Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A Farm 2x41 - Végre kanolás! Vagy legalábbis olyasmi (18+)

2016. május 07. 08:20 - Dzsudibí

Zé konferál, a farmerek játszottak, a játék neve pedig hogyan nem változott meg az életem 20 millától 20 év alatt. Zé azon nem lepődik meg, hogy Sanya a fitnesz világában látja magát 2036-ban is, de azon nagyon (!!!), hogy Brigi jövőképében nem szerepel Gergő (sem Szinti, sem Norbi, sem pedig Attila, akikhez legalább annyi köze volt már, mint Gergőhöz). 

1_5.png

Drága Gábor épp csak kiszabadult a sittről adócsalásÉRT, no de komolyra fordítva a szót, igazából testépítéssel foglalkozik nulla huszonnégyben, és kifizette végre a gyöngyházfehér tigrát. Attila most jött vissza a kislányával Floridából, aki 18 éves, mert még olyan kicsi, hogy húsz év múlva is csak 18 évvel lesz idősebb, és van egy libafarmja. Hiába, merjen az ember nagyot álmodni. Sanya szintén fitneszkedik, ezen kívül pedig sokat szerepel a tévében, mert ugye 20 év múlva is még mindenki kurvára kíváncsi lesz rá, várom már a Máunika sónak az a részét, amiben ő, VV Iza és Alekosz megdöntik a terpeszállásban elfogyasztott leghosszabb lecsókolbász Guinness rekordját.  

2_5.png

Dia vesz egy házat az édesapjának a Rózsadombon, mivel időközben rendeződött a kapcsolatuk, 3 terepjáróval, meg lovakkal, egyébként pedig minden iparágban jelen van a különböző vállalkozásai révén, így az összes Farmer neki dogozik. Szegénykém, de pofára fog esni, ha neadjisten megnyeri a játékot, és a fent elsorolt javak helyett egy másfél szobás, parkolóra néző havannai lakásra futja csak majd, miután az apja kipótolta a leadózott 20 millát. Szintinek is lakás az álma, miután a fodrász szakmáját LERAKTA, és apuval is kibékült. Dia felteszi a nap kérdését, miszerint továbbra is tartja majd magát a divatleszbikus hajlamaihoz vagy az állam és a szentegyház által is elfogadhatónak ítélt családi modell alapján egy hímnemű mellett horgonyozna majd le, Szinti ezt a kérdést egyelőre még nem döntötte el.

3_5.png

Briginek sikerült kiköltöznie a vörös körből, ami szerintem elég szarul hangzik. Gergő még véletlenül sem kerül szóba legnagyobb meglepetésemre, annak ellenére, hogy igaz szerelmük még azt is túlélte, hogy Brigi a kapcsolatuk során majdnem előbb dugott mással, mint magával Gergővel. Gergő természetesen álmaiban Brigivel lakik, hagyjuk. Dóri már előre is elnézést kér, hogy mindenkit lesmárolt a bulin, miután megnyerte a játékot, szerencsére ezalatt végig Brigi és Gergő arcát mutatja a kamera. Ezután egyperces vészjósló zene következik, a kamera idegesen vált a farmerek között, én vártam volna valami olyasmit, hogy akkor most egymásnak esnek a nyomorékok a húszmilláért, ami gyökeresen megváltoztatja majd szánalmas kis életüket, vér és agyvelődarabok csapódnak a kamerának, Sanya egy fél lábszárat rág a sarokban elszántan, Attila saját szemét kitépve ront neki Szintinek, Dóri puszta kézzel tépi fel Brigi mellkasát, míg Dia hörögve halálra kanolja Gergőt, ehelyett nem történik SHEMMI. 

4_5.png

Brigi este a jó öreg pinavillantós trükkel próbálja kiengesztelni Gergőt, aki köszöni, nem kér a dologból. Brigi tovább könyörög, ha jól értelmezem a takaró dudorodásából, még egy kis cidával is próbálkozna, de Gergő nem így akarja. Másnap reggel összevesznek azon, hogy Gergő kizárólag Dóri véleményére hagyatkozna a zsömlesütéssel kapcsolatban, Attila kicsit szítja a tüzet a szerelmesek közt, és megosztja véleményét Brigivel, miszerint Dóri kanolná Gergőt. Szerintem Dóri kanolna bárkit, aki viszontkanolná őt, de egyelőre még nem akadt az a bátor jelentkező. 

Az elkövetkezendő jópár fájdalmas perc továbbra is Brigi és Gergő perpatvaráról szól, előkerülnek a régi sérelmek is, amikor Brigi Norbit kérte meg inkább Gergő helyett, hogy borotválja le a lábát, de alapvetően a Dóri-Gergő tengely mentén halad a vita, nagyjából annyira izgalmas, mint játszani egyet az Age of Empires 2-vel úgy, hogy az ember negyvenszer beírta, hogy how do you turn this on (szégyellje magát, aki tudja, hogy ez mit jelent, csaló kocka banda). 

6_5.png

A Farmerek ajándékot készítenek egymásnak, Brigi alkotói válságba kerül, Dóri és Gábor igyekszik őt valahogyan abba az irányba terelgetni, hogy mégiscsak illene valamilyen szívecskét adnia Gergőnek, merthogy ugye szeretik egymást, meg az milyen eredeti. Dóri eközben úgy aprítja a hagymát, mintha fát hasogatna. Gábor kicsi súlyzókat gyárt agyagból Sanyának, miközben kicsit megnyalogatja a munkalapot, merthogy szereti a faízt (ki nem?).

7_5.png

8_5.png

A műsoridő maradék részét nagyjából ki is teszi az ajándékozás, Brigi kis fát kap fémből, Gergő házat mákfejekkel, ami tulajdonképpen Brigi bocsánatkérése arra vonatkozólag, hogy mégiscsak vele képzeli el a jövőjét, mert ugye szerelmesek, Sanya megkapja a fitneszterme kulcsát, cserébe Gábor és Attila kapnak két agyagkupacot, ami Sanya szerint egykezes súlyzó, Dóri Gergőnek ÉS Briginek ad ajándékot, mert azért az mégiscsak szarul vette volna ki magát, ha csak Gergőt ajándékozta volna meg. 

Mer ugye az elejétől fogva a szárnyaim alatt volt, mint lány. (Attila)

9_5.png

Atti és Szinti még jól megbeszélik egy cigi mellett, hogy miért utálják egymás pofáját, előkerül a "mert én ilyen vagyok" szuperjokeraduász is, ami ugye tudjuk, hogy mindent ver, mindkettőt agyonverném szívlapáttal, bármiféle bűntudat nélkül. Végül megegyeznek abban, hogy inkább csendben fogyasztják el a dohányáru megmaradt részét, mert úgy biztos nem vesznek össze. A végére még jut egy kis takaró alatti kanolás Brigi és Gergő részéről, azaz szent a béke, és együtt fognak megöregedni, ahogy a szerelmesekhez illik. 

Te fújod a magadédat, én meg fújom a magamémat. (Szinti)

Aki pedig szeretné újraélni egy kicsit Brigi és Gergő egymásra találásának pillanatait, annak tessék. Szerintem kanolnak, de ezt mindenki döntse el maga. Szívesen.

 

Címkék: 18+ a farm
479 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2016.05.07. 08:27:39

Horrorfarm. Nyami.

ALOKSAKTWO 2016.05.07. 09:17:05

Na egy Kroki nem megelőzött!! :)) De csak beköszöntem, majd délután leszek. Dolgozni köll, sajna. Addig tarsd a frontot @Biriksz_Krokiksz!: . ;) :D

☺ágica 2016.05.07. 09:21:46

Dzsudibíííí:DDDD Ez ismét nagyon jó lett, köszi:)

2016.05.07. 09:22:31

@ALOKSAKTWO: "döntsd a tőkét, ne siránkozz" ;)
már egy órája kinn van a posztcsi, még én csodálkoztam a legjobban, h sehol senki.

Sanda.Ipse 2016.05.07. 09:39:58

A párbaj kiválasztás közelsége még Cintia ocsmány modorára is jó hatással van:)

Queen Alix 2016.05.07. 10:21:35

Zé az elején úgy hadonászott,ahogyan én szoktam mikor prezentálok vmit.
Szerintem Attila tervei,tökre menők,semmi facni,hanem libák. Gergő végég olyan huncutul mosolyog

Queen Alix 2016.05.07. 10:22:35

Meg a sztriptízbár ötlete is jó Diának

Queen Alix 2016.05.07. 10:30:21

Egyébként amikor Dóri elkezdett beszélni,akkor bevágták a magányosan sétálok egy elhagyott házban zenét, és ilxen drámai lefekvést még nem láttam.Egyébként Attila nem alszik? Merthogy amikoir a többiek éppen lefekvésre készültek,akkor a sertés hasát birizgálta

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.07. 10:34:55

Na ez egy zsinórmérték poszt lett Dzsudibí ! Így kell gyenge adásból jó posztot csinálni. És igen, lehet, csak szándék és lelkesedés kérdése. Grat!

Más: Briginek van egy olyan önelégült bárgyú kínvigyora (ami elvileg ilyen csábító vigyor szeretne lenni, azt hiszem), amivel legalább annyira ki lehetne engem kergetni a világból, mint Heni hahotázásával. Brigi egyénísége az irányomban a tévén keresztül nagyon nem kompatibilis (nulla a virtuális EKG rezgés közöttünk) semmi kedvességet, semmi lazaságot, semmi humort, és semmi szexualitást nem sugároz ki magából. Egy nyafka és affektáló tarisznyás álbölcsész hallgató körvonalazódik a jelleméből... Brrrr... :-(

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.07. 10:37:40

@Queen Alix: Te ki voltál régebben? Olyan jó lenne tudni. :-)

bElannaTorres 2016.05.07. 10:54:33

Cinti csak azt adja attilának amit kap tőle, nem emlékszem mindenre, de nekem úgy tűnt ő nem megy oda direkt kötekedni a másikhoz. Szóval az hogy Attila elvárja a tisztelet a kora (38) alapján az kicsit túlzás... Attól még cinti nem jól kezeli a konfliktusokat, de szerintem ha szépen megtanulja "lerakja" a fodrász szakmát, annak teljesen jó lesz.
Attila meg építési vállalkozó? Az ilyenek, mint ő már rég csődbe mentek.

Avanivi 2016.05.07. 11:06:40

@VV Erőlegény: még nem jöttél rá? Mondjuk én már kb. ezer kommentet olvastam tőle,nekem könnyű :)

Queen Alix 2016.05.07. 11:31:06

@VV Erőlegény: Csábos mosoly, hajdobálás, alulról nézés

Dzsudibí 2016.05.07. 13:02:41

@VV Erőlegény: egyetlen célom, hogy boldogságot és örömet fakasszak, bármerre járok is. :) Ceji <3

tündér vagy puszillak 2016.05.07. 13:49:12

@VV Erőlegény: az inkább kínszenvedő kényszervigyor :D

tündér vagy puszillak 2016.05.07. 13:54:16

A poszt amúgy jó :)
végre valaki aki ír és nem siránkozik, hogy miből mit hogyan nem lehet

Reláció 2016.05.07. 14:01:39

@VV Erőlegény: ...hát nem is tudom...annyi azért bizonyos, hogy Biginek mégiscsak van valamiféle sexuális kisugárzása, ha a "mikróban" megszerezte Gergőt, majd Cintit, Norbit, Atist,.. egyedul Gáborunkról pattant vissza.

Janossz 2016.05.07. 14:04:15

@VV Erőlegény: Elég jól körülírtad ezt a Brigi nevezetűt. Irritál.
Szegény mamlasz Gergőnek nem sok nővel lehetett dolga, hogy nem menekül ettől a macától.

SzilajSzilard 2016.05.07. 14:08:45

Valamilyen szinten balanszban van az hogy én ilyen vagyok. :)
Oké, a valamilyen szinten 2éves történet már minimum, de van annyira sarokköve a valóvillázásnak mint az én ilyen vagyok.
Cintit pofán pörgőrúgnám, bármikor. Pornóznia kéne, megvan benne az a plusz a szakmához. ami egyébként a nyivákolva beszélő nők sajátja.
Brigi 30%-kal lassabban beszél mint egy normális ember, bár már gyorsul. Amikor bele kezd a körmondataiba, őt dupla pörgőrúgnám és papuccsal csapkodnám a talpát.
Attila egy okoskodó exsittes proli. Szerintem egy-két betörés és/vagy garázdaság lesz ott megbújva a múltban, bár nem tudom hogy kiderült-e már.
Gergő egy balfasz, de rendes. Kicsit kevesebb időt Kongóval, többet az emberekkel.
Gábor nyerje meg, mert nem basz fel, mókás együgyű.
Dóri rendes, kicsit tyúkanyó, de nem gáz igy tévén át.
Sanya darabra megvan.
Dia egy parasz'lyány, de nincs baj vele, ő is növeli a létszámot.

Eddig ennyi jött le, gyenge ez a műsor eddig, jobb már nem lesz.

Janossz 2016.05.07. 14:30:36

Nem vagyok nagy valóságshow-néző, de egyet még megnéznék szívesen.
Attila, az építési vállalkozó, na erre befizetnék.
Három hónapba biztos beleférne, és nagyon tanulságos lenne.

Dia, Gergő, Dóri az én hármas befutóm.

2016.05.07. 14:33:27

@VV Erőlegény: remélem ő az elveszett Penike... :)

fideszes Bróker kormány 2016.05.07. 14:46:31

Fotel Gyökér bámulja Farm Gyökeret.

De jó szórakozás!

Köldök_szösz 2016.05.07. 14:50:52

Kár hogy nem halálos betegség a taplóság.
Akkor nem lenne túlnépesedve a föld, kényelmesen elférnének a normális emberek.

csincsilla72 2016.05.07. 14:59:19

Látom, főcím lett a hogyvolt az indexen. Ilyenkor minden gyökér idetalál...

ALOKSAKTWO 2016.05.07. 15:08:00

@VV Erőlegény: Na ez a legjobb kérdés. Mert én sem tudom. Tegnap este azt írja nekem, jó volt újra látni engem. Néztem ki a fejemből. :D @Avanivi: Még én sem jöttem rá. :))@Neytiri1: Penihez képest túl bőbeszédű. De ha mégis ő az, akkor eddig jól titkolta ezt. :))@Queen Alix: Tessék már elárulni, ki tetszett lenni anno? :D Kéz csók. ;)

Infomaniac 2016.05.07. 15:21:05

@Dzsudibí: Az AOE megemlítése nagyon bejött :)

csincsilla72 2016.05.07. 15:21:46

@Reláció: Biztos kell az a kémia:-)
Innen, a tévé túloldaláról nekem nagyon nembejövős a csaj. De én nő vagyok, nem tudom pasiszemmel nézni.

ALOKSAKTWO 2016.05.07. 15:22:57

@csincsilla72: Nem kell ezekkel foglalkozni. Le kell sz....i. :) ;)

csincsilla72 2016.05.07. 15:24:00

@Dzsudibí: Jó kis poszt, köszike:-)
Sajnos a műsort nem láttam, mert néha a mikrokörnyezet problémáival is foglalkozni kell, de ennyi elég is volt. A paplan alatti maszatolásra nem tudok belelkesedni.

Burgermeister 2016.05.07. 15:26:36

kanolnak ezek éjjelnappal...gumi nyista.....hiv hepa gono és egyebek szűrése lesz-e?

2016.05.07. 15:54:53

@ALOKSAKTWO: "Csábos mosoly, hajdobálás, alulról nézés" - ilyet csak Penike tud írni :)
És még van néhány mondata ami olyan aranyosan Penis. Új név, új arc, kicsit bővebb kommentek.
Ha ugyanolyan lenne, akkor továbbra is Peni lenne :D

ALOKSAKTWO 2016.05.07. 16:07:22

@Neytiri1: Lehet igazad van. Peni nagy zene szakértő, és az egyik kommentjében ez az új hölgy is elég érdekesen fogalmazott. :))

2016.05.07. 16:32:39

@ALOKSAKTWO: igen az is :)) remélem igazunk van! Alajka viszont nem ismerte meg, úgy látszik csak az avatart és a nevet nézi, pedig Queen Alix megpróbálta... :D
Én örülnék, ha tényleg Penike lenne :)
De lehet, hogy ez örök titok marad...

Queen Alix 2016.05.07. 16:39:03

@SzilajSzilard: Jó elemzés,bár a Sanya darabra megvan részt nem tudom értelmezni,de jó.

Queen Alix 2016.05.07. 16:41:26

@csincsilla72: Sosem értettem azokat,akik odamennek egy blogra,és odaszólnak,valami általuk nagy bölcsességnek vélt gyökérséget. Ilyenkor mindig szomorúság járja át lelkem.

Queen Alix 2016.05.07. 16:42:52

@csincsilla72: Elképzelhető,hogy tévén át Gergőnek sem jönne be.

Reláció 2016.05.07. 17:06:10

@csincsilla72: @Queen Alix: Azért az vitathatatlan, hogy valamit tud (varázs, bűbáj, voodoo...stb) Brigi, attól függetlenül, hogy nagyrészt mindenki utálja itt kinn, de a farmon eddig csak elérte mindazt amit akart. Atis, ha ma mégis őt vinné ki kb.(1 % az esélye ennek) akkor átvehetné a legnagyobb manipulátor címet amit én eddig Briginek ajándékoztam.

ALOKSAKTWO 2016.05.07. 17:08:38

Lehet nem ide illő téma, de HATALMAS GRATULA A GYŐRI KÉZIS LÁNYOKNAK!! BEJUTOTTAK A BL DÖNTŐBE!! A PODGORICÁT EGY HEROIKUS KÜZDELEMBEN MÚLTÁK FELÜL. SZÉP VOLT CSAJOK!! :)))

Queen Alix 2016.05.07. 17:09:29

@Reláció: Igen,szerintem erős személyes vonzerővel bír,és ez segíti. Vagy az általad is említett varázslat. Nem hiába tudott már legalább 3 férfit meghódítani.

Reláció 2016.05.07. 17:19:59

@Queen Alix: Hármat... csak?!? :)
Azt megfigyelted, hogy ő is alulról felfelé enyhén elfordított (ez a figyelem jele;)) fejjel néz a beszélgetőpartnereire?! ...hát nem érdekes?

Reláció 2016.05.07. 17:20:42

@Queen Alix: ja és dobálja a haját..

Queen Alix 2016.05.07. 17:30:09

@Reláció: De érdekes,bár előfordulhat,hogy fejtartásának oka az,hogy zavarja a fény.

Queen Alix 2016.05.07. 17:45:28

@Reláció: Nem erre gondoltam,hanem,hogy nincsen napszemüvege

Reláció 2016.05.07. 17:53:24

@Queen Alix: lelkiismerete se nagyon, viszont oldalvizen beúszhat Geri mellett az apróért.

Queen Alix 2016.05.07. 17:57:15

@Reláció: Ha tud úszni,akkor ez elképzelhető forgatókönyv

ALOKSAKTWO 2016.05.07. 18:02:19

@Queen Alix: Nem úsznia kell tudni. Egészen mást. De már eddig is bizonyította, hogy tudja azt. Arra lennék kíváncsi, akkor mit tenne, ha ne adj isten Gergő kiesne. Félre ne értsétek, nem szeretném, de ha megtörténne, Brigike kihez csapódna. Lehet rámozdulna valamelyik bent maradt hímre? Nagy az esélye.

Queen Alix 2016.05.07. 18:07:11

@ALOKSAKTWO: Itt úgy látom sokan támadják Brigit,de én tökéletesen megértem. Brigi tisztában van női gyengeségével,azzal,hogy egy nő csakis egy férfi által válhat teljessé. Főleg egy ennyire kiélezett helyzetben,melyet a Farmon élnek meg. Megértem,hogy most Gergőnél van,hiszen ott, Gergő az,ki mint testileg,mint mentálisan balanszban van,és biztonságot ad. Ez a Farm többi férfilakójáról nem mondható el. Ez természetesen nem jelenti azt,hogy Gergő kiesése esetén Brigi nem próbálkozna meg más férfinál,hiszen szüksége van egy biztonságot adó kézre.

Cérnahuszár 2016.05.07. 18:11:29

@Queen Alix: hülyeség
egy embernek egyedül is meg kell állnia a helyét, ha ez nincs így azt úgy hívják társfüggőség
az igaz hogy könnyebb ha van társunk, de ha csak társsal tudunk létezni akkor gyengék vagyunk.
akár férfi vagy vagy akár nő

Queen Alix 2016.05.07. 18:15:35

@Cérnahuszár: Nem értek egyet, egy ember egyedül nem tud kiteljesedni

ALOKSAKTWO 2016.05.07. 18:18:00

@Queen Alix: Egyfelől értem amit mondasz. De azt gondolom, akkor kapnánk igazán képet a személyiségéről, ha ez a helyzet előállna. Kiderülnie, vajon jól ítéltük e meg vagy tévedtünk vele kapcsolatban. Ettől függetlenül remélem nem fog Gergő kiesni.

Puncylla 2016.05.07. 18:21:09

@Queen Alix: "egy nő csakis egy férfi által válhat teljessé" ???
amíg a nők ezt gondolják, addig így is marad

tündér vagy puszillak 2016.05.07. 18:25:32

gábor a kis köcsög, hogy röhögött a kanolási kísérleten :D
amúgy ez csak egy kis kézimunka volt sztem

Queen Alix 2016.05.07. 18:26:57

@Puncylla: Bevallom,nem tudom megérteni azokat a nőket,kik férfi nélkül akarnak csúcsra jutni. Számomra ez nem elfogadható.

Queen Alix 2016.05.07. 18:28:24

@ALOKSAKTWO: Én megértem Brigi motivációit

tündér vagy puszillak 2016.05.07. 18:35:05

@ALOKSAKTWO: dórihoz egyből, de ha pasi kell a brancsba, akkor talán gábor
utóbbi nem sok vizet zavar viszont hasznos báb

csincsilla72 2016.05.07. 18:38:41

@Queen Alix: "egy nő csakis egy férfi által válhat teljessé"
Nagyon nem értünk egyet:-) Miért ne érhetne egy erős, okos, független nő egyedül is a csúcsra? Ma egy nő már tanulhat, lehet jól kereső munkája, amiben megtalálja élete értelmét adott esetben. És ha ő ezt teljesnek érzi, akkor teljes is.:-)

Queen Alix 2016.05.07. 18:39:51

@csincsilla72: Igen,de nem tudja megvalósítani azt,ami egy nő tökéletes feladata. A gyermeket.

tündér vagy puszillak 2016.05.07. 18:42:22

@Queen Alix: van biztonságot adó keze, egy jobb is meg egy bal is
mért kell másé? :O
és mi ez a maszlag, hogy csak egy pasi által válhat teljessé? :O
ezt a viselkedést igen éles kritikával szokták illetni és nem pozitívval
ezt meg is kapja
mindenki brigije

Queen Alix 2016.05.07. 18:45:20

@tündér vagy puszillak: Igen,sajnos napjainkban eluralkodott az a szemlélet,mely azt szajkózza,hogy egyedül is teljes lehetsz. Pedig nem. Mind a férfinak mind a nőnek szüksége van támaszra. Brigi ügyesen csinálja.

tündér vagy puszillak 2016.05.07. 18:46:05

@Queen Alix: pedig elég sokan képesek rá, welcome in reality ;)

tündér vagy puszillak 2016.05.07. 18:48:41

@Queen Alix: ha csak egy pasival vagy képes az meg elég ciki

tündér vagy puszillak 2016.05.07. 18:52:08

@Queen Alix: jézusom :O hélóóó tesó akkor szülsz gyereket amikor akarsz :O
ha abban teljesedsz ki akkor nagy bajok vannak a fejedben
a gyerek lehet egy plusz jó
de abban kiteljesedni...pfffff :D

csincsilla72 2016.05.07. 18:52:34

@Queen Alix: A gyerek nem feladat, hanem lehetőség. Van, akit érdekel, van, akit nem.
Nem vagyunk állatok, akiket csak az ösztönök hajtanak. Ha valaki gyermek nélkül is tökéletesen boldog, akkor letojhatja az egészet.

csincsilla72 2016.05.07. 18:53:32

@Queen Alix: Az embernek nem támaszra, hanem társra van szüksége. Akinek támasz kell, az cseszheti.

Queen Alix 2016.05.07. 18:53:40

@tündér vagy puszillak: Én mást látok cikinek,de nem akarok ebbe belemenni. Foglalkozzunk a műsorral,és a mai párbajjal. vajon kit választ Attila? Használni fogja az eszét,vagy indulatból választ?

Queen Alix 2016.05.07. 18:54:55

@csincsilla72: Nem azért mondom,de a tojásnak köze van a szaporodáshoz..:)

csincsilla72 2016.05.07. 18:55:07

@Queen Alix: Szerintem csajt visz. Benn akar maradni, nem fog pasik megkockáztatni.

Queen Alix 2016.05.07. 18:56:33

@csincsilla72: És szerinted ez helyes döntés lesz? Bármint az,hogy csajt visz ki?

csincsilla72 2016.05.07. 18:57:38

@Queen Alix: Nem mindenki akar szaporodni. A gyermeknevelés 24 órás elfoglaltság, nulla szabadidővel és sok ősz hajszállal.:-) Tökéletesen érthető, ha van, aki ezt köszöni, de nem kéri és talál helyette alternatív elfoglaltságot. Egy túlnépesedett földön ez nem hátrány.

Reláció 2016.05.07. 18:57:57

@Queen Alix: nemááá... Kezdett érdekes lenni!!!

Queen Alix 2016.05.07. 18:59:34

@Reláció: Most nincs kedvem ásni. De ma gazdagodtam új információkkal.

csincsilla72 2016.05.07. 18:59:50

@Queen Alix: Már milyen szempontból helyes?
Én rühellem ezt a pszichopatát, ergo az én szemszögemből az lenne a leghelyesebb, ha erős ellenféllel küzdene meg és kinn maradna. Az ő szemszögéből, feltételezve, hogy folytatni kívánja a játékot, egy nő lenne a helyes döntés.

Queen Alix 2016.05.07. 19:00:22

@csincsilla72: A te szemszögedre gondoltam természetesen.

Reláció 2016.05.07. 19:01:17

@csincsilla72: Nem jó az embernek egyedül. Brigink csak ezt ismerte fel. Ebben pedig igazs van. A két fél ad ki egy egészet.

csincsilla72 2016.05.07. 19:01:56

@Queen Alix: Én annak örülnék a legjobban, ha Barnit vinné és farokhossz-verseny lenne.:-))
Ha már Pista nincs ott.

Perspektíva 2016.05.07. 19:02:25

@Queen Alix: Mi az amit Brigi ügyesen csinál? Hogy társat manipulál magának a farmon aztán dobja mert csak egy eszköz volt? Vagy hogy ügyesen megtalálta kinti élete támaszát?

Queen Alix 2016.05.07. 19:03:58

@csincsilla72: Bocsáss meg,de ki az a Barni? És ki az a Pista?

csincsilla72 2016.05.07. 19:04:10

@Reláció: Van, aki társsal sem bírja. Mert nem tud alkalmazkodni vagy nem tudja elfogadni a partnerkapcsolat szabályait. Nem akarok ítélkezni, mert nem vagyunk egyformák.
Brigiről inkább nem nyilatkoznék. Az ő valódi kapcsolatai sem ideálisak. Úgy nehéz, ha az ember nem tud hűséges maradni és nem lehet benne megbízni.

Reláció 2016.05.07. 19:04:21

@Queen Alix: ...és mi volt számodra új, hogy vannak olyan nők akik gyerek és állandó társ nélkül is "boldogan élnek"??

csincsilla72 2016.05.07. 19:04:46

@Queen Alix: Barni a szamár, Pista pedig a kandisznó volt.

Queen Alix 2016.05.07. 19:05:16

@Perspektíva: Egyrészről elítélem azért,mert ennyire manipulál,másrészről viszont megértem

csincsilla72 2016.05.07. 19:12:14

@Queen Alix: Olyan, amilyen, de Brigi elsősorban anya. Akinek gyermekei vannak, azoknak MMKK biztonságot kell tudniuk nyújtani. 3 gyerek esetén már komoly összeget kell havonta előteremteni, hogy megéljenek. Persze, hogy kapaszkodik a pasikba. Lehetőleg olyanokba, akik anyagi támaszt tudnak nyújtani. Gergő nem. Én megértem, hogy ez szempont, csak tisztességesebb lenne, ha ezt meg is mondaná egyenesen.

Reláció 2016.05.07. 19:12:22

@Queen Alix: Pedig ezek nélkül nem teljes az élet. Ebbe a helyzetbe ágyazva pedig nemcsak azokat a nőket nem értem akik göcsörtösen emancipált faszságaikhoz ragaszkodva a sajátos önmegvalósítás pátoszába ringatják magukat, hanem Brigit sem aki nem veszi(vette) észre hogy már megvan a jackpot. ...lehet hogy nagyon sérült a pszichéje....

Queen Alix 2016.05.07. 19:13:55

@csincsilla72: Nem, elsősorban nő. Az anyaság nem taszíthatja háttérbe a nőiséget.

tündér vagy puszillak 2016.05.07. 19:14:17

@Queen Alix: ez is a műsor része, és te vontad bele ;)

Queen Alix 2016.05.07. 19:15:23

@Reláció: Szerintem Brigi annyira sérült lelkileg,annyira nem hisz már,hogy nem veszi észre azt,amit elé tesz az élet.

csincsilla72 2016.05.07. 19:17:33

@Reláció: Brigivel az a baj, hogy ő egy dolgot nem mér fel: három gyerekkel, 35 évesen nagyon alacsony az értéke a "húspiacon". Neki egy két lábon járó pénztárcára van szüksége, aki örömmel finanszírozza a 3 gyerek nevelési költségeit. Csakhogy ilyet már nem fog találni, mert ahhoz sokkal jobb nőnek kellene lennie, sokkal szerethetőbb, hűséges természettel.
Lehet, hogy Gergő neki nem elég jó, de ennél jobbra már nem számíthat.

tündér vagy puszillak 2016.05.07. 19:18:29

@Reláció: ha két fél az már régen rossz :)
ha két egész ember kellemesen tölti egymás társaságában az idejét, az okés
brigi pedig azt ismerte fel, hogy gergő hátán eljuthat a fináléba

csincsilla72 2016.05.07. 19:18:44

@Queen Alix: Ha gyermeked van, és mindjárt három, akkor elsősorban, másodsorban és harmadsorban anya vagy. Ha mindenekelőtt nő akarsz lenni, akkor vegyél kutyát:-)

tündér vagy puszillak 2016.05.07. 19:21:35

@Queen Alix: nem hiszem, puszttán gergő nem perspektíva neki kint
bent viszont hasznos eszköz

Queen Alix 2016.05.07. 19:23:22

@csincsilla72: nem túl gyakori a hármasiker szülés. Másrészről a kutya összepiszkitja a szőnyeget.

tündér vagy puszillak 2016.05.07. 19:23:32

@csincsilla72: ez viszont butaság
gergő biriginek alapvető igényeit nem elégíti ki
neki az anyagi biztonság a legfontosabb
azzal meg elég szarul áll a mi gergőnk

Queen Alix 2016.05.07. 19:24:27

@tündér vagy puszillak: Ebben a versenyben mindenki eszközként tekint a másikra. Ami helyes

Reláció 2016.05.07. 19:24:32

@Queen Alix: Brigi nem tünik ostobának, sőt igen pragmatikusan is tud viselkedni, bár sok cselekedetét átszovi a manipuláció. Dajnálom, ho nem látja "tisztán" Gergőt, mert nagyot bukhat. Erdekes lehet, hogy az előző kapcsolataiban hogy mérte fel a súlyponti részeket...és ha bénázott hol volt a családja? Miért nem segítettek neki hogy ne jusson el eddig? Atinál érthető a családi háttér, de Briginél is erre vezethető vissza a személyiségzavar?!?

Reláció 2016.05.07. 19:26:33

@tündér vagy puszillak: sajna nem értek veled egyet, mert a férfi és a nő is onmagában fél, és az élethez együtt lesznek egészek.

tündér vagy puszillak 2016.05.07. 19:26:34

@Queen Alix: ezt nem gondolom igaznak, se dóri se dia nem használja a "társait"

ALOKSAKTWO 2016.05.07. 19:30:33

@tündér vagy puszillak: Igazad van, de szokták mondani a kivétel erősíti a szabályt.

ALOKSAKTWO 2016.05.07. 19:32:52

@tündér vagy puszillak: Még. De ha esetleg megnyerné, akkor máris vonzóbb lenne számára. Ezért írtam korábban, ha kiesne a "szerelem" vajon próbálkozna egy másik férfinál a bentiek közül vagy esetleg megpróbálna egyénileg játszani. Esetleg valamelyik nővel szövetkezni.

Reláció 2016.05.07. 19:34:06

@csincsilla72: ...szerintem nem kell félteni a mi Briginket. Azt hiszem nem lehet unatkozni akkor sem ha melletted van és akkor sem ha nincs ott.(ezt lehet hogy aggódásnak hívják) Valamiért kiváltja - még a saját nemén belül is- a megfelelő érdeklődést, amit jól ki is tud használni. Persze lehet másért is szeretni...fürdés után ;)

Reláció 2016.05.07. 19:35:51

Mindenki Atis-Geri összecsapást tippel????

tündér vagy puszillak 2016.05.07. 19:36:38

@Reláció: ha egy személy fél nem oedig egész ott nagy bajok vannak
Egy társ az életedben csak is hab lehet a tortán nem maga a torta

Reláció 2016.05.07. 19:38:31

@Queen Alix: embereket eszköznek tekinteni nem igazán helyes. Sem itt sem máshol. (persze a római civilizációban is voltak beszélő eszközök)

ALOKSAKTWO 2016.05.07. 19:43:35

@Reláció: Ebben igazad van. De ez egy "játék", és mindenki mindent megtesz a cél azaz a nyeremény érdekében. Lásd Attist ahogy próbálta összeugrasztani Brigit és Gergőt. Eszközként használja őket hogy ő maga megnyerhesse a fődíjat. De lehetne erre még példát mondani. Szerintem erre gondolt @Queen Alix: .

Reláció 2016.05.07. 19:44:20

@tündér vagy puszillak: Úgy értem, ahhoz hogy a NAGY Betűs élet ki tudjon teljesedni 2 emberre van szükség. (lehetőleg ellentétes nemből) Ők együtt egészként tudják megvalósítani mindazt amit az élet szubsztanciája megkíván. Külön-külön csak csonkán állnak. Önmagunkban felek vagyunk. Együtt tesszüki ki ez egészet és ez vonatkozik majdnem az élet minden területére.

ALOKSAKTWO 2016.05.07. 19:46:07

@Pácsó Ármándó: Attis-Gergő. Az előzetesben mintha Gerit lehetett volna látni hátulról, a fehér atlétájában. Nekem ez a tippem.

Reláció 2016.05.07. 19:46:07

@ALOKSAKTWO: Lehet idealista vagyok, vagy többre értékelek emberi kapcsolatokat

tündér vagy puszillak 2016.05.07. 19:46:58

@ALOKSAKTWO: ha megnyerné sem lenne vonzóbb
Ugyan is gergőből hiányzik a férfi aki képes egy családot fenntartani
Brigi igényei ráadásul elég nagyok, úgy tűnik nem merülnek ki egy kis garzonban amire gergőnek lehetősége nyílna a nyereménnyel

ALOKSAKTWO 2016.05.07. 19:47:17

@Reláció: Azzal nincsen semmi baj. Nem vagy ezzel egyedül. Ezért nem jelentkeznék én magam se hasonló műsorba, mert nem tudnám ezt csinálni.

Reláció 2016.05.07. 19:47:47

@ALOKSAKTWO: folyt...20 millánál. Ezért szimpi Geri, mert sztem hasonlóan gondolkodhat

tündér vagy puszillak 2016.05.07. 19:49:12

@ALOKSAKTWO: attila taktikázik, brigi eszközként használja gergőt
Nem igazán ugyanaz...

tündér vagy puszillak 2016.05.07. 19:50:04

@ALOKSAKTWO: látod, már nálad is beindult a védelmező mechanizmus :D

ALOKSAKTWO 2016.05.07. 19:51:09

@Pácsó Ármándó: JAvítom magamat. Megnéztem az előzetest újra és az bizony Attis volt, nem Gergő. Így tippem sincsen. :D De nem hiszem hogy fiút merni fog kihívni. Bent akar maradni mindenképpen. Lányt fog választani.

tündér vagy puszillak 2016.05.07. 19:52:54

@Reláció: nem :)
Ragozhatod még, de egy fél ember nem egészaz a jó ha te tudsz hozzátenni a másikhoz, nem pedig elvenni belőle, higy egész legyél
És ha ez mind két oldalon áll, akkor van bódottság másképp csak vámpírkodás van

Pácsó Ármándó 2016.05.07. 19:53:30

@ALOKSAKTWO: De az nem tipp, ha kinézed az előzetesből :-)

Reláció 2016.05.07. 19:53:33

@ALOKSAKTWO: bárki visz, nem neki drukkolok!!

ALOKSAKTWO 2016.05.07. 19:53:46

@tündér vagy puszillak: ÉS kit is védelmeznék? Nehogy azt mond hogy a Brigit, mert akkor nagyon mellé lőttél. :D Azt a nőt én ki nem állhatom. @Reláció: Ezt most hogy érted? Elvesztettem a fonalat. :)

Perspektíva 2016.05.07. 19:53:50

@ALOKSAKTWO: Gáborkát biztos nem választotta, ő ott izgult a szurkolópadon. Na de nem is volt esélyes, úgyhogy nem lettünk okosabbak.

ALOKSAKTWO 2016.05.07. 19:54:50

@Pácsó Ármándó: :DDDDDDDDDDDDDDDDD na jó, akkor tippelek egyet, így jó lesz? :D Attis-Dia

tündér vagy puszillak 2016.05.07. 19:57:33

@ALOKSAKTWO: dehogy :D az itteni mását, queen alixet ;)

tejfölbiztosítás 2016.05.07. 20:00:30

@csincsilla72:fenemód átlátszóan játszik a Brigi. Én legalábbis simán átlátok a rajta. Az álmodozós közös megmondásnál, mikor Gergei vázol-vizionálta, hogy ő akkor most Brigivel, akkor mutatkátolták a Brigi fejszerkezetét is, hát az a reaktción mindent elárult, abban a reaktciónban minden benne volt. Ezeket a szubjegyeket, mint testbeszéd nem igen tudja irányítani az emberek többsége, ő sem. Szóval olykifejező volt az, s annyira egyértelmű, hogy minden további verbalitás és ügyeskedés felesleges amellé, azután már. És igen, ezt még egy más fejéből elcsent ajándékötlet sem írja felül. De az ilyen így éli a egész életét, énmondom. Mondanám, hogy tipikus nő, de egyből megszólalna itt valaki, hogy hát dehogy, mert ő nem. Jó, vannak kivételek, de a többség imád önbecsapni, játszmákban élni, szerepekben élni - és igen, ezekben beágyazva szerepelhet gyerekszülés is, hiába hajlamosak azt hinni a népek, hogy az anyaság rögtön éretté is teszi az embert, bármire is. Nem is találom a jó jelzőt erre a játékra. Utána a titokszobában az ajándékról nyilatkozva is hemzsegtek aközben a nonverbális, ordító jegyek. A néző persze zabálja, baromi kevesen látják ezt. Merugye háthiszen ajándékot is készített, akkor már csakrendben leszaz.
Kérdezted emeszt a felhasználót, hogy milyen szempontból helyes. Gondolom úgy értette, hogy érzelmileg, ha nem kötődnek egymáshoz jobb stratégák úgy a játékosok. Mindenesetre meredek ezt így, natúrjában kijelenteni, hogy az ilyen helyes. Nem helyes.

Cimili 2016.05.07. 20:02:51

Ancsa fázott, luk bestoppolva a gatyón. :)

tündér vagy puszillak 2016.05.07. 20:12:20

@Reláció: élethelyzet függő
Ha a körülmények adottak, igen

Cimili 2016.05.07. 20:12:52

Nekem nem. Pont nem voltam itt soha, amikor ő igen, így nem is ismerem.

SzilajSzilard 2016.05.07. 20:12:52

Faalm Zé ebben a részben úgy nézett ki a videóban, hogy ha tudnék fotósoppolni, rátennék egy cowboy kalapot, sarkantyúkat és két pisztolyt az övére. Ó lába van, jó lovas lenne. :)

Queen Alix 2016.05.07. 20:14:18

@ALOKSAKTWO: köszönöm,hogy támogatsz,ahogy eddig is

ALOKSAKTWO 2016.05.07. 20:14:43

@Queen Alix: Peni te vagy az? :D@Cimili: Csak ki bújik a szög a zsákból? :D

tündér vagy puszillak 2016.05.07. 20:17:24

@tejfölbiztosítás: én is úgy látom, hogy brigi viszolyog gergőtől de ha már bebástyázta magát, nyel. Nekem gergő is fura, hogy igyan látja és érzi ezt, mégis vele akar lenni :O

tündér vagy puszillak 2016.05.07. 20:19:59

@Queen Alix:
Nem hát, akkor orosz neved lenne :D
Ellenben higy nem hasonlítasz kisértetiesen rá, az véleményes az eszmefuttatásod alapján :)

ALOKSAKTWO 2016.05.07. 20:20:35

@Cimili: Láttad, Attisból is kibújt. A kis tolvaj, persze csak poén volt. :D Persze. Aha. És azt láttad, mikor Brigi mondta Gergőnek, hogy kimosta az alsógatyáját? :DDDD Csak volt ott valami a paplan alatt. :DD

alsophila grahami 2016.05.07. 20:21:11

na kéremszépen, az van most, hogy ez az Attis egy igazi tróger, viszont nem hülye! heti mérlege: három feladatkörből nulla kereset - ezzel be is biztosította magának a jövő hetet, vagyis nagy eséllyel nem fog kiesni, amit két módon oldhatnak meg számára: riportban finoman terelik a kihívandó játékos irányába, ill. olyan párbajfeladatot találnak ki nekik, amiben biztosan felül tud kerekedni a kihívottjával szemben...

hogy miből jutottam erre a konklúzióra? nos, zéró keresettel, pénz nélkül eltolni egy hetet, az igazi csemege lehet a szerkiknek, konfliktusok garantálva, lesz miből öfiket csinálni... hogy hagyhatnák már hazamenni..?

Cimili 2016.05.07. 20:22:21

@Queen Alix: Most milyen aláfestő zene szól? Annyira érdekelne.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2016.05.07. 20:24:08

@Queen Alix: Naná, hogy helyes. Ez nem Teréz anya egylet, mindenki magáért (vagyis a saját 20 milkójáért) játszik. Nyilván ne Dórit vigye, a többi csajért nem kár.

Cimili 2016.05.07. 20:25:02

Attis nyakát hátul, megharapta egy vámpír. A kis mázlista.:)

ALOKSAKTWO 2016.05.07. 20:25:31

Jézusom. Gergő a kutyával. :DDDDDDDDDDDDDDDDddd Ááááááááááááááááááááááááááá

Zephyrous 2016.05.07. 20:26:00

Gergő előbb nyalja ki a kutyát mint Ribrigit :D

tejfölbiztosítás 2016.05.07. 20:26:41

Hát igen, elég nehéz poénként eladni a lopást. A kajakedvezményt meg Dóri fogta fel egyedül igazán.:D A többiek még csak a processzálásuk közepe táján jártak, mikor ő már ujjongott.:D

Well... 2016.05.07. 20:26:51

@alsophila.grahami: ja az atis konkretan bebizonyitota, hogy egy szoget nem kepes beverni, nem h epitkezesi vallalkozo lenni .... gondolom ez az amcsiba szerzett tapasztalataibol jon, ahol a kitantorgott semmire se nem jo emberkek gipszkarton falrakasbol elnek, erre azt hiszi, h akkor o mar mindent tud az epitkezesrol.... akarkit vallaszt kiesik, pont aze mert semmire sem kepes
:oP

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2016.05.07. 20:26:54

@Queen Alix: Barni a szamár, Pista pedig a kandisznó volt, de sajnos nem kanolt. :-(

Cimili 2016.05.07. 20:27:17

@ALOKSAKTWO: Az egy dolog, h én nem tennék ilyet, nem is vagyok oda a kutyákért, de ő biztos ennyire szereti a blökijét.

Pácsó Ármándó 2016.05.07. 20:28:05

@Cimili: Az is van a Farmon? Összkomfort :-)

tündér vagy puszillak 2016.05.07. 20:28:16

@alsophila.grahami: meglátjuk, hogy milyen jós vagy, ha bejön, beállítunk gáborhoz időjósnak ;) :D

Cimili 2016.05.07. 20:29:06

@Well...: + gyengíti az is, h túlságosan elbízza magát.

ALOKSAKTWO 2016.05.07. 20:29:32

@Cimili: Én is imádom az ebemet. Még puszit is szoktam neki adni. De nem fújom a hasát!!!! :DD Könyörgöm. Utána meg megy és csókolja Brigit. :DDDDDD Csoda hogy nem jön be neki. :DDDD

Well... 2016.05.07. 20:30:01

@Cimili: meg ne felejtsuk el a motorbalesetes (kuc kuc ) csuklojat sem,

tündér vagy puszillak 2016.05.07. 20:30:31

@ALOKSAKTWO: igen ott én is elővettem a hányózacsit, nagyon beteges a kapcsolata a kutyával :SSS

csincsilla72 2016.05.07. 20:30:43

@Well...: Attisról már régen kiderült, hogy használhatatlan. Minden, amit csinál, színpad, csak látszat, otthon az asszony csavarja be a villanykörtét is.
Nagyon remélem, hogy kiesik a pitsába, mert egyetlen perc adásidőt sem érdemel meg. Egy buta tolvaj.

Cimili 2016.05.07. 20:30:45

@Pácsó Ármándó: Van, ott volt a nagy piros folt. Biztos a vámpírnaplós szép szemű harapta meg. :)

Cimili 2016.05.07. 20:31:35

@csincsilla72: otthon az asszony csavarja be a villanykörtét is :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Zephyrous 2016.05.07. 20:32:45

@ALOKSAKTWO: Csókolgatja a kutyát is, aki előtte a szamár segglyukát nyalogatta, majd megy Brigivel smárolni :D

Cimili 2016.05.07. 20:33:24

@ALOKSAKTWO: Ráadásul előtte azt mutatták, h Brigi ott várta a dunyha alatt, ő meg kongózott. :)))))))))

Zephyrous 2016.05.07. 20:33:51

@Well...: Kiment az Usába, hogy részegen összetörje magát és börtönbe kerüljön. American Dream.

csincsilla72 2016.05.07. 20:34:16

@Cimili: Hát, szeretni a blökit szép dolog, de bennem nagyon mély nyomot hagyott annak idején az egyetemen az az előadás-sorozat, ami a belső élősködőkről szólt.
Azóta állatot nem csókolgatok.:-)

tejfölbiztosítás 2016.05.07. 20:34:55

@tündér vagy puszillak: na ja. De szájzár esetén sem önszántadból harapsz, hanem az ott és akkor és benne úgy van. Hát ez is ilyen. Szerelem=kiszolgáltatottság.
@Pácsó Ármándó: szlovénkomfort. Mindig nézem ezeket a lejtőket, én nem bírnám. Túl hektikus a térdemnek, meg az agyamnak.
@Well...: előttem is előttem van a tipikus külhoni munkás figurája Attila képében. Bírom, mikor valaki ilyenekre néz fel, hogy húú, ő kint volt ám, megjárta Americát! (szigorúan c-vel) Egyszerű, de érző figura ő, mihez is kezdenénk nélküle.

Most nem találom, de valaki írta, hogy pornóznia kék a Szintipicsának. Nekem hiányérzetem volt a banánhéj felhasználásával kapcsolatban. Dobjuk ki? Adjuk a kutyának játszani? Mindegyik elvesztegetés. Aztán ma látám, hogy le is lehet turmixolni. És így a jó. Xintia is ezzel a pornózási ötlettel került a helyére. Köszi.

tündér vagy puszillak 2016.05.07. 20:35:35

@ALOKSAKTWO: amúgy igen, gergő durván igénytelen

Pácsó Ármándó 2016.05.07. 20:35:49

@Cimili: Ööö .. vámpírnaplós?

@ALOKSAKTWO: Milyen kutyád van?

Gia 2016.05.07. 20:35:58

írjátok ám részletesen.Dolgozóban vagyok..

Gia 2016.05.07. 20:36:33

Ha Kongó eccer feldobj a pacskert Gergő utána hal..

ALOKSAKTWO 2016.05.07. 20:36:44

@Zephyrous: :DDDDDDDDD Ez jó. @Cimili: Nos a sorrend, Kongó-Brigi. Megszoksz vagy megszöksz Brigi. :DD@tündér vagy puszillak: Ez már túlzás volt. Tényleg.

ALOKSAKTWO 2016.05.07. 20:37:29

Ezt nem hiszem el. Attis még azt is megmagyarázza, hogy semmit nem dolgozott. Ezt a palit.

Cimili 2016.05.07. 20:37:45

@tejfölbiztosítás: Na én pont ilyen helyen lakom, vagy lakok(sose tudom, hogy helyes), néha bele szédülök, és le kellett szoknom a magas sarkú cipellőkről.

ALOKSAKTWO 2016.05.07. 20:38:28

@Pácsó Ármándó: Németjuhász. Nem fajta tiszta de imádom. Bár sokszor rongy nagyon. :D És kiakaszt.

Cimili 2016.05.07. 20:39:27

@Pácsó Ármándó: Nem láttad? Fent van a neten is az összes évad.

alsophila grahami 2016.05.07. 20:39:58

@csincsilla72: jaj dettó, nálam ugyanez a helyzet ;) @tündér vagy puszillak: én csak tippelek, de mondjuk, a logikai alapon... kit tudna biztosan legyőzni? Ribrigit, nem kérdés, Gergőt miben tudná leverni, láttam az 1 perc és nyersz-ben... hát, ha ő is látta, nem fogja kihívni, mert Gergő nem carral gurigázik, elég ügyeske ;)

ALOKSAKTWO 2016.05.07. 20:40:14

Nem merte Gergőt. Ha ha ha a nagy férfi. :DDD

Well... 2016.05.07. 20:40:39

@Zephyrous: aszem leirtam mar 1x de senki sem megy DUI balesetert bortonbe, foleg nem 7 honap bortonbe.... felulsz reszegen egy motorra, elesel eltorod a kezed, de nem mesz bortonbe.... tobb volt ott mint amit elmond .

ALOKSAKTWO 2016.05.07. 20:40:39

Attis Dia, beletrafáltam.

Pácsó Ármándó 2016.05.07. 20:41:03

@Gia: Lejtők. Hektikusak. Középen egy nagy ház. Ablakokkal. Van ajtó is. És kerítés. Fű-fa-virág. Különböző látható és nem látható élőlények. Úgymint: kutya, ..
Részletesebben? :-)

Cimili 2016.05.07. 20:41:13

@Gia: Neked is köszcsi! :)

ALOKSAKTWO 2016.05.07. 20:42:01

@Well...: Az már ki lett nyomozva. Nem te voltál? Üldözték a zsaruk kint. És nem motorral volt, hanem kocsival.

alsophila grahami 2016.05.07. 20:42:05

na jó, Dia lett az, akkor még sincs annyi agya, túldimenzionáltam a vadembert, evvan.

Pácsó Ármándó 2016.05.07. 20:42:13

@Cimili: Nem nézek horrort.

@ALOKSAKTWO: Te vagy a falkavezér vagy nem? :-)

tündér vagy puszillak 2016.05.07. 20:43:09

@alsophila.grahami: megnyugodhatsz, nem leszel időjós :D viszont én esélyes lettem :D ;)

Well... 2016.05.07. 20:44:34

@ALOKSAKTWO: ja en talaltam meg az ujsagcikket, de nem stimmel a datum, azt mondta 1x valamelyik masik parasztnak, h par eve hoztak haza az usabol (kiutasitottak pontosabban) , az a baleset amit en talaltam 2001 -ben tortent, persze lehet hazudik . nem az elso eset lenne :o))

ALOKSAKTWO 2016.05.07. 20:45:17

@Pácsó Ármándó: Természetesen. Nekem csak rá kell úgy néznem, és magától megy a kutyaházba is. :D Egy szót nem kell mondanom. Ennyi.

Cimili 2016.05.07. 20:45:54

@Pácsó Ármándó: Nem horror, inkább nevezném romantikusosnak. Van benne szerelmi szál. :)

ALOKSAKTWO 2016.05.07. 20:46:09

Na ami nem ment Norbinak, az ment Kongónak. :DDDDDDddddddd

Cimili 2016.05.07. 20:46:45

@Pácsó Ármándó: Majdnem válaszoltam valamit, de úri nő vagyok. :DDDDDDDDDD

ALOKSAKTWO 2016.05.07. 20:47:14

@Well...: Értem. Simán hazudhat, hiszen csak nem büszkélkedhet vele.

tündér vagy puszillak 2016.05.07. 20:47:32

Most elgondolkodtam, higy gergő szexel is kongóval?

Cimili 2016.05.07. 20:47:55

@Well...: Vagy többször kapták el, más-más dologért.

Pácsó Ármándó 2016.05.07. 20:48:33

@Cimili: Ja, valami divatvámpíros nyálasság? Esélytelen :-))

csincsilla72 2016.05.07. 20:49:19

@Well...: Ennek lételeme a hazudozás.
Látva a teljesítményét: befejezni nem tud semmit, ellenben enyves a keze, nem bíznám meg még a kis panellakásunk felújításával sem.

tejfölbiztosítás 2016.05.07. 20:49:22

@Cimili: lakom. Nem kell félni, nem túl költői vagy fennkölt így, így a helyes. A lakok az hajaz a "tetszesz"-re, az meg már úgy nagyon nem jó. Tűsarkúban nyomasd, azzal tudsz süllyedni.:D

Gergő olyan mozdulatisággal csóklászta és pruttyogtatta ebjét, hogy nem csodálkoztam vón', ha kicsit lentebb ménve rászop a kutyukukira is párat. Ám azt kitakarták volna homályos oválissal (az ovális a síkidom-világ szamara). De mi tudtuk volna. Mi is van.

Cimili 2016.05.07. 20:50:28

Úgy tudtam, h Attis gyenge legény lesz és nem mer pasit kihívni. Szintitől tart, bár szíve szerint őt vinné.

Well... 2016.05.07. 20:50:38

@Cimili: van az usanak egy olyan rossz szokasa, hogy ha egyszer mint kulfoldi allampolgart bebortonoznek, akkor te oda tobbet az eletbe be nem teszed a labadat :o))
volt egy jo ismerosom akit ugy forditottak vissza a repterrol itt (canada szigoruan c-vel) , h a varoterembe ott varta a novere aki canadai allampolgar.... jot rohogtem mikor halottam rolla :o))))))

Cimili 2016.05.07. 20:52:53

@Pácsó Ármándó: Tudtam, csak nem seLYtettem. :DDDDDDDDD

Cimili 2016.05.07. 20:54:30

Nektek tetszik ilyen hajjal Dia? Jobb nő lett egy fokkal?

ALOKSAKTWO 2016.05.07. 20:54:52

@Cimili: Na ezt hgyan értsem? :)

Cimili 2016.05.07. 20:56:13

@Pácsó Ármándó: ŐŐŐŐŐŐŐŐt nevelték jól. Mindig előre köszön.:)

Pácsó Ármándó 2016.05.07. 20:56:48

@ALOKSAKTWO: Jól nevelted őt. Elég rá nézned és magától megy a ... házába :-)

tündér vagy puszillak 2016.05.07. 20:57:57

@tejfölbiztosítás: hát akkor ez nem csak bennem merült fel :S :D

Pácsó Ármándó 2016.05.07. 20:58:29

@Cimili: Vagyis jólnevelt :-) Ezt aláírom :-)

kis.herceg 2016.05.07. 20:58:38

akkor ez most egy férfira szabott párbaj lesz hogy Attika visszamenjen

csincsilla72 2016.05.07. 20:59:07

@Cimili: jaja, nagyon nem. De én régimódi vagyok, szeretem, ha egy nő nőnek néz ki. Kész vagyok tőle, amikor meglátod az utcán egy csinos csajt divatosan rommászaggatott és koptatott farmerban.

Cimili 2016.05.07. 20:59:26

@Pácsó Ármándó: Igazad van, vágom. Nem megy ma nekem a helyesírás. :(

ALOKSAKTWO 2016.05.07. 20:59:56

@Cimili: Ebből már nem jössz ki jól. :DDDDDDDdd@Pácsó Ármándó: Jól neveltem Cimilit. :DDDDD

csincsilla72 2016.05.07. 20:59:57

@csincsilla72: meglátom. jájj, nem tudok multitaszk lenni:-(

Pácsó Ármándó 2016.05.07. 21:00:42

Diának tetkó van a fején?

tündér vagy puszillak 2016.05.07. 21:01:09

Sose nyitják ki a számzárat :D :D
Meddig tartott vajon ez a párbaj?

csincsilla72 2016.05.07. 21:01:11

@Pácsó Ármándó: ja. Randa. De azért hajrá Dia:-)

Cimili 2016.05.07. 21:01:41

Na ne zaklassatok, figyelni szeretnék a párbajra! :)

ALOKSAKTWO 2016.05.07. 21:01:49

NA basszus ez nem semmi feladat. Leesett az állam.

Pácsó Ármándó 2016.05.07. 21:01:54

@Cimili: Semmi baj, én voltam szigorú :-)

tündér vagy puszillak 2016.05.07. 21:01:54

Atzilának áll a zászló de kíváncsi leszek

tejfölbiztosítás 2016.05.07. 21:01:55

Mi ez a fejtetkó, nem tán egy fantáziadús skorpion?
@tündér vagy puszillak: megnézném simán.:D
@sepörd: kiegyenlítettebnek tűnik mint a Sanya-modelleány süldőcipelős.

kis.herceg 2016.05.07. 21:02:05

@sepörd: ugye ugye.. karámépítés

Mirocska 2016.05.07. 21:02:30

Szerintem ez túl összetett feladat Attila eszének! :)

Pácsó Ármándó 2016.05.07. 21:02:58

A csótányokat bele kellene borítani az egerekhez

kis.herceg 2016.05.07. 21:03:10

Belepofáznak a számolásba...

Cimili 2016.05.07. 21:03:16

@Pácsó Ármándó: Nem, örülök ha kijavítanak, ha valamit nem jól tudok. :)

terjőke kígyószisz 2016.05.07. 21:03:18

Ez nem Diára szabott feladat...

Gia 2016.05.07. 21:03:19

Fiús feladat?Én nem látom..

Pácsó Ármándó 2016.05.07. 21:05:03

Csótányokat, egérkéket és kiscsibéket kell megszámolni

kis.herceg 2016.05.07. 21:05:04

Eddig nem férfias majd a 2. fele

Cimili 2016.05.07. 21:05:54

Mi az amit tekergetniük kell?

tündér vagy puszillak 2016.05.07. 21:06:32

Mondjuk egyesével ki lehetne donálni az állatkákat a terráriumból... Biztos siker számügyileg

kis.herceg 2016.05.07. 21:06:36

csótányszámolás az fontos egy farmernak..

csincsilla72 2016.05.07. 21:07:52

@tündér vagy puszillak: erre gondoltam én is. Tuti repültek volna kifelé:-)

Perspektíva 2016.05.07. 21:08:10

Dia ügyetlenebb mint gondoltam.
A fejszés rést inkább férfinak való.

Pácsó Ármándó 2016.05.07. 21:09:06

Gábor rendi, Diának drukkol.

ALOKSAKTWO 2016.05.07. 21:09:06

@Gia: A számokkal kinyitni egy számzárat, megszerezni egy kulcsot. A kulcsal kinyitni egy ládát, abból kivenni egy baltát és egy kalapácsot. Megszerezni a faanyagot, építeni egy karámot, és áthordani a csirkéket.

kis.herceg 2016.05.07. 21:09:17

jól látom hogy Dia nem veszi komolyan?

ALOKSAKTWO 2016.05.07. 21:10:27

Na a taxisofőr készülhet, Dia kanolhatnék lesz.

csincsilla72 2016.05.07. 21:10:51

@Perspektíva: ja. Jövő héten Attis nem tud venni semmit. Ha van eszük, dohányt sem kap. Meg fog őőőőrülni.

ALOKSAKTWO 2016.05.07. 21:11:17

A gyökér benntmaradt. Lehet tovább szidni. Legalább ennek örülök. :D

ALOKSAKTWO 2016.05.07. 21:11:58

@csincsilla72: Majd az új szövetségesei segítenek neki. Gábor és Sanya. Figyeljétek meg.

kis.herceg 2016.05.07. 21:12:14

Gergő simán hazaküldte vóna

Cimili 2016.05.07. 21:12:25

@ALOKSAKTWO: Vééééégre így fogod fel! :)

tündér vagy puszillak 2016.05.07. 21:12:36

Szinti lesz a hetigazda :D
Atti meg bekóstolja brigit?

Gia 2016.05.07. 21:12:44

Köszönöm mindenkinek! :-)

ALOKSAKTWO 2016.05.07. 21:14:03

@Cimili: Persze. Mert előbb szétcsaptam a gépem itthon. :D Már lenyugodtam. :DDD

Cimili 2016.05.07. 21:14:14

@Gia: Még nincs vége, jön a diás búcsú.

ALOKSAKTWO 2016.05.07. 21:14:29

@Gia: Szívesen. Neked mindig. :))

Perspektíva 2016.05.07. 21:14:32

Mi a jó stratégia csótányszámolásra?

alsophila grahami 2016.05.07. 21:14:45

nna, ezzel megvónánk, bejött a papírforma... ;)

Cimili 2016.05.07. 21:15:06

@ALOKSAKTWO: Mindig nézd a dolgok pozitív oldalát! :)

Pácsó Ármándó 2016.05.07. 21:15:30

@Gia: Reklám: egy csaj szervezi az esküvőjét, fehér ing és zöld nyakkendő van rajta, kárcher autómosóval könnyebb, a K&H lakáshitelekkel könyebb, az Aldi olcsó a reklám szar ... :-)

Cimili 2016.05.07. 21:16:17

@Pácsó Ármándó: Bár nem nekem írtad, de akkor is: :DDDDDDDDDD

Pácsó Ármándó 2016.05.07. 21:16:35

@Perspektíva: Kettétöröd őket --> nem mozognak --> a végeredményt osztod kettővel.

alsophila grahami 2016.05.07. 21:17:03

@ALOKSAKTWO: xD és a postásbácsi ;) meg a bótos ;) na meg Sly gazdi ;) esetleg Zé? neem, ő nem :P xDD

Pácsó Ármándó 2016.05.07. 21:17:35

@Cimili: Bakter, írtam helyesírási hibát is. Elkaptam :-)

Cimili 2016.05.07. 21:17:38

@Pácsó Ármándó: Ne csináld, mert megfulladok! :DDDDDD

Perspektíva 2016.05.07. 21:17:58

@Pácsó Ármándó: Jó ötlet, de szerintem megölni és kidobálni nem lehetett. Tudod, az állatvédők...

ALOKSAKTWO 2016.05.07. 21:18:01

@alsophila.grahami: NA hát kérlek, hosszú volt ez a böjt Dia számára. elég kilehet éhezve. :DD

alsophila grahami 2016.05.07. 21:18:41

jáj Erdrjú gazdát kifelejtettem, pedig neki még bejövős is vót a vidéki menyecske ;))

ALOKSAKTWO 2016.05.07. 21:18:59

@Pácsó Ármándó: NEm. Bekapod, lenyeled. Aztán a következő. Állítólag tiszta fehérje. :DD

Mirocska 2016.05.07. 21:19:17

Na, ez legalább egy összetett feladat volt. Szerintem jobb, mint az előzőek. Gondolkodni is kellett, meg melózni is. :)

Cimili 2016.05.07. 21:19:55

@Pácsó Ármándó: Nem kellett volna közel jönnöd! :P

alsophila grahami 2016.05.07. 21:20:28

@ALOKSAKTWO: mondasz valamit ;) lehet, EZ volt a stratégiája, hogy gyorsan kiesik? ;)

Perspektíva 2016.05.07. 21:20:31

@alsophila.grahami: Dia Zére hajt. Most itt a lehetőség.

Pácsó Ármándó 2016.05.07. 21:20:52

@Perspektíva: Úgy nehéz! Bár, ha elég fülzsírod van ... :-)

csincsilla72 2016.05.07. 21:21:04

@Perspektíva: fogsz két botot botot, ha nem mersz hozzányúlni, és egyesével belökdösöd őket a sarokba. A másikkal tartod őket vissza.
Nekünk anno boncolni kellett őket és üvegbotokkal terelgettük őket. Mondjuk nem félek tőlük, de baromi gyorsak.

Zephyrous 2016.05.07. 21:21:06

Még jó, hogy a hg is kihívható, különben Szintike védett lenne. Neki már rég ki kellett volna esnie, mert nem sokat csinál, csak délig alszik.

Pácsó Ármándó 2016.05.07. 21:21:58

@ALOKSAKTWO: Nem lehet kivenni őket, talán.

@Cimili: Késő :-)

ALOKSAKTWO 2016.05.07. 21:22:06

Attila ne magyarázz már. Kamuzol!!!!!!!!

Cimili 2016.05.07. 21:23:13

@Perspektíva: Azt hittem Sly-ra. Naki mondta többször is, h szívem.

tündér vagy puszillak 2016.05.07. 21:23:27

@Perspektíva: jó a dobálás kisarkítva értendő, belegyűjtöd a pólódba pl

csincsilla72 2016.05.07. 21:25:18

@Pácsó Ármándó: vagy nem számolod meg őket. Az egereket és a csibéket igen, ezt pedig megsaccolod és próbálgatod:-)

Pácsó Ármándó 2016.05.07. 21:25:38

Részeg lehetett Dia fodrásza

tündér vagy puszillak 2016.05.07. 21:27:17

@csincsilla72: igen, ez a másik félstabil lehetőség

Cimili 2016.05.07. 21:27:17

@alsophila.grahami: Zé kifejezetten szereti a fura hajú csajokat. :) Tudom nem így értetted. :)

alsophila grahami 2016.05.07. 21:27:18

@Perspektíva: szupi az avid, most látom csak!! :)

tejfölbiztosítás 2016.05.07. 21:27:33

@tündér vagy puszillak: ja, előttem is előttem van, ahogy ököllel verik az asztalt, meg zokognak a megfelelő számok hiányában, csak azt kivágták.:D Dia legelső mozdulatain egyébként már látszott, hogy feladva született halottötletként definiálta magát abban a szituációnban. Gábor lelkem: "Attila eleshet, bármi történhet":DD Attila nem esett el. Xintia meg udvaribolondnak öltözött hajzatilag, amit mondjuk jól is tett, nagyon kis natív így. (magasfeszültségű barna, porcelánszigetelők szoktak még ilyen szögben állni egymás mellett) Vére megen kijött: nem kell csinálni semmit. Anyád. Igazi fodrász, igazi pornós, igazi lakótelepi prolimentalitás. Remélem elromlik a tévém, hogy nelássam többé. Ja és ennek a picsának még mindig nincs fogalma a barátságról, mint olyanról. Vagy csak szarul vágott verziót kapunk. Brigi egy koponya.:D Beszélő.
@csincsilla72: te... ilyet.. mégis hol árulnak, Elisz csodaországban kelléktárból visszamaradt, ilyen, hogy ÜVEGBOT?:D

Dia biztosan sokat fog sírni otthonában. A tetkójára meg visszanő a haj. Lesz cyberpunk időszaka is, mikor félcentis tüsi lesz ott a hajzata. De különben nem fogja tudni mi az a cyberpunk. Az utóéleteket hiányolom kicsit (több bulvárt kéne olvasnom).

Perspektíva 2016.05.07. 21:28:05

Gergő egyszer megjátszhatná hogy nem féltékeny.

csincsilla72 2016.05.07. 21:29:06

@tejfölbiztosítás: Az anatómiaszertárban találtuk. Száz éve, az ELTÉ-n:-)

alsophila grahami 2016.05.07. 21:29:27

@Cimili: tényleg nem xDD fura haj ide vagy oda, igényes a fickó (hogy finoman fogalmazzak;))

Queen Alix 2016.05.07. 21:30:30

@Majom1Parádé: Így van,persze Brigi viselkedése elég ciki,de hát ez kell úgy látszik...

alsophila grahami 2016.05.07. 21:31:13

@Perspektíva: de az nem lehet, hogy nem szimplán féltékeny, hanem csak nem tetszik neki, hogy az "ellennel" bandázik a nője? ;)

Queen Alix 2016.05.07. 21:31:26

@Cimili: Honnan tudjam? Nem én vagyok a Mozart!

Zephyrous 2016.05.07. 21:32:09

Mekkora dráma lesz hétfőn :D

ALOKSAKTWO 2016.05.07. 21:32:12

NA Gergőnek kinyílt a szeme.

Cimili 2016.05.07. 21:32:26

Húha! Gergő Briginek: Szórakozz mással, itt befejeztük.

tejfölbiztosítás 2016.05.07. 21:32:57

@tündér vagy puszillak: előttem van az is, ahogy szopja a csiklóját, félelmetes gépszemeivel meg feltekint Brigi orcájára, az meg kikerekíti szemeit, mely során nem tudjuk eldönteni, hogy most élvez, stroke-ja van vagy gondolkodik valamin csak (vagy Élien).
@Perspektíva: sikongatni ütemesen.

Előzetes: Gergőnek megjött a csipája, kinyílt a pofája. Végre valami férfimotívum a gergelyi testben...
@Pácsó Ármándó: hallom is a reccst.:D Kisütném mindegyiket.

alsophila grahami 2016.05.07. 21:33:41

@Perspektíva: :) @Queen Alix: én már csak azt várom, hogy mikor esik ki, és írja meg a búcsúlevelében, hogy Ő IS lenyálazta a múltkor Geri nőjét... xDDDD

Zephyrous 2016.05.07. 21:34:23

Brigi dörgölőzik már előre Attihoz, nehogy kihívja köv. alkalommal. Főleg most fog jól jönni, hogy a létráját is elveszti :D

Perspektíva 2016.05.07. 21:34:53

@alsophila.grahami: De, van benne okosság. Szerintem Brigi nem véletlenül Attissal beszélget. Ha Gáborkával lenne, Gergő biztosan nem így reagálna.

busifa 2016.05.07. 21:35:04

Dia kanolva lett màr?

Queen Alix 2016.05.07. 21:35:19

@alsophila.grahami: Geri nőjét ki nem nyálazta össze?? Komolyan. Annyi Dns van azon a nőn,hogy ihajj..

Cimili 2016.05.07. 21:35:22

@Queen Alix: Költői kérdés volt. :)

Zephyrous 2016.05.07. 21:36:19

@Pácsó Ármándó: Nem lenne csúnya arcú nő, de ezzel a fejtetkóval + borotválgatással, rendesen taccsra vágta magát, olyan a feje mintha a tehén seggéből rángatták volna elő.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2016.05.07. 21:36:51

Má láccik a párbaj linkje a retekoldalon, csak még nincs mögötte a film. :-(
Bejött a papírforma, Attis maradt, csaj esett ki. Jövő héten pápá Sanya?

Cimili 2016.05.07. 21:36:52

@Zephyrous: Megfigyeltem, h mindig ezt csinálja.

tündér vagy puszillak 2016.05.07. 21:38:32

@tejfölbiztosítás: gáboron én is besírtam, megnéznék egy "korársbestédet" tőle :D
Igen, sajnos Szinti az akinek nem szívesen firdítanék hátat és tulképp ilyen barát mellett ellenség nem kell...

alsophila grahami 2016.05.07. 21:38:47

@tejfölbiztosítás: csak nem sikerült végre belétölteniük egy kis alkoholt? (az előzetesre reagálva) ;) az ilyen Gergi-figuráknak csak attól szokott megjönni a hangjuk (tapasztalat;)

Queen Alix 2016.05.07. 21:39:15

@csincsilla72: jaj már,mindenki vot fiatal. Ma szakadt farmert hordanak,mi meg haspólót.

Zephyrous 2016.05.07. 21:39:59

@Queen Alix: Majd hétfőn látni fogjuk az Attis visszajött bulikát. Akkor is behúz Brigi pár strigulát...

Sanda.Ipse 2016.05.07. 21:40:10

@Zephyrous: Ott a pont. Eddig is azért dörgölődött hozzá.

Zephyrous 2016.05.07. 21:40:48

@Majom1Parádé: Remélem jövő héten Szinti vagy Brigi esik ki. Nem érdemli meg egyiksem, hogy idáig eljutott.

csincsilla72 2016.05.07. 21:41:24

@Queen Alix: A haspóló egy fiatal lányon, akinek szép dereka van, még jól is mutat. Nem lesz tőle nőietlen. De ez a szemétből előhalászott iszonyat nem tesz nőiessé senkit.

tündér vagy puszillak 2016.05.07. 21:42:31

@tejfölbiztosítás: gondolkodik: baszd meg, meddig kell még ezt elszenvednem és megjátszanom, hogy hagyom? (Az élvezem már erős gondolat lenne :D ;) )

Queen Alix 2016.05.07. 21:43:02

@Zephyrous: Akkor Brigi vérbeli gyüjtő:))

alsophila grahami 2016.05.07. 21:43:38

@tejfölbiztosítás: tejföl...... nagyon röhögök, kész vagy xDDDD még ezek a szövegek! :)

Hortenzia Schneider 2016.05.07. 21:44:15

@csincsilla72: Majd összelopkodja a többitől. Pfújj de útálom a fajtáját.

Queen Alix 2016.05.07. 21:44:41

@csincsilla72: Jaj már csincsi,fiatalon mindenki bolondul tud kinézni.majd kinövi

Perspektíva 2016.05.07. 21:45:03

@Sanda.Ipse: Brigi nagy játékos. Kérdés, hogy Attila észreveszi-e?

Zephyrous 2016.05.07. 21:45:11

@Queen Alix: Én mint férfi, elítélem a szakadt ruházatot :D Mindegy hogy férfi vagy nő hordja, igénytelenségre vall. (utcai hordásra mondom, nem otthon kertészkedéshez/barkácsoláshoz, akkor belefér)
A haspóló veszélyes terep, sok nőnek nincs hozzá alakja és önkritikája sem, mégis hordja. Ugyanez a helyzet a rózsaszín bikinivel is, legtöbbször 40-50 éves elhízott anyukákon látom a strandon.

Reláció 2016.05.07. 21:45:56

Nem láttam egészben, csak a végét. Nekem most ez úhy jött át, hogy Brigink mint jólakott pióca ledobja magát Gergőnkről és más gazdatestet keres. ...vagy csak félrenéztem?!

tejfölbiztosítás 2016.05.07. 21:46:45

@Zephyrous: ja, ez alap. Én csak azt nem értem, hogy tényleg ennyire az orrukig látnak a nők? Gondolok itt arra, hogy Gergej többet érez Brigi iránt, mint viszont. Ez nyilvánvaló és csak az nem érti, aki nem akarja*, hogy ez a másiknak rossz, féltékenységet szül. Direkt nem érti ezt Brigi vagy tényleg ennyire tré agyilag, illetve tapasztalatlan/retardált érzelmileg?
*láttam én már sokmindent, tanácstalan vagyok. Ha egynő x érzelmi szinten van, kifelé csak a maga szintjén képes gondolkodni és nagyon nemérteni a másik reakcióit, ha az a másik x+többedik szinten érez/létezik. Tisztelet a kivételeknek.. Írjatok minél több, lélekmelengető cáfolatot rám most (de ha a valóság felétek is ez, hát ne szépítsük).
Tehénsegg, előrántás: én szülőcstornából kijőve képzelem el, a placenta-nyálka jól mutatna a frissenborotvált felületen. Fogyhatna is és akkor jó lenne. Ám a konyhásnéni mellek maradnának akkoris. Úgyis mindegy mostmár.
@alsophila.grahami: hát ezekszerint. Annyit tudok tenni az ügy érdekében, hogy holnap helyette is iszok. Ha ez így számít valamit.:)
@tündér vagy puszillak: jó. Elmegyünk akkor rá, veszek 'kortársbérletet' (mer' ehhez mán az kell) és akkor stand up.

Queen Alix 2016.05.07. 21:47:39

@Zephyrous: Tudod jól,hogy mindent az hord kire nem jó. Aztán csodálkozik a repdeső gombokon

alsophila grahami 2016.05.07. 21:48:04

@Perspektíva: dehogynem ;)) féltékeny a szentem, tökigazad volt, sztem eljön még az is, amikor majd még a csajok miatt is ugrani fog (vagy már el is jött, csak a szerkik ínségesebb időkre tartogatják nekünk azokat a jeleneteket;))

Reláció 2016.05.07. 21:48:41

@Perspektíva: Atis észreveszi mert ő is psziho. Két psziho felismeri egymást

Zephyrous 2016.05.07. 21:49:18

@Reláció: Jól látod a helyzetet. Az erősnek vélt játékosokkal próbál jóban lenni, hogy ne őt vigyék, mert ő is tudja magáról, hogy a legtöbb párbajon elvérezne a 40 kilójával. Gergővel majd összerúgja a port az Attis bulika alkalmával, valszeg megint az alkohol/punciviszketés problémái miatt.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2016.05.07. 21:50:20

@Zephyrous: Jövő hétre pasi esik ki, szóval szerintem ne nagyon reménykedj a csajszikban.

Queen Alix 2016.05.07. 21:50:43

@Zephyrous: Csak nehogy beleessen saját csapdájába...bár nem sajnálnám

bElannaTorres 2016.05.07. 21:51:35

@tejfölbiztosítás: nem tudom, brigivel kapcsolatban már én is arra gondolok hogy szociopata

tündér vagy puszillak 2016.05.07. 21:52:03

@tejfölbiztosítás: amúgy nyilvánvaló, hogy brigi direkt nem érti
És mivel már terhes neki rettenetesen a sztori, le is koccol

Sanda.Ipse 2016.05.07. 21:54:27

Akárhogy, de legyen vége ennek az unalmas románcnak! Az - rajtuk kívül - már mindenki számára kiderült farmon belül és kívül, hogy szemernyit sem illenek egymáshoz, a fenének rabolják egymás idejét és főleg a mi műsoridőnket?:)

Reláció 2016.05.07. 21:55:08

Áááá... ,hát zseniális a csaj. Őrült feltékenységbe kergeti Gergőt, aki tebolyult dühében veszett csapkodásba kezd maga körül és mindenkit kiszór Brigink Óriás Stratéga!

alsophila grahami 2016.05.07. 21:55:25

@Queen Alix: hjah, egy dupla helyszínelők epizódot lehetne min. alapozni a tenyészetre, amit magán (magában?) hordoz :PP de ugye ezt Geri nem tudja, vagy csak részben, mi meg pont láttuk, ahogy a vadember is körbenyalta, szal... várom azt a levelet én, Attis van olyan gonoc, hogy bedobja az utolsó petárdát közéjük, ha kiesik majd. ;)

Zephyrous 2016.05.07. 21:55:36

Annak azért örülök, hogy Gergő végre feleszmélt és eltűnt a rózsaszín köd. Briginek ez így főleg szarul jött ki, hogy pont most, amikor már közel a finálé.

Reláció 2016.05.07. 21:57:04

@bElannaTorres: biztos az. Vele az élet csupa izgalom.;)))

Queen Alix 2016.05.07. 21:57:08

@alsophila.grahami: Én gyilkos elméket nézek,de igen,valóban jó anyag lenne

tejfölbiztosítás 2016.05.07. 21:59:54

@Perspektíva: különben lehet. Bár én személy szerint még mindig az ösztönlényt látom benne, melynek ösztöni ténykedései véletlenül mindig előnyére jönnek ki, eddiglegalábbis. Tehát hogy szemernyi taktikai érzék biztos szorult belé, mert hát a bögrét - ha megfigyeltétek már - rendesen úgy fogja magához, ahogyan csak egy vérbeli bölcsész tudja - de mégisinkább az eleve adott nőisége az, ami a taktikájának oroszlánrészét képezi és akkor így. Tehát én felnézni nem fogok rá emiatt, ha majd elmés fordulatokat látok nulla nőiesség előretolásával a cél érdekében, akkor szájlebiggyesztve csettintek magam előtt egy lendületeset, s lehet, hogy ki is verem még, de ennek esélye eléggé nulla. Az ilyenre szoktam mondani, hogy férfiként nem élné túl. (a életet) (se)
@Zephyrous: a batikolt (szarul mosott), divatosan lyukacsos (egérrágta) nekem még el is megy, de a _kinyúlt pólónyak_, na az nagyonhalál. Meg azt nem tudom, hogy ezeknek csak egyruhájuk van? Dia is végigtolta a maga kis idejét egy szürke felsőben aztán kalap. De legalábbis jósokat volt rajta. Mindegy, megnézném, maguktól milyen szerelésben tennék tixteletüket az újcsárdában, ha nem helybe jönne a kaja. Vagy hogy is lesz ez, demár kimozdulhatnának. Dóri öltözne föl a legnormálisabban, ez a gondolatom erről.
Majd megvilágosíthatnál, hogy mi az a KÖRMIMIKA, ugyanis önkritika helyett ezt olvastam. Mivel téged olvastalak, neked kell tudnod.:))
@alsophila.grahami: ikszdé.:D
@tündér vagy puszillak: érzésem szerint eddig minden megjácótt orgazmust kiszúrtam. Aztán amit meg nem, arról nem tudok.:D De nem, különben ez kihallható simán. Még ismeretlen partnerrel is. Szerintem ezt a gépszemes-feltekintős jelenetet meg is örökítem.:)

tündér vagy puszillak 2016.05.07. 22:00:51

@Zephyrous: én várom, hogy habzó szájjal kurvázza a mi gerink mindenki brigijét :D

Sanda.Ipse 2016.05.07. 22:01:28

@Reláció: Brigitta ugyanolyan féltékeny Dórira és nem egyszer ő csimpaszkodik Gergőbe és kap elutasítást. Legalább annyira taszítják egymást kölcsönösen, mint amennyire vonzzák.

Reláció 2016.05.07. 22:02:56

@Zephyrous: Amit eddig mutatott az rtl a románcból..., nem fogadnék rá. Geri totál szerelmes és egyben iszanyatosan féltékeny. Nem akarja elveszíteni az imádott nőt, ezért kezd megőrülni. Pedig totál a hatása alatt van. Már nem menekülhet. Neki vége, szerelmes és ezt tudja Brigink. Hatalma lett felette. ...én szóltam.

Queen Alix 2016.05.07. 22:04:14

@Reláció: Félelmetes,ahogyan behálózta

tejfölbiztosítás 2016.05.07. 22:06:38

@tündér vagy puszillak: hümm. Nyilvánvaló. ...is lehetne, de túl sok buborékban élést és tényleges nemértést láttam már ehhez, hogy dilemmám legyen. Meg arra jöttem rá, hogy tik így jelzitek ki a szándékotok: "nem értem", ezzel finoman terelgetve a saját jó felé a történések folyamát. Erre jutottam. Kódolt üzenetek. Cirkoványosak.

Zephyrous 2016.05.07. 22:06:39

@tejfölbiztosítás: Héten láttam olyan trikó féleséget egy 30 kilós "férfin", amin annyira mélyen volt szabva a nyak és az ujjkivágás, hogy konkrétan kivoltak a mellbimbói. Bele is fájdult a szemem, hogy odapillantottam.
Körmimika azt jelenti, amikor Ribrigi a szemkörzésével fejezi ki a balanszát :D

Reláció 2016.05.07. 22:07:20

@Sanda.Ipse: Nem tudom megfejteni az igazi érzéseit Briginknek. Talán egy szakember segíthetne. Nincs közöttetek agyturkász??

tündér vagy puszillak 2016.05.07. 22:07:26

@tejfölbiztosítás: nem úgy értettem, hogy orgazmusa van, hanem hogy az egész folyamatot élvezi geriszonnal,
mert szerény véleményem szerint még öklendezne is közben :D

Rommvili 2016.05.07. 22:07:37

Attól kezdek félni,hogy gergő olyat tesz bribivel,hogy a végén a nézök megsajnálják a ribit...

bElannaTorres 2016.05.07. 22:08:25

@Reláció: jaja és azért is beszél olyan lassan, hogy még időben ki tudja találni mit akar mondani :D

Zephyrous 2016.05.07. 22:08:35

@Sanda.Ipse: Ha Dóri 10-15 évvel fiatalabb lenne, valszeg összejöttek volna Gergővel. Gergő tiszteli, mert okos nő és jó meglátásai vannak, nincs ilyen lelkis, hisztis picsás része, ami tényleg elég nagy pozitívum.

bElannaTorres 2016.05.07. 22:09:01

@Rommvili: igen nekidob egy puha dunyát :)

Rommvili 2016.05.07. 22:09:10

A párbaj meg egyenlö volt,pl dóri simán verte volna attist a baltázás ellenére is.

Zephyrous 2016.05.07. 22:10:46

@Reláció: Lehet megint ügyesen vágták össze az előzetest és megint meg lesz minden dumálva, Gergő nem fél, hanem 1 napig durcizik és nem szól Brigihez, utána majd békülnek és balanszba kerül a mikrokörnyezet. Titkon remélem, hogy szétmennek, mert Gergő vesztét ez a nő fogja okozni, ha nem húz el mellőle.

Rommvili 2016.05.07. 22:11:40

A jószágokat meg úgy számoltam volna meg,hogy a csótányokat egyesével átrakom az egerekhez,az egereket ugyanigy a csibékhez,azokat meg az üresbe.

tündér vagy puszillak 2016.05.07. 22:11:41

@tejfölbiztosítás: de ha felmerült benned, akkor annyira nem is kódolt ;)
amúgy nekem tényleg nyilvánvaló de én sok mindent másképp látok, mint mások

Queen Alix 2016.05.07. 22:12:14

@Zephyrous: Szerintem Gergő teljesen megvakult a Brigi főzetétől

Zephyrous 2016.05.07. 22:12:45

@Reláció: Pszichológusnak ott van Atti, ő ehhez is ért :D

tündér vagy puszillak 2016.05.07. 22:12:55

@Reláció: nem kell agytúrkász, elég egyértelmű :)

Rommvili 2016.05.07. 22:13:20

A bribi feje meg teljesen olyan mint a terminátoré a film végén amikor már csak fém.

Zephyrous 2016.05.07. 22:14:26

@bElannaTorres: Ha van esze a nőnek, akkor elbőgte volna magát a kamerák előtt és kiabál "fizikai erőszak! tiltsák ki!" :DDD

tündér vagy puszillak 2016.05.07. 22:14:41

@Zephyrous: hisztispicsás nincs de a drámakirálynős mártina simán beáll nála :)

Rommvili 2016.05.07. 22:15:34

@Queen Alix: van cigánycsajoknak egy olyan praktikája,hogy a menis vérből egy cseppet beleraknak a kiszemelt pasi kajájába és az attól szerelembe esik.

Zephyrous 2016.05.07. 22:16:16

@Rommvili: Heni volt a wannabe boszorkány :D

bElannaTorres 2016.05.07. 22:17:12

Az mondjuk eléggé zavart, hogy Dia egyáltalán nem akart küzdeni, teszetoszáskodott, belassult, hihetetlen hogy mennyire nem érdekelte.

Rommvili 2016.05.07. 22:18:16

Cintit meg már valahogy nem gyűlölöm annyira mint a múlt héten. Ez olyan sanya effektus lehet. Ő is ahogy elkezdett dolgozgatni,kicsit szimpatikusabb lett.

tejfölbiztosítás 2016.05.07. 22:18:38

@Zephyrous: na ez az, viszont jóllehet, pont ez a pluxx 15 év kellett a jelen állapotához! Sőőt. Ez a baj, hogy mire szoftveresen értékelhetők lesznek, külsőleg már asznak. És ennek nincs is megoldása.:(
@alsophila.grahami: hallom ahogy röhög és mellékzöngeként vakargatja egyik kezével másik karját, miközben az Ő petárdájára táncol a nép.:) Devianciájában is szeretnivaló.:)
@tündér vagy puszillak: igen, te ilyenekre már gondolni sem mersz.:)

Zephyrous 2016.05.07. 22:19:20

@bElannaTorres: Nem lepett meg, már előző nap a kihívása után programozta, hogy úgyis el fogja bukni, mert béna, lusta és nem kitartó. Ő már akkor feladta az egészet.

Rommvili 2016.05.07. 22:19:42

@Zephyrous: de heni nem hajtott itt egyik pasira sem. Neki veszekedésre kell a pasi! )

Queen Alix 2016.05.07. 22:20:16

@Rommvili: Az ugyanaz,csak másik oldalról közelítve:)

Zephyrous 2016.05.07. 22:20:51

@Rommvili: Nekem addig közömbös Szinti míg meg nem szólal. Ez a nyávogós, ovis hangja felbasz, még akkor is ha ő a hét dolgozója.

bElannaTorres 2016.05.07. 22:22:06

@Rommvili: nekem szinti sose volt irritáló, kicsit örültem is, hogy valaki visszaszól Attilának ugyanabban a stílusban.
Nem ő a kedvencem, de nekem az pl. tetszett, hogy tovább aludt. Pont ide a farmra való :D

Zephyrous 2016.05.07. 22:22:35

@tejfölbiztosítás: Lehet, hogy pont ez kellett, de az is lehet, hogy ő alapból ilyen. Az elég szomorú lenne, ha általánosítva minden nőnek közel az 50-hez jönne meg az esze. Talán az emberiség is kihalt volna már... :D

Rommvili 2016.05.07. 22:23:31

@Zephyrous: hát azt nem mondtam,hogy a feje meg a hangja szimpibb lett! D

tündér vagy puszillak 2016.05.07. 22:23:47

@Zephyrous: azért az milyen morbid hely, ahol Szinti a hét dolgozója :D :D

Zephyrous 2016.05.07. 22:23:52

@Rommvili: Ő nem tudott bájitalt keverni, mert csak elűzni tudta a férfiakat a közeléből, de azt elég hatékonyan csinálta.

bElannaTorres 2016.05.07. 22:24:41

@Zephyrous: lehet valahogy megpróbál brigi jól kijönni belőle, de azt gondolom annyira nem érdekli már, tényleg nagyon hamar elunhatja magát, talán már a farmot is unja.

Rommvili 2016.05.07. 22:24:44

@tündér vagy puszillak: sose tudhatod mi van abban amit megeszel! D

Rommvili 2016.05.07. 22:26:25

@Zephyrous: lehet,hogy heni már többszáz éves boszi volt és már nem volt menije... D

Zephyrous 2016.05.07. 22:29:05

@Rommvili: Olyan volt, mint a Trónok harcában a Vörös asszony, csak a nyaklánca tartja fiatalon. Bár Heni ha nem kente magát krémmel, kelés után eléggé bomló vizihulla kinézete volt.

Queen Alix 2016.05.07. 22:29:27

@Rommvili: így van,ezért nem kell vegának lenni.))

tündér vagy puszillak 2016.05.07. 22:30:55

@Rommvili: kivéve ha te csinálod az alapanyagokat is ;)

Rommvili 2016.05.07. 22:31:38

@Zephyrous: lehet sokan megbotránkoznak most,de nekem kifejezetten tetszett a heni.

tejfölbiztosítás 2016.05.07. 22:34:41

@Zephyrous: ő kihallotta a nevét az éterből. Sokmindent szül a hiány.
Persze, van akinek 40 éves korban is megjön. Szerintem is alapból is szerencsésebb egyed. De most komolyan, fejben, morálisan hány %-a tekinthető élőnek, szintnek a népesség köréből? Legyen ez inkább egy költői kérdés. És valahogy mindenki hibás a maga módján, egyedül Dórira mondjuk azt, hogy hát ő meg de kontrasztban van már a többivel.
@bElannaTorres: lehet, hogy ezt az egyéni pénzkeresést is xCintia viselkedése indukálta. Jobban bevált, mint a kiságy. (én Attilát is megnéztem volna pelenkában, felnőtt óriáscsörgővel, satöbbivel)
Dóri volt még a vicces: a durván szar(abb) ketrecre rámondta, hogy hát igen, az a rosszabb lelkiállapot eredménye.:D És valóban: mint valami leromlott íráskép, úgy nyeklett-nyaklott ott a termék.
@tündér vagy puszillak: felmerült, mert kényszerűleg kódfejtővé képeztem magam az idők során.:)
@Rommvili: :))) Végre valaki lássa, amit én.

Rommvili 2016.05.07. 22:35:08

@tündér vagy puszillak: ahhoz egy önellátó tanya kellene. )

Perspektíva 2016.05.07. 22:35:22

@Rommvili: Heni mije? Arca, feneke, melle vagy a nyelve? ;)))

Queen Alix 2016.05.07. 22:37:02

@tündér vagy puszillak: valóban.)) nm szép dolog. hisz Brigi áldozat

tündér vagy puszillak 2016.05.07. 22:38:10

@Rommvili: pont egy olyat nézünk, tudod, hol vagy biztonságban ;)

Rommvili 2016.05.07. 22:40:15

@Perspektíva: nem elemeztem ki. Csak első benyomás.

Rommvili 2016.05.07. 22:42:58

@tündér vagy puszillak: köszönöm a felvilágosítást! Magas labda volt,ugye? ) ezeknek csak azért raktak állatokat,hogy ne unatkozzanak.

Perspektíva 2016.05.07. 22:43:21

@Rommvili: De az első benyomás előtt van egy első pillantás, ami után kiváncsi leszel és az utána levőkből jön az első benyomás. Nem?

bElannaTorres 2016.05.07. 22:45:54

@tejfölbiztosítás: végül is elég jó feladat volt ez, a baj csak az hogy a bentlakók kevésbé vannak motiválva, így hogy nem kell éhezni. Mert más nem ott a malactáp:D

Rommvili 2016.05.07. 22:47:21

Azért briginek is vannak jó tulajdonságai! Nem kell neki gyereket csinálni,szép lassan beszél,nem hadar,sok idegen szót ismer,ha nincs kedvem vele bulizni menni akkor nem nyaggat és elmegy egyedül. És még folytathatnám...

Rommvili 2016.05.07. 22:48:53

@Perspektíva: nem kell ezt így túlbonyolítani! )

Perspektíva 2016.05.07. 22:51:13

@bElannaTorres: Kicsit olyan volt , mint Sanya- Sándor párbaj. Ott is csak az egyik küzdött. Cinti-Norbi hasonló. Miért adják fel? Pénzért? Ajánlanak egy összeget és aki elfogadja az megy haza?

Perspektíva 2016.05.07. 22:52:39

@Rommvili: Igazi főnyeremény. A tied!

tündér vagy puszillak 2016.05.07. 22:54:11

@Rommvili: de nagyon nem zavartatják magukat, hogy ott állatok is vannak :D

Rommvili 2016.05.07. 22:54:38

@Perspektíva: azt nem mondtam,hogy kell is! D

Rommvili 2016.05.07. 22:56:00

@tündér vagy puszillak: meg azért amikor jelentkeztek sejthették,hogy nem vega farmra kerülnek! )

Reláció 2016.05.07. 22:57:12

@Rommvili: fura izlésed van. .. Igazi innyenc ;)

tündér vagy puszillak 2016.05.07. 22:57:47

@Rommvili: már az elsőnél buktad a bulit, mert az komoly érzelmi kötelék, úgyhogy tuti lesz :D

tündér vagy puszillak 2016.05.07. 22:59:39

@Rommvili: nem sejtették. tudták, csak nem sejtették ;) :D

Perspektíva 2016.05.07. 23:00:43

@Rommvili: Pedig minden férfi álma. Nem féltékeny, meghagyja a szabadságát a párjának. Nem láncolja magához. Belefér egy-két elhajlás is...mindkét oldalon.

Rommvili 2016.05.07. 23:02:52

Na,jo,már csak egy kérdés mindenkihez! Mi a franc a 2 a blog címében (pl 2 X 41) ?

Perspektíva 2016.05.07. 23:07:23

@Rommvili: Az első a Viasaton ment néhány éve.

Cérnahuszár 2016.05.07. 23:09:15

nohát bejön amit mondtam,
lépkedhetsz a törött darabokon, de beleáll a talpadba minduntalan
aki megbontja a harmóniát, még ha nem is ilyen nyíltan, hiába titkolja de elindul a bomlás akkor is
brigi már mást választott a nagy bulinapon, ebből nem lesz semmi se

Rommvili 2016.05.07. 23:10:50

Szégyellem a szegényes tudásom miatt magamat...

Perspektíva 2016.05.07. 23:16:08

@Cérnahuszár: Csak idő kérdése volt és a nézettségé...meg esetleg nehány pohár boré, amit Gergő ivott.

Chuck Νorris 2016.05.07. 23:36:53

Parasztanalizis 1. rész

Attila: róla mindig Koppány jut eszembe az istván a királybol. szörösen mocskosan félmeztelenül, telefingptt börgatyával részegen énekel , igazi kocsmatöltelék tipus, a szeme se áll jól, minden nap bever 2 liter pálinkát, hazafele részegen obégat, és 3 naponta beesik az árokba (persze semmi baja nem lesz)

Szintezitátor: Igazi tenyérbemászó arcu buta kis fruska, akit sötétben jol meglehetne csöcsörészni, meg ilyetén huncutságok, persze elöre megmondva neki - meg ne szólalj mert akkor vége a románcnak baby, és nem szopkodhatod a királyt :)
na szóval én szeretem a fodrászcsajokat mert jo az illatuk és szolisak, meg elég jól tudnak kefélni (és fésülni), de Szintikének más karriert javasloki. csináljon egy duót Szintiboyyal, tuti sikerük lenne a Muzsika TVn.

Brigi: róla mindig az jut az eszembe hogy fel kéne lógatni a két coffjánál fogva valahova és egy nagy prakkerral ütögetni, meg néha picit belerugni a változatosság kedvéért. persze tudom hogy ez beteges, mert a prakker egy elég fura dolog , de ez van.

Dóri: Rendes nönek tünik, van minden, férj, család, sok gyerek, meg unatkozás ezerrel. Ez a tipusu nő az aki igazi Mata Harinak képzeli magát, mindenbe beleszol, persze kellöképp alamuszin hogy a kétely csiráit elvesse, de legyen egy visszalépési lehetősége hogy ö nem ugy gondolta. ha nincs férje még rosszabb a helyzet. dórit én semmilyen karrierben nem tudom elképzelni csakis kémként.

folyt köv

Janossz 2016.05.08. 09:33:49

A wannabe építési vállalkozó egész ügyesen lop. Ahogy eltüntette a dzsekijében a pénzt, meg az jajj, megy a hasam, mennem kell....valami gyönyörű. Nem tegnap kezdte a mesterséget.
Azt nem tudom, a nagy eszével hogy gondolta volna felhasználni, mikor mindenki tudja, hogy nincs pénze.
Meg ez a duma, lebukás után, hogy vicc volt, visszaadtam volna...
Simán megspórolhatták volna a párbajt, elég ok lett volna hazaküldeni Anyukához.

tejfölbiztosítás 2016.05.08. 10:01:20

@Janossz: szerintem tényleg viccnek szánta. Ezekszerint nincs sok érzéke a vicchez. Nekem is lopták mér el a bringámat, állítólag csak viccből. Ezt azért nem tudom meg, mert menet közben lerúgtam a kétkerekűről. Hogy aztán csak ment volna-e vele egy kört vagy végleg búlcsút inthettem volna a 2kerekűnek, hát jó kérdés. Na ezért nem jó lopással viccel. Szex közben sem viccelünk, neviccelj: nem vicces. Sőtmitöbb: vicctelen. Hát így mennek ezek.

Hortenzia Schneider 2016.05.08. 10:05:01

@Janossz: A 'véribe 'van, hogy hulljon ki az összes foga, csak egy maradjon az is fájjon.)))és amikor Szinti félkanállal több krumplifőzeléket szedett, hogy kántált már, hogy meglopja a társait.Egyet értek veled simán haza lehetett volna teleportálni azonnal.
@Chuck Νorris: Attila egy undorító féreg,külsőleg-belsőleg.

ALOKSAKTWO 2016.05.08. 10:47:23

@Janossz: Majd pont a fő konfliktus generátort fogják kivágni. Ne viccelj. @Chuck Νorris: Várom a 2. részt. :D@Hortenzia Schneider: Hmmm... KETTŐS MÉRCE!! :D

fideszes Bróker kormány 2016.05.08. 10:58:32

Megszavazták már a Fotel Gyökerek hogy ki legyen a legnagyobb Farm Gyökér?

Dzsudibí 2016.05.08. 17:34:53

@Infomaniac: legközelebb heroes 3 jön! :)

cukkmukk 2016.05.10. 09:56:58

Én azt hittem, ebből akár jó műsor is lehet. Tévedtem...
süti beállítások módosítása