Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 8X45 – A Nagy Bugyi Incidens

2016. október 11. 09:00 - Bruti

Ma nincs levél, csak a szomorú valóság(show). Ugyanis elvesztettük a játék ultrageci emberét, a főgonoszok főgonoszát, a Joker tetkós Sauront, akitől Darth Vader, Hannibal Lecter és Jigsaw is csak leckéket vehetne, a Bábjátékost aki olyan tévedhetetlenül kevergette a szálakat, hogy a végén magatehetetlenül vergődött saját hálójában. Édes faszom, ez az ember 43 napig olyannyira össze-vissza hadovált, hogy a végét már maga se értette, nem hogy mi.

1_7.jpg

No, de nézzük meg a haláltusa utolsó perceit. Anikóval indítunk, akinek rengeteg esélyt kapott már és isten látja lelkem én elnéző voltam vele, de be kell látnom, ha negyvennégy adás alatt nem jön bele a műsorvezetésbe, akkor már nem is fog. Ráadásul arra kíváncsi, hogy folytatódik-e Lóri és Dina kapcsolata kint. De, most tényleg? Ki a lófaszt érdekel két kiesett játékos nyomorult szerelmi élete. Konkrétan már bent se érdekelt senkit. Ezzel együtt sok boldogságot az ifjú párnak, és itt jegyezném meg, hogy ceremóniamestereskedést vállalok esküvő esetén! :D

2_5.jpg

Ébredezik a villa és egyből belefutunk egy olyan ordas nagy balhéba, hogy a szerkesztők csak kapkodják a fejüket. Vállalhatatlanul gusztustalan dolog történt ugyanis az éjjel, valaki kint hagyott egy BUGYIT a dohányzós kanapén! Na, fasza, nem elég, hogy oda a Népszabadság, még ez is! Ez annyira betett a jutubernek, hogy miután nem lett gazdája a holminak, kibaszta a kukába. Minden rendes háztartásban ennyit érne a dolog, de hát a villában kurvára unatkoznak, így meg kell lovagolni a legapróbb eseményt is. Tivadar után Zsótinak olvadt le az agya a riportban, hogy "hát, akinek pinája van, az viselje becsülettel és ne dobálja szét, mert az IGÉNYTELENSÉG!" Tivadar-Zseráldinnyó páros mindenképpen Vivi fejébe akarja húzni a szarosbilit, de Zsóti felelőssége teljes tudatában állítja, hogy nem Vivié a bugyi, hiszen Vivi igényes, sőt Vivi a legigényesebb. Na, ezen vergődnek még vagy fél napot, Tivadar konkrétan letagadja, hogy a lányt gyanúsította volna, persze hazudik, de nem zavarja. Én meg csak nézem a tévét és azon gondolkodom, hogy nekem ma tényleg erről kell írni? 

3_6.jpg

Közeleg a párbaj, így Dávidnak Atival kell találgatnia a végkifejletről. Hát, ja… szegény Ati nem az a bántóan okos fiú, és a „van-e még valami Lóri tarsolyában” kérdésre csak annyit tud hümmögni, hogy: „Hát ez az!”. Na, te is sokat segítettél barátodnak, eriggyél és fesd be még vagy három színre a hajad, vagy főzzél egy pörköltöt, másra úgyse vagy jó. Közben Mircike megtámadja Lórántot, és elmondja neki, hogy milyen kár feladnia a játékot. Aztán feltesz egy komoly kérdést:

"Ha te innen kimész az ajtón, akkor többet nem jössz vissza ide, igaz?"

És bazmeg ezt úgy kérdi, hogy most nem is részeg a szerencsétlen. Ok, én itt feladom az értelem keresését! Folytatódnak a beszélgetések, de a párbaj végkimenetelének tudatában semmi értelme az egésznek, inkább ugrunk is estére. Jön Anikó, kihívja a riportba Lórit, aki megerősíti, hogy feladja a játékot. Nagyon fasza, akkor a közönség haza, és amíg Anikó maga elé meredve „vezeti” a műsort, Lóri elbúcsúzik. Viszlát! A lakók le vannak döbbenve, csak tudnám, hogy miért, mert elvileg most örülünk Vincent, nem? De alig ment ki a hülyegyerek, már be is toltak valakit a helyre. Jön Gina, akit meglehetősen hűvösen fogadnak a lakók. Egyedül tán az együgyű Ati örül a dolognak, hátha végre jön egy nő, aki szóba áll vele.

4_6.jpg

Persze ahogy az lenni szokott a baj megint nem jár egyedül. Nem elég, hogy lelépett Fantomas, beküldtek egy új csajt, ráadásul még betolták nekik a kiválasztást is. Na, erre aztán igazán nem voltak felkészülve az MTA tagok. Kapkodva írogatják a cetliket, majd irány a tábla, aminek az a vége, hogy Zseráldinnyó megy párbajozni. Zsóti élő adásban kap idegösszeomlást, mert ő elkapkodta a dolgot vagy mi, és a Mirci helyett a focistát választotta. Még könnyek közt hisztizik ezen egy sort a dohányzóban, de esküszöm, csak azért csinálja, hogy Zseráldinnyó nehogy őt vigye párbajra. Én simán kinézem belőle! Krisztián és Tivadar is megbeszélik egymás jeleit, és innen is nagy reszpekt a közmunkásterelgetőnek, hogy végre elküldte Málnát a gecibe. Persze Mirci is be van sértődve Somára, de inkább örüljön, hogy megúszta a párbajt, mert na ő az, aki senki ellen nem jönne vissza, ha véletlen odakerülne. Viszont az új lány a legnagyobb vesztese az éjszakának, mert kb, olyan, mintha be se jött volna.

5_6.jpg

De, hogy ne legyen annyira szomorú az új jövevény, a szerkesztők beküldenek egy halom piát, hogy bulizzatok ostobák, mintha nem lenne holnap. Nem kell kétszer mondani, mindenki fogyaszt, ahogy tud, és mivel Ginával jószerivel csak Zsóti áll szóba, így mellé csapódik. Bemennek a sufniba dumcsizni, amin Vivi annyira kiakad, hogy az már vicc. Olyan féltékeny lesz, hogy elfelejt berúgni és minden ruhája rajta marad a nap végéig, ami azért tükrözi a lelkiállapotát.

 

 

Címkék: 18+ vv8
585 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MacákékIcukája 2016.10.11. 09:09:41

MasoDikk...
Koszi a poszttt! :)

Chat Géza · http://chatgeza.tumblr.com/ 2016.10.11. 09:33:18

Más: Este megyek a Belevalóba. Óhaj, sóhaj?

ewita 2016.10.11. 09:35:25

Vivi vicces volt, én röhögtem rajta, főleg amikor elkezdte az "ura" cuccait kihajigálni a sufniból! :)

ascii 2016.10.11. 09:38:28

@Chat Géza: vigyél nekik ajiba egy Sound Engineer for Dummies kézikönyvet

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.11. 09:40:01

Színtelen, szagtalan, szokásos...

Jó lesz ez a vérfrissítés, Gina jól helyezkedett eddig, Zsolti és Krisztián pont a megfelelő választás bekerülni a középpontba. Tegnap valaki írta, hogy mekkora hiba, hogy nem a lányoknál jópofizik. Na, az lett volna hiba, nem ez. Azok amúgy is elvannak magukban. Evelin, akinél kevés rosszindulatúbb ember van, szánalmas verbális agresszióval bombázza a háta mögött, direktbe meg smúzol, Gerald In magabiztos pökhendiséggel utálja, már érzi az erőt, ami az Ati elleni győztes párbaj után megszállja majd, Mici meg még nem dolgozta fel, hogy megint egy nála jobb, zsengébb husi jött, le van fagyva. Vivi egy külön sztori, annyira tolta a műbalhét, hogy még egy pénzhajhász gagyi színészképzőről is kibaszták volna érte.

Ami a fiúkat illeti, Krisztián és Zsolti helyesen látta meg a lehetőséget Gina mellett, Somának meg tuti tetszik a lány, mert ő az első, akire még nem ment rá a dedótornádó módszerrel. Ati egy szatír magabiztosságával csorgatta a nyálát, le is lett pattintva rendesen. Tivy az Tivy, Tivadarföldén még Krisztián atombombája utáni sugárzás van, lapít valami szellemi betonbunkerben. Dávid meg... hát őt inkább hagyom a fanclubnak, csak ők tudják értékelni és érzékelni. Róla csak annyit, hogy Gina érkeztével a dagidávidka oprendszer bootolt be aznapra. Csiiiirrrkéééét neki, ahogy Milla Jovovich mondaná.

rives 2016.10.11. 09:44:27

az nagyon komoly, hogy senki nem (talán csak Zsóti) éri fel ésszel, hogy az új lánnyal nem árt NAGYON jóban lenni. Rengeteg infója lehet, egyszerűen nem hiszem el, hogy nem követte a játékot. De ezek persze felsőbbrendűek, mert már 43 napja bent vannak :)
Jelenleg egyébként Krisz a kedvenc nálam, az egyetlen aki leoltja a jútyúb-majmot. Innen kívánok neki sok kitartást hozzá! :)

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.11. 09:49:08

Ja, mivel már lapoztunk, de bennem maradt, gratula az örökmozgó ellenszeles kollégának, remek észrevételei voltak. Bár szélmalomharc megértetni észérveket ott, ahol Dávidot királlyá kiáltották ki, Sokadik (Húsevő) Szobanövény néven.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.11. 09:50:13

@rives: Krisztián is Gina mellé helyezkedett, pártfogásba vette.

MacákékIcukája 2016.10.11. 09:55:26

@Chat Géza: oooo! Au lesz ma elvileg, egy fokkal jobb, mint Gyozi. Kitartast, majd reklamozom az esti muszaknak, hogy te leszel. Gondolom teged fognak kerdezni es nem te kerdezel, ergo nem sok ertelme van az ohaj-sohajoknak :)))

mézescsók 2016.10.11. 09:59:02

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Vivike túltolja a bambát. Szándékosan nem óvodást írtam, mert nem akarom megsérteni e populációt.

Azt nehezen hiszem, hogy az új nő 22 éves. Vagy nem tehet róla, de nagyon öreg az arca. Ettől függetlenül a bent lévő csajoknál rosszabb nem lehet, úgyhogy mindenképpen kihívás nekik.
Dinára kígyót-békát kiabáltak - kanyarban sem volt Evelinhez képest ordenáró stílusban, mocskos szájúságban és rosszindulatban. Ráadásul bajusza sem volt. És Zseraldin ebben méltó társa, amit a műszerelmes nyavalygás tetőzött. Gagyibb bármelyik szappanoperánál.
Mici szinte említésre sem érdemes. Néha felkap egy-egy szót és végeérhetetlen és érthetetlen vitákat generál.

Nem értem a pasikat: ha ekkora sokkot okoz néhány ivarérett fiatalembernek egy női bugyi látványa, akkor probléma van. (Amúgy nem mosnak ezek? Mert akkor hébe-hóba előfordulhat egy-egy női fehérnemű a szárítón. Vagy eldugják?)

RETROPETI 2016.10.11. 09:59:18

Hehe, ahogy sejteni lehetett az összefoglalóból kivágták a "gyere Gábor"-t, ami az élőben lement, Gina beköltözésekor.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.11. 10:03:14

@mézescsók: Hát, ha szerencsénk lesz, akkor Gina szép sorban levadássza Evelint, Zserit és Micit, ebben a sorrendben. Vivi az kemény dió lesz, szerintem köztük dől el, hogy ki lesz az utolsónak távozó lány.

rives 2016.10.11. 10:04:06

@RETROPETI: valószínűleg van egy Gábor is tartalékban, amit a bentiek nagyon jól tudnak, és mivel fiú ment ki, ezért fiút is vártak. Pont ezért borultak ki annyira a csajok :)

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.11. 10:07:10

@rives: Biztosan Soma vele volt egy szállodában anno elzárva. Legalább tudjuk, ha Tivy egyszer bepöccen, akkor ki jönne.

mézescsók 2016.10.11. 10:16:41

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Zserit talán nem kell. Nőt nem hiszem, hogy választ, fiú ellen meg nem nagyon látok esélyt a visszajövetelére. Mondjuk nem is szeretném. Esetleg Ati? Akit Senki Sem Visz Ki?
Egyetértek különben. A sorrenddel is.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.11. 10:26:55

@mézescsók: Ez az Akit Senki Sem Visz Ki találó... Mindhárom alkalommal őt kellett volna választani eddig ellenfélnek.

2016.10.11. 10:30:03

@Chat Géza: Géza, DJ Őzike lesz, pofozd fel a nevemben! :-DDD

walovilag 2016.10.11. 10:31:00

Lehet hogy egyedül vagyok a véleményemmel, szerintem az Anikó jól vezeti a műsort, és amiket itt irtok az túlzás. Ráadásul sokat fejlődött az adás kezdete óta. Engem inkább az érdekelne, hogy az Olivérrel lett-e valami anno? Úgy emlékszem hogy az Olivér az Anikó miatt jött ki a villából, mert egymásba szerettek odabent, de az Olivérnek barátnője volt kint...tudtok arról hogy lett folytatása a lamúrnak?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.11. 10:32:50

Bruti teljes az Ekg közöttünk, újabb lájk a posztodra.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.11. 10:36:05

@Chat Géza: Gézukám csak holnap egy jó poszt. De várjál csak, bemehetnél Ati helyére cserejátékosnak ! :-)

ascii 2016.10.11. 10:39:10

@mézescsók: a szerkeszttők azért megmutathatták volna ki volt a tulaja a bugyinak, csak h helyre tudjuk rakni a dolgot magunkban, vagy lehet ők csempészték be? :)

Ginának meg mintha túl sok lenne a mimikai izma, ha megfigyeljük a pofazacskóján is van keresztben egy vizszintes csík, amit nem tudok hova rakni, még nem láttam olyat, sminknélkül meg már lazán veri a 30-at. nem mellesleg a többieket is mind idősebbnek gondoltam ezalól csak tivyt gondoltam fiatalabbnak, de az meg 28, wtf?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.11. 10:39:11

@ewita: Én is csípem Vivi hülyeségeit. Színfolt.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.11. 10:39:31

Atival nekem több bajom van
egy idétlen a frizurája,pedig ha vmi normális lenne neki,akkor fejre nem is lenne rossz fickó
2. nem önálló,nem bírom elképzelni Dávid nélkül. olyan fegyverhordozó típus

2016.10.11. 10:40:15

@Chat Géza: Ha Au lesz, őt is felpofozhatod, de ne az én nevemben! (Auval szerivan)

ascii 2016.10.11. 10:44:01

@PeniValdes: milyen perverz fejet vágott, mikor bejött a Gina :D

Magentax 2016.10.11. 10:44:37

Leginkább azt utálom ezekben az összefoglalókban, hogy fél órán keresztül az előző adás anyagát ismétlik, gyakorlatilag mindig csak kábé fél órányi (mínusz reklám) új anyagot lehet látni.
Elmennek ezek a pics@ba!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.11. 10:44:47

@RETROPETI: Te egy fizetett statiszta néző voltál az átjáróban ?

SzilajSzilard 2016.10.11. 10:47:19

@Chat Géza: Ha Más nem felel (badumm-tssss!), akkor én azt mondom, azt kérdezd meg hogy szokták-e a hogyvoltot olvasni a szerkik. Ha nem, akkor miért olyan retardáltak hogy nem?
Ha ez túlságosan bennfenteskedő kérdés, akkor azt, hogy ki a fasz mondta Attilára, hogy ő jó lesz játékosnak? Nem ismernek fel egy kistérségi suttyót már 100méterről? Ő annyira suttyó hogy már nem is vicces.
Ha ez is túlzás, akkor hogy biztosítanak-e nekem pár percet a nyugiszobában, hogy kiüthessem Tivyt a picsába az egymáshoz közel ülő szemű, lóállú prolit?

ascii 2016.10.11. 10:47:30

@Magentax: ez csak akkor van, ha előző nap élő bejelentkezés volt, de azért lerövídíthetnék egy percre a lényeget.

2016.10.11. 10:50:31

@Magentax: Hát ennyike a történés, 20 perc egész nap, micsináljanak? :-D
Egyébként csak hétfőnként van így, a többi napot nézd nyugodtan. Akkor 40 perc vadiúj történéscunami: mondjuk abból 30 percet félkómában fexenek a cigizőn. Most már jön a hideg, most bent fognak feküdni. :-DDD

Magentax 2016.10.11. 10:54:41

@Spitzbauer: @ascii: erre nem figyeltem még fel, nekem mindig úgy tűnik, hogy az előző napit ismételgetik unásig.
Most hátha lesz téma Gina bejövetelével, a csajok összezárhatnak, van kit utálni. :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.11. 10:58:22

@SzilajSzilard: amúgy ez tényleg jó kérdés. Hány embert rúgtak seggbe a reteknél a durva casting mellényúlásokért ? Legjobb példa Ati, de sztem legalább a csapat 1/3-a nagyon gyengécske, és csak maximum az 1/3-a nevezhető jó, és szórakoztató vv karakternek.

Magentax 2016.10.11. 10:58:40

@mézescsók: mondjuk a Micuska sem 24 évesnek, hanem kábé negyvennek néz ki a kiélt fejével.
Nekem Zsolti kezd too much lenni. Amikor normálisan beszél, akkor bírom, de amikor buzisan tekereg, attól most már kiver a sikítófrász.
Vivi is kezd az agyamra menni egyrészt a Soma elleni túltolt erőszakkal, másrészt a műhisztijeivel.

ascii 2016.10.11. 11:00:38

a bírósági csikkszedőből amúgy nem nézek ki sokat, felesleges volt a felháborodás, h ő tisztában van a kinti helyzettel/erőviszonyokkal, nem hinném, h majd úgy tudja keverni a paklit, h jól jöjjön ki belőle... mint mondotta is ebből nem lehet felkészülni (dehogynem!)

Magentax 2016.10.11. 11:01:27

@Chat Géza: Szia Géza! Csatlakozom egy előttem szólóhoz, ajánld a szerkik figyelmébe a hogyvoltos kommenteket.
Innen össze tudnának szedni jó ötleteket a műsor kissé nézhetőbbé tételére. :D

Magentax 2016.10.11. 11:02:20

@ascii: ehhez képest tudta, hogy Zsolti és Krisztián közelébe kell kerülnie...

MacákékIcukája 2016.10.11. 11:02:21

@SzilajSzilard: ekg, jok a meglatasok a kerdesekre (de most a tobbiek szerint Gyozi lesz, ugyis csak ertelmezhetetlen valaszokat fogunk kapni - nem mintha Autol jobbat varhatnank). Sztem hogyvoltot biztos olvasnak, tavaly is volt mar Gezu is es Sixx is BV-ben.
@Chat Géza: megkerdezhetned, hogy
- Miert veszik olyan lajtosan az agressziot, miert nem kapnak buntetest a jatekosok.
- Mi ertelme volt bekuldeni egy uj jatekost ennyire keson, kb mindent tud a benti viszonyokrol. Nem fair a tobbiekkel szemben.
- Miert huzzak le ennyire a belevalot, ertelmes tartalommal is meg lehetne tolteni
- Miert nincs online kozvetites
- Miert hagynak ki bizonyos dolgokat az ofikbol, amikor az elozo este a teaserben mar be lett harangozva? Pl amikor Krisz es Vivi kaptak egy jatszosnapot, Krisz Vivinek ecsetelte, hogy mi nem tetszik neki Tivyben.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.11. 11:05:35

@Chat Géza: jaj de jó. Üzenem a bv-seknek hogy ez a hitlerjugend/misimókus/ananászfrizura gáz mindig is az volt.
Aurélió hagyja a picsába ezt a PUÁs faszságot és nősüljön meg. Győzőnek nem tudok mit mondani. Olvassanak könyveket.

tudom, pusztába kiáltott szó. ráadásul úgysem fogom nézni. de azért valaki majd tolmácsolja mi lett.

ascii 2016.10.11. 11:05:44

@Magentax: nah puff, talán ennyi előnye van, de meglásd nem lesz több, a legelső adandó alkalommal viszik ki és lapát, mivel még a legutálatosabb személy is közelebb áll hozzájuk, mint az új beköltöző... 2 hete van hátra

Magentax 2016.10.11. 11:06:41

@ascii: blogmoci benyelte az előző válaszomat, na mégegyszer...
Szóval, Gina mégis tudta, hogy Zsolti és Krisztián közelébe kell kerülnie.

Magentax 2016.10.11. 11:08:44

@ascii: mégis kiköpte... :D
De könnyen lehet, hogy a nézők akkor csakazértis visszaszavazzák - pláne, ha érdekesen muzsikál.
Adjunk még 2-3 napot neki, előre ne írjuk le.

ascii 2016.10.11. 11:09:15

@Magentax: nem nyelte, én láttam, és válaszoltam is rá :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.11. 11:09:43

@Magentax: Gyerekek, állítom, hogy két hét és teljesen vakon lesz az új csaj is.... Ide a bökőt!

MacákékIcukája 2016.10.11. 11:10:37

@VV Erőlegény: ja, ezzel a jatekosok "tulmisztifikalasaval" mar megjartuk iden...

Magentax 2016.10.11. 11:13:19

@VV Erőlegény: 2 hét alatt már változhatnak annyit az erőviszonyok, hogy az új lány is nagyjából annyira lesz csak képben, mint a többiek - bár az szvsz nem fog változni, hogy Zsolti kint népszerű, Tivyt, Atit nem kedveljük, Evelint se, Micit se, Vivinél 50-50% és sok függ a mostani párbajtól is.

2016.10.11. 11:14:36

Azt látta tegnap valaki, hogy mikor Zsolti a riportban volt "Zsófi"-t irtak ki alá?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.11. 11:15:54

@MacákékIcukája (Hajrá Dávid!): Volt már nem egy példa arra, hogy egyik-másik játékos a kijövetele után még hetekkel is tök vakon volt... pl. Dina, hogy ne menjünk olyan túl messze.

Funk You 2016.10.11. 11:15:58

@Magentax: Mici az élő adásoknál általában lelakott 50-esre sminkeli magát, hogy ne nézzen ki kiélt negyvenesnek :)

Magentax 2016.10.11. 11:16:37

@MacákékIcukája (Hajrá Dávid!): énnem misztifikálom túl, eccerűen csak azt mondom, hogy óriási a helyzeti előnye, hátha ki is tudja használni és mielőtt elássuk, adjunk neki 2-3 nap esélyt.

Magentax 2016.10.11. 11:18:07

@Funk You: :DDD és a ruhái is messzemenőkig stílusosak és elegáncsosak.
Sztem ezekben a cuccokban még a Rákóczi térről is elzavarnák.

miciur 2016.10.11. 11:20:00

Vivi egy idióta, nyomokban szórakoztató elemeket tartalmaz, de inkább hányinger kerülget a viselkedésétől, a durva, ostoba nyomulásától, a buta nagyképűségétől, na és attól a bamba, béna szájától, mi szag jöhet ki abból.. álmában egy kiskanállal csörömpölném szét a fogait, annyira útban vannak

MacákékIcukája 2016.10.11. 11:28:10

@Magentax: @VV Erőlegény: ha masra nem is lesz jo, legalabb arra, hogy a tobbiek kiforduljanak magukbol es megmutassak az igazan jo/rossz oldalukat - bar pl. egyaltalan nem lepett meg Evetke szemetkedese, rola mar eddig is tudtuk, hogy gonosz.
Micit en meg mindig birom, azzal persze tisztaban vagyok, hogy en vagyok kb az egyeduli :)))

@hereverő heverő: udvozlet kedves fiatalur!

hereverő heverő 2016.10.11. 11:28:27

@Cseszlovák Gyurmafilm: Na hiszen, Győző és a könyvek relációját én egy porcelánnal díszített 1*1 méteres helységben tudom csak elképzelni. És a könyv mint nyersanayg szerepel ott (papír).

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.11. 11:29:10

@Magentax: Nem lehet tudni, hogy a közönség mit, hogyan reagál le! Pl ha az emberek látják, hogy az új csaj túlságosan élni fog a kintről hozott tudásával, akkor lehet, hogy megsajnálják a többieket és az első adandó alkalommal ellene fognak szavazni. A vv7 ben Robin sokáig kiesésre ítélt tujának volt elkönyvelve, Edina és/vagy Dani pedig esélyesnek, de egyszer fordult s kocka... Nem gondolom, hogy olyan behozhatatlan előny lenne Gina kezében, ráadásul azt sem tudjuk még, hogy a képességei tekintetében tudna-e élni vele. Én mindenesetre örülök annak, hogy a bejövetelével megmozgatja a benti erőviszonyokat.

hereverő heverő 2016.10.11. 11:31:55

@MacákékIcukája (Hajrá Dávid!): És nem, nem egyedül bírod Micit. Engem is szórakoztat, és Vivin is tudok derülni. Kíváncsi vagyok az új husira, szegényt széjjel fogják szaggatni a női tigrisek (meg a lamantin).

miciur 2016.10.11. 11:33:03

@Chat Géza: Tivyt mindenképpen savazzad és tedd fel a nagy kérdéseket:
- Mi végre volt Lóri nagy taktikázása, ha aztán meg kijön? Előző nap még azt bizonygatta, hogy minden a tervei szerint alakul, kendőt levetette Dáviddal, Soma kendőjét kiugrasztotta, stb
- Vivi nyomulását miért nem veszik szexuális erőszaknak, de minimum zaklatásnak?
-Mennyire ismerheti Dzsina a bentiek erőviszonyait, ezt mennyire tartja korrektnek az rtl?

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.11. 11:35:03

Ti komolyan ilyen kérdéseket tennétek fel?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.11. 11:35:54

@MacákékIcukája (Hajrá Dávid!): Nem gondolom, hogy Evelin, vagy bármelyik is ott benn gonosz lenne, csak egyszerű, mint egy faék. Evelin azt gondolja magáról, hogy ő a legjobb nő benn a villában, na most beküldtek valakit, aki konkurencia lehet, és erre ez a lehető legősibb, legösztönösebb és legegyszerűbb női reakció.

hereverő heverő 2016.10.11. 11:38:33

@VV Erőlegény: Ha behozhatatlan előny lett volna a kezében, azt nem hozta volna be. Mert nem tudná behozni. De behozta.
Az előny most azoknak a kezébe kerül, akik hozzádörgölőznek, felszedegetik az elhullajtott információmorzsákat és megtudják, hogy idekinn ki mennyire népszerű, mik az erőviszonyok és idomulnak. Tivi erre is segghülye, a nők féltékenyek, Atti annyira bamba mint Rosencrantz és Guilderstein egy személyben, Dávidot meg nem tudom hova tenni. Soma el van foglalva azzal, hogy mint a csiga csúszik Evelin nyomában (aki csak azért nem törli fel vele a műfüvet mert Mici még nem hányta össze, amúgy jó dolog Vivit bosszantani egy-egy csókkal). Akik meglátták a lehetőséget azok Zsolti és Sittes. Krisztián egyre szimpatikusabb, bár az "én alszok" ordítása eléggé elásta.

MacákékIcukája 2016.10.11. 11:40:57

@miciur: a Vivis tenyleg jo, de Lori mar kiesett, szal kb kit erdekel mit csinalt.

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: neked is megvan a lehetoseged arra, hogy kerdezz

@hereverő heverő: akkor Mici legalabb mar ket szavazatot fog kapni az esetleges parbajan :))) Penivel egyutt talan harmat :D Ezek ketten nem azert vannak bent, hogy nyerjenek, hanem hogy minket szorakoztassanak :)

@VV Erőlegény: oke, rossz szot hasznaltam, de erted :) Vicces volt amikor o bement anno es fujt Dinara, amiert az feltekenykedik, most o ugyanazt csinalja :)))

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.11. 11:42:06

Én inkább elmondanám, hogy az aktív plebs nagyrészt egyöntetű véleménye mi az eddigiekről. Hogy kevés impulzust adnak a játékosoknak, ötlettelennek látjuk a stábot, többször kellene a komfortzónájukból kilökni őket. A villaromantika túltolása és a szexuális zaklatás, verbális és fizikai agresszió mércéje hullámzó, ami visszatetszést kelt. Emellett tömören összefoglalnám a pro és kontra érveket a játékosok mellett. Kérdezni felesleges, ítéletet kell mondani. Plusz kiegészíteni, hogy néha egyszerűen az egyszerű hogyvoltíró is vakarja a fejét, hogyan kéne felszopni az adást napról napra.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.11. 11:42:36

Kérdezni Autól vagy Győzitől? Ehh...

hereverő heverő 2016.10.11. 11:43:09

@PeniValdes: Mici csak akkor jobb, amikor részeg - szerencsére ritkán józan. Vivi józanul mulatságosabb, de sajnos egyre inkább birizgálják az agyát a hormonjai. Nincs könnyű dolguk...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.11. 11:43:19

@Funk You: :-D. Mici genetikailag kihagyta a teen és a babe, kategóriákat, prepubertázs kora óta a busty milf és a granny között ingázik. :-)

MacákékIcukája 2016.10.11. 11:45:31

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: be kellett volna linkelned Gezut a hsz-edbe, kotve hiszem h vegigolvassa az osszes kommentet kerdesekre vadaszva. Amugy teljesen korrekt amit irtal, de az nem megoldas h masokat szamonkersz h "ti ilyeneket kerdeznetek?"

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.11. 11:45:40

@MacákékIcukája (Hajrá Dávid!): Mici kapna több szavazatot is, Evelin és Zseri ellen én biztosan őt küldeném vissza, sőt Tivy és Dávid ellenében is, Atit azért nem mondom, mert addigra kiejti Zseri, hacsak nem fog tovább a mágia és mégsem viszik ki. Megnyerni úgysem fogja, hulljon a férgese.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.11. 11:46:39

@MacákékIcukája (Hajrá Dávid!): Azért kérem számon, mert naponta fikázzák a két lókötőt a BV-ből, hát ezek után még mi értelme lenne kérdezni? Gézu sem kérdéseket várt szerintem.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.11. 11:47:56

@Chat Géza: Egyszer már beírtam, de jogos észrevétel volt, hogy nem biztos, hogy kibogarászod, ezért ismétlek:

Én inkább elmondanám, hogy az aktív plebs nagyrészt egyöntetű véleménye mi az eddigiekről. Hogy kevés impulzust adnak a játékosoknak, ötlettelennek látjuk a stábot, többször kellene a komfortzónájukból kilökni őket. A villaromantika túltolása és a szexuális zaklatás, verbális és fizikai agresszió mércéje hullámzó, ami visszatetszést kelt. Emellett tömören összefoglalnám a pro és kontra érveket a játékosok mellett. Kérdezni felesleges, ítéletet kell mondani. Plusz kiegészíteni, hogy néha egyszerűen az egyszerű hogyvoltíró is vakarja a fejét, hogyan kéne felszopni az adást napról napra.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.11. 11:48:55

Egyszerűen hihetetlen ez az egyszerű szóismétlés, ráadásul másodszorra sem vettem észre. Egyszerűen szánalmas. Megyek kávéért.

hereverő heverő 2016.10.11. 11:49:04

@VV Erőlegény: A polgári foglalkozása bérgyilkos. Egyszer ül az arcodra és véged. Különös ismertetőjelként minden elvégzett munka után egy plüss nyusssziiit hagy az áldozat mellett. Itt egy erősebb összeszólalkozás után Attit is meg akarta ölni, de letett róla, mert épp nem volt nála a totemállat.

-én kérek elnézést.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.11. 11:51:47

@hereverő heverő: egyetértek, de végül is az információmorzsák megszerzésére Ginától mindenkinek meg lennének a lehetőségei...

miciur 2016.10.11. 11:57:02

@Chat Géza: Mi a faszt jelent a Big Brother a névben? Mi az a plusz, amitől Big Brother lett? Vagy csak a tv2 alól akarták kihúzni a lehetőséget?

MacákékIcukája 2016.10.11. 11:57:27

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: igaz, de a kerdezest sem szo szerint kell erteni, hanem pl valaszadasnal elmondhatja a posztirok es mi megfigyeleseinket. Egyebkent biztos bele fognak kerdezni, hogy a hogyvolt kozonsege hogy latja a dolgokat.
Helytelenul fogalmazunk, nalad kavehiany, nalam meg munka miatti megszakitasok vannak :)

Micis szavazasokra ekg, kiveve David (de ez gondolom egyertelmu hihi)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.11. 11:59:05

@PeniValdes: igen, sajnos, pedig olyan sok szebbnél szebb lány van az országban...

MacákékIcukája 2016.10.11. 12:00:12

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: ja meg annyi, hogy sztem a komfortzonabol kilokes megvan (legalabbis nekem ugy tunik h egyre jobban megeroltetik magukat a szerkik) a hotel-het is tok jo volt meg most ez a cirkuszos is... Ill. h bekuldtek egy uj jatekost. Persze meg mindig nincs VV5 Arena-szinten, de arrol mar csak a nosztalgiazas marad

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.11. 12:02:05

@MacákékIcukája (Hajrá Dávid!): miért jó az neked, ha az uncsi Dávid nyer...? Ja hogy akkor lenne pénze egy osloi repjegyre ? :-)

hereverő heverő 2016.10.11. 12:03:21

@MacákékIcukája (Hajrá Dávid!): A VV6-osok paintball pályán voltak Kispesten, aztán lehetett egymást irtani. Volt valami műrepülés is, amint Au és Viki vett részt, de lehet hogy az nyeremény volt ? Aurélio fogadott Istentelen Bencével, hogy Viki ki fogja dobni a taccsot, és megnyerte.

nika222 2016.10.11. 12:04:41

Honnan tudjátok, hogy a többiek nem tudakolóztak Ginától?
Mert nem adták az öfiben? Ugyan már.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.11. 12:05:32

@MacákékIcukája (Hajrá Dávid!): Na és a már-már mindennapos piáltatás. Bár az talán egyeseknél inkább a komfortzónába terelés minősített esete. :-)

ascii 2016.10.11. 12:13:35

@nika222: lemmingek, azt se kérdezték meg, h mit is takar tulajdonképpen a szak, amire jár

rearwindow 2016.10.11. 12:17:13

@MacákékIcukája (Hajrá Dávid!): milyen "komfortzóna" ? képzeld el hogy hazamész, és nincs egy könyv amit kezedbe vehetsz, nem kapcsolhatod be a tévét, nincs internet, cserébe ott ül a kanapén Mici meg Zsolti. Én egy délután alatt kikészülnék, ez nekem minden lenne csak nem komfort

hereverő heverő 2016.10.11. 12:19:56

@rearwindow: Azt mondjuk nem hiszem, hogy Tivi azért ordít mert már megint nem találja a könyveket

rearwindow 2016.10.11. 12:21:34

@hereverő heverő: tivadarnak biztos nem könyvhiánya van, de az biztos őrjítő hogy nincs net/tv, illetve 40+ napja nem mehet ki a házból

rearwindow 2016.10.11. 12:24:24

@rearwindow: kíváncsi vagyok ha 10 valódi MTA tagot zárnának össze, abból mi sülne ki, lenne-e csicskagecizés 40 nap múlva :D

patburnsred 2016.10.11. 12:25:06

És ez a szabály, hogy feladja valaki a játékot, de beküldünk a helyére egy újat meddig érvényes? Valaki a top6-ban feladja, beküldenek a helyére egy teljesen új játékos 200 nap után?

Amúgy ha jól emlékszem régen -nem tudom melyik szériánál- volt olyan lehetőség a műsor oldalán, hogy bizonyos időben nézhetted online a villabeli eseményeket élőben. ez most miért nincs? néha csak úgy kíváncsiságból be-bepillantgatnék épp mi megy.

hereverő heverő 2016.10.11. 12:25:27

@rearwindow: Nekünk persze hogy őrjítő. Nekik is az biztosan, de senki nem fenyegette őket hogy bemenjenek. Ez megintcsak a casting hibája. Engem amúgy a net hiánya nem zavarna, viszont az ingerszegény bezártság nagyon. És hogy nincsen zene, csak este bulikára valami... Ezért sem jelentkezek ide, meg amúgy is jelentéktelen vagyok

rearwindow 2016.10.11. 12:34:11

@hereverő heverő: a többi vv-n bb-n mivel foglalták le magukat a börtönlakók? Mert nekem ennél a szériánál tűnt fel, hogy ezek folyamatosan alszanak, hevernek, és semmit nem tudnak kezdeni magukkal. A korábbi szériák valahogy akciódúsabbak voltak

hereverő heverő 2016.10.11. 12:35:08

@rearwindow: Valószínűleg nem. Ők el tudnának beszélgetni biokémiáról, kognitív tudományokról, a nanorészecskékről, meg akármi másról. Hiszen már volt marsra-indul-az-űrhajó kísérlet, amikor egy évig voltak összezárva egy kis helyre. Mondjuk azért nem voltak ennyire elzárva a világtól, talán. De egyik sem csicskagecifasszopópapagájozta le a többit.

nika222 2016.10.11. 12:37:26

@ascii: kit érdekel? engem nem, nyilván őket sem. :)

hereverő heverő 2016.10.11. 12:43:53

@rearwindow: A legelső BB-ben minden hétre adtak nekik feladatot. Építsék fel a Tadj Mahalt kockacukorból, fussanak el futópadon a fenetudjahova. Sőt beküldtek nekik két maratonfutót is akik segítettek, mikor már mindenkinek fájt a lába. Volt honvédségi hét is amikor katonákként kellet élniük, ment be hozzájuk tiszt, aztán feladatok voltak, őrtornyot raktak össze az udvaron.
Az első pár VV-t nem nagyon néztem, mert mellbevágó volt a szereplők bunkósága. De ott is szövődtek szerelmi szálak, volt egy alacsony kislány aki fülig belezúgott egy félvér táncoscsávóba aztán egész nap egymáson lógtak. Késóbb jöttek a tematikus hetek, amikor seprűt meg szappant gyártottak, meg az iskolahetek, amikor kiderült mennyire mélysötét az egész banda. De alapvetően azok is tespedtek egész nap, minden szereplőre felugrott 2-5-10 kiló.

rearwindow 2016.10.11. 12:44:36

@nika222: engem sem érdekel hogy mit tanul, valami olyasmit mondott hogy államigazgatást, nem ? Magyarul diplomás bürokrata lesz belőle. Irtó izgalmas lehet, megtanul egy mondatba 3 jogi paragrafust belepakolni.

MacákékIcukája 2016.10.11. 12:48:02

@VV Erőlegény: haha, nem kell repjegy :))) o a kedvencem, ennyi :) Pialas kezd uncsi lenni, de legalabb lathatjuk nyussszit es Vivi muhisztijeit

@rearwindow: az ember alkalmazkodokepes, egy ido utan ez lesz a komfortzona

@hereverő heverő: ja, az jo volt. Sztem a murepulest nyeremenykent kaptak.

rearwindow 2016.10.11. 12:48:09

@hereverő heverő: őszintén megmondom, ha nem adnak minden napra feladatot, akkor én is csak a kanapén hevernék bámulva az üvegkupolán túli eget, illetve felüdülésképp beleszólnék a flitteres bugyi vitába :( Az RTL hogy gondolta ezt az egészet?

Funk You 2016.10.11. 12:53:13

a Belevalóból (is) látszik, hogy az rtl mennyire nem veszi komolyan az egészet. A BV egy jó kis háttérműsor lehetne, ha nem csapták volna agyon az egészet Győzővel és Aurélióval. Annyira kritikán aluli az egész, hogy szerintem bemenni sem érdemes, nemhogy kérdéseket feltenni.

MacákékIcukája 2016.10.11. 12:53:14

@hereverő heverő: tivy :DDD de ja, valami sportot kellene kitalalni nekik. Meg lehetne ismetelni a box-(ket)hetet, ami VV5-ben volt

@rearwindow: azon az uvegkupolan vagy egy baromi nagy lyuk, nem tudom hogyan kerult oda

hereverő heverő 2016.10.11. 12:59:19

@rearwindow: Ez így van, én hasonlóképp tennék. Azt hiszem a VV6-ban a Krisztián (Iza pasija) szemceruzával rajzolt dáma táblát az asztalra, és üdítős kupakok voltak a bábuk. Hogy ezeknek ennyi eszük sincsen az fájdalmas.
És a tespedés az elllen nem vééééd, hogy halld hogy a Tivi-Zseri házaspár ordít egymással mint a fába szorult féreg. Azt is nehéz lenne elviselni, amikor a többiek beszélgetnek:
- kit viszel ki tesó. (kijelentő mondat)
- atin gondolkodom, de ő erős.
- ja.
- majd téged gecó. (faarc, cigi megszívva - blur)
- engem. engem te nem viszel ki mer' kinnhagylak a kurva geci picsaba te faszszopó. (kijelentő mondat)
- vicceltem, nem vágod
- ja, én is.

Madam. 2016.10.11. 13:03:21

az kérdeném autól vagy dzsőzytől, hogy: honnan?

ascii 2016.10.11. 13:06:15

@rearwindow: ne hidd, Robin mondta, h ő 24 órából 20 -at végigaludt

Madam. 2016.10.11. 13:07:20

@rearwindow: régi probléma ez, mi lenne, ha akadémikusok lennének összezárva. Csak annyit tudok, hogy amennyiben ezek oroszok, akkor két nap múltán azon agyalna mindegyik, miből lehetne vodkát csinálni

kamilla123 2016.10.11. 13:08:39

@rearwindow: "képzeld el hogy hazamész, és nincs egy könyv amit kezedbe vehetsz, nem kapcsolhatod be a tévét, nincs internet, cserébe ott ül a kanapén Mici meg Zsolti. "

hát ezen már egy perce röhögök :-D

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.11. 13:14:57

Hát, ha levonjuk a 24 órából az öfit, az alvást és az instruálást, kérdezgetést, még mindig marad 7-8 óra a nagy semmittevésre.

SzilajSzilard 2016.10.11. 13:19:02

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Egyetértek, ilyeneket kell kérdezni, már ha így komolyan vesszük a felkérést, és azt hisszük hogy egy kereskedelmi tévében lehetséges olyat kérdezni, ami kellemetlen a tévének. :)
A szerkiknek meg kellene érteniük, hogy ha bedobnak egy rutinosan együtt ivó csapatnak egy rekesz piát, akkor újra láthatjuk a szokásos önfasszopást és anyázást, de mást már nem. Mert rutinos lett a team! Az első pár alkalommal új a másik mindenkinek, de aztán kialakulnak azok a szerepek, amiket a későbbiekben is megtartanak. Lásd középiskolai hierarchia.
Az alá és fölé rendeltségi viszonyt megbolygató feladatokat a szerkiknek kell kitalálni, behatás kell ahogy a kollégám is írta. Küldjenek be homokot, lapátot és ásót és vizet, csináljanak várakat. Amik építését és felügyeletét el kell látni, stb stb stb. Valakik aludjanak hálózsákban kint este bármilyen okból. Menjen be pornós, vagy legyen tűzriadó gyakorlat este, ilyesmik.

Ne mi találjuk ki, mert nem pénzért csináljuk. Igen, jól csinálnánk. Ha lenne eszük, olvasnának és kérdeznének esetleg az íróktól, vagy a rutinos sixxtől, aki már megnézett pár ilyen parasztparádét. De nincs, annyit tudnak hogy a hogyvolt nagy látogatottságú index cucc, jó akkor hívjuk be a szerzőket, helló.

Persze egy fokon megértem én őket is, nincs ebben annyi pénz mint 10éve. Egy stabil 3-as is elég, mindenkinek.

hereverő heverő 2016.10.11. 13:22:10

@MacákékIcukája (Hajrá Dávid!): Fene tudja. Voltak sorversenyek is, meg volt benn nekik szobabicikli. De azok is csak 1-2 órára köti le őket, a szobabiciklik pl szimplán megrozsdásodtak az esőben pedig elég jó szponzorcuccok voltak. Amúgy miért ne lehetne futóversenyt rendezni futópadon, több távon is ? Megnézném Tivit ahogy a peckes karlengetős kiafaszagyerek haénnem gyerelefejellek stílusú nézésével meg a járásával feláll Mici ellen szaladni.. Soma és Vivi is lemeccselhetnék egymás között, soma szaladhat Vivi elől, de ha Vivi elkapja akkor szó szerint rábaszás van.

rearwindow 2016.10.11. 13:40:48

@hereverő heverő: na erre kíváncsi lennék, ki tudna 1 órán át laza tempóban futni a bentlevők közül

Gyerekparaszt 2016.10.11. 13:45:49

@walovilag: Anikó 'műsorvezetésével' nekem spec csak annyi a bajom, hogy mindig az jut róla eszembe, hogy mielőtt nekilátott a dolognak végignézte a Lilu összest, onnan jön minden egyes mozdulata és gesztusa, amikor meg Istenes professzor a konferanszié, a kis jegyzetfüzetébe írja össze, hogy milyen szavakat lehet használni az egysejtűek jellemzésére: "egyszerűen zseniális.., imádom.., ez fantasztikus.., és végre azt is megtudtuk, hogy..." amúgy egy kínai szexdroid simán leverné eredetiségben és improvizálásban, de jól van ez így, kis pénz - kis foci...

MacákékIcukája 2016.10.11. 13:46:51

@hereverő heverő: jaj a futopadokra en baromira pikkelek, de nekem szar a terdem. Alt. veve nem egeszseges azon futni, plane egy olyannak akinek tulsulya van.
Viszont lehetne military bootcamp het, hajnali 5-kor kelessel es napi tobboras edzesekkel, kinti gyakorlattal (kar h elbontottak az arenat, erre idealis lenne), katonai palyan kuszas-maszassal, mint a Toughest-versenyekben.

@SzilajSzilard: ekg, szerkik olvasnak a hsz-eket, egy percig sem kellene gondolkodniuk a tematikus heteken :)))

Magentax 2016.10.11. 13:47:30

@hereverő heverő: Tényleg nagyon bosszantó, hogy hetekig hagyják őket punnyadni meg inni és nem képesek feladatokat kitalálni. A régebbi verziókban minden hétre jutott valami, nem hiszem, hogy most ne tudnának kitalálni olyasmit, ami nem kerül sok pénzbe.

Amúgy meg, hol is vannak azok a beígért újdonságok? Kinti játékok, stb...

MacákékIcukája 2016.10.11. 13:48:30

@hereverő heverő: vagy tekerjenek szobabicikliken lila-kendoert, aki eloszor lenyomja az x kilometert, megkapja :)))

ficekence 2016.10.11. 13:52:55

Tudja valaki, hogy elmondták e a lakóknak a " párbaj" eredményét? Én nagyon szeretném.

ewita 2016.10.11. 13:54:12

@MacákékIcukája (Hajrá Dávid!): amennyi akaraterő meg kitartás van ezekben,szerintem lenne aki meg sem próbálná! :)

Gyerekparaszt 2016.10.11. 13:54:33

Egyébként még reménykedtem benne, hogy hátha benne lesz az adásban, hogy megmondják nekik, hogy "ja mellesleg Dávid nyerte volna a párbajt". Aztán "Zsófi" lefordította volna nekik, hogy akkor a fapados Joker hiába járta el a haláltáncát, így feleslegesen lett plusz egy játékos és a prompt-kiválasztás... irigységtől mentes lett volna nézni, ahogy ezen szétfeszülnek, kár volt kihagyni ezt a ziccert.
<a href='https://postimg.org/image/jscd5pvmb/' target='_blank'><img src='https://s13.postimg.org/rxuf3vjvb/zsoti_zsofi.jpg' border='0' alt='zsoti-zsofi'/><br /><a target='_blank' href='https://postimage.org/'>free jpeg images</a><br /><br />

rearwindow 2016.10.11. 13:54:58

@MacákékIcukája (Hajrá Dávid!): azért a villában senki nem annyira túlsúlyos, hogy egy normális futócipőben futás térdproblémákat okozna náluk

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.11. 13:59:28

Hierarchia bontás kell ide. Elszeparálni őket egymástól 2-3 napra, összerakni azokat, akiknek nincs egymással amúgy közös pontjuk, naponta egy embert ki kéne közösíteni, akihez nem szólhatnak, nem kerülhetnek vele interakcióba, hogy érezzék milyen az, stb.

SzilajSzilard 2016.10.11. 14:00:36

@rearwindow: Mici és Zsolti sanszos hogy nem bírná térdügyileg. Szerintem alacsony vagy átlagos magasságú emberek, ahhoz képest viszont mindketten dagadtak.

rearwindow 2016.10.11. 14:03:24

@SzilajSzilard: én amikor elkezdtem futni, a 160 centimhez 85 kiló voltam, és nem lett térdproblémám, persze normális futócipőben futottam. Szóval nem csap le rögtön az armageddon lehet túlsúllyal is elkezdeni futni :)

MacákékIcukája 2016.10.11. 14:03:30

@ewita: elofordulhat, lehet h csak a sportosabbak allnanak neki :)))

@rearwindow: Mici tulsulyosnak szamit - ill. nem is feltetlenul kell tulsuly ahhoz, h szarra menjen az ember terde a futastol (en pl nem vagyok az).
Alt. tartashiba miatt biz. izmok evekig inaktivak, mig a tobbi probalja ellensulyozni a terhelest es pl. gyuras, futas stb. kozben nem a megfelelo izmokat hasznalja az ember. Ez mindenfele izuleti problemat okozhat. De ez mar fiziologia es nagyon off :)))

hereverő heverő 2016.10.11. 14:03:46

@MacákékIcukája (Hajrá Dávid!): Jaj persze, a futópadot csak mint ötletet dobtam be. lehetne az szobabicikli is, a Decathlonban lehet már kapni olyat ami egyrészt tájat vetít eléd és ha emelkedő jön akkor jobban fékezi a kereket, másrészt hálózatba kötve lehet egymás ellen versenyezni. Nem olcsó (sőt kurvadrága), de nem hiszem hogy egy ilyen sokmilliós projektben ez számítana.
De lehetne benn akár egy egyszerű xbox is, azon pedig kizárólag társaságban játszható játékok, az akár pár tízezerből kijön. Ha a lepedőnyi TV már benn van... De nem, marad az árnyjátékos erotikus tánc B+ ami már szériákkal ezelőtt is kínos volt.
Valószínű egyébként, hogy a tespedés nem véletlen. Valóban lehetne benn pár társasjáték, de biztos szándékosan nem küldenek be nekik. Azért van műfű és nem igazi, mert féltek, hogy Vivi lelegeli. Mi lenne akkor a sakkfigurákkal ?
Vagy dobjanak be 3 felfújható szexbabát, 2 nőt és egy férfit. Miért én adjak ötleteket ? :)))))

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.11. 14:05:02

Lennének még hülye ötleteim. Bezárni őket egy napra, redőny le, az udvaron nagy kopácsolás, fúrás, légkalapács, közben ugye nem tudnak kimenni bagózni, nincs sufni, mosás, kajarendelés, stb. Másnap meg felengedni a redőnyt és nem történt semmi. :-)

Madam. 2016.10.11. 14:05:32

úristn, szegény izmaik...és milyen régóta nem használják az agyukat...! káros lenne egy hirtelen megerőltető, gondolkodtató feladat.

mézescsók 2016.10.11. 14:07:27

@Chat Géza: Vidd be a rózsaszín bugyit. Mondják meg, kié! Ha nem tudják, Au-é lehet, ő szereti az ilyesmit.

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Nem drukkolok Zserinek, de Ati ellen minden rinyálása ellenére látok esélyt a visszajövetelére. Amíg nem párbajozik, nekem marad Ati, Akit Senki ....

@miciur: Ezen már én is tűnődtem, de nem jöttem rá. Eddig.

@Magentax: Egyszer még az elején írtam, hogy alapvetően semmi bajom a homókkal, csak zavar, ha csajoskodnak. Tök egyetértek. Ettől függetlenül Zsoltit jó játékosnak tartom. Kicsit kevesebb risza, kevesebb kacsó lengetés, kevesebb mórikálás, kevesebb célozgatás, stb.
Vivi lehet, hogy tudatosan csinálja, amit csinál, sőt, biztos vagyok benne, de nagyon elengedte a dolgot és túlzásba vitte. A tegnap esti hisztijéből csak a hülye nem vette le, hogy műsor, az új csaj ellen.
Mimi - tőle nem vártam mást. Végülis hamvas ártatlanra nem sminkelheti magát.

@Róbert Paic: Én is Zsófinak olvastam!

Valamelyik Vv-ben volt egy olyan húzás, hogy ha valaki feladja a játékot, akkor olyan játékos megy vissza, aki előzőleg kiesett.
Elképzeltem, hogy Lóri feladja és kimegy, Dinát meg visszahozzák helyette. Ajjjjjjj, de szép is lett volna!!!
(Megjegyzem: kedveltem Dinát - egy paraszthajszállal sem volt rosszabb, mint a bent lévő jelenlegiek, és Lórit is, mert ő sem.)

rearwindow 2016.10.11. 14:07:59

@hereverő heverő: a társasjáték nem hülyeség, ott megmarad az egymással való interakció, és újabb oldalát tárja fel a delikvenseknek, azt nyugodtan beküldhetnének, érdekesebb lenne azt nézni mint a csirkemelldarabolást meg a cigarettázást

2016.10.11. 14:07:59

@Madam.: nagyon röhögök :)))

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.11. 14:13:20

A kiesett játékosokkal később lehetne olyat csinálni, hogy beküldik őket az udvarra valami sorversenyes vetélkedőre, amiből a bentiek redőny mögött csak az ismerős hangokat hallanák. Aztán minden interakció nélkül kimennének.

hereverő heverő 2016.10.11. 14:13:46

@rearwindow: @MacákékIcukája (Hajrá Dávid!): Mici igenis túlsúlyos, látszik a mozgásán (meg a színes szélesvásznú egész estét betöltő seggén - juj de paraszt vagyok), az más tészta, hogy tehet-e róla vagy alkati, hormonális kérdés. Emiatt szerintem a térde sem viselne el egy hirtelen terhelést, valószínűleg az ízületei már eléggé igénybe vannak véve így is. Fokozatos terheléssel persze nem lenne baj, de egy ilyen "verseny" tönkretenné. Szintúgy Zsoltit, Attit és Evelint. Soma és Vivi még nagyon fiatalok és jó karban vannak, de aki abszolut esélyes egy ilyen futóversenyben az a sportoló Zseri. Dávidot kihagytam, hiszen ő makulátlan és szeplőtlenül fogant, mernék mást mondani rá Peny előtt ?
Mellesleg én is versenyszerűen sportoltam.

MacákékIcukája 2016.10.11. 14:18:39

@hereverő heverő: tenyleg, xboxrol jut eszembe h asszem vv5-ben bevittek vmi kinetic-es jatekot es tancolniuk kellett pontokert, arra emlekszel? Az sem egy draga buli es lehetne belole fasza kis versenyt csinalni kulonbozo dijakert, mint pl a kivaltsagok voltak vv7-ben. Raadasul meg is mozgatja oket.
Nekem vv5-ben a bufes-villapenzes dolog is nagyon bejott, persze ahhoz is egy Attila es egy Peti kellett, ok tudtak ezt a jatekot is ugy alakitani, hogy minden este rohogtunk rajtuk.

Gezu viheti a mai kommenteket a stabnak, baromi kreativ itt ma mindenki :)

rearwindow 2016.10.11. 14:18:41

@hereverő heverő: ne vesszünk rajta össze, de szerintem senki nincs olyan mértékben elhízva, hogy orvosilag tiltani kéne a fizikai aktivitástól. Erről jut eszembe Maci akit viszont tényleg egy lépcsőn se engedtem volna felmenni.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.11. 14:21:18

Amúgy kíváncsi lennék arra, hogy mi lett azzal a sok legóval, amit beszórtak pár hete. Volt arról valami visszhang?

rearwindow 2016.10.11. 14:21:25

@MacákékIcukája (Hajrá Dávid!): én úgy gondolom előre megírt játékmenet van, nem fog az RTL improvizálni és hirtelen betolni egy olyan játékot amit a hogyvolt-on javasol valaki

mézescsók 2016.10.11. 14:22:54

@mézescsók: Nem a Vv-ben volt a kiesett játékos visszatérése, hanem ÉH-ban.

mézescsók 2016.10.11. 14:25:12

@rearwindow: Miért kell ahhoz interakció? Vv Fanni egyedül malmozott reggelizés közben!

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.11. 14:25:21

@rearwindow: Nincs ennyire pontos játékmenet szerintem, esetleg hetente egy-egy ötletbörze.

rearwindow 2016.10.11. 14:27:12

@mézescsók: akkor miatta nincs bent társasjáték, az rtl fél hogy mindenki egymagában játszana, abból meg nem lehet műsort összevágni :)

É2I 2016.10.11. 14:27:34

@hereverő heverő: Mondjuk pont teljesen el voltak zárva mindentől. A központtal volt ugyan rádió kapcsolatuk, amire a választ -azt hiszem 25-30 perc- késleltetéssel kapták, mint ahogy valóságban a távolság miatt. Az meg nem szivárgott ki mennyire b.szták szét egymás idegeit és mekkora volt a "csicskagecizés" mértéke.
Megint más kérdés, hogy a vv egysejtűivel ellentétben valós pszichikai és fizikai felmérés után kerültek be és folyamatosan ellenőrizték őket. Mivel nem akartak egy bűzölgő hullákkal teli tartályt felnyitni egy év után. :)

Ugyanakkor ne képzelje senki, hogy egy akadémikus ne tudna lemenni állatba úgy egy hétnyi elzártság után. A bezártságot vagy a külvilágtól való elzárást az emberek többsége nem tolerálja. Nem véletlenül az egyetlen büntetés a "demokratikus" országokban az elzárás. És ott sem teljesen szigetelik el a bűnösöket, max a filmekben, vagy a nem éppen hivatalos fogságokban.

Gézánkról meg ne higgyétek, hogy érdemit engednek neki kérdezni. (Persze ez sajnálatos.) De ő egy riportban _alany_ lesz. Akinek erősen vigyáznia kell, hogy ne csináljanak belőle bohócot.

@Chat Géza:

Én azért szurkolok Neked! Hajrá! És csak így tovább a többi bloggerrel együtt! Köszönöm nektek a volt és a leendő öfiket!

Egy óhaj: Legalább egy verbális gyomrost vigyél be, bármelyik is lesz a mikrofon túloldalán.

MacákékIcukája 2016.10.11. 14:31:37

@hereverő heverő: egyetertek, @rearwindow: biztos nem hirtelen kezdett el futni nagy tavokat, hanem fokozatosan. Itt viszont egy futoverseny eseten hirtelen megterhelnek magukat, az semmikepp nem vezet jora.
Vivinek valszeg lennenek problemai a hirtelen es sok futastol, nagyon rossz a tartasa (hatan is es a csipojen/derekan is latszik).

MacákékIcukája 2016.10.11. 14:32:45

@rearwindow: valoszinuleg igazad van, nekunk csak az almodozas meg az unalmunkban otletelgetes marad :(

hereverő heverő 2016.10.11. 14:34:40

@rearwindow: Jaj dehogyis veszünk össze! Én is azt írtam, hogy fokozatos terheléssel nem lenne bajuk. Fizikailag nem, de szellemileg tantaluszi kínokat élnének át ha megtiltanád a döglést.
@MacákékIcukája (Hajrá Dávid!): Igen, az a villapénzes dolog jó volt, és úgy rémlik, hogy a 6 és 7 szériában is pénzt kaptak a seprűkért, amiból aztán lett kantin. De ott lapos volt már a dolog.

Rendezzünk Robinson hetet !
1: össze kell rakniuk egy tutajt amin mindannyian elférnek, valami jelképes csónakot.
2: össze kell rakniuk valami házfélét a "szigeten" ahol aludhatnak
3: ruhát, hálózsákot kell varrni az összekészített darabokból
4: kaját kell szerezni és megcsinálni ebédnek. Vadászat, halászat, bogyót keresni...
Persze ez a szerkik részéről is elég erős tervezést igényel, mert valahogy ki kellene találni, hogy hogyan lehetne együttműködésre bírni a lemmingeket. Az aktuális hajós-vitorlás design szinte predesztinál.

É2I 2016.10.11. 14:36:53

@hereverő heverő: Felfújható szexbabát? Asszittem arra micitehenet fújták túl.... :D:P

MacákékIcukája 2016.10.11. 14:38:21

@hereverő heverő: ooo ez tetszik!!! Ebbol is nagy siras-rivas lenne, meg veszekednenek, hogy a kovacsjozsi miert varr tobbet, mint a szabopisti. Biztos nem tudna egyikojuk sem poent csinalni belole.

hereverő heverő 2016.10.11. 14:38:34

@É2I: Úgy értem, az információktól nem voltak elzárva. Kaptak emilt, lehetett üzenni a családnak, ilyesmi. A többi csak egyetértés.

OFF: Mióta nem lehet több hozzászólásra válaszolni ?

BAZINGA2 2016.10.11. 14:39:53

Érdekes volt tegnap, amikor Vivi kiesett a szerepéből... Mintha nem is Ő lenne úgy ordított, még a hangszíne is egész más volt. Egyáltalán nem olyan nyafka és ostoba, hanem megjátssza magát. Mindenkit hülyének néz. Eleinte bírtam Vivit, de most már taszít, undorító a nyomulása, a tátott szája, a bárgyú nézése. Egy rafinált dög! Azért az disznóság, hogy nem mutatták meg a szavazatok eredményét. Legalább a játékostársak megköszönhetnék Lórinak a gyávaságát, mert miatta Küldték be Ginát. Mindjárt nem úgy gondolnának rá, hogy milyen tökös hanem egy gyáva és hazug gerinctelen alak!

Magentax 2016.10.11. 14:40:06

@hereverő heverő: rávenni őket az együttműködésre elég egyszerű lenne - egyrészt a játékot "parancsba" kapnák, másrészt nincs se kaja, se cigi, nekik kéne megoldaniuk.
Csinálnak valamit és azt vagy pénzre válthatnák be, amiből vásárolnának (huhú, képzeld, milyen veszekedések lennének abból) vagy horgászhatnának, vadászhatnának (mint régen a kis vidámparkban, csak valami nehezítéssel, pl. logikai feladványok :D) és az eredményt válthatnák be igazi kajára.

Magentax 2016.10.11. 14:41:51

@BAZINGA2: Ezt nem is értem egyébként, mi történt a lemmingekkel, hogy egyik percről a másikra Lórika ilyen tökös hős lett még Dávid szemében is. :-o

hereverő heverő 2016.10.11. 14:43:16

@MacákékIcukája (Hajrá Dávid!): Látod, ehez nem értek. De ha te mondod akkor vivi is belepusztulna a futásba :) Annyi előnye mindenesetre lenne, hogy este aludna mint a döglött ló, Soma megmenekülne.

É2I 2016.10.11. 14:46:17

@hereverő heverő: Az első bekezdésedre is micitehenet tudom felhozni: A hotel héten- ami három nap (?) volt totál kifeküdt, mert már akár napi két órát is kellett "munkát" végeznie. "Hát nem erre jött ő be ide!" Mint ahogy a csicskagecipapagálykutya sem, amit ő is megjegyzett. Pöcsömöccse is kifáradt a pultban ülés miatt, stb. Munkakerülő, f.szlóbáló - majd - kivétel nélkül mind. Egyik sem akar egy gyufaszálnál sem többet arrébb tenni a harminchatmiskáért.

Egyébként pont ezért versenyeztetném, "dolgoztatnám", agyaltatnám őket orrvérzésig. Legalább mi röhöghetnénk. És nem csak a nyuszizással egybekötött kanapén átborulás lenne a legnagyobb poén :s

BAZINGA2 2016.10.11. 14:46:39

@Magentax:
Gondolom, senki nem meri kimondani, hogy gyáva volt, mert akkor arra gondolnak, hogy mit szólnak majd a nézők? Ugyebár sosem lehet tudni, hogy kint mi a vélemény? Mégis csak a nézők szavaznak rájuk.

hereverő heverő 2016.10.11. 14:49:53

@Magentax: Nem, ne legyen pénz. A kamrában mindig csak 8 üveg ásványvíz és zsömlék, némi csokoládé vagy cerbona szelet lenne, mindenkinek egy egész minimális adag hogy azért ne dögöljenek éhen (pedig de). Én arra gondoltam, hogy a medencébe kellene műhalakat rakni, azt kellene kihorgászni. A halon lenne egy szám: 2kg 5kg stb: ennyi húst kapnak. Vadászat: először nyilat eszkábálunk, van spárga meg fa. Aztán szintén számozott vaddisznókra lehet lövöldözni, de csak 2-3 óra lesben ülés után bukkan fel egy-egy malac. Ha megszólalnak túl hangosan, vagy flyamatosan beszélnek, nincs zsákmány.

ewita 2016.10.11. 14:50:20

@Magentax: Haha ,ja tutira nem szaros barnítósprayt meg műszempillát rendelnének! tegnap gondolkodtam épp rajta,hogy bármit felírnak azt viszik be nekik?pl. irtózatos mennyiségű lőré van lent a földön az ebédlőben!

Madam. 2016.10.11. 14:57:36

@ewita: érdekes, könyvet nem kérnek be magukhoz. Bár bizty tiltja a villaszabályzat, hiszen egy olvasó ember látványa uncsi. Nyugi, nem fenyegeti őket a veszély

Madam. 2016.10.11. 15:02:03

régebben (tán a nem póvered BB-ben?) megkapták a kintiek (?) ekézéseit, kommentjeit, ettől befordultak illetve szintén átrendeződtek kissé a viszonyok odabent. Bárhogy is, ha innen bevesznek vmit a műsorba, amiket írtatok, jár a gempa! különben tünty.

mézescsók 2016.10.11. 15:03:06

@rearwindow: Pedig lehetett rajta röhögni. Evett egy falatot - húzott egy babszemet vagy mit - átült a másik oldalra - újat lépett -......

verkli 2016.10.11. 15:14:44

@géza

Szerintem mondd le a belevalót mihamarabb.

- Milyen értelmes kérdést tenne fel neked az agyhalott?
- Milyen értelmes választ kapnál az agyhalottól?
- Jó üzlet-e, hogy a hogyvoltnak két napig plusz pár ezer kattintása lesz, cserébe folyamatosan cenzúráznotok kell majd a kommenteket.

MacákékIcukája 2016.10.11. 15:20:33

@hereverő heverő: nem biztos h belepusztulna, mindenesetre nem tenne jot az izuleteinek. O tipikus "skinny fat", vekony, de nincs izma.

@verkli: :DDD

Magentax 2016.10.11. 15:28:01

@hereverő heverő: @ewita: :DD pénzre azért gondoltam, mert mi balhé lenne abból, az egyik az ő szokásos csirkemelléhez ragaszkodna, a másik szempillaspirálhoz, a harmadik cigihez - és így tovább.
Sztem meg is ölnék egymást. :)

MacákékIcukája 2016.10.11. 15:33:07

@Magentax: mindenesetre egy egeszseg-het nem artana nekik. Se cigi, se pia, egeszseges kajak es sok sport. Megneznem, ahogy sirnak :)))

hereverő heverő 2016.10.11. 15:45:44

@MacákékIcukája (Hajrá Dávid!): Ez is nagyon jó ötlet ! Azt hiszem a VV6-ban volt fogyásverseny is, amikor Viki nem mert ráállni a mérlegre :) De a kamera azért megmutatta az uszkve 90 kilót.

hereverő heverő 2016.10.11. 15:46:42

@MacákékIcukája (Hajrá Dávid!): Akkor ezért képtelen becsukni a száját ! :)))

Krétagarbó 2016.10.11. 15:54:44

@Chat Géza: nane:) nem cserélnék le a műsorvezetőket rátok?

Krétagarbó 2016.10.11. 15:58:48

@walovilag: sztem nem, az akkori nőjével éldegél vhol az usa-ban.

hereverő heverő 2016.10.11. 16:15:01

Nos szép hölgyek és délceg urak, én elpályázom mára. Elnézést a meglehetősen középszerű kommentjeimért.

Krétagarbó 2016.10.11. 16:18:44

@VV Erőlegény: nem feltétlenül értek most egyet veled dávid megítélését illetően. Nem biztos, még nem egyértelmű számomra sem a srác, de szépen kihúzta Lóri alól a szőnyeget. Ha ebben több olt a tudatosság, mint a Soma miatti "bosszú", akkor még lehet, hogy egy rejtett tattikussal van dolgunk a tuja mögött.

kaqxar007 2016.10.11. 16:31:35

aze az erdeklne, h miert kellett betolni az ujlanyt ?? hol itt a logika ? vasanaptol egyel kevesebben kellett vona lenniuk, es egyel kevesebben lettek, parbaj, v nem parbaj nincs kulonbseg.
most meg tobben vanak, gyakorlatilag a retek lenullazta az elmult 2 het egyetlen eredmenyet, azt, h egyel kevesebben kene legyenek !!! MIERT ????

Magentax 2016.10.11. 16:33:49

@kaqxar007: pont most hivatkoznak az egyébként teljesen tetszőlegesen alkalmazott szabálykönyvükre.

Aroma Bugyingó 2016.10.11. 16:52:22

Frissen kukázott, gyönyörű, rózsaszínű, strasszköves, csipkebugyi.Hibátlan.ELADÓ!

Nagyon derék a bősége.A gumi nyújtott állapotában 82cm, nyugalmi állapotban 58cm. Anyag: polyamid, nylon Márka: Evelynn.Állapot: kissé nikotinos, újszerű. Méret : 40 Méret (betűs): M Derékbőség (cm): 58

Aroma Bugyingó 2016.10.11. 16:55:55

Frissen kukázott, gyönyörű, rózsaszínű, strasszköves, csipkebugyi.Hibátlan.ELADÓ!

Nagyon derék a bősége.A gumi nyújtott állapotában 82cm, nyugalmi állapotban 58cm. Anyag: polyamid, nylon Márka: .Állapot: kissé nikotinos, újszerű. Méret : 40 Méret (betűs): M Derékbőség (cm): 58

Magentax 2016.10.11. 16:59:18

Erről jutott eszembe...Zsolti vajon honnan tudja ilyen teljes bizonyossággal, hogy a dohányzóban talált bugyingó nem Vivié? Tán csak nem felpróbálta a Vivi összest?

Plüsscukor 2016.10.11. 17:21:37

@miciur: És komolyan releváns választ várnál ilyen kérdésekre Au-tól?? :)))

2016.10.11. 17:23:22

@Chat Géza: amennyire eddig lattam, ugyse nagyon hagyjak beszelni a vendegeket, folyton a szavukba vagnak, mintha errol a ket majom musorvezetorol szolna a bv.

2016.10.11. 17:29:50

amugy vannak itt fasza felvetesek, csak ezeket inkabb a kulisszak mogott kene felvetni a relevans embereknek...az meg nem au meg nem gyozo.

2016.10.11. 17:31:11

@Plüsscukor: ja, ezt most lattam, ekg.

MacákékIcukája 2016.10.11. 17:37:13

@Biriksz_Krokiksz!: remelhetoleg most ki lesz adva parancsba, hogy csicskuljanak, mert hogyvoltos cikkiro lesz a vendeg. Komolyan mondom h most mar hianyolom baukot, o legalabb igyekezett elbeszelgetni veluk

2016.10.11. 17:47:05

@MacákékIcukája (Hajrá Dávid!): de meg a hodi-berki is...igen, merem remelni, h hagyjak majd beszelni, mert rohadtul nem au v gyozo szefoskodasara lesz kivancsi barki is...

Plüsscukor 2016.10.11. 17:51:28

@rearwindow: "képzeld el hogy hazamész, és nincs egy könyv amit kezedbe vehetsz, nem kapcsolhatod be a tévét, nincs internet, cserébe ott ül a kanapén Mici meg Zsolti. "
Ez nálam megkapta a nap hsz-a díjat :)))

2016.10.11. 18:02:22

és ha ma még commodore komment pajtás is betelefonozna végre, ahhh! matricaként tapadnék a képernyőre! *-*
XD

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.11. 18:10:22

@Krétagarbó: Nincs vita közöttünk, Dávid próbál taktikázni, ez nem vitás, de több olyan szórakoztató momemt kellene tőle, amiből tegnap mutatott valamit a Vivi lenyugtató akció keretében. Nem működik a blogmoci nálam, úgyhogy nem pontosan tudom, hogy melyik hozzászólásomat hivatkoztad meg, de valszeg azt, amelyikben Icukával trollkodtam inkább egy picit Dávid kapcsán. :-)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.11. 18:19:04

@VV Erőlegény: én azért nki Dávinak,mert ő áll hozzám legközelebb emberként. együttérzek vele.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.11. 18:21:18

@hereverő heverő: nem biztos....okos emberek nagyon tudják egymást csicskagecizni

Krétagarbó 2016.10.11. 18:24:49

@Madam.: a VV-ben is volt régebben ilyen, minden nap kaptak egy blikk lapot, amin válogatott kommentek voltak. Minden nap remegve várták.

Krétagarbó 2016.10.11. 18:31:33

@Biriksz_Krokiksz!: nálam a szolgáltató (nem upc) következetesen letilt 23.00-kor. Amint vége a bv-nek, máris lesz adás. És mindkét box-on. Pedig ma Gézut megnézném, majd visszanézem a retekmoston.

2016.10.11. 18:47:59

@Krétagarbó: engem is, az upc, es mindig be kell utnom a kodot :)))))) a szolgaltato gyerekzarat rak a bv-re, ez mekkora mar?!
XD

Magentax 2016.10.11. 18:50:10

@Krétagarbó: jesszum! Reklamáltál már? És ha van egy hosszabb film amit megnéznél, 11 után nem látod? Ráborítanám az asztalt a szolgáltatóra.

Magentax 2016.10.11. 18:51:00

@Biriksz_Krokiksz!: szerencsére a Telekom nem ilyen kötsög :)

BERBER OROSZLANOVA 2016.10.11. 18:52:22

A mai nap kérdése, hogy folytatódik-e a bugyi saga?

2016.10.11. 18:56:18

@Magentax: telekom, bruhuhuhu, huseges rajongojuk voltam, csak miutan tavaly mashova tettem at a szekhelyemet, ott nem szolgaltattak, ezert kellett valtanom. De! Jonnek!!! en meg iszkolok is majd vissza hozzajuk egybol.

Magentax 2016.10.11. 19:01:11

@Biriksz_Krokiksz!:
Off...
Kicsit drágák, de ez az IPTV jól sikerült - már ahol elérhető. :)
On...

Berborosz 2016.10.11. 19:03:34

@Biriksz_Krokiksz!: Tud.
Majd küldök neki egy jó avatárt, hogy ne égesse így meztelenül a berbereket.

2016.10.11. 19:04:07

@Magentax: telekominal is iptvs voltam, upcnel szinten, telekomit imadtam, upc sok szodaval elmegy. mondom, azonnal futok vissza a karjaikba, ahogy megerkeznek ;)

Berborosz 2016.10.11. 19:04:49

@BERBER OROSZLANOVA: A bugyinak nem szaga van, hanem illata, teee!

2016.10.11. 19:05:36

@Berber Oroszlán: ja, jo. akkor nem pofazok bele a dolgotokba ;)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.11. 19:08:15

@BERBER OROSZLANOVA: Illetve, hogy összeveszel-e az uraddal, a Berber Oroszlánnal ? :-)

2016.10.11. 19:10:15

mondjuk h a 'csába hagy el vki egy bugyit, ill miert nem szerepel a sokkarikas ofiben?!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.11. 19:10:49

@Berber Oroszlán: esküszöm, hogy nem láttam, hogy már meg is érkeztél... mi van, ha kiderül, hogy az asszonyé volt az a bugyi? :-)

É2I 2016.10.11. 19:11:27

Ahh csak most nézem ennek a ginának a képét. Valaki írta fentebb, hogy valakire hasonlít. Nekem ezen a képen egyből a köpködős szerencsétlen jutott róla eszembe - nem jut eszembe a neve. Talán a viszont köpködő szerelme krisztián volt. Gondolom, hogy nem ő az csak arcra hasonlít. :O

BERBER OROSZLANOVA 2016.10.11. 19:13:03

Grat.Bruti!
Király poszt :)
A Zseraldinnyón már én is agyaltam ;)

2016.10.11. 19:15:31

@É2I: vv iza köpködte vvkrisztiánt, de iza azért nagysegrendekkel jobb külsejű csaj volt...már ha egyről beszélünk.

BERBER OROSZLANOVA 2016.10.11. 19:17:37

@Berber Oroszlán:
Köszönöm a bókot kegvesem!
Reméltem is, hogy a védelmedbe veszed a bugyimat. ;)

BERBER OROSZLANOVA 2016.10.11. 19:21:06

@VV Erőlegény:
Láthatod, hogy kiállunk egymás mellett.
Köztünk nincs vita.

2016.10.11. 19:26:54

@Berber Oroszlán: olvasta volna a hogyvolt kommenteket! behalok!
XD

É2I 2016.10.11. 19:29:33

@Biriksz_Krokiksz!: Igen, iza. Nekem az is fejre egy fejszével faragott királylányra hasonlított, meg ez is. Csak ezt a képet láttam, nem nézem már a vv-t, csak hogyvoltozok. Délelőtt azt is csak képek nélkül :)

2016.10.11. 19:34:43

@É2I: dzsiniben nekem az nem tetszik, ahogy formálja a szavakat, olyan modorosch. iza szép volt, csak két arca van/volt: vagy az ajakcsücsörészős-mintha folyton szelfizne, vagy a magából kikelve ordibálós.

Berborosz 2016.10.11. 19:34:47

@BERBER OROSZLANOVA: Ásó, kapa, és a nagyharang...

2016.10.11. 19:39:01

@É2I: ja, amúgy régóta akartam már nyallerkodni neked egyet, csak sose jött ki úgy a lépés: kurva nagy kedvencem a film, amiből az avid van, depláne az egyik kedvenc jelenetem a sok közül.

2016.10.11. 19:41:01

@BERBER OROSZLANOVA: @Berber Oroszlán: mmkk majd ÉN akarok harangozni nektek, tütüben!
XD

Chat Géza · http://chatgeza.tumblr.com/ 2016.10.11. 19:42:16

No, annyi komment jött, hogy köszi, viszont így ömlesztve válaszolok mindenkinek.
Aurelio lesz a műsorvezető. Már nagyon készülök az adásra. Arra kaptam ígéretet, hogy Vivi molesztálásba, szexuális zaklatásba átcsapó nyomulása lesz videós anyagban. Attila viszont nem, mert tényleg rohadt unalmas, és akkor mindenki elkapcsolna, de majd megemlékezek róla. Az erőszakoskodás fölötti szemhunyásokról is. Az új csajról is szó lesz, na meg Lóri zseniális taktikájáról. A Big Brotherre nem térnék ki, mert egyrészt annyiban Big Brother ez, hogy kicsit mások a feladatok, lásd: hotel hét se volt eddig, most meg van. Lásd még: korábban volt már gyereknevelős hét, ellenben nem volt olyan, hogy a gyerekekek hirtelen megnőttek. Ennyiben látszik meg a Big Brother. PLusz ez egy jó márka, és ha nincs is kimondva, de igen, ezzel jól ki lett baszva a TV2-vel.
Asszem enniy.

2016.10.11. 19:44:38

@Chat Géza: szép legyél! (okos már vagy) <3

Krétagarbó 2016.10.11. 20:03:57

@Magentax: jah, nem vagyok nagy TV függő, tkp-en jó is, így legalább többet alszom:)

2016.10.11. 20:30:22

@Krétagarbó: tv csatin filmet nézni nem igazán érdemes. vv bár más tészta, de azt meg ki lehet beszélni a kommtársakkal (legfőbb érv), csak ne kezdenék ilyen rohadt későn, az este 9 még bevállalható lenne.

Krétagarbó 2016.10.11. 20:48:31

@Biriksz_Krokiksz!: nem vagyok nagy filmnéző. Tudom, barbárság, de moziba is mostanában csak gyerekelőadásra megyek. Vhogy nem köt le. Inkább olvasok/olvasnék (többet, ha lenne időm:)

Más: milyen lesz Újgina? Nem irigylem, nehéz lesz egy összeszokott társaságba beilleszkednie.

Rémület 2016.10.11. 21:03:34

@Biriksz_Krokiksz!: Szerintem tényleg Vivi volt. Fürdésből a rezidenciájuk felé tartván megállt a cigizóben egy kis csevegésre. A cuccait letette a kanapéra. Később, mikor már eleget szívott, fölkapta a cumóit, hogy megy és nyugovóra tér, ám a kis köves bugyóka kicsusszant és jól ott maradt. Csakis így történhetett ez a tragikus eset.

2016.10.11. 21:07:09

@Krétagarbó: dzsinivel kapcsiban azzal értek egyet, aki szerint nyitni kellene felé, mert tele van külvilági infokkal. aki ezt nem látja át a bentiek közül, és összezárnak ellene, mint 'új' ellen, az nyugodtan hulljon el, mert semmi taktikai érzék nem szorult belé.

@Rémület: rejtély megoldva, köszi ;)

Magentax 2016.10.11. 21:08:22

@Rémület: Zsolti hogy kikelt magából, hogy márpedig ő ezerszázalékig tudja, nem a Vivié.
Nyilván Zsolti jól ismeri Vivi bugyikáit, hisz már mindet felpróbálta. :D

MacákékIcukája 2016.10.11. 21:10:03

@VV Erőlegény: tudom am, hogy trollkodtal, azert kaptal olyan rovid valaszt! >:-)))

@PeniValdes: oh, nem futok en, par eve mar letettem rola. Tekeres meg elliptikus boven jo

@Chat Géza: ugyes legyel, nezni fogunk! :)

2016.10.11. 21:12:36

@Magentax: vagy mivel együtt alszanak, nagyjából ismeri a bugyikáit
sskk nem kellett volna minden más csajra kenni az ügyet.
sztem meg megint csak a tyvy a hybás, bolhabugyiból csinált elefánbugyit.

Betli Szofi 2016.10.11. 21:14:12

Jujj de várom így a BV-t!!! :D

Madam. 2016.10.11. 21:40:08

Épp azt nézem egy adón, amint egy törpemalacot idomítanak. Szal van remény

Cimili 2016.10.11. 21:52:33

Jó estét esti műszakosok! :) Gina valahonnan nagyon ismerős nekem. Nem indult valamikor az Xfactorban?

2016.10.11. 21:55:17

@Cimili: sztem nagyképernyőre tök simán felférünk ketten matrica ;) (szervusz, angyalom!)

Commodore 2016.10.11. 21:58:24

Sportos estét! Meggyógyult a netem, Hiányoztatok :-) !

Cimili 2016.10.11. 21:59:52

@Chat Géza: Köszi Gézu, h gondoltál a kommentelőkre és nézni fogunk sokan! :)

Schlomo Goldberg 2016.10.11. 22:01:29

Kedden ismét megtudjuk hogy Lóri döntése végleges.

Plüsscukor 2016.10.11. 22:01:36

Kezdődik az esti műszak, mindenki blokkolt már?

Cimili 2016.10.11. 22:02:07

Na kezdődik az ocsmány duma.

dero80 2016.10.11. 22:02:22

@ascii: Akkor Robin nem is tuja volt, hanem egy cica. Egy kandúr :)))

Plüsscukor 2016.10.11. 22:04:05

"Nem ő volt az egyetlen, aki egymásnak esett" - Bencus

Commodore 2016.10.11. 22:04:43

Piros bringának még lesz vmi szerepe!

Mók_Ica 2016.10.11. 22:05:20

szép jó estét :))) blokkoltam, itt vagyok... (tegnap bealudtam, így Gézut olvastam :))) jó volt Gézu!!! a bv-ben ügyes legyél, nézünk ám :))) )

2016.10.11. 22:05:22

dzsini. pasikkal kijönni tök könnyű, baszki, a csajokkal barizzál össze, baszod.

Plüsscukor 2016.10.11. 22:05:52

@Chat Géza: Köszi, figyelő szemünk rajtad lesz

MacákékIcukája 2016.10.11. 22:06:14

Kestem, mi tortent?
Latom evetke mar feltekeny

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.11. 22:06:55

Baszki, 6 jager, plusz bor... Broáf!

MacákékIcukája 2016.10.11. 22:08:38

@Cimili: szaunaban beszeltek vmi fontosrol?

Mók_Ica 2016.10.11. 22:09:01

@MacákékIcukája: is, és Soma is, amikor evetke Dáviddal tinci-táncizik .....

na, ki kit eszik meg? evetke somát vagy soma evetkét??????????

Mermancs 2016.10.11. 22:09:49

Sziasztok, szép estét! Èn sajnos majd csak visszanézni tudom majd... Megy a villában a buli?

MacákékIcukája 2016.10.11. 22:10:01

@Mók_Ica: fuj menten hanyok ettol a smarolastol

Commodore 2016.10.11. 22:10:07

Ez, hogy van ez,? A beköltözőt eddig hol tartották?

Mók_Ica 2016.10.11. 22:10:19

@Schlomo Goldberg: jaja....

@Cimili: szia Cicus :)))

dzsina ruhája elég foscsi.... aszittem vmi hálóing....

Cimili 2016.10.11. 22:11:29

Jó ötlet volt Ginát beküldeni, felkavarta az állóvizet.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.11. 22:11:37

Zseri meg két üveg bor, plusz jager... szegény májak...

nicu71 2016.10.11. 22:11:39

@Mók_Ica: inkább egy zsák /by soma

Mirocska 2016.10.11. 22:11:40

Sziasztok!

@Mók_Ica: Hát, még az a fehér cipő hozzá...

MacákékIcukája 2016.10.11. 22:12:02

@Mók_Ica: @Madam.: konyhasneniruha

Zserinel a veszekedes az elojatek

ascii 2016.10.11. 22:12:15

@Mók_Ica: "zsák" by soma a pontos kifejezés

Maxi Mili án 2016.10.11. 22:12:18

@Krétagarbó: Igen,aUPC minden adón a 18 éven felüli adásokat automatikusan letilja,de nagyon egyszerű a gyerekzár kikódolása : távirányítón zöld gomb, utána a gyári kód : ez négy nulla, utána az ok gomb.Remélem segítettem.

Mók_Ica 2016.10.11. 22:12:21

@MacákékIcukája: undi bizony.... pfffff

zseri imád vitatkozni tivyvel..... hát mi nem imádjuk.....
tivy most hirtelen barátjaként emlegeti lórit???????? óóóóóóóóóóóóó..... pöcsfej...

2016.10.11. 22:12:48

@PeniValdes: _kell_a játékban, érdekből.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.11. 22:13:04

Evelin tánca inkább hervasztó, mint izgató. :-)

Cimili 2016.10.11. 22:13:14

@MacákékIcukája: Csak annyit, h Gina tudta, h a csajok féltékenyek lesznek és tudta, h a fiukkal jobban ki fog jönni. Ahányszor el kezdett egy mondatot, mindig a szavába vágott Soma v Tivi.

nicu71 2016.10.11. 22:13:20

könyörgök zseraldinn tivit vigye ki KÖNYÖRGÖK PLIIZ

2016.10.11. 22:13:35

@Schlomo Goldberg: Ja, a végén helyet cserél micinénivel, mer' az meg fogy... és jól áll neki.

2016.10.11. 22:14:36

@nicu71: addig még ezerszer kibékülnek.

ascii 2016.10.11. 22:15:01

bejön egy nőszemély és már mindenki féltékeny mindenkire. lemaradtam, mióta tulaja itt bárki bárkinek

MacákékIcukája 2016.10.11. 22:15:37

@Cimili: pfff akkor epuletes beszelgetes lehetett :))))

@nicu71: sztem Ati ezen a heten visszafogja magat, tivy viszont nem, szal remelem kihivja zseri

2016.10.11. 22:15:44

Üsse már meg negatívy, csak egy kicsit, de tényleg csak egy kicsit, lécci!!!!

Cimili 2016.10.11. 22:16:02

Diplomatikusan beszéltem veled. Tivi Zserinek. :DDDDDDDDDDDD

MacákékIcukája 2016.10.11. 22:16:32

Ezek ketten a vv8 KriszIza parosa

Cimili 2016.10.11. 22:16:53

@Spitzbauer: Nem lennék a szomszédjuk.

plüssnyuszi 2016.10.11. 22:17:03

Jó estéket! :-)

Valaki lőjje ezt a két szubhumánt! Primitivy: van egy büszkeségem, ami sérti az egómat... Bravó!

Mók_Ica 2016.10.11. 22:17:04

@Madam.: @nicu71: @ascii: biztos zsák hordóknál vette ő is :))) (csengetett mylord, mabel ruhája :))) )

zseri szart csinál a szájából..... segg helyett.... pffff

@Mirocska: az még önmagában nem lenne annyira rossz, együtt foscsi

@MacákékIcukája: egyik megoldás jobb, mint a másik

zseri szeret vitatkozni.... aztán kiakad tivyre.... házhoz megy a lóf... ööööö gecizésért..... szegény lány.... totál beteg.... lassan sajnálni fogom....

@Maxi Mili án: az enyém nem tilt le.... eddig sose csinált ilyet....

Madam. 2016.10.11. 22:17:16

Tivy vhol már hallgatta a "viselkedési problémát"

2016.10.11. 22:17:30

@PeniValdes: erre céloztam. idomítás-bűvölés.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.11. 22:18:06

Tivy szókincse félelmetesen tömör. T-zip!

Mirocska 2016.10.11. 22:18:20

Ennek a vitának se füle, se farka... :D

ascii 2016.10.11. 22:18:20

ezt a veszekedést remélem ma megkoronázzák egy laza perces dugással

2016.10.11. 22:19:06

@MacákékIcukája: a korábbi vvkrisz odáig volt meg vissza a csajáért, nu.

Plüsscukor 2016.10.11. 22:19:26

@ascii: Egy egész perc dugás? Felülértékeled őket.

pomac 2016.10.11. 22:19:34

de jó hogy még mindig a vasárnapi vergődést nézzük kebben :D

Mók_Ica 2016.10.11. 22:19:39

@MacákékIcukája: rosszabbbbbbbbb.... rossz hallgatni ezt a vergelődést....

@plüssnyuszi: ekg, maximálisan

MacákékIcukája 2016.10.11. 22:19:45

@Biriksz_Krokiksz!: most itten meg forditva van, nno :)))

2016.10.11. 22:19:58

@Cimili: Soha nem viszi ki Zsernyák a negaTívyt, mert szeremes a lelkem (Zs). És józanul már nyilatkozza is utána, hogy ő volt a hibás (Zs), mert féltékeny volt (Zs). Szegényke... Nem is tudom miért hibáztatjuk it azt az áldott jó embert (Tvy)???

kaqxar007 2016.10.11. 22:20:07

@MacákékIcukája: szerkiknek kicsit rakene jaccani ara, h (zseri) "te ugy is kiesel vidd a gyokeret, igy a sajat magad bealdozasaval neki szerezhecc egy lila kendot. oszt az o szeme is kinyillik majd, h te mannyire szereted otet" ezutan a zseri visszajonne 80-20 a youtube star ellen, lenne a villaban nagy agyalas :o)))

2016.10.11. 22:20:39

akarom h tyvy nagyon csúfosan bukjon el majd. rühellem ezt a gyereket.

2016.10.11. 22:20:51

akarom h tyvy nagyon csúfosan bukjon el majd. rühellem ezt a gyereket.

Plüsscukor 2016.10.11. 22:21:41

hihi, ez tetszik, ahogy Zsolti szopatja Evit és Zserit azzal, hogy az új lány befeküdt Tivi és Soma közé :))))

2016.10.11. 22:22:16

A nap idézete: "Smárol a f@szom" by Evettke.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.11. 22:22:36

Ezt az Evelint bassza ki valaki onnan.

Mók_Ica 2016.10.11. 22:23:05

@Biriksz_Krokiksz!: szia bébike :))) én is szeretném, duplán, mint te :)))

MacákékIcukája 2016.10.11. 22:23:44

Uzenem a most erkezoknek h Gezu lesz a BV-ben ma este :)

2016.10.11. 22:23:54

apám, jön a cirkusz rész. :(((((

ascii 2016.10.11. 22:24:11

jajjjjdecukmák lesz az a szisza :)

nicu71 2016.10.11. 22:24:25

@kaqxar007: bizony nagy lenne a sirás rivás ha tivike kinnmaradna/adná az ég/ de az jönne le a többségnek maximum hogy a nézők degradálták ezt a jó embert xd

Mók_Ica 2016.10.11. 22:24:29

@Spitzbauer: tivy mingyá felülmúlja.... ".... teregetem az utadat" - mondja zserinek :))))

Madam. 2016.10.11. 22:25:32

Nehogy melany és vyvy békülés legyen turbopettinggel, mert akkor evakulálok vagy mi

2016.10.11. 22:26:42

@Mók_Ica: szia, icus <3 teljesen kivagyok ettől a fasztól.

Mók_Ica 2016.10.11. 22:27:02

@PeniValdes: óóóóó.... ő tetőtől talpig férfi.... :)))) (egy nagy f@sz)

Mók_Ica 2016.10.11. 22:27:32

@Biriksz_Krokiksz!: nem csodálom.... nézd mit írtam Pennynek :))

Maxi Mili án 2016.10.11. 22:28:12

@Mók_Ica: A régi nekem sem tiltott le, de egy pár hónapja kicserélték olyanra, amivel fel lehet venni a műsorokat. Na ez már letilt, mindegy, hány óra van.

Mermancs 2016.10.11. 22:28:18

@MacákékIcukája: azt valószínűleg már nem látom ma :/ túl későn teszik fel az rtlmostra :(

plüssnyuszi 2016.10.11. 22:29:07

Kedvelem Zsótit na :-) Zseri, Evet szívatás teccet meg az a félálombeli mondat Vivinek, hogy adjatok egy esélyt annak a lánynak! vagy valami ilyesmi. ennek a pasinak lelke van :-)

Azon tűnődtem, hogy persze vén vagyok meg minden, de nekem Somában semmi férfiasság nincsen. Kuncsorgó kis pincsikutya

2016.10.11. 22:29:17

@nicu71: mindenkit megostoroz majd a lábbal, so what?!
(menjen innen a ~csába)

----
am' én nem tudtam, h zseri is ilyen durván beszél.

2016.10.11. 22:29:26

@Mók_Ica: Becsicskult rendesen, teli a gatyó, nem akarja ő azt a párbajt. Lehet, hogy az 1 bites agya 1 bitjén azt az infót tárolja, hogy NEM PÁRBAJOZNI, NEM PÁRBAJOZNI! (monjuk ezt túl hosszú ahhoz, hogy 1 biten lehessen tárolni, tehát szimpán csak lefosta a bokáját)...

Cimili 2016.10.11. 22:30:58

Azé gondoljatok bele, ha Tivy kiesne, akkor uncsibb lenne egy fokkal a VV. Essen csak ki sunyitujaati.

dero80 2016.10.11. 22:31:46

@MacákékIcukája: Ha a szerkik nem is, Anikó biztos olvas hv-t. (lehet, hogy ír is) De volt olyan adás, amikor a szövege egy az egyben egy hsz volt. Ne kérdezd, mikor, melyik, de nagyon megütötte a fülemet....

MacákékIcukája 2016.10.11. 22:32:43

@Mermancs: ment egy privi, nezd meg most :)

2016.10.11. 22:32:50

@plüssnyuszi: somsom most rá tud menni evy-re, aki beveti amije van, most h bejött az új csaj.
--------
kövezzetek meg (nyilván úgysem hagyom), de én a melanizsótit nagyon bírom a napokban.

XD

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.11. 22:33:04

@Cimili: de mi van ha nem is tuja,ahogy a társa Dávidka sem?

Madam. 2016.10.11. 22:33:06

@plüssnyuszi: melany fél fokkal intelligensebb a többinél+kisebbségi léte fogékonyabbá tette a periférián lévők iránt. Ugyanakkor elég frusztrált ahhoz, h lenézze őket és persze manipulatív, hisz folyamatosan mást kell mutatnia odakint

Mirocska 2016.10.11. 22:33:28

@dero80: Bencus is olvas hv-t, ő is többször idézett már.

MacákékIcukája 2016.10.11. 22:33:39

@dero80: tenyleg? :-O nem lehet, hogy egy hv posztbol idezett? Mert nekem is volt mar hasonlo erzesem

MacákékIcukája 2016.10.11. 22:35:02

@Biriksz_Krokiksz!: en is nagyon szeretem Zsoltit, de most Vivit is. Viccesen feltekeny

ascii 2016.10.11. 22:36:27

"ne haragudj a tegnapiért tivy, h leugattad a g#cibe a fejem"

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.11. 22:36:43

@MacákékIcukája: én Zsoltit akkor szeretem ha nem kiválaszt, mert akkor rossz buzi lesz

Mók_Ica 2016.10.11. 22:36:55

@Maxi Mili án: bakker.... jó hogy mondtad.... nekem a felvevős ősrégi... pont tervezem kicserélni.... el is mentem a megoldásodat :)))) köszi

@PeniValdes: nekem semmije....

@Biriksz_Krokiksz!: az még hagyján, de evi is rágyógyult somsomra....
nincs kövezés, Zsóti jól játszik, eddig ügyes

Cimili 2016.10.11. 22:38:13

@PeniValdes: Pontosítok, szerintem az.

dero80 2016.10.11. 22:38:15

@Mirocska: Lehet, nála nem tűnt fel, de Anikóra ki vagyok hegyezve. A Farmnál még drukkoltam neki, de most sokszor kritikán aluli.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.11. 22:38:32

@Mók_Ica: én a lázadót látom benne,ilyen figura lehetett Robin Hood is

Mók_Ica 2016.10.11. 22:38:38

@dero80: @Mirocska: igeeeen??? nekem nem tűnt fel.... bár vhogy őket szelektíven nézem.... egyik sem teCCik nekem, mint műsorvezető....

Commodore 2016.10.11. 22:39:13

Jöjjönek már az elefántok-bohócok!

2016.10.11. 22:39:15

@MacákékIcukája: nekem vivi tegnapi zsoltibarát féltős szirénázós műsora tök bejött, nagyon emberi volt.
DE!
ahogy dávid vigasztalta, az viszont nagyon szekszi vót. csak pislogtam, h he?!

Mók_Ica 2016.10.11. 22:39:40

@PeniValdes: engem akkor is taszít a stílusa....

plüssnyuszi 2016.10.11. 22:39:53

Úgy nézem bővül Zsóti rajongótábora :-)

má megint Zsertiv nyígás van műsoron?! Tele van vele a szamócamintás napozóm :-( olyan párbajt nem lehetne, hogy mindketten kint maradjanak?????

@PeniValdes: erre a hasonlatra Petőfi forog a ... izé ... valahol :-)

@Madam.: nem tudom, hogy a kisebbségi lét vagy a női lelke hozza ki belőle a manipulatívot. én nem érzékelek rajta lenézést.

Mirocska 2016.10.11. 22:40:39

@Mók_Ica: @dero80: Én úgy emlékszem, már a VV7-nél is volt itt téma, hogy Bencus olvas minket.
Anikó engem is idegesít, Bencust bírom.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.11. 22:40:49

@Biriksz_Krokiksz!: a férfiak szekszin vigasaztalnak,még akkor is, ha csak havernak néznek.

MacákékIcukája 2016.10.11. 22:41:17

Vicces ez a tivy, egy "csicska" beszolast ro fel zserinek, o meg mar szazszor lekutyapapagajozta. Legutobb vizes kiflihez hasonlitotta bakker

plüssnyuszi 2016.10.11. 22:41:39

ajaj, Evet bajsza rángatva van, mert Soma nagyon gerjed az új bulára. nem lesz ennek jó vége :-)

dero80 2016.10.11. 22:41:45

@MacákékIcukája: Biztos, hogy hsz volt, előtte nem sokkal olvastam. Állandóan lemaradásban vagyok :(((

Mók_Ica 2016.10.11. 22:42:01

@Biriksz_Krokiksz!: azt figyelted-e, hogy melánizsóti mennyire ismeri vivit??? a szobában beszélt zsóti viviről.... és megjegyezte, szte itt van az ajtónál :))))

MacákékIcukája 2016.10.11. 22:42:42

@Biriksz_Krokiksz!: ooooo igen, Davidunk egy adonisz volt!! :DDD

rearwindow 2016.10.11. 22:42:58

Ezek a mackók most menő viseletek?

MacákékIcukája 2016.10.11. 22:43:33

A hatterben Gezu cipelte a palmafat? :))))))

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.11. 22:43:40

@MacákékIcukája: meg ha téged vigasztalna, akkor milyen adonisz lene:?:)

Cimili 2016.10.11. 22:43:49

@Mirocska: Bencust én is komázom, nagyságrendekkel jobb fosch9 -nél.

Mók_Ica 2016.10.11. 22:44:05

no, jöjjön a cirkusz.....
(pont tegnap táborozott le az Ötvös cirkusz a házunk mögött.... hétvégén előadás.... remélem nem a villa-lakók fognak fellépni..... :)))))) )

Madam. 2016.10.11. 22:44:30

@rearwindow: igen, flip-floppal, zokniban

Schlomo Goldberg 2016.10.11. 22:44:46

Cirkuszhét, kell ez mint egy falat kenyér.
Lenne inkább törpe pornó forgatás, arra többen gerjednek.

2016.10.11. 22:44:58

@PeniValdes: ácsi. nem. szekszin csak olyan tud vigasztalni, akihez vonzódsz. bmily más vigasztalás az csak tesós-apusos-anyusos-barátzónásos lehet. ez nem az volt.

MacákékIcukája 2016.10.11. 22:45:19

@PeniValdes: arra mar szo nincs! Zeusz maga!!

rearwindow 2016.10.11. 22:45:33

@Madam.: én azt még vietnami papucsnak ismerem :-)

nicu71 2016.10.11. 22:45:38

krisztián ma szabadnapos?

Mók_Ica 2016.10.11. 22:45:41

az én pozícióm a kláón lesz... magyarul bohóc.... ááááááááááááááááááááááááá

Mók_Ica 2016.10.11. 22:46:59

de szép az a cicus!!!!!

Mirocska 2016.10.11. 22:47:05

A macska gyönyörű! :))

Madam. 2016.10.11. 22:47:09

@rearwindow: nem akartam sarut írni (se alfödi papucsot...)

Commodore 2016.10.11. 22:47:29

Takarítani?!!! WTF!!!

2016.10.11. 22:47:31

@Mók_Ica: ezért volt műsor vivi hisztije - vagy ha komolyan gondolta, akkor mi kurvára jobban látjuk a kapcsolatot, ami köztük van
XD

rearwindow 2016.10.11. 22:47:45

Látszik hogy a cirkuszos csávó kisgyerekekkel foglalkozik nap mint nap, azonnal megtalálta velük a hangot

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.11. 22:48:00

@Biriksz_Krokiksz!: á a férfiak kiismerhetetlen bonyolult lények...hidd el 26 év tapasztalat,azt hiszed akar tőled vmit,mert tökre vigasztal,ölelget, megigazítja hajad...te aztz hiszed hogy lesdz vmi..aztán semmi,merrt jaj aranyos vagy...de jaj ...érted???

2016.10.11. 22:50:23

BWTONPILLANGÓ kész végem, zsólti bzdmg <3 <3

Madam. 2016.10.11. 22:50:26

Evy nálam inkább műlovarnő lenne

Mók_Ica 2016.10.11. 22:50:38

@Commodore: de szép a szemecskéje? :)))))))))))))))

@Biriksz_Krokiksz!: zsóti jobban "ismeri" vivit, mint vivi zsótit..... :))))

Mók_Ica 2016.10.11. 22:51:46

Atti hogy ölelgeti Tivyt..... mikor lettek öribarik????????? óóóóóó

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.11. 22:52:26

@MacákékIcukája: és amikor a forró estéken együtt nézitek a csillagokat....:)

nicu71 2016.10.11. 22:52:38

nahát ginábol ATI lett :DDD

Mirocska 2016.10.11. 22:52:43

Ginához ma már ki volt írva: Zsolti, Ati. Egyszer csak eltalálják a nevét! :))

Madam. 2016.10.11. 22:52:50

Gyna "Ati" felirattal

MacákékIcukája 2016.10.11. 22:52:56

Somat osszetettek Ginaval, lesz itt meg szerelmi haromszog (vagy negyszog, ha Vivit is szamolom)

Mók_Ica 2016.10.11. 22:53:13

Dzsina nem nőies.... kicsit baltával faragott az arca is és a stílusa is..... nekem eddig nem teCCik

MacákékIcukája 2016.10.11. 22:53:45

@PeniValdes: olyasmire en csak davidunkkal vagyok hajlando

Commodore 2016.10.11. 22:54:26

jóvan@Biriksz_Krokiksz!: ólomszárnyú betonbagoly (Bödöcs tibike)

Mók_Ica 2016.10.11. 22:55:03

ki szuszog szexuálisan a paplan alatt holnap???????????????????

2016.10.11. 22:55:31

@PeniValdes: értelek, de én konkrétan arról beszéltem, ahogy D nyugtatta V-t, föléhajol, végigsimít a combján, belehajol az arcába, bedugja a kezét a blúzába, belesuttog a nyakába. ez bizony szekszi. arról viszont nem beszéltem, h lenne bmi más is ezen kívül bmelyikük részéről is.

Madam. 2016.10.11. 22:55:45

@Mók_Ica: dezső a tyúk, ahogy nézem...

nicu71 2016.10.11. 22:55:52

na holnap lesz krisztián de jóóóóóó !!!Mici:"le neszarjooon" /a csirke /xdxd áááháháháhaaa

rearwindow 2016.10.11. 22:55:53

Tyúkot fognak idomitani?

MacákékIcukája 2016.10.11. 22:56:04

@Mók_Ica: Ginanak nem kompatibilis a szemoldoke :)))) tul kozel vannak. Par mm-t ki kellene szednie, maris finomitana az arcan

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.11. 22:56:18

@Mók_Ica: ááá én azóta nem kritizálom senki fejét,amikor kijött hogy a fiatal Jude Law-ra hasonlítok

2016.10.11. 22:56:30

@Commodore: de legalább ismeri.

MacákékIcukája 2016.10.11. 22:57:06

@Mók_Ica: oooooo szuszogott valaki? Bakker lemaradtam

2016.10.11. 22:57:18

@Mók_Ica: azt olvastamcsi...áááá nem pletykálok
XD

Almaka 2016.10.11. 22:57:46

@nicu71: Nem a farmból a Sanya vitte be nekik?

MacákékIcukája 2016.10.11. 22:57:57

@PeniValdes: fuuuuj, nemar :))) egyezzunk ki a muszakvaltasban

Mók_Ica 2016.10.11. 22:59:27

@Madam.: ki fogja megcsinálni??? :)))

@MacákékIcukája: egyébként igen.....

@PeniValdes: nem kritizálom többé én sem senki semmijét.....

dero80 2016.10.11. 22:59:47

@Mirocska: Bence laza hülyesége üdítő Anikó görcsös akarása mellett.

2016.10.11. 23:00:25

@MacákékIcukája: én is. éppen penninek írtam dávidosat.
picsába.

@PeniValdes: az baj. enyémet barátzónás meg családtag sem.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.11. 23:00:33

@MacákékIcukája: ok,ok:) nappal tiéd. moss rá,főzz neki bolognait, vasald ki a ruháit,este enyém. mesélek neki,ő is nekem a biológiáról,aztán ilyenek:))))

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.11. 23:00:45

Gina eddig jól nyomja, remélem marad ez a stílusa.

nicu71 2016.10.11. 23:00:45

@Almaka: szerintem nem tudom.de el voltam foglalva a röhögéssel,nem láttam. :D

Mók_Ica 2016.10.11. 23:00:51

@MacákékIcukája: somának néztem a fejet.... meglátjuk holnap :)))

@Biriksz_Krokiksz!: no, átoperálták? fiú volt?? :)))

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.11. 23:01:28

@Biriksz_Krokiksz!: jó családtag kivétel...de a barátzónások simán

Plüsscukor 2016.10.11. 23:01:52

Au a hogyvolt kommentekből szemezget vajon?

MacákékIcukája 2016.10.11. 23:02:01

@PeniValdes: hekas!!! Ejjeles muszakvaltas!!!4!4!

Mermancs 2016.10.11. 23:02:22

@MacákékIcukája: KÖSZÖNÖM! En nem is tudom, es most mar en is nezem, juhhuuu. Sok puszi

2016.10.11. 23:03:27

@MacákékIcukája: lemaradtam, és vissza kell majd néznem, mert elpofáztam a nézést.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.11. 23:03:43

@MacákékIcukája: ne má"" egy hét én éjjel,másik hét te éjjel. nappal elmennénk múzeumba,vagy kirándulni

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.11. 23:03:57

Jézusom, az imént Mici tiszta Ellen Pompeo volt, ahogyan Krisztiánra nézett!

MacákékIcukája 2016.10.11. 23:04:06

@PeniValdes: jaaa a szemoldokot! Azt hittem h davidunk fenyes barna hajat :D (persze azt en szoktam)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.11. 23:05:55

@MacákékIcukája: miért egyedül nem tudja?:)
igen,de az én hajacskámat Dávidunk:))))

nicu71 2016.10.11. 23:07:07

mici meg krisztián fantasztikus :D inkább ezt nézném az öfiben is nem a zseri-tivi kutyakomédiát

iTink 2016.10.11. 23:07:13

A kozel 500 kommentet keptelenseg atolvasni, de ugye mas is latta, hogy Zsoltit a riportszobaban Zsófinak irtak?

MacákékIcukája 2016.10.11. 23:08:23

@PeniValdes: muszaj megosztanunk csodalatos ZeuszDavidot, tul nepszeru. A legszebb pillangokat sem teszik vitrinbe, hagyni kell oket szallni viragrol-viragra!
A hetes muszakvaltasban benne vagyok :))))

Mók_Ica 2016.10.11. 23:08:56

Gézu miért nem Géza??? :))))))

2016.10.11. 23:09:15

@MacákékIcukája: fesztelenebb lett. (gézu)

Mermancs 2016.10.11. 23:09:55

@MacákékIcukája: es ez a link a holnapinal is jo? :O @_@

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.11. 23:10:07

@MacákékIcukája: amazóniában vannak azpk a szép pillangok,egyszer volt egy pillangóm,de a költözésnél elveszett.
ok, megegyeztünmk

rearwindow 2016.10.11. 23:10:09

Ó, de jól néz ki ;-) én mindeddig egy 45+ pocakos pasit képzeltem a nick mögé

nicu71 2016.10.11. 23:10:10

@PeniValdes: ultra-mega-giga cukik :DDDD /na jó ez kicsit azért tulzásDDD
na nézzük a gézut :)

MacákékIcukája 2016.10.11. 23:10:22

Tessek bakker, gyoker Au miatt Gezu nem jut szohoz

Cimili 2016.10.11. 23:11:05

Na Gézu alig jut szóhoz.

Commodore 2016.10.11. 23:11:11

Pulcsis srác kicsit betépett...

Commodore 2016.10.11. 23:11:53

Hazafelé gyrostálpitába!

ascii 2016.10.11. 23:12:02

@MacákékIcukája: erőlködve sem sikerül neki lejutni au szintjére :(

nicu71 2016.10.11. 23:12:06

@rearwindow: az a sixxx :D
gézu fiatalka nagyon :D

2016.10.11. 23:13:00

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: szeretjük. kurva szar ám tvbe bemenni a háttérből, ne piszkáljad ;)

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.11. 23:13:48

@Biriksz_Krokiksz!: Félreértesz, ezt írták ki szegény Gézu neve alá.

Mermancs 2016.10.11. 23:14:10

@MacákékIcukája: micsoda kerdest tettem fel, ok..... -,-" :D most kicsit ugy ereztem magam, mint mikor mici mondta lorinak: ha te most azon az ajton kimesz, tobbet nem jossz vissza? xdddd :D

Cimili 2016.10.11. 23:14:16

@iTink: Kb a 10. vagy aki ezt leírtja. :P :)

MacákékIcukája 2016.10.11. 23:14:30

@ascii: nem, de legkozelebb fel kell porognie es ledumalnia au-t :D
Egyebkent lehet h mondtak neki h biz temakat nem erinthet, de igy meg semmi ertelme vendeget hivni

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.11. 23:14:52

Ez a bugyi fordítva van vagy csak a márkajel lett letépve?

Schlomo Goldberg 2016.10.11. 23:15:15

Gina pinavillantása megvolt, borotvált.

2016.10.11. 23:15:19

és bazmeg au viszi a szót. ettől tartottam.

Plüsscukor 2016.10.11. 23:16:19

Au szerint Ginának bejött Soma nyálcsorgatása, azért "kisfiamozta" le. Ez most komoly? Tényleg ennyire képtelenek olvasni az emberek a gesztikulációból?

Cimili 2016.10.11. 23:16:52

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: fordítva volt, mert kapkodott szegény.

ascii 2016.10.11. 23:17:32

@Biriksz_Krokiksz!: legalább most kapott egyet a pofájába :D

Mók_Ica 2016.10.11. 23:17:33

@Biriksz_Krokiksz!: viszobt Gézu most jól beszólt neki :))) teCCett :)))

Mermancs 2016.10.11. 23:18:08

vilagkritika a vilagnak

Cimili 2016.10.11. 23:18:11

Tivi: Világ kritikát gyártok. Ó, mily szerény. :DDDDDDDD

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.11. 23:18:19

Gézu, beszólás pipa, csak beszúrtad!

Plüsscukor 2016.10.11. 23:18:32

A _salak_ mögé lát Tivi kritikája? WTF?

MacákékIcukája 2016.10.11. 23:18:37

@Biriksz_Krokiksz!: tok idegesito. Szarok vagytok BV-sek!!!!!!

Cimili 2016.10.11. 23:19:47

Hú de diplomatikus a Gézu Dáviddal kapcsolatban.

Schlomo Goldberg 2016.10.11. 23:19:48

Málnás elmeséli Ginának hogy is van ez a youtube dolog.
''Világkritikát gyártok a világnak.
Öltönyös, nyakkendős ügyvédek mondták róla hogy ez nagyon komoly.''

Madam. 2016.10.11. 23:21:01

@Plüsscukor: sorok mögé, de persze nincs ott semmi. A sorok között helyett, amiröl fingja sincs, mit kell csinálnk

rearwindow 2016.10.11. 23:22:01

ezek kizárólag csirkemellfilét esznek?

Plüsscukor 2016.10.11. 23:22:13

Ez az "újságnívó" felirat most vicces akart lenne Chat Géza neve alatt? Gáz.

2016.10.11. 23:22:27

@ascii: au? fel se fogta.
@Mók_Ica: neki adtam volna az egész bv-t. :))
vagy bkinek, csak ne au v győző v ez a két balfék vigye.

Mermancs 2016.10.11. 23:23:10

@rearwindow: ha lehet... szerintem mindenki inkabb azt rendelne mint cba-s parizsit :D

Plüsscukor 2016.10.11. 23:23:31

@Madam.: Ja, sorok, köszi. Logopédust nem terveznek beküldeni Tivihez? Jót tenne a műsornak.

rearwindow 2016.10.11. 23:23:32

Ezt most miért kell megmutatni????

MacákékIcukája 2016.10.11. 23:23:47

@Cimili: Gezunak kb fel perce van minden egyes kerdesre valaszolni, Au pofazza a szarjait

Almaka 2016.10.11. 23:25:30

@rearwindow: Én is csak azt szeretem és szinte mindig az van ha hús főzök.

rearwindow 2016.10.11. 23:25:40

@Mermancs: Ja, hogy csirkemellfilé és párizsi közül lehet csak választani?

2016.10.11. 23:25:55

károly vitte a szót, előre megjósolhatóan. faszért hívnak be bárkit is, civileknél sem működött.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.11. 23:26:09

@Cimili: Hát azt eddig is tudtam, hogy nem komálja. :-)

Plüsscukor 2016.10.11. 23:26:19

@iTink: Igen láttuk, már tegnap is

MacákékIcukája 2016.10.11. 23:26:24

Aaaaa ezek a bv-musorvezetok nem ernek egy kalap szart se, tok pipa vagyok!!!

Madam. 2016.10.11. 23:26:31

@Plüsscukor: ja, mondjuk au is kifogásolta, tyvy mért mond ilyen hülyeséget, h "diplomatikus", "miko asse tuggya, mi a diploma"

2016.10.11. 23:27:04

@Chat Géza: Géza, hát nem az vót, hogy te leszel a BV-be', he? Itt meg valami Dávid volt... Nem mondom, jó csóka volt, jókat mondott, de téged vártunk... :-DDD

De komolyan, nyugodtan felpofozhattad volna Aut, ahogy kértem :-DDDDD

MacákékIcukája 2016.10.11. 23:27:38

@Biriksz_Krokiksz!: lehet h Sixx kellene oda, leoltana oket fel perc alatt es becsicskulnanak!

Mermancs 2016.10.11. 23:28:02

@rearwindow: ne dühitsük meg jobban a nepet, hogy nezne ki, ha minden nap lazacot es tengeri herkentyüket zabalnanak... :D

Madam. 2016.10.11. 23:28:04

@MacákékIcukája: a végén G az újságnívó kivett au serpenyőjéből egy cetlit, rá kell majd kérdeznünk, mi volt rajta

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.11. 23:28:14

@Biriksz_Krokiksz!: Másodszori kiírásnál én is erre gyanakodtam már, de már elsőre sem volt vicces. Szerintem a névelírások is direkt vannak.

MacákékIcukája 2016.10.11. 23:30:13

@Mermancs: pfff lazacot meg lehet unni eleg hamar, hidd el :D

2016.10.11. 23:30:38

@MacákékIcukája: a fatter a mindent mozgató hátérszemélyzettel beszél, és mmk vitte volna a szart széttapicskolós strandpapucsát.

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2016.10.11. 23:31:09

Édes jó istenem... az én olvasatomban akkor érkezett el a világvége, mikor a szőkített Aurelió oltogatja a dumájáért Tiv Tivyt. Bahahah :D

ascii 2016.10.11. 23:31:35

@MacákékIcukája: hát nagyjából az, h au is mindig a 100 szavas szókincsét repeatelte a villában

MacákékIcukája 2016.10.11. 23:31:41

@Spitzbauer: szegenynek brainstormingoltunk ma delelott egy csomo temat, aztan semmirol nem tudott beszelni :( tenyleg jobb show lett volna egy pofon

MacákékIcukája 2016.10.11. 23:32:45

@Biriksz_Krokiksz!: :DDDD isteni!!

@ascii: jajj koszonom h megszantal, senki nem valaszolt :))))

Mermancs 2016.10.11. 23:33:10

@ascii: nem csak a villaban, a belevaloban is ha egy uj szot hasznal, sokszor nem keveredik ki az egeszbol egy mondat

ascii 2016.10.11. 23:34:28

@MacákékIcukája: volt benn sixx is, de ő hozzá be kellett hívni Lilut, mert au nem volt alkalmas riporternek:
"A BeleValó Világ szerkesztői valószínűleg nem merték összeengedni Aureliót egy eddiginél komolyabb interjúalannyal (helló, sixx!)"

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.11. 23:34:56

@MacákékIcukája: Sajnos a kamera előtt nehéz rögtönözni, én is utálom az élő felvételeket.

Plüsscukor 2016.10.11. 23:35:19

@Bruti: Annál a résznél (is) én is felszisszentem.

MacákékIcukája 2016.10.11. 23:35:45

@Mermancs: itten eszakon ugyanannyiba kerul fel kg lazacfile, mint fel kg csirkemell/combfile...

ascii 2016.10.11. 23:36:56

@Mermancs: azt vágom, csak itt most a beszóláson volt a reflektor

MacákékIcukája 2016.10.11. 23:37:19

@ascii: a hetesben viszont Baukoval beszelt, es o magahoz kepest nagyon normalis volt, moderalta magat es probalt kerdezni

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: gondolom, plane amikor a musorvezeto fossa a szot

Plüsscukor 2016.10.11. 23:37:54

@MacákékIcukája: Épp visszaolvastam, de már majdnem válaszoltam neked, csak ascii kartárs beelőzött :)

2016.10.11. 23:39:52

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: eleve tudtuk eddig is, h nem mi vagyunk/voltunk a célközönsége sem a vv-knek, sem a bv-knek, de most pláne tudjuk, h marhára senki sem kíváncsi az agymenéseinkre. amiii fasza, mert a tököm se akar olyan korlátolt fasz lenni.
XD

Cimili 2016.10.11. 23:41:01

@MacákékIcukája: Volt már ő is előző szériáknál és gondolom most is megy majd.

MacákékIcukája 2016.10.11. 23:41:09

@ascii: ebben Lilu van? Emlekszem h Liluval is beszelt de miert remlik nekem eva?

@Plüsscukor: azert ertekelem, koszi! :)))

@Mermancs: protein-maniasoknak arany elete van itt :))

MacákékIcukája 2016.10.11. 23:41:45

@Cimili: lehet hogy akkor Bencus fogja vezetni?

dero80 2016.10.11. 23:41:46

@MacákékIcukája: Az a baj, hogy Sixx is kevés egy ilyen szituban. valamelyik évadban ő is volt bent, és csalódást okozott. Nekem. Lehet, hogy más másként látta. Viszont az írásai, a vv-n túl is szuperek. Szeretem őt olvasni.

Cimili 2016.10.11. 23:42:26

@Bruti: Milyen igazad van Bruti! :)

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.11. 23:42:47

@MacákékIcukája: Meg amikor tájékozatlan és nem ugathatod le, csak finoman.

ascii 2016.10.11. 23:43:35

@MacákékIcukája: nem vagy egyedül, nekem is baukó rémlett

2016.10.11. 23:44:06

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: amúgy hol jártál, szívemszotyoládéja, tök hiányoltalak (titokban).

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.11. 23:45:21

@Biriksz_Krokiksz!: Önmagában nézni és komolyan venni a VV-t egy kóros elmeállapot. Nélkületek nem is nézném.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.11. 23:46:22

@Cimili: Nálam Au egy fokkal jobb, mert ő nem veszi ezt komolyan, ellenben Tivyvel.

Cimili 2016.10.11. 23:46:37

Holnap Gézu lesz a soros poszt írója, gondolom majd valahogy beleszövi mit tapasztalt.

MacákékIcukája 2016.10.11. 23:46:41

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: igen, Gezun latszott h beszelt volna... ha hagyta volna ez az idiota

@dero80: szerintem nagyban fugg a musorvezetotol, nekem az maradt meg h Sixx-er hagytak beszelni tavaly

@ascii: lehet hogy az elso alkalommal volt Lilu, masodszorra pedig Bauko. Emlekszem arra is h megjegyezte Sixx-nek h milyen "kedveseket" irt rola anno :D

Cimili 2016.10.11. 23:47:21

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Nálam az az egy fokkal, az legalább három fokkal.:)

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.11. 23:47:46

@Biriksz_Krokiksz!: Valahol Európában, kétszer is, így összejött pont 2 hét OFF, amiben úgy látom, szinte semmit nem vesztettem.

2016.10.11. 23:49:19

@Cimili: sztem cserél, és majd az eggyel későbbit fogja írni. legalábbis én biztos nem azonnal csípőből írnék.

dero80 2016.10.11. 23:51:21

@MacákékIcukája: Az a baj, hogy csak a műsorvezetőtől függ. Pontosabban attól, hogy neki, mármint a műsorvezetőnek mit enged meg a csatorna.

ascii 2016.10.11. 23:51:23

@MacákékIcukája: meg amugy fel is nőt a szerephez, az rémlik...és persze érthető miért nem lelem az archivumban, mert időközben kirakták évát a bvv-ből (mert odasz#ratta a kutyáját a studióba, meg természetesen be is volt mákolva:)) is meg az rtl-től is, azok meg eltüntetnek minden kick-out személyiséget, mintha közük nem lett volna hozzájuk.

2016.10.11. 23:52:01

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: pedig nagyon faszaságos történések voltak, mmkk ajánlom, h vagy nézd vissza az adásokat és/vagy olvasd vissza a posztokat, meg a kommenteket. MUST!

dero80 2016.10.11. 23:53:56

@Biriksz_Krokiksz!: Pedig mennyivel őszintébb lenne....

Cimili 2016.10.11. 23:55:58

Jó éjt a maradóknak, holnap nem leszek, de majd elolvaslak titeket! Puszcsi :)

2016.10.12. 00:02:05

@dero80: indulatból írni nem őszinte sztm hanem jó nagy ostobaság, mert csak egy bizonyos szűrőn át tudunk nézni akkor perpill. :)

2016.10.12. 00:04:24

@Cimili: pusz (nekem is lassan)

Mermancs 2016.10.12. 00:07:29

@MacákékIcukája: nekem neha ilyeszto...mikor dumal egyedul felfele, hogy mi van nap...o.o

dero80 2016.10.12. 00:11:30

@Biriksz_Krokiksz!: Az életnek millió olyan eseménye/történése van, amikor nem mondhatod, hogy bocs, majd holnap válaszolok.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.12. 00:15:35

@Biriksz_Krokiksz!: Hát az elmúlt két hétben volt szerencsém igen érdekes akcentusokhoz, meg szállodákból is elegem van, így az angolozás VV-módra nem hoz lázba. Pláne, hogy szinte semmi hatása nem volt az egyes játékosok viszonyára, ahogy látom.

A musttal nem jártál messze az igazságtól, mert a forró fürdőben elfogyasztott pohárkányi tokaji fordítás jó döntésnek bizonyult, úgyhogy megyek is aludni. Jóéjt!

xukxuk 2016.10.12. 01:00:21

Azt mondta a hígagyú gyerek. hogy volt újságírója lesz a vendég.. Ez legalább olyan , mint a hivatásos őrvezető

Trompipi 2016.10.12. 06:32:58

Rajottem, hogy nez ki az uj csaj smink nelkul: Gereb Agnes.

Cérnahuszár 2016.10.12. 08:28:27

Nekem bejött Gézu
- helyre tette aut hogy nem soma tetszik az új csajnak azzal hogy lekisfiamozta, hanem nem csinál hülyét magából, a nem az tényleg nem hiába is szeretné pár pasi igennek venni
- egy fricskát adott aunak a tivy párhuzammal :))
. a végén nem kertelt, mondta hogy ati nem fontos a villába, ezzel kihúzta a szőnyeget az alól hogy hű de fontos párbaj következhet ha

és ezt úgy csinálta hogy simán meghívhatják ismét :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.12. 10:00:23

@Cimili: sztem egy kicsit hajaz az outfitje Janicsák Vecára, talán innen a dèja vu érzésed.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.12. 10:06:31

@Spitzbauer: akkor a szabàlyok értelmében kizárták volna a BV- ből, ès ez nem a cèlja. :-)

Cimili 2016.10.12. 13:54:26

@VV Erőlegény: )gen, valóban, kösziiiiii! :)
süti beállítások módosítása