Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 8x39 - Visszasírjuk a Hotel hetet

2016. október 05. 07:44 - Chat Géza

kepernyofoto_2016-10-05_7_18_52.png

Nem mosakszom előre, de azért szólok, a Hotel hét után várható volt egy kis megcsömörlés, a turbókontent beszakadása. Ez menetrend szerint meg is érkezett. Az sem segített a közepes adás minőségi feljavításán, hogy Nádai Anikó annyira távol állt a bejátszók szakszerű felszopásától, mint Makó Jeruzsálemtől. Oké, nem lehet mindig halál vicces dolgokat beadni műsorba, ha a lakók nem csináltak semmi olyat, de ha már műsorvezetői titulusban van, és fizu gyanánt feltehetőleg nem egy zacskó szotyival dobják meg adás után, talán illene VEZETNI azt a műsort, és nem csak enerváltan beásítani a kamerába pár erőtlenül megformált lepkefing véleményt. Na, mindegy. Elsőként Lóri hívja magához Tivyt egy taktikai megbeszélésre. Ehhez feltétlenül le kell feküdni a sufni kihúzhatós kanapéjára, hisz a sok tespedést nem árt fellazítani egy kis relaxáló, ágyon pusztulós punnyadással. Itt Idézném a beköltözés napjától akut tüdőbajtól köhögő Lórit:

"Evelinnel fogok kimenni."

kepernyofoto_2016-10-05_7_17_08.png

A villa szabályzat szeszélyesebben alakul, mint Tivy idegrohamai, mert eddig tilos volt a kihívás előtti percekig nyíltan kimondani, hogy ki kit fog kivinni. Ez egy kijelentő mondat. Minimum egy levelet megért volna, hogy Lóri, rábasztál, nem mondhatod ki annak a nevét, akivel megmérkőzöl vasárnap, te majom! Röpül a bünti. De ez nem történt meg. Kapcsoljunk is át a hálóba, ahol Sittes Krisz Alekosz pózban nézi végig a szomszéd ágyról, amint VV Csillámpóni összepinázza Soma fekhelyét. Az egykori Z+-os, ma már köztévés PetőPhilipre igencsak hajazó pinabubus, csókkirály Soma nem örül az új hálópajtinak.

"Attól féltem, hogy lesznek nyúlka-piszkák az éjszaka során."

De ennél sokkal durvább dolog történt. Döbbenet ült ki soma arcára, amikor meglátta, hogy nem egy 120 kilós pali horkol mellette, hanem egy finom kislány, egy tünemény, Vivi. Az ominózus horpasztás robschneideri értelemben vicces megvitatására is sor kerül reggel.

kepernyofoto_2016-10-05_7_17_42.png

- Egyébként egy hajszál választott el attól, hogy megerőszakoljam, csak elaludtam. - mondta Vivi

Erre Tivy velős, már-már öblös, recsegős véleményt riposztolt: befingott a szobába. A stúdióban Anikó megköszönte az érdemi hozzászólást, a szakkomentárt, majd teljesen leblokkolva jelentette be, hogy az új tematikus hét jegyében újságírók lesznek a lakók. Ez a parádé három napig fog tartani, így váltja majd egymást a három főszerkesztő, hogy Lóri, Mici, Evelin.

Amíg a kis Spotlight megírja az év sztoriját, ami már a címben is a legkattintékonyabb hívószavakkal TÁMAD!!!, mint MEGLEPŐ_FORDULAT, addig Vivien Soma megbúbolásán melózik veszettül, ami már simán átcsap szexuális zaklatásba. De nincs kefe, mert Soma úgy fél a lány méhszájától, mintha valami dimenziókapu bejárata lenne a pokolba, pedig Vivcsi egy 40%-os részvételi arányú, de 98%-ban faszt tartalmazó turbóbaszástól is fossá élvezné az agyát.

 kepernyofoto_2016-10-05_7_21_25.pngTivy (a VV8 Pongója) mi a faszt csinál?

Időközben Soma megkapja a "bárkire, bármikor rábaszhatod a lila kendőt" előjogot. Ez okoz némi fejtörést, mert a srác egyből rátenné Evelinre, hogy Lóri ne vigye ki. A  kussolás helyett ezt el is mondja valakinek, ami Lóri fülébe jut, aki máris zsarol, ha így lesz, akkor Tivyt viszi ki. Értelmét ne keresük, ez lesz. Tivy ismerteti a csibész becsület definícióját.

Vannak spanok, akiket nem dobunk egy pináért, tesóm.

És már stuffolja is a krút Soma ellen, aztán eljut az agyakig, hogy itt nem is a kisgyerek a vérgeci, hanem Lóri, aki itt fegyverként használja a "barátságot." A YouTube Isten aztán le is ül Lórival, hogy hallod, tesóm, ne engem vigyél már ki. Áh, Dinát meg kell bosszulni, ez erről szól. De hát én a Dina barátja vagyok, erre engem vinnél ki? Az most mindegy.

kepernyofoto_2016-10-05_7_23_02.png

A beharangozó alapján nagyon vártam a Villa Firka első számát, de mivel Zsóti írta az egészet, ezért mondhatni elfogadhat lett a szaklap. Nem is érdemelt az egész többet egy nettó négyperces bejátszónál. Persze Mici azon azért besérült, hogy az ősi bulvárkódexből kibányázott szuperjelzővel, a NEHÉZBOMBÁZÓ-val illették, Vivi meg a róla és Somáról készült fotón depizik.

Holnap Dávid húsfaszt növeszt magának, mert a beharangozóban azt látni, hogy leveszi magáról a védettséget jelentő lila kendőt, majd azt mondja Lórinak, hogy ha ez tényleg a vendettárú szól, akkor vigye ki őt, azt szevasz. Ez azt jelenti, hogy Som-Som máris élt az előjoggal és kikérte Evelinnek a kendőt, vagy és én ebben bízok, a szerkesztők is hallották a poszt elején leírtakat, hogy Lóri kimondta, kit fog kivinni, ami  púderrel meghintett száraz fasszal bassza szét a kihívásra dramaturgiailag felépített adásmenet izgalmait, így beküldtek egy levelet, hogy be lehet fáradni a raktárba és fel lehet venni a szopóálarcot, mert akkor Evelint nem lehet kihívni. Plusz holnap Miciék tolják az újságírói kontentet. Ott, Tivy, Soma, Vivien és Mici tollában lakik a zsurnalizmus, abban egész biztos vagyok.

 

Címkék: való világ vv8
708 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

yoga girl 2016.10.05. 08:17:12

Én már annyira nem értem a Villa szabályzatot, hogy esküszöm az a része miszerint kimondhatja kit visz párbajozni, rugdoshatják a székeket, fenyegethetik egymást és le lehet venni a lila kendőt esküszöm a powered by Big Brother része :D Halvány emlékem még van jópár ezelőtti évadokról ahol a túlzott káromkodásért is ment a bünti levél.

introverted22 2016.10.05. 08:26:48

@yoga girl: szerintem itt nemes egyszerűséggel nincs Villa szabályzat. 8 napon belül gyógyulót lehet okozni egymásnak, kimondhatják, hogy kit visznek ki, lassan már a kinti emberekkel is tárgyalhatnak, meg amennyi konnektort eddig már láttam, azon csodálkozok, hogy még telefont nem szúrt ki senki töltőn...

introverted22 2016.10.05. 08:28:23

Jah és a múltkor Dávid könyvet olvasott az ágyban... engem az is lesokkolt, mert nem nagyon emlékszem arra, hogy bárkinél is láttam volna könyvet a korábbi szériákban...

yoga girl 2016.10.05. 08:30:24

@windsor: Egyébként nekem is feltűnt talán tegnap? mikor kinn cigiztek és volt Lóri feje mögött a falon két konnektor... azon gondolkodtam annak mégis mi a fene funkciója van... kinn a kertben....? gondolom nem hajszárítás végett van ott. fura volt mindenesetre.
Nekem a tegnapi adásról viszont annyi a véleményem, hogy fel nem foghatom Lóri hogy nem látja hogy ezzel hogy Öcsköst megzsarolta nem fog szavazatokat nyerni, sőt. És taktika ide vagy oda a nézők döntenek szimpátia alapján. Ez már VV Vikinek se jött be anno, hiába keverte a szart meg taktikázta be magát a Top 3-ba a nézők azonnal kiszavazták onnan.

hannamontanna 2016.10.05. 08:33:02

@yoga girl: Na ez az. Az eddigiekben már volt fizikai, szóbeli és szexuális terror, székrugdosás, úgy nevezett szabály felrúgása - kimondta a nevet - de itt semmi nem történik. Valószínűleg ha kizárnák pl. Tivyt - istenem de tetszene :-) - akkor nincs kit beküldeni helyette. Ennyi "érdekes" arcot talált a casting, ebből kell gazdálkodni.

yoga girl 2016.10.05. 08:36:57

@hannamontanna: Próbáltam utánaolvasni, de csak ennyit találtam: 24.hu/szorakozas/2011/04/13/hetpecsetes-titokkent-orzik-a-valovilag-szabalyzatat/

Nem mai cikk, de igazából szerintem ma is megállja a helyét válaszként.

Krétagarbó 2016.10.05. 08:44:17

@windsor: gondolod, hogy az egybitesekkel be tudták volna bifláztatni a vellaszabályzatot? Sztem ezért nincs.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.05. 08:46:38

"De nincs kefe, mert Soma úgy fél a lány méhszájától, mintha valami dimenziókapu bejárata lenne a pokolba" gyémántkontent :D

Jó volt ez így kávé mellé. "Ostor ez a kávé." /naezjó?/

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.05. 08:48:40

@windsor: nézettség és profit for prezident. minden más ennek van alárendelve.
ha nem lesz elég izgalom ezek képesek kitalálni hogy neonáci hét van, leborotválják az ápoltak haját és külső helyszínen egy teszőleges Borsodi faluban desszantolják őket.

Edie Britt 2016.10.05. 08:53:34

Zseniális poszt, köszi :)

tipptipptuti 2016.10.05. 08:54:03

Anikó attól h sikeresen szexuált egy családos bennfentest, ne érdemelje már ki h műsorvezető! Se kisugárzása, se humora, se egyénisége:( GáspárGagyi helyett meg bárkit néznék, akinek van humora és esze is, persze azok nem alacsonyodnak le egy agyhalott szennyműsorhoz. Talán a HavasHenrik. Elvan az agyhalottakkal és szívesen dagonyázik. Még Alekosz v.VVAti is klasszisokkal különb. Ja hogy ők még nincsenek rabosítva? Ha a casting ilyen gyenge, akk nem kell elhúzni a műsort ennyi ideig. Egyértelműen egyre suttyóbbakat és degeneráltabbakat tolnak a képünkbe h a lesüllyesztett ingerküszöbünket talán elérjék. De ezek az IQ és EQ nullák nem tudnak pár percen túl újat felmutatni, mert a nagy üresség, ami bennük kong, az átjön, akármennyire is szerkesztgetik a háttérből őket. ChatGéza őstehetség, köszi a posztot, csak ennyi öröm és élmény van a VV-ben.

KapitányG 2016.10.05. 09:08:23

@Krétagarbó: "A villaszabályzatot a beköltözés előtt minden játékos megkapja, tanulmányozza, és csak elolvasása után költözhet be a villába, ha elfogadja annak feltételeit. Ebből egy példány a villában is megtalálható, így a játékosok - egyetlen olvasnivalóként - bármikor kézbe vehetik és átolvashatják."
www.origo.hu/teve/20150210-szabalyszegesek-a-valo-vilagban.html
@windsor: Nem könyv volt, Dávid biztos a villaszabályzatot olvasta :)))

MacákékIcukája 2016.10.05. 09:15:10

@KapitányG: ugy latszik o az egyetlen aki olvassa :)))

Jo reggelt mindenki es koszi a posztcsit :)

MacákékIcukája 2016.10.05. 09:16:15

Lori annyira hulye, nem terek magamhoz. Nem fogja fel, hogy minden egyes lepesevel csak veszti a szavazatokat?

introverted22 2016.10.05. 09:16:21

@KapitányG: Lehet, úgy voltak vele, hogy legalább egy ember legyen tisztába vele :D

introverted22 2016.10.05. 09:17:15

@Cseszlovák Gyurmafilm: Kivéve Lórit, mert ha leborotválná, nem lenne mit festeni, ezért ő csak visszafesti szőkéra. Jah, mégse, mert ő azt már max Dina mellől nézhetné :D

introverted22 2016.10.05. 09:20:45

@yoga girl: Én is pont azokat szúrtam ki. Vajon oda minek?

introverted22 2016.10.05. 09:23:01

@MacákékIcukája: Nem, mert annyira hülye :) Jah, meg a szerelme elvesztése miatti bosszúvágy is elvakítja!

yoga girl 2016.10.05. 09:25:41

@Krétagarbó: Egyszer még talán Lilu mondta talán Fanninak vagy valakinek mikor az egyik ex lakó büntetést kapott hogy ott van kitéve nekik a szabályzat, el kéne olvasni és akkor nem kapna büntetést mert tudná mit lehet meg mit nem, mintha még az is rémlene hogy ki volt nekik függesztve valahova. Persze most nem tudom mi van, meg van-e

Voyoshka 2016.10.05. 09:27:35

@Cseszlovák Gyurmafilm: Ezen a neonáci-hét ötleten vinnyogtam!!

Meg ezen: "ami púderrel meghintett száraz fasszal bassza szét a kihívásra dramaturgiailag felépített adásmenet izgalmait"...

Van ám itten szofisztikált jelzős szerkezet! :)

Voyoshka 2016.10.05. 09:31:21

Ja, @Chat Geza, a "ha evcsire teszed a védettséget én kiviszem az üvöltöző kutyát" húzás azért volt, mert ez ilyen ~hogy neked is fájjon~ dolog. Merthogy azt írtad, nem érted, miért. Hát ezért. Ha nem viheti véghez a tervét, akkor dögöljön meg a szomszéd tehene is.

panamcat 2016.10.05. 09:36:18

Jaaaj, remélem Dávidot viszi ki, és kiszopatja magát a párbajon. :)

MacákékIcukája 2016.10.05. 09:44:55

@yoga girl: @windsor: szerintem azert vannak ott konnektorok, hogy ha valakmelyik egybites mar nem birja idegekkel, instant resetelhesse a (villa)letet :))))

rearwindow 2016.10.05. 09:50:24

@windsor: én úgy tudom, hogy tilos könyvet bevinniük magukkal, lehet hogy valami villa-feladathoz kapta? Arra határozottan emlékszem, hogy a BigBrother-ben fejenként egy darab könyv volt engedélyezve mindenkinek, és gondolkodtam is, én mit vinnék be, végül valami ultravastag nyelvkönyv mellett döntöttem :)

Betli Szofi 2016.10.05. 10:09:27

A könyvre: lehet, hogy tényleg az volt, régen lehetett ugye egy darab személyes tárgyat bevinni (nem tudom ebből mi lett, meg mi egyáltalán a sajátjuk, hiszen csupa szponzorcuccban vannak), és volt egy korábbi szériában is aki egy könyvet vitt be... de meg nem mondanám ki és mit, és az is lehet hogy BB volt, nem VV :D
Mindenesetre Dávid az egyetlen kb. akit olvasó emberként el tudok képzelni. ;)

Nem értem én se a szabályzat nemlétét, tényleg nem volt szabad eddig kinyilatkoztatni, kit viszel ki, minimum akkor azt kéne, hogy őt nem viheted ki és kész... Somát se értem, miért gondolkodik rögtön egy lilakendő adományozáson, nincs veszélyben most, én tuti megtartanám ínségesebb időkre...

Lóri tegnapi akciója: hát legalább történt valami :D érdekes lépés volt mint taktika, mert annak túl nyílt, viszont örülök, hogy valaki legalább játszik, felkeveri a posványt valamivel .Érdekes volt Tivy reakciója is, jaj neki nem kéne a kendő, de mi az hogy őt vinné ki ahh... látszott, hogy azért beszart, nagy szavak ide vagy oda. Soma meg nagyon naiv, nem kéne senkit ilyen nagy spanjának tartani, se Evelint, se Somát.

Ha tényleg Lóri-Dávid párbaj lesz, akkor ezt érzéseim szerint Lóri elkúrta. :D de nem értem miért veheti le Dávid a kendőt....???? Ilyen nincs.

Chat Géza · http://chatgeza.tumblr.com/ 2016.10.05. 10:10:33

@Voyoshka: én ezt értem, Lórit nem értem. Ahogy maga is mondta, ő itt a legnagyobb geci. Ez, nagyon remek, de így nem fog nyerni.
Szerintem az egyetlen logikus lépés az lenne a részéről, ha Atit hívná ki. Mert ő Dávid legjobb barátja, ezzel kicsit revansot vehetne, amiért Dávid kiejtette a szerelmét. Mindenki másra rábaszni a kék kendőt szimpla hülyeség.

Betli Szofi 2016.10.05. 10:10:46

@rearwindow: na, akkor tényleg BB volt, a könyves. Nekem is így rémlik valahogy. :)

Betli Szofi 2016.10.05. 10:12:12

Ja, a konnektorokra: szakállnyírót, orrszőrnyírót, elektromos fogkefét tölteni? Oké, lehet, hogy van hülye helyeken is.
Meg még epillátor, hajszárító használata jutott eszembe.

Chat Géza · http://chatgeza.tumblr.com/ 2016.10.05. 10:13:07

@windsor: @yoga girl: A konnektorok azért vannak, hogy ha bemegy valaki, teszem azt rádiós hét van, és egy hétig onnan jelentkezik a Class Fm, akkor ne egy benzines agregátort kelljen bőgetni az udvaron, hogy legyen pilács. A nappaliban is azért van konnektor, hogy abba lehessen dugni a tévét.

Phantörpikus 2016.10.05. 10:27:32

@windsor: A múltkori meccsnézéshez hová dugták volna be a tévé hosszabbítóját?Vagy ha valami árammal működő kell a kertbe? Vagy mikor építették a villát?Vagy bármi más?

hereverő heverő 2016.10.05. 10:30:34

@Phantörpikus: Például a stratégiailag legjobb helyre állított szoláriumot is oda dugják be.

federti 2016.10.05. 10:32:11

No meg persze a porszívó miatt.

KapitányG 2016.10.05. 10:32:29

@MacákékIcukája: Vagy éppen azt keresgélte, nem tiltja-e a villaszabályzat, hogy valaki önként levegye magáról a védettséget jelentő kendőt :)

yoga girl 2016.10.05. 10:33:29

@Chat Géza: Hát jó csak furcsállottam hogy a kertben miért van, mert idén szoli se volt meg semmi. De így már értem. köszi :)

ascii 2016.10.05. 10:34:02

@Chat Géza: jaja, konnektorokra leginkább azért van szükség, mert szoktak porszívózni a lemmingek, az udvari konnektorokra meg pl olyankor van szükség, amikor kivetítőn meccset néznek, mint a jómúltkor.

ascii 2016.10.05. 10:35:16

@yoga girl: szoli az nem non-stop van, majd lesz lehet, h bedobják nekik, de most költséghatékonyság van, lehet ez is kimarad

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.05. 10:35:51

Gézu az mit jelent, hogy "elfogadhat lett a szaklap" ?

ascii 2016.10.05. 10:36:02

be kéne már küldeni nekik üvegfalú dobozban a 36 milkát, miért is játszanak. nem a kéthetes barátság a lényeg

ascii 2016.10.05. 10:36:56

@VV Erőlegény: "de mivel Zsóti írta az egészet, ezért mondhatni elfogadhatÓÓÓ lett a szaklap."

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.05. 10:37:06

Zsoltit amúgy a nagyképűsége fogja kiütni a főnyeremény megszerzésétől.

Cérnahuszár 2016.10.05. 10:39:52

Én azon ingatom a fejem, hogy hogyan ossza be mindenki Soma kendőjét, mintha az övé volna és nem somáé...
Egyedül vivi mondta ki fogcsikorgatva somának, hogy baszki tartsd meg, tedd félre későbbre...mert tudta hogy saját maga ellen beszél ha nem szóratja el somával a kendőt

Hullanak a leplek rendesen az emberekről.

Perah 2016.10.05. 10:50:33

Mondjuk, én azon nem csodálkozom, hogy Soma már irtózik Vivitől, mert a legtöbb férfi utálja, ha ennyire nyomul rá egy nő. Még akár úgyis átfordulhat taszítóba a dolog, ha előtte nagyjából bejött, mint nő. Viszont szerintem neki előtte sem volt a zsánere... Most legalább rájön Soma, hogy nem is igaz, hogy minden csajt le akar varrni, mert létezik olyan, akit nem :D.
Lóri egy hülye, de szerintem Dina hősszerelmeseként már amúgy is elég sok ember kiábrándult belőle, szóval nem valószínű, hogy bárki ellen is visszajönne. Mindenesetre kíváncsi leszek, hogy Dávid tényleg leveszi-e a kendőt... Azt is el tudom képzelni, hogy Lóri csak ijesztgeti a többieket, és a szerinte leggyengébbet fogja kivinni, aki valószínűleg az Ati.

Padrinaggio 2016.10.05. 10:55:31

@Betli Szofi: Na ez az, mióta lehet levenni a kendőt?

kamilla123 2016.10.05. 10:57:10

@Chat Géza: lehet,h úgy van vele Lóri, h ha csinálja a gonosz műsort, akkor nem nyer ugyan, de majd az RTL megdobja valami pozícióval, mint VV Vikit anno. Csak az a gond, h Lóri ha gonoszkodik is (én nem látom), akkor azt állati unalmasan csinálja, ebben semmi műsor nincs.

hereverő heverő 2016.10.05. 10:57:30

@Perah: Szerintem az a Tivis zsarolás is csak próba volt, Lóri pikkpakk levette, hogy Tivinek egyből becsusszant a sportszelet a gatyájába.

Chat Géza · http://chatgeza.tumblr.com/ 2016.10.05. 10:58:29

@VV Erőlegény: lemaradt egy ó betű. De csak annyit akartam mondani vele, hogy alat-állítmány egyeztetés szinten minden rendben volt. A sztorik laposak voltak, de nem volt benne semmi olyan, ami ne jelenhetne meg egy újságban (ide most mindenki képzeljen el egy közepesnél gyengébb szennylapot).
Miről lehetne bent írni? egymásról? Mit látnak a nézők, dettó ugyanazt, amit pont megírtak. Valami kis kulisszára és mélyebb nyelvtani, újságírói bravúrokra számítottam. de ma jön Tivy, aki majd tollba mondja a jobbnál jobb címeket.
"A colos zsiráf már legelné a faszt"
"7 ok, amiért fölkérdezhetsz másokat"
"Itt a bizonyíték! 6 jel, hogy nem te vagy a villa főnöke"

De egy "Evelin büdöset szart" értekező esszét is szívesen vennék a "Szextippek rovat aktuális cikke, "A Nyelvkatrina minden titka" mellett.

Padrinaggio 2016.10.05. 10:59:30

@VV Erőlegény: Dávid is nagyképű.
Egyébként Soma egyre népszerűbb, a végén lehet ő lesz a befutó?!
Mindenesetre az jó dolog, hogy eddig többesélyes a széria, nem úgy mint a korábbiaknál, ahol bőven a felénél lehetett tudni ki nyer (Alekosz, Attila, Aurélió).

Chat Géza · http://chatgeza.tumblr.com/ 2016.10.05. 11:01:16

@kamilla123: más dolog gonoszkodni, meg ügyesen manipulálgatni. Ez egyiknek sem megy el, ez egy elbaszott kiszólás volt, felböfögött valmit, aztán még el is hitette magával, hogy az zseniális.
Pl.: ha nem mondja el, hogy TIvy-t viszi ki akkor, ha soma bevédi evelint, csak annyit, hogy akkor meg fogod bánni, de nem azért mert akkor téged viszlek ki, máris van valami minimális játék, de hát kintről könnyű pofázni ugye

introverted22 2016.10.05. 11:01:20

Értem én, hogy használnak a kertben is elektromos eszközöket is, de annak a két konnektornak az elhelyezkedése vet fel kérdéseket bennem... De én amúgy is összeesküvés elmélet párti vagyok :)

Cérnahuszár 2016.10.05. 11:02:14

@Padrinaggio: lehet hogy mindig is lehetett, csak senki nem üvöltötte hogy banzááááj

Chat Géza · http://chatgeza.tumblr.com/ 2016.10.05. 11:04:05

@kamilla123: aki átlátja a játékot, és játssza is azt, az nagy valószínűséggel a következő etapra már szerkesztő lesz, vagy valami besegítő faszomtudja mi. Zsolti garantáltan helyt fog kapni, ha lehet egy tippem. Tivy egy összeférhetetlen indulatember, neki ezzel itt vége, visszamászhat az internetre. Napi szinten amúgy sem képernyőképes.

ascii 2016.10.05. 11:04:35

@Perah: nem írtózik, csak normális férfinak nem kell olyan nő, aki felajánlja magát, nincs benne kihívás, nem kap teret a férfi vadászösztöne, nem indítja be a fantáziáját.

Chat Géza · http://chatgeza.tumblr.com/ 2016.10.05. 11:07:11

@windsor: Ennyire azért nem kell. Ha telefonálnának, neteznének, akkor arról már biztos kotyogtak volna. Plusz saját magukkal basznak ki az rtl-esek, mert ha kapnak karácsonra, mikulásra valami meglepetést... felhív a mutter, bejön a mutter, akkor máris kevésbé tudnának örülni... nem lenne sírás meg dráma.
Hidd el, a népszavazás eredményét se tudják, nemhogy azt, hogy jól van-e otthon a macska.

kamilla123 2016.10.05. 11:07:18

@Chat Géza: igen, sztem Dávidot is valami ilyesmivel csalogathatták be, h kap vmi melót az RTL-nél utána. Tivy nagyon sokat bukott ezen szerintem, mert nincs épeszű ember, aki ezek után együtt akarna vele dolgozni.

introverted22 2016.10.05. 11:08:46

@Chat Géza: Lóri nem érti ezt a játékot. Amióta bejött, azóta próbálkozik görcsösen valamivel. Rápróbált a romantikus szálra, mert olyat látott korábban, hát ez nem nyert, mert a legbutább, legellenszenvesebb lányra sikerült rámásznia. Most megpróbálta előadni a nagy gonosz taktikust, miközben még mindig Dina utóízét böfögi fel bosszúként definiálva. Egyszerűen nem látja át a dolgokat, nem képes az összefüggéseket észrevenni.

Cérnahuszár 2016.10.05. 11:10:09

@Chat Géza: sztem pont jó hogy megmondta a frankót hogy tivyt viszi ki, hogy legyen tétje a dolognak, úgy csak sima fenyegetés, ami nem éri el a célját mert nem tudja az illető mit veszíthet
sztem lóri most jól nyomja. Kíváncsi vagyok hogy tudnak ebből kijönni, mindegyik fél

ami még meglepett teganp, hogy tivy bekrémelt és mondta hogy baszki ha engem visz ki, akkor kiesek. Tudja hogy 2 filléres a karaktere.
vagy nem jól hallottam?

rearwindow 2016.10.05. 11:10:53

@kamilla123: tivi majd tízezer forintokért (plusz utazás) majd járja a falusi diszkókat

introverted22 2016.10.05. 11:13:57

@Chat Géza: Bent lesznek ezek még Karácsonykor egyáltalán? (tudom, megfogtam a lényeget)

rearwindow 2016.10.05. 11:15:11

@windsor: Lóriról már akkor lehetett tudni, hogy nem érti miről szól a játék, és mik az erőviszonyok, amikor Dinát meggyőzte arról hogy Dávidot vigye ki (bár az is megfordult a fejemben, hogy ezt direkt csinálta, mert bármelyik esik ki, ő azzal jól jár. De aztán látva további ügyködéseit letettem erről, ő simán buta) A vicc az, hogy Tivi kivitelét ő blöffnek szánta, holott simán visszajönne az ideggyogyós ellen

hereverő heverő 2016.10.05. 11:17:22

@kamilla123: Ezt ugysem fogja fel a csököttje. Szerinte ő még mindig a Youtube királya 300000 rajongóval.

introverted22 2016.10.05. 11:17:32

@Cérnahuszár: Nem a frankót mondta meg, hanem blöffölt, amit Zsolti pl egyből levágott. Egy Soma-Tivy duót nem nehéz megvezetni és bexaratni. Bár szerintem Tivynek is kár beszarnia, mert Lóri ellen még ő is visszajönne... Annyit ért el kb, hogy a csapatversenyben Micikével fog váltózni, mert kb ő marad így mellette...

Chat Géza · http://chatgeza.tumblr.com/ 2016.10.05. 11:17:32

@Cérnahuszár: ezt mondta, de a sufniban már arcoskodott, hogy kinek képzeli magát ez a kifordulós kutyageci.

rearwindow 2016.10.05. 11:19:18

@hereverő heverő: ja, akinek annyi zsetonja nincs, hogy a csaja vesz neki tisztálkodószereket

Padrinaggio 2016.10.05. 11:21:09

@windsor: "legbutább, legellenszenvesebb lányra sikerült rámásznia"
Azért könnyű dolga nem volt, mert sok normális, igazi nő nincs bent a villában. Konkrétan egy sem.
Lóri próbál taktikázni, de buta hozzá és ezzel ellenszenvet sikerül kiváltania (bent is, kint is).

Szerintetek lesz megint iskola hét? Sokan unják, de szerintem mindig jó ha van, én most is örülnék neki.

kamilla123 2016.10.05. 11:21:18

@rearwindow: amikor volt az a játék, hogy be kellett mutatni Dinát és Dávidot, mint terméket, akkor Tivy valami ilyesmit szólt hozzá, hogy "amikor én szoktam ezt csinálni, akkor..." Mintha már most hívnák ilyen termékbemutatós haknikra. Kicsit csodálkoztam is.

hereverő heverő 2016.10.05. 11:22:51

@rearwindow: Na, hát nem csak zsetonja, de most már csaja sincs. Amikor meghallottam, hogy Tivi nője már a gyereket tervezi, akkor bizonyosodtam meg róla, hogy az emberiség megérett a pusztulásra.

Chat Géza · http://chatgeza.tumblr.com/ 2016.10.05. 11:23:28

@windsor: a 7. széria 104, a 6. 120 napig tartott. legalábbis ennyi hogyvolt született.a VV5 kapaszkodj meg 162 napig tartott!!!
Ebből lement 39 rész. Szerintem benne van a pakliban, hogy karácsonykor lesz a finálé.
De egy egészséges december elejét azért bőven látok.

rearwindow 2016.10.05. 11:23:44

@windsor: szerintem Tivi simán kiesne Lóri ellenében, én már csak azért is ellene szavaznék, mert kíváncsi vagyok a buta ábrázatára, ahogy eljut a tudatáig, hogy ő most kiesett, és mehet vissza anyuékhoz lakni :)

hereverő heverő 2016.10.05. 11:23:52

@Padrinaggio: Nincs már olyan tanár aki ezt elvállalná. Bármennyiért SEM.

introverted22 2016.10.05. 11:24:05

@rearwindow: Szerintem meg nem jönne vissza már ellene sem. Az a baj, hogy Dina kiesésével lehetett volna esélye, hogy tényleg játékba kerüljön, és baromira nem élt a lehetőséggel. El kellett volna fogadnia Dávid ajánlatát, ami kb az volt, hogy szórják ki a népet és aztán meccseljék le egymás közt a végét. Dina bukása óta csak leépíti magát. Ha nem alszik, akkor unalmas bunkózásokkal próbálkozik. Tivi egy irritáló idegbeteg, aki néha ámokfutásban tör ki de vannak tiszta pillanatai, amikor teljesen normális tud lenni. A hotel héten szépen dolgozott, egész hosszan tudott Zserivel is anyázás nélkül kommunikálni, és vannak olyanok, akik a barátjuknak tartják. Lórinak nincs kapcsolata senkivel a villában. Max a Dina fanclub állt mellé eddig, hogy hátha a Dina gyász szimpatikus a nézőknek. De önmagáért senki nem a "cinkosa". A régi nagyok tudták, hogy mi a cél, és azt is, hogy kell a társ az út végéig, ahol majd ráérnek lelökni egymást a hídról.

mobilos perpetuum 2016.10.05. 11:24:59

@Padrinaggio: Ezt Tommyboyyal művelte Lilu:
(A műsor szerkesztői szerintem azért haragudtak rá, mert jó pasi, és kint chippendale-ként dolgozott, ezzel szemben a villában hű maradt kinti barátnőjéhez, és nem csajozott).
Egy élő adásban azt mondta a fiú: akár le is veszem a kendőt.
Lilu rákérdezett: Ezt komolyan mondod?
Igen.
Jó, akkor VEDD LE a kendőt.
A következő összefoglalók úgy lettek szerkesztve, hogy Tommyboyról full NEGATÍÍÍV legyen a nézők véleménye.
El is hasalt a párbajon.
Amikor a többiektől búcsúzott, kiderül: bent nagyon népszerű volt. Kinti életében jött össze VV Anettel, akivel valamennyi ideig élettársak lettek.

introverted22 2016.10.05. 11:26:38

@Chat Géza: A VV5-ben volt is annyi, hogy 162 napig tartson :) Végig 2 hetente van a párbaj, vagy a végére már felgyorsul a dolog?

rearwindow 2016.10.05. 11:28:28

@hereverő heverő: ja, soha nem értettem azt a picsogást, hogy jaj-jaj fogy a magyar, már 10 millióan sem vagyunk... szerintem nem a mennyiségre hanem inkább a minőségre kellene gyúrni, Indiában sokan vannak, Luxemburgban meg kevesen, és akkor mi van? Szóval ilyen tivi-félék ne szaporodjanak, vagy legalábbis ne az én adómból

Padrinaggio 2016.10.05. 11:29:05

@rearwindow: Érdekes párbaj lenne. Szerintem nem jönne vissza. Ki is fejtem: Lórinak nincs szavazóbázisa, kevés embernek lehet szimpatikus. Tivynek van szavazóbázisa és el tudom képzelni, hogy van az a réteg/korosztály, akiknek bejön a stílusa. Szóval Lórira csak azok szavaznának, akik Tivytől undorodnak (azért biztos jó pár szavazatot kapna :).

Aztán persze bármi lehet. :)
Én úgy gondolom Lóri szinte mindenki ellen veszítene, talán Ati ellen lenne a legtöbb esélye.

introverted22 2016.10.05. 11:29:26

@Padrinaggio: És vajon vonyítós hét lesz-e? Ha már X-factor is fut mellette...

É2I 2016.10.05. 11:29:53

@yoga girl: Nem kell kombinálni. Már írták is, hogy kint is kell néha porszívózni, kell valami eszköznek táp, stb. (Még ha ezeket nem is ők csinálják, mert ilyet nem igen láttam; aka műfű porszívózás)

Ez a védettségi kendő ledobást meg tiltanám. Nehogy már ők szarják a spanyolviaszt! Lufaszt mama! Ha megteszi a rtl, akkor már tényleg nem fogom nézni, nem hogy utólag ám sehogy se; elég lesz a hogyvót.
Vóri javára annyit azért írnék - bár a fene se bánná, ha kint vérezne el -, hogy simán tattika. Igaz csak utalnia lett volna szabad rá, de mint tudjuk ez is elérte volna a hatását. Az meg, hogy tripptivi becsicskult szépen példázza a nagy arca mögött rejlő beszari senkit. Vóri helyében én meg is lépném vagy legalább is hagynám pácolódni a kiválasztásig.

"Tudod mit? Már nem kérdés ezek után kit viszek ki. Azt akivel most beszélek...."

rearwindow 2016.10.05. 11:29:58

@Chat Géza: a téli szponzor-kollekciót még mindenképp be kell mutatni :)

yoga girl 2016.10.05. 11:31:13

@É2I: én nem kombináltam, csak érdekesnek találtam de végiggondolva rájöttem hogy mi értelme. nem akartam túltolni a témát ennyire :D

Padrinaggio 2016.10.05. 11:32:30

@hereverő heverő: Meglehet, pedig érdekes lenne ezt a brigádot is iskola padban látni. Gondolok itt elsősorban Krisztiánra, Micire, vagy éppen Somára és Vivire, remélem lesz az a pénz. :)

nem kéne... 2016.10.05. 11:35:14

@Padrinaggio:

mondjuk azért mici ellen is nagy lenne a dilemma, hogy na most akkor melyiket utálják jobban, mert akkor a másikra kell szavazni.

Padrinaggio 2016.10.05. 11:36:47

@mobilos perpetuum: Köszi, ez kimaradt.
Mindenesetre nem gondolnám bölcs döntésnek Dávid részéről, hogy erőfitogtatás gyanánt kimenjen Lórival. Persze visszajönne, de nem feltétlen szimpatikus. A játék lényege, hogy a végén vidd el a zsét, nem az, hogy mindig te menj párbajozni és persze mindig veszélyfaktor is (és ha jól rémlik még Alekosz és Attila sem nagyon akart párbajokra menni, jobb a békesség).

introverted22 2016.10.05. 11:37:20

@rearwindow: De látod, az őszit is már rájuk adták a múlt hét végén, így póló nélkül kabátban és sapkában vonuldoznak. Ahogy bejön az 5-6 fok már mehetnek is a télikabátok :)

kamilla123 2016.10.05. 11:37:54

@É2I: én a tegnapit nem láttam, de az a múltkori adásban meglepett, hogy mennyire be tudnak szarni azok is, akiktől nem várná az ember. Zsóti és Vivi teljesen padlót fogott attól, hogy azon a ki a leggyávább stb játékon kaptak egy-egy jelet. Aztán meg Krisz szart be attól, h akkor most Vivi ráteszi. Oké, h a fele talán poén, de nekem meglepő volt, hogy Lóri, Mici stb.. nem akadnak ki ennyire, hogy nem ők a villa kedvencek. Én kifejezetten örülnék, ha Zsolti és Vivi is kapna már egy-egy kiválasztót, csak hogy jobban játékba kelljen lendülniük a kavarással.

hereverő heverő 2016.10.05. 11:40:31

Az megvan, hogy reggel ébredéskor Zseri Krisztiánt simogatja ? Remélem a két sexy kilométer ősszejön ott benn, sokkal inkább érdekes páros lennének.

Padrinaggio 2016.10.05. 11:47:02

@nem kéne...: Ez igaz, mondjuk nekem Mici közel sem annyira ellenszenves, mint Tivy, illetve Lóri érdektelenebb. De biztos szoros párbaj lenne. :)
(Kicsit érdektelen, kicsit ellenszenves karakterek, kb egálban vannak, lehet alig lenne szavazat, mert a nézőket sem érdekelné ki megy vissza. ) De minden feltételezés csupán. :)

Funk You 2016.10.05. 11:49:15

Lóri milyen boldog, hogy ő a leggecibb a villában. Ez a tattikája neki. Komolyan azt hiszi, hogy ezzel nyerni lehet? Szerintem most kb odáig ásta le magát, hogy még Mici és Ati is visszajönne ellene.
Már eleve, ez a "megbosszulom Dina kiesését" attitűd egy szánalom. Bosszulni ment be vagy a 36 millióért? Valószínűleg ő sem tudja.

Almaka 2016.10.05. 11:53:41

Szerintem itt most pont alkalmazták a villaszabályzatot mert ezt nem tudják elkerülni élő műsorban is elmondják neki minden héten. Szerintem az történt, hogy kaptak egy levelet, hogy mivel Lóri kimondta Evelin nevét így Evelin védett lett. Lóri tovább erőltette, hogy pedig neki bosszút kell állni így Attilát hívná ki. Így Dávid visszaadta a védettséget, hogy Attilát megmentse, ezért sírt a bejátszóvégén nagyon Attila.

Anikó műsorvezetőségében engem igazán az idegesít, hogy semmi önkritikája nincs. Legalább most, hogy biztos műsorvezető eljárhatna valami kommunikációs tanfolyamra vagy beiratkozhatna egyetemre már csak kitudja fizetni más nem a párja. Másrészt úgy csinál mintha ő különb játékos lett volna. Ő pont ugyan ilyen hülyeségeket beszélt mint amiért most beszól nekik. Nekem kezd egyre unszimpatikussá válni miközben a vv-ben neki szurkoltam.

MacákékIcukája 2016.10.05. 11:54:07

@Padrinaggio: szerintem David reszerol ez nem erofitogtatas volt, siman felbaszta az agyat, hogy Lori elkezdte a gyengebbet zsarolni. Vakmero lepes, teny s valo mert nem 100% hogy visszajon - en a helyeben nem mertem volna meglepni, de tuti, hogy bezsebelt egy rakas szimpatiaszavazatot.

Almaka 2016.10.05. 11:55:39

@Funk You: Én azt sem értem mit meg kint akar bosszút állni? Ő ajánlotta Dávidot Dinának tehát saját magán kellene megbosszulni.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.05. 11:55:43

@Chat Géza: Különben Géza, ha hiszed, ha nem nekem ez az egyszemélyes one man show Zsolti újságírás inkább a vállalhatATLAN kategória, mert annyira csak arról szólt az egész, hogy ő mennyire frappáns, és így is olvastam. :-)

Bekkara 2016.10.05. 11:56:23

Úgy látom, Dávid túljárt Lóri eszén. Itt csak Lóri veszíthet. Ha nem viszi ki Dávidot, akkor meghazudtolja magát, és mindenképpen kinn marad, ha Dávidot viszi, akkor is kinn marad. És szerintem ezt Lóri is pontosan tudja. Evelin lenne az arany középút, ellene még lenne esélye Lórinak, és nem is hazudtolná meg magát, de szerintem nem lány fog kiesni, nagyon fogynak.

Funk You 2016.10.05. 11:58:10

@Almaka: igen, ez meg a másik fele. ez a Lóri féle megbosszulósdi minden logikát nélkülöz.

Almaka 2016.10.05. 11:58:25

@Bekkara: Mondjuk ezen is meglepődtem tegnap, hogy ez egyedül Vivinek tűnt fel és mondta Somának, hogy lány több nem eshet ki.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.05. 12:03:41

@Chat Géza: Egyébként egyetértek! Várom már Evelin nyomdafestéket nem (?) tűrő alkotását is, "Mikor egyszer benyaltam a faszt..." címmel. :-)

Bekkara 2016.10.05. 12:06:20

@Almaka: Szerintem most 1-2 párbajon biztos, hogy fiú esik ki. Még arra gondoltam, hogy talán Atit is kivihetné Lóri, de Ati most nagyon megérkezett, benn is látják, de több esélye lenne ellene Lórinak, és végülis Dina ellen volt Ati is. De Lóri-Ati között semmi kontaktot vagy konfliktust nem láttam.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.05. 12:07:23

@Bekkara: Ha Lórinak egy cseppnyi esze lenne pont ezért csak fiút vine, és ezek közül is Ati az egyetlen, akit vihet. Én egyébként úgy láttam a tegnapi szpoilerben, hogy Dávid nemcsak, hogy levette magáról a lila kendőt, de oda is adta azt Atinak...

Almaka 2016.10.05. 12:08:21

@Bekkara: Szerintem azért nem volt neki elsőre Attila jelölt mert ő tényleg Dávid mellett állt és fél, hogy aki Dávidot annyira visszaküldte az Attilát is vissza fogja.

Almaka 2016.10.05. 12:10:26

@VV Erőlegény: Abban én is biztos vagyok, hogy Atit védte be, nem Evelint.

walovilag 2016.10.05. 12:13:46

Az Anikóval túl kemény vagy Géza, szemmel látható a fejlődő tendencia. Végre már nem izgul, nem vigyorog mint egy tejbetök, nem vesz fel idétlen ruhákat. Most láthatjuk ahogy kibontakozik, és keresgeti a stílusát, meglesz ez, lassan de biztosan. Hajrá Anikó!

hereverő heverő 2016.10.05. 12:14:40

@Funk You: Ez csak egyetlen dologra jó: amikor kimennek, vissza fogja kapni Dina teli szájjal káromkodását. Megpróbáltalak megbosszulni szívecském, de ebből nem megyünk ... hovaafaszomba má... Bor Báróra, na !

Chat Géza · http://chatgeza.tumblr.com/ 2016.10.05. 12:17:37

@VV Erőlegény: nem azt mondtam, hogy jó volt, közepes volt, elment, semmi extra.

walovilag 2016.10.05. 12:18:40

Az nekem a bajom, hogy ha Evelin Lóri párbaj lesz, akkor nem tudom kire szavazzak. Ha lenne egy olyan gomb hogy mind a ketten menjenek haza, akkor azt nyomnám. Az is sanszos, hogy drasztikusan felborul a villában a fiú-lány egyensúly, a műsorszerkesztés szempontjából most egy fiú-fiú párbaj lenne ideális. Lehet szólni kéne az Oláh Ilonának hogy intézkedjen.

Almaka 2016.10.05. 12:18:42

@walovilag: Nem izgul nem vigyorog hisz a 4 szavas mondatokat sem bír elmondani hiba nélkül.
Élő műsorba nem való és ezt is például önmagának is észre kellene vennie.

Funk You 2016.10.05. 12:28:36

@hereverő heverő: ja :D
és akkor még arról nem is beszéltem, hogy Dinát hazazavarták a nézők. Nem is volt szoros a párbaj. Ezt Lóri tudja. Na most, ha Dina nem kellett a nézőknek, akkor miből következik az, hogy a kiesés megbosszulása népszerű lesz? Szerintem fogalma sincs már szerencsétlen csókának, miért ment be a villába.

KapitányG 2016.10.05. 12:32:26

@Almaka: Úgy tudom, Anikó főiskolát végzett, pont az egyetem hiányzik neki most, műsorvezetés meg kisgyerek mellett. Azt pedig, hogy eljárhatna "valami kommunikációs tanfolyamot", a rendszeresen képernyőre kerülő "műsorvezetők" közül jó néhánynak lehetne javasolni.

KapitányG 2016.10.05. 12:33:12

Nem "tanfolyamot", hanem "tanfolyamra", elnézést!

Almaka 2016.10.05. 12:36:52

@KapitányG: Én elhiszem hogy főiskolát végzett, de nem kommunikációt vagy olyant amit a munkájához kell az fix.

introverted22 2016.10.05. 12:41:31

@Funk You: És akkor sokan talán már elfelejtették, hogy amikor Dávid visszement, Lóri igen rendesen szidta a nézőket. Már nem emlékszem, hogy a gyökér vagy a hülye jelzőt kaptuk, de mindenesetre beszólt annak, akitől a 36 misi nettóját kaphatná... Ez nem volt okos húzás. Vannak akik nem felejtenek :)

MacákékIcukája 2016.10.05. 12:44:32

@KapitányG: @Almaka: Dina is foiskolat vegzett :DD

@windsor: arra en is emlekszem

Lori lepese csak egy szempontbol volt jo - felporgott tole a jatek es jo sokan osszezavarodtak. Az mas, hogy maganak art vele. Kar, hogy ilyen latvanyosan hulye, maradhatna meg bent sz*rt kavarni par hetig, kellene az izgalom.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.05. 12:45:37

@Almaka: tudtommal a bajai tanítóképzőn végzett

KapitányG 2016.10.05. 12:47:01

@Almaka: Mire gondolsz? Hol tanítják a rutint?

Almaka 2016.10.05. 12:47:38

Most rákerestem Bajai tanárképzőbe járt de még a céljai között szerepel ennek befejezése.

Almaka 2016.10.05. 12:49:38

@KapitányG: Nem túl sok közöm van a műsorvezetéshez de szerintem neki bőven nem csak a rutin hiányzik. Ha meg csak azzal van baj, akkor olyan műsort ne vállaljon ami élő egyenes adásba megy.

KapitányG 2016.10.05. 12:50:59

@MacákékIcukája: Most mit mondjak erre? Benkő Dániel meg nemcsak Zeneakadémiát végzett, hanem professzora is volt a Zeneakadémiának.

Voyoshka 2016.10.05. 12:51:23

@Chat Géza: Jó, hát nem látja a fától az erdőt...
Nagyon tetszett a logikus okfejtésed, és bevallom erre én nem is gondoltam...
Amúgy persze mindenképp Atit kéne kivinnie, ha vissza akar jönni. Tulajdonképpen bárkinek Atit kéne kivinnie, ha vissza akar jönni... szvsz..

MacákékIcukája 2016.10.05. 12:56:37

Most visszaneztem a kendolevetelt (mar amennyire tudom, igy munka kozben) Attila sirt es nem David.

É2I 2016.10.05. 12:59:55

@Almaka: Dinkácskának is van diplomája, szociálpedagógusi. :O Oszt' láttál belőle valamit?
Na ennyit ér az anikóé is. Bár én azt a vv-t nem láttam és ennek tudata nélkül akár még ember számba is vehető. De _még_ messze áll a műsorvezetői alkalmasságtól. Nincs benne lazaság, semmi improvizáció-készség, ez nagyon kevés egy ilyen helyen. Talán egy reggeli műsorban, megírt kérdéseket fel tudna tenni - kb., mint a Demcsák Zsuzsa a mokkában. És van egy olyan sejtésem, hogy többre nem is képes. ;)

hereverő heverő 2016.10.05. 13:02:40

@KapitányG: bár itt OFF, de meg kell védenem a Benkő Dánielt. Ő egy igen súlyos (halálos áldozat is volt) autóbalesetet élt túl, ott tört el benne valami. Azután sokáig nem lehetett hallani róla, majd hirtelen a bulvár felfedezte magának, hogy meztelenül lantozik.

Voyoshka 2016.10.05. 13:02:49

@windsor: "Dina utóízét böfögi fel bosszúként definiálva" <-10 pont.

SzilajSzilard 2016.10.05. 13:09:58

Nem értem Sittes miért nem vág rendet a jányok között a sittes sztilóval. Ennyi faszról beszélő, fasszakértő játékoshölgyet nem láttunk bent egyszerre, itt van a lehetőség, lehet pocsékolni. Erre semmi. Sittesben csalódtam. Persze lehet hogy neki is sok már a szaróbaszó csicskanyomó seggemlopó és stb jelző a hölgyektől. Főleg Evellyintől.

hereverő heverő 2016.10.05. 13:15:47

@SzilajSzilard: Valami olyasmit mondogatott a szaunában Micinek és Zserinek, hogy már sajnálja a csajokat ott benn, és mindegyiket megcsinálja szépen sorban.

introverted22 2016.10.05. 13:18:02

@SzilajSzilard: Sittesnek elvileg van kint barátnője. Ezért ragaszkodott az első időszakban ahhoz, hogy Zsolti mellett aludjon... Mostanra meg gondolom, hogy úgy van vele, hogy a nője pont eleget látott már ahhoz, hogy ha ezekre féltékeny, akkor nincs is miről beszélgetniük ha kijön...

Lilith.Inanna.1 2016.10.05. 13:20:41

Dávidlivingdead borított minden elképzelhetőt,baromi nagy arcnak gondolja magát. Jó lenne , ha Lóri kivinné,de lesz majd arra magyarázat, miért Nem illetve Nem most vállalja be és ki az akinek prioritása van.
Csak tudnám a nézők rajtam kívül mit szeretnek egy hullán.. .
Ati annyira szánalmas , vigaszul adnék neki egy tevét.
Vivi gondolkodott és egyedül Ő ismerte fel a helyzetet. Mi a bánatnak kellene Evelin seggét bevédeni ,jó lesz az a kendő végére , talonba.
Szaszenka mindenkinek. :)

Perah 2016.10.05. 13:24:19

@Funk You: Szerintem Lóri azért próbálja ezt a "hú, én vagyok a leggecibb a villában" dolgot erőltetni, mert anno Attila és Alekosz sem ment a szomszédba egy kis görénykedésért. Csakhogy ők - legalábbis Attila - mellé még intelligensek is voltak, Alekosz meg a full csodabogár, de Lóriból ezek hiányoznak. Eleve mindenki látta, hogy Dinának teljesen becsicskult és még sírt is utána, amikor kiesett. Az ő karaktere és személyisége sajnos nem annyira érdekes önmagában, hogy a "szemétkedést" elnéznék neki a nézők. Ráadásul miért akar bosszút állni? Dina elviselhetetlen volt sokszor, ő lett a kiválasztott és kiesett a pi****ba. Maximum rajtunk, nézőkön akarhatnak bosszút állni, mert mi döntöttünk úgy, hogy Dina megy. Ezért nem is értem, amikor bármelyik is kijelenti, hogy én nyerem meg a játékot... Nem jöttek még rá, hogy ebben nem ők döntenek? :)
Amúgy szerintem attól is nagyban függ, hogy kit szavazunk vissza, hogy azon a héten, a vasárnapot megelőzően hogyan viselkedik az illető. Bárki lehet egy perc alatt ellenszenves, és ugyanígy lehet szimpatikus is, mint pl. Soma, aki az elején valószínűleg senkinek sem volt a szíve csücske, amikor menőzött félmeztelenül, hogy milyen jó teste van. Ahogy előjött a szerethetőbb, esendőm énje, mindjárt többen is megkedveltük.
Ugyanígy nekem eleinte Vivien szimpi volt, de most már nem az. A folyamatos nyomulásából és magamutogatásából elegem van. Az is ellenszenves volt tőle pár napja, ahogy próbálta idegesíteni a fiúkat (főleg Krisztiánt) a szék-húzkodással, hogy kiderítse, ki tartotta őt idegesítőnek.

Perah 2016.10.05. 13:32:01

@Perah: jav.: esendőbb énje

KapitányG 2016.10.05. 13:32:21

@hereverő heverő: Csupán arra akartam célozni, hogy az egyetemi végzettség önmagában nem tesz senkit képernyőképessé.

kortzsu 2016.10.05. 13:34:12

@Almaka: szia,
engem is idegesít anikó...a múltkor már a cicijeit is bevetette az rtl...DE!...nézzük meg a másik műsorvezetőt is(összehasonlítás alap)...eleje=bence->bemarja anikót, mert nem tud 14 nevet felsorolni...ő felsorolja(mindegy, hogy volt +24órája a betanulásra a cél érdekében, vagy a súgógép segített)...viszont 2 számot nem tudott megjegyezni(százalékok) - itt is csak egyet kellett volna megjegyezni, hiszen 100ból a másik gyorsan (fejben)megkapható....és ha észre vetted volna azóta segít bencének az rtl...mindig kiemeli más színnel egy-egy szavazás végeredményét(még mozgatja is, hogy könnyebb legyen észrevenni), amit anikónál nem látni...hirtelen ennyi

KapitányG 2016.10.05. 13:38:41

@Almaka: Ha otthon gyakorol a tükör előtt, az nem sokat ér. Rutint csak úgy tud szerezni, ha élesben csinálja, az pedig nem az ő felelőssége, hogy a műsor szerkesztői mekkora nyilvánosság elé, milyen nézettségű műsorba engedik.
Olyan nagyszerű, ha valaki pontosan tudja, mit hogyan kellene csinálnia a másiknak.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2016.10.05. 13:46:42

@kamilla123: Annyi biztos, hogy Vivien és Zsolti biztonsági zónában érzik magukat. Csak nehogy idő előtt kifulladjon a karakterük, mint Dinának.

Rémület 2016.10.05. 13:47:44

Hát... Lilu kioktató, fegyőrös stílusánál jobb Anikó. És szebb is. Bence se jobb. "Zseniális figura, óriási figura" ezt a kettőt váltogatja. Idegesítő

kamilla123 2016.10.05. 13:53:15

@Rémület: igen, Lilunál marha idegesítő volt, hogy látványosan magasabb rendűnek tartotta magát a bent lakóknál. Pedig abból a pénzből neveli fel a gyerekét, amit ezeknek a nyomorán keres. Nagyon gáz volt az a nő. Anikó tényleg százszor jobb.

kamilla123 2016.10.05. 13:55:49

@Peter_Cs: Zsoltié már sztem kezd is. De neki van agya. Ha játékba hozná egy ilyen helyzet, abból jól tudna kijönni sztem

hereverő heverő 2016.10.05. 13:56:00

@kamilla123: Nekem nagyon tetszett amikor a Kormos Anett kiosztotta Lilut valamilyen vetkőzés kapcsán.

É2I 2016.10.05. 14:09:52

@Peter_Cs: Sztem már kifulladt.
Vivekecsillámpóni már nem érdekes. Sőt ellenszenvessé tette magát azzal, hogy ordenáréra fogta a bebaszcsizást és a pöcsikére nyomulást. (Utóbbit ezzel tolja is felfele, mert egy kiszolgáltatott karakterré vált a pötsvakaró, nagyarcú Beavisből.)
Zsóticica meg belefáradt a modorosságába. Nem vette figyelembe bejövetelkor, hogy itt 7/24-ben kell azt tolni, amit kint max egy héten egyszer, két órában tolt, míg transzvanszcicaként fellépett. Hamar előtte a puskaport. És a többiek is rájöttek már, hogy 1-1 jellel őt is fel lehet idegesíteni. Nem oly galamblelkű a szentem, mint mutatná.

@Rémület: @kamilla123: Lilu anno azzal lett "sztár" hogy belemondta a kamerába a tet..., izé kedves nézőknek, hogy"Coppjatoklemindd!!!". Az más kérdés, hogy ez a vírus videó pont karriert csinált neki, már ha karriernek lehet nevezni amit befutott. (Jó nálunk akár annak is.) ;)

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.05. 14:16:05

ez az anikó, fene se tudja. azzal a perverztitkárnős szemüveggel cuki. (amit vetésforgószerűen csereberélnek "zseniaalis volt ez á műsore" nem-raklóval)
de megszólalni nem hallottam még csak a HV-ban látom a fotókon.

kamilla123 2016.10.05. 14:24:25

@É2I: én most nézem a tegnapi öfit. Igen, elég feltűnő, h Vivi azzal a lendülettel, ahogy csillámpónis-ufóvárós naivitását elhagyta, hirtelen szerelmes lett Somába. Mondjuk legalább érti a műsornak azt a fontos elemét, h mindig csináljon valamit. Csak sajnos ezek mind inkább idegesítő elemek. Mondjuk a cuki naiv csajszit is sokan benyalták, lehet,h erre a Somás vonalra is azt hiszik majd a nézők, ,h milyen cukorfalat Vivien. Főleg, amikor a riportban szemlesütve mondogatja, h jaj de bele van zúgva Somába! Nemtom, lehet,h csak azért nem hat rám, mert csaj vagyok, de nekem ez inkább irritáló.

kamilla123 2016.10.05. 14:27:34

Amúgy eszembe jutott még valami, bár lehet,h már volt szó róla, nem olvastam ma minden kommentet. Az a baj azzal, ha megbüntetnek valakit, mert kimondta,h kit fog kihívni, hogy elvileg az is lehet, h csak direkt kamuzik, hogy átverjen valakit és aztán majd mást hív ki. Persze nehéz, mert ha meg nem, akkor oda a kihívás-meglepi.

kamilla123 2016.10.05. 14:57:03

@hereverő heverő: haha :) ez tényleg jó!! Igen, milyen szar duma, hogy a női egyenjogúságért!! Ez a Lilu egy barom

É2I 2016.10.05. 15:03:03

@kamilla123: Ha ez megnyugtató: ffi szemmel is az. Messze kerülöm az ilyen nőket, mármint kerültem. Már nem hajt a p.nc.vadász hajlam, lettlévén a feleségem agyonütne :D

kamilla123 2016.10.05. 15:08:00

@É2I: igen, tényleg megnyugodtam kicsit :)

kamilla123 2016.10.05. 15:12:17

Amúgy én Lóri helyében azt mondanám, hogy oké, Dávidot viszem ki. És ezért Soma nem tenné rá a lila kendőt Evelinre. Aztán amikor itt a kiválasztás, akkor rápakolnám Evelinre és azt mondanám: "megmondtam,h én vagyok itt a legge..bb. Haha."

Almaka 2016.10.05. 15:32:52

@KapitányG:
Egyrészt ha valamiért fizetek márpedig tv díjat mindenki fizet had legyen már véleményem elvárásom arról mit nézek. Nyugodj meg ha én így dolgoznék egy hétig jövőhéten már nem kellene munkába mennem. Másrészt az, hogy neki nincs rutinja mert nem járta végig a ranglétrát hanem protekciós lett nehogy már úgy állítsd be minta ő nem tehetne róla.

hereverő heverő 2016.10.05. 15:42:38

@Almaka: Ez nem Anikó hibája, hanem aki erre a feladatra alkalmazta. Valószínűleg ő megtesz minden tőle telhetőt. Aki nem látja be, hogy ez nem elég a szórakoztatásra, az a főnöke.

Costanza 2016.10.05. 15:45:52

ez a szegeny lori gyerek nagyon sotet, de legalabb vakon hisz abban amit csinalni probal

Avanivi 2016.10.05. 15:45:54

@kamilla123: Evelint nem viheti a Lórika, persze csak akkor ha a csatorna betartja a szabályokat. Zserit fogja vinni mert őrajta is bosszút kell állni a Dina miatt. Lóri és a Dina nagyon jó pár.... egyforma hülyék....

2016.10.05. 15:49:28

@windsor: Nem is volt. Még toll, ceruza sem. Rúzzsal, szemceruzával írtak.

rearwindow 2016.10.05. 15:49:38

@hereverő heverő: már nem azért, de ezt a műsort hogy lehetne szórakoztatóan vezetni? Itt a "műsorvezető" dolga, hogy elmondja az előre megírt 1 mondatnyi felkonfot a bejátszások előtt, elég nehéz brillírozni.

BAZINGA2 2016.10.05. 15:51:18

@kamilla123:
Ja, és ezzel elérné Lóri, hogy nem csak gyökér zsaroló, képmutató geci, hanem ráadásul gerinctelen gyáva hazudozó! Nem bánnám ha meglépné! Legalább nem hallanék róla többet, se a Dináról, mert úgyis csak egy kamu "szerelem " az övék.- Dávid a legtökösebb a villában.

BAZINGA2 2016.10.05. 15:53:32

Amúgy ha Dávid leveszi a lila kendőt, odaadhatná Evelinnek. Már miért ne? Lórinak harangoztak, Tivy meg beszarna...repülne a málna! Szuper lenne!

hereverő heverő 2016.10.05. 15:55:49

@rearwindow: igazad van, az én hibám hogy hibás szóhasználattal áltem. Szóval inkább "nem elég arra hogy megfelelően" vezesse a műsort. De akkor is a főnöke a hunyó, aki odatette vagy hagyja képernyőn. De mondjuk Győzikéről is azt hittem, hogy soha többet nem fogom látni, oszt tessék...broáf.

BAZINGA2 2016.10.05. 16:10:59

Lehet Anikót NEM BÍRNI!!! ...Nekem semmi bajom vele, sőt a 4 műsorvezető közül Ő a legszimpatikusabb. Miért itt csesztetitek, írjatok a Főnökének, hogy nem megfelelő, Ti alkalmasabbak vagytok, és szerződtessen benneteket! Mindenesetre A Lilunál 100-szor jobb! Az amikor műsort vezetett és toporgott előre-hátra kaszálva a lábával, nem hőzöngtetek, pedig borzalom volt nézni. Belőletek az irigység és a rosszindulat beszél, azért osztjátok Anikót........

Chet Géza is inkább a posztírással foglalkozhatna, nem az Anikó műsor vezetésével, meg a fizetésével!!! Mi köze hozzá? Jobb lett volna ha a villabeli történésekről ír, nem Anikóról! Példát vehetne : - SIXX -ről, meg BRUTI-ról,...hogy milyen egy humoros poszt!? A mait is eléggé elnagyolta. A kedves kommentelőknek , lehet más a véleménye mint az enyém, ez egy szabad ország, szabad vélemény nyilvánítással, és nem kérek a csesztetésből!!! Legfeljebb ezután nem írok, csak olvasok! - ennyi!-

2016.10.05. 16:11:50

Jó volt Géza.
Kár, hogy ez a hét ilyen gyengécske lesz.
Párbajra hívom mai napon a kollégáimat (főnökömmel együtt), és a becsület nevében én megyek vissza. Bár nem tartozik a tárgyhoz, de hv-ban fogalmaztam meg a napomat.

kamilla123 2016.10.05. 16:24:07

@BAZINGA2: szerintem Lórinak már tök mindegy, de akkor legalább még lépne valami frappánsat. Sztem jelenleg Soma és Dávid az, aki mindenkit kint hagyna egy párbajon.

Én ezzel a fordulattal próbálnék meg kibújni a helyében. Amúgy érdekes, h anno mit láttak benne, akik felvették a műsorba. Talán ott is ezt adta elő,h milyen gonosz és gátlástalan lesz. És most ezért hajtogatja ennyire, h mutassa, hogy hozza a karaktert, nemtom..

KapitányG 2016.10.05. 16:27:14

@Almaka: Véleményed lehet, természetesen. Elvárásaid is lehetnek. Vagy mondta esetleg valaki, hogy tilos ?
Nem tudom, melyik szolgáltatónak fizeted a "tv díjat", de gondolom, az RTL2 mellett még számos más csatornát biztosít számodra. A távkapcsolót meg valószínűleg ismered.
Milyen ranglétráról beszélsz? Nem ez az első élő műsor, amit Anikóra bíztak. És biztos, hogy van valamilyen, kötelezően megmászandó ranglétra? Vedd csak sorba, ki mindenki vezethet műsort az RTL Klubnál.
Amúgy pedig szerintem teljesen fölösleges azt fejtegetned, kinek mit és hogyan kellene csinálnia. Miért gondolod, hogy elérsz ezzel valamit?

BAZINGA2 2016.10.05. 16:29:16

@hereverő heverő:
OK! Én nyugodt vagyok... Anikó egy műsorvezető, elmondja a történéseket.
Mi az, hogy nem szórakoztató? Nem humorista, ez itt nem Kabaré, nem a Showder Klub, Azt mondja el ami a villában történik. Arra szerződtették, nem pedig humoristának! Meséljen vicceket? Nem értem azokat, akik itt savazzák, mert nem szimpatikus Nekik! Dolgozik, ez a munkája.

ewita 2016.10.05. 16:30:47

Hali bloglakók! az mikor volt szavazásra bocsájtva,hogy kik legyenek főszerkik, csak nekem nem rémlik?
Anikó szerintem sem jó, ökög-makog, sokszor látszik,hogy nem tudja hogy kezdjen a mondandójába, tétovázik, állandóan HÁT- al kezdi a mondatokat, rosszul hangsúlyoz, nincs szókincse és ez a lenéző megtudhattuk ezt és ezt beszólása, meg tudálékos pofavágása is gáz! a Farmban is béna volt és azóta sem fejlődött, több mint egy hónap alatt azért bele kellene rázódnia ha van tehetség! sztem ennyi van benne ,ennyit tud! kb. ennyi :)

kamilla123 2016.10.05. 16:32:56

@ewita: nem volt megszavazva, ezt kapták parancsba

BAZINGA2 2016.10.05. 16:35:55

@kamilla123:
Ezt én sem tudom, mert a nézőknek nem szokott bejönni az ilyen gonosz, bosszúálló, gerinctelen ember. Remélem, hogy bárkit visz ki, kiesik már csak a zsarolása miatt is! A múltkor olvastam, az EXTRA VV -ben, egy ismerőse azt írta, hogy nem tudja mi van Lórival, mert kint barátnője van! Nem írtam itt ki, mert lehet, hogy nem igaz. Ki tudja, én nem ismerem...

Almaka 2016.10.05. 16:46:06

@KapitányG: Te mondtad, hogy nincs tapasztalata meg azt iskolában nem lehet megtanulni. Ehhez kell ugye az, hogy alulról kezdje és mire eléri az élő műsort már menne neki.
Nem tudom kire gondolsz Lilu, Balázs, Bence minimum 3-4 évig voltak a zenecsatornán mire élő műsorokat kaptak, szóval azért nekik volt ranglétra meg betanulási idejük is. Ördög Nóra is elöször 4-5 éves gyerekeknek konferálta fel a mesét szombat reggelenként, szóval rá se mondható, hogy nem alulról kezte.
Ez Anikónak egyértelműen nem volt, ez és ez szerintem hiányzik neki. Én aztán semmit nem akarok elérni csak leírtam én is a véleményem amin te ok nélkül megsértődtél. Miért kötözködsz? Nekem ez a véleményem neked meg az.

kamilla123 2016.10.05. 16:46:54

@BAZINGA2: hát a fene tudja, hamarosan kiderül :-)

ewita 2016.10.05. 16:49:11

@kamilla123: aha, akkor ok, csak úgy mondták nekik ,hogy a nézők megszavazták!

lóri szerintem elásta magát, ( facen is ezt látom) ezzel a tegnapi húzásával, de nagyon várom mi lesz este, hogy Dávid tényleg leveszi-e, átadja-e, Soma átadja-e vagy megtartja, viheti-e a Lakatos lyányt miután kimondta stb. remélem érdekes lesz és lesz fordulat, nem csak valami szívatás volt a beharangozó, aztán majd jól mögmagyarázzák

Cimili 2016.10.05. 17:12:05

Gézu, megint jó volt a posztod, Anikóért külön köszönet! :)

panamcat 2016.10.05. 17:15:57

Dávidba szerelmes lettem ezért a tettéért. Nem hülye ő, bár vakmerő. Lóri most tényleg megmutathatja, hogy tökös-e. Akkor talán lenne esélye, de ennek ellenére is mást választ, akkor egy gyáva pöcs és kint a helye.

ascii 2016.10.05. 17:23:22

@BAZINGA2: ez egy szórakoztató műsor, nem az esti híradó! sótlan, unalmas, erőltetett, feszengő anikó, és sajnos a rutin sem segít neki, önkritikával élni kéne. másrészről meg te lilut fikázhatod, mi anikót meg nem.

de ha abból az aspektusból nézzük, h egy ez egy mellékcsatorna, esti 10 utáni műsoridőben egy zs kategóriás reality, akkor viszont igazad lehet, akár egy kiscica is dorombolhatna műsorvezető gyanánt.

mobilos perpetuum 2016.10.05. 17:32:08

@Cimili: Nem Anikó védelmében, mert tényleg olyan a műsorvezetése, mintha először csinálná.
De pl. Balázs szövegéből sokszor kiderült, hogy nem is nézi a Való Világot, az aktuális rész kivételével, amiről ő tartotta az összefoglalót.
Lilu esetében az elfogultság látszódott. Volt akit kedvelt, (vagy az RTL sztárolt), másokat ekézett. Ahogy teltek az évek, valamelyik "Hogyvoltban" írták róla, hogy olyan, mint egy tanárnéni, aki utálja saját osztályát.

KapitányG 2016.10.05. 17:40:59

@Almaka: Miből gondolod, hogy megsértődtem? :)
Így van, neked ez a véleményed, nekem meg más. A különbség ott van, hogy te elmondod a lesajnáló véleményedet, én meg nem hangoztatom, hogy nincs kifogásom Anikó működése ellen.
Azért gondolkozz még, hátha eszedbe jut más is nem csak Balázs, Bence, Lilu, Nóri.
Ja, igen. Részemről vége az ezzel kapcsolatos eszmecserének!

moletty 2016.10.05. 17:41:21

@BAZINGA2: Mi van geci, szúrnád a fosszóróját vagy mi ?
Nem létezik, hogy nem látod a különbséget közte és mondjuk Bence között.
Ha meg nem látod akkor neked fölösleges nézni a műsort, be se kapcsold a tv-t csak lessed!
Egyébként meg hagy fikázzam már akit akarok, azért van ez a chat ! :D

moletty 2016.10.05. 17:42:29

@mobilos perpetuum: Ki a gecim a Balázs ? a Bence ? :D :D

mobilos perpetuum 2016.10.05. 17:43:41

@panamcat: "Dávidba szerelmes lettem ezért a tettéért."
Hagy mondjam el, hogy egy ilyen játékban a védettséget jelentő kendőnek nem csak az a szerepe, hogy valakit ne lehessen minden héten párbajra küldeni.
Emberi gyarlóság, hogy a győztes mindig népszerűbb.
Pszichológiai kísérletben a résztvevőknek utólag arról kellett beszámolni, hogy kire szavaztak legutóbb.
Kiderült, hogy többen úgy emlékeztek úgy, hogy a győztesre szavaztak, mint amit valójában kapott.

moletty 2016.10.05. 17:43:50

@mobilos perpetuum: Lilut is utáltam mint a szart és fikáztuk is annó jó sokat...
régi szép idők :)
Mondjuk Lilut én is megröfögtetném.... :)

moletty 2016.10.05. 17:46:29

Beszéljünk másról : A kis hülyegyerek Evelinre baszná el a bónuszát ? Hát ez hülye ? Nem tudja milyen rendezvényen van ? ( A betyárbecsületről már nem is beszélve :)
a Füvészkertben vehet Áválint 8000-é egy óráig ha annyira kell neki :D

mobilos perpetuum 2016.10.05. 17:46:33

@moletty: Nem nézek utána, mikor vezetett utóljára Balázs VV összefoglalót.
De ha már nosztalgiázok Stohl Buci volt még idáig, akit kedveltem.

moletty 2016.10.05. 17:48:27

TI mind ilyenkor mentek haza, vagy hova a faszomba tűntök el mindannyian ??
Vagy zabáltok vagy kúrtok vagy mi ?

moletty 2016.10.05. 17:49:06

@mobilos perpetuum: Őt én is bírtam sőt bírom is, csinált amit csinált, de jó a hangja és jó színész !

Patria 2016.10.05. 17:52:54

Hahó!
Nem olvastam vissza, mea culpa, fél egészség párti vagyok. :)

Vivi legokosabb mondata eddig, hogy Soma tartsa meg a kendőt. Soma legbutább mondata, magamra úgyse tenném. MIÉRT? Nincsenek ezeknek barátaik, hogy itt akarnak barátkozni?

Cimili 2016.10.05. 17:56:39

@BAZINGA2: Most nem értek veled egyet. Végig hőzöngtük az előző szériákat Lilu műsorvezetési stílusa miatt.

Funk You 2016.10.05. 17:57:56

@windsor: igen. nem kifejezetten nyerő tattika a nézőket szidni élő adásban :)

@Perah: egyetértek. Lóri közel sem annyira érdekes személyiség, mint amilyennek gondolja magát. Most meg indulatból játszik (már amennyiben ez játéknak tekinthető), nem ésszel. Persze ami nincs, azzal nehéz játszani :)

Cimili 2016.10.05. 17:58:02

@mobilos perpetuum: Igen, erre én is emlékszem.

Cimili 2016.10.05. 18:02:04

@moletty: +1 Bucit én is nagyon csíptem, látszott rajta, h élvezettel vezette a műsort. Ő az igazi profi!

Costanza 2016.10.05. 18:04:49

@VV Erőlegény: mindamellett arrogans, es masokon gunyolodo, leereszkedo

Patria 2016.10.05. 18:07:21

@Funk You: azt figyeltem meg, hogy kb mindegyik ápolt, a becsülettel jön állandóan, meg a korrektséggel, ezért nem fogom fel, hogy mire számítottak? Üdülni mentek be? Arról nem is beszélve, hogy fogalmuk sincs ezen szavak jelentésével. Lóri vagy nagyon hülye, vagy okos. Ha komolyan gondolja ezt a bosszú dolgot és nem csak színjáték, akkor oszoba. Ha viszont csak taktikából játsza el, hogy Dina miatt vinné ki Evelint, akkor okos, hiszen a terve része lehetett az is, hogy Dinának direkt Dávidod javasolta, mindkettő kiesése csak előny neki. Ha így van, nem fogja Dávidot most kbinni.

Funk You 2016.10.05. 18:15:35

@Patria: ezt én sem értem. ez egy olyan játék, hogy ki kell b.szni mindenkit, mert a végén csak egy maradhat. vagy az utolsó három majd ott udvariaskodik, hogy nem, nem kell a 36 millió a mert a barátság többet ér, vagy hogy gondolják?
voltak pillanatok, amikor többet néztem ki Lóriból, de egyre inkább az a véleményem róla, hogy teljesen eltévedt. ezzel a zsarolásos manőverrel meg gyakorlatilag a saját sírját ásta meg szerintem. nehezen tudom elképzelni, hogy ez a szavazók többségének ez a húzása bejönne.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.05. 18:20:44

@moletty: Kit nem? :-) ........................... Tudom pl. Micit. :-)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.05. 18:25:58

@VV Erőlegény: Micinek van cayenne.je,nekem meg nincs,pedig én sokkalta vozóbbnan tudom mozgatni az orrom mint Mici:)

Betli Szofi 2016.10.05. 18:28:31

@Padrinaggio: Én is szeretnék iskola-hetet :) várom is :)

@Almaka: Egyetértek Anikóval kapcsolatban. Jó lenne egy best of/worst of Anikó villalétéből, amiben pont olyan dolgokat csinál, amiket olyan lelkesen kritizál a "műsorvezetése" során (megint elsőre műsört írtam :D hehh). Mellesleg, korábban írta valaki, hogy túl sok saját véleménynyilvánítás van a felkonfjaiban, és tényleg... Liluék távolságtartóbbak tudtak maradni... (mert ők azért mégsem amatőrök).

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.05. 18:30:05

@Betli Szofi: nem lehet,hogy még közel van hozzá érzelmileg a villaélet? időben és térben?

Chat Géza · http://chatgeza.tumblr.com/ 2016.10.05. 18:40:27

@BAZINGA2: Ember, Tesó, Ez a "vegyél példát Sixx-ről meg Brutiről" lemez már kurvára karcos bakelit lemez, amit már az antikváriumokban se pakolnak ki a polcokra, mert kurvára senkit sem érdekel.
Írj jobbat, küldd be. Bárkiből lehet hogyvoltíró.

Shoyu 2016.10.05. 18:41:25

Mióta lehet a védettséget jelző kendőt másra rárakni? Soma pedig csak most használhatja fel a kendőt, vagy miért nem teszi el későbbre? És mi az, hogy ő nem teszi magára. Hülye ez a gyerek? Én biztosan nem szavazok rá, ha ennyire szarik arra a 36 millára.

Chat Géza · http://chatgeza.tumblr.com/ 2016.10.05. 18:46:08

@walovilag: Nem lehet mindenki egyszemélyes Sas kabaré, ezt én aláírom. Nem is kell mindenkinek viccesnek lennie, de egy reality műsorvezetőjétől szerintem nem életidegen elvárni azt, hogy a vejátszókat felvezető szövegek, megcsinálják a kedvem az adott adásanyaghoz. És pláne úgy, hogy neki van villabéli tapasztalata, bőven tudna miből gazdálkodni, de csak olyan véleményeket dob be két mondat közé, hogy " én ehhez nem is tudok, és talán nem is kell hogy hozzászóljak" mármint Tivy fingásához. Ha már bedob egy olyat, hogy bezzeg alekosz a száján keresztül fingott, vagyis mondta el a velős gondolatait... máris van valami plusz, valami reflexió... De mindegy.

Betli Szofi 2016.10.05. 18:47:20

@Cimili: +1 én is csíptem Bucit mint műsorvezetőt.

Betli Szofi 2016.10.05. 18:50:00

@PeniValdes: Hmm, lehetséges ez is, nem tudom ő hogy élte meg, hogy dolgozta fel. Mondjuk azért az tény, hogy azóta elég sok minden történt az életében - akár csak a gyerekvállalás is, de a tv-s munka is, stb. Amúgy az is elég antipatikus volt, ahogy a babahéten a saját anyaságát is nyűgként interpretálta folyamatosan... (volt erről egy újságcikk is, abban sem volt szimpatikus, sose az, ha azt érzed egy nőn, hogy megbánta a cécót wtf. )

Betli Szofi 2016.10.05. 18:51:23

@Chat Géza: ezekre a reflexiókra kéne készülnie is :D én úgy érzékelem, hogy tényleg csak a megírt pár mondat jön ki, a többi azért feszengős, mert megpróbál néha imprózni valamit, de nem megy. :/

2016.10.05. 19:13:36

@Betli Szofi: @Cimili: @moletty: @mobilos perpetuum:
Ha hiányoztam volna, nem hiszem, el vagyok utazva de letöltöm, nézem, olvasom.
A stólnál jobban még a rácbélát sem utáltam. Szerintem a 2. és 3. szériát egy az egyben a stól miatt hagytam ki.Színházban is láttam, ott is elviselhetetlennét tette a darabot, de a csúcs, akarom mondan a gödör legmélye Koppány vezér megformálása volt Alföldi rendezésében. Ott komolyan felmerült bennem, hogy orvosilag kimutatható elmebaja van szegénynek. Persze, lehet, hogy csak egy csíkkal többet szippantott fel...

Anikó xar, szerintem, illetve annyira unalmas is egyben, hogy OFF TOPICnak érzem, ha róla írogattok, Nem győzöm magamba mondogatni: Na ugorgyunk!

Vóriban a legeslegeslegjobb, amikor annyira okosat (broáf) mond, hogy hozzá a szempilláját is rebegteti. Ez megvan mindenkinek? Persze, ilyenkor már minden L betű V-vé változik a szájában, de a másodpercenkénti 6-7 szembecsukás szinte viccessé teszi. Azért nem nevetek.

Egy esetben azért rászvaznék (bár nincs appom), ha Tripptibit vinné. De ez nem fog bekövetkezni, mert Vóri olyan mint a faxom: feje van, de esze nincs :-)))))))))

Verka5 2016.10.05. 19:16:32

@windsor: én is felkaptam a fejem az könyvre. A korábbiaknál volt olyan, hogy egy kedvenc tárgyat bevihetnek.

Verka5 2016.10.05. 19:20:55

@KapitányG: az bizony egy könyv volt.

szmoti 2016.10.05. 19:26:12

Nem láttam a tegnapit, csak titeket olvastalak most, úgyhogy javítsatok ki, ha tévedek :) Szóval Soma a lilával meg akarja/ta menteni Evelint a párbajtól. De ha jól emlékszem rá tette a jelét a kiválasztáson, nem? Vagy ezt most hogy? :D

Verka5 2016.10.05. 19:30:13

@kamilla123: Anikó maga a borzalom. Affektáló stílusa, nyögései és amikor végig kimondja a műsor nevét attól frászt kapok. Lilu ezerszer jobb volt, Anikó is időnként lekezelő. Bence jobb Anikónál.

KapitányG 2016.10.05. 19:38:15

@Verka5: Szerinted miért tettem a végére szmájlit?

Cimili 2016.10.05. 19:41:03

@Chat Géza: Így igaz, de Anikó sótlan és nincs humorérzékkel megáldva.

Cimili 2016.10.05. 19:44:41

@szmoti: Jól emlékszel, pont így volt. De majd gondolom úgyis megmagyarázza, h nevelő célzattal pakolta a jelét Evetkére.

Cimili 2016.10.05. 19:46:45

Valaki este lécci közvetítse a történéseket! Köszönöm előre is! :)

2016.10.05. 19:50:21

@Cimili: Buci nekem olyan èletidegen. Anno is furcsa volt olyan kis pökhendi de nemrèg làttam a Vàgtàn olyan semmilyen volt erre kaptam egy színhàzjegyet ö lesz a köszereplö, nem tudtam sírjak vagu nevessek..

Patria 2016.10.05. 19:57:35

Anikó szerintem csak tele van komplexusokkal. Annyira bizonyítani akar, hogy görcsös lesz tőle. Abban a szériában amelyikben szerepelt, baromira utáltam, most meg kb én szűkölök helyette, ahogy látom a kínlódását. Lilut én kevésbé tudtam elviselni, ő is arcoskodott állandóan.

@Funk You: engem nem borít ki a köcsögsége, talán az éden hotelbe jobban beillett volna. Ott tényleg lehetett ilyenekkel taktikázni, amivel próbálkozik, pont ezért szerettem. De tartok tőle, hogy ez nem tudatos nála.

Patria 2016.10.05. 20:02:24

@pávör dragonfruit: Buci nekem meg olyan, mint Tom Cruise. Amiben szerepel, nem nem nézem.

Betli Szofi 2016.10.05. 20:04:02

@Spitzbauer, @pávör dragonfruit: félreértés ne essék, nem tartom Bucit feltétlen egy jó embernek, jó színésznek.. és szerintem is vannak gondjai, a balesetes ügyről nem is beszélve, de itt most kizárólag a műsorvezetésére koncentráltam, nekem nem volt sok kifogásom ellene akkor, tényleg végülis lelkes volt, tud átkötéseket csinálni, voltak jellegzetességei, ez máris több, mint amit Anikó, de akár Bence is nyújt.

Betli Szofi 2016.10.05. 20:05:57

@Spitzbauer: Jaj tényleg ilyen fura szempillarebegtetésbe kezd Lóri, amikor valami jelentőségteljeset mond, vagy vél mondani. :) (én még mindig Lóri szavazó vagyok egyelőre - ha Dáviddal megy, akkor viszont lehet Dávid szavazó, vagy tartózkodó leszek, még nem tudom. Negativyt nem fogja vinni. :( kár.)

Fu Szekh Li 2016.10.05. 20:12:29

Jó estét!
Érdekes olvasgatni Titeket, úgy tűnik elég hamar egy ekg-re kerültetek: Dávid jó, Lóri rossz (négy láb jó, két láb rossz), Dina meg borzalom, bár már nincs is bent :-D. Nem baj, jó ez így, de ha tud valaki olyan helyet, ahol úgy lehet kibeszélni a VV-t, hogy nem a Lóri gyűlölő Dávid fanok vannak túlnyomó többségben, megírhatná. Azt se lenne rossz olvasni :-)

Patria 2016.10.05. 20:16:16

@Fu Szekh Li: én nem utálom Lórit, de Dávidot szeretem. Erre varrjál gombot. :)

Lóri akkor is rebegtetett, mikor a kiválasztáson indokolták, ki és miért teszi rá a jelet.

Betli Szofi 2016.10.05. 20:16:43

@Fu Szekh Li: Én szeretem Lórit :) (és nemcsak a külseje miatt, bár kaptam ilyen gyanúsítást...) Érdekes volt a tegnapi kavarása, és nem tudom hova akar, vagy akart vele kilyukadni. Egyébként szerintem itt se feltétlen fúj mindenki egy követ. ;)

Betli Szofi 2016.10.05. 20:18:19

@Patria: Tényleg, akkor is rebegtetett. Ez ilyen tikkje neki, lehet. Testbeszédileg jelent ez valamit?

Fu Szekh Li 2016.10.05. 20:20:32

@Betli Szofi: Végigolvasva a hozzászólásokat elég egyhangúnak tűntek. A tavalyi Edina rajongókra emlékeztetnek, akik még hetekkel a kiesése után is Zsút szidták.

Patria 2016.10.05. 20:23:50

Dávid tegnap hogy el mórikált Somán és Vivin. :)

2016.10.05. 20:26:18

@Betli Szofi: Vègül is igazad lehet a müsorvezetèsben, nekem emberileg nem szimpi ezèrt mint müsorvezetöt sem annyira bírtam. De arra emlèkszem jól elröhögött magàban nèha :D

2016.10.05. 20:27:19

@Patria: Fèlek is töle abban a darabban amiben megnèzem majd de majd megpróbàlok röhögni rajta..

2016.10.05. 20:30:00

Nem akarok senkit megbàntani, de engem a dàvidozàs ès lórizàs nem zavar, ellentètben azzal, amikor komtàrsak egymàst kritizàljàk. Szabad a pàlya mindenki elött màs vizekre terelni a beszèlgetèst.
Az èn elveszett dinnyèm is milyen nèpszerü volt pàr napja...

Berborosz 2016.10.05. 20:33:33

@Fu Szekh Li: Jó ez így? Jó a francot!
Dávid jó, Lóri rossz, na meg a DK még mindig.
(Dinakritikus Koalíció)

Betli Szofi 2016.10.05. 21:02:26

@pávör dragonfruit: "Nem akarok senkit megbàntani, de engem a dàvidozàs ès lórizàs nem zavar, ellentètben azzal, amikor komtàrsak egymàst kritizàljàk." +1 :))

Betli Szofi 2016.10.05. 21:03:11

@Patria: zavartság, igen valószínű.

Betli Szofi 2016.10.05. 21:04:02

Miért nem tudják 9kor kezdeni az öfiket :( ???

KarelGott 2016.10.05. 21:21:55

"Vivcsi egy 40%-os részvételi arányú, de 98%-ban faszt tartalmazó turbóbaszástól is fossá élvezné az agyát"
Ezen összehugyoztam magam a röhögéstől!!!
Géza!
Ez odabaszós volt!

Kell egy aranyköpésekkel teli oldal......

MacákékIcukája 2016.10.05. 22:00:33

A hivatalos vv oldal szerint David valoban visszaadta a vedettseget, ezek szerint megengedtek neki.
Jo estet, jo szurkolast! :))

Mók_Ica 2016.10.05. 22:03:27

hali komment lakók :)))) lássuk a saját maga által legg...cibbnek titulált Lóri választását :)))

nicu71 2016.10.05. 22:03:27

@KarelGott: ezenén is halálra kacagtam magam.már már klasszikusgyanús!elképzeltem ahogy Viviv fossá élvezi az agyát,na meg a részvételi arányok hahaha

rearwindow 2016.10.05. 22:04:55

Focista zseraldinnyó dohányzik ? Igazi sportember

rearwindow 2016.10.05. 22:06:15

Istenes jobb alkarján az a tetoválás be van fejezve?

Mók_Ica 2016.10.05. 22:06:48

Lóri Attival beszéli meg a taTTikát???? szóval csak viccölt azzal hogy Tivyt viszi??? aham....

Mók_Ica 2016.10.05. 22:08:23

óóóóó tuja Atti lesunyizza Lórit.... szemtől szembe :))) + pont Attinak :))))

MacákékIcukája 2016.10.05. 22:08:57

Annyira karalnak a csajok a haloban h nem ertem ki mit mond

rearwindow 2016.10.05. 22:09:00

Lóriról parancsolják már le azt a szürke mackónacit!

Mók_Ica 2016.10.05. 22:09:29

mindegyik szériában volt egy ganéj...... ebben most te vagy az - mondta Atti kedvesen Lórinak :))) sírok :)))

rearwindow 2016.10.05. 22:09:50

@MacákékIcukája: azt hittem túl sokat ittam, de ezek szerint nem ezért nem értettem :-D

MacákékIcukája 2016.10.05. 22:11:14

@rearwindow: svedek!

Ertekelem Miciben es Viviben h csak isznak es szarnak az egeszre :D

MacákékIcukája 2016.10.05. 22:11:48

@Mók_Ica: sztem Ati most jol tolta, okos dolog az ellenfellel eltarsalogni

Mók_Ica 2016.10.05. 22:12:30

Vivike szerelmes lett Somába.....

és a villa kertjében havas eső esik és havazik..... hmmmm.....

Ay Mama, Que paso 2016.10.05. 22:12:51

Kékesen vannak?Nem a Barátok közben?

Mók_Ica 2016.10.05. 22:13:24

@MacákékIcukája: nem szarozott, lesunyizta és leganajozta Lórit ... teCCett :))))

rearwindow 2016.10.05. 22:14:27

Ennyire erős az üvegház-hatás a kupola alatt, vagy a csajokat az alkohol fűtötte?

ascii 2016.10.05. 22:15:58

azt a you can... aranyfeliratos fekete ruhát már láttam dinán, rezsin meg most vivin is ... ez vmi olyan általánosan mindenki által hordható zokni?

MacákékIcukája 2016.10.05. 22:16:49

@Mók_Ica: nekem is :D

Annyira gaz, hogy mindig a baratsagrol pampognak.

naezjó... 2016.10.05. 22:18:04

villabarát, pecótesó

Ay Mama, Que paso 2016.10.05. 22:18:45

@ascii: lehet hogy több van belőle a villában?egy biztos. én nem tudom.

MacákékIcukája 2016.10.05. 22:18:49

Somanak nem szabad 36 millat adni, mert annyira naiv, hogy mindenki elkunyeralna tole

Mók_Ica 2016.10.05. 22:19:18

@Commodore: szeva :)))

@naezjó?: ez egy fontos kapcsi....

Commodore 2016.10.05. 22:21:10

Végre SANYARGATÁS! szerencsétlen...

Mók_Ica 2016.10.05. 22:22:21

@naezjó?: komámasszony.... ha kérhetném :))))

Ay Mama, Que paso 2016.10.05. 22:22:46

első bevágott mondatával elbaszta Zseri.
egyébként Zseriben nincs rosszindulat

Mók_Ica 2016.10.05. 22:23:03

Zseri büntetni fog.....

Commodore 2016.10.05. 22:23:04

Sminkelvonás! Gecci!

Ay Mama, Que paso 2016.10.05. 22:24:13

@Ay Mama, Que paso: ellenben Micivel, aki második lett egy Muppet Show -Élőszereplőkkel Miss Röfi válogatáson

naezjó... 2016.10.05. 22:24:27

@Mók_Ica: :)
Zseri jól indít, még 1 seprűt nem fogtak meg, de már mindenki nyavalyog.

Mók_Ica 2016.10.05. 22:24:57

@Commodore: nehogymán a személyes cuccomhoz nyúlj..... nyusziiiiiiiiiiiiiiii

Mók_Ica 2016.10.05. 22:25:54

@naezjó?: úgy oszt feladatot, hogy rögtön büntet.... pfff....

naezjó... 2016.10.05. 22:26:34

nekem Ati olyan srácnak tűnik, akit utoljára választanak a grundon.

Commodore 2016.10.05. 22:27:13

@Mók_Ica: Mit tegyek, ha sminkfüggő vagyok? (bebaszás?)

Magentax 2016.10.05. 22:27:43

Lóri hogy biluxolt Dávid bejelentésére.
Már megfigyeltem, akkor pislog ilyen marha gyorsan és marha sokat, amikor rohadtul ideges - vagy éppen hazudik.
Na kiváncsi vagyok, lesz-e mersze a nagy pofájával kihívni Dávidot. Amúgy ez sztem totál bukta lesz számára.

Mutyuer 2016.10.05. 22:28:02

Sztem egyik musorvezeto se volt jobb anikonal. Legalabb ritkan vagjak be, utaltam mikor regen percekig pofaztak az sms szavazasrol... Lilu amugy szarabb volt, tok bena volt a mu kemenykedesevel, a keresem a csaladomban sokkal szerethetobb, szerintem az igazi enje ott jott ki. Viszont mindig szeretettel nyilatkozott vv szandikarol ezert birtam kicsit:) szerintem sem volt olyan buta szandika mint amilyennek beallitotta a csatorna... DE! ha oliver vezetne a musort, akkor nem porgetnek bele a videokba... Amint meghallottam a rohogeset en mar kesz voltam :D

Phantörpikus 2016.10.05. 22:28:49

Ez egy qrva unalmas rész eddig:(((

Magentax 2016.10.05. 22:30:26

@rearwindow: Atiról meg azt az idióta sapkát. :)
A riportban is az az idétlen dzseki van rajtuk meztelen felsőtesttel - kész röhej.

Commodore 2016.10.05. 22:31:03

Brainstorming! sss csitt! Mi? :-)

Mók_Ica 2016.10.05. 22:33:19

@Commodore: 5 kiló műszempillát se felejtsd :))))

@Phantörpikus: mingyá jön a Zizgalom, Dávid leveszi a lila kendőt!!!!

Mutyuer 2016.10.05. 22:34:43

Mas...sokan irjak hogy mici kover... Szerintem nem annyira, szep a bore, es hasra hizik de nem veszes... Nalam nem a kover kategoria... Lattam a szaunas resznel bikiniben, kovezzetek meg de noi szemmel jobban nezett ki mint a jellegtelen zseri. Lehet hogy nekem van izlesficamom persze... :D az arca pl kifejezetten szep csak tul erosen sminkel. Vivinek iszonyat a fejszerkezete, foleg reggel

naezjó... 2016.10.05. 22:34:59

hú, Dávid agyában fogalmazódik a SKICC.

Ay Mama, Que paso 2016.10.05. 22:35:18

kezdődik a nyugdíjas otthon jelleg
mindenki fekszik vagy ül

Mók_Ica 2016.10.05. 22:35:20

@Commodore: hiány van belőle..... mármint brain-ből.... :))))

Tivy csak fényezi magát..... arc az van.... pffff

na, jön a Zizgi rész!!!! figyuzzunk!!!!

MacákékIcukája 2016.10.05. 22:35:29

David tragikus arccal megy a riportba!

Mók_Ica 2016.10.05. 22:36:15

@Ay Mama, Que paso: takaróban, köntösben... sapkában.....

Ay Mama, Que paso 2016.10.05. 22:36:19

@Mutyuer: hol és hánykor lesz a kövezés?

2016.10.05. 22:36:38

Publicitàz az ùj negatív.

ewita 2016.10.05. 22:37:45

gyükér Lóri pislog mint hal a szatyorban

naezjó... 2016.10.05. 22:37:46

@Mutyuer: szerintem Zseri ezerszer jobb nő.

2016.10.05. 22:38:17

Dàvid az ember a gàton.

Ay Mama, Que paso 2016.10.05. 22:38:30

erre mondják, hogy thriller?

Rémület 2016.10.05. 22:39:52

Soma majd jól ráveszi Dávidra a liláját. :))

Mók_Ica 2016.10.05. 22:39:55

@ewita: elég érdekes volt a reakciója..... most meg a riportban milyen köcsögül beszél..... pffff

2016.10.05. 22:39:58

Volt màr ilyen, hogy mindenki menni akar pàrbajozni?

Mók_Ica 2016.10.05. 22:40:26

@Rémület: :)))) jóóóóóóóó :))))

Mutyuer 2016.10.05. 22:40:40

@naezjó?: szerintem egy kategoria, semmi baj nincs zserivel de mici arca szebb, zseri teste nyulankabb, sportosabb, viszont micinek szebb a dekoltazsa... Mondjuk ezt nokent mondom, feltetelezem a ferfiak mashogy kozelitik meg a dolgot

Magentax 2016.10.05. 22:40:48

Dávid fél - mondja a riportban remegő hangon, lila szájjal Lóripapagáj.

MacákékIcukája 2016.10.05. 22:41:00

@Mók_Ica: hazudgal es probalja rejtegetni az erzelmeit a ficergessel meg a pislogassal

Ay Mama, Que paso 2016.10.05. 22:41:04

Krisztiánon kívül akar valaki nyerni?Tesó?
bent van egyébként Hobby?

FrNo90 2016.10.05. 22:41:46

@Mutyuer: Mici arca szebb? Mint egy leharcolt negyvenes.

Rémület 2016.10.05. 22:42:22

Zseri tök szép a riportban.

2016.10.05. 22:42:37

@Ay Mama, Que paso: Menjenek egyszerre mind ès jövö hèttöl jöhet a Dancing with the stars :D

Mók_Ica 2016.10.05. 22:43:00

@MacákékIcukája: pontosan :))))

Tivy mekkora Dávid fan lett....

rearwindow 2016.10.05. 22:43:10

Nemá, rájuk van parancsolva, hogy 24órában hordják a prémkapucnis pufajkát?

naezjó... 2016.10.05. 22:43:11

@Mutyuer: ezért írtam. :) Mici 1 tucatmaca, ránézésre kitartott kisujj és lefittyenő száj. Se szépség, se báj. Szerintem, férfi szemmel.

FrNo90 2016.10.05. 22:44:15

Lemaradtam az elmúlt napok eseményeiről: Lóri miért lett megint közellenség?

2016.10.05. 22:44:36

@Mók_Ica: Hello Icus. Miota beszart a parbajtol atpartolt Tiftify

Mók_Ica 2016.10.05. 22:44:51

@rearwindow: meztelen felsőtesttel :))))

MacákékIcukája 2016.10.05. 22:45:45

Zsoltika felvilagositja az egybiteseket a tattikatol

Ay Mama, Que paso 2016.10.05. 22:45:54

@Mutyuer: nem csak arc meg dekoltázs van
hanem
van természetük is

@Mók_Ica: egyszer már mondta, hogy nem bármi áron, és ő nagyon a médiagyakornok vonalra hajt

ewita 2016.10.05. 22:46:51

Szerintetek ki meri hívni Dávidot?
Amúgy meg el kéne mennie tüdőgyógyászhoz, mert ez a köhögés nem normális!

rearwindow 2016.10.05. 22:47:00

7évesen folyékonyabban olvastam...

Mók_Ica 2016.10.05. 22:47:05

@pávör dragonfruit: helló bébi :))) így-így :)))

@FrNo90: Somát bezsarolta..... hogy a jutalmul kapott lila kendőjét nehogy Evelinre tegye, mert akkor Tivyt fogja párbajra vinni, aki Soma legjobb barátja, mint tuggyuk :)))

naezjó... 2016.10.05. 22:47:23

basszus, feliratozzák már, ha ez a retardált olvas.

MacákékIcukája 2016.10.05. 22:48:35

@naezjó?: nem ertem en sem. Azt mondta h rohogni fogunk

Mók_Ica 2016.10.05. 22:48:36

@pávör dragonfruit: igen, mingyá

@rearwindow: ne is mondd.... tök idegesítő ahogy olvas ez a jútyubsztár.....

2016.10.05. 22:48:37

@Commodore: ès maga alà csinàlt?...

ewita 2016.10.05. 22:48:45

@rearwindow: csak lóri hordja, sztem abban is alszik :)

2016.10.05. 22:49:43

@MacákékIcukája: Szakadtak most mondta tivy

Ay Mama, Que paso 2016.10.05. 22:49:56

VV9et Aurélió vezeti mert Tyvy tökéletes lesz a Belevalóba

Mók_Ica 2016.10.05. 22:50:16

Tivy úgy látta, hogy mindenki szakadt a röhögéstől..... hmmm..... ő máshol volt?????????

rearwindow 2016.10.05. 22:50:30

4 év Angliából nem telik egy fogpótlásra tivadarnál

naezjó... 2016.10.05. 22:50:49

Zsolti teli szájjal jobban artikulál. Rutin. (elhatárolódom magamtól)

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.05. 22:51:31

@Ay Mama, Que paso: én nem akarok olyan világban élni, aho primityvi műsort vezet.

Ay Mama, Que paso 2016.10.05. 22:51:38

Rubint Réka hetet!!
Sőt!! hónapot!!

Mutyuer 2016.10.05. 22:51:38

@Ay Mama, Que paso: na igen...de a koverezes malacozas nem annyira szemelyiseg jegy:)

2016.10.05. 22:52:14

Èrtelmet nyert tivy ès a 300ezer "rajongò". Nem veled nevetnek, tivy...

Ay Mama, Que paso 2016.10.05. 22:52:30

@Cseszlovák Gyurmafilm: jó lesz.
lesz fülese.
majd kap egy fülest.

Mók_Ica 2016.10.05. 22:52:38

asszem elvesztettem a humorérzékemet.... én nem találom Tivyt viccesnek....

MacákékIcukája 2016.10.05. 22:53:07

@Cseszlovák Gyurmafilm: tessek, ime az izelito :D gittes es kisvukos poenok

2016.10.05. 22:54:10

@Mók_Ica: Azt hittem màr lehet aludni.

MacákékIcukája 2016.10.05. 22:54:26

@Mók_Ica: annyira száni, kinosan erzem magam

Mók_Ica 2016.10.05. 22:54:32

@FrNo90: szivi :))) mialatt írtam, Tivy fel is olvasta a vezércikkben ... bár kicsit darabosan olvasott...

ewita 2016.10.05. 22:54:56

@Mók_Ica: és ezzel nem vagy egyedül! :D ráadásul a másodikos unokaöcsém szebben olvas, mondjuk ő szokott is :P

naezjó... 2016.10.05. 22:54:58

@MacákékIcukája: Ha kiesik és Győzikével beszélget, kiírom DVD-re.

2016.10.05. 22:55:14

@MacákékIcukája: gyozo tegnap lemajmozta a kommenteloket
Azt hiszem te kerdezted tegnap csak elaludtam es ma nem volt idom elobb visszaolvasni.

Mók_Ica 2016.10.05. 22:55:54

@pávör dragonfruit: még nem.... még tarts ki... :))))

@MacákékIcukája: száni bizony....

FrNo90 2016.10.05. 22:57:03

@Mók_Ica: Lehalkítottam Tivy monológját, annyira idegesített.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.05. 22:57:16

@Ay Mama, Que paso: na azt kaphat, de az meg musor nelkul is megy @MacákékIcukája: gitt es kisvuk? hát az nagyon derék. mikor kezd szájharmonikával elfingani a szózatot?

MacákékIcukája 2016.10.05. 22:57:23

@naezjó?: :DDD meg kell orizni az utokornak mindenkeppen

@pávör dragonfruit: ja, kerdeztem de miert mondta ezt?

Mók_Ica 2016.10.05. 22:57:46

@ewita: köszönöm, legalább nem vagyok magányos :))))

@naezjó?: és mit csinálsz vele?? riogatod vele majd a rossz gyerekeket??? :)))

MacákékIcukája 2016.10.05. 22:58:14

@Cseszlovák Gyurmafilm: sztem mar gyakorol. VV9 BV-ben lathato lesz

2016.10.05. 22:58:42

@MacákékIcukája: Tivy nojet felhivta hogy tenyleg szakitott-e az elmondta hogy igen es kapott sok negativ kommentet erre mondta gyozo ne foglalkozzon veluk mert a kommentelok majmok.

Mók_Ica 2016.10.05. 22:58:58

@FrNo90: akkor már hárman vagyunk :)))

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.05. 22:59:08

@Commodore: Hrittman féle Hozé? sajttállal jöhet, jól behűtve :)

naezjó... 2016.10.05. 23:00:21

@Mók_Ica: Csak annak, aki bukásra áll magyarból.
@Commodore: Nem jó, borítót érdemel :)

naezjó... 2016.10.05. 23:00:59

Ezt nem értem 11kor, csak felvételről lehet retkes faszozni?

MacákékIcukája 2016.10.05. 23:01:01

@pávör dragonfruit: na, szep. Ez nem normalis, miert vezetheti az ilyen a bv-t? Szerencsetlen bauko is ezerszer jobb volt nala

Bencus papagajkutyazza a lemmingeket :)))))))))

FrNo90 2016.10.05. 23:01:24

Már megint elcseszett a hangosítás.

MacákékIcukája 2016.10.05. 23:01:44

Soma trollkodik Bencevel, isteni!!!!

genevieve 2016.10.05. 23:01:45

a micinek van szép arca?????

agimano 2016.10.05. 23:02:23

papagájkutyák, hangosan felröhögtem

2016.10.05. 23:03:20

@Mók_Ica: uncsik a visszanèzèsek

Mók_Ica 2016.10.05. 23:03:21

@naezjó?: ez egy okos kérdés :)))) tök igazad van ......

@MacákékIcukája: "Bencus papagajkutyazza a lemmingeket " - sírok..... :))))))

2016.10.05. 23:04:19

@MacákékIcukája: Sosem volt PC gyozo, reg ki kellett volna rugni

Mók_Ica 2016.10.05. 23:04:27

@pávör dragonfruit: ja... mivel már legalább negyedszer látjuk.... és a párbajkor ismét fogjuk.... :(((

MacákékIcukája 2016.10.05. 23:04:29

@Mók_Ica: :DD hallottad amikor Soma beszolt Bencusnak hogy az o peldakepe Sebestyen Balazs? Meg mindig ezen rohogok

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.05. 23:04:39

@genevieve: akar szep is lehetne, ha nem sminkelné magát szarrá, kicsit méregtelenítene, +drasztikusan visszafogná az alkoholt+szigerettát. de bizonx tul sok a ha

2016.10.05. 23:05:03

Lori az uj Bauko

nicu71 2016.10.05. 23:05:26

@Mók_Ica: tivike engem is már kezdettől baromira irritál,mellette szorosan párban lórika, a többivel elvagyok, sőt Mici egészen feljavult, az ótvar műszempilla ellenére

2016.10.05. 23:05:34

@Mók_Ica: Hu jo hogy mondod, majd direkt màst nezek.

Mók_Ica 2016.10.05. 23:06:05

Lóri Lóri.... próbálsz taktikusnak tűnni..... sajnos nem vagy az.... hiába rebegteted a pilláidat....

Commodore 2016.10.05. 23:06:20

@pávör dragonfruit: Csoda, hogy nem kaptak, egy méretes bűntit...

Magentax 2016.10.05. 23:06:32

Egyik szavával meghazudtolja a másikat ez a Lóripapagáj. Fújjjj

alsophila grahami 2016.10.05. 23:06:37

nna, emberek, erre kell visszatérjek? csupacsupa izgalom és váratlanság? ;) még nem volt időm visszaolvasgatni, így fogalmam nincs, mi most itt a mainstream, de vsz ha Lórinak most van egy kis esze (tattikai érzéke), akk nem ül fel az óccó provokációnak, és hagyja a bentieket abban a hitben, hogy zsándárk-Dávidot viszi, csak erre várt, satöbbi, satöbbi... a kiskölök megnyugszik, nem pocsíkolja el a kendőjét Ávelinkére, és... Lóri kiviszi szépen Ávelinkét, akit eredetileg is akart, vagy: most aztán helyzetbe hozták megen, Tivtivitivadar a hotelhetes buzgólkodása után ismét ellenszenvesbe fordult mostanra, Attika is kimutatta a foga fehérjét ma, miszerint kétszínű szarkavaró, nem egyéb, és ott van még Zsiráf, aki vellamester lett, amivel garantáltan lenullázza magát, tehát simán verhető lesz vasárnapig, i ták dálse... (ott van pl. Zsolti, aki btw ugyancsak kivihető és verhető lenne sztem, annyira gáz már egy ideje - képmutató, álszent, lesajnáló a többiekkel, mellette sunyi, alattomos -, hogy kétlem, h alulmaradna Lóri vele szemben idekinn...)

most így ennyi lenne hirtelen; és talán még annyi, hogy nekem nem ellenszenves Lóri - Dina sem volt igazán, bár amikor kijött, ellene szavaztam az appon, mert már untam , de nem antipátiából, hanem mert elnyomott mindenkit, és a parttalan trágárság, ugye... Dávid viszont egyre inkább ellenszenves, amióta kezdem kiismerni a személyisége bugyrait - eh, inkább maradtam volna vakon, na de ezt majd később, most nem ő a téma, hanem a csavaros húzása - ami vesszek meg, ha nem vígszínház!

áh, dehogy, kicsit sem tűnt szerkesztői utasításnak, ahogy mered maga elé, senki nem szól hozzá, majd hirtelen felpattan, és mint egy zombi behalad a riportba, és senki -SENKI! - nem szól hozzá, hogy "tesó! hová a fakkba mész már?!" vicc.

naezjó... 2016.10.05. 23:07:13

@nicu71: azokkal a bevágott borulásokkal tőlem is kapott pár pontot :)

Azálea 2016.10.05. 23:07:15

Szerintem Attit hívja ki, Dávid barátját, így áll bosszút Dávidon. Ez lenne csak a csavar!

Phantörpikus 2016.10.05. 23:07:24

@Cseszlovák Gyurmafilm: Azt ugye tudod ,hogy Zacher mit gondol a méregtelenítésről és a lúgosításról?:D Micit én egy szappangyárban tudnám elképzelni méregtelenítésen és lúgosításon. 40 év szerintem jót tenne neki...:D

Mók_Ica 2016.10.05. 23:08:04

@MacákékIcukája: igeeeeen :)))) na, ez tényleg vicces volt :))))

@nicu71: ekg :))))

@pávör dragonfruit: mán túl vagyunk rajta :)) most látjuk Lóri gondolatait.... szerelmi szál... áldozatvállalási szindrómában szenved most....

2016.10.05. 23:08:12

Lori a tobbiek leszartak a te nagy erzelmeidet (sic)

FrNo90 2016.10.05. 23:08:23

Mi ez a sok pislogás? Eddig nem tűnt fel.

2016.10.05. 23:08:47

@Azálea: Èn is rà tippelek. Szèp a viràgod.

Magentax 2016.10.05. 23:08:51

Mekkora csúsztatás volt ez is! Azt hazudja, azért haragudtak meg rájuk a többiek, mert egymásba szerettek és emiatt esett ki a Dina. OMG!

alsophila grahami 2016.10.05. 23:09:21

@Azálea: igen, ez tényleg fordulat-erejű lenne, drukkolok ezért a variációért! ;)

Ay Mama, Que paso 2016.10.05. 23:09:57

Krisztián Tesó akkor taktikus, hogy még ilyenkor sem ül olyan mellé akit beszéltet istenes

MacákékIcukája 2016.10.05. 23:10:01

Azert ez a reszeg konnylapatolas baromi vicces volt

Commodore 2016.10.05. 23:10:08

Bosszzúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú

agimano 2016.10.05. 23:10:23

Lóri ezt a sok faszságot vajon már elhiszi?

Mók_Ica 2016.10.05. 23:11:14

@pávör dragonfruit: mindenki féltékeny volt rájuk.... ja, nem :))))

@FrNo90: hazudozás.... sztem

Bencus már másodszor tökösözött élő adásban.... óóóóóó

OriginalBlackMamba 2016.10.05. 23:11:39

Dinának Evelinnel kellett volna párbajoznia??? Lóri volt az, aki végig amellett volt, hogy Dáviddal menjen ki... Szánalom.

naezjó... 2016.10.05. 23:11:42

Soma visszaadja Dávidnak. :D

ewita 2016.10.05. 23:11:48

na bammeg Soma csak odaadja valakinek...

Mók_Ica 2016.10.05. 23:12:00

Soma használja a lila kendőt.... kire teszi??? óóóóóó

2016.10.05. 23:12:34

Davidnak adja soma?

genevieve 2016.10.05. 23:12:46

röhögnék, ha soma rátenné evelinre, az meg nem fogadná el:-D

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.05. 23:12:57

@Phantörpikus: :D en mindössze szaunára, meg zöld teára gondoltam.

Commodore 2016.10.05. 23:13:02

KUPON- két bigmakk. kóla. sűltkrumpli-oreo shake

genevieve 2016.10.05. 23:13:56

na, soma megnyerte a VV-t:-)

Mók_Ica 2016.10.05. 23:14:01

Soma jól beszél :))) Evelinen a kendő....

ascii 2016.10.05. 23:14:13

rárakja jelet, majd a lila kendőt is ... ez gyökér

Commodore 2016.10.05. 23:14:13

Valaki eltávolodott-e?!

Mók_Ica 2016.10.05. 23:15:07

@MacákékIcukája: dede....

@genevieve: még nem, de ez most jó volt valóban :)))

2016.10.05. 23:15:09

@genevieve: szerintem mèg nem, david is versenyban van

Ay Mama, Que paso 2016.10.05. 23:15:13

rátette a jelet vasárnap Evelynre, szerdán meg a lila kendőt
így kerek a világ és még forog is

MacákékIcukája 2016.10.05. 23:15:48

@Mók_Ica: miert? Nezok szimpatiaja? En megtartottam volna magamnak

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.05. 23:15:57

@ascii: az önfeláldozó hősnek járó szánalom dugásra hajt? :)

Mók_Ica 2016.10.05. 23:16:30

Tivy meg a stabil rajongói tábor.... meg utána az eszközei..... ójaj.... vki megijedt??? :)))

Phantörpikus 2016.10.05. 23:16:31

Aszongya Tivy, hogy neki kint olyan stabil rajongótábora van...na eddig bírtam hallgatni röhögés nélkül.

alsophila grahami 2016.10.05. 23:16:33

ostobenkó Somsom, miben reménykedik vajon, egy szánalomszexben..? most komolyan? és ezt benyalják a nézők, hát sííírok akkor, komolyan! xDDDD inkább egy végtelenül hülye, éretlen tininek tűnik ettől, én aztán nem adnék neki 36 ezret sem, nem hogy millát! xD

Ay Mama, Que paso 2016.10.05. 23:16:36

Tyvy az első párbajbán ki fog esni

MacákékIcukája 2016.10.05. 23:16:44

Ne nyomjatok mar ennyire Somat, Pumped Gaboe lesz a della gyerekek :D

rearwindow 2016.10.05. 23:16:44

@Ay Mama, Que paso: nalam soma az első, vivi a második befutó. Dávidot túl rosszindulatúnak érzem ahhoz hogy nyerjen

agimano 2016.10.05. 23:16:50

Tivy mit fenyegetőzik itt egyfolytában? Ki kellene zárni

FrNo90 2016.10.05. 23:16:54

@Ay Mama, Que paso: Ennél már cifrább dolgokat is látott a világ. :D

Plüsscukor 2016.10.05. 23:16:56

Így futni egy punci után, mint Soma... jesszus.

2016.10.05. 23:17:09

@Commodore: tivyrol mindig az
Alljgyerealljgyeralljgyerralljalljallj just eszembe foleg az allj.

Commodore 2016.10.05. 23:17:10

tivi ,kint a kocsma előtt mindenkit megbasz :-)

genevieve 2016.10.05. 23:17:11

jajjj, de unalmas már ez dinadinadina

nicu71 2016.10.05. 23:17:45

tivit üssék már agyon !!!!!
szerintem már istenes is belefáradt... ahogy nézte ezt a barmot ezen szavak után

genevieve 2016.10.05. 23:17:52

jajjj, lóri...na persze, számított arra, hogy leveszi a lila kendőt:-D

naezjó... 2016.10.05. 23:17:53

Tyvy egyszerűen nincs tisztában az általa kiejtett szavak jelentésével, ebben napról-napra biztosabb vagyok. Lehet az angollal kezdődött, és ráhúzódott a magyarra.

Lórinál meg bármi történik, ő akarta, Dina is csak tattikából esett ki.

FrNo90 2016.10.05. 23:18:08

Lóri de átlátszó. Jó politikus lehetne.

Magentax 2016.10.05. 23:18:29

Minden a tervei szerint alakult. Wow - a kis tattikus.
Szánalom, hogy hazudik ez a kis puhapöcs.

Ay Mama, Que paso 2016.10.05. 23:18:31

@alsophila.grahami: éretlen tini az igaz, sőt nekd nem is kell adni neki semmit
de ő fog fejlődni egyedül a műsorban

pomac 2016.10.05. 23:18:42

ekkora kamut, ezt ő sem hiszi el :DD

agimano 2016.10.05. 23:18:47

Lóri számított rá, sőt ő alakította így, bazdmeg

Mók_Ica 2016.10.05. 23:19:02

@MacákékIcukája: egyébként sztem ha Evelint választotta volna Lóri, akkor sem vihette volna, mert elég konkrétan megnevezte Tivinek.... ami ugye tiltott....

Lóri is mekkora gyökér..... szerinte ő intézte úgy, hogy Dávid levette a lilát.... pffffff.....

alsophila grahami 2016.10.05. 23:19:31

ez a Tivtivitivadar is egy barom, kivihetné Lóri nyugodtan, kint is hagyná, de valszeg nem őt fogja... remélem, nem Dávidot, mert ő még itt kint elég erős, amit ő honnan is tudna.... nah, mindegy, jelen állás szerint én gyengíteném még Dávidot, pl. egy fentebb említett Atti-kivitellel ;P

2016.10.05. 23:19:32

Lori punci leszel?

Plüsscukor 2016.10.05. 23:19:35

@genevieve: Jahh. Főleg, hogy még soha senki nem vette le.

Phantörpikus 2016.10.05. 23:19:42

Az a baj, hogy Lórinak ezt a szar dumáját a többség úgy be fogja nyalni, mint annak a rendje.Még ,hogy ő tudta előre..aha...
Tudtam,tudtam, csak nem sejtettem.

Ay Mama, Que paso 2016.10.05. 23:20:08

ez lesz a héten a legizgalmasabb kihívás!!

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.05. 23:20:15

@naezjó?: ostor ez a brocka-vernicke mező. :D

Mók_Ica 2016.10.05. 23:20:57

@pávör dragonfruit: imádom az álljgyereállj-t :)))) na pl az vicces :))))

Lórika..... asszem nagyon hamar alhatsz együtt Dinával :))))

Ay Mama, Que paso 2016.10.05. 23:21:26

rárakná Somára az lenne a fasza húzás

FrNo90 2016.10.05. 23:21:57

Bazdmeg, majdnem tattikus volt Lóri

agimano 2016.10.05. 23:21:59

jaj, mekkora taktika volt

2016.10.05. 23:22:03

Lori de fos beszed volt hebeghabog

alsophila grahami 2016.10.05. 23:22:06

nah, EZT nem kellett volna.

kovacstamas1123 2016.10.05. 23:22:13

Én laikusként komolyan kérdezem:
Ezt a primitív állat tivit nem lehetne kibaszni a villából azért, mert fenyegeti a többieket?
Többször feltűnt már, hogy veréssel, meg agresszióval fenyegetőzött, most is mondta, hogy megvannak az eszközei, vagy miafaszom.
Röhögnék, de ez szerintem eléggé túlmegy egy határon.

naezjó... 2016.10.05. 23:22:29

úúúú, micsoda izgalom, szevasz Lóri, üdv Kismocsoknak.

Commodore 2016.10.05. 23:22:29

rábassza a lilakendőt vki?

2016.10.05. 23:22:32

@Mók_Ica: igen, sajna malna urfi nem

Mók_Ica 2016.10.05. 23:22:36

Lóri nagyon béna vagy..... dupla csavar, uncsin előadva... és hát nem lehetett kihátrálni Dávid párbaj elől :))) Lóri mehetel haza :)))))

Phantörpikus 2016.10.05. 23:22:58

Kár volt ezért a sok szócséplésért. 8. széria Lórikám, minden egyes ki...szott ceremónián azt gondolja a kihívó, hogy így vagy úgy meg kell tekernie a kendő-mulattságot.

pomac 2016.10.05. 23:23:04

már tényleg azon lepődnék meg ha valaki kerek perec kimondaná hogy mit akar nem sergőzne mindenkin

Padrinaggio 2016.10.05. 23:23:08

Amikor Atira váltott, már azt hittem megjött az esze és jól taktikázott, de nem csalódtam.

Mók_Ica 2016.10.05. 23:23:25

@Ay Mama, Que paso: Soma is kint hagyta volna sztem

nicu71 2016.10.05. 23:23:31

megy a savazatom Dávidkára :)

Magentax 2016.10.05. 23:23:33

Ahogy lehet, már szavazok is Dávidra. :))
Sőt, az összes haver/ismerős telefonját is elkérem.

Ay Mama, Que paso 2016.10.05. 23:23:58

Krisztián minden képzeletet felülmúlóan tud rejtőzni
a SAS már figyeli, illetve néha csak figyelné

ewita 2016.10.05. 23:24:11

hogy ilyenkor miért nem adnak még élőben pár percet!!! :D

2016.10.05. 23:24:14

De szep lesz ahogy az ifju par vasarnap este a Keletiben kutyazza egymast az elvesztett 36 millaert.

rearwindow 2016.10.05. 23:24:24

Nya, én a lakók által utált lórira szavazok, hadd főjjenek a levükben

genevieve 2016.10.05. 23:24:40

@Phantörpikus: nem, ezt senki nem nyalja be:-)
se kint, se bent

alsophila grahami 2016.10.05. 23:25:26

@kovacstamas1123: most lett volna rá lehetőség, ha ebbe az irányba terelgetik a szerkik Lórit, de nem tették meg, ergo még "terveik" vannak Tivadarral odabent....

2016.10.05. 23:25:33

@pomac: Sose tudom eldonteni mellè gepelsz vagy van ilyen szo hogu sergerozne :D
:)))

Mók_Ica 2016.10.05. 23:25:41

@kovacstamas1123: komolytalan pöcs..... az első párbaján ki fog esni....

@pávör dragonfruit: pöcspöcspöcs.... ez a véleményem róla

MacákékIcukája 2016.10.05. 23:25:44

Amugy ha Lorikutya mellett nem lenne ez a Dinapapagaj szerelmi szal, lehet hogy elneznem ahogy gecizik a tobbiekkel, de sajna elbaszcsizta

Commodore 2016.10.05. 23:26:05

Dávid visszajön, már nagyon közel kerül a nyereményhez.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.05. 23:26:27

@pávör dragonfruit: el lesznek keseedve, mint akinek nem jutott dinnryeföld, ha érted hogy mondom ;)

naezjó... 2016.10.05. 23:26:57

@eatpray: Mielőtt a következő napokban 100* berakod, kérlek, ha már ilyet csinálsz, legyen ott az aktuális eredmény.

2016.10.05. 23:27:00

@rearwindow: Most ugy megijedtek mint ahogy rohogtek tivy viccein. :D

agimano 2016.10.05. 23:27:31

Kismocsoknak mi köze van Lórihoz?

@kovacstamas1123: én is kizárnám, egyfolytában fenyegetőzik, ma is mondta, hogy kint majd elüt valakit (Lórit), vagy valami ilyesmit

naezjó... 2016.10.05. 23:27:45

@pávör dragonfruit: +1, csak nem mertem megkérdezni.

pomac 2016.10.05. 23:27:54

@pávör dragonfruit: serő parasztosan körhinta na :D ne mond hogy még nem hallottad :DD

2016.10.05. 23:28:04

@agimano: meghal kint vmi ilyet mondott

2016.10.05. 23:28:55

@pomac: esküszöm nem, de figyelni foglak különleges szavak szótàràt írok ròlad :)

kovacstamas1123 2016.10.05. 23:29:30

@alsophila.grahami: Most nem párbajra, hanem valamiféle btk-beli paragrafusra gondolok...
És komolyan... ez azért már túllép bizonyos határokon, még akkor is (vagy akkor meg pláne), ha egy értelmi fogyatékos mondja. Azért egy 18 éven felüli "ember" legyen már tisztába a kimondott szó súlyával.

Mók_Ica 2016.10.05. 23:30:13

@pávör dragonfruit: remélem mennek együtt vendégnek a bv-be és majd ott is összevesznek :)))

Commodore 2016.10.05. 23:31:10

(muzsik tv arany hanjegy gála) ssztaqrva!

2016.10.05. 23:31:10

@Mók_Ica: söt màr ott összevesznek :D
Bora-Bora oszt?

Mók_Ica 2016.10.05. 23:31:38

@pávör dragonfruit: a 2 cm-t Lórira mondta, nem? :)))

pomac 2016.10.05. 23:32:22

@naezjó?: amúgy elég gyakran elgépelem :DD de most nem

naezjó... 2016.10.05. 23:33:15

@Mók_Ica: Tattikus. Pislogtam is, amikor írtam. :)

kovacstamas1123 2016.10.05. 23:33:24

@Mók_Ica: Amilyen agresszív tahó, szerintem még veszélyes is lehet, ha ebben a primitív állatban az akaraterő is megvan...
Ki tudja, mi van ebben a baromban?!?!?! És, ha elszáll az "agya"? Ennek nem a fizikuma veszélyes, hanem az intellektusa...

naezjó... 2016.10.05. 23:33:55

@Commodore: Azért be vagyunk lőve, mint célközönség, mi? :D

Mók_Ica 2016.10.05. 23:33:56

@Commodore: megy a reklám már egy ideje :)))) jó, mi???

@pávör dragonfruit: mennek haknizni, oszt összegyűjtik az út árát.... :))))

Au miért ordít állandóan? ezt nem bírja a szervezetem.....

nem férkőznek meg jól egymással..... pfffff

Phantörpikus 2016.10.05. 23:34:19

@eatpray: és eredményt miért nem mutat?:(

malevil2050 2016.10.05. 23:34:27

Lóri , ez a 22 csapdája ,ebbül csak bukta lehet. Egy ati húzással még lehetett vóna nyújtani a rétest , tántalán nyerté vóna egy kis időt - de így már néked függöny.

naezjó... 2016.10.05. 23:36:37

@kovacstamas1123: "Ennek nem a fizikuma veszélyes, hanem az intellektusa." :) Perfekt.

pomac 2016.10.05. 23:36:41

@pávör dragonfruit:" ha nem bírja a sergőt akkor kiszáll", akkor gondolom ezt sem halottad még :)

2016.10.05. 23:37:02

@Mók_Ica: fèrköznek jaj szakadtam mint tivy viccèn

Schlomo Goldberg 2016.10.05. 23:37:14

@Rémület: 2 leszbikus padödö rajoingó feminista

pomac 2016.10.05. 23:37:39

@Rémület: lóri nevelőanyja meg élett társa ha jó tudom :D

Mók_Ica 2016.10.05. 23:37:45

@naezjó?: ójaj.... inkább legyél őszinte és add magad :))))

@kovacstamas1123: illetve annak a hiánya.... (intellektus) konkrétan egy idióta.....

ez a Gáza és Su vmi pótszülőnek titulált barátai Lórinak.... egyik fiú???
au is vakon van???? Lóri érte el, hogy vegye le a kendőt??????????? ők mit néznek????????????

2016.10.05. 23:37:50

@pomac: Mèg nem. De akkor Töröcsik Mari Sergö c filmjét szeretjük-e? :D

2016.10.05. 23:38:41

Kèt szèpasszony..

Phantörpikus 2016.10.05. 23:39:12

Nekem semmi bajom a leszbikákkal, de ez a fekete hajú "nő", ez naggyon durva.

Mók_Ica 2016.10.05. 23:39:20

@pávör dragonfruit: au pont annyira vicces, mint Tivi

@pomac: 2 nő, ha jól látom....

alsophila grahami 2016.10.05. 23:40:13

Káza, vagy Suu nem jól beszél most... mert ha valóban nyerni megy be valaki, az nem feledkezik meg egy univerzális reality alapszabályról, miszerint: NEM PÁRBAJOZUNK feleslegesen, csakis akkor, ha muszáj, vagyis a LEGVÉGÉN!!!!!!
mert az erőviszonyokat bentről képtelenség jól felmérni, kivéve, ha kap valami "sugallatot" kintről - akár párbajon, akár a riportszobában - valaki, márpedig ez most Lóri számára nem volt adott, nem úgy Dávidnak, aki már volt kint...

2016.10.05. 23:41:21

Mici kèr nyuszivibratort

Azálea 2016.10.05. 23:41:36

@alsophila.grahami: Sajnos, nem jött be a tippem! Úgy gondolom, Zsolti világított rá Lórinál, hogy hiteltelen lesz, ha nem Dávidot hívja ki ezek után. Más kérdés, hogy végül szerencséje van, mert egy gyengébb játékos ellen (Atti) kiesni sokkal cikibb lenne és valljuk be, szinte bárki visszajönne Lóri ellen, annyira unszimpatikussá tette magát a post Dina időszakban.

Mók_Ica 2016.10.05. 23:43:02

@alsophila.grahami: Lóri is párbajozott már....

pomac 2016.10.05. 23:43:19

@Mók_Ica: jól látod,nem is írtam hogy nem az :D,de mikor elsőnek láttam őket a bv-ben nem voltam benne biztos ,hogy nem férfi :D

Mók_Ica 2016.10.05. 23:44:33

Au is beszélhet csúnyán élő adásban....

Mók_Ica 2016.10.05. 23:45:22

@pomac: hát én sem tudtam eldönteni elsőre.....

pomac 2016.10.05. 23:46:03

@pávör dragonfruit: persze, itt született Heves mellet Pélyen :D

Commodore 2016.10.05. 23:46:51

Ez a MÉLTÓ ellenfelezés kit érdekel?

MacákékIcukája 2016.10.05. 23:46:57

@Mók_Ica: ahh sztem az a parbaj nem volt mervado, Viki harmatgyenge volt es ezt mindenki tudta

naezjó... 2016.10.05. 23:47:32

@alsophila.grahami: Egyedül Zserit vihette volna ki, minimális arcvesztéssel. Amúgy Dávid pont a cejelmét ejtette ki elég meggyőzően, nem tudom, mi lehetne nyilvánvalóbb üzenet Lórinak a kinti helyzetről, de a rendszer a vendetta szót dobta ki neki.

Cimili 2016.10.05. 23:47:48

@Betli Szofi: Nem bizony, mert én is Lórinak drukkolok. Még a mait nem láttam, nem tudom hogy döntött, majd nemsokára kiderül. Nagyon remélem, h Tivyt.

2016.10.05. 23:48:18

@Mók_Ica: vajon pinust megparfogoltak mar?

Commodore 2016.10.05. 23:48:25

Méltó ellenfél, becsület, baráccság

pomac 2016.10.05. 23:48:41

@Mók_Ica: sőőt, azt hittem elsőnek valami elemzők nem a családtagjai ,de mikor még megláttam hogy ikertestvére van, összeállta kép hogy ide tényleg nem normálisak jelentkeznek :D

agimano 2016.10.05. 23:48:45

Au: Szarjuk is le a Tivyt!

2016.10.05. 23:48:58

@pomac: Egyszer megnezem az eredeti helyszint :D

MacákékIcukája 2016.10.05. 23:50:48

Gyerekek, szavazni kell, facebookot elleptek a Lori rajongok

agimano 2016.10.05. 23:50:50

Ebből a két nőből a fehér hajú Lóri fogadott anyja, a másik meg az élettársa, a fehér hajúnak gyerekei is vannak elvileg

Mók_Ica 2016.10.05. 23:50:59

@MacákékIcukája: igaz, de volt kint :))) csak mint tényt mondtam :)))

@pomac: Dina már az ikertesóval pörög kint.....

2016.10.05. 23:51:35

@pomac: Erre neveltèk lorit :D

Commodore 2016.10.05. 23:51:58

@pávör dragonfruit: Minden szerdán a kupola mellett megyek , és mindig beordítok egy, kurva anyádot!

Mók_Ica 2016.10.05. 23:52:59

Vivinek még nem volt kapcsolata..... hmmmm

naezjó... 2016.10.05. 23:53:05

@Mók_Ica: Lóri Lóri, Bora Bora? :)

2016.10.05. 23:53:12

@Commodore: Mostantòl mehetnèl szombaton is, èrezzèk a törödest :D

pomac 2016.10.05. 23:53:25

@pávör dragonfruit: szerintem azt nem ott forgatták

2016.10.05. 23:53:31

@Mók_Ica: csak baszni jar a kulfoldiekkel

agimano 2016.10.05. 23:54:28

Istenes Bence szeretője

Mók_Ica 2016.10.05. 23:54:32

@pávör dragonfruit: sztem te huncut vagy :)))

@MacákékIcukája: :)))

Vivike lenne Bencus szeretője.... hmmmmm

2016.10.05. 23:54:41

@pomac: Mindenkepp igazi sergö kell.

pomac 2016.10.05. 23:54:43

@Mók_Ica: röhögnék ha kijönne lóri tényleg a tesójával lenne :D

Rémület 2016.10.05. 23:54:47

Lórit miért nem bírják bent? Alig látjuk, hogy miket művel.
Zsõfi még miért van ennyire ráfeszülve Micire?

pomac 2016.10.05. 23:55:29

@pávör dragonfruit: erre most nagyon rápörögtél :D

Commodore 2016.10.05. 23:55:34

@pávör dragonfruit: Ott megy a bringaút, de vége a szezonnak. :-(

2016.10.05. 23:55:46

@Mók_Ica: a fiuk megmondtak az arnyektancnal hogy egy nem kavefozessel tanulta

Mók_Ica 2016.10.05. 23:55:50

@naezjó?: vihetik Dina tesóját és akkor lehet csereberélni :))))

@pávör dragonfruit: ja, de hát az nem kapcsi....

MacákékIcukája 2016.10.05. 23:56:09

Szegeny Vivike, en sajnalom ot :( Furi kislany es nem tudnak ezzel mit kezdeni a pasik

2016.10.05. 23:56:47

@pomac: Igen, amikor utoljàra sergöztem fèltem de most kedvet kaptam mint mici a nyuszihoz :)

pomac 2016.10.05. 23:57:09

@Rémület: mást sem látunk az a baj, pont lórit lesz...m akkor is. nem is nagyon izgat ki nyer idén

Rémület 2016.10.05. 23:57:27

Vivi meg hogy abbahagyta Dávid baszogatását.

Mók_Ica 2016.10.05. 23:57:46

@pomac: ááá.... ő nem olyan, megvárja Lórit.....

@pávör dragonfruit: kv főzés közben :)))

pomac 2016.10.05. 23:59:25

@pávör dragonfruit: naptár, megnézed hol lesz búcsú a környékeden, és hajrá :D ,de azért kabátot vegyél fel ,mert ilyenkor már hideg van rajta :DD

MacákékIcukája 2016.10.06. 00:00:12

@Commodore: meselj :)) Ugy ertettem, hogy hosszabb tavon, elobb mondta, hogy nem volt meg komoly kapcsolata

pomac 2016.10.06. 00:00:41

@Mók_Ica: addig kipróbálhatja ,hogy ugyan olyan -e mint lóri ,ki tudná meg ,még mi sem :D

2016.10.06. 00:00:54

@pomac: Igy lesz :) holnap is sergözzünk! :))

Jo ejt!

Mók_Ica 2016.10.06. 00:03:05

@pomac: hát még Lórit sem próbálta ki igazán.....

jó éjt komment társak, szép álmokat :)))

Rémület 2016.10.06. 00:03:08

@pomac: mióta nincs Dina csak a Krisztiános meg a Somás ügy volt. A Somás zsarolás gáz volt, de az már a kiválasztás után volt.

Commodore 2016.10.06. 00:11:13

@Commodore: Nem egy nyerő szerep. (qrva)

Akasa27 2016.10.06. 00:12:39

bárhogy csűri-csavarja a lóri gyerek, se szép, se okos nem lehet.

mobilos perpetuum 2016.10.06. 00:13:31

Hajrá Lóri, szakácsnak még ott marad Ati.!!!

pomac 2016.10.06. 00:29:26

@Rémület: voltak még csip-csup ügyek ,de azért nem mindennapos zúzós balhék mint ' dina' idejében

Avanivi 2016.10.06. 00:37:06

@pomac: "megláttam hogy ikertestvére van, összeállta kép hogy ide tényleg nem normálisak jelentkeznek :D"

No most akkor meséld el nekem, hogy akinek van ikertestvére az miért nem normális?Jól gondold meg mit akarsz leírni:((

Komeszka 2016.10.06. 02:09:56

@mobilos perpetuum: Csak azt mond meg nekem, hogy Lóri miért akar bosszút állni? Dina hívta ki Dávidot.

2016.10.06. 06:20:17

bealudtam mire kezdődött volna. ki lett a párbajti végül?

Costanza 2016.10.06. 07:11:41

@MacákékIcukája: igen mert furinak lenni publikusan gaz.. Na ez a gaz. (foleg hogy otthon a negy fal kozott mindenki furi, vagy meg furibb hmm)

Cérnahuszár 2016.10.06. 08:16:09

Hát Lóri ezt a pátbajt bebukta nálam. Neki drukkoltam volna ha tényleg így tervezte volna a dolgokat, csak hát egyszer azt mondta hogy volt egy terve, amit újra kellett gondolnia amikor Dávid levette a kendőt. Sajna szó sincs arról hogy ezt ő így alakította mert azt akarta hogy Dávid levegye a lilát.
Nem tudom hogy a nevelőanyák hol élnek.....de szépen elhiszik amit hinni akarnak.

Dávid jobb taktikus számomra, a malom játékban ezt hívják csiki-csukinak amit csinált.
Egy hiba csúszott a számításába, az hogy soma mindenképp rátette evelinre a védettséget, ha nem teszi, Lórinak kettejük közül kellett volna választani és akkor azonnal kiderül hogy meghazudtolja magát vagy sem. De azért így is sántikál Lóri érvelése.

Rémület 2016.10.06. 08:36:32

Ati nem is hülyegyerek. Leült dumálni Lórival, hátha nem viszi ki, de lesunyizta szépen szemtől szembe, így kifelé is szerzett egy plusz pontot.
Zsolt miért utálja ennyire Micit?

Rémület 2016.10.06. 08:40:00

Dávid azért jobban teszi, ha nem fejti ki a párbajon, milyen is a Lóri gyerek, mert nem lesz szimpatikus a bűnbánó, szerelmes Lóri mellett.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.06. 08:50:31

@Cérnahuszár: sántikál?! úgy pillog hogy egy légkondi kutyafasza hozzá képest.
figyeld meg, ha kiesik, remélem! azt fogja mondani , hogy direkt esett ki ő így bosszul. a fhaasz :)

MacákékIcukája 2016.10.06. 09:10:14

@Cérnahuszár: az emberek mindig bekajaljak amit hallanak, elfelejtenek szkeptikusnak lenni

@Rémület: igen, ez sztem is jo huzas volt reszerol

2016.10.06. 09:10:39

@Cseszlovák Gyurmafilm: Ez jó. :)) Szóval Dávid megcsinálta. Lóri meg kihívta. Azt gondolom, neki itt a vége a villa karrierjének. Dinát utálják kint, nincs szavazótábora aki segíteni tudna neki. Tivy gárdája, már ha valóban van, akkora és szavazói hajlandóságuk is van, szintén nem fog segíteni, mert a mesterüket fenyegette. Ha csak Tivy őket erre nem kéri. De neki sokat számít a csibész becsület, és most Dávid ezzel a húzásával talán pozitívan változott nála. Nem láttam este az öffit, most meg nincs áram itthon. Vakon vagyok teljesen. Milyen volt bent a villában Dávid eme lépésének megítélése?

WICKEDWITCH 2016.10.06. 09:17:43

Sziasztok!Hajra David!:)
A heten nagyjabol olvaso uzemmodban vagyok,mert nincs turelmem telon ennyit potyogni.Ket kerdesem lenne:Vajon letezik olyan ember,aki komolyan bevette,hogy Lori ezt igy tervezte?(a rokonain kivul) Es hogy Zsolti min rohogott akkorat,miutan David levette a kendot.(lehet,hogy tok lenyegtelen momentum volt,nemtom)
@Rémület: Paran beszeltek itt multkor,hogy mert hasonlit az anyukajara,aki meghalt(es talan alkoholista volt,de ebben nem vagyok biztos)

MacákékIcukája 2016.10.06. 09:20:23

@ALOKSAKTRHEE: mindenki padlot fogott, elkezdodott a "jaaaj neeeee tesooo ne csinald neee"-musor. Zsolti es Vivi kb hatterbehuzodtak. Ati sirt es teljesen ki volt akadva, David nyugtatgatta.

MacákékIcukája 2016.10.06. 09:21:44

@WICKEDWITCH: az jo kerdes, arrol en is lemaradtam (pedig felkaptam a fejem a rohogesre). Ma vissza kell neznem azt a jelenetet, mert Zsolti es Vivi ott maradtak Lori mellett es erdekel a reakciojuk.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.06. 09:21:48

@ALOKSAKTRHEE: megvan ennek a varázsa és úgy vagyok itt hogy egy öfit se láttam. nekem sokkal nagyobb élmény mikor este a kommenttársak rakjá helyre a mozaikokat a fejemben :)

2016.10.06. 09:31:06

@Cseszlovák Gyurmafilm: Értem. De olyan soká lesz még este. :))@MacákékIcukája: Köszi. Tivy?

2016.10.06. 09:37:08

@Komeszka: Lóri tanácsára. Hogy is mondta, hallgass a szívedre. Ergó Lóri tehet közvetve a szerelme, khmmm. ... Dina kiséséről. Szóval így már értem a bosszút. Lóri a kiesésével saját magán áll bosszút.

2016.10.06. 09:44:45

@pávör dragonfruit: Na nekem ez eddig a nap kommentje. Még a végén felutazok, megnézni. Popcornt is viszek. :D

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.06. 09:46:26

@Cseszlovák Gyurmafilm: anélkül élni nem lehet,Mici akkor egy zombi?:)

2016.10.06. 09:46:31

@PeniValdes: Eddig is nagy volt, nem? :)) De tökös volt, való igaz. Mit ér meg neked, hogy dobjak egy szavazatot Dávidra? ;) :D

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.06. 09:52:37

@PeniValdes: agy nélkül is elvannak jópáran ebben a szép országban :)

MacákékIcukája 2016.10.06. 09:54:34

@ALOKSAKTRHEE: Tivy nagyon hangosan nemartesozott, most szereti Davidot es nagyot csalodott Loriban.
Ketto szavazatot is dobhatsz ra :P

2016.10.06. 09:56:51

@MacákékIcukája: Hogyan? Egy telóm van. Meg egy tabletem. Rendben. De beszéljünk a piszkos "anyagiakról". Nálam természetben is lehet " fizetni". ;)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.06. 09:59:00

@ALOKSAKTRHEE: rendben,megoldható részemről.
mennyi burgonyát kérsz?

MacákékIcukája 2016.10.06. 10:01:17

@ALOKSAKTRHEE: nezd meg az appot, a bejelentkezes resznel megkapod a valaszt a kerdesedre ;)

2016.10.06. 10:02:50

@PeniValdes: Burgonyát? Aha. Na neeeee!!!! Nem pont erre gondoltam. Nagyon nem. :D

2016.10.06. 10:11:07

@PeniValdes: Peny. Idéző jel nem mond semmit? :))

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.06. 10:20:14

@ALOKSAKTRHEE: amúgy rossz helyen volt az idézőjel. a "természetben fizetni" a helyes szvsz. ennyi erővel a "nálam" is lehetett volna. már "elnézést" :D

2016.10.06. 10:31:13

@Cseszlovák Gyurmafilm: Na köszi. :D Megjegyeztem. ;)

moletty 2016.10.06. 10:38:23

@Cseszlovák Gyurmafilm: Akarjátok, hogy részletezzem a "természetben fizetni" (finoman ahogy szoktam) ?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.06. 10:38:37

@Krétagarbó: Mégis Lórira szavazok. Dávid a pozitív tuja Lóri a negatív tuja, nekem most még inkább a negatív tuják kellene a műsorba, mint a pozitívak, bosszant egy kicsit az is, hogy Dávid túl biztosnak gondolja a győzelmét. Szerintem Tivy, vagy Evelin mentés miatt felesleges volt levennie, az egyetlen ok, amit megértek nála, ha Ati mentés miatt vette volna le a kendőt. Ezzel együtt most azt mondom, hogy Lóri nagyon izomagyú, nem kellett volna felvennie a kesztyűt Dáviddal...

pávör dragonfruit (törölt) 2016.10.06. 10:39:40

@ALOKSAKTRHEE: Nem ugrik oda az egerem, hogy melyik kommentre írtad, de köszi mindenképp :)

moletty 2016.10.06. 10:39:54

Vivi egy kis idióta, de legalább a kibaszott szája ne lenne állandóan nyitva!
Tivy pedig idegbeteg agresszív vadbarom, akit egy husánggal agyon kéne verni (nem is értem, miért nem tette még meg senki Angliában)

KapitányG 2016.10.06. 11:17:13

@pávör dragonfruit: Szerintem a Keletiben kutyázósra.
(Odaugrik, ha nem az utolsó 100, hanem az összes kommentet nézed)

2016.10.06. 11:42:23

@moletty: Igen. Érdekelne. ;)

pávör dragonfruit (törölt) 2016.10.06. 11:44:39

@KapitányG: @ALOKSAKTRHEE: Ah köszi, telefonról nem akart sehova ugrani :)

alsophila grahami 2016.10.06. 12:00:56

@VV Erőlegény: szia Erőlegény :) szerintem is elcseszte ezt most Lóri, de még mindig jobb alternatívának gondolom Dávidnál, szal egyetértek veled, csak abban nem, hogy Dávid pozitív karakter lenne... szerintem ő ritka alattomos, sunyi, manipulatv játékos, és mint ilyen, számomra ellenszenves is; rengetegszer adta jelét ennek, én nem kajázom meg a jámbor, intelligens kultúrstílt, amivel eteti a bentieket éppen úgy, mint a nézőket idekint, láttam, ahogy "vallatta" kaján, önelégült vigyorral a képén Lórit a dinás ügynél pl., vagy ahogyan az arcába adja a korrektcsávót, de a hátamögött minden egyes alkalmat megragad, hogí döntse rá a savat, satöbbi...
folyamatosan tolja a karaktergyikolászást ellene, a sameszának is csak ezért tette meg,hogy minden mocskos munkát vele végeztessen el, miközben ő meg a

alsophila grahami 2016.10.06. 12:03:37

@alsophila.grahami: ááá blogmociiiiii! szal... hogy közben ő meg a háttérben jófejkedhessen a többiekkel, ugyancsak azt erősítve ezzel bennük, hogy L. mekkora tróger - szemben vele, aki még hotelmenedzserként is jóarc tud maradni.

alsophila grahami 2016.10.06. 12:13:26

@alsophila.grahami: és azt láttátok, hogy mindahányszor L szót kap, aká feladatban, akár máskor, szituációfüggően vagy a szemét forgatja és elfordulva - a többieknek - röhög,vagy akár nyíltan is kiröhögi,betámadja, amikor má a többiek támogatását is maga mögött tudja... számomra ő a villa igazi aljas ge... genyója, nem Lóri, aki csak műmájerkedik ezzel (gyakorlatilag önmagát hülyíti ezzel).
nem szeretném, ha egy ilyen forma nyerne, de még csak a döntőbe se várom, bizonyára nem véletlen az sem, hogy a megannyi látszólagos (vagy akár valós) skillje ellenére egy igazi lúzer kint, párt találni képtelen, etc... egy vérgecc** frusztrált alak, aki képesmegvezetni az emberkéket maga körül, de hamar lelepleződik.

alsophila grahami 2016.10.06. 12:21:29

ez a mostani húzása is egy teátrális manipulatív húzás volt, aminek Lórántka sajnos bedőlt... sajnálatos, de mentségére legyen mondva, hogy a bentiek és a kintiek jórésze ugyanúgy benyalta Dévid kis színjátékát, és L nagy valszinséggelbukni fogja apárbajt, de azért én neki adom az appomat, lesz ami lez, ha kiesik, így járt - miért nem gondolkodott -, ha megnem, leyzmajdnagypofára esés odabent, jííhá, azt nagyon bírnám! :P

alsophila grahami 2016.10.06. 12:24:30

@alsophila.grahami: bocsi a sok értelmetlen szóláncolatért, a google billzet egy mesterséges intelligencia,és többet képzel magáról, mint amire képes, a szóközöket különösen rühelli, ez van. ;)

pomac 2016.10.06. 12:37:40

@Avanivi: mert miért kellene meggondolnom ,ha nem érted nem érted nagyon nem izgat

moletty 2016.10.06. 12:39:23

@alsophila.grahami: Egyetértek veled Tesó ! Én is rühellem Dávidot és hajrá LÓRI !
( Bár ő is egy ritka görény alak,de ez a jó benne!)
Hajrá LÓRi és Hajrá Dina (ez utóbbi már lehet hogy késő:)

moletty 2016.10.06. 12:41:01

@pomac: Szarjál bele Tesó ! (Én sem értettem egyébként az ikertestvéres faszságodat, de ki nem szarja le :)

pomac 2016.10.06. 13:20:21

@moletty: gondolom azért nem mert nem láttad azt a részt a bv-ben ,de mindegy amúgy:D

Berborosz 2016.10.06. 13:24:20

Csak nem kiderül, hogy nem is olyan nagy az egyetértés a Lórigyűlöletben?
Persze jobb együtt vonyítani a falkával.

A falkán kívüli kisebbség pedig inkább nem szól semmit? De most megszólalt.

Hajrá Lóri!

2016.10.06. 13:34:59

@moletty: Na komám, ezzel nem fogsz Penynél bevágódni. :)) De annak drukkolsz, akinek akarsz. Szíved joga. Hajrá Ati!! Annyian utálják itt is, meg gondolom kint is, legyen már egy szurkolója. :D

2016.10.06. 13:42:26

@alsophila.grahami: Szerintem te ezt már túlgondolod. Nem hiszem hogy ennyire ilyen lenne Dávid mint azt te leírtad. Annyira nem csíped őt, hogy olyasmit is belelátsz, ami nincs is. Persze ez a másik félre is igaz. Lóri sem olyan nagy valószínűséggel, mint a hogy itt gondoljuk azt. De Dávid szimpatikusabb mint Lóri. Talán mert én sem vagyok , nem is voltam sosem egy adonisz. Igen kövér voltam. Vagyok kicsit most is. Nem voltam sosem egy puncimágnes. Sőt az előbbi okból gátlásos is vagyok. De ezek miatt még nem vagyok vérgeci faszkalkap, ahogy Dávid sem. Szóval szerintem tévedsz.

2016.10.06. 13:44:20

@Berber Oroszlán: Nem vagyunk agy nélküli birkák sem. Ha több ember ugyanúgy lát vkit, akkor talán lehet benne némi igazság. Nem gondolod?

pávör dragonfruit (törölt) 2016.10.06. 13:46:40

@ALOKSAKTRHEE: Minden Dávid gyűlölőn ezt látom, belemagyaráznak mindenfélét, hát kinek mi okoz örömet szíve joga.

Berborosz 2016.10.06. 14:22:22

@ALOKSAKTRHEE: Ugyanabból a látványból (tényből) más-mást veszünk észre, nem ugyanazokat a következtetéseket vonjuk le. Mert a szimpátia (vagy antipátia) szűrőjén szükségszerűen átmegy mindaz, amit látunk. Ugyanilyen szűrőt jelentenek mindenki számára a saját múltbéli tapasztalatai.
Nem téved itt senki.
Csak vannak, akiknek túl nagy a szájuk, és rájuk túl sokan hallgatnak.

2016.10.06. 14:29:22

@Berber Oroszlán: Ok. Továbbra sem értünk egyet. De nem baj ez. Azt mondod van egy két olyan kommentelő, akik hangoztatják véleményüket, a többiek pedig beállnak mögéjük? Vagy nem jól értem? Ne haragudj, de én egyszerű vidéki paraszt gyerek vagyok. És nem azért nem szimpatikus Lóri, mert a többség Dáviddal szimpatizál. Amit láttam tőle, amit mondott, az alapján nekem unszimpatikus. Most. Aztán ha beszélgetnék vele szemtől szembe, lehet nem ez lenne a véleményem.

Avanivi 2016.10.06. 14:42:07

@pomac: Azért mert én is iker vagyok .... érted? vagy nem érted?

Betli Szofi 2016.10.06. 14:47:30

@Rémület: Szerintem egyszerűen csak viszket Micitől, irritálja, vannak ilyen emberek, akiket nem bírsz elviselni. nem lehet?

Betli Szofi 2016.10.06. 15:04:51

@Berber Oroszlán: én már napok óta Lórizok itten. :D persze csak halkan. Tök kíváncsi vagyok a párbajra amúgy... Rég vártam ennyire VV öfiket, mint most ebben az évadban. :) És ez tök jó, megmozgat idén, akármilyen fura alakok vannak megint (évről évre furábbak?!)

Berborosz 2016.10.06. 16:09:51

@ALOKSAKTRHEE: Inkább úgy mondanám, hogy van kb. 10 kommentelő, akik a pofánkba ordítják a véleményüket, akik a Diaellenes Koalíciót is alkották, akik egymásra licitálva akarják betonvassal ütlegelni azt a szereplőt, aki nem tetszik nekik.

És sokan beállnak a falkába. Aki meg ellentmond, az csak halkan, mint @Betli Szofi:

2016.10.06. 16:15:27

@Berber Oroszlán: Értem. Köszi hogy elmagyaráztad számomra érthetően is.
Elvileg itt mindenki elmondhatja a véleményét. Tegyetek így ti is. Arról nem tehet senki, hogy most konkrétan többen vannak akik Dáviddal szimpatizálnak. Valami oka csak van, hogy ti Lóri szimpatizánsok kevesebben vagytok. Nem? Vagy rosszul gondolkodok?

Berborosz 2016.10.06. 16:21:56

@Betli Szofi: Ne reménykedj, mindenhol az übermensch viselkedésű Dávid improvizál jobban, ő fog visszamenni. Már csak azért is, mert Lóri hülye volt. Csak annyit kellett volna mondania: nem te határozod meg, kit válasszak. És kivinni Atit.

De a vv8 nevű lélektani kísérlet tényleg tanulságos lett. Részben a játékosok viselkedése, részben pedig a kommentelők hozzáállása szempontjából. Talán éppen a néhai Dina miatt alakult így.

moletty 2016.10.06. 16:25:32

@Berber Oroszlán: ÉN nem halkan szoktam elmondani h. kinek szurkolok :)
És igen DINAnak szurkoltam és igen Lorinak is szurkolok.
NA DE ehhez mi köze , hogy szimpatikusak-e nekem ? Persze hogy nem! Attól még szurkolhatok neki,sőt ! ( a "ki nyerjen" már egész más kérdés nálam)

2016.10.06. 16:53:06

@moletty: Értem Tesó. Ki így, ki úgy. :) Mondhatnám azt is, kinek a pap, kinek a papné. ;)

alsophila grahami 2016.10.06. 17:58:22

@ALOKSAKTRHEE: ne akard megmagyarázni kérlek, hogy mit, hogyan, miért látok, mert nagyon félrevisz a szándék - már ott, hogy azt gondolod, "gyűlölöm" Dávidot, pedig nem.
de ez is milyen már, hogy nem nem bírom a fejét, vagy antipatikus, esetleg nem ellenszenves, csak pusztán nem tetszik, ahogy játszik; nem, egyből "gyűlölöm"; tesó, az nem lehet, hogy TE látsz "belém" olyan sajátosságokat, amik belőled jönnek?
bocs, de vissza kell utasítsam ezeket, mert úgy nézem - így random beleolvasgatva az elmúlt napok kommtermésébe - hogy pont nem én közelítem meg itt rendre érzelmi alapon a történéseket, hanem sokkal inkább te, de nem akarok személyeskedni, éppen ezért annyit kérnék csupán, hogy ne az én motivációimat elemezzük, hanem a villalakókéit, mert ez - és csakis ez - adekvát itt, köszönöm.

pomac 2016.10.06. 18:22:03

@Avanivi: tudsz olvasni, nem azt írtam , hogy az nem normális akinek van ikertestvére ,de mindegy látom megfogtad a lényeget

alsophila grahami 2016.10.06. 18:26:03

@Berber Oroszlán: éééééés, ennyi. - lett volna, ha Lóri valóban ésszel játszik, nem Dávid "kottájából", ill. valamiféle, ki tudja milyen okból megfelelő taktikának vélt, Dina iránti elkötelezettségből fakadó bosszúvágytól fűtve... ami eleve egy vicc, hiszen Dina nemrégiben orbitálisat bukott éppen Dáviddal szemben, ami után ki gondolhatja ép ésszel komolyan, hogy még mindig ezt a vonalat kell erőltetnie, ahelyett, hogy gyorsan felülvizsgálná az eddigi, hibásnak bizonyult stratégiáját, és váltana SOS?!
sajnos ezen megy el Lóri esélye a bentmaradásra, amit rossz nézni, de persze ettól még... meg is lepődhetünk vasárnap, nagyon vicces lenne az a pofára esés, amit a villalakók prezentálnának, amikor nem a biztos befutónak vélt emberke lépne be az ajtón, arcokra fagynának az önelégült gúnyos vigyorok - de a non plus ultra Dávidé lenne, tény, nagyon röhögnék - és nem azért mert gyűlölöm, hanem mert óriásira nőtt az arca mostanra, és iszonyat gusztustalanul tolja emiatt a játékot, ezért megérdemelne már egy arcraesést ő is, sőt, a játéknak is jót tenne egy ilyesmi fordulat... szerintem.

2016.10.06. 18:34:17

@alsophila.grahami: Rendben. Csak amiket írtál, azt nem írtam. Hogy gyűlölnéd. Annyit írtam, hogy túl gondolod ezt. De te is magadra vetted, és személyeskedsz, ahogy korábban én, szerinted. Ennyi.

alsophila grahami 2016.10.06. 18:37:57

@Berber Oroszlán: én sosem állok be az aktulis mainstreambe - nevezhetjük falkának is - , kikérem magamnak ;) előző szériában épp eleget fájtoltam itt az akkori falkával, ahaha, lehet, hogy éppen veled is? ;) :P most csak a permanens időhiány miatt nem tudok gyakrabban hangot adni az eltérő álláspontomnak, bocsi érte - bár hozzátenném, hogy az appom mmkk aktívan ad hangot az aktuális preferenciáimnak, ha éppen itt nem is jelenek meg. ;))

moletty 2016.10.06. 18:40:33

@ALOKSAKTRHEE: Én nagyon szeretném ha "csicskageciznétek" és "rohadtkutyaneugassáloznátok" egynást ! Van erre kicsike remény ? :)
Egyébként mindkettőtöknek kibaszott érthetetlen és olvashatatlan a nickje, csak mondom ! :D

2016.10.06. 18:41:58

@moletty: Nem. Nem tervezem. :D Szóval bocsika. ;)

moletty 2016.10.06. 18:43:42

@ALOKSAKTRHEE: Mer kutya vagy ! Azé nem tervezed... Nincs benned betyárbecsület Tesó!
Nem hagyunk el egy spant egy pináért ! Majd kiviszlek a gecibe párbajra azt meglátod! :D

2016.10.06. 18:45:37

@moletty: XDDDDDDDDDDDD Várj, leveszem a lila kendőt!!!!!

2016.10.06. 18:49:05

@moletty: @ALOKSAKTRHEE: nemárrrrrrr, azt' melyikőtökre appoljak, he??

giphy.com/gifs/gngO1gmBhS9na

moletty 2016.10.06. 18:50:50

@ALOKSAKTRHEE: Férfiak nem is hordanak lila kendők csak ha mások! Már nem úgy mások, hogy nem én meg te meg ő, hanem MÁS, érted, meg nem is mint migráns terrorista csicskageci mások, hanem hogy buzik na , érted....

alsophila grahami 2016.10.06. 18:52:41

@ALOKSAKTRHEE: oké, ne lovagoljunk a szavakon, koncentráljunk a lényegre: olyannak látom Dávidot, amilyen, szerintem. te másként látod, szíved joga. ahogyan az enyém is. hagyjuk meg egymásnak ezt, ennyit kértem volna szándékaim szerint.

és csak halkan kérdeném meg ezek után, hogy azt az önelégült, gúnyos félmosolyt te minek tudod be, ami mindig ott van az arcán, amikor az ellenfelével /-hez beszél, a csillogó intellektus megnyilvánulásának, vagy minek..? nekem pl ez a fajta űberkedés nagyon nembegyere, pedig előző párbaján ő volt a preferáltam.

moletty 2016.10.06. 18:54:15

@alsophila.grahami: Hajrá Dina, ha szabad megjegyeznem, pedig utálom mint a szart !

2016.10.06. 18:55:16

@moletty: Na ne!!!!! Most komolyan annak nézel? Mondjuk csini a Zsolkti gyerek. ;) :D

2016.10.06. 18:57:18

@alsophila.grahami: Ok. Hagyjuk. Nem tudom mi az amiről írtál. Nem vagyok pszihomókus. De tudod mit? Legyen neked igazad. Majd kiderül valóban így volt e vagy benézted.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.06. 21:20:39

Dávid olyan mint én,rokonléleknek tűnik.ezért támogatom,és nem a jópasisága miatt

mobilos perpetuum 2016.10.06. 23:15:33

@Berber Oroszlán: Van még más fórum VV8 index -éknél, másik nick alatt tolom a nézhetetlenül unalmas (de szép, okos) Dávidka ellen. Mármint napi egy-két bejegyzéssel, mert az egész annyit nem ér.

MacákékIcukája 2016.10.07. 09:14:51

@alsophila.grahami: bocsi h beleszolok, en is gunyosan szoktam mosolyogni amikor a tarsalgopartnerem hulyesegeket beszel :) Plane, hogy David bent van a villaban ilyen tivy-fele alakokkal :D

MacákékIcukája 2016.10.07. 09:26:01

@PeniValdes: ezaz, nem köll mindig "tisztaszivunek" lenni :)))
süti beállítások módosítása