Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 8x47 - Evelin betolta a féltékenységtalicskát (18+)

2016. október 13. 09:39 - Dzsudibí

Ma reggel, fejemben a Rocky zenéjére kászálódtam ki az ágyból, majd kétszer fejeltem meg a sötétben ugyanazt az ajtófélfát, mert a mocsadék csak nem akart odébbmenni. Először sikerült a tegnapi kávét mégegyszer lefőzni, majd a cigimet is fordítva gyújtottam meg, de erre már csak két igen mély, olvasztott műszálas zokni ízű slukk után jöttem rá. Ezután jött csak Bencus, aki a pofámba vágta, hogy Lóri döntésének köszönhetően ma megint kihívás. Ez a rohadék a sírból is utánam nyúlt, és elképesztően tattikus lépésének hála ezen a héten ismét 3x húsz percet kell ebből a retekből végigtekergetnem, úgyhogy innen üzenném, hátha esetleg olvassa: Lóri, te szánalmas kis gyökér, rohaggyá meg, ahol vagy. 

1_6.png

Bencus szerint volt itt történés, nem kevés, merthogy Gina érkezése habosra kavarta az álló szart a villának csúfolt vájlingban, mire Evelin betolta a FÉLTÉKENYSÉGTALICSKÁT. Nem tudom, hogy a korai órák hatása, - vagy csak hozzászoktam már Anikó zavarodott makogásához, ahogy kétségbeesetten, tikkelő szemmel rángatja a fejét, hogy akkor most melyik kamerán is világít a kis lámpa, amit első nap mutattak ugyan, hogy hol van, de az istennek nem jut eszébe azóta sem, hogy merre keresse - de belül egy kicsit majdnem mosolyogtam már Bencus viccén. No de. Ginát úgy állják közre a kanok, mint a nyugdíjasok a sarki kisbolt csemegepultjában utolsóként árválkodó párizsirudat, fenyegetően, ugrásra készen, álló fasszal. 

21_2.png

Soma nagyon fél, hogy Gina rámegy, ezen a héten még valahogy próbálja meg visszafogni magát, kérleli, mert nehogy a munka rovására menjen a dolog. Evi mintegy véletlenül épp a hálószobát tartja legalkalmasabbnak arra, hogy pálmafát varázsoljon a hajkoronájából, és mintegy véletlenül - semmiképp sem figyelmeztetésképp!!! - megjegyzi, hogy cirkuszigazgatóként az ő feladata lesz, hogy a hét végén értékelje a párost. Értsd: Gina, ha csak egyetlen piszkos kis ujjacskádat is ráhelyezed a csontra, ami nekem ugyan nem kell, de ha neked igen, akkor inkább nekem is, akkor lófaszcsicskagecit csinálok belőled anyád hátán. 

2_6.png

3_6.png

Evelinnek egyébként nem tetszik az új lány. Van benne valami sunyi. Valami rafináció. De nem azért nem lájkolja a pofáját, mert most jött be. Nem. És nem is azért, mert Soma rögtön rástartolt. Nem. Azért Zsolti kavar még egyet a szarpörköltön, és olyan nagyívű jóslatokba bocsátkozik, hogy Soma két héten belül beGinázza a pélóját, mire Vivi megjegyzi, hogy akkor mostmár szerelmi ötszög az övék, amivel csak annyi a pöti problémám, hogy Vivi sosem volt részese ennek a körnek, és egyébként ki a faszom az ötödik??? Evi szerint egyébként azért nem lehet probléma Ginával, mert nagyon különböznek, hiszen Ginának sötét a haja. Azért biztos ami biztos, a paplan alatt elkapja Soma ujjait, miközben Zseri a sötétben kukkol, cseppet sem creepy. 

5_6.png

6_6.png

Megérkeznek a fellépőruhák, Mici szerint mindenki úgy néz ki, mint egy kis Michelin-golyó, meg jó, hát ő is. Somát felpörgötte, hogy Evi megint hagyta, hogy kielégítse, álló fasszal ébred, majd mindenkivel évődik kicsit, főleg Ginával. Akcióját Vivi egy visszafogott ám mégis elegáns pinavakarással nyugtázza, Gina rögtönzött gátmasszázzsal válaszol a felhívásra. Zserbó Somának panaszkodik, hogy neki is nagyon viszket már a szűzpecek, de Tivy nem akarja megcsinálni a csúnyáját, pedig jó lenne még a párbaj előtt. 

Reneszánsz festmény I.

7_6.png

8_6.png

Érkeznek sorra a tanárok, Tivy és Ati homoerotikus függőleges birkózást mutat be, melyet Vivi egy bagzó macska elégedett vigyorával tanulmányoz a távolból. Soma sportkarrierje kapcsán természetesen nem maradhat rejtve a tanárok előtt, hogy elég jó lett a tesiéreccségije, így van szakmai alapja megállapítani azt, hogy a tanárnéni felsőteste nagyon szépen ki van dolgozva. Meg az alsó is. Tesiéreccségi ide, tesiéreccségi oda, azért elmélyülnek homlokán a ráncok, amikor a tanárok bemutatják, hogy mi lesz a feladat. Mindenesetre a mozdulatsorok gyakorlását Evi vigyázó lézerszemeinek kereszttüzében végzik. Ginának egyébként furcsa még, hogy Soma mindenhol hozzáér, de majd idővel biztos hozzászokik - néhány évtizeddel még házasságok milliói alapultak ezen a gondolatmeneten, s lám, mennyivel több ma a válás, mint akkor. Nagy huncut ám ez a Gina lány, csak éppen annyira húzogatja Evelin bajuszkáját, amennyire még nem túlzottan feltűnő, de azért mégiscsak csíp egy kicsit. 

"Tiszta dörti dencingek ezek a figurák, bazdmeg." (Evi)

9_6.png

10_6.png

12_6.png

Reneszánsz festmény II.

14_5.png

Dávid egy félkarú óvodás majom ügyességével dobálja a labdákat, miközben Vivi ismét unikornisokat vizionál, ezúttal a levegőben úszva. A végére marad az állatidomár, aki egy klasszik ázott kéztörlőszagú paneluszkár helyett két csirkét hagyományoz végül Micire és Kriszre, habár Mici nyuszit, Krisztián meg inkább oroszlánt szeretett volna. Mondjuk szerintem a feladatot elnézve jobban jártak így, csirkeszar méreteiben mégiscsak előnyösebb az ember tarkóján, mint az oroszláné, habár nem látom még, hogy ebből hogy is lesz világraszóló produkció. És akkor jön a dráma, az egyik tyúk belecsípOTT Krisztián ujjába, ami Bencusnál olyan dadogásba torkolló fuldokló röhögést eredményez, hogy le kell keverni egy kis reklámmal. 

17_5.png

18_5.png

Reneszánsz festmény III.

19_4.png

Végre kiválasztás, visszanézzük, hogy ki mindenki kutyázta Zserbót, a legtöbb bevágás primiTivynek jut természetesen,az elmúlt két hétből összegyűjtöttek minden elhangzott csicskagecifasszopókutyázást, nem lehetett könnyű. Mici igyekszik felhívni Zseri figyelmét arra, hogy nála sokkal többször veszett össze Atival és Tivyvel, de kicsit ront az előadás hitelességén, hogy minden szilikon, zsír és beépített plasztiktartozék remeg rajta, mint a kocsonya.  Ati szerint inkább csak nevetgélnek együtt, mint veszekednek, tulajdonképpen az elmondások alapján itt soha senkinek nem volt semmi konfliktusa Zserivel. Egy szó mint száz, a kék Micire kerül, pedig Ati bÁlül úgy értezte, hogy ő lesz a kiválasztott, szevasz Mici, remélem beparkolják majd a villa elé a kájent neked vasárnap, és nem kell bebuszozni a Keletiig. 

20_3.png

És most pina:

Címkék: való világ 18+ vv8
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

_z_ 2016.10.13. 09:48:14

Elsödikk?
Egyebkent fasza lett a hogyvolt, köszi! Jo, hogy Bruti generalji itten a versenyszferat!

KarelGott 2016.10.13. 09:55:34

Jóvót Dzsudi!!

A kajenes mondatod ütött! Biztosan IcikePicikeMicike utolsó tyúkszaros hetét láthatjuk majd. Nem lesz több nyuszizás végre..... Bár lehet,hogy jobb lett volna ha egy fiúval kevesebb lenne,és ha csak csajok maradnának bent,mert lehetne egy kupleráj-hét is,ahol pézért fogadnák a kuncsaftokat.... Talán a nézettség is emelkedne :)

f1yerz 2016.10.13. 10:08:09

Neha annyira eros a metafora metaforaja hogy vissza kell neznem az adast hogy ertsem min rohogtem olyan jot

MacákékIcukája 2016.10.13. 10:10:36

Oooo tok jo poszt lett, plane h a tegnapi resz iszonyu uncsi volt! Arra szamitottam, hogy nem is lesz poszt, de Dzsudi kitett magaert :))))

Cérnahuszár 2016.10.13. 10:19:49

ez jó volt, tetszik a somafricska, reneszánsz festmény, az oroszláncar, én untam az adást, ez sokkal jobb :))

részemről dettó, remélem mici megy haza, 3 okot vadásztam össze miért zseri maradjon
- látni akarok egy zseri-tivy párbajt (tudom kevés az esélye de akkor is, edinát és laccciiiit is kiküldték, ez nagyobbat durranna)
- tivynek nem lenne rossz ha zseri nem megy vissza, de zserinek igen ha későbbiekben tivy kerül lapátra, megnézném az orcáját hogy rádöbben a yutub bázis és a menőzés csak szemfényvesztés
- nekem tetszik hogy nem fél a párbajtól, vagányan viseli a sorsát, a többiek mind szorongtak, és megpróbálták eladni hogy dehogyis

panamcat 2016.10.13. 10:22:00

Jaj Micike... szegény annyira érdektelen, hogy már sajnálom. Amúgy csak nem hagyják, hogy éjjeli járatra várjanak a Campona buszmegállóban, csak hívnak nekik egy táxit az adás után, nem ? :D :D :D

WICKEDWITCH 2016.10.13. 10:25:48

"Ginát úgy állják közre a kanok, mint a nyugdíjasok a sarki kisbolt csemegepultjában utolsóként árválkodó párizsirudat,"
"melyet Vivi egy bagzó macska elégedett vigyorával tanulmányoz a távolból"
"csirkeszar méreteiben mégiscsak előnyösebb az ember tarkóján, mint az oroszláné"

Szakadok. XD

BAZINGA2 2016.10.13. 10:28:43

Nem érdekel, hogy ki jön vissza és egyikre sem szavazok. De inkább Zseri essen ki, mert már nagyon unom az állandó csicskakutya ordibálásukat. Mindkettő hibbant, pontosan egyformák. Ha Tivyt hívta volna párbajra, akkor szavaztam volna rá, hogy Tivyt ejtse ki, de így nem érdekel. Sosem hittem volna, hogy inkább nézem Micit, mint a Zseri-Tivy love storyját!...

Funk You 2016.10.13. 10:32:32

A reneszánsz festmény igen ütős :)

Nem gondoltam volna, hogy ilyet fogok mondani, de erről a különben teljesen érdektelen párbajról inkább Micit várom vissza. Benne nagyobb a szórakoztató faktor, mint Zserbóban, akinek a Tivadarral való nyüglődése csicskagecikutya unalmas. Mióta Micinyuszi nem iszik (annyit :)), egész normális + díjazom, hogy kilépett az "én ilyen vagyok, engem így kell szeretni" villakompatibilis történetből, próbál változtatni a viselkedésén és visszavett az alkoholból. Bár bevallom, nekem a részeg taknyolásai hiányoznak :)

MacákékIcukája 2016.10.13. 10:37:15

@BAZINGA2: hat akkor miert nem szavazol ha azt akarod h Zseri essen ki?

@Cérnahuszár: sajnos tobb mint valoszinu, hogy nem fognak ezek ketten parbajozni... Zseri balfasz, soha nem fogja kihivni Tivy-t, Tivyre pedig nem mer senki sem jelet rakni Kriszen kivul (David sztem fog, de csak kesobb).

Wednesday7 2016.10.13. 10:40:25

@BAZINGA2: EKG. Vagy inkább hívta volna ki atit

WICKEDWITCH 2016.10.13. 10:40:29

@BAZINGA2: @Funk You: a tegnapihoz kb. ugyanezeket írtam én is, úgyhogy EKG. :)
@Cérnahuszár: én is megnéztem volna egy Zseri-Tivy párbajt, és reménykedtem is benne az utolsó pillanatig, de sajnos nincs rá sok esély. :(

BAZINGA2 2016.10.13. 10:48:20

Mert évek óta nézem a VV-t, és soha nem szavazok senkire. Most az egyszer szavaztam Dávidra. :) De minek!... Majd a végén szavazok, attól függően, hogy ki lesz az első háromban? Ez a széria, valahogy nem tetszik. Nincsenek kedvenceim, csak van akit inkább nézek... -ennyi-

BAZINGA2 2016.10.13. 10:52:36

@Wednesday7:
Annak örültem volna, ha Tivyt hívja ki! Utána játszahatott volna Ő is! Most csak Tivy után kullog, esdekel a bocsánatáért, azután újra üvöltöznek. Szóval engem nem szórakoztatnak, utálom a felesleges és értelmetlen vitákat. Akkor inkább nézem Micit! =D

MacákékIcukája 2016.10.13. 10:53:08

@BAZINGA2: azert van a szavazas, hogy azt nezhesd akit "inkabb neznel". Nem tart semmibol, egy masodperc az egesz :)
En is Micit akarom vissza, o engem mmkk szorakoztat ellenben Zseriek folyamatos ordibalasaval meg karomkodasaval.

Funk You 2016.10.13. 10:55:16

@BAZINGA2: ezzel én is így vagyok, nincs bent senki, akinek drukkolni tudnék. Leginkább még a két tyúknak :) Ettől függetlenül szoktam szavazni, mert ha már nézem, legalább olyanokat nézzek, akiktől nem ver ki a víz.

BAZINGA2 2016.10.13. 10:57:59

@WICKEDWITCH:
Áááá, az lett volna az igazi...Zseri - Tivy párbaj! Biztos lett volna nézettség. Várom a Tivy párbajt, kíváncsi vagyok mit csinál amikor kiesik? Lecsicskázza a nézőket, szétrúgja a stúdiót?

Dzsudibí 2016.10.13. 11:02:09

Mici húzzon haza az anyjába. Nem mondom, hogy Zseri meg Tivy vergődését szívesebben nézem, de még egy galuskás denyussssziiii és tökön szúrom magam.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.13. 11:03:57

Ezek beszedtek vmi goNEbát a fürdőben hogy folyton vakarásszák a csúnyájukat? vagy mivan.

ygan_rev 2016.10.13. 11:04:01

Hajrá Mici! Szerintetek mennyi lesz az eredmény?

BAZINGA2 2016.10.13. 11:04:57

@MacákékIcukája:
Néha meg olyan érzésem van, hogy a csatorna dönt, nem a szavazók. Sok esetben, minden előre megrendezettnek tűnik, és ez nem tetszik. Lehet nincs igazam...de hát ki tudja? Azért nem szavazok, mert nincs olyan játékos, akit különösen kedvelek. Van egy sorrend, hogy kinek adnám a pénzt, de az csak a végén derül ki, hogy ott van -e az első háromban. Ja, és a Gina nem szimpatikus, nem tudom mi az oka? Vivit, meg már látni sem bírom, pedig az elején kedveltem. A többiek nem zavarnak, elnézem Őket, mivel nincs más! =D

2016.10.13. 11:08:51

Kedves Dzsibuti! :-DD
Nem kenyerem a dícsérgetés, de a héten ez a poszt volt messze a legjobb. Főleg, hogy az adás szinte nézhetetlenül unalmas volt. Már a felütés (Lórinak állra) is nagyon jó volt, és a többi meglátás is vitriolos és sasszem élességű. Talán hulladékmici ellen nem fogadnék olyan nagy elánnal, de majd látjuk.
Ha te tényleg lány/hölgy vagy, és még nem standupozol, akkor szívesen látnánk valahol fellépni, mert kár elkummantani ekkora tehetséget. Asszem, ezt sokunk nevében mondom.

BAZINGA2 2016.10.13. 11:09:57

@Funk You:
A két tyúkot megfőzhetnék levesnek. Bírtam, hogy megijedt mind a két "állatszelídítő!" Majd az előadáson a tyúkok lefossák Őket. Biztos siker! =D

Magentax 2016.10.13. 11:12:08

@BAZINGA2: @MacákékIcukája: Elképzelhető, hogy az rtl ismét meglépné, amit Edina és Laci esetében, valami mondvacsinált okkal kiküldenék őket egymás ellen - mivel ez itten az óhaj-sóhaj. :)

Magentax 2016.10.13. 11:15:07

@Spitzbauer: miért, ha fiú akkor nem látnád szívesen standupozni? :)
Egyébként a Bruti AZ a Bruti, aki a Showder klubban (meg a Comedy Centralon) fellép?

Bekkara 2016.10.13. 11:16:21

Én Micire szavazok, nagyok szórakoztatóak a Krisztiánnal való enyelgései, még ha nem is lesz köztük semmi. Zseriben semmi sincs, ami szórakoztató, még pozitív karakternek sem mondanám. Meg kíváncsi vagyok, utána kivel fog ordítani Tivy.

BAZINGA2 2016.10.13. 11:16:46

@Magentax:
Az szuper lenne! Zseri menne vissza. Tivyt megnézném, amikor másnap kérdezgetnék élőben a nézők! Mindenkit elküldene az anyjába! =D

Magentax 2016.10.13. 11:18:05

@Bekkara: nekem inkább full gusztustalanok azok az "enyelgések". Amikor Krisztián kedvesen arra biztatja Micit, hogy kapja be és szopogassa a nyusziját...broáf.

Magentax 2016.10.13. 11:19:12

@BAZINGA2: Titokban valami ilyesmiben reménykedem, ezért szavazok most Zserire. :DD

csodalámpa 2016.10.13. 11:21:04

Eddig úgy voltam vele, hogy csak akkor szvazok majd, ha Tivy ellen lehet, esetleg még Krisztiánra, mert őt még bírom. De lehet, hogy Micire is nyomok egy szavit, mert Zserinek nem tudom megbocsátani a Tivy utáni kuncsorgást, az ezerszer gázabb, mint Mici legdurvább piás alakításai.

Funk You 2016.10.13. 11:28:58

@eatpray: legalább annyira szoros lesz, mint amennyire érdektelen. szerintem bejósolhatatlan. legalább annyian írtóznak Micitől, ahányan baromira unják a Zserit meg az ő Tivadarját.

ascii 2016.10.13. 11:31:23

@BAZINGA2: hazugság, mivel követed az eseményeket, nem sodródhatsz állandóan a közömbösségben, mert van akit mindig egy kicsivel jobban utálsz vagy kedvelsz, és magadban felállítasz egy sorrendet, ami nyilván összevágásonként változhat, de mindig meg bírod mondani két ember közül kit vársz inkább vissza egy párbajon.

Magentax 2016.10.13. 11:37:27

@PeniValdes: ízlések és pofonok.... :)

Funk You 2016.10.13. 11:40:03

@BAZINGA2: Dávidnak szerintem folyik a nyála a két csirke után. micsoda csirkemellek! :)

2016.10.13. 11:42:31

@Magentax: Csak azért, mert Kormos Anetten kívül nincs nagyon több nő a stadupban, és jó lenne, ha több lenne. Csak a változatosság kedvéért.
Persze, jópár éve tudom, hogy Bruti a Showderklubos Bruti. Szerintem, jobban ír itt, mint gitározik ott. Persze az sem rossz, csak amit itt csinál az felülmúlhatatlan. Néha Dzsibuti (mindig így olvasom elsőre :-)) azért felülmúlja.

Perah 2016.10.13. 11:42:59

Sziasztok, szép (felhős) napot!
Én Micire szavazok most, mert bár nem a világom az ilyen szilikonos-botoxos lányok társasága, ettől függetlenül emberileg sokszor szimpatikusabb, mint Zseri. Utóbbinak nagyon kiábrándító veszekedései vannak és irritál, ahogy behódol Tivy-nek, és még akkor is ő kér tőle bocsánatot, amikor a gyerek úgy beszél vele, hogy én simán szájba ba**nám fele ennyiért is. Ezért ő már nem érdekel.
Mici az utóbbi időben normálisabb és tetszik benne, hogy meg akar változni, például kevesebbet akar inni (vagy semmit). Kíváncsi vagyok arra is, hogy vajon Krisztiánnal összejönnek-e, mert bár a való életben nem egy társaságban forognék velük, mégis bírom mindkettőt.
Evelin megérdemelné, hogy Soma összejöjjön Ginával, mert érdekes módon addig nem volt érdekes számára a srác, amíg Gina be nem jött, vagy amíg Vivit nem tudta vele idegesíteni. Mindettől függetlenül már Vivit sem kedvelem, mert nem szeretem az értetlen embereket.

ascii 2016.10.13. 11:45:27

@Magentax: pedig szerintem is, mostanában a páros elég emberi formájukat hozza, de leginkább krissz, tökös húzás volt, a tivyn átlátás, és jelpakolás, micinek meg krisz mellett egész normális.

de azzal egyetértek, ha már iszik, rettentő prosztó, be kéne látnia, h nem kéne tultolnia az alkoholizálást

MacákékIcukája 2016.10.13. 11:47:13

@BAZINGA2: mindenki mindig ezzel jon, hogy a csatorna dont es utolag mindig kiderul, hogy baromira nem. Rtl-nek semmi erdeke bent tartani egy olyan jatekost akit sokan nem kedvelnek, a musornak a nezettsege amugy is a beka segge alatt van. Amit @ascii: irt neked, arra teljes ekg. Egyertelmuen nem kozombos nezo vagy, mar kiderult h van velemenyed mindegyikrol, ugyhogy fekudj csak szepen ra a szavazogombra :)

@Magentax: az mi is volt? Emlekszem amikor parbajoztak, de arra nem h hogyan

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.13. 11:48:24

@Funk You: igen,éreztem hogy leszólítaná őket:9

MacákékIcukája 2016.10.13. 11:48:47

@ascii: Mici amugy mar visszavett a piazasbol

2016.10.13. 11:48:57

@Perah: KB EKG. Micinél a gyenge kezdés után erős visszaesés következett be. Most, hogy kicsit fogyott, és a szájbotoxja is lelohadt, látszik rajta, hogy szép nő lenne, lehetne. Kár érte. Dinka negatív hatása is elmúlt róla, most nincs olyan ordenáré közeg, amihez csatlakozhatna, vagy ahogy Kevin Costner a robinlakszliban, vezesse azt. Számomra a legjobb forgatókönyv az lenne most, ha Mici kitalálná, hogy lefogy, leveszi a műszempillát, és kúrnak egy jót a Sittesel. Asszem Zsernyákot elengedtem...

Magentax 2016.10.13. 11:50:31

@Spitzbauer: A Bruti az amúgy kérdés volt, mert én nem voltam biztos benne. :)
Kormos Anettet annyira nem bírom, mert ahányszor eddig láttam, mindig a gyerekeit meg a férjét akarta eltenni láb alól. Más standuposnak is vannak gyerekei, de azért nem abból csinálnak poént, hogy ki irtják a családjukat.
Úgy látom egyébként, ez tipikus férfi szakma. :)

Magentax 2016.10.13. 11:51:47

@MacákékIcukája: bebújtak a szaunában a pad alá szexelni és ez bűn volt, mert folyton láthatónak kell maradniuk.
A társaik szavazták meg, hogy egymással kell párbajozniuk.

Dzsudibí 2016.10.13. 11:52:14

@Spitzbauer: azt hinné az ember, h a DZSUDI a nickemben egyértelmű :) köszönöm egyébként a kedves szavakat, de élőben ez nem menne, nem tudok egyszerre beszélni meg szótárazni is, ráadásul messze nem vagyok olyan szép, mint Bruti vagy Bödőcs. Mellesleg szerintem Kormos Anett is messze jobb írásban, mint élőben. Mindenesetre ha egyszer majd tömegek követelik, hogy lépjek fel, te leszel az első, akinek szólok, hogy hol és mikor. :)

2016.10.13. 11:52:53

@BAZINGA2: Szerintem, a főtt tyúkot is lehetne ugyanígy idomítani. Megfogja Mici és ráteszi Krisztián hátára. A főtt verzió nem fossa le, de tény, hogy butábban néz ki.

Én egyébként, mindig nagy állatbarátnak tartottam magamat: pl. sertés, marha, birka, de a csirkét is szeretem, meg a libát.. Lehet, hogy én vagyok a kis Vuk? :-))))

Bekkara 2016.10.13. 11:54:53

@Magentax: szerintem azért nem annyira gusztustalan, mint amit Tivy és Zseri csinálnak, ne,m azt mondtam, hogy Mici a kedvenc játékosom, körülbelül az a rangsorom hátulról kezdve, hogy Vivi, Ati, Tivy, Evelin, Zseri, és úgy jön Mici. Szóval csak egy fokkal, de jobb. Illetve Ginát még nem soroltam be, mert egyelőre tök jellegtelen, de az is valahol a végén kullog.
Ezerszer szívesebben nézem a nyuszirudis utalgatásokat, mint azt, hogy Tivy rossz bejáraton kopogtat.

Magentax 2016.10.13. 11:57:57

@Dzsudibí: itt is van, akinek női név a nickneve, mégis pasi - úgyhogy ez nem jelent garanciát. :)

hannamontanna 2016.10.13. 11:58:55

Halló. Olyat nem lehet, hogy az egyik kiessen, a másik meg feladja? :-D

Dzsudibí 2016.10.13. 11:59:08

@Magentax: hát én nem tudok ennyire rafinációs lenni.

Funk You 2016.10.13. 11:59:25

@PeniValdes: a szerkik szerintem Dávidot akarták kárpótolni az elmaradt párbajért, hogy két olyan nőt küldtek be, akik igazán bejönnek neki.

2016.10.13. 11:59:44

@Dzsudibí: Máris követelem!!!

Egyébként Bödőcs a kedvencem. Hofi méltó utódjának tartom. Tényleg szebb mint Hofi, de nem sokkal :-)) Kormos Anettet kimondottan szép nőnek látom, te meg ne (ál)szerénykedj. Csapassá'!

Családi, baráti szinten naponta idézünk egyébként Bödőcstől. Ha buli van, akkor főleg az "oan savam vót aszittem megbolondulok / semmi savam nem vót"-ot.

Magentax 2016.10.13. 12:04:19

@Spitzbauer: nálunk az állj, gyere, gyere, állj gyere - a jelmondat. :D

Magentax 2016.10.13. 12:07:08

@Dzsudibí: viszont tényleg nagyon jó a szöveged, egyáltalán nem lájtos, csajos :D
Szóval, csatlakozom Spitzbauerhez, én is szívesen meghallgatnálak élőben.

SzilajSzilard 2016.10.13. 12:08:44

Dzsudibí pirítja rendesen a sok kis csicskalángost! :) Remek hogyvót vót.

WICKEDWITCH 2016.10.13. 12:25:21

@BAZINGA2: nem vennék rá mérget, de lehet, hogy egy párbajon becsicskulna. Fene tudja. @Perah: nagyjából megint EKG (itt végre süt a nap) :)
@Spitzbauer: @PeniValdes: volt már 1-2 bejátszás, amikor nem volt agyonsminkelve, és akkor nem látszott 2x annyi idősnek, mint amennyi, és tényleg helyes lehetne, csak elrontja
@Bekkara: a rangsorod hátsó fertálya pont olyan, mint az enyémé. :)

2016.10.13. 12:31:50

@WICKEDWITCH: Zsótti szólhatna neki, ha nem utáná ennyire, segíthetne neki sminkelni is. Itt a kevesebb tényleg több.

Magentax 2016.10.13. 12:36:22

@Bekkara: @WICKEDWITCH: Micivel az a bajom, hogy full pletykás, megrögzött hazudozó és hihetetlenül rosszindulatú.
Minden ellenséges csapattal buzgón együtt bólogat és teli szájjal szidja az ellent - majd megy a másik oldalra és csinálja ugyanazt.
A való életben szemenköpnék egy ilyen kétszínű némbert.

WICKEDWITCH 2016.10.13. 12:41:10

@Magentax: a való életben eszembe nem jutna barátkozni vele. :)

MacákékIcukája 2016.10.13. 12:43:11

@Magentax: ja, tenyleg :))) nem lenne rossz!
Dori is ilyen napraforgo volt a hetesben, aztan megiscsak elevickelt a dontoig. Engem nem zavar Mici ketszinusege, egyutt jar ezzel a jatekkal (az mas tema, hogy erotlen es semmi ertelme, mert Mici se nem eszleny, se nem taktikus).
Zseriek karomkodasa meg suttyo veszekedese annal jobban zavar. Korabban Dina nyomta ezt, most ezek ketten, unalmas.
Zseri nem valtozott a jatek kezdete ota, Micin viszont azt erzem, hogy valamivel tobbet mutat. Kb olyan, mint Fanni es Dori kevereke letompitva, nekem belefer. Szorakoztato, cukiskodo es bugyuta plasztikcica kis szarkavarassal. A Kriszes flort pedig csak hab a tortan, nem tudok nem mosolyogni, akarhanyszor latom oket.

mobilos perpetuum 2016.10.13. 12:46:02

@MacákékIcukája: Most egy oldalra kerültünk.:)) Mici nem szórakoztat szikrányit sem, de Zseri bentléte Tivy egóját növeli, hisz kutyázhat is, dughat is, ez egy nagyon beteg kapcsolat, nem vagyok kíváncsi rájuk.

teszt123456789 2016.10.13. 12:46:39

Csak az "És most pina:" rész miatt vagyok itt, de nem működik :(

É2I 2016.10.13. 12:48:03

@Magentax: Mán' nem azért, de ott van a face elérhetősége, egyszersmind a reklámja :) Mint ahogy meg is jegyezte, hogy vőférjkedést vállal, vagy valami hasonló...

@Dzsudibí: Dzsudi ok, és a Bi is az aminek hangzik? :P
Énkérekelnézést!

Amúgy teljesen ott van a posztod! Rispect! :D

teszt123456789 2016.10.13. 12:48:45

@teszt123456789: Tévedés, chrome-ban jó, de nem érte meg. :(

É2I 2016.10.13. 12:52:27

@MacákékIcukája: Flört? Amikor a sittes megmutat egy tenyérnyi tárgyat micitehennek és aszongya: "Ekkora pinát csinálok rajtad banánnal."
Tiszta ROMAntika. ;) Még meg is könnyeztem....

Mermancs 2016.10.13. 12:59:10

Mici jobb irányba fejlődött a villában, néha viccesen keveredik ki egy egy szituációból, de Zseri? A vagány csajsziból tényleg papagájkutya lett...Tivynek és természetesen magának köszönhetően, már én sem vagyok kíváncsi a balhéikra vagy a kibékülésükre, pardon- Zseri becsicskulására. :/

Magentax 2016.10.13. 13:10:04

@É2I: jó, de annyira nem érdekelt a dolog, hogy face-n utána keresgéljek.

MacákékIcukája 2016.10.13. 13:16:18

@mobilos perpetuum: na latod, ilyen is van :))) Zserire csak Tivy/Ati parbaj eseten szavaztam volna... Az osszes kihivo eddig elbalfaszkodta, a ket fiut barki legyozne. Viszont sajnos nagyobb az eselye h Micinennye megy haza :(

@É2I: :DDD errol spec lemaradtam, de nevezd aminek akarod, akkor is vicces sztem :)))

É2I 2016.10.13. 13:25:14

@MacákékIcukája: A Chat Gézás belevalóban volt. Én is csak Géza miatt néztem meg. Amúgy már nem nézem, max 1-2 attitűdöt amit elkapok, amikor az asszony nézi. :)

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.13. 13:25:44

@É2I: az BÍ lesz szerintem Vezetéknév kezdőbetűje mint pl Erica C ^^,
(ettől függetlenül lehet utalás is, a nagyobb merítésre ezt nem vitatom)

Perah 2016.10.13. 13:26:33

@WICKEDWITCH: De jó neked, hogy ott süt a nap, hol vagy? Itt a XI. kerületben nem, legalábbis az épületnek ezen oldalán biztosan nem :). Az egyébként minek a rövidítése itt, hogy EKG? Azt értem, hogy nagyjából azt jelenti, hogy egyetértesz a másikkal, de pontosan mit jelent?
Micit nem rosszindulatúnak mondanám, hanem inkább befolyásolhatónak és bizonytalannak. Már eleve az is a bizonytalanságát mutatja, hogy ilyen mennyiségű műszempillát aggat magára, konkrétan nem látom tőle a szeme színét. Plusz az agyonplasztikázott lányokra jellemző az önbizalomhiány, ez valamiféle túlkompenzálás.
A cikruszt alapból utálom, már gyerekként sem bírtam, a bohócokat pedig különösképpen nem. A viszont tetszett, ahogy Tivy-ék próbáltak, azokon jókat röhögtem, főleg, amikor Ati megmogyorózta Tivy-t :D.

hereverő heverő 2016.10.13. 13:29:29

@Dzsudibí: Akkor nekem is szójjá, különben kiviszlek oszt kinnhagylak a g... A hét posztja !

sziasztok hogyvoltok

ficekence 2016.10.13. 13:32:59

Ti évődésnek veszitek a Krisztián és Mici között lezajlott undorító párbeszédet, hogy szex közben úgy nyög mint egy veszett állat? Vagy mi? Hányinger ez az " évődés".

hereverő heverő 2016.10.13. 13:38:07

@Perah: Valamelyik régebbi VV-ben volt, annak a szinonímájaként, hogy egy hullámhosszon vagyok veled. Egy EKG-n vagyunk, vagy valahogy így. A törzsközönség, és akinek jobb a memóriája majd pontosít.

Rémület 2016.10.13. 13:39:16

Dávid jól fel fogja adni, ha leesik neki, hogy csodás hasat kezdett növeszteni.

Bekkara 2016.10.13. 13:41:02

@ficekence: sok ilyen párbeszédjük van, a honlapon volt egy összeállítás, szerintem viccesek, nem kell ezeket komolyan venni, Krisztiánt én egy nagy trollface-nek tartom. itt most az a kérdés, melyik hányingerkeltőbb, Mici és Krisztián vagy Zseri és Tivy. Szerintem egyértelmű. Zseraffe után meg mehet a Tivadar is.

MacákékIcukája 2016.10.13. 13:41:05

@hereverő heverő: @Perah: VV6 Zsolti beszolasa :)))) Simon ki is akadt rajta

mézescsók 2016.10.13. 13:42:38

@hannamontanna: Vagy legalább a tyúkokra lehessen szavazni!!!

mobilos perpetuum 2016.10.13. 13:51:21

@É2I: Krisztián "humora" lehet, hogy betegebb még a Tivy-énél is, de nem ismétli el naponta tízszer.
Viszont kicsit még elidőzve azon, mi az, amit emezek művelnek a takaró alatt.
Nem csak nem ROMAntikus, de semmilyen kifejezés nem illik rá.
Nem SZERETkezés, még AKKOR sem tesznek úgy, mintha szeretnék egymást.
Üzekedés: ha egy kutyát látok a sarkon a másikon, kb. olyan az egész.
Nem is KÖZÖSülés, mert Tivy azt se tudta, hogy Zseri odatartott hátsójának melyik bejáratába tette. Elvárható lenne, hogy patronürítés közben a lányt is kielégítse.

plüssnyuszi 2016.10.13. 13:51:33

Először: mély meghajlás és leborulás Dzsudi előtt, hogy a semmiből (semmitmondó unalomból) ezt a zseniális posztot kihozta. :-)

@Spitzbauer: Én is Bödőcsért rajongok, nagyon csípem a cinikus entellektüel dumáját. (az már csak hab a tortán, hogy anyukám Bödőcs faluja melletti faluban született, sokat jártunk arrafele, így nagyon nekem külön bejön az az ízes zalai beszéd meg életérzés. :-) )

@Cseszlovák Gyurmafilm: nem goNEba az teee, hanem baCCatlanság. Attó' viszket. :-)))

hereverő heverő 2016.10.13. 13:56:53

@plüssnyuszi: Nekem a hatam kozepe viszket már reggel óta. Az igaz, hogy ma még nem bacott hátba senki sem. De tegnap igen, mégis viszket... Hogy is van ez ?

WICKEDWITCH 2016.10.13. 13:58:35

@Perah: Tolna megye. :) @hereverő heverő: @MacákékIcukája: én is csak ennyire emlékszem, hogy valaki mondta, itt meg az egyetértés kifejezésére használjuk. Amúgy az artistákat, légtornászokat szeretem nézni, a bohócokat meg szintén utálom. Én nem untam a tegnapi részt, tetszenek ezek a tematikus dolgok, mert váratlan helyzetekbe hozzák a beutaltakat, és sok érdekes dolog kiderül róluk.

hereverő heverő 2016.10.13. 14:02:23

@mobilos perpetuum: A közösülés és az egyesülés között az a különbség, hogy más-más oldalán vannak az autóbusznak.

plüssnyuszi 2016.10.13. 14:03:54

@hereverő heverő: ha a csúnyád viszket, akkor baccatlanság, ha a hátad, akkor goNeba :-) Biztos van neked diagnózisod is, Maunika, el is kék mennyi rögönyre. :-)

SzilajSzilard 2016.10.13. 14:06:20

@Magentax: "Micivel az a bajom, hogy full pletykás, megrögzött hazudozó és hihetetlenül rosszindulatú."

Hál'istennek! Ha nem lennének ilyenek, nem nézné senki.

Magentax 2016.10.13. 14:11:00

@SzilajSzilard: na jó, de ezt arra írtam, hogy itt többek szerint Mici aranyos, Mici kedves, Mici vicces és szinte már szép... :)

ficekence 2016.10.13. 14:12:32

@Bekkara: Zserit kedvelem, talán sajnálom egy kicsit, szeret szenvedni, nem hiszem, hogy taktika lenne, Micit kezdettől fogva nem bírom, remélem nem megy vissza a párbajról. Számomra semmilyen és ez a veszekedésektől is rosszabb. Szépen meglapul, kivéve ha nem részeg, még a végén elballag a fináléig ezzel a nagy semmittevéssel. Keveri a szart, másnap bocsánatot kér, láttunk már ilyet, ez nekem uncsi.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.13. 14:13:11

@plüssnyuszi: há én dijagnózissal kerültem be a kórházba Maunika hajjakmeg dijagnózisom vót.

MacákékIcukája 2016.10.13. 14:14:37

@WICKEDWITCH: en is csak itt hallottam, aztan par hete lattam a konkret videot :) Jobb is lehetne ez a tematikus het, ugy erzem, hogy elnagyoltak az egeszet. Raadasul a kihivas-felszopas is elmaradt, nem mutattak semmit arrol h Zseri mit beszelgetett a tobbiekkel, volt-e tattikazas vagy valami

Pavor dragonfruit es a Krokodil hol vannak? :-O

SzilajSzilard 2016.10.13. 14:16:04

@Magentax: Jaaa! :) Ők hibáznak, és komolyan veszik ezt a parasztparádét. Nekik üzenem, hogy ha komolyan veszel egy ilyen műsort, és szurkolsz valakinek, vagy felháborodsz az egyetemes emberi értékek megcsúfolásán túl, akkor bizony neked is egy válogatáson lenne a helyed! :)

MacákékIcukája 2016.10.13. 14:17:50

@Magentax: no, azert tulzasokba ne essunk mar :)))) sztem sokan unjak h Zseri ugyanazt a csicskagecizest csinalja, mint anno Dina.
Egyebkent valszeg Zseri megy vissza, a tobbseg (facebookon is) remenykedik egy Tivy elleni parbajban ami kb soha nem fog bekovetkezni, mert Zseri annyira kis bena h nem fogja kihivni soha.

Berborosz 2016.10.13. 14:18:51

@ficekence: Én is évődésnek veszem. És ha nem is túl magas színvonalú, mégis többet ér, mint a villabeli szex. (Amikor mozog a paplan, oszt jónapot.)

WICKEDWITCH 2016.10.13. 14:19:42

@MacákékIcukája: lehet, hogy nem volt. Zseri nem az a taktikázós fajta. Meg aztán mondta, hogy magában megbeszélte a dolgot. :)

ficekence 2016.10.13. 14:20:39

@Berber Oroszlán: Színvonalról szó sem lehet és amit írtál az vitathatatlan.
Hajrá Zseri. :D

ascii 2016.10.13. 14:26:29

@MacákékIcukája: @hereverő heverő: küldtem üzit a tegnapi zenékkel kapcsolatban, itt már nem akarok offolni, majd csekkoljátok :)

MacákékIcukája 2016.10.13. 14:27:17

@Berber Oroszlán: szerintem is sokkal erdekesebb

@WICKEDWITCH: jahha, hat akkor ez van. Mindenesetre hulyen valasztott...

hereverő heverő 2016.10.13. 14:35:11

@ascii: Ez igen, ez tényleg nem semmi ! Most öszintén leborulok eléd.

BAZINGA2 2016.10.13. 14:36:39

@MacákékIcukája:
OK! Meggyőztél...csak mert olyan kedvesen kértél. Micit várom vissza! ( remélem az ég megbocsát nekem! ) =D

BAZINGA2 2016.10.13. 14:38:14

@Funk You:
Nevess ki, de nem szeretem a csirkemellet csak a combját!

2016.10.13. 14:39:18

Köszi a posztot, jókat röhögtem! Vhogy így felturbózva jobban „átjön a lényeg” 

Hajrá Zserbó ! Azt hiszem bejövős a csaj (csak az asszony meg ne tudja)
Zsoltin is rengeteget derülök. A hajtűdobálása néha kicsit sok, de az nagyon emberi benne hogy, képes saját magából is viccet gyártani (lásd: betonpillangó, 186 cm-es buzi... stb.)

OFF

A tegnapihoz: azt hittem rajtam kívül nincs élő ember, akinek tetszik a Tangerine Dream Choronzon c. alkotása

ON

2016.10.13. 14:40:00

@MacákékIcukája: szervuszka, a krokodil ejszakai muszakos allat, nappal csak figyel es elemez ;) meg nem nezi a cirkuszolasos hetet :)

BAZINGA2 2016.10.13. 14:44:30

@ascii:
Nem szoktam utálni senkit, sem gyűlölni! Aki nem szimpatikus, vagyis ellenszenves, egyszerűen elkerülöm. A barátaimat, az ismerőseimet én válogatom meg, azok nem családtagok, hogy csak úgy beleszülessenek a családfámba... Nem vagyok utálkozó típus. Egyedül a hazugságot utálom, meg ha hülyére akarnak venni.

BAZINGA2 2016.10.13. 14:47:42

@Spitzbauer:
Én is húsevő vagyok, csak a mellehúsát nem szeretem. Inkább a szárnyat, combot, meg a csontosabb részeket... Képzeld el, ha jönne az idomár, és csak a tollakat találná, mert ezek felfalták a tyúkokat! =D

ascii 2016.10.13. 14:51:14

@BAZINGA2: akkor használjunk más szavakat, ignorálni versus szimpatizálni

Magentax 2016.10.13. 14:54:08

@MacákékIcukája: igazából nekem nem is a Zseri, hanem az Evelinke lett a Dina-utánzat.
Sztem neki sokkal mosdatlanabb a szája.
A Zseri-Tivy párbaj egy olyan lehetőség, amit az rtl dobhatna elénk valami bünti formájában. Esetleg úgy jöhetne még létre, hogy Tivyí lenne a kijelölt és ráparancsolnának, hogy Zserit vigye ki magával. :)
Nem ez lenne az első eset.

BAZINGA2 2016.10.13. 14:55:21

@Spitzbauer:
Nem hiszem, mert a kis Vuk a tast szerette nagyon...igaz mindent, csak hús legyen! Jót nevettem az írásodon. Bírnám ha a nagy attrakcióban lefosná Őket! Biztos valami nyugdíjas házból jönnek a vendégek. :))) Legalább Ők is jól mulatnának...

BAZINGA2 2016.10.13. 15:00:43

@WICKEDWITCH:
Megmondta, hogy Ő nem vinné ki Tivyt, és ha együtt mennének ki valamilyen oknál fogva, akkor sem mondana semmit rá, hogy Tivy menjen vissza! Nooooormális? Megérteném, ha a srác normális lenne, de egy öntelt, ostoba, ráadásul egy beképzelt senki. Nem hiszem el, hogy Zseri nem talál egy normálisabb srácot, hiszen nem rossz Nő...csak agyilag hibádzik nála valami.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.13. 15:01:25

Az öfihez képest tényleg remek kis hogyvolt, gratula.

Somáék tanítónénijének amúgy olyan hátsója van...

hereverő heverő 2016.10.13. 15:01:29

@Magentax: Sajnos erre a párbajra vajmi kevés a remény. Először is Zserinek kell visszajönnie most. Akkor következő alkalommal védett lenne, tehát ismét van egy esély, hogy az ostoros egysejtűt kihívják és kinnhagyják és Zseri csak a partvonal mellől nézheti. Aztán utána megint Zserinek vagy Tivinek kellene lennie a szerencsésnek, ÉS akkor tudná az RTL rátenni Zserire/Tivire a kéket valami büntivel.

MacákékIcukája 2016.10.13. 15:04:41

@BAZINGA2: :)))) meg hat, ez egy jatek.

@mentolos lecsó: vagyunk itt paran elborult elmevel (vagy inkabb kifinomult zenei izlessel, nezopont kerdese hehe)

@Biriksz_Krokiksz!: oooo ertem... felsz a bohocoktol? :))) Gondoltam, h figyelsz :)

@Magentax: nalam egyre megy mind a ketto... Zserit birtam az elejen, de az mar jo regen volt :) Kepzeld el, milyen lenne, ha rtl megbuntetne tivy-t egy ilyennel. Hallgathatnank a csicskapapagajkutyazast napestig, a berendezest is szetszedne!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.13. 15:05:20

Dzsudibí, tartod a szintet. Egyszer már írtam ezt neked, de újra meg kell állapítanom a stílusod a jóhumorú, ámde legnagyobb alpári macsó bloggereket idézi ! :-) Újabb lájk a posztra! :-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.13. 15:06:55

Gyerekek, Micinél jobban csak Attilától szeretnék megszabadulni a műsorban. Már régen Zserire van állítva a párbajzöldem a VV alkalmazásban.

Madam. 2016.10.13. 15:09:03

önálló műsort tyvynek és zserynek

MacákékIcukája 2016.10.13. 15:09:52

RAJOTTEM KI AZ OTODIK!

Zsolti :D

WICKEDWITCH 2016.10.13. 15:13:40

@BAZINGA2: hibádzik hát. Valahogy a veszekedés meg a szeretet összekapcsolódott az agyában, ezért mond ilyeneket, hogy Tivy inkább kutyázza, mert akkor legalább foglalkozik vele, meg hogy élvezi, hogy veszekedik vele. Én nem vagyok pszichológus, de a múlt héten kivesézték ezt a viselkedést Yoga Girlék, ha jól emlékszem. Nyilván a bezártság eltorzítja azért valamennyire az ítélőképességüket (a kiforrottabb személyiségekét valószínűleg kevésbé), de ez, amit Tivyvel művelnek, szerintem durva.

Magentax 2016.10.13. 15:24:45

@hereverő heverő: nem feltétlenül (megírjuk itt helyettük a forgatókönyvet) :)
Első feltétel, valóban Zserinek kellene visszamennie, de...
Elkövet valamit, ami miatt elveszíti a védettséget, sőt - megkapja alapból a zöld kendőt.
Ezután már csak ukázba kell adni, hogy Tivyt kell kihívnia (mert mondjuk miatta került bajba)

miciur 2016.10.13. 15:28:41

Szevasz Mici! Huzz a faszba, a nevemet meg add vissza..

hereverő heverő 2016.10.13. 15:29:28

@Magentax: Igen, de ez már nem ló, hanem egy egész ménes lába. Ami kilóg :))

MacákékIcukája 2016.10.13. 15:33:49

@Biriksz_Krokiksz!: bakker akartam pavor dragonfruitnak pm-ezni es most latom h torolte magat :(((

Magentax 2016.10.13. 15:35:43

@hereverő heverő: a VV7-vben is elintézték és szétrobbantották Edinát és Lacit.
Bármerre jársz, bárhol olvasod, mindenhol Zseri-Tivy párbaj után sír a plebs. :)
Biztos ki lehet találni kifinomultabb módszert is, viszont könnyen lehet, a párbajról Mici megy vissza és akkor már mindegy úgyis. :)

MacákékIcukája 2016.10.13. 15:38:41

@WICKEDWITCH: annyira sejtettem, par napja tunt el :(

WICKEDWITCH 2016.10.13. 15:41:11

@MacákékIcukája: nekem is feltűnt, mert még gondoltam is, hogy ha látom, rákérdezek a dinnyére, hátha mostanra megérkezett. Azt hittem, elutazott, vagy nem ér rá, vagy ilyesmi. :(

hereverő heverő 2016.10.13. 15:42:58

@Magentax: Igen, egyszer lehetne hozni egy olyan szabályt, hogy csicskagecizésért is jár a kék-zöld. Ha kettyintésért járt, akkor verbális inzultálásért is járhat. De megnézném Tivi arcát, amikor felolvassa a levelet:
Zseraldin és Tivadar, Nagy testvér úgy döntött, hoghy a következő kiválasztott pár ti lesztek, ti mentek párbajozni egymás verbális inzultálása miatt.

- Micsoda ? Mi miatt ? Úúúú de hát mink csak egyetlen egyszer basztunk, akkor is a paplan alatt !

Krétagarbó 2016.10.13. 15:56:15

@Spitzbauer: miért? Nem Dzsibuti? Baszki, én mindig így olvastam...

Krétagarbó 2016.10.13. 16:04:08

@Spitzbauer: Bödőcs nekem is kedvenc:) a tájszólás meg nekem hazai, úgyhogy imádom:)

2016.10.13. 16:08:56

@MacákékIcukája: remeljuk h regel majd egy kettopontnullat.

Magentax 2016.10.13. 16:10:24

@hereverő heverő: ez egy teljességgel kivitelezhető ötlet :D

moletty 2016.10.13. 16:13:34

Jó reggelt Tesók !
Hajrá MICI mindenekfelett. A teilbevert ZSeri egyfelől annyira hülye, hogy már nekem fáj másfelől meg valahogy mindig úgy beszél mintha egy vattapamacs lenne a pofájában.
Mici nem a kedvencem (mert utálom:) de azért ne ő menjen ki.
Kívánom hogy Krisznek sikerüljön megröfögtetnie ! (nyusziii szúrják a foszóródat)

moletty 2016.10.13. 16:14:41

@Krétagarbó: Na most akkor 10tázzuk végre : Dzsudibí egy bisexuális fiú ?

Cimili 2016.10.13. 16:15:01

Nézem az ismétlést. Somát minyá megzabálom. :D Ginának amiket mond, besza.... Nem jó a munkakapcsolat közben, inkább a munka hét után nyomuljál rám. :DDDDDDDDDD Gina meg kimondottan tetszik, ahogy vette a lapot és belemegy a játékba és hülyíti Somát.

hereverő heverő 2016.10.13. 16:21:01

@Cimili: Nem lesz nehéz dolga, mert Soma síkhülye. Annyit konyít a nőkhöz, mint Tivi az irodalomhoz.

velorex1962 2016.10.13. 16:24:50

Azért a valaki szólhatott volna ezeknek a névadás előtt (Kázmér meg Dezső), hogy a tyúk az egy nőnemű baromfi, jellemzője, hogy tyúkszart és tojást tojik. A pasi változatának a titulusa pedig a kakas. Legalább az idomárnak feltűnhetett volna.

Krétagarbó 2016.10.13. 16:25:07

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: nem láttam az öfi elejét. Ugyanaz az oktatójuk, aki Zsoltiékat idomítja? Mert az övé sem pici, nekem nem tűnt egy légtornász alkatnak (most már).

Krétagarbó 2016.10.13. 16:28:05

@VV Erőlegény: akkor most nem értünk egyet, nálam most mici picivel előbbre van. Igaz én nem szavazok, nincs kedvem letölteni ezt a nyomorult app-ot.

Krétagarbó 2016.10.13. 16:32:15

@moletty: hogy biszexuális, azt nem tudom, de mint most kiderült, nő. tuTTam, csak nem sejtettem.

Betli Szofi 2016.10.13. 16:38:51

Nagyon jó a poszt!!! :))) A reneszánsz festmények... beszarás!!! :D
Nem értem, miért volt sokaknak uncsi a tegnapi összefoglaló, én annyira jól szórakoztam, mint a hotelhéten. :) Ez a cirkuszozás legalább megmozgatja őket, van feladat, van gyakorolnivaló, meg egy csomó emberke ment be hozzájuk (meg állatka :D) Szóval nekem bejön, szerintem pont ilyesmikért könyörögtünk. Tetszett a szerencsétlenkedésük. :) minden párost élveztem nézni, egyedül talán Zseriék voltak sótlanok nagyon, és Dávid nagyon rágörcsöl a feladatra, meg hát látszik, hogy frusztrálja az ügyetlensége.

Mici kihívása... hmm. Ati most már tényleg az Akit Nem Visz Ki Senki. :D Röheeeeej. Most én is azon az állásponton vagyok, hogy menjen inkább Mici vissza, Krisztiánra és őrá inkább vagyok kíváncsi, mint a Zseri-Tivy ordenáréságra, és hát szomorú, hogy ezért Zserbót áldozzuk az oltáron, de ez van... Tivyt is megnézném nélküle, tényleg, kibe kötne bele, vagyis pardon, kit kérdezne föl? :D :D

Ez a belecsipott nekem nem volt furcsa, a párom és az ő szüleim is így mondják ezt a szót.. (persze tudják, hogy belecsípett, megcsípett a helyes) Szerintem ez tájjellegű.

Ez a pálmafa hajkorona annyira 90-es évek... mikor jött ez vissza?! Tudom: most, de ez eolyan szörnyű, mint azok műanyag nyakörvek, amiket a tinik hordtak...

Ja, egy kis pluszinfó mindenkinek, Lakatos Levente író twitterfaláról: twitter.com/lakatoslevente/status/785795797929426944?t=1&cn=ZmxleGlibGVfcmVjc18y&refsrc=email&iid=fe7d1af59ad14ec5870a6c44b774ef47&uid=98572776&nid=244+276893713 Jó a link? Van egy kiskutyája nem rég óta, Tomo. Nem hiszem, hogy kammerol, szerintem tényleg megkeresték emiatt. :D Úgy látszik lesz valami állat, amit beköltöztetnek.

Betli Szofi 2016.10.13. 16:41:07

Bocs! Ne töröljétek légyszi... twitter pont com per lakatoslevente az elejefelé van a tweet a kutyáról meg a valóvilágról.

hereverő heverő 2016.10.13. 16:49:35

@Betli Szofi: Nyugi, nálam megy a link. Firefoxon jó

2016.10.13. 16:50:22

@Betli Szofi: jajj szivem, elottem vagy ahogy a monitor elott panikolsz!:)))) MEGVEDUNK!
XD

Betli Szofi 2016.10.13. 16:51:50

@Biriksz_Krokiksz!: Kösziiii :D :D Tényleg levert a víz hallod... :D

hereverő heverő 2016.10.13. 16:52:08

@Krétagarbó: :)))))))))) Az már a szerkesztők kreativitását dícsérné, ha Zseri (már ha visszajutna a villába) elhitetné egysejtűnkkel, hogy hamarosan egy nem robot csecsemő fogja túlordítani :))))

MacákékIcukája 2016.10.13. 16:53:43

Csak en nem olvasom soha a Dzsudibi-t Dzsibutinak?
Tok egyertelmu h Judy B. azaz B. Judit

MacákékIcukája 2016.10.13. 16:54:44

@Biriksz_Krokiksz!: @WICKEDWITCH: lehet h titokban olvas minket es latja, hogy hianyoljuk es akkor lesz 2.0 verzio :)

Patria 2016.10.13. 16:57:50

Há-ló hogyvolt lakók!

Ez a kép Lóriról! Mint egy ébredező kölyök gorilla. :D

Érdektelen egy párbaj lesz ez, de inkább Mici menjen vissza, neki legalább vannak szórakoztató pillanatai. Zserinek asszem egy se volt, csak a kutyázás. Egyre többet mutatják, hogy igaza van a többi lakónak, minden vitába feszt beleugat. Konfliktus generátor mind a kettő, de Micin legalább röhögök, mikor bedől, mint a rohadt nád. :)

moletty 2016.10.13. 16:58:46

@MacákékIcukája: Akkor most lány vagy nem lány ?

Cimili 2016.10.13. 16:58:56

@MacákékIcukája: Én nagyon csíptem, vajon miért hagyott itt minket?

MacákékIcukája 2016.10.13. 17:05:54

@moletty: a Judit miota nem lany? :DD

@Cimili: ahh jo kerdes... kb szo nelkul :(

2016.10.13. 17:11:15

@MacákékIcukája: @Cimili: szombaton megorrolt, pedig en meg azt is felajanlottam neki, h szemelyesen elkunkorodok becsbe egy dinnyeert neki.

2016.10.13. 17:19:47

@Cimili: Pavör törölte magát? Volt vmi előzménye? Ja bocsi, Szia. :)

Patria 2016.10.13. 17:26:02

És Pácsó? Mostanában én is csak olvasgatlak titeket, mire oda jutnék, hogy írjak, értelmét veszti, mert vagy rég megdumáljátok, vagy elfelejtem. :D Szóval látok ám mindent.

Kroki, a filmünk nincs elfelejtve, pont ma olvastam, hogy aki szereti a Zs katos filmeket, zseni. Marketingnek remek! ;)

É2I 2016.10.13. 17:33:16

Hogy legyen egy plusz egy: az elején én is Dzsibutinak olvastam...
Aztán egyszer csak kitisztult a kép - pedig lassan egy éve nem ittam alkoholt. Lehet, hogy ez a baj?

De mindegy is, jókat ír és ezért szeressük! :D

2016.10.13. 17:34:33

Zserbónak kellene egy poziTiíííívy párbaj !
Sajnos a pici lányon már csak egy pszichomókus tudna érdemben segíteni. Stockholm-szindróma stb… De azért drukkolok neki.
Eddig nem szavaztam online, de most csak azért telepítek Android-ot a PC-re hogy rá tudjam adni a voksom. Telón nem megy, sajnos az Symbian.

2016.10.13. 17:35:49

@Patria: ez mekkora duma mar!
XD
(de varjal, melyik film?)

ascii 2016.10.13. 17:39:46

@MacákékIcukája: a Melanie mióta nem lány? :DD

Patria 2016.10.13. 17:43:13

@Biriksz_Krokiksz!: a sharknado után szabadon. Mi leszünk az főszereplők, a Kroki lány és a rohamosztagos hölgyike. :D biztos sok a felkérésed, azert felejtetted el. ;)

2016.10.13. 17:48:20

@Patria: ja tényleg! (kicsit szétforgácsolódott a memoárom, de összegereblyézem)
XD

2016.10.13. 18:00:29

Én nem tudom, de mi a cuki abban, hogy Soma minden egyes új nőre rászáll? Mint a méhecske? :D Most a Gina van terítéken éppen. Amúgy ráférne egy kis edzés a kiskakasra. Kezd szépen elhízni. Hol van már az az oly nagyra tartott felső test, hogy még felsőt sem vet fel a beköltözésekor. :DD

Dzsudibí 2016.10.13. 18:00:49

@MacákékIcukája: a rejtíly mágoldva hölgyeim és uraim!

ALOKSAKTRHEE (törölt) 2016.10.13. 18:01:28

@Patria: Tényleg. Pácsó nagyon eltűnt. :(

2016.10.13. 18:02:40

és hogy ON is legyek: zsery sztem siman kieshet micicici ellen, ha tyvy exe összetroNbitálja ellene a csapiját.

hereverő heverő 2016.10.13. 18:02:48

@Dzsudibí: Na de akkor én ? Mi a rejtély nyitja ?

Cimili 2016.10.13. 18:04:06

@Biriksz_Krokiksz!: Most, h mondod, emléxem rá, csak arra nem, h mire orrolt meg.

Cimili 2016.10.13. 18:05:22

@É2I: Igen, nagyon jókat ír.

2016.10.13. 18:06:41

@plüssnyuszi: @Krétagarbó: Nálunk a család egy része eredetileg is zalai, és gyerekkoromban rengeteget voltam falun, nagymamánál, keresztanyánál. Azok az alakok, akiket Bödőcs megszólaltat, egy az egyben léteztek/léteznek ott. Ugyanaz a tájszólás, ugyanaz a duma, ugyanolyan a disznóvágás, a kocsmába járás, a munka a szőlőben/hegyen, a Húsvét, az öregaszzonyok, a festő, a szomszéd, szóval minden egy az egyben. Akkor is már jókat röhögtem ezeken a pijavezérelt, de alapjában kedves ambereken, néha velük, de most külön jó, hogy Bödőcs visszahozta őket! Köszönjük Tibi!

2016.10.13. 18:07:16

@Dzsudibí: en mar a valotarsak meg a csak szinhaz...hv-knal a barinomme fogadtalak..
(en nyertem!) muhahaha

Cimili 2016.10.13. 18:09:03

@ALOKSAKTRHEE: Miért cuki? Mert ez annyira jellemző rá, és oly esetlen, ez a szórakoztató benne. Inkább őt nézem, mint a lányokat, akiknek a szájából csak a szar folyik.

2016.10.13. 18:09:41

@Cimili: nemtom, semmi olyan nem volt. majd jon es elmondja.

Cimili 2016.10.13. 18:11:37

@Spitzbauer: Most akkor zalai, v. tolnai?

2016.10.13. 18:13:26

@Patria: Az egész szériában azon röhögtem a legjobbat, amikor Krisztián majdnem legyalulta Lórit, és Mici elindult a sötét szobából kifelé de a fonott zsámolyokban akkorát esett mint az ólajtó. :-DD De tényleg, mintha merev testtel esett volna, mint egy zsák krumpli. Szegénynek fájhatott, de nem mert szólni, mert Krisztián idegállapotban volt éppen. Igy csak visszakecmergett az ágyra, mint egy félkómás bulldog és kis pampogás után elhallgatott. A szerencsétlen, azt is elfelejtette, hogy miért indult.

Cimili 2016.10.13. 18:13:52

@ALOKSAKTRHEE: Pácsó sose vót itt igazán, csak néharitkán benézett. Jobban szereti ő a kalózos csihipuhikat. Amúgy kár, mert bírtam őt is, értette a viccet. :)

2016.10.13. 18:14:49

@Cimili: Az a falu amiről írok egyébként Győr-Moson-Sopron megyében van, de ugggyanaz! Fexek Bödőcstől.

Cimili 2016.10.13. 18:16:01

@Spitzbauer: Hatalmas jelenet volt, márt csak ezért is rá fogok szavazni asszem.:)

2016.10.13. 18:16:42

@Cimili: Nekem Ay Mama, Que Paso és Sigmund Freud hosszabb elmefuttatásai hiányoznak. Kéretik pótolni.

Cimili 2016.10.13. 18:18:08

@Spitzbauer: Ay Mama néha szok jönni esti műszakba.

hereverő heverő 2016.10.13. 18:22:45

Hölgyeim és Uraim, az önök megnyugtatására közölhetem, hogy kitelt a szolgálatom. Miáltal becses személyüket kényszeredetten elhagyandó elköszönök mára.

2016.10.13. 18:22:54

jahhh, és zsery lehet, h számít tyvy rayongótáborára (vki írta, h elég magabiztos), viszont ha mégis kizúgna, azt is meg tudnák magyarázni maguknak. #féltékenységi! #mindenky magának akarja tyvyt! #ármánykodási!

Cimili 2016.10.13. 18:24:09

@hereverő heverő: További jó mulatást este! :)

Cimili 2016.10.13. 18:26:37

@Spitzbauer: Nekem még Nosce , Chuck Norris és Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka is hiányzik, ha már itt tartunk.

2016.10.13. 18:26:48

@Cimili: Tudom, de csak rövideket ír, egyet-egyet. Régebben közvetített, összefoglalt, szóval szolgáltatott :-))

MacákékIcukája 2016.10.13. 18:26:54

@Spitzbauer: ekg, ok tavaly is tok jokat irtak

@hereverő heverő: joejszakat!!! Elotte persze estet :)

@Cimili: sztem az is tok vicces volt amikor Krisz szulinapi bulija vegen bevagtak ot ahogy fejjel lefele log a kanapen es kacaraszik magaban :))))

2016.10.13. 18:27:58

@Cimili:
Nekem nem.
De :-))

hereverő heverő 2016.10.13. 18:29:11

@Biriksz_Krokiksz!: #egynagylofasztneki!
@Cimili: Köszi, alighanem a mulatás ki fog merülni abban, hogy meredten nézem a szemhéjaim belső felét és szordínó horkolok.

2016.10.13. 18:30:22

@Cimili: tényleg, a norris! dodócsunk meg egyáltalán nem nézi most ezt az évadot. szomiszmájli.

hereverő heverő 2016.10.13. 18:30:32

@MacákékIcukája: Önnek is köszönom, igyekezni fogok.

Cimili 2016.10.13. 18:31:54

@Spitzbauer: Ja, mert akkor volt onlány. Akkor én is itt voltam és közvetítettem.

2016.10.13. 18:32:47

@hereverő heverő: kettőt, h össze ne vesszenek rajta!
(neked meg jó pihit)

2016.10.13. 18:39:31

....meg a akasa a kárhozottak királynője se volt a napokban.
....meg mézescsocsesz (jó hosszúkat szok írni, de cserébe jó érdekeseket)
....meg minden.

2016.10.13. 18:48:25

@Biriksz_Krokiksz!: és "ezneménvagyok" is nagyon régen volt

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.13. 18:51:18

@Krétagarbó: Nem kardinális egyetnemértés ez közöttünk, csak hangsúlyok és ízlések. Engem a Mici vizuálisan és a napraforgó taktikában, illetve a szarkavarásban nagyon taszít, te a szarkavarásban, Icuka a részegség miatti továbbiakban is várható komikus jelenetek miatt lát még benne fantáziát.... Én inkább csodálkozom még néhány hétig Zseraldin mazochizmusán, és Tivy tahóságán...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.13. 18:54:16

@VV Erőlegény: Hogy még egyértelműbb legyek, igazából mindegy, hogy ki esik ki, de legyen inkább Mici, mert számomra ő a kevésbé képernyőkompatibilis.

dero80 2016.10.13. 18:55:14

Sziasztok!
Tudom, nem egy Nazareth, vagy egy Sweet, szóval nyugodtan vessetek a papagájkutyák elé, de valaki mondja meg legyen szíves, hogy mi ez a zene, ami Gina videója alatt megy.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.13. 18:57:01

@MacákékIcukája: B. Judit = Bazdmeg/Bakker/Baszki Judit? :-)

onleány 2016.10.13. 19:04:05

Én is milyen régen voltam!

2016.10.13. 19:04:16

@PeniValdes: szok lenni flörtölős szekció is, ne reklamájjá'!
;)

Cimili 2016.10.13. 19:10:40

@MacákékIcukája: Az a fejjel lefelé lógós hatalmas volt. :)

Cimili 2016.10.13. 19:14:06

@onleány: :) Szerinted ki essen ki? Zseri v Mici?

Patria 2016.10.13. 19:15:35

@Spitzbauer: elvesztette az irányt, azon én is vinnyogtam. Hamar feladta. Őszintén sajnálom, hogy nem derült ki az, hogy kerültek Mici helyett Dinára a kék foltok.

@Cimili: sajnálom én is, ritkán szólt, de akkor mindig jókat derültem rajta.

Soma és Ati beszélgetése a fiú tyúkról és a lány kakasról meg van valakinek?

Cimili 2016.10.13. 19:18:44

@dero80: Talán Peni megmondja, ő az aláfestő zene guru.

2016.10.13. 19:29:12

@Patria: Szerintem, Dinka akkor már nem volt benn.

Patria 2016.10.13. 19:36:19

@Spitzbauer: nem csak erre a konkrét esésére gondoltam. Esett-kelt állandóan.
Mondjuk azt is szeretem nézni, ahogy büdösbogárként pörög a kanapén. Mici nálam most csak ezekkel a kis intermezzókkal nyeri a párbajt.

MacákékIcukája 2016.10.13. 19:36:24

@VV Erőlegény: kihagytad a felsorolasbol a "romantikus" evodest Krisszel!

@PeniValdes: milyen nyugdijas otthonrol beszelsz? :D

ascii 2016.10.13. 19:37:19

@dero80: jah megvan mire gondoltál :)
Kungs vs Cookin’ on 3 Burners - This Girl

MacákékIcukája 2016.10.13. 19:38:56

Nezzetek, Bencus videoja a VV-studiobol, tok erdekes (csak az elso partiz mp-ben nincs hang, utana jo lesz). Gyoziket sztem mindenki utalja a stabbol, sosem tudja befogni, pfff

www.facebook.com/istenesb/videos/1213728522030864/

dero80 2016.10.13. 19:46:08

@ascii: Köszönöm, ez az. Nyáron egy esküvőn a helyi banda tolta, de az valahogy jobb volt :))

2016.10.13. 19:55:02

@Patria: en mmkk micicire szavaznek, ha szavaznek (lehet h fogok is), tyvy miatt.

Patria 2016.10.13. 19:55:41

@MacákékIcukája: Győzi is olyan, mint Zseri, mindenbe beleugat. :)

2016.10.13. 19:56:34

@dero80: lehet h felraktak a youtube-ra, igy konnyebb keresni, ha mar tudod, mit is keresel ;)

Commodore 2016.10.13. 20:00:03

Sportos estét! Michelle Wild végzi el a kezdőrúgást! :-)

2016.10.13. 20:05:30

@Patria: tyvy ellen kattingatnék (ha már), és sajnizom, h ennek áldozatául esik zsery, de hát na, magának köszönheti.

ALOKSAKTRHEE (törölt) 2016.10.13. 20:10:54

@Commodore: XD ez mekkora volt. Taps annak aki kitalálta. Szép komment. ;)

Cimili 2016.10.13. 20:24:20

@MacákékIcukája: Peni arra célzott gondolom, h itt nosztalgiáztunk, h kik hiányoznak innen.

Cimili 2016.10.13. 20:33:17

@MacákékIcukája: Győző konkrétan nagyon gáz.

Cimili 2016.10.13. 20:38:03

@Commodore: Üdv! :) Majd néha közvetíccs lécci!

Cimili 2016.10.13. 20:39:57

@Cimili: Sportgeza, ugye nem a mi Gézunk? :D

Krétagarbó 2016.10.13. 20:54:02

@Spitzbauer: tudom, én is zalában nőttem fel:))

Krétagarbó 2016.10.13. 20:58:40

@Cimili: Búcsúszentlászló Zalában van.

2016.10.13. 21:02:56

@Krétagarbó: mi a londonos 1-2-t még mindig nem tudtuk megnézni egyik baris összejövetelen sem, mert folyton eldumáltuk, márpedig teljes figyelmet igényel a pasi.

Krétagarbó 2016.10.13. 21:03:18

@Biriksz_Krokiksz!: miért nem nézi dotty? (mondjuk a korábbiakhoz képest én is félgőzzel nézem, ha erről van szó, megértem.)

Krétagarbó 2016.10.13. 21:04:04

@Biriksz_Krokiksz!: a kettőt láttam, hát szakadtam.:)

Krétagarbó 2016.10.13. 21:06:47

@VV Erőlegény: én nem a szarkavarásában látok még vmit. Egyszerűen most jobban elviselem a képernyőn (főleg Krisz miatt), mint Zseraldint.

Magentax 2016.10.13. 21:06:51

@Biriksz_Krokiksz!: mi már háromszor láttuk és mindannyiszor hallottunk újabb és újabb poénokat. :) Olyan tömény, hogy elsőre, de még másodikra sem lehet mindent felfogni.

Krétagarbó 2016.10.13. 21:07:56

@onleány: és folyamatosan hiányzol!

2016.10.13. 21:08:45

@Krétagarbó: nem igazán ér rá mostanában nézdegézni, meg neki is az a baja, h későn kezdik, és nem feltétlenül éri meg fennmaradni. még gézuról is lemaradt, pedig ő aztán mindig szívecskézte ...a visszanézés meg most nem játszik.

2016.10.13. 21:12:04

@Krétagarbó: @Magentax: ehhhe, nálunk ez a baj, h folyton mindenki elkezdte kommentálni az aktuális sztorit, rommá tekergettük vissza, de sosem fogunk a végére jutni (ami nem baj)
XDXD

Magentax 2016.10.13. 21:16:10

@Krétagarbó: Hihetetlen jó ez a tag, a Böllérbalettet is ezerszer láttuk, mégsem tudjuk megunni. :)

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2016.10.13. 21:19:57

@Krétagarbó: mert se időm, se kedvem, későn van, és sok a gond, baj, ezzel most nem fárasztom magam feleslegesen. Ha gondolod, írj rám nyugodtan.

2016.10.13. 21:28:34

@Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka: mutizom, ajak lebigyeszt :'( sír-zokog (jó, ez kicsit már melanie-zsoltis drámakirálynős hisztis is volt)
:(((((((((((((((((

ALOKSAKTRHEE (törölt) 2016.10.13. 21:45:02

@Cimili: Na ná. Erre céloztam. :)) De köszi. :))

2016.10.13. 21:46:28

@Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka: közben mindjárt kezdődik, akár maradhatnál is ;)

dero80 2016.10.13. 21:57:41

@Biriksz_Krokiksz!: Az eredetire voltam már kívancsi, mindig csak foszlányokat hallottam belőle.

Ay Mama, Que paso 2016.10.13. 21:58:39

Hajrá Vivi!
Hajrá Zseri!!

2016.10.13. 22:03:08

állatkínzás.
na ezért nem nézek cirkuszt.

MacákékIcukája 2016.10.13. 22:05:29

@Biriksz_Krokiksz!: :D a lemmingekrol beszelsz? Komolyra forditva a szot en sem, utalom

Mók_Ica 2016.10.13. 22:05:37

sziasztok :))) tegnap is bealudtam.... csak félig néztem.... remélem ma bírni fogom :)))
@MacákékIcukája: ez jó választás, hajrá dezső :))))

2016.10.13. 22:05:40

vivi moderáld már magad. #baszod

Mók_Ica 2016.10.13. 22:06:31

@Biriksz_Krokiksz!: hali, pont most van itt egy cirkusz a házunk mögött..... én sem szeretem....

2016.10.13. 22:07:32

@MacákékIcukája: nem hát! :)
@Mók_Ica: ehhh, én is, szervusz mókim!

Mók_Ica 2016.10.13. 22:07:33

tivy is moderálhatná magát, faszom......

MacákékIcukája 2016.10.13. 22:08:37

@Mók_Ica: meglepodtem h nem voltal tegnap, szio :)))

2016.10.13. 22:08:43

@Mók_Ica: bohócok is...annyira taszítóak.

Krétagarbó 2016.10.13. 22:09:15

@Mók_Ica: hallo:) én is utálom a cirkuszt.

Mók_Ica 2016.10.13. 22:09:18

@Biriksz_Krokiksz!: szoktak idejönni kb évente 3x - 4x
volt itt már teve, elefánt, láma..... ablakból látom.....

Cimili 2016.10.13. 22:09:25

Ilyen nyögvenyelős uncsis lesz a mai öfi? Minyá bealszok.

Schlomo Goldberg 2016.10.13. 22:10:32

gyűlölöm a bohócokat, soha nem tudtam nevetni rajtuk

Cimili 2016.10.13. 22:10:40

@Mók_Ica: Hahó Icus! :) Én meg egyenesen utálom a cirkuszt.

Cimili 2016.10.13. 22:11:27

@Schlomo Goldberg: EKGzok veled, borzalmasak, sőt egyenesen félelmetesek.

Mók_Ica 2016.10.13. 22:11:32

@MacákékIcukája: itt voltam, csak csukott szemmel néztem :))))

@Biriksz_Krokiksz!: főleg tivy és atti :))))

@Krétagarbó: hali :))) gyerekként sem szerettem....

MacákékIcukája 2016.10.13. 22:11:38

Valaki vigye mar ki ezt a ket luzert parbajozni

Mók_Ica 2016.10.13. 22:12:22

@Cimili: akkor ennek a hétnek sokan nem örülünk .....

Cimili 2016.10.13. 22:12:46

@Krétagarbó: Akkor itt most totális EKG van, mindannyian utáljuk. Kik járnak egyáltalán cirkuszba?

2016.10.13. 22:13:00

@Mók_Ica: csórikáim :(

@plüssnyuszi: hellóbelló, neked most nyugibugi van, amíg nem lesz bűvész-est, cilinderrel! :*
XD

Schlomo Goldberg 2016.10.13. 22:13:28

Málnás és Mélykeresztény idomárján látszik hogy kurvára tele van a fasza az egésszel

Mók_Ica 2016.10.13. 22:13:46

@MacákékIcukája: milyen jó kis öribarik lettek.... pfffff
tivy szeretné, ha a szülei büszkék lennének rá...... háááááááááááááááát..... nem tudom..... mire kéne???

Cimili 2016.10.13. 22:13:49

@Mók_Ica: Nem is erre szavaztam. Monyuk arra már nem emlékszem, h mire. :DDDDDDDDD

Krétagarbó 2016.10.13. 22:14:06

@Mók_Ica: én sem:)

Tivi úgy beszél, mint egy nyávogós hülye gyerek, a riportban.

Cimili 2016.10.13. 22:15:40

Zsóti lassan affektálásban lekőrözi a feleségét.

MacákékIcukája 2016.10.13. 22:15:45

@Cimili: ez jo kerdes, en messzirol elkerulom a cirkuszt

@Mók_Ica: annyira unalmas es irritalo mind a ketto

2016.10.13. 22:17:07

dávid ilyen kis ügyetlenke? nahát!

melaniezsoltit viszont bírom, jól áll neki ez a micsoda, szalaggyaxi.
XD

Mók_Ica 2016.10.13. 22:18:14

@Cimili: lényeg, hogy nem erre :))))

@Krétagarbó: olyan, mintha azt hinné, hogy egyébként nem látjuk milyen pöcsfej és hogy hogy beszél.... a riportban próbál cuki lenni.... pffff

@MacákékIcukája: ekg

plüssnyuszi 2016.10.13. 22:18:31

@Biriksz_Krokiksz!: Hál' istennek most szerencsétlen pipiket vegzálják, én csendesen lapítok, nehogy a szerkiknek eszébe jusson valami nyuszis ötlet. Mici nyusziiiiiiizását is személyeskedésnek vettem :-)

malevil2050 2016.10.13. 22:18:38

Nahh ismét egy nagy semmi.

MacákékIcukája 2016.10.13. 22:18:45

@Biriksz_Krokiksz!: sztem tok cuki ahogy balfaszkodik :D

Mók_Ica 2016.10.13. 22:19:21

@Biriksz_Krokiksz!: dávid sem szereti a cirkuszt.... :))))

Cimili 2016.10.13. 22:19:29

Lassítóitalt kaptak, v. miaszösz? Mindegyik olyan vontatottan beszél. Bezzeg amikor káromkodni kell....

Mók_Ica 2016.10.13. 22:20:29

@Biriksz_Krokiksz!: zsóti jó és nem is balfaszkodik..... annyira @MacákékIcukája: :))))

Schlomo Goldberg 2016.10.13. 22:21:36

Amire cayenne kisasszony betanulja a csirkeidomítást, már mehet is vissza a kocsisorra

Mók_Ica 2016.10.13. 22:21:37

ójaj..... vivi mingyá pónivá válik..... áááááá

Plüsscukor 2016.10.13. 22:21:40

Sziasztok, kicsit késve, de ideértem én is. Lemaradtam valamiről, érdemes majd visszanézni?

Mók_Ica 2016.10.13. 22:22:11

@MacákékIcukája: csak amíg vivi nem lesz póni :)))))

Mirocska 2016.10.13. 22:22:25

@Cimili: Atti is olyan tagoltan beszélt a riportban, Denisz jutott eszembe.

MacákékIcukája 2016.10.13. 22:22:40

Baromira nem vagyok joban azzal a 38-kal amelyik megszavazta a cirkuszt

ascii 2016.10.13. 22:22:49

ne nyuggerkedjetek már, mi ez a hozzáállás a cirkuszokhoz?
én utálok felkelni, ha ezt nem magamtól teszem, legutoljára megbocsátottam egy elefántnak, amikor a trombitálására ébredtem, mert a kert végében volt a cirkusz :)

mellesleg voltam a recirquel társulat előadásán, modern cirkusz, ajánlom a kétkedőknek.

Cimili 2016.10.13. 22:22:54

Haggyák már abba!!!!!!!!!!!!!! Kurv@ unalmas.

Mók_Ica 2016.10.13. 22:23:02

@Plüsscukor: ha szereted a cirkuszt, akkor igen.. ha nem, akkor nézd innen..... azért elég uncsi eddig.....

MacákékIcukája 2016.10.13. 22:23:40

@Plüsscukor: vivi es soma reggeli csicskagecis vitaja vicces volt

Cimili 2016.10.13. 22:24:12

@Plüsscukor: Eszedbe ne jusson!!!!!!!! :)

Plüsscukor 2016.10.13. 22:24:15

@Mók_Ica: szóval csak a szokásos ügymenet, értem, köszi

2016.10.13. 22:24:34

@plüssnyuszi: :)))))))))))

@MacákékIcukája: cukinak cuki, csak olyan férfiatlan, vagy mi, attól még szép, meg okos, meg szeretjük, na de hát na - legyen már picit ügyes ;)

áhhhh és genyózásból felkészül ---- evelyn!
XD

Mirocska 2016.10.13. 22:24:42

Úgy eltelt fél óra, hogy nem történt semmi...

Cimili 2016.10.13. 22:25:04

@MacákékIcukája: Ja, igen, az egyetlen dolog, amit érdemes megnéznie Cukkernak.

MacákékIcukája 2016.10.13. 22:25:27

@Biriksz_Krokiksz!: nekem igy jobban tetszik. Talalkoztam mar jol kinezo mindenben ugyes es fennhejazo pasival, nem szep latvany

Plüsscukor 2016.10.13. 22:26:09

Vessetek a mókusok elé, de nekem Viviről sehogy nem jön le a kecses légtornász képe.
May olyasmi, ahogy a megboldogult Axl László lepotyogott a trapézról, vagy 30 évvel ezelőtt a Nagycirkuszban. Szegénynek csúnya vége lett.

MacákékIcukája 2016.10.13. 22:26:24

@ascii: szegeny allatok be vannak zarva es hulye trukkokre kenyszeritik oket :(

Cimili 2016.10.13. 22:26:33

@ascii: Nekem meg az uncsihúgom artista, de akkor is utálom a cirkuszt.

2016.10.13. 22:26:37

@ascii: nem ua a két kategória, ne provokációzzál. ;)

Krétagarbó 2016.10.13. 22:28:21

Jó ejt, elkoszonok, mielott elaludnék.

Magentax 2016.10.13. 22:28:36

Unalmas...minden tiszteletem azé a posztíróé, aki ebből a nagy semmiből ki tud hozni legalább egy ötsoros hogyvoltot.

Plüsscukor 2016.10.13. 22:29:53

A szerkiktől amúgy nagyon jó húzás volt megtenni Evettkét cirkuszigazgatónak (porondmesternek, inkább?). Szépen kihozták belőle ezzel a féltékeny dögöt :)
Ráadásul azt hiszi, hogy tényleg ő értékelheti majd a produkciókat, és ezzel elő is jött az igazi sunyi geci jelleme, amikor beszólt a többieknek, hogy TŐLE függ az értékelésük (és ha nem tetszik majd neki valami, cirkuszon kívüli műsor, akkor majd keresztbe tesz nekik). Igazán nemes jellemre vall :)

Mók_Ica 2016.10.13. 22:31:53

@Plüsscukor: jaja :)))

@Krétagarbó: mielőtt csukott szemmel kezded nézni?? :))) jó éjt Krétácska :)))

@ascii: vigyázz, @Biriksz_Krokiksz!: mingyá megrágcsál :)))) mi NEM arról a cirkuszról beszéltünk :)))

2016.10.13. 22:32:16

@Cimili: az artistákat én is bírom, sőt! nagyon fasza kunsztokat tudnak ;)
----
bohócokat, meg idomított állatokat nem szerizem, előbbiek taszítanak, utóbbiakat meg sajnizom.

Cimili 2016.10.13. 22:32:24

@Plüsscukor: Ezért veszélyes hatalmat adni a buta és rosszindulatú egyéneknek. Még szemetebbek lesznek.

Plüsscukor 2016.10.13. 22:33:00

@MacákékIcukája: Egy volt kollégám kutyaidomár volt a cirkuszban, és elég jó számmal lépett fel. Egyszerre jó sok kutyával dolgozott. A kutyák imádták, ő meg a kutyákat, ott nem volt semmiféle kényszer. Persze elismerem, hogy mondjuk az elefántok már nem egészen így élik ezt meg.

Magentax 2016.10.13. 22:33:16

Mostanában vajon miért nem tesznek fel nekünk mindenféle provokatív kérdéseket a telós appban?

Mók_Ica 2016.10.13. 22:33:26

egy tyúkot mi a faszra lehet tanítani? - kérdezi micike kedvesen.... oszt tiszta szar lesz a lába.....
hmmmm...... micike mit tanult??? :))))

2016.10.13. 22:34:32

@Plüsscukor: jujjj én ezt várom, emiatt maradtam fenn -szenvedve- annyira jujj!!! legyen genyaaaa jujjj
XD

Plüsscukor 2016.10.13. 22:34:34

@Cimili: És hamarabb kiszavazhatják ezért a többiek :)

MacákékIcukája 2016.10.13. 22:35:00

@Plüsscukor: persze, a kutya mas teszta, mint a vadon elo allatok. Evetkesre ekg

Schlomo Goldberg 2016.10.13. 22:35:09

Miért nem dugózzák le a tyúkokat, hogy ne szarjanak össze mindent.

Mók_Ica 2016.10.13. 22:35:28

evetke nem kicsit féltékeny.... az a tekintet..... höhöhö

Plüsscukor 2016.10.13. 22:35:59

Haha, miért nem a tyúkidomítást nézi az udvaron Evettke? :))) Le nem veszi a szemét Gináról, lol

Cimili 2016.10.13. 22:36:37

Persze Evetke, Gina ügyetlen. :DD Te meg agyatlan!

Mók_Ica 2016.10.13. 22:36:42

@Schlomo Goldberg: bakker, képzeld mi lenne, ha bent maradna a sok kakszi és eCCer csak felrobbannak a tyúkok..... :))))))))))))))

Magentax 2016.10.13. 22:36:52

Evelinkának csak úgy szikrázik a szeme. :) Ha tehetné, megtépné Ginát, így csak mekegett, hogy Gina ügyetlen.

Schlomo Goldberg 2016.10.13. 22:36:56

Nem is olyan régen evettke még szégyellte somát.

Mók_Ica 2016.10.13. 22:37:16

@Cimili: :)))))))))))))))))))))))))))) ez jó volt :))))))))))))))))))))))))

2016.10.13. 22:37:21

@Schlomo Goldberg: pelenkát a tyúkoknak! vagy három agysejtet, h a harmadikkal tudják, h az udvart nem szabad összeszarni! több tiszteletet a tyúkoknak!
XD

Plüsscukor 2016.10.13. 22:37:40

És akkor a próba után Evettke odament Somához az ágyra, és körbepisilte a felségterületét :))

Mók_Ica 2016.10.13. 22:37:57

@Magentax: @Schlomo Goldberg: most meg csicskáztatja dzsinát..... pffff

Commodore 2016.10.13. 22:37:58

@Schlomo Goldberg: Ledugózzák majd a kiéhezett kanok!

Cimili 2016.10.13. 22:38:12

@Cimili: Na már ugráltatja (idomítja) Ginát.

2016.10.13. 22:38:35

@Mók_Ica: mindent beterítene a véres tyúxar. tiszta horror.

ascii 2016.10.13. 22:38:47

jó-jó, én sem kényszeríteném az állatokat bohockodásra, meg egy ketrecbe.
de a modern cirkusz az más, artisták javarészt, meg szinte egy színházi előadás, nem ezt az amatörködést magasztalom amit épp láthatunk

MacákékIcukája 2016.10.13. 22:38:50

Jé, szimpatizalok Ginaval es nem birom Evetket :D

Plüsscukor 2016.10.13. 22:38:58

Tivi miért ölelgeti Somát mindig az ágyban?

Mók_Ica 2016.10.13. 22:39:38

tivy hogy beugrott soma mellé az ágyba :))))

dzsiná má' idegesíti itten sok ember.... höhöhö.....

Cimili 2016.10.13. 22:40:15

@Commodore: Mi volt? Vagy még nincs vége?

MacákékIcukája 2016.10.13. 22:41:05

@Mók_Ica: sztem hulyen fogalmazott, evetre meg zserire celozhatott

Mók_Ica 2016.10.13. 22:41:38

@Commodore: ok, de az csak ideiglenes és utána megint csak kijön a kakszi .....

@Biriksz_Krokiksz!: jaja :)))))))))))

@Plüsscukor: ugye??? tivy is meleg??

Mók_Ica 2016.10.13. 22:42:33

@MacákékIcukája: persze :))) csak hülyén mondta valóban.... idegesítően beszél.....

introverted22 2016.10.13. 22:42:35

Biztos velem van a gond, de nekem ez a Gina annyira nem gyere be... Nem mintha Evelint annyira szeretném, de őt már megszoktam. Ez az új lány meg olyan sótlan...

Cimili 2016.10.13. 22:42:57

Ati bénán udvarol nah. :)

2016.10.13. 22:43:11

am' elkezdte már vki is óvatosan kitaktikázni dzsiniből, h mit tud, mi a megítélése a bmelyiküknek is a külvilágban??

MacákékIcukája 2016.10.13. 22:43:25

@Mók_Ica: igen, o sem egy nagy tattikus. Elbaszta a szelsoseges beszeddel

ascii 2016.10.13. 22:44:04

ezek a fiukák még csak hírből sem hallották a romantikát, vagy egyáltalán h kell bejutni egy lány szentélyébe.... fel nem birom fogni, h birtak fejenként az adatlapok szerint több mint 100 csajt megfektetni: "mikor adsz egy csókot?" vagy ez bevállik, és én misztifikálom túl?

Plüsscukor 2016.10.13. 22:44:14

Hihihi, szakadok, hogy milyen féltékenyek a lányok :) Pedig Gina nem is tett még semmit, csak bement :)
Ennyire bizonytalanok magukban Evették?

Mók_Ica 2016.10.13. 22:45:08

@Cimili: mint mindig :)))

@Biriksz_Krokiksz!: vagy még nem, vagy nem mutatták.... egyedül zsótiból nézem ki

Plüsscukor 2016.10.13. 22:45:33

ÓÓÓÓ, Tivi milyen cizelláltan fogalmazott! :-o "Gina emberileg értékesebb, mint a benti lányok". Nofene.

MacákékIcukája 2016.10.13. 22:45:50

@ascii: nem valik be, de ezt tudhatnad, hisz te vagy Brian!

Tivy egy foskettes!

Schlomo Goldberg 2016.10.13. 22:46:29

Evettke szerint más cuccait is Ginának kell összeszedni és összehajtogatni a hálóban

Plüsscukor 2016.10.13. 22:46:42

Evett tényleg a mások ruhájának az összehajtogatásával basztatja Ginát? Ez annyira gáz.

2016.10.13. 22:47:10

@Plüsscukor: de nem hogy kipuhatolnák, h mit tud, ha már ilyen későn jött be.

annyi taktikai érzékük sincs (és nem csak a csajoknak), mint a csóri tyúkoknak, akik azt sem tudják, hova szabad kakkantani (az udvarra pont nem)

Mók_Ica 2016.10.13. 22:47:24

@ascii: régi vágású vagy :))) udvarolj nekünk :)))

Commodore 2016.10.13. 22:47:51

@Plüsscukor: Csak bement, ÉS! nem hízott meg(még) nincs puffadt hörcsög arca. (még) na ez bassza a hörcsögcsőrüket! :-)

2016.10.13. 22:48:41

@Mók_Ica: zsolti nagy franc, perpill kedvencem.

Plüsscukor 2016.10.13. 22:49:07

@Biriksz_Krokiksz!: Némi párhuzamot vélek most felfedezni evett és a tyúkok viselkedésében.
Evett is Soma hátán ugrál, amióta bent van, és már csak idő kérdése, hogy mikor szarja körbe az ágyukat is :))

Magentax 2016.10.13. 22:49:50

@Plüsscukor: @Schlomo Goldberg: ezen lepődtem meg én is a legjobban. Ilyet soha,egy "hetes" sem engedett meg magának. Evetke túltolja...ez lesz a veszte.

Plüsscukor 2016.10.13. 22:51:11

Hmm, Mici Krisztiánt választotta. Alakul ez, na.

Plüsscukor 2016.10.13. 22:53:01

Tudja valaki, hogy tegnap miért nem volt BV? A honlapon a műsorújságban is szerepelt, hogy lesz.

Schlomo Goldberg 2016.10.13. 22:53:49

Gyűzike jön az "eddgi legpikánsabb" BV-val
ha jól láttam valaki leszopta tivit a takaró alatt

Commodore 2016.10.13. 22:54:06

Mici fel lesz készítve! Hátulról.

2016.10.13. 22:54:07

@MacákékIcukája: jáááá nem akarommmm! a romkomok is csak addig érdekesek, amíg csak körbetáncolják egymást a szereplők, utána #ásítási.

Magentax 2016.10.13. 22:54:30

@MacákékIcukája: Mici nyilván maradni akar, ezért azt hiszi, engednie kell. :)
Evelint meg zavarják már ki a ...csába. Teljesen átvette Dina stílusát, ott oltogatja Ginát, hogy ő már 43 napja bent van, ezért Gina nem beszélhet vele úgy, ahogy akar... WTF?

Plüsscukor 2016.10.13. 22:54:37

Jájj, Áválinke a holnapiban megmutatja a valódi énjét :)) Ez annyira száni. 46, negyvenhat!!!4!!4! napja vagyok bent, ezért ... áhh.

MacákékIcukája 2016.10.13. 22:54:44

@Plüsscukor: nemtom, valszeg a kihivas miatt... lehet h azert maradt el mert olyankor mar ugysem nezne senki

Evetke es Zseri elerik a martir-effektet Ginanal

Plüsscukor 2016.10.13. 22:55:31

@pomac: Ohh tényleg. Silly me. Köszi.

Magentax 2016.10.13. 22:56:06

@Plüsscukor: ő is ezt kapta Dinától, most ő játssza a királynőt.

Commodore 2016.10.13. 22:56:17

@Schlomo Goldberg: Hozé Ármandó leszopta Tivyt!

2016.10.13. 22:56:22

@Magentax: tolja csak túl! majd hulljon el! (úgysem nyerne sskk, addig meg csinálja csak szépen a műsort)
XD

2016.10.13. 22:56:36

Tyv meg holnap dugja Zsernyákot, mint a lopott biciklit... :-DD

Mók_Ica 2016.10.13. 22:56:45

@Biriksz_Krokiksz!: én is kedvelem, bár néha túltolja.... de még szerethető kategória

@Plüsscukor: dinát jáccik..... pffff

MacákékIcukája 2016.10.13. 22:56:45

@Biriksz_Krokiksz!: @Magentax: ugy ertettem h vicceskedni fognak, sztem nem lesz szex.
Evetke mehet a 'csába

pomac 2016.10.13. 22:57:09

@Plüsscukor: rég volt már tegnap :)

ascii 2016.10.13. 22:57:29

@Plüsscukor: melyik hiányzott, au v gőz?

Cimili 2016.10.13. 22:57:33

@pomac: S akkor nem szokott lenni?????????

introverted22 2016.10.13. 22:58:15

Tudom, hogy egyedül vagyok a véleményemmel, de új kislány nem igazán volt tisztában, hogy milyen előadásra vett jegyet, ha 3-4 nap után már kikészül. Értem én, hogy Evelin nagy genyó, de ezt vállalta, amikor inkább a pasikkal akart közös hangot találni. Ami azért annyira nem sikerült neki, mert igazándiból olyan sokat nem foglalkoznak vele, amikor éppen nincs feladatban... Max arra lesz jó, hogy Zseri kiesése után Tivynek lesz egy jelöltje. Sokkal többet nem látok benne. Nem indított okosan és innen qrva nehéz lesz kimásznia.

ascii 2016.10.13. 22:59:09

@Spitzbauer: ezt jószándékkal sem lehet dugásnak nevezni, azt a 3 lökést amit produkál az ász

pomac 2016.10.13. 22:59:42

@Spitzbauer: az nem ugy van, lopná mint a dugott biciglit , gyúrós megmondta (ha jol tom )

ascii 2016.10.13. 23:00:22

@windsor: ennyit e helyzeti előnyéről, mondtam én h semmi tattika nem lesz a gammában amit tol

pomac 2016.10.13. 23:00:40

@Cimili: de szokott mikor be van tervezve ,minden második héten ,de ez suta hét volt tudjuk ki miatt :)

2016.10.13. 23:01:26

@MacákékIcukája: jajaja...én meg pont nem kettejükre figyuszoltam ma, hanem evelyn genyóskodására ;)
@Mók_Ica: nem láttam minden megnyilvánulását, jó ez így, vkit muszáj kedvelnem, nu :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.13. 23:01:31

Úgy kellett ez a Gina ebbe a játékba, mint egy falat kenyér, rögtön előjött vagy 3 konfliktus, és vagy 5 ffi szív is egyszerre dobban. :-)

Plüsscukor 2016.10.13. 23:01:51

@ascii: Jesszus, dehogy :) Csak feltűnt, hogy nem volt. Sőt, már elkezdtem összeesküvés-elméleteket is gyártani, miszerint Győzikét valahol elfogták és összeverték, hogy eltűnjön a műsorból végre.

Magentax 2016.10.13. 23:02:32

@windsor: hogy tudott volna okosan indítani? Még be sem ért, már savazták a csajok - leginkább Zseri és Evetke.

2016.10.13. 23:02:57

@windsor: na!!! pont erre gondoltam!!! mindig de mindig előbb a csajokkal kell összebarizni!
köszi!

ascii 2016.10.13. 23:03:41

@Plüsscukor: na most akkor pótolhatod a szexterepatát ! :D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.13. 23:03:46

@Spitzbauer: Vajon holnapután újra esemény utáni tablettát kell majd bevinni a villába...?

Mirocska 2016.10.13. 23:03:47

Győzike azt mondja, SZEXTEREPATA lesz! :)))

MacákékIcukája 2016.10.13. 23:04:11

@windsor: en is vmi hasonlora celozgattam tegnap, eloszor a lanyokkal kellett volna baratkoznia, hogy ne tekintsenek ra ellenfelkent. Szerintem sem gondolta vegig h milyen kovetkezmenyei lesznek a kesei bekoltozesnek

introverted22 2016.10.13. 23:04:19

@Biriksz_Krokiksz!: ez egyértelmű! Az ellenséget kell a legközelebb tartani.

2016.10.13. 23:04:22

Czigánysó folyik itten kérem szépen! Czigánybuzival, meg mindennel, amit csak el tudtok képzelni. Győző eszkuziv, szekszterapeta, ez az igazi Cirkusz!!! :-D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.13. 23:05:04

@windsor: Egy kis sírás még nem kikészülés, van olyan szereplő a villában, aki még nem sírt a műsorban...?

Mók_Ica 2016.10.13. 23:05:18

terapeta, szihológus.... no, győző eSZklúzív..... durva bv lesz...... pfffff .... idegesítően beszél....

@Biriksz_Krokiksz!: nincs vele baj :))) jó karakter :))))

2016.10.13. 23:06:00

na, közben bekapcsolt az ótamata gyerekzár, győzi mióta és miért lett mcgáspár skót, mi ez a hacuka rajta?

Magentax 2016.10.13. 23:06:04

@Biriksz_Krokiksz!: szóba sem álltak vele. Ha emlékszel, Zseri úgy vonulgatott el mellette a beköltözős bulin karonfogva Evetkével, mintha nem is létezne.
Egyedül Mici szólt hozzá.

Mók_Ica 2016.10.13. 23:06:29

atti, soma nagyon tuGGYák a szexet.....pffff

2016.10.13. 23:06:59

@VV Erőlegény: Azt álmodtam, hogy a Cirkusz hét keretében kasztrálni fogják Tyvt. Mondjuk egy bohóctréfa keretében. Tyv golyóival a kézben kiálthatja Atus, hogy tádáám! :-DD

Mirocska 2016.10.13. 23:07:03

@csiberibe: Nem bírom felvenni ezt a stílust! :)))

Commodore 2016.10.13. 23:07:34

Megeint ez a KÉT SZAR!

introverted22 2016.10.13. 23:07:35

@Magentax: Célzottan a lányokhoz kellett volna elsőre menni, őket kérni, hogy vezessék körbe, mutassák be a rendszert, stb. Nem úgy, hogy ki mutatja meg neki a villát? Erre egyértelműen a fiúk fognak ugrani, amire meg a lányok berágnak. Szándékosan a csajok felé nyitni, a fiúkat meg addig ignorálni. A fiúk úgyis nyomulnak, mindegy lett volna, hogy egy-két nappal később ad nekik teret.

2016.10.13. 23:08:03

Na, az ifjú Jasszer, és a WC-szájú nő (ez a második olyan L'art pour L'art-os)

introverted22 2016.10.13. 23:08:03

bassza meg, Lóri és Dina a BV-ben... hát nem igaz, hogy ezektől nem lehet szabadulni

Mók_Ica 2016.10.13. 23:08:07

lóri és dina az álompár..... vendégek..... süt róluk a szerelem..... ja, nem.....

csodalámpa 2016.10.13. 23:08:58

Nahh DinaLóri mármegint....pfffff

Mók_Ica 2016.10.13. 23:09:03

már dugtak.... ezt is megtuTTuk....

Magentax 2016.10.13. 23:09:27

@Mók_Ica: felolvasták nekik a közönségszavazást, miszerint hosszú távon nem lesznek együtt, de Lóri szerint 4 nap már az örökkévalóság, hisz még mindig együtt vannak. :)

pomac 2016.10.13. 23:09:29

@Spitzbauer: @windsor: @Mók_Ica: még csak ez de még mindig hazudik...

MacákékIcukája 2016.10.13. 23:09:43

Annyira lefosom ezt az egeszet

Plüsscukor 2016.10.13. 23:10:58

Ez a sötét gyökér miért erőlteti a BV-ben, hogy milyet dugtak Lóriék? Miért gondolja, hogy ez rajta kívül bárkit is érdekel? Mellesleg tök jó a kontraszt, Győzike még Dináéknál is sokkal gyökerebb, ez most is jól látszik.

introverted22 2016.10.13. 23:11:41

@Magentax: Mit vársz tőle? Pont ilyen okos volt bent is...

Magentax 2016.10.13. 23:12:27

@windsor: szerintem a két díszpinty akkor is ignorálta volna Ginát, ha direktben őket kéri meg, hogy vezessék körbe. Evetke szájából azonnal elkezdett folyni a mocsok, ahogy meglátta, hogy csaj az új beköltöző.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.13. 23:12:59

@Spitzbauer: Illetve Ati Tivy golyóival próbálkozik a három labdás zsonglőr mutatvány két labdás változatát bemutatni, de még így is mindig elejti azokat, hiszen ő végül is csak egy bohóc... :-)

Schlomo Goldberg 2016.10.13. 23:13:08

Jakuzziban a téma, kinek milyen pinája van, illetve milyen az esztétikus, majd ugyanezt faszról.
Evettke nem szopott még víz alatt, Zsoltika viszont igen.

introverted22 2016.10.13. 23:13:59

@Magentax: én azért úgy próbáltam volna meg a helyében... szerintem jobb esélyei lettek volna.

Schlomo Goldberg 2016.10.13. 23:14:17

Mikor jutunk el végre oda mint az angol Big Brother, ahol a csaj beleült a borosüvegbe.

Magentax 2016.10.13. 23:14:23

Na most kapcsoltam ki a tévét. Ahogy folyamatosan nyihog a Dina a szája elé tett kézzel, az elviselhetetlen. Tényleg, Lórika kiverte tán a fogait?

2016.10.13. 23:14:43

@Magentax: nem bummbele egyből beköltözéskor, de pl amint leválnak egymásról, mondjuk ez akkor is még csak két csaj. rámehetett volna vivire, evyre, az viszont h zsoltival elvonult, az nagy malőr volt.

Mók_Ica 2016.10.13. 23:15:23

@Magentax: lórinak már ez a 4 nap is örökkévalóságnak tűnik :))))

@Plüsscukor: egy szinten vannak.....

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.13. 23:15:33

@Commodore: :-D Ezt velősen megfogalmaztad Komondor! :-)

2016.10.13. 23:15:50

@VV Erőlegény: Kész vagyunk :-) Be kell küldenünk a szerkiknek, mint a szombati só főattrakcióját!

introverted22 2016.10.13. 23:16:05

@Biriksz_Krokiksz!: Zsoltival is! De a Soma Tivy kettőssel is bement a szaunába... az sem volt túl okos nyitáskor.

Magentax 2016.10.13. 23:18:23

@Biriksz_Krokiksz!: pont a Zsoltit nem kéne félteni tőle. :) Vivi amúgy is csak részeg műbalhét csinált.
Egyébként vicces, hogy élből azt gondolják, Gina minden pasira rá akar menni. Hiába na, mindenki magából indul ki és ez különösen igaz a szűzies, tisztaerkölcsű Evetkére. :)

2016.10.13. 23:19:31

ez a bv megint kritikán aluli. ennyire nem történt semmi, amit bejátszhatnának, csak a puncis gumicukor beszélgetés? a harry potterben volt a bagoly berti féle mindenízű drazsé, ez annak a 18as karikás verziója.

Schlomo Goldberg 2016.10.13. 23:19:44

Gumicukor kóstolás a stúdióban, a kérdés: punciíze van -e gumicukornak?

Mók_Ica 2016.10.13. 23:20:00

lórin még mindig ugyanaz a nadrág és bordó cipő van..... nincs másik???????

MacákékIcukája 2016.10.13. 23:20:25

Nem igaz h nem tudjak agyban osszerakni h honnan tudja ezt vivi

Schlomo Goldberg 2016.10.13. 23:20:34

Szopás, nyalás, baszás jön.

Mók_Ica 2016.10.13. 23:20:46

@Biriksz_Krokiksz!: @Schlomo Goldberg: kár hogy nem a hányás izűt kóstolták......

Magentax 2016.10.13. 23:21:01

Jóéjt a társulatnak.

Mók_Ica 2016.10.13. 23:21:45

na basssz..... ez ..... evetke és soma .....

MacákékIcukája 2016.10.13. 23:21:58

Szuzies Evetke, mit szol ehhez a kiccsalad? :D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.13. 23:22:18

@Spitzbauer: Miután tizedik próbálkozásra sem sikerült Ati bohócnak a zsonglőr mutatvány Tivy heréivel, durcásan bevonul velük a konyhába, hogy megfőzzön egy hamis kakashere pörköltet. :-)

MacákékIcukája 2016.10.13. 23:23:05

@Schlomo Goldberg: az egesz Lakatos csalad tudni fogja Evetke hogyan szereti

Schlomo Goldberg 2016.10.13. 23:23:45

VV Lakatos Evelin, maszturbálás közben Somának:

"...És szétkúrnád a pinámat, a forró gecid belemenne számba, a fejemre, a seggembe.. "

Mirocska 2016.10.13. 23:25:13

Hát, sok agysejtem ma sem maradt.... :)))

2016.10.13. 23:26:26

@windsor: @Magentax: azt már nem láttam, csak vivi hisztikéjét, h elszereti tőle a pajtikáját a >ribanc<. de amúgy igen, erősen deficites mind -sajnos- önbizalomból.

MacákékIcukája 2016.10.13. 23:26:58

@Mók_Ica: soma tobbet mar nem csajozik, hazassag lesz itten mihelyst kiesnek :)))))

2016.10.13. 23:27:26

@Mók_Ica: :))))))) azt minden reggel szokták, max nem mutatják. ;)

Schlomo Goldberg 2016.10.13. 23:28:10

Soma azért milyen lovag volt.
Evettke: maszturbálni fogok.
Soma: kinyaljam a segglyukad?

MacákékIcukája 2016.10.13. 23:28:11

@Schlomo Goldberg: remelem a holnapi posztban benne lesz ez a screenshot

Schlomo Goldberg 2016.10.13. 23:29:44

@MacákékIcukája: azért tettem be ide, a biztonság kedvéért, az utókornak :)

Schlomo Goldberg 2016.10.13. 23:31:41

@MacákékIcukája: nem tudom, ezt soha nem sikerült számontartanom

Cimili 2016.10.13. 23:32:45

Nna látom miről maradtam le, bár annyira nem sajnálom. :)

2016.10.13. 23:32:47

én is elköszönök, majd egyszercsak jövök megint.
puszik.

MacákékIcukája 2016.10.13. 23:33:35

@Schlomo Goldberg: reggel ugyis leszek, ha esetleg felbukkan a posztiro a kommentekben, felhivom ra a figyelmet, mert ez a vallomas kb beleegett a retinamba :)))))

MacákékIcukája 2016.10.13. 23:34:30

@Biriksz_Krokiksz!: joejt!!! En is megyek, alukazzatok jol es almodjatok evetke vallomasairol :D

Cimili 2016.10.13. 23:39:19

Jó éjt mindenkinek! :)

Cimili 2016.10.13. 23:40:18

@MacákékIcukája: Jut eszembe, nem csak az öfiről írnak? Néha beleveszik a BV-t is?

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.14. 00:10:22

Stét! Hivatalból stadionavatáson voltam, ezért megint kimaradt az öfi, de látom, megint ne számítsak sokra... Ez a screenshot remek, Evelin összes nem szexszel kapcsolatos tervét haladéktalanul lehet kukázni az élete hátralévő részében. Köszi Gina!

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.14. 08:28:31

@MacákékIcukája: hát ez ami van itt tegnap. hogy amikor még köztünk volt ez meg az:)

Avanivi 2016.10.14. 08:32:15

@Biriksz_Krokiksz!: nem önbizalomból hanem észből deficitesek ezek a lányok. Annyi van nekik mint a tyúkoknak az udvaron. Vagy kevesebb. Beégetik magukat, az Evi a nyiszlett somagyerekért, Zseri pedig ezért a félnótás Tivadarért. Vivike azért sír mert neki nem jutott......
Csak abba reménykedek, hogy Krisz semmiképpen n e m piszkálgatja meg a Micccit

Megdobbent, most erEDEti izzel 2016.10.15. 04:12:51

Ezen a tivadar nevu veglenyen gondolkodom, hogy vajon miert ez a maniakus kutyazas? Tan csak nem nem egy kutya baszta meg az anyjat, es ezert csipodott be? :)
süti beállítások módosítása