Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 8X66 – Mocsok macsók meséi (18+)

2016. november 01. 09:31 - Bruti

Ma Bencét kapjuk, aki megint istenesen (érted?!? Bruhahaha!!! ikszdé ikszdé XD) odateszi magát, mert szóviccekben irtó jó a csávó, de legalább addig se Anikót kell néznünk. Mai kérdésünk: Mi a fasz lesz most Evelinnel, meg Somával? Mi lenne, semmi. Mire Soma szabadul, a csaj már rég túl lesz tíz pasin. Amúgy csak érdekesség, illetve pletyka, de összefutottam a Lakatos egyik munkatársával, aki szerint az utóbbi egy évben kb. huszonöt partnere volt a hölgyikének. Nem tudom mi az igazság, de tulajdonképpen lényegtelen is, ráadásul már múlt időbe van téve a csaj, szóval leszakadhatunk róla.

1_13.jpg

A szexre fogékonyak viszont nem maradnak események nélkül, ugyanis legújabb párosunk a fehér húsú Mircella és a kreol macsó Krisztiánó, ma se bírnak a vérükkel, így hangos csattogások közepette elégítik ki ilyen-olyan vágyaikat. A többiek annyira nem örülnek a dolognak és sorra hagyják el a hálót, élükön Zsótival, aki szerintem mára már egy krumplit is megdugna, ha nem gurulna el. Kint ücsörögnek inkább a dohányzóban és nem értik, hogy dughat itt bent valaki, akiknek kint párja van. Azt meg én nem értem, hogy Zsóti drága miért nem kérdezte ezt meg mondjuk Dinától, vagy netán Tivadartól, aki pont ekkor kilép az ajtón. A képmutatás „melegágya” (érted!?!? Melegágy!!!! ikszdé XD) ez a Zsóti, és ma ez is marad a téma, mert az istennek nem bírják elengedni.

2_11.jpg

Reggel ahogy ígértük folytatódik Zsóti rinyálása. Még mindig nem érti, hogy teheti ezt Krisztián! És amúgy is, szerinte ki lehet bírni, hogy pár hónapig nem dugjuk be mindenhová a farkunkat. Ő mondjuk könnyen beszél, mert nincs bent másik buzi (hogy a saját jelzőjével éljek). Közben egy montázst kapunk, arról, ahogy Krisztián nyúlkál Mircella seggébe, de igazából meglettem volna a látvány nélkül is. Amíg Krisz Zsótival beszéli meg az éjszakát, jön Dzsina és Mircinek ecseteli, hogy ő igen jó alvó, de valami hangos csattogásra ébredt tegnap este, szóval legyenek már egy kicsit diszkrétebbek, mert kihallatszott a Nagytétényi útra.

3_12.jpg

„Nem kurtam én csendesen,
Faszorrú lett a kedvesem.”

Bizony, bizony, a hazug embert könnyebb utolérni, főleg, ha negyven kamera veszi éjjel-nappal. A közmunkásterelgető ugyanis azt próbálta beadni a kis villatársainak, hogy ő kapott egy üzenetet a kinti asszonytól, miszerint ki van rúgva. A hazudozás nem az erőssége a cickánynak, még akkor se hitt neki senki, mikor az anyja életére esküdözött. Ráadásul jött a levél, hogy hülyegyerek, amiért hazudoztál, itt egy Pinokkió orr, tessék felvenni. Persze a fickó besértődik és nem veszi fel, miközben Zsóti meg nem érti, hogy miért ne tartozna rájuk az, ha hazudik a nemi életéről. Tiszta óvoda! Legalább egy melegben lenne annyi illem, hogy nem feszegeti ezt a dolgot, hisz ismeri már emberünket, nem szereti kiadni magát. Mindenesetre a faék egyszerűségű Krisz megmakacsolja magát, aminek az lesz az eredménye, hogy jön a következő levél, amiben tíz percet ad az orr felhelyezésére, különben halmazati büntit helyeznek kilátásba. A nyomaték kedvéért kiraknak a tévére egy büdös nagy visszaszámlálót. Míg az MTA tag Tivy a halmazati büntetés jelentésével küzd, Krisz tovább makacskodik, noha már az összes villalakó a fülét rágja, de azért arra kínosan vigyáz, hogy az utolsó 20 másodpercben felkerüljön a cucc. Mindenki megnyugodhat, megtört a macsó!

4_11.jpg

Bence jön a „megorrolt” szóviccel, majd folytatjuk a párbaj kimenetelével. Soma és Lakatos búcsúzkodnak a sufniban, a sráctól jönnek a bátorító szavak, hogy „tuti visszajössz”, meg „ügyes leszel”, de azért sejtik, hogy nem lesz ez olyan egyszerű menet. Attistól először Evelin búcsúzik nagy öleléssel, majd az igaz barát Dévid érkezik, akivel kölcsönösen biztosítják egymást nagyfokú szeretetükről, és mély érzelmeikről. Ugrunk a párbaj végére: Attis vissza, Dévid és Mirci örül, a többiek mérsékelten, de kulturáltan fogadják a visszatérőt. Egyedül Soma pityereg a hálóban, mivel ő oda várta szerelmét. Vivi megy megvigasztalni és teljesen őszinte a sajnálata, de a perverz kis fejében már biztos megfordult, hogy akkor itt a szabad préda. Aztán sorra jönnek a vigaszt nyújtók, legvégül befut a villa elmeóriása Tivadar, aki már átélte ezt a helyzetet, szóval tudja, hogy kell egy ilyen építő jellegű karakter (mint ő) a bajbajutottak mellé, aki „tartja a kezében a mások szomorúságát”. Ej, ez egy Kosztolányi magasságú gondolat volt öcsém, mehet ki a fészbuk oldaladra! Ha ez nem hoz  százezer lájkot, akkor hugyozza szembe magát az emberiség!

5_12.jpg

Zsolti a gagyi érzelmi húzások mestere behívta a győztest a sufniba, és megmutatta neki a szűztea kapszuláját (!), amire előre felírta, hogy ki fog visszajönni. Ott virít rajta Attis neve, de sose lássam a gázszámlást, ha mondjuk egy másik teás dobozra nincs felírva Lakatos neve, úgyhogy átlátok rajtad, te kis geci, mint sajtos szendvics a folpackon! Megbeszélik, hogy korrektek lesznek egymáshoz, aztán Attis Somát vigasztalja. Állítólag Lakatos azt mondta, hogy várni fogja kint, de én ilyet nem hallottam, vagy csak nem figyelem eléggé. Jön Mirci, akivel azt tárgyalják, hogy továbbra is lapulni kell, mert akkor nincs fogás rajtuk. Fasza, lesz bent kilenc tuja, tényleg fasza izgi kis műsor lesz…
No de jöjjön a bulika! Attis tósztja után csendes discozásba fognak. Soma már jobban van, de aztán belegondol, hogy eddig még aki mögé beálltak Zsótival, Tivy-vel, meg Vivivel, az mind kint maradt. Haha… ezen komolyabban el kéne gondolkodni hülyegyerek! De ehhez nincs elég esze, így inkább igazi úriember módjára elpletykálja Zsótinak meg Vivinek, hogy ők már dugtak is!
Holnaptól iskolahét, legalább történik valami!

 

Címkék: 18+ vv8
450 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2016.11.01. 09:43:10

Mocsok macsok mesei, azt a sorit de birtam ;)

plüssnyuszi 2016.11.01. 09:49:49

átlátok, mint sajtos szendvics a folpackon .... itt köptem a kávét a monitorra :-) Köszi Bruti, , ma sem keltem hiába :-)

annnya 2016.11.01. 09:54:25

szegény Patrik, neki folyamatosan ezt a szenteskedő észosztást kell hallgatnia, ha van esze, most lelép még időben :)

É2I 2016.11.01. 09:55:30

Ennyi? Nem sok. De legalább jó volt Bruti!

Cérnahuszár 2016.11.01. 09:56:30

"Míg az MTA tag Tivy a halmazati büntetés jelentésével küzd, "

mici tényleg jó volt tegnap, 1 perc alatt megtörte kárszeg ellenállását, a markában van a pajti
érted
markában XD

na jó, krisznek leesett hogy a csirkés pózolás után annyira mindegy hogy egy ilyen orrot is felvesz...

Madam. 2016.11.01. 09:59:11

Sziasztok, kedves tyvy-nézők

2016.11.01. 09:59:30

@Cérnahuszár: meg azert a kollektiv buntetes belengetese is eleg jo motivaloero...

Cérnahuszár 2016.11.01. 10:00:07

holnap (azazma) már kezdődik a sulihét?
próbálom megfejteni miért hajlandóak a tanárok még mindig bemenni a vv-be
tivy most erős kihívás lesz nekik, a bevezető kockákból ítélve, ugrál mint egy majom

Scatplay 2016.11.01. 10:00:08

A kis buzi feltekeny, hogy nem az o seggeben jart a karszeg

Cérnahuszár 2016.11.01. 10:03:00

@Biriksz_Krokiksz!: jaja, először le sem esett neki hogy még rosszabbul járhat, feszített mint pocok a tarlón hogy nembaj majdkizárnakdeénnemhagyommmagam
aztán mici belengette neki hogy nem olyan biztos az, hanem kap az orrnál is nagyobb szívást és akkor ég majd igazából

jó a mici na

2016.11.01. 10:04:44

@Cérnahuszár: en is mfc tag vok, ertekelnem, ha o nyerne, jelenleg a legnormibb szereplo.

Cérnahuszár 2016.11.01. 10:05:43

@Biriksz_Krokiksz!: én még nem, de kezd meggyőzni :)
eddig nincs jelöltem az is igaz

2016.11.01. 10:07:11

@Cérnahuszár: messze meg a vege, addig siman bevonzhat teged is ;)

Cérnahuszár 2016.11.01. 10:08:24

@Scatplay: @annnya: hát tényleg semmi köze hozzá ha valaki épp lecseréli a korábbi csaját

É2I 2016.11.01. 10:08:47

@Cérnahuszár: Mer' egy majom egyébként mit is csinálna? Főleg, ha egy málna? ...

Érted: csinálna - málna ? ikszdé, ikszdé, XD

Cérnahuszár 2016.11.01. 10:09:03

@Biriksz_Krokiksz!: igen, tetszik hogy a kezdeti izomagyból vitázok eltűnt és jók az érvei mostanában

2016.11.01. 10:09:32

@Cérnahuszár: de mondjuk kisebb-nagyobb megingasokkal zsoltit is kedvelem, de amiket olvastam a htvegi termesbol, most inkabb nem.

Madam. 2016.11.01. 10:12:24

Amugy bennem is átfutott, h egy másik szűztea izén meg evy neve van... btw az nem fogyira van? Mer akko hatástalan melanynak, csak szólok

2016.11.01. 10:13:19

De az mennyire furi mar, h akiket a legelejen birtunk (vyvy, somsom, david) mennyire leszalloagra kerultek, ahogy haladunk elore.

Cérnahuszár 2016.11.01. 10:37:40

@Madam.: én azon húztam fel a szemöldököm, hogy közölte: "ne kelljen csalódnom többet benned"
mintha valami kiskirály lenne

xukxuk 2016.11.01. 10:41:03

Madarak jönnek madarak mennek.,.,.,.,

É2I 2016.11.01. 10:48:41

Zsótinak a nagy jövendőmondó üveggömbje igen csak átlátszó. Az meg, hogy azon rugózik, hogy a sittes mit csinál röhej. Miért hiszi azt, hogy egy két hónapos kapcsolatot nem lehet mindenféle magyarázkodás nélkül kidobni az ablakon?
Persze hozzátesz ehhez jócskán a sittes körömszakadtig tagadó hazudozása, amit zsóti próbál kiélezni, de súlytalan.

Sittesnél is elképesztő "bracsóság", hogy ennyire balfaszul próbálja védeni azt amit nem is kellene. Pont ezzel oszlatja szét az ő "nagy keménységét", ahelyett hogy elmondaná; "ez van gyerekek", miközötökhozzá. Zsótinak se lenne erre tromf.

Vagy az lehet az osztályvezetőnk fejében is, mint áválinkéjében, hogy idekint nem tudunk semmit? Főleg úgy, hogy nyíltan bementek a sufniba kúrni?

Ha nem láttátok, nézzétek meg áválinke képét a kiesés utáni belevalóban, amikor debilió bejátszatta neki a fasomával történő "elbeszélgetést" az ő kis szendeszűz szájából, epic.

Mók_Ica 2016.11.01. 10:50:23

sziasztok :)))

@Biriksz_Krokiksz!: talán már nyerhetne egy nőnemű is.... végre..... reméljük nem baszcsizza el :))) de messze még a vége.....

Mók_Ica 2016.11.01. 10:53:50

@É2I: többek között emiatt is írtam, hogy nagyon vakon van..... aszitte szegény pára, hogy ha halkan sugdos fosoma fülecskéjébe erotikásan (sztem undin), azt nem hallja senki......hát pedig hallottuk.... sajnos

ALOKSAKTRHEE (törölt) 2016.11.01. 10:54:57

Sziasztok!! :))
www.youtube.com/watch?v=pFqHAu0OvXc

MFC=Mici Fan Club?

Tag felvétel van? :D

ALOKSAKTRHEE (törölt) 2016.11.01. 10:57:16

@Mók_Ica: Tudta azt ő. Ennyire nem volt naív. Hivatásos ő. Majd ezután ezt is felveszi a repertoárjába. :D Lehet majd kérni VV8-as forró szavakat is. :D XDD

redgrape 2016.11.01. 10:58:10

Számomra ez a Krisztián annyira visszataszító, mind külsőleg, mind belsőleg. Most is azon kaptam magam, hogy fintorgok mikor őt mutatják :D

2016.11.01. 10:58:46

@Mók_Ica: ha igy marad es igy nyomja tovabb, akkor ove az appom, es nyomatom ismikkel is, megha nem is nezik :)

Mók_Ica 2016.11.01. 10:59:19

@ALOKSAKTRHEE: nem tudom, eléggé meglepődött és többször is elmondta, hogy nagggyon halkan mondta ezeket, hogy senki (még a mikroport se) hallja......

igen, az mfc az :))) beléphetsz, persze :))))

Mók_Ica 2016.11.01. 11:00:34

@Biriksz_Krokiksz!: te kis aktivista :))))) egyébként igen, nyerje már eCCer egy lány!!!!

ALOKSAKTRHEE (törölt) 2016.11.01. 11:10:23

@Mók_Ica: Nem tudom jó ötlet e. Tegnap egész nap dolgom volt, most olvasom az előző posztnál, Krokinak én lettem a bűnbak. Megorrolt rám. Szóval nem jó ötlet.

Madam. 2016.11.01. 11:15:19

@Mók_Ica: @Biriksz_Krokiksz!: most megzavarodtam, h melany fiúnak v leánynak számít-e

Mók_Ica 2016.11.01. 11:23:32

@Madam.: :))) meleg, de azért fiú....

2016.11.01. 11:30:12

Jó lett ez Bruti ! Ebből sajnos többet nem lehet kihozni :)))

Jóóóóó Regggeelit !

Zsóóóti moralizálása kezd baromi idegesítő lenni…

Ez a FoSoma gyerök meg megérdemelte a pofára esést. Ahogy ő is viselkedett kint a csajokkal, most valamit visszakapott belőle. De kell még neki pár 1000 ilyen lecke. Ostoba, kis pöcsfej…

Vki javasolta itt Tivynek a nyugtató lövedéket. Nos, én is ezt teszem némi kiegészítéssel:
0.45-ös kaliber, kisagyra célozva, tarkótájék felöl… Tűz !!!

Mici úgy látom tudja még kezelni a dolgokat, gondolkodóba ejt az MFC-hez való csatlakozás ! :)

Az iskolahét megnyitójának tiszteletére: „Mindenki…, fel…, vigyázz ! Énekeljük el a himnuszt !”

www.youtube.com/watch?v=L6M8ckSFtzM

#VV&ZF

Cérnahuszár 2016.11.01. 11:36:18

@mentolos lecsó: én csak a nyugtatólövedékhez csatlakozom

amúgy szót követve, lehet h leszedálták? mostanában olyan lassan beszél és keresi a szavakat, mintha részeg lenne

2016.11.01. 11:42:39

@Cérnahuszár: szerintem is gyógyszerezik, ezek a változások elég feltűnőek...
Azonban, attól én még személy szerint az ilyen férgeket kiírtanám a világból !

én kérek elnézést !

Almaka 2016.11.01. 11:53:18

Zsolti moralizálása engem már hetek óta nagyon zavar. Valamikor a gyerek héten kezdődőt nálam az ellenszenvem és azóta jó sok lapáttal rátett. Vivivel szemben már akkor éreztem, hogy műbalhézik és zavart amikor minden második mondata az volt, hogy a lányoknak miért nincs anya ösztöneik egy műbabával. Utána következő héten Mici felajánlotta, hogy kivasalja az ingét, majd jól lebaszta, hogy nő létére miért nem tudja, hogy inget nem kívülről vasalunk. Valahogy többet vártam tőle. Lehet azért mert meleg de valahogy empatikusabbnak gondoltam. Neki senki nem mondta még, mi egy férfi dolga, az állandó bepróbálkozásait is tűrik, valaki végre beszólhatna neki.

2016.11.01. 12:02:56

@Almaka: Vannak meleg barátaim, de vhogy egyik se reklámozza ennyire, sőt semennyire.
Van hogy elcsattan egy-két ironikus, piszkálódó vicc, de ezeken röhögünk.
Zsóóóti az egészből vmi melegügyi mozgalmat szeretne csinálni.
Magyarország homofób, erről kár is lenne vitát nyitni, de nem hiszem hogy egy VV lenne a legalkalmasabb fórum a figyelemfelhívásra.

2016.11.01. 12:05:06

@mentolos lecsó: zsoti moralizasa tipikus kettosmerce. haverpajtiknak bmit lehet, miciekkel mar nem elnezo. abban sem vok biztos, h krisztian par hettel korabbi 'megcsinalnam zsoltit' agymenese nem jutott vissza hozza, es birna, csak mici utban van ;) es ez egy okkal tobb, h folyton basztassa a csajt...

2016.11.01. 12:19:45

A Zasszony személyesen ismeri Zsóótit. Annyit erősített meg a jellemrajzából, hogy baromi nagy egója van a srácnak. Lehet hogy csak Mici nőiessége zavarja ennyire ???
Mondom ezt úgy, hogy Mici nekem egyáltalán nem bejövős, a karcsúbb formákat kedvelem…

2016.11.01. 12:20:15

@Biriksz_Krokiksz!: A Zasszony személyesen ismeri Zsóótit. Annyit erősített meg a jellemrajzából, hogy baromi nagy egója van a srácnak. Lehet hogy csak Mici nőiessége zavarja ennyire ???
Mondom ezt úgy, hogy Mici nekem egyáltalán nem bejövős, a karcsúbb formákat kedvelem…

ez a blogmotor szaaaarcsiiii !!!

É2I 2016.11.01. 12:21:14

@Biriksz_Krokiksz!: Pár héttel? A nagy sufniparty után másnap pont micitehennek mondta, hogy "túl sokat dumál a zsóti, lehet meg kéne, hogy csinálja?" , "mert megcsinálná simán". Vagy valami ilyesmi. Szóval a sittes az alatt a pár napi előzetes alatt is szedett magára egy kis korpázást. Esetleg mindegy neki, luk-luk alapon, ergo semmi buzulás.

Zsóti meg sok, sok is volt az elejétől, de mára már undorító is, mind a hisztijei, mind a buziság túltolása. Utóbbitól szerintem csak nőni fog a homofóbia - bennem legalább is biztos.

2016.11.01. 12:24:16

@mentolos lecsó: de ha zavarja mici noiessege, akkor viszont zsolti csaj, nem fiu (lsd korabbi tipelgetesek fentebb) es sztem inkabb csaj zsolti...

2016.11.01. 12:27:38

@É2I: en arrol beszelek, mikor par hettel ezelott krisztian tyvy meg vki (talan soma) elott morfondirozott ezen az egyik belevalo adasban. ;)

Cérnahuszár 2016.11.01. 12:27:48

@Biriksz_Krokiksz!: nem csaj, mert egy férfi csak akkor fexik le vele ha homi.
hetero férfi nem.

sztem azért reagált be ennyire miciékre, mert veszélyben érzi a nyereményt és nem ő irányít, ez kicsúszott a kezéből

Mók_Ica 2016.11.01. 12:35:53

@mentolos lecsó: @Cérnahuszár: ha nyugtatózzák, akkor ihat??? az nem veszélyes??? óóóóó

@Biriksz_Krokiksz!: igen volt ilyen.... én is emlékszem.... igaziból kipróbálná, jó tapasztalatszerzésnek gondolja..... höhöhöhö

2016.11.01. 12:35:57

@Cérnahuszár: jajjj mar, nem >ugy< csaj. de a gesztusai, a viselkedese, a reakcioi.

2016.11.01. 12:36:49

@Biriksz_Krokiksz!: Az elejtett megjegyzéseiből és a testbeszédéből arra következtetek hogy ő (Zsóóóti) az „aktív” fél a kapcsolatukban Patrikkal. De lehet hogy aktív/uni…
Nem szeretném jobban beleásni magam a témában…
Egyszer talán őszintén elmondja hogy mi a f@sz baja is van Mircivel…

Cérnahuszár 2016.11.01. 12:37:09

@Biriksz_Krokiksz!: az csak egy elképzelés hogy milyenek a csajok

csakolvasok82 2016.11.01. 12:37:30

@mentolos lecsó: no, megjöttem, köszi, hogy szóltál. :) Közben néztem az öfit, most olvasok posztot, aztán savazok.
@Biriksz_Krokiksz!: akkor szuper, hogy maradsz. :)
@hereverő heverő: én szeretném a versedet olvasni Krisztián és Mici légyottjáról, ahogy Biriksz_Krokiksz!-nak ajánlottad. :)

2016.11.01. 12:38:28

@Mók_Ica: "ha nyugtatózzák, akkor ihat??? az nem veszélyes??? óóóóó"

akkor legalább előbb felfordul....

2016.11.01. 12:42:25

@mentolos lecsó: volt egy 2 evadot megert sori (looking), abbol eleg sokat meg lehetett tudni, h kb hogy muxik a dolog.

2016.11.01. 12:44:08

@Cérnahuszár: igen, leveszik a mintat, csak aztan eltulozzak.

Mók_Ica 2016.11.01. 12:45:22

@Biriksz_Krokiksz!: sztem csak kíváncsi :))))

@mentolos lecsó: kis genyó :)))))))

2016.11.01. 12:47:14

@Mók_Ica: mondta is, h ilyen meg nem volt vvben, de sztem meg jo darabig nem is lesz :)

hereverő heverő 2016.11.01. 12:47:16

@Cérnahuszár: az már akkor kicsúszott amikor beköltözött. Nem hiszem hogy egy nyíltan homo megnyerhetné. Ráadásul tényleg egyre idegesítőbb az idióta moralizálással. Gondolom azért ebben az is benne van, hogy a nagyon negatív karakterek (Dina, Lóri, Evelin) már mind kinn rekedtek. Most már csak Soma és Tivi azok akik ellen visszajönne, még Viviben sem vagyok biztos pedig a csillámpóni is tett azért hogy lecsússzon.

Cérnahuszár 2016.11.01. 12:48:57

@Biriksz_Krokiksz!: igen, erre gondoltam, mert nem viselkedik mindig úgy, van hogy mély hangon beszél és simán kinézem belőle hogy egy verekedésben nem elszalad hanem laposra veri az ellenfelet.
sose lesz csaj igazából, csak az akar lenni, időnként előadja
a tesztoszteron ellene dolgozik, gondolkodásban, viselkedésben, testalkatilag, mozgásban, nem meghajlik a másik előtt hanem irányítani akar

hereverő heverő 2016.11.01. 12:51:32

@Cérnahuszár: ha mrghajlik, akkor aznap ő a lány. Egyszerű ez.

2016.11.01. 12:52:07

@Cérnahuszár: es sztem ez a se-se felemassag is a gondja, de nemtom.

2016.11.01. 12:52:18

@Biriksz_Krokiksz!: Azt hiszem tudom hogy működnek a dolog…
A baráti körben meleg és transzszexuális barátok is vannak, piás összejöveteleken, néha őszinteségi roham alatt hall az ember dolgokat. Én megértő és nyitott gondolkodásúnak tartom magam…
Sok meleg van aki például nem díjazza azt amit Zsóóti művel (akár aktív, passzív vagy uni).
Zsóti inkább transzvesztita jellegekkel bír, ami nem összekeverendő a transzszexuálissal pl…

Cérnahuszár 2016.11.01. 12:52:32

@hereverő heverő: ja, egy előadás, ő egy előadóművész és nem nő

Krétagarbó 2016.11.01. 12:53:49

@mentolos lecsó: ezt mondom már ezer éve, punairigy Micire. Én nem ismerem Zsótit, csak a tvből, de sztem egyértelműen féltékeny Micire.

2016.11.01. 12:54:08

@Mók_Ica: mond ki nyugodtan a "kis genyó" helyett hogy "szadista paraszt, vadállat" :D :D :D

hereverő heverő 2016.11.01. 12:54:44

@csakolvasok82: Hagyd. Úgysem értenék... (utalás az orosz dekadens hétre) :))) Megigérem, valamit összeküszködök, eddig egyszer köszöntem el versben de nem volt reakciós :))

2016.11.01. 12:55:16

@hereverő heverő: másodszor terítem be a monitort sörrel !!! marha !!! :D :D :D

Krétagarbó 2016.11.01. 12:56:26

@Biriksz_Krokiksz!: sztem a szexben nincs fix szerepleosztás, úgy, ahogy a mindennapokban leosztják a szerepeket.

2016.11.01. 12:57:23

@Krétagarbó: féltékeny... igen... de mire is ?!?
az én ősember neandervölgyi agyam ezt nem képes megfejteni :(
csajok segítsetek please !!! :)))

hereverő heverő 2016.11.01. 12:59:28

@Krétagarbó: Ezt szerintem párja válogatja. Akit én ismerek, ő mindig fiú a partnere pedig lány. Nem csereberélnek, mindenki a maga szerepét játssza.

csakolvasok82 2016.11.01. 13:00:29

Zsolti baromi idegesítő, hogy nem tud leszakadni a Krisz-Mici-szex témáról. Pontosan tudta, hogy dugni mentek be a sufniba, miért csodálkozik, hogy valóban meg is tették. Tivadar meg sunyul, mert ő is pont így megcsalta a barátnőjét. Bár Zsolti ezt vagy nem tudja, vagy a kettős mérce működik.
Bírtam, hogy Vivi, milyen lekicsinylő volt, hogy az kb. nem számít, hogy valaki megnyert egy párbajt (mintha ő kb. hármat is megnyert volna már), mert nem a háborút nyerte meg.
Szerintem Krisztián lesz a következő kiválasztott, és végre eltünteti Tivadart. Szép az élet! :) :)

2016.11.01. 13:01:39

@Krétagarbó: meleg paroknal sztem sincs, hallomas alapjan.

2016.11.01. 13:02:04

Megint a Csajok segítségét kérem !!!! Lécci, lécci…

Gina mi a f@szomat kompenzál az állandó hajsimogatásával ???
Hobbim a metanyelv, de ezt az állandó, visszatérő mozdulatsort nem tudom hova tenni… !?!

hereverő heverő 2016.11.01. 13:03:06

@Krétagarbó: csak abban. Amúgy, a mindennapi dolgokban nincsenek szerepeik. De én csak a "fiút" ismerem.

2016.11.01. 13:03:25

@csakolvasok82: en most azt szeretnem, ha vyvy lenne, aki megerettethetne magat.

csakolvasok82 2016.11.01. 13:03:43

@hereverő heverő: biztos túl művészi volt :) De mostantól jobban figyelünk, hátha rímelve köszönsz el.

Krétagarbó 2016.11.01. 13:04:02

@mentolos lecsó: amit írtál, Mici nőiessége iránt érez irigységet. Zsoltiból már többször kijött, amikor fikázta a csajokat (amiben tegyük hozzá volt némi igaza) abban azért mindig volt egy adag irigység is. ("Bezzeg,ha én nőnek születtem volna...")

Krétagarbó 2016.11.01. 13:04:59

@hereverő heverő: én meg pont olyanokat ismertem, akiknél a hétköznapban voltak leosztva a szerepek:)

csakolvasok82 2016.11.01. 13:06:34

@mentolos lecsó: ezt én is megfigyeltem már. Pótcselekvés, vagy zavarban van esetleg, vagy nem tudom, illetve egyszer valaki azt mondta, ha egy nő, ha a haját birizgálja, szexelni akar. További tippek?

csakolvasok82 2016.11.01. 13:07:21

@Biriksz_Krokiksz!: :D :D Rendben, de csak, ha kint is marad. Kivéve, ha Tivadarral mérkőzik.

2016.11.01. 13:08:28

@Krétagarbó: nem mondom, hogy kezdem érteni, de szikrát gyújtottál az éjfekete sötétségben !
pusza ! :D

Krétagarbó 2016.11.01. 13:12:32

@mentolos lecsó: ó örömmel tettem. További szépeket, megyek vissza ablakpuceválni. (Fúj!)

2016.11.01. 13:12:35

@csakolvasok82: sztem jovo heten is csaj-csaj meccs lesz, es az egyik vivi lesz a masik gina v micicici. vagy zsolti-mici. (az is csaj-csaj meccs)

2016.11.01. 13:12:48

@csakolvasok82: A „hajsimogatós, szexelni kellene” mozdulatsort ismerem… :P

De Gina fiú és csaj viszonylatban is előadja…

lehet hogy biturbó ? Hmmmmm…. Nyami…. Az finom lesz !!! :D

2016.11.01. 13:14:20

@Krétagarbó: ablakot csakis kalapáccsal ! :D
jelentősen növekedik a fényáteresztő képesség ! :)))

2016.11.01. 13:16:17

@ALOKSAKTRHEE: most is te hergeled!!!

Itt vagy te, itt van ő és te a harmadik hsz-edben már hozod át ide is az előzőből a sérelmedet, írod meg, pedig biztos már mindenki olvasta. És kitől vársz rá választ, vagy hozzáfűzést, buksi simogatást? Kivel szeretnéd ezt megbeszélni és miért akarod folytatni?

Nem reagált rá szerencsére senki - csak én :) - és Kroki sem, látod?
Hagyd őt!
Nem kellemesebb jó kedvvel beszélgetni a többiekkel? Mint folyton visszatérni és emlegetni vélt vagy valós sérelmeket?
Nem régen ígérted, hogy megváltozol. Hahóóóóó, kezd el, hm? Nem lesz könnyű, de kellene...
Ez egy jó "hely" arra, hogy elkezd és gyakorold. Menni fog :)

2016.11.01. 13:23:28

@Neytiri1: ertekelem, de hagyjuk, maradjon a tema a korabbi posztban, leirtam, h aki kivancsi ra h mi miert volt, hol nezhet utana, sskk ne hozzuk at ide, de ari vagy :*

csakolvasok82 2016.11.01. 13:23:41

@mentolos lecsó: :D :D Bármi megeshet és az ellenkezője is. De én inkább a szimplán pótcselekvésre teszem a voksom, plusz a nárcisztikus vonásai miatt lehet azt gondolja, ha előre simítja a haját, akkor szebb az arca, tekintve, hogy a haja eltakarja. :) Talán ezért is igazgatja folyton.

csakolvasok82 2016.11.01. 13:28:24

@Biriksz_Krokiksz!: Micit szerintem nem merik kiválasztani és kihívni sem. És most olyan nagy okuk nem is lenne rá, Zsoltival is alakult a kapcsolata. Vivi párbaja is csak álom számunkra, mert mindenkivel jóban van.

2016.11.01. 13:31:46

@csakolvasok82: ez viszonyitas kerdese is, az igaz. arra tudok meg tipszmixelni h somi kapja a jeleket esetleg es mondjuk o viszi ki dzsinit, vagy forditva. talalgatas beindul :)

2016.11.01. 13:35:16

@csakolvasok82: ahammmm... akkor rejtőzködő ösztön.... köszi...

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.11.01. 13:44:38

@mentolos lecsó: Vader nagyur este legyel, mert kesz vannak az alternativ dijak a villalakoknak. csak a faszom fogja bepotyogni telefonba h megegyszer elvesszen... :)

2016.11.01. 13:44:59

megyek en is a dolgomra a delutani programomra, lassan elkoszonok.

genevieve 2016.11.01. 13:45:22

zsolti most a erkölcsi tisztaságot és fölényt nyomatja ezerrel, eddig nem nagyon hozta szóba patrikot, most bezzeg állandóan az van, hogy ő hűséges hozzá, nem úgy mint mások,,,

krisztiánnak jó volt az indító gondolata, hogy most majd fogást keresnek rajta, csak házhoz ment a pofonért, mert annyit kellett volna mondani zsoltinak (és a többieknek is), hogy bármi is történt a sufniban az csak micire és rá tartozik és senki másra ott bent a villába...a lelkiismerete is a saját dolga, majd azt ő elrendezi ...és nem kellett volna belemenni semmilyen magyarázkodásba...

mici ezt is nagyon jól kezelte, elvonult és nem állt bele a vitába, ahogy azt tette volna kb. 1 hónapja

2016.11.01. 13:47:41

@genevieve: ezek ketten jol jatszanak, finalistaknak akarom mindkettot! :)

2016.11.01. 13:48:30

@Cseszlovák Gyurmafilm: szia Gyurma !
"eszelős frász jött rám és liftezik a gyomrom az izgalomtól !" annyira várom.... :)))
ha megmondod miből idéztem az piros pontot ér a suli héten ! :D

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.11.01. 14:00:28

Szép napot mindenkinek, bocs a tegnapi ámokfutásért...

Érdekes, hogy mennyien csodálkoztok rá egy-egy lakó estében, hogy másnak látjátok már. Érdekes módon, én egyiket sem látom másmilyennek, egyelőre igazolják amit gondoltam róluk, maximum kiegészültek új rétegekkel, amik ide-oda mozgatják őket a hierarchián. Ettől még ez most egy olyan széria, ahol senki nem érdemelne egy fillért sem, így bárki nyer, azért győzzön, mert esze van a játékhoz, ellenben nem vágta magát el végleg valamivel nálam. Már csak 3 ilyen van a képzeletbeli listámon: Gina, Ati, Mici

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.11.01. 14:01:33

@mentolos lecsó: ez az idézet a méltán közkedvelt filmművészeti remek, Stanley Kubrick - Pocahontas című bosnyák pszichothrillerből van. Nyertem? ;)

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.11.01. 14:04:16

@csakolvasok82: @mentolos lecsó: A hajsimítás a zavar jele ebben az esetben, illetve baromi kényes a kinézetére, láthatóan túlkompenzál a vélt vagy valós negatív skilljei miatt (pl. az orra), emiatt folyton babrál magán valamit.

genevieve 2016.11.01. 14:05:58

@Biriksz_Krokiksz!: mármint micit és krisztiánt?

most én is azt mondom, hogy nyerje meg mici

2016.11.01. 14:06:29

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: +1
Ezt nem hittem volna még az elején, hogy leírom:
Hajrá Mici !

2016.11.01. 14:09:10

@Cseszlovák Gyurmafilm: hüüüüüüülyeee !!! felnyerítettem ! :D :D :D
Te nem a 80-90 -es években nevelkedtél VHS filmeken ? :D

2016.11.01. 14:10:33

@genevieve: igen, rajuk gondoltam :)

lepnem kell, csok (majdnem) mindenkinek

2016.11.01. 14:11:38

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: igen, mondjuk említette, hogy visszanézve magát, szerinte barom szarul nézett ki...
szerintem meg nem, de hát ízlések és pofonok ugye.....

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.11.01. 14:16:11

@mentolos lecsó: BSTH filmek, emlekmas, robocop (verhoven kiraly) zs kategorias akcio es karatefilmek stb. de mennyisegre nem volt sok. inkabb kint voltunk a szabadban

2016.11.01. 14:18:50

@genevieve: ezt fejtsd ki léééccci... némi gúnyt érzek a hangodból !?!
Mi a baj Ginával ?

2016.11.01. 14:20:44

@Cseszlovák Gyurmafilm: Verhooven for President!
segítek picit... az idézet Szegál Istvántól származik.... de melyik moovie ???

MacákékIcukája 2016.11.01. 14:24:52

Sztem lehet hogy a Micis dugas
miatt Krisz lesz megpakolva. Azt is kinezem belole, hogy kihivja tivyt, sokszor hangot adott mar a nemtetszesenek ez utobbi viselkedesevel szemben (de lehet, hogy ez csak egy hulye remeny - Zsoltit viszont nem hiszem h kihivja).

csakolvasok82 2016.11.01. 14:26:38

@mentolos lecsó: hangosan röhögök percek óta magamon, mert komolyan elgondolkoztam azon, ki az a Szegál István, és én miért nem hallottam még róla, hogy lehetek ilyen műveletlen. Mire leesett... :D :D :D

2016.11.01. 14:32:42

@MacákékIcukája: Aztán holnap megszerelik e a lábodat végre ? (Kitartást és mielőbbi gyógyulást kívánok!)
Elvárom, hogy teljes értékű legyél amikor bekövetkezik a Terminátorok vs. Darth csata ! :D

Szerintem mindenhogy jól járunk, bárkit is pakolnak meg, az vmelyik elmeroggyantat viszi ki.
Szeretném látni Tivy paplanszájú, pávián fejét amikor bemutatják neki 98 – 2 % az ellenfele javára.

2016.11.01. 14:34:17

@csakolvasok82: ugye-ugye ???? nézzél "ZS" filmeket és művellődj b@zzmeg !!! :D :D :D

MacákékIcukája 2016.11.01. 14:37:26

@mentolos lecsó: aaaaa remelem megszerelik de kurvagyorsan, most má nagyon idegbe vagyok, terminator akarok lenni!

genevieve 2016.11.01. 14:37:49

@mentolos lecsó: nemnem, semmi gúny, komolyan gondoltam amit írtam:-)

az a királykék ruha pedig különösen jól állt neki:-)

csakolvasok82 2016.11.01. 14:40:20

@mentolos lecsó: neeeeeeeeeeeeeeeem, léccci, inkább levágom a fél karom, vagy megnézek egy Tivadar videót. (Ciki, hogy olyat sem láttam még?)

genevieve 2016.11.01. 14:41:42

krisztiánhoz visszatérve: sokszor olvasom, hogy krisztián lenézi a nőket...

érdekes, hogy mégis ő volt az egyedüli aki tivire is rászólt, hogy nem beszélhet így egy nővel, és bizony micit is megvédte többször is

nem lenézi a nőket, csak úgy nőtt fel, hogy vannak női és férfi szerepek... a nők szerepe a háztartás, a gyereknevelés, takarítás a férfiaké meg a pénzszerzés és a munka (megjegyzem szerintem ezt sokan így gondolják itt:-)

ahogy azt valaki megjegyezte, ha fát kéne vágni akkor gond nélkül beleállna és megcsinálná, egyébként a babás héten is gond nélkül foglalkozott a babával...

verkli 2016.11.01. 14:44:33

@bruti

Jó volt a poszt, de:

"amúgy csak érdekesség, illetve pletyka, de összefutottam a Lakatos egyik munkatársával, aki szerint az utóbbi egy évben kb. huszonöt partnere volt a hölgyikének. Nem tudom mi az igazság, de tulajdonképpen lényegtelen is..."

Ilyet ne írj légyszíves, ez kb. annyira hiteles, mintha én írtam volna ugyanezt rólad; ez egy IQ 80-as karaktergyilkossági kísérlet. Ez nem a te véleményed, úgyhogy még a poszter-vélemény kategóriába sem fér bele (ha azt írod, hogy szerinted egy kurva, azzal nincs bajom)

2016.11.01. 14:44:48

@genevieve: jahhh, akkor bocsi !!! :)
jó cuccokat aggatnak rá....
imádom a pici, hímsoviniszta nyelven "faszpörgettyű" csajokat... bocsi...
de mindig felébred bennem az ősi védelmező ösztön amikor csak meglátom... vhogy olyan törékenynek tűnik...

2016.11.01. 14:46:54

@csakolvasok82: ne szégyeld magad ! míg nem olvastam itt róla, addig azt sem tudtam ki ez a f@szhuszár !!!

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.11.01. 14:48:01

@mentolos lecsó: hu hat neki aztan szarabbnal szarabb filmjei voltak nemtom szaguldo erod, langolo jeg, halalvonat, barmelyikben elhangozhatott. "Ereszd ki a gőzt Benett!" megvan? :)

genevieve 2016.11.01. 14:50:57

@mentolos lecsó: hát, izé:-)

erre nem tudok mit írni:-) de megértem:)

2016.11.01. 14:51:05

@MacákékIcukája: most már b@sszál oda az asztalra !!! valszeg a hidegvérű skandinávok, nem tudnak mit kezdeni az Ungarische Wirtschaft-al és végre fúrót, csavarbehajtót ragadnak tüstént !
:D :D :D

2016.11.01. 14:55:14

@Cseszlovák Gyurmafilm: Most vizsgáztatsz ?!? Ez Schwarzi: Kommandó :D
az általam említett pedig: Úszó Erőd....
így viszont nem jár a piros pöttty....

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.11.01. 14:57:48

@MacákékIcukája: usb-t mondtad nekik? eszembejutott meg hogy nfc csipet is.kerj elfer, es utana tudsz bokaval fizetni parkolojegyert, moziban, porgorugassal telefont feltolteni kreditel. #hungarianchucknorris :)

2016.11.01. 14:59:58

@Cseszlovák Gyurmafilm: visíííítok ! hülye !!!!!!! :D

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.11.01. 15:00:37

@mentolos lecsó: na azt pont nem mondtam. abban szakács, aki egy zoldseghamozoval es 3teaskanal kukoricakemenyitovel leszamol egy felhadsereggel (veteránokkal?)

Cimili 2016.11.01. 15:00:39

Bruti, köszi szépen a mai posztot, imádtam minden mondatát! :)
A kommenteket most nemtom visszaolvasni, de este jövök.

2016.11.01. 15:07:49

@Cseszlovák Gyurmafilm: az, az !!! :D
de az epic jelenet amikor a Missouri (valójában a testvérhajó az Iowa) 406 mm-es ágyúit elsütik...

Ay Mama, Que paso 2016.11.01. 15:27:55

Mi történt a párbajon?
Atti megígérte, hogy megmutatja a szürke 51. árnyalatát is?

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.11.01. 15:38:45

@Ay Mama, Que paso: igazi Zs-katasztrófafilm lehetett volna: Vaginosaurus Ordenaris vs Catholicosaurus thuja occidentalis. Budapest 2016 (persze prágai helyszínekkel) Az eNberek menekülnek. :)

2016.11.01. 15:51:37

Nah végre, hazaért a Zasszony a kölkökkel...

Úgy megörültem, hogy adunk egyet az electro-pop-disco -nak is... :)))

www.youtube.com/watch?v=ui7utbA2Mls

#VV&ZF

kamilla123 2016.11.01. 15:55:55

Most néztem a tegnapi öfit, igen, Zsolti túltolja, de Kriszt nem értem igazán, mit magyarázkodik. Egy indokot tudnék rá mondani, h fontos neki Zsolti véleménye, mert kedveli, együtt mentek be, az elején jóban voltak. Én azt látom, h Zsolti kissé fosott az elején, hogyan fogadják majd bent, ezért kezdte el ezt a "Krisz az én villaférjem" dumát, hogy ne támadják. És tényleg Krisz védőszárnyai alatt hamar be is fogadták. Most viszont undorító, ahogy Zsolti Krisz ellen fordul, és ráadásul mindenki előtt egy szex-témával zaklatja, ami nagyon megalázó. Az is, hogy bemegy a sufniba, és két, éppen szexelő embernek elkezd beszólogatni és ott álldogál mellettük. Ezzel remélem, h totál leírta magát. Jó lenne, ha Kriszre kerülnének a jelek és kihívná Zsoltit. Kint is hagyná sztem, persze Zsolti megmagyarázná magának, h a homofóbia miatt esett ki.
Ami viszont nagyon tetszett a tegnapi öfiben, ahogy Dávid és Mici a kanapé karfáján ülve hallgatták Ati beszámolóját a párbajról. Látszott, h mennyire őszintén örültek neki, cukik voltak.

2016.11.01. 16:03:18

@kamilla123: +1
De….. Szerintem még nincs itt az ideje egy Krisz-Zsóóti párbajnak…
Előbb az igazán klinikai esetek essenek ki, Tivy, Soma, Vivi,Ati…
Aztán majd ráérünk marakodni, érvelni a többi mellet-ellen…

Egy nagy igazság azonban van: kitakarodni azonnal a sufniból, most !!! A szerkik ezt miért engedik ??? Érthetettlen számomra....

Avanivi 2016.11.01. 16:05:27

@kamilla123: és az a félnótás Vivi is bement hozzájuk.

kamilla123 2016.11.01. 16:06:19

@mentolos lecsó: igen, főleg, hogy látszik, Zsoltit mennyire megviseli, hogy nem tud aludni. Sztem hamar kiborulna. Pl anno Krisz is amiatt üvöltözött, hogy nem hagyják aludni. Tiszta kínzás lehet. Nem is értem, hogy a többiek miért voltak ilyen elnézők, hogy jaj Zsolti, nem aludtad ki magad? Basszus, ők két hónapja így alszanak. A szerkik tiszta hülyék, mert Vivi és Zsolti is jobban játékba hozható lenne ezzel.

kamilla123 2016.11.01. 16:06:48

@Avanivi: na arról nem is beszélve.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.11.01. 16:11:36

@Avanivi: "félnótás Vivi" :DD
ez lehetne a pornós neve Vivien Halfsong :)))))
vonaton ulok, nagyon nehez halkan rohogni

kamilla123 2016.11.01. 16:23:20

Amúgy azon röhögtem, h nem elég szegény Somának, h Evi kiesett, még olyan emberek vigasztalását is le kell viselnie, mint Vivi és Tivy. Vivi amikor elsőként berongyolt Somához a hálóba, azt hittem,h megfojtja a a nyaka köré tekeredett karjával, ahogy húzza maga felé a fejét. Tivy meg folyamatosan ment Soma után és támaszkodott rá, szintén a nyakánál maga felé húzva. Ezek az emberek nem tudják, hogy kell valakit átölelni? :-)

2016.11.01. 16:30:23

@kamilla123: elolvasta... ? aláírta... ? bement a Vijjába... ?
akkor a szabályok szerint játsszon... !!!

Hahó Szerkik ! A sufni nemzetközi terület ! Nem lehet önkényesen kisajátítani !
Ellenben akóóóó legyen érte bünti....

2016.11.01. 16:37:48

@kamilla123: FoSoma nem vérszegény, hanem, hülye szegény !!! Ilyen ostoba primitív, kis bunkót már régen láttam… Szerencsére nem forgok kultúrkörökben :D
Tivy látens homokvár…. Maradjunk ennyiben…

Avanivi 2016.11.01. 16:39:39

@kamilla123: Miért kivételeznek Zsoltival és Vivivel, hogy nekik nem kell a hálóban aludni? Óriási előny, hogy kipihenhetik magukat. Ez így nem igazságos.

@Cseszlovák Gyurmafilm: :))

Cimili 2016.11.01. 16:51:27

Nézem az ismétlést, mert tegnap nem láttam. Zsóti nálam nem leszálló ágban van, hanem konkrétan, hánynom kell már tőle. Mi az, h Ati játszon őszintén, ha már ő jött vissza és ha valami van, neki mondja el. Krisszel is az volt a problémája, h legalább neki elmondhatta volna az igazat, Minek képzeli magát ott a villában? Mindenki gyóntató papjának? Elvárná, h vele mindenki full őszinte legyen. Baszki Zsóti, én se adnám ki a titkaimat neked, mert a szád olyan, mint a kacsa segge.

2016.11.01. 16:57:03

Vader jobbra el…

Az esti és éjszakai műszaknak ezúton is kívánok eredményes munkát és könnyfakasztó kommenteket…

És végül, de nem utolsó sorban a Törvény:

www.youtube.com/watch?v=_juA1-O58Dc

#VV&ZF

Cimili 2016.11.01. 17:00:56

@mentolos lecsó: Neked meg jó pihenést! :)

2016.11.01. 17:05:44

@Cimili: Szzzóóóóó se nem lesz ittten pihenésről !!!
A kölköket elzavartam a pics@ba...
Aztán úgy meghajtom a Zasszonyt mint Singer a találmányát :D :D

BAZINGA2 2016.11.01. 17:07:05

Hányingerem van Zsoltitól. Szerintem a bal szeme is a rosszindulattól lesz fele akkora mint a jobb. Láttam a múltkor a nyeszlett szerelmét, nem egy nagy szám. Lehet, hogy Zsolti szemet vetett Krisztiánra. =D =D =D Biztos megkívánta...nyálcsorgatva nézte. Ja, és zavarják ki Őket a sufniból, még ma! Vivi alhat Somával, még dughatnak is! Szabad a vásár! :)

BAZINGA2 2016.11.01. 17:11:54

Nem rajongok az iskola hétért, de kíváncsi vagyok az "éreccségizett Soma" tudására, mert azt állandóan hangoztatja. :) Biztosan a málna Tivy nyeri meg a hetet. Előre nevetek.=D

BAZINGA2 2016.11.01. 17:14:36

Legalábbis, az olvasási verseny győztese egyértelműen Tivy lesz....Hajrá Tivy!

BAZINGA2 2016.11.01. 17:16:23

Na, én kiírkáltam magamat... mivel senki nincs itt, léptem. Majd holnap leszek. Viszlát MKI!

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.11.01. 17:18:42

@mentolos lecsó: pics or it didnt happen. :) viccet felreteve nezz vissza ha adodikk

2016.11.01. 17:18:53

@BAZINGA2: ez még semmi... mikor lesz olyan a szeme mint GyávaLórinak a szívszerelme kiesése után ??? :D
aztután beszélgessünk ! :D :D :D

2016.11.01. 17:21:13

@Cseszlovák Gyurmafilm: még vagyok, mert piperézi magát a gyöngyöm.... nos, ez alsóhangon is 2 óra... :D :D

2016.11.01. 17:26:09

@BAZINGA2: ha Tivy fog felolvasni, homlokkal nekirohanok az első szembejövő keménybeton támaszfalnak...

Cimili 2016.11.01. 17:29:37

@mentolos lecsó: Max .egyet értek veled, de szerintem a szerkik direkt nem avatkoznak bele. Valszeg úgy vannak vele, h ezt meccseljék le ott bent egymás közt, és ezzel feszkót is generálnának. Más tippem nincs.

Avanivi 2016.11.01. 17:32:52

A Zseri nem volt ott a nagy villabarinője kiesésekor?

@Cimili: most néztem én is az öfit, és a Soma félrehívta Zsótit és meggyónta neki a hancúrt Evettkével. Az eszem megáll, lehet engedélyt kellett volna kérni Zsótitól?

2016.11.01. 17:35:51

@Cimili: ha máskor oly' nyilvánvalóan beavatkoznak, akkor most miért nem teszik ?!?
senki sem buborékol a sufniért nyíltan... kűűűdjék már ki a baszatlan pina/segg párost onnan !!!

ismét én kérek elnézést !

Cimili 2016.11.01. 17:39:00

@mentolos lecsó: Értelek és igazad van,, de télleg nincs más tippem, csak amit fentebb írtam, direkt nem avatkoznak bele. Úgy lehetnek vele, h akinek kell a sufni, harcolja ki magának.

2016.11.01. 17:43:06

@Cimili: hmmmmm..... hát legyen úgy, ahogy a Nagy (hihi!) Kárszeg megóhajtja.... :D

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.11.01. 17:49:06

@mentolos lecsó: nah gép elótt:

alternatív díjazás a vv8 szereplóinek:

Tivy: leamputálni minkét lábát, és az egyik helyére egy ostort, a másik helyére egy málnabokrot műteni.
Fosoma: a pofon okés, de beiskolázni szociális munkára és desszantolni egy tetszóleges borsodi faluban. terepmunkára. megnézném a csajozós dumáját.
Vivi: firmware frissítés és ujrakonfigolni szigorúan linux alapokon. 7/24ben futhatna rajta a SETI@home.
Ati: faiskolát nyerne (csak tuják) egy katolikus pap egy éven keresztül naponta pofán vágja egy oltári szentséggel.
Dávid: könyvkiadás "hogyan legyünk a végtelenségig unalmas díszfaszok?"címmel. A dedikáláson senkinek sem tűnne fel hogy Ő is ott van.
Mici: alternatív színház érzékszervi fogyatékkal élőknek, sok nyuszival, kárszeggel, csattogással,
Krisz: motivációs tréneri állás értékteremtő közmunkaprogram keretén belül. a hölgyek orális öröméért (HOÖ), továbbá Kárszeg Nélküli Fogorvosok Országos Szövetségének (KÁNÉFOSZ) mentorációjával.
Zsótti: Kulka és Alföldi egy évig (vasár és ünnapnapkon is) teljes erejébő lekever neki egy pofont.
Gina: Ő lenne a társszerzője a Dávid féle könyvnek. Jelentéktelensége okán a dedikálásra el sem hívnák.

kamilla123 2016.11.01. 17:51:28

@Avanivi: ezen én is elgondolkodtam. Zseri úgy zokogott Evetke után, majd belehalt, most meg a párbajára se ment el. Bár lehet,h más oka volt rá.

Cimili 2016.11.01. 17:54:57

@Avanivi: Ezek ott bent annyira vakon vannak, beszopják Zsóti dumáját és valszeg felnéznek rá. Ezért éreznek valamilyen, számomra megmagyarázhatatlan kényszert arra, h mindenbe beavassák. Csak épp arra nem gondolnak, h a 36 milla miatt mentek be és nem biztos, h meg kéne bízniuk Zsótiban, aki a vége felé ellenük is fordulhat a megszerzett információkkal.

Cimili 2016.11.01. 17:57:37

@Cseszlovák Gyurmafilm: Hatalmas, köszönöm is! :DDDDDDDDDD

mézescsók 2016.11.01. 17:57:52

@Cimili: Bocs, hogy beleszólok.
Ez a VV tele van egosérült idiótákkal. Túltolják.
Láttam pár szériát a korábbiak közül, de egyikben sem volt ennyi önfényező niemand.
Tyvi (kellene tudnom, melyik i az y?), aki az élet császára odakint és ezrek áldják a földet is, amin jár, emellett frenetikus a humorérzéke, Krisz, aki a kemény, erős, , őszinte és piszok jól néz ki.Atti a rettenetesen humoros, kedves, az örök barát. Evelin, akinek szépségben nyomába sem ért senki, mert amikor bement "jól meg volt csinálva" (ezen tűnődtem picit, hogy érti), és aki tiszta lapot osztott annak, akit előzőleg vérig sértett. Soma, akit a nők imádnak, és csak a guruló krumplit nem... jaj, ls saját elmondása szerint neki is nagyon jó teste van. Zsótit már nem is emlitem,
És közben egyiknek sincs annyi eszem hogy elküldje a francba Zsótit. Ettől függetlenül engem is zavarna, ha mellettem szexelnének, mert jó néhányan megtakálták már ennek a módját korábban is. Viszont nem szólnék, legfeljebb úgy, mint Gina.

2016.11.01. 18:02:32

@Cseszlovák Gyurmafilm: beteg vagy, ugye tudod ?!? :D :D :D

Avanivi 2016.11.01. 18:08:07

@Cimili: Már sokkal rosszabb mint a Magdianyus valaha is volt.

2016.11.01. 18:08:26

@mézescsók: aztán máááá ne kérjél bocsit !!!
MAXXXX igazságod vagyon mindenben !!!!!!!!!
Ez a fórum már rég arról szól hogy magunkat szórakoztatjuk, mert ez a széria egy minősíthetettlen rakás, híg sz@r...

2016.11.01. 18:13:42

@Avanivi: szerinted ?!? csak röhögni tudok.....

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.11.01. 18:21:11

@mézescsók: "és ezrek áldják a földet is, amin jár," :):):):):):)
________
ha mellettem szexelnének azért én is szólnék: pl "bocs de az az én farkam"

2016.11.01. 18:21:49

@csakolvasok82: szokd meg ! a fórumon a szóviccek hatalma nagyobb, mint a Mindenható Erőé !!! XD

Magentax 2016.11.01. 18:24:11

@mentolos lecsó: Dina és Lóri is kisajátították a sufnit, rájuk sem szólt senki.

2016.11.01. 18:24:34

@Avanivi: nevelte meg volna a pici lányát, még időben...
de az büdös volt, inkább neveljünk belőle riherongyot, az sokkal kifizetődőbb a jövőre nézve...

ismét én kérek elnézést !

2016.11.01. 18:26:22

@Magentax: kis is estek a pics@ba mindketten... nos, nem ezért... jah, de igen... azaz majdnem... :D

Magentax 2016.11.01. 18:32:49

Csak a hv-t olvastam, de nem értem, miért kapott büntit Krisz?
Hazudni mióta bűn odabe? Háhisz mindegyik úgy hazudik, mintha könyvből olvasná.

Magentax 2016.11.01. 18:34:57

@mentolos lecsó: oké, de itt az a lényeg, hogy miért hagyják, hogy egy-egy pár kvázi örökre kisajátítsa a sufnit? Régebben ez tilos volt, úgy emlékszem.

2016.11.01. 18:37:14

Nahhhh végre…. Párzási rituáléra kész a Zasszony… :D

Vader most már tényleg jobbra el…

Sokat röhögtem ma, köszönet a komment tesssóknak !
Ez most viszont csak az én privát, partim lesz :)

Nahhhh végre…. Párzási rituáléra kész a Zasszony… :D

Vader most már tényleg jobbra el…

Sokat röhögtem ma, köszönet a komment tesssóknak !
Ez most csak a mi privát partink lesz... :P

www.youtube.com/watch?v=TK5z9mwEJHQ

#VV&ZF

2016.11.01. 18:38:06

@Magentax: VV / BB gumiszabályok sajnos... :(((

Magentax 2016.11.01. 18:39:31

@mentolos lecsó: de akkor másokat is meg kéne hazudozásért büntetni - pl. Tivy

KapitányG 2016.11.01. 18:49:11

@Magentax: Miért, mások is mondtak olyasmit a többieknek, hogy kintről származó infóhoz jutottak a riportszobában?

Magentax 2016.11.01. 18:50:15

@KapitányG: ez most miért olyan lényeges?

KapitányG 2016.11.01. 18:52:57

@Magentax: Nem azért kapott büntetést, MERT hazudott, hanem azért, AMIT hazudott.

MacákékIcukája 2016.11.01. 19:07:53

@Magentax: @KapitányG: sztem is az volt itt a gond, hogy a stabot belekeverte

@mentolos lecsó: akkor te most szexualsz? :D

Magentax 2016.11.01. 19:11:12

@KapitányG: mondom, az adást nem láttam, csak a hv-t olvastam.
Ennyi infó alapján, a játék menetét nem befolyásolta, amit hazudott, előnyt sem szerzett vele. Mások is kaptak már üzeneteket infókat, kintről a riportban - tehát elvileg igaz is lehetett volna, amit mondott.
Amúgy meg, kinek mi köze hozzá, hogy van-e/volt-e kint barátnője.

etikette 2016.11.01. 19:15:38

Guten Abend, ma lesz a kiválasztás/jelrakás/rátétel/megjelölés/odacsinálás/billogzás vagy holnap?

adamas77 2016.11.01. 19:17:51

@mentolos lecsó: Tényleg hígfos ez a széria.
Én a sittesnek és a cayenne Micinek sem tudok hajrázni. Csak azért mert a többiek rájuk szálltak bent, még ők is ugyanúgy a hígfos kategória.
Krisztián minden munka alól kihúzza magát. A nők másodrendűek számára. Hazudik ő is mint a vízfolyás, ha az érdeke úgy tartja. A felszín alatt pedig olyan indulatok rejtőznek nála, ami bármikor robbanhat. Egy semmirekellő már nyert VV-t, akinek szintén csak a fasza körül forgott a világ. Mai napig nem is ért máshoz a farokpörgetésen kívül. Nem kell még egy ingyenélő, semmihez sem értő, buta alak.
Mici amit eddig fel tud mutatni az életben, azt összeszopta magának. A kocsitól a műmellekig mindent. Amióta bent kvázi kiközösítették, visszafogja magát, de a kinti életben tovább folytatná a részeg nyuszizást és dől jobbra balra mint a krumpliszsák. A villában pedig jelen pillanatban a "szakmáját" űzi.
Valaki írta itt a napokban és teljesen igaza van, hogy előbb adnám én is oda a fődíjat egy marék harlekinkaticának mint itt ezek közül bármelyiknek.

csakolvasok82 2016.11.01. 19:18:00

@Magentax: Úgy emlékszem az volt a levélben, hogy azért kapja a büntetést, mert a szabályzat szerint tilos a riportszobában történtekről hazudni. Krisztián pedig azt hazudta, hogy a riportszobában kapott üzenetet a "volt" barátnőjétől, hogy már nem a barátnője. Tehát a gond a hazugsággal, hogy a riportszobát is belevonta.

Szerintem sincs köze ahhoz senkinek, hogy szexeltek Micivel, ráadásul láthatóan közöttük érzelmek is vannak, fontosak egymásnak, míg Tivadar és Zseri között ilyesmiről szó sem volt, őket mégsem ekézték ennyire, és mint mostanra kiderült nemcsak Tivadarnak volt kint barátnője, hanem Zserinek is barátja.

KapitányG 2016.11.01. 19:18:27

"A ValóVilág egy taktikai játék, azonban szigorúan tilos valótlant állítani a riportszobában történtekről. Krisztián ezt a szabályt megszegte, ezért egy hazugságot szimbolizáló orrot kell viselnie."
rtl.hu/rtl2/valovilag/krisztian-hazudozasa-kiverte-a-biztositekot-a-villaban (Ez a hivatalos oldal. Ők tán tudják az okot.)

etikette 2016.11.01. 19:18:56

@Magentax: @KapitányG: heloka, én kötelezővé tenném, hogy hazudjanak. Senki se bízzon senkiben, lessék-figyeljék egymást, kémkedjenek. Ne legyen egy nyugodt percük sem. Sírjanak, omoljanak össze, hívassanak papot :D csak legyen már valami izgalom a dugáson kívül könyörgöm

mézescsók 2016.11.01. 19:19:21

@Cimili: Kösz!

@mentolos lecsó: A bocsi azért ment, mert mostanában keveset kommentelek és így más beleelegyedni a diskurzusba,mintha valaki állandóan jelen van.
Viszont olvaslak benneteket, nézni borzasztó úgy, hogy a lakók közül senki sem elég érdekes, nem ekég szerethető, nem elég értelmes, és sajna nem is annyira szép.

@Cseszlovák Gyurmafilm: Úgy könnyű. ( És most a péniszirigység nyikkant meg itt halkan.)

etikette 2016.11.01. 19:19:45

@Cérnahuszár: jaaaaaaaaaa az még odébb van. de kár...

etikette 2016.11.01. 19:21:17

@adamas77: na megmondtam. H.Katicák-VV 2:0

KapitányG 2016.11.01. 19:21:49

@Magentax: Neked szántam az előző hozzászólásomat

Cérnahuszár 2016.11.01. 19:22:59

@etikette: odébb odébb
lehet hogy én ezt a hetet kihagyom, a sulihét mindig idegesít

etikette 2016.11.01. 19:26:50

@Cérnahuszár: kötöm az ebet a karóhoz a katonai héttel. kiabálós őrmesterrel aki úgy befenyíti zsoltikát és a többieket, hogy csak úgy nyekkenek :D és term megdolgoztatja őket sportlich persze nem ilyen kis izomfitogtatással mint amiket dávidka a dzsimben művel. hanem igazi izzadós levegőkapkodós szúrazoldalamos feladatokkal :)

Magentax 2016.11.01. 19:28:02

@MacákékIcukája: @KapitányG: @csakolvasok82: erről a szabályról eddig nem hallottam, nem lennék meglepve, ha azután került volna bele a szabálykönyvbe, hogy Krisz elkövette eme hatalmas vétséget. :))

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.11.01. 19:28:47

@mézescsók: sebaj a közösség kibekkeli ezt a szériát, aztán vándorlunk tovább egy másik reality bugyrába katasztrófaturistáskodni.
megjegyzem én a szériákat a vv3 óta nem nézem, csak az itteni közösség hatására néha belenézek egyik másik rövid videóba, a retek weboldalán. Mindig megbánom.
Mindenesetre az HV-k meg a kommentek alapján is gyönyörűen lekövethető. szóval biztatlak hogy nézés nélkül is megy ez :);)

2016.11.01. 19:31:59

Tisztelt Komment Társak, Tessóóóók !
Most..., Most..., Most..., együtt egy hullámzós drukkolás MacákékIcukája-ért !!!
Legyél minél előbb egészséges !!! Mert várunk itt vissza vazzze !!! :)))
Egy csillagrombólónyi sz@rt kívánunk szerencsének !!! Ha szólhatok a többiek nevében is... :D :D :D

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.11.01. 19:33:56

@etikette: jaja, kőkemény tabatát vagy egyéb HIIT-nekik, míg sírva haza nem mennek :)

kamilla123 2016.11.01. 19:34:17

@mentolos lecsó: pár napot nem voltam. Mi van vele?

etikette 2016.11.01. 19:34:58

hopp erről jutott eszembe egy kínzó hét amikor mondjuk órákig klasszikus zenét nyomatnának be nekik vagy felőlem metált vagy felváltva. reggel keltsék őket harangszóval, reggeli előtt zsoltár felolvasás, közös ima és vezeklés. csendes délutánok ahol nem szabad beszélni. papírból vágják ki az elmúlt 100 év pápáinak sziluettjeit. alvás előtt ismét közös ima és bűnök megbánása. a lányokon nem lehet se smink se extensön, a fiúkon sem smink és zselé sem...

MacákékIcukája 2016.11.01. 19:35:03

@Magentax: persze h nem hallottunk rola, mi nem vagyunk VV-jatekosok :)))) nekem egyaltalan nem fura h ezert buntit kapott, engem csak az zavar, hogy az ilyen tivy-felek az agressziv viselkedesuk miatt viszont nem.

@etikette: szoval ugy gondolod hogy olyan testet epiteni, mint Davidnak van, egyszeru moka? :)))

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.11.01. 19:37:43

@mentolos lecsó: "Édesapám! Hogy szakadna magára egy Csillagrombolónyi szar!" :D:D:D:D:D:D:D
@MacákékIcukája: Igy van Icuka! Gyógyulási. aztán csak chill
www.youtube.com/watch?v=W9bF0fpd9mQ
advanced bokával lehet ütni rá a ritmust ^_^

2016.11.01. 19:38:39

@kamilla123: eltörte a bokáját a szentem... ma/holnap fogják műteni....
drukkolunk neki !

kamilla123 2016.11.01. 19:39:30

@MacákékIcukája: Vivi rendszeresen nem végez el semmilyen feladatot normálisan. Őt nem büntetik meg?

etikette 2016.11.01. 19:41:18

@MacákékIcukája: hat sztem mas a kikepzeses edzes mint az edzotermi sulyemelgetes term le a kalappal mindketto elott

2016.11.01. 19:42:11

@tvbuzi: lófaszt... :((( még el sem kezdődött.... :D :D :D mert mindig talál vmit ami nem jó...
kezdem megérteni Zsóóóóótit hogy miért lett homokvár.... :D :D :D
"csak csajokkal ne kezdjen az ember fia"..... :D :D :D

BAZINGA2 2016.11.01. 19:44:28

@MacákékIcukája:
Egy kis együttérzés jelképeként ... a műtéted alkalmából! Gyógyulj meg hamar! :)

s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/a0/be/01/a0be017ef722ff32f666a6719709d75b.gif

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.11.01. 19:45:38

@mentolos lecsó: mondjad neki hogy aki ott van ott van aki nincs nincs 20:00-kor kezdés

KapitányG 2016.11.01. 19:46:51

@Magentax: Pedig szerintem logikus.Úgy hirdetik a játékot, hogy a játékosok el vannak zárva a külvilágtól, nyilván fellépnek minden olyan nyilatkozat, esemény stb. ellen, ami akár csak a látszatát kelti is annak, hogy ez nem igaz.

2016.11.01. 19:50:11

@Cseszlovák Gyurmafilm: megint nyerítek..... :)))))))))) jóóóóóó taktika !!! :D

MacákékIcukája 2016.11.01. 19:52:10

@mentolos lecsó: oooo jeee, majd holnap drukkoljatok ezerrel (aztan megint kibasznak velem es aszondjak, hogy holnaputan lesz mutet)

@Cseszlovák Gyurmafilm: most egyelore #idegtépési megy meg #izgulási

@kamilla123: errol van szo, hogy ossze-vissza buntetgetnek, hasrautes-szeruen. Pedig meg az elozo szeriaban is rendszeres volt a bunti es ez baromi idegesito. Ami a hulye bokamat illeti: 3 helyen torott el, holnap terminatort csinalnak belolem es rohadtul felek.

@etikette: igen, a kikepzeses edzes tenyleg durvabb, viszont amikor valakinek ilyen izmai vannak mint Davidnak, abbol egyertelmuen latszik a tobb eves kitarto megfeszitett munka (tobboras edzesek, menetrendszeru eves, alvas, pihenes, kaloriaszamlalas es szigoruan egeszseges etkezes). Amugy az ilyen katonai kikepzos het tok jo lenne, par hete en is felvetettem mar.

@BAZINGA2: koszonom szepen, holnapra kernem a drukkolast idoziteni :*

Cérnahuszár 2016.11.01. 19:53:29

@mentolos lecsó: el kell bűvölni
szál rózsát a fogad közé, mássz fel arra az erkélyre

csakolvasok82 2016.11.01. 19:55:06

@mentolos lecsó: ennyit készülődik azért a három percért? :P :D (csak szívom a véred)

kamilla123 2016.11.01. 19:55:29

@MacákékIcukája: oh jaj szegényke! ne félj, sztem jobb lesz a bokád, mint előtte :-)

2016.11.01. 19:59:07

@Cérnahuszár: kitakaríítam, főőőzztem...
és epekedve gyertyafénnyel vártam... mi f@asz kell még ?!? :D

BAZINGA2 2016.11.01. 19:59:26

@MacákékIcukája:
OK! Holnap is drukkolni fog mindenki érted! :) Aludj jól és álmodj szépeket! Jó éjt!...Léptem...

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.11.01. 19:59:32

@Cérnahuszár: jah nekik ugye nincs erkélyük, csak a szomszédnak az meg ráhíja a rendőrt :D a szeksz meg a fogdában lesz, nem a célszeméllyel

2016.11.01. 20:00:15

@csakolvasok82: ebben a korban ????? jóóóóó, ha Fosoma rekordját megdöntjük !!!!! :)))

etikette 2016.11.01. 20:01:23

@MacákékIcukája: mondtam hogy le a kalappal en 5 percet sem birnek

2016.11.01. 20:02:53

@kamilla123: viccelsz ugye ??? már alig várja hogy Terminátor lehessen (élő szövet a fémvázon)
:D :D :D

Cérnahuszár 2016.11.01. 20:04:03

@mentolos lecsó: hátmasszír
az mindig beválik, ellazul

2016.11.01. 20:06:01

@Cérnahuszár: éééééédesem ! a hátán 2 hetente újrakéződik a bőr, annyit masszírozom... :)))
kövi lépés ? :D

2016.11.01. 20:10:26

@Cseszlovák Gyurmafilm: hogy NŐ az biztos....
szétvagyok idegileg :))))

csakolvasok82 2016.11.01. 20:12:07

@mentolos lecsó: az nem könnyű, respect érte :D

Cérnahuszár 2016.11.01. 20:13:19

@mentolos lecsó: tűnés a gép elől, üljetek le egy filmhez az ágyban, ülj mögé és cirógasd a nyakát és a fejét
a masszírt is így értetem, nem úgy hogy feküdjön hasra
a gép előtt ülve sose leszel romi.

2016.11.01. 20:17:05

@Cérnahuszár: romi = romos ? nos, az már megvan... :)))
most együtt ülünk a gép előtt és baromi jókkat röhögünk ! és már ezért megérte !!!

Minden másra ott a Mastercard !!! :D

2016.11.01. 20:18:30

@Cérnahuszár: romi = romos ? nos, az már megvan... :)))
most együtt ülünk a gép előtt és baromi jókkat röhögünk ! és már ezért megérte !!!

Minden másra ott a Mastercard !!! :D

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.11.01. 20:26:23

@Cérnahuszár: milyen lelkesen segítesz :):)

(amúgy viccen kívül ez nagyon kedves dolog)

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.11.01. 20:54:36

Csak beköszönök, ma nem leszek, nem csak Vader hajtotta el a gyerekeket. :-P

Icuka, holnapra egy kalap bálnazsírt kenésnek!

tvbuzi 2016.11.01. 21:01:32

De jó annak akinek van kivel

Mók_Ica 2016.11.01. 21:08:02

na hali :) micsoda romantikás esték lesznek egyeseknél :)))) (irigykedek csak :)))) )

az esti műszak majd nézi az öfit és tartja itt a frontot.... a fontos eseményekről írunk... a kevésbé fontosaknál majd együtt hányunk :)))

Icukám, vigyázz a bokádra, holnapra nagy drukk neked :))))

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.11.01. 21:08:55

@Mók_Ica: Szia Elvtársnő! Rakétasilómat kérem tisztelettel :)

Mók_Ica 2016.11.01. 21:10:06

@Cseszlovák Gyurmafilm: gondolod ekkorára lesz szükséged ma este???? :))) persze kívánságod parancs..... hozom is..... :)))))))))

genevieve 2016.11.01. 21:11:05

@Mók_Ica: azt én is megköszönöm, mert most már nem fogom tudni megnézni az öfit,
4 hetes lábadozás után (nekem nem halasztották el a műtétet, hanem gyorsan belém vágtak:-), holnap ismét meló és korán kelés

de holnap majd olvaslak benneteket:-)

Mók_Ica 2016.11.01. 21:12:34

@genevieve: ó drága.... ezek szerint már jól vagy, ugye??

genevieve 2016.11.01. 21:15:48

@Mók_Ica: fogjuk rá:-)
de valahogy vissza kell szoknom a rutinba:-)

Mók_Ica 2016.11.01. 21:17:05

@genevieve: igen, ez volt a másik, amire gondoltam..... viszont egy rövid héttel kezdesz :))))

genevieve 2016.11.01. 21:19:44

@Mók_Ica: ezért időzítettem így:-)

na, akkor jó szórakozást és írjatok jó sokat:-)

mézescsók 2016.11.01. 21:45:58

@Cseszlovák Gyurmafilm: Megy hát, de azért mellényúl néha az ember. De elég gyorsan birom kezelni a távkapcsolót. Az egeret is, de ott ilyen véletlenek nem fordulnak elő.

@MacákékIcukája: Tulajdonképp melyik Dávidra gondoltál?
És mielőbbi gyógyulást.

@genevieve: Valami átok sújtja a VV női kommereit. Anno én lábműtétből lábadozva szoktam rá a realityk nézésére. Remélem teljesen rendbe jöttél, mert különben még azt is megérzed, ha Sopronban feltámad a szél. íkivéve persze, ha ott laksz, mert ezesetben nem kunszt.

Cimili 2016.11.01. 22:02:34

Esti műszakra önként jelentkezem. :)
De jóóó, Bencus van.

Mók_Ica 2016.11.01. 22:02:59

jó estét :))) bencussal kezdünk :))))

azért a figyeltétek, hogy fosoma nem nagyon hagyta magát ölelgetni, sőt egyszer tivy kezét le is söpörte a válláról....

Cimili 2016.11.01. 22:03:50

Bulival kezdünk, Tíví zaklatja Ginát a fürdőben. Remélem Zser nézi. Jaj a májam. :)

Plüsscukor 2016.11.01. 22:04:29

Tivi "poén": lehúzni egy nőről a bugyit.
Uhh, erős ez kezdésnek, hol a konténer?

Cimili 2016.11.01. 22:04:41

Ezmiez? Pezsgővel locsolják Ginát?

Mók_Ica 2016.11.01. 22:05:19

dzsinát vizezi óvodás módon tivyke a fürdőben..... btw mi az a barna tivy arcán???? no, dávid is csatlakozott dzsini macerálásához...... mit öntött rá? lisztet? mosóport? utána pezsgőt......

hereverő heverő 2016.11.01. 22:05:23

Na bulika. Ilyen még nem volt egyébként...

Mók_Ica 2016.11.01. 22:07:03

@Plüsscukor: jelentem, a helyén :))) egyedi kívánságra rakétasiló is a rendelkezésre áll.... :)))

mici és krisz beszélik meg, hogyan is állnak egymással

tvbuzi 2016.11.01. 22:08:21

Tivi kajakra fogyatékos

hereverő heverő 2016.11.01. 22:08:27

Tivi mekkora tapló. De mire bekopogom ezen a szahara telefonon már régen más történik és ti közvetítitek,ami jó

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.11.01. 22:09:07

Mindeközben Helen Mirren héliumot szívva beszélget Jimmy Fallonnal a youtubon :)

Mók_Ica 2016.11.01. 22:09:09

@Commodore: sztem az egy bibircsókos banyaorr....

krisz nem szerelmes, nem lesz ez kapcsi..... ez egy villa-keksz kapcsi és kész...... mirci többet szeretne....

Cimili 2016.11.01. 22:09:10

Most akkor Krisz előrevetíti Micinek, h VV után én jobbra, te balra?

Plüsscukor 2016.11.01. 22:09:30

Mici és Krisz megmagyarázzák (maguknak is), hogy ez nem komoly, ez nem lesz komoly, ez nem lehet komoly, ami kettejük között van. Az ilyenekből lesznek majd a szerelmek :) Cukik.

csodalámpa 2016.11.01. 22:09:55

nekem ez már kicsit sok volt, amit Ginával csináltak....nem úgy tűnt, mint aki élvezi

Cimili 2016.11.01. 22:11:28

@Plüsscukor: Ők legalább őszinték és nem azt bizonygatják, h ez egy örök szerelem.

Plüsscukor 2016.11.01. 22:11:59

Esti jóéjt-puszi helyett: gyökér, retaldált, kussoljál, bunkóparaszt. Gina és Dávid kissé összeordítoztak.

hereverő heverő 2016.11.01. 22:12:22

@Plüsscukor: Krisztián a villa után beül a kájennbe, azzán jobbra el. Mici meg másfél méteres műszempillákkal pislog utána

Mók_Ica 2016.11.01. 22:12:30

@csodalámpa: sok is volt....

dávid és dzsina kutyázás 1 rész..... dzsina is hogy mondja a magáét..... pont mint zseri anno

Cimili 2016.11.01. 22:12:40

Dávid miért beszél ilyen stílusban a Ginával?

pomac 2016.11.01. 22:14:09

hogy lett zsolti villamester erről lemaradtam

Plüsscukor 2016.11.01. 22:14:12

Dévid hogy örül az iskolahétnek. Mert ő annyira okos, és lealázhatja a többieket valamiben, végre.

Mók_Ica 2016.11.01. 22:14:32

bence kicsit turkált a fenekében.... biztos becsúszott a gatyó a vájatba, mialatt felkonferálja az iskola hetet.... a lakók ujjongásban törtek ki ....

dávid ezt várta..... óóóóóóóóó..... közben bicskával faragja a padot.... höhöhhö

Cimili 2016.11.01. 22:15:00

@pomac: Nem én vótam, nem szavaztam.

Plüsscukor 2016.11.01. 22:15:13

Ne vegyem félvállal - Vivi

Mók_Ica 2016.11.01. 22:15:30

@Cimili: dzsina legyökerezte őt... aztán jött a teígynembeszélhetszvelem-cunami

Cimili 2016.11.01. 22:16:35

@Mók_Ica: Köszi, az elejéről lemaradtam.

Plüsscukor 2016.11.01. 22:16:59

Vivit motiválni fogja az iskolahét, hogy befejezze IRL a sulit. Hm.

Schlomo Goldberg 2016.11.01. 22:17:05

Soma most villanthat mit is ér az érettségije

hereverő heverő 2016.11.01. 22:17:10

@Mók_Ica: pedig tényleg gyökér. Felül meg tuja.

pomac 2016.11.01. 22:17:24

@Cimili: akkor auto szavazat vót :)

Mók_Ica 2016.11.01. 22:17:37

bakker... dzsina tényleg hülye..... mici kérte, hogy hozza ki a táskáját és erre kihozta mici smink táskáját..... az iskola táska helyett....

Mók_Ica 2016.11.01. 22:18:42

@Schlomo Goldberg: matekból fel volt mentve .... ezt ő mondta egy riportban

@hereverő heverő: höhöhöhö

Plüsscukor 2016.11.01. 22:18:51

@Mók_Ica: :)))

Magyar nyelv- és irodalom, matek, töri... Ejj, miért nem adnak nekik egy kis szerves kémiát? Az lenne az igazi :-D

Mók_Ica 2016.11.01. 22:20:13

hóóóóó... rosszul teszi fel a kérdést a tanárbácsi..... nem melyik hónap áll 28 napból..... hanem melyik hónapban van 28 nap..... höhöhöhö

Mók_Ica 2016.11.01. 22:22:10

leonardo di caprio írta a da vinci kódot :)))) mondta soma :)))

Cimili 2016.11.01. 22:22:12

Ki írta a Pál utcai fiúkat? Molnár Ferenc Caramel. :DDDDDDD

hereverő heverő 2016.11.01. 22:22:37

@Plüsscukor: minek szerves kémia? A biológiából is csak a (be)baszcsizást ismerik. Nem tudnak megkülönböztetni egy gilisztát egy kalapácstól, minek nekik kémia ?

Nimi 2016.11.01. 22:23:16

@Mók_Ica: ez nekem is feltunt :-D

Cimili 2016.11.01. 22:23:29

Nem lesz annyira uncsi ez a sulis hét.

Mók_Ica 2016.11.01. 22:24:23

@tvbuzi: igen, ezt krisz mondta :))

Plüsscukor 2016.11.01. 22:24:43

@hereverő heverő: Már aki ismeri. Tivi biztos nem, ahogy keveri az első és a hátsó bejáratot

tvbuzi 2016.11.01. 22:24:43

Tivibe lőjenek má nyugtatólövedéket vagy valami

Mók_Ica 2016.11.01. 22:25:41

@Nimi: mer' mi igazán okosak vagyunk :))))

@pomac: vagy van egy belső sorrend és szépen sorban jönnek egymás után

Mók_Ica 2016.11.01. 22:26:21

@Plüsscukor: nem keveri.... neki eCCerűen mindegy :))))

Mók_Ica 2016.11.01. 22:27:43

kíváncsi vagyok mikor jönnek elő a tegyünk a táskába / tolltartóba tojást poénok......

Plüsscukor 2016.11.01. 22:28:12

Az ofő azt mondta nekik, hogy az kap majd jutalmat, aki saját magához képest a legtöbbet fogja fejlődni. Ha valaki más nyeri a hetet, Dévid felköti magát... :)

hereverő heverő 2016.11.01. 22:28:20

Elbucsúzom. Aludjatok jól. Macák Icuka sok sikert.

Jóéjt

Plüsscukor 2016.11.01. 22:28:59

@Mók_Ica: Vagy mondjuk a köpőcsövezés. Szerintem Primitivi elsőként fog.

pomac 2016.11.01. 22:32:55

@Mók_Ica: ja egyszer szavazzuk egyszer ők választanak

Cimili 2016.11.01. 22:33:56

@Plüsscukor: Tivi biztos úgy találja, h ezt a sulis hetet neki találták ki, itt lehet csak igazán renitens+bohóc.

LAZAGUMIPÓK 2016.11.01. 22:35:25

Ennyire nem tudnak mit összevágni ? 10 perce megy a reklám !

Cimili 2016.11.01. 22:36:13

Nna Vivi is produkálja magát. :)

pomac 2016.11.01. 22:37:05

ez esti iskola , mert már javában megy a világítás :)

Cimili 2016.11.01. 22:37:51

@LAZAGUMIPÓK: ja, a sokéves átlagnál is hosszabb volt.

Mók_Ica 2016.11.01. 22:37:55

@hereverő heverő: jóéjt :)))

@Plüsscukor: az az ő szintje valóban :)))

@pomac: szerkik mit akarnak.....

Plüsscukor 2016.11.01. 22:38:47

@Cimili: Annyira irritál, hogy elmondani sem tudom. Gyökérkreténköcsög.

Mók_Ica 2016.11.01. 22:40:13

tivy műsorozik..... nem vicces....

@Plüsscukor: nem kell most villognia és akkor "fejlődni" tud :)))

radír dobálás már a második órán...... tivyt már fegyelmezik, átültetik......

Cimili 2016.11.01. 22:42:21

Matektanci néni a riportban panaszkodik tivire. :D

Mók_Ica 2016.11.01. 22:42:21

tivy a riportban azt mondja, hogy hagyja a tanárnőt érvényesülni, mert ő 33 éves felnőtt...... ehhez képest retardáltan viselkedik....

Mók_Ica 2016.11.01. 22:43:28

zsóti az igazi gyökér.... miatta kapott büntit tivy.....

Plüsscukor 2016.11.01. 22:44:05

Zsóti milyen kis sunyi troll volt

Cimili 2016.11.01. 22:44:38

Ó, Zsóti jelentés végén belöki, h neki nagyon hiányzik Patrik.

FrNo90 2016.11.01. 22:44:44

Ezek a tanárok milyen megfontolásokból vállalják ezt a szereplést?

Plüsscukor 2016.11.01. 22:46:17

Galileo matekos volt - Soma

Cimili 2016.11.01. 22:47:03

Vivi: A Hunyadiak címerében oroszlán van.

Plüsscukor 2016.11.01. 22:47:18

Dugovics feláldozta magát a Wesswléníi várban - Rivi
A tüskevárban! - Gina

tvbuzi 2016.11.01. 22:47:24

Tüskevár :DDDDDDDDDDDD

Mók_Ica 2016.11.01. 22:48:05

az Aranybullát franciaországban adta ki IV. Béla.... mondta vivi.....

FrNo90 2016.11.01. 22:48:54

egyiptomi sötétség palackozva :D

tvbuzi 2016.11.01. 22:49:09

Egyiptomi sötétség palackozva :DDDDDDDDDDDDDDDDDD

Mók_Ica 2016.11.01. 22:49:25

na, vivi összeszedte azt az 1 pontot......

egyiptomi sötétség palackozva - by Anti bácsi, a vella lakók tudásáról :))))

Plüsscukor 2016.11.01. 22:49:29

@Plüsscukor: Wesselényi várban - Tivi. Na, kicsit mellément, bocsi :)

Cimili 2016.11.01. 22:49:35

Egyiptomi sötétség palackozva. Töritanci bá véleménye a lakókról. :DDDDDDD

nicu71 2016.11.01. 22:49:47

hát ez a "tudásszint "ez valami fantasztikusan nagy nulla ilyen még nem is volt pedig évek óta VVzek :)

Mók_Ica 2016.11.01. 22:49:50

föci tanár új, ugye?

Cimili 2016.11.01. 22:50:57

Ginának azért sziporkáznia kéne, hisz fősulira jár.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.11.01. 22:51:26

van baj. az az érzésem hogy rájuk kéne heggeszteni a villaajtót. ennivalót csak akkor kapnának ha elolvastak egy könyvet (igen tivy olyan mint az internet. csak fából) és olvasónaplót készítenek belőle. megfelelő mennyiségű könyv elolvasása után jöhetnének ki egyesével.

tvbuzi 2016.11.01. 22:51:42

Vivi tudja merre van kelet - ezt nem gondoltam volna.

tvbuzi 2016.11.01. 22:54:43

Krisztián bazeg.....

FrNo90 2016.11.01. 22:54:44

Krisztián úristen.... :D

Mók_Ica 2016.11.01. 22:55:23

tényleg sötétség van...... még a középiskola is sok nekik....

Mók_Ica 2016.11.01. 22:56:31

bencus is ekézi tivyt.... höhö

a bv-ben evetke

Plüsscukor 2016.11.01. 22:56:52

@Mók_Ica: Félek az alsó tagozatos tematikával is ilyen siralmas lenne az eredmény.

Cimili 2016.11.01. 22:56:54

Na a BV-ben Evetke lesz a vendég. :(

Nimi 2016.11.01. 22:57:00

Bence nagyon nem birja Tivyt bar szerintem senki se :-D : mondja meg valaki van egy ember is az orszagban aki szerint vicces Tivy? :-D :-D

FájAzÉletÉsAVilágIs 2016.11.01. 22:57:16

Na már Bencus sem tartja Tivy-t viccesnek. Hova fajul ez a világ

Mók_Ica 2016.11.01. 22:57:38

@Plüsscukor: nagyjából ez lenne, igen....

tvbuzi 2016.11.01. 22:57:44

Szegény Tivi Bencus szerint sem vicces

nicu71 2016.11.01. 22:57:53

bence a tivi oltásban elnyerte a rokonszenvemet/első eset/
egyébként Anikó se titkolja hogy ki nem állhatja észrevettétek?még csak nem is szólt hozzá a multkor se amikor mindig beugatott az élő adásban

tvbuzi 2016.11.01. 22:58:39

Evi lesz Auval...készítem a napalmot

Mók_Ica 2016.11.01. 22:58:47

@Nimi: @FájAzÉletÉsAVilágIs: bárkivel is megy párbajra, kint marad..... nekem ezt jelenti :))))

Plüsscukor 2016.11.01. 22:59:17

@Mók_Ica: Lol, DJ Őzike majd jól kifaggatja őt a forró geciről. Dik, de szíp lesz, tezsvíreim :)

nicu71 2016.11.01. 22:59:20

@Nimi: Anikó se birja hogy finoman fogalmazzak.A multkor élő adásban még csak nem is szolt hozzá,pedig mindig ugatott @@@

FrNo90 2016.11.01. 22:59:22

Az a magyar tanár már korábban is szerepelt vv-ben.

Cimili 2016.11.01. 23:01:04

@FrNo90: A töri és a matek tanár is, csak a föcis nem.

Plüsscukor 2016.11.01. 23:01:19

Na, Au-nak plasztikai műtétje volt? Egész csinos lett így.

pomac 2016.11.01. 23:02:10

@FrNo90: elárulom a többi is :)

Mók_Ica 2016.11.01. 23:02:33

@Plüsscukor: ma au van.... ma ő faggatja a forró dolgokról :)))

au sminkjét lóri két anyja csinálta, jól hallottam????

Madam. 2016.11.01. 23:03:23

Szasztok. Értelmi-érzelmi sivatagok ezek.

Mók_Ica 2016.11.01. 23:03:41

@pomac: a föci tanár még nem :)))

na bassz, dávidunk huga lóri öccsével ......

FrNo90 2016.11.01. 23:04:46

Mit néztünk most a Lóri-videón? Csak a végére értem vissza.

Mók_Ica 2016.11.01. 23:04:54

óóóóó.... evetkének van másik ruhája :))))

Commodore 2016.11.01. 23:05:09

Mizu az uccán te ribi?!

pomac 2016.11.01. 23:05:18

@Mók_Ica: többet irtam nem azt hogy mind :D

Madam. 2016.11.01. 23:05:31

Am, a föcitanár potenciális vv-lakó, nem értem, hogy nem válogatták be

Mók_Ica 2016.11.01. 23:06:30

@FrNo90: lóriék vitték haza autóval dávid hugát ... és lóri pedzegette, hogy mi lesz ebből.... bár a tesója próbálta leállítani, hogy hagyja már abba..... trollkodott lóri, ennyi volt

Cimili 2016.11.01. 23:06:38

Evetke rinyál, h milyen rossz kommenteket kapott. Mégis mire számított?

Mók_Ica 2016.11.01. 23:07:12

@pomac: ok :)))) :* szeri van :)))

Mók_Ica 2016.11.01. 23:07:45

@Cimili: megint előhozta a "cigány" dolgot.....

Plüsscukor 2016.11.01. 23:07:57

@FrNo90: hogy Lóri öccse Dávid húgán fog bosszút állni, mert a bátyja kiejtette őt a játékból :)

pomac 2016.11.01. 23:08:07

49-51 volt ??? ha nem akkor miért volt szoros ? nem 10 ember szavazott hogy szoros legyen ,el vannak ezek tályolva a szorossal

Mók_Ica 2016.11.01. 23:10:03

tivi műsorozik önmagában..... málna reklám..... mert hogy szökik..... pfffff..... biztos ezután kapta meg a nyugiteát ...... na, a málna lazac-piros..... aham....

Plüsscukor 2016.11.01. 23:10:05

A málna lazacpiros - Tivi

agimano 2016.11.01. 23:10:50

csak hazavitték a párbajról Dávid húgát igazából, Tivy akkora szégyen

Cimili 2016.11.01. 23:10:58

Hogy tud valaki a semmiről percekig óbégatni?

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.11.01. 23:11:00

@Cimili: hátugíe olyan körökben mozgott ahol a csicskagecizés meg a forrókommentelés erény. az más kérdés hogy ez a vendéglátóipariegység kanjaiból kerülnek ki. a minta elég nagykétszámú volt de a levont konzekvencia nem megfelelő. "ökológiai tévkövetkeztetés" egy nagyobb mintán nézve ui kiderült hogy ami ott erény az itt értékelhetetlen.
persze ezt hiába is magyaráznánk neki

Mók_Ica 2016.11.01. 23:11:15

tivinek csak ez az 1 térdnacija van??? mindig ebben van....

tvbuzi 2016.11.01. 23:11:22

@Mók_Ica: Mikor hozta elő korábban?

pomac 2016.11.01. 23:11:23

@Mók_Ica: @Plüsscukor: pontosabban azt mondta zsoltitól tudja hogy ez lazac piros :DDD

Plüsscukor 2016.11.01. 23:11:57

@Cimili: Lol, pont, hogy nem tud :)

Mók_Ica 2016.11.01. 23:12:54

@Cimili: hát így..... :(((((

no, soma fontos evetkének.....

Mók_Ica 2016.11.01. 23:14:25

@tvbuzi: egy riportban.... a párbaj előtt volt egy cikk, még a beköltözés előttről..... ott mondta

@pomac: akkor zsóti is színvak

tvbuzi 2016.11.01. 23:15:33

Mi hiányzik?
Hogy a hajamra fröccsen a forró geci!

Mók_Ica 2016.11.01. 23:16:59

tivi megfogadta hogy nem gyújt rá.... de ezt is kb félóráig mondja.... hát hajrá tivike

agimano 2016.11.01. 23:17:13

direkt nem mutatják szemből szerintem

agimano 2016.11.01. 23:17:48

"igen sok nézőt elvesztek" :DDDD GECCCI

tvbuzi 2016.11.01. 23:18:36

@agimano: szerencsére nem olyan szemetek

agimano 2016.11.01. 23:19:18

Evelin megint cukiskodikk

Mók_Ica 2016.11.01. 23:21:38

ati egyetlen szánalmas párbajt csinált - mondta kedvesen evetke...... drága evet, te hányat csináltál??? no? egyet és ki is estél.... pfffff

tvbuzi 2016.11.01. 23:21:50

Evelin annyira tipikus dakota... Ez pusztán ténymegállapítás volt.

FájAzÉletÉsAVilágIs 2016.11.01. 23:22:40

"A nagytestvér mindent lát, meg a néző is." Így van a nagytestvér és a néző mindent lát. Erre tökéletes példa Evelin és a forró vastag dolog esete.

FájAzÉletÉsAVilágIs 2016.11.01. 23:24:15

@agimano: De kedvesek, nem akarják megvakítani a nézőt

tvbuzi 2016.11.01. 23:25:18

Na, csak rosszat ne álmodjak.
Holnap munka:((((((

Mók_Ica 2016.11.01. 23:25:39

@FájAzÉletÉsAVilágIs: se megvadítani ..... :)))

no, evetke kapott egy kamerát au-tól, hogy 24 órában rögzítse a napját......

Plüsscukor 2016.11.01. 23:26:14

Ez is megvót mára. Én balra el, jó éjt mindenkinek.

agimano 2016.11.01. 23:26:29

Remélem, Tivyt választják ki, akkora idióta az az ember, hogy nehéz szavakba önteni. De ha mondjuk Krisztiánt választják ki, mert megharagudtak rá, hogy hazudott, akkor remélem, hogy ő Tivyt viszi.

Cimili 2016.11.01. 23:27:47

@Mók_Ica: Beztos marha érdekes lesz.

Cimili 2016.11.01. 23:29:42

@agimano: Szerintem is Tivi lesz a következő, de lehet, h Micire pakolják a jeleket és ő fogja kihívni Tivit. Vagy Zsótit.

Mók_Ica 2016.11.01. 23:29:49

@Plüsscukor: jó éjt :)))

@agimano: mindegy kivel, de tivi menjen és akkor ki fog esni......

@Cimili: nem tudom ki fogja megnézni.... majd talán soma :))))

jó éjt, megyek én is az ágyikómba :)))

tvbuzi 2016.11.01. 23:29:59

@Cimili: konténert előkészítem

Madam. 2016.11.01. 23:30:07

@Cimili: ...vagy kárszeg papit.

Cimili 2016.11.01. 23:30:35

Elköszönök az esti műszaktól, álmodjatok szépeket! :)

agimano 2016.11.01. 23:32:21

Nem tudom, hogy volt-e már erről szó, de Zseri nem volt ott a párbajon. Őt vajon az apja kiszedte a VV-ből? Vagy csak beteg volt? Lehet róla tudni valamit?

Cimili 2016.11.01. 23:32:53

@Mók_Ica: Jó éjt neked is! :)
@Madam.: Igen, ez is lehet.
@tvbuzi: :)
@Plüsscukor: Jó éjt! :)

pomac 2016.11.01. 23:37:36

@agimano: ma sem volt róla szó nagy a hallgatás

pomac 2016.11.01. 23:38:47

evettkét biztos nem fizették még ki azért merték rábízni a kamerát :D kaució ég tuti megvan

Silverstonia 2016.11.01. 23:55:30

Tivyt nem lehet kizárni azért, mert lehúzta Gina bugyiját a zuhanyban???? VAgy megszavaztatni a nézőkkel egy kizaras lehetőségét... Akkor tuti használnám az app "kvíz" címszó fület.... NEm ilyen Mici és Krisztián szerelmes-e hülyeségre...
Tivyt be kéne ágyazni valami cirkuszba gnómok és elrettentő példák közé.

Cérnahuszár 2016.11.02. 05:08:07

@Silverstonia: ha tivy tényleg megvonja magától a cigit, akkor kezelhetetlen lesz ezen a héten. Meg fogják pakolni jelekkel.

Evelin negédeskedésétől a bv-ben undorom lett, nekem most akadt ki a potméterem tőle. Nagyon megjátszotta magát, a villában őszintébb volt.

A kamera a kiesett játékosoknak nem kéne, jobb lenne elfelejteni őket nem hogy még nézzük mit csinálnak utána. Gyanítom tesztelik őket vajon van-e érzékük a médiában szerepléshez ha látják a kamerát is.

Cérnahuszár 2016.11.02. 05:15:59

Dávid húgát nem engedném Lóriék közelébe, már kezdenek celebet gyártani belőle. Az a duma hogy biztos lesz Dávid húga és Lóri tesó közt valami...
Nem lenne jó ha a csajszi bulvár téma lenne.

Krétagarbó 2016.11.02. 08:23:10

@genevieve: jobbulást neked is, illetve gyors regenerálódást!

mobilos perpetuum 2016.11.02. 08:24:51

@Cérnahuszár: Van olyan, hogy Dávid? Ja igen, akit végre Gina játékba hozott azzal, hogy rászólt: kussoljál.
Hónapok óta kussol a kamerák elől.

hereverő heverő 2016.11.02. 08:39:22

Napsugaras jóreggelt a bloglakóknak

hereverő heverő 2016.11.02. 08:43:26

@Silverstonia: Simont pont ezért zárták ki anno. Most az lenne a minimum hogy megszavaztatják a nézőket a faszmálna sorsáról, de borítékolni lehetne a kihajító ítéletet és nincs több tartalék ember. Mondjuk fix zöld kendőt kaphatna büntetésből, érdekes lenne nézni ahogy Tivi húzná maga után a barna csíkot.

hereverő heverő 2016.11.02. 08:54:54

Most kicsit el dolgozni, délután még jövök.

Cimili 2016.11.02. 14:46:17

@hereverő heverő: "Mondjuk fix zöld kendőt kaphatna büntetésből, érdekes lenne nézni ahogy Tivi húzná maga után a barna csíkot."-ezen hangosan felröhögtem. :)))))))))
süti beállítások módosítása