Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A Farm 2x07 - Kanolás I. Attila gazdaságában (18+)

2016. március 29. 07:37 - sixx

screen_shot_2016-03-29_at_06_07_16.png

Elöljáróban annyit, hogy sejtettem én, hogy lehet ebből az alapanyagból kifejezetten fasza epizódokat is összerakni, ez például messze a legjobb volt eddig. Na, csujogassunk. Biztos velem van a baj, de már most unom a kibaszott Bohemian Betyarz zenekart vagy mi a pöcsömet, míg a VV alatt a Tóth Gabi-művek üvöltözése egy percig nem zavart. Dani távozása természetesen buliba torkollt, mondja Anikó zárt szájjal, mert valamiért nem nyitja ki a szervet az egyik rendeltetésszerű használathoz, érdekes lehet így töltött káposztát enni.

Kanolni köll

Szóval a lakosság, Dani távozásának megünneplésére/elsiratására azt találta ki, hogy bebasznak, mert ezek szerint a raktárban akadt még pár demizson pálesz. Na, ha AZ elfogy, akkor lesz itt forradalom. Az italozás alá kapnak zenét, gondolom, vagy ha nem, akkor sírva könyörgöm az eredeti felvételekért, mert az a pantomim, ahogy mindenki a saját fejében üvöltő népzenére táncol részegen, zokniban, az minden pénzt megérne.

screen_shot_2016-03-29_at_06_10_07.png

A bebaszás és bulika alatt több szál is kibomlik, Laura és Viki a bortól kékre színeződött ajkát mutogatja egymásnak, Laura szemmel láthatóan megrettent attól a lehetőségtől, hogy tökéletesnek hitt, de a valóságban békaszája nem olyan színű, mint amit az Ellle modellügynökség sztenderdjében szerepel. Dani, ezt a nőt te SOHA nem tudtad volna megkúrni, kispofám.

untitled.jpg

A bulihoz páran színházparasztnak öltöznek, másokon olyan papucs van, aminél sokkal kevesebbért is ölt már az ízlésrendőrség. A bulikában hamar kialakulnak a párok, Gergő egészen a telitenyeres seggsimogatásig rámegy Brigire, Attila Henivel lötyög, aki a sípcsontján kötést (gyantacsíkot?) viselő Sanyára pusztul rá, és kap tőle egy chippendale-táncot (ez nem volt adásban, majd a hogyvót végin mutatjuk), Norbi meg Diával beszéli meg megbeszélnivalót, márminthogy Norbinak a hosszú hajú nők kellenek. Diának volt hosszú haja is. Norbi tovább hárít, maradjunk így, ahogy vagyunk, jó az. Diában viszont dolgozik az ágyas barack, és bizsereg a pecek, így elhangzik az egyik legfaszább fenyegetés a Farm rövid történtében:

Valószínűleg megkanollak így is, úgy is. Ha akarod, ha nem. Én ha meg akarlak kanolni, úgyis megkanollak, és hidd el, nem fogsz ellenkezni. Úgy megkanollak, hogy valószínűleg szerelmes leszel belém.

screen_shot_2016-03-29_at_06_33_44.png

Norbi ezt a kanolást elegánsan elengedi a füle mellett, pedig remélem azt jelenti, hogy Dia felcsatol egy addig elkészülő, csak kicsit szálkás, fából faragott műfaszt, és nekiesik. Mert hát kanolás. A szukázást meg, gondolom, Szinti kapná, aki időközben előkerül, hogy szemmel lemeózza Dia csöcsét (jó csöcs, bólogat), és pont időben jüön ahhoz, hogy a reality-történelem írására készülő Norbi tervében szereplő lehessen, Norbi ugyanis azt javasolja, hogy legyen körbekanolás, ő kanolja Szintit, Szinti meg Diát, és így mindenki boldog lesz, leginkább a főszerkesztő és a hogyvoltíró. Egyelőre mág csak elméleti síkon van a terv, de drukkolunk. A buliban az is kiderült, hogy Afelesígemamindenem Attila nagy hirtelen nem tudna pinát választani magának odabent, de ha egy asztalra felfeküdne az összes, mind megdugná. Szigorúan csak szükségbűl persze. Este, fekvéskor Dia azért morcos, hogy a kanolás önkéntes alapon nem jött össze, Vivi meg azért, mert miközben egy takaróval letakarva vesz át a pizsamát, Attila, a Rettentő odamegy nem kicsit feltűnően kukkolni.

screen_shot_2016-03-29_at_06_38_52.png

Attila bocsánatkérésétől ments meg uram, minket

Az egész azzal kezdődik másnap, hogy a zombifejű lakosságnak felolvassák Dani levelét, amiben Attilát nevezi ki górénak, és arra kéri, hogy fingassa meg a bandát. Ja, és Dóri, a párbajnyertes menjen budit takarítani. Mivel Attila nem kicsinyes és bosszúálló, így erre, mármint Dóri = vécésnéni egy hétig, nem kerül sor. Oh, wait. A többi szerepet nagyjából logikusan osztja ki, Heni lesz a konyhafőnök, pár csaj a keze alá melózik, Brigi megy a tyúkokhoz, Norbi a tehénhez, Márk a kecskéhez, a többiek meg ásni, melegágyazni meg ganajozni. És nem lesz itt lazulás, kakassal kel mindenki, aki nem dógozik, nem eszik, tessék, tessék, mit ülünk még itt? Attila fontoskodásból eddig is jelesre vizsgázott, ez most is így van, máris kirongyol a házból, hogy a birtok állapotát felmérje, ami, értelemszerűen ugye, tegnap óta nem sokat változott.

Norbi szerint Attila jól osztotta ki a feladatokat, csak nem használja azt a szót, hogy kérlek. Norbi és Attila egyébként még megütköznek párszor, egyszer a tehenek etetésével kapcsolatban, mert Attila szerint egy bála, egy tehén, egy nap, Norbi viszont az egy bála, egy tehén per étkezés elven van, a kézikönyvre hivatkoznak mindketten, valaki nagy bajba lehet a számokkal vagy a szövegértelmezéssel, ez legyen jó tanács a következő évadra (amit már most el lehet kezdeni castingolni): rajzoljunk bele, ne írjunk. A második összeröffenés a melegágy elkészítésekor van, és lesz majd egy később, de ne szaladjunk előre.

screen_shot_2016-03-29_at_06_59_28.png

A házban lesz egy kisebb botrány, Heni ugyanis kézimunkázik (nem úgy perverz disznók), egészen pontosan szemöldökecsetet gyárt. Attila ránéz a konyhára, szalad, kaja sehol, mosatlan halomba. Üvöltözés, vannak embereid, irányítsad őket, de gyorsan. Jó, majd, Nem majd, most. Majd. Eddig is kaptál kaját nem? Mit aggódsz? Attila Hanivel nem sokra megy, a nő határozott, és nem szarja össze magát attól, hogy Attilának pöcse van. Később megbeszélik, azaz Attila kiosztja Henit megint, de úgy, hogy ugyanabban a mondatban küldi el a véres gecibe, aminek az elején elnézést kér a stílusáért. Heni csak néz, hogy ez most komoly, baszki?

screen_shot_2016-03-29_at_06_58_57.png

Sly gazda újabb eljövetele

Sly egy dobozzal a kezében jön, aszongya, aki kinyitja, az rábaszik. Kimennek Attilával birtoknézőbe, van neki egy füzete, amibe Attila beleírhatja a 10 Dolog, Amit Sly Gazda Nélkül Soha Nem Tudtam Volna A Mezőgazdaságrúl-listát, egyébként tényleg hasznos tanácsokat kap, pl. készüljön túró a tejből. Az pazarlás, mutat rá Attila, mire Sly végtelenül szomorú arccal méregeti, és láthatóan megbánta, hogy bevállalta a műsort, mert még csak a második hét van, de máris ilyeneket kell hallgatnia. A dobozban egyébként két nyúl van. Egy pár, dugni fognak, vagy már dugtak, a nyulak már csak ilyenek. A nyulakkal azt lehet csinálni, amit akarnak, megenni, becserélni páleszre, (mármint a kisnyulakat) stb.

screen_shot_2016-03-29_at_07_04_12.png

Sly akkor mond le magába végleg az emberiség jövőjéről magában, amikor a nyulas beszéd előtt kénytelen végignézni, ahogy Heni kiszedi Márk szemöldökét.

M: Kozmetikusnál vagyok.
S: Igen? És erre miért van szükség itt?
M: Mert itt is szépnek kell lenni.
S: Nem fog megismerni a kecske.

screen_shot_2016-03-29_at_07_01_25.png

Azért a nyulakat rábízza, mert rendes ember.

Éhezők viadala

Nincs kaja, állapítja meg vigyorogva Attila a kamrában, ahonnan Sándor áldásos tevékenységének köszönhetően minden elfogyott, kivéve pár fej hagymát, fokhagymát, két üveg babot, meg…na ennyit kivéve. Se krumpli, se rizs, se semmi. Se hús. Enni muszáj, az rendben van, de nincs mit. Heni főztje Sándornak nem ízlik, mindennek fűrészpor íze van szerinte, nem is kér belőle. Meg nem mondom, mit főzött a nő, aki a riportszobában úgy néz ki, mint akit megcsípett egy darázs, vagy pofán vágott a gereblye, a szája kicsattanva, a szeme alatt mintha egy lesminkelt mokesz lenne, nem tom. Szóval a kaja szar, de holnaptól már ez sem lesz, hacsak nem vágnak. Dia most nem tiltakozik, hogy csak muszájból, mert tényleg szarban vannak - ha nem Sándorra teszik a jelet, hülyék, miatta fognak éhezni.

screen_shot_2016-03-29_at_07_08_33.png

Az állatállomány ritkításakor két nagy iskola feszül egymásnak, a kecskés és a kecskétlen. Norbi szerint a kecske tiszta szopás, csak öntik bele a cuccot, de nem jön belőle ki semmi. Tejet mondjuk ad, abból meg lehet mindenféle cuccot eladásra/cserére készíteni, de mindegy, ha Norbin múlna a kecske egy percen belül kibelezve feküdne az udvaron. Attila nem akarja a kecskét levágni, ő a tyúkok ritkításában látja az üdvösséget és a teli gyomrot, van igazsága, és mivel ő a heti gazda, úgy lesz, ahogy akarja, a kecse megúszta, két vagy három tyúk meg nem.

És akkor a tánc, seggrepacsival:

Címkék: 18+ a farm
507 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Akármi Áron 2016.03.29. 07:55:48

Szuper lett, kávét szürcsölök hozzá, remek!:)

_z_ 2016.03.29. 08:00:06

Kösz Sixx!
Ad az a kecske tejet? Mert eddig nem mutattak, hogy barki fejne... Mert ha nem, akkor tenyleg jobban jarnanak a kecskevagassal. Bar ahogy szegeny para kinez, leginkab csontot meg bort tudnanak belole kinyerni... (Nuyzni vajon tud vlaaki odabent?) Norbi mondata azert beleferhetett volna a hogyvoltba: "A kecske szart sem ad. Mondjuk azt pont igen." (vagy valami hasonlo) Meg az elejen nem ket kecske volt?
Meg emlegettek pulykat is, az miota van? (Eddig) megneztem az oszes reszt, de pulykat csak akkor lattam, amikor Sly ajandekba hozta, buntetesbol vitte oket. Lemaradtam valamirol?
Azert az sem volt semmi, amikor Mindenhezertekesmindenbebeleszolok Attila megkerdezte, hogy a magagy huzasakor a kifeszitett zsinor melyik oldalan kell huzni a kapat....
Kotongumijuk van? Vagy legalabb terhessegi teszt? Lassan szukseg lesz ilyenekre is.
Amennyi kajajuk van a kamraban, szerintem ket nap mulva mar csirket esznek magaban...

Had orvendjek meg egyszer annak, hogy a tv tortnelem (szerintem) leggyokerebb karakteret dicseretesen gyorsan kib*sztka a p*csaba! Remelem lesz meg sok pofaraeses a tepozaras szunyogcsodor eleteben, rafer!

aloksak 2016.03.29. 08:00:32

Jó reggelt! :)

Na ilyen se volt még.

Első!!!!!! :D

Szupi lett a poszt. Köszi Sixx. :)

aloksak 2016.03.29. 08:01:11

@_z_: Megelőztél!!!! Ááááááááá. :D :DDDDD

aloksak 2016.03.29. 08:05:17

Van Damme szívesen lett volna Sanya helyében. :D Heni Domina, ennyi. Kampec lesz a fiúknak. :D :D

lac64 2016.03.29. 08:11:03

Sixx, ha jól láttam, a kecskéjüknek nincs tőgye. Ha meg nem azt fejik ... :)

lac64 2016.03.29. 08:12:59

@aloksak: A két idősebb csaj laza nyugalommal aláz a vitákban: Dóri Danit, Heni Attilát mosta le :)

2016.03.29. 08:14:56

Szupi. :-) A kecske viszont nem ad tejet, többször elhangzott, hogy semmi hasznuk belőle. A kecsketejet simán elcserélhetnék, ennyi eszük még csak van.

Berborosz 2016.03.29. 08:17:14

@Akármi Áron: Figyeled, Áronka, el akarják orozni az elsőségedet!

Well... 2016.03.29. 08:21:00

@lac64: ...akkor a kecske nem is beteg, csak lestrapalt :oP

aloksak 2016.03.29. 08:35:01

@Berber Oroszlán: Csak álmodoztam. :) Aztán vissza zuhantam a valóságba. :D @aloksak: Ez nem jött be.

aloksak 2016.03.29. 08:35:33

@lac64: Na az évek, és a tapasztalat. :D

Akármi Áron 2016.03.29. 08:38:21

@Berber Oroszlán: Jó reggelecskét Berberke:) Vigyék, adom, nem ragaszkodom én hozzá, csak éppen kávézgattam, amikor begyött Sixx posztja, hát nyalván nem hagyom ki. Már lassan röstellem, a szemfülességem, pedig nem kéne:)))

Sanda.Ipse 2016.03.29. 08:55:00

Bezzeg a tűzoltónak nem adott naplócskát meg plajbászt Slygazda.
Sixx: neked az kimaradt, hogy Dóra szorgosan takarította a budit? Még feliratot is készített az ajtóra: "Dani trónja."

Puncylla 2016.03.29. 09:04:52

@lac64: csodálkozva nézem ezeket a „vitákat”
nem tudják röviden elmondani, mit akarnak
nem tudják végighallgatni egymást, szavába vágnak a beszélőnek
vita helyett inkább csak ordítozás van

Schlomo Goldberg 2016.03.29. 09:10:03

"amikor a hóhért temetik"

Mirocska 2016.03.29. 09:11:26

@Sanda.Ipse: Róla feltételezte, hogy megjegyzi, amit mond! :)

Sanda.Ipse 2016.03.29. 09:18:13

@Mirocska: Azt hittem, Attilát teszteli, hogy tud-e írni:)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.03.29. 09:18:29

Heni lehet, hogy egy karakteres asszony, de az ittas állapotban való hahotázásától borsódzik a hátam (nagyon zavaró frekvencián tolja ugyanis) !

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.03.29. 09:28:20

@Sanda.Ipse: A Tűzoltó egy furcsa karakter. Az eddigiek alapján az egyik legnormálisabbnak tűnik közöttük, de sorozatban hoz rossz döntéseket, és utólag peches volt a kulcs megtalálásával is, pedig, ha a korával arányosan, ahhoz méltó módon, felkészült volna Farmügyileg, akkor hosszú időre bebetonozhatta volna magát a közösségvezetői szerepbe. Tegnap is rosszul döntött, amikor az íz problémák miatt úgy döntött, hogy lemond a kajáról. Ilyenkor nem szabad finnyáskodni, enni kell, és azt kell enni, ami van és ehető! Úgy érzékelem, hogy teljesen magányos a csapatban, és nincs egy szövetségese sem (az idősebbek között sem...). Így nehéz lesz túlélnie, de talán még Márkot ki fogja szórni valahogy.... Tűzoltó és Bájgúnár párbajt prognosztizálok a hét végére.

lac64 2016.03.29. 09:54:23

@VV Erőlegény: Csórónak pechje volt az első heti farmgazda szereppel. Szerintem bárki lett volna, hasonló módon megszívja. Ennek szerintem több oka van: egyrészt első héten még nem állsz oda keménykedni, másrészt még nem ismered a játékostársaidat, ezért még nem tudod ki mire jó, kit hogyan tudsz manipulálni a cél érdekében, harmadrészt beszopta a Dani-Attila párost, akikkel szerintem senki sem boldogult volna. Attila most könnyebb helyzetben van, mert az egyik bajkeverő eltakarodott, a másik meg saját maga ugye.

Sanda.Ipse 2016.03.29. 10:01:27

@VV Erőlegény: Tűzoltó valami olyasmit mondott, hogy azért jelentkezett a műsorba, mert unatkozott. Tehát a saját környezetében sem tudja feltalálni magát.
Soha nem értettem az unatkozó embereket. Nekem, ha 48 órából állna egy nap, az is kevés lenne azokra a dolgokra, amiket egy-egy napba bele szeretnék szorítani. Amúgy egy megkeseredett embernek tűnik, sokkal idősebbnek a valódi életkoránál.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.03.29. 10:15:53

@lac64: @Sanda.Ipse: Egyetértek mindkettőtökkel, bár Sanda megjegyzésével kapcsolatban annyit megjegyeznék (önkritikusan is), hogy egy Farm című reality show rendszeres nézése, és a kísérő blogjának véleményezése sem feltétlenül arra vall, hogy az illetőnek napi 24/48 órás a (hasznos) elfoglaltsága... De ez nyilván csak egy kis kötözködés! :-) A Tűzoltó eddig jóindulatúnak tűnik, de egyben eléggé peches és kissé balfasz is.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2016.03.29. 10:20:17

Én azt várom mikor lesz az első csaj heti gazda.

Sanda.Ipse 2016.03.29. 10:25:07

@VV Erőlegény: reality függő vagyok:)
Soha nem adásidőben nézem ezeket, hanem felveszem és lepörgetem reklámmentesen, az unalmasabb részeket kihagyva. Emberek különféle helyzetekben való megfigyelése nekem abszolút belefér. Szánom-bánom...

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.03.29. 10:32:02

a video a legjobb,hang nélkül persze

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.03.29. 10:33:37

Lau mennyire tinilányos már azokon a képeken, ahol a száját tologatja.
A szemöldökszedés szerintem felesleges

Krétagarbó 2016.03.29. 10:38:11

@lac64: nekem is tetszett. gondolom a rutin meg az évek...

Krétagarbó 2016.03.29. 10:40:45

@VV Erőlegény: még Attiláról, láttam az előző poszthoz írtál róla. Szerintem nem hasznos, csak annak akar tűnni. Párbajban valóban annyi előnye lehet, hogy a kétkezi munka révén kicsit talán tapasztaltabb lehet majd a feladatokban, mint mondjuk egy 18 éves Márk, aki eddig a gyantázáson és a szemöldökszedésen túl egyéb fizikai melót nem végzett.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.03.29. 10:41:29

@Krétagarbó: De csakis az ellenségeim telefonjába Kréta! :-)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2016.03.29. 10:42:56

@PeniValdes: Valami fatális véletlen folytán Laura életkora is egészen közel áll a tinilányhoz.
szemöldökszedés pláne egy pasinak télleg felesleges, főleg egy farmon, ahol nem tojik többet tőle a tyúk és a tehén se ad több tejet :-))

beacska 2016.03.29. 10:45:22

@Majom1Parádé: nem lehetett véletlen, h a szerkik is igen hosszan osztották meg velünk Márk mélyreható gondolatait a férfias vonalúra szedett, ideális szemöldökről ;)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.03.29. 10:46:04

@Majom1Parádé: tudom, csak arra utaltam,hogy engem mindig egy kislányra emlékeztetett és nem egy felnőtt nőre
a szemöldökszedés alapból felesleges:))

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.03.29. 10:51:29

@Krétagarbó: Egyáltalán nem vagyok egy Attila fan, egyetértünk, csak arra akartam utalni, hogy a két első heti kötözködős bajkeverő közül azért véleményem szerint egyrészt Attilától jóval nehezebb lesz megszabadulnia a közösségnek, másrészt, kövezzetek meg, de benne látok még valami minimális jellemfejlődési lehetőséget is (persze úgy, hogy közben sokszor vissza fog esni, de emiatt egyben szórakoztató figura is lesz), főleg ha kap néhány koppintást a nózijára (akár a 35 pluszos asszonyoktól is). Amúgy fát hasogatni kiválóan tud, nem az volt az ő reszortja az első héten ?

Krétagarbó 2016.03.29. 10:51:31

@PeniValdes: részegen sztem az enyém sem:) de Cinti is jól nyomja a röfögést:D

Akármi Áron 2016.03.29. 10:51:41

@Pácsó Ármándó: :D Hány betűs a megfejtés?:)))
Amúgy hihetetlen pontos az ébresztőm, aranyára van, nem adnám semmiért oda!:D

Krétagarbó 2016.03.29. 10:53:34

@VV Erőlegény: nem tudom, én az ilyen típust messzire kerülöm, ha tehetem persze. Itt nem tehetik, nagy nyugalom kell az elviselésére, én egy idő után asszem ütném. Szívlapáttal.

Andi.Mf 2016.03.29. 11:02:35

Szevasztok!
Én eddig a VV6-ot és a VV7-et néztem és most a Farmot.
Nálam eddig a top 3 legnagyobb gyökér VV Iza, VV Fanni és VV Dóri. Rühellem, megvetem a köpködő kurvaanyázó alpári nőket. Na ehhez a díszes társasághoz csatlakozott most nálam Farm Dani.
Láttam Danika készített már magának hivatalos oldalt a FB-on. :D Már mosakszik, hogy ő aztán a valóságban nem ilyen. Hát persze, hogy nem.... :) Érdekes egyébként, hogy mindig ezek az alpári mocskosszájúak azok, akik a műsor után a legkevésbé tűrik a kritikát. Törölnek mindent, még a leghalványabb ellentmondást sem tűrik. Csak akkor nagy a pofájuk, mikor ők anyáznak nagyokat. A VV ill. Farm után meg mennek a Have a nice day, a szép napot és a minden jó kívánok posztok. Kifordul a gyomrom az ilyenektől.

mákoskecsöpösfreestylekolbász 2016.03.29. 11:03:37

Titokban szurkolok annak, hogy Márk összekapja magát és nem esik ki csúfos vereséggel az első párbaján. El tudom képzelni a bejátszást, amiben vért izzadva gyúr a tanyasi edzőteremben, meg nagyon összpontosítva botokat köt össze és csomókat gyakorol - alatta Eye of the tiger játszódik.
Amúgy jó volt látni, ahogy Heni kiosztotta kicsit Attilát. Azt néztem még, hogy eddig a fiatalabbakra (főleg Márkra) szállt rá a fickó, az idősebbekkel még nem nagyon emberkedett, gondolom érzi, hogy elhajtanák hamar.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.03.29. 11:12:30

@Andi.Mf: tudsz adni egy linket a Dani facebookjához?

Andi.Mf 2016.03.29. 11:20:30

@PeniValdes: Hogyne! Parancsolj:
www.facebook.com/farmdanihivatalos/

Figyelemébe ajánlom mindenkinek a március 27-i posztját, ahol külön említésre kerül, hogy "nem olvasok el egy kommentet sem csak ami jo a többit tartsatok meg magatoknak"

A nagyszájú gyerek nem kíváncsi a véleményekre :DDDDD
Úgyhogy aki ír neki az csak jókat. Hogy milyen ügyes, okos, szép és jóravaló ember. :DD

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2016.03.29. 11:22:55

@mákoskecsöpösfreestylekolbász: Azért remélem van annyira kreatív a stáb, hogy más lesz a többi párbajon a feladat. Márk amúgy nem sok vizet zavar és a "szépségápolása" századannyira nem irritál, mint Danika viselkedése.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2016.03.29. 11:23:55

@Andi.Mf: Nem ér annyit a kis gyökér, hogy oda írjak bármit is. :-)

Andi.Mf 2016.03.29. 11:30:49

@Majom1Parádé: Persze, hogy nem ér annyit. Én is röhögni szoktam csak rajtuk. A műsorokban ezeknek van a legmocskosabb leghabzóbb szájuk, majd mikor kijönnek, akkor nem kíváncsiak semmire csak a jó kommentekre. :D Homokba dugják a fejüket és akkor minden jó. Gondolják ők. És el is hiszik magukról, hogy ők az élet császárai. Erre szokták mondani, hogy az ostobaság nem mentesít semmi alól.

2016.03.29. 11:35:02

@VV Erőlegény: Attila az első 1-2 részben nekem is sokkal szimpibb volt, de most, hogy visszagondolok, lehet csak azért, mert képes volt pl. fát vágni vagy nem hagyta éhen dögleni az állatokat. Jellemfejlődés eddig szerintem zéró. Henitől csak azért kért elnézést, mert érezte, hogy nincs rajta fogása. Egy kicsi hatalom, és egyből kifordul magából. A sok kicsinyes "bosszúja" is azt mutatja, mennyire sekélyes szegény.
SzGazda is csak adta alá a lovat, amikor azt mondta neki, hogy ő ezt tuti jól csinálja majd. :D

Szegény Márk, látványosan megzakkant, amikor Heni megnyugtatta: férfias szemöldököt kapott. A tekintete elárulta, hogy ő pont olyat nem akart.

2016.03.29. 11:36:57

@Andi.Mf: Jaj, pedig mennyire jó ember, a kislánya a mindene, hát nem látjátok? :-) :-) :-) Átlátszó kis hatásvadász trükkök, szerintem vicces.

Andi.Mf 2016.03.29. 11:47:44

@natalja: Ugye? Vicc kategória. És mondom, mindig ezeknél a mocskosszájúaknál figyelhető ez meg leginkább. Kijönnek a műsorból és ők lesznek a földre szállt angyalok. Mosolygós smileyk tömkelegével és csupa jókívánsággal. Annyira nevetségesek. Azt nekem ne mondja senki, hogy aki az ilyen műsorokban csipőből kurva anyázik, az a kinti életben úrinő ill. úriember.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2016.03.29. 12:03:59

@Andi.Mf: Ja, leginkább.
Mondjuk élőszóban én is hajlamos vagyok a nem éppen nyomdafestékes kifejezésekre, de pl. leírni mondjuk nyilvános helyre nagyon meggondolom.

aloksak 2016.03.29. 12:08:19

@Majom1Parádé: Aki Dia lenne, és Szegény Norbinak akkor vasaltak is, mivel az ő feladata az lenne hogy hagyja magát akkor, amikor, és ahányszor szeretné Úrnője, hogy megkanolja. :D :D
Tudod, mindent a "túlélésért". :)

aloksak 2016.03.29. 12:10:32

@VV Erőlegény: Tanította volna Márki Markot, de hát az majdnem a saját lábát vágta le folyamatosan. :)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2016.03.29. 12:12:55

@aloksak: Ezt remekül felvázoltad, már épp el is kezdtem elképzelni! :-)

aloksak 2016.03.29. 12:13:38

@PeniValdes: A számból vetted ki a szót. :) @Andi.Mf: Szia. Üdv. :) És köszi én is a linket. Megyek és meg is nézem a "kis kedvencemet". :D Aztán lehet picit beleállok én is. Csak hogy érezze a törődést. :)

aloksak 2016.03.29. 12:17:07

@Andi.Mf: Dehogy nem. Hiszen csak megjátszotta magát. :D Ez mindenkit hülyének néz. :) @natalja: Szia. :) Szóval Márk nem olyat akart? :D Jujjjj. Csak ne hogy a végén még ő is szegény Norbit támadja be. :D

aloksak 2016.03.29. 12:18:37

@PeniValdes: Drága, légyszi priviben küld már el. Lécci! Lécci! :) Hallani akarom. Please!!!!!! :)

mocskosmacska 2016.03.29. 12:18:52

Végignéztem a bemutatkozó filmeket. Márké a legjobb, szerintem szellemes meg poénos. Oké, valszeg nem ő írta, de jól játssza el.
Az a Sanya meg.......... Aki ötven évesen annyit szeretne mondani magáról, hogy ő milyen jóképű és jó teste van... szánalmas.

Krétagarbó 2016.03.29. 12:25:12

@PeniValdes: annyit ihatsz, amennyi csak beléd fér?

aloksak 2016.03.29. 12:34:13

@Majom1Parádé: Köszi. :) Esküszöm, ez ugrott be. :D

Andi.Mf 2016.03.29. 12:35:58

@mocskosmacska: Én Dia kisfilmjén lepődtem meg. Mármint azon a részen, ahogy az apjáról (szüleiről) beszélt. Hogy jobb lenne csak telefonon beszélni, távol tőlük. Gondolom mennyire jól esett a szülőknek.....
Ha így is van, ezt nem egy bemutatkozó filmben kellett volna tálalni.
Ma megjelent róla a Borsban,hogy szeretkező állatokat festeget különböző pózokban.... Valamiért Benkő lantművész jutott eszembe azt sem jut tovább a puncinál. Tegnap Diától a megkanollak volt a mélypont. Amikor egy nő ezt mondja egy férfinak, tiszteletet ne várjon. És kint se csodálkozzon, ha nem nézik többnek a férfiak egy felmosórongynál.

aloksak 2016.03.29. 12:47:17

@Andi.Mf: Megnéztem már ezt a fb oldalt. És a szokásos sablon szöveget adja elő. Gondolom mikor kijött, adtak neki egy jegyzetet, hogy na ezt tedd ki ha akarod, mert ezt kell mondani ilyenkor. És elvárja hogy elhiggyük, hogy megjátszotta magát mondjuk 4 órában, a többi 20 órában meg ő volt a földre szállt angyal. Mindenkivel rendes volt, egész nap keményen dolgozott. Persze. Majd ha piros hó fog esni. Ennyire ne nézze már madárnak az embert. Azt tud ilyen primitíven viselkedni, aki alapból ilyen. Ha annyira olyan lenne, mint azt mondja, akkor miért nem nyílvános z instagramm fiókja? Csak megszűri ki láthatja. :) Gondolom ott látszik, hogy igenis ugyanaz a nagyképű f....sz, mint mutatta magát a műsorban. Szóval Gizella, ülj le, egyes!! :)

Janossz 2016.03.29. 12:53:23

Ezt a mekekuka obsitos tűzoltót elnézve (állítólag valami vezető volt ott) mindig eszembe jut, hogy a leépítendő államigazgatási tízezreket a piaci szférában gondolja elhelyezni (elhelyeztetni) a kormány. Biztos komoly igény van effélékre.
Az a típus, akivel csak sűrűbben leszünk, többen nem.

Mr Eggs · http://farmprojekt.blogspot.com/ 2016.03.29. 12:54:18

Vajon hagyják őket éhen halni? Szuper lenen bér az utolsó pár hét elég unalmas lenne. Folyamatosan csak az össze aszott hullákat mutatnák. Viszont a beszélgetések színvonala semmit nem romlana.
@Andi.Mf: már hogy a picsába ne lenne az.

Janossz 2016.03.29. 12:59:52

@aloksak: Az a típus, akinek szólni se kell, írni se kell....Megmondta Dóri, hogy már a traktoron beteg volt tőle. Elhiszem.
Hogy van a nóta: Csak a nézését, meg a járását....:-)

mocskosmacska 2016.03.29. 13:00:34

@Andi.Mf: Engem is meglepet, hogy egy ennyire intim dolgot előad az első percek előtti percekben. Nekem egy végtelenül naiv lánynak tűnik, aki nem fogja fel, hogy mit is tesz, hogy ennek a viselkedésnek mik a következményei. Igazából sajnálom.

aloksak 2016.03.29. 13:00:55

@Janossz: :D ...csípőjének a ringását..... :D És ennyi pont elég is belőle.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2016.03.29. 13:01:19

@Mr Eggs: Nem hiszem, hogy hagynák. De ami pluszt kapnak, azt levonják a végső nyereményből. :-) (mondjuk ez esetben egy petákot nem nyerne senki kis túlzással)

Andi.Mf 2016.03.29. 13:02:14

@aloksak: Egyetértek. Nem tudja magát megjátszani senki hosszútávon. A hót egyenest ellenkezőjét amilyen valójában azt pedig végképp nem. Főleg stresszhelyzetben jön ki igazán, hogy kinek milyen az alaptermészete. Kinek van annyi esze, hogy érvelni is tud egy vita során és kiből jön elő az ostoba ösztönember, aki csak kurva anyázni esetleg patkányozni tud.
A megjátszott énjük a műsor után jön. Have a nice day. Love and sunshine. Mindenkit szeretek és szeressen mindenki, mert szerepeltem egy műsorból és én vagyok a sztár. :D :D Bohócok.

aloksak 2016.03.29. 13:03:15

@Andi.Mf: Na erre szoktuk az alábbit itt írni. EKG. :)

mocskosmacska 2016.03.29. 13:03:30

@aloksak: A blikk chaten is odatette magát. Valaki megkérdezte tőle, hogy miért olyan büszke arra, hogy a szüleitől pénzt kapott. A válasza kezdete: "ne arról beszéljünk, hogy nekem miért van pénzem, hanem arról, hogy neked miért nincsen." Szerintem ez az izé fel sem fogja, hogy mekkora paraszt.

aloksak 2016.03.29. 13:06:17

@mocskosmacska: Nem. Mert világ életében hozzá hasonló emberek között mozgott, hasonlók vették körül. Akik mindig csak azt mondták neki, te egy fasza csávó vagy. Na most szembesülhet azzal, hogy nem. Mert nekem ne mondja hogy egy ország téved, és ő nem egy gyökér állat. Mert igenis az. A fb oldalán már csak őt dicsőítő komment maradt, én legalább is azt láttam. Gondolom nagy takarított. :) Szánalmas.

Mr Eggs · http://farmprojekt.blogspot.com/ 2016.03.29. 13:07:17

@mocskosmacska: csak egyszerűen a legjobb védekezés a támadás, elvet használja fel. A gyökér véglény egyszerűségű lényeknél ez a szint. Lásd reality szereplők, politikusok.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.03.29. 13:08:46

@Janossz: szerintem ez nem az állami szféra,versenyszféra közti különbség,hanem inkább egy pszcihológiai probléma. amit én érdekes módon pont azoknál láttam eddig,akik olyan munkakörben dolgoznak,ahol pont határozottságra van szükség,gyorsan kell dönteni. na ezek az emberek akik a munkájukban tökéletesen irányítanak,ahogy kimennek a munkahelyről képtelenk irányítani. Ismerősöm foglalkozik egy bankvezér lelkével, a pasi a munkaidejében egy határozott férfi,aztán ahogy kimegy egy félénk nyuszi lesz,aki nem mer szólni a boltban ha rosszul adnak neki vissza..

mocskosmacska 2016.03.29. 13:12:13

@Mr Eggs: Nem jutott el az agyáig, hogy az ilyen dolgok miatt tartja mindenki parasztnak.

mocskosmacska 2016.03.29. 13:14:42

@aloksak: Hirtelen átfutott az agyamon, hogy van-e hasonló anyagi helyzetben lévő ismerősöm. Hármat találtam, mondjuk csak felületesen ismerem őket, de egyik sem ekkor paraszt. (Lehet, hogy egyébként van velük probléma, de tudnak viselkedni, amit szúnyogcsődör nem.)

mocskosmacska 2016.03.29. 13:15:16

@PeniValdes: Nem tudom, de nagyon úgy próbálja előadni.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2016.03.29. 13:19:20

@PeniValdes: Lehet benne valami, mert van egy ismerősöm, aki más területről ugyan, de hasonló "tüneteket" produkál.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.03.29. 13:22:19

@Majom1Parádé: igen,és nekem az a különös,hogy pont azok akiknek a munkája nagy határozottsdágot igényel,tehát sebészek és térsaik

aloksak 2016.03.29. 13:23:46

@mocskosmacska: Igazából szerintem a papának van. Csak Gizella villog vele. Mert ugye ő menő vállakozó. Csak éppen nem megdolgozott keményen az indulásért, hanem apuci megtolta pár tíz millióval, és mondta neki, akkor csináld. Ha valaki Új Zélandról majd tíz milliós mínusszal jön haza, mikor elvileg dolgozni ment ki, akkor nem kicsit lehetnek anyagilag elengedve a szülők. Na inne van pénze. Apuci kicsi fia.

aloksak 2016.03.29. 13:26:20

@mocskosmacska: És nem akartam általánosítani. Azaz ha valakinek van pénze, gazdag, az még nem feltétlenül jelenti azt is, hogy gyökér. Csak aki úgy lett gazdag, hogy megdolgozott érte hosszú évek alatt, az általában megmarad annak az embernek aki volt anno is, aki viszont nem, csak valahogy a nyakába szakadt a vagyon, lásd Gizella, az nagyképűvé válik. Tisztelet a kivételnek, ezt hozzá kell tenni.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.03.29. 13:28:21

@aloksak: nem könnyű ezeknek az apjának lenni,erről mesélt egyszer egy amerikai producer,hogy ő csóró család fia volt,és dolgoznia kellett,levelet sepert a kocsi feljárókról stb,és amikor egy kosármeccsen jegyet tudott venni az oszlop mögé,ahonnan kb semmit sem fog látni,de mégis boldog volt. de a gyerekei már a luxusba születtek, a gyerekei nem kényszerülnek arra hogy megdolgozzanak a kocsiért, a gyerekei nem az oszlop mögé,hanem az első sorokban kapnak helyet

beacska 2016.03.29. 13:31:12

@Andi.Mf: nekem Dia a kedvencem! a megkanollak-duma kifejezetten szórakoztató volt. meg amúgy is...na és, ha állatszexet fest? lehetne rosszabb is...

aloksak 2016.03.29. 13:33:22

@PeniValdes: Tisztában vagyok ezzel. Általában ez így szokott lenni. Ezért nem jó meglátásom szerint, ha egy gyerek mindent megkap elsőre, bármit megkíván. Mert nem fogja igazán értékelni. Emlékszem, mikor elkezdtem dolgozni először életemben, és tudtam venni a fizetésemből magamnak Tv-t, videómagnót, dvd lejátszót, számítógépet, milyen jóleső érzés volt az, hogy tudtam, én ezért megdolgoztam. És úgy is vigyáztam rá, mint a szemem fényére. A Tv a mai napig megvan. A számítógépet pedig az unokatestvérem használja, működik, pedig több mint 10 éves gép. :) Az ember mindent akkor értékel igazán, ha megdolgozott érte, ha vérét verejtékét adta érte. :)

beacska 2016.03.29. 13:36:16

@PeniValdes: itt nem erről van szó. a tűzoltóságnál egyértelmű a fegyelem. ott amit a feljebbvaló mond, az van. boka összevágva. és itt? mi a szart csináljon egy pöccsel, aki még felkelni sem hajlandó. Sanya mondta: mit csinálsz, ha le akar ölni egy tyúkot? elé állsz? mert ki nem veheted a kezéből a kést, mert TÉGED zárnak ki....és Dani barátunk éppen erre játszott rá, gusztustalan módon...szerény véleményem szerint a szerkik kirakták, mert kezelhetetlen és fegyelmezhetetlen volt.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.03.29. 13:37:22

@beacska: ez is szerepet játszik,de az is amiről beszéltem

beacska 2016.03.29. 13:38:41

@PeniValdes: tyűűű, elvesztettem a fonalat....bocs...bővebben?

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.03.29. 13:39:51

@aloksak: igen,de nehéz okot találni,hogy miért ne vedd meg neki

beacska 2016.03.29. 13:43:59

@PeniValdes: én nem ezt láttam a TűzoltóSanyin. hanem, h nem szokott hozzá, h nem fogadnak neki szót, plusz, utána kell járnia, h történt-e vmi.
plusz nem kapott sem utasításokat, sem kis noteszt...

vhogy a rácsodálkozást láttam rajta, h "ezt mondani kell?"...amúgy én nem láttam, h különösebben nagy rendetlenség lett volna.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.03.29. 13:44:58

@beacska: igazából ezt csak akkor tudnánk,ha a kinti életét is ismernénk

aloksak 2016.03.29. 13:46:04

@PeniValdes: Tudom. Tapasztaltam. :) Egyszer a balcsinál nyaraltam, és együtt nyaraltunk egy másik családdal. Nekik volt egy cukker kislányuk, aki mikor meglátott, onnantól ne tudtam szabadulni tőle. :D De mivel mindig is szerettem a gyerekeket, nem zavart. El vittem babakocsival sétálni, és pechemre betévedtünk egy boltba. :D Addig ordított, míg a zsebpénzemet nem kímélve megkellett vennem neki, amit megfogott. Mert az istennek nem volt hajlandó elengedni. :D Mikor vissza értünk a szállásra, az Anyja nézett rám, majd elnevette magát. :D így jártam. De a sajátomat majd igyekszem úgy nevelni. :)

Andi.Mf 2016.03.29. 13:48:38

@beacska: Hát ha Dia a kedvenced, egészségedre. Nem irigylem tőled, hidd el. :) A megkanollak szerintem nagyon közönséges volt. Még egy férfi szájából is az lett volna, egy nőjéből egyenesen taszító. Kizárólag magát alázta porrá. Az állatszex festegetésnél van rosszabb persze. Végülis mindig van lejjebb. Ezeknél a szereplőknél meg pláne. :)

beacska 2016.03.29. 13:48:41

@PeniValdes: ja. nekem alapvetően jó a véleményem a tűzoltókkal kapcsolatban. elég katonás a szemléletmódjuk, amit a "nyugdíjazás" sem változtat meg. csak szar helyzetbe kerülnek fiatalon. nincs választásuk, menni kell...és ott ül egy "fiatal"ember és ki kell találnia a hogyantovábbot...persze, vannak akik továbbszolgálhatnak, de ők már magasra felkúszták magukat

beacska 2016.03.29. 13:49:43

@Andi.Mf: :DDDD

már látom, h imádni foglak :DDD

és ennél csak te fogsz engem jobban imádni :DDDD

nagy lesz a szerelem :DDDD

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2016.03.29. 13:51:26

@beacska: Nem kellett kirakni, magától bénázta el. :-)

beacska 2016.03.29. 13:54:14

@Majom1Parádé: én arra azért emlékszem, amikor kirakták azt a kócos kis tudós gyereket, mert verekedett a Vikivel a VVkitudjahányban....neki konkrétan ez lett a veszte. itt szerintem nem várták meg. iszonyú irritáló volt, amit Geryvel művelt...

és igen, ostoba volt, kipakoltatta magát, de azért rendesen rásegítettek a szerkesztők is. szerintem

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2016.03.29. 14:00:46

Ja, hát az az eset piskóta se volt ehhez képest és igazad van. De Vikinek azért jóval több esze volt, mint most Daninak. (A szerki rásegítést esetleg úgy gondolom, hogy a tarsolyban lévő párbajokból próbáltak olyat választani, de ez erőltetett. Nem hiszek benne. De tökmindegy, Dani kizúgott ez a lényeg)

mézescsók 2016.03.29. 14:01:23

@mocskosmacska: "Ne arról beszéljünk, hogy nekem miért van, hanem hogy neked miért nincsen"
- és tök igaza van. Árnyaltabb is lehetett volna: b... meg, mi közöd hozzá?
Sorjáznak itt sztereotípiák, bazi nagy hétköznapi bölcsességek az apuciról és az ő elszállt kicsi fiáról, és igen, a pénz és a hatalom igencsak jó jellemformáló tényező, de azért azt hiszem, mindenki hallott, olvasott már emberi, morális hulladék szegényről és nagylelkű, szerény gazdag emberről.
És bármennyire is nem szerettem a karakterét, egy hét után nem hordanám el mindennek azután, hogy ez alatt az egy hét alatt láttam belőle kb. 20 percet és akkor még jó vagyok, mert kb annyit sem.
És már most közlöm, hogy mindent a gyerekem alá tolok és fogok is tolni, amíg élek, mert nekem nem okoz frenetikus gyönyört, hogy szegénynek lássam, és pokolian nem lennék büszke magamra, hogy na, most aztán jól megtanítottam a nagybetűs életre, és ettől aztán milyen kiváló emberpéldány lesz egyszercsak.

Andi.Mf 2016.03.29. 14:05:24

@beacska: Na, úgy érzed? Miért, mert nem egyezik a véleményünk, vagy mert én nem díjazom az állatszex festést és a közönséges nőket?

Gia 2016.03.29. 14:08:33

@Pék Sütemény: Sziamia!Összeáll a régi csapat..

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.03.29. 14:10:03

@mézescsók: ha megteheted akkor tedd,ha olyan fontos vagy,akkor nem te,hanem a neved fogja alátolni a jót. aztán,hogy azzal hogyan sáfárkodik,az már nevelés kérdése.

Andi.Mf 2016.03.29. 14:11:47

@mézescsók: Nem azzal van a baj, ha a szülő megad mindent a gyerekének, hanem azzal, ha nem tanítja meg arra, hogy hogyan kezelje azt. Hogy miként becsülje meg, ami neki megadatott és másnak esetleg nem. Nem érzi a súlyát, így értékelni sem tudja. Persze, hogy a szülő megad a gyerekének mindent. De ha ez mellett nem neveli semmire, csak a zsebét tömi, akkor egy ekkora sutyerák lesz belőle, mint ez a Dani.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.03.29. 14:13:03

@mézescsók: hogyne,bár egyesek nem kényszerülnek arra hogy dicsekedjenek a kocsijukkal, házukkal.

beacska 2016.03.29. 14:13:16

@Andi.Mf: nem. azért, mert személyeskedsz a fórumozótársaiddal: "Hát ha Dia a kedvenced, egészségedre. Nem irigylem tőled, hidd el." én spec utálom az ilyet, és ugrom is rá jó magasra...ha gondolod, végigjátszhatjuk ezt a játékot...

és ne gondold azt, h ha egy fórumon a többiek fölé helyezed magad "mert én nem díjazom az állatszex festést és a közönséges nőket?", akkor sok támogatóra fogsz lelni...vagyunk itt egy páran, akik szeretünk az ilyen fórumtársunkkal játszadozni....nagyon magas labdák ezek...

ééééés, valszeg te vagy az egyetlen itt aki ezen elcsodálkozik, de VVIza a kedvenc valóságsó szereplőm a mai napig is....nem fogom kifejteni miért, de gyanús vagy te nekem, h te szoktál neki beszólogatni ok nélkül az FB-n, csak játszásiból ;)

malevil2050 2016.03.29. 14:23:57

Hónap megyek szlovákiába és viszek velőscsontot. De senkinek nem adhacc belőle kutyuri!! :)

lac64 2016.03.29. 14:30:25

@mézescsók: "Ne arról beszéljünk, hogy nekem miért van, hanem hogy neked miért nincsen"
- és tök igaza van. Árnyaltabb is lehetett volna: b... meg, mi közöd hozzá?"

Véletlenül nem Danika hozta fel a pénzkérdést, amikor előadta a két lakást, három autót? Az a helyzet, hogy a TV-ben látott 20 perc alatt azért lehet véleményt nyilvánítani róla.

Természetesen a saját gyerekeidet úgy támogatod ahogy akarod. Szerintem nincs abban probléma, ha egy szülő megpróbál mindent megadni a gyerekének, ha ehhez az is párosul, hogy közben úgy neveli, hogy a gyereknek maradjon felelősségérzete és ne az anyagiak legyenek a fokmérők. Daninál mintha ez nem teljesen valósult volna meg.

Andi.Mf 2016.03.29. 14:30:53

@beacska: Ez neked személyeskedés? Akkor neked nagyon alacsony az ingerküszöböd. Kezdjük ott, hogy nem én szólítottalak meg, hanem te engem. Lapozzál vissza.
Most írod le, hogy te itt másokkal játszadozni szoktál. Hát akkor az mi, ha nem személyeskedés vagy szándékos provokáció. Most például mit csinálsz velem? Vádolsz, kötekedsz a semmiért.
Ha itt valaki a többi fölé helyezi magát az te vagy, nem én.
Olyan kedvencet választasz, aki akarsz. Engem hidegen hagy.
Aki nem tudja elviselni, hogy másnak más a véleménye és azonnal torokra megy, az ne fórumozzon.

mézescsók 2016.03.29. 14:35:26

@beacska Kösz.
@PeniValdes:@Andi.Mf: Persze, hogy a nevelésé. Amit aztán nem feltétlenül a szüleitől kap meg az ember. Mindenki beszerzi a maga kis kudarcait az idők során, aztán vagy tanul belőlük, vagy nem.
Dicsekvés: utálom. De ez itt egy fiatal pasas, aki egyrészt menőnek akart mutatkozni a társaságban (sok esetben ez hat: még csak menőnek sem kell lenned, elég, ha elhiteted magadról), másrészt fel akart szedni egy csajt (aki szegény nem biztos, hogy ezt így felfogta, de mindegy), harmadrészt nem tartom kizártnak, hogy rá is játszott a dologra, negyedrészt piás volt. Ez mondjuk nem mentség, de szokott ilyenkor baromságokat beszélni és túlozni az ember.
Amikor a tűzoltó letámadta (és ráadásul tényleg nem volt igaza) és elmondta minden tolvaj, szélhámos csalónak, akinek az apja tolja a pénzt és egy genetikai hulladék - kifejezetten csodáltam, hogy nem vesztette el az eszét és pofozta le azt a szerencsétlent. (Eztán jött a Kutyással a pengeváltás)
Kiment, a magam részéről elfelejtem.

mézescsók 2016.03.29. 14:38:02

@lac64: Ld. mint fent. Különben meg a bánat tudja, hogy ki hozott fel és micsodát. Láttunk pár bejátszott pillanatot, aztán annyi. Ez az első este volt, nyilván ismerkedtek: ki, mivel foglalkozik, hol lakik, mi érdekli, mi van a kis családdal, stb.

Andi.Mf 2016.03.29. 14:39:50

@beacska: Ennyi? Három nevető smiley.... Akkor azt hiszem lezárhatjuk. Ok nélkül meg ne ugorj nekem, ha megkérhetlek. Kulturáltan is lehet véleményt cserélni. Köszönöm.

Krétagarbó 2016.03.29. 14:42:45

@PeniValdes: ez olyan, mint amikor James Gandolfini alias Soprano, a maffiavezér pszichológushoz járt..:)

mocskosmacska 2016.03.29. 14:44:15

@mézescsók: Tökmindegy, hogy Daninak honnan van pénze, (egyébként honnan gondolja, hogy a kérdésfeltevőnek nincsen?) hanem, hogy aki, ilyen stílusban nyomja, ez egy bunkó paraszt.

Andi.Mf 2016.03.29. 14:44:57

@mézescsók: Nyilván különböző hatások érik az embert az életben. A szülőnek viszont látni kell, hogy mikor tart a gyerek rossz irányba azért szülő. Felelőssége van a gyerekért. A nevelést nem 28 évesen kell elkezdeni. Akkor már veszett fejsze nyele.

beacska 2016.03.29. 14:50:33

@Andi.Mf: ne becsüld alá a :DDDD-kat

beacska 2016.03.29. 14:54:36

@mézescsók: mondjuk, az, h fel akart szedni egy csajt, no az költői túlzás.

nem mondom, h a férjem anno kinyitotta előttem az ajtót, betolta alám a széket, és virágokkal várt, de "fel tudott csípni" önerőből, nem üzengetett bénán...lehet, h inkább szánalmas a csávó, mint gusztustalan, de nekem inkább életképtelennek tűnik....aztán mégis én ülök itt a széken a bányában, ő meg vhol egy kávéházban ücsörög és osztja az észt (gondolom)

aloksak 2016.03.29. 14:57:18

@mézescsók: Mindenkinek megvan és meglehet a véleménye. :) Az hogy az ember megad mindent a gyermekének, nem ugyanaz hogy elkényezteti. Aki szereti a gyerekét, az na ná hogy mindent meg fog neki adni. Nagyon jól írtad, hogy aki gazdag, az is lehet szerény, aki szegény az is lehet nagyképű. De Dani nem volt szerény. Ok, fiatal. Még tanulhat és alakulhat. Azt mondom, tegyen is így. Ráfér. És a szegénység is. Mivel kiesett, azt mondom most már koncentráljunk a bent maradottakra. Én a magam részéről többet nem fogok róla itt írni. De azt nem tagadom, nem zártsm a szívembe. És itt a vége. @beacska: Ne is haragudj, de amit utoljára írtál, hogy ki a kedvenced és megvádoltad hogy @Andi.Mf: szólogat be neki a fb-on, az ugyanúgy személyeskedés volt. Ok, nem csípitek egymást. De ne erről szóljon már ez itt.

Andi.Mf 2016.03.29. 14:57:44

@beacska: Figyu! Én ide beszélgetni jöttem. Véleményt cserélni. Nem vagyok vevő az olcsó játékokra és provokálni sem hagyom magam. Ha normálisan nem tudsz vagy nem akarsz beszélgetni, akkor kerülj ki. Köszi.

mézescsók 2016.03.29. 15:06:28

@mocskosmacska: A kérdést fel sem kellett volna tenni. Én provokatívnak érzem, amit kb. így lehet a leghatásosabban visszaverni. Vagy ha rájátszik az ember: igen, nekem apukám tolt a fenekem alá mindent, ezért lettem ilyen hülye kis pöcs, nem érek semmit, nem tudok semmit, naphosszat piálok (péntekenként többet, akkor egy liter is lemegy), csajozok, drogról nem tudom esett-e szó, de ha nem akkor azt is.
@Andi.Mf: Mindent a szülők nyakába varrni nem lehet. Mostanában akárhány pszicho témájú dolgot olvasok, a jellemfejlődés taglalásánál mintha megállt volna a tudomány a gyerekkornál. Nem vitatom a szülői felelősség fontosságát, de azért máshonnan is érik életreszóló behatások az embert és szed fel ezt-azt

És bocs, most egy ideig nem reagálok a hsz-kre, mert nem érek rá.

Krétagarbó 2016.03.29. 15:06:56

@malevil2050: Szlovéniába menjél, ott van:)

Andi.Mf 2016.03.29. 15:07:14

@aloksak: Köszönöm! Nem is értem mi a baja @beacska:-nak. Letámadott, mintha az életére törtem volna. Röhej. Egy trashrealityről beszélgetünk könyörgöm. Itt játszadozni kell a másik fórumozóval és provokálni? Mi ez, dedó?

Janossz 2016.03.29. 15:10:44

Sokat rugdossátok ezt a döglött macskát.
Halott oroszlánnak nem nevezném, még ha megette volna Gizellát sem...
Szép nem volt, jó nem volt, elég volt.
Most sokkal érdekesebb lesz Attila Tesó pályafutása. Mégiscsak egy konstruktív (naná, kőműves) figura, a rendpártisága is -ha nem viszi túlzásba- üdvözölhető.
És ő az, aki kérdez, még ha olyat is, hogy a zsinór melyik oldalán húzzák a vetőárkot, de kérdez!!
Az nagy dolog ám, mert aki kérdez, az esetleg tanul is.
Nagy suttyó, de nem taszító figura, időnként egész emberi megnyilvánulásai vannak.
De honnan facsar majd kalóriákat??

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.03.29. 15:11:40

@Andi.Mf: Andi, igazad van, lsz. nyugodj meg, nem ér ez ennyit! Van mikor a fórumozók között is fellángolnak az indulatok. Teljesen felesleges...

beacska 2016.03.29. 15:11:49

@aloksak: nem én kezdtem. de befejeztem. vannak itt szimpatikusak bőven ;)

mézescsók 2016.03.29. 15:12:28

@beacska Esetleg bepróbálkozott? Mert annyi azért volt... A többivel egyetértek.
@aloksak Kb. ezt dünnyögtem 14:35.26-kor. Kiment, felejtős.

malevil2050 2016.03.29. 15:13:04

@Krétagarbó: Uhhhh , így benézni! Köcce máá :)

beacska 2016.03.29. 15:14:26

@mézescsók: mindketten állítják, h még csak próbálkozás sem volt....hát akkor????....

Andi.Mf 2016.03.29. 15:15:16

@mézescsók: Persze, aláírom! Keveredhet a gyerek rossz társaságba. Ott a lázadó korszak is, amikor minden jó, csak az nem amit a szülő mond. Dani esetében viszont az a helyzet, hogy megkapott mindent, a segge alá lett tolva a kocsi, az Új-zélandi nyelvtanulás, és természetesnek veszi, hogy ez neki jár. Jár és kész. Nincs érték - és realitásérzéke. Nem is becsül meg semmit. Ezt viszont már gyerekkorban kellett volna kialakítani benne. Most már késő, mert a személyiségének a része. Nem is érti, hogy mi a baj vele, mert neki ez a természetes.

beacska 2016.03.29. 15:15:21

@malevil2050: jééé, én is azt hittem, tőlünk északra vannak...;)

aloksak 2016.03.29. 15:20:19

@Andi.Mf: Koncentráljunk a bentiekre. :) Lesz itt még úgy érzem kibeszélni való. Mind történés, mind személy. Már kíváncsi vagyok az esti öffire.

mocskosmacska 2016.03.29. 15:20:55

@mézescsók: Nem volt túl kulturált a kérdés, de Dani magától ment el egy valóságshowban és vállalta, hogy a nézők ízzé-porrá szedik a viselkedését.

aloksak 2016.03.29. 15:22:28

@beacska: Ha nagyon éhezni fognak, és minden kötél szakad, össze kéne fogni, szerezni valahonnan egy drónt, és egy kis ellátmányt juttatni nekik. :) Megnézném a stáb arcát, mikor meglátnák. :D

beacska 2016.03.29. 15:24:22

@aloksak: áááá, tapasztalatom szerint őket büntetnék meg. már volt ilyen a VV-k történetében :DDD

natalja (törölt) 2016.03.29. 15:26:10

@aloksak: "Csak ne hogy a végén még ő is szegény Norbit támadja be. :D"
Hát az már egy másik kategóriás megkanolás lenne, de jaaaaaj, ilyet már csak nem..... :D

Q-in-Law 2016.03.29. 15:32:35

Ez a megkanollak dolog nem zaklatás?

Andi.Mf 2016.03.29. 15:39:34

@Q-in-Law: És a nemi szerepek is felcserélődnek. A nő nyomul a férfira. A benti férfiak közül meg van ugye aki csak a szemöldökét szedi és fésülködik. Ez melyik nemre nézve gázabb? Nehéz eldönteni.

csincsilla72 2016.03.29. 15:45:45

@mézescsók: Én ezt egy kicsit árnyalnám azért.
A szülő természetesen megad a gyermekének mindent, de egy határon belül. Akinek már oviban Lomborghini a jele és soha semmire nem kell gyűjtögetnie vagy vágyakoznia, az a pénzt soha nem fogja igazán értékén kezelni és végső soron ő fog nagyon szívni, ha elfogy, elveszíti vagy nem tudja beosztani. Nekem semmi bajom azzal, ha egy szülő hozzásegíti a kölkét az életkezdéshez (végülis kinek spórolna egyébként), és ebbe belefér az iskola, a sport, a különórák megfizetése, a lakáshoz jutás támogatása, stb. De nem hiszem, hogy belehal a kölök, főleg egy egyetemista, ha saját magának kell finanszíroznia a bulikákat, a nyaralást, a státuszszimbólum-termékeket.
Gizellánál láthatóan hiányzott a kontroll a pénz felett és ez valószínűleg a szülő hibája is. Mondom úgy, hogy nem ismerem a családják, úgyhogy még tévedhetek is.

aloksak 2016.03.29. 15:48:03

@natalja: :D Lehet Norbi nem tiltakozna. :D :D Én azért megnézném. :)

csincsilla72 2016.03.29. 15:48:23

@Andi.Mf: "Nincs érték - és realitásérzéke. Nem is becsül meg semmit."

Azt hiszem, ez a legjobb megfogalmazás.

beacska 2016.03.29. 15:58:22

@aloksak: még az elsőben talán. Oki kapott az égből egy csomagot...asszem...

aloksak 2016.03.29. 16:00:55

@beacska: Erre nem emlékszem. Nem is néztem anno. Köszi. :) Oki nem át ment a BB házba, és kért egy kis sört kölcsönbe? :D ( paródia volt, de már nem tudom ki is csinálta :D)

Well... 2016.03.29. 16:02:38

@beacska: konkretan itt vannak a vidoen 2:00 perc korul er a sikloernyos srac a FARM fole... mikor lesz kis idom betajolom a google earth-on ezen a videon van annyi tereptargy amibol mar lehet azonositani a konkret helyszint..

www.youtube.com/watch?v=Gh9ajCS2dro

csincsilla72 2016.03.29. 16:09:41

Egy dolgot mondjatok meg nekem, mert vagy lemaradtam róla, vagy nem volt róla szó: közölték velük, hogy az induló készletből kell 3 hónapig gazdálkodniuk? Ennek tudatában zabáltak fel mindent az első héten? Vagy kibacásból csak most értesültek róla?

Cefrekecske 2016.03.29. 16:11:10

Ha ez a kanolós dolog fordítva lenne, akkor már szét lenne szedve a kanolni azaz a sunázni akaró csávó mert egy erőszakoló állat, aki nem tiszteli a nőket, nem érti, hogy a NEM az NEM stb. 5 perc alatt semmisülne meg szerencsétlen. De így persze nem gáz...

Well... 2016.03.29. 16:15:43

@Cefrekecske: "Here's something you never hear a guy say: "Stop sucking my dick, or I'll call the police!" / George Carlin Complaints & Grievances / :o))))

Mr Eggs · http://farmprojekt.blogspot.com/ 2016.03.29. 16:25:41

@Majom1Parádé: az milyen buli lenne ha tényleg mindent levonnának és a végén még benyújtanának a nyertesnek egy több tízezres számlát, mert megdöglött a tehén

beacska 2016.03.29. 16:51:40

@Well...: ezt meg honnan szedted???

Well... 2016.03.29. 16:54:28

@beacska: a tanya amit hasznalnak szerepelt a sloveniai sorozatban, meg a horvat sorozatban is, nem en vagyok az elso aki meg akarta talalni. :o)

Q-in-Law 2016.03.29. 16:55:07

@Cefrekecske: kicsit másképp hangzik, pedig szignifikáns különbség nincs tartalomban:
"Valószínűleg megba***lak így is, úgy is. Ha akarod, ha nem. Én ha meg akarlak ba***lak, úgyis megba***lak, és hidd el, nem fogsz ellenkezni. Úgy megba***lak, hogy valószínűleg szerelmes leszel belém."

aloksak 2016.03.29. 16:57:35

@Mr Eggs: Köszi. :)))))) De régen volt.

Puncylla 2016.03.29. 17:00:05

@Gia: még conchobar nagyon hiányzik
nekem
?

zaphodbeebthe1st 2016.03.29. 17:39:14

Hamis ez az egész, több szempontból is. 1400kcal/nap már komoly fogyókúra pláne ha fizikai munkát is végez valaki. Amit eddig láttunk az a kezdeti kaja raktárkészletből talán fedezhető volt, de én azt is kétlem. A továbbiak viszont teljesen zérógyanúsak. Termény nulla, tojás kb. 1 db/fő/nap, tej kb. 8dl/fő/nap. Ennyike. Ha jól láttam valami tésztás-hagymás cuccot ettek, de csak néhányan, a kamerának. 1 hét után az állatok elől az abrakot is megennék ha nem lenne egyéb kaja.

Mr Eggs · http://farmprojekt.blogspot.com/ 2016.03.29. 17:49:16

@zaphodbeebthe1st: wow most nem mondod, hpgy egy tv-s reality kamu????? egy világ omlott most össze bennem

Éppen vissza nénéztem az adást és ha a tehén napi 10 liter tejet lead azzal mi a mellbimbót kezdenek? Főleg hogy két tehén van

natalja (törölt) 2016.03.29. 17:51:26

@zaphodbeebthe1st: Igaz. Bár ha valaki komoly fizikai munkát végez naponta, nincs szüksége konditeremre. :-) Kinyitni a tyúkól ajtaját, kapirgálni kicsit itt-ott (ásást imitálva), kerítésnek dőlve nézni egy kecskét stb....Na ezeket nem nevezném komoly fizikai munkának. :-) De amúgy én is nézegettem ezt, túl sokan vannak túl kevés (szinte semmi) kajára. Ehhez képest elég nyugodtak. Lehet, hogy csak azért, mert még van pálesz.
Amúgy, ha le is vágnak 4 tyúkot, nincs hozzá köret, fűszer, vagy még van?

natalja (törölt) 2016.03.29. 17:53:56

@Mr Eggs: Az egyik tehén nem ad tejet, a másik ad 10 litert naponta. Attila azt mondta SZGazdának, hogy elmegy a kávéba, meg ide-oda, szóval megisszák. Nem olyan sok az 14 emberre. Pláne, ha valami tejes kaját főznek. De most kuss lesz a tejhez is, mert túrót kell belőle csinálni.

Gia 2016.03.29. 17:59:56

Amikor a tájat mutatják mindig várom,hogy egyszer csak felbukkannak a kóborlók...Úgy látszik túl sok The walking dead-et nézek mostanában. :-))))))

aloksak 2016.03.29. 18:15:26

@Gia: Nézd már, a kis TWD rajongót. :D Mondjuk éjszaka lehetne kicsit őket szivatni zajokkal, neszekkel. Megnézném akkor, ki lenne legény a talpán. Vagy mindegyik fent kukksolna az ágyikójában. :)

aloksak 2016.03.29. 18:16:01

@Gia: És Rick a csapata élén. :D

Cimili 2016.03.29. 18:27:04

@aloksak: Ó a májad. :DDDDDDDD

Puncylla 2016.03.29. 18:28:34

@beacska: a szerkik talán inkább azt szerették volna, ha marad. és csinálja a műsort
vártam is, hogy emitt a párbaj részrehajló lesz, de teljesen korrekt volt
danika meg is nyerhette volna, ha nem akkora segg

aloksak 2016.03.29. 18:30:50

@Cimili: Ezt most mire kaptam? :D Az ötletemre? :D

aloksak 2016.03.29. 18:43:55

@Cimili: Hihihi. :) Köszi a cikket. De ezek szerint, az oldalzsebből húzza elő ezeket az embereket a csatorna? Mi volt a castinggal?

beacska 2016.03.29. 18:46:38

@Puncylla: meg ha nem tépőzáras a cipője :D...mondjuk Dóri csúnya előnyben volt: 3 napja egész nap kötözött :DDDDD

beacska 2016.03.29. 18:47:58

@Cimili: "A farmlakó akkoriban már hatodik éve dolgozott nevelőként egy gyerekotthonban, és az volt a terve, hogy a nyereményből egy tanyát vesz, ahol a gondozott gyerekek is helyet kapnak. "
hoppáhoppá...ő is látott már kapáló embert?

beacska 2016.03.29. 18:49:32

@aloksak: amúgy, szerintem jó volt a casting. tök mindegy, honnan vannak az emberek.

Dia, Norbi, TűzoltóSanyi és ezek szerint Gery nem véletlenül van ott...és már érthető a kutya is...

beacska 2016.03.29. 18:57:05

@aloksak: 1/3 látott már kapát, 1/3 anyuka és 1/3 bohóc...és működőképes a rendszer ;)

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2016.03.29. 18:57:10

@Cimili: tudtam, h ismerős vhonnan. Akkor is felkaptam a fejem :)

Mók_Ica 2016.03.29. 18:57:19

sziasztok, csatlakozok a mai nézéshez :)

Mók_Ica 2016.03.29. 19:00:48

@Cimili: nekem eddig szimpi Gergő

Cimili 2016.03.29. 19:01:58

Jól írta Sixx, Anikó télleg nem tudja kinyitni rendesen a száját.

aloksak 2016.03.29. 19:01:59

Húsvéti locsolkodás. :)

Mók_Ica 2016.03.29. 19:02:33

húsvéti locsolkodás projekt... melyik fiú kit locsol meg..... a fő kérdés, hogy hogyan kell ezt a locsolást teljesíteni..... :)))))

Cimili 2016.03.29. 19:02:43

@Mók_Ica: Mi nagyon egy húron pendülünk. :)

Gia 2016.03.29. 19:02:59

@Mók_Ica: Tessen majd tolmácsolni,jó?Mán megen csak a munka...

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2016.03.29. 19:03:04

Basszus, tina, penna. Körömlakklemosó, szappan mellé :)

Schlomo Goldberg 2016.03.29. 19:03:36

na, egy Valóvliágos kliséfeladat, faszom

Mók_Ica 2016.03.29. 19:04:03

@Cimili: akkor Heni mellett, hajrá Gergő :))))

@Gia: mindenképp.....

a fiúk mingyá ébresztik a lyányokat.... vödörrel készülnek.... lássuk

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2016.03.29. 19:04:51

Felrakom főni a kvt?????????????? Nem azt mondták, h nincs????????????????????

Mók_Ica 2016.03.29. 19:05:38

lyányok szoknyácskákban vonulnak fel spontán.... a fiúk saját költésű versekkel is készültek..... Norbi enyhén erotikás töltetű verset írt....
szerencsére nem nyakon öntik őket....

Cimili 2016.03.29. 19:05:53

Nem mindenki kapott gúnyát.

Mók_Ica 2016.03.29. 19:06:40

minden fiú kanolni szeretne.... legalábbis versben :)))

perszepolisz 2016.03.29. 19:07:03

@Dr.DottyTroll, a Vörös Csukás Katgimis AngyalTroll: Már korábban is volt kávé, sőt feszkó is volt, mert néhányan drága tejet is öntöttek bele.

Mók_Ica 2016.03.29. 19:07:53

@Dr.DottyTroll, a Vörös Csukás Katgimis AngyalTroll: ilyen hőmérsékletben, egy vödör hideg víz..... hát azért én nem érezném magam szerencsésnek.....

@Cimili: igen

Cimili 2016.03.29. 19:08:19

Nna nem lesz vizes póló verseny. :DDD

Schlomo Goldberg 2016.03.29. 19:08:31

Milyen puncik már hogy egyik sem húzta az egész vödör vizet valamelyik csaj fejére.
Garantált tüdőgyulladás és eggyel kevesebb ellenfél.
Attila volt a reménységem.
Dia várta csak hogy valamelyik "telibehúzza őket"
Freudi elszólás volt

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2016.03.29. 19:09:12

@Cimili: az.

@perszepolisz: de a reklám is úgy volt, h kv nincs, tej van :(

@Mók_Ica: de magamat igen, mint nézőt :)

Mók_Ica 2016.03.29. 19:09:13

Attilának a szarból kell várat építenie.... a semmiből kell(ene) jóllakatni a népséget......

perszepolisz 2016.03.29. 19:10:02

Már megint azon lamentálnak, ki mennyit nem dolgozott, ahelyett, hogy dolgoznának. Alapszitu.

Mók_Ica 2016.03.29. 19:10:21

Sanya már a fényevést vizionálja a készletek láttán.....

Cimili 2016.03.29. 19:12:24

Az előző górénak panaszkodik a jelenlegi góré. :DDDDDDDDDDD

Mók_Ica 2016.03.29. 19:13:07

jájjj....... Attila mindent sokkal jobban tud mindenkinél..... mikor látjuk már, hogy a kezével is dolgozik, nem csak a szájával......

Mók_Ica 2016.03.29. 19:14:30

Attila először kóstol, utána ehetnek a többiek.... nálam ő már péklapát pozitív....

Mók_Ica 2016.03.29. 19:15:34

Márk nem szokott éhezni.... ha éhes, akkor nem tud dolgozni..... várja, hogy mikor szakad el a cérnája....
szépen sorban vallanak a lakók az éhezésről....

Cimili 2016.03.29. 19:15:51

@Mók_Ica: Lassan készítheted a hordókat. :)

Mók_Ica 2016.03.29. 19:16:45

@Cimili: nem kívánok ilyen főnököt senkinek.... borzasztó.....

aloksak 2016.03.29. 19:17:52

@Mók_Ica: A heti gazda fel van mentve a fizikai munkavégzés alól. :) Tudod, szellemi munkát végez. :)

Mók_Ica 2016.03.29. 19:19:15

@Dr.DottyTroll, a Vörös Csukás Katgimis AngyalTroll: sztem nem.... de ezt most ő mondta magáról....

@aloksak: gondolod? az agyrágó bogár is éhezik a fejecskéjében..... :))))

aloksak 2016.03.29. 19:19:21

@Cimili: A holtesteknek? :D Tartósítani későbbre? Ledz hús. :D

Mók_Ica 2016.03.29. 19:20:52

@aloksak: dehogyis.... a legutóbbbi vv-nél abba hánytunk :)))

aloksak 2016.03.29. 19:20:56

@Mók_Ica: Na most szakadok a neveléstől. :D Mondtam már, hogy kedvellek? Na most mondom. Kedvellek. :)

Cimili 2016.03.29. 19:21:40

@aloksak: Neeeeeeeeem, hanem ha hánynunk köll valakitől. :DDDDD

aloksak 2016.03.29. 19:21:41

@Mók_Ica: Pedig az enyém se rossz ötlet. :)

Mók_Ica 2016.03.29. 19:22:05

Gergő és Brigi romantikás beszélgetése következik..... lássuk...

@Dr.DottyTroll, a Vörös Csukás Katgimis AngyalTroll: tiéd drága Dottyka :)))))

aloksak 2016.03.29. 19:22:18

@Cimili: Már kiokosított Mókica. :)

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2016.03.29. 19:22:22

Fúró az akkus volt, mert olyat használtak a 19. században is, ugye???????????????

2016.03.29. 19:23:45

Szegeny csavo, vegre a kutyan kivul kozeledik vkihez.. :))) csorikam :)))

Commodore 2016.03.29. 19:23:57

Kutyának is jó a humora.

Mók_Ica 2016.03.29. 19:24:20

@aloksak: meglátjuk, hogy sor kerül-e rá :))) használhatjuk arra is :))))

Gergő hintát barkácsol és meghintáztatja romantikásan Brigit....

Schlomo Goldberg 2016.03.29. 19:24:52

melyik csajt dugják meg először, lassan lehet megtenni a téteket

Mók_Ica 2016.03.29. 19:26:02

@Commodore: a legjobb :)))

@Dr.DottyTroll, a Vörös Csukás Katgimis AngyalTroll: sose hallottál még akkus fúróról a 19.századból???? :)))))

Attila még a csajokat is fel szeretné osztani?????

Cimili 2016.03.29. 19:27:02

@Schlomo Goldberg: Tipped? Én még a Lórán és a Henin, meg a Dórin kívül egyiknek sem tudom a nevét.

perszepolisz 2016.03.29. 19:27:50

Ó bazdmeg, már kettő gyúrós van. Pedig egy is sok volt.

Mók_Ica 2016.03.29. 19:27:53

Vivi és Sanya edzeni mennek.... nehogy veszítsenek az izomtömegből....hmmmm

Schlomo Goldberg 2016.03.29. 19:27:57

Sanyiban nagyon erős bizonyítási kényszer munkálkodik.
Edzeni akarnak mindenáron amikor kalóriabevitel meg nincs.

Sigismundus · https://csakugyirkalok.blogspot.com/ 2016.03.29. 19:28:04

Na megy a jó kis VVs taktikázás, kibeszélés, kiszemelés

Schlomo Goldberg 2016.03.29. 19:28:52

@Cimili: Diát hirtelen felindulásbol valamelyik részegen megpocsíkulja majd. Cinti is erősen nedvesedik.

Mók_Ica 2016.03.29. 19:29:28

Brigi és Gergő vmi karámot építenek....
Márk és Laura (?) is vmit ügyetlenkedik... de nem látom még mi lesz a végeredmény.....

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2016.03.29. 19:29:39

@paranyuszi: jaaaaaa, szörvájvör lájt :D

@Mók_Ica: elmaradott régióból vagok....

2016.03.29. 19:29:50

@Schlomo Goldberg: a biszexet, Norbi. Van rá egy söröm. :)))

Schlomo Goldberg 2016.03.29. 19:30:16

Cintinek több affinitása van nyúlólépítéshez mint a kecskepásztor modellnek.

Mók_Ica 2016.03.29. 19:30:26

Attila már a 2 perces gyaloglástól is kifárad......

perszepolisz 2016.03.29. 19:31:20

@Mók_Ica: Érdekes, szerintem mindkét csapat komposztáló ládát épít. Legalábbis Gergőék. :DD
(Amúgy ezt a feldatot még Sly gazda adta ki.)

Mók_Ica 2016.03.29. 19:31:25

@Dr.DottyTroll, a Vörös Csukás Katgimis AngyalTroll: akkor tessen nézni a műsort árgus szemekkel és tanulni :))))))))

Mók_Ica 2016.03.29. 19:32:39

@perszepolisz: lehet, én nem ismertem fel :))))

Gergő miért úgy fekszik a kutyájával, hogy a kutya feneke van Gergő arcánál??????

Sigismundus · https://csakugyirkalok.blogspot.com/ 2016.03.29. 19:33:24

Közmondás kavalkád.. Attila fejében ezek még nem igazán álltak össze..

Mók_Ica 2016.03.29. 19:33:32

Attila osztja a nem létező eszét.. kérdése: mit találjunk ki, hogy legyen???

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2016.03.29. 19:35:06

Valaki mondja már meg, h Márk miért ül kabátban, de alatt nincs semmi?

2016.03.29. 19:35:18

@Dr.DottyTroll, a Vörös Csukás Katgimis AngyalTroll: jó, hát az még csak első párbaj volt. Csak lesz durvább is! :))))

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2016.03.29. 19:36:48

Amúgy, én, reggel 5kor kizavarnék mindenkit...Amíg a munka nincs elvégezve, senki ne aludjon!!!!

Mók_Ica 2016.03.29. 19:37:07

@Sigismundus: sztem semmi nem állt össze a fejében..... ugyanis nincs ami összeálljon.. másoktól vár ötletet mindenre.....

Schlomo Goldberg 2016.03.29. 19:37:51

Sanyi eltanulta modellgyerektől a cicanadrág rövidnaci kombót, papucsal megvadítva

perszepolisz 2016.03.29. 19:38:10

Ja így már látszik. Tyúkkifutó.

Mók_Ica 2016.03.29. 19:39:03

kire szavazzunk gate...... Sanyával nem szimpatizálnak...
ma este nem lesz vacsora, mondja Anikó zárt szájjal.....

aloksak 2016.03.29. 19:39:24

A tehén és a kutya meglógott?

Mók_Ica 2016.03.29. 19:40:06

@Schlomo Goldberg: Sanya se full hetero.... azért bukik Márk divatteremtő ötleteire..... :)

Cimili 2016.03.29. 19:40:11

@Schlomo Goldberg: Akkor mégis csak jól láttam.

Cimili 2016.03.29. 19:41:45

Mire elfogynak, megjegyzem a neveket. :DDDDDDDDD

Mók_Ica 2016.03.29. 19:46:14

Attila este értékelő beszédet tart..... az előző "kormányt" szidja, a konyhafőnököt is szidja..... "szimpatikus"......

Cimili 2016.03.29. 19:47:07

Tényleg, ha kevesebben lesznek hogy fogják bírni a munkát???????? Fele annyi ember, 2x meló.

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2016.03.29. 19:47:09

Abból a szempontból a kasting, h utálják egymást :DDDDDDDDDD

2016.03.29. 19:47:46

Zseniális... Sanya fogja elvinni a balhét... :))))

Mók_Ica 2016.03.29. 19:47:59

@Dr.DottyTroll, a Vörös Csukás Katgimis AngyalTroll: reméljük a tyúkok is.... :)))

Sanya is "szimpatikus".... Attila rendkívül választékosan beszél..... ööööö.... káromkodik és osztja a lakókat.... pfejjj

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2016.03.29. 19:48:45

Én nem vagyok egy terrorista :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Mók_Ica 2016.03.29. 19:49:10

Márk átvette Dani háremét :)))) két lány fekszik rá :))

Sigismundus · https://csakugyirkalok.blogspot.com/ 2016.03.29. 19:49:20

Sanya max akkor vihetett trágyát amikor a wcre ment

Gia 2016.03.29. 19:49:25

Attila egy sutyerák suttyó..

Cimili 2016.03.29. 19:50:39

Van itt rend és parancsolgatás.

Mók_Ica 2016.03.29. 19:51:02

főnökségi staféta kötény..... péklapát Attilának....

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2016.03.29. 19:51:20

Főnökségi stafétaköpeny :DDDDDDDDDDDDDDD

@Mók_Ica: :DDDDDDDD

Pinkit kidobták a földre, kemény gyerek ez az Attila :D Imádom :D

Sigismundus · https://csakugyirkalok.blogspot.com/ 2016.03.29. 19:51:21

Dia a királynő :-) Egyenlőre ő a legszimpatikusabb..

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2016.03.29. 19:52:26

Ugye nem epilálnak, borotválkoznak? Vagy mindent elvesznek tőlem? :(((((

perszepolisz 2016.03.29. 19:52:30

Tehát Sanya nem hozott időben vizet ezért, hogy megszilárdítsam a hatalmam, kírúgom a kisfőnököt. :DDD

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2016.03.29. 19:53:17

Tisza szerelem, Istenem, ha ezt Dani láthatná...

2016.03.29. 19:53:20

A zene alapjàn Mindjárt megnyerem a sört! :))))

Schlomo Goldberg 2016.03.29. 19:54:02

Anikó lábai össze vissza vannak csavarodva, tekeredve

Sigismundus · https://csakugyirkalok.blogspot.com/ 2016.03.29. 19:54:13

@Sigismundus: Jaja, Attila ezzel jól meggyengítette a Heni pozícióját, Sanya meg megúszta

Mók_Ica 2016.03.29. 19:54:39

gyere-gyere..... romatikás csókolózás esete forgott fenn a paplan alatt Norbi és Cinti között.... :))))

@Dr.DottyTroll, a Vörös Csukás Katgimis AngyalTroll: naaaaaaaa, Pinki teljesen korrektül beszélt ezzel a pöccsel

2016.03.29. 19:55:58

@Sigismundus: egyetertek... Remélem jövő héten kibaszcsizzák..

Mók_Ica 2016.03.29. 19:57:04

@Sigismundus: sztem nem Henit gyengítette..... Heni totál jól állt hozzá.... ha kiküldik a földre kapálni, akkor odamegy..... miért álljon le egy pöcsfejjel vitázni?

Mók_Ica 2016.03.29. 19:57:54

@Schlomo Goldberg: Lilutól tanulta és továbbfejlesztette :))))

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2016.03.29. 19:59:44

Pinki nem jött ki belőle rosszul, sztem. A lényeg, h képernyőn van, beleállt.

lac64 2016.03.29. 20:01:08

@perszepolisz: Márkék nem nyúlketrecet készítenek? :DDD

Sigismundus · https://csakugyirkalok.blogspot.com/ 2016.03.29. 20:01:11

@Mók_Ica: Csak nem fog Heni sírva fakadni, úgy tesz mintha nem érdekelné. De azért egy bukott szakácsné az bukott szakácsné, és ha eddig abban a hitben volt hogy a főznitudása miatt védettebb a pozíciója, akkor most hoppácska, van másik a helyére. Ráadásul olyan aki okult az elődje hibáiból...

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2016.03.29. 20:01:39

Mondjuk egy budis összeállítást is szívesen néznék :DDDD Mert arról igen nagy a csend.

,, 2016.03.29. 20:04:40

@Sigismundus: csak szájkaratézni tud, meg mindenki primitív, mindenki más hülye, ő mindent jól csinál stb:) nem vagyok meglepődve:) és Hajrá Dia!

Mók_Ica 2016.03.29. 20:06:36

@Sigismundus: mivel Attila egy béna főnök és ahogy beszélt Henivel, azért annyira nem bukás ez a bukás Heninek. Plusz Heni normálisan reagált. Én nem tartom ezt az ő bukásának, inkább Attila béna vezetésének....

aloksak 2016.03.29. 20:10:27

Azért Attila feje felett is össze-össze csapnak a hullámok. :) Néha már csak egy kicsi kellene, hogy lekeverjen valakinek egyet. Szerintem nehezen állja meg. :) De muszáj, ha nem akar idő előtt repülni. Ha Cinti ezek után is átmegy aludni Márk mellé, akkor Norbi nem nagyon fog tiltakozni Dia megkanolása ellen. Van egy ilyen érzésem. :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.03.29. 20:10:33

@Dr.DottyTroll, a Vörös Csukás Katgimis AngyalTroll: Sztem egyenlőre nem fog, részigazságai vannak, csak rosszul tálalja azokat, illetve sokszor túlságosan kilóg a szög a zsákból (azaz nem eléggé kiművelt a kombinációs készsége), de amúgy szórakoztató figura a hibáival együtt, egyenlőre viszi a műsort! :-)

aloksak 2016.03.29. 20:14:02

@paranyuszi: Ízlések és pofonok. :D :D pedig mutathatnák Dani trónját. :D

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2016.03.29. 20:14:50

@Well...: ja,h ő ettől szép :)

@VV Erőlegény: sztem sem.

@paranyuszi: pedig van olyan érzésem, h normális angol budit használnalk.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.03.29. 20:18:48

@Mók_Ica: Én meg úgy érzem, hogy lehetett volna frappánsabb megoldása is a helyzetre Heninek! Attila nyilván durván, és sértően kezelte ezt a problémát (amivel már egyikünknek sem okozott meglepetést), és van egy olyan érzésem, hogy ezzel a gesztussal most Sanyának akart gesztust gyakorolni (valószínűleg szövetkezési célból, csak szerintem megint rossz lóra tett), de Heni válaszait sem értem egészen...

Mók_Ica 2016.03.29. 20:20:24

@VV Erőlegény: mármint a szavait vagy hogy miért így reagált?

paranyuszi (törölt) 2016.03.29. 20:22:20

@aloksak: Úrisn!!! :)))

paranyuszi (törölt) 2016.03.29. 20:23:04

@Dr.DottyTroll, a Vörös Csukás Katgimis AngyalTroll: Én hinni akarom, hogy nem cs*sznek át! :) (naív)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.03.29. 20:24:17

@Mók_Ica: Attilának egyébként szerintem tetszik a Heni, ő tényleg kisfőnököt akart belőle tenni, csak Heni erre nem vevő, Attila meg nem tudta átállítani a processzort ezzel kapcsolatban, így most mérges Henire....

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.03.29. 20:26:04

@Mók_Ica: Inkább a reakcióját. Értem én, hogy mit akar Heni, de ebben a szituban valamilyen kompromisszumra kellett volna törekednie, annyira azért nem kért tőle most lehetetlent Attila!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.03.29. 20:27:56

@VV Erőlegény: Illetve annyira nem parancsolt lehetetlent! :-)

Andi.Mf 2016.03.29. 20:29:10

@Dr.DottyTroll, a Vörös Csukás Katgimis AngyalTroll: Apropó hódoló....Gergő szerintem benne lesz a top 3-ban. Az RTL rá építi a romantikus szálat. Pozitív a kutyás vonal is. És ha az RTL-es Egy perc és nyersz műsorban már nyert 3 milkát, akkor annyira topa sem lehet, hiszen ott azért kell ügyesség, ergo a párbajokban is jó lehet.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.03.29. 20:29:19

@Dr.DottyTroll, a Vörös Csukás Katgimis AngyalTroll: Jah, kicsit óvodás szint, de ettől lehet rajta jókat röhögni! :-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.03.29. 20:34:33

@Sigismundus: Igen, Dia kíméletlenül rákapott a csontra, és taktikusabbnak is tűnik a szavai alapján, mint Heni. Na ezt a taktikusságot hiányoltam most Heniből!

beacska 2016.03.29. 20:42:43

@Andi.Mf: Gergő a "beépített". 2/3-ra tippelem...

Andi.Mf 2016.03.29. 20:54:52

@beacska: Egyetértek! Nem véletlen "castingolták be" ide is egy korábbi műsorból.

beacska 2016.03.29. 21:01:58

@Dr.DottyTroll, a Vörös Csukás Katgimis AngyalTroll: ja, Geryt én is szívesen nézegetem ;)

viszooont, igen fura a viszonya a kutyájával...milyen falkavezér az, akinek a kutyája rendszeresen meghágja a lábát (fejcsóva)...ez dominencia-hibát jelent...

Mók_Ica 2016.03.29. 21:06:24

@VV Erőlegény: én ebben a vitában azt láttam, hogy Attila Henitől ugyanazt a stílust várta volna el, mint amit ő maga is képvisel. El sem tudja képzelni, hogy másképp is lehet irányítani.
Heni sztem ezt próbálta neki elmondani, de rájött, hogy tök mindegy mit mond Attila fel sem fogja fogni.
Abban lehet vmi, hogy Attilának bejön Heni.

exbarátnő 2016.03.29. 21:07:19

Nagyon érdekelne sanyika lába hogyan sérült meg. És milyen hatalmas sérülése van, hogy konyhai munkára osztották be, de azért edzeni tud. (Vagy csak a fertőzés miatt?)

Fos9 gondolom visszanézte magát és elszörnyedt, milyen görbe Ó lábai vannak, azóta vagy úgy áll, mint aki mindjárt bepisil, vagy valami furcsa láb összetesz és oldalra rogyaszt pózban.

Nekem psicho atti, heti gazdaként jobban tetszik, mint a tűzoltó. A feladatok ki vannak adva és még esti megbeszélés is van.

beacska 2016.03.29. 21:08:55

azért én látok benne némi cinikus iróniát, és párhuzamot az élet menetével, ahogy az lett leváltva, aki szóvá merte tenni, h szar került a lecsóba....nesze nektek nagypofájú picsák...kussolni kell és beállni a sorba

aloksak 2016.03.29. 21:10:09

@exbarátnő: Ami egy jó kis ordibálás és anyázás. :) De legalább próbálkozik. :)

aloksak 2016.03.29. 21:11:44

@Mók_Ica: Sokat kellene nekik inni ahhoz, hogy legyen valami. Főleg Heninek. :)

exbarátnő 2016.03.29. 21:13:45

@aloksak: nem mondtam, hogy tökéletes, de több szervezőkészség szorult bele, mint a tűzoltó parancsnokba.
És amikor a konyhás néni ki lett rakva a földre, az azért volt, mert szabotálni próbálta a konyhai munkát.

Andi.Mf 2016.03.29. 21:14:34

@Mók_Ica: Attila nagy hibája, hogy mindent indulatosan tesz. Indulatosan kel, fekszik, indulatosan járkál, nem véletlen vágódik el állandóan. A tegnapi adásban is zakózott egyet, a maiban is hanyatt vágódott. Nem néz, csak megy erőből. A döntéseit is indulatból hozza. Az pedig általában nem vezet sok jóra. Én is egyetértek abban, hogy bejöhet neki Heni. És talán pont Heni higgadtsága miatt. Ő képes nyugodtan reagálni mindenre, míg Attila erre képtelen.

Mók_Ica 2016.03.29. 21:15:22

@aloksak: Heni simán megeszi Attilát reggelire..... jól megrágja és kiköpi.... neki ez a fickó egyáltalán nem partner .... semmiben. (aztán lehet, hogy jó nagyot tévedek :DDDDDDDDD )

aloksak 2016.03.29. 21:15:43

@exbarátnő: Azt elismerem, hogy próbálkozik becsülettel. Csak a csomagolás a nem megfelelő. De ő ilyen "őrült".

aloksak 2016.03.29. 21:17:17

@Mók_Ica: Az lehet. :) Majd kiderül. :) Lehet elég lesz kifacsarni mint egy narancsot és kezes báránnyá válik. :))

Mók_Ica 2016.03.29. 21:17:42

@Andi.Mf: az a nagy problémája, hogy Henit nem tudja erőből meghódítani ..... de majd rájön :)))

Mók_Ica 2016.03.29. 21:18:22

@aloksak: jajjj..... (röhögök) :))))))

aloksak 2016.03.29. 21:20:27

@Mók_Ica: :)) Túl teng benne a feszültség. És tudod mi a legjobb feszültség oldó? ;)

Mók_Ica 2016.03.29. 21:21:48

@aloksak: fusson Sanyáékkal 5 kört a farm körül :)))))) ;))))

aloksak 2016.03.29. 21:23:34

@Mók_Ica: Az nála olyan, mint halottnak a csók. :) De lehet Heni megkéri Diát, hogy kanolja meg rendesen. Szívességet tenne mindenkinek. :)))

Mók_Ica 2016.03.29. 21:25:45

@aloksak: csak ideig-óráig lenne hatásos.... :)

Well... 2016.03.29. 21:26:46

@exbarátnő: mar vagy 2-3 napja van a jobb sipcsontjan kotes, egyszzer a riportba felig le volt veve a kotes, gondolom a doki szemugyezte, akkor latszott, hogy valami egesbol vagy dorzsolesbol kifolyolag jo piros meg feszes a bore... lehet a szepfiuval egyutt probaltak gyantazni :oP

aloksak 2016.03.29. 21:27:46

@Mók_Ica: Diának lehetne ez a feladata. :)

Andi.Mf 2016.03.29. 21:33:49

@Well...: :D:D Még az is lehet, hogy együtt gyantáztak. Kinézem belőlük. Mindkettő csak a testével van elfoglalva. Sanya a locsolóversét is saját magának írta. Az egész vers a fitnessről szólt.
Márk kecskeszőrös hasonlata sem volt semmi. Gondolom, hogy örül a lány, hogy a haját egy kecskéhez, az illatát pedig rőzséhez hasonlította. Bár még mindig jobban járt Laura, mintha fordítva hangzott volna el a hasonlat. :D

aloksak 2016.03.29. 21:34:09

@Andi.Mf: Mintha mindig haragudna valamire, valakire. Már úgy értem, egész életében.

Mók_Ica 2016.03.29. 21:34:46

@Well...: gondolod túl forró volt gyanta? :)))

@aloksak: szegény Dia.....

aloksak 2016.03.29. 21:36:12

@Well...: Csak Márknak sikerült, Sanyának meg nem. :) Két ilyen Palit. Hogy ennyire önimádók legyenek. :)))

aloksak 2016.03.29. 21:37:18

@Mók_Ica: Ne féltsd te a Diát. Szerintem meg ő megenné Attilát reggelire. :))

Mók_Ica 2016.03.29. 21:38:11

@PeniValdes: biztos.... de 2 nap után miért kellett már vajon gyantázni???

aloksak 2016.03.29. 21:38:49

@Well...: Amúgy az életben nem gyantáztatnék. Akkor már inkább...

aloksak 2016.03.29. 21:39:31

@Mók_Ica: Ott törné ketté, ahol legjobban fájna neki. :D

Andi.Mf 2016.03.29. 21:39:58

@aloksak: Szerintem Attila maga sem tudja, hogy mire vagy kire haragszik. Egyszerűen nem tudja kordában tartani és kezelni a saját indulatait. Mindent erőből akar megoldani, pedig az eszével többre menne. Már ha van neki olyanja valahol mélyen.

aloksak 2016.03.29. 21:42:24

@Andi.Mf: Ez az. Lehet hogy nincs neki. Nekem olyan ösztön lénynek tűnik. Előbb cselekszik, és csak utána gondolkodik.

Well... 2016.03.29. 21:44:53

@Mók_Ica: " mert itt is szepnek kell lenni" :oP

Mók_Ica 2016.03.29. 21:45:51

@Well...: én kérek elnézést az igénytelenségemért :))))))))))

beacska 2016.03.29. 21:46:25

@aloksak: amivel nem is lenne baj, de a riportban is folyton szidalmazza a többieket. nekem EZ nem tetszik benne

beacska 2016.03.29. 21:47:16

@Well...: igaz, h visszaesett 9,5-re....szarügy :DDDD

aloksak 2016.03.29. 21:49:28

@beacska: Látom én is. Nem hiszem hogy tud másképpen is beszélni. Ilyen a stílusa.

aloksak 2016.03.29. 21:50:53

@beacska: Mert volt valaha is 10-es? Ok maga szerint igen. De más szerint? :)

Well... 2016.03.29. 21:51:29

@Mók_Ica: aze a szilvester gazda fejeben korulneztem vona mikor latta a henit a szepfiu szemoldoket szedegetni.... a heni meg remelem ironiabol kifolyolag mondotta, hogy kiszedte olyan jo ferfiasra.... nalam a szemoldokszedes, meg a ferfiassag nem fer bele egy mondatba , ha mar ferfias szemoldok legyen ilyen

i2.listal.com/image/1665488/600full-saul-rubinek.jpg

aloksak 2016.03.29. 21:52:38

@PeniValdes: A kecske? Mitől nő gyorsabban? :)

Mók_Ica 2016.03.29. 21:58:55

@Well...: ez egy kicsit túúúú máccs :)))) legalábbis nekem..... egyébként igazad van....:)

aloksak 2016.03.29. 21:59:45

@PeniValdes: És az mennyire férfias? :) Ha szabad kérdeznem. :)

aloksak 2016.03.29. 22:00:41

@Well...: Csatlakozom @Mók_Ica: kolkeginához. :) Neeeeeeeeeeeee

Well... 2016.03.29. 22:00:58

@aloksak: konkretn teljesen ferfias, nincs olyan no aki egy ilyennel kimenne az utcara :o)))

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.03.29. 22:01:15

@aloksak: és a hajvasalás,de gondolj csak a mignonokra

Mók_Ica 2016.03.29. 22:02:25

@Well...: talán Fridát kivéve... hihihihihihihi

beacska 2016.03.29. 22:03:24

azért bármennyire is szurkolunk Heninek, de h személyes tárgynak egy szemöldökcsipeszt vigyen be...basszus...

aloksak 2016.03.29. 22:04:26

@PeniValdes: A mignon finom, azt szeretem. :) @Well...: Értem én, hogy van aki azt hiszi ez férfias, de igazat adok neked.

Andi.Mf 2016.03.29. 22:05:52

@Well...: Dehogynem mer nő ilyen szemöldökkel kimenni az utcára. Sőt, sőt, sőt.. Kiszel Tünde az élő példa :D
www.nlcafe.hu/data/cikk/13/121349/7.jpg

aloksak 2016.03.29. 22:06:17

@PeniValdes: Gondoltam. :) Azért sárga sem szeretnék lenni. :)

aloksak 2016.03.29. 22:10:15

@PeniValdes: Elvesztettem a fonalat. :) Azt hittem Gru udvaroncai. Bocs. :)

aloksak 2016.03.29. 22:11:14

@Andi.Mf: Meg se ismertem Tündikét. :) Ez se mostanában készült. :)

aloksak 2016.03.29. 22:15:49

@PeniValdes: Őszinte leszek. :) Már azt sem tudom miről vagy kiről beszélünk. Ne hari. :) Valahol félúton lemaradtam. :)

Well... 2016.03.29. 22:17:12

@beacska: ugy gondolkodhatott, hogy ha csipkelodni kell, jo ha van jeznel egy csipesz :oP

aloksak 2016.03.29. 22:21:34

@PeniValdes: Ok. :) De milyen okból? Már kezdem szégyellni magam. :)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.03.29. 22:23:47

@aloksak: mingnonok:9 a lényeg az hogy a IIi Henrik udvaroncai mignonnak,vagyis cicusnak szólították egymást,meg páváskodtak.de mégsem voltak melegek

aloksak 2016.03.29. 22:25:53

@PeniValdes: Köszönöm szépen a tájékoztatást. :) Így már világos. Noha Márk és Sanya is ezt csinálják, még sem melegek. Vagyis Sanya tuti, hiszen van két fia. Márk meg nagy valószínűséggel, de én azt mondom, hiszem ha látom. :D Szóval ha valamelyik lányt befűzi, akkor bizonyítani fogja. :)

aloksak 2016.03.29. 22:32:33

@PeniValdes: Nem rossz gyerek. Hiszen senkinek sem ártott semmit sem bent. :) Egyszerűen nem tudom megérteni, hogy tud valaki ennyire önimádó lenni. És nem hiszem, hogy ő erre rájátszana. Ő ilyen. De való igaz, a légynek nem tudna ártani. Szóval nekem semmi bajom vele. :)

Well... 2016.03.29. 22:34:35

@PeniValdes: ja o a mamak kedvence mintagyerek aki sose fog elesni egy motorral, leesni a farol, vagy egyeb olyan fius butasagokat csinalni, inkabb ul a tukor elott es a hajat fesulgeti, szemoldoket szedegeti, melkasat gyantazgatja....tudtommal az eunukok sem voltak buzik, csak kicsit csokkent tesztoszteron szintuek voltak .... :oP

Mók_Ica 2016.03.29. 22:36:51

@Well...: @aloksak: ma ez divat... ezek a fiúk pávák. én asszem kiakadnék, ha ilyen lenne a fiam.....

elemes 2016.03.29. 22:37:22

sunázni = önkielégítést végezni egy élő nő hüvelyénel felhasználásával.

a kanolás valami hasonló lehet fordítva?

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.03.29. 22:37:50

@Well...: én leestem már fáról,pedog nő vagyok

aloksak 2016.03.29. 22:38:38

@Mók_Ica: Divatból ilyet csinálni? :) Azt hiszem én is, ha ilyen lenne a fiam.

Well... 2016.03.29. 22:39:44

@Mók_Ica: mindig mondom en , hogy tul sok noi hormonnal etetjuk a csirkeket, hogy nojjenek gyorsabban...aztan a fiukak mind olyan kis noiesre sikerednek attol a sok Mccsirketol :oP

Well... 2016.03.29. 22:40:30

@PeniValdes: viszont fogandni mernek, hogy a melkasodat nem gyantazod :oD

Mók_Ica 2016.03.29. 22:40:57

@aloksak: láttam egy párat közelről.... :) sokan vannak :)))

@Well...: sztem nem csak a hormonok miatt van.....

aloksak 2016.03.29. 22:41:55

@Well...: Most elképzeltem Márkot, ahogy ott ül a tükör előtt, és fésüli magát. :)) @elemes: Minden bizonnyal. Csak egy élő férfi ...... felhasználásával. :) De ha pontos deffiníciót szeretnél, akkor Diát kell megkérdezni. :))

aloksak 2016.03.29. 22:42:55

@Mók_Ica: És csapatokban járnak, a plázák környékén? :)) Már nem csak plázacicák vannak, hanem plázafiúk is? :))

beacska 2016.03.29. 22:44:06

@Mók_Ica: bakker, én is pont ezen filóztam magamban csendben...elképzelhetetlen. mondjuk, nekünk van itthon apa-kép

aloksak 2016.03.29. 22:45:18

@PeniValdes: Még jó. :) @Well...: Elolvastam amit Peninek írtál, és rá néztem a profilképedre. :)) Ütős így együtt. :)) Akár csak Mr. Nicolson mondta volna maga. :))

Well... 2016.03.29. 22:45:28

@Mók_Ica: nem is , inkabb a hormonok hianya miatt,,, kulonben ez a folyamat mar sinre van teve evtizedek ota....a nok rajottek, hogy akarhogy probalkoznak nem lesz belolluk ferfi, igy eldontottek, hogy a ferfiakbol csinalnak noket az egyenloseg neveben. ugye az egez kezdodott a hulye ferfiak reklamokkal, es azota mar a gyantazasnal tartunk .....

Mók_Ica 2016.03.29. 22:45:49

@aloksak: ezt látod nem tudom :))) én nem járok plázacicáskodni :))))

@beacska: :))))

Krétagarbó 2016.03.29. 22:46:43

@VV Erőlegény: sztem is lehet egy ilyen szál a háttérben. Meg idegesíti is Attilát Heni nyugodtsága. Amikor ő már az afyvérzés határán van, Heni még akkor is halál nyugisan vászol ennek a kreténnek.

aloksak 2016.03.29. 22:47:05

@Well...: :D :D Ez már világ szintű? Bakker. :))

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.03.29. 22:48:29

@Well...: sajnos nincsenek igazi férfiak,vagy olyanok,akik nem bírják el a bevásárló táskákat,vagy műmacsók..

Mók_Ica 2016.03.29. 22:48:30

@Well...: micsoda eszmefuttatás Mr Nicholson :) teCCik..... öööö.... nem teCCik.... de ez van....

aloksak 2016.03.29. 22:49:43

@Well...: Egy autogrammot kérhetnék privátban? :)) Nagy rajongója vagyok a művészúrnak. :))

aloksak 2016.03.29. 22:51:08

@PeniValdes: Na ezt kikérem a magam, és igaz férfi társaim nevében. :) Igenis vagyunk még jó páran!!!!!! :)))))

Well... 2016.03.29. 22:53:17

@Mók_Ica: asziszed ez oszeeskuves elmelet ? pedig meg az ivovizben talalhato noi fogamzasgatlo hormonokrol nem is beszeltunk :o)))

aloksak 2016.03.29. 22:55:34

@PeniValdes: Rendben. Akkor majd megmutatom. :) :)))

Krétagarbó 2016.03.29. 22:56:09

@PeniValdes: csak biszexek, III. Henrik is necces ilyen szempontból.

Well... 2016.03.29. 22:56:39

@PeniValdes: akkor te kaphacc autogramot :o))

Krétagarbó 2016.03.29. 22:57:30

@aloksak: én ismerek olyat, akinek 3 gyereke van, es otthagyta az asszonyt egy fasziért.

Mók_Ica 2016.03.29. 22:57:30

@Krétagarbó: :))) én is remélem :)))

@Well...: és ettől érzik a késztetést, hogy egy partvis legyen a fejükön??

aloksak 2016.03.29. 22:58:46

@Well...: És velem mi lesz? Na köszi.

aloksak 2016.03.29. 22:59:47

@Krétagarbó: Erre tudod mit mondok? Nagy az isten állatkertje, és alacsony a kerítés. :)

alkalmi nyúl 2016.03.29. 23:02:24

Szerintem Attila azert agresszor, mert kissé alkesz. Es itt sajnos nincs eleg pia. Voros a feje, vizenyosek a szemei, puffadt voros a keze, plusz meg valamikor az elejen vmelyik srac emlitette az esti pialasokat... Mar bocs h visszaterek az eredeti temahoz :)

Krétagarbó 2016.03.29. 23:04:01

@PeniValdes: hugenottáknak annyira nem allt jól a szénaja, Henrik anyja - Medici Katalin - befolyasolva Henrik bátyját, elintezte, hogy ne nagyon ugraljanak. (1572, Szt Bertalan éj)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.03.29. 23:05:39

@Krétagarbó: azért ez ennél árnyaltabb,de mosthagyjuk

Mók_Ica 2016.03.29. 23:07:26

@alkalmi nyúl: akkor még hamarabb "vége" lesz Attilának.....

Well... 2016.03.29. 23:08:47

@alkalmi nyúl: hmm lehet, errol az oldalrol nem figyeltem, az ujjait sokat piszkalgatja a riportban aszt hittem a feszelyezetseg miatt van, de lehet elvonasi tunet is akar...mennyi ido utan omlik ossze egy alkesz ? mondjuk a kamra leltarzasanal nagyon zavarta, hogy az osszes demozson ures...

aloksak 2016.03.29. 23:10:04

Na én elköszönök mára. :)

Jó éjszakát Mindenkinek! :) Majd holnap jövök.
@PeniValdes: Tényleg bocsánat a maiért. Szia.

Well... 2016.03.29. 23:12:49

na vegre fennt van online megyek csemegezni

alkalmi nyúl 2016.03.29. 23:12:52

Amugy nem ertem mi az a rengeteg melo amit 13 ember par ora alatt ne tudna elvegezni? Van 2 tehen, nehany csirke, talan maradt 1-2 kecske, meg egy darab föld, amit mar vagy 20x felastak oda-vissza, mert allandoan csak asnak... Ehhez tenyleg hajnaltol ejjelig dogozni kell... Magot tettek e mar bele? Vagy vajon mi fog nekik ott teremni par het alatt? Meg kbaszott csirak sincsenek nemhogy egy jo kis borsofozelekre valo...

alkalmi nyúl 2016.03.29. 23:16:52

@Well...: folyamatosan omladozik, ezert hullamzik ennyire a kedelyallapota. Mivel nem az a reggeltol estig rovidet ivo kategoria, igy a heti egy jol bebaszunkkal kitart egy darabig, de ki tudja mi lesz...

Well... 2016.03.29. 23:57:07

na a kaszkador (mivel en nagy Vavyan Fable rajongo vagyok innetol kezdve en "Kentaro" -nak hivom :o)) na Kentaro fejebol kipattant a szikra es hintat epitett, mivel nincs uj a nap alatt itt egy kep a sloveniai sorozatbol....dogoljek meg ha nem ugyanaz a fa :o))

scontent-yyz1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xlp1/t31.0-8/11703591_380050972194336_6239957898436326814_o.jpg

Nem Penny hajója 2016.03.30. 00:07:35

Csak most volt időm megnézni az új részt... egyet nem értek: kurva keveset esznek és az egyik szédeleg, a másik meg még edzeni megy, meg körbefutja a farmot? Hogy a francba van erejük még futni?

Vivinek amúgy jó teste van. :)

alkalmi nyúl 2016.03.30. 00:14:55

@Nem Penny hajója: ugy, hogy szegeny Sanyi a laba miatt a konyhara kerult mint viz es tuzfelelos, igy nem kell asnia meg ganajoznia, viszont tobb ideje es energiaja marad futasra meg fittnesszre :) tok jo nem? Szegeny Heni meg sziv miatta. Na most kene jol elvernie a segget a narcisztikus ven pocsvedosnek.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.03.30. 03:55:25

@Well...: Lehet, hogy még a kutya is ugyanaz...? :-)

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2016.03.30. 05:22:40

@Well...: és tényleg :D

Igaz, ő szélesebbet "épített". :D

@Krétagarbó: én is, én is. Csak ott 4 gyerek van.

aloksak 2016.03.30. 06:19:49

Jó reggelt. :)
@VV Erőlegény: Nem, azért az látszik, hogy más fajta. :) @alkalmi nyúl: Igen, jól látod. De nem hiszem, hogy látni fogunk összeomlást. Ha nem is lennének ezután esti hepajok, akkor majd a stáb látja el ellátmányal, mondjuk mikor a riportpajtában van. Az nekik se érdekük, hogy olyan elvonási tünetei legyenek, hogy mondjuk rosszul legyen, szó szerint. Mert így is eléggé kiszámíthatatlan, de akkor lenne csak igazán az. Ugyanis egy alkesz bármit megtenne a hőn áhított alkoholért. És nem azért iszik mert jól érzi magát tőle. Az ilyen emberek már azért isznak, hogy ne legyenek rosszul. Ha nem kapna semmilyen alkoholt, akár epilepszia szerű rohamot is kaphatna. Sajnos tapasztalatból beszélek.Az RTL-nek meg nem hiányzik, hogy azért basztassák , mert beválogatott egy ilyen beteg embert. És most a beteget az egészségi állapotára értem.

aloksak 2016.03.30. 06:23:10

Ma lehet látjuk a kisborjú születését? :) Már a nevekről megy a szavazás.

2bullfighter2 2016.03.30. 07:49:17

@Well...: na ne már, és tényleg ott a hinta..... végképp kiábrándultok az egészből...... azt még el tudom képzelni, hogy a szereplőknek semmi nem jut eszükbe maguktól némelyik annyira életképtelen, de hogy a szerkesztőknek sincs egy önálló ötletük, az szégyen.
mi értelme van egyáltalán ennek az egész műsornak? kivisznek a mezőre 14 hülyét, behívják a riportba és megmondják neki, hogy te figyeljél má' ha esetleg két döglés között van kedved, csináljá má' egy hintát a szőke hosszúhajúnak mer' az menő

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.03.30. 07:54:20

@aloksak: Nem látom rajta az alkoholista jeleket, egyszerűen idegbeteg, és a műsorhoz megfelelő mértékben műveletlen és unintelligens is. Ezért lett beválogatva! :-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.03.30. 07:55:58

@VV Erőlegény: A két-három eddigi bebaszós napon nem volt részegebb, és az alkohol miatt vállalhatatlanabb az átlagnál!

aloksak 2016.03.30. 08:16:48

@VV Erőlegény: Tévedhetek is, ezt vállalom. De tudod, nem csak azt nevezik alkoholistának, aki tajt részegre issza magát minden nap, és úgy kell felmosni a padlóról állandó jelleggel. Nem volt, ezt elismerem. Ha tévedek, és alapból ilyen, nos nem is tudom melyik a rosszabb eset. :) @2bullfighter2: Nem is ez az igazán szomorú. Hanem ha mondjuk Van Dammenak nem is Brigi az aki igazán bejön. Hanem a szerkik mondták azt is neki, Brigi legyen a választottja. Tudom, ez már aztán valóban képtelenségnek hangozhat, de ha a hintát megmondták neki, akkor ezt miért ne tették volna. Kinézem belőlük. :)

2bullfighter2 2016.03.30. 08:25:30

@aloksak: én most már biztos is vagyok benne, hogy így volt. anikó tegnap nagy büszkén hangoztatta, hogy ugye megmondtam, hogy lesz valami norbi is cintia között. hát hogyne, ő egy igazi jövőbelátó jósasszony.. az rtl elmehet a picsába a manipulációjával. csak az állatállományt sajnálom, hogy belerángatták őket ebbe a vásári bazárcirkuszba. szegény kecske tegnap már alig vonszolta magát. cefetül van szegény pára.

Krétagarbó 2016.03.30. 08:28:25

@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): sztem ez most nem fair, a személyes sértettséged beszél belőled. A múltkor azt írtad nekem, hogy reméled, a szurkolói tábor ellenére lehetsz vele kritikus. Amíg a játékáról van szó, nincs is baj ezzel, de te a saját - vele való - problémádat akarod most leverni rajta, úgy, hogy ő most nem tud védekezni. Ha meg a szurkolói tábor védené, akkor elfogultak és elvakultak vagyunk, gondolom ezt kapnánk. Te most nem vagy az?

Krétagarbó 2016.03.30. 08:30:34

@2bullfighter2: az is lehet, hogy Gergő is látott egy két külföldi adást. Én is belenéztem volna a helyében.

Krétagarbó 2016.03.30. 08:36:22

@alkalmi nyúl: azért így erős ez a gyanúsítgatás. Mert ha mégsem igaz, nehezen mossa le magáról.

aloksak 2016.03.30. 08:36:59

@Krétagarbó: Ez nekem is eszembe jutott. Mi van ha rákeresett esetleg a régi Farmra a jútyúbon, és belenézett a szlovén, vagy horvát verzióba is. Csak hogy lássa mire számíthat. :) Nem lehetetlen. Attól hogy kigyúrt pali, van még esze. :)

2bullfighter2 2016.03.30. 08:42:44

@Krétagarbó: és pont a szlovén változatba nézett bele, amiből nagy valószínűség szerint egy mukkok sem ért. nem lett volna egy saját ötlete, hanem meglátta brigittát, eszébe jutott a youtube-ról a szlovén farm és épített neki sebtibe egy hintát. ugyan-ugyan.... ez nekem nem életszerű. a másik meg, hogy most gondolkodtam el a tegnapi velvetes cikken is. ott az volt, hogy gyermekotthonban nevelő, itt kaszkadőrként fut. az egy perc és nyersz nyereményből farmot akart építeni a gyerekeknek, tegnap a riportban megint arról beszélt, hogy akar egy farmot. hát nem farmot épített a nyereményből?? ez az ember egy egyszerű amatőr színész, aki eljátssza a nem túl sok agymunkát és színészi képességet igénylő rtl-es trágyashowban a rá osztott amoroso szerepet.

Krétagarbó 2016.03.30. 09:03:39

@2bullfighter2: miért ne lenne életszerű belenéznie egy már futott sorozatba? Még ha nem is érti a nyelvet, egy csomó minden kiderül a képsorokból is, mire számíthat, stb... A youtube-on meg még pörgetni is tudja, ha éppen olyan rész van, ahol sok a duma és nem érti.
Én nem vagyok biztos abban, hogy nincs igazság a kaszkadőrségben, meg hogy akar egy farmot a gyerekeknek.
A kereskedelmi tv-k pedig úgy működnek, hogy ha egyszer belekerülsz a látókörükbe, akkor használnak. De ettől még nem vagy színész.

2bullfighter2 2016.03.30. 09:19:15

@Krétagarbó: nem az az életszerűtlen, hogy belenézett volna ebbe vagy abba, nekem az az életszerűtlen, hogy pont hintát épített. ha udvarolni akar, faraghatott volna fából virágot, vagy csinálhatott volna akármi mást, de pont hintát? annyi egyénisége nincs, ha meg is néz yt-on ezt azt, hogy újat találjon ki, a személyiségéhez vagy a szituhoz illőt? egy 36 éves férfi egy 3 gyerekes 35 éves nőnek egy kertihintát épít? ne haragudj, de én ezt nem hiszem el.

,, 2016.03.30. 09:22:40

@Krétagarbó: persze hogy elfogult vagyok negatív irányban, hogyne lennék az?:O Az a meglepő hogy ez meglepő. Hidd el így is kurvára igyekszem visszafogni magam. Amit tegnap láttam,az az volt h szokás szerint a saját szarát másokra akarta kenni, ő tökéletes, nem hibás semmiben. Mindig ez van. Ti ezt másképp látjátok. A védekezést nem értem, őt sem zavarta, hogy az ellenem felhozott szarságaira nem tudtam reagálni, pontosan tudta h miért (ki miatt) nem. De ezt faszán ki is használta... Korrekt, ja.
A szurkolói táborotokkal kapcsolatban a jelenlegi álláspontom (felülbíráltam magam, veletek valóban nem voltam teljesen fair ) az, h virágozzék minden virág stb, csak bátran. Hajrá. (Dia:)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.03.30. 09:25:37

@2bullfighter2: @Krétagarbó: Egyébként ebben a kérdésben mindkettőtök verziója logikusnak és életszerűnek tűnik (bár én is inkább szeretnék hinni a Kréta verziójában), sőt kis valószínűséggel, de elképzelhető az is, hogy teljesen véletlenszerűen találta ki Gergő ugyanazt, ami előtte a szlovén verzióban is ment, és hogy miért ugyanannak a fának ugyanarra az ágára tette, hát azért, mert annak a fának az az ág tényleg adja magát egy hinta tengelynek. :-) Arra vagyok inkább kíváncsi, hogy hogyan (milyen beavatkozással) fogja megoldani az RTL a kaja és a pia utánpótlás biztosítását. Ha nem akarja a konteo elméletesekben a műsor teljes manipulálásának érzését növelni, akkor valami látszólag "természetes" módot kellene ehhez kitalálnia. Az azért még sem járja egy farmon, hogy ha teljesen kiapadnak az élelmiszerkészletek, akkor egyszer csak ingyen újra feltölti "a szomszéd" a pincét!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.03.30. 09:32:55

A másik ami foglalkoztat, hogy miért tűnt el napok óta a Tűzoltó a műsorból, miért nem látjuk a párbaj óta Dórit (akit egyébként az előtt sem láttunk, és jó ha eddig összesen 60 másodperc műsoridőt kapott a párbajon kívül), és mi a szerepe Briginek, a Kutyás emberrel való romantikus szál vivésén kívül? Vajon tudatos a részükről ez a totális rejtőzködő életmód, a játék első heteiben?

beacska 2016.03.30. 09:36:13

skacok, van új poszt

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.03.30. 09:40:55

@2bullfighter2: Nyilván volt a casting során tudatosan is úgymond "szereplő párosítás", de ezt még nem tartom bűnnek a szerkesztők részéről. Volt a Velveten egy szavazás tegnap arról, hogy ki a Farm legjobb nője és a 35+-os nők közül Brigi kapta a legtöbb pontot (3 gyerek ide, vagy oda). Ha a Kutyás nem akar az éretlen tinik közt vadászni (akik egyébként a Vivin kívül láthatólag ugyancsak nem nagyon kultiválják a 35+-os ffi felhozatalt), de valami társ szerűre vágyik a kutyáján kívül is az adásban, akkor logikus, hogy a Brigit választja. A Brigi meg ugyan 3 gyermekes, de egyedülálló, elvált asszony, tehát az esetleges "erkölcsi problémák" sem áthidalhatatlanok.

Krétagarbó 2016.03.30. 09:43:34

@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): sztem ezt majd vitassátok meg egymás között, ha kijött. Ennek nem itt van a helye, és nem is ránk tartozik, csak rátok.

Eddig nekem úgy tűnik, csak te látod úgy, hogy a tegnapi adásból az derül ki, hogy Heni rá akarja a saját szarát kenni másra. Az adásban is többen mondták, Sanya nem csinál semmit. Heni párszor megkérte, de mint ahogy mondta is, ő nem fog senkit egrecíroztatni, nem fog könyörögni vagy terrorizálni senkit, ha nem végzi a dolgát el.
Pont amiatt vette el Attila tőle a konyhafőnöki pozíciót, mert nem kérte számon a beosztottjait (illetve nem jelezte ezt Attilának), akik nem végzik el a melójukat. Nem, nem azért, mert Heni nem csinál semmit, és most rá akarná ezt kenni Testépítőre. Erre mondtam azt, hogy neked a sértettséged miatt van egy kép róla, és most bele akarod vetíteni ezt oda is, ahol nincs is.

alkalmi nyúl 2016.03.30. 10:02:13

@Krétagarbó: Ezért írtam, hogy szerintem. Az kóros ivászatnak sokféle változata van. Amúgy meg miért kéne levakarnia bármit bárkinek magáról ha már kiáll a tv-be közszemlére tenni magát? Azt lehet írni, hogy idegbajos, suttyó, bunkó, paraszt stb.., azt, hogy van némi alkoholproblémája SZERINTEM, azt nem? Nem kötekszem, csak nem értem a logikát. Az enyém is csak egy vélemény, de ne legyen igazam. Amúgy hajrá Heni :)

,, 2016.03.30. 10:05:13

@Krétagarbó: hátt, felesleges ez a párbeszéd, én így láttam, akkor ezek szerint egyedül, most nem tudom mit vársz? Nyilván nem fogsz meggyőzni, ezerszer tapasztaltam ezt a hozzáállást, kapásból felismerem még így is. Te sem fogod meggondolni magad, én sem

Krétagarbó 2016.03.30. 10:13:51

@alkalmi nyúl: Bocs, átsiklottam a "szerintem"-en ezek szerint. Nem védeni akarom Atteszt (isten ments), csak a pletyka ahogy működik, tud bonyodalmat okozni egy két ilyen, esetleg mégsem igaz info (iszik, drog stb..) az ember életében, erre akartam célozni. De persze mindenki azt ír, amit akar. Én is csak a véleményemet írtam le a tiedről:))

Amúgy tényleg, hajrá Heni:)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.03.30. 10:14:24

@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): Gyerekek, véleményszabadság van, mindenki azt lát és ír, amit akar, ezért szeretjük a reality műsorokat, és ezért látogatjuk a kísérő blogot is!

aloksak 2016.03.30. 10:38:17

@VV Erőlegény: Jó a kérdés felvetés. :) Ha tippelnem kellene, lehet kapni fognak valami feladatot, amit ha ügyesen oldanak meg, akkor az a nyeremény, hogy feltöltik a kamrát? És elmondják, ez egyszeri alkalom volt, kapnak egy második esélyt. Ha nem osztják be, akkor legközelebb már tényleg éhen is halhatnak. :D Na jó, azt azért nem. A hulláik nem lennének valami érdekesek, ahogy ott oszlanak. :))) Vagy ez túlságosan adná magát? Ezért nem is fogják ezt választani?
Na megyek én is az új posztra. :)

miciur 2016.03.30. 10:52:15

Én ezt a Sanyát ismerem látásból basszameg. A Fortunába járt elég sokat és akkoriban a Baby Sisterses Klárit kúrogatta, irigyeltem is érte:)

aloksak 2016.03.30. 12:03:10

@miciur: Azt hittem táncolt neked. :D :))))

aloksak 2016.04.11. 19:56:27

Dia végre megnyerte Norbit. :) boldog
süti beállítások módosítása