Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Ray Donovan 3x12 - Exsuscito (18+) (évadzáró)

2015. október 05. 13:00 - AaannnaaA

Hősünk késő este egyedül ücsörög egy ismeretlen lakásban / szállodaszobában, mikor Avi érkezik a kapucni mögé rejtőző Finney-lánnyal. Beszélgetésükből megtudjuk, hogy az oldalbejáraton csempészték be; nyilván az Andrew letartóztatása miatti médiacirkusz elől menekítették ide. Eléggé el van kenődve, mert ő ugyan sértetlenül került ki a cirkuszból, apja bukását akkor is mocskos nehéz dolog végigasszisztálni. Szemére veti Raynek, hogy apja csak azért merte megölni vejét, mert bízott benne, hogy hősünk minden szarból kihúzza. A férfi erre nem válaszol, inkább némán odébb áll, hiába kéri a nő könnyek között, hogy maradjon.

Bridget lelépett otthonról, egy hotelben várja, hogy tanára csatlakozzon hozzá, miközben anyja sikertelenül veri az ajtót Mr. Donellen otthonánál: senki nem nyit neki ajtót.

1.jpg

Szintén az éjszaka közepén Koncsíta mély álomból ébreszti hites urát egy kis szado-szexért. A rövid menet után utasítja még mindig álomittas férjét, hogy öltözzön, elmennek valahova – igen, most azonnal.

Hősünk hazatér, de csak Terryt találja a házban, Conor egy haverjánál van, Abby meg elment Bridgetet megkeresni. Ray ez utóbbin megdöbben, és teljes magyarázatot követel, amit meg is kap; az egész sztorit szőröstül-bőröstül. Nem mondhatnám, hogy túl vidám lesz tőle. Utána meg féltékeny, mert tesója előbb tudott a dologról, mint ő – erősen kiakad amiért felesége helyette a sógorával osztotta meg mindezt. Terry t’án belezúgott az asszonyba? Az felhúzza magát és lehordja a sárga földig azért, ahogy Abbyvel bánik: elhanyagolja, csalja, usw.

2.jpg

Szerencsére az említett pont ekkor ér haza és közéjük csördít; kétszer nem mondom, hogy ez a kettő képes lett volna egymásnak esni, és nem csak verbálisan. Irdatlan szájkaraté kerekedik immár hármasban, amiben Abby ura orra alá dörgöli, hogy azért nem mondott el neki semmit Bridgetről, mert ismeri az ügyintézési módszereit, helyette azért osztotta meg mindezt a testvérével, mert férje sosincs itthon, inkább Paige-t döngeti. Terry a partvonalról helyesel, amire már Ray is berág és ráüvölt, hogy szedje össze a cuccait és költözzön el. Még jó, hogy a nő közbelép és kijelenti, hogy ez nem történhet meg. Hősünk ekkor lehiggad, és rámorran feleségére, hogy mondja meg hol lakik Mr. Donellen. A nő végül Terry unszolására elrebegi a címet.

Ray hívja a lányát, aki még mindig egyedül van a motelszobában, de nem veszi fel a telefont, anyjának viszont válaszol, aki sms-ben kérdi merre jár: azt haluzza, hogy Mickeynél van. Az persze elhiszi, de mégsem ő, hanem Terry indul, hogy elhozza onnan. Utasítja anyust, hogy szíveskedjék otthon maradni és ha férje hazatér béküljenek ki.

3.jpg

A tanár házához érve Ray teketória nélkül betör a lakásba (nem, nem lábbal rúgja be az ajtót jó szokása szerint, hanem betörőszerszámot használ), ám odabent nem talál semmi érdemit. Közben felesége hívja, miszerint Bridget az öregapjánál van, Terry már érte is ment. Egyben kéri férjét, ha majd a tesójával faterjuknál összetalálkozik, legyen szíves bocsánatot kérni korábbi szavaiért és kérje meg, hogy maradjon továbbra is náluk. Oké.

Davros, Mrs. Minassian unokája szabadlábra került, Vartan (a szipirtyó húga) kíséri nagyanyjához, aki úgy dédelgeti, mint egy kisbabát. A tag megerősíti amit eddig csak sejtett: Mickey miatt ugrott a biznisz.

Daryll apja lakásánál a medence mellett szunyál, mikor belibben Michelle, és csendben leteszi az öreg autójának kulcsait a srác mellé. A mormota felébred, erre elnézést kér, amiért lelépett az autóval és távozik. Azaz csak távozna, mert Daryll utána nyúl és nem engedi el, inkább megölelgeti. Úgy nézem a csávó tényleg belezúgott a lotyóba.

4_1.jpg

4_2.jpg

Ezalatt Mickey bújócskát játszik a kurvákkal, na nem a hagyományos módon, hanem míg ő kiszámol a lenge öltözékű csajok elrejtik a kokót, amit meg kell keresnie. Persze nem vitték messzire, az egyik meztelen luvnya seggén helyezték el, ahonnan az öreg gyorsan fel is porszívózza. Aki bújt, aki nem, szívok! A buliba két hívás rondít bele – Raynek nem veszi fel a telót, Bridgetnek viszont igen.

A kislány arra kéri, hazudja azt a szüleinek, hogy nála van, de az öreg nem vevő az ötletre, mert tuti megjelennének nála, és annak nem lenne jó vége. Ekkor kopognak a motel ajtaján, ezért Bridg bontja a vonalat, és beengedi az érkező Greget. A pasinak legalább van annyi esze, hogy nem akar világgá rohanni a hírtől, miszerint hősünk letépné a fejét ha tudna kettejük kapcsolatáról, inkább azt javasolja sétáljanak egyet és gondolják át a dolgokat.

Nem sokkal később Terry megérkezik apja lakásához, de csak a kokós buliba csöppen, unokahúga nincs itt. Azonnal rájön, hogy a kislány felültette őket, ezért hívja Abbyt a hírrel. Mickey elpötyögi, hogy Bridg őt az előbb felhívta és megkérte, hazudjon neki alibit, ezért felajánlja, hogy most azonnal találkozót kér tőle, hátha lépre megy és akkor az aggódó szülők elcsíphetik. Nincs szerencséje, mert már nem veszi fel a telefont.

Ebben a pillanatban két örmény jelenik meg a lakás ablaka előtt, és veszett tüzelésbe kezdenek a bent lévőkre. Terrynek annyi ideje marad, hogy földre utasítsa apját, aztán hullani kezd a golyózápor. Egyetlen szerencséjük, hogy Ray pár perccel tesója után érkezik meg, így ő még odakint látja, amint a fegyveresek betületnek, ezért maga is stukkert ránt és hátulról lőni kezdi a támadókat (akik közül az egyik úgy nézem maga Davros Minassian). Mikor az ellen elmenekül őrültként rohan fel a lakásba, hogy kislányát előkerítse.

6_1.jpg

6_2.jpg

Ő természetesen nincs itt, ám a bentiek nem úszták meg a lövöldözést: Daryll kétségbeesve tartja karjában a halott Michelle-t, Terry pedig haslövést kapott, bazmeg! Mick kétségbeesetten kiabál fiának, hogy testvérét meglőtték; Ray gyorsan egy rongyot szorít a sebre, aztán fölnyalábolják az öreggel. Kocsiba teszik és őrült tempóban kórházhoz hajtanak – hősünk vezet, faterja az anyósülésen térdel és a hátsó ülésre fektetett fia hasára nyomja a rongyot. A sérült azonnal a műtőbe kerül, előtte utolsó erejével annyit kér testvérétől, hogy hívjon neki papot. Ne már!

Kis idő múlva egy orvos tájékoztatja Rayt a sérülések súlyosságáról (nagy a gáz), amitől kiveri a víz és nyílt színen kidobja a taccsot. Rögtön ezután Avi hívja aki kiderítette, hogy a kikötőbeli razziánál Minassiant magát is letartóztatták, és miután az eset rögtön azután volt, hogy Mick kikerült a képből ezért úgy gondolják, hogy miatta történt minden. Most bosszút állnak jóféle örmény módszerrel: kiirtják a teljes Donovan családot. Anyám borogass!

Megérkezik Abby, aki persze hibásnak érzi magát a történtek miatt, hiszen ő küldte Terryt az apjához, ám hősünk szerint felesége az, aki legkevésbé tehet a dologról (annál inkább az apja, de ezt nem teszi hozzá). Amikor már a kórház várójában időznek ők hárman Abby megkérdi apósától, mégis mi a jó franc történt a lakásánál? Az öreg bandaháborút említ, de fia rámorran: tudod jól kinek szánták azt a golyót. Felesége hiába kérdi, hogy ez mit akar jelenteni, nem mond rá semmit. Az asszony odébb áll, Mick pedig kijelenti, hogy a Minassianok nem fognak leállni, tenniük kellene valamit. MI nem fogunk semmit sem csinálni, morran rá hősünk, azzal faképnél hagyja, sőt a kórházból is elrongyol.

8.jpg

Újdonsült szerelmespárunk az éjszakában sétálgat. Greg konstatálja, hogy Bridget apja meg akarja ölni azért, amit amúgy meg sem tett, a munkájának lőttek, szóval nem éppen fényes a helyzet. Ennek örömére az egyik őket megszólító utcai árustól vesz egy karkötőt tanítványának, legalább lesz ami erre az estére emlékezteti. A kislány felveti, ha már úgyis bűnösnek kiáltották ki őket, miért nem tesznek úgy, mintha valóban azok lennének – azzal megfogja a férfi kezét és így andalognak tovább.

A teljesen összetört Daryll Mick lakása előtt a folyosóról bámul le az udvarra, mikor faterja megérkezik. Mondjuk nem igazán kíváncsi az öregre, pár szót váltanak csupán, aztán faképnél hagyja. Mickey azért jött, hogy átöltözzön, de mivel még bőven itt vannak a rendőrök ez nem olyan egyszerű. Megkéri az ajtó előtt posztoló járőrt, had menjen be némi ruháért, amit a tag meg is enged. Miután átöltözik még kipakolja a hűtőszekrényt is, hogy aztán mikor egyedül marad az udvaron megtudjuk, mi volt a célja mindezzel. Nos, nem a zabálás, mert a szendvicseket a sarokba hajítja, a hűtőből elhozott fallajtos dobozban viszont a stukkere van meg egy malacpenge, ezekkel indul útnak – erősen lehet sejteni merrefelé.

9_1.jpg

9_2.jpg

Az irodában hősünket Avi már várja, tonnányi fegyvert vesznek magukhoz, nyilván ugyanazzal a céllal, mint Mickey.

Végre megtudjuk azt is, hova rángatja Koncsíta az éjszaka közepén hites urát: egy erdőbe, ahova a férjnek nem akaródzik bemenni; elég erős a gyanúm, hogy némileg be van rosálva. A csaj nem hagyja annyiban, igenis meg kell ismernie azt a helyet, ahol ő fiatalként rengeteget túrázott, füvet szívott és elvesztette a szüzességét. Pff. Na jó, extra apropója is van a kiruccanásnak, Koncsíta ugyanis tájékoztatja férjét, hogy terhes. A bejelentés nem arat osztatlan sikert, maradjunk annyiban, Bunchyban benne ragad a szusz a nagy hírtől. Az asszony kiakad és magára hagyja.

10_1.jpg

10_2.jpg

Ray és Avi a Minassianok főhadiszállása közelében várakozik autóban, rájuk világosodik, mire az öreglány, unokája és öccse megérkezik a helyre. Az a terv, hogy hősünk megy be a főbejáraton, míg Avi az oldalajtón. Indulás előtt Lena hívja a hírrel, hogy megvan Bridget. A kislány ugyan kikapcsolta a mobilját és kivette a sim kártyát, Greg viszont nem, így be tudta lőni a tartózkodási helyüket. Ray ígéri, hogy amint végzett az örményekkel oda indul.

Ekkor nem kis bosszúságukra észreveszik, hogy Mickey közeledik, a bejárathoz sétál, lelövi az ajtónállót majd odabent vad lövöldözésbe kezd. Nincs mese, csatlakozni kell méghozzá abban a felállásban ahogy eredetileg tervezték. A bejáratnál strázsáló ember ugye már kiiktatva, így Ray könnyedén bejut, apja viszont beljebb már nem tudott menni, a rosszarcok bentről tüzelnek kifelé. Ezért az öreg – immár hősünkkel együtt – az ajtóhoz tapadva várja, hogy Avi oldalról akcióba lendüljön.

11.jpg

Ez pillanatokkal később meg is történik, Avi ledurrant pár örményt, ezért Ray a bejárattól elindul befelé és szintén lelő néhány tagot. Úgy nézem ő is kap egyet az oldalába, mert enyhén megtántorodik, de aztán megy tovább előre, mint a gép, miközben apja a padlón csúszik a golyózáport elkerülendő. A hátsó ajtón megérkezik a rosszfiú-erősítés, kis híján kilikasztják Avit, még jó, hogy hősünk közbelép. Csakhogy kifogy a tölténye, amit Davros kihasznál és ráugrik – az övé is kifogyott –, és a földre teperi. Közben Vartan is vadul tüzelni kezd rá, ezért Ray magára rántja a Minassian-unokát, így azt saját nagybátyja öli meg. A férfi sokkot kap, ezt kihasználva Avi fejbe durrantja.

Ekkor a vén szipirtyó előlép a rejtekhelyéről, megátkozza hősünket és megfogadja, hogy ezért ő és az egész családja – élen a gyermekeivel – meg fog halni. Az átkozódásnak Mickey vet véget, egyszerűen a nő mögé lép és elvágja a torkát. Hőseink összevakarják magukat és zombiként tovatántorognak. Ház bazmeg, ez über brutál volt!

Ray beültette aput maga mellé a kocsiba, még el kell menni megoldani Bridget ügyét. Hívja Lenát, aki jelzi, hogy még nem találta meg a szökevényeket, de a motelt már belőtte ahol lehetnek, most megy és megkérdezi a portást. Mi közben látjuk a párocskát, jó hosszan sétáltak, mert csak most, kora reggel térnek vissza a szobába. Kölcsönösen isznak egy-egy korty piát, aztán jöhet a menet. Csókot váltanak, Bridgetről lekerül a felső, ám Greg hirtelen lesokkol és ugrik a nagy romantika. Hogy mégis mi baja? Hiányzik neki a felesége! Ebből így nem lesz tini-kamaty, csak mondom. Na jó, amúgy sem lenne, mert megérkezik apu, aki az udvaron átadja Micket Lenának aztán felrohan a szobába.

Berúgja az ajtót, bever kettőt a tanárnak, majd közli vele, ha még egyszer a lányához nyúl, letépi mindkét karját. Baszki, nem megmondtam két résszel ezelőtt, hogy ez a terve? Oké, én még hozzátettem Ray nevében, hogy fel is dugja őket a seggébe, még jó, hogy hősünk nem ilyen vérmes. Az viszont durva, hogy amikor Bridg megpróbálja megakadályozni ebben úgy rázza le magáról a lányát, mint a rongyot. Végül ráordít, hogy vegye vissza a felsőjét, és mikor erre nem hajlandó egy szál melltartóban rángatja le az udvarra és hajítja az autójába.

13.jpg

Bunchy csak mostanra szánta rá magát, hogy kisétáljon az erdőből vissza az autójukhoz és Koncsítához. A nő nem érti férje mi a faszért nem örül a gyereknek, mire az kiböki: nem tudja hogyan kell apának lenni. Nem mellesleg olyan elbaszott alaknak, mint ő, nem igazán való gyerek. Az asszony leoltja, hogy egyrészt ő sem ért az anyasághoz, de majd megoldják, másrészt nyugodtan abbahagyhatja az önostorozást, szíveskedjen elfelejteni a múlt szarságait és szedje össze magát. Megkérdezi hogy hívták férje édesanyját (jobb később, mint soha), és kijelenti, ha lányuk lesz megkapja a nevét.

Ray egy kihalt parkolóba hozta a lányát megbeszélni a dolgaikat. A kislány nem óhajtja belátni, hogy apjának igaza van, amiért nem hagyja a tanárával járni. Jó alaposan kiosztja, miszerint faterjának nincsenek érzései, őt sem szereti, csupán irányítja, és erről hiszi azt, hogy szeretet. Kijelenti, hogy nem óhajt így tovább élni, azzal kiugrik a kocsiból és balra el. A férfi ezután nyöszörögve kikászálódik az autóból – eszerint tényleg meglőtték, vérzik is nagyon. Ehhez képest egész tűrhetően bírta eddig a kiképzést. A csomagtartóhoz sántikál, behajítja a sebet eddig lefogó véres rongyot, odaszorít egy másikat majd inget vált, hogy ne látszódjon semmi az állapotából, baszki. Btw. úgy látom csak bemeneti seb van, tehát a golyó még a hasában…

14_1.jpg

14_2.jpg

Daryll visszahozta apja autóját, aki eléggé megörül fiának, rögtön el is kezdi ecsetelni, hogy a biznisz rendben lesz. A srác azonban nem kíváncsi a szarságaira, és levág egy nagymonológot arról, hogy mindig is a Donovan család tagja akart lenni, a nevüket viselni és közéjük tartozni, ám most faterja kezébe nyomja a slusszkulcsát és rámorran, hogy húzzon el a retekbe, aztán magára hagyja.

Hősünk bebaktat a kórházba és leül Terry ágya mellé, sőt letérdel, hogy foghassa a kezét és elrebegi eszméletlen testvérének, hogy igaza volt mikor a szemébe mondta hogyan is bánik ő a családjával. Kicsit még mélázik az ágy mellett, majd útra kel. Helyét felesége veszi át, aki ír dalocskát énekel a betegnek, miközben mi látjuk a többi utazót is: Mickey autójába pattant és tiplizett a városból, ahogy Bridg is összeszedi a gitárját meg a cuccait és elindul ismeretlen cél felé.

15_1.jpg

15_2.jpg

Simán kötöttem volna fogadást nyerésem biztos tudatában arra, hogy Ray Romero atyához megy, és valóban: nem sokkal később már az üres templom egyik padjában látjuk viszont, ahogy magába roskadva ücsörög. A belépő papnak elrebegi, hogy testvére haldoklik, és papra van szüksége. Romero azonban szó nélkül a gyóntatófülkébe megy, percekkel később hősünk is követi. Miközben ő a gyónás mellett dönt Terry gépei őrült mód sípolni kezdenek, és a rémült Abby tekintete mellett seregnyi ápolószemélyzet próbálja újraéleszteni.

De vissza a templomba, ahol Ray elismeri, hogy egész életében erőszakosan élt, embereket bántott, és megölte a papot, aki anno zaklatta öccsét és őt magát is. Most viszont, hogy beismerte Romero szíveskedjék közben járni Terryért. Hát nem, előbb neki kell elmondania miért tette amit tett. Rövid üvöltözés után hősünk végül megtörik és sírva elrebegi, hogyan gyalázta meg őt O’Conor atya, és azt, hogy ez annyira az agyába égett, hogy minden éjjel látja, és vele van akkor is amikor megöleli a gyerekeit. A pap megrendül, de a férfi nem kér a sajnálatából, csak azt akarja, hogy Terry gyógyuljon meg. Hát, erre nincs biztosíték. Mindenesetre a gyónót megáldja és feloldozza bűnei alól, mire az kikecmereg a fülkéből, megy pár lépést, ám a sérülése legyűri, és a padsorok között kiájul.

Túl vagyunk a krízisen, Terry végre magához tér, első szavaival Abbyt hívja, öröm és bódottá. Ray az atya autójának anyósülésén eszmél, papunk belapátolta őt ide, és elindult vele vissza a városba...

17.jpg

Remek évad volt zseniális zárással - köszönöm mindenkinek a figyelmet @tinipuma kolléganő nevében is!

Címkék: 18+ Ray Donovan
18 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2015.10.05. 15:54:11

Nagyon jó volt. Részletesen később.

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2015.10.05. 17:35:19

A szadomazós pankrációs pornós jelenet után azt hittem Koncsíta feldarabolja Bunchyt az erdőben, másutt is közölhette volna hogy terhes, pl otthon a konyhában egy bögre forró viszki mellett.
Az örmény maffia hamar megadta magát, brazil sorozatokat idézett a jelenet, asztal mögül lődöztek a gengszterek, az áriákkal érzem ilyen könnyen nem fog menni :simi
Ebben az évadban elég rendesen kimaxolták Bridger f*szságait, sanszos hogy a köv évadban Konor lesz a fekete bárány, biztos droghoz nyúl, vagy valami hasonlók.
És még ezt lehet fokozni ?
Már annyi stressz érte Rayt ,hogy marokszám zabálnám a hangulatjavítókat, de legalább meggyónt a papbácsinak, és megmentette Terry lelkét, ha már a sajátjáét nem tudja.

Mazzzzu 2015.10.05. 19:01:15

aztabüdös mindenit mekkora rész volt ez :O Atyavilág itt minden volt, hű nem is tudok értelmeset írni, nincs két perce, hogy megnéztem, még a hatása alatt vagyok....
Bunchy-ék családi életénél, szerintem csak Ray lelkivilága a durvább, aztamindenit, de jó, hogy végre beleláthattunk..
Azt viszont rohadtul nem értem, hogy Bridgetet, ménem anyukánál rakta le, murvaélet,hogy nem engedném sehova egyedül..
Nagyon jó évad volt, minden részét élveztem, de ez ez kiemelkedően jó volt!

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2015.10.05. 20:46:28

szóval az évadról:

most végre bunchy is kapott időt rendesen. meg terry is, sőt ray gyerekeivel is próbáltak kezdeni valamit, bridge esetében sikerült is.

Örülök, hogy a kopaszok végül nem kerültek bele az már sok lett volna az örmények mellé.

Ez a sori még mindig zseniális. Évadról évadra emeli a tétet mégis sikerül hozni a szintet.

AaannnaaA 2015.10.05. 22:03:23

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: Oké, de ha otthon közli kimaradt volna a fíling, hogy úristen mindjárt belezőkarmolóval megy neki :)
Én arra tippelek, hogy a kövi évadban mindkét gyerekkel lesz gond bőven. Mondjuk remélem mérsékelten adagolják őket - az évadzáró pölö tök jó volt Conor nélkül is. Ugye.

AaannnaaA 2015.10.05. 22:05:20

@Mazzzzu: Na ja, a hogyvót is így születik: megnézem, aztán ebben az "aztabüdös mindenit mekkora rész volt ez" fílingben gyorsan meg is írom, így reményeim szerint minél több jön át abból mekkorát ütött. Mert zseniális évad volt, kétség kívül!

AaannnaaA 2015.10.05. 22:09:40

@doggfather: Én is örülök, hogy a gyerekek adagolása viszonylag jól sikerült - az előző évadokban néha már soknak éreztem őket, de ez most jó volt. Bridgetért még izgulni is tudtam itt a végén. Mondjuk attól tartok kicsit,hogy szökés után húzós dolgok várnak rá. Conorral is kezdhetnének valami ilyesmit, mert az évadzáróból pl. nem hiányzott annyira súlytalan volt az évadban.

AaannnaaA 2015.10.05. 22:09:52

Gyanítom az árják a kövi évad egyik főszála lesz. Bár aztán ki tudja... Remélem a stadion dolgot sem teszik süllyesztőbe. Magam is meglepődtem, de Katie Holmes nyugodtan visszatérhet, pedig az elején lábrázást kaptam a tudattól, hogy szerepelni fog. De jó volt a karaktere és lazán hozta is.

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2015.10.05. 22:15:42

@AaannnaaA:

Hát nem egy Szívek szállodája, pörgés volt benne, ha továbbra se lesz trottyos nagypapis akkor még a 8.3-as imdb is feljebb kúszhat.
Ezzel a Koncsitával is lesznek zűrök, idővel kisemmizi Bunchyt, de akkor meg Ray fingatja meg a vándorcirkuszt .
A gyerekektől nekem is égnek áll a hajam ,Meadow a Sopranosból egy angyal hozzájuk képest, pedig ott is voltak zűrök, azért remélem Terry vagy az anyjuk elássa őket a sivatagban, kicsit fellélegeznénk nem kéne annyi frontint elropogtatni miattuk :P

Pácsó Ármándó 2015.10.06. 17:12:22

Ez jó lett, köszi Anna!
És az egész évadot Tinipumának is!

AaannnaaA 2015.10.06. 17:42:36

@Pácsó Ármándó: Igazán nagyon szívesen! Remélem azért így olvasva is értékelhető volt :)

Pácsó Ármándó 2015.10.06. 19:26:00

@AaannnaaA: Persze hogy! Nagyon jól írtok!
Olyan kortalanul :-))) Nagyon bocsi! :-)))

tinipuma 2015.10.07. 18:51:39

Iszonyú jó zárást kaptunk, én is csak kapkodtam a fejem, még legalább kétszer meg kell néznem ezt a részt.
Ha Terry kiszáll, mérges leszek.
Bridgetet szivem szerint nagyon megrángatnám, de Abby is összeadhatta volna a kettő meg kettőt és akkor a tanerőt se verte volna meg Ray. A csemetét mondjuk igen, de az meg megérdemli.
@Mazzzzu: Én se nagyon találtam a szavakat :)
@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: Én is attól félek állandóan, hogy Terka/Koncsíta mikor veri át rettenetesen Bunchyt és hagyja ott romokban.
@Pácsó Ármándó: Köszi. Asszem :))

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2015.10.07. 19:08:12

@tinipuma:

En mar csak akkor nezem ujra ha mar lejott szinkronosan.
Koncsita felrohatna Bancsinak azt hogy csak akkor tud elmenni, ha felhuzza a szadomazos alarcot, igy nem tartja magat elegge nonek, ezert tejelhet anyanak par misit.
Mert tudjuk Bancsi hogy banik a penzzel, vett egy hazat, es felgyujtotta. Szoporoller lesz a vege.

Is 2017.08.03. 09:06:25

@AaannnaaA: Ha soha többé nem látnám Bridget-et és örökké kitörlődne a sorozatból, az is késő lenne. Halálba idegesített ő is, meg a tanára is, annyira szar volt az egész történetvonala. Ettől még értem, hogy apjával kapcsolatban mi a baja, de egy hülye kis picsa. Sajnos a 4. évad 1. részének címéből arra gondolok, hogy nem tűnik el... :S

Mickey-nek is ideje volt lelépnie. A kiscsajjal ellentétben az ő karakterét nagyon bírom, de ahogy már többször is említette, csodálom, hogy még egyik családtagja sem verte agyon.

Remélem, nem erőltetik tovább ezt a Terry-Donovananyu vonalat. Érdeklődve várom a 4. évadot.

AaannnaaA 2017.08.03. 10:27:14

@Is: Hát, én sem kedvelem sokkal jobban a kiscsajt, de azért még elviselem, és nyugi, ki lehet bírni a kövi évadban is.

4. évadot mikor kezded?

Is 2017.08.03. 12:23:14

@AaannnaaA: Számomra mind ő, mind a tanár karaktere, és kettőjük kapcsolata teljességgel hiteltelen és idegesítő volt. És nagyon kínlódós.

Szerintem csak miután párommal együtt végeztünk a Vikingek 4. évadával. Szóval 1-2 héten belül nekiállunk darálni.

AaannnaaA 2017.08.03. 12:40:39

@Is: Okés, várlak vissza véleményezésre, ha már nézitek :)
süti beállítások módosítása