Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7719-7720. rész:

2016. január 01. 10:36 - Gillotte

Miki azon információ birtokában, hogy Robi megcsókolta és szerelmet vallott Áginak oda is megy az említett hölgyhöz. Búslakodással indít, miszerint nem az övé lett Nóra, Ági picit kárörvend, de Miki megtoldja azzal, hogy ha Robi igazán szeretné Nórát, nem csókolná meg az apja feleségét. Ági persze tagad, és odébbáll.

bk_december23_1.png

Rudi még mindig Fasírttal tárgyal, aki nem akar beleszólni főnöke, Nikol ügyébe, éppen ezért abba sem, hogy visszavonja-e a Zsolt elleni vallomását. Rudi azonban meggyőzi, hogy Zsolt nem egyszer állt ki Fasírt mellett, tán ideje lenne törleszteni.

bk_december23_2.png

Attila elérkezettnek érzi az alkalmat, hogy a Herr dolgozószobájában kutakodjon, hiszen senki nem figyel. Juli fél a lebukástól, de útjára engedi férjét, mit tud csinálni. Miki megy arra már elég rendesen bekarcolva, így gyorsan témát váltanak, és próbálják lenyugtatni a szerelmesen búskomor Mikit.

bk_december23_3.png

Robi meglátogatja apját az irodában, érdeklődik, hogy mennyire unta a Herr az esküvőt, és értékeli az „örömöt”, amit apján lát fia esküvőjén. Megint előjön, hogy a Herr börtönbe került Robi miatt, ennek ellenére tartja a száját a Robi által okozott balesett miatt, s ezen utolsó szavakat Liza is hallja. A Herr nem akar koccintani az ifjú párra, inkább elrohan. Robi báty jellegű tanáccsal látja el Lizát: menjen minél messzebb, mert itt nem lesz jó neki hosszútávon. Liza ezután megérdeklődi Áginál, milyen balesetről beszélt a Herr és Robi? Ági beavatja, hogy régen volt egy baleset, amit Robi okozott, s ebben meghalt Ottó apja, s Robi állítólag meg is menthette volna. Elég lazán adja elő, pedig elég komoly titok ez.

bk_december23_4.png

Attila beszélgetne a Herrer Jánosról a Szomszédokból, aki itt ugyebár itt Weintroph Tamás, hogy mit tud róla, de a Herr állítja, nem tud semmit, miért tudna. Eközben Vilibácsi, mosolygó statisztákkal a háttérben tósztot mond „Nórikára” aki olyan, mintha a lánya lenne, s egyúttal felajánlja, hogy tegeződjenek Nórával, aki némi kétségekkel, de belemegy. Már ideje is volt, minden árvaházi nevelt tegeződött Vilivel, Nórával meg magázódtak, nem is értette az ember. Ezután Miki találja meg Nórát, sürgősen beszélnie kell vele, hiszen Robi Ágiba szerelmes. Nóra az infót egy pofonnal honorálja, s teljesen kiakad, hisz ezerszer megmondta Mikinek, ne áskálódjon, inkább menjen haza. Magabiztossága ellenére Nóra visszatér a násznép közé, s többesével tolja a feleseket, mégiscsak hatott amit Miki mondott? Juli kikérdezi barátnőjét, miért iszik ennyit, mi történt? A válasz várat magára, mert Attila adja le Julinak a drótot, még nem jutott be a Herr bunkerébe, de még megpróbálja.

bk_december23_5.png

Peti és Hanna illedelmesen eldöntik, kié legyen az utolsó lazac, végül megfelezik. Megbeszélik, hogy azért volt Peti kicsit szomorú, mert nekik is házasoknak kéne lenniük, de Ádám elég kínos pillanatban toppan oda, úgyhogy még a komolyabb lelkizés előtt Peti arrébb is megy.

bk_december23_6.png

Alíz még mindig a Rózsában szenved, felhívja Rudit, hogy menjenek el valahova miután végzett, hisz a ruha, ami rajta van arra vár, hogy megmutassa a világnak. Rudi rámondja, hogy akárhova elviszi Alízt, a Pintyőkét, cserébe azért, hogy nem mentek el az esküvőre. Krisztián közben érdeklődik ,,a haver” után, virágnyelven meg is beszélik Alízon keresztül, hogy Fasírt meglett, és le van zsírozva. A kapcsolat félbeszakad, hisz Robi hívja Rudit, behajtván rajta a póker tartozást. Nem ma házasodtál? De, mit számít, ettől még jár a lóvé, ,,nem kelljen sokáig várnom” – teszi hozzá Róbert Keresztapát utánozva. Ezután Lacival beszélget, Nóra is csatlakozik hozzájuk, s Laci magukra hagyja őket. Robi már menne is elhálni a nászéjszakát, mehetnének például Szicíliába, hisz nemsokára kap egy nagyobb bónuszt. Nóra azonban rágja magát Miki szavain, és megkérdezi Robit, mennyi igaz abból, hogy Robi Ágiba szerelmes? Robi persze tagad, nem is számítottunk másra, Miki csak féltékeny. Nóra lenyugtatja Robit, csak azért mondta el, hogy számítson rá, hogy Miki legközelebb ezzel fog belekötni. Nóra ezután Ágit interjúvolja meg az eseményekről, csak zavarja a dolog. Ági Oscar díjas alakítással tagad, hisz Robi csakis Nórát szereti. Nóra ezek után teljes meggyőződéssel megy vissza Mikihez, hogy nem volt igaza, Robi őt szereti, stb, de azért megszokta, hogy Miki bosszantja s a megszokás az jó. Akkor továbbra is bosszantsalak? – kérdezi Miki, s Nóra azt válaszolja, hogy direkte nem kell, de maradjon ilyen, amilyen. Hm, magyarán még mindig szükség van Mikire. Miki már meg is indítja az első rohamot Robi felé, miszerint tudja, hogy Ágiba szerelmes, de Robi szerint csak féltékeny Miki arra, hogy Nóra Robi felesége lett. A kakaskodást Attila szakítja félbe, aki egyébként a Herr irodáját túrta volna fel, s kínjában azt mondja, mindenki Robit keresi, kimehetne már.

bk_december23_7.png

Alíz megint szenved, mert Rudi gyanús volt, biztos valami bűnözés megint, Krisztián nem győzi nyugtatni, hogy nem valami illegális dolog miatt nem ér rá Rudi. Táncra való zene szól, pont a legjobbkor, mert Alíz figyelmét el lehet terelni. Jól elkuncognak, mikor jön az sms: Rudi nem tudja elvinni este Alízt, ugyanis mennie kell a villába az esküvőre. Alíz teljes letargiába süllyed, Rudi biztos kifizeti Robinak a tartozást, csak hogy ne kerüljön börtönbe, de honnan van pénze, és mi van, ha nem tudja kifizetni, akkor Alíz börtönbe kerül. Krisztián azzal próbál hatásosan nyugtatni, hogy Alíz arcát fogva mondja: nem fogsz börtönbe kerülni. Oké – így Alíz – de elengeded végre az arcom? Nem! – vágja rá Krisztán, s megcsókolja Alízt. Hoppá! – mondanám, de várható volt azért, mert elég jóban voltak az utóbbi pár részben.

bk_december23_8.png

Rudi megérkezik az esküvőre, elhívja Robit. Attila közben végre bejut a Herr irodájába, könyékig túr a fiókokban, mikor Robi rányit. A Herr csak azt mondta, kölcsönad egy könyvet, Attila azt keresi, de Robi nem hülye, úgyhogy Attila „őszinte”: telefonálni akart, és kint nagy volt a zaj. Robi továbbra sem hiszi el e szavakat. Attila valahogy kivágja magát, a következő jelenetben már Julinak meséli a történteket. Vili bácsiról és Bözsi néniről is van egy jelenet, az öreg problémázik azon, hogy csak száraz pezsgő van, milyen már, de Bözsi szerint ez az elegáns. Eközben ismeretlen okból Peti is benyit a Herr dolgozószobájába, ahol a véres fejű, eszméleten Robit találja a földön. Mikor jobban körülnéz látja, hogy az asztal mögött egy ismeretlen tart egy gyertyatartót az asztal takarásában. Vajon ki lehet az? Ezen kérdéssel búcsúztatja a Barátok közt a 2015-ös esztendőt.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása