Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A Farm 2x52 - Audiovizuális vérnyomáscsökkentés

2016. május 20. 07:13 - Chat Géza

Lehet, hogy szívbajosok vagy nyuggerek szerkesztették a tegnapi adást, merthogy konkrétan semmi nem történt benne. Oké, már csak hatan vannak, nem lehet már mit kitalálni, hogy ne a látványos unatkozást bámuljuk, de ez azért már tényleg szánalom. Ezért volt az, hogy jobb híján valóvilágoztak egy kicsit a játékosokkal, azaz nyíltan ki kellett mondaniuk, hogy melyik párbajozoót várják vissza. Ebben se lett volna semmi meglepő fordulat, hisz Attilát mindenki rühelli, mint a szart, de Brigi úgy döntött, hogy ő őt támogatja. Ebből kellett főzni és 48 percnyi adásidőt kitölteni.

kepernyofoto_2016-05-20_6_56_28.png

Gergőnél ez egyből kiverte a macsóhisztit, hogy mégis mi az édes faszom miatt vár vissza egy olyan majomembert, aki köztudottan az ő legnagyobb nemezise. Ez is fontos, de amitől én dobtam le a láncot az az érvelés,, hogy Brigi nyíltan kimondja, hogy taktikából dönt így. Ezzel jól ki is herélte ezt a mesteri tervet vagy mi vót ez, mert

a taktika lényege az, hogy mások ne tudjanak róla, hogy valami taktikázás megy.

Hihetetlen. A nagy kupaktanács végtére csakis erről az elbaszott döntésről szól, mintsem Dóri lelki mentorálásáról. Ott hergelik egymást a teraszon kávézgatva, cigizgetve, hogy Brigi pálfordulása mekkora egy sunyi kis geciség volt.  Brigi meg répát zabálva hallgatja Prehisztorik Attila faszságait. Annyira eseménytelen az élet ott vidéken, hogy egyből jön is a párbaj. Előtte egy kihelyezett jóbarátokos kanapén még megint meg kell gyónni, hogy ki kit vár vissza, mert Anikó biztos nem hallotta, így kicsit direkt módon megint meg lehet cibálni Gergő bajszát ezzel a vidám kis témával, hogy a párja, a kedvese, a csaja, a nője, az oldalbordája, a nyestje, a szukája, a szerelme az ő ellenségét várja vissza. Persze ez itt nem a Maunika Shouw, úgyhogy két tőmondat, az se sok, de csak ennyire futja. Annyi baj legyen, úgyis tovább gyűrűzik még ez a fosfolyam.

kepernyofoto_2016-05-20_6_55_36.png

És akkor párbaj! Egy gerenda körül kell ugrálni, kúszni, mászni, hogy a párbajozók kibogozzák a rájuk erősített kötelet, aztán fejenként 25 nyuszit kell egyesével elvinni egy cirka 20 méterre lerakott ketrecbe, aztán el kell ültetni egy facsemetét, amire a nyuszikon található masnikat kell felkötni. Meglepő, de Attila nyer, Dóri húzhat haza a véres messzeségbe. De előtte még Anikó megríkatja a traktornál a kiesett játékost. Addig kérdezgeti, hogy mi adott erőt, hogy két hónapig nem látta a gyerekeit, míg végre eltörik a mécses és be lehetett rakni valami klimpírozást aláfestőnek.

kepernyofoto_2016-05-20_6_54_50.png

Brigi és Gergő kétfelvonásos veszekedésének első fele abból áll, hogy Gergő 5 centiről ordít bele Brigi arcába olyanokat, hogy Attila majd jó apa lesz, kullogjon csak szépen utána, meg hasonlók. Miután Gergő idegből szart egyet (nem hasonlat, tényleg lendületből tépte ki a budi ajtaját a vita szünetében), már tiszta fejjel tud beszélgetni a nőjével. Ez annyiban különbözik az előbb lezavart üvöltözésnél, hogy itt lejjebb vették a volumét, meg nem csak Brigi is szót kap végre. Igazi konklúzió az nincs, egyszer csak összeölelkeznek, oszt onnantól megint minden fasza.

Na de majd a következő adásban Kongó kinyír egy kismalacot...

Disclaimer: Nem tértem ki rá, de nagyon jó volt, hogy Kongó a párbaj alatt végig nyüszített. Gondolom a szerkesztők is legalább annyira boldogok voltak, mint én és még megannyi néző. Jó ötlet volt megengedni Gergőnek, hogy elhozza a kutyáját, mi? 

Címkék: a farm
728 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hortenzia Schneider 2016.05.20. 07:26:03

Biztos azért nyüszített Kongó, mert érezte, hogy Dóra lesz a kieső.)
Az előzetes szerint Kongó leamortizált egy kismalacot. 100% hogy attila intézte úgy a körülményeket, hogy ez megtörténhessen.Ez a kutyafajta afrikai oroszlánvadász, az ösztönében van a vadászat, nem az ösztönlény a hibás hanem az ember aki állítólag az evolúció legmagasabb fokán áll. Nem ez az első próbálkozása, hogy Gergőt a kutyájával hergelje.

Hortenzia Schneider 2016.05.20. 07:32:26

@Hortenzia Schneider: attila tette ,persze a látszatot fenn tartva ,mintha neki semmi köze nem lenne az egészhez.Gondolom mindezt abból, ahogy sumákolt az istállóban, lesve a fejleményeket, majd villával való motoszkálását lázas munkának álcázva beszél a nézőknek, hogy ő biztos bezárta az ajtót.Az emberekben fellelhető összes förtelmes tulajdonságot hordozza ez a véglény.

Hortenzia Schneider 2016.05.20. 07:34:45

@Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka: Ha az ertéel intézte úgy akkor meg egy rakás szar ez a műsor.

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2016.05.20. 07:37:44

@Hortenzia Schneider: mindent az adott csatorna irányít. Ezek kizárólag bábfigurák.

Annyi szabadságuk van, amennyit engednek. Attila tökéletesen hozza a trash vonalat, ez a feladata. Gondolom, hogy a vége felé gyengíteni kell Gergőt, és majd hazazavarjak a kutyat, pl.

Sanda.Ipse 2016.05.20. 07:44:04

@Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka: Attila nem azért hozza a trash vonalat, mert ez a feladata, hanem azért, mert lényének sajátja. Mást nem is tudna hozni.

Hortenzia Schneider 2016.05.20. 07:46:01

@Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka: Értem én, hogy a cst irányit meg van adva előre egy elgondolás a szerkesztőknek, és ugy igazgatják a bábukat, ahogy kedvük tartja ezzel befolyásolják az eseményeket. Gondolod, hogy a szájába rágták ennek a gyökérnek, hogy legyél olyan geci amilyen a valóéletben is vagy?A kutyának nincs hova menni, mert a gazdája felszámolta az albérletét amikor bejött.Kölyök kora óta Gergővel van, belepusztul, ha elszakítják őket egymástó.Ennyire nem lehet a nézettség kedvéért egy élőlényt beáldozni, még ha játék is.

loholka 2016.05.20. 07:47:07

Hát "basszus" voltam mert Dórinak a bent maradásában reménykedtem. Azt hiszem ha fizikálisan kicsit többet bír talán sikerül is neki. A tetű nem lehet végjátékos ha mégis nem nyerhet , de ne nyerjen a férfiatlan Gergő se akiből így a végén kezd kibújni a sok elfojtott indulat. Ribanckáról ne is beszéljünk remélem kipotyog a mocskos szájú Cintivel együtt. No mármost ha 3 man maradnak pl: A tetű Attila, a mártír Gergő , és a Gábor. Akkor most már kapja meg a pénzt a Gábor./ tőlem ő kapná / A bemutatott előzetesből a kutyát sajnáltam ő egy vadász eb csak azt tette ami a vérében van, és jól tette ! azt, hogy kinek a közreműködésével jutott ide a Kongó csak sejtem. A szerelmi szálnak annyi kölcsönösen kihasználjuk az előrejutáshoz egymást cimű szál meghalt. A nyarvogó Ribi a"művelt rinya " után szokás szerint mászok a pasira módi eredménye meghalni látszik talán. Sajnálom a Dórit!!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.20. 07:49:04

Kedves Gézu! Köszi a hajnali posztot, de azért ebben a valóságsóban egy párbaj napján mégsem lehet azt mondani, hogy konkrétan semmi sem történt benne, így a párbajnapi posztot sem tudom, hogy hogyan lehet ismételten ezzek nyitni. Sajnos ezen a napon esett ki az a versenyző, aki a HV kommentelők körében a szimpátialapú szavazáson a legtöbb voksot kapta volna, egy szép nekrológot talán megért volna. Én pl nem láttam a tegnapi öfit, és kíváncsi lettem volna a párbaj részleteire, a poszt elolvasása ehhez nem nyújtott igazi támpontot, tehát vissza kell néznem a műsort. Mivel a szereplők nem verekedhetnek, ezért a konfliktusokat általában verbálisan vezetik le, pusztán ettől még nem valóvilágos a műsor.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.20. 07:54:42

@Hortenzia Schneider: Én ebben a konteoban nem hiszek, talán az Attila verzióban...

Hortenzia Schneider 2016.05.20. 08:00:31

@loholka: :-)
@VV Erőlegény: Attól a végbél-ától minden kitelik, csak jó nem úgy remeg a 20milkáért .ha trash ha nem.

Sanda.Ipse 2016.05.20. 08:02:49

@VV Erőlegény: nem leírást, de egy nyomorult fotót sem ért meg a párbaj, kivéve a "szurkolók" unott képét.

Chat Géza · http://chatgeza.tumblr.com/ 2016.05.20. 08:02:57

@VV Erőlegény: Kedves VV Erőlegény! Lehet, hogy Dóri szimpatikus, mint ember, de játékosnak nagyon semmilyen. Az a klasszikus tyúkanyó. A párbaj meg. Nem tudom miként lehetett volna frappánsan leírni azt, hogy két ember rohangál nyulakkal a kezében, aztán feldíszítenek egy fát.
Hiába volt a párbaj napja, ha az összesen 5 percet tett ki az adásból, de csak azért nem gyorsították fel és nem vágták szarrá, mert amúgy 2 percet se érdemelt volna. Nézd vissza, majd meglátod. Uram bocsá', de én nem szándékoztam karaktergyilkosságot elkövetni az eseménytelenség oltárán.

Hortenzia Schneider 2016.05.20. 08:07:18

@Chat Géza: Játék, játék, de mégis EMBERnek maradni minden körülmények között, ezt pl Gaben hozza.

Perspektíva 2016.05.20. 08:07:20

Azzal, hogy minden párbaj után azt várjuk hátha Ribi vagy Attis esik ki, sajnos mi is hozzájárulunk ahhoz, hogy őket tartják bent + Gábor is mondta, hogy Attis csinálja a feszkót. Ha nem lenne bent, Gergő is nyugodtabb lenne...így nem jöhet ki egyik sem.

Sanda.Ipse 2016.05.20. 08:11:09

@Chat Géza: ha egy - szerinted - "semmilyen" játékos szimpatikus a nézők nagy részének, akkor ezt talán nem kéne lebecsülnöd.

Chat Géza · http://chatgeza.tumblr.com/ 2016.05.20. 08:11:53

@Hortenzia Schneider: Gaben a legnagyobb forma. Na őt lehet szeretni. Ő egy igazi népmesei parasztgyerek, aki még a végén meg is nyerheti a játékot. Az szép lenne. Látok egy ilyen vonulatot. A gonosszá vált PRehisztorik Attila és jóságos legény között.

Hortenzia Schneider 2016.05.20. 08:12:35

@Sanda.Ipse: Dóri fája a végén csak eldőlt,A nyuszik, meg jól össze lettek koszolva( csupa csatakosak voltak)abban a nagy hurcolászásban, csoda hogy nem döglött bele 1-2 a nagy hajcihőben.Akkor látszott amikor a kőbunkó keresett rajtuk még egy szalagot.

fáncsi28 2016.05.20. 08:12:43

Nagyon sajnálom, hogy Dóri esett ki, én őt szerettem volna nyertesként látni. Megérdemelte volna nagyon!
Attila egy gyáva szar, ha nem az lenne, Gábort vitte volna, aki le is verte volna. Tudta ezt a görény is, ezért nem merte. Ez egy idegbeteg barom. Ha ő nyeri meg a 20 millát, egyértelmű lesz, hogy irányított a dolog.
A mai adás szomorúnak ígérkezik. Sajnálom a kismalacot, de nagyon sajnáltam az előzetes alapján Kongót is (akit egyébként Dóri mellett/után a legjobban kedvelek). Ha jól figyeltem, az előzetes utolsó mondatában Attila azt mondta, nem kellet volna nyitva hagynia (vagy kinyitnia) az ajtót. Ha tényleg ő csinálta, és miatta következett be a baj, a többiek helyében pokollá tenném az életét.
Egyébként nem tudom, miért savazza folyton Gergőt, hogy az semmire se vitte. Attila mire vitte? Van egy gyereke, akit elhagyott. Erre olyan büszke?
Brigi annyira undorító, hogy már szót se érdemel. Minden vitát azzal intéz el, hogy rámászik Gergőre, aki ezt sajnos hagyja is.

Sanda.Ipse 2016.05.20. 08:18:53

@Chat Géza: sajnos Gábornál nálam nagyon benne van a serpenyő másik oldalán, hogy 9 milliót cseszett el kokszra és biztos nem szavaznék meg neki további 20 millát.

loholka 2016.05.20. 08:27:01

@Hortenzia Schneider: én is / legalábbis szeretném ha így lenne/

loholka 2016.05.20. 08:34:14

@Sanda.Ipse: itt pusztán a szimpátia dönt már ha a retek klubb nem nyúl bele nagyon, amit azért kétlek. A jelenlévő játékosok közül, pillanatnyilag ő az aki ember tudott maradni nem is lusta nem trágár, van szakmája ha jól emlékszem asztalos? Ha el b...ssza hát tegye. Viszont ami számomra meglepő sokan szimpatizálnak a szociopatával !Legalábbis a face FARM oldalon úgy tűnik.

penna 2016.05.20. 09:00:38

végül is az történt "csak", amitől sokan tartottunk. az rtl gondosan testreszabott párbajjal benntartotta a gyökeret.

de szép volt, Dóri, gratulálok! végigtoltad a 2 hónapot úgy, hogy emelt fejjel jöhettél ki a műsorból. nem hoztál szégyent se magadra, se a gyerekeidre! ezt rajtad kívül nem sokan mondhatják el magukról a társaid közül.

Bridzsitnek pedig azért gratulálok, mert a tegnapi adásból úgy láttam, sikerült bevinnie a tanyára az idegen szavak szótárából a "k" betű néhány lapját is. ld. konklúzió, kompromisszum. milyen kár, hogy ettől még senki nem lesz különb ember, nő, anya...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.20. 09:11:22

@penna: Briginek egyébként mi a végzettsége, illetve mi a civil foglalkozása ? Főállású anya?

penna 2016.05.20. 09:16:02

@VV Erőlegény: nem tudom. lehet, hogy GYET-en van, mivel a legkisebbje nincs még 8 éves. a tippem szerint a végzettsége szociálpedagógus vagy szociális munkás lehet. nem a szociális érzékenysége miatt - azt nagyon sokat nem fedeztem fel benne -, hanem az idegen szavak köre miatt, amiket használ. (pl. a facilitál számomra különösen árulkodó volt.) sok ilyesmi végzettségű csajt ismerek, elég hasonló stílusban, beszédmódban nyomják. de ez csak persze tipp. :)

Zephyrous 2016.05.20. 09:17:47

@Sanda.Ipse: Igaza van Gézának. A nézők nagyrészének nem szimpatikus Dóri, mert nem volt túl izgalmas karakter. Az igaz, hogy az ittlévő kommentelők többségének szimpatikus, ami kb. 10 embert jelent. Egy marék emberből ne vonj le ilyen következtetéseket.
Az ittlévők fikázzák Attit is, miközben Farm facebook oldalán és RTL Farm oldalának közönségszavazásakor ő a kedvenc.

Zephyrous 2016.05.20. 09:24:11

Remélem a következő párbaj Szinti vs. Brigi lesz. Már csak mihaszna nők maradtak bent, akik eddig sem csináltak túl sok mindent. Gáz lenne ha besasszéznának a döntőbe.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.20. 09:25:18

@Avanivi: Szerintem az eredeti tervekkel ellentétben egy héttel lerövidítették a műsort, határozottan emlékszem, hogy az elején arról volt szó, hogy június első hetében fejezik be.

loholka 2016.05.20. 09:30:03

@VV Erőlegény:
RibiBrigi üzleti asszisztens / nem tudom mit takar ez, talán adminisztrátor vagy titkárnő de ezzel a nagy levegő után kapkodással tarkított nyarvogással ez nehezen elképzelhető./

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.20. 09:38:02

@Zephyrous: Nem vitatom, hogy a felsoroltak mihasznák, de a műsor legnagyobb problémája (a csalódás ahhoz képest, amit az elején vártam tőle), hogy nem késztette rá a szereplőket, hogy elváljon az ocsú a korpától, azaz kik (voltak) a hasznos játékosok ? Egyszerűen a létükért a a második, és harmadik heti éhezést eltekintve nem igen kellett küzdeniük. Szinti és Brigi 8-9 hete téblábolnak, Sanya 4 hétig szabotálta a munkát, onnantól kezdve a kieséséig téblábolt, és lehetne sorolni a sort egészen a másik végletig, Gergőig (aki ugyancsak önmagához képest a minimál teljesítményen dolgozik), és Attiláig, aki leggyakrabban látszat tevékenykedik. És talán teljesítmény kényszer nélküliség a legfőbb oka annak, hogy a két "mihaszna" közül legalább az egyiknek még a döntőbejutásra is van esélye (mert a maradék két párbaj közül az egyik az Attila-Gergő, vagy Attila-Gábor lesz az 100% ).

12zahra12 2016.05.20. 09:40:46

@Avanivi: Részlet a cikkből: "Az utolsó héten természetesen lesznek sztárvendégek a helyszínen, de a személyük egyelőre legyen titok - de lesz olyan köztük, akinek már van reality-tapasztalata."

Ha jól sejtem, akkor az egyik legnagyobb reality gyökér (Attila) mellé behozzák a másik legnagyobb reality gyökeret - VV Aurelio. Az insta oldalán kirándulás, RTL, valami készül hastagekkel tett utalgatásokat. Nagy valószínűség szerint ő lesz az egyik óriási sztárvendég.
Egyszerűen nem értem, hogy abban a drogos, faszpörgető nagyon mélyen buta balfaszban mit sztárolnak. Most majd a teheneknek fogja lóbálni és azon kell majd nagyokat nevetgélni a nézőknek? Ennyire hülyének néz mindenkit az RTL, netán ez a munkaundorral küszködő Aurelio nyal segget vagy mást az RTL-nél? Most jut eszembe, még egy ponton passzolnak Attilával. Az is börtönben volt ugye.
Azért nagyon szomorú, hogy ilyen embereket töm a csatorna még pénzzel, akik drogoznak, börtönben ültek, vagy folyamatban lévő büntetőperük van, szteroidokra szórják a pénzt stb. Egyszerűen undorító az egész.

Chuck Νorris 2016.05.20. 09:52:42

@Zephyrous: ez azért van mert ide csak nyugdijas nök és Alajka ir, értelemszerüen a hasonló korosztályhoz és nemhez (Dóri) huznak.
A facebookra meg csak a hülyék irnak, nem véletlen hogy Attilát sokan favirozálják.
ök ketten a tüz és jég, a rendes aki csak a konyhapultot támasztotta 2 honapig, és a geci aki csinálta a müsort. Én speciel a rendes és müsort csinálónak szurkolok vagyis Gáborkának :)

Berborosz 2016.05.20. 09:54:10

@Zephyrous: Bezony!
Manapság - minden téren - az a kedvenc, aki nyomul, mint a bélsár.

Chuck Νorris 2016.05.20. 09:56:10

@12zahra12: jó lesz ez, Aurélio és Atti részegen versenyt Helikoptereznek, majd arccal beledölnek a ganéba és elszenderegnek, késöbb felkelnek, és ugy ahogy vannak büdösen mocskosan, befekszenek a Gazdaszobába és partyba pocsikolják Brigittát a szende szüzet

bElannaTorres 2016.05.20. 09:56:53

@Chuck Νorris: szerintem a nyugdíjas nőknek a gábor a legszimpibb. Oké Dórit is kedvelik, de szerintem a nők és sokszor az idősebbek nagyon kritikusak a másik nővel szemben. Páran itt kedveltük Dórit, mert a többiek sokkal idiótábbnak tűntek.

Sanda.Ipse 2016.05.20. 10:00:38

@Zephyrous: a párbaj előtt az RTL OLDALÁN 80 % Dórira szavazott!

Chat Géza · http://chatgeza.tumblr.com/ 2016.05.20. 10:04:49

Rendhagyó Farm Dóri nekrológ VV Erőlegénynek speciálba. (Az alábbi írás egy fiktív karakterről szól)
Farm Dóri, élt 52 csodás adásnapot. Emléke soha ki nem múló örökmécsesként él tovább szívünkben. Úgy gondozta az állatokat, mint senki. Egy igazi anya. Otthon hagyta két gyerekét, de nem baj, mert itt is szükség volt egy tyúkanyóra. Nem volt neki büdös a munka, de Attila hónaljszaga sem, amikor még jóban voltak. De lakva ismerszik meg az ember, barátból ellenség lett, ki hátba szúrta őt. Nem ártott ő senkinek. Még Cintiát is elviselte a tengeri hajókázás közben. Ha az Odüsszeiát újra kellene írni, akkor Dóri félnapos tengeri kalandozása adná az eposz gerincét. Hősiesség, bajtársiasság, háziasszonykodás. Farm Dóri már nem fog hifin beadott kukorékolás effektre kelni, aludhatsz tovább, mert Attila lefőzte a kávéd.

ALOKSAKTWO 2016.05.20. 10:08:29

@Chuck Νorris: NA én se nyogdíjas, se nő, se Alajka nem vagyok. Már bocsi. :D

tipptipptuti 2016.05.20. 10:08:52

Gergő tegnap egyértelműen kimondta (csak nem ezekkel a szavakkal) h nem sok esélyt ad a kapcsolatnak Brigivel, mert ha már ott bent sem működik, akk kint sem fog... ekkor bújt oda hozzá Brigi, utolsó esélyként bevetve az ölelkezés-bújás-simulás női csodafegyvert... én eddig védtem a Brigit a 3 gyerekére tekintettel, mert sajnálom a gyerekeket... egy anyának gondolnia kellett volna a gyermekeire és nem minden pasinak tetszelegni, piásan minden kapható hímneműhöz dörgölődzni... Brigi nem kiválaszt egy neki tetsző hímneműt és azzal kavar, hanem elemi ösztöne a körülötte lévő hímek közül többel is kikezdeni... az nem okoz balanszvesztést számára h az egyik palival összejött már és közben több másik pasival is kavar, így palira veszi azt akivel aktuálisan együttvan... Lehet h az ő fejében nincs olyan fogalom h elköteleződés és hűség? Csak facilitáció, balansz és konklúzió? Ezek a szavak amúgy árulkodóak: tekintve h sok konfliktusa adódhatott abból h szerteszét kavar több hímmel is 1xre, elég sokx lehetett szüksége a balhék után facilitációra, balanszba kerülésre és konklúzió levonásra... ami nem sikerült még...

Sanda.Ipse 2016.05.20. 10:11:07

@VV Erőlegény: Sanya a kiesése után úgy nyilatkozott, hogy Ribi fizikai munkáját IS Görgő végezte. Persze mi azt láttuk csak, amit láttatni akartak velünk. A főgörényt.

ALOKSAKTWO 2016.05.20. 10:13:07

@12zahra12: Jajj de örülök neki. Tényleg elérik, hogy a végére ne nézzem. Aurelio annyira nincs a bögyömben mint ez a gyökér Attis, de nem a szívem csücske. Egy nagyképű hülyegyerek. Csak a pénz számít típusú egyén. Nekem az a tippem, hogy ha ő megy be valóban, akkor Attist támogatni küldik be. Küldetése lesz, mégpedig hogy kicsit fogyaszthatóbb stílusra bírja vadembert, és ezzel biztosítsa be neki az előre lezsírozott győzelmet.

ALOKSAKTWO 2016.05.20. 10:18:06

@12zahra12: És lenne egy tippem, hogy ki lesz még sztárvendég. Inkább nem is mondom. De nőről van szó. Elég nagy szájúról. És kapható is szerintem ilyen kis "látogatásra". Persze tévedhetek is.

mézescsók 2016.05.20. 10:19:36

@VV Erőlegény: Nem értem ezt az ocsútól elválasztani a korpát dolgot (különben nem a búzát? - amúgy mindegy). Akik eddig kiestek - talán Norbi kivételével - a farm (gazdálkodás, tanyasi életforma) szempontjából egytől egyig haszontalanok voltak. Szúnyogcxsődör, Laura, Vivi, Heni, stb.???Melyik volt odatermett, talpraesett, ügyes?
A jelenlegiek sem jobbak. A két nő szóra sem érdemes. Gábor aranyos és kedves, de nem tudom, mennyire erős és kitartó, a kötött izomzata nem gátolja-e inkább, mint segíti? Bár nem értek hozzá, de úgy gondolom, a magára pakolt izomtömeg nem feltétlenül teszi erősebbé. Szóval más egy súlyzót kinyomni százszor fekve, egyenletes mozgással, megfelelő ritmusban, stb. , mint 25 dt - minimum 30 felé a fénysebességgel iszkoló - kisnyulat elkapni.
Gergőről sokat nem tudni. Jó fizikumúnak néz ki, de lusta, mint egy lajhár, ha nem teszik arrébb, magától nem mozdul. Az erőnléte okénak tűnik, de csak a teste alapján, viszont nem láttuk teljesíteni semmit, semmi különlegest, nagyobb erőkifejtést igénylő dolgot. Lehet, hogy többet képzelünk bele, mint amennyi van. Kaszkadórség ide vagy oda. Mi van, ha pl. autóvezetésben vagy lovaglásban kaszkadőrködik? A nyulak simán lehagyják, de még a lámák is.
Attila egy irgalmatlanul rossz természetű rettenet. Nem értek hozzá, ezért nem mondom, hogy pszichopata, de minden jellembeli negatív tulajdonsága mellett, a benti pasik között a legmozgékonyabb, a legnyőzsgőb, a . Sokszor tök fölöslegesen csinálja, amit csinál, még többször csak azért csinál dolgokat, hogy a többieket felbosszantsa és kiidegelje. (Ilyet noirmális korrekt ember még akkor sem csinál, ha ez egy játék - ezért mondanám szociopatának) és manipulálja. A többi pedig általában felismeri ezt, de mégis minden esetben bedől neki.
Ja, és még valami: a legelszántabb, már-már az abnormalítás határáig. Szóval szerintem bármilyen párban bárki ellen győzhet.Hajlok rá, hogy @Zephyrous jjóslata bejön, mert igaza van. A publikum zabáljai az ilyen figurákat ("nemes" elődök: Aurelio, Attila, Alekosz - ráadásul mindegyik neve A-val kezdődik. Rossz omen!)

Chuck Νorris 2016.05.20. 10:19:37

Én már ki is találtam hogy lesznek a vendégek. Attila mentora Aurélió, Gáboré ÉNB Laller, Szintié Baukó Éva, Brigiét nem tudom mert leszarom (remélem kiesik a g'cibe) Gergőé meg lehetne Gyözike, vagy Torgyán doktor.

tipptipptuti 2016.05.20. 10:24:23

Dóriról valójában nem sok derült ki, mivel konyhásnőként és Gergő lelki támaszaként találta fel magát. Túl rendben volt ahhoz h érdekes szereplő legyen. Példamutatóan akart viselkedni h a gyerekei büszkék lehessenek rá. Ezt a célját el is érte, de a 20millióhoz ennél többre lett volna szükség. Ha ő nyert volna, akk legközelebb tele lett volna a casting 3gyerekes konyhai kisegítőkkel, akik egymaguk nevelik a gyerkőcöket és ezen túl semmi más nincs az életükben, de maguknak és a gyerekeknek is megmutatják h ők nem csak gyerekeket egyedül nevelő anyák és háziasszonyok, hanem farmgyőztesek is.

12zahra12 2016.05.20. 10:27:19

@Chuck Νorris: Én az általad felvázoltakat simán ki is nézem mindegyik résztvevőből.

@ALOKSAKTWO: Ez tipikusan az az eset, hogy mikor úgy érzed, hogy már nincs lejjebb, akkor az RTL ad még a szarnak egy pofont.
Aurelio nem csak nagyképű. Benne is van egy jó nagy adag agresszivitás is. Én még emlékszem, hogy ételt földhöz vágott, egy képet szétvert ököllel, ordítozott az is naphosszat, mert érvelni nem tudott. Amikor a nyereménylakását mutatták be az Fókuszban, akkor a fürdőszoba ajtaja már be volt ütve ököllel. Mert mérges volt. Az is egy olyan agresszív tuskó mint Attila, csak a dühkitörései után vihog kettőt és hozzáteszi, hogy hülyegyerek vagyok és ezzel el van intézve.
A normális ember nem is számít már. Játékos sem lehet sehol, mert unalmas, ha valaki nem kurvanyázik, vagy nem vágja földhöz ami a keze ügyében van.

Queen Alix 2016.05.20. 10:35:07

@VV Erőlegény: Brigi az adatlapja alapján üzleti asszisztens

Queen Alix 2016.05.20. 10:37:49

@Zephyrous: Való igaz,hogy Dóri leginkább a túlélésre játszott taktikailag,és aztelég ügyesen csinálta. Ez viszont unalmas lehet a nézőknek,csak hogy,és most menjünk Attihoz, attól mert a 8ker azt mondja, hogy a tehén szar belga csokoládé,még nem válik azzá..

Queen Alix 2016.05.20. 10:39:03

@Chuck Νorris: Nyugdíj:)))) majd 40-50-60 év múlva:)

tipptipptuti 2016.05.20. 10:39:26

@mézescsók: nem a farmra termett nyer, hanem mint a VV-kben vagy egy biodíszlet (Milo, Robin) vagy egy műbalhés (Aurélio, Alekosz)
Ha egyik évben a balhés kapta a győzelmet, akk legközelebb a tuja...
Most túl sok szereplő szeretett volna tujulással, konfliktus kerüléssel nyerni és taktikázás nélkül kiszórták a balhésokat, kivéve a legnagyobb elmebeteget...

Sanda.Ipse 2016.05.20. 10:40:25

@tipptipptuti: ennek alapján úgy kell meghirdetni bármilyen realityt, hogy gyárilag retardált emberek jelentkezését várják.

Queen Alix 2016.05.20. 10:43:11

Egyébként innen kezdve hajrá Gábor,nekem D mellett ő az,aki szimpatikus.
A malacgyilkosság meg olyan,amire nincsen bocsánat. Rögtönitélő bíróságot,halgassák ki Kongót!

Cérnahuszár 2016.05.20. 10:45:15

engem még mindig nem zavar hogy Attila üvöltözik mint a fába szorult féreg, és azt sem bánnám ha megnyerné
ha gábor nyerné az sem zavarna, ha cinti az sem, gergő sem zavar, briginél felhúznám a szemöldököm
igazából mindegyiknek jól jön, nem tudok sorrendet felállítani hogy valamelyik jobban megérdemli-e
mindegyiknek adnék
RTL oszd szét köztük a lóvét :D
nah.

Cérnahuszár 2016.05.20. 10:53:54

@Queen Alix: mégis ez alapján döntötök

tipptipptuti 2016.05.20. 10:54:59

@Sanda.Ipse: A castingokon a retardáltakat szedték össze eddig túlnyomórészt... meghirdetni se kellett a gyári hibás kategóriát...

Cérnahuszár 2016.05.20. 10:56:47

@tipptipptuti: ugyanmár, minden embernek van valami defektje, kivétel nélkül

Chuck Νorris 2016.05.20. 10:59:46

@Queen Alix: Tisztel Biróság, ugyfelem ártatlannak vallja magát. a per folyamán be fogjuk bizonyitani hogy a malacok támadtak elöször, ügyfelem önvédelemböl nyirt ki 8-at a 12-böl.
Továbbá tanuk seregét fogjuk felsorakoztatni akik eskü alatt fognak mesélni az áldozatok elöéletéáröl, viselt dolgairol, balhéikról, hogyan terrorizálták módszeresen a baromfiudvart.
Emellett hitelesitett szakértőkkel fogjuk igazolni, ügyfelem nem követhette el a büntettet, az egész eljárás egy aljas módu besározása egy eddig példás életet élő családkutyának.

Dirty Lyle 2016.05.20. 11:00:05

@Chuck Νorris: Dórinak drukkoltam, pedig nem vagyok se nyugdíjas, se nő. Csak a korosztály stimmel.

Queen Alix 2016.05.20. 11:02:14

@Cérnahuszár: mások,engem nem érdekel senki nyomora, szerencsétlensége,az hogy 3 férjtől 3 gyerek,meg az anyuka,meg a nemtudomki,meg a kutya>.

Queen Alix 2016.05.20. 11:02:56

@Chuck Νorris: Arról persze nem beszéltek,amit Kongó lakásán találtak!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.20. 11:03:58

@Chat Géza: Na ok, de hogy ugye ettől poszt a poszt Gézu, ha próbálunk valamit írni is bele! :-). Én szerintem még oda lehetett volna írni azt is, hogy Dóri volt az a játékos, aki értelmiségi módon játszotta a játékot, akiért a legtöbb HV kommentelő szorított. Nem volt benne sok szín, az igaz, de megvolt a helye a farmon, jók voltak a meglátásai, tudott kommunikálni, akár a negatív véleményét is, nem bántóan tudta megfogalmazni a játékostársak részére, ha jól emlékszem összesen egy darab kiválasztójelet kapott, amikor egyszer megsorozták egymást Gabesszel. És kimaradt Dóriról egy nagyon fontos rekord a nekrológból Gézu, mégpedig, hogy ő volt az a játékos, aki bár soha sem volt megválasztott HG, de a legtöbb éjszakát tölthette a HG szobájában. Ha jól emlékszem ő volt a Tűzoltó, Attila, Sanya, Norbi, Gergő, és Szinti és Gábor mellett is a HG-né.

Cérnahuszár 2016.05.20. 11:04:40

@Chuck Νorris: na végre
valaki kimondja az igazat
látszott milyen profin tudnak futni, van gyakorlatuk a gengszterkedésben a malacoknak

tipptipptuti 2016.05.20. 11:06:38

Az Attilát a szándékos állatkiengedései és ezáltal veszélyeztetései miatt - fairplay alapján - ki kellene zavarni az rtl-nek...
Amúgy az előbbi párbaj kapcsán pedig ki kellett volna vizsgálnia h hibázott-e a műsorvezető, megtelt-e az a tartály vagy sem... csak a sportszerűség és a tisztességes versenyzés elve miatt...
Ha mégsem telt meg, akk meg visszavonni az eredményt és új párbajt szervezni...
Attilát az ismerőseim (diplomások) bírják, neki drukkolnak: mert ki van szegény közösítve, a többiek mind ellene vannak, meg mert milyen dolgos és mennyire akarja azt a nyereményt, meg nélküle semmi nem történt volna... Hiába mondom h csak látszatmatatás amit csinál, meg azért utálják a többiek, mert elmebeteg és pusztítóan tapló, nem tudom meggyőzni őket... Ennyit a diplomáról... Ja, a diplomás ismerőseim is szeretnek genyóskodni, tehát önazonosak a mindenkivel tahójával... De mindenki Brigijét ők sem bírják...

mézescsók 2016.05.20. 11:11:15

@tipptipptuti: Egyetértek. Nem állítottam az ellenkezőjét, csak arra akartam rámutatni, hogy Attila nyerése valós esély. És amikor óriás pofával mondogatják a farmon, hogy ők aztán nem félnek Attilától, mert simán legyőznék (Gergő, Szinti, Gábor, és igen, Dóri is tudta, hogy számára vége a játéknak, amikor megkapta a kendőt, ezért is respect, hogy tisztességgel végigküzdötte)), akkor az a véleményem, hogy ez egy orbitális baromság. Pedig nem bírom a pasast. Nagyon nem.

Queen Alix 2016.05.20. 11:11:20

@Cérnahuszár: Nem a másikra kell fogni ám,hogy ha nem tudunk disztingválni kutya létünkre!

Berborosz 2016.05.20. 11:16:17

@Queen Alix: Bizony. A házkutatás során - egy titkos szobából - előkerült az a három kismalac, akik beköltöztek ugyan a Farmra, de egyszer csak eltűntek. DNS minták alapján megállapítható volt, hogy a vádlott mindhármukkal folyamatosan erőszakoskodott.

Queen Alix 2016.05.20. 11:17:31

@Berber Oroszlán: Na erről van szó,és közben persze elhitette mindenkivel,hogy ő dolgos,családkutya..

Cérnahuszár 2016.05.20. 11:20:21

@Queen Alix: kongó csak megmentette a farmozókat a vérmalacoktól
reggelre mindenkinek el lett volna harapva a torka
egy hős :D

Chat Géza · http://chatgeza.tumblr.com/ 2016.05.20. 11:36:19

@VV Erőlegény: Az első mondatodba inkább nem mennék bele. Azért, hogy nem emlékeztem meg a fiktív nekrológban arról a hihetetlen emberi teljesítményről, hogy Dóri alhatott legtöbbet a pudvás HG szobában, hát sajnálom. Most már tudom, hogy ez számít, ha valami, akkor ez fontos. Ma is megérte felkelnem.

ALOKSAKTWO 2016.05.20. 11:36:38

@mézescsók: Szerintem már több mint esély. Nekem az okozna meglepetést, ha nem ő nyerné. Főleg miután ilyeneket olvasok itt, hogy még diplomás emberek is istenítik. Ezek alapján neki van a legreálisabb esélye hogy megnyerje. És ne feledjük, a csati is őt tolja. Nem fogja az őket érdekelni hogy itt közfelháborodás lesz. Azt fogják mondani, a hármas döntőben mindenki egyenlő eséllyel indult, a nézők döntöttek. Értékelték Attila hatalmas erőfeszítését arra, hogy a gazdaság üzemképes maradjon, az állatok ne pusztuljanak el, és hogy kibírta azt is, mikor mindenki ellene fordult. Még azért is a többiek lesznek a hibásak, hogy trágár módon beszélt, mert csak kihozták belőle a lustaságukkal, nem törődömségükkel, egyébként ő egy aranyos, kedves, kenyérre kenhető vajszívű ember. És ezt a lelki megrázkódtatást is át kellett élnie, de kibírta így teljesen joggal lehet azt mondani, igenis megérdemelte a végső győzelmet.

Hortenzia Schneider 2016.05.20. 11:47:19

@ALOKSAKTWO: Nagyon nagyon szomorú, hogy ilyen szemszögből értékelik nagyon sokan ezt a fajta megnyilvánulást, és ez az elfogadható, megfelelő viselkedési forma a mai társadalom felé.Nem sok jót jósolok az emberiségnek, ha ez a mentalitás fog túlsúlyba kerülni, és ez lesz az etalon.(

ALOKSAKTWO 2016.05.20. 11:53:43

@Hortenzia Schneider: Persze hogy az. Én se örülök neki.

Mirocska 2016.05.20. 11:58:28

Döbbenet a farm facebook oldala... Nem is tudom, minek olvastam bele... :))
Attila az Isten, mert dolgos, Gergő meg az Antikrisztus, mert KIABÁLT a kutyával!
Megáll az eszem, komolyan...

loholka 2016.05.20. 12:02:17

@tipptipptuti: hát az, hogy a diplomások bírják nem jelent semmit illetve őket minősíti bár tudjuk a diploma nem intelligencia bizonyítvány.
Nekem van olyan kollégám /diplomás és nem diplomás egyaránt/ aki reggel 9 - től du. fél ötig lót fut liheg szuszog mutitja magát a sűrű munka látszatát keltve miközben szinte semmit sem csinál /olyan Attila fajta / és van olyan balfék főnök aki ezt be is veszi.

Berborosz 2016.05.20. 12:04:39

@loholka: Ezt nevezem lumpenértelmiséginek.

mézescsók 2016.05.20. 12:22:18

@ALOKSAKTWO: Nagyot csalódtam volna, ha a saját véleményedet írtad volna le. Kicsit beleszörnyedtem, de aztán Hortenziával tisztáztad a dolgot.
Valszeg így fog történni a dolog.

Sanda.Ipse 2016.05.20. 12:22:25

@Mirocska: gyerek, kutya...
Mindenki a másét tudja kiválóan, hogy hogyan kéne nevelni.

ALOKSAKTWO 2016.05.20. 12:27:04

@mézescsók: Nem, nem. Igazat megvallva, én még nem is nagyon gondolkodtam el, kinek adnám legszívesebben oda a nyereményt. Briginek tuti nem. Ez biztos. Cintinek megint nem, mert nő létére úgy beszél, mint egy kocsis, ahogy a nagyanyám mondaná. Szívem szerint Gergőt mondanám, de ha Brigivel marad akkor nem, mert az a nő csak a 20 millió esélye miatt van vele, ez már kiderült. Így marad Gábor. De ha Attila benn lesz a top3-ban, a két G betűs meg nem, akkor nem fogok szavazni.Ezt már eldöntöttem.

ga_zsi 2016.05.20. 12:46:12

@Zephyrous: Azért a tegnap 80-20 % Dóri javára nem pont ezt mutatta.

Raszputyina 2016.05.20. 12:52:46

Az jutott éppen eszembe, hogy Brigi médiaszereplésének egy győztese mindenképpen van, mégpedig a nős pasi felesége. Úgy megnézném láthatatlanná tévő köpenyembe burkolózva, hogy hogyan ül esténként a TV elé. Pezsgő, sós mogyi, telefon kikapcsolva. És ha már láthatatlanná tévő köpeny van rajtam, természetesen gondolatolvasó is vagyok ...

Zephyrous 2016.05.20. 12:53:04

Ha Kongó csinált valami baromságot, akkor az állat gazdáját büntessék, ahogy itt kint a való világban is. Ha Gergő nem tud parancsolni a kutyájának és az veszélyes bármely farmon lakó élőlényre (legyen ember vagy haszonállat), akkor minek hozta be...

Querelle 2016.05.20. 12:56:21

@Berber Oroszlán: Ráadásul kiskorú kismalacokkal malackodott a kis malac ! Pfúj!

Querelle 2016.05.20. 12:59:35

@loholka: Na igen, de olyan jól fizetnek az asztalos mesterségért, hogy havi 250 ropit el lehet kokszolni ? Hogy van ez ?

Krétagarbó 2016.05.20. 13:05:48

@Chuck Νorris: Nyugdíjas nők? Höhö, kiskomám, szeretnél te olyan nyugdíjas lenni, mint az itteni női kommentelők nagy része.

Krétagarbó 2016.05.20. 13:07:43

@Sanda.Ipse: hagyjad már, azok is csak a nyugdíjas nők voltak! :)) De utálom ezt a lekezelő, idióta stílust...

Hortenzia Schneider 2016.05.20. 13:09:36

@Zephyrous: A legegyszerübb a kutyát kikiálltani veszélyesnek.Ennek a kutyafajtának úgy van a vérében a vadászösztön, mint itt nálunk a romáknak a zene, vagy az afro-amerikaiaknak a ritmus.Szerintem a farm gyökere tett érte ,hogy a kutya legyen a bűnbak.(mint azt a legelején már kifejtettem.)Mindig az ember a felelős és itt most a sumák ertéeles favorit a hunyó.Ahogy lapított az istállóban, leste a fejleményeket.

ga_zsi 2016.05.20. 13:09:43

ha Attila nyer, akkor nagyon remélem, hogy a volt neje elcsaklizza tőle a felét a lányára való tekintettel. hiszen minden jövedelemből jár gyerektartás, ez meg ugye plusz, tehát nem a meghatározott %-al megy. meg is érdemelné a kislány, ha már ilyen apát kell "elviselnie" és itt nem (csak) a viselkedésére gondolok, de az első héten beszélt talán a nagylányról, aztán kész vége, letudva. az anyjától is csak a kicsiről érdeklődött. az ilyen 0 apa.
Baukó Évike nem hiszem hogy bemegy, mert ő most a TV2 díszes édes életét éli Alekosszal együtt. nem hiszem, hogy a biztos bevételét kockáztatná egyetlen alkalomért.
az még nem merült fel, hogy Gergőt azért nem látjuk dolgozni, mert kell a műsoridő Attilára meg Ribrigi nyálaskodására. eleinte szerintem senkit nem zavart ez a nő, de amióta szó szerint rámászik a srácra, (közben meg másra is) mindenkinek meg van a véleménye erről a nőről. a beszédje meg nem választékos, hanem affektáló.szerintem a felét se érti amit mond, de hallotta valahol, és szerinte nagyon jól hangzik.

Krétagarbó 2016.05.20. 13:13:59

@Queen Alix: azért akkor már ne várj csodákat:)

ga_zsi 2016.05.20. 13:14:54

@Raszputyina: ez már nekem is eszembe jutott. eleinte sajnáltam, hogy a tv-ből a tágabb környezete is megtudja, hogy milyen nővel csalja a férje, aztán ahogy égette magát Brigi egyre jobban úgy kezdtem arra gondolni, hogy hogy röhöghet a markába, hogy na apukám most megkaptad rendesen. a gyerekeket viszont sajnálom. a gyerekszáj nagyon kíméletlen tud lenni, mit kaphatnak ezek az anyjuk miatt az iskolában a többi gyerektől?

ga_zsi 2016.05.20. 13:17:32

@Zephyrous: akkor ne a kutya gazdáját, hanem azt büntessék, aki lehetővé tette ezt a számára. vagyis aki kiengedte az állatokat. de ugye az a kedvenced. érdekes, két hónapig nem bántotta egyiket se, most hirtelen igen? valami/valaki segített benne. főleg annak tudatában, hogy bosszút esküdött, miután Gergő legyávázta, vagyis annak nevezte, ami.

Krétagarbó 2016.05.20. 13:19:55

@Chuck Νorris: figyelj csak, most kellene írnom egy keresetet apaság vélelmének megdöntése iránti perben. Menni fog, ahogy nézem. Meg is írhatod helyettem. (Tudod, nyugdíjas állás:)))

Krétagarbó 2016.05.20. 13:21:29

@Queen Alix: most tart a szakértő helyszíni szemlét, holnap már olvashatod a szakvéleményében, mit talált.

ga_zsi 2016.05.20. 13:21:43

hát ez az írás Gézukától most nagyon gyatra. igaz ő mindig gyenge. Attila a dolgos ember a szemében, Dóri meg az unalmas konyhalány. Mi meg vagyunk a nyugdíjas nénikék, max tízen, mert csak azok kedvelték Dórit. Jó tudni.

Krétagarbó 2016.05.20. 13:25:26

@tipptipptuti: szerintem ez inkább attól függ, ki milyen ember és nem attól, hogy diplomás -e vagy sem.

Cérnahuszár 2016.05.20. 13:25:56

@Raszputyina: sztem nem jó a nős pasi feleségének se
mert a férje már megcsinálta egyszer, igaz hogy ratyi nővel, de attól még elment tőle
el fog menni máskor is, van még nő elég a világon aki megáll egy nős embernek, szar férje van

Krétagarbó 2016.05.20. 13:26:43

Na, akkor már ma benyújtotta a szakvéleményét a szakértő :) @Berber Oroszlán:

Hortenzia Schneider 2016.05.20. 13:28:51

@ga_zsi: Így van, 2 hónapig nem gyilkolászot?.Látszik rajta, hogy egy szocializált békés kutya, beilleszkedett a társaságba, számára idegenekkel is barátságos.pl postás, boltos, hentes, André syl,fazekasmester, ha nem igy lenne be se engedték volna a játékba.De ha emlékeztek rá már a legelején is szúrta a szemét ennek a szemétnek a kutya, Ő akarta gizellával kiszavazni a lakótérből.Aljas a legaljából.

Krétagarbó 2016.05.20. 13:30:54

@Mirocska: én még korábban olvasgattam sokat, amikor Heni bent volt még a Farmon. A FB-on nagyon sok az alulművelt, hasonló kvalitásokkal bíró, mint Attis. Nem csoda, ha istenítik. A nője is folyton ott pörgött, szerintem nem is aludt. Bármi negatív komment érkezett Attisra, a csaj egyből ugrott és védte, aztán jött a falka rokonság...

Alajka Bal 2016.05.20. 13:33:39

Nos akkor most megmondom a tutit.... ahogy szoktam....

1. Empty Bee és a többi drága blogolótárs akik dícsértek engem: köszönöm arik vagytok.
Mindemellett rendkívül jó az érzéketek is hiszen felismertétek a zsenit :)

2. Azért szurkol egy csomó barom Attisnak, mert Magyarország állampolgárainak minimum nyolcan százaléka nettó hülye ! És ebben bőven vannak diplomásak is. Ezek egyszerű logikai következtetést sem képesek levonni, nyilvánvaló tényekkel érvelni stb.
Ez játéktól független tény.

3. Ki a faszt érdekel egy szaros kismalac ? Elékerült, levadászta, jól tette ki nem szarja le ?
Én is csaptam már el falun tyúkot, megálltam, kifizettem, leszartam!
Szerintem nyerjen KONGO, ő a legjobb fej a farmon.

4. Észrevettétek hogy az agresszív hím láma tiszta Attis ? :D :D (szerintem az is havannás :D )

Krétagarbó 2016.05.20. 13:34:02

@Raszputyina: Ki tudja, az asszony milyen volt? Képzeld el, amikor valaki 8 éven át egy Brigivel csalja a nejét.

Cérnahuszár 2016.05.20. 13:34:55

@Krétagarbó: hogyan lehet alulművelni valakit?
mi az hogy alul van művelve?

Krétagarbó 2016.05.20. 13:35:24

@Querelle: nem is figyeltem, Gabesznak asztalos keze van? Hány ujjperce hiányzik már vajon? :)

Alajka Bal 2016.05.20. 13:36:19

@Hortenzia Schneider: 2300%-ig igazad van !!!!!!!

(Hozzáteszem én annó megmondtam a szomszédomnak, ha bármi baja lesz a kutyámnak általa, akkor rágyújtom másnap a házat! Elhitte.... )

Queen Alix 2016.05.20. 13:38:46

@Alajka Bal: Engem érdekel, és nem egy szaros kismalac,hanem egy KISMALAC!!! Akinek a Kongó nevezetű esélyt sem adott arra,hogy boldog malacként élje életét,hanem megölte. És erre nincsen bocsánat. Se Kongónak,se a felbújtóinak.
Remélem a többi kismalacot védelem alá helyezték.

Hortenzia Schneider 2016.05.20. 13:38:57

@Cérnahuszár: pl bribi Gergőt a takaró alatt alól művelte.

Krétagarbó 2016.05.20. 13:39:02

@Cérnahuszár: nem hallottad még soha ezt a kifejezést? Vigyázz, ne keverd az alul műveltet az alulművelttel! :)

Cérnahuszár 2016.05.20. 13:40:41

akkor mo nagy része alulművelt? de akkor miért fogy a népesség?

Queen Alix 2016.05.20. 13:43:06

@Alajka Bal: az Attilással egyet kell értsek, ez kell a plebsnek

Krétagarbó 2016.05.20. 13:46:01

@Cérnahuszár: mert alulművelt és nem alul művelt, érted-e?

Krétagarbó 2016.05.20. 13:46:57

@Alajka Bal: te voltál korábban kancsóka?

Cérnahuszár 2016.05.20. 13:47:47

@Krétagarbó: hátmostmárnem
kérdeztem hogyan lehet alulművelt valaki, erre rábólintottál horensia kommentjére
naakkormostmivan

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.20. 13:50:54

@Queen Alix: Majd meglátjuk a végén. Nem szoktam fogadni (kivéve tutira Aloksakkal szemben) :-) , de arra most rá mernék tippmixelni, hogy Attila nem tud nyerni szimpátiaszavazáson Gáborral, és/vagy Gergővel szemben (megkockáztatom még egy Brigis Gergő ellen sem)...

Queen Alix 2016.05.20. 13:52:22

@VV Erőlegény: Gergő ne nyerjen,Gábor igen,mert ő normális

Alajka Bal 2016.05.20. 13:53:30

@Krétagarbó: Azt hiszem igen ! (Nem nagyon emlékszek már rá(m), mert váltanom kellett, ugyanis sok helyről érdemtelenül kitiltottak :)

Krétagarbó 2016.05.20. 13:55:21

@Alajka Bal: akkor mi régről ismerjük egymást.

Cérnahuszár 2016.05.20. 13:55:26

megnéztem a farmos face oldalakat, attilának 400 követője van kb, gergőnek meg 500-600
a fináléban sztem gergő nyerő
hogy a fő farmos oldalra attilát sztárolják, nem venném készpénznek
origó szavazáson is gergő vezet magasan, de már régen néztem, majd meglesem a statisztika a hóbortom

Alajka Bal 2016.05.20. 13:55:27

@Queen Alix: Gábor gyerek szimpatikus nekem, ő (ha nem csak mutatja) a jóindulatú sötétke.
Ilyenekkel lehet együtt élni, akár még lehet olyan is amit jobban tud mit én ( pl. a koxok nevét :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.20. 13:55:51

@Alajka Bal: Hiába, mindenhol asszociálnak... :-)

Queen Alix 2016.05.20. 13:56:28

@Alajka Bal: Gábor az egyetlen aki ott ér vmit.

Mirocska 2016.05.20. 13:57:08

@Krétagarbó: Csak aggódom, hogy főleg ez a réteg az, aki képes felemelni a telefont, és szavazni...

Alajka Bal 2016.05.20. 13:57:15

@Krétagarbó: Igen a VV-k korában beszéltünk többször is.
Volt egy (nekem) kedves nick (személy) akkoriban valami féle "frosh" vagy hasonló.....

Queen Alix 2016.05.20. 13:57:49

@Alajka Bal: Biztos vmi tisztitószer ügynök volt

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.20. 13:57:53

@Mirocska: Telefonon, vagy applikációs lesz a szavazás?

Hortenzia Schneider 2016.05.20. 13:58:09

@Cérnahuszár: A rendőr fia harmadikos,intőt kapott ,mert dohányzott.Otthon leszidta az apja.De apa Te is cigiztél amikor harmadikos voltál,védekezik a gyerek.Az teljesen más, én akkor már 16 éves voltam.Kb ilyen az alulművelt.

Mirocska 2016.05.20. 13:59:15

@VV Erőlegény: Fogalmam sincs! Nem ástam bele magam ennyire a témába! :D

Alajka Bal 2016.05.20. 13:59:16

@VV Erőlegény: Igen , szerintem is :D :D A moderátorok is csak emberek... Én megbocsátó vagyok mint Jézus.... vagy mint Chuk Norris :)

Krétagarbó 2016.05.20. 13:59:46

@Cérnahuszár: nemá! Nézd meg, hogy Hortensia hogyan írta! Egybe van külön, nagyon nem mindegy:) De már írtam feljebb, nem mindegy, hogy vki alul művelt vagy alulművelt.

Alajka Bal 2016.05.20. 14:00:43

@Queen Alix: Frosch mint béka volt... és nő volt és "kis fosom"-nak becéztem :)

Krétagarbó 2016.05.20. 14:01:05

@VV Erőlegény: sztem ő kan csóka volt amúgy és nem kancsóka:)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.20. 14:01:38

Szerintetek ma még lezavarnak egy védettségi játékot is...?

Krétagarbó 2016.05.20. 14:02:10

@Alajka Bal: eltűnt, hacsak nincs itt vmi másik nicken:)

Alajka Bal 2016.05.20. 14:02:21

@Krétagarbó: Nem emlékszem , hogy régen egyetértettünk-e, de mostanában igen...
Bár itt a farm kapcsán a legtöbbekkel egyetértek , nem is értem....

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.20. 14:03:15

@Krétagarbó: Én is úgy akartam kérdezni tőled, hogy úgy érted-e, hogy kö csög ? :-)

Cérnahuszár 2016.05.20. 14:03:20

na meglestem, gergő 21%, attila 15% és dóri 23%-on állt a közönségszavazat szerint
szerintem gergő a dóri szimpatizánsokat megkapja most, nagyobb lesz a szakadék

Krétagarbó 2016.05.20. 14:03:59

@VV Erőlegény: vajon a műsor első felében miért nem mutatták a védettségi játékokat?

Krétagarbó 2016.05.20. 14:04:44

@Alajka Bal: arra már én sem emlékszem, de mindegy is.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.20. 14:05:20

@Alajka Bal: Az a durva, hogy gyakorlatilag semmi vita sincs közöttünk (legalább is lényegi). Tisztára egy platformon van az egész HV komment had (legalább is Heni kiesése óta) :-)

ewita 2016.05.20. 14:05:38

@VV Erőlegény: Igen volt egy tábla krétával felfirkálva valami naptár szerű izé,és azon még volt június!

Krétagarbó 2016.05.20. 14:05:48

@Mirocska: ennek megvan a valós veszélye. :(

Cérnahuszár 2016.05.20. 14:06:32

@Hortenzia Schneider: azt én értem, de hogyan lehet alulművelni
műveletlen van
de alulművelt...
van ilyen képzés hogy kiszippantsák az agyából valakinek a minimumot is?
csak az marad hogy alul művelt
annak van értelme is
na nem trollkodok tovább

ALOKSAKTWO 2016.05.20. 14:07:25

@VV Erőlegény: Helló. :D Emlegetett szamár megjelenik. :D Fogadás? Mire? Kivel? :D Jövő héten finálé? Akkor sörözünk. ;)

Hortenzia Schneider 2016.05.20. 14:09:20

@Cérnahuszár: Elég ha a közszolgacsati hiradóit nézed és már hipp-hopp ki is szippantotta a minimumot is.

Cérnahuszár 2016.05.20. 14:16:13

@VV Erőlegény: gábor 13%
brigi 2%
cintia 14%
de ez a cinti-norbi párbajkor volt, akkor mérték
azóta kiesett sanya-7%, dia 5%, szóval az arány változhatott mert az övék is átvándololt valamerre

Cérnahuszár 2016.05.20. 14:20:19

ja még annyi hogy sokkal kevesebb ember szavazott a framra, mint a vv-kre
a vv-re 15ezer szavazatból vontak százalék arányt ha jól emlékszem
sztem nem a fiatalok nézik a farmot

Chuck Νorris 2016.05.20. 14:22:07

Szerintem az alulmüvelt olyan ember aki jól szexel.
a facebook Farm kommentelök 80%-a totál egyszerü népség, az ilyenek akarták isaurt felszabaditani 20 éve.
látom a "nyugdijas" bombám betalált :D :D
van még kérdés?
Dr. Norris a telefonnál :)

Cérnahuszár 2016.05.20. 14:22:58

ja és szerintem nem lesz még egy farm, a vv-k face szereplők rajongói oldala 15 ezres táborokkal ment, itt meg csak 500-600
nincs sikere

Queen Alix 2016.05.20. 14:28:21

@Chuck Νorris: te is bekerültél a kalapba az Alajka nevű mellé...

Krétagarbó 2016.05.20. 14:32:45

@Cérnahuszár: nézd meg Farm Heniét, ne az rtl klub-ost, van egy másik is ugyanezen a néven. Több ezren lájkolták már. :)

@Chuck Νorris: szereztünk egy jó napot neked:)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.20. 14:37:26

@Cérnahuszár: Azt gondolom, hogy nem véletlen, hogy az eredeti tervekhez képest legalább egy hetet rövidítettek a műsoron. Szerintem már egy VV sem hozná úgy lázba a népeket (úgy mint bármikor régebben), bár egy tényleg ütős casting azért tudna csodákat tenni.

ewita 2016.05.20. 14:45:35

Szerintem appos szavazás lesz! Nem néztem a legutóbbi VV, X-faktor, stb-ket ott hogy volt? Dórinak adtam volna a szavazatom, mivel kiesett, biztosan örülne neki ha Gergő nyerne ,így lehet mégis görgőre nyomok majd! :) És szerintem a Dóri-Gergő kapcsolat ( bármilyen formában) még akkor is meglesz amikor már azt sem fogjuk tudni ki volt az a Ribitta! :D
volt az főzős műsor az RTL-en amiben a Kánya Kata művésznő lánya nyomult, és iszonyatos módon nyomta a csatorna, végül nagy meglepetésre mégsem ő nyert! ebben bízom most is,hogy ez a tajtparaszt sem fog!!!

Cérnahuszár 2016.05.20. 14:50:01

@Krétagarbó: hát lehet hogy akkor nem jó oldalakat néztem, de az volt odaírva hogy a hivatalos, meg link is volt
mondjuk henit pont nem néztem

sziamiau19 2016.05.20. 15:00:50

@Krétagarbó: Ezen felbuzdulva megnéztem Farm Brigitta facebookját és a legutóbbi bejegyzéseknél kapja a hideget-meleget. Csak azt nem tudom, hogy ki védi meg (elég alpári stílusban) Brigikét?

Sanda.Ipse 2016.05.20. 15:04:21

Szívesen megnézném, hogy mennyit ér egy 9 milláért felpumpált izomzat egy párbajon akár Gergővel szemben. Nem tehetek róla, a kokszosokat, drogosokat nem csípem. Összemegy a pöcsük az agyukkal egyetemben. Gáborkában is igazán a hülyeségét díjazzuk legyünk őszinték és nem azt, hogy bármi kiemelkedőt nyújtana egyébként a Farmon.
(A spirálos csaknem betelt. Jó lesz olvasgatni majdan öreg napjaimon...:)

Sanda.Ipse 2016.05.20. 15:08:59

@sziamiau19: most én is megnéztem. Kérdésedre talán ez választ ad: "
NÉVJEGY
Ez az oldal a Farm című műsor résztvevője, Brigitta rajongói oldala.
Az oldalt a testvérei készítették, majd átadjuk Briginek a kezelését."

Cérnahuszár 2016.05.20. 15:14:41

@Krétagarbó: amit heni neve alatt találtam 2000 követő
ez sem sok

Sanda.Ipse 2016.05.20. 15:28:44

@sziamiau19: egyébként pár napja ezeken az oldalakon is megjelentek néhány bejegyzés erejéig, aztán elkotródtak. Ilyet írt be pl. (Görgőről): "milyen férfi az, aki egy 3 gyerekes anyukához kanosan közeledik?"...
LOL

ewita 2016.05.20. 15:41:31

Érdekes ebben az előzetesben már nincs benne a bugris motyogása, hogy nyitva hagyta esetleg a kaput!
rtl.hu/rtlklub/farm/farm-2016-05-20

Cimili 2016.05.20. 15:44:01

@Sanda.Ipse: 1példány az enyém, ugye???????? :)

Sanda.Ipse 2016.05.20. 15:47:29

@ewita: a múltkor is szegény Dóri lett hülye leóvodásozva, hogy szólt Gergőnek, mikor a bugris a lámák közé hívta be az ebet.
Kezdetek óta forszírozza a balhét a kutya miatt.

ga_zsi 2016.05.20. 15:48:13

@ewita: Nem volt ott az "esetleg" kijelentette, hogy nem kellett volna nyitvahagyni magam után. magyarul beismerte, (persze csak az orra alatt dünnyögve) hogy ismét ő engedte ki az állatokat. de majd biztos nekimegy gergőnek, hogy nem nevelted meg a kutyádat, stb..... abban sem vagyok biztos, hogy nem direkt csinálta. ő maga dünnyögte, aztán, hogy legyávázta gergő, hogy meg fogja bosszulni. csak a kutyáján tud fogást találni.Brigit már behálózta, hagyta magát a ribi, most jön Kongó

Cimili 2016.05.20. 15:48:33

@Sanda.Ipse: Gábornak vannak azért jó tulajdonságai is. Pölö, jóindulatú, dolgozni is tud, nem a lógáson jár az esze.

Sanda.Ipse 2016.05.20. 15:51:54

@Cimili: ilyen alapon már valamennyien végzik - különösebb felhajtás nélkül - a rájuk bízott teendőket. Persze, hogy vannak jó tulajdonságai is. Pl. békés, nem kötekedő. Ez nincs ellentmondásban az előzőekben leírt véleményemmel.

ewita 2016.05.20. 15:57:44

már a köpködést is szankcionálni kellett volna, a Sly gazdától való lopásért meg szerintem ki is csaphatták volna, de látjuk, hogy ő mind felett áll az RTL szemében, és ezt sajnos érzi is, így aztán mindent megenged magának! Talán nem kéne mindent beáldozni a nézettségért, de tudom ez naivitás! :)

Sanda.Ipse 2016.05.20. 15:58:27

@Cimili: nálam Gábor csak akkor léphetne a képbe, ha a végjátékban Ribivel és Cintiával marad. A két nő kritikán aluli.

Sanda.Ipse 2016.05.20. 16:00:02

@Cimili: persze! Még pedig az első példány:)))

Sanda.Ipse 2016.05.20. 16:01:45

@Berber Oroszlán: Köszi:)
Középkori festményeken ábrázolják hasonlónak a falu bolondját.
Amúgy a 9 millából szánhatott volna egy keveset a fogai rendbetételére is.

Cimili 2016.05.20. 16:05:30

@Sanda.Ipse: Ari vagy! :) Köszönöm! :)

Cimili 2016.05.20. 16:06:59

@Sanda.Ipse: :DDDDDDDDDDDDDD Jó meglátás.

Sanda.Ipse 2016.05.20. 16:20:33

@Hortenzia Schneider: a gond csak az, hogy a kedves lánya egyszerre több párt is keresne magának:)

Hortenzia Schneider 2016.05.20. 16:25:11

@Sanda.Ipse: DD azt mondta a kedves édesanyja, hogy ez náluk családi vonás minden nő igy járt Ő is meg a jánykája is

Alajka Bal 2016.05.20. 16:27:56

@Queen Alix: Milyen kalapba vagyunk benne ?

Mara100 2016.05.20. 16:28:59

@Hortenzia Schneider: Én is pont ezt akartam belinkelni, hogyha ez igaz akkor Gergőt miért nem becsüli?

Mara100 2016.05.20. 16:31:09

@Sanda.Ipse: Gábor szerinted az életben látott 9 milliót? Szerintem kamu az a hír.

Krétagarbó 2016.05.20. 16:32:13

@Sanda.Ipse: ezt már én is megállapítottam. Mondjuk én egyből mindenkinek a fogsorára vetem az első pillantást, erre nagyon kényes vagyok.
De többször mutatták, ahogy nyitott szájjal alszik, ott sztem vannak fül-orr gégészeti problémák (pl. orrsövény ferdülés) plusz egy eléggé elcsúszott állkapocs is.

Mara100 2016.05.20. 16:35:23

@Sanda.Ipse: Még ha sértően is hangzik van benne igazság. Férjemmel mindketten diplomások vagyok, jó biztos munkahellyel, mégis pont megélünk 3 gyerekkel. Na most ha Gergő szeretne sajátot, és miért ne szeretne, akkor sokkal könnyebb ha nem gyerekes nővel kezd. Mondjuk év világ életembe úgy gondolta, hogy ha lesz gyerekem és elválok csak gyerekes férfi jöhet szóba, mert senki ne nevelje úgy a gyerekemet, hogy a sajáttól meg megfosztom.

Mara100 2016.05.20. 16:36:12

@penna: Olvasni olvasta csak elhinni nem tudom.

Hortenzia Schneider 2016.05.20. 16:43:04

@Mara100:Röviden HP hülyepicsa.Bövebben. Mert egy örök hazudozó,hogy megszabaduljon egy kis időre a 3 gyerektől az anyjának azt adta be, hogy azért jelentkezett, hogy rendbe szedje a gondolatait(mit gondolt ,hogy majd ott lesz arra idő, hogy meditáljon hol baszta el az életét?)Erre az első mult-kor.hu/attachmets/6996/davidweb.jpg Dávid szoborba beleszerelmesedik.A piától lealjasodva össze - vissza faszikázott vagy mi a francos szót használt rá.

Cimili 2016.05.20. 16:54:26

@Mirocska: Ha valami érdekeset olvastok, közvetítsétek lécci, annyira nincs most hangulatom a fácsén Brigit bújni. :)

Mirocska 2016.05.20. 17:00:06

@Cimili: Én is elég hamar meguntam ám! :D
Mindenféle retek kurvának elhordják, egy pozitív véleményt sem olvastam.

Cimili 2016.05.20. 17:02:27

@Mirocska: Köszi, akkor semmi fontosról nem maradtam le. :)

Alajka Bal 2016.05.20. 17:03:29

@Cimili: legnagyobb fia 16, tehát 19 évesen ellett először....
megfontolt egy picsa

Chat Géza · http://chatgeza.tumblr.com/ 2016.05.20. 17:05:48

@ga_zsi: remekül summáztad. Mondjuk nem fikáztam azokat, akik dórinak szurkoltak, csak annyit mondtam, hogy reality szempontból egy semleges karakter volt, egy tyúkanyó, aki tette a dolgát, aki értelmes volt, de nem érdekes.

Alajka Bal 2016.05.20. 17:08:03

@Mirocska: Szinte csak nők írnak, de igen keményen....
Megnéztem egy két kommentelőt: sok közülük szintén igen ronda :D :D

Avanivi 2016.05.20. 17:15:59

@Hortenzia Schneider: A nős pasi hun van?
" faszikázott vagy mi a francos szót használt rá.":)))) hangosan röhögök

Sanda.Ipse 2016.05.20. 17:19:00

@Mara100: csak rá kell nézni az izomzatára. Tipikusan szteroidoktól felfújt izomtömeg, ami egy aránytalan, gnómszerű testet eredményezett neki. Te is inkább hiszel magadnak, mint a szemednek?:)

Alajka Bal 2016.05.20. 17:23:22

@Sanda.Ipse: nekem attól még szimpatikus, ha lányom lenne nyilván nem őt szeretném vőmnek, de amint mondtam munkásomnak simán felvenném!
És rá is mernék bízni önálló (jól definiált) munkát !!!!! ( Amit a rohadtállatattis -ról nem lehet elmondani!)

,, 2016.05.20. 17:23:35

Most elképzeltem, hogy Brigi milyen segítő lehetett a párbajban. "Maximálisan támogatlak! Absztraháld a facilitást!"
(uez, Gergővel dirty talkingban szex közben)

Sanda.Ipse 2016.05.20. 17:34:00

@Alajka Bal: te vődnek nem szeretnéd, én meg fődíjasnak inkább Gergőt. Számomra szimpatikusabb, ha egy fiatalember 6 évet áldoz az életéből arra, hogy nevelőotthonban lévő gyerekekkel foglalkozzon éhbérért, amit csak elkötelezetten lehet végezni, mint aki felelőtlenül bánik a megkeresett vagy szülőktől kapott pénzével és a saját testével.
A Ribivel való csicskulása miatt szívesen hátbaverném időnként egy szívlapáttal, de ha benn nem is szakít vele, a kinti élet, a családja, a vélemények szíve választottjáról seperc alatt ki fogják józanítani.

Hortenzia Schneider 2016.05.20. 17:34:55

@Mirocska: Kinek kinek érdemei szerint ,mint a mesében ,szurok vagy arany ömlik a fejére amikor a szolgálat letelt.

Hortenzia Schneider 2016.05.20. 17:47:02

@Avanivi: Örülök, ha sikerült megnevettettni,) hát ezaz a nőspasi! aki esetleg még nem tudta a mikróvilágában milyen gordiuszicsomóban él szegény 3 gyermekes anyuka ,akkor most már az is pocskondiázza aki eddig nem tudta.Amikor haza megy majd annak is bead valami maszlagot, vagy nadragulyát és elhiszi még azt is amit nem is látott.

Hortenzia Schneider 2016.05.20. 17:48:51

@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt):Absztraháld a facilitást!" magyarul= kasztráld a faszikát idegileg.

Sanda.Ipse 2016.05.20. 17:51:43

Újabban nincs bulika párbaj után, hogy balanszba kerülhessenek?

penna 2016.05.20. 17:54:14

@Sanda.Ipse: Gergő 6 éve az én szememben is sokat ér. Dóri kiesése után ő lenne a 2., akit szívesen látnék győztesnek. kérdés, hogy Gergő szeméről mikor múlik majd el odakinn a lila köd. mert hogy elmúlik és kiábrándul a nőből, az tuti. és minél hamarabb, annál jobb. biztos, hogy szülők, barátok, így Dóri is, mindent el fognak követni ezért. meg ott vannak a totál manipulált, de azért még mindig sok mindenről árulkodó műsor felvételei. (erre utalt is Gergő.)

kérdés az, hogy egy nyertes Gergőre 100 karral csimpaszkodó Brigi mennyit tud leszivattyúzni a bankszámlájáról a lávsztori végéig. és a nő ügyes, nagy manipulátor, és mindent be fog vetni a cél érdekében. szexet, gyerekeit, bármit. ha most a nevelőotthoni munkájára gondolok, G. biztosan nagyon szereti a gyerekeket, egy ilyen embert a srácokkal, egy reménybeli pótapasággal is meg lehet nagyon fogni.

én még azon se lennék meglepve, ha Gergő és Kongó csupasz seggel szabadulhatnának csak meg tőle.

Sanda.Ipse 2016.05.20. 18:00:32

@penna: szerintem már most is jó úton halad abba az irányba, hogy felismerje, ennek kinn nem lesz semmilyen folytatása. Ha utólag meglátja, hogy még a főgörény is csókolgatta a nyakát a bulikán, meg hogy tolta a hátsóját Norbihoz, szerintem hatással lesz rá:)

Avanivi 2016.05.20. 18:03:10

@Hortenzia Schneider: :D haláli vagy, a zuram azt kérdezi mit röhögök annyit, de hát ezt nem lehet elmondani asse tuggya mi az a farm.

Én pedig majd az ő telójával is szavazok Gergőre. Nincs itt semmiféle nős pasi szerintem. Kérdezhették tőle ki az apuka, a Brigitta pedig válaszolta, nem lehet elmondani mert nős, oszt annyi.

Cérnahuszár 2016.05.20. 18:19:30

hmmm
beleolvastam a kommentekbe az oldalán, kezdem megsajnálni a csajt mert egyszer kijön és szembesül
ti még finoman fogalmaztok
az a gond hogy brigi nem is fogja fel mit csinál, hogy kettős mércével él, magának simán elnézi amit másnak szóvá tesz
olyan lesz neki mit a jeges víz a nyakába, csak ez nem egy vödörrel...
tényleg sajnálom, nehéz napjai lesznek

,, 2016.05.20. 18:20:59

Brigi olyan, mint Mrs. Cartman a South Parkból:)

bElannaTorres 2016.05.20. 18:26:48

@Cérnahuszár: nekem sokkal ijesztőbb az, hogy ezek akik oda is írogatnak, mert úgy érezték, hogy muszáj, mert annyi negatív érzelmet váltott ki belőlük brigi, hogy ők milyen sokan vannak.
Jó az egészben az a jó, hogy főleg öregasszonyok, de akkor is :)
nekem ők sokkal primitívebbek mint brigi.

Sanda.Ipse 2016.05.20. 18:28:11

@Cérnahuszár: ha beleolvas a kommentekbe, legalább talál valakit, aki megsajnálta:)

bElannaTorres 2016.05.20. 18:29:46

@bElannaTorres: és nem azért mert nekem szimpatikus a brigi mert nem, hanem azért mert belőlem nem vált ki ilyen haragot, sőt semmit nem vált ki. Nekem nem kell vele kapcsolatban lennem, és hogy látunk egy hülyét a tévében? arra is volt már példa. Azért mégsem olyan mintha személyesen ismerném és minden nap el kéne viselnem.

Hortenzia Schneider 2016.05.20. 18:31:49

@bElannaTorres: Egyszer egy öregasszony nyilatkozta, hogy' én is voltam fiatal, voltam szép, most meg öreg és tisztességes' kb ilyenek azok is.Engem a hazudozás ingerel minden szinten a való mikrovilágomban is.

Cérnahuszár 2016.05.20. 18:34:16

@Sanda.Ipse: hát asszem ezzel nem megy sokra
na mindegy, mindenki úgy cseszi el az életét ahogy akarja

Hortenzia Schneider 2016.05.20. 18:37:39

@Cérnahuszár: Biztos nehéz napjai lesznek, és akkor levonhatja a konklúziót )))

bElannaTorres 2016.05.20. 18:40:42

@Hortenzia Schneider: pedig hazudozás mindenhol van, de igen vannak szintek :) Azt hiszem azért az jó dolog, hogy nem vagyunk kegyetlen őszinték, mert abból úgy általában tömegverekedés lenne :D
valahogy mondom belőlem nem vált ki ilyen érzelmeket, természetesen ha a környezetemben valaki ilyen azt inkább elkerülöm ha tehetem :/

Cérnahuszár 2016.05.20. 18:43:34

@bElannaTorres: lehet azokból a nőkből azért vált ki ilyet,. mert álltak már a kárvallott oldalon

Cérnahuszár 2016.05.20. 18:46:23

engem brigiben csak egy dolog zavar, hogy nem akarja vállalni a felelősséget ha hülyeséget csinál
magyarázatokat keres
de hogy pocskondiázzam ezért...

bElannaTorres 2016.05.20. 18:46:56

@Cérnahuszár: az is lehet, de az is lehet, hogy simán irigyek meg féltékenyek, mert ők nem merték megtenni pedig akarták volna :D :D :D

Cimili 2016.05.20. 18:47:30

@Cérnahuszár: Nem biztos, h szembesül a sok negatív hangvételű kommenttel. El tudom képzelni, h addigra vagy törlik azokat, vagy az egész oldalt törlik.

Cérnahuszár 2016.05.20. 18:47:46

talán ezért nem izgat attila viselkedése sem
na megyek dünnyögni a sarokba

Sanda.Ipse 2016.05.20. 18:47:51

@Hortenzia Schneider: nem lesznek nehéz napjai. A tesói sem őt védik a fészen, hanem a beírókat támadják. Pontosan ugyanaz a módszer, mint amit Ribi alkalmaz Görgővel.
Amellett mivel az "rajongói oldal" lenne volna, nem tudom miért írogatnak bele olyanok, akik ki nem állhatják a nőt.

Cimili 2016.05.20. 18:48:54

@Cérnahuszár: Csak ez az egy dolog zavar? Engem sokkal több minden, de ezt már kiveséztük itt.

ALOKSAKTWO 2016.05.20. 18:54:33

@Cimili: Szia. Majd nagy vonalakban közvetítenél? Vonaton ülök. Majd cserébe kapsz alutasakost. ;) :D

Cimili 2016.05.20. 19:02:33

@ALOKSAKTWO: Milkát? Az is aluba van csomizva. :DDDDDDDDDDDDDDD

Cimili 2016.05.20. 19:05:58

@ALOKSAKTWO: Seemi érdekes. Megtudtuk, h az egyik lámát lorenzónak hívják.Attist leköpte az egyik. :DDDDDDDDDD

Cimili 2016.05.20. 19:06:39

Ma lámázós nap van.

Commodore 2016.05.20. 19:07:32

Végre működik a füstölő.

Dirty Lyle 2016.05.20. 19:08:10

@Őzláb Gida: jááájj, nem áll jól neki ez a smink.

ALOKSAKTWO 2016.05.20. 19:10:13

@Cimili: Hála a jó Istennek. :DD

Cimili 2016.05.20. 19:10:24

Most meg fürdetik a röfiket.

,, 2016.05.20. 19:10:37

@Cimili: csak 1 láma van, a többi alpaka.

Mara100 2016.05.20. 19:10:52

Annyira nincs semmi munka a farmon, hogy lámát tisztogatnak meg malac hasat mosnak.

,, 2016.05.20. 19:12:01

@Cimili: nem okoskodásból, csak a zalpakák a személyes állataim mmkk

Cimili 2016.05.20. 19:18:27

@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): Nekem már csak lámák maradnak erre az 1 hétre. :)

Cimili 2016.05.20. 19:19:06

Geri mit csinált most?

Cimili 2016.05.20. 19:20:09

Jé, Attisnak lelkiismeret furdalása van, vagy csak megjátssza.

Mara100 2016.05.20. 19:20:54

Mondjuk én nem is érte minek vannak ennyire szabadon az állatok. A tyúkok is mindenhol ott vannak, pedig azokban is bőven elég lenne az előkertben a mozgás.

Cimili 2016.05.20. 19:21:18

Figyelsz Alok? Eltemették a kis malacot, amelyiket Kongó megölte.

,, 2016.05.20. 19:21:23

@Cimili: kongónak is lelkiismeret-furdalása van:)

Dirty Lyle 2016.05.20. 19:21:53

Azért a kereszt túlzás. Elég lett volna egy lapos kő.

Commodore 2016.05.20. 19:22:26

Kismalac eltemetve,következik egy naggyon dulva vita.

ALOKSAKTWO 2016.05.20. 19:23:10

@Cimili: Utóbbi. El ne hidd már.

Cimili 2016.05.20. 19:24:10

@ALOKSAKTWO: Csak viccöltem teeeee. :DDDDDDDDDDDD

Mirocska 2016.05.20. 19:24:36

Ugye, Kongó nem fogja kiásni a kismalacot?

Cimili 2016.05.20. 19:25:36

@ALOKSAKTWO: A reklámot is közvetítsem??????????????

ALOKSAKTWO 2016.05.20. 19:27:44

@Cimili: Nem. De ha szeretnéd, felőlem. :D

kaqxar007 2016.05.20. 19:27:59

@Cimili: igen igen tudni akarom, h a masik mosoportol, feherebb lesz-e a szomszedaszony foga :o)

Commodore 2016.05.20. 19:28:07

@Mirocska: Nem most, majd 1 hét múlva,odateszi az alvómatracra.

ALOKSAKTWO 2016.05.20. 19:28:17

@Cimili: Na ezt nem hiszem el. Itt is egy Attila.

kaqxar007 2016.05.20. 19:29:13

@ALOKSAKTWO: hatha ugy krult ida, h kizugott a kovetkezo parbajon amit mi meg nem lattunk :o)) remenykedjunk

Cimili 2016.05.20. 19:29:54

Gábor ötlete(nem a rötöelé!:DDDDD), h mindenki szálljon magába és kérjen elnézést attól, akit megbántott.

Cimili 2016.05.20. 19:30:35

@kaqxar007: Te nem ülsz vonaton. :P :)

Cimili 2016.05.20. 19:31:11

@ALOKSAKTWO: Nem én vótam. :))))))))

kaqxar007 2016.05.20. 19:31:28

nem en az iroasztlanal ulok, de itt pont annyira nincs rtl mint a vonaton, sott

Cimili 2016.05.20. 19:32:40

@kaqxar007: Akkor megengedem, h olvasgassál itt. :)

Cimili 2016.05.20. 19:33:32

Na most az a helyzet, h a kurv@ nagy bocsánat kérés helyett, egymás hibáit sorolják. :DDDDDDDDDD

kaqxar007 2016.05.20. 19:34:15

@ALOKSAKTWO: igyexem , csak mikor Absztrahálom a facilitást neha melle utok , de mar jon a balansz ....

Cimili 2016.05.20. 19:35:52

Kezdődik szinti-Attis attack. Székeket csapkodja Atti, Gábor kizavarná őket.

Mirocska 2016.05.20. 19:36:44

Gábor most tök jó fej.

,, 2016.05.20. 19:38:10

@ALOKSAKTWO: Ati vakkomondorkodni próbált, kizárt h ezek után győzhet
Simán látszott h nőverő

Commodore 2016.05.20. 19:38:48

Szegény Láma is le lett ba@va!

Cimili 2016.05.20. 19:39:27

Én se hagynám szó nélkül, amit az a félkegyelmű művel. Most szokás szerint magában beszél. Megint szintinek nyomja a dumát, h a köv. párbajon eltapossa. Brigi meg tanácsokat osztogat neki. Már bánja, h a Dórit vitte ki szinti helyett. Minyá megüti a guta.:)

Dirty Lyle 2016.05.20. 19:39:53

Se Attila se Szinti nem hallgatta végig a másikat.

Commodore 2016.05.20. 19:40:12

2 védettség! húúha!

Cimili 2016.05.20. 19:40:31

Újabb védettség jön a reklám után. Kettős védettség, 1 fiú-1lány.

Mirocska 2016.05.20. 19:41:33

@Cimili: Abban bíztam, hogy csinál vmi durvát ez a barom, kizárják, és Dóri visszajöhet. :)

Dirty Lyle 2016.05.20. 19:41:46

Két védett személy is lesz most. Egy nő, egy férfi. Attila mondjon esetleg le róla ha megkapja, hogy még most ki tudja hívni a pimasz kislányt. :)

Cimili 2016.05.20. 19:42:43

Pepsi, Domestos wc tiszt, Ibuprofen, Aldiban gyors a sor, K&H lakáshitel. Ennyi elég, osszátok be! :)

ALOKSAKTWO 2016.05.20. 19:43:21

@Cimili: Pont most nem látom. Ahhh

Perspektíva 2016.05.20. 19:44:05

@Dirty Lyle: HajráCinti. HajráGáborĢergő. Atti Brigivel menjen párbajozni.

Querelle 2016.05.20. 19:47:37

@Querelle: Ő bizonyosan nagyon ügyes asztalos, mert minden ujjperce meg van, ráadásul, jól is keres(ett), amikor még a 250 ropikat tapsolta el a kokszra...De leszállok erről a témáról, mert ezzel együtt szimpatikus játékos.

Cimili 2016.05.20. 19:50:24

Külön mérkőznek a lányok és a fiúk. Bonyi, a részleteket nem írom le. :P

,, 2016.05.20. 19:51:05

Most olvasom a kövi survivor tematikáját: fiatalok kontra idősek (a definíció szerint a gen x a 60-as évek elejétől a 80-as évek elejéig születetteket fedi, míg a millennials onnan a 2000-es évek elejéig születetteket.)"
By sorozatjunkie, kopiztam a szöveget, mert telón vagyok. Kéne nézni.

Cimili 2016.05.20. 19:52:22

Először atti és geri mérkőzik meg, Sínen kell dobozt tolniuk. Geri nyert. :)

Mirocska 2016.05.20. 19:52:26

Gergő félkézzel kipicsázta Attilát! :D

Dirty Lyle 2016.05.20. 19:53:04

Egy ládát kell egymással szemben tolni a fiuknak. Gergő nyerte az elsőt Attilával szemben.

Mirocska 2016.05.20. 19:54:07

Gábor egyszerre szurkol mindkét csajnak! :))

Cimili 2016.05.20. 19:54:18

Brigi és szinti ugyanez a feladat. Szinti jobb és nyer.

Chuck Νorris 2016.05.20. 19:54:24

ez a védettségi játék, van ennél lejjebb? :)
a csajok párbaja mint egy szürreális benny hill show

Dirty Lyle 2016.05.20. 19:54:37

Szinti nyert a csajoknál.

,, 2016.05.20. 19:55:13

Ez tök jó, végre kiderülnek az erőviszonyok!

Mirocska 2016.05.20. 19:55:19

Na, a hangember ismét kikapott! :))

Cimili 2016.05.20. 19:55:22

Most Atti és Gabesz. Hajrá Gabesz! nyert Gábor.

Dirty Lyle 2016.05.20. 19:55:24

Gabi is megverte Attilát. :)

ALOKSAKTWO 2016.05.20. 19:55:38

@Cimili: Jól van. :DDDD Brigike pá pá.

Cimili 2016.05.20. 19:56:04

@Chuck Νorris: És megismételtetik a lányokkal, csak nem értem miért.

ALOKSAKTWO 2016.05.20. 19:56:10

@Cimili: Iiiiiiiiiigeeeeeeenn!! :DDDDD

Cimili 2016.05.20. 19:56:34

Szintié a védettség.

Dirty Lyle 2016.05.20. 19:57:32

Gergő harmadik védettsége.

Cimili 2016.05.20. 19:57:32

Gábor vs. Geri . Geri nyert, védett.

Mirocska 2016.05.20. 19:58:06

Attikát mindjárt megüti a guta! :D

Cimili 2016.05.20. 19:58:33

Ők már tuti benne lesznek a végjátékban.

Dirty Lyle 2016.05.20. 19:58:53

Brigi, Gabi, Attila közül párbajoznak ketten.

Chuck Νorris 2016.05.20. 19:59:01

brigi párbaja mi lesz? hajfonás? talán abban lesz 10% esélye :)

Dirty Lyle 2016.05.20. 20:00:25

Ha Attila lesz a kiválasztott, szerintem a csajt viszi párbajra.

,, 2016.05.20. 20:01:25

Mit akarnak a párbajon az alpakával?????:SSSSSSSSSSSSS

Cimili 2016.05.20. 20:01:25

Holnap párbaj. Ennyi vót, itt a vége.....

Commodore 2016.05.20. 20:01:33

Attis vmi nagy disznóságra készül.

ALOKSAKTWO 2016.05.20. 20:01:49

@Chuck Νorris: Idegen kifejezések sorolása. Abban nyerhet.

ALOKSAKTWO 2016.05.20. 20:02:46

@Cimili: Köszike. :) Majd küldöm a csokit. ;)

,, 2016.05.20. 20:03:08

gergő olyan mint tujacsabi, aztán az utolsó pillanatban megveri egy attila (de nem!)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.20. 20:05:40

@Cimili: Visszavágó, illetve náluk is két nyert szettre írta ki az RTL a gumi védettségi szabályait...

kaqxar007 2016.05.20. 20:06:45

@Avanivi: nem szeret, qrva szuk a savszelesseg, internacionalisan szegenyes a csatorna, de meg mindig jobb mint tavaly volt a vv alatt, akkor egyszeruen ment "on kulfoldon van, innen ez a video nem elerheto" most csak porog a toltes, de nincs video.... meg nem is erdelek annyira, viszont pentek van, es el kell qrni valamivel az idot a melo vegeig :o))

Cérnahuszár 2016.05.20. 20:07:39

na ez teccet, faca volt
főleg amit utána láttam, gergő helyretette brigit, visszaadta a dumáját, külön játék van

Nem Penny hajója 2016.05.20. 20:07:40

Csöndben kérdezem: Attila azt hogyan fogja kezelni, ha majd kint beszólogatnak neki az utcán, vagy szórakozóhelyeken? Tipikus agresszív pöcsfej. Kisebb összegben lefogadnám, hogy valamilyen (családon belüli) erőszakos balhéja miatt nem láthatja a gyerekét.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.20. 20:08:01

@Dirty Lyle: Azért az kb olyan ebben a játékban, mintha mindenki ellen nyerné a párbajait, csak nem párbajnak hívják...

Cérnahuszár 2016.05.20. 20:08:34

@Dirty Lyle: sztem is brigit viszi, hiába próbált kibújni a haverkodással
jó ez így

,, 2016.05.20. 20:10:01

@Cérnahuszár: én akkor kapok agyfaszt, ha majd brigi számonkéri gergőt, h miért ejtette ki magát szándékosan a kedvéért (Attila teóriája alapján)...

,, 2016.05.20. 20:10:18

/miért NEM ejtette

alsophila grahami 2016.05.20. 20:10:40

@Chuck Νorris: ahaha xDDD vagy bögretartás ;))

@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): szerintem nem, Tujacsabi a világon semmit nem csinált, Gergő azért láttatta magát itt-ott, Attila pedig sskk nem fogja megverni, sehol, semmiben.

amúgy most jól taktikázott - már ha ez taktika volt részéről -, mert a vadbarom ezer százalékosan a ribit viszi, aki szépen kihullik mellőle, és Gergő végre felszabadul, megnyílik az esély számára újra a nyerésre (a nézői szimpátia visszaszerzésére). ha bent van mellette, úgy tűnik képtelen elengedni a rihér, ezért megoldatja a vademberrel a problémát - okos. sőt, OKOS.

Sanda.Ipse 2016.05.20. 20:12:07

Ennyit a szteroiddal felpumpált izmokról!
Kár volt a pénzért Gaben!

Hortenzia Schneider 2016.05.20. 20:12:26

@Nem Penny hajója: Szinti megtalálta a gyenge pontját)

Cérnahuszár 2016.05.20. 20:13:34

azzal beveri az utolsó szöget is a kapcsolatuk koporsójába
bebizonyítja vele hogy csak saját maga érdekli, hogy ne kelljen face to face küzdeni
minden más ez alá van rendelve nála, szerintem ez holnap világos lesz, gergő jól helyre is teszi

Commodore 2016.05.20. 20:13:58

Kutyás faszi megnyeri. Vállalható - használható arc lehet a TV csatornának.

alsophila grahami 2016.05.20. 20:14:34

@Cérnahuszár: jó bizony.

és ez a védettségi párbaj is jó volt, mert mindenki felmérhette a valós erőviszonyokat; és ez alapján készülhetnek az utolsó párbajra.

Cimili 2016.05.20. 20:16:02

@Nem Penny hajója: A kinti életben, ha lesz olyan bátor valaki, h beszólogasson neki, majd jól pofán fogja vágni az illetőt.

Sanda.Ipse 2016.05.20. 20:16:19

Nem szeretem Cintia mocskos száját, modorát, de most neki drukkoltam.

Dirty Lyle 2016.05.20. 20:19:09

@Commodore: milyen műsorban? Éjjel-nappal Budapest? Vetélkedő?

Hortenzia Schneider 2016.05.20. 20:19:20

Az meg van nektek amikor Gergő és Attila küzdött,Gaben mondta Briginek , hogy szurkolj már Gergőnek,nem az én pasim.))

Chuck Νorris 2016.05.20. 20:20:12

@Sanda.Ipse: azért tegyük hozzá hogy gergö egy fejjel magasabb, Gábor felfele tolta azt a szart, Gergő meg szinte viszintesen, jobban rá tudott feküdni, és kihasználni a testsulyát.

Dirty Lyle 2016.05.20. 20:20:15

@Sanda.Ipse: ha normálisan szólnak hozzá, neki se trágya jön a száján.

Cérnahuszár 2016.05.20. 20:20:52

@alsophila.grahami: igen, ez már nagyon kellett, ki milyen erős
elégedett vagyok az eredménnyel, főképp hogy tudom gergő-gaben vonatkozásban is
gergő az alfa úgy néz ki :)
amig attila kiviszi sorban az embereket és kint is hagyja, úgy néz ki mintha ő lenne az alfa, közben nem tud fogást találni gergőn mert ügyességben, erőben lepipálja és megszerzi a védettséget, ez olyan mintha párbajon lennének

Mirocska 2016.05.20. 20:23:36

@Chuck Νorris: Lényeg, hogy kiderült, Attila a leggyengébb pasi! :))

alsophila grahami 2016.05.20. 20:23:50

@Sanda.Ipse: na, hát ez nem volt új infó nekünk, nem? ;) láttuk Sanyánál is, hogy a konditermes erőnlét nem igazi erőnlét, még egy erős dohányos, szétszívott agyú alkeszével se ér fel.

@Commodore: legyen úgy; nálam asszem végleg eldőlt ma, hogy ribi ide vagy oda, Gergőnek szurkolok, mert azon vettem észre magam, hogy tökspontán - minden rákészülés nélkül, mert jöttem haza, tévé belkapcs, és pont elkezdték az első egymásnak feszülést a vademberrel, fogalmam sem volt, hogy mi megy, hogy megy, mégis - minden egyes menetben Gergőnek szurkoltam, még Gaben ellenében is... úgy látszik nem csak az erőviszonyokat, de az ember személyes preferenciáit is világossá tette ez a védettségi játék, tökjó. ;)

Cérnahuszár 2016.05.20. 20:23:54

@Sanda.Ipse: mit gondoltok, az hogy legyőzte brigit cinti pozitívabb lesz a megítélése?

Perspektíva 2016.05.20. 20:24:09

Igen-igen! Ezt már nagyon vártam. Gergő végre megmérkőzhetett Attissal.

Cérnahuszár 2016.05.20. 20:24:55

@Hortenzia Schneider: jó lett volna megnézni egy közelit akkor brigi fejéről amikor gaben ezt mondta neki :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.20. 20:26:02

@Cérnahuszár: Még anélkül is miniálisan pozitívabb...

Sanda.Ipse 2016.05.20. 20:27:35

@Chuck Νorris: a tojásos deszkát viszont ott tarthatta, ahol akarta a felpumpált karjával és ott is lebőgött Gáborgyerek:)
A szteroidos izmok csak látványosak, erőt nem ad, ahhoz edzés kell.

Krétagarbó 2016.05.20. 20:28:25

akkor remélem levonod a konzekvenciát :) @kaqxar007:

Cérnahuszár 2016.05.20. 20:28:36

@VV Erőlegény: igen de lehet egyedüli csajként bekerül a döntőbe cinti, hozhat neki plusz szavazatokat?
brigit kivágta, és egyedüli csaj.
a csajok lehet összefognak hogy végre egy lány nyerjen egy ilyen izébizét

Commodore 2016.05.20. 20:34:19

Az élő döntőben, Attis - Cinti - Görgő, végső kurvaanyázása emlékezetes lehetne. Talán még nézettsége is lenne.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.20. 20:34:30

@Cérnahuszár: Annyit biztos, hogy nem hozott neki, a csajok, amúgy is hagyományosan férfiakra szavaznak. Mo-n még nő tudtommal soha sem nyert meg reality-t (kivéve a celebek között).

alsophila grahami 2016.05.20. 20:36:08

@Cérnahuszár: iiigen, és a legszebb poén ebben az, hogy most a ribri akkor megen arccal a trágyásban kötött ki, húúú.... de kínos :PP és most akkor hajrá, lehet megint dörgölőzni Gergőhőz, foltozgatni a repedéseket, matatni a takaró alatt, hátha sikerül elfeledtetni vele, hogy tegnap még a vadember pincsije volt? (őszintén remélem, Gergő átlát rajta már)

Finító 2016.05.20. 20:36:14

@Dirty Lyle: Teljesen igazad van. Gergő véleményére is normálisan válaszolt, majd megköszönte Gergőnek az észrevételeit.

sziamiau19 2016.05.20. 20:37:09

@alsophila.grahami: Én is pont ezt éreztem, amikor a gyerekem kiszaladt a szobából és suttyomban átkapcsoltam az rtl-re és pont ez az erőfitoktatás volt, hogy hajrá Gergő. Mégiscsak ő a legjobb bent (most, mert eddig Dóri volt a nyerő nálam). Csak azt a ribancot dobja már ki, mert ezt még mindig nem tudom neki megbocsájtani. Attól tartok, ha ribi kiesik, akkor csak siránkozni fog.

Krétagarbó 2016.05.20. 20:37:35

@Commodore: Gergő-Gaben között fog eldőlni. Azért az elején egy lukas garast nem tettem volna Cintire a döntőben.

Finító 2016.05.20. 20:38:55

@VV Erőlegény: Nyert már. A tv2-n futó vv-s hasonlatot nyerte nő. Igaz azt hiszem, hogy zárt osztályon is megfordult utána.

kaqxar007 2016.05.20. 20:41:42

@Finító: bb1 a legelso magyar reality, ja es megfordult, azota nem adnak csajoknak nyeremenyt, labilisak :oDDD

Commodore 2016.05.20. 20:42:25

@Krétagarbó: Gaben élő showban? Kicsit lassan kapcsol. Ati Cini össze is verekednének. :-)

Krétagarbó 2016.05.20. 20:42:27

@sziamiau19: kezd az az érzésem lenni, hogy inkább meg fog könnyebbülni. Sztem nem akar a műsorban balhézni Brigivel, azért nem teszi ki most a szűrét, pontosan látja, hogy ezt megoldja a köv. párbaj.

alsophila grahami 2016.05.20. 20:42:44

@Cérnahuszár: felőlem összefoghatnak, de Szinti esélytelen, ki szavazna rá? neki csak Ribri ellenében lehet szurkolni, önmagában árva kanyit nem ér, a rihe viszont MOST fog elvérezni, mert a vadember őt fogja hazavágni, teszem hozzá, végre-valahára! itt maximum Dórinak volt valódi esélye, de sajnos ő eltaktikázta a játék végét... :/

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.20. 20:43:07

@alsophila.grahami: Nem beszélve arról, hogy Gábor is megmarad potenciális ellenfelének. Ha nem próbálja meg Gábort holnap párbajban kiejteni, akkor 100%, hogy nem fog nyerni Attila, de biztos, hogy Brigit fogja választani, ezzel erősíti Gergőt is és Gábort is... Szintinek egyébként gratulálok a védettségért, és bizonyos mértékben azért is, mert be merte vállalni a visszaarcoskodást Attilával szemben, bár sajnos ez alapvetően a jellemhibájából fakad az esetében.

Krétagarbó 2016.05.20. 20:44:05

@kaqxar007: sztem a bb2-öt is csaj nyerte, nem? vagy nem volt olyan? :O))

Berborosz 2016.05.20. 20:44:41

@VV Erőlegény: @Finító: Az egy bizonyos Évi volt, és a BB1-ben történt. A zárt osztály stimmel.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.20. 20:44:57

Most egyébként ki a HG, nem láttam a műsor elejét, volt Dóri búcsúlevél?

Finító 2016.05.20. 20:46:16

@kaqxar007: Biztos, hogy nem az volt az első.:) Az elsőben ott voltam én is és az a BÁR volt, ami a viasaton ment.

Sanda.Ipse 2016.05.20. 20:46:22

Nem volt Dóri levele.

Krétagarbó 2016.05.20. 20:46:27

@Berber Oroszlán: szerencsétlen...őt nagyon sajnáltam.

alsophila grahami 2016.05.20. 20:49:03

@Hortenzia Schneider: igen, elég vicces volt, Gabennek VAN humorérzéke xDDDD vagy csak simán beletrafált, mert ugyan nem mutatták, de szinte láttam magam előtt, ahogy vöröslik a képe a tipródástól, hogy most akkor kinek tolja a drukkot... :P

Mirocska 2016.05.20. 20:50:57

@Krétagarbó: Igen, a BB2-t valami Zsófi nyerte.

alsophila grahami 2016.05.20. 20:52:02

@VV Erőlegény: ez engem is érdekel, én se láttam... lehet, hogy nincs is új gazda, mert Gaben marad egész hétre? mintha úgy vettem volna ki a szavaikból a végén, hogy Gaben választ majd párbajozót...

Commodore 2016.05.20. 20:52:19

@VV Erőlegény: Csak a bohóckodás megy! Mi lesz a terménnyel? Finom friss borsófőzelék virslivel!

Rémület 2016.05.20. 20:53:22

@Krétagarbó: de. Zsõfi.

Amúgy párbaj után lesznek négyen. Hogy lesz belőlük három?

Commodore 2016.05.20. 20:54:10

@Mirocska: Igen! Felmarkolta a lóvét,és soha többet nem ment a bulvármédia közelébe, okos.

Mirocska 2016.05.20. 20:55:55

@Commodore: Azám! Tényleg, ezt én is olvastam nem is olyan régen róla!
Akkor még nem volt trash ennyire, voltak bent normális emberek is.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.20. 20:56:12

@Commodore: Tényleg, már a termés sem érdekel semkit sem... Lassan már az állatokhoz sem kell majd felkelni. Sly sem néz már rájuk. 1000% hogy itt valami vészforgatókönyves lezárása van a műsornak. Jó lenne, ha a posztírók Sixxel az élen tudnának valami belső információt adni arról, hogy minek köszönhető ez a kutyafuttában befejezés?

Commodore 2016.05.20. 20:56:42

@Rémület: Ünneplés,bulika, valaki részegen leesik a lépcsőn....

Mirocska 2016.05.20. 20:58:19

@Rémület: Attila egyet agyoncsap... :)

alsophila grahami 2016.05.20. 21:03:16

@Finító: hol voltál, hol voltááááál?? imádtuk a bár 1-et, az volt az etalon, de te ki voltál..? micsoda komoly napsi-Kultusz ment ott, de Tiger volt az ász, meg volt egy ádáz ellenfele, akinek az arca alőttem van, de a nevére már nem emlékszem... eh, bakker, hányszor volt muszáj odamennünk a helyszínre szombatonként, mert a nagyobbik gyerkőcöm megveszekedett bár-fanatik volt... beférni alig lehetett a helyre, mi mindig kint ücsörögtünk a terasz-asztaloknál, de a gyerkőcnek mindig sikerült, fotózkodott is mindenkivel xD (jja, és élő adásban be is olvasta egyik kommentemet egyszer a NovákPeti, bibiiii;)))

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.20. 21:04:50

@Berber Oroszlán: A konkurens csatorna nem számít. Rákerestem erre a BB2 Zsófira, és abszolút nem emlékszem rá. Abból a szériából csak ez a Pongó nevű rémlik számomra.

Commodore 2016.05.20. 21:06:29

@alsophila.grahami: Mentünk AC/DC (eredeti!) koncertre Prágába, az égre meg felírták,füstölős repülőkkel,hogy BÁR!

Commodore 2016.05.20. 21:07:32

@VV Erőlegény: Bukfencezett! :-) az beégett!

alsophila grahami 2016.05.20. 21:07:44

@Commodore: annyit azért lehetett látni a holnapi előzetesben, hogy főzöcskézés közben ment a csihipuhi Gergő és Ribri közt, tehát a csárdás ingyenkonyha már biztosan nem játszik..... amúgy az nem lehet, hogy érdekli őket a termés is, meg minden, hiszen ma is látszott, hogy lent kapálják a veteményest, és szépen zöldellt ott minden, csak a szerkik nem tartják bemutatásra érdemesnek a játék ezen részét...? simán lehet.

Perspektíva 2016.05.20. 21:10:11

@VV Erőlegény: BBGézut is biztosan ismered. Ha máshonnan nem, akkor egyik szinésznőnk hangos válása miatt.

alsophila grahami 2016.05.20. 21:10:55

@VV Erőlegény: Baukó a 2-es szériában volt - a Majka műsorvezetésével -, be is bukott az a széria, emlékszem, idő előtt lezavarták gyorsan a végét... ja és volt ott is egy pszichopata, akit ki kellett zárni, pfff... az már nagyon gagyi volt, össze se lehetett hasonlítani az 1-gyel, ami tényleg klasszik volt ;)

Cimili 2016.05.20. 21:11:26

@Commodore: Az AC/DC koncertért most sárga irigység. :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.20. 21:11:43

@Commodore: A Bárban még nem, de úgy káromkodni nőt én még addig, de azóta sem láttam, mint őt akkor abban a műsorban többször is ! :-)

Krétagarbó 2016.05.20. 21:11:45

@Mirocska: az az, Zsófi. És állítólag ügyesen be is fektette a megnyert pénzét, jó kis indulótőke volt neki.

Commodore 2016.05.20. 21:12:26

@alsophila.grahami: Attis idegből kapirgált a kertben,oda menekül, vagy az állatokhoz, azok a zölldellő izék már nem érnek be a műsor végéig. Sly előre eladta, ha jól emlékszem. Levonják a nyereményből? :-)

Krétagarbó 2016.05.20. 21:13:31

@Mirocska: Vagy összefognak a többiek és Attilát csapják agyon.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.20. 21:15:21

@alsophila.grahami: Az a baj, hogy mindig az első a klasszik, a többi csak gyenge kopi. Mivel a Farm1-et a Viasaton alig látták, ez lehetett volna egy klasszik sorozat, de elbaszták a szereplőválogatásnál, valamint később azzal, hogy nem tudták, vagy nem akarták a műsor VV-sítését elkerülni !

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.20. 21:16:49

@Commodore: Bebaszna, így is lejön belőle az adó meg a TB hozzájárulás... :-)

alsophila grahami 2016.05.20. 21:16:58

@Commodore: aaaz komoly! :) jaj, és el ne felejtsem: VOLT ONLINE ADÁS!!!! valami webkamerás gagyiság, de VOLT!!!! az volt a hazai realityk ŐSE, prototípusa - a játékosok zöme szegedi volt, mert a főfőszponzor/producernek ott voltak érdekeltségei (Pelládium) és onnan toborozta az emberkéket, de akkor is nagyon jó volt, fílinges - és bár biztosan manipuláltak ott is, mert miért is ne, de basszus, nem olyan ordítóan, mint a későbbi szuperprodukciókban!!! azok voltak a szép idők, sosem jönnek vissza ;) ja meg a Unique főcímdala, amit élőben nyomtak ott helyben, a Fashion Caféban, tökjó volt :)

Commodore 2016.05.20. 21:17:17

A végén meg, az összes állatot, átviszik a szomszédnak, szopjon ő is!

alsophila grahami 2016.05.20. 21:19:11

@Commodore: az aztán beb*szna nekik ;))) na de Szinti is ott kapirgált, még Attis kiabált is át neki, az előbb jártam ott a visszanézésben, visszatekerjem? ;)

Krétagarbó 2016.05.20. 21:19:49

@Perspektíva: Igen, BBGézu. És melyikbe volt a szörpös csaj? Jajj, hogy is hívták? Pölöskei volt, Zalából, gyönyörűséges tájszólással:DD

@Mirocska: Vagy összefognak a többiek és Attilát csapják agyon.

Avanivi 2016.05.20. 21:20:19

@kaqxar007: Jó munkát:) Mindjárt vége a pénteknek.

Commodore 2016.05.20. 21:20:43

@alsophila.grahami: Tiger nyomott vmi műsort Est FMn, Villány boros, eltűnt...

Mirocska 2016.05.20. 21:21:18

@Krétagarbó: Horváth Zsanett! Mindig kimondta a h-t a neve végén! :D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.20. 21:21:42

@Perspektíva: Nem, ezek nincsenek meg, azt hiszem akkor teljesen együtt ment a BB a VV-vel és választanom kellett, ha nem akarok begolyózni... :-)

Cimili 2016.05.20. 21:22:11

@Krétagarbó: A Hajdú Petya barinője volt egy kis ideig.

Commodore 2016.05.20. 21:22:40

Kiderülne, hogy a nyeremény húszmilla FARM PENGŐ!

Cimili 2016.05.20. 21:23:05

@VV Erőlegény: Én is, de a VV-t választottam. :)

Cimili 2016.05.20. 21:23:38

@Commodore: Ma nagyon sziporkázol. :DDDDDDDDDDD

Krétagarbó 2016.05.20. 21:24:08

@Commodore: a napsi rémlik, meg a tiger, de én sztem akkor nagyon egyetemista voltam, és hát a TV volt a legutolsó szórakozásunk, sokkal jobb bulik is voltak:))

ALOKSAKTWO 2016.05.20. 21:24:41

Na most nézem a videókat. Attis Cint szájkarate. Gyökér megmutatta milyen nagy legény. Ezt nem játszotta meg, látszott hogy eldurrant az agya. Ha kint majd beszól neki, azt lefogja ütni. De nem is baj, irány a sitt, ahova az ilyenek valók. Aztán mire szabadul, transzi lesz belőle.

Cimili 2016.05.20. 21:25:40

@Krétagarbó: nyugdíjas egyetemista? :)

Krétagarbó 2016.05.20. 21:27:04

@Mirocska: @Cimili: Zanett, télleg:) A h-t mindig odateszik, ez tipikus, hütthő pl. a hűtő. Sokáig nekem is ügyelnem kellett, hogy ne th-zak ennél a szónál:)))
A másik a tányérAt (leveszem a polcról) tányért helyett, vagy kinyitAni a kinyitni helyett...

Cérnahuszár 2016.05.20. 21:27:30

@Mirocska: tényleg, Zsanett
akkor döntöttem el hogy nem nézek több ilyen marhaságot, ezt sikeresen be is tartottam meddig is?
ja megvan, amig elő nem került a csodapók, vvSimon
ő miatta kezdtem el újra nézni, nagyon csíptem

Commodore 2016.05.20. 21:27:45

@ALOKSAKTWO: Volt sitten. Vagy nem? Ott tanulta az arcoskodást.

kaqxar007 2016.05.20. 21:28:04

@Avanivi: meg 33 perc es indul a hosszu7vege :o))

Cimili 2016.05.20. 21:30:06

@kaqxar007: Mi elengedünk előbb. :)

ALOKSAKTWO 2016.05.20. 21:30:13

@Commodore: Volt. De még lesz is, ahogy köcsög is. A szó nemesebb értelmében. ;) Majd bent háziasszonyt nevelnek belőle a nehéz fiúk. Az ilyen nagyszájúaknak ott kampec.

alsophila grahami 2016.05.20. 21:30:20

@VV Erőlegény: Pongó meg a Jánoska (cica) az első, szintén hazai klasszik BB-ben volt, eh, az is büntetett, szerettük, abban még volt kraft, és miért? mert szorosan tartották magukat az origin licenszhez, nem önállóskodtak, mint a konkurenciánál, hatalmas siker is volt! erre mi történt? megrendezték a BB2-t (a Gézu-Zsófi-féle társasággal) és azon nyomban el is cseszték az egészet, mert változtattak az eredeti formulán, amikor - már nem is tudom, hogy szám szerint mennyivel, de - TÖBB játékost küldtek be egy menetben, és ezzel fel is borították az egyensúlyt, és borult vele minden... naná, hogy orbitális bukta lett, amivel meg is ágyaztak a párhuzamosan indított VV sikerének... a BB2 simán nézhetetlen volt.

Cérnahuszár 2016.05.20. 21:31:10

amúgy azt gondolom ilyen realitykben tilos párt találni
eddig mindegyik szereplő ráment erre aki összebújt a másikkal
behalt a karaktere, érdektelenné vált

Perspektíva 2016.05.20. 21:31:33

@kaqxar007: Olyan messze a hétvégék is hosszabbak?

Azálea 2016.05.20. 21:32:04

@alsophila.grahami: Szerintem Gergőn már nagyon látszik, hogy kiábrándult Brigiből, de úgy gondolom, a végjáték előtt tudatosan nem akart robbantani. Most, hogy megszerezte a védettséget, páholyból nézheti a ribi agóniáját. Kicsit talán élvezi is, hogy törleszthet az eddigi megpróbáltatásokért. Hogy fog a markába röhögni, amikor a nagy szövetséges, az erős és bátor, macsó, "iszomaszavaid" Attika kiviszi párbajozni gyávaságból. Elárulta őt is és legjobb barátját, Dórit is. Ribi annyira nyomorult és kicsinyes, hogy a védettségi párbajon még szurkolni sem tudott neki.

Cimili 2016.05.20. 21:32:43

@Cérnahuszár: Ezzel azért vitatkoznék. Izáék pl. nem váltak érdektelenné.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.20. 21:32:55

@Cimili: Figyeled Kréta, a Cicus szemétkedik. :-)

ALOKSAKTWO 2016.05.20. 21:32:56

Attila hogy instruálta a kis Brigijét. :DDDDDD Mintha ő lenne a párja. Ha ha ha :D

Commodore 2016.05.20. 21:33:08

Mostantól magamra tetováltatom, a győztesek arcát, (kicsiben) . Jó lesz. Nem kell guglizni.

Cimili 2016.05.20. 21:33:24

@kaqxar007: Neeeeeeeeeem. :) Meg tudsz bocsájtani? :)

Cimili 2016.05.20. 21:34:45

@VV Erőlegény: Na ne rajoskodjatok velem! :DDDDDDDDDDD

alsophila grahami 2016.05.20. 21:35:07

@Commodore: tényleg :) azért azon meglepődtem, mert mintha mindig azt hangoztatta volna,. hogy nem akar ő a médiában jelen lenni, borászkodni akar és semmi mást, Villányban.... jut eszembe, nem valami Zoli volt az ádáz ellenfele?

ALOKSAKTWO 2016.05.20. 21:35:42

@alsophila.grahami: Na mi a fene. Tényleg nyugger klubba kerültem? :D XD Bocsi, magas labda volt. :)

Cérnahuszár 2016.05.20. 21:36:32

@Cimili: a játékesély szempontjábol de
egymással kezdenek el foglalkozni, és nem azzal hogy játszanak, eltűnik a koncentráció arra hogy a fenébe nyerjenek

Berborosz 2016.05.20. 21:37:30

@alsophila.grahami: Sokan Jánoska miatt nézték.
Itt a Farmban is kellett volna makka - ahogy Gia hiányolta is.

Azálea 2016.05.20. 21:37:32

@sziamiau19: Szerintem nem fog siránkozni miatta. Ha megnyerné a játékot, kifizethetné az adósságát és egyedül is tudna magának otthont teremteni. Nőt meg százával kapna Brigi helyett.

kaqxar007 2016.05.20. 21:38:09

@Perspektíva: nem mindig csak most ize van Fête des patriotes

Cimili 2016.05.20. 21:38:39

@Berber Oroszlán: A cica nem jó, mert ha nem zárt a terep, meglóg. Én már csak tudom. :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.20. 21:40:19

@ALOKSAKTWO: Más olvasatban viszont Aloksak Alsophilla még látott jó és izgalmas magyar realitit, míg te már csak a morzsákat élhetted meg a korodnál fogva... :-)

Krétagarbó 2016.05.20. 21:40:24

@VV Erőlegény: sztem nem:) pont, hogy nem. ez válasz volt sztem egy kommtárs azon felvetésére, hogy itt aki Dórinak szurkolt, az mind nyugdíjas mama.:)

alsophila grahami 2016.05.20. 21:40:37

@Mirocska: tényleg! volt egy masszív tájszólása, halálba szekálták vele idekint, és mintha egy Szabi nevű fickóval nyomták volna a kínlódós lávsztori prototípusát? nem volt humorista, aki ne parodizálta volna őket, fúúúú, de gáz volt, mégis, azóta nincs reality, ahová ne szuszakolna be a szerkesztés minimum egy ilyent.... :/ xD

kaqxar007 2016.05.20. 21:41:00

@Cimili: siman , elek halok a cicusokert :o))

Cimili 2016.05.20. 21:41:26

@kaqxar007: Meggugliztam, de nem lettem sokkal okosabb. Nagyon picit írnál róla, h mi a szösz?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.20. 21:41:46

@Cimili: Csak nem Farm Brigit tisztelhetjük benned? :-)

Commodore 2016.05.20. 21:42:41

@Berber Oroszlán: Nem volt makka! Egy farmon?! Egy jó nagy kandúr pofán ba@ta volna Kongót.

Mirocska 2016.05.20. 21:42:46

@Berber Oroszlán: Ja, Kongó hogy örült volna neki! :D

ALOKSAKTWO 2016.05.20. 21:43:08

@VV Erőlegény: Én a VV1-re és a BB1-reis emlékszem. Csak nem követtem igazán őket. A VV1-et még úgy ahogy néztem, na nem rendszeresen, csak alkalom adtán. Abban volt a Szabi, aki megnyerte, ugye? És rendőr nyomozó lett később a srác.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.20. 21:44:23

@Krétagarbó: Mint pl. én, de sztem nem arra volt válasz... Sztem nettó szemétkedésnek szánta! :-)

ALOKSAKTWO 2016.05.20. 21:44:27

@Cimili: Tanúsíthatom. Ezért alszol általában kint. :D XD

Berborosz 2016.05.20. 21:44:48

@alsophila.grahami: A paródiák is, Istenem! A Big Bráner.

Cérnahuszár 2016.05.20. 21:45:12

@alsophila.grahami: igen, Szabi beleesett, még gyűrűt is hozatott be, akkor árulta el magát a csaj hogy nem akar semmit azzal a megjegyzéssel hogy na bammeg most estem ki...
ki is esett a következő körben
asszem egy egész ország konkrétan utálta
ez feküdte meg a gyomromat, amit zsanett művelt, és nem néztem évekig realityt XD

Krétagarbó 2016.05.20. 21:46:25

@VV Erőlegény: nem baj, én most annak vettem.:)

Cimili 2016.05.20. 21:47:54

@ALOKSAKTWO: Még jó, h nincs itt Pácsó, különben kórusban osztanátok. :)

Dirty Lyle 2016.05.20. 21:49:05

@Mirocska: az irigy hónalj mirigy paródiában mondták annakidején, hogy Zsaneth, mondd "Margithíd" :)

Cimili 2016.05.20. 21:49:58

@Dirty Lyle: Te ilyenekre emléxel? :)

Mirocska 2016.05.20. 21:53:24

@Dirty Lyle: Én csak arra emlékszem Zsanettből, hogy porszívóval takarította a gyúródeszkát! :D

ALOKSAKTWO 2016.05.20. 21:54:03

@Berber Oroszlán: Az mekkora volt!!!! Oki átment egy rekesz sörért. :DDDDDDD

kaqxar007 2016.05.20. 21:55:31

@Cimili: 1837-ben mind az also mind a felso canadaban lazadas tort ki az angol uralom ellen, az also canadaban (francia resz jobbara mai quebec) a felkelok hivtak magukat Patriot-nak (hazafiak) , annak ellenere, hogy az angolok mindket lazadast levertek, az angoloknak valltoztatni kellett a gyarmati politikajukon, igy lett 1840-ben az egyesult canadai tartomanyok, majd 1867-ben megalakult az un. felelosegteljes parlament, es a Dominion of Canada amit mindenki csak Canadakent emleget :o)) (summasan ami otthon 1848 az itt 1837 es a kiegyezes 1867-ben ) szivi

Dirty Lyle 2016.05.20. 21:56:31

@Cimili: erre az egy poénra igen, de a szereplők közül kevesekre. Azt meg végképp nem tudom ki hányadik szériában volt.

Krétagarbó 2016.05.20. 21:58:00

@kaqxar007: ez kimerítő volt, köszi. Már csak 3 perc:)

Perspektíva 2016.05.20. 21:58:02

@kaqxar007: Köszi. Elég részletes volt. Jó pihenést a hosszú hétvégére! Holnap esetleg egy Farm párbaj megszakítja ;)

Commodore 2016.05.20. 21:58:34

Döntőben vmi traktorlimóval vonulnak majd , tüzijáték nem lehet,mert megvadulnak az alpakkákok ,és rommá köpik a farmot. ?

alsophila grahami 2016.05.20. 21:58:54

@ALOKSAKTWO: látom, nálad is leverte a biztit... durva volt nagyon, de nem lepett meg, sok hasonlót mutatott már eddig is, csak nem mindent vágtak be a szerkik (lásd Norbi videóját), én amióta láttam, hogy kis híján felrúgta a malackát a múltkor, azóta mindent kinézek belőle, nekem annyi elég volt, hogy tisztán lássam, milyen ember is ő. tényleg nagyon az alja. undorító a lénye, és azt kell mondjam, Alföldi zseniálisan ráérzett erre, amikor kitette az X-Faktorból - valaki említette már itt, hogy Alföldi azzal indokolta anno a nemleges szavazatát, hogy a személyiségében érez valami negatív kisugárzást, vagy mit - lényeg, hogy nem érezte rosszul.

Cimili 2016.05.20. 22:01:31

@alsophila.grahami: Egy igazi energiavámpír a pasi.

ALOKSAKTWO 2016.05.20. 22:04:12

@alsophila.grahami: Én is mondtam anno, hogy szerepelt az X-faktorban. És komolyan mondom, nem is volt annyira rossz. De Alföldi piszkosul belelátott a fejébe, és ráérzett milyen a valódi énje. Ezért nem is engedte hogy tovább jusson.

alsophila grahami 2016.05.20. 22:04:21

@ALOKSAKTWO: jaj tényleg! az mekkora volt xDDDD

Commodore 2016.05.20. 22:04:55

Kár hogy nem, jelentkezett Sugera Bugera!

ALOKSAKTWO 2016.05.20. 22:05:50

@alsophila.grahami: ÉS még fingott is egyet. :DDDD Eszméletlen jó volt. XDDDDDD Da mai napig ha rá gondolok, dőlök a nevetéstől. És a BB Évi és Lorenzo szerelme az megvan? XDDDD

kaqxar007 2016.05.20. 22:06:05

@Perspektíva: mindenkeppen , bar nezni nem fogom, cska ha az atis kiesik akkor majd online megsasolom, mar huttoben van a pezsgo vagy 3 hete :o)) na en leptem legyetek jok

ALOKSAKTWO 2016.05.20. 22:06:17

@ALOKSAKTWO: Vagy az olasz srác neve lehet nem ez volt. :)

ALOKSAKTWO 2016.05.20. 22:07:06

@kaqxar007: Jó éjt. Jó hétvégét, jó pihenést, jó .... nem tudom leírni amit írtál. :DDD

Cimili 2016.05.20. 22:09:45

@kaqxar007: Jó hétvégét, majd gyere! :)

Cimili 2016.05.20. 22:11:12

@ALOKSAKTWO: Olasz volt de nem Lorenzo, mert ő VV-s volt.

Hortenzia Schneider 2016.05.20. 22:12:11

@alsophila.grahami: rombolóenergiát sugároz azt mondta Alföldi

alsophila grahami 2016.05.20. 22:12:35

@Cimili: az, tényleg; lehet látni, amikor vitát provokál, hogy tölthesse magát egy kiadós kis ordibálással, és szerintem ezért is beszél magában - ha mást nem tud leszívni, akkor önerőből próbálja visszatölteni magát, ő ebből táplálkozik, a negativitásból (alacsony szintű létforma ;P)

Avanivi 2016.05.20. 22:12:38

@ALOKSAKTWO: Renátó volt, Lorenzó meghalt motorbalesetben ( nem ő volt a hibás) és ő a VV-ben volt

alsophila grahami 2016.05.20. 22:14:16

@Hortenzia Schneider: az is jó ;)

@Cimili: az olaszcsődör Renátó volt ;)) ja bocsi, Reanato ;)

ALOKSAKTWO 2016.05.20. 22:14:25

@Avanivi: Köszönöm. Igen, miután leírtam, beugrott hogy ő volt a motoros srác, aki egy csajszival is kavart kicsit a VV-ben. :)

Cimili 2016.05.20. 22:15:02

@Cimili: Megvilágosodtam. :) Renato volt asszem.

Cimili 2016.05.20. 22:16:53

Na én is lépek, további jókat nektek! :)

2016.05.20. 22:17:32

vafankúlóóó!

Perspektíva 2016.05.20. 22:18:11

@ALOKSAKTWO: A nyuggeres témádba vág: az embernek három korszaka van: ifjúság, felnőttkor és a remekül nézel ki. Sajnálod a többiektől, hogy remekül néznek ki?

Cimili 2016.05.20. 22:18:26

@Biriksz_Krokiksz!: Azaz, mindig ezt mondta. :)))))))) Na löpá! :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.20. 22:19:44

@Hortenzia Schneider: Szép gondolatok! Tulajdonképpen ez többet is ér a 20 milliónál !

Mara100 2016.05.20. 22:20:05

Ki emlékszik a legelsőre ami még a viasat3 volt, az volt a címe, hogy bár?

2016.05.20. 22:20:44

@Cimili: jaja, ma én is csak ennyi voltam összvissz, bekukk.

ALOKSAKTWO 2016.05.20. 22:22:30

@Cimili: Itt hagysz cicus? :( Na akkor majd holnap. Jó éjt.

ALOKSAKTWO 2016.05.20. 22:23:34

@Perspektíva: Nem. Dehogy is. :) Szeretek ide járni. ;)

alsophila grahami 2016.05.20. 22:24:27

@Avanivi: megelőztél :) és igen, Lorenzo valami lóarcú Ágikának csapta a szelet a VV1-ben, az is roppantmód fárasztó szeánsz volt.... a balesetére emlékszem, hiradós headline volt... :(

@ALOKSAKTWO: igen, te is mondtad, mert Hortenzia is.... köszi azb infókat nektek, én összekevertem őt a gitártörő pszichopatával - mert hasonlított rá, meg pszichopata ő is -, de aztán megnéztem a belinkelt videót, és azóta képben vagyok, hála nektek ;) Alföldi pedig remek rendező és kiváló emberismerő.

Perspektíva 2016.05.20. 22:28:42

@Mara100: Azt már kitárgyalták egy órája :)

alsophila grahami 2016.05.20. 22:29:12

@Biriksz_Krokiksz!: iiiigeeeen és volt még valami puttana eva is - amiből utóbbi az állandó qrótársára vonatkozó tag, valamint neki/k köszönhetjük az első nyers, érzelemmentes, és kitakarás nélküli reality-szexet is, hazai viszonylatban persze xDDDDD (Bálintkáék még sátrat építettek, amit később betiltottak jól)

Mara100 2016.05.20. 22:30:15

@Perspektíva: Ja akkor azt pont átugortam :)

alsophila grahami 2016.05.20. 22:30:39

@Mara100: mindenki ;) itt keményvonalas realityfanok vannak kéremszépen ;)

Dirty Lyle 2016.05.20. 22:30:54

@Hortenzia Schneider: ez a bentieknek szól? Nincs semmi feladat, új gazda, egyebek?
Ha ezt kell felolvasni Gáborkának, meg fog vele küzdeni. :) azt gondoltam szebben ír.

Perspektíva 2016.05.20. 22:32:01

@ALOKSAKTWO: Amíg ki nem tiltanak :))))))))

Mara100 2016.05.20. 22:32:30

Az is durva volt amikor valamelyik való világba egy nőt vittek be egy éjszakára az egyik férfinek.

alsophila grahami 2016.05.20. 22:32:31

@alsophila.grahami: javítok: "mert" helyett: "meg" (bocsi)

ALOKSAKTWO 2016.05.20. 22:34:26

@Mara100: Majkának a Maja Gold művésznőt. De volt egy másik ilyen, azt hiszem Okinak egy prostit vittek be.

alsophila grahami 2016.05.20. 22:35:05

@Mara100: Majkának egy pornóst (valami majagold-feltörekvő pornócsillagot), Okinak meg egy szénégető mellett sétálgatós, valaha minden bizonnyal jobb napokat megélt hölgyeményt ... xD

ALOKSAKTWO 2016.05.20. 22:35:12

@Perspektíva: Na. Ez mi akar lenni? Csak nem kiakarsz innen tiltatni?

alsophila grahami 2016.05.20. 22:37:27

@ALOKSAKTWO: érzékelem ám, hogy a reakcióidőm alulmarad a tiéd ellenében, párbajra ne hívjalak ki, ugye? ;))

Perspektíva 2016.05.20. 22:39:20

@ALOKSAKTWO: Nem, dehogy. Én is szeretek ide járni :)

ALOKSAKTWO 2016.05.20. 22:42:36

@alsophila.grahami: Ne hidd. Nem mindig. :) És barátok nem párbajoznak. ;)

Commodore 2016.05.20. 22:45:40

Baukó - Alekosz egymásnak teremtve.

Perspektíva 2016.05.20. 22:46:01

@Commodore: Kiváncsi lennék tíz év múlva melyik Farm lakóra fogtok emlékezni?

Commodore 2016.05.20. 22:50:49

@Perspektíva: ÉS AXL énekel az AC/DC ben!!! Mindig van lejjebb!

Sanda.Ipse 2016.05.20. 23:01:38

Lehet, hogy azért nem volt Dóri levél, mert az utolsó héten régi farm lakók térnek vissza támogatni a döntősöket? (Pl. Dóri Gergőt)

Kókadt Cukkini 2016.05.20. 23:13:10

@tipptipptuti: És nem hétköznapi hősöket kellene már lassan mutatnia a tévének, hanem mindig a szaralakokat, akik milliókat nyernek a neveletlenségükkel, a csapodárságukkal, a lustaságukkal és a faszpörgetésükkel?Azért ebben a műsorsávban az alakítható lelkületű korosztály célcsoport.
@Dirty Lyle: Szerintem nagyon jól áll dórinak ez a kis finom smink. Sokkal fiatalabbnak néz ki tőle és elég elegáns is.

alsophila grahami 2016.05.20. 23:56:03

@ALOKSAKTWO: ez alap :) és ha már szóba hoztad, itt ment el Dóri játéka... megjelölte Brigit úgy, hogy nem mondta el neki, hogy baja van vele, így ez Briginek kifordulásként, árulásként jött le, alappal. mi nézők, tudtuk, hogy Dóri számára világossá vált, hogy a barinője kétszínű, de Brigi honnan tudta volna, nem joggal akadt ki Dóri jelén?

ha leültek volna egymással megbeszélni, és azután tesz rá jelet Dóri, vagy mondjuk, akkor történik egy ilyen, amikor már nincs kit választani, mert már csak barátok vannak bent, akkor érthető lenne, de így, hogy ott van még Attila, mindenki ellensége? ez így, ebben a formában nem volt korrekt Dóritól.

és túl ezeken, taktikai hiba is volt, mert ahogyan többen is írtuk már tegnap, Attila előtt világossá vált, hogy Dóri fél tőle, ez nagyjából úgy jött le neki, mint amikor Lorenzó Lámának hátat fordít az ember.

alsophila grahami 2016.05.20. 23:59:08

@Commodore: komolyan? ezt nem tudtam, csak Segalra emlékszem, hogy beguggoltatták nem röpke időre dílerkedésért; és Okit miért?

alsophila grahami 2016.05.21. 00:03:36

@ALOKSAKTWO: jajj igen, az a bizonyos hang- és szageffekt nagyon jellegzetes momentum volt ott xDDDDD BB-Évi és Lorenzo? az nincs meg, csak a renátós tili-toli ;))

alsophila grahami 2016.05.21. 00:22:19

@Cérnahuszár: hú mikre emlékeztek, téééllleg, Big Bráner volt az irigymirigyes paródia, és Zanett rohadtul irritálóan csinálta a dolgait, húzta szerencsétlen Szabi agyát a végtelenségig, és a gyűrű, áááá... ezeket totál elfelejtettem, de most beugrott, köcce ;))) és az is, hogy totál ribrigisen nyomta, most dereng, hogy talán még az elején a cukrászdás fickóra mozdult rá, csak annak ő nem jött be - tán még a bikinifelsőjét is ledobta a jakuzziban, rögtön az elején? ugye az ő volt? meg asszem ő volt a notórius domesztoszozós is...
meg volt az Iti az autókázással (ami nem autókázást jelentett), aki egy idősebb csajszira volt rákattanva (nevét már nemtom), csak talán volt kint nője, ezért kellett rejtjelezve flörtölniük - ez volt az autókázás, letolt ablakokkal, Belgát üvöltetve: "kocsiba be, ablakot le, könyököt ki, kettesbe be, nagykirály a hangerő, melletted a szőke nő..." a gyaloglás vége, ahaha, tényleg nagykirály volt az a zene - mindenkinek megvan? ;))) ja, és a nő végül a kisfiúval, Bálinttal állt össze (vagyis épített sátrat - ez megint egy alternatív kifejezés volt a dugásra xDDD), Bálintka ült végül ott a döntőben az Évivel - én neki drukkoltam, de nem ő nyert - viszont azután évekig dolgozott különböző realitykben háttéremberként, tán még a VV-ben is?

alsophila grahami 2016.05.21. 00:27:56

@Berber Oroszlán: előző kommentem neked is címeztem, csak valahogy lemaradt a link, bocsi :) és úgy tudom, Gergőnek makkája is van, behozhatta volna Kongó mellett, ha erre van igény; de lehet, ez a szerkiknek már sok lett volna (vadembernek pláne;)
@ALOKSAKTWO: az volt, és igen - persze, mihez képest? ;P

Sanda.Ipse 2016.05.21. 03:49:20

@alsophila.grahami: " itt ment el Dóri játéka... megjelölte Brigit úgy, hogy nem mondta el neki, hogy baja van vele, így ez Briginek kifordulásként, árulásként jött le, alappal. mi nézők, tudtuk, hogy Dóri számára világossá vált, hogy a barinője kétszínű, de Brigi honnan tudta volna, nem joggal akadt ki Dóri jelén?"

Ahhoz Gábortól kellett volna felhatalmazás, hogy visszamondhatja, hogy tőle tudta meg. Nem akarta belekeverni a srácot.

ALOKSAKTWO 2016.05.21. 05:47:20

@alsophila.grahami: Renátó volt az. Lorenzo a VV-ben volt, és Ágikával kavart. Azóta meghalt szegény srác.

Sanda.Ipse 2016.05.21. 05:52:42

Valaki világosítson fel, innen hogyan tovább?
Öten vannak. A végjátékban 3 résztvevő lesz. Egy párbaj után maradnak négyen. Kettő fixen benne van a végjátékban.
Akkor valakinek kétszer kell párbajozni?

Sanda.Ipse 2016.05.21. 05:54:51

Tegnap Ribi erőnléte kiderült. Őt simán kinn hagyta volna Dóri.:(

ALOKSAKTWO 2016.05.21. 06:10:57

@Sanda.Ipse: És Attisé is. Meg hogy csak a szája volt nagy, mikor Gergőt is szapulta állandóan, hogy simán kivágja. Ott volt a lehetőség, lám-lám elfogyott az erő. Azon röhögök, hogy a hivatalos fb oldalon azzal jönnek, elfáradt a sok párbajban. :DD XDD Ma hajnalban olvastam bele, és kapásból belefutottam két full elvakult Attila hívőbe. Azok ketten ha valaki rossz szót mert írni a kis kedvencükről, ugrottak azonnal. :D Eszem eldobom. :D

Dirty Lyle 2016.05.21. 06:13:27

@Sanda.Ipse: a maradék négy gondolom vív egy utolsó párbajt, mindenki mindenki ellen. A vesztes hazamegy, a többiből választ a nép.

Sanda.Ipse 2016.05.21. 06:16:35

@ALOKSAKTWO: Köszi. Ezek szerint valóban a mai párbaj győztesének még egy hátra lesz. Remélem, Attila azon vérzik el a finálé előtt:)
Az elvakult rajongói a rokonai. Nekik megbocsátható:))

Sanda.Ipse 2016.05.21. 06:17:17

@Dirty Lyle: nem a maradék négy, ugyanis ketten már tuti finalisták.

2016.05.21. 06:23:56

@alsophila.grahami: sajnos már csak nyomokban emlékszem a történésekre, de valóban 'történelmet írtak' a kufircokkal, a sátrazással, főleg h ez utóbbi miatt még új szabályt is kellett hozniuk az illetékeseknek. hazai reality gyártás hőskora volt bmg, és mi is a részesei lehettünk bmg!! :))))) a bárért nagyon zöldülök, h ott voltatok 'tűzközelben' , merem állítani a bár1 ott van a top3ban, ha rangsorolni kellene...

ALOKSAKTWO 2016.05.21. 06:26:33

@Biriksz_Krokiksz!: Megakartam már kérdezni, hogy miért cserélted le az avatarod? Én szerettem nézegetni a gyönyörű szemedet. ;) :D És mikor voltak ezek az ős realityk, akkor is volt már hogyvolt? Vagy valami egyéb oldal,l ahogy így ment a tanácskozás?

2016.05.21. 06:37:58

@Sanda.Ipse: @ALOKSAKTWO: rendkívül élveztem minden másodpercét a védettségi feladatnak, egyedül gábor-gergő párharcnál vonogattam a vállam, mert ott nem tudtam szurkolói oldalt választani, lévén mindkettőt bírom. az megint vilogássá volt, h cinti veszélyes ellenfél lehet, nagyon tud küzdeni/akarni a kiccsaj, ezt értékelem. bridzs csak egy pici pont a játékban, nem sok esélye lenne senkivel sem szemben.
amin viszont durrogtam és felháborodottan füttyögtem, mikor atesz jött a dumával, h gergőnek fel kellett volna adnia a nője érdekében gáborral szemben. bmg, és ezzel mit ért volna el??? max csak a csaj elvérzését odázta volna el, nem tök mindegy, h most vagy legközelebb hullik el??? és persze megint felrakta a szokásos lemezét, h megint nem tud gergővel párbajozni...hát agyaskám, EZ PONT AZ VOLT a jóelébb, és csúnyán bebuktad, vágod??? eszem áll meg.
(na most megint felforraltam az agyvizemet)

2016.05.21. 06:41:40

@ALOKSAKTWO: ez a heppem, néha 'átöltözöm', de majd a kedvedért visszarakom a szemeimet ;)
nem tudok róla, h lett volna bmi kibeszélős foruma akkor még az internet is elég gyerekcipőben járt, betárcsázós modem pl :))) mondjuk attól, h nem tudok róla, még simán létezhetett. mmint kibeszélés.

Sanda.Ipse 2016.05.21. 06:44:18

@Biriksz_Krokiksz!: minden védettségi játék egyfajta párbajnak is felfogható, amit Gergő rendre megnyert, most pedig éppen, hogy test test ellen feszülhettek.
Szegény rosszul viseli, hogy neki ellenfél Gergő, de ő nem az Gergőnek:)

ALOKSAKTWO 2016.05.21. 06:46:36

@Biriksz_Krokiksz!: Na ma megnézem én is. :) Az adást. :D Attis szerintem csak azért dumálja ezeket a szarságokat, mert a hülye azt hiszi, ezzel megbonthatja a Gergő-Brigi szerelmet. Nem esik le neki, hogy Gergő már megtette ezt, nem rajong ő már azért a nőért. Ha kiesne a párbajon, szerintem egy könnycseppet sem hullajtana érte. Csak ahogy korábban itt is írta valaki, nyíltan nem akarja kidobni, mert azt hiszi, a szerelmi szál elvágásával szavazatokat vesztene. Pedig ha tudná az igazságot, hogy pont azzal nyerne, akkor egy jó kis kiabálós szakítással vetne ennek véget. :D

Sanda.Ipse 2016.05.21. 06:48:02

@Biriksz_Krokiksz!: Nálam Gergő kontra Gábornál egyértelműen Gergő.
Gáborka egyelőre töprengjen azon, hogy miért rongálta a testét és cseszte ki a milliókat az ablakon, mielőtt az ölébe pottyantanánk további húszat, csak azért, mert gyárilag retardált.
Amúgy kedvelem, szórakoztat, de a fődíjra nem tartom érdemesnek.

ALOKSAKTWO 2016.05.21. 06:50:14

@ALOKSAKTWO: Ez látszott a tegnapi "párbajokon" is. Alig drukkolt a szerelmének, Attis közben meg mint ha ő lett volna Bridzsit párja. XDD Úgy űzte hajtotta. XDD És megnézném én azt, hogy Attika mikor adná fel a szerelméért a küzdelmet. Soha!!!! Kamu beszéd ez is tőle. Mondtam már korábban, de megismétlem. Attis igazi mesemondó. :D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.21. 06:55:56

@Sanda.Ipse: Igen, ezt már én is kommenteltem tegnap, hogy tulajdonképpen ezekkel a védettségekkel a győztes az összes többi Farmlakót legyőzi egy össznépi párbaj játékban. Talán csak annyi a különbség, hogy így nem köthető a nevéhez közvetlenül a másik játékos kiejtése

Sanda.Ipse 2016.05.21. 06:57:07

@ALOKSAKTWO: ha pszichológus lennék, akkor azt mondanám, hogy egy idegbeteg pszichopata, laikusként egy veszélyes bolondnak tartom. Ha nem lennének az Rtl szabályai, akkor tegnap nem a széket, hanem Cintiát, a múltkor nem a bilikomot, hanem a kismalacot vágta volna oda.

2016.05.21. 06:58:45

@ALOKSAKTWO: egyetértek. annyi különbséggel, h nem kell ehhez kiabálni, lehet higgadtan is intézni. @Sanda.Ipse: gondolom pont amiatt is állt bele az ideg, meg jött elő a kamu-feladással is, mert test-test ellen mentek asszem talán most először, és nyilván sérti a ronda nagy önérzetét, h lebőgött. erre én meg azt mondom: MUHAHAHAHA (kézdörzsölős gonosz kacaj)

Hortenzia Schneider 2016.05.21. 07:00:53

Az origó cikk utáni hozzászólásokban olvastam ezt: kontraprodukt véleménye szerint Gergő csalt a tojásos védettségnél.Azt irja Gergő odacsapta a tojást a deszkához azért nyert.Megnéztem még egyszer a videót és valamit nagyon benézett ez a kontra .Gergő tojása is eleinte guringázott.

'Gergő csalt a tojásegyensúlyozó játékban, mivel az elejétől a végéig egy mm-t sem mozdult meg a tojása, vissza lehet nézni. Ezt úgy tudta elérni, hogy a tojást egy kicsit odacsapta az induláskor a fához, meg lehet nézni. Na már most, ha a fos RTL, ahol nyilván látták az esetet, sőt talán közjegyzőnek vagy a tököm tudja kinek is őrködni kell a verseny tisztasága felett, szóval ha az RTL ezt elnézi neki és nem rúgja ki, ez azt jelzi, hogy őt akarják kihozni nyertesnek. Aki amúgy megélhetési játékos, ugye tudjuk? Szóval KAMU AZ EGÉSZ!'

rtl.hu/rtlklub/farm/gergo-miatt-vesztette-el-brigi-a-jatekot

Ez a kontra is egy tahórokon bizonyára, és terjesztik egymásközt a hülyeségeiket, mint a zika vírust.

2016.05.21. 07:01:32

@VV Erőlegény: igen, neked (is) mindig elég jó meglátásaid vannak (tisztánlátó vagy XDXDXD)
na de semmi nyallerkodás! ;)

Sanda.Ipse 2016.05.21. 07:02:43

@Biriksz_Krokiksz!: eddig, ha egy-egy állatot végképp nem tudtak befogni, mindig Gergőért kiáltottak és ő megoldotta. Tegnap is így volt a malaccal. Attila a le-felrohangálásban nagy ász, ezért is tudott Dóri ellen nyerni. A mindennapi életben viszont ennek a túlmozgásnak gyakorlati haszna nulla.

2016.05.21. 07:04:26

@Hortenzia Schneider: jó hát én meg emelem a konteós tétet azzal, h atesznak nem volt színig a kulcsos bilije, dóri facsemetéjén meg volt földlabda, ateszén meg nem. na! én is tudok hülyeokosságokat rizsázni, a cél érdekében :)))

Hortenzia Schneider 2016.05.21. 07:05:44

@Sanda.Ipse: meg a lámához a szakajtót is , amikor premierplánba köpte a mocskos pofáját ))

Sanda.Ipse 2016.05.21. 07:07:01

@Hortenzia Schneider: és Ribi ujjáról egy szó sem?:))))
Ez úgy baromság, ahogy van.

2016.05.21. 07:07:04

@Sanda.Ipse: bizonyára így van, elhiszem, ezeket csak a hv-kból meg tőletek rakom össze, mert nézni max csak a párbajokat szoktam, de azokat se mindig.

ALOKSAKTWO 2016.05.21. 07:07:51

@Biriksz_Krokiksz!: sátáni kacaj ;) XDD@Hortenzia Schneider: És Attis nem csalt? :D Ugyan már. Csak ugat, mást nem tud.

Sanda.Ipse 2016.05.21. 07:07:55

@Hortenzia Schneider: húúúúú, de imádtam, hogy lecsulázta:) Helyettem is...

Sanda.Ipse 2016.05.21. 07:09:20

@Biriksz_Krokiksz!: Sanyát meg bebaszatták előző nap a borgazdaságban, hogy a másnaposság legyengítse:)

Hortenzia Schneider 2016.05.21. 07:10:33

@Biriksz_Krokiksz!: igen nekem is feltünt a földlabda is meg a löttyös párbajon is az a pár miliméter

2016.05.21. 07:12:16

@Sanda.Ipse: @Hortenzia Schneider: na ugye! mondom, megy ez nekünk is! XD

Hortenzia Schneider 2016.05.21. 07:14:16

@Sanda.Ipse: Ribi újjáról nem. Akkorát röhögtem én is )))

2016.05.21. 07:14:26

@Hortenzia Schneider: a lámát meg ki kellett volna zárni köpködésért! :P de amúgy jól tette! :)

2016.05.21. 07:18:36

@Sanda.Ipse: ez mondjuk az ő oktondisága is volt, párbaj előtt -meg úgy általában semmi tétmeccs előtt- nincs bulikah, meg elhajlás. koncentrálás van ezerrel, kéhlek szépen.

ALOKSAKTWO 2016.05.21. 07:21:37

@Biriksz_Krokiksz!: Megnéztem már, és érdemes volt. Ezt a köpéses jelenetet. :DD Végre Attist jól leköpték. XDD Csak azt sajnálom, hogy Csula bá nem taposta meg kicsit vadembert.

Hortenzia Schneider 2016.05.21. 07:22:48

@VV Erőlegény: Dóri biztos rendezte gondolatait, és lelkileg megerősödve tért vissza a szeretteihez,és a mókuskerékbe.Ilyen önvizsgálatra lett volna Briginek is szüksége.
@Dirty Lyle: Úgy besürüsödnek most az események, hogy nem kell már erre a kis időre más csak egy kis önvizsgálatra sarkalló üzenet.Azért ki lehet silabizálni.)

Sanda.Ipse 2016.05.21. 07:23:05

@Biriksz_Krokiksz!: egyetértek. De azért abban lehetett némi célzatosság, hogy a bor-programot éppen a párbaj előtti napra tették. Onnan kezdve Sanyán volt a felelősség.

ALOKSAKTWO 2016.05.21. 07:24:18

Azt láttátok, valami méregetős feladat lesz a párbajon? Legalább is olyan régi típusú mérleget láttam, mint ami régen a boltokban volt.

Hortenzia Schneider 2016.05.21. 07:25:09

@ALOKSAKTWO: Az a legjobb az egészben, hogy nem vehetett rajta revansot, mert ugye a mi szentattillánk, olyan, hogy a legkisebb vélt vagy valós sérelmet nem hagyja megtorlás nélkül.

2016.05.21. 07:25:43

@ALOKSAKTWO: a köpködés az egyik leggázabb dolog, egyedül csak a lámának tudom elnézni.

ALOKSAKTWO 2016.05.21. 07:26:06

@Sanda.Ipse: Azért a retek mindent megtett hogy Sanya jól bebasszon. Még Slyt is oda vitték. Ugye nem gondolta senki, hogy majd nem fog inni? Ha pedig csak keveset akart volna, nos az nem megy. Mert jó társaságban észre sem veszed, és már többet is ittál mint azt tervezted.

ALOKSAKTWO 2016.05.21. 07:29:35

@Hortenzia Schneider: Pedig emelte a kezét. Szerintem első felindulásból oda akart csapni, csak ugye a kamera emlékeztette, a millióira. És ha csak egy állatot is de megütne, dobhatná ki az eddigi idejét az ablakon. @Biriksz_Krokiksz!: Ezzel én is így vagyok. Gyerekes és primitív dolog. Azok szokták alkalmazni, akik már nem tudnak érveket felsorakoztatni egy vitában, ütni nem mernek elsőnek, ezért köpek. Mert ha erre a másik leüti, akkor lehet mondani, de hát ő ütütt le engem. Én semmi olyat nem tettem. Na persze.

2016.05.21. 07:30:32

@ALOKSAKTWO: na akkor folytatom a kombinálást: ateszé tuti csalni fog a megfelelő irányba! ehhehehhee.
@Sanda.Ipse: igen. ahogy olvastam, ennek ellenére csak pár másodpercen dőlt el a vége, ha attilának mennie kellett volna még egy kört a folyadékért, akár még be is húzhatta volna a győzelmet.

Sanda.Ipse 2016.05.21. 07:30:36

Szerintem a kanális most, Dóri párbaja ürügyén feltett szavazáson döbbent rá, hogy favoritjuk egyben nem a közönség kedvence is. (20 %)

2016.05.21. 07:32:06

@ALOKSAKTWO: pusztító alpáriság.

2016.05.21. 07:35:22

@ALOKSAKTWO: pedig ha tétre megy, akkor muszáj uralkodnia magán, és tartani a mértéket, saját jól felfogott érdekében, fejben is ott kell ám lenni ilyenkor.

Sanda.Ipse 2016.05.21. 07:35:29

További jó latolgatást! Megyek festeni a teraszom falát, mert tulajdonképpen azért keltem hajnalban. De farmfüggő lettem és nem tudtam megállni, hogy bekukkantsak hozzátok.

2016.05.21. 07:38:50

@Sanda.Ipse: :)))))) egyycipő! (csak én nem festeni szándékoztam) és én is késében vagyok, kellett nekem ideragadozni. és amúgy egyértelmű, h ti vagytok a hibásak!!!!!!!!
XD

ALOKSAKTWO 2016.05.21. 07:41:51

@Biriksz_Krokiksz!: De ez már nem meglepő, igaz? :D Sőt ha Bridzsittel fog párbajozni, fene se tudja, rossz lenne ez vagy sem. :D Én amúgy el tudom képzelni, hogy lehet a stábból valaki mindig ott van a közelében, és ha nem is szóval, de mutogatással próbálja rávenni, hogy ne hogy eldurranjon az agya és olyat tegyen amivel kizáratja magát. @Sanda.Ipse: Akkor jó munkát. :) Én meg a kerítés festésben vagyok most benne. :D

ALOKSAKTWO 2016.05.21. 07:42:47

@Biriksz_Krokiksz!: Ha ha ha Ekkora kamu dumát. ;) XD A kis drogos. :D

2016.05.21. 07:46:09

@ALOKSAKTWO: este okosabbak leszünk. az még bizonytalan h itt leszek-e. egy bridzs-atesz párbaj miatt nem töröm össze magam, h megnézzem, de egy gaben-atesz hepeninget mmkk sasolnék.

2016.05.21. 07:47:19

@ALOKSAKTWO: na, óvatosan az ilyen jelzőkkel, le ne bontsam véletlenül a kerítésedet :)

ALOKSAKTWO 2016.05.21. 07:49:05

@Biriksz_Krokiksz!: Akkor még olcsón megúsznám. :D Oksa, akkor majd látod, jössz e. Én várni foglak. ;)

2016.05.21. 07:50:51

@ALOKSAKTWO: vki tegnap meg is jegyezte, h az életben is minden valószínűség szerint simán eljár a keze. és ezzel is ekg-zom, nincs (vagy csak minimális) önkontrollja, simán elhiszem, h vadul integettek neki, h álljon le.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.21. 07:54:58

@Biriksz_Krokiksz!: Nem hinném, hogy a benti felvételeknél folyamatosan benn lenne egy stábtag...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.21. 07:57:38

@ALOKSAKTWO: Ki hány állatot tud megmérdezni egy perc alatt? :-)

,, 2016.05.21. 08:01:08

@Krétagarbó: torrentboltban, nem tudom lesz-e magyar vetítés, valamelyik magyar adó talán az AXN szokott Survivorokat adni. még azt sem tudom odaát mikor fog kezdeni. szóval semmi konkrétumot nem tudok sajnos:( Lehet h a Krokinak több infója van:)
@alsophila.grahami:
ez a Napsi ugyanaz akinek az Anettka szüzesség elvevős realityt szervezett, és "élő adásban el is vették neki?"
ha már úgy is kiderült h nyuggerek vagyunk, nyugodtan merek ilyen őskori dolgokat kérdezni:)

2016.05.21. 08:01:26

@VV Erőlegény: azon sem feltétlenül, bridzsitben semmi potenciált nem látok. meglepődni (már ha....) meg ráérek utólag is ;)
"Nem hinném, hogy a benti felvételeknél folyamatosan benn lenne egy stábtag..." folyamatosan nem is, de itt elég hamar eldurvult a szócsata, akár még be is osonhatott egy stábtag, vészhelyzet esetére közbelépni. gaben helyzetkezelésén azért lengettem kicsit a szalmakalapomat, talán ő volt az egyedüli, aki próbálta csitítani a feleket.

,, 2016.05.21. 08:02:05

@ALOKSAKTWO: ott volt 1 db alpaka is megkötve szegíny... vajon mit akarhatnak vele:SS

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.21. 08:08:03

@Perspektíva: Ebből a szériából -aki nézte- Attilára szerintem biztos, valamint talán Gáborra, és a Kutyásra, de csak így, hogy volt az a Kutyás csávó, aki (valószínűleg) meg is nyerte.

ALOKSAKTWO 2016.05.21. 08:08:46

@VV Erőlegény: Nem hiszem. Mintha az asztalon a mérleg előtt sorakozott volna valami termény, gyümölcs vagy mi tudom én. Állatot azzal nem mérnek, azt mázsával szokták. :) Szerintem meg simán lehet bent stáb tag. Egyszer is látszott a kamerában ahogy egy idegen pali jött a retyórol. Előtte meg mikor a kerítésnél romantikázott Bridzsit és Gergő, a lába látszott. És a videóban amiben azt mutatták, hogyan készítették elő a Dóri-Atesz párbajt, látszott mekkora létszámmal vannak ott jelen. Simán lehet ott valaki akinek igenis ez a dolga. Az aranytojást tojó, akarom mondani a nézettséget hozó gyökeret bent tartani, még mielőtt leüt valakit. Azért a casting során tuti hogy pszihomókus is elbeszélgetett velük, szóval nem hiszem el hogy ne lennének tisztában azzal, milyen is az Attika a valóságban. Ahogy írták itt a többiek előttem, nincs önkontrollja, vagy minimális. Ő mindent azzal old meg a való életben is, hogy vagy túlkiabálja az egyént vagy ha ez nem megoldás, akkor leüti.

2016.05.21. 08:09:05

@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): nálunk az AXN adta hétvégenként úgy reggel 6-7 körül. meg egy, azóta már megszűnt gyerekcsatorna (most nem ugrik be a neve, de ha eszembe jut, majd mondom), ott úgy volt nappal rajzfilmek volt (gyerekcsatorna, nyilván), éjszaka pedig nyomták a survivort, meg az amazing race-t. jaj de bosszantó, h kiesett a fejemből a csati neve, most ezen fogok pörögni egész nap :)))
az új kezdéséről még én sem tudok semmit, de majd radarozzuk együtt, és majd dobjuk egymásnak az infot, oks?

2016.05.21. 08:13:51

@ALOKSAKTWO: "vagy túlkiabálja az egyént vagy ha ez nem megoldás, akkor leüti." szerintem megy ez neki egyszerre is XDXD

ALOKSAKTWO 2016.05.21. 08:19:49

@Biriksz_Krokiksz!: Ebben igazad van. :) Én arra lennék igazán kíváncsi, hogy ha a top3-ban valahogy mégse ő nyerne, hanem teszem azt fel a Gergő, akit tiszta szívből gyűlöl, szóval azt hogy a fenébe dolgozná fel. Azt a pofára esést. Meg azt hogy ő akár négy párbajt is megcsinált, egész végig csak ő dolgozott a farmon, a többiek csak napot loptak, ellene fordultak, és a nézők még se neki szavazták meg a milliókat. Van egy tippem, hogy láthatnánk egy szép dühkitörést, és mondjuk ahogy lecsapja Zét, meg Anikót. :D XD

loholka 2016.05.21. 08:27:48

@Sanda.Ipse: a kettőjük párbajánál azért valljuk be, hogy a Gábor és a Gergő közötti testmagasság különbség a Gergő javára sokat segített, egyszerűen csak amiatt, hogy ő sokkal jobban tudott támasztani a két karjával és az egész testével tudott tolni. A Gábornak sokkal rosszabb volt a megtámasztási lehetősége, lévén a magasság difi.

2016.05.21. 08:30:16

@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): fúúúú meg volt egy überklassz minisori az axn-playeren: www.imdb.com/title/tt1542543/ azt nagyon imiztem, mmkk megnézem újra vmikor.

ALOKSAKTWO 2016.05.21. 08:31:14

@ALOKSAKTWO: Az írtakat értsétek jól. :D Már Attila szerint dolgozott csak ő, ........ :)

Hortenzia Schneider 2016.05.21. 08:32:25

@ALOKSAKTWO: A bucsu bulikában vendégnek álcázott testőrök fülessel a fülükbe kapnák az instrukciót:Karvaly hivja sirályt! fiúk!fiúk! mártirszentattila akcióra készül,összegyüjtötte a nyálát mint a csulagép a férfimosdó előterében,hívjátok a tekeseket is!

loholka 2016.05.21. 08:34:09

A magam részéről úgy látom a Gábor egyre jobban pofázik, úgy tűnik dobta a szerelmi szálat ./ a szerk. biztos leállította , hogy most már nem kell / RiBrig pofára esett se erő se ész ! /
Na most talán a pszichopata kiejti Ribrigit, a következőn meg a mocskos szájú Cintit / bár ebben nem vagyok biztos mert kis mocsoknak azért van ereje ha felszívja magát/ lehet döntős lesz . Én maradok az egyszerű Gáboromnál ha bent lesz a döntőben neki szurkolok. Persze szavazni azért nem fogok mert annyit nekem nem ér meg, hogy pénzt szórjak rájuk.

2016.05.21. 08:34:20

@ALOKSAKTWO: felőlem azt csinál utána már, amit csak akar, tőlem aztán handabandázhat ahogy a csövén kifér; nekem egy a lényeg: _ne_ő_nyerjen!

loholka 2016.05.21. 08:34:59

Bocsi Gergő pofázikot akartam írni bocsi!!

ALOKSAKTWO 2016.05.21. 08:40:06

@Hortenzia Schneider: :DDDDDDD Vagy kiengedte az összes állatot. :DDDD @Biriksz_Krokiksz!: Ismét csak igazad van!!!! Na mégis csak a nőknek van igaza mindig? :P :D A próféta szóljon belőled. XD

ALOKSAKTWO 2016.05.21. 08:42:25

@loholka: Lehet nem is kell szórnod. Akár aplikációs is lehet. Bár azt talán már elkezdték volna "reklámozni". Na majd kiderül. Mondjuk én úgy gondolom, ha azt szeretnénk, hogy a Gergő vagy a Gábor nyerjen, jobban jönne az sms szavazás. Nem mindenkinek van ám okostelója, így sokan kiesnének a szavazók köréből.

2016.05.21. 08:44:38

@loholka: gábor-gergő végsőn pl nekem nem lenne problémám, akármelyik is győzne, talán gergő egy hangyabokányit előrébb áll az én rangsoromban. #kivárunk! ;)

Sanda.Ipse 2016.05.21. 08:45:51

@loholka: na egy szusszanásnyi szünet:)
Nézd szépen végig a párbaj videót. Abban egyetérthetünk, hogy Attis és Gábor hasonló magasságú. Attist 53 mp alatt tudta eltolni Gergő, Gábort 40 mp alatt, holott az már neki is a második párbaja volt és ugyanúgy jobban kifáradhatott az elsőnél. Konditeremben már volt módom megtapasztalni, mit érnek a szteroiddal nyert izomtömegek. Mutogatni jók, ennyi.
Amúgy mindenki oda drukkol, ahová akar. Én kokszosnak nem szavazok meg egy petákot sem:)

Sanda.Ipse 2016.05.21. 08:47:28

@loholka: ha még tovább csicskulna Ribinek, akkor meg az lenne vele a baj.
Ha van rajta sapka, vagy ha nincs...

Hortenzia Schneider 2016.05.21. 08:48:41

@ALOKSAKTWO: Vagy a fináléban ott áll harmadikként, és amikor meginterjuvolják, milyen volt benn. Válaszként egy rottyantós galambot is kienged))

Hortenzia Schneider 2016.05.21. 08:50:23

én is röppentem az esti viszlátig)))

Cimili 2016.05.21. 08:54:03

@ALOKSAKTWO: Ha már festés, én meg a szempilláimat festem ki minyá. :)

Hortenzia Schneider 2016.05.21. 08:56:41

Még csak annyit.Az előzetes szerint Attila&Gergő szócsatázik, A: te paraszt!,G:te meg tuskó vagy!
Gergő felül értékelte ,mert lejjebb van Attila,nem tuskó hanem GYÖKÉR!

ALOKSAKTWO 2016.05.21. 08:56:55

@Cimili: Ha gondolod segítek. :) A pemzlivel húzok én egyet. :D

Cimili 2016.05.21. 09:00:18

@Hortenzia Schneider: Milyen igazad van. :) Ma úgy látom, szinte mindenkinek igaza van, aki ma írt ide. :)

Cimili 2016.05.21. 09:02:41

@ALOKSAKTWO: A gyönyörű szempillám tabu. :))))

ALOKSAKTWO 2016.05.21. 09:08:16

@Cimili: Bocsánat. :) De minek festi egy macska a szempilláit? :D Csak nem randi lesz? :))

ALOKSAKTWO 2016.05.21. 09:12:15

Most viszont én is megyek dolgomra. Majd később leszek. :)

Mara100 2016.05.21. 09:18:02

@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): Dehogy két különböző ember. A Báros lányt nagyon szerette a közösség talán ötször is visszaszavazták a játékba.

Chuck Νorris 2016.05.21. 09:24:34

SPOILER!!4!
Én tudom mi lesz a párbaj! összeraktam a kellékekböl.
Láma, sok alma, Mérleg, Rudak.
Tehát! Egyszerre startol a két versenyzö, szlalomban el kell futni a lámájukhoz, akit addig kell ingerelni amig nem köpnek. ha ez megtörténik, vissza kell futni az almásdobozig és addig rágni az almát amig a mérlegen a csutka egy bizonyos sulyméret alá esik. ezután ismét szlalom a lámáig, köpés, vissza. 50 almacsutkánál lesz nyertes, ezért a párbajt 2. részbe látjuk.
:)

2016.05.21. 09:26:11

@Cimili: baszki, nagyon röhögök :))))))))

2016.05.21. 09:29:34

@Cimili: akkor segíts, mert nem tudok dönteni, és te szakértőnek tűnsz: lecsófőzéshez mi illik: koktélruhát vegyek fel, vagy nagy estélyit? XD

Chuck Νorris 2016.05.21. 09:35:14

@alsophila.grahami:
Bár csapat
Erika - Léna, Napsugár, Zsanzi, Laura - Tiger, Tomi, Tibi - Zoli, Böde, Torghelle

Cimili 2016.05.21. 09:46:52

@Biriksz_Krokiksz!: :DDDDDDDDDD Ilyen melegben bikini dukál.:)

Cimili 2016.05.21. 09:47:59

@Chuck Νorris: :DDDDDDDD Nem is értem, h te miért nem vagy kreatívos a rötöelnél. Annyira jó ötleteid vannak mindig. :)

,, 2016.05.21. 09:49:58

@Chuck Νorris: az egy alpaka volt. (egyelőre még küzdök az alpakák létjogosultságának elismeréséért, de lassan feladom )

Mara100 2016.05.21. 09:53:11

@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): Ne add fel, én már megtanultam és tegnap anyunak is mondtam aki visszakérdezte mi az az alpaka :)

,, 2016.05.21. 09:58:07

@Mara100: az alpakák cukik, a lámák faszok. ennyi:)

2016.05.21. 10:10:20

@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): :))))))))))))))))) fülükön is látszik a különbség, meg a szőrtakarójukon vmennyire. de a te általad adott megkülönböztethetőségi mód az mindent visz :)

Cimili 2016.05.21. 10:10:56

@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): Azon kívül? télleg érdekelne, h mi a különbség, és honnan lehet felismerni.

Őzláb Gida 2016.05.21. 10:11:14

Gergő adatlapja az "Egy perc és nyersz" játékból. Nem meglepő hogy tulajdonképpen legázolta a fiúkat, komoly sport múltja van:
www.mediaklikk.hu/2014/10/08/daniel-gergo/

2016.05.21. 10:13:00

@Cimili: javagyúgy :) bocs, a smink miatt aszittem kiöltözéses főzőcskézést tartunk ma :))

Mara100 2016.05.21. 10:17:05

@Őzláb Gida: Tudtommal a játék határok nélkülben is szerepelt. Ez inkább annak az adatlapja lehet, mivel azt láthatta gyerekkorában max.

Őzláb Gida 2016.05.21. 10:30:51

@Mara100: A cikkben az van 2014. október, de persze az is lehet, h annak az adatlapja. Igazából csak az benne lévő információk miatt találtam érdekesnek. De egyébként igazad lehet, mert az oldal alján a "Játék határok nélkül" oldalra vezető link van. Figyelmetlen voltam.. :)

Perspektíva 2016.05.21. 10:44:22

@Őzláb Gida: Ezek után magyarázzátok már meg, hogy ennek a Ribinek miért nem jell ez a srác? Mi benne a hiba? Nagyon ragaszkodó?

,, 2016.05.21. 10:52:24

@Cimili: amit kroki is mondott, de méretre is sokkal kisebbek.
@Perspektíva: nekem se kéne... külsőleg sem jön be egyáltalán de belül vannak a gondok. Pl eddig egyszer sem derült ki h lenne humorérzéke... ami meg komoly baj h túl alacsonyra pozicionálja magát, így hogy várja el h egy nő felnézzen rá? utána meg puffog... brrr.

2016.05.21. 10:52:26

@Perspektíva: talán mert bridzs drámakirálynő típus, egy nyugodt, kiegyensúlyozott kapcsolatban megfulladna, mert nem neki való.

2016.05.21. 10:58:03

@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): humorérzék az pl tényleg fontos, de a csaj szempontjából ez sem mérvadó, mert neki se sok van. inkább az lehet, h nem erőskezű koppány típus geri, pedig bridzsnek inkább olyan kéne.

2016.05.21. 11:04:03

@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): hát akár jah. de mindenképpen olyannak gondolom a csajt, akinél a húzdmeg - ereszdmeg számít. ha fut utána, akkor nem kell fújjj, ha levegőnek nézi, netán még alázza is, az viszont fincsi.

Őzláb Gida 2016.05.21. 11:08:37

@Perspektíva: Kroki kolléganő véleményével értek egyet. Nyilván lételeme az állandó feszültségben való lét, és Gergő nyugodtsága uncsi neki.

Raszputyina 2016.05.21. 11:15:08

@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): Hát pedig szerintem van, pl. a Dóri, gombóc van a torkodban? az ő szájából hangzott el, amikor Dóri guggolva próbálta elejét venni, hogy sugárban hányjon.

Raszputyina 2016.05.21. 11:19:33

És amúgy meg nekem külsőleg, belsőleg nagyon bejön; ha nem volnék fényévekkel idősebb nála, akkor volt most lenne életcélom. Szerintem Gergő egy kapcsolatban nemcsak "szerető", hanem bajtárs is, akire minden helyzetben számítani lehet.

Azálea 2016.05.21. 11:28:37

@ALOKSAKTWO: Ha méregetős feladat lesz, attól tartok, kiejtetik vele Gabent, akinek, mint tudjuk, az ész nem az erőssége. Kint a szerkik látják, hogy Atesz Gaben ellenében a végső szavazáson nem nyerhet, így, ha beígérték neki a nyereményt, akkor most kell Gabent kitenni.

Őzláb Gida 2016.05.21. 11:29:32

@Raszputyina: Ráadásul, ha emlékeztek, mikor a fiúk verset írtak, egyértelműen kiderült a szellemi fölénye is. Persze nyilván van 100 kiállhatatlan vonása is, de kinek nincs. Szerintem még mindig a simán vállalható kategória.

2016.05.21. 11:35:23

@Raszputyina: az avidon ez saját macskusz? mert <3

Azálea 2016.05.21. 11:38:41

Szerintem nem volt véletlen az sem, hogy a szerkiknek most fel kellett mérniük a valós erőviszonyokat, ezért kellett mindenkinek mindenkivel megmérkőznie - viszont tét nélkül. A cél az volt, hogy lássák, Atti vajon erőpárbajban akár Gergőt, akár Gabent le tudná-e verni. Most kiderült, hogy nem, így jönnek a más típusú feladatok (mérés). Lehet, hogy Attila boltos volt előző életében :)

Mara100 2016.05.21. 11:48:15

@Azálea: Szerintem műsor utolsó heteiben ennyire már nem szól bele az rtl. Szerintem csak Attila hiszi, hogy az a pénz az övé az rtl egyáltalán nem akarja, hogy nyerjen.
Majka, Béci, Anikó, Anett sem nyert aztán mégis műsorokat adtak nekik

2016.05.21. 11:48:59

@Azálea: simán elképzelhető. ahogy az is h te is vérprofi konteós csapattaggá 'avanzsáltad fel' magad a szememben ezennel ;)

Hortenzia Schneider 2016.05.21. 11:50:54

@Azálea: Mérés?? a f@szméregetés az megy neki)))
Boltos?? inkább lókupec lehetett

Azálea 2016.05.21. 11:53:12

@Biriksz_Krokiksz!: Csak próbálok gondolkodni, mit tennék, ha minden hájjal megkent szerki lennék.:)

Berborosz 2016.05.21. 11:58:01

@Azálea: A szerkik korábban is tisztában voltak az erőviszonyokkal.
Pl. tudták, hogy Dóri nem edzette magát, csak a konyhában kavargatott. Ehhez képest választották ki a párbajt, amikor - Attilával összekerülvén - már inkább őt akarták kiejteni.

Perspektíva 2016.05.21. 12:01:29

@Azálea: Inkább férfi-női párbajra tippelek ezzel a méregetéssel. De nézettség szempontjából nincs különbség. Gábor Attis Brigi ugyanolyan "vonzóak" a magas nézettség elérésében csak más-más szempontból. Ha Attila párbajozik kiváncsi vagyok kiejtik-e? Ha nem, az elgondolkoztató, mert Brigi legalább annyi nézőt hoz, mint ő. Egyébként egy Attis Brigi párbajban nem tudnék dönteni ki menjen ki maradjon.

Krétagarbó 2016.05.21. 12:03:27

@Chuck Νorris: akkor megint csak Attisnak kedvez, a láma tuti előbb leköpi őt bárkinél...:))

Azálea 2016.05.21. 12:05:03

@Perspektíva: Igen, Brigi sok nézőt vonz, de a végső megmérettetésen nem tényező, nem növeli az izgalom faktort.

Krétagarbó 2016.05.21. 12:08:18

@Őzláb Gida: azt írja, hogy a nővére síelésben vesztette életét. Az de gáz :(((

Azálea 2016.05.21. 12:08:51

@Berber Oroszlán: Azzal valóban tisztában voltak, hogy a lányok gyengébbek, de a fiúk izmait látva, ránézésre nem lehet tudni, ki az erősebb, ki tud jobban küzdeni. Ez most egyértelműen eldőlt.

Mara100 2016.05.21. 12:12:16

@Krétagarbó: Igen és az is sokat mondó, hogy nem Brigivel hanem még Dórival beszélt erről.
www.nlcafe.hu/sztarok/20160422/farm-gergo-nover-testver-meghalt-halal/

Krétagarbó 2016.05.21. 12:12:56

@Mara100: én is így gondolom, nem hiszem, hogy kifejezetten Attisnak szánnák a fődíjat.

Krétagarbó 2016.05.21. 12:14:50

@Hortenzia Schneider: ne bántsuk a böcsületes lókereskedőket kérem szépen:)

2016.05.21. 12:15:02

@Krétagarbó: ahhoz dupla ká betű kell a szó közepébe, h ez sikerüljön ;)
(de csak kötexem, ismersz) ;)

Hortenzia Schneider 2016.05.21. 12:33:29

@Chuck Νorris: Könnyesre nevettem magam ))
@Krétagarbó: böcsületes lókereskedő ))

2016.05.21. 12:38:07

@Krétagarbó: tudtam h tudtad ;)
@Perspektíva: "Egyébként egy Attis Brigi párbajban nem tudnék dönteni ki menjen ki maradjon."
szerencsére nem is kell ezen külön agyalnunk, bridzs megy haza, osztkalap. geri majd látszat-sajnálkozik (szimpátia-faktor emelése a majdani közönségszavazáshoz) ;)
ha atesz vmi miatt mégis inkább gábort hívná ki ma este, akkor viszont garantáltan ott fogok csápolni a B-közép első sorában gáborért.

Cimili 2016.05.21. 12:38:35

@Azálea: Na neeeeeeeee, erre gondolni se merek.

,, 2016.05.21. 12:40:05

@Krétagarbó: én tuttam h tudod, de egy pillanatra azért kibillentem a balanszból:)

Cimili 2016.05.21. 12:43:34

@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): Ne billegjél már, este feladat van! :) Itt köll csápolni( by Kroki)! :)

ALOKSAKTWO 2016.05.21. 12:49:01

@Cimili: Na, akkor már legyen monokini. ;) :D XDDD

Őzláb Gida 2016.05.21. 12:53:31

@Biriksz_Krokiksz!: Szerintem egy ilyen méregetős feladatot fiú-lány párbajra tartogatnak. A fiúk inkább erőnléti feladatot kapnak. Viszont a matatós feladatban akár nyerhet Brigi is. Mondjuk nekem speciel mindegy, ki esik ki ha Attila -Brigi párbajban gondolkodunk.

ALOKSAKTWO 2016.05.21. 12:56:28

@Azálea: Reméljük hogy nem. Vigye csak Attis Bridzsitet. Ha mégis Gaben lesz, és valóban kiejtetik, akkor az egy újabb bizonyítéka annak, mait itt szajkózok. És amit nem írok le megint, mert a többiek megtépnek, hogy már megint károgok. Kár kár kár :DD XDD

ALOKSAKTWO 2016.05.21. 12:59:15

@Őzláb Gida: Lételeme az állandó ballansz keresés is. :D

Chuck Νorris 2016.05.21. 13:05:08

na most aztán jó visszanéztem mi várható az akadálypályán.
A gyenge idegzetü nyugdijas olvcasókat kérem csak a... SPOILER!!!! A mérlegig SPOILER VÉGE olvassák.
a pálya (nem a bea)

1: rajtgép
2: 5 üres rud
3: mérleg egy asztalon mellette egy gyanus vágódeszka
4: egy négyszögletes karámba vmi állat, ránézésre tyuk. vagy nyul. vagy nyultyuk.
5: hordo tetején almák. tán jonatán
6: egy négyszögletes karámba vmi állat lást fenn
7: egy alpaka kikötve egy rudhoz
8: még egy rud
9: vmi szénabála vagy mi a szar
10: egy mély verem benne egy éhes szlovéniai aligátorral.
11: célszalag

Azálea 2016.05.21. 13:05:25

@ALOKSAKTWO: Ne legyen igazunk! Ha esetleg Gaben kiesik, a verseny Attis és Gergő között dől majd el. Akkor a szerkik Attis győzelmét azzal indokolhatnák, hogy bár Gergő népszerű volt, a nézők Ribi miatt nem adták neki a fődíjat és kész.

2016.05.21. 13:07:33

@Őzláb Gida: kicsit izgulok, h milesz, hogylesz.

Cimili 2016.05.21. 13:09:13

@Chuck Νorris: "ránézésre tyuk. vagy nyul. vagy nyultyuk." Hát behalok rajtad. :DDDDDDDDDDDD
Lennék a kollégád, van felvétel nálatok? :))))

Chuck Νorris 2016.05.21. 13:09:20

@Chuck Νorris: elnézést a nyugdijasoktól és a nemazoktól is, elirtam a nagy izgalomba! a 3-as az a 6-os helyén van :)

Cimili 2016.05.21. 13:10:36

@Azálea: Hogy Gaben kiesik, gondolni sem szabad!!!!!

Azálea 2016.05.21. 13:11:04

A szavazásból egyértelműen kiderül, hogy a nézők nem akarják Gaben kiesését, ahogy Dóriét sem akarták. Ám ez mit sem számít! Ergo bent maradása esetén Gaben több szavazatot kapna, mint Attis. Ribi, Szinti nem számít. Ez esetben Gaben-Gergő között dőlne el a dolog.

Azálea 2016.05.21. 13:12:20

@Cimili: Dóri távozására sem akartam gondolni, aztán mégis! :(

2016.05.21. 13:14:22

@Chuck Νorris: almákat megenni a versenyzőknek -> szénabálát megetetni LÁMÁVÁL (ssk nem alpakával! -> rozsdás mérleget megetetni aligátorral ->
ááá, hagyjuk, atesz nyeri, bárhogy is lesz.

Dirty Lyle 2016.05.21. 13:27:28

@Azálea: vannak boltosok akik tíz deka parizert számolnak, de nyolcat mérnek le. Nem mindenki Lenke néni. :)

2016.05.21. 13:28:38

gyertek már át az új poszt alá lszi. szétforgácsolódnak így a figyelmek ;)

Hortenzia Schneider 2016.05.21. 13:33:00

@Dirty Lyle: Sőt azt mondják, hogy itt a vége fuss el véle)))

Raszputyina 2016.05.21. 15:35:33

@Biriksz_Krokiksz!: Igen, ő Raszputyin, az én 16 éves szibériaim, aki nagylelkűen a nevére vett.
süti beállítások módosítása