Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 8x64 - Bajszi elszörnyűl magától (18+)

2016. október 30. 09:26 - Scott Pilgrim

Dávid megbukott a saját intelligenciatesztjén, Soma szőkébb lett és ezért hisztisebb, Vivienről kiderült, hogy rutinos szájpecekviselő, fiúk és lányok egymás közt nyált cseréltek, Mici és Krisztián végre nyugodtan dughattak, Mr. Katrina, a két lábon járó Halloween dekoráció meg valamiért azt gondolja, hogy vissza fog jönni a párbajról, pedig a meztelen pöcse se érdekel senkit se. Tartalmas epizódon vagyunk túl.

vlcsnap-2016-10-30-02h14m35s238.png

Fantomképekkel indítottunk, és rögtön meg is lepődtem, hogy 39,07%-nyi ember Mr. Katrinát küldené vissza, azt mondjuk kizártnak tartom, hogy ne övé legyen a kisebb százalék. Soma kedvet kapott egy kis hajfestéshez, ahelyett, hogy megborotválkozna végre, de tényleg. Úgy dönt, hogy a viszonylag szőke haját még szőkébbre fesse. Miután rápakolják a cuccot a fejére, olyan látványosan kezd el szenvedni, mint én a cirkusz hét alatt, bár ő picit hangosabb, mert nem éjjel ír posztot egy panelban. Erős kihívója támadt Tivadarnak és Viviennek hiszti téren. Én sosem festettem ugyan be a hajam, de nővérem viszonylag gyakran igen, és sosem láttam egyetlen fintort sem az arcán, szóval kissé értelmezhetetlen a jelenet számomra, úgy csinál, mintha köztévét kellene néznie több órán keresztül. De az igazi díszhiszti csak ezután jön, mert bár az operációt végző Zsolti elmondja neki, hogy fél óra múlva kb. mossa le a cuccot magáról, egy óra után mossa csak le. Zsolti meg elment aludni egyet, szóval meg sem tudja akadályozni a katasztrófát. A riportszobás felvételeken már sapka van rajta, ebből már lehet is sejteni az eredményt. Mondjuk én nem értem, szőkébb lett ugyan, de ha nem kapnék erről egy egész szegmenst, akkor fel sem tűnne, hogy szőkébb lett. Ennek ellenére Bajszi tökre úgy reagál, mintha Donald Trump köszönne vissza a tükörből, és nem csak egy kihipózott Petőfi Sándor. Egyébként mivel látják, hogy idegesíti a dolog, ezért nyilván a többiek be is mennek a zuhanyzóba kiröhögni, Mr. Katrina pedig pont ezt az időpontot választja meztelen zuhanyzásra, de szegény annyira jelentéktelen, hogy senki észre se veszi a pöcsét, ő talán minden idők legsikertelenebb szatírja. Az egész szegmensben az a legviccesebb, ahogy Bajszi a riportszobában a végén már lehajtott fejjel hajlandó beszélni csak, jelzem, sapkában.

A következő szegmensben Dávid sajátos IQ tesztjét látjuk gyakorlatban, aminek az a lényege, hogy Soma szokta szívni az emberek vérét, aki meg ezen felhúzza magát, annak szerinte 80 alatt van az IQ-ja és buta. Ráküldi Bajszit Ginára, hogy cukkolja egy picit, de eléggé elcseszi, mivel Platinaszőke Zorro egy kis cukkolás után irányt vált, és elkezdi a csajt Dávid ellen uszítani, olyanokat mondva neki négyszemközt, hogy Dávid szerint ostoba, mint a segg. Ebből a hálóban lesz is egy kis összeszólalkozás, Soma pedig finoman elkezdi cukkolni egyszerre Ginát és Dávidot, aminek az lesz a vége, hogy Dávid megbukik a saját IQ tesztjén, mivel annyira felhúzódik, hogy fogyatékosnak nevezi Ginát, majd dühösen kivonul. Sajnos Dávid nem tud megfelelni a saját mércéjének. Ginában pedig még csak most tudatosult, hogy óvodásokkal van körbevéve, vagy legalábbis most először ad ennek hangot. Aztán jönnek a szokásos párbajozós feladatok, aminek ezúttal tétje is van, mert úgy tűnik, hogy a szerkesztők tanultak a saját hibáikból, ami megsüvegelendő. A győztes kiplakátolhatja a saját fejével a villát, két kör van, minden körben kampányplakátokat lehet nyerni, körönként 15-öt a győztes arcképével és oda rakja ki, ahova csak akarja. Mivel valamelyik szerkesztő valószínűleg mostanában láthatta A főnök című Melissa McCarthy-filmet, ezért mindkét feladatban fontos szerepet kap a fogorvosi szájpecek.

Az első feladat lényege, hogy a két párbajozónak pecekkel kifeszített szájjal kell felfújnia minél több lufit. Dávid, Mr. Katrina szövetségi kapitánya gyors taktikai elemzés után arra jut, hogy így lehetetlen felfújni a lufit, úgyhogy kiosztja az ukázt a legijesztőbb szobanövénynek, hogy próbálja meg az orrával fújni inkább a szája helyett. Ez nyerő taktikának bizonyul, mert Mr. Katrina nagyon profin fújja orral a taknyos lufikat, Evelin meg későre kap észbe és ő annyira nem is megy neki, így hiába fújja tisztességgel az orrát a léggömbökbe, úgyhogy veszít. A következő páros feladat, Evelinnek Vivien a párja, Mr. Katrinának meg természetesen Dávid lesz a párja, itt már kettő helyett négy szájpecekre lesz szükség, ugyanis pingponglabdákat kell kifeszített szájjal eljuttatni a párok szintén kifeszített szájába, hogy célba vigyék. Vivien azt mondja, hogy neki ez sima liba, mert ő rutinos szájpecekviselő, és amúgy saját bevallása szerint jó nagy szája is van, úgyhogy picit még kicsi is volt rá. Folyik a nyál szájból szájba, szájból tálba, szájból dekoltázsba, elég guszta, de olyan hévvel tolta mindenki, mintha nem lenne holnap. Végül ezt is Mr. Katrina nyeri és én borzasztóan sajnálom a többi villalakót, hisz nehéz lehet úgy élni, hogy mindenhonnan az ő ijesztő arca néz vissza két napon keresztül, viszont legalább első osztályú dekoráció Halloweenre. Bajszi mondjuk azért aggódik, hogy majd azért fogják hazaküldeni a nézők, mert nem nyerte meg ezt a feladatot, mert szerinte a nézők ez alapján fognak dönteni, nem csak szimplán rányomnak a kevésbé unalmas vagy idegesítő párbajozóra.

vlcsnap-2016-10-30-02h12m30s770.png

Aztán amint túl estünk ezek, jön a páré'. Persze mielőtt koccintanának, még mindenki mondhat némi búcsútósztot, Evelin mond is egy szép hosszat sok közhellyel, Mr. Katrinát pedig Zsolti és Vivien szándékosan próbálja zavarni azzal, hogy megpróbálják mindketten leszopni a saját pezsgőspoharukat – mármint szó szerint, és ez egy nagyon száraz és tényszerű leírása volt annak, hogy mi történt. Végül Mr. Katrina túl sokat nem tud hozzáfűzni az Evelin által elmondottakhoz, meg is jegyzi, hogy mindent, amit akart, a jány már elmondta, szóval same in hungarian. Indul a bulé', Tivadar úgy táncol, hogy közben végig nézi magát a tükörben és pózol magának, ő az az ember, akiről biztosan tudhatjuk, hogy kint havonta legalább egyszer meg szokta próbálni leszopni magát, de az a fránya emberi anatómia mindig megakadályozta abban, hogy egyesüljön szexuális értelemben azzal, akit a legjobban szeret. Arra jöttem rá, hogy Tivadar ijesztően hasonlít Donald Trumpra, ami a személyiségjegyeket illeti, úgyhogy ha kijön a villából, reménykedjünk, hogy soha nem indul miniszterelnöknek, mert látva a másik egykori hülye külsejű reality sztárt sikerét, talán még esélye is lenne. Mr. Katrina meg a sok alkoholtól téveszméssé válik és azt kezdi el hajtogatni, hogy úgy érzi, visszajön. Egy ponton a konyhapulton állva kezdi el szárazbaszni a levegőt, Dávid barátja meg egy asztalon táncoló lánnyal próbálja elhitetni, hogy vele táncol és nem csak úgy, kicsit olyan benyomást keltenek, mint a két kitaszított gyerek a sulibuliban, akik nem veszik tudomásul a népszerűtlenségüket. Mr. Katrina egyébként részegen még ijesztőbb, ráadásul még arcszőrzetet is növesztett, szóval most olyan, mint egy olasz másodosztályban focizó szűrő, aki hamarosan le fog bukni bundázással. Apropó foci, valamiért továbbra is catchphrase-ként használja a liverpoolos Coutinho nevét. Zsolti meg elpityeredik attól örömében, hogy Soma és Evelin mennyire szereti egymást bájdövéj.

vlcsnap-2016-10-30-02h14m17s697.png

Az utolsó szegmens a nagy kúrásról szól Krisztián és Mici közt, amit nem fogok leírni részletesen, mert hát úgyis meg fogjátok nézni. Elöljáróban annyit, hogy végre megkapták a sufnit, és bár Vivien rájuk nyitott, Krisztián bevallása szerint minden a terv szerint ment, Mici 4-5-ször ment el, ő meg csak kétszer, úgyhogy Mici tartozik neki még 2-3 orgazmussal. Ezzel pedig meg is köszönöm a figyelmet ára ezzel a beágyazással.

Címkék: való világ 18+ vv8
847 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KarelGott 2016.10.30. 09:56:02

Első?

Nocsak! :)
Biztosan az óraátállítás miatt van !

Jó a poszt,semmivel sem lett több a műsor,kivéve Mici 500-asait :)

plüssnyuszi 2016.10.30. 09:57:06

Akkor én vagyok a másoDIKK! :-)

Cérnahuszár 2016.10.30. 10:00:30

+ ő talán minden idők legsikertelenebb szatírja. +

XDDD

Cérnahuszár 2016.10.30. 10:05:10

"Mr. Katrinát pedig Zsolti és Vivien szándékosan próbálja zavarni azzal, hogy megpróbálják mindketten leszopni a saját pezsgőspoharukat – "

XDD
hát ez tényleg így volt, sokkal gusztustalanabb volt mint a szájpeckes mutatvány

Lilith.Inanna.1 2016.10.30. 10:08:45

Nem ertem Somat,hisz a kislanyoknak meg kell szenvedni a szepsegert.

BAZINGA2 2016.10.30. 10:52:58

Undorító volt a Zsolti meg a Vivi , ahogy imitálták a szopást. Zsolti annyira túltolja a melegségét, hogy már taszító. Krisztián helyében kipakolnám a Viviék cuccát, és nem engedném vissza Őket a sufniba. Lakjanak csak együtt a többiekkel a hálóban!!!!!

Cérnahuszár 2016.10.30. 10:56:00

@BAZINGA2: ez még simán lehet h megtörténik

Cérnahuszár 2016.10.30. 10:59:03

@BAZINGA2: nem lesz elég nekik ennyi kufirc

BAZINGA2 2016.10.30. 10:59:18

Atit egyáltalán nem kedvelem, de inkább Ő jöjjön vissza, a pénzt úgysem nyeri meg! =D A búcsúbeszédnél ahogy ölelgették Evelint, kész röhej volt. Zsoltinak a részeg műsírása mindent vitt. Eddig aki mögé állt, az a játékos mindig kiesett. =D ...Ezután csak azt kell mondani, ha valakivel bajod van, hogy : - Álljon mögéd a Zsolti! -

BAZINGA2 2016.10.30. 11:01:31

@Cérnahuszár:
Nem is értem, hogy eddig miért engedték a szerkik, hiszen Ők nem egy pár! Remélem, Krisznek lesz annyi esze! :))))))

alsophila grahami 2016.10.30. 11:08:29

jó a posztcsi, köszcsi Scott ;) "Mr. Katrina, a két lábon járó Halloween dekoráció meg valamiért azt gondolja, hogy vissza fog jönni a párbajról, pedig a meztelen pöcse se érdekel senkit se..." xDDD a jelzős szerkezeten felröhögtem, soha találóbbat, és ami Ati meztelen testét illeti, számomra rémálom-számba megy, rendkívüli módon visszataszító, p*csöstől-mindenestől, úgy, ahogy van. de mégsem ő megy haza ma. mert van ott bent olyasmi, aki nála is erősebb taszító erővel bír, pl az ígéret, miszerint a notórius bugyielhagyó ápolatlanÁvelinke visszatérte után jól "széjjelb*szatja magát" az ugyancsak hányingerpozitív FoSomával, na nem. ezt nem, köszönöm.

Cérnahuszár 2016.10.30. 11:10:01

@BAZINGA2: pont az a lényeg hogy a játékosok ne tudjanak elvonulni, de aki befészkeli magát a sufniba, annak privát kuckója van
megtiltanám a szabályzatban hogy 3 óránál tovább használhassa egy játékos
így mások se tudnak elvonulni ha valami kínjuk van, akár szex, akár stratégiai megbeszélés

BAZINGA2 2016.10.30. 11:10:04

Vivi is túltolja nagyon... Anyaszült meztelenül befeküdt Dávid és Ati közé. Igaz Dávid meg sem fordult, aludt tovább. Vivi megfogta Ati farkát, kíváncsi volt, hogy áll-e neki? Szerencsétlen, nem éri fel ésszel, hogy hiába kapar, a francnak se kell!!!

BAZINGA2 2016.10.30. 11:12:44

@Cérnahuszár:
Egyetértek! Eddig sem volt ilyen kisajátítás. Ne is legyen! Szenvedjenek egyformán!!!

Sanda.Ipse 2016.10.30. 11:12:56

Mivel nem nézem a realityt, most olvastam csak a villalakók bemutatkozásait. Micié megfogott:
"Van olyan, amit nem csinálnál meg a villában?
Szex"

BAZINGA2 2016.10.30. 11:16:11

@alsophila.grahami:
Atit, én sem bírom... nem tudom megmagyarázni az okát. De Evelin nagyon alpári, remélem kiesik! Arról nem beszélve, hogy kíváncsi vagyok az őrjöngésre amikor Ati belép!

Cérnahuszár 2016.10.30. 11:18:27

@BAZINGA2: sztem az szemétség volt vivitől, ati már marasztalta volna
a fiúknál ezzel el lehet vágni magadat, felhúzod aztán lelépsz...

Cérnahuszár 2016.10.30. 11:20:19

@Sanda.Ipse: naja :)
akkor ültek fel a csúszdára, amikor napokig szórakoztak egymással
utána már nem lehet fékezni
pont a duci csajnak lett meg először a premier plán kapása, érdekes az élet

Sanda.Ipse 2016.10.30. 11:22:57

@BAZINGA2: amennyit láttam, valamennyi csaj odabenn nagyon alpári, kivétel nélkül.

Sanda.Ipse 2016.10.30. 11:25:58

@Cérnahuszár: ugyancsak a bemutatkozásaikból, ezúttal Krisztiáné:
"Milyen az ideálod?
Hosszú, fekete haj, kis derék, kerek fenék, formás mellek, barna/fekete szemek, 175-180 cm magas."
Hát ez nem éppen duci és szőke. LOL

Cérnahuszár 2016.10.30. 11:29:00

@Sanda.Ipse: háhá az élet nagy fricskái :)))
lehet h csak azt hitte szőke csajnak nem kell

alsophila grahami 2016.10.30. 11:29:04

@Sanda.Ipse: elmondta már a riprtban is, amikor kezdődött ez köztük Krisszel, hogy igen, így ment be, mert az anyukája meg miegyéb, de a fizikai szükségletek felülírják ezt, ez van... szerintem megérthető teljesen. és nincs egyedül vele, sokan jártak már így. más fejben elgondolni a bentlétet, és megint más napról napra megélni.

É2I 2016.10.30. 11:29:08

Ennyire vásárnap van?

Sanda.Ipse 2016.10.30. 11:32:35

@alsophila.grahami: hát..., akinek a szeretkezés csupán fizikai szükséglet, nincs mit mondani.

alsophila grahami 2016.10.30. 11:36:24

@Sanda.Ipse: ehhez képest Lóri elmondta vmelyik Belevalóban, hogy Mr Kárszeg kinti bnője totál Mici-alkat... xDD

Megel 2016.10.30. 11:40:48

Krisztián elővette a sexmachine kártyát, mármint hogy csáknorriszi képességek vannak itt kérem...! (Valószínűleg azért, hogy legyen Hatvanban Bracsó-híd). Mr. Katrina időnkénti Coutinhozása meg az Aurélió portfóliójának (meglepetésszerű indokolatlan ordítozás, f*szpörgetés, Juvézás) know-howja..., szerencsére csak ritkán jut eszébe a gránitbiztos technológia alkalmazása.

2bullfighter2 2016.10.30. 11:42:58

@alsophila.grahami: Szerintem ezek eltévesztették a castingot. Kovihoz kellett volna bekopogni. Azt meg ne mondja nekem senki, hogy a szex létszükséglet, mint a víz vagy az alvás ami nélkül nem lehet élni 1 hétig. Nem hiszem el, hogy nem lehet 3 hónapig kibírni, főleg úgy, hogy tudják, hogy ezt egy ország látja és konkrétan lealázzák magukat egy életre ezzel a "produkcióval". Nő, férfi egyaránt.

alsophila grahami 2016.10.30. 11:43:42

@Sanda.Ipse: ne forgasd ki, ne csúsztass, szexről beszéltél, ezt kérted rajta számon, és amikor szóba került ez a riportban, még nem volt szó többről, mint fizikai szükségletről, és arról is csak elviekben, mert akkor még pont nem szexeltek, csak évődtek, húzták egymás agyát.... amúgy te mindig csak szerelemből szeretkeztél életedben? jert akkor SemjénZsolt díjat neked, most! :P xD

alsophila grahami 2016.10.30. 11:47:34

@2bullfighter2: mondasz vmit... ;)) amúgy persze, ki lehet, de ha vonzódnak egymáshoz, beindul a kémia és 1./ ott vannak egymásnak nonstop, 2./ más dolguk sincs, totál unalom a villalét javarészt... miért is ne, ha ehhez van indíttatásuk? ne legyünk jár álszentek, plz. ;)

alsophila grahami 2016.10.30. 11:57:36

@Sanda.Ipse: azért vannak fokozatok, de ha bevallottan nem nézed, ezeket nem látod... de akkor miért is véleményezel..? tök megalapozatlan szócséplés ez így. de főleg értelmetlen.

2bullfighter2 2016.10.30. 11:58:40

@alsophila.grahami: Szerintem nem álszenteskedés, bár biztos öregszem. Ez szerintem méltóság kérdése. De nem vagyunk egyformák. Bár szerintem ezt ( mármint a vonzódást) is lehet ízlésesen rendezni. Amit viszont ezek ketten művelnek, az minden, csak nem ízléses. De idevehetjük Mici és Krisz mellé a másik két "kémiást" is, Somát és Evelint, valamint Tivyt és Zserit. Mindhárom páros produkciója inkább taszító és kínos.

Sanda.Ipse 2016.10.30. 12:02:56

@alsophila.grahami: csupán szembeállítottam a villalakók által beköltözéskor elmondottakat a jelenlegi valósággal. Ebben mi az "értelmetlen" és a "megalapozatlan"?
No, nem is csépelem tovább a szót, mert ebédhez szólítanak.
Ja! és hajrá Evelin!

Bluemotion 2016.10.30. 12:14:43

@Sanda.Ipse: Nem nézem, de ez már 6-ik hozzászólásom a témában...

Sanda.Ipse 2016.10.30. 12:16:39

@Bluemotion: talán mert jobban szórakoztatnak az itteni elvakult hozzászólások, mint maga a műsor. LOL

Sanda.Ipse 2016.10.30. 12:17:25

@Bluemotion: amúgy köszike, hogy megszámoltad. (8.)

alsophila grahami 2016.10.30. 12:17:26

@2bullfighter2: teljesen egyetértek veled, sokszor kifejtettem kár, mennyire taszít ez az egész, így, ebben a formában, pláne, ahogy a szerkikbés a vágók is mintha erre kihegyezve vizslatnák a felvételeket kockáról, kockára - ami számomra taszítóbb, mint amit ezék a kiszolgáltatott fiatalok (igen, én is idősebb vagyok náluk, és hitem szerint érettebb is;) művelnek bent, nem gondolva a következményekkel, bár... nem is tudom... minden csoda három napra van kalibrálva, nézd meg Anikót, ő is ott "firkálgatott" a takaró alatt, de kicsit sem láthatatlanul Szandika altestén, mégsem zavar ez ma már senkit, stabil képernyős, pedig hát, ha valami, akkor a "tehetsége" igazán nem predesztinálná erre.... és mégis.
szóval, én csak azt mondom - nem támogatva, de megértve őket és a helyzetüket -, hogy ne ítélkézzünk már itt ész nélkül, maga a szex nem lenne gond, ha ízlésesen, diszkréten művelik, már amennyiben nem bírnak meglenni nélküle, a gond csak azzal van, amilyen közönséges, taszító módon teszik ezt - bár, most hogy így belegondolok... Pfannikára és Dennisre nem emlékszünk már? ők is ritka gusztustalanul tolták már, brrrrr! nekem amúgy írtam már tegnap is, Krisz is közönséges, szexuális kultúrája láthatóan mínuszos, de ami mindent alulmúlt eddig az a két ordenáré, FoSoma és a mai kieső, a bajszos tündér, jókora hónaljkutyával (szintén broááááf!)), ebben nincs vita köztünk, csak a szemforgatást rühellem, érted. :)

mobilos perpetuum 2016.10.30. 12:22:08

@BAZINGA2: Ati nem csak akkor őrjöngene, ha belépne a ajtón, hanem folyamatosan. Belőle ennyi is sok volt. Ha nem festi ki magát, akkor is bohóc, csak nem a szórakoztató fajtából.

Cérnahuszár 2016.10.30. 12:28:51

@2bullfighter2: én nem ítélem el h szexeltek, nem bírták ki
ha rendszeres szexuális életed volt kint, akkor igenis létszükséglet, ez is kémia mint az ember általában
a dopamin jutalom elmaradása qvára tud hiányozni, mint aki dohányzik, nem tudja egyik napról a másikra abbahagyni tünetek nélkül

alsophila grahami 2016.10.30. 12:31:27

@Sanda.Ipse: ugyan már, kit akarsz hülyíteni... xDD csak trollkodsz itt, ahelyett, hogy az ebédet tolnád befele, hidegen megfekszi a gyomrod a zsírdús húsleves, mr NemNézem ;P (ha nem érdekel vmi, azt kommentálni se veszem a fáradságot, me pont leca.rom, de te egy sztahanoid-mazoid alkat lehetsz, pff.. xD)

mobilos perpetuum 2016.10.30. 12:32:45

@alsophila.grahami: Már lassan elfelejtjük: az RTL annyira rá volt kattanva a szexjelenetekre, hogy a már kiesett Christofelt visszaküldték - pedig párbajos esett ki - hogy Veronikát dugja. A takarókkal se sokat foglalkoztak, látszott a pumpálásnál a pumpa is. Attila nem sokáig tűrte a dolgot, kizavarta (szerkesztőkkel megbeszélte?) a villából a "kubai csődört".
www.valovilag5.com/2011/11/cristofel-nem-mehet-vissza-valo-vilag-5.html

alsophila grahami 2016.10.30. 12:38:48

@alsophila.grahami: jja, és nem nézi, de a bemutatkozókat sem rest elolvasni, kész. xDDD én mondjuk, nézem. mert agyhalott vagyok és érdekel. de hogy a bemutatkozókat elolvassam...? az már nekem is túl hardcore. ;)

Lupo82 2016.10.30. 12:41:16

Bakker! Ez a Vivi véletlenül nem Kiszel Tünde eltitkol szerelemgyereke?

alsophila grahami 2016.10.30. 12:46:16

@mobilos perpetuum: tényleg, jó hogy mondod, tökelfelejtettem, és az is milyen undi volt már, abszolút konténer-pozitív, de maga a két szereplő - egyenként, és külön-külön is. aztán ma már alig vannak meg valakinek... én azért a szerkik lelkivilágába csak szeretnék betekintést nyerni, h megérthessem végre, honnan a jó életből eredeztethető náluk ez a perverz elakadás, amitől ennyire erőltetik, ezt a takaró alá leskelődést minden egyes szériában?

Madam. 2016.10.30. 12:51:12

@alsophila.grahami: krisztofelt csodálhatjuk az észbontókban

Cérnahuszár 2016.10.30. 12:53:10

@alsophila.grahami: nemtudom
ha az emberek normálisnak vennék hogy a szex az élet része, nem lenne ilyen felhajtás hogy fúúúú nézdmámicsinálnak
sztem nem korrekt csirkecombbal a kezünkben arról értekezni hogy 2 hónapja éhező ember hogy zabál...

BAZINGA2 2016.10.30. 13:02:34

@mobilos perpetuum:
Nem Atira gondoltam, hogy őrjöngeni fog!!! Hanem a többiekre, akik Evelin mögé álltak!!! Ati és Dávid csak "örül" míg a többiek "őrjöngenek!" Soma, Vivi és Tivyvel az élen. Szuper lenne!

mobilos perpetuum 2016.10.30. 13:02:48

@alsophila.grahami: Egyébként a negatív csúcs másik ker.tévében ment Éden3, a zuhanyzós szexjelenettel, ahol a szemközti falon észrevehető, hogy kifejezetten odairányított reflektorral vették fel az egészet.
Szóval igazából nem az a kérdés, miért dugnak a szereplők, hanem az: miért nézik ennyire hülyének a szerkik a nézőt, hogy erre kíváncsi. (Akit érdekel, pornót minden mennyiségben talál.)

Puncylla 2016.10.30. 13:03:20

jé, ti még itt okoskodtok?

2016.10.30. 13:03:28

Ha ha ha. :D Ilyen hideg van a villában? XD A csati spórol a fűtéssel? :D Soma sapiban. XD

BAZINGA2 2016.10.30. 13:04:39

@Cérnahuszár:
Az emberek prűdek, álszent szemforgatók. Közben Ők is szexelnek agyba főbe...

BAZINGA2 2016.10.30. 13:07:02

@Sanda.Ipse:
Nem jól láttad, de nem is csoda...hiszen Te nem nézed! =D =D

mobilos perpetuum 2016.10.30. 13:08:48

@BAZINGA2: Vivi, Tivy és Soma kiborulásai, őrjöngései semmi újdonságot nem jelentenek. Emiatt még ezt a szentember-helikopteres bohócot nézni nem szeretném. Evilke is kiesik előbb-utóbb, mondhatnám mindegy melyiknek nyíljon az utcaajtó, de Szentfazekat várja már a gyüle(vész)kezete.

BAZINGA2 2016.10.30. 13:12:19

@Cérnahuszár:
Pedig milyen kívánatos lehet! Látom magam előtt, a tátott száját, a bárgyú üveges tekintetét, és amikor megszólal, ömlik belőle a póni, a felhő, az unikornis, a pillangó, az őrzőangyal... kb. ennyi a szókincse, és ezek köré nyekergi el a mondanivalóját. Hányinger a csaj.

2016.10.30. 13:15:21

A párbaj mindössze 20 perc? Evett mondta CsibeSomának. :)

BAZINGA2 2016.10.30. 13:16:35

@mobilos perpetuum:
Az igazság az, hogy kinyitnám az utcaajtót, és kizavarnám mindet egytől - egyig! Nem adnám oda a 36 millát egyiknek sem. Nem érdemlik meg, főleg azért is mert hülyének tartják a nézőket. Bírom amikor hazudoznak a kamerába össze vissza, és azt hiszik milyen nagy ászok.

BAZINGA2 2016.10.30. 13:19:18

@ALOKSAKTRHEE:
Lehet, hogy igaza van! Benyomnak a párbaj közben 2x10 perc reklámot is.

Cérnahuszár 2016.10.30. 13:20:21

@BAZINGA2: tényleg, ezt már meg akartam kérdezni egy ideje, ugye én nem láttam azt amiben Atti8la volt
ő hazudgált időnként?

2016.10.30. 13:20:29

@BAZINGA2: Na erre gondoltam én is. Csak így meghallva meglepődtem.

BAZINGA2 2016.10.30. 13:24:20

@mobilos perpetuum:
Na én tegnap óta már Zsolti látványát nem bírom. Nem az első eset amikor kifordul magából. Essen már ki, hogy haza mehessen az Ő Patrikjához! Alattomos és sunyi. Egy " gecccci!"

alsophila grahami 2016.10.30. 13:24:21

@Cérnahuszár: és ez is jogos, tökigazad van, nem mi senyvedünkbott bent - lehet persze mondani, hogy önként mentek be, tudták, mie vállalkoztak -, de a nyeremény igen nagy kényszerítő erő, megértem, ha bevállalja valaki, mert nem lát más lehetőséget a kitörése, boldogulásra, egzisztenciateremtésre, és bemegy, odadobja magát szétcin,álásra a közönségnek, na meg a vetélytársaknak... pontbazt mondtam, hogy szükséglet ügyben én nem ítélkézém, max a megvalósítás mikéntjével szemben vannak ízlésbeli fenntartásaim, de ha egyszer ezek ott bent meg nem ismernek mást, ha felnőttfilmeken próbálták szexuálisan kiművelni magukat? akkor a hangyának atomfizikát effektus áll elő, azt se vágják, mit kérünk mi számon rajtuk... szal igazad van, és számomra továbbra is a szerkesztői hozzáállás a legvisszataszítóbb e tekintetben.

alsophila grahami 2016.10.30. 13:26:01

@Madam.: neeeeeeeeee! ;) ki voltam tőle a vv-ben is...

kamilla123 2016.10.30. 13:26:06

@BAZINGA2: az mindenesetre furi volt, ahogy kegyesen mondta, h "átadom a sufnit". Mintha az övé lenne.

BAZINGA2 2016.10.30. 13:30:22

@Cérnahuszár:
Az igazság az, hogy hazudik ott mindegyik. Letagadnak dolgokat, pedig mi nézők látjuk, halljuk mit csinálnak, mit beszélnek? Arra mondtam, hogy minket is hülyének néznek.

@ALOKSAKTRHEE:
Nem biztos, de mintha 2 reklám is lenne a párbaj alatt. Az testvérek között is 20 perc... de nem tudom, hogy Evelin mivel mérte le az időt, de valóban csak kb. 20 perc lehet maga a párbaj.

alsophila grahami 2016.10.30. 13:32:40

@mobilos perpetuum: ó hányszor leírtam már ezt itt is, másutt is.... én se értem miért nem látják, h efelett már nagyon de nagyon eljárt az idő a szélessáv, és a mobilnet korában!? vagy ezzel télleg - de télleg, úgy értem, mérhetően - lehet nézettséget növelni..? /lehet, csak MI nem vágjuk ezt?.../

BAZINGA2 2016.10.30. 13:32:50

@kamilla123:
Lehet, hogy bérli az RTL Klubtól...szociális alapon jár neki....

alsophila grahami 2016.10.30. 13:35:16

@BAZINGA2: pacsi, régóta mondogatom ezt is, végre más is észeveszi, örülök... na nem mintha bajom lenne vele, mert alapból nincs, a mássága sem zavar, csak amivé lett a karaktere.... siralmas. és persze bosszantó is, mert értelmes lévén többet vártam tőle.

alsophila grahami 2016.10.30. 13:38:16

@kamilla123: szerkik hibája, abszolút. mi a jó életért ném zavarják ki őket onnan?? igazán beküldhetnének egy löevelet nekik, hogy a sufnit márpedig rendeltetés szerűen kéretik használni, ell esetben BÜNTIII! xP

BAZINGA2 2016.10.30. 13:38:51

@alsophila.grahami:
Egy biztos, hogy az utóbbi időben nem nézem a BV-t. Nem elég, hogy az agyamra ment a 2 műsorvezető (habár nem hibáztathatók, hiszen parancsba kapják azt a sok baromságot) borzalmas produkciója, de most már minden a szexről szól. Elég megnézni a VV-ben, és egyáltalán nem olyan érdekes, hogy megnézzem még egyszer. Pornó csatornát sem nézek, akkor ezt minek?

Cérnahuszár 2016.10.30. 13:41:02

@BAZINGA2: na azért kérdeztem, mert attilára azt írjátok hogy mekkora stratéga volt, és hogy kijátszotta az embereket egymás ellen
ehhez használt hazugságot is, vagy csak mások gyengeségével szórakozott?
ha hazudott ő is a bentieknek, akkor miért elfogadott egy pasitól, és miért nem mondjuk evelintől, ha annak érdekében teszi hogy összeugrassza a bentieket, hogy egymást vigyék ki párbajra?

kamilla123 2016.10.30. 13:46:41

@BAZINGA2: @alsophila.grahami: igen, óriási előnyhöz jutnak, h kb saját szobájuk van. De mondjuk a többiek is hülyék,h ezt hagyják. Vmi miatt Vivi és Zsóti a kis minitársadalmuk felett áll bent. Jeleket sem igen kapnak, meg mindenki őket jelöli a hármas befutóba, plusz külön szoba... Érdekes, hogy mitől alakulhatott ez így ki a villában. Pedig Vivivel érdekes lenne kicsit szórakozni, mivel hamar elszakad nála a cérna. Megnézném, ha egy két jelet kapna, hogy megborulna, vagy ha kitennék a szobácskájából. Ráadásul neki saját ápolója is van Zsolti személyében.
Ja, az megvan a tegnapi buliból, hogy Vivi nagy büszkén mondja Atinak, hogy őt még senki nem kapta meg a villában? :-D szegényke. Tipikus esete, amikor a valóság olyan elviselhetetlen, h kitalál hozzá egy mesét más megvilágításból.

BAZINGA2 2016.10.30. 13:47:11

@alsophila.grahami:
Először kedveltem Vivit, és Zsoltit is...de mára fizikai undorom van tőlük. Vivinek van egy kis beütése, de nagyon túltolja mert nem annyira hülye, ez egy felvett szerep, és nem bírom az erőltetett nyávogását, meg sunyi hisztijeit sem. - Zsoltiért kár, mert elég eszes csak rosszra használja fel. Alattomos, rosszindulatú, és állandóan szerepet játszik. Sokkal többet érne el vele, ha a valódi arcát mutatná! Azt hiszi, hogy a színpadon áll, de nagyon téved. Kiesik Ő is.

BAZINGA2 2016.10.30. 13:53:17

@kamilla123:
Vivi azt hiszi magáról, hogy Ő egy királylány. =D Nagyon nevetek... Egy normális embernek, ha 100 farka lenne akkor sem dugná meg. Nem csak mert csúnya, hanem a személyisége miatt. Nem csoda, hogy eddig 1 hétig tartott a leghosszabb párkapcsolata. Szegény srácot biztos a mai napig gyógykezelik.

kamilla123 2016.10.30. 14:04:27

@BAZINGA2: emlékszel, amikor nem jelet kapott, hanem csak vmi játékban Krisztián őt jelölte meg, mint leggyávább? vagy vmi ilyesmi. Teljesen kiborult, rászállt Krisztiánra, a végén szegény srác úgy kért tőle bocsánatot. A többiek meg le sem szarták, h miket dobáltak rájuk.

BAZINGA2 2016.10.30. 14:05:38

@Cérnahuszár:
Nagy tévedésben vagy! :) Első perctől nem bírom Atit. Fogalmam sincs, hogy miért taszít. Csak szeretném, hogy Evelin essen ki, mert akadályozza a játékot, az örökös ...majd én megmondom, kivel beszélhetsz, kivel táncolhatsz, kire nézhetsz???...mert kicsinállak stb. Ez egy játék a pénzért, és senki sem egyenlőbb a másiknál. Nem bírom a zsarolást, meg a terrorizálást amit a kis hibbant pöccsel is csinál. Annyit nem ér az a maszatolás. Soma ha férfi lenne, már rég helyre tette volna Evit, de mint látható csak egy "éreccségizett" nyámnyila alak.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.30. 14:05:53

Skacok az igazság az, hogy mind a széria, mind a fórum a mélypontját éli. Kommentelni sincs kedvem, de látom, másoknak sem. Csak trollolászás megy.

Logikai alapon egyértelműen Atié a 60 százalék, de Evelint rendesen felszopkodták a napokban, pedig irgalmatlanul nagy pofára esést érdemelne.

BAZINGA2 2016.10.30. 14:10:02

@kamilla123:
Őszintén megmondva ezek nem is játszanak. Fogalmuk sincs arról, hogy mit kéne csináljanak? Esznek, isznak, cigiznek, fekszenek, hisztiznek, van aki dug, ordibálnak, szóval azt hiszik, hogy ez szórakoztató...pedig nem!!! Valójában nem is Ők, hanem a szerkesztők a hibásak.

2016.10.30. 14:10:18

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Azzal nem értek egyet hogy a fórum is. Elég sokat kommentelünk, csak éppen nem az öffikről, mert az valóban mélyponton van, már a VV8. Az hogy most nincs itt a többség, azért van mert vasárnap délután van. Mindenkinek van jobb dolga, mint itt lógni. De este majd megélénkül azért itt az élet. :)

BAZINGA2 2016.10.30. 14:20:27

További jó szórakozást!.... lehet várni a párbajt! =D =D

gif-finder.com/wp-content/uploads/2016/02/Pig-Bad-Romance.gif

2016.10.30. 14:21:20

@BAZINGA2: :D XD Lépsz? Azért este gyere. :)

Cérnahuszár 2016.10.30. 14:36:05

@BAZINGA2: nem erre a katrina atira gondoltam, hanem aki korábban nyert egy vv-t

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.30. 14:36:28

@ALOKSAKTRHEE: szevasztok! kedd estig igen ritkásan leszek, mert vidéki hosszúhétvége+operamini+fos9-es mobilnet van ami mimdjárt elfogy. majd kerek irasbeli ofit. es remelem Vaginosaurus Ordenaris esik ki. vagy a tujasaurus. vagy ha kicsinaljak egymast addig. :) szevasztok elvtarsak es elvtarsnok!

2016.10.30. 14:39:55

@Cseszlovák Gyurmafilm: Óóóó de sajnálom. :) De jó pihit. És majd közvetítünk. Mondjuk nem én, mert én sem látom. De majd megkérek valakit. :)

lutria 2016.10.30. 14:40:21

Hát igazán romantikus lett a videó befejezése...:)

Cérnahuszár 2016.10.30. 14:40:40

@ALOKSAKTRHEE: sokan temetőbe mászkálnak + családlátogatás, hogy ne kelljen halottak napján

de azért hangyányit egyetértek velőtrázóval - pedig nem szoktam - tényleg van mélypont, és ezt köszönhetjük tagának.
nagyot bomlaszt rajtunk, át kellene ugorni amiket kötözködik aztán majd csak megunja hogy nem kap választ

2016.10.30. 14:55:44

@Cérnahuszár: Nekem ne mond. De nem is értem, miért jó ez neki. Peny szerint egy jó ember, amúgy. Akkor mi a fenének kell gyökérnek lenni, mindenkivel. Egyedül Krokival normális. Rajta kívül mindenkinek beszólogat, persze lehet azért hogy lássa, veszi e a lapot vagy nem. De ha látja hogy nem, akkor miért kell ezt folytatni? Én már inkább nem is válaszolok neki. Megpróbáltam, esküszöm megpróbáltam. Amit Kroki mondott, hogy asszimiláljuk. De nem megy. Nekem nem. Inkább nem is veszek róla tudomást.

2016.10.30. 15:02:50

Jóóóóó Regggelit !

@ALOKSAKTRHEE: @VV Velőtrázó Vélemény v3.0:

Több évada olvaslak benneteket (és nagyon jól szórakoztam, szórakozom), a VV-t többnyire nem nézem, ha nézem akkor is csak felvételről, pörgetve. Idén azért regiztem, mert nagyon megtetszett az itteni közösség. Azóta együtt sírunk-nevetünk itt a fórumon. Nekem már csak ezért megérte hogy hozzátok csatlakoztam ! Hogy melyik balf@sz nyeri a VV-t azt abszolút lesz@arom. Véleményem persze van és néha nem is rejtem véka alá.
Az tetszik az itteni közösségben hogy nem vesszük vérkomolyan ezt az egészet. Sok felsírós röhögést okozott már a kommentek olvasása, és talán, néha én is úgy tudtam hozzászólni, hogy mosolyt csaltam az arcotokra.
Nem erről szólna itt a dolog ???

2016.10.30. 15:06:01

@mentolos lecsó: Papi, de. :) ;) Erről van szó. Ha csak a VV-t venném alapul ahhoz, hogy itt legyek, már hűlt hejem lenne. :D Csak és kizárólag a közösség miatt vagyok még itt. Még ha Krokival, vagy mással néha össze is rúgjuk a port. :)
Ja és Papi, hogy ne csalnál mosolyt az arcunkra. Köszi a Csillagrombolót. Este megyek vele csajozni. ;) :D

2016.10.30. 15:10:41

@ALOKSAKTRHEE: +1

Oszt’ mosóban mikor voltál vele utoljára ? Nehogy nekem mocskos járgánnyal menj csajozni, lejáratod apádat !!! Akkor aztán meg tudod mi jön ???

:D :D :D

2016.10.30. 15:12:00

@mentolos lecsó: Jó hogy mondod fater. :D Megyek és lemosatom. :)

Cérnahuszár 2016.10.30. 15:13:54

@ALOKSAKTRHEE: miért jó neki?
ő itt a tivtyvi ha úgy tetszik, mondja a magáét, azt gondolja szörnyen igaza van és meg se hallja hogy a másik mit mond, csak az a lényeg hogy ő mondhassa, a saját világában él csak
én első pillanattól nem akartam asszimilálni, hiszen nem érdeklődésből jön hanem bírálgatni
kérdeztem mi a célja, fogalmazza meg magának is mert értelmetlen, csak hát szépen átugrotta hogy folytathassa amit elkezdett, mert másképp dilemmába kerülne

2016.10.30. 15:16:00

@Cseszlovák Gyurmafilm: Jó pihit !
Te is egy igazi elmeroggyant vagy ! :D Visszaolvastam a tegnapikat, láttam hogy a latin nevek után az orosz megnevezések következtek… :D
A Zasszony meg is kérdezte hogy min tudok olyan baromi jókat derülni.
Megmutattam, onnantól kezdve együtt visítottunk rajta… :D :D :D

2016.10.30. 15:16:02

@Cérnahuszár: Egyetértek veled. De látod, már megint róla beszélünk. :D Ezt nem hiszem el. :D

Cérnahuszár 2016.10.30. 15:22:38

@ALOKSAKTRHEE: amint megjelenik én elnémulok
meg részemről amúgy is ennyi amit el akartam mondani róla :)

2016.10.30. 15:23:27

FoSoma szalmabála fején őszintén felröhögtem… XD
Megérdemelte a kis hiú pötsch !
Ha a fiaimból ilyen Pumped F@szfejek fognak válni én fojtom meg őket az Erővel !
Bár erre szerencsére kicsi az esély….

SocialWorker 2016.10.30. 15:25:39

@kamilla123: szerintem is tök gáz ez a sufni téma. hogy jönnek ők ahhoz, hogy az az övék? nem is értem. egyébkén vivien már akkor is ki volt borulva, amikor a bilincselés alatt a hálóban kellett aludnia, hogy ő bizony nem alszik dáviddal egy légtérben. mondjuk nem értem miért, de mi az, hogy nekik így jár a sufni?
ja, vivien halál nevetséges. ati az elejétől fogva szerelmes belé :DDDD azon sírtam. majd bevágták atit, hogy hánynia kellett vivi nyálától. mondjuk nekem hánynom kell mindkettőtől, még nyál nélkül is.
Zsoltit én egyre kevésbé kedvelem. az elején tökre bírtam, de most már nagyon sok, és igencsak kettős mércével dolgozik, ami az ő sokat hangoztatott igazságosságába szerintem nem kéne, hogy beleférjen...na de mindegy is. egyiket se bírom, adják ide nekünk a 36 millát, aztán osztozunk :D

etikette 2016.10.30. 15:40:31

Gutentag, en is a szerkiket hibaztatom. Ha nem mozgatjak a szalakat, nem nyulnak bele akkor ennyi telik a bentiektol:tespedes,eves,dogles,ivas,smink,alvas,ordibalas,fetrenges,dugas. Sokkal tobb szabaly kellene,szankciok,feladatok,nehezites. Es tenyleg az kapja meg a vegen a penzt aki kierdemli. Perpill hamarabb odaadnam egy adag harlekin katicanak mint a bent lakok barmelyikenek...

2016.10.30. 15:41:38

@mentolos lecsó: XDD Soma megérdemelte. Én is röhögtem rajta. :D Meg a többiek is. Meg mindenki. :D

2016.10.30. 15:43:13

ez @SocialWorker: Ez volt a legjobb ötlet, amit itt olvastam. :D Osszák szét a lét az itt kommentelő csapat között. Ennyi. :D

2016.10.30. 15:50:03

A 36 mijja helyet lássuk az alternatív fődíjakat:

Tivy: Anál Intruder Turbo 2000
Vivi: Fejátültetés
Soma: Egy kibaszott nagy atyai pofon, és a szülőknek is
Krisz: Herevasalás és egy „Hogyan viselkedjünk a csajokkal” kézikönyv
Mici: Egy tubus cayenne bors a nuniba
Zsóti: Saját, privát, egyszemélyes GayPride az Andrássy úton
Ati: Helikopteres városnézés, bohócjelmezben (meghívott vendég Coutinho)
Dávid: Ati a f@szába ülhet a városnézés közben
Ávelin: Saját üzemeltetésű bordély a palotai szemétégető mögött
Gina: Örök garanciás hajvasaló készlet

2016.10.30. 15:55:17

@mentolos lecsó: Ááááá sikítok a nevetéstől. XDDDDDDD

2016.10.30. 15:59:20

@ALOKSAKTRHEE: én kérek elnézést... leoldott az egyik bizti az agyamban... :)))

2016.10.30. 16:01:11

@mentolos lecsó:Nem baj az, ne kérj elnézést fater. :D De Peny kisasszonynak nem fog tetszeni Dávid "díja". Ezt előre megmondom. :)

2016.10.30. 16:06:13

@ALOKSAKTRHEE: Felvállalom !
Jelenleg, készítenék egy nem túl professzionális fénykardot, azt feldugnám minden ápolt fodros beléig és odabent kapcsolnám be !!! :D
A saját szolgálati fénykardomat ilyen célra szentségtörés lenne használni… :D

2016.10.30. 16:07:15

@mentolos lecsó: NA ez már beteges. Bocs fater. De vizuális típus vagyok. És elképzeltem. :D XD Fúúúúújjjjjj...

2016.10.30. 16:09:07

@ALOKSAKTRHEE: Powered by Dark Side !!!! :)))

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.30. 16:12:47

@Sanda.Ipse: erről mindig ez jut eszembe, nem pontos ídézet,nem tudom honnan,de ...
ideálja a legalább 175 cm magas szőke nők voltak...és igen a felesége 160 cm magas volt és barna

2016.10.30. 16:44:05

Küldöm mindenkinek aki szereti... :)))

www.youtube.com/watch?v=emOeoIJg91o

#VV&ZF

Vader jobbra el...
Termelékeny és megmosolyogtató kommenteket kívánok a délutáni és az éjszaki műszaknak !

2016.10.30. 16:50:27

@PeniValdes: Dolgom van sajnos a Birodalmamban !
Mi a baj, szívem harmatos könnycseppjén megcsillanó hajnali napfényem ???

2016.10.30. 16:58:13

@PeniValdes: Nem előled szököm, minden édesítőszertől mentes cukorborsóm !
A kicsi-kacsalád igényli a jelenlétem…
De azért próbálok ide is figyelni…

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.30. 17:08:21

Én is elköszönök, este F1, nem biztos, hogy leszek emiatt. Zene: youtu.be/FHccClTAdzc

2016.10.30. 17:09:09

@PeniValdes: Egy sötét nagyúr, otthon bolyhos, fekete, mamusz… ! És imádja a családját… :D
A fél-rokonságot is figyelemmel kísérem és nem hagyom cserben őket...
Érzem hogy vmi rossz történt Veled !
Mond el nekem, gyémántokkal kirakott, selymes ragyogásban tündöklő, csillagos égboltom !

2016.10.30. 17:11:42

@PeniValdes: Bizony. Képzeld van. Még fogadott is. Mi. :) :D @mentolos lecsó: Ez a bókcunami. Ez nem semmi. :D Taníts mester!! :D

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.30. 17:19:09

@ALOKSAKTRHEE: én foglalt vagyok,mint az operába induló vonat

2016.10.30. 17:20:50

@PeniValdes: Értem. Én nem járok operába. :) Csak moziba. De nem vonattal. Busszal. Lábbusszal. :D

2016.10.30. 17:22:45

@PeniValdes: Nekem a depiről szól az életem, már gyerekkorom óta !
Ne légy olyan mint én !
Lásd meg a szépet és a jót a VV8 kommentekben ! :D
Hogyan tudnálak felvidítani, kvantumszinten létező, erős kölcsönhatással bíró, kis glüon-plazmám ?!?

2016.10.30. 17:30:05

@PeniValdes: Mondhatjuk, igen !
Azonban, én megtanultam látni a szépet a leigázott bolygók népeinek nyomorúságos sorsában…
Amellett igen nagy kedvel fojtogatom meg a beosztottjaimat… etc. etc…
Renitens lázadók fénykarddal való felaprításáról nem is beszélve…

:D :D :D

2016.10.30. 17:30:17

@PeniValdes: Ne legyél depis. :) Jól mondja @mentolos lecsó: Lásd meg mindenben a jót, a pozitív oldalát. Mert mindennek van. :) Pld. én most itt ülök a gép előtt, és gépelem ezt a hsz-t. Ez jó mert közben amúgy hideg van a szobában, de mivel mozgatom az ujjaim, így nem fázok. :D Na látod, valahogy így. ;)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.30. 17:30:43

@mentolos lecsó: én már nem lelem örömöm a fénykardozásban

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.30. 17:32:55

@ALOKSAKTRHEE: értem, tehát a gépelés által hőt termelsz

2016.10.30. 17:34:35

@PeniValdes: Előbb-utóbb mindenki megtalálja a boldogságot ! Én hiszek ebben !
Vannak szerencsésebbek lásd @ALOKSAKTRHEE:
Csak akarni kell és utána minden megy magától !

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.30. 17:37:16

azb első képen Krisz feje full ijesztő

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.30. 17:37:55

@mentolos lecsó: wehheheheheh :):):):)
ez a becézés.:) intim pillanatokban meg: "imádom azt a kis feszes neutrínód" "a kvarkom majd szétrobban" mediterrán(értsd: erös szőrzetű hőlgyeknél meg "megtalaltam a higgs-bozonT"mi? te vén kujon;))))

2016.10.30. 17:37:55

@PeniValdes: Ott a pont Peny!!! ;) @mentolos lecsó: Így így. Nálam depisebb embert még nem hordott a hátán a föld. De azt mondtam magamnak kb. három hete, hogy ebből elég volt. Már a siránkozásból. Tennem kell azért, hogy ne legyek ilyen. Csak a hozzáállástól függ. Persze kell egy cél. Vagy több. Nekem ezek megvannak. Most azért hajtok, hogy megvalósítsam őket. Ennyi. :)

2016.10.30. 17:41:23

@Cseszlovák Gyurmafilm: Most mit röhögsz wazze ??? :D
A turbó-lézerek működtetéséhez muszáj kvantumfizikát is tanulni a suliban ! XD XD

2016.10.30. 17:48:52

@Cseszlovák Gyurmafilm: Aztán nem akarsz minnnyááá itt egy kétréses szóródási kísérletet is elvégezni ?!?
Már csak egy nőstény kellene hozzá két réssel….

én kérek elnézést ! :D

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.30. 17:49:25

@ALOKSAKTRHEE:
a valtoztatasi szandek tok jo az elso es legfontosabb lepes a tudatosabb elet fele. tipp: indulatokon valo uralkodas.indulaton nemcsak a haragot hanem az oromot banatot sertodottseget is ertem. te ezektol fuggeltlenul definiald magad. ezekcsak erzelmek, uralkodj felettuk. nem elfojtasra biztatlak, csak a konzekvens es adekvat komtrollra. (miota gyerekeim vannak naponta le kell gyoznom magamat egy eletre meg kell tanulni viselkedni. masnak ez konnyedennmegy, dehat mindenki masban jo. nem bantasibol, telleg nem de sokat olvastalak, rendkivul konnyedennmegsertodsz, es/vagy veszel magadra sokmindent ami lehet h bagatell.legyintessel el lehet intezni. a sertodos hisztis ffiakat meg ruhellik a csajok.az osszes. azt eleg lesz nekik kibirni ha gyerekuk lesz. Ezen valtoztatva mar sokkal beljebb vagy. de erre mindennap emlekeztrtned kell magad. mer amugy fasza gyerek vagy ez biztos. uff

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.30. 17:51:37

@Cseszlovák Gyurmafilm: ja nekem bőven elég hogy a melóhelyemen fetrengenek a földön és épitőkockákkal ütik egymást...itt nem igénylem

2016.10.30. 17:51:42

@PeniValdes: Te olyan vagy mint a fény…. egyszer részecske, másszor hullám tulajdonságokkal bírsz…
Eskü’ nem bírok kiigazodni rajtad…. :D

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.30. 17:54:11

@mentolos lecsó: :)))) Furan neznenek ram itthon ha ugy inditanék hogy hazaszolok telefonom hogy cicukam ma egy ketreses szorodasi kisertletben kellene reszt venni:) meg a vegen en lennek a kontrollcsoport magamban:D

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.30. 17:54:52

@Cseszlovák Gyurmafilm: miért? ti nem szoktátok néha feldobni az estét?:)

2016.10.30. 17:54:58

@Cseszlovák Gyurmafilm: Köszi. Rájöttem már. Egy hozzám nagyon közel álló női ismerősöm felhívta rá a figyelmemet. És el is határoztam, megváltozok.:) Szóval rajta vagyok az ügyön. ;) Nem lesz könnyű, de nem is várom, hogy az legyen. Viszont van egy célom, amit elakarok érni. Vagyis több, de egy közülük a legfontosabb. Magamért, és miatta fogom ezt végig csinálni. :)

2016.10.30. 17:58:55

@PeniValdes: Magamért teszem. De van valaki, akiért szint úgy. Ezt úgysem érted Peny. :)

2016.10.30. 18:00:12

@PeniValdes: Van olyan, hogy annyira szeretsz vkit, hogy kész vagy érte megváltozni.

2016.10.30. 18:04:19

@PeniValdes: Na össze ne vesszünk. Figyelj. Felismertem, hogy vannak hibáim. Amiket ki akarok javítani. Magam miatt. És egy személy miatt is, akit ahogy @Cseszlovák Gyurmafilm: írta, taszítanak ezek a hibáim. Ezen mit nem értesz? :) Két okom is van, miért változzak meg. Ezért nem fogok elnézést kérni. Bocsi.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.30. 18:06:08

@ALOKSAKTRHEE: ok,de ugye valós személy,tehát nem innen van...

2016.10.30. 18:06:48

@PeniValdes: :D Igen, valós személy. Nem kommtárs. :D

2016.10.30. 18:09:50

@Cseszlovák Gyurmafilm: Kedves Gyurma, kérlek olvasd el ezt: @mentolos lecsó:
Tudom hogy hasonló elmebetegségben szenvedünk és talán te tovább tudod ragozni… !!! :)))

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.30. 18:09:54

@PeniValdes: Termesztesen de, csak a kvantumfizika valahogy sosem kerult szoba :))) habar Vader nagyurnak hala, osszeall a kep hogy reszecskegyorsitom tkp nekem is van.^_^

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.30. 18:12:23

@Cseszlovák Gyurmafilm: pedig vannak olyan férfiak akik egy csábító pillantásodra elmesélik a szigetelőanyagok használatát:)

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.30. 18:12:34

@ALOKSAKTRHEE: kivanom h sikeruljon!
@mentolos lecsó: sajnankocsog opera mini nem ugrik oda. mirol van szo?

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.30. 18:15:12

@PeniValdes: de nekem felesegem van, es a hazunk mar le van szigetelve. es szerintem nem tudnek csabitoan pillantani ffiakra. szoval, ez szamomra tobb sebbol is verzik >_<

2016.10.30. 18:15:40

bemásoljam ? (saját komment)
nem merem mert megint lebasznak érte...
csak tudom, hogy egy rugóra jár az agyunk és kíváncsi lettem volna a te agymenésedre is...
mai 15:50:03 -as kommentem...

2016.10.30. 18:23:40

@mentolos lecsó: Fater, veled mi van? Félsz vkitől? Ne már. Powered by Dark Side!!!!! :D

bagaméri55 2016.10.30. 18:27:53

Basszus régóta olvasgatok itt, de most hirtelen azt hittem, hogy rossz oldalra léptem. Olyan érzésem volt, mintha lenne itt egy ápolt, akik a többiek tutujgatnak, mert különben kiugrik a 20. emeletről.
Itt felnőtt embereket kell nevelgetni, mert közel negyvenhez még hisztisek?
Ez komoly?
Elnézést a belépőért, de nem hiszek a szememnek.
Ez most VV fórum, vagy felnőttnevelő?

2016.10.30. 18:38:01

@bagaméri55: Nos ha arra a pár hsz-re gondolsz, amit itt elejtettünk pár társammal, rólam akkor bocsánat. Bocsánat hogy olvasnod kellett. De egyszerű a megoldás. Ugord át ezeket, és olvasd azokat amik érdekelnek. :) Sok témában szoktunk itt offolni. Ez is egy volt a sok közül. :) Kár ezen fennakadnod. Isten hozott amúgy a blogon. Minden új kommtársnak örülünk. :)

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.30. 18:42:41

@mentolos lecsó: baszki megcsinaltam es elszallt:-(:-(:-(

Cimili 2016.10.30. 18:44:25

@bagaméri55: Nézd, mi itt már több éve ismerjük egymást. De ezt te biztos vágod, ha régóta olvasgatsz minket, Miért baj az, ha segítenek/segítünk annak, aki ezt igényli és örömmel fogadja. Időnként odafigyelünk egymásra is és nem csak a vv szereplőkkel foglalkozunk. Ha már regiztél, elmondhatnád, h mi a véleményed a vv-ről, a bent lakókról. Engem érdekelne. :)

Cimili 2016.10.30. 18:46:53

@ALOKSAKTRHEE: Második lecke: Ne kérj gyakran bocsánatot! :) Akinek nem tetszik, ne olvassa el!

2016.10.30. 18:47:59

@Cimili: Szia Cicus. Kérhetnék majd este közvetítést? Lesz az F1. :) Majd ha valami érdekes lesz, írok róla neked. Kinek is drukkolsz? Kiminek? :)

Cimili 2016.10.30. 18:54:00

@ALOKSAKTRHEE: Go Kimi Go! :)
Sütöttem sütőtököt pici mézet csurgattam rá, sok lett. Ki kér belőle? :)

2016.10.30. 18:55:36

@Cimili: Dobj egyet. Elkapom. :D De régen ettem. :P Nyami. Kicsordult a nyálam. :D

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.30. 18:55:54

@ALOKSAKTRHEE: mentolos lecsónak volt egy alternativ nyeremenylistaja a beutaltaknak. keresere megcsinaltam a sajat verziomat, de a technika ordoge meg a fos9-es telom bezavart.

2016.10.30. 18:57:03

@Cseszlovák Gyurmafilm: Óóóó megnéztem volna pedig. :D Az a fos9 telefon. Vegyél már egy jót. Mikről maradunk le e miatt. :D

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.30. 18:58:24

@Cimili: egye fene tolj egyet virtualiaan. (muffinba szeretem tenni a sutotokot) amugy sos etelekbe/etelekhez.

Cimili 2016.10.30. 19:00:59

@ALOKSAKTRHEE: @Cseszlovák Gyurmafilm: Küldtem, de vigyázzatok, mert még forró! :)

2016.10.30. 19:02:02

@Cimili: Az nem baj. Legalább felmelegít. :D Én hülye nem hoztam el a jó kis házi pálaszt. Pedig most nagy hasznát venném. :D

Cérnahuszár 2016.10.30. 19:03:59

@bagaméri55: csokifagyid van? meg marcipános

alsophila grahami 2016.10.30. 19:04:54

@Cimili: nálunk is van egy halommal, klasszik halloween kajesz ;) na de offon kívül csak annyit akartam, hogy yess, GO Kimi GOGOGGÓóó!!!! :)

Cimili 2016.10.30. 19:07:40

Showder klubban most a VV-ről: Olyan, mint a Mónikasóóó, csak fogakkal. :D

Cimili 2016.10.30. 19:08:35

@alsophila.grahami: Má megen EKG-n vagyunk. :) Hol van az a nálunk, ha nem titok?

etikette 2016.10.30. 19:11:33

Skacok lehet atpartolok es megis evelint varom vissza...latni akarom ahogy david megrokkan es felfal egy tal csulkosbabot aztan kitunkolja egy kilo feherkenyerrel. Vagy banataban zsoltival alszik atolelve

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.30. 19:17:08

@Cimili: es a forro sutotokod belemegy a szamba meg az izlelobimboimba meg az emesztorendszerem tobbi reszebe ;);););)

Cimili 2016.10.30. 19:19:13

@Cérnahuszár: Ááááá, ha esetleg egy Enrique Iglesias lenne.:)

2016.10.30. 19:19:58

@alsophila.grahami: Halkan mondom csak, suttogva, go Hami goooooooooo!!!!!!!!!!!! :D@etikette: Háát még lehet annyira összetörne, hogy Vivit kivágná a sufniból Zsolti mellől, és ő aludna ott vele. :D Mondjuk megnézném Dávid arcát, mondjuk egy részeg buli utáni másnap ébredve, mikor meglátná maga mellett Zsoltit, pucéran. XD

Cimili 2016.10.30. 19:20:47

@Cseszlovák Gyurmafilm: Örülök neki, egészségedre! :)
@etikette: Még én se döntöttem, szerintem kivételesen nem is fogok szavazni.

Costanza 2016.10.30. 19:21:35

@BAZINGA2: azert ugy megneznek egy fotot az ilyen nagyarcu noket leszolokrol.. muti mar legyszi hogy mekkora sztar vagy, hadd mondjam meg hogy veled szerintem hanyan akarnak dugni, tehat??

alsophila grahami 2016.10.30. 19:26:29

@Cseszlovák Gyurmafilm: ahhaha, röhögök nagyon, és abba már bele gondolni se merek, hogy mi mehet nálatok, amikor beindítod a nagy hadronütköztetőt... xDDD (szomszédok, vannak? vagy kiköltöztek mán;)

Cérnahuszár 2016.10.30. 19:31:15

@Cimili: akkor nem marad más csak az erőszak
dobom a füstbombát és a konyha felé vezető utat hagyd szabadon, akkor gyorsan végzek

etikette 2016.10.30. 19:34:10

@Cimili: en most fokent arra gondolok hogy fogynak a csajok

etikette 2016.10.30. 19:36:05

Krisztian baratnoje volt mar a belevaloban? Erdekelne hogy o hogy latja a micis affert

Cérnahuszár 2016.10.30. 19:38:32

@etikette: nem, de kitartóan üldözik
tegnap krisztián anyuka nyilatkozott hogy tetszik neki mici, bár afijúknál másabb a megítélés ha kamera előtt szekszelnek, és az előző barinőt nem sokat látta, krisztián nem mutatta be nagyon, és csak 3 hónapos kapcsolat volt, szte vége annak.

2016.10.30. 19:40:42

@Cérnahuszár: Csatlakoznék. :D Induljon a kommandós akció. ;) :D

alsophila grahami 2016.10.30. 19:41:00

@Cimili: az ekg-n már meg se lepődöm ;) mármint fizikailag hol, úgy érted? Bp. 11. ker., annak is a dimbesdombosabb része...

2016.10.30. 19:41:11

@Cérnahuszár: És túszokat nem ejtünk. :D

Cérnahuszár 2016.10.30. 19:41:48

@ALOKSAKTRHEE: várjá, még varok pár sült tökös zászlót, az fontos, foszforeszkálós lesz, mert halloween van, meg nem tévesztjük el egymást a sötétben

Cérnahuszár 2016.10.30. 19:42:31

@ALOKSAKTRHEE: dehoygnem ejtünk, váltságdíj sült sütőtök lesz
mézzel

2016.10.30. 19:42:55

@Cérnahuszár: És elkerüljük a "baráti tüzet". :D

2016.10.30. 19:44:13

@Cérnahuszár: Várjál már. Most nem a tökért megyünk alapból? Akkor minek bonyolítani. :D De vigyázz, mert egy macska kemény ellenfél tud ám lenni. A karmai veszélyesek. Vigyünk ebet. :D

Berborosz 2016.10.30. 19:44:30

Van mikrohullámú sütőtök?

Ha van, akkor Hajrá Evelin!
Ha nincs, akkor pedig Hajrá Evelin!

Cimili 2016.10.30. 19:45:30

@Cérnahuszár: Küldtem neked is, naaaaaaaa! :)

Cérnahuszár 2016.10.30. 19:45:50

@ALOKSAKTRHEE: nekem csak tacskóm van és gyáva
neked?

alsophila grahami 2016.10.30. 19:46:13

@Cseszlovák Gyurmafilm: neeeeeeeeeee, plz, neeeeeeee! vizuális típ lévén, jó memóriával megverve, folyton azt a képet látom, ami a retinámba égett, és ami még ennél is rosszabb, Ávelin hangján hallom is, EREDETI szöveggel, basszuús, szóval plz ne csináááááld! ;))

Cérnahuszár 2016.10.30. 19:46:23

@Cimili: az egész kell
meg még a holnapi is

Cimili 2016.10.30. 19:47:18

@alsophila.grahami: Igen, arra gondoltam. Akkor egész közel vagyunk egymáshoz légvonalban.

Cimili 2016.10.30. 19:48:07

@Cérnahuszár: :DDDDDDDDDDD Belém látsz, holnapra is akartam félre tenni belőle.

slara 2016.10.30. 19:50:02

@BAZINGA2: nagyon nevetek ahogy Vivit jellemzed, pedig.... tényleg! :) Tesó! :)

Cérnahuszár 2016.10.30. 19:51:14

@Cimili: profi vagyok
tedd fel ezt a zenét amikor jövünk, könnyebben viseled a veszteséget
www.youtube.com/watch?v=1BK-X8tiGQs

Cérnahuszár 2016.10.30. 19:53:12

@ALOKSAKTRHEE: na jó hagyd a kutyát, majd menet közben ellopjuk a szomszédból az erdélyifarkasölőt

Cimili 2016.10.30. 19:53:32

@ALOKSAKTRHEE: Most szólok, következő életemben nem cica leszek és a Milka gyárban fogok dolgozni.

2016.10.30. 19:55:09

@Cérnahuszár: Nem cicózól. Egyből farkasölő. :D Szegény Cimili. XD@Cimili: És szép kerek is leszel. :D

alsophila grahami 2016.10.30. 19:55:44

@ALOKSAKTRHEE: ó, nekem aztán kicsit sem para ez, nálam ő a tartalék favorit, ha Kimster offolja a futamot - márpedig ez mindig sanszos sajna, amióta visszaigazolt a ferkához, meg az a kis takony foxiMaxi trollkodik előtte, mellette, mögötte, és a büdös életbe' soha, semmiért nem büntetik! szal... tőlem hajrá Kim, hajrá Ham! ;)

Cérnahuszár 2016.10.30. 19:56:19

@ALOKSAKTRHEE: ok, akkor egy kutyajelmezt lopunk neked.
amig bírkózól én lelépek a tűzhellyel
beszéljünk meg egy találkozási pontot

Cimili 2016.10.30. 19:56:57

@Cérnahuszár: Má megint nem az Enrique-t küldted. :) Nem lesz ez így jó. :)

2016.10.30. 19:57:57

@Cérnahuszár: Köszi. Amíg én bírkózok, te megeszed az egészet. :D De rendes vagy. XD@alsophila.grahami: Ennek örülök. :)

MacákékIcukája 2016.10.30. 19:58:16

Na puszi mindenkinek, jottem en is

taga20 2016.10.30. 19:59:24

@alsophila.grahami: "márpedig ez mindig sanszos sajna, amióta visszaigazolt a ferkához, "

te kis efegy szakértő, egyet árulj el nekünk! kimi melyik csapattal lett vébé?:)

Cérnahuszár 2016.10.30. 20:00:24

@Cimili: ha papírmaséból viszek egyet?

Cimili 2016.10.30. 20:00:38

@alsophila.grahami: Azt a foximaxit ki kéne penderíteni onnan végleg!

SocialWorker 2016.10.30. 20:01:29

jaj ne. anikó fogja végigüvölteni a párbajt...

Cimili 2016.10.30. 20:02:14

Nna ,Ancsa, mint egy Mása. A nagy fehér masni hiányzik a hajából. :D

SocialWorker 2016.10.30. 20:03:34

@Cimili: szerintem halloweennak öltöztették :D

SocialWorker 2016.10.30. 20:04:38

@Cimili: szerintem halloweenak öltöztették :D

Mók_Ica 2016.10.30. 20:04:50

'stét drágáim :) kezdésre pont ideértem :))))

MacákékIcukája 2016.10.30. 20:05:09

Engem is idegesit h Zsoltiek kisajatitottak a sufnit, miezmar?

SocialWorker 2016.10.30. 20:05:17

na elég lett volna egyszer.
ó zsóti milyen nagylelkű, átadta egy napra a saját sufniját. eszem megáll.

Mók_Ica 2016.10.30. 20:06:42

mingyá zsóti is zokon veszi, hogy krisz és mici ott aludna máskor is a sufniban..... régebben erre engedélyt kellett kérni, plusz matracot....

tvbuzi 2016.10.30. 20:06:43

Krisztiánon volt koton?

Cimili 2016.10.30. 20:06:52

@Mók_Ica: Szijja Icus! :) Add hamar azt a konténert, Zsótitól hánynom köll!

Mók_Ica 2016.10.30. 20:08:16

@SocialWorker: @MacákékIcukája: pöttyedt pöcsfejség ez tőle...... és most kriszt ekézik a kinti barátnő miatt..... pffff

zsóti nyekereg egy kicsit buzisan...... asszem megyek a konténerhez....

SocialWorker 2016.10.30. 20:08:24

és most tényleg ebben a sztoriban micinek kellett volna észnél lenni? miért nem azt mondja zsótika, hogy látszik krisztiánt nem érdekli, hogy kint barátnője van... meg pl akkor miért nem voltak kiakadva, amikor tivtivadar csinálta ugyanezt???

MacákékIcukája 2016.10.30. 20:08:51

Jaj mekkora erkolcscsosz itt mindenki, Tivy-t miert nem szekaltak anno?

Plüsscukor 2016.10.30. 20:09:01

Sziasztok, megjöttem.

Mók_Ica 2016.10.30. 20:09:10

@tvbuzi: sztem nem..... eddig sem volt.....

@Cimili: ekg, mehetünk együtt :))))

Cimili 2016.10.30. 20:09:11

@Mók_Ica: Elnyelte a blogmaci, amit írtam neked. Kérem azt a konténert, me Zsótitól hánynom köll!

genevieve 2016.10.30. 20:09:15

jajj menjenek már a sunyiba, most erkölcsőszködnek...bezzeg tivinél egyiknek sem jutott eszébe

MacákékIcukája 2016.10.30. 20:09:38

@SocialWorker: ekg, mindig a nore mutogatnak. Parasztsag

2016.10.30. 20:10:05

Jojstéjt!
Mi az, hogy a homi így ráront a "szerelmesekre"? És mi az, hogy 1 éjszakára átadta a sufnit? Aztán meg hogy most már huzzanak onnan, mert rosszul aludt? Normális ez az ember? Fontosabb neki, hogy ott aludjon, meg hogy kibeszélje őket, mint a 36 milla? Ezek, tényleg elfelejtették miért vannak ott.

Most már egyértelműen hajrá Mici. Legyen ő az első nő, aki nyer. És az első aki úgy nyer, hogyszexelt!!!

A többiek, Dávidunkkal az élen ovisok. Dávidunk kivételével értékelhetetlenek. Kárszeg Papi meg nem szimpi, mert nagyon agresszív!

SocialWorker 2016.10.30. 20:10:17

@MacákékIcukája: na, pont ezt mondom én is. meg pl zserikét se. zsolti meg a kettősmércéje rohadt idegesítő. és most milyen alapon kéri számon krisztiánt? miért kell neki magyarázkodni? érti ezt valaki?

pomac 2016.10.30. 20:10:19

2x , én csak egyet láttam :d

MacákékIcukája 2016.10.30. 20:10:21

Mindegyik hulyet kiszavazzuk, azt Mici megnyeri, kapjak be!

Cimili 2016.10.30. 20:10:47

Miért kell megmagyarázni Krisznek, h mit/hogyan csináltak a sufniban?????????????

Commodore 2016.10.30. 20:11:14

Szép estét! Összebaszták a SUFNIT! Újra kell szentelni!!!

Mók_Ica 2016.10.30. 20:11:27

@Plüsscukor: időben :)))) én is most értem ide :))))

@genevieve: konkrétan milyen jogon kérik számon????? miért kell magyarázkodni emiatt??? sztem eCCerűen féltékenyek és ennyi

@Cimili: ott van az, írtam is, hogy mehetünk együtt :)))))

MacákékIcukája 2016.10.30. 20:11:28

@Spitzbauer: szerintem is Mici nyerjen, en is dobtam Davidot, tok hulye. Ekg!

Cérnahuszár 2016.10.30. 20:11:34

Zsóóóti el van tévedve
nem krisztiánék szentségteleníteték meg a sufnit, hanem a nagy kárszeg prófétájának tett szívességet
és lehet a sufni zarándokhely lesz :D

Cimili 2016.10.30. 20:11:42

@Commodore: Szép belépő. :DDDDDDDDDDDDDDDDD

2016.10.30. 20:11:43

@MacákékIcukája: Csak félve mertem írni, hogy Mici most szimpibb, mint Dávidunk :-D

Mók_Ica 2016.10.30. 20:12:38

@Commodore: atti majd megálGYa :)))) höhöhö

SocialWorker 2016.10.30. 20:13:21

na, evelin. nem olyan nagy dolog bárkivel baszni. ő már csak tudja. fúj.

Cimili 2016.10.30. 20:13:35

@Spitzbauer: S ahogy látom, elvárja, h 100x megköszönjék neki.

Mók_Ica 2016.10.30. 20:14:04

@Spitzbauer: @MacákékIcukája: jól mondjátok ..... álszent banda..... pffff .... hajrá mici (ezt én sem gondoltam, hogy leírom)

Plüsscukor 2016.10.30. 20:14:38

@SocialWorker: Kissé más az értékrendje a kislánynak.

Cimili 2016.10.30. 20:15:11

Na, aki a leggyorsabban megírja, h kire szavazzak, arra fogok. :)

Mók_Ica 2016.10.30. 20:16:09

@Nimi: szia :)))

fos9ancsára miért adtak fekete cuccot??? szegénykém úgy néz ki, mint egy iskolás csontváz.....

genevieve 2016.10.30. 20:16:16

@Cérnahuszár: na persze mert dina és lóri csak kártyáztak a sufniban..

dinának is volt kint pasija, mégse ekézték

Mók_Ica 2016.10.30. 20:16:40

@Cimili: attira, evet menjen haza

2016.10.30. 20:16:43

Jajj! És most az ovisok elkezdtek reménykedni, hogy Kárszeg Papi és Mici is vesztett a népszerűségéből. Hahaha. Ők legalább nem úgy csinálják, mint foSoma, meg Primi(tyv): üzenem a két pötschnek, hogy nugodtan nézzék vissza. Mert ugye ez nem pornó volt , tehát nem színjáték, hanem egy rendes b@szás, ahogy kell.
Persze azokkal is egyetértek, akik szerint 3 hónapig ke lehetne azért bírni, de minek??? :-DDD

SocialWorker 2016.10.30. 20:16:45

azért itt a krisztiánt se értem teljesen... a micit fordított esetben hogy lebaszná, hogy az ellensége mellett kampányol. ő meg ezt csinálja. kemény. nem lehet, hogy csak a vér miatt akarja vissza az evelint?

Mók_Ica 2016.10.30. 20:17:28

@genevieve: éljen a kettős mérce és az álszentség :))))))))

Cimili 2016.10.30. 20:17:43

@Mók_Ica: Iskolás csontváz, nagyon találó. :DDDDDDDDDDDDDDD

SocialWorker 2016.10.30. 20:18:04

@Plüsscukor: nekem ez elképesztő, amikor emberek így gondolkodnak. többnyire el sem akarom hinni...

2016.10.30. 20:18:21

Ja, és hogy ne csak a múltról írjak, hanem a jövőről is: hajrá Katrina!!! Nagggyon gáz a srác, de lakatostalanítani kell a vellát, evven. Remélem.

Bianka_M. 2016.10.30. 20:18:34

Sziasztok :)
Azt miért felejti el Soma, h Tivikéjének is van/volt csaja, Zsolti pedig azt, h Dinának pasija??? Hányok mindkettőtöl. Dávid pedig gáz már bocsi. (Mondjuk mindegyik bent.)

Plüsscukor 2016.10.30. 20:18:36

@Mók_Ica: Álszentek és buták. Már az Evis-Dinás eset kapcsán sem értettem ezt a kettős mércét....

szmoti 2016.10.30. 20:18:47

Sose gondoltam volna, hogy ezt írom, de hajrá Mici!

Cimili 2016.10.30. 20:18:50

@Mók_Ica: ok, te nyertél. :) Ment a szavazat.

Mók_Ica 2016.10.30. 20:18:55

@Spitzbauer: nem 2 percest nyomtak és krisz tuTTa, hogy melyik lukba talált be..... lehet, hogy ez a problémájuk??? :)))))

SocialWorker 2016.10.30. 20:19:35

@Spitzbauer: jaj, de hogy a héten milyen cukinak akarja mutatni magát. szerintem ugyanúgy kutyázná tovább a ginát, ha nem mennem párbajozni. a szegény naiv kislány meg elhiszi, hogy ő már tök jóban van evivel.. hagyjuk már... szörnyen gáz ez a nő. ati is, de még mindig nem annyira.

Plüsscukor 2016.10.30. 20:19:48

@Mók_Ica: ekg, épp most írtam ezt én is fentebb

Cérnahuszár 2016.10.30. 20:19:57

@SocialWorker: hát nem tudom, az előbb néztem őket együtt, ahogy krisztián megpörgette ebvelint, van köztük kémia
lehet a szerkik egymásnak szánták őket? csak az élet mást írt

genevieve 2016.10.30. 20:20:01

@SocialWorker: nem mer most krisztiánnak beszólni, mert mögé állt be:-)

genevieve 2016.10.30. 20:20:30

@SocialWorker: nem mer most krisztiánnak beszólni, mert mögé állt be:-)

Bianka_M. 2016.10.30. 20:20:42

Zsolti hogy nyökög Evelinnel kapcsolatban :)

Brandy9 2016.10.30. 20:21:02

Milyen alapon kérik számon Krisztiántól azt h van kint barátnője, akit bent megcsal? Minta a retard nem csalta volna meg a kinti barinőjét, akivel gyereket terveztek. Vagy arról nem tudnak h kúrogatta bent Zserit? Annyira beolvasnék egyszer nekik.. A másik pedig Zsolti: mikor lett az övé a sufni? Az rtl kiutalta neki???

Plüsscukor 2016.10.30. 20:21:10

@SocialWorker: A gyerekek gondolkoznak így, nem a felnőtt emberek

Nimi 2016.10.30. 20:21:27

Hjajh.. Mind2 parbojozo szornyuseges. En nem tudok donteni nem is szavaztam meg.

Mók_Ica 2016.10.30. 20:21:27

@Cimili: amikor csak a felső testét láttam, az iskolás..... aztán mutatták egészben.... na, akkor láttam, hogy csontvázszerű.... sajnálom, mert ez sem néz ki jól.... :((((

@Plüsscukor: így-így

zsóti miért affektál???? eddig nekem ez nem derült ki, hogy ennyire szereti evetkét.....

SocialWorker 2016.10.30. 20:22:14

juuuj, azért a somának jól áll(t) a távolság...

Mók_Ica 2016.10.30. 20:22:39

@Cimili: legyen lakatlan a vella :))))

genevieve 2016.10.30. 20:22:51

zsoltitól most konkrétan hányok....

MacákékIcukája 2016.10.30. 20:23:06

@Brandy9: mindenki ezen a ket dolgon kapta fel a vizet, totalis facepalm ez az egesz. Hulye az osszes

Cimili 2016.10.30. 20:23:16

Na érzések, érzések, őszinteség, mind hazug szavak tőlük.

2016.10.30. 20:23:19

@SocialWorker: Azért szeretek idejárni, mert van egyetértés. A tudodkik meg formaegyet néznek. :-DDD

Ha még Evettnek drukkolnék is, ahogy ez a nyálas buznyák promótálta, hát, rögtön átszavaznék Atusra. (a buznyákot csak azért írtam, hogy tudjuk, kiről van szó, semmi bajom a b*zikkal. Mert semmi kapcsolatom a b*zikkal :-)

Atus tisztán látja Evettet. Kristály tisztán.

Edie Britt 2016.10.30. 20:23:32

Jó estét! Örülnék, ha Evelin kapna egy nagy pofont és kint maradna, de megnézném Dávidot is Ati nélkül :) Hajrá szerkik :)

Plüsscukor 2016.10.30. 20:24:30

Egyébként borzasztó, hogy mennyire szűkös majdnem mindegyik beutaltnak a nyelvi eszköztára. Sokszor alanyt-állítmányt sem egyeztetnek a mondaton belül, rosszul használt vonzatok stb.
Ezek hogy végezték el egyáltalán a középiskolát? Rejtély.

SocialWorker 2016.10.30. 20:24:46

na, ahogy látom zsóti erkölcstant tart krisztiánnak.. édesjézus.

Mók_Ica 2016.10.30. 20:24:49

@genevieve: használd nyugodtan te is a konténert :)))

@Cimili: ők így őszinték..... pfffff

MacákékIcukája 2016.10.30. 20:25:05

Mici kezdi a "khiiiiezztheeee" dumat, ezert kap plusz tiz pontot tolem :D

Cimili 2016.10.30. 20:26:13

@Edie Britt: Majd legközelebb ő fog elvérezni.

SocialWorker 2016.10.30. 20:26:21

@Plüsscukor: szerintem azért páran belőlük sehogy... :) tivi mondatai a legjobbak. azok annyira nem szoktak jelenteni semmit, hogy nem is tudnám idézni :D

etikette 2016.10.30. 20:27:03

@Bianka_M.: daviddal mi volt? O is beszolt nekik?

Mók_Ica 2016.10.30. 20:27:39

@Plüsscukor: majd most a jövő héten ismételnek :)))) höhöhö

@SocialWorker: khm khm zsótika.... pffff .... amikor vki ennyire fölényesen hangoztatja az erkölcsi fölényét, az sosem hiteles, bármennyire is van igaza..... a fölényeskedéshez nincs joga.... sztem

Cimili 2016.10.30. 20:27:49

@csodalámpa: pedig nagyon kéne a sazvazatotok Atira, nehogy má Evetke masírozzon vissza!

SocialWorker 2016.10.30. 20:28:10

@etikette: pedig evelin megmondta, hogy nem nehéz baszni. há mindenki tud. fúj.

2016.10.30. 20:28:13

@Edie Britt: Én Dávidunk masszív szurkolója voltam. Semmi bajom vele, de sajana most az sem érdekel, hogy mi lenne vele Azus nélkül. Azért, ha Mici elbukik, akkor még Dávidunkat támogatni fogom.

De Mici most nagyon összerakta magát. Szerintem az elején játszotta az agyát, és most jön ki az igazi énje, ami nagyon pozitív. Ha tényleg így van, akkor könnyen nyerhet.

2016.10.30. 20:28:16

@Cimili: Kimi a harmadik helyen halad. :) Hami vezet. ;) :D

Plüsscukor 2016.10.30. 20:28:33

@SocialWorker: Pedig ő még a Kis Herceget is olvasta! :)

SocialWorker 2016.10.30. 20:29:18

@Mók_Ica: főleg így, hogy valakinek szabad... a micinek meg nem :D annyira gáz tényleg, hogy mici szemében a szálkát is...szerencsétlen már nem tudna szerintem úgy cselekedni, hogy a zsoltinak (egyébként a lakók zömének) megfeleljen...

genevieve 2016.10.30. 20:29:57

@etikette: dávid nagyon haragszik a nőkre, egyre inkább az jön le nekem, hogy nem bírja elviselni őket...

vagy azért mert tényleg van benne valami melegség, vagy azért mert még dagi korában sokat szivatták....de teljesen elhatárolódik a csajoktól és mindig álerkölcsi magaslatokból beszél hozzájuk..

SocialWorker 2016.10.30. 20:30:35

@Plüsscukor: jaj, erről most eszembe jutott, hogy a rettenet star academyt is nézem (jójó, tudom) és ott volt valami kis herceges téma, mire a prof.dr.vastag csaba megjegyezte: há ő azt nem is látta... úúú....

Plüsscukor 2016.10.30. 20:30:57

@Spitzbauer: Na meg nem issza le magát aljasra. Pardon, nyuszira. Az is rengeteget nyom a latba.

Cérnahuszár 2016.10.30. 20:31:06

@SocialWorker: zsóóóti könynen beszél, megnézném ha csak buzikkal lenne tele a vella, és akkor izzadna rendesen, memorizálhatná az erkölcsöt amire hivatkozik

2016.10.30. 20:31:30

Gyerekek! Jobb műsor lesz, ha Evett marad kint, ugye ez megvan azért! Teessék szavazni!!!

Azt a sírásrívás, amit Zsótti, Primi, meg főleg foSoma levágna, hát az jobb lenne, mint hogy Dávidunk eccer hosszasan maga elé bámul....

tvbuzi 2016.10.30. 20:32:05

Miért ez a dilettáns Anikó vezeti a műsort?? ;,,,,,,,,(

Mók_Ica 2016.10.30. 20:33:07

wazze... nem tudják még felolvasni sem a kérdéseket.....

SocialWorker 2016.10.30. 20:33:40

@Spitzbauer: eccer hosszasan maga elé bámul :D ez jóóó

genevieve 2016.10.30. 20:34:18

ez a soma hülye, szerintem meg ati nagyon is jó válaszokat adott

ja, azok az emberek állnak elvira mögött akik rátették a jelet

Cimili 2016.10.30. 20:34:44

Somát se bírom már látni, ezzel a hatalmas világfájdalommal az arcán, tiszta energiavámpír.

etikette 2016.10.30. 20:34:51

@genevieve: jaja ki tudja milyen serelmek probalnak felszinre torni...btw sztem az osszes bentlakora raferne par alkalom terapia...

SocialWorker 2016.10.30. 20:35:05

evelin nem annyira érti a kérdéseket.

Mók_Ica 2016.10.30. 20:35:38

@SocialWorker: így-így .... igazat szólsz :)))

evetke beszéd stílusa roppant mód irritáló.... pattogó, hadaró....

genevieve 2016.10.30. 20:35:54

atinak mondja, hogy unalmasak a poénjai és ezért nem megbízható?:-)

és akkor tivi milyen?:-DDD

pomac 2016.10.30. 20:36:03

érdekes ez is atinak meg merik mondani hogy 2 honap után nem vicces ,de tivyt istenítik :DDD

Plüsscukor 2016.10.30. 20:36:07

Atinak berendelhettek volna vmi hamvasító sampont, mert ez a (lenőtt), besárgult szőke haj egészen gusztustalan. Főleg most, hogy elöl megint leszívatta.

2016.10.30. 20:36:28

@Plüsscukor: Én abban sem vagyok biztos, hogy a nyusssszi nem színjáték volt. Hülye színjáték, de színjáték. Azóta már volt bebeszcsizva, és semmi nyusssszizás nem volt.

És hogy mi az az "Azóta": jó kérdés.

Mók_Ica 2016.10.30. 20:36:29

@genevieve: igazán hiteles :)))) ja, nem is....

Cimili 2016.10.30. 20:36:30

@Spitzbauer: Nagyon jól látod, a bizonytalanok remélem olvassák.

Bianka_M. 2016.10.30. 20:37:03

@etikette: erkölcsi problémája volt Krisztián csaja miatt és kissé sunyin oltogatta a többieket. A közös hálóban dugni okés ezek szerint.

Plüsscukor 2016.10.30. 20:37:14

@SocialWorker: Még ha csak azokat nem értené... :)

Bianka_M. 2016.10.30. 20:38:43

@Cimili: Somus engem is baromira irritál. Olyan mint aki mindig sz@rt reggelizik.

Mók_Ica 2016.10.30. 20:38:47

@Bianka_M.: talán mert azt mindenki hallja, érzi.... ők meg nem osztották meg a Zigazi élményt a közzel :)))) idióták és féltékenyek..... sztem

Plüsscukor 2016.10.30. 20:38:57

@Mók_Ica: Lekezelő. Evett egyszerűen arrogáns és lekezelő.

etikette 2016.10.30. 20:39:20

@Plüsscukor: jajj bar csak a haj lenne az egyetlen fail...de ott vannak az indokokatlanul csunya es buzis fulcsik a kobanyai piacrol,a nezese es a jarasa plusz a szatirkodasa

SocialWorker 2016.10.30. 20:39:34

Zsóti szerint: MONOGÁN. az. jaj istenem, Dinácskánál tényleg nem zavarta ez?????

genevieve 2016.10.30. 20:39:39

zsolti bameg semmi közöd hozzá mit csinál krisztián és mici

Bianka_M. 2016.10.30. 20:40:02

Zsótinak mi a tököm köze van Krisztiánhoz???? Egyre undorítóbb.

Mók_Ica 2016.10.30. 20:40:16

@Cimili: ez találó nagyon... energia vámpír!!!

zsóti még mindig ezen a témán pörög... hát nem mindegy neki, hogy mit szól a barátnő vagy nembarátnő????

Cimili 2016.10.30. 20:40:21

Zsóti, rozmárnak hívta Micit????????

Plüsscukor 2016.10.30. 20:41:14

És az erkölcscsőszök szerint az rendben volt, hogy evett fogadásból akart kefélni?

Mók_Ica 2016.10.30. 20:41:23

@genevieve: @Bianka_M.: hatalmas ekg :)))

mici zöld bundája büntet.. :))))))))))) nagyon ronda :)))

SocialWorker 2016.10.30. 20:41:35

esküszöm, most kifejezetten szép a mici. megszépítette a.... :))) (mármint amikor ott kint ültek, abban a zöld förmedvény kabátban :D )

Cimili 2016.10.30. 20:42:12

@Mók_Ica: Nem bunda az, köntös.:)

Mók_Ica 2016.10.30. 20:42:23

@Cimili: zsóti tökéletes, minden szempontból.... komolyan hülye ez.....

SocialWorker 2016.10.30. 20:42:38

@Cimili: deee, az bunda vóóót :)))

Bianka_M. 2016.10.30. 20:42:40

@Cimili: annak. A kis nádszál :)

2016.10.30. 20:42:56

Egy dolgot érzek most a műsorral kapcsolatban: Hajrá Mici. Tényleg. (tudom, nem kapcsolódik a témához :-)))

2016.10.30. 20:43:03

@Cimili: Vettel vezet. Kimi hatodik. De Vettel még megy kereket cserélni.

Mók_Ica 2016.10.30. 20:43:10

@Cimili: zipzáros??? óóóóóó ... mondjuk ettől még nem lett szebb :)))))))))

Plüsscukor 2016.10.30. 20:43:30

Csak én akadok ki azon, hogy ezek simán egymásra nyitnak wc-használat közben?

Bianka_M. 2016.10.30. 20:44:02

Krisztiánnak kár volt füllentenie. Csak belekeveredik.

Mók_Ica 2016.10.30. 20:44:09

@Spitzbauer: MFC (mici fan club) alakul itt mingyá :)))

2016.10.30. 20:44:23

Mindenki, aki most ezt a dugást feszegeti hülye. Magát ássa el az összes. Komolyan.
(Dávidunk nem feszegeti)

Mók_Ica 2016.10.30. 20:44:58

@Plüsscukor: soma jól végig is nézte, ahogy pislantott krisz....

SocialWorker 2016.10.30. 20:45:46

krisztián kérte számon somát??? :D mondjuk ez is gáz, hogy krisz ennyire magyarázza a bizonyítványát...

Bianka_M. 2016.10.30. 20:46:31

@ALOKSAKTRHEE: jaaaajjjjj neeeee. És aki felveszi és ezután nézi meg????? #nemenofkorsz

2016.10.30. 20:46:40

@Mók_Ica: Tudod csak irigy. :D Már ő is kekszelne a Dáviddal. De nem akar összejönni neki. :D

2016.10.30. 20:47:10

Most jön a fos rész: limbó pillecukorral. Ennyit érdemlünk???? Sorstársaim! Ennyit??? Ennyit.

:-DDD

Plüsscukor 2016.10.30. 20:47:36

Evett nem igazán tudja, h mi az a limbózás, berogyasztott lábakkal ment, nem hátradőlve.

Cimili 2016.10.30. 20:47:36

@Mók_Ica: Má elbizonytalanodtam, de kizárt, h ilyen színű kabátot reklámozzon.

Mók_Ica 2016.10.30. 20:47:48

atti dáviddal tölthetné az éjszakát ha nyer a limbóban?????????, mekkora faszság már ez????
ez evetke nyerésére volt.... mehet a sufniba fosomával......

2016.10.30. 20:48:19

@Bianka_M.: Ne hari. Miért nem szóltál?

MacákékIcukája 2016.10.30. 20:48:35

Bmeg Vivi mar megint hisztizik a sufni miatt

genevieve 2016.10.30. 20:48:45

remélem soma és evelin is dugni fognak és akkor az is téma lesz

Bianka_M. 2016.10.30. 20:49:22

És akkor most evetéket is ekézik majd?

Mók_Ica 2016.10.30. 20:49:43

fosoma romantikásra rendezi a sufnit..... zsóti azért rákérdez, hogy megmosta-e a kukót..... erre fosoma: miért, nem fog kelleni..... höhöhöhöhöhö

Cimili 2016.10.30. 20:50:01

Evet belehízott a Mici által kifogyott tütüke szoknyába.

Plüsscukor 2016.10.30. 20:50:26

Evett: A belseje finom, csak a külseje nem jó
Soma: Olyan, mint te.
????
Idióta.

2016.10.30. 20:50:27

Csinos ez a Lakatos-lyány, na. Nekem, a külseje még mindig bejön! De ugye a belem kifordul tőle (hogy folytassam a gondolatsort :-)))

szmoti 2016.10.30. 20:50:35

@genevieve: ahogy elnézem, azt támogatják :D

Mók_Ica 2016.10.30. 20:50:45

@genevieve: @Bianka_M.: ha ők nem, akkor majd MI :)))))

@MacákékIcukája: meg zsóti is.....

Commodore 2016.10.30. 20:50:57

Romantikus, pizzafeltét-tömbsajt zabálás!

SocialWorker 2016.10.30. 20:51:29

@genevieve: már megtörtént. csak arról senki nem tud. de remélem többre nem lesz lehetőségük.

Mók_Ica 2016.10.30. 20:51:49

@Spitzbauer: hüjjjjjjjjjjjjjjjjjeeeee :))))))))))))))))))))) röhögök :)))))

@Bianka_M.: igen, láttam :))) sokan leszünk :)))

SocialWorker 2016.10.30. 20:52:37

@Spitzbauer: egyébként szerintem is jól néz ki.ebben a cuccban most különösen. nekem bejön az alakja is, szép nőies.

Bianka_M. 2016.10.30. 20:52:41

@ALOKSAKTRHEE: nem tudtam, hogy dumcsiztok róla csak olvastam a hsz-t. :) (nem láttam az előzményt mert nem mindig frissít).

Mók_Ica 2016.10.30. 20:52:55

aszittem ott is fognak aludni..... nem az éjszakáról volt szó????

genevieve 2016.10.30. 20:53:41

hol az a hányós konténer?

Plüsscukor 2016.10.30. 20:54:37

@genevieve: Bocsi, kicsit lenyúltam a közösből, de mindjárt viheted.

Plüsscukor 2016.10.30. 20:57:32

@Mók_Ica: Evett a Nagy Visszatérés utánra ígérte be a Fergeteges Kekszet Somának, ezért nem indokolt külön aludniuk :)

SocialWorker 2016.10.30. 20:58:22

@Plüsscukor: ja igen, az igazán undorító volt.

Cimili 2016.10.30. 21:00:38

@SocialWorker: Azzal nem is lett volna semmi baj, h beígérte, de ahogy mondta, na az volt undorító és közönséges.

genevieve 2016.10.30. 21:00:59

@Plüsscukor: de már mici és krisz ellopta előle a sót:-)

MacákékIcukája 2016.10.30. 21:01:04

@genevieve: @Plüsscukor: passzoljatok mert olyan hulye ebben a vv-ben mindenki h hanynom kell toluk

Mók_Ica 2016.10.30. 21:01:14

@genevieve: ott van a helyén :))) csak szólok, az első már megtelt, a másodikat használd :)))

@Plüsscukor: majd kint megejtik a Fergeteges Kekszet....

Mók_Ica 2016.10.30. 21:02:39

@Cimili: és az nem gáz, hogy anyuka hallja ahogy beszél?? pffff

no, krisz kapott egy pinokkió orrot .....

MacákékIcukája 2016.10.30. 21:02:40

Krisz buntije a banyaorr :D

taga20 2016.10.30. 21:02:47

@tvbuzi: talán azé, me te nem értél rá!:))

SocialWorker 2016.10.30. 21:02:55

@Cimili: igen, én is stílusra gondoltam.

Bianka_M. 2016.10.30. 21:02:56

@Mók_Ica: de, de csak a többiek között szeretik :)

Nimi 2016.10.30. 21:03:05

Krisznek pinoccio orr :-D :-D

Bianka_M. 2016.10.30. 21:04:13

Lemaradtam: Krisz miért kapott büntit?

Plüsscukor 2016.10.30. 21:04:23

@MacákékIcukája: És jó volt Anikó beszólása rá :)), hogy remélni nem fogja akadályozni semmiben

2016.10.30. 21:06:34

Bocs lemaradtam: Kárszeg Papi azért kapott orrot, mert hazudott a barátnőjéről???? WTF!!!
Hát ez a játék nem arról szól, hogy hazudjanak, ha az a z érdekük?? Ez már tényleg túlzás!! A VV6-ban a (beépítettember) Vikinek akkora orrot kellett volna végig hordani, hogy csak az udvaron tudott volna megfordulni. Mondjuk így is majdnem (csak az udvaron tudott megfordulni, és itt most a testméreteire célzok finoman (?) :)))

2016.10.30. 21:08:45

Már kint vannak a párbajon? Vagy még nm?

2016.10.30. 21:20:20

Lehalt az egész Index... De már elmúlt.

Cimili 2016.10.30. 21:20:44

Nektek is leállt a hv? Minden más oldal működött.

Mók_Ica 2016.10.30. 21:21:14

a blogmoci moNNYon le..... pffff

no, azt írtam, hogy evetke felvette A ruhát a párbajra :))))

genevieve 2016.10.30. 21:21:14

úgy tűnik atinak nagyobb a tábora

csodalámpa 2016.10.30. 21:21:24

@Cimili: Nyomtam rá egyet, bár most, hogy láttam a legjobb pillanatait, hát....pfff

Mók_Ica 2016.10.30. 21:21:55

@Spitzbauer: @Cimili: ja.... :(((( uncsi is volt blog nélkül nézni.....

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.30. 21:22:02

Üdv az F1 elől, mutattak százalékot?

MacákékIcukája 2016.10.30. 21:22:29

Na latom nem csak nekem szart be a blog

Cimili 2016.10.30. 21:22:44

@csodalámpa: De a legrosszabb pillanatokat magasan Evett nyerné.

genevieve 2016.10.30. 21:22:50

ati elbassza a végén....

MacákékIcukája 2016.10.30. 21:23:09

Pfff ez ilyen ordibalos parbaj lesz?

SocialWorker 2016.10.30. 21:23:17

úúúúúú, szerintem evetke ne dobálózzon az alpári kifejezéssel :))))

genevieve 2016.10.30. 21:23:22

illetve, 1 perc alatt kibillentette evelint a nyugis állapotból:-)

Plüsscukor 2016.10.30. 21:23:35

Blogmotor monnyonle. Most.

Mók_Ica 2016.10.30. 21:23:44

na, atti nyomja sót :)))))

@genevieve: az volt, amikor beköltözött és gheci jól nézett ki :)))))

2016.10.30. 21:23:46

Eldőlt. Bárki is az.

MacákékIcukája 2016.10.30. 21:24:03

Szerintetek ha Evet megy vissza akkor David atallna Micihez taktikazni?

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.30. 21:24:36

Belenéztem, Ati hogy kinyílt! :-)

Bianka_M. 2016.10.30. 21:24:38

Valakit hogy felhoztak.... :o

Mók_Ica 2016.10.30. 21:24:42

@SocialWorker: viccesen is hangzott a szájacskájából.... höhöhöhö

2016.10.30. 21:24:46

@Plüsscukor: a Zindex hótt le. A zegész.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.30. 21:25:12

Tudtam, hogy ezt a ruhát veszi fel.

2016.10.30. 21:25:34

@Cimili: Húha. Visszanyomják Miss Lakatost?

SocialWorker 2016.10.30. 21:26:25

@genevieve: szerintem nem csinálja rosszul amúgy, több ez, mint amit kinéztem belőle. viszont evelin ügyesen elcukiskodta a hetet, csak ne felejtsük el, hogy ő valójában nem ilyen...

Mók_Ica 2016.10.30. 21:26:31

@MacákékIcukája: nem tudom.... sztem 3diknak nem állna ő oda.... plusz krisz nem tudom hogy viszonyul dávidhoz.....

bárcsak a villában is ilyesmi lett volna atti..... vagy csak nem mutatták???? most viszont ellopja a sót evetkétől....

2016.10.30. 21:27:06

@Cimili: Nekem is. Ahogy látom mindenkinek.

Plüsscukor 2016.10.30. 21:27:10

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Persze, mert mindig a külsejével akar manipulálni...

genevieve 2016.10.30. 21:27:18

@ALOKSAKTRHEE: sajnos az eddig 100 %-osnak bizonyult "jósnőm" is azt mondta, hogy most először fog belenyúlni az rtl a szavazásba és visszanyomják evelint:-(

Bianka_M. 2016.10.30. 21:27:50

@Mók_Ica: az a gáz, h sztem észre sem veszi magát. Menthetetlen. Nulla önkritika.

Mók_Ica 2016.10.30. 21:28:28

@SocialWorker: most is cukiskodna..... és lealpárizta attit...... sajnos neki, mi meg emlékszünk, amikor ő alpáriskodott válogatás nélkül.....

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.30. 21:28:46

Még mindig tartom, hogy Ati az első fantomkép. A felhozás jele a csökkenés. De nem fog megfordulni.

Cimili 2016.10.30. 21:29:37

Szóljatok lécci, ha folytatódik, addig Kimit nézem!

genevieve 2016.10.30. 21:29:46

mi mehet most a stúdióban:-DD

Mók_Ica 2016.10.30. 21:30:12

@genevieve: jajjj..... ne haragudj, de remélem most tévedett... ha evet visszamegy, a döntőig ott marad.... :(((((

@Bianka_M.: eddig sem volt neki.... és az eddigi párbajokból sem tanultak.....

Bianka_M. 2016.10.30. 21:30:13

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: igen, erre nagy összegben lehetett fogadni. Azt hiszi, h ebben a legdögösebb. Október végén.

Plüsscukor 2016.10.30. 21:31:00

@Mók_Ica: ÉS ne feledjük Zseri kiesésénél azt az igazi cigányasszonyos-hisztériás csapkodást sem.

2016.10.30. 21:31:19

@genevieve: el tudom képzelni, mármint nem azt, hogy most előszőr, hanem, hogy belenyúl.

genevieve 2016.10.30. 21:31:22

érdemes nézni evelin testbeszédét...

tvbuzi 2016.10.30. 21:31:50

Milyen jóképű parasztgyerek ez az Ati.
Evelint megint gecijól megcsinálták(?)

Mók_Ica 2016.10.30. 21:31:56

vv... phhhóverd bhhhháj bhhigbrádhhör..... grrrr.... hogy ezt mondja fos9es, úgy nem mondja senki...

2016.10.30. 21:32:21

@genevieve: a motorosok verik a czigányokat rommá. Bocs: romá.

SocialWorker 2016.10.30. 21:33:07

@Mók_Ica: tudom, tudom, épp ezt mondom én is :)

Mók_Ica 2016.10.30. 21:33:31

@Plüsscukor: meg amikor fosomát kiosztotta amúgy jó niga módra..... mutogatással lekísérve....

@tvbuzi: hát most annyira nem gheci jól.....

SocialWorker 2016.10.30. 21:34:11

ad neki egy tiszta lapot. ő ad a ginának. ez majdnem olyan jó, mint hogy zsolti odaadja a sufnit.

Mók_Ica 2016.10.30. 21:34:13

@SocialWorker: ekg :)))) csak annyira irritáló....

Plüsscukor 2016.10.30. 21:34:17

Miért nem vágták be az őrjöngését? Úgy lett volna az igazi.

Cimili 2016.10.30. 21:34:27

A nagy hisztit mé nem mutatták?????????????????

genevieve 2016.10.30. 21:34:29

hidd el evelin, nekünk is szörnyű visszanézni téged

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.30. 21:34:33

RTL, mi volt ez a filmecske???????????????????? Ez nem Evelin. Ez egy kamu. Mintha Gina szólt volna be.

2016.10.30. 21:34:33

@Mók_Ica: Igazság szerint a pháuőd lenne a helyes. Az első adásokhoz képest fejődik, akkor még póvered volt.

2016.10.30. 21:35:13

@Cimili: Hát ez az. A retek az retek.

ascii 2016.10.30. 21:35:27

ati atomgáz, evetkét meg vigye már el vki egy turkálóba pár ruciért

genevieve 2016.10.30. 21:35:34

ilyen micsoda tempó:-)

Mók_Ica 2016.10.30. 21:35:43

no.... vivivel lett öribari...... höhöhö..... előbújt a kis alpári...... mingyá verekedni fog :))))))))))))

ascii 2016.10.30. 21:35:52

fuu de vásári ez a párbaj

Bianka_M. 2016.10.30. 21:35:56

Evi mingyá megveri Atit :))))

Nimi 2016.10.30. 21:35:58

Ez mar Monikashow

SocialWorker 2016.10.30. 21:36:05

úúúúúúúúúúúúúúúúú. azért áválinkét nem egyszerű kirántani ebből a cuki szerepből :D

Plüsscukor 2016.10.30. 21:36:12

@Mók_Ica: Most is, Atinak: Te ne mutogassá', és közben rázza az ujját neki. Ejj de visszataszító.

Cimili 2016.10.30. 21:36:17

Ati jól csinálja.

MacákékIcukája 2016.10.30. 21:36:19

Mi ez a getto Maunika so? Erzsi megint ideges?

Schlomo Goldberg 2016.10.30. 21:36:22

Maunika só lett ebből. Nem tudom melyik a nagyobb gáz.

SocialWorker 2016.10.30. 21:36:27

akarom mondani nem nehéz, csak teljesen a hatás alatt vagyok :D

alsophila grahami 2016.10.30. 21:36:31

@Bianka_M.: iszonygáz már ez a ruha, ki tudja, hányadszor is? ha a világ legdögcisebb gönce lenne is, ennyiszer nem veszi fel egy magára valamit is adó NŐ. amúgy sztem közönséges, max egy nyári kertipartin tudom elképzelni, de akkor sem magamon, mert ez nekem ordenáré.

tvbuzi 2016.10.30. 21:36:48

Nagy Adri nem esett ki, jaj de jó!
Ő a kedvencem :$

genevieve 2016.10.30. 21:37:07

@Bianka_M.: én is azt hittem, hogy megüti:-)

naezjó... 2016.10.30. 21:37:19

Bazz, ezt a mélypontot már James Cameron sem tudná felemelni... :)

SocialWorker 2016.10.30. 21:37:20

@Cimili: szerintem is. lehet, hogy nem láttuk de dávid kitanította. önmagától nem biztos, hogy lett volna ennyi esze :D

Mók_Ica 2016.10.30. 21:37:20

@genevieve: röhögök :)))) és igen :))))

@Spitzbauer: berezonál a mikrofon, ahogy mondja.....

@ascii: kapnak szponzor rucit, miért nem vesz fel abból egyet????

ascii 2016.10.30. 21:38:16

"túl a barátságon"
soma

Cimili 2016.10.30. 21:38:17

Szexibébi a zene, Ati öribarátsága alatt. :DDDDDDDD

Plüsscukor 2016.10.30. 21:38:24

@Spitzbauer: Britül pháuőd lenne. Amerikaiul meg más :)

ibizaiporszivo 2016.10.30. 21:38:32

Anikó kezéből megint ki fog csúszni az irányítás. Bar sose volt benne igazán...

Mók_Ica 2016.10.30. 21:38:46

@tvbuzi: ki esett ki?

@SocialWorker: ebből miért nem láttunk semmit???

SocialWorker 2016.10.30. 21:40:10

@Mók_Ica: ja, én ezt csak gondolom. lehet, hogy nem volt ilyen

Bianka_M. 2016.10.30. 21:40:13

@alsophila.grahami: hozzá ez illik.... :) ezek szerint.

Mók_Ica 2016.10.30. 21:40:23

evet ez elég szarcsi, amit csinálsz....

Schlomo Goldberg 2016.10.30. 21:40:30

Evettke sem kutya, de Ati taszító, viszolygok tőle.

pomac 2016.10.30. 21:40:36

@ibizaiporszivo: pont ezt akartam irni az ordibálásról :DD

2016.10.30. 21:40:43

Bevadult az Izom Tibor, s amit tett nagyon hatott. (Ati :-)))

Plüsscukor 2016.10.30. 21:40:51

Annyira nagyon gusztustalan ez a mutogatás Evettől. Meg kezd alpáriskodni, és kiesni a jókislány szerepéből.

MacákékIcukája 2016.10.30. 21:40:56

Ati Evetketol tanulta a mutogatast

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.30. 21:41:10

Ismételnem kell magam, Ati remek párbajozó!

naezjó... 2016.10.30. 21:41:19

A párbaj vesztese:
Anikó.
Hagyd el a stúdiót MOST!

2016.10.30. 21:41:20

Zárd le, Ancsi. Nincs már idő.

Mók_Ica 2016.10.30. 21:41:58

@SocialWorker: biztos nem magától teszi ezt....igazad van sztem

@tvbuzi: köszi :))))

kortárs beszédek jönnek

genevieve 2016.10.30. 21:42:46

na, hol lehet letölteni az app-ot?
gyorsan nyomok egyet atira

2016.10.30. 21:43:08

@naezjó?: EKG. És most azonnal hívják vissza Maunikát a retekghez. Ide csak az ő tapasztalata és kvalitása lenne megfelelő.

Mók_Ica 2016.10.30. 21:43:16

baszki soma, hogy nyomjunk nem egy, hanem két szavazatot??????

Cérnahuszár 2016.10.30. 21:43:28

Evelin nagyon gáz volt ahogy sivított, és a kevesebb % nőtt
lehet eveliné a több? és most vesztett belőle...

alsophila grahami 2016.10.30. 21:43:54

@Cimili: épp ezt mondom én is itthon, hogy jól csinálja az első perctől, mert amint megjelent, azonnal kihozta a színészasszonyból a cigánaszont, az igazi énjét, pedig addig milyen pofátlanul kamuflázsolt, erre Ati azon nyomban bedobta hogy most nagyon oda kell tegye magát szövegileg, mert amúgy a beszéde hatvanvalahány százalékát káromkodás teszi ki.... szakadtam azon xDDDD

de az rtl ezzel a százalék-különbség csökkenéssel egyre gyanúsabb nekem... félék, h most tényleg belenyúlnak, egész héten csakis az elviselhetőbb oldalát tolták Evelinnek.

Bianka_M. 2016.10.30. 21:43:56

Essen már ki Evelin aztán ne borzolják az idegeinket tovább.

MacákékIcukája 2016.10.30. 21:44:10

@genevieve: rtl24 az app neve, app store-bol :))))

ibizaiporszivo 2016.10.30. 21:44:15

@Plüsscukor: a perui indián vér kijön belőle

SocialWorker 2016.10.30. 21:44:26

kezdem azt érezni, hogy evet meg vissza :/

Cimili 2016.10.30. 21:44:45

@Schlomo Goldberg: Direkt csinálja, ki akarja billenteni Evetkét a nyugalmából, ki akarja hozni belőle az alpáriságot. Sztem nagyon jól csinálja.

MacákékIcukája 2016.10.30. 21:45:18

@Mók_Ica: habar hulyeseget beszelt es nem is tudja h hogy mukodik az app, lehet kettot nyomni :))))) en mindig ugy szoktam

pomac 2016.10.30. 21:45:34

@Cérnahuszár: azért ati is eléggé ordít ,ez sem tetszik mindenkinek :) inkább enek tudom be kizártnak tartom hogy evett vezet

Mók_Ica 2016.10.30. 21:45:37

@ibizaiporszivo: az lady agathának van csak és sohasem alpári..... :))))))

alsophila grahami 2016.10.30. 21:45:54

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: az, ezt nem lehet elvitatni tőle, MOST tényleg, valóban csinálja a sót, ahogy kell.

Plüsscukor 2016.10.30. 21:45:57

Evett azért felvehetett volna egy csecstartót...

Mók_Ica 2016.10.30. 21:46:14

@MacákékIcukája: én csak 1et tudok nyomni :((((

Brandy9 2016.10.30. 21:46:17

Bakker vissza fogják nyomni Evelint, az a rossz érzésem van...

MacákékIcukája 2016.10.30. 21:46:57

@Mók_Ica: nem igaz, te is kettot tudsz ;)

Plüsscukor 2016.10.30. 21:47:01

Feltűnően sokat mutatták Evettet... Vajon miért?

alsophila grahami 2016.10.30. 21:47:16

hány perces volt ez a párbaj, tíz, tizenöt? már reklám nélkül, nettóban...

2016.10.30. 21:47:25

@genevieve: Én is megtettem. :)

Mók_Ica 2016.10.30. 21:47:53

azt látom, hogy fos9es egy kicsit sem jobb műsorvezető, mint győző..... ugyanazokat a kérdéseket teszi fel.... csak jobban olvas és jobban néz ki

pomac 2016.10.30. 21:47:54

ati nyer szerintem

naezjó... 2016.10.30. 21:47:59

@alsophila.grahami: akartál volna többet? letört a mute gomb a távirányítóról :)

SocialWorker 2016.10.30. 21:48:39

evelin, mint akinek kakilni kell

Mók_Ica 2016.10.30. 21:49:01

atti!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cimili 2016.10.30. 21:49:03

Végre Evett kiesett. :)

Plüsscukor 2016.10.30. 21:49:15

Jessz!!!! :) Evett kitakarítva a vellából! :-D

Bianka_M. 2016.10.30. 21:49:23

Evet fázni fog hazafelé :)

SocialWorker 2016.10.30. 21:49:27

no azír, nem tudott mindenkit megkajáltatni az egyhetes cukiskodással :)

tvbuzi 2016.10.30. 21:49:28

Mindenki nyugodjon le a picsába!

Cérnahuszár 2016.10.30. 21:49:45

jó döntés
érdekes lesz nézni soma mit kezd magával.

Cimili 2016.10.30. 21:49:50

@ibizaiporszivo: :DDDDDDDDDDDDDDDDDD Nem a nap, a hét kommentje. :DDDDDDDD

genevieve 2016.10.30. 21:49:51

na, most jön a jó rész:-)))))

pomac 2016.10.30. 21:50:05

azt hiszem első és utolsó párbajgyőzelme volt :D

tvbuzi 2016.10.30. 21:50:06

A Vajda nem engedte vissza

Mók_Ica 2016.10.30. 21:50:20

@Bianka_M.: vitt vmi kis kardigánt magával......

Cimili 2016.10.30. 21:50:23

Na majd nézzük azokat az arcokat! :)

pomac 2016.10.30. 21:50:37

lehet hallani anikó fülesét :)

Bianka_M. 2016.10.30. 21:50:42

Anikó: végig szoros volt az állás. Mikor????

Nimi 2016.10.30. 21:50:43

Ebben a szeriaban kivalasztott meg nem nyert.

Plüsscukor 2016.10.30. 21:50:53

Lol, nem lesz Fergeteges Keksz :)

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.30. 21:51:06

Ismerjük el, Evelein tett egy jót, adott karaktert Atinak.

Schlomo Goldberg 2016.10.30. 21:51:15

Milyen jól lehet hallani ahogy Anikó fülére beszélnek.

Mók_Ica 2016.10.30. 21:51:22

@pomac: igen :)))

@genevieve: teee.... nagyon kis huncut vagy :)))) de én is szeretném látni az arcokat :))))

alsophila grahami 2016.10.30. 21:51:28

na jóvan..... kezdettől balildalra saccoltambAtinnyót, aki kap tőlem egy óriási pluszt ezért a top párbajért.

emberek, KEZDŐDIKK!!!!!!! ;)

jja, és Ánnyikunak behallatszik a fülese.... de gáz ez a nő, MINDENT úgy súgnak-mondanak neki, bakker, mindent!

Brandy9 2016.10.30. 21:51:30

Yess teperhet a mocskos szájú, hajrá!!!! Jajjj milyen fejet dognak vágni a többiek. Evi meg sír most, talán nem kellett volna olyan alpárinak lenni :P

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.30. 21:51:40

Még én is hallottam, hogy bemondták a fülesbe 2x, hogy nézzük meg a búcsúfilmjét.

2016.10.30. 21:51:57

Sajnálom Evettet. Ezzel a kinézettel toronymagasan nyerhetett volna....

ibizaiporszivo 2016.10.30. 21:51:59

Hát Somika, ez egy füstbe ment terv volt :D

genevieve 2016.10.30. 21:52:07

@Nimi: hát igen, aki mögé zsolti beáll az nem nyer:-D

Mók_Ica 2016.10.30. 21:52:14

@Bianka_M.: hát mi mással generálná a feszkót???

Bianka_M. 2016.10.30. 21:52:24

Ezek voltak a legjobb pillanatai?

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.30. 21:52:35

Lewis nyert, Ati nyert, örömködés van.

Plüsscukor 2016.10.30. 21:52:38

Anikó: Evelin, vár az utcaajtó.
De ezt úgy mondta, h azt hittem "vár az utca" lesz belőle :))))))))))))

naezjó... 2016.10.30. 21:52:49

Melanie a VV-halál angyala.

tvbuzi 2016.10.30. 21:53:16

A fizetett nyuggerek sorfal tök tuti

pomac 2016.10.30. 21:53:18

@tvbuzi: tisztán nem lehet csak motyogást

Bianka_M. 2016.10.30. 21:53:37

@Plüsscukor: érdeklődés hiányában elmarad.... :)

Mók_Ica 2016.10.30. 21:53:41

nem volt hiszti.....

2016.10.30. 21:54:03

FoSoma és LóVi nem is gratuláltak. Ejnye.

alsophila grahami 2016.10.30. 21:54:08

@Schlomo Goldberg: de basszus, mint egy droidot, úgy kell instruálni, mennyire gáz már! xDD

Plüsscukor 2016.10.30. 21:54:56

@Spitzbauer: Igen, mondjuk egy fotózáson. De itt sajnos meg is kellett szólalnia, szóval...

genevieve 2016.10.30. 21:54:58

na a villában zsoltinak nem szabad hazudni:-D

Bianka_M. 2016.10.30. 21:55:29

@Mók_Ica: szerencse, h gondolt a jövőjére is :)

Mók_Ica 2016.10.30. 21:55:33

@alsophila.grahami: el volt veszve.... le is guggolt egyszer a párbaj alatt.....

SocialWorker 2016.10.30. 21:55:35

@Plüsscukor: volt ilyen egy korábbi vv-ben, azt hittem bepisilek... "Gigi tehát búcsúzik, várja az utca" ez megtörtént.. nem vicc :))))

2016.10.30. 21:55:54

@Plüsscukor: @Bianka_M.: Lesz, csak nem foSomával :-DDDD

genevieve 2016.10.30. 21:56:06

@Mók_Ica: majd lesz:-) nincs még vége az estének...most megint buli jön:-)

Krétagarbó 2016.10.30. 21:56:09

Nah, Evettke haza. Ki lesz a következő kispajtás?

Plüsscukor 2016.10.30. 21:56:11

@Bianka_M.: Rossz volt matekból, na :)

2016.10.30. 21:56:21

@naezjó?: Fekete Angyala. :D@ibizaiporszivo: Na most mi lesz? Jó lesz a Vivi is? :D

Cimili 2016.10.30. 21:56:39

@MacákékIcukája: Megírod priviben a módját? Köszi is.:)

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.30. 21:56:41

Azért ekkora Evelin melletti kampány után és Ati ellenében kiesni...

alsophila grahami 2016.10.30. 21:56:58

@Brandy9: sokat nem mutattak, megint.... :/ pedig ez a legizgibb része az egésznek, ezek meg jól összecsapták a végét ismételten, pffff... menjenek a....... eh

naezjó... 2016.10.30. 21:57:05

Győzike már evakuálja a stúdiót, mingyá nagyon szomcsi lesz.

Bianka_M. 2016.10.30. 21:57:20

Zsóti-zsóti hát te mit képzelsz magadról?

Mók_Ica 2016.10.30. 21:57:20

@Bianka_M.: mingyá kihozzák a bőröndjét is és felvehet vmi elhozott szponzor pulcsit :))))

@genevieve: kettős mérce, fölényeskedés.... zsóti is csúszik lefelé nagyon....

Cimili 2016.10.30. 21:58:16

@alsophila.grahami: Holnapra tartogatják biztos.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.30. 21:58:33

"Meghalt a cselszövő, nem dúl a rút viszály..." :-)

Krétagarbó 2016.10.30. 21:58:34

@Spitzbauer: hát én még mindig nem láttam szépnek, pedig már direkt úgy néztem ma is, hogy mitől olyan jó nő? Én nem látom rajta, igaz, ízlések és pofonok...

Mók_Ica 2016.10.30. 21:58:58

@genevieve: @Cimili: sírva fognak vigadni :)))

@Krétagarbó: remélem tivike :)))

genevieve 2016.10.30. 21:59:11

@Mók_Ica: nálam már tivivel és somával van a legalján....

Krétagarbó 2016.10.30. 22:00:20

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Lewis nyert? Hurrá:) Rosberg hánya-dikk? :)

Cimili 2016.10.30. 22:00:24

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Én is meghúzom a kakukkfüves teámat. :)

Mók_Ica 2016.10.30. 22:00:28

@genevieve: egyre nagyobb az orcája, ahogy osztja nekik az erkölcsi fölényt....

óóóó... most még jön az elköszönés.....

genevieve 2016.10.30. 22:00:46

@Krétagarbó: nem szép, csak tudja tenni-venni magát ...azt jelzi a testbeszéde, hogy megkapható...és ez a pasik nagy százalékának bejön...feleségül ugyan nem vennék, de egy éjszakára jó

2016.10.30. 22:00:59

Még a Zindex behalása előtt kérdeztem, hogy azért van orra Kárszeg Papinak, mert füllentett? What the funk?

szmoti 2016.10.30. 22:01:22

Az mennyire fura, hogy eddig a most bentlevők közül Tivy volt a legidegesítőbb számomra, most meg már Zsolti és Soma jobbam irritál.

genevieve 2016.10.30. 22:01:39

@Mók_Ica: lesznek vele még nagy problémák...

pomac 2016.10.30. 22:01:58

au mindjárt sirni fog :d

genevieve 2016.10.30. 22:02:17

hívjuk be evelint az utcáról:-)))))

Plüsscukor 2016.10.30. 22:02:25

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Egs, Tesa! Csatlakozom hozzád házi barackkal.

Au de gáz... szelfi, meg a többi hülyesége.

Mók_Ica 2016.10.30. 22:02:28

@Spitzbauer: igen, majd a holnapi öfiben látjuk....

au szerint ez volt eddig a legszorosabb párbaj.... hát pedig nem.....

alsophila grahami 2016.10.30. 22:02:46

@Mók_Ica: jajaja, jól elfeledkezett a felvett műnyugis pózról, amire gondolom, lédi Melánia jól betaníthatta... röhögtem nagyon, ahogy ott cigánykodütt, de télleg, mint egy piaci kofa - Atti ezt briliánsan csinálta, meglepett ;)

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.30. 22:02:50

Au: Hívjuk be Evelint az utcáról. Óriási!!!!!!

SocialWorker 2016.10.30. 22:02:54

@Spitzbauer: hát igen, pinokkió. gondolom szabad hazudni amúgy, csak nem olyasmiről ami azt feltételezi, hogy valaki kap kívülről infókat a többiek tudta nélkül. szerintem jogos most a bünti és nagyon nem volt szimpi krisz húzása...

2016.10.30. 22:03:30

@Krétagarbó: Helló Kréta. Férfiszemmel jó. Szerintem sokunknak teccett. De nagyon elrontaja a jelleme, az tény.

Mók_Ica 2016.10.30. 22:03:32

@genevieve: menjen csak párbajra :)))

genevieve 2016.10.30. 22:03:59

most látom, hogy tényleg mennyire borzasztó és közönséges ez a ruha

alsophila grahami 2016.10.30. 22:04:20

@Mók_Ica: nálam már a béka popójanalatt van méterekkel, elképesztően álszent, szemforgató kamuember, sajnos.

2016.10.30. 22:04:24

@SocialWorker: Szerintem szerelemben, hábotúban mindent szabad. Illetve ezt valaki mondta. :-))))

Bianka_M. 2016.10.30. 22:05:08

Au mitől van ennyire maga alatt?

Mók_Ica 2016.10.30. 22:05:16

@alsophila.grahami: kár, hogy eddig ezt az arcát nem láttuk attinak....

@genevieve: nehogy megfázzon a kis mellkasa :)))

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.30. 22:05:32

Szatmári szilva, pá! Evelin, pá! Milyen ember vagyok, hogy nem sajnálom?

genevieve 2016.10.30. 22:06:01

au elég lekezelő evelinnel...

ibizaiporszivo 2016.10.30. 22:06:14

@ALOKSAKTRHEE: en is arra gondoltam először, de akkor saját magat köpné szembe. még o kérdezett ra, hogy Evettke megvárja-e. Amugy Ginára kene ramennie :D

2016.10.30. 22:06:23

MOST VOLT A LEGJOBB JELENET EVÖR!!!!!!
DUGD MEG ZSÓTTIT, PAPI!!!!!!!

pomac 2016.10.30. 22:06:37

somának az a nagy herpesz :DDD

genevieve 2016.10.30. 22:06:55

soma nyerd meg miattam, aztán osztozzunk a pénzen:-)

Mók_Ica 2016.10.30. 22:07:20

@alsophila.grahami: lecsúszott, igen

@Bianka_M.: nem fogja látni a fergeteg kekszet, amit beígért .....

evetke sírdogál.... fosomának szerelmet vall :)))) no, viszont fair volt, attinak gratulált..... és már nem is sír a végére

genevieve 2016.10.30. 22:07:52

evelin most is kamusír:-DDD

tvbuzi 2016.10.30. 22:08:01

Cipője is mindig ugyanaz Evettnek

pomac 2016.10.30. 22:08:05

azért jól viseli a kiesést

genevieve 2016.10.30. 22:08:36

@Mók_Ica: ja, most meg már legyerekezi:-D

alsophila grahami 2016.10.30. 22:08:37

@Krétagarbó: csatlakozom, se nem jó nő, se nem kulturált vagy ápolt, igényes - a szőrős hónalja kifejezetten tetszett, meg a bajsza, ami kinő pár nap múltán - de mi nők vagyunk, más szemmel nézzük.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.30. 22:09:10

Ezt a gyenge színészi teljesítményt... Egy pillanat alatt vált sírásról haragra meg álcukiskodásra.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.30. 22:09:46

Meggondoltam magam, ez borzasztó! Gyere vissza! (a pálinkáról beszélek)

Plüsscukor 2016.10.30. 22:10:06

@genevieve: szóval nem csak vérfertőző akkor, hanem pedofil is

Mók_Ica 2016.10.30. 22:10:17

@genevieve: azt már korábban is mondta, hogy kint nem is állna szóba vele......
ójaj, au is sír.... küldjünk már be egy tonna zsepit.... au is és győzi is állandóan sír....

ibizaiporszivo 2016.10.30. 22:10:53

@alsophila.grahami: azok a plusz kilók sem tettek jót neki. bekoltozeskor azert meg vállalható volt.

tvbuzi 2016.10.30. 22:11:09

A strigója helyében emelnék a tarifán a tv szereplés miatt.

genevieve 2016.10.30. 22:11:32

@Plüsscukor: ja, akinek azt mondta, hogy ha visszamegy akkor bassz őt szét...már elnézést

Mók_Ica 2016.10.30. 22:11:37

@Bianka_M.: látod milyen jó így együtt nézni :)))) segítünk egymásnak megérteni a helyzeteket :)))

2016.10.30. 22:11:52

@Krétagarbó: Második lett. Csak csökkent Hami hátránya. De Rosinak ez pont megfelelt.

Cérnahuszár 2016.10.30. 22:12:35

aurélió rém fura
máskor ilyenkor szétbőgi magát, most meg ...könynezik, de valahogy nagyon fura

MacákékIcukája 2016.10.30. 22:12:51

Megettem az utolso vacsoramat - a mutet elottit. Parazok ezerrel.

Volt vmi erdekes vagy csak evetke musirasat mutattak? Mer' egy darab konnycsepp se jon ki a szemibül

alsophila grahami 2016.10.30. 22:13:05

nem vágom amúgy, h mit elégedetlenkedik, ha visszanézi csakbaz elmúlt hetet, rájöbbenhet, hogy csakis az rtl-nek köszönheti, hogy nem megalázó, de annál jogosabb tizenpár százalékkal mehetett haza a böröndjében; egész héten ment a felszopása, egy árva káromkodást nem vágtak be tőle, tőke! akinek eddig minden harmadik szava alja trágárság volt!

genevieve 2016.10.30. 22:13:17

atyaég mennyire erölködik evelin, hogy tudjon sírni:-D

Bianka_M. 2016.10.30. 22:13:29

@alsophila.grahami: sztem különben szép csak nekem ápolatlannak tűnik. Ha igényes lenne meg főleg normális akkor tök jó csaj lenne.

2016.10.30. 22:13:40

Szembesítés, juhujjj!!!!

Krétagarbó 2016.10.30. 22:14:04

@Spitzbauer: Hellóbelló:) Hihi, nekem is tetszett. Mici rátapintott a lényegre, könnyű annak, aki körül nincs kísértés. Zsolti mióta ilyen erkölcscsősz egyébként? Jó, tudom, hogy nem az, és persze azt is, hogy kapaszkodik mindenen, amivel a játékostársakat gyengítheti, de olyan bután csinálja, hogy csak rontja a saját megítélését és kilóg a nagy büdös lólába.

ibizaiporszivo 2016.10.30. 22:14:16

Aurelio, te aztan biztos esküszöl a jo anyagra :DDDD

genevieve 2016.10.30. 22:14:26

hehe, most szépen leadják evelinnek, hogy a kisöccsének miket mondott:-DD

Plüsscukor 2016.10.30. 22:14:47

Au: jópolgári kötelességünk

Lol, bevágják Evettnek a kekszet ígérő jelenetet. Prájszlessz :)

Mók_Ica 2016.10.30. 22:14:56

mekkora ghhhheci a csatorna :)))) ezt bejátszani evetkének :))))))))))

alsophila grahami 2016.10.30. 22:15:14

@ibizaiporszivo: igen, de csak azért, mert "bement ötvenháromkilósan, és jól meg volt csinálva" ;) xDD

genevieve 2016.10.30. 22:15:18

fuuu, ehhez már nem hányóskonténer kell, hanem tankhajó........

pomac 2016.10.30. 22:15:42

áá ezek a dumák ilyet még nem halottam ,hogy ösztönzi :DDD,de ezt leadták igy ?

genevieve 2016.10.30. 22:16:07

na ég is rendesen evelin arca....

Krétagarbó 2016.10.30. 22:16:12

@taga20: nem, igazából annyira nem érdekel. :)

tvbuzi 2016.10.30. 22:16:21

Elássa magát :DDDD

2016.10.30. 22:16:49

Au mingyá megcsinálja!!

alsophila grahami 2016.10.30. 22:16:59

jájj ezt megkapta az álszent rihéje xDDDDD anyuci tapsikol a tv előtt ;P

genevieve 2016.10.30. 22:17:17

na, azért annyira mégse rázta meg a dolog...

Bianka_M. 2016.10.30. 22:17:42

@Mók_Ica: az bizti és köszönöm :)

Brandy9 2016.10.30. 22:18:02

@Cérnahuszár: a tagás dologgal teljesen egyetértek. Sztem is válasz nélkül kéne hagyni, akkor talán megunná. Tény h bomlasztott, mert nekem ma pl nem is volt kedvem benézni ide miatta.

taga20 2016.10.30. 22:18:49

@ALOKSAKTRHEE: látom, te ehhez se értesz:)

2016.10.30. 22:18:50

Azért már rerpkednek a "k*rvá"-k

Mók_Ica 2016.10.30. 22:18:57

evet még mindig vakon van..... tényleg ezt hiszi hogy atti azért ment vissza, mert au-t utánozta??? nem drága evet..... saját magad miatt estél ki.... mert ghettto stílusban nyomtad..... pfffff......

Plüsscukor 2016.10.30. 22:19:24

Au zsepi helyett inkább egy szappant adjon evettnek, amivel most azonnal kimoshatja a száját.
Ocsmány módon ömlik a trágár szöveg a szájából. Pfujj.

Nbl 2016.10.30. 22:19:24

@genevieve: ezt néztem én is, közben egy csepp könnye nem jön :)

Azért Szacsurélión rendesen beledörgöli Evelin orrát ebbe az "ez is te vagy" szövegbe ...

genevieve 2016.10.30. 22:19:38

na, atiról a végén tényleg kiderül, hogy vicces:-)

csak mi nem láttuk:-)

Brandy9 2016.10.30. 22:19:46

Pfűűű Au alázza keményen a "gecis" kisvideókkal Evit. Hmmm én kérek elnézést helyette :D Elég égő volt...

Mók_Ica 2016.10.30. 22:20:37

@Bianka_M.: :)))) csak veletek jó nézni ezt :))))

taga20 2016.10.30. 22:20:59

@Krétagarbó: kösz, hogy hozzám szólsz, me ki vagyok közösítve:)

ha meg nem sértelek, egy zene:)

www.youtube.com/watch?v=pN2HOomnwAE&index=2&list=RDuT1BuLYt2RU

alsophila grahami 2016.10.30. 22:21:03

Attinak amúgy ezt az elmebeteg oldalát miért nem mutatták meg eddig? mert röhögnénk rajta? mert viccesebb mint a naaagy jutúbsztár?

genevieve 2016.10.30. 22:21:18

evelinnel nézeti meg ati vicces pillanatait:-))

2016.10.30. 22:21:36

Atus folyamatosan nyomja a poénikat. Esztet mér' nem mutassák????
Mongyuk nem túl jó, de Priminél jobb.

tvbuzi 2016.10.30. 22:21:53

Asszem nekem kiégett a humor-relém

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.30. 22:22:16

Ezt az Atit miért nem láttuk az öfikben?

ibizaiporszivo 2016.10.30. 22:22:59

@alsophila.grahami: ugy tűnt vágja az osszes telefonbetyáros szövegeket :DD.
Erre kapjuk az irritáló Tivyt egyfolytában.

MacákékIcukája 2016.10.30. 22:23:03

@alsophila.grahami: en is akarnam nezni, tud viccesen beszelni. Tivy egyaltalan nem vicces, annal konnyebb viccesnek lenni :D

Cimili 2016.10.30. 22:23:52

@Plüsscukor: Nagyon hatásos, azóta tök rendbe jöttem, köszi! ?)

Mók_Ica 2016.10.30. 22:24:07

@tvbuzi: láttad azt a south park részt, amikor cartmen-nek égett kii a humor reléje??? :))))

MacákékIcukája 2016.10.30. 22:24:26

Au kideritette, hogy mind a harom lany szereti a forro gecit a hajan

pomac 2016.10.30. 22:24:32

ezért fosh ez az évad mert ,azt hitetnek el velünk amit akarnak, semmit nem lehet érteni értelmezni

Cimili 2016.10.30. 22:24:58

Ne lássam többet Evetkét!

FájAzÉletÉsAVilágIs 2016.10.30. 22:25:18

Ez az evelinbarátnője Vivien nekem ismerős valahonnan, csak azt nem tudom honnan

ibizaiporszivo 2016.10.30. 22:26:03

@MacákékIcukája: aki mellette ült az szerintem nem tudta milyen rendezvényre jott. kezdte kínosan érezni magat.

Brandy9 2016.10.30. 22:26:05

@Spitzbauer: Amúgy már a vellalakók is említették h Ati vicceskedik. Én sem értem nekünk miért nem mutatják. Lehet h szarul nyomja, de Priminél tényleg csak jobb lehet

alsophila grahami 2016.10.30. 22:27:42

@Brandy9: ez a minimum, amit megérdemelt, nézni is rossz, ahogy módszeresen hülyítette magába azt a szerencsétlen, fostos kis lúzert, hogy aztán jól megforgassa, kifacsarja és a céljaira felhasználhassa; ritka visszataszító így kívülről ez.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2016.10.30. 22:27:50

Wazze, megin nem az ment vissza, akinek kellett volna. Hát idióták a szerkik, hogy a tuja Attit kűdik vissza, a qrós Evcsi helyett? :-(

Cérnahuszár 2016.10.30. 22:28:03

megint bakizott egy nagyot acsatorna, olyan atit mutattak amit eddig gondosan titkoltak.
zserinél is ez volt amikor kiesett, minden bentlakó arról beszélt hogy milyen jókat beszélgettek zserivel. Aztán nekünk semmi előzménye nem volt miért is mondják ezt?

Cimili 2016.10.30. 22:28:28

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Ezen má én is gondolkodtam, tuti, h így nyúlnak bele a szerkik.

Plüsscukor 2016.10.30. 22:28:43

@FájAzÉletÉsAVilágIs: piroslámpáról, rosszlányokról, talán? :)))

tvbuzi 2016.10.30. 22:28:46

Valaki mesélje már el, hogy az almás poénban mi volt a poén! Lécciiiiii

Cérnahuszár 2016.10.30. 22:28:54

@Majom1Parádé: ati nem tuja.
csak a tegnapi napról kaptunk most 4-5 jelenetet ahogy poénkodik.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.30. 22:28:55

... és végül emlékezzünk meg arról, hogy Scott a mai hogyvoltban mekkora árnyékra vetődött.

Mók_Ica 2016.10.30. 22:29:19

@Majom1Parádé: ott van helyette mici és krisz ..... valamint @alsophila.grahami: jól összefoglalta, hogy miért evetke esett ki

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.30. 22:29:34

@Cimili: Ezen gondolkodni sem kell, költői kérdés volt.

genevieve 2016.10.30. 22:30:07

@Cimili: a következő párbajon az első sorban fog ülni:-)

ott ülnek szépen sorjában mindig: gina, lóri, zseri, stb.

Plüsscukor 2016.10.30. 22:30:56

@alsophila.grahami: mert köcsög módon rárúgta itt az ajtót mindenkire, és az élő fába is belekötött.

taga20 2016.10.30. 22:31:36

@alsophila.grahami: me sokan aszt akarják, hogy húzzak el, és van igazságuk:)

alsophila grahami 2016.10.30. 22:31:52

@Majom1Parádé: igen, azok, nyilván; és mi is, mert mi se a te választottadat akartuk, h visszamenjen. mindenki balf@c, mondd ki bátran ;))

Cimili 2016.10.30. 22:33:48

@Plüsscukor: Ez igaz, de úgy emlékszem, h már elnézést kért.

taga20 2016.10.30. 22:34:56

@Plüsscukor: te egy tündibündi vagy, és összefoglaltad a lényeget. szeretlek:)

Vtec 2016.10.30. 22:37:07

ATI vicceskedései feladat volt, Zsoltinál mondta, hogy megvan a folyamatos nevetés. Nem kell egyből összeesküvéseket keresni. Elég gondolkodni egy kicsit.

Mók_Ica 2016.10.30. 22:37:46

@ibizaiporszivo: ez nekem is újdonság volt, nem ismertem :))))

Cérnahuszár 2016.10.30. 22:37:58

@Cimili: hiába, ha az az egyetlen célja hogy oltogasson, beilleszkedni nem akar, hozzászólni a témához nem akar, csak az érdekli hogy a társaságot agyhalottasozhassa

alsophila grahami 2016.10.30. 22:38:01

@tvbuzi: nem az volt a poén, hanem az volt y cél, h ekérhe mindenkinél, h elröhögje magát, így vagy úgy... előzményeket nem láttuk, összevagdosott klip volt, nem tudjuk mi volt pl az almás poén előzménye, de miután mindenki, még a savanyú Zsolti is elröhögte magát, gondolom annyira nem lehetett car.... Evelin is azt mondta, h túlzásba vitte a poénoskodást bent, nem pedig azt, hogy car volt..

Cérnahuszár 2016.10.30. 22:38:58

@Vtec: mikor volt ilyen feladat? A többiek hoyg teljesítették ezt a feladatot?

tvbuzi 2016.10.30. 22:39:02

@ibizaiporszivo: köszönöm a felvilágosítást

alsophila grahami 2016.10.30. 22:40:03

@Mók_Ica: igen; velős volt, kvázi Evet kvintesszenciája ;P

taga20 2016.10.30. 22:40:09

@ibizaiporszivo: te egy isten vagy! szarrá röhögtem magamat:))

Cimili 2016.10.30. 22:42:20

@Cérnahuszár: Engem nem zavar, ha neki ez jól esik. Tényleg csak azt tudom mondani, h akit zavar, ne válaszoljon neki. Elég sokszor olvastam a kommentjeit ott a másikon, és ott szimpi volt. Hogy itt miért csinálja ezt, azt csak ő tudja.

MacákékIcukája 2016.10.30. 22:44:39

@Cimili: lattam am a kerest, kov alkalommal idoben szolj ram es megirom

Cérnahuszár 2016.10.30. 22:44:44

@Cimili: pontosan ez történik, nem válaszol neki akit zavar
ez a kiközösítés

taga20 2016.10.30. 22:46:58

@Cimili: ne báncs má! nem vagyok olyan rossz, mint ahogy elsőre láccok:)

zene? me szeretlek:))

www.youtube.com/watch?v=Xq428DZI-eg&list=RDXq428DZI-eg

Cimili 2016.10.30. 22:47:37

@MacákékIcukája: Köszi szépen! :) Én lépek is, mindenkinek jó éjt! Neked Icus a holnapi műtétre egy kalappal, majd jelentkezz, ha már jobban leszel! :)

Cimili 2016.10.30. 22:50:34

@taga20: Ezt mondom én is, ezért nem értem, miért volt olyan az antréd. :) Küldetés tudat? Zenét meg köszönöm is. :)

Mók_Ica 2016.10.30. 22:50:55

@MacákékIcukája: drukkcsizok én is, ügyes legyél, ne ugrálj :)))) aztán jelentkezz!!!!

@alsophila.grahami: igen :))))

@taga20: pont hogy nem is bántott.... teeee

@Cimili: jó éjt :)))

Mók_Ica 2016.10.30. 23:02:23

@taga20: köszi a zenét :)

jó éjt mindenkinek :)))

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.30. 23:06:23

no. a joejszakat kivanok elott:

evettke:)))) Várom mikir kerik fel higy katinczy versenyeken tiszteletbeli orokos zsuritag legyen. szot se robbet rola.
fosomanal lesz szeksz, csak mostmar innentol kezugyesseg kerdese. vagy tivyvel kiverik ehymasnak, de semmi buzulas. annyira sok idot nem fog elvenni az eletukbol.
attirol, nos nemntudom. meg formalodik mit gondolok rola. es most szepjoejszakat!

MacákékIcukája 2016.10.30. 23:08:06

@Cimili: @Mók_Ica: @VV Velőtrázó Vélemény v3.0: koszonom nektek!!! Ramfer a drukkolas, idegbe' vagyok teljesen... :,((((
Remelem sixx iromanyat meg lesz idom elolvasni a korhazban.

Joejt mindenkinek!

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.30. 23:12:19

Zárul 3.0 mókatára is, csendesedjünk: youtu.be/tT9Eh8wNMkw #VV&ZF

Cérnahuszár 2016.10.30. 23:17:50

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: heh, megröhögtettél :))
és a zene is jó, ősrégen volt egy eszalto és egy btenor szaxofonom

Mutyuer 2016.10.31. 00:36:21

@ratsliveonnoevilstars: fejemet tennem ra hogy anikonak nem szabad a fulere beszelni mert osszezavarodik, helyette papiron kene felmutatniuk szavakat. Kurva zavaro lehet hogy pofaznak a fulebe, el se tudom kepzelni hogy lehet igy ertelmesen atgondoltan megfogalmazni barmit. Dolgoztam telefonos munkaban, ugyfellel beszelgetes kozben barmit felfog az ember ha olvassa az infot, de ha kozben valaki beszel persze lehet skubizni, de sokkal nehezebb foleg ugy hogy tudja nezik ot. Regi amcsi filmekben is a showmaneknek lapokat mutogattak. Persze az is lehet hogy csak en vagyok retard hogy ez szerintem nehez

FájAzÉletÉsAVilágIs 2016.10.31. 03:48:21

@tvbuzi: @Plüsscukor: Köszönöm szépen a tippeket, de sajnos nem ott láttam (ezzel nem azt mondtam, hogy nincs fenn az egyik rosszlányok-kaliberű honlapon, csak nem láttam még ott)

2016.10.31. 04:26:28

@MacákékIcukája: Nagy kalappal!! Szorítunk neked!! Az erő legyen veled!! ;) :))

Krétagarbó 2016.10.31. 05:44:12

@Mutyuer: sztem is nehéz így beszélni, hogy közben folyamatosan a füledbe duruzsolnak.

Krétagarbó 2016.10.31. 05:44:53

@MacákékIcukája: egy nagy kalappal neked mára!!! :)

Krétagarbó 2016.10.31. 05:46:34

@taga20: ha normálisan nyomod, nem vagy kiközösítve. Köszi a zenét!

etikette 2016.10.31. 06:33:47

@MacákékIcukája: sok sikert! Minden rendben lesz, jelezz majd hogy mi volt. Drukkolunk

Plüsscukor 2016.10.31. 06:44:34

@Cimili: Igen olvastam, de nekem nem jön be ez a stílus. IRL sem úgy ismerkedünk, hogy először lepofozzuk a másikat, aztán meg azt mondom bocsika. Gyanítom ezzel nem csak én vagyok így, ezért nem nagyon válaszol neki senki - na meg azért, mert érdemben nem nagyon tud hozzászólni a topikhoz. A jutúbos linkjeit nem igazán lehet hsz-ként értékelni.
A magam részéről én ezért ignorálom. Egy másik oldalon közel 20 éve moderálok egy igen nagy forgalmú fórumot, ott az ilyen típusú usereket pár mondat után letiltom. Persze mindig megpróbálnak visszajönni új nicknévvel - szerintem hamarosan itt is ez lesz - de ez a típus annyira ostoba, hogy néhány szótag után mindig lebuknak. Az írásképük és a mondatszerkesztési szokásaik nagyon árulkodóak.

És mellesleg, jó reggelt mindenkinek :)

hereverő heverő 2016.10.31. 06:47:47

Jóreggelt! Így jár az, aki elfelejti hogy a telefonja nem tud arról hogy ez szabadhétfő.
Gyertek, mindenkinek főztem kávét

Plüsscukor 2016.10.31. 06:50:08

@taga20: Ma nagylelkű hangulatban vagyok, ezért írok neked is egy választ, hogy jobban induljon a napod: DM jó, legalább a zenei ízlésed nem olyan roggyant, mint a kommentelési szokásaid.

Plüsscukor 2016.10.31. 06:51:17

@Cseszlovák Gyurmafilm: Mornin'! :) Kávé mellé Gyurmázhatok is, mi kell még? :)

hereverő heverő 2016.10.31. 06:52:00

@MacákékIcukája: Én külön drukkolok neked. Pedig nincs miért, lufasz az egész. Higgy nekem :))) Ha hazajösdz, táncolunk, jó ?

Plüsscukor 2016.10.31. 06:58:20

@hereverő heverő: Mindig? Ezt nem tudom, ez volt az első linkje, amire kattintottam.
És, hogy bosszantsam őt egy kicsit, a májusi koncertjükre nekem már megvan a jegyem :)

ALOKSAKTRHEE (törölt) 2016.10.31. 07:00:31

@Plüsscukor: @Cseszlovák Gyurmafilm: @hereverő heverő: Jó reggelt! :) Heverő Heverő, a táncot szerintem egy ideig hanyagolni fogja. :) :D Vagy csak az emelgetést? ;) Plüsscukor, Tagával kapcsolatban egyetértek veled. Lehet hogy nem lenne ő rossz arc, de olyan mint a Tesóm, nem hajlandó senkihez alkalmazkodni, inkább elvárja hogy mindenki ő hozzá alkalmazkodjon. Ezt nagyon nem szeretem. A kommentjei mindig egy azon sémájúak. Persze a zenei ízlése nem rossz, de itt nem ez a téma, hanem a VV8. Még ha olyan gyenge is a színvonal, hogy rengeteget offolunk. De mivel nem nézi, és nem is érdekli így nem tud érdemben hozzászólni. Marad a saját dumája, és a zene.

hereverő heverő 2016.10.31. 07:07:45

@Plüsscukor: én eddig bármelyik linkjére böktem az depeche volt. Igaz, én fogalmaztam pongyolául. Erre sem katt, mert nálam taga már az elszálló lepkefing kategótia, ugrom a hozzászólásait.

hereverő heverő 2016.10.31. 07:15:04

@ALOKSAKTRHEE: Veszélyes vizek ezek. Ő nem nemhajlandó alkalmazkodni, de kifejezetten azért jött ide, hogy mindenbe és mindenkibe belekössön. Leszarom hogy amúgy milyen lenne, itt ebben a kis milliőben ilyen. Az sem érdekel, hogy Hitler amúgy egész ügyesen festett tájképeket.
Én már gondolkodtam azon, hogy itthagyom a blogot, ha ez a stílus megmaradhat, nekem ez nem kell. Nyilván nem veszteség nektek egyik sem, én meg igazán tudok mással is szórakozni.

ALOKSAKTRHEE (törölt) 2016.10.31. 07:17:06

@hereverő heverő: Na el ne menj már innen!! Te igenis veszteség lennél. Szóval tessen maradni!! Please!!!!! :)

Plüsscukor 2016.10.31. 07:24:19

@hereverő heverő: Nemá! Maradj köztünk, kicsi Szófa! :)

hereverő heverő 2016.10.31. 07:24:41

@ALOKSAKTRHEE: Hagyjuk,nem jó téma. Evetke levesbe ment, kese kedvese meg beverhet egy kevertet.

hereverő heverő 2016.10.31. 07:29:46

@ALOKSAKTRHEE: ja erre még annyit: Igenis táncolni fog, alig 1 hónap múlva ! Nem nyitok vitát ! Mi bízunk önben Macákék elvtársnő !

Plüsscukor 2016.10.31. 07:37:25

@hereverő heverő: Eszperente e jeles reggelen? Elmerengek eme jellemen.

ALOKSAKTRHEE (törölt) 2016.10.31. 07:52:39

@hereverő heverő: Jó, jó. De csak óvatosan. ;) :))
Na én léptem. Talán később még leszek, ha időm engedi. Ha nem, akkor majd holnap. Tovább jó kommentelést, szép napot mindenkinek. :))

hereverő heverő 2016.10.31. 07:53:34

@Plüsscukor: ez nem jellemszerkezet lehet. Elkeseredhetsz,engem nem neveltek helytelenre de teremtem lehetetlen elmefegyvernek.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.31. 08:05:42

@Plüsscukor: a gyurmázástól olyan fejlett finommotorikád lesz, hogy az is tud csipesszel hajszálból repülőgép-anyahajót építeni akinek elmeséled :)
@hereverő heverő: reggelt hereverő mester. az blog itthagyásrul: nehogymár a fika egye az óvodást!

hereverő heverő 2016.10.31. 08:19:13

@Cseszlovák Gyurmafilm: Jóreggelt cimbora! Kedves hogy így aggódtok, de bár könnyen átugrom ezt a címeres barmot, mégis megkeseríti az itteni életet a fasságaival. Ez meg engem degradál. Nem értem Kroki mit véd rajta, a fenti hasonlattal élve attól még, hogy másutt arany ember, itt taga nem több mint a szélben szálló híg fos. Annyit is ér, és sajnos mindenkit beterít.

Plüsscukor 2016.10.31. 08:30:35

@hereverő heverő: Nevetek. Fellelkesedtem, elvesztegetve rengeteg percet eme kellemes csevejre. De elkeseredtem, mert nem lehet szerkezeteket keresgetve , Heverőre heveredve, tekerve szerkesztett leveleket kezemet remegve emelve nevettetnem ezen helyen, e szerveren. Ez nem lehetetlen nekem, de kellemetlen: mennem kell.

hereverő heverő 2016.10.31. 08:30:57

Na dologra. Hétfő van elvégre, szép kirándulóidő, irány a Badacsony !

Mók_Ica 2016.10.31. 08:31:47

@ratsliveonnoevilstars: asszem pályát tévesztettem...... szeretnék én is ennyit keresni, úgy hogy nekem tulképp csak ott kell lennem, a többit "intézik" helyettem :)))) (azé' annyira nem sajnálom.... van munkám és hozzá elegendő "agyam" :))) )

@hereverő heverő: jut nekem is egy csészével a kiváló kávéjából, mr Heverő? :))))

hereverő heverő 2016.10.31. 08:32:51

@Plüsscukor: legyen szép napod neked is, később is folytathatjuk :)))

hereverő heverő 2016.10.31. 08:34:10

@Mók_Ica: hogyne Móki, cukorral, tejjel szolgálhatok ? Méz is van ha úgy szeretnéd.

Cérnahuszár 2016.10.31. 08:44:12

@ratsliveonnoevilstars: szijjja
azért jöhetnél gyakrabban

(aki tudja hogy tüntessem el az ati féle pákosztos macska nézést, írja meg priviben)
(ja meg azt is hogy mit jelent ha azt álmodom hogy méreg injekcióval ki akarnak végezni és alig várom)

Cérnahuszár 2016.10.31. 08:47:44

Tegnap ati valami olyat mondott hogy majd minden csajjal smárolt bent, nekem csak vivi rémlik, azért mert az hard core támadás volt?
tényleg volt neki más is?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.31. 08:55:34

Hehe... Furcsa, de annak ellenére, hogy Atit egy korszakos lúzernek tartom, és az egyik legjellegtelenebb figurának a VV-k egyetemes történelmében, Evelin ellenében mégis rá szavaztam, de tulajdonképpen ezzel kb úgy érzem magam, mintha csuláztam volna egy nagyot felfelé majd arccal felfelé aláálltam volna. A döntésemet egyetlen dolog indokolta, hogy Evelin, mint VV karakter teljesen kifulladt, látványosan hízott vagy 7-8 kilogrammot, beállt Soma mellé őszintétlen társnak, és nem teljesíti az eredetileg ráosztott "végzet asszonya" szerepet, és innentől kezdve csak a trágárság és a mocsok maradt volna, ami kijön belőle, abból meg elegem volt. Az a baj, viszont, hogy most ezzel a párbaj győzelmével Ati lehet, hogy a kertek alatt besomfordál majd a hármas döntőbe is, pedig ilyen puhapöcs, és nem eredeti figurát már régen nem láttam, mint Ő.

etikette 2016.10.31. 09:01:52

@VV Erőlegény: mar ne is haragudj de a hizott x kilot nem erv mert szinte mindenki hizni szokott bent. Minden massal egyetertek mert evi nem kepernyore valo a stilusa miatt. Pult moge egy lepukkant varosszeli kocsmaba tokeletes

etikette 2016.10.31. 09:02:57

@Cérnahuszár: micismaci megvolt neki bar elfelejthetnem azt a csokot (is)

hereverő heverő 2016.10.31. 09:05:38

@VV Erőlegény: ugyan már.. most Atti a leggyengébb láncszem, egyedül tivi tudja alulmúlni. Ezek a lemmingek még mindig azt hiszik hogy "győzött" pedig nem: Evelin vesztett. Ha most Tivit pakolják meg (és ki is hullik annak rendje szerint) akkor Atti megint mehet párbajra.

Cérnahuszár 2016.10.31. 09:06:33

@etikette:
1. vivi
2.micimaci

de hol van zseri, dina, viki, evelin tudjuk nem mert a párbajon megegyeztek h ő kimaradt, van még gina, és aki legelőször esett ki csaj.
Miről beszél ati, hogy ő olyan nagy casanova?

Cérnahuszár 2016.10.31. 09:08:00

@hereverő heverő: szted nem micit veszik elő megint a kalapból?

hereverő heverő 2016.10.31. 09:09:03

@etikette: mici konkrétan csak a Kossuth-szobornak nem volt meg. Amikor nyuszira itta magát akkor mindenkire rádőlt mint a krumpliszsák, és csak Ati volt olyan mulya (vagyis hát Isten kegyelméből annyira felebaráti) hogy nem menekült világgá.

hereverő heverő 2016.10.31. 09:11:03

@Cérnahuszár: sztem most nem, egyrészt csendesebb lett (a szex jótékony) másrészt Tivi eddig is elég sok jelet kapott. Ő viszont mindenkit idegesít már, egyedül Vivit nem, mert ő meg nem tudja mi az az idegrendszer.

etikette 2016.10.31. 09:12:11

@hereverő heverő: ja lol jogos. Sztem is Mici kapja a legtobb jelet most

Cérnahuszár 2016.10.31. 09:17:04

@hereverő heverő: hát lehet hogy tényleg nem, mert összeborult krisztiánnal is, a benti logika szerint most erős lehet mert a dugás számít műsornak
mondjuk az ő liezonjuk pozitív elbírálás alatt van, mert nem kamu és nem is olyan gusztustalan mint pl fanny-dennis, annál természetesebb
(de lehet h csak nálam)

genevieve 2016.10.31. 09:19:01

@VV Erőlegény: annyira azért nem kell komolyan venni az egészet, hogy ostorozd magad:-)

látszott, hogy evelin egész héten keményen visszafogta magát és 1 perc alatt kibukott belőle az igazi énje...ha visszament volna, folytatta volna tovább

Mók_Ica 2016.10.31. 09:19:38

@hereverő heverő: cukor + tej megfelelő :) köszi :))))

szerintetek mici kapja megint a legtöbb jelet?? menjen most tivi sztem

hereverő heverő 2016.10.31. 09:19:45

@Cérnahuszár: nem,nálam is. Primitívek nagyon, de van benne érzelem.

hereverő heverő 2016.10.31. 09:20:57

@Mók_Ica: szem is tivi. Nagy pofával kihívja Micit és ... azt az üvöltést amikor megmutatják neki a százalékokat...

etikette 2016.10.31. 09:22:36

@Mók_Ica: hat en ugy sejtem hogy Zsolti,Tivi,Vivi,Soma Micire teszik majd

Mók_Ica 2016.10.31. 09:22:44

@VV Erőlegény: @etikette: kiegészítésével ekg :))) valóban nem számít hogy mennyit hízott.... az alpári szája és viselkedése miatt maradt alul attival szemben.....

genevieve 2016.10.31. 09:22:45

@Cérnahuszár: plusz krisztián nem kutyázza micit, védi és kiáll mellette
van ugyan egy furcsa udvarlási szokása, de jelenleg egyenrangú félként vannak a dologban

Mók_Ica 2016.10.31. 09:25:13

@hereverő heverő: kiderülhet, hogy mennyi valódi málnácska áll tivi mögött :))))

@etikette: soma és vivi sztem dávidra is tehet.... nálam nem egyértelmű, hogy micire teszik...

Cérnahuszár 2016.10.31. 09:26:29

@hereverő heverő: nekem az jön be hogy be hogy nem akarják eladni hogy ők most szerelmesek
nem akarják ezzel magyarázni, hanem felvállalják hogy szükségük van rá, nem bírják megállni
és nem is a só miatt csinálják, mert mást nem tudnak felmutatni mint fanny-dennis
basszus nagyon megfeküdte ezek szerint a fanny -dennis páros a gyomrom

genevieve 2016.10.31. 09:28:27

@Mók_Ica:
gina - tivire
krisztián - zsoltira
zsolti - krisztiánra
dávid - krisztiánra
soma - micire
ati - zsoltira
vivi - krisztiánra
mici - zsoltira
tivi - ginára vagy micire

etikette 2016.10.31. 09:28:36

@Mók_Ica: viccelsz? Mikor Zsolti Micivel tobbet rotyorgott mint Vivivel?

Cérnahuszár 2016.10.31. 09:29:16

@Mók_Ica: igen, én sajnálom hogy lement ennyire közönségesbe, és ezért kiesett
a kisfilmjében más volt bevezetve, sajnos nem hozta a végzet asszonyát, aki körül mindenki megőrül

Cérnahuszár 2016.10.31. 09:33:32

@genevieve: azt mondod krisztián és zsolti 3-3? körülöttük forrna most a levegő?
ki is a villamester most?

genevieve 2016.10.31. 09:36:47

@Cérnahuszár: bár lehet addigra pont váltás lesz

zsolti most nagyon tolja az erkölcscsősz szerepet, ezt a vonalat akarja meglovagolni és ebbe dávid is partner... a többieket nem igazán érdekli szerintem...

mobilos perpetuum 2016.10.31. 09:48:57

@genevieve: Atit lecsaptam volna, mint a taknyot.
Beleüvölt, amikor a másiknak tesznek fel kérdést, ezen csodálkozok, hogy valakinek tetszik.
Evelin nem tudta kezelni ezt a helyzetet, de a műsorvezető sem. Pedig kemény pénzt vesz fel, és ott áll, mint egy szamár, vagy egy rakás szerencsétlenség, mindegy, hogy fogalmazok.

gorcher2 2016.10.31. 09:58:22

Sziasztok hogyvoltok!

Én is nézem az adást, én sem vallottam be senkinek :) és egy kicsit olvastalak titeket, mielőtt beregeltem volna, de a tegnapi öfi után már nem bírtam ki:
mit művel ez a Zsolti? Komolyan egyre szánalmasabb, ahogy a búzaságával visszaél, affektál állandóan, mi az hogy övé és a csillámpónié a sufni? Papinak meg el kell kunyerálnia, hogy Micinek betegye a Nagy Kárszeget. Ez nagyon gáz jelenet volt, azzal együtt, amikor beküldte Zsóti a Vivit "cigiért" a sufniba, de ezt a tegnapi öfiben sikerült alulmúlni...
Komolyan nem hittem volna, de hajrá Mirci, végső győzelemre is (bakker, sose hittem volna, hogy ezt leírom:).
Mostani párbajon én is Attira szavaztam, a mocskosszájú, "fojjonszétagecidmindenlukambantestvír" Evelinkével szemben, bár mindennap rám jött, hogy Dávidkával mi történne a nyálcsere partnere nélkül, valószínűleg jobban járt volna hosszú távon, mert a játéka nullát nem ér már, cserébe még idegesítő lett.
A villa Petőfiével, meg a papapapagállyal nem tudok foglalkozni, ők is hullhatnának.
Hajrá Papi és Mirci és üdv még egyszer hogyvoltok :)

genevieve 2016.10.31. 09:59:40

@KopterTóni: szia, már az új posztban vagyunk, oda írd be:)

Krétagarbó 2016.10.31. 10:49:31

@Plüsscukor: énis énis:) sztem ott leszek.
süti beállítások módosítása