Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 8x71 - Bolond Tivadar passiója (18+)

2016. november 06. 10:24 - Scott Pilgrim

Amikor a mai adást vezető Anikót elkezdték kínosan hosszú ideig beszéltetni a szerkesztők, szerencsétlen meg látványosan küszködött, hogyan csalja az időt a semmiről beszéléssel, akkor már éreztem, hogy rohadt nehéz dolgom lesz, mert valószínűleg a mai anyagban kevés volt a kraft, olyan kevés, hogy még a szokásos időt sem sikerült kitöltenie. Ezért szerencsétlen Anikó a világ leghosszabb felkonfját mondja el, négy és fél percen keresztül vezet fel egy szituációt, amiről alapvetően nem szabadna túl sokat elárulnia, hisz ugye akkor minek néznénk, de közben meg körbe is kell írnia mégiscsak, én meg minden tizedik másodperccel egyre jobban sajnálom őt. Ráadásul a fodrász is kiszúrt vele egy, a szettjéhez nem igazán illő bongyor frizurával, ma az egész műsor összeesküdött egyszerűen ellene. Aztán elkezdődött az adás, és bekövetkezett, amitől tartottam, rohadt kevés dolog történt, és sajnos annak a kevésnek is eléggé kitalálható a vége, vagy csak nincs különösebb tétje, de persze ne szaladjunk ennyire előre.

vlcsnap-2016-11-06-01h59m35s116.png

Tornával indult a nap, vizsgáztak a lélekben kamaszok. Volt szekrényugrás, meg mindenféle olyan dolog, aminek ma sem igazán értem a szükségességét, aztán elérkeztünk az utolsó gyakorlathoz, amiben párokban kellett felüléseket csinálni, egyik felült – a másik számolja koncepcióban. Bajszi nagyon komolyan vette, de hatalmasat koppant, hisz még mindenki második kedvenc Aurelioja, Mr. Katrina is többet csinált nála. Viszont Tivadar és Krisztián nem igazán számolták egymásét, csak hasra benyögtek egy jó nagy számot, akkorát, hogy nem csak Bajszinak, de még nekem is gyanús lett, mert az kizárt, hogy Tivadar megcsinált hetvenet egy perc alatt. Ebből rögtön egy kisebb összezördülés is lesz, Tivadar sarokba szorítva érzi magát, hisz ott a tanár és hallja ezt a felkérdezést, mondjuk ahogy én látom, a tanár pont leszarja, igazából már szabadulna az idiótáktól, és már fejben éppen azt képzeli, ahogy zöldre vált a lámpa és végre kimehet. Ki is megy, és csak utána indul az igazi csicskagecikurva tornádó, mert Tivadar nem szereti a vamzerokat, érted, tesó? Há' csika geci kurva ő, vagy mi a geci? Soma meg nem szereti a hazugságot és a csalást, csak a ronda arcszőrzetet, és össze is kap vele, Krisztiánnak pedig a feltételezés is sértő, hogy ő hazudott, hogyan is mer róla ilyent elképzelni az öcskös, hisz mikor hazudott ő egyáltalán a Micis félrekúrós tagadása óta? Na ugye. Ezután Tivadar elpattan, és órára is úgy megy, hogy a padban még mormog néhány gecis faszom iskolát azután is, hogy megérkezik a matektanárnő.

vlcsnap-2016-11-06-01h45m55s587.png

A matekórán mondjuk átveszi tőle a hisztistafétát Viviennek, akit kihívnak felelni. A tábla kábé úgy néz ki, mintha valaki ráhányt volna és utána szétkente volna, szóval a tanárnő meg is kéri, hogy törölje már le vizes szivaccsal, de Vivien ezt a lehető legkevésbé hatékonyan végzi el: picsog egy sort, hogy undorító a krétapor, amiben mondjuk igaza is van, viszont utána a vizes szivacsot a hüvely és mutatóujja közé fogva, láthatatlan eltartott kisujjal csapdos kvázi oda a táblához, az összehányt táblából néhány vízcsíkkal kortárs képzőművészeti alkotást varázsolva. Ennél még az is hasznosabb lett volna talán, ha egyáltalán nem törli le a táblát. Erre rádob a riportszobában még egy olyan panaszt is, hogy nem tetszett neki, hogy a tanárnéni nem értette meg, hogy neki egyszerűen nincs kedve felelni, ha esetleg valakinek valaha el kellene magyarázni valamiért, hogy mit is értünk fehér ember problémák alatt, javaslom ennek a pár másodpercnek a coubosítását, egészen biztosan azonnal nyilvánvalóvá válik neki. Amikor a táblánál elkezd azon picsogni, hogy minek kell ezt beszorozni, hisz ott a számológép, akkor a matektanárnőnél beáll egy pillanatra a kékhalál, de a rendszerhibán gyorsan túl is lendül és beír egy egyest. A matekóra hátralevő részében Tivadar pokoljárását nézhetjük végig, ahogy folyamatosan nagyon látványosan szenved, közben azon monologizálva a szerkesztők révén, hogy szerinte Soma nem a barátja, és nagyon bántja ez a dolog, hisz ő az az ember, aki soha nem hazudik, és soha nem hazudott senkinek. Ezt mondjuk cáfolja az egész incidens, hisz konkrétan behazudott egy random számot tornavizsgán, de ő a sohát egy picit tágabban értelmezi, mint mondjuk mindenki más a világon. Ha erre a szegmensre ráraknának egy fekete-fehér szűrőt, szerintem simán lehetne nevezni egyébként a Sundance-re.

És akkor jön a bomba óra után, amit már mutattak az előző adás végének összefoglalójában, hogy Tivadar fel akarja adni, és kért 24 órát, hogy meghozza ezt a döntést, mintha amúgy eleve nem kapna. Rögtön be is megy és szól mindenkinek, aki a közelében van, hogy ő feladta, mert elég nyilvánvalóan arról szól, hogy most egy kicsit mindenki sajnálja őt. Annyira nyilvánvaló, hogy nem fogja végül feladni, ez is csak egy újabb látványos hiszti, és hát láttuk eddig is, hogy meddig szoktak tartani nála a nagy, drámai ígéretek általában, szóval meglepődnék, ha ez a hatalmas csecsemő végül tényleg feladná. Egyébként csak holnap fogjuk megtudni, hogyan döntött, biztos mindenki izgul. Mondjuk azért remélem is, hogy marad, mert Gina eddigi játékát elnézve aki nem volt eleve beköltöző, azt nem véletlenül szórták ki utolsó körben a castingon. Na de a díszhiszti után földrajz jön és páros felelés. Dávid és Zsolti brillírozik olyan hihetetlen tényekkel, hogy Egyiptonnak Kairo a fővárosa és ott található a Nílus, mondjuk vaktérképen is megtalálják elsőre, kapnak egy-egy négyest. Dávid elégedetlen a jeggyel. Krisztián és Mici következik, akiktől megtudjuk, hogy Kína egy nagyon fejlett ország, Amerikával már felveszi a versenyt, Mici szerint nagyon sok autómárka is oda köthető. Aztán Krisztiánnak meggyűlik a baja a vaktérképpel, körbemutogat mindent, amíg a kért országot megtalálja, végül a hideg-meleg-langyos játékkal rásegítve meglesz sokadjára. Ők is négyest kapnak, Dávid meg egyre dühösebb lesz.

vlcsnap-2016-11-06-02h11m46s709.png

Tivadar bolond Mehíkóról akar beszélni, mert állítása szerint közel áll hozzá a dél-amerikai nép, mert a fílingjük az magáért adódik, aztán ezt bogozza ki, aki tudja. Elmondja a táblánál, hogy a tequila vidéke, megmutatja, hogy hol van a vaktérképen, de a tanár mondja, hogy nem ott van. Nem fogadja el az elutasító választ, úgyhogy rákontráz azzal, hogy de ott van. Továbbra sem ott van. Végül neki is meglesz kis segítséggel, aztán benyögi a legszakállasabb iskolás viccet, ami úgy hatodik osztályra mindenkinek cikivé szokott válni, hogy direkt mondott rosszat, hogy tesztelje, figyelnek-e a többiek. Soma is megküzd a vaktérképpel, neki is meglesz minden sokadjára. Ők is négyest kapnak, ezen a ponton Dávid már ölne. Végül a maradék három ember már egyszerre megy ki, Gina is elbohóckodik a táblánál, Vivien néha próbál neki segíteni, Mr. Katrina meg próbál vicces lenni, elég kevés sikerrel, az ő részvétele kimerül abban, hogy Új-Zélandot lefordítja valamiért angolra, és elmondja Jáva szigetéről, hogy volt olyan Babettája. Ők is négyest kapnak, ezen a ponton meg már Dávid szeretne kirobbantani egy teljes forradalmat és képzeletben már feni is a vasvilláját, de végül elmarad a látványos felkelés, hiába fenyegetőzik olyanokkal, hogy nem adja oda a tanárnak az ellenőrzőjét.

Utolsó óra előtt Krisztián még elmerül egy keveset Miciben, de becsengetnek, úgyhogy sietve ki kell rángatnia a kezét a jányból. Vivien meg elalszik, úgyhogy fel kell költeni az óra elején, mert nem igazán kelt fel a csengésre. Irodalomóra van amúgy és verset elemeznek a lemmingek, Gina elmondja, hogy a strukturális elemzés neki jobban fekszik, mint a genetikus, és neki ez azért megy, mert a versekbe bármit bele lehet magyarázni. Ezt rögtön prezentálja is Soma, aki szerint Arany János kritikus a magyar néppel a Toldiban, hisz azt írja, hogy Toldinak nem volt párja a vidéken, szóval nyilvánvalóan mindenki csicska volt a malomkövet emelgető paraszt mellett. Ha hallottatok esetleg egy csattanást éjjel, az az összes magyar irodalomtudós volt, ahogy a homlokára csapott egyszerre, hogy erre miért nem jött rá eddig. Vivien pedig bár részben felébredt, részben meg nem, szóval kábé nyitott szemmel alszik, ami fel is tűnik a tanárnak, egy darabig próbálkozik is a hisztis lányból értelmes válaszokat kihúzni, de idővel ő is rájön, hogy ez még akkor is nagy kihívás lenne, ha éppen teljesen éber lenne Erich von Däniken és VV Dóra szellemi örököse. A riportszobában azt mondja, olyan volt, mintha az ufók vezényelték volna a testét, és valljuk be, az sok mindent megmagyarázna vele kapcsolatban. Végül órák után Tivadar és Soma a szaunában megbeszélik a problémáikat és látszólag elássák a csatabárdot, szóval gondolom holnap szépen bejelenti előbbi, hogy mégiscsak maradna, nem fog csinálni bolond feladást bolondba'. A nézők többsége szerint is csak díszhiszti ez az egész amúgy. Holnap kiválasztás, jó eséllyel Gina lesz megpakolva a legtöbb jellel.

Címkék: való világ 18+ vv8
989 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kamilla123 2016.11.06. 10:41:53

Köszi, szuper poszt! :-) A legjobb: "Ha hallottatok esetleg egy csattanást éjjel, az az összes magyar irodalomtudós volt, ahogy a homlokára csapott egyszerre, hogy erre miért nem jött rá eddig." :-DD

etikette 2016.11.06. 10:45:51

Jo reggelt! Szuper poszt

Toruk Makto 2016.11.06. 10:46:29

Fanyúl legyek, ha Anikó szivatása nem volt szándékos. Még azt sem tudta szegény, hogy kb. mennyit kell beszélnie, többször befejezte, majd újrakezdte.

2016.11.06. 10:51:05

dzsini meg hivja ki tyvyt, ha ellene esik ki, az lesz neki a legnagyobb arcra zugas, megha nyivan meg fogja tudni ideologizalni a bukasat.
XD

adamas77 2016.11.06. 10:57:21

Tivi szó szerint nem fér a bőrébe. Kontrollálatlan a mozgása, kontrollálatlan a beszéde. Nem tud mit kezdeni saját magával. Ő tipikusan az az ember, aki soha egyetlen hibáját sem látja be. Egész egyszerűen képtelen rá.
Neki sok minden hiányzott, de ez a műsor nem. A legnegatívabb hatása az életére neki lehet a VV.

Krisztián-Mici páros:
Nagyon primitív, amit Krisztián csinál Micivel. Az állatkertben lehet ilyet megfigyelni a majmoknál, hogy a hím, amikor kedve szottyan, akkor odamegy a nőstényhez és se szó se beszéd beteszi. Krisztián is amikor kedve tartja (szinte a nap 24 órájában) akkor benne turkál Mici fenekében, vagy egyéb testnyílásaiban és rázogatja. Szeresse valaki a szexet, de ez már vér primitív.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.11.06. 10:57:33

Dávid i tökre emlékeztet egy társamra

adamas77 2016.11.06. 11:00:46

A butaságukkal kapcsolatban engem igazából egy valami zavar. Küldjék be őket egy ilyen műsorba. Lehet szörnyülködni, az egyik megkapja a nyereményt, de utána ne túráztassák őket a médiában. Nem beszélve arról, hogy műsorvezetői állást adnak nekik, miközben egy értelmes mondatot nem tudnak kinyögni.
Aureliot ha meglátom feláll a szőr a hátamon. Nem tud viselkedni, buta mint a tök. A drogos vezetésével pedig még mások testi épségét is veszélyeztette az utakon. És ezt ugye azért engedheti meg magának, mert az RTL súlyos pénzeket fizet neki ki havonta, mert ő műsorvezető. Vérlázító. Miközben értelmes emberek nem kapnak semmilyen munkát, nemhogy műsorvezetőit.
Anikóval ugyanez a helyzet. Nézhetetlen, tehetségtelen, bugyuta. Teljesen alkalmatlan műsorvezetőnek.

Gigabyte 2016.11.06. 11:04:20

@adamas77: Tudtad? Vivi ha kijön, Anikót fogja váltani... :D

Plüsscukor 2016.11.06. 11:09:38

9dikk! Jajj, remélem nem lettem most ettől fos9-es?

2016.11.06. 11:14:53

Jóóóóóóóó Regggelit !

Mici történetesen Kínával és az autómárkákkal kapcsolatban véletlenül beletrafált az igazságba. Itt a föcitanárnak jár az 1-es, mert nem up to date a csávó.
Kínában nagyon sok autómárka és autógyár van. Igaz, ezek jó része belpiacos márka, nem exportálják (még) ezeket.
Még érdemes utána olvasni a F.A.W. konszernek is. Minden jelentőseb európai, amerikai, japán autómárkában van érdekeltségük. Övék például a Volkswagen konszern 15%-a. De például a pár évvel ezelőtti jelentős Toyota tőkeinjekció is az ő nevükhöz fűződik.

Nah, ennyit hirtelen a gazdasági földrajzról….

Madam. 2016.11.06. 11:15:54

@adamas77: miért nem engedték bevinni magával a gyógyszereit? Vagy nem szedi? Tipikus ritalin-gyerek ez a tyvy.
Am, épp az jutott eszembe, hogy köv vv legyen állatos, kutyák, pónik, nyulak. Utána összehasonlító (genetikus) elemzés, volt-e különbség a két széria közt

etikette 2016.11.06. 11:17:22

@Madam.: marmint milyen gyogyszereit?

2016.11.06. 11:17:26

@adamas77: +1000
még a széria indulásakor háborogtunk nagyokat azon, h hogy a 'csába nem tudtak normálisabb műsorvezetőket találni, akár korábbi, akár más valóságsókból...miért kellett okvetlen aut meg győzit v ancsát erőltetni ránk.

Madam. 2016.11.06. 11:18:52

@mentolos lecsó: minden bizonnyal mycy utána olvasott...ikszdék.
Btw, könyvet mér nem kaphatnak? Egyikük-másikuk ráfanyalodna végül. Bár az nem néző-kompatíbilisch

2016.11.06. 11:19:22

@Plüsscukor: fos9-nek lenni ultramenő!

Madam. 2016.11.06. 11:19:31

@etikette: egy is elég, amit írtam, a Ritalin.

etikette 2016.11.06. 11:20:11

@Madam.: es honnan tudod hogy Tivi azt szed?

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.11.06. 11:22:04

@etikette: csípem azokat akik kissé....)
különben is cuki volt,ahogy tervelte a bosszút

etikette 2016.11.06. 11:23:19

@PeniValdes: jo de csak tervezget sosem lep valamit

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.11.06. 11:26:36

@etikette: említett társam, amikor 4-est kapott a dogára, fogta magát,leült az asztal alá,és elkezdett csapkodni,meg ezt nem igazságolni. és fiú volt.

Madam. 2016.11.06. 11:28:37

@etikette: épp az a baj, h nem szedi

Cérnahuszár 2016.11.06. 11:33:27

nekem bejött hogy a föcitanár eltrollkodta a jegyeket, mindegyiknek ugyanannyit adott aztán hadd szóljon :)
gyanús hogy alig bírja visszatartani a röhögését is
ha így folytatja, elkanyarodhatna arra a vándorkupa

Madam. 2016.11.06. 11:33:43

@PeniValdes: a wikiből hozom ide gyorsan, a teljesség igénye nélkül, felnőttkori adhd, ami nyolván gyerekkortól indul, pl "az utasításokat nem követi, és nem tudja befejezni a munkát
nem képes nyugodtan szabadidős tevékenységeket folytatni
nem képes programokat és cselekvéseket megszervezni
úgy érzi, „menni kell” vagy hogy „egy motor vezérli”
kerüli, nem szereti, vagy vonakodik az olyan munkától, mely lankadatlan mentális erőkifejtést igényel
mértéktelen beszéd
olyan dolgok elvesztése, melyek feladatok, tevékenységek elvégzéséhez szükségesek
válaszok kimondása, mikor még a kérdést sem mondták ki teljesen
könnyen kerül zaklatott állapotba
nehezen tudja kivárni, hogy rákerüljön a sor (türelmetlen)
napi feladatokban feledékeny
félbeszakít vagy zaklat másokat" és így tovább

Madam. 2016.11.06. 11:35:11

@PeniValdes: ez nem szabályellenes, ha felfedem?

etikette 2016.11.06. 11:35:54

@Madam.: hat lehet hogy en vagyok tul rosszindulatu de sztem lehet hogy ezt azt beszedett ilyen vagy olyan formaban valamikor es itt nem gyogyszerekre ges ennek a hatasa a mai enje de legalabbis egy resze

etikette 2016.11.06. 11:38:09

@Madam.: * szoval ilyen poszt lesz ha kocsibol irsz az anyosulesrol

etikette 2016.11.06. 11:44:03

@Madam.: nem vagyok szakerto, koszi az infot. Laikuskent azt mondanam hogy drog es az elet es egy ket pofon hianya...de hat mit tudhatom en vakonvagyok meg mar oreg is

Madam. 2016.11.06. 11:46:13

@etikette: persze. Tyvy mindennapjaira gondolok, mikor látom, meg a környezeti terhelésre, amit okoz

etikette 2016.11.06. 11:48:36

@Madam.: en az elejen arra gondoltam hogy biztosan szerepet jatszik, szineszkedik es milyen ugyesen. Aztan mostanra kiderult hogy sajnos nem

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.11.06. 11:50:19

@etikette: én az elején is,most is egy elkényeztetett alaknak gondolom,aki nagyon jól érzi magát ebben.

2016.11.06. 11:54:29

@etikette: +1
főleg a nagy pofonok hiányoztak neki, akkor talán drogos sem lett volna...

Madam. 2016.11.06. 11:55:45

@etikette: ez az, látszólag szerep és közben...
@PeniValdes: igy van, ne diagnoszt izéljünk és az elkényeztetése csak dobott még a dolgon

2016.11.06. 11:56:49

@Toruk Makto: Anikót nem szükséges szándékosan szívatni... Belekeveredik ő magától is mint majom a házicérnába...

Madam. 2016.11.06. 11:57:37

@mentolos lecsó: meg nem is izgi a szivatása, inkább száni

Silverstonia 2016.11.06. 12:05:17

@adamas77: Szerintem is nagyon gáz Krisztián viselkedése. HA otthon lenne, akkor oké, ha nekik ez így jó együtt. De itt azért egyrészt mégis kamerák veszik körül, másrészt meg egy csomó ember van rajtuk kívül... NYilván nem véletlenül nem vagyok beköltöző, mert én ettől a viselkedéstől, és a konstans baszashangoktól megőrülnék. Remélem kipicsázzák Zsoltiékat a nyugiból, és Miciék átmennek. Végülis fannikáék is így tolták nagyjából, nem?

etikette 2016.11.06. 12:05:28

Gondolom a mai kivalasztason akkor Tivire nem tesznek mert most maga alatt van...azert ez remek huzas volt nem?

Pittabácsi 2016.11.06. 12:10:25

@etikette: Ha Gina lesz a kiválasztott, hátha kihívja bolond Tivyt. Reménykedjünk.

2016.11.06. 12:13:42

@etikette: @Pittabácsi:

„Amikor pedig valaki a mártíromság, önkényes hibájába esik, vessétek ki magatok közül és lett légyen büntetése az Nagy Párbajon való szégyenteljes elhullás…”

Christianus próféta levele a Villabeliekhez 11-6-II

2016.11.06. 12:14:10

@PeniValdes: ma nem harcolok, csak dühöngök.....

Cérnahuszár 2016.11.06. 12:16:42

@Silverstonia: az iskolahéten már ki lettek penderítve zsoltiék, mert vivi panaszkodik hogy nem tud a közös hálóban alunni
kérdés h visszaengedik-e őket, remélem nem

Cérnahuszár 2016.11.06. 12:18:39

@etikette: ha lenne bennük szarkazmus, akkor most jól megpakolnák tivyt, hátesó úgyiskiakartálmenni...
de lehet úgy van ahogy mondod és mákja lesz és megkímélik, persze én ezt nem gondolom ördögi tervnek, hanem csak mázlinak
azért pár jelet kapott ő is hogy agyára megy a többieknek

2016.11.06. 12:18:56

@PeniValdes: nem lehet... :( főzőcskézek a kicsi-kacsaládnak...

Silverstonia 2016.11.06. 12:18:57

@etikette: Lehet ZSolti rátesz. ZSerire asszem rátett, amikor a feladason gondolkodott (vagy az nem Zseri volt). De akkor egy hosszu erkölcsi dumat nyomott le azert, hogy mennyien akarnanak a helyeben lenni, es erre ő azt mondja, hogy feladja...
De jó lenne, ha kikuldenek Tivyt.

Silverstonia 2016.11.06. 12:20:06

@Cérnahuszár: de szerintem azert, mert tanuloszobat csinaltak a sufnibol. Es ez lehet csak az iskolahetre igaz.

Madam. 2016.11.06. 12:20:28

@Cérnahuszár: a kiválasztás és a párbaj közöti tyvy-ámokfutás esélye riasztja őket

2016.11.06. 12:22:51

PrimiTivy szabadalmaztatott terpeszjárásában az a jó, hogy olyant alá lehetne rúgni, hogy a fal adná a másikat… :)))

2016.11.06. 12:24:35

@etikette: @Cérnahuszár: jaja, tyvyre kene ma pakolniuk a jeleket, ha mar lepni akar ugy is, meg azert is, mert eddig mindig a kihivo esett ki, es hatha marad ez a tendencia.

2016.11.06. 12:25:04

@PeniValdes: depis napom van, szééééjjjelvág az ideg

Pittabácsi 2016.11.06. 12:25:14

@mentolos lecsó: Most nézem az estit. Mikor vissza ment a hálóba, alig várta hogy vkinek elárulhassa. Aki Mici lett. Ezt az embert. De meg kell hagyni, jól csinálta. Ma tuti nem kap egy jelet sem.

kamilla123 2016.11.06. 12:26:50

Hát Tivy nem egyszerű eset, de én őszintén szólva Vivit pontosan ugyanannak a kategóriának látom. Saját kis szabályai vannak, amik ha picit is ellentmondanak a környezet elvárásainak, vagy érdekének, vagy a társadalmi szokásoknak, akkor üvölt, hisztizik, besértődik, megmakacsolja magát. Ő nem alszik a hálóban, egyetlen egy feladatot nem teljesít, ha neki kell valaki, mert tetszik neki, akkor ráugrik, ha meg kritikát kap, akkor iszonyat sértődés van és fizikai agresszió is előkerül. Csak azért nem volt még nagyobb (Tivy-szerű) balhéja, mert Zsolti vigyáz rá, mint egy ápoló. És a legrosszabb, ami miatt még Tivynél is ellenszenvesebb, hogy mindezt a cukiság köntösébe bújva adja elő.

2016.11.06. 12:27:10

@Biriksz_Krokiksz!: sajnos ez csak a rózsaszínbe puffadt, habos-kakaós, pihe-puha vágyálmunk lenne...

Madam. 2016.11.06. 12:27:45

@Pittabácsi: sztem még életében nem szólt mycyhez amúgy, szal átláccó

Cérnahuszár 2016.11.06. 12:28:45

@Biriksz_Krokiksz!: hát nem lenne rossz ja, csak egy hibalehetőség van hogy egye meg amit főzött, ha tivy a lóri kártyával jön, hogy ő nem akar visszajönni...

2016.11.06. 12:29:43

@kamilla123: +1
ugyanolyan elmebeteg mint a mi Málnánk... csak másképp nyilvánul meg

etikette 2016.11.06. 12:30:45

En nem tennem ki Tivit. Csak bejatszanam nekik az osszes olyan jelenetet amit eddig tagadott vagy titkolt elottuk: dugta zserit,panaszkodott zsoltira,davidra,somara,micire,es ki tudja meg kire, megette a fule javat stb. En szisztematikusan beegetnem onmaga,a villalakok es a nezok elott. Ismertek,gonosz vagyok

2016.11.06. 12:32:09

@Pittabácsi: hááááá persze hogy "műsor" volt a javából, szinte kereste a tekinteteket, de mivel egy sem volt, csak benyögte a háló légterébe a Nagy Elhatározást...

nézve ezt a díszf@szt egyre jobban kijövök a béka(ügetés) tűrésemből :)

etikette 2016.11.06. 12:32:35

@mentolos lecsó: latom magam elott tivit a westernbeallasba es egy bazi nagy csizmas labat amint alarug

Cérnahuszár 2016.11.06. 12:33:07

@Biriksz_Krokiksz!: mondjuk azzal sarokba lehetne szorítani hogy ha kimegy simán, cserben hagyja a málnácskákat?
arcon köpölészi magát?
akkor válassza a párbajt, és ha a málnácskák azt akarják hogy maradjon, lehet küldetéstudata
közben meg végre el lesz távolítva, és a műsor menete is változatlan, nem kell új lakó

Cérnahuszár 2016.11.06. 12:34:20

@etikette: ünnepélyesen átadom a térdszalag vándorkupa rendet :D
bárkinél is volt épp XD

2016.11.06. 12:34:20

@etikette: +1

Hahóóóó Szerkik !
Tényleg érdemes lenne szembesíteni ezekkel a dolgokkal, közben pedig nézni a bárgyú, ostoba, pávián fejét.... Nem is beszélve a többi ápoltról !

Powered by Dark Side !

Pittabácsi 2016.11.06. 12:34:44

@etikette: És mikor azt mondta, ő nem hazudott eddig senkinek sem. Bejátszani neki, és számolni a felüléseket. Aztán mikor kimondja, 70-et. :D@mentolos lecsó: Ráférne egy jó megruházás.

Cérnahuszár 2016.11.06. 12:37:17

@mentolos lecsó: aki szelet vet, vihart arat :D
a lemmingek ízekre bontják akkor a villát :)
mást se foguk hallani hogy melyik üvölt jobban a másikkal mert kiderült mit mond akkor ha a másik épp nem hallja
armageddon

2016.11.06. 12:38:32

@Cérnahuszár: ez mind fasza otlet! de sztem mar csak amiatt sem adja fel (radumaljak a maradasra igyugyamugy), h ilyenkor mar ne kelljen ujat behozni helyette.

kamilla123 2016.11.06. 12:38:38

@mentolos lecsó: nem akarom Tivy-t védeni, de sztem ez nem lenne fair. Vagy csinálják meg mindegyik lakóval, vagy egyikkel sem. Már épp elegen hazudoztak bent mindenféléről.

etikette 2016.11.06. 12:38:58

@Pittabácsi: hopp tenyleg!vajon mennyit csinalt?10-15?

2016.11.06. 12:40:04

@etikette: @Biriksz_Krokiksz!: bocs, otletek faszasaga resz az neked is szolt ;)

etikette 2016.11.06. 12:41:15

@kamilla123: az igaz hogy szinte mindenkirol lehetne egy ilyen kis zaftos osszefoglalot bemutatni de ok akkor legyen egy olyan nap amikor orankent beadnak nekik egy 3 perces hazugsagvideot mindig egyes emberekrol kulon kulon

2016.11.06. 12:41:42

@mentolos lecsó: miert vagy
depis idegallapotban amugy?

2016.11.06. 12:43:29

@Cérnahuszár: akkor legalább lesz mivel kitölteni az adásidőt, és nem Anikó-makákó makogását hallgatni (Macaca Anikois Zavariensis)

2016.11.06. 12:44:29

@kamilla123: barmennyire ruhellem is a pasit, de az aranykopesei mmkk hianyoznanak nekem a tavozasa utan...

2016.11.06. 12:46:28

@PeniValdes:
- gombakrém leves, pirított zsemlekockával
- kakukkfüves, szalonnával, fokhagymával tűzdelt sertéssült, tepsis krumpli

etikette 2016.11.06. 12:46:43

Javaslat a vv9 ujragondolasara: addig folyik a jatek amig maguktol ki nem akarnak jonni a lakok nincsen kiszavazas. Egy ideig elhetnek luxusban egyefene kapnak kajat stb DE idovel szep lassan elvennek toluk mindent. Kevesebb etel,luxuscikkek stb. Szepen adjak fel egyik a masik utan onkentesen a jatekot. A vegere az maradna aki tenyleg kitartott

kamilla123 2016.11.06. 12:47:53

@Biriksz_Krokiksz!: amúgy nekem is. Meg tényleg van egy kedves oldala. Én egyébként Somával vagyok így, nagyon bírom a riportszobás nyilatkozatait :-). Meg amilyen nehezen és lassan fejezi ki magát, sztem tud értelmes dolgokat is mondani. Pl most Tivynek a szaunában.

2016.11.06. 12:47:57

@Biriksz_Krokiksz!: kiscsalád elment kirándulni... én sajnos meló miatt nem tudtam menni
egész héten ezt terveztük...
most nagyon "fojtogatós" hangulatomban vagyok...

2016.11.06. 12:49:10

@kamilla123: erre az elmehiányosra jobban ráfér mint a többiekre....

Pittabácsi 2016.11.06. 12:50:53

@mentolos lecsó: Jól hangzik. Este én is készítek egy ilyen tepsis csirkecombos vacsit. :)

2016.11.06. 12:55:12

@kamilla123: szegeny somit sokan leszoljak, pedig neki is vannak szorakoztato gyongy mondasai riportban....

@mentolos lecsó: kirandulni ilyen moslek idoben oooooo, orromat nem dugnam ki....(bar furni voltam reggel) nemhogy radumaltad volna oket a maradasra. (foleg a menu miatt)
XD

2016.11.06. 12:58:31

@Biriksz_Krokiksz!: nincs olyan rossz idő (novemberhez képest)... csak nem süt a nap...
a hamikát akkora időzítem frissen mikorra hazaérnek...

2016.11.06. 12:59:43

@mentolos lecsó: a tokig ero sarra meg latyakra gondolasztam, hideg telleg nincs.

2016.11.06. 13:05:44

@Biriksz_Krokiksz!: a srácoknak lesz meglepi "Süni-süti" (családi szóhasználat)
gesztenyepüré kicsit fellazítva, átgyúrva tejszínnel - belekeverek konzerv meggyet - a meggy levét cukorral sziruppá főzőm - a massza torta darába beforgatva, süni formára igazítva - a maradék tejszín habbá verve és a "süni" mellé kínálva a meggy sziruppal...

Ma ez az egyetlen örömöm...

2016.11.06. 13:06:39

@Biriksz_Krokiksz!: a gép kimossa....

Minden másra ott a Mastercard ! :)

2016.11.06. 13:07:07

@mentolos lecsó: ezt ismizem en is, szeretem!

(kozben bekucorodtam a konyvemmel a sarokba)

2016.11.06. 13:09:14

@etikette: a BV-ben megszámolták.... 33-at csinált a mi Málnánk.... de ő nem hazudik...

2016.11.06. 13:12:01

@Biriksz_Krokiksz!: te még fából készült internetet is használsz ?!? :)))

2016.11.06. 13:15:59

@mentolos lecsó: ez konkretan csak ugy van meg nekem, szegyellem is, mert sajnizom a fakat, es egy jo ideje mar mindent netboltbol olvasok. bar nincs olyan jo illata ;)

Silverstonia 2016.11.06. 13:16:52

@etikette: JA. AKi meg nyer, azt akár a Marsra költözős Nasa programba is el lehet küldeni.

2016.11.06. 13:22:15

jut eszembe...az mennyire szamit fuggosegnek egy 10es skalan, h azt almodtam, h veletek kommentelek a vv hv-n????

XD

2016.11.06. 13:22:23

@Biriksz_Krokiksz!: sose bánd ! a könyvekhez is jórészt újrahasznosított papírt használnak már jó 40 éve... vki rájött hogy papírt gyártani, legjobban papírból lehet ! :)))

2016.11.06. 13:24:43

@mentolos lecsó: le is borulok az ujrahasznositas elott!

2016.11.06. 13:25:43

@Silverstonia: most miért akarod beszennyezni a Marsot ?!? :)

Silverstonia 2016.11.06. 13:29:53

@mentolos lecsó: Hát nem így működik ma minden? MEgtisztítjuk kis földünk a saját szennyünktől. a VV galaktikus szemét.

2016.11.06. 13:29:56

@Biriksz_Krokiksz!: semennyire..... !!!
én az epizódokat csak akkor nézem meg (pörgetve), ha itt vmi érdekeset olvasok róluk...

mégis volt olyan álmom, hogy az én kommentjeim miatt állt a bál a Vijjában... :D :D :D

Cérnahuszár 2016.11.06. 13:30:17

@Biriksz_Krokiksz!: XDD
10
akkor bepánikoltál és azért vetted a könyvet elő?
megértelek, megértelek :)))

2016.11.06. 13:34:24

@Silverstonia: nos, éppen ezért kellene a jelenlegi Vijjalakókat atomi szintre lebontani (hidrogén, szén, oxigén, stb...) és Napszélnek ereszteni a világegyetemben...

lehet hogy egyszer kialakul belőlük vmi ÉRTELMES élet...... :D

2016.11.06. 13:35:12

@mentolos lecsó: detto! foleg mikor behisztiztem es beszologattam, amiatt almodtam ezt ;) szar erzes volt monnnyuk, mindenki utalt almomban....brrrrrr.
@Cérnahuszár: igen, szeretnek visszafogott nemgoni lenni, ma kezdem!

etikette 2016.11.06. 13:38:25

@mentolos lecsó: vagy abbahagyod a kommettarsak kinzasat vagy tisztelettel meghivsz mindenkit kajalni.valassz

2016.11.06. 13:39:41

@etikette: blogbuliiiiiiiii!!!!!

2016.11.06. 13:40:36

@Biriksz_Krokiksz!: nekem jóóó érzés volt ! :)))
de az én lelkemet alapvetően a Dark Side uralja.... én szórakoztam a bent lévők nyomorán... :)

etikette 2016.11.06. 13:41:00

@Biriksz_Krokiksz!: szerintem nem baj ha velunk almodsz...inkabb mint pl gyozivel aki epp meztelenul ul egy lovon es a bajszat podri...vagy ati nyelve forgoszelkent elindul feled es....

2016.11.06. 13:43:21

@etikette: jujjj ne mar!
akkor inkabb utaljatok! :P (nem igaz, az szarabb volt)

2016.11.06. 13:43:27

@etikette: Tivy szánalmas féreg... a Birodalomban nincs olyan fejvadász, aki elvállalná a likvidálását... ezzel nem tudnának villogni a haverok előtt, egy retardált kiiktatása még nekik is rangon aluli meló... :D

2016.11.06. 13:44:38

@mentolos lecsó: az mas, amirol te beszelsz, olyan alom engem se zavarna ;)

etikette 2016.11.06. 13:46:26

@mentolos lecsó: en nem kiirtasparti vagyok.atneveles inkabb ahol szabadon valaszthatoak az eszkozok:palca,vizestorcsi,aram...

Plüsscukor 2016.11.06. 13:47:17

@KapitányG: Banyek, rákattintottam, azóta folyton ezt a retardáltat ajánlgatja nekem a yt :)))

2016.11.06. 13:48:23

@etikette: megfigyelted már az avatárom ?
nekem mások szenvedése, Vivaldi "Tavasz" témája... :D

2016.11.06. 13:48:58

a tepgnap-ma kommentjeit olvasva akar meg erdekes is lehet a mai kijeloles, most pl kifejezetten jol jonne @szornycsi tabellaja, hazi szavazassal a kommtarsakkal.....

2016.11.06. 13:51:35

@etikette: jah, ok !
baromi jó vallató droidok vannak a Halálcsillagi börtönsoron.... :D

2016.11.06. 13:54:05

@kamilla123: EKG, azzal kiegészítve, hogy 60 nap után már komolyan rámoccantam volna pl. Ati helyében, csinos teste van (ld. a képet a posztban is). Ami visszatartana, hogy valaki itt írta hetekkel ezelőtt, hogy azok a fogak, meg az a bűz, ami kijöhet a szájából. :-S De ezt Atinak nem írták... :-) Aztán meg nem kell örök hűséget fogadni, Ati meggyónná, stb. Kárszeg Papi sem innen fog nősülni....

2016.11.06. 13:54:21

telleg, patria teso hova tunt mostanaban?? (starwars avirol ugrott be, h reg lattam :/ )

Plüsscukor 2016.11.06. 13:56:23

@etikette: Ez a vándorkupa bizonyosan jó helyen lesz nálad! :)))

2016.11.06. 13:58:01

@Plüsscukor: megoldás: böngésző progi cache takarítás... örökre ! :D
vagy válaszd a böngésződben a pornó (akarom mondani "privát" módot) :)))

etikette 2016.11.06. 13:58:31

@Biriksz_Krokiksz!: ugy szeretnem ha valami igazan meglepo tortenne a mai kivalasztason.pl ha vivi lenne a kivalasztott,aki a dontes miatt kiakadva magarol letepne a ruhait felmaszna a kupola tetejebe es mellet dongetve uvoltene

kamilla123 2016.11.06. 13:59:25

@Biriksz_Krokiksz!: semennyire!! végül is én családtag vagyok! :-P

2016.11.06. 13:59:38

@Cérnahuszár: nem engedem, h elvedd, marha jo, sok durvulassal! (Pollmann Farkasok....trilogia masodik kotete, olok!)

Plüsscukor 2016.11.06. 14:04:10

Amikor Krisztián kiesik és visszamegy közmunkásokat terelgetni, vajon milyen tekintélye lesz?
Gyanítom eddig is csak azért volt, mert az apja a cigány önkormányzat feje, és emiatt az ő pozija fix. De most...
- Marika, söpörje össze a leveleket az árokból!
- Krisztián fiam, te nekem ne mondd meg mit csináljak, amikor még azt sem tudod, hogy Bécs fővárosa a Gangesz!

2016.11.06. 14:07:07

@etikette: egy csillagrombolóm készen vár erre az eshetőségre is Föld-körüli pályán...
mármint nagy energiájú nyugtató lövedék kilövésére
remélem a tüzérek nem proton-torpedót élesítenek be a feladatra...
máskülönben a Tétényi úton csak egy új geológia forma (kráter) fog létrejönni...

fogunk e sírni ha ez bekövetkezik ??? :)))

Plüsscukor 2016.11.06. 14:07:43

@mentolos lecsó: á, bejelentkezve kattintottam, szóval tökmindegy, hogy törlöm-e a sütiket (apropó, hol a sütim?? kérek!), az acc-omhoz van rendelve már a bizonyíték, hogy ilyen retaldáltakat nézek :)
Megyek is gyorsan másra kattintani, mielőtt véglegesen üldözni kezd ez a szellemi fogyatékos.

kamilla123 2016.11.06. 14:07:58

@Spitzbauer: sztem ha valakinek gusztustalan a szája (Vivinek az), akkor nem könnyű ráfanyalodni. Már az elején is, amikor még Dáviddal próbálkozott, tátott szájjal akarta lesmárolni. Undorító volt. Ati is mondta,h gusztustalan volt vele csókolózni. Amúgy érdekes dolog ez a kire mozdulnék rá kérdés. Tavaly pl bent volt az a félisten Robin, és a kutyának se kellett. Denisz és Láci volt a két csődör ez utóbbiért még harc is ment. Meg még az a vérszegény szőke gyerek, talán Ádám? volt az, aki labdába tudott volna rúgni. Most meg bent van Dávid, aki nem néz ki rosszul, de mindenki Somára meg Tivyre pályázik, meg ugye még Krisztián és Lórika tudott csajozni (jó, Dinának bejött Dávid, csak utána ment rá Lórira). Szóval nyilván testközelből más a vonzó.

etikette 2016.11.06. 14:08:25

@Plüsscukor: hat most vagy nagyon napszeru lesz mert: a fonok ur mekkora karesz hogy megdongette azt a bogyos kis szoket riszpekt! Vagy a hata mogott sutyorognak majd hogy latod tanulas nelkul is lehet valakibol fonok. Vagy nem nezik a vvt

2016.11.06. 14:09:14

@Plüsscukor: hat gondolom pont az is volt a celja, h lehetoleg ne kelljen visszamennie, meglatjuk h sikerul-e a kuldeteset teljesitenie...:)

etikette 2016.11.06. 14:09:19

@mentolos lecsó: en igen. Szeretjuk a camponas jatszohazat

Plüsscukor 2016.11.06. 14:09:32

@etikette: Magyarán: hong kong-osdit játszana? :))
És mászás előtt gyorsan felkapná Somát is, és cipelné magával.

2016.11.06. 14:13:54

@kamilla123: david eleg kemeny torlaszt epitett a (benti) csajok ellen, es igaza is van. azert mert vkinek jo a teste (vyv), irto illuziorombolo a viselkedese meg ahogy dol belole butaskodas ariskodasnak alcazva, cseppet sem csodalkozom, h egyik pasi sem akarja megcsinalni.

2016.11.06. 14:13:58

Különbben is:

Olcsó húsnak, anyja veri...

Béna gyereknek híg a leve...

én kérek elnézést....

2016.11.06. 14:15:24

@Plüsscukor: :))))))))))) a kupa meg mindig nalad van, lefogadom!!!!

kamilla123 2016.11.06. 14:17:11

@Biriksz_Krokiksz!: igen, ez is benne van, h Dávidnak nem pálya egyik csaj sem. De nekem valahogy az a benyomásom, hogy nem is lehet testközelből olyan vonzó az a srác. Nemotm miért. Na Robin, az más volt. Őérte még be is másztam volna a villafalon át :-)

hereverő heverő 2016.11.06. 14:19:14

Üdvözlöm a kommentlakókat, hölgyek urak

etikette 2016.11.06. 14:20:21

@kamilla123: csinos srac a David csak mogorva,gatlasos es lenezo. Ez sajnos lesut rola sztem ezert nem kozelednek hozza. Robin azert mas volt

hereverő heverő 2016.11.06. 14:21:10

@kamilla123: oh, meghatódtam. Rég örült nekem ennyire bárki is :) Köszönöm!

etikette 2016.11.06. 14:21:20

@hereverő heverő: na dicsak! Ott mar javaban dulnak...tessek csak visszaolvasni es szavazni

hereverő heverő 2016.11.06. 14:22:28

@etikette: tényleg, lehet róla tudni valamit ? Felmarkolta a sok milliót és eltünt

2016.11.06. 14:24:07

@kamilla123: davidot sem tartom szazasnak, az h jol nez ki, az keves, nem latom benne a ferfit, csak a gatlasokat, h bar az lenne, de nem tud. robinban volt csibeszseg, meg nyomokban humort is tartalmazott, es ha mar: nekem milo volt a kedvenc, mai napig rakuksizok a munkassagara, abszolut esetem kivul-belul.

kamilla123 2016.11.06. 14:24:20

@hereverő heverő: @etikette: én is kíváncsi lennék rá. A legutóbbi infóm az, amikor megmutatta a tv-nek azt az irgalmatlan szánalmas kis lakást, amit nyert. Alig fért be az operatőr.

hereverő heverő 2016.11.06. 14:24:50

@etikette: megyek szavazok. Kissé lassú reagálású habtest vagyok, telefonról. És az én virsli ujjaimmal nem megy a pötyögés. Mici nem örülne ennek, devtény.

2016.11.06. 14:27:34

@hereverő heverő: vmi etterme van, es nem celebkedik.

etikette 2016.11.06. 14:29:01

@hereverő heverő: ugy tumo kivonult a médiából (ha lehet ezt kivonulásnak nevezni) befektette a pénzt és valami "normális" munkája van :) remélem boldog

hereverő heverő 2016.11.06. 14:29:10

@kamilla123: Au lakása is valami isten háta mögötti lakóparkban volt, Vader nagyúr alsógatyája nagyobb volt nála.

De a lakásokkal nincs szerencséje az RTLnek, már Atilla lakása se lett kész, mondjuk a Flóra lakópark projekt azóta bedőlt, az elkészült lakások tudtommal üresek és a vevők évek óta perlik a vállalkozót

kamilla123 2016.11.06. 14:30:09

@Biriksz_Krokiksz!: tényleg? Nekem ő kimaradt, bár tudom,h kiről van szó. Akkor még nem voltam VV függő :-)

hereverő heverő 2016.11.06. 14:31:02

@Biriksz_Krokiksz!: végre valaki, aki megérdemelte a zsozsót. De ő még csak 24 misit kapott, ugye?

KapitányG 2016.11.06. 14:31:20

@Plüsscukor: Jaj, azt nem akartam!
Engem meglepett, hogy azon a videón mennyivel nyugodtabb, mint a villában, és hogy képes üvöltözés és tesózás nélkül is beszélni.

kamilla123 2016.11.06. 14:32:49

@hereverő heverő: ja, akkor ezért álltak át a lóvé jutalomra.

hereverő heverő 2016.11.06. 14:35:33

@Biriksz_Krokiksz!: ma álmodj olyat, hogy itt kommentelsz és mindenki veled nevet és szeretünk. Mert így van ám!

2016.11.06. 14:36:30

@kamilla123: hat a fuggoseg nem egyik naprol a masikra alakul ki ;) nalam volt olyan szeria, amit abbahagytam (alekoszek)

@hereverő heverő: nemtom, anyagi vonzatara sose figyeltem, csak arra h ki hogy es mire hasznalja az ismertseget, v magat a fodijat. milo pl kepezte magat, kreativ ize lett es mai napig jol es hasznosan el, akarcsak robin.

2016.11.06. 14:37:26

A délutános és esti műszaknak kívánok további jó/kellemes kommentelést...

Vader jobbra el...

2016.11.06. 14:37:31

@hereverő heverő: miattad volt am' a legnagyobb lelkifurkim. beke? *-*

hereverő heverő 2016.11.06. 14:37:47

@kamilla123: igen, valószínűleg. Bár lehet, hogy csak nincs felajánló. Vagy mondjuk Pécsről a nyertes nem akar felköltözni Pestre...

2016.11.06. 14:39:17

@mentolos lecsó: hazaertek? csok a csalad'!

hereverő heverő 2016.11.06. 14:40:11

@mentolos lecsó: nagyúr, szép estét. Küldök fénypostával egy üveg szatmári szilvát, sisak mögé suttyomba'

2016.11.06. 14:41:11

@hereverő heverő: ne kezdjuk elolrol, baszki, semmivel, jo?! :))

hereverő heverő 2016.11.06. 14:42:33

@Biriksz_Krokiksz!: izé... tolmácsot szeretnék kérni :)))

Apadfaxa 2016.11.06. 14:42:39

Szevasztok Gaz függőgeci Tesók ! :)
Végre kiengedtek a zártról, ujra tudok írni!
EZ a tivy gyerek klinikai elmebeteg ez mostmár egyértelmű!
Mint az acsaj , az Eszter a zenélőkében.... csak az énekel is :)
Ginát én megcsinálnám szívesen.... (vivi blőőőeeeee )

2016.11.06. 14:44:18

@Apadfaxa: esztert kiszavaztuk!!! de szerintem legkozelebb fut majd meg egy kort....

2016.11.06. 14:45:11

@hereverő heverő: hagyjuk, leforditva: birlak es kesz!

2016.11.06. 14:46:40

@Apadfaxa: ....teged meg a zartrol szavaztunk ki, ennyire jok vagyunk!
XD

hereverő heverő 2016.11.06. 14:46:47

@Apadfaxa: Vivi nem annnyira blőőőőeeee, csak el kell kérni Vadertől a sisakot

Pittabácsi 2016.11.06. 14:48:35

@Apadfaxa: Kit tisztelhetlek benned? Nem ismerős a neved. :) Vagy korábban másik névvel voltál itt?

hereverő heverő 2016.11.06. 14:49:25

@Pittabácsi: Ő Moletty, csak folyton elfelejti melyik az igazi énje.

Pittabácsi 2016.11.06. 14:51:46

@hereverő heverő: Köszönöm. :) Így már tudom ki is ő. :D Egy nagydumájú, néha kicsit trágár kommtárs. Ja és Peny kisasszony egyik nagy-nagy hódolója. :))

2016.11.06. 14:52:27

@Pittabácsi: @hereverő heverő: de mindegyik enjeben kozos nevezo, h minden csajt megcsinalna ;)

hereverő heverő 2016.11.06. 14:54:42

@Biriksz_Krokiksz!: Kivéve vivit :) Már Moletty sem a régi. Öregszik, kopik a cerka hegye...

2016.11.06. 14:55:43

@hereverő heverő: sztem vyvyt is, csak a sisak nem jutott eszebe ;)

Pittabácsi 2016.11.06. 14:57:14

@Biriksz_Krokiksz!: Na hát egészséges fiatal ember lehet. :D És ha így van. akkor rajta. Ki tartja vissza? :D Én még drukkolok is neki. DE!! Azon a modoron kicsit finomítani kellene. Nem minden leányzónak jön ám be ez a stílus. :))@Apadfaxa: Üdv. :)) A Gina az szép leányzó. Ha fiatalabb lennék........ ;)

2016.11.06. 15:00:15

@Pittabácsi: vv-t nezunk, tele tragarkodassal, ne legyunk mar alszentek, ni!

Pittabácsi 2016.11.06. 15:01:58

@Biriksz_Krokiksz!: Igazad van. :) Csak ez a fránya nevelés. Amit kaptam. :) De igazad van teljes mértékben.

KarelGott 2016.11.06. 15:05:58

Én vödör,Te vödör,Ő vödör,Mi vödrünk,Ti vadar,Ők vödörnek.......

Nem agggya fel!
Konteo: legtöbbet fejlődő lesz a ziskolahéten és nyer,így nem megy haza ami nagy kár.....

GinGina lesz a zöldkendős, agyamenTivy a kék.... a nézők meg kint tartják az Őstulokot.

2016.11.06. 15:06:01

@Pittabácsi: es te ki voltal korabban? :)

Apadfaxa 2016.11.06. 15:20:40

@Biriksz_Krokiksz!: Jaj Tesók, de jótröhögtem,amiket rólam írtatok :)
Énvagyok az valóban, meg sokmás is régebbencsak ki-ki tiltódok, meg elfelejtem a jelszavam is olykor :)
És nem is csinálnékmeg mindenkit a lányokközül . ez rágalom:(
De a Penykeiránti imádatom azigaz :) (Faszom verjem ebbe a billentyűzetbe,nem megy aspace!)

hereverő heverő 2016.11.06. 15:21:22

@Biriksz_Krokiksz!: Jó jó, értem én. De nem tudom ki lehet :)

hereverő heverő 2016.11.06. 15:25:12

@Apadfaxa: Tán már belesikerült, azért nem megy a space. Inkább rázd ki. A billentyűt mármint, ugye érted tesó ? :)

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.11.06. 15:29:07

@Plüsscukor: RHCP!:)

ha chill akkor led zeppelin fransziák újragondolásában. linkelmi nemtok telorol rendesen de itt a címJe
Kognitif - Babe I'm Gonna Leave You tessen szives meghallgatni youtuveon VV&ZF

Apadfaxa 2016.11.06. 15:31:31

@hereverő heverő: Rosszindulató Tesó vagy tesó ! Mindjárt megcsinállak.... :D

2016.11.06. 15:48:19

@Plüsscukor: a kalifornikesonnel a vilagbol ki lehet engem uldozni :))))

2016.11.06. 15:50:13

@hereverő heverő: nekem van tippem, olyanra aki mostanaban tunt el, a konteokat meg alap nagyon birom, he.

2016.11.06. 15:51:00

Verselemzés… genetikus és strukturális módokon, ahogyan ők csinálják:

a véééérprofi (no komment):
www.youtube.com/watch?v=4Yw8aaqnnrg

a kissé pontatlan, de nagyon szerethető:
www.youtube.com/watch?v=wa0nLXVFZR0

a szertelen, nagyon fiatal, csírájában zseniális:
www.youtube.com/watch?v=Kl5qcyOwLRo

#VV&ZF

csakolvasok82 2016.11.06. 15:51:20

Sziasztok!
@Cérnahuszár: @Plüsscukor: @etikette: Ezennel hivatalosan is átadom a szadista vándorkupát Etikettének. :) Minden tiszteletem a tiéd számos "kedves" kommentedért! :) Kár, hogy nem fogják megfogadni a szerkesztők. :(

Pittabácsi 2016.11.06. 15:53:06

@Biriksz_Krokiksz!: @hereverő heverő: Bocsánat, de közben most nézem vissza a tegnapi X-Faktort. :) Nem voltam itt még korábban. Csak olvastalak titeket. Hogy is szoktátok mondani? Read only módban voltam. :) De ahogy látom, a héten többek is színre léptek. Akik korábban hozzám hasonlóan csak olvasták a blogot. :)

csakolvasok82 2016.11.06. 15:53:21

Engem annyira felhúzott Vivi matekórai viselkedése (bár a magyar is verte a biztosítékot), mint Tivadar még sosem. Ha Tivy menne Vivivel párbajozni, akkor biztos Tivadart szavazom vissza. De csak ebben az esetben.

csakolvasok82 2016.11.06. 15:56:48

Amúgy Vivinek igen is kellene tudnia fejben vagy legalább papíron osztani szorozni, összeadni, kivonni, mert ezzel a hozzáállással, viselkedéssel sose kap munkát, amiből megélne, így majd a kevés segélyt meg családi pótlékot kell számolgatnia, hogy vajon hány kiló kenyeret, krumplit és zsírt vehet a kevés pénzéből. Mert se számológépre, se telefonra nem lesz pénze, így kénytelen lesz fejben vagy írásban számolni.
Szerintem nem játszik rá, tényleg ennyire gáz ez a nő.

ewita 2016.11.06. 15:56:53

Vivi tegnap az órákon olyan volt mint egy döglött ló! :)
Ez a mici seggében matatás már tényleg naon gáz!!! Krisztián is bizonyította h segghülye! az a Kína ,Hongkong Peking,Jangce beszélgetés az fájt
tivi meg csak szerepelni akar ezzel a feladós mókával,röhögtem volna,ha nem adnak neki időt,hanem, oké fiam nyílik a raktár, van egy órád pakolni,és viszlát!
Gina szép? Hát sztem baromira koravén feje van, na meg az a szemöldök?? nem is értem!

kamilla123 2016.11.06. 15:59:02

@csakolvasok82: +1 Jó lenne, ha Vivi kiesne, megnézném Zsóti fejét. De fordítva még jobban :-)

hereverő heverő 2016.11.06. 16:02:20

@ewita: nem. kib@szni mint a szaró macskát. Aztán valaki utánahajigálná a cuccait, és én bepakolnék a bőröndjébe egy extra rózsaszín bugyit is.

2016.11.06. 16:03:01

@csakolvasok82: majd megtanulja akkor elesben.

Pittabácsi 2016.11.06. 16:04:10

@ewita: Igenis lehet olyan, akinek szép. :) Kinek a pap, kinek a papné. :) A Tivy arcát én is megnéztem volna. :D Ahogy "..ööööö.... nem így gondoltam ám, ööööö....inkább megyek vissza a dolgomra" dumát előadta volna a villanővérnek. :)

Nbl 2016.11.06. 16:07:12

Jó nagyot,

@adamas77: Tivy és Krsiztián tekintetében is maximálisan egyet tudok érteni ... Tivynek sztem élete legnagyobb traumája lesz amikor kijön és sze,mbesül azzal, h mi róla az általános vélekedés, kivéve ha
a, megnyeri az egészet, amivel valszeg legitimálja magában a viselkedését
b, annyira sötét, hogy el sem fog jutni a tudatáig az egész dolog
Egyébként ahogy a poszt is rávilágított, tökéletesen mutatja a korlátoltságát, hogy totál ki volt akadva azon, h őt vki hazugnak mer nevezni amikor ő soha senkinek nem hazudik hanem megmondja a frankót, aztán a nagy szaunás megbeszélésen az egész dolgot teljesen elbagatellizálva mintegy mellékesen vallja be, hogy valójában tényleg hazudtak.

Krisztián engem is éppen az állatkerti kangorillára emlékeztet, mondjuk sem rá, sem Micire nem hiszem, hogy a kinti (és a benti) megítélésük szempontjából pozitív hatással lenne ez a bárhol és bármikor történő seggrázás meg szárazbaszás. Kíváncsi lennék Krisztián milyen pofát vágna, ha valamelyik vellalakó akinek van vér a pucájában (tudom, ezzel eléggé leszűkítettem a kört) akár egy éjszakai kúrásuk közben, akár egy nappali seggrázáskor leüvöltené a fejét úgy, mint ő Lóriét vagy kiét, hogy "ha felnőttek vagyunk, viselkedjünk is úgy" vagy hogy is mondta akkor...

Más téma, kíváncsi lennék, h mi van a szerződésükben a vellalakóknak azzal kapcsolatban, h kiesés után milyen rendezvényre kötelesek elmenni, vmelyik este a kretén Pociármándó felhívta Evelint (másodszorra sikerült csak, először elbeszélgetett egy noname betelefonálóval akinek a hangja cseppet sem hasonlított Evelinére, de ő azt hitte, h vele beszél) aki állítása szerint nem is követi a műsort amióta kint van, amiből arra következtetek, h ahogy elúszott a nyerés lehetősége, azzal a lendülettel le is szarja az egészet, Somika meg bent epekedik, ha egyszer így vagy úgy kikerül, tutira egyből Evelint fogja keresni, szóval még láthajtuk bőgni egyszer egy kis szerencsével a csávót :)

Este meg remélem kiszavazzák Ginát, aki nem lesz gyáva kihívni a majom Tivyt és remélem kint is hagyja ...

2016.11.06. 16:19:22

@hereverő heverő: :))) de nem :) ez csak a múltkori honvédelmi csörténkről jutott eszembe, amit én szükségesnek tartanék továbbra is -amúgy.

2016.11.06. 16:28:39

@hereverő heverő: az akadémiákra igenis van szükség. és nyilván nem a kötelező sorozásra gondolok. (de ha picsáskodni akarnék, akkor mondanám, h szexik, és mert jó tudni, h védenek minket) ;)

2016.11.06. 16:32:10

@Biriksz_Krokiksz!: @hereverő heverő: no mindegy! minden harc meg háború jó nagy fasság, de belénk van kódolva. én biztos ledumálnám róla az ellenfelet olyan diplomáciásan.

2016.11.06. 16:39:56

nem vágom, h tyvy miért pont most akar leszokni a cigiről, hacsak nem ötletet adtak neki külsősösök, ezzel is generálva a feszkót.

etikette 2016.11.06. 16:41:05

@csakolvasok82: egyetertek veled,borzaszto volt latni hogy Vivi mennyire tiszteletlen es szemtelen a tanarokkal/idosebbekkel szemben. Szerintem nincsenek nagy igenyei ahogy a bemutatkozo kisfilmet es a benti viselkedeset lattuk. Eleg neki ha valaki itatja aztan megdugja majd hagyja aludni es masnap ue elorol. Szomoru latni hogy semmi eletcel semmi akarat csak hagyja magat sodorni nem csodalkoznek ha a gubacsin vegezne...

etikette 2016.11.06. 16:44:42

@Biriksz_Krokiksz!: 100% hogy nem a sajat otlete volt.70 nap alatt meg csak meg sem emlitette ilyen iranyu szandekat. Ez megrendezett. Szvsz jobb lett volna ha azt fogadja meg hogy nem karomkodik tobbet

Apadfaxa 2016.11.06. 16:47:05

@etikette: Vivike retardált, ezt azért nem nehéz látni. Ahogy röhögött a"rotakapán"az is egyértelmű. Ezen túl folyton nyitva lógó száj stb. De hát vanrosszabb is a világon...
pl Tivy :)

hereverő heverő 2016.11.06. 16:47:28

@Biriksz_Krokiksz!: Hogy a fenébe ne lenne rájuk szükség ! Szerintem félreértettük egymást akkor, én a kötelező sorkatonaságról beszéltem, és annak estem áldozatául anno. Akkor azoknak a srácoknak (nekünk) ugyanolyan megborulás az a környezet mint ezeknek a lemmingeknek most a villa. Nem is csodálom, hogy évente többen öngyilkosok lettek. Az akadémiák egészen mások. Ott nagyon komoly haditudományokat oktatnak, és akik oda jelentkeznek azok teljesen tisztában vannak azzal amit vállalnak. Sőt, sokan tényleg hivatásnak tekintik, pl. a vadászpilóták. És nyilván szexik :)

Apadfaxa 2016.11.06. 16:48:25

@etikette: Az lenne az igazi, ha emelt szintű sms-sell lehetne nekiáramutést küldeni !!!!
KInek ér meg egy ezerest pl. ? :D ( de rohadék vagyok....)

2016.11.06. 16:48:34

@etikette: elborzasztó, h mennyire hülyére veszik a nézőket.

csakolvasok82 2016.11.06. 16:49:02

@etikette: ekg, de ne a gubacsin végezze könyörgöm, nincs túl messze tőlem, még a végén összefutnék vele véletlenül (Isten ments!) :)

hereverő heverő 2016.11.06. 16:51:52

@Biriksz_Krokiksz!: Erre EKG. Pedig a fegyverek, mint technikai dolgok egészen elképesztően kifinomult dolgok, miért csak az ölésben ennyire találékony az ember ? Nyilván nem csak ebben, de azért nem lenne baj, ha még mindig csak botokkal mennének egymásra ha már muszály elrendezni egy-egy határvitát. Aztán este mindenki nyalogatná a sebeit a kocsmában sörözve, lehetne mesélni hogy ki hány ellent terített le. Én pl. egy perc alatt 70-et, és sosem hazudok.

etikette 2016.11.06. 16:51:59

@Apadfaxa: jesszusom micsoda otlet! Ezt is bevesszuk a vv9 ujragondolva-ba

etikette 2016.11.06. 16:54:26

@Apadfaxa: ach en a retardalt szoval nagyon ovatos vagyok...a buta,semmirekello,lusta,infantilis,ostoba szavakat szivesebben hasznalom

Apadfaxa 2016.11.06. 16:55:28

@etikette: Én direkt írtam azt, szerintem mentálisan sérült a vivi!

hereverő heverő 2016.11.06. 16:56:37

@hereverő heverő: nyilván muszáj. pedig általában tudok helyesen írni, de ma fáradt vagyok

2016.11.06. 16:57:35

@hereverő heverő: most mondanám, h minden ami kötelező az szar, de hát nem így van. a boldog békeidőkben berántottaknak nyilván szar volt, pl végre kikerültek (volna) apu-anyu fennhatósága alól, csak éppen bele a még nagyobb apuéba :) meg ugye a szerelem, akitől elválasztották iksz hónapig. meg nem volt megfelelő az alkalmassági sem, különben nem lettek volna öngyi áldozatai a rendszernek.

etikette 2016.11.06. 16:57:37

@Apadfaxa: haat sztem akkor nem valogattak volna be. Biztosan sok tesztet csinaltattak veluk pszicho es egyeb. Azert nagy felelossege van itt az rtlnek...bar fene tudja

etikette 2016.11.06. 16:59:07

Most a lecso tenyleg lelepett? Se egy kis kostolo se foto a sutirol? Pfff

2016.11.06. 17:02:24

@etikette: lecsó a legnagyobb családcentrikus figura.

2016.11.06. 17:04:59

@hereverő heverő: én mindenkit ledumálok a harcról. amúgy nem, vannak tökjó más találmányok is a fegyvereken kívül ;)

2016.11.06. 17:07:23

@Apadfaxa: a Gubacsi ut, a XX. keruleti ribizlik gyujtohelye (turelmi zona)
egyebkent helyrajzilag pontosabb a Szabadkai ut megnevezes

2016.11.06. 17:09:16

@etikette: mar csak fel szemmel vagyok itt...

Plüsscukor 2016.11.06. 17:15:40

@Cseszlovák Gyurmafilm: Kognitif jóféle, köszi
@Biriksz_Krokiksz!: hát én azt nem tudtam, bocsika :)

2016.11.06. 17:17:30

@Plüsscukor: nem gond, mindig visszajövök ;)

2016.11.06. 17:25:00

még ez mámmaim, és lassan lépnem kell, puszik.

www.youtube.com/watch?v=xRtFnxwmM3M

hereverő heverő 2016.11.06. 17:28:48

@Biriksz_Krokiksz!: Jaja az ember úgy érzi, hogy minden ami kötelező az szar, pedig nem. De suliba sem szerettünk járni, a katonaság sem volt annyira rettenetes, hogy ebbe bele keljen halni. Ahogy az egyik srác mondta vállvonogatva: Itt is ugyanaz a nap süt...
HA már fegyverek:
www.youtube.com/watch?v=lYzijRRRYxU
#VV@ZF

2016.11.06. 17:30:39

@hereverő heverő: uhhhhh ezt de imádom és de rég hallottam!

Plüsscukor 2016.11.06. 17:32:27

@Biriksz_Krokiksz!: Affene. Pedig próbálkoztam... :)))))))))))

2016.11.06. 17:34:11

@hereverő heverő: mi tuti egy bulikba jártunk.

@Plüsscukor: hát jószarul, de értékelem :)))))))

hereverő heverő 2016.11.06. 17:39:52

@Biriksz_Krokiksz!: Mondanám, hogy túl fiatal vagy ahoz, de az ki van zárva merthogy nemtudom. Látod, Velőtrázóval is volt közös emlékünk :)
És mai utolsó:
www.youtube.com/watch?v=sqPgri_R8o8
#VV&ZF
Szándékosan nem a Budapest, pedig 93-ban ott voltam a koncerten a Szigeten :)

Plüsscukor 2016.11.06. 17:40:50

Én most átváltottam ilyen nyugis-kellemes klasszikusokra.
www.youtube.com/watch?v=oB4K0scMysc

#VV@ZF

hereverő heverő 2016.11.06. 17:54:51

@Plüsscukor: Na, a Queen meg engem kerget ki a világból :) Nem tudom miért, engem valahogy mindig irritáltak. Sokszor megkiséreltem végighallgatni a lemezeiket, de valahogy sosem fedeztem fel bennük azt ami engem elvarázsol. Nyilván másokat meg annál jobban elvarázsoltak.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.11.06. 17:57:38

@ewita: gondolom tépkedi a szemöldökét.......

hereverő heverő 2016.11.06. 18:00:18

@PeniValdes: pedig egy jó fűnyíró csodákra képes bármilyen szemöldökkel. Leonyid Brezsnyev is ezt ajánlja.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.11.06. 18:01:59

@Apadfaxa: paradox....mert Gina jön be külsőleg...aki ellentétem. vmi itt bűzlik:)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.11.06. 18:03:00

@hereverő heverő: szerintem barbár szokás,kivée ha bresnyev szemöldököd van. én sosem bántottam...

hereverő heverő 2016.11.06. 18:04:00

@Biriksz_Krokiksz!: Jethro volt, van és lesz, nem korfüggő. A közös bulik azok :) Amúgy utánakerestem, 94-ben voltak a szigeten.

2016.11.06. 18:04:11

@hereverő heverő: simán aszittem, h ez dire straits, amúgy. (nagy kedvencem)

2016.11.06. 18:05:16

@hereverő heverő: ehhhhh akkor akár koccanhattunk is.

hereverő heverő 2016.11.06. 18:10:22

@Biriksz_Krokiksz!: hát látod, ilyen pici a világ. Tök simán lehet, hogy egymás mellett csápoltunk, megnéztelek, hogy ki ez a bomba csajszi? aztán hazamentünk és most derül ki 22 év múlva.

hereverő heverő 2016.11.06. 18:11:38

@PeniValdes: Bizony Peni, még annál is öregebb. Szenilis ügyetlen vén fasz.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.11.06. 18:11:40

@hereverő heverő: jaj, egyszer rámírt egy pasi,hogy látott a boltban,és azóta engem keres......tök rossz érzés volt

2016.11.06. 18:12:51

@hereverő heverő: :) még nagyon tini voltam, hányni sem én hánytam.
lady writer
www.youtube.com/watch?v=olQSBu3glAE

hereverő heverő 2016.11.06. 18:12:56

@PeniValdes: na de honnét tudta hogy rád kell írni? Ezzel az erővel lehetna a hereverő nick mögött is egy csini fiatal csajszi

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.11.06. 18:15:07

@hereverő heverő: nem tudom...elmegyek váésárolni,és vki észrevesz,és megtalál,és rámír....

2016.11.06. 18:16:08

@PeniValdes: ilyet olvastam a tékozló homár blogon, te voltál? ;)

hereverő heverő 2016.11.06. 18:17:59

@Biriksz_Krokiksz!: Dire Straits mmkk :) Én is fiatalka voltam akkoriban, de már a középsuliban nagyon tetszettek ezek a zenék (Dire meg Jethro), meg jártunk mindenféle magnós klubokba zenéket másolni. Király idők voltak, hogx is rajzoltad a szemeket *-* így fülelni az új-régi lemezeket

2016.11.06. 18:19:51

@PeniValdes: ott az volt, h csaj elment vásárolni a kikába, fizetett, majd a biztisrác kinyerte a csaj adait a bázisból, és elkezdte zaklatni. az beteges.

hereverő heverő 2016.11.06. 18:22:06

@PeniValdes: csak szólj, megyünk, lerajzoljuk és összetépjük

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.11.06. 18:22:08

@Biriksz_Krokiksz!: tök durva...egyszer meg leszólitottak,hogy én melyik padlizsánt választanám...

2016.11.06. 18:22:46

@hereverő heverő: :))))) nem jártam ilyen klubokba, nagybátyáim formálták zenei ízlésem, a dzsessz az nem ment ("ezt hallgasd meg: jazz hegedűre!") ott elfutottam :)))))

hereverő heverő 2016.11.06. 18:24:00

@PeniValdes: mondd hogy "a szélső lilát amelyik olyan mint az orrod, faszfej"

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.11.06. 18:25:11

@hereverő heverő: engem feszélyez ha ismerkedni probálnak velem,miközben belemerülök a hagymákba

hereverő heverő 2016.11.06. 18:27:41

@Biriksz_Krokiksz!: Én nem emlékszem, hogy a jazz hogy jött be nekem, szerintem az is valami koncert lehetett ami nagyon bejött nekem.

hereverő heverő 2016.11.06. 18:29:13

@PeniValdes: és mikor nem feszélyez, ha ismerkedni próbálnak veled?

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.11.06. 18:31:03

@hereverő heverő: kb mindig,vagyis amikor elhatározom hogy na most nem,akkor észre se vesznek

2016.11.06. 18:32:46

@PeniValdes: és ha tényleg nem ért hozzá, azért kérdezi meg? tőlem is kérdeztek már meg alapvető dolgokat, de nem vettem kikezdésnek ;)

tvbuzi 2016.11.06. 18:33:19

Bárcsak utánam nyomozna egy hölgy...

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.11.06. 18:34:54

@Biriksz_Krokiksz!: ja,én sem ha a szemembe néz,vagy ha nem néz rám nedvesen:)

hereverő heverő 2016.11.06. 18:35:00

@PeniValdes: jaj dehogyisnem vesznek észre, csak nem azok akiket te ismerkedni kinézel ?

Cérnahuszár 2016.11.06. 18:36:00

@tvbuzi: énutánam meg pasik

mondjuk 10 db elég lesz

hereverő heverő 2016.11.06. 18:36:11

@tvbuzi: van egy rendőrnő ismerősöm, elintézzem neked ?

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.11.06. 18:38:27

@hereverő heverő: akkor vesznek észre, amikor szabadnapos sztár stílusban vagyok

hereverő heverő 2016.11.06. 18:39:10

@PeniValdes: én segítek, szólj mikor nem feszélyeződsz és ismerkednél, odamegyek észrevenni. Ja, és nem vagyok kopasz sem :)

hereverő heverő 2016.11.06. 18:41:03

@PeniValdes: az milyen ? A bal alkarodra van kötözve egy félholt Westie?

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.11.06. 18:42:25

@hereverő heverő: nem...nem. hanem amikor laza pólóban,farmerben,napszemüvegben vagy...

Cérnahuszár 2016.11.06. 18:44:18

@hereverő heverő: tulajdonképpen meggondoltam magam, mert mi van ha rendőrök

2016.11.06. 18:45:20

@PeniValdes: és most jön, h neked senki nem kell - amivel nincs semmi baj, csak magadnak mondasz ellent :)

hereverő heverő 2016.11.06. 18:45:23

@PeniValdes: Én kb mindig így nézek ki. Mondjuk napszemüveg csak a hajón van rajtam

2016.11.06. 18:46:13

@Cérnahuszár: a rendőr pasik manapság nagyon szekszik.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.11.06. 18:47:04

@Biriksz_Krokiksz!: igazság hogy nem tudom magam elképzelni kapcsolatban...1 ember volt akivel igen...de az....

hereverő heverő 2016.11.06. 18:48:43

@Cérnahuszár: Hát azok sincsenek betonból, mind a tíznek tetszel !

hereverő heverő 2016.11.06. 18:51:24

@PeniValdes: engm nem, Cérna után loholnak :)

Cérnahuszár 2016.11.06. 18:52:48

@hereverő heverő: na de ha egyszerre tíz nyomoz, akkor nem az ellenállhatatlan személyiségemről van szó
@Biriksz_Krokiksz!: eddig egyért sem voltam oda :) az egyenruha nem izgat

Apadfaxa 2016.11.06. 18:55:01

@PeniValdes: Szia Cica, van gazdád ? ( ez hogy jön be ? :)

hereverő heverő 2016.11.06. 18:55:29

@PeniValdes: nagyon sokáig én sem tudtam. Aztán jött magától.

Apadfaxa 2016.11.06. 18:56:36

@hereverő heverő: Én simán el tudom.... aztán megszívják:)

Cérnahuszár 2016.11.06. 18:57:04

@PeniValdes: ja, nincs annyi kezem hogy az összessel bilincsest jáccak

hereverő heverő 2016.11.06. 18:57:11

@Apadfaxa: eriggy vegyél padlizsánt, azt a szélsőt, tudod... :)))

Apadfaxa 2016.11.06. 18:57:45

Csak elvi alapon kérdezem : a 10 pasis Cérna Nő (2) vagy Pasi(1) ?

Apadfaxa 2016.11.06. 18:58:22

@hereverő heverő: padlizsánt csak buzik veszenek :lila !

2016.11.06. 18:59:18

@Cérnahuszár: pasi lennék, én üldöznélek, nagyon egyforma a humorunk.

hereverő heverő 2016.11.06. 19:00:46

@Apadfaxa: jaj dehogy, a buzik uborkát vesznek. Az újpest szurkoló buzik meg lilára festik, hogy ne zöld legyen

hereverő heverő 2016.11.06. 19:02:11

@Cérnahuszár: bilincseld őket körbe. Aztán hozd PatakiAttit a kör közepére állni.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.11.06. 19:04:04

@Berber Oroszlán: tévképzetei voltak..és fura ötletei,lásd szerepjáték

2016.11.06. 19:04:56

@Apadfaxa: tök mindegy, lestoppoltam magamnak!

Cérnahuszár 2016.11.06. 19:05:44

@Biriksz_Krokiksz!: ez tetszik, elmentettem a kedvencekbe :)

hereverő heverő 2016.11.06. 19:19:21

@Cérnahuszár: na de hátha elviszik az ufok, és elássák valahol

Gigabyte 2016.11.06. 19:19:25

Izgulok nagyon a mai bizonyítványok miatt. Biztos mindenki 5-öst kap...

hereverő heverő 2016.11.06. 19:23:09

@VV Tivien: Tivi megbukik és: ma te voltál a leggyengébb láncszem, hagyd el a villát most

Cérnahuszár 2016.11.06. 19:23:14

@hereverő heverő: hát már párszor visszahozták...miért épp most tartanák meg?

2016.11.06. 19:34:14

de kurvára uncsi h egy idő után majd mindenki személyes fasságokat hoz fel. padlizsán, üldözés, zaklatás.
ásít. un.

Gigabyte 2016.11.06. 19:37:42

@hereverő heverő: Tivit ne bántsd neki van a legtöbb esze. Most is ott akarja hagyni azt a sok hülyét maga körül! :D

tvbuzi 2016.11.06. 19:53:47

Jó volt az arab gyerek

2016.11.06. 20:01:15

@Lilith.Inanna.1: szia lili, van jó zenéd? (lépnék)

Cimili 2016.11.06. 20:02:18

Hali! :) Vizsga, na ki bukik ki?

tvbuzi 2016.11.06. 20:02:20

Kösz Anikó, hogy ilyen keveset beszéltél.

Mók_Ica 2016.11.06. 20:04:05

sziasztok :))) vizsgaaaaaaaaaaaaaaa :))))
vajh lesz bukás??? remélem igen és nem is egy..... :))) genyó üzemmód ON :))))) hihihihihi (sátáni kacaj)

tvbuzi 2016.11.06. 20:04:11

Jaj, már hangosan röhögök a semmin

Cimili 2016.11.06. 20:04:17

@tvbuzi: De annyit is minek? A ruhája meg szét égette a retinámat.

csodalámpa 2016.11.06. 20:04:58

és ha megbuknak, akkor lesz UV? :)

Cimili 2016.11.06. 20:06:00

Szija Icus! Konténert készítsd is, Vivi miatt minyá kéne. :)

Lilith.Inanna.1 2016.11.06. 20:06:07

@Biriksz_Krokiksz!: Szia Birike,picit kesobb,majd ha gepnel leszek.:)

hereverő heverő 2016.11.06. 20:07:25

@Cimili: @Mók_Ica: és a bukottak vajon kapnak-e kék kendőt, ahogy megbeszéltük pár napja ?
#ostorezavándorserleg

Mók_Ica 2016.11.06. 20:07:39

@csodalámpa: ja, holnap :))))

vivikére megint rájött a hoppáré..... zaklaTTYa somát.....

Cimili 2016.11.06. 20:07:52

Míg Tivi szenved a himnuszokkal, Vivi megerőszakolja rögvest Somát. :D

Plüsscukor 2016.11.06. 20:08:04

Az elmúlt 7 percben próbáltam szavakat keresni erre a végtelen műveletlenségre, amit ezek előadtak. Nem megy, lefagytam.

Lynette21 2016.11.06. 20:08:29

Az eszemet hasznaltam, mert en nagyon ertelmes vagyok... Tivy

Mók_Ica 2016.11.06. 20:08:39

@Cimili: azt cibáltam eddig a helyére :))) extra k...a nagyot hoztam :)))

@hereverő heverő: még jó hogy :))))

Cimili 2016.11.06. 20:09:07

Az eszemet használtam, mert eszes vagyok-by tivi. Ja inkább odaadta az esélyt másoknak, h ők nyerjenek. Milyen önzetlen.

tvbuzi 2016.11.06. 20:09:23

@Mók_Ica: siló is talán kell majd

Cimili 2016.11.06. 20:09:47

@Mók_Ica: Tutttam, h rád számíthatok, köszi is! :))))))))))

plüssnyuszi 2016.11.06. 20:10:19

Jó estéket mindenkinek!

Tivi iszonyú tévedésben van saját képességeivel kapcsolatban. Uramatyám! :-(
Vivit kitagadom a női nemből, vállalhatatlan :-(

Plüsscukor 2016.11.06. 20:10:24

@tvbuzi: vagy egy olimpiai úszómedence

Mók_Ica 2016.11.06. 20:11:14

@tvbuzi: együtt cibáltam őket.... el is fáradtam..... most pihegek :))))

@Cimili: ez a feladatom :))))

Lynette21 2016.11.06. 20:11:24

Jajj de kivancsi leszek Zsolti vizsgajara! De hogy a foci tanci le van nyugozve?! Beeri igencsak kevessel...

hereverő heverő 2016.11.06. 20:11:36

@Mók_Ica: és a tartályhajóm ? Mentolos lecsó is ebbe szokott

Mirocska 2016.11.06. 20:12:06

Sziasztok!
Dávid a vv-vel kompenzálja az orvosit??? :)))

Mók_Ica 2016.11.06. 20:12:09

@plüssnyuszi: ha ketten mennének párbajra (tivi - vivi), kit szavaznál vissza??? én zavarban lennék.....

Bianka_M. 2016.11.06. 20:12:23

Az ÁOK-t én is a VV sulival szeretném pótolni :)

tvbuzi 2016.11.06. 20:12:34

Csinálok egy lekváros kenyeret

Lynette21 2016.11.06. 20:12:41

Ha a dr nem jott ossze a vv megvan? By David. Vegulis majdnem ugyanaz a ketto. :)

Cimili 2016.11.06. 20:12:41

@plüssnyuszi: Tagadd csak ki, majd viszi Ay Mama. :)

2016.11.06. 20:12:42

@Lilith.Inanna.1: oksi, én most úgyis meg el ;)

Cimili 2016.11.06. 20:13:20

@hereverő heverő: Lecsó, már telepakolta. :DDDD

pomac 2016.11.06. 20:13:32

most tényleg le vannak nyűgözve 5 oldalnyi anyag megtanulásától amire volt egy hetük és egész nap csak azt kellet csinálniuk semmi mást

Plüsscukor 2016.11.06. 20:13:35

Gina szemöldöke büntet.

Mók_Ica 2016.11.06. 20:14:05

@hereverő heverő: abba tettem a silót :)))) azzal könnyebb volt cipelni..... ki is vagyok fáradva.....

Cimili 2016.11.06. 20:14:08

@Biriksz_Krokiksz!: Mé nem maradsz köztünk??????? :) Oly érdekfeszítő ez a vizsga. :)

Bianka_M. 2016.11.06. 20:14:49

Már kérdeztem, de Gina tényleg ennyire sötét?

hereverő heverő 2016.11.06. 20:15:02

@Cimili: le se vette a sisakot előtte, pfúj

Mók_Ica 2016.11.06. 20:15:07

@Mirocska: @Bianka_M.: @Lynette21: asszem a könnyebb utat választotta.... :))))))

Cimili 2016.11.06. 20:16:01

@hereverő heverő: Télleg, má emlékszem is. :)))))))))))

Lynette21 2016.11.06. 20:16:09

@hereverő heverő: :) Kizart, hogy ertelmes ember a ketto koze egyenloseg jelet tenne. Ugyhogy ez lesz az igazsag.

hereverő heverő 2016.11.06. 20:16:24

Ginára azt hinném hogy Fernando Alonso szakáll nélkül. Ez a szemöldök...

Mók_Ica 2016.11.06. 20:16:45

@hereverő heverő: segítek neki kimosni..... előfordul az ilyen baleset.....

@Bianka_M.: igen, pffff

no, zsótika nem lesz eminems..... hogy fog így fölényeskedni ezután?????????

Cimili 2016.11.06. 20:16:50

@Bianka_M.: S képzeld, fősulira jár.

Bianka_M. 2016.11.06. 20:17:31

Fejér megye milyen Szfvár? Tanci elszólta magát. Cukika. Zsóti gáz.

Mirocska 2016.11.06. 20:17:31

Megyeszékhelyek általános iskola harmadik osztályos tananyag.

Mók_Ica 2016.11.06. 20:17:45

vivi annyira mentes minden tisztelet adástól, hogy már visszataszító

Cimili 2016.11.06. 20:18:41

Na Atti is el van ájulva a saját okosságától és tudásától. :DDDDDDD

hereverő heverő 2016.11.06. 20:18:53

@Mók_Ica: Vivi mindentől mentes. De komolyan.

Mók_Ica 2016.11.06. 20:18:54

@Cimili: és ott mit tanul vajon???? óóóóó..... de most komolyan, főiskolára jár, hogy jut eszébe egy vv-be jelentkezni??? mi a motiváció???

Lynette21 2016.11.06. 20:18:56

Anti bacsi nem is kerdezett semmi? Nem hallom a hangjat... pedig o a legviccesebb.

Bianka_M. 2016.11.06. 20:19:06

@Cimili: ezért csodálkozom rajta mindig. Ez rémlett nekem is.

Mirocska 2016.11.06. 20:20:09

Döbbenet, hogy mennyire meg vannak elégedve magukkal.

Bianka_M. 2016.11.06. 20:20:15

@Mók_Ica: nehéz volt az első szemeszter, biztosan most regenerálódik :)

Mók_Ica 2016.11.06. 20:20:15

@hereverő heverő: én az elején csíptem, de most idegesítő.... bármit is csinál.....

konkrétan totál seggfej most is a vizsgán....

Plüsscukor 2016.11.06. 20:20:23

Ati 4 év gimi után örül, hogy tudja (nem) az ált. iskolai matekot. Hm.

tvbuzi 2016.11.06. 20:20:30

Miért nem csukja be a száját?????

Cimili 2016.11.06. 20:21:01

@Mók_Ica: @Bianka_M.: Már nem emlékszem, h melyikre jár, de a bemutatkozójában biztos benne van.

rearwindow 2016.11.06. 20:21:12

@Mók_Ica: vivinek eddigi eleteben mindent a feneke alá pakolt apu meg anyu, ez ordít róla

Plüsscukor 2016.11.06. 20:21:36

22x22=64, according to Vivi

Mók_Ica 2016.11.06. 20:21:57

@kamilla123: én egyiket sem..... ha lehetne.... :)))

@Bianka_M.: pihenteti az agyát??? :)))

@Mirocska: há' mer' okosak :))))

hereverő heverő 2016.11.06. 20:22:03

@kamilla123: én is tivit taszítanám ki. Bár lehet hogy jobb a világnak ha mindketten be vannak oda zárva.

Cimili 2016.11.06. 20:22:04

@tvbuzi: Hátha berepül egy péló.

Ay Mama, Que paso 2016.11.06. 20:22:11

@Mók_Ica: nagyjából az motiválja ami Dr. Dadyt és Dr. Lázárt
Tyvy meg pont azt a tételt húzta amit nem volt ideje megtanulni,
kivel nem volt még ilyen?

Mirocska 2016.11.06. 20:22:19

Jobbra a nap nyugszik, balra pedig kél. Vivi univerzumában... :)))

Plüsscukor 2016.11.06. 20:22:58

keresztbe-kasba (by Vivi)

Cimili 2016.11.06. 20:23:01

Ááááááááá, ki adott jogsit Vivinek?????????

Mók_Ica 2016.11.06. 20:23:22

@tvbuzi: túl nagy a foga....

@Cimili: annyira nem izgi.... vmi tingli tangli lehet....

@rearwindow: jó elbaxták.....

rearwindow 2016.11.06. 20:23:30

@Mirocska: ez a 30 alatti generációk sajátja :-)

Lynette21 2016.11.06. 20:23:58

Semmi töris kérdés nem volt, vagy csak én nem figyeltem jól?

Mók_Ica 2016.11.06. 20:24:23

dzsina tivi párbajt akarok :)))))

Cimili 2016.11.06. 20:25:02

Balhé lesz. Tivi és Gina, Krisz és Mici közt. Már nagyon hiányzott.

hereverő heverő 2016.11.06. 20:25:29

@Mók_Ica: tivi-tivi párbajt ! Kimenjek, ne menjek?

Plüsscukor 2016.11.06. 20:25:30

Fú micsoda dramaturgia, idetolják az arcunkba a reklámszünet előtt Tivi Nagy Döntésének a beharangozóját. Hogy én mennyire izgulok.

Pittabácsi 2016.11.06. 20:26:05

@Mók_Ica: Nagy az esély rá. Tivy újból balhézik Ginával. Ha csak fel nem adja. :) De sajna vagy nem sajna, nem fogja.

Cérnahuszár 2016.11.06. 20:26:34

úgy látom Ginának jól sikerülhetett a vizsga, tivynél jobban mert háborog :)

kárszeg papi kezd paranoiás lenni, mici le fog koccolni, ez jót tesz micinek

tivy meg már el is felejtette hogy ki akart menni XDDD jujj de kellemetlen

Bianka_M. 2016.11.06. 20:27:11

@Mók_Ica: lehet, hogy halasztott, talán anyukája miatt is. De sajnos nincs szellemi fölényben a többiek között.

Mirocska 2016.11.06. 20:28:10

Krisztián féltékeny. Nem tudom, de szerintem nem volt még normális nője, annyira primitívnek érzem mindig a közeledéseit. Látszik is Micin, hogy időnként fennakad a szeme azon, amit hall.

Cimili 2016.11.06. 20:28:57

@Pittabácsi: Tivi, ha marad a menetrendnél, akkor a balhé után 2 perces maszatolás következik.

Bianka_M. 2016.11.06. 20:29:14

Naaa, a vellában mindenki megbuggyant.

Plüsscukor 2016.11.06. 20:29:49

@csodalámpa: UV-ra azt hinnék, hogy szolit kapnak jutalmul. Ne zavarjuk össze így őket.

Cimili 2016.11.06. 20:30:06

@Mirocska: Ja, tipikus, birtokolni akarja Micit.

Lynette21 2016.11.06. 20:30:24

@csodalámpa: aha tényleg. De többet is bevághattak volna a töriből, bár ezek szerint a földrajzos vaktérképes kérdésekre viccesebb válaszokat adtak.

hereverő heverő 2016.11.06. 20:31:41

@Plüsscukor: A stratégiai helyre állított Voyeur-szolit.. pfff mert még nem láttunk meztelen Vivisegget a villában.

Lynette21 2016.11.06. 20:32:44

Vajon az életben is így osztályoznak a tanárok?

Mirocska 2016.11.06. 20:32:50

@Cimili: elég egyszerű női lehettek eddig, akik beérték a random bugyiban matatással. Mici túl nagy falat neki...

Bianka_M. 2016.11.06. 20:32:53

Mi van, ha megbukik valaki? Azt pl. kizárhatnák mert így semmi tétje sincs. Ennyi pénzért parázzanak már egy kicsit.

KapitányG 2016.11.06. 20:33:57

@Mók_Ica: igazságügyi igazgatás, alapképzés, ha jól tudom, a Pázmányon

Cimili 2016.11.06. 20:34:05

Mici mennyi ötöst kap.

Mirocska 2016.11.06. 20:34:25

@Bianka_M.: Indulnia kell a vv9-ben is!

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2016.11.06. 20:34:47

vivit meg kellene buktatniuk szorgalomból...

Mók_Ica 2016.11.06. 20:34:49

@Lynette21: pláne, hogy rávezették őket sokszor a megoldásra.....

én még mindig a bukásban reménykedek......

Bianka_M. 2016.11.06. 20:35:03

@Ay Mama, Que paso: nem. Szigorúan bent. Előtte mindenki példamutató életvitellel büszkélkedhetett.

Pittabácsi 2016.11.06. 20:35:14

@Cimili: Remélem tévedsz. Ne hogy már Gina is.

Ay Mama, Que paso 2016.11.06. 20:35:18

végre belülről láthatok egy osztályzó értekezletet

Lynette21 2016.11.06. 20:35:26

@Mók_Ica: A! Az nem lesz szerintem.

Mók_Ica 2016.11.06. 20:35:36

@KapitányG: óóójaj.... remélem bíró lesz és tivi elé fog kerülni egy ügyével :))))

Mók_Ica 2016.11.06. 20:36:13

@Lynette21: volt ott egy 1!!!!! :)))))

Ay Mama, Que paso 2016.11.06. 20:37:05

mennyire lehetett izgalmas a nap, hogy az egész értekezletet vágatlanul leadják?

@Bianka_M.: www.youtube.com/watch?v=Ky4uYnsF3kc

Mók_Ica 2016.11.06. 20:37:11

ancsa, ne viccölj..... nem tudol.....

Lynette21 2016.11.06. 20:37:12

@Ay Mama, Que paso: Hat ha igazabol ilyen lenne, akkor nagy baj lenne!

Krétagarbó 2016.11.06. 20:37:19

@ミラ: és négyest kapott földrajzból!? Hol van Heves megye? Tolna mellett?? Atyaég...

Cimili 2016.11.06. 20:37:34

Fú, ancsa ne bájologj már! Blöee Hun az a konténer?

Mók_Ica 2016.11.06. 20:37:56

ez meg milyen vágás volt??????? höööööö

Lynette21 2016.11.06. 20:37:59

@Mók_Ica: Komolyan? Akkor biztosan pont potyogtettem... nnna mindjart kiderul!

Mók_Ica 2016.11.06. 20:38:29

@Cimili: helyén..... telik is szépen....

Mirocska 2016.11.06. 20:38:41

Na, Krisztián a leggyengébb

Cimili 2016.11.06. 20:39:01

Dévid a majdnem eminems.

Plüsscukor 2016.11.06. 20:39:01

@Mók_Ica: passzolt a vv8 színvonalához, nem?

Lynette21 2016.11.06. 20:39:36

Nnna Som Soma csak megnyerte a hetet! O egy igzai geniuuuussssz!

Plüsscukor 2016.11.06. 20:39:37

Jájj, soma lett a géniusz

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2016.11.06. 20:39:38

@Krétagarbó: az a lényeg, hogy vége ennek a nyomorék iskolahétnek. javaslom, legközelebb óvodahét legyen, hátha ott tudják a választ a felmerülő kérdésekre.

pomac 2016.11.06. 20:39:42

csicska soma nincs rá más szó

Mók_Ica 2016.11.06. 20:40:04

@Lynette21: beírták, de mégsem lett bukás :((((

gregus nem adott 5st dévidnek..... fosomát nyomják..... pfffff
zsótit pedig egyszintűre értékelték déviddel.....

Pittabácsi 2016.11.06. 20:40:15

Soma egy Géniuszak érzi magát. :D Jajjjj. De gratula, mert megnyerte a hetet.

Cimili 2016.11.06. 20:40:16

Soma igazi géniusznak érzi magát. Uramatyám.

Ay Mama, Que paso 2016.11.06. 20:40:39

@Lynette21: én csak ebből tudok kiindulni, mert ez egy valóságshow
akkor ne?

plüssnyuszi 2016.11.06. 20:40:45

@hereverő heverő: Ott a pont! Pacsi! .-)

@Mók_Ica: Nehéz kérdés! De Tiv jobban irritál, mint Vivi. A tyúknak vannak jó pillanatai (mondjuk egyre kevesebb)
Gina: attól, hogy valaki diplomás, még nem biztos, hogy okos. Nagytudású ember is lehet jellemhibás vagy személyiségproblémás Gina ráadásul nem is egy tündöklő elme. .-)

Amúgy a felsőoktatás expanziója (amit amúgy pártolok) felhígította a diplomások átlagos értelmi képességeit. Ilyen Gina.

KapitányG 2016.11.06. 20:40:53

@Mók_Ica: hát ezzel az oklevéllel bíró nem lesz, leginkább csak igazságügyi szervező

Mók_Ica 2016.11.06. 20:41:19

@Plüsscukor: a szerkik is unják....

milyen befektetett munkát láttak vivinél??????????

Plüsscukor 2016.11.06. 20:41:32

@ミラ: nem biztos... lehet Tivi körbehugyozná a közösbe betett játékokat

Krétagarbó 2016.11.06. 20:42:03

@Mók_Ica: Somát nagyon nyomják. A hoteles hetet is megnyerte, most ezt.

Lynette21 2016.11.06. 20:42:49

@Mók_Ica: Pedig azt hittem hogy Tivy fog onmagahoz kepest a legtobbet fejlodni, mert o minuszbol indult... Hat ugy latszik nem akartak meg egy napot elcseszni a potvizsgaval, inkabb atengedtek mindenkit.

plüssnyuszi 2016.11.06. 20:43:00

Vivinek is sok esze van - mondja magáról...

Önkritikáról még hírből sem hallottak... Pffffff

Cimili 2016.11.06. 20:43:34

Ati a reportból kiüzent a régi tanárainak, hogy nekik is így kellett volna tanítaniuk, akkor nem perecelt volna el az éreccségin. :DDDDDDDDDD

rearwindow 2016.11.06. 20:43:41

Nekem van egy kínai kollegám aki a pázmányon kapott jogi diplomát. A srác nem tud nyelvtanilag helyesen fogalmazni magyarul. Semmilyen írásbeli feladattal nem lehet megbízni. Ennyit a pázmányos színvonalról

Mirocska 2016.11.06. 20:43:57

Pffff.... Ettől a primitív féltékenységtől rosszul vagyok...

Mók_Ica 2016.11.06. 20:44:30

@Pittabácsi: @Cimili: mer' ő egy géniusz is.... mekkora arca lesz most.... pfffff

@KapitányG: na az meg milyen munka???

krisz osztja micit..... hmmm..... kint sztem már pofonvágta volna...... pffff

Lynette21 2016.11.06. 20:44:35

@Ay Mama, Que paso: :) Vegulis igazad van! Bar a valosagtol szerintem olyan messze van, mint mako ... mitol is?!

Krétagarbó 2016.11.06. 20:44:43

@ミラ: jaj, ezeket inkább el kellene vetetni, sajna már késő. Némelyiknek még az óvoda is nagy falat lenne.

Na, Krisztián féltékeny, mifranc?

alsophila grahami 2016.11.06. 20:45:07

húúúúú, Kárszegpapi megindult a lejtőn, nagyon szépen! Micit nem is értem, miért tűri ezt??

Ay Mama, Que paso 2016.11.06. 20:45:14

Krisztiná a bizonyíték, hogy Bábel tornya tényleg létezett és tényleg ledőlt.

Bianka_M. 2016.11.06. 20:45:22

@Ay Mama, Que paso: ezt sajnos meg kell cáfolnom. Ellenvideot töltök fel villabeli egyedekkel.

Lynette21 2016.11.06. 20:45:54

Jesszusom! Krisz most total elvagta magat nalam sajnos.

tvbuzi 2016.11.06. 20:46:12

Krisztián miről beszél??

Mók_Ica 2016.11.06. 20:46:15

@Krétagarbó: igen, ezt látom..... csak nem értem, hogy miért.... annyira azért nem jó....

@Lynette21: pedig ott volt az az 1 a naplóban.... úgy voltak vele, hogy nem tétre ment, menjen át mindenki....

alsophila grahami 2016.11.06. 20:46:23

még ezt a primkó f@szt, basszus.... kint lennének, már megegyengette volna Mickó arcszerkezetét, az hétszentség.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2016.11.06. 20:46:39

krisztián baszki mekkora csalódás. ez egy díszfasz. mi az istenről beszél? mi a baja? és úgyamúgy mit képzel, amikor visszaszorítja a falhoz micit, hogy "duguljál!"?

plüssnyuszi 2016.11.06. 20:47:21

Tivi most fog visszakozni :-(((((

Mók_Ica 2016.11.06. 20:47:50

@tvbuzi: mici sem tudta..... mi meg még annyit sem láttunk.... így ez marad a számunkra homály...:(((((

tivi feszkózik..... műsort csinál.....

rearwindow 2016.11.06. 20:48:06

Krisztián félelmetes volt, szerintem odakint már ököllel arcon vágta volna micimackót

Lynette21 2016.11.06. 20:48:10

@ミラ: Szornyen kiabranditoan viselkedik. Es sajnalom, mert szurkoltam neki hogy nehogy elbassza a jatekat.

Pittabácsi 2016.11.06. 20:48:12

Tivy elvárja hogy könyörögjenek neki? Ez most komoly?

Cimili 2016.11.06. 20:48:33

A helyett, h rábeszélnék a marhák, inkább lebeszélik.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2016.11.06. 20:48:42

eddig még nem jött vissza kiválasztott. tegyétek rá a jelet, lécciléccilécciiiiii!

Mók_Ica 2016.11.06. 20:48:50

@plüssnyuszi: feltételeket szab.... mindenki rakja rá a jelét..... hát mi is ezt szeretnénk :))))

Plüsscukor 2016.11.06. 20:48:53

Tivi nem adja fel, ha a kiválasztásnál őt küldik ki.
Hihihi. Ostoba fajankó.

2016.11.06. 20:48:57

@Lynette21: @Ay Mama, Que paso: @alsophila.grahami: @Mirocska: Hetek óta ezt irogatom, csak nem sokan osztották a véleményemet. VESZÉLYES EZ AZ EMBER!

most meg "bejátszó" Primiről. Hl vannak a jelek. A jeleket, nem látom a jeleket! (Pataky után szabadon)

Mirocska 2016.11.06. 20:48:59

@Bianka_M.: Szerintem az volt a baja, hogy Mici fotózkodott a föci tanárral.

Krétagarbó 2016.11.06. 20:49:06

Tivtivy hadd menjen párbajozni, engedjétek pls:)))

plüssnyuszi 2016.11.06. 20:49:08

Valaki vigye ki ezt az elmeroggyant idiótát, pakolják meg jellel és hagyják kint a gecibeeeee!

alsophila grahami 2016.11.06. 20:49:12

érik a Gina vs Tivadar csörte, juhéj! xDD

Bianka_M. 2016.11.06. 20:49:18

Tivi essen már arcra.

Cimili 2016.11.06. 20:49:24

@rearwindow: +1 Szerintem is lekevert volna már egy jó nagy taslit.

csodalámpa 2016.11.06. 20:49:25

na nemár, a végén még meglesz a párbaj :D

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2016.11.06. 20:49:42

@Lynette21: ő volt az egyik kedvencem. most max tivi és ati ellenében szavaznék már rá. esküszöm, lassan soma is szimpatikusabb, pedig nincs magasan.

Ay Mama, Que paso 2016.11.06. 20:49:49

Tyvy szabja a feltételeket. ezt csak a legnagyobbak tudják

Mók_Ica 2016.11.06. 20:49:58

na, tivit választják, kiviszi dzsinát :)))))

Plüsscukor 2016.11.06. 20:50:23

@Mók_Ica: ez teljesen vállalható feltétel :))

Lynette21 2016.11.06. 20:50:35

Ez szabalyos amit a Tivy most tol?

Mirocska 2016.11.06. 20:51:04

Tivi milyen alapon oszt feltételeket?

Mók_Ica 2016.11.06. 20:51:18

tivit irritálja dzsina..... "....mert szerepet játszasz...." höhöhöhö :)))))

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2016.11.06. 20:51:26

@Mók_Ica: legyen, akkor megint nem jön vissza kiválasztott, viszont végre visszajön egy lány egy vegyes párbajról :D

alsophila grahami 2016.11.06. 20:51:30

@ミラ: egy sz@rdarab. nálam ezzel elvágta magát, ez volt az utolsó csepp, amúgy is elegem volt a közönségességéből. rettenetesen primitív, tanulatlan, fogalmatlan tuskó.

Plüsscukor 2016.11.06. 20:52:03

Na, Gina nem hagyta megdugni/papagájcsicskagecizni magát, és Tivi besértődik rá.
Pfujj.
Konténer, siló, tankhajó ide már nem elég... minimum a Mariana árok kell.

Lynette21 2016.11.06. 20:52:23

@ミラ: Igen, nekem is, ugyhogy most sajnalom, hogy lefele megy a lejton, es ugy latom, hogy megallithatatlanul gurul csak gurul...

Mirocska 2016.11.06. 20:52:56

Gina nem úgy játszik, ahogy kell-mondja Tivi. Miért ő mondja meg, hogy kell játszani? :))

alsophila grahami 2016.11.06. 20:53:00

lőjék már bele a nyugtatóját, plz!!

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2016.11.06. 20:53:01

a legjobb beszólás az évadban :D

krisztián: ne beszélj vele így, mert ő nő :D priceless.

Commodore 2016.11.06. 20:53:11

Kizárás lesz a vége!

Pittabácsi 2016.11.06. 20:53:18

Tivy kiabálhat Ginával, de Gina nem vele? Ki ez az ember?

Mók_Ica 2016.11.06. 20:53:29

@Plüsscukor: olyan jó lenne.... remélem tényleg nem kap 5%ot sem....

@Mirocska: @Lynette21: az egész tivi egy pöcsfej..... konkrétan nincs indoka.... felpörgeti magát a semmin..... pffff jaj, megint a sorok mögé lát tivi.... ez is egy géniusz.....

hereverő heverő 2016.11.06. 20:53:40

@Lynette21: igen igen igen! Nasa léccilécci legyen szabályos !

Schlomo Goldberg 2016.11.06. 20:53:45

HOgy védi sittes a nőket, mert nőkkel nem beszélünk így meg úgy, de micinek seperc alatt leverné a veséit

Bianka_M. 2016.11.06. 20:53:50

Á, most már én is láthatok a sorok közé. Köszi Tivi.

Plüsscukor 2016.11.06. 20:53:56

Már megint a sorok közé lát Tivi.
Krisz most jó fej, hogy ott áll készenlétben, hogy megvédje Ginát, ha ez az elmebeteg nekiesne.

alsophila grahami 2016.11.06. 20:54:03

Gina legalább nem csicskul be neki, ez már valami.

csodalámpa 2016.11.06. 20:54:09

Krisztián bassza már szájba ezt az idiótát....

Mirocska 2016.11.06. 20:55:21

Tivi azért akar négy jelet, mert csak addig tud számolni.

Plüsscukor 2016.11.06. 20:55:42

@Schlomo Goldberg: Ja, kissé kettős a mérce. Bár az igaz, hogy nem csicskagecizik vele.

Lynette21 2016.11.06. 20:55:43

Mar elore felek a mai kivalasztastol, hogy Aniko hogy fog vele megbirkozni. Annyira faj a musorvezetese, hogy mar nekem kellemetlen.

Mók_Ica 2016.11.06. 20:55:43

@ミラ: én elégedett lennék ezzel a megoldással :))))

@Plüsscukor: na, azt nem tudom idecibálni..... odarepüljünk?? :)))

tivinek az a baja, hogy dzsina nem csicskult be neki..... ennyi.....

annnya 2016.11.06. 20:55:50

hány ápoló állt készenlétben a kényszerzubbonnyal, mikor ez a vadbarom dühöngött ?

pomac 2016.11.06. 20:56:29

@Plüsscukor: legközelebb már csak a fekete lyuk marad :D

Plüsscukor 2016.11.06. 20:56:36

Lol, és most szakadnék, ha az rtl kizárná ezt a díszfaszt verbális erőszak miatt :)))

rearwindow 2016.11.06. 20:56:40

Azon gondolkodtam, hogy velem még soha életemben senki nem üvöltözött úgy mint szegény ginaval primitivi. Nem is tudom mit tennék ha megtörténne, lehet, csak lefagynék :-/

hereverő heverő 2016.11.06. 20:56:50

@alsophila.grahami: bármit, akár egy döglött szamarat is belelőhetnének. Ezt az emberi bélférget.. most minek basztatta Ginát ? A szerkik helyében én megajándékoznám Ginát egy lilával valamiért. Soma nekiadja mittomén...

Cimili 2016.11.06. 20:56:52

Ezt egyszerűen nem értem. Ilyen emberek hogy lehetnek szabadon, már rég be kellett volna zárni valahová.

Bianka_M. 2016.11.06. 20:56:55

@Mirocska: és azt is csak segítséggel :)

Magentax 2016.11.06. 20:57:19

Szép jó estét mindenkinek.
Az ordít, akinek a háza ég - üvölti teli torokból ez a félkegyelmű, szerencsétlen hülye. :)

Plüsscukor 2016.11.06. 20:57:28

@pomac: végül is, akkor belehányhatnék Tivi fejébe is, az is hasonlóképp működik

Mirocska 2016.11.06. 20:57:30

Párbajra altatólövedékes csávókat kell bekészíteni.

tvbuzi 2016.11.06. 20:57:44

A Tivy-Gina párbaj Anikó vezetésével fantasztikus lesz

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2016.11.06. 20:58:07

@Lynette21: szintén ekg, ezen gondolkoztam a tegnapit visszanézve, hogy ez nekem kínos már, amit csinál.

tvbuzi 2016.11.06. 20:58:21

@Plüsscukor: ott a végtelen űr, bingo

hereverő heverő 2016.11.06. 20:58:40

@Cimili: hát be van zárva...nem kéne kiengedni !

Cérnahuszár 2016.11.06. 20:58:59

Háhá, tivy fejest ugrik a plafonról?
jaj de megnézném ahogy töpreng hogy kit vigyen ki....csikorognak majd a fogaskerekek, el fog bizonytalanodni hogy jól teszi-e ha Ginát viszi...

csibike81 2016.11.06. 20:59:03

@Plüsscukor: Ginával szemben jó fej volt, de nem vagyok biztos benne, hogy Micit nem ruházta-e volna meg, ha nem lenne a pecó bekamerázva...

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2016.11.06. 20:59:15

@hereverő heverő: somának van lilája? odaadta evinek még ezer éve, hogy lóri ne őt vigye.

Cimili 2016.11.06. 20:59:48

@tvbuzi: Ancsának is utcaajtót.

csodalámpa 2016.11.06. 21:00:24

@Mók_Ica: és egyébként tényleg, Krisztiánon kívül mindenki sunyul és kussol, pedig nem igaz, hogy nyolcan együtt nem tudnák leugatni, vagy testületileg otthagyni a picsába, vagy akármi.

Lynette21 2016.11.06. 21:01:00

@ミラ: Pedi vmi musorban azt nyilatkozta, hogy o ezt mennyire szereti csinalni! Nem nezi vissza a musorokat, hogy ez menniyre kinos? Mar ha ott helyben nem erzi, bar en ezt sem ertem, hogy hogy nem...

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2016.11.06. 21:01:08

egyébként kicsit vicces, hogy vivi bolygókutató(korábbi elnevezése csillagász) akar lenni, közben meg elalszik folyton a padban.

hereverő heverő 2016.11.06. 21:01:25

@ミラ: igen, tudom. De ne én találjam már ki miért kap Gina lilát. Tivi meg akkor, ott helyben agyfaszt. Neki kellene felolvasni AZT a levelet :)

Magentax 2016.11.06. 21:01:26

Értette valaki, Krisztián mit oktatta Micit a fürdőben? Addig oké, hogy Mici meg a földrajztanár fotózkodtak - de ez mitől ok a "szakításra"?

alsophila grahami 2016.11.06. 21:01:35

@Plüsscukor: odaférek én is? ;) amúgy én is vmi ilyesmire tippeltem, hogy az lehet a háttérben, mármint hogy nem jött össze Tivadarunknak a maszatolás Ginával, azért ez a fenenagy undor és düh hirtelen.... de szép lenne, nem igaz,
? ha pont a kis alulértékelt Gina ejtené ki ;))

tvbuzi 2016.11.06. 21:02:40

Jaj de cuki mindenki

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2016.11.06. 21:02:47

@hereverő heverő: szerencsétlen, amikor olvasnia kell, már az is kihívás neki, hát még ha sikerülne közben értelmeznie a szöveget :D

Lynette21 2016.11.06. 21:03:06

Anniyra ego, hogy Ancsa kerdez, es semmit nem tud reagalni arra, ami mondanak, megy tovabb kerdez mastol... aaaaaaa!

Mirocska 2016.11.06. 21:03:07

@Magentax: mert Krisztián egy primitív, féltékeny fasz....

alsophila grahami 2016.11.06. 21:03:45

@hereverő heverő: pacsi, meg minden, tökigazad van, de lilát ne már Ginának, hadd legyen már egy kiadósabb sikerélménye Tivadar ellenében, nagyon megérdemelné, és rábis férne, ahogy elnézem szegény lányt most.... Ánnyiku füle megint szivárog, jááááájj ;P xDD

Magentax 2016.11.06. 21:03:48

@hereverő heverő: most csak akkor kaphatott volna Gina lilát, ha ő lett volna a legjobb tanuló.

pomac 2016.11.06. 21:03:53

rászoltak hogy megvan az anyag mehet, lehetett hallani anikó fülesét :DD

csodalámpa 2016.11.06. 21:04:21

lol, megint behallatszott Anikó fülese :)

Cérnahuszár 2016.11.06. 21:04:29

most tivy egész héten ebben a póló-rövidnaci kombóban volt?????

Bianka_M. 2016.11.06. 21:04:44

Más miért nem kap büntit ha hazudik?

csibike81 2016.11.06. 21:04:47

@Lynette21: Hátperszehogy, még a kérdéseket sem tudja megjegyezni...

Schlomo Goldberg 2016.11.06. 21:05:05

@Cérnahuszár: ezt vette 500 ezerből, kint, tesó

tvbuzi 2016.11.06. 21:05:48

Utcára nyílik a villaajtó

Ay Mama, Que paso 2016.11.06. 21:05:52

@csodalámpa: rossz is a füle Anikónak, ahogy az előbb említette

Mirocska 2016.11.06. 21:06:19

Mici végre nem vén banyának sminkelte magát.

Cimili 2016.11.06. 21:07:06

Zsóti, ne műsorozz, mert gagyi amit csinálsz és már unnnnyuk! :P

alsophila grahami 2016.11.06. 21:07:08

@csibike81: igen, biztos vagyok benne én is, hogy lett volna ott némi tettlegesség, ha nincsenek kamerák, ha egy sima privát, kinti szituban lettek volna....

Magentax 2016.11.06. 21:07:14

@Mirocska: ez oké :)), de egy "normális" primitív, féltékeny fasz legalább konkrétan elordítja, mi a baja, de ez az idióta csak tök értelmetlen baromságokat hadovált össze.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2016.11.06. 21:07:24

@Bianka_M.: mert ő a játék menetével kapcsolatban hazudott, hogy kapott egy extra üzenetet a nyugiban. megindokolták, amikor kapta a büntit.

Lynette21 2016.11.06. 21:07:33

Nem fogalltam álláspontot. By Tivy

Mirocska 2016.11.06. 21:07:43

Tivi nem foglalt álláspontot!

csibike81 2016.11.06. 21:08:01

@Mirocska: viszont kilakoltatás az árut a kirakatba. Azok a sonkák...

Lynette21 2016.11.06. 21:09:14

@Mirocska: Minden egyes mondatat idezni lehetne. Mert egyetlenegy ertelmes sincs.

Bianka_M. 2016.11.06. 21:09:26

@ミラ: aha, köszi :). Érdekes, hogy ezért megbüntetik, más meg bármit megtehet.

csibike81 2016.11.06. 21:09:43

@csibike81: bocs, kirakta... hülye telefon..

Mirocska 2016.11.06. 21:09:52

@csibike81: hááát... Elég rossz szögből veszi a kamera... :))

csibike81 2016.11.06. 21:10:15

@csibike81: bocs, kirakta... hülye telefon..

hereverő heverő 2016.11.06. 21:10:47

@alsophila.grahami: mondjuk ez igaz.. és ha kiejti ezt az ostorlábú csótányt, a többiek meg fognak hökkenni, háá a tivinek óriási világméretű rajongótábora van, mégis 20-80 arányban Gina lelépte, mekkora flash

Cimili 2016.11.06. 21:11:15

@csibike81: Picit megint megindult a hízása, pedig már kezdett egész jó alakja lenni.

Lynette21 2016.11.06. 21:11:41

Tenyleg csunyan van kisminkelve a Gina. Pedig neha annyira szepnek lattam!

Mirocska 2016.11.06. 21:12:18

@Lynette21: nincs hát. Random dobálja egymásra a szavakat.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2016.11.06. 21:12:30

@Bianka_M.: egyrészt a gumiszabályok azt engednek meg, amit akarnak. volt itt elég agresszió is, ami meg kizárást vonna maga után, aztán semmi sem történik. másrészt meg ezzel az eggyel tudták magyarázni. ha más is ebben hazudna, akkor kiderülne. szerintem túllihegett faszság volt és tényleg senkinek semmi köze hozzá, mit csinálnak.

zsolt ki fog borulni, hogy az ő tivikéje is szépen félrekefélt :D

csibike81 2016.11.06. 21:12:42

Basszus, Gina szemöldöke büntet... Kiszel Tünci elmehet a sóhivatalba!

Lynette21 2016.11.06. 21:13:17

@hereverő heverő: Szerintem a 20-80-as buktat nem fogjak hagyni, majd jol feljavitjak a szavazast, hogy nagggyon szoros legyen.

Bianka_M. 2016.11.06. 21:13:31

Tivi, te pedig az én keretembe nem férsz bele.

alsophila grahami 2016.11.06. 21:13:38

@Lynette21: ez nem ego, hanem szimpla alkalmatlanság részéről a feladatra; Anikó egy műsorvezető-antitalentum, ez van.

csibike81 2016.11.06. 21:13:58

@Cimili: Kicsit több tesióra kéne a szadista tancinénivel!

Lynette21 2016.11.06. 21:14:22

@csibike81: Szornyen nez ki szegeny! Es kar erte!

Bianka_M. 2016.11.06. 21:15:23

@ミラ: ha egyáltalán megtudja. :) De akkor a finom kis lelke ezer darabra hullik. Ja nem.

Lynette21 2016.11.06. 21:15:24

@alsophila.grahami: okes, de ezt sosem fogja belatni?

csibike81 2016.11.06. 21:15:41

@Lynette21: Igen, különben egész helyes lenne! Áááh, Tivy megint a nyelvével kérdez!

hereverő heverő 2016.11.06. 21:16:07

@alsophila.grahami: viszont szopik mint a hetes fóka.

elnézést a hölgyektől.

Magentax 2016.11.06. 21:18:34

Tivyke csak poénból mondta a 70 felülést - de ő soha nem hazudik, ááááááh nem...

Mirocska 2016.11.06. 21:18:44

Átlagos emberek??? Kikérem magamnak! :))

tvbuzi 2016.11.06. 21:18:45

Öt perce elkapcsoltam a Tv2re, nem bírtam :(

(Ha Nagy Adri lenne a csajom már elkopott volna a f.szom.)

rearwindow 2016.11.06. 21:20:21

Tivi szüleinél ellentétben szokás a csicskagecikurvázás, gondolom...

Plüsscukor 2016.11.06. 21:20:21

A szüleim 35 éve vannak házasok - Tivi

csibike81 2016.11.06. 21:20:30

Gyerekek, óvoda, kiscsoport. Maximum!

Lynette21 2016.11.06. 21:20:40

@tvbuzi: Nem csodalom. Marmint az elso reszet, hogy elkapcsoltal. Ezeket a bejatszokat mar lattuk parszor. Elozetes, of, stb... a veget nem kommentalom.

Bianka_M. 2016.11.06. 21:20:57

Tivi vér szerinti szülei szerintem jósok lehetnek.

tvbuzi 2016.11.06. 21:21:07

(Nótár Méri is kortárs beszédet mondott. Azt hittem leesek a kanapéról bazmeg.)

Plüsscukor 2016.11.06. 21:21:11

Nem vagyunk humorosak, csak én vagyok - Zsóti beszólt Ancsának, ez teCCett :))))

csibike81 2016.11.06. 21:21:42

@rearwindow: De legalább sértetlen a családi ezüst!

Lynette21 2016.11.06. 21:21:43

@Plüsscukor: Igen, megint egy sikeres, es helyes magyar mondat, pedig alig par szobol all.

plüssnyuszi 2016.11.06. 21:22:11

Zsóti mekkora volt, Anikó beszólására:
Anikó: milyen viccesek vagyunk ma.
Zs: nem mi, csak én. :-))))))))))))))

Cimili 2016.11.06. 21:22:17

Somán nincs lila kendő. Akkor mi volt a sulis hét miatti jutalma?

Plüsscukor 2016.11.06. 21:22:32

@rearwindow: ez volt az én gondolatom is :)))))

Madam. 2016.11.06. 21:23:08

@Bianka_M.: kb joshi barat lehetett a vérszerinti apja

tvbuzi 2016.11.06. 21:23:48

@Cimili: kikapcsolták a kamerát a klotyón amíg hokizott

hereverő heverő 2016.11.06. 21:23:57

@Cimili: még nem tudjuk. Vacsi Viviennel a nyugiban?

alsophila grahami 2016.11.06. 21:24:08

@hereverő heverő: úúú de bírnék egy ilyen forgatókönyvet!!! ;)

tvbuzi 2016.11.06. 21:24:10

@Cimili: jövő héten lesz a döntő

Plüsscukor 2016.11.06. 21:24:38

@Lynette21: Vegyük észre Tivadar nyelvi zsenialitását, ezt angolból fordította vissza magyarra, tükörben :)) my parents were married for 35 years
Vagy vmi ilyesmi :)))

Plüsscukor 2016.11.06. 21:25:28

@hereverő heverő: Pályázol stikában a vándorkupára, mi? Valld be!

Cimili 2016.11.06. 21:26:10

@tvbuzi: Köszi, egyet se láttam, csak a maiból a felét és azt hittem.

Mók_Ica 2016.11.06. 21:26:20

azt azért figyelitek, hogy a kiválasztás előttre minden ellentét elsimul, már megbeszélték az érintettek.....

azért tivi kap majd jelet, remélem megkapja a min. 4et, ahogy kívánta :))))

dzsina sminkje büntet.....

Plüsscukor 2016.11.06. 21:26:35

@Cimili: Hogy nem lökték ki a vella elé, hogy bárki szabadon felpofozhassa?

rearwindow 2016.11.06. 21:27:44

Még jó, hogy primitivi nem akar soha többé senki alkalmazottja (csicskása) lenni, mert ezek után tuti hogy soha senki nem fogja semmilyen munkával megbízni

Magentax 2016.11.06. 21:28:30

@Cimili: nekem nem egészen világos a látottak alapján, mitől is nyerte Somácska ezt az iskolahetet?
Nekem az utóbbi időben Zsóti egyre ellenszenvesebb, de abban igaza volt, hogy Soma és Tivy minősíthetetlenül viselkedtek egész idő alatt. Az is egyértelmű volt, hogy a folytonos jelentkezése csak kamu (amit egyébként ő is elismert) - vagy ilyen hülye tanarakat küldtek be, akiket egy ilyen ósdi trükkel át lehet verni?

Plüsscukor 2016.11.06. 21:29:20

@tvbuzi: olyan élvezetes lenne, mint sajtreszelővel rejszolni

Cimili 2016.11.06. 21:29:50

@Mók_Ica: Mert olyan intelligensek. :D

Lynette21 2016.11.06. 21:30:02

@Magentax: Magahoz kepest o fejlodott legtobbet. Tehat gondolom ahhoz kepest, amit e kepessegfelmeron nyujtott az elso oran.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.11.06. 21:30:09

jóestét!
vki összefoglalná mi van eddig?

csibike81 2016.11.06. 21:30:13

@Cimili: Nyilvános megkövezés? De álszakállt mindenki hozon magának!

alsophila grahami 2016.11.06. 21:30:51

@Plüsscukor: és tényleg!!!! xDD te vagy a zseni hogy ezt így megfejtetted, a semmiből, grat tessóóó! ;))

Cimili 2016.11.06. 21:31:28

@Magentax: Valami olyasmivel magyarázták, h önmagához képest a legnagyobb fejlődést nála látták.

Lynette21 2016.11.06. 21:31:32

Jajj Ancsa! De szar volt megint ez a fegyelmezes vagy mi akart lenni ez?!

Plüsscukor 2016.11.06. 21:31:34

@Mók_Ica: sokat dolgozik rajta, hogy a Kiszel Tünde hasonmásversenyt megnyerje

rearwindow 2016.11.06. 21:32:28

Miért kell ezeket az ismétléseket leadni? Szörnyű uncsi. Inkább szavaztassák le őket, és mehetnék aludni

Mók_Ica 2016.11.06. 21:33:53

@Plüsscukor: jó úton halad..... :)))))

Lynette21 2016.11.06. 21:34:21

@rearwindow: Sajnos ossze kell szerkeszteni, hogy ki milyen sorrendben menjen a tablahoz. Hogy legyen benne izgalom, es drama!

Mók_Ica 2016.11.06. 21:35:10

@Cimili: óóó... hogy erre nem gondoltam :))))

2016.11.06. 21:35:56

@Lynette21: Még szerencse, hogy ezt nem Anikó csinálja, mert itt ülhetnénk reggelig...

Mók_Ica 2016.11.06. 21:36:15

ancsa megint megnyerte ezt a hetet..... én ezzel azért nem dicsekednék.....

Plüsscukor 2016.11.06. 21:36:18

@Lynette21: hát ha már igazi nőnek nem tudja sminkelni magát, akkor karikatúra akar lenni :)

Lynette21 2016.11.06. 21:37:56

@Plüsscukor: Meg smink nelkul is sokkal jobban nezne ki,mint ezzel a mai sminknek nevezett valamivel.

Mók_Ica 2016.11.06. 21:38:01

húhúúúúú..... soma hogy beszólt ancsának :)))))

Cimili 2016.11.06. 21:38:02

@Cseszlovák Gyurmafilm: Úúúú, egyfolytában csak ismételgetnek. Soma nyeret a sulis hetet, Dévid az eminems, balhék, Krisz féltékenykedik, Tivy marad, de 4 jelet kér, ez volt a feltétel a többiek felé. Most lesz a jelrakás.

Plüsscukor 2016.11.06. 21:38:29

@kamilla123: Anikó próbálja elemezni a sulihetet, riporterkedni próbál a villalakókkal. Eddig kevés sikerrel.

Cimili 2016.11.06. 21:38:40

@Mók_Ica: mit? Pont nem hallottam, mert írtam.

Krétagarbó 2016.11.06. 21:38:45

@Plüsscukor: biztos helytelen, de nálunk is mondják így. (nem védeni akarom ezt a primkót, de télleg hallottam már ezt így sokszor.)

csibike81 2016.11.06. 21:38:45

@kamilla123: Nosztalgiáznak a sulihétről, Anikó dicsekszik, Zsóti sértett

tvbuzi 2016.11.06. 21:39:00

Visszakapcsoltam. Ginát ebben az állapotában bottal sem piszkálná meg senki

Mirocska 2016.11.06. 21:39:16

Somának végre volt egy jó poénja, amikor beszólt Anikónak.

pomac 2016.11.06. 21:39:38

anikó nem keverte össze a földrajzot a magyarral mert magyarból kaptak sokan 4

plüssnyuszi 2016.11.06. 21:39:51

Anikó folyton-folyvást bebizonyítja, hogy nem méltatlanul került be a villába agyhalottnak. Komolyan nem értem az RTL-t, hogy miért csinálták fel műsorvezetőnek.

Lynette21 2016.11.06. 21:40:13

@kamilla123: Nem tortenik semmi. Aniko probal beszelgetni a semmirol, vagyis a hetrol, a tanarokrol, ki mit szeretett stb. Elmondta megint, hogy az o idejeben ezt a hetet o nyerte. Mici meg azt sem tudta, hogy a tanaroknak mi a neve...

csibike81 2016.11.06. 21:40:16

Még jó hogy nem férfit mondott Ancs... Pff...

Mók_Ica 2016.11.06. 21:40:53

@Cimili: ancsa mondta, hogy mennyi "aranyköpés" született a héten, célozgatott arra, hogy milyen butuskák voltak sokszor.... erre soma azt felelte, hogy ancsáék iskola hetét is vissza lehetne nézni.... :))))

Plüsscukor 2016.11.06. 21:40:58

Krisz nagyon durci fejet vág, vajh miért?

Bianka_M. 2016.11.06. 21:41:04

@tvbuzi: csak micire sminkelte magát

Lynette21 2016.11.06. 21:41:48

Gina Tivyre rak remelem.

Plüsscukor 2016.11.06. 21:42:07

@plüssnyuszi: Jó helyen keresgélsz, azért, mert felcsinálták :)

alsophila grahami 2016.11.06. 21:42:16

BRAVÓ GINA, ez szép volt!!!!

csibike81 2016.11.06. 21:42:47

Gina: Tivy
Tivy: Gina

Brandy9 2016.11.06. 21:42:55

@alsophila.grahami: bizony, szépen megmondta neki :)

Magentax 2016.11.06. 21:43:53

Ha a hazugság nem mérvadó, vajon miért Ginára rakta jelét ez az ostorlábú marha?

pomac 2016.11.06. 21:43:57

tivi lesz a kiválasztott de röhögnék ha kimondaná gina nevét és nem hivhatná ki :DDD de gondolom ha ilyen történne nem játszanák be

csibike81 2016.11.06. 21:44:11

Dávid: Tivy
Soma: Mici

Mirocska 2016.11.06. 21:44:41

@Magentax: a fejében kellene lennünk, hogy értsük...

Bianka_M. 2016.11.06. 21:44:57

Tivinek most tényleg bambább az arca mint eddig valaha?

hereverő heverő 2016.11.06. 21:45:26

Azért még egy sulihétre benevezhetne Ancsa. Hátha magához képest tudna még fejlődni... mert igény az lenne rá.

pomac 2016.11.06. 21:45:58

no akkor kapunk holnap egy soma - mici vitát mert erre nem emlékszem ,hogy lett volna

Krétagarbó 2016.11.06. 21:46:09

@Magentax: mert nem tudta megdugni.

Tivyre rakják már, min 4 jelet!!

csibike81 2016.11.06. 21:46:09

Mici: Soma
AttikaPeace&Love: Tivy

Mirocska 2016.11.06. 21:46:38

Az nem szabályellenes, amit Dávid kimondott, hogy azért rakja Tivire, mert megkérte rá?

rearwindow 2016.11.06. 21:47:03

Alakul :-) tivi fején látszik, nem erre számított haha

Ay Mama, Que paso 2016.11.06. 21:48:24

Vivien jól játszik.
Hajrá Vivi!!

alsophila grahami 2016.11.06. 21:49:00

@Mók_Ica: igen, ez nagyon ott volt a toppon, tetszett (de Zsóti riposztja is;)

Mirocska 2016.11.06. 21:49:03

Ostorláb ma lebontja a villát.

Lynette21 2016.11.06. 21:49:14

Gina Tivy, Tivy Gina, David harcba kuldelek baratom felkialtassal Tivy, Soma Mici, Mici Soma, Ati Jajj de naiv vagy ha azt hiszed magad miatt kuldtek vissza a parbajrol te szerencsetlen! Tivy, Vivi Baratom vagy es hasson rad jol a parbaj i love you Tivy, Aniko probal fegyelmezni, hogy ugye tudjatok mirol szol a parbaj, hogy arra kell jelet rakni, akivel nem szeretnel egyutt elni... jajj! Krisztian Tivyre rak szinten, hogy valtozzon meg. Mar 5 jel Tivyre! Zsolti mar mindegy...

Krétagarbó 2016.11.06. 21:49:16

mekkora arca van Tivynek...még.

Brandy9 2016.11.06. 21:49:25

Ha van Isten eljön a mi időnk végre, yess yess

Plüsscukor 2016.11.06. 21:50:09

Gina: Tivire
Tivi: Ginára
Dávid: Tivire, barátságbul, mert megkérte rá
Soma: Micire
Mici: Somára
Ati: Tivire, mert ráfér már egy párbaj
Vivien: Tivire, hogy "jól hasson rá a párbaj"
Krisz: Tivire, mert szerinte Tivi egy tahó
Zsóti: Tivire, mert szerinte bipoláris :)))

hereverő heverő 2016.11.06. 21:50:17

Köszönjük urunk Nagy Kárszeg ! Hozsanna !

Magentax 2016.11.06. 21:50:19

@Krétagarbó: @Mirocska: Mekkora szám lenne, ha a szerkik kevernének egyet és Gina kapna egy lila kendőt. :DDD
Milyen fejet vágna Tivy...

Cimili 2016.11.06. 21:50:22

Jelek:
Gina-Tivi
Tivi-Gina
Dávid-Tivi (csak mert megkérte rá tivi)
Soma-Mici
Mici-Soma
Ati-Tivi
Vivi-Tivi (mert megkérte rá)
Krisz-Tivi
Zsóti-Tivi (mert megkérte rá)

csibike81 2016.11.06. 21:50:31

Vivi: Tivy
Krisz: Tivy
Zsóti: Tivy

"Tivy bipoláris". Végre kimondta valaki!!!!

Mók_Ica 2016.11.06. 21:50:40

dzsina - tivire
tivi - dzsinára
dávid - tivire (mert kérte.... és a barátjának nevezte.... óóóó)
soma - micire (ő nem teszi a barátjára)
mici - somára
atti - tivi
vivi - tivi (mert a barátja.... )
krisz - tivi (mer' hogy beszélt micivel és dzsinával)
zsóti - tivi (só műsorozik, diagnosztizálja tivit: bipoláris) - de azért azt tudjuk, hogy aki mögé zsóti áll, az nem jön vissza.....

Lynette21 2016.11.06. 21:50:59

Zsoooti is Tivyre tett, ugyhogy 6 jel.

plüssnyuszi 2016.11.06. 21:51:34

@Plüsscukor: óóóó, ez esetben a kérdés így hangzik: kinek a farkát tisztelhetjük Anikóban? :-)

Wednesday7 2016.11.06. 21:51:35

@csibike81: nem bipoláris. Inkább intermittens explozív zavara van

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2016.11.06. 21:51:47

végrevégrevégrevégre. szavazásra fel :D

"tivi, sskk nem mondhatod ki ginának a nevét"

hereverő heverő 2016.11.06. 21:51:56

Zsótti ugye tudod ki mögé kell beállnod ?

alsophila grahami 2016.11.06. 21:52:08

@hereverő heverő: há' nemtom, nekem arra lenne inkább igényem, hogy végre ektakarodjék a képernyőről, de mindörökre, ha lehet.. ;P

Krétagarbó 2016.11.06. 21:52:14

Zsolti megint olyan mellé áll, aki nem fog visszajönni...

csodalámpa 2016.11.06. 21:52:35

úgyse fogja kibírni, hogy ne pofázza ki idő előtt, kit akar kivinni :)

Cimili 2016.11.06. 21:52:37

@Mók_Ica: Áááááá, ez jó válasz vót Somától! Köszi is! :)

Mók_Ica 2016.11.06. 21:52:38

@Magentax: nem kell..... dzsina nagy különbséggel jön majd vissza.... :)))))

Magentax 2016.11.06. 21:52:45

Ezeknek a csököttagyúaknak még mindig nem jött le, hogy akit "barátilag" megjelölnek, eddig mindig kiesett?

Plüsscukor 2016.11.06. 21:52:57

Jól van, vellalakók, good job, well done. Tivi viszlát!

rearwindow 2016.11.06. 21:53:00

Mi történik ha nem jössz vissza? Ostobenko: semmi. Itt a lét a tét... totál hülye

csibike81 2016.11.06. 21:53:33

@Wednesday7: Köszcsi! De legalább kimondta valaki (Zsolti), hogy mentálisan van baj Tivynél...

Mók_Ica 2016.11.06. 21:53:53

@Krétagarbó: ez a "zsóti átok" :))))

@csodalámpa: és ezért nem vihetné dzsinát..... akkor vinné micit..... akkor is kint maradna tivi... így mindegy is :))))

Lynette21 2016.11.06. 21:54:07

Eljen holnap Bencus jon!

Plüsscukor 2016.11.06. 21:54:17

Ancsa ropi lábai tényleg olyan vékonyak, mint az asztal lába, amire támaszkodik?

Magentax 2016.11.06. 21:54:30

@Mók_Ica: valószínűleg, de csak a móka kedvéért, hisz kifejezetten Gina miatt rakatta magára a jeleket.

tvbuzi 2016.11.06. 21:54:39

Tivy majd azzal magyarázza a kiesést, hogy mivel amúgy is feladta volna a nézők segítettek neki.

Madam. 2016.11.06. 21:54:55

@Wednesday7: parazita a parazitában?

Plüsscukor 2016.11.06. 21:55:17

@rearwindow: Mit neki 36 milla? Simán megkeresi ezt kint is a marketingszakértésből. Úgymond.

rearwindow 2016.11.06. 21:55:31

Kiváncsi vagyok, tivi hány napig dolgozott egy helyen leghosszabb ideig?

Lynette21 2016.11.06. 21:55:39

@Magentax: Nem neztek az elozo szeriakat sem. Vagy abban remenykednek, hogy a szavazok nem latták...

Almaka 2016.11.06. 21:55:55

@pomac: Szerintem Mici arra gondolt, amikor a konyhába lekurvázta Soma múlt héten még amikor össze voltak bilincselve.

alsophila grahami 2016.11.06. 21:56:11

nna, vége... ugye nem csak nekem van hiányérzetem? Anikóval annyira sz@r ez a műsor, még egy kiválasztást is képes agyonb....xni. egy műsorgyilkos, kész.

tvbuzi 2016.11.06. 21:56:51

Én se tudom, Anikót ki bassza?
(Hofi után szabadon)

rearwindow 2016.11.06. 21:57:00

@Plüsscukor: meg a jútyúb-videókból. Már ha eszébe jut a jelszava, mert ugye azért nem tudja felvenni a dollárszázezreket mert elfelejtette , ahogy azt tudjuk

Mirocska 2016.11.06. 21:58:14

Én azért mindig oda lyukadok ki, hogy borzasztó nagy felelőtlenség volt ezt a szerencsétlent ide beengedni.

Commodore 2016.11.06. 21:58:30

Gina nem nyerhet, ( túl későn érkezett a villába), Tivy meg bolond, nem mehet élő adásba. Mit találnak ki a szerkik?

hivatásos kisbéka/tejeskávé cukor nélkül... puszi 2016.11.06. 21:58:35

Jááj de boldog vagyok.Amióta elkezdődött ez a széria erre várok!!!!Tünj el Tivy a vellából!!!Hajrá bárki akit kihìv!!!!

Plüsscukor 2016.11.06. 21:59:22

@rearwindow: tényleg mondott ilyet? :)))

Lynette21 2016.11.06. 22:00:12

@alsophila.grahami: Ezert is isrtam, hogy nem ertem, hogy o miert nem gyakorol onkritikat, es mond fel a ghecibeeee. Meg vissza is tudja neznimaz adast, ha ott per pill nem erzi, de nem ertem, hogy hogy nem erzi, hogy gáz amit csinal!

hivatásos kisbéka/tejeskávé cukor nélkül... puszi 2016.11.06. 22:00:13

@tvbuzi: az úgy szólt a mi nagy örökbecsű humoristánktól,hogy :Hát magában meg kinek a faszát tisztelhetjük???☺☺☺

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2016.11.06. 22:00:31

@Mirocska: és kiengedni mekkora felelőtlenség lesz :D mondjuk nekem hulla mindegy, messze vagyok, csak szegény tatabányaiak.

Mók_Ica 2016.11.06. 22:01:52

bassssz.... ez a győzi már tegnap izgult a párbajon!!! mit nézett beja asszonnyal???????????

Bianka_M. 2016.11.06. 22:02:07

@ミラ: na, ezért nem szabad Zala megyébe menni.

Cimili 2016.11.06. 22:02:14

@Commodore: Gina miért ne nyerhetne meg egy párbajt?

tvbuzi 2016.11.06. 22:02:32

@Cimili: anyám borogass.
Kösz a felvilágosítást.

Mirocska 2016.11.06. 22:02:32

@tvbuzi: úgy is stimmel! :D
De most a fogyatékos gyerekre gondoltam, akin nem illene röhognöm...

Lynette21 2016.11.06. 22:03:08

Olyan, intha Gyozi vak lenne...

rearwindow 2016.11.06. 22:03:21

@Plüsscukor: igen, beköltözéskor mondta, hogy egy zsák pénzt keresett már a videóival, csak elfelejtette a YouTube jelszavát, és így nem tud hozzájutni

Bianka_M. 2016.11.06. 22:03:36

Ha Őzike még egyszer megmondja őszintén, én a szavai között fogok keresni.

tvbuzi 2016.11.06. 22:04:36

A betétre extra szexy pontokat adnék

Cérnahuszár 2016.11.06. 22:04:39

úristen szegény gina
szerintetek ép elmével kerül ki onnan?

Plüsscukor 2016.11.06. 22:04:56

@Wednesday7: És tényleg.
www.drdiag.hu/kereso/diagnosztika.adatlap.php?id=71592&vid=3704

Gugli barát rettentő gyors, rákerestem, és máris hozta a hsz-edet is találatnak :-o

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2016.11.06. 22:05:44

@Bianka_M.: az életben nem akarok az országba se belépni, ez a veszély nem fenyeget :D ha rajtam múlik.

Plüsscukor 2016.11.06. 22:06:18

@Wednesday7: És Vivinek mije van? Különös tekintettel az állandó csecsmutogatásra.

Cérnahuszár 2016.11.06. 22:06:21

szegény dávid
hiába menekül waze

pomac 2016.11.06. 22:06:23

amúgy vivi tipikus zacskós csaj, a teste tényleg jó csak az a fej ne lenne

Lynette21 2016.11.06. 22:06:25

Huhhh Gyozin meg milyen ing van? Szőrös?!

Bianka_M. 2016.11.06. 22:06:27

Tényleg hajrá Vivi.

alsophila grahami 2016.11.06. 22:06:49

@Lynette21: hát, őt nem is hibáztatom, gondolom van az a tetenes havi apanázs, ami elnyomja a maradék kritikai érzékét is, ha volt neki olyanja egyáltalán valaha is, nem tudom.... akiket én hibáztatok de durván, azok a dilettáns FŐNÖKEI, akikelnéöik neki ezt a gyalázatoe teljesítményt!
alig várom Bencust mindig, ő egy wellness ehhez képest! ;)

Mók_Ica 2016.11.06. 22:06:56

ilyen ing nem is létezik, ami győzin van.....

Plüsscukor 2016.11.06. 22:07:20

@rearwindow: De ha elfelejtette a jutub jelszavát, akkor hogy a franckarikába tölti fel oda a videóit?
Költői a kérdés :))))

Plüsscukor 2016.11.06. 22:08:04

Ó, Tivi nővére a telefon végén Őzikével.

plüssnyuszi 2016.11.06. 22:08:23

@Cimili: mérhetetlen a műveletlenségem: télleg nem tudom :-)

Bianka_M. 2016.11.06. 22:08:31

@Plüsscukor: azt az üzleti pertnerei csinálják.

Lynette21 2016.11.06. 22:08:40

@alsophila.grahami: En felmondanek a helyeben, de persze nyilvan igazad van. Mindig magambol indulok ki... ami nem helyes. Igen, Bencust en is imadom! Holnap mar o jon!

pomac 2016.11.06. 22:09:06

@Almaka: igaz azóta nem volt kiválasztás

Plüsscukor 2016.11.06. 22:09:10

Tivi nővére: Amikor Zseri ott volt, Tivi láthatóan nyugodtabb volt. Édesjézus, milyen lehet akkor, ha valóban ideges???

rearwindow 2016.11.06. 22:09:11

@Plüsscukor: lehet, külön jelszó kell a pénzleszíváshoz :-D nem értek hozzá, nem vagyok jutyúbcsászár

csibike81 2016.11.06. 22:09:25

Tivy nővére egész normálisnak tűnik...

alsophila grahami 2016.11.06. 22:09:29

@alsophila.grahami: ó baccus, átkozott tapi-billentyűcskék, olyan közel vagytok egymáshoz! ;))

Mók_Ica 2016.11.06. 22:09:30

óóóóó, tivi nővére egész normálisnak tűnik.... úgy látszik neki jutott mindkettőjük esze :))))

Plüsscukor 2016.11.06. 22:09:50

@Bianka_M.: ja vagyúgy, értem már :))

Lynette21 2016.11.06. 22:09:58

@Plüsscukor: Ha az en ocsem lenne a Tyvi en nem vennem fel a felefont es egetnem magam. De megint magambol indultam ki...

Bianka_M. 2016.11.06. 22:10:08

Csak egy kérdés: ha Tivadarnak van nővérje, a szülei vajon miért fogadták örökbe?

Plüsscukor 2016.11.06. 22:10:41

Győzikét miért öltöztették egyébként karácsonyi boának? Nem korai ez még?

Cérnahuszár 2016.11.06. 22:11:18

na az anyja? is buta.
vakon van mint tivy.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2016.11.06. 22:11:19

tivi nővére azt mondja, reméli, h tivi nem fog kint maradni. akkor ők se kérik vissza :D

Mók_Ica 2016.11.06. 22:11:27

rájöttem.... győziék már elővették otthon a karácsonyfa díszeket és a boa rátekeredett.... ebből lett ez az ing :)))))

rearwindow 2016.11.06. 22:11:28

@Bianka_M.: emberkísérlet céljából hihi

Lynette21 2016.11.06. 22:11:43

@Mók_Ica: Sajnos az elofordul hogy egy ertelmes embernek fogyatekos vagy pszichiatriai beteg a testvere. Ugy latszik itt is ez a helyzet.

Cérnahuszár 2016.11.06. 22:11:56

@ミラ: hihihi
erre nem gondoltam :)

alsophila grahami 2016.11.06. 22:12:16

de mijez már ez a szőr-ing Dj Őzin, ilyen létezik, vagy ez is egy ilyen virtuális valami? xDDD (led-ing, ahaha)

hereverő heverő 2016.11.06. 22:12:21

@Plüsscukor: Őzike önmagában is BOA. Amiben mindig van répa is.

Cimili 2016.11.06. 22:12:24

@Mók_Ica: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Bianka_M. 2016.11.06. 22:12:56

@rearwindow: és milyen jól sült el :))

Lilith.Inanna.1 2016.11.06. 22:13:53

@Lynette21: Kívülálló szemével "látod", de ő a testvére .Hidd el te is felvennéd, csak most így gondold. :)

Mók_Ica 2016.11.06. 22:14:07

@ミラ: szegénykém... nem kell senkinek.... majd megy a Zárvaházba ....

@Plüsscukor: én is pont erre asszociáltam :))))

győzi mindenkit szeret, akivel telefonál.....

vivi vadászik..... a hangalámondás priceless :))) farkas család :))))

pomac 2016.11.06. 22:14:17

@rearwindow: mert jelszó emlékeztető az nem létezik amúgy :D

tvbuzi 2016.11.06. 22:14:55

Tivynek 33000 lájkolója van a facén :O

rearwindow 2016.11.06. 22:15:23

Én csak azt nem értem, miért szereti a villalakók többsége ezt az agresszív degenerált majmot?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.11.06. 22:16:03

@tvbuzi: Én biztos, hogy nem vagyok köztük, úgyhogy tuti, hogy a fantomra teszek ellene!

Lynette21 2016.11.06. 22:16:14

@Lilith.Inanna.1: Lehet, bar ez a veszely nem fenyeget. Ugyhogy nem kell ebben a kerdesben jobban elmerulnom.

Mók_Ica 2016.11.06. 22:16:19

@Lynette21: nagyon úgy tűnik.... valószínű abból eredhet, hogy vannak olyan családok, ahol csak a fiú gyerek a gyerek.... én inkább ezt látom.... tivi bármit megtehetett, mindent elnéztek neki

Mirocska 2016.11.06. 22:17:00

@tvbuzi: gondolom, nyolc év az átlagéletkor

Plüsscukor 2016.11.06. 22:17:24

@Mók_Ica: igen ez a Farkas család alámondás jó volt :))

Mók_Ica 2016.11.06. 22:17:39

@VV Erőlegény: a vv8ban nem lehet fantomra szavazni.... :(((( csak akkor lehet már, amikor megvan a kihívott is......

genevieve 2016.11.06. 22:18:13

@rearwindow: dehogy szeretik, végre rá tudták tenni a jelüket úgy, hogy nem kezdett el őrjöngeni:-)

és biztonságba érzik magukat, mert ginát fogja kivinni

Plüsscukor 2016.11.06. 22:18:37

Őzike verset mond.
Miért büntetnek minket? Most komolyan.

Mók_Ica 2016.11.06. 22:18:57

@Plüsscukor: :))))

győzi miért erőlteti a szavalást? sem a verset nem tudja, sem olvasni nem tud..... félrebeszél....

Mirocska 2016.11.06. 22:19:02

Győzike szaval.azt hittem, az anyám tyúkja lesz.

Bianka_M. 2016.11.06. 22:20:31

Esmeralda a betelefonáló. Személyesen. Jájj.

csibike81 2016.11.06. 22:20:39

"Oh Esmeralda, hogy rágjalak meg" be Hozé Ármándó. Mi ez, Izaura tévé????

Mók_Ica 2016.11.06. 22:20:45

@Plüsscukor: megint ekg :))))

no, esmeralda felhívta hozé ármándót.... mingyá megrágja .....
baszki, esmeralda mit néz???? tibi vagy timi ki fog esni...... sírok..... :)))))))))

Cimili 2016.11.06. 22:21:06

@Plüsscukor: Hogy rágja már meg valaki győzit!

Girhes Joe 2016.11.06. 22:21:43

Énekelte volna a szovjet/orosz himnusz dallamára, tök jól kijön rá az első 4 sor. :D

Lilith.Inanna.1 2016.11.06. 22:21:47

Az lett volna a valami, ha Győzi kívülről mondja el a verset.
Magyar tanár anno azt mondta volna :Ne danolássz , ez vers, Nem ének.

hereverő heverő 2016.11.06. 22:22:20

@genevieve: azért tivi ugy nézett a végén mint aki mögött az urológus éppen felcsattintja a gumikesztyűt.

Plüsscukor 2016.11.06. 22:22:38

WC-romantika Miciékkel. Tudnak élni, na.

Bianka_M. 2016.11.06. 22:22:43

@Mók_Ica: igaza van :). Valaki tutira ki fog esni.

Lynette21 2016.11.06. 22:22:50

@Cimili: Aztan köpje ki. Egyenesen a lefolyoba...

Mók_Ica 2016.11.06. 22:23:15

trópusi pina.... óóóóóó
hová lesz krisz cucca????

alsophila grahami 2016.11.06. 22:23:54

@Lynette21: hurrá, jeeee! ;) Bencus szórakoztató legalább, na meg profi is már, szépen kikupálta magát az elmúlt évek alatt műsorvezetés terén, pedig ő is döcögősen induollt anno, még a NekedValóban... persze, nem ennyire, mint Anikó, őt sajnos képtelenség alulmúlni... nekem is égne az arcom a helyében, elsüllyednék kb, fizessenék bármennyit is...

Mók_Ica 2016.11.06. 22:24:51

@Bianka_M.: mindegy hogy honnan, mindegy hogy ki, DE ki fog esni :)))) és ez a lényeg :)))

Cimili 2016.11.06. 22:25:25

@Mók_Ica: :DD Csak pilláztam, aszittem rosszul hallok. :))))))))))

ewita 2016.11.06. 22:25:34

@Plüsscukor: aztat én má telihánytam! :D

csibike81 2016.11.06. 22:25:54

Na, megnyugodtam, Gizike szeret minket! Most már biztosan szépeket fogok álmodni! Jó éjt mindenkinek!!!

Lynette21 2016.11.06. 22:26:05

@alsophila.grahami: Minden szavaddal egyetertek! Nem emlekszem en sem senkire, aki ennyire gagyi lett voln avalaha is mint Aniko, tenyleg meg Gyoziket is beleertve...

Cimili 2016.11.06. 22:26:38

Én elköszönök, jó éjt éjszakai műszakosok, öröm vót veletek! :)

alsophila grahami 2016.11.06. 22:27:06

most veszem észre amúgy ebben az ünneplő cuccban, hogy Kárszegpapi egyre hülyébben néz ki, ahogy csoffad össze a felsőteste, egyre inkább látszik, hogy mekkora feje van már a testalkatához képest, tökfuri. xD

Plüsscukor 2016.11.06. 22:27:08

@rearwindow: villakrajcárban felveheti majd a vagyont, lesz meglepi :))

genevieve 2016.11.06. 22:27:50

@hereverő heverő: azt hitte volna, hogy nem fogják rátenni jelüket, ahogy soma sem tette?:-)))

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.11.06. 22:28:07

@Mók_Ica: Csodálkoztam is rajta, hogy kb 10 perce még nem lehetett szavazni... Más: Zsolti is megérdemelne már egy kiválasztást. Amúgy ő a legképmutatóbb és legkétszínűbb a villában. Krisztiánban is van egy nem kis adag pszichopataság, de messze a legjellemesebb a villában.

hereverő heverő 2016.11.06. 22:30:59

@genevieve: szerintem arra játszott, hogy úgysem raknak rá, megint masírozhat terpeszállásban karlengetve mint Napóleon. Hát most beszökött a sportszelet a gatyába.

genevieve 2016.11.06. 22:31:13

amint lehet szavazni a cég összeg gépére letöltöm az app-ot és szavazok:-)

Mók_Ica 2016.11.06. 22:31:42

@Cimili: jó éjt cicus :)))

@VV Erőlegény: oksa, kövi párbajra menjen zsóti :))))

rearwindow 2016.11.06. 22:32:05

@genevieve: kiváncsi vagyok, tivinek mennyit kellett kapacitálnia a villatársait hogy pattintsák rá a jeleket? Remélem elég volt az a kósza síkidegből odadobott egyetlen felkérés

genevieve 2016.11.06. 22:32:16

@hereverő heverő: nem tudom, de nagyon megszeppenten ülte végig a jelölést, arra gondoltam kapott valami nyugtatót

Mók_Ica 2016.11.06. 22:32:43

nézzétek a duna tv-n a fiatal Travoltát :)))
jó éjt mindenkinek :)))

etikette 2016.11.06. 22:32:54

Hát gyerekek. Én nagyon remélem hogy Tivit nem KI szavazzák hanem BE egy szigorúan elzárt intézetbe. Szégyen, szegény családja.. te atya úr isten :(

genevieve 2016.11.06. 22:33:42

@rearwindow: nem emlékszem, hogy lett volna eddig erre példa...bár nekem nem volt meg az összes vv:-)

hereverő heverő 2016.11.06. 22:33:53

@Mók_Ica: oh egy zsolti-krisztián párbaj de szép lenne :)

rearwindow 2016.11.06. 22:34:05

@genevieve: nekem is úgy tűnt, hogy egyáltalán nem számított a jelekre, meglepte

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.11.06. 22:34:57

Különben azt tényleg nem nagyon érzékeltem, hogy Tivy és Gina viszonya mikor romlott meg ennyire, tudtomal néhány napja még hatalmas spanok voltak, Tivy a fürdőszobában próbálta lerángatni Gináról a bikini alsót a nagy pacsálás közben. :-)

genevieve 2016.11.06. 22:35:02

@etikette: sajnos ha belegondolsz, győzi se sokkal különb....egy ego mániás, magamutogató, saját poénjain röhögő hülye...

Cérnahuszár 2016.11.06. 22:35:18

@genevieve: sztem csak rutinból hőbörgött, ahhoz van hozzászokva hogy eltűnik mindenki körülötte, és nincs folytatás
most lesz.
most fog először tudatosulni hogy ez a módszer nem műxik, és le kell játszani, nem elég a hangemberkedés

genevieve 2016.11.06. 22:35:32

@rearwindow: a klasszik...pislogott mint hal a szatyorban:-DDDD

genevieve 2016.11.06. 22:36:16

@VV Erőlegény: tivinek elég ehhez egy perc is:-)

etikette 2016.11.06. 22:36:36

@genevieve: ebben nem értek veled egyet. Tivi ön és közveszélyes. Nem engedném se gyerekek közelébe se szaporodni. No way. Győzi meg egy ripacs ez így van de nem rosszindulatú és beteg elme.

rearwindow 2016.11.06. 22:36:43

@VV Erőlegény: nem figyeltél?! Hát amikor Gina kétszer hazudott!!! :DDD

genevieve 2016.11.06. 22:37:08

@Cérnahuszár: na igen...végül is azért többen finoman körülírták, hogy meggyengült az idegrendszere és jobb lenne neki kint:-)

plüssnyuszi 2016.11.06. 22:37:19

@Cimili: Köszi, ez sok mindent megmagyaráz. Hülyeország.

,, 2016.11.06. 22:37:27

még megnézhetitek a közönséges bűnözők végét

genevieve 2016.11.06. 22:38:12

@etikette: ja, én csak a tévés szereplésre írtam:-) a gondolatom első felét lehagytam:-)
egyébként igazad van

alsophila grahami 2016.11.06. 22:38:14

@Lynette21: nna ez az, márpedig ennél nincsen lejjebb, mármint, ahol Őzi az etalon... ;P persze a műsorvezetésről beszélünk, csakis, mert emberileg én nem ismerem (és nem is akarom;))

etikette 2016.11.06. 22:38:16

@VV Erőlegény: csak kell neki egy bűnbak akire reflektálni tudja a saját nyomorúságát a szerencsétlen Gina semmit sem tett az ég világon. Lehetett volna bárki, csak a többiekbe nem mer belekötni a kisf*sz

rearwindow 2016.11.06. 22:38:40

@etikette: igen, tiviből kinézem hogy belök a 4-es metró alá, mert épp rájött a hoppáré

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.11.06. 22:40:03

@rearwindow: Tivy magával nem akar párbajozni, mondjuk azért mert bemondta a 70 felülést ? Különben Gina nagyon szépen beolvasott neki!

etikette 2016.11.06. 22:40:24

@VV Erőlegény: ez a Zsoltis gondolat bennem is megfogalmazódott már. Nem értem, hogy miért nem mernek rápakolni...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.11.06. 22:41:24

@etikette: De miért nem félnek Ginától, aki amúgy a legszebb nő benn ? Hihetetlenül alulértékelik!

Cérnahuszár 2016.11.06. 22:41:41

@rearwindow: sztem az érzésre nem számított amikor tudatosult benne hogy most tényleg nincs kecmec
tök hülye lesz a párbajon, nagyon sajnálom az ellenfelét...ki kell bírnia napokig tivyt azért 4 nap qva sok ebből a figyelemből
vajon mit tudnak összefércelni akik mögé állnak?
hogy vicces? - nem az -
hogy kedves? - nem az -
jó vele lakni? - ugyan már -

etikette 2016.11.06. 22:43:13

@rearwindow: pontosan.kiszámíthatatlan, hogy mikor borul el az agya és ki van a közelében...bármit el tudok képzelni róla ezek után.0 önkontroll

Cérnahuszár 2016.11.06. 22:43:57

@VV Erőlegény: azt csak tivy képzelte hogy spanok meg milyen vicces hogy rángatja gina bugyiját
gina menekült volna
amúgy jót tett volna neki ha hideg vízre állítja a zuhanyt és rácéloz tivyre

hereverő heverő 2016.11.06. 22:44:55

OFF: meghalt Kocsis Zoltán zongoraművész. Legyen neki könnyű a föld.

genevieve 2016.11.06. 22:44:55

@Cérnahuszár: azért vicces lesz, hogy azok fognak főleg mögé állni akik rárakták e jelet:-)

kivéve, krisztiánt és ginát...

rearwindow 2016.11.06. 22:45:02

@VV Erőlegény: tivi egyszemélyes univerzumában, ha ő nem mond igazat, az vicc, és nem hazugság :-)

genevieve 2016.11.06. 22:45:49

@VV Erőlegény: csorda szellem, mert ő jött be legutoljára ezért azt hiszik, hogy gyenge

etikette 2016.11.06. 22:45:51

@VV Erőlegény: mert vakon vannak :P ill azt gondolják hogy mivel jóval később ment be náluk ezért nem lehet annyira erős mint ők...egyáltalán nincsenek tisztában azzal hogy kint milyen a megítélésük.

genevieve 2016.11.06. 22:47:35

@etikette: ez jellemző, tivit is mindig tiv tiviként emlegetik, pedig az a villán kívűl volt...a nézők az alapján itélnek amit látnak (láttatnak velük) a villában

Cérnahuszár 2016.11.06. 22:48:00

@genevieve: eddig mindig így volt nem?
megpakolták és utána mögé álltak minden kiválasztottnak

rearwindow 2016.11.06. 22:49:15

@Cérnahuszár: hehe, igaz, és kint is maradt szépen a visszavárt jelölt

Cérnahuszár 2016.11.06. 22:51:47

tudjátok mi várható még?
ha kiesik tivy, visszanézi magát, és hőbörögni fog hogy a csatorna direkt lehúzta, mert nem rakta be az adásba a vicceskedéseit.
a csatornát fogja okolni, nagy sárdobálás várható még

na ezzel a gondolattal lépek le

nicu71 2016.11.06. 22:59:04

@Cérnahuszár: ebben én is biztos vagyok,az ilyen genny embereknek pont ilyen egybites gondolkodása van.De amúgy rohadtul várom a pillanatot :)

hereverő heverő 2016.11.06. 23:05:22

Nos én is inkább a szemhéjam belső felét nézem a továbbiakban. Jóéjt kommtársak.

Nyugee 2016.11.07. 01:16:09

@etikette: És kijönne Mahatma Gandhi 20 kilósan. :)

Plüsscukor 2016.11.07. 08:23:44

Jó reggelt mindenkinek!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.11.07. 08:24:36

@hereverő heverő: :-D, más kifejezéssel élve ájulást színlelsz, :-)

csibike81 2016.11.07. 08:57:42

@Cseszlovák Gyurmafilm: Jó reggelt! Örömmel látom, hogy másnak is megvan ez a reggeli beidegzödése: kávé, péksüti, hogyvolt! :P Szép napot mindenkinek!

ascii 2016.11.07. 08:57:50

hol a hogyvót??? hát én addig tuti ki nem kelek az ágyból, míg meg nem érkezik

Cérnahuszár 2016.11.07. 09:00:46

annyira hosszú lesz ez a hét....

csakolvasok82 2016.11.07. 09:03:02

Napsütéses jó reggelt mindenkinek!

hereverő heverő 2016.11.07. 09:17:34

Jóreggelt jóreggelt mindenkinek. Sixxnek nehéz dolga lesz a mai hogyvolttal, annyira semmi nem történt tegnap este... De Tivit kiválasztották, az már megalapozza hogy ezen a héten derékig fognak gázolni a csicskapapagálykutyageciben.

csakolvasok82 2016.11.07. 09:33:55

@hereverő heverő: Sixx a soros? Akkor kezdek aggódni, mert ilyenkor már itt szokott lenni a posztja (ha van).
Az öfik unalmasak mostanában, de azzal, hogy Tivyt kiválasztották engem kárpótoltak minden eddigi unalmas, elvesztegetett, érvágásra késztető percért.

Cérnahuszár 2016.11.07. 09:43:07

@csakolvasok82: hát én is félve ülök itt, ezt nem lehet csinálni a hv ápoltakkal
olvasni akarom tivy kivágását a sebből mint menthetetlen részt és akkor tudod hogy végre arra mennek a dolgok amerre kell
nyomkodom itt az f5-öt mint egy eszelős

ascii 2016.11.07. 09:43:24

@csakolvasok82: sixx a nagy események hohyvoltolója, csak multhéten történt egy kis kavar, műszakcsere bevállalás, lehet az rondított bele a képbe :)

Tivadart meg információim szerint vasárnap az újonnan megnyíló lipótmezei szanatórium szakemberei, a rászabott kényszerzubbonnyal köszöntik az első beköltőzőjüket

mézescsók 2016.11.07. 09:47:06

@genevieve: Szerintem Tivi akkor is kapott volna jó néhány jelet, ha nem kéri őket. Somán kívül nem hiszem, hogy olyan nagyon kedvelt lenne a villában.
Amikor Gina bement a villába, majdnem úgy nézett ki, hogy jó kapcsolatban lesznek egymással (nem úgy, mint Zserladinnal), de el tudom képzelni, hogy a csaj elküldte néhányszor a fürészporos f......ba.
És szerintem nem sokat töpreng, hogy kit vigyen ki. Nem vihet mást, csak Ginát, hiszen kimenni is azért akart - a habogása szerint legalább is -, mert képtelen egy légtérben élni Ginával. Ja, és meggyengült, mert távoztak a szerettei és kell a megerősítés

Amúgy, ha valaki bejelenti, hogy ki akar menni, az nem akar kimenni. Az azt várja, hogy ajnározzák kicsit, foglalkozzanak vele és legyen műsorideje. Ha lakó lennék és valamelyik lakótársam azt mondaná, hogy ki akar menni, azt bíztatnám. Hülye vagyok én, hogy visszatartsak egy potenciális ellenfelet? A játékba hiába küldenek be egy új játékost, annak már nem lesz annyi ideje, hogy kibontakozhasson, ráadásul az első adandó alkalommal kiszavazzák, ha akarják. Szóval ebben a fázisban egy új játékos már nem igazi ellenfél.

.@etikette: Amikor megszavaztatták a lakókat, hogy ki a legkétszínűbb, stb., akkor inkább a nézőket kellett volna meginterjúvoltatni, majd eléjük tárni az eredményt. Szerintem elementáris hatása lenne. Naponta hülyébbnél hülyébb kérdéseket tesznek fel (Krisztián-Mici már hányszor is volt? Előtte Somáék, még az előtt Dináék...), jövő hét elején tuti, hogy lesz egy szavazás, hogy a néző szerint kit visz ki Tivi párbajra.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.11.07. 09:48:08

@csakolvasok82: Miért, szerintem a tegnapi öfire igazán nem lehetett panasz... Volt éreccségi, volt bankett, Krisztián megmagyarázhatatlanul indok nélküli pszichopata féltékenységi rohamával, volt Vivi szexuális zaklatás, izgalom, hogy Tivy feladja-e, ezután Tivy-Gina éles szópárbaj, és végül kiválasztás, amiben három ember mutatott csak bátorságot: Gina, Krisztián, és Soma, amennyiben ő meg ellenállt Tivy akaratának és nem tette rá a jelet, újrakockáztatva a vamzer címkét Tivytől a következő idegroham beálltakor... Dávid, Ati és Zsolti kezd félelmetesen visszataszító lenni számomra a játékban, az előbbi kettő a mindent megúszós alamuszi tujasága, az utóbbi az álságos képmutatása miatt!

Cérnahuszár 2016.11.07. 09:52:24

@mézescsók: hú ez tényleg jó lenne, nem konkrét szembesítés, hanem had agyaljanak odabent hogy a nézők miért is kedvelhetnek valakit akit ők pl nem, és miért utálják azt aki szerintük menő lehet
jól meg lehetne keverni a rangsort odabent

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.11.07. 09:53:02

@VV Erőlegény: Bocsánat az előbb rossza hozzászólást hivatkoztam meg, ezt kellett volna: @hereverő heverő:

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.11.07. 09:55:53

@mézescsók: Szerintem is kapott volna, de ezek a megúszós magyarázatok Micitől, Vivitől, de különösen a két tuja Dávidtól és Atitól, és leginkább az egyébként nagy megmondó Zsoltitól, broáfff.

hereverő heverő 2016.11.07. 09:56:51

@Cérnahuszár: De komolyan, nem tudják, hogy minden amit mondanak vagy tesznek az szalagra kerül és ezrek látják ? Ők tényleg elhiszik amit mondanak, és hogy az nem fog kiderülni ?

csibike81 2016.11.07. 09:56:56

@mézescsók: @VV Erőlegény: Abszolút egyet értek veletek!!!! Még egy kérdés, mert nem emléxem, hogy volt ez a korábbi "nempóveredbáj"-szériákban: Régebben is kapott 24 óra gondolkodási idöt az, aki bejelentette, hogy feladja a játékot?

Cérnahuszár 2016.11.07. 09:57:40

@VV Erőlegény: Krisztián viselkedése megbocsájthatatlan számomra
saját lelki nyomora miatt mást tenni felelőssé, elfogadhatatlan
Micinek csak azt tudom mondani, meneküljön amint lehet.

ascii 2016.11.07. 09:57:57

én azt nem értem, h tegnap a Tivadar ide ode lökdöste a hazugság szót, és ami neki már nem fér bele, ez a sikhülye Gina miért nem mondta a visszajátszás után, h 70?!

hereverő heverő 2016.11.07. 09:59:14

@VV Erőlegény: Hát, ezek csak úgy történtek de érdekesség csak a kiválasztás (na jó, meg előtte Tivi tombolása) voltak. A sulihetes vizsgák és a bankett szvsz unalmasak voltak. Még elsőre talán-talán, de így sokadik alkalommal már mélyundor.

csakolvasok82 2016.11.07. 10:00:16

@VV Erőlegény: hát, én annyira nem izgultam azon, hogy Tivi feladja-e vagy sem, mert tudtam, hogy csak szájhősködik, de ahogy így lehogyvoltoztad a sztorit dióhájban, valóban voltak események, de egyiken sem izgultam, max a kiválasztást vártam, hogy végre adnak-e lehetőséget nekünk a kiszavazására. Vivi szexuális zaklatására már fel sem kapom a fejem, tiszta közönyös lettem (ami gáz, tudom).
Dávid, Ati és Zsolti mennek lejjebb és lejjebb az én szememben is, ez tény, de szerintem tegnap csak szimplán kihasználták, hogy nem kell dönteniük, ha valaki menni akar, hát menjen. Én is rátettem volna a helyükben a jelet Tivadarra (mondjuk én akkor is, ha nem kéri).

csakolvasok82 2016.11.07. 10:02:00

@ascii: :D :D most már értem a "hetvenkedő" kifejezés eredetét, biztos így alakult ki

hereverő heverő 2016.11.07. 10:05:57

@csakolvasok82: Mindenki megy lejjebb. Egyedül Vivi nem, ő ugyanolyan mint beköltözéskor, ő már azóta lenn van egy szinten, de előbb-utóbb mindenki alátornássza magát. Az egyetlen aki javított a beköltözés óta, az Miss Röfinyusszi. Gina stagnál, és jól teszi.

Cérnahuszár 2016.11.07. 10:06:38

@csakolvasok82: hú én vivitől kész vagyok
szerencsétlen gina
benne még fizikai erős sincs hogy lelökje magáról a csajt, dávid legalább valameddig el tudott szaladni
csak a wc-be zárkózás az alternatíva vivi ellen

Kamiko555 2016.11.07. 10:08:32

Én csak azt nem értem,hogyha Krisztián műorrot kapott hazugságért,akkor Tivyt miért nem büntették meg ugyanezért...?!Én nem engedtem volna,hogy elüsse azzal,hogy "csak viccelt,mert nem vette komolyan a feladatot"... Nevelési szándékkal azért szembesitettem volna,hogy gáz amit müvel...

Cérnahuszár 2016.11.07. 10:10:52

@hereverő heverő: nem értek egyet, vivi is süllyed egyre lejjebb, az hogy már ginát is molesztálja, gyomorforgató és egyáltalán nem vicces
eddig se volt a kedvencem a dolgai miatt, ugyanolyan buta embernek látom mint tivyt

csakolvasok82 2016.11.07. 10:11:25

@hereverő heverő: Mici valóban javított, és most, hogy Krisztián a nekem már erőszakos féltékenységével megy lefele, még inkább Mici fog felfelé menni. Gina ugyan nem annyira okos, mint vártam tőle, de legbátrabbnak őt mondanám (kb. az egyetlen, aki kimeri mondani Tivadarnak az igazságokat).

Cérnahuszár 2016.11.07. 10:11:50

@Kamiko555: mert krisztián a csatornáról hazudott, és nem a saját teljesítményéről
van különbség

Cérnahuszár 2016.11.07. 10:12:58

@csakolvasok82: és nem is gyáva ahogy jól bejelelték a táblán a többiek, mert simán rárakta tivyre a jelét.

csakolvasok82 2016.11.07. 10:13:42

@Cérnahuszár: Pont tegnap fogalmazódott meg bennem, hogy talán Vivi lenne az egyetlen, aki ellen inkább Tivadarra szavaznék.

Perah 2016.11.07. 10:16:25

@genevieve: Igen, elég szánalmas, hogy majd mindenki mögé fog állni. Főleg azért szerintem, mert azt hiszik, hogy Tivi kint népszerű, és mekkorát tévednek :))).

Egyébként jó reggelt mindenkinek! Végre ki lehet szöktetni a málnát a villából, örülök, hogy nem adta fel, mert így nagyon meg fogja lepni a kb. 8%-os eredménye :D :D :D. Eddig is nagyon bamba fejet vágott, akkor szerintem a padlóról kell felszedni majd az állát, és nem mellesleg bekészíteni a biztonsági őröket... Ginával amúgy szerintem pusztán azért romlott meg a viszonya, illetve azért utálta meg őt, mert Gina nem tette szét neki a lábát úgy, mint Zseri, elájulva sem volt tőle, sőt még képes volt helyretenni, és nem vett részt azokban a "húzd meg - ereszd meg" játszmákban, mint eddig minden nője (mint pl. Zseri és Brigi).

Kamiko555 2016.11.07. 10:18:10

@Cérnahuszár: oké,azt vágom,de attól még az ő hazugságára is lehetett volna adni egy jelzésértékű dolgot,főleg úgy,hogy kikiáltja magát az őszinteség zászlóhordozójának...

hereverő heverő 2016.11.07. 10:18:17

@Cérnahuszár: @csakolvasok82: Vivi szerintem permanensen hülye. Az elején is lenn volt, onnét nem ment lejjebb. Nyilván ha engem zaklatna, akkor másként élném meg a helyzetet, de szerencsére Somára mozdult rá a nyugiban. Egy ilyen nőt egyszerűen nem lehet komolyan venni, bármit is csinál. Az pedig még mindig tetszik, hogy Soma nagyon tapintatos vele.

Cérnahuszár 2016.11.07. 10:22:03

@hereverő heverő: nem értem soma miért nem megy el előle, már régen ellöktem volna, ahogy dávid is menekült
az a baj hogy ezért teheti ezeket meg mert kímélik, egyszer meg kell húzni a határvonalat mert olyan teszi majd meg aki bántani fogja

viviről még: mindent elmond dávid és gina hangja, ahogy kiabáltak amikor rájuk mászott
amikor egy pókot vagy valami csúszómászó férget raknak rád, és irtózol, de nincs választásod mert rád rakják, már csak az jár a fejedben hogy teljen el 1 perc és le tudod söpörni magadról

csakolvasok82 2016.11.07. 10:22:34

@Kamiko555: rosszabb jegyet kapott tesiből, ennyivel elintézték, pedig a vizsgán csalt, ergo bukás járt volna érte tesiből

Cérnahuszár 2016.11.07. 10:24:18

@Kamiko555: minek, a csatornának tivy hazugságából nem származik kára, nem érintett

mézescsók 2016.11.07. 10:29:21

@Cérnahuszár: Jó lenne szerintem is - azért írtam -, de szerintem azért nem csinálják, mert abból hátha következtetéseket vonhatnának le abból, hogy milyen a kinti megítélésük. Amúgy nem tudom, hogy ez azonkívül, hogy talán tiltja a szabályzat (nem tudom, hogy mit ír erről a szabályzat), miért olyan nagy baj. Talán összekapnák magukat.

@VV Erőlegény: Valamelyik előző Vv-ben azt hiszem, hogy egy Zsolt nevű fazon már eljátszotta ezt, mármint hogy magára tetette a jeleket. Akkor mindenféle fals dolgot találtak ki, aztán szembesítették őket azzal, hogy ez bizony megdumált jelrakás volt. Tudom, hogy sokáig volt a vita arról, hogy ezt lehet-e csinálni vagy nem. Egyébként egyetértek: ha valaki ki akar menni, akár párbajon is, az menjen. Miért olyan nagy probléma, ha azt mondja valaki, kérték tőle a jelet? Attól még teheti másra is, arra, akit jobban kint akar látni. Szóval, ha valakire a kérésére teszik a jeleket, azért elgondolkodhatna, hogy nem kapta volna meg őket - vagy legalábbis jelentős részüket - enélkül is. Szerintem minimum hármat (Gina, Krisztián biztos, Zsolt, Dávid sanszos) és akkor is az övé a legtöbb jel.

@csibike81: Korábban nem nagyon volt divat, hogy valaki ki akarjon menni, én Gyúrós Józsira emlékszem Aurélió nyertes szériájából, de akkor is volt 24 órás gondolkodási idő.

@ascii: Szerintem le akart kattanni erről a témáról. A vitát bemutatták, ott szépen elmondta, hogy nem tartozik Tivinek magyarázattal. Amúgy meg szerintem azt is tudja, hogy szinte ő az egyetlen, akit Tivi kihívhat, különben segget csinál a szájából. Drukkolok a kiscsajnak, mert Tivi nekem már az elejétől kezde egy casting katasztrófa volt. Kivéve, ha idióták összeterelési volt a cél, mert akkor telitalálat.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.11.07. 10:30:31

@csakolvasok82: Vivi szexuális zaklatása egy hatalmas kérdést vet fel, ha mondjuk ugyanezt egy fiú csinálja egy lánnyal, miközben mondjuk látványosan áll a dákója az alsónadrágban, azért nem járna esetleg azonnali kizárás...? A Dávid, Ati és Zsolti hármast további két csoportra bontanám: A játék nyerés szempontjából is esélyesek és esélytelenek, utóbbi csoportba egyértelműen a villa legostobább fajankója Ati tartozik. Dávid és Zsolti viszont a hármas döntőre feltétlenül esélyes, de szerintem undorító módon játsszák ezt a játékot az utolsó hetekben, sőt Dávid gyakorlatilag majdnem a kezdetektől...!

hereverő heverő 2016.11.07. 10:31:44

@Cérnahuszár: Nem tudom. Szerintem a Soma módszere hatásosabb, Vivit az öledbe ülteted, megsimogatod a haját és elmagyarázod neki mint egy 4 évesnek, hogy pici lányom, amit itt csinálsz az ultragáz. Én úgy gondolom, hogy jobban megértené ezt mint az üvöltözést. A baj, hogy egy huszonvalahány éves nőnek nem kellene már gyereknek lennie.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.11.07. 10:33:00

@VV Erőlegény: Jah és a Vivis eszmefuttatáshoz még hozzátartozik, hogy a lány akarata ellenére...

panamcat 2016.11.07. 10:33:33

Tivadar az új BBÉv...

hereverő heverő 2016.11.07. 10:35:08

@panamcat: BB Évi nyert, és az lökte le őt a lejtőn. Tivi csak tapasztalatokat fog szerezni, és ugyanolyan patkány marad mint mindig is volt.

Cérnahuszár 2016.11.07. 10:36:21

@hereverő heverő: nem hatásos, mert nem érti és újra és újra visszamászik.
akkor lesz szerencsés vivi ha csak ellökik, és nem behúznak neki egyet, vagy megtépik a haját, ha épp csajra mászik rá kéretlenül

mézescsók 2016.11.07. 10:36:37

@Cérnahuszár: Soma alaptól udvarias a nőkkel és igazából csak Micivel van fasírtban.
Viszont nem láttam, amikor Ginára vagy Dávidra rámászott volna.Elmesélnéd? Vagy valaki, aki látta!

Cérnahuszár 2016.11.07. 10:39:32

@hereverő heverő: arra gondolok hogy mindenki addig feszíti a húrt amig az oda nem basz neki egy jókorát hogy vegye észre már magát
ez mindig is így működött és így is fog
aztán fogják a fejüket értetlenül hogy ez most miért történt velem.

panamcat 2016.11.07. 10:39:49

@hereverő heverő: igaz, bár én az elmeállapotok között vontam párhuzamot. Tivadar beteg, és óriási felelőtlenség ráhagyni a dolgait. Remélem kiesik, mert neki se a rivaldafény nem való, se a 36 millió. Neki szakszerű segítség kell.

Cérnahuszár 2016.11.07. 10:41:33

@mézescsók: lehet hogy a bv-ben volt? összemosódik, ginát betalálta a hálóban amikor feküdt, meztelen cicijeit hozzá dörgölte a fejéhez, mint somának
aztán dávidot vette célba, amikor látta dávid hogy ő acélpont felpattant és megpróbált elszaladni, de csak tiviék ágyáig jutott, ott vivi elkapta, dávid meg összehúzta alatta magát magzat pózba.

hereverő heverő 2016.11.07. 10:42:45

@Cérnahuszár: Én akkor sem tudnék belerúgni. Arra EKG, hogy szerencséje van, ha nem megtépik vagy behúznak neki egyet. De ez van, ennyi esze van szegénynek

panamcat 2016.11.07. 10:42:56

@panamcat: még hozzátenném, hogy egy ideig vicces nézni, hogy valaki bolond, de nála most már ez nem az. Komolyan kéne venni, elbeszélgetni vele és megkérni, hogy hagyja abba a játékot, mert mindenkinek az érdeke ezt diktálja.

Kamiko555 2016.11.07. 10:44:46

@csakolvasok82: bevallom engem nagyon zavar,hogy nem törik le a szarvait és nem kap semmiért semmit...ahogy beszél,ahogy viselkedik az kritikán aluli,de mégis úgy bánnak vele,mint a hímestojással...vicc az egész...

Cérnahuszár 2016.11.07. 10:45:19

@panamcat: tivadarral nem szabad nyiltan konfrontálódni mert agresszív lesz
valahogy ki kell onnan hozni, talán most sikerül

Cérnahuszár 2016.11.07. 10:47:35

@hereverő heverő: ok hogy te nem, mert már ismered valamennyire és barátként kezeled
a bentiek is ebben a helyzetben vannak, ezt használja ki
fog ő olyannal találkozni akinek ez nem lesz visszatartó erő

hereverő heverő 2016.11.07. 10:48:12

@Cérnahuszár: persze, hogy ki kell hozni onnét, összekötözve egy helyes zubbonyban.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.11.07. 10:51:19

@csibike81: :) szia! ó igen. csak aztán a fránya munka...

csakolvasok82 2016.11.07. 10:52:46

@VV Erőlegény: Tény, ha fiú csinálná azt, amit Vivi, már nem lenne bent (szerintem). Bár nekem Zsolti is sok ebből a szempontból. Láttam egy külföldi videót youtube-on, hogy nő és férfi ment az utcán, amikor azt játszották, hogy a nő abúzálja a férfit, vagy nevettek a szitun, vagy még segítettek is neki verni a férfit. Amikor férfi verte a nőt, akkor mindenki közbeavatkozott. Sajnos ilyen a világ. Bár nekem Tivadar sértegetései, ordítozása, szitkozódása is kimeríti a lelki abúzálás fogalmát. Az Evelin féle (kicsinállak, ha szóba állsz vele) fenyegetésért UK BB-ben évekkel ezelőtt már zártak ki játékost.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.11.07. 10:53:15

@panamcat: én korlátozó gondnokság alá vetetném. Nálánál különbeket is gyámság alá vettek már.

Perah 2016.11.07. 10:58:13

@mézescsók: Hú, ha nem láttad a jelenetet, akkor mindenképpen nézd vissza, mert az elmesélés nem adja vissza annyira a helyzetet. Vivi levette a melltartóját, és egy szál harisnyában és bugyiban, meztelen felsőtesttel rámászott Ginára, miközben az sikongatott, hogy "de Vivi, én a fiúkat szeretem", stb... Közben az arcához nyomkodta a melleit, legalább 2 percig. Utána ráment Dávidra, amikor az kiugrott előle az ágyból, és átmenekült Tivy és Soma mellé. Ott Vivi megint csak odanyomkodta a melleit, csak most Dávid fejébe, de aztán egy kvázi Laokon-csoport alakult ki, úgyhogy már azt sem lehetett kivenni, hogy éppen ki hol van :).
Szerintem, ha ezt valamelyik fiú csinálná, akkor simán kizárnák érte, azt mondjuk nem értem, hogy miért nem figyelmeztetik Vivit, hogy ez most már szexuális zaklatásnak számít, hiszen sem Gina, sem Dávid, de még Soma sem egyezett bele. Egyetértek azzal, hogy az ilyen típusú embereket keményebben kell helyre tenni, mert a szép és udvarias szóból nyilvánvalóan nem ért.

Cimili 2016.11.07. 11:08:03

@Perah: Én azt a fejet is szeretném látni, amikor annál a még fantomképes 8%-nál kurva önelégülten fog nézni, mert azt hiszi a sok málna miatt nem az övé az a 8% és mekkorát fog koppanni, amikor majd szembesül a valósággal. Na akkor fog összeomlani és kezelhetetlenné válni. Ha csak be nem nyugtatózzák előre. :)
Jó reggelt minden hogyvótosnak! :)

hereverő heverő 2016.11.07. 11:10:29

@Perah: Az a baj, hogy senki sem próbálta még megmondani neki, sem így sem úgy. Mindenki csak menekül és viccnek veszi. De szerintem az is zaklatás volt amikor Tivi megpróbálta lerángatni Gináról a bikinibugyit (nem mintha sokat takart volna), mégsem történt semmi.

,, 2016.11.07. 11:18:16

@VV Erőlegény: Alekosz is zaklatta a lányokat, fogdosta őket stb. és megnyerte a játékot. ennyi.

,, 2016.11.07. 11:19:41

@Cérnahuszár: fúj, ez gusztustalan:S

rearwindow 2016.11.07. 11:22:53

@Cérnahuszár: attól függ, ha fizikumban tőle nem sokkal gyengébb (értsd: nem nő vagy 12 év alatti gyerek) konfrontálódik tivivel, akkor az fülét-farkát behúzva nyüszítve hátrál

,, 2016.11.07. 11:26:09

@hereverő heverő: BB Évi vszínű a műsor nélkül is hasonló sorsra került volna. Én emlékszem még az elején azt ecsetelte h neki az az álma, hogy pornózzon. Érted. Álma. Nem muszájból, álma. Nem kompatibilis az élettel a nő, van ilyen.

mézescsók 2016.11.07. 11:27:08

@Cérnahuszár: @Perah: Kösz, elég plasztikusan leírtátok, de azért megpróbálom visszakeresni.
Vivivel kapcsolatban egyébként néha felötlik bennem, hogy az alakításai jó része szerep. Az egy dolog, hogy alapból is megrekedt a fejlődés egy szintjén, de kitalálta magát az alapjában szerethető kis hülye karakterét, aki nemcsak butácska, de még amellett szexuálisan ragadozó is. . Kb. úgy viselkedik, mint egy ösztönlény.
A lakók gondolom azért olyan elnézőek vele szemben, mert a gyengeelméjüket általában tisztelni szokták és védeni. Legalábbis a társadalmi fejlődés alacsonyabb fokán lévő társadalmakban, mert ugyanezzel az attitűddel a valódi Vv-ben már rég kiselejtezték volna.
Ja, és szerintem nem tartják ellenfélnek. Most nem tudom, hogy áll a rajongó tábora, de emlékszem, hogy az elején először közrököny övezte (öncélú meztelenkedés), majd egyre népszerűbb lett (mert milyen jó fej, mekkora arc), aztán meg egyre inkább nem, mert egy idő után ez is unalmas. Én legalábbis így látom.

Perah 2016.11.07. 13:36:25

@Cimili: Haha tényleg, jó lenne, ha mutatnák majd a fejét, én is el tudom képzelni milyen önelégült lesz, amíg meg nem látja az eredményt :D :D :D.

@hereverő heverő: Szerintem is az volt, legalábbis én zaklatásnak minősíteném, ha valaki rólam akarná lerángatni... Csak szerintem akkor ők még jóban voltak. Vivi pedig nincs annyira jóban Ginával, sőt Dáviddal kifejezetten nincs, hogy ilyen megengedhessen magának. Meg talán az a különbség, hogy Vivi hiába tolják el, mondják neki, mutatják ki, hogy undorodnak a nyomulásától, két perc múlva elfelejti és folytatja tovább. Tivy sem különb, mert ő meg azért utálja most Ginát valószínűleg, mert az nem hódolt be neki. Ez a hazudós duma, csak fedősztori.

@mézescsók: Szerintem sajnos nem szerep, hanem Vivi ilyen :(. Lehetséges, hogy amiatt, mert sz** volt a családi háttere, az anyja nyilatkozta valahol, hogy az apja verte az anyját állandó jelleggel és ivott is rendesen. Azért ettől meg tud zakkanni egy gyerek, főleg, ha amúgy sem túl intelligens. Vivin látszik, hogy ugyanolyan bárgyú, mint Tivy férfiban, a leginkább ők illenének össze amúgy.

hivatásos kisbéka/tejeskávé cukor nélkül... puszi 2016.11.07. 15:31:11

Azért érdemes a kommenteket is olvasni amiket irkálnak...már most arra hívják fel a figyelmet hogy mekkora bunda e szavazás, és hogy lesz majd cirkusz ha kiesik...
Bár ahogy nézem az összes bejegyzés lájkoló és hozzászóló nincs meg 2000, uh az a százezres tömeg aki lájkolta az oldalt az csak fakítás...vagy azért lájkolt, hogy röhöghessen azokon a förtelmes hozzászólásokon. Tatabányán mindenki vakon van???

www.facebook.com/vvtivtivy/?fref=ts

www.cigarettatoltogep.com · http://www.cigarettatoltogep.com/ 2016.11.07. 15:41:52

Azért kíváncsi leszek mi lesz itt 5 év múlva, mert a szex fogalmát már kezdik kimeríteni... Mi lesz a következő lépés, hogy nézőt generáljanak...? :D

Nbl 2016.11.07. 22:18:08

Gyökér Zsolti reakciója: miért akarnak bennünket kitenni a sufniból, ha a hálóban is megoldják?

Nbl 2016.11.07. 22:23:54

@hivatásos kisbéka/tejeskávé cukor nélkül... puszi: most egy videójára ránéztem, 956 ezren látták, 7k like, 1k dislike Kontrasztként, a "Mi folyik itt Gyöngyösön" c. klasszikust az agresszív kisebbségivel 3 millióan látták, 10k likeolta, 1k dislikeolta... Szted ebből mennyi tartja bohócnak őket és mennyi szereti?

hivatásos kisbéka/tejeskávé cukor nélkül... puszi 2016.11.08. 15:28:35

@Nbl: Én azért ennyire nem jártam a dolgok végére,de azért remélem h a tábor nem aktivizálja magát,mert én már szinte miatta nem nézem az öfiket csak a blogot meg a kommenteket olvasom.Egyszerűen nem fér be a hajam alá hogy mondhatja orditva valaki azt hogy "velem ne orditson az xy"...És borzasztóan feszélyez h nem értem a riportszobás elmélkedését és esetleges érvelését...remélem az enyém azért értelemes ☺
süti beállítások módosítása