Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 8x25 - Csicskák és Főgecik

2016. szeptember 21. 07:43 - Chat Géza

Egy vallomással kezdenék. Az adás kezdete után 10 perccel kapcsoltam a TVGO-n - ennek még lesz jelentősége - az RTLII-re, így in medias res kaptam az arcomba a leszakadt műkörmű szlovák pultosnő száját elhagyó taktikai "kire basszam a kék kendőt" vegyes felvágottból. Itt úgy gondoltam, hogy az is nagyobb szórakozás lenne, ha egy vékony üvegcsövet feldugnék a húgycsövembe, aztán pöröjjel püfölném a kopasz törzsőrmestert. Ennyire elviselhetetlen ez a pusmogás. Az egész onnan indult, hogy Dávid a 2 in 1 cigizésre és egymás kurva anyjába elküldözgetésére kijelölt helyen még mindig gyereknevelős hét lezárását megünneplő alpári babazsúron elkövetett ordenáréskodáson rugózik. Rá is gyújtanak a "Ha rám rakod a jelet, kint is hagylak, geci!" örökmécsesre, mire Dina bevonul a sufniba. Megy utána az Árnyék (Lóri) is. Látja rajta, hogy befordult, nem a sarkon, hanem magába, és ez nem maradhat így. Amúgy a stílusérzékeny olvasók kedvéért: a szegény Ember Eminemje tovább halad a Real Slim Shady által kitaposott hajviseleti trend ösvényén, merthogy a hidrogénszőkéből barna/fekete lett a háréja. Amíg Lóri rommá nyugtatja Dinát a sufniban, addig Dávid a Szent Fazék Attilával beszélget. Perszehogy kényszerből, mert útóbbi csavaros költői kérdést tett fel, amit előbbi, a hülyéje meg is válaszolt, így beleszaladt az "Ati kétperces adásideje" elnevezésű mestertervbe. Ati érzi, hogy Dina őt fogja kivinni, Dávid meg azt szeretné, ha ő mehetne, ezért is cseszteti annyit. 

(Az RTL Moston visszanéztem a kimaradt 10 percet, de nem számolnék be róla, mert csak annyi volt, hogy Papító kezdett el hisztizni azon, hogy lámpaoltás után a hláóban hangoskodtak az emberek. Eddig Tivynek volt ez a vesszőparpipája, ami egy nagyon ritka állat, ugye, de most Papper is felült rá, és reggelig le se szállt róla. Mint kiderült, hála egy villalakó tanácsának, ha nem tud aludni, akkor az a legjobb, ha bedob egy energiaitalt. Egy kedves ismerősömnek is volt egy hasonló unortodox gyógyszere, ami minden bajra jó volt. Csipi - azért Csipi, mert csípi a sört -  azt mondta, ha éhes vagy, szomjas vagy, szarul vagy, fáj a fejed, szíved, tüdőd, veséd, lábad, akkor el kell szívni egy cigit,)

A lényeg: Lóri és Dina a cigizős csónakba költöztették a taktikai értekezésre felállított válságközpontott, amibe Zsóti is beszállt.

Ez meg mi a fasz volt Dávidtól? Eddig nem is nagyon oltogatott. Tudod mi ez? Mint amikor viszik vágni a disznót. Már akkor visít, ha húzzák ki az ólból.

Fején találtad a szöget. Itt megvilágosodik a szerelmes pár. Azaz csak Lóri, mert Dina totál vakon van, és ha gondolatolvasó lennék, biztos azt látnám, hogy a lány 0-24-ben azon agyal, hogy mikor jön már be a beauty osztag a villába és kap egy kiadós körömágyépítést. Itt Zsóti lesz az adu ász, aki mögé az beáll, az fog nyerni, mert tuti kicsinálja a kampány során, jobann odabaszna a kortárs beszéde, mint bármi. Így Dávidra kell ráverni a kék kendőt, mert amúgy, ha Evelint vinné ki párbajra, akkor a két vendéglátós közül inkább a szittya magyart választaná.

És az adás java csak most jön.

A lakók ukázba kapták, hogy vessék pergamenre az általuk elképzelt villahierarchiát. Mindenki külön-külön leírta, hogy ki a legerősebb, ki a leggyengébb, szépen sorszámozva lett mindenki. Sejthették, hogy brahiból nem dobnak be nekik ilyen feladatot, így ez sem azért volt, hogy a szerkesztők saját magukat szpassák véresre, hanem azért, hogy a lakókat. Ezzel beköszöntött a hierarchiahét. Pancserekre (Ati, Mici, Dávid, Zseraldinnyó, Papi, Evelin) és Górékra (Zsóti, Tivy, Soma, Lóri, Dina, VIvi) szakadt a csapat. Feltételezem túl erős lett volna a jelentéktelen emberek halmazát Csicskáknak, ne adj isten Csicskageciknek nevezni, úgymond predesztinálni. A főcsicska Ati lett, a főgóré meg Zsóti. Még a másodhegedős Tivy is jobban megrészegült a helyzettől, mint az abszolút alfahímmé emelt Zsóti, mivel Nagy Testvér újabb levelét megírta, hogy lehet összeszedni és raktárba vinni minden kaját, még az ágyneműtartókba rejtett, de a redvás, szaros, pudvás alsógatyák közé dugott csokikat is. Ennek csak azért nem tudott úgy örülni, mint egy saját farkából kiöntött anál intruder 4000-nek, mert tudta, hogy az esetleges megszorítások miatt, majd őt fogják utálni. Érkezik is a neki kijáró pöcsétgyűrű, jogar és trón, amik mellé sógorostul jár az újranyomott vellaregula. A szokásos: más lesz a koszt és kvártéj, valamint a górék a hálóban alszanak, a csicskák meg a nappaliban, plusz egyéb más maguktól értetődő apróságok. Egy kis gyöngyszem:

- Tivy olvas: A Főgóré privi-lééé-gi-óó.... privilé-gi-uma...

- Zsóti magyarraól magyarra fordít a többieknek: privilégium, az az előjog, azoknak, akik esetleg...

Én mondom, jön még kutyára szalonna.

Zsóti próbálja elkummantani a dolgot, igyekszik a lehető legpolkorrektebben kezelni ezt a Napnál is forróbb helyzetet, hogy a szerencsétlen, pöcsköszörű pancserek megszólítását "Nem Górék"-ra cseréltati, de Ati és Dávid agya már fel van baszódva. Utóbbi a kaján durcizik, mert ez szent dolog baszki. Ő nem ezért jött be, hogy holmi lófasz rangsor miatt majd vizet meg kenyeret egyen két napig. Dávid, innen üzenem, hogy most még nem késő faszt növeszteni. Ha van elv, amiért érdemes kiállni, akkor ez az. Menj, és add fel a játékot!

És ekkor Ati kimaxolja, sőt, túltolja az adásidejét. Dáviddal meredten bámulják a mágnestáblát, amin ott virít a rangsor. És akkor a néma levente kinyitja száját. Dávid meg is lepődött, hogy megszólalt a palánta. A Lovagkereszet érdemlő nagymonológ, summázva:

Én nem ezért jöttem ide, bazmeg, hogy így megszégyenítsenek. Mindenkivel rendesen beszélek, normális vagyok, megcsinálom a feladatokat, bazmeg, és akkor ezek így megaláznak? Templomba járok bazmeg. Minden nap imádkozom bazmeg. Azért jöttem, hogy megnyerjem ezt a pénzt, hogy segíthessek a családomnak, bazmeg. És akkor ezek a górék? Hát hogybeszélnek ezek, bazmeg?!

Ezzel eldőlt, ha valaha is lesz idézetes tetkóm, akkor ez lesz a mellemre felvarrva. Amúgy Ati tesz egy gyenge kísérletet a főcsicska mágnes elvágására, de a fizika törvényei ugyanúgy érvényesek a házban, mint a való életben, azaz a kenőkés gyengébb, mint a mégnes, így jobb híján csak kibassza a kukába azt. Én ezt rongálásnak minősíteném és kiosztanám a kollektív faszkorbácsot a csicska családnak, de nem rajtam múlik, ugye.

És a tartalmas adásnak itt még nincs vége.

Zselé porszívózza a nappalit, mire Tivy odaböfögi az évezred Sas József-díjas poénját, mire Evelin kábé annyit szól vissza, hogy ma ne humorizáljon, mert nem vicces. Ebből a YouTube Isten, a Sztárvlogger még a brexitnél is nagyobb ügyet csinál, mert a minap sikerült ondószöktetés során az agya is távozott a farkán át. Mi ez a puffogás, bazmeg? Miért kaffog vele úgy, mint egy kutyával, geic? Mi ez a degradálás, faszom? Igen? Nem vicces? Akkor pakold rám a jeleket, aztán kiviszlek a hóra és megtakarlak a 90-10%-os aránnyal, bazmeg, aztán sírhatsz a mórickás favicceken otthon, bazmeg! A kétfelvonásos agyfasz első részét olvashatták. A második részben annyi történik, hogy az eddig ezen jót röhögő Papító rájön, hogy most kell rendet vágnia, hogy visszanyerje renoméját. Bemegy Tivyhez, aki már a saját ágyában vagdalkozik. Krisztiánt máris lehetne túsztárgyalóként alkalmazni, de egy Béke Nóbel-díj is kijár ezért, hogy Tivy háborgó hullámait így elsimította. Végül Evelin is megérkezett a tetü (nem elírás) színhelyére, és nem köcsög fasszopózás közepette, hanem higgadtan megbeszélték a semmit. 

Ami pedig a poszt elején említett TVGO-s utalást illeti. Egymás alá helyeznék két screenshotot. Amelyik olyan, mintha nagyapám dioptriás heggesztőszemüvegén keresztül lenne felvéve, na az az RTL Mostról van.

kepernyofoto_2016-09-20_22_12_48.png

kepernyofoto_2016-09-21_7_32_25.png

Címkék: való világ vv8
672 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2016.09.21. 07:54:29

Na mégegyszer: Gézu <3

Amúgy meg első, óje!

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.09.21. 08:06:29

kösz géza! mindjárt olvasom, csak megforgatok a pofámban némi tápértéket.

Csákk Norrisz 2016.09.21. 08:14:26

Ennek a Tivy gyereknek tuti, hogy belóg a gerenda. Az, hogy debil, csak egy dolog, nem tehet róla, így született, de hogy ennyire idegbeteg és nélkülöz minden önkontrollt, az zártosztályt érdemelne, gumiszobával.

2016.09.21. 08:17:40

@Csákk Norrisz: ha így folytatja, előbb-utóbb ki fogja agresszorkodni magát a játékból.

É2I 2016.09.21. 08:19:58

Lesz itt még csicskagecizés, kutyázással egybekötve most , hogy rangsorolva lettek az amőbák. Erős lökést adhat a börtönőr/rab szituáció kiteljesedéséhez. ;D
Nem láttam, uh. kérdezném: picikeducikamicike hogy fogadta, hogy a kutyák közé lett seperve?

Betli Szofi 2016.09.21. 08:28:38

@É2I: Mici egész jól, nem igazán zavarta, nem hőzöngött semmit, még mondta is, hogy leszarja.

Egyébként lehetne annyi eszük akár az előző szériákból is, hogy tudják ezt a rangsort pont a feje tetejére fogják állítani következő lépésként... :D

É2I 2016.09.21. 08:30:32

@Csákk Norrisz: Korábban már említve lett, hogy igen csak elvonási tünet. Mondjuk hiba lett volna úgy beengedni, de el tudom hinni, hogy elsumákolta. Talán az utolsó löketet a bevonuló sóban nyomatta be, akkor elég keretezett volt a szókincse (2-3 mondat). Mára már egész emberi szavakat is képes generálni a processzora (made in China - 8MHz, raised 10MHz), na még mondatokat azért nem. De egyre robbanékonyabb, gesztikulációi meg egyre szélesebbek. Még a végén átveszi a teljes irányítást ;<)

Csákk Norrisz 2016.09.21. 08:37:19

@É2I: szerintem, ha elvonási tünet lenne, akkor nonstop idegbeteg lenne, nem csak akkor, mikor felbasszák. Amikor épp nincs a plafonon, akkor meg sokat röhög, jókedvű, ami az elvonás alatt nem annyira jellemző.

Cérnahuszár 2016.09.21. 09:01:32

Nem láttam még, de akkor ezek szerint tivyről kiderült miért nem rakták be adásba eddig?
hamar kiderült vóna hogy borzalmatos a viselkedése?

Betli Szofi 2016.09.21. 09:04:21

A legnagyobb kérdés, hogy Tivynek ténylegesen mekkora a szavazótábora... Mert ha tényleg akkora amekkorának hiszi, mondja, akkor csak ő esélyes a fődíjra, kész.
Ha kizárják valami miatt abból meg hőzöngés lehet. :D (mondjuk nem hiszem, hogy érdekli az rtl-t)

Nem hinném hogy elvonási tünetei lennének. Akkor tényleg nem lenne ennyit jókedvű, vagy semmilyen, nem csak idegbeteg végig,, de pöccre az lesz, az igaz.

Chat Géza · http://chatgeza.tumblr.com/ 2016.09.21. 09:10:27

@Betli Szofi: @É2I:
Ja, mici kajak leszarta. Leginkább Dávid feszült be, de csak a kaja miatt. Aztán Atinak tényleg szarul esett, hogy ő lett a főpancser, merthogy ő itt mindenkivel emberi nyelven beszél, bezzeg mások. Ezek szerint neki sem esett le, hogy egy VV Gombi sem nyerte még meg ezt a játékot. Aki nagyot koppant, az Krisztián volt. Látszott rajta, hogy ő nem a gyengék közé sorolja magát, erre tessék, még Vivi is bikább nála a ranglétrán. Annyira nem mutatta jelét, hogy ez bántaná, de nem egy 1000 darabból álló kirakós a faszi, lehet sejteni, hogy bassza a csőrét.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.09.21. 09:17:34

@Chat Géza: azért milyen érdekes/szomorú hogy aszerint rangsorolnak ki hangosabb=erősebb=legbalfaszabb fasz-> "ü'té a kádba" azt röhögté", hogy fingasz"
ehh.

2016.09.21. 09:20:12

@Cseszlovák Gyurmafilm: gőzdildó
ezen most pusztulok
XD

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.09.21. 09:21:30

@Biriksz_Krokiksz!: NNNA! :) te is leszűrted a lényeget ;P

Túroscsusza 2016.09.21. 09:23:47

Rájöttem hogy nagyon pici agyam van...

Egyszerűen nem értem meg, hogy azok akik elmentek a valóvilágba, azok miért nem értelmezték előtte ezt a játékot ?

Volt már csicskáztatás nem is egyszer ezekben a műsorokban, sőt valakinek a kiutálása is, aki ( Alekosz ) aztán sorban kiejtett mindenkit...

Itt a nézők a királyok, és arra kiváncsiak hogy stressz helyzetben hogyan produkálsz...

Dina meg.... hát nemn azt kell kivinned te buta liba akit utálsz, hanem aki ellen visszajönnél, az pedig szerény számítások szerint micike....

Betli Szofi 2016.09.21. 09:24:08

@Cseszlovák Gyurmafilm: Akkor előbb meg kéne nekik magyarázni mi az a steampunk. :D (ld. privilégium :D :D )

Cérnahuszár 2016.09.21. 09:25:08

Zsolti mekkora játékos :))))
hogy terelgeti dávid felé dinát

,, 2016.09.21. 09:27:37

@Cseszlovák Gyurmafilm: ez tök jó, de nekem nem elég steampunkos a dizájn, méég akarok, minimum mintha egy igazi hajó de legfőképpen léghajó belsejében lennék v valami

Túroscsusza 2016.09.21. 09:28:16

Ami Vivient illeti.. most is megdugnám, meg néha tényleg kifejezetten vicces, de, nem csak jóindulat van benne....

Ismeritek azt a példát mikor egyetemistákat zártak össze, egyik felét börtönőrnek, másik felét foglyoknak osztva...
A bunkóság és az állat hamar előjön...

,, 2016.09.21. 09:28:18

és hol van egy polip?

Betli Szofi 2016.09.21. 09:30:48

@Túroscsusza: Zimbardo kísérlete. Érdekes nézni ezt ebben a luxusketrecben. :)) Ezért jön elő Dináékból is, hogy majd akkor Dávid előtt eszik a finom kaját. Teljesen felveszi a szerept az ember. Hiába a szépítő "nemgóré"-zás, stb.

@Cérnahuszár: Zsolti tényleg nagy játékos. :) Kár, hogy egy kicsit az allűrjeiből nem tud visszavenni - bár szerencsére kevés kameraidőt kapnak az allűrök.

panamcat 2016.09.21. 09:35:56

Géza megfogalmazása Lóriról(Árnyék) tízpontos! :)

Cérnahuszár 2016.09.21. 09:36:03

@Túroscsusza: még nem láttam végig, csak tegnapról egy szösszenetet, hogy vivi és zsolti tanácsokat ad dinának
zsoltin most elbámultam, pontosan tudja hogy a hiúságra építhet dinánál, így tereli dávid felé
vivinek is van sztem valami szándéka hogy odament dinához nem hinném hogy a rosszindulat, inkább valamit akar, na nézem tovább

2016.09.21. 09:39:21

@Cseszlovák Gyurmafilm: csak a vv8as csajok fejével gondolkodom, nu!

MacákékIcukája 2016.09.21. 09:39:45

@Cérnahuszár: @Betli Szofi: vajon azert teszi ezt, mert sejti, hogy Dina kiesne ellene vagy Davidot akarja kint latni?

Jo posztcsi, Eminem hasonlattol behaltam :D

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.09.21. 09:40:41

@szörnycsi: lehet h csak nem akarták túltolni. amit én elképzeltem még, hogy kéne egy fatüzelésű kandalló középre.

Chat Géza · http://chatgeza.tumblr.com/ 2016.09.21. 09:42:41

@Túroscsusza:
Ezt nagyon adom.

Nem kapok szikrát, hogy miért csodálkoznak rá a játékosok minden egyes évben arra, hogy ilyen hierarchia feladat van.

Az ilyenek sokkal jobbak, mint az iskolahéthez hasonló dolgok.

Az, hogy Ati itt jófiúként akar nyerni, az teljesen hihetetlen. 2016 van. Ki a faszt érdekel egy templomba járó szent életű srác, aki persze ugyanúgy káromkodik, de mindegy. Egy realitybe karakterek kellenek. Ő nem az. Persze nem is lehet 12 combos embert beválogatni, kell egy-két tuja. De Lóri fogalmazta meg a legjobban: középen kell lenni. Ő persze szarul csinálja, de középen kell lenni.

,, 2016.09.21. 09:43:00

@Cseszlovák Gyurmafilm: persze, értem én h így ízléses (viszont én kifejezetten ízléstelen és mértéktelen lennék ilyen téren)

Túroscsusza 2016.09.21. 09:47:50

@Chat Géza:
Egyetértve azzal amit írtál...

Azért agyilag odáig el lehetne jutni, hogy önmagában az illedelmes stilus még nem elég...
Meg aztán ezt a keresztényi szeretetet is túl tolta Ati, hiszen látjuk hogy legszívesebben embert ölne...

MacákékIcukája 2016.09.21. 09:52:04

Nem ugy szoktak csinalni ezt a hierarchia hetet, hogy het kozepen megforditjak az egeszet?

Funk You 2016.09.21. 09:52:27

Tivadar idegbeteg. Tök mindegy, hogy ennek mi az oka, nem lett volna szabad a műsor közelébe engedni ilyen hihetetlen agresszivitással. Pláne, hogy többnyire nem bassza őt fel senki, saját magát hergeli teljesen indokolatlanul, mint tegnap is, vagy a múltkor, mikor Vivi ártatlan kérdését követően járkált körbe a villában (csak a nézését, meg a járását...!) mint egy megvadult bika, sűrű kutyázás, csicskagecizés és bazmeglések közepette. Félelmetesek ezek az indokolatlan dühkitörései.
Állítólag a lakókon pszichológiai vizsgálatot végeznek beköltözés előtt. Rejtély, hogy Tivadart melyik pszichológus találhatta alkalmasnak.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.09.21. 09:53:10

Várható volt, hogy ezek az egybitesek kikészülnek attól, ha az egójukat megtépázzák. Dávidtól kb. ezt vártam, amint befuccsol a csirkerizs projekt, hullik darabokra. Atinak meg úgy látom, hogy már termelik a legjobb pillanatokba az anyagot a szerkik. Beszélő köntös is kivetkőzött magából (paradoxon) míg mosásban a pinkiháj (bocsi a szóviccért kicsi Pinkie Pie) és ezért széltében kinyúlt felsőt kell viselnie, a melleit már annyira feltolta, hogy a beszédközpontot nyomják, így számomra csak annyi jutott el tőle tegnap, hogy bazdmeg, bazdmeg, bazdmeg...

@WICKEDWITCH: A tegnapi posztra visszatérve... Te kiszórtad az okfejtésedben azt, akinek valójában drukkolnék (ha egy főre kell ezt szűkítenem), ellenben a feltételezett négyben ott van, aki szerintem nyerni fogja.

introverted22 2016.09.21. 09:55:31

Én tényleg kíváncsi lennék arra, hogy Lóri mit kezdene magával, ha Dina kiesne. Nagyon felborítaná a számításait. Főleg, ha Dávid ellen esne ki Dina. Na akkor vajon kihez fordulna? Nagyon elkényelmesedett Dinával a sufniban, épp ideje lenne bebaxni a mélyvízbe, látni, hogy tud-e úszni, ahogy nagy mellénnyel állítja, vagy megfulladna ahogy leesik róla a Lila kendő. Meg hát milyen szép lenne átadnia Dávidnak :D És mit váltana ki Dávidból egy nyert párbaj? Engem ezek jobban érdekelnek, mint Dina teli pofás bazmegei, meg az elképzelt nagy taktikázásai és a kettejük szerelmi vonala...

Cérnahuszár 2016.09.21. 09:59:29

Tudjátok mire lennék kíváncsi?
Most tartok ott hogy ati háborog, na azt lenne jó tudni hogy a rangsorban ő hova tette zsoltit amikor a listát írta.
Mert épp azt mondja hogy zsolti túljátsza a szerepét és álszent
A riportban megkérdezhetnék tőle, amikor faggatják hogy hogy érzi magát legalul

introverted22 2016.09.21. 10:01:23

@Cérnahuszár: Azért azt ne felejtsük el, hogy ő akadt ki a legjobban, mikor Zsolti bekerült. Neki volt a legnehezebb megemészteni, hogy egy homo bekerült a házba. Nem biztos, hogy ő az élre pakolta Zsoltit...

Cérnahuszár 2016.09.21. 10:02:41

Dávid és ati padlóra került hogy alul vannak, és én nem ezt érdemlem.... de ha feljebb kerülnének, egy percig se bánatoskodnának azon aki alul ven :)
tényleg jó ez a zimbardós kísérlet, tetszik

Túroscsusza 2016.09.21. 10:02:55

@MacákékIcukája:

Volt rá példa... nekem erős a gyanum hogy megfordítják...

walovilag 2016.09.21. 10:05:52

Nem akarom lelőni a poént, de a hét végén majd lesz egy csere, és a csicskákból lesznek a górék.

MacákékIcukája 2016.09.21. 10:06:02

Tessek gyerekek, valo vilagos szerki blogja. Gezuerol stalkoltam
rajosbebike.tumblr.com/

Cérnahuszár 2016.09.21. 10:07:19

@windsor: aha, ezért lennék kíváncsi, hogy korábban mit gondolt és most mit gondol

amúgy az se volt semmi hogy a górék dőltek a röhögéstől zsoltit kivéve, a többieknek meg komor volt az arca.
a múltkori adásban volt olyan hogy megfordult a rangsor ugye, az állatoskirályosban?
remélem ez most is bekövetkezik és megláthatjuk hogy mit tesznek a szereplők ahogy a hatalom már náluk van, bosszút állnak vagy sem, élvezik-e a hatalmat és most ők nem törődnek a szerencsétlenekkel?

Cérnahuszár 2016.09.21. 10:11:24

@MacákékIcukája: valami ilyen lehet a pakliban neki szerintem is
akármelyik kint marad, neki jó
de a legjobb az ha dina jön vissza, mert dina negatív karakter, egy fináléban sok szavazatot kapna azoktól akik utálják dinát
dennisék is ezen véreztek el

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.09.21. 10:19:58

@MacákékIcukája: ffffffffuuu.
mint a napiszar. nincs is több kérdésem :)

Bekkara 2016.09.21. 10:22:07

@MacákékIcukája: Zsolti nagy játékos. Szerintem Papi után Dávidot bírja a legjobban, nem hiszem, hogy kinn akarja látni. Szerintem úgy kalkulál, hogy Dávid simán kinn hagyja Dinát (ami teljesen igaz is lenne), és ezzel nemcsak Dina tűnik el az útból, hanem Lóri is meggyengül, de nagyon, hiszen ők is látják, hogy ez a kettő csak egymással van a sufniban. Más dolog, hogy Dina nem fogja kivinni a Dávidot, annyira nem hülye. Atit fogja, mert mindenképp fiúnak kell kiesnie, és ez a hierarchia meg is erősítette benne, hogy valószínűleg Ati a leggyengébb játékos. Ami igaz is.

MacákékIcukája 2016.09.21. 10:26:05

@Cérnahuszár: ja igaz, viszont Davidnak a jelenlegi allas szerint eselye sem lenne Zsolti ellen dontoben szerintem. Rendes fiu de nem vicces. Robin legalabb vicces volt es neha gondolkodott is :)))
Az allatoskiralyosban nem az volt h akit legalulra rangsoroltak lett a kiraly?

@Cseszlovák Gyurmafilm: hámosmé'? :D

@windsor: nagyon ekg a Loris-Davidos okfejtesed, remelem Dina ot viszi parbajra Ati helyett.

Cérnahuszár 2016.09.21. 10:27:36

nah ez jó volt, tegnap kihagytam mert azt gondoltam tök lapos lesz
túl előítéletes vagyok
várom hogy megforduljon a kocka, a fent a lent legyen :)
ez pont nekem való, mert nem csak a dugás-meztelenkedés a téma

SzilajSzilard 2016.09.21. 10:38:41

Géza nagyon jól ír, írjon többet.
Tivy egy ócska proli, pont olyan mint a "legendás" videójában/videókban.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.09.21. 10:46:42

@SzilajSzilard: haggyadazt: lehet hogy dallamkürtös szegény feje. bár attól még nagyon gáz.

Cérnahuszár 2016.09.21. 10:48:25

@SzilajSzilard: nekem tetszett ahogy evelin lezárta, hogy odament és megbékült vele
okos enged szamár szenved
a végén ő jött ki jól belőle hogy nem bizonygatta mennyire bunkó volt tivy, tivy meg főhet a levében

É2I 2016.09.21. 10:57:27

Ha zsóti rá tudja beszélni dinkát dávid kivitelére és nem jön dinka vissza, elég erőssé válik. Lóripapagály, izé lórikaméleon szétcsúszik, akkor már csak pöcsköst kell tivyvel, dávidot meg áválinkével összeugrasztania és már nyert ügye van ;). És szivárványba borul a világ :D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.09.21. 10:58:42

Gézu, ez egy jó kis betyárosan odabaszós poszt lett! Látszik, hogy jó formában vagy. Gratula!

megcirógatlak csalánnal 2016.09.21. 11:06:16

Lakatos evelinnek hány pulyája van már? Ilyen tenyészállatoknak 25 éves korára már a testvérei 100x megtolták és legalább 15 pulya Ott van már....

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.09.21. 11:08:04

farkasok közé kellett volna őket vinni

introverted22 2016.09.21. 11:17:41

Azért most tényleg izgulok, mert nagyon szeretném, ha Dina kint maradna. Ha Dávidot viszi, és mégis visszanyomja a Retekklub, akkor csak a hogyvoltot fogom olvasni, mert egy ennél is önelégültebb Dina látványa már számomra túl sok lenne. Már a tegnapi viselkedése is verte a biztosítékot, amiko végigröhögte az új szabályokat, meg ahogy aljas kis ötletekkel oltogatták egymást Lórival. Mondjuk Vivire is haragszom kicsit, amiért ezekhez a majmokhoz húz...

Chat Géza · http://chatgeza.tumblr.com/ 2016.09.21. 11:21:00

@Cérnahuszár: az a baj, amikor megfordul a villahierarchia, akkor az addig jó sorsban élő lakóknak meg sem kottyan, ha kicsit szopatják őket, illetve az addig szopórollert hajtó csicskák meg úgy döntenek, hogy nem mennek le az ő szintjükre.
Eddig így volt. Nagyon remélem, hogy most nem így lesz.

É2I 2016.09.21. 11:32:23

@Chat Géza: Miciből azt nem nézem ki, hogy ne daszna vissza aljas módon. Persze kell bele a szesz hozzá, mert ez az amőba azzal üzemel. Dávid is sanszos, hogy -bár szofisztikáltabb módon - elnyomjon egy-két csikket valamelyik homlokán. Áválinke - amióta lóri visszajött - meg nagyon csendben van, mármint korábbi önmagához képest, nagyon kellene gurítania valamit. Ez akár alkalom is lehetne.

Általánosságban meg már kidasznám az alvósejtet a nyugihonból; ezután vetésforgó alapján alhatnának csak ott. Másra meg max. húsz percet használhatják összesen, naponta. Milyen már, hogy még arra sem kell ügyelniük, hogy meghallják mit szövögetnek?

SzilajSzilard 2016.09.21. 11:32:40

@Cérnahuszár: Nem láttam ezt a békülést, mert nem tudom végignézni a teljes epizódokat, annyira unalmasak, csak itt olvasok, és a max 2 perceseket nézem meg. Azokon is nagyon sokat tudok nevetni! Igy kénytelen vagyok a szerkesztők által fontosnak vélt részeket külön megnézni, ahogy ma is fogom tenni.

SzilajSzilard 2016.09.21. 11:35:11

Régen a trash is feszesebb volt! VV Izáékkal ilyet soha nem mertem volna tenni!

Akasa27 2016.09.21. 11:41:42

@PeniValdes: ne bántsd a farkasokat!!!!

Chat Géza · http://chatgeza.tumblr.com/ 2016.09.21. 11:45:15

@É2I: Igen, a sufni rohadt nagy luxus. Bár, ha belegondolok, hogy milyen ótvar büdös lehet, akkor nem.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.09.21. 11:47:20

@Akasa27: szeretem őket,de ők helyes sorrendet tudtak volna felállítani.)

yoga girl 2016.09.21. 11:57:25

Szerintem Atinak "jót tett" hogy ő lett a legnagyobb pancser, hisz így a kis hisztijével tegnap máris többet volt képernyőn, mint az elmúlt 3 hétben összesen. :D

Ezen kívül amúgy is csak két kép égett bele az agyamba vele kapcsolatban, először mikor pszichopata csendes gyilkos módon akarta Vikit rávenni hogy csókolózzanak, másodszor meg mikor pszichopata pedofil módon simogatta a kis Alessandro arcát és beszélt hozzá. Ahhoz a jelenethez be kéne vágni a Fűrész című film főcímdalát háttérbe, szerintem napokig nem aludnék.
Akármennyire is nem bírom Dinát, azért Atit se bánnám ha kinn maradna (ha őt viszi)

Cérnahuszár 2016.09.21. 11:57:33

@Chat Géza: aha, az előzőekből erre nem emlékszem, nem figyeltem ebből a szempontból, ez most nekem meglepi lesz

Berborosz 2016.09.21. 12:00:55

@PeniValdes: Ők is Atit tépték volna szét először...

Chat Géza · http://chatgeza.tumblr.com/ 2016.09.21. 12:01:02

@SzilajSzilard: Baszki, tényleg nem volt hierarchia hét a vv6-ban.

rearwindow 2016.09.21. 12:01:57

@yoga girl: szerintem Ati a jövőben se fog semmit hozzátenni a műsorhoz, és esztétikailag sem egy kellemes látvány, hogy megpihentethessem rajta a szemem (mint annó Robinon pl), úgyhogy én szívesen kiraknám a villából

Cérnahuszár 2016.09.21. 12:03:56

@Chat Géza: vv6-ban volt a szavanna epizód, amikor állatok voltak, hiénák vs oroszlán
ez hierarchiás nem?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.09.21. 12:04:07

@yoga girl: Ugyanígy vagyok vele. Ati egy ilyen Shakespeare III. Richard szerű jellegtelen és jellemtelen, erős önértékelési zavarokkal küzdő ostoba figura. A monológja a Hamlet monológot juttatta az eszembe.

ascii 2016.09.21. 12:08:01

@Chat Géza: ezst peszobtad bátya! :)
legközelebbi poszt nem hozza ezt a színvonalat, akkor majd jön a sav! :)

yoga girl 2016.09.21. 12:09:19

@VV Erőlegény: Na igen. És szerintem a legnagyobb baj hogy UNALMAS. Semmi személyisége nincs. Pedig a kisfilmje alapján építkezhetett volna ebből a "piálok egész este aztán másnap megyek gyónni" témából, de semmi. Olyan mint egy káposzta, leteszed az asztalra és úgy elvan.
És ahogy Ati mondta hogy ő milyen jófej mindenkivel itt és mégis gyengének tartják - Vivien is jóindulatú, és kedves a többiekkel de van karaktere, és Ati szerintem ezt nem érti, hogy belőle ez hiányzik.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.09.21. 12:10:28

Furcsa, de bizonyos szempontból egész jó hierarchia sorrendet állítottak a villalakók sztem. Az ízlésemnek megfelelően Tyvit ugyan öt-hat hellyel túlértékelték, Dávidot meg három-néggyel alá, illetve talán Levit is kettő-hárommal alá. de a többiek szerintem ott vannak a helyükön. Ráadásul az eddig nyújtott villa tevékenységük alapján, Tyvin kívül, még a másik két említett szereplőnek is érthető a helyezése.

Cérnahuszár 2016.09.21. 12:10:33

@Cérnahuszár: vagy az a 7-ben volt?
bakker mi lenne ha mind a 7 vv-t láttam volna

ascii 2016.09.21. 12:13:14

erről a hierarchikus sztenfordi szadizós hétről jut eszembe a most angliában bukdácsoló jerzy, akinek szegénynek anno konzervet kellett majszolnia, amiben nitrites páCSó volt :D

coub.com/view/6273

kamilla123 2016.09.21. 12:14:21

Sejtettem, h Lóri Dávid felé tolja majd Dinát, hogy megszabaduljon a fő riválisától. Fura volt, hogy Zsolti is DÁvid felé tolja, hiszen az elejétől fogva nem szimpatizál Dinával. De akkor ez tényleg lehet, h duplacsavar, és azért megy Dávid ellen, hogy Dinát ejtesse ki vele? Nemtom.. Az biztos, hogy Vivi, Zsolti és a többiek is együtt röhögtek Dávidékon tegnap. Inkább arra tudok gondolni, hogy nekik mindegy, mert bármelyik is esik ki, megszabadulnak egy karakteres játékostól. Mondjuk fura, hogy Dávidot 10-esnek sorolták a bentiek. Ezen meglepődtem.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.09.21. 12:17:03

@VV Erőlegény: Ja és még egy szignifikáns különbség, a személyes ízlésemnek megfelelően jelenleg Lóri lenne a villahierarchia második helyén, már csak abból a megfontolásból is, ahogy a riportban értékelte a saját helyezését. "Nekem a beköltözés előtt mindenki azt tanácsolta, hogy se túl hátul, se túl elől ne legyek általában...". Szerintem ez egy tök bölcs taktika. Nekem tetszik Lóri játéka, az egyetlen, amiben Zsolti egyelőre veri, hogy okosabb nála, de Zsolti viszont túljátssza és túlérzékenykedi néha a szerepeket, és nem tudom, hogy ez a túlérzékenykedés ez mennyire tudatosan megjátszott nála.

É2I 2016.09.21. 12:17:23

@Chat Géza: Nos az alvószoba sem lehet valami rózsaillatú. A sok kilehelt aceton, büdöszokni, kondenzes bugyingó/gatya, testszag + a tízféle parfüm keveréke fííínom lehet és valahogy nem nyomja el a micro-portokat a szellőztető hangja. Pedig nem hinném, hogy ki tudta volna hagyni az rtl ezt a bakit a hanggal, mert eddig mindent elkövettek a haLLhatatlanság "érdekében". ;)
Valahogy felsejlett bennem a szép emlékű kotonaság hálótermi bukéja, igaz ott még a tüzelő-olaj szaga meg füstje még érdekesebbé tette. :O :(

Cérnahuszár 2016.09.21. 12:19:34

@yoga girl: kíváncsi lennék ati mit imádkozott amikor a kezében volt a rózsafűzér
elmondott mondjuk 10 miatyánkot
vagy megköszönte hogy próbatétel elé lett állítva, hogy legyőzze a hiúság bűnét, és alázattal fogadja hogy most épp lent van

ha isten lennék, nekem nem lenne mindegy melyiket célozza felém :)
de hát ki tudja :)
azért lenne lehetőség ebben a kariban amit ati visz, de eddig semmi...

SzilajSzilard 2016.09.21. 12:19:44

@Chat Géza: Nem a hierargikus (a vellaparasztok után megengedem magamnak hogy új szavakat hozzak létre!) hétre gondoltam, hanem arra hogy nem tudtam nem nézni VV Izáékat. Most meg annyira unom ezt a csapatot, hogy csak az apróra vágott videókat nézem a hómpédzsen. Erre gondoltam.

kamilla123 2016.09.21. 12:19:46

@VV Erőlegény: igen, ezzel egyetértek, ez nekem is tetszett, h ezt mondta. Viszont utána kiakadtam azon az okoskodásán, h aki mellett Zsolti kampányol, az nyer. Mintha nem lenne tök mindegy. Persze ha ez csak egy duma volt, h rávegye Dinát, h Dávidot vigye ki, akkor jó taktikus.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.09.21. 12:20:31

@kamilla123: Dávid nagyon elszürkült mostanában. Amikor taktikázik, akkor túl direkten, és túl átlátszóan teszi. Magára kéri a jeleket (miért...?). Lóri pl sztem sokkal finomabb taktikus, és ami még fontosabb jobb színész nála.

SzilajSzilard 2016.09.21. 12:22:01

@SzilajSzilard: Sőt, kicsit talán féltem is anno hogy Iza kinyúl a képernyőn és szembeköp ha nem nézem őket! :) Ott még volt tűz, volt élet. Ezek meg ilyen pszeudosittesek a sok dikkel, meg rakló és a társai. Unalmas tahók, pedig lehetnének izgalmas tahók is!

kamilla123 2016.09.21. 12:24:08

@Cérnahuszár: sztem lehet, h Ati kitalált egy karaktert, csak vagy nem jól hozza, vagy a szerkik nem vevők rá és ezért nem teszik adásba. Kitalálta, h ő egy fasza csávó, aki csajozik (Vikinél ugye próbálkozott is, mondjuk az más kérdés, h hogyan :-)) és mellette erkölcsös, vallásos, tehát nem trágár (jó, egy két bazdmeg volt tegnap, de akkor mérges volt és nem tölteléknek használja, mint a többiek), meg kedves, meg a gyerekes héten is ők nyertek stb.. szóval lehet, h volt neki koncepciója, és valszeg ha a csajozós technikája jobb lenne, vagy kicsit vonzóbb lenne a külseje, elevickélhetne még jó darabig bent. Vagy ha kicsit okosabb lenne. Na igen, sok a ha..

WICKEDWITCH 2016.09.21. 12:24:30

@Cérnahuszár: ha ez tényleg így van (Zsolti azt akarja elérni, hogy Dina kihívja Dávidot, aztán azzal a lendülettel szépen kint is maradjon, ámen), akkor örömmel látok végre valami játékot, és nem csak szimpla szarkavarást. (Ez ezt mondta, az azt mondta, ordibáljunk egyet.)Ha csak dörgölődzik hozzá, mert erősnek hiszi, akkor pfff... Szóval kíváncsian várom a fejleményeket. :)
@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Akkor nem találgatok tovább, mert akinek valójában drukkolnál, az túl szubjektív ahhoz, hogy kitaláljam, a négyet meg egyelőre nem nagyon tudom jobban leszűkíteni. :)
@Chat Géza: már biztos megszokták... :D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.09.21. 12:25:27

Az megvan, hogy amikor Levi bejött a teraszról a hálóba, hogy helyrerakja Tyvit, akkor ha jól láttam Lóri, Dina meg Soma, és a háttérben Ati meg még talán Mici, és leültek a szomszéd ágyra mozizni az előadást Levy meg Tyvi között, illetve, hogy az egész párbeszéd alatt ment a porszívó, és gondolom, hogy Zseri volt az akik végig tette a dolgát és porszívózott.

kamilla123 2016.09.21. 12:26:23

@VV Erőlegény: igen, Dávid túl egyenes ehhez a játékhoz. Csak face to face tud küzdeni, a szarkavarás nem az ő asztala, de ugyanakkor meg megviselik a konfliktusok. Jobban mint a többieket. Az életben nagyon jó egy ilyen egyenes csávó, de sajnos ez nem az a műfaj itt.

yoga girl 2016.09.21. 12:26:52

@Cérnahuszár: "vagy megköszönte hogy próbatétel elé lett állítva, hogy legyőzze a hiúság bűnét, és alázattal fogadja hogy most épp lent van"

szakadok a röhögéstől :D

kamilla123 2016.09.21. 12:28:14

@VV Erőlegény: igen, ez nekem is ugyanúgy feltűnt. És Dina meg kontrázott Tivynek, amikor az hőzöngött Evelin ellen.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.09.21. 12:28:26

@kamilla123: De azért Lóri ellen viszont jól felhergelte a társaságot, gyakorlatilag a semmire az Evelines sztori után...

kamilla123 2016.09.21. 12:29:35

@VV Erőlegény: igen, tényleg, akkor még elemében volt. Azóta néha azt látom rajta,h legszívesebben hazamenne már

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.09.21. 12:30:57

@kamilla123: Igen, néha én is ezt látom rajta... EKG!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.09.21. 12:35:04

Amúgy jó ez a hierarchia hét, tulajdonképpen a VV7-ben is az hozott egy fordulópontot a játékban, különösen azzal, hogy azonnal megfordították a hierarchiát. Látszik, hogy néhány játékos azért (Zsoltival az élen) pszichológiailag is elemezték a hierarchia hét buktatóit a beköltözés előtt.

É2I 2016.09.21. 12:40:36

@kamilla123: Ezek szerint a f.szlóbálását nem láttad. Szerintem csak evickél, nincs neki koncepciója, próbálkozik egy-két már korábban másnál bevált taktikai elemmel. De ezek nem a sajátjai így hiteltelenek, unalmasak a szerkesztők meg kihagyják a semmitmondó elmélkedéseit. Azzal nem lehet semmit se elérni, hogy ő mekkora hívő, mert ad1 pont nem az, ad2 a hívők nagy többsége pont nem néz ilyen sókat, főleg nem sokat. (Ehh, ezt nem hagyhattam ki :)

_sélli 2016.09.21. 12:47:22

Ati majdnem sirvafakad uristen. Ez milyen jatekba jott jatszani? Azt hiszi hogy tujakent itt lehet nyerni? Mert O minden vasarnap imatkozik azert hogy JOBB ELETE legyen..??? WTF?
Ket het utan a masodik tematika utan bedurcizik mert O a foluzer. Mert az is...
Vicc ez a gyerekes hiszti.
David meg a masik: jaj elveszik a kajamat, Krisztian: jaj a foldon kell aludni.. jaj jaj. Ennyi szanalmas hulyegyereket istenem....

kamilla123 2016.09.21. 12:49:43

@É2I: hát igen. Csak azért próbáltam meg kitalálni, mi lehet a koncepció, mert valami alapján mégis beválogatták. De lehet, h egyszerűen csak benézték ezt a srácot, azt hitték, majd rámászik a csajokra vagy nemtom

Cérnahuszár 2016.09.21. 12:51:23

@É2I: szerintem ati dísz-hívő, szeretne az lenni de még az út elején van
talán nem is beszélt eddig a hitéről, most is csak azért mert ki lett billentve a komfort zónájából
amit mond abból világosan látszik hogy tévedésben van

_sélli 2016.09.21. 12:53:52

Ja mellesleg most mar biztos hogy Tivy idegbeteg... Egy semmin igy felhuzni magat hogy meg a szaja is habzik. Sokkolo. Sajat magat lovallta bele ebbe a hisztibe. Mellesleg O beszel ugy mindenkivel hogy kutya kutya kutya. Kozben meg Evelin annyit mondott hogy ne csinalja mar. Ez a majom mag bepoccent mint egy tulspeedezett bazari majom. Azt hittem mentot kell hivni hozza....

Cérnahuszár 2016.09.21. 12:56:06

@_sélli: az egri csillagokból jut eszembe a jelenet amikor mennek kiszabadítani Gergelyék Török Bálintot a héttoronyból és megszállnak egy szerájban.
Van ott egy aga aki iszik, és irgalmatlanul kurjongat közben, azért hogy a lelke megijedjen és leszaladjon a lábába, és akkor nem kell felelősséget vállalni azért mert iszik, mert nincs ott a lelke. :)
Ati is ilyen

Cérnahuszár 2016.09.21. 13:01:56

@_sélli: de hogy lecsillapodott amikor evelin odament hozzá békülni, mintha sheldonnak énekelték volna el a szép cicát :)

kamilla123 2016.09.21. 13:02:38

szerintem meg bármilyen hülyén is viselkednek, Ati és DÁvid, érthető, h kiakadtak. Nem azért, mert földön kell aludni, meg ilyenek, de ha egy zárt közösségben kimondják, és ki is írják fényképpel, h Ti vagytok a legnagyobb pancserek, amin mindenki röhög, az tuti szarul esik. Mert ha mondjuk ilyesmi velünk történik, akkor felhívjuk a bírátokat és a családot, akik elmondják, hogy nem, Te igazából tök jó fej vagy, és akkor megnyugszol.
Más kérdés, hogy ez a lehető leghülyébb magatartás, amivel egy ilyet fogadni lehet. Én úgy csinálnék, mintha nem izgatna, aztán kamatostul visszaadnám annak, aki rosszindulatúan szívatott.

2016.09.21. 13:04:28

Azokkal értek egyet, akik úgy gondolják, hogy a csicska group-nak nem kell megsértődni, hanem poénra kellene venni, jókat nyilatkozni és röhögni a helyzeten és esetleg csínyeket elkövetni. Besértődni sztem gázabb egy ilyen semmi játékon.

_sélli 2016.09.21. 13:05:58

@Cérnahuszár: Lehet neki is tolni kellett volna a soft kitty-t :) :) Barmikor amikor eldurran az agya mehet a lalalala. vicc hogy meg Evelin kert bocsanatot. Egoista hulyegyerek ez a Tivy. Jol pofara esne szerintem ha kimenne parbajra es kiesne mint a szar.... Szerintem ott szivinfarktust kapna a studioban. Es tolna a kutyak vagytok mind hogy nem szavaztatok ram dumat :(

2016.09.21. 13:06:47

Ha csak a képeket nézem, annyit tudnék szinkronizálni, hogy HÖEEEEE, ÖEEEE, ÖÖÖÖÖ, EEEE

É2I 2016.09.21. 13:11:54

@kamilla123: Ugye milyen jó kis módszer ez az "idegbe-hozáshoz"?
off: Alkalmazzák ezt a jófajta munkáltatók is: "A hét dolgozója"... Ugyan "A héten legkevesebbet teljesített" felirat nincs kirakva, de a rangsor ott virít, csessze csak agyon az amúgy is ideges utolsót.
on:

Cérnahuszár 2016.09.21. 13:12:28

@_sélli: mi meg mondanánk: szökik a málna tesó :D

mézescsók 2016.09.21. 13:12:49

@Cérnahuszár: A Vv7-ben volt

.@ascii: Többször szóba került már ma a stanfordi kísérlet (Zimbardo), de azért ne felejtsük el, hogy ott véletlenszerűen (pénzfeldobással) , a kisérlet vezetői választották ki a 24 fizikailag és lelkileg is egészséges fiatalemberből, hogy ki lesz az őr és ki a rab, itt viszont a lakók állították fel a csoportokat.
Szerintem mindenfajta közösségben van egy kedveltségi sorrend. Ha X utálja Y-t, attól még tudhatja, hogy vele ellentétben más nagyon is szereti (azt már nem is említem, hogy sokszor épp ez az ellenszenv alapja). Sokat nem nézek ki a lakókból, de annyit igen, hogy kb. sejthették az eredményt. (Most nem veszem számításba, hogy akadnak önképzavaros figurák, sőt, ha meggondolom, a jelenlegi villalakók közül mind az.) Kizártnak tartom, hogy ne lenne a világképükben: valószínű a csere , de akár el is maradhat. A tavalyi szériában sem emlékszem, hogy mindig volt csere (volt pl. amikor a csapat fele az udvaron lakott, de nem volt az állatos héten).

Más: Tivy egy önértékelési zavarral küszködő fiatalember. Szerintem azért nem torpan meg minden tükör előtt, mert már egy sincs akkora, amibe beleférne.
Dávid, Attila és Krisztián és Soma csak fikció. Zsoltit kifejezetten kedvelem - laza, humoros, bevállalós fazonnak tartom- de jobban kedvelném, ,, ha nem lennének nőies gesztusai (semmi bajom a melegekkel, de pusztítónak tartom, ha egy borostás, szőrös alak kislányként affektál és csicsereg - excuse- moi: túloztam)
A nők még rosszabbak. Micikém szegény nem tehet róla, hogy úgy néz ki, ahogy, de muszáj az előnytelen testi adottságait még hangsúlyoznia is? Emellett erőszakos, nagypofájú, pletykás, piásan vállalhatatlan perszóna. Zserike szegény hülye, ezt a Tivys eset után magyarázni sem kell. Evelinke majom és legalább annyira féltékeny Dinára, mint amennyire az ő rá. Vivi hol segítőkész, normális csaj, hol nagyon egyszerű véglény, hol csámpás kurtizán. Dina ugyancsak erőszakos, nagy- és szabadszájú figura, viszont a csajok közül a leglazább és a legőszintébb - szerintem, bár unom az állandó bazmegelését. Mondjuk a többi sem sokkal marad el mögötte. Ez utóbbi két nő maradhatna sokáig, mert műsort szolgáltatnak.
Szóval hajrá Dina.
Szerintem az agya dönti el, hogy kit hív ki, és az nem Geraldine úrhölgy lesz.

É2I 2016.09.21. 13:17:37

@kamilla123: Pont ezt vizionáltam én is :D Indulna az ostorláb, oszt' anikó meg berepülne a közönség közé. Tivy fejéből meg előmászna az egoja, ami eddig belülről akasztotta össze a szemeit, kócolta a fogait :) (Én kérek elnézést:)

hereverő heverő 2016.09.21. 13:19:14

Lónapot. Én csak úgy beleböfögnék: VV6-ban pöttyös csíkos hét volt ha jól emlékszem, de az is mintha ilyen hiearchia szerű lett volna, kinnalszom, bennakaja, f*omtuggya.
Atilla pont annyira hívő, mint anno Gyúrós Jóska várta hogy ráraboljanak a harcsájára. Csak Atti nem felejti el a ráaggatott szerepet, Gyurmajozsi meg rögtön az elején dobta a marhaságot amit a kisfilmben kellett alakítani. Szerintem Attila akkor látott templomot belülről, amikor kőművessegédként maltert kellett behordani a felujításkor.

ascii 2016.09.21. 13:26:02

@pávör dragonfruit: pont így gondolom én is, ezt a föcsicskaluzerpancsert ki kellett volna maxolnia, és beleélni magát a szerepbe, és nem mellesleg elgondolkodni miért is lett ez a titulusa.

a jófiú szerep nem ott kezdődik, h én kimaradok minden konfliktusból, meghúzom magam a háttérben, mert én istenfélő vagyok, hanem az elveit, nézeteit kivetithetné a többiekre, példának okádék mikor ez a paréj tivadar örjöng, akkor beleállni, h attól még h egy kibebaszott nagy kurva, attól még nő, és nincs semmilyen ok, amiért így beszélj vele.

ascii 2016.09.21. 13:37:47

rtl.hu/rtl2/valovilag/david-bosszut-allt-a-gorekon

dávidnak meg megint kajakomplexusa van, csóri azért megküzd a rántottcsirkedémonokkal meg a pacalszelemekkel :(

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.09.21. 13:39:43

@hereverő heverő: Sztem biztos, hogy látott, én kinézem belőle, csak ő az a fajta "hívő templomba járó", aki az egészet csak arra használjon, hogy az életének kisebb-nagyobb kilengéseiért néhány miatyánk, és hiszekegy elmorzsolásával folyamatosan bűnbocsánatot nyerjen. Igazából ő éppen ezért nem tanul a hibáiból, hiszen a pap majd úgy is feloldozza alóla. Kíváncsi vagyok, hogy az ország-világ előtti faszpörgetésért hány miatyánk jár...?

Chat Géza · http://chatgeza.tumblr.com/ 2016.09.21. 13:43:49

@MacákékIcukája: a belevalót szerkizi, hogy pontosak legyünk.

Chat Géza · http://chatgeza.tumblr.com/ 2016.09.21. 13:45:45

@É2I: külön akartam írni, hogy mekkora kupleráj van, de a screenshottól rosszul lettem. Pedig nem vagyok egy rendmániás.

Chat Géza · http://chatgeza.tumblr.com/ 2016.09.21. 13:46:57

@Cérnahuszár: jogos, az is hierarchia, csak pont ugyanilyet kerestem.

2016.09.21. 13:48:46

Tényleg utálom Dinkát, de ha Atust hívja ki, nem bánom, maradhat. Ez az Atus, halljátok... Csökött az agya, meg rossz a kinézete, xarul öltözik, meg tuja. Más baja nincs. Szerintem a katolikus vallást félreértelmezi: nem azért kell templomba járni, hogy a Jóisten megóvjon attól, hogy főcsiscska legyen a VV8-ban. Sőt! Lehet, hogy Atus azért imádkozott az előző napokban, hogy a képernyőre kerülhessen, és szimpatikus legyen az embereknek. Imája meghallgattatott, ott volt a képernyőn, és lenyomott egy überszánalmas sirálmot, amelyben nem kevés dölyf volt, mellesleg totál fogalmatlanságot árult el magáról: mit szólnak majd az utcán a faluban, hogy ő itt főpupák lett?? :-)) Broáf!! Utána meg kidobja a fel nem szabdalható überpancser-cetlit, akkor már fel fognak rá nézni a faluban? (Nem.) Dávid majdnem dettó, bár gondolom ő a felfújt izmokat félti a kenyéralapú szopómenütől. Levente Péter Krisztián meg nem alszik a földön? Elvégre ő egy becsületes, börtönviselt, roma kisfiú, és azok nem tesznek ilyet?
Engem a legjobban az idegesít, hogy 36 millióért játszanak, és arra nem képesek, hogy megnézzék az előző évadokat, hogy mit kell tenni, ha fax rossz oldalára kerülsz a vellában?
Láthatóan hulladék-mici megtette, a lúzer csaparból ő és Zselé tudták ezt a szituációt a helyén kezelni.

Egyébként én pont ezért szeretem az ilyen valóságsókat, mert szeretem beleképzelni magamat a szituációba, hogy mit tennék hasonló helyzetben. Nem szeretek földön aludni, a velőspacalt is jobban szeretem, mint a lekváros kenyeret, de könyörgöm, ez egy játék, legalább is a nézőknek az, és aki nyerni akar, vagy a világ legszerethetőbb figurája (+humoros+szép+okos) vagy a többi beutaltnál jobban eljátsza mindezt.

kamilla123 2016.09.21. 14:09:17

@Spitzbauer: az nekem is szimpi volt Zselében, hogy ő szemmel láthatóan tényleg mulatott a dolgon, nem volt kiakadva

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.09.21. 14:11:01

@kamilla123: De lehet, hogy csak azon merengett el, vajon a következő szezont ki kell-e majd hagynia szülés miatt a 9-es mezben ? :-)

agimano 2016.09.21. 14:11:19

@Chat Géza: olvasd már át még egyszer a posztot, és javítsd ki az elírásokat, nagyon sok van benne, pl: geic, "felállított válságközpontott"

TammyV 2016.09.21. 14:13:57

Undorito. Dina-Tivy hanyingerem van. Tivy ezzel a vgyetek ki parbajra szetidegel. Szerintem is szellemi fogyatekos. A dina meg szimplan csak a vilagon a legonoszabb ember. Ilyen lenyt szegyen nonek nevezni :( Nem iserdekel,hogy kisbetuvel irtam a nevet. fuj

Túroscsusza 2016.09.21. 14:15:21

A főoldal szerint ( és a video tanusága szerint ) Evelin mindenkinek lemérte a faszát...
Kár volt, mert mindegyik befér a szájába...

TammyV 2016.09.21. 14:16:21

Konyorgom zarjak ki a Tivit. nem birom nezni... nagyon megutnem.

Berborosz 2016.09.21. 14:17:08

@mézescsók: Jó volt olvasni egy gyűlölködés-mentes kommentet!

É2I 2016.09.21. 14:18:23

@Chat Géza: Akkor a katonai hálóról képet kellene küldenem neked, de sajnos olyanom nincs. Illetve semmilyenem :S Ott pedig rend volt, ha csak fel nem rúgták az öregek az ágyad, de az is csak egy percig volt szanaszét, mert max. annyi alatt puccba kellett vágnod. De a szag, na az néha még most is felrémlik.

Utóbbi attitűdre: tivy is felrúghatná az összes ágyat, középre hordhatná a szétdobált cuccokat egybe és két napi teljes kaja/pia-megvonás ígéretével tíz perc alatt rendbe tetethetné az egész putrit. :D De hát ezek a faszpörgettyűk már nem voltak katonák, így ilyen irányú perverziójuk sem van ;). (Mondjuk a beharangozó kisfilmben láthattuk dávid kecóját, ott is vigyázzban állt a két hónapos büdös zokni a fal mellett, némi pár hetes rántotta maradványok közt)

@Spitzbauer: Túl sokat hiszel ezekről. Még az is "degeneráló" részükre, hogy tv-t / internetet nézzenek a harminchatmiskáért. Hogy képzeled? :D

hereverő heverő 2016.09.21. 14:19:16

@VV Erőlegény: Szóval aki ha késésben van, még beugrik a templomba imádkozni egyet ? Lehet, ezen igazán nem fogunk összeveszni :)

É2I 2016.09.21. 14:27:03

@Túroscsusza: Szerintem kettő is egyszerre és nagyon nem lepne meg, ha nem itt lenne ez az első.

2016.09.21. 14:42:27

@É2I: Lóránt/Lóránd/Loránd (faxomsetuggyahogykellírni) láthatóan megnézte az előzőeket, készült (Leülhet. Egyes.) de komolyan, ő legalább nem fogalmatlan. Attól még nem szerethető túlzotta. Láthatóan Soma, Dinka, Zsótti és Vivi is fel van/volt készülve többé-kevésbé. Vivi hülyeségei az elején a polgárpukkasztás/figyelemelterelés kategóriába estek.
Na és akkor kik az überfaxa gyerekek a héten? Ld. fentebb.
Plussz ugye Tivy van még ott: ő, ha készült, ha nem, nem fog nyerni. Én is megnéztem a hülyeségeit, tehát a számláló én is ugrattam, de nem szavaznék rá sosem.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.09.21. 14:44:35

@mézescsók: Csatlakozom Berber Oroszlánhoz, üdítő hsz volt számomra. Az általad említett 4 "fikciós" emberkéről szívesen elolvasnám a picit bővebb véleményed.

kamilla123 2016.09.21. 14:44:48

@Spitzbauer: "leülhet. egyes." :DDD az nem Laci volt amúgy tavaly, aki beköltözéskor kereste, melyik az ő szobája?

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.09.21. 14:51:30

Amióta kijött az info a Budapest Shore-ról, azóta nem csodálkozom ezen a béta tesztes VV8 castingon. Mondjuk a VV7 volt ebből a szempontból a mélypont, az nézhetetlen volt számomra... De számomra az most az igazán érdekes, hogy a trágárság és az alpáriság okozza a legnagyobb felháborodást nektek, pedig még csak most jön a Shore, tehát lesz lejjebb (ha nem, akkor bukik a BS). Hm, fura egy évvége lesz itt!

2016.09.21. 14:53:03

Az a dinkás Laci? Keresgélnem kellett a "vincseszteremen" mire meglett, pedig elég sokáig bent volt... Pampulaszájú :-DDDD

Pl. Alekosz volt egy nagyon felkészült játékos, őt nem lehetett kizökkenteni egyszer sem. Még Attilánál is jobb volt (csak persze nem olyan okos+szemét). Persze Alekosz nem tudott az előzőadásokból rákészülni, mert azok túl régen voltak, és sokat változott a világ az ő játékára, de arra felkészült, hogy hozza a debilt MMKK. Csak a legvégén, mikor egyedül ivott a pezsgőből a vellában, akkor látszott, hogy felengedett egy kicsit. Pedig Béla furta-faragta rendesen egész végig.

Most még mindig nem tudok kinek drukkolni igazán.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.09.21. 14:53:45

Elmentem öblögetni, beakadt az arcomba ez a "számomra" szó (szóismétlés szóismétlés not rulez), annyira próbálok jófiú lenni és jelezni, hogy nem másba akarom beleverni... a véleményemet.

2016.09.21. 14:56:54

@kamilla123: Az előzőt is neked akartam válaszolni: Laciról egyre több minden ugrik be: Pl. az análpápa :-))))))))))))))

É2I 2016.09.21. 14:57:08

@kamilla123: Ilyen is volt? :D Ehh facepalm :D

kamilla123 2016.09.21. 15:00:25

@Spitzbauer: igen, ő volt az. Én is erre jutottam, hogy igazán senkivel nem tudok szimpatizálni. Talán Zsoltival, ha kiderül, hogy nem beköltözött Dinka seggébe, hanem csak igyekszik őt manipulálni. Amúgy Alekosz és Attila is magányos szociopataként tengették életüket a VV előtt (meg gondolom után is), akik örültek, hogy végre emberek között lehetnek, és van egy társaság, aki kénytelen elviselni őket. Szóval azért ez sokat segíthet a túlélésben, hogy tudod, hogy kint minden sokkal szarabb lenne, és még annak is örülsz, hogy szól hozzád valaki, bármilyen hülye is az illető.

2016.09.21. 15:01:00

És még 1: ahogy visszagonodolok a többi szériára, most kellene a legjobban dübörögni a játéknak, de ezek az agyalágyultak még mindig az ismerkedésnél (csopotkeresésnél) tartanak. Mire észbekapnak kiesnek.

ascii 2016.09.21. 15:01:29

@Spitzbauer: én még azt is elhiszem, h alekot vki meglátta, és leporolták a villadossziét

kamilla123 2016.09.21. 15:05:28

@Spitzbauer: jó, hát nekik az a játék: hogy Evelin rámászott Lórira, Dinka rámászott Dávidra a konyhában, Lóri beköltözött Dinkussal a sufniba.. Sztem ennyit tudnak. Az ő szemszögükből már régen dübörög a játék. A jelrakásnál se volt az égvilágon semmi koncepció, csakhogy Te szidtad az anyámat, te meg dobáltad a csokit.

ewita 2016.09.21. 15:11:04

Köszi, jó lett Géézu!
Vicces, hogy tivadar azt mondogatja, vele így nem beszélhet senki, miközben ő mindenkivel úgy beszél mintha a seggéből rángatta volna elő! Ritka nagy gyökér,és iszonyatosan el van szállva magától! remélem az életben fog kapni jónéhány bődületes maflást, hátha helyre kattan az agya! (nem fog)! El nem tudom képzelni,hogy képes ezt bárki elviselni!?

Ja mici meglepően jól fogadta a tábori állapotokat, én sem értem atöbbi miért nem képes felfogni,hogy ebból tök jól is ki lehetne jönni!

Szerintem azért terelik dinkát Dávid felé, mert, remélik így dinka kiesik, ha mégsem akkor egy számukra vetélytársnak gondolt esik ki! bár a sorrendet elnézve nem igazán tartják annak :)
Ki az a Levi??

moletty 2016.09.21. 15:15:09

JÓ reggelt Tesók ! :)
Olvastalak titeket és kb. egyetértek mindenkivel :) Tuja gyerek nekem eleve kurvára nem szimpatikus, azt se tudom most buzi vagy nem buzi :) Essen ki a faszba!
Dina egy állat , de ez belefér csak az undorít, hogy mindig tele szájjal zabál és pofázik közben!
Tivy elmebeteg és nem kezdő szinten!
Evelinről nem írok, mert kizárnak megint :)
Tamás egyre gyengébben szerepel és a hisztizése idegesít.
Kisgyerek ha odatartja a seggit, kapott volna ő is egy kis kutyagecit.... :D

2016.09.21. 15:20:01

@ewita: Levente Péter (és Gryllus Vilmos) Krisztián
@moletty: Ki az a Tamás?

ezneménvagyok 2016.09.21. 15:20:54

@Chat Géza: Az semmiképpen sem volna jó, ha túlzottan elbíznád magad a sok dicsérettől, úgyhogy inkább magamra vállalom a hálátlan szerepet, és oltalak kicsit. :-)

Szerintem te egy hihetetlenül, elképesztően lusta ember vagy, akinek a (nem túl gyakori) gyengébb posztjai úgy íródnak, hogy valaki (sixx?) ott áll mögötted egy telefonkönyvvel, és időnként "Írjad mán, gecó, mer sose leszel kész!!!" felkiáltással a fejedre húz egy nagyot. Az olyanok meg, mint a mostani is, úgy készülnek, hogy rádzárják az ajtót azzal, hogy addig nem mehetsz focizni, amíg meg nem írod a házit. Te meg erre gyorsan összecsapsz valamit, csak hogy mielőbb szabadulj. Ami sokkal jobb is lehetne, csak ahhoz a végén még egyszer át kellene olvasni, de te már nagyon mennél a grundra. :-D

(A nevemre címzett rajongói levélbombákat a Belevaló stúdiójába kérem címezni, lehetőleg "Adás alatt kézbesítendő" megjegyzéssel. Köszönöm :-) )

moletty 2016.09.21. 15:27:09

@Spitzbauer: Az a Ádám csak nem jutott eszembe a neve :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.09.21. 15:37:01

@moletty: Bakker, Ádám sincs ebben a szériában tudtommal. :-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.09.21. 15:40:07

@ezneménvagyok: :-DDD Van benne valami, de ha valami jól, vagy jobban sikerült, azt is el kell ismerni. Ez most néhány helysírási hibán, illetve elütésen kívül, minden kétséget kizáróan, jó lett! :-)

2016.09.21. 15:40:13

Mindentől függetlenül…
- Nem vagyok homofób ! Bírom Zsoltit, szerintem az egyik legértelmesebb az egysejtűek között. Vannak meleg barátaim, de az esetenkénti hajtűdobálás karcolja az ingerküszöböm.
- Tivy (vagy hogy a f@szomba írják) nyilvánvalóan elmebeteg (orvosi eset).
- általam nagyra tartott és tisztelt, cigány származású barátom mondta, idézem: „Szégyellem, hogy minket Győőőzikével azonosítanak. Azonnal ki kéne írtani ezt az ózdi, ingyenélő tumort a képernyőről”
Az én véleményem is ez. Egy BV-t nem tudok végignézni, annyira irritál. AU meg a másik fele, golyót nekik !!! Inkább kötél, az olcsóbb !!!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.09.21. 15:43:49

@VV Erőlegény: Annyira jó, hogy bár mostanában nem néztem meg sz öfiket, de ezután a poszt után megnéztem a tegnapi adást, mert gondoltam, ha ez még Gézut is lázba hozta, akkor nem lehetett olyan rossz. Nem is volt... :-)

ui: Amúgy természetesen javítva: "helyesírási"

2016.09.21. 15:49:31

@moletty: Ja, most már tudom, a Kázmérra gondoltál. :-)

ezneménvagyok 2016.09.21. 15:50:04

@mentolos lecsó: Pultos barátaid nincsenek? Akkor elmondhatnád a véleményed Dináról is :-D

plüssnyuszi 2016.09.21. 16:02:53

@pávör dragonfruit: Igazat adok, csak azt ne felejtsd e, hogy az kéne agy meg önirónia meg egyéb intellektuális izék.

2016.09.21. 16:04:36

@ascii: Örülök a rokonvéleménynek :)
Én beleröhögnék a Tivy pofájába és ha eldurranna egy pofon, mehetne haza, egy már pipa.
Lopkodnám a kajájukat, szórakoztatnám a társaimat stb.
És semmi értelme a hisztinek, ettől lesznek szánalmasak, nem attól, hogy egymást most egy játék miatt (bosszantásból, vagy meggyőződésből) hova pozícionálják...
Kár, ezzel valószínűleg ők fogják eltolni a heti szórakoztató faktort. Bezzegzsolti ki tudná maxolni a csicskaszerepet is.

2016.09.21. 16:05:01

@plüssnyuszi: Természetesen, ezzel a kiegészítéssel tökéletes a megjegyzés :)

kamilla123 2016.09.21. 16:06:36

@pávör dragonfruit: hát sztem azért Tivy ijesztő lehet, ahogy ezerrel rohangászik, meg üvölt. Meg nem biztos, h megérné nekem, h kiüti két fogam és akkor max kizárják.

2016.09.21. 16:06:54

@ascii: Plusz ez a minden héten járok templomba BAZMEG tényleg nagyon hiteles :D

2016.09.21. 16:08:04

@kamilla123: Ő az a típus, ha felbosszantják akár üt is, úgyhogy kis ésszel könnyen ki lehetne záratni, persze lehetőleg a legkevesebb fogveszteséggel :DDD

kamilla123 2016.09.21. 16:09:44

@pávör dragonfruit: ja persze, taktikának nem rossz, de vhogy úgy kéne rendezni, h inkább a berendezést üsse szét. Sztem azért is kizárnák. Amúgy valszeg vmi ilyesmi is lesz a vége.

Fu Szekh Li 2016.09.21. 16:17:58

Szerintem Dávid a tegnapi hisztijével tényleg a pancserek közé sorolta magát.

ewita 2016.09.21. 16:22:51

Azon gondolkodtam milyen fasza kis vv-t lehetne összehozni, ha az ide kommentelgetők közül válogatnának ki 12-14 emberkét! olyan jó ötletek,taktikai húzások merülnek itt fel!! :) sőt még a műsor készítők is lopkodhatnának innen jó ötleteket ha lenne eszük!

Puncylla 2016.09.21. 16:33:12

@ewita: hogy meglepődnél. semmivel se különb a társaság itt

2016.09.21. 16:36:28

@kamilla123: Egyik nap felrúgott valamit, még nem jött arra nézve levél, de még jöhet.

2016.09.21. 16:37:03

@ewita: Kétlem, hogy a kommentelők zöme bemenne a műsorba :D

ewita 2016.09.21. 16:45:14

@Puncylla: nyilván az egy más közeg,bezárva lenni, előjön az ember valódi énje, (lásd Szabó Zsófi a nyerőpárosban)de azért a megnyilvánulásokból arra következtetek h nem csak és kizárólag anyázás, meg bazdmegelés menne! és a taktika nem merülne ki a tedd rám a jelet és kiviszlek-ben :D
@pávör dragonfruit: haha én sem mennék,meg is őrülnék!! :D

etikette 2016.09.21. 16:51:06

@Funk You: szvsz pontosan hogy lecsekkolták őket a pszichológusok és DIREKT olyanokat is küldtek be akiknél már csak egy csepp kell ahhoz hogy átbillenjenek odaátra ;)
milyen uncsi lenne már csak agyoniskolázott, stabil lélekállapotban lévő egészséges és mondjuk közepes iq-val rendelkező embereket nézni :)

BAZINGA2 2016.09.21. 16:51:25

Olvasom a hozzászólásokat, és nem vagyok benne biztos, hogy jó helyen járok... Ki az a LEVI, ki a TAMÁS, ki az ÁDÁM, és ki az a KÁZMÉR??? Nem tudom, hogy Ti mit néztek, eddig nem hallottam róluk. Lehet, hogy eltévedtem???

etikette 2016.09.21. 16:52:19

@Fu Szekh Li: annyira szánalmas és férfiatlan volt. 2 napig csak víz és kenyér?!?!?! jézusom mintha épp a gulágra küldenék...pfff...nálam sokat lépett vissza ezzel...

2016.09.21. 16:57:08

@BAZINGA2: Levi=Krisztián (mert, hasonlít Levente Péterre, ha jól hiszem, és ugye Levente, Levi, Levy, stb.)
Tamást és Ádámot egy másik kommentelő dobta be (valószínűleg Dávidra), én csak rákontráztam a Kázmérrel.

BAZINGA2 2016.09.21. 17:00:56

Szegény Ati úgy néz ki azzal a nagy kereszttel a nyakában, mint valami ördögűző. Kész röhej.

BAZINGA2 2016.09.21. 17:03:09

@Spitzbauer: Köszi. Már azt hittem, hogy az Éden Hotelről ír, mert el van tájolva! =D

etikette 2016.09.21. 17:04:36

megfigyeltétek már, hogy Dina mindig a szája elé teszi a kezét amikor nevet? miért csinálja? valami rituálé? vagy fél hogy kiugrik belőle a káromkodástermelő mirigy?

2016.09.21. 17:09:53

@etikette: Van egy félrenőtt foga, gondolom palástolna.

moletty 2016.09.21. 17:21:46

@Spitzbauer: Dávidra gondoltam, hogy baszódjon meg :D :D :D

moletty 2016.09.21. 17:23:54

@ezneménvagyok: Vannak szlovák hülyepicsa műkörmű barátnőim és dagadt autóért szopós kurva ismerőseim : mind azt mondják , hogy ez azért sok és nem azonosulnak Dinával sem Micivel ! :D :D

moletty 2016.09.21. 17:26:50

@etikette: Bírlak Tesó! Jókat szósz ! :)

lackofiam 2016.09.21. 17:29:11

@_sélli: igen, kattant a gyerek. Nem tudom ki szereti, az anyja biztos nem, mert örökbe adta, és a rokoni köre, már évek óta csak kattant diliskén mutatja be mindenkinek. Mármint az örökbe fogadók rokonsága.

moletty 2016.09.21. 17:29:55

@Puncylla: Ne legyél már ilyen csicskageci baszd meg, kutya ! Kit degradálsz baszd meg ?
Vigyél gecibe ki, nyomorék , kinn hagylak! Persze majd olyanok vagyunk mi is mint azok ?! Kutya vagy , geci , menj a faszomba! :D :D

Patria 2016.09.21. 17:30:41

@etikette:lövésem sincs, mert azt is leszarja, ha tele szájjal óbégat.

Azt csak én gondolom, hogy Dina meggondolta magát Lórival kapcsolatban? Tök sokszor ellökdösi, meg néha az arcán undort látok akkor is, mikor megcsókolja. Mintha direkt kerülné a kontaktot vele, csak amennyit nagyon muszáj, annyit enged.

Patria 2016.09.21. 17:32:48

@lackofiam: de az anyát emlegette, hogy ő tanította rendet hagyni maga után.

kamilla123 2016.09.21. 17:33:32

@Patria: hát lehet,h mivel megérintette a kiesés szele, rájött, hogy a kinti érdekeltségéhez még lenne visszaút?

Patria 2016.09.21. 17:40:27

@kamilla123: én is erre gondolok. Bármi is lesz a párbajon, nem sokat jósolok már ennek a szálnak.

Azt se értem miért Zserit kutyázza mindeki a Tivys dolog miatt. Tivy volt hűtlen. Dinát meg Tivyt lehetne csak elővenni ezért, nem is értem ezt a felfogást. Ha nem sikerül a diéta, a csokit baszom le, mert megettem? Röhej!

Cérnahuszár 2016.09.21. 17:59:43

@Patria: ezt még nem figyeltem, tényleg?
arra gondolnék hogy Lóri már nem olyan romantikus, dinának hiányzik a: de nekem te kellesz duma - lóri mindig kéznél van
dina ezzel a zsetonnal működik

Cérnahuszár 2016.09.21. 18:03:26

@Patria: én nem kutyázom zserit, csak sajnálom
saját magát degerad...degrala...degradálja azzal hogy összebújik vele azután ahogy beszél vele

csernusi példa, a nő mint egy kabát nagy nehezen megszabadul a kapcsolatból, leporolja magát és ismét felakasztja magát egy szögre hogy használják

Patria 2016.09.21. 18:11:34

Most nézem, azt írtam anyát emlegette. :D

@Cérnahuszár: nem erre gondoltam. Szegény lány tényleg nem okos ilyen szempontból, de fiatal még, majd megtanulja, hogy ne számítson ilyen embertől semmi jóra.
Bent kutyázták a többiek, hogy ha tudja, hogy csaja van a Tivynek, ne menjen el vele. Mondjuk nem is ment, csak Tivy. :D

Avanivi 2016.09.21. 18:15:02

Azt szeretném látni milyen képet vágnának a villalakók ha egy Dina-Ati párbajról Attika térne vissza. :)

Mók_Ica 2016.09.21. 18:16:15

@Patria: @Cérnahuszár: sztem a bentiekre gondolt Patria :) Nekem csak az a fura, hogy Tivy napközben irritálóan viselkedik Zserivel, aki pedig éjszakánként felkínálja magát neki, mintha minden rendben lenne közöttük.
Ezzel saját magát degradálja le (!!!!!) Zserike.

Patria 2016.09.21. 18:17:32

A degradál szó érdekelne kinek a szájából hanzott el először, hogy mindenki ilyen serényen használja. Olyan lett ez is, mint a tesó meg a kutya. Random tanulnak minden héten új szavakat, mint Sookie a true bloodban. :)

Cérnahuszár 2016.09.21. 18:17:55

@Patria: ja értem már
hát mással nem találnak fogást, valamivel gyengíteni kell, még ha ilyen támadható indok is

Mók_Ica 2016.09.21. 18:17:59

@Avanivi: hasonló helyzet lenne, ha egy Dina - Mici párbajról Mici menne vissza .... én is kíváncsi lennék a reakciókra :))))

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.09.21. 18:18:06

@Túroscsusza: Stanfordi börtönkísérlet,igen. Meg a Milgram féle is jó,és izgalmas

Cérnahuszár 2016.09.21. 18:19:16

@Patria: én először laciiis dinkától hallottam, akkor kezdték sűrűbben használni

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.09.21. 18:20:28

Ki kéne tenni a Do not feed the animals táblákat. Tivytől a gyenge poénokat kéne megvonni, Beszélő Köntös számomra (már megint ez a szó, jajj) egyetlen jó húzása volt eddig, hogy megmondta neki, hogy nem vicces. Ha Tivynek megmondod, hogy nem vicces, nem veszed át a szlengjét, 5 mp-en belül megsemmisíti önmagát. Dávidnál a pulykarizs megvonás müxik. Dinától a műkörmöket vonnám meg (szerintem leárnyékolja), Evelintől a melltartót, Krisztiántól az alvásidő egy részét, Lóritól a piros cipőt, Micitől a szót, Somától a csókokat, Gerald Intól a baseball sapkát, Zsoltitól az affektálást, Vivientől pedig... őőő... izé... áh, már megvonták.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.09.21. 18:23:05

Atit kihagytam, mert szerintem neki valamit adni kéne, mert tőle nincs mit megvonni (bár azt a retkes zöld okádékot a jobb lábáról lekaparhatná valaki, de ez full szubjektív lila köd most részemről).

Cérnahuszár 2016.09.21. 18:23:55

@Avanivi: lehet megtérnének :))
ati meg terelgetné a nyájat

de le lennének döbbenve az biztos, és beindulna az agymunka, mégis milyen stratégia a nyerő

Puncylla 2016.09.21. 18:24:05

@moletty: még rám se tetted a jelet, nyuszi. addig mit ugrálsz?

Avanivi 2016.09.21. 18:33:42

@Cérnahuszár: Kezdhetnék előröl a kialegnagyobbpancser rangsort :)

2016.09.21. 18:36:43

na hol tartunk a tematikázással, kit fog kihívni a csaj?

2016.09.21. 18:40:43

@Mók_Ica: lehet h a testét használja fel azért, h leszoktassa a nappali alázásairól. mondjuk eddig ez nem jött be.

Avanivi 2016.09.21. 18:41:12

@Mók_Ica: Igen az is jó lenne :))) Az is ha Zseri térne vissza egy Dina -Zseri párbajról.

2016.09.21. 18:42:22

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: @Mók_Ica: atiban gondolkodom én is.
(vagy miciciciben)
XD

2016.09.21. 18:45:15

@Avanivi: nagyon meglepődnék, ha nem dina jönne vissza szinte bkivel szemben is...hmmm.

Cérnahuszár 2016.09.21. 18:52:59

@Biriksz_Krokiksz!: hát úgy néz ki sajna érzelemből dönt és nem észből, a 4 ember közül gondolkodik aki rábacta a jelet
atit fogja a leggyengébbnek tartani
de lepjen meg

etikette 2016.09.21. 18:55:30

@Biriksz_Krokiksz!: bárkit hív ki visszajön illetve visszakapaszkodik (köröm). az rtlnek ez mind nézettség: a kiabálások,veszekedések, a hisztik, a "bolondozások", a feltételezett valamikori 2,5 perces szeksz az árnyékkal...

2016.09.21. 18:59:57

@Cérnahuszár: sztem is, es ma annyira akarom nezni, remelem sikerul.
@etikette: köröm :)))) (sírok)

2016.09.21. 19:03:35

a szerdáról szóló posztokat dzsudibí szokta írni, asszem, már előre csattogtatom a fogsoromat tele várakozással.
XD

2016.09.21. 19:11:10

@Biriksz_Krokiksz!: :D várom, bár mindenkié tetszik

Sztem micut nem viszi.

Pácsó Ármándó 2016.09.21. 19:20:36

@etikette: Lehet, hogy már a többiek kivágták egy párszor és azért van letörve a körme, mert visszakapaszkodott?

2016.09.21. 19:21:36

@pávör dragonfruit: nemtommmm, annyira bizonytalan vagyok, es ahogy cérma is írta, akarommm h lepjenek meg! :)

etikette 2016.09.21. 19:23:34

@Pácsó Ármándó: lol. erre nem gondoltam, de végül is teljesen nyilvánvaló :D

2016.09.21. 19:24:52

@pávör dragonfruit: jaja, jol nyomjak, mar ha nem felejtenek el menteni es szall el a poszt a picsába, ugye ;)

2016.09.21. 19:28:54

@Pácsó Ármándó: és most megint ki akarják vágni, addig csinálják, míg el nem fogynak a körmök. körmöstraktor munkagép.

Avanivi 2016.09.21. 19:32:46

@Biriksz_Krokiksz!: még a Lórival össze kell veszni, lesz nagy drámai köpködés.....

2016.09.21. 19:35:02

@Avanivi: van még dolga a villában sok! ;)

Mók_Ica 2016.09.21. 20:07:04

@Biriksz_Krokiksz!: na, erre nem is gondoltam :)))) furfangos vagy Kroki :))))

@Avanivi: az sem rossz :)))

2016.09.21. 20:08:32

@Biriksz_Krokiksz!: Sztem töle ez nem telik ki :)

Mók_Ica 2016.09.21. 20:12:07

@pávör dragonfruit: írtam fentebb, sztem Attit vagy Micit :))))

2016.09.21. 20:16:29

@Mók_Ica: Pedig visszaolvastam...

ezneménvagyok 2016.09.21. 20:23:54

@pávör dragonfruit: Belső infó: ma megvolt a kihívás, Lórit akarja vinni. Mondták neki, hogydehát lilakendő, de aszongya, ő aztat leszarja, de kurvahirtelen. Végül ráhagyták, most írják át a villaszabályzatot... :-D

MacákékIcukája 2016.09.21. 20:25:19

@Patria: Tivy nem tudta kimondani a 2-3 nappal ezelotti adasban asszem, nezd vissza a hogyvolt posztot, oda is le van irva

Valaki legyszi mondja meg h mikor kezdodik az ofi+kivalasztas, mert nem latszik jol az idopont streamen es el akarok menni hajat mosni :D

ezneménvagyok 2016.09.21. 20:25:31

(És elnézést mindenkitől, akinek tegnap nem tudtam válaszolni, elszállt a gépem. Most kölcsönlovon ülök.)

kamilla123 2016.09.21. 20:26:07

@Patria: sajnos még mindig elég konzervatív ilyen szempontból sok ember. Mindig a nő a hibás, tudod

Mók_Ica 2016.09.21. 20:27:13

@pávör dragonfruit: apróbetűvel írtam :))))) ;))))

Berborosz 2016.09.21. 20:28:16

Izgalmas lesz a mai este is.

Anikó bekapcsol a vellába, és megkérdezi:
hogy vagytok?
Csórikáim persze nem tudják, ki válaszoljon erre, és mit.

Annyira bírom...

Berborosz 2016.09.21. 20:30:44

@kamilla123: Képzeld, délelőtt a főszakács bedugta a farkát a hagymavágóba!
Jesszus! És mi lett?
Kirúgták a hagymavágot.

2016.09.21. 20:35:00

@Berber Oroszlán: azzal is csak huzzak az idot, marhara nem erdekli a kutyat se, h ki h van, ehhhh.

2016.09.21. 20:37:32

@Mók_Ica: ahhh dehogy, csak semmi mas magyarazatot nem talalok erre.

2016.09.21. 20:37:48

@ezneménvagyok: Hehehehe az szèp lenne :DDD

2016.09.21. 20:40:00

@ezneménvagyok: ja, a lila kendo csak opcionalis, nem mandatory :)
(trollkodjal mar) XD :*

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2016.09.21. 20:43:03

@mézescsók: Vivienben és Dinában van fantázia.

@pávör dragonfruit: Tivadarnak már rég kint lenne a helye.

@Berber Oroszlán: Pedig ő is ugyanebből az odúból bújt elő.

ezneménvagyok 2016.09.21. 20:46:58

@Biriksz_Krokiksz!: No, most mondják a fülesemben, megszületett a megoldás: a lilakendőt közömbösíti a Neonzöld Fakanál, ami véletlenül épp Dinánál van. Valamiér. Mittudoménmiér. Nem köll mindig mindent tudni, a hit nem tesz fel kérdéseket, azér.

lackofiam 2016.09.21. 20:50:55

@Patria: a mostoha anyja tanította

2016.09.21. 20:52:14

@ezneménvagyok: sztem a a fakanal szot nem az uj vv helyesirasi szabi szerint irtad. kulon kell mar tagolni, kotojellel elvalasztva es kozepen ká-val.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.09.21. 20:54:08

@Biriksz_Krokiksz!: a fakk análról zseri tobbet tudna mondani szvsz.

ezneménvagyok 2016.09.21. 20:56:00

@Biriksz_Krokiksz!: Én kérek elnézést, szóbeli információ volt, leírva még nem láttam... :-)

2016.09.21. 20:58:23

@Cseszlovák Gyurmafilm: hat sztem meg epp nem, kulonben nem kert volna 2per48per72 tabit, vagy hogyhivjakot. de ertem, mire gondolsz ;)

2016.09.21. 21:08:27

@ezneménvagyok: en is elirtam, kimaradt h >dupla< k-val. most mi legyen, irjuk le buntibol szazszor? "éljen ká, éljen ká!"

Mók_Ica 2016.09.21. 21:16:27

@Biriksz_Krokiksz!: tiszta MenInBlack-ül hangzik :)))))))

ezneménvagyok 2016.09.21. 21:17:40

@Biriksz_Krokiksz!: Arra mindenképpen szükség lesz, hogy mindenkiben helyesen rögzüljön az íráskép.
( (azok számára, akiknek magyarázni kell a privilégium szó jelentését, zárójelben) Amúgy nekem felmentésem van százszorleírásból, szóval ha megtennéd, hogy... :-D )

2016.09.21. 21:18:13

@Peter_Cs: ez szep volt, tetszett. annyi kiegeszitessel élnék, h tyvy -reményeim szerint- sajat magát fogja innen kibaszcsizni. bár az se lenne jó, mert akkor a világsajtóban kezdene örjöngeni, h párbaj nélkül kellett távoznia, holott a nagylétszámú rajongói miatt és szerint tutti befutó lett volna.

2016.09.21. 21:22:32

@Mók_Ica: hát beugrott, na ;)
@ezneménvagyok: előbb muti a felmentési doksidat! szétkapom, mint floki a lábtörlőt!

ezneménvagyok 2016.09.21. 21:25:19

@Biriksz_Krokiksz!: Azért én még mindig reménykedem benne, hogy őt csak húzónévnek szerződtette a csatorna X összegért, amiért cserébe Y napot kell eltöltenie a terráriumban, de versenyen kívül. Összedőlne a világképem, ha azzal az opcióval is számolnom kellene, hogy ő fog nyerni... :-?

2016.09.21. 21:27:56

@Peter_Cs: Tàmogatom Tivadar hazazavaràsàt.

Pácsó Ármándó 2016.09.21. 21:28:50

@Biriksz_Krokiksz!: A MenInBlackben is volt popsis3x? Akkor Tyvadar nem szerepelt benne :-)

Mók_Ica 2016.09.21. 21:29:54

@Biriksz_Krokiksz!: tudod mit? bárcsak ezt olvasnám :))))) mer' akkor ezt azt jelenti, hogy befejezte a benti ámokot :))))

@ezneménvagyok: laminált???? és szted egy kroki fogainak ez akadály???? :PPPPP

Mók_Ica 2016.09.21. 21:30:40

@Pácsó Ármándó: éljen Ká volt benne, cicus :))))

2016.09.21. 21:32:36

@ezneménvagyok: simán lehet, mármint a direkt casting. attól még az is simán lehet, h majd teleordibálja a világot is a kiesése után, akár ez is ehhez a szerepéhez tartozhat.

(krokodilt le nyuszizni irtó nagy vakmerőség, szorulni fogsz)

ezneménvagyok 2016.09.21. 21:32:46

@Mók_Ica: Miféle kroki? Várjál, felteszem a szemüvegem... Ja, hogy kroki!!! Basszus, én meg itt hergelem... aszittem fatörzs, mér nem szóltál?!!! :-D

ezneménvagyok 2016.09.21. 21:34:01

@Biriksz_Krokiksz!: Az TISZTA véletlenség volt... :-D

Mók_Ica 2016.09.21. 21:34:27

@ezneménvagyok: aszittem felismersz egy privilégiumot... ööööö Krokit :)))))) :PPPP

2016.09.21. 21:36:12

@Mók_Ica: nekem a legellenszenvesebb valóságsó szereplő evör, pedig rohadt sokat láttam már...

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.09.21. 21:36:14

@Biriksz_Krokiksz!: az rtl honlapjan van vmi videó ahol zseri az análról szakért.arra mondtam. mint a régi viccben: Te szoktad engedni a pasidnak a másik lyukba? -Hülye vagy!? Nem akarok én teherbe esni! ^_^

Mók_Ica 2016.09.21. 21:37:37

@Biriksz_Krokiksz!: megtesz mindent ezért a címért :))))

2016.09.21. 21:37:50

@Mók_Ica: (ssssshh, fatörzs vagyok, álca!)

Pácsó Ármándó 2016.09.21. 21:39:57

@Mók_Ica: Ja tényleg, a Szekrénylakónép! :-) Köszi M!

Mók_Ica 2016.09.21. 21:40:15

@kamilla123: Tivy

@Biriksz_Krokiksz!: ööööö..... @ezneménvagyok: FATÖRZS!!! csakszólok.....

Mók_Ica 2016.09.21. 21:41:24

@Pácsó Ármándó: igen és ahogy írta Kroki, rögtön ez ugrott be :))))

2016.09.21. 21:41:25

@Pácsó Ármándó: lehet, h van olyan változata is, kábé mint hamupopócska meg hókefélke.

Pácsó Ármándó 2016.09.21. 21:41:57

@Biriksz_Krokiksz!: Remélem senki sem asszociál a fatörzsről tuskóra, mert az nem lenne igaz :-)

Pácsó Ármándó 2016.09.21. 21:43:10

@Mók_Ica: Azt hittem a Dzsungel könyvéből Ká, a kélgyó :-)

Mók_Ica 2016.09.21. 21:44:28

@Pácsó Ármándó: akár az is lehetett volna, de neki nem mondták, hogy "éljen ká" .... legalábbis én nem emlékszem rá... :))))

ezneménvagyok 2016.09.21. 21:45:13

@Mók_Ica: Hol? A krokodil mögött...? :-D

Pácsó Ármándó 2016.09.21. 21:45:20

@Biriksz_Krokiksz!: Semmit nem mondanak ezek a címek nekem :-)

@Mók_Ica: Tök jó! :-)

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.09.21. 21:45:54

@Biriksz_Krokiksz!: P0rnócímek a Jóbarátokból: Forró kezű Edward, Szállj a krapek lécére, Tosszferatu :D

Mók_Ica 2016.09.21. 21:47:33

@ezneménvagyok: én szóltam..... :DDD a többi a te dolgod ....

@Pácsó Ármándó: kis cukik :))))

@Cseszlovák Gyurmafilm: miket írsz te :)))))))))))))))))))))))

2016.09.21. 21:48:17

@Mók_Ica: Aktív nèzöke beírja majd a zesemènyt? :)

2016.09.21. 21:48:33

@kamilla123: tyvy :/ elborzasztó.
@Pácsó Ármándó: nyugodtan teheti bárki, mindenkinek szuterén joga van a véleményalkotáshoz. ;)
@Mók_Ica: nem bírom megunni :)))))))))
@Cseszlovák Gyurmafilm: na, ezért jó idejárni, ez itt egy komoly ismeretterjesztő-csatorna :)))

Mók_Ica 2016.09.21. 21:51:04

@pávör dragonfruit: oksa, mmkk tájékoztatni foglak :)))))

@Biriksz_Krokiksz!: tudat alatt ez ugrott be.... valld be :)))

Commodore 2016.09.21. 21:53:42

Sportos estét! Ez most durva lesz!

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.09.21. 21:55:19

@Biriksz_Krokiksz!: Magam is így látom. Nemrég fuggtem csak rá a HV-ra, de máris nagyon sokat tanultam :)
@Mók_Ica: Nem én vagyok beteg, hanem a szinkronrendező :):) (amúgy de)

2016.09.21. 21:55:19

megváltás h kezdődik, lehet rólam leszakadni :))))))))))

Mók_Ica 2016.09.21. 21:57:12

@Biriksz_Krokiksz!: ezen mindig röhögök :)))))

@Cseszlovák Gyurmafilm: eszembe sem jutott, hogy az lennél.... csak röhögtem... :))))

2016.09.21. 21:57:20

@Cseszlovák Gyurmafilm: és lesz majd budapest-shore is *-* muhahaha, várós nagyon!

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.09.21. 21:58:16

No narráljátok léCCi mert nem nézem

2016.09.21. 21:58:47

@Mók_Ica: én is :) és most izguljunk, jujj mi lesz! ati vagy mici, mici vagy ati?!

ezneménvagyok 2016.09.21. 21:58:57

Egyre kevesebben nézik... :-)

Mók_Ica 2016.09.21. 21:59:01

@Commodore: hali :) kit hív ki Dina szted?

kamilla123 2016.09.21. 21:59:41

ha Atit hívja ki, senki nem nézi majd a párbajt

ezneménvagyok 2016.09.21. 21:59:53

Ha jól belegondolok, mi itten most potyázunk...

Mók_Ica 2016.09.21. 21:59:54

@Biriksz_Krokiksz!: izgulok.... nagggggyon.... leestek a körmeim..... ja nem, az Dina :))))

ezneménvagyok 2016.09.21. 22:01:26

@kamilla123: Majd egyvalakit kisorsolunk, aki közvetíti... :-)

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.09.21. 22:01:45

@Biriksz_Krokiksz!: a címéből ítélve tocsogni fog mocsokban. =]

ezneménvagyok 2016.09.21. 22:04:28

Tényleg izgi lehet, senki nem ír...

Mók_Ica 2016.09.21. 22:06:05

Anikó köszönt minket és a felvezetőben felidézi az ő nem túl jó fos9es emlékeit....

a lakók levelet kapnak... utasítás, hogy az alsóház mit vigyen ki... gyorsan gyorsan, mert gyün a kaja......
no ezen jól össze is vesznek, hogy hogyan tudnak aludni....... "melyik orroddal fogod szagolni, geci??" kérdezi kedvesen zseri

Mók_Ica 2016.09.21. 22:07:06

ma levél hegyeket kapnak.... lakoma bent vs kenyér víz és kolbász a kinti hidegben

MacákékIcukája 2016.09.21. 22:07:57

@ezneménvagyok: lessuk a tattikat meg a manuperalast

Schlomo Goldberg 2016.09.21. 22:08:46

Örüljenek hogy nem csíkos pizsomát kaptak, meg alkarba tetkót

Mók_Ica 2016.09.21. 22:08:49

az úrinépnek Atti és többi foscsi terít meg és hordja be a kaját piát....
a lakomához kancsós limcsi van.... sírok.... :))))

Commodore 2016.09.21. 22:10:23

Tegnap pont, kolbász hagyma kenyér volt a nasim! :-)

Mók_Ica 2016.09.21. 22:10:44

az úrinép vérgeci.... Soma kiröhögi a kinti pór népet....pffff
Zsóti tósztot mond.... pffff kedvesen geci.... Dina idegesíti Dávidot a benti csirkével

ezneménvagyok 2016.09.21. 22:10:55

@Mók_Ica: Én a helyükben megnyugtatnám őket, hogy "Nem köptünk ám bele!" :-)

2016.09.21. 22:11:11

@Commodore: Krisztiàn te vagy az? :D

2016.09.21. 22:11:14

HAJRÁ CSICSKÁK! Abcug Gethák!

Mók_Ica 2016.09.21. 22:12:34

@ezneménvagyok: eskü megérdemelnék.... nagyon bunkók...

zsolti csengettyűvel szólítja a kintieket, hogy szedjék le a piszkos edényeket.....

rearwindow 2016.09.21. 22:12:43

@Commodore: pancser :-) amúgy nem értem ebben a kolbász vacsorán mi volt a büntetés amin annyira felháborodtak?

Mók_Ica 2016.09.21. 22:13:07

zsótinak rózsaszín szexcsengője van.... ő mondta, nem én

ezneménvagyok 2016.09.21. 22:14:17

Kinyalhatják az edényeket? Vagy azért bünti jár? :-D

2016.09.21. 22:14:26

@Cseszlovák Gyurmafilm: alap! de amúgy mindegyik országbéli verzió mindegyik évadának mindegyik szereplője hintaszékben kötögető bolyhosmammika ahhoz képest, amit most látok.

Mók_Ica 2016.09.21. 22:14:49

na, elkezdték a kintiek.... kézzel pancsolták a kaját, a maradékokat is visszatették :)))
dina idegállapotba kerül és elkezdi a bazdmegelést.....

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.09.21. 22:16:01

Ez a kajatrancsírozás elég primitív reakció, nem müxik.

ezneménvagyok 2016.09.21. 22:16:39

@Mók_Ica: Na, a komornyik lesz a kihívott... :-)

Commodore 2016.09.21. 22:16:45

@rearwindow: Csak nasi volt! Cápauszony pöri volt a vacsi.

Mók_Ica 2016.09.21. 22:17:12

zsóti dáviddal veszekszik .... mert dávid a meztelen seggét nyomta az ablakhoz az úrinép kajája közben....dina is csatlakozik a veszekedéshez.....

miért veszik ennyire komolyan????

a pancserek végzik a házimunkát.....krisztián is takarítani fog.....

Mók_Ica 2016.09.21. 22:19:15

@ezneménvagyok: nem a lakáj??? :)))

eközben lóri oktatja dinát.... latolgatnak, evelin, vivi és zseri is erről csevegnek... dina maradjon kint, utána meg lórit szórják meg, mert sztük mind a hárman kint hagynák lórit egy párbajon...

Commodore 2016.09.21. 22:19:15

@Mók_Ica: Azok akik komolyan veszik, nagyon - nagyon veszélyes figurák...

Schlomo Goldberg 2016.09.21. 22:20:31

Régen a fél banda az udvaron lakott sátorban, meg a fűtetlen szaunában, mit sírnak ezek.

Mók_Ica 2016.09.21. 22:20:42

atti fáradtan ébredt, mert világosban aludt a nappaliban a kanapén

most osztja zsóti a takarítási feladatokat.... a hűtő úszik a csirkelében és a penészben.... pffff

ezneménvagyok 2016.09.21. 22:21:25

@Mók_Ica: Az a Hippodrom.
Ssss, csendbenvagyokfigyelek :-)

Mók_Ica 2016.09.21. 22:22:37

@Commodore: @pávör dragonfruit: mi lesz, ha megfordul a sorrend és aki fent volt, az kerül lentre???

krisztiánnak hiányzik a 6dik muskétás :))))))))))))))) (mici)..... ááááááááááá
hurenul sav.... sírok....

Mók_Ica 2016.09.21. 22:23:39

krisztián csodálja magát, neki jól áll a takarítás :)))) (most krisztiánt is felszopják??? ő is sokkal többet látszik ma)

2016.09.21. 22:23:43

meleg srác meg vagy borotválkozzon meg, vagy hanyagolja a feminin gesztikulációkat, mert ez a kettő így paródia.

Mók_Ica 2016.09.21. 22:24:10

@ezneménvagyok: figyelj is, különben beflegmulok :)))

2016.09.21. 22:24:42

anikó eddig jó volt.

Commodore 2016.09.21. 22:25:52

@Mók_Ica: Micsoda fordulat lenne! :-) volt már, és viccesebbek is voltak.

Mók_Ica 2016.09.21. 22:26:29

reklámra vonulunk, utána festőkké és modellekké válnak....
vivike fején alufólia sapi lesz a magasfrekvencia miatt, ami ugye távolt tarTYa a Zufókat.....

viszont bejátszottak vmit, mintha dina már választana ellenfelet..... hmmmmmm

pomac 2016.09.21. 22:26:33

@Mók_Ica: csupán csak nincs elég anyag róluk mert ők most pihennek :D

Berborosz 2016.09.21. 22:27:22

Dina, Dina !!!
Rám hallgass! Csak azt nézd, kinek a nyakában hányas szám lóg!

Mók_Ica 2016.09.21. 22:28:34

@Commodore: pontosabban agyhúgykő :))))

@pomac: nem tudom :)))

@ezneménvagyok: el is várom.... keményen ütöm a billentyűket :)))

2016.09.21. 22:29:12

@Mók_Ica: Régen megfordult, az még jobban kettészakítaná őket mert Devid es Ati bosszút állna.

Mók_Ica 2016.09.21. 22:29:16

@Berber Oroszlán: ez majdnem olyan, mint a "ki mit iszik tegye fel a kezét" :))))

ezneménvagyok 2016.09.21. 22:29:40

@Mók_Ica: Értékelem,,, ma este tiéd a cicáspárna... :-)

Mók_Ica 2016.09.21. 22:30:09

@pávör dragonfruit: remélem most is megfordul..... vagy inkább csak részben forduljon.....

2016.09.21. 22:30:50

vivi az alusapijához remélem felveszi az illumináti kéztartást is.

Mók_Ica 2016.09.21. 22:31:45

@ezneménvagyok: te választhatsz filmet :)))

na, visszatértünk reklámról... anikó szerint ma naggggggggggggyon izgis nap lesz a kihívás miatt
app-on mi nézők is szavazhatunk, hogy ki lenne a jó kihívott dinának.....

2016.09.21. 22:32:17

@Mók_Ica: Teljesen! Ati ámokot futna!

2016.09.21. 22:32:19

anikón ez a folytónyakörv nem mérete.

2016.09.21. 22:34:48

@Commodore: kortárs beszéd és kortárs művészet nagy barik.

Mók_Ica 2016.09.21. 22:35:03

óóóó.... a pancserek festik le a górékat.... portré festés következik
mici festi dinát, zseri tivit, krisztián lórit, atti festi vivit, aki egy rózsaszín törcsibe öltözik, evelin festi somát, dávid zsótit

gyönyörű képek születnek.....

Commodore 2016.09.21. 22:35:06

@Mók_Ica: Agyféltekés-húgyköves Tanfolyam!

2016.09.21. 22:35:41

Szarból várat építettem - erre kapcsoltam át.

Mók_Ica 2016.09.21. 22:36:11

most bemutatják a remekműveket.... ezt nem tudom leírni..... a holnapi posztban megnézhetitek .... röhögök :))))

ezneménvagyok 2016.09.21. 22:36:12

@Mók_Ica: Lehet szavazni, hogy ki fog megsértődni legjobban? :-)

MacákékIcukája 2016.09.21. 22:36:43

@Mók_Ica: mennyire jo volt ahogy David a titanic filmzenejere festette Zsoltit :D

Mók_Ica 2016.09.21. 22:37:13

soma te beleültél az eiffel toronyba? - kérdezi zsóti a képre pillantva.... sírok

Mók_Ica 2016.09.21. 22:38:22

@Commodore: olyan volt :)))

@ezneménvagyok: nyomd az appot :)))

@MacákékIcukája: állat volt :))) egyébként egész jó lett a kép

2016.09.21. 22:38:30

Zsótiról jó a festmény

Mók_Ica 2016.09.21. 22:39:30

úristn!!!!! lóri portréja.... amit krisztián festett..... háááááááááááááááááát..... mintha egy farok lenne az arca közepén..... :))))))))))))))

Mók_Ica 2016.09.21. 22:41:21

@Commodore: ez jutott az eszembe nekem is.... :))))

mici is vmi szarcsit rajzolt dináról.... felejthető

atti festménye jön viviről.... a képen egy sárga szörny.... mellbimbókkal..... arckifejezése elég rémült.... ááááááááááááááááááááááááá

MacákékIcukája 2016.09.21. 22:41:59

Salgotarjani Konnyezo Madonna, meghalok :DDD

Mók_Ica 2016.09.21. 22:42:18

@ezneménvagyok: mondjuk én sem tudok festeni.... szóval befejeztem a kritizálást :))))))))))

2016.09.21. 22:43:00

@MacákékIcukája: :))))))))))))))

lábakat figyeltétek?? szenzácós!!!!!!

plüssnyuszi 2016.09.21. 22:43:11

Ez vicces volt :-) Én legalábbis nagyokat röhögtem.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.09.21. 22:43:24

Atyika rajza láttán felnyerítettem az egész pajtát.

ezneménvagyok 2016.09.21. 22:43:28

@Mók_Ica: nem, a festmény stílusa az...

2016.09.21. 22:44:26

dávid nem rosszképű, azt kell mondjam.

MacákékIcukája 2016.09.21. 22:45:21

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: en is nyihogtam!

Na, ha Davidot viszi akkor kint is marad

ezneménvagyok 2016.09.21. 22:47:00

Néma csend, érzem, jön a kiválasztás...

Schlomo Goldberg 2016.09.21. 22:47:30

Nem ma van a kiválasztás?

2016.09.21. 22:47:37

@ezneménvagyok: azért ne essél túlzásokba ;)

pomac 2016.09.21. 22:47:43

anyám azaz 1 műköröm de hiányzott

Mók_Ica 2016.09.21. 22:48:47

tanácsok dinának a lakóktól, hogy kit hívjon ki...ész szerint, szív szerint...
zsóti: atti, dávid
tivy: dávid, atti
soma: dávid, dávid
vivi: dávid, zseri
lóri: dávid, zseri
evelin: evelin, dávid
krisztián: atti, evelin
zseri: zseri, dávid
dávid: dávid, dávid
mici: dávid, zseri
atti: zseri, dávid

2016.09.21. 22:49:33

@Schlomo Goldberg: hát eddig rohadtul úgy néz ki, h tanácsadás van, érdemi döntés meg nuku.

plüssnyuszi 2016.09.21. 22:50:25

Vivi alusapival a fején... ez komoly???

Mók_Ica 2016.09.21. 22:50:38

dina bölcsen alszik egyet a javaslatokra..... hmmm

vivikét minden év szeptember 20 án elragadják az ufok.... ezért elmegátló sisakot vesz fel.....

2016.09.21. 22:50:38

Elmegátló sisak

2016.09.21. 22:51:08

vivi nem már. elhiszem h rád osztották a futóbolond szerepet, de azért érezd már, h mikor elég, baszki!

ascii 2016.09.21. 22:51:25

vele veszekszel, őt vidd ki ... taktika, észjáték, ki ellen jövök vissza az smafu?

ezneménvagyok 2016.09.21. 22:51:32

@Mók_Ica: Azt kell mondjam, működik! :-D

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.09.21. 22:52:04

Hogy tisztázzuk idejében, az UFO az egy azonosítatlan repülő tárgy...

Schlomo Goldberg 2016.09.21. 22:52:15

@Biriksz_Krokiksz!: mintha szerdán szokott volna lenni, de mindegy is, hajtogassunk mi is elmegátló sisakot.

MacákékIcukája 2016.09.21. 22:52:58

Micsoda osszeeskuves-elmeletek!! Mi most egy cseszealjban vagyunk... Szimulalt valosag, egyertelmu

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.09.21. 22:53:09

Egyesek éheznek, azt a kevés kaját elraknák még ínségesebb időkre, erre pazarolják az alufóliát! Verdammt!

Mók_Ica 2016.09.21. 22:53:19

@Biriksz_Krokiksz!: minden lakónak lett ilyen sisakja..... ez szerkesztői utasítás.... ennyire nem lehetnek elmegátoltak.....

baszki... verset írtak az ufoknak....

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.09.21. 22:54:16

Ez kínos volt. Kérem kapcsojja ki.

ezneménvagyok 2016.09.21. 22:54:43

@Mók_Ica: Na, a múltkori világvégés ötletünkből ennyit tudtak kihozni...pfffff :-D

Mók_Ica 2016.09.21. 22:55:48

@ezneménvagyok: ez a szerep jutott neki.... elmegátló sisakban..... nos a többiek is felvették.... zsótinak Julien király fejfedője volt :)))) alufóliából!!!!

2016.09.21. 22:56:19

jó, mondjuk szentfiú sipkáján felnyerítettem :)

@Schlomo Goldberg: nekem beépített van, nincs külön ilyenre szükségem.

@etikette: nem úgy tűnt :/

Mók_Ica 2016.09.21. 22:56:53

@ezneménvagyok: ennyit a fantáziájukról a szerkiknek.... pfffff

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.09.21. 22:57:01

A reklámblokkban is volt hialuron sav!

plüssnyuszi 2016.09.21. 22:57:21

@Mók_Ica: anyám :-)
Viszont milyen helyre sapik gyártódtak. Mondjuk Ati úgy nézett ki, mint a Hubertusos üvegen a szarvas, fején a kereszttel. (már, ha valaki emlékszik erre a szépemlékű szeszesitalra)

Mók_Ica 2016.09.21. 22:57:44

@pávör dragonfruit: ez tuti... látszott is

@Commodore: most jön, ma 23 30-ig tart

2016.09.21. 22:57:45

@Mók_Ica: utána már rájöttem, még a reki előtti előzetesnél voltam leragadva.

pomac 2016.09.21. 22:57:52

@Biriksz_Krokiksz!: azon én is meg, Krisztiáné jo lett

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.09.21. 22:58:31

Skacok, ennyi volt ebben a Vivi brandben... már leárazás van! Fanok, vélemény?

Mók_Ica 2016.09.21. 22:58:33

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: ott látta krisztián :))))

@plüssnyuszi: nekem zsótié teCCett :))))

ezneménvagyok 2016.09.21. 22:58:44

@plüssnyuszi: ... csak a hatására... másnap... :-D

2016.09.21. 23:00:48

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Szerintem ezeket a riportban mondják neki, persze kell hozzáhajlandóság. De nem hiszem,hogy ez így spontán.

2016.09.21. 23:01:56

Első őszi napon megfázni. Én lettem a főlúzer.

2016.09.21. 23:02:23

na kit választanának mi önök? atit, oké.

pomac 2016.09.21. 23:02:53

vajon miért hál istenek mert már ott ülnek egy órája :D

2016.09.21. 23:03:31

hogy vagytok? meséljetek! beriori remélem nézi :)))))))))))

FrNo90 2016.09.21. 23:03:46

Mit ordibál az Anikó.

FrNo90 2016.09.21. 23:04:40

Bazz már a Zsolti instruálja az Anikót XD

ezneménvagyok 2016.09.21. 23:04:57

@FrNo90: Fél, hogy őt hívja ki Dina. :-)

Mók_Ica 2016.09.21. 23:05:21

a nézők is atttira szavaztak kihívottnak..... második dávid

vége a pórnép és górék időszakának......

a lakók tűkön ülve várták anikó bejelentkezését..... elemezgetik az elmúlt napokat..... no de jöjjön a kihívás.....jön a fémbörönd.... zsóti hozza

2016.09.21. 23:05:22

De ciki Devid elszolta magat, hogy mar vege a hirarchia hétnek (Anikó sem tudta kimondani...).

A lányok ocsmányul sminkelnek.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.09.21. 23:05:49

Na, eddig tartott a góré/pancser projekt? Szánalmas.

szmoti 2016.09.21. 23:06:02

@FrNo90: erről lemaradtam, mi volt? :)

2016.09.21. 23:06:23

@pávör dragonfruit: pont a sminket néztem én is. meg ahogy ülnek.

Mók_Ica 2016.09.21. 23:06:31

kisfilmek 1 - kiválasztás

2016.09.21. 23:06:33

Ötből egy köröm van fent, szörnyű.

plüssnyuszi 2016.09.21. 23:06:52

@ezneménvagyok: Ha a hatására emlékszel, akkor nem volt elég a mennyiség :-)

@Mók_Ica: Arról pont lemaradtam, de holnap pótolom. Nem maradhatok élmény nélkül. :-)

Commodore 2016.09.21. 23:07:00

@FrNo90: Tehetséges, talán lesz műsora, valahol...

pomac 2016.09.21. 23:08:12

@pávör dragonfruit: nagy elszólás azért nem volt mert nincsenek rajtuk a száok

Mók_Ica 2016.09.21. 23:08:19

@pávör dragonfruit: az meg már minek???

@plüssnyuszi: jól nézett ki :)))

Mók_Ica 2016.09.21. 23:09:06

@Commodore: új, tematikus csatornát fog indítani a retek..... :)))

szmoti 2016.09.21. 23:09:59

@pávör dragonfruit: Dávid már az elején mondta :) nem akar 2 napig kenyéren és vizen élni. Letelt a 2 nap :) szóval lehet ő a tégla :D előre tudta

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.09.21. 23:10:41

Ezek a sminkek, hát, valóban... (sercint)

MacákékIcukája 2016.09.21. 23:10:41

VV8-ban a csunya beszed a mervado hehe

2016.09.21. 23:10:47

@Mók_Ica: reszelje le :D
@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: rossz vagy :D

@pomac: ezt nem is figyeltem

ascii 2016.09.21. 23:12:10

két dudás nem fér meg egy csárdáSSSban

2016.09.21. 23:12:11

dinának tök normi a valós körme, faszért csúfítja el ilyen ótvar ízléstelen borzadállyal.

Commodore 2016.09.21. 23:12:14

2 dudás 1 csárdásban??!!

2016.09.21. 23:12:21

@szmoti: Kisírták a végét.

2016.09.21. 23:12:44

@Commodore: Ezt mind megtanulta a diplomájával.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.09.21. 23:12:51

"Két dudás nem fér meg egy csárdásban..."

Mók_Ica 2016.09.21. 23:14:06

elveszik a képet a villából... dina monológját hallhatjuk a vívódásáról, hogy kit válasszon.... a 4 rárakó emberből fog választani..... zseri irritálja dinát.... (ki nem????)

két dudás nem fér meg egy csárdáSban..... mondja dina... sírok.....

evelint sunyinak tartja dina
dáviddal konfliktusai vannak, dávid folytonosan beléáll (mármint dinába :))) ) de dávidtól azért fél..... joggal sztem

na, dina is előjött az őszinte játékos kártyával.... aham.... csak ordenárén beszélsz kicsi lány....

Commodore 2016.09.21. 23:14:11

Beugrom a nagybőgősbe.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.09.21. 23:14:34

Ki volt az a fura tekintetű csaj, akivel vitatkozott Dina? ;-)

Rémület 2016.09.21. 23:15:05

Atit viszi. A többiektől be van vonva.

MacákékIcukája 2016.09.21. 23:15:12

Fantomkepre szavazok, akarki is legyen

pomac 2016.09.21. 23:15:29

@Commodore: biztos kánonra gondolt :D

pomac 2016.09.21. 23:16:06

@MacákékIcukája: ja erre nyugodtan lehet szavazni vakon is :D

Mók_Ica 2016.09.21. 23:17:11

vissza a villába..... anikó mingyá kihívja dinát a riportba egy kis négyszemköztire......
most azokat kérdezgeti, akik dinára tettek..... IDŐHÚZÁS.... csak szólok anikó!!!!
aztán majd sürgeti dinát, hogy gyorsabban mondja......

óóóóó tivyke vmi büntit kapott vmiért.... holnap megtudjuk majd...

pomac 2016.09.21. 23:17:32

élően nem akar beégni :DDDDDDDDD mert már felvételről csak hamu van róla

2016.09.21. 23:18:09

@MacákékIcukája: @pomac: felesleges idő-és energiapocséklás, diana visszajön. (mondom most nagypofával)

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.09.21. 23:18:33

... és most a riportszobában a falon szemben ott van kicelluxozva, hogy kit kell kihívni :-P

FrNo90 2016.09.21. 23:19:02

Borzalmas, hogy Anikó mennyire görcsös az élő bekapcsolások során.

pomac 2016.09.21. 23:19:22

@Biriksz_Krokiksz!: most nincs itt a helye hogy azt mondjam "legyen igazad " :)

Schlomo Goldberg 2016.09.21. 23:19:36

Dina az eszére fog hallgatni. Akkor tuja ati

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.09.21. 23:19:55

Ha egyszer Vivi párbajozni menne, megkérdeznék tőle, hogy a szívére vagy a...

Mók_Ica 2016.09.21. 23:20:18

dina riportban.... szar kérdések, szar válaszok.... segítettek? segítettek.... pffffff
kinek a szava számít neked? na, szted anikó???

az eszedre vagy a szívedre hallgattál? dina az eszére hallgatott egyértelműen.....

akkor attit viszi és kész..... kezdi az indoklást.... gegv

plüssnyuszi 2016.09.21. 23:20:48

Dinának most nem nagy a szája, arca is összement, rettenetesen ideges már most. Mi lesz vele vasárnap?

pomac 2016.09.21. 23:20:52

sok reklám lesz mert még több mint 10 perc van hátra

MacákékIcukája 2016.09.21. 23:21:18

@Biriksz_Krokiksz!: David enyem <3 Egyebkent nem idopocsekolas, ha mindenki igy gondolkodna akkor tenyleg az lenne. Probalkozni kell

Retekklub miert nem teszi at a kihivast este 9-re?

Lassuk a medvet... Vagyis a leendo parbajgyoztest :))))

Mók_Ica 2016.09.21. 23:21:54

szíve szerint evelint vitte volna.... fordulat.... de nem őt viszi..... bassszki, dávidot választotta

FrNo90 2016.09.21. 23:21:58

Dina mindjárt összeesik, annyira fújtat.

pávör dragonfruit (törölt) 2016.09.21. 23:21:59

Devidet valasztotta

plüssnyuszi 2016.09.21. 23:22:09

Eszére hallgat és Dávid. Ez teljesen hülye?????

pomac 2016.09.21. 23:22:09

azért azt kell hogy mondja nagy esély van rá hogy kiessen dina

2016.09.21. 23:22:19

viszi dávidot, hát ütöm agyon!!!!!!!!!!

Mók_Ica 2016.09.21. 23:22:41

erősen remélem, hogy dávid fog visszamenni!!!!!

WICKEDWITCH 2016.09.21. 23:22:47

Hol kell letölteni azt az appot? (És mennyi helyet foglal?) :)

ezneménvagyok 2016.09.21. 23:22:48

@MacákékIcukája: "Retekklub miert nem teszi at a kihivast este 9-re?"
Ezt komolyan kérded? Dina élőben, este 9-kor? :-D

pávör dragonfruit (törölt) 2016.09.21. 23:22:57

@Mók_Ica: En Devidre tippeltem magamban.

MacákékIcukája 2016.09.21. 23:23:16

Dina bebizonyitotta, hogy sotet mint az ejszaka, ugrott a 36 milla, mehet is csomagolni!

pomac 2016.09.21. 23:23:46

evelin zseri vivi beszélgetett hogy dávid ellen ők visszajönnének ,e azt nem mondták dinának hogy ő nem :DDD

2016.09.21. 23:24:05

@plüssnyuszi: A kérdésedben a válasz :-)))

szmoti 2016.09.21. 23:24:16

Jaaaj egyiknek sem tudok szurkolni, mármint a párbajozók közül

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.09.21. 23:24:30

@Biriksz_Krokiksz!: Nyugi, "különösen sokat instruált Dávid" ki lesz vonva a munkahely által.

WICKEDWITCH 2016.09.21. 23:24:50

Hol kell letölteni azt az appot? (És mennyi helyet foglal?) :)

Mók_Ica 2016.09.21. 23:24:55

@ezneménvagyok: emlékezzetek csak a vasárnapi, korábbi kezdésekre..... sípszó, blőr.... pffff

dina azért gyorsan eleresztett egy kedves "gecit", mielőtt kikapcsoltak volna a villából..... :))))

2016.09.21. 23:24:57

Atus megúszta! Ámen.

Androido 2016.09.21. 23:24:58

@WICKEDWITCH: google play store, 22 mega :-D

Szavazzuk mar ki Dinat!

David cuki :-D Meg volt gyerekszobaja.

ascii 2016.09.21. 23:25:02

@WICKEDWITCH: app store, play store, pár mega
(a nap hülye kérdése volt!)

FrNo90 2016.09.21. 23:25:29

Tivy-t most már rúgják ki, mert kezd elpattanni.

MacákékIcukája 2016.09.21. 23:25:32

@ezneménvagyok: baszki, tenyleg! :D
@WICKEDWITCH: google play store androidon (asszem az a neve), app store ios-on es szinte semennyi helyet nem foglal.

Hajraaa Daviiiid

pávör dragonfruit (törölt) 2016.09.21. 23:25:50

@MacákékIcukája: :DDD

Holnap dráma tivy kiabal soma sir. Nem feltétlen ok okozat.

pomac 2016.09.21. 23:25:53

holnap megint dráma ,pedig ma van a magyar dráma napja :D

WICKEDWITCH 2016.09.21. 23:26:06

Bocsi, csak 1x akartam. :)

Mók_Ica 2016.09.21. 23:26:10

@pávör dragonfruit: akkor te olvasol a gondolataiban .... én attira tippeltem

ascii 2016.09.21. 23:26:35

tivy megint hozta az intellektüelt, remélem ezért kapta a büntit, és nyilván ezért lett vége a rabszolganapoknak, 3 napig... csoda h nem dögöltek bele

Mók_Ica 2016.09.21. 23:27:35

@FrNo90: vmi büntit kap.... biztos vmi olyan polót / inget, amire rá van írva, hogy idióta aki kiabál .... vagy vmi ilyesmi.....

2016.09.21. 23:27:42

@MacákékIcukája: ezt lszi ne, h "ha mindenki így gondolkodna". általában az marad / megy vissza, aki a legtöbb feszkót generálja, ill témát hozza. próbálkozni lehet, persze. meg széllel szemben pisilni is. ;)

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.09.21. 23:28:01

Atis elrebeghet egy hála imát a Sztárban sztár jó nézettsége miatt.

WICKEDWITCH 2016.09.21. 23:28:24

@ascii: Jól van na, ilyenre még nem vetemedtem. De köszi! :D
@Androido: @MacákékIcukája: Köszi! :)

Mók_Ica 2016.09.21. 23:28:33

@ascii: bakker, jönnek az éjszakai fagyok.... nem aludhattak a nappaliban... még megfagytak volna :)))))))))))))))))))))))))))

MacákékIcukája 2016.09.21. 23:29:23

@Biriksz_Krokiksz!: ezt nem nagyon ertem... Bocsi, nem maradt meg h mit kommenteltem 10 perce, ugy megorultem h Davidot hivja :))))

Mók_Ica 2016.09.21. 23:29:37

@Androido: ja... mi szavazunk, a retek meg dönt.... :((((

malevil2050 2016.09.21. 23:29:51

Nyugalom embörök . Dina fog nyerni.Ő a só lady, nem a csávó.De azé nyomjátok a zappot , ingyé van.hihi

ezneménvagyok 2016.09.21. 23:31:38

@Mók_Ica: Pont mint a közelgő népsz... ja, nem. NEM!!! :-)

ascii 2016.09.21. 23:31:51

@Mók_Ica: padlófütés van, nem gond

Mók_Ica 2016.09.21. 23:32:13

bv - au és győző együtt.... vmi fogyi versenyt indítanak egymás között.....

Rémület 2016.09.21. 23:32:22

@malevil2050: hát... sót nemigen csinál mostanság Dina. Dávid legalább szép. :))

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.09.21. 23:33:02

@Spitzbauer: De nálam Dina nem nyerő Dáviddal szemben, na nem azért, mert annyira jó lenne Dávid, de Dinát csak Ati és Mici ellen nem offolom...

Mók_Ica 2016.09.21. 23:33:09

@ezneménvagyok: az a vicc, hogy ez nem vicc.... :(((((

@ascii: ááááá... ők akkor is megfagynak :)))

ezneménvagyok 2016.09.21. 23:33:12

@Mók_Ica: A fogyi ugye csak rövidítés? :-D

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.09.21. 23:34:11

...és akkor a szerkik rátették a kezüket arra a bizonyos gombra (nem, nem a Penny Marketesre) és megjelent az alábbi cikk a Blikk online-on: www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/david-kibukott-a-kajan/9htrmqm

Mók_Ica 2016.09.21. 23:35:21

@ezneménvagyok: az sem rossz, amire te gondolsz.... de ez fogyókúra verseny lesz :))))

agimano 2016.09.21. 23:36:06

Aurelio hány kiló volt?

2016.09.21. 23:36:08

@MacákékIcukája: arra írtam, h van-e értelme szavazni, mikor szinte borítékolható, h úgyis dianát akarják majd vissza a szerkesztők, mert kettejük közül ő a nagyobb sóelem. (sólédi by malevil)

és akkor megragadnám az alkalmat, h minden sáfárkodósnak odasáfárkodjam a szavazatomat dávidre, én magam biztos nem veszem a fáradságot, h feleslegesen strapáljam magam :)))

agimano 2016.09.21. 23:38:29

@Commodore: na, de komolyan:)

Dávid testvére szerint ki kell jönnie Dinának megcsináltatni a körmeit:DD

ezneménvagyok 2016.09.21. 23:39:23

@Commodore: Babzsákkal, vagy babzsák nélkül?

MacákékIcukája 2016.09.21. 23:39:37

@Biriksz_Krokiksz!: @malevil2050: a szerkik akarhatnak barmit, engem nem erdekel :))) nem tart semmibol sem szavazni.
Az nekem nem soelem amikor valaki 24/7 karomkodik es csamcsogva ordibal, olyant en is tudok. Dina nem karakter, hanem egy ordas senki.

Mók_Ica 2016.09.21. 23:40:01

dávid használ-e idegen szavakat, mint Beja asszony? pl a rák egye ki a beled ..... áááááá

Commodore 2016.09.21. 23:40:56

Nem ! Győzi! NEM! ez szar!

Mók_Ica 2016.09.21. 23:41:13

@ezneménvagyok: apró picinykét már ismerlek :)))) na, tudtad követni az öfit??? :))))

ezneménvagyok 2016.09.21. 23:41:20

@Mók_Ica: Ma is sodrófa lesz a vacsora Gáspáréknál... :-D

agimano 2016.09.21. 23:41:53

@Mók_Ica: köszi

szerintem, ha nem nyúlnak bele, akkor kiesik Dina a picsába

agimano 2016.09.21. 23:42:24

Tényleg, Evelinnek csókolóznia kell Somával

ezneménvagyok 2016.09.21. 23:42:36

@ezneménvagyok: (De ezt mér magamnak írom?!!!)

2016.09.21. 23:42:50

@MacákékIcukája: persze és jogos, csak ne feledd, h nem csak te meg én meg mi itt a blogon vagyunk a célközönség.

Commodore 2016.09.21. 23:46:14

Mikor lesz vége? Szar vagy!

MacákékIcukája 2016.09.21. 23:46:16

@Biriksz_Krokiksz!: nezed rendszeresen a facebookos kommenteloket ill. hogy hany lajkot kapnak az egyes kommentek? En mindig szoktam... Ha azt es az ittenieket veszem alapul (plusz a szavazzuk ki Dinat csoportokat), akkor Dina kiesik.

@agimano: szerintem is. Ha visszamegy, akkor garantaltan belenyult az rtl

ezneménvagyok 2016.09.21. 23:47:06

@Mók_Ica: Inkább érdes és szálkás, és nagyon-nagyon kemény... :-D

Mók_Ica 2016.09.21. 23:47:26

@Commodore: csókolgatta a faszorrú képet.... pfffff

@agimano: szivi :))))

Rémület 2016.09.21. 23:47:31

Én titkon abban is bízom, hogy Lórba van még lehetőség. Kinézem belőle, hogy képes ésszel játszani és lesz B-terve, ha az enyelgésnek vége. Dina unalmas. Már mindent láttunk tőle, amit tud. Dávid meg talán egy kis önbizalomtól megtáltosodik. És megnézném a górék arcát, amikor fostizes visszamegy.

ezneménvagyok 2016.09.21. 23:48:19

@Biriksz_Krokiksz!: Na, itt a harmadik rajongó... :-)

Mók_Ica 2016.09.21. 23:48:43

@Biriksz_Krokiksz!: <3

@ezneménvagyok: ha szálkás és érdes, akkor az selejtes.... már bocsika... :PPP

MacákékIcukája 2016.09.21. 23:49:35

@Rémület: ezt adom, akarom Lorit latni Dina nelkul es akarom Davidot latni tobb onbizalommal. @VV Erőlegény: jeee :)))

Mók_Ica 2016.09.21. 23:49:44

@Rémület: plusz ha dina visszamegy, akkor a sufniból ki sem lehet őket robbantani.... pffff

ezneménvagyok 2016.09.21. 23:50:07

@Mók_Ica: Ennyi használat után milyen lenne? :-DDD

agimano 2016.09.21. 23:50:09

úúúúúúúristem, felhívták a ROBIT

Mók_Ica 2016.09.21. 23:50:52

@eatpray: eredményt is mutat majd? szavaztam.....

Commodore 2016.09.21. 23:51:30

@Mók_Ica: Falu bolondja, lehetne, ha lenne esze...

MacákékIcukája 2016.09.21. 23:52:15

@ezneménvagyok: ti mirol beszeltel? Erdes es szallas es nagyon kemeny? :)))))

Mók_Ica 2016.09.21. 23:52:27

@ezneménvagyok: hmmmm..... az enyém sok használat után is sima... nem szálkás.... mondjuk én tésztát nyújtok vele... :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

@agimano: ez valóban úristn'.... borzasztó....

WICKEDWITCH 2016.09.21. 23:52:46

@ezneménvagyok: van negyedik is. (csak sajnos már nagyon régen láttam) :)

De hogy a VV-hez is szóljak, nem láttam a mai elejét, de ezek szerint kolbászt kaptak, meg hagymát, meg ilyeneket? Én örültem volna, hogy végre valami embernek való. :D (Tudom, a gyúrósok másik állatfaj.)

Mók_Ica 2016.09.21. 23:53:19

@Commodore: és így ész nélkül???? így mi???? ja, tudom, bv műsorvezető :))))))))

Rémület 2016.09.21. 23:53:39

@Mók_Ica: Nem is értem, hogy a többiek miért hagyták őket oda beköltözni.

ezneménvagyok 2016.09.21. 23:53:46

@MacákékIcukája: Nem az az érdekes, hanem hogy te mire gondoltál helyette? :-)

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.09.21. 23:54:45

@MacákékIcukája: Sosem szabad elfelejteni, hogy van még sok játékos, akiknek a drukkerei nem biztos, hogy olyan emocionálisan állnak hozzá, mint a Dina gyűlölők. Ha az én kedvencemet nézem, akkor pl. Dinát kell visszahozni, mert Dávid veszélyes lehet arra, akit én favorizálok.

Önmagában az, hogy sokan utálják, nem jelenti azt, hogy ellene voksolnának. Lehet, bele sem kellene nyúlni és simán Dina menne vissza. Meg nekem továbbra is disszonáns egy ordenáré, de végeredményben a bent az őszintébbek közé tartozó embert ennyire utálni.

MacákékIcukája 2016.09.21. 23:55:07

@ezneménvagyok: hehehe elpirultam, 1-0 oda

Reptilianokrol miert nem beszelnek?

Mók_Ica 2016.09.21. 23:55:16

@Rémület: vagy hogy miért nem akar más is ott héderelni????

@MacákékIcukája: sodrófa, amivel Beja asszony várja Győzőt... :))))

malevil2050 2016.09.21. 23:55:44

@MacákékIcukája: Ahogyan teccik gondolni.Minden belefér ebbe a szétmanipulált világba.

2016.09.21. 23:56:07

@MacákékIcukája: nem fészbukozom, ne hari. a vv8ban pedig most tanulom összekötni a neveket az arcokkal, mert ez a széria kicsit most hátrébb van sorolva a nézős listámon, csak akkor nézem, ha fennforgás van, minden másra ott a hogyvolt, és a kommentek.
és még mielőtt: nem, nem vagyok dina rajongó, de tekintve azt, h a bv vezetését rábízzák egy gáspárgyőzőre vagy egy auréliára, hát nekem ne mondja senki, h nem az alpári csaj fog visszajönni.

agimano 2016.09.21. 23:56:24

amúgy ez az easypollsos szavazás a vv7-ben azt hiszem mindig hitelesen visszaadta a párbajok eredményét, de az előző párbajon eszerint Viki nyert volna

ezneménvagyok 2016.09.21. 23:56:59

@Mók_Ica: Na ja, ha férjet nevelnél vele, nem olyan lenne :-D

Mók_Ica 2016.09.21. 23:58:42

@ezneménvagyok: erre nincs szükség :)))))))))))

2016.09.21. 23:58:46

A promótált magazinos faxi mondja DJ Őzikének, hogy húzza lejjebb az alu sapit, hogy az egész agyát takarja. Az meg, feltesz egy mégkisebbet (kb. mint tökön a gyűszű), és kérdezi, hogy jó-e.
Jó! - mondom én. - Még többet is takar, mint az egész agya.

Hozéármándónak nincs mit takargatnia :-DDDD

agimano 2016.09.21. 23:59:20

szerintem az ilyen szintű alpáriság már tényleg nem nyerő nagyon sok embernél. Aurelio szórakoztató is, de Dinában semmi szórakoztató sincsen, az előző párbaj óta meg semmi érdekes sem történt vele, mert állandóan Lórival van. Mondjuk tényleg nem lehet tudni, hogy a szavazók többsége hogyan vélekedik, de nem hiszem, hogy szimpi lenne a viselkedése. Egyéb okok miatt lehet, hogy őt küldik vissza, de biztos nem a szimpátia miatt.

ezneménvagyok 2016.09.22. 00:00:22

@Mók_Ica: Persze, mert Győzőből csak egy van :-D

Mók_Ica 2016.09.22. 00:00:26

@Biriksz_Krokiksz!: súlyos szavak... de szakértő vagy.... ezt sejtem én is... de titkon remélem, hogy nem így lesz (tudom, nagyon szőke vagyok és naiv.... de hát ez van :))) )

WICKEDWITCH 2016.09.22. 00:01:03

@Mók_Ica: Igen, ezt olvastam az előbb. :)
@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Nekem pl. az nem tetszik, amit őszintén megmutat magából. Sem a rossz, sem a jó nem áll jól neki. (Azt már írtam, hogy igen szarul viseli a kritikát, és ehhez még hozzájött a "górés" viselkedése.)Nem gyűlölöm, mert nem ismerem személyesen, és nekem nem is ártott, de nem akarom nézni.

ezneménvagyok 2016.09.22. 00:01:32

@Spitzbauer: Homer Simpson koponyaröntgene? :-)

Mók_Ica 2016.09.22. 00:02:16

@Spitzbauer: röhögök :))))))))))))))

@ezneménvagyok: az is sok általában..... :))) te pl mit szólnál egy ilyen fogadtatáshoz?????

Mók_Ica 2016.09.22. 00:04:23

@ezneménvagyok: nem olyan vagy nincs??? :))))))))))))))))

WICKEDWITCH 2016.09.22. 00:04:52

Na, én azt hiszem, visszavonulok mára. Jó éjt mindenkinek! :)

2016.09.22. 00:05:57

@ezneménvagyok: ja jó, már majdnem felforrt az agyvizem, h ennyire félreértettél ;)

@Mók_Ica: ha a csaj megy vissza, akkor egyértelmű a manuperálás, ha dávidom, akkor átértékelem magamban, h van értelme szavazni. addig nem. #kivárásin vagyok, meg #lesen.

mobilos perpetuum 2016.09.22. 00:06:23

Bent nagyon jól látják, hogy Dávid a tizedik helyre való. Képernyőre csak akkor került, amikor Dinával volt jó, később rossz kapcsolata.
A Vigyél el műsorban már becsajozhatott volna.
www.youtube.com/watch?v=kO4JJgCyYkY

ezneménvagyok 2016.09.22. 00:08:07

@Biriksz_Krokiksz!: Ne tévesszen meg a látszat, én nagyon inter... integ... intreg... mindegy... :-(

Mók_Ica 2016.09.22. 00:08:30

@Biriksz_Krokiksz!: erre várok én is :))))

@ezneménvagyok: inkább ki nem olyan? :))))

ezneménvagyok 2016.09.22. 00:11:48

@Mók_Ica: Nagy dolog... dehát MIND magyarul beszéltek az ÖSSZES részben... :-D

2016.09.22. 00:11:54

@ezneménvagyok: kitalálom: intergalaktikus!!! az alu sipkádról majd küldj fotót, bírnám! XD

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.09.22. 00:12:33

@WICKEDWITCH: Egy trashben szerintem nem értelmezhető az, hogy szimpi karakter. Aki jól játszik, miközben hozza a rá osztott, sőt jobb esetben egy általa kompletten újradefiniált karakter stílusjegyeit, nálam viheti a 36 millát. Lásd Attilát, aki közutálatnak örvendve nyerte meg. Persze ő más kategória. Dina pl. úgysem húzza be a döntőt, de most még nagyon nem lenne itt az ideje a távozásának.

ezneménvagyok 2016.09.22. 00:14:29

@Biriksz_Krokiksz!: Na, az-az!!! Csak nem bírtam kimondani! :-D

Mók_Ica 2016.09.22. 00:14:36

@ezneménvagyok: voltam én is :))) igazi hecc volt :))) és kérlek ne degradáld le :)))))))))))

2016.09.22. 00:18:36

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: "Ha az én kedvencemet nézem, akkor pl. Dinát kell visszahozni, mert Dávid veszélyes lehet arra, akit én favorizálok" na te pl konkrétan taktikázol, és ez marha jó. kivi vagyok, ki a favoritod. (de el ne áruld!)

ezneménvagyok 2016.09.22. 00:19:23

@Mók_Ica: Eszembe sincs! Most, hogy már tudom, hogy van sodrófád... :-D

2016.09.22. 00:21:41

@ezneménvagyok: akkor le kell írnod százszor.
XD

ezneménvagyok 2016.09.22. 00:22:46

@Biriksz_Krokiksz!: Ez kábé olyan, mint a "Találd ki, hány golyó van a markomban" "Kettő" "Annál kevesebb, de ennél többet nem árulok el" :-D

Mók_Ica 2016.09.22. 00:22:47

@ezneménvagyok: kinézed belőlem, hogy sodrófával harcolok??? nem vagyok én Beja asszony... pffffff

ezneménvagyok 2016.09.22. 00:23:46

@Biriksz_Krokiksz!: lsd. mint fent (egész fent) :-DDD

Mók_Ica 2016.09.22. 00:24:34

jó éjt mindenkinek, szép álmokat :))))

ezneménvagyok 2016.09.22. 00:25:11

@Mók_Ica: Nem, de jó ezt hallani is... :-D

Costanza 2016.09.22. 00:26:29

szerintem a meleg pasi egy kezdo pszihopata

ascii 2016.09.22. 00:27:33

@Costanza: nem, csak szeret ribiskedni, a stilusából ered

2016.09.22. 00:28:10

@ezneménvagyok: úgyse hagytam volna annyiban, ha válaszolna valaha is, tutti folytatnám, h jó de fiú v lány? XD
na menjél aludni, nem zajongok-csörgök-csattogok.

alsophila grahami 2016.09.22. 00:28:41

@MacákékIcukája: sajnos mostanra bebizonyosodott, hogy így van, sajnálatomra persze, mert azért én naiv módon láttam benne fantáziát, kb addig, amíg Lóri visszajött a saját párbajáról, de onnan sajnos lassú de biztos mélyrepülésbe kezdett, ami ott ért el a mélypontját, amikor a sufniban teliszájjal csámcsogva - rettenetes hangeffektekkel nyomatékosítva - fejtegette a kígyólelkű-kocatestű Mitzinek, hogy ő márpedig tervez egy hátbatámadás-jellegű tranzakciót bonyolítani a kvázi "villacejelme" kárára, amiért az a másik kígyóval merészelt egy kis testi kontaktot létesíteni (miközben Dinánk még bőven elkötelezettnek mondta magát a kinti faszija iránt - ki érti ezt, namindegy)... szal nálam ott lement a roló, ez kisstílű, ruppótlan mentalitás számomra vállalhatatlan; aki ennyire lent van morálisan (és akkor a trágár beszédmodorát szóba se hoztam még), azzal én semmilyen mértékben nem bírok és nem is akarok közösséget vállalni, szurkolni aztán meg végképp nem, így tőlem mehet is haza, DE:

ha Attit vagy a vele abszolút paritásban levő - de talán egy fokkal antipatikusabb - Evelint hívta volna ki, akkor garantáltan visszament volna a párbajról; csak hát ehhez kicsike agyacskával is kellett volna rendelkezni, hogy átlássa kivel van esélye, kivel nincs; ennek híján pedig gyönyörűen beválasztotta azt, akivel biztosan nincs, így járt!

Dávid különösebb erőlködés nélkül kint is hagyja szerintem, és ez így lesz jól, mert valóban beszürkíti, láthatatlanná teszi Lórit, akire én is kíváncsi lennék dinátlanul, mert nekem szimpi a fickó és kész. ;)

Costanza 2016.09.22. 00:49:14

@ascii: szerintem manipulalni szeret, meg alszerenykedni, meg szerepelni.

Komeszka 2016.09.22. 00:50:26

Azért érdekes mennyire vakon vannak odabent. Dávid valamiért nincs vakon és kikényszerítette a párbajt. Egy bent erősnek tartott, de idekint utált személy ellen. Zsolt is full vakon van, ami nekem meglepő. Nemrég tettem ki egy poll-t: www.easypolls.net/poll.html?p=57e2fbd7e4b05c9a411b1bea

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2016.09.22. 00:55:38

Dinának most csak annyit tudnék mondani, mint amit George Clooney közölt Tilda Swintonnal a Michael Clayton című film végén: ezt most elbasztad.

Ati ellen garantált volt visszajutás, még a sertés ellen is rá szavaztam volna, de így el kell engednem a kezét, és sztem még sokan gondolják így.

már csak Lóri miatt is Dávidra szavazok, sztem benne még bőven van potenciál, csak a csaj mellett nem tud kellőképpen kibontakozni.

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2016.09.22. 00:58:10

@Komeszka: én elképzelhetőnek tartom, h Zsolt azért tolta Dinát Dávid felé, h kiessen. sőt, neki ez mindenképpen win-win helyzet, mert Dáviddal kiesne egy viszonylag intelligens ember, Dinával pedig Lóri legfőbb támasza.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.09.22. 06:22:16

nos én úgy eludtam mint a szar. de visszaolvastam felzárkózra.
Erős este volt az biztos. hureurén sav? elmegátló sisak?(ez utóbbi a Tiszára vizet kategória) két dudás egy csárdáSban?nem fér?(neten ket percnyi kereséssel különbet talál.) :)) varom a mai öfit annyi bizonyos

Costanza 2016.09.22. 06:38:51

kerdes hogy ez a sok retardalt hogy tudott ilyen zsenialisan festmenyt festeni...hm... zsoltinak meg azt is megmondtak hogy kate winslet arckifejezest vagjon. fake.

Túroscsusza 2016.09.22. 07:17:54

Furcsa hogy mindenkinél más az utálatos személy a villában...
Én a buznyáktól borulok ki...

Dina - Dávid harca arról fog szólni hogy a nézőknek kell-e a feszkó ?
Szinte biztos ( brazil sorozatok, magyar sorozatok ) hogy a harcias amazon ( még ha kurva anyázik is ) nyer a rafinált Dávid ellen...

Én azt látom hogy az a szórakoztató, ha egy műsorban ordibálnak, mert ha ordibálnak az már történés, a taktikázás meg úgye kurvára nem érdekel senkit...

mobilos perpetuum 2016.09.22. 07:35:05

@alsophila.grahami: Kicsike agyacskája van Dinának, szerinted, de nézve az ÖSSZES villalakó által felállított rangsort, ahol egy Tivy második lehet, és döntően azt javasolták, ha az ESZÉRE hallgat Dávidot vigye ki, akkor mégse erről van szó. Bent úgy látják. Napi 24-ben úgy élik meg. Mi meg látunk egy rövid összefoglalót, amit úgy vágnak össze, ahogy a szerkiknek tetszik.
Például, hogy lehet egy jelenet negatív főszereplőjét átfesteni pozitívra?
Vele kell elmeséltetni, mi történt! (Ezt a trükköt már anno VVPetike esetében is alkalmazták, mikor VV Verát alázta, csak éppen azt nem mutatták, csak, hogy a csaj sík ideg. És ezért épp a magát fényező Petike volt a felelős)
Valamelyik nap lehetett volna így indítani: Sokat ittak, Dina még annál is többet, nézzük meg, mi történt. Jelenet.
Ehelyett a riportszobában ellensége, Dávid, aki ráadásul az elszenvedője (?) volt a csokidobálásnak, mondja el a MAGA VERZIÓJÁT.
Kamerák mutatják A SZOMSZÉD HELYISÉGBŐL.
Takarékossági okokból ki voltak az ebédlőben kapcsolva?
Szerintem nem, csak így be lehetett adni, hogy nem Dávid folyamatos szemétkedése miatt történt az, ami.
Máshol bevallja, hogy azért provokál állandóan, hogy párbajra őt vigye.
Egy seggrészeget valamelyik kocsmában Dávid provokál, nem biztos, hogy nem a sürgősségin köt ki.

introverted22 2016.09.22. 07:35:27

@Túroscsusza: Azt azért ne felejtsd el, hogy a feszkó Dina nélkül talán még nagyobb lenne. Ugyanis ha most Dina megy vissza, akkor a retardáltak félni fognak a párostól, hiszen mindkettő maga mögött tud egy győztes párbajt, és nem mernek majd hozzájuk se szagolni. Viszont ha Dávid megy vissza, az hatalmas pofon lesz Lórinak, és akkor átrendeződik a képzelt hierarchia sorrend, valamint Lóri is esetlegesen játékba kerül. Dina mellett ez nem igazán valósul meg. Jah és akkor lesz egy extra feszkó Dávid és Lóri közt. Szerelmi és alpári szálnak ott van Tivy-Zseri, felesleges kettőt futtatni, arról nem beszélve, hogy az utóbbiak hozzák a szex vonalat is.... Feszkó marad Dina nélkül is, csak talán kultúráltabb.

introverted22 2016.09.22. 07:43:00

@Komeszka: Hát a szavazás állása elég egyértelmű, most már csak az kellene, hogy a valóságban is így alakuljon. A baj csak az, hogy nem a nézők döntenek, hanem a Retek klub, az meg szerintem bent fogja tartani ezt a mocskos szájú pultoslányt. Nem látnak túl az instant feszültségen, pedig sokkal jobb, amikor csendben forrja ki magát a dolog. De olyan Attiláék óta nem volt sajnos... Ott sokkal okosabban csinálták a játékosok. Viccesebb is volt. Az utóbbi évadokból hiányzik a humor, csak a feszültség generálására mennek rá, és ott is az a lényeg, hogy minél több legyen a kisípolandó szó. Pedig lehetne ezt nézhetőbben is...

Túroscsusza 2016.09.22. 07:46:18

@windsor:

Erős a fantáziád, a néző a megtörtént események tudatában szavaz, nem arra ami majd történni fog...

etikette 2016.09.22. 07:47:01

olyan szinten hisztis öntelt hülyegyerek a dávid, inkább nézem a körmös kiscsajt mint őt. aki legalább őszintén hülye és nem játssza meg magát hogy jó fej miközben egy feminin paraszt szép külsőbe bújtatva. pfff

mobilos perpetuum 2016.09.22. 07:57:03

@windsor: A Tivy-Zseri párosból Tivynek nem sok ideje van, remélem a villában. Valami bünti inget tegnap nem viselt. Idegroncs.
Ha Zseri odatartja a seggét, és kap egy sorozatot hátulról, azt szerelmi szálnak nevezni enyhe túlzás. Valaki ahhoz hasonlította, mikor a hamutartóba a cigiről odapöccentenek kevés kis hamut.

introverted22 2016.09.22. 07:59:12

@Túroscsusza: A baj az, hogy én már nem hiszem el, hogy a nézői szavazatok döntenek... Tehát én ezért a retek klub elképzeléseit próbálom megfejteni. Szerintem semmi köze a szavazatoknak a végkifejlethez.

introverted22 2016.09.22. 08:00:57

@mobilos perpetuum: Zseri részéről vannak ott érzelmek is... Ez olyan, mint Edina meg Laci anno. Ott is csak a csaj akarta.

mobilos perpetuum 2016.09.22. 08:02:40

Dávid játéka, a puffogásától eltekintve, amit most művelt, eddig abból állt, hogy Dinával jó, később rossz viszonya lett. Evelinnel nem tud mit kezdeni, igaz azzal más se fog, Soma csókot kap tőle, max.

Túroscsusza 2016.09.22. 08:05:14

@windsor:

Ha ez így van hogy a retek dönt... ( ezt a lehetőséget is nézhetjük )
Akkor is Dina látszik befutónak, mert hihetetlen közönséges... Nézzük például azt mikor seggrészeg...

Meg aztán kinéz egy baszás lórival is...

Dávid meg ugye ennél unalmasabb vonalat visz, ő taskarítja fel mások mocskát...

mobilos perpetuum 2016.09.22. 08:08:25

@windsor: Ha Zserinek bejön, hogy a villa hülyéje lekutyázza, utána beleüríti a patronját, ettől kezdve vagy bolond a csaj is, vagy f.....arok-imádó. K.nak nem nevezném, mert azok megélnek az ősi foglalkozásból, Dubajban főleg.

Cérnahuszár 2016.09.22. 08:16:52

@Komeszka: jó ez a poll, kb ennyire számítottam, 80-20% arány
majd írjátok az app állását is ok?

ha mégis dina marad, részemről ennyi a vv8, nincs kedvem manipulált izéket nézni
ja és meglepett dina, ahogy vikit is megvezették ott bent a többiek , vele is ez történt

introverted22 2016.09.22. 08:23:38

@Túroscsusza: Azért Dávid is tud többet mutatni ennél, ahogy tette is anno, de látszik, hogy belefáradt. Szerintem ha visszajön Dina ellen, akkor sokat fog javulni a "játéka".

introverted22 2016.09.22. 08:24:51

@mobilos perpetuum: Mert szerinted nem jön be neki? Már a dugás előtt is úgy bánt vele, mint egy kutyával se, mégis odatolta neki magát, sőt, szinte kikönyörögte a dugást...

introverted22 2016.09.22. 08:26:11

@Cérnahuszár: Én is ott tartok, hogy találok más néznivalót, ha Dina megy vissza. Akkor csak a Hogyvolt marad.

mobilos perpetuum 2016.09.22. 08:28:12

@Cérnahuszár: De magukat miért vezették volna meg? Márpedig az a rangsor, ahol Tivy második, Dávid a tizedik, tőlük származik. Lehetne erre a válasz, hogy azt is az RTL csinálta, de a már kiesettek is tanúsítják, hogy Tivyt erősnek, először még a legerősebbnek gondolták.

Cérnahuszár 2016.09.22. 08:28:51

@ascii: ez a face csoport zárt, nem akarok csatlakozni
mit láttál benn, mi verte ki a biztosítékot?

Cérnahuszár 2016.09.22. 08:34:35

@mobilos perpetuum: akkor is megvezetik egymást, ha nem szándékos

am sztem tivy megítélése kezd változni ott benn, pl zseri mondta a festészeti fakultáció után hogy egy várat épített carból

ha dinát tartják ott bent erősnek mivel góré lett, akkor érthető hogy nyomják arrafelé hogy kiessen, ez pár embernél lehet tudatos, szerintem zsoltinál biztosan

mobilos perpetuum 2016.09.22. 08:35:38

@windsor: Ha bejön neki Tivy, és a szerelem nála annyi, hogy a fenekét odatartja, akkor mi ez a Dina-ellenesség? Zseri akkor sehol nincs hozzá képest.
Akkor annyit ér, mint Tivy zoknija: abba a lábát dugja, őbelé a farkát.

Avanivi 2016.09.22. 09:01:14

@Cérnahuszár: Azért lett Dávid a 10. mert Lóri,Soma,Tivy, Zsolt pontosan látják benne a potenciális ellenfelet ezért jól lepontozták,egymást pedig első helyekre tették.Zsoltikát elsőnek.
A Dinát Dávid fele terelték, pedig sejtik, hogy a Dávid jön vissza,de hátha mégis sikerül megszabadulni tőle.
Ha Dina megy vissza én is befejeztem, nekem az annyit jelent, hogy az RTL irányítja a szavazást. nem lehet ezt az "őszinte" nőt nézni tovább.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.09.22. 09:03:46

Akinek bejön tivy annak mindegy.
v.ö.:
"Mazursky, aki ezt megeszi, az megeszi a szart is" ill "Én azoknak a nőknek vagysok az ideálja akiknek mindegy"

introverted22 2016.09.22. 09:39:56

@mobilos perpetuum: A Dina ellenesség azért van bennem, mert gusztustalannak tartom, ha egy nő így káromkodik, nem bírja a kritikát semmilyen formában senkitől, és ráadásul szinte csak teli pofával tud üvöltve káromkodni. Undorítóan lekezelő a stílusa, és semmilyen helyzetben sem tud kultúráltan viselkedni... Zserinek legalább nem esik le a karikagyűrű az ujjáról akkor, ha takarítani kell, pofavágás nélkül is képes végighallgatni másokat, bár káromkodik, de negyedannyit se, mint Dina, és még a legtöbb esetben a kritikát is képes kezelni. Dina összeférhetetlen, és raádásul elveszi Lórit is a játéktól, aki azért többre lenne képes, mint a sufniban enyelgés. Jah, és a buta nőket sosem bírtam, a lenőtt, félig elhagyott műkörmök meg különösképpen hányiger keltőek számomra. Egyébként még mielőtt félreértenéd a dolgot, Zserit se kedvelem túlzottan, de ezerszer inkább őt nézem, mint ezt a nyomoroncot.

introverted22 2016.09.22. 09:44:03

@Cérnahuszár: én azért arra is kíváncsi vagyok, hogy ki ki mögé fog állni... Vagy szerinted ott is fent fogják tartani a látszatot, mert annyira félnek a káromkodáscunamitól, hogy nem mernek mást választani, mint Dinát? Jobb bebiztosítani magukat arra az esetre, ha Dina jönne vissza?

mobilos perpetuum 2016.09.22. 10:54:42

"bár káromkodik, de negyedannyit se, mint Dina" - mivel negyedannyit mutatták a VV kezdete óta a Zserikét.

mézescsók 2016.09.22. 11:26:08

@Peter_Cs: Ha Te az a Peter Cs. vagy, aki még valamikor pl. az Alekoszos Vv idejében - ha jól emlékszem Baukó mellett - kommenteltél sokat? Mert akkor szia! Nemigen olvaslak mostanában..
Különben egyetértek, A pasik közül még az egyelőre Dina mögött suinnyogó Lóriban látok lehetőséget, de csak a tegnap este alapján - ügyesen terelgette Dávid felé Dinát, akinek az esetleges kiesése az Ő, mármint Lóri helyzetét erősítené meg. Mert az ugye szinte nyilvánvaló, hogy a négy ellenfél aspiráns közül Dávid a legnagyobb és legnehezebb vad.

@Berber Oroszlán: @VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Egy játékon gyűlölködni? Persze, én is tapasztalom, csak nem értem. Napi pár perc szórakozás - esetenként. Ennyiben érint.
A fikciónak minősített fiúkról:
Dávid: egész eddigi jelenléte Dinával való csörtéiben nyilvánult meg, amúgy jól el volt. Szépen megfésülködve mosolygott - másra nem is emlékszem róla. Tegnap este kimozdult a holtpontról, de nem túl szimpatikus oldalát mutatta meg: rinyált, mint egy rossz k...a (a kaja miatt, a hálózsák miatt - igaz, talán azt sem tudta, hogy az mi -, a meló miatt. Végig nem fogta fel, hogy a feltételeket - górék kiszolgálása, mert azok nem dolgozhatnak, stb. -nem a górék találták ki direkt az ő bosszantásukra), stb. Jó slusszpoén lett volna, ha a szerkik a kaja leszedése utáni akcióját látva (kaja kiöntése, majd kézzel való összekotrása, összedobálása, hulladék tányérba visszapakolása - köpés nem volt? - küldenek egy levelet, hogy a górék esti maradéka a pancserek reggelije!

Soma: farokvezérelt kisfiú, kell még hozzá valami? És szegény azt is milyen szerencsétlenül csinálja!!! Viszont humorforrás.

Attila: Ha néha véletlenül nem megy el a kamera előtt, észre sem veszem, hogy ott van. Észrevétlenül akarta végigcsinálni a játékot? Unalmas jófiúság a győzelemhez nem elég, bár tény, volt, aki így nyert, példának mindjárt itt van Robin.
A srác nem tudja, hogy milyen játékban van. A tegnap esti főpancserkedésből akkora show-t csinálhatott volna, hogy csak na... Értem, hogy rosszul esett neki, de pont azért kellett volna rájátszani.

Krisztián: csalódás úgy, ahogy van. Amikor bejött, én egy laza, vagány, élelmes, dörzsölt fickót vártam, de egy kigyúrt és kivarrt nyuszit kaptam. Tegnap este azért ő is szerzett némi szimpátiapontot nálam (amikor a hőbörgőket leszerelte).

Puha p.....k. Még annak sincsenek tudatában, hogy mennyit nyertek a pancser besorolással!
Az egész este az övéké volt, élvezhették és kihasználhatták volna, ha felmerül bennük, hogy micsoda lehetőséget kaptak. A górék Zsolti empatikus beütése és törekvése miatt nagyon-nagyon nem használták ki a helyzetüket, a pancserek meg valóban pancserok..

Úgy érzem, ahhoz, hogy végleg ne fulladjon unalomba az egész, Dinának, aki képes kezdeményezni és kezelni konfliktusokat, műsort csinálni - emellettegyelőre tartom továbbra is, hogy a legőszintébb játékos -, még van ott helye.

WICKEDWITCH 2016.09.22. 11:27:23

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Azt hiszem, értem, mire akarsz kilyukadni, viszont most még nem ott tartunk, hogy ki nyerje meg, hanem hogy ki az, aki semmiképpen ne nyerje meg, és hogy ki küzdhessen tovább érte, és ennek egyenes következményeként kit kelljen néznünk még egy darabig. Persze, tudom, hogy egy játék, de azért szórakozni is szeretnék közben. :) Ezt a szórakoztató faktort Dinában nem látom. (Meg még pár másik emberben sem, de majd ők is sorra kerülnek.) Tudnék szurkolni olyan embernek, aki nem feltétlenül szimpatikus, de ügyesen mozgatja a szálakat, viszont nekem az is fontos, hogy azért ne legyen túl nagy rohadék. Nyilván más a mérce, mint az életben, itt többet "megenged" az ember. Nem láttam az Attilás évadot, csak pár videót, de így innen-onnan azt szűrtem le, hogy ő tényleg használta az eszét.

mézescsók 2016.09.22. 11:28:31

@mézescsók: Kedves Peter Cs! A hsz-m elején ne olvasd oda, hogy "ha"!

WICKEDWITCH 2016.09.22. 11:30:09

@windsor: "Nem látnak túl az instant feszültségen, pedig sokkal jobb, amikor csendben forrja ki magát a dolog. ... Az utóbbi évadokból hiányzik a humor, csak a feszültség generálására mennek rá, és ott is az a lényeg, hogy minél több legyen a kisípolandó szó. Pedig lehetne ezt nézhetőbben is..."
szívemből szóltál. :)

alsophila grahami 2016.09.22. 17:38:53

@henrik_: igen, én is így vagyok ezzel, pontosan... @mobilos perpetuum: szerintem meg nincs neki olyanja - éppenséggel ezért nincs, amit te is leírtál - és ezzel is csak az én meglátásom támasztod alá, mert úgy hagyta magát megvezetni Dina, ahogyan a nagykönyvben írva vagyon a megvezettetés címszó alatt; csak néhány példa: tegnapi öfiben a lányok kint klikkesednek a teraszon, és azon agyalnak, hogy Dinát valaki olyanra kell rábeszélniük, aki biztosan kint hagyja, tehát arra kell őt célzottan terelgetni, hogy nála erősebbet válasszon; azután Dávis következik, aki elmondta már korábban, hogy szándékosan provokálja Dinát, hogy biztosan őt vigye ki, majd becsatlakozik ehhez a hármashoz is a teraszon, és elszántan biztatja a csajokat, hogy őt javasolják Dinának "kivitelre", satöbbi, satöbbi (ld.: előbbiek)... magyarán: megvezették a kis attomfizikust - akit jelzem, eddig támogattam, de most xarul döntött, és igazából unom is már, valahogy mindent kiadott mostanra magából, kétlem, hogy újat tudna még hozzáadni a játékhoz - plusz: Lórira én is kíváncsi vagyok, milyen "önerőből", dinátlanul, mert ő számomra még mindig érdekes, Dina sajnos már nem....

szumma: nem vall penge agy jelenlétére az, ahogyan megette, amit a többiek főztek neki, okos döntés helyett szépen belesétált a csapdájukba, és ahelyett hogy egy érdektelen emberkét vitt volna magával - a főpancser Attit, vagy Zsiráfot -, ill. az irritáló Lakatosevelint, ellenük simán visszatérhetett volna, de a benti körülmények viszonylatában józan, kultúremberke Dávid ellen nem fog. / teszem hozzá, szerintem.

alsophila grahami 2016.09.22. 18:13:47

@Spitzbauer: hát ez..... síííírokk xDDDDDD @mézescsók: és ebben is sok igazság vagyon, köszi, Lóriról én meg is feledkeztem az imént, a játék eddigi legnagyobb hoaxát ő szállítja a dinás vonalával, miközben szépen, csendesen - szinte észrevétlenül - terelte rá Dinát a deklaráltan riválisának tartott Dávidra, amivel egyszerre két legyet is üt:
megszabadul a mostanra már kiszámíthatóan uncsivá lett sufni-lávsztorijától, és a Dáviddal való kötelező megmérkőzésből kimenekítette magát anélkül, hogy neki magának kellett volna kihátrálnia belőle.
nekem ez briliáns megoldásnak tűnik, és ha csak a körülmények szerencsés összjátéka során jutott volna ebbe a helyzetbe, akkor a világ mázlistája lenne - de én ezt erősen kétlem, szerintem ő full tudatosan játssza a játékát a maga sunyi, okos módján; és ez az, amiért engem még érdekel a karaktere..
na meg azért is persze, mert másban nem látok semmiféle stratégia meglétére utaló törekvést, semmilyen taktikázást sejtető tudatosságot, ők csak elvannak, sodródnak és csapódnak ide-oda ("önmagukat adják", jah, ez az idevonatkozó terminus technicus;).
süti beállítások módosítása