Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 8X49 – Cirkusz az egész világ. (18+)

2016. október 15. 15:00 - lulu1.0

Mindent megelőzően a cirkusszal történő egyeztetések szkeptikusainak egy nagy virtuális pacsi!  Ilyen VALÓban a VILÁGon nincs, hogy egyik napról a másikra rendelkezésre áll egy helyszín. Anikó összeszedetten, kínbájjal az arcán fogad minket, a kameraváltás is egészen jól megy, majd mondd egy olyat, hogy „Evelin elég keményen beleállt Ginába.” Én meg vizuális típusként látom, ahogy az egyik lány a másikon tapos, úgy gyomortájékon. A képzelgés cseppet sem áll távol a valóságtól, mert a következő percekben tanúbizonyságot kapunk arról, hogy  - merjük kimondani – Evelin egy paraszt, és itt most nem a szó főnévi jelentésére gondolunk.

Közbevetés: Gina Oszter Alexandra archetípus. 20 évesen is 35-nek néz ki, és 45 évesen is annyinak fog.

0_1.jpg

A cirkuszos hét végét az olvasóknál tán csak az írók várják jobban, no meg a fogvatartottak. Az elvégzendő balga feladatok mellett Somát például teljesen kicsinálja lelkileg, így az ikszedik nap után is, hogy nem Evelin a párja a feladat során, hiszen közel áll a szívéhez. Gina ezt egy bokából felszakadó röhintéssel nyugtázza, aminek jelentése teljesen egzakt:

Kis hülye! A rajongásod olyan egyoldalú, mint egy kötelezettségvállalás!

Soma is érzi, hogy valamit üzenni akart számára ez a reakció, de csak a mire gondolsz makogásig jutunk. Gina meg arra, hogy jó ezt most nem mondja ki, deeee ja. Szabadfordításban ez a fentiekhez igen hasonlatos, ne csak nézzél a két szemeddel, lássál is, az ég áldjon meg jelentéssel bír.

Soma nem játszik rá, kétségtelenül őrlődik a két lány között, mert azt hiszi, hogy a két lány között van. Nem, nem esett le neki, hogy sokkal inkább két szék között, és a pad alatt. A szaunás Ginás beszélgetést követően Evelinnek arról vall, immár a mosókonyhában, hogy Őt bizony Gina mondatai elgondolkodtatták. Jobb később, mint soha gyermekem. Evelin, felismerve a kisfiú agyi kapacitását, mindig csak annyit tesz a tűzre, amivel még pont elhihető egy egyagysejtűnek, hogy többet éreznek iránta a pincsisítésnél. Amikor erősebb eszköztárból kell dolgozni, nem rest betolni a félténységi vonalat sem, bár lehet, hogy ez sokkal inkább a vérmérséklete ennek a cuki, visszafogott lánynak, mint sem taktika. A kezét - lábát eltöröm típusú fenyegetésekből gondolom csupán. Most is ez kerül ki a porondra (ha már cirkuszhét). Szóval Soma a maga egyszerű módján igyekszik elmesélni, hogy feltört benne egy érzés, egy megmagyarázhatatlan, ami valahogy befészkelte magát és nem ereszti.

Soma: Beszéltem a Ginával és azt mondta, hogy jobban tenném, ha én itt a villában nyitott szemmel járnék.

Evelin: Ezt hogy érti?

A fiúnál beáll, ha nem is az agyhalál, de az üres doboz effektus biztos. Üveges tekintettel marad maga elé és jól láthatóan egy árva gondolat nélkül. Hosszú másodpercek után képes csak kinyögni ennyit:

Hát…jó kérdés.

3_7.jpg

Evelin így is úgy is rázendített volna, de ez a tesze-tosza üzemmód különösen felhergelte:

Soma! Jól nézd meg a qrva hátamat, mert nincs rajta toll! GECI! 

4_7.jpg

Erre a fiú úgy mosolyog, mint egy szűzlány, élete első bókja hallatán. Nem találok egyéb értelmezhető magyarázatot. Soma nyilvánvalóan nem tapasztalta még meg a ragaszkodás ilyen magas fokát. A szeretet ilyen magas fokon égő manifesztálódását. Evelin mindeközben a sarokban fent található kamerának tolja a magas cés káromkodást. Gina lesz szíves semmit sem mondani a pár napos itt tartózkodása okán, sőt ha van rá mód, még levegőt se vegyen!!! Értem?! NEM, de mindegy.

2_6.jpg

Hogy rohadjon ki a kis bele bazmeg. Bazmeg, elmész fél órára beszélni egy vadidegen gecivel és te beszopod. Te annyira egy kretén vagy! Egy befolyásolható kis geci vagy!

Soma jobbról és balról is próbálkozik rávilágítani, hogy nála amúgy megcsillant az értelem és van egy sejtése, de a folyamatos arcába fröcsögés miatt végül csak erőtlenül odaveti, hogy NÉZETT MINKET A TV-BEN. Evelin láthatóan meg sem hallotta a lényegi információt a saját hangjától. Atti jön végül feloldozásként és már az sem zavar, hogy egy előre jól kiszámítható mondattal töri meg a vita hevét:

Atti: „Nekem nagyon nagy szükségem lenne három percre a mosodára, de tényleg.

Soma: De miért?

Atti: Mert itt szoktam szarni gyerekek, ne haragudjatok!

Miciékre ugrunk, aki támogatásáról biztosítja Ginát, miközben az meg küzd a törölköző – melltartó kombóval. Amennyiben Mici helyében lennék, csak ennyit mondanék: engedd el! Ezután Tivyről és Zseraldinjóról kapunk bevágást, amint ismét szexualizálnak. Minden a szokásos, ha nem a csajt mutatná a kamera, igazából nem is gondolhatnánk a fentiekre, hiszen Tivy csukott szemmel és nyitott szájjal történő maszatolása mindennek mondható, csak intenzív érdeklődésnek nem. Ahogy azt felnőtt olvasóink valószínűsíthetően igen jól tudják, a női orgazmus és az erre való képesség nagy százalékban befolyásolható érzelmek meglétével, azonban csodákra, a fenti paraméterek alapján, még az a szerencsétlen Zseri se képes.

Közbevetés 2: Tivynek orrsövényferdülése lehet.

5_7.jpg

Ugorva az időben, Zseri már felöltözve , lufit markolászva fejtegeti Somának, hogy ha visszajön, Ő bizony úgy kizavarja Viviéket a sufniból, hogy csak na, és szól Tivynek, hogy eljött az Ő ideje, ám mindenek előtt nagyon be fog baszcsizni. Ja és hogy miért tesz majd ilyet? Hát, hogy neki is JÓ LEGYEN VÉGRE. Soma próbál egyetérteni, de inkább önös oldalról megközelítve a problémát. Erre Zseri leoltja, hogy persze, mert nektek férfiaknak csak megszületni volt nehéz.

Érkeznek a tanárok. Soma és Gina akrobatikus elemekkel tarkított táncának, vagyis az erre való törekvésük látványától beáll a nyakam. Mici és Krisztián csirketánca kapcsán csak reménykedni tudok, hogy ez valami cirkusz paródia és ez nem egy tényleges szórakoztató elem. Nem tudom, hogy a csirkék anatómiailag képesek e hányni, de hogy Dezső és Kázmér a határán volt az este, az tuti.

6_8.jpg

Közbevetés3: A vágók komolyan egy szabó-varró tanfolyamon szerezték a végzettségüket?

A légtornászok és tányérpörgetők tevékenységéről csak annyit tudok írni, hogy Zsolti és Vivien két taktus bejátszása után annyira tud örülni a zenének, mintha megnyerték volna a lottó ötöst. Zsoltinak nyilvánvalóan nem barátja a karika, főleg ha lógni kell rajta meg pózolni és fájlalja, hogy szó szerint a vérét adja a produkcióhoz, míg Vivi mindeközben könnyedén elbohóckodik a szalagon.

7_7.jpg

Ahogy kezdtük a napot, pont akként zárjuk. Gina túltolja abbéli felháborodását, hogy sokat kell várnia az Evelinnel enyelgő Somára és bizony mérhetetlenül elege van. A fiú csak annyit mond erre, hogy négy nap után azért még ne legyen. A rutinos néző tisztában van azzal, hogy ez a jelenet csupán a felszopása annak, ami minden pillanatban várható. Az Evelin névre hallgató hurrikán ugrásra készen várja, hogy végszavazzanak neki. Mivel ez nem történik meg, először csak a háttérben puffog Micinek, valahogy így:

Négy nap után ne pöffeszkedjen bazmeg, mert neki még mindig csak egy dolga van: NYALNI, NYALNI, NYALNI! Mert 44, illetve 48 napja vannak itt az emberek.

Valaki, aki jobb volt matekból csendesen, szinte bocsánatkérően benyögi, hogy 46, de Evelint már a Gergely naptár tényszerűségei sem tudják kizökkenteni a felhergelődésből.

Közbevetés: Szóljunk már rá a gyerekekre, hogy ne nézzenek állandóan a kamerába a vita hevében, mint a kiskutya, aki a gazdi megerősítő dicséretére vár, mert mire majdnem elhiszem (nem), hogy élesben tolják, ezzel mindig képesek kizökkenteni.

1_8.jpg

Amíg Evelin bent készül a vendettára, Soma ismét a szaunában (mondom, hogy keretbe van ez foglalva, kérem) beszélget Ginával, aki még mindig ott tart, hogy nem fog könyörögni a gyakorlás lehetőségért. Soma szerint Gina csak féltékeny. A lány egészen jól körbeírja, hogy nézzen már magára meg az Evelinre, majd értelmezze már újra a féltékenység fogalmát. Kár, hogy Somának ez ismét nem megy át, ahogy az is, hogy vérlázítóan hozza a konfliktuskerülő vonalat, miközben meggyőződése, hogy próbálja oldani a feszültséget. Végül majdnem szívrohamot kap a már élesben folyó cicaharcot hallgatva, de ezen is csak röhög. Amikor pedig férfiatlanul közli, hogy Ő csak annyit kért Evelintől, addig, amíg a feladat tart, vegyen vissza, majd tőle utána akár Gina torkát is átharaphatja, végképp úgy döntök, hogy elengedem Somát és teszem ezt mindaddig, amíg az tökei Evelin mancsában vannak.

Ps kérdés: Mici mióta ilyen nyuszi?

Ps2: Csipkodtam-csipkodtam XD

Címkék: való világ 18+ vv8
306 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2016.10.15. 15:04:41

dikkedikk dikk (most pedig olvasok)

2016.10.15. 15:07:31

basszusslusszkulcs, tuti vissza kell néznem az adást.

2016.10.15. 15:09:16

@Biriksz_Krokiksz!: Naaaaa ez így nem ér!!!!! Egyszer le lettem baszcsizva hogy hamarabb dikkeltem itt, mint hogy elolvastam volna. Te meg. :((

2016.10.15. 15:09:29

és hajrá mici!

2016.10.15. 15:09:31

Előre is bocsánatot kérek a következőkért mindenkitől:

Felrémlett előttem egy bizarr kép Ávelinről. Egy méretes, éjfekete, fénylő lószerszám épp beteríti örökítő anyaggal a lopótök formájúra hízott kicsiny kis testit (like Staller Ilona).
Kívánságainak megfelelően: nagy, is vastag is, termel is mindenhova...

Cimili 2016.10.15. 15:11:36

Má megen lekéstem. Posztcsit mindjárt olvasom is.

2016.10.15. 15:12:23

@ALOKSAKTRHEE: de én egész nap itt voltam vadászkutya pózban, és attól még simán lebaszhatnak miatta, nyugodjál meg.
XD

2016.10.15. 15:14:12

@Biriksz_Krokiksz!: Nem vagyok ideges. :)) Csak írtam.

2016.10.15. 15:15:48

@ALOKSAKTRHEE: én meg csak vicciztem! ;)

------------
én a zsoltimelanit nagyon bírom, az baj nagy?

2016.10.15. 15:17:13

@mentolos lecsó: neked kell egy gyerekzár, ilyet épeszű ember nem néz, nem gondol.
XD

2016.10.15. 15:21:54

akasa meg hun kárhoztat el mindenkit ?? egész héten kerestem. (jó, csak egyszer, mert csak egyszer voltam a héten)

2016.10.15. 15:22:17

IUIU1.0! Itt SPITZBAUER1.0. Jó lett. (De a jó litvánról se feledkezzünk meg) Nem csipkodlak tovább. :-))

Oszter Alexandra archetípus. Haláli :-)))

hereverő heverő 2016.10.15. 15:24:12

@Biriksz_Krokiksz!: De leírja, még ha nem is gondol, nem is néz.
Én meg még a régi posztra küldtem @mentolos lecsó: nak zenéket, meg a többieknek is. Most áthelyezem, el ne vesszen.

www.youtube.com/watch?v=QV9GS0qr4So

És:
www.youtube.com/watch?v=oDv9tckD3wM
www.youtube.com/watch?v=6zlMP_kQ_-w

2016.10.15. 15:24:38

@Biriksz_Krokiksz!: Kicsit. De az inkább a gond, hogy gyógyígythatlan, menthetetlen. XD

hereverő heverő 2016.10.15. 15:26:17

@Spitzbauer: Én ezt úgy értelmezem: 20 évesen is 35-nek néz ki, és 45 évesen is 45-nek fog.

2016.10.15. 15:28:10

nemtom, alexandra fiatalon kurva jól nézett ki. de én csaj vagyok, nem értek a férfiszemhez. amúgy ja,, a déli típus hirtelen váratlan öregszik meg, kicsit átmenet nélkül.

2016.10.15. 15:30:23

@ALOKSAKTRHEE:
@Biriksz_Krokiksz!:

Most aztán miért ?!? Semmi olyat nem írtam, ami kívánság szinten ne hangzott volna el Ávelin szájából…

2016.10.15. 15:31:25

@mentolos lecsó: Ne haragudj, de nem értem mire célzol. Én csak Krokinak válaszoltam.

hereverő heverő 2016.10.15. 15:31:39

@Biriksz_Krokiksz!: Engem meg gyíkká változtatott ! De már elmúlt ! Fiatalon én is kurva jól néztem ki, kérdés a fiatalság meghatározása. Nálam a jólkinézés véget ért a 3-4 éves korban.

2016.10.15. 15:34:21

@mentolos lecsó: :)))))))))))))) de tudommmm! csak kötekedtem.
figyeljél, itt most zuhog az eső, ezt hallgatom
www.youtube.com/watch?v=7kAgm7ijBaM

de nem offolok, becsszó, ez csak véletlen vót!

2016.10.15. 15:36:38

@ALOKSAKTRHEE: Inkább én kérek bocsánatot tőled! Félreértelmeztem a dolgokat.
Tényleg ledobta az agyam a szíjat ezektől a véglényektől.

2016.10.15. 15:37:12

@Biriksz_Krokiksz!: Inkább én kérek bocsánatot tőled! Félreértelmeztem a dolgokat.
Tényleg ledobta az agyam a szíjat ezektől a véglényektől.

2016.10.15. 15:38:45

Vinnyogva, könnyezve röhögés:

Epic fail

Atti: „Nekem nagyon nagy szükségem lenne három percre a mosodára, de tényleg.
Soma: De miért?
Atti: Mert itt szoktam szarni gyerekek, ne haragudjatok!

hereverő heverő 2016.10.15. 15:41:06

Na most lett végleg elegem Zseriből. Leveszi a pólóját amiben aludna, és azzal törli le a seggéről Tivi maradékait. Én még egy ilyen igénytelen megmozdulást nem tolerálok. Már a Tivis romance is gyomorforgató, de ez.. Pedig eleinte komolyan sajnáltam szegény lányt... Őt is megrágja és kiköpi a köz.

Hajrá Mici, csakazértis ! És szeresd el Tivornyát, neked dupla akkora vászon van amire festeni tud szép képeket !

2016.10.15. 15:43:47

@mentolos lecsó: :)))))))))))))))))) a kakilás egyébként nagyon fontos.

(rogán ceci likes this)

hereverő heverő 2016.10.15. 15:47:32

@Biriksz_Krokiksz!: Ezt esküszöm félreolvastam... Tudom, hogy a főnökéről már köztudott, hogy egy ... de hogy rogán is ceci... Aztán leesett. Cicskaceci !

Bekkara 2016.10.15. 15:47:40

Szerintem Tivy azt hiszi, ha úgy tesz, mintha aludna, miközben a takaró alatt töftöföl, a nézők nem fogják látni.
Hajrá Mici és Krisztián!

2016.10.15. 15:47:44

@hereverő heverő: szavazzuk már micicicit vissza! kérlek.
az arcvesztés lenne tyvynek is (bár csütörtökön kifejtettem, h úgyis megmagyarázná a rajongói féltékenykedésével )

2016.10.15. 15:49:02

@hereverő heverő: cecike nem csicska, már megbocsáss, ő irányítja férje minden lépését.

hereverő heverő 2016.10.15. 15:50:08

@Biriksz_Krokiksz!: jaj tudom, most csak a szóvicc miatt írtam. Ebből is kiderül minek olvastam eredetileg.

ALOKSAKTRHEE (törölt) 2016.10.15. 15:50:19

@mentolos lecsó: Au kettő. De tényleg. Ez az Atti erre hajaz. XD Kuttiiiiiinnnnyóóóóóóó!!!!!!!! XDDDD Ja és semmi gond. Az ember tényleg meghülyül ezeket nézve. XDDD

2016.10.15. 15:52:31

@hereverő heverő: ;)

2016.10.15. 15:53:44

@Biriksz_Krokiksz!:
Jaj, de szeretlek tesó )))
Ez üvölt, immáron fejhallgatón keresztül (hazaért a kicsi család)

Ügyrendi javaslat !

Kérném a tisztelt tagtársakat hogy a mozgalmunkat (VVnZF) mától neveztessék, tipológiai és tipográfiai szempontok alapján VV&ZF-nek ! (Való Világ nézők igényes Zenei Fóruma)

Kérem a tagtársak szíves támogatását!

Őszinte Tisztelettel
Mentolos Lecsó

Magentax 2016.10.15. 15:57:01

Ez a Somagyerek tényeg olyan egyszerű, mint a faék.
Azt képzelgi, miatta veszekednek a csajok, OMG.
Anikó meg minek a nézőknek bizonygatja, hogy bent a vellában mindenkinek ugyanolyan jogai vannak, függetlenül a bent töltött napok számától - miért nem Áválinkának és a többi egysejtűnek küldik be levélben?

2016.10.15. 15:57:54

@mentolos lecsó: áááá, nem az igazi: túl udvarias vagy, le fognak söpörni az asztalról (mondjuk az avatárodtól kicsit beszarhatnának XD) : nem kérjük, követeljünk, különben tüntizünk!

ficekence 2016.10.15. 15:58:57

Hali! Nagyon jó volt a poszt!
Tudtok valamit a szavazás állásáról?

Magentax 2016.10.15. 16:05:56

@Biriksz_Krokiksz!: meggyőztetek (és a látvány is) :D
Átraktam Micire a szavazatom.
Zseri amúgy is feketelistára került nálam, amiért azzal a mocsokszájú, rosszindulatú ribivel spanol. Kivételesen megnéztem az egyik belevalót, ahol azt mutigálták, amint Soma és Ávátká ippeg kamatyolnak és Ávátká elmondta, hogy szereti, amikor a seggelikát nyaldossák, ésatöbbi....
Mindezt úgy, hogy kamerák veszik - és még ő kurváz le másokat.

2016.10.15. 16:06:23

@Biriksz_Krokiksz!: Csalódnom kellet valakiben ?!?
Mától ön a parancsnok Piet admirális ! :))))

2016.10.15. 16:09:33

@Biriksz_Krokiksz!: jaj, jaj, elb@sztam az idézetet, helyesen:
Mától ön a parancsnok Piet kapitány ! :))))

2016.10.15. 16:10:20

@Magentax: de nagyon köszimösz :)
nálam/nekem aki tyvyvel bandázik, alapból felejtős. és micicici felőlem eshet-kelhet, amíg több érzés szorul bele, mint a többi csajba.

2016.10.15. 16:12:39

@mentolos lecsó: azt tudod, h van itt még egy nagy starwars rajongó, patria nicken, jujjj de várom, összetalizzatok :))))

hereverő heverő 2016.10.15. 16:13:08

Szép hölgyek, délceg urak, sajnálatos módon a továbbiakban nélkülözni kényszerülök becses társaságukat. Ezt a számot meg küldöm Micinek, a Hatodik Lenin szocialista brigád dolgozóinak, Traktoros Árpi bácsinak a földszintre, és mindenkinek aki szereti!

www.youtube.com/watch?v=MVho4iKXlEs

sziasztok.

2016.10.15. 16:15:34

@hereverő heverő: boriiii <3 én vagyok! oks, viszlát. de amúgy szomiságis :(

MacákékIcukája 2016.10.15. 16:18:36

Koszi a posztot Lulu, jo lett :)

@Biriksz_Krokiksz!: mmkk nezd vissza! #csicskagecizesi
Micire be van betonozva a szavazatom, viragot is ultettem ra, nem lesz itten safarkodas :)))

@ficekence: az itteni es a facebookos kommentek szerint Mici sokkal nepszerubb mint Zseri... valoszinuleg o nyeri a parbajt.

MacákékIcukája 2016.10.15. 16:20:15

@Magentax: szuper! Szerintem nem mi gyoztunk meg, hanem Evetke es Zseri :)))) egyebkent ekg

@hereverő heverő: este gyere!

2016.10.15. 16:20:41

@Biriksz_Krokiksz!: Nosza… Ide nekem Őt is, megtapasztalja a Sötét oldal valódi erejét…
Vagy kezdjek el csicskapapagájkutyagecizni ?!? :)))

ficekence 2016.10.15. 16:22:12

@MacákékIcukája: Köszi! Sajnálom, én Zserinek szorítok. Valami különleges érzékem van arra, hogy a vesztesnek drukkoljak.

moletty 2016.10.15. 16:24:06

Hajrá Mici, vesszen Zseri ! Csicskageci ! Csicskageci !

2016.10.15. 16:25:10

@MacákékIcukája: biztos nem fogom, hv pont kielégítős volt, a hangeffekteket simán hozzá tudtam képzelni. evyt az elején még bírtam is, szar látni, h ennyire lepusztította magát. ennek is tyvy az oka, lehúz mindenkit magához, mert a kis nyomoroncok hisznek a marketingjének.

MacákékIcukája 2016.10.15. 16:26:23

@ficekence: szivi :) megertem, en sem gondoltam h Micinek fogok szurkolni, de Zseri sajnos nem akar valtoztatni a helyzeten - pedig tok jol kijohetne belole. Evetkevel valo baratsaga sem vet ra tul jo fenyt...

2016.10.15. 16:33:58

Lehetne a napi kvíz kérdés, hogy a nézők szerint ki FINGOTT bele az abszolút romantikus és kifinomult testi együttlétbe Zserbó és Primitivy viszonylatában ?!?

2016.10.15. 16:35:18

@ficekence: zserinek szerintem - hangsúlyozom, szerintem - azért nem szabad szurkolni, h márpedig igenis essen ki, és szembesüljön azzal, h az imádott tyvy inkább egy fos, semmint értékes/érdekes személyiség. és legyen szíves legközelebb ne ilyen pasit választani magának.
hát így.
gondolom én.

2016.10.15. 16:40:26

nem feltétlenül zsery a szarfosmoslék, hanem az, aki ezt kihozta belőle. (meg persze ő is, h hagyta)

12zahra12 2016.10.15. 16:55:38

Én nem tudom, rajta kívül senki nem veszi észre, hogy nem Mici változott meg, hanem a körülményei és a helyzete?? Micinek nincs bent barátnője, ezért "nyit" Gina felé semmi másért. Nem változott meg, csak neki sincs kivel beszélni és a két kirekesztett nő egymás mellé sodródik. Evelin Zserivel van jóban, Vivien Zsoltival van összenőve. Micinek nem maradt senki. De ha Dina még bent lenne, és Dina fújna az új lányra, akkor Micikénk is ferde szemmel nézne az új jövevényre, mint a többi nőnemű. Ezt komolyan nem látja át senki? Mitől változna meg egy ember jelleme egy hét alatt?

Magentax 2016.10.15. 16:59:52

@12zahra12: a változás annyi, hogy nem issza le nyuszira magát minden nap, egy ideje olyan csúnyán sem beszél, mint a másik két díszpinty.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2016.10.15. 17:06:26

@hereverő heverő: @Bekkara: @moletty: Kettejük közül Micinek kell visszajutnia, akkor átrendeződne bent sokminden, Tivadar is háttérbe szorulna. A becsicskuló nők számomra ellenszenvesek, Zseraldin essen ki.

@Biriksz_Krokiksz!: Egyetértek.

Bekkara 2016.10.15. 17:39:10

@Peter_Cs: Hát, ahogy olvasgatom a facebookot, a VV oldalán kb. 90% Zseri mellett van, sajnos. Érdekes, hogy itt meg a többség Mici mellett.

Cimili 2016.10.15. 17:40:33

Végre el tudtam olvasni a posztot, köszi Lulu, megérte várni rá! :)

É2I 2016.10.15. 17:51:36

Már most én is azon vagyok, hogy zsé essen ki. Kíváncsi vagyok a tripperes mit kezd majd magával. Veszekedni nem fog tudni kivel, nem lesz kinek a seggét csicskage.. le (mer ami belőle jön, na az az igazi csicska ge..), szóval szétfoszlik. De azt is szeretném látni, hogy valakibe beleáll, ginnan kívül mindenki erősebb, stabilabb nála. És össze is fognak zárni előtte remélhetőleg, de legalább a sittes küldje már el a hótfaszba.

MacákékIcukája 2016.10.15. 17:57:04

@Bekkara: en ugy vettem eszre, hogy Mici mellett vannak... mindig a posztok alatti kommenteket nezem es lajkok szamat.

ygan_rev 2016.10.15. 18:23:26

Hajrá Mici!!!! Remélem visszamész..

Mermancs 2016.10.15. 18:32:42

Sziasztok!

Igen, Micinek kell visszamennie. Zseri le0zodott. Beszélgessen el az apukajaval, a focis társai is kolintsak fejbe es szerintem el fog gondolkodni. Sok szerencset kivanok neki a párkeresèsben meg az elethez...de nem a valo vilagoshoz :)

malevil2050 2016.10.15. 18:34:46

Nénnye kitartás! De a bíztonság kedvéért kriszttyiánt , csak pocsikold mög egy kicsit!

2016.10.15. 18:44:02

@Bekkara: és miért? (komolyan kérdezem)

ygan_rev 2016.10.15. 18:46:15

@Biriksz_Krokiksz!: Ez hülyeség, mert követem a facebook oldalt is VV-vel kapcsolatban és 2-3 napja kb. egyenrangú volt, de a top kommentek a legtöbb lájkokkal ma már egyértelműen Miciről szólnak. Álljon itt egy szám: Mici hajrá! kommenten van 250 lájk, Zseri hajrá kommentek! 170 lájk :D Persze nem ez dönt, de mércének nem rossz!
Amúgy tényleg remélem Mici megy vissza, mert szerintem mindenki azt hiszi Zseri megy vissza, plusz Mici nekem szimpi.

É2I 2016.10.15. 18:50:36

@malevil2050: Ahh, csak ne mutassák. A fene se kíváncsi arra amikor a sittes tenyérnyi lukat turbómixel egy banánnal a gumitehen altájára, mint ahogy ígérte,

kaparos 2016.10.15. 18:51:24

Számomra még mindig rejtély hogy egyesek milyen rosszul gondolkodnak a párbajok kimenetét illetően, eddig mindegyik párbaj full egyertelmű volt és ez is az. 100% hogy Mici megy vissza

Mermancs 2016.10.15. 18:57:26

@kaparos: nem 100... Mondjuk ugy 60 ;)

2016.10.15. 19:00:46

@eatpray: az "ez hülyeség" kifejezéssel bánjunk óvatosan, ha zsery rajongó lennék, tutti kiakadnék ;) az ellenfelet mmkk tisztelni kell, kivéve tyvyt.
XD

ygan_rev 2016.10.15. 19:04:11

@Biriksz_Krokiksz!: esetleg zserinek drukkolsz? akkor bocsánat, ha megsértettem az önérzeted :3

SzemFülEs 2016.10.15. 19:25:54

@Biriksz_Krokiksz!: én már visszaszavaztam Micit. :)

SzemFülEs 2016.10.15. 19:27:23

Eredetileg szimpatikus volt Zseri amúgy, de elmúlt :D

2016.10.15. 19:30:26

@eatpray: nem releváns infó, de reggel írtam, h micit ápvótoltam.

SzemFülEs 2016.10.15. 19:32:58

amúgy milyen vicces: Ati a 12. a hierarchiában, és még mindig bent van :D

SzemFülEs 2016.10.15. 19:44:52

@12zahra12: mert ez még mindig egy játék. Mici a legjobb ember felé nyitott: Krisztián helyre tudja rakni mentálisan. És azért valljuk be: Evelin egy féreg, és ezt még Mici is felismerte - még időben. Dinát meg most már felejtsük el, ő kiesett, menjen haza.

WICKEDWITCH 2016.10.15. 19:58:09

Sziasztok! Az utóbbi 2 adást sikerült átaludnom, de ma megnéztem pár videót. Az észrevételeim:
1. Hatalmas pacsi Somának, amiért trollkodott Vivivel. (Tudom, Vivi a bögyömben van, de jól értettem, hogy valami olyasmit mondott, hogy azért nem öltözött még fel, mert pisilni készült? Ha igen, akkor nincs több kérdésem... )
2. Hatalmas tasli Somának, amiért még egyáltalán szóba áll Evelinnel. (És a takaró alatti izélgetéseket sem tekintem mentségnek.)
3. Evelin nem csak egy közönséges vipera, de végtelenül ostoba is.
4. Zseri a Tivyvel való nyűglődésén kívül újabb méterekkel ásta lejjebb magát az Evelinnel végrehajtott szemétkedéssel, szóval a szavazatom határozottan Micin marad.
5. Ha Ginának van egy kis esze, meglovagolja ezt az Evelin-féle ámokfutást, és a következő párbajon kiejti a gecibe (vagy hogy mondják). Én nagyon remélem, hogy ez lesz. :)

2016.10.15. 20:23:05

@WICKEDWITCH: am' az valahol elborzasztó, h folyton csajok nyírják egymást.

WICKEDWITCH 2016.10.15. 20:28:20

@Biriksz_Krokiksz!: hát, mert olyan csajokat válogattak be, amilyeneket. Egyik szörnyűbb, mint a másik. Szívesen szurkolnék én egy talpraesett csajnak, de hát ha nincs ilyen... (Gináról még nincs kialakult véleményem, túl keveset láttam.)

12zahra12 2016.10.15. 20:34:59

@SzemFülEs: Nekem nem kell bizonygatnod, hogy Evelin mekkora paraszt. Én csak annyit említettem meg, hogy Mici nem lett más ember 3 nap alatt. Krisztián sem tette helyre mentálisan. Egyszerűen nincs más, akivel beszélhetne. A lányok közül ezért marad a kiközösített Gina. A fiú közül pedig Krisztiánnal alszik. De ennyi. Az évődésük pedig ugyanolyan gyerekes, mint Soma udvarlása. Sőt valamilyen szinten az övék még gázabb, hiszen idősebbek is mint a Petőfi imitátor.
Mici pedig per pillanat azért nem részeg, mert a cirkusz héten nem kaptak alkoholt. De ettől még ő ugyanaz az escort alkesz, aki 3 nappal ezelőtt volt.

2016.10.15. 20:40:49

@WICKEDWITCH: ezt vmlyik nap pont kifejtettem, mintha minden csaj azért lennel benn, h a fiúknak asszisztáljon. szomisági.

Berborosz 2016.10.15. 20:43:55

@WICKEDWITCH: Dina volt az egyetlen talpraesett csaj.
Tulajdonképpen őt akarták visszaküldeni, csak valamelyik póttartalék segédszerki félreértette, és Dina helyett Ginát mozgósította.

2016.10.15. 20:47:45

@Berber Oroszlán: dina kiesett. lehetne, h feldolgozd és túllendülj ezen?

Berborosz 2016.10.15. 20:52:35

@Biriksz_Krokiksz!: Majd figyelj, amikor jönnek be a sztárvendégek...

WICKEDWITCH 2016.10.15. 21:01:07

@Biriksz_Krokiksz!: hát igen, elég gáz. Bár nekem teljesen mindegy, nincs ilyen kívánságom, hogy lány nyerje meg (nem is fogja), győzzön a legügyesebb. :)
@Berber Oroszlán: szerintem nem volt talpraesett (legalábbis nem úgy játszott). Bután viselkedett (pl. újak ok nélküli csesztetése, sérelmek lereagálása, gonoszkodás, amikor a górék hatalmat kaptak, sufnizás Lórival), és bután választott. A többiek kiválasztották, mi meg kiszavaztuk. Most meg szerintem már hagyjuk...

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.15. 21:14:31

'stét! Úgy alakult, egyelőre mégis vagyok. Hát, a hogyisvót az most olyan chaotikus lett néköm, úgyhogy: youtu.be/9y9-7zfR8Dg

Plüsscukor 2016.10.15. 21:34:11

Hali, megjöttem, kezdhetünk lassan :)

Berborosz 2016.10.15. 21:36:48

@Biriksz_Krokiksz!: De mikor annyira élvezem, ahogy pattogtok.

Commodore 2016.10.15. 21:37:23

Cirkusz napon jól leitatni őket!

Cimili 2016.10.15. 21:50:46

Halihó! :) Nézitek az X-et? Jól énekel a pasi. De imádtam a Led Zeppelint.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.15. 21:54:02

@mentolos lecsó: Erre is szavazok! Mondjuk ezzel: youtu.be/OKRJfIPiJGY #VV&ZF

Csapjunk a húrok és villalakók közé!

Madam. 2016.10.15. 21:54:13

Csók (de nem olyan soma-féle...)

Mók_Ica 2016.10.15. 21:57:21

'stét komment-lakók :)))))
lassan kezdhetünk :))))

Commodore 2016.10.15. 21:58:49

@Cimili: fasza a zsűri, kivéve a puskás, nem veszi a ritmust. :-(

Commodore 2016.10.15. 22:00:10

Mi a fasz ?! tíz óra!

Mók_Ica 2016.10.15. 22:01:01

@Commodore: úgy tűnik csúszott Clooney és Pitt :))))

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.15. 22:02:07

Jóestét hölgyek, urak! Mehessünk, mulassunk, dáridózzunk. Hajrá Mici.

Cimili 2016.10.15. 22:02:31

@Mók_Ica: Puszi Icus! Annyideannyi igazolatlanod van már, h lassan meg kell hívnod minket egy sörre. :)

Mók_Ica 2016.10.15. 22:03:08

bulika lesz.... Anikó ma is modoros.... :(((((

Cimili 2016.10.15. 22:03:32

Na megen bulika lesz.

Schlomo Goldberg 2016.10.15. 22:03:55

Szárazpinájú Anikó még mindig nem tud olvasni

MacákékIcukája 2016.10.15. 22:04:00

Mire szavazzunk? Sztem vadnyugati buli

Mirocska 2016.10.15. 22:04:11

Teljesen mindegy, milyen buli lesz, a vége ugyanaz lesz...

Mók_Ica 2016.10.15. 22:04:27

@Cimili: igen.... bealudtam a héten 2x.... tegnap osztálytalin voltam :))) kit hívjak meg sörre??? :)))

@Cseszlovák Gyurmafilm: @Mirocska: szasztok :)))

Commodore 2016.10.15. 22:04:29

@Mók_Ica: Kiviszem őket a getzihbee!

MacákékIcukája 2016.10.15. 22:05:33

Szerkik utasitottak oket h beszeljek meg?

Mók_Ica 2016.10.15. 22:05:54

@MacákékIcukája: @VV Velőtrázó Vélemény v3.0: beköltözős bulira :))))))))) (by fos9es)

ha paraszti lakodalom, akkor ki legyen a menyasszony és ki a vőlegény?? :))))

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.15. 22:06:19

@Schlomo Goldberg: pedig a WHO szerint mindenki fejleszthető... ( ők a fogyatékosokra gondolnak mondjuk)

MacákékIcukája 2016.10.15. 22:06:48

@Cimili: tok gaz, maguktol nem jut eszukbe

Cimili 2016.10.15. 22:06:52

Mibe fögadunk, h barinők lesznek?

Mók_Ica 2016.10.15. 22:08:13

@Commodore: Clooney-t vállalom :)))))

@MacákékIcukája: tuti nem maguktól jutott a Zeszükbe ......

@Cimili: ok, mmkk a zesti műszak a vendégem egy sörre :))))))))

na bassssz, Evelin úgy tekint Somára mint az öccsére..... milyen családban nőtt fel????? f@sz...

Schlomo Goldberg 2016.10.15. 22:08:36

Soma olyan nekem mint az öcsém -evettke
Nem gond a vérfertőzés, amíg a családban marad.

Plüsscukor 2016.10.15. 22:09:04

@Magentax: ippeg most fejtette ki Áválin, hogy ő az öccseként tekint Somára.
Na, hát érdekes megközelítése ez a családon belüli kapcsolatok ápolásának.

Mók_Ica 2016.10.15. 22:09:26

sem te, sem én nem ismerjük egymást..... by evetke.... aham.....

genevieve 2016.10.15. 22:09:29

Evelinnek Soma olyan, mint a kisöcsém.
Aha, reggel,öcskös, este töcskös :)

FrNo90 2016.10.15. 22:10:13

Jó egy hete egy részt sem láttam már. Látom nem sok minden változott.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.15. 22:10:14

@Mók_Ica: paraszti lakodalom? Tudod mit fogok csinálni? Mit? Esküdni! Szétesküdném a ceremóniádat! Forró esküd belemenne az anyakönyvbe. meg az okmányirodába. meg a járási hivatalba...

Commodore 2016.10.15. 22:10:57

@Cimili: Gina nem nyerhet! ugye? 44-46-48 nappal később jött,! ennyi!

Mók_Ica 2016.10.15. 22:11:35

@Schlomo Goldberg: @Plüsscukor: éljen a család ....:)))))))))))))))))))

FrNo90 2016.10.15. 22:11:36

Zseri továbbra is Stockholm-szindrómás, látom

Mirocska 2016.10.15. 22:12:38

Soma kap két perc szeretetet Evelintől! :D

plüssnyuszi 2016.10.15. 22:12:47

szép jó estét!

@MacákékIcukája: Jó meglátás :-) Mondjuk facetoface Evelinnek már nem olyan nagy a pofája, mi több önkritikát gyakorol

Mók_Ica 2016.10.15. 22:13:22

@Cseszlovák Gyurmafilm: evetke úgy csinál a riportba', mintha mást nem látnánk .......

somáék is és tivyék is maszatolnak..... pffffff

Schlomo Goldberg 2016.10.15. 22:13:32

Soma megkéri Evettkét hogy verje ki neki, csak 2 perc.
Soma a riportban ezekután: "nagyon sok szeretetet kapok tőle"

Cimili 2016.10.15. 22:13:52

Anikó bazz, jobb lenne, ha meg se szólalnál!

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.15. 22:14:28

@Plüsscukor: azosztigen. öcsém. tőle van a bátyám is.

MacákékIcukája 2016.10.15. 22:14:53

@plüssnyuszi: ugyan, Evelin tok hulye, magyarazza a riportban h csokolozason kivul semmi nem tortenik kozottuk aztan multkor folyatta volna a forro gecit mindenhova :D
Ezt a sufnis parbeszedet sem lehet komolyan venni tole sztem

Mók_Ica 2016.10.15. 22:15:24

úrristen.... milyen ruhát kapott zsóti??????????

Cimili 2016.10.15. 22:16:23

@Schlomo Goldberg: Nna ezen a mondatán és csak pilláztam. Téveszmés a Soma.

Mók_Ica 2016.10.15. 22:18:11

ahogy tivy udvarol, úgy nem udvarol senki..... pfffff jó kis pornós teste van - gináról tivy....

btw gina tényleg oszter alexandra.... ráadásul most mondta tivynek, hogy apukája majd jól megveri kint.....

plüssnyuszi 2016.10.15. 22:18:36

@MacákékIcukája: azt sem lehet elhinni, ha kérdez(nek)

Primitivi milyen szánalmas már. Komolyan, mint az óvodában. És ez az ember 30 éves... pffff

Madam. 2016.10.15. 22:19:05

@Mók_Ica: mi van, ha Gyna Evy rokona...?

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.15. 22:19:14

Zsóti lenyelt egy flamingó kolóniát?

Cimili 2016.10.15. 22:19:15

@Mók_Ica: Oldalról mintha kismama lenne.

MacákékIcukája 2016.10.15. 22:19:43

@Mók_Ica: miert, neked nem tetszik tivy udvarlasi modszere? Annyiraaaa szofisztikalt es lovagias! :DD

@plüssnyuszi: pontosan :D

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.15. 22:19:51

@Madam.: Viki családja, az olyan nagy, a család, értitek, a család.

Mók_Ica 2016.10.15. 22:20:11

vivi hisztis picsaként viselkedik.....lassan túl sok(k) ez a lány......

Cimili 2016.10.15. 22:20:27

Sír a szívem, beborul az ég, nincsen szivárvány, sem pónik-By Vivi

Plüsscukor 2016.10.15. 22:20:41

@12zahra12: egyetértek, kirekesztődött. Viszont emiatt visszavett és változott. Persze lehet, hogy ez csak átmeneti.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.15. 22:20:48

Helyesbítek, Zsolti olyan, amikor egy rózsaszín flamingó lenyelt egy kukást.

,, 2016.10.15. 22:21:05

Szivárványt és pónilovakat hányok
Utálom a cukiskodást

MacákékIcukája 2016.10.15. 22:21:40

Bmeg milyen hisztis ez a Vivi

Commodore 2016.10.15. 22:21:42

zsóti berágott somat!

Plüsscukor 2016.10.15. 22:22:01

Zsótinak igaza van, amit Vivien előad, az egy rakás szar.

Mók_Ica 2016.10.15. 22:22:05

@Madam.: nem lepődnék meg :))))

@Cimili: mi van, ha tényleg az??? :oooooooooo

@MacákékIcukája: hát épp féltékenykedtem...... :))))

Cimili 2016.10.15. 22:22:15

Nehéz dóga van a tanárnéninek, Vivi miatt.

Schlomo Goldberg 2016.10.15. 22:22:58

Zsótika kirohanását nehéz komolyan venni ebben a hacukában

MacákékIcukája 2016.10.15. 22:23:09

@Mók_Ica: Davidunk elbujhat mellette eszben szepsegben es humorban is :DDD

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.15. 22:23:38

Tolnom kellett közben egy PPAP-t... ez rettenetes eddig, ma.

Plüsscukor 2016.10.15. 22:24:54

@Cimili: a való életben fél óra után kivágták volna a próbáról Vivient. Kár, hogy innen nem lehet.

Mók_Ica 2016.10.15. 22:24:57

na mi van, a 10 órás öfibe ennyi cici, punci és kuki belefér?????????? :ooooooooo

no jön mici zseri összecsapás...... zserike, nyugodj le a p....ba és menjél haza....

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.15. 22:25:07

Idd a répalét... halnak az agysejtjeim, miért nézem?

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.15. 22:26:13

@Mók_Ica: azért valljuk be ennyit várhattunk udvarlás tekintetében. az lett volna meglepő, ha beszélgetést kezd, a fiatal Kant gondolatairól az erkölcsi törvényről benne és a csillagos égről felette. :)

Mók_Ica 2016.10.15. 22:26:15

@MacákékIcukája: tivyt meghagyom az ovisoknak.... most még Clooney-ba vagyok szerelmes.....

Plüsscukor 2016.10.15. 22:26:30

@Mók_Ica: bohócot csinálnak Zsoltiból ezzel a ruhával, az viszont tetszik, ahogyan kezeli ezt a szitut is. Szimpi.

Mók_Ica 2016.10.15. 22:27:05

@Cseszlovák Gyurmafilm: igaz, de ettől még megrázó élmény volt látni és hallani.....

Mók_Ica 2016.10.15. 22:27:52

@Plüsscukor: Zsolti játszik pillanatnyilag a legjobban

Plüsscukor 2016.10.15. 22:30:06

@Cimili: Néztem, nagyon szuper volt a Led Zeppelin-es csapat!

MacákékIcukája 2016.10.15. 22:30:24

@Plüsscukor: ekg Zsoltisra, nekem nagyon tetszik amikor valaki kepes maximalisan a feladatra koncentralni, en is ilyen vagyok. Valszeg hulyet kapnek egy ilyen hebehurgya partnertol mint Vivi

Plüsscukor 2016.10.15. 22:31:01

@Mók_Ica: ha a túltolt buzis allűrjeit elhagyná, nálam ő lenne az abszolút favorit.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.15. 22:32:55

Azt hiszem, én holnap Gregor Samsaként ébredek ezek után...

MacákékIcukája 2016.10.15. 22:34:01

Tok jo David es Zseri kosztumje

Mók_Ica 2016.10.15. 22:34:19

@Plüsscukor: igen, azt sajnos néha túltolja.....

dávid szerkója nagyon jó :)))))

Cimili 2016.10.15. 22:34:20

Mici, mint egy szaloncukor. :DDDDD

Madam. 2016.10.15. 22:34:50

@Plüsscukor: egy Melany-Gyna közös eszmefuttatás, barinőség ötlete merült fel bennem. Hülyeség?

,, 2016.10.15. 22:35:12

Én Zserinek drukkolok. Engem nem zavar a stílusa.

Madam. 2016.10.15. 22:35:50

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: és eddig? Bogár voltál az ágy alatt?!

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.15. 22:36:05

@Madam.: Amit ma láttam, azok után bármi lehetséges. Hülye szerkik.

Mók_Ica 2016.10.15. 22:36:11

zseri állandóan veszekszik..... minden szituba beleáll és idiótán nyomja.... türelem, tolerancia...az kéne egy adag.....

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.15. 22:36:14

fájdalom, de távozom. Jó éjt mindenkinek!

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.15. 22:36:51

@Madam.: Csak bogaras öregúr. Kell egy kalap, sőt cilinder! Vagy cider! Ááááááá!

Plüsscukor 2016.10.15. 22:37:23

Krisz: Mici mást meg tud fogni, miért pont a csirkétől kell félni? :))))

Mók_Ica 2016.10.15. 22:37:37

na basssz.... szegény csirkékkel bábozni fognak???????????? óóóóóó

Commodore 2016.10.15. 22:38:15

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: - A múltkor elhatároztam, hogy megveszem Kafka összes művét, de a feleségem azt mondta, ne hordjak haza minden Franzot... -

Mók_Ica 2016.10.15. 22:38:26

@Cseszlovák Gyurmafilm: remélem holnap nézed majd az előadást velünk :))) jó pihit!!!!

Mók_Ica 2016.10.15. 22:39:50

soma tapicuccban..... óóóóóóóó

Cimili 2016.10.15. 22:40:40

@Plüsscukor: Ezt nem hallottam, de hatalmas. :D

Schlomo Goldberg 2016.10.15. 22:41:39

Soma az elasztik babakék egybepizsamában, mint egy balettbuzi

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.15. 22:42:46

@Mók_Ica: Remélem nem váltanak kesztyűs bábra, a tyúkok érdekében!

Mók_Ica 2016.10.15. 22:42:51

somának a helikopterezés a legnehezebb :DDDDDDDDDDDDDD (au minden nap helikopterezett :)))))))))

tivy pöcsfej vagy.... és kész... pfffff

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.15. 22:43:23

@Plüsscukor: "csirkétől kell félni?"

Ezt másnak olvastam...

Mók_Ica 2016.10.15. 22:44:48

@MacákékIcukája: meglepődtem rajta..... melyik bohóc mondta??? egyébként imádom tompikát.... aki pazarolja a fogpasztát :))))

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: röhögök :)))))

Mók_Ica 2016.10.15. 22:45:31

48,42 - 51,58 - szoros....

MacákékIcukája 2016.10.15. 22:45:57

@Mók_Ica: en is nagyon birom :D Sztem Tivy mondta, ez volt az elso poenja 48 nap alatt :D

Mók_Ica 2016.10.15. 22:47:35

@MacákékIcukája: ami nem is az ő poénja :))))
az állást fos9 mutatta fantomképekkel

MacákékIcukája 2016.10.15. 22:48:14

@Mók_Ica: ja igaz. Tenyleg???? Hova nezek en? Nem is lattam :-O

MacákékIcukája 2016.10.15. 22:50:23

Annyira epuletes ez a vita

MacákékIcukája 2016.10.15. 22:52:06

De most komolyan nem tudtak mas erveket felhozni mint a sminkeles meg a fozes????

Mók_Ica 2016.10.15. 22:52:21

@MacákékIcukája: milyen jól szórakoznak a többiek :)))) popcorn, gumicuki, üdítő :))))

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: hát azt mi nem tudhatjuk, max sejthetjük.....

Madam. 2016.10.15. 22:53:04

@MacákékIcukája: dehonnem. A csámcsogást meg a takarítást.

Plüsscukor 2016.10.15. 22:53:20

@Madam.: Ha van esze Ginának, akkor barátkozik Zsoltival , Vivi hisztije ellenére is.

Mók_Ica 2016.10.15. 22:53:56

Anikónak még mindig nem megy sem a műsorvezetés, sem a vicceskedés.....

Cimili 2016.10.15. 22:53:59

@MacákékIcukája: Csehszlovák barátunknak volt igaza, h elment lefeküdni.

MacákékIcukája 2016.10.15. 22:54:11

@Mók_Ica: jo nekik, en szarul szorakoztam, de lehet hogy azert mert nincs popcornom :(

Madam. 2016.10.15. 22:54:39

@Cimili: remélem nem papagájköntöst öltött

MacákékIcukája 2016.10.15. 22:55:22

@Madam.: olyan okosak leszunk a holnapi parbaj vegere hogy jaj!

@Cimili: asszem igen :)))))

Plüsscukor 2016.10.15. 22:56:11

@MacákékIcukája: hát egyikőjük sem egy érveléstechnikus, na :) Ordenáré kiabálás csak ez, nem vita.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.15. 22:56:18

Hát... ez az óra is elment valahogy...

és most zene: youtu.be/0XlaiTKIXqs

#VV&ZF

Mók_Ica 2016.10.15. 22:56:51

off az ajánlóban volt, hogy holnap lesz a Kéjlak című film itt a retek kettőn..... aki nem látta és fenn tud maradni, annak ajánlom.... jó kis krimi :))))

Madam. 2016.10.15. 22:56:53

@Plüsscukor: igen. Időközben rájöttem, mekkora fasság lenne, ha összebarinálnák őket, melanyt és gynát: dögunalmas, értelmeshez (bocs a szóért e konszexusban) közeli beszélgetés... vagy?

Plüsscukor 2016.10.15. 22:57:00

@Madam.: haha, Tivinek papagájköntöst kellett volna adni, bohócjelmez gyanánt.

Mók_Ica 2016.10.15. 22:58:04

@MacákékIcukája: legközelebb mi is hozunk és iszunk hozzá egy pohár rose-t :))))

Plüsscukor 2016.10.15. 22:58:28

@Madam.: Tattika szempontjából lehetne ez egy gyümölcsöző együttműködés. Egyik sem hülye. Szórakoztatóbb lehetne a műsor.

Mók_Ica 2016.10.15. 22:58:52

@Plüsscukor: vagy kutyaköntöst :)))))

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.15. 22:59:25

Evelin mai "esély adása" olyan volt, mint amikor a fekete lovag ki akart egyezni a döntetlenben.

Madam. 2016.10.15. 23:00:01

@Plüsscukor: így csak csicskagecikutyának öltöztették

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.15. 23:00:15

@Madam.: Az Irsait VV Olivér elvitte Ámerikába.

Plüsscukor 2016.10.15. 23:00:53

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: nem rossz, nem rossz. De én most inkább ezzel hangolok, 12 nap múlva koncert: www.youtube.com/watch?v=kWQrwbluQK8

Madam. 2016.10.15. 23:01:19

@Plüsscukor: ilyesmi ötlött be. S végül ketten nyernek. Majd nyitott házasság.

WICKEDWITCH 2016.10.15. 23:01:39

@Mók_Ica: @MacákékIcukája: én borozgattam, de nem mondhatnám, hogy jól szórakoztam a "vitán". Lehet, a gumicukrot kellett volna elővegyem... :D

Mók_Ica 2016.10.15. 23:02:30

au mit liheg ennyire??????? nyugodjon már le......

Plüsscukor 2016.10.15. 23:04:48

Megy a BV a háttérben, a hang le van véve. Érdekes megfigyelni Au-t így. Első gondolat: lelkes, ám de tehetségtelen, kezdő videoblogger gyakorol otthon magának a kamera előtt, ami véletlenül bekapcsolva maradt.
Acitvity: próbálom kitalálni miről beszélhet. Az eddig formálódó gondolataim alapján ő lehet a HMCS, aki a közelgő falunapra gyakorol egy viccesnek szánt felkomfot a tojásdobáló verseny előtt.

MacákékIcukája 2016.10.15. 23:04:56

Fuuuuj menten hanyok!!! Hat miert nezek en BV-t??

Mók_Ica 2016.10.15. 23:05:57

@WICKEDWITCH: lehet, hogy több borocska kellett volna :)))))

Madam. 2016.10.15. 23:07:15

@Plüsscukor: az úristn tartsa meg szokásodat, hallgasd mute innentől, saját érdekedben

Almaka 2016.10.15. 23:07:50

Zsoltit az elején kedveltem, de jelenleg egyre unszimpatikusabb.
Ahhoz képest, hogy ő a meleg srác legkevésbé tudja tolerálni, hogy többiek sem tökéletesek. Kicsit több empátiát várnék tőle, minthogy minden héten kioktat valakit, hogy egy nőnek hogyan kellene viselkednie, meg miket kellene tudni sütni, főzni.
Soha nem gondoltam volna, de kezdek Krisztiánnak szurkolni.

Mók_Ica 2016.10.15. 23:08:52

@Madam.: ő mindent ivott :))))

@MacákékIcukája: holnap iszunk :)))

Mók_Ica 2016.10.15. 23:09:52

@MacákékIcukája: vmi perverz lehet a szerkesztő.....

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.15. 23:09:58

@Commodore: Beletrafáltál, az egyik kedvenc zenekarom.

MacákékIcukája 2016.10.15. 23:10:53

@Mók_Ica: nincs latvanyos dugas es ezzel toltik ki a musort...

Plüsscukor 2016.10.15. 23:13:18

Vivien szánalmas, hogy ennyire nem tartja semmire a saját nőiességét. Komoly defektje lehet a csajnak, ha állandóan a csöcseit mutogatja.

Madam. 2016.10.15. 23:14:21

@Plüsscukor: csillámpóni talpig csöcsben

Mók_Ica 2016.10.15. 23:14:43

@MacákékIcukája: azért azt nem értem, hogy ekkora bugyit minek vesz fel evetke?

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.15. 23:15:09

@MacákékIcukája: Igen, hasonló sztoriról hallottam én is, de más nézőpontból.

Cimili 2016.10.15. 23:15:26

Na én lépek, holnap phárbajjjjjjjj! :)

MacákékIcukája 2016.10.15. 23:15:39

@Mók_Ica: valszeg mert kisebb volt a segge amikor bement :))))

MacákékIcukája 2016.10.15. 23:17:22

@Cimili: joeeejt gheccciiii

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: en vmi utcai verekedest hallottam, amit nem ok kezdemenyeznek, ez viszont kicsit sulyosabbnak tunik. Ki tudja...

Mók_Ica 2016.10.15. 23:18:04

@MacákékIcukája: elől meg a luk..... a bugyin....

@Cimili: jó pihit cicuska :))))

Commodore 2016.10.15. 23:18:13

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: www.youtube.com/watch?v=HoC1mK-7bps Erós cigit szivtam mikor Budapesten voltak! jó volt! Amúgy megint mozognak, és talánurnéznak is!! remélem!

WICKEDWITCH 2016.10.15. 23:18:30

@Plüsscukor: ezt most kipróbáltam, erre Vivi cicijei jöttek szembe... most meg egy műanyag kacsát inzultál... asszem, nekem mára ennyi bőven elég volt. Nincs annyi a gumibogyószörp, amennyi segítene. :D
@Mók_Ica: nem akarom én nyuszira inni magam. :))))

Na, jó éjt mindenkinek! :)

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.15. 23:19:06

@Plüsscukor: Ne idegelj, körülnéztem, hogy hol a kamera! Ezt hallgattam éppen: youtu.be/j-5yn3v3N8A

Ki vagy te, hogy tüzet tudsz gyújtani kova és öngyújtó nélkül?

Plüsscukor 2016.10.15. 23:19:26

@WICKEDWITCH: Hihihihihi, szakadok :)))
Jóccakát neked is!

Madam. 2016.10.15. 23:19:31

Mára becsicskulok jómagam is. Jó 8

MacákékIcukája 2016.10.15. 23:20:01

@Mók_Ica: barcsak azt lattam volna inkabb, szerencsetlensegemre pont a puncimosasnal pillantottam oda. A tegnapi tivyati tusolas utan ez mar tul sok(k) volt.

Mók_Ica 2016.10.15. 23:20:17

@WICKEDWITCH: óóóó.... nekem 1 pohárka bor elég.... :))))

Mók_Ica 2016.10.15. 23:22:05

@MacákékIcukája: na, azt a puncimosást sem értettem......

MacákékIcukája 2016.10.15. 23:22:15

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: lehet hogy ezert nem iszik, talan meg akar valtozni

Plüsscukor 2016.10.15. 23:23:12

Gina hogy érdeklődik a nagy mellek iránt :) Egyébként a műsor alatt írni is akartam, hogy biztosan azért hord egy számmal nagyobb melltartót (ami miatt folyton igazgatja az ikreit), mert valamit így akar kompenzálni.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.15. 23:23:53

@Commodore: Az a SYMA csarnokos koncert sajnos nem sikerült jól. :-(

Nekem azt súgták jól értesültek, hogy jövőre jönnek.

ygan_rev 2016.10.15. 23:26:24

Ki megy vissza mit gondoltok?

Plüsscukor 2016.10.15. 23:30:00

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: a kémeim már visszavonultak, nem nyilatkozhatok :)

Plüsscukor 2016.10.15. 23:31:03

@eatpray: szerintem Zselé, de a játék szempontjából jobb lenne ha Mici

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.15. 23:32:51

Ha már visszajövetel és Zseri:

A zsiráf találkozik a nyuszikával és dicsekedni kezd:
- Te nyuszi, tudod milyen jó, ha ilyen hosszú nyakad van? Amikor a jéghideg üdítő végig csúszik a hosszú nyakadon és hosszabban érzed a hűsítő érzést vagy amikor a finom rakott krumpli lecsúszik a torkodon, az a finom meleg érzés és..
Nyuszika hirtelen közbe vág:
- Te mondd zsiráf, hánytál már?

Commodore 2016.10.15. 23:33:04

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Jó volt az! Remélem jönnek, és jó lesz! :-)

ALOKSAKTRHEE (törölt) 2016.10.16. 08:28:53

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Nem gondoltam volna, hogy ilyet írok neked vha is, de ezt jó hogy belinkelted. A nő hangjától konkrétan libabőrös lettem. :))

ALOKSAKTRHEE (törölt) 2016.10.16. 09:56:55

Van új poszt.
süti beállítások módosítása