Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 8x61 - Bugyigate II. (18+)

2016. október 27. 08:46 - Dzsudibí

11.png

Bencus is fosik már bele az egészbe, ma 8 éves favágónak öltözött, és képtelen egy egész mondatot végigmondani röhögés nélkül. Mici és Zsolti beszélgetnek, nem nagyon tudok figyelni, hogy miről, mert maradt még egy makacs csipa a bal szemem sarkában, ami az istennek nem akar kijönni, de Zsolti nagyon röhög valamin, annyira, hogy Vivi inkább kimegy a hálóból, meg én is kiveszem a fülest, amíg dolgozom a csipán, mert csak zavar a vonyítás. Ja, hogy Vivi féltékeny, amiért Zsolti Micivel nevetgél. Merthogy vele ÍGY nem szokott. Annyira feltossza magát ezen a nyilvánvalóan arcpirító és felháborító pofátlanságon, hogy inkább leveszi a bilincset, amikor Soma nem akar felállni az ágyról. Én meg kínomban az arcomat kaparom, és elhatározom, hogy holnaptól inkább az m1 híradót hogyvoltozom.

1.png

Tegnap Tivi és Papi udvarlásból szerzett summa cum laudét, ma Soma villogtatja hasonlóan magas szintű tudását a vigasztalás tudománykörében.

"De most tényleg egy meleg srácra vagy féltékeny? Ez nem a Zsolti ellen irányul, ez nem a Zsolti irányul. Hanem most érted. De most, de most... Bazdmeg együtt vannak, egy pár vannak. Nem értem Vivien ennek a kiborodásnak az okát."

 10.png

Vivi később belátja, hogy kissé túlreagálta a nagy megbaszott semmit, de hát Ő ILYEN, nem tehet róla, az egybites agykapacitás már nem elég arra, hogy érezzen is, meg hogy palástolja is. LÖEVÉL. Még csak néhány órája megy a bilincsesdi, de Vivi máris megszegte a szabályokat, a büntetés, hogy összeláncolva kell aludniuk Somával. Vivi a büntetés kihirdetése alatt serényen törölgeti a habzó nyálat szája széléről, miközben Soma akut agyfaszt kapva kisebb krátert üt az étkezőasztal kellős közepibe.  Ugyanez a büntetés jár Dzsinának és Evelinnek leszarom, hogy miért, illetve Papinak és Tivinek is, ha nem találják meg a kulcsot, amit Evelinék eldugtak. Mindeközben a háttérben az immáron egyenköntöst viselő, és sziámi ikerként összeolvadó Dávtilla tagjai is megkapják a nekik járó 12 másodpercnyi műsoridőt, mert egy kicsit kiabálnak. Hogy miért, azt ne kérdezze senki, nem értem, de le is szarom. 

3.png

6.png

Estére lekerül a bilincs, Soma és Evi ezt egy kis gimis éveket idéző nyelveszegetéssel ünnepelik meg a nyugiban - az első momentum, melyből kiderül, hogy egy hete nem néztem vv-t, múlt héten még csak ujjazás volt, de mostanra kapcsolatuk láthatóan kiköltözött a hálóból. Mindeközben a cigizőben kitör a BUGYIGATE II, Tivi egy összeaszott mamabugyit talál a párnák közt, körbehordozza, de gazdája megint nincs a jobb napokat is látott alsóneműnek. Tivi már látott egyébként kóbor bugyikat a kertben mászkálni korábban is, kis barna bakancsban, ebből is látszik, hogy a kábszi nem a barátotok gyerekek. Kicsit utánozza még Somáéknak Dzsina cseppet sem túlzó reakcióját, melyre Evelinnek az egyetlen ebben a helyzetben indokolt kérdés böffen fel a szájából: De ez hol volt? HOL A JÓL MEGBASZOTT ANYJÁBAN LETT VOLNA, te gyökér, be vagytok zárva bruttó 200 négyzetméteren. Édes Jézus, adj még nekem erőt, türelmet és bátorságot, hogy tovább tudjam ezt nézni.

12.png

13.png

4.png

Vivi, Soma és Evelin komiszkodnak Dáviddal, álmában hozzábilincselik egy székhez, majdnem. Ugyanis Vivi a bilincset elfelejti Dávid csuklójára rendesen rákattintani, aki ébredés után olyan közönnyel veszi le magáról a bilincset, mint más a rózsaszín mamabugyiját a cigizőben. Soma ugyan hallott egy csattanást, de azt nem tudhatja, hogy az valójában Papi fitymája volt Mici dolgos kezei között. Bosszúból Dávid Soma cipőjébe tojást dug, Eviék kulcsát meg lefagyasztja egy palack vízben. 

14.png

Újra reggel, Dávidék kulcsa eltűnt, de Kósa Lajos legyek, ha tudom követni, hogy ki dugta el és mikor. Krisztián kellő rutinnal pattintja fel magára a bilincset, miközben Dávid rábilincseli a széket Somára, majd ha meglesz a kulcsuk, leveheti. Nagy szerencse, hogy a lánc van olyan hosszú, hogy Soma így is tud aludni tovább. Dávid végül leveszi a bilincset Somáról egy csavarral (hasonló mutatványt inkább Evitől vagy Papitól vártam volna), nehogy büntit kapjanak. Mindez csak kedélyes felvezető volt azonban Atti szarásához, melyhez Dávid asszisztál bedugaszolt orrlukakkal.

5.png

Egységnyi idő alatt egyébként annyi minden történik, hogy csak kapkodom a fejem, és most először meg kell állítanom a felvételt, hogy legyen időm mindent leírni. Tehát. Dávid Atti a dicsőséges nagy barna hadműveletét követően bejelenti, hogy akkor most ideje egy jó reggelinek. Kiderül, hogy Atti állva törli a seggét szarás után, mert különben belelóg a bütyke a vízbe, jelentsen ez bármit is. Merthogy annak a híve, hogy talpra magyar. Én meg 10 percen belül másodszor fordítom tekintetem az ég felé, és fohászkodom, hogy gyors és fájdalommentes halál legyen majd a jutalmam, ha eljön az idő, mert most szenvedek eleget már előre is. 

15.png

Az agyhalottak kapnak egy órát, meg egy Rubik-kockát, hogy kirakják. Papi reménykedik, hogy talán az is elég, ha egy színből sikerül kiraknia egy sort. 

"Ilyen bűvös kockát még sosem raktam ki. 3D-s bűvöskockát raktam ki egyszer, de az teljesen más, mert az kör alakú." (Soma)

18.png

Dávid és Atti a nehezebb (vagy könnyebb?) utat választják, és szétszerelik, majd színek szerint újra összeszerelik a kockát. Sajnos elfelejtik, hogy a hálóban is vannak kamerák, hiába bújnak el, így büntetés a jutalmuk. Zsolti szerint attól még, hogy valaki nem ésszel, hanem erővel rakja ki a bűvös kockát, nem feltétlenül rossz ember. Eközben Mici és Soma üvöltöznek valamiről a konyhában, ami nem is úgy vót, a hozzájuk láncolt szerencsétlenek meg téblábolnak zavart mosollyal, amíg elül a vihar. Eviék és Papiék élete viszont annyira egysíkú lett, hogy bár kivételesen nem részei a nézeteltérésnek kurvaanyázásnak, azért beállnak ők is a körbe, mintha szalonnát sütnének. Repkednek a csicskagecikutyák, Papi lovagként a végén azért kiáll Miciért, és jól megmondja Somának, hogy ez szerinte egy kicsit most sok volt.

16.png

17.png

Kihívás. Somának nehéz volt, mert nem érti néha, hogy Vivi miért rohan ki ennyire (sic!). Kapcsolatokat elemzünk, Evi nem mondja, hogy Papival is együtt lettek volna nullahuszonégyben 20 órát. Dzsina szembeN köpte magát, Evi a mostani döntését viszont mindenképp az eszére fogJA hagyatkozni. Egy szó mint száz, a kék Attira kerül, akit úgy kell kihalászni a kanapé párnái közül megint, hogy látszódjon is, legalább neki is jutott ma egy kicsi a kamerákból, máhogy a szaráson kívül.

8.png

Mici most tudta meg, hogy még legalább két hétig kárszeg lesz vacsorára. 

9.png

A végére meg egy kis vizes csöcskontent. Szívesen.

 

Címkék: való világ 18+ vv8
584 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PirateHamster 2016.10.27. 08:56:06

Új posztcsi, szupcsi, megyek olvasok gyorsan mielőtt elindulok :D

panamcat 2016.10.27. 08:58:48

Jaj, de szép a reggel a hogyvolttal. :)

ascii 2016.10.27. 09:04:22

jah télleg, Vivit még sosem pocskondiáztam... most komolyan, milyen féltékenységet levert már, nem csak tegnap, hanem a Gina beköltözéskor, csak azért mert Zsoltinak végre volt egy kis felüdülés új arccal beköltözni, ez meg már baszta ki is a cuccait a sufniból.
mennyire sérült már, mennyire nagy önképzavarban szenvedhet, h egy melegbarátjára is féltékeny, mit művelhet ez egy párkapcsolatban?

rearwindow 2016.10.27. 09:07:53

@ascii: Vivi bent elmondta hogy a leghosszabb "párkapcsolata" 1 hétig tartott. Sztem ő egyke gyerek volt, aki mindig mindent megkapott a szüleitől, és nem képes elviselni semmilyen elutasítást.

rearwindow 2016.10.27. 09:11:39

Bence műsor közbeni hisztérikus röhigcsélése meg nem vicces. Elsőre se volt az, így sokadszorra meg nagyon nem. Nekik a stúdióban biztos vicces, különben nem csinálnák, de nézőként, mivel nem tudom min nevet, szimplán zavaró és idegesítő

antonov 2016.10.27. 09:13:35

röhej hogy egy ekkora tuja kdnp fog visszamenni mint ati... sosem hittem volna hogy még ő is győztes lehet egy párbajon.. márpedig vasárnap simán

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.27. 09:14:29

Nah. mire elolvastam a nap is kisütött. Most megyek és begyógyszeleM magamOt. Merhogy muszAj vagyok rubophent tolni.

2016.10.27. 09:15:29

Azért azt megmutathatták volna kinek is lenne az új neve szaros bugyi. Vagy nem merték, hogy a párbaj ne 95%-5% legyen?

Cérnahuszár 2016.10.27. 09:17:37

azta
ezt ki kellett betűznöm :D
"nyelveszegetéssel "
még ízlelgetem ezt a szót :DD

Bejni 2016.10.27. 09:24:59

Sziasztok!

A tegnapi ofi utan marek xanaxot kellett tolnom,hogy tudjak aludni

ficekence 2016.10.27. 09:28:56

Nagyon jó poszt, köszi.
"Egy szó mint száz, a kék Attira kerül, akit úgy kell kihalászni a kanapé párnái közül megint, hogy látszódjon is, legalább neki is jutott ma egy kicsi a kamerákból, máhogy a szaráson kívül." :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Cérnahuszár 2016.10.27. 09:32:05

Jaj ez jóvót, végigröhécseltem az egészet
Valld be dzsudibí hogy élvezted a tegnapit :D

a teljesség igénye nélkül a kedvenceim:
"Tivi már látott egyébként kóbor bugyikat a kertben mászkálni korábban is, kis barna bakancsban, ebből is látszik, hogy a kábszi nem a barátotok gyerekek."
"Krisztián kellő rutinnal pattintja fel magára a bilincset,"
" Eközben Mici és Soma üvöltöznek valamiről a konyhában, ami nem is úgy vót, a hozzájuk láncolt szerencsétlenek meg téblábolnak zavart mosollyal, amíg elül a vihar. "
"Mici most tudta meg, hogy még legalább két hétig kárszeg lesz vacsorára. "

Cérnahuszár 2016.10.27. 09:34:49

@ascii: hát ezaz
bemutatja a klasszik kapcsolatromboló viselkedést
az ember leborotválja magát csupaszra mielőtt menekül hogy a légellenállás ne zavarja

rearwindow 2016.10.27. 09:35:42

@Bejni: én is bajban vagyok, egyrészt szeretném látni mit csinál soma és tivadar evelin nélkül, másrészt fizikai rosszullétet okoz Attila látványa. Most egyelőre agyban sáfárkodom...

takacs 2016.10.27. 09:38:45

Lakatos rendesen megzsírosodott :-)

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.27. 09:38:52

Dzsudi, ezennel kinevezlek házi hogyvoltírómmá, ha ez nem fájdalmas számodra. Sajnos kibaszás lenne veled minden egyes nap tőled olvasni, így megelégszem a csütörtökökkel.

Én azon gondolkodom most, hogy csinálok valami céget, amiben Ati fog oktatni eredményes asszimilációs technikát. Nagyon jól idomul mindenkihez, akinek az aurájába kerül, úgy tűnik, személyiség nélkül, neki erre van szüksége.

Cérnahuszár 2016.10.27. 09:39:39

Dáviod megtáltosodott, azt sajnálom hogy nem hagyta kibontakozni a tojást soma cipőjében, meg levette a bilincset, tiszta szerencse hogy a kulcsot nem olvasztotta ki forró vízzel.
Sokkal jobb lenne ha így trollkodna

Cérnahuszár 2016.10.27. 09:43:49

@rearwindow: hát evelin mondta hogy megpróbál agyból dönteni és nem érzésből, úgy látszik sikerült neki
namostezért gondolkodom hogy őt támogatom, még attól függ ésszel dumál-e a párbajig vagy érzésből.
ha ésszel, okos érveket hoz fel és nem bacca fel magát azon hogy rágják a lelkét, akkor én rá szavazok hogy visszamenjen.

SzilajSzilard 2016.10.27. 09:50:46

A reakciót látva a bugyi Lakatosé volt. Nézzétek vissza, le van fagyva. Azért kérdezett ilyen hülyeséget is.

Cérnahuszár 2016.10.27. 09:53:29

@SzilajSzilard: de nem a csónakban vagy hol találta meg azt a bugyit tivy és nem a kanapén ahogy dzsudi írta? Lehet hogy valami troll eldugta oda

Plüsscukor 2016.10.27. 10:06:45

OFF on:
Ma este vki, The Cure koncert? :)
OFF off

Posztcsi, jó vót, köszönjük. Még emésztem, most nézegetem vissza az adást. Én is szenvedek.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.27. 10:07:23

Dávidnak a fagyasztott vizes kulcsért behúztam egy strigulát a pozitív jelek eddig üres virtuális mezőjébe. Két hónap alatt ennyi...

Girhes Joe 2016.10.27. 10:10:28

Akkor most pont Evi tette meg azt, amit a széria eleje óta javasol az itteni törzsközönség minden kiválasztottnak (Attit kihívni)? Pont Evelin?

Most akkor tart még a bilincsesdi? Miért nem csavarnak egyet a párok variálásával? Kész kincsesbánya lenne ez.

Haboskakaos 2016.10.27. 10:11:20

Dzsudi! Te vagy a kedvencem! Minden mondatod aranyat ér! :D

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.27. 10:12:26

@Plüsscukor: Én gondolkodtam rajta, belenéztem pár koncertbe az elmúlt évekbe és rémülten tapasztaltam, hogy ez egy kalap fos. Robert Smith olyan mint egy elbaszott Laár András.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.27. 10:13:30

@Girhes Joe: Igen, Evelin tette meg, de eddig mindenki nyert volna Ati ellen, most meg Evelin nem fog.

Haboskakaos 2016.10.27. 10:16:30

@rearwindow: Meg van ott azért önértékeléso zavat. Nem véletlenül kufircol összevissza. Így szerez megerősítést, hogy jó nő.

Haboskakaos 2016.10.27. 10:20:14

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Hát Ati ellen azért van esélye szerintem. Gina ellen nem lett volna, mert ahogy viselkedett vele, az nagyon NEGATÍV volt.

Gigabyte 2016.10.27. 10:20:57

Soma kicsit túltolta,megkellet védeni Micit,mert jó szűk... Tesónak nem tetszett,de ez van...

Edie Britt 2016.10.27. 10:29:06

Hú, de jó írás, köszi :)

Cérnahuszár 2016.10.27. 10:30:10

@NAGYKÁRSZEG: elméláztam, vajon mikor lesz elvárás a csajoktól a hüvelytorna, mint a szilikoncsöcs... ráadásul az nem is kerül pénzbe, csak idő és kitartás

Gigabyte 2016.10.27. 10:34:23

@Cérnahuszár: Ami késik az nem siet... A műsor végéig egymást fogják pontozni :)))

,, 2016.10.27. 10:35:27

@Cérnahuszár: ha a lányoknak tornázni, akkor a fiúknak nyújtani kell

Cérnahuszár 2016.10.27. 10:35:56

@NAGYKÁRSZEG: a korrekt pontozáshoz be kellene vezetni a tapsracserét is

Cérnahuszár 2016.10.27. 10:36:45

@szörnycsi: pl húzzanak el vele egy kamiont?
sztem jól feldobná aműsort

,, 2016.10.27. 10:38:04

@Cérnahuszár: mindenképpen, hiánypótló lenne

Gigabyte 2016.10.27. 10:39:04

@Cérnahuszár: A tesó 2-3 perc alatt megmond mindent.... Lehet szűkítőt kéne árulni,jó kis üzlet lenne...

ascii 2016.10.27. 10:39:43

@Cérnahuszár: én is rámentem egy párszor, nagyon zavaró szóösszetétel :)

Cérnahuszár 2016.10.27. 10:40:28

@szörnycsi: a hűtővel elkezdhetnének gyakorolni, a végén meg a hungaroringen húzgálnák a kamionokat
sztem az az időintervallum ami még hátravan a műsorból elég lenne

ascii 2016.10.27. 10:43:39

@SzilajSzilard: jól látod, a testbeszéde elárulja, a lábát maga alá huzza, mint a kutya a farkát mikor tudja h rosszat követett el, h megcsócsálta a szófa lábát

Cérnahuszár 2016.10.27. 10:46:25

@NAGYKÁRSZEG: végül is, bevehetjük a nagy kárszeg gyermekei egyházba tantételként és az egyház forgalmazná a segédeszközt azoknak akik türelmetlenek

Plüsscukor 2016.10.27. 10:48:04

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Nos, volt, aki az elhízott Lit Taylorhoz hasonlította. De attól még Robert az Robert.... Mi sem lettünk sem fiatalabbak, sem vékonyabbak az elmúlt 20 évben.

Perah 2016.10.27. 10:53:35

A poszt nagyon vicces lett, csak kellemetlen, hogy a munkahelyemen nem röhöghetek rajta hangosan :D :D.
Hiába hívta ki Evi Atit, engem az utóbbi még mindig nem idegesít annyira a halk ücsörgésével, mint ez a semmire nagyképű, mocskos szájú nőszemély. Szóval részemről már ment is a szavazat Atira. Az életben is inkább vele lennék egy társaságban, mint az Evelinnel, és ilyesformán tartom magam az elveimhez. Nem érdekel, hogy egy olyat hív ki, akit tujának tartanak, mert én nem ilyen alapon osztályozom az embereket. Az biztos, hogy emberileg (és máshogyan sem) Evelin nem érdemli meg a nyereményt, de még azt sem, hogy ha esetleg visszamenne Ati ellen, akkor még jobban elszálljon önnön nagyságától.
Vivi féltékenységi rohama döbbenetes volt, meg úgy általában az is, hogy olyan szinten féltékeny Zsoltira, mintha a pasija lenne. Ha nem változtat a viselkedésén, akkor soha nem lesz normális párkapcsolata, és ráadásul rá sem fog jönni, hogy ez csakis az ő hibája. Nőként is utálom az ilyen nyomulós pasikat, de ha férfi lennék, akkor is rosszul lennék az ilyen nőktől :/.

SocialWorker 2016.10.27. 10:56:16

reggelt pajtik!
nem gondoltam, hogy egyszer ezt fogom mondani... de én ebben a párbajban bizony Atira szavazok....

Cérnahuszár 2016.10.27. 11:05:45

Etrapay (ha így kell írni) hol vagy? Nem csinálsz szavazatot?

Gigabyte 2016.10.27. 11:05:49

@Cérnahuszár: A segédeszközök közül a pet palack kizárva az atya bár mit is mond,mert vallási okokból a tesó nem ül rá....

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.27. 11:06:19

A mai napon nagyon depressziósra sikeredett eddig, nem tudom mi van... De azért egy viszonylag friss gyöngyszemre leltem a zeneklubnak: youtu.be/WSa3kkMQ574 #VV&ZF

Ha erőltetett párhuzamot keresek a VV-hez, akkor Vivi bolygókutató missziójához passzol.

Cérnahuszár 2016.10.27. 11:23:11

@NAGYKÁRSZEG: az már fenyítési eszköz, szék formára az eretnekeket kötözzük rá és vízzel megtöltve kell cipelniük békaügetésben

Funk You 2016.10.27. 11:24:42

Micsoda pech, hogy amikor végre valaki hajlandó kivinni a láthatatlan embert, az illető már olyan mélyre ásta magát, hogy simán kint is marad ellene.

D.Leery 2016.10.27. 11:29:07

Valamit nagyon nem mutat meg nekünk az rtl, márpedig azt, hogy milyen körülmények között kerül le valakiről a bugyi a cigisarokban. Hö?

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.27. 11:29:25

@Funk You: Igen, ezt már többször is elírtam, hogy a tujákban ez a veszélyes. Ha nem viszik ki az elején, addig a meghatározóbb játékosok elássák magukat annyira, hogy protest szavazatokkal elesnek a tuják ellenében.

Gigabyte 2016.10.27. 11:35:01

@Cérnahuszár: Én már csak arra lennék kíváncsi,ha a papinak nem tyúkot,hanem fekete macskát kellett volna idomítani,akkor mit mond,vagy épp csinál....

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.27. 11:37:00

@Cérnahuszár: Szarrágás. Nem a like-ot veszi a pénzért, hanem bagatell összegért hirdeti a hivatalos oldalát a sok kamu között. Beleolvasva, elég jól van kezelve, ha ügyesen bánik vele, akkor még sokak csőrét fogja baszni celebként. Elnézve a posztokat, van jövője a médiában, bármennyire is sokkoló ez sokaknak.

csakolvasok82 2016.10.27. 11:37:16

Sziasztok! Tetszett a poszt, köszönjük! Biztos voltam benne, hogy Attilát hívja ki párbajra. Mondjuk teljesen mindegy, mert mindenképpen Evelin ellen szavaztam volna. Már csak azért is, mert így talán Soma is kicsit visszavesz az egójából, és talán újra lesznek viccesebb momentumai, mint pl. a hoteles héten.

panamcat 2016.10.27. 11:45:09

Evelin mehet a crouton levesbe...Na Atinál se lenne baj, ha repülne. Mi lenne, ha egyik se kapna szavazatot egyáltalán :)

csakolvasok82 2016.10.27. 11:56:41

Elég kreatív volt Dávidtól, hogy a széket Somához bilincselte. Kár, hogy annyira félt a büntetéstől, hogy inkább leszedte róla. :)) Kár, hogy a feladatokhoz úgy áll hozzá, hogy muszáj megnyernie, tulajdonképpen bármi áron.

Cérnahuszár 2016.10.27. 11:59:09

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: végül is az ugyanaz nem?
én nem mentem fel az oldalukra, senkiére sem, egyedül simonét szeretem

Virágék 2016.10.27. 12:01:00

@D.Leery: Egyszerűen zsebrevágta a csokifoltos bugyingóját a köntöse zsebébe, az meg kicsúszott bagózás közben. Szerintem.

Cérnahuszár 2016.10.27. 12:01:06

@csakolvasok82: igen, dávid nem mer konfrontálódni, aztán időnként kitör belőle és rácsap az asztalra
nagy kárszeg pl merne, csak ő meg visszafogja magát mert baj lenne

SzemFülEs 2016.10.27. 12:02:58

@ascii: Vivi műsort csinál :) jól adja :)

Patria 2016.10.27. 12:03:04

Helyzet a következő:
Soma - amennyire szerethető gyerkőc volt az elején, most annyira idegesít. Evelin megdugása nem akkora teljesítmény, hogy ne férjen be az arca a dupla ajtón. Lórinak is ment volna.
Vivi - hasonló, mint Soma, eleinte szerettem, mára oda lett a bája az állandó hisztik miatt.
Zsolti - szintén zenész, az idő haladtával egyre kevésbé tudja tartani a melegcsillámjézus szerepet.
Tivy - értékelhetetlen.
Ati - vagy baromi szerencsés vagy mégsem olyan egyszerű, mint amilyennek látszik.
Dávid - picit kezd már nekem is unalmas lenni, pedig alapvetően neki szurkolok.
Mici - ő is fordult. Jó hatással van rá, hogy Dina kiesett és Papi a szárnyi alá vette. Kezdem kedvelni.
Papi - hímsoviniszta, de szórakoztató nézni.
Gina - lányok közül számomra a leginkább szerethető, bár ez a kulcsos dolog baromira nem volt vicces, inkább kínos.
Evelin - szép név, ezen kívül minden taszít benne.

SzemFülEs 2016.10.27. 12:04:20

@Perah: "Evi newm érdemli meg a nyereményt" - és ez annyira igaz, hogy nyomtam egy voksot Atira. Köszönöm :)

Virágék 2016.10.27. 12:05:18

Amúgy sziasztok, mindig olvaslak benneteket, az összes VV- láttam és most Atira szavaztam.

ascii 2016.10.27. 12:06:18

Élvezze ki minden Evet rajongó vasárnapig, mert hősük csak addig marad képernyőn. Evet olyan mélyre süllyedt a Zseri párbaj kimenetelén, h még a natur csirkemell is visszajönne ellene.
Ati nekem sem szimpatikus a kezdetektől fogva, de legalább egy cseppnyi rossz szándék sincs benne.
Cigányaszonynak hívom, mert az. De nem ezért utálom, hanem ahogy a dolgokat kezeli, ahogy megvezeti a hülyegyereket, ahogy önelégülten vizslatja a többi villalakót, és olyan szinten el van szállva magától, és a két Sztancsik kenyértől, amit a farán hordoz, h az gyomorforgató.
Minden jóízlésű ember ezt véli felfedezni, aki más szemmel látja a dolgokat, szíve joga, de h nem érti a realityshow mikéntjét, az hótziher.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.27. 12:06:55

@Cérnahuszár: Ugyan, az semmi. Magyarország legnagyobb ilyen spílere Weisz Fanni, akinek szinte minden posztja reklám, egy teljesítmény nélküli celeb. Érdemes rápillantani a FB oldalára, undorító az egész.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.27. 12:07:20

@Virágék: Ég a világ, készül már a rántott béka?

Gigabyte 2016.10.27. 12:07:38

@Patria: Mindenben egyet értek veled...

ascii 2016.10.27. 12:15:31

Előző állításomat alátámasztja a face oldalon a vélemények is ( www.facebook.com/ValoVilag/?hc_ref=NEWSFEED ), de ami tovább leegyszerűsíti a dolgokat, h az imbecillis győző is rájött, h esélye sincs senki ellen megnyerni ezt a párbajt.

2016.10.27. 12:25:03

@NAGYKÁRSZEG: @Cérnahuszár:

Jóóóóó Regggelit !

Kezdjünk a napi zsoltárral:

„És pedig PET palackból ne készíts, se be bálványt, se trónt magadnak. És mélyen vesd meg azokat a Tesókat akik így cselekszenek !”

Christianus próféta levele a Villabeliekhez 10.27 III.

csakolvasok82 2016.10.27. 12:29:53

@Cérnahuszár: nem is gazán mer, és túl komolyan is veszi a dolgokat. Amikor Gináék eldugták a Tivyék kulcsát, és már nagyon (idegesen) kérték vissza, ő is és Attila is beszállt a szájkaratéba, hogy adják vissza nekik. Ehelyett én inkább segítettem volna a lányoknak, csak a poén kedvéért. Más kérdés, hogy a poénkodásra kevésbé fogékony párost választottak maguknak Gináék, így annyira nem lett vicces a sztori.

2016.10.27. 12:50:40

jééééé.... Ávelinkéről még a végén kiderül hogy "hivatásos" ribizli volt... (figyelem, nem málna!!!)
nem mondom hogy elhiszem, de visszagondolva a gesztikulációk, megnyilvánulások elgondolkodtatnak…

vipzone.reblog.hu/evelin-hetvegi-es-soma-gellert-helyi-kalandjai/

kamilla123 2016.10.27. 12:52:45

Evetkét nem bírom, de amúgy mind a két fél kiesése érdekes lenne. Somát kifejezetten kedveltem, még mielőtt eltűnt volna Evetke hátsójában, jó lenne, ha megint visszatérne. Valamint lehet,h ha Evi int marad, Micinek és Ginának is nagy arca lesz, amit érdekes lenne megnézni. De az is érdekes lenne, hogy Dávid mire megy Ati nélkül. Kénytelen lenne kommunikálni. Talán Zsoltival szövetkezne (VIvi-Zsolti konfliktus lenne az eredménye), vagy Ginával? Lehet,h összekavarodnának egy kicsit.. Szóval Ati kiesése is érdekes lehet. Valójában fura, de Ati kiesése Dávidot erősítené, Evetke kiesése pedig Somát szerintem.

Perah 2016.10.27. 13:05:54

@Patria: Mindennel egyetértek, amit leírtál. Érdekes, hogy ugyanígy érzek én is a legtöbbjükkel kapcsolatban. Ennél a szériánál nagyon beigazolódott számomra az, hogy nem szabad elsőre és külső alapján ítélkezni.

@SzemFülEs: Szívesen :). Annak örülök, hogy sokan vagyunk olyanok, akik nem a balhés és rosszindulatú emberekre kíváncsiak, hanem inkább a "tujákat" tartják bent. Oké, hogy ez egy trash-reality, de azért vannak határok. A szomszédunkba sem szeretnénk egy olyan lakót, mint az Evelin, ha választani kellene ő és Ati között...Akkor pedig miért szavaznék egy ilyen ordenáré nőszemélyre, és főleg miért segíteném őt hozzá ahhoz, hogy jutalomként még nyerjen is pár millát?!

Egyébként észrevettem, hogy Evelin volt eddig a rossz szelleme mindenkinek kb. aki kiesett. Dina és Dávid addigi jó viszonya miatta romlott meg (ezt még ők is elismerték a párbajon). Lóri azok után ásta el magát a többiek előtt, hogy Evelin hazudott róla és a sufniban történtekről. Zseriből az ő hatására jött elő az alpári énje (na jó, itt azért Tivy is segédkezett egy kicsit). Soma ugyancsak Evelin miatt ment le pincsikutyába, ráadásul csomó bentlakóval (pl. Ginával) Evelint igazságtalanul védve rúgta össze a port, és így vágta el magától a lehetőséget, hogy megnyerje a játékot. A legjobb átok innentől kezdve, hogy hozzon szerencsét neked a VV Evelin :D.

@ascii: Teljesen igazad van Evelinnel kapcsolatban. Nem azért tartom visszataszítónak én sem, mert c**ó, hanem mert pontosan úgy viselkedik, ami miatt ez a rossz vélemény alakult ki róluk, vagy mondjuk a VIII. kerületről az embereknek. Sajnos pont nem tudta felülírni a sztereotípiákat, sőt inkább elmélyítette azokat.

Madam. 2016.10.27. 13:10:03

durván bealudtam az esti öfisemmin, "Ilyen bűvös kockát még sosem raktam ki. 3D-s bűvöskockát raktam ki egyszer, de az teljesen más, mert az kör alakú." (Soma) mindent visz.

Moltobene 2016.10.27. 13:10:59

Meg egy szo a bugyigate margojara: a bugyi M-es, tehat csak Evie lehet. Vivinek, Ginanak S-es a merete, Micinek XL-es. Elemi, Watson, elemi..!

2016.10.27. 13:15:44

kicsit böngésztem az FB-n
viccesnek találtam, hogy Ávelinkét még a roma/cigány származású hozzászólók többsége is savazza...

ani58 2016.10.27. 13:17:19

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Azért én nagyon nem hasonlítanám Weisz Fannihoz. Ő süket-néma, és az ő jogaikért tevékenykedik. A jelenléte nem öncélú, ráadásul egy kedves szerethető természet. Soha életében nem ejtene ki a száján ilyen szavakat mint Evelin.

Cérnahuszár 2016.10.27. 13:17:19

@Perah: na de azért azt te sem gondolod komolyan hogy az emberek viselkedése nem a saját döntésük... azért valaki viselkedését is evelin számlájára írni... evelin a saját viselkedéséért felelős, hogy arra ki mit reagál, azért nem, nem tart senki fejéhez pisztolyt

2016.10.27. 13:17:30

Azért az is gáz, hogy valaki kétszer is elhagyja a bugyiját

2016.10.27. 13:18:01

Ati: téged nem kedvellek
Ávelin: tőled egyenesen undorodom, mint egy gennyedző keléstől a seggemen…

én kérek elnézést !!!

Cérnahuszár 2016.10.27. 13:18:48

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: na végre valami kis statisztika, hát evelin tényleg carul áll, 250 szavazatnál kb

2016.10.27. 13:21:45

Viszont Evetke rendesen teljesíti azt amire a népnek ma szüksége van. Gyűlölet. Szomorú, és visszaemlékezve a BB1-re ott nem voltak ilyen jellegű dolgok. Ott a domestosos csajszi mega az ausztrál lány naivitása volt ami a kedélyeket borzolta. Itt meg az indulatok és a primitívség. Itt a két szar közül választjuk a kevésbbé szart ott meg azért a 3 finalista közül mindegyik szerethető volt és tett le valami emberi értéket az asztalra.

Cérnahuszár 2016.10.27. 13:21:54

@Róbert Paic: vagy valaki gyűjti az övét és a lebukás veszélye miatt eldugja random aztán visszajár

2016.10.27. 13:23:02

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: ebben a szavazásban nincs benne az a veszély, hogy a tezssvíírek látják hogy szarul áll Ávelinke, összefognak és megróbálják megmenteni a kövér valagát ?!?

ismét én kérek elnézést !

Bejni 2016.10.27. 13:23:05

@rearwindow: mondom, küldjük ki mindkettőt :D Atinál nekem mindig át kell tekernem az öfit..

Cérnahuszár 2016.10.27. 13:23:28

@Róbert Paic: voplt utálat abban is, a nézők nagyon utálták zsanettet ahogy a szerencsétlen szabit rángatta mint egy bábjátékos
a csávó már gyűrűt akart neki adni

2016.10.27. 13:24:36

@Róbert Paic: ahogy olvastam, ez Ávelinkénél és Vivinél foglalkozási ártalom is lehet...

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.27. 13:27:34

@ani58: Nem tevékenykedik az érdekükben. Nem süket-néma, hanem siket. Siket modell, a többi csak humbug. Kérj egy ajánlatot tőle egy esélyegyenlőségi előadásra és dobsz egy hátast az ártól.

temperepempe 2016.10.27. 13:31:07

@Cérnahuszár: Az mókás lesz amikor Ati megy vissza kb. 80%-al: akkora arca lesz, hogy nem fog beférni az ajtón. Úgy fogja érezni, hogy zsebében a győzelem, és megnyeri a szériát, mint az előzőt Aurélio (Tehát jó taktika az Au utánzás). Nem fogja érteni a kis egysejtű, hogy nem mellette szavaztak az emberek, hanem Evelin ellen, és a következő párbajon jó eséllyel tiplizik haza.

2016.10.27. 13:31:25

@Róbert Paic: Nem hinném, hogy az antiszemitizmus lenne ebben a fő mozgatórugó. Ávelinre én is azt mondtam beköltözéskor, hogy szemrevaló, talpraesett lány. De aztán fokozatosan adta elő és utáltatta meg magát a nézőkkel.
Én személy szerint az alpáriságát, primitívségét, ostobaságát fogom vasárnap „jutalmazni”…

,, 2016.10.27. 13:32:01

@Cérnahuszár: te vagy itt az egyetlen kb aki objektív és nem fröcsög...te állsz tőlem a legközelebb

Perah 2016.10.27. 13:33:42

@Cérnahuszár: Félreértesz, mert nem azt mondom, hogy ők nem tehettek róla, viszont Evelin hozta elő belőlük a rosszat. Vagy mondhatom úgy is, hogy balszerencsét hozott eddig mindenkinek Evelin barátsága ;). A való életben is létezik olyan, hogy valaki egy másik ember rossz hatással van. Persze, ehhez kell a másik ember is (mert azért "zsák a foltját"), de például először Dávidnak is bejött Evi, aztán mégis inkább úgy döntött, hogy minimalizálja a kapcsolatukat, amivel valószínűleg megmentette saját magát. Ennyi.

SzilajSzilard 2016.10.27. 13:35:53

@ascii: Ráadásul az állandóan csicskakutyázó, fasszopózó Lakatos kussban ült és várta a pillanat végét. Azért kérdezhette meg hogy hol volt, mert ő nem oda rejtette szerintem. Észrevette a hibát, bedugta mondjuk a kanapé párnái közé, és valamelyik stábtag este kivette hogy legyen egy kis sztori.

Cimili 2016.10.27. 13:37:17

Sziasztok!
Dzsudibí, köszcsi a posztot, megint remekeltél! Este nem láttam, minyá megnézem az ismétlést.
Vivi egyre jobban süllyed nálam, Somával együtt.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.27. 13:37:22

@mentolos lecsó: Antiszemitizmus? Miért, ki a zsidó? :-) Ez most félrement szerintem. :-)

Cérnahuszár 2016.10.27. 13:41:27

@temperepempe: sztem szerény lesz, max ordít egy kotúnyóóót
aztán megint eltűnik

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.27. 13:42:51

Érdekes, hogy Evelinnek a privát FB oldala nem lett lelőve.

2016.10.27. 13:43:35

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Zsidó ???? Hol ???? :))))))))))))))

2016.10.27. 13:47:12

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: én úgy tudom, hogy lehet vallás, eszmerendszer, népcsoport elleni gyűlölet is (gyűjtőnévként)...
ha buta vagyok, akkor bocsi....

Cérnahuszár 2016.10.27. 13:49:20

@Perah: ha úgy mondod balszerencse, az ok
ha meg úgy hogy ő tehet róla hogy valaki gáz mert előhozott valamit másik emberből, az nem ok, mert olyat nem lehet előhozni senkiből ami nincs benne...
nadehagyjukis

férfiasan be kell vallanom, hogy amikor szavaztam feljebb, én is atit nyomtam...hiába gondoltam ki hogy evelint, nem ment végül

hereverő heverő 2016.10.27. 13:51:54

@mentolos lecsó: nem vonatkozhat, a szemita (sémita) a zsidóság egyik neve. Amire te gondolsz, az a rasszizmus, az emberi rasszok (fekete, sárga, mulatt, jedi) közötti különbség hangoztatása.

2016.10.27. 13:57:34

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Egy Rózsaszín Párduc rész ugrott be erről:
Amikor Clouseau felügyelő álcázva próbál beszivárogni egy kastélyba Dr. Shulcz álnéven.
A komornyik bejelenti hogy: Itt van Dr. Shulcz…
Erre Clouseau vadul elkezd forgolódni hogy: Hol ?? Hol ?? :D

D.Leery 2016.10.27. 14:01:51

@Virágék: urist'n, nekem ennél sokkal, de sokkal piszkosabb a fantáziám. talán nem vagyok való ide

2016.10.27. 14:02:51

@hereverő heverő: igen, a szó maga a zsidóságra utal
de a jelentéstartalma megváltozott a XIX-XX. századra és már nem csak a zsidóságra vonatkozik. Attól persze ebben a vonatkozásban hangzik el legtöbbször

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.27. 14:05:08

Az igazat megvallva, cseppet sem vagyok meglepve Soma Evelin irányába érzett elmeroggyant és kritikátlan rajongásán. Soma közegében Evelin egy trófea. Akit kellően kisuvickolva végig lehet hordozni a haverok előtt. Neki csak ennyi kell, meg a pinája.

Cérnahuszár 2016.10.27. 14:05:20

kicsiny szinpadunkról balra el

jó garázdálkodást, szedjétek szét alaposan a világot

Cimili 2016.10.27. 14:10:35

@Cérnahuszár: Hihi, én is pont ezt csináltam. :)
@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Remélem, ez lesz a végeredmény is!
@ani58: +1

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.27. 14:11:28

Döbbenetes számomra, hogy míg itt kvázi névtelenül elég reális képünk van a dolgokról, ellenben a FB-on a többnyire saját néven írogatók nagy része akkora homályban van... Nem is olvasom tovább.

,, 2016.10.27. 14:11:29

@D.Leery: konyhafőncsit nézed? Ádámért halálosan odavagyok, komolyan, az ideálom

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.27. 14:16:01

@Cimili: Kár, hogy összefosta magát Ginától. Akkor meg lett volna a megalázó egyszámjegyű százaléka. Mondjuk Atitól is csúnyán ki fog kapni. De hogy Dávidnak miért szólt be? Azzal is csak szavazatokat vesztett.

hereverő heverő 2016.10.27. 14:17:24

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Csak Soma kicsiny világában trófea ez a nő, mindenhol másutt ketreccel kerítenék körbe mint a tigrist a cirkuszban, jaj csak ki ne szabaduljon ! De még a Pumped Gabó style feszitünk haverok között is csak elvétve arathat elismerést, mondjuk az tény: amikor "53 kilósan bement és kurvára meg volt csinálva", akkor jobban nézett ki. de aki igazán szép, az mindig szép, kócósan is, smink nélkül is.
Most rosszindulat nélkül, Soma kis pöcs még, sőt: pöcspattanás. biztos vagyok benne, hogy ha a kinti életben találkoznak, mindkettő elmegy a másik mellett. De itt össze vannak zárva, és nincs hova menekülni.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.27. 14:17:30

@szörnycsi: Én paprikatévé fuggő vagyok. Tegnap tok fasza volt Raymond Blanc főzött valami jót, egyszercsak bejöt Emma Thompson kóstolni. <3

csakolvasok82 2016.10.27. 14:19:00

Azon gondolkodom (teljesen komolyan), hogy kinek a felelőssége, ha "somaszerűvé" válik az ember. Genetika? Rossz nevelés? Véletlen?
Úgy értem, az egy dolog, ha valaki nem túl jó szellemi képességekkel van megáldva. Van, aki tudja magáról és nem kérkedik vele, pl. Vivi. Vagy nem szép/jóképű. És nem is hiszi magáról, hogy az. Ilyenre is van példa a villában is. De Soma olyan számomra érthetetlen mértékig meg van győződve arról, hogy mennyire jó pasi, milyen éles eszű, miközben olyan mértékben nem reális az önképe/valóságérzete, hogy egy komolyabb személyiségzavaros is megirigyelné ezt tőle.

,, 2016.10.27. 14:20:31

@Cseszlovák Gyurmafilm: én inkább reality (azon belül is verseny-típusú, nem együttlakós) függő, az h főznek csak mellékes, bár borzasztóan szexi aspektus(szexibb mint az éneklés v hasonlók)

megcirógatlak csalánnal 2016.10.27. 14:21:59

a köralakú bűvöskocka GECIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
amúgy le a kalappal Soma előtt, hogy Petőfire akar hajazni és egy valami szopottszájú istenesbencére vagy más szarra

É2I 2016.10.27. 14:34:49

Ez a bugyingó dugdosás mostmár kezd érdekes lenni. Bár én is úgy vélem, hogy a szerkik kavarnak.
Mer' még ha véletlenül is becsúszik a kondenzcsík vagy abba halálozik el valamelyik örökösi nemzedék, akkor is egyszerűbb betoszni a motyógépbe oszt' nincs balhé.
Azt is el tudom képzelni, hogy a tripperes jópoénkodick, úgy értelmi szinten rá vallana.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.27. 14:35:04

Na, én a távozás mezejére lépek, átadom a stafétát. További szép napot!

hereverő heverő 2016.10.27. 14:35:22

Én is megyek, sok elintéznivaló van. Sziasztok

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.27. 14:36:18

@szörnycsi: Igen csak abban annyira túltolják a DRÁMÁT, hogy az nekem sok. Már az ilyen dijazassal jaro versenyes realitykben. De pl hugh (river cottage) féle vetélkedős dolog jó.

É2I 2016.10.27. 14:41:26

@csakolvasok82: Tudod sok Háry János között legfeljebb Münchausen báró lehet ;), bárhogy is ütik a fejét.

Virágék 2016.10.27. 14:42:06

@D.Leery: Én is minden kidobandó vagy szennyesbe való apróságot a zsebembe dugdosom, ahogy járok-kelek a lakásban és néha kicsúszik :D De lehet én meg túl egyszerűen gondolkodom.

É2I 2016.10.27. 14:46:09

@Virágék: És pont a párna alá szoktak beesni?

Virágék 2016.10.27. 14:47:49

@É2I: Azt akkor nem figyeltem, hogy onnan szedte elő Tivy.

rearwindow 2016.10.27. 14:57:06

fejben kisáfárkodtam magamat és Atira nyomtam a jelemet. Bármennyire undorodom tőle, arra jutottam, hogy Evetke kipenderítésével adok egy esélyt Somának, hogy kimásszon abból a szakadékból, ahova a végzet asszonya magával rántotta. Ati ráér később is kiesni

Haboskakaos 2016.10.27. 15:13:33

@rearwindow: Adja a jóisten, hogy Evettke essen ki. Most hogy megnéztem a pollos szavazás állását, kellemes lepődtem meg, hogy Ati vezet. Én is inkább nézem őt.

É2I 2016.10.27. 15:17:16

Nem láttam, ebből vettem: "Tivi egy összeaszott mamabugyit talál a párnák közt". Igaz közt, nem alatt, úgy lehet is akár...

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2016.10.27. 15:17:46

@ani58: ha egyszer néma, nehezen is :D (nem tudtam kihagyni)

maradjon kint mindkettő, egyiket jobban rühellem, mint a másikat. soha nem hittem mindazonáltal, hogy valaha atira szavazok akárki ellen. mondjuk ha tivivel menne párbajra, akkor is inkább ati. ehh, visszataszító bagázs.

Haboskakaos 2016.10.27. 15:18:47

@Cseszlovák Gyurmafilm:@szörnycsi: Én a Sütimestert néztem mikor ment, de jöhet minden igényes főzőműsor. Massimo Bottura-nak is van valami műsora vagy csak egy epizódban volt e nem tudom, de a Chef's Table jó lehet. Még nem láttam, miat bukkantam rá véletlenül. :)

Haboskakaos 2016.10.27. 15:21:10

@Haboskakaos: Véletlenül bukkantam rá. Már írni sem tudok. :D

moletty 2016.10.27. 15:24:08

@Virágék: SZerintem Tivy ellop egy egy bugyit és összeszarozza, hogy aztán körbehordozhassa !... amilyen egy gyökér nyomi állat

,, 2016.10.27. 15:30:59

na de hogy lehetne megismerkedni Ádámmal? nekem ő KELL

SocialWorker 2016.10.27. 15:43:37

@rearwindow: hú, pont ezt mondtam én is. Atitól a hideg kiráz, de még mindig nem annyira mint Evelintől. ilyenkor van az, hogy maradjon a kisebbik rossz. Nem gondoltam, hogy rá fogok valaha is szavazni, de érdekes, mert egyre több ember ellen raknam már inkább rá a szavazatom. az a szerencséje, hogy a rosszindulat szikrája sincs meg benne, ezáltal a szememben jó pár társánál előrébb került. Evelinnek pedig takarodás van kifelé, mert kritikán aluli amit művel. Igaz, az utóbbi napokban visszavett, vagy legalábbis próbál úgy csinálni, mint aki normális. Kedvencem az " én nem mondom, hogy aljas. az aljas csúnya szó" volt. na ott meghaltam. :D

É2I 2016.10.27. 16:00:48

@SocialWorker: Persze, hogy az! Csúnya szó ám! Figyejjé oda, hogybeszélsz!

A "fasszopócsicskagecccciiii!" meg gyakorlatilag a "Te, kedves jóember!" kicsit finomkodó formában.
;)

Persze, tudjuk " Kurva jól meglett csinálva, mikor bejött". Csak azt nem tudom, kit is érdekelt, hogy a sminkszobába is megdugták, mielőtt beesett a vv ajtón.... :D

moletty 2016.10.27. 16:15:37

Na szavaztam az atira, pedig utálom mint a szart :) dejazevit10000xjobban

D.Leery 2016.10.27. 16:15:41

@szörnycsi: kíváncsivá tettél, megkeresem azt a tökéletest, hadd lássam is ne csak nézzem

Krétagarbó 2016.10.27. 16:16:07

@SocialWorker: eddig sem szavaztam, és ez marad is így. Tkp-en mindegy, melyik marad kint, ha már muszáj vmelyik lemmingnek visszajönni.
Ennek a szériának még nem sikerült elérnie azt, hogy az app-ot telepítsem vmelyik kispajtás bentmaradása érdekében.

,, 2016.10.27. 16:25:50

@Krétagarbó: igen ő:) gondolkodom rajta, h tényleg írok
@D.Leery: a holnap estiben lesz!

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.27. 16:28:41

@SocialWorker: bocs egeszen off de a nick az a foglalkozásod is? :)

,, 2016.10.27. 16:32:30

állattenyésztő mérnök és gyógynövényes kecskesajt:) <3 www.youtube.com/watch?v=NNC0kIzM1Fo

,, 2016.10.27. 16:41:59

milyen kiábrándító lesz h a megismerkedésünk történetét egy kakis bugyiról szóló posztra vezethetem majd vissza:(

Plüsscukor 2016.10.27. 16:52:46

@É2I: "Csak azt nem tudom, kit is érdekelt, hogy a sminkszobába is megdugták, mielőtt beesett a vv ajtón..."
:)))))))
Ez a hsz nálam esélyes a nap hozzászólása címre, de a délutáni legjobbra mindenképpen :-D

Plüsscukor 2016.10.27. 16:55:05

Kedves Olvtársak,
én ma igazoltan leszek távol az éjszakai műszaktól - megyek egy kicsit élvezkedni a The Cure koncertre. Ha hiányoznék, ott keressetek! :)

Patria 2016.10.27. 17:06:10

Azt már tudjátok, hogy min visított Zsolti, amin Vivi kiakadt?

D.Leery 2016.10.27. 17:13:09

@szörnycsi: állítólag szerencsét hoz

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.27. 17:17:59

@rearwindow: na az egykék nem ilyen egyszerűek..vigyázz ezzel

,, 2016.10.27. 17:40:54

van barinője:(
(vagy barátja, sose lehet tudni)
www.youtube.com/watch?v=hLQl3WQQoQ0

2016.10.27. 17:42:08

Annyira azért ne higgyétek, hogy ha kieseik Evelin, akkor majd Soma annyira magához tér. Pár napig, mondjuk kettőig gyász lesz, de aztán új punci után néz a kis méhecske. Aki kizárásos alapon vagy Gina, vagy Vivi lesz. Én mondjuk megnéznék egy Tivy Soma harcot Gina kegyeiért. A két nagy barát ahogy osztaná egymást.

2016.10.27. 17:43:04

@PeniValdes: Mikor? Ahogy ül a budin Atti előtt, bedugott orrjukakkal? :D

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.27. 17:45:34

@ALOKSAKTRHEE: jaj akkor is, meg amikor aludt,meg amikor rárakta a széket az ágyra

hereverő heverő 2016.10.27. 17:46:11

@ALOKSAKTRHEE: kizárásos alapon Gina, ugyanis Vivitől retteg.

2016.10.27. 17:48:43

@hereverő heverő: Én még Vivit nem zárnám ki. Ha egyszer sikerülne neki becserkésznie a kicsi Somát, az rákapna a Viviére, és akkor már nem tágítana mellőle. :D @PeniValdes: Jajjjjj, hogy oda ne rohanjak. :) Kitömtem neked, eskü. És elküldöm postával. :D

2016.10.27. 17:52:06

@PeniValdes: Tévedsz. Nem. Bár most hogy mondod. :) Rá. Bizony. De el kell keserítselek, akkor Dávidkának annyi lenne. :D Már élettani nézetből. :D Na akkor rávessem magam, vagy sem? Dönts te.

2016.10.27. 17:52:32

@szörnycsi: :))) nagyon szurkolok, viszont az elso evben sskk ne aruld el neki! ;)

2016.10.27. 17:54:36

@ascii: Na azt megnézném. Papi szerinted átengedné? Vagy Micinek kellene a Papi káresze után a kicsi Somár? :)

hereverő heverő 2016.10.27. 17:55:52

@ascii: Mici már elkelt, Kárszeg Papi kizárólagos tulajdona és kiszolgálója. Mici ebben a szerepben viszont elkezdett süllyedni. Megnyerte a párbajt Zseri ellen, pontosabban Zseri olyan mélyre süllyedt ahonnét nincsen visszaút, Micit meg felhozta Krisztiánnal való -amúgy egészen normális, természetes- évődése. De itt kifogyott a szusz, mást már nem tud mutatni, csak ahogy a csótányroppantó cipőjében parádézik fel-alá a villában (tán a ládára is felszáll). Esténként pedig egy kis fehérje leszalad a torkán (fekete-fehérben) és ezzel vége van a shownak.

2016.10.27. 17:56:32

@moletty: Bocs, de ne magadból indulj ki. :D

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.27. 17:56:37

@ALOKSAKTRHEE: erről egíy gonoszság jutott eszembe...nagyon az,nem is merem elmondani

Cérnahuszár 2016.10.27. 17:57:18

Kérdésem van a nagyérdeműhöz
valamelyik multinál, auchan, tesco, cba, spar, coop vagy akármi lenne bátorságotok engedményt kérni a fagyasztott lazacra?
1 db zacskónyira.

moletty 2016.10.27. 17:57:21

@ALOKSAKTRHEE: Én utálom Dávidot tiszta szívből :) Sunyi papagájgeci !

moletty 2016.10.27. 17:58:10

@ALOKSAKTRHEE: EZt mire írtad Tesó ? (közben finoman lóbálom a baltát:D

2016.10.27. 17:58:28

@PeniValdes: Sajnálom. Most a kis lelkedbe léptem? Sorry. De akkor sem fogom fényezni Dávidkádat. :)

hereverő heverő 2016.10.27. 17:58:34

@ALOKSAKTRHEE: Én úgy látom, hogy Vivi ejtette ezt a dolgot. Valamelyik öfiben a riportban mondta, hogy Soma annyira aranyos kisgyerek.. és megvonta a vállát. Nagyon emberi volt, Vivit ott a szívemhez bilincseltem és lefagyasztottam a kulcsot egy PET palackban.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.27. 17:59:43

@ALOKSAKTRHEE: a gondolatom inkább a te lelkecskédbe lépett volna:))

moletty 2016.10.27. 17:59:46

@Cérnahuszár: bátorságom az lenne, de leszarnák szerintem a kérésem

2016.10.27. 17:59:47

@moletty: Arra, hogy Tivy mit csinált a bugyinkóval. :D XD Tudod azt, mint mikor anno támadás érte az országot, a vezért egy véres kardot hordozott végig az országban, ezzel harcba hívva az embereket. XD

moletty 2016.10.27. 18:00:45

@hereverő heverő: A Kincsem szobrot viviről mintázták vagy ez csak városi legenda ?

2016.10.27. 18:01:37

@PeniValdes: Lépj! Egész nyugodtan. Már megszoktam. Kezdem megszokni. :) Megedződök. Lassacskán.

moletty 2016.10.27. 18:02:29

@ALOKSAKTRHEE: Okér ,értem, akkor odabaszok a baltával arcodba (nem az élével csak a fokával, mert tesók vagyunk :) utána ápollak és kiviszlek a gecibe párbajra és kinn hagylak a gecibe... stb

2016.10.27. 18:02:39

@hereverő heverő: Nem tudom, most e miatt összeakasszam a bajszom Peny kisasszonnyal? Ááááá nem ér annyit. Már a Dávid. XD

hereverő heverő 2016.10.27. 18:03:11

@moletty: ah, csak urban legend. Az lehet az alapja, hogy Vivi a "Sanyiii ! Sanyikááám !" című, döglött lovat ábrázoló szobornak ült (feküdt) modellt, és a nagyérdemű összekeveri.

moletty 2016.10.27. 18:03:22

@PeniValdes: Modnjad má Penike..... imádom ha a lekélbe taposol ! léccilcéécilcééi

2016.10.27. 18:03:37

@moletty: XD Kösssz Tesó. Már rámfért egy kis plasztika. Talán most majd dögleni fognak tőlem a nők. :D Ha már értem nem. XD

moletty 2016.10.27. 18:04:06

@hereverő heverő: értem, köszi :D sőt nyiííííhehehehehe

moletty 2016.10.27. 18:05:04

@ALOKSAKTRHEE: Tesóm, megmondta tivy is : egy pina se ér annyit mint a betyárbecsület !

Cérnahuszár 2016.10.27. 18:07:13

@moletty: megkapták
rájöttem hogy földhözragadtan gondolkodom

moletty 2016.10.27. 18:08:28

@Cérnahuszár: Mit kaptak meg kik ? A lazacot a Te ?

taga20 2016.10.27. 18:12:19

@PeniValdes: mi van húgi, idomítod a csókát?:))

2016.10.27. 18:16:51

@taga20: Már ne is haragudj, de engem nem fog tudni idomítani Peny. :) Ha akarna sem. Ennyi. :D

hereverő heverő 2016.10.27. 18:20:37

Mára ennyi volt a mandátumom. Az esti műszakot is üdvözlöm, tartsátok szárazon a puskaport.

2016.10.27. 18:23:10

most kihagyom a szavazást, egyikőjük visszamenetelével sem leszek elégedett. most inkább durcizom.

taga20 2016.10.27. 18:27:02

@Biriksz_Krokiksz!: ti nektek olyan a vévé, mint nekem ti:))

beleolvastam a kommentekbe. nekem ez a nap hülyéje, enézést, a nap komentye:))

"VIRÁGÉK 2016.10.27. 12:05:18

Amúgy sziasztok, mindig olvaslak benneteket, az összes VV- láttam és most Atira szavaztam."

és még költ is rá!:)))

2016.10.27. 18:27:44

@hereverő heverő: Már mész is. :( Akkor majd holnap. Szia. :) @PeniValdes: Ha ha ha :D Jó vicc. @Biriksz_Krokiksz!: Ne már. Cuuuuuttiiiinnnyóóóóóóóóó!!!!! XDD

2016.10.27. 18:28:29

@taga20: Tesó. A szavazás ingyenes. :) És szavazok Attira. :D

taga20 2016.10.27. 18:30:22

@ALOKSAKTRHEE: tezsvérem, nehogy aszt mond, hogy homár vagy!:)))

2016.10.27. 18:36:16

@taga20: Tesó. Már magára a feltételezésre is bicskát rántok. Nem. A nők a zsánereim.

2016.10.27. 18:38:24

@taga20: én nem mindig vok képernyőn, kiszerkesztettetem magam a tujáskodásommal az adásból folyton :/ de szavazni szokok!!! csak most nem. és amúgy tetszik a műsor, hamár nézel minket, -e?

taga20 2016.10.27. 18:38:30

@ALOKSAKTRHEE: ako ne attira savazzál!:))

tényleg ingyenes? ako mi a bot az ertéelnek ebben?

taga20 2016.10.27. 18:42:09

@Biriksz_Krokiksz!: zombist, és horrort szoktam. de ez durvább, ez agysorvasztóbb!

persze demokrata vagyok, ezé virágozzék ezer virág!:))

2016.10.27. 18:42:50

@taga20: Arra a némberre már pedig nem fogok. Neki lejárt az ideje a Vellában. Mennie kell. Felőlem viheti magával a kis pincsijét is, gyömöszölje be a táskájába. :D Mi a bót? Ez egy jó kérdés.

2016.10.27. 18:44:50

@taga20: azt én is szok! az előbb az egyik komtesó már baltát is lengetett!

2016.10.27. 18:48:40

@ALOKSAKTRHEE: a kutinnyózástól is hányok. volt már egy aurélia, nem kell a reloaded változat belőle.

taga20 2016.10.27. 18:52:13

@Biriksz_Krokiksz!: melyik volt az? megvégyelek?:)))

2016.10.27. 18:53:36

@taga20: ja, nem nekem szolt, de amugy ary vagy :*

taga20 2016.10.27. 18:53:51

@ALOKSAKTRHEE: milyen némberre? nem vagyok képbe:)

taga20 2016.10.27. 18:55:58

@Biriksz_Krokiksz!: segícs má! észre vettem, hogy néha nyomsz egy csillagot. ez mi a bánat?

u.i.: a hétköznapokban én is használom, de akkor le is írom a javítást:)

2016.10.27. 18:57:11

@taga20: az puszi. de kaphatsz cicisölelést is, az meg ilyen, ni! :3

Cérnahuszár 2016.10.27. 18:58:56

@moletty: igen
árengedményt az 1 zacsi fagyasztott cuccra

2016.10.27. 19:00:08

@Biriksz_Krokiksz!: Na Love is in the Air. :)) @taga20: Oszt becsüld meg Krokit. ;)

Cérnahuszár 2016.10.27. 19:01:53

@taga20: a bót a reklyám bevétel

taga20 2016.10.27. 19:08:02

@Biriksz_Krokiksz!: egyre jobban teccik ez a blog:)

2016.10.27. 19:08:10

@Cérnahuszár: de kaptál? (árengedményt mmint) amúgy jó ötletet adtál, mert éppen a bótba készülök, és azon gondolásztam, h mit kéne betárazni tápot a hosszú hétvégére, és a halika-gét klasszkor jött, úgyis rég volt már. köszöntem az ötletet!

2016.10.27. 19:08:51

@Biriksz_Krokiksz!: Nyugi, csak brahiból hoztam fel. Autól a hideg kirázott, na meg a kiabálásától is. Nem írom le mégegyszer, ne hogy bántsa a füledet.

2016.10.27. 19:09:34

@taga20: ugye hogy ugye??!! van itt minden!

2016.10.27. 19:10:19

@taga20: Na hallod! Meg is hiszem. Az összes nő a tenyeredből eszik. :) Tényleg úgy látszik, a prosztó stílus bejön a nőknek. Talán váltanom kellene?

Cimili 2016.10.27. 19:12:12

@Biriksz_Krokiksz!: Tartsd má vissza, este hozza Mókica konténert! :)

2016.10.27. 19:13:34

@Cimili: :)))))) hát jó ;) de akkor ketten fogjátok a hajam mókival!
XD

taga20 2016.10.27. 19:14:32

@ALOKSAKTRHEE: jó haver! nyalom a hangját a drágának:))

Cérnahuszár 2016.10.27. 19:15:21

@Biriksz_Krokiksz!: nem én voltam a tettes, csak néztem hogy 2 esmeralda mire jut a multival
én földhözragadt vagyok ehhez, de fejleszteni kéne magamat

2016.10.27. 19:17:15

@Cérnahuszár: real life valosagso! az fini!

Cérnahuszár 2016.10.27. 19:17:16

@taga20:
Csobog a langyos víz, fürödj meg!
Ime a kendő, törülközz meg!
Sül a hús, enyhítse étvágyad!
Ahol mi vagyunk, az a rémálmad.
höhö

taga20 2016.10.27. 19:18:45

@ALOKSAKTRHEE: tezsvérem, kevered az egyenes stílust a görbe stílussal. talán néha tényleg prosztó vagyok, de soha nem hátulról teszem:)

2016.10.27. 19:19:47

@Cérnahuszár: am' alap nem vok alkudozos, de mindig csodaltam, aki kepes ra bhol bmikor...annyi van rairva, akkor annyi van rairva, oszt jonapot.

2016.10.27. 19:22:19

@taga20: Lehet. Nekem csak feltűnt, hogy nem vagy régóta itt, és Kroki már puszilgat, meg ölelget. Nos szomi vagyok. Ez van. Neked úgy látszik van sármod, nekem nincs. :( Szar az élet Tesó.

Cimili 2016.10.27. 19:22:40

@Biriksz_Krokiksz!: Ó majd megtanítalak alkudozni. Én imádok, főleg a pofátlan alkudozást. Legtöbbször én nyerek.:)

Cérnahuszár 2016.10.27. 19:25:25

@taga20: inkább költemény gyilkos
:)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2016.10.27. 19:26:50

@Cérnahuszár: Kérni lehet, de kiröhögnek, mivel az ilyen helyeken egyáltalán nem lehet alkudni. Sajna a multi nem piac.

taga20 2016.10.27. 19:27:20

@ALOKSAKTRHEE: ember, ne hozz zavarba, me elpárolog a sármom!:)

semmivel se vagyok értékesebb ember, mint te, csak más.
van olyan nő, aki engem a halálfaszára kíván, téged meg imád.

ennyi, nincs itt semmi trükk!:)

zene!

Cérnahuszár 2016.10.27. 19:29:54

@Majom1Parádé: én is azt hittem,... aztán látom a pénztárnál hogy rá van nyomva a zacsira a 20% árengedmény kupon vagy mi

2016.10.27. 19:30:02

@taga20: Nem tudsz semmit Tesó. Engem egy nő sem imád. :((

Cérnahuszár 2016.10.27. 19:32:02

@taga20: óigen, egészen jól is érzem magam benne
azt még nem is mondtad milyen hús kell

taga20 2016.10.27. 19:37:10

@ALOKSAKTRHEE: ha így állsz hozzá, ako tuti.

2016.10.27. 19:39:31

@ALOKSAKTRHEE: taga-nak mashol van a nagymultja, ahonnan ismizni lehet.

@taga20: en a kreten magazinnak is rajongoja voltam, asse a finomkodasarol volt hires ;)

@Cimili: ez bukott ügy, de nézlek majd közben szívesen ;)

2016.10.27. 19:40:35

@taga20: A tények, a tények makacs dolgok Tesó. Neked egy hét kellett csupán, és lám, már puszipajtás vagy. Pedig a belépőd elég modortalan volt. És még finoman fogalmaztam. De egy kis idő kellett csak. Te vagy a Mester Tesó.

2016.10.27. 19:41:04

@Cérnahuszár: akkor jogosan eszmeráldáztak, mer ami jár...

taga20 2016.10.27. 19:42:46

@Biriksz_Krokiksz!: benned kit tisztelhetlek onnan?:)

2016.10.27. 19:43:45

@Cérnahuszár: 2in1! mindig ez a 'dönteni kell' meg 'választani' dolog, elborzasztó!

Cérnahuszár 2016.10.27. 19:46:49

@Biriksz_Krokiksz!: csinálok egy vodka narancsot :))

taga20 2016.10.27. 19:49:06

@Biriksz_Krokiksz!: értem. vérnyúlat olvastad anno?

vincentet szoktad olvasni, vagy a kolozsváriszalonnát?

2016.10.27. 19:51:07

@Cérnahuszár: :))))))))) mondanám, h agggyá' ! de előbb nyomtam tele magam lázcsillapítóval, szóval ezt most buktam ;) illetve nagggyon szomiszmájli :'(

2016.10.27. 20:03:18

Vader fatter hun van?

2016.10.27. 20:07:44

@ALOKSAKTRHEE: teged is bir mindenki, ne nyafogjal.

taga20 2016.10.27. 20:09:28

@Biriksz_Krokiksz!: gondolom a vödröt suvickolja:))

taga20 2016.10.27. 20:10:47

@Biriksz_Krokiksz!: gondolom egy olyan csöcsös izé jót tenne a lelkének:) na!

2016.10.27. 20:11:11

@Biriksz_Krokiksz!: Ez nem igaz. De kedves vagy, hogy vigasztalni próbálsz.

Brandy9 2016.10.27. 20:12:08

@ALOKSAKTRHEE: bocsi, de már nem is kell idomítania téged. Külső szemlélőként nagyon úgy néz ki h már a tenyeréből eszel... Aztán sorry ha rosszul látom :)

Brandy9 2016.10.27. 20:13:26

@PeniValdes: ihhi pont ezt írtam én is :D

2016.10.27. 20:18:42

@Brandy9: de tenyleg, pedig leirtak mar parszor, h tagaval 'hugom-batyamok, david meg a lelkitarsa, meg olyan mint o, csak fiuban.....de minden nap kezdodik elolrol.

Cimili 2016.10.27. 20:26:07

@Biriksz_Krokiksz!: de minden nap kezdodik elolrol. :DDDDDDDDD
Mi bajod van, h lázcsill?

Mók_Ica 2016.10.27. 20:30:07

@Biriksz_Krokiksz!: hali Kroki babi, te is benyaltad a vírusot??? pedig nem is taliztunk......
mondjuk hétfőn átadtam szegény Zs-nek..... ő is beteg volt ..... :((((

2016.10.27. 20:30:21

@Brandy9: Rosszul. Öreg vagyok már én ehhez.

csodalámpa 2016.10.27. 20:31:14

Vajon mivel szopatható meg jobban Soma, ha marad Evett vagy ha megy? Egyenlőre nem tudom eldönteni..ha ezen nem agyalnék, akkor én Evettre szavaznék, szerintem fejlődőképes, Atira valahogy nincs gyomrom, annyira semmilyen a csávó, illetve tök béna, Zsoltiban több férfiasság van mint benne :S

Mók_Ica 2016.10.27. 20:31:26

sziasztok komment lakók :)))) ma már ilyen "korán" ideértem és a posztot is elolvastam :))))
jó lett :)))

2016.10.27. 20:33:25

@Cimili: szimpla meghűlés, semmi extra: orrom szelel (ez fonti), torkom kapar (szexi hang), a fejem széthasad (abroncs-ez viszont szar érzés, de elmúlik majd mindjárt)

2016.10.27. 20:35:02

@Mók_Ica: ahh, helló bébi! kéne majd a konténercsid <3

2016.10.27. 20:35:22

@Mók_Ica: Szia. :)@csodalámpa: Szerintem azzal, ha Evett megy. És nem azért, de már dekoratívnak se mondanám Evettkét.

Cérnahuszár 2016.10.27. 20:36:39

@Biriksz_Krokiksz!: na gyere, viszlek egy kört a menetszél lehűt nem kell lázcsill és ihatsz velem kedvedre
giphy.com/gifs/pgtips-l0HlTPnnfzRsf4f2U

Mók_Ica 2016.10.27. 20:37:22

@Biriksz_Krokiksz!: kapsz egy különbejáratút :)))) én hétfőn voltam így.... de nagyon..... igyál sokat

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.27. 20:37:44

@Biriksz_Krokiksz!: #tesósági! #c vitamin 1000mg, #orrszpréj, #rubophen #hosszú forró KV
#ma már szelelt.

Mók_Ica 2016.10.27. 20:38:37

@Cérnahuszár: ez de cuki :))))

@ALOKSAKTRHEE: @csodalámpa: sztem is evetke megérett az utca ajtóra.....

Cimili 2016.10.27. 20:40:13

@Biriksz_Krokiksz!: Huh, gyógyuljál csak megfele! Most jól jön neked a 4 napos pihi.

Mók_Ica 2016.10.27. 20:40:24

@Cseszlovák Gyurmafilm: szegénykém.... jobbulást neked is!!! én is túlestem rajta a hét elején......
ha kérsz te is konténert, neked is rendelkezésre áll 1 :)))

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.27. 20:40:56

@Cseszlovák Gyurmafilm: egyébiránt fantasztikus estét!

Tipp! evettke ha kiesik be kéne szavazni valamelyik bátyját a villába. csakhogy FoSoma érezze a törődést ^_^

2016.10.27. 20:42:09

@Biriksz_Krokiksz!: most csak olvasni tudlak benneteket :( del korul firkaltam ide...

Brandy9 2016.10.27. 20:42:30

@Biriksz_Krokiksz!: igen, ezek mind így vannak. De ezektől függetlenül én nem erre gondoltam most. Hanem hogy.. Hogy is mondjam szépen... Aloksa már be van hálózva Peni által... na szóval érted... De persze semmi közöm hozzá, csak eléggé szembeötlő mikor itt olvasgatok.

Cimili 2016.10.27. 20:42:34

@Mók_Ica: Szia Mókuci! :)
Ki szórta itt szét a bacikat, h sorra lebetegszünk? :)

2016.10.27. 20:43:43

@Cseszlovák Gyurmafilm: ezek #mindmegvótak így este, a rubo helyett algopirivel, ha nagy ritkán kell, akkor csakis azt! (kávé nem, a délutánit már kihánycsiztamcsi)

Cimili 2016.10.27. 20:44:21

@Cseszlovák Gyurmafilm: Ez de jó ötlet! :)
@Brandy9: Csak jáccanak, nem kell komolyan venni. :)

2016.10.27. 20:45:06

@Brandy9: dede, én is pont ezt fogalmaztam meg, burkoltan-diszkréten ;)

Cimili 2016.10.27. 20:45:53

@Cseszlovák Gyurmafilm: Icusnál vannak a konténerek, abba lehet hányni, ha valamelyik vellalakó kiborít. :)

2016.10.27. 20:46:57

@Cérnahuszár: :)))))))))))) ez marha jó! :))))))))

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.27. 20:47:29

@mentolos lecsó:
!#
/bin/bash
cd /home/halalcsillag
sudo dpkg -i --force-depends JÓESTÉT VADER NAGYÚR.deb
exit

;);)

Cimili 2016.10.27. 20:47:35

@mentolos lecsó: Ez esetben jó szórakozást! Csak azt nemtom, h hogy fogod kibírni, h ne szólaljál meg.

hereverő heverő 2016.10.27. 20:49:12

@ALOKSAKTRHEE: Engem sem imádnak. Sajnálhatják, így jártak.

Mók_Ica 2016.10.27. 20:49:21

@Cseszlovák Gyurmafilm: anno egy virágládát "használtunk" ha egy komment lakó hányingert kapott az öfi alatt..... aztán amikor fokozódott a helyzet, jött a konténer, ezután pedig a medence :)))) ez a történet.....
a felajánlás pedig arra vonatkozott, ha esetleg a bacik miatt hányingered lenne, akkor nyugodtan használd :))))

@Cimili: hát én nem tudom.... én a gyerekemtől kaptam, és a kolléganőmnek tovább is adtam.... szegénykémnek....

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.27. 20:50:27

@Biriksz_Krokiksz!: nemnagyon hányok. ki van fizetve. :)
@Cérnahuszár: :D
@Cimili: jaaah :) majd szólok

Mók_Ica 2016.10.27. 20:51:38

@Cérnahuszár: ez is cuki :)))) fosomával is elképzeltem.... az nem cuki..... azon röhögök :))))

@hereverő heverő: na..... @ALOKSAKTRHEE: és neked is na..... szerizünk titeket <3

hereverő heverő 2016.10.27. 20:52:07

@mentolos lecsó: én is csak bekukk mobilról. Tudod most Ati .... ücsörög és nekem várakozni kell a budi előtt

2016.10.27. 20:52:20

@csodalámpa: nemtok dönteni. somi reakciója annyira nem izgat, nem érdekel, hogyan reagálna személy szerint ő, max inkább a bandájuk. ati kiesése meg max dávidnak esne szarul, v még neki sem.

Mók_Ica 2016.10.27. 20:52:23

@hereverő heverő: szia :)))) írtam az előbb a szeretet hiányodra is :)))

Mók_Ica 2016.10.27. 20:53:03

@hereverő heverő: orrodba papír, ugye??? és háttal ülsz remélem :))))

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.27. 20:53:16

@Mók_Ica: medence:)))) hova tovább? víztározó? rakétasiló?
legyen rakétasiló én azt kérek^_^

2016.10.27. 20:54:54

@hereverő heverő: ez is ferdítés, sőt mi több: provokáció!
XD

2016.10.27. 20:58:08

@Mók_Ica: nekem nem hisznek! (fel is vok háborodva, amúgy) mingyá rájuk hányok, úgyamúgy #barátságiból.

hereverő heverő 2016.10.27. 20:58:36

@Mók_Ica: persze háttal. Mert ez a hülye Atti a nagycsarnok közepén szeret szarni,ahelyett hogy bemenne a saját helységbe, ahol van ajtó. De nem, őt nem zavarja ha más is ott van, csak ha nem a saját helye...na az zavarja.
BROÁÁFF nekem a konténer nem elég, tartályhajót akarok

2016.10.27. 21:00:08

@Cimili: egy "okos TV rol" vagyok fent, ezen szar buli a gepeles :(((

2016.10.27. 21:01:37

@Cimili: én sskk nem vok beteg, max kicsit összekrokodiloztam a bacikat.

hereverő heverő 2016.10.27. 21:02:17

@mentolos lecsó: nekem van hozzá okos kicsi klavim is, karácsonyra kaptam. És okos kicsi klavin van buta sok por, azt gyűjtöttem. Autonóm pókok is vannak.

2016.10.27. 21:03:07

@hereverő heverő: vader fatternak van! a halálcsillagához! (eskü)

Cimili 2016.10.27. 21:04:18

@mentolos lecsó: Tök buli, akkor nagyban látsz minket. Integettem :)

2016.10.27. 21:04:52

@hereverő heverő: a szallodaban nem adtak melle :(((

Mók_Ica 2016.10.27. 21:05:15

drágáim, az öfire várva, akinek van kedve: viasat3 - észbontók...... cristofel és gyúrós józsi adják a válaszokat :)))) most :)))

hereverő heverő 2016.10.27. 21:07:47

@Mók_Ica: Cristofelt sskk nem bírom megnézni. Nem tehetek róla..

Cimili 2016.10.27. 21:07:53

@Mók_Ica: Köszcsi, nekem kezdődik a BK. :)

2016.10.27. 21:09:59

@Mók_Ica: bekapcsoltam. (ennék hekket.)

hereverő heverő 2016.10.27. 21:10:54

@Biriksz_Krokiksz!: Kroki nekem van egy Titanicom, egy Pamir, egy Cutty Sark, és egy Vasa.

Mók_Ica 2016.10.27. 21:11:10

@Cseszlovák Gyurmafilm: ok :))) szerzek neked :)))

@Biriksz_Krokiksz!: ne ijeszd má' el őket :))))

@hereverő heverő: rakétasiló és tartályhajó rendel..... hozom is :)))) remélem érzitek a törődést :))))

2016.10.27. 21:12:23

@hereverő heverő: sajna oreg Symbian-os Nokia, nem is menne rajta :(((

2016.10.27. 21:14:00

@hereverő heverő: majd ha okos kicsi pókjaid is lesznek, akik kommentolnak, szóljál! vevő leszek, cimili fog alkudozni rájuk, mer ahhoz béndzsó vagyok ;)

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.27. 21:14:27

@hereverő heverő: honapok ota arrol nyomom. asztali gep van csak itthon, de ilyenkor este mar nem kapcsolom be.

2016.10.27. 21:14:43

@hereverő heverő: De azért szar érzés, nem? Nekem az. Minygyá világgá is megyek. @Brandy9: Nem, nem. Csak barátok vagyunk. Ennyi. Nem több. Nem kell belelátni semmi többet. Én szoktam Penyvel inkább kicsit incselkedni. Ha nem tenném, ő szimplán csak válaszolgatna. Mint bárki másnak. Néha kapható egy kis bolondozásra, de néha sok neki amit művelek. Szóval csak ennyi. Nem több.

Cérnahuszár 2016.10.27. 21:15:35

@Mók_Ica: végre szünet
azabajkéremszépenhogybejönnekaszobámbahogymitröhögök

2016.10.27. 21:15:56

@Mók_Ica: ahhh, szar vagyok baratkozasbol IS :)))))

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.27. 21:16:25

Velőfényes szép estét!

Én uszályba hánynék, az egyből távozik is a sodrással.

hereverő heverő 2016.10.27. 21:16:49

@Mók_Ica: csodás tartályhajó,köszönöm!

Mók_Ica 2016.10.27. 21:17:04

@Biriksz_Krokiksz!: na, ha éhes vagy, az már jó jel :)))) gyógyulsz...... jaj... egyébként én is... koviubival kérem :))))

@Cérnahuszár: :)))

@Cimili: oksa :)))

,, 2016.10.27. 21:18:41

@Biriksz_Krokiksz!: áhh látod már vége... pedig még egy jó kis összeismerkedős sztorink is lett volna:(

Mók_Ica 2016.10.27. 21:20:20

@Cérnahuszár: én is szoktam... hangosan.... be is jön a gyerek.... általában ő is röhög :))))

@Biriksz_Krokiksz!: ne deragá....dele...degre.... szóval ne dehelegáld magad mán le, teeee :*

@hereverő heverő: szivi <3

2016.10.27. 21:20:32

@Cseszlovák Gyurmafilm: dehogy, abbol SE! csak gondoltam, en is nyusszogok egyet ;)
XD

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.27. 21:21:52

Valaki egy táncra? Az imént végigugráltam a lakást erre: youtu.be/znrEGeYsq9s

hereverő heverő 2016.10.27. 21:23:09

@ALOKSAKTRHEE: mindenkinek lehetnek rosszabb napjai, ne keseregj. Holnap majd jobban szeretnek, a taga paraszt stílje meg... kicsit olyan evetkés nem? Ez elég jó sértés ?

Cimili 2016.10.27. 21:23:39

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Stipistopi, enyém a tánc, mert imádok is. :)

ALOKSAKTRHEE (törölt) 2016.10.27. 21:25:11

@hereverő heverő: Ja. Dehogy minden napja rossz legyen. :D Már kínomban magamon nevetek. :) Nincs még egy ilyen szerencsétlen flótás a földön, mint én. :D Bocsi hogy itt nyüsszögök.

2016.10.27. 21:25:15

@szörnycsi: nem neztem még meg a linkit, de sokszor lattunk mar olyat, h semmi nem tart orokke, sztem ne add fel. ;) most pl az ugrott be, h nem sokkal azután, h zé ismert lett, befuccsolt az addig tökéletesnek látott kapcsija. vagy brandzselináék is pl. ugye....

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.27. 21:26:18

@Cimili: Na, 21:30-kor indítsd el és hajrá!

Ba-ba-ba-ba, ba-da-ba
Ba-da-ba-da, bow, uhm
Da-ba-da-buh-di-buh
Yeah this is grandpa's groove
Everyone they were screaming out
That was grandpa's groove

Mók_Ica 2016.10.27. 21:26:43

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: ez jóóóóóó, tetszik :))))) tinci-tánci :))))

2016.10.27. 21:26:54

@Cimili: :))))))) tenyleg tarts nekem tanfolyamot lsz ;))))

hereverő heverő 2016.10.27. 21:28:39

@Biriksz_Krokiksz!: teccő. Köll pók ingyé? Iten van e.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.27. 21:28:58

@Mók_Ica: Csatlakozz! Zeneklub után táncklub! :-)

,, 2016.10.27. 21:31:13

@Biriksz_Krokiksz!: a magyar Drunk Historyt láttad? Ilyet kéne csinálni a villalakókkal, meg Farm Brigivel, fizetnék érte!

2016.10.27. 21:31:52

@hereverő heverő: hello pok! orokbe vagy fogadva!

Cimili 2016.10.27. 21:32:12

@Biriksz_Krokiksz!: Eccer 2 hetet voltam Istanbulban, na ott tanultam meg pofátlanul alkudozni, még én is csodálkoztam, h mennyire jól ment. Azóta már sokszor voltam a török riviérán is, mindenki engem nyaggatott, h alkudjam má le nekik a cuccot. Nagyon kell mosolyogni közben, akkor már félig nyert ügyed van.

2016.10.27. 21:33:29

@szörnycsi: csak kritikat olvastam még, nem mertem nézni, de tényleg jó??

Mók_Ica 2016.10.27. 21:33:54

@Cimili: ügyi vagy :))))

@szörnycsi: én láttam, nekem teCCett.... 31én lesz a második rész :))))

Cimili 2016.10.27. 21:35:20

@Mók_Ica: Erre nem lehet lassúzni. :) Most ahhoz lenne kedvem.

,, 2016.10.27. 21:35:25

@Biriksz_Krokiksz!: tényleg jó, nagyon rövidke bármikor meg lehet nézni:)
@Mók_Ica: már várom!

2016.10.27. 21:36:14

@hereverő heverő: én sskk nem 'mivanez?!' 'mivanaz?!'-ozok. halálom.

Cimili 2016.10.27. 21:36:20

Peny és Alok merre?

ALOKSAKTRHEE (törölt) 2016.10.27. 21:36:21

@Cimili: Na én meg akkor egy tánctanfolyamért kuncsorognék. :) Lécccciii.

ALOKSAKTRHEE (törölt) 2016.10.27. 21:36:47

@Cimili: Nem együtt. Nyugi.

Mók_Ica 2016.10.27. 21:36:51

@Cimili: romantikás hangulatba kerültél? :)))

@szörnycsi: az fb-n vmi előzetes már volt.... a második rész is beteg :)))))

,, 2016.10.27. 21:37:54

@Mók_Ica: melyik tetszett jobban Dracula v Koppány?

Mók_Ica 2016.10.27. 21:37:56

@szörnycsi: én belinkeltem, hogy meg is nézhessék az első részt :)))))

hereverő heverő 2016.10.27. 21:38:49

@Biriksz_Krokiksz!: ekg. Ezért is utálom azt a faszparasztot.

2016.10.27. 21:38:54

@szörnycsi: @Mók_Ica: nektek mmkk hiszek, bepótolom a nézést.

,, 2016.10.27. 21:39:18

@Mók_Ica: én is belinkeltem, most már muszáj megnézniük:)

Mók_Ica 2016.10.27. 21:39:32

@szörnycsi: nekem mind a kettő teCCett :)))) vicces ahogy a szereplők a részeg mesélő hangján szólalnak meg .... nagyon röhögtem :))))

Cimili 2016.10.27. 21:39:32

@ALOKSAKTRHEE: Velőtrázó kollega a menő ebben :)

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.27. 21:40:40

Annyira belejöttem, hogy le kell fáradnom mire kezdődik az öfi: youtu.be/J5LscGfyLZY

Fel a szobabiciklire!

Mók_Ica 2016.10.27. 21:41:07

@szörnycsi: persze, nehogy tanulatlanok maradjanak :)))))

,, 2016.10.27. 21:41:24

@Mók_Ica: nekem is mind2:) most bekapcsoltam még1x, most van az h HÉ TE!

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.27. 21:42:31

@hereverő heverő: megelőztél mester! megha Kroki halála is. :)

#ostorezapók

2016.10.27. 21:42:32

@hereverő heverő: egyedül etikette komtárstól bírom elviselni, mert az ő avijának jól áll, mert annyira diszonáncs, h mindig felröhentek, mikor olvasom ;)

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.27. 21:42:39

@Cimili: Velőtrázó kolléga közel sem jó táncos, csak szeret mozogni, de ez is a lényeg.

Mók_Ica 2016.10.27. 21:42:49

@eatpray: remélem ez az arány lesz vasárnap is :)))))

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: nekem nincs :(((( a zene viszont teCCik..... hmmmm.....

Mók_Ica 2016.10.27. 21:44:14

@szörnycsi: az volt párszor :))))

@Cérnahuszár: belekuksiztál? új sorozat a comedy central-on :)))) ez az első rész :))))

Mók_Ica 2016.10.27. 21:44:59

@Cseszlovák Gyurmafilm: hüjjjjjjje.... :)))) röhögök.... ostorezapók :))))))))))))))))))))

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.27. 21:45:13

@Biriksz_Krokiksz!: mit ábrázol az avija? nem birom kinézni. már a szemem sem a regi (36) telefonon meg végképp

,, 2016.10.27. 21:45:23

@Mók_Ica: kiment a vonalon kívülre... mint egy férfi!
sírok b+

Cérnahuszár 2016.10.27. 21:46:23

@Mók_Ica: teccik :)

@Cseszlovák Gyurmafilm: ha tudnád hogy félek a póktól, de most röhögök :)

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.27. 21:46:44

@Mók_Ica: Ha most látnátok... Szobabicikli, ütemes tekerés erre:youtu.be/000M7O5tW4A

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.27. 21:47:19

@Mók_Ica: :DD

az a baj hogy barmire elkezdtem alkalmazni. a kollégák meg nem értik.
#ostorezazexceltábla :D

Mók_Ica 2016.10.27. 21:49:29

@szörnycsi: most csak visszaemlékeztem.... de felröhögtem.... a hang, meg ahogy mondta..... :))))

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: jó lehet a kis popolód, ha ennyit tekersz :)))))

@Cérnahuszár: <3

Cimili 2016.10.27. 21:50:43

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Nem hinném, h gond lenne neked egy videót feldobni arról a tekerésről. :)

hereverő heverő 2016.10.27. 21:50:45

@Mók_Ica: vagy neki is fáj a csunyája, a'la Evelin

Mók_Ica 2016.10.27. 21:51:21

@Cseszlovák Gyurmafilm: hát a vv előtt én sem ismertem tivy munkásságát, de így vicces.... mármint ahogy itt használjuk :)))
(a mhelyemen annyira nem reklámozom, hogy vv-t nézek :)))) )

hereverő heverő 2016.10.27. 21:51:40

@Cimili: nem akarom látni, nem akarom látniiii !!!!!

Cimili 2016.10.27. 21:52:00

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Erre fogok én is tekerni, de holnap reggel.

2016.10.27. 21:52:09

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: ez dallamra olyan mint a that makes me larger than life
XD
#trollbiri
XD

Commodore 2016.10.27. 21:52:15

Jajj! sportos estét!

Cimili 2016.10.27. 21:52:56

@hereverő heverő: Én igen, és én írtam elsőnek ebben a témában. :P

Mók_Ica 2016.10.27. 21:53:03

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: na jó..... csak evetke nem bella, de ciao neki.... :))))

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.27. 21:53:58

@Mók_Ica: @Cimili: Ezt meghagyom a fantáziának, meg az asszonynak. :-)

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.27. 21:54:11

@Mók_Ica: természetesen amit nem tudnak az nem fáj.:)
#ostorezamunkahely
jáájj hagyjam már abba.

hereverő heverő 2016.10.27. 21:55:48

@Commodore: stét. Én tespedek. Dreher-izomra gyúrok.

Mók_Ica 2016.10.27. 21:56:02

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: meghagylak az asszonykádnak :))))

@Cseszlovák Gyurmafilm: úgy-úgy :)))) itt pedig kiélem magam :))))

,, 2016.10.27. 21:56:30

@Biriksz_Krokiksz!: sorikkal hogy állsz? westworld tetszik?

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.27. 21:58:28

@Cérnahuszár: :))

no. kommenttársak én balra el, #tisztálkodási #begyógyszerezési és még jelentkezem.

2016.10.27. 22:00:33

@szörnycsi: még csak a 3dikknál vagyok, de komplett teóriáim vannak, ált' olyan dolgokat látok bele, amit sem a komtársak, sem a posztíró. és igen, nagyon bejön ;) nézed?

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.27. 22:01:28

@Biriksz_Krokiksz!: egyszeruen nem akartam elhinni ERRE a larger than lifera gondolsz. :D(ekkoriban udvaroltam az asszonynak. nagy zenetévébuzk voltunk. hogy rühelltük ezt a zenét) :):):)

Mók_Ica 2016.10.27. 22:02:20

@Cseszlovák Gyurmafilm: - mondta kedvesen Cseszlovák Gyurmafilm :)))))

tvbuzi 2016.10.27. 22:02:22

A mai adást meztelenül nézem.

hereverő heverő 2016.10.27. 22:02:36

Most nem írok verset nektek csak szimplán bucsuzom. Kellemes öfinézést, holnap halnap.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.27. 22:03:03

@Cimili: semmi jóéjt még visszajövök, mint a részeg mikor talált még egy kétszázast ;)

Mók_Ica 2016.10.27. 22:03:06

na bassz.... fos9ancsi vmi házfelújításról jött.....

Cimili 2016.10.27. 22:03:08

Neee, fosc9 festős farmerben. Jó, h nem egy létra tetejéről.

2016.10.27. 22:03:43

@Cseszlovák Gyurmafilm: lázas bacilusos vagyok, tök SZÓLTAM időben! #másállapot az ilyen.

Mók_Ica 2016.10.27. 22:03:47

@hereverő heverő: jó pihit :)))

@tvbuzi: óóóó... és miért???

Cimili 2016.10.27. 22:04:14

@tvbuzi: Ezt akartam tudni? :)

Cimili 2016.10.27. 22:04:57

@hereverő heverő: Nem köll hal, neked jó pihenést! :)

Mók_Ica 2016.10.27. 22:04:58

mmkk sziámi ruhát kell hordania a dévid-atti párosnak

plüssnyuszi 2016.10.27. 22:05:23

Szevasztok vellanézők! :-) Gyengélkedőknek további gyors jobbulást!

@Mók_Ica: @Cimili: megnyugodtam, hogy nem a saját házfelújításunk ment az agyamra és vizionálok mindenkire festékfoltokat és létrát a háttérbe :-)

2016.10.27. 22:05:58

miért kaptak büntetést? (lemaradtam)

Mók_Ica 2016.10.27. 22:06:26

@plüssnyuszi: :))))) hát a ruhájáról ez ugrott be.....

Cimili 2016.10.27. 22:06:49

Na a 2 fijjú 1 gatyában, ez a bünti. Most látom, egy pulcsiban is. :D

,, 2016.10.27. 22:07:07

@Biriksz_Krokiksz!: igen nézem. milyen teóriád vannak?

Mók_Ica 2016.10.27. 22:07:15

@Biriksz_Krokiksz!: tegnap úgy rakták ki a rubin-kockát (by győző) hogy szétszedték :)))

Cimili 2016.10.27. 22:07:44

@Biriksz_Krokiksz!: Nem kirakták a rubikkockát, hanem szétszerelték és vissza.

Cimili 2016.10.27. 22:08:38

1 gatya, mehet a matatás. Nem véletlenül ilyen bünti az a bünti. :)

2016.10.27. 22:08:47

'le kell tolni a gatyát, és kifingani belőle'.
és én meg szavazzak rá??????????????????????

Mók_Ica 2016.10.27. 22:08:49

fingás a közös gatyában...... hmmm.....

már megint ez a csalás..... most komolyan nem értem, ez MIÉRT ekkora probléma??? kreatívak voltak, kirakták.... kész.

plüssnyuszi 2016.10.27. 22:09:11

noszensz és infer - by Tiv.Minek beszél arabusul, ha nem tud arabusul?

Mók_Ica 2016.10.27. 22:10:04

@Biriksz_Krokiksz!: óóóóó.... fogod még szeretni attit.... ma vivi fog hisztizni, de nem kicsit :)))

MacákékIcukája 2016.10.27. 22:10:16

Tivy mekkora egy erkolcscsosz a riportban, amindenit. Annyira bolcs, beszaras.

Joestet!

Cimili 2016.10.27. 22:10:23

Levél felolvasás közben Zsóti a Mici mellén pihentette a kezét? Jól láttam?

2016.10.27. 22:10:37

@szörnycsi: 2-es hv alatt írtam, ide most nem offolnám oda ;)

@Mók_Ica: @Cimili: a hülyék. ahelyett h a matricát szedték volna le és ragasztották volna vissza
XD

,, 2016.10.27. 22:10:57

@Biriksz_Krokiksz!: erre még visszatérünk, most lépek mert a vv-témát tiltóra raktam tv-és kommentügyileg is

tvbuzi 2016.10.27. 22:11:29

Tivyt hogy bírják elviselni 0-24ben?

csodalámpa 2016.10.27. 22:11:34

Na, most Zsoltinak tök igaza van, jól leoltotta tivipapagájt :)

Cimili 2016.10.27. 22:12:05

Vivit most szívlapátolnám.

Commodore 2016.10.27. 22:12:58

Boorzasztó! Bekényszerítik őket a villába!

MacákékIcukája 2016.10.27. 22:13:04

@tvbuzi: nem tudom, en mar 5 perc utan felkotottem volna magam. Mi fasz volt ez a papapapagajozas?!

MacákékIcukája 2016.10.27. 22:13:37

David hogy nezi Vivi hisztijet :DDDD

2016.10.27. 22:14:38

@szörnycsi: oks, meg is értem. (vivi nyíg perpill, de nagyon durván és fülsértően)
((westworldot meg akár meg is privizhetjük, majd látjuk))

Mók_Ica 2016.10.27. 22:17:01

@Cimili: már azért feszkózik ennyire, hogy szerepeljen..... csak ez már túltolt játék.....
meg mi ez, hogy nem alszik 1 légtérben dáviddal??? pffffff

Cimili 2016.10.27. 22:17:27

Jól érvel Zsóti és igaza is van.

Mók_Ica 2016.10.27. 22:18:41

vivinek most tökre lóri feje volt.... áááááááááááá

MacákékIcukája 2016.10.27. 22:18:48

Mi a tokom baja van ennek a Vivinek??!?

Cimili 2016.10.27. 22:19:19

@Mók_Ica: És nyitva volt a szája.

tvbuzi 2016.10.27. 22:19:31

Vivit láncolják össze Daviddal

Cimili 2016.10.27. 22:20:01

@MacákékIcukája: Féltékeny, meg zavarja a bilincs.

Mók_Ica 2016.10.27. 22:20:33

@MacákékIcukája: hát hogy elmeroggyant.....

@Cimili: igen.... húzzon má' bőrt a fogára....

2016.10.27. 22:21:44

a féltékenység meg a 'kell akarom enyém' mentalitás szintén a halálom. vyvyt akarom kiszavazni. mikor lehet már?

ascii 2016.10.27. 22:21:57

Vivit láncolják össze Freddyvel vagy Jasonnal, AZ-zal vagy Norman Bates-el, de vki mészárolja már le őt septiben

Mók_Ica 2016.10.27. 22:22:36

@Biriksz_Krokiksz!: most :))) most mindenki kirakná..... szavazzuk ki és kész

tvbuzi 2016.10.27. 22:22:51

A Vajda lányai milyen jól elvannak egymással.

Cimili 2016.10.27. 22:23:33

@Biriksz_Krokiksz!: Csak Mama kommtárs meg ne tuggya.:)

Mók_Ica 2016.10.27. 22:24:17

@ascii: te kis goni :)))) de ezt érezzük mi is :))))) láthatod :)))

@Cimili: teCCett?? :))))) (anno kiszel tündéről jutott ez az eszembe mindig)

Commodore 2016.10.27. 22:24:22

pléysztésönön nőtt fel..

2016.10.27. 22:24:29

@ascii: áhhhh, ez már a kiszavazás? legyen jason az ellenfele, így hellóvín környékén szezonja van a filmjeinek.

Brandy9 2016.10.27. 22:28:43

@ALOKSAKTRHEE: oké, akkor rosszul értelmeztem:) és azért világgá ne menj ;)

Mók_Ica 2016.10.27. 22:29:59

@Biriksz_Krokiksz!: azé' norman bates sem lenne kutya..... én az első részen még mindig tudok félni.....

2016.10.27. 22:31:31

@Mók_Ica: norman bates matiné, ne hari. ;)

ascii 2016.10.27. 22:31:56

Anikó Amishnak öltözött ma?

2016.10.27. 22:32:04

@Cimili: ha a ma estit nézi, megbocsát nekem :)

ascii 2016.10.27. 22:34:28

@Mók_Ica: vajszívű és elnéző vagyok, ha gonosz lennék, akkor inkább Laymon bármelyik karakterét vagy arzénes asszonyokat mondtam volna :))

2016.10.27. 22:34:40

most tyvy üvölt. balhésak ezek a kurva ipszilonok.

MacákékIcukája 2016.10.27. 22:35:04

Mekkora szar ez a Tivy, valaki lapattal vagy teglaval vagy barmivel intezze mar el

Mók_Ica 2016.10.27. 22:35:11

tivy önfényezésétől hányok..... megyek a konténerhez.... pffff

Cimili 2016.10.27. 22:35:13

@Biriksz_Krokiksz!: Ok, én sskk nem árullak be. :)

Cimili 2016.10.27. 22:36:28

Ez gáz, nem tesz jót az izületeknek.

Mók_Ica 2016.10.27. 22:37:01

@Biriksz_Krokiksz!: jóvannnna.... nekem már ő is sok..... :)))))

@ascii: akkor kedves voltál :))))

vivi..... meNNYél máááááááááá'......

2016.10.27. 22:37:18

vyvyben semmi csapatszellem nem munkál, de szirénázni tud. (feladatnál megint)

MacákékIcukája 2016.10.27. 22:38:25

Ez a zene kicsit a Stranger Things-re hajaz

Mók_Ica 2016.10.27. 22:40:59

soma megint a sulis ügyességével jön..... hmmm

Cimili 2016.10.27. 22:41:44

Én nem félek a póktól, csak a húsospóktol.-by Vivi :D

Cimili 2016.10.27. 22:42:20

@Mók_Ica: Ő is folyamatosan fényezi magát, mint a barátja.

Cimili 2016.10.27. 22:43:42

Most akkó Viviéknek + 1 nap bilincs?

sdfghjkh 2016.10.27. 22:44:15

@Cimili: Tegnap a kivalasztasnal Ginaekon volt csak bilincs

Cimili 2016.10.27. 22:45:58

@sdfghjkh: Igen? Mondjuk így igazságos.

2016.10.27. 22:48:50

@tvbuzi: ezen molyoltam én is magamban, de bárhány is, ezt a hisztit nem menti semmi 2-3 év felett.

Cimili 2016.10.27. 22:49:12

Gina és Evet barinők lettek.

tvbuzi 2016.10.27. 22:49:42

Hogy megmarkolászta Krisztián seggét :DDD

tvbuzi 2016.10.27. 22:51:35

Mi az a demokratikus?
Azaz?
:DDDDDDDDDDDD

Mók_Ica 2016.10.27. 22:52:01

@Cimili: :)))

@Cérnahuszár: "lenyúltam" a lelőhelyet :)))

2016.10.27. 22:52:21

@Cimili: és most evy visszaváltozik normálissá vajon? vagy csak játszik h visszamenjen a villába? (mondjuk tök jogosan)

Mók_Ica 2016.10.27. 22:52:31

@Cimili: mondjuk összeillenek..... pfff

Mók_Ica 2016.10.27. 22:53:35

hoppácska.... holnap kriszből kibújik a kisállat....

Cérnahuszár 2016.10.27. 22:54:19

hűha
kárszeg nagyúrból előtör a parancsnokolhatnék

2016.10.27. 22:54:21

hopszika! holnap krisztián leüvölti micc haját óóó

tvbuzi 2016.10.27. 22:54:45

Gyorsan vége lett az öfinek:(((
Krisztián honnan származik, mi ez a tájszólás?

peachcat 2016.10.27. 22:55:41

miert nem mutatja meg az rtl az ominozus zsarolást?? ez igy eleg gaz.

ascii 2016.10.27. 22:55:42

@sdfghjkh: és akkor evelin h mondta el egymaga a kihivás monológot?

MacákékIcukája 2016.10.27. 22:55:47

Beindult a tattika-gepezet, gyerekek!

Cérnahuszár 2016.10.27. 22:56:36

@Biriksz_Krokiksz!: van egy érzésem h micivel ezt csak 1x jácchatja el
sose felejti és első alkalommal lekoccol

sdfghjkh 2016.10.27. 22:56:41

Hat mikor bejelentkezett a musorvezeto(h ki volt az jo kerdes) akkor kerdeztek , hogy most mar levehetik-e?

sdfghjkh 2016.10.27. 22:57:00

@ascii: Hat mikor bejelentkezett a musorvezeto(h ki volt az jo kerdes) akkor kerdeztek , hogy most mar levehetik-e?

ascii 2016.10.27. 22:57:11

@Mók_Ica: vége tért az udvarlási fázis, mici betörése szakaszba értünk

2016.10.27. 22:57:15

@Cérnahuszár: @Mók_Ica:
haladunk előre, előbb-utóbb ez lesz: előbb-utóbb a legvastagabb színpadi smink is berepedezik.
*-*
(mindegy, én tyvy és vyvy bukását látnám)

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.27. 22:58:34

szevasztok ismét! mivót? mivőt?
@tvbuzi: Krisz földije Zserinek elmondás szerint Szexi kilométer.de hogy holvanaz...

Mók_Ica 2016.10.27. 22:59:35

@ascii: @Biriksz_Krokiksz!: remélem benne lesz az öfiben holnap.....

ascii 2016.10.27. 23:00:09

@sdfghjkh: arról akkor lemaradtam

Cimili 2016.10.27. 23:02:28

Tudtamtudtamtudtam, h Au bilincsben fog megjelenni. Nem vicces, mert kiszámítható volt.

Mók_Ica 2016.10.27. 23:02:40

höhö.... au önkritikát gyakorolt.... mondták neki a szerkik, akik olvasnak minket :))))
au drága, nem tuCC műsort vezetni, ez van.....

tvbuzi 2016.10.27. 23:02:54

Pörgeti majd a faszát Ati vasárnapig folymatosan.

2016.10.27. 23:03:01

@Cérnahuszár: nemtom, és tényleg nem micicicc bántásiból, de ha az a foglalkozása, ami - akkor ehhez az üvöltözéshez már hozzá lehet szokva..., de (asszem) értem mire gondolsz, innentől nincs érzelmi kötődés részéről. majd megnézzük holnap, h mivóthógyvót pontosan.

2016.10.27. 23:04:08

@Mók_Ica: "hát rohadjanak meg", ha nem lesz ;)

Mók_Ica 2016.10.27. 23:05:50

dugjátok be a hajvasalót..... - szakadok a röhögéstől..... vivi persze műsorozik

Cérnahuszár 2016.10.27. 23:05:54

@Biriksz_Krokiksz!: tegyük fel ez a foglalkozása
akkor van cserébe valami amiért üvöltözhetnek, pénz
magánszférában viszont nincs... semmi ami a másik oldalon van hogy elviseld

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.27. 23:06:25

Nem sok cucc került az öfibe, hamar vége lett. Megint egy szar adás. Plusz Gina is beszedett pár fekete pontot nálam.

2016.10.27. 23:06:54

uhhhh de imádom ezt a zenét, ami most megy!

Mók_Ica 2016.10.27. 23:06:55

@Biriksz_Krokiksz!: nem is értem mire célzol :))))) (felröhögtem :)))) )

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.27. 23:07:30

no visszaolvastam.köszönet mindenkinek, további szép almokat, bajszos angyalokat.
#aludási

ascii 2016.10.27. 23:07:41

vivi kaksis felvilágosító vidiben:
youtu.be/YbYWhdLO43Q
:)

Mók_Ica 2016.10.27. 23:07:59

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: szó szerint szar .... most a bv-ben .... mindenki láncra verve kakkant.....

2016.10.27. 23:10:19

@MacákékIcukája: nekem perpill a hangulatomhoz ez a feldolgozás jobban illik most.

tvbuzi 2016.10.27. 23:10:22

Dominika nagyon kis cuki

Cimili 2016.10.27. 23:10:55

Jó éjt a távozóknak, én is lépek, még van egy csomó melóm. Holnap ugyanitt. :)

MacákékIcukája 2016.10.27. 23:11:16

@Biriksz_Krokiksz!: nem ismerem ezt a verziot de hang alapjan Alanis Morisette-re tippeltem, eltalaltam?

Cérnahuszár 2016.10.27. 23:11:35

dominika ne tüntesd el a hajad.

2016.10.27. 23:14:10

mámmmaim! csutka hangerőn. (de fülesen!)

www.youtube.com/watch?v=KV43rJ0a5iA

2016.10.27. 23:14:51

@MacákékIcukája: imádom azt a csajbanyát. :)

Mók_Ica 2016.10.27. 23:15:10

mindeközben a digitális stúdióban, au beleolvadt a háttérbe :)))))))))))))))))

tvbuzi 2016.10.27. 23:16:20

Soma egy ilyen kilences feleséget érdemel.

Mók_Ica 2016.10.27. 23:19:14

azért az is fura vivitől, hogy amíg dávidot herótozza, addig somát egy 10es skálán 9-esnek tartja..... hát tudjátok mit, soma lett az új fos9es.....

pomac 2016.10.27. 23:19:21

@Mók_Ica: dehogy digitális ,megmondta hogy ledfal :D

tvbuzi 2016.10.27. 23:19:47

Nem értem mit mondanak. Túl hangos a zene is.

2016.10.27. 23:22:19

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: ez 3as (de 5ös skálán) ((nálamnál))

2016.10.27. 23:22:54

@MacákékIcukája: jó, könnyű volt, nagyon jellegzetes a hangja ;)

tvbuzi 2016.10.27. 23:23:01

Ezt meg csapják már agyon egy lapáttal.

Töröltfelhasználó (törölt) 2016.10.27. 23:23:26

@tvbuzi: szaudi rap, arigato, still fűrész

MacákékIcukája 2016.10.27. 23:24:35

@Biriksz_Krokiksz!: igen konnyu volt :)))) viszont egy csomo mai eloadot nem ismerek es siman elofordulhat h valakinek hasonlo hangja van

Tivy tenyleg egy Pongo, csak extra szar valtozatban

ascii 2016.10.27. 23:24:40

a szauna rapben csak ugy rapkednek
az asszonáncok meg a kínrímek :)

Mók_Ica 2016.10.27. 23:32:50

@ascii: én ott el is vesztettem a fonalat..... csukott szemmel kezdtem el nézni.... megyek alukálni...

jó éjt mindenkinek :)))

Plüsscukor 2016.10.28. 02:02:12

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Nos, én is belenéztem a 2016-os koncertekbe is, és voltak fenntartásaim. De! Életem legjobb koncertjén voltam tegnap, valami zseniálisan tolták, állati jó volt :))

Moltobene 2016.10.28. 07:27:20

Morrgen, kartársak! Tegnapi adás tanulságai számomra, röviden: a bilincses feladat után szimpátiában pozitív irányba mozdult el Zsolti és Mici (jól kezelték az összezártságot, és kihozták belőle a legjobbat.Mici nagyon együttműködő és normális volt, Zsolti pedig felülemelkedett az eddgieken, márpedig a nagystílűség mindig rokonszenves). Negatív irányba tendált viszont Vivi, Dávid és Tivy, akik lényük határozottan rosszabbik oldalát villantották meg a bilincses 2 napban. Somának már az a két nap is jót tett, amit Evitől leválasztva töltött. Ati nálam kezd feljönni: igaz, hogy egyszerű kölök, akinél a bélműködésbeli kérdések kitöltik napja és gondolatai 75%-át, de nem rosszindulatú, a kihívást is békés derűvel viselte. Evelin meg sem mukkant, vélhetően a kiválasztáson elmélkedett, és úgy látszik, gondolkodni és beszélni nem megy nála egyidejűleg. Jelen pillanatban Zsoltit, Micit és ( nem vicc ) Atit látnám szívesen a végső trióban. Gina számomra is negatív irányba mozdult, bár minimálisan. Ő egész normális, csak sajnos unalmas is.

ewita 2016.10.28. 12:15:53

jajjbasszus nem tudom ki mondta ,hogy dzsina úgy beszél mint Anettka! ? azóta csak azt hallom ,és téLLeg :D:D:D

alsophila grahami 2016.10.28. 14:59:40

@ewita: Tyvynk mondta, hogy úgy NÉZ KI, mint Anettka, és TÉLLEG! ;)

alsophila grahami 2016.10.28. 15:00:51

mondjuk, beszélni is úgy beszél... ;))

Megdobbent, most erEDEti izzel 2016.10.29. 04:01:59

Csak vakon bele; egyreszt ez mar tulhaladott post, masreszt tutira megint banoltak ezzel is, mikozben azt sem tom, mi lett az eredeti bnickemmel :)

Szoval szep sorban:

@Cseszlovák Gyurmafilm: neked egy abszolut upvote/like, de az itt nincs, mindegy miert :)

Aztan ezt a derek kerazo romalanyt ideje kibaszni onnan, en ekkora arcot meg nem lattam, mintha ove lenne a villa, vagy nemtom mi az isten faszat gondol, de kurvara utnem meg szegenyt egy rovid, de durva allassal, pedig az arca egy kesz landzone, de megis, az all :)

OFF Hovatovabb kozlom, hogy kurvara szomoru vagyok itthon, mindent meg tudok venni, jol elek, semmi gaz, de az egesz egy kalap szart er, mert se jo ido, se tenger/ocean nincs itt, meg aztan ez a rezsim, o bazdmeg, ne szivassotok mar, hogy ilyen letezhet :)

Megdobbent, most erEDEti izzel 2016.10.29. 04:03:58

Kellemes meglepetes, hogy nem vagyok banon, akkor kerhetnem a nickem eredetijet is levenni? Nem muszaj am mocskolodnom, csak annyit, amennyit az adott helyzet megkivan, nem kell erzekenykedni, nincs annak haszna ;)
süti beállítások módosítása