Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 8x59 – Vissza a civilizációba (18+)

2016. október 25. 12:01 - Bruti

Nagyon szomorúan néztem a tegnapi összefoglalót, mert tudtam, hogy nekem kell ebből valamit kibogarászni, és ugye hát sok történés nem esett, ha csak azt kétszer másfél percet nem számoljuk, amíg a Krisztin és Soma megpróbált valamit letenni az asztalra. Jön Bence, aki szó szerint pörög, mint a bádoglavór, hisz tudja, hogy legalább neki villantania kell valamit, ha már a lakók ilyen unalmasak.

11_6.jpg

Vége az öko hétnek, aminek nagyon megörült mindenki, hisz ki a fasz akar egy kis sült csirkéért nyolc órát tekerni, mikor eddig meg ingyen volt? Persze, hogy senki, de bezzeg mikor a súlyosabb egyéniségek dagadt seggére terelődik a szó, akkor meg megy a sértődés. És persze egy öko hét végét stílusosan mi mással ünnepelhetnék meg a lakók, mint egy halom junk food-al. Ezek a nyomorultak úgy megörültek a szottyant mekis hamburgereknek, meg a kimeredt sült krumplinak, mint Csubakka a bolhanyakörvnek. Zsóti szerint ez egy kis szelet volt a mennyországból, Lakatos meg a Kánaánt emlegette valószínűleg bibliai értelemben. Vivi lett a Bolygó Kapitánya, és ezt két hamburger egy időben való orcájába tömésével ünnepelte meg. Ettől viszont úgy nézett ki, mint egy hörcsög, ami épp megpróbálja lenyelni Andy Vajnát.

1_11.jpg

De nem mindenki tudott örülni a civilizáció visszatértének. Ott volt pl. az Önérzetes Soma, akit az idegesített, hogy néhányan csaltak. Nyilván itt Intelligens Dévidre gondolt, aki éppen ekkor fújt egy flakon hajlakkot a fejére, és olyan durva lakkpárába burkolózott, hogy azok a borostyánba kövesedett moszkitók jutottak az eszembe a Jurassik Parkból. Emberünk inkább elbújt a sufniba, de ott meg Zsóti fújta lakkal a fejit (Mi van itt?!?). Se Lakatos, se Tivadar, se Krisztián nem tudott mit kezdeni a gyerekkel, olyan vigasztalhatatlan volt, hogy nem ő lett a Bolygó Kapitánya.
Aztán megint egy tévés történelmi pillanat következik, Attis elmeóriás oszt párbajügyi tanácsokat Tivadar korszakos zseninek. Tivadar szerint Zsóti egy negatív alak, és ha neki mennie kell, akkor a buzi lesz az ellenfele. Mi ennek csak örülnénk, mert most már kibaszott kíváncsiak vagyunk ezekre a vélt, vagy valós rajongói táborokra.

2_9.jpg

Soma végül összeszedte magát és annyira örült a riportban, hogy ilyenkor van pár ember, akinek kiöntheti a szívét. Ez a két ember, most Tivadar és Lakatos volt, akik gyakorlatilag le se szarták mit mond, mert Tivadar azzal volt elfoglalva, hogy ő megy párbajozni. Attila kurvára elemében van ma, mert most meg Déviddel osszák az észt, mire bejön Tivadar, és annak ellenére, hogy szólnak neki, hogy várjon már kint kicsit, ő már veri is magát, hogy kiviszi a Zsótit, "mert harc van, és ő harcba megy, akkor harcol"! Érted?! A szavainak akkora a hatása, hogy Attis megkéri, kint várakozzon.
Lakatos most Dzsinával szeretne beszélni, ezért félrevonulnak. Még mindig ott tartanak, hogy Lakatos miért nem szerette az újoncot, mikor megérkezik Mirci, aki most csak szolidan fogyasztott, így csak mérsékelten galuskás a beszéde, és még önálló gondolatokra is képes. Bár kulturáltan próbál vitatkozni Lakatossal, de annak hirtelen a svájci bicska minden eleme kinyílik a zsebében. Magából kikelve ordibál, hogy azért nem szerették őt a csajok, mert mikor bejött, akkor 53 kiló volt és kibaszottul meg volt csinálva. Minden ribi csak féltékeny volt rá itt. Bennem meg egyből felmerült a kérdés, hogy a picsába tudott szűk két hónap alatt legalább tíz kilót felszedni? És akkor még óvatosan becsültem meg a súlyát. Dzsina látja, hogy itt ma már nem lesz eredményes megbeszélés, inkább elsunnyog és magára hagyja a két filigránt. A vita egyre jobban elfajul, üvöltöznek a kertben, a hálóban, majd a fürdőben is, a többiek meg nem győznek menekülni előlük.

3_10.jpg

Én nem tudom, hogy a mekis kaja ekkora afrodiziákum, vagy csak véletlen műve, de kapunk egy éjszakai montázst, aminek leginkább két pár a főszereplője. Előbb Krisztián-Mirci, majd a Lakatos-Soma páros kezdenek valami hupákolásba a paplan alatt. Ezt színesítik a riportban felvett anyagok, olyan csodás gyöngyszemekkel, mint Krisztián dumája, hogy Mirci, ha így folytatja, akkor talán lehet a barátja. Reggel aztán megdicséri Mircit, hogy „Jó szűk vagy amúgy! Berakattál valamit?” Haha… a fickó aztán ért a nők nyelvén! Soma is igazi gentleman, alig várja, hogy elmondhassa Tivadarnak az éjjeli pacsmagolást, meg azt, hogy most már visszaköltözik hozzá, mert ő nagyon jól érzi magát Lakatossal és ez nem helyes. Csak én nem értem ezt a szerencsétlen debilt? Krisztián és Mirci még egyszer átbeszéli az éjszakát. Mirci kicsit lázas, a srác szerint a dugástól van! Konkrétan azt hiszi, hogy lázasra baszta a csajt, de Mirci lehűti, hogy az a három perc nem okozhatott ilyet.

5_10.jpg

Jön a kiválasztás, aminek már ugye tudtuk az eredményét. Lakatos kapja a lehetőséget, ami látszólag annyira rázza meg, mint Bob Dylant a Nobel-díj. Én mondjuk könyörögtem istenhez, hogy egál legyen az állás Tivadarral, mert látni akartam Soma fejét, mikor választani kell közülük. Tudom, geci vagyok, de bármelyik lakó fél karját odaadtam volna ezért a jelenetért. Soma a kiválasztás után kiakad Dzsinára, amiért az Lakatost jelölte meg. Aztán végighallgathatjuk, hogy Tivadar és Zsóti hogyan beszélték meg a dolgaikat. Ahhoz képest, hogy Tivadar tegnap még párbajra akart menni vele, ma már egymás farkát szopják, és sorolják a sérelmeiket. Akit ez komolyabban érdekel, annak viszont érdemes megnéznie az öfit, mert én bővebben nem bírok ezzel foglalkozni.

Ja, a végére Lakatos vallomása az eseményről:

Címkék: 18+ vv8
533 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SocialWorker 2016.10.25. 12:06:33

wuhúúú, ilyen se volt még, első! :P

adamas77 2016.10.25. 12:11:31

Nagyon gáz a férfiak szexuális analfabétizmusa ebben a szériában. 1-2-3 perces gyorstüzelők, akik a saját kielégülésük után tojnak mindenre.
Bracsó Papának a legnagyobb szégyen az összes közül azt azért tegyük hozzá. Tivytől az idiotizmusa miatt nem is vár sokkal többet az ember. Soma a 15 éves kamaszok agyi szintjén rekedt. Na de a macsó sittes, akinek más témája sem volt eddig, csak a szex és hogy szexfüggő volt, aztán most itt is jött a 2 perces semmi.
És ezek dicsekednek a rengeteg nővel. Vagy éppen azért volt ennyi nőjük, mert egy menet után a lányok nem kértek többet belőlük, aztán jöhet a következő 2 perces éjszaka.
Gáz na, nagyon gáz.

SocialWorker 2016.10.25. 12:13:27

mondjuk azért az is tök igazságtalan, hogy vivien ennyi zabálás mellett ilyen gebe. a gumicukor, a kóla, a hamburger...

csakolvasok82 2016.10.25. 12:21:32

Micire mondja Zsolti, hogy keveri a szart, de nem tűnt még fel neki, hogy Tivadar barátja mennyit hazudik? És kanyar nélkül elhiszi neki, hogy mások biztatták őt arra, hogy vele párbajozzon, ha ő lesz a kiválasztott. Nem értem...

ficekence 2016.10.25. 12:21:52

Azért ebből az unalmas részből is sikerült egy jó kis összefoglalót írnod. Nagyon élveztem, köszi!

hereverő heverő 2016.10.25. 12:23:42

@SocialWorker: mert csoffadt izom nélküli kis teste van :)) Majd Evetke jól le is fogja b.ni emiatt is. Soma, te meg nem táncolsz vele !

SocialWorker 2016.10.25. 12:25:19

@hereverő heverő: vele SE! na de akkor is... de tényleg. hát azért na.

rearwindow 2016.10.25. 12:25:43

@adamas77: mondjuk úgy, hogy 5 infrakamera veszi őket, meg 8-an alszanak mellettük pár méterre, miért vártok el egyórás lepedőakrobata mutatványokat?? Nyilván nem így pacsmagolnak otthon

SocialWorker 2016.10.25. 12:26:00

micinek amúgy miért ilyen vörös a feje, ha nincs bevakolva? :D

Haboskakaos 2016.10.25. 12:26:27

Köszi a posztcsit! Jó volt így ebéd mellé! :)

hereverő heverő 2016.10.25. 12:27:24

@rearwindow: Vagy rendesen vagy sehogy. Nincs harmadik út.

2016.10.25. 12:27:43

@hereverő heverő: Az megvan, hogy Somának tetszik Ávelinke „BELSŐJE” ?!?
Megfejtettem: 42”-os Taurus traktorgumi belső, erősen túlfújva…

hereverő heverő 2016.10.25. 12:28:46

@SocialWorker: :)))))) Ne legyél féltékeny ! Te még ugyanúgy tetszel nekem :))))

Haboskakaos 2016.10.25. 12:29:11

@hereverő heverő: Sőt rá se nézhet!
Mekkora lenne mar, ha Vivi Somával lenne összebilincselve. A kövi rész előzetesében lelkendezett, hogy ő Somát akarja. :)

2016.10.25. 12:29:34

@Bruti: minden elismerésem, ebből a lapos szarból ilyet írni :))) még 1x grat !
többször félrenyeltem a marhapörit a röhögéstől ! :D :D :D

Plüsscukor 2016.10.25. 12:30:07

"Én nem tudom, hogy a mekis kaja ekkora afrodiziákum..." Bruti, ez gyönyörű volt :))))

SocialWorker 2016.10.25. 12:30:17

@hereverő heverő: mozsmá nem érdekel! menjetek a sufniba, mutasd meg neki hol alszotok! bleee

hereverő heverő 2016.10.25. 12:31:17

@mentolos lecsó: :))) Én arra gondoltam, hogy beküldte Egyszemű Lajost, aki körülnézett odabenn. Tetszett neki Evelin belsője. Aztán köpött egy kicsit és visszahúzódott a jó langyos Somagatyába, a megszokott szagok közé.

-én kérek elnézést.

2016.10.25. 12:32:24

@hereverő heverő: hihi... :D felnyerítettem !!! :D :D :D

Kartontigris 2016.10.25. 12:33:42

@SocialWorker:
Volt egyszer egy állandó kapcsolatom aki 53 kilogramm volt miközben folyamatosan desszertet vacsorált. Vannak ilyenek, na! :D

rearwindow 2016.10.25. 12:36:26

@Kartontigris: nekem kolleganőm van ilyen. 45 kiló (ránézésre), ebédere egy púpozott levesestányérnyi tésztát eszik

Plüsscukor 2016.10.25. 12:36:44

" Mirci kicsit lázas, a srác szerint a dugástól van! Konkrétan azt hiszi, hogy lázasra baszta a csajt, de Mirci lehűti, hogy az a három perc nem okozhatott ilyet." Ez is egy remekbe szabott mondat lett :)))))

Cérnahuszár 2016.10.25. 12:38:21

Ez de jó :D

" mint Csubakka a bolhanyakörvnek"
"inkább elsunnyog és magára hagyja a két filigránt"

ugyanezért rimánkodtam

" Én mondjuk könyörögtem istenhez, hogy egál legyen az állás Tivadarral, mert látni akartam Soma fejét, mikor választani kell közülük. Tudom, geci vagyok, de bármelyik lakó fél karját odaadtam volna ezért a jelenetért."

mondjuk a fél kar nem jutott eszembe mint fizetőeszköz, biztos itt bukott el a dolog XD

Plüsscukor 2016.10.25. 12:38:33

@Kartontigris: Én is csatlakozom a kollegina felháborodásához! :)

hereverő heverő 2016.10.25. 12:39:45

@SocialWorker: @rearwindow: Itt sajnos meg kell jegyezzem, hogy én a 180 centimhez 62-65 kiló között mozgok. És nem vetem meg a szalonnás hamburgert.

2016.10.25. 12:39:53

@SocialWorker: Csak hogy szívjam kicsit a víííred… 20 évesen beállt a testsúlyom 78kg-ra. Azóta két pofára zabálhatom a szalonnát, pacalos velőrózsával és hagymás babbal… Max 1-2 kiló plusz, 3 napig, utána ismét visszaáll a mutató 78 kg-ra.

Bííííbíííí :D :D :D

SocialWorker 2016.10.25. 12:41:48

@mentolos lecsó: hát hallod, ezeket a kajákat egy percig sem irigylem tőled! egyé' sokat! :D

hereverő heverő 2016.10.25. 12:42:16

@mentolos lecsó: jaaa igen, de csak törzsvendég vagy. kezed-lábad leégett, gépek lélegeztetnek és beszélnek helyetted. Így azért kicsit sokallom a 78 kilót, még a sisak-köpennyel együtt is.

Plüsscukor 2016.10.25. 12:42:48

@hereverő heverő: Nahh! Elég legyen, mostmár! :))

rearwindow 2016.10.25. 12:42:56

@mentolos lecsó: csak az vigasztal, hogy én fogom a legtovább kihúzni egy esetleg bekövetkező éhínségben :D

Madam. 2016.10.25. 12:43:05

@SocialWorker: pár év múlva, a milf-ek vv-jében kőne megnézni. II. Havas Kájenként

hereverő heverő 2016.10.25. 12:43:31

@rearwindow: téged eszünk meg elsőnek, pff...

adamas77 2016.10.25. 12:43:40

@rearwindow: Ha zavarja őket akkor minek kezdenek bele? Tudták hogy hová mentek. Vagy Krisztiánt pl addig amíg Mici szopja addig nem zavarja az sem, hogy takaró sincs rajta, csak utána hirtelen zavarba jön és két percet bír a kárszeg?
A BB1ben Renato és Éva rendesen nyomta, ha már belekezdtek.

SocialWorker 2016.10.25. 12:44:07

@hereverő heverő: SAJNOS meg kell jegyezzed. jó,de amúgy a férfi szervezet az szerintem tök más, már amennyire én értek hozzá. az eddigi összes pasim kétpofára zabálhatta a krumplistészta mellé a fehérkenyeret és semmi...

rearwindow 2016.10.25. 12:45:31

@Madam.: az 50 évesek VV-jének ki lenne a célközönsége?

hereverő heverő 2016.10.25. 12:46:15

@SocialWorker: Mert még nem láttad őket 50 évesen. Akkor hipphopp felugrik az úszógumi (Evelin BELSŐJE by @mentolos lecsó: ), meg hirtelen a seggükig fog érni a homlokuk.

Madam. 2016.10.25. 12:46:36

@rearwindow: ne feledd, mindig lesz, akinél fiatalabbak vagyunk. amúgy valszeg az 50 évesek néznék

2016.10.25. 12:47:39

alakult itt már zenei klub, sőt egyház is… nem lehetne még egy mozgalom ?

NETOSZ = (NEm akarok TObb SZexet látni a víjjából)

SocialWorker 2016.10.25. 12:48:41

@mentolos lecsó: te most bemásolgatod sorra a másikhoz írt kommentjeidet vagy kétpercenként dezsávüm van? :D

rearwindow 2016.10.25. 12:48:43

@Madam.: hát... lehet hogy ha a Soma generáció 50 éves lesz akkor ezek tényleg nézni fogják. A mostani 50 évesekről el nem tudnám képzelni, hogy tömegesen nézzék

Madam. 2016.10.25. 12:49:34

@rearwindow: de tényleg. ez az egész bagázs úgy 20-30 év múlva...

SocialWorker 2016.10.25. 12:49:41

@Madam.: miért, amúgy itt mi a körülbelüli átlagéletkor?

rearwindow 2016.10.25. 12:50:27

@Madam.: Soma és Vivi fogja kitermelni a nyugdíjunkat :D

Madam. 2016.10.25. 12:51:01

@SocialWorker: ezt nem tiltja a szabályzat... h az átlagéletkor felől érdeklődjünk? Amúgy fingom sincs. Jó kis meglepődések szoktak lenni talikkor

hereverő heverő 2016.10.25. 12:51:18

@mentolos lecsó: De most komolyan, eddig mit láttunk ? A legdurvább szex Vivi egyszarvús szárítkozása volt, a többi.. bármelyik kezdő bűvész tudja így mozgatni a takarókat, sőt a szomszéd macskája is ha ki akar szabadulni alóla.

SocialWorker 2016.10.25. 12:51:52

@Madam.: miért, tiltja? olvastam én olyat? :D de annyira jellemző lenne, hogy tudtomon kívül szabályt szegjek :P

hereverő heverő 2016.10.25. 12:52:46

@rearwindow: SOMA ?? Termelni ??? WTF ? Mégis bekövetkezik az az éhínség, most már látom

rearwindow 2016.10.25. 12:53:11

@Madam.: Tivi 50 évesen megmarad ilyen falu-bolondjának, csak akkor már nem lesz csaja sem aki eltartja, ezért sokkal szomorúbb látvány lesz mint most

Madam. 2016.10.25. 12:53:35

@SocialWorker: lehet, h ennek hatására bepakolnak egy újabb cikkelyt. Azonnali kitiltás az átlagéletkor utáni érdeklődés miatt

hereverő heverő 2016.10.25. 12:53:39

@Madam.: én nem is merek elmenni az ilyen talikra. Szegény Peni egyből kiszeretne Dávidból :)))))))))

2016.10.25. 12:53:58

@SocialWorker: mea culpa, mea maxima culpa…
bűnöztem, egyszerűen kíváncsi vagyok a közösség véleményére...
nem csináltam ilyet korábban, és ezután sem fogok ígérem !

SocialWorker 2016.10.25. 12:55:12

@rearwindow: a sapka megvan hozzá, már csak a kempingbicikli hiányzik, amivel elteker a sarki kocsmáig, majd hazafelé azt hajtogatja, hogy "csak el ne essek...csak el ne essek"

hereverő heverő 2016.10.25. 12:55:43

@SocialWorker: nem tudom az átlagot, de szerintem 38 körül lehet. Nem vagyunk már mai csirkék.

rearwindow 2016.10.25. 12:56:26

@hereverő heverő: én átlag fölötti vagyok (kicsivel) :)

SocialWorker 2016.10.25. 12:56:38

@hereverő heverő: ohó, ezesetben csak a magad nevében! :P (mert én bizony nagyon is mai csirke vagyok :D )

Plüsscukor 2016.10.25. 12:56:46

@rearwindow: Ó jajj, most belém csapott a fájdalmas felismerés. Inkább nem öregszem meg, nem megyek majd nyugdíjba.

Plüsscukor 2016.10.25. 12:58:32

@mentolos lecsó: Szocmunkás kollegina mai csirke, én pedig tegnapi csirke vagyok, így jó a kormeghatározás? :))

rearwindow 2016.10.25. 12:58:59

@SocialWorker: addigra dajcstami elintézi az országos szórású ingyen wifit úgyhogy szórhatja a málnát a tyúb-ra továbbra is

Cérnahuszár 2016.10.25. 12:59:54

@adamas77: na ez az, ha belekezd az ember elveszti az eszét...érdekli a fenét a kamera, hogy hányan alszanak körülöttem meg ilyesmik
ezek meg egyfolytában egymással alszanak, saját magukat rakják a csapdába

hereverő heverő 2016.10.25. 13:00:29

@rearwindow: Életkorban én is, 4-essel kezdődöm. A többi átlag. @SocialWorker: Én is mai, csak régebben születtem mint te :)))

plüssnyuszi 2016.10.25. 13:00:59

@hereverő heverő: @mentolos lecsó: Nem akarom lehűteni a lelkesedést, de az életkor előrehaladtával, az anyagcsere lelassulásával meg a fránya hormonok megváltozásával azok a kurva kis kalóriák elkezdenek itt-ott megülni, helyeske zsírpárnácskák formájában. :-)
Saját tapasztalat :-(

Brutinak gratula, hogy a mínuszból mit tud kihozni. :-))

2016.10.25. 13:01:40

I'am 40 de folyamatosan növekszik dikkkk

hereverő heverő 2016.10.25. 13:01:51

@Cérnahuszár: Ne hülyéskedj, Tivi farka eddig csak akkor került luk közelébe ha hátracsapta. Miféle veszély ?

Madam. 2016.10.25. 13:01:57

Régebb óta vagyunk fiatalok, na.

rearwindow 2016.10.25. 13:02:38

@Cérnahuszár: nekem a szomszédaim olyanok akik éjjel 3-kor eszüket vesztve belekezdenek. Ha tudnám, hogy sose derül ki, már átmentem volna átvágni a kislány torkát, de így csak hangszigetelést csináltattam félmilláért.

hereverő heverő 2016.10.25. 13:06:34

@plüssnyuszi: Nem akarom fokozni a lelkesedést, de nekem tetszenek a helyeske zsírpárnácskák. Egy pasi pedig mindig tehet ellene, csak éppen lusták mint a döglött lajhár.

Cérnahuszár 2016.10.25. 13:09:16

@rearwindow: felvetted volna kázettárá és lenyomni jó hangosan a lépcsőházba napi 2x, reggel meg este amikor hazaérnek
még ők fizették volna a szigetelésed

2016.10.25. 13:09:30

@plüssnyuszi: Az asszonnyal mi 40+ vagyunk… Eddig se párnácskák, se hormonszint változás egyikünk részéről sem… Két gyerek után is baromi jó alakja van…. Nyami… :P
Mondjuk mindketten valódi profi sportmúlttal rendelkezünk, nem úgy, mint a kis pöcsfej Soma („Majdnem profin sportoltam…”)

Nem ragozom tovább, kérdezz meg ugyanerről 10 év múlva :D :D :D

2016.10.25. 13:13:13

@Plüsscukor: bocsánat én nem érdeklődtem itten senki koráról....

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.25. 13:13:36

Látod Bruti, jönnek azok a poénok, ha nem erőlteted!

ascii 2016.10.25. 13:13:53

Én is ahhoz a táborhoz csatlakozom, h ez nulla ez a szex, amit ezek levágnak, ezt nem lehet félig csinálni, vagy csinálod vagy sehogy. Ráadásul ez a tipikus, amelyik kutya ugat, az nem harap, mind3 csődőr akkora mellénnyel van, h levarrtak mindent a múltban, aki csak szembejött velük.
Látjuk! Ott a sufni, ott lehet rendesen reszelni, dehogy a többiek előtt, ott vannak hangok, szagok, kurva gáz lehet úgy, h a szomszéd szobában a szülők kagylóznak.

tényleg remélem, h egyik nő sem gondolja ezeket a mutatványokat egy percig is kielégítőnek

Cérnahuszár 2016.10.25. 13:15:19

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: van egy befőttesgumi a székemen, most megcsípkedtem vele a monitoron a véleményedet

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.25. 13:16:00

@SocialWorker: krumplis tésztához melyik gyíklény eszik fehér kenyeret?

rearwindow 2016.10.25. 13:17:11

@ascii: nekem úgy tűnik, hogy a szereplők ezeket a szexuális együttléteket a lakótársak előtt titokban akarják tartani, azért nem reszelnek a háló közepén egy órán keresztül, vagy vonulnak be látványosan a sufniba

2016.10.25. 13:17:34

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Irigykedsz mi ?
Baromi jó mérlegünk van, nem rugós, nem digitális, hanem hagyományos emelőkaros, ellensúlyos…
Úgyhogy pontosak a mért értékek… :D

Cérnahuszár 2016.10.25. 13:17:35

@ascii: én nő vagyok és egyfolytában méltatlankodok ezeken a szúnyogcsődörökön
mondjuk nem azért mert többet szeretnék látni, hanem ezt a nyüszögést se

hereverő heverő 2016.10.25. 13:17:42

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Eretnekség ! Krumplis tésztához csakis teljes kiőrlésű rozskenyeret.

Cérnahuszár 2016.10.25. 13:18:29

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: nem vagyok hülye :)
csak annyit mondtam nesze nesze nesze
van itt önkontroll

hereverő heverő 2016.10.25. 13:19:41

@rearwindow: Tudod EZEKET én is titokban tartanám :))))

Tivi: EMBEREK ! MIVAN NAP ?! BASZTAM !!!! 2 TELJES PERCEN ÁT !!!!!

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.25. 13:20:41

@hereverő heverő: Erről jut eszembe, hogy mindig ledöbbenek, amikor kérdezik, hogy a presszóhoz kérek-e tejet? Cukor és kiskanál (utóbbi arra is jó, ha gyenge a kávé, alátámasztom a felső szemhéjamat).

patburnsred 2016.10.25. 13:21:41

Az egyik kedvenc momentumom az volt, amikor Tivy előadta, hogy ő mennyire kiviszi a Zsoltit, Zsoltinak meg előadja, hogy jobb, ha kinyitja a szemét, mert többen is ráakarták őt venni arra, hogyha kiválasztják, őt vigye ki.
:DDD ebben a szériában valahogy tényleg nagyon mellégondolkodnak a dolgoknak a némberek.

plüssnyuszi 2016.10.25. 13:23:00

@mentolos lecsó: MÉG, kedves lecsó, MÉG. :-))))) Na, de nem akarok kárörvendeni :-) nyilván a jó táplálkozás és a testmozgás sokat segít.
Ezen a ponton rácsatlakoznék @hereverő heverő olvtársra: A zuram világéletében masszívan sportolt, ma már kevesebbet, fel is kapott egy csini sörpocakot (szakszóval: tekintélyt). Szerinte a főztöm miatt van minden. És persze nem csak a pasik lusták... :-)

@ascii: Mélyen egyetértek. De az is igaz, hogy közösségben, kamerák kereszttüzében, szégyenlősen nem is lehet kielégítő a cucc. A benti pasasok teljesítménye pedig minősíthetetlen. Szájhősök ....csoda, hogy pl. Tyv barátnője pornózott? Nyilván több élvezetet lelt benne, mint Tivadarban... pfff

2016.10.25. 13:23:01

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: mááá bocsit kértem érte...
csak komolyan érdekelt a tisztelt kommentársak véleménye...
igazolandó hogy nem vagyok teljesen becsavarodva... :)))

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.25. 13:23:22

@mentolos lecsó: Ezért lesz a fiad Ödipusz komplexusos, nagyuram.

2016.10.25. 13:23:59

@hereverő heverő: krumlis tésztához csakis koviubi !!!! :)))

panamcat 2016.10.25. 13:24:40

@SocialWorker: Attól még, hogy gebe, kaphat egy sztrókot 10-20 év múlva, ha így folytatja. Az alkat nem minden.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.25. 13:25:28

@Cérnahuszár: No meg, ha már betette, akkor meg sem látják.

2016.10.25. 13:25:32

@hereverő heverő: krumlis tésztához csakis koviubi !!!! :)))

rearwindow 2016.10.25. 13:25:58

@hereverő heverő: evelin helyében a föld alá süllyednék, Soma egy 13-14 éves gyerek, ultragáz őt pasiként elfogadni egy felnőtt nőnek. Krisz és Mici kapcsolatán jól szórakozom, sztem aranyosak, bár Krisz néha félelmetesen furcsa

SocialWorker 2016.10.25. 13:26:23

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: jó, kicsit túloztam a drámai hatás kedvéért :D

hereverő heverő 2016.10.25. 13:26:52

@rearwindow: szerintem minden normális (nem exhibicionista) ember szertne titokban kefélni. De attól még mehetnének a sufniba, megkérhetnének mindenkit, hogy
1: Vivi és Zsolti, húzzatok a retkes faszba a sufniból, mert mink mostan a Somával gyüvünk, csicskagecit eresztek a hajamba, meg a számba, meg...
2: Menjetek már ki, mert én AAALSZOOOOKKKK utána !!!

Én spec. ha én lennék benn (jajdehogyis, istenments, tedd le a kést Cérnahuszár!!!) akkor még fel is ajánlanám, hogy menjenek be, intézzék el csendben.

SocialWorker 2016.10.25. 13:27:49

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: nekem is mi? :D fonalvesztés történt. Meg most elhúzok dolgozni :/

2016.10.25. 13:28:16

@plüssnyuszi: leakadtam a témárol, semmiképp sem felvágni szerettem volna...
az asszony baromi jól főz, én rengeteget zabálok, de vigyázunk is magunkra (nem egészség fanatitus módon)...
poénnak szántam volna, kicsit túltoltam...

Haboskakaos 2016.10.25. 13:29:47

@Plüsscukor: Én is az a tipus vagyok, aki bármit ehet, és akármennyit, nem látszik meg. :D

rearwindow 2016.10.25. 13:31:34

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: nő vagyok , ezért nem tudom értelmezni a kérdésed

Cérnahuszár 2016.10.25. 13:32:03

@Haboskakaos: mostantól mindig nézz a hátad mögé
a testrablók miatt, nem énmiattam nem ám

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.25. 13:32:54

@rearwindow: Nőnek is lehet 13, többféle értelemben is. :-P

rearwindow 2016.10.25. 13:36:21

@hereverő heverő: Evelin még önmagának sem meri bevallani hogy pocsíkolja őt a kisfiú, nemhogy teljes mellszélességgel bevonulna kamatyolni a sufniba

2016.10.25. 13:36:34

Volt Krisznek egy kijelentése amikor az ÖKO-hét végét jelző levelet olvasták fel:
„Soha többé közmunka…” WTF ?!?
Nem közmunkásokat dirigált kint ? Amit ő csinált akkor az nem volt közmunka ?

Bocsi, ma mindenbe belekötök mint a portlandcement…

hereverő heverő 2016.10.25. 13:39:20

@Cérnahuszár: @rearwindow: @SocialWorker: @Plüsscukor:
Most komolyan, annyira szeretnélek látni benneteket lányok ! Mindannyian itt panaszkodtok, hogy igy a kaja, úgy a súlyotok - és közben én teljesen biztos vagyok benne, hogy mindannyian nagyon is csinos nők vagytok. Talán nem a mai anorexiás modellalkattal, de messze nem dagi rokokó grófnők, méteres tokával ! Ejnye...

Haboskakaos 2016.10.25. 13:39:25

@rearwindow: Persze, mert cikinék érzi azért Somát. A kinti életben észre srm venné, a köszönésig sem jutnának.

rearwindow 2016.10.25. 13:40:28

@mentolos lecsó: mi lenne az alternatíva Krisztián részére? Ha számbaveszem a képességeit, és a finnyáskodásait, egyedül kidobóként tudom még elképzelni

Cérnahuszár 2016.10.25. 13:40:43

@hereverő heverő: én nem panaszkodom
elvagyok dagiságommal :)
szeretek enni

Haboskakaos 2016.10.25. 13:40:49

@hereverő heverő: De egy nő sosem lesz magával teljes mértékben elégedett.

plüssnyuszi 2016.10.25. 13:41:37

@mentolos lecsó: nem is vettem másnak, mint poénnak. :-) Ne szabadkozz. Világéletemben 45 és 50 kiló között mozogtam. Zabáltam két pofára a csokit, süütit és boldogan hencegtem, hogy mit nekem kilók, már apukámnak is csontváz volt a jele az oviban. :-) Így az ötödik x-hez eléggé közel megcsíptem a 60 kg-t. Igaz, lejöttem két éve a cigiről, továbbra is szénhidrát-függő vagyok. Mostanság azt mondogatom, hogy a súlyomhoz képest alacsony vagyok. :-)
Na, ezért rosszmájúskodtam kissé :-)

Cérnahuszár 2016.10.25. 13:41:56

@hereverő heverő: ma betoltam 2 tányér brassóit, csak akkor akadtam meg amikor somáról írt szösszenetedet írtad :(
de túltettem magam rajta, kaptál egy kis befőttesgumizást és kész

hereverő heverő 2016.10.25. 13:42:07

@rearwindow: :)))))))))) Erre a mondatodra inkább nem reagánék, jó ? :))))))))))))))))))

rearwindow 2016.10.25. 13:42:27

@Haboskakaos: élmény lesz Evelinnek odakint, mindenki a Somás kapcsolatával fogja húzni

2016.10.25. 13:43:02

@rearwindow: a srácaim még csak most kezdenek el majd serdülni, de már most tisztelet tudóbbak a csajokkal mint ez a szerencsétlen is Soma gyerök.
Érdekes módon otthon azt látják, hallják, hogy tisztelettel és megértéssel viszonyulunk egymáshoz a párommal.
Persze még korai lenne kijelenteni, hogy nem fognak „csak” és kizárólag szexuális tárgyként tekinteni egy nőre. De minden erőmmel azon leszek, hogy ezt megakadályozzam…

rearwindow 2016.10.25. 13:43:27

@hereverő heverő: ahogy lenyomtam az enter-t, tudtam, hogy rosszul fogalmaztam :DDD

hereverő heverő 2016.10.25. 13:45:08

@Cérnahuszár: Nem akartam elvenni az étvágyadat, de én innét a monitorom mögül nem láthatom ha éppen ebédelsz.

2016.10.25. 13:45:32

@plüssnyuszi: Jajhhhh… köszi, köszi a megértést !
Az állna legtávolabb tőlem, hogy szándékosan megsértsek bárkit is ebből a remek társaságból !

Haboskakaos 2016.10.25. 13:47:45

@SocialWorker: Amúgy én ma pont krumplis tésztát főztem! :D

Akasa27 2016.10.25. 13:47:50

@rearwindow: a fogát máris elkezdte hullatni.

Cérnahuszár 2016.10.25. 13:48:02

@hereverő heverő: dél volt déééél vooolt áááá
nyomok egy telót a picológusomnak
kezdenek kiugrálni a fejemből az emlékek, mint a rugós bohóc

hereverő heverő 2016.10.25. 13:48:40

@Cérnahuszár: 120 % biztosra veszem, hogy nem vagy dagi. Amúgy én is zabálok amikor csak lehet, de sajnos sokszor nagyon rendszertelenül. Viszont elég sokat mozgok. Régen versenysportoltam, de enélkül is mozgok épp eleget.

rearwindow 2016.10.25. 13:49:40

@mentolos lecsó: szerintem konditerem közelébe ne engedd őket, ott találkozhatnak ilyen csököttagyú fiúcskákkal

Akasa27 2016.10.25. 13:53:04

@hereverő heverő: nemá csendben!!!! kedvelem a párbeszédeiket! az összes szexjelenetben csak azt élvezem....na ezt se hittem, hogy leírom valaha! :D

2016.10.25. 13:53:29

@Haboskakaos: oszt' koviubi van e hozzája ? megyek... imádom a grenadírmarsot !!! :D

Haboskakaos 2016.10.25. 13:55:44

@mentolos lecsó: Csemege ubi van! :D az is jó lesz? :)

2016.10.25. 13:56:43

@rearwindow: konditermet még TV-ben sem fognak látni... mindkettő aktívan, versenyszerűen (profin :) ) sportol... és próbálják lenyomni az ősöket az eredményeikkel...

2016.10.25. 13:57:35

@Haboskakaos: fénykarddal az is jól lehet kaszabolni... jöhet... :D :D :D

hereverő heverő 2016.10.25. 13:57:59

@Akasa27: Nekik, akik benn vannak, azoknak csendben és titokban (Soma, ti mit csináltatok az Ávelinnel a sufniban ?). Nekünk nézőknek meg hát pedig... színesben és feliratozva.

Cérnahuszár 2016.10.25. 13:59:27

@mentolos lecsó: hozok pár káposztát
meg paprikát
és répát
csináljunk csalamádét

rearwindow 2016.10.25. 14:01:04

@hereverő heverő: ha az rtl kendőzetlenül lehozna egy Soma-szexet, a médiahatóság szétbüntetné őket gyermekpornográfia miatt

2016.10.25. 14:03:48

@Cérnahuszár: ok ! :D de gyűrjünk bele némi chilit, uborkát és bébidinnyét is....

hereverő heverő 2016.10.25. 14:06:09

@Haboskakaos: Egy nő ne legyen magával elégedett, ezt aláírom. De higgyen a férjének/pasijának, ha az elégedett vele.

Cérnahuszár 2016.10.25. 14:06:36

@Haboskakaos: aha, tied a hagyma szekció

én addig megeszem ezt tálka csokis müzlit

2016.10.25. 14:07:17

@Haboskakaos: basszus, nemrég kajáltam, de megint megindult a nyálelválasztásom... Nyami :P

Plüsscukor 2016.10.25. 14:09:46

@hereverő heverő: Ó hát nagyon kis tündérbogyó vagy, hogy ezt megelőlegezted nekünk így látatlanban :) A magam részéről én nem panaszkodtam, csak egy kicsit irigykedve olvastam a tortazabálós-bármitmegevős posztokat. Néhány évvel ezelőttig még nálam sem volt ez probléma (mellette versenyszerű sportolás is volt), ma már igen, a fránya pajzsmirigy és a hormonok miatt, viszont ez nem gond, mert már vagyok annyira érett mentálisan, hogy ne a súly alapján ítéljem meg magam, vagy másokat :)
És most megyek és gyártok egy kis krumplis tésztát, mert annyit beszéltetek róla.

Cérnahuszár 2016.10.25. 14:12:20

csak az akváriumi halak nem
azok valamiért pusztulnak

Haboskakaos 2016.10.25. 14:12:24

@hereverő heverő: Úgy úgy. Én sem leszek mindig elégedett magammal, de mivel a páromnak tetszem, és ezt ki is mutatja, így nem panaszkodom! ;)
De ez fordítva is igaz. Én is kimutatom, mondom neki, hogy számomra ő a tökéletes férfi, akkor ő is jól érzi magát a bőrében.

2016.10.25. 14:15:17

@Plüsscukor: @Haboskakaos: @hereverő heverő: @Cérnahuszár:
nah úgy látom megalakul lassan itten egy újabb mozgalom... :D :D :D

2016.10.25. 14:23:40

@Plüsscukor: @Cérnahuszár: @Haboskakaos: @hereverő heverő:
egy pár szelet patiszon mehet bele még ? :D

ascii 2016.10.25. 14:31:07

@plüssnyuszi: "csoda, hogy pl. Tyv barátnője pornózott?" nem tivadar miatt pornózott, régebben.
tivadarral a beköltözés előtt jöttek össze pár héttel "véletlenül"

Cérnahuszár 2016.10.25. 14:42:55

@mentolos lecsó: ja csak ez már kétségbeesési mozgalom, elkezdtünk htb népek lenni, annyira nincs kraft a vv-ben
nemsokára zoknit kötünk

kaqxar007 2016.10.25. 15:04:42

@adamas77: en a tivcsit magamban "doktor ur'-nak hivom, pont mint ugy kefel mint ahogy a fogorvosom fogat tom: " hidd el megleszunk sec-perc alatt, es semmit sem fogsz erezni" :o))))

Cérnahuszár 2016.10.25. 15:07:30

@hereverő heverő: de lehet csak az a bajom hogy elfogyott itthon a csoki

Cimili 2016.10.25. 15:10:24

Sziasztok!
Bruti, nagyon elégedett vagyok veled! :)
Visszaolvastam és meg kell állapítanom, h az itt jelenlévő pasik zömét klónoztatni kéne.:)
Amúgy rohadt éhes vagyok, ma még egy falatot se, de ki kell bírnom még vagy 2 órát.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.25. 16:03:01

@rearwindow: :D Evelin! Kérsz lekváros pirítóst? Som a lekvár...
Történt velem egy is fura dolog, ma reggel a fiatal petőfi nézett rám vissza a tükörből. Két teljes percig. (A tobbiek meg próbálják elfojtani a röhögést.Legalábbis az elején. :)

phoe 2016.10.25. 16:05:07

Ugyan eddig mindig csak követtem a komment szekciót, most muszáj volt regisztrálnom, hogy elmondhassam milyen öregek vagytok!
Köszönöm a figyelmet.

hereverő heverő 2016.10.25. 16:08:51

@phoe: Nos, csak ezért kár volt...

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.25. 16:10:14

@phoe: Jah én pont ma vagyok 36. Ez mar simán a B oldal. (maga a tény hogy tudom mi a B oldal, mutatja) :)

2016.10.25. 16:10:36

@Haboskakaos: Én is ehetek bármennyit már nem látszik meg így 100 felett :D

A szexxel kapcsolatban meg biztos nem akarják, hogy rájuk fogják, hogy más szériából utánoznak valakit (Ati AU). Pl. Denis és Fannika na azok rendesen megb@...ták egymást vagy csak az egyik a másikat. Bár attól is hányingerem volt.

hereverő heverő 2016.10.25. 16:13:58

@Cseszlovák Gyurmafilm: Na akkor gratula tesó :)) a nevemben koccolj le egy Becherovkát

Cimili 2016.10.25. 16:15:55

@Cseszlovák Gyurmafilm: Sok boldogat, egészségedre! :)

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.25. 16:17:35

@hereverő heverő: Köszi:) van itt egy kis cserszegi fűszeresből főzött HP. Egy fel liter. Abból fogok négy kötőjel kilencet meginni :D (neem igazából csak kettőt hármat.)

csakolvasok82 2016.10.25. 16:17:47

@Cseszlovák Gyurmafilm: Isten éltessen! De azért a 36 év még jócskán A oldal. :)

csakolvasok82 2016.10.25. 16:18:47

@phoe: Én örülök, hogy öregszem, sokaknak nem adatik meg.

hereverő heverő 2016.10.25. 16:21:21

@csakolvasok82: Megadatik mindekinek. Dédapám már 163 éve öregszik, csak már nem él szegény.

Cérnahuszár 2016.10.25. 16:23:10

@phoe: hehehe XD
ilyenkor olyan elégedett vagyok

Moltobene 2016.10.25. 16:23:12

Ma reggel néztem meg a tegnapi adást, mert tegnap este a TWD szezonnyitóra neveztem be.. nos, ott is volt kiválasztás, csak ott kettesével történt, egyébként ugyanúgy járkáló agyhalottakkal volt tele..

Cérnahuszár 2016.10.25. 16:24:45

@Cseszlovák Gyurmafilm: basszus csak sütőrum van itthon
de kinyitom.
B.Sz.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.25. 16:25:49

@Cimili: @csakolvasok82: Köszi nektek is. Most néztem h amúgy egy liter. ;)

csakolvasok82 2016.10.25. 16:26:23

@hereverő heverő: hát, nézőpont kérdése, mifelénk a lebomlás nem ugyanaz, mint az öregedés, de ez már nem túl kellemes téma

phoe 2016.10.25. 16:26:37

@Cseszlovák Gyurmafilm: Nah, már megérte regelni!Boldogságost!
Aki esetleg komolyan vett, ne tegye!Az én korosztályom is szórakoztatónak tartja a VV-t, csak a szemüveg amin keresztül nézzük más..

Cérnahuszár 2016.10.25. 16:29:37

@Cseszlovák Gyurmafilm: ez jó volt, csokis brownie íze van,
gyanús vagyok magamnak, valami baj van velem
na de mindegy
holnap legyen az én szülinapom

Cérnahuszár 2016.10.25. 16:30:30

@Moltobene: itt nemsokára járkáló részegekkel lesz tele min den
elgalábbis remélem

Cérnahuszár 2016.10.25. 16:32:04

@phoe: na
mesélj csak arról a szemüvegről
mitláttokebbenbenne

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.25. 16:35:37

@Cérnahuszár: Na lecsusszant egy dupla, kezdődő nátha kezelve, meleg van a pocakomban, és a gondok is hátrébb húzódtak. :))))))

hereverő heverő 2016.10.25. 16:36:59

@csakolvasok82: A lebomlás csak az öregedés egyik velejárója.

Cérnahuszár 2016.10.25. 16:38:06

@Cseszlovák Gyurmafilm: :))
túl disztingváltan bulizunk mi
tanulhatnánk a vv-től, ki vállalja a rúdtáncot?

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.25. 16:41:46

@Cérnahuszár: A lányom es a fiam egy nyolcbites gyerekszinti demójára ugrabugrálnak éppen. Az a végletekig fos hangminoseg. torz mint az elefantember...a fiatalság tud

hereverő heverő 2016.10.25. 16:42:39

Fiúk, lányok, kedves pajtások ! Az ez évi bújócskázó és elmenekülő versenyt megnyitom ! De ha hiányoznék, az asztal alá bújtam.
Sziasztok !

hereverő heverő 2016.10.25. 16:44:24

@csakolvasok82: "Akárhogyan lesz, immár kész a leltár. Éltem - és ebbe más is belehalt már."

Bejni 2016.10.25. 16:45:09

Sziasztok!
Igazán szórakoztató társaság gyűlt itt össze, hetek óta lelkes rajongótok vagyok, lassan lelkesebb, mint a bent lévő bohócoké :D Ha még van tagfelvétel, jönnék ;)
Evetkét haza!
Isten Éltesse az ünneplőket!
A zenék meg pengék amit nyomattok.

csakolvasok82 2016.10.25. 16:48:11

@hereverő heverő: "Tudod, hogy nincs bocsánat, hiába hát a bánat. Légy, ami lennél: férfi. A fű kinő utánad." Irodalmi kör megnyit?

Mók_Ica 2016.10.25. 16:50:26

sziasztok :))) Bruti jobb posztcsit hoztál össze, mint maga az öfi volt, gratula :))))

@Cseszlovák Gyurmafilm: boldog szülinapot :))) és ez még nem a B oldal, ne sürgesd annyira :)))

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.25. 16:52:44

Bruti, a napi kedvencem ez a mondatod lett volna a posztból : "Konkrétan azt hiszi, hogy lázasra baszta a csajt..." , ha nem jött volna utána ez: " Tudom, geci vagyok, de bármelyik lakó fél karját odaadtam volna ezért a jelenetért." :-D

2016.10.25. 17:10:31

@Cseszlovák Gyurmafilm: Isten éltessen. :) Utolértél. :D Korban. Úgy látom a társaság egyre több újat vonz ide. :) Nem csodálkozom. ;)

Cérnahuszár 2016.10.25. 17:11:50

@ALOKSAKTRHEE: kézdörzsi
valakit csak odarakunk a rúdhoz

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.25. 17:27:36

@rearwindow: ja anno fiatalkoromban én is edény tejberizst vacsoráztam,oszt az első erősebb szél elfújt.:)

2016.10.25. 17:33:11

@Mók_Ica: helloka, hogy vagy már?

2016.10.25. 17:37:08

@hereverő heverő: Te kis költő. :))) A nap kommentje nekem, eddig. :D

2016.10.25. 17:43:18

@PeniValdes: Látom Peny. :) Akkor rúdtáncolsz nekünk? :D :P

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.25. 17:44:36

@ALOKSAKTRHEE: én kötelet sem bírtam normálisan mászni:))

Mók_Ica 2016.10.25. 17:50:01

@Biriksz_Krokiksz!: hali bébi :)) megmaradok, holnap már megyek a gyárba.....

Haboskakaos 2016.10.25. 17:50:27

@PeniValdes: A nagylányom is ezt mondja! :)

2016.10.25. 18:00:03

@Mók_Ica: jóvvan, jóhír! :*

2016.10.25. 18:00:54

@PeniValdes: Annak semmi köze a rúdtánchoz. :D Attól még simán lehetsz profi benne. ;)

taga20 2016.10.25. 18:12:35

@ALOKSAKTRHEE: te olvastál életedben egy verset is? me ako nem beszélnél hülyeségeket:)

2016.10.25. 18:19:17

@taga20: Mi van Tesó? Mit mondtam rosszul? Lökjed.

taga20 2016.10.25. 18:23:34

@ALOKSAKTRHEE: a nap komentye kicsit erős volt. szerintem egy szimpla baromság volt:)

2016.10.25. 18:24:39

@taga20: Lehet. De olyan jót röhögtem, hogy nekem bejött nagyon. :D

MacákékIcukája 2016.10.25. 18:27:47

@Cseszlovák Gyurmafilm: pont elcsiptem a kommented, boldog szulinapot!!! :)))

taga20 2016.10.25. 18:45:58

@PeniValdes: ja, ahogy móricka elképzeli!:)

taga20 2016.10.25. 18:49:37

@PeniValdes: szija, cicamica:) mi a stájsz?
mikor lesz má vége ennek a hullatemető műsornak?

jó, azé:)))

taga20 2016.10.25. 18:57:31

@PeniValdes: nem ígérem, me lehet, hogy az asszonyt kell álomba ringatnom:)

ja és holnap meló. viszont, ha nem utáltatom magam itt végérvényesen, ako hétvégén benne lennék. persze, ha vödörnek nincs ellenére, me ahogy látom, ő itt a helyiboli:))

Haboskakaos 2016.10.25. 19:02:44

@PeniValdes: Én alapból szeretem, de meg tudom unni. Főleg mikor el kezd kiszáradni. Na ezért nem szereti a lányzóm sem. De ha már választanom kell, egy jó, félig átsütött hátszín steak-et azért többre értékelek, kötelezően házi sült krumplival! ;)

taga20 2016.10.25. 19:08:13

@Haboskakaos: itt mindenki kajál?
én aszt hittem, hogy ez egy vidija keménységű műsorkritikus blog, erre mindenki idehorgya az ecetesuborkáját!:)

Haboskakaos 2016.10.25. 19:11:26

@taga20: Bár én még új vagyok itt, de azt észrevettem, hogy ha unalmas volt az esti összefoglaló, akkor nincs nagyon mit kitárgyalni róla. Olyankor szórakoztatjuk egymást. De a "nagy öregek" ezt jobban tudják. ;)

taga20 2016.10.25. 19:16:53

@Haboskakaos: én meg aszt olvastam itt, hogy bruti így, meg bruti úgy, egy zseni. ako most mi van? szar került a palacsintába?:)

2016.10.25. 19:17:09

@PeniValdes: Nyomjuk így együtt Peny? ;) :D@taga20: Ne háborogj!! :D Van mikor ez is téma. :D Örülj inkább annak, hogy Peny bulizna veled. :) Látod engem simán csak eláztatna az esőben. De veled bulizna. Vedd kitüntetésnek ezt. ;)

Haboskakaos 2016.10.25. 19:20:15

@taga20: Neeeem a HV kurva jó lett! csak hát itt tart a VV, hogy a HV sokkal jobb. :)

taga20 2016.10.25. 19:24:37

@ALOKSAKTRHEE: én szeretnék itt a házsártos nagynéni lenni, aki mindenbe beleköt:))yébként

egyébként, peni a tesóm. még jó hogy egy húron pendülünk:))

2016.10.25. 19:25:39

@Haboskakaos: Nem vagyok nagy öreg, de így van. :))@taga20: Nyugiiiiii!!! :) Majd jön mindenki. De én is most ébredtem. Aludtam egy órácskát, mert hajnali fél háromkor kelek ezen a héten, mivel délelőttös vagyok. Hosszú a nap, és hulla vagyok ilyenkorra már.

2016.10.25. 19:28:12

@taga20: Na akkor beszélhetnél az érdekemben vele.:D ;)@Cérnahuszár: Eeeez deeee jóóóóóó!!! :D XD Miiiii vaaaan neeeegaaaaatííííííív!! XD

taga20 2016.10.25. 19:29:17

@Cérnahuszár: ha te elmész az orvoshoz és aszt mongya, hogy negatív, ako nem örülsz?

ako örülj nekem is!:)

Brandy9 2016.10.25. 19:31:49

@hereverő heverő: én Cérnát és Rearwindow-t pasinak gondoltam, ihi :P

2016.10.25. 19:34:35

@taga20: Nem. Csak nem a lakóhelyemen dolgozok. Bejárok egy másik városba. Ennyi. :)

taga20 2016.10.25. 19:35:13

@Brandy9: én meg koncsitavursztot.

taga20 2016.10.25. 19:37:51

@ALOKSAKTRHEE: debrecenből bejársz sopronba?

te képest vagy minden hajnalban egy órát basztatni a méjkápodat?

mi nem alszol helyette?:))

2016.10.25. 19:40:13

@taga20: Nem, sopronból debrecenbe. :D Mi az a méjkáp? XD Aludnék Tesó, már tettem is ennek érdekében.

taga20 2016.10.25. 19:43:50

@ALOKSAKTRHEE: nehéz életed lehet, minden nap. helikoptert nem próbáltad még?
toninak bevált:))

a méjkáp, olyan mint a májkrém, csak eszt külsőre kened:))

Haboskakaos 2016.10.25. 19:44:08

@ALOKSAKTRHEE: Ne kerülj idegbe! Azt hagyjuk meg Somának! :D

2016.10.25. 19:47:40

@taga20: Tesó. Mint megdumáltuk, pasi vagyok. Nem használok kencefecéket. :D Helikoptert még nem, de most hogy említetted, kipróbálom. XD @Haboskakaos: Nyugi, nem kerülök. :D Csak elcsevegünk Tesóval. :D

Haboskakaos 2016.10.25. 19:49:59

@ALOKSAKTRHEE: Jóvan Tesók! Most mondanám, hogy nyuszi csak nem vagyok Mici. :)

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.25. 19:52:23

@ALOKSAKTRHEE: @Mók_Ica: @Haboskakaos: @MacákékIcukája: @Biriksz_Krokiksz!: @ascii: @Krétagarbó: Köszönöm szépen! :)
#jólesési
BV környéken jövök. Zárás előtt.

taga20 2016.10.25. 19:59:51

@ALOKSAKTRHEE: tezsvérem, pont ezé nem értem, hogy miért kelsz félháromkor, ha hatra mész:)

de azé remélem havonta elmész herevasalásra!:))

Cérnahuszár 2016.10.25. 20:02:13

@taga20: nem mert akkor tivy a zorvosom

2016.10.25. 20:02:25

@taga20: Mert úgy megy a csihhuhhúúúúú.... :D Muszáj. :D

Cérnahuszár 2016.10.25. 20:03:46

@Brandy9: én is Rearwindow-t
cérnával meg bajban vagyok még nem döntöttem

2016.10.25. 20:13:18

Most nézem, ahogy Tivy nyal csontig Zsoltinak. :D Micsoda egy karakán ember!!

2016.10.25. 20:21:38

@Cérnahuszár: Ezt mire? :D Túl fáradt vagyok, a processzorom le van lassulva. :D Kicsit bővebben kifejtenéd? :D

2016.10.25. 20:29:51

@Cérnahuszár: Jéééééuuuussoooomm!! XD Jaaa, igen.

2016.10.25. 20:45:04

vyvyrol ez a kep buntet. tipikusan az az eset, h "bakker ket kezem van, de csak egy szam, mekkora kibaszas mar!"

Haboskakaos 2016.10.25. 20:45:23

@ALOKSAKTRHEE: Pedig egy hadseregnyi málnácska áll mögötte! :D
Atinak fejtegette amúgy, hogy mi van ha kiesne, azért az szégyen lenne, mert akkor hol vannak a málnák!?

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.25. 21:37:21

@taga20: kb ez lehet, mert full make upot dob fel, pedig elég lenne egy spirál is, plusz szájfény:)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.25. 21:38:31

@ALOKSAKTRHEE: ja...a kifogás,pedig ha vennél egy vonatcéget...

2016.10.25. 21:59:09

@PeniValdes: meloba mmkk csak szemet hangsulyozunk, szajjal egyutt mar sok, bar az igaz, h melofuggo.

Cérnahuszár 2016.10.25. 22:00:56

van új post, gyertek :D

Cimili 2016.10.25. 22:01:25

@MacákékIcukája: Én is tesók! :) Szia Icuka! :)

2016.10.25. 22:01:31

@PeniValdes: Peny! Ne incselkedj mert elverem azt a formás popsidat. :D

2016.10.25. 22:02:17

@PeniValdes: Szegény vagyok mint a templom egere. :(

Cimili 2016.10.25. 22:03:04

@Cérnahuszár: Naon huncut vagy!
De jóóó, Bencus van megint. Sose akarom többet látni Ancsát.

2016.10.25. 22:03:54

@PeniValdes: Mmi van? :)) Vigyázz hozom a bélyegzőmet!! ;)

ALOKSAKTRHEE (törölt) 2016.10.25. 22:05:43

@PeniValdes: Nem. :)) De van, jó nagy. Rálehelek, aztán.... ;)

Mók_Ica 2016.10.25. 22:07:03

sziasztok :)))) tudjátok az jutott az eszembe, hogy mi mindannyian geccchi jól nézünk ki és az összes villalakó féltékeny ránk :))))) (annyira ótvarul beszél evetke sokadszorra is..... itt az idő, hogy hazamenjen... pfff)

Cimili 2016.10.25. 22:07:19

@ALOKSAKTRHEE: Ti most itt szexxeltek wazze? :)

MacákékIcukája 2016.10.25. 22:07:35

En a Somat sem birom egyebkent. Luzer

Cimili 2016.10.25. 22:08:19

@Biriksz_Krokiksz!: Pusziiiii :)
@Mók_Ica: Neked is puszi béjbi! :)

2016.10.25. 22:08:24

@Cimili: nem bizti, h jo az, majd hétvégén fog élőzni, abból meg jó sose sült még ki.

Mók_Ica 2016.10.25. 22:08:26

@Cimili: igazad van cicuska :))) én is örülök bencusnak (nem gondoltam voltam, hogy ezt leírom valaha is)

MacákékIcukája 2016.10.25. 22:08:27

@Mók_Ica: gheccci jol vagyunk megcsinalva, baszott jol nezunk ki!

Cimili 2016.10.25. 22:09:06

Persze a kis agyukkal nem fogják fel, h nem véletlenül szavaztak a népek Micire.

csakolvasok82 2016.10.25. 22:09:36

Farkas Soma nem felejt :D :D :D

Cimili 2016.10.25. 22:10:00

@Mók_Ica: Én má egyenesen imádom, lájkoltam is a fészen az oldalát. Ma például bringázott. :)

Mók_Ica 2016.10.25. 22:10:12

@Cimili: hagyd őket :)))) én drukkcsizok nekik :)))

lássuk hogy bókolnak a vellalovagok a vellalovagináknak......

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.25. 22:10:38

Jó reggelt! Ja nem...

Mindig elfelejtem beírni, de most eszembe jutott: Zsolti undorítóan eszik, a szája, áhh...

Plüsscukor 2016.10.25. 22:10:52

Azért mosolyogsz, mert belülről nem vagy szar - Tivi

plüssnyuszi 2016.10.25. 22:11:30

Szép estét mindenkinek! A gyengélkedőknek jobbulást!

Ferrari kombi.... Imádom Zsótit :-))))))

2016.10.25. 22:11:37

Bókolni kell, mijafasz??? de cukiiiiiii vaaaaaaagy. beszarok. Hol a bilincs, amire szavaztunk, heee????

Mók_Ica 2016.10.25. 22:11:42

@MacákékIcukája: aki ezt nem látja, azt megverjük :))))

számomra egy ferrari vagy, igaz kombi...... - zsóti micinek..... höhöhö :))))))))))))

tvbuzi 2016.10.25. 22:11:43

Zsolti má mé nem fiúnak bókol?

MacákékIcukája 2016.10.25. 22:13:05

@Mók_Ica: rajuk rakjuk a jelet azt kivisszuk oket a gheccibe :D

Hanyok amikor Ati smarolasrol beszel

tvbuzi 2016.10.25. 22:13:49

Krisztián elmondhatja megint, hogy jó szűk....

Mók_Ica 2016.10.25. 22:13:52

soma kaktusszal bókol micinek ..... ezt teszi az éreCCSégi :))))
a hámozott rózsa nem kellett vóna......

tivy mindenkinek a belülről fakadó szépségét dícséri...

krisz micinek: jó szűk vagy..... sírok :))))))))))))

ALOKSAKTRHEE (törölt) 2016.10.25. 22:13:58

@PeniValdes: Az sincs. :( @Cimili: Cicus. Szerinted ez az? Ne már. :D Ahogy a két perces rapid menet sem az. Csak incselkedünk egymással. :))

2016.10.25. 22:14:10

@ascii: at is megyek gepre, adig sem a nyaladzast hallgatom.

Cimili 2016.10.25. 22:14:11

Na ezt a hazug bókolásost én má unom is. Igaza vam Krokinak, bilincseket elő! :Ö

MacákékIcukája 2016.10.25. 22:14:18

Krisz olyan szofisztikalt... micinek: jo szuk vagy amugy :))))

plüssnyuszi 2016.10.25. 22:14:44

Krisztián hülyíti Micit, ez meg beszopja... Mondjuk K. erősen kezdett: Jó szűk vagy :-)

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.25. 22:14:48

Krisztián a belső szépségről beszél egyfolytában. :-P

Mók_Ica 2016.10.25. 22:14:53

@MacákékIcukája: atti mindig olyan pszichopata tekintettel néz... megijedek tőle....

ALOKSAKTRHEE (törölt) 2016.10.25. 22:15:28

@Mók_Ica: Jujjjjj tényleg ezt mondta? XD micsoda lovag XD

tvbuzi 2016.10.25. 22:15:51

2-3 perc
szokásos....

Cimili 2016.10.25. 22:16:06

@Mók_Ica: A hámozott rózsán én is pilláztam. :)

ascii 2016.10.25. 22:16:27

@Mók_Ica: atomperverz, mikor bejött a Gina, az a fej, még rémálmaiba kisért! :)

Cimili 2016.10.25. 22:16:44

@ALOKSAKTRHEE: Mintha itt se lennénk, hajrá! :)

2016.10.25. 22:17:00

Evi ele jarulnak, de kiralylany! (Se)

Töröltfelhasználó (törölt) 2016.10.25. 22:17:18

Krisztiánnak a kárésze teccik a legjobban Miciben.

Mók_Ica 2016.10.25. 22:18:26

@MacákékIcukája: sztem azt hiszi, hogy ellenállhatatlan a pillantása..... pedig rémisztő

@Cimili: hát akinek éreCCSigéje van, az tud :))))

@ascii: télleg, dzsina és atti a rémálom-páros :))))

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.25. 22:18:29

Jaj, ez a veszélyzóna... Én úgyis azt mondanám, hogy a veszélyzónában vagyok, mert ez egy verseny. Ennyi.

Cimili 2016.10.25. 22:18:39

Hú de undorító ez a pöcs Soma!

Plüsscukor 2016.10.25. 22:19:26

@Mók_Ica: valahogy így képzelem el a mutogatós bácsik nézését, mint amit Ati szokott villantani

tvbuzi 2016.10.25. 22:19:33

Türelmi zónában:))))

MacákékIcukája 2016.10.25. 22:20:17

Es ha Ati-Evet parbaj lesz, kit kuldunk vissza???

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: nem jott at, teso!

2016.10.25. 22:21:05

@tvbuzi: :)))))) ezt ki mondta?

2016.10.25. 22:21:44

@MacákékIcukája: atit sem bírom, de én őt.

Mók_Ica 2016.10.25. 22:21:45

@Plüsscukor: jó hasonlat ..... én pl. félnék beszállni vele egy liftbe is....

Cimili 2016.10.25. 22:22:10

@MacákékIcukája: Ez komoly? Én mindenképp Atit küldeném vissza.

2016.10.25. 22:22:29

@MacákékIcukája: atit sem bírom, de én őt.

Mók_Ica 2016.10.25. 22:22:35

@MacákékIcukája: én attit, evetke menjen csak.....

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.25. 22:22:59

Krisztián mosolya mögött ott volt, hogy nyugodtan válassz, kint maradsz.

csakolvasok82 2016.10.25. 22:23:55

@MacákékIcukája: Atit egyértelműen, de csak Evelin miatt.

Cérnahuszár 2016.10.25. 22:24:22

háháhá
bilincselés

szeretném ha a bilincseltek éjjelre be lennének tekerve folpackkal, mint amikor hernyóztak.

Commodore 2016.10.25. 22:25:27

Sportos estét! Most kéne valakit odaláncolni a biciklihez!

MacákékIcukája 2016.10.25. 22:25:38

@Biriksz_Krokiksz!: @Cimili: @Mók_Ica: en is inkabb Atival szimpatizalok, de Evet egy negativ intrikus es ettol izgi. Daviddal osszeakasztanak a bajszukat, lehet. Vagy Micinek tovabbra is lenne "ellensege".

Cimili 2016.10.25. 22:26:03

@Commodore: :DDDDDDDD Micsoda ötleteid vannak.

Cérnahuszár 2016.10.25. 22:26:31

tényleg, ha mici vinné somát raklapozni, akkor a párok is mennek?
mici terve füstbe megy így?

2016.10.25. 22:26:47

én tökre AKAROM, h micicici és zsóti összebarizzanak, nekem nagyon bejön zsóti pikírt humora, és ki kéne emelni őt a béndzsók oldaláról.
@peny: itt szakad az eső, örüljünk ;)

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.25. 22:26:51

Természetes, hogy Attit küldenénk vissza, Evelinről van szó. Amúgy meg ha már voltak olyan hülyék eddig, hogy nem vitték ki, bármi lehet, mert a tujákban ez a veszélyes. Ha nem esik ki idejében, akkor a többi annyira elássa magát, hogy időközben a tuja gyökeret ereszt és olyanná válik, mint a torma.

Cimili 2016.10.25. 22:27:29

@MacákékIcukája: De én annyira szeretném látni az ápoltak képét, amikor megtudják, h nem ő megy vissza.

2016.10.25. 22:28:04

@MacákékIcukája: nem szimpizek atival sem, de evit rühellem már :/

Cimili 2016.10.25. 22:29:13

@Biriksz_Krokiksz!: Nálunk is, Óbudán picit túl.

MacákékIcukája 2016.10.25. 22:29:16

@Cimili: @Biriksz_Krokiksz!: valszeg egyebkent Ginat viszi, tuti ugy gondolkodik h mivel uj jatekos, ezert gyenge is

Plüsscukor 2016.10.25. 22:29:25

Jé, nem a VV Maci volt most az egyik műsor beharangozójában?

Cérnahuszár 2016.10.25. 22:29:30

tyú
maci a segítség bajban vagyokban
ez meglepett

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.25. 22:29:51

@MacákékIcukája: Izgi? Mi? Kiszámítható egy lény. Amúgy meg igen, meg kell roppantani ezt a klikket, Zseri után Evelin is elesik, lesz ott frusztráció!

2016.10.25. 22:30:36

@MacákékIcukája: meg mert csaj, egymást nyírják.

Cimili 2016.10.25. 22:30:38

@Cérnahuszár: Már 1 hete mutogatják és olyan félelmetes a nézése.

MacákékIcukája 2016.10.25. 22:30:59

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: nekem olyan szempontbol izgi, hogy jo nezni Miciek tudatos reakcioit es szorakoztat h Evi total vakon van

Plüsscukor 2016.10.25. 22:31:11

Ó, alvás közben nem lesznek bilincsben. Affene.

tvbuzi 2016.10.25. 22:31:12

Az előző szériából a kanapéhoz ragadt dagadt a "segítség bajban vagyok"-ban! Kiütötte a nyeregből Rönét, a nagy színésznőt!!!

Cérnahuszár 2016.10.25. 22:31:31

ááá alvásnál nincs bilincs
akkor nem kell folpack

csakolvasok82 2016.10.25. 22:31:36

@Cérnahuszár: ha jól emlékszem, még a VV-s szereplése előtt lett forgatva, elég régi felvétel.

MacákékIcukája 2016.10.25. 22:31:55

@Biriksz_Krokiksz!: igen es kulonbenis Evi amikor bejott 53 kilo volt es kurvajol meg volt csinalva :)))))

Plüsscukor 2016.10.25. 22:32:04

@Cimili: Igen, olyan Atis nézése van neki is

2016.10.25. 22:32:27

azért ha aludni külön aludhatnak, akkor slozira is engedjék már el őket magánba'.

Mók_Ica 2016.10.25. 22:32:40

@MacákékIcukája: evetke már túúúmáccs.... ha visszamenne, akkora arca lenne.... arra már nem vagyok kíváncsi.....

Cimili 2016.10.25. 22:32:43

Annyira átlátszóan tolja a retekklub Dávid szekerét.

MacákékIcukája 2016.10.25. 22:33:44

@Mók_Ica: igaz, eletben nem robbantana onnan ki senki

@Cimili: nem tudom, nalam most Mici viszi a primet

Mók_Ica 2016.10.25. 22:34:13

@Plüsscukor: @Cérnahuszár: még a vv előtt lett filmsztár :)))

Cérnahuszár 2016.10.25. 22:34:21

@csakolvasok82: kár
csíptem őt, amikor alvajárt, az jó ötlet volt
gondoltam kezd vele valamit a csatorna

2016.10.25. 22:34:36

vyvy beszédstílusa kb annyira irritál, mint a tyvylyé.

Cimili 2016.10.25. 22:35:07

@Biriksz_Krokiksz!: Hosszú az a lánc, a másik addig kint tud maradni.

Mók_Ica 2016.10.25. 22:35:23

@Biriksz_Krokiksz!: legalább kakilni :)))

@MacákékIcukája: na ezért menjen csak haza..... atti pedig úgysem fogja megnyerni

2016.10.25. 22:35:37

@Mók_Ica: downvótolom bki ellen.

Plüsscukor 2016.10.25. 22:35:48

Jó hosszú lánc van a bilincsek között, így nem is annyira izgi. Ujjbilincset kellett volna beküldeni.

Cimili 2016.10.25. 22:35:59

@Biriksz_Krokiksz!: +a Somáé is annyira de annyira.

Mók_Ica 2016.10.25. 22:36:07

soma fél vivitől ..... :)))))))))))))))))))))

2016.10.25. 22:36:45

de azért hogy felpörögtek az összecsomózástól?! zsezsegnek!
XD

Mók_Ica 2016.10.25. 22:38:14

evet dzsinával.... hihihihi

2016.10.25. 22:39:12

nem is figyuszoltam, dávidnak ki lett a párja?

Cimili 2016.10.25. 22:39:38

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Jaja, már észre is vettem, meg valahol olvastam is róla, h milyen trükköket használnak.

Plüsscukor 2016.10.25. 22:39:43

@ascii: Jááájjj, ezt most így alvás előtt muszáj volt? :))))

csakolvasok82 2016.10.25. 22:39:45

"aljas az csúnya szó" by Evelin, hihetetlen

Mók_Ica 2016.10.25. 22:39:52

az aljas csúnya szó...... szembeköpted magad - mondta evetke kedvesen dzsinának..... höhöhööh

Mók_Ica 2016.10.25. 22:40:28

@Biriksz_Krokiksz!: atti.... bakker.... dög uncsi...

Plüsscukor 2016.10.25. 22:40:30

@Mók_Ica: Vivitől én is félnék :))

MacákékIcukája 2016.10.25. 22:41:17

@csakolvasok82: a fasszopo es a geci viszont nem :)))))

2016.10.25. 22:41:39

@Cimili: @MacákékIcukája: csaláscsiiiiiii, nem persze nem, tök véletlen volt.

MacákékIcukája 2016.10.25. 22:43:21

@Biriksz_Krokiksz!: hat nemtom, masokkal erdekesebb lett volna? Ezen a heten sztem Evetre fognak koncentralni amugyis

Cérnahuszár 2016.10.25. 22:43:24

hujjj soma piszkálja a lábujjait, utána az orrát
ezek kikészítenek

Mók_Ica 2016.10.25. 22:43:41

@Plüsscukor: akkor legyen atti és vivi egy pár :))) rémisztgessék egymást :)))

@MacákékIcukája: hát azok nem is annyira csúnya szavak, mint az aljas..... :)))) höhö

vivi miért gonoszozza dávidot???

krisz rohadt féltékeny :DDDDDDDDDDDDD

2016.10.25. 22:44:22

oszt így ki fog aludni a sufniban???? négyen? vagy hogy???

Cimili 2016.10.25. 22:44:23

Miciék akkor most négyesben fognak szexelni? :DDDDDDDDD

Plüsscukor 2016.10.25. 22:44:48

@MacákékIcukája: Az bizonyos kultúrkörökben az alapszókincs része :)))

Cimili 2016.10.25. 22:44:50

Szavazzatok, h igen! :)

Mók_Ica 2016.10.25. 22:44:51

c: kárszeg..... bencus, de aljas vagy :))))))))

MacákékIcukája 2016.10.25. 22:45:10

@Mók_Ica: Vivi kikeszit, mirol pampog? Az egy dolog h Davidon latszik hogy szokott gondolkodni, de gonosz szemek?! Wtf

2016.10.25. 22:46:21

szavazok együttalvásra!!!!!!!!!

MacákékIcukája 2016.10.25. 22:46:35

@Cimili: csak ket piros teglalapot latok, a felso volt az igen vagy az also?

Mók_Ica 2016.10.25. 22:46:47

dzsina és evet barinők lesznek??? óóóóóó

ascii 2016.10.25. 22:47:06

@MacákékIcukája: ezt már egy ideje tolja, vkinek mondta már a napokban

MacákékIcukája 2016.10.25. 22:47:42

@ascii: jaja emlekszem, nem uj dolog, csak a mai napig nem ertem

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.25. 22:48:57

Atti és Dávid ebben a cuccban kiköpött Kétbalkezesek: youtu.be/gJe0W68ro1Q

Mók_Ica 2016.10.25. 22:49:02

@MacákékIcukája: sztem vivi szívesen lenne dáviddal.... de tudja, hogy esélytelen...... sztem ezért mondja..... vagy fél tőle....

Plüsscukor 2016.10.25. 22:49:19

Gina vajon tudatosan gesztikulált most, amikor letagadta a kulcslopást? :)) Általában a hazugságot a testbeszéd el szokta árulni, a kifelé/felfelé fordított tenyér pedig azt jelzi, hogy az illető igazat mond. Ő látványosan kifelé fordított tenyérrel tagadott, jól csinálta :)

MacákékIcukája 2016.10.25. 22:50:11

A felso vagy az also teglalap az "IGEN"????
Befosott az appom, valaszoljatokmaaaar

Cimili 2016.10.25. 22:50:33

@MacákékIcukája: Minyá nézem, lefagytam közben.

MacákékIcukája 2016.10.25. 22:51:57

@Cimili: na meg jo hogy Igenre szavaztak a nepek

2016.10.25. 22:52:16

@MacákékIcukája: @Cimili: igen lett. és akkor mindenki egyszerre: mihahahahahaaaa

Mók_Ica 2016.10.25. 22:52:40

@MacákékIcukája: engem nem is engedett szavazni ez a foscsi..... pfff.... de így is az igen nyert...

no, a bv-ben lóri és dina.... a tetkóval, bencus szerint ezt meg fogják bánni.... szerintünk is :)))

Plüsscukor 2016.10.25. 22:53:06

Vivi uncsi ezzel az örökös féltékenységi hisztijével. Miért röhög Zsóti Micivel? Jesszus.

2016.10.25. 22:53:23

@Plüsscukor: ezt nem láttam, mi vót? (visszatekercsizek)

MacákékIcukája 2016.10.25. 22:53:38

@Biriksz_Krokiksz!: @Cimili: @Mók_Ica: jo moka lesz ez :))))

Hulye Soma basztatja Micit mar megint, pfejj

Cimili 2016.10.25. 22:54:38

@tvbuzi: Ő volt? Pont nem láttam, mert a telómat buzgeráltam. Kinek mondta?

Cérnahuszár 2016.10.25. 22:54:44

éjjelre is legyenek összekötve, rózsaszirmokat a szavazók elé :))))

Commodore 2016.10.25. 22:54:51

A két nyomorult tetováltatott vmt! delfin?

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.25. 22:55:16

@MacákékIcukája: Pedig ott a pont, sunyin lapít mint a varacskos disznó. :-)

Plüsscukor 2016.10.25. 22:55:27

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Jahh :)
Tényleg, ezen a bilincselős héten beküldhetnének egy billiárdasztalt, és rendezzenek házibajnokságot.

ascii 2016.10.25. 22:56:08

@MacákékIcukája: érthetetlen, ha ez a tegnapi öfi, akkor tegnap még nem aludtak együtt bebilincselve, illetve ma meg már bevágták, h mai napi bünti, h együtt alszik vivi+soma, akkor most hogy? wtf? vagy csak én nem értem ezt az időparadoxont?

Plüsscukor 2016.10.25. 22:56:44

@Biriksz_Krokiksz!: Bent a hálóban Krisz meggyanúsította, hogy Ginánál van a kulcs, ő pedig szélesen gesztikulálva tagadott.

2016.10.25. 22:58:01

@Mók_Ica: ez azért érdekes, engem sem, pedig egyből nyomtam, mikor istenes mondta, h megszavazható, egyből az írta ki, h érvénytelen, kétszer indítottam újra a telt (kétszer alig fél perc, még bőven időhatáron belül), és mindig ezt az üzit jelezte ki.

Plüsscukor 2016.10.25. 22:58:50

@ascii: Na igen, mert elvileg, ha most volt a szavazás, akkor mostantól alszanak bilincsben, az pedig a holnaputáni öfiben lenne benne... hacsak nem bontják meg a kronológiát az öfiben

Mók_Ica 2016.10.25. 22:58:59

@Commodore: egymás nevét az ujjukra... :)))

@Cimili: egyébként elég kevés idő volt rá..... vajon ki szavazott??? óóóó

Magentax 2016.10.25. 22:59:08

Jóccakát tesók! :)
Nem valami acélos ez az app, nekem pl folyton kilép az alkalmazásból, ha szavaznék. Ahogy itt olvasom, másoknak se nagyon megy, akkor vajon ki tudott igennel szavazni?
Egyre inkább ki nem állhatom ezt a kis hülyepöcs, szerencsétlen Somagyereket. Ennek másból sem áll az élete, mint basztatja Micit? Mi van, tán csak nem szerelmes belé?

Bianka_M. 2016.10.25. 23:00:56

Az egymáshoz bilincselést is ti írtátok mint ötletet, nem? :) Fizut kaptok legalább? Tök jó, hogy semmi önálló ötletük nincs a műsör készítőinek.

Mók_Ica 2016.10.25. 23:01:02

@Biriksz_Krokiksz!: nekem is azt írta ki, hogy érvénytelen..... csalás!!!!!!!!!!!!!!

@Plüsscukor: ott viszont büntiként adták ezt.....

2016.10.25. 23:01:30

@Magentax: ma erre az alvásos topikra egyikünk sem tudott szavazni, érdekes. csak amiatt szarom le, mert eleve eldöntötték, h az >igen< fog nyerni. de ilyet többet lsz neeeeeeee.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.25. 23:01:33

@Plüsscukor: A nyeremény meg az lenne, hogy beleülhetnek a dákóba?

Cimili 2016.10.25. 23:02:49

@Mók_Ica: A csatorna. :) v Bencus.

pomac 2016.10.25. 23:03:40

nagyon drága ledfal :DDDD múltkor lehetett látni bence videójából hogy bluebox :D

Plüsscukor 2016.10.25. 23:03:47

Hihi, szakadok, ez a zene Soma maszatolása alatt :)))))

Mók_Ica 2016.10.25. 23:03:58

@Cimili: :))))

soma tivy dumcsiznak..... aláfestő zene király :)))))

KapitányG 2016.10.25. 23:04:10

@Cérnahuszár: 2013-ban vették fel ezt az epizódot, sokadik ismétlés
http://port.hu/segitseg,_bajban_vagyok!/pls/fi/films.film_page?i_film_id=151707&i_where=1&i_city_id=-1&i_county_id=-1&i_episode_id=280486

Cimili 2016.10.25. 23:05:22

@Bianka_M.: Igen itt írták, de bilincselés volt már az előző vv-kben is.

Mók_Ica 2016.10.25. 23:05:32

iqbátor vagy inkubátor..... au.... szakadok :))))))))))))))

2016.10.25. 23:06:29

@Bianka_M.: vót már korábban. mi csak azt kértük, h ne ők válasszanak partnert, hanem lehetőleg ellenségeket rakjanak össze. ebből lett névhúzás, mint télapózáskor, de szerencsére nagyjából fedte az elvárásokat.

Bianka_M. 2016.10.25. 23:07:33

@Cimili: tényleg, ezt elfelejtettem

Cimili 2016.10.25. 23:07:39

@Mók_Ica: 1 fokkal jobb azért, mint Győző.

Mók_Ica 2016.10.25. 23:07:45

eskü nem tudom eldönteni, hogy au vagy győzi retardáltabb-e..... egyik sem tud beszélni, azt hiszik hogy viccesek, pedig nem.....

Mók_Ica 2016.10.25. 23:08:34

@Cimili: nagyon kicsi fokkal.....

2016.10.25. 23:09:36

@Cimili: @Mók_Ica: mind a kettő jószar választás.

ascii 2016.10.25. 23:09:56

vajon debilio amikor leüll a net elé és elolvassa a róla szóló vulgáris megszégyenítő posztok millióit, akkor nála vajon mi lehet pozitív megerősítés, h tovább csinálja ezt a valamit, amit művel?

Magentax 2016.10.25. 23:10:07

@Biriksz_Krokiksz!: nekem már jóideje nem működik ez a szavazósdi (iOS)

Bianka_M. 2016.10.25. 23:10:24

@Biriksz_Krokiksz!: milyen véletlen :). De Dávid mellé azért Atit sodorta a sors... :)

Brandy9 2016.10.25. 23:10:33

@MacákékIcukája: én természetesen Atit küldeném vissza. Csak akkor szavaznék Evire, ha primitivit vinné :P

Plüsscukor 2016.10.25. 23:10:40

@Cimili: Aham, 1 maligánfokkal, esetleg :))

Mók_Ica 2016.10.25. 23:11:48

@Biriksz_Krokiksz!: vajon ennyire nincs pénze a csatornának vagy ennyire nem volt más jelentkező???

no, dzsinának már nem csak a cickóit kell műteni, hanem az orrát is.... höhö... tivy leanettkázza :))) és igaza is van :))))

Bianka_M. 2016.10.25. 23:11:53

@Mók_Ica: tegnap egy betelefonáló hölgy hogy kiosztotta szegény Őzit :)

2016.10.25. 23:13:08

@Magentax: én droid vagyok, nálam -eddig- mindig működött, azért is kurtánfurcsa, h ma >pont< nem.
@Bianka_M.: ;) véletlenek, ühümmm ;)

Magentax 2016.10.25. 23:13:14

@Bianka_M.: ja, Evetke mellé meg Ginát. Sztem sokkal érdekesebb lett volna, ha fiú-lány párokat csinálnak, persze összekeverve.

Commodore 2016.10.25. 23:13:31

@Mók_Ica: Ég és föld! Auból még lehet akárki is :-)

2016.10.25. 23:13:55

@ascii: képernyőn lenni bármi áron. mondjuk.

Plüsscukor 2016.10.25. 23:14:07

@Mók_Ica: tényleg tiszta anettkás volt az a csókolom-csókolom :)

Mók_Ica 2016.10.25. 23:14:39

lóri teljesen hülye..... ha együtt lesznek, ha nem, akkor is csináltattak volna tetkót egymás nevével.... ezt már megbeszélték bent.....

Plüsscukor 2016.10.25. 23:15:08

Dina 3 árnyalattal világosabb alapozót használt ma, mint kellett volna. Undi.

Mók_Ica 2016.10.25. 23:15:57

@Bianka_M.: az naggggyon jó volt :)))) röhögtem :)))

@Commodore: győzi meg már most egy senki? :)))

@Plüsscukor: nagyon ... :))))

SocialWorker 2016.10.25. 23:16:16

@hereverő heverő: olyan cuki vagy! Bár én egy szóval sem panaszkodtam a súlyomra,de valóban, csinos nő vagyok :P szóval volt igazság abban amit mondtál :D

Magentax 2016.10.25. 23:17:12

Szörnyű, ahogy beszél ez a Vivi.Az ember beleőszül, mire kinyökög egy mondatot, lassan, vontatottan mekeg - kín hallgatni.

2016.10.25. 23:18:11

@Plüsscukor: bár nem láttam, de lett ötletem! mi lenne ha az éppen aktuális kieső vezetné a bv-t????
XD
(jó, azt nem mondtam, h jó ötlet)

Mók_Ica 2016.10.25. 23:18:23

dina ótvar beszédjénél már csak az visszataszítóbb, amikor cukiskodik.....

Bianka_M. 2016.10.25. 23:18:24

@Magentax: van, Soma-Vivi, félpár pedig Mici-Zsolti

Bianka_M. 2016.10.25. 23:19:37

De furcsa Vivi smink nélkül...

Magentax 2016.10.25. 23:20:34

@Plüsscukor: most nem Lóri, hanem Dina a Joker. :)
Azt sem értem, minek futtatják még mindig ezeket, amikor ugye egyértelműen kiderült, hogy nem érdeklik a nézőket. Minek erőlteti ezt az rtl? Unalmasak, érdektelenek, miért nem mennek már haza?

Magentax 2016.10.25. 23:21:49

@Bianka_M.: de például Evelint össze lehetett volna zárni Krisztiánnal vagy Atival, Ginát Tivyvel vagy Dáviddal.

Cimili 2016.10.25. 23:22:44

@ascii: A lóvé, amit kap ezért.

Mók_Ica 2016.10.25. 23:22:59

@Magentax: pláne hogy lóri feladta a játékot.....

tvbuzi 2016.10.25. 23:23:53

Aztakurva, hogy néz ki ez a telefonos Vivi

Magentax 2016.10.25. 23:24:10

@Mók_Ica: de valamiért nagyon erőltetik ezt a "szerelmi" szálat - pedig kit érdekel...

ascii 2016.10.25. 23:24:40

@Cimili: @Biriksz_Krokiksz!: nyilván, de én akkor is helyében a konnektorba vizelnék..

Cimili 2016.10.25. 23:25:41

Jó éjt tesók, holnap talizunk itt. :)

Plüsscukor 2016.10.25. 23:26:05

@tvbuzi: Ja, a bőre narancssárgára photoshopolva, a szeme fehérje is sárgára, a fogai meg ultrafehérre. Kicsit túltolta rajta a mobilos szerkesztést :)))

Magentax 2016.10.25. 23:26:25

Én is megyek alukálni, jó éjt málnák. :)

Mók_Ica 2016.10.25. 23:27:32

@Magentax: én nem sok érzelmet látok rajtuk....

@ascii: azért van egy apró pici különbség közöttetek.... neked van agyad :))) neki nincs.....

2016.10.25. 23:27:44

@ascii: ja kb, én ki nem állom egyiket sem. a műsorvezetés lehetőségét pláne nem nekik adtam volna.

Bianka_M. 2016.10.25. 23:28:15

@Magentax: igaz, de akkor Tivadar nyomulna Ginára, azt már láttuk, Atinak tök mindegy kivel van, nem történne semmi, Dávid szintén. Evelin meg Krisztián mellet nem merne arcoskodni.

Plüsscukor 2016.10.25. 23:31:02

Joccakát mindenkinek!

2016.10.25. 23:31:17

@Mók_Ica: na mondjuk pl játékfeladásért másodpercnyi képernyőidőt sem adnék.

Mók_Ica 2016.10.25. 23:33:38

@Biriksz_Krokiksz!: nem is szoktak.... most is csak ez az ál-szerelmi szál, amit erőltet a retek..... vajon elhiszi valaki???

2016.10.25. 23:38:54

@Mók_Ica: nemtom, én az elejét nem néztem, csak itt olvasva követtem az eseményeket. gyak' percet sem láttam dinából és lóriból.

PirateHamster 2016.10.25. 23:39:55

Lehet goni vagyok, de én Zsoltit Dáviddal zártam volna össze :)))) ma app nyomkodás közben rámentem Zsolti adatlapjára, és elolvastam az ideálját ... eskü, hogy direkt rakták be Dávidot neki XD

2016.10.25. 23:41:20

én is elköszönök, nite-nite!

SocialWorker 2016.10.25. 23:50:17

Mi ez az új módi a reteknél, hogy nem képesek normális időben feltolni az öfit? Elalszik a gombnyomó? Rohadt idegesítő, eddig tök bírtam, hogy milyen gyorsak, de ez már nem az első eset...

mobilos perpetuum 2016.10.26. 05:08:32

@Magentax: Unalmas, érdektelen, ja persze, a villa szakácsa, valamilyen neve is van, annyira tudom, hogy hívják, Dagid, vagy Dávid, na majd megfigyelem, hogy hívják. Tudod, az a kisportolt, aki cigizik, és egy szót se szól.

Cérnahuszár 2016.10.26. 09:01:56

@Mók_Ica: belegondolva, ki a fene vállalná el hogy állandóan azt vesézze mint műsorvezető, hogy töcskölnek odabenn? Erre nem lehet más típusú embert találni.... el kell kerülni a bv-t mert halálos kombó
süti beállítások módosítása