Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A Farm 2x55 - Mi vaaaan Faaaaarm?

2016. május 24. 07:12 - sixx

vlcsnap-00001_8.png

Amikót kiengedték a csűrből, amit vagy máris lebontottak, és a helyét éppen mésszel szórják be, vagy csak annyira jó az idő, hogy sokkal értelmesebb kint felvenni a konfokat. Anikónak jót tesz a szép háttér és a napvilág, a vidéki tájnak meg Aninó, úgy meg pláne, hogy csak deréktól felfelé látszik. Betakarítás, bolondság, mondja, főszerepben Gaben mester.

A bolondozás azzal indul, hogy reggel van a tanyán, ami azt jelenti, hogy Attila meg látszatmelózni (értsd: megeteti az állatokat) és a tikoknak magyarázza, hogy nem ellenőrzött a csávó, aki ebben az esetben asszem Gaben, de nála nem lehet tudni tutira. Fontoskodik egy sort Gergőnek is, aki leszarja, inkább lehugyozza a kerítést. A riportban Attila elmondja, amit az első naptól fogva tudunk: a farmot a magáénak érzi, az állatok a családja. Alekosz-effektus, baszki. Gaben és Gergő a konyhában röhögik ki Attila buzgómócsingságát.

vlcsnap-00002_7.png

Jön a nemműparasztműpostás, Brigi végrendelkezik, Szinti a heti gazda, azaz ő az egyetlen, ha jól számolom, aki kétszer is főnök lehet. Ez persze bassza Attila csőrét, de nem mondja, inkább kimegy Barnit csutakolni, ahelyett, hogy menne betakarítani, mert Sly parancsainak megfelelően a terményeket le köll kaszálni vagy szedni, vagy mi a faszomat kell azzal csinálni, hogy ne legyen a földön, hanem a ládában. Az állatok persze nem tudják, hogy a kosárban Sly zöldsége van, Turner pl. kajakra zabálná meg az egészet, rá is kell szólni. Gaben hogyvoltozik:

Erről szól az élet, ha valamit belefektetünk, megköszöni. Úgymond meglesz a gyümölcse.

vlcsnap-00007_7.png

Az állatok tényleg szeretik ezeket a félkegyelműeket, odagyűlnek köréjük, és kicsit hátráltatják a melót, amiből Szinti kurvára nem veszi ki a részét.

Szinti számolni se tud, csak dísznek van itt. (Attila)

Gaben a meló közben megpillantja a földeken átrobogó szamarat és kilátásba helyezi neki, hogy ha tovább baszogatja a kismalacokat, állba vágja. Ebből lesz egy versenyfutás, amibe Kongó is beszáll, Gaben meg átrongyol a terményen. Természet vs. Gaben 1-0. A második körben Gaben salátát most, de Csulabá, a láma zavarja, mert hóttszerelmes belé, és csipkedi és köpködi, ami egy ponton Gabenben elszakít valamit, abüdöskurvaistenfaszát, pattan fel, és elkezdi kergetni a farmon át, ez tart vagy öt percig, de a láma gyorsabb, és a faszszopó majom, állj meg, büdös paraszt felszólításra sem áll meg.

Azért köpköd engem Csulabá, mert látja bennem a domináns hímet. Nyilván nem fogom megmászni az ő kis nőstényeit, mert nincs hozzá ingerem. (Gaben)

Természet vs. Gaben 2-0.

Jön végre Sly, Szintit Attila ébreszti, mert persze alszik, de csak levánszorog. Sly érdeklődik, ki baszta ki Brigit? Attila jelentkezik, lepacsizik vele. Sly gyökértablettát vett be, két perc alatt beszól Szintinek is (kenegessék a hátát) meg Gergőnek, az asszonytalannak is. Gratulál nekik, mert már csak négyen vannak, és elviszi a megmosott zöldséget, a lóvét tessék szépen elkölteni, mondja, mert többé nem lehet. Állatokat is visz el, Gaben arcán látszik, hogy a lámákat nem sajnálná. Sly cserébe hozott méheket, bazdmeg, tényleg más sem hiányzik ezeknek. Gergő örül a dolognak, hobbiméhész akart lenni mindig. Sly kakast visz, libát, kismalacot. Gaben nem tudja befogni a kakast, azaz Természet vs. Gaben 3-0. Sly a pónilovat is elviszi. A lámákat nem. Távozás előtt figyelmezteti Attilát, hogy ne hiperaktívoskodjon a méhekkel, mert megszívja.

vlcsnap-00013_9.png

Levél, jó hírekkel, minden nap fogadhat valaki vendéget, elsőként Gábor. Milyen vendég, kérdezi Attila, bravó. Gaben készülődik, azaz fogat mos, és felveszi a kevésbé izzadt atlétáját, van értelme, mert a csaja jön, pedig ő két haverját várta, valami Jocót meg egy másikat, akik minden bizonnyal barlangban laknak, mert Gaben megmutatta volna nekik a Farmot, hogy lássák. Azért nem nagyon csalódik, amikor a csaja jön be, egy tök helyes kiscsaj, sírás, ölelés, csók. Az ilyen family visit a Survivorban is a csúcspont, a nyers érzelmeket nem lehet megírni előre. Szinti átadja nekik a hetigazda szobáját, de persze nem rohannak fel dugni, nem engedik a szerkesztők. Gaben a szimpátiaskálán lépett előre egy kurva nagyot, őszintén szeretik egymást a lánnyal.

A szerelem minden jele jelentkezett rajtam. (Gaben)

A búcsú előtt a csaj bejelenti, hogy június 6-ig Spanyolországban lesz az iskola által, Gaben ettől kicsit kiborul, mert mit fog ő kezdeni addig, és sír. A végén kap még egy hátvakarást, és szevasz, csaj. A helyére új lakó jön, VV Aurelio, aki egy vödörrel a kezében és egy zsákkal a vállán jön, és üvölt mint a sakál, amitől Turner bemenekül a pajtába. A szamárra ránézve Au megkérdi, hogy ezt így hogy, szabadon? Mármint az állat csak úgy. Gergőnek is bemutatkozik, aki korántsem esik el attól, hogy egy celebritás társaságában lehet. Au a zsákjában kedvességet hozott.

Magamat hoztam, meg a helikoptert. (Aurelio)

vlcsnap-00018_8.png

Au azért jött, hogy mentora legyen Gabennek és felkészítse a döntőre, ehhez hozott egy vödör Nerobolt és egy üveg piát, és persze üvölt, ami leginkább Gergő agyára megy.

Au: - Ugye te nem szeretsz engem?
Gergő: - Ne haragudj, de nem ismerlek.
Au: - A végén megcsípsz.

Gergő és Attila lent beszélgetnek Auról, akiről Gergő csak annyit tud, hogy faszhelikopter. A pali odafent meg folyamatosan üvölt, Szinti meg is kérdezi, hogy te állandóan így üvöltesz? Igen, feleli őszintén Au. Hozott magával cigit is, hogy mindenki megszeresse. Isznak, Au üvölt, jó lesz ez hosszú távon. Au rendes cigit ad Szintinek és Attilának, az udvaron üvölt, mint a sakál, amitől az állatok szétszaladnak, más sem hiányzott. A hátsó teraszon is üvölt egy sort, és szerelmet vall Gabennek, megnyeretem veled ezt az egészet, mondja, majd amikor lemennek a kertbe, egy úgy 1 százalékos lejtőn olyat zakózik, mint az ólajtó.

vlcsnap-00019_9.png

Címkék: a farm
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

☺ágica 2016.05.24. 07:28:08

ezen sírtam, köszi sixx:)

fáncsi28 2016.05.24. 07:39:20

Sixx megjósolta, hogy ha Aurélio bemegy, nehéz hetünk lesz. És úgy látom, igaza lesz. Nem láttam a VV-t, csak annyit tudok erről a gyökérről, amit az újságok írtak. De ha ez végig így fog üvölteni, nézhetetlen lesz a műsor. A szerencsétlen állatokról nem is beszélve, akik idegbetegek lesznek a hét végére emiatt a hülye miatt. Gergőt imádtam, amikor a maga kis csendes módján megjegyezte a nagy arcúnak, hogy "ne haragudj, de nem ismerlek". Ha már mindenáron akart adni az RTL ennek a senkiházi taplónak egy kis drogra valót, inkább utalta volna át a számlájára csendben, de úgy, hogy semmilyen műsor közelébe nem engedi.
És ez fog mentorálni... Van még lejjebb???

etikette 2016.05.24. 07:45:36

Jajj remélem nincsenek pókok a farmon mint tudjuk...

2016.05.24. 07:54:18

@etikette: pedig méhek helyett beszórhattak volna egy zsáknyi keresztest.

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2016.05.24. 07:58:46

@sixx: ki fognak vágni az elsőzésért. Én szóltam. A fegyelmi tiszt, egyben bíróság, nagyon kemény.

baggins21 2016.05.24. 08:24:07

Engem az foglalkoztat, hogy a kislány elmúlt e már 16? Mondjuk Gaben szellemileg kb ugyan ott tart, de azért na.

penna 2016.05.24. 08:26:01

én Gabinak az utolsó szavain röhögtem a legnagyobbat:
"Azért köpköd engem Csulabá, mert látja bennem a domináns hímet. Nyilván nem fogom megmászni az ő kis nőstényeit, mert nincs hozzá ingerem, VAN NEKEM BARÁTNŐM." :DD

ez nálam felért ahhoz a szövegéhez, amikor talán a barátnője üzent neki, és akkor azt mondta, hogy 40 kiló fehérjétől se lehetett volna boldogabb. :))

Dirty Lyle 2016.05.24. 08:29:03

@fáncsi28: tegnap Kiszel Tünde művésznő jöveteléről lehetett hallani. Szóval a válasz igen. Van lejjebb.

Chuck Νorris 2016.05.24. 08:31:37

@Dirty Lyle: nem kell ám mindent elhinni ami kipattan hirtelen a fejemböl :)

Cérnahuszár 2016.05.24. 08:32:38

na most már rákerestem mi a francért csulabáskodnak a jószágok

"Miért köp láma? Az inka mese ...

Viracocha, a Nap fia, az inkák teremtő istene, a Földön jártában-keltében teremtette a hegyeket, a síkságokat, a folyókat, majd a vizekből, levegőből és földből az embereket keltette életre. Egy alkalommal a Titicaca-tóból teremtett egy leányt, akit Llamának nevezett el és annyira megtetszett neki, hogy megfogadta, ha a lány valami jótettet hajt végre, feleségül veszi. Fiának, Tauapicának ez nem volt ínyére, s követte mindenféle a lányt. Egy alkalommal egy öregember és egy öregasszony megkérte Llamát, hogy segítsen vinni terhüket. Ekkor előlépett Tauapica és le akarta beszélni erről a lányt. Ő azonban segített és ezért Tauapica szembeköpte, Majd megátkozta: "Segíts, de vidd a terhet életed végéig!" Ekkor a lány négylábú, szőrös állattá változott.
Viracocha eközben kereste menyasszonyát, s mikor megtalálta, tudta, hogy fia átka ellen tehetetlen és csak egy tanácsot tudott adni: "Keresd meg Tauapicát és köpj vissza a szemébe! Akkor majd újra emberi alakot ölthetsz." Szegény láma azóta is keresi Tauapicát és mivel már rég elfelejtette arcát, szembeköp minden embert, hátha elátkozóját találja el. "

Szóval az inkáknak is gondot okozott, még mítoszt is rittyentettek köré

" és a valóság

A lámaféléknek nincsenek felső metszőfogaik, így a harapásuk nem túl eredményes. Védekezésképpen - hasonlóan más patásokhoz - erőteljes rúgásokra képesek. A köpés viszont talán még ennél is jobb, hiszen egy jó találattal akár percekre megzavarhatja támadóját, s ez eleg lehet a meneküléshez. Ráadásul azt sem kell megvárnia, hogy testközelbe kerüljön a támadó, akár 4 méterre is képsek elköpni. A köpés nem "csak" nyál, hanem felöklendezett táplálék és emésztőnedv keveréke. A lámafélék kérődző állatok, összetett gyomruk azonban például a szarvasmarha-féléktől eltérően nem négy, hanem három részre tagolódik. "

Na cernahuszár ismeretterjesztő kurzusát hallották

fáncsi28 2016.05.24. 08:33:05

@Dirty Lyle: Szűzmáriaédesanyám! Hát tényleg van ezek szerint.

ALOKSAKTWO 2016.05.24. 08:44:46

@Cérnahuszár: Köszönjük szépen Tanárbácsi. :D

ALOKSAKTWO 2016.05.24. 08:46:36

@penna: Ez jó volt. Dőltem tőle. XD@etikette: Adná a jó isten hogy egy rámászna. Kirohanna a világból is. :D

loholka 2016.05.24. 08:49:55

Nekem nagyon szimpi volt a Gábor a szerelme őszinte / mindkét részről/ csipem ezt a palit, olyan szépen ígérte a lánynak ha nyer, elviszi mindenhová utazgatnak. Végképp nem értem miért tartják ostobának, mert szerintem nem az. Hiányoltam az adásokból pl a Dóri búcsúlevelét, ő nem nevezhetett ki senki t gazdának. A Ribbanc frázisokkal teletűzdelt levele hát... Víszont az, hogy a mocskos szájú alvómókus a heti gazda előre vetíti, hogy bennt tartják mert saját magát nem fogja kiküldeni párbajra, igaz kihívható lesz de gondolom ki van rá adva a vadászati tilalom. Igazából a puha pöcs Gábort és az Attilát kéne párbajoztatni. A Gábor egyébként teljesen más lett mióta a Ribbanc nincs ott, nyalja falja a kutyát, igaz a kutya nem masszírozza neki a paplan alatt a varászbotot, de szemmel láthatóan nem hiányzik neki a Ribi. Ami viszont teljesen elkeserítő, hogy az amúgy is béka segge alatti színvonalat ilyen alakokkal mint ez az ordibálós faszkalap féléket visznek be. Borzalmas. A face oldalon továbbra is nagy a tábora a pszichopatának meg a kutyásnak, holott valaki írta, hogy nem kell a Gergőt isteníteni mert a gyerekeket is otthagyta és még soha semmit nem csinált végig az életben.

loholka 2016.05.24. 08:53:24

Gergő lett más természetesen / sok a G .... :))/ és a Gergőt és Attilát kéne párbajoztatni

na innom kell kávét , hogy magamhoz térjek és ne keverjem a sza..t a fo...al. BOCSI

Dirty Lyle 2016.05.24. 08:56:05

@loholka: most már senkinek nem kellene semmi védettség, mindenki mindenki ellen legyen párbaj.

Cérnahuszár 2016.05.24. 08:59:20

@loholka: gyerekeket is otthagyta? Te (vagy aki írta) rászánt valaha 1 évet is az életéből? nem hogy 6-ot

Gergőnek sztem az a jó ha cinti-attilával kerül a fináléba, a trahs vonalat kedvelők megoszlanak cint-attila között, gergő meg elviszi gábor-dóri szavazók voksát is.

ALOKSAKTWO 2016.05.24. 08:59:25

@loholka: Kávéval kell kezdeni a napot. :D Szerintem egy duplát küldj le, bizti ami bizti. ;)

Cérnahuszár 2016.05.24. 09:01:44

off
sixx mikor jön a trónok harca? nagyon lezsibbadtam tegnap, van mit kibeszélni
on

cattaneo 2016.05.24. 09:09:52

Sixx, Gábor műsorban hagyott elszólása a kihagyott hokiról... arról miért nem szóltál? Elég jó ziccer pedig.

loholka 2016.05.24. 09:16:05

@Cérnahuszár: hát én nem ! ez igaz én a magaméit neveltem de aki írta , arra célzott, hogy semmiben nincs kitartása,! ám /feltételezve ,szigorúan csak feltételezve hogy ezeknek az írásoknak van némi igazság alapja, csak azt tudom leszűrni , hogy nem kitartó, sokat alapoz a külsejére / modellkedés/ a fizikumára / erőversenyeken való indulás/ viszont 36 évesen végül is nem tud felmutatni semmit. Ami persze az ő dolga és baja , de akkor / félretéve a ribbanc iránt érzett ellenszenvemet kérdezem , hogy/ hogyan lenne egy 3 gyerekes nő megbízható társa ???
milliós adóssággal és a nagy semmivel a háta mögött?? Na igaz megfogadtam hogy nem nézem az ordibálós vendég miatt de ahogy magamat ismerem ezt most már úgyse bírom ki... Jó lenne a szerkik agyába látni mik a terveik. :)

Mrs. Négerhergelő 2016.05.24. 09:16:07

Tényleg! Amikor elmondja a csajának, hogy egyszer sem hokizott, mióta bent van :))) Na az kimaradt.
Annyit röhögünk ezen a Gaben gyereken, hogy remélem ő nyeri meg, egyszerű, szimpatikus kölök, nem kavarja a sz@rt.
Gergő pedig - a bamba fejével - azért lenne jó nyertesnek, mert akkor Attilát megütné a guta !!! (ami -valljuk be -nemcsak nekem tetszene)

loholka 2016.05.24. 09:17:22

@cattaneo: igaz ! aranyos elszólás volt.

Cérnahuszár 2016.05.24. 09:23:43

@loholka: hát ez az, kiforgatni mindent lehet
csak az nekem nem tetszik

aki azt kifogásolja hogy gergő miért csak 8 évig foglalkozott az intézetis gyerekekkel, miközben maga 1 évet sem szánt rá, nézzen magába és ne a kitartást dörgölje olyannak az orra alá, aki legalább tett valamit másokért.

cattaneo 2016.05.24. 09:39:17

Egyébként azt sem értem, miért kell azon rugózni, ha valaki "36 évesen még nem ért el semmit". Pont ilyen szereplőkre van szüksége egy reality-nek. Akik szabálytalanul, nem tipikus életpályát követnek, furcsa szokásaik, hobbyjaik vannak. Ott volt például az a volt tűzoltó. Egy teljesen szabályos, kissé unalmas prototípusa a korosztálynak. Hamar ki is esett. Dóri sem azért maradt a végéig, mert annyira érdekes személyiség lett volna (a racionális, jó elemző énjére is csak azért derülhetett fény, mert a társai a párbaja után bent tartották. A közönség valószínűleg már korábban kiszavazta volna). Egyébként személy szerint csípnék egy reality-t, ahol 14, saját területén kiemelkedő kvalitasú értelmiségit zárnának össze és ezt kameráznák hetekig. DTK autós showja éppen ez az irány, miniben... és sikeres. Tehát volna igény a magasabb szintű gondolkodásra.

Cimili 2016.05.24. 09:40:33

@Cérnahuszár: Köszi, igazán alapos volt!

,, 2016.05.24. 09:45:13

@Cérnahuszár: engem úgy pofán vágott tegnap, mint utoljára talán a Donnie Darko
De nem offolok tovább, csak még mindig szar kedvem van tőle

Cérnahuszár 2016.05.24. 09:46:55

@cattaneo: én azt nem értem hogy mikortól számít kitartónak hogy valaki ilyen gyerekekkel foglalkozik, 10 év? 15? egész életen át?
aki 6 évet csinálja, az nem számít mert nem 10?
vagy csak az egész életen át számít és aki 15 évig csinálja az nem kitartó?
miféle megítélés ez?

cattaneo 2016.05.24. 09:53:32

@Cérnahuszár: Ilyen szempontból akkor sokakra igaz, hogy nem kitartóak. A fő indok, hogy csapong a hivatások között, hitele van és még nincs gyereke. Bizonyára 3 gyerek, egy per alatt álló nem törlesztett ingatlan és munkanélküli státusz jobb ómen. Vagy a két gyerek, elvált, 15 éve a nyugdíjfolyósítónál vagy az otp-nél státusz is. :-D

Cimili 2016.05.24. 09:56:22

Sixx, a mai posztod is nagyon bejövős volt. :)
"A hátsó teraszon is üvölt egy sort, és szerelmet vall Gabennek, megnyeretem veled ezt az egészet." :DDDDDDDDDD

Cimili 2016.05.24. 10:02:32

Mivel sokan nem szeretik Aut, arra vagyok kíváncsi, hogy mennyire használ Gabesznek, h ő a mentora.

cattaneo 2016.05.24. 10:03:25

@Cérnahuszár: Pedig Gergő értékrendje vitathatatlanul magasabb, mint a gyerekes magát böcsületesmelósnak beállító, élő fába is belekötő Attiláé. Az már más kérdés, hogy a kinti világban miképp érvényesül valaki az értekrendjével, illetve kerül emiatt téves megítélés Amerikában egy gyerekfelügyelő-mozigépész-kaszkadőrnek ugxanannyi esélye van a hétköznapi életszínvonalat, mint egy hivataloknak. Itthon nem. Aki nem él szabályos életet, az haszontalan embör.

cattaneo 2016.05.24. 10:05:20

@cattaneo: illetve kerül emiatt téves megítélés alá.

Cérnahuszár 2016.05.24. 10:09:12

@cattaneo: hát ez az, belekötni mindenbe lehet, meg kiforgatni is
ez qva messze áll az objektivitástól

mondjuk amikor felolvasták benn a kívülről jött levelet, csak nevettek a kérdéseken, megítélésen
azt örömmel láttam :)

ALOKSAKTWO 2016.05.24. 10:10:00

@Cimili: Sokat. Végül is elkezdtek gyúrni. :D

tipptipptuti 2016.05.24. 10:14:35

Azért kifogásoltam h elhagyta az intézetis gyerekeket, mert a gyengeidegzetűA-t mószeroltátok h elhagyta a lányát... A nagynéném intézetis otthonban pénzügyi vezető, láttam én is milyen ott a hangulat és uolyan rossz vagy még rosszabb azoknak a gyerekeknek is ha az akit megszeretnek, lekoccol... Ha rászánod magad h foglalkozol velük, akk az első pillanattól érzed h meg fognak szeretni és nem fog jól esni nekik, ha továbbállsz... Nem hibáztatom szakállasG-t h 6 év után dobbantott, mert szíve-joga volt lecserélni csóri gyerkőcöket kaszkadőrködésre... csak úgy az igazságos h ha felhánytorgatjuk Attilának h milyen szemét h elhagyota a lányát, akk a mérlegre rá kell tenni azt is h hősszerelmesG is lekoccolt a nevelt gyerkőcök mellől... persze azt is igaz h mi egy intézetben sem melóztunk, még 1 évet sem... de a mérleg serpenyőjébe azt is bele lehet tenni h az Attila bármikor rendezheti a lányával a kapcsolatot, mint ahogy Cintipapa is zokogva borul a mai adásban- az előzetes szerint - a lánya nyakába...
Sztem amatőrkaszkadőrG bemenete előtt kiagyalta h a kigyúrt-jóképű imázzsal még nem lesz 100%-osan nyerő, de ha beveti a hősszerelmes, a nőt a tenyerén hordó, Júlia regényekben olvasható, romantikus karaktert, akk a 30 és 100 év közötti nők szavazatára számíthat...
Szóval én nemcsak az idegroggyantA hibáit akarom látni 1oldalúan, hanem a többiekét is...
És kamuszerelmesG nálam kiverte a biztosítékot azzal h nem mutatta meg igazi önmagát... mert nekem ez jön át... ezért vagyok vele olyan kritikus...

Cérnahuszár 2016.05.24. 10:46:35

@tipptipptuti:
engem attila hülyeségei sem zavarnak, vigyorgok rajtuk
az viszont nagyon zavar ha valaki gúnyolódik, lekicsinyli a másikat, a másik eredményeit
meg olyanokat tulajdonít neki amit nem tud bizonyÍtani
de ezen még dolgozok, hogy erre is tojjak.

polpetti 2016.05.24. 10:48:46

@tipptipptuti: Nem tudom, azért egy saját gyereket elhagyni és otthagyni egy munkahelyet, ahol gyerekekkel foglalkoznak, szerintem nem ugyanaz.

Nem hiszem, hogy Gergő 3 hónapon át meg tudta volna játszani magát. Ezeknek az egymással összezárós játékoknak épp az a lényege, hogy előbb-utóbb kijön mindenkinek a valódi énje, mert hosszú távon nem tudsz más lenni, mint amilyen valójában vagy. Lásd, Zimbardo.

Egyébként, sziasztok! :) Olvaslak titeket régóta, csak még nem írtam ide soha. Most az utolsó héten becsatlakozom. :)

cattaneo 2016.05.24. 10:50:29

@tipptipptuti: Ebben a műfajban mindegyik szerepet játszik. Nem tudjuk, milyenek a kinti életben (hacsak nem vagy valamelyik ismerőse). Hősszerelmesség eljátszása lehet szerep, de a csalódottságé, kiábrándultságé már kevésbé. G egyedüli hibája benti szereplésében a kutyája majmolása. Ha bukik, ezen fog. Az ilyet nem bírja az átlag magyar gyomra egy férfival kapcsolatban. Míg az idegbetegről simán el lehet képzelni, hogy a kinti életében nem áll még a levegőben a szék, ha ideges. Úgyhogy ő ezért nem nyerhet.

tipptipptuti 2016.05.24. 11:13:54

Bennem csak él egy megérzés h a beszakállasodott Gergő nem ilyen... és 3 hónapon át valóban nehéz megjátszani magad... de neki sztem sikerült... az őszinteség fontos szempont, ezért lenne jó megtudni a héten h milyen is valójában... Mi van ha a hamis lovestory-val akart kitűnni? Mert tudja magáról h amúgy haláluncsi fej... Ha nem kamu lovestoryzik itt hetek óta, akk a Brigit se kellett volna ennyi ideig néznünk, mert már rég kint lett volna a gyerkőceivel... és lehet h érdekesebb irányba kanyarodott volna a műsor, így meg ment a hajcihő a menlétező love körül, meg a pasik nem győzték nézni h egy hímnemű milyen pincsibe megy le... a végén meg kiderül h álpincsi volt...
Az idegbeteg A kezében a szék nem áll meg kint, ha elönti a trágya az agyát... az 1értelműen látszik h nincs önkontroll benne... már az is gáz h meglengeti fenyegetően a széket egy nőnek...
De szerencséje van Cintinek, mert a héten már valószínűleg széket nem lengetnek be neki, max. Aurélió lenget...:)

Őzláb Gida 2016.05.24. 11:32:27

@tipptipptuti: Azért ez erősen kettős mérce :D, azt mondod Gergő "haláluncsi fej", közben meg miért nincs 36 évesen családja, gyerekei, szokványos munkája stb. Gergő eddigi életéről amit eddig megtudhattunk a következő: sportoló volt, számos ügyességi versenyen, vetélkedőn vett rész, szereti az extrém megmérettetéseket, dolgozott nevelőotthonban, modellkedett, kaszkadőrködöt. Ja és közben a játék alatt kiderült, h egészen jól ír és van is némi ambíciója efelé. Hát nekem ez inkább egy színes egyéniségű és kalandkereső embernek tűnik, mint egy "haláluncsi fejnek". Persze van akinek az Attila féle, vagy Au féle ordítozás, állandó feszültségkeltés az izgi. Hát ízlések és pofonok... Nyilván van rengeteg hibája, de kinek nincs ugye... és az már végképp vicces, h ma Magyarországon ki vagyunk akadva azon, h valakinek közel 4 milliós hitele van. Nem találod őszintének, én meg azt gondolom, h a csapat összetétele nem volt olyan, amiben ő igazán ki tudott volna teljesedni. A kamu lovestory-ról pedig: ha kedves és elnéző Brigivel papucs, most h kicsit felszabadultabb, már nyilván csak hazugság volt az egész. Amúgy Gábort is kedvelem, ha ő nyerne akkor sem leszek csalódott, bár jobban szeretek valakivel nevetni, mint valakin. :)

Mara100 2016.05.24. 11:52:24

@tipptipptuti: Saját gyereket elhagyni vagy egy munkahelyet elhagyni teljesen más, ezt mindenki tudja akinek van gyereke. Attila ma azon is felháborodik az adásban, hogy Cinti és apukája miért békülnek ki? Szerinted ilyen ember tényleg rendezni akarná a viszonyát a gyerekével?

Vittore. 2016.05.24. 12:08:59

Kicsit beakadt a helyesírás, de ismét jó lett a poszt. Aurélió vonyítása nekem is idegesítő, de most hallom, hogy vasárnap élő adás lesz a döntő alatt. Akkor ezek szerint a műsort nem előre vették fel, hanem tényleg realtime megy?

Chuck Νorris 2016.05.24. 12:27:14

@Vittore.: 3 napos csuszással adják, de nem vesztesz semmit ha lemaradsz két naprol, ott ugyis csak meetingek meg élő show probák lesznek :)

Dirty Lyle 2016.05.24. 12:27:16

@Vittore.: csak a döntő lesz élő. A többi pár napos érlelés után jut el hozzánk.

Chuck Νorris 2016.05.24. 12:38:14

kinn van a retken az uj lako képe de fingom nincs ki lehet.

Raszputyina 2016.05.24. 12:47:45

@Őzláb Gida: Teljes mértékben egyetértek veled.

tipptipptuti 2016.05.24. 13:12:20

@Őzláb Gida: az élete nem uncsi (jókat csókolódzik a kutyájával, sok mindenbe belekezdett), de szótlan-sótlan és túltolta a szerelmetes színjátékot, majd látványosan megkönnyebbült amikor Brigi kiesett... nekem továbbra sem látható ezen szereplő valódi énje... a szakálla mögött rejtőzik...
Gábor jólelkű és humoros, önmagán is tud nevetni... vele - akár rajta, akár a poénjain - lehet nevetni... nekem ezért inkább Gábor, mert jókedvet visz az életbe, a műsorba, ami nem mondható el szakállmatyiról.... vele nem lehet nevetni... végig fapofa... ja és szakállas is röhejes volt amikor beette a sok maszlagot és nyomult tovább az ő okos szerelmére...
Én csak azért írtam, mert úgy vettem észre h mindegyik szereplőről nagyjából azonos a véleményetek, kivéve a szakáll mögött megbújóról...

Hortenzia Schneider 2016.05.24. 13:14:44

@Chuck Νorris: Ő is a mi kutyánk kölyke,(ertéel) csak egy másik alomból)

tipptipptuti 2016.05.24. 13:25:05

@Mara100: sztem sem okés h a nagyobb lányával nem rendezte a kapcsolatát, és az sem h nem tetszik neki h Cinti apukája megteszi a lánya felé a lépést és kibékülnek... Talán azért is ennyire nem tetszik neki, mert így az ő rossz apasága még inkább kidomborodik... Sok esélyt én sem adok annak h rendezni akarná a kapcsolatát a nagyobbik lányával, tekintve h akkor már említette volna, ill. arra h láthatóan Cintipapa rendezi a viszonyát a lányával, Attilának is úgy kellett volna nyilatkoznia h ezt ő is meg fogja lépni ha kimegy... a VV7-ben a Denis tett is ilyen megnyilvánulást, de h tényleg megtette-e, azt nemtom... amúgy a KordaGyuribá sem tartotta 1 szóra se a kapcsolatot az egyetlen lányával... sztem sok családban van ilyen ismerős, aki szintén nem tartja a kapcsolatot a gyerekével... ettől függetlenül ez nincs rendjén, de Attilának ezen főbűne mellett még van számtalan, így számomra is megdöbbentő h milyen sokan szimpatizálnak egy agresszív, dührohamos, ordibálós-székbelengetős, ki- és beszámíthatatlan pasira és még szülnek is neki...

cattaneo 2016.05.24. 13:47:51

@tipptipptuti: Ha abból indulunk ki, hogy ez egy játék, és bizonyos szabályok betartásával mindenki a saját stílusa szerint játszhat, illetve ezen szerepek alapján kialakít magának egy pozíciót, akkor nincs semmi probléma akár a megjátszott érzésekkel, akár a képpel, amit kialakitott magáról. Ha ezzel szimpátiát alakít ki maga felé (akár a társai között is), és drukkereket állít maga mellé, akkor jól játszott és megérdemli a nyereményt. De mivel pszichológiailag ez egy sokkal összetettebb kérdés, pont ez a része az, nem lehet sem megírni, sem eljátszani. Szerintem G az életben is hasonlóan éli még a szerelmet, amíg rajong, addig nem lát, így könnyű dolga van a partnerének. Szerintem nagyon szépen látható volt a lassú távolodás B-től, amit az életben is az ember érez, de még nem akarja elengedni és csak a jóra akar koncentrálni a másikban. De egy idő után ez nem megy és ez egyértelmű volt, főleg az utolsó napokban. Ha a szerelem kártyára appellálna, akkor most üzengethetne neki a kamerán keresztül, akár a kispadon ücsörögve, a naplementét szomorúan, sokan megkajálnák biztos. Tehát nem hiszem, hogy G a B szállal operálni szeretné, amit csak azért sem tud, mert ahogy itt olvasom, a többség eleve nem kedvelte ezt a kapcsolatot. Ő sokszor hangoztatja, hogy az erejében bízik, illetve tisztában van bizonyára a sármjával is. Jó realityben győzött már a jófiú. Hát itt kettő is van, úgyhogy az ő igazi ellenfele nem Attila, hanem Gábor.

diómió 2016.05.24. 13:48:14

Szerintem nem lehet Attilát és Gergőt összehasonlítani. Nem nagyon értem ezt anemért el semmit dolgot. Mit kellerral sincs baja.ttvolna? A legtöbb egyetemet végzett embernek van diákhitel tartozása,és nem mindenki tudja fizetni, de majd lassan.35 éves emberek többségének úgy van háza,lakása, ha a szülő,nagyszülő meghalt, ráhagyta, vagy pénzt hagyott rá. Saját erőből max bérelhet lakást. arról nem beszélve, hogy szerintem A. is a szüleinél lakik, a (fél)családjával. Gergő élete szerintem érdekes,kalandos, nemunalmas. Ő sem az. Csak szerintem ezekkel az emberekkel nem nagyon tud mit kezdeni. Dórival jól elvoltak, Gáborral sincs baja, csak kevés a közös pont. Sajnos, az igazi beszélgetéseket nem közvetítették, így nem tudjuk, hogy Brigit miért úgy ítélte meg, ahogy. Nevelői munkát saját gyerekelhagyásával összehasonlítani szerintem nem lehet. Ha valaki csak egy évet szán ilyen munkára,már az is tiszteletet érdemel. Aurélió katasztrófa. Hajrá Gergő esetleg Gábor! Eddig olvastam csak, de ez kikívánkozott.

diómió 2016.05.24. 13:49:26

Bocs a mondat összecsúszásért, próbáljátok kibogozni:-)

Adrica88 2016.05.24. 14:00:30

Csak én láttam rosszul, vagy az előzetesben tényleg az éjjelnappalBp-es Zsófi üllt a Szinti mellett??

Adrica88 2016.05.24. 14:12:20

@Chuck Νorris: ha az előzetesre gondolsz akkor az a éjjelnappalos Zsófi lesz....

tipptipptuti 2016.05.24. 14:19:24

@cattaneo: Akk viszont a jófiúk szavazata feleződik (Gábor és Gergő között) és Attila viszi a lóvét... Vagy az ucsó párbajon kiesik az egyik goodboy?

cattaneo 2016.05.24. 14:28:40

@tipptipptuti: Ha erőpárbaj lesz, a goodboyok maradnak, ha ügyességi, akkor még bent maradhat az idegbeteg. De ha ő lesz a kiválasztott, akkor úgyis az egyetlen lányt viszi ki párbajra, ha megteheti. Ha benne marad a 3-asban, a közönség G-G között fog dönteni.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.24. 14:33:15

A műsor tegnap szerintem Gábornak nagyon sok szimpátia segédpontot hozott. Kíváncsi vagyok, hogy kivel fog Attila a héten párbajozni, mert szerintem tuti, hogy neki lesz még egy párbaja...?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.24. 14:34:44

@tipptipptuti: Szerintem két fordulós lesz a szavazás a döntőben, először meglesz a harmadik, és utána újra szavazhatnak majd a népek.

Cimili 2016.05.24. 14:39:49

@VV Erőlegény: Valószínűleg lesz párbaj, ellenkező esetben kihangsúlyozták volna, A és B párbajánál, hogy ez az uccsó.

Őzláb Gida 2016.05.24. 14:53:38

@tipptipptuti: Te valamiért nem tudsz kibékülni azzal a szakállal, ez vicces :D. Az h nem láttuk Gergőt csak Brigivel szerepelni pusztán a szerkesztők döntése. Nagyon is sokszor voltak szellemes megnyilvánulásai, mondjuk valóban nem olyan burleszkbe illő figura, mint Gábor, akit egyébként, mint már mondtam kedvelek. Ez a műsor teljesen a trash felé ment el végül, így normális beszélgetéseket szinte nem is hallhattunk, így valóban talán szótlannak tűnhetett Gergő. De ez a fajta megfontoltság, nyugalom számomra sokkal szimpatikusabb, mint az állandóan a kamerának szereplő Attila, vagy Gábor "spontán " dalolásai, főleg miután megbizonyosodott róla, h a kamera őt figyeli. De szerintem, nincsen ezzel baj, kinek a pap, kinek a papsajt.. Ja, és a kutyámat én is sokszor puszilgattam, amíg volt, most a cicámat, már amikor megengedi. :)

Őzláb Gida 2016.05.24. 15:01:48

@cattaneo: ezzel is csak egyetérteni tudok :)

tipptipptuti 2016.05.24. 15:34:00

@Őzláb Gida: A szerelmespárnak könnyű dolga volt h adásba kerüljön: "spontán" cívódások, vagy pokróc alatti matatás... Tisztában voltak azzal h bérelt helyük van az adásidőben a szerelmi viszonyuk miatt... sőt, még valószínűleg drukkolnak is a nézők h legyen vmi köztük... arra biztos nem gondoltak h azon drukkolnak a nézők h dobja már a papucsgazdát a papucs...
Gondolj a többiek helyébe... Ők meg tisztában voltak azzal h vagy danolnak, vagy a kamerának monológoznak, vagy róluk se kép, se hang...

Őzláb Gida 2016.05.24. 15:59:19

@tipptipptuti: Te félreértesz, én nem nehezményeztem h műsoroznak, hisz nyilván azért mentek be. Ki mivel tudta fenntartani az érdeklődést. Csak amit egyiknek felrósz, azt ne kifogásold a másiknál. Attila minősíthetetlen és számomra elfogadhatatlan viselkedését pl. nem lehet egy lapon említeni holmi románckodással, bármennyire is utálod Gergő szakállát. :) Gábor pedig hozza burleszk figurát a maga egyszerű, de lelkes módján. Számomra ő is ugyanolyan szerethető, mint Gergő, bár inkább Gergővel ülnék le beszélgetni, ha lehetne. Sőt a Norbi féle párbaj óta Szintire is kicsit másképpen nézek. A kitartása igazán elismerésre méltó volt.

Raszputyina 2016.05.24. 16:04:49

@Őzláb Gida: Már megint egyetértek, és elárulom, hogy én is puszilgatom a macskámat (ő az avatarom), sőt időnként belefújok a pocakjába, közben azt duruzsolom neki, hogy ma este macskavacsora lesz, és ezt mindketten nagyon élvezzük. Hölgyeim és uraim, lehet undorkodni!

ewita 2016.05.24. 16:18:33

@tipptipptuti: te nagyon kevered a dolgokat! A SAJÁT lányát hagyta el, azért a kettő nagyon nem ugyan az!!! intézetben dolgozni épp olyan ,mint bölcsiben, oviban! dajka vagyok,dolgoztam már mindkettőben,plusz családi napköziben, ahol olyan keveset fizettek,hogy bármennyire megszerettem a gyerekeket,ott hagytam 1 év után, jelzem másutt is kb. minimálbérért törölheted a taknyot, meg a szart, takaríthatsz stb. de ez már más tészta! Nekem sincs lakásom,így 40 körül, van viszont egy beteg anyám, meg 1 rám hagyott már felnőtt gyerek! Uncsi is vagyok mint a halál! :D
őzláb gida:100 % egyet értek veled!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.24. 16:20:59

@tipptipptuti: Pedig egyszerűbb lett volna, ha ők is úgy magukban beszéltek volna, mint Attila! :-)

Őzláb Gida 2016.05.24. 16:23:40

@ewita: Nem is vagy uncsiiiiii, tök jó hozzászólás volt ez is pl. :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.24. 16:24:50

@Őzláb Gida: Gergő és Brigi románcalakítása is súrolta nálam a burleszk határmezsgyéjét, mondjuk ha csak Gábor tegnapi szerelmes karakter megformálásával is vetjük össze. Ez utóbbiból, és a partnernője alakításából tényleg lejött, hogy ők szeretik egymást!

Őzláb Gida 2016.05.24. 16:29:55

@Raszputyina: Mondjuk az én cicám csak nagy ritkán engedélyez nekem effajta bizalmaskodást...sajnos. :)

Raszputyina 2016.05.24. 16:36:06

@Őzláb Gida: Hát igen, a pocak az nagyon kényes pont, de ha nem tetszene neki is, már rég ki lenne kottázva az orrom.

Őzláb Gida 2016.05.24. 16:38:55

@VV Erőlegény: Azért ők ketten (Gábor és a kislány) egészen más korosztály, mint Gergő és Brigi. Azt láttuk, h 2 hónap távollét után összeborultak, valóban nagyon kedves képsorok voltak. De ez nem összevethető azért két 30 + -os napi 24 órában összezárva együttélésével. Mondjuk távol álljon tőlem Brigitta bármilyen dicsérete, mert a legkevésbé sem találtam őt szimpatikusnak, de ahogy itt már többen leírták, eleinte Dórihoz hasonló karakternek indult és szerintem ha úgy maradt volna nagyon is illene Gergőhöz. De ahogyan változott Brigi, szépen lassan változott Gergő is és most egyáltalán nem vagyok biztos abban, h végül kinn folytatódik a közös történetük.

penna 2016.05.24. 16:39:31

@Raszputyina: nagyon szép cicád van, és ezek szerint nagyon jó a természete is. én biztos nem undorodtam, csak nagyon irigyellek. kutya- és macskaimádó vagyok, viszont szőrallergiám van, így a miattam a családunknak se kutyája, se macskája nem lehet...:((

ewita 2016.05.24. 16:55:50

@Raszputyina: fúúúj de undiii! :DDD én a cicákra allergiás vagyok, de nekünk is voltak kutyáink én is puszilgattam, meg felvettem ,dögönyöztem őket! Szerintem aki családtagként kezeli a házi állatkáját annak ez tök normális! :)

,, 2016.05.24. 16:58:01

mondjuk ha úgy számolom, hogy 35 éves korra alap 1 gyerek, lakás, ohne hitel.
a lakás tehát önerőből (no hitel, no kölcsön, nincs szülői segítség, nem örököl stb. csak saját zseton) mondjuk 30 éves korra, mert gondolom utána vállal gyereket és nem fordítva.
szóval vegyünk érettségi után mondjuk egy fősulit, nem egyetemet, kb 4 év, diákhitel nélkül persze. 22 éves korára kap diplomát kb, tehát 8 év alatt kéne a munkabérből összeszedni egy lakás árát. Legyen a lakás kb 10 milla, az leosztva: 8 éven keresztül havi 100 ezret félre kell tenni. Nem hiszem h ezt sokan meg tudnák tenni Mo-n... Jó vannak menő állások ezt mindenki tudja, amiből a többszázezres keresetből ez simánlazán megoldható.. de nem gondolom h ebből kéne kiindulni. vagy én ülök háttal a moziban, nem tudom...

Alajka Bal 2016.05.24. 17:15:15

@Őzláb Gida: Egyfelől 1000% EKG mindennel amit írtál !
Másfelől ezek a cicák rohadék egy dögök tudnak lenni ! :)
Nem is értem minek tartjuk őket, bár őszintén szólva, lehet hogy nem is így van, hanem Ők tartanak bennünket !
Még egy adalék Gerihez : amikor kongót lerendezte, tisztán látszott, hogy ért a kutyákhoz, nem kezdte el verni, hanem torkon hörögte ahogy kell.
Szerintem ilyen nyugodt természetet nem lehet 3 hónapon keresztül megjátszani, mikor ilyen állatok vannak benn mint Cinit vagy Attis !
Én már összeverekedtem volna Attissal oszt zárjanak ki, de úgy fel tud dühíteni így kint is, hogy a torkát harapnám át pusztakézzel !
Ez utóbbi de szép kép lett :D :D :D

ALOKSAKTWO 2016.05.24. 17:17:34

@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): Nem ülsz háttal. Manapság hazánkban családi segítség vagy hitel nélkül vajmi kevés esély van arra, hogy ennyi idős korára az ember lakáshoz jusson. Már saját tulajdonú lakáshoz. És amit számoltál, ott még számításba sem vetted, hogy teszem azt fel családja is van az egyénnek. Mert ha egyedül van, és meghúzza a nadrágszíjat, még csak csak talán kivitelezhető lenne, de ha család is van, minimum egy gyerekkel, akkor már ismét bukta. Ha csak nem nettó 3-4 százezret keres az illető. Legalább is szerintem. Már nem olyan "könnyű" lakáshoz jutni, mint anno a szüleink idejében. Félre ne értsétek, akkor sem volt egyszerű, de még mindig könnyebb volt.

ALOKSAKTWO 2016.05.24. 17:26:06

@Alajka Bal: Na ezt megnéztem volna magam is szívesen. :D XD
Egyébként én még korábban soha sem láttam még csak hasonlót sem, hogy így kell fegyelmezni egy kutyát. Mint ha a gazdija is egy kutya lenne. Van benne logika, de nekem akkor is fura. Szerintem ha teljesen kis korától úgy neveli a kutyát az ember, hogy az tudja ki a falka vezér, akkor nem kell ilyesmihez fordulni. És ehhez nem kell verni az adott kutyát. Nem bolondok ők, ha elmagyarázod neki, mit miért nem szabad, akkor megérti. Igaz rengeteget kell vele foglalkozni kis korában. És nekem például nem jelent verésnek az, ha nagyon ritkán, és csak akkor ha megérdemli, adok egy kicsi suhintást a kutyának. Én Pesten éltem mikor a szüleim hozták a németjuhászunkat. Kölyök korában. Ritkán látott. És elég kis neveletlen volt, elkapta az emer lábát, harapdálta, és hasonlók. Mikor hazaköltöztem, elkezdtem vele foglalkozni. Pedig akkor már elég idős volt. És én azt csináltam, hogy beszéltem hozzá, közben pedig simogattam a pofiját, a szemébe néztem. Ha rosszat csinált, akkor sem ütöttem, vertem. Kapott egy kis legyintést, de előtte elmondtam neki, hogy miért kapja. És csodák csodája, elfogadott falka vezérnek. Szépen szót fogad. Nem kell kiabálnom vele, nyugodt hangon kiadott utasításokat is elfogad. Sőt néha elég ránéznem rosszallóan. Már tudja hogy jobb ha csendben marad. Nevelés dolga az egész.

Alajka Bal 2016.05.24. 17:41:01

@ALOKSAKTWO: Nem feltétlenül kell így, de így mindenképpen lehet. Tökéletesen megérti a kutya. Egy dolog fontos csak : az időfaktor! Ha eltelik idő, egyszerűen nem érti meg, hogy miért kap!
Szerintem pontosan ezért kérdezte a Geri, hogy "mikor történt? Most!" , nem azért mert hülyeséget akart kérdezni. Geri kutyája egyébként nagyon nyugodt idegrendszerű (mint a gazdi:), a sok idiótát se morogta meg sosem, sőt Au üvöltésére is csak hökkenten nézett :)
( A kis csüngőhasú meg járt ahogy járt, volt bőven. Különben azok engem is idegesítettek az agyatlan menekülő futkorászásukkal, legszívesebben lecsaptam volna őket egy lapáttal. HA már megölte miért nem sütötték meg, ugyse ettek még olyat (énse:) )

2016.05.24. 17:47:32

engem kiskroki koromban bokán csípett focizás közben a saját kutyánk, egyszer még a barinőméké is. vhogy nem bírják az aurámat, vagy nem vagyok balanszban velünk. viszont a macskák imádnak XD

2016.05.24. 17:48:55

@Alajka Bal: ez nem elég sarkos vélemény kivételesen, biztosan nem is te írtad!!! XD

ALOKSAKTWO 2016.05.24. 17:55:22

@Alajka Bal: Ebben igazad van. Nagyon fontos, hogy akkor kapjon büntit, amikor elkövette azt amit. Mert később nem fogja érteni miért kapja, és abból nem hogy nem tanul, hanem a bizalmát is elveszti a gazda iránt, hiszen ő csak azt érzi, büntit kap ok nélkül. Ezért nem kapott soha sem azért nálam, mikor az este kint hagyott papucsot, reggel a kapuban találtam meg, félig megrágott állapotban. :D Ott én voltam a hibás, mert kint felejtettem. Persze ettől ő még tudta hogy nem jó amit csinált, mert mikor felvettem és néztem rá kérdően, hogy ezt most miért, és hogyan, elsunnyogott. :D

ALOKSAKTWO 2016.05.24. 17:57:07

@Biriksz_Krokiksz!: Nem lehetsz mindenkinek szimpi. De én kedvellek. :) ;) És bokán sem foglak csípni. :D

2016.05.24. 18:00:00

@ALOKSAKTWO: vagy túlságosan is szimpi volt nekik a bokám, maradjunk ennyiben ;)
(de elengedem a témát)

2016.05.24. 18:05:34

@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): ez mind pont így. én még hozzátenném a türelmetlenséget mint olyat, a 'kell-akarom-egyém' 'add uram de rögtön' emberi természetet is.

ewita 2016.05.24. 18:06:06

@Őzláb Gida: Brigi meg Gergő két dkg. sót nem fog együtt megenni!!! :)

ewita 2016.05.24. 18:10:14

@penna: Uszkárt vegyél ,annak a szőre nem allergizál,mert olyan mint az emberi haj! És irtózatosan okosak! :D

Alajka Bal 2016.05.24. 18:15:12

@ewita: Hát nagyon remélem !!! :)

Rémület 2016.05.24. 18:16:23

A törpe snaci se hullajtja a szőrét. És szuperkutya. :))

diómió 2016.05.24. 18:16:51

Az a baj ezzel a műsorral (és minden hasonlóval), hogy a 24 óra történéseiből csak azt a pár percet látjuk, amit láttatni akarnak velünk. Nyilván dolgoznak, beszélgetnek, reagálnak, figyelnek (vagy nem) egymásra, stb... ebből lehetne megismerni őket. Ezt nem kockáztatja az RTL, mert lehet, egyértelműbb lenne a nézők döntése. Ezért kell nyomni a hangos, agresszív őrültet, még butábbnak látszatni Gábort, Gergő munkáját csak sejtjük, mert érdekesebb(?) a Brigi vonal. stb. A szélsőségeket mutatják, mert az az érdekesebb(?), az növeli a nézettséget, és nem biztos, hogy az "intellektus" nyomogatja a telefon gombjait a végső szavazásnál,. Gergőre vissza. Amikor volt az a versírás, nálam minden eldőlt.Értelem, humor, jó megfigyelés, irodalmi véna, több ő, mint amit láthatunk az összefoglalókból. Ráadásul szociális érzék, állatszeretet, és igen sárm is. Ezt senki nem tudja überelni.

Őzláb Gida 2016.05.24. 18:26:04

@Alajka Bal: Alkalom adtán megnézzük, ahogy puszta kézzel átharapod a torkát :D Amit a kutyákkal kapcsolatban írtál, az EKG. :)

Őzláb Gida 2016.05.24. 18:30:07

@Alajka Bal: A cicák meg... mindig is kutyások voltunk, az egész családom, ráadásul abból a fajtából, aki úton útfélen hangoztatja, h na macskát azt sosem!!! Most két cicám is van (éppen nincs kutyám), de úgy imádom őket, h ezt sosem gondoltam volna. Bocsánat az off-ért, kikívánkozott! :D

2016.05.24. 18:46:41

nem néztem tegnap figyelmesen az előzetest, de aurélió nem gabent fogja támogatni? (vki gergőt írt korábban). énbp zsófi meg vajon kihez jöhet be (vhogy nem tartom valószínűnek, h pszichohorrorhoz ateszhez, de ő vajon kit fog kapni társnak?)
(tudom, chucknorris szerint a kiszeltüncit) XDXD

Cimili 2016.05.24. 18:50:23

@Biriksz_Krokiksz!: Mivel ma Szintihez mennek a látogatók, többek közt a papája és gondolom Zsófi is.

Gia 2016.05.24. 18:50:49

@Biriksz_Krokiksz!: Igen,Au Gabent támogatja.A Tesco gazdaságos Zsófi meg Cinti mellett ült,talán az ő mentora lesz.De mindjárt kiderül.

Gia 2016.05.24. 18:51:58

Jól beelőztetek :-)

Cimili 2016.05.24. 18:52:51

@Gia: Jól :) A lényeg, h Kroki képben legyen. :)

Cimili 2016.05.24. 18:53:47

Minyá jön Commodore szaktárs, addig el se kezdik. :)

ALOKSAKTWO 2016.05.24. 18:55:02

@Biriksz_Krokiksz!: Az mekkora lenne. :D XD Attis meglátná Tüncit, és nem tudna megszólalni a döbbenettől. :D XD@Gia: Mi van itt kérem szépen? Makka találkozó? :D

2016.05.24. 18:55:59

@Cimili: @Gia: köfi, drágáim :*

2016.05.24. 18:56:44

@diómió: bocsi kimaradtál, neked is köfi, természetesen :*

diómió 2016.05.24. 18:56:45

@ALOKSAKTWO: Csak nehogy Tüncit Gergőhöz küldjék be, mert akkor szerintem azonnal feladja:-)

2016.05.24. 18:58:39

@ALOKSAKTWO: már hiányoltam a makkákat, én örülök, h befutottak időre ;)

2016.05.24. 18:59:52

alsophilia hol kolbászol, meg queen alix???

perszepolisz 2016.05.24. 19:01:16

Au kicsit meghízott a VV óta .

Gia 2016.05.24. 19:02:19

Érdekes ez a képernyő...Au-t kövéríti,Anikót vékonyítja.. :-D

ALOKSAKTWO 2016.05.24. 19:03:56

@perszepolisz: EKG. Pont írni akartam. :D Hol az a kocka has? :D@Biriksz_Krokiksz!: Én is örülök. Szeretem a cicusokat. Főleg mikor dorombolnak nekem. XD @diómió: Ezt ne is hozzuk fel. :)) Isten ments. Vagy lehet direkt ezt tervezi a csatorna? :D

perszepolisz 2016.05.24. 19:04:17

Gaben agya lassan kiég a sok gondolkodástól. Már érezni a füstszagot.

ALOKSAKTWO 2016.05.24. 19:05:05

@Biriksz_Krokiksz!: Jó kérdés. Nagyon eltűntek. Hali hoooooo!!! Merre jártok!!!! Quen Alix? Alsophilia?

Chuck Νorris 2016.05.24. 19:05:50

Gábor sendergette a zacsit, aztán lepacsizott aurélioval
hahaha

Gia 2016.05.24. 19:05:55

Gaben és Au szürreálisak voltak :-D

ALOKSAKTWO 2016.05.24. 19:06:34

Tudtaaaaaam!!!!! Au!!!!!! Miii vaaaaaan Faaaaaarm!!! A hülye. De legalább Attist megelőzte. :D

Perspektíva 2016.05.24. 19:06:56

Gergőhöz küldjenek egy modell csajt, hátha meggondolja magát B-vel kapcsolatban :)

diómió 2016.05.24. 19:07:23

@ALOKSAKTWO: Ennyire nem lehet aljas az RTL. Két nőt ráküldeni már enyhén szólva nem lenne sportszerű. :-)

ALOKSAKTWO 2016.05.24. 19:07:43

Na kezdődik Attila szentté avatása. Most ágyaznak meg a győzelmének?

2016.05.24. 19:07:59

@Perspektíva: énbp zsófi elég mutatós nő. meglátjuk...

Perspektíva 2016.05.24. 19:07:59

@ALOKSAKTWO: Szerintem Brigi drukkerek voltak :)))

etikette 2016.05.24. 19:08:45

@ALOKSAKTWO: ahogy a hajnali napsugarak gloriat fenylettek kore...

ALOKSAKTWO 2016.05.24. 19:08:54

@diómió: :DD Hát de. Lehet. Kinézem belőlük.

Perspektíva 2016.05.24. 19:08:58

@ALOKSAKTWO: Hamarabb kelt, mint Attis? Akkor most ideges lehet.

diómió 2016.05.24. 19:09:56

Már Gaben is az állatokkal beszél, Attis pedig elindította a színházat. Geri is patetikus lett, innen látszik, hogy forgatókönyv szerint cselekednek.

Dirty Lyle 2016.05.24. 19:10:11

Most mindannyian nagyon elérzékenyültek. Megy a nézők puhítása. :)

2016.05.24. 19:11:35

@Dirty Lyle: manuperálják a szavazókat, úgymond.

ALOKSAKTWO 2016.05.24. 19:11:41

Au egyből kiengedte Lorenzót. :DD

Chuck Νorris 2016.05.24. 19:11:59

Cimili sincs itt, bár lehet csak elmerült a szempillabungyurgászásba.

Perspektíva 2016.05.24. 19:12:02

@Dirty Lyle: Mire fel ez a fene nagy elérzékenyülés? Cinti apja vagy a napfelkelte?

2016.05.24. 19:12:10

attila menjen már szépen megetetni a méheket. szórakozni akarok.

ALOKSAKTWO 2016.05.24. 19:14:01

Au tényleg ennyire hülye? Tehenen lovagolni? Ááááááááááááá barom.

Chuck Νorris 2016.05.24. 19:14:09

béna tehén megtolhatta volna auréliot. besirtam ezen a jeleneten

Gia 2016.05.24. 19:15:37

@Biriksz_Krokiksz!: Még csak méh kaptárakat kaptak,méhek nincsenek.. :-))

Dirty Lyle 2016.05.24. 19:15:38

@Perspektíva: Gábor a barátnőjére könnyezett, Attila a kis facsemetét és a párját.

Cimili 2016.05.24. 19:15:41

@Chuck Νorris: Vagyok, csak szokás szerint ilyenkor zaklatnak a népek, minyá felmondok. :)

Cimili 2016.05.24. 19:16:43

@Biriksz_Krokiksz!: :DDDDDDDDD Jó ötlet, így én is akarok szórakozni. :)

Cimili 2016.05.24. 19:17:54

@Gia: Ja, hogy nekik kell befogniuk. Úgy is megfelel. :)

Perspektíva 2016.05.24. 19:18:01

@Cimili: Nekem jó lesz , ha a háttérből "nyávogsz", mert csak olvasni tudom a műsort:)))

2016.05.24. 19:18:08

@Gia: akkor lehet h majd a párbajnál lesz benne lakó XD lepjenek meg XD

diómió 2016.05.24. 19:22:15

Megindul, mint a korai szülés:-) by Gábor

Cimili 2016.05.24. 19:22:39

Na megen farm fitnesz, Au és Gabesz edzeni fognak. Gábor szerint bukásig. Most akarja au meglovagolni a tehenet. Gábor szerint jó fej Au, rögötn megcsinálja, amit Gabesz mond neki. Közben büfizget. :)

Cérnahuszár 2016.05.24. 19:22:41

Gaben simán hülyét csinál aurélióból, ráültette a tehénre XDDD

Cimili 2016.05.24. 19:23:11

@diómió: Ja, ezt a tehénre mondta.

diómió 2016.05.24. 19:24:57

Au tájidegen:-))))))))))))

2016.05.24. 19:25:10

most azért újfent elcsodálkoztam kicsit, h képesek voltak anno au-t vv győztesnek kihozni.

Cimili 2016.05.24. 19:25:19

Szintike meg félmeztelenül napozik. 100x is elmondja Au, h bajnok vagy. Geri is megjelenik, egyből mondja Au, na itt a második helyezet.

Rémület 2016.05.24. 19:25:40

Tájidegen elem Aurélio. :))

Chuck Νorris 2016.05.24. 19:26:11

kezd unalmas lenni ez a tök aurélio

2016.05.24. 19:26:28

csupa jó tanácsokat ad gábornak. (se!)

etikette 2016.05.24. 19:27:23

Ezek a folyamatos olelgetesek...Au nem bi egy picit?

2016.05.24. 19:27:27

búcsúzkodik. hálisten.

Cimili 2016.05.24. 19:27:30

@Biriksz_Krokiksz!: Ezt én már konkrétan unom.

diómió 2016.05.24. 19:27:46

Ha Gaben megfogadja Aurélió tanácsát és elkezd sírni-ríni, az nagyon őszinte lesz.... Au elmegy. Van Isten:-)

Dirty Lyle 2016.05.24. 19:27:56

Hála az égnek hazatakarodik Aurél.

Cimili 2016.05.24. 19:28:34

Van isten, Au megy haza, de a döntőn ott lesz, ezt már előzőleg megígérte Gabesznak.

2016.05.24. 19:29:02

@Cimili: de már vége. huhhh, kicsit betojszliztam h marad egész hétre. #megkönnyebbülési

Chuck Νorris 2016.05.24. 19:29:03

@Cimili: szintikéröl lemaradtam, meredtek az égnek a bimbik?

Dirty Lyle 2016.05.24. 19:29:56

A postás levágná a szamarat. Vicces egy figura.

Perspektíva 2016.05.24. 19:30:34

@Chuck Νorris: Nem mindegy? Chuck Norris jobb nőket is megkaphat:))

Cimili 2016.05.24. 19:30:48

@Chuck Νorris: Föld felé meredtek, semmiről nem maradtál le. :DDDD

diómió 2016.05.24. 19:31:02

Gergő ma keveset szerepel, de nagyon elemében van:-)

Chuck Νorris 2016.05.24. 19:32:13

szegény kamerás hogy rohant Szinti után

etikette 2016.05.24. 19:33:03

Gitarzene,kamuboges...Cindy apukajanak vajon fizettek hogy eljojjon?

Chuck Νorris 2016.05.24. 19:34:19

@Cimili: felülröl szagolták az ibolyát? :)

Gia 2016.05.24. 19:34:35

Cinti már nyert ezzel a játékkal.

Cimili 2016.05.24. 19:36:09

Igaza van szintipapának, szerinte Attis mufurc. Szinte meg se állt, amikor bemutatkozott neki a papa.

Dirty Lyle 2016.05.24. 19:36:37

Attila rendesen kimutatta ellenszenvét Zoli papa iránt. Ahogy elmentek egymás mellett A. meg se állt, csak futtában fogtak kezet. A fater hogy beszóltAttilának, hogy a lánya most nem dolgozik.

Perspektíva 2016.05.24. 19:37:35

@Cimili: Attis félti a pénzét. Fél , hogy Cinti most szimpatikus lesz...

Mara100 2016.05.24. 19:38:08

@Cimili: Persze, hogy nem hisz azért neki sem olyan vastag a bőr a pofáján, hogy a szemébe is mondja, mint amit üzengetett neki a nevelésről.
Attila végtelenül rosszindulatú.

ALOKSAKTWO 2016.05.24. 19:38:11

@Dirty Lyle: Bemutatkozott a gyökér. Ennyi. Persze akik rá fognak szavazni, azok ezt is megmagyarázzák.

Chuck Νorris 2016.05.24. 19:39:05

Attilának el kéne mennie pszihiáternek.

Dirty Lyle 2016.05.24. 19:39:36

Nem maradt sokáig az öreg. Biztos megy a traktora.

ALOKSAKTWO 2016.05.24. 19:40:19

@Mara100: Még finoman is fogalmaztál. Ezt tényleg csak pofán kellene vágni. Remélem majd kint a való életben valaki meg is fogja tenni.

Chuck Νorris 2016.05.24. 19:41:35

sajnálom Szintikét, de picit eröltetettnek és münek érzem ezt az egész sztorit, és pont ezért sajnálom mert valószinü nem találtak olyan embert neki akihez 100%-os szeretettel idomulhat.

2016.05.24. 19:41:56

@Gia: nekem tetszett, és most marhára nem érdekel, h mennyire volt valódi, és mennyire szólt a kamerának, jájá. ;)
cinti nálam úgyis elég szépen feltornázta magát a párbajos és védettségis teljesítményével.

Cimili 2016.05.24. 19:42:12

@ALOKSAKTWO: Az előzetesben, meg ott fontoskodik Zsófi mellett.

diómió 2016.05.24. 19:43:32

Vajon miért ilyen sorrendben jönnek hozzájuk a vendégek, illetve a mentorok?Ez jelenthet valamit?

2016.05.24. 19:44:32

@Dirty Lyle: sztem az cinti iránti ellenszenvének szólt inkább, nem a papána: egy pitiáner fasz az attila.
(csak a szemét, azt tudnám feledni) XD

Perspektíva 2016.05.24. 19:44:44

@diómió: Ezen már én is gondolkoztam. Mennyi értelme van az utolsó napra beküldeni pl. Gergőhöz valakit??

Mara100 2016.05.24. 19:45:46

Attilának az a büntetése, hogy nem kaphat üzentet az még él?

Perspektíva 2016.05.24. 19:46:56

@Biriksz_Krokiksz!: Ahonnan Attis jött, ott ez a szokás, így ez a viselkedés tetszik mindenkinek aki rá szavaz. Hajrá mindegykicsakneattis

Gia 2016.05.24. 19:47:56

Attila nem nyerhet.Nála még Cinti is ezerszer jobb ember.

Magentax 2016.05.24. 19:48:23

Elképesztő, milyen egy rosszindulatú, ocsmány, szemét gennyláda ez az Attila.
Teljesen elszállt már, nem bírja elviselni, ha nem ő a középpont. Ahogy nyargal, lobog az a két szál haja, villog a szeme és fikáz mindenkit - elmeorvost kéne hozzá hívni.
Ez a kretén paraszt hogy beszólt Szintinek, amikor az a faternak mutogatta a farmot, hogy adjámá ződet a teheneknek. Noooormális?

ALOKSAKTWO 2016.05.24. 19:49:42

@Biriksz_Krokiksz!: Áááá ne már!!!! XD @Gia: Bár a próféta szólna belőled. :))

Chuck Νorris 2016.05.24. 19:51:13

nagyon elmaradott csáko vagyok mert még nem láttam egy részt sem az ÉNB-böl egyedül a Lali gyereket ismerem fel a tévében, de csak mert láttam a balázs müsorában :)

Gia 2016.05.24. 19:51:55

Persze,egy farmra a legjobban egy sminkkészlet kell..

Magentax 2016.05.24. 19:52:10

Mondjuk ez az ÉNB Zsófi nem tudom milyen tanácsokkal tudná Szintit ellátni?
Az ÉNB-nek köze nincs semmilyen valósághoz, nem reality, nincs benne verseny, tét, stb.

2016.05.24. 19:52:54

@Perspektíva: sajnálatos. gondolom, ez is kemény-egyenes gerincként aposztrofálható, ne is keressünk érzelmi intelligenciát az ilyen viselkedésben.

ALOKSAKTWO 2016.05.24. 19:53:33

@Cimili: Mert lehet bejön neki. Mondjuk nem néz ki rosszul a csaj. És tetszik a közvetlensége, meg hogy nem olyan nyávogósan beszél. :D

Cimili 2016.05.24. 19:53:43

@diómió: Ja, valakinél csak el kellett kezdeni. :)

Dirty Lyle 2016.05.24. 19:54:09

Gergő nem elég felkészült realitiszereplőkből, ezt a kedves vendéget se ismeri.

Perspektíva 2016.05.24. 19:54:34

@Chuck Νorris: ... ne sajnáld az elmaradottságodat...Lalit ém is láttam...hát, nincs rá szó milyen buta volt..

ALOKSAKTWO 2016.05.24. 19:54:58

Na Attis, te se tudod hogyan kell jól kaszálni. A nagy szakértő.

Chuck Νorris 2016.05.24. 19:55:10

Birom hogy Kongó minden uj vendég iránt élénken érdeklödik :)
mindig ott koslat a sarkukban :)

Perspektíva 2016.05.24. 19:56:16

@Dirty Lyle: ...majd most megismeri...:)))))

Chuck Νorris 2016.05.24. 19:56:17

@Perspektíva: mert be volt rugva állitolag :D De én birom a müsort, nem zavart hogy vki ott alszik :)

Cimili 2016.05.24. 19:56:17

@Chuck Νorris: Nnnna hát, pont így vagyok én is. :) Én meg láttam énekelni Lalit.:)

Mara100 2016.05.24. 19:56:36

@Chuck Νorris: Mondjuk már legalább egy éve kiírták a lányt belőle:)

Magentax 2016.05.24. 19:57:22

@Dirty Lyle: hát belőle nem is néztem ki, hogy valóságsókat nézegetne esténként... :D

Mara100 2016.05.24. 19:57:36

@Magentax: Elbeszélget vele, bekerül a műsorba az bőven elég.

Chuck Νorris 2016.05.24. 19:58:30

Azt hittem a méhészruhára mkor fél szemmel ránéztem a tévére hogy Pákot küldték be attilának segiteni..

Mara100 2016.05.24. 19:58:34

Bunyós Pityut küldték be Attilához.

Dirty Lyle 2016.05.24. 19:58:38

Bunyós Pityu jön holnap a seggfejhez.

diómió 2016.05.24. 19:59:02

Bunyós Pityu ? Attihoz? Talán kicsit agresszívabbá tudja tenni...:-(

ALOKSAKTWO 2016.05.24. 19:59:10

Attihoz jön az asszony. Megy itt kérem szépen a puhítás. Rendesen. Holnap minden Attis rajongó elfog olvadni a képernyő előtt.

etikette 2016.05.24. 19:59:12

Mivaaaan?!? A pszichopata orult Attila csaja egy huszoneves kis csitri? Esk nem normalis hogy ezzel a pasival osszejott...vagy agymosas

Gia 2016.05.24. 19:59:28

Bunyós Pityu behúzhatna a Kőbunkónak...

Dirty Lyle 2016.05.24. 20:00:35

El nem tudom képzelni milyen casting lehetett a vendégek kiválasztására.

Cimili 2016.05.24. 20:01:09

Minden esetre a mai rész sokkal uncsibb volt, mint a tegnapi gabeszos.

Chuck Νorris 2016.05.24. 20:01:51

ebbe a részbe két érdekesebb jelenet volt.
1 - Aurélio tehenegelése
2 - Szinti bimbije, ami nem is meredt felfele

Cérnahuszár 2016.05.24. 20:01:54

ööö ki az abunyóspityu
én azt gondoltam vv szereplők lesznek a tapasztalat miatt, de így ez fura

2016.05.24. 20:01:59

@etikette: azt néztem én is. döbbenet.

Perspektíva 2016.05.24. 20:02:19

@Dirty Lyle: Ki a legolcsóbb...nagyobb profit mindenáron.

Berborosz 2016.05.24. 20:02:38

@Biriksz_Krokiksz!: Attila villogtatja szemét.
Brigi meresztgette a szemét.
A két szemét.

Magentax 2016.05.24. 20:03:00

@Mara100: Na jó, de így viszont a többiekkel szemben ez nem fair (bár az igaz, az RTL Klub és a "fair" szó távol áll egymástól).
Gáborhoz is valami pl. testépítőt kellett volna beküldeni, nem egy "győztest".
Attila is megkapta ugye ezt a Bunyós Pityut, aki mintha valami csujogatós énekes lenne (nem néztem utána).
Kíváncsi leszek, kit kap Gergő.

Chuck Νorris 2016.05.24. 20:03:33

@Cimili: a müsor két harmadát elvitte Aurélio sutyorgása, meg Szintike nyekergése, mindkettő olyan hangeffect hogy nem is tudtam figyelni rá :)

Cimili 2016.05.24. 20:03:35

@Cérnahuszár: Volt boxoló, most sztár énekes. :)

Perspektíva 2016.05.24. 20:04:10

@Chuck Νorris: 2) ...De, csak nem láttad :)))

Cimili 2016.05.24. 20:04:18

@Chuck Νorris: Ezért írtuk, h mik történtek. :I)

etikette 2016.05.24. 20:04:28

@Biriksz_Krokiksz!: eloszor azt hittem a lanya...omg s kiscsaj se 100as

Cérnahuszár 2016.05.24. 20:04:55

@Cimili: rákerestem :(
nincs több kérdésem, a mulatós zene nem az én műfajom
ezt passzolom

Chuck Νorris 2016.05.24. 20:05:31

@Magentax: hát én már a párosokat sem értem, gondolom adhoc alapon melyik manager fizet többet azt küldték be. stal totál random lesz Gergőé.

ewita 2016.05.24. 20:05:52

Bunyós Pity B+ ? Nem lőtt nagyon mellé aki itt Kiszel Tüncikét emlegetett.... :D

Mara100 2016.05.24. 20:07:05

@Magentax: Szerintem ez nem gáz. Dóri kérdéséből megtudtuk hogy Cintia lakást venne a nyereményből több info mint Au üvöltése

2016.05.24. 20:08:06

@etikette: eskü én is, h na cinti-apu mintára ő meg kibékül a nagylányával, vagy vattafakkof, de amikor az ölébe ült, ott már gyanakodtam.

Perspektíva 2016.05.24. 20:08:32

@Cimili: Köszi, én örültem a közvetítésnek :)

Chuck Νorris 2016.05.24. 20:09:48

Ha Atihoz Bunyos Pityu jön, akkor Gergőhöz a Postás Józsi :)

etikette 2016.05.24. 20:10:24

@Biriksz_Krokiksz!: en ott meg nem. Csak a csoknal

2016.05.24. 20:10:37

@Cérnahuszár: több műsorból merítenek -úgy tűnik-, vv au, énbp zsófi, mentskiadzsungelből pityut.

Perspektíva 2016.05.24. 20:10:49

@Chuck Νorris: Megszavaztathatták volna a nézőkkel, hogy ki menjen be.

Őzláb Gida 2016.05.24. 20:12:04

@Biriksz_Krokiksz!: És a Fb-on látnád a válaszait, az Attilát negatívan érintő kommentekre... passzolnak.

Perspektíva 2016.05.24. 20:12:15

@Biriksz_Krokiksz!: Milyen műsor van az rtl-en. Kikből tudnak válogatni?

2016.05.24. 20:13:35

@Chuck Νorris: vagy a barátok köztből vki. az a műsor még nincs belekeverve ide. legyen a kiss ramóna, az értelmes is, meg minőségi darab is a külseje.
(viccvót)

Perspektíva 2016.05.24. 20:14:14

Végül is mindegy Gergőhöz ki megy, úgysem ismeri...

Cimili 2016.05.24. 20:14:17

@Őzláb Gida: Passzolniuk kell különben hogy bírna ki egy napot is ezzel az őrülttel.

ALOKSAKTWO 2016.05.24. 20:14:22

@etikette: Na én is ledöbbentem. Ez a vadember kell ennek a lánynak? Jesszusom. Szerintem a csaj sem komplett. Tuti van az huszonvalahány éves? Mert nem vagyok benne biztos. Abban viszont igen, hogy a csajnak nincsen ízlése. Ez már fix. Vagy őt is elbűvölte az a fránya szem, @Biriksz_Krokiksz!: :DD

2016.05.24. 20:15:24

@Őzláb Gida: @Mara100: fészbuk nálam nem játszik, meg a bulvár se. ahhoz ordas nagy #sznob vagyok XD

Mara100 2016.05.24. 20:16:28

@ALOKSAKTWO: Szerintem meg teljesen tipikus esett. (Mire megismerte milyen becsúszott a gyerek aztán most ameddig bírják együtt maradnak)

Chuck Νorris 2016.05.24. 20:17:28

@Mara100: biztos az x faktor válogatáson jöttek össze, igazi zenészcsalád :D
@Biriksz_Krokiksz!: PÁkó lenne a legjobb, ismerkedhetne az állatokkal meg Szintikével.

2016.05.24. 20:17:34

@ALOKSAKTWO: alok. ne kezdd. ha nem érted, miért írom -poénból-, akkor sajnálom! XD

etikette 2016.05.24. 20:18:10

@ALOKSAKTWO: vajon mivel nyugozte le? Hogy megjarta a bortont? Hogy anyukajanal lakik munkanelkulikent? Hogy semmibe veszi a noket/embereket? Hogy tobb nyelven folyekonyan karomkodik? Hogy rejtett (neha nyiltan) agressziv? Mi tortenik itt???

ALOKSAKTWO 2016.05.24. 20:18:47

@Mara100: Ha ez igaz lenne, akkor Attis drága tuti skizofrén, vagy legalább is többszörös személyiség zavara van. Lehet nekünk ezt a gyökér személyiségét mutatja. Van benn vagy három, minimum.

2016.05.24. 20:20:46

@Chuck Νorris: de most arra tippszmikszelünk, h gergő sztárvendége ki lehet majd...lehet h vmi vetélkedős szereplő, és nem feltétlenül az "ezek megőrültek-"re gondolászok - már ha az rtles lófaszság volt egyáltalán, és nem a tv2-n ment XD

Magentax 2016.05.24. 20:21:10

@Mara100: Ez nem új infó, már elhangzott régebben.
Ültek körben az asztal mellett és mindenki elmondta, mit venne, ha ő nyerné meg. Még röhögtünk is itt, mert Dia Rózsadombon akart villát venni belőle, meg terepjárót. :)

ALOKSAKTWO 2016.05.24. 20:21:21

@Biriksz_Krokiksz!: NE hogy megegyél már!!!!! :( Csak poénkodni szerettem volna. :(

diómió 2016.05.24. 20:21:29

Emlékeztek Attis bemutatkozó filmjére? Ott azt mondta, akkor is megcsókolja, ha büdös a szája. Ja,ha valaki ilyen szépen tud udvarolni, akkor tapadnak rá a 20 éves csajok.....Furcsa világ ez.

Perspektíva 2016.05.24. 20:22:04

@etikette: ...hogy tízzel több az IQ-ja, mint a lánynak ...és ennyi elég.

Magentax 2016.05.24. 20:22:25

@Biriksz_Krokiksz!: Pityu szerepelt az ÉNB-ben is több részben. Együtt vernyákoltak a Lalival.

ALOKSAKTWO 2016.05.24. 20:22:55

@etikette: Nekem lenne egy tippem. :D XD Na mit nem soroltál fel? Gondolkozz. :D

etikette 2016.05.24. 20:24:06

@Perspektíva: szegeny csaj szulei...tuti dobtak egy hatast mikor hazavitte bemutatni.

Perspektíva 2016.05.24. 20:24:18

@Biriksz_Krokiksz!: Tökmindegy, mert Gergő majd azt mondja:"Ne haragudj, nem ismerlek"

etikette 2016.05.24. 20:26:15

@ALOKSAKTWO: jezusom.ugye nem azt hogy jo az ágyban?! Idehanyok

2016.05.24. 20:26:36

@Magentax: ja, vmi rémlik még az elejéről, amíg kuksiztam a műsort.
én most csajban gondolkodom gergő sztárvendégeként: kisrami (BK), keletiandi (szombatestilázálom), bódysylvy (engedjetekkiadzsungiból)

Magentax 2016.05.24. 20:27:28

@Biriksz_Krokiksz!: Cesar Millan? :D Kongó miatt...

Magentax 2016.05.24. 20:29:04

@Biriksz_Krokiksz!: Keleti Andit biztos nem engedné a tévékettő. Ő most Nagy duettezik.
Sztem valami pasit küldenek hozzá, nem akarják megzavarni ezt a csudiszép szerelmet a Ribrigivel. :)

Berborosz 2016.05.24. 20:29:43

ÉNBp Zsófinak miért Dóri a neve?

2016.05.24. 20:32:15

@etikette: tv2-nél vannak, asszem. kata a férje miatt szinte biztos.
@Magentax: gondolod h beleférne a büdzsébe? ;)

@ALOKSAKTWO: csak ezt már tisztáztuk párszor, h mi miért, de tudod h szívemcsücske vagy, csak ne élj vissza ezzel :*

Rémület 2016.05.24. 20:32:16

@Magentax: vagy Csányi Vilmost, az etológost, aki kutyákkal foglalkozik. Egyszer nyilatkozta, hogy szereti nézni a valóságsókat.

Őzláb Gida 2016.05.24. 20:33:10

Az megvan, h mikor azt figyelték ki érkezett Szintihez, Gergő benyögte: egy dementor?

etikette 2016.05.24. 20:33:33

@Magentax: tuti valaki barátokköztes ;)

ALOKSAKTWO 2016.05.24. 20:34:01

@Berber Oroszlán: Mert úgy anyakönyvezték. :D@Biriksz_Krokiksz!: Oksa. Szóba sem hozom többet. Lakat a számon. :)

2016.05.24. 20:35:16

@Magentax: ja, tényleg. nemtom, de mindenképpen vmi minőségi vendéget vizionálok gergőhöz.

ALOKSAKTWO 2016.05.24. 20:35:36

@etikette: Pedig de. Ez is lehet akár az ok. Itt írta valaki korábban, már nem emlékszem a nevére, hogy volt egy afférja egy hasonló palival anno, és nagyon nem bánta meg. Szóval akár ez is lehet az ok.

Rémület 2016.05.24. 20:36:42

@Őzláb Gida: aha. :) Gergő egy humorbonbon amúgy, csak nem értik odabent.

etikette 2016.05.24. 20:37:28

@ALOKSAKTWO: jah biztos én vagyok a retro hogy nálam más értékek is számítanak ;) mert lehet egy nagy casanova ha mellette pszichopata...

Magentax 2016.05.24. 20:38:37

@Rémület: Akkor meg is oldottuk a problémát. :D
Tényleg megszavaztathattak volna a nézőkkel egy választékból, hogy kit engedjenek be.

ALOKSAKTWO 2016.05.24. 20:39:28

@etikette: Nem vagyunk egyformák. Ha a csaj ilyen fiatal, neki lehet ez volt az elsődleges. Az is lehet nem volt előtte sok párja, és azt gondolta megfogta az isten lábát. Fene se érti az már tuti.

Magentax 2016.05.24. 20:39:34

@etikette: Gergő meg csak pislogna - hát ez meg ki? :))

Hortenzia Schneider 2016.05.24. 20:40:13

@Berber Oroszlán: ))) jujj, ez most olyan volt, mint amikor szvküdit hallgattak a farmon, és Gábor mrgkérdezte, hogy ez igazi rádióadás? )))

Magentax 2016.05.24. 20:41:18

@Biriksz_Krokiksz!: nem tud annyit fizetni az rtl, meg aztán nem is illene a műsor profiljába, ha elkezdenének zenéről, irodalomról, színházról beszélgetni

etikette 2016.05.24. 20:41:34

@Magentax: nem tudom tudnak-e valakit Gergőnek küldeni akit ismer :P (és celeb)

penna 2016.05.24. 20:43:24

@etikette: ezért lesz muszáj Brigit beküldeni celebnek, őt talán még megismeri Gergő. :D

Magentax 2016.05.24. 20:44:12

@etikette: szavazzuk meg neki Brigi egyik gyerekét. Hadd szokják egymást. :)

diómió 2016.05.24. 20:44:22

Gergőhöz az"Egy perc és nyersz" kapcsán valaki?

2016.05.24. 20:44:46

sírós-meghatós-szívszorítós (zongikisérettel, persze) mmkk vmelyik pártfogoltját köll beküldeni neki. a sztárvendéget viszont passzolom, arra már semmi ötletem nincs.

Dirty Lyle 2016.05.24. 20:47:02

Valaki esetleg a szombat esti műsorból? Sebestyén? Dombóvári? Vadon?

Magentax 2016.05.24. 20:49:00

@etikette: visszatérnék a vv-hez. VV Dani? Ő elég okostojás volt, ha még emlékeztek rá. :DD

2016.05.24. 20:49:02

@Dirty Lyle: baszki, domvóvárit sskk! (halálom az az ember)

diómió 2016.05.24. 20:49:47

El van döntve, Balázs:-) Őt legalább ismeri:-)

etikette 2016.05.24. 20:51:16

@Magentax: jajj lol szakadok :D sztem Brigi már visszasírta magát az exszeretőjeházaspasihoz ;)

etikette 2016.05.24. 20:53:02

@penna: jogos! jah amúgy szerintem is valaki "olcsó" kell. Balázs ezt nem vállalná, túl ismert...

2016.05.24. 20:53:13

@etikette: még nem, majd ha megvan a végeredmény és nem gergő nyeri meg. addig még kivár.
(pfejjjj biri, genyagoni vagy, már megint!)

ALOKSAKTWO 2016.05.24. 20:54:52

@Biriksz_Krokiksz!: Pákó? ÉS együtt éneklik majd az "...add ide a didit, ....." slágert. XD

penna 2016.05.24. 20:55:20

@etikette: hát, Bridzsit olcsónak elég olcsó...:D legalábbis az én szememben.

ewita 2016.05.24. 20:55:50

@Őzláb Gida: ja hallottam, felröhögtem!

2016.05.24. 20:57:11

@ALOKSAKTWO: mondom: minőségi vendég! (alok, alok....gyűlnek a minuszok) ;)

Chuck Νorris 2016.05.24. 20:58:16

Tudom ki lesz gergő mentora.
Farm Gizi

etikette 2016.05.24. 21:00:28

@Biriksz_Krokiksz!: lehet hogy igazad van és most nem zs kategoriás celebet küldenek be. Ha meg akarják nyeretni vele akkor elviszik egy sos gyerekfalu könnycseppes irányba.

Magentax 2016.05.24. 21:00:55

@Chuck Νorris: :DDD jaja, amúgy is nagy spanok voltak.

2016.05.24. 21:00:55

@Chuck Νorris: neked már azt se hisszük, amit kérdezel, szívem XD

penna 2016.05.24. 21:04:40

@etikette: szerintem hozzá is családtag megy be elsőnek. anyukája üzent neki, tehát ő van, meg mintha szó lett volna testvérről, szóval még tesó is bemehet. családtagon kívül pedig a 2. ember mindháromnál celeb volt, és szerintem Gergőnél is maradnak ennél a kombónál. max. kicsit ciki lesz, ha lövése sem lesz arról, hogy ki fia-borja az illető. :) kíváncsi leszek, Gergőnél is maradnak-e a trash celeb vendégnél, vagy picit feljebb teszik a lécet.

Dirty Lyle 2016.05.24. 21:08:00

Lehet, hogy a végjátékon ott lesznek a kihullottak is, mint biodíszlet, de addig nem hiszem. Aki önként és dalolva lépett le, azt nem tudom. A szerződés talán tartalmazza, hogy a távozás elenére hadrafoghatóak.

Querelle 2016.05.24. 21:21:29

Komolyan mondom , hogy ezeknél a sztárvendégeknél még Kiszel Tündérke és a kis Donatellácska is magasabb színvonal lenne.

2016.05.24. 21:31:50

@penna: igen, emiatt gondolom, h neki nem trash vendége lesz a celebritás-körből kiválasztva. privát meg nyilván vagy családtag, vagy vmelyik gondozott gyerek.

Perspektíva 2016.05.24. 21:33:04

@penna: Előtte kap egy ismeretterjesztő filmet, ki is az akinek nagyon kell örülnie. De legalább tudja, hogy miről lehet vele beszélgetni ;)

2016.05.24. 21:36:31

mondjuk azt nagyon sajnálom, h vasárnap estére rakják a végjátékot-szavazást, kizárt h nézném, vasárnap az enyém. my fault, majd visszanézek, visszaolvasok, DE hétfőn, bakker, amikor már minden mindegy, mert lejátszott meccs :/ #sajni.

etikette 2016.05.24. 21:45:01

@Querelle: Alekosz,Páko,Győzike? A színvonalat ne firtassuk...de őket talán megismeri Gergő ;)

Perspektíva 2016.05.24. 21:50:24

@Biriksz_Krokiksz!: Mit jelent, hogy a vasárnap a tied? ...jól hangzik.

Cimili 2016.05.24. 22:00:32

Nos mire jutottatok? :)

2016.05.24. 22:08:39

@Perspektíva: unreal life felfüggesztése hétvégékre legalább. (farm miatt mostanában belecsúsztam időnként a szombatokba, netuddmeg, törvényt szegtem)

2016.05.24. 22:09:02

@Perspektíva: unreal life felfüggesztése hétvégékre legalább. (farm miatt mostanában belecsúsztam időnként a szombatokba, netuddmeg, törvényt szegtem)

Perspektíva 2016.05.24. 22:13:28

@Cimili: Nemsokra. Találgatások...szeretnénk ha kevésbé fájna, mint Aurelio jelenléte.

Perspektíva 2016.05.24. 22:14:07

@Biriksz_Krokiksz!: ...a real life nyújtotta élvezetek :)))

Gia 2016.05.24. 22:22:06

Ijedtemben megnéztem a dekoratív médiaszemélyiség (Kiszel Tünci) face oldalát,de az elmúlt 4 napban posztolgatott ezt azt,tehát szabadlábon volt..

Gia 2016.05.24. 22:23:43

Gergőnek valami értelmiségit küldjenek,meg egy borotvát.Remélem azt kap ajándékba. :-))

2016.05.24. 22:23:51

@Perspektíva: muszáj megtalálni a balanszt. oly sok fasza sori, oly sok fasza fórum. tök ártatlan vagyok. (legalábbis hétvégenként igyekszem az lenni)

2016.05.24. 22:26:55

@Gia: kiszeltünci chucknorris genyózós agyszüleménye volt, minden valóságalapot nélkülözve :)))

Perspektíva 2016.05.24. 22:31:07

@Biriksz_Krokiksz!: Maximálisan támogatlak a hétvégi lazulásban.

Perspektíva 2016.05.24. 22:32:52

@Biriksz_Krokiksz!: De a holnapi műsorban ez lesz a legizgalmasabb...ki jön Gergőgöz? Mellesleg ki párbajozik?

Gia 2016.05.24. 22:33:20

@Biriksz_Krokiksz!: Jó-jó,de mi van ha titkon jóstehetség? :-))

2016.05.24. 22:36:01

@Perspektíva: honap az nem hétvége, mmkk itt leszek, és sasolok. ;) meg dumálok.

@Gia: persze lehet, de a tüncist bukná. (merem remélni)

Cimili 2016.05.24. 22:37:05

@Gia: Te se csíped a szakállas pasikat? Miért jó nekik, ha +10 évvel öregebbnek néznek ki? :)

2016.05.24. 22:42:20

@Perspektíva: cinti párbajozik sztem gabennel. gaben győz. hármas fiús végjátékot vizionálok. geri-gaben-atesz.
vagy ha cinti marad (mert legyen már egy csaj a végjátékban, és mert cintit is bírom, akkor
geri-cinti-atesz
vagy
gaben -cinti-atesz.
és nagyon be vagyok tojszlizva h a végső nyertes a fos atesz lesz.

Gia 2016.05.24. 22:43:02

@Cimili: Nem tudom.Ha van itt szakállas férfi,akkor írja meg.

Chuck Νorris 2016.05.24. 22:46:53

@Gia: nekem a térgyemig ér a szakállam.
hopsz most nézem az nem is a szakáll

Gia 2016.05.24. 22:47:08

Vesztes lesz és egy gumiszobában fogja mantrázni,hogy pedig ő dolgozott a többiek meg nem csináltak semmmmit... :-D

Perspektíva 2016.05.24. 22:48:25

@Biriksz_Krokiksz!: Cinti-Geri-Gaben? Attis mmkk ott lesz?

Perspektíva 2016.05.24. 22:50:49

@Chuck Νorris: Könnyen eldönthető. Még most is nő?

Perspektíva 2016.05.24. 22:51:23

@Biriksz_Krokiksz!: Ez a tipus nem jön be. Tied lehet:)))

2016.05.24. 22:51:51

@Perspektíva: hát mégis mitől vagyok betojszlizva? ott lesz sztem, sajni.

2016.05.24. 22:55:43

@Perspektíva: karizma, nálam az számít, szakáll tök mellékes.

Perspektíva 2016.05.24. 22:58:20

@Biriksz_Krokiksz!: Hát Attisnak max. kar izmája van :))

2016.05.24. 23:03:26

@Perspektíva: :))))))))) jó, most lassan #alvási, de ha már valóságsó szereplők, akkor tudnék olyan angyalarcúkat mutizni, akiknek közben nőtt ki, mert no borotválkozás menet közben, ettől függetlenül maradtak jóképűek - már ha ez számít egyáltalán, és nem mondjuk a teljesítmény ;)

2016.05.24. 23:05:35

vagy kongónak egy kongócsajt. hehöhe XD

ALOKSAKTWO 2016.05.24. 23:06:54

@Biriksz_Krokiksz!: Úgy látom már nem csak én tartok ettől. @Gia: XDDDD @Cimili: A sárm cicus. ;)

2016.05.24. 23:08:49

@ALOKSAKTWO: atesztől? vagy hogy érted?

ALOKSAKTWO 2016.05.24. 23:17:27

@Biriksz_Krokiksz!: Igen, hogy megnyeri ez az idegbeteg. Te úgy fogalmaztad meg, a végső győztes ez a fos atesz lesz. Erre gondoltam.

Raszputyina 2016.05.24. 23:18:07

Én is törtem a fejem, hogy kit küldnek be Gergőhöz, akit ismer (és elismer), rtl-s realityben is szerepelt, és arra jutottam, hogy a vendég Kucsera Gábor vagy Madár lehet. (Az őserdős sóból.) Szerintetek?

ewita 2016.05.24. 23:19:10

Sztem megint vadembörre teszik,kihívja cintikét, jól felhergelik egymást.a kis csaj jól fölszívja magát és hazavágja az elmebeteget!!

Őzláb Gida 2016.05.24. 23:19:29

@Raszputyina: Kucsera a Tv2-n nyomul a Nagy Duettben.

2016.05.24. 23:25:15

@ALOKSAKTWO: sokan tartunk ettől itt ebben a mikroközösségben, de a csatorna inkább a közösségi portálok véleményét veszi figyelembe, simán.

@Raszputyina: sportoló, jeszoké.

lambada 2016.05.24. 23:29:28

@Raszputyina: nekem is járt az agyam ki mehet be... Eddig hasonló agyi kapacitásra mentek, szerintem Vv Attila lenne esetleg hozzá illő, ha Keleti Andi még ennél a csatornánál lenne szerintem ő is mehetne. Úgy tudom már TV2... De pl x faktor még nem volt pedig az újra indul kell ott is a hírverés, lehet küldenek Vastag Csabit vagy ki tudja ezt...

2016.05.24. 23:34:07

küldjenek be egy természetfeletti grimmet osztkalap. máskülönben úgyis atesz nyer. vagy ha már sport, akkor a dárdait. (ja, ő nem ér rá)

2016.05.24. 23:40:56

@lambada: de ha a mentalitást is figyelembe vennék, akkor au még egy pohár vizet se hozhatott volna gabennek, nemhogy mentorkodhatott volna mellette.(#gyengítési?)

2016.05.24. 23:43:00

(lépek, sok az idő, puszik)

Perspektíva 2016.05.24. 23:47:05

@Biriksz_Krokiksz!: Nem ma sok, holnap kevés...sziasztok

Cimili 2016.05.25. 07:09:56

@Biriksz_Krokiksz!: Még jó, h nem éccaka néztem meg, aludni se tudtam volna.:)

Cimili 2016.05.25. 07:11:49

@Raszputyina: Alföldi Robi köll neki vendégnek. :D

ALOKSAKTWO 2016.05.25. 07:44:51

@Chuck Νorris: Perverz állat. :D XDDD@Cimili: Ez tetszik mi? :DDD Attilának Alföldi? Jó ötlet. Tuti lelombozná.

Perspektíva 2016.05.25. 07:52:54

Gergőnek Fekete Lászlö erősember? Legalább megenné valaki a megmaradt kaját :)

ALOKSAKTWO 2016.05.25. 07:56:18

@Perspektíva: Akár. Bár itt egyesek azt mondanák, a színvonal, a színvonal. És most nem arra célzok, hogy Fekete Laci nem ütne meg egy színvonalat, csak ők valami műveltebbre gondolnak, azt hiszem.

Berborosz 2016.05.25. 08:22:59

@Hortenzia Schneider: Valami olyan válaszra számítottam, hogy a Zsófi név az Éjjel-nappalhoz illik, a Dóri pedig csakis a Farmhoz...

tipptipptuti 2016.05.25. 09:50:45

Atisnak Damu Roland mentornak... csakhogy passzoljanak... Cintinek jobb lett volna Baukó Éva...

Jóska Pista 2016.05.25. 09:52:14

@Raszputyina: a drogos Kucsera miért lenne jó Gáborhoz?

Őzláb Gida 2016.05.25. 10:37:10

@Jóska Pista: Gergőnek ajánlotta, mint sportolót, de eleve kizárt, mivel Kucsera TV 2-es celeb jelenleg. :)
süti beállítások módosítása