeket nem is említve.
Már csak ezért is, meg, hogy ott a világ olajkészlete, nagyon is jól tudják, hol van a közel-kelet.

Esti órákra időzítették anno Irak lerohanását, hogy a tévében fő műsoridőben menjen.
MI nem tudjuk, mi történik ott, ők igen.

csakolvasok82 2016.11.09. 09:56:32

@szörnycsi: kávésbögre, van esélyem? :D (sose néztem egy zombis filmet sem)

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.11.09. 09:57:07

@hereverő heverő: OFF szvsz, ne aggódj jobban mint a clintonné nyert volna, ha jobban megfigyeled, néhény össztársadalmilag nem túl jelentős kérdésben ment az egymás torkának ugrás, de főbb kérdésekben egészségügy, hadsereg, olaj, a megmentő amerika szerepe a világban, migráció, alapvetően egy követ fújnak. csak trump nem játszik szerepet. a háttérben mocorgó monetáris, hadiipari, tech multik mindkettőt rávették volna arra hogy nevét adja ahhoz, ahogy a világot látni szeretnék az elkövetkező években. Amelyik nagyon aggatja a körmét azt meg lecserélik. én felelős szülőként annyit teszek hogy alapvetően erről nem beszélek (általában sem. mindenesetre német mintára egy jó adag könnyen szálllítható tartós élelmiszer, konzerv levespor etc) zseblámpa tűzszerszám. van otthon. (ámerikában külön kormányzati weboldal foglalkozik vele mi a teendő fennforgás esetén. jó ott nem csak katonai helyzet adódhat hanem evakuáció valami hurrikán miatt) meg lehet tartani otthon (elfér) néhány 30l taktikai hátizsákot, amiben polártakaró, szekerce, tőr,alapvető gyógyszerek stb van.
nem ennek az árnyékában kell élni de hülyeségnek nem hülyeség ha van. kívánom mindannyiunknak hogy sose legyen rá szükség, de ha mégis helyzet van, nem pánikol az ember hanem felkapja a családot meg egy mozdulattal a hátizsákot és tűz.
szóval nem kell paranoiásnak lenni, hanem úgy kell erre tekinteni mint a pótkerékre a kocsinál.
ON.

Plüsscukor 2016.11.09. 10:00:07

@hereverő heverő: Pontosan. És zicher, hogy ezért is Ginát fogja hibáztatni. Nem lepődnék meg, ha pokollá tenné az ordítozásaival Gina számára a következő néhány napot. És előbb kezd majd konteók gyártásába, mintsem beismerje, hogy ő baszta ezt el.

Cérnahuszár 2016.11.09. 10:01:27

@mobilos perpetuum: de miből gondolod hogy trump alatt nem lesz még 4000 anya aki hiába várja a gyerekét, sőt...atyaságos úristen komolyan.
trump mögött az olajérdek áll, minden cselekedetét az fogja mozgatni

azistenit most lelépek inkább

Plüsscukor 2016.11.09. 10:03:58

@Nbl: Azzal a különbséggel, hogy Vivi ösztönlény, Zsóti pedig teljesen tudatosan választotta ezt. Ez igen nagy különbség. Zs tattikázik, Viv pedig csak simán öncélú, nem a játék miatt teszi ezt, hanem azért, hogy az adott pillanatban jól érezze magát, a saját mérhetetlen önzősége szerint. Vivi antiszociális, Zsoltiról épp az ellenkezője az igaz. Ezért is alkotnak olyan furcsa párost.

,, 2016.11.09. 10:05:03

@csakolvasok82: @úgymond olvasó MMKK: valahol ez még mindig biztatóbb, mintha azt írtátok volna egy shotgun vagy egy kés:)

hereverő heverő 2016.11.09. 10:06:05

@Cseszlovák Gyurmafilm: Félreértesz, nem ezek miatt aggódom, hanem az általános tendencia miatt. Minden országban azok nyernek, akik "nem szerepet játszanak", hanem egyenesen megmondják, hogy x.y.z. Eddig azok tudtak nyerni, akik a fogvicsorgatást és az egymás torkának ugrást el tudták rejteni (persze azért kiderültek a turpisságok), most viszont már nyíltan az erőszak mellett kampányolók mellé áll a többség, akik szerint minden eszköz megengedett. Ezért vagyok szomorú, mert ezek az erkölcsök nagyon gyorsan ki fognak termelni még egy Hitlert, még egy Sztálint, még egy Pol-Potot. És ők lesznek a legitim vezetők.
Hova viszed majd akkor a hátizsákot ? Eriadorba ?

2016.11.09. 10:07:15

van uj poszt, vidamabb tema.

Nbl 2016.11.09. 10:07:28

@Plüsscukor: világos, én ezt abból a szempontból állítom párhuzamba, h ha csak ezen áll a dolog "jogszerűsége", h azért mert meg tudja tenni a másikkal/többivel, akkor Vivi viselkedése is ugyanúgy "jogos" ...

Nbl 2016.11.09. 10:09:37

Mi a f@szért kell telesz@rni politikával egy trashreality műsor topikját?

Erre tessék: forum.index.hu/Topic/showTopicList?t=9210661

hereverő heverő 2016.11.09. 10:09:51

@Plüsscukor: Persze, Tiv Tivy SSKK nem hibás. Mások adták akarták, hogy mindenki legbátrabb tivije kiálljon az első sorba, és vigye már ki párbajra ezt a lehetetlen hálótárs Ginát, mert a többiek már nem bírnak vele együtt élni. Komolyan be kellene játszani neki a monológjait. Szerintem be is fogják, majd amikor AU kérdezi őt a BVben a párbaj után. Erre varrjál gombot kisköcsög hö...

úgymond olvasó mmkk 2016.11.09. 10:09:57

@szörnycsi: ráadásul ez egy régi fajta HP nyomtató, 15 éves biztos megvan, szóval nem is haszontalan :))

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.11.09. 10:12:28

@hereverő heverő: Eriadort felírtam köszi! Teljesen mindegy. el. hegyekbe. az is jobb mint megvárni hogy az otthonomban írtsák ki, erőszakolják halálra a családom.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.11.09. 10:13:57

Tivadarnak ma van a névnapja MMKK. vajon mivel lepik meg a villalakók? kaphatna egy zseri alakú xanax-tortát Risperdal drazséval.

hereverő heverő 2016.11.09. 10:18:45

@szörnycsi: nobaz.. Tőlem balra egy papír ördögfej van, a kisfiam hajtogatta. Még balrább pedig egy nokiás doboz. Na jó, egy Navon Mizu doboza

mézescsók 2016.11.09. 10:19:43

@úgymond olvasó MMKK: Sose értettem ezt a szökik a málnás dolgot, de már nem is akarom megérteni. Mindenesetre éppen ideje akkor, hogy felhúzzák a nyúlcipőt..

@hereverő heverő: Egyetértek. Arról már nem is beszélve, hogy ha Gina nem kap lila kendőt, Tívy kiviszi és kint marad, akkor Gina visszatérésekor egyhangúan azért ölnék, hogy Tívy, e kedves fiú miatta esett ki, miatta akarta feladni a játékot, mert vele nem tudott együttélni és jaj, Soma megint elvesztett valakit...

hereverő heverő 2016.11.09. 10:19:47

@Cseszlovák Gyurmafilm: Én annak örülnék, ha agyvérzést kapna, de ennek az esélye elég kicsi, lássuk be.

,, 2016.11.09. 10:20:09

@úgymond olvasó MMKK: én majd nyomtatok egy olyan word dokumentumot a zombiknak, h összeszarják magukat!:)

2016.11.09. 10:20:09

@Nbl: mert azt is megtaktikaztuk. es valoszinuleg az uj poszt sem fog neked tetszeni, mert tele van utalasokkal...

2016.11.09. 10:20:30

@szörnycsi: :)))))))))))))))))))))

úgymond olvasó mmkk 2016.11.09. 10:25:20

@mézescsók: én sem értem alapvetően, tegnap hazafelé a buszon hallgattam a 12-13 éves ecsetfej-kezdeményektől a szökik a málnát.. nem mondom, hogy odavoltam a dologért, de hát mit lehet tenni, fiatalság.. :)

@szörnycsi: Tivadar összest, kombinálva Attila képernyőn töltött idejének reciprokával, megszorzva Vivien bamba nézésével? :)))

hivatásos kisbéka/tejeskávé cukor nélkül... puszi 2016.11.09. 10:31:09

Lehet a 3as parbaj lehetősège azért merült fel h az ostorlábu málna mindenképp kiessen...tutira mentek volna. Ha az egyik nem ejti ki,csak kiejti egy másik.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.11.09. 10:41:45

egy másik kávé is fog kelleni úgy érzem.

Perah 2016.11.09. 11:36:49

@Plüsscukor: Teljesen igazad van, Tivy tankönyvi eset. Meg ugyanezt gondoltam én is, sőt hallani is lehetett, hogy már most elkezdte Ginát okolni ezért is, mondván "ezt jól elbasztad". Őrület, hogy tényleg léteznek ilyen emberek! Sok mindenen lehet vitatkozni, meg sokszor tényleg két ember kell valamihez, de itt csak és KIZÁRÓLAG Tivy tehet arról, hogy nem viheti ki Ginát, hiszen ő mondta ki a nevét, pedig előtte többször is figyelmeztették, hogy ezt tilos.

@hivatásos kisbéka/tejeskávé cukor nélkül... puszi: Lehet, hogy erre mentek, mert ez a mostani felhozatal nagyon gyenge. Szerintem az idei bagázs a legostobább, pedig az eddigiek sem az orvosi egyetemről jöttek :D :D.

mézescsók 2016.11.09. 11:38:27

@úgymond olvasó MMKK: Esküszöm, azt hittem, hogy csak én vagyok vele így. Amúgy megnéztem a youtube-on - tájékozódjon az ember, ha már ilyen alapvető dolgokat nem ismer - és nem lettem okosabb. Viszont boldogtalan se.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.09. 12:39:51

@mézescsók: én meg sem néztem inkább, szegény agyam így is túlzott vérmennyiséget kénytelen elviselni, hát ha még a papagájkirály videoit nézném youtube-on

Krétagarbó 2016.11.09. 13:43:44

@tvbuzi: azt nem, de hogy bármikor, bármire felhasználhatják a róluk készült felvételeket (kép, hang bármi), na azt igen. de ezek a sötétek ezt hamar elfelejtik.

alsophila grahami 2016.11.09. 14:22:02

@Krétagarbó: @szörnycsi: nna, ez az emberek, hogy a világ egyes számú szuperhatalma is beflegmult innen, tehát... mit lehet erre mondani? nekünk, és a világnak amúgy... annyi, ja, nagy vonalakban ennyi. ez van, ezzel kell boldoguljunk eztán, kihívás kihívás hátán - erre szokják mondani, hogy kalandvágyból itthon maradtunk... és télleg, Trump komoly kihívás, ahogyan jelen kormányunk is az... de most nem? uncsi lenne tökéletes demokráciában élnünk, kell a challenge

alsophila grahami 2016.11.09. 14:27:26

egyébiránt jah, TivTivy és Trump világában élünk perpill, most mondjátok, hogy flegma az élet és uncsi meg rutin... hát, nagyon nem, innen lesz szép valamit kihozni a lehetőségekből, de most nem? ;)

,, 2016.11.09. 14:42:15

@alsophila.grahami: hátt, tanulni azt lehet belőle, főleg ha az okosak néznének VV-t is hozzá:D merthogy uaz van kb mint ott is, túltolták a demokraták a trumpi lejáratást, izzadtságszagú volt a kampányuk h mindenáron be akarták bizonyítani h szar alak.. nyilván az is de a szajkózás ezek szerint még idegesítőbb, minthogy valaki "magát adja"...
másrészt pozicionálni sem tudták magukat, csak Trumpi ellenében... azért szavazz rájuk mert ők nem trump... lásd itthon.... önálló gondolatok, tervek, elképzelések csak az ellenfél térfelén, még ha azok olyanok is amilyenek...
Harmadrészt meg a zembereknek kell a sóműsor meg a nagyszínpad, és erre a tuja hillary nem volt alkalmas, trump viszont tökéletesen...
és még sorolhatnám, az itthoni ellenzéknek meg üzenem, h nézzenek VV-t, és ne csak nézzék, hanem lássák:D ugyanaz a kotta, de nem?:)

2016.11.09. 16:32:54

@alsophila.grahami: pont tesommal csetelek eppen, h rajtuk rohog a vilag, mondom, nem szivem, be vagyunk szarva konkretan....

2016.11.09. 16:34:40

@szörnycsi: uhhh de nagyon egyetertek minden szavaddal.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.09. 17:28:39

@Biriksz_Krokiksz!: be. nem is kicsit. senki sem nevetett, mikor szóba került ismerősi körben a dolog

alsophila grahami 2016.11.09. 19:46:43

@Biriksz_Krokiksz!: jól megfogtad a lényeget kroki, igen, erről van szó, pontosan... mert az egy dolog, h a brexit után rögtön a trump-jelenség a legnagyobb trollolo a világon, de ha kiröhögtük magunkat a politikában való puszta létezésén, igen, a zsigeri rettegés a következő megjelenő rosszérzése az embernek, ha egy ilyen lepkefingnyi jelentőségű, csekély erővel - ám de annál nagyobb pofával bíró, folyton ugató, folyton vicsorgó országocskában kénytelen tengetni a mindennapjait... és @szörnycsi: veled is nagyon ekg...

2016.11.09. 20:01:10

@alsophila.grahami: majd kivi leszek anyukad reakciojara is, h mit mond...

Megdobbent, most erEDEti izzel 2016.11.16. 03:27:20

Bruti koma, ezert:

"Szegény lánynál már megint meglazult egy léc… és az tartotta a többit."

Siman jar a 10 pont :)
süti beállítások módosítása