Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Farm 02X20 - Mindenkinek malaca van!

2016. április 13. 09:00 - Bruti

Ha ilyen intenzitással folytatják a műsor készítői a háziállatok behozatalát, akkor lassan rohadt nagy gondban lesznek, mert néhány baromfit kivéve, gyakorlatilag már minden van itt, ami egy tanyán létezik. Tűkön ülve várom, mikor kapnak a lakók egy zsiráfot, vagy egy koala bébit, amit az anyja elhagyott egy dúsabbnak tűnő eukaliptuszfáért.

1_4.jpg

Zé érkezik, és a lábát elnézve, vagy szamárral jött, vagy a forgatás szünetében büntiből a mellette lévő hordón kell ülnie. Nem vagyok egy lábfetisiszta, de mi a lófasztól görbülnek el a Farm műsorvezetőinek a lábai?!? Ez valami szlovén Zika vírus lesz... 
Na, de nézzük a lényeget! Ott hagytuk abba, hogy megérkeztek a malacok, amik három óránként esznek, és ahhoz nem kell nagy matekosnak lenni, hogy kiszámolják, bizony éjjel is fel kell kelni legalább egyszer. Attila ezt úgy oldotta meg, hogy az állatja befeküdt oda, ahová egyébként való, a disznóólba. Békésen röfögve szunyál, míg a malacok arra próbálnak rájönni, hogy ehető vagy nem. A három óra leteltével kongatnak, amire elég jól reagálnak a lakók. Szállingóznak lefelé, mindenki megeteti, majd altatja a saját kis röfijét. Gergő eltökélte, hogy a kutyájára bízza a malacot, de Kongó úgy van vele, hogy őt ne nézzék hülyének, nem ő kapta a feladatot. A második etetést viszont már többen elsunnyogták, így Attila megint pampogni kezdett és felkeltette Gábort. De a srác nem vette zokon, simán teszi a dolgát.

2_3.jpg

Reggel virágültetés után rájönnek, hogy valaki hiányzik. Fitnöszguru az, akinek izmos testét legyűrte valami szlovén baci (de lehet, hogy boci), így most fetreng, de a takaró alatt azon morfondírozik, hogy őt most kurvára ki fogják csinálni a kis társai. Brigi kellő tisztelettel érdeklődik, hogy számíthatnak-e rá még ma, de Sanya saját bevallása szerint sem orvos, így nem tudja megítélni betegsége lefolyásának hosszát. Na, jó akkor lábadozzál, gondolja Brigi, és szétossza a feladatait a többiek közt. Szinte mindenkinek az a véleménye, hogy szimulál, és főleg annak a Cintetizátornak habzik a szája, aki maga sem veti meg a délig fetrengést. Ebédre azért leoldalog, viszont a többiek lefeleznék a kajáját így duzzogva visszakullog az ágyba.

3_3.jpg

A napot egy büdös nagy veszekedéssel folytatjuk, ugyanis az történt, hogy az egyik tehénnek fáj a lába, amit ecetes vízzel kell kezelni. Viszont Attila - a tehenek mostani gazdája - ezt valahogy elsunnyogta. Erre megjelenik a Norbi, szarvasmarha tenyésztés Mozartja, majd miután lekezelte az állatot, finoman kóstolgatja régi ellenlábasát. Az ideggyenge Attisnak se kell több, és annak ellenére, hogy kurvára nem csinálta a dolgát, besértődik. Borzasztó nagy ígérgetés következik, hogy kint ki vár meg kit, meg ki hogyan lesz telibe verve, majd Attila harcművész nemes egyszerűséggel leköpi ellenfelét, aki ezt viszonozza. Csak halkan jegyzem meg, hogy az RTL igazán büntethetné már a köpködést, mert amellett, hogy csak a legsúlyosabb gyökerek eszköztárában szerepel, rohadt nehéz retorzió nélkül megállni egy ilyen szitut. Amíg ezek egymás anyjával vannak elfoglalva, az egyik tehén unalmában elkezdett hintázni, de mivel nem ért hozzá, így csak belegabalyodott, szóval ketten kellettek, hogy leszedjék onnan. Miután megoldódott a vészhelyzet, Attila tovább dühöng Sándornak és elmondja, hogy csak azért nem ütötte le Norbit, mert nem akar szlovákból rendőrautón hazamenni. Ez az MTA tag idegességében azt se tudja hol él már négy hete.

4_3.jpg

A következő blokkban a női szívek rejtelmeit ismerhetik meg az erre fogékonyak. Megmondom őszintén, hogy én ennél a résznél inkább a vacsorát választottam, de a barátnőm, akaratom ellenére is mindenről tájékoztatott. Az van, hogy az egyébként szimpatikus háromgyermekes hölgy fejjel beleesett az érzelmek lövészárkába. Otthon a három szép gyermek, bónuszként a párkapcsolatok főnyereménye, egy nős pasi, a mérleg másik oldalán meg a kutyás Tarzan. Pazar! Én a helyében elgondolkoznék, hogy itt maradok a farmon Sly gazdával, hisz ő nemrég még egy takaros asszonykát keresett, aki hajnal négykor mosolyogva nyomja a fagyos földbe a hetes ekét, míg férjeura, a Makkhetesben hetyeg a lányokkal. Kis barátnője Dóri ad neki okos tanácsokat, de ezt a témát ilyen megúszósan inkább hölgy olvasóinkra bízom, bátran vesézzétek ki a kommentekben.

5_3.jpg

Az utolsó szegmensben a srácok komoly feladatot kaptak, versben kellett összefoglalniuk a farm életét. Gondolom a költészet napja ihlette a feladatot, de be kell látnunk, hogy ezek a fiúk nem József Attila unokái. Gábor váltig állította magáról, hogy jól boldogult a feladattal, de végül röhögésbe fulladt az egész. Az egyetlen értékelhető alkotást végül Gergő dobta össze, finoman megtalált mindenkit benne, de mégse kellett hozzá a rosszindulatúan fröcsögnie, mint Attilának. Meg is kapta érte a tapsot.

6_3.jpg

 

 

Címkék: 18+ a farm
240 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.13. 09:44:10

@Dr.DottyTroll, a Vörös Csukás Katgimis AngyalTroll: @beacska: Óh, hogy az a fos10 rúgja meg! :-)
Dottytroll, te mindenkibe szerelmes vagy (Bruti, Gézu, Norbi stb. ) :-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.13. 09:54:11

Bruti, elolvasva a szenzációs posztodat (újabb 10/10), ezúton csatlakozom DottyTrollhoz és küldök neked én is egy <3-et (de ne értsd félre lsz.) :-)

aloksak 2016.04.13. 10:13:30

Köszi a posztot, zuper lett. :) És Attila tényleg oda való. Ahol aludt.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.13. 10:13:31

@Dr.DottyTroll, a Vörös Csukás Katgimis AngyalTroll: Nem nyaller, de a poénok brutálisak, és a meglátások egyeznek az enyémmel ! :-D

beacska 2016.04.13. 10:13:31

a másik posztban azon ment a meditálás, h hogy alakultak ki a párok, ki választott ki kicsodát, és milyen sorrendben. a dolog egyszerű: levelet kaptak és beléje volt írva jól

Chuck Νorris 2016.04.13. 10:32:46

Sztem Gábor verse is poénos volt, jót nevettem rajta, meg Gergőé is, a többi legyintős kategória.
Sanya meg szegénykém nem elég hogy beteg még éheztetik is. Kezdem csipni a fitnessmestert külsőre mint Julius Cézár, belül meg mint Kvasztics Fedor, ül, mélabus tekintettel álmodozik fitnessvára romjain:)

csincsilla72 2016.04.13. 10:42:05

Tegnap azt azért mergtudtuk, hogy Kaszkadőr Gergőnek nincsen hol laknia? Én erről eddig lemaradtam.
Nem hiszem, hogy Briginek a való világban (hehe:-) szüksége lenne egy negyedik (nagy)gyerekre meg egy kutyára is. Tényleg nem egy műfaj a kettő.
Zé és Anikó öltöztetése is katasztrófa, adhatnának rájuk olyan gatyát, amiben nem görbülnek ennyire.

miciur 2016.04.13. 10:55:56

most a gyúrós Gábor a legszimpatetikusabb, meg Cintia és Dia, ők maradjanak a végére

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2016.04.13. 10:56:55

@VV Erőlegény: Nem értem félre. Gondolom ez azt jelenti, hogy valami kisebb, mint 3 (<3).

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2016.04.13. 10:59:28

@csincsilla72: Az, hogy nincs saját lakása/háza, még nem azt jeleni, hogy hajléktalan. :)

lac64 2016.04.13. 10:59:50

Basszus, tegnap azt hittem én hallottam félre ezt a szlovákozást :DD

csincsilla72 2016.04.13. 11:00:59

@Bruti: Nem is arra gondoltam. Inkább afféle sehová sem tartozó, ide-oda vándorló kóbor lélek. Szerintem nem saját lakást említettek Dóriék sem.

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2016.04.13. 11:01:05

@Chuck Νorris: Gábor verse katasztrófa volt, csak olyan szimpatikusan adta elő, hogy attól poén lett.

lac64 2016.04.13. 11:04:36

@miciur: Szegény Gábor azért elég egyszerű lélek. Amikor lelkendezve rohant megnézni a bunyót és közben majdnem összetörte magát, hát kb. úgy viselkedett, mint egy óvodás :)

csincsilla72 2016.04.13. 11:11:27

@lac64: Hát, valljuk be, itt Sándoron kívül az összes hapsi megmaradt egy óvodás szintjén. Látva az infantilis viselkedésüket..

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.13. 11:42:59

@csincsilla72: Ha ez egy feladat volt, akkor nem értek egyet a Tűzoltó hozzáállásával, és nem értek egyet azzal sem, hogy egy jól megszerkesztett vers/ének némi Költőcske Mihályos, Karinthy Frigyeses, Nagy Lajosos, vagy Romhányi Józsefes stb. áthallással az óvodás szintet jelentené. A feladatot két féle szinten lehet megoldani, jól, vagy viszonylag jól és rosszul (óvodás szinten). Gergő megfutotta szerintem a szintidőt, a többiek könnyűeknek találtattak, de legalább elindultak a versenyen a Coubertin-i szellemnek megfelelően.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.13. 11:46:56

@Bruti: akkor mégis félreértetted, mert a 10 az (szerintem) nem <3. :-)

csincsilla72 2016.04.13. 11:52:12

@VV Erőlegény: ja nem, én abszolúte nem a költői munkásságukra céloztam, hanem úgy allgemeine az egészre. Általában nagyon infantilisan tudnak viselkedni. Attila, Norbi mint két idióta napközis a kistraktor (hehe:-) felett, akik a sértett önérzet által vezérelve minden szarért egymásnak ugranak, Sanya a konditerem miatt hisztizik, Gergő meg nyíg, hogy Brigi nem hajlandó vele papás-mamást játszani egymillió néző előtt. Így látom én.

csincsilla72 2016.04.13. 11:53:07

@csincsilla72: Ja, Gábort már jellemezték előttem.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.13. 11:55:47

@csincsilla72: Jah értelek, Sándor meg elszavalta és elénekelte a Csend hangjai című produkcióját. Végül is ebből a szempontból pontosan beillik a sorba....

csincsilla72 2016.04.13. 11:58:41

@VV Erőlegény: A művészi érzék hiányát nem nevezném infantilizmusnak. Az vagy van, vagy nincs. Itt kényszerítették őket, úgyhogy nem ér.:-P

Zephyrous 2016.04.13. 12:01:07

Ez a Sándor hülye. Nem nyugtatni kéne a többieket, hanem hergelni őket, hátha valamelyiknek eljár a keze (már a lökdösődés is tettlegességnek számít) és egyből -1 ellenfele lenne, ezt hívják taktikázásnak. Ennyiből volt jó a Danis korszak, hogy ott naponta volt ordibálás, szájkarate. Persze Dani egy öntelt, beképzelt, lusta fasz volt, de a többség a "balhé" miatt nézi a reality-ket és Dani mesteri szinten intézte a show-t a kibírhatatlan stílusával.

csincsilla72 2016.04.13. 12:05:37

@Zephyrous: Nem nyugtatta, csak lakonikusan közölte, mi lesz ennek a vége.:-)
Mellesleg hallgassa az ordibálását ezeknek az agyatlanoknak az, aki világra csinálta őket.
A realityt csak a balhé miatt az agyhalottak nézik, de ők csak egy réteg. Ez a műsor pedig ne rétegigényt elégítsen ki, ha kérhetjük!

Chuck Νorris 2016.04.13. 12:08:24

@Bruti: azóta rájöttem hogy Norbi verssorain röhögtem :)

Chuck Νorris 2016.04.13. 12:15:50

ez a gergő két sor meg igazi pajzán költészet
Brigi most a hetigazda, a farmot ö igazgatja
szerintem jól csinálja, és tetszik az ö.... frizurája
:D

Zephyrous 2016.04.13. 12:15:50

@csincsilla72: Nem kell hallgatnia, aki nem akarja, mert kb. csak Gábor szaladt oda örömteli fejjel, hogy végre balhé, a csajok többsége is távol maradt inkább. A reality show-kat is csak egy bizonyos szegényebb képességekkel rendelkező réteg nézi, nem kell ehhez balhé sem, viszont ha mindenki szépen végzi a dolgát és nincs semmi konfliktus, úgy hamar unalomba fullad az egész.

Krétagarbó 2016.04.13. 12:16:15

@beacska: ez kiderült a műsorból, vagy?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.13. 12:17:37

@Zephyrous: Én a Szúnyogcsődör fényezésén már túllépnék.... Szegény megpróbálta a reality műfajt, de megfelelő taktikai és dramaturgiai érzék, valamint önismeret hiányában könnyűnek találtatott. A szarkavarás művészetes nem ott kezdődik, hogy az első párbajomon K.O. vereséget szenvedek a leggyengébbnek tartott női vetélytársamtól. Ha a Kutyás Danit jól állon bassza, akkor viszont gyanús, hogy nem csak a Kutyást zárták volna ki a játékból, hanem Daninak is fel kellett volna azt adnia egy 8 napon túl gyógyuló sérülés miatt (különösen azért meg még fel is kínálta a találati felületet), az RTL meg egyrészt bezárhatta volna a Farm kapuit, másrészt, hónapokon keresztül sugározhatta volna az egyes csatornájának főműsor idejében az üres monoszkópot, és fizethette volna a több 10 millióra rúgó ORTT-s büntetéseket. Mindenki jobban járt azzal, hogy ennek a balféknek fogalma sem volt a csomókötésről.

Krétagarbó 2016.04.13. 12:18:41

@Bruti: én még mindig azon röhögök, hogy neki hiába van nagy keze, olyan érzéki tud lenni:)))

Krétagarbó 2016.04.13. 12:20:09

@csincsilla72: ez néha látszik Tűzoltó tekintetén, ahogyan végignéz a fiúcsapaton. Abban a pillantásban minden benne van.:)

Zephyrous 2016.04.13. 12:24:17

@VV Erőlegény: A Kutyás úgysem jutott volna el addig, ahhoz túl megfontolt, meg eléggé csendes, magának való ember. Dani csak mérgezte volna a hangulatot, generálta volna a feszültséget és a balhékat. Tettlegességig valójában egyikőjük sem menne el, ahhoz túl csábító a 20 milla. A legtöbb játékos (vagy inkább az összes) csak hangember.

lac64 2016.04.13. 12:28:05

@Krétagarbó: Hát néha magát is végigmérhetné azzal a tekintettel. Nem tudta, hogy hová jelentkezik? :)

Zephyrous 2016.04.13. 12:30:04

Azért vicces, hogy Brigi azért aggódik, hogy vajon a gyerekei mit szólnak, ha otthon a tv előtt látják az anyjukat. Az meg sem fordul a fejében, hogy később ahhoz mit fognak szólni, ha kiderül, hogy egyikőjük egy házasságon kívüli megcsalásos kalandból jött össze. Szerintem a Kutyás nem tudja Brigi teljes sztoriját, ha meg igen és még így is kell neki, akkor egészségére.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.13. 12:33:31

@Zephyrous: Különben értem, hogy mire célzol, csak szerintem ehhez a szerephez Dani gyerek hülye volt. A szarkavaráshoz nagyon fondorlatos észjárás és rendkívül kifinomult taktikai érzék kell, hogy lehetőleg senki se vegye észre a szarkavarást. A Tűzoltó tegnapi lehetősége a két alfa hím verekedés miatti azonnali kizáratása szempontjából, ha még elkezdi őket egy kicsit hergelni, már egy kicsit reálisabb opció! Mondjuk tényleg jó g*ci természet kell hozzá, de igen ez egy kreatív megoldás lehetett volna, és akkor jöhettek volna a különböző RTL-es gumiszabályok, és értelmezések arról, hogy mi számít verekedésnek és mi nem. :-)

beacska 2016.04.13. 12:34:19

@Zephyrous: én nem a balhé miatt. és Sándornak adok igazat. az számomra nem taktika, h két társamat hagyom, h kiejtsék egymást. emberileg nem elfogadható

lac64 2016.04.13. 12:36:48

@Zephyrous: Szerintem Sándor alapvetően konfliktuskerülő ember, ezért próbálta hűteni a forró fejűeket. Ugyanez a konfliktuskerülése tette rossz farmgazdává is.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.13. 12:38:25

@VV Erőlegény: Vagy, ami még inkább realitás az RTL szempontjából, hogy az egész tettlegesség adásba sem került volna...

Zephyrous 2016.04.13. 12:48:56

@VV Erőlegény: Igen, Dani eléggé faék egyszerűségű volt, direktbe tolta a szarkavarást, így már első napokban nyilvánvaló volt mindenki számára, hogy ő generálja a legtöbb balhét (ami nem lett volna gond, ha még dolgozik is mellé, tehát hasznos munkát végez, de ez sem valósult meg). A Vadember megtalálta a kiskaput a köpködéssel, ami eléggé bunkó paraszt stílus, de ezekszerint még belefér a szabályzatba. (anno VV-be is leköpte Éva asszem Jerzy-t)

Zephyrous 2016.04.13. 12:52:34

@lac64: Így van, mindössze csak annyit akartam mondani, hogy a Farm dögunalom lenne, ha csak Sándor-féle emberekből állna. Ő konfliktuskerülő, introvertált, csendes, ritkán kommunikál, inkább alárendelt mint főnök, becsületesen elvégzi a munkát, nem panaszkodik, nem lázad, stb.

Krétagarbó 2016.04.13. 13:09:07

@lac64: számomra is rejtély, mit gondolhatott a jelentkezéskor.

Krétagarbó 2016.04.13. 13:10:36

@beacska: nekem sem, és nézőként csalódtam volna Sándorban.

Krétagarbó 2016.04.13. 13:11:40

@beacska: nem, Tűzoltó Sándorról. Hogy néha látszik, ahogy elnézi a többi benti ffi társát, az arcára van írva, hogy úristen, mit is keresek én itt??

beacska 2016.04.13. 13:19:37

@Krétagarbó: :DD pedig ő jó arc. én bírom. nem nagyon látom, h milyen a munka frontján, de gondolom, az azt jelenti, h teszi a dolgát.

de én kakukktojás vagyok. én nem azért követem a műsort, h lehessen játékosokat utálni, meg fikázni, hanem az emberi kapcsolatok alakulása érdekel, és h ki hogy próbál ember maradni. vagy nem próbál. vagy azt hiszi, h megpróbálta, és sikerült neki, szerintem meg nem :DDD

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.13. 13:26:46

A szerkesztők helyében, ha összejönne egy párbajon a várva várt Norbi-Attila párbaj, akkor egy igazi utcai harcos ketrecharc küzdelmet hoznék össze, valóságos szabályokkal, igazi pontozóbírókkal. :-)

lac64 2016.04.13. 13:30:59

@VV Erőlegény: Szabályokkal? Ne viccelj! :DDD

lac64 2016.04.13. 13:35:32

@VV Erőlegény: Az előzetesben Attis iszonyú indulattal verte fel a jelet a táblába. Ráadásul abban a traktusban munkálkodott, ahol az előző kiszavazásnál Norbi neve is volt.
Kíváncsi lennék azért, hogy megengednék-e ezt ebben a fázisban, hiszen így az egyik fő konfliktusforrás kiesne a műsorból.

Krétagarbó 2016.04.13. 13:37:17

@beacska: dettó. Sándorral nekem sincs bajom, pont azt írom, hogy túl normális ő oda.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.13. 13:39:55

@lac64: Nem most lesz ez a párbaj, ennek dramaturgiailag a 3-as döntő előtt egy, maximum két körrel kellene összejönnie. Ezt azért tudják (és érzik) ők is, a többi farmlakó is, meg a szerkik is. :-)

beacska 2016.04.13. 13:40:38

@Krétagarbó: de az nem baj. ez nem VV, ahol a napi fenékvakaráson kívül nincs más szórakozásuk, csak az egymás csesztetése. Itt azért el vannak foglalva rendesen. azért a fáradt emberek ingerküszöbe is alacsonyabban van. szerintem értékelendő benne, h még annyi sem csúszott ki a száján, h "no már no"

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.13. 13:44:02

@beacska: Azért azt szeretjük az intellektuális Sándorban, amikor csendben ül, vagy áll a megszokott helyén az emeleti teraszon, és nézi, ahogy a többiek (köztük a csenevész fiatallányok is) húzzák az igát... Sándor 3 évvel amúgy fiatalabb, mint FitneszSanya, és csak kb 2 évvel idősebb, mint Dóri...

2016.04.13. 13:45:21

Bruti!!! Először is nagyon nagy bocsánat, de azt hittem lány vagy, így a "barátnőm" rèsznèl egy pillanatra fenn akadtam, aztàn ùjra gondoltam ès leesett. : kurva jól írsz! Grat! :) ( nem nyalizok, nem arról vagyok hires)

lac64 2016.04.13. 13:46:19

@VV Erőlegény: Méghogy ilyen túlszabályozott környezetben? Még csak ez kéne! Kocsmában, ajtó kívülről bezár, ahogy kell :DDD

2016.04.13. 13:55:17

@beacska: azt elàrulod honnan jött a levèl téma? Vagy titkos? :)

Krétagarbó 2016.04.13. 13:56:20

@lac64: én is korainak saccolom még az összecsapásukat.

Krétagarbó 2016.04.13. 13:57:50

@VV Erőlegény: mégis sokkal papásabb valamennyiőknél, nem?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.13. 14:13:18

@Krétagarbó: Igen, és Heninek is drukkolok, komolyan, valami szórakoztatót kellene villantaniuk az unalmas papával (nem lesz egyszerű feladat), közben persze tartani a kapcsolatot a nőegylettel is, na meg a konyhaszolgálat felsőfokon (hiszen, mint tudjuk a ffiak a hasukon keresztül foghatóak meg) ! :-)

terjőke kígyószisz 2016.04.13. 14:18:20

Bruti, nem bírtam tovább a csendes olvasást, le kell írnom, hogy miattad még a műsort is megnéztem utólag, már több napit is. :)

A farmról: ettől a műsortól sokkal többet vártam. A szereplők kiválogatása alapján még volt remény arra, hogy nem a szokásos forgatókönyv vár ránk. A helyszín és az ellátandó feladatok mind végtelen lehetőséget nyújtanának arra, hogy megismerhessük a játékosokat, ki tud együttműködni, előre gondolkodni, másokat irányítani.. stb. A műsor mégis unalmas, vagy ha nem, akkor műbalhé van, és éppen olyan esetelenül, szánalmasan próbálja meg a nézőket befolyásolni, mint az eddigi összes valóságshow. Tudom, szinte minden ismérv szerint kívül esek a műsor célcsoportján, ennek ellenére érdekelne egy valódi valóságshow, ahol lehetne látni akár online, akár felvételről a kamerák képét (mondjuk a fürdőét és a vécéét csak akkor, ha valaki nem egyedül van bent), és a néző saját maga, a tapasztalatai alapján döntené el, hogy kinek drukkol, nem akarnák a szerkesztők mindenáron a fejébe tölteni a végeredményt... A tévéműsor meg afféle ráadás lenne, összefoglalója a napnak. Ott megkaphatná a balhéra és szexre éhes célközönség a napi betevőjét, akit más (is) érdekel, az figyelemmel kisérhetné a munkát, a taktikát, az emberek viselkedését, kapcsolatait, konfliktuskezelését, ne adj isten humorát. (Csak nekem hiányzik ez a műsorból? A rajtuk nevetni nekem nem helyettesíti a velük nevetni.

A szereplőkről néha úgy érzem, hogy tévedésből rossz ajtón mentek be. Talán Dóri, a Favágó és Dia tudták, hogy hová mennek, úgy tűnik a többieknek halvány fogalmuk sem volt arról, hogy mi az farm, ott mit kell csinálni, milyen feladatok várhatják.

A szerveződő összefogásokról nem kapunk képet, pedig egy-egy utalásból kiderült már, hogy alakulnak a szövetségek, van, aki gondolkodik (ezt elsőre Kutyás Gergőről feltételeztem, aztán vele kapcsolatban erősen elbizonytalanodtam a Brigis szál miatt, most a vers alapján megint úgy tűnik, hogy figyel és képes lenne gondolkodni, ha nem a vágyai vezérelnék). Nyilván a viselkedésüket meghatározzák a magyarországi valóságshow-előzmények, és próbálnak jól beváltnak hitt klisék mentén játszani (nekem Heni tűnik ilyennek), élni, de a többségük viselkedése következetlen, átgondolatlan.
A Tűzoltó unatkozott otthon, neki ez jó időtöltésnek tűnt. Ha nincs az első hét, talán még szimnpatikus is lenne, ha két héttel később lesz ő a gazda, akkor bebiztosíthatta volna a helyét a döntőben.
Sanya számomra az a kategória, akire hitetlenkedve nézek: ez az ember hogy élte túl az elmúlt ötven évet... csak saját magával foglalkozik, a testével, a kinézetével, csak magára figyel. Hogy mit keres a farmon, nem tudom, a fitness népszerűsítése nevetséges álindok.
Brigiben egy ideig többet láttam, mint mutatott, aztán kiderült, hogy valóban többre lenne képes. A magánéleti problémáinak kimondása szerintem sokat rontott az esélyein, az eheti döntése lehet, hogy végleg eldönti a sorsát.
Vadember mindig kell egy ilyen műsorba, aztán csak reménykedünk, hogy nem ő nyer, mert ha pénzzel szabadul ki a világba, akkor abból semmi jó nem sül ki...
Kimaradt még? Egy szőke lány, akiről semmit sem tudok. Gondolom ő esélytelen.

terjőke kígyószisz 2016.04.13. 14:27:27

@terjőke kígyószisz:

Kifelejtettem a gyúrós fiút. Talán nem véletlenül. :)

beacska 2016.04.13. 14:51:59

@paranyuszi: "levél téma"? bocs, bővebben????

2016.04.13. 14:58:27

@beacska: azt írtad fentebb, hogy a röfi pòtszülő párok nem véletlenül alakultak, hanem levélben îrták nekik, hogy ki kivel legyen. Ez a műsorban volt? :)

beacska 2016.04.13. 15:04:08

@paranyuszi: jaaa, nem. csak a VV-kben jön a löevéééééél (itt a postásbácsi hozza), amiben meg van írva előre, h ki kivel alkot csapatot. vagy jelen esetben párt

aloksak 2016.04.13. 15:12:14

@VV Erőlegény: Ehhez lenne eszed mi? :D Had verjék egymást laposra. :D Végül is nem olyan rossz ötlet. ;) Támogatom. :)

Jóska Pista 2016.04.13. 15:21:27

@terjőke kígyószisz: ahogy őt meglátom, isten bocsássa meg nekem, de mindig Quasimodo jut eszembe, a rajzfilm változatból. Sokat erősít a képben a testtartás, a feszülős harisnya nadrágkája és az értelem tükröződése a fején.

2016.04.13. 15:57:47

@beacska: jaaaa, azt hittem, valami belsős plusz infó volt. ;) :DDD

2016.04.13. 16:02:08

@Bruti: Jóhogy! :) Köszi!

Alajka Bal 2016.04.13. 16:13:19

ÉN támogatnám, hogy Sándor kapjon valamilyen büntit amiért nem volt hajlandó népdal-verset csinálni !
Pl. egy hétig neki kell fürdetnie Diát :D

beacska 2016.04.13. 16:13:19

@paranyuszi: áááá, csak találgatok...ill. a rutint próbálom felhasználni ;)

Krétagarbó 2016.04.13. 16:26:29

@Alajka Bal: nekem mindegy, csak ne mutassák.

Pepe135 2016.04.13. 18:45:59

Napi egy malac menne a sütőbe, aztán egyből leszoknának róla, hogy állatkertet rendezzenek be!

Sanda.Ipse 2016.04.13. 18:48:28

A Kallódó Ember (kutyásparaszt) versikéje meglepően szellemesre sikeredett. Lehet, hogy több van benne, mint amit mutat?

aloksak 2016.04.13. 18:49:29

@Alajka Bal: Szerintem nem tiltakozna. :D De Dia se. Csak valaki kanolja már meg.

Sanda.Ipse 2016.04.13. 18:50:11

@Alajka Bal: a Lánglovag nem írt verset? Fel sem tűnt:)....

aloksak 2016.04.13. 18:50:18

@Pepe135: Na én nem tudnék ilyen kicsi sült malacból enni. Nem lenne gyomrom hozzá.

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2016.04.13. 18:56:48

@aloksak: ez még nem is igazán jó. Kicsit idősebbekből szokott lenni az almás malacsült.

aloksak 2016.04.13. 18:58:17

@Dr.DottyTroll, a Vörös Csukás Katgimis AngyalTroll: Azokból sem. Mikor látok ilyet, bárhol, akár csak képen is, attól is majd rosszul leszek. Semmi pénzért nem ennék belőle.

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2016.04.13. 19:02:58

@aloksak: érdekes, mert nagyon finom. Csak a kicsinek nagyon tejes az íze, azért nem az igazi.

aloksak 2016.04.13. 19:05:24

@Dr.DottyTroll, a Vörös Csukás Katgimis AngyalTroll: Biztos vagyok benne hogy finom. Egyszerűen ez nekem nem menne. Talán mert anno volt sertésünk, voltak kis malacok is mindig, és ebből fakadóan engem zavarna. Szóval úgy értem, hogy ilyen egészben sült malacból nem tudnék enni, de ha nem látom, és valaki ad egy szeletet, azt lehet megenném. A látványtól írtózok igazából.

aloksak 2016.04.13. 19:11:08

Na Attila ki van. Gergő miatt. :D Ekkora kamu dumát. :D

Cimili 2016.04.13. 19:11:25

Attit agyvérzés fogja elvinni.

Mirocska 2016.04.13. 19:11:36

Basszus, nézem, és fogalmam sincs, miről van szó.... :D

Cimili 2016.04.13. 19:14:34

Atti szokás szerint fényezi magát. :DDDDDDDD

Schlomo Goldberg 2016.04.13. 19:14:37

vadember játssza a sztahanovot ha kell ha nem

aloksak 2016.04.13. 19:14:38

Attila mindent megcsinál, újra. :D Lesz itt még balhé.

Mirocska 2016.04.13. 19:15:05

@Cimili: Köszi, akkor mégsem bennem van a hiba! :)

Cimili 2016.04.13. 19:16:58

Pista, harapd meg jól Attit!

aloksak 2016.04.13. 19:17:26

Ettől az embertől ha bent lennék, én tuti agyvérzést kapnék. :D De utálom az ilyen fontoskodókat. Remélem a Pista jól megharapja.

Cimili 2016.04.13. 19:18:36

@aloksak: Na szééééééép. :D

aloksak 2016.04.13. 19:20:11

@Cimili: :D ;) Na ebből lesz a balhé. Attila már Sanyával össze különbözött. Mert Atti már megcsinálta. Ez az ember agyilag egy nagy zokni.

Cimili 2016.04.13. 19:21:13

@aloksak: Nem százas a csávó, hajnal óta hangosan beszélget magával. :D

aloksak 2016.04.13. 19:21:17

Buzgó mócsing, ba Dia :D :D

aloksak 2016.04.13. 19:22:10

@Cimili: Neeeem, a kamera mannal beszélget csak. :D De amúgy igen, nem százas. Egy idegbeteg őrült.

perszepolisz 2016.04.13. 19:22:35

A retkes vizű nyúl esete.

Cimili 2016.04.13. 19:23:44

Máris szünet. Basszus, dög uncsi, jó lesz, ha kezdik a VV-t.

etikette 2016.04.13. 19:23:58

Érzem hogy Attila is külön műsort fog kapni mint anno Alekosz

aloksak 2016.04.13. 19:24:19

Ezek Norbival ketten még kinyírják egymást. :D Már a kiválasztás alatt osztották az észt egymásnak.

perszepolisz 2016.04.13. 19:24:38

Már meg a boltos jön a Farmara. Túl sok lesz már a mellékszereplő, ez az az összes sorozat hibája.

aloksak 2016.04.13. 19:25:29

@etikette: Az RTL-től ki is telik. Nekik az ilyen őrült fazonok nagyon bejönnek.

Cimili 2016.04.13. 19:26:22

@aloksak: Tegnapi előzetesben a kiválasztásnálláttad, mekkora csapásokkal verte bele a szöget Norbi táblájába? Na azt a fejébe szerette volna.

aloksak 2016.04.13. 19:30:33

@Cimili: Nem. Sajnos. Na majd ma megnézem. Lehet oda képzelte Norbi buksiját. :D Sokan azt mondják, hogy szerepet játszik. Csak direkt ilyen. Szerintem meg alapból ilyen a habitusa. És múlt héten mikor be volt csendesedve, na akkor játszotta meg magát. Ez szó szerint egy őrült.

csincsilla72 2016.04.13. 19:30:40

@etikette: Olyat nem lehetne, hogy Attilát innen kibaccák és kap egy külön műsort?
Ez az ember nem normális. Pszichopata őrült, akit összezártak másokkal, ami életveszélyes.
Ha megszólal, lehalkítom a tévét.:-(

etikette 2016.04.13. 19:31:58

Diának ez a frizura! Krisztusom...

Cimili 2016.04.13. 19:33:19

@csincsilla72: Az a nagy büdös helyzet, ha kibasznák, tényleg nagyon unalmas lenne.

Schlomo Goldberg 2016.04.13. 19:35:43

nagyon gagyi ez a megveszem a terményeket szerepjáték
eddig Pista, a dúsheréjű bakmalac a legjobb karakter

Cimili 2016.04.13. 19:37:53

@Commodore: Jó kérdés. :DDDDDDDDD

Cimili 2016.04.13. 19:39:19

Nem hiszem el, már megint szünet. :) És semmi nem történt, eladták az 1 kiló sajtot és túrót.

Schlomo Goldberg 2016.04.13. 19:39:26

a sparban 1200 a sajt, ezek meg 200 ezret kaptak érte, nem értem mi a gond

etikette 2016.04.13. 19:39:51

Hoppá reklám után szájkarate! Üssék már meg egymást! Én kajakra megengedném nekik. Játszák le vagy mérjék össze

etikette 2016.04.13. 19:41:38

@Cimili: plusz Attila megetette a környék állatállományát is. Egyedül. De tényleg csak ennyi történt eddig

lac64 2016.04.13. 19:41:52

@etikette: Kommenttársunk felvetette, hogy ha ez a két ember megy párbajra, a feladat lehetne szabályos ketrecharc :)

2016.04.13. 19:42:03

@etikette: a műszempillája viszi a prímet! :DDDDDD

Cimili 2016.04.13. 19:43:00

@etikette: Látod, ez már fel sem tűnt, mert folyamatosan azt mutatják.

2016.04.13. 19:43:43

@Schlomo Goldberg: de valami 40 ezer volt a kávé..... :D nem világos az árfolyam.

Perspektíva 2016.04.13. 19:43:49

A heti gazda nagyon megalkuvó. Mostmár a kinti kapcsolatán sem csodálkozom.

csincsilla72 2016.04.13. 19:44:17

@Cimili: Ennél rosszabb nem lehet. Attila pedig nem szórakoztató.

csincsilla72 2016.04.13. 19:44:57

@paranyuszi: És a szar kávéért képesek a sajtot eladni. Basszki....

etikette 2016.04.13. 19:45:39

@paranyuszi: jajj azt nem is láttam még! De titokban bement egy mékápártiszt ésvagy háársztájliszt?

2016.04.13. 19:45:56

@csincsilla72: Én sem èrtem!!! Ezerszer inkább sajtot ennék... :)))

lac64 2016.04.13. 19:47:02

@paranyuszi: 180 ezer nem? Mintha azt mondták volna, hogy 20 ezrük maradt. Mondjuk azt sem tudjuk, mennyi az a két csomag kávé :)

2016.04.13. 19:47:23

@etikette: Nemtom!!! De nézd meg ... Olyan Tesco kétezer forintos fajta!

etikette 2016.04.13. 19:48:11

A tehén a konfliktusforrás?? A tehén nevében kérek elnézést.

paranyuszi (törölt) 2016.04.13. 19:48:38

@lac64: Lehet, hogy 50 kg-os csomag.... :D

Cimili 2016.04.13. 19:48:54

Most jön a szögbelövő. :d

paranyuszi (törölt) 2016.04.13. 19:49:57

Jajjj Sràcok... Centizzétek le, azt jónapot!!! :DDDD

Cimili 2016.04.13. 19:51:16

nORBI EGYRE SZIMPIBB (hülye caps lock), direkt hergeli Attit.

csincsilla72 2016.04.13. 19:51:35

Ez a mai rész egyszerűen kibírhatatlan. Döbbenet, hogy az RTL szerint ez rendben van és eladható.

Commodore 2016.04.13. 19:52:12

@lac64: Kopi Luwak, vagyis a cibetmacska kávéja, nem ócsó!

Schlomo Goldberg 2016.04.13. 19:55:20

Gábor tényleg egy kicsit he, mint Milán az édenből

aloksak 2016.04.13. 19:55:22

@paranyuszi: Támogatom. :D Legyen már végre vége. Elő a centit. :D

csincsilla72 2016.04.13. 19:56:08

@Commodore: De legalább jó szar. Ittam Indonéziában és el nem tudom képzelni, hogy ki tudja azt meginni.

aloksak 2016.04.13. 19:56:52

Na Sanya kapta a legtöbb jelet.

Cimili 2016.04.13. 19:57:02

Akik nem látták a mai kiválasztást, a jelrakások:
Sanya: Sándor
Norbi: Atti
Atti: Norbi
Sándor: Sanya
Heni: Sanya
Dia: Atti
Dóri: Gábor
Gábor: Dóri (mert evés közben magát nézegeti a kanálban. :DDDDDDDD)
Szinti: Sanya
Gergő: Sanya
Tehát nyert Sanya.

Perspektíva 2016.04.13. 19:57:19

Sanya stratégia volt vagy véletlen?

Schlomo Goldberg 2016.04.13. 19:57:25

motyogós megadja fitnesszsanyának a negyedik jelet
vadember a másik lehetőség
brigi dönt majd

paranyuszi (törölt) 2016.04.13. 19:57:37

@aloksak: Így is van... Règen túl lennènk az egészen!!!! :DDDD

csincsilla72 2016.04.13. 19:57:56

Attilát kell küldeni és a feladata: farokmérés.Párbajellenfele: Pista.:-))

etikette 2016.04.13. 19:57:58

Neeee Sanyát neeeeeeee! Inkább a nyugdíjazott tűzoltót

aloksak 2016.04.13. 19:59:08

@csincsilla72: :DDDDDDD Azt hiszem, akkor Pista utca hosszal nyerne. :DDDD

etikette 2016.04.13. 19:59:35

Következő adásban Brigi kanolásinvitálást tesz!

aloksak 2016.04.13. 19:59:57

Brigi közben fűzi Gergőt, mégis csak aludjanak együtt. :)) Lesz itt még ágyjelenet. :D

Cimili 2016.04.13. 20:01:19

Blogmoci! Le leszel váltva. 1 Óra alatt vagy 6x kérdezi meg, h elmúltam-e 18. Tőletek is?

etikette 2016.04.13. 20:02:09

@Cimili: lol nem, csak imádom hogy lóf@szt se csinàl

Cimili 2016.04.13. 20:04:17

@etikette: Jobb egér gomb és újra töltés.

aloksak 2016.04.13. 20:06:41

@Cimili: Én meg legurítok egy behűtött dobozos sört, én így frissítek. ;) :D

Schlomo Goldberg 2016.04.13. 20:10:02

@Cimili: tőlem is, hetek óta, lassan kezdek elbizonytalanodni

Hortenzia Schneider 2016.04.13. 20:19:44

@csincsilla72: Hát ezen jót röhögtem))/tudom hát-tal nem kezdünk mondatot/

alkalmi nyúl 2016.04.13. 20:33:53

Ma eleg volt a kommenteitekbol tajekezodni :) asszem szorakoztatobb volt mint megnezni... koszi :) Attilat kellene valasztani, peppe verne Sanyat es talan lenyugodna kicsit a p*csaba.

malevil2050 2016.04.13. 20:49:39

Szóltak már a szerkik,,,,már eltelt négy hét és még nem vót egy kis lökethosszállítás!!??? Noszabenne rögtön meghívták a csávót egy táncra. Lecc itt még utolsó tanga - le szlovéniában: hihi

2016.04.13. 21:00:47

@Cimili: ezt koszike, akkor mar el sem inditom ;)

Zephyrous 2016.04.13. 21:05:41

@csincsilla72: "Olyat nem lehetne, hogy Attilát innen kibaccák és kap egy külön műsort?"
Bravó! Te mindenkit kibasznál, aki nem langyos állóvíz és csinálja a műsort. Milyen izgalmas és érdekfeszítő lenne, ha maradna Tűzoltó, Kutyás meg még pár kötelességtudó csaj és egész nap kussban robotolnának a farmon.

csincsilla72 2016.04.13. 21:21:49

@Zephyrous: Igen, kibasznék én örömmel mindenkit, aki pszichopata őrült és emberek között nincs helye. Ez ebben a műsorban két embert érint(ett): Danit és Attilát. Danit már kibaszták.... Láthatóan nem vagyunk egy "közönségréteg". Nálam ez az ámokfutás, aminek itten tanúi lehetünk, alapból nem izgalmas vagy érdekfeszítő, hanem egyszerűen primitív, bunkó és egyszerűen vállalhatatlan. És mellesleg nem tudom, miből gondolod, hogy unalomba fulladna a műsor, ha normálisabb beszélgetések és kevésbé tapló viták lennének napirenden. Ugyanis nem csak erről a címeres baromról szól a nap, történik ott más is, csak sajnos nem kap adásidőt. Van tényleg azt hiszed, hogy élvezet tíz percen keresztül a sípolást hallgatni? Mert nekem nagyon nem az.

Krétagarbó 2016.04.13. 21:25:46

@paranyuszi: én is, de mit értünk mi a lovakhoz:)

Krétagarbó 2016.04.13. 21:27:07

@Perspektíva: jó kérdés, mindenesetre Gergő igazodott most már a nőegylethez.

Krétagarbó 2016.04.13. 21:28:22

@Cimili: tőlem is. minden frissítésnél. ennyire fiatalnak nézek ki?:)

Zephyrous 2016.04.13. 21:30:04

@csincsilla72: Pont ez a lényege a reality-knek, hogy lehetőleg minél szélsőségesebb alapanyagból merítsenek, ettől lesz érdekes, ha az emberek között nagyok az eltérések minél több szempontból. Abban semmi érdekesség nem lenne, ha 10 diplomás mezőgazdasági mérnök lenne egybezárva.

Szerinted miért pont a "címeres barmot" vágják be és szól róla az adásidő? Mert ő az érdekes, ő csinálja a show-t. Ha a Sándor-féléket vágnák be, akik csendben merednek a semmibe üveges tekintettel, akkor hamar unalomba fulladna az egész és megbukna a reality.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2016.04.13. 21:37:29

@Zephyrous: "Abban semmi érdekesség nem lenne, ha 10 diplomás mezőgazdasági mérnök lenne egybezárva."
Hátha azok is összevesznének, hogy ki fejje a tehenkét és hogyan kell! :-)
Mellesleg -ami persze a csatornát nem érdekli- a Farm jobban működne eredeti funkciójában. :-)

csincsilla72 2016.04.13. 21:38:31

@Zephyrous:
Maradjunk annyiban, hogy Attila NEKED érdekes. Mert téged ez a fosch, amit művel, szórakoztat.
A reality lényege, hogy különböző habitusú és hátterű embereket zárnak össze, ez igaz. De egyetlen épeszű és felelősségteljes castingolónak sem szabadna közveszélyes elmebeteget beválogatnia, márpedig Attila bőven megüti a mércét. Nem egyszerű vitákat generál, hanem folyamatos verbális és fizikai fenyegetést jelent, ami megengedhetetlen. Terror alatt tartja a többieket, akik maximum visszaüvölthetnek neki, de pofán nem baszhatják.

csincsilla72 2016.04.13. 21:39:46

@Majom1Parádé: Pontosan.:-)
10 diplomás mezőgazdás is tud feszkózni, de egy fokkal kulturáltabban, mint ahogy ez a vadállat.

Zephyrous 2016.04.13. 21:45:59

@Majom1Parádé: "Mellesleg -ami persze a csatornát nem érdekli- a Farm jobban működne eredeti funkciójában."
Igen, ez 100%, csak akkor már nem szórakoztató reality show lenne, hanem mondjuk dokumentumfilm-sorozat, így nem az RTL-en menne főműsoridőben, hanem a Natgeo-n vagy Discovery-n :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.13. 21:47:18

@Cimili: Nem láttam még a műsort, de úgy tűnik, hogy nem működik a nőszövetség még sem... Ha Brigi Sanyát választja hatalmas hibát követ el (mert Sanya 70% Szintit fogja kihívni és 30% a Tűzoltót), ha viszont Attilát, akkor lehet, hogy a Vadember már most kihívja a Favágót, és az RTL-nek nem lesz ideje megrendelni Szlovéniába a ketrecet a ketrecharchoz!

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2016.04.13. 21:48:46

@csincsilla72: Kérdés, hogy a castingolók vajh' mind megfelelnek-e ennek a követelménynek....

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.13. 21:50:49

@VV Erőlegény: A mostani két napban az a feladat, hogy Attilával megértessék, hogy neki először a Fitneszguruval kellene egy próba párbajt hoznia.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2016.04.13. 21:51:35

@Zephyrous: Ja, és így a célközönség is kissé átalakulna. De én már vagy 1,5 hete nem nézem, csak itt olvasok/írok. Persze, ha mondjuk meglenne az eksön Brigi és Kongó között, na azt azé' visszanézném. :.-)))

Zephyrous 2016.04.13. 21:51:50

@csincsilla72: Senkinek sem tartottak fegyvert a fejéhez, mindenki önként jelentkezett a show-ba. Szóval ez benne van, hogy "elmebetegek" is bekerülnek. A szabályzat sem viccből van, bármi történik, annak lesz következménye.

Én nem aggódok miattuk, nem sajnálom őket. Mindenki saját döntésből van ott, mert a 20 milla csábító.
Ha téged a technikai megvalósítások érdekelnek, akkor nem a Farm a te műsorod, ennyi. Ez szórakoztató valóság show, nem tudományos, oktatójellegű dokumentumfilm-sorozat, amiből kiderül, hogyan kell szakszerűen kapálni, tehenet fejni, túlélni vidéken (Bear Grylls :D ), stb.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.13. 21:53:12

@Cimili: Dóri és Gábor megbeszélték, hogy egymásra szavaznak?

csincsilla72 2016.04.13. 21:58:52

@Zephyrous: Próbáld megérteni, miről beszélek: egy realitybe beleférnek a cirkuszok, de az nem, hogy egy elmebeteg folyamatosan abuzálja a környezetét. Az egészséges tudja, hol a határ, a beteg nem.
Engem sem az érdekel, hogyan kell szakszerűen fejni a tehenet (mivel jobban tudom, mint ők, falun nőttem fel), hanem az, hogy ők hogyan boldogulnak a feladatokkal és hogyan tattikáznak, alkotnak csapatokat, kötnek szövetségeket. Ebből gyakorlatilag nem látsz semmit, mert helyette egy elmebeteg ámokfutását nézheted napi 50 percben.

Zephyrous 2016.04.13. 21:58:57

@Majom1Parádé: "Ja, és így a célközönség is kissé átalakulna."
Régebben megkaptam, hogy biztos 8 osztályt (se) végzett, alkesz, bunkó vagyok én is, mert az tetszik, ha minél több a balhé és a feszkó. El kell, hogy keserítsek sokakat, mert diplomás mérnök vagyok, mondhatni nem épp ennek a célközönsége. Viszont mégis nézem ezt a trash reality-t, mert szórakoztató (de csak ha van balhé!).
Sokan túlságosan beleélik magukat a show-ba és azonosulnak vele. Ez baj. Épeszű, normális ember messziről elkerüli a Dani és Vadember féléket a való világban. Itt ez a fontos: a való világban. Mert bunkók, parasztok, primitív söpredékek. Viszont ha tv-ben nézem a show-jukat, úgy baromi szórakoztatók. A normális emberek unalmasak, nem szórakoztatók. Ezért kell tudni helyén kezelni az ilyen show-kat. Ez a magánvéleményem.

Zephyrous 2016.04.13. 22:01:47

@csincsilla72: Felőlem abuzálhatja az elmebeteg a környezetét a műsorban, én ezen csak jókat szórakozom a tv előtt. Amíg nem a való világban teszi ezt mellettem valaki, aminek esetleg én is elszenvedője lehetek, addig pont leszarom.

csincsilla72 2016.04.13. 22:05:06

@Zephyrous: Hát akkor ennyit erről....

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.13. 22:06:08

@Krétagarbó: Szugeráld meg Henit telepatikusan, én meg megpróbálom a Dórit! :-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.13. 22:09:06

@csincsilla72: @Zephyrous: A műsor szempontjából mindkettőtöket értékes nézőnek tartalak! :-)

Perspektíva 2016.04.13. 22:11:22

@Zephyrous: Annak az okát, hogy téged ez szórakoztat, mélyebben kell keresni. Az ember okyan műsorokat - értsd itt: valóságos történeteket -néz, aminek ő is az elszenvedője volt vagy vágyik arra hogy vele is megtörténjen.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.13. 22:13:24

@Zephyrous: Lehet, hogy titokban legbelül te is egy vadember szeretnél lenni, csak nem mersz...? :-)

Commodore 2016.04.13. 22:16:30

@csincsilla72: Eltelt 1 hónap. Ki kell mondani, ez 1 gyenge unalmas semmi!

Zephyrous 2016.04.13. 22:16:38

@csincsilla72: Ha a bentlévők testi és lelki épsége miatt aggódsz, arra léteznek szabályok + aki bement magától, tudta hogy mit vállal és nem lesz séta galopp ez a majd' fél év.
Ha az zavar, hogy ezt kell nézned, de már nem szórakoztat, akkor ne nézd. A vágók döntésén múlik mi kerül adásidőbe, ezekszerint a balhékra van a legtöbb igény. De az egész média is így működik, hogy a jó hír, nem hír.

Zephyrous 2016.04.13. 22:18:19

@VV Erőlegény: Bakker... honnan tudtad?! Minden vágyam köpködni és a disznókkal hemperegni a szénában! :D

csincsilla72 2016.04.13. 22:19:55

@Commodore: Vagy a szerkik ennyire tehetségtelenek.
@Zephyrous: Szerinted és a vágók szerint van a balhékra a legtöbb igény. De ha nem csak ez a fos menne, hanem két fokkal disztingváltabb műsor, akkor sem kopnának el a nézők, abban biztos lehetsz.
@VV Erőlegény: :-)

Zephyrous 2016.04.13. 22:22:54

@Perspektíva: Én mindössze csak helyén tudom kezelni az RTL részéről szórakoztatónak szánt reality show-t. Ha emberi történetek érdekelnek, akkor nem ilyen majomparádét fogok nézni. Ha a tudásvágy hajt, azt sem az RTL-en fogom keresni, léteznek rá tematikus csatornák. De mielőtt 1-2 posztom alapján pszichológiailag elemeznél, elárulom nem történt velem ilyesmi és nem is vágyom rá. Ha vágytam volna rá, jelentkeztem volna a műsorba.

beacska 2016.04.13. 22:25:33

mivoltmivoltmivolt????

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.13. 22:26:02

@Zephyrous: Én amúgy imádom a Csincsilla féle tattikázást, de Atisunkat és Norbinkat egy ketrecben szeretném már látni férfiasan véres kűzdelemben "életre-halálra"... Kiváncs vagyok melyikük harci felkészültsége felel meg jobban az eddig mutatott verbális arcoskodásának ? A győztes előtt megemelem a kalapomat! :-)

Commodore 2016.04.13. 22:26:45

Sok országban lement a sorozat, sikeresen? A végén majd a nézők szavaznak! ? Lesz még néző, Mit nyernek a nézők,kecskét-szamarat?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.13. 22:29:52

@Commodore: Kiváncsi vagyok, neked miért csalódás most ez a műsor? Mi az amit vártál tőle és mi az, amit nem kapsz meg?

beacska 2016.04.13. 22:31:27

@Zephyrous: te kevered a VV-t a Farmmal...hamarosan kezdődik a (hányadik is?) Nyolcas...haj-rá

Perspektíva 2016.04.13. 22:32:55

@Zephyrous: Engem mindössze az zavar, hogy egyrészről ezt sikerült összevágni 24 óra történéseiből, másrészt hogy azt gondolják ez kell a szórakoztatáshoz. Miért nem vágták be hogy Brigit számonkérik a sajt eladásáért. Senki sem szólt semmit? Ha Sanya adta volna el szerintem öten esnek neki... nem vagyok Sanya drukker. Az is balhè lett volna, mégis kicsit más mint ez.

Zephyrous 2016.04.13. 22:33:32

@beacska: VV nem érdekel, nem néztem őket. Farm amiatt fogott meg, hogy nem kapnak tálcán mindent, hanem meg kell szenvedniük a betevőért is.

beacska 2016.04.13. 22:37:16

@Zephyrous: nna, látod. ezzel más is így van. HISZEM, h ennek a játéknak nem a seggvakarás és a faszpörgetés a lényege. És Sándor egyenrangú játékos Attilával.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.13. 22:41:17

@Perspektíva: Nyilván az egyik oka, hogy be kell mutatni a lehetséges párbajkonfliktusokat is. Viszont zavar az, hogy még a negyedik hét közepén sem látom a taktika csíráját sem a játékosok zömétől. Mi az, hogy Vadember Atis csak két szavazatot kapott, amiből az egyiket Norbitól, nyilván Diától is Norbi védelmében, hiszen ott már azért alakulgat egy koalíció. De Dóri meg Heni meg a Tűzoltó, Gergő kire szavaztak, és miért (és ezek után mi járhat Brigi fejében)...?

Zephyrous 2016.04.13. 22:41:55

Lehet a Farmnak jót tett volna a VV-s modell: 0-24 órás nonstop kamerázás, weben élőben valós időben követhető eseményekkel. Így akkor mindenki megkapja, amire vágyik nem csak a napi összevágott balhé adagot.
Vagy ha ez nem fér bele, mehetne RTL2-n valami kísérőműsor, amibe több minden bekerülhetne.

Commodore 2016.04.13. 22:43:42

@VV Erőlegény: Humor, horror... jó humor volt, beavatás vagymi, vizesdézsából krumplit + hagymát vett ki a szájával haha.

Perspektíva 2016.04.13. 22:48:37

@VV Erőlegény: Ez jó kérdés. Most kiderül hogy okos-e. Mert szerintem Sanya Cintit vinné ki és visszajönne. Attila meg... na ez egy másik jó kérdés. Túlságosan belement a Nirbi vitába. Bem lesz más választása, mint őt kihívni nehogy puhap.csnek tűnjön. Pedig nehezebb dolga lenne, mint gondolná.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.13. 22:49:24

@Commodore: Még mindig nem igazán értelek.... Az a gond, hogy kevés volt a horror, lightos a műsor? Ha igen, akkor szerintem hagyni kellett volna éhezni őket a harmadik héttől is és előbb-utóbb egymást kezdték volna felfalni. Ilyesmire gondolsz?

Perspektíva 2016.04.13. 22:49:58

@VV Erőlegény: De lehet hogy Norbit nem engedik a lába miatt?

beacska 2016.04.13. 22:50:17

@Zephyrous: a legutóbbi VV sem ment élőben. kell a kontroll, mert iszonyú baromságokat tudnak egyesek mondani és csinálni. ne is álmodj róla. plusz, mivel ebben a műsorban ki van zárva a néző, szinte a végéig, minek lenne rá szükség, h belessünk, h hogyan zuhanyoznak? még egyszer elmondom: ez nem az a fajta műsor. inkább az Éden Hotelhez tudnám hasonlítani

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.13. 22:54:37

@Perspektíva: Nem mintha Szinti nem érdemelné meg a kiesést, már csak azért is, mert ő is Sanyára tett (nagy tattikai érzékkel) A legjobb az lett volna, ha Fitneszguru egyet sem kap, Atis, Norbi, és még néhány ember kap, és Brigi valakivel (aki a legjobb idegállapotban van és a legfelkészültebb) megbeszéli, hogy ki az, akinek a legnagyobb esélye van Sanyát kiejteni...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.13. 22:56:39

@Perspektíva: Tényleg mi történt a lábával, az kiderült már?

csincsilla72 2016.04.13. 22:59:41

@VV Erőlegény: mintha körömágy-gyulladást emlegetett volna Zé tegnap.

Perspektíva 2016.04.13. 23:02:35

@VV Erőlegény: Számomra nem. De gyárthatunk összeesküvéselméletet, hogy azért nem gyógyul nehogy párbajozni menjen.

beacska 2016.04.13. 23:03:34

@VV Erőlegény: én nem hinném, h Sanya megint nőt fog kihívni. jó ötletnek tűnt, de már csak rájött, h mekkora népszerűségi index-veszteség volt az neki (Laura)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.13. 23:09:35

@beacska: Áááh, sztem simán kitalálna magának valami álmagyarázatot (patetikusan előadva), hogy miért Szinti (vagy esetleg Heni), de ha bejönne az általam is 30%-ra vett esély, akkor a ffiak közül csak a Tűzoltót merné kihívni (most is rátett), viszont a Tűzoltó szerintem képes őt kiverni, és ezt már ő is érzi magában....

Commodore 2016.04.13. 23:09:54

@VV Erőlegény: Nyilván nem halnak éhen. Megjelent a Gazda csiliárd pengő hitellel (offshore) akkor mi a kihívás, + odahordanak még 1000 húsállatot, azzal ellesznek karácsonyig. :-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.13. 23:13:53

@Commodore: De akkor mi a baj a műsorral szted? :-)

beacska 2016.04.13. 23:15:39

@Commodore: a koplalásos dolgot a szerkik baszták el. kevés volt az induló csomag. és nem újratermelődő

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.13. 23:16:35

@beacska: Sztem nem, de nem láttam még a mai öfit, na jó éjt nektek! Remélem reggelre szép termés lesz szinvonalas elemzésekből!

beacska 2016.04.13. 23:18:12

@VV Erőlegény: tőlem biztosan nem, én is megyek (ahogy mifelénk mondják: mék)

csincsilla72 2016.04.13. 23:26:21

@VV Erőlegény: Sanya szerintem minden pasitól kikapna. Ha őt jelölik, Szintike lesz a kihívott, márpedig nem tudom, milyen feladatot kaphatnának, hogy abból a lány jöjjön ki győztesen.

Well... 2016.04.14. 00:45:33

@csincsilla72: hmm mondjuk , h ki tudja jobban kielegiteni a Dia-t " :oDDD

Well... 2016.04.14. 00:47:03

nem neztem az uccso 3 adast, ahogy olvasom, nincs is miert visszanezni... tenyleg qrva lapos , kezdek rajonni, h aze neztem a vv-t mert ott lehetett online qkkolni :o))

kawazu 2016.04.14. 02:28:56

Brigit a parlametbe!!! :) :) :) hátha

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2016.04.14. 05:45:34

@Commodore: annyira hiteltelen a műsor, h egyszerűen nem hiszem el, h bmiben is nélkülöznek.

beacska 2016.04.14. 06:57:05

@Dr.DottyTroll, a Vörös Csukás Katgimis AngyalTroll: most nem is. jó üzleti érzékkel eladtak egy csomó nem létező dolgot :D

lac64 2016.04.14. 06:58:08

@Perspektíva: "Engem mindössze az zavar, hogy egyrészről ezt sikerült összevágni 24 óra történéseiből, "
Igazad van, de engem leginkább az zavar, hogy az időrendi sorrendet is össze-vissza kavarják. Ugyanis az Atti-Gergő vita az Atti-Norbi vita előtt volt. Csak így van értelme a történetnek. Tegnapelőtt nem is tudtam hová tenni azt, amikor az első csörte után Norbi berontott a házba, és Brigi odaszólt neki, hogy ö úgy hallotta Attitól, hogy kibékültek. Erre a tegnapi ÖF-ben mondja ezt Atti Briginek. És így van értelme annak a hatalmas szájkaraténak is, ami a szavazáson volt, hiszen az valószínűleg nem sokkal a veszekedés után volt.

lac64 2016.04.14. 07:12:51

@VV Erőlegény: "Viszont zavar az, hogy még a negyedik hét közepén sem látom a taktika csíráját sem a játékosok zömétől"
Az előző posztokban itt többen egy baromi erős nőszövetséget vizionáltak. Az most hol van? Dóri teljesen hülye indokkal kiszavazott, ellőtte a szavazatát Gáborra, akiről lehetett tudni, hogy nem fog több jelet kapni, cserébe Gábor is rátette. Nehezen hiszem el, hogy ezt ők ketten nem beszélték meg. A többiek meg direktben rátesznek Sanyára, hadd válasszon szabadon? OK, hogy Brigi választhatja Attit, de kíváncsi lennék, hogy Atti vinné-e Norbit- hiszen már Sándornak is mondta, hogy a sántasága miatt nem párbajozna vele (aztán lehet, hogy ez változott).
Egyébként taktikailag sem értem, hogy miért Sanya a célpont. Sanya nem túl erős játékos, nem is látom azt, hogy vissza tudna erősödni, én biztos az erősebbeket próbálnám inkább kiszórni, Sanyát meg megtartani arra, ha bajba kerülök, tudjak hová nyúlni.

lac64 2016.04.14. 07:24:27

@beacska: "én nem hinném, h Sanya megint nőt fog kihívni. jó ötletnek tűnt, de már csak rájött, h mekkora népszerűségi index-veszteség volt az neki (Laura)"
Legfeljebb kint (ebben sem vagyok biztos), bent nem emiatt csökkent az ázsiója. Ott egyértelműen azért, mert here, és azt a méhektől is tudjuk, hogy azokat az ínséges időkben a dolgozó hölgyek elzavarják (ha meg nem akar menni, akkor megölik) :)

Perspektíva 2016.04.14. 07:31:10

@lac64: Egyelőre a bénákat akarják kiszórni, mert most még erősebb a szimpátia mint a taktika. Kiváncsi vagyok arra, amikor már csak a kemény mag marad bent - ahogy Dóri fogalmazott. Bár nem tudom ki lehet a kemény mag. Még Sándor is? És Gergő, Norbi meg Attila benne van?

aloksak 2016.04.14. 07:54:02

Van új poszt!!! :)

aloksak 2016.04.14. 08:04:27

@csincsilla72: Ki tud röfögve nevetni. :) Cinti ebben tuti nyerő lenne. :)
süti beállítások módosítása