Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 8x70 - Az eminemsek viadala (18+)

2016. november 05. 16:15 - lulu1.0

Anikó manga girl ábrázolása teljesen jó, ám a bokában végződő nadrág értelmezhetetlen. Már így is mindig képzelgésen kapom magam annak kapcsán, hogy a jobb térde rendszeresen külön életet él, de immár a bokája is elvált az alsó lábszárától. Javaslom, küldjük együtt a csít, hogy a hízás útjára lépjen, mielőtt végképp szétesik! Az RTL-t rögtön a beköszönés után az érdekli, hogy Ti, meg mi, meg mindenki más, kit szeretne padtársának az ápoltak közül. Vajon mi lehet a terv? Ha sokat nyomok Tivy-re, akkor hazavihetem pórázon és egy hétig velem forgat? Remélem, mire a végére érek, kiderül a rejtély, mert úúúgy izgulok.

1_14.jpg

Krisztián cukiskodik Micivel, és Noéminek szólítja. A szeretlek, én is szeretlek dialógust rejtjelezve folytatják le, a szeretlek fedőneve pedig ezúttal a barátság volt. Tivy át lát a sorok mögé, amikor épp Dávidot beszélik ki Somával. Tipikus hülye gyerek hozzáállás. Amennyiben az okosabbnak vélt nem segít a gyagyábbaknak, akkor az geciség. Tivynek már megint túltolták a nyugtatót, vagy a hergelőt, mert minden másodpercben kimondja azt, hogy tesó, majd a riportban így vall:

„Látom, hogy taktikázik. A málna fiúcskát próbálja leszedni, learatni, és málnalekvárt csinálni belőle. Csak az a baj, hogy a málnalekvár sok ember számára nem ehető.”

Miután a két fiú biztosítja egymást arról, hogy egy mindenkiért, mindenki egyért, meg tesóság foreva, Tivy a többiek segedelmével eltünteti Soma ágyát, amíg az szobán kívül tartózkodik. Az örökbecsű jut itt eszembe. Nem kellenek ellenségek, ha vannak barátaid. Kicsit basztatják még egymást Ginával, záró akkordként pedig elgázosítja a szobát. Tivy! Nem a Gina! A lányok különben sem finganak, okés?! Mindössze apró csillámokat puffogtatnak, ami úgy hangzik, mint egy egyszarvú gyönyörű kacaja és az illata pedig olyan, mint a szivárvány. Soma egyszer csak abbahagyja a félmeztelenül zajló, esetében teljesen felesleges füzetlapozgatást, mert érzi, hogy neki most végszavaztak és visszafárad a hálóba. Totyogó galambként próbálja összetenni, hova lett az ágyacskája. Megy a rihiröhi, továbbá ez mindenki szerint jó poén, pedig inkább fáradt.

Kócos reggelre ébredünk. Krisztián és Mici lassan már, mint a nyulak. Reggel is, meg este is. Lehet mondani, hogy savanyú a szőlő, de már a látványtól is elfáradok. Vivi azt mondja, hogy lehetetlen a hálóban aludni, de meglepő módon nem a folyamatos üzekedést említi, sokkal inkább a különböző hangszínen történő horkolásokat. Ennek okán nem is bír megjelenni az elsőnek szánt matekórán időben. Indoklásként a késésre azt találta mondani, hogy nem ment fel rá a nadrág. Majd alátámasztva ezen állítást, egy a szokásostól eltérő padba ült le, mert ott most valahogy jobban elfér. Amíg a többiek a római számokkal ismerkednek, Tivyért eljönnek az álommanók. A lényeg, hogy a földrajz órára kipiheni magát, mert bizony most még Anikó szerint is csodákat fogunk látni. Na, nézzük!

Krisztián ujja még mindig punci szagú, tudhatjuk meg rögtön az elején. Mici cicázni próbál, hogy Ő nem is érti miért, de Mr. Agytröszt nem veszi a lapot, csak bizonygatja, hogy Ő megmosta (a kezét! ). Mici feje egyébként priceless, ahogy olykor-olykor jól láthatóan gyomron vágja a felismerés, miszerint a palija agyi kapacitása fordított arányban áll annak lankadatlan állóképességével. Mondjuk Ő is brillírozik, amikor Indiára azt mondja, ez bizony Washington D.C. Nem is értem miért oltja le Krisztiánt a Fehér Házzal. Ha az Ő világában India lehet Washington, akkor Krisztián mozijában a Taj Mahal miért ne lehetne a Fehér Ház!? A Dávid szobor földrajzórai létjogosultságát nem értem, de csak addig, amíg a tanár meg nem kérdezi Krisztiánt, hol is található eme műremek. Pesten, mondja erre a delikvens. Ülj le fiam, egyes. Krisztián védelmében annyit, hogy Budatétény, Budapest XXII. kerületének egy része. Ahol Ő állt abban a szent minutumban, szemben -  a Zsolt szerint két cm pöcsű -  Dávid szoborral (én kérek elnézést!), az végül is valóban Pest, szegről végről.  Vannak emberek, akik csak egzakt kérdésekre tudnak egzakt válaszokat adni. Vannak olyanok, akik egzakt kérdésekre is csak pontatlanokat és vannak a Krisztiánok. No de mi történik mindeközben Olaszországban? Pisa városának Való Világ nézői egy emberként csapnak a levegőbe, amikor Atti tök ügyesen felismeri a Pi(L)sai  ferde tornyot, és azt is kikövetkezteti, hogy eme csodálatos építmény bizony Pi(L)sa-ban van.  Gina  viszont sokkot kap a Stonehenge-től. Sok álló izé, aminek az istennek sem jut eszébe a neve. Hogy a cica rúgja meg! Krisztiánnak mindeközben merevedése lesz. Biztos rá is hatással vannak a szép, méretes, álló…kövek. Miután a fallikus vonalat kimaxoltuk, jöhetnek a lyukak, vagy lukak. Ahogy tetszik. Vivinek ugyanis a Kilenclyukú híd jutott a rejtélyek rejtélyeként, de fingírmagja sincs a megoldásról. Aztán rávezetik. Szépen leszámoltatják vele, és ugyan először csak nyolcat talál az árulkodó résből, végül még azt is sikerül kikövetkeztetni a palacsinta elnevezésekből (honnan máshonnan?), hogy az a híd valahol Európában a Hortobágyon található.

3_13.jpg

A történelem órát csínytevéssel indítják a lurkók. Gina, aki saját bevallása szerint mindig a rossz végén áll ama bizonyos testrésznek, ismét szívatás áldozatává válik. A padja fejre áll, a tolltartójába majonéz kerül. Mondjuk engem jobban zavar, hogy soha a büdös életbe nem fogjuk megtudni, miért nem a legerősebbnek vélt hímeket választották általában német-római császárnak és mindezt ki miatt? Hát persze, hogy Tivy! Addig ugráltatta az izmait, hogy Anti bácsi figyelmét is elvonta. A pad issue-ra visszatérve, az egész a Zsolt ötlete volt, amit végül Somára fogott. Arra a Somára, aki valahogy elérte, hogy minden tanár bevédje a poppolóját.  Szerinte sokkal nagyobb baj, ha nem látják rajtad az igyekezetet, mint a tényleges tudás nyilvánvaló hiánya. És én el is hiszem ezt neki, hiszen érecccségije van.

A tesiórát csak a femdom fétist nyíltan vállaló, sub hajlamú Atti várta. Mindenki más a dohányzószekcióban punnyad és látványosan szenved. Mondjuk megértem. Ahogy Tivynek a matekóra, úgy nekem a szekrényen ugrálás, meg a bukfencezés az élettel összeegyeztethetetlen cselekedet.

„Imádom, hogy olyan kis gonosz, mogorva és határozott, pfúúúúúúú. Nagyon imádom a tanárnőt, és úgy eszem! a szavait, mint kacsa a nokedlit.”

Atti ma olyan sziporkázó.  Vannak, akik isszák mások szavait, Ő eszi. Egyesek mások szájából hallanak vissza olyan dolgokat, aminek nem örülnek, de Atti a fülekből. I love Atti’s Wor(l)d(s)!

Közbevetés: Öntsünk tiszta vizet a nyílt lapok közé! Az egy dolog, hogy a hazug embert hamarabb utolérik, mint szódás a lovát, és igen, merjük kimondani, hogy szégyen a futó, de hasznos, arról nem is beszélve, hogy sok ember jó helyen is elfér. Azonban mielőtt végképp fogalmi dugóba keverednénk, emberek, értsük meg egyszer és mindenkorra, kukából nem lesz szalonna!

 A legszerethetőbb vs. leggyávább villalakó választáshoz érkeztünk. Vivi lett az egyik, Gina a másik. Bónuszként volt még legelviselhetetlenebb személy (the winner is Gina) meg legkétszínűbb (milyen szó ez? XD),és ha jól láttam talán még  hisztis is, no meg a rosszindulatú. A tábláról konkrétan lelógtak a mindenféle jelzők, nekünk még sem bontották ki ezt a vonalat jobban. Vélhetően így is alig tudtak összeguberálni valami nézhetőt ebből az anyagrészből.

Miután mindenki jól belemászott mindenki lelkébe, Zsolti és Krisztián elvonultak kibeszélni a sérelmeket. Krisztiánnak még mindig fáj a múltkori meghazudtolás. Zsolti erre, az erkölcscsőszegylet tiszteletbeli elnökeként, ismét rázendít, hogy még mindig úgy véli, Mici kúrogatása az előző barátnő lapátra tétele nélkül, abszolúte nem ildomos. Én erre most csak annyit reflektálnék, hogy ildomos, nem ildomos, üdv a való világban Zsoltikám. Ja, Zsoltikám mellesleg közölte Krisztiánnal, hogy vasárnap rá teszi a jelet. Csak úgy öribariságból, okítólag. Legyünk szívesek megérteni, hogy a taktikázni nem tudó meleg srác soha senkit sem akar párbajra küldeni, meg a villa falain kívül látni. Az ő motivációja az őszinte, tiszta szeretet és persze a világbéke.

peace_and_love.jpg

Soma nyert a kit szeretnénk padtársunknak szavazáson. Anikó megmakacsolja magát és nem árulja el, mire volt ez jó. Én pedig itt maradok felajzva és kielégítetlenül. Amennyiben ez nem lenne elég, jön Tivy és az arcomba mondja, hogy Ő Tiv Tivy (gondolom, ha kételkednék) és fel akarja adni a játékot MOST. Nem tudom ezek után, hogy fogom kibírni estig. (de)

Egy kis játék a végére? Titeket kire emlékeztet a föcitanár? Kik azok, akikkel egy rugóra jár az agyunk, hm? XD

5_13.jpg

Címkék: való világ 18+ vv8
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Madam. 2016.11.05. 16:33:06

Úgy gondolom, nem véletlen volt a Dávid-szobor, csak túl magas labda lett: mivel írmagfingjuk sincs, kit ábrázol. Norm esetben nagy röhögésnek kellett volna lennie és a válasz, h a vv-ben található.
A föcitanár állatira emlékeztet vkire, sőt lehet, h ő maga az, de a zistennek sem jut eszembe. Kérek segítséget, pl. "palacsinta"

ficekence 2016.11.05. 16:35:36

Jó a poszt, köszi. :)

Cimili 2016.11.05. 16:38:23

Köszi Lulu minyá elolvasom! :)

Madam. 2016.11.05. 16:39:35

@bimbambusz: sztem tyvyre, már ami az intellektusát illeti. Amugy tivinnyó gyorsulás ellenit szed

BAZINGA2 2016.11.05. 16:45:16

Unom az iskola hetet, úgy ahogy van. Soma állandóan jelentkezik majd kiesik a padból, pedig sokszor akkora baromságokat mond. A riportban, állandóan tömjénezi magát, a világ összes fájdalmával a képén...Amikor meglátom a riport szobában, rosszul vagyok tőle. Nem bánom ha Tivy párbaj nélkül távozik, mert ekkora hülyével még életemben nem találkoztam. Anti bácsi sem állt a helyzet magaslatán, mert a kis pöcs Somát kellett volna kizavarni az óráról!

Cimili 2016.11.05. 16:46:47

Lulu, a fiatal Hofi Gézára gondoltál?

Bejni 2016.11.05. 16:47:02

Engem Király Gaborra

lulu1.0 2016.11.05. 16:53:05

@Madam.: "Bolond is lennék normálisnak lenni" :-)

Madam. 2016.11.05. 16:55:17

@lulu1.0: okker, köszcsi. A posztcsit is meg a helpet. Sajna benéztem

lulu1.0 2016.11.05. 16:58:02

Exike és Cimili! Veletek már biztos van közös rugónk! ;-)

kamilla123 2016.11.05. 17:00:15

@BAZINGA2: én általában egyet szoktam érteni veled, de most nemtom miért, de nagyon élvezem ezt az iskola hetet. Engem nagyon szórakoztat. Általában a trollkodást nem találom viccesnek, de most még az is tetszik. Meg ezek az iskolai beszólások!! :)) ja, és a tanárok is nagyon szimpik, úgyh nekem bejövős ez a hét :)

SzilajSzilard 2016.11.05. 17:01:12

Gyűlölöm Tivadar állandóan taknyos hangját. Emiatt Tivadart még inkább gyűlölöm, pedig nem hittem hogy még van tovább.
Amikor Gina kellemetlen helyzetben van (lásd mindenki utálja őt a táblázáskor), akkor olyan a mimikája mint Anettkának a Budapest Tévéből.

kamilla123 2016.11.05. 17:01:21

@lulu1.0: nagyon tetszett a poszt :)

lulu1.0 2016.11.05. 17:02:10

@bimbambusz: Nem akarom a tanár urat megbántani, de ez még feltételezésnek is erős. Azért kedves volt Tőled. :-D

Mirocska 2016.11.05. 17:05:38

Nekem Magyar Attila ugrott be, amikor megláttam a föcitanárt.

lulu1.0 2016.11.05. 17:07:11

@Bejni: Nem tudom kinek dagad most jobban a melle. :-D A föcitanáré, hogy hasonlít Király Gáborra, vagy Király Gáboré, hogy hasonlít a föcitanárra. XD

Plüsscukor 2016.11.05. 17:08:02

@Madam.: Asszoizéciálni? Ejj, felülértékeled őket :)

Madam. 2016.11.05. 17:11:21

@Plüsscukor: á, nem én, a szerkik. Ezek még somát sem ismernék föl képről

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.11.05. 17:16:09

@lulu1.0: remek poszt koszi! kulon #pacsi a kitekert kozmomdasokert. meg ilyet! ki koran kel, ne nezd a fogat. a jo pap is megnyalna a sot, esatobbi:))

Bejni 2016.11.05. 17:24:27

@lulu1.0: Nyilvan Királyé dagad jobban

Plüsscukor 2016.11.05. 17:24:55

@Cseszlovák Gyurmafilm: Addig jár a haraszt a kútra, míg zörög.

Madam. 2016.11.05. 17:31:20

Ha papy mégeccer kimondja, h "megmondom őszintén"...

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.11.05. 17:59:22

@Plüsscukor: szép:)
Aki korpa közé keveredik, anyja se érti a disznót

Gigabyte 2016.11.05. 18:00:17

@Madam.: Megmondom őszintén,nem is tudom mi lesz... :D

Madam. 2016.11.05. 18:35:25

Azért valljuk meg, Wesselényi övön aluli volt. Úgymond

slara 2016.11.05. 18:51:05

a földrajz tanár orgánuma Árpa Attiláéra hajaz, Tesó! ;)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.11.05. 19:15:03

Tivy feladja tényleg, vagy nem? Ha feladaja akkor egy hatalmas féreg, ha nem adja fel, akkor csak nagy féreg. Ha Ginát kiküldik párbajozni, akkor én mindenki ellenében visszaszavazom.

Madam. 2016.11.05. 19:19:06

Nem kell túlspirázni a pilzai ferde tornyot a sorok mögé

megcirógatlak csalánnal 2016.11.05. 19:21:31

ej milyen tudatlan vagy :D
nem kukából, hanem kurvából nem lesz szalonna, ejnye, ejnye, lenne neked is éreccségid :)
és ez annyira igaz, mint a kurvából lesz a jó feleség meg az anikókutya szar felszopóember

genevieve 2016.11.05. 19:23:08

@VV Erőlegény: sanszos, hogy őt fogják kiküldeni

ps: midenkinek köszönöm tájékoztatást az utóbbi napok történéseiről:-)

Well... 2016.11.05. 19:38:10

a fiatal Hofi Geza , nyugogjon bekeben .

Well... 2016.11.05. 19:42:22

mellesleg a David szobor Johannesburg-ban all, a "emperor palace" nevu hotel-kaszino resort kozepen ahol az ettermek vannak, tom lattam, nekem ne is probaljatok mast mondani :o))

i.ytimg.com/vi/UudcS74WMYM/maxresdefault.jpg

Well... 2016.11.05. 19:42:43

mellesleg a David szobor Johannesburg-ban all, a "emperor palace" nevu hotel-kaszino resort kozepen ahol az ettermek vannak, tom lattam, nekem ne is probaljatok mast mondani :o))

i.ytimg.com/vi/UudcS74WMYM/maxresdefault.jpg

Madam. 2016.11.05. 19:45:34

@Well...: sőt, van belőle több is, különböző méretekben, tesó!

Well... 2016.11.05. 19:47:45

@Cseszlovák Gyurmafilm:
-nem zorog a haraszt, ha nem szarik a paraszt,
-nema gyereknek az anyja picsajat :o))

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.11.05. 20:31:32

@Well...: Egyik tizenkilenc a másik maga esik bele.
Más szemében a gerendát mint a szódás a lovát.

nem kéne... 2016.11.05. 20:53:24

@Well...:

...és béna gyereknek anyja veri a faszát.
mondjuk ki kertelés nélkül, na.

Ay Mama, Que paso 2016.11.05. 20:57:42

@VV Erőlegény: Természetesen nem maradtam stream nélkül. Mert a stream a lelke mindennek frázis épp annyira igaz, amiből ide lett ferdítve. Épp özv. Közepes Tihamérnével (szül. Némedy Maryska) nekem csak Jolán néni ülünk az erkélyén a villa felett.(Alnév utca Netudmeg utca sarok) Ő tartja a puskamikrofont, én a NASA nagyfelbontású, hő érzékelős, éjjelISlátó, digitális távcsövét. Éppen Mici és Mindenki Testvére Krisztián (MTK) beszélgetnek. Helyszín a mosószoba.
Nyuszi.
Tesó
Igen. Nyuszi.
Öcskös.
Nyussziiikkaaa
Krisztián robotmozgással és robothangon Whothefuck
Nyuszika.
Erre Krisztián testvér hadar valamit, amit nem lehet érteni, mert nem nyitja ki a száját. Ahogy általában; ha nem a tesó vagy az öcskös családi kötelékekre utaló szavakat használja. Kijelenthető, hogy neki első a család. És itt vége is a streamnek ahogy azt megszokhattuk, mert Jolánka néni bemegy egy kis pogácsáért.
Tyvy és Zseri beszélgetnek a dohányzópamlagon, amiben Maci olyan mély nyomott hagyott, hogy a mai napig kutatják a geológusok, mert azt hiszik, hogy egy új geológiai törésvonalat találtak. Tyvy fázik, Zseri odaadja neki a pokrócot. Tyvy fenyegeti Zserit, hogy velem ezt senki nem teheti meg. Ő nem kér segítséget, mert aki kedves vele azt IS azonnal kihívja, kiviszi, és kint hagyja. Bazdmeg teszi hozzá nyomatékként. Zseri leszarja és viccesen megsérti Tyvt, aki magára veszi a sértést és így már nem fázik. Tyvy tovább fenyegeti Zseri, hogy így meg úgy. Ésmivelhogy fenyegetőzni nem okos dolog; Tyvy folytatja. Vivien jön ki lovaglóruhában a nappaliból, hogy meglovagolja a helyzetet és megpróbáljon egy egyéjszakás kalandot kicsikarni Tyvyből, de Tyvy kemény és elhajtja. Plusz egy youtube kattintás már olyan Tyvynek, mint másnak a rossz számológép, nem oszt, nem szoroz. És egyébként is Zseriben még dolgozik a 168 órás tabletta. A kosarat kapott Vivit Zsolti vigasztalja. Cuncimókus, drágaság, egy gyűrű suttogja Vivi fülébe és Vivi fogai máris kinyerítenek ajkai közül. Levél érkezik, és VV Folytatjuk.(Jolánka néninek WCre kell mennie. Most már legalább tudom miért voltak olyan nagy szünetek a streamekben)

Buli van jó sok idő eltelt, mert ittasak. Az elnyűhetetlen fekete inges(La Camisa Negra) szám szól, olyan mintha mai sláger lenne, nekik nagyon tetszik. Szerintem lesz még Represent Cuba VV Christofel feat. Gombos Edina remix is. Atti bent van a hálóban, elfásultan pislog, lehet földbe gyökerezett a lába és nem tud részt venni a bulin. Közben Evelyn ront be és felteszi a vérnyomását a szekrény tetejére, mert a zene és az éjszaka lüktetéséhez képest alacsony volt. Eddig. Most úgy néz ki, hogy el fogja ragadni a hév és meg sem állnak Csömörig. Ott majd lesz sírás, meg csömör, és ha anyukám meglátja nem lesz büszke. Evelyn persze nem előrelátó, mert a szemei már keresztbe állnak és Somához megy. Kamera vált (Jolán néni megkért, hogy keressük meg Dávidot, mert neki szurkol, csupa fekete már a keze, de Jolán néni hajthatatlan). Dávid kint dohányzik, Zsoltival és Ginával. Zsolti csacsog valamit az előadói karrierjéről, affektálva. Majd kérdi Dávidot, hogy szereti-e, Dávid igennel válaszol, de Ginára néz. Gina félszavakkal felel, mert egészeket már nem tud. Félelmet kelt benne, a mögötte magasló és himbálódzó Mici. Mici kihozta magából most is a maximust, a vodka fajtából. Mici közbevág és közli, hogy őt senki nem érdekli. Majd combjait Dávid ölében nyitja szét. Átváltunk Vivienre, mert Jolán néni féltékeny, és ha felmegy a vérnyomása vége a streamnek. Vivi sem józan, de még van rajta ruha. Melltartóból kettő is, másból semmi. nekem tetszik. Valamit gagyog, a geci, feminizmus, való világ szavakat kombinálva, de nem hallatszik kompatibilisnek. Közben Evelyn támadja Somát. Hasonló szókinccsel dolgozik, mint Vivi. Bazdmeg geci. (Belevaló mű sorvezetői castingon már ezzel átment) Soma közbevág.NA. Evelyn elkussoltatja, hogy az őt nem érdekli. Bazdmeg. Geci. Ennyi. Tömörít rarba Evelyn a villa eddigi eseményeit. Majd közli, hogy forró nyomon van és hamarosan leleplezi Micit. (csak meg ne égesse a talpát). És a nyelvét Soma szájába tolja, hogy adjon a látszatra. Divat szerint. Újabb szünet jön, mert Jolán néni beveszi a gyógyszert..

A zuhanyzóban vagyunk és háziasszonyokat kérdezünk a Rama izéről. Mici nem ér rá most válaszolni, mert ekkora mellek teljes embert, 100 %os erőforrást és 48/24 munkaidőt igénylenek. Fürdésnél pláne. A költségvetésébe a rezsinél ezt külön betervezték. Mici melle tt Tyvy fürdik a népszerűségben, és ha ez neked nem tetszik, akkor kihív, kivisz, kint hagy. Krisztián barát, bent próbál aludni, de Evelyn és Soma nem hagyják ebből szerintem baj lesz légyszíves. El is fordítjuk a távcsövet Vivien felé, aki alszik. Dávid, Zsoltival főzőcskézik a konyhában, ahogy a hajnali részeg jó barátok szoktak egymásnak rántani valamit hajnalban. Soma már felfalta a szemével a csajokat és már nem éhes. Tyvy lép ki a zuhanyzóból és kérdezi meg, hogy fekszesz?Ésé lefekszemaludnisemmiképpsemajánlatosTyvyvelújathúzni.
Ida néni emlékére

hereverő heverő 2016.11.05. 21:31:13

Én elalvás mellett szavazok, sziasztok.

Cimili 2016.11.05. 21:36:41

@Ay Mama, Que paso: Köszönöm is, hatalmas figura vagy! :)

Cimili 2016.11.05. 21:37:32

@hereverő heverő: Jó éjt!
Én meg most ébredtem. :)

Cimili 2016.11.05. 21:38:56

@Commodore: Mit miért? Ja, ma emlegettelek, olvastad? Vállalod is?

Cimili 2016.11.05. 22:01:46

@Commodore: A többiek meg alszanak.

Mók_Ica 2016.11.05. 22:02:46

jelen :))) hoztam konténert !!!! silót is, ha vkinek épp arra lenne szüksége :)))

tvbuzi 2016.11.05. 22:03:12

Lóri már egyszer feladta a játékot

Commodore 2016.11.05. 22:03:12

@Cimili: x fakktort nézik! Élőadás jól tönkrebassza az előadókat. ON

tvbuzi 2016.11.05. 22:04:24

Mennyit pofázik ez a liba

Cimili 2016.11.05. 22:04:32

Szavazni lehet, tivi feladja-e, v nem.
Ancsa végre először jól néz ki, de ugyanolyan gagyi, megint dicsekszik, h ő nyerte az iskolahetet.

Gigabyte 2016.11.05. 22:04:51

Szerintem Anikó be van drogozva...

tomi9425 2016.11.05. 22:05:29

Tuti nincs kész az anyag.

xukxuk 2016.11.05. 22:05:38

Ez a a műsorvezető csaj , atyaúristen !!!!!!!

Bianka_M. 2016.11.05. 22:05:47

Anikót mi lűtte? Borzasztóbb mint valaha.

rearwindow 2016.11.05. 22:05:53

Folyamatosan instruálják fülesen át, abszolút összefüggéstelenül csapong ide-oda

Cimili 2016.11.05. 22:05:59

@Mók_Ica: Vééééégre, már aszittem, hogy. :)))))))))

tvbuzi 2016.11.05. 22:06:00

Levettem a hangot annyira szar volt Anikó

pomac 2016.11.05. 22:06:56

lassan olyan érzésem van hogy azért húzták az időt hogy tivi válaszára vártak és ,ha nem marad akkor égetős kisfilmek legyenek vagy ne :DD

plüssnyuszi 2016.11.05. 22:07:06

'sztok :-)

Anikónak is kiutalok egy szívlapátot. Rémesen üres és modoros.

Cimili 2016.11.05. 22:08:21

Tesióra, eddig uncsi.

alsophila grahami 2016.11.05. 22:09:14

@rearwindow: gondolom, vmilyen technikai malőr adódott a vezérlőben, azért próbálták "spontán" beszélteóni, na de könyörgöm, Anikót spontán? beszélni.....?? xD (ikszdéé) xD

Mók_Ica 2016.11.05. 22:10:02

@Cimili: hiányoztam??? :))) itt vagyok, puszka :)))

Anikót szerencsére nem hallottam.... elég volt látni.... én rá teszem a jelemet, meNNYen haza (és vigye tivikét is magával :))) )

alsophila grahami 2016.11.05. 22:11:21

lulu, szuperjó a posztcsid megen, a közbevetéseidet különösen csippantom, gratcsiiii! ;) de télleg.

Mók_Ica 2016.11.05. 22:11:35

tivi 70et nyomott.... höhöhöhö.... jön a balhééééééééééééé :)))))

plüssnyuszi 2016.11.05. 22:12:40

@Cimili: @Mók_Ica: puszi csajok :-) Icuról tudtok valamit?

Mók_Ica 2016.11.05. 22:13:05

soma lesz az eminems..... lehet, hogy ezt a szerkik kérték a tanciktól???

Bianka_M. 2016.11.05. 22:13:10

Somának mi a fene volt az oldalán a riportban?

Mók_Ica 2016.11.05. 22:13:36

@plüssnyuszi: igen, már terminátor :))) lábadozik

Cimili 2016.11.05. 22:14:19

@Mók_Ica: Sík hüjjjjjje, ebből a felülésből ekkora drámát kreál.

ibizaiporszivo 2016.11.05. 22:14:23

Vamzerokat :DDDD
Emiatt akar majd kimenni?

plüssnyuszi 2016.11.05. 22:14:29

@Mók_Ica: Somának akkora komplexusa van, hogy az már komplexum :-)
Tivi meg hergeli magát befelé

Agyhalottak

csodalámpa 2016.11.05. 22:14:29

fúj, ezek tesi után nem fürdenek le?

tvbuzi 2016.11.05. 22:15:24

Gina szemöldöke odabasz

plüssnyuszi 2016.11.05. 22:15:48

@Mók_Ica: De jó! Legalább túl van rajta, mostmár csak gyógyulni kell. Bagatell. :-))

Bianka_M. 2016.11.05. 22:15:59

Soma kiburult, Tiviből pedig kitört a kultúra. Nem komplett, vigyék már haza.

Mók_Ica 2016.11.05. 22:16:54

@Bianka_M.: nem, de tegnap anti bácsinál árulkodott.... és utána anti bácsi zsótit küldte ki.... most meg a tesi tanci is őt emelte ki......

@plüssnyuszi: soma-komplexum :)))))

vivi hisztizik..... uncsi......

Commodore 2016.11.05. 22:17:07

@csodalámpa: Táblánál jobban izzadnak! A csicskagecik!

Bianka_M. 2016.11.05. 22:17:27

@Mók_Ica: azt írtad, h ő lesz a kis eminens. Azt hittem, mutattak erről vmit mert lemaradtam az elejéről. De lehet, hogy félreértettem, bocsika :/

Mók_Ica 2016.11.05. 22:17:59

@plüssnyuszi: igen :)))) anyukája is ott van :)))

@Bianka_M.: pedig komp akart lenni.... .höhööhö

vivitől behányok!!!!

Bianka_M. 2016.11.05. 22:18:23

@Mók_Ica: ja, értem, köszi :). Tegnap leállt a router, nem láttam.

tvbuzi 2016.11.05. 22:18:51

Minek szorozzunk ha van számológép :DDDDD

Bianka_M. 2016.11.05. 22:18:57

@Mók_Ica: az, egészen felnőtt koráig :)

FrNo90 2016.11.05. 22:18:58

Jó ez a montázs :D

Cimili 2016.11.05. 22:19:12

Matekórán rájött tivi, h soma nem a barátja. Hergeli magát feszt.

Mók_Ica 2016.11.05. 22:19:18

@Bianka_M.: há' mer' neki van éreccségije :))))

tivi elmélkedik.... hergeli magát.... mingyá robban.... be a riportba'

Plüsscukor 2016.11.05. 22:19:35

Jajj, majdnem bealudtam... jelen.

csodalámpa 2016.11.05. 22:19:45

jézusom ezek a tivi-fejek....

alsophila grahami 2016.11.05. 22:20:08

isstenem, de irritál már ez a bamba lófogú-llófejű bömbölő hanbú picsa... Tivi max jelenthet neki, rosszabb napjain is. kérem a konténert, pls.

tvbuzi 2016.11.05. 22:20:35

Kényszermunkára mindegyiket

Commodore 2016.11.05. 22:21:02

Tivy nek van vmi köze a BREXIT hez?

Mók_Ica 2016.11.05. 22:21:24

tiv tivi vagyok és szeretném a játékot feladni MOST, szeretnék 24 órát kérni..... ez a fiú teljesen hülye!!!!

Bianka_M. 2016.11.05. 22:21:28

Angyalom....:) tudtam h elpofázza bent :) de szaaaar

Cimili 2016.11.05. 22:21:40

@Mók_Ica: A végeredmény holnap fog kiderülni. Na most mártírkodik és közli a többiekkel a feladást.

plüssnyuszi 2016.11.05. 22:21:49

Tivi szorgos munkával süppeszti magát az önsajnálatba.

Soma az ok, tesóság örökké... ennyi :-)
Mondjuk, nagyon aggódom, hogy meggondolja magát vagy valami elmehagyott rádumálja, hogy nemá'

ibizaiporszivo 2016.11.05. 22:21:51

nevetséges a pali. ha az Attila féle évadban lett volna, 2 nap utan sírva könyörgött volna.

Mók_Ica 2016.11.05. 22:22:18

@Plüsscukor: azért remélem nézed :))) feszkó van, vajon tivi feladja??? vagy mégsem???? óóóóó

plüssnyuszi 2016.11.05. 22:22:30

@Plüsscukor: Jó reggelt, drusza :-))))) Maradsz itt lefele a feszkóról

pomac 2016.11.05. 22:22:35

ha tényleg feladja és bemegy valaki röhögnék ha nő lenne :D

Bianka_M. 2016.11.05. 22:23:07

Anikó, felesleges magyarázkodni. Tudjuk.

Cimili 2016.11.05. 22:23:08

Ancs, ne grimaszolj má! Én is kérem azt a konténert!

Ay Mama, Que paso 2016.11.05. 22:23:14

Tyvy mindenkit kint hagyna és legyőzne.
Kivéve saját magát.
Így már abszolút érthető. Tyvy Tyvynek Tyvije.

tvbuzi 2016.11.05. 22:23:15

Technikai probléma? A fogaskerekek megszorultak?

alsophila grahami 2016.11.05. 22:23:50

@csodalámpa: mondjuk, tény, hogy ez is egy perfekt idióta... azt mondja szeretném feladni a játékot MOST, 24 órán belül. anyám. ez is de fáj. xDD

Mók_Ica 2016.11.05. 22:23:50

@Cimili: sztem ma kell kiderülnie, már letelt a 24 óra :))))

engem vivi mostani viselkedése idegesít......

FrNo90 2016.11.05. 22:24:17

Úgyse adja fel, csak produkálja magát, ahogy szokta.

Cimili 2016.11.05. 22:24:19

@ibizaiporszivo: Hú, az Attila kizsigerelte volna! De megnézném. :D

Mók_Ica 2016.11.05. 22:24:51

@alsophila.grahami: hatást akart gyakorolni :)))))

csodalámpa 2016.11.05. 22:24:54

ha megszavazzuk, hogy feladja, akkor kivágják?

rearwindow 2016.11.05. 22:25:21

Ne adja fel tivi kérleeeeeeek!!!! 15%-al akarom kiesni látni a párbajon !!!

Bianka_M. 2016.11.05. 22:25:30

@pomac: vagy transzvesztitát. Vagy langyit Zsoltinak.

Cimili 2016.11.05. 22:25:42

@Mók_Ica: Ja, de azt holnap fogják mutatni sztem.

Bianka_M. 2016.11.05. 22:26:18

@Mók_Ica: különben engem is. Pedig az elején csíptem.

Cimili 2016.11.05. 22:26:34

@rearwindow: örülhet, ha 5 %-ot elér. :)

Androido 2016.11.05. 22:26:53

Vegre Mici kimondta, hogy azert ne menjen ki, hogy ne jojjon be masik... De majd Soma azert mindjart korbeszopja a martirt, csak ugy tesosagbol.

Valaki ontson Vivire egy vodor vizet, ha hisztizik.

Mók_Ica 2016.11.05. 22:27:28

@rearwindow: olyan sokat kapna szerinted??? remélem 10 alatti %kal fog kiesni :))))

@Cimili: én ma akarom.... (hisztizek mint vivi a táblánál :))))) )

pomac 2016.11.05. 22:27:38

@rearwindow: azt is kimagyarázná, mivel nem akarták tovább bent tartani hogy ne szenvedjen ..

alsophila grahami 2016.11.05. 22:27:58

@Mók_Ica: nna, megint e és k és géééé ;)) szó szerint ugyanazt írtuk, most látom, h a 24-gyel beelőztél, bocsiii :)

Mók_Ica 2016.11.05. 22:29:17

@Bianka_M.: úgy látom, hogy ő csak a saját maga játékait akarja játszani.... a feladatok egyáltalán nem érdeklik.... az iskola pedig különösen nem érdekli...... pfffff

pomac 2016.11.05. 22:29:44

@Bianka_M.: adjál még nyugodtan ötleteket nekik :)

Cimili 2016.11.05. 22:29:58

@Mók_Ica: Ay Mamát olvastad? Amit most este írt? Ha nem, pótold, mert szenzációs! :)

Brandy9 2016.11.05. 22:30:18

Ez a Tivi akkora egy buta gyökér, elmeroggyant, debil, a saját önös világában él, amiben mindenki őalá van rendelve, mindenki az ő csicskája, csak neki lehet igaza. A szülei, az iskolája, a barátai, az "üzlettársai", a rokonai hogyhogy nem vették észre eddig h beteg??? Hogy teljesen debil? Vagy egész életében senki nem mondott ellent neki eddig? Mert ugye akkor ütközik ki jobban, h valami baj van vele. És hogyhogy pl a törvénnyel sem ütközött még? Ezeken nagyon csodálkozom. De főleg a szüleit nem értem. Nekik kellett volna észrevenni h baj van a gyerekkel és lépni valamit.

alsophila grahami 2016.11.05. 22:31:11

@Cimili: igen, ez csak erről szól, hogy könyörögjenek neki, győzködjék, vele foglalkozzanak, totál ovis szint... különben nem kellett volna neki 24 óra... pff, papagájkutya ;P

Mók_Ica 2016.11.05. 22:31:35

@Cimili: láttam, de még nem olvastam.... oksa majd olvasom :))))

Bianka_M. 2016.11.05. 22:31:43

Nekem is borzasztó lábaim vannak de Anikónak iszonyúan áll ez a szűk gatya.

Mirocska 2016.11.05. 22:32:00

@Brandy9: valószínűleg a családja is ugyanolyan... azért nem tűnik fel nekik...

etikette 2016.11.05. 22:32:47

Jo estet, mi tortenik fiatalok? Tivi miert akar kimenni van normalis indoka? Irjatok majd lecci a jeloleseket?

Bianka_M. 2016.11.05. 22:33:18

@Mók_Ica: csak az a baj vele, hogy nem játszik, csak a hiszti megy ha éppen nem szeret mindenkit. Csillámpónivilágbéke.

Mók_Ica 2016.11.05. 22:33:34

vivi konkrétan alszik.....

tvbuzi 2016.11.05. 22:33:38

Kárszeghy Ausztráliát mutatta :DDDD

Cimili 2016.11.05. 22:34:04

Kriszmutogat a térképen, Szaud-Arábia majdnem Szibériában van. :DDDDD

Plüsscukor 2016.11.05. 22:35:45

@plüssnyuszi: jaja, maradok lefele, mert éppen telózok is, is csak fél szemmel/füllel tudom követni.

Mók_Ica 2016.11.05. 22:36:15

@etikette: az majd holnap lesz :)))

@Bianka_M.: csillámfaszláma most már :))))

Plüsscukor 2016.11.05. 22:36:58

@Cimili: Volt az Ausztráliában is... melyik a rosszabb? :)
Mondjuk, ha arra gondolok, hogy nem ismeri fel Kenguruföldét (sem)...

plüssnyuszi 2016.11.05. 22:37:38

@Plüsscukor: Plüssöm, te ilyenkor élsz társadalmi életet, amikor mink itt a körmünk lerágjuk, hogy majd' mindannyiunk által, méltán rühellt primitivi télleg feladja vagy csak műsorozik??!!

Dávidot meg valahol értem...

Mók_Ica 2016.11.05. 22:37:42

dévid bepöccent.... kicsit igaza van....

Madam. 2016.11.05. 22:37:43

Jáva?? Magyarországot sem tudják

Cimili 2016.11.05. 22:37:52

Föcitanci mindenkinek 4est ad. Dávid picit pipa.

alsophila grahami 2016.11.05. 22:38:15

@Brandy9: itt a pont, debil szegény, de Vivien se különbözik sokban tőle, max másként nyilvánul meg... fogyaték mindkettő, ami nem lenne gond, ha nem gondolnák magukról, hogy ezt feltétlen ország-világ elé kell tolniuk...

Bianka_M. 2016.11.05. 22:38:52

@Brandy9: akartak, csak leugatta őket. Csicskageci mind. Biztosan lesz még problémája. Ha nem úgy jön össze valami ahogyan szeretné, nem tudja kezelni a frusztrációját és ahogy idősebb lesz egyre több ilyen szitu lesz. Ebben a korban talán még elmegy hülyegyereknek de 30 évesen kb. semmit nem tud felmutatni. Ez 5 év múlva már nagyon égő lesz.

Plüsscukor 2016.11.05. 22:39:01

@plüssnyuszi: Ja, ilyenkor, az időzónák, időeltolódások okán... ez van sajna :)

Mók_Ica 2016.11.05. 22:40:19

mici, de ki vagy nyalva - mondja zsóti :)))))

vivi alszik.... neki már túl sok volt ez a 4 nap is a suliból...... hogy akarja a kinti életben befejezni az iskolát?????

Plüsscukor 2016.11.05. 22:41:04

@Cimili: Hát nem tudom, ha anno én Szaúd-Arábiát átköltöztettem volna Szibériába, a föcitanárom betekert volna a térképbe és legurít a lépcsőn az udvarra, a második emeletről. Nem négyest adott volna.

Cimili 2016.11.05. 22:41:23

@Plüsscukor: Neeeeeeeem, hiszem el, engem is pont ilyen okból most hívtak. :)

Madam. 2016.11.05. 22:42:14

Genetikus elemzés, bzmg

Bianka_M. 2016.11.05. 22:42:18

Vivi totál ki van készülve. Gináról azt hittem, hogy okosabb.

tvbuzi 2016.11.05. 22:42:28

@Mók_Ica: hol hagyta abba a sulit? Ált. 4.?

Mók_Ica 2016.11.05. 22:42:48

@etikette: :))))

vivi olyan buta arccal néz..... és igaza van a tanci bácsinak... lusta még gondolkodni is

Plüsscukor 2016.11.05. 22:43:02

@Mók_Ica: Kint estire járna, ahol nem kéne felkelni reggel :))
Egyébként tényleg, hogy van ez, hogy ezek alszanak az órák között? Mennyi szünetük lehet?

rearwindow 2016.11.05. 22:43:03

@Bianka_M.: nem lehet hogy tivinek a szülei is ekkora retardáltak?

Bianka_M. 2016.11.05. 22:43:26

@plüssnyuszi: az, de később még égőbb lesz. És nem hiszem, h összekapja magát.

Plüsscukor 2016.11.05. 22:43:42

@Cimili: látod, mindig ekg-zünk, még telózásban is :)))

ewita 2016.11.05. 22:44:28

Ez a vivi bevett valamit???,

Plüsscukor 2016.11.05. 22:44:34

@rearwindow: biztos, hogy akarjuk ezt tudni? :))

rearwindow 2016.11.05. 22:45:14

Az hogy vivi egy ilyen végtelenül lusta és önző lány, a szülei nevelésének a végeredménye , kizárt, hogy értelmes szülők egy ilyet produkáljanak

Almaka 2016.11.05. 22:45:24

@rearwindow: Nem hiszem. Szerintem 5-10 évig próbálkoztak, hogy legyen gyerekük aztán végül örökbe fogadták Tivyt és egyszerűen elkényeztették, bár szerintem ez 30 évesen már nem mentség Tivynek.

Bianka_M. 2016.11.05. 22:45:32

@rearwindow: ugye nem ismerjük szegényeket, lehet h tök normálisak csak ez a szerencsétlen így sikeredett minden igyekezetük ellenére. Ebben az esetben gondolom nem boldogok ők sem. Aztán lehet, h ilyen gyökerek.

FrNo90 2016.11.05. 22:45:39

Jó h "szuvenír jog" Anikó gúnyolódik a játékosok értelmetlen beszólásain. :D

Mók_Ica 2016.11.05. 22:45:58

@tvbuzi: olyan, mintha el sem kezdte volna.... ő is bukjon meg holnap..... eskü megérdemelné..... dévidnek igaza van, hogy bepöccent.....

szünetben még némi szexualizálásra is van ideje a galamb-rárnak :))))

Plüsscukor 2016.11.05. 22:46:06

No, Tivadar nem hazug ember, ezért kért 24-et.

agimano 2016.11.05. 22:46:47

@Mók_Ica: pedig Krisztián nem nyal, mert elromlanak a fogai

Mók_Ica 2016.11.05. 22:47:08

@ewita: lehet, hogy tivi nyugiteáját???? höhöhö

@FrNo90: kintről és a fülén a szerkikkel könnyű okoskodni :))))

Madam. 2016.11.05. 22:47:10

@FrNo90: püspökfalatok by thomas andersné

Mók_Ica 2016.11.05. 22:47:50

@agimano: használta az ujjacskáit helyette :)))

Cimili 2016.11.05. 22:47:53

Békülőshow, nem lesz itt kimenés.

Almaka 2016.11.05. 22:48:20

@FrNo90: Én is gondoltam rá, bár múltkor ez miatt lecsesztek itt, így nem írtam.

ibizaiporszivo 2016.11.05. 22:48:26

na verjék ki egymásnak aztan menjenek aludni. de semmi buzulás, buzulás nuku.

Brandy9 2016.11.05. 22:48:54

Ja persze sosem hazudik... Most ismerte be h nem is volt 70 felülés. Köcsög...

plüssnyuszi 2016.11.05. 22:48:54

@Bianka_M.: ez már csak rosszabb lesz, a legnagyobb baj, hogy a gondolkodáson kívül a fejlődés sem erőssége

@FrNo90: az is gáz, ha valakit jó memóriával vert meg a sors és emlékszik arra, hogy mi történt valakivel x évvel ezelőtt

Soma, le ne beszéld a feladásról, baszki!!!!!

Mók_Ica 2016.11.05. 22:49:02

@Madam.: ki szereti azt???? sztem undi része az a csirkének.... nem vicces .... höhöhöhöhö

rearwindow 2016.11.05. 22:49:09

@Bianka_M.: hat szerintem mindenki viselkedésének az alapjait a kedves szülők teszik le

Plüsscukor 2016.11.05. 22:50:01

@Cimili: Szerintem se lesz. Csak akart pár plusz perc kameraidőt, és kicsit be akarta zsarolni érzelmileg az öcsköst.

Almaka 2016.11.05. 22:50:22

@plüssnyuszi: Én szeretném, ha nem adná fel. Igenis vigye végig és essen pofára párbajon.

Cimili 2016.11.05. 22:51:03

@Brandy9: Frankón beismerte? Nem oda figyeltem.

Mók_Ica 2016.11.05. 22:51:46

@Cimili: óóóó..... csak holnap látjuk, hogy nem adta fel..... :(((

@plüssnyuszi: lebeszélte.... mondta neki, hogy sokan szeretik.... (mi nem)

holnap vizsga :)))) vki meg fog bukni?????

Plüsscukor 2016.11.05. 22:51:58

@Almaka: Igen, ez is egy szempont :) De nekünk addig mennyit kell még szenvednünk miatta...

2016.11.05. 22:52:13

Ezt a xar adást... És 50-kor megint vége. Eddig boldogan nézettem magamat hülyének, de most már nem vagyok boldog. Amatőr igénytelen társaság!

plüssnyuszi 2016.11.05. 22:52:37

@Plüsscukor: túlzott logikát és előregondolkodási képességet feltételezel Tiviről... annyira ösztönlény, hogy nagyon

Somának, az eminemsnek sikerült három oldal közül a rosszat eltalálni, az előzetes szerint. Ezt holnap ismét meg akarom nézni!

Egyre inkább azt gondolom, hogy Primitivi még szaggatja az idegrendszerünket egy darabig

Almaka 2016.11.05. 22:52:46

Ugyan azt a kérdést teszik fel nekik a tanárok mint pár napja és így sem tudják :) Holnapi vizsga jó lesz.

ewita 2016.11.05. 22:53:20

@FrNo90: ehh az ő volt? Nem emlékeztem

Almaka 2016.11.05. 22:53:32

@Plüsscukor: Minél tovább marad annál nagyobb lesz pofon :)

Mók_Ica 2016.11.05. 22:54:30

@Cimili: igen..... mert nem számolták a felülést és benyögtek egy számot..... akkorát, hogy ne kapjanak rossz jegyet..... csak nem gondolkodott, hogy 60 mp alatt ő nem tud 70 felülést megcsinálni.....

Plüsscukor 2016.11.05. 22:54:42

@Almaka: Majd megkérdezik tőlük, hogy hány évig tartott a 30 éves háború... és azt is el fogják baszni :)

Cimili 2016.11.05. 22:54:49

@Mók_Ica: Gyak tök mindegy, mert úgyis tudjuk, h csak a köröket futotta.

2016.11.05. 22:54:55

@Ay Mama, Que paso: Szüksége is van a bíztatásra :-DDD

plüssnyuszi 2016.11.05. 22:55:24

@FrNo90: bocs, lemaradt a szmájli :-))) ironizálni próbáltam, hogy mennyire kínos Anikónak, hogy van, aki még emlékszik az ő szereplésére :-)

pomac 2016.11.05. 22:55:27

@Spitzbauer: mivel tyvi nem adta fel ezért nincs helyette anyag :D

2016.11.05. 22:56:32

@plüssnyuszi: Szerintem Primi(tyv) mostmár naponta elő fog azzal jönni, hogy feladja. Soma, meg az összes agyhalott vígasztalja marasztalja. Hülyék ezek? Nem egymás ellen kellene lenniük?

Ay Mama, Que paso 2016.11.05. 22:56:43

Tyvy sosem fog pofára esni és csalódni magában, mert meg fogja magyarázni magának, hogy nem ő a hibás.
Valószínű, hogy Tyvy alapvetően mindig boldog emiatt.

tvbuzi 2016.11.05. 22:57:15

Tetszett, hogy a matektanárnő kiröhögte Somát az meg hülyén nézett.

alsophila grahami 2016.11.05. 22:57:50

@rearwindow: nekem is ez a tapasztalati véleményem.

FrNo90 2016.11.05. 22:58:31

@plüssnyuszi: ja értem. :) Egyébként nem is olyan régen Anikó ezen szállóigéje megemlítődött a Gyertek át! műsorban is.

Almaka 2016.11.05. 22:59:08

@Spitzbauer: Játék szempontjából sokkal rosszabb ha egy új játékos küldenek be. Most küldenének be egy új játékos az a játék több mint felét végig nézhette a tv-ben.

Plüsscukor 2016.11.05. 22:59:36

@Ay Mama, Que paso: Nárcisztikus személyiségzavara van. Az ilyen pszichopatáknak mindig van egy saját világuk, saját értékrenddel, amiben ők a faszagyerekek.

plüssnyuszi 2016.11.05. 22:59:46

@Spitzbauer: Ige, nagyin hülyék ezek. :-)) Ezért nézzük. :-))

@Ay Mama, Que paso: Azt mondod, Tivi az a típus, hogy mindig más a hibás, mindig csak más tehet arról, hogy ő sikertelen? Nincs ezzel egyedül a bentiek közül (sem).

2016.11.05. 23:00:56

@pomac: Tényleg nem értem, hogy miért nem töltik ki, Most az iskolahétem volt anyag. Bőven. Még Primi is vívódhatott volna egy kicsit, vagy még egy Qrás Micivel, stb...

alsophila grahami 2016.11.05. 23:01:50

@Spitzbauer: csak nem akarják hogy új játékost eresszenek rájuk, aki képben van az erőviszonyok tekintetében, és lefáradva sincs még, rengeteg plusz energiával állna szemben velük, akik nemistomhány-ikszedik napja nyüstölik egymás idegrendszerét...

Mók_Ica 2016.11.05. 23:02:36

@Cimili: most megint van a bv-ben :)))

Almaka 2016.11.05. 23:02:51

@Spitzbauer: Lehet Anikónak több felvezető szövege volt csak kihagyta spontán meg nem megy neki, videót meg hirtelen nem tudnak bevágni még pluszba.

Bianka_M. 2016.11.05. 23:03:18

@rearwindow: jó esetben igen de egy csomó normális embernek van hülye gyereke. A bűnözőknek sem mindig sittesek a szüleik. Az persze más kérdés, hogy milyen normákat lát otthon vki. Itt azt írták, hogy örökbe fogadták. Ez tényleg egy tragédia. Nem lett saját gyerek és ráadásul egy retardáltat kaptak. Ki tudja, milyen genetikai defekt van még amellé, hogy lehet, hogy tényleg el is cseszték.

Cimili 2016.11.05. 23:04:11

Na Bvben mutatják, tivi 33 felülését. :D De ő sosem hazudik.:DDDDDDDD

2016.11.05. 23:05:05

@Almaka: Szerintem most már nem küldenének senkit. Ebben szinte biztos vagyok. A "Szabályzatban" külön rész foglakozik azzal, hogy mi van akkor, ha ilyen későn adja fel valaki. (A lóf@szt van ilyen a Szabályzatban... A lóf@aszt van itt Szabályzat). Szerintem amikor kommadós-kravmaga-László kiborult Alekoszéknál a kempinghéten, akkor már nem ment be senki... Vagy valaki esetleg jobban emléxik.

Mók_Ica 2016.11.05. 23:05:57

na basssz.... tivi 33 db felülést csinált valójában..... és benyögött 70et.....

Bianka_M. 2016.11.05. 23:06:01

@Ay Mama, Que paso: Tivinek nem kell megmagyaráznia magának, hogy nem ő a hibás mert ő soha nem hibázik. De valószínűleg mégsem boldog azért is vannak ilyen kirohanásai. Végülis nem könnyű neki úgy, hogy mindenki hülye körülötte.

2016.11.05. 23:06:17

@Almaka: Anikó gyalázatosan xar.

Cimili 2016.11.05. 23:06:28

Au.Atit ekézi, h nem is felülést csinált, simán csak hasprést. És igaza is van.

pomac 2016.11.05. 23:06:31

@Spitzbauer: muszály volt,mert akkor nem lett volna szinkronban a reklám a film+ meg a cool tv eggyütt :D

alsophila grahami 2016.11.05. 23:07:18

@Spitzbauer: de mijez az ötvenperces gagyiskidás, már nem először?! a rekiszünet miatt amúgy sincs meg soha az egy óra, de így?? oké, gagyi a kontent, értjük, de ilyenkor miért nem lehet valami olyan oldszkúl adást szerkeszteni, mint régen, beszélgetésekkel, normál hétköznapi életképekkel..?! mert IGENIS lenne igény ezekre is!!!

Cimili 2016.11.05. 23:07:34

@Spitzbauer: Az és csak remélhetjük, h soha többet nem adnak neki semmilyen műsort.

Madam. 2016.11.05. 23:07:58

@Spitzbauer: lehet, h vkit egészen eddig elzárva tartottak, erre a célra.

tvbuzi 2016.11.05. 23:08:11

Aurélio egyre jobb

Bianka_M. 2016.11.05. 23:08:18

Au be ne tojjál itten

Almaka 2016.11.05. 23:08:19

@Spitzbauer: Amikor Gina bement azt mondták a szabályzatban benne van, hogy ha valaki feladja akkor küldik az új játékost. Szerintem simán beküldenének.
Régen úgy volt most meg ki tudja. Én ha bent lennék biztos Tivy maradása mellett szavaznék az biztos.

Mók_Ica 2016.11.05. 23:08:21

@Spitzbauer: ő nem vmi szívprobléma miatt adta fel??? még kórházba is kivitték, mert szorított a mellkasa.....

au .... hát ezt sem kellene erőltetni..... pffff

Almaka 2016.11.05. 23:10:02

@Mók_Ica: Nem neki szerintem ott már pánikrohama volt. Mert az nagyon bennem maradt, hogy sokszor kivitték orvoshoz de soha semmi problémája nemvolt és ahogy feladta egyszerre meggyógyult.

Ay Mama, Que paso 2016.11.05. 23:10:35

@Bianka_M.: részben igazat tudok adni, rézben pénzt

Mók_Ica 2016.11.05. 23:11:00

tivi elemez....közben tépkedi a bőrt a kezéről.... sztem beteg tivi.....

2016.11.05. 23:11:06

@alsophila.grahami: Nam baj, mostantól csak letöltve nézem, akkor nem baxák fel az agyamat. (Csak akkor nem tudok majd ilyen gyorsreagálásút kommentelni, de nem is kell). A BV mostanában már jobb, még azzal a félbolond mexikóival is (hozéármándó, pfhejjj)

Mók_Ica 2016.11.05. 23:12:05

@Almaka: igen.... infarktus gyanút produkált....

Mók_Ica 2016.11.05. 23:13:00

vivi csúfneve a suliban rotakapa volt..... megértjük vivi.....

2016.11.05. 23:13:56

Most épp Priminek senkivel sincs baja, mindenkit bír... "Szeretem", amikor ilyen buta emberek okkal vagy ok nélkül hazudoznak. Szerintem egyébként csak rohadt csalódott vaghyok, hogy Primi nem adta fel...Azért vagyok érzékenyebb ma este (bár tényleg Anikó, az 50 perc, meg a xar műsor +Primi se adta fel: ez sok(k))

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.11.05. 23:14:35

Jó estéket!
tivadar margójára: nekem az is jó lenne ha cséndzsingelné a májndját, hogy: bemmaradok én geci. megnyerem a jútúbért meg a világkritikáért. kurvajó vagyok! tesó.málna. mivan. Na AKKOR kibaszni onnan.

Mók_Ica 2016.11.05. 23:14:40

a történelem nemesít.... óóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó.... tivi.....

Mók_Ica 2016.11.05. 23:16:24

soma és tivi tanulásáról, most ez a Dolák Saly vers jutott az eszembe: "..... a Föld kering, a Nap korong...."

2016.11.05. 23:17:52

@Almaka: @Mók_Ica: De Lackó helyett nem ment be senki, mert az is így az utolsó 1/3 környékén volt.

Madam. 2016.11.05. 23:19:10

Nemtom, a külhoni vv/bb-kbe is ilyen sötéteket válogatnak be?

2016.11.05. 23:19:38

Az meg itt el(c)siklott egy kicsikét, hogy Kárszeg Papi olly sötét mint a négerek arca az alagútban. Szegény Micinek mostmár az lenne az ideális, ha Papi kiesne.

tvbuzi 2016.11.05. 23:20:30

Jól hallottam, hogy Japán fővárosa Peking?

Bianka_M. 2016.11.05. 23:21:29

@tvbuzi: miért, szerinred mi???

Madam. 2016.11.05. 23:22:05

@Almaka: megnyugodtam. Köszcsi

ibizaiporszivo 2016.11.05. 23:22:42

@ewita: vagy lehet pont elmúlt a hatás :D

tvbuzi 2016.11.05. 23:26:23

@Bianka_M.: csak azé kérdeztem mer jegyzetelek

Plüsscukor 2016.11.05. 23:26:45

Vessetek a mókusok elé, de nekem most tetszett Au, ahogy vezette a műsort. Már, ahhoz képest, hogy ő is milyen fogalmatlan barom tud lenni.

Mók_Ica 2016.11.05. 23:27:06

@Spitzbauer: akkor még más volt a szabályzat :))))

@tvbuzi: most min csodálkozol?? kínáé meg hong kong..... és king kong filmet is ott forgatták.... :)))

@Bianka_M.: nem is értem ezt vivi miért mesélte el és főleg miért röhögött ennyire rajta......

Mók_Ica 2016.11.05. 23:28:03

@Plüsscukor: nem foglak megharapni :))))

alsophila grahami 2016.11.05. 23:33:41

@Spitzbauer: műsor valóban rövid volt és gagyi, Anikó dettó, viszont Tivadar miatt nej vok csalódott, én párbajban szeretném látni őt, amint jól pofára esik végre, az talán helyretenné az egóját kicsit, addig haza ne menjen már! :P

2016.11.05. 23:35:28

@alsophila.grahami: @Mók_Ica: Summa summarum, szerintem már nem megy be senki, az lesz a szabálykönyvben, punktum.
@Plüsscukor: Au mindig tök jó. Anikó után meg pláne. Egyszer volt rossz, amikor őreg orvosprofesszort alakított. Az dréma volt. Azon belül is tragédia.

2016.11.05. 23:37:14

@alsophila.grahami: Csak már látnám azt a párbajt! Ennek a faxnak nemteszi helyre az egóját semmi, ahhoz túl ostoba (vagy ostábla lehet választani :--))

Mók_Ica 2016.11.05. 23:37:17

@Almaka: ehhez képest szerényen tolja még ez a vv csapat is :))))

alsophila grahami 2016.11.05. 23:38:10

Aranyélet s02 mikor kezdődik amúgy, nem tudja valaki, ma? holnap? rem nem maradtam le róla emiatt az uncsi balf..sság miatt...

alsophila grahami 2016.11.05. 23:47:22

@Spitzbauer: jó, hogy említed, télleg ritka ostoba a szentem (szentem..! ikszdé), döbbenet, hogy a sitten se ragadt rá az égvilágon semmi, pedig ott áll beiskolázzák őket unaloműzésként, plusz javítja a statot, vagymi... olyan alapvetődolgokkal nincs képbén, mint az ország néminemű földrajzi ismerete, ahol él, nem hogy a kontinens, netán a bolygó, vagy a galaxis, eh... hagyjuk. földbuta, evvan. persze a többi se üt el tőle sokban, de valamennyire mégis. /kivétel a bamba rotakapa meg a mamlasz málna/

alsophila grahami 2016.11.05. 23:48:26

@Plüsscukor: nekem is, talán kezd belerázódni, vagymi.

Plüsscukor 2016.11.05. 23:48:56

@rearwindow: Most nézem vissza az adást, ez rém ciki, égő. Be van tépve?

alsophila grahami 2016.11.05. 23:50:27

@tvbuzi: xDDDD mé, tán csak nem Hong Kong? xD

Plüsscukor 2016.11.05. 23:52:26

Tivadar baseballsapkában alszik, vagy tényleg rögtön az első dolga felvenni azt, még az ágyban ülve, installást?

alsophila grahami 2016.11.05. 23:52:52

@Spitzbauer: najjóóó, legyen neked, de Tivadarunk párbajozzon már egyet, jóóóó?

alsophila grahami 2016.11.05. 23:57:40

@Mók_Ica: nemá Móki, megint beelőztél ezzel a hunkongóval, már bánom, hogy nem szingapúrt írtam, mert így olyan, mintha kopiználak, mint smittpali xDDD

alsophila grahami 2016.11.06. 00:00:48

@Spitzbauer: ostábla xDDD mindegy, akkor ne tanuljon, de essen arcra, télleg, csak hogy picikét helyreálljon a világ rendje, pliz-pliz-plííz! ;)

Brandy9 2016.11.06. 00:10:10

@Cimili: igen. Somának mondta a békülős jelenetnél h Krisszel nem is számoltak, csak rávágtak egy számot...

Mók_Ica 2016.11.06. 00:12:14

@alsophila.grahami: dehogyis kopizol:)))) mi csak a villa lakók szavait jegyzeteljük le :)))) egyformán halljuk és a lényeget is egyformán látjuk :))))))))) ekg :)))

alsophila grahami 2016.11.06. 00:14:41

@Mók_Ica: jajó, köszcsiii, akko mégse mondok be egy 24 órát, pedig bizonyisten fontolgattam.. ;)))

Plüsscukor 2016.11.06. 00:19:09

@Commodore: persze, van... ő találta fel

2016.11.06. 01:02:11

@alsophila.grahami: Tőlem párbajozhat. :-DDD Persze, hogy az lenne a jó, ha ott esne ki, de látva ezt a mai/tegnapi sértődésrohamot, ha véletlen kihívott vagy netán kijelölt lesz, akkor összeomlik, mint a WTC.

alsophila grahami 2016.11.06. 01:39:10

@Spitzbauer: hát ööö, igen, ez sanszos sajnos (alliterálok, figyeled?;) de az is lehet, hogy felszívja magát, és a kinti jutubos birodalmára hagyatkozva lesz #ostorezappárbaaaaaj! ;)

2016.11.06. 01:44:08

@alsophila.grahami: Azért is van most jobban behülyülve (ha ez még egyáltalán lehetséges) mert nem cigizik...
Figyeltem a Zalliterációt, csak kicsit rővid vót :-D
Na fexem, jojcakát!

alsophila grahami 2016.11.06. 03:27:25

@Spitzbauer: jojca :) jaigen a nikotinmegvonás... majd' elfeledkeztem róla, de azért az brutál bír lenni, kész csuda hogy tartja még...

alsophila grahami 2016.11.06. 03:34:20

mondjuk, ezért elismerésem amúgy, ha igaz, és nincs benne a szokásos kamu, akkor riszpekt, mert így leszokni nem könnyű (tudom, én is így csináltam anno csiliárd éve), és akkor ezzel tk sikerült egy pozitívumra bukkannunk végre Tivadarunk roppant szövevényes személyiségében, hurrá. ;)

Well... 2016.11.06. 05:30:10

@Madam.: igen . ez a karakterkeszlet akiknel mindenki okosabb,. az emberek szeretnek hulyeket nezni, mert igy okosabbnak erzik magukat. mivel az atlag sotet, igy ilyen showk-ba atlagon aluli hulyeket kell bevalogatni :o))))

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.11.06. 06:48:00

@Ay Mama, Que paso: In memoriam VV7-es on line streamek és Ay Mama, Que paso, a legfőbb tolmácsolójuk. Jó volt, ezek a streamek tényleg hiányoznak! :-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.11.06. 07:00:03

@Spitzbauer: Szerintem meg küldjenek! Tőlem a hármas döntő előtt is beküldhetnek valakit, ha egy másik egysejtúre éppen ott jön rá a feladhatnék...!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.11.06. 07:01:31

@VV Erőlegény: Bakker azért az milyen gáz már, hogy most már szériánként a játékot feladók száma 2-3 fő...

Pittabácsi 2016.11.06. 07:09:14

Jó reggelt!! @Spitzbauer: Azért ne túlozzunk. Au általában rendesen túltolja. Nagyon elszaladt vele a ló, a "BAJNOKKAL" ahogyan ő magát hívja. Visszább kellene venni abból a nagy arcból. Tegnap is csinálta a felüléseket, mert majd ő megmutatja mi a szabályos felülés. Erre a végére ugyanúgy hasprést csinált, mint tette azt Atti. Azt nem vitatom, hogy tud beszélni a kamera előtt, és sokkal oldottabban mint Anikó. De akkor sem kellene erőltetni ezt a "véreim" dumát is.Persze tudom, őt ezért tették oda, hogy a csati "udvari bolondjaként" szórakoztassa a nagyérdeműt. Az a baj, ez nem mindenkinek szórakoztató.

KapitányG 2016.11.06. 07:47:31

@VV Erőlegény: Szériánként 2-3? Most már?
VV4: László és Gina, VV6: Józsi, VV7: Maci
És most egyelőre Lóri

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.11.06. 08:02:14

@KapitányG: Farm az idén tavasszal, Laura meg a "Szépfiú", akinek már a nevére sem emlékszem, és azt hiszem, hogy Attila meg fontolgatta...

KapitányG 2016.11.06. 08:04:16

@alsophila.grahami: A két hét előzetes idejére is beiskolázzák?
Szerinted mikor volt sitten az, akit egy 2011-ben fiatalkorúként elkövetett cselekményért 2014 júliusában jogerősen 2 év, 5 évre felfüggesztett szabadságvesztésre ítéltek?

KapitányG 2016.11.06. 08:05:52

@VV Erőlegény: Ja, hogy te az összes hasonlót egybeszámolod :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.11.06. 08:15:35

Egyre inkább ott tartok, hogy senki sem érdemli meg a fődíjat! A jelenleg bennlevőket három csoportre lehet osztani: 1, Tuják, akik alig tesznek hozzá valamit a műsorhoz, ide tartozik Dávid, Ati és Gina és ide tartozik szerintem a rettentően aluliskolázott Krisztián is. 2, Neurotikusak, akik von Haus aus idegbetegek, és amikor bekattannak rendszeresen túltolják a szerepüket, ide tartozik Tivy és Vivi. 3. A stréberkedő, sokszor infantilis aktívak, akik viszont aktivitásukban gyakran önellentmondásokba keverednek, és tudatosan tolják túl a szerepüket, ide tartozik Soma és Zsolti. Micit nem soroltam be sehova, mert tulajdonképpen a párbaja óta Mici az, aki a leginkább önmagát adja, és a leginkább kiegyensúlyozott módon, viszont nála meg újabban azt nem tudom megbocsátani, hogy nem áll egy kicsit jobban ellent Krisztián gyakorlatilag gátlástalan szexuális nyomulásának, tehát sajnos bennragadt a közönséges szerepben.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.11.06. 08:19:57

@KapitányG: A VV7-ben Laci is fontolgatta, a Farmban Laura a végén nem adta fel, de garantált volt a kiesése a párbajában.

Plüsscukor 2016.11.06. 08:40:39

Jó reggelt, kávé van?

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.11.06. 09:04:55

@Plüsscukor: szíja Plüssi! c(_) Nálam. de van (_)> jobbos meg [_]> sőt c\_/ lehet válogatni. hint: a lidl sajatmarkas bellarom gold kávéja a legfinomabb. (nyilvan nem illy, de omniát es tarsait veri)

2016.11.06. 09:12:15

Jóóóóórrrrrreggelt Vietnám!
@VV Erőlegény: Feljebb írtam, hogy jó lenne ha Kárszeg Papi minél hamarabb kiesne, mert mostmár lehúzza Mici "teljesítményét".
@Pittabácsi: Én Au drukker voltam anno, tehát Aunak sokmindent megbocsájtok :-), meg jókat röhögök rajta. Ez DJ Őzikéről és Fos)-esről nem mondható el. Ott inkább sírok.

Plüsscukor 2016.11.06. 09:13:27

@Cseszlovák Gyurmafilm: Ohóó, ez a bella** gold (csak, h ne írjunk tiltott reklámot :))) ) tényleg jó, én a nesca** goldról váltottam rá át, komolyan. Szóval ezért nekned a mai napra máris kijárt egy csillagos ötös, tőlem :)
Köszi... Na, hát elkezdtem visszanézni a tegnapit, de kávé ide vagy oda, baszki, a bögréből át kellett tennem egy tasakba, és most intravénásan csöpög. Viszont ez, és a tegnapi adás kombója igen komoly vérnyomás emelkedést idézett elő nálam. Mindig meglep, hogy mindig meg tudnak lepni a fogalmatlanságukkal. Dévid és Zsóti kivételével mindegyik egy ostoba gyökér, de Vivi még a gyökérnél is gyökerebb.
Alapvetően ez még engem nem is zavarna, mert az ő bajuk, de ha arra gondolok, hogy az ő szavazatuk is pont annyit ér, mint az enyém... na akkor már kezdek aggódni.

Plüsscukor 2016.11.06. 09:19:30

Tudod, miért? Azért, mert bazmeg, izé - Soma a szaunában Tivihez.

Plüsscukor 2016.11.06. 09:23:28

Engem azért érdekelt, hogy megmutassam jó vagyok ebben IS. - Soma

Erről az a vicc jut az eszembe:
- Maga ért mindenhez?
- Igen. Mindenhez IS.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.11.06. 09:26:25

@Plüsscukor: jaja#pacsi van itthon kavarós es főzős verza is. sőt annyukom még szoptat, neki mentes van. az is jó.

szavazatrul: igen gáz, de kothetnenk erettsegihez is a szavazati jogot latod fosoma mire megy vele... de hat a demokraciaban az a szép h mindnekinek joga van ahhoz hogy hulye legyen mint a segg.

Ay Mama, Que paso 2016.11.06. 09:29:31

@Plüsscukor: Soma állítólag Fajkashájzy Tjivadaj eltitkolt gyejeke, akit egy mámojos Bjalatonszájszói estén fjogant.

Plüsscukor 2016.11.06. 09:45:41

@Cseszlovák Gyurmafilm: Soma éreCCSégije nekem Eric, az angolna úszását juttatja az eszembe. Ő is majdnem belefulladt a medansziéba, mire a végére ért. Láttam egy évekkel később készült riportot vele, amiben elmondta, hogy a hazájában akkor még egy rendes versenymedence sem volt, ő is egy hotel medencéjében tanult meg úszni, és munka után a szabadidejében készült az olimpiára.
No, hát kb ilyen nehezített pályán képzelem el Soma érettségijét is, a körülményekhez képest tényleg elképzelhető, hogy ez hatalmas dolog volt tőle, és ezért ennyire büszke rá - de ettől még bizony ő is belefullad a tudás, az alapműveltség és az érelem medencéjébe az iskolán kívüli életben.

Plüsscukor 2016.11.06. 09:49:36

Amúgy tudja vki, hogy mi az a játékpolitika (by Tivadar)?
Stratégia, tattika akart az lenni, inkább. De miért csodálkozom ezen is, tudom... :)))

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.11.06. 09:50:31

@Plüsscukor: Sztem Vivi nem annyira gyökér, amennyire látszik, vagy amennyire láttatni akarja magát, a két leggyökerebb a villában szerintem Tivy és Ati, és a legiskolázatlanabb/legtanulatlanabb pedig Krisztián.

2016.11.06. 09:56:34

@alsophila.grahami: ma este 8-tol kezd a 2. evad, ha van go-d, ott egybol ket reszt is megnezheted (en is rajongo vok)

2016.11.06. 10:00:49

@Mók_Ica: :)))))))))))))) jaj dolak-sally <3

2016.11.06. 10:05:02

@Cseszlovák Gyurmafilm: en is kerek, tisztan feketen erosen ;)

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.11.06. 10:07:41

@Plüsscukor: szep gondolatok EKG. megyek is kekszet sutni. rumos kakaós vernarancsos, vanilias mazsolas vernaramcsos. fahejjal szegfuszeggel. harjá.

Gigabyte 2016.11.06. 10:10:16

Jó reggelt mindenkinek!

Kiszivárgott belső információk alapján,Anikót Vivi váltja le ha kijön a vellából....

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.11.06. 10:10:20

@Biriksz_Krokiksz!: szia Biri:))

c(_) == (kaptál ket kezmuves kekszet is.) na kesőbb leszek tesók!

2016.11.06. 10:12:20

@Cseszlovák Gyurmafilm: koszcsi :*

@Plüsscukor: mondasz vmit, igazad lehet, h errol lehet szo...

2016.11.06. 10:15:43

azt lehet tudni, h miert akarja tyty feladni? (a tegnapi reszt ki kellett hagyjam, es most vakon vagyok, mint a luki nyul)

Cérnahuszár 2016.11.06. 10:20:40

@Biriksz_Krokiksz!: csinált vagy 3a hasprést és a tancinőnek 70-et mondott
soma kiakadt, hogy nem csak melóval lehet elérni a jó pontot, és szépen összevesztek
tivyt lehazugozta, tivy meg visszalőtt neki hogy wamzer és így ez gáz
addig szívta fel magát tivy amig arra jutott hogy ő bizony kimegy mert itt nincs bariság mégse, pedig ő úgy gondolta és most egyedül van mint az ujja

Gigabyte 2016.11.06. 10:21:36

@Biriksz_Krokiksz!: Mert megsértődött Somára,hogy nem fogadta el a hazugságát....És ezen nagyon felháborodott szegény....

2016.11.06. 10:21:46

@Cérnahuszár: hisztikriszti es dramakiraly! :)

Cérnahuszár 2016.11.06. 10:23:19

@Biriksz_Krokiksz!: + a nikotinhiány, ha tényleg nem bagózik, persze hogy depis, még az önfényezése se menti meg
remek ritmusérzékkel elbacta a játékot ezzel a cigiről leszokok ötlettel, eddig se nagyon volt fogalma arról hogy mi miért történik vele
persze idézőjeles, ha azon volt még elbaszni való :)

2016.11.06. 10:23:47

@Cérnahuszár: @VV Tivien: koszi, sztem nem fogja feladni (meg ne probalja, parbajban akarom h vereseget szenvedjen, jo csufosban!)
XD

Gigabyte 2016.11.06. 10:25:43

@Biriksz_Krokiksz!: Ő nem tud veszíteni,nagyon sok kint a rajongó tesó.... :D

Cérnahuszár 2016.11.06. 10:25:53

@Biriksz_Krokiksz!: az az, félelmetes hogy mennyien élik a napjaikat ösztönből, ahogy esik úgy puffan, semmi tervük hogy mit miért csináljanak...

2016.11.06. 10:28:05

@VV Tivien: na marpefig >arra< a kiborulasra leszek kivancsi, de en dog vagyok ;)

Plüsscukor 2016.11.06. 10:28:42

@Biriksz_Krokiksz!: Valszeg nem fogja, mert Somika a lelkére beszélt (BV-ben vágták be). És a műsor végén lévő előzetesben is szerepelt még.

2016.11.06. 10:29:18

@Cérnahuszár: ez a szeria mar tenyleg nyomokban sem tartalmaz taktikazast, es ez szomisag vhol.

2016.11.06. 10:29:59

@Plüsscukor: uhh akkor a mait igyekszem megsasolni.

2016.11.06. 10:32:55

kijott az uj poszt, mennyunk elsozni!
XD

Krétagarbó 2016.11.06. 16:04:31

@alsophila.grahami: ma (nov 6.) lesz. most néztem végig az 1. évadot, várom a folyt. köv-t.
süti beállítások módosítása