Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Star Academy 1x10 - A kibeszélőshow

2016. szeptember 07. 11:34 - BaZsa

Brigi és Barbi kibeszélik Alexát, Alexa mindenkit szembesít, persze mindenki tagad mindent, és még Vastag Csaba is befut mint házi pszichológus, van itt minden, mint a búcsúban. Alexa szombat esti szoftpornós pörformansza eléggé kiverte a biztosítékot a lányoknál, jellemzően a két pszeudopotenciális jócsaj, Brigi és Barbi vannak a legjobban felháborodva azon a néhány, jakuzziban elcsattant nyelves puszin. Barbi elmondja, hogy nagyon nem szeret - figyelem! - egy "ilyen ember" közelében lenni, neki nyilván matyóhímzéssel van kidekorálva a lába köze. Szóval finnyognak a lányok, de hát macskának kötél a kolbász, ha el nem éri ugye.

img_2879.PNG

Jön Vastag Csaba - á propos: nem Király Viktor az eheti góré? - kicsit beszélgetni a dalokról. Randy Ricky Martint kapott, a seggében egy karóval eláriázik két sort a számból, Csaba trenírozza, ha nem rázod a pöcsöd öreg, nem lesz ebből latin lover. Hanna Zámbó Jimmy dalával szív, asszem ő az egyetlen, aki nem röhög a szerkesztők huncut kis tréfáján. 

img_2881.PNG

Lacika gyakorolja a Caramel-dalt, viszonylag eléggé szar, amit csinál, de legalább az énektanárnő bejön neki. Énekóra után egy sült krumplit rendel Arnoldtól és Adriántól, akik nem érzik magukat McDonald's-alkalmazottnak, úgyhogy elküldik Lacikát a picsába. Majka úgy konferálta fel az eseményt, hogy itten majdnem verekedésig lesz a fajulás, ehhez képest Adrián halkan és kulturáltan megjegyzi: Válogasd meg a szavakat meg a stílusodat, ha valamit kérsz tőlünk, mert rád borítom az asztalt. 

Csaba leül dumálni Lacikával, és miközben a tejfölös rántott húst termeli befele (!), minden pedagógiai érzékét bevetve próbálja megértetni magát, és a kis tanítvány szemében mintha elkezdene halványan pislákolni az értelem jelzőlámpája. Lacika azért még elsírja, hogy mindenki barátságtalan vele, de Csaba lerendezi: "Olyan nincs, hogy mindenki hülye,csak te nem." Egyre szimpatikusabb a faszi. Mármint nem Lacika, nyilván.

img_2883.PNG

Gyanítom, hogy Csaba elvethette Lacikában az önkritika magvait, mert sutyikám most megpróbálja megdumálni Arnolddal ezt a sültkrumplis sztorit, aminek persze az a lényege, hogy az ő bunkóságát mindenki vegye bóknak. Arnold a monológ közben a hátsó fogairól próbálja eltávolítani az ebéd maradékait, a kisujjával, miközben tekintete a távolba réved. 

Csaba Alexával is leül pszichologizálni, aki elmondja neki, hogy ő egy magának való típus, hát ez szombat este nem látszott ugyan, de legyen. A szombat este eredményeképpen Alexa pária lett, a csajok vihogva kibeszélik, Adrián kerüli. És akkor jön a műsornak az a része, amelyben kiderül, hogy még Lacika is tehetséges valamiben. Talk show-t játszanak az akadémikusok, Lacika a műsorvezető. Első vendége Adrián, aki elmondja, hogy ő egy kettős kötöttségű hős, mert élete nagy szerelme várta - eddig - odakint, ezzel szemben baszni is nagyon szeretne idebent, és hát Alexa nagyon csúnya néni volt, amikor rámászott. Namost Alexán bármiféle moralitást számon kérni minimum cinizmus Adrián részéről, de lendüljünk is túl ezen. 

img_2884.PNG

Alexának nem esik jól, hogy Adrián verbális összefolyásnak nevezi a szombati smárolást, úgyhogy a "műsor" második vendégeként elmondja: Adrián először szimpi volt neki, aztán meg lettek olyan oldalai, amik nem annyira szimpik. Adrián ezen bepöccen,ő már nem szeretne semmilyen izélést kettejük közt. Áltisi 5. osztályban volt az a szokásunk, hogy egy kockás papírra felírtuk: Járunk? Igen vagy nem. Ikszeld be!, és annak a padjába rejtettük, aki tetszett. Ha az illető a nem-et ikszelte be, akkor sértődötten szívattuk. Na, ez a színvonal. Viszont Laci meglepően jó műsorvezető, még a végén tényleg Majka nyomdokaiba lép éneklés helyett.

Alexa elárulja a csajoknak, hogy tudja, hogy rajta röhögnek. Barbi kibaszott undorító módon tagad mindent, holott öt perce még ő ribancozott a leghangosabban, hát ettől nem lett szimpatikusabb. 

A reklám után újra a jelölés a téma, Lacika szerint pont azok tették rá a jelet, akikkel ő a legmódfelett intelligensebb (sic!). Balázs is megmagyarázza Lacinak, hogy miért tartja őt büdös parasztnak, meg Barbi is barátkozna, de Lacika inkább csendes és szigorúan vett távolságtartást javasol. Közben Brigi elmondja Alexának, hogy mi is volt a konkrét baja a jakuzzis threesome-jelenettel, nagyon helyes, ez egy karakán csaj, legalább nem maszatol meg keni a nyilvánvaló taknyot, mint Barbi. 

img_2886_masolata.PNG

Az akadémikusok megint kaptak jelmezes feladatot, komolyan mondom, UNJUK! Vasárnap kezdődik a Sztárban sztár, ha jelmezes idiótákat akarok nézni, akik énekelnek, akkor odakapcsolok. A feladatnak amúgy mindenki örül, csak Erika és Randy ülnek úgy, mint akiket akasztani visznek. A Beatles-paródiánál a Ságvári Endre Vas- és Faipari Szakképző Iskola diáknapján jobbat produkálnak a CNC-esztergályos szakos tizenévesek, szóval lapozzunk. Az LGT-parafrázisból csak annyit jegyzek meg, hogy Hegyi Dávid jobb Presser szerepében, mint a sajátjában. Az ABBA-dalnál legalább van egy svéd az előadók közt, a Boney M-ben meg Lacika meglepően jól hozza a drogos fekát, míg mondjuk Barbit akár meg is lehetne műteni a színpadon, annyira aktív.

Ennyi fért a mai összefoglalóba, mostantól kezdve este fél 9-ig keresztezett mutató- és középső ujjakkal várom, hogy akkor Alexa lesz-e jobban kiközösítve, vagy Lacika. 

 

9 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

,, 2016.09.07. 11:56:06

"Járunk? Igen vagy nem. Ikszeld be!" sírok b+:DD, kis szünetet kellett tartanom az olvasásban, úgy röhögtem:D
nah, az elég undi volt ahogy a díszmadarak (Barbi és Arnold) tagadtak, és ahogy Arnold ölelgette hosszasan Alexát ott konkrétan azt hittem, hányni is fogok (de nem). A kis görény.
Adrián csajozásai c. szál kezd uncsi lenni.
Lacika mögött nem igazán érzem még a szerkesztői koncepciót, most akkor botrányhős lesz vagy földre szállt angyal?
Majka meg zseniális műsorvezető, azt kell mondjam, pedig szegényt még le is keverték (meg is sértődött:))
Hanna lett a kedvencem.

Ejjhaaa 2016.09.07. 12:40:06

@szörnycsi: Pont ezt néztem hogy Arnold volt az aki szépen lebetűzte hogy R I B A N C mintha scrabble-t játszanának, errefel meg ölelgeti?

Magentax 2016.09.08. 08:42:22

Mivel nulla ma nézettsége a műsornak, próbálják elvinni a trash reality felé.
Ezek az emberkék viszont trágárságban és kavarásban is kiscsikók. Be kéne iratni őket tanfolyamra a jelenlegi VV lakókhoz.
Alexandrát ki nem állhatom, egy hisztis hülye p*csa.

,, 2016.09.08. 17:19:05

ma nem volt hogyvolt:(

BaZsa 2016.09.08. 17:24:19

@szörnycsi: Ezer bocs, most írom a tegnapit, éjjel akartam, de csak reggel ment fel az adás a netre, akkor meg én már dolgozom, mint minden rendes ember. A mai adás összefoglalója holnap kint lesz időben, meg remélem, a tegnapié is kikerül még ma

,, 2016.09.08. 17:26:41

@BaZsa: nem számonkérésnek szántam, és köszi!

BaZsa 2016.09.08. 17:28:37

@szörnycsi: Jaaaj, gondoltam, hogy nem annak :)
süti beállítások módosítása