Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 8x06 - A homofóbia rossz, értem? (18+)

2016. szeptember 02. 07:53 - Hoppancs

(Nincs elmés beköszönő szövegem, ezért helyette csak azt jegyezném meg nagyon halkan, hogy immár hat napja nem tudjuk, hogy mit jelent a Powered By, bár a BeleValó vécépapíros értekezései során valakinek mintha kicsúszott volna a száján a "Nagy Testvér" szókapcsolat. De lehet, hogy álmodtam.)

Bence rögtön két drámai hírrel támad: egy embernek vasárnap párbaj nélkül távoznia kell (semmi pánik, jön helyette más) és a mókás kedvű rajongók a műsor csökkentett üzemmódú Phoebe Buffay-jét, Vivit választották villamesternek. „Diktatúraa!”, kiabálja az érintett, mely szóról nyilván csupa vidám dolog ugrik be neki, mert közben nevet, és egyik kezével többször is eltalálja a másikat. Lóri biztosítja a pozíciótól megmámorosodott kolleginát, hogy továbbra is alázni fogja, talán ettől érzi, hogy van valami a két lába között.

tapsi.gif

Az eufória mulandó, Vivi fejébe hamarosan beférkőzik az engedetlen alattvalók sötét képe, a többiek meg a kedves vezető intellektusát kérdőjelezik meg. Soma úgy emlékszik, hogy ő már tudott vele értelmesen beszélni, amire Dina szkeptikusabban reagál, mint Vágó István a homeopátiás pénisznagyobbításra. A napfényes, feminista csokoládédiktatúrát dominaszerkóban vizionáló Vivit a villalakók ironikus módon éppen arra (mutogatás, kiröhögés) használják, amire a nézők többsége az egész társaságot. Teszik ezt olyan tenyérbemászóan, hogy azért imádkozom, derüljön ki, hogy ez az egész egy hatalmas átverés, és Vivi valójában csak a PHD-jához gyűjt anyagot antropológiából. (Bencét eközben valaki börtönben szülő asszonyok fotóival nevetteti, vagy csak rohama van szegénynek. Mindenesetre alig kap levegőt.)

bscap0001.jpg

bscap0000.jpg

A frissen kiosztott takarítási feladatok pszichés feldolgozását Zsolti és Krisztián érkezése szakítja meg, utóbbi azonnal konstatálja, hogy itt az emberek be vannak zárkózva. Mármint magukba. Ja, és nem tisztelik őt, pedig máshoz szokott a bör…nkormányzatnál. Zsolti villámgyorsan coming outol arra az esetre, ha valakinek baj lenne az érzékszerveivel, majd közli, hogy ő tökéletesen beteljesíti a melegprincípiumot, azaz sminkel, fodrászkodik, kihívja a divatrendőrséget. Mikor mi kell éppen. Az éneklést egyelőre nem említi, az majd kiderül a zuhany alatt, ahol egyéb meglepi nem várható, mert a szex nála kizárt. Fiúkkal is, hiszen tudjuk, hogy már a beköltözés előtt hiányzott neki a párja, Patrik, hát még most.

bscap0003.jpg

Krisztián felsőbbrendűen szemléli a mentes víz iránt fájóan közömbös szerencsétleneket, őt bizony nem valami gyíkoknak való kondigép gyúrta ki, hanem maga az élet. Mici rá is cuppan, miután tisztázta a „buzi-e vagy” problematikát. "Hát úgy nézek ki?", teszi fel a költői kérdést Krisztián, majd ugyanazzal a lendülettel megtudakolja Zsoltitól, hogy szerinte melyikük a legjobb csávó. De nem KÖCSÖGSÉGBŐL, csak kíváncsi. Nem tudjuk meg a választ, azt viszont igen, hogy Mici Fellini-filmbe kívánkozó keblei közé még Zsolti is beletúrná a fejét, és hogy rengeteg női testrészt fogdosott már össze, mert neki szabad. ( Szegény Szexuális Zaklatás Panda meg éppen felsír valahol.)

bscap0002.jpg

brrrr.gif

Dávidot valószínűleg érzékenyen érinti Zsolti kiábrándító közlése, miszerint

„most mondtad, hogy heteró vagy, ezért már veled sem fogok tudni lefeküdni” ,

úgyhogy sorolja is, miért idegenkedik az új fiútól: affektál, fennhordja az orrát és megjegyzést tett Tivi ordibálására. Dávid nem bír magához térni a sokkból, hogy valaki, aki csak MOST érkezett, hogy mer kritizálni egy olyat, aki már ÖT napja bent van. Tivi nagylelkűen megbocsát, szerinte semmi baj a fazonnal.

 „Há’ hogyne lenne vele baj? Hát ratyi.”

-jegyzi meg a keresztényi szeretettől fűtött Ati.

bscap0004.jpg

A fiúk kevésbé találják a szavakat, mint Rubint Réka az élő videóiban. Most akkor kakilni is nadrágban kell majd? Ugye nem fog semmi véletlenül becsúszni sehová? A Pörzse Sándor parlamenti beszédeit idéző diskurzus során Dina megpendíti, hogy a srác Krisztián védelme alatt áll, mire shyamalani fordulat áll be a szituációban, és hirtelen mindenki beleszeret Zsoltiba. A következő meseszerű jelenetben Ati homofóbiából való csodálatos gyógyulásáról tesz tanúságot, Zsolti pedig elsüt néhány didaktikus közhelyet. Amúgy meg bárki, bárhová teszi a cerkáját, neki csak Patriké lebeg a szeme előtt. (Vizuális típusoktól elnézést kérek.)

bscap0005.jpg

Bulival zárunk, ahol Vivi a kamerába nyomja borotválatlan hónalját, Evelin meg Lóri nyakába csimpaszkodva emlegeti a mikroportokat (és ki tudja, még miket) felügyelő István Danit, akinek a nevét amúgy nem lenne szabad kimondania. De nem fél, hogy kizárják, mert erős (=szép) játékosnak tartja magát. Zsófi és Vivi egymást itatja a szaunában, ami több okból sem szexi, a hangos böfi ezek közül csak az egyik.

„Ha nem húzod le, nem vagy barbiprincessz.”

 

bscap0006.jpg

bscap0007.jpg

Zsófi SZAKÍT Somával, Dina pedig mindenkivel felbontja a szövetséget, aki szóba állt Evelinnel, vagy ránézett, mert ő továbbra is baromi ellenszenves (=szép). Evelin azt fejtegeti Dávidnak, hogy ő erősebb (=szebb) az összes többi benti lánynál, aztán megállapítja, hogy Dina „geci nagy kurva, aki Lóri faszát akarja leszopni”. Aztán Micinek is leszögezi, hogy ez nem egy szórakozóhely (még ha úgy is néz ki), a haverkodás felejtős. Ő majd a szart is kimanipulálja itt az egész nyomorult kompániából. Most is éppen ezt teszi, mert tudja, hogy Mici jól visszamondja majd Dinának, hogy ő direkt megy Lórira, hogy felhúzza és… áh, ehhez már késő van, de lényeg, hogy a csaj Napóleon szintű taktikusnak képzeli magát. Megtudunk néhány részletet a hányatott múltjáról is, miszerint ő mindig sokkal tehetségesebb és csinibb volt a többi nőnél, ami nehéz kereszt, nem is bírná el bárki.  Vivi többé-kevésbé felöltözve "táncol".

herny1.gif

Dávid ölében Evelinnel elmélkedik a buta, manipulálható emberekről, Lóri viszont egyelőre Dina pártján áll a kibontakozó nagy háborúban. Némi csöcsörészés erejéig mindenképp. Mici leadja a drótot Dinának, akit nem lehet felidegesíteni. "Erre nagyon rá fog baszni", ordítja megkapó nyugalommal, hozzátéve, hogy "az értékrendjei bizonyos emberek irányába megváltoztak".

Holnap talán közelebb kerülhetünk e kijelentés értelméhez.

Címkék: 18+ vv8
313 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Túroscsusza 2016.09.02. 08:39:43

A ratyi lóg ki a sorból, ....
Ő hűséges a jelenlegi párjához, és csak kalandvágyból ment be a villába, hozzávetőleges 1 évre....
Hátha seggbe bassza valaki, teszem hozzá...

,, 2016.09.02. 08:43:25

@Túroscsusza: milyen 1 évről beszélsz??? decemberben már vége lesz vszínűleg, számolj...

rearwindow 2016.09.02. 08:49:58

a mikroportokat felügyelő István Dani nevét miért nem szabad kimondani? ..... na tessék, én is kimondtam :-o

SzemFülEs 2016.09.02. 08:54:23

A következő adás tartalmából: "Dávid az asztalra csap:D"

SzemFülEs 2016.09.02. 08:55:38

egyébként szerintetek ki esik ki vasárnap párbaj nélkül?

rearwindow 2016.09.02. 09:10:18

@SzemFülEs: én tivtivi-re szavaztam 10-szer. Azt egyébként nem értem miért ilyenre csinálták a szavazási rendszert. Akinek nagyon sok ideje van, 24 órában nyomkodhatja a szavazógombot

ornyim 2016.09.02. 09:13:14

Dinát nem bírom, vagyis, nem tudom eldönteni szimpatikus-e, vagy sem?! Szerintem féltékeny vagyok rá :D De azért ne essen ki, mert kell a catfight! Én amondó vagyok, hogy a tuják egyikétől kéne megválni, ők nem fognak nekünk egyelőre show-t csinálni és valljuk be ,ebben az intelligenciaszegény közegben azért az úgy meglehetősen unalmas műsor lenne. De az elmondható, hogy idén ismét sikerült összeválogatni a legalját.

SzemFülEs 2016.09.02. 09:13:49

@rearwindow: igen, én ma kb háromszor szavaztam... Dinára... én még a tévében/vvben sem nagyon kedvelem a nyílt rosszindulatot :) bár műsor szempontjából valóban jó karakter.

SzemFülEs 2016.09.02. 09:15:09

Bááár... ha jobban belegondolok, nagyon kíváncsi lennék Evelyn arcára, ha ő esne ki :D

budapest23 2016.09.02. 09:15:55

tuja ki, széplány be

2016.09.02. 09:23:42

@SzemFülEs: Sziasztok!
Remélem Kövidinka, legalább is a face-en őt szeretnék leginkább. A szavazás meg érdekes mert többször is lehet szavazni így aki felbérel valakit, hogy egésznap F5 és szavazok az fogja eldönteni ki is esik ki

2016.09.02. 09:27:14

Azért az is gáz, hogy a sok fiú között a legférfiasabb a szó klasszikus értelémébe egy meleg srác legyen. Ez szégyen a mai pasikra nézve

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.09.02. 09:33:23

Én a Lóri-Attila-Tivadar fiú hármasból, vagy a Mici/Viki női duóból rostálnék ki egyet a hét végén...

É2I 2016.09.02. 09:43:25

A cigány, buzi, sittes kártyát már kijátszotta a rtl. Jöhet még egy buzgó zsidó meg egy hithű muszlim.

Kifele meg a tujákkal, a Jakson hasonmás Zsófika, a mangalica Micike vagy a fehér Bebe.

ornyim 2016.09.02. 10:22:45

@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): a karácsonyt mindig bent töltik, március előtt ennek nem lesz vége, ha követik az eddigi sémát.

Cérnahuszár 2016.09.02. 10:27:15

Hopancs köszönöm ezt az öfit :DDDD
nagyon ott van :D

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2016.09.02. 10:35:25

Egyszerűen nem tudok nézni, pedig nagyon beteg :D

VV Velőtrázó Vélemény 2016.09.02. 10:35:38

Értem én, hogy Dina alpári, meg rosszindulatú, de "figyelj" Evelin, "tudod", "igazából" a humán hulladék kategória. Látom, hogy itt elég szép Dinaellenesség van, de Evelin nagyságrendekkel nagyobb szemétláda, végtelen önteltséggel. Ez még nem szúrt szemet senkinek? Dina puffog, de szemébe mondja (üvölti) a véleményét bárkinek, ez a csaj viszont a háttérben kurvázza. Kell a műsornak a szarkavarás, de szerintem marhára nem úgy kellene a mérleg nyelvének állnia, mint ahogy lejön itt. Amúgy persze, egymás ellenpólusai, kell a catfight, de Evelint egyelőre a külseje mellett csak a Dinához való viszonya határozza meg, más relációban érdektelen, míg a felvidéki kiscsaj sokkal inkább van a társaság középpontjában.

ornyim 2016.09.02. 10:38:36

@VV Velőtrázó Vélemény: hallood, ez a "figyelj", "tudod" annyira idegesít engem.. hát még a titokszobában a kamerának is tudodozik :D :D örülök, hogy nem csak nekem tűnt fel. :)

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2016.09.02. 10:39:53

@ornyim: áh, messze nincs már ennek akkora tábora, mint régen, amikor alekosz volt bent. Karácsony, oszt jónapot, max.

VV Velőtrázó Vélemény 2016.09.02. 10:41:06

Krisztián amúgy újpesti ultra, biztos értékeli Ati Fradi tetkóját. :-)

ornyim 2016.09.02. 10:42:06

@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): valóban igazad van :) én most nem számoltam a kezdések időpontjával :D valamiért az volt bennem, hogy mindegyik széria ugyanakkor kezdődött :D

ornyim 2016.09.02. 10:44:51

@Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka: ja, igen, elszámoltam most itt magam, a kezdések időpontját nem figyeltem, egyébként a 3 és 4 volt a leghosszabb, az első 'csak' 3 hónapos volt. :) de minden széria egyre szarabb szerintem. Na meg találj ki fél éven keresztül olyan feladatokat, amit nem unt még szarrá a közönség, függetlenül attól, hogy a kivitelezőjük más. Minden évben megfogadom, hogy nem nézem, de aztán már csak a megbotránkozás kedvéért is leülök elé :D

Gia 2016.09.02. 10:46:06

Krisztián érdekes figurának tűnt kint,de nagyon szürke lett bent.Vagy legalábbis semmi érdekeset nem mutattak vele kapcsolatban.Lehet,hogy neki kellene hazacuccolnia..

SzemFülEs 2016.09.02. 10:46:52

Evelyn hogy ráborult Dávid farkára :D

Gia 2016.09.02. 10:47:08

@VV Velőtrázó Vélemény: Evelin valóban nagyon el van telve önön nagyságától.Kár érte.

ornyim 2016.09.02. 10:47:48

@Róbert Paic: na meg a férfiasság mellett az intelligencia szintje is meghaladja az összes többiét együttvéve :D

Cérnahuszár 2016.09.02. 10:48:12

@VV Velőtrázó Vélemény: kettőjük közül még mindig Evelin az erősebb, mert nem ordít hanem mosolyogva töri ki a másik nyakát. Az erő az ő oldalán van.
Amúgy sztem Evelinnel nem nehéz jóban lenni, csak ne legyél irigy, értékeld magadat is. Dinát a saját lelki nyomora ejti csapdába, érzi hogy nem ő a királylány és ezért nyivákol.
na mélyelemzés befejezve

Gia 2016.09.02. 10:48:30

@SzemFülEs: És majdnem Lóri szájában is járt.. :-)

Cérnahuszár 2016.09.02. 10:54:44

@SzemFülEs: nagyon rafkós, tudja jól hogy valamilyen szinten ez azért megmarad a fiúban :)
lassú víz partot most taktikát veti be

VV Velőtrázó Vélemény 2016.09.02. 10:55:11

A tegnapi öfi amúgy elég káosz volt, mert teljesen más volt a beharangozóban. Úgy tűnik a buli annyi anyagot szállított a vágás során, hogy két öfire is futja belőle (erre Istenesen utalt is a Bence). Persze a kreált wc-papír ellentétet be kellett tenni, ezért átrakták az Aubavalóba.

Közben meg egy csomó dolog, ami a játékosok közti viszonyokat generálta, az kimaradt, pedig élő bekapcsolásokkor kiderül pár dolog, meg utalnak rá a kiragadott anyagokban. Az egyik ilyen Dina kiborulása Vikire, akinek többször is úgy utalt a beköltözős viselkedésére, ami még elborult, piás, féltékeny, egybites aggyal sem következhetett abból amit megmutattak. De ugye így erősíthették, hogy ő a hisztérika. Vivien mellé Zsófi és Viki, majd csak Zsófi csapódott, minden előjel nélkül, ez szintén előzmény nélküli. Azt se mutatták, hogy miért céloz Evelin folyton Lóri és Dina kapcsolatára, miközben erre se volt jel, azon kívül, hogy Lóri csöcsörészni akarja. De még lehetne sorolni tovább, végtelenül. Eddigi VV-kben is voltak ilyen bukfencek, de most nekem nagyon feltűnnek.

ornyim 2016.09.02. 10:55:36

@Gia: adjunk neki egy kis időt szerintem, több van abban a srácban én azt gondolom. :)

VV Velőtrázó Vélemény 2016.09.02. 10:58:16

Krisztián a megfigyelő státuszban van, látszik. Kicsit beragadt a startgépbe. :-)

Cérnahuszár 2016.09.02. 11:04:32

@VV Velőtrázó Vélemény: a csatorna nem vette észre hogy Dina 2 vasat tart a tűzbe? Dávidot is és Lórit is az addigi 2 alfát? (el is szólta magát a fürdőben Dina: melyik is a másik alfa? utána helyesbített hogy csak 1 van és béta a másik nehogy megsértse az épp jelenlévőt XD)

Am lehet azért lépett Lóri irányában Dina, mert Evelin Micinek lórit emlegette, ezért azt godolta ő lesz Evelin célpontja, közben az m,eg még csak felméri a fiúkat, melyiknek milyen gyors a reakció ideje, meddig mehet el velük anélkül hogy szex legyen
Zsófit meg Somát szét is szedte mert soma nagyon gyorsan reagált

sapka 2016.09.02. 11:06:19

póveredbájról az jut eszembe, hogy nálam Zsolti azonnal kapott egy óriási piros pontot, amikor kb az első bent töltött 10 percében elhangzott a szájából a mondat:
a nagy testrész mindent lát.

merkel, Európa gyilkosa 2016.09.02. 11:07:11

Tucatemberek unalmas ratyik, legalább a hogyvolt jó

VV Velőtrázó Vélemény 2016.09.02. 11:07:24

Evelin nagyon átlátszó, ha valakinek lenne egy kis sütnivalója, jól átverhetné.

Dina a másik alfára célozva Krisztiánra gondolt!

ornyim 2016.09.02. 11:08:38

@Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka: igen, nem is tudom, miért vették ki? valljuk be, ezek a feladatok roppant unalmasak. Előre lehet tudni, hogy mi fog következni.. Értem én, hogy nehéz évről évre újakat kitalálni, és mindig megújulni, de ezt valahogy meg kellene oldani. Vagy nem kéne minden évben indítani egy vv-t, látszik is, hogy egyre esik az érdeklődés.

Cérnahuszár 2016.09.02. 11:11:55

@VV Velőtrázó Vélemény: Krisztiánra? Hm, nem gondolnám, persze ettől még lehet, majd visszanézem újra

evelint egy dologgal, lehetne megfogni, ha nem akarsz jobb lenni nála. Abban a pillanatban erősebb vagy, mert nem talál rajtad fogást, ez az ő fegyvere, a másik onbizalom hiánya

Cérnahuszár 2016.09.02. 11:13:08

@ornyim: hú remélem a sulihét kimarad, azt én borzasztóan unom...

Gia 2016.09.02. 11:14:09

@Cérnahuszár: Én sem szeretem..Találjanak ki valami jobbat.

Avanivi 2016.09.02. 11:14:12

Elszúrtam a szavazást, mert szentfazék Atira kellett volna szavaznom. Vajon lehet javítani?

ornyim 2016.09.02. 11:16:27

@Cérnahuszár: egy dologért szoktam szeretni, jókat lehet röhögni azon, hogy mekkora gyökerek :D ha Vivi addig benn marad, azt semmiképp nem hagyom ki :D

Büszke_troll 2016.09.02. 11:23:43

Tegnap a szavazás után még lehetett látni az állást, akkor kieső helyen dina és vivi állt (9%), a tuják valahol a végén voltak.
Fel is voltam háborodva, pont ezeket szeretném látni, ahogy dina és evelin öli egymást, és ahogy vivi csodálkozik a világra. (iskola hét!)

Minden esetre régen, láttam már két ennyire undorító szarkavaró nőstényt, mint dina és evelin.

ornyim 2016.09.02. 11:24:24

@Avanivi: annyiszor szavazol, ahányszor akarsz, szóval ne aggódj, javítható, többször is :)

Büszke_troll 2016.09.02. 11:25:01

@Büszke_troll: Minden esetre, régen láttam már...

malevil2050 2016.09.02. 11:28:33

@rearwindow: Azért mert ez a szavzás szemfényvesztés.Nem jó semmire. Egy kis ügyeskedéssel egy mandórára akármennyit le lehet/ne adni. Ergo (nem a robi) - bárki ki lehet/ne ejteni.De hát....... a konkluziót rábizom a tisztelt nagyérdeműre :))))

VV Velőtrázó Vélemény 2016.09.02. 11:29:49

Evelinnel egy fiúnak kéne eljátszania, hogy rá van pusztulva, pl. Dávid ezt tehetné, Dinával egy színjátékot játszva, de vajmi kevés esélyt látok erre. Pedig ebben lenne show!

VV Velőtrázó Vélemény 2016.09.02. 11:31:39

A szavazás arra kell, hogy leszűrjék a nézői preferenciákat, ettől még simán egy olyat raknak ki, aki ellőtte a puskaporát vagy nem instruálható. Zsófi, Tivy, szvsz ennyi.

Cérnahuszár 2016.09.02. 11:51:24

@VV Velőtrázó Vélemény: nekem unalmas lenne azt nézni hogy Evelin és Dávid...
unalmas volt fanni-dennis is, és simont is agyoncsapta a szerelmi szál charlotte-val.
Edina-nemtommáhogyhívják akkor lett volna jó, ha Edina el tudta volna engedni a nemtomhogyhíjjákot, had legyen boldog zsuval, és ezzel meg is nyerte volna a játékot is, mint áldozat

Cérnahuszár 2016.09.02. 11:53:22

@VV Velőtrázó Vélemény: amúgy sztem dávidnak nem kell esmeralda. Mert esmeralda, hiába erős (=szép).

Cérnahuszár 2016.09.02. 11:54:20

lacííí ezaz lacííí volt na

,, 2016.09.02. 11:54:32

a meleg fiú nem tudom honnan vette h azért mert meleg, szabadon csöcsörészheti a nőket. mert kurvára nem. simán pofont ért volna.
mínusz 100 pont.

Zabkása 2016.09.02. 12:02:56

Evelinben azért van sexualitás azt meg kell hagyni...
Somának még mindig gondot jelent egy mondatot is akár összerakni, Zsófi fejét egyből mutatták, amikor ment Evelinhez... Zsófi tuja, az a műbalhé is szar volt Somával.
Nem csípem a buzikat, de ez a gyerek (nemtom hogy hívják) egész pozitív meglepetés eddig, nem volt annyira gyalázat, mint gondoltam. Ellentétben Mr. 4kerrel, aki egy sötét fasz.
Viviben eskü van szeretnivaló, teljes sötétség és remélem sokáig bent van, de valamiért már annyira szánalom, hogy oltalmazni támad kedvem. Míg Mici meg Dina abszolút idegest, Mici mondjuk felejthető a játék szempontjából, míg Dina tuti bent lesz sokáig. Mondjuk amikor szerencsétlen Vivi benyitott a nyugiba, Dina egyből: "takarodj".. majd 20 másodperc múlva pacsiztak, mondván ők már mióta bent vannak. Mintha teljesítmény lenne, hogy a szerki kezdőnek tesz be, vagy 10. játékosnak...
Lóri ebszolút kieshet, totál zéró karakter, Dávid még alakul de tény, hogy a legértelmesebb. Meg pasiként is mondom, a legjóképűbb.
Ati meg szerintem Mr. Gerrison, mert homofób, miközben legbelül szerintem ratyinger :D

Puncylla 2016.09.02. 12:03:48

@VV Velőtrázó Vélemény: a szavazás arra kell, hogy mi azt higgyük, hogy...
ha egy játékosra egy gépről 100-szor is lehet szavazni, akkor még a nézői preferenciákat se lehet leszűrni

Cérnahuszár 2016.09.02. 12:08:21

@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): micinek fen is akadt a szeme
látszott rajta hogy visszanyelte amit mondana

pomac 2016.09.02. 12:12:56

attól hogy többször is szavazhatsz az nem azt jelenti hogy nincs IP figyelő

Gia 2016.09.02. 12:19:12

@Zabkása: Nekem is ez a bajom,hogy a kezdő játékosok miért viselkednek úgy,mintha őket eleve már a villába pottyantotta volna le a gólya?

Akasa27 2016.09.02. 12:25:42

@Túroscsusza: ezt az 1 évet honnan szedhette? :)

SzilajSzilard 2016.09.02. 12:26:47

Dikk, úgymond többször is felnevettem, miközben olvastam, kajakra! Trú cikk volt!

Akasa27 2016.09.02. 12:26:57

@rearwindow: nem félsz, hogy kizárnak???

Akasa27 2016.09.02. 12:30:31

@É2I: én már "migráncsot" is beraknék! boNbával!!!

rearwindow 2016.09.02. 12:52:25

@pomac: ha lenne IP-figyelő, ami ki akarja szűrni a többszöri szavazást, nem annak kellene megjelennie az oldal megnyitásakor, hogy "te már szavaztál, köszönjük szépen"? Nekem is az a gondolatom, hogy ők maguk döntik el, kivel mi történik, és ehhez ez a legjobb "szavazási"-módszer, hisz teljesen ellenőrizhetetlen.

Well... 2016.09.02. 13:28:32

aze mekkora ciki lenne a "szavazas" utan kozolnek, hogy a VIVI megy haza, vajon hogy magyarazza majd a retek, h 2 napja "megszavaztak" a nepek villa dominanak, most meg hazakuldik ? vicc ez az egesz. aze lett a vivi fonok, mert feladas szelere kerult, igy a retek adott neki kis hatalmat a tobbiek felett, meg beszoltak a tivcsinek, h kuss legyen nem lehet baszogatni a csajt, el is tunt a kepernyorol a jewtube kiraly :o) , a vivi akkor lesz "megszavazva" a nep altal, ha meg ezutan is menni akar. akkor elengedik. :o)

,, 2016.09.02. 13:31:50

@VV Velőtrázó Vélemény: baszki, ha már több alteregót csinálsz h elmondhasd a véleményed (vettük elsőre is: Dina jó fej, Evelin gáz), legalább ne beszélgess magaddal mert az már ultra ciki

Ay Mama, Que paso 2016.09.02. 13:56:46

VVVV!!(Viva VV Vivi)

Evelyn akkor lenne nagy taktikus, ha nem a játékostársainak ecsetelné a tervét,hanem nekünk a riportban. így aztán ki se kell számítani mert elmondja épp mit és miért csinál.Eddig. Persze.
A jó játékos egyelőre figyel és simul.
Tesó Krisztián tesó mehet haza. Tesó.
Ha Zsófi és Soma közt ez kapcsolat volt,akkor nekem százas szorzó jöhet e téren

VVVV!(Vivát VV Vivien!)

u.i..valaki tudja már hogy fognak kiesni, app?telefon/sms?más?egyéb?

Ay Mama, Que paso 2016.09.02. 13:59:31

@VV Erőlegény: sajnos hogy nincs stream. azért lehet megpróbálok összehozni valamit majd. VV Maci óriási űrt hagyott bennem. Drónt! drónt! országomat egy drónért!

,, 2016.09.02. 14:25:43

@VV Velőtrázó Vélemény: @Puncylla: @Berber Oroszlán: ezt ide szántam, mielőtt vki más magára venné.

Túroscsusza 2016.09.02. 14:48:34

A 99% jó emberismerő itt a hogy volton bebukott Evelint illetőleg...
Aljasságban egész jól teljesít a picsa, a választékos modorát nyilván kiint felejtette...
A játékban nem tudsz elvonulni, lényegében minden játékos gondolata kibontakozik..
Persze a gyeplőt az RTL tartja kézben, kiről mi jöhet le adásba..
Úgy hogy azon tépelődni hogy ki aljas a játékban nem érdemes, az sokkal inkább hogy az életben is igy jutsz előre...

Én egyébként csak két alkalommal szavaztam a VV-k történetében, mind a kétszer Attilára, mert szerintem ő megérdemelte...

Ebben a sorozatban nem látok erre esélyt, hogy bárkire is szavazzak, megteszik helyettem az erkölcscsőszök...

Zabkása 2016.09.02. 14:53:51

Ugyan, szavazni minek itt? Fölösleges

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2016.09.02. 14:55:21

Kedves szavazók, vasárnap basszátok ki a szlovák Dinkát a villából, köszönöm :)

Zabkása 2016.09.02. 14:58:23

@szociál: ő szerintem tuti nem fog repülni, hisz kell a shownak. És azzal, hogy ilyen agyatlan a netes szavazás, se IP se semmi, egyérteműen azért van, hogy az RTL rendelkezzen így felette.

SzemFülEs 2016.09.02. 15:19:23

egyébként ezt a szavazást én sem értem.

SzilajSzilard 2016.09.02. 15:24:00

Megvan végre kire hasonlít Tiszteletparancsoló Krisztián. Aladdinból a dzsinnre!

Cérnahuszár 2016.09.02. 15:27:46

na én szavaztam tyvire vagy hogy írják, ugyan a földim, de hóttunalmasarc, nem nyűgözött le a negatívozásával
arra emlékeztet amikor az ember megöregszik és ugyanazokat a poénokat meséli, naponta többször
még zsófin gondolkodtam aki semmi extra, és modell létére görbén tartja magát
a többiek azért csinálnak valamit

Megdobbent, most erEDEti izzel 2016.09.02. 15:44:47

Hatakkor nagy hello innen a Foldkozi partjarol nektek, tovabbra is csak hogyvolt, de azt jo olvasni a kommentekkel egyetemben :) Innen is csak annak szurkolok, hogy toljatok ki a felvidekit a picsaba, azokkal mindig a baj van, es abbol van itt nekunk bent is eleg :)
Hajra hogyvoltosok es kommentelok, naponta egy sörözős delutant tesztek jobba - koszi! :)

Puncylla 2016.09.02. 15:53:38

@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): remélem, minden érintett érti. de a lényeg az, hogy ezután nem szabad írni: "Dina jó fej, Evelin gáz".

VV Velőtrázó Vélemény 2016.09.02. 16:38:09

@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): Ezt benézted, csak ez az egy nickem van. Azt meg nem mondtam egyszer sem, hogy Dina jó fej... Egyéb véleményeimet is elmondanád helyettem? Csak mert akkor gépelnem sem kell.

VV Velőtrázó Vélemény 2016.09.02. 16:39:16

@Ay Mama, Que paso: Hogy fognak kiesni? Gundi bemegy és meghekkeli a RTL-t, a végén a győztes marad talpon. Tehát akit levesznek a talpáról az nem nyer.

,, 2016.09.02. 16:45:04

@Puncylla: úgy látom, nem értette egyik érintett sem... de nem vagyok meglepve, nem is vártam tőled hogy elsőre megértsd!:) talán másodszorra: nekem mindegy kire vered ki, mert egyikük sem szimpatikus. A gond azzal van, hogy több nicken írsz tökmindegymit, és még válaszolsz is magadnak... nem tilos, csak ciki.

VV Velőtrázó Vélemény 2016.09.02. 16:49:57

@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): Még jó, hogy arra is figyel mindenki, hogy külön stílusban és külön írásmódban tegye ezt, ugye? Nem baj az, ha zavar, hogy mások más véleményen vannak mint te, csak ne égetnéd magad hülye feltételezésekkel és személyeskedéssel. Lúúúúú-zer! :-)

Túroscsusza 2016.09.02. 16:55:36

...úgy viselkedtek mint a villalakók.....

,, 2016.09.02. 16:56:35

@VV Velőtrázó Vélemény: a nénikéd, az. te sem érted h leszarom ki kit kedvel.
Amúgy...ha jó fej vagy, akkor írjál még és akkor el tudom dönteni h különbözik-e a stílus:)
Pl. mi a véleményed a többi játékosról?

Pácsó Ármándó 2016.09.02. 17:27:59

@Ay Mama, Que paso: Egy titkos könyvespolc elé állítják a kiesőt, meghúzzák a titkos gyertyatartót és az illető a polccal együtt átfordul a túloldali titkos folyosóra, kinyílik alatta egy titkos csapóajtó és kiesik. De ez még titkos!

VV Velőtrázó Vélemény 2016.09.02. 17:49:58

@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): Ha komolyan érdekel, kifejtem amit eddig gondolok, a tévedés jogát fenntartva a vágószobai tevékenység miatt.

Vivien: Mint azt valaki találóan már vázolta, ő olyan Phoebe Buffay féle karakter, jó adag nárcizmussal. Szórakoztató, csak van bennem egy olyan fenntartás, hogy orvosi eset is részben, éppen ezért nem tartom etikusnak őt bent tartani. Vagy kiszedik most, meghagyva pár epic pillanat után, vagy kiesik középtájon. Egy esélye van a végső hármasra, ha a többi csaj annyira öngyilkos játékba kezd, hogy nem lesz egy szimpi csaj sem a végére.

Lóri: Egy nagy üresség a gyerek, annyira sivár, hogy az már szinte fáj. Amikor beszél, mintha egy fekete lyuk nyelné el az energiákat maga körül. Szörnyű, hogy néha megpróbál gondolkodni is. Olivérnek képzeli magát, de első párbaján el fog hullani nagy valószínűséggel.

Mici: A sztereotípiákból épített közvetítő közeg, a konfliktusok generátora, aki köpönyeget forgat akkor is, amikor épp azt hiszi, hogy valakivel épp bizalmasan viselkedik és jót is akar. Mégis azt hiszem sokáig bent lesz, mert mindig akcióközelben van, nem unalmas karakter.

Soma: A kisfiú, aki nagyfiút játszik, azon lányok kedvence, akik lepattannak a valósi nagyfiúról és azt hazudják maguknak, hogy ez a kisfiús báj imponáló. Ő is elevickél még jó ideig, mert nem tuja, nincs benne veszély faktor a többiek számára, de ahogy fogynak a csajok, úgy fogy majd a levegő is körülötte.

Dávid: A valamilyen szinten beépített ember, aki kellően visszafogott, mégis katalizál dolgokat, de mindenben csak majdnem. Majdnem okos, majdnem szimpi, majdnem alfa, aki valszeg a kihagyott ziccerek embere, így élhette életét eddig is. Őt biztos mozgatja a stáb, de nem tudom ez meddig terjed. Bármikor kiszedhető, ha kell, de még akár meg is nyerethetik vele fizetség gyanánt.

Dina: Ő is a ziccerek kihagyásában jeleskedik szerintem az életében. Emocionálisan túlfűtött és kontrollálhatatlan, pláne ha iszik. Azt a stílust nyomja, amit az ő közegében megszokott, abban az alpári stílusban. Konfrontálódásai a műsornak jót tesznek, saját maga esélyeinek kevésbé. Ha van esze az RTL-nek, akkor csinál egy Dina-Evelin párbajt. Hogy ott ki nyer? Most Evelin, de ahogy az idő halad, ez meg fog fordulni. Nyerni esélytelen, de messze juthat.

Tivy: Az RTL többet várt tőle, én nem. Szerintem kihozzák vasárnap, mert ha bent marad, akkor még unalmasabb lesz, még alpáribb, de a játékosok a youtube számlálóra gondolva nem merik majd kivinni.

Zsófi: Nulla. Némi műanyaggal. Őt is kiszedhetik, de talán még van valami tervük vele. Kihullik bárkivel szemben.

Viki: Egyelőre rejtély, sodródik ide-oda. Őt még nem tudom hova tenni. Nem szabad innia, mert akkor rettenet. Józanul még nem derült ki van-e benne spiritusz. Tippem szerint Dinához csapódik, mint kisebbik bajhoz.

Ati: Fura karakter, ezért érdekes. El fog hullani, de csak rajta múlik, hogy mikor. Klikkesedéskor jó munkásember lesz bárki is nyeri meg magának közkatonának.

Evelin: Humán hulladék, mint mondtam. A nő, akit messze el kell kerülni, mert akkora az egója és annyira törtet, hogy csak baj marad utána. Igazi szarkeverő, aki az RTL számára főnyereménynek tűnik, de a tegnapi öfi alapján az ital itt is a képünkbe tolja az igazságot, így azt várom, hogy túltolja és pofára fog esni. Ha visszavesz az arcából és kontrollálja magát, messze juthat, de akkor Vivien fogja kiejteni a végén a lányok közül.

Zsolti: Szintén valamilyen szinten beépített ember, inkább az RTL igényei, nem a műsor szempontjából. Sokáig juthat, kivéve ha kiesik a szerepéből. Őt Mici ellenpólusának tartom.

Krisztián: A sötét ló, aki csak megfigyel most. Szerintem ő ésszel próbál játszani, de a képességei még nem derültek ki. Keménynek van beállítva, de ő lesz a pozitív meglepi szerintem. Majd kiderül, hogy bejön-e a tippem.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.09.02. 17:50:57

@Túroscsusza: rövidtávon lehet, de hosszútávon már nem,erre perszer percemberkéink sosem jönnek rá..

Pácsó Ármándó 2016.09.02. 17:54:36

@PeniValdes: Figyelek!

@VV Velőtrázó Vélemény: Krisztiánról mindig a cölöp B. Krisztián jut eszembe.

pátria 2016.09.02. 18:07:21

@VV Velőtrázó Vélemény: én is ezt mondtam Evelinről, mikor beköltözött.

,, 2016.09.02. 18:14:51

@VV Velőtrázó Vélemény: szerintem korrekt meglátások, nem is tudnék semmivel vitatkozni. és hát igen, valóban van stílusbeli eltérés (a javadra)... de... még figyelek:)

pátria 2016.09.02. 18:29:25

Dávidnak igaza volt, hogy Zsolti affektál, ő is belátta, szerintem semmi duva nem volt ebben.
Evelin engem kifejezetten idegesít, csinos, szép, de rosszindulatú és beképzelt, mint Dina. Talán annyival több nála, hogy egy hajszálnyival kevésbé ordenáré.
Krisztiánnak vannak tök jó beszólásai, ezen meglepődtem, pozitív csalódás.
Zsolti nekem egyelőre szimpatikus, szórakoztatóan ossza a többieket és akár saját magát is.
Viviről nem tudom mit gondoljak. Néha olyan, mintha kitisztulna az agya, de valami szeren ő nagyon rajta maradhatott. Mindenesetre baromi szórakoztató.
A többiek valahogy kevésbé érdekes számomra.

Az feltünt másnak is, hogy Dina, mikor a sufniban beszélte meg Dáviddal a klikkesedést, stabilan markolászta a saját melleit?

,, 2016.09.02. 18:31:35

@VV Velőtrázó Vélemény: csalódást okoz-e, ha azt mondom: nem?:P

VV Velőtrázó Vélemény 2016.09.02. 18:56:37

@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): Csalódást okoz-e? Ha jól végiggondolom, szerintem nem érdemes ezen gondolkodni. De figyelj, tudod, igazából hogy jön ez ide? Tudod, vagy inkább figyelj, de igazából lehet, hogy keresek valami pultos csajt. De nem prosztó felvidékit, mert az olyan ordenáré. Sokkal szalonképesebb igazából, tudod amikor, figyelj lefasszopó kurvázik tudod igazán egy olyan nő, aki egy valódi médiasztárral lakik együtt. Figyelj, tudod, igazából erre kéne vágynia mindenkinek. Igaz nem forgat köpönyeget, csak nercbundát, de figyelj, tudod, igazából az se baj, ha valaki csak szalámis zsemlét forgat a szájában és szavakat okás rám, mint egy falusi csapos csaj. Figyelj, igazából, tudod te ezt, ő őszintén teszi oda magát, a másik csak érdekből.

Cérnahuszár 2016.09.02. 19:16:26

@VV Velőtrázó Vélemény: ja, őszintén gázol át másokon, miközben potyog a ropi a szájából. Ösztönlény, ezért jobb nála evelin, mert az legalább tudatos.
Na ha itt tartunk, nézd meg mindkettő tekintetét. Melyikben van több melegség? Dina tekintete hideg, egy pillanat alatt elfordul attól akitől azt gondolja nem kap hasznot. (viviennel is elkezdett pacsizni, amikor azt mondta hogy őt nem érdekli hol alszik evelin, 1 perccel előtte meg annyit böffentett oda hogy takarodj...) Dina sokkal mélyebben van mint Evelin, mert evelin nem féltékeny senkire, nem akar mást megváltoztatni, nem akarja maga alá gyűrni. Inkább a saját javára fordítja a mások gyengeségeit. Nekem ő ezért szimpatikusabb.

,, 2016.09.02. 19:18:16

@VV Velőtrázó Vélemény: Tesó! Ez most kajak negatív. Igazából nem lehet mindenki barbi princesz. Keress olyat, aki ki akar törni. A médiába. A lényeg, hogy magát adja. Mert ő ilyen. Érted, tesó? Most nem azért mondom mert izé, de nekem már olyan mintha a családom lennél, tesó. Tudod, család. Nem tudom másképp mondani, család. Család. Éreccségid van?

pátria 2016.09.02. 19:20:10

@Cérnahuszár: egyik kutya, másik eb. Evelin rafkósabb, de egy kaptafa.

2016.09.02. 19:21:06

@PeniValdes: Miért nem lepődök meg? :) Szóval bejönnek a sittes, tetovált, kigyúrt pasik? Tesó? :D

Cérnahuszár 2016.09.02. 19:24:39

@pátria: nem egészen, mert Evelin nem akarja másoknak megmondani mit csináljon, csak éli az életét. Vele együtt lehet élni hosszú távon is, Dinával nem, amig el nem megy egy jó pszichológushoz.

Pácsó Ármándó 2016.09.02. 19:25:07

@ALOKSAKTRHEE: Lesz programod a következő 3 évre :-))

Cérnahuszár 2016.09.02. 19:37:19

@pátria: hogy mondjam hogy jobban érthető legyen mire gondolok, Dina elmarja maga körül az embereket, Evelin körül meg marják egymást az emberek, ő meg nézi és sakkozik.

pátria 2016.09.02. 19:54:47

@Cérnahuszár: abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy egyikkel sem kell együtt élnem, engem mind a kettő taszít. Ha neked szimpatikus ez a viselkedés, hát ez van. Nem vagyunk egyformák. Ez nekem olyan, mintha azt mondanád, az egyik gyilkos, a másik csak felbújtó. Nyilván sarkítok, de számomra ettől egyik se jobb a másiknál.

Túroscsusza 2016.09.02. 20:07:25

Szükségesnek tartom megjegyezni hogy köcsögöt azért raknak a játékba hogy a heterókkal kibasszanak...
A másik, ez a ratyi gyerek egy idióta...

Ezeket csak azért irom ide, mert már annyi jó pontot kapott itt ez a buzi, hogy szinte rajongani kellene érte...

pátria 2016.09.02. 20:12:00

@Cérnahuszár: igen, bocsi. Tudom, hogy Vivi a szerelmed. :D

Cérnahuszár 2016.09.02. 20:13:27

@pátria: hát nem :)
nekem vv simon a szerelmem :P

Cérnahuszár 2016.09.02. 20:17:47

ja még csapkodd magadnál egy kicsit az ablakot mintha a szél fújna, úgy hatásosabb amit írtam
mint az üvöltő szelekben

Túroscsusza 2016.09.02. 20:21:47

Véleményem szerint Dávid az alfahím, nála látom hogy tudja hol van, és mit kell csinálni...
Női vonalon talán Zsófi

De az értékeléshez még korai az idő, hiszen még nem alakultak meg a csoportok...

pátria 2016.09.02. 20:22:58

@Cérnahuszár: oh, tényleg! Vivit ráereszteném, érdekes szociológiai kísérlet lenne. :D

Gia 2016.09.02. 20:38:42

@pátria: Szerintem Simon menekülne Vivi elől.. :-D

Cérnahuszár 2016.09.02. 20:40:27

@pátria: el a kezekkel simontól, ő az enyém
méghogy vivit...ma este már nem leszek, megyek dohogni a sarokba az esztergagépem mellé, még nincs kész a mindent elpusztító gyilkos pittypangom

2016.09.02. 21:08:31

@Pácsó Ármándó: Mire célzol? :D Sitten leszek vagy betegágyhoz kötve? :D

2016.09.02. 21:09:54

@Pácsó Ármándó: Ha sitten, kigyúrom magam, teletetováltatom a testem, és én leszek Penny Jokere. ;)

thrstjjtrt 2016.09.02. 21:12:39

Jó kis hogyvolt volt, köszi Hoppancs!
A meleg srác jól leoltotta a primitíven rettegő homofóbokat, öröm volt nézni. :)
Olyan zavart és ijedt tekintettel ültek ott szerencsétlenek, még makogni is elfelejtettek.

Pácsó Ármándó 2016.09.02. 21:16:26

@ALOKSAKTRHEE: A második :-) Látod, rájössz te magadtól :-)

2016.09.02. 21:18:10

@Pácsó Ármándó: Na majd meglátjuk. Azért nem adom fel az első lehetőséget sem teljesen. ;) :D

Pácsó Ármándó 2016.09.02. 21:24:53

@ALOKSAKTRHEE: Mármint a 2. kommented:-) A varrt, gyúrt férfiállat, szüzek megrontója :-)
Beteg ne legyél semmiképpen!

VV Velőtrázó Vélemény 2016.09.02. 21:24:54

Ezzel a Zsoltival az a baj, hogy azon kívül, hogy meleg, a sztereotípiákon és a sztereotípiák tipikus LMBT cáfolatán kívül egyelőre nem létezik, mint ember.

VV Velőtrázó Vélemény 2016.09.02. 21:29:19

@Cérnahuszár: Nekem pont az a taszító Evelinben, hogy ezt tudatosan csinálja, ráadásul nem azért, mert irigy, ami egy bocsánatos bűn lenne, hanem azért mert végtelenül öntelt, lenézi a többieket, ami nálam sokkal taszítóbb tulajdonság, mint az alpáriság és a kivagyiság.

Majd szólok, ha Evelin tekintetében melegséget látok... Nem lesz olyan. Számító lenézés annál gyakrabban. A többire meg azt mondanám kacérkodás, ami a ribanc szalonképes kifejezése.

Cimili 2016.09.02. 22:05:41

Utálom, ha valaki azt mondja, h micsoda.

pomac 2016.09.02. 22:06:40

innentől kezdve utálom ha valaki az éreccégivel példálózik :D

Schlomo Goldberg 2016.09.02. 22:08:29

kijött a szögesdrót a zsákból
kijött a foga fehérje
- Éreccségi

Cimili 2016.09.02. 22:08:36

Soma: Micinek kijött a foga fehérje. :DDDDDDDDDD

Schlomo Goldberg 2016.09.02. 22:09:53

nettó 5 napig tartott a nővér kisöcsi dolog, éreccségi most sír, és azt mondja, remélem most anyáék most büszkék

pomac 2016.09.02. 22:10:00

@Schlomo Goldberg: lehet most esett ki a tejfoga arra céloz ,de csak lehet :)

Cimili 2016.09.02. 22:10:03

Valaki csókolja már meg Soma békakirályfit, mert így ki fog készülni.

naezjó... 2016.09.02. 22:10:51

na, most lesz csicska Somiból...:)

Schlomo Goldberg 2016.09.02. 22:12:29

csicska soma elvonul a nyugiba, elbarikádozza az ajtót a kanapéval és nekiáll fekvőtámaszokat nyomni

Schlomo Goldberg 2016.09.02. 22:14:00

Én azt mondom hogy a főnyereméyny másodlagos, anyukám is úgy engedett el hogy ... - csicskagecisoma

naezjó... 2016.09.02. 22:19:14

jó unalmas nap következhet, ha ezt a gigabrutál partyt két adásra húzták szét. azt hittem iTTenigensebbek.

pomac 2016.09.02. 22:20:03

ezek lepipálják még a kocsmabútorokat is

Schlomo Goldberg 2016.09.02. 22:20:55

Én azért a Dinát megdugnám.
Csak hogy tényszerű legyek.
mindeközben Micike hullarészegen stuffolja csicskaéreccségisomát: neked soha nem lesz Cayenned. Saját vállalkozása is van. Maya parfüme, tudod mi az

naezjó... 2016.09.02. 22:21:29

saját váakozásom van, baátom vette nekem.

Ejjhaaa 2016.09.02. 22:21:46

De Soma meg Mici min kaptak össze? Nem birtam követni

Cimili 2016.09.02. 22:22:26

Hú de undorító ez a Mici, remélem hamar kiteszik a vellából.

Schlomo Goldberg 2016.09.02. 22:22:32

Most ebben a szériában minden nap kapnak piálni hoyg legyen show?

Ejjhaaa 2016.09.02. 22:24:46

@Schlomo Goldberg: Ha ez így lesz itt komoly alkoholmérgezések lesznek :D

Cimili 2016.09.02. 22:25:00

A hangmérnök meg monyon le, katasztrófa amit művel! Ma ilyen kötekedős vagyok. :)

minden luk 2016.09.02. 22:25:30

@VV Velőtrázó Vélemény: Evelinnek jogában áll lenézni a többieket, hiszen egyik ostobább, mint a másik, a csajnak meg megvan a józan paraszti esze, játszik, próbálja manipulálni az egysejtűeket. Az más kérdés, hogy egy műveltebb ember, Evelint is megenné 1 percen belül, de hát ez a műsor nem a Professzorok Batthányi Köre. Igaz, amit lenyomtak utoljára a köztévén, kb egy szinte hozza a professzorokat is VV Attilával vagy VV Dáviddal.

naezjó... 2016.09.02. 22:25:33

@Ejjhaaa: :) legalább az agysejtjeik biztonságban vannak.

pomac 2016.09.02. 22:26:22

@Ejjhaaa: elméletileg azon hogy nem látná szívesen, ha soma evelinne smacizna

Cimili 2016.09.02. 22:26:30

@Schlomo Goldberg: Pont ez tűnt fel nekem is, h megint vedelnek. Komolyan nem értem, anélkül már ki se bírják?

Cimili 2016.09.02. 22:27:53

@pomac: Osztán mi köze van hozzá?

minden luk 2016.09.02. 22:28:06

@Cimili: Inkább arról jelentsetek, Dina szájából ma milyen kaja lóg ki? XD

Ejjhaaa 2016.09.02. 22:30:16

De azért az ezévi farkasszemező-verseny győztesét remélem kihirdetik majd (Dina - Dávid)

pomac 2016.09.02. 22:30:25

@Cimili: ha odanéz lehet hogy a retinája ,de nagyon nem izgat :D

busifa 2016.09.02. 22:30:27

Vivien vilàga mikor kezdődik?

Berborosz 2016.09.02. 22:30:50

@Schlomo Goldberg: Azért én is. Megdugnám. A Dinát.
(Mit kapunk majd ezért...)

Cimili 2016.09.02. 22:31:17

Nem figyeltem. :) Egyébként én csípem a Dinát, mert ő legalább szemtől szembe megmondja mindenkinek a véleményét.

pomac 2016.09.02. 22:32:13

ahhoz képesthogy 13 vannak benn nem sok pia fogyott ,ennyire nem lehetnek puhányak :D

Ejjhaaa 2016.09.02. 22:32:47

Remélem jó nagy a fizetése a termékeket valóvilág logóval ellátó emberkének, amennyit ezek isznak éjjel nappal ragasztgathat csóri :D

pomac 2016.09.02. 22:33:13

@Berber Oroszlán: hát más p...át biztos nem :D

Schlomo Goldberg 2016.09.02. 22:34:38

micike: ne ide dobáld a kis bőrkeményedéseidet
negativ: köröm vót

pomac 2016.09.02. 22:34:51

@Ejjhaaa: mert egy cseppet sem felismerhetőek igy sem az üvegek márkái :)

Schlomo Goldberg 2016.09.02. 22:35:12

Micike, micsoda néber, pfejj.

naezjó... 2016.09.02. 22:35:13

minden bebaszás után úgy be vannak bugyolálva augusztusban, mint az életben maradtak zárójelenetében. Túlélők.

Schlomo Goldberg 2016.09.02. 22:36:06

már megy a teddrámajeledet

VV Velőtrázó Vélemény 2016.09.02. 22:38:14

Mici nyilvánosan kivégzi magát éppen...

Schlomo Goldberg 2016.09.02. 22:38:36

Micike szerintem még most is be van baszva

Cimili 2016.09.02. 22:39:02

Micike intelligensen gondolta megoldani a dolgokat. Csak pillázok ezen a tyúkon.

pomac 2016.09.02. 22:39:20

remegnek dadognak egyre jobb a kommunikáció

VV Velőtrázó Vélemény 2016.09.02. 22:40:00

Dávid meg szarul nyomja a beépített szerepet...

FrNo90 2016.09.02. 22:40:25

Már megint zabál a Dinnaaaa!!!!

Ejjhaaa 2016.09.02. 22:40:44

@pomac: Na jó, de azért a szándék megvolt :D :D

naezjó... 2016.09.02. 22:40:49

@Cimili: hangja nagyon bájos.
Új kedvencem Krisztián lesz, ritkán szól de nagyot. A mai: 1."a lányok veszekednek." 2. Miért vitáztok?" Zárkafelelős.

Schlomo Goldberg 2016.09.02. 22:41:23

@FrNo90: el fog hízni mont faszomatbaszdmegKinguci

Cimili 2016.09.02. 22:41:33

@FrNo90: Mindegyik zabál teeeeee. :)

Commodore 2016.09.02. 22:41:34

Mici néni két élete...

Mók_Ica 2016.09.02. 22:42:19

szép jó estét :)
Mici saját bevallása szerint intelligensen beszélte meg a problémát Somával.... aham.... kinek mit jelent az intelligens beszélgetés höhöhö.... pfejjj Micike

Commodore 2016.09.02. 22:42:30

Mici Néni két élete!

Schlomo Goldberg 2016.09.02. 22:43:04

Dina szájából cérnametélt lóg, csak nem mutatják

FrNo90 2016.09.02. 22:43:34

@Cimili: De ő ritka gusztustalanul teszi. :D

Annyi paraszt van ebben az országban, nem tudom, minek kell még importálni is külföldről.

Mók_Ica 2016.09.02. 22:43:53

@Commodore: stílszerűen kétszer :))))

Mók_Ica 2016.09.02. 22:44:36

@Cimili: ez már csak így megyen :)))) éljen az EKG :)))

Schlomo Goldberg 2016.09.02. 22:44:46

Éreccségi párbajt akar
full retardba

Cimili 2016.09.02. 22:45:08

@FrNo90: Most áljlak le veled erről vitázni? Attól h ő ott él, attól még magyar.

VV Velőtrázó Vélemény 2016.09.02. 22:47:00

Ez a Lóri profilból kiköpött Kolosi!

genevieve 2016.09.02. 22:47:01

micinek megremegett a térde:-)

Cimili 2016.09.02. 22:47:09

Értelmes kommunikáció. Ez a tyúk elméletileg tudja, h mi a helyes, csak épp az ellenkezőjét teszi.

Mók_Ica 2016.09.02. 22:47:17

@Schlomo Goldberg: és nem taktikázni jött be :)))) lehet, hogy eltévedt???
@Commodore: remélem Micike nem a kedvenced :)))

Schlomo Goldberg 2016.09.02. 22:47:39

éreccségi mindjárt összeborul micikével

Ejjhaaa 2016.09.02. 22:47:55

Ez a Mici elásta magát nálam, fél kimenni párbajra, mostmár csicskulna. Plussz nem akarna beszólogatni, közbe meg ő a fő agresszor. Inkább a Dina akkor már mint ő.

Schlomo Goldberg 2016.09.02. 22:49:34

Anikó olyan kis apácásan néz ki ebben a szettben

Mók_Ica 2016.09.02. 22:50:22

bonyolult dolog a tojás-számlálás :))))

Schlomo Goldberg 2016.09.02. 22:50:48

rizskók onnan kapta a nevét hogy a rizs az a rizs, a kók meg ugye az angolul a főzés - Zsófi

naezjó... 2016.09.02. 22:51:19

akkor jó sok minden volt napközben, a bigbrádör látja, másnak már minek.

busifa 2016.09.02. 22:52:01

Na végre Vivi , a konyhatündér!

Schlomo Goldberg 2016.09.02. 22:52:23

csimi oliver meg a kordon remszi -őket ismerem mint híres szakács -Vivi

VV Velőtrázó Vélemény 2016.09.02. 22:53:17

Amikor Krisztián felvette a szemüveget, borítékoltam a győzelmét.

FrNo90 2016.09.02. 22:53:25

Ez a vivi hatalmas forma. Ilyen egy jó vv-karakter

genevieve 2016.09.02. 22:53:59

@busifa: és még humora is van:-D

igazándi 2016.09.02. 22:54:27

Anikó, a feszültségcsökkentő kicsit túl lett tolva... Csak én látom így?

Mók_Ica 2016.09.02. 22:54:39

@FrNo90: én Vivi fan lettem már legalább 2 napja :)))

Schlomo Goldberg 2016.09.02. 22:55:01

@Mók_Ica: úgy értettem hogy térdeltetném, 2 rózsafüze és egy mélytorok

Schlomo Goldberg 2016.09.02. 22:55:28

rózsafüzér* , késő van már

Cimili 2016.09.02. 22:56:15

Na ezzel a negatívozással, meg málna szökkenésekkel ki lehetne kergetni a világból. Essen már ki tyvike!

Schlomo Goldberg 2016.09.02. 22:56:16

@igazándi: le volt lazulva, még vicceskedni is próbált mint Lilu, nem sikerült, mondjuk

Mók_Ica 2016.09.02. 22:56:19

@Schlomo Goldberg: ójajjj... :))) ez esetben hajrá :)))

pomac 2016.09.02. 22:56:32

@Mók_Ica: jobb későn mint soha :) pedig már első nap is szakadni lehetett rajta

Cimili 2016.09.02. 22:56:47

@FrNo90: Igen, nem szabad kiesnie. :)

FrNo90 2016.09.02. 23:00:22

Egyébként én Somát is bírom, nem annyira ostoba a gyerek, mint elsőre látszik.

pátria 2016.09.02. 23:00:50

@igazándi: kicsit le volt szedálva, én is úgy láttam. Állandóan hunyorgott.

genevieve 2016.09.02. 23:02:37

@busifa: sajnos akit én megkedvelek az sose nyer:-(

Mók_Ica 2016.09.02. 23:03:48

@busifa: akkor megalakultnak tekintem a klubot :)))

@Ejjhaaa: csatlakozz :)))

@FrNo90: végülis van éreCCSégije :)))

Mók_Ica 2016.09.02. 23:04:34

Vivi anyukája Győzinél.....

Schlomo Goldberg 2016.09.02. 23:04:45

Vivi édesanyja Győzikével a belevalóban

Commodore 2016.09.02. 23:04:46

öööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööö

Cimili 2016.09.02. 23:04:54

@pomac: Pedig az elején totál ki voltam bukva tőle. S bár igaz, h eccerű, mint a faék, de eddig úgy láttam, h nem rosszindulatú.

Mók_Ica 2016.09.02. 23:05:12

na szegénykém... anyuka meg sem mer szólalni....

naezjó... 2016.09.02. 23:05:51

@Mók_Ica: ez eddig a legdrámaibb a szériában.

Commodore 2016.09.02. 23:06:46

gááááááázzzzzzzzzz

Schlomo Goldberg 2016.09.02. 23:07:17

Viv Győzikén nőtt fel, mondja Anyuka.
Oké.

MOST MÁR ÉRTJÜK.

Cimili 2016.09.02. 23:08:31

Nagy kaland, ilyen ablak kimászást én is csináltam. :)

Ejjhaaa 2016.09.02. 23:08:33

Győzike - Hogyan készítsünk interjút:
"mesélj mesélj mesélj mesélj"

naezjó... 2016.09.02. 23:08:50

@Schlomo Goldberg: azt hittem, hogy a lánya miatt nem tudja mit mondjon, aztán kiderült, hogy az ikonja közelsége miatt kellett újrabootolni.

FrNo90 2016.09.02. 23:09:12

Ezt a belevaló műsort felejtsék már el. :D

Cimili 2016.09.02. 23:09:23

@Commodore: Jól van, látom sikerült. :)

Mók_Ica 2016.09.02. 23:09:51

Anyuka meztelen gyerekkori képeket hozott Viviről.... gáááz

Cimili 2016.09.02. 23:11:02

@Commodore: A többiek csak nem vallják be. :D

busifa 2016.09.02. 23:11:22

@Mók_Ica: @genevieve: @Ejjhaaa: @Cimili: Megalakult a VFC ! :-)

(anyuka is szimpi)

Mók_Ica 2016.09.02. 23:11:24

@FrNo90: a tegnapi volt a legalja..... a mai ahhoz képest frenetikus

FrNo90 2016.09.02. 23:12:51

@Mók_Ica: Igen, az a magyar médiatörténelem legalja volt. Talán a Budapest tévét is beleértve.

genevieve 2016.09.02. 23:13:25

@busifa: BBÉvi volt hasonló lelki és érzelmi világú
vicces lenne, ha körbe érne a dolog most, hogy póvered a BB:-)

Mók_Ica 2016.09.02. 23:14:01

remélem Anyuka majd ezt is olvassa és látni fogja, hogy Vivinek fan clubja van már :)))))

Cimili 2016.09.02. 23:14:34

@FrNo90: Most ti a tegnapi belevalóról beszéltek? Egyre jobban sajnálom, h pont akkor ment el a hang a tévémen.

Mók_Ica 2016.09.02. 23:15:30

@FrNo90: csókolom Anettka és Kiszel húzzbőrtafogadra Tünci??? :)))

naezjó... 2016.09.02. 23:15:43

@Cimili: hidd el, te jártál a legjobban.

Mók_Ica 2016.09.02. 23:16:40

@Cimili: ne bánd.... bőven sok(k) volt az hang nélkül is....

FrNo90 2016.09.02. 23:19:20

Lőjék le, vagy valami... :D

Ejjhaaa 2016.09.02. 23:20:51

Na eljött a 18+ kontent is, kis közös tusolás

busifa 2016.09.02. 23:22:50

@genevieve: ùgy érzem, Vivi nem jut oda ahova BB Évi, nem falhatja be a bulvàr (remélem)

Schlomo Goldberg 2016.09.02. 23:23:44

Győzike bábozik. Itt kell lekapcsolni azt hiszem

Mók_Ica 2016.09.02. 23:23:53

ez a BV most komoly???? mert viccnek durva....

genevieve 2016.09.02. 23:26:41

@busifa: azért azóta sok idő eltelt, és az még csak az első széria volt
most már edzettebbek a játékosok, bár a pénzt ő is pont úgy elszórná mint a többi

minden luk 2016.09.02. 23:28:45

TyvTibi vagy hogy hívják a madarat kiköpött Szalai Ádám, a focista!

busifa 2016.09.02. 23:33:51

@genevieve: persze, elszòrnà, de legalàbb lenne miből a bolygòkutatò sulit elvégeznie :-)

genevieve 2016.09.02. 23:37:09

@busifa: ez igaz, az ELTE-n kijönne belőle pár félév:)

VV Velőtrázó Vélemény 2016.09.02. 23:41:31

Ezzel a Cayenne sztorival Mici jól beárazta magát. Vezettem már párszor Cayenne S-t, az cirka 30 milla volt akkoriban, ha jól emlékszem 2006-os évjárat. Hát ez a nő egyrészt nem ér ennyit, bármit is tud, még a pár millás mostani árát sem. Amúgy nem nőnek való kocsi, sőt még engem is totál megrémített az erő és a méretei. Igen, a kocsiról beszélek. :-)

Soma nagy volt, amikor benyögte, hogy azt se tudja milyen kocsi az. :-)

VV Velőtrázó Vélemény 2016.09.03. 00:03:08

@genevieve: Gugli barátod megmondja, amúgy Porsche.

Mók_Ica 2016.09.03. 00:06:13

@genevieve: ilyen: www.porsche.com/usa/models/cayenne/cayenne-turbo/

@VV Velőtrázó Vélemény: aztán jól belezavarodott, hogy vette vagy kapta .... mese és hab tipikus esete :)))) ha ilyen autót tud venni (vagy ajiba kap), akkor miért is van ott a vellában???

genevieve 2016.09.03. 00:06:22

@VV Velőtrázó Vélemény: akinek ilyen kocsija van az miért is jön be 36 milliót nyerni?:-)
bár nem néztem a bemutatkozó filmeket

VV Velőtrázó Vélemény 2016.09.03. 00:23:58

@Mók_Ica: Venni ilyet ő aztán tuti nem vett, de még a cége sem lízingeli. De remélem valami korai szériásat kapott, az állandó szervizigényes, tele típushibákkal. Pár milláért megkapod már. Csak tankold és szervizeld. De ha már SUV, akkor csakis Chevrolet Suburban. www.chevrolet.com/suburban-suv.html

genevieve 2016.09.03. 00:27:55

@VV Velőtrázó Vélemény: egy kocsi arra való, hogy biztonságosan elvigyen A-ból, B-be
a többi felesleges

VV Velőtrázó Vélemény 2016.09.03. 00:30:41

De visszakanyarodva a mai öfire: Már megint huncutkodtak Dina ellen a vágószobában. A beharangozóban még ő vigasztalta Somát (rtl.hu/rtl2/valovilag/valovilag-powered-by-big-brother-2016-09-02), ez mára eltűnt az öfiből... Lóri taperolásánál pedig még szóba is került köztük, hogy akkor csinálják, amikor valaki (Evelin vagy Dávid) rájuk néz. De persze ezt nem fejtették ki.

VV Velőtrázó Vélemény 2016.09.03. 00:32:47

@genevieve: Egyetértek, nekem is egy normál családi autóm van, középkategóriás. Volt alkalmam vezetni drága kocsikat, de nem győztek meg.

Well... 2016.09.03. 00:39:40

please ne rugjatok ki nem keszakarva tortent ! Please :o))

Büszke_troll 2016.09.03. 00:57:19

@VV Velőtrázó Vélemény: más vezetni, más tulajdonolni
Volt Cayennem, szerettem. Nem éreztem vele az úthibákat.

Hajrá Vivi

Komeszka 2016.09.03. 02:42:03

@Cérnahuszár: Szerintem meg Dinában nem tudatosság van már, rá van kattanva Dávidra, Lórival is őt akarta húzni. Tipikus balfasz szeretlek-gyűlöllek játék amit előad Dinácska Dávid vonatkozásában.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.09.03. 06:38:37

@Well...: Ezek a linkek miért nem törhetőek meg a hozzászólásokban ezen a blogon?

Cérnahuszár 2016.09.03. 07:49:58

@VV Velőtrázó Vélemény: van egy érzésem hogy nem ő kapta, csak meg lett engedve hogy vezesse.
ha lenne ilyen autója nem itt feszítene a 36 milláért

Cérnahuszár 2016.09.03. 07:52:22

@VV Velőtrázó Vélemény: ja taperolta anélkül is hogy odanézett volna valamelyik, még puszit is nyomott lóri hátára
talán azt hitte h a barátja az, vagy rutinbó

Cérnahuszár 2016.09.03. 07:54:36

@Komeszka: hát nemtom, a balfasz játék meg áll sztem is :) tipikus érzelmi zsarolás, ezt am tök rühellem amikor valaki ezt játsza

Cérnahuszár 2016.09.03. 07:56:11

@Mók_Ica: kicsit sajnálom h nem láttam anyukát, de győzi miatt kapcsolat el rögtön, az már sok lett volna estére

Cérnahuszár 2016.09.03. 07:58:05

mindenhol én vagyok uralom a terepet wáááá :)

budapest23 2016.09.03. 11:17:44

A Mici vs. Porsche Cayenne ügyhöz:
Pozitív olvasatban akár hosszteszkedhetett valami svájci autókiállítás környékén is, pl. álló nap Cayenne-ben fotózkodva...
Amúgy meg ne basztassátok annyit, nem biztos, hogy maga tehet a pályaválasztásáról; család, barátok, ország adta lehetöségek is fennforoghatnak. És valljuk meg, ha hivatalból ennyi vadidegen fütyit kell magadba engedni, annak megvan a lelki és fizikai nyoma.

Vivinél talán még csak a lelki, btw.

Funk You 2016.09.03. 12:19:58

lehet, hogy tévedek, de szerintem Vivi korántsem annyira hülye, mint amilyennek mutatja magát.

minden luk 2016.09.03. 14:41:19

@Funk You: ezt mondom már napok óta, simán egy színésznőről beszélünk, ő az RTL beépített embere és ahogy telnek a napok ez egyre inkább nyilvánvaló lesz

Krétagarbó 2016.09.03. 15:38:52

@Commodore: Lepsénynél még megvolt:)

Krétagarbó 2016.09.03. 15:43:26

@Mók_Ica: hali:) végre megnéztem a tegnapi adást meg az első beköltöző show-t. Eddig Vivi a kedvenc, olyan hülye, hogy már szerethető.

Funk You 2016.09.04. 10:27:46

@minden luk: nem tudom, hogy beépített-e, meg szerintem ez végülis nem is lényeges, és valószínűleg úgysem tudjuk meg soha. de hogy messze nem olyan együgyű, mint amilyennek mutatja magát, az tényleg napról napra nyilvánvalóbb, ha egy kicsit odafigyel az ember.
süti beállítások módosítása