Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 8x32 - Mától csak angolul beszéltetném a lakókat (18+)

2016. szeptember 28. 08:19 - Chat Géza

Az van, hogy hiába gyúrták afrikai rabszolga gyerekek életét követelő véreres gyémántkontentből az aranykezű szerkesztők a tegnapi adást, Bruti kolléga poszja után minden egyes leírt szó, csak felesleges karatergyilkosság. De azért adok a szarnak egy pofon, és megpróbálkozom a lehetetlennel. A folyamatosan maximum fordulatszámon pörgetett adás egyből leradírozza az ember agyát, amikor Dávid welcome bulijába oltott Dina halotti tora több fronton is egymás túrós faszába elküldésébe torkollik. Mivel a Jelenések könyvében megírtak szerint a Szobanövény lila kendővel felvértezve visszatért a penetrás lábszagú villába, és ezért anincs az a mennyiségű ingyenpia, villogó naphemüveg és diszkózene, ami kibaszná az eufóriadekódert a leesett műkörmű szlovákiai pultos síratása közben. Végül eszkalálódik a helyzet.

Eszkalál: latin eredetű szó, jelentése: az ondó kilövelése a hímvesszőből

kepernyofoto_2016-09-28_7_53_42.png

Beütött a cigipara, ami a legnagyobb para az egész világon, mégse csinált senki belőle horror filmet.  Ezt a jól sikerült vidéki bebaszós hétvégéken anyatejként magamba szívott élettapasztalat mondassa velem, hogy olyan nincs, hogy nincs cigi, mert az összetekert papírzsepit, a söralátétet, de még az élő fűzfát is el lehet szívni. A látottak szerint az ufóhívő Vivi is így van ezzel, aki a napi vagy heti koporsószegadagot elpöfékelve ráment Soma készletére. Kérdés nélkül. Úgy, hogy Soma nem is bagózik. A bűncselekmény elkövetésében Zsellér volt a csendestárs, aki szemmel lekövette az egészet. Már az is megérne a BTK Szabadbölcsész karon egy 40 ezer karakteres beadandó dolgozatot, hogy Baszóágyú Soma tényleg azért spájzol magának cigit, hogy majd azzal üzletelhessen. Na, mindegy. Eagle Eye Soma instant megrendezi a CSI: VV-t, amint meglátja, hogy valaki turkált a cuccai közt.

CSI: VV - The Town Of Geci

A sértett látta, hogy az általa birtokolt vagyontárgyak nem úgy vannak, ahogy ő azokat hagyta. Azonnal láthatjuk is Agatha Christie 10 kicsi indián villára szabott adaptációját, ahol csak fogynak és fogynak a gyanusítottak. Soma megkezdi a vallatást. Annyira ideges, hogy a legjobb pólójára, a pucér felső testére menten textilt húz, hisz ez egy komoly dolog. Ki a gecis faszom nyúlt a cuccaimhoz. Még mielőtt megkezdődne csicska csikágózás, Soma leszűkíti az aljas, embertelen gaztett lehetséges elkövetőinek számát. Miután Vivien azt mondta, hogy nem ő volt, meggyanusította Micit, aki szintén ott volt és látott mindent, de inkább rákente Evelinre az egészet, akinek nulla köze volt az esethez.

Evelin, egy szégyen vagy!

Ékes magyar nyelvünk alaposan meg lesz túráztatva az így kialakuló párbeszédek során. Nem Evelin volt, de máris fölkúrja Somát a holdra, hogy ilyet feltételez. Hálistennek Micike is ott van. Ő se szomjas, úgyhogy bele tud pofázni a dologba. Zsellér, baszod te láttad, hogy ki nyúlta lejmolta le Somát? A kérdésetekre a válasz: Vivien. Somának nem kell több ennél, megy a cigizésre és egymás oltogatására kijelölt helyre, hogy megmondja Vivinek: ejnye, na. Jóvan ám, de nem csak én voltam, hanem Zseni is. Soma már veszi is a flip-flop papucsot és rongyol be a Sufniba. Bazmeg, Zsindely, te is loptál, mit hazdusz, faszom, ekkora gyász, hogy lehetsz?! Ezzel sikerült elrontani a YouTube atyaúristenének és Zsanér párkapcsolati válságértekezletét. Erről csak annyit mondanék, hogy ha Ady látná ezt a vergődést, akkor lehet, hogy fogná a csicska kutya Héja-nász az avaron versét és átírná, merthogy a sírva ölelkezésen át, a Rómeó és Júlia-párbajig minden van itt.

kepernyofoto_2016-09-28_7_57_57.png

Annyi kraft volt ebben a vasárnapi buliban, hogy még a keddi adás fele is arról hozsannázik. Végre elérkezünk a másnaphoz. Senki sincs a topon, de arra azért mindenkinek van lélekjelenléte, hogy a tegnapi cigi-gate keltette lófaszcunamik hullámait még egyszer meglovagolja. Eközben Lóri, aki úgy néz ki, mint a Radiohead frontembere, Thom York a rosszabb napokon, csak most támad fel poraiból. Látják is a lakók, hogy az Árnyéék nem tud mit kezdeni magával Dina nélkül, így elhatározzák, hogy felvidítják. Amíg a konyhába ipari mennyiségű virsli sül egy serpenyőben, addig Zsóti kicsinosítja magát, kamu műkörmöket ragaszt, igénytelenül kikeni magát, felhúz egy egybe részes ruhát és máris úgy, ha nem jobban néz ki mint Dina. Nincs is más hátra, mint piócaként rátapadni a jóleső reggeli chipset majszolgató Lórira, aki csak kellemetlenül érzi magát az egésztől, és csak azért nem küldi el a Dóriimitátor Zsótit a sündörgős bús picsába, mert egy úriember.

Zsóti, vedd már le ezt a ruhát, mert így csak jobban hiányzik. Mármint.... Érted.

kepernyofoto_2016-09-28_7_58_34.png

A riportban mondja csak el, hogy mennyire hiányzik neki a jány, hogy még el se tudott búcsúzni. Még érzi a csókja ízét. Mondjuk azt nem csodálom, hogy Dina nem volt jó barátságban a fogkefével, egyszer se mosta ki a mocskos száját, pedig egy All You Can Eat menü minden fogása, A-tól Z-ig biztos megfordult abban a bagólesőben, de persze szuvenír joga, hogy mos-e fogat vagy nem. Lóranak csak a lány járkál a fejében. 

A csúcsra járatott lófaszturbinából itt fogyott ki a szufla, de érkezett egy levél. A Való Világ villája mától Real World Luxury Resort. Krisztián küzd a betűkkel, de sikerül kimondania. Mivel egy hotelben angolul is tudni kell, ezért lesz szintfelmérő, abból fog kiderülni, hogy ki lesz a szálloda igazgatója. Mindenek előtt Soma, egy érettségivel a háta mögött  padavannak fogadja a sittes csávót, mert látja, hogy még a bézik inglis se megy neki.

Hi Asshole! Azt jelenti, szia kedves ember.

kepernyofoto_2016-09-28_8_02_52.png

Megérkezik a tanárnő és egyenként beszélget a lakókkal. Talán a második mondatnál esik le neki, hogy mire is vállalkozott, hogy még az ominózus, barna vonalkódos alsógatyával is jobb lenne társalogni, mint ezekkel.

Tanárnő: What's Your Hobby?

Krisztián: Ájem hobbi.

De a képfelismerésnél brillírozó Ati se gyenge

A Tanárnő mutat egy képet egy vonatról, ami angolul train, ugye. Mire a Szent Fazék: Jaj, ezt tudom, ez a "Húúhúúúú". Hol van ilyenkor Isten, amikor felnőtt emberek egy bekamerázott házban azt mondják a vonatra, hogy sihuhu? Evelintől kérdezhetnek bármit, ős csak pislog. A szex on the beach koktél, meg a latte macchiato minden nyelven ugyanazt jelenti, nem egy racketscience (rakáta-szelence)  ez, baszki. 

Tanárnő: Who's your best friend?

Vivi: My friend is.... the gay.

Nade az angliai bitang embernek milyen a nyelvtudása? Amint bemegy már kérdez is, de a tanárnő leállítja, hogy itt ő kérdez. 

Tanárnő: How would you introduce yourself?

Tivy: Yes. 

Tanárnő: That's Your name? What do you do?

Tivy: Oh, My name is Tivy. ... And that's it.

kepernyofoto_2016-09-28_8_03_24.png

Ennél jobb nemigen lesz. De azért soma is odateszi magát, egyből elkezd nyomulni. Zsolti se túl erős angolból, de legalább hotelvezetőként felfogadna maga mellé egy tolmácsot. Na, ez itt most nem így fog működni kisfiam, Dávid volt az egyetlen ember, aki értelmes mondatokba tudott beszélni, így ő lesz a vezérigazgató. Helyettesének Lórit teszi meg, pedig aztán a tanárnő arckifejezését elnézve vele is olyan volt beszélgetni, mint sajtreszelővel rejszolni. Mivel egy hotelbe személyzet is kell. Ezt már egymás közt osztogatják ki. Egyedül Mici hisztizik, hogy miért ő lett a csicska szobalány, na meg Vivien is finnyáskodik, hogy hiába lesz kukta Ati oldalán, ő gecire nem fog mosogatni, de nyers húshoz se fog hozzányúlni, mert egyedül a férfiak altestéhez tartozó bőrös virsli az amit megfog, mást nem. Erről ennyit. Holnap jönnek is az igazi szállóvendégek, elsőre két fiatal, angol srác érkezik, valamint Soma megujjazza Evelint, aki az eset utáni reggelen rájön, hogy mekkora negatív csúcs ez az ő baszásindexében.

ÉÉÉÉÉÉÉS CSÖCS

Címkék: való világ 18+ vv8
451 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.09.28. 08:46:18

Ájem hobbi :):):):):):):):):):) Sírok.

Akkor nem pocsékolták meg Evettkét, csak ahigy a vidijót néztem Rárántott kettót Tompika nemesebbik részére, az meg 80km/órás sebességgel Bábozott vele. Hogy ezeknek mennyire nincs szexuális kultúrája. Pedig Evettke olyan kis wannabe latina; tudna ő jobbat is. Az a szerencsétlen 3. mellbimbó ot a sarokban fekve soma mellett, meg azt sem tudta hogy hova lapuljon.:)

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.09.28. 08:51:07

@PeniValdes: Amikor láttam Soma gyomortükrözését. Azt gondoltam tobb szenvedély lesz benne mint egy főttkrumpliban

Betli Szofi 2016.09.28. 08:54:39

Fúúú, hát én szétröhögtem magam a tegnapi adáson! És végre: ötletek, kihívás, jó feladat, nekem nem is rémlik ilyesmi eddig, a szállóvendégekkel, pláne nem idegen nyelven. :D Jajanyám! Tolmács, musticle, I am hobby, meg Tivy szörnyű szerencsétlenkedése is... uhh.
Indítványozom a Mr. Muscle tisztítószer átnevezését Mr. Musticle-re :D

Btw, mint a párbajon Dinára szavazó ember, és olyan, aki támogattam a Dina-Lóri szálat, most értettem meg, hogy tényleg jobb lesz így Dina nélkül a játék.
Zsolti Dina-alakítása mellesleg fergeteges volt, meg Lóri beszólása is, vetkőzz le! :DDDD

Szerintem szerki utasítás volt, hogy Dávid Lórit válassza maga mellé, de ha mégse, akkor meg jószívű volt, most ő is szimpibb valahogy. Pláne hogy van némi nyelvtudása is. :D (a nyelvtudás szexi :D evvan)

Cigi-gate: unalmas. Mici megint ordítozott, meg csak szart kavart, de most Vivien is... Ez nem volt tőle szimpatikus.

Zselét nem értem, de epic volt a kifakadása a sufniban, nem akarlak megölelni, szeretlek, párbajozzunk... ahh :D

Betli Szofi 2016.09.28. 08:56:12

Az angol tanárnak minden elismerésem amúgy. És az rtl-nek is, hogy talált egy embert, aki szépen beszél angolul, nem úgy, mint a magyarok többsége. :D

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.09.28. 08:57:38

@Betli Szofi: nekem ezzel a szépen beszél angolul dologgal mindig egy bajom van...

yoga girl 2016.09.28. 08:59:17

Pont a tegnapi adás után nem értem igazán azokat akik azért akarták Dinát visszaszavazni mert akkor "Nem lesz műsor" meg "ő viszi a műsort".
Tegnap az adás első felében ordibálós, káromkodós jeleneteket láthattunk - Mici, Soma cigi ügy - engem egyáltalán nem szórakoztatott alig vártam hogy vége legyen.
Ezzel szemben a műsor második felében szanaszét röhögtem magam, és nem volt se ordibálás, se káromkodás, egyszerűen csak viccesek voltak a lakók. Engem ez viszont szórakoztat nagyon is, ezt preferálom.
Persze valakit a dráma szórakoztat abból is kell, bevallom :)

yoga girl 2016.09.28. 09:00:15

@Cseszlovák Gyurmafilm: gyomortükrözés :D :D :D :D :D :D :D

panamcat 2016.09.28. 09:00:21

Végre egy izgalmas, új feladat. A tegnapi adáson fetrengtem a kanapén a röhögéstől, de a ma reggeli összefoglalónál is sírtam :). bájdövéj csak nekem tűnt fel, mintha az emberek kicsit felszabadultabbak lennének csicskageci távozása után ? Valaki korábban írta, hogy látható, ahogy az emberek feszülnek Dina stílusa miatt, és tényleg..

Cérnahuszár 2016.09.28. 09:02:10

szakadok
"olyan nincs, hogy nincs cigi, mert az összetekert papírzsepit, a söralátétet, de még az élő fűzfát is el lehet szívni."
soma jegyzőkönyv *5
"ha Ady látná ezt a vergődést, akkor lehet, hogy fogná a csicska kutya Héja-nász az avaron versét és átírná"

Cérnahuszár 2016.09.28. 09:09:20

soma nice-deer baklövését is bele lehetett volna venni, és a móka és zászlók betéteket is :D
mondhatták volna minden zászlóra hogy kanada, ja nem ez az, á ez kanada, na igen ez kanada :D
jaj jó volt ez, most úgy vagyok mint aki megevett egy lábos töltött káposztát és csak fexik

É2I 2016.09.28. 09:09:48

Jó volt ez, Géza!
Még nem néztem, de felkeltetted az érdeklődésem az "episod" iránt :)

on
Tripptivire ezek szerint jó sok ragadt odakint, mármint kosz.
Ja cigizés; az is rendelhet magának cigit, aki nem is szíjja? Illetve az igazi kérdés az lenne, hogy mi az, hogy rendelnek, már ha?

Lufaszt mama! Itt van öt doboz, osszabeahétre! Tudom, a szomszíd Gizike is átjár magához színi, de ennyi van, nincs több! Vagy dugdossa el előle, mint előlem a konyhapízt! De ne a kisszobai cipősdobozba, mert ott én is mindig megtalálom.

2016.09.28. 09:09:55

A mai poszt legjobb része Vóri arcképe. Az mindent visz nálam.
Illetve ezen még most is röhögök: "Hol van ilyenkor Isten, amikor felnőtt emberek egy bekamerázott házban azt mondják a vonatra, hogy sihuhu?" :-)))

A Vivi rajongóknak mondom, hogy nem olyan rózsaszín ő, mint gondoljátok. Persze még mindig a legnormálisabb a bentlévő "hölgyek" közül. Hát ezt sem gondoltam, hogy egyszer még leírom annélkül, hogy Vivi lenne bent az egyetlen nő, és már Zsótti se lenne :-)

Azért kicsit irígylem Somát, hogy Evcsikét piszkálhatja a paplan alatt, de ha majd kijön, és Evcsi (első-, másod-, stb.) unokatestvérei és egyéb családtagjai megkeresik a "sógort", akkor azért nem lennék ott. Minimum baráti/rokoni kölcsön, de lehet, hogy ezek után el is kell venni Evcsit, és az 500 fős lakzi. amit Soma anyukája és apukája (akik reméljük büszkék) áll, na az nem olcsó mulatság.

Berborosz 2016.09.28. 09:14:08

@yoga girl: @panamcat: A szerkesztők műsort csináltak. Végre. Ezt láthattuk tegnap a második részben.
Minden a szerkesztőkön múlik, nem a lakókon.

Cérnahuszár 2016.09.28. 09:15:20

@Spitzbauer: sztem dől a röhögéstől ő is :) sihuhu

Soma új oldaláról mutatkozik be, üzletelget a cigivel, és szemét mondatokat akar megtanítani krisztiánnal. Van genyó a srácban is, ha fellibben a szerencsétlenkedős lepel
de aztán visszahullik, lásd rejszolás evelin mellett, ott se tudott becsúszni

jotekony koc 2016.09.28. 09:15:39

Nem 2 indiai informatikust adnak be nekik Mátészalkáról?

MacákékIcukája 2016.09.28. 09:34:26

Jo reggelt :)
A tegnapi epizod nagyon jo volt, sosevotilyenjo! Sokkot kaptam!

Szerkik vegre osszeszedtek magukat, Vivi kocsog volt, Zserinek nincs onbecsulese, van musor dina nelkul, nekem senki se mondja ezentul, hogy nincs. Az angol szintfelmero es az allasinterjuk utana mindent vitt :))))

@É2I: nezd meg mindenkeppen, szetrohogtuk az agyunkat tegnap :)

hereverő heverő 2016.09.28. 09:36:32

Lóreggelt.

Gézától kérdezem: és akkor az ESCALATOR (ang. fn: mozgólépcső) mit jelent ?

Berborosz 2016.09.28. 09:42:25

@Spitzbauer: Értem Tehát Lóri arcképe.

Cérnahuszár 2016.09.28. 09:43:01

@MacákékIcukája: jaj tivy milyen buborékokat eregetett amikor megkérdezték tőle miből áll 1-2 koktél
kb mintha magamat látnám :D

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.09.28. 09:47:53

@Betli Szofi: amikor voltam egy nemzetközi képzésen,ahol volt olasz,cseh,svéd, meg mindenféle nációjú,és egyik sem beszélt tökéletes kiejtéssel, simán meglehetett mondani hogy neki pl olasz az anyanyelve,viszont nem is görcsölt ilyenen egyik sem.

plüssnyuszi 2016.09.28. 09:57:30

@hereverő heverő: Bár Gézától kérdezted... szerintem az eszkalátor az inszeminátor egyik munkaeszköze - gézai logikán :-)

hereverő heverő 2016.09.28. 10:01:08

@plüssnyuszi: Tényleg ! És ezért kellett nekem inszemináriumokra járnom az egyetem alatt !

2016.09.28. 10:02:37

Gézu lesz a férjem, így döntöttem.

2016.09.28. 10:05:47

@Berber Oroszlán: Azért Vóri, mert az L-eket "elraccsolja" (kemény L-eket ejt, mint pl. az angolban a cool végén lévő L), és az a V-hez van közel. Nekem.

introverted22 2016.09.28. 10:05:50

Bennem csak tegnap tudatosult, hogy Zserbó és Krisztián is hatvani... valahogy ez nekem eddig kimaradt...
Jó volt a tegnapi összefoglaló. Jót tett a villának, hogy Dina kiesett. Lóri is aktívabb volt, és szerintem jó csapatot tudnának alkotni Dáviddal. Az elején is jól kijöttek, csak ez a hülye picsa közbemászott... Kíváncsian várom a mai történéseket. Örülök, hogy végre új ötlettel álltak elő a szerkik, ez a hotel érdekesnek ígérkezik :)

É2I 2016.09.28. 10:07:27

@plüssnyuszi: Így van. És az exkavátor a másik, ha nem mennének simán a dolgok. ;)

Chat Géza · http://chatgeza.tumblr.com/ 2016.09.28. 10:10:42

@hereverő heverő: az escalátor, a magyar eszkábál szóból ered, jelentése: barkácsol. az escalátor az az entitás, aki a műhelyben fúr, farag, egyéb ehhez hasonló tevékenységet lát el.

É2I 2016.09.28. 10:11:49

@windsor: Ha eljutnak a "Csengetett, Mylord?" szintre az áválinke becsület szavára mondom: valós időben fogom nézni :D

on
Feladat: Ki, melyik szereplőre hajaz?

Chat Géza · http://chatgeza.tumblr.com/ 2016.09.28. 10:11:59

@plüssnyuszi: az inszeminátor szóból, csak a SZEM-et értem. Így biztos valami látszerész lehet.

KarelGott 2016.09.28. 10:15:04

Soma adta neki rendesen. Evike szeme fennakad ta végére,meg a legvégére !!!

É2I 2016.09.28. 10:19:26

@KarelGott: Amikor ötvenszer körbefordult mindkét szeme, kiírta, hogy : Jackpot!!!

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.09.28. 10:20:34

@É2I: :D:D
nem a külsőség alapján

Evelin: Lady Agatha
Ati:James Twelvetrees vagy az érsek még nem döntöttem el
Soma:Teddy
Zsótti:Ms Cissy
Dávid: Mrs Lipton :D :D
Zseraldinnyó: Mabel
Tivy:Sir Ralph
még gondolkodom.

"Látta volna a kis csillogó szemüket Blanche. Nézze Uram egy egész Málna"

hereverő heverő 2016.09.28. 10:24:03

@Chat Géza: De az hogy lehet ? Akkor az eszkalál (ondót hímvesszőből kilövell) és az eszkalátor (barkácsoló) nem rokonok ? Vagy az eszkalátor eszkalációja kézimunkának minősül ?

Androido 2016.09.28. 10:25:40

@Cseszlovák Gyurmafilm: Szerint Zsótti inkább Poppy. :D

megcirógatlak csalánnal 2016.09.28. 10:27:04

Gecim XD Tivy 4 évet élt kint és erre büszke is XD
a hájas escortdisznót én már fejberúgtam volna a nyuszizásért, meg direkt bemártja evelint a dagadt gecinyalója....remélem kiesik oszt mehet vissza farkakat nyaldosni
Soma és Krisz vicces volt, amikor tanította angolra :D

vivien qvára nem vicces, a csillágpónis szar meg a meztelen csiga test engem taszít

Dávidnak örülök, hogy tud angolul és ő ment vissza, halvány fény a sötét éjszakában :D

É2I 2016.09.28. 10:27:22

@Cseszlovák Gyurmafilm:

Felírtam a VV8 naplóba:

Cseszlovák Gyurmafilm: 5*

:D

Cérnahuszár 2016.09.28. 10:27:31

@É2I: soma a harry akit mindenki fültövön vág

rearwindow 2016.09.28. 10:34:59

@megcirógatlak csalánnal: azt elkapta valaki amikor a lakók megtudták hogy angol szintfelmérés lesz, és erre Dávidból kifakadt: "akkor most elárulom, hogy nekem állami felsőfokú nyelvvizsgám van angolból, kilencvenkét-százalékos!!!" nekem ez a beszólás elég szánalmas volt :-/

megcirógatlak csalánnal 2016.09.28. 10:36:21

A HOBBI ÉN VAGYOK TADADADADA :D
szexi kilométer!!!!!!! zsanér gecó nem is vártam mást :D

aszondja a zsírdisznó, ő egy barátságos ember XD disznóvágást kéne már rendezni

megcirógatlak csalánnal 2016.09.28. 10:38:15

@rearwindow: hát igen ez sajna kicsit beképzeltre sikerült, de még mindig normálisnak tűnik

amúgy ettől bigbráner a műsor, hogy 1 új játékot behoztak???

MacákékIcukája 2016.09.28. 10:38:36

Nem tudok belepni bongeszorol, csak mobilrol :(

@rearwindow: igen, eleg furan jott le, de nem valaki beszolasara reagalta? Biztos vmelyik csokottagyu elkezdett fittizni, hogy o mennyire tud angolul (elegge hangzavar volt abban a jelenetben, de nekem igy jott le)

KapitányG 2016.09.28. 10:39:47

@windsor: Zseraldin zsámboki

É2I 2016.09.28. 10:43:25

@Androido: A javaslatot elfogadom.

Felírtam a VV8 naplóba:

Androido: ☼

Hétkilenced 2016.09.28. 10:44:38

Na végre, hogy a kurvasági versenyeken és a rosszabb gólyatáborok hangulatát idéző játékokon kívül is történik valami! Én azt gondolom, minden egyes villalakót meg lehet mozgatni, csak olyan helyzetet kell teremteni. Somát ezek után úgy képzelem, aki egy hétig nem mossa meg a kezét és önelégült mosollyal szagoltatja az ujjait a fiúkkal, hogy igen, ez egy nő illata ott.

2016.09.28. 10:45:02

Ez ott volt Géza!

megcirógatlak csalánnal 2016.09.28. 10:49:00

MEKKORA LESZ AMIKOR AZ "INDIAI JÓBARÁTOKAT" SZAROS ÉLŐSKÖDŐ GAZDASÁGI MIGRÁNCSNAK NÉZIK ÉS AGYONVERIK :D
Kriszpapa alkalmas lenne határvadásznak :)))

introverted22 2016.09.28. 10:50:40

@KapitányG: Akkor honnan jött tegnap a Hatvan? Amire ugye a sexy km volt a válasz? No mindegy, nincs messze onnan...

2016.09.28. 10:50:53

@windsor: Tökéletesen egyetértünk.

Androido 2016.09.28. 10:52:40

@É2I: juhú! :) Régen kaptam már napocskát.

2016.09.28. 10:53:38

Thom Yorke hasonlat is tetszett :)

plüssnyuszi 2016.09.28. 11:03:38

@hereverő heverő: Ez azt jelenti, hogy bactál bejárni azokra az előadásokra? :-)

@Chat Géza: Nem jársz messze az igazságtól, Gézám, bár az inszeminátor nem az éleslátást segíti elő :-)

KapitányG 2016.09.28. 11:08:06

@windsor: Nem tudom, honnan jött, nem láttam a tegnapit.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.09.28. 11:09:29

@É2I:
Lóri: Lord (Meldrum.uugye a finom viktoriánus értékek.)
Krisztián: Wilson Kapitány
Vivi: Lady Lavender (kézenfekvő lenne ivy de nem; ő ártatlanabb.)

fájdalom de nincs Stokesunk. AHHOZ az összes túl egyszerű

mobilos perpetuum 2016.09.28. 11:27:04

A beépített ember Dávidkának írtak egy forgatókönyvet, nyelvtudása neki a legjobb, így góré csak ő lehet a szállodában. Különben a büdös életbe főnöknek nem választanák meg a többiek.
Fel kellett hozni valahogy a tuját.
Ott ahol ő van semmi nem történik.
Lórira figyeltek addig a villalakók.
Valaki itt mindjárt el kezdett képzelegni, hogy lám elment Dina, és milyen felszabadultak lettek a többiek. Ha a képernyőt is nézte volna, többen Dina nevét festették magukra.
Dávidka Evelinnek sem hiányozna, sőt!!
Zserikének sem.
Krisztián elszólta magát: ő a gyengébbet választotta, kizárásos alapon marad a síkhülye Ati .

hereverő heverő 2016.09.28. 11:35:08

@mobilos perpetuum: Már megbocsáss, de ha a te nevedet festem magamra, az nem jelenti azt, hogy egyet is értek veeld, sőt még azt sem hogy szeretlek.

...lehet színtiszta tattika is.

WICKEDWITCH 2016.09.28. 11:38:43

@Cseszlovák Gyurmafilm: @Androido: :D :D :D

Még a cigigate margójára: nem volt egy egetverő jelentőségű ügy, de pár dolgot azért megmutatott. Somát megértem, hogy kiakadt, mert turkáltak a cuccai között, azt nem értem, hogy "nyomozás" közben miért vette készpénznek mindenki szavát. Mici azt mondta, Evelin volt, erre kirohan, és nem rákérdez, hanem lecseszi a csajt. Vivi azt mondja, Zseri, erre bemegy, és lecseszi. Na mindegy. Aztán Mici, bár rajta nem lepődtem meg. Gondolkodás nélkül rákeni arra, aki először az eszébe jut. Nagyon vicces volt, amikor a múltkor a sufniban azt bizonygatta Zsoltinak, hogy ő aztán nem kavarja a szart. Hogy nem szakadt rájuk az a kupola? Vivi viselkedése meg kiábrándító volt. Egyrészt nem tudom, mi akkora poén abban, hogy valakinek feltúrjuk a fiókját, és megdézsmáljuk a cigijét, de mindegy, ő valamiért annak gondolta. De aztán amikor Soma először kijött, be kellett volna vallania, ahogyan meg is tette, csak utána nem tudom, miért kellett letagadni, meg simán végignézni, ahogy Soma sorra kiabál olyanokkal, akiknek semmi közük az egészhez, aztán meg mutogatni Zserire. Nem értem, ez kinek volt jó?

MacákékIcukája 2016.09.28. 11:39:21

@mobilos perpetuum: latom, megvisel a gyaszidoszak, sajnalom. Gondolom te is olyan kisirt szemekkel ebredtel, mint Lori. Javaslom a kirandulast, meditalast toparton, jogat... es ne felejtsd el te is magadrafesteni dina nevet :)

MacákékIcukája 2016.09.28. 11:44:25

@WICKEDWITCH: egyertelmuen vivinek :) bar neki sem, igencsak kezdi elusztatni a 36 millajat :))) Szegeny Tompikanak pedig nincs tul sok esze...

Pft, vegre sikerult belepnem, el sem hiszem...

etikette 2016.09.28. 11:46:06

megnéztem a belevalót és komolyan mondom a Győzike továbbképzésen vett részt vagy nem tudom de fényévekkel jobb volt a moderálása mint egyébként. esküszöm összeszedett, ügyes volt, nem túlozta el, nem volt sok a dicsak :) na megdicsérem csórikám remélem így marad

Cérnahuszár 2016.09.28. 11:46:34

@mobilos perpetuum: most akkor savanyú a szőlő vagy?

ascii 2016.09.28. 11:49:13

hátha sok lúd disznót győz alapon: ahhoz a fejléchez csak a nasanak van hozzáférése, és nehéz velük egyeztetni egy csere okán?

ascii 2016.09.28. 11:50:30

@etikette: vmikor elfelejti az idiótát játszani, biztos fáradt volt.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.09.28. 11:55:05

@Cérnahuszár: ezt kikérem magamnak Stokes nevében :)
@mobilos perpetuum: Én megértelek, de dolgozd fel légyszives, kb olyan dolgon van byroni spleened, mintha azon vitatkoznánk hogy inkább megfulladnánk vagy elvenen elégnénk. genetikai hulladék ez mind. ne edd magad miatta. (ha esetleg rokonságban vagy Dinával, akkor bocs. Az ember nem válogathatja meg a családját.)

Cérnahuszár 2016.09.28. 12:05:59

@Cseszlovák Gyurmafilm: hehehe, pedig ő is olyan gátlástalan volt :)

Magentax 2016.09.28. 12:16:02

Azt nem értem, ha Soma nem bagózik, honnan szedi a cigit, amivel csencsel.
Netán lopja a többiek cigisdobozából?

Magentax 2016.09.28. 12:17:14

@mobilos perpetuum: beindult az összeesküvés-elméletek gyártása

introverted22 2016.09.28. 12:21:58

@Cseszlovák Gyurmafilm: Annyira nem tud megbírkózni Dina kiesésével, hogy szerintem a végén ő fog bosszút állni Dináért, Lóri helyett :D

MacákékIcukája 2016.09.28. 12:22:25

@Magentax: sztem o is ker maganak amikor leadjak a rendelest a kajarol stb

mobilos perpetuum 2016.09.28. 12:25:22

@MacákékIcukája: Ki nem szarja le, hogy Dina kiesett? Az a baj, hogy a 12. emeletről te nem.

MacákékIcukája 2016.09.28. 12:30:46

@mobilos perpetuum: latom betalalt a hsz-em, ennek orulok :)

WICKEDWITCH 2016.09.28. 12:35:21

@mobilos perpetuum: tudod, most már nagyon gáz, amit művelsz.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2016.09.28. 12:39:25

Hát ez a csöcsfogás is má van majd' egy hetes.
Vivi legalább nem szégyenlősködik, szerintem aki ruhában fürdik az be se menjen a Villába.
Soma meg nyilván magának is rendel cigit és legalább valamit alkotott Evelinnel is. Mondjuk amit ezekből az akciókból mutatnak az meg kevéske.

mobilos perpetuum 2016.09.28. 12:46:35

@MacákékIcukája: Nektek lesz nehezebb: Gyűlölködni jártok ide, és idő előtt kiesett, akit annyira tudtatok utálni.
Kb. ez olyan, mintha Iza kiesett volna az elején, vagy az a Viki, aki miatt Simont kirakták, kommentelők zsírdisznónak neveztek.
Legjobb figura a Belevalók történetében "István" volt, aki folyton betelefonált: "azt a rosszindulatú Vikit zárják ki". :))

2016.09.28. 12:50:01

@MacákékIcukája: Mai virágot neked utalom ki a sár állásáért.

Akasa27 2016.09.28. 12:52:15

@windsor: mindkettő hatvan km-re van bp-től.:)

mobilos perpetuum 2016.09.28. 12:52:33

@WICKEDWITCH: Nekem szólt be Macicukanéni, én a játékosokról írtam, ő pedig rólam.
Ez két különböző dolog. Ha ez van, visszaszúrok.

2016.09.28. 12:53:07

@MacákékIcukája: Olyan ez mint egy orosz szappanopera :D

MacákékIcukája 2016.09.28. 12:58:04

@mobilos perpetuum: tevedes, en nem gyulolkodni jarok ide, hanem tarsalogni, tattikat elemezni es hulyulni :) Ha olyan jatekos van bent, akit ilyen szinten nem csipek, az csak neheziti szamomra a vv-nezest. Semmi elvezet nincs benne, Dina nekem Sineszno es Fanni-szinten volt. Belefaradok az ilyen emberekbe es szerintem ezt mar elmondtam vagy hatvanszor.

@pávör dragonfruit: jajjjdejo, szeretem a viragokat! :))) Kosziii

ascii 2016.09.28. 12:59:03

@mobilos perpetuum: műsorszerkezetileg és trashrealityrendszerileg sem állja meg a felvetésed a helyét, mert ha valóban emigyen történt volna, akkor ezt már multhéten megjátsszák dávid kihívása után. most mi értelme is van egy védett játékost fényezni?

WICKEDWITCH 2016.09.28. 13:00:03

@mobilos perpetuum: hát, csak gratulálni tudok a rendkívül elegáns reakcióhoz.

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2016.09.28. 13:04:29

@MacákékIcukája: szomorú ezt kimondani, de Fanni a maga primitívségével még vicces(ke) is tudott lenni (az ordibálások mellett volt benne egy kis Vivi is), ellentétben ugye Dinával.

mindegy, reméljük Conchobar szelleme már nem kísért sokáig.

2016.09.28. 13:05:53

@MacákékIcukája: :DDD Beszélgessünk Dévidről, milyen ügyesen lemanagelte a szerepek kiosztását. Zsolti szereposztó díványosan oldotta volna meg. Jó húzás volt Vóri helyettesnek választása is, nagyon elégedett vagyok Dévid működésével. :D

mobilos perpetuum 2016.09.28. 13:10:46

@MacákékIcukája: Ha társalogni jársz ide, akkor a Dávidról írt véleményemet cáfold, vagy (ami kizárt) érts vele egyet, ne gúnyolódj, hogy gyászolok.
Sokadjára: Dina esélytelen volt a fődíjra, a vége felé jobb lett volna, ha kiesik.
A nagyon sötét Evelinnek bebizonyíthatta volna egy iskola-héten, hogy ki a suttyó.
A párbaj napján érdekes módon nem volt "előző napon történt", akkor LákátosEvelin úgy általában a vidékieket megsértette, és Ati (szakács, de ő a lágytojást nem főzné, csak nyersen befalná) gúnyolódott Dina diplomáján. Amíg ez a szarcunami ment, Dávid nem szólt egy szót sem, egy lovagias ellenfél azt mondta volna: ne vigyük ezt túlzásba.

2016.09.28. 13:11:41

@henrik_: Igen ez a cáfold beszédes :D

Magentax 2016.09.28. 13:12:03

@MacákékIcukája: na, látszik, hogy nem lennék odavaló. :D Ez nekem eszembe nem jutna. De miért kap, ha egyszer nem cigizik?

É2I 2016.09.28. 13:13:10

Most nem a clarkent fényezéséért, de sztem azért lett "igazgató", mert egy kicsit tud is angolul. Mi lenne a két englismennel, ha egyikükkel se tudnának szót érteni?
Arra azért kíváncsi lennék mivel tudtak oda beédesgetni bárkit is? (Na jó, persze, hogy a pénz,pia,sex:) Remélem velük is alszanak ;)

Magentax 2016.09.28. 13:15:11

@MacákékIcukája: Do' nt feed the troll. :))
Megkapom az állást? :D

Magentax 2016.09.28. 13:15:43

@Magentax: Don't - rossz helyre csuszamlott az aposztrof

2016.09.28. 13:16:18

@Magentax: Angoltanár már cöcögött volna egy kicsit :D

É2I 2016.09.28. 13:18:17

Amúgy ez a vivi féle cigiLOPÁS nem ütközik valamiféle vellaszabálba? Vagy simán túrhatják /nyúlhatják egymás cuccát?

Magentax 2016.09.28. 13:18:31

@henrik_: tényleg tuti conchobar a stílusa alapján. :)

Magentax 2016.09.28. 13:19:30

@pávör dragonfruit: rögtön javítottam - ez csak elírás volt :D

2016.09.28. 13:20:28

@Magentax: Láttam, javításért dícséretben részesül kedves kolléga/nő (nem tudom ki minek vallja magát) :D

Magentax 2016.09.28. 13:21:52

@pávör dragonfruit: hát nőből lennék, csak az a nyavalyás telekom lenyúlta a száz éve használt nicknevemet. :)

Akasa27 2016.09.28. 13:21:53

most akkor ti tényleg a seggfej dina miatt vitáztok, személyeskedtek? nemááááá...
fél év múlva akutya se fog rá emlékezni. kivéve a szűk környezetét, ahol jól elkúrta, nem is lesz maradása.
mindenesetre rosszindulatúan vihogna, ha látná milyen indulatokat váltott ki.
lépjetek túl rajta a picsába, annyit nem ér, hogy miatta bárki szót emeljen.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.09.28. 13:22:10

@É2I: gondolom akkor ütközik szabálba ha a m ú g y elég sok és érdekes a fennforgás odabent. ha alig van valami akkor meg ez a fennforgás.

Magentax 2016.09.28. 13:23:17

@Akasa27: miért? Ki az a Dina? :)

Magentax 2016.09.28. 13:24:28

@Cseszlovák Gyurmafilm: gondolom, ha verekedni, dugni, naponta állatként lerészegedni, ocsmányan beszélni szabad - akkor lopni is.

mobilos perpetuum 2016.09.28. 13:26:15

@Magentax: Ahogy sixx-el, úgy Chat Gézával se mertek vitatkozni, (ő is troll?) az alatt a poszt alatt kommentelgetünk, ahol Dávidról írja: "Szobanövény lila kendővel"
Ne kíméljétek. :))

Post Modern Prometheus 2016.09.28. 13:27:26

Hali, jó volt a poszt, köszi (persze a tegnapi Brutis is jó volt) és végre volt rendes műsör is, remélem nem fullad unalomba ez hét (ami kíváncsi vagyok, hogy tényleg egy hét lesz-e vagy ez is csak kb. 3-4 napot él meg?).

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.09.28. 13:29:45

@Magentax: jogos. gondolom ha valaki Vonnegutot olvasna fel, azonnal kibasznák onnan :D

Cérnahuszár 2016.09.28. 13:32:21

@mobilos perpetuum: de miért kéne vitatkoznunk sixx-el vagy gézával?
nem nekünk van bajunk velük...

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2016.09.28. 13:35:02

@mobilos perpetuum: velük azért nem vitatkozunk, mert beépített emberek vagyunk.

pávör dragonfruit (törölt) 2016.09.28. 13:36:56

@Magentax: Cica rúgja meg őket :D

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2016.09.28. 13:49:00

@hereverő heverő: ESC ALA TOR, vagyis Hiába menekült , mégis megülték a halotti torát.
Vagy sportos értelmezésben: Király Gabi kilépett (ESC) kapujából, de ALÁ futott a labdának, ami gól (TOR) lett. :-)))

MacákékIcukája 2016.09.28. 13:55:12

@henrik_: igaz, Fanni vicces lett volna, de nalam elvagta magat mar az elejen, amikor Zsu visszajott az elso parbajrol. Nem birja a gyomrom az ilyen gettobalhekat amiket ezek ketten levagtak Ronevel.

@pávör dragonfruit: elobb meg kell neznem ujra a tegnapit mert a vihogas miatt nem maradt meg a fele sem, agyfaszt kaptam teljesen :D De ja, David ugyi volt. Mondom, a viszonyuk total ugyanaz, mint Robin-Lacie. Robin tattikazott volna Lacival, o meg tolta volna el magatol :)))

pávör dragonfruit (törölt) 2016.09.28. 13:58:15

@MacákékIcukája: Itt még Vóri bekaphatja a csalit, elején olyan szépen kijöttek még együtt akartak négyesben titkos szövetséget az első/második? héten. Mikor ismétlik? Ha hazaérek addigra, én is újranézném :D

introverted22 2016.09.28. 14:10:17

@pávör dragonfruit: Ha Lórinak van esze, akkor az eddig folytatott gyűlölet játék helyett elengedi egy kicsit a gyeplőt és csak a poén kedvéért nekiáll játszani. Ideje lenne már annak, hogy élvezze a játékot, mert ez eddig róla sem volt elmondható. Az elején jó fejnek tűnt, egészen Dináig. Ott viszont lecsúszott nálam. Ha tud tényleg szívből játszani és nem utálkozva és görcsölve képzelt tattikákkal traktálja a mellé leülőket, akkor még lehet szimpatikus karakter belőle.

2016.09.28. 14:12:33

@mobilos perpetuum: -1
Illetve -12, ha már egyszer a 12-ikről szeretnéd, ha Icuka kiesne... Tudod mit? Szarjál sünt!

MacákékIcukája 2016.09.28. 14:19:32

@Magentax: asszem darabszamra adjak le a megrendelest, vagy nem tudom... ha nagyon tul akarom kombinalni, akkor azt mondom, hogy a szerkik azert vesznek neki is, mert latjak benne a szituacio-generalas lehetoseget :))) Milyen allast? Uszik az iroda, tobbszorosen elvesztettem mar a fonalat :D

@É2I: igen, obi-wan nagyon szepen beszel. Nezted a vidit amit tegnap linkeltunk?

@pávör dragonfruit: rtl moston barmikor ujranezheted :)

pávör dragonfruit (törölt) 2016.09.28. 14:19:35

@windsor: Igen nagyon lehúzta őt pinus. Pedig Lóriban lenne fantázia, én is várom, hogy éljen a lehetőségeivel.

,, 2016.09.28. 14:27:37

@pávör dragonfruit: az előzőben ki volt a kedvenced, ill. ki volt a legellenszenvesebb?

MacákékIcukája 2016.09.28. 14:31:01

@mobilos perpetuum: nem hagyhattam ki, annyira rohejes ez a beepitett-emberes elmelet. A blogpapaknak pedig minek szolna be barki is, vicceseket posztokat kapunk toluk minden ejjel/hajnalban, ergo azt irnak amit akarnak. Mindenesetre tema lezarva, leragott csont.

@henrik_: +1 *rohog*

@Spitzbauer: +1 *ezen is rohog*

kamilla123 2016.09.28. 14:31:29

@Chat Géza: Géza!!! Ez óriási volt!!! gratulálok!! :)

MacákékIcukája 2016.09.28. 14:33:15

@MacákékIcukája: vicces posztokat*

@windsor: erre ekg

Blogmoci monnyonle, megint kidobott :(

FPéter 2016.09.28. 14:39:03

Ha már az angoltudás hiányáról beszélünk, a racketscience-nek te is fuss neki még egyszer…

mobilos perpetuum 2016.09.28. 14:41:41

@Spitzbauer: Komolyan, tudsz-e arra magyarázatot, hogy ha egyszer 40% Dinára szavazott, 60 % Dávidra, akkor a kommentelők között miért nem volt meg ez az arány?
Neked nem tűnt fel, de a Dávidról megfogalmazott véleményemre több sértést kaptam, nem csak @MacákékIcukájától.
Itt van egy törzsgárda, akik egymással tök jól elvannak, aki másképp gondolkodik, az ELLENSÉG, pfújj.
Már tavaly is alig jártam ide, pont ezért.
De most nem lesz így, le fogom írni amit én gondolok, ha tetszik ez másoknak, ha nem.

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2016.09.28. 14:48:25

@mobilos perpetuum: politikás hasonlat lesz: a környezetemben mindenki utálja orbánt (a legtöbben gyurcsányt is, még mielőtt....), aztán mégis már hatodik éve miniszterelnök.

nagyon különös.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2016.09.28. 14:52:39

@henrik_: Az azért van, mert túl sokan nem mennek el a választásokra. A többit nem írom inkább ide, 'mer kerülöm a politika begépelését.

Szigmund Frajd 2016.09.28. 14:53:15

Ez a Dávid nem is akkora tuja, mint amekkorának tűnt!
Gyakorlatilag Lóri még sírt Dina miatt, amikor már tűzszünetet kötött vele, másnap megtette helyettesének, és kész, Lóri máris cimbi lett. Szépen leszerelte az egyetlen rá leselkedő veszélyt, szerintem most, ezzel a húzásával le is foglalta az egyik döntős helyet, nem nagyon fogják őt kihívni egy darabig.

Magentax 2016.09.28. 15:02:06

@MacákékIcukája: hát a szállodaigazgató vagy helyettes vagy recepciós - mind1, csak ne kukta és szobalány :D

WICKEDWITCH 2016.09.28. 15:18:55

@mobilos perpetuum: Cáfolatot szeretnél? Parancsolj:
„beépített ember Dávidkának írtak egy forgatókönyvet”: amíg nem bizonyítod, addig feltételezés, és mint ilyen, nem szorul cáfolatra
„Különben a büdös életbe főnöknek nem választanák meg a többiek.”: nem a többiek választottak górét, az az előző játék volt
„Fel kellett hozni valahogy a tuját.”: lásd Ascii válaszát
„Ott ahol ő van semmi nem történik.
Lórira figyeltek addig a villalakók.” : ezt már megbeszéltük, feltételezés
„Valaki itt mindjárt el kezdett képzelegni, hogy lám elment Dina, és milyen felszabadultak lettek a többiek. Ha a képernyőt is nézte volna, többen Dina nevét festették magukra.”: igen, van, aki felszabadultabb lett, olyan is, aki nem
„Dávidka Evelinnek sem hiányozna, sőt!!
Zserikének sem.
Krisztián elszólta magát: ő a gyengébbet választotta, kizárásos alapon marad a síkhülye Ati .”: Oszt? Mit számít, hogy kit hányan, és milyen megfontolásból várnak vissza? Ha lenne jelentősége, nem is kéne vacakolni ezzel a szavazósdival, sőt, tovább megyek, mindjárt ki is rakhatnák a kiválasztottat, mert a lakók közül őt akarták a legtöbben kint látni.
„Nektek lesz nehezebb: Gyűlölködni jártok ide, és idő előtt kiesett, akit annyira tudtatok utálni.”: igen, direkt kicsesztünk magunkkal a szavazatunkkal, mert így nincs sehol senki a világon, akit utálhatnánk, de te szerencsére gondolsz ránk. Egyébként meg a tegnapi és a mai kommentjeinkből is süt a szomorúság, hogy most elvették a szórakozásunkat.
„A nagyon sötét Evelinnek bebizonyíthatta volna egy iskola-héten, hogy ki a suttyó.”: valahogy majd csak túléljük, hogy ez kimaradt
„A párbaj napján érdekes módon nem volt "előző napon történt", akkor LákátosEvelin úgy általában a vidékieket megsértette, és Ati (szakács, de ő a lágytojást nem főzné, csak nyersen befalná) gúnyolódott Dina diplomáján. Amíg ez a szarcunami ment, Dávid nem szólt egy szót sem, egy lovagias ellenfél azt mondta volna: ne vigyük ezt túlzásba.”: mondhatta volna, de nem mondta.(vagy nem vágták be, nem láttam ezt a részt) Nem felel azért, hogy mások mit mondanak, és nem parancsolhat nekik. Valóban lovagias gesztus lett volna, de szerintem ennek az elmulasztását felróni neki egy ilyen helyzetben (trash reality) eléggé részrehajló dolog. És nem, nem fogom felsorolni, hogy Dina hányszor viselkedhetett volna szebben, mert most nem őróla van szó.
„Ahogy sixx-el, úgy Chat Gézával se mertek vitatkozni, (ő is troll?) az alatt a poszt alatt kommentelgetünk, ahol Dávidról írja: "Szobanövény lila kendővel": miért kellene vitatkozni Sixx-szel és Gézával? Nekik ez a véleményük, nekem meg az. Ők leírták a posztban, amit gondoltak, én elolvastam, én leírom a hozzászólásomban, amit akarok, ők elolvassák (gondolom). Ha valami hozzáfűznivalónk van a másik mondanivalójához, akkor leírjuk, de még egyikünk sem igyekezett minden nap kényszeresen meggyőzni a másikat, hogy rosszul gondolja, amit gondol.

Én értem, hogy szeretsz vitatkozni, normálisan nekem sincs ellenemre a dolog, de te most már kb. azt a fújtatást produkálod Dávid ellen, amit itt másoknak felróttál.

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2016.09.28. 15:23:17

@Majom1Parádé: pontosan, ahogyan ide sem kommentel a világon mindenki, illetve van aki a kommentelők közül sem szavaz.

MacákékIcukája 2016.09.28. 15:27:55

@mobilos perpetuum: VV7 alatt en is kismillioszor mentem szellel szemben (hadd ne irjam le melyik jatekosokkal kapcsolatban, nem kell ide ujabb szarcunami), le lettem oltva a velemenyem miatt szinte minden nap es megis itt vagyok. Nem kell ennyire erzekenynek lenni. A dolog ironiaja, hogy te akartal engem kiba**ni a tizenkettedikrol es en vigasztallak.

@Szigmund Frajd: jo meglatas! :) ekg

@Magentax: akkor akozul a ketto kozul valaszthatsz :)))

@WICKEDWITCH: anemjojat! Lawyered.

Magentax 2016.09.28. 15:43:29

@Szigmund Frajd: nekem az jutott erről eszembe, hogy így kifogta Lóri vitorlájából a szelet és ha most ezek után Lóri elkezd szemétkedni vele (bosszút áll), akkor ezért a nézők megorrolhatnak Lórira.
Vagy ennyire nem tattikus a Dávid?

WICKEDWITCH 2016.09.28. 15:43:55

@MacákékIcukája: most mondd meg. Ahelyett, hogy dolgoznék. :)

wrenk 2016.09.28. 15:47:10

@mobilos perpetuum: ÓÓ, István, ő jobb volt a széria bármelyik szereplőjénél:DD

Nem feltétlenül neked, hanem csak úgy leírom: nekem azért volt Dina (és Lóri még mindig) rettentő antipatikus, mert alapból utálom a valóságshowk szerelmi szálait, az övékről pedig messziről bűzlött, hogy kamu, még a vidéki, szappanopera rajongó nénik sem vették be. Valahogy mindig párbaj előtt "lángolt" fel a szerelem igazán, és az a lánykérés.. Istenkém, rossz volt nézni.. Meg mertem volna esküdni már előre, hogy a szexet is bevetik a végén, és lőn, így is lett. Szóval persze, játsszanak, ha nyerni akarnak, de ne a nézőt akarják megvezetni, mert az nagyon hamar kiderül.. hacsak nem igazán jó színészek/színésznők.
Bocs, kicsit már off, csak kikívánkozott.

BAZINGA2 2016.09.28. 15:48:46

Én nem szavaztam senkire, egyelőre nem is fogok. Nem istenítek senkit, nincs semmi közöm hozzájuk. Csak játékosok, nyerni mentek be. Nekem nem származik semmi jó abból, hogy ki nyer. Van bent olyan játékos, akinek eleinte tetszett a játéka, de egyre több nem tetsző dolgot csinál. Várok még, amíg levetik az álarcukat, és kijön az igazi énjük! Ki fog jönni. Majd akkor fogok szavazni, addig nem!... Utoljára mondom, örülök, hogy Dinát kiszavazták, irritált a mocskos káromkodása. Többet nem is akarok beszélni róla, nekem nem hiányzik. Remélem, hogy legközelebb Tivy esik ki, azután Mici! A többi játékos elviselhető.

BAZINGA2 2016.09.28. 16:03:14

@Akasa27:
Szia! Írtad, hogy az a videó megvan Neked is... Nekem megvan a Big Brother VIP 3 .....
( 1 résztől - 14 részig! ) De ezek a videók nem 1 óra hosszat tartanak, hanem többet.
Feltenném ide a linkeket, hogy nézd meg, csak nem szeretném ha gond lenne belőle!
Máskülönben nem 1 hétig voltak bent, hanem úgy tudom 2 hétig...

2016.09.28. 16:26:32

@mobilos perpetuum: Akár még igazad is lehetne, és van is sokmindenben, de ez???
"Ki nem szarja le, hogy Dina kiesett? Az a baj, hogy a 12. emeletről te nem. "
Hát ez nem ide való, azt ugye tudod?

introverted22 2016.09.28. 16:46:20

@mobilos perpetuum: Hát lehet, hogy mi gyűlölködni járunk ide (megsúgom, hogy nem, mert szórakoztat a jó hangulatú társaság), de a legnagyobb gyűlölködő itt te magad vagy. Nem csodálom, hogy korábban is kiutáltak, hiszen annál nincs lejjebb, mint hogy más halálát kívánod. Visszataszító a stílusod és sokkal gyűlöletesebbek a soraid, mint itt bárkinek. Benned annyi harag és utálat van, amennyivel én nem tudnék együtt létezni. Nem kell velünk egyetérteni, de normálisan is le lehet írni egy véleményt, ami neked rendszerint nem sikerül, csak másokat sértegető, vagdalkozó módon írsz. Voltak itt többen is, akik Dina maradására szavaztak, mégsem támadta őket senki, max finom kis szurkálódások formájában ellenkampányoltunk. Amit viszont te ma megmutattál magadból, hát arra én spec nem vagyok kíváncsi. Ajánlom, hogy kicsit gondolkozz el a hozzászólási kultúrádon, és akkor talán befogadóbb lesz veled is ez a netes közösség. Ha már a szabad véleményhangoztatás fontosságát hirdeted, akkor ez volt az én véleményem a mai szösszenetedről. A többit pedig már előttem remekül megfogalmazták.

Berborosz 2016.09.28. 16:53:06

Én akkor lettem (dafke) Dina-fan, mikor ezt olvastam:

"Két dolgot óhajtanék Dinapina viszonylatában, s ezek a következők:
1. Gyönyörködni ama látványban, amint olyan 10-90 arányban ficcen kifele a vellábúl, s tentaknyán csusszan vissza az kies Felvidékországba.
2. Nyolcas betonvassal ütlegelni, míg a pépes állagot el nem éri.

Aki nem hiszi, járjon utána itt:
hogyvolt.blog.hu/2016/09/22/valo_vilag_8x26_ket_dudas_nem_fer_meg_egy_csardasban/full_commentlist/1#c31296887

moletty 2016.09.28. 16:59:33

@windsor: Mobilos Tesó! Lefordítom Neked Windsor Tesó üzenetét :
"Te csicskageci kutya vagy baszd meg ! Tedd rám a jelet az kiviszlek a faszba a 12.ről, geci ! Mit pityorogsz baszod, kiesett hát kiesett. Szégyen vagy baszki !"
így kb. :D :D

moletty 2016.09.28. 17:02:06

@Berber Oroszlán: Annyit mondanék még : HAJRÁ DINA !
Egyébként az Ádám és Dóri egész jól megértették egymást mióta szállodát vezetnek ! :)
Szerintem másokat fognak kipicsázni, nem egymást.
Ittas Nyuszinál görényebb állat alig van a fődön : Azt se tudta hol van, de simán rákente az azt se tudta mit az Evelinre :D

2016.09.28. 17:10:29

@mobilos perpetuum: Meddig fogsz még ezen rágódni? Most komolyan. Lépj tovább. Senki nem kiváncsi a siránkozásodra, hogy Dinácska kiesett. Kezd unalmasd lenni.

Rémület 2016.09.28. 17:10:42

Láttátok már az M5-ön a Kapcsoltam újragondolt változatát? Szarabb és simán van időd kikeresni a választ a neten. Nagyon gagyi az egész 2016-ban.

Magentax 2016.09.28. 17:11:10

@PeniValdes: pedig az öfikben biztosan fog még ríni Lóri utána.

Chat Géza · http://chatgeza.tumblr.com/ 2016.09.28. 17:11:24

@WICKEDWITCH:
valahol elvesztettem a fonalat. Velem aztán lehet vitatkozni, csak nem tudom, hogy hol állítottam olyat, emi elindított volna valami vitát. De a konkrét véleményem dináról: nekem nem volt szimpatikus, ellenben rohadt jó karakter volt. Egyszerű volt, hisz ha reggel rosszat szóltak hozzá, már fröcsögött is a kula a szájából, hogy mégis ki és mi a faszt képzel úgy egyáltalán. Szóval, ha ezt nézem, akkor inkább ő, mint Dávid, aki csak a csirkemegvonástól tudott az első hét után valami érzelmet kiváltani, amúgy egy simulékony fickó, mint ez látszik is, hogy egyből fegyverszünetet kötött Lórival...
Amiért inkább őt vártam vissza, és rá is szavaztam, mert látni akartam, hogy mi lesz vele Dina nélkül, hogy a többiek mennyire zuhannak meg egy stabilnak hitt játékos nélkül. Ha Ati ellen megy Dina, akkor egyértelmű, hogy nem a keresztény gyereket várom vissza, mert nála, még a redvás szoba sarkában megbújó gecis zsepi is izgalmasabb. Plusz nem bírtam volna tovább hallgatni Lóri pusmogását és nyomorult vergődését, hogy ugyan baszna, de a lány nem hagyja. Nem érdekel a kefe.
Na.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.09.28. 17:11:57

@ALOKSAKTRHEE: szia,magamba fojtom inkább erről véleményem

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.09.28. 17:16:47

Bruti peldája ragadós, szép volt Gézu!

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.09.28. 17:18:01

szerintem meg nem volt jó karakter,akkor lett volna az,ha több arcot mutatott volna,de nem mutatott,plusz akkor lett volna jó,ha ez egy szerep lett volna,de nem az volt, amikor némán néztem, vagyis csak a mozdulatait láttam, akkor is, meg hanggal is folyton úgy voltam,hogy ez a lány gáz...és kéne valami segítség neki. feltéve ha szeretne a szakmájában dolgozni

2016.09.28. 17:20:07

@PeniValdes: Nem tetszik amit írtam?

2016.09.28. 17:21:44

Symbian-os Nokián nem fut az app !!!

Ez diszkirmi… dszkrmi… diszmisi…

A f@aszomcsicskakutyageccccibe hogy, nem tudom leírni külfőldi nyelven hogy: NEGATÍV megkülönböztetés…

Érted tesó… NEGATÍV !!?!!

:)))

WICKEDWITCH 2016.09.28. 17:24:29

@Chat Géza: semmi különös, csak azt írtad Dávidról, hogy "szobanövény lila kendővel", ezért mobilos perpetuum úgy gondolta, hogy azoknak, akik nem tartják Dávidot tujának, vitatkoznia kellene veled (meg sixx-szel is, mert ő is annak tartja). Ha már így beszélgetünk, elmondom, hogy egyébként tetszett a poszt. :)

2016.09.28. 17:25:57

@PeniValdes: Igen. Kérlek. Túl hülye vagyok, ês fáradt a túlóra után. De én kérek elnézést.

Magentax 2016.09.28. 17:27:36

@PeniValdes: ez teljesen igaz.
Ezért volt Fanni sokkal érdekesebb, habár alapvetően alpári volt, időnként tudott vicces és tündibündi is lenni.

Magentax 2016.09.28. 17:28:23

Tényleg, a VV8 aranyköpéseit gyűjti valaki valahol? Egy-kettő már akad... :)

Berborosz 2016.09.28. 17:29:01

@BAZINGA2: Akkor tőled akár Ati is nyerhet, nem?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.09.28. 17:36:11

@MacákékIcukája: Nagyon felpörögtél mára Icuka nèni! :-)

2016.09.28. 17:36:12

@PeniValdes: Mikor és hol? Indulok. :))

diómió 2016.09.28. 17:36:14

Szerintem,ha nem akartok kettesben maradni itt, hagyjátok abba a veszekedést, mert ahogy én,-gondolom más sem ezért "jön ide". Nézzük,beszélgessünk, humorizáljunk, csipkelődjünk ha kell, de tisztelve egymást. Legalább itt legyen egy kis kultúra:-)

MacákékIcukája 2016.09.28. 17:40:58

@moletty: volt vv7-ben is szallodahet? Erre nem is emlekeztem. Toprengtem par percet mire leesett h Adam es Dori nem ebben a szeriaban vannak.

MacákékIcukája 2016.09.28. 18:03:47

@VV Erőlegény: egyszer ilyennek is kell lenni :))) raadasul egy csomo munkam volt ma, hiaba, ugyesen multitaskolok :D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.09.28. 18:26:39

@MacákékIcukája: A 7-esben munkahet volt ebben a fazisban. Akkor keszultek a gyonyoru sepruk. Szallodahet nem volt.

moletty 2016.09.28. 18:34:48

@MacákékIcukája: Nem csak a tuja gyereknek elfelejtem mindig a nevét a Dori az meg Lori :)

Chat Géza · http://chatgeza.tumblr.com/ 2016.09.28. 19:08:45

@WICKEDWITCH: értem. Dávid nem a legnagyobb tuja a villában, az Ati, de ő annyira jelentéktelen, hogy felesleges is róla beszélni/írni. Dávid az elejétől fogva egy szimpatikus, értelmes gyerek benyomását keltette. Normálisan kommunikált, nem volt ortó, stb. Most sem paraszt, most is normális, de... nem egy igazi hangadó. Az életben biztos kurva jófej, de a tévében azért ennél több kell. Én rá is szavaztam, de attól még valahol egy tuja, amire viszont szükség van a villában. Atira nem. Ha simán kisétálna, szerintem senkinek se tűnne fel.

BAZINGA2 2016.09.28. 19:13:16

@Berber Oroszlán:
Nem tőlem függ, hogy ki nyer! Atit sunyinak látom, habár ki tudja? Lehet, hogy nagyon jó haver... Nem tetszik ez az álszenteskedése, meg az üvöltözése az utóbbi időben. Úgy néz ki, mintha Aureliot akarná utánozni. Egy idő után, Róla is lehullik az álarc. Ezektől függetlenül lehet jólelkű és hűséges barát. Azért a 36 milla, valahogy nem illene hozzá. =D Kérdeztél, elmondtam.

É2I 2016.09.28. 19:16:20

Ah, most belenéztem a cigilopásos ügybe. Vazzeg ez a micitehen egy görény. Eddig nem írtam ilyet konkrétan, de ez tényleg egy "csicskageci".

Ja vóri meg elsütötte, hogy háromszor ment dinkára. Nem is csodálom, hogy nem mer hazamenni; a kocsmába se engednének be :) Ja vórika is sokáig bírta "tiszteletben tartani" a jányt.

2016.09.28. 19:20:53

Zserinek vagy szeretethiánya van, vagy defektes szegény. De nem normális az, hogy gyorstüzelő Tivy után fut. Szinte könyörög neki. Miközben az porig alázza amikor csak kedve tartja.

É2I 2016.09.28. 19:26:03

Ja,ja, ja...jajj mán' tanulok tőlük :O

xclusiv 2016.09.28. 19:26:18

Nem tudom a t. szerző túl sok tudatmódosítót fogyasztott vagy túl keveset, mert ez a post olvashatatlan. Az első bekezdés végéig jutottam az olvasásban, ez tl;dr szófosás és még csak nem is vicces...

BAZINGA2 2016.09.28. 19:31:37

Zserit fejen találta egy labda. Megzakkant, hiába na ilyen veszélyes sport a foci.

WICKEDWITCH 2016.09.28. 19:38:13

@Chat Géza: majdnem minden szavaddal egyetértek. Dávid tényleg nem egy nagy hangadó, és az elején úgy éreztem, hogy nem nagyon talált megbízható partnert, de szerintem a maga csendes módján játszik, és ez most majd talán jobban ki fog jönni. Ez a Lóri-féle közeledés is erre utal. Valaki tök jól megfogalmazta, hogy ő az a must, amelyből még bor is lehet, meg egy csomó muslica is. Szerintem egyelőre a bor felé tart, aztán majd meglátjuk. Engem ez a helyezkedés, fejlődés jobban érdekel, mint a céltalan ordibálás. Tudom, nézzek Éden Hotelt. :) Lórira is kíváncsi vagyok, hogy mihez kezd. Atit nem tudom hova tenni. Keveset mutatják, úgyhogy tényleg nem tűnne fel, ha kisétálna, de nem biztos, hogy akarom, hogy többet mutassák. :)

Avanivi 2016.09.28. 19:46:09

@WICKEDWITCH: "Tartsd magadhoz közel a barátaidat, de még közelebb az ellenségeidet"?

MacákékIcukája 2016.09.28. 20:30:07

@ALOKSAKTRHEE: ugy emlekszem, hogy Zseri a bemutatkozo filmjeben azt mondta, hogy az anyukaja lelepett amikor pici volt. Valoszinuleg ezt a traumat eli at minden egyes alkalommal amikor egy pasi el akarja hagyni "nem erdekel, hogy rosszul bansz velem, de legalabb itt vagy, csak ne hagyj el". Sajnos az ilyesmi egy eletre megborithatja a helyes kapcsolati mintakat (van erre egy jobb kifejezes es total nem jut most eszembe). Nagyon tudatosnak kell lenni ahhoz, hogy az ilyesmit lekuzdje az ember magaban, a tobbsegnek csak pszichologussal megy szerintem. Neki elvileg sikerulni fog egy ido utan, mert az apukajaval nagyon szeretik egymast.

2016.09.28. 20:32:33

@Avanivi: Értem. Köszi az infót. :)

kaqxar007 2016.09.28. 20:50:35

@Chat Géza: azt amit a Tv-ben latunk konkretan a szerkik/vagok dontik el. akarmilyen lehecc napi 23,5 oraban, ha naponta 30 percet nem olyanak adnak el amilyennek szeretnenek.

es itt lenne egy 5letem bezarni a 12 agykarosultat a villaban, ahol van vagy 15 kamera ami napi 24 oraban veszi az esemenyeket, az ugye napi 360 ora anyag, ebbol megvagni 2 kulonbozo ofit, amikben a karaktereket homlokegyenesen mas oldalrol mutatjuk meg, a ket ofit egymastol fuggetlenul sugarozni ket idopontban, akar kulon csatin, es lehet nezni h a nepek egymast olik azon, h a jatekos most tunya-e (mert az egyik ofiben csak tunyulna), vagy egy hulye barom -e mert a masik ofivben csak karomkodna es kiabalna :o)) oszt kivallasztasnal a nezok dontenenek , h ki menjen parbajozni, mindket ofi vonalbol 1-1 karakter. oszt a benntlakok eldontenek, h ki esik ki a kettobol :o))

mobilos perpetuum 2016.09.28. 20:50:38

@windsor: Először azzal viccelődött pár napja valaki, hogy már ciánt vettem be VV Velőtrázóval együtt.
Többeknek: Nem találtok olyat, ahol sajnálkoznék Dina kiesésén. Annyi megjegyzésem volt, hogy a JÁTÉKOSOK felírták a nevét magukra: talán mégsem féltek tőle, valaki szerint miatta volt feszült a hangulat. Erre kezdtek gúnyolni többen.
Utána írtam, hogy mindig is úgy gondoltam: a játék szempontjából a későbbi kiesése szerencsésebb lett volna.
@Wrenk Aki nem tudja, mi a különbség a Belevaló és a VV között, azzal nem tudok mit kezdeni.
A Belevalóba szinte mindig betelefonáló "István"-ra, aki emlékszik, annak nem kell bizonygatni, hogy nem mindennapi figura volt a csávó.
@Wickedwitch felsoroltad az összes "bűnömet", erre már csak azt tehetem, hogy hamut szórok a fejemre, vagy meggyónom, mint Ati, a bemutatkozó filmjében.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.09.28. 20:57:02

@Chat Géza: azert ám atiról egy fotó abban a posztban ahol aranytestfestékben feszítenek a srácok. na ott ati olan hogy konkreran elgondollodtam, hogy ez egy kéjgyilkos. az a fajta aki a maganyos kiscsajt felhivja hogy gallyaztassa.mar kicsit le a fat a haz elott mert nem lat be rendesen...szóval benne tobb van de egyatalan nem jo ertelemben

MacákékIcukája 2016.09.28. 21:00:27

@Cseszlovák Gyurmafilm: fuuuuj ez undi volt :D de egyebkent ja, tenyleg ugy nez ki

kamilla123 2016.09.28. 21:35:44

@MacákékIcukája: az is baj, hogy pont kiegészítik egymást Tivyvel, ahogy játszmáznak. Mert Tivy meg nem akarja elengedni teljesen Zserit, itt is látszott, hogy ha a csaj ki akar menni az ajtón, h oké, akkor hagyjuk egymást, akkor Tivy elkezdi ölelgetni. Szóval ők ketten nem fognak tudni bent leszakadni egymásról, mert mindkettő így működik. Mindenki Zseni oldalát nézi, de Tivy ugyanúgy szenved az elkötelezettségtől és az elutasítástól, vagyis marad ez a szarakodás, mert mind a kettő fél a teljes elhagyatottságtól. Ez még a külvilágban is évekre le tud blokkolni embereket se veled se nélküled játszmákra, de itt még csak nem is tudják elkerülni egymást.

MacákékIcukája 2016.09.28. 21:51:24

@kamilla123: ez szep hsz volt! Es valoban, senki nem figyel tivyre ebbol a szempontbol. Nem tudom, hogy mi allhat a viselkedese mogott, nem latom at annyira es nem is tudunk semmit az o gyerekkorarol. Figyelem es szeretethiany? Olyan, mintha lenne benne egy kettosseg, akarja a figyelmet es szeretetet, de amikor megkapna akkor megsem kell. Narcisztikus manipulator lenne? Az agressziojat sem ertem, bar lehet, hogy tenyleg elvonasi tunetek miatt van. Mindenesetre szornyu egy ilyen kapcsolat es szerintem sokkal jobban megviseli az "ado"-felet, mert a masik teljesen elszivja az energiajat.

MacákékIcukája 2016.09.28. 22:03:06

Juuuuj nem tudom melyikre szavazzak!

Mók_Ica 2016.09.28. 22:03:52

szép jó estét :)))) látom volt ma is egy kis csitt-csatt....

nézzük a mai öfit ....

naezjó... 2016.09.28. 22:04:16

uh, du. benéztem, de látom ugyanaz a lemez pörög.

Chat Géza · http://chatgeza.tumblr.com/ 2016.09.28. 22:04:42

@kaqxar007: igen, igaz, hogy ez egy megvágott, de ami még fontosabb, megszerkesztett műsor. De gondolj bele, csak magukkal basznának ki, ha a nem izgalmas részeket részeket is beraknák. Mármint, minek valakiről hamis képet festeni? Abból lehet adást csinálni, ha van alapanyag. Lehet látni, hogy néha azért vannak olyan szegmensek, pl MINDENKI összeül és elmondja, hogy mi a baja. Egy ilyen közegben, normális keretek között mikor fordulna elő ilyen? Soha. Valszeg ment a levél, hogy le kell ülni beszélgetni. Azt persze nem kell bevágni, annyira nem fontos, nem változtat semmin, ellenben lesz használható anyag. Arról sincsenek felvételek, hogy néha beküldenek pár fodrászt manikűröst, hogy embert faragjanak a lakókból. Ez se számít, de a végeredményt nem lehet elhazudni, ugye, hisz tecának tegnap még le volt nőve a haja, ma meg már nem. A lényeg, ha Ati érdekes dolgot csinálna, olyan dolgokról beszélgetne, ami lényeges, akkor biztos, hogy többet szerepelne, de egy néma leventét, egy szolgalelkű katolikus gyerek nem veheti fel a versenyt ennyi extrovertált alakkal. De nincs is ezzel semmi gond. Harmadik párbajozóként ki is eshet.

Ami a duplán vágott öfiket illeti. Szerintem túl bonyolult. Plusz az egyik biztos hót unalmas lenne, az meg kit érdekel, ugye. A megoldás? Asszem a Big Brothernél volt, csak akkor még ritka szar volt a net, de már létezetta technológia, hogy online is lehetett nézni, de 0-24-ben. Valamelyik VV esetében is volt, hogy 22-06 között lehetett kukkolni. Szerintem ez jó lenne. Nem nézném egész nap, de biztos többször is lecsekkolnám, hogy mi zajlik bent. Az rtl-nek is megérné, mert lenne egy plusz felület, mondjuk ha youtube-on menne élőben, olyan közönséghez is eljuthatna, akik amúgy nem ülnek le a műsor elé.

Mók_Ica 2016.09.28. 22:04:51

@MacákékIcukája: attól függ kinek akarsz jót: nekik vagy nekünk? :)))

Commodore 2016.09.28. 22:05:00

Miért az angol? Orosz lenne az igazi!
сука!

Mók_Ica 2016.09.28. 22:06:00

@naezjó?: :))))

Zsolti milyen jó nő :))))) óóóóóóó

Mók_Ica 2016.09.28. 22:07:34

mindegyik lakónak hogy leesett az álla Zsótitól ..... mondjuk az enyém is :))))

MacákékIcukája 2016.09.28. 22:07:43

@Commodore: blyat

@Mók_Ica: de azt evetke meg tudja csinalni

Akadozik a streamem :(

Commodore 2016.09.28. 22:07:45

Твоя мать шлюха.

Mók_Ica 2016.09.28. 22:09:16

@MacákékIcukája: vagy Zsóti..... a mostani fellépés után....

naezjó... 2016.09.28. 22:09:22

@Mók_Ica: nekem az a bajom Zsolti királynéval, hogy még Vivinek is több arca, vonása van. Tagadhatatlanul értelmes, értelmesebb, mint a legtöbb benti, így duplán fárasztó ez a non-stop kitartott kisujj hadművelet.

naezjó... 2016.09.28. 22:11:21

@Commodore: "Isten éltessen Krisztián"? :)

genevieve 2016.09.28. 22:12:08

milyen ki édi, hogy sír:-D

2016.09.28. 22:12:51

@genevieve: Krisztián pityergett?

genevieve 2016.09.28. 22:13:07

soma rendesen retteg:-DDD

Mók_Ica 2016.09.28. 22:13:14

@naezjó?: sokszor túlzásba esik, de a mostani produkciója + a smink.... hát csak lestem.....
na, ez most ismét egy túltolás.... Somával..... kicsit undi....

MacákékIcukája 2016.09.28. 22:13:42

@Mók_Ica: ja, a masik kettot kellene valasztani

@genevieve: szerintem is

Bakker Zsolti atmegy creepy-be! Szegeny Tompika

FrNo90 2016.09.28. 22:14:08

Zsolti teljesen átlényegült. :D

Mók_Ica 2016.09.28. 22:14:08

@genevieve: @ALOKSAKTRHEE: meghatódott és örült is :))))

Androido 2016.09.28. 22:15:04

Zsolti sokkal jobb csaj, mint férfi! :D Szerintem Melanienak kéne maradnia. :D

Soma elég gázul kezeli ezt a dolgot. Nem igaz, hogy nem tud rajta röhögni egyet.

Mók_Ica 2016.09.28. 22:15:16

@MacákékIcukája: @genevieve: mit szeretnél Soma? csukd be magad után az ajtót :DDDDDDDDDDDD

most Vivi nyomul Somára....

MacákékIcukája 2016.09.28. 22:15:18

Jaj ez annyira vicces :DDD

genevieve 2016.09.28. 22:15:20

somának megnőtt az ázsiója:-D

Mók_Ica 2016.09.28. 22:16:06

@Androido: szívatják őt... Vivi is és Zsolti is

Schlomo Goldberg 2016.09.28. 22:16:31

Ezt Vivi feladatba kapta, remélem

naezjó... 2016.09.28. 22:16:47

nekem a Vivien mint esetem, nem nő.

Androido 2016.09.28. 22:17:04

@Mók_Ica: Én most itt csak a Zsoltis-sufnis etapra gondoltam. Most kapcsoltam be, és csak annyit láttam, hogy Soma totál rá van feszülve. De azt látom, hogy Vivi most inzultálja.

genevieve 2016.09.28. 22:17:14

soma azt mondja, hogy ő nem olyan könnyen kapható:-DD

Mók_Ica 2016.09.28. 22:17:15

@MacákékIcukája: akkor szitárkoncert..... masszírozni is tudnak....

MacákékIcukája 2016.09.28. 22:17:29

@Mók_Ica: tuti, biztos hallottak az ejjeli maszatolasukat Evelinnel es be akarjak huzni a csobe :))))

Schlomo Goldberg 2016.09.28. 22:17:43

ha ezt férfi csinálja nővel, akkor az nemi erőszak

Mók_Ica 2016.09.28. 22:18:07

@Androido: azaz :))) arra írtam :))))

naezjó... 2016.09.28. 22:18:46

@Schlomo Goldberg: ugyanez jutott eszembe.
Most meg Zseri, hát mi a szar van itt???

MacákékIcukája 2016.09.28. 22:19:29

@Mók_Ica: oke :D

Most Zseri is szivatja :D Tompikaaa

Androido 2016.09.28. 22:19:42

@Mók_Ica: Ja oké.

Vivi most szararc. Inkább csak igyon, ne cselekedjen és beszéljen.

Schlomo Goldberg 2016.09.28. 22:20:14

ez full debilre itta magát

Mók_Ica 2016.09.28. 22:20:16

@MacákékIcukája: most már tutti.... a cigiskanapés beszélgetés... Vivi Evelint is szívatja :)))))))
bár Vivi már nem szomjas.....

MacákékIcukája 2016.09.28. 22:20:18

@Schlomo Goldberg: @naezjó?: egyetertek, en is erre gondoltam. Tok nem fair

genevieve 2016.09.28. 22:21:09

vivien alekoszt játszik?

Commodore 2016.09.28. 22:21:13

Valaki dugjon + valakit! PLS!

agimano 2016.09.28. 22:21:41

@Schlomo Goldberg: szerintem így is erőszakoskodás

Na, Evelin nem akarta, hogy Vivi beelőzze

Mók_Ica 2016.09.28. 22:21:53

bakker.. Vivi józanul is Somát akarja.... mi van itt??????????????????

most jön, amit már láttunk..... Soma+Evelin maszatolása

MacákékIcukája 2016.09.28. 22:23:02

@Mók_Ica: en nem tudom, ez etikatlan de Vivi iszonyuan vicces. Debil es creepy egyszerre :D

FrNo90 2016.09.28. 22:23:32

Végén a Mici, áááá D

Mók_Ica 2016.09.28. 22:23:42

ezt most méééééééééér kellett Miciről??????????????????????

naezjó... 2016.09.28. 22:23:52

na, az előzmények alapján akkor ez nem is maszatolás Soma részéről, hanem hierhia-harc! :)
Úristn Mici, a vágók első jó pontja nálam!

MacákékIcukája 2016.09.28. 22:24:20

Es balnaMici fetreng a kanapen a vegen :DDD

agimano 2016.09.28. 22:25:28

Soma is mondta, hogy turbó fokozatra kapcsol, vagy csak Bence?

Mók_Ica 2016.09.28. 22:25:33

@MacákékIcukája: hát kérdés, hogy miért csinálta?? mivel Soma csak ezután nyúlkálta meg Evetkét.... hmmmmmmm..... lehet, hogy Vivinek télleg teCCik Soma????

Commodore 2016.09.28. 22:25:49

Megjöttek az első vendégek, meg lesznek baszva! Hi, asshole!

MacákékIcukája 2016.09.28. 22:26:29

Annyira GROTESZK volt ez az egesz, hogy nem terek magamhoz!!!!

MacákékIcukája 2016.09.28. 22:27:35

@Mók_Ica: szerintem Vivi csak dugni akar valakivel. Barkivel!
Szavaztam a szitarkoncertre

2016.09.28. 22:28:04

@Commodore: Na úgy látom nagyon várod már hogy rendes akció is legyen. :D

FrNo90 2016.09.28. 22:28:34

Ez a szegmens nagyon jól lett megvágva, Vivi, Somák, Mici, majdhogynem egy David Lynch-filmet néztem. :D

FrNo90 2016.09.28. 22:30:58

Milyen oroszlánszag lehet abban a hálószobában, te jó ég :D

malevil2050 2016.09.28. 22:31:09

Már javasoltam anno egy paplanyalatti kamerát , mert hiányzik a konkrét betekintési szög, Igy marad a fantázia. Kérem bevenni a repertyuárba!

naezjó... 2016.09.28. 22:31:21

milyen kellemes rendezvény-szag lehet a hálóban ilyen reggeleken...

Mók_Ica 2016.09.28. 22:32:23

@FrNo90: @MacákékIcukája: szórakoztató volt :)))
evetke vallomást tesz zserinek.... és undorodik..... akkor meg minek hagyta??????

ewita 2016.09.28. 22:33:12

áválin hajat moshatna... :P

naezjó... 2016.09.28. 22:33:19

@FrNo90: ugye, a képek meghozták az egyéb érzékszervi hatást :)

Mók_Ica 2016.09.28. 22:33:37

@naezjó?: jajjj... inkább erre nem gondolok...

MacákékIcukája 2016.09.28. 22:34:37

@Mók_Ica: mer' egybites! Ez az ultimate magyarazat mindenre

Mók_Ica 2016.09.28. 22:35:39

evetke drága..... címlap??? anyuka??? hmmmm.....

FrNo90 2016.09.28. 22:36:05

Ez a mai azért egy vicces rész. :D

naezjó... 2016.09.28. 22:36:20

"fürdőruhában fürdök, erre megujjaznak az ágyban?" Evelin első jó mondata, hát őrület ez a rész, a szerkik új pakkot kaptak.

agimano 2016.09.28. 22:36:55

a pletykás mindenségit

Schlomo Goldberg 2016.09.28. 22:37:14

Evettke bánja hogy hagyta csicskagecisomát kotorászni a csúnyájában

FrNo90 2016.09.28. 22:37:34

"mint bokán a pók"

MacákékIcukája 2016.09.28. 22:38:59

@FrNo90: @naezjó?: nem tudom mi tortent a szerkikkel, de az utobbi ket napban szenzaciosat alkottak. Remelem igy is marad, ez mar a masodik adas amin szetrohogom magam :D

Mók_Ica 2016.09.28. 22:39:48

Soma.. sírok..... a sapka nyom, a ruha dörzsöl... és egyébként sem néz ki benne olyan jól, mint egyébként szokott :)))))))))))

MacákékIcukája 2016.09.28. 22:40:13

LoriDavid oltonyben aaaaaa <3

naezjó... 2016.09.28. 22:40:54

@MacákékIcukája: sztem Dina távozása lehet a háttérben :D :D :D

MacákékIcukája 2016.09.28. 22:40:57

@Mók_Ica: lattad ahogy megprobalta kinyitni az ajtot a vendegeknek? :DDDD

Mók_Ica 2016.09.28. 22:41:33

kik ezek? ezek külföldiek ....

@MacákékIcukája: nagyon állat lett ez a rész is :)))) kámongájz :)))

Schlomo Goldberg 2016.09.28. 22:42:09

Evettke benedvesedett az egyik turistától

Commodore 2016.09.28. 22:42:20

Mici gyorsan megkeresheti a mellékest!

MacákékIcukája 2016.09.28. 22:42:55

@naezjó?: gyanus!!!

@Mók_Ica: igen, Soma egy allat, a csajok meg mar gerjednek a norvegra :D

Schlomo Goldberg 2016.09.28. 22:43:19

Soma már árulja a lányokat

Commodore 2016.09.28. 22:44:02

@naezjó?: Kanadai Black Metal zenészek! Mennek A38-ra!

MacákékIcukája 2016.09.28. 22:44:14

Sittes a PT es pimp egyben :DD meghalooook annyira rohogok!!!

MacákékIcukája 2016.09.28. 22:45:00

@Mók_Ica: soma varja a JAKTOT es kozben sorozik!!!

Mók_Ica 2016.09.28. 22:45:09

@naezjó?: kár hogy nincs rajtuk zászló :)))

@Schlomo Goldberg: happy finish..... :)))))

FrNo90 2016.09.28. 22:46:04

Ezt nem hiszem el... Vivi Soma előtt brunyál :D

genevieve 2016.09.28. 22:46:12

@MacákékIcukája: na most már én is kiváncsi vagyok erre a norvégos dologra:-)

naezjó... 2016.09.28. 22:46:51

@Commodore: "a való villából jöttem a való világra?"

Commodore 2016.09.28. 22:48:50

Holnapra, Habony Árpád foglalt! Buli lesz.

genevieve 2016.09.28. 22:49:19

tivy, most milyen normálisan viselkedik:-)

Schlomo Goldberg 2016.09.28. 22:49:31

Málnás azért odateszi magát most, meglepő módon.

naezjó... 2016.09.28. 22:50:14

@Schlomo Goldberg: és a két James Bond is jól adja egymás mellett.

Mók_Ica 2016.09.28. 22:51:30

most a csajok pronyók... vivi és zseri....

zöldbab + 2 sertés szelet.... mint tradicionális magyar kaja....
zene: Krisz énekel.... sírok :))))))

MacákékIcukája 2016.09.28. 22:52:23

David milyen durcin arrebbrugta a puffot :D

rearwindow 2016.09.28. 22:52:29

Hát Krisztián kva jó

genevieve 2016.09.28. 22:52:46

a két pasit erre mivel vették rá?:-)

Mók_Ica 2016.09.28. 22:52:50

Zsóti besegít Krisznek a danolászásban..... vmi vidámabbat is nyomhattak volna ....

MacákékIcukája 2016.09.28. 22:53:56

A mici egy Kioregedett malev-stewardess :D

naezjó... 2016.09.28. 22:53:59

@Commodore: most te nem vicceltél? kik voltak?

Mók_Ica 2016.09.28. 22:54:21

@MacákékIcukája: szomcsi vagyok.... hastánc lesz... :((((

holnap jönnek az indiaiak.... akik nem beszélnek angolul... :))))))

genevieve 2016.09.28. 22:55:09

na két napja tök érdekesek az öfik:-)

agimano 2016.09.28. 22:55:14

@genevieve: tökre be volt csicskulva, Angliában is biztos ilyen kis kedves volt a munkahelyén

MacákékIcukája 2016.09.28. 22:55:41

@Mók_Ica: persze, mert a szavazok mainstream modon gondolkodtak :((((

@Commodore: 8-at mondtak??? :-O

agimano 2016.09.28. 22:56:37

a foci miatt lesz korábban, 20:50-kor már foci lesz

naezjó... 2016.09.28. 22:58:48

@agimano: mármint a Manchester United - Zorya Luhansk örökrangadó miatt? :)

genevieve 2016.09.28. 22:58:56

@agimano: azért látszott, hogy nem először csinál ilyet:-)

agimano 2016.09.28. 22:59:23

nyilván vb:) uefa Európa liga

WICKEDWITCH 2016.09.28. 22:59:27

Kész volt ez a rész, de úgy látom, a holnapi is lesz röhögnivaló. :)
Ahhoz, amikor Evelin amikor elpletykálta Somának Zseriéket: még ha tudnák, amit mi tudunk... :D
Nem tudom, ki hogy van vele, de Vivi szerintem ma többször is gáz volt, Tivy meg meglepően normális. Zsolti meg fura csupasz képpel. Soma meg nagyon vicces volt a hoteles részben.

naezjó... 2016.09.28. 22:59:45

@Commodore: mommámeg kik voltak a srácok, ha tudod. Gittyóval sétált ki a zord lord.

Commodore 2016.09.28. 23:00:05

@naezjó?: Persze! Vagy , dürer kert..

pomac 2016.09.28. 23:00:48

@Commodore: ja az UEFA miatt buzi foci :d

Mók_Ica 2016.09.28. 23:05:48

Soma masszíroztatja magát.... Zsótival és utána Zserivel.... ma főszereplő volt a srác.....

FrNo90 2016.09.28. 23:06:18

Ja, Vivi ma nagyon gáz volt. Valószínűleg tényleg f*szhiánya van.

naezjó... 2016.09.28. 23:07:02

@Commodore: háááát, én nem látok hasonlóságot :)
youtu.be/k33bP82AIck

MacákékIcukája 2016.09.28. 23:07:33

@WICKEDWITCH: Vivin nagyon rohogtem (elotte Melanie-n is) es szegyellem magam miatta, mert nem tudom elfogadni az eroszakos nyomulast se a ferfiaktol se a noktol. Mint mondtam volt, nagyon groteszkre sikerult az egesz kriszes buli a zenekkel meg vagassal, mindennel egyutt. Plane amikor Vivi elkezdett beszelni a cigiskanapen a boatollhoz :,DDD

Commodore 2016.09.28. 23:08:34

Mostakkor mutatnak puncit közelről?

Berborosz 2016.09.28. 23:08:47

@naezjó?: Igen, a szerkiket is nyilván nyomasztotta Dina jelenléte. Most már megkönnyebbültek, felszabadultan brillíroznak.

MacákékIcukája 2016.09.28. 23:09:37

Jaj tudom ki ez a valent gabor, ez az a PUA-s kocsog

MacákékIcukája 2016.09.28. 23:12:08

@Mók_Ica: pick up artist, kb soviniszta technikak balfasz fasziknak, hogy fel tudjanak szedni csajokat. Van tumblr blog is, pua aranykopesekrol meg pua forumos hulyesegekrol (magyarul), majd mindjart kikeresem, iszonyu vicces

Mók_Ica 2016.09.28. 23:13:16

@MacákékIcukája: köszi :))) nem hallottam még róla.....

naezjó... 2016.09.28. 23:14:03

@Berber Oroszlán: Igen, ez lett volna a vicc lényege, magam is gyenge közepesnek értékelem :)

genevieve 2016.09.28. 23:19:03

tivy teljesen meg van törve.....

naezjó... 2016.09.28. 23:19:50

@MacákékIcukája: és ilyen hol jön szembe veled?

WICKEDWITCH 2016.09.28. 23:20:04

@MacákékIcukája: Szerintem Zsolti/Melanie-é vicces lett volna, ha a másik benne van a poénban, de Somán látszott, hogy bújik be a sarokba. Vivi meg már eleve úgy indított, hogy rángatta befelé a srácot a sufniba, és végig erőszakos volt. Azon, amikor a szaunában masszírozta, én is röhögtem, de most valahogy más érzésem volt. De groteszk volt, az igaz. :)

Mók_Ica 2016.09.28. 23:20:33

@MacákékIcukája: köszi :)))

@busifa: ez sem rossz megfejtés :))))

Androido 2016.09.28. 23:27:16

@WICKEDWITCH: Igen, én is erre gondoltam, mikor írtam, hogy Soma Melanin csak röhöghetett volna, miközben legyint egyet.
Vivi gáz volt. A szaunáson én is röhögtem, de Soma is.
Teljesen egy ekg-n vagyunk.

MacákékIcukája 2016.09.28. 23:28:56

@naezjó?: marmint pua? Ok altalaban ilyen suttyofiuk, amit pl Soma vagy Au nyom az konkretan az. A profik mar manipulatorok es hazudnak, mint a vizfolyas :-/

@WICKEDWITCH: igen, baromi kinos volt. Rohogtem, de nem tudtam hova tenni. Arra gondoltunk, hogy ezek ketten osszebeszeltek Zsoltival de amikor Zseri is mondta neki, hogy kint megbaszna, akkor mar csak lestem mint a lukinyul :)))))

@Mók_Ica: szivi, jo szorakozast :D

Androido 2016.09.28. 23:30:46

@MacákékIcukája: Úristen, sírok. Ilyen van? Rákerestem a tagra, ha odajönne hozzám valami ilyen elb*szott dumával/attitűddel, szétsavaznám.

MacákékIcukája 2016.09.28. 23:33:41

@Androido: bizonyam :D a blogot amit linkeltem nezted? Ennek a pasinak a forumjarol kivagott hsz-ek vannak benne

naezjó... 2016.09.28. 23:34:14

@MacákékIcukája: nem, az oldal, az elnevezés, amiről már van oldal, stb. Nekem erről max. a randiguru-film van meg, ha jól értem.

Androido 2016.09.28. 23:36:46

@MacákékIcukája: Igen, az olvasom... Csak kapkodom a fejem. :D És ezért gondolom nem is keveset kér. Már a tréningért. SIKERSZTORIKAT akarok :D

Avanivi 2016.09.28. 23:36:55

@WICKEDWITCH: ez egy kupleráj , lett hirtelen elment az esze az összes ( 4,5 fő) nőnek.

WICKEDWITCH 2016.09.28. 23:41:21

@MacákékIcukája: igen, ott én is csak pislogtam, de lehet, hogy az tényleg csak poén volt. Zseri Tivyre van rápusztulva (tök jól leírtátok a dolgot). Belenéztem ebbe a puás dologba. :D
@Androido: Szerintem én először csak néznék, hogy "mi van?" El se hinném... :D

Mindenkinek jó éjszakát, és álmodjatok a kotkodácsoló Atiról! :D Na jó, inkább valami szépről. :)

Avanivi 2016.09.28. 23:42:29

-, lett, ....vessző áthelyezve ....... most

WICKEDWITCH 2016.09.28. 23:42:42

@Avanivi: ja, ma nagyon úgy tűnt, hogy meggárgyultak

kamilla123 2016.09.28. 23:49:32

de kár, hogy Vivit zaklatásért nem zárják ki :-(( enyhén ciki, h a mindig kanos Soma még úgy sem akarja lesmárolni, hogy Vivien kb megerőszakolja. TÉnyleg nagyon gusztustalan a csaj.

Nekem ez durva volt, h beleharapott SOmába azért, mert nem csókolta meg. Ha ezt egy fiú csinálja egy csajjal, akkor az erőszak, nem?

Avanivi 2016.09.28. 23:57:42

@kamilla123: Ma én is kiakadtam.... A Vivinek valóban csak annyi esze van amennyi látszik, a Melaniról nem is beszélek,azt még valahogy fel kell dolgoznom.

kamilla123 2016.09.29. 00:03:47

@Avanivi: nekem ez felháborító, h Vivi így "cuki". Rohadtul nem cuki, hogy erőszakoskodik, és rosszindulatúan kavarja a szart közben. A munkához való hozzáállásáról meg ne is beszéljünk. Ez már a villamesterségnél, vagy a babás héten is kijött. Egy suttyó, rosszindulatú valaki, az meg külön idegesítő, h nem tudja bezárni a száját. Persze a műsorba nem rossz karakter, de hoyg szerethető lenne vagy jóindulatú, az enyhe túlzás.

Avanivi 2016.09.29. 00:35:45

.@kamilla123: kifejezetten undorító volt. Erőszakos buta és nem is volt olyan nagyon részeg, hogy másnap mindent a piára fogjon. Várok egy figyelmeztetést a részére,az egyenjogúság nevében.

Well... 2016.09.29. 01:06:44

@genevieve: ha tenyleg kanadaiak, akkor a sracok van egy lehetoseg kicsit okorkodni benne vagytok EH?" a vallasz erre a kerdesre itt 100%-ban "Oh Yes/Oui" :o))

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.09.29. 07:15:44

@MacákékIcukája: Nyilvan hobbitra gondolt. Egész jó most a műsor egy! :-)

2016.09.29. 07:21:31

de ha az uefa miatt 8kor lesz ma, akkor dugig lesz kisipolassal, gondolom.

BAZINGA2 2016.09.29. 07:23:41

Már írtam, hogy az utóbbi időben a Vivi viselkedése nem tetszik. Az este ahogy rámászott Somára, üldözte és megharapta visszataszító volt. Soma valóban félt tőle, a helyében én is féltem volna. Azután újra hazudott Evelinnel kapcsolatban, mint a múltkor is a cigi vitánál. Ezért nem szavazok senkire, előbb megakarom ismerni a valódi énjüket! Azt is furcsállom, hogy ajánlgatta a punciját mindenkinek, hogy nézzék meg, és felháborodva káromkodott, hogy Őt nem dugja meg senki. Egy biztos, ezentúl bárhogy viselkedik, nálam kiesett a pixisből. Undorító volt, soha nem fogok rászavazni...Mici megint tajtrészegre itta magát...

2016.09.29. 07:30:10

@BAZINGA2: a csajok nagyon le tudnak aljasodni, nincs most benn egy sem, aki szimpibb tudna lenni, eselytelen bmelyik is a gyozelemre, perpill.

BAZINGA2 2016.09.29. 07:49:49

@Biriksz_Krokiksz!:
Egyetértek Veled! Kezd mindegyik kifordulni magából. Nem tudtam, hogy ez a bulizás, azt hittem lehet bulizni kultúráltan is! Mici is leesett a heverőről...de Vivitől egyenesen undorodtam. Soma, nem tudta, hogy állítsa le, gondolom attól félt, ha durva lesz vele, Őt zárják ki...Egyelőre a lányok nagyon levizsgáztak. A fiúk közt is van aki nem érdemelné meg a nyereményt. Ezért nem szavazok még.

2016.09.29. 07:52:55

@BAZINGA2: nekem most krisztian a favoritom ;)

BAZINGA2 2016.09.29. 08:34:33

@Biriksz_Krokiksz!:
Szerintem is jó fej!...aztán majd meglátjuk! :)

ascii 2016.09.29. 08:39:03

@MacákékIcukája: ezt nekem kellemetlen olvasni (

ascii 2016.09.29. 08:45:12

@BAZINGA2: szerintem túltolod ezt a vivi utálatot, lehet feladatba kapta ezt a nyomulást a szerkiktől, zsolti is betámadta, pont azért mert ez a kis szerencsétlen majom nem tudja kezelni az ilyen helyzeteket. a lányok már húst akarnak lassan egy hónap után, és mint beszéltük régebben összezárt milliőben egy idő után megszépülnek egymásra, és már minden mindegy alapon egymásra másznak.
micin meg már nincs min meglepődni, nyilván a legalja amikor iszik, ettől az eltorzult hangjától normális ember alapból falra mászik, de már nem ér váratlanul amikor a kanapéval birkózik.

,, 2016.09.29. 08:47:52

@kamilla123: végre valaki. Engem nagyon taszít. Valahogy olyan érzésem van h egy egyszerűen közönséges, suttyó csaj azt találta ki, h egyszerre hozza a szellemileg gyerek szintjén visszamaradott (unikornis, bolygókutató) szintet és közben mindenáron szexualizálni is akarja ezt a fogyatékos figurát a pucérkodásokkal, sztriptizekkel, stb. Retard is the new sexy, kösz de nem. Gyomorforgató a csaj.
Nekem már az sok volt h minden adásban pucérkodnia kellett. Hadd döntsem már el én h kinek a meztelen testét akarom látni és mikor.
Ha Vivi pasi lenne, v akár barna bőrrel született volna, egészen biztos nem a cuki jelzőt kapná...

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.09.29. 08:52:17

@MacákékIcukája: ez kemény, lehet jo lesz elovenni harci tudasom

MacákékIcukája 2016.09.29. 08:59:58

@Androido: sikersztorinak ott van Tompika :)))))

@WICKEDWITCH: koszi :) igyekeztunk. @kamilla123: tok jol kiegeszitette az en hsz-emet

@VV Erőlegény: @PeniValdes: nem tudom melyik hsz-emre reagaltatok, bocsi

@ascii: ugyan, pedig alkalmazhatnad is ezeket a csodalatos technikakat :D

MacákékIcukája 2016.09.29. 09:04:08

@PeniValdes: jaaa, igen! Mar amennyiben ilyen Attila es Soma-fele pasik tetszenek... :D

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.09.29. 09:09:03

@MacákékIcukája: nem jönnek be,de láttam már,sőt kontraktoltam már ilyen csávóval

Androido 2016.09.29. 09:13:26

@MacákékIcukája: Jaaaa, PUA-s sikersztorira gondoltam... mert bármeddig olvastam, csak tanácsokat láttam, hogy a Zigaziférfi hogy csinálja, de az, hogy működött is, nem derült ki. :D

BAZINGA2 2016.09.29. 09:13:37

@ascii:
Nem vitatkozok veled. Nekem az a véleményem, hogy undorítóan viselkedett, és nem hiszem, hogy feladatba kapta Soma letámadását, harapását stb. Neked nyugodtan tetszett, semmi gondom vele, de hagy döntsem már én el, hogy mi a véleményem róla!? Eleinte Ő volt a favoritom, de kezdem kiismerni. Ő a legkétszínűbb, amellett hazudik is és rosszindulatú irigy a csaj. Nálam elásta magát, ez a véleményem. Remélem van hozzá jogom!?

Androido 2016.09.29. 09:14:11

@Androido: folyt. : Azt nem szeretném, hogy szegény Somát Vivi megerőszakolja.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.09.29. 09:17:24

@Androido: azt megfigyelted hogy egyes férfiak úgy mennek mintha mindenki az övüké lennbe?

MacákékIcukája 2016.09.29. 09:17:44

@Androido: igen, arra ertettem Somat :D szerintem egyebkent sehogy nem mukodik :D

@PeniValdes: marmint pua-ssal?

Btw a HB hot babe-et jelent, a mogotte levo szam pedig a kinezetet 1-tol 10-ig terjedo skalan :)))) Annyira szanalmas, rohogok

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.09.29. 09:21:32

@MacákékIcukája: nem tudom mi volt a cég neve,de nagyon adta azt amit fentebb olvastam

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.09.29. 09:24:38

@MacákékIcukája: Hát ez a blog :D

"Átlagosan frusztrált csávó.

Mostantól így mutatkozom be."
Lol

MacákékIcukája 2016.09.29. 09:26:03

@Cseszlovák Gyurmafilm: en is pont most olvastam :DD

@PeniValdes: tenyleg?? Milyen ceg volt ez :D

Magentax 2016.09.29. 09:28:12

Sziasztok! A tegnapiban főként Bencus brillírozott, szakadtam a benyögésein: Mici kiöregedett malév-sztyuvi, Soma turbó üzemmódra kapcsolt, stb.
Fura volt nekem ez a Soma-szivatás - tán a szerkiktől kapták feladatként?
Melani/Zsóti még elment, de Vivi nagyon gáz volt. Főleg Zseri beszólása miatt gyanús a dolog, ő eddig le se szarta Somát, most meg megb@szná? WTF?

introverted22 2016.09.29. 09:31:57

Megnéztem a tegnapit. Voltak benne jó részek, de alapjáraton Zsolti Melanieként történő nyomulásánál sajnáltam Somát, konkrétan félt, és valószínű én is kellemetlenül érezném magam, ha valaki így sarokba szorítana. Amit Viven csinált, az pedig kiverte nálam a biztosítékot. Ha ezt egy pasi csinálta volna, az nemi erőszak kísérleteként lett volna elkönyvelve, és úgy lenne fair, ha fordítva is akként kezelnék. Ez számomra elfogadhatatlan. Ilyet egyetlen műsor sem engedhetne meg, de ha már így alakult, a minimum a büntetés lenne, de szívem szerint kizárnám Vivient. Nagyon kedveltem, drukkoltam neki sokáig, de amit most művelt, azzal elvágta magát. Aztán erre még rátett a munkához való hozzáállása, amit szintén már többen említettek. Zserinek is érik egy kiesés. Tivy teljesen normálisan és kellő alázattal dolgozott, és csinálta amit kellett. Kifejezetten szimpatikus volt a viselkedése. De Zseri hisztije Vivivel együtt, hát kapja be. A szerkik helyében olyan büntit adnék mindkettőnek, hogy egy életre megtanuljanak viselkedni. Azért az elég gáz, hogy pár nap alatt idáig sikerült süllyedniük. Eljutottunk odáig, hogy a tegnapi adásban még majdhogynem Evelin volt a legnormálisabb a csajok közül? Basszus, ez azért elég kemény helyzet...

Shoyu 2016.09.29. 09:32:01

Szerintem itt sok embernek nem kellene vv-t nézni. Ez volt az eddigi legjobb rész, végre látszik a villalakókon, h nem bírják a bezártságot, a szexhiányt. A buli pedig huszonévesen sokszor ilyen, szerintem ez teljesen normális, anno nálam havonta voltak ilyen bulik, meg olyan nyomulós csajok, mint Vivi, tök vicces volt és részeg, azt nem tudom megjátssza-e magát, de szórakoztató volt. Melani pedig baromi jó nő, meglepődtem. Ja és Soma higgyétek el nem volt veszélyben a villában :) Ha valaki nem akar full részeg, szexre éhes fiatalokat látni, akkor ne nézzen valóság show-t, mert ide pont az ilyen figurákat válogatják be.

Magentax 2016.09.29. 09:33:36

Múltkor valamelyikőtökkel vitatkoztam, mert szerinte Evelin nem pletykás.
Na most kibújt a szögesdrót a zsákból...öööö...izé.... kibújt a foga fehérje.
Zseri elmesélte neki, hogy dugtak Tivyvel, erre a hírt azonnal továbbadta Somának. Szerintem Evelin a második legpletykásabb liba a villában.

Magentax 2016.09.29. 09:37:01

@Shoyu: hát nem t'om. Én is járok rengeteget bulizni, de még soha nem tapasztaltam ennyi alpáriságot, mint itt.

Magentax 2016.09.29. 09:40:18

@windsor: ha nézted esetleg, az Éden hotelben konkrétan megerőszakolták az egyik csajt és ez adásba is ment. Óriási közfelháborodás lett belőle, erre mit csináltak? Kiszavaztatták a többiekkel a csajt és amikor nyilatkozott, a csatorna még őt jelentette fel titoktartási kötelezettség megszegéséért.

Szóval nem, Vivinek tuti nem lesz ebből baja, inkább Somát ejtik majd ki, ha sokat nyíg ezen.

,, 2016.09.29. 09:41:11

@Shoyu: ezt a gondolatmenetet, logikát szabadon lehet alkalmazni a (neked nem tetsző) kommentek olvasására is.

introverted22 2016.09.29. 09:41:56

@Shoyu: Amikor én voltam huszonéves, akkor nem votl a buli szerves része az, hogy részeg emberek egymásra másszanak. Főleg nem erőszakoskodtunk egymással. Egy határig még poén, amíg csak mászkált utána és dumált neki, az vicces volt. De amit a szobában az ágyon művelt, az már nem az. Nyilván nő vagyok, másként élem meg ezt, de ha engem valaki lerántana egy ágyra és nem lenne hajlandó elengedni, akkor azért erőteljesen ütnék, rúgnék, stb. Itt Somának erre nem volt lehetősége. Szerintem ez egy nagyon gáz helyzet volt, és én nem tudom ezt arra fogni, hogy huszonévesek, ittak és dugni akarnak. Vagy fordítva is elfogadható? Normális lenne az is, ha egy kanos pasi leszorítana egy nőt? Mert szerintem a pasik is ki vannak éhezve, mégse engedik meg maguknak ezt a luxust. Van egy határ, ami után ez már nem vicc. Itt szerintem ezt a határt bőven átlépték. Hidd el nem vagyok egy prűd picsa, csak talán több dolgot éltem át mint te, és hidd el nem volt mind pozitív...

Shoyu 2016.09.29. 09:43:04

@Magentax: hát, sajnálhatod, mert élőben az ilyen baromi vicces tud lenni, mondjuk nekem a tv-ben is az volt.

Magentax 2016.09.29. 09:43:57

@Shoyu: én nem tartom viccesnek, ha valaki meg akar erőszakolni

introverted22 2016.09.29. 09:45:56

@Magentax: Néztem és azon is nagyon ki voltam akadva. Mondjuk nekem ott is csak az erőszakoskodás rémlik, amire példaként hozták fel, hogy külföldi műsorban nem csak erőszakoskodás volt, hanem ott tényleges aktus volt a sztori vége. Egyiket sem tudom elfogadni, mert ez nem normális...

Shoyu 2016.09.29. 09:47:04

@szörnycsi: azt írsz kommentben, amit akarsz, de tényleg nem értem, hogy egy alpári valóság show-t, mert a vv az az, minek nézel, ha nálad már ennyi is kuveri a biztosítékot. De tudod mit, ha jó hűledezni rajta, hogy rámászott egy csaj, egy pasira, akkor legyen neked, jó szórakozást.

introverted22 2016.09.29. 09:48:21

@Shoyu: Én nem tudom, hogy te milyen világban élsz, felénk a szexuális okból történő erőszakoskodás, vagy a nemi erőszak nem szórakoztató. Főleg úgy nem, ha nem lökheted le magadról, és nem ütheted meg azt, aki akaratod ellenére baxtat. Nyilván te igényled az ilyen játékokat, de van, amikor az egyik fél valóban nem akar semmit. Akkor pedig neki qrvára nem vicces.

Shoyu 2016.09.29. 09:51:00

@windsor: én is nő vagyok és fordítva nem elfogadható, mert a férfiak erősebbek, de a Vivi 50 kg se lehet ránézésre, nem tudja megerőszakolni a Somát. Ha komolyabban megharapta volna az megint aggályos lenne, sőt ki is zárhatnák érte, de itt nem volt ilyesmiről szó. A Vivi egyébként említette is közben, hogyha megütné, akkor kizárnák, ilyen szempontból teljesen képben volt.

Magentax 2016.09.29. 09:51:32

@windsor: lehet, h igazad van és konkrét aktus nem történt.
Mindenesetre Vivi lenullázódott az én szememben is. Egy rövid ideig vicces volt amit művelt, de tudni kéne, mikor kell valamit abbahagyni.
Túltolta...

yoga girl 2016.09.29. 09:51:40

@windsor: Egyetértek. De érdekes a társadalom ha egy nő csinálja ezt akkor senkit se érdekel. Nézd csak a cikkeket ahol egy női tanár zaklatja a fiatal diákot és az emberek nagy része kivan hogy "jaj hát én örülnék neki ha rám mászna egy csaj". Pedig annak aki ezt megéli és nem akarja abszolút nem kellemes az erőszak, a nem az nemet jelent fizikailag és verbálisan is. Talán vicces lett volna ha 5 percig csinálja Vivi, de elég sokáig ment utána, én is kiakadtam volna Soma helyében.

yoga girl 2016.09.29. 09:54:51

@Shoyu: A te álláspontodat is megértem hogy kívülről viccesnek tartottad, mindenki másként reagál az ilyenekre. De maga az adás tényleg nagyon vicces volt, csak annál az ágyas jelenetnél kicsit összeráncoltam a homlokom.

,, 2016.09.29. 09:55:12

@Shoyu: már nem nézem és a jelenetet sem láttam, pont vivi miatt...nem is a jelenetről írtam, hanem vivi karakteréről, ami már az első héten undort keltett bennem...kommentelni és kommenteket olvasni meg szeretek

Berborosz 2016.09.29. 09:55:46

@windsor: Amit Viven csinált?
"Nyolcas betonvassal ütlegelni, míg a pépes állagot el nem éri"

Magentax 2016.09.29. 09:56:24

@Shoyu: viszont azt is mondta, hogy úgyis kierőszakolja Somából amit ő akar.
Mivel a szabályzat fontos eleme, hogy fizikailag nem bántalmazhatják egymást, Vivi a maga 50 kilójával megfogdoshatja Soma farkát, szétfeszítheti a száját és beledughatja a nyelvét és nem sorolnám, mit tehetne még meg, mert Soma ugye nem védekezhet, csak szóban tiltakozhat.
Véleményem szerint ez fizikai erőszak és igenis kizárás jár érte!

Shoyu 2016.09.29. 09:56:27

@windsor: nyilván nem igénylem, ugyanis én nem egy valóság showban élek, és nem is tervezek egy ilyenbe beköltözni. 13 éve vagyok házas. Az ember nemcsak azt nézi meg a tv-ben, amit maga is csinálni szokott. Régen, fiatalon voltam ilyen "durvább" bulikban (mondjuk sztem a durva buli nem itt kezdődik, na mindegy), vicces volt, senkinek sem lett baja. Volt olyan barátnőm is, aki ilyen rámászos alkat volt, nem gondolom, hogy ez ekkora ügy.

introverted22 2016.09.29. 09:56:36

@Shoyu: Értem, fordítva nem elfogadható. Akkor a családon belüli erőszak is elfogadható, ha a nő bántalmazza a férfit, mert az erősebb? Fura lovon ülsz te.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.09.29. 09:58:14

@windsor: nem védve a "lányok" viselkedését, azért volt egy somás jelenet is tegnap v tegnapelőtt mikor rámászik evettkére. az meg szabadulna. Hősünk konkrétan rátespedt a súlyával és ott szöszmötölt rajta. roppant őszinte kölcsönös vonzalomnak tűnt. szóval ez a wannabe pua sem egy tiszta fialás az biztos.
__________________
lehet hogy már írtam valahol, nekem pici lányom van, de az biztos hogy egyrészt van/lesz olyan jó a kapcsolatunk, hogy a tanult viselkedésminték/családi háttér miatt vélhetően nem fog megállni ilyen alakoknak, de az biztos hogy ha ilyen helyzet elszenvedője lenne, mint amit ezek műveltek, colos vascsővel (elraktam egy olyan méteres darabot just in case) verném véres péppé a delikvens pofáját, aztán elásnám tőzeg alá.

introverted22 2016.09.29. 09:58:20

@Berber Oroszlán: Ha jól emlékszem nem az én szavaim voltak, tehát nem hiszem, hogy nekem kellene idézgetned... Én kiraknám a picsába és visszahoznám Zsófit...

Shoyu 2016.09.29. 10:02:16

@Magentax: egy ponton túl biztosan büntetés, majd kizárás jár érte, mert amiket te írtál az már zaklatás, molesztálás kategória. A Vivi és a Soma jóban vannak egyébként. És a videóban a harapáson kívül semmi komolyabb nem történt. Nem tudom mi van akkor ha mondjuk órákig a szoba sarkába szorítva tartja a Somát. Mivel ilyen nem szokott előfordulni, gondolom ilyen esetben beszólnak a villába, hogy hagyják abba.

,, 2016.09.29. 10:03:42

@Shoyu: amúgy meg leírtam a kommentemben h mi az ami miatt taszít.. ha egy másik nő (dina, evelin, mici) mászna rá egy pasira vszínű nem akadnék fenn, mert ők nem akarnak közben cuki unikornis barbiprincesz kislánynak is látszani... broáf

Magentax 2016.09.29. 10:04:51

Bennem felmerült, lehet h a szerkik tesztelgetik a nézők tűrőképességét.
Vivi az előző adásban még Lóri combját fogdosta, Soma eszébe nem jutott - most meg letámadja?
Zseri meg sem látta eddig Somát, most utána szól, hogy megb@szná?
Melanie/Zsóti se nagyon foglalkozott eddig Somával (mint csaj), erre sarokba szorítja a sufniban?
KIcsit sok a véletlen...

Berborosz 2016.09.29. 10:05:52

@windsor: Valóban nem te mondtad, te csak lelkesen tapsikoltál hozzá.
A dolog lényege az, hogy valakit gyűlölni kell. Most - úgy látszik - Vivien került a célkeresztedbe.

Magentax 2016.09.29. 10:07:03

@Shoyu: oké, csak arra leszek kíváncsi, mit értett Vivi azon, hogy úgyis kierőszakolja, amit akar.
Meddig megy el? Ha hagyják neki, ki tudja mi lesz a vége.

Shoyu 2016.09.29. 10:08:55

@windsor: semmilyen módon nem elfogadható az erőszak, csak tudod egy full bekamerázott villában, ahol van még 11 ember, egy ilyen helyzet nem veszélyes. A külvilágban van olyan is, hogy férfit erőszakolnak meg, rendszerint vagy férfi(ak), vagy nők az elkövetők. Pont azért, mert egy Vivi típusú nő egyedül fizikailag képtelen rá. De amennyiben erőszak történik ugyanúgy elítélendő a bűncselekmény, akár férfi, akár nő az áldozat.
A gond jelen esetben inkább az, ha valaki bolhából csinál elefántot, mert a villában, ez még az erőszaknak a határát se nagyon súrolta.

MacákékIcukája 2016.09.29. 10:10:53

@Shoyu: de veszelyes sajnos, lsd. EH-esetet, amikor a csajnak lett baja abbol, hogy megeroszakoltak.

Magentax 2016.09.29. 10:11:43

@Shoyu: @Berber Oroszlán: @windsor: lám-lám, az rtl elérte, ami a cél volt - szörnyűlködünk, beszélünk róla, nézzük az adást...

introverted22 2016.09.29. 10:14:57

@Berber Oroszlán: Így van, nem élhetek gyűlölet nélkül... De szerintem jobban járnánk mindketten, ha ignorálnád a hozzászólásaimat, és akkor nem érzenéd szükségét annak, hogy engem baxtass :) Nem gyűlölöm Vivient, én a szexuális erőszakot gyűlölöm. Van némi különbség. Nyilván nálad belefér... Mások vagyunk. Pl te már a többedik alkalommal ugrasz nekem, és kezdem unni...

Androido 2016.09.29. 10:16:58

@PeniValdes: Igen, nem is értem... Tényleg nem tudom felfogni, hogy van, aki elhiszi, hogy ez működhet.
@MacákékIcukája: Áh, köszi! :D Sejtettem, hogy valami pontozórendszer lehet, csak nem találtam meg a rövidítés mögött a kifejezést. :D

Berborosz 2016.09.29. 10:22:56

@windsor: Vivien és a szexuális erőszak!
@MacákékIcukája: ÉH-ban csajt "megerőszakolták"
Röhögnöm kell!

MacákékIcukája 2016.09.29. 10:27:42

@Berber Oroszlán: tok mindegy, hogy konkretan tortent-e behatolas vagy sem. Egy ilyen eset nyomot hagy az emberben. Latszik, hogy fogalmad sincs milyen az, amikor egy eroszakos allat lerombolja a ferfiak iranti bizalmad es utana minden egyes alkalommal attol rettegsz, hogy mi van ha megismetlodik az eset.

Berborosz 2016.09.29. 10:31:52

Lecserélet az avimat. Szeretnék fenyegetőbbnek látszani...

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.09.29. 10:32:14

@Shoyu: van aki más szinten van bulizás szempontjából,Vivi minden volt csak nem vicces, az ilyentől azonnal megvonnám a belépőkártyát

Berborosz 2016.09.29. 10:33:53

@genevieve: Nem is kell.
@Shoyu: -nak van igaza, bolhából csinálnak elefántot - már megint.

WICKEDWITCH 2016.09.29. 10:34:13

@yoga girl: +1
Még annyit tennék hozzá, hogy Soma most nyilván nem volt valós veszélyben, de ezt nagyon kellemetlen volt nézni. Lehet, hogy szerkesztői utasítás volt, sőt, én azt sem tartom kizártnak, hogy Zsoltival fundálták ki a dolgot, de Vivi csúnyán túltolta. És még csak észre sem vette. Az árulkodó volt azért a végén, hogy nem úgy ment ki, ahogy a szaunás jelenetnél viselkedett, hogy jól van, poénkodtunk egy kicsit, jól zavarba hoztam, ilyesmi, hanem még ő hőbörgött, a riportban pedig közölte (másnap?), hogy úgyis kierőszakolja, amit akar. Szóval szélsebesen változik a karaktere (vagy lehullik az álarca?).

naezjó... 2016.09.29. 10:35:20

@Shoyu: "rendszerint vagy férfi(ak), vagy nők az elkövetők" REALLY? :D
Lényegtelen, hány kiló Vivi, a cibálás-rángatás, harapás 100 nemmel, hagyjál békénnel fűszerezve erőszakos viselkedés. Nem az a kérdés, hogy le tudná-e verni Soma Vivit, hanem hogy ezt bulikának állítod be, mert láttál már ilyet. Ez alapján Olivérnek csak túl gyorsan akarták oltani a szomját, a simon sztoriban meg csak melege volt a csajnak. Mivel a verbális erőszakot nem szankcionálja a műsor, nagyon szürke zónába tartozik a látottak szerintem.

Krétagarbó 2016.09.29. 18:27:07

@szörnycsi: vivien hozza azt a karaktert, amit a kisfilmjében már mutatott. Ott is gyakorlatilag egy szórakozóhelyen idegen fiúkhoz odament és smárolt velük.
Valóban van benne egy kettősség, próbál egyrészt a kurvás viselkedésével, másrészt a bolondériáival is pilgát pukkasztani. Nálad ezt el is érte.
Én egyelőre nem tudom hova tenni, az erőszakos jelenetei (azért nem a Soma volt az első, Dáviddal is próbálkozott anno) taszítanak, viszont a bolondos, kicsit szabados énjét kedvelem. Igazi hippi a csaj. És néha egy egy mondata arról is árulkodik, hogy annyira nem buta.

,, 2016.09.29. 18:54:20

@Krétagarbó: ez vmi burkolt személyeskedés megint? hogy ne maradjon ki, irigy vagyok rá és féltékeny...

,, 2016.09.29. 21:08:53

@Krétagarbó: és kopjatok már le rólam, a blogotokról te vagy 1 hónap alatt a kb 3. aki még mindig ugyanazzal a fapinázással jön csak esetleg körülírva. Oké az vagyok, ezen vajon tovább tudtok lépni vagy ez annyira meghatározza a kis életeteket? Szal hagyj békén ha lehet, én sem szóltam se hozzád se a másik két baridhoz, mégis megtaláltok valahogy mindig

Krétagarbó 2016.09.30. 13:43:38

@szörnycsi: mit érzel sértőnek abban amit írtam? Sztem semmi olyan nem volt benne, nem lehet, hogy neked egy kis paranoiahiányra lenne szükséged?:)
süti beállítások módosítása