Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Star Academy 1x25 - Nicsak, kibeszél?

2016. szeptember 24. 17:38 - BaZsa

Király Viktor belefingik a nullás lisztbe, az akadémikusok meg kibeszélik, hogy ki mikor kit beszélt ki, miközben mindenki azt állítja, hogy ő az, akit kibeszélnek, de aki éppen beszél, az soha nem beszél ki senkit, szóval nem értem, hogy lehet, hogy saját állítása szerint senki nem beszél ki senkit, mégis mindig mindenki ki van beszélve. A következő héten Erdélyi Maunika vendégeskedik az Akadémián. (Na jó, nem, de kézenfekvő lenne.)

img_3143.PNG

Az Akadémia időszámítása szerint hajnalban, valójában valamikor 9 óra körül jön be Viktor, hogy meghallgassa az énekeseket. Mivel nem akar magányosan fikázni, Balázst és Hannát maga mellé ülteti zsűrinek. Ez sajnos végzetes döntésnek bizonyul, de ne szaladjunk ennyire előre. Barbi hisztériázik egy sort, hogy az ő hangja kialvatlan, ráadásul pont Balázs miatt, és be sincs skálázva (mintha az rajta segítene), és egyébként is hogy képzeli bárki, hogy ezen a korai órán éneklést vár el tizenakárhány énekestől

Viktor a meghallgatáson lebassza Arnoldot, hogy állandóan a pöcsét fogdossa, meg hogy álljon le a cigivel (vigyétek már be neki Alan Carr Könnyen gyorsan leszokni a dohányzásról címűjét, nincs benne olyan sok betű, talán elbír vele). Lacika röhög, hogy Arnold tulajdonképpen az összes eddigi élőshow-n gyilkolta az uborkát.

img_3139.PNG

Barbi pusztító, még a szöveget sem tudja, Balázs megnyilvánul mint rögtönzött zsűri, ő semmi élvezetet nem látott Barbi arcán (ami ez után következik, abból prognosztizálható, hogy már nem is fog, hehe), Viktor meg olyan hajlításokat mutat, amiket Barbi egy kalasnyikov csövével a hátában sem tudna produkálni, tíz évig tartó napi 12 órás masszív skálázás után sem. A bili itt még nem borul, mert Dávid is elénekli a Love supreme-et a Csárdáskirálynő stílusában, amely produkciót Viktor eufemisztikusan "színházi"-ként jellemez. 

Balázs borzasztó komolyan veszi a feladatát, Viktort csak simán "zsűritársam"-nak hívja, és mindenkit szarrá olt. Viktor felszólítja a két veszélyzónást, hogy válasszák ki a mai meghallgatás legjobb, és leggyengébb énekesét. A legjobbnak Dávidot szavazzák meg, és Balázs elköveti A HÜBRISZT, megpecsételi saját keserű sorsát, felköp és alá áll, aztán kiássa a saját kényelmes sírját azzal, hogy Barbit ítéli meg a legszarabbnak. Barbi arca, amikor Balázs az ő nevét mondja:

img_3143.PNG

Nem győzök gyönyörködni ebben az arckifejezésben. Barbi persze halálosan megsértődik a kritikán, én nem tudom, mit várt, egyrészt tényleg szar volt, másrészt a közönség sokkal könyörtelenebb, mint Balázs. Arnolddal mindenesetre jól megbeszélik, hogy mindenki faszfej, Balázsnak megnőtt az arca, ők ketten pedig a hótiszta erkölcsöt képviselik. Ezen állítások igazságának az eldöntését meg szerintem bízzátok a nézőkre, kis köcsögök. 

Jön Linda is a ruhákkal, csodás nap elé nézünk. Balázs mindig várja Lindát, mert vele mindent meg lehet beszélni. Naná, ő faszi, jelentősebb kisebb eséllyel kap vállalhatatlan göncöket. Balázs kicsit kisírja magát Linda vállán, őt nem érdekli, hogy ha ötödik lesz, csak a közönség szavazza vissza, továbbá nem érti a jelöléseket, mert ő jó embernek gondolja magát, aki senkiről semmi rosszat nem mond (ez speciel igaz, tényleg nem, vagy nem vágják be).

img_3149.PNG

Eközben a tanári szobában sokkal érdekesebb dolgok történnek, ugyanis Adrián fogadóórát tart, és szépen dokumentálja, hogy ki kit utál a legjobban. Lacika Barbit nem bírja, az érzés szerencsére kölcsönös.

Annyira rossz az aurája, hogy elesel benne.

Ja, nem tudom, volt-e már, de ilyen arcot vágott Barbi, miután Balázs szétoltotta a reggeli próbán, ezen szerintem az aurája is látszik:

img_3143.PNG

Adrián mindenkinek felteszi a Nagy Kérdést, hogy ki a villában a legtrehányabb, és hát mindenki szerint valaki más az. Lacika szerint a lányok rendetlenek, ez az ő értelmezésében annyit jelenthet, hogy nem nyalják fel a szart mindenki más után. Az akadémikusok nagy része ellenben Lacikára és Arnoldra szavaz, ezek szerrint ők azok, akik basznak összeszedni a ruháikat maguk után, és nem ismerik a WC-kefe használatának alapelveit.

Adrián egy nagygyűlés keretében elmondja, hogy a fiúk mindent összekakilnak és összepisilnek, és ezzel olyan gumicsontot dob az ápoltaknak, amelyen aztán egész nap lehet rágódni. 

img_3150.PNG

Lacika és Arnold mélységesen megbántódik, bánatukat pedig egymásnak sírják el a teraszon. Lacika szerint legalább tízen vannak, akik összeszarják a budit, és nem csinálnak semmit utána, Arnold meg csak maga után pakol. A társalgás legemelkedettebb, egyben leglebilincselőbb része, amelyben Arnold lebuzizza a többieket, amiért ilyen csúnyán kibeszélik őt, majd mindenkiről elmondja, hogy mekkora gyökér. Ő nagyon nem szereti az olyan embereket, akik kibeszélnek másokat a hátuk mögött. 

Az indulatok elsimítása érdekében Adrián pizsipartit szervez kakaóval és extrém activity-vel (valaki fordítva ül a lovon, inkább abban a műsorban kéne emezt promózni). Hülye pizsamákban elökörködnek, itt van pár fotó:

Arnold a nagy bulizásban megkérdezi Adriánt, hogy ki is az a ganaj, aki őrá csúnyákat mondott, Adrián meg már kidobta a papírt, amire felírta, de kikukázzák. Ja, ha közben elfelejtettétek volna, itt van Barbi arca, amikor Balázs lepontozza:

img_3143.PNG

Arnold nagyon ráfeszül erre a kibeszélés-témára, Briginek is ontja a verbális trágyát a teraszon, aki lelkesen bólogatva ért egyet. Jól megbeszélik, hogy Eszter is mekkora paraszt, pedig Arnold hozta ki őt elsőnek a Nánási-fotózáson. Arnold innentől kezdve csak azzal lesz kedves, aki vele is az, sanyarú idők várnak a Százholdas Pagony lakóira. 

Péntek reggel van, a két veszélyzónás megy a Mokkába a karótnyelt paripához meg Pachmann Péterhez, a többiek meg próbálnak az élő show-ra. Adrián hozza a formáját, most, hogy szingli, meg Alexa is mással hál, jöhet a kökemény csajozás. Ki is néz magának egy gazellatestű táncoslányt, akinek szerencsére van annyi esze, hogy lepattintsa. 

img_3161.PNG

Alexa sírógörcsöt kap, mert túl magasnak érzi az alapot, ami eddig a próbákon stimmelt. (Az alap nyilván nem lett magasabb, de ilyen simán előfordul: a stressz meg a cigi rámehetett a hangjára, ő meg nem a fülét használta a próbán, hanem erőlködött.) Arnold leönti a pólóját kávéval, Linda meg jól lecseszi, fellépőruhában nem eszünk, nem iszunk. A póló lekerül, és nem az a felsőtest van alatta, amit így délutáni nyugalmamban nézegetni akarok.

Ma este élő show! El ne felejtsem, ez itt Barbi arca, miután szembesül vele, hogy aki kurvának áll, azt megbasszák:

img_3143.PNG

 

 

90 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pácsó Ármándó 2016.09.24. 17:52:14

Köszi a hv.-t!
Van az a pénz, amiért Erdélyi Maunika vendégeskedne az Akadémián. Korpás hajjal :-))

Pácsó Ármándó 2016.09.24. 18:09:40

Ezt az Extrém Activátort még nem láttam, milyen?
Az a főnöki bőrgarnitúrás szoba jól nézett ki és Adrián ügyesen alakította a szerepét egészen addig, amíg ki nem adta az ArnoldFeljelentőket az érintett személynek. Ez nem volt valami sportszerű.
Ki vette fel a lófejet? :-)

,, 2016.09.24. 18:10:56

Hiányoltam Barbi arcát, amint megtudta h lepontozták.
Más: pont tegnap akartam kérdezni, hogy van az h Adrián és Arnold hangján lehet érezni a cigit, Alexáén viszont nem. Vagy igen? (Abszolút nincs hallásom)

,, 2016.09.24. 18:12:06

+brigién is lehet

Pácsó Ármándó 2016.09.24. 18:15:02

@szörnycsi: Ha abszolút nincs hallásod, akkor sokat segít a teletex 888. oldalán a feliratozás :DDD

,, 2016.09.24. 18:17:52

@Pácsó Ármándó: hát mi vááár méééég???

,, 2016.09.24. 18:18:50

@Pácsó Ármándó: Pácsókám, inkább 8-tól lájvközvetíccs mert poárót akarok nézni közben

Pácsó Ármándó 2016.09.24. 18:25:28

@szörnycsi: Innen csak lefelé vezet az út! :-)
Nem ígérem, mert hűtlen leszek és faktorozni fogok, 6x már látta és jóknak találta.

BaZsa 2016.09.24. 18:26:17

@szörnycsi: Arnoldén azért is, mert beteg, és hát heveny hörghurutra rácigizni nem nagyon okos dolog.
Sok mindentől függ amúgy, mennyit szív, milyen erőset, iszik-e alkoholt, mióta cigizik stb. Ami viszont legjobban szétcseszi a hangot egyetlen este alatt, az nem is annyira a cigi, hanem az ordítozás, bár ők itt ilyet nem nagyon csinálnak.

Meg az is van, hogy Briginek pl eleve érdes a hangkaraktere, Alexának meg tisztább.

Ditti82 2016.09.24. 18:31:41

Juhuj! Hajrá Balááááááááááááááááááázs!

Ditti82 2016.09.24. 18:32:50

Az élősó mikor kezdődik pontosan? Előtte van öfi? Még sose nem láttam elejétől élősót. :( :D

BaZsa 2016.09.24. 18:33:54

@Ditti82: 18:50! Készítsd be a sörikét meg a popcornt!

Pácsó Ármándó 2016.09.24. 18:59:10

Nóri jól néz ki és hihetetlen, de PAnna haja sem Extrém Activity :-)

Ditti82 2016.09.24. 19:03:09

Nekem ez tetszik. :O

Pácsó Ármándó 2016.09.24. 19:03:26

Színitanoda Erika nekem most tetszik a legjobban :-)

Ditti82 2016.09.24. 19:09:50

Ezt a koreot valaki értelmezze már nekem legyen oly' jó. :D

Pácsó Ármándó 2016.09.24. 19:10:58

Wolverine Adrián és a Gizellatestű Csajok :-)

Ditti82 2016.09.24. 19:12:02

Adrián, alias spanyol nátha... Jesszus.

Ditti82 2016.09.24. 19:17:25

Nem értem az ilyen nőket. Akkor minek hülyíti szerencsétlent?

Pácsó Ármándó 2016.09.24. 19:17:49

Hát, a táncosfiú megkarmolászta Barbi szemérmét :-))

Ditti82 2016.09.24. 19:18:17

Húbasszus, mindenre számítottam, de ennyire pusztító rettenetre nem. :O

BaZsa 2016.09.24. 19:23:02

@Pácsó Ármándó: konkrétan geci hamis volt végig. szerintem a zsűri nem ugyanazt hallgatta.

Pácsó Ármándó 2016.09.24. 19:24:46

@BaZsa: Vagy Hannát akarják kiejteni, ezért felpontozzák a gyengéket is. Majd meglátjuk!

Ditti82 2016.09.24. 19:26:07

@Pácsó Ármándó: És ha Hannát visszaszavazza a nép? Na jó, nyilván, ha úgy van, akkor úgy van.

BaZsa 2016.09.24. 19:27:31

@Pácsó Ármándó: vagy meg az van, hogy jön az X-Faktor a másikon, úgyhogy tolni kell a hájpot, hogy ne kapcsoljon el a nép.

Ditti82 2016.09.24. 19:28:51

PAnna lefejelt egy csillámos vödröt? Amúgy igaza van, manapság már a kedvesség gyanús. :(

Pácsó Ármándó 2016.09.24. 19:29:20

@Ditti82: Na, igen :-)
És akkor ki esik ki?

@BaZsa: Úgyis elkapcsol :-))

Ditti82 2016.09.24. 19:30:52

@Pácsó Ármándó: Nekem mindegy, csak Balázs maradjon. :D

BaZsa 2016.09.24. 19:31:05

@Pácsó Ármándó: naná, hogy el
vagy már eleve ide sem kapcsolt, szóva úgyis mindegy.

Pácsó Ármándó 2016.09.24. 19:31:44

@Ditti82: Szponzorálta a Csillámpalabányász ZRt :-)
Ma azért mintha kevesebb lenne rajta :-)

Ditti82 2016.09.24. 19:32:21

Ez erőltetett poénkodása Nórinak mire jó?

,, 2016.09.24. 19:32:35

@BaZsa: Arnold részéről ez önszabotázs egyértelműen
@Ditti82: szerintem az lesz h Balázst szavazzák vissza, utána akárki marad Hannával, Hannát ejti ki a zsűri.

Ditti82 2016.09.24. 19:33:30

@BaZsa: Egyértelmű, most vannak a sírva röhögős antitalentumok, akik tehetségesnek hiszik magukat, pedig.

Ditti82 2016.09.24. 19:34:43

@Pácsó Ármándó: És most egy csillámpóni felsír. :(
@szörnycsi: Nyilván sajnos. :( És nem Balázst illetően. Bár még lehet pusztító előadás bőven. :D

,, 2016.09.24. 19:34:55

igazán kaphatnánk vmi ajit a tv2-től, h így kitartottunk.

BaZsa 2016.09.24. 19:36:49

@szörnycsi: én meg lassan szerkesztői fizetést, annyi ötletet adok nekik :D

Ditti82 2016.09.24. 19:37:09

@szörnycsi: Dedikált képet Vajnánéról? :D

,, 2016.09.24. 19:37:39

@BaZsa: igen, téged felfedezhetnének, támogatom:)

Pácsó Ármándó 2016.09.24. 19:38:03

@szörnycsi: Csak nekünk énekelnének a kiesők :-))))

,, 2016.09.24. 19:38:41

@Ditti82: én egy gyémántra gondoltam a gyémántbizniszből, ezek szerint túl mohó voltam:)

,, 2016.09.24. 19:39:50

@Ditti82: úgy olvastam VajnáÉKRÓl:D vajon milyen tevékenység közben:)

Ditti82 2016.09.24. 19:42:04

@szörnycsi: Timcsitől? Gyémántot? Csak úgy? Naiv. ;)

Pácsó Ármándó 2016.09.24. 19:42:40

@szörnycsi: Timi a Mikulás-zacskójából majszolja a mogyoróját :-)))

Ditti82 2016.09.24. 19:42:49

@szörnycsi: Őőő... Pelenkázás? :D

Ditti82 2016.09.24. 19:45:22

@Pácsó Ármándó: Na ezt azonnal fejezd abba! Nem óhajtom viszontlátni a reggelimet! :(

,, 2016.09.24. 19:45:35

@Pácsó Ármándó: @Ditti82: ezek után már tutira nem kapunk semmit:)

Ditti82 2016.09.24. 19:49:48

@Pácsó Ármándó: Jah, hallottam már rosszabbat is.
@szörnycsi: Bocsánat. :( :D

Ditti82 2016.09.24. 19:50:44

@BaZsa: Tőlem kapott egy igent. Később is ki kell esnie valakinek. ;)

Pácsó Ármándó 2016.09.24. 19:53:36

@BaZsa: Az én laikus nézőfüleimnek nem volt rossz :-)

Pácsó Ármándó 2016.09.24. 20:00:43

Annyira nem volt jó, amennyire dicsérik. Nekem :-)

,, 2016.09.24. 20:02:07

Pont ezt akartam írni h Lacika egy fasz tud néha lenni, de nem lehet rá haragudni. Most akkor Vastag Csabival lelki társak vagyunk

Ditti82 2016.09.24. 20:04:24

Hamis? Jól hallom?

Ditti82 2016.09.24. 20:05:18

Cserháti forog a sírjában. :(

BaZsa 2016.09.24. 20:07:27

@Ditti82: néhol volt egy kis kosz a hangjában, ja
de amúgy hangilag jól eltolta szerintem

Pácsó Ármándó 2016.09.24. 20:09:28

(Amott van egy Alföldi Robi Junior :-))) )

Ditti82 2016.09.24. 20:13:00

Reni most nem jön át. :(

BaZsa 2016.09.24. 20:14:04

@Ditti82: eddigi leggyengébbje

Ditti82 2016.09.24. 20:43:18

Jóóóóóó. Amúgy meg mivel sminkelik őket, hogy ilyen jól elfedik a bőrhibáikat? :O

Ditti82 2016.09.24. 20:47:24

AC/DC-t? Nofene... :D

Ditti82 2016.09.24. 20:48:58

Anna bazmeeeeeeg... :@

Ditti82 2016.09.24. 20:52:34

Ne már, átkapcsoltatok mind a zikszre? :(
Dávid furi, de nem rossz értelemben.

Ditti82 2016.09.24. 21:00:55

@Pácsó Ármándó: CukIván mondta, hogy azt énekelne szívesen. :D

BaZsa 2016.09.24. 21:03:09

Alexa tökéletes volt.

,, 2016.09.24. 21:44:24

Ilyen dalokkal nem versenyezhet az egy bolond... az bosszant h úgy esik ki Hanna h meg sem mutathatta a legjobb formáját

BaZsa 2016.09.24. 21:49:10

@BaZsa: félek, neki akkor is ez a legjobb formája, ha bármit kap. Ez egy szépen éneklő, tök civil csaj, akinek semmi köze az előadóművészethez. Mindegy, hogy mennyire cuki, meg édes, tényleg az, de ez nem elég. Megérdemelten fog kiesni sztem.

,, 2016.09.24. 22:08:51

@BaZsa: értelek, csak ez a többiekhez képest (szerintem) szándékosan nehezített pálya bántja az igazságérzetemet.

Ditti82 2016.09.24. 22:14:24

@szörnycsi: 4-ből 3x magyarul énekelt... Ez minden, csak nem fair.

évisokk 2016.09.24. 22:22:13

Na, azonnal mondjátok meg, ki esett ki?! X-elni mentem ugyanis 8-tól.

évisokk 2016.09.25. 00:57:16

@aruhamiatt: köszi szépen! Várható volt, sajnálom, a szerkesztők dalválasztásai sajna döntően befolyásolják az eseményeket.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.09.25. 06:54:28

Hát ez a Barbi-arc!:D Valósággal harapni lehet a "kurvaanyád"at ^~^

diómió 2016.09.25. 13:16:37

Én ennél szánalmasabb adást még nem láttam.Nóri rettenet, erőltetett, szánalmas, nevetséges, unalmas, öntelt, stb...Majkát sajnáltam, hogy ebbe bele kellett mennie. Barbi végig olyan hamis volt, hogy ki kellett mennema szobából, A zsűrinek bedugták a fülét? Adrián és Arnold sem volt tiszta. Brigi előadásában nem lett volna sláger ez a dal sem... Lacika is hamis volt, szerintem lehet, hogy jó arc (attól nem lesz valaki Majka, hogy külsőleg hasonlít rá egy kicsit, más kaliber)., de nem tudom, miért hájpolják ennyire. Nóra nézhetetlen....:-( Reni se volt jó most. A Vastag Csaba a magyarázataival nép nevel?Hova jutottunk:-( Eszter nem hallja magát vagy tényleg megy lefelé-ez is sokszor volt hamis.-de ezt legalább végre a zsűri is hallotta.Iván tényleg aranyos kis vörös puttó, kristály tisztán énekel, de én már unom.Dávid meg Dávid. Tud énekelni, de igazán érdekel valakit?( Roby W.!!!!).Valahogy az az érzésem, hogy semmi sem jön belülről-olyan tanult....Alexandra is jobb volt a bejátszókban, de így is magasan a legjobb. Nélküle semmit sem érne ez az egész..viszi a hátán a műsort és a legeladhatóbb énekes.Bármikor elmennék egy sanzon estjére...is. Ennél a Pitt-es dolognál nincs lejjebb.Azt hiszem, a szerkesztők tudták,melyik az a dal, ami Hannának minden szempontból a leglehetetlenebb vállalkozás. Céljukat elérték, sikerült kirakniuk. Még csak esélyt sem kapott.Balázst vajon meddig viszi a szorgalma? hát ennyi. Ezentúl csak Alexandrát nézem videón. Viszlát SA!

aruhamiatt 2016.09.25. 14:21:59

Ruhában nekem a YuckFou kombo és a Jennifer Lopezes mist tényleg tetszett. A síruha picit azért túl lett tolva, nekem nem volt poénos. :) de a fekete HOSSZÚ tüll szoknya a polóval szuper volt. A műsort nem néztem csak a produkciókat. Alexa dala annyiszor lement az öfikben, h sajnos nem váltotta ki azt a hatást, ami azért benne volt. A többit untam, sajnos még véleményt sincs kedvem róla alkotni. Várom a hogyvoltot :)

BaZsa 2016.09.25. 14:28:14

@aruhamiatt: kész van már, nem tudom, mikor kerül ki
süti beállítások módosítása