Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Star Academy 1x14 - Két és fél jó produkció a második élőshow-ban

2016. szeptember 11. 09:56 - BaZsa

Picsába a fogadalmakkal, ma mindenkiről leírom, hogy mennyire néz ki hülyén, szóval Ördögh Nórit ma nagyanyámnak öltöztették, oké, a negyvenes évekbeli nagyanyámnak, de akkor is. Még Majka is reménykedik abban, hogy leszakad róla a ruha, és csak igazat adni tudok: jót tenne a műsornak. Elhangzanak a szabályok, tupírozzák a semmit. Keresztes madárház-jelmezt kapott (fején madárfészek, fülében tollak), Pásztor Anna pedig egy várkisasszonyba oltott űrunikornis ma este. Randy indítja a műsort, műbőr zakó, hasig kigombolt ing, már csak egy spanyol öv hiányzik, gratula, Linda. 

Nem tudom eldönteni, hogy tetszik-e Randy produkciója. Azt gondolom, nem kéne ezt a férfias vonalat mindenáron erőltetni, ő még egy kis tökszár. Az éneklése hullámzó minőségű,  zsűri szerint csinált egy show-t, mindenki csípi, Viktor  el tudná képzelni ezt a produkciót egy kubai helyen, gyanítom, egy melegbárra gondol, 85 pont. 

Zita jön, aki saját elmondása szerint elindult a nővé válás útján, és valóban, nagyon csinos, tisztára, mint Brook Shields emberi szemöldökkel. Itt megjegyezném, hogy ha már kamuzenekart tesznek a színpadra, legalább arra figyelhetnének, hogy a dobosok az alap ritmusára verjék a dobokat. A dal nagyon mély Zitának, az alsó lágéban szörnyű hamis minden alkalommal, a fentiekben meg ugyan nem rossz, de nem is jó. Viktor azt mondja, a próbákon jobb volt, de sajna a közönség pont leszarja, hogy az előadó milyen volt a próbán. 81 pont, nagyjából reális.

img_2969.PNG

Arnold következik, aki a nagy éjjeli bulikázásokban faszán hörghurutosra betegítette magát. Király Viktor dalát tolja, emiatt aztán eléggé izgul. Viszonylag nem annyira szar, amit csinál, de azt kell mondjam, ennél ő sokkal pontosabban szokott énekelni. Viktor a végén hosszú köntörfalazás után bevallja, hogy nem minden hang volt ugyan a helyén, de ő azért örül, hogy Arnold küszködött. Hát ez az, küszködött, én nézőként nem ezt akarom látni. 82 pont, bent fog maradni.

Bene Barbi a személyes kedvencem, akit ma este Catherine Zeta-Jones-nak öltöztettek a Zorróból. Rögtön a szám elején annyira hamis, hogy a Megasztár első pár szériájában visítva dobták volna ki a francba már az előválogatón. Kétségtelen, hogy nyomokban érzelmek fedezhetőek fel az arcán éneklés közben, ami tőle azért jelentős fejlődésnek számít, de annyira pontatlanul énekel, hogy nem tudom élvezni. A végén a kitartott hang kifejezetten fülsértő. Keresztes szerint jó volt, hááát... Viktornak is tetszett, Anna szerint dívasztikus volt, jesszus, hova tettétek a fületeket? 92 pont, what the kibaszott fuck???

img_2971.PNG

Balog Brigiről levették a szemüveget (mondom én, hogy olvasnak hogyvoltot), de így is pornósnak néz ki. Nincs vele sok gond, de nekem inkább feladatteljesítésnek tűnik, mint előadásnak, olyan, mintha a tanító néni megparancsolta volna: írd le százszor, hogy "szexi vagyok és tudok énekelni", és ő leírta százszor, de kb. ennyi. A vokálban több az érzelem, mint benne. 87 pont.

Hanna jön a Jimmy-számmal, juj de nagyon izgulok, édesanyám, gyere értem. A szám elején nagyon a hangok alatt kóricál, ráadásnak kibaszottul civil, közben topog, mint a szarógalamb. Nem akarok nagyon kegyetlen lenni, de ez egy úttörőtábor esti tábortüzes bulijának színvonalát sem üti, kár volt ennyi hülyét bevinni neki a villába. Inkább maradjon a Twinkle twinkle little star-nál, amit az ovisoknak énekel elalvás előtt. Tényleg mi a faszomra kapott 82 pontot? 

Itt megkérdezem, de csak halkan, Majka vajon legurított két whiskey-t az adás előtt? Kicsit homályos a tekintete, és feltűnően jókedvű, de ez csak egy kis közbevetés volt. Ossó Balázs a következő, Michael Jacksont hoz, nem különösebben hat meg, de azért nem rossz, 85 pont.

Na és akkor Fazekas Eszter, akinek a héten kivolt a fasza mindennel. 1: NEM kellett volna transzponálni a dalt, mert nagyon gyér az alsó regiszterekben. 2: a hangját még mindig imádom, de a múlt héten sokkal jobb volt. Igazán sajnálom, hogy ennyire jellegtelen most, bár legalább érzelmekkel megtölti a számot. Nem kéne beszarva lenni, és akkor kijönnének a magasak az eredeti hangnemben is. A zsűri szerint is többet tud ennél, 86 pont.

img_2974.PNG

Amit Libor Laura művel a Tina Turner-számmal, az szó szerint gyalázat. Az első gondolatom a bikicsunáj, a produkció végén kiderül, hogy Ördögh Nórival egy rugóra jár az agyunk. Anna szerint, ha a rocknagyi ruháját felakasztják egy vállfára, abban több a dinamika, és milyen igaza van. Laura egy jó adottságokkal megáldott, egyszersmind szörnyű nagy tehetségtelenséggel megvert, kifejezetten rossz énekes, valóban pusztítóan szar volt, 65 ponttal menni is fog a levesbe.

img_2975.PNG

img_2976.PNG

Szőcs Reni. Kérlek, Reni, legyél jó, akarlak tovább szeretni! Minden hang a helyén, mint mindig, aranyos, kicsit szexis, de a múlt heti élőshow-ban klasszisokkal jobb volt, ez a játékos faszéhség annyira nem megy neki. Fura, hogy a múltkori dalban igazi, nagy formátumú nő tudott lenni, itt meg kicsit olyan, mint amikor a hároméves lányom felveszi a magas sarkú cipőmet. Ennek ellenére még mindig ő a legjobb eddig, kap is 97 pontot.

Illés Adrián Mester Tamás-feldolgozásának kurva hamis az eleje, még anyámnak is szétbaszná a fülét, pedig neki semennyi hallása nincs. Cserében abszolút átélt, és az üzenet nagyon a helyén van, de akkor is meg kell tanulni énekelni, mert ilyen pontatlanságokat nem engedhet meg magának, nemhogy egy vezető (hehe) kereskedelmi csatorna műsorában, de egy kocsmakoncerten sem. Király Viktor ugyanezt mondja, eskü nem beszéltem össze a zsűrivel, 91 pont.

Reklám után Hegyi Dávid jön George Michael-lel. Szokás szerint kurva jól énekel, de... de... de... és nem tudom, mi jön a de után, viszont éppen elég, hogy van de. A színpadon tábortüzet gyújtanak a technikusok, de Dávidban, hát, nem látom az ikszet. Komolyan, szimultán írom, Annával sem egyeztettem, aki ugyanezt a tüzes hasonlatot mondja. A pirotechnika azért ért 94 pontot.

Alexa jön, ülve kezd, és a műsorban az első produkció, amire felkapom a fejem már az elején. Jól áll neki Amy Winehouse, bár kicsit sokat vonaglik, de ezt írjuk a koreográfus számlájára. Nekem ez most nagyon tetszett, még Keresztes is rárezzent, és valóban, egy előadó inkább megosztó legyen, mint semmilyen. 97 pont.

img_2978.PNG

Iván és Cseh Tamás, felhúzott szemöldökkel és kihegyezett füllel várom, Cseh Tamást imádom, meg Iván is cuki, vajon mit hoz ki ebből. És akkor hirtelen

.........................................................................................................................................................nem is tudok mit írni, leteszem a billentyűzetet, elragad az egész, csodálatos, sallangmentes produkció. Egészen eddig néző voltam, Iván pedig behúz, visz magával, el is felejtem, hol vagyok, könnybe lábad a szemem. Pontos, árad belőle a szeretet, a tisztaság, a kedvesség, nagyon mély és nagyon őszinte az egész. Csaba szerint Justin Timberlake és Elton John törvénytelen gyereke, szerintem meg az egyik legkedvesebb, legszerethetőbb, legtisztább szívű előadó az összes tehetségkutatóban so far. A műsor Nagy Pillanata volt ez nekem. Iván meg az értékelésnél annyira cuki, hogy legszívesebben odamennék és összecsókolnám. Muszáj imádni. 100 pont, megérdemelten.

img_2979.PNG

A veszélyzónások kivételével mindenki lement, és aki védettséget szerzett a hétre: Szőcs Reni. Én Ivánnak drukkoltam, de legyen. Veszélyzónába került Libor Laura (van füle az országnak), a többiek mennek jakuzzizni meg pálinkázni.

Jönnek a veszélyzónások, Erika űrkurvának öltözött, és szörnyű erőszakosan előadja a Paparazzit. Iszonyúan akarja, ez engem nézőként frusztrál és zavar, nem nagyon tudom hova tenni, nem tetszik, inkább a táncoslányokat nézem. Fogalmam sincs, hogy mire jó ez a faszszopás a zsűri részéről, ennyire nem volt jó. Sőt.

img_2983.PNG

Lacika, akit közben megkedveltem, nem túl jól énekel, de nagyon jelen van, édes kis esendő fiúka, lehet szeretni, ettől elnézem a pontatlanságait. A zsűri sacckábé ugyanezt mondja. Készülök az este utolsó szenvedésére, Laura jön a mentődallal. Megszólal egy borzalmas midialap, Laura meg egészen értékelhetetlenül, agresszíven és hamisan eltolja a Nem leszek sohasem a játékszered c. örökzöldet, aminek a vége kifejezetten nagyon kínosra sikerül. Még így is az eddigi legjobb produkciója, de ez nem lesz elég a bent maradásra. És tényleg.

img_2984.PNG

Kelemen Lacikát visszaszavazta a közönség, szalad a többiek után piálni, a zsűri meg egyhangúlag kiejti Laurát a picsába, végre. Erika marad, ő majd a jövő héten esik ki. Az összefoglalóban észrevehető bármiféle egyezés a közvéleménnyel a véletlen műve!

 

 

 

 

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ditti82 2016.09.11. 10:54:33

Még egyszer nem írom le, hogy zseniális. :-D Véleményt formálni nem tudok, mert nem láttam az adást. Kit érdemes visszanézni? Laurát nem merem, őt ne is ajánljátok. :-D

,, 2016.09.11. 11:08:06

űrkurva:DD percek óta ezen az a jellemzésen röhögök:)

BaZsa 2016.09.11. 11:56:11

@Ditti82: Ivánt mindenképpen, de Alexa és Reni is nagyon jók voltak!

Tke 2016.09.11. 12:13:19

Eddig viszonylag rendszeresen néztem a tehetségkeres(ked)őket. Ruzsa Magdit, Takács Nikolászt, (kövezzetek meg) a Vastag testvéreket nem kell bemutatni, személyes kedvenceim egyben. És van még jónéhány versenyző, akinek egy-egy előadására szívesen emlékszem vissza (Tabáni István, Szirota Dzsenifer, Quantum XXL és a többiek).

Ez az első sorozat, amit nem nézek. Nem arról van szó, hogy időben rosszul jött ki az adásidőpont, hanem arról, hogy meg sem fordult a fejemben, hogy nézzem. Ez az első kritika, amit olvasok - és jól döntöttem... :-)

lackofiam 2016.09.11. 12:17:32

Jobb volt, mint a múlt heti adás, az elemzés korrekt BaZsa.

Pácsó Ármándó 2016.09.11. 12:23:51

@BaZsa: Kb. ez volt, köszi! HegyiDé tegnap este a szexis oldalát akarta megmutatni, mert biztos senki sem sejtette, hogy van olyan neki, pláne a múltheti mezrángatása után :-)

diómió 2016.09.11. 13:19:48

@Márk_Márk: @mrperfect: Pedig BaZsának most tökéletesen igaza van, és még finom is volt. Alexán, Renin és Ivánon kívül a többi annyira semmilyen (sajnos Dávid is,hiába van hangja-nem véletlen,hogy nem sikerült a kiugrás), hogy szóra sem érdemes. Amit Adrián a Mester Tamás nótával művelt, az szörnyű, ennél nagyobb bűnt csak a zsűri követett el, amikor dicsérte. S bár Lacikának drukkoltam ( a műsor miatt) de azért remélem, Caramell nem hallotta. Nem tudom, a zsűri mit hall a helyszínen,d jó lenne, ha meghallgatnák TV-n keresztül a dalokat, legalább ők is szörnyülködnének egy kicsit. Bár a leggázabb Vastag Cs beszólása volt a Magyarország hal(k)sza(g)vú szerzőjével kapcsolatban. Sem ő, sem Keresztes nem hagy ki egyetlen önfényező lehetőséget sem:-( Anna minden pszihedelikus hasonlata ellenére a legempatikusabb, legszakmaibb és legemberibb....

Pácsó Ármándó 2016.09.11. 13:30:00

@diómió: És a pszihedelikus frizurái/sminkjei ellenére is :-)

BaZsa 2016.09.11. 13:39:37

@mrperfect: ahhoz, hogy halld, ki mikor hamis, nem kell abszolút hallás

Chuck Νorris 2016.09.11. 14:28:40

én a legjobban Barbi pici mejjecskéinek drukkoltam, láthatóan ki akartak szabadulni a ruha mögül :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2016.09.11. 14:51:31

Ördög Nóráról kettő szó ugrik most be elsőre, a seggfej, és a paraszt.
Ez a nő a harcsa szájával, és a furkálódós baszogatásaival amit mindig tol Majkának...ez a nő nem kap f*szt otthon vagy mi van ?
Legközelebb Majka helyében lerúgnám a nézők közé élő egyenesben....meg bikicsunájozik bmg, tiszta szívjóság a csaj.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.09.11. 15:33:27

én hármat néztem
barbi nagyon hamis volt
a nemszemüveges erőtlen
a pasi meg jól nézett ki,de lehetett volna jobb

egyébként ami nagyon csíp,hogy a zsűri miért nem mond semmit az énekről,csak jól néztél ki...baszki nem a stylistot kell dícsérni egy énekveresneyen

SugarPigLia 2016.09.11. 15:39:59

Szerencsétlen Laura hogyan került egyáltalán az élőshowba !? Ahogyan merev nyakkal fordult folyamatosan a vidékiéstisztaszívűkelemenlacika(coelho) felé olyan volt, mint vmi sértett arisztokrata, akinek nem szóltak arról, hogy itt bizony verseny lesz, és nem jár automatikusan továbbjutás a vokalista karrierért... Keresztes Ildikó mondta vmelyik öfi alatt, hogy visszanézve vkit hamisnak hallott... Ki volt a címzett, nem tudja vki?

Bekkara 2016.09.11. 16:19:57

Végig az járt a fejemben, hogy Gór-Nagy Erika táncosait a Sia tánciskola delegálta.

tantum verde 3 2016.09.11. 17:57:37

@diómió:
Igaza a faszt, egy sötét, a zenéhez nem értő, írni nem tudó picsa.
Neki kellene más foglalkozást keresni, az Index összes újságírójával együtt, mert a saját szakmájukban sokkal szarabbak, mint akár a legszarabb énekes ebben a vetélkedőben.

És ezek a félanalfabéták mernek kritizálni bárkit, baszd meg.

@BaZsa:
Nem, de zenei hallás kell.
Ami neked nincs.
Ahogy íráskészséged sem.

schanc 2016.09.11. 18:05:41

A veszélyzónásokat nem mertem még visszanézni (élőben nem láttam az adást, de):
Randy: egyetértek
Zita: egyetértek, szerintem ő lesz a következő kieső
Arnold: egyetértek
Barbi: nagyon sokat segített neki a vokál, ápolt és eltakart :) De egyébként az eddigi legjobbja volt.
Brigi: egyetértek, csúszik lefele erősen
Hanna: egyetértek, de szerintem amit ő egy hét alatt a nulláról kihozhatott a számból, azt megtette
Balázs: érdekes, hogy néha elég pongyolán énekel, aztán nehéz részeknél meg kifejezetten jól. Iparosmunkást látok benne, de emberileg meg nagyon szimpatikus.
Eszter: nagy szívfájdalmam, mert én neki drukkolok, de ez sajnos pontosan a fentiek miatt nem volt jó. (Ma hallottam a múlt héten előadott dalát Janicsák Vecától a rádióban, na az konkrétan jobb volt, mint az eredeti.)
Laura: egyetértek, múlt héten megvédtem, most botrányos volt
Reni: egyetértek, remek
Adrián: kritikán aluli
Dávid: egyetértek
Alexandra: egyetértek, nekem most tetszett eddig a legjobban
Iván: egyetértek, Eszter után a második kedvencem

BaZsa 2016.09.11. 18:13:46

@tantum verde 3: tágas a blogvilág, nagy és szabad az internet, fiatalok, forró, páratlan hadseregem, alkossatok kedvetek szerint, olyat, amilyet szívesen olvasnátok

tantum verde 3 2016.09.11. 19:05:34

@BaZsa:
Pont ugyanezt mondhatnák az énekesek is: nézzél olyat, amit szívesen hallgatnál.
Nem tudom, honnan veszed a merészséget ahhoz, hogy azt tanácsold bárkinek egy olyan szakmában, amihez egyáltalán nem értesz, hogy válasszon más foglalkozást.
Mégis milyen alapon?

Sorold már fel a zenei végzettségeidet, amik erre alapot adnak...

BaZsa 2016.09.11. 19:08:41

@tantum verde 3: Nem én javasoltam, hogy válasszanak más foglalkozást, azt az index szerkesztői írták oda, amikor kitették a cikket főoldalra. Egyébként többen valóban jobban járnának más foglalkozással, met ebben sikertelenek és boldogtalanok lesznek, és szándékosan nem írok neveket.
A te zenei végzettségeid felsorolása után szívesen nyilatkozom a magaméiról. :)

de nem is tudom, minek vitatkozom.

Ditti82 2016.09.11. 19:19:58

@tantum verde 3: Nyilván neked minden zenei végzettség megvan. Amúgy te is honnan veszed a bátorságot, hogy ismeretlenül lesötétpicsázz bárkit is, mert nem egyezik a véleménye a tiéddel?

BaZsa 2016.09.11. 19:24:56

@Ditti82: don't feed the troll :D

KapitányG 2016.09.11. 19:26:31

@tantum verde 3: Téged nyilván kényszerít valaki, hogy ezeket a "félanalfabétákat" olvasd, önként biztos nem kínoznád magad. Szegénykém, nagyon fáj?

Ditti82 2016.09.11. 19:31:26

@BaZsa: Nem mindig tudom megállni. :D

Pácsó Ármándó 2016.09.11. 19:38:02

Más: Ugye lesz a Sztárban Sztárról is hv?

Chuck Νorris 2016.09.11. 19:51:57

@Pácsó Ármándó: eddig elég gyenge, de sztem sixx ir majd vmit CC-re

Chuck Νorris 2016.09.11. 19:58:17

Linduska nem sajnálja magátol a tokaszalonnát ugy látom.

Ditti82 2016.09.11. 20:27:25

@BaZsa: Ha a tv2 honlapja hajlandó lejátszani a videókat, sokkal könnyebb dolgom lenne... :/

Ditti82 2016.09.11. 20:33:42

Holnap lesz síráááááás! :D

Ditti82 2016.09.11. 20:36:40

Varga Viktor jobb Amy volt. :/

BaZsa 2016.09.11. 21:53:36

@Ditti82: óh, nagyon rá vagyok már izgulva! vam egy olyan sanda gyanúm, hogy a holnapi adás nagyon adni fogja

Ditti82 2016.09.11. 23:19:15

@BaZsa: Bevallom, én a hétközi öfiket nem nézem, csak a szombati élő sót legfeljebb. :D

tantum verde 3 2016.09.12. 02:51:54

@BaZsa:
Ugyan semmilyen hivatalos zeneiskolát nem végeztem, de zenélek, és zeneelméletben is van némi jártasságom. De ha jól látom, nem is én dorongoltam le itt minden énekest a nulla, de a tiédnél valószínűleg azért még így is jóval magasabb szintű zenei végzettségemmel.
Tartok tőle, hogy neked azért okozna némi gondot egy szűkített akkord hangjainak fejből való felsorolása, hogy a lejátszásukat bármilyen hangszeren ne is említsem.
Ráadásul írni is pocsékul tudsz, amiért fizetnek. És így veszed a bátorságot, és bírálsz másokat?
Röhej!

Te sokkal szarabb vagy a saját szakmádban, mint ezek az énekesek, szóval fentiek miatt neked sokkal inkább javasolt, hogy válassz másik foglalkozást. És ők legalább nem álnév mögé bújva állnak ki az ország elé, hanem valódi névvel és arccal, te meg ahhoz is gyáva vagy, hogy a nagyszájú ledorongoló "kritikádhoz" (valójában trágár fikázáshoz) a nevedet add.

@KapitányG:
Nem kényszerít, csak érdekelt, hogy aki ennyire bátran javasolja másoknak, hogy válasszanak másik foglalkozást, mennyire van otthon egyrészt a sajátjában, másrészt abban, amiről ír.

Elég hamar kiderült, hogy mindkettőben nulla a teljesítménye.

Szóval nagy arca van, tudása meg semmi.

@Ditti82:
Bocs, baromka, nem én írtam itt zenei kritikát, ledorongolva embereket. Nem tudom, a csökött agyad fogja-e a különbséget. Az meg, hogy sötét, a trágár stílusról elég szépen lejön.
Nem a véleménykülönbségről van szó. Hol olvastál te olyat, hogy nekem ez vagy az tetszett, aki neki nem?
Ja, sehol. Csak az egy sejtnyi agyad nem bír már ilyen bonyolult dolgokat feldolgozni.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2016.09.12. 07:28:06

@Pácsó Ármándó:

A Sztárban sztár hogyvoltját az indokolná hogy azt a rettenetet végig nézni képtelenség, kizárólag olvasni érdemes róla :)

@tantum verde 3:

Tudtommal a hogyvoltért egy petákot nem kap senki, random civilek írkálják akiknek az írásai megfeleltek a kritériumoknak.
Ha fizetnének én is tolnám már ezerrel.

,, 2016.09.12. 07:37:54

@tantum verde 3: de hiszen már elmondta, hogy nem ő találta ki azt a bizonyos mondatot, amivel az index címlapon találkoztál!!

Magentax 2016.09.12. 07:41:48

@tantum verde 3: hogy te mekkora egy bunkó paraszt vagy! Leoltasz mindenkit, a poszt szerzőjét is - mijafasznak olvasod, takarodj innen a picsába!

Magentax 2016.09.12. 07:43:15

@BaZsa: miért nem tiltod ki az ilyen idiótákat? Legalább lesz 4, 5, 6, stb. számú parasztunk is. :D

Ditti82 2016.09.12. 09:08:12

@Magentax: Sixx kevesebbért kibaszkodja az ilyen idióta, magát kibaszott sokra tartó, mindenkit mást lenéző suttyó tahókat...

Ditti82 2016.09.12. 09:10:36

Amúgy meg tényleg don't feed the troll! :-D

introverted22 2016.09.12. 10:34:11

@tantum verde 3: Értem én a nagy felháborodásodat, de egy dologgal azért nem árt tisztában lenni. A nézők nagy része nem azért nézi ezeket a műsorokat, mert olyan zenei képzettséggel rendelkezik, hogy a végzettségek felsorolására nincs elég hely a világhálón. A nézők, és hallgatók nagy százalékának a hallgatáson kívül semmi köze nincs a zenéhez. Ilyen vagyok pl én is. Ennek ellenére nézem ezeket a tehetségkutató csodákat és sok esetben bizony végigszenvedem őket. Mert vannak olyan énekesek, akik az én füleim számára fájdalmasan éneklik el az adott számokat. Ha leírom, hogy szerintem ez nagyon rossz volt, akkor én is egy büdös gyökér vagyok? Ez a blog egy tartalmi összefoglaló, amiben az író a maga szubjektív véleményét írja le. Teszi ezt olyan formában, ahogyan mi többiek szeretjük olvasni. Mert számunkra szórakoztató, és mi mezei zenehallgatók hasonlóan érzékeljük a fülünket ért támadásokat. Tehát ha van rá mód és lehetőség, akkor te keress egy zeneértő kritikust és vitasd meg vele a műsor tartalmát, mi pedig laikusként megbeszéljük az általunk hallottakat. Így mindenki jól jár, neked se kell vérnyomás csökkentő, és nekünk sem kell felesleges fröcsögéseket olvasnunk egy számunkra ismeretlen valakitől, aki biztos nagy zenei tehetség, de ezek után nem szeretném meghallgatni a zenei tudását, mert az emberi oldalának megcsillantása után számomra egy önelégült baromnak hat, akire emiatt már nem is lennék kíváncsi.

Ditti82 2016.09.12. 13:35:28

@windsor: 10 pont. Vagy 25, hogy maradjunk az akadémián. ;)

BaZsa 2016.09.12. 18:17:06

@Ditti82: nincs moderálási jogosultságom, de hogy őszinte legyek, pont leszarom egy random troll faszoskodásait. Éveket töltöttem énekesnőként olyan helyeken, ahol ő a kávéját nem tudná kifizetni. Ez persze önmagában nem jelent semmit, nem vagyok zeni zseni, de a szakmáról van némi fogalmam.
Örülök, hogy windsor leírta, amit leírt, mert pont ez a célom: annyi szakmaiságot csempészni az összefoglalókba, amennyit az is érez, hall és ért, aki amúgy nem tanult zenét vagy nincs különösebb affinitása a zene iránt. Ugyanis a nézők legnagyobb része nem vájt füllel és jazztanszak-diplomával ül le a műsor elé. Másrészt ez az úgynevezett blogműfaj, természeténél fogva szubjektív, továbbá nyilván úgy kell fogalmazni, hogy érzéseket váltson ki (és az ellenszenv is egy érzés, egyébként). Aki nyilvános térben ír valamit, az ezzel számol, így én is.

introverted22 2016.09.12. 19:55:09

@Ditti82: Hurrá, akkor ezen a héten nem kerülök bele a veszélyzónába :D

Chuck Νorris 2016.09.12. 20:50:24

megy a magy picsogás, erre Adrián belekezd a csitári hegyekbe... pff

Natura Qua 2016.09.12. 20:58:03

Én férfiakat ennyit sírni még nem láttam...

Chuck Νorris 2016.09.12. 21:03:02

ez a Randy milyen egy szerencsétlen, kezdem sajnálni :DDD

Chuck Νorris 2016.09.12. 21:04:46

ez a balázs gyerek nekem cseppet sem szimpatikus

Natura Qua 2016.09.12. 21:06:50

@Chuck Νorris: Kis cuki, de tényleg szerencsétlenke :))

Chuck Νorris 2016.09.12. 21:15:18

alakul a gruppen, Adrián-Zita, Dávid-Alexa, Lacika-Eszter, Randy-egérlyuk :DDD

,, 2016.09.12. 21:30:37

Ó, túl fiatalok h ismerjék a házibulit:(

Natura Qua 2016.09.12. 21:31:05

Szegény Laura, nem kicsit erőltetett ez a búcsú.

Chuck Νorris 2016.09.12. 21:33:23

@Natura Qua: deee hannának van pasija:)
am ez vmi 80as évek diszkoja lesz most hétvégén?

,, 2016.09.12. 21:34:00

Pedig az Ace of base svéd, és Hanna úgy tűnt h nem ismeri

Chuck Νorris 2016.09.12. 21:35:20

a hosszulábu csak 182 centi,még én is magasabb fagyok nála. azt hittem legalább 188

Chuck Νorris 2016.09.12. 21:35:49

"fagyok" elkezdtem raccsolni :D

Natura Qua 2016.09.12. 21:37:11

@Chuck Νorris: Hozzá képest mini manó vagyok a 165 centimmel :)

Chuck Νorris 2016.09.12. 21:40:06

Randynak nem jut eszébe mit kérdezzen :D

Chuck Νorris 2016.09.12. 21:40:50

@szörnycsi: elvileg 183 de már kezdek összemenni

Chuck Νorris 2016.09.12. 21:42:45

hehe ez a Randy:Eszter kalandocska elég komikus :D

,, 2016.09.12. 21:43:46

Alexa panaszkodik a sok könnyűvérű ribancra:)

,, 2016.09.12. 21:44:47

@Chuck Νorris: az egy tök jó magasság

Chuck Νorris 2016.09.12. 21:51:37

@szörnycsi: áá nehogy azt hidd, részegen jobban szédülök mint egy 170 centis

Natura Qua 2016.09.12. 22:08:13

Vicc ahogy egymásra pakolják a jeleket!

Ditti82 2016.09.13. 00:04:06

@szörnycsi: Na azt pont elcsíptem. :D Meg akkor már a jelölést is megnéztem, hogy hogy is van ez. Idiótábban dobálják a kitűzőket egymásra, mint a vv-ben a jeleket. :D

tantum verde 3 2016.09.13. 23:05:30

@Magentax:
Faszfejkém, aztán honnan a kurva édesanyádból tudnám meg, hogy mit írt és hogyan, ha nem olvasom el?

tantum verde 3 2016.09.13. 23:06:55

@windsor:
De nem írsz róla blogot.
Ha a szerző is így tenne, rendben is lenne.

tantum verde 3 2016.09.13. 23:11:04

@BaZsa:
Énekesnő... Muhaha!!!
Gondolom, akkora tehetség voltál, hogy nagyon marasztaltak, ezért lettél országos hírű, és váltál egy mindenkit fikázó, ocsmány, mocskos szájú, trágár blogíróvá, akit már legalább 20-an olvasnak.
De legalább süt minden sorodból a sértettség - most már lehet tudni, hogy miért.

Hahahahaha!!!!

introverted22 2016.09.14. 09:05:12

@tantum verde 3: Minek írjak, ha megteszi azt más? Kb. az én véleményemet írja le, és még szórakoztat is.
Azért néha nem ártana a tükörbe nézned és elgondolkodni azon, hogy vajon igazak-e rád a saját szavaid: mindenkit fikázó, ocsmány, mocskos szájú, trágár... mert itt egyedül te engedted meg magadnak ezt a stílust. Szerintem jobban járnánk mindannyian, ha nem olvasnád többet ezeket a blogokat. A te zenei műveltségen edződött lelked is megnyugodhatna, meg nekünk sem kellene kerülgetnünk a sértegető, gusztustalan stílusban íródó soraidat. Kezdem azt gondolni, hogy vagy egy kevésbé tehetséges Star Academy üdvöskét, vagy annak rokonát "tisztelhetünk" (áhh, azt nem érdemelted ki) személyedben.

Jah, és nem ismerem BaZsa-t, csak nőként kiveri a biztosítékot az, ha valaki olyan kultúrszegény környezetben tengeti a napjait, hogy ilyen stílust megenged magának egy nővel szemben, mint amilyet te.

tantum verde 3 2016.09.14. 12:17:09

@windsor:
Baromka, akkor nézd már meg az ő stílusát.
Aki ilyen stílusban ír nőként, az nem veri ki nálad a biztosítékot? Hozzá képest sehol nem vagyok, sőt.

Amúgy meg nem tudom, mi a fasz az, hogy "egy nővel szemben". Ti akartatok egyenjogúságot, baszd meg. Megkaptátok, viseljétek.

eveMarlowe 2016.09.14. 14:14:35

Én csak annyit tennék hozzá kiegészítésképpen az íráshoz, hogy szerintem Keresztes Ildikót és vasárnap a Sztárban Sztár-ban fellépő MÁZS-t összekeverték, és Ildit sminkelték Rod Stewart-nak...

Pácsó Ármándó 2016.09.14. 14:21:09

@eveMarlowe: Lehet, jobban is énekelte volna :-)

introverted22 2016.09.14. 16:21:35

@tantum verde 3: Baromkázd a rokonságodat, de ne engem. Nem a seggedből rántottál elő, és ha én képes vagyok normális hangnemben írni, akkor te is vedd a fáradtságot, mert jelen pillanatban te vagy az egyetlen gyökér. Én nem álltam sorban egyenjogúságért kardoskodni, és nagyon is igényem van arra, hogy a férfi legyen férfi a nő meg legyen nő. Az hogy te kimerülsz abban, hogy nem tudsz egyikként se viselkedni, már nem az én bajom. De tudod mit? Írj még nekem egy kedves választ, és akkor lehetsz te a lány, hisz tiéd lehet az utolsó szó joga, mert férfinak az írásaid alapján úgyis kevés vagy :)

tantum verde 3 2016.09.14. 23:58:49

@windsor:
Nem tehetem, mert veled ellentétben ők nem barmok, meggyőződés nélkül meg ez nem az igazi.

"ha én képes vagyok normális hangnemben írni,"
Ha képes vagy, tedd meg.
Mondjuk ha te nő vagy, a te környékeden nem is akarok férfi lenni, annál már a buzik is jobbak, mint egy magadfajta nőstény.
Tudod, mint G.B. Shaw esetében, amikor azt írta neki egy nő:
- Ha maga lenne a férjem, mérget kevernék az italába.
Mire Shaw válasza:
- Ha maga lenne a feleségem, meg is innám.

Hát ez van.

Phantörpikus 2016.09.19. 23:19:14

@tantum verde 3: @tantum verde 3: Hogy is szokták mondni? A stílus maga az ember...Te álnéven vered magad itt órákig azon, hogy más álnéven kritizál másokat az interneten (amihez jogosultsága neki is van) és kritizálod a képzettségét, holott kb. annyira tudhatod ,hogy ő ki és mihez ért ,mint ahogy mi tudhatjuk,hogy te ki vagy és mihez értesz...Ahogy én elnézem, leginkább semmihez. Mindenesetre biztosan nem vagy egy őstehetség zenész, ha ennyire felszívod magad egy tetves tv2-s műsoron ,hogy itt égesd magad egy nick mögül....Szerintem legjobb lenne ,ha lekopnál, úgysem hallgatjuk meg a lemezed...ha esetleg lesz egyszer.
süti beállítások módosítása