Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A Farm 2x34 - Sanya, bazmeg, hogy a rohadás álljon a faszodba, hát nem hallod, hogy itt ordítok?

2016. április 29. 10:22 - Chat Géza

Tengermély tisztelettel és szeretettel üdvözlök minden kedves olvasót és kiscicát! Roppant nagy izgalmakra tessen készülni, mert bezony ez volt az adások adása, a valósgshow-epizódok etalonja, a tévés kontentgyártás csimborasszója. Annál is inkább, hogy Fördős Zénó nagymenő vidéki vállalkozónak öltözve, tömeggyártott koptatott farmerban, kockás ingre húzott kínai zakóban köszönt minket, makkos cipőjét nem kímélve, a díszletként bedobott tyúkszarban toporogva. 

kepernyofoto_2016-04-29_9_12_32.png

Az első szegmens Attila kimerítő kurvaanyázása, amit a tehénfejés, majd a legeltetés vált ki belőle. Míg a többiek, a Sparhelttámasztó Faszparasztok kávézgatnak, addig ő dolgozik. Hát élet az ilyen? Nem. Sebaj kitereli a teheneket, aztán csodálkozik, hogy nem bír velük. Bele is kezd az éktelen istenkáromlásba - 4 miatyánk és 6 üdvözlégy lesz majd, ha meggyónja -, de a többiek csak nem hagyják ott a kávét, hogy kihűljön. Ha Attila volt akkora vadbarom, hogy egyedül tehenészkedjen, akkor most viselje következményeit. Meg majd jól meg is szavazzák a farmbíróságon, hogy Attila önfejű, nem ismeri be, ha nem tud valamit megcsinálni, satöbbi, oszt ezzel több kárt és feszkót hoz, mint hasznot. Gergő, Gabika, Sanya és Dia is lemegy a tehenek visszatereléséhez. Utóbbi csak azért, hogy az egekbe fölkúrja Attila agyát, és kiküzdjön egy csicskalángost, amiért Attit kibaszhatják. A copfos rokker agya ugyan majd eldurran, mint szűz gyerek kukija az első csőrözéskor, de annyi önuralom azért van benne, hogy ne pörgőrúgja szájba Diát.

kepernyofoto_2016-04-29_10_04_10.png

Dia azt találta ki - nem a szerkesztők írták meg titkos levélben - , hogy a fiúknak különböző showműsorral kell szórakoztatniuk a lányokat. Sanya belelkesedik, olyan csippendél koreográfiát pattint össze 2 perc alatt, hogy tyű. 6 mozdulat, jobbra-balra fordulgatás az egész, de bazmeg, az aranyhal memóriájú farmereknek nem sikerül megjegyezni, így a kész előadás egy hatalmas impró lesz. De sebaj, a lényeg, hogy így Sanya bűntetlenül simogathatja testét. Ha nem ér véget a szám, talán még a sarokba is befordul matyizni egyet. A következő produkció Gaben vízöntögetése. Nem részletezném. És mivel Gergő mutatványá annyira jó, hogy közben Kongó is megbassza a lábát, ezért talán felesleges is bármit írni. A lányok jól szórakoztak, ami valahol szomorú, hogy ilyen nullkilóméteres humor heroldok előadásán nevetni tudnak. A jó hegyi levegő teljesen eltompította szegény párákat.

kepernyofoto_2016-04-29_10_16_15.png

kepernyofoto_2016-04-29_8_46_20.png

 

Gyüjjön a jelölés, amit Fördős Zénó Márió a harmónikásnak öltözve, fehér alapon piros csíkos pólóban vezényel le. Brigi, Gergő, milyen volt a múltkori bulika?

- Sikerült mindent megbeszélni, azóta nincs harag - mondja Brigi

- Ha nem hoznád fel többet, akkor az fasza lenne - teszi hozzá Geriszon

És akkor jöjjön a korongozás. 7-1 arányban kapja a jeleket Cinti és Norbi.

Én tökre büszke vagyok magamra, hogy én kaptam a legtöbb jelet.

Cinti örül is neki, így akarta, szólt is pár embernek, hogy nyugodtan rakja rá a jelét. Sokan azt hiszik, hogy egy hülye kis húszéves picsa, de annyi esze van, mint ide Lacháza. Az pedig sok. Dia Norbit és Cintit, utóbbit a lavórban pancsolás és díszleszbizés közben is megkérdezi, hogy akarnak-e menni párbajozni. Norbi leszarja, Cinti szinte könyörög a kendőért, hát meg is kapja. 

Címkék: a farm
680 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.29. 11:11:14

Gézu, most megértem a tömörséged. A tegnapi adásban tényleg nem volt sokkal több benne.

natalja (törölt) 2016.04.29. 11:12:03

A tegnapi bohóckodást nem Dia találta ki, hanem Heni. A habfürdőzés mikor lesz? S a habot miből csinálják majd?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.29. 11:12:48

@VV Erőlegény: Akinek meg ne tetszik a HV öfi, az nézze meg a képes verziót az RTL-Most-on. :-)

neoteny · http://word.blog.hu 2016.04.29. 11:15:15

Ami a díszlezbizést illeti: anno Vivi mellyeit bemutatták premier plánban, most meg megy a másodlagos nemi jelleg kihomályosítása. Milyen elv alapján kerül ez eldöntésre?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.29. 11:31:03

Gézu, amikor borítékolhatóan nincs ihlet egy adásban, akkor nem tudtok cserélni egymással ? :-)

csincsilla72 2016.04.29. 11:53:10

Én azért ennél az öfinél valamivel szórakoztatóbbnak találtam a tegnapi adást, de ez legyen az én bajom.
Egyébként ha van valami, amitől falra mászom, az a tömeggyártott koptatott-lyuggatott farmer. Egyszerűen hányadék. Mintha a trágyadombból halászták volna ki. A "dizájner", aki ezt kitalálta, emberiség elleni bűntettet követett el vele. Aki pedig felveszi, azt az utcára nem engedném ki.

Furore Carcosa 2016.04.29. 13:26:27

„(Dia) csak azért, hogy az egekbe fölkúrja Attila agyát, és kiküzdjön egy csicskalángost, amiért Attit kibaszhatják.”
Kétségbe vonom ezt a motivációt. Ilyen manőverekkel Tépőzáras Gizella villogott az első héten; Dia viszont őszintén igyekszik normalizálni a kapcsolatát azokkal a játékostársakkal, akik valami miatt berágtak rá (Nemcsak Vadember Attissal, Trampli Szintivel is). Más kérdés, hogy folyton visszautasításba ütközik; és más kérdés, hogy ez baromira rossz taktika.
„Dia azt találta ki - nem a szerkesztők írták meg titkos levélben - , hogy a fiúknak különböző showműsorral kell szórakoztatniuk a lányokat.”
Ezeket az egész hétre egyenletesen elosztott bohóckodásokat (amiknek amúgy semmi helyük nem volna egy túlélő-stratégiai realityben, ráadásul idétlenek és unalmasak is) Heni rendelte el a búcsúlevelében, aminek a tartalmát a lányok közösen beszélték meg a legutóbbi párbaj előtt. Szóval ne Diára kenjük már a sarat egyedül.
„...díszleszbizés közben is megkérdezi...”
A játékosok a show kezdete óta párban fürödnek, merthogy zuhany híján kancsóból locsolják egymásra a vizet. Most történetesen két lányt mutattak együtt, ikszpluszegyedjére, ráadásul akkor, amikor az egyik a dézsában volt, a másik a lavórban. Mitől minősül ez díszleszbizésnek?
Egyébként az egyik legalja trash-elem a showban a mosakodó játékosok kukkolása. Nyilván azért építették be, mert feltételezik a magyar nézőközönségről, hogy azt hiszik, enélkül nem is reality a reality. Pedig de.

Alajka Bal 2016.04.29. 13:30:59

@csincsilla72: pedig hordják tini csajtól a vén kurvákig mindenki (faszikról már ne is beszéljünk:)

Alajka Bal 2016.04.29. 13:35:53

@Furore Carcosa: Azért azt vitatom, hogy Dia Attissal rendezni akarná a viszonyát (elnyomott közben pár kiszólást amikor Attis a dühtől vagy a sajár ordításától nem hallotta:), viszont ha esetleg normálisan reagálna a faszparaszt (ami persze lehetetlen:), akkor Dia valóban hajlandó lenne akár békülni is.
Diáról úgy látom, hogy nem annyira állat, mint soxor látni véljük, megfelelő (szeretet-teljes) domesztikálással egész rendes háziállatá nevelhető lenne...
Cskhát kinek van erre ideje, amikor normálisabb nők is tolonganak a húspiacon :)

Furore Carcosa 2016.04.29. 13:38:24

Néha különben eltűnődök rajta, hányan boldogulnának ebből a játékosgárdából a Survivorban. Szerintem elég rövid a lista: Kaszkadőr Gergő és Favágó Norbi. Esetleg Dóri és Vadember Attis, de ők már erős határesetek. A Survivorban nem a cigiért ölik egymást a népek, hanem egy darab kovakőért, hogy tüzet csiholhassanak; és ha sikerül agyoncsapniuk egy patkányt, nem fújolás és fintorgás van, hanem általános örömmámor, hogy „kaja! kaja!”. Bár néha ott is beköszönt a habzsidőzsi. A második évadban például egy fazon egy szál késsel becserkészett és elejtett egy vadmalacot. Na, az a kemény, nem ahogy itt hajkurásszák szerencsétlen jószágot a tyúkól körül.

Furore Carcosa 2016.04.29. 13:46:23

@Alajka Bal: Dia szerintem teljesen normális nő, emberileg nekem kifejezetten szimpatikus, csak hát egy stratégiai vonatszerencsétlenség szegény, ezért nem drukkolok neki. Ha idekint találkoznánk, valószínűleg remekül kijönnénk egymással. A domesztikálhatóságát viszont kétlem, és ez így van jól. Maradjon csak meg vadnak, úgy az igazi.
A kapcsolat normalizálása alatt azt értem, hogy próbálja helyreállítani a trágárságoktól és sértegetésektől mentes beszélőviszonyt. Haszontalan fáradság, mert Trampli Szinti önzésvilágbajnok és abszolút hülye, Vadember Attis pedig érzi magáról, hogy kezd szétcsúszni, és azzal a módszerrel próbálja egyben tartani a lelkivilágát, hogy kiszúr valakit a többiek közül (most éppen Diát) és az ő intenzív gyűlöletére összpontosít.

Furore Carcosa 2016.04.29. 13:52:22

@Alajka Bal: "Cskhát kinek van erre ideje, amikor normálisabb nők is tolonganak a húspiacon :)"
Szerintem a húspiacon inkább egóbajnok lufipasik tolonganak - de hát ez nézőpont kérdése, ugye.

Alajka Bal 2016.04.29. 13:54:54

@Furore Carcosa: Ezzel így egyet tudok érteni....
Mondjuk azt sose értettem, mitől nem képes valaki bevallani ha valami nem megy (segítség nélkül) illetve ha hibázott ?
Az is tény, hogy számtalanszor használtam ki idiótákat, akik meg akarták mutatni, hogy ők jobban tudják (ami nem volt kunszt, mert én meg egyáltalán nem értettem hozzá)

Alajka Bal 2016.04.29. 14:03:14

@PeniValdes: Szia Penike ! Nem értem amit válaszoltál!

Furore Carcosa 2016.04.29. 14:03:34

@Alajka Bal: „Mondjuk azt sose értettem, mitől nem képes valaki bevallani ha valami nem megy (segítség nélkül) illetve ha hibázott?”
A hiba beismerése és a kudarccal való őszinte szembenézés fölöttébb ritka képesség a Homo sapiens faj egyedei között. Nem reprezentatív alapú felmérésem szerint a populációnak mintegy 5 %-a rendelkezik vele.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.29. 14:07:08

@Alajka Bal: normálisként esélytelen vagy a húspiacon

őszintee 2016.04.29. 14:18:48

Azért az irónikus,hogy pont chat Géza szólja le a fiúkat,hogy nem viccesek.

etikette 2016.04.29. 15:13:09

Azért a kutya kicsit túltolta tegnap...Nem tudom mostanra ki kanosabb Dia avagy a Kongó?

Perspektíva 2016.04.29. 17:21:25

@Furore Carcosa: Olvasom az írásidat, de nem jöttem rá kinek a stratégiája tetszik neked illetve hogy szerinted egyáltalán kinek van stratégiája? ...mert látom nagy tapasztalattal rendelkezel valóságshow-k terén.

tejfölbiztosítás 2016.04.29. 17:35:11

Kicsit gáz, hogy Gézát mindig meg kell kínálni az összefoglalói vágottvalósággal a sorozatos félrelátásai miatt. Vagy nézze ÉS lássa is és írjon, vagy hagyja abba ezt a silányságosságot, köszönöm.

Dia emberileg jókis szapiensz. Tán még a legtisztalelkűbb mindközül.

A konzekvencia hiánya - kitakarások - engem is zavar. Atti nem csak outputilag nem ért embertársaihoz, hanem az inputot sem tudja feldolgozni magában, Gergőn is kiakadt amiért nincs semmije.:)) És...? Kész. Furore jól összekapta róla a jelenlegi lényeget.

Várjuk a folytatmányt, üljetek szépen félkörbe a púposhátú diavetítő elé gyermekek, úgy.

Perspektíva 2016.04.29. 17:47:46

@tejfölbiztosítás: Dia végtelenül naiv. Amikor Brigi Cintivel "barátkozott" a kiválasztás után, akkor ő azt anyáskodásnak gondolta a kétszìnűség helyett.

tejfölbiztosítás 2016.04.29. 18:05:27

@Perspektíva: persze, széplelkűségének egy része a naivitás. Mondjuk ettől még Xintia nem fogja tudni mit csinál, max. úgy próbálja meg eladni magát, ösztönből. Karaktert sem érdemel ama gyermek. Tipikus elhanyagolt ivadék. Haviszont Gábor és Dia párosodnának, 9 hó múlva kisangyal születne, dicsfénnyel körbeölelve alapból. Már csak 5o-ven perc.

tejfölbiztosítás 2016.04.29. 18:07:41

@tejfölbiztosítás: ja bocs, Brigi. Egykutya, csak máshogy. Sok élete lehet azoknak, akik ezzel a morális söpredékkel foglalkoznak holmi online felületeken.:)

Avanivi 2016.04.29. 18:14:29

@Alajka Bal: " egész rendes háziállatá nevelhető lenne...
Cskhát kinek van erre ideje, amikor normálisabb nők is tolonganak a húspiacon :)"

Kedves Balalajka! Csíptelek nagyon de ez a háziállattá és húspiac kicsit kiverte a biztosítékot.
Mindenkinek lehet rossz napja,de ennyire?

Furore Carcosa 2016.04.29. 18:18:36

@Perspektíva: „...de nem jöttem rá kinek a stratégiája tetszik neked...”
Jelenleg leginkább Dórié. Kerüli a fölösleges konfliktusokat, de megosztó kérdésekben egyértelműen kifejti az álláspontját. Tekintélye van a csapatban, odafigyelnek a véleményére, senki sem menne vele csinnbe szívesen, már párbajban is bizonyított. Nem ő keresi mások társaságát, hanem mások az övét, a kapcsolatrendszere beszövi az egész kollektívát, talán Izom Sanya kivételével. Nagyon ügyesen biztosítja magának a pszichikai regenerálódáshoz a privátszférát, többet lakott a gazdaszobában, mint az összes többi játékos együttvéve. Ugyanakkor csoportstratégiában is gondolkodik, gyakran vet föl olyan taktikai elképzeléseket, amik túlmutatnak a „rád rakom a jelet, geci!” alaprutinon és több játékos távlati együttműködését igénylik.
„...illetve hogy szerinted egyáltalán kinek van stratégiája?”
A nők közül most már (Heni kiesése után) csak Dórinak. A pasik közül Favágó Norbit kivéve mindenkinek.

Furore Carcosa 2016.04.29. 18:31:42

@Furore Carcosa: "(Dória) többet lakott a gazdaszobában, mint az összes többi játékos együttvéve."
Oppardon, ez így ebben a formában hülyeség volt, de a fejszámolás nem erős oldalam. A lényeg, hogy nagyságrendekkel többet lakott bent, mint bármelyik más játékos.

Furore Carcosa 2016.04.29. 18:40:23

@Avanivi: „...a húspiac kicsit kiverte a biztosítékot.”
Nekem semmi bajom ezzel a szóképpel, sőt: tetszik. A piacon ugye a vevők választanak, férfi-nő viszonylatban pedig ősi és közhelyes igazság, hogy mindig a nő dönt. Alajka jól fogalmazott, csak a perspektívája rossz. Van húspiac, a pasik parádéznak rajta – mi pedig válogatunk közöttük.

tejfölbiztosítás 2016.04.29. 18:42:12

@Avanivi: inkább csak hamis képet tápláltál belé. Ő eddig is ilyen volt. Ne hibáztasd ezért. Különben nem kell vérkomolyan venni. Ez is a te önérzeted, nem az ő szabadszájúsága. Illetve az is. De lásd magad is.
@Furore Carcosa: Dóri kivel szemben is nyert? Szerintem amiket leírsz róla, főként a korából, így élettapasztalatából jön. Kár, hogy mindez sem elég egy megnyeréshez. Egyfajta szimpátiaszavazás is mindig az ilyen: örüljön a nép, mert ha nem, legközelebb nem kapcsolnak ránk oly nyáladzva.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.29. 18:55:35

@Furore Carcosa: jó annak k válgathat.....én sajna nem..nba de knek mt ad az Ég...

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.29. 18:57:38

@Furore Carcosa: Dór inkább pszichés előnyt élvez...ami igazából patymkn falu

Furore Carcosa 2016.04.29. 19:00:42

@tejfölbiztosítás: „Dia emberileg jókis szapiensz.”
@Perspektíva: „Dia végtelenül naiv.”
Mindkettőtöknek igaza van. Dia egy kedves, vagány csaj, nulla taktikai készséggel és felkészültséggel.
@tejfölbiztosítás: „Dóri kivel szemben is nyert?”
Tépőzáras Gizellát alázta porig az első párbajban, aki azért hívta ki őt, mert – legidősebb nő lévén – őt tartotta a leggyengébb ellenfélnek.
@tejfölbiztosítás: „Kár, hogy mindez sem elég egy megnyeréshez.”
Valaki már egyszer leírta Dóriról, hogy ő a zsetonért van itt, nem az önfényezésért. Nem az a fontos, hogy elvigye a fődíjat, hanem hogy minél tovább jusson a játékban, mert annál nagyobb a vigaszdíj és annál több lehetőség nyílik rá, hogy közvetetten profitáljon a showból. Ha bekerül a három finalista közé és utána idekint ír egy Farm-szakácskönyvet (kiadó tutira lesz rá), már megérte neki a buli, akár elviszi a fődíjat, akár nem. Mellesleg önismereti tréningnek sem utolsó és a gyerekei is büszkék lehetnek rá.

Commodore 2016.04.29. 19:02:45

Postás kétszer csenget, valaki le is szopná...

Chuck Νorris 2016.04.29. 19:07:28

@PeniValdes: válogathatnál :) Alajka és Alajka közt

Furore Carcosa 2016.04.29. 19:09:10

@PeniValdes: "Dór inkább pszichés előnyt élvez...ami igazából patymkn falu"
Egyaránt élvez pszichés és szociális előnyt, és fizikai-erőnléti vonalon is jó formát hoz: kukkants bele az életrajzába, látni fogod, hogy nem egy dédelgetett nebáncsvirág. A pszichikai stabilitás pedig kulcsfontosságú az ilyen realitykben. Gondolj bele: összezártság a komfortzónán kívül, állandó fizikai és idegi terhelés, sehol egy bizalmas ismerős, akire támaszkodni lehetne... Lehet valaki fizikailag akármilyen kemény, ha gyenge a pszichikai és érzelmi önkontrollja, ilyen viszonyok között hamar kikészül.

Magentax 2016.04.29. 19:09:37

Szinti nem akar hazamenni. Most jelentette ki, hogy őt nem lehet megrendíteni, jövő héten sem fog felkelni.
Amúgy ez a büntetés totál gáz, teljesen komolytalan, ha ilyeneket osztanak, akkor mindenki joggal szarhat bele az egész játékba.
A VV-nél legalább voltak jó kis büntik - hidegvízben mosdás, kint alvás, cigimegvonás, stb.

perszepolisz 2016.04.29. 19:11:43

Legalább kiegészíthetnék a büntetést azzal, hogy - mint a gyerekek - nem beszélhet.

Magentax 2016.04.29. 19:15:38

Ezek minden reggel azt a gusztustalan barna kását zabálják? Mi az? Valami leégetett tejbegríz?
Nekem egy hét után tuti nem menne le a torkomon.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2016.04.29. 19:17:23

@Magentax: Egymás ellen párbajozás, mint elrettentő bünti. :-)

Magentax 2016.04.29. 19:20:58

Na ennek a második büntinek Szintike kifejezetten megörült.
Jól kicseszett a többiekkel.
Egyébként tényleg nem értem, ha egyszer semmilyen módon nem lehet hatni egy játékosra, akkor miért olyan büntetést találnak ki, amivel nem a bűnöst, hanem a kollektívát büntetik?! Nekik semmilyen eszköz nincs a kezükben, mert meg nem verhetik (pedig kijárna már neki a mocskos pofájáért), kajától sem tudják eltiltani, mert odamegy és elveszi.

Chuck Νorris 2016.04.29. 19:21:07

jo ez a müsor csak kevés a csöcs

Furore Carcosa 2016.04.29. 19:21:52

@perszepolisz: @Magentax: „Amúgy ez a büntetés totál gáz, teljesen komolytalan...”
Szerintem is. Itt folyamatosan gályáznak a játékosok, hiszen ők egyre fogynak, a meló meg inkább több lesz, mint kevesebb. Nincs idejük-energiájuk azon röhögni, hogy a szerkesztő büntetésből egyiküknek csörgősipkát nyomott a fejébe – márpedig ugye ennek a büntetésnek a nevetségessé tevés volna a veleje.
Amúgy Trampli Szintit bármire kötelezik büntetésből, úgysem engedelmeskedik – ezért nincs értelme az egyéni fenyítéknek. A második fázisban az jön, hogy a közös farmpénztárból vonnak el némi zsét Szintike miatt, attól legalább mindenki még jobban meg fogja utálni.

Chuck Νorris 2016.04.29. 19:23:30

Szinti biztos barcás mert olyan tetkoja van mint Messinek

Perspektíva 2016.04.29. 19:26:25

@tejfölbiztosítás: Dia naiv, Brigi kétszinű. Ugy láttam félreértetted.

Chuck Νorris 2016.04.29. 19:27:16

Csajok mire fel kapták a sütiket?

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.29. 19:27:40

@Furore Carcosa: ja de én nem teljesen erre gndltam..hanem erre
Dór valóban nem egy nebáncs vrág hanem egy játszóház ránytója
de szerntem nez hasnló ahhz am velem vlt 16 évesen. tehát vlt egy Dór-Dan párbaj,ahl a magát králynak érző Dant legyőzte a lebecsült dóra. ez dettó ugyanaz mnt amkr 16 éven az első kleszs éjszakán visszaszóltam a hely vezércsajnak. na nnantól magasan ülhettem a lécsőn (ak ismer az avatarm,az érten fgja)

na tehát arra gondolok hogy ha vki bátr és eszes akkr megróbálhatná megpiszkáklni dőrit...

Magentax 2016.04.29. 19:27:45

@Furore Carcosa: de ez a kis nyomorék direkt élvezi, hogy közutálatnak örvend.
Én nem tudom, de ha valaki ennyire nem tartja be az alapvető szabályokat - nem kel fel, nem dolgozik csak zabál és pofázik - jól megszégyenítve ki kéne rúgni a szerkiknek.
Majd máskor nem jelentkezik ilyen típusú játékba, ha ennyire öntörvényű.

Magentax 2016.04.29. 19:29:16

@PeniValdes: picit nehéz téged olvasni, kihagyod a magánhangzókat - vagy csak nálam van valami baj? :)

Furore Carcosa 2016.04.29. 19:30:11

@Magentax: „Egyébként tényleg nem értem, ha egyszer semmilyen módon nem lehet hatni egy játékosra, akkor miért olyan büntetést találnak ki, amivel nem a bűnöst, hanem a kollektívát büntetik?!”
Hát mert a csatorna teljesen nevetségessé tenné magát azzal, hogy záporoznak a dörgedelmek Trampli Szintire, ő meg sorozatban látványosan szarik rájuk. Így visszautalták a büntetés kérdését a heti gazda hatáskörére, akinek egyébként megvolnának rá az eszközei, csak Dia túl erélytelen az alkalmazásukhoz. Ha például nem tálalnak neki, akkor nem tud enni: ha erőszakkal kitépi valakinek a kezéből a tányért, ő záratja ki magát. Vagy délelőtti horpasztás közben nyakon lehet önteni egy vödör hideg vízzel. Ilyesmire volt már precedens az első héten, nem minősül fizikai bántalmazásnak.
"Ezek minden reggel azt a gusztustalan barna kását zabálják? Mi az?"
Jól láttad, tejbegríz. Abból kell gazdálkodniuk, ami a kamrájukban van. Nagyon helyes.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.29. 19:35:59

@Magentax: tudom, csak nincs u, i,o, p,és képernyő bllentyűzettel kell bevnnem és mst lendületből nyomom:DD

Commodore 2016.04.29. 19:36:06

Kongó is ki lesz baszarintva a farmról.

Furore Carcosa 2016.04.29. 19:37:13

@PeniValdes: "na tehát arra gondolok hogy ha vki bátr és eszes akkr megróbálhatná megpiszkáklni dőrit..."
Elvben igen, de ki volna az? A többi játékban maradt csajra nem kifejezetten jellemző az általad vázolt árukapcsolás. A bátorság még megvolna Diánál és Trampli Szintinél (utóbbinál vak ló változatban), de az ész hiányzik hozzá; Ribi Brigi pedig mindkettőbben deficiens.

Magentax 2016.04.29. 19:43:26

@Furore Carcosa: lehetne azért olyan büntiket kitalálni Szintikének, amire biztosan nem szarna. :) Csak a szerkik nem merik felvállalni valamiért, így viszont egyre inkább laposodik a műsor.
Most Attila is valami jelentéktelen, vicces büntit fog kapni?
Mi lesz, ha ő is szarik rá és továbbra is főnöknek képzeli magát?
Dia valóban erélytelen, de Norbi sem tudott mit kezdeni a lázadókkal, pedig ő eléggé keménykedett.
Tejbegríz - néha ehetnének pl. tojást is hagymás krumplival. Kenyeret miért nem próbálnak meg sütni vajon? Ha gázsütőben lehet, biztos megsülne ilyen tűzhelyben is, kovászfélét savóból, aludttejből készíthetnének - és akkor ehetnének kis zsíros kenyeret hagymával.

őszintee 2016.04.29. 19:47:44

Barcsak szinti kihivna a ribanc gusztustalan faszkorbacs affektalos kurva Brigit a picsaba .Nagyon idegeskit az a barcas ordas mintaanyuka.

Commodore 2016.04.29. 19:49:30

Közös pénzből lehet dögleni egész nap?!!!

Mirocska 2016.04.29. 19:51:35

A Kongó-Gergő párosban egyértelműen Kongó a falkavezér! :)

Commodore 2016.04.29. 19:52:14

Megjött a hózápor! Lefagy minden.

aloksak 2016.04.29. 19:53:47

@Mirocska: Sajnos ez így igaz. Nincsen megnevelve, ez látszik.

Magentax 2016.04.29. 19:54:01

Az a vadmalac irtó aranyos. :) Vajon hogyan került oda? Nem veszélyes ez? Jön a muter és szétveri az egész társulatot.

Commodore 2016.04.29. 19:55:20

@Mirocska: Nagyon durván. Bebaszna,ha a kutyám le akarna dominálni!

aloksak 2016.04.29. 19:55:23

Gábor arckifejezése. Minden visz.

Mirocska 2016.04.29. 19:56:20

@aloksak: @Commodore: Nem nagyon hallgat a "Kongó, légy szíves fáradj be a házba" vezényszóra! :))

aloksak 2016.04.29. 19:58:35

@Mirocska: Mert nem is így kellene szólni neki. Ha én a kutyámnak szólok, akkor csak a nevét mondom ki. De ő már a hangvételemből tudja, hogy rosszat csinált e vagy sem. Nem kell neki kérvényt benyújtanom.

Mirocska 2016.04.29. 19:59:20

@aloksak: Nyilván... Pont erre céloztam! :)

tejfölbiztosítás 2016.04.29. 20:13:16

Dobozos vadmalac.:)) Elképzeltem, ahogy a konnektororrával utazik a benne a dobozban. Brigi-Dóri jellem/ész megint megmutatkozott kinél mi hogy az elfogás során. Hát igen, nem véletlenül Dóri csiklóját szopogatnám. Hihetetlen taszító a Brigi. Annyiban igaza volt, hogy ösztönlény a kutyaeb, de akkor meg nem csak a szájat kéne jártatni örökkédrágám, haegyszer egy másik nő meg meg tud mozdulni.
Előzetes: még Norbi marasztalta volna Attilát, ilyen sem volt még. Bár az utóbbi időben alapvetően nem balhéznak. Érdekes megfigyelni a játékosokban a frusztrációkat, hogy hömpölyögnek, milyen irányvektorokat vesznek fel, miként változnak EQ-k és események tükrében.

Finító 2016.04.29. 20:20:00

Sándor jön vissza?

Finító 2016.04.29. 20:20:00

Sándor jön vissza?

tejfölbiztosítás 2016.04.29. 20:22:02

@Magentax: a közösségre bízzák a büntetést, mégtöbb súrlódást és pressziót generálva. Így, hogy megvan kötve a kezük, tényleg kicseszés, viszont ez egy show. Én már rég kiöntöttem volna, berendeltem volna nagy csendességek közepette 4-5-6 vödör vizet, az első után kárpált volna, majd minden egyes újbóli verbális nekilendülésre kapott volna még további vízlöketeket. Le is zárult volna a maszatolások korszaka, az is biztos. Inkább pártolom egyébként az ötletes, frappáns büntetéseket, ilyenmódon való hathatósabb rávezetést, deugye.

lac64 2016.04.29. 20:26:38

@tejfölbiztosítás: Szerintem Gábor marasztalta. Norbi Dóráéknak olvasott be. Lehet, hogy Atti és Norbi továbbra sem bírja egymást, de az valószínűleg bassza a csőrüket, hogy Atti - aki valóban minden lében kanál, de azzal együtt azért folyamatosan dolgozik - azonos elbírálás alá esik a pofátlanul ingyenélő Szintivel.

Perspektíva 2016.04.29. 20:29:58

@tejfölbiztosítás: A műsor nézhetőségi szintje közeleg a nullához. Valamivel már tényleg fel kellene dobni...mondjuk olvassanak magukról véleményeket, mint a VV-ben.

Sanda.Ipse 2016.04.29. 20:34:23

Ott tartok, hogy jobban idegesít a nyafogós Brigitta, mint akár Cintia. Kongó és Gergő nélkül be sem tudták volna cserkészni a vadmalacot. Brigi féltékeny az ebre, mert ő szeretné kontrollálni a pasit.
Csak én nem értem, miért kellett farmbíróság elé állítani Attist és bűnösnek kikiáltani? Időnként (mindig) túlbuzgó, de egyike az igazán dolgos játékosoknak. Persze, hogy besokallt! Attól függetlenül biztos vagyok benne, hogy nem fog hazamenni.

Sanda.Ipse 2016.04.29. 20:38:31

@aloksak: csakhogy Gergő szerint nem csinált rosszat a kutyája. (szerintem is éppen hasznos volt)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.29. 20:39:33

@Sanda.Ipse: pedig a férfnak kéne az ebet meg a nőt s..

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.29. 20:40:43

@PeniValdes: Gergő vajon kit választana Kongó és Brigi közül, ha egyet lehetne csak magával vinnie?

Sanda.Ipse 2016.04.29. 20:47:18

@VV Erőlegény: Kongóval együtt van jövője. A nővel nincs...:)

Mr Eggs · http://farmprojekt.blogspot.com/ 2016.04.29. 20:47:20

sosem voltam nagy reality néző, de eddig ezek a leg retardáltabbak
én bedobnám nekik, hogy a világban kitört a zombi apokalipszis csak sly gazdát kéne megfizetni hogy leharapja egy liba fejét

mákoskecsöpösfreestylekolbász 2016.04.29. 20:47:37

"Azért megőrülnék, ha egész nap semmit nem kéne csinálni." Szinti
:D

Perspektíva 2016.04.29. 20:52:19

@mákoskecsöpösfreestylekolbász: A semmi csak nézőpont kérdése. Eszik és alszik...ja és balhézik. Ez így tényleg nem semmi.

Perspektíva 2016.04.29. 20:53:16

@PeniValdes: A legfontosabb: hűséges és nem nyávog

Perspektíva 2016.04.29. 20:59:32

@PeniValdes: Akkor te Brigit is bírod ;)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.29. 21:03:20

@Perspektíva: na én nem engedeem a macskámnak hgy ciccon velem

natalja (törölt) 2016.04.29. 21:06:05

Amúgy Brigi biztos, hogy normális? Néha nagyon fura a tekintete, és ehhez ez a nyekergő beszéd... (+ a viselkedése, ugye).
Ahogy szökdécseltek Dórival, amikor a sütiért mentek, hát... miért nem képesek koruknak megfelelően viselkedni? Ez már Döglős Cintija hatása lehet?

Chuck Νorris 2016.04.29. 21:26:01

szerencse hogy ebben a müsorban semmi nicnsen megrendezve és minden spontán. pld a vadmalacka is, egyik pillanatban a bezárt karámban kergeti kongó, aztán vágás és már a keritésen kivül vannak semmit nem látni csak hogy Gergő szoritja a malackát.
gondolom a vadmalac a Trónok harca teleportáló kutyáinak a leszármazottja :)

Furore Carcosa 2016.04.29. 22:29:00

Benyomások:
1) Épp ma este dicsértem Dóri stratégiáját, ebből most rögtön vissza kell vennem. Ahelyett, hogy folyton a többi nővel bandázik kamaszlányosan vihorászva, most a férfiakkal kellett volna kontaktust tartania. Ez a hét, hála Heni végrendeletének (amit, ne feledjük, a többi lánnyal közösen dolgozott ki!), piszkosul felpaprikázta a pasikat és egységfrontba rántotta össze őket. Dóri lett volna az egyetlen csaj, aki okos taktikával kicselezhette volna ezt az ellenszenvet; a látványos barinősködésével viszont csak annyit ért el, hogy őt is egy kalap alá veszik a többiekkel. Vagyis a férfiak számára, akik most egy időre félre fogják tenni az egymás közti ellentéteket, potenciális szövetséges helyett ő is célponttá vált. Megérdemelte, okosabban kellett volna viselkednie.
2) Vadember Attisra ráhívni a farmbíróságot jó taktika volt, rendkívül labilis idegállapotban találta és mentálisan kikészítette. Egyébként tök igazságtalan húzás, mert a mindennapos koránkelésével és az állandó gályázásával Attis több hasznot hajtott a gazdaságnak, mint amennyi kárt tett. Igen, összezavarta a munkabeosztást azzal, hogy ellátta a másra bízott állatokat is; de a munkabeosztás enélkül is tiszta káosz lett volna, és a jószág körül kötött időrendben kell elvégezni a tennivalókat. Az úgy nem megy, hogy egyik reggel ötkor foglalkoznak vele, a másikon nyolckor, mert a soros felelős éppen későn kel vagy mással foglalkozik. Ez rontja a közérzetét és az lesz belőle, hogy ingerlékenyebb lesz, nehezebben kezelhető, kevesebb tejet/tojást ad. Az adás végén az előzetes azt sugallja, hogy Vadember Attis fel fogja adni a játékot, amit még nem veszek biztosra, mert a szerkesztők nagyon szeretik a becsapós cliffhangereket. Mindenesetre ha tényleg kigolyózzák a játékból Attist, az ügyes stratégai húzás lenne, csak éppen nem a lányok profitálnának belőle a legtöbbet, hanem Favágó Norbi.
3) Nem tudom, hogy jutalomfalatok nélkül Testépítő Gabika hogy képzeli el a kismalacok idomítását. Attól egyetlen kölyökállat sem fog engedelmeskedni neki, hogy beszél hozzá és gesztikulál. Persze a malacidomítás jó ürügy rá, hogy félrevonuljon egy kicsit pihenni, míg a többiek melóznak.
4) Melyik észlény engedte ki a tyúkokat, miközben a vadmalac ott lapult az ól alatt? A nagy kergetőzésben ő vagy Kongó simán legázolhatott volna párat közülük. A malacfogás amúgy ügyes volt, Kongó elkényeztetett városi öleb létére szépen kiugrasztotta a búvóhelyéről; azon meg nincs mit csodálni, hogy utána nem akart lekopni róla. (És nem értem, miért sápogott később Ribi Brigi emiatt a Gergőjének.) Én egyébként az események után rögtön a riportszobába mentem volna, engedélyt kérni a malac levágására. A friss húst már régóta nélkülözik odabent, pedig rengeteg kalóriát égetnek el mindennap, és ez a húzás csökkentette volna a függőségüket a teljesen kiszámíthatatlan farmpengős bevételtől. Utoljára a túrós-sajtos időszakban tudták előre kikalkulálni, nagyjából mennyi zsére számíthatnak; azóta lutri Sly gazda minden látogatása.

Furore Carcosa 2016.04.29. 22:44:51

@Sanda.Ipse: „Brigi féltékeny az ebre, mert ő szeretné kontrollálni a pasit.”
Ott a pont. Csak éppen megint hülyeséget csinál, mert az már kezdettől fogva látszott, hogy Kaszkadőr Gergő nagyon erősen kötődik érzelmileg Kongóhoz és a kutya felé irányuló kritikát személyes bántásként éli meg. A múltkori bulika óta Ribi Brigi nincs abban a helyzetben, hogy rivalizáljon Kongóval; a pasi hamarabb fogja őt ejteni, mint a kutyát. Ilyen béna ribanckodást rég nem láttam már stratégiai realityben.
„Csak én nem értem, miért kellett farmbíróság elé állítani Attist és bűnösnek kikiáltani?”
Pont azért, amiért a második héten Vadember Attis is farmbíróságot akart összehívatni Kaszkadőr Gergő ellen, hogy elválasszák a kutyájától. A farmbíróság nem igazságosztó szerv, hanem taktikai fegyver. A cél a bevádolt egyén elszigetelése és érzelmi destabilizálása.
„Attól függetlenül biztos vagyok benne, hogy nem fog hazamenni.”
Igen, az adás vége nagyon ezt akarta sugallni nekünk, és a szerkesztők szeretnek hamis várakozásokat kelteni. Favágó Norbi viszont ugyanebben az előzetesben nem múlt időben beszélt Attisról, hanem úgy, mint aki ott van a tanyán. Ha Attis marad, valószínűleg szövetségre lép Norbival a nők ellen – és én ezúttal nem a nőknek fogok drukkolni.

Infomaniac 2016.04.29. 22:57:30

@natalja: már miért? Meg ki mondja meg, hogy mi a korhoz illő viselkedés? Ha fiatal vagy, neem értem, miért gondolod, hogy a jövőbeli éned ilyen begyepesedett korlátok közé kellene szorítani? Ha idősebb vagy, sajnállak, hogy be vagy savanyodva...

Infomaniac 2016.04.29. 23:01:03

@Chuck Νorris: valószínűleg elaludt a kameraman...

Furore Carcosa 2016.04.29. 23:02:11

@Magentax: „lehetne azért olyan büntiket kitalálni Szintikének, amire biztosan nem szarna. :)”
Ugyan mifélét? Ha olyasmire akarják kötelezni, amihez nincs kedve, beáll a toporzékba és rikácsolva kijelenti, hogy mindenki kussoljon és kapja be. Ikszlábú Anikó mondta egy háttérműsorban, hogy neki is simán beszólt a kamerán kívül. Félrekasztingolták ezt a leányzót rendesen; nem az a baj vele, hogy csinálja a fesztivált (a műsor szempontjából az hasznos is lehet), hanem az, hogy olyan síkhülye és csökönyös, mint Barni, a szamár. Ja, és ugyanúgy ordít.
„Most Attila is valami jelentéktelen, vicces büntit fog kapni?”
Hát az nagyon odabaszna, ha Trampli Szinti megúszná egy babaággyal, Vadember Attist pedig megmázsálnák valami komoly szívatással. A farmbíróság, mint intézmény tekintélye a bányászbéka segge alól a föld középpontjáig zuhanna tőle. Külön tanulmány volt, milyen arcokat vágtak a játékosok, mikor Dia felolvasta, milyen debil büntetést fog kapni a kis trampli. Ezt nagyon elcseszték a szerkesztők, ami elég nagy kár, mert a máshol futott szériákban a farmbíróság általában komoly dolog, nem ilyen elfuserált bohózat.
„Kenyeret miért nem próbálnak meg sütni vajon?”
Próbáltak, készült róla videó is. Az eredmény a tengerész-kétszersültre emlékeztetett, nagy jóindulattal. Akkora volt, mint egy estélyi redikül, kívül kormosra égett, belül nyers maradt. Ez még a nagy koplalás idején történt, mióta van farmpengőjük, inkább vásárolják a kenyeret.

Infomaniac 2016.04.29. 23:05:59

@Furore Carcosa: Nagyon kilógott volna a lóláb, ha Dóri nem tart a lányokkal. Sztem a fiúk nem neheztelnek rá, hiszen úgymond kötelező feladatot teljesített, és nem láttam, hogy közben kérkedett volna a helyzettel. De majd meglátjuk, kíváncsi vagyok.

Infomaniac 2016.04.29. 23:09:35

@Furore Carcosa: elvégre Kongó vadászkutya, tette a dolgát. :)

etikette 2016.04.29. 23:14:39

Brigi: ez egy ösztön szerű lény... mivan?! :D

Furore Carcosa 2016.04.29. 23:18:10

@Magentax: „Az a vadmalac irtó aranyos. :)”
És nagyon finom! (Bocsi, számomra ez meghatározóbb szempont.)
„Vajon hogyan került oda?”
Nyilván a stáb rakta be kora hajnalban és rázárta a lécajtót, hogy ne szökhessen ki reggelig. Direkt egy nem sivalkodósat választottak, hogy föl ne verjék a becsempészésekor az alvó játékosgárdát: figyelted, hogy akkor sem túlzottan visított, mikor keringőztek vele és grabancon kapták? No meg aztán Sly gazda sem lepődött meg túlságosan a jelenlétén, és pont kéznél volt az elszállításához a megfelelő méretű doboz.
„Nem veszélyes ez? Jön a muter és szétveri az egész társulatot.”
Kicsit sűrű ott a jövés-menés a tanya körül, hogy egy vadmuter a malacaival őszintésen odakóboroljon.

Infomaniac 2016.04.29. 23:19:14

@natalja: ha viszont vicceltél, még csiszolhatnál a humorodon

Furore Carcosa 2016.04.29. 23:28:03

@Infomaniac: „Nagyon kilógott volna a lóláb, ha Dóri nem tart a lányokkal.”
Lóghatott volna nyugodtan. Ribi Brigi és Trampli Szinti harmatgyöngék szövetségesnek: a tartásuk, mint egy gilisztáé, a renoméjuk, mint egy tasmán ördögé, a párbajerejük, mint egy kehes denevéré. Az e heti történések után édelegne velük a rosseb, semmi hasznuk. Dia meg alapból célkeresztben van, és ha hetigazdaként nem tudja kinyírni Vadember Attist a farmbírósággal, nemsokára szopóágra kerül. Dóri részéről sokkal taktikusabb lett volna, ha időnként jelzértékűen kivonja magát a csajok közös vidámkodásából, egyszer-kétszer pedig odamegy a pasikhoz finoman szolidarítani.

Furore Carcosa 2016.04.29. 23:39:09

@tejfölbiztosítás: „(Szintikét) én már rég kiöntöttem volna, berendeltem volna nagy csendességek közepette 4-5-6 vödör vizet, az első után kárpált volna, majd minden egyes újbóli verbális nekilendülésre kapott volna még további vízlöketeket.”
Ez azért lenne tízpontos gyakorlat, mert a hülye kis trampli ettől törni-zúzni-csépelni kezdene maga körül, lekenne valakinek egy viccpofont a fogpiszkáló mancsával, és máris pakolhatná a cuccát a hazautazáshoz. Az előzetesben egyszer már közel járt hozzá; nagyon muris volt, amikor megfenyegette Favágó Norbit, hogy behúz neki egyet. Mert hogy százezer zsét lehúztak miatta a farmkincstárból, attól még neki a csomag dohány, az jár, ugye.
Mondjuk az érdekes kérdés lenne, hogy mi olyankor a teendő, ha a párbajra küldött versenyző még a párbaj előtt kizáratja magát a dilihisztijével.

Furore Carcosa 2016.04.30. 00:03:47

@Mr Eggs: „én bedobnám nekik, hogy a világban kitört a zombi apokalipszis csak sly gazdát kéne megfizetni hogy leharapja egy liba fejét”
Van egy angol filmes miniszéria, a Dead Set: abban tényleg kitör a zombiapokalipszis, a valóságshow játékosai meg békésen üldögélnek közben az elszeparált kis villájukban és semmit nem vesznek észre az egészből. Kicsit furcsállják ugyan, hogy reggel nem kapnak se friss kaját, se instrukciókat, de betudják a szokásos random szívatásnak. Aztán mikor egy rendezőasszisztens csurom véresen beverekszi magát hozzájuk, mert a környéken a villa az utolsó biztonságos menedék, kurvára nem akarnak hinnik neki, pedig a csaj a végén már üvölt és toporzékol, hogy lehetnek ilyen ostoba kretének. Persze, kisanyám, hehehe, vágjuk mi a dolgot, fasza trükk a szerkesztőtől, de nem dőlünk be neki, hiába vered a nyálad. Majd átgázol a villaajtón egy bezombult egyén, akinek az asszisztenslány habozás nélkül kocsonyává veri a fejét egy poroltóval, és lőn rohadt nagy ledöbbenés…

FeketeFarkas 2016.04.30. 01:04:35

@Chuck Νorris: Szerintem Kongó megrendezte egy kicsit a malacot, de azt a részt szándékosan kivágták nehogy rájuk szabaduljon egy rakás állatvédő.

Furore Carcosa 2016.04.30. 01:14:30

@FeketeFarkas: Most, ahogy mondod, ez erősen valószínű. Egyben megmagyarázná Ribi Brigi nyifogását is utána a konyhában, miszerint a kutya, az ösztönszerű…
Közben eszembe jutott még valami. A játékosok helyében én elkezdenék libákat vágni és pazar lakomákat csapni belőlük. Persze minden elvesztett liba után pénzlevonással büntetik őket, ha jól emlékszem, ötvenezer pengővel. No de mit tudnak ötvenezer pengőért vásárolni a boltostól? Öt nyalókát, vagy kábé másfél kiló lencsét. Miben van több kalória, a nyalókában/lencsében vagy a libában? (Nem is beszélve az ízvilágról…)

neoteny · http://word.blog.hu 2016.04.30. 04:34:18

@Furore Carcosa:

"Nem tudom, hogy jutalomfalatok nélkül Testépítő Gabika hogy képzeli el a kismalacok idomítását. Attól egyetlen kölyökállat sem fog engedelmeskedni neki, hogy beszél hozzá és gesztikulál."

Én is így gondolom.

Sanda.Ipse 2016.04.30. 05:00:53

@Furore Carcosa: "A farmbíróság nem igazságosztó szerv, hanem taktikai fegyver. A cél a bevádolt egyén elszigetelése és érzelmi destabilizálása."
Szerintem a játékosok nem ennyire tudatosak és taktikusok odabenn. Vagy eddig ügyesen titkolták:)

Sanda.Ipse 2016.04.30. 05:05:19

@Sanda.Ipse: Attilával szemben Dia a saját permanens személyes ellentéte miatt a farmbíróságot a saját személyes bosszúja eszközévé tette.

lac64 2016.04.30. 05:31:39

@Furore Carcosa: "A játékosok helyében én elkezdenék libákat vágni és pazar lakomákat csapni belőlük."
Már akkor írtam, amikor megkapták :). Kétszázezer egy liba, de ha jó súlyban van, megéri. Ha jól értettem a gyűrűzés után már kártérítés sincs, mert ugye a szomszédos farmokon meg lehet találni :D

lac64 2016.04.30. 05:40:03

@Furore Carcosa: "Utoljára a túrós-sajtos időszakban tudták előre kikalkulálni, nagyjából mennyi zsére számíthatnak; azóta lutri Sly gazda minden látogatása."

Erről jut eszembe. Mostanában nem csinálnak már sajtot, túrót? Sem a készítést nem látjuk, sem azt, hogy ilyet esznek. Mi történik a rengeteg tejjel?

ördi ke 2016.04.30. 06:21:25

Az mért van a mai szombati pàrbalyról semmit nem mutattak az elözetesben?Lehetséges Attila ténleg feladja,kimegy igy Szintike bentmarad mintha ö gyözött volna a pàrbalyon,ezàltal nem hoznak vissza senkit.Ha lesz Farm2 az rtl en akkor lehetne valami hàttér müsor valameik kàbelcsatornàn vagy több hosszabb videokat feltölteni.Mert ebbe a napi 50percben nem lehet a benti valos személyüket sem megismerni rendesen.Pl:ittis mindenki Szintit cseszteti sokàig alszik ez igyvan,de utànna ugyanugy kapàl,àllatokat ellàssa.Az összefoglalok fele Attila üvöltözéséböl megy el,lehet jobb haza megy làtunk talàn màst is.

Furore Carcosa 2016.04.30. 06:25:25

@Sanda.Ipse: A farmbíróság kapcsán én általánosságban írtam, hogy taktikai fegyver a bevádolt fél elszigetelésére és destabilizálására, nem konkrétan erre a magyar show-évadra vonatkoztatva. Itt a szerkesztők komolytalan röhejfórumot csináltak belőle. Mindazonáltal:
„Szerintem a játékosok nem ennyire tudatosak és taktikusok odabenn.”
Amikor Vadember Attis a második héten sikertelenül próbálta ráhívni a farmbíróságot Kaszkadőr Gergőre a kutya miatt, akkor bevallottan Gergő gyengítése volt a célja, vagyis taktikai megfontolások vezették. Ezt egyrészt mondta kamera előtt a szövetségeseinek (meg tán a riportszobában is), másrészt meg abból is látszott, hogy később már egyáltalán nem zavarta Kongó jelenléte a házban, pedig heti gazdaként simán kitilthatta volna. Ugyanakkor:
„Attilával szemben Dia a saját permanens személyes ellentéte miatt a farmbíróságot a saját személyes bosszúja eszközévé tette.”
Ebben teljesen igazad van, Dia egy stratégiai nullképlet, egyetlen lépésnél tovább nem tud gondolkodni. Különben látná azt, amit Vadember Attis kezdettől fogva: hogy egy provider (a Survivorban halász/vadász, itt gályázó munkásember) kiütése nem a monikiniben napozó hölgytagozatnak kedvez, hanem a bent maradó többi providernek, mivel annál nélkülözhetetlenebbé teszi őket.

Furore Carcosa 2016.04.30. 06:32:55

@lac64: „Kétszázezer egy liba, de ha jó súlyban van, megéri.”
Kétszázezer a kecske volt, nem? A libákat ötvenre taksálta Sly gazda.
„Mostanában nem csinálnak már sajtot, túrót? Sem a készítést nem látjuk, sem azt, hogy ilyet esznek. Mi történik a rengeteg tejjel?”
A tej a fő zsiradékforrásuk, nagyon sokat fogyasztanak belőle: folyton isszák, meg hektószám főzik a tejbedarát. A sajtot kecsketejből csinálták, amikor bőven volt fölös készletük, mert egy egész nyáj dekkolt a tanyán. Mióta Sly gazda elfuvarozta őket, nincs elég alapanyag.

Furore Carcosa 2016.04.30. 06:58:13

@ördi ke: „Az mért van a mai szombati pàrbalyról semmit nem mutattak az elözetesben?Lehetséges Attila ténleg feladja,kimegy igy Szintike bentmarad mintha ö gyözött volna a pàrbalyon,ezàltal nem hoznak vissza senkit.”
Párbajt mindenképpen rendeznek, az a szombat esti nézőmágnes. És kötve hiszem, hogy a mostani produkciója után a csatorna kezét-lábát törné Trampli Szinti benntartásáért. Kezelhetetlen, nem engedelmeskedik az instrukcióknak; benyögi a kameráknak, hogy leszarja a szerkesztőket; túltolja a hisztit és cseppet sem szórakoztató. Továbbá, ha az előzetest „Attila befejezi a játékot?” címmel pakolják ki a honlapjukra, akkor szinte biztos, hogy Attila _nem_ fogja befejezni a játékot. Ez a fajta ravasznak szánt bulvárcímadás elég könnyen dekódolható.
„Ha lesz Farm2 az rtl en akkor lehetne valami hàttér müsor valameik kàbelcsatornàn vagy több hosszabb videokat feltölteni.”
Amíg a videószerkesztési gyakorlat az eddigieket követi, én ezt annyira nem erőltetném. Címadásban például tegnap dőlt meg az ízléstelenségi csúcs: „A passzátszél Gábor farpofáiból fúj.” Nem én vagyok a célközönség, na…
„ittis mindenki Szintit cseszteti sokàig alszik ez igyvan,de utànna ugyanugy kapàl,àllatokat ellàssa.”
A baj az, hogy a jószágot _időben_ kell ellátni, nem akkor, amikor az ember lányának épp kedve szottyan benézni hozzájuk. Továbbá, ha valaki együtt fekszik a többiekkel, kelni viszont négy órával később kell, akkor értelemszerűen nem tud annyit kapálni, mint ők. Szimpla matematika.
„Az összefoglalok fele Attila üvöltözéséböl megy el,lehet jobb haza megy làtunk talàn màst is.”
Például Szintike üvöltözését. Nem egy minőségi csere. Én inkább Vadember Attisra voksolok, ő legalább mást is csinál és sokkal fantáziadúsabban káromkodik. A „sánta retek” például igazi klasszikus volt tőle, ilyen bonyolult szókép Szintike agyában sosem foganna meg.
Amúgy ortográfiából és szintaktikából csillagos ötös, húzz bele, csak így tovább!

natalja (törölt) 2016.04.30. 07:05:25

@Infomaniac: Üres személyeskedés a hozzászólásod. Ezek szerint nálad ez betalált.

Furore Carcosa 2016.04.30. 07:12:09

@lac64: Jószágárfolyam: neked volt igazad, én tévedtem: 500K a kecske, 200K a liba. De ahogy írtad, még így is jobban megérné levágni és megenni őket. A konceptmesterek kicsit eltolták a csereértékarányt.

Sanda.Ipse 2016.04.30. 07:19:40

@ördi ke: off topic: légyszi kapcsold be a helyesírás ellenőrző programot!

Sanda.Ipse 2016.04.30. 07:28:43

@Furore Carcosa: gondoltad, hogy tudja, mi az ortográfia és szintaktika?-:)

Furore Carcosa 2016.04.30. 07:30:51

@Sanda.Ipse: "gondoltad, hogy tudja, mi az ortográfia és szintaktika?-:)"
Biztos voltam benne, hogy nem, de akartam egy jót nevetni, hátha dicséretnek veszi.

Avanivi 2016.04.30. 07:55:34

@Furore Carcosa: Azt vártam,hogy Dórinak eszébe fog jutni,hogy meghívják a fiukat egy teára, sütire ,ezzel szemben felzsabbantyúztak mindent négyen és ráadásul nem is dolgoztak,nem csodálom,hogy pöszén néztek a fiuk.

Vadállatokat tilos csak simán elfogni és megenni,külön engedély szükséges és orvosi vizsgálat a sütés előtt. Vagy jó nagy büntetés ezek hiánya miatt ,nálunk így van.

ördi ke 2016.04.30. 08:00:43

@Furore Carcosa: Ahogy Cintike mondanà:Fogdbe a pofàd oszt mondjad tovàbb!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.30. 08:03:03

@Furore Carcosa: Most nézem vissza a tegnapi adást: A nap, de talán inkább a hét legnagyobb tanulságát, egyben alá is támasztja az álláspontodat Norbi mondta ki a riportszobában: "Lehet, hogy a lányok jól érezték magukat, csak ezzel még inkább tudatosították bennünk, hogy olyan nagy szükségünk nincs rájuk, teljesen jól elvagyunk nélkülük is..."

ördi ke 2016.04.30. 08:04:34

@Avanivi: Ezért mondom rövidek az összefoglalok,csak az ugatàst mutatjàk.Dóri mondta hagyni kellene a fiuknak is,csak azt màr nem mutatàk,hogy ebédnél,vagy vacsorànàl esznek belőle a fiuk is.Vagy kellene 5-6 hodzabb videot feltenni ami nem volt a összefoglaloban.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.30. 08:15:53

@Furore Carcosa: Nekem meg a Te "szombat esti nézőmágnes" szóképed tetszik. Ha nem haragszol lopni is fogom. :-)

ördi ke 2016.04.30. 08:17:39

@Avanivi: Ezért mondom rövidek az összefoglalok,csak az ugatàst mutatjàk.Dóri mondta hagyni kellene a fiuknak is,csak azt màr nem mutatàk,hogy ebédnél,vagy vacsorànàl esznek belőle a fiuk is.Vagy kellene 5-6 hodzabb videot feltenni ami nem volt a összefoglaloban.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.30. 08:19:34

@ördi ke: Egyetértek veled, legalább az RTL mostra felrakhatnának az öfi-ből kimaradó, de érdekesebbnek tűnő anyagokat is...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.30. 08:21:28

@Furore Carcosa: Töredelmesen bevallom én sem tudom, persze amióta a google a legjobb barátom, vagy barátnőm... :-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.30. 08:28:39

@VV Erőlegény: Jelentem megnéztem: ortográfia = helyesírás, szintaktika= mondattan, szócsoportok szerkezetével foglalkozó tudomány (gondolom, hogy alany állítmány tárgy jelzők és határozók). Utóbbit igazából hallottam már, de kapásból nem tudtam hova tenni. Hát mire is nem jó a vidéki bodrikutya életmód... :-)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2016.04.30. 09:14:34

@Furore Carcosa: off. SF-trilógiában emberiség jellemfejlődését keresni olyan, mint ezek között. off.

adamas77 2016.04.30. 09:14:51

Sziasztok!
Olvasója vagyok/voltam a fórumnak. Eddig csendben figyeltem, de most valami írásra késztetett.
"Kedves" @Furore Carcosa: ! Világ életemben ki nem állhattam azokat, akik a létező (vagy ál) szellemi főlényüket arra használják, hogy valakit szándékosan nevetség tárgyává tegyenek. Ebből neked mi a haszon? Nem tudhatod, hogy mi áll az esetleges helyesírási baki mögött. Nem biztos, hogy olyan eszközről ír, ahol van ellenőrzésre lehetőség stb. A saját szórakozásodra megszégyeníteni mást vagy másokat kurva nagy szegénységi bizonyítvány. Különösképpen annak tükrében, hogy te ezen a fórumon nem stratégiai játékos vagy, akinek ki kell lökni az ellenfelet, hanem egy közösség egyenjogú tagja, ahol véleményt cserélsz másokkal egy - elvileg - szórakoztató jellegű műsorról.

Infomaniac 2016.04.30. 09:17:27

@natalja: be. Nem szemelyeskedtem, csak próbáltam megértetni, hogy igazságtalan voltál. Mert az ilyen felesleges korlátok bántóak. Én szeretnék megítélés nélkül szökdécselni, amikor akarok. Sajnálom, hogy nem érted, miért volt rossz olvasni.

lac64 2016.04.30. 09:31:20

@Furore Carcosa: A kecskék előtt csináltak tehéntejből is sajtot Brigi HG ideje alatt. Kb. napi húsz liter tejük van, ha a mennyiség nem esett vissza. Abból azért el lehetne venni más célokra.

Cérnahuszár 2016.04.30. 09:46:55

@lac64: hát napi 1 liter tejet rá kell számolni az emberekre fejenként, - tejbegríz meg kávé, esetleg kajába - marat 10 liter tejük
abból 1 kg sajt lesz, az mennyi farmpengő?

Cérnahuszár 2016.04.30. 09:48:02

valami olyan rémlik hogy a kecskesajtokból 4 kilókat csináltak?

penna 2016.04.30. 10:07:06

a kis vadmalac "spontán" megjelenése a kerítéssel lezárt tyúkudvarban az egyik legröhejesebb szerkesztői ötlet volt. Szilveszter gazda látogatásakor közölte, miután jól kilepődte magát a malackán, hogy akkor "nekem most VISSZA kell vinnem a helyi vadgazdálkodónak". :DDDD

Infomaniac 2016.04.30. 10:29:26

@natalja: egyébként sokkal jobb fej lettél volna, ha nem az az első dolgod, hogy megforgasd a kést még egyszer, hanem veszed a konstruktív kritikát és azt mondod; bocsi, nem akartam senkinek a lelkébe gázolni.

ördi ke 2016.04.30. 11:56:42

Az lenne a lejobb ha Attila feladnà,Cinti kihivnà Norbit és kint hagynà,Gizella meg vissza menne Attila helyére.Attila+Norbi odakint szétvernék egymàst lehetne mutogatni a fókuszban.

aloksak 2016.04.30. 12:25:00

Nem gondolom, hogy Attila felfogja adni. Ez csak szerkesztői húzás. Bár most ügyeltek legalább arra, hogy a kis motyója valóban ott legyen összeállítva. Még hitelesebbé téve így az egész színjátékot. Attila nem hülye, gyökérnek gyökér, de nem hülye. Ez azért lett meglépve, mert igazából ez a hét nem hozta azt amit a szerkik akartak. Ezért lett a kis vadmalac is "bedobva". Kell a dráma, hogy a nézők leüljenek ma este a tv elé. Mert Cintike "műsora" elég unalmasra sikeredett.

Furore Carcosa 2016.04.30. 14:07:36

@Avanivi: „Azt vártam,hogy Dórinak eszébe fog jutni,hogy meghívják a fiukat egy teára, sütire...”
Igen, tényleg ez lett volna a taktikus viselkedés, csak Dóri túlságosan belemerült hozzá a barinős lazulásba. Egyszer ugyan félszívvel megjegyezte, hogy a sütiből a fiúknak is kéne hagyni, de Trampli Szinti rögtön leugatta, ő meg belenyugodott.
@Avanivi: „Vadállatokat tilos csak simán elfogni és megenni,külön engedély szükséges és orvosi vizsgálat a sütés előtt. Vagy jó nagy büntetés ezek hiánya miatt ,nálunk így van.”
Tudom, és ez nyilván Szlovéniában is így van, masszív egészségügyi csekkolás nélkül aligha pakolták volna be hozzájuk azt a vadmalacot. Ezért írtam, hogy vágás előtt meg kellett volna tudakolni a riportszobában, hogy engedélyezik-e.
@VV Erőlegény: „Nekem meg a Te "szombat esti nézőmágnes" szóképed tetszik. Ha nem haragszol lopni is fogom. :-)”
Csak parancsolj nyugodtan, részemről a megtiszteltetés. :)
@lac64: @Cérnahuszár: „Kb. napi húsz liter tejük van, ha a mennyiség nem esett vissza. Abból azért el lehetne venni más célokra.”
Hát nem tudom, amikor megjön a kedvem a tejhez, akkor én billentyűkoptatás közben fogyasztok napi egy literrel. Kemény fizikai munka mellett, ha nem nagyon van más bőségesen hozzáférhető állati fehérje, ez simán duplázódhat, és akkor már nullszaldón vagyunk. Odabent akkor álltak rá a sajtra, amikor nemigen tudtak másból farmpengőt termelni. Most kapnak a libázásért, a veteményezésért, egyebekért (szerintem túl sokat, de legalább a malacidomításért nem fognak). A vajprojektet meg csúnyán bebukták, szóval valószínűleg úgy döntöttek, inkább megisszák/megeszik a tejet.

Furore Carcosa 2016.04.30. 14:15:33

Offtopik on
@savanyú a narancs ( Villanyfényes): „SF-trilógiában emberiség jellemfejlődését keresni olyan, mint ezek között.”
Bátorkodok ellentmondani. William Gibsont ismered? Iain M. Bankset? Doris Lessinget? A Mars-trilógiát Kim Stanley Robinsontól? Az Antijeget Stephen Baxtertől, a Lelkiismereti kérdést Blishtől, az Új Nap-ciklust Gene Wolfe-tól, az Örök háborút Haldemantől, A felhúzhatós lányt Bacigalupitól?
@adamas77: „Világ életemben ki nem állhattam azokat, akik a létező (vagy ál) szellemi főlényüket arra használják, hogy valakit szándékosan nevetség tárgyává tegyenek. Ebből neked mi a haszon?”
Fenemód élvezem, ha rápiríthatok egy funkcionális félanalfabétára, aki úgy értekezik itt a műsorról, hogy egyetlen rendes mondatot nem bír összetákolni a saját anyanyelvén.
@adamas77: „Nem biztos, hogy olyan eszközről ír, ahol van ellenőrzésre lehetőség stb.”
Ad 1, az eszközproblémák teljesen más jellegű hibákat eredményeznének, olyanokat, mint Peninél, akit eszemben sincs abajgatni a helyesírás miatt. Ad 2, a helyesírást a suliban tanuljuk, akinél ez kimaradt, azon a szövegszerkesztő sem segít. Ad 3, ha valaki nem képes fogalmazni, azt végképp nem kenheted a számítógépre.
@adamas77: „A saját szórakozásodra megszégyeníteni mást vagy másokat kurva nagy szegénységi bizonyítvány.”
Imádom a fellengzős erkölcscsőszöket, akik ilyen elánnal küzdenek a szellem frontján a legkisebb közös nevezőért. Amúgy meg egy rosszindulatú ribanc vagyok, nem tudtad?
Offtopik off

Furore Carcosa 2016.04.30. 14:36:49

@aloksak: „Attila nem hülye, gyökérnek gyökér, de nem hülye.”
Maximálisan egyetértek. Ő szerintem telitalálat volt a castingban. A show-románcon meg a cukimukiskodáson kívül mindent ki lehet belőle hozni, nagyon jó szerkesztői alapanyag. Ha őrá építik a szálakat, azzal sokkal többre mennek, mint a Trampli Szinti-féle kezelhetetlen és egydimenziós figurákkal. Persze sok néző utálja, de _szeretik_ őt utálni, nem csak szimplán agyfaszt kapnak tőle, hogy ha meglátják, már kapcsolnak is át a másik csatornára. Nekem amúgy bejövős a pasi, szívesen találkoznék vele a kinti életben. Nyilván nem ortográfiáról és szintaktikáról cserélnénk eszmét, de nem lenne rossz buli pár üveg bor mellett vakerálgatni egy sort a rakenrollról meg Ámerikárúl.

Furore Carcosa 2016.04.30. 14:46:02

Egyébként Trampli Szinti a legékesebb példa rá, hogy miért _kell_ néha a szerkesztőknek belenyúlni a show menetébe. Képzeljétek el, milyen végrendelkezést írna a távozása után ez a lepkesúlyú pufogó vipera, ha hagynák neki! Például: Favágó Norbi költözzön át a budiba és egy hétig minden munkát ő csináljon, de úgy, hogy közben nem ehet semmit…

Hortenzia Schneider 2016.04.30. 15:17:53

@lac64: @Cérnahuszár: 2 tehéntől napi 20 liter tej, nagyon kevés. Reggel este fejni kell az 2x2= 4 fejés. Az 5 litert feltételez/db/fejés.Egy valamire való jobb kecske, vagy birka is megközelíti azt a mennyiséget.Normális esetben napi 20 liter/ tehén.egyébként azt normális gazdálkodó meg sem veszi nem tart olyan rossz tejelő állatot.Tehát 40 liter tejnek lenni kéne, amiből tejfölt, tejszint,túrót sajtot lehetne készíteni.

Avanivi 2016.04.30. 15:31:06

@Hortenzia Schneider: Hahó,még szopikál a kis boci!

adamas77 2016.04.30. 16:03:52

@Furore Carcosa:
Nem mindenki születik retorikai képességekkel. Nem lehet mindenki Cicero. A helyesírási és fogalmazási zavart pedig nem csak az okozhatja, hogy valaki nem járt be iskolába. Ettől még lehet véleménye és lehet a társadalom hasznos tagja is.
A lényeg azonban, hogy pont a szellemi fölényben lévőtől várható el, hogy nem rúg bele az ilyen emberbe. Kérkedni és kifigurázni másokat aljas dolog. Nem tudhatod, hogy mi az oka, hogy rosszabbul megy a fogalmazás.
Mondok egy képzeletbeli példát. Talán megérted mire akarok kilyukadni.
Adott egy elkényeztetett milliomos csemete és egy szegény gyári munkás, aki 3 műszakban dolgozik.
Kiírnak egy futóversenyt, melynek fődíja X millió forint. A milliomos csemete is jelentkezik rá és a gyári munkás is. A milliomos csemete egész évben készülhet a versenyre, egészségesen táplálkozik, nagyokat alszik, teljesen kipihent és csak azért jelentkezett a versenyre, mert unatkozik. A gyári munkás mivel kemény fizikai munkát végez évek óta, ezért hulla fáradt, olykor csak vajaskenyérre futja és mivel árván maradtak, neki kell eltartani a kistestvérét is. Azért jelentkezik a versenyre, mert lehetőséget lát abban, hogy javítson az életkörülményein.
Eljön a verseny napja. A milliomos csemete magabiztosan szakítja át elsőként a célszalagot. A 10. helyen befutó gyári munkásnak pedig odaveti: "Látod te senkiházi, azért tartasz itt, mert nem edzettél eleget".

"Imádom a fellengzős erkölcscsőszöket, akik ilyen elánnal küzdenek a szellem frontján a legkisebb közös nevezőért."
Ki dönti el, hogy ki vagy mi a legkisebb nevező? Senkit nem becsülj le és alá. A számítógép mellett könnyű stratégiai lépéseket kidolgozni. Elhiszem, hogy színes a fantáziád, de lehet, hogy bizonyos szélsőséges életkörülmények között a te szervezeted 1 hónap után felmondja a szolgálatot, míg a helyesírási hibával író személy vígan elboldogul és ne adj Isten neked hordja az ételt, hogy éhen ne pusztulj. Sokra mész akkor a fogalmazási képességeddel.
Amúgy meg nem erkölcscsősz vagyok csak szorult belém némi empátia. A földön fekvőbe pedig nem rúgok bele még háromszor. Nem árt, ha az embernek az IQ mellett van némi érzelmi intelligenciája is.

Cérnahuszár 2016.04.30. 16:12:28

@Furore Carcosa: most meglepett amit heninek írtál, mert az rémlik hogy nem tartottad túl okosnak, sorozatos bakijait elemezted
vagy keverlek másik kommentelővel?

Cérnahuszár 2016.04.30. 16:15:23

@Furore Carcosa: na mégegyszer, mert elszállt,vagy a blogmotor?
szóval meglepett amit heninek írtál,mert úgy rémlik kivesézted hogy milyen sorozatos buta döntéseket hozott, a stratégiája 0
vagy keverlek egy másik kommentelővel?

Cérnahuszár 2016.04.30. 16:15:51

na csak előkerült a nyomorult iromány

alsophila grahami 2016.04.30. 16:34:50

@adamas77: tied a nap hozzászólása, csakis egyetérteni tudok veled, hogy számokban is kifejezzem: +1000000 ;) de komolyan.

ami tarmpli cintike büntetését illeti, mindenkivel egyetértek, aki szerint súlytalan bohóckodás az egész, de gondoljunk bele, ha bármi komolyabb megvonással büntetnék (kaja-, cigi-, egyéb luxuscikkek megvonása, stb.) ez az akaratgyenge senki fogná magát, és azonnal kicuccolna a játékból, azt meg nem akarják a szerkik.... cél: a párbajig benntartani, mindenáron, akár a többiek demoralizálása árán is, ami ha jobban meggondoljuk, még akár a szerik malmára is hajthatja a vizet... mert milyen jól is jöhet egy olyan balhé, ami a rendíthetetlen nyugalmú Gergőt vagy Dórit mutatja be, amint kifordul az eddig mutatott önmagából (balansz, hehe), egyszó mint száz, minden elcseszett intézkedés a játékban csak jól jöhet, miközben ostobacintike így is, úgyis párbajozni megy, majd ki is zúg, ahogyan a nagykönyvben írva vagyon.... tehát ő már nem tényező itt - ahogyan gizella sem volt attól fogva, hogy pár nap leforgása alatt mi9ndenki számára nyilvánvalóvá tette, hogy ő egy kezelhetetlen pszichopata. repült is azonnal,a hogyan cintyike is fog (hurrá, jippi, jeee!)

már csak a sunyi brigikének kéne repülnie, és akkor nagyjából olyanok maradnának játékban, akik egyikétől se sajnálnám a fődíjat, se a vigaszdíjat (havi apanázst, akármit).

adamas77 2016.04.30. 16:36:36

@Cérnahuszár: Jól emlékszel. Pár napja még az egyik legnagyobb baklövésnek tartotta Heni végrendeletét, amivel megpecsételte az összes női Farm játékos sorsát. Hosszas elemzés volt a párbajbukásról is. Na de most Heni megérkezett a fórumra. Tudja ő azt, hogy mekkora szája van. Jobb vele békében lenni. De mondhatnám azt is, hogy keresi az erős szövetségest. "Stratégiai lépés" volt a buksisimogatás. :)

alsophila grahami 2016.04.30. 16:51:55

más: valaki a napokban betett (csak akkor nem volt időm reagálni rá, és már el is felejtettem, hogy ki volt az, bocsánat) egy cikket Gergő "Egy perc és nyersz"-béli szerepléséről, és én a homlokomra csaptam, hogy WOW, tudtam én, hogy valahonnan ismerős ez a srác, még kérdeztem is itt, hogy nem rémlik-e valakinek, hogy exponálta-e már magát valamikor, valahol a médiában, de akkor nem érkezett megfejtés; most meg - basszus! - hát ő volt az a végtelenül szimpi (és nem kicsit jóképű!) fickó a sok kis nevelőotthonos gyerkőccel, akiknek valami közös nyaralásra gyűjtögette a pénzt, és nem is keveset nyert, bár... ha a játékmesterek is úgy gondolták volna, többet is hazavihetett volna, de sajnos nem úgy gondolták, és végül valami egészen elképesztő feladványon bukta el a 6 millát, amin totál kiakadtam anno.... úgyhogy "csak" 3millát nyert végül a kiskölyköknek, akik úgy körberajongták, mint valami félistent, szal nagyon lejött, hogy imádja a gyerkőcöket, és ők is "Gergő bá"-t... :)

nem tudom, mi lett a sztori vége, forgatott-e a fókusz velük a nyaralás ürügyén, és hogy nevelő-e még Gergő (gondolom, nem, ha nem említették meg a bemutatkozójában), de tény, hogy nevetséges pénzért szegődött el a kiskölykök mellé 6 azaz HAT évre, ami nem semmi, mondhatni... nálam ezzel minden brigis baklövése a feledés jótékony homályába vész, szívből drukkolok neki, mert megérdemli a nyereményt.

/ja, és innen már világos is, hogy Brigi 3 gyereke és abszolút hendikeppes élethelyzete miért nem jelent akadályt neki, sőt, talán éppen ez (is) vonzza hozzá... szereti a kihívásokat;)/

Finító 2016.04.30. 16:55:57

@adamas77: ne törd magad, nem fogja megérteni.

alsophila grahami 2016.04.30. 17:08:51

@Cérnahuszár: nem, nem kevered, csak tudod, face to face felvállalni a lesújtó véleményt, na, ahhoz vér kell a pucába, még akkor is, ha ez a f2f nem is olyan igazi f2f, hiszen itt se kell valóban arcot villantani hozzá, elegendő csak a szót a szaporítani... :/ kommenthuszár ;P

Furore Carcosa 2016.04.30. 17:15:10

@Cérnahuszár: „most meglepett amit heninek írtál, mert az rémlik hogy nem tartottad túl okosnak, sorozatos bakijait elemezted”
A végrendelkezésben a pasik szívatását stratégiai öngólnak tartom, mert egységfrontba hozza őket és visszaüt a lányokra, de azt közösen beszélték meg, nem Heni sáros benne egyedül. És a második, egyébként nyerhető párbaját fejben vesztette el, mert kiesett az összpontosításból, de ezt ő maga is megírta később Izom Sanyának, bár kissé túlragozva. Amúgy vissza lehet nézni a korábbi hozzászólásaimat Heniről: díjaztam, hogy felkészülten ment be játszani, tetszett, ahogy a konfliktusát kezelte Vadember Attissal, és az első héttől fogva, amikor még alig mutatták a képernyőn, őt tartottam alfanőnek. Az utolsó héten nem kedvezett neki a vágás és nyilván ziláltabb is volt már idegileg, mint az elején, de a nőszövetség az ő kiesésével indult bomlásnak és veszítette el a stratégiai nyomatékát.

Cérnahuszár 2016.04.30. 17:15:42

@alsophila.grahami: kár ha így van és nem valami mást akart ebből kihozni,nagyon csíptem a meglátásait
a legtöbbel egyet is értettem
a tejügyhöz még: ha 20 lityi egy nap,akkor a boci megiszik 10-et, marad 10, az tényleg csak annyira elég hogy a tejbegríz meglegyen meg a kávéba :) Lac ebből nem lehet többet kihozni

Furore Carcosa 2016.04.30. 17:24:48

@alsophila.grahami: @adamas77: Meg még azt is írtam Heniről, hogy élőben valószínűleg ki nem állhatnánk egymást, de a képernyőn tetszik nekem a stílusa. A kommentjeim kint vannak a régi posztok alatt, ha ennyire rám kattantatok, vissza lehet keresgélni őket. Mivel a hosszadalmas privát flémek a kutyát nem érdeklik egy öfi alatt, további épületes felháborodást kívánok, pörögjetek rajtam kedvetekre, részemről ennyi.

Cérnahuszár 2016.04.30. 17:25:07

@Furore Carcosa: visszanéztem valamennyire, mert nem szeretek habókra dumálni, bár a felénél eluntam a kotorászást

"3) Itt a férfiak eddig mindenféle háttérsugalmazás nélkül is lelkesen nyírták egymást. Erre jön ez a végrendelet, ami körülbelül annyira volt finom mívű manipuláció, mintha vörös posztót lobogtattak volna a képükbe. Sikerült is azonnal közös platformra hoznia Vadember Attist, Favágó Norbit és Izom Sanyát, ami korábban elképzelhetetlen lett volna.
4) Pár hülye poén és óvódás szintű szívatás kedvéért óriási helyzeti előnybe hozni az ellenérdekelt felet nem stratégia, hanem irdatlan nagy ostobaság. Tegyük pluszban hozzá, a nők még mindig nem értik (pedig Izom Sanya és Vadember Attis is elég szájbarágósan elmagyarázta nekik), hogy a párbajban az a fél van előnyben, amelyik megválaszthatja magának az ellenfelet."

Chuck Νorris 2016.04.30. 17:25:11

Alajkának irjatok, hogy Itt van Heni! :) :)

Cérnahuszár 2016.04.30. 17:28:22

@Furore Carcosa: ok, részemről is ennyi, lapozzunk

alsophila grahami 2016.04.30. 17:29:55

@Furore Carcosa: egyetlen rád reflektáló kommentből azt bírtad leszűrni, hogy rád vagyok kattanva? ne már... ennyire nem lehetsz paranoid.

csincsilla72 2016.04.30. 17:30:12

@Cérnahuszár: Ezzel én is egyetértettem, mert szerintem sem volt jó ötlet.
De itt igazán jó stratégiát en bloc nem látok. Dórié az egyetlen, amire azt mondtam, hogy ügyes, de tartok tőle, hogy ezen a héten ő is csúszdára kerül. Norbi sajnos kimondta a lényeget: igazából nincs szükségük a lányokra és ennek megfelelően fognak eljárni. Hacsak a szerkik ki nem találnak valami másféle párbajstratégiát, de nem fognak.

Cérnahuszár 2016.04.30. 17:32:29

@csincsilla72: a kakas kell mert akkor van tojás nem? Na ok még akkor ha éjfél után becsempészik az ólba pár darabot amikor mindenki alszik

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.30. 17:32:55

@penna: az jobban hangzott volna hogy most vissza kell vinnem az anyjának

csincsilla72 2016.04.30. 17:34:42

@Cérnahuszár: szerintem tojás van akkor is, ha nincs kakas. Max. kiscsirke nem lesz.
@PeniValdes: Aha, azt megnézem, amikor Sly visszaóvakodik a kocához. :-) Ennyire ő sem bátor.

csincsilla72 2016.04.30. 17:35:19

gyerekek, nincs ma posztcsi?

Cérnahuszár 2016.04.30. 17:36:15

@csincsilla72: hát én ezt írtam pár résszel ezelőtt, hogy a fiúknak nincs szükségük a lányokra, csak mert mosogatnak meg főznek
hiába az is meló,de meg lehet lenni anélkül
eddig be is jött amire számítottam

csincsilla72 2016.04.30. 17:37:11

@Cérnahuszár: Igen, de ezt ők csak mostanra realizálták. Kellett hozzá Heni levele. Anélkül nem biztos, hogy eljutnak idáig.

Cérnahuszár 2016.04.30. 17:40:32

@csincsilla72: ja tényleg, libákat tartottunk azoknak volt tojása és nem volt gúnár
szolgálati közlemény van meg szökött sixx

csincsilla72 2016.04.30. 17:42:56

@Cérnahuszár: kösz, közben én is láttam. No sebaj, a tegnap megint érdektelen volt.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.30. 17:44:11

@adamas77: és még a kutyája is elpusztult...ezt ne hagyjuk ki.

Pácsó Ármándó 2016.04.30. 17:44:27

@csincsilla72: Lehet, hogy olyan szabály van, hogy "hallgatni arany" :-)

csincsilla72 2016.04.30. 17:45:20

@Pácsó Ármándó: Persze:-)
Akkó mondja azt, hogy erről nem beszélhet, én nem nem érdeklődöm itten.:-)

Krétagarbó 2016.04.30. 17:47:14

@Cérnahuszár: szerintem Alsophilaval kevered, ő elemezte Heni minden lépését, már már epét hányva. Furore Carcosa úgy emlékszem, a végrendelettel kapcsolatban is védte, szinte egyedüliként itt a fórumon.

Cérnahuszár 2016.04.30. 17:49:48

@Krétagarbó: nemtudom lehet
azért kérdeztem rá nála
elkezdtem visszaolvasni de beleuntam

Furore Carcosa 2016.04.30. 18:08:25

@Cérnahuszár: Heni végrendelete iszonyatosan betett a nőszövetségnek, ezt többször megírtam; meg azt is, hogy közösen beszélték meg, tehát nem lehet érte csak az egyiküket hibáztatni. Aztán írtam arról is, hogy a búcsúlevél felvezetése, amiben Heni kifejti, hogy a párbajt nem Sanya nyerte meg, hanem ő vesztette el, nem sértett szurkálódás, hanem abszolút megfelel a valóságnak. Korábban meg ilyeneket kommenteltem Heniről:

Heni nagyon erős játékos, látszik rajta, hogy stratégiában gondolkodik. Ha például összehozná egy hármas szövetségbe az idősebb nőket és negyediknek bevennék valamelyik radar alatt repülő pasit, simán az ellenőrzésük alá vonhatnák a játékmenetet. A kakaskodó alfahímek a lobbanékonyságuk és a férfiegójuk miatt könnyen manipulálhatók.

Heni mostanság néha túlzásba vitte a konfliktusgerjesztést, egyébként azonban jól és felkészülten játszik. Mindenesetre sokkal szívesebben látom őt a farmon, mint Fitnesz Vivit – akit ha a belső hálóba invitálnak, elsőnek az jut eszébe róla, hogy jaj, hátha a gazda le akarja támadni. (Ennyit az intelligenciájáról.)

„Én meg állítom, hogy Heninek Attilával kellene szövetkeznie!”
Ez valóban nem lenne rossz szövetség, az én fejemben is megfordult már. Ketten együtt simán elmenetelnének a végjátékig. Azért nem látok rá esélyt, mert a szó szoros értelmében más nyelvet beszélnek.

„Mi az, amit jól játszik?”
Például elvégezte a házi feladatot. Előzetes felkészülés nélkül aligha tudott volna 13 emberre főzni a semmiből a második héten, hiszen a saját bevallása szerint odakint egyáltalán nem is mozog a konyhában. … Tehenet fejni és birkát terelni nem tud, de a benti feladatokat remekül megoldotta mindig.

Cérnahuszár 2016.04.30. 18:14:44

@Furore Carcosa: ja azt én is írtam, szerintem attilát kellett volna választani segédnek
most itt van, meg is kérdezhetem tőle, nem lett volna jobb? így utólag véágiggondolva

Krétagarbó 2016.04.30. 18:34:36

@adamas77: vigyázni kell az ilyesmivel, volt olyan kommentelő (nem itt) aki eügyi problémák miatt írt úgy, ahogy. Bármibe belefuthat az ember, ha ítélkezni próbál.

Furore Carcosa 2016.04.30. 18:34:48

@Cérnahuszár: Ja igen, és itt van az a kommentem, amire Kréta utalt:

„a Sanya-Heni párbaj Heni részéről indulatból elkövetett harakiri volt... Azaz önkritika nélkül meghozott esztelen döntés!”
Heni ekézése mostanság nagyon népszerű, de plz, ezt gondold át újra! A lányokkal ő akkor szövetségben volt, Diával és Trampli Szintivel különösen erősben, közülük nem választhatott. A férfiaknál pedig Izom Sanya tűnt a leggyengébb láncszemnek, és ennek volt is némi alapja. Az a párbaj egyáltalán nem volt lefutott, különösen Sanya hibás döntése után, amikor Kaszkadőr Gergőt választotta segédnek. (Gergő szabotálta is szépen a kolbásztöltést, ahogy csak lehetett – és jól tette.) Heni simán behúzhatta volna magának azt a párbajt, ha jobban odafigyel a feladatra nem veszti el közben az önkontrollját; ebben a vonatkozásban igazat írt a végrendelkezésében.

Avanivi 2016.04.30. 18:34:52

@csincsilla72: A kakas sem jut eszükbe :)

csincsilla72 2016.04.30. 18:36:33

@Cérnahuszár: francokat. Ha csak fiúk maradnak, levágják a teheneket is és megsütik nyárson.:-)
Majd fognak itt a kenyérrel szarakodni...
Ahogy fogynak, úgy lesz az egy főre jutó munka egyre több odakinn is.

csincsilla72 2016.04.30. 18:37:57

@Krétagarbó: De lehet olyan valaki is, aki csak beszélni tud jól magyarul, írni kevésbé, mert mondjuk sosem tanulta.

csincsilla72 2016.04.30. 18:39:29

@Avanivi: Na látod, ezért kérdeztem. Hogy ilyesmi felmerült-e odabenn. Mert a szerkik szerint ez sokkal kevésbé érdekes, mint a qrvaanyázás. Különben is, kakiljanak sünt. Farfekvésben:-)

penna 2016.04.30. 18:40:08

@adamas77: nagyon lájkollak.
és hozok egy saját példát. első mhelyemen volt egy sofőr. roppant egyszerű - ha úgy tetszik, iskolázatlan - ember volt. némi túlzással max. 200 szavas szókincse lehetett, sem a beszéd, sem az írás nem ment könnyen neki. de: roppant rendes ember volt, aki mindenkinek, így nekem is megadta a tiszteletet, és mi is neki. a feleségével felépítettek egy házat, felnevelték, szakmát adtak mindhárom gyerekük kezébe. baráti társaságomba sosem tartozott volna bele, mert nagyon két világ voltunk, de attól még eszembe nem jutott volna bármikor is bármilyen hiányossága miatt kigúnyolni, megalázni. még magamban sem, nemhogy a szemébe.
azzal nem én lettem volna a több. épp ellenkezőleg.

Pácsó Ármándó 2016.04.30. 18:43:41

@Krétagarbó: Vagy lehet egy bugos mesterséges intelligencia is :-)

aloksak 2016.04.30. 18:57:49

@Cérnahuszár: Na itt álljunk meg most. :) A kisboci tabu. Ha mégis, én magam megyek oda és csapok szét köztük. :D

Pácsó Ármándó 2016.04.30. 19:00:36

@Cérnahuszár: A boci még szophat, a lányok úgysem akarnak :-)))
Énkérekelnézést! :-)

aloksak 2016.04.30. 19:04:35

@Pácsó Ármándó: :DDDDDDDDD Jujjjj de mire gondolsz!!! Azt nem köszönnék meg ezt garantálom. :D Tudod milyen erővel bír szívni egy kis boci? :D Naggyal. :DDDDDDD

Cérnahuszár 2016.04.30. 19:09:19

@aloksak: juj
elbújtam az asztal alá, de nem vagyok ott ha kerestek

aloksak 2016.04.30. 19:10:12

@Pácsó Ármándó: Nem saját tapasztalat, mielőtt rosszra gondolnál. :DD

Pácsó Ármándó 2016.04.30. 19:12:56

@aloksak: Oké! Én mindent elhiszek :-)

aloksak 2016.04.30. 19:13:09

@PeniValdes: Túl zsenge az még. Higgyj nekem. Nőnie kellene ahhoz még. De ezzel úgy lennék mint a kismalaccal, nem bírnék enni belőle.

csincsilla72 2016.04.30. 19:13:12

@PeniValdes: @Cérnahuszár: Ne már, Törner Norbi saját gyereke. Előbb gyilkolja le a bocihúsra áhítozó éhező farmereket, minthogy engedje feláldozni őket.

csincsilla72 2016.04.30. 19:14:28

@aloksak: Tele vannak csecsemőkkel. Törner, malackák, bébivaddisznó. Ja nem, azt visszaadták. Télleg, mi van a nyulakkal? Lesz szaporulat?

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.30. 19:16:05

@aloksak: én megettem a malacot,kivéve a fejet. a fej nekem tabu

csincsilla72 2016.04.30. 19:16:29

Egyébként ki tud állatot vágni a farmon? Mert eddig csak Diát láttuk, és Tépőzáras Gizella indult neki egy késsel a kezében a Nagy Éhezés idején. Lehet, hogy a fiúk le sem tudnák ölni őket.

aloksak 2016.04.30. 19:17:31

@PeniValdes: Biztos finom. De én már csak ilyen bolond vagyok. :)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.30. 19:17:50

@aloksak: egyébként téged meg ki kérdezett?:..

Furore Carcosa 2016.04.30. 19:17:52

@csincsilla72: „Ha csak fiúk maradnak, levágják a teheneket is és megsütik nyárson.:-)”
Valahol olvastam, még a show marketinges előkészítő fázisában, hogy a tehén, az tabu, azt nem lehet levágni. Mondjuk szerintem nincs is meg rá odabent sem az eszközkészlet, sem a szakértelem; és egyébként se lenne túl praktikus, a sok marhahús nagy része rájuk rohadna. De a szitu az eddig látottak alapján az, hogy a pasik még mindig jobban elboldogulnak a benti munkával, mint a csajok a kintivel. Különben is, a férfiak nagyon fantáziadúsak tudnak lenni, ha arról van szó, hogyan spóroljanak a házimunkán; például beszüntetik a takarítást, nem zavarja őket a kosz meg a kupleráj.

Pácsó Ármándó 2016.04.30. 19:18:07

@aloksak: A kismalaccal is? :-))

@csincsilla72: Ja, tényleg! Volt az a véleményed, hogy Heni 80kg. Most meg tudod kérdezni tőle, hogy mennyi.

aloksak 2016.04.30. 19:19:09

@PeniValdes: Ooooohhh sorry. Én kérek elnézést.

aloksak 2016.04.30. 19:19:51

@Pácsó Ármándó: Nem. Nekik hegyesek a kis fogaik. ;)

Furore Carcosa 2016.04.30. 19:21:25

@csincsilla72: "Egyébként ki tud állatot vágni a farmon?"
Favágó Norbi már az első tyúkvágásnál villantott (Dia akkor csak tartotta az áldozatot), be is számoltatták róla a riportszobában, milyen volt a fíling. Vadember Attis meg baltával amortizálta a pulykákat, gyors és fájdalommentes fejamputációval.

csincsilla72 2016.04.30. 19:28:54

@Pácsó Ármándó: Őszintén? Leszarom. Teljesen felesleges. Nem fog előttem ráállni a mérlegre, hogy hiteles adat legyen. Mondani meg annyit mond, amennyit akar:-) Én meg úgysem hiszem el.:-))
És ugyanez igaz Diára és Dórira is.
@Furore Carcosa: Persze, a házimunkát redukálhatják, amennyire csak nem szégyellik. Mosni nem kell, takarítani nem kell. A főzést nehéz megspórolni, mert nagyon előkészítetlen alapanyagokból kell főzniük.
Bár, lehet, hogy semmi mást nem rendelnek, csak kenyeret és zsírt, tej, tojás van. Azzal hetekig kihúzzák, max. nagyon unalmas lesz.

2016.04.30. 19:29:44

@Pácsó Ármándó: +1 nos Pácsó... Büszke vagyok magamra, hogy ezt a kommentet nem én írtam! :DDDD és rád is büszke vagyok! :DDD

Cérnahuszár 2016.04.30. 19:33:32

@PeniValdes: én a csirkét is azzal csinálnám
ha
amúgy meg tényleg cérnahuszár vagyok, elájulnék menten és engem már rakhatnának is a füstre

Pácsó Ármándó 2016.04.30. 19:33:38

@csincsilla72: Te tudod!

@paranyuszi: Ööö... dobjam be ezt is?:

csincsilla72 2016.04.23. 20:45:45
@Schlomo Goldberg: Heni konkrétan nem csak betagadta a parancsot, hanem ordenáré módon szirénázni kezdett. Nőt ütni nem szép dolog, de néha nem is lenne olyan haszontalan.

2016.04.30. 19:34:05

Picsába, hogy kevès az időm, hoznám a popcornt! :DDD

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.30. 19:34:13

@Cérnahuszár: a csikér késsel szokás..aztán fej nélkül rohangál

csincsilla72 2016.04.30. 19:34:13

@paranyuszi: Nézd nyuszi, felesleges ebbe újra belemennünk. Már akkor megbeszéltük, hogy ha Heni, Dóri és Dia annyi kiló, amennyinek bemondta magát, akkor Anikó nincs több 30-nál. Kamerahatás vagy sem. Van szemünk, látjuk mi is, hogy mi a valóság.
@Furore Carcosa: Ó, hát akkor nem aggódom.:-) Akkor csak a malackák és Törner úszhatja meg.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.30. 19:35:05

@csincsilla72: na igen,de egyesek képtelenek elengedni ezt a témát.

2016.04.30. 19:35:40

@Pácsó Ármándó: jájjj.... Azért direkt ne feszítsük a húrt nahh... :D Meg nem szivesen nézegetném utána Csincsilla kis cafatkáit. :DDDDDDDD

csincsilla72 2016.04.30. 19:35:49

@Pácsó Ármándó: Ne fáradj, visszaolvassa és nyilván vissza is nézi magát:-) Vállalom minden leírt mondatom.

2016.04.30. 19:36:50

@csincsilla72: szerintem maximum abban maradtunk, hogy nagyon nem egyezik a véleményünk.

Cérnahuszár 2016.04.30. 19:37:25

@PeniValdes: én akkor is baltával, nem tudok nyiszálni
a hülye nővérem anno azzal szórakozott hogy a léágcsövével odajött és belefújt
meg a halnak a szemét hozta hogy nézzem már meg
de ő tommyboy, ez természetes tőle

csincsilla72 2016.04.30. 19:37:27

@paranyuszi: Na nem képzeled?:-) A TE álmodban.
@PeniValdes: Tudjuk, az igazság fájdalmas, itt pedig érzékeny pontra tapintottunk. Ilyen az élet:-)

aloksak 2016.04.30. 19:38:29

@Pácsó Ármándó: Nem. El is szokás szedni a fogukat, mert össze harapdálják a mama cucu didieit. :D

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.30. 19:38:35

@csincsilla72: nézd,engem nem érdekel,hogy mi mennyi. szánalmasnak tartom hogy ezen lovagol bárki is.

csincsilla72 2016.04.30. 19:39:12

@paranyuszi: Igen, valóban. Veled ebben maradtunk. A többiekkel meg abban, hogy valami nem stimmel ott a kilóknál.

Furore Carcosa 2016.04.30. 19:40:54

@PeniValdes: "a puykákat baltával szokás"
Igen, ezért emeltem ki külön: jelezni akartam, hogy Vadember Attis nem kezdő a szeren.
@csincsilla72: "A főzést nehéz megspórolni, mert nagyon előkészítetlen alapanyagokból kell főzniük."
A harmadik héten, amikor Laura háziszolgalátra rendelte őket, nem forgolódtak ügyetlenül a sparhert körül, csak a mosogatásért nem lelkesedtek.
Amúgy megtaláltam azt a régi kommentemet, amiben alfanőnek minősítettem Henit. Íme:

Nos, mindenesetre az első bukta után a második versenyző is rárajtolt az alfahím posztra, harmadikként felkészül Favágó Norbi, a többi néma csend. Megvan viszont az alfanő. A hölgyek közötti rangsor kialakulását a műsor sajnos nem dokumentálta nekünk, pedig engem speciel jobban érdekelt volna az idejekorán elvetélt „meg-kéne-qrni-Laurát” projektnél, de az eredmény egyértelmű. Kíváncsi vagyok, kinyírja-e Heni a fruskakommandót, akik az első kiválasztásnál hajszál híján párbajozni küldték, csak úgy hasraütéses alapon; mert hogy képes rá, azt simán kinézem belőle. Talán egyelőre megelégszik azzal, hogy cselédet csinál belőlük.

A prognózis ugye nem jött be, de hát nem vagyok én jósda...

2016.04.30. 19:44:48

@csincsilla72: figyi, szerintem most kicsit azért visszanyalt a fagyi, de ha vállalod továbbra is a vèleményt akkor respekt!

Pácsó Ármándó 2016.04.30. 19:46:24

@aloksak: Mármint kihúzza őket az állatgyerek-fogorvosbácsi?

2016.04.30. 19:46:42

@csincsilla72: A "többi" az még maximum kettő volt, az egyiket régóta "ismerjünk" kicsit személyesre vette a figurát... De mindegy is, tekintsünk előre.. Látod, Heni felajánlotta, hogy bizonyít neked.

2016.04.30. 19:47:31

@Pácsó Ármándó: neeem ... Ááá ... Dehogy!! :DDDD

csincsilla72 2016.04.30. 19:47:35

@Furore Carcosa: Igen, csak van abban igazság, hogy idejük nem lesz rá. A 2. héten sokan voltak még, sokfelé osztódott a munka. Ez egyre kevésbé lesz így. Ráadásul a veteményessel is egyre több a meló. Plusz a franc tudja, hogy Sly mivel bízza még meg őket.

aloksak 2016.04.30. 19:48:31

@Pácsó Ármándó: Nem kell ahhoz doki bácsi. Van egy fogó erre, egy ember megfogja a kiscucut, egy másik pedig szépen elszedi a fogak hegyét a fogóval. Csak a hegyét kell lecsippenteni.

Pácsó Ármándó 2016.04.30. 19:53:21

@paranyuszi: Én is ezért adtam meg a lehetőséget, hogy vállalja-e a véleményét, vagy elmegy bájcsevejbe a párbeszéd.

Furore Carcosa 2016.04.30. 19:53:37

@csincsilla72: "A 2. héten sokan voltak még, sokfelé osztódott a munka. Ez egyre kevésbé lesz így."
Igen, ez borítékolható, én is feldobtam már valahol korábban. A finalisták meg fognak szakadni a sok melóban és lótás-futásban. A gyenge fizikumúak és a lusták addigra valószínűleg kihullanak a rostán. A testépítők helyében is aggódnék, nehogy kipukkanjanak és összetöttyedjenek. Nem véletlenül burkolják kínjukban már a malactápot.

Cérnahuszár 2016.04.30. 19:53:48

@aloksak: ez engem mindig borzasztott
képzeld el hogy a te kis fogacskáidat csippentik le és kint van az ideg..

aloksak 2016.04.30. 19:56:05

@Cérnahuszár: Ez van. Ezt így szokták. :) Nem fáj ez nekik annyira, hidd el. Nagyobb az ijedségük. ;)

Pácsó Ármándó 2016.04.30. 19:56:15

@aloksak: Huh! Akkor jó, sajnáltam volna őket :-)

Cérnahuszár 2016.04.30. 19:58:15

mencsük meg a malackák fogait
vigyük őket fogorvoshoz hogy húzzák csak ki

Pácsó Ármándó 2016.04.30. 19:58:38

Mindjárt becsengetnek és kezdődik a Tanya! :-)

Commodore 2016.04.30. 19:59:34

Kezdődik! Itt? Nem lett új post?

csincsilla72 2016.04.30. 19:59:59

@Pácsó Ármándó: Azért majd tegyetek meg valamit: kérdezzétek meg tőle akkor, mikor már látta magát az uccsó két hétben, hogy mit gondol erről. Mintha ti mondtátok volna, hogy Heni nem olyan ám, túltolja, direkt rájátszik, ez a stratégiája.
No, hát itt nyalt vissza a fagyi és nem kicsit. Mert a stratégia nem jött be. Ez a szomorú valóság. Nem téveszme, nem álmodozás. Kiprovokálta a közutálatot, éljen vele.

No de most inkább jöjjön a műsor. :-)

aloksak 2016.04.30. 20:00:15

@Cérnahuszár: Az biztos hogy nem tudnak. :D Túl aggódod. Hidd el. Olyan korban még nagyon kicsik a fogaik. És ezeknek kell a hegyét lecsippenteni. Bár kicsik, de tűélesek. Ha ezt nem teszik meg, akkor az anyjuknak lesz rossz.

paranyuszi (törölt) 2016.04.30. 20:00:49

@Pácsó Ármándó: ÉN értettem!! :) (nézz be a riportba.. :) )

Cérnahuszár 2016.04.30. 20:02:31

@aloksak: nem tudsz meggyőzni
kesergek

Furore Carcosa 2016.04.30. 20:02:40

@csincsilla72: "Akkor csak a malackák és Törner úszhatja meg. "
Egyébként a végjátékban tényleg ez lesz az ésszerű túlélőtaktika. A jószágállomány radikális ritkítása egyszerre tölti meg a gyomrot és csökkenti a munkaterhet. Olyan ötfős osztálylétszám körül én nekifognék a vérengzésnek: előbb a kecskék, utána a nyulak, végül a tyúkok (hadd tojjanak addig). Bár meglehet, hogy a közönségszavazós fázisban ez mínusz pont lesz a széplelkeknél.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.30. 20:02:58

Zé üdvözli a népet,és a managerségről dumál...
nincs money elég...vér fog folyni. Dóri marha lassan kanalaz

paranyuszi (törölt) 2016.04.30. 20:04:16

@csincsilla72: technikailag azért esett ki mert kevesebbet és lassabban darált mint gyúrós csávó. Evvan. De ne kezdjuk el ujra szerintem.

őszintee 2016.04.30. 20:05:33

Heni ne magyarázd a bizonyítványt,láthattuk milyen vagy. Ennyi bőven sok is volt belőled.Sanyának igaza van,neked tényleg fasz hiányod van vagy a fene tudja mitől vagy ilyen beképzelt,buta nagyképű némber.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.30. 20:07:26

megjött aCsuklyás Ember...a zene balkáni hangulatosból átvált krimivígjátékossá,és jön Zé..na végre vmi

Pácsó Ármándó 2016.04.30. 20:08:35

@csincsilla72: Jó :-)

@aloksak: Kinevezlek kisállat szakértőnek! :-)

csincsilla72 2016.04.30. 20:09:32

Na, odaért a havazás. Ez volt itt 2 napja:-)
@Furore Carcosa: Hát, ha mindenki részt vesz benne, akkor a széplelkek mindenkit utálni fognak.

paranyuszi (törölt) 2016.04.30. 20:11:13

@őszintee: neem kell magadból kiindulni. ;)

Commodore 2016.04.30. 20:11:23

Reggeli felkeléssel van gond? Délben-délután kecmereg ki... otthon alszik majd...

aloksak 2016.04.30. 20:11:57

@Pácsó Ármándó: Messze vagyok én attól. :)) Ez csak a gyerekkoromban rám ragadt dolgok egyike. Aki vidéken nőtt fel, és voltak otthon állataik, mindenki láthatott ilyet. :)

Chuck Νorris 2016.04.30. 20:12:58

ez a krumpliorru pronyo takaritónö Szintetizátor rémesen van sminkelve ma

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.30. 20:13:18

@őszintee: biztos hogy csinálni kell neki a műsort?

aloksak 2016.04.30. 20:13:29

Na FittnesszGuru megúszta. :( :D Ahogy Attila is. :D És Norbi lett az. :D Mily meglepő. :D

csincsilla72 2016.04.30. 20:13:32

Norbit képes volt kihívni? Cuki.

aloksak 2016.04.30. 20:14:16

Alvó vagy smár verseny lesz vajon? :D

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.30. 20:14:26

@Chuck Νorris: Norbira tette a kendőt,és egy kis harc,Cinti nyávog,Norbi meg a magyarok istenét emlegeti..
és most átváltanak tesózásba

Mirocska 2016.04.30. 20:14:29

Gábor szerint hóember építés lesz a feladat! :)

aloksak 2016.04.30. 20:15:10

Cinti mit ivott? Hogy ennyire tele van most önbizalommal? :DD

Cérnahuszár 2016.04.30. 20:15:46

Norbi milyen ügyesen csinálgatja azt a tésztát :D
nem lesz itt gond a konyhában

Commodore 2016.04.30. 20:16:31

Megérkezik az ÁRU! A szemetet ne én szívjam el...

perszepolisz 2016.04.30. 20:17:48

Ha elfagy a termés, akkor ugye visszaadják Slynak az azért hitelbe kapott farmpénzt?

Cérnahuszár 2016.04.30. 20:18:22

@aloksak: nincs tele,épp azért próbál szájban győzni
ha bízna magában egyszerűen elsétálna

csincsilla72 2016.04.30. 20:19:10

@perszepolisz: Dehogyis. Bejelentik a fagykárt.

őszintee 2016.04.30. 20:19:13

Miért nem a nyávogós qrva Brigit hívta ki?Kajak már jobban idegesít Brigi Heninél.

Schlomo Goldberg 2016.04.30. 20:19:22

Nem ma kéne hogy legyen a párbaj? Vagy csak el vagyok varázsolva megint.

Mók_Ica 2016.04.30. 20:20:45

sziasztok :) rég voltam itt... most nézem is...
szomcsi vagyok, hogy itt vagy drága @őszintee: drukkoltunk neked...

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.30. 20:21:21

Atti stresszmentesítő előadást tart harmincas évekbeli zenével

Chuck Νorris 2016.04.30. 20:22:28

a köpcös karcagi ribi is jol eladta magát most. pedig vele még szimpatizáltam is, eddig

csincsilla72 2016.04.30. 20:23:00

@PeniValdes: Még mindig nem értem, miért nem bizniszelnek tésztával. Smukkos bácsi nem vinné el?

kis.herceg 2016.04.30. 20:23:05

Mibe hogy Cintiának kedvező feladat lesz? Már ha létezik olyan.

Mók_Ica 2016.04.30. 20:23:05

@PeniValdes: @aloksak: jaa... már látom :)))) köszi :)))

aloksak 2016.04.30. 20:24:32

@Mók_Ica: Egy ilyen cukker kis mókucinak bármit. ;) :)) :D

csincsilla72 2016.04.30. 20:24:39

@Chuck Νorris: Nem egy nagy stratéga, de ezt már megállapítottuk. Pedig én is bírtam. Vagy lehet, hogy attól retteg, hogy Cinti kinyírja álmában, ha nem ad neki cigit.

Well... 2016.04.30. 20:24:52

szia heni , na mi van eddig tartott a media karrier ? tucc rolla, h konkretan szerzodest szegsz azzal, h a show-val kapcsolatban nyilatkozol/irsz a retek felugyelete nelkul...bar gondolom, ok bontottak szerzodest, mert rajottek, belolled nem lesz media sztar...igy irhacc amit akarsz :o)))

csincsilla72 2016.04.30. 20:25:21

@sepörd: És az mi lenne? Ki kiált messzebbre a szamárnak?:-)

perszepolisz 2016.04.30. 20:26:50

Valóban, ma bizony fiú esik ki. Egyszerűen a a fiúk lányok arányán nem lehet változtatni. Soha egyetlen ilyen műsorban sem.

őszintee 2016.04.30. 20:28:21

Egy valamit valaki magyarázzon már el nekem. Láttam ment a vita a kilókon. Nem qrva mindegy ki mennyit mutat a méret?Ha dagatd vagy dagadtnak nézel ki akkor is,h azt hazudod,hogy 10kilóval könnyebb vagy. Fuck logic. PL mondhatja Heni,hogy teszem azt 55kg-ot mutat neki a mérleg akkor is dagadtnak néz ki,de ez a legkisebb hibája.

tejfölbiztosítás 2016.04.30. 20:31:10

Mivel nem látom át Dia taktikai stratégiáját (cigipapír, kis túlzással letolvajozás), így leginkább geciskedésnek mondanám, amit csinál. Hogy hova lyukad ki vele... Azért valaki segíthet megérteni.
Tényleg Gábor marasztalta Attilát.
Mint mezei kommentelő üzenem, hogy aki kettőnél több emotikont vagy írásjelet produkál a jövőben, azt agyonbaszom.:*
Na lássuk tovább.

Jaigen, most a havazásról jutott eszembe, meg egyébként is, hogy hány nappal is később látjuk a felvételeket? Mekkora a timeshift?

csincsilla72 2016.04.30. 20:33:14

Na, megihletődtek a szerkik a felemlegetett makroporttól. Amivel büntetve lettek a VV-sek. Attis ki fog borulni.

Mók_Ica 2016.04.30. 20:33:46

mekkora zsákot kapott Attila :))) G meg hogy röhög..... a hóban....

Mók_Ica 2016.04.30. 20:33:46

mekkora zsákot kapott Attila :))) G meg hogy röhög..... a hóban....

Schlomo Goldberg 2016.04.30. 20:33:50

Háőny kikó lehet az a homokzsák hogy Gábornak is nehéz

Well... 2016.04.30. 20:33:51

@tejfölbiztosítás: aszem abban allapodtunk meg, h 2 nap meg talan +1 mikor bevagnak egyes jeleneteket. szintitol tudjuk, h csutortokon van parbaj, meg ivaszat

őszintee 2016.04.30. 20:34:09

Milyen konzekvensek a szerkik a büntinél.

Commodore 2016.04.30. 20:34:23

Aszik a zsákkal 100000 közös pengőért..

Chuck Νorris 2016.04.30. 20:34:39

az 5 hétböl 3 hetet végigalvo szintike nevetséges büntit kap, Attila meg a semmiért cipelheti az 50 kilos zsákot. és még a párbajon is vinnie kell (hisz csak fürdéshez csatolhatja le)
értem én hogy a csajok rém gyengék, de nem igy kéne a fiukat rostálhi.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.30. 20:34:50

Atti kiment az esőbe,és úgy néz ki mint Gangsta

Mók_Ica 2016.04.30. 20:35:19

Attila besértődött

aloksak 2016.04.30. 20:35:26

@Mók_Ica: Az megvan hogy ezt is itt beszéltük? Hogy anno a VV-ben hasonló büntit kaptak a renitensek? Erről ennyit. A szerkiknek nincs egy önálló ötlete?

csincsilla72 2016.04.30. 20:35:52

@Chuck Νorris: Igen, kurva igazságtalan ez most.

Schlomo Goldberg 2016.04.30. 20:35:56

Szintike megússza egy lófasznyi büntetéssel, Attila meg rendesen be lett szopatva.
Ismét egy kettősmérécére bukkantunk?

csincsilla72 2016.04.30. 20:36:29

@aloksak: Most képzeld, ha mi itt nem adnánk ötleteket...:-(

aloksak 2016.04.30. 20:36:39

@csincsilla72: Na most egyre járt az agyunk.

Commodore 2016.04.30. 20:36:50

Zsákot meghempergetném a tehénszarban...

Mók_Ica 2016.04.30. 20:37:27

@aloksak: kettős- vagy mégtöbbes mérce.... csak úgy, mint a Zéletben.... :(((

Pácsó Ármándó 2016.04.30. 20:38:03

@aloksak: Nálunk csak nagy malac volt :-) Meg később a darabjaik :-)

Mók_Ica 2016.04.30. 20:38:34

úúúúú...... fel a lépcsőn... :)))

őszintee 2016.04.30. 20:39:49

@Well...: Egyértelmű igen.Kinek kéne,???

Furore Carcosa 2016.04.30. 20:41:34

@csincsilla72: „Mintha ti mondtátok volna, hogy Heni nem olyan ám, túltolja, direkt rájátszik, ez a stratégiája. No, hát itt nyalt vissza a fagyi és nem kicsit. Mert a stratégia nem jött be.”
Szerintem idegileg megcsúszott az utolsó héten, de nem annyira durván, mint később sokan mások. A folytonos üvöltözéseket Norbival meg Sanyával nagyon untam, semmi értelmük nem volt, csak tépázták a veszekedők idegezetét, Heniét alighanem jobban, mint a pasikét. Korábban Vadember Attist sokkal elegánsabban és hatékonyabban kezelte, azokból a csörtékből ő jött ki győztesen, itt ez már nem sikerült neki. Persze a csatorna a trash-vonalra a hajt, a vágás ennek megfelelően tendenciózus, minden adásba fárasztóan sok balhét raknak; de a többieknél ez éppúgy torzítja a képet, mint Heninél.
Tartalmilag a vitákban Heninek gyakran igaza volt: a munkája például igenis nagyban hozzájárult a tanya üzemeléséhez; a heti gazda nem szabhatja meg, hogy mit csináljon valaki a neki járó fejadaggal; a showban egy csomó játszható stratégia van, ha valaki nem óhajt éjjel-nappal güzülni, hanem a meló mellett gondot fordít a személyes komfortérzetére, ezért nem kárhoztatható. De igazság ide vagy oda, ez a tartalom bizony nem jött át a csinn-bumm kiabálásokon.
Aztán volt Heninek pár lépése, amitől nagyot kamilláztam: például mikor kijelentette, hogy a bent tartott malacok alatt maradhat még az alom, csak két napja volt cserélve. Hát ez még egy szál macskánál is sok lenne, nemhogy két kismalacnál, szóval a heti gazdának igaza volt. Meg amikor Norbi ellenében színvallásra hívta fel Ribi Brigit; én még egyszer nem láttam olyat, hogy az a csaj bármiféle csinnbe belement volna, nyusziként iszkol minden kiállás elől. Heninek tudnia kellett volna, hogy hiába szövetségesek, nyílt, éles konfliktusban az ő támogatására nem számíthat.
A távlati stratégiát illetően Heni kockáztatott és vesztett. Ha visszajön a párbajból, a nőszövetség valószínűleg nem hullott volna szét, talán Brigi és Szintike sem égeti be magát, és Dia biztosan megúszta volna ezt a számára elég morzsolódós gazdahetet. A közösen megdumált végrendelet öngólbombájáról nem is beszélve.
Azért a párbaj előtti éjszakán, abban a rétestészta hosszan nyúló, unalmas beszélgetésben, Heninek volt egy szép riposztja Sanya felé: „én kövér vagyok, te hülye, és az nem fog elmúlni”. Attól függetlenül, hogy én – bár nem csípem különösebben – távolról sem látom Izom Sanyát hülyének, ez a klasszikus fullánk meg fog maradni az emlékezetemben.

Mirocska 2016.04.30. 20:42:40

Muszáj még mindig Henin rugózni????
Lerágott csont már minden szó...

Chuck Νorris 2016.04.30. 20:44:48

legalább Alajka itt lehetne, és "rugozhatna" Henin

Commodore 2016.04.30. 20:47:42

JÖN a KIPÖCKÖLÉS!

Chuck Νorris 2016.04.30. 20:49:19

@PeniValdes: :D méért? olyan édesen probálkozik :)

Chuck Νorris 2016.04.30. 20:51:02

szintike mint egy ronda majom :)

csincsilla72 2016.04.30. 20:51:43

@Commodore: Ja, méteres hóban. Csessze meg ez a tavasz:-((
@Furore Carcosa: sajnos én itt Dórin és Gergőn kívül senkit sem tudtam megkedvelni. Túl sok a trash.

Chuck Νorris 2016.04.30. 20:52:56

Szinti láthatóan már transzbn van, most gyüjti össze magában a minikloridánokat (vagy mi az a izé ami jedikbe van)

Pácsó Ármándó 2016.04.30. 20:53:38

Mért nem ülnek fel a tetejére?

csincsilla72 2016.04.30. 20:54:02

Akkor ezzel most elleszünk egy ideig. 40 perce?

perszepolisz 2016.04.30. 20:54:29

@csincsilla72: Nem lehet a tetejét megérinteni.

aloksak 2016.04.30. 20:55:13

Tehát nem érinthetik. :DD Köszi.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.30. 20:56:09

egyébként ilyen zene a Szulejmán alatt szokott menni

Chuck Νorris 2016.04.30. 20:56:33

a dominikai farmban a szinesbörü srác ugy birta ki 150 percig hogy néha az összeszoritott combjával tartotta magát. vmi banánfarmon dolgozott civilben

csincsilla72 2016.04.30. 20:56:36

Másfél órája bírják. bakker.

pomac 2016.04.30. 20:57:00

még jó hogy nem kell végignézni ezt a másfél órát :D

aloksak 2016.04.30. 20:57:42

Na ezt senki nem várta. Basszus.

csincsilla72 2016.04.30. 20:57:54

Norbi leesett. Attis megkönnyebbült.

Pácsó Ármándó 2016.04.30. 20:58:06

Basszus, nem bírtam volna a feléig sem.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.30. 20:58:16

szerintem Norbi kicsit lebecsülte a kiscsajt

Mirocska 2016.04.30. 20:58:26

Norbi.... Aztakurva....

perszepolisz 2016.04.30. 20:58:26

@Chuck Νorris: Ez jó, mondjuk lehet Norbi is került már ilyen helyzetben, a favágás során. Pl megtámadta őket egy medve.

Chuck Νorris 2016.04.30. 20:58:28

szinti a pinaizmaival is tudta szoritotta a rudat, igy könnyü

aloksak 2016.04.30. 20:59:31

@Pácsó Ármándó: Minél nagyobb a súlyod, annál nehezebb tartani magad. És Cinti ügyes volt, meg kell hagyni. Ahogy pihentette a kezét, a lábát.

Mirocska 2016.04.30. 20:59:38

SZinti egy hétig aludni akar... Remek! :D

Chuck Νorris 2016.04.30. 20:59:54

amugy nagy kamu volt ez is...

csincsilla72 2016.04.30. 21:00:15

@Schlomo Goldberg: Norbinak útban volt a lába köze:-)

tejfölbiztosítás 2016.04.30. 21:00:37

A francba.:(( Marad az affektálós szarság.

Schlomo Goldberg 2016.04.30. 21:00:43

Legalább Nobri tud méltósággal veszíteni

Cimili 2016.04.30. 21:00:43

Most lesz csak igazán nagy pofája szintikének. Fos9-es( hpcs) meg mi a f@szért beszéltette őket, miközben alig bírták tartani magukat????

aloksak 2016.04.30. 21:01:00

VV Erőlegény, merre vagy? Azt hiszem érik Attis párbaj nélküli döntőbe jutása.

Cimili 2016.04.30. 21:01:24

Norbi, szép volt, sajnálom, h kiestél!

aloksak 2016.04.30. 21:01:49

@Cimili: Már van. Azt mondta, itt már nincs is ellenfele.

csincsilla72 2016.04.30. 21:01:57

@Cimili: Ettől félek én is. Fos9 már nagyon fázott és rásegített a dologra.

Chuck Νorris 2016.04.30. 21:02:00

megjött anya! beszarás, a szamáron kivül az állatok fejenként fél oránál többet nem is látták sztem :)

kis.herceg 2016.04.30. 21:02:41

fos volt ez is, akinek jobb a lába (vagy 10 évvel fiatalabb) az megy vissza

Cimili 2016.04.30. 21:02:47

Nem lesz tej, ha nincs Norbi.

Chuck Νorris 2016.04.30. 21:02:47

na gyorsan leregelek egy Farm Norbi nicket

aloksak 2016.04.30. 21:02:59

Attis kamuzik. :DDDD Jajjj ne már.

csincsilla72 2016.04.30. 21:03:19

@sepörd: Ez ugyanúgy kamu volt, mint az összes.

pomac 2016.04.30. 21:03:51

hiába futtatja magát szinti úgysem nyerheti meg akkor meg szenvedjen tovább :D

Mirocska 2016.04.30. 21:03:54

Szintike most ki fog idegelni mindenkit. Sajnálom Norbit! :(

Cimili 2016.04.30. 21:04:51

@aloksak: Na lesz kit utálnom. :) Egyébként ma nem volt új posztcsi? Alig találtam ide. :)

alsophila grahami 2016.04.30. 21:05:00

na, hallgathatjuk tovább a szotykos picsogását, pfujj de rühellem; amúgy volt egy ilyen tippem, hogy ez lesz, ez a lusta trampli hozzá van szokva ahhoz, hogy eytrémsok órán át egy helyben döglődjön alvás címén, meg fiatalabb is, jobban bírja fizikailag;viszont egy valamiért nagyon röhögök, már előre: most aztán dolgozhat a lusta népsége; amit sajnálok, az meg az, hogy nem láttunk egy Attis-Norbi párbajt, az izgi lehetett volna - ez viszont dögunalom volt. node Norbinak nagy volt az arca, így járt. sajnálom, mert ő vette a legkomolyabban a tényleges munkát a farmon, ugyanakkor valahol számítani lehetett egy ekkora pofonra.

Chuck Νorris 2016.04.30. 21:05:25

és ki lesz a HG? Gábor? és a fiu egész héten nem dolgoznak, minden feladat a lányoké? :D

kis.herceg 2016.04.30. 21:05:30

Motiváltság volt a döntő Zé megmonta

pomac 2016.04.30. 21:05:31

jövőhét Ati -Dia párbaj

aloksak 2016.04.30. 21:05:39

@Cimili: Nem. Sixx azt írta, este lesz. Eddig nem volt. Szerintem holnap lesz ebből.

Cimili 2016.04.30. 21:06:45

@Chuck Νorris: Azt majd csak a hétfői levélből tudjuk meg.

Commodore 2016.04.30. 21:06:56

Jajj Május 1- Anyák napja sírásrívás.

Cimili 2016.04.30. 21:07:17

@aloksak: Köszi a felhomályosítást! :)

aloksak 2016.04.30. 21:07:36

@Chuck Νorris: Vagy Attila. Norbitól kinézem.

Commodore 2016.04.30. 21:09:03

@sepörd: alvásban, döglésben...?

alsophila grahami 2016.04.30. 21:09:57

@sepörd: na meg csóri Norbi tele mindenféle sérüléssel - ugye, aki nem dögléssel tölti a napjai java részét, az így jár -, sajnálom azért, pechje volt, mert szerintem a szerkik se tudhatták előre ennek a feladatnak a kimenetelét (vagy mittomén). Norbinak hiába volt nagy szája és nagy arca, azért mindig odatette magát - ezért is örülnek Attisék a kiesésének: egy komoly ellenfél távozott potya módon -, a lusta trampli meg úgyse nyerhet, nincs az az isten, aki ezt összehozná egy ilyennek, na meg az rtl se gondolhatja komolyan...

Jóska Pista 2016.04.30. 21:10:23

Lehet Szinti hozzá volt szokva a rúdhoz

Chuck Νorris 2016.04.30. 21:10:29

@alsophila.grahami: ekkora pofonra? megrendezett az egész. de felölem hiheted hogy nem :)

Commodore 2016.04.30. 21:12:56

@alsophila.grahami: egy komoly ellenfél távozott potya módon. sajnos

alsophila grahami 2016.04.30. 21:14:06

@Commodore: neeeeeeee, már megint jön a rinya-szegmens? istenemre, elkapcsolok!! minek kell ez oda? tudták, hová mennek, mire vállalkoznak, azt is tudták, hogy anyák napja is lesz, majd köszöntenek, ha kimentek. minek ezzel elriasztani a nézőt? ez az ünnep mindenkinek privát, nem tartozik a nyilvánosság elé.

Cimili 2016.04.30. 21:16:06

Sejtettem, h Attisnak nagyobb pofája lesz, ha Norbi kiesik.

alsophila grahami 2016.04.30. 21:18:02

@PeniValdes: nem, de öregEBB, mondhatni "elhasználtabb".

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2016.04.30. 21:18:26

@Furore Carcosa: Felhúzhatós lányokat ismerek. Ellent(ripley) mondok: az emberiség nem fejlődik, hosszú távon és nagy tömegben valóságsó szereplő szintű.

Finító 2016.04.30. 21:18:38

@paranyuszi: Most is leírtam, illetve utaltam rá, hogy ki fog kiesni mint Heninél.
Az RTL még mindig annyira pro mint tapasztaltad?:)
A végső győztesre is utaltam és az okára is.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.30. 21:19:53

@alsophila.grahami: szerintrem nem volt mázlija. meg talán nem számíitott rá

pomac 2016.04.30. 21:22:49

ezek a zenei aláfestések....

alsophila grahami 2016.04.30. 21:25:23

@Commodore: és emellett minket is megfosztottak egy izgalmas párbajtól, mert ez pl. minden volt, csak izgi nem, mindegy.

@Chuck Νorris: ? hogy érted? Norberto eddig szerződött és nem tovább? vagy mi?

Cimili 2016.04.30. 21:25:43

@Finító: "A végső győztesre is utaltam és az okára is." Én nem olvastam. Leírnád megint? Ha túl hosszú, zanzásítva is jó.

Bekkara 2016.04.30. 21:25:48

Na, én most egy időre felfüggesztem a Farm-nézést, amíg Cintia benn van, sejtettem, hogy benn tartják, de pont Norbi ellen... Attin és Gáboron kívül mindenki olyan szürke, mint én, mikor Norbi feladta :S Ki kíváncsi a Brigi-Kutyáscsávóakinekanevétsetudom évődésre? Bárcsak valaki feladná a vérbe és Norbi jöhetne vissza. Ezt még úgysem játszották meg. De senkiről sem tudom elképzelni. Attila folyton hisztizik, de sose adná fel, ismerem a fajtáját. Gábor és Dia komfortosan érzik magukat, eszükbe se jutna, Cintike alszik, lehet, hogy otthon nem aludhatna ennyit, tehát miért is adná fel, Brigi egy simulékony liba, Dóri meg határozott, szóval semmi esély. A kutyásnak meg nincsenek önálló döntései, majd ha Pongó feladja, ő is megy vele. Úristen, micsoda szarházi társaság :D Pfúj. Komolyan, visszasírom Gizellát. Vitt egy kis színt az egészbe, nem a picsogást kellett nézni. A Cintike-Dia románctól már a falra másztam a héten. Dolgozni ki fog? Ja, Sanyát kihagytam. Őt kellett volna vinni a hülye picsának, úgy kifitneszelte volna, hogy Szintike attól koldul.

alsophila grahami 2016.04.30. 21:26:53

@PeniValdes: én nem beszéltem mázliról, sokkal inkább személyre szabott párbajfeladatokról, ez a tendencia a kezdetektől.

Chuck Νorris 2016.04.30. 21:27:56

szomoru nap ez a mai, kiesett nprbi
meg a felcsut is
haha

Cérnahuszár 2016.04.30. 21:28:42

@Bekkara: sanya nem bírta volna addig mint norbi
elképesztő meddig csimpaszkodtak

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.30. 21:29:13

@Chuck Νorris: a stadion az nagyon durván elméretezett..
na ennyit a közéletről

Bekkara 2016.04.30. 21:31:50

@Cérnahuszár: akkor ki lett volna ellenfél a ribinek? talán Brigi? 3 gyerek után biztos tudott volna kapaszkodni xD

Pácsó Ármándó 2016.04.30. 21:33:00

@Mirocska: Csatlakozom! Inkább az ereje teljében lévő Norbira volt szabva, mint a kényes, nyafka, alvós Cintire.

alsophila grahami 2016.04.30. 21:33:24

@Bekkara: eh ne idegeld magad, nem ér annyit ez a szotykos kis riherongy - ki is írta, hogy felnőttfilmes? na, pontosan úgy néz ki, és úgy is viselkedik -, persze, hogy kepeszkedik a bentmaradásért, addig se kell alantas munkával megkeresnie a dekkre valót, és sehol nem talál olyan melóhelyet, ahol döglésért kap havi apanázst... a hangjától viszont bennem is felszalad az ideg, ilyenkor vetem be a mute gombot, üzembiztos. ;) a hangtalanul picsogó=tátogó cintyike közel sem olyan irritáló, mint az ember gondolná, próbáld ki ;)

Commodore 2016.04.30. 21:33:40

Jön a rinya. brühühü

Commodore 2016.04.30. 21:34:59

Ricsárd kéjdermann zongorázik élőben az ólból.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2016.04.30. 21:35:26

Még nem műxik a szavazás, hogy ki találkozhat Anyával. Én Dórira szavaznék, de a gyerekeivel találkozzon inkább.

Chuck Νorris 2016.04.30. 21:35:32

@alsophila.grahami: inkább nem érvelek, nem akarom hogy elveszitsd a drukkolási kedved, meg lehet hogy csak bennem van tul sok összeesküvés konteo :)

Cimili 2016.04.30. 21:35:37

@Chuck Νorris: Az, én bírtam a Norbit, karakán pasi volt, nem csak a szája járt, sokat melózott, sokat köszönhettek neki a többiek. Nekem mindig sokkal szimpatikusabb az, aki egyenesen megmondja, ha valami nem tetszik neki, akár nekem is.
Na most lőttem ki a tv-n a hangot.

Commodore 2016.04.30. 21:36:51

Sanya! kilóg a golyszi!

Chuck Νorris 2016.04.30. 21:36:59

@Mirocska: most kinek helyeseltél? magadnak vagy Peninek? :)

Mirocska 2016.04.30. 21:37:50

@Chuck Νorris: Kicsit elbizonytalanodtam.... Vagy mégsem? :D

aloksak 2016.04.30. 21:38:46

Gábor hogyan beszél!!!! :D Ez tényleg átver mindenkit. :DDDD

Cimili 2016.04.30. 21:40:20

@aloksak: De azt ügyesen teszi. :)

aloksak 2016.04.30. 21:40:51

@PeniValdes: :DD Nem kell már a 20 milla. :DDDDDDDDDDDDD

Mirocska 2016.04.30. 21:41:10

Attila fogakat akar venni anyukájának...

alsophila grahami 2016.04.30. 21:41:12

@Chuck Νorris: óóóó ez nagyo kedves tőled, arra nincs tipped, hogy kinek érdemes szurkolni? (nincs kedvem csalódni többet;)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.30. 21:42:13

@aloksak: igaza van, 20 milla nem ad ölelést,meg pogácsát!

aloksak 2016.04.30. 21:42:16

@Cimili: Igen. Na robbant az atombomba!!!!!! Norbi.

Chuck Νorris 2016.04.30. 21:42:19

Szintike: apa nagyon hiányzol és szeretlek, azért is léptem le három éve és kurválkodtam az albérletért, hogy jobban hiiányozz és szeresselek :D
mondjuk sajnálom szerencsétlent, nem véletlen hogy mindig akkor akadt ki mikor Norbi lenyomorultozta

Commodore 2016.04.30. 21:42:36

Na habzik a fos megint...

Cimili 2016.04.30. 21:42:36

Huh! Mi lesz itt hétfőn? Érdekes lesz Norbi levele. :DDDDDD

aloksak 2016.04.30. 21:43:39

@Pácsó Ármándó: Következő párbajozó, Brigi.

Finító 2016.04.30. 21:43:48

@Cimili: A legöregebb, tudom, tudom itt már a nézők szavaznak.
Viszont farmon a közjegyző is hasonló mint a postás.

alsophila grahami 2016.04.30. 21:44:34

haha ez a levél megint nagyon VV-s, és valahogy kétlem, hogy ezt a Norbi agyalta volna ki, hogy rúg egy utolsót még szerencsétlen Gergőbe... korrektül gratulált ma a győztesnek, talán eddig egyedüliként, nem nézek ki belőle egy ilyen öncélú húzást... kinek akarna kedvezni Gergő gyengítésével, és miért.?

Cérnahuszár 2016.04.30. 21:44:43

még az a búcsúlevél
minden szimpátiám elillant, nem sajnálom egy kicsit se hogy kiesett.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.30. 21:45:40

@aloksak: non-invazív diagnosztikai eljárás,feltalálója William Einthoven

aloksak 2016.04.30. 21:46:39

@Pácsó Ármándó: Igen. Gergővel balhé lesz, mert Brigi tudta mi történt, Norbi elmondta neki. De Gergőnek már nem merte bevallani. Szóval megfog törni, és a többiek kiküldik ha menjen haza a gyerekeihez. Vagy Sanyát kiválasztják, ő meg kihívja és kint hagyja őt.

alsophila grahami 2016.04.30. 21:47:32

@Finító: de ugye ez nem komoly????? még viccnek is durva, a leharcolt sztripper mint végső győztes...? na ne már!

Cérnahuszár 2016.04.30. 21:48:32

@Bekkara: talán dia
a fiúk nehezek, 20 kilóval többet kell tartani legalább, igaz izmaik is vannak,de háát..

FeketeFarkas 2016.04.30. 21:48:52

@Bekkara: csatlakozom, részemről is ennyi volt a farmnézés.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.30. 21:49:34

@alsophila.grahami: Ezt én is nehezen hiszem... Mi értelme lett volna? Velük nem volt konfliktusban.

Pácsó Ármándó 2016.04.30. 21:50:38

@aloksak: Szerintem Gergő ismét megbocsájt neki.

alsophila grahami 2016.04.30. 21:54:20

@VV Erőlegény: sőt, volt valami szövetségük is Dórival és Brigivel négyesben... minek robbantotta volna? ez annyira nem rá vall, nagy volt az arca, nem vitatom, de végig karakán volt és a munka sem volt büdös neki, teljesen farmkompatibilis volt - viszont vele itt a lehetőség, hogy valakit visszaküldjenek úgy, hogy nem volt sokat kívül a játékon; ha jól elszeparálják a külvilágtól, simán visszaküldhetik, ha valaki besokallna... mondjuk cintyike egy valódi büntetéstől a sorozatos szabályszegéseiért..?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.30. 21:54:38

@alsophila.grahami: Azt gondolom, hogy Norbit nem kell sajnálni, de ez egy meglepetáés párbaj volt.... Jövő héten Brigi-Szintia párbajt jósolok...

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2016.04.30. 21:56:45

Én 5 percet nem bírtam volna azokon az oszlopokon, nemhogy 2 órát...

Pácsó Ármándó 2016.04.30. 21:57:54

@VV Erőlegény: Brigi kihívja Cintit? A mai után?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.30. 21:59:16

@alsophila.grahami: Az a helyzet, hogy ha Norbi megy vissza az azért lett volna rossz, mert a papírforma lett volna megint. Viszont így, hogy Szintia ment vissza bennt maradt a hisztis picsa. Mostantól nem kell már őt sem védeni és félteni. Jöhet a munka, munka és harmadszor is munka! Jövő héten pedig új párbaj, ebben a feladatban azért a 40 kilogram vasággyal súlya nem volt hátrány!

Mirocska 2016.04.30. 22:00:00

@PeniValdes: Pontosan már nem tudom az EKG eredetét, vmelyik VV-ből jött, aki egy EKG-n van a másikkal, az egyetért vele. Vmi ilyesmi... :))

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.30. 22:01:28

@Pácsó Ármándó: Miért mi volt ma...? Ez nem egy ügyességi feladat volt. Amúgy meg kit hívna ki? Ez a feladat Briginek is ment volna, Sanya meg Gábor a felfújt izmaival ugyanúgy szenvedett volna vele, mint Norbi!

Chuck Νorris 2016.04.30. 22:03:21

@Majom1Parádé: én azt se hiszem el hogy a hidegbe ott álltak a többiek 2 orát. életszerü :)
bár lehet vhol leültek dumcsizni, majd mikor Norbi szólt hogy HÉ gyerekek, postásbá, stáb, mostanén lecsusznék! akkor ujra odagyültek :)

Pácsó Ármándó 2016.04.30. 22:04:40

@VV Erőlegény: Meglepi volt. Norbi egyértelműen favoritnak számított. Például Sanyával elég sokat veszekedett Brigi. És még részegen se csókolózott vele, mint Cintivel

alsophila grahami 2016.04.30. 22:05:13

@Chuck Νorris: ja, neki szurkolok, már a szövegei is megérnek 20 millát, és hozzá azok a bónusz nézések... bónuszt is rádobnék neki! ;)

@VV Erőlegény: azért én sajnálom, rengeteget köszönhetnek neki - a munkájának - a többiek, nem lett volna ennyi farmzsetonjuk nélküle, az tuti, de hát... legyünk korrektek, ha Heninek felróttuk, akkor Norbi se maradjon ki: lehetett volna ő is taktikusabb, azaz simulékonyabb a cél érdekében; most viszont egy életre megtanulta, hogy nem érdemes elbíznia magát senkinek, ez itt nem erőjáték, az erő is csak egy szegmens, ott van az állóképesség, és abban most alulmaradt egy semmirekellővel szemben, ami megalázó - és szinte kísérteties, hogy mennyire törvényszerűen esett az arcára.... pfff.... na de legyen úgy, ahogy jósolod: menjen a két lány, egyiket se fogom sajnálni, ha kint marad.

Chuck Νorris 2016.04.30. 22:05:33

@VV Erőlegény: a norbi 2 danos karatemester, neki egy lábbal kapaszkodva is ki kell birnia, 5 orán át minimum!

Chuck Νorris 2016.04.30. 22:07:56

@alsophila.grahami: Gábor a kevesek egyike aki pozitivan fog kijönni a müsorbol, Szilhalmon imádni fogják, még egy diszpolgárságot is kinézek neki, a média is harapni fog rá, ilyen celeb vagyok ments ki , meg hal a tortánba is biztos nagyot alkotna :)

alsophila grahami 2016.04.30. 22:08:28

@VV Erőlegény: ez is igaz, egyetértünk. na de ki lesz, aki munkára kényszeríti majd a héten? kire hallgatna, el tudod képzelni, hogy majd munkára küldik és ő megy? ;)

alsophila grahami 2016.04.30. 22:12:54

@Chuck Νorris: jahja, Gáborunk remek alany ezekbe a celebizékbe xD otthon meg majd kisvasutat is kaphat a díszpolgárság mellé, mondjuk, tőle nem sajnálnám (de azért ne közpénzből legyen, ha kérhetjük;)) persze azért még Gergő sem elveszett ember győzelem szempontjából, ha nem is a legjobb celebalapanyag, a megítélése igen pozitív egyelőre, és ebből a szempontból még Dóri se áll rosszul...

aloksak 2016.04.30. 22:14:54

@Mirocska: Pontosan. Köszönöm. :) EKG

alsophila grahami 2016.04.30. 22:16:38

@VV Erőlegény: +1 @Chuck Νorris: ez viszont elgondolkodtató.... továbbra is a sérült szalagoknak és izomzatnak tudom be a mait, nagyobb súlyt is kellett megtartson, Brigi, a hasonló alkatú lány arányosabb ellenfél lett volna ebben a párbajban... gondolom.

csincsilla72 2016.04.30. 22:17:05

@Chuck Νorris: Gábor meglepően összeszedetten beszélt anyujához is. Elmúlt a lámpaláz, belejött a dologba. Ugyanakkor végtelenül jólelkű, segítőkész és nem balhés tag. És szórakoztató.
@alsophila.grahami: Gergőről most leválasztják Brigit. Nem tudom mondjuk, mi volt ez a felhajtás a levéllel, Gergő nem véletlenül nevezte Mindenki Brigijének. Eggyel több vagy kevesebb, mit számít:-)

csincsilla72 2016.04.30. 22:17:59

@alsophila.grahami: Majd kap egy újabb farmbírósági ítéletet. Valami majdcsak fájni fog már neki is.

Chuck Νorris 2016.04.30. 22:18:01

@alsophila.grahami: hát én ugy állok ehhez az nyerjen, aki a legtöbbet adta a müsor élvezeti értékéhez :) mivel számomra a vicces dolgok az élvezetesek, igy értelmszerüen Gábornak adnám. Dóri és Gergő hiába pozitiv karakter ha 5 hét alatt 10 percig se voltak összesen a müsorban :)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2016.04.30. 22:18:42

Ki fog Norbi helyett dolgozni? Mert Cinti aligha...

Cimili 2016.04.30. 22:19:38

@Chuck Νorris: Akkor veled is EKG :) Hajrá Gábor!

csincsilla72 2016.04.30. 22:19:45

@Chuck Νorris: Ez az.:-) Szavazzuk meg a 20 millát Gábornak, oszt menjen mindenki haza.

Bekkara 2016.04.30. 22:20:05

Jesszus, megnéztem az előzetest, mert lemaradtam mérgemben róla. Ha Norbinak az volt a célja, hogy próbacseresznye, hátha Brigi feladja és ő visszakerülhet, akkor ennél jobb módot nem is választhatott volna. Bár szerintem ennyire nem fifikás, szóval szerintem ez szerkesztői belenyúlás. És Briginek sem fontos annyira a Kutyás, hogy feladja, meg szerintem ebből csak egy újabb naplementés összeborulást kapunk. Viszont nálam Attila feje mindent vitt :"D

csincsilla72 2016.04.30. 22:22:32

@Majom1Parádé: és az a gáz, hogy Vadember Attis még napokig rángatja maga után a zsákot. Ki a franc fog dolgozni? Gábor és Gergő?

Cimili 2016.04.30. 22:23:39

@Berber Oroszlán: Köszcsi, ezt most láttam először. :)

Cimili 2016.04.30. 22:25:43

@csincsilla72: Igen, maradt a két fiú, ráadásul nem kizárt, h rájuk sóznak megint egy regiment állatot. Én kinézem a szerkikből, h így fognak dögösködni. :)

alsophila grahami 2016.04.30. 22:29:00

@csincsilla72: de ha nem tartja be majd azt sem..? Gergő és Brigi... hát, nem tudom, simán benyelte a múltkorit, majd ezt is be fogja, bár... engem az meglepett, hogy pont Norbiról nem tudott, én simán azt gondoltam, hogy azért nem akart vele másnap szóba állni, amikor a tornácon csutakolta a ruhákat, mert látta, hogy szájról-szájra járt Brigi az éjjel, és azért is kapta meg tőle a "mindenkibrigijét".... de ezek szerint pont ez kimaradt neki, és Dóri se világosította fel.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.30. 22:29:17

@PeniValdes: Ezt már egyszer én is megjegyeztem. :-)

csincsilla72 2016.04.30. 22:29:53

@Bekkara: meggyőződésem, hogy ez a "visszahozunk valakit" fenyegetés kizárólag Tépőzáras Gizella miatt született meg és Laura tépelődését akarták vele rövidre zárni. Nem fog itt senki sem visszajönni. Bár én nem bánnék egy Norbi-Brigi cserét. Minőségi csere lenne és megnézném Vadember Attis fejét.
Tarzan csak jobban járna vele.
@Cimili: Bár most valami kézművességi napok jönnek. És amellett kell ellátni az állományt.

csincsilla72 2016.04.30. 22:31:11

@alsophila.grahami: Akkor a legfelsőbb bíróság kizárja. És Norbi visszajöhet.:-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.30. 22:34:02

@Pácsó Ármándó: Tényleg meglepetés volt (talán az eddigi legnagyobb a farmban), csak nem tudom eldönteni, hogy annak örüljek jobban, hogy végre volt egy meglepetés párbaj, vagy azon bosszankodjak, hogy igazából abszolút nem az jutott tovább, aki megérdemelte. Norbi 10 különféle párbajból nagy valószínűséggel legalább 8-ban fölényesen verte volna Szintit.

alsophila grahami 2016.04.30. 22:35:24

@Berber Oroszlán: köcce, ez valóban egy bónuszt érő bónusz-nézés ;) :D @Chuck Νorris: tk én is, de azért nálam belejátszik az is, hogy ki teszi oda magát a leginkább a munkában, ha már ez egy ilyen játék, nem pedig a VV, ahol a döglés a műsorfolyam vezérmotívuma; szal legyen meg a "balansz" (bocsi xDDD nem bírtam megállni;))

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2016.04.30. 22:38:19

@csincsilla72: Az anyák napi amnesztia csak arra az 1 napra szól? És meddig tart Atti büntije?

Sly aszonta, hogy az új héten mindenki egyénileg kapja a pénzt és maga dönti el mire költi. De remélem csak munka után van zsé, akkor a Szintike éhkoppon lesz. :-)

Bekkara 2016.04.30. 22:38:37

@csincsilla72: pedig dramaturgiailag releváns lenne, ha fel akarnák kicsit dobni a műsort, na mindegy...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.30. 22:38:38

@PeniValdes: Nem fújom. Nem szimpatizáltam Norbival sem különösen, igazából örülök a meglepetés tényének. De Szintit továbbra sem tartom ebben a csapatban nehéz párbajellenfélnek, és ha továbbra is ilyen marad, akkor azt kockáztatja, amit a Fitneszguru, hogy sorozatban küldik majd párbajra.

csincsilla72 2016.04.30. 22:40:39

@Majom1Parádé: Igen, csak egy napra. És asszem egy teljes hetet lesz büntiben.
Szintire a legjobb bünti a kajamegvonás. Negyedadag, á lá Heni. Mehetne neki is nyugodtan. Ha kaját lop, akkor hosszabbodik a bünti.
Sly valami diótörést, fazekasságot, meg nem tudom mit sorolt fel.

csincsilla72 2016.04.30. 22:41:10

@Bekkara: Egyetértünk. És jólesni szintimentesíteni ezt a műsort.

Chuck Νorris 2016.04.30. 22:42:27

@PeniValdes: nem tudom, mert hülyék a feladatok. de ezekszerint te sem :)

alsophila grahami 2016.04.30. 22:45:30

@Bekkara: á Norbi tényleg nem ilyen taktikus szereplő, sokkal egyenesebben játszott, és jóban is volt Brigivel, sokat beszélgettek - épp eleget ahhoz, hogy tudja, emiatt ő nem fog kisétálni, na meg, hogy a kutyásért sincs oda különösebben, csak felhasználja a játékában -, szerintem se tőle származik ez a bosszú-levél (mondom, totál VV), eleve nem tűnt olyan bosszúálló alkatnak.

bár, ahogy írtam, a visszahozatala jó húzás lenne, sokaknak lenne azonnal kisebb az arca ettől, de ki menne ki? a lusta vernyogó lánynak most ugyancsak megnőtt az arca a párbajgyőzelemtől, ha eddig nem tette, most miért kéredzkedne ki..?

Rommvili 2016.04.30. 22:46:36

A legelejétől olvaslak benneteket. Lehet ezután néha hozzá is szólok majd.

Rommvili 2016.04.30. 22:48:40

Woody Allen mondta: véleménye és segglyuka mindenkinek van.

alsophila grahami 2016.04.30. 22:48:48

@csincsilla72: ááááá ez kedvemre való fordulat lenne - anélkül, hogy Norbi-drukker lennék -, legyen így, léccilécci szerkiiik! ;) :D

Chuck Νorris 2016.04.30. 22:48:48

@PeniValdes: látom. :)
vagy! netán fiurol van szó akit nem mersz leirni nehogy Alajka féltékeny legyen? :)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.30. 22:51:09

@Chuck Νorris: Alajka csak ne féltékenykedjem,ide sem néz.)

alsophila grahami 2016.04.30. 22:51:17

@Rommvili: szia :) @Bekkara: ugyehogy? ;) kampányoljunk már! ;)

csincsilla72 2016.04.30. 22:52:30

@Rommvili: Elfér itt minden vélemény:-) Sokszor kreatívabb és szórakoztatóbb, mint a műsor maga:-)
@alsophila.grahami: Hát, én sem vagyok Norbi-drukker, de inkább a favágó, mint Mindenki Brigije.

Rommvili 2016.04.30. 22:57:13

Bribit akkor láttam először bekakilni amikor sanya az egyik jelölése után megjegyezte neki,hogy őt viszi párbajra. Egyből szaladt utána megbeszélni. )

Rommvili 2016.04.30. 22:59:40

Párbajhoz nem elég okos,erős,ügyes. Ha bejutna a döntőbe,ott meg nem szavazna rá senki.

csincsilla72 2016.04.30. 23:04:31

@Rommvili: Szintikéről se gondoltuk volna, hogy van olyan feladat, amiben egyáltalán megállja a helyét. DE az tény, hogy a döntőben esélytelen.

Rommvili 2016.04.30. 23:10:01

Ez igaz. Dórinak is csak szerencséje volt az elsőn a feladattal és az ellenféllel is. Megnéztem volna most Dórit vagy Bribit a rúdon! )))

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.30. 23:12:26

@Rommvili: ez mentális harci és dóri abban jó most

Rommvili 2016.04.30. 23:13:34

Ehhez a feladathoz dagi lett volna. )

Cérnahuszár 2016.04.30. 23:14:28

hát ,mekkora csavar lenne ha norbi visszatérne brigi helyére
vennék még egy doboz popcornt is

Cérnahuszár 2016.04.30. 23:15:02

mmint cinti hogy reagálná le

Cérnahuszár 2016.04.30. 23:16:06

most a káröröm oltárán tanyázok?
ja
azta mit ki nem hoz ajáték

Rommvili 2016.04.30. 23:17:05

Én inkább párbajon röhögnék bribi csigalassúságán. )

Rommvili 2016.04.30. 23:18:20

Aztán még egy cinti-norbi párbaj? )

Cérnahuszár 2016.04.30. 23:19:01

végülis mindegy h a levélben megírta, hiszen úgy is megtudta volna ha kijön

Rommvili 2016.04.30. 23:21:08

Kakikavarásnak jó volt a levél.

Cérnahuszár 2016.04.30. 23:21:14

mondjuk visszanyúlni és gyengíteni gergőt minek
vagy csak a csajt akarta?

Infomaniac 2016.04.30. 23:22:15

Példa kimásolva:
Alkalmi nyúl2 órája@Well...: ha megnézted nem nyilatkozom, el vagy tévedve
semmit sem erősítettem meg és nem is cáfoltam 
az aktuális történéseket elemzem és reagálok némely téveszmére

Most erről mit gondoljak???

Rommvili 2016.04.30. 23:22:42

Csk Dórinál rosszabb a súly-izom arány.

Perspektíva 2016.04.30. 23:23:14

@Cérnahuszár: Csak egy újabb mesterséges feszültség és majd újra tanulhatunk Brigitől néhány trükköt a kimagyarázásból.

Cérnahuszár 2016.04.30. 23:24:37

@Infomaniac: nemtudom,mert azt heni írta.
a rencer átírta a nicket

Rommvili 2016.04.30. 23:24:45

Jó lesz látni bribi zavart fejét amikor kiderül a levélből. ) Meg majd a magyarázkodás.....

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2016.04.30. 23:25:42

@Infomaniac: lehet több nickje is valakinek. Ezt az alkalmi nyulast én már Heninek láttam. amikor olvastam.

Perspektíva 2016.04.30. 23:25:50

@Infomaniac: Nekem is feltűnt és a kedves modora is. Hát ...inkább nem mondom, állítólag stratégia.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2016.04.30. 23:26:52

@Cérnahuszár: Szerintem azt a részt nem Norbi írta (vagy nem önszántából)

csincsilla72 2016.04.30. 23:28:38

@Infomaniac: Semmit nem kell gondolni róla. Heni kiesett, nem kell vele többet foglalkozni. Elég szimplán ignorálni minden "megnyilvánulását":-) Akkor majd elunja a dolgot.

Cérnahuszár 2016.04.30. 23:29:29

@Majom1Parádé: passz
először azt gondoltam átállt a sötét oldalra, mert ilyet...minek,netto aljasság
de nem követtem minden részt, így nem vagyok teljes képben a személye felől

csincsilla72 2016.04.30. 23:31:25

@Majom1Parádé: meggyőződésem, hogy a levelek kemény szerkesztői utasítások. Nem bízzák rájuk, van megírt forgatókönyv.

Mirocska 2016.04.30. 23:32:37

@Infomaniac: Heni közben megváltoztatta a nicknevét!

Perspektíva 2016.04.30. 23:32:50

@Majom1Parádé: Lehet üzenni a farmlakóknak. Mintha tegnap beszéltünk volna valami hasonlóról...nem fura?

alsophila grahami 2016.04.30. 23:34:12

@Krétagarbó: hazudsz, hazudsz, és "kettősmércét alkalmazol" (valszeg kettőslátásod van xDD) , ja, és szánalmas is vagy - ezzel a gyenge próbálkozással - meg amúgy is, pont mint az alkalmi nyúlbéla barinőd - akire rászólhatnál, hogy hiába váltogatja (szerinte kreatívan) a nickjeit, az agymenéseire (agy!?) reflektáló kommentekben BENNE MARAD az eredeti, permalinkestől, mindenestől /ja, ehhez gondolkodni kéne, nem csak beszélni a gondolkodásról/. isstenem..... és a te állatkerted... xDD

Cérnahuszár 2016.04.30. 23:34:52

@Mirocska: hát valószínű nem kapott engedélyt h nyilatkozzon,
jön az irgum burgum sztem

Infomaniac 2016.04.30. 23:35:12

@Cérnahuszár: igen, csak kérdés, hogy milyen esetben lehetséges ez. Mondjuk, ha van kapcsolat a két név között?

Egyébként Kréta nem azt mondta korábban, hogy Heni legalább a műsor végéig nem kommentelhet itt?
Vagy azért jöhetett most, mert 1-2 napja megvan a következő kieső és így már biztos nem kerül vissza?

Jóska Pista 2016.04.30. 23:35:20

Én nem tudom elfelejteni Norbinak a HG idején a viselkedését. Gondolok itt a dohány vásárlásra és a magának több cukor a grízre és az extra tejre. Egy főnöknek nélkülözés idején példát kellene mutatni. Nálam megbukott.

Zsákos Frodo büntetés után is úgy látom tovább sertepertél, a látszat munkák mellett azért dolgozik is. Magukkal toltak ki mikor elítélték.

Bárgyú Gábor isten őriz hogy nyerjen, volt már egy ilyen észkombájn nyertes (Alekosz), bár való igaz Gábor a jóindulatúak közé tartozik.

Infomaniac 2016.04.30. 23:36:56

@csincsilla72: :))) nem ő érdekel igazán, hanem a technika, ami ezt a nickcserét lehetővé teszi

Mirocska 2016.04.30. 23:37:59

@Infomaniac: Próbáld ki, hogy megváltoztatod a nick neved! Rögtön rájössz a technikára! :)

Cérnahuszár 2016.04.30. 23:40:15

@Infomaniac: sztem egy játékos se nyilatkozhat sehol, csak ahova a csatorna küldi.
ha tényleg heni volt, ezt nem tehette volna,mert hivatalos feneket kerítettek volna ehhez,bejelentés ilyesmi

Infomaniac 2016.04.30. 23:40:42

@Mirocska: csakhogy Alkalmi Nyúl volt már itt, még mikor Heni bent volt. Visdza fogom keresni, hogy így írta-e pontosan...

alsophila grahami 2016.04.30. 23:43:02

@Infomaniac: csak most vetted észre? már régóta írogat pedig; gondolom, egy jó kis rtl-es kötbérre pályázik, ha már a győzelemnek közelébe se sikerült férkőznie. ha ránézel az adatlapján az aktivitására, látni fogod, függetlenül attól, hogy hányszor változtatta meg a nickjét (a @permalinkekből látszik, hogy mikor, milyen nicken futott; persze, csak ezen a regisztráción, mert nyilván van neki, nem egy). de hagyjuk is, nem érdemes rá ennyi karaktert fecsérelni.

Mirocska 2016.04.30. 23:44:50

@Infomaniac: Hát, keresd, de ma már írtam egyszer, hogy túl kellene már a Heni-témán lépni, szerintem már tök unalmas. :)

Infomaniac 2016.04.30. 23:46:25

Megtaláltam, máshogy írta :

alkalmi nyúl1 hete@Dr.DottyTroll, a Vörös Csukás Katgimis AngyalTroll: ez mondjuk nem jutott eszembe...

A nick case sensitive vajon?

Sanda.Ipse 2016.04.30. 23:46:54

Végre Gergő már nem csak annyit tud, amennyit látott, hogy Attis a nője nyakába csókolt, cintiával meg smárolt, hanem Norbit is.
Remélem, hogy leakad a csajról és a továbbiakban a játékra koncentrál. Kevésbé zűrös hátterű bulicicát kinn is talál, ha ilyenre van gusztusa. Bízom benne, hogy ott lesz a végén az utolsó háromban.
Gáborka mintha az utóbbi időben elfelejtett volna hülyécske lenni:)
Ami Cintiát illeti: még mondja valaki, hogy a sok-sok pihenés nem tesz jót az állóképességnek:)
Kiesett farmlakó miért kommentelget itt? Örültünk, hogy kiesett, nincs mit magyarázgatni a bizonyítványán, ezzel utólag nem teszi semmissé a kötekedő, antipatikus természetét.

alsophila grahami 2016.04.30. 23:48:49

@Infomaniac: jézusom, rakd már össze, hogy kik szoktak itt nekiugrani az embereknek a védelmében, szerinted nem tudnak irogatni bármely nicken? nem vetted még észre a rengeteg ugyanolyan stílusú hozzászólást, jellemzően a konfliktusgerjesztő témáknál, de mindig egy adott személy apropóján? (mondjuk, a stílusáról a legkönnyebb felismerni... "cseh2"? ezt a szöveget kb kisgyerekkoromban nyomták a nagyszüleim, na meg itt a Heni, bocs)...

Infomaniac 2016.04.30. 23:50:44

@alsophila.grahami: rendben.
Mindig csak telóról vagyok, nem néztem ezért még sose profilt. Majd egyszer, ha baromira unatkozom...

Sanda.Ipse 2016.04.30. 23:51:51

Bízom benne, hogy jövő héten Brigit vágja ki valamelyik.

alsophila grahami 2016.04.30. 23:52:29

@Mirocska: ennyi. bár, ha nem szólogatna itt be az emberkéknek, lényegesen adekvátabb felvetés lenne ez tőled, de azért támogatom. ;)

alsophila grahami 2016.04.30. 23:54:03

@Infomaniac: addigra törölni fogja a profilt, fogadunk? ;) hagyd a fenébe, mondom, nem ér annyit :)

Infomaniac 2016.04.30. 23:56:40

@Mirocska: annyiban nem, hogy érdekes kérdés, hogy valóban az írogat ide, aki látta ezt az egészet belülről, vagy valaki, aki elmebeteg/ hv-olvasókon végez emberkísérleteket/ színitanodába készül / vmilyen jövőbeli átverős melóra edz.

Perspektíva 2016.04.30. 23:58:02

@Sanda.Ipse: Ebben a kapcsolatban ki szinészkedik? Egyik sem, mindkettő, a pasi vagy a csaj? Ha ezek után folytatják akkor mindkettő...lehet hogy fellépési dìjuk is van.

alsophila grahami 2016.05.01. 00:00:23

@Jóska Pista: igen, azon a ponton én is csalódtam benne, meg a szüntelen okoskodását is zavaró lehet a közvetlen közelében elviselni, ettől függetlenül komolyan vette a farmot mint olyat, felfogta a játék lényegét, hogy gazdálkodni kell, és dolgozni, közben pedig ügyesen taktikázni és belesimulni a közösségbe - na, ez utóbbit durván elvétette, ez is lett a veszte vsz.

Sanda.Ipse 2016.05.01. 00:01:33

@VV Erőlegény: Sajnos a többiek szívják meg, hogy a csaj maradt, mert Norbi legalább dolgos volt.

Infomaniac 2016.05.01. 00:02:28

@alsophila.grahami: az elején baromira bírtam Norbit. És nagyon szomorú vagyok, hogy most nem sajnálom, hogy kiesett. Tett érte.

Sanda.Ipse 2016.05.01. 00:04:50

@Perspektíva: A nő egyértelműen játszik. Remélem, ezt már nem tudja kidumálni.
Otthonhagyja a nős pasiját "akié a szíve", seperc alatt beleszerelmesedik itt egy játékosba, akit 3 hét után már meg is csal egyetlen este 3 szereplővel. Akkor szerinted ki játszik?

Furore Carcosa 2016.05.01. 00:05:20

Benyomások:
Na, ez egy jól összerakott, fordulatos, szórakoztató rész volt, gratula érte a játékosoknak, a szerkesztőknek és a stábnak. Jó néhány prognózisommal ordas módon pofára estem, de épp ez a lényeg a dologban, ezért érdemes nézni az ilyen realityket, különben semmi izgalmas nem volna bennük. A trash-kontent hál'Istennek ezúttal tendált a nullához, a többi meg kiegyensúlyozottan oszlott meg a különböző faktorok között. Szinte minden játékosban pozitívat csalódtam, azokban is, akikről korábban lesújtó volt a véleményem. Megy ez a szekér, csak így tovább; az anyák napi voksomat pedig Vadember Attis kapta, mert Szintike nevetséges büntetése után vele most brutálisan kibasztak a szerkesztők, egy exkluziv találkozó az édesanyjával ezt ellensúlyozná valamelyest.

alsophila grahami 2016.05.01. 00:07:36

@csincsilla72: ezerszer inkább, nem kérdés! ;) @Sanda.Ipse: de hogyan, mitől menne ki? nem érdekli Gergő, csak használja a céljai érdekében, a gyerekei után se sírdogál (legalábbis annyit biztosan nem, hogy az öfikbe is beletegyék), szégyenérzete nem sok van - ezt láttuk a buli alatt és után is -, mitől akarna kimenni, amikor 20 milla a nyerhető pénzösszeg, amiért bement..? én örülnék egy ilyen cserének, de ki fog megroppanni annyira, hogy menni akarjon? (max cintike, ha esetleg megszórják majd komolyabb büntikkel a permanens renitenskedésér - de ez nem az én egyéni ötletem, hanem asszem csincsilla vetette fel)...

Sanda.Ipse 2016.05.01. 00:11:22

@csincsilla72: kedveltem Gáborka idióta beszólásait. De soha nem fogok megszavazni 100 Ft-ot sem egy olyan kreténnek, aki hónapokig havonta 250 eFt-ot cseszett el szteroidokra (állítólag össz. 2,5 millát) hogy olyan gnóm, aránytalan testet varázsoljon magának, amit most látunk.
Gergő vagy Dóri nekem a hajrá.

Sanda.Ipse 2016.05.01. 00:12:23

@alsophila.grahami: sajnos én is tudom, hogy nem megy magától, de remélem, valaki kipakolja egy párbajon.

alsophila grahami 2016.05.01. 00:13:44

@Infomaniac: dettó, legelején komoly esélyesnek tartottam, aztán szépen csúszott le a népszerűségi skálán - a már sorolt okok miatt -, most pedig... én is azt mondom, hogy tett érte, hogy kiesett, de azért én sajnálom, és nem bánnám, ha visszahoznák valahogyan, valaki helyett (jól megkavarna odabent mindent, az is biztos;).

Perspektíva 2016.05.01. 00:14:43

@Sanda.Ipse: A csaj a való életben is ilyen lehet...egyszerre több f*szt tart a tűzben.

mákoskecsöpösfreestylekolbász 2016.05.01. 00:16:24

@Majom1Parádé: A VV-ben is volt ilyen dolgozós-saját pénzed költős hét. Ott koránt sem lehetett ugyanannyit keresni az egyes munkákkal, lehet most is lesz, aki ha megszakad sem tud majd túl sok mindent venni magának, más meg normál energiabefektetéssel dőzsölhet majd.

Infomaniac 2016.05.01. 00:23:46

@alsophila.grahami: nekem a tehenfejeses Henivel való kötözködése volt az első. Az más kérdés, hogy Heni sem volt szent se előtte, se utána, de nagyon sokáig kulturalt maradt Norbi egyértelmű tuskósága ellenében.

Sanda.Ipse 2016.05.01. 00:26:28

@Infomaniac: a fődíjra egyikőjük sem lett volna esélyes. Két kötözködővel kevesebb van benn.:)

alsophila grahami 2016.05.01. 00:30:28

@Infomaniac: korábban már többen is írtuk, hogy a párbaj csütörtökönként van ténylegesen, ezért a kieső már legalább két napja megvolt...

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2016.05.01. 00:36:25

@mákoskecsöpösfreestylekolbász: Emléxem a csajok xarrá keresték magukat szappanfőzéssel, a fiúk meg xoptak a seprűkészítéssel. :-)

mákoskecsöpösfreestylekolbász 2016.05.01. 00:39:21

@Majom1Parádé: meg volt a harmadik csapat, akik csigatésztát próbáltak csinálni, de lószart sem kerestek vele.

alsophila grahami 2016.05.01. 00:39:37

@Infomaniac: nekem ott még nem volt gondom vele, mert ott jót akart, a másik meg nem akarta megérteni, hogy nem a tehénen kell kísérletezni, ha van ott valaki, aki meg tudja mutatni, hogy mi a hatékony módja a fejésnek... nekem inkább Vadember Attilssal való artikulátlan ordibálása volt csalódást keltő, mert azzal kb pont Attis szintjére helyezte magát, pedig előtte normális, higgadt, ésszel játszani akaró valakinek gondoltam (beéztem, ez van), és aztán jött a köpködés... na ott leírta magát, amit már csak megfejelt a hg-ként való kiskirálykodás a dohánnyal, kajával... de mindezek ellenére azért mégis volt respektje nálam a szorgalmának, a kötelességtudatának, a munkabírásának, ezért sajnálom a kiesését, pláne ilyen potya módon (érdekesebb lett volna egy színvonalasabb, férfias párbaj Attissal pl, de ezt most akkor már buktuk).

Chuck Νorris 2016.05.01. 01:21:35

hogy odavagytok Gergőért, meg Dóriért közbe az 5 hét alatt kb lofaszt se csináltak. iylen erövel kb én is nyerhetném a dijat majd :)
Dórinak az első héten a párbaján volt kb fél ora müsorideje, Gergönek kicsit több de ezek kb kimerültek a Brigivel kapcsolatos unalmas nyalifaliban.
náluk még egy gumibaba is érdekesebb mert az legalább néha leereszt

Infomaniac 2016.05.01. 02:37:40

@alsophila.grahami: tudom, ezért írtam, hogy akár lazíthattak mostanra a kötöttségein.

neoteny · http://word.blog.hu 2016.05.01. 04:09:05

A fán lógásban nincs jobb a lajhárnál.

Krétagarbó 2016.05.01. 04:36:28

@Infomaniac: nem emlékszem, hogy ilyet mondtam volna...

Krétagarbó 2016.05.01. 04:40:50

@Cérnahuszár: blogon kommentelni sztem nem nyilatkozat. Nyilván az persze nem mindegy, hogy így mit oszt meg a többiekkel, de ahogy visszaolvastam, szinte semmit sem erősített meg és semmit sem cáfolt:)

Well... 2016.05.01. 05:20:51

@Chuck Νorris: na ott a pont . igen konkretan 2 danos karatest vert el egy kiscsaj, nagyon hiheto !

Well... 2016.05.01. 05:33:06

@csincsilla72: ja csak befenyegetett a retek, a visszahozassal, mi meg befenyegettunk a dronozassal, es mivel szerintem a retek rosszabbul jarna azzal, ha a tortenesek a netten lennenek 2 nappal azelott , h ok leadnak, igy egyenlore marad a status quo :oP

Well... 2016.05.01. 05:35:45

@Infomaniac: amit en gondolok, Dissociative Identity Disorder , ami alkalmasint megerositi, h ez tenyleg a Heni :o)

ördi ke 2016.05.01. 06:03:13

@Furore Carcosa: Na pupàk,Szintike kiejtette karatés Norbit mit szolsz hozzà?

Infomaniac 2016.05.01. 06:57:00

@alsophila.grahami: a fejés módszerének megítéléséhez nem kellett volna tartozzon az, hogy Heni hangja miatt nem ad tejet a tehén... Még ha úgyis lett volna, ami nem volt, mert H akkor tök visszafogott hangon beszélt, akkor sem így kellett volna kifejezze. Csak ő direkt bántani akarta.

aloksak 2016.05.01. 07:06:08

Na szép jó napot! Van új poszt!! :)

etikette 2016.05.01. 07:08:18

Sajnos nem tudtam még megnézni a tegnapi részt lécci segítsetek ki

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2016.05.01. 07:10:47

@Chuck Νorris: Pedig nagy poén lenne.
Ha bunda volt az oszlop mászás hamarabb is vége lehetett volna. Tényleg 2 óra volt vagy az is átverés?

Pácsó Ármándó 2016.05.01. 07:17:29

@Infomaniac: Norbi rájátszott erre a rusztikus kommunikációra bent. Nem hiszem, hogy az életben is így szól az emberekhez. Szerintem is direkt alkalmazta ezt.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2016.05.01. 07:23:48

@etikette: Atti egy nehéz zsákot kell húzzon maga után egy hétig folyamatosan.
Még nem tudjuk mit írt Norbi
Igen, télleg Heni írt ide.

Pácsó Ármándó 2016.05.01. 07:27:58

@etikette: Csak búcsúlevél előzetes volt. Norbi elárulta, hogy csókolózott Brigivel.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.01. 07:44:43

@Sanda.Ipse: A többiek azért szerintem jobbára inkább most örülnek benn. Egy erősnek vélt játékos búcsúzott a totógyilkos párbajon. Igazából ennek örülök, hogy ilyen is megesik a játékban, csak a Szintia karakterét nem csipázom a tévé képernyőn keresztül sem...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.01. 07:47:24

@alsophila.grahami: Nem fogják visszahozni, és nem is lenne fair!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.01. 07:50:29

@Furore Carcosa: Nem vagy egyedül... :-) De úgymond kivétel erősíti a szabályt! :-)

Cérnahuszár 2016.05.01. 08:44:36

@Krétagarbó: ez biznisz, ha idejönne kommentelni, ingyen tenné, azt meg a csatorna nem hagyja, tuti benne van a szerződésben

Cérnahuszár 2016.05.01. 08:52:10

@Sanda.Ipse: sztem nem játszik, hanem ilyen önsorsrontó brigi

Cérnahuszár 2016.05.01. 08:59:11

@Chuck Νorris: én azért pártolom inkább dórit és gergőt, mert nem vetkőztek ki magukból, nem voltak alpáriak + gyalogoljunk át a másikon, van önkontrolljuk na
ezt értékelem, nekem ez többet számít mint hogy állandóan az állatok mellett vagyok, ezért van lejjebb attila, és sztem attilának ezért nincs esélye még ha bekerül a fináléba is. Igaz ő is uralkodik magán piszkosul, de a természete nehéz nekije

Pácsó Ármándó 2016.05.01. 09:03:56

@Cérnahuszár: Egyetértek. Egy közönségszavazásnál - ha elég sokan szavaznak - a "normális" viselkedésűek nyernek

Perspektíva 2016.05.01. 09:04:48

@Cérnahuszár: Komoly orvosi esetek vannak a farmon...viccen kívül

Cérnahuszár 2016.05.01. 09:11:03

Szintikét azzal lehetne megszivatni, ha egy következő párbajon olyan feladatot kapnának, amihez gyakorlat kell.
Nem tudom mit kellett volna csinálnia ami helyett mindig aludt, de ha az lenne a feladata, gyakotlat híján pofára esne. Jelzésértékű lenne a következő játékosoknak,hogy semmittevéssel nem lehet fináléba jutni aztán szimpátiára bízni adolgot.

csincsilla72 2016.05.01. 09:30:09

@Cérnahuszár: Egy dolgot mindenesetre elért vele: Már azt sem hisszük el se neki, se a barinőknek, amit kérdeznek.:-)

tejfölbiztosítás 2016.05.01. 10:58:48

@Infomaniac: az nem kultúra, ami megszűnik az első hiányra. Az a kultúra, ami az ember beivódott sajátja, nem pedig erőknek erejével kell magára erőltetnie. A játék egyik érdekessége, hogy ki hánymennyi manírt és nemsaját jellemvonást vetkezik le az idők során és ugye nem kérdés, hogy a kezdeti avagy a hetek múlvai énje áll közelebb az igazihoz. Ettől eltekintve én is láttam kifejezetten eszes és kultúrált lerendezési módokat, amiket a végefelé már bőven felülírt az óbégatásaival, primitív odamondásaival. Írom ezt úgy, hogy a kikészültséget is belekalkuláltam. Heni új nagylemezének címe: Hallom a nevemet. (salala)

alsophila grahami 2016.05.01. 13:14:22

@tejfölbiztosítás: nna ezt se én írtam ;) de attól még minden szavával egyet kell értsek. az utóbbi mondat pedig telitalálat ;) az a kis paranoid epizód mindennél jobban képezte le, hogy mennyire belegárgyult már a szerepébe (ami jelzem, sztem - a tőle itt, kommenterként is tapasztaltak alapján - abszolút a valós, irl énjét tükrözi). ami amúgy az elején még nem volt ellenszenves, én úgy láttam, hogy az első ilyen tipikusan "henis" megnyilvánulása spec. egy válaszreakció volt Vadember Attis tróger stílusban hozzá intézett kirohanására, amikor Attis HG volt, és igen kontrollt vesztett módon beszélt tk mindenkivel. ott még drukkoltam is neki, hogy ne hagyja, tegye oda magát, de aztán a játék előrehaladásával egyre nyilvánvalóbbá lett, hogy neki ez az üveghangon való óbégatás, kötözködés, ha kell, ha nem beszólogatás az alapattitűdjét képezi - ami amúgy itt is a sajátja volt, és ahogy elnézem pl. a tegnapi feltűnését és az idevetett kommentárjait, még most is az, persze hogy az - kutyából nem lesz szűzérme. sajnos ettől volt ő kiállhatatlan, ellenszenves szereplő - roppant kellemetlen hangszínnel és személyiséggel, és én emiatt nem is jósolok neki semmiféle média-karriert - ha ezért ment be, hát... inkább ne tette volna. a búcsúlevele pedig még arra is rávilágított, hogy jellem terén is komoly hiátusokkal rendelkezik, de ez legyen az ő dolga, már kívül van, és innen... kit érdekel? Cinti pedig a másik ilyen, se a hangja, se a modora, személyisége, beszédstílusa, jelleme nem hogy nem kellemes, de kifejezetten taszító, eltűnik majd ő is szépen oda, ahová való..

alsophila grahami 2016.05.01. 13:16:14

@VV Erőlegény: persze hogy nem, de - elviekben - azért vicces lenne, felforgatna mindent, nem-e? ;)

alsophila grahami 2016.05.01. 13:26:36

@Cérnahuszár: +1 @Majom1Parádé: az volt a leghihetetlenebb része az egésznek, hogy ebben a hideg, nyálkás időben ott ücsörögtek két órán át szerencsétlenek, mikor itt, bent a fűtött nappalim legkényelmesebb fotelébe befészkelődve, egy pohár rozéval a kezemben is rohadtul untam azt a néhány percet is, amibe összesűrítették a vágók a párbajt... én nemtom, mi volt ott, de hogy két egész órán át nem szenvedtek ezek ott se a faoszlopokon, se a "nézőtéren", afelől szemernyi kétségem sincs.... valaki bedobta itt fentebb hogy csimpaszkodásban a LAJHÁR a legjobb, hát ja, rátapintott a lényegre, nála a pont! xDDD
süti beállítások módosítása