Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden Hotel 3x40 - Gennyládák (18+)

2015. április 18. 06:30 - sixx

screen_shot_2015-04-17_at_21_37_47.png

A Kavarás Másnapjnak Reggelén vagyunk, Gólem szerint Loki nagyon belezúgott Botoxba, és emiatt megint sakkozni kell a bulák között. És ez nagyon nem jó, legalábbis Pjotr szerint, aki már tuti ki van bukva attól, hogy állandóan tíz-tizenegy ember helyett kell gondolkodnia, majd ünnepélyes tetemrehívás keretein belül még el is magyarázni, hogy mi történt a párválasztón, mert az agyhalottak nem tudják felfogni. Mondom, mindez Pjotr közgazdászdízsé fejiben kavaroghat, és Gólem tolmácsolja kissé szaggatottan, ünnepi sötétkék ingben, fehér farmerben, amiben ha seggre esik, beletörik a fű, és soha a büdös életbe’ ki nem jön, ami a kisebbik rossz, a nagyobbik, hogy egy rendes, részeg seggenszánkázás után a beletört fű a sötétben pont úgy néz ki, mintha befosott volna.

screen_shot_2015-04-17_at_21_43_29.png

A reggel azzal kezdődik, hogy Pornósbarbi a zuhanykabin szélén ül, és nem tudom mit csinál, de talán jobb is ez így nekem, ne bolygassuk. A többiek a szokásos menetben térnek magukhoz, Adri és Becks egymás nemi szervének maradványait mossa ki a szájából nagyon lelkesen, Pjotr meg légdobol. Reggeli után mödansziézás kezdődik, de nem mindenkinek, mert Botox a haját fésüli (csak én gondolom hogy a nő betegesen sokat foglalkozik a hajával?), Pjotr és Bence meg Lokival akar beszélni a terasz hányás- és húgymentes részén, de Loki valamiért kitalálja, hogy márpedig ő belefekszik a függőágyba. Na, ebből ez lesz:

A kupaktanács célja: összerakni egy olyan tervet, amiben Pornósbarbi hazamegy, és mindenki elégedett, értelemszerűen a már említett, és a várakozások szerint holnap ilyenkor a repülőn sírdogáló/pornót forgató csaj kivételével. Ehhez az kell, hogy Gyula Tinázzon, Bence Botoxoljon egyet, Loki meg Nórizzon. Loki, még mielőtt ez a terv egyáltalán formát ölthetne kijelenti, hogy lófasz mindenkinek a seggébe, ő Botoxot nem adja, ha már egyszer tisztességes szilikoncsöcsöket kapott, amikre büntetlenül csorgathatja a nyálát, akkor két kézzel kapaszkodik beléjük, és kész. Ezzel párhuzamban odalent, vészesen közel az összehugyozott teraszrészhez, Nempornósbarbi és Ivar is beszélget a kiválasztásról, ami már csak a kontraszt kedvéért is érdekes, ugye. A téma Loki és az ő szerelme Botox viszonylatában, amiről Ivar a riportban azt mondja, hogy hülyén viselkedik a tetovált ember.

screen_shot_2015-04-17_at_22_42_27.png

Odafent Pjotr higgadt hangon magyaráz: Tina megy Gyuszkó mögé, Bence elviszi Nempornósbarbit, Botox Pjotr mögé áll, Lokinak meg jut Ivar. A nagy túrós lófaszt, azt, mondja Loki, csak cizelláltabban, mert volt gyerekszobája. Ő már annyit szopott Ivarral, mondja, hogy nincs az az isten, hogy ebbe a folyóba még egyszer belelépjen. Pjotr megpróbálkozik egy halovány, “de hát Botox annyira nem is jó párod, hiszen otthagyna téged a faszba” indokkal, de Loki kiröhögi. Bence egyszer csak felül a mentsük meg Tina seggét vonatra, hogy miért, és honnan jön ez a vonzalom, nem tudni, de Pjotr erre aszongya, hogy akkor Nempornósbarbi kiesik. Miért is? Itt kezd el kibaszottul idegesíteni Pjotr yodáskodása, hiszen ha Nempornósbarbi Pjotr mögé áll, Tina Bencézik, Botox marad Lokinál, Adrit hagyjuk, Ivar meg Pornósbarbi meg megy Gyula mögé, az meg hazaküldi a tésztaképűt. Már ha ugye csapat, meg egység. Amiről itten papolva vagyon. Mert ha nem, akkor oké, vigye Botoxot, és legyen vele boldog, de akkor ne ugasson itt csoportegységről, mert GUSZTUSTALANUL IDEGESÍT.

screen_shot_2015-04-17_at_22_50_49.png

A beszélgetés továbbra is úgy folytatódik hogy ezek hárman folyamatosan hazudnak egymásnak, majd Pjotr bemegy lecsekkolni Botox csöcseit, megvannak, köszönjük szépen. Loki az szerelmes beléd, és nem vállalja be Ivart. Én meg szarok rá, mondja rezzenéstelen arccal Botox, nekem te kellesz Pjotr, oszt punktum. És megint a haját baszlatja. A riportban azt nyikorogja, hogy neki Pjotr kell, mert vele erős. Bence átmegy Adrihoz, nehogy úgy érezze a királyi pár, hogy őket kihagyják itten valamiből, mert a végén Adri átmegy hisztispicsába megint, és akkor el kell ásni már valahová, és ezt még itt is büntetik szerintem. Bence aszongya, hogy ő Tinát bent akarja tartani, és nem foglalkozik Pjotr tervével. Adri szerint igaza van, és nézze a saját érdekeit.

screen_shot_2015-04-17_at_22_49_02.png

Na, jön a showdown Loki és Botox között, Loki beszámol a beszélgetésről, amit Botox úgy hallgat, mint aki semmiről nem tud, nagy játékos ez a bula, mondtam én. Miért nem beszélsz velem ilyenkor, Loki? Miért csak kinyilatkoztatsz? Nem vagyok irányítható típus, beszéljünk meg mindent. A kiborulás csak álca persze, és a célja az, hogy beszarassa Lokit, hogy úgy mondjam, Botox a foga fehérjit mutogatja éppen a gumicsöcsök fölött. Loki elmond mindent, de Ivart csak a utolsó esetben hajlandó elvállalni. A riportban Loki aszongya, eddig csak olyan párja volt, akinek meg kellett mondani, mikor szarjon, erre itt van Botox, aki szobatiszta, és a tampont sem a fülébe dugja. És ha azt hittük volna, hogy vége ennek a szenvedésnek, hát nem, Pjotr leül Lokival, és aszongya:

Olyan szinten elvakít kettő mell, meg egy modellfej, hogy elfelejtették játszani.

screen_shot_2015-04-17_at_23_10_44.png

A folytatás sem jobb, Pjotr lila ködről beszél, és arról, hogy Botox NEM FOG LERÁNTANI SE, szóval Lokinak észhez kell térnie. És láss csodát, Loki észhez tér! Ott helyben! Pjotr aszongya, megforgatjuk az egészet, és Botox végre az ő párja lesz. Hát, ez mennyire csodálatos, a vágás azért nekem nagyon nem stimmol, de mindegy. Bence Nempornósbarbival a párválasztásról beszél, neki nem kell Pornósbarbi és Ivar sem, és ha most Nemporósbarbit választja, akkor hosszú távon szopni fog. Kezdek már meggárgyulni ebbe, komolyan. Nempornósbarbi a riportban aszongya, hogy Pornósbarbi megy haza, van ez így. Jaj, drága istenem folytatódik a Pjotr-Loki-Botox beszélgetés, összefoglalom, mielőtt eret vágok magamon: Loki nem fog beállni Botox mögé, mert szerelmes, Nempornósbarbi nem kell Pjotrnak, mert, és most tessék figyelni: mert nem azt csinálta, amit Pjotr ukázba adott neki. És ezért rálőcsölik Bencére, (aki meg pont ez ellen küzd kézzel-lábbal) Tinát viszi Loki, Botox meg Pjotr mögé áll, és kész-passz. Na, ez a terv torpedózódik meg éppen Bence ágyán, ahol Tina ilyen arccal nézi a fitnessztesót:

screen_shot_2015-04-17_at_23_14_59.png

Edzés, löevél, öltözködés, Gólem feketében, mert csak nem sötétkék a cucc, párválasztunk, ihaj. Gólem azzal nyit, hogy Ivar, ez a lila ruha, ami rajtad van, tetszik? Ja. Az jó, egyedül vagy vele. Azt a parasztot baszki. Bár, ha jobban megnézzük, a riha iszonyatosan áll Ivaron. Tinának kibaszott görbe a lába, Becks frizurája meg büntet. Ezt nem Gólem mondja, hanem én. És most kezdjük is a választást, az az érdekes. Adri megy Becks mögé, Ivar Gyuszkózik, ez eddig világos volt. Tina megbízott Bencében, és beleszart Loki tervébe, Pjotr ezt úgy reagálja le a riportban, hogy Tina veszélyes, mert állandóan változtatja a véleményét, nem bízik senkiben, és kiszámíthatatlan. Nempornósbarbi jön, és ahelyett, hogy ésszel játszana, és Loki mögé állna, megy Pjotr mögé. Ott fogsz szopni, hallod, és nem fog jól esni.

És ekkor Loki már tudja, hogy őtet itt nagyon átbaszták, és amikor Pornósbarbi beáll mögé, akkor csak néz maga elé, Pjotr, a kurva anyád. Botox meg elindul, és beáll Pjotr mögé, ahogy azt sejtettük, és ahogy ezek ketten kifőzték maguknak. Bence úgy nézi Pjotrt, majd leesik a székről, pedig, ha mér itt tartunk, ő volt az, aki nem volt hajlandó Nempornósbarbizni, szóval az egész folyamatot ő indította el. Gólem kihívja a triót, tessen akkor mondani a hogyvant. Hát, mondja Pjotr, nekem mindkét nő szimpatikus, de választani kell, oszt akkor Botox marad, szevasz Nempornósbarbi. Adri erre vág egy ilyen fejet:

Nekünk meg megmutatják, ahogy Pjotr és Botox a szingliben aszongya Pornósbarbinak, hogy álljon be Loki mögé, és így tutira marad. A két geci. És Botox megint a haját baszlatja, eszem megáll. Ecetes olló segít, úgy hallom. Vissza a párválasztóra, Nempornósbarbi sík ideg, Adri szája remeg, Ivar sír, Bence mosakszik, én nem tehettem erről, de aki tehetett, az majd vallja be. Pjotr a riportban erre aszongya, hogy Tina esett volna ki, ha Bence nem foskazán. Gólem elküldi Nempornósbarbit, és odahaza jön a Pjotr-show magyarázzuk a bizonyítványt szegmense, leülteti a lakosságot, ezek meg leülnek, baszki, ahelyett, hogy belerúgnák a mödansziéba, vagy elküldenék az anyjába, hogy kussoljál már, te gyökér, manipulatív geci vagy a műcsöcsű csajoddal egyetemben.

De nem mondják, így Pjotr szépen elmagyarázza, hogy Nempornósbarbi átbaszta, és nem érezte magát biztonságban mellette, és végig úgy beszél, mint aki mindent eldönthet a többiek helyett. Az az egy szerencséje, hogy a Becksek és Gyulá-k annyira ostobák, hogy ezt simán teheti, pedig ha van valakinek bent egy csepp esze, egy hét alatt kibaszhatná a gecibe.

Nagyon okosan játssza az óvóbácsit. (Adri)

screen_shot_2015-04-17_at_23_45_08.png

És ami a legnagyobb poén, ezek itt bent még mindig azt hiszik, hogy Botox nem volt benne a dologban, és Loki képes kiülni középre és aszongya, hogy ő itten szerelmes lett, de ezt nem szabad a hotelben, mert veszélyes. És volt egy terv, amibe mindenki belement. Erre Tina: amiben ln mentem volna haza, igaz? Loki erre nagyvonalúan int, ugyan, ez a múlt, szarjuk le, nézzünk a jövőbe. A kérdés csak az, hogy a Pjotr és Loki szerint is csoffadt mellű, undorító Pornósbarbi hogy került be a pixisbe? Mert simán kitehették volna, ugye, nem volt kérdés. Ivar a riportban némi észről tesz tanúbizonyságot, és azt mondja, hogy Pjotr egy szemét kígyó, és ehy percig nem bízik meg benne.

Pjotr és Botox boldogan megy vissza a szobába, megcsináltuk, geci, mondja az egyik, és nagyon büszkék magukra. Ivar bőg, Adri füstölög, Loki meg összepacsizik az undormánynak tartott Pornósbarbival, és baszki, ezt magyarázza el nekem valaki, de gyorsan, mert NEM ÉRTEM.

És csöcs. És pina:

Címkék: 18+ éden hotel
1449 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lobbantott tsilke 2015.04.18. 06:46:55

Tudnotok kell, hogy van Söl és tsilke, de sziláld és dudolos tálggyal kel ütögetni a fejemet, hogy bálkinek is adjak.

katmanocs 2015.04.18. 07:04:59

Eddig Pjot volt a kedvencem. Ez a húzása undorító volt... Nem az hogy Botoxot akarta hanem hogy simaBarbit benntarthatta volna pornósBarbival szemben. És átverte Lokit... innentől hajrá Loki!!! (és Botox sose jött be nekem, még Nóriban is több az élet)

Zsoofka 2015.04.18. 07:10:23

Jo reggelt. Érteni én sem ertem. De az iccakaibol kiderult, hogy Loki tudott a tervről. Es o bevállalta előre pornósBarbit. De hogy miert változott meg a vélemény es miert nem jobb neki mint Nóri vagy nempornosBarbi, azt akkor sem ertem, ha agyoncsapnak.
Peti es Botox kavarasa totál öncélú volt, remelem kitattikazzak egymast is es rohoghetunk.
Sajna lassan eljutunk a vv-s szintre es nem lesz kinek drukkolni.

Zsoofka 2015.04.18. 07:11:52

@mokamini:.....miért jobb neki, mint.... Bocs, nagyon reggel van még...

2015.04.18. 07:26:04

Basszus megint megnéztem, és megint sokkal szórakoztatóbb volt olvasni. :-)

Érdekes, hogy Loki kizárólag ribancokkal (ja, bocs: modellekkel) képes hatékonyan együttműködni.

Petinek ez az "üljetek le a kanapéra, elmondom, hogy ..." kezdetű süketelésétől már így is falra mászok, ha ott lennék, akkor kábé úgy viselném, mint Nóri. Ennyire azért nem kellene lebecsülnie, hülyének néznie a többieket. Remélem, ez lesz a vesztük.

NempornósBarbinak meg mennie kellett előbb-utóbb, mert reggel is annyira jót beszélgetett Nórival. :D Egy hangot sem adott ki, de az is igaz, hogy ez sokkal jobban esett, mint pornósBarbi vernyákolása.

Gia 2015.04.18. 07:27:36

@lobbantott tsilke: Tegnap este pont akartam kérdezni,hogy merre jársz.És lám itt. :-)

Gia 2015.04.18. 07:30:19

Loki és a függőágy=lol :-D

jófej házisárkány 2015.04.18. 07:34:03

@lobbantott tsilke: és mivel ütögesselek, ha kávét kélek? :)

XocoLatte 2015.04.18. 07:59:40

Botsáska (Pjotr) túltolta a folyamatos hazudozásaira épített önző érdekből húzgált szarkupacolást. Most is Bence (két műbula kezével is kivert, tehát 2:0 oda) faszával akarta kiverni a csalánt valamelyik újcsaj szájából, de Bencében felébredt a droid öntudat (vagy végre végigolvasta Snezi végrendeletét) és kiverte a távirányítót Botsáskáék kezéből és a hozzá amúgy legjobban illő Tinát választotta, akinek valóban nagyon szép nézése van, ha Bence kerül a látómezőbe.

Botsáska annyira elbaszta ezt most, hogy egy hirtelen lámpagyújtás alatt lett világos az eddigi lojalitás körében, hogy egy kis sunyi genyóláda, műmájerség habbal cicomázva, balról jobbra haladva: Nóri, Patrik, Bence, Adri és Loki. Úgyhogy baszhatja magát és Botoxot, mert széthullott a csapata, innentől kezdve még azt kell megvárnunk, hogy Botox is átbassza és hasta la vista, bébi.

Fu Szekh Li 2015.04.18. 08:03:28

Na lehet fogadásokat kötni, hogy Loki meghúzza-e Pornósbarbit.
@lobbantott tsilke: Mazochista vagy? :D

Bostonboy 2015.04.18. 08:19:57

Most először értek egyet a poszt minden gondolatával. Szomorú, hogy egy szórakoztató műsornak is ez az üzenete. Mi is? Hogy csak a legaljasabb módon. Az első szériát nem láttam, de a második valahogy sokkal tisztább játék volt és a végén azt érezte az ember, hogy megérdemelten nyertek, illetve Máté megérdemelte, Edinát meg vitte a hátán. Sajnálom, hogy a többi tényleg ennyire agyhalott és hagyják magukat. Valóban Bence az egyetlen vállalható figura, jó volna ha sokkal keményebben kezdene el játszani, megtartva az eddigi karakterét, simán megnyerhetné és a nézők is jólesően fogadnák a győzelmét. Mert megérdemelné. Pjotrból az elejétől csöpög a genyó, Lokiról nem is beszélve - ő még gyáva is. Amellett egy rejtett agresszív, frusztrált creepy. "Minden barátnőmet utáltam..." - a nőkkel is súlyos gondja lehet. No meg a kettős mérce mind a három csodás embernél! Mariann arról papolt, hogy Snezi kést döfött a hátába. Hát jó reggelt, ő mit tett nemponósbarbival? Csodálom, hogy egyszer sem vágták vissza Mariann kiejtésének valódi okát, amihez semmi köze nem volt Snezinek. Emlékszünk Bence részeg akciójára Beussal, amikor Marcsa faarccal vitte haza a paliját? Hát erről ennyit, tegnap néztem utoljára a műsort.

ÉH3sZ 2015.04.18. 08:22:04

Peti szerintem elrontotta Botoxszal együtt. Ráértek volna még egy pár lenni. Ráadásul egy Adrinak és egy Nórinak magyarázza, hogy itt nincs helye az érzelmeknek? Most alaposan felnyitotta mindenki szemét, hogy kitől óvakodjanak.

Bukfiúrfi 2015.04.18. 08:29:05

Esküszöm kezdek a Nóri - Gyula párosnak drukkolni :)
Hogy állna Pjotr-Loki-Botox szája, ha ők nyernének!

XocoLatte 2015.04.18. 08:30:15

Sixx mai 18-as karikás inzertjének videójára kíváncsi voltam (nem azért, mert Adr bármilyen szempontból bejövős lenne), és most már napnál is világosabb, miért a folytonos nyígés a testkilók miatt. Ez a csaj csúful meghízott a hotelben, comb, has, fenék, úszógumik.

XocoLatte 2015.04.18. 08:34:56

@Bostonboy: Azért ne szívd ennyire a mejjedre, komám... TV2 így is meg úgy is levitte a korpa közé ezt a műsort, a nagyszerű kasztingtól a szerkesztésig bezárólag, úgyhogy nem szabad túl komolyan venni, mert árt az egészségnek.

Amit a végén írtál, az meg olyannyira benne lehet a 10-es jelű körközép feketéjében, csodálkozom, hogy ennyi hét alatt neked tűnt fel elsőként. Lehet, hogy Beus egyszerű bosszúja volt Mariann kiejtése, mert az tuti, hogy Bence az OLYAN jellegű csajoknál a no. 1 bejövős típus.

XocoLatte 2015.04.18. 08:37:35

@ÉH3sZ: Botsáska két ok miatt kaparintotta meg Botoxot már mihamarabb: 1. féltékeny volt Lokira a meztelen zuhanyzás és a nem kicsit sikamlós révedezések hallatán 2. prevenciós célból is lépnie kellett, mielőtt Loki megakasztja titkos szerelmét, vagyis féltékeny volt 3. lásd 1. pont

Fu Szekh Li 2015.04.18. 08:38:29

@lobbantott tsilke: Ja, azt akaltam még ílni neked, hogy van itt Fehélválon egy kiskocsma, ahol Guinnesst és Pilsnelt is csapolnak. Csütöltökön ott voltunk pacalozni :D

XocoLatte 2015.04.18. 08:39:46

@Gia: valamikor Snezi bejövetelének hetében az egyik esti tajtrészegedésig tartó bulikán viselt Superman jelmezzel lett volna igazán epic ez a függőágyas jelenet...

Zsoofka 2015.04.18. 08:40:44

@XocoLatte: Igen, iccaka en is ezt fejtegettem: Ha Peti most bem lep, lehet hamar o lett volna a felesleges harmadik. Ettől még utalom... :)

ÉH3sZ 2015.04.18. 08:44:00

@XocoLatte: Lehet, hogy féltékenységből, de akkor ő ugyanúgy az érzelmei miatt rontja el a "stratégiai-taktikai" játékát, mint Loki. Amilyen kavarós szerintem össze tudta volna magával hozni Botoxot később is. Most egyértelműen ő rakott ki egy olyan lányt aki nem volt közellenség, sőt Adri és Nóri bírta. Szerintem innentől elvesztette az erkölcsi előnyt, amit Apolka megszervezett kirakásánál tudatosan összehozott.

Rayen 2015.04.18. 08:47:25

@ÉH3sZ: ezt nem értem az egészben, miért is volt annyira sürgős nekik most párrá válniuk. Pár napja még arról beszéltek, ráérnek akkor egymás mellé állni, ha valamelyiküknek kifelé áll a rúd. Botox tudta kezelni Lokit, ez az egész szerelmi szál egy felfújt lufi, nem szállt le Lokinál semmilyen lila köd, egyszerűen csak szexhiánya van. Kiváló alkalom volt Pornósbarbi kirakására, a legutolsó pillanatban is, ehelyett a súlytalan Szőkebarbit áldozták be. Nem mintha hiányozna, eddig se volt jelen, műsor szempontjából még jobb is, hogy Pornósbarbi maradt, de mint már annyiszor, az ördögi cselszövésnek az lett a vége, hogy csak a gyengével szemben mertek lépni, és még annak a felelősségét is másra hárítják. Snezit se tudták heteken át kitenni, ha nem botoxot választja párbajellenfélnek, ugyanúgy semmire se jutottak volna vele.

Tinától tetszett hogy rákérdezett, az ő kirakása volt-e az eredeti terv. Még belemelegedhet a játékba.

Bostonboy 2015.04.18. 08:49:33

@XocoLatte: Dehogy szívom mellre, csak már nem szórakoztat. Amúgy a Snezi elleni hadjárat tényleg értelmezhetetlen volt (nem védem, egyiket sem védem), vádolták már azt a szerencsétlent Milán kiejtésével is, pedig ha jól emlékszem ott is Loki lépett bele a csávó arcába a pandórán, a műcsöcs viszont a párválasztón csak Milán mellé állt, és a piros-kék labdás, kvázi szerencsén múlott a kiesése.

ÉH3sZ 2015.04.18. 08:56:56

@Rayen: Én csak tippelni tudok arra, hogy Petit is meglepte SzBarbi Mandula imádata és onnan kezdve már nem bízott benne
Tinát még nem érzem, most szerencséje volt Bencével
Valóban a kavarások ellenére legtöbbször a gyengékre mennek rá

Gia 2015.04.18. 08:59:32

Tegnap Nóri abban a sminkben és kék ruhában nyilatkozott a riportban Loki megszerelmesedéséről,amiben egy hete az előző párválasztón volt.WTF?

Sanda.Ipse 2015.04.18. 09:07:05

Áttörés lenne a játékban, ha az új pasi védettséget élvezne és kipotyogtatná óvóbácsit. Unalmas, ahogy Lokival az egész játékot befolyásolni akarják, unalmasak a bölcselkedő magyarázatai. Én sem értem, a többi miért ült le, mint a birka meghallgatni az indokait, amiért jobbnak látta nempornósbarbit ajtón kívül látni. Nem, mintha a lány sokat tett volna hozzá a műsorhoz.

Kosztarika 2015.04.18. 09:08:11

@Gia: Jó reggelt mindenkinek! :)

Mert Ő nem Berki és a Gólemmel ellentétben egy ruhát akár többször is felvesz :D
Adrin meg a párválasztón volt ugyanaz a ruha, amiben Nempornós Barbi belibbent anno a játékba. :D (Egyiknek sem állt jól.. szomszédunkban Juliska néni is ilyet hord :P )

Sanda.Ipse 2015.04.18. 09:08:27

@Bostonboy: Snezivel egyetlen nagy gondjuk volt: nem állt be a birkamenetbe, akiket a két pasi kénye-kedve szerint irányítgat.

XocoLatte 2015.04.18. 09:09:27

@ÉH3sZ: a gyengéket ugyebár könnyebb kibasszarintani, erre SzBarbi hozta eddig talán alegjobb példát, ő maga az ÉÉ-ben bevallotta, hogy vakon bízott ebben a genyóláda Botsáskában és semmilyen B tervben nem gondolkodott miután Bence megmondta neki, hogy tinázik. Ami elképesztő, visszanézve, hogy Loki is üresen állt, amikor neki kellett választania, bevallotta, hogy egész héten látta Botox-Peti szövetkezést, folyton egymáson lógtak, tehát nem elpte meg annyira, hogy Botox nem Lokit állította döntés elé. A gyenge galamb karakter mintapéldája. A természetben is a gyengéket zabálják meg általában a ragadozók, így mintegy biztosítva a galamb faj jobb genetikai állományát is.

XocoLatte 2015.04.18. 09:11:00

@Sanda.Ipse: ez a birkanyáj leül és óvóbácsi meséjét hallgatja annyira furcsa, hogy akár szerkesztői ukáz is lehet.

XocoLatte 2015.04.18. 09:15:01

@Sanda.Ipse: még annyi, h az új fiú védettsége csavaros lesz, áttételes védettséggel is jár majd, vagyis Adr-Nóri páros közül egyiket választva a randin azok jelenlegi párjára helyezhet védettséget, míg a lánnyal fixen párt alkothat pénteken. Vagyis a két lány anélkül, hogy tudatában volna, a mostani párját helyezheti biztonságba átmenetileg azzal, hogy enged a csábító közeledésének. Drukkolok, hogy az új fiú Adrit válassza, ezzel végre egy dominóhatást okozva Patrik védett megmozdításával.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.04.18. 09:16:18

Az egész műsor szarul van vágva, számomra nézhetetlen.

Bostonboy 2015.04.18. 09:16:26

@Sanda.Ipse: Egyértelműen erről lehetett szó. Hozzáteszem bárki megnyerheti, de hosszútávon nem biztos hogy az az erkölcsi győztes, aki gennyesen nyeri a végét. Igaz, sokan nem nézik a műsort, de sokan igen. És az ÉH után is van élet ugyebár, nemtom egy Loki vagy egy Pjotr hogyan fog elhelyezkedni ilyen múlttal (vicces, hogy leginkább ők lovagolnak a csajok "múltján), ha a munkáltató netalántán nézte a műsort. Vicces az ad hoc jellegű következetlenségük is, ez különösen Lokira igaz - az egyik spiné múltja felháborítja, a másik (pl. Beus) ugyanolyan múltja pedig kihozza belőle a Grál lovagot:) Nem baj ez, de hogy saját magukkal is elhitetik mennyire igazuk van, az tényleg röhej.

XocoLatte 2015.04.18. 09:16:42

@ÉH3sZ: szerintem is Botsáska saját magát nyírta ki végre az ovistársak szemében

Sanda.Ipse 2015.04.18. 09:17:17

@XocoLatte: Csakhogy akkor még Peti is üresen állt. Ha Botox nem akarta volna nempornósbarbit kiejteni, akkor visszaáll Loki mellé és pornósbarbi esik ki, ők meg várnak még egy hetet az összebútorozással Petivel. Állandóan savazta Snezit, hogy miatta küldték anno haza, most meg ő a "szövetségesével" tette ugyanezt. Vannak dolgok, amik még a játékba sem férnek bele.

XocoLatte 2015.04.18. 09:19:08

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: szia, tegnap egy komoly párválasztó zajlott az esti adás után a fórumon, F9 dobott ÉH miatt, keresnem kell magamnak B tervet, Beácska mellett nekem Te volnál bejövős... Csak tartsuk titokban.

Gia 2015.04.18. 09:21:04

@Kosztarika: Nem,nem kétszer vette fel ugyanazt,(ami eredetileg Snezi ruhája volt),hanem egy hetes a felvétel.

XocoLatte 2015.04.18. 09:21:36

@Sanda.Ipse: viszont utólag SzBarbi is bevallja, hogy sokkal inkább tippelte meg Botox-Peti lépését, azaz sokkal jobb és nagyobb esélyt adott volna magának, ha Loki mellé áll, ráadásul PBarbi totál pillanatnyilag üresen maradt faszt választott, lesz ami lesz alapon.

Kosztarika 2015.04.18. 09:30:09

@Gia: Ezt mi nem tudhatjuk - csak a szerkesztők és a vágók (nem gyulák :D ) - de talán még ők sem, amilyen káosz van. A ruhatár pedig- ahogy elnézem - közös :D

mercsi 2015.04.18. 09:38:01

Számolja valaki, hánybeköltözőnél tartunk a 28-ból? Még hány csábító fog érkezni?
Peti tényleg kicseszett magával, várhatott volna még Botox maga mellé állításával.
Loki és a függőágy hatalmas! :D

jo.e 2015.04.18. 09:38:08

@Fu Szekh Li: Úriember biztosra nemfogad :) Ez az egyetlen ok, ami miatt sztem így alakultak a párosok. Azt meg, h. Pjotr 1 genyó, már mondtam korábban is. Az, na.

@sixx: ezt a fehér nadrágos sztorit gondolom hallottad valakitől. Kik járnak abba a video presszóba, akik már láttak fehér gatyás férfit? Vagy ott még mennek Bruszli videók? :)

Rayen 2015.04.18. 09:41:41

@XocoLatte: Szőkebarbi csak utólag okos, ott és akkor nem állt össze neki a kép.

Sanda.Ipse 2015.04.18. 09:44:59

@Rayen: Csupán bizalma volt két emberben (óvóbácsi, Botox), akik rendesen kicsesztek vele. Nem fogta fel, hogy ebben a játékban senkiben nem szabad megbízni. (Persze, ha a párjában sem, akkor kiben?)

jo.e 2015.04.18. 09:47:35

@ÉH3sZ: Igazad van, sztem is túl korai volt. Az az 1 baj van csak ezzel, h. nem mindig bízhatnak benne, h. övék az utolsó választás, h. ha bajban érzik magukat a másik mögé álljanak. Enélkül meg hiába a biztonság...

Kosztarika 2015.04.18. 09:50:24

@mercsi: mintha azt olvastam volna valahol, hogy még 5

bkrix 2015.04.18. 09:55:11

Csak azt nem értem, hogy amikor egy valaki üresen van, és mögé áll egy másik, akkor miért indokolják a bizalommal vagy valami más baromsággal, miért nem mondják egyszerűen azt, hogy ő volt egyedül, ha máshoz állok, kieshetek.

XocoLatte 2015.04.18. 09:59:46

@Rayen: igaz, még a végeredményt is tudja... :(

Petrichor 2015.04.18. 09:59:52

@Gia: A riportok időrendi sorrendjét már az eleje óta nem tartják, itt viszont eddig nem futottam bele olyan hibába, mint az első évadban, hogy a riportban viselt ruha alapján előre tudod, hogy ki fog kiesni. Vagy volt ilyen most is?

2015.04.18. 10:10:09

@ÉH3sZ: sztem is korai volt, de mari mondta: nincs már időőőő :D
unta már Lokit, sztem
Peti pedig (jól írod) elvesztette az erkölcsi előnyt. Pont ezt a szutyok pornóst benthagyni.

Mindenesetre egy jó poén volt tegnap Lokitól: a taktikai pipa :D

natalja (törölt) 2015.04.18. 10:10:29

@XocoLatte: Botsáska....:D:D:D Téééényleg. Már csak azt várom, hogy mikor tematikázza ki magát... :D Írta valaki, hogy olyan ez lassan, mint a vv7...Annak drukkolok, ki essen ki hamarabb. :D

2015.04.18. 10:12:44

@lobbantott tsilke: Tsilke, már azt hittem végleg megléptél az összes söllel :) de csakhogy megkelültél :)

hányok (törölt) 2015.04.18. 10:17:24

Nem tudom miért sír bárki is a Barbiért.Külsőleg egy kövér tehén volt unott fejjel,tehát esztétikailag nem megnyerő,villantást hiába várt volna tőle bárki felső mindig volt rajta,hogy takarja a hájas belét.Játékbeli aktívitását tekintve , nulla.A Péternek talán van valami sütni valója kellett neki egy játszótárs akivel tudja keverni a dolgokat.Ez a tehén annyit csinált ,hogy feküdt naphosszat és ennyi.Köze nem volt a játékhoz semmilyen szempontból és nem is volt várható tőle ,hogy ez a jövőben megváltozzon.Plusz Péter az elején megmondta ,hogy amint lesz lehetőség lecserélni olyanra akinek az életfunkciói eltérnek egy papucsállatkától megteszi.Nem tudom mégis mit várt semmi keresni valója nem volt itt ,de akik nagyon odavannak képzeljék azt ,hogy most is bent döglik az ágyon ,nem fog feltűnni a hiánya garantálom.

beacska 2015.04.18. 10:17:40

@Bostonboy: az ÉH2 egy nagy szar volt

Mók_Ica 2015.04.18. 10:17:51

@XocoLatte: támogatom a szövetséget :))) még szobát is kaptok :)))

@fosch9: kávé megvolt? :)))) film jó volt? :)))

beacska 2015.04.18. 10:22:31

@XocoLatte: de jóóóó, nem is tudtam, h B terved vagyok!!

beacska 2015.04.18. 10:26:33

én azt hiszem, azért történt ez a drasztikus csere, és ment a gyenge Barbi és maradt az erős, mert ezek azt hiszik, közel a végjáték...vki mondta, h eddig csak 40 valahány rész volt, most viszont 70 valahány lesz...hosszabb

2015.04.18. 10:30:35

a füvön seggenszánkázás ütős :D
meg az a gif ahogy Loki kiesik a függőágyból na erről tegnap lemaradtam most az újdonság erejével hatott rám nagyon röhögök

2015.04.18. 10:31:50

@Mók_Ica: kávén most vok túl :) te? :)
filmen elaludtam :DDD

Mók_Ica 2015.04.18. 10:34:26

@fosch9: 1ső kávén igen :)))) most csinálok még egyet (ne aggódj, laza és fincsi tejes :))) )

melaena 2015.04.18. 10:34:33

Jo nagy terv volt.
Szoszibarbival a kovetkezo het sima liba lett volna a kanok nagy reszenek.
pornoB meg kb. az elso kisebb hullamveresre a fostengerben gondolkozas nelkul kibassza lokit a gecibe.
raadasul szoszib alig beszelt,ez a kreten meg ugy elnyujtja a mondatok veget,h a joerzesu embernek okolbe szorul tole a labfeje.
grat. :)

Mók_Ica 2015.04.18. 10:35:14

@fosch9: sajnos Zlatan a riport előtt nem hozott nekem ágyba kapuccsinót....

melaena 2015.04.18. 10:35:18

jah,es ezzel a huzassal kb. norit is buktak.

Sanda.Ipse 2015.04.18. 10:35:58

@hányok: Senkinek nem fog hiányozni a játékból, senki nem sír azért MERT kiesett, csak azt véleményeztük, AHOGYAN. Az meg genyó módon zajlott pl. Botoxtól, aki annyit rinyált (és hazudott), hogy Snezi sugallatára kellett távoznia a játékból és micsoda ronda hátbaszúrás volt.

Petrichor 2015.04.18. 10:39:37

@beacska: Berki már egyszer meglebegtette nekik, hogy túl vannak a műsor felén, plusz ugye szerintem ők is tudják, hogy hány csábító lesz összesen és számolják, és tudják, hogy már nem sok van hátra, utána meg elkezdenek fogyatkozni. Ettől függetlenül én is korainak érzem ezt a cserét, túl hamar kijátszották a lapjaikat.

2015.04.18. 10:39:42

@katmanocs: :D
@natalja: fiatal még Loki, még nem ésszel kezeli :)
@XocoLatte: ezt persze csak mi gondoljuk így egyelőre, mert egyáltalán nem biztos, h így is lesz a védettség dolog :)

2015.04.18. 10:40:37

@Mók_Ica: én is duplán indítok :D

melaena 2015.04.18. 10:42:29

Vajon annyi esze lesz Pjotreknak,h a vedett csavoval Petriket rakatjak ki ?

Mók_Ica 2015.04.18. 10:42:58

@fosch9: és közben olvasgatunk :))))) már csak a napfény, pálmafák és tenger/óceánpart hiányzik :)))))

beacska 2015.04.18. 10:43:43

akik itt sirnak B1 miatt, nem nézték az eheti részeket? B1 Bencével bandázott, Petivel nem láttam, h akár egy szót is váltott volna a visszaállásról négyszemközt (a pandora nem számit)
ezzel szemben B2 egyfolytában agyalt, számolt és puncsolt a két szóbajöhető tagnál (gyula és bence)...B1-nél még Tina is többet tett...

B1 megérdemelten esett ki...nem volt olyan verzio, ami alapján ment tudott volna maradni....

Petrichor 2015.04.18. 10:43:53

@melaena: Hát nem tudom, hogy ez mekkora veszteségnek számít, elnézve Nóri játékstílusát :D Én bírom meg minden, de tényleg 25 nap után kezdett el játszani és azóta se viszi túlzásba, csak idő kérdése, hogy kiessen... Gyulával most nagyon aranyosak együtt, de Gyula furcsa világlátását elnézve én nem bíznám rá magam. Időnként abban sem biztos, hogy ő maga mit akar, nem hogy mi történik körülötte :P

Mók_Ica 2015.04.18. 10:44:13

@melaena: nem hiszem..... sztem bencét vagy gyulust szeretnék kitenni....

@fosch9: remélem nem B tervet keresgél máris magának :))))

beacska 2015.04.18. 10:45:12

@Petrichor: honnan tudnák, h hány csábitó van még? attól még, h túl vannak a felén bármi lehet. de szerintem is korai volt még, én azért hiszek abban, h Loki miatt vált szükségessé...

Petrichor 2015.04.18. 10:47:12

@beacska: Az egyetlen érv SzőkeBarbi benntartása és PornósBarbi kiejtése mellett az lehetett volna, hogy SzőkeBarbit - az ilyen aktív játéka miatt, mint amit leírtál - a későbbiekben is könnyű lett volna kirakni, amikor már jobban szorul a hurok.

beacska 2015.04.18. 10:48:36

@Petrichor: szeintem ók már végjátékot játszanak

Petrichor 2015.04.18. 10:49:58

@beacska: Hát nem tudom, nekik nem mondják meg a játék elején, hogy előreláthatóan kb. hányan jönnek majd be? :D Úgyis annyi mindent csinálnak szerkesztői utasításra, miért pont ebbe ne avatnák be őket... De ha nem, akkor az eltelt napok számából következtetnek, mert azt azért biztosan tudják, hogy meddig lesznek oda bezárva, szerintem egy ilyet még a szerződésükbe is bele kell írni.

XocoLatte 2015.04.18. 11:02:01

@beacska: F9 dobott, B1-re lépek, Katgimis Domina meg előrelép B-nek
kicsit persze duzzogok, hogy F9 ilyen könnyen lepasszolt, valamit nagyon elronthattam... talán a kávézások alatt határozottabban kellett volna a jeleket küldözgetnem, vagymittudomén...

XocoLatte 2015.04.18. 11:06:26

@Mók_Ica: ehelyett ideért a 8 fokban süvítő szél csepergő esővel és szürkeséggel -- undormány, még futni menni sincs kedvem ma... :(

XocoLatte 2015.04.18. 11:08:51

@Petrichor: Nóri belemondta Loki és Patrik arcába, hogy Gyula az utolsó, ha kúrásról van szó -- ez a kettő már be is lengette, hasfogva a röhögéstől, hogy Gyulának fapofával bemondják, hogy Gyula te vagy az utolsó....

Mók_Ica 2015.04.18. 11:10:15

@XocoLatte: minden tiszteletem a futóké.... mondjuk kimelegednél a futástól :))) én nem kedvelem a futást, inkább a zenés-táncos zumba :)))))

2015.04.18. 11:10:20

@Mók_Ica: igen és a fiúk félmeztelen szolgálnák fel a koktélt utána :D

XocoLatte 2015.04.18. 11:10:21

@XocoLatte: ja, és Veled már van előéletünk, bár büszke nem vagyok reá... úgyhogy lehet egy kis előjáték után engesztelő talpmasszázst ajánlanom? ;-)

malevil2050 2015.04.18. 11:10:48

@lobbantott tsilke: Cevasz! De remélem neken azé csak acc egy kicsit,cak egy centiméternyit asz is ölég.Hun vótál má megint ily sokávelemegyütt? Jó h gyüttél me bé van itt má feszülve mindenki,nem tuggyák h cinházban vannak.Petike is cétkavarta má a zagyát.Mekteheti,gyönge a zellenség.De úty halottam h válámi lepedőákrobátá féle nyémber közel kerül a kristállobdához,sztán még időben elhajintja,vaty kiszúrja? - nem tom.Te mit tucc?

Infomaniac 2015.04.18. 11:11:02

Van egy Nóri+szex témájú ÉÉ jelenet, ott azért Nóri meglepett, főleg, hogy jól replikázik Lokinak. Vannak benne rejtett tartalékok. Arról nem is beszélve, hogy ő belátta, hogy Petiben nem bízhat.

Mók_Ica 2015.04.18. 11:12:57

@XocoLatte: nóri valamiért nem örvend közszeretetnek bent..... én arra vagyok kíváncsi, hogy ez mi lehet? sok mindent nem látunk..... nem hallunk a benti történésekből....

@fosch9: hmmmm.... :)))))

aruhamiatt 2015.04.18. 11:14:01

Azt hogy SzőkeBarni unalmas volt vagy bármely szereplőt hogyan látunk az sajnos a szerkesztők szabják meg. Ha belegondolok SzőkeBarbi riportbéli és nagy ritkán hotelbéli megnyilvánulásaira, azok értelmesek, némi emberismeretre utaltak valamint szókincsre. Ellenben pl Adrival, akinek egyetlen önálló gondolata nincs

aruhamiatt 2015.04.18. 11:15:52

Azon a képen PornósBarbi a zuhanyzó szélén gubbasztva olyan mintha épp kakálna, nem? :)

XocoLatte 2015.04.18. 11:22:03

@aruhamiatt: magába zuhanva a padlón kavicsozva tematikál csak kitakarja a felsőteste...

XocoLatte 2015.04.18. 11:24:47

@Mók_Ica: most győzködöm magamat én is, hogy 3 kilométer után már biztosan nem fáznék, de sapkát kell húzzak, mert a fejem búbján a bőr csak érezné a 8 fokot... :D
Zumba 100% csaj-dolog, az itteni oktatónál beajánlhatlak, ha akarod?

XocoLatte 2015.04.18. 11:27:27

@Mók_Ica: SzőkeBarbi azt mondta az ÉÉ-ben, hogy sokszor fogta magát és bulika alkalmával is felvonult idejekorán alukálni, egymagában. És mivel kissé paranoid személyiség, kompenzációként mindenkiben a rosszat látja és ennek nyilván hébe-hóba hangot is adott, kritikai éllel súlyosbítva.

Mók_Ica 2015.04.18. 11:29:51

@XocoLatte: van saját :)))) mondjuk jól jönne + alkalom..... kérdés, hogy hol van az az "itteni" :)))))

Mók_Ica 2015.04.18. 11:31:04

@XocoLatte: szőkebarbi aranyos, kedves, DE nem az ő játéka volt ez..... nem ilyen típusú lányoktól lesz sóóóó :))))

XocoLatte 2015.04.18. 11:31:47

@Mók_Ica: maradjunk annyiban, hogy délen, mediterrániában... :D

Mók_Ica 2015.04.18. 11:32:53

@XocoLatte: mediterrán 8 fok?? :DDDDDD

XocoLatte 2015.04.18. 11:33:31

@Mók_Ica: figyeltem, ha képernyőn volt, általában bystander volt, ha meg akciózni kellett, akkor mamlasznak éreztem.

XocoLatte 2015.04.18. 11:34:05

@Mók_Ica: per pill az, tegnapelőtt 27, most 8...

Petrichor 2015.04.18. 11:37:51

@XocoLatte: Én is futni akartam ma :( De tanulva a múltkori esetből, amikor emelkedőn felfelé szembeszélben majdhogynem hátrafelé haladtam, marad a szobabicikli :D

Mók_Ica 2015.04.18. 11:38:21

@XocoLatte: pontosan és valljuk be, ez nem túl szórakoztató nekünk nézőknek ......

itt is jóóóóó meleg volt tegnap..... most szeles... hűvös...... nem mediterrán..... és én futni sem megyek..... inkább veszek egy jó meleg zuhanyt :))))

Mók_Ica 2015.04.18. 11:38:59

@Petrichor: az legalább biztonságos és a szemed sem megy tele porral..... :))))

XocoLatte 2015.04.18. 11:41:47

megyek bedobok egy lottót, közben felmérem a helyzetet odakint... talán a szél elült már annyira, hogy nem faktor a futáshoz.

Mók_Ica 2015.04.18. 11:46:52

@XocoLatte: ha nyersz, vigyél el minket nyaralni :))))) drukkolok :))))

playoff szakáll 2015.04.18. 11:51:23

Peti-Mariann ölelés sequence...

M: - Most már melletted maradok.
P: - Én pedig melletted.

Ezzel Peti el is árulta, hogy ott az érzelmi kötődés.

Hermesz Konrad 2015.04.18. 12:04:34

Természetesen az ilyen műsorokkal kapcsolatban mindig bennem van az, hogy mennyi benne a játékosok önállósága, és mennyi a szerkesztők akarata. De egyre inkább érik bennem, hogy ez egy taktikai reality-nek álcázott szappanopera. Szóval túl sok pénz van benne ahhoz, hogy a játékosokra bízzák, és jobban bíznak az előre megírt forgatókönyvben, amihez a szereplőket jól megválogatták. A tegnapi részben nagyon fura volt, hogy amikor Peti és Loki kettesben a szobában beszélgettek, és Peti elmagyarázta Lokinak, hogy láthatóan belezúgott Mariannába és ez mennyire nem jó akkor mind a ketten röhögtek, szinte elröhögték a jelenetet. Akkor az, amikor már hármasban Mariannával kiültek full a teraszra, és jól láthatóan, és hallhatóan Loki bevallotta, hogy beleszeretett a lányba, aki meghatódott, és elkezdtek újratervezni. Közben persze senki nem járt arra. Majd a nagy "meglepi" simaBarbi keiésésével, és Loki a riportban beájul PornósBarbitól amikor mögé áll (korábban kígyónak nevezte, stb), és aztán este mosolyogva összepacsiznak. Meg ezek a kiülős magyarázkodások, anélkül, hogy valaki pofán vágná őket, de még csak be sem szól igazán. Szóval szerintem ilyen véletlenül nincs. Sorolhatnám még Marianna kiesése, és vissza hozatala, mindkettő bagatell dolgok miatt. Manduláék rövid, de velős szereplése, Beus pofozkodása, Berki műsorvezetése, 70 rész, stb. Visszaidézve Snezi kiesését, amikor mosolyogva mondta, hogy biztos benne, hogy az igaz mindig győz, és kéri, hogy Bence válassza Tinát, majd Bence nem teljesítette a trió parancsát és tényleg összeáll Tinával, már feldereng bennem, hogy talán a "jó" Bencét fogják kihozni győztesnek, miközben a "gonosz" trió elbukik. Talán a következő sármőr a jövő héten, akinek úgy tűnt az előzetesben, hogy védettséget adott Berki kibaszarintja Petit (pl. hogy rászáll Mariannra, mivel jó nő), vagy Lokit. Ez persze csak feltételezés részemről. A lényeg, hogy ez a műsor szerintem túlságosan szerkesztett. Ha tényleg szerkesztett, akkor gratulálok a triónak a jó színészi játékért, ha meg nem szerkesztett, akkor asszem mindhárman Degecről származnak. :)

melaena 2015.04.18. 12:09:35

@playoff szakáll:
Pjotrnak szerintem jobban bejon Loki, mint a Marcsa.

egy igazi barom vagy mária 2015.04.18. 13:08:51

SIXX
Berki védelmében: Nóritól azt kérdezte, hogy "Nóri, te lilában vagy. Tetszik ez a szín? - Egyedül vagy vele"
Mert ugye fradista. Szóval nem paraszt volt, nem a ruhát cikizte, hanem az ujpest színét

A másik. Most mindenki baszogatja Petit, pedig tulajdonképpen Botox döntött, a két Barbi már le volt osztva, Lokihoz is állhatott volna.

Sanda.Ipse 2015.04.18. 13:22:37

@egy igazi barom vagy mária: ugyanezt írtam én is. Csak a jelek szerint jobban benn akarta tartani pornósbarbit, mint azt, akivel "szövetséget" kötött.

Cérnuska 2015.04.18. 13:41:49

Nem hiszem hogy Péternek kuty kötelessége lenne mindenkit benn tartani. Játék és ennek része hogy mindenki maga is játszik.Bencének joga volt Tinát választani , Péter meg úgy volt vele neki jó a Mari oszt ennyi.Talán a sok nyaralóból lesz végre játékos is, Adri vághatja a fejeket, meg szőkebarbi is húzhatja a száját, azon kívül nem sokat tettek hozzá a műsorhoz.
Ádámos cirkuszon kívül, Barbi nem mutatott érzelmeket, az meg sehogy nem jött össze az öribari két nap alatt hogy szökkent szárba? Sírva búcsúztatni....

Schlomo Goldberg 2015.04.18. 13:48:32

@melaena: Ha Pjotr az egyik párválasztón beáll Loki mögé, nem leszek meglepve.

sierrahun 2015.04.18. 13:55:22

@Hermesz Konrad: Óriási igazságod vagyon, ídös testvérem. Clairvaux-i Bernátnak kellett volna nevezned magad, hogy most Aranyszájúnak nevezhesselek. Így vagyon: Láthatatlan/Szőke/Nempornós Barbit nem Peti küldte haza, hanem a TV2. Indokok:
- nem szolgáltatott csöcskontentet (de jó duma volt ez)
- nem itta részegre magát, hogy vállalhatatlanul viselkedhessen
- nem hisztériázott, vagy okozott közbotrányt más módokon sem
- nem intrikált látható módon
- nem idézett Nietzschét fejből
Ha egy lány ilyen, akkor még nem gáz a tévének, de ha már három (Ivar, Tina?, L/Sz/Np Barbi), azt már nem hagyhatják annyiban, mert akkor ugyanazt a három játékost kell mindennap mutatniuk, akiket Sixx már most is unt.
Bizonyíték: a tegnapelőtt még Csoffadt Csöcsnek, lélektelen kígyónak, aljas kavarógépnek tartott OpaPerverz Barbi hirtelen teljesen elfogadhatóvá vált a Loki, Pjotr, duónak, már szó sem volt a kiejtéséről. Loki, aki kijelentette, hogy megdugná és agyonverné (bizonytalan sorrendben), az hirtelen belemegy, hogy a háta mögé szervezzék és nem ideges kicsit sem. A párválasztáson L/SZ/Np Barbinak véletlenül nagyon kedvezőtlenül harmadiknak kell párt választania, míg Botox és Opaperverz utána jöhet.
Levajazott

XocoLatte 2015.04.18. 13:57:39

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: suttogva merem csak: nagyon örülök, már-már érzem a gömböket a kezemben... izé

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.18. 14:35:42

@ÉH3sZ: Én azt nem értem, hogy miért nem cserélt párt Loki és Peti. Ebben az esetben nem kellett volna törődni P.Barbival, mert akár Loki mellé állt volna, akár Bence mellé, mindenképpen kiesett volna. Sztm egyszerűen túltolták.

ÉH3sZ 2015.04.18. 14:48:35

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Én úgy vettem észre, hogy éppen cseréltek. Peti párja most P.Barbi volt, Lokié Botox. Cseréltek. Csak éppen a Bencétől visszatérni akaró Sz.Barbit "felejtették el" erről értesíteni.

verkli 2015.04.18. 14:57:43

@egy igazi barom vagy mária:
Jogos. Gólem első ütős poénja volt. Az már kérdés, hogy Gólem bunkó, ezért a lakosság félreértheti a dolgot.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.18. 15:05:21

@ÉH3sZ: nem így értettem. Kihagytam azt a - természetes - lépést, hogy most P.Barbi volt Peti mellett. P. Barbit egyszerűen csak ignorálni kellett volna. Akárhová állt volna, kiesik. Barbinak viszont úgy látszik, elfelejtettek szólni, hogy Lokihoz álljon.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.04.18. 15:08:10

@XocoLatte: csak tátogom, h nekem már volt sok gömb a kezemben, dikk, ez sem lehet sokkal másabb, úgymond.

Remélem, senki sem tudta a számról leolvasni.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.18. 15:11:45

@Cérnuska: Persze, hogy Petinek nem kötelessége, hogy másokat bent tartson. De ha abban a szerepben tetszeleg, hogy ő kirak és bent tart embereket, akkor ajánlatos a legtöbb ígéretét megtartani, mert ha nem teszi, elveszíti szövetségeseit vagy birkáit. Lásd Nóri.

ÉH3sZ 2015.04.18. 15:12:56

@Cérnuska: A nyaralók most szembesülhettek vele, hogy a itt bizony nincsenek egy percig sem biztonságban, nem elég a beilleszkedés, az még nem védi meg őket a valóban játszók mesterkedéseitől.
Adri nagyon sok hisztit hozzátett már a műsorhoz:)

tomfree 2015.04.18. 15:13:49

Kurvára idegesítőek ennek a nagyokos DJ-nek dagályos körmondatai és manipulatív okoskodásai. Egy igazi gci volt a sunyi Loki haverjával meg a jobb sorsra érdemes Botoxxal együtt. Adom maximálisan Sixx megjegyzését: " leülnek, baszki, ahelyett, hogy belerúgnák a mödansziéba, vagy elküldenék az anyjába, hogy kussoljál már, te gyökér, manipulatív geci vagy a műcsöcsű csajoddal egyetemben."

ÉH3sZ 2015.04.18. 15:19:32

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Szerintem Lokit megkérdezhette Peti hogy Botox helyett melyik Barbi kell, az unalmas vagy a pornós?:)

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Csak gondolati úton továbbítom a rezgéseit annak az észrevételnek, h Xocolatte mintha több (két?) gömbölyűt képzelne el a kezeiben:)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.18. 15:26:14

@ÉH3sZ: Az lehet, hogy megkérdezte. Sokat levon a nézői élményből, hogy nem minden adekvát részt vágnak be. Így nem tudni, hogy téves döntést hoztak-e a játékosok vagy csak mi vagyunk infó hiányosak.

verkli 2015.04.18. 15:29:44

Érdekes párválasztó volt.
- Peti megint kibaszott magával, néha úgy érzem, hogy erre hajt, van benne valami önpusztító hajlam. Epikus taktikai rohammal hazaküldte azt a lányt, akivel még lett volna némi esélye pénzt nyerni, egyúttal megszervezte, hogy a többi lány még hamarabb dobja el a gömböt, ha ő állna velük szemben. SZÉP VOLT PETI!
- Bence most először döntött a játékban, és akkor jól, gratulálok neki.

ÉH3sZ 2015.04.18. 15:31:29

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Mi infó hiányosak vagyunk az egyértelmű. A TV2 pedig csinálhatná sokkal jobban is, ez is egyértelmű. Loki meg ment a farka után, Barbi1nek nem vetette volna fel az első estén a "taktikai pipa" lehetőségét:) Lehet h a második este sem:)

kontratenor 2015.04.18. 15:36:16

Tündérkeresztapából keresztapa.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.18. 15:37:40

@verkli: Azért ne hagyjuk figyelmen kívül, hogy Snezi tanácsára tette, amit tett. Ha pedig nem, akkor is Snezi utolsó tanácsa mindenképpen megerősítette őt a döntésében. Ezenkívül Adri is nagyon támogatta a SAJÁT döntést. A másik pedig az, hogy egyáltalán nem látta át a döntésének közösségi következményeit, sőt még most sem látja - lásd magyarázkodását arról, hogy az ő keze nem volt benne Barbi kiesésében. Önálló döntés ide vagy oda, Bence nem lett okosabb, sztm:))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.04.18. 15:38:09

@ÉH3sZ: két kezemben több és több méretű is elfér.

De ezt csak magamban gondolásztam.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.18. 15:39:47

@ÉH3sZ: Háát, Loki nyilván meg tud különböztetni egy hivatásost az amatőrtől:)))

ÉH3sZ 2015.04.18. 15:47:52

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Ezt teljesen rátok bízom, nem akartam belekotnyeleskedni:)

Ezt láthatatlan betűkkel írtam bele a virtuális térbe.

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan:
Adrinak muszáj volt puncsolnia Bence felé, mert ő is a Botox mellé állt Snezivel szemben.
Akár önkéntelenül mosakodott Bence Barbi1 felé, akár nem, az a magyarázkodás szimpatikussá teheti őt Barbi1 barátnőinek szemében. És ez még jól jöhet.

ÉH3sZ 2015.04.18. 15:55:05

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Akkor azért siratta meg B1 Vakondot, mert a Mandula-team fogja őt amatőrből profivá képezni?:)
Ez most persze gonoszkodás volt, Barbi nekem más típusnak tűnik.

melaena 2015.04.18. 15:58:13

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan:
Nem nezted vegig a musort.
Szbarbi nem a korulmenyek aldozata lett,hanem tudatos dontes volt Lokiek reszerol,hogy o megy,es pbarbi marad.
Hibas dontes volt,es nem a szimpatia,hanem a taktika,a jovojuk szempontjabol.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.18. 16:03:29

@ÉH3sZ: Valóban más típusnak látszik, csak az gondolkoztat el, hogy mit talált "lelkiekben" ebben az Ádámban (egy hullámhosszon voltak?), aki egy igazi gyökér tahó - súlyos önértékelési problémákkal terhelve. Látszik, hogy Barbi nem egy agyra igényes ember, hiszen a másik lelki összhangja Bencével van. Ezek után, nem biztos, hogy tudjuk, mi lakozik benne:))

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.18. 16:06:14

@melaena: Valóban nem láttam ezt, bár végignéztem. Akkor valamit nem hallottam. Melyikben volt? Az ÉÉ-ben vagy a rendes adásban?

ÉH3sZ 2015.04.18. 16:13:14

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Na igen, a RejtélyesBarbi:)

Megnéztem az előzetest, remélem aki olvassa ezt már látta, nem akarok spoilerezni.
Valahogy dönthettek a közös randin a lányok és azért, vagy csak úgy ingyen kap a Loki-hasonmás védettséget?

verkli 2015.04.18. 16:16:01

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Adjuk meg Bencének, ami jár. Eddig galambot játszott, ezért nem hozott döntéseket, de most az derült ki, hogy akár 'bosszúálló' is lehet (nem kezdeményez harcot, de ha megtámadják, akkor visszaüt, lásd még: Nóri). A bosszúállónak már kell döntést hoznia, és azt határozottan kell kommunikálnia, hogy a többiek is lássák, hogy nem érdemes vele baszakodni. Tina ráadásul (az eddigiek alapján) jó választás volt.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.18. 16:29:22

@verkli: Bence valóban kilépett a galamb szerepből. Csak sajnos ettől még a meglátásai gyengék maradnak. Nekem kicsit inkább úgy tűnik, hogy egy szülő-gyermek viszonyból át akart lépni egy felnőtt-felnőtt játszmába, csak sztm nem érte még el a kort.:))

beacska 2015.04.18. 16:30:37

@melaena: szerintem helyes döntés volt. nekem tetszett, ahogy B2 probálkozott

beacska 2015.04.18. 16:33:10

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: szerintem arról van szó, h B1 pár éve még 15 kilóval kevesebb volt, és szépségversenyekre járt. akkor hozzászokott, h az ilyen kigyúrt szépfiuk buknak rá. aztán meghizott, és elszokott tőle, most meg itt azt hiszi, h a régi eseteinek újra bejöhet, pedig csak megvezetik szegényt...

verkli 2015.04.18. 16:39:10

@XocoLatte: "A természetben is a gyengéket zabálják meg általában a ragadozók, így mintegy biztosítva a galamb faj jobb genetikai állományát is."
Csakhogy ez egy másfajta játék.
- A vadász-préda harc zéró_összegű_játszma (az egyik nyer egy életet, a másik veszít=0, a nyereményalapot a játékosok dobják össze)
- Az ÉH egy nem_zéró_összegű_játszma (a nyereményalapot NEM a játékosok dobják össze), ezért a vadász-préda játékban használatos stratégiák itt másként működnek, galamb (préda) stratégiával is jó esélyed van nyerni.

JOKKA21 2015.04.18. 16:42:56

Ideges vagyok, hogy kiesett Barbi babám, szép szőke szépség és még nézném a műsorban.
Peti már a 2. cicám ejtette ki, remélem kiesik jövő héten a közgazdász DJ.

Ditti82 2015.04.18. 16:42:59

Hajrá Loki! Talonban ott van Bence és Nóri arra az esetre, ha avatarom bemászna Pbarbara barlangjába.

ÉH3sZ 2015.04.18. 16:43:11

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Bence "kilépése" nem függhet attól, h eddig Botox és Snezi elnyomta?
Bocsi, ha elolvastad és nem akartad tudni!:(

beacska 2015.04.18. 16:47:11

@Ditti82: én szurkolok neki, h Loki végre "elnyerje méltó jutalmát", még ha egy pornós múlttal rendelkező hölgy által is...már nagyon ráférne egy kis szex a Kapitányra...attól még Loki Loki marad. szerintem

XocoLatte 2015.04.18. 16:49:33

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: szerintem mindenki ebédelt vagy sziesztázott, úgyhogy nyugi van -- arra gömbre mérget vehetsz, olyan még nem volt a kezedben, garantálom... majd meglátod!

ÉH3sZ 2015.04.18. 16:50:11

@Ditti82: Most elképzeltem h bemászik és eltűnik benne teljesen, kiáltozik és a zajra csapatotul felriadó denevérek a szakállát súrolva igyekeznek a külvilág felé

XocoLatte 2015.04.18. 16:51:24

@verkli: az a baj, hogy tökmindegy, elméletben ez milyen játék, a szerkik olyanokat belenyúlkálnak, hogy egy oroszlán is csak ámulna és visszaülne az iskolapadba, tanulni még kicsinység...

XocoLatte 2015.04.18. 16:54:46

@ÉH3sZ: na de mindkettőnknek gömböt kell fognia, hogy sikerüljön a dolog ... ja bocs, Dolog

verkli 2015.04.18. 17:01:35

@XocoLatte: Nem. A szerkik belenyúlkálása szükséges. Ellenkező esetben a nyertes és a nyeremény kiszámítható lenne az első adás után, de akkor ki nézné az unalmas műsort, és kinek adnák el a mosóport? Egyébként az elmélet bizonyos mértékben védett a szerkesztői beavatkozásoktól is.

XocoLatte 2015.04.18. 17:07:34

@verkli: én nem vagyok ennyire jóhiszemű a szerkiket illetően, túl átlátszóan forgatóköny ízű a egész

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.18. 17:08:43

@beacska: Az ÉÉ-ben beszélt is erről, - mármint, hogy mitől visszafogott. Én a rossz természetemmel szimplán unalmasnak láttam :( Megvezették - csúnyán, de hát így jár, aki csak lébecol. Meg az is, aki nem :DDDD

XocoLatte 2015.04.18. 17:09:59

@ÉH3sZ: ... és akkor már jobb, ha kettőt, mint egyet sem

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.18. 17:11:15

@ÉH3sZ: :) semmigond. Lehet, hogy Bencét illetően visszamehetnénk egy rámenős édesanyáig vagy három nővérig is - az elemzésben:DDDD

ÉH3sZ 2015.04.18. 17:11:52

@XocoLatte: Ja hogy így! Én meg azt hittem a melleire gondolsz:)

XocoLatte 2015.04.18. 17:13:05

@ÉH3sZ: mindkettőnknek vannak gömbjei...

ÉH3sZ 2015.04.18. 17:14:07

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Bence játszott Csehov: 3 nővér című darabjában?:))

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.18. 17:15:08

@beacska: sztm összeomlana, ha még EZ is elutasítaná:)))

beacska 2015.04.18. 17:15:56

@XocoLatte: én már az ÉH2-től is hánytam

ÉH3sZ 2015.04.18. 17:16:38

@XocoLatte: A tiedre nem fogok asszociálni:)
Tényleg kár volt belekotnyeleskednem:)

XocoLatte 2015.04.18. 17:17:08

@beacska: azt én teljesen kihagytam, ezek szerint sem vesztettem semmit

XocoLatte 2015.04.18. 17:22:17

@ÉH3sZ: nem baj, kis kotnyeles... amúgy miért vagytok látszólagos létszámfölényben ti csajok itt?

ÉH3sZ 2015.04.18. 17:34:56

@XocoLatte: Ha csaj lennék, nem engem választott volna @fosch9 :DDD

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Hasonlít!:))

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.18. 17:35:01

@verkli: miért lenne kiszámítható a végeredmény? Az új embereket a szerkik küldenék be.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.18. 17:37:26

@ÉH3sZ: Nálam kicsit bizonytalan az ööö identitása. Azt a vállra puszit valahogy nemtom feledni.:)))

XocoLatte 2015.04.18. 17:37:36

@ÉH3sZ: uff, ez kijózanító volt... :((

XocoLatte 2015.04.18. 17:39:39

@XocoLatte: mára kész vagyok, megyek elbújok

ÉH3sZ 2015.04.18. 17:45:44

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Most kellene az Önfeláldozó Norbit visszahozni, Bencének lenne szövetségese

kétszeres vuvuzelaművész 2015.04.18. 17:47:51

Amit Petya és Marcsa szegény NDK-s diszkoszvetőnővel művelt, az bizony csúnya volt!
Nekem meglehetősen rugalmas a lelkiismeretem, és tudom, hogy ez játék, meg tattika meg tematika, de, ha valaki bízik bennem, azt hátbaszúrni, úgy, hogy szerencsétlen védekezni sem tud ... én itt húznám meg a vonalat, ez már ÉH1 kristófi szint :/
(Pedig engem nem zavart Pókmajom sem, hiszen épeszű ember előtt világos volt, hogy ennek a nőnek nem adunk a kezébe kést, ha meg mégis hozzájut, akkor tíz méternél közelebb nem megyünk hozzá, és éjszakára bezárjuk az ajtót. Erre lehetett készülni.)
(És nem a csaj fog hiányozni, nekem oly mindegy ki esik ki, ki nyer .)
Érteni vélem én Péter cár mozgatórugóit: nehogymá' egy szőkenőnek saját gondolata legyen, ahelyett, hogy csak az ukázt hajtja végre engedelmesen, az ilyen rebelliseket el kell taposni, mielőtt még a többi alattvaló is elkanászodik, nomeg hű Szancsópanzámat is meg kell óvni a szilikonmérgezéstől (természetesen, csakis az ő érdekében), de ez nagy öngól volt. Több, mint bűn, hiba. Nagyobb hülyeséget csak úgy csinálhatott volna, ha bevezeti a hotelben a netadót is.
ad1. A jóságos cár atyuskából undok zsarnok lett. Adri fúj rá, mint a vadmacska, Nórinak is leesett a csipa a szeméről, Gyula már a múlt héten sem hitte volna el neki, azt sem, amit kérdez,
immár Bence is inkább a saját személyi edzéstervét követi , Tina is egyből levette, hogy őrá is ki volt adva a kilövési engedély, Pacával meg eddig is a kölcsönös békés leseszrjukegymást állapotában voltak. De az sem barátság vagy szövetség. Végül is, történelmi ismereteim szerint a Római birodalom és a korabeli Kína sem háborúzott egymással...
Maradt tehát neki a négyes véd- és dacszövetség, bár, hogy Lokival mikor fordulnak egymás ellen, csak idő kérdése. Szerintem a selejtezőkört még kihúzzák együtt, de az egyenes kiesési szakasz elején borítja a jobb reflex-szel bíró a bilit.
ad2 Célpont lett. Mondjuk, bejön egy új, macsó típusú legény, lehetőleg védettséggel, körülnéz, és mit lát? (Most előre elnézést az érintettektől, ha valamelyikük véletlenül olvasná, de hát ez van, hozzászokhattak itt :) ) Van egy (saját bevallása szerint is) elhájasodott hátsójú, hisztis nőszemély, aki ráadásul úgy néz a csapzott fejű fiújára, mint a házioltárra... felejtős; van a kigyúrt fickó baltafejű nője... hagyjuk; a szakállas muksó mellett az az izé, az mi?... közelebb se merek menni, meg mintha lett volna még valaki, ja egy szürke kisegér a mulya képű barátjával, már el is felejtettem őket... No de mit látnak szemeim ...?!
Péter, öcsém, ezt megszívtad. :)

Ugyanakkor most, hogy Péterről lehullt az ártatlanság hímpora, ideális, benntartandó ellenféllé vált. Ezt nem részletezem, de elképzelem, hogy játékos vagyok, bent vagyok a legjobb 6+8 között és velem szemben áll egy jóságos Peti - Apolka páros (tudom, hogy A. kiestt, de az ÉH-ben minden megtörténhet! :) ) , egy Becks - Adri, meg egy Bence - Tina ... brrrr! rémálom! Ámde egy megutálatodott Pjotr Botox-szal, Huggyosék (tudom, de merjünk nagyot álmodni) meg Sneci - Dominik (tudom, dettó, és ezek csak szemléltető példák), és akkor hátradőlök, és csak egy kávét kérek... :)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.18. 17:56:02

@ÉH3sZ: Pont erre gondoltam :DD Megengednék, hogy mögé álljon??:DDDDD

ÉH3sZ 2015.04.18. 18:00:27

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Biztos nem!:) Ha feltételezzük a Legendás Hármas (Bence, Norbi, Patrik) meglétét a Peti-Loki csapat ellen, akkor Gyulusnak kell mennie és Norbi kapná Nórit.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.18. 18:03:47

@kétszeres vuvuzelaművész: Nem akarok elvtelenül Peti védelmére kelni, de ha igaz, akkor Barbi (diszkoszvető:DDD) volt az, aki a megállapodásokat felrúgta, ettől kezdve kiszámíthatatlanná vált. Peti hangsúlyozta, hogy nem UTASÍTÁS volt, hanem KÖZÖS álláspontjuk volt. Ezek után nem lehettek Barbinak elvárásai. Ezzel nem azt akartam mondani, hogy Peti nem gátlástalan:))

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.18. 18:10:06

@ÉH3sZ: höhö. A jóság mindig elnyeri méltó büntijét :DDDDD

Killary Fucking Clingon 2015.04.18. 18:14:03

Loki szopni fog :)A saját medicinájával fogják megmérgezni.

anyadahalor (törölt) 2015.04.18. 18:18:20

Petiék ott k*rták el, hogy az volt a cél, hogy együtt legyenek végre, és ettől pont Peti hülyült el, és nem látta, hogy most a Mariannt be kellett volna állítani Loki mögé, ő vinné Barbit, jövőhéten párcsere. Bááár én a helyükben csak nagyon a végén léptem volna meg az összekerülést, mert ezzel effektív bebukták a "háttérből mozgatjuk a szálakat" előnyt, mert most már mindenki látja, hogy ők kavarják a szart. Innentől meg kurvára nem fogják tartani az anonimitást, négyen vannak hat ellen, ami elég fos arány, főleg, hogy a négy nem biztos hogy négy. Pornósbarbiban pölö tökre nem bíznék, szóval lehet, hogy csak három...

Szerintem amúgy -kövezzetek meg- de Ivar az ideális pár a játék megnyerésére, mert:
- Lojális a közhöz (ezt Peti is látja)
- Nem akar dugni
- Nem gerjeszt szerelmet, ergo hideg fejjel lehet vele taktikázni
- A párjához (ha valaki ezt belátná) a végletekig hű
- Megbízható
Lehet, hogy irritáló bizonyos embereknek, DE itt nyerni kell, és nem barátkozni.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.18. 18:19:24

@beacska: ha jól emlékszem, Dominik nagyon hülyén csinálta. Saját maga kavarta meg a saját dolgát. Nem?

Zsoofka 2015.04.18. 18:19:50

@Shabby Bear: Pontosítanék az iccakai tükrében: Így vagy úgy, de biztos szopni fog....

Sanda.Ipse 2015.04.18. 18:21:16

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Nem magyarázkodott, egyszerűen emlékeztette a lányt, hogy ő szólt neki előre, hogy őmögé ne álljon (míg Pjotr pl. nem!), mert Tinát fogja választani.

Kosztarika 2015.04.18. 18:21:52

@kétszeres vuvuzelaművész: Nagy stratéga vagy :) :D ráadásul jókat röhögtem.. akár hv-ot is írhatnál :)

+100

garrett27 2015.04.18. 18:22:00

Pjotr genya, ez egyértelmű, a többiek meg (Loki kivételével) 1 IQ ponttal a növény fölött. Botox eddig szimpatikus volt, de alapvetően egy hidegvérű gyilkos. Most várom, hogy a pornós luvnyától mit akarnak a szerkesztők, mert eddig tükörsimán bent tartották. Mondjuk az is megérne egy külön tanulmányt, hogy a pornós szakma hogyan süllyedhetett ilyen mélyre, mert ennek a nőnek se eleje, se hátulja, a feje meg röhej.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.18. 18:27:08

@anyadahalor: Mindenben egyetértek.Talán abban nem, hogy nem 6 ember, hanem csak 4 fog szembeállni velük, mert a Nóri-Gyula sztm sose fog Patrikékhoz tartozni. Ők lehetnének a mérleg nyelve - mindig.

verkli 2015.04.18. 18:32:53

@anyadahalor: Csak akkor kövezlek meg, ha azt mondod, hogy Jehova

kétszeres vuvuzelaművész 2015.04.18. 18:36:02

@Kosztarika: Köszi, jól esett, de maradjon sixx. Mindenki jobban jár. :)

melaena 2015.04.18. 18:40:34

Azert komoly, h mar Berne-fele elemzesig jutnak egyesek :D

beacska 2015.04.18. 18:41:20

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: miért? Barni1 nem? nem tudom, h mi lehet az, amit nem tartott be, de gyanitom, h Ádám benttartása lehetett az, amivel kihuzta a gyufát

beacska 2015.04.18. 18:41:42

@beacska: bocs. Barbi1 akart lenni

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.18. 18:43:48

@Sanda.Ipse: Mondhatjuk így is. Mindenesetre, Bence nyílt színen kivonta magát a szövetségből,, többé nem fogják Petiék őt bevonni semmibe. Majd kiderül, hogy ez jó ötlet volt-e, vagy sem.

melaena 2015.04.18. 18:44:37

@garrett27:
A redtube es a tube8 megvaltoztatta az ipart.
A minoseg helyett a mennyiseg es a valtozatossag kerult eloterbe.
Nem kell,h szep legyen, csak valami kulonlegespeldaull oreglanyt ,csapatokat is vallal.
Raadasul az ilyen produkciok baromi alacsony koltsegvetessel futnak,altalaban par tizezer forintot kapnak egy egesznapos forgatesrt csereben.
Attol azert nem kell tartani,h a holgyike megjelenik valamelyik brazzers videoban.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.18. 18:49:36

@beacska: arra emlékszem vissza, hogy az összeköltözésük utáni első vagy második párválasztó után Peti dühöngött Lokinak , hogy Barbival nem azt beszélték meg, amit csinált.

2015.04.18. 18:56:24

@ÉH3sZ: @XocoLatte: olyan jó erre hazajönni :D mókásak vagytok :))))))

beacska 2015.04.18. 18:56:36

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: nagyban megkönnyitette ezzel Petiék dolgát. legalább nem kell köpönyeget forditaniuk, amikor kiteszik

verkli 2015.04.18. 18:57:42

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Először akkor hülyézte le Barbi1-et, amikor B1 az úszómestert akarta kigolyózni. (Mindezt úgy, hogy Peti meg Nórinak dobta a golyót, hahaha, vak vezetne világtalant)

XocoLatte 2015.04.18. 19:11:17

@fosch9: na te aztán könnyen vagy, én itt próbálok jópofizni az A terveddel, beégek mint a rőzsebokor, önnönmagamat semmisítem meg -- ahelyett, hogy Beácskának csapnám a szelet...
Jól van ez így? Na látod.

:D :D :D

XocoLatte 2015.04.18. 19:12:57

@beacska: fú ezt a végén teljesen máshogy értettem, megjelent az óvóbács köpönyegben, amint az óvodásokat rémiszgeti a köpönyege alatt rejtegetett szerszámával...

2015.04.18. 19:13:22

@mokamini: csak ő a f.sz jó végén fog állni

XocoLatte 2015.04.18. 19:15:42

@fosch9: csereüzlet keretében is lehet, sőt kell, de minimum illik... =)

XocoLatte 2015.04.18. 19:19:41

@beacska: ez az avatar nagyon büntet, a játékban is szoktál ilyet viselni? ezt a fajtát nevezik szakmai körökben szemkirúgósnak... =)

ÉH3sZ 2015.04.18. 19:21:10

@XocoLatte: Nem DR. Dorothynak csaptad a szelet? Piros lábbeli-piros lábbeli, tudom:)

XocoLatte 2015.04.18. 19:22:15

@ÉH3sZ: csapodár vagyok, na
a lényeg, hogy ilyen cipellőkre bukom, ezek szerint... én is csak állok és csodálkozom

2015.04.18. 19:24:05

@XocoLatte: hamar túltetted magad rajtam :DDD
@ÉH3sZ: ;-)

beacska 2015.04.18. 19:25:21

@ÉH3sZ: nem véletlenül húztunk anno D.-val pirosat ;)

2015.04.18. 19:25:28

@beacska: jövök mindjárt loki hírrel privát
@XocoLatte: A tervem jó fej, jól veszi a poénjaidat, ahogy látlak titeket :DD Beácskát már ajánlottam figyelmedbe, de úgy látom minden piros cipőssel jó kapcsolatot igyekszel kialakítani :D

XocoLatte 2015.04.18. 19:26:07

Komolyabbra fordítva: valaki ma írta, hogy volt valami rövid jelenet, ami alapján azt lehetett hinni, hogy Loki nem hogy nem lepődhetett meg PBarbi bepárosodása láttán, de előre le is lett vele zsírozva a dolog. Én erről lemaradtam az adásban, viszont Loki feje tanulmány volt, amikor a pornós a vállára tette a mancsát. Academy Awards season?

2015.04.18. 19:27:26

@ÉH3sZ: a kék színednek nem tudtam ellenállni

XocoLatte 2015.04.18. 19:28:20

@fosch9: most micsináljak? álljak neki szkanderozni vagy szájkaratézni ÉH-val? Vagy nálad erőlködjek? Úgyse megyek vele sokra, és úgyis oda állsz a párválasztón, ahova akarsz. Inkább ejtsem saját magamat pofára mint nem.

Zsoofka 2015.04.18. 19:29:29

@XocoLatte: Én írtam... Az iccakaiban benne volt, hogy Peti és Loki megbeszélték előre. Sőt volt egy jelenet a párválasztó utánról, amikor meg PBarbi és Loki elégedetten lepacsiztak amikor már kettesben voltak Kúrián....

2015.04.18. 19:29:33

@XocoLatte: az ÉÉben mutatták amikor Lokit peti tájékoztatta a hogyleszről

XocoLatte 2015.04.18. 19:29:46

@fosch9: kognitívan asszociálva disszociálok, közben terelve dumálok és terveket szövögetek, mint egy pókapóka.

ÉH3sZ 2015.04.18. 19:29:48

@beacska: Cserélgetitek a Királyfikat?:)

@fosch9: Jól döntöttél!:)

2015.04.18. 19:30:32

@XocoLatte: karatélyozzatok vagy kardozzatok értem :DDDD én majd hátradőlök :DD

XocoLatte 2015.04.18. 19:30:38

@mokamini: @fosch9: akkor Lokinak Academy Awards jelölést kérnék, tisztelettel...

2015.04.18. 19:31:55

@XocoLatte: tegnap peti mari loki mind színészkedtek
mari is hogy meglepődött h peti végül őt választotta :D
@ÉH3sZ: kedvenc színre mindig hallgatok, jó tanácsadó :D

XocoLatte 2015.04.18. 19:32:01

@fosch9: pedig ha tudnád, hogy a KÉK az az ÉN színem... na mind1

2015.04.18. 19:32:53

@XocoLatte: ez jó :)
ma mindenkinek jó hangulata van, ez tetszik :)

Zsoofka 2015.04.18. 19:33:07

@XocoLatte: Lekéstél. Tegnap már oda is ítélték neki... :)))))

2015.04.18. 19:33:35

@XocoLatte: hádde miért nem teszel ki egy kék kávé avatart? :DD

XocoLatte 2015.04.18. 19:34:48

@fosch9: a ... ööö ... kardjainkkal? elhiszem, hogy AZT megnéznéd, hehe -- de szerintem sem ÉH sem én nem hajazunk a hotelben lakó fenotípusa alapján XY-nak kinéző, igazából MÁSok valós hajlamaira

ÉH3sZ 2015.04.18. 19:35:15

@fosch9: Ez szeretik a lányok:)

XocoLatte 2015.04.18. 19:35:51

@fosch9: ja, pont az imént mondta le a ma esti randit a numerám, halleluja... =(

beacska 2015.04.18. 19:36:12

@fosch9: oksi, úgyis irtam én is

XocoLatte 2015.04.18. 19:37:24

@fosch9: most már csakazértse! inkább duzzogok egy sort vagy megiszom egy sört

beacska 2015.04.18. 19:38:35

@ÉH3sZ: még tán az első ÉH alatt véd-, és dacszövetséget kötöttünk...tán Dotty emlékszik rá, mi volt az apropó...én már nem :(

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.18. 19:38:40

@beacska: Így van, bár eddig sem okozott gondot nekik, hogy valami ürügyet keressenek:)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.18. 19:41:58

@verkli: Jaigen, télleg. Az elég necces is volt. Ezt most nem vágom, ki a vak?

ÉH3sZ 2015.04.18. 19:42:18

@fosch9: Ne legyél csalfaság!:)

@beacska: Biztosan egyezett az ízlésetek:)

2015.04.18. 19:45:15

@Ditti82: jó az avatarod :D
@ÉH3sZ: igen :DDD azé javasoltam :D
@XocoLatte: nem AZZAL a karddal, csak úgy, párbajozni, na érted :)

XocoLatte 2015.04.18. 19:51:19

@fosch9: bocs, azonnal a mindig nálam lévő kardra asszociáltam -- ez ma egy ilyen asszociációs-indukciós nap vagy mifene... =)

XocoLatte 2015.04.18. 19:52:12

@fosch9: a tejfehérje is látszik benne

natalja (törölt) 2015.04.18. 19:57:53

@anyadahalor: Egyetértek. Én sokáig reménykedtem egy Nóri-Loki párosban, de Loki valamiért (tudom, fiatal még...:D ) inkább a prostikkal és műcicikkel szeretne "tematikázni". :D

Vicces volt a párbeszéd Loki és Pornós között:

Loki: Szeretnék bízni benned.
Pornós: Bennem lehet, esküszöm.
Loki: Ne esküdj. Csak tudnom kell, hogy megbízhatok-e benned.
Pornós: MEG HÁT! :D

2015.04.18. 19:58:27

@XocoLatte: úgy kellett volna mondani meg a szemem kékje :D

XocoLatte 2015.04.18. 20:00:45

nem nyertem xart sem a lottón, az itteni kedvenc csajaimmal utazás elnapolva... =(

XocoLatte 2015.04.18. 20:01:56

@fosch9: nem tudtam, miért a kék a kedvencem, most kimondtad... eh, sárgulok!

2015.04.18. 20:02:32

@XocoLatte: nekem is van lottóm megnézem gyorsan

szepi79 2015.04.18. 20:04:39

bence annyira hülye, hogy nem fogja fel, hogy legalább annyira az ő hibája volt, hogy origbarbi kiesett, mint pjotr-é (ha nem jobban.) a másik hülye meg origbarbi volt, faszomért nem szólt előre pjotrnak, hogy mögé akar állni, a srác egyből beszervezte volna loki mögé, mert ez igy most peti számára felért egy internetadóval.

a másik dolog, amit nem értek, mi a lófasznak kell ahhoz TERV, hogy az egyik újonc csajt hazaküldjék. (mert nekem nagyon úgy tűnt, hogy tökmindegy, melyik maradik benn.) csak hagyják, had álljanak be mindketten bence vagy gyula mögé, és a probléma megoldja önmagát. de igy most ki kellett baszni egy viszonylag régebbi, de legalább megbizható játékost, pjotr meg arcot vesztett, csak azért, mert túltolták a TERVet, amire semmi szükség nem volt.

az lenne a kibaszott vicces, ha pjotr majd 2-3 hét múlva ezért esne ki, mert most bence és origbarbi hülye volt.

XocoLatte 2015.04.18. 20:04:39

@fosch9: 25, 56, 57, 81, 86 - nem volt telitali

XocoLatte 2015.04.18. 20:06:56

@szepi79, első ezen a néven: egy apró gond van csak, Bence vagy Gyula köszöni szépen, de nem kívánta a f@szát Pjotr csaláncsapkodó szerszámává tenni, közben a kedves botsáska pofikáját is kímélni -- Pjotr kavarja a szart a háttérből? OK, most hagyták beleállni is, hátha derékig benne jobban megy neki...

2015.04.18. 20:07:10

@XocoLatte: még egyesem sincs :-O

Mók_Ica 2015.04.18. 20:07:40

@XocoLatte: akkor jövőhéten újra megpróbáljuk :)

XocoLatte 2015.04.18. 20:08:11

@fosch9: nekem sincs, csak tripla mellé kapufa

Mók_Ica 2015.04.18. 20:09:50

@XocoLatte: @fosch9: én még meg sem néztem..... de mindegy is, ha nem az enyém a telitalálat..... pedig mennék nyaralózni veletek costa ricára :)

2015.04.18. 20:10:37

@Mók_Ica: az csudijó lenne :D

beacska 2015.04.18. 20:10:38

@XocoLatte: Peti nem feltétlen akarta kitenni B1-t...csak a csirke hülye volt. beszélnie kellett volna Petivel. nem tette

Mók_Ica 2015.04.18. 20:12:20

@fosch9: igen :) tematikáznánk orrba-szájba :))))))

ÉH3sZ 2015.04.18. 20:14:40

@Mók_Ica: Ez olyan pajkosan hangzott:)

2015.04.18. 20:17:00

@ÉH3sZ: rövid póráz? :DDD

ÉH3sZ 2015.04.18. 20:19:54

@fosch9: Nem muszáj, csak egy lehetőség:)

2015.04.18. 20:21:51

@ÉH3sZ: :DDDDD
@Mók_Ica: vagy csak napozgatnánk :D meg aludnánk :D

Zsoofka 2015.04.18. 20:27:12

@szepi79, első ezen a néven: lehet, hogy ez már a jövő héten bekövetkezik, mert ugye jön egy védett pasi, aki ha okos, ha a többiek még mérgesek és Peti ellen terelik, lehet már rögtön ki is rakja...

ÉH3sZ 2015.04.18. 20:32:56

@mokamini: Peti napjait én is megszámolhatónak érzem, pont azért amit Szepi írt, h arcot vesztett és előjött a háttérből és demonstrálta az erejét. Bár én ezt legalább inkább Botox párnak való akarásában látom, mint Bence "hibájának"

natalja (törölt) 2015.04.18. 20:33:14

@mokamini: Az lenne jó, ha a védett sármőr rácuppanna Botoxra, de ha jól láttam, akkor inkább Nórival bohóckodott.

Gia 2015.04.18. 20:35:00

Én úgy érzem,hogy Peti még marad.

2015.04.18. 20:39:25

@Gia: én is... és zabálom a macskádat

Gia 2015.04.18. 20:42:20

@fosch9: Köszi! :-) Csak valamiért a virág nem akar teljesen látszódni.

ÉH3sZ 2015.04.18. 20:42:35

@natalja: Nóri összetévesztette Lokival :-)
A papírforma Gyula kiesése:(

XocoLatte 2015.04.18. 20:42:42

@fosch9: én hoznám nektek feszt a koktélokat -- de akkor már inkább menjünk brazíliába, ott gyengébb az esős évszak és kerekebbek a csöcsök és a seggek

XocoLatte 2015.04.18. 20:47:00

@ÉH3sZ: azért ez a dominó-elv szerinti védettség érdekesebbé tehetné a sztorit, Nóri bepasizik az újjal, cserében Gyula védett lenne, beállna Botox mögé vagy Tina mögé, oszt helló, Öcsi!

beacska 2015.04.18. 20:47:20

kár reménykednetek Peti kiesésében: Nórit és Adrit viszi randira...Gyulának nincs annyi vér a pucájában, Paca meg elfogadta Peti magyarázkodását...ha Paca lesz védett, Gyula repül, ha Gyula...hááát, fingom nincs...

2015.04.18. 20:49:34

@XocoLatte: és nagyobbak a kardok? :DDD
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: nem sírok, majd a fiúktól összetarhálok egy maserátit inkább :D
@ÉH3sZ: gyuszika maradjon mán még
@Gia: jaja én is anno lokit nem győztem ide oda faragni h benne legyen ne csak nagytól pocakig :D

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.18. 20:49:44

@mokamini: Ha már most kiesne Peti, akkor hallgathatjuk Patrik meg Bence makogását.:)

ÉH3sZ 2015.04.18. 20:50:15

@XocoLatte: Na igen, sok olyan elv lenne biztosan, ami színesítené a játékot. ha csak el nem rontják a szerkik:(

@beacska: Nem mind az öt lányt viszi?

ÉH3sZ 2015.04.18. 20:53:11

@fosch9: Nem bánnám, ha maradna.

beacska 2015.04.18. 20:53:19

@ÉH3sZ: nem tudom, én vhogy úgy értelmeztem az előzetest, h csak Norit és Adrit

ÉH3sZ 2015.04.18. 20:54:29

@beacska: Peti mit dühöng akkor? Mint Óvóbácsi?

2015.04.18. 20:54:52

@ÉH3sZ: egyedi gyuszikánk :)
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: jaja, az mókás kis darab :D

lobbantott tsilke 2015.04.18. 20:55:01

@malevil2050: Üdv Lobelt!Mindig olvasom a HV ot, de a glafomániám csak Söl hatásála aktiválódik.A műsollól meg ne engem kéldezz-nem éldekel-, csak a kommentelők és a HV ílói miatt vagyok itt.

lobbantott tsilke 2015.04.18. 20:56:02

Láadásul a Söl is elfogyott...

XocoLatte 2015.04.18. 20:56:08

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: na az legalább visszahozza a játék árát és még jut szotyolára is

XocoLatte 2015.04.18. 20:58:09

@fosch9: kétlem hogy az enyémnél nagyobbak volnának... (lalala...)

2015.04.18. 20:59:22

@lobbantott tsilke: Tsilke nekem van egy grapefruit-gyömbér sölöm, igazán naccerű
@XocoLatte: háháhá :D

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.18. 21:03:53

@XocoLatte: Mit kell a búzasölélt csinálni? Szűlt vagy szűletlen?

XocoLatte 2015.04.18. 21:05:53

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: nem kell semmit csinálni, csak itt lenni, tálsalogni -- szűletlen, telmészetesen...

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.18. 21:08:59

@XocoLatte: huhh:)) A Paulaner a kedvencem. Hol lehet kapni?

Veder1 2015.04.18. 21:09:06

Én csak azt nem értem, amit Sixx sem, hogy miért Barb1 és miért nem Barb2? Itt kimaradhatott egy Loki nyilatkozat arról, hogy nehogy már az unalmas szőke legyen a párja, akkor már inkább bevállalja a pornóst.

Veder1 2015.04.18. 21:11:57

Pjotr, meg Marcsi elbaszta. A szövetségüket a végéig titokban kellett volna tartani. Valszeg Pjotrban szakadhatott el a cérna, hogy már elege lett az ostoba csajokból és szeretett volna egyet akivel taktikázhat. Én megértem, hogy ritka gyenge a felhozatal női szürkeállományban, de ki kellett volna bírnia.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.18. 21:13:06

@Vödör: Gondolom, azt beszélték meg, hogy a B2 könnyíthet Loki égető problémáján, aztán még mindig kitehetik. Ha meg nem könnyít, akkor kirakják.

XocoLatte 2015.04.18. 21:13:09

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: meg fogsz lepődni, vagy csalódni: Aldi és sajnos nem Paulaner, de teljesen kollekt, finom, Valentins a neve.

XocoLatte 2015.04.18. 21:14:38

@Vödör: féltékeny volt Lokira, ő is akart pucér zuhanyzást Botox-szal

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.18. 21:15:27

@XocoLatte: Éltem Még nem ismelem, de feltétlenül meg fogok ismelkedni vele is:))

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.18. 21:16:42

@fosch9: te tudsz valamit erről a Daniella történetről? Igaz ez?

Infomaniac 2015.04.18. 21:18:30

Nem értem, mi a logika abban, hogy Bencére vagy Barbi1-re kenjük a tegnapiakért a felelősséget.
Peti pontosan tudta, hogy ketten fognak mögé állni, míg Loki mögé az egyik új egyedül. Nem kellett Barbi1 erről külön beszéljen vele, egyértelmű volt, sőt pandorán is elhangzott.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.18. 21:19:55

@XocoLatte: Működött a gondolatátvivő kézi készülékem :D:D Fény. post. küld. kapcs. ford.:))

2015.04.18. 21:20:30

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: melyikre gondolsz? olvastam h pornózott és olvastam spoilert is sajnos de remélem h nem igaz
vagy arra h loki megcsinálja-e? azt csak tippelgettük

Veder1 2015.04.18. 21:21:44

@XocoLatte: hehe lehet, bar nekem Pjotr eléggé aszexuálisnak nézett ki.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.18. 21:23:47

@Infomaniac: persze pontosan nem tudhatjuk, mert hiányosak a videók. Nem minden világos. Elvileg Petinek nem volt érdeke, hogy ilyen hamar kiderüljön a kétkulacsossága. Másfelől ugye azt mondta, hogy kb 60 százalékban bízik meg Barbiban. Akkor viszont nem szólhatott előre neki.

beacska 2015.04.18. 21:28:25

@Infomaniac: Peti megbeszélte Bencével, h övé B1. méltán várt el tőle némi hálát a múlt hétért...azonban Bence agya rövidtávú

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.18. 21:30:00

@fosch9: A spojlerre gondoltam. Remélem, eddig nem mennek el. Csak egyetlen cikket láttam ezzel kapcsolatban.

XocoLatte 2015.04.18. 21:31:30

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: halasztjuk jövő hétre
reményhal + út + óljára
;-)

csak a piros cipellődet hozzad, és Beácskát...

2015.04.18. 21:31:51

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: én is csak reménykedni tudok bár kérdés h a peti kavarásai miatt a végjátékban egy esetleges szavazáskor a többi lakó petit nem bosszulta-e meg... ami ugye lehetőséget ad omaperverznek..

XocoLatte 2015.04.18. 21:32:16

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: arra gondolok, hogy megiszom, és erősen rád gondolok, az is ér?

XocoLatte 2015.04.18. 21:34:01

@Vödör: neked nem Eufémia a rendes neved? nevezzük nevén a dolgot, csak lebuzizni nem szabad...

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.18. 21:34:19

@beacska: Azért egy jó meglátása volt Bencének. Azt mondta, hogy Barbi azért nem jó neki, mert Barbi elsősorban Petihez húz, hozzá lojális, tehát nem bízhat meg benne teljesen. Ebben tökéletesen igaza volt. Másfelől meg Tina hálás lesz neki, hogy bent tartotta, máshová nem kötelezte el magát a csaj, és még az érdeklődésük is közös. Amiről elfeledkezett, az az, hogy most ellensége lett Peti és Loki.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.18. 21:36:50

@XocoLatte:

Felszítom a telepatikus képességemet, és próbáljuk meg:))

Moldova is megmondta, hogy a Napóleon konyak a nép itala, melyet választott képviselői által fogyaszt:))

XocoLatte 2015.04.18. 21:37:11

@beacska: de miért volna kötelessége vakon engedelmeskedni, mikor csak azt látja, hogy Snezi kibasszarintásában is könyékig benne volt a trió?
énsem tartom polihisztornak a srácot, de a valós életben ki tudnék jönni vele, mert alapvetően nem rosszhiszemű és kellőképpen önbizalomhiányos, amit a testével kompenzál

XocoLatte 2015.04.18. 21:39:28

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: de Pacával, Adrival és esetleg Nórival (egy békekötés után, aminek lesznek pontjai Nóri részéről) már a többséget alkothatja, igaz, amatőr népség, de mégis a többség, ami a végén abszolút perdöntő lenne

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.18. 21:40:11

@fosch9: Gondolom, hogy Peti még fog alkalmat találni, hogy lyukat beszéljen a többiek hasába. Patrik még úgy érzem, mellette áll, neki ad igazat, előbb utóbb Adri is elhiszi, ha elmagyarázzák neki - néhányszor. Nóri már nehéz eset lesz. Ott csak Loki segíthet:)))

XocoLatte 2015.04.18. 21:40:41

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: félreteszem neked, nem leszek genyó... van még bontott rozém a hűtőben, inkább azt nyírom ki

2015.04.18. 21:41:45

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: paca sztem lojális marad bencéhez, adri meg pacához, loki meg már elveszítette nóri bizalmát

XocoLatte 2015.04.18. 21:42:08

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: szerintem Paca szerdán behirdette, hogy mostantól ésszel fog játszani, jelentsen ez bármilyen végveszélyt az emberiségre -- szóval, csak leveszi, hogy őrá nézve nem Bence vagy Gyula a veszélyes

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.18. 21:42:23

@XocoLatte: ja, pont nem láttam, amit írtál. Nóri nehéz ügy lesz, ha olyan beton, mint állítják.

XocoLatte 2015.04.18. 21:43:41

@fosch9: ahogyan Botsáska bácsi is

XocoLatte 2015.04.18. 21:45:01

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: még az ő kétbites agyacskájával is képes lesz átlátni, hogy 2 (3) rossz közül még mindig Bence a legkevésbé rossz a számára, ha szövetkezeti formáról van szó

2015.04.18. 21:45:17

@XocoLatte: arra még nem vennék mérget

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.18. 21:45:48

@fosch9: az nekem kimaradt, hogy Nóri elhatta Lokit lélekben:((. Patrik sztm is hűséges Bencéhez, de agyas dolgokban Petire hallgat. Most is, mikor Bence kifejtette, hogy a saját útját fogja járni, csak Adri bátorította, úgy emlékszem Paca hallgatott. És Peti utólagos magyarázatára is helyeselt.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.18. 21:49:09

@XocoLatte: Ezt még nem tudni. Mivel eddig nem játszott, nem derült ki, hogy okos-e vagy nem. Nekem ojjan eccerűnek láccott, mint a bot, de most meglátjuk. Úgy gondolom, hogy ő alapvetően csak saját magára figyel. Ha számára valami rosszat lépnek Petiék, azt biztosan kiszúrja. De látszik, hogy pl Bencére nem olyan érzékeny, sőt sztm Adrira sem.

XocoLatte 2015.04.18. 21:49:15

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Paca nem volt ott, Adri egyedül döglött az ágyukban

2015.04.18. 21:49:26

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: mintha már mandulánál is célzott volna rá nóri, h most már nem fog bízni mint előtte bár lehet rosszul emlékszem
paca témában nem tudom mert nem igazán figyelem őt az látszik h egyszerű gyerek és a haverság az első

XocoLatte 2015.04.18. 21:49:52

@XocoLatte: sixx képet is rakott be róla fent

beacska 2015.04.18. 21:51:56

@XocoLatte: nem az engedelmességről beszélek. jött egyel Barb1-nek

XocoLatte 2015.04.18. 21:52:02

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: szerintem nem kell ehhez olyan "okosnak" lenni, hogy jól menjen, elég ha valaki zsigerből rafkós tud lenni, az meg Patrikra rá van tetoválva, hogy rafkósságban lekörözi műmájer professzort

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.18. 21:52:12

@XocoLatte: Vagyúgy. Akkor jól láttam, hogy Paca nem szólt hozzá :DDDDDD

XocoLatte 2015.04.18. 21:54:35

@fosch9: ha Nóri efféle kinyilatkoztatása felér egy ómennel, akkor Peti jövő héten kiesik, mint ahogyan Manduládám is így járt

2015.04.18. 21:57:15

@XocoLatte: nóri ezt lokira mondta amtit írtam
bár miután szőkebarb kiesett is sírt és mondta gyuszinak h innentől nem bízik petiben sem

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.18. 21:58:37

@XocoLatte: Rafkós volt Snezi is. De van, mikor ész kell és nem magához való ész. Persze fordítva is igaz. Csak ösztönből sztm nem biztos, hogy végig lehet menni.De lehet, hogy csak ésszel sem. Kíváncsi leszek Patrikra.

XocoLatte 2015.04.18. 21:59:28

@fosch9: Ádámmal is ment a kavarás feszt, a riportban aztán előre vetítte a szopatását Ádámnak

XocoLatte 2015.04.18. 22:01:13

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: de Snezi folyton konfrontálódott, Paca senkivel, egyedül Adrit oltja ezerrel, mielőtt megdugja éjjelente

XocoLatte 2015.04.18. 22:04:50

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: és Patrik szerintem abszolút nem hülye, csak lutsa mint egy lajhár (vagy focista), de jól látja a dolgokat -- és ha jól láttam, Loki is inkább pacsizott Patrikkal a párválasztó után (Nórit szopatták ketten, kit kúrnál meg címmel), szóval még az is lehet, hogy most Loki semmegy a szomszédba hogy Petit megszopassa és visszszerezze Botoxot.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.18. 22:05:52

@XocoLatte: Paca jó természetű, kedvelik. El fog jönni az idő, mikor neki is kezdeményeznie kell. Akkor már fog ellenségeket szerezni. Így könnyű, ahogy ő csinálta eddig. No brain no headache. :))

XocoLatte 2015.04.18. 22:07:44

Loki ki fogj titrálni magában, hogy mi ér számára többet a végjátékra tekintettel: még tolja együtt Petivel a többiek ellen, vagy elkezdi építeni a szavazótáborát, esetleg tálcán kínálva Papika óvóbácsi tökeit az arra éhes plebsznek...

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.18. 22:07:48

@XocoLatte: meglepődnék, ha Loki Peti ellen fordulna - már most.

XocoLatte 2015.04.18. 22:10:07

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: nem kell látványosan fordulnia, elég ha priviben lepaktál azokkal, akik mostanra torkig vannak Papikával

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.18. 22:14:22

@XocoLatte: biztos, hogy már járatja az agyát ilyesmin - mint ahogy Peti is, de mivel nem tudják még, hogy milyen lesz a felhozatal, azaz kivel kell majd összeálljanak, jobb egy ismert rosszal együtt lenni. Én legalábbis így gondolkodnék. Bencét sztm ki akarják ejteni. Én pl Patrikra nem gondolnék szövetségesként, Gyulára nem hiszem, hogy gondolnak. És ennyike:))

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.18. 22:19:46

@XocoLatte: Oké. Kikkel is? Mondjuk Adri, Nóri, esetleg Bence, meg ráveheti esetleg Tinát is. Ki még? És kiben bízhat a 4 közül? Bencében, aki közben rájött, hogy simán lehet mást mondani és mást csinálni? Én benne sem bíznék.

beacska 2015.04.18. 22:22:40

@XocoLatte: Loki eddig látványra kimaradt a kiejtésekből...most is csak "áldozat" volt.

Montezuma13 2015.04.19. 00:56:38

Talán nem ártana kicsit más módon is értékelni a tegnapi, vagy tán már tegnap előtti párválasztón történteket. Sokan, köztük Gólem is azt hangoztatja, hogy ez egy taktikai játék, és éppen ezért a taktikázás vagy közkeletű szóval a "tematikázás" (a'la Naomi), mindent felülír, mert ez, és csakis ez ami fontos, ez az első számú szempont. Na, ez az amivel én egyáltalán nem értek egyet. A taktikázás nem egyenlő az aljassággal, a gerinctelenséggel. Ezek közé tisztességes ember nem tesz egyenlőségjelet. Pontosan úgy nem érek egyet ezzel, mint azzal a felfogással sem, hogy a cél szentesítené az eszközt. Sok mindent meg lehet persze tenni azért, hogy egy játékot valaki megnyerjen, de milyen ember lehet az, aki ezt aljas, gerinctelen, jellemtelen módon teszi, milyen ember lehet, aki mindenkin képes átgázolni a pénzért? Milyen ember lehet az, aki minden jellemtelenségre hajlandó ezért? Szerintem az ilyen ember, pontosan ezért a mentalitásáért, nem érdemel semmit csak megvetést. Persze akár meg is nyerheti a főnyereményt, de ettől függetlenül nem marad más, mint egy ócska emberi hulladék, egy undorító fehérjehalmaz.
Pjotr noha idáig is elkövetett pár olyan dolgot, ami nem éppen jellemességről tanúskodik, de alapvetően nem lépte át azt a határt, amiért őt el lehetett volna ítélni. Egészen az utolsó párválasztóig. Most azonban emberileg, erkölcsileg végképpen leszerepelt és nem maradt más belőle, mint egy aljas jellemtelen kis pondró. Persze ugyanez vonatkozik társára Mariannára is.
Megdöbbentő, hogy Péter mivé alakult át az elmúlt hetek alatt. Apolka úgy látszik magával vitte haza, Péternek a gerincességét, jellemét, szinte minden pozitívnak mondható emberi vonását. Ami pedig ott maradt a Hotelben az nem más, mint egy torzó, egy külsőleg embernek látszó köpedelem.
Még egyszer leszögezném, amivel kezdetem, a taktikázás nem egyenlő a jellemtelenséggel, a gerinctelenséggel és az aljassággal.

Nem véletlen és nagyon találó sixx mai posztjának a címe: "Gennyládák"

szepi79 2015.04.19. 01:09:20

@XocoLatte: "egy apró gond van csak, Bence vagy Gyula köszöni szépen, de nem kívánta a f@szát Pjotr csaláncsapkodó szerszámává tenni, közben a kedves botsáska pofikáját is kímélni -- Pjotr kavarja a szart a háttérből? OK, most hagyták beleállni is, hátha derékig benne jobban megy neki..."

azzal nincs is baj, hogy a 2 srác nem akart beállni a hadseregbe. pont azt mondom, ha pjotr nem tervezget jobbra balra, akkor kiesik az új csajok közül az egyik. nem kell nekik hármójuknak folyamatosan azt szabályozni, hogy ki legyen benn, és ki nem.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.19. 01:11:15

@Montezuma13: Pontosan nem tudom, hogyan lehet valakit jellemesen és gerincesen átejteni, de nyilván látunk majd rá példát. Az aljasságot meg még elképzelni sem tudom, utoljára szegény Ádinkával voltak ilyen aljasok a játékosok, hogy nem vették tekintetbe, hogy ő a párjával van a játékban.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.19. 01:22:33

@szepi79, első ezen a néven:
Azért arra kíváncsi lennék, ha Petiék nem szervezkednek folyton, akkor mi is történt volna eddig. Például nézhetnénk Patrikot, ahogy idétlenkedik Bencével (már amikor kijön Snezi mellől a szobából), esetleg hallhatnánk Adri nyavajgását. Mert így sem sok minden történt, de legalább kicsit felkavarják az állóvizet. A többiek meg tűrik, amíg tűrik, aztán, ha tudnak jobbat, biztos előállnak vele. Monnyuk Gyulánk:))

Veder1 2015.04.19. 03:18:24

@Montezuma13: jaj hagyjuk már ezt a gerinctelenséget, meg aljasságot, látszik hogy nem játszottál még komolyabb társasjátékkal. Ez nem a való élet, ez egy játék. Lehet valaki otthon egy "gerinctelen" ember, de azt nem ebből a játékból fogjuk megtudni. Mint ahogy valamelyik kommentelő társunk írta kölcsönvéve játékelméleti fogalmakat itt most héják és galambok vannak, és akiket te aljasnak látsz azok csupán az agresszívebb cselevőbb játékstílust képviselik semmivel sem rosszabbak, mint a passzív játékosok.

Ronni 2015.04.19. 06:18:27

@Vödör: Sőt mi nézők, a galambokat nem is láthatjuk. Szőkabarbi láthatalan volt.Petinek meg tele lehet vele a micsodája hogy ő legyen az olyan csapat esze amely nem akar csapat lenni.Bence szerint belefért hogy ő a saját érdekét nézte, na Peti szerint is , ennyike.

Zsoofka 2015.04.19. 07:06:09

Jo reggelt. Nekem az jott le hogy csak a pasik voltak a kúriában, minden csaj kiment az ujjal. Es a bennmaradók azon nevettek hogy Nóri es Adri lehet az esélyes az új fiúnál.

AkkorlegyenPtr 2015.04.19. 08:40:16

Peti Botox most hibázott egy marha nagyot szerintem,
Tegnap megfogalmaztam, hogy fel kell osztani szakaszokra a játékot.
Ezt Peti és Botox is lezsírozta.
Úgy legyünk párok, hogy senki ne tudja meg, majd a végén tátáám, mint a cirkuszban, hoppá mi vagyunk a párok és beszivatják a népet.

Erre mi van? Ezt lezsírozzák és már a következő párválasztón kijelentik, hogy namost ők már nagyon egy párt kell, hogy alkossanak.

Ezt kvára elkapkodták.

Csak úgy megjegyzem PetiPapának, a bölcsnek, hogy itt Loki agyára is rátelepedett a köd, de a legjobban Peti agyát mosta át a szilikon. Az a baj, hogy ő ezt nem látja, Loki viszont azt mondta, hogy kezdi érezni, valamit csinálni kell.

Szóval pont az papol, akinek már annyi.

Ha tippelni kéne Loki vagy Peti nyeri, Lokira többet tennék.

A látszat csal, aki itt nagyon szerelmes, az Peti.

Zsoofka 2015.04.19. 08:57:44

@AkkorlegyenPtr: +1
Plusz meg el is van szállva önnönmaga naagyszerusegetol. Ami meg megnagyobb gáz, szerintem.

Rayen 2015.04.19. 09:29:29

@AkkorlegyenPtr: Petit nem látom szerelmesnek, inkább önnön stratégiai kiválóságába szeretett bele, és abba a hibába esett, amitől még az elején Snezit óvta: elbizakodott lett, ezért hibázott. Nem gondolt bele abba, hogy Barbi/Apolka mellett ő, ill. a párosuk sohasem volt célpont. Az új bejövők ugyan őt elkönyvelték erős játékosként, de a párjával együtt már középmezőnynek számított, ezért se azok nem utaztak rá, akik nagyot akartak robbantani (amiből sohase lett semmi), se azok, akik a leggyengébb pontot keresték. Botoxszal az oldalán ez már nem így lesz. Ha végre jön egy valódi alfa, és nem csak ilyen Béjvaccs-féle kölyök, IQ-light Ádám meg Alekosz-light Gyula, akkor nagy bajban lesz, és nem mások kiejtésén kell tematikáznia, hanem elsősorban a saját segge bevédésén. Ott voltak egymásnak Botoxszal bombabiztos B-tervnek a játék végéig, most viszont B terv nélkül maradt. Nóri agyát újra kéne mosnia, ha számítani akar rá, Adri eddig se foglalkozott vele, Tina tisztában van azzal, hogy őt akarták eredetileg kitenni, egyikük se bízik (már) benne. Maradt még Pornósbarbi, meg a hálája, hogy bevették a négyes brancsba, hát ez nem egy életbiztosítás, inkább időzített bomba.

,, 2015.04.19. 09:31:35

@AkkorlegyenPtr: @mokamini: én is egyetértek, szerintem felesleges is héjázni meg galambozni mert a (szilikon)csöcs dominál így is úgy is:)
egyértelműen nem a fejével gondolkodott most Peti. De szerintem erre azóta már ő is rájött:)

Annyit még hozzátennék, h nekem meg az megdöbbentő, h Peti mitől lett hirtelen aljas köpedelem féreg.
Ugyanúgy nem értettem azt sem, h miért lett az első héten szimpi szinte mindenkinek. Nem hiszem h változott volna. Mint ahogy azt sem, h bármilyen itteni dolga miatt ő egy rossz ember lenne.
Akárhogy is, de gyakorlatilag a hátán viszi a sót, nélküle semmi történés nem lenne.
Szerintem teljesen normális ember lehet, és mint minden normális hétköznapi embernek, neki is vannak rossz tulajdonságai (ilyen pl. h sznobnak gondolom, illetve magát valóban kicsit jobbnak tartja a többieknél)
de nem az a típus, aki zsigerből rosszindulatú és azt élvezi h másokat bánthat- számomra ez utóbbi miatt lehetne féreg v aljas... de róla nem gondolom ezt.
Szal nem látom milyen hatalmas óriási emberiség elleni bűncselekményeket követett el idáig...
(és ezt úgy mondom, h nem voltam és nem vagyok Peti-szimpatizáns, ezt tanúsíthatják itt többen is)

AkkorlegyenPtr 2015.04.19. 09:40:50

@Rayen: Igen, lehet, hogy nem Botox a szerelem tárgya, hanem ő és a megcsillanó fény a buksiján :)

Elkapkodták ezt Botoxal nagyon. Meglátjuk mi lesz.. mi volt.. de szerintem lassan Petinek vége.

AkkorlegyenPtr 2015.04.19. 09:49:18

@foxglove (F6): Peti a legidősebb, ha jól tudom. Ezt ő nagyszerűen kihasználja. Igazából nekem ő egy 2 lábon járó marketing/tematika.

- magas: Ezt mutatja is mindig, kicsit görnyedve beszél az alacsonyabb játékosokkal, ezzel szemléltetve, hogy "lemegy" hozzájuk egy szintre, onnan fentről
- kopasz fej: erőt, erőszakosságot és a legújabb trendet is mutatja
- bézbóz sapka: brand, trendi és el tudja rejteni a kopasz fejét, azaz az erőszakosságot. nem kell azt mindig adagolni, mert az túl nagy félelmet kelt.
- lassan beszél: lassan, szájbarágósan beszél, ezzel is a dominancia, a bölcs, a mindent tudó ember képét mutatja
- egy az egyben: ha ez még a kis suhancok tudatallatiját nem rezegtette volna meg, egy az egyben közli velük, hogy ő itt az óvóbácsi, a jóakaró.
- szemüveg: alap.

nem mondom, hogy ez Petinél tudatos, lehet, hogy ő az életben is ilyen, de lehet, hogy ide így jött be. láttam olyan képet, ahol hajjal látható, szemüveg nélkül, egyedül. tökátlag gyerek, semmi extra.

Na mindegy, ezt a többiek szépen megeszik. Ez addig jó, amig nem hibázik, vagy nem tolja túl.
Most ez van.

Nórinak leesett.
Szerintem a riportban dúdolta Belgától a Fákát..

bigibigi boss big mtherfaka. angolul player, németül spíler, magyarul meg a jókrvanénikéd!

,, 2015.04.19. 09:49:23

Még annyit, h ha lesz ÉH4 meg VV8, akkor meg azon fog menni (jogosan) a hápogás, h mindenki modell/pornós/ribi/ v fitneszedző lesz, mert más típusú játékokra úgy tűnik nincs igény... De legalább jól fognak kinézni és nem lesznek botsáskák v dagattak, ez a lényeg
A korábbi ÉH-hez való hasonlítást sem értem, h de ott mindenki "ember tudott maradni"
Kristóf dobta a gömböt... Edina és Broki nem dobták, viszont uncsik voltak és az az egész ÉH2 az volt... Zenetábor...

Rayen 2015.04.19. 09:52:10

@foxglove (F6): szerintem azért váltott ki ilyen hatást most Peti, mert ezt a típust sokan ismerik melóhelyről, innen-onnan. Együtt kávézgattok, jóban vagytok, sokáig szimpatikusnak találod - aztán bumm, egyszercsak valami érdeke miatt hátbadöf, és utána még meg is próbálja kimagyarázni magát, másra tolni a felelősséget, vagy úgy csinálni, mintha mi se történt volna. Nekem legalábbis ezt a részt, hogy üljünk le és majd én elmondom, miért is volt ez neked, meg mindenkinek jó nem veszi be a gyomrom. Aljasnak meg stb-nek nem nevezném, amiért így játszik, csak az álszenteskedő litániáitól kímélne meg.

,, 2015.04.19. 09:56:24

@Rayen: ezt értem, és egyet is értek a jellemzéssel abszolút.

2015.04.19. 10:09:05

@foxglove (F6): itt minden héten más a közellenség

2015.04.19. 10:09:56

@foxglove (F6): és a modell pornós ribi vonal miatt már most is sokat hápogunk :D

2015.04.19. 10:12:35

@AkkorlegyenPtr: nekem az egész loki szerelmi vonal még mindig forgatókönyvnek tűnik

,, 2015.04.19. 10:14:58

@AkkorlegyenPtr: szerintem tudatos vmilyen szinten. Nekem olyan vki mondta az első adás után, aki személyesen ismerte, h nagyon megváltozott külsőleg (a hipszer stílus, a kopaszság, szemüveg)... nem tudom h ez a váltás az ÉH-re volt-e szánva kifejezetten...

,, 2015.04.19. 10:15:45

@fosch9: Loki német nyelvű színjátszókörbe járt, bármi megtörténhet:)

Pettyes Szfinx 2015.04.19. 10:21:50

Bocsánat, hogy ismeretlenül és első hozzászólás, de elmondanám, hogyan látom az eseményeket.
Marianna: Ő irányítja a történéseket és a két fiút (Peti, Loki). Mindkettőt magába bolondította valamilyen szinten, és mintegy - mancs fel, buzgó lihegés - loholnak a nyomában. Marianna általában nem mond igazat, és ha az érdeke úgy kívánja, akkor kiveti a hálóját az adott pasira. Láttuk az ÉÉ-ben, hogyan szórakozik Lokival. Peti pedig már arra sem emlékszik, hogy ki volt Apolka. Persze, hogy kirakta SzBarbit, neki egy volt fontos: Marianna legyen vele, és minél előbb. Azért, mert már neki is érzelmei vannak Marianna felé. Ezért nem várt másik alkalomra, és ezért volt fontos bevonni PBarbit, hiszen Loki nagyon nem akarta Nórit, Bence pedig ragaszkodott Tinához. Mariannának egy baja volt Sznezsivel: Bence odavolt Sznezsiért. Női irigység, mert Marianna ahhoz van szokva, hogy azt csinál a pasikkal, amit akar. EZÉRT akarta Sznezsit kitetetni, és be is fűzte magának Petit és Lokit. Petinek előzőleg alapvetően nem volt problémája Sznezsivel, maximum annyi, hogy túl nagy az önbizalma, de egyébként nem. Lokinak pedig az volt a baja, hogy Sznezsi nem az ő szintje nőben, és ezt éreztette is vele: mint pasi nem érdekli. Marianna ezt jobban játszotta, Loki mindig érezhetett egy kis ösvényt, hogy hátha van keresnivalója.

Peti: Ahogy az előzőekben leírtam, Marianna hálójában vergődik ő is. Nem számít semmi, csak Mariannával legyen. Amit pedig SzBarbi kiejtése indokául felhozott: először azt mondja, hogy SzBarbi nem tette, amit megbeszéltek, majd azt mondja, hogy SzBarbi azt mondta, hogy mindent úgy tesz, ahogy Peti mondja, de hát ez milyen már, Barbinak nincsenek önálló gondolatai...? Értitek: ha van sapka, ha nincs sapka. És ez senkinek nem tűnt fel, ez a szánalmas, egyik szavával a másikat agyoncsapó magyarázkodás??? Egyetlen indoka volt: Marianna mellett aludni, ennyi. Peti aljasságát tehát elsősorban Marianna hozta ki, nem biztos, hogy ha ő nincs, akkor is így viselkedett volna. Apolka mellett sokkal szimpatikusabb volt, nem véletlenül. Ez az a tipikus eset, amikor valamit akar, vágyik rá, és ezért mindent megideologizál, függetlenül annak igazságtartalmától, és néha még el is hiszi, amit mond.

Lokiról már nem mondok semmit, az előzőekből kiderült, hogy mi a véleményem róla. Frusztrált a jó nők miatt, akiket elég kis eséllyel kaphat meg.

Köszönöm, hogy elmondhattam.

2015.04.19. 10:23:03

@foxglove (F6): ez így van (a km hosszú hsz-eket nem szoktam elolvasni) :D

beacska 2015.04.19. 10:29:06

@Pettyes Szfinx: kizártnak tartom, h Loki frusztrált lenne a nők miatt, akiket elég kis eséllyel kap meg...SOKAN vagyunk itt, akik Lokit tartjuk a legférfiasabbnak a hotelben...nem hinném, h ő a való életben nem kapna meg bárkit...akár egy éjszakára is...már ha ez szempont...a hosszú távval vannak problémái

2015.04.19. 10:30:23

szerintem te nagyon meglepődnél ha tudnád Lokinak milyen női voltak de nem mondok semmit, inkább hagylak fantáziálni arról h frusztrált :D

2015.04.19. 10:31:30

@beacska: többek között mari is ezt nyilatkozta róla

,, 2015.04.19. 10:34:15

@beacska: én már csak azért sem tartom frusztráltnak, mert láthatóan remekül érzi magát a hotelben a többiekkel, hülyéskedik, bohóckodik (bááár, német nyelvű színjátszókörbe járt, sosem lehet tudni::D na jó ez csak vicc volt)
Szal egy frusztrált emberre nem ez a jellemző, sőt

beacska 2015.04.19. 10:35:33

@Pettyes Szfinx: az, h Marcsinak utasítást adtak, amikor visszament, az fix. Lehet, h az utasítások közt volt a párcsere is...sőőőt tovább megyek, ez a túltolt "Loki-szerelem", B2-utálat, és később befogadás is gyanús...viszooont, a Jégkirálynő csak és kizárólag Loki jelenlétében engedett fel, még ha most le is kellett cserélnie. Szinte biztos vagyok benne, h Petivel nem fog ilyen vígan viháncolni, mint Lokival meztelenül a zuhany alatt...

,, 2015.04.19. 10:35:39

@fosch9: el kell mondjam, egyre jobban néz ki:) jól áll neki h lebarnult és fogyott is:)

2015.04.19. 10:41:03

@beacska: a kis butabea is igen ragaszkodott lokihoz, nem láttam rajta h bármelyik másik kani után koslatott volna
@foxglove (F6): igen és jelenleg a napi 2 edzéssel (by insta) igen hamar maga mögé utasít ilyen pacákat :D

beacska 2015.04.19. 10:41:28

@foxglove (F6): csak annyit mondok, h a férjem rápislantott a képernyőre, és visszakérdezett: "mi, hogy ő dagi? nem. sportos. kb. fél óra edzés után előjönnének az izmai"...rögtön kiszúrta, h "igazi" sportoló (nem testépítő, fitness-edző, stb..)

Pettyes Szfinx 2015.04.19. 10:48:53

@beacska: Lehet, hogy sok nőt megkaphat, de én úgy gondolom, és ez szerintem tipikus viselkedés az ilyen típusú férfiaknál, hogy azt mondja, és még el is hiszi magának, hogy a műmellű cicababák nem érdeklik. És hát lássuk be, az ilyen cicababák sem a Loki-típusra buknak, hanem a pénzes, vállalkozó típusú, jól karbantartott pasikra. Tudjuk, hogy zsák a foltját... Az emberi természet azonban szerintem mégis úgy működik, hogy kéne nekünk, amit nem érhetünk el, legfeljebb biztonságos terepen igyekszünk maradni, és elhitetni magunkkal, hogy mi sokat érünk, mert a biztonságos terepen mozogva kevesebb úgymond kudarccal kell szembenézni. De kevés olyan ember van, aki valóban képes lelki békével elfogadni és kezelni azt, ami tulajdonképpen neki jut. Elhitethetjük magunkkal, de... Bocs, én így látom.

beacska 2015.04.19. 10:59:26

@Pettyes Szfinx: nem hallottam, h Loki mondta volna, h nem érdeklik a műmellű cicababák...sőőőt...általam már elítélt módon, megszólta B2 műtlen melleit, és Beussal és Marcsival volt a legjobb kapcsolatban (eddig)...nem úgy tűnik, mintha frusztrálnák a műcicik :DDD...nem hinném, h nincs hozzájuk szokva...sőőőt ;)

beacska 2015.04.19. 11:00:33

@Pettyes Szfinx: szóval, ha már biztonságos terepről van, szó, úgy nézem, elég biztonságosan mozog a műterepen is ;)

kamilla123 2015.04.19. 11:02:07

@kétszeres vuvuzelaművész: teljesen egyetértek mindennel. Nagyon fontos, hogy már első blikkre sem a legszebbnek tartott ember legyen a párom. Nem véletlen, h az összes bejövő lány először Bencére akart rástartolni. Ugyanez a helyzet most Mariannal. Ezt Petinek át kellett volna gondolnia. Nagyon remélem, hogy az új bejövő faszi, akinek védettsége lesz, meglátja Mariannát és attól függetlenül, h k a párja, azt mondja: nekem EZ a csaj kell. És milyen szép is lenne, hogy Petya, aki eddig azért küzdött, hogy Mariann legyen a párja, pont őmiatta esne ki akaratlanul is. :-)) Duci Barbit legalább senki nem akarta lecsapni a kezéről és megbízható volt.

Pettyes Szfinx 2015.04.19. 11:03:37

Még valami. Egészen más az, amikor ő diktálja a feltételeket, ami otthon van, tehát a saját közegében mozog, olyan emberekkel veszi körül magát, olyan helyekre megy, ahol komfortosabban érzi magát, ahol az ő értéke "magas", hiszen senki nem akar olyan közegbe kerülni, ahol nem találja a helyét. Ezzel szemben az Éden Hotelben nem ő választja ki az embereket, akik körül veszik, nem a szokásos biztonsági terepe. Ha erős az önképünk és az értékrendünk, akkor esetleg meg tudunk maradni önmagunk, és kevésbé frusztrálódni bizonyos helyzetek által, de Lokinál speciel azt látom, hogy kezd kicsúszni a lába alól a talaj, egyre inkább elbizonytalanodik, elég néha az arcára nézni, rá van írva... Az meg, hogy PBarbival is bepróbálkozik... Ha otthon lenne, bottal se, ez biztos, ugye? Akkor az ÉH-ban valóban önmaga, valóban úgy viselkedik, ahogyan mi gondolnánk egy ilyen típusú paliról? Bence pontosan azért kezd egyre szimpatikusabb válni sokak számára (elfelejtve a Norbis történetet), mert jobban önazonos tudott maradni - szerintem.

Pettyes Szfinx 2015.04.19. 11:05:40

@beacska: Ezt teljesen másképp látjuk, Loki világa nem ez a világ, és bocs, de most mennem kell. Egyébként én úgy emlékszem, valamikor riportban mondta is.

2015.04.19. 11:08:14

@beacska: bár kicsit unom is egyúttal a nap mint nap próbálkozó loki szidókat, mert elég gyenge érvekkel jönnek, most is inkább elmegyek röhögi mint belemenjek szócsatákba, de jól tartod a frontot :D

kamilla123 2015.04.19. 11:21:56

@beacska: @fosch9: elég rossz, hogy Ti úgy szóltok hozzá, hogy ismeritek a történéseket Loki által :-(

szepi79 2015.04.19. 11:31:19

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: általában nem baj, hogy szervezkednek, sőt! csak most visszanyalt a fagyi. most éppen teljesen felesleges volt, meg is szivták, közvetve. a héten sikerült kirakniuk donna sezlonya de tsötst-t, hetek óta ezen munkálkodtak, miért kellett túltolni?

tomfree 2015.04.19. 11:41:11

@fosch9: "szerintem te nagyon meglepődnél ha tudnád Lokinak milyen női voltak de nem mondok semmit, inkább hagylak fantáziálni arról h frusztrált :D "

Honnan tudod, hogy milyen női voltak Lokinak? Most vagy ismered vagy te vagy Loki.

kamilla123 2015.04.19. 11:46:02

@tomfree: igen, ez így van. Már elég régóta nyilvánvaló. És nem szeretem az ilyen hozzászólásokat, hogy mi csak fantáziálunk, bezzeg ők, akik ismerik és és tudják...

Bujumburi 2015.04.19. 13:03:30

Remélem az új srác kibaszarintja nagyarc Petit. Há-há!

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.19. 13:16:58

@AkkorlegyenPtr: Azért azt se felejtsük el, hogy Mariann volt már nagyon türelmetlen, mert terhes számára Loki. A legújabb vallomás meg még inkább sürgette a váltást. Lehet, hogy Peti nehezen fog nemet mondani Mariannak a későbbiekben. De azt, hogy szerelmes lenne, kötve hiszem.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.19. 13:30:54

@Pettyes Szfinx: Én azért nem írnék szerelmi regényt Peti köré. SEMMILYEN tény nem támasztja azt alá, hogy Peti férfiúi vágyódásból akarta Mariannt.:))

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.19. 13:33:50

@beacska: Ez igaz, én is férfiasnak látom, de az is igaz, hogy köztünk van egy képenyő lapja. Egész más lehet testközelből. De lehet, hogy tévedek.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.19. 13:35:21

@Bujumburi: és az miért lenne jó, ha kibaszarintaná Petit? Sztm jobb, ha mindketten bentmaradnak és küzdenek. Az érdekesebb. Nekem.

Bujumburi 2015.04.19. 13:38:24

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Meguntam Peti okoskodásait, kicsit elszállt vele a ló. :(

2015.04.19. 13:40:50

@kamilla123: nézd, nekem meg az nem szimpi, ahogy nagyjából minden nap egy új nick (v vki más más nicken...) jön és a mindennek elmondja lokit.. milyen alapon? mert ezt fantáziálta ki? mert ezt tippelgeti? lehet persze alap nélkül mindenfélét mondani - de fárasztó ezt olvasni nap mint nap
egészen más amikor valaki a történéseket elemzi mint amikor elkezd azzal jönni, hogy SZERINTE loki és akkor dől a fejéből kipattanó...
lehet így is persze kommentelni csak számomra ez nem szórakoztató

2015.04.19. 13:42:01

én pl sosem jöttem olyan hsz-el, h SZERINTEM nóri az életben így és így a pasikkal vagy más helyzetben - hisz nem ismerem - de nem is szeretném úgy beállítani h a képernyőn látottak alapján majd én itt megmondom a tutit nóriról (vagy másról)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.19. 13:42:29

@kamilla123: még ÖNFELÁLDOZÓ Norbival történt búcsúzkodásakor történt.

2015.04.19. 13:43:27

@kamilla123: ahogy nektek jogotok van véleményt formálni úgy nekünk is ellenvéleményt
drága Kamilla, tudod h bírlak a légből kapott nagyon jó meglátásokat viszont nem támogatom ha csak valaki fejéből pattan ki

ZLATAN 2015.04.19. 13:46:08

Szerintem meg örülni kellene, hogy végre történik valami a műsorban és lehet másról is írni, mint a játékosok jelleméről vagy külsejéről. Nekem tök mindegy, hogy mi lesz a Peti-Botox kavarás vége, de legalább valamilyen irányba megindult ez a sz@rfolyam.

2015.04.19. 13:47:23

bár mivel a többi játékos annyira jellegtelen, nyilván nagyon sok fikáznivaló nem marad csak aki egyéniség, az pedig loki - mostanában kis megmozdulások miatt peti és mari is - de mindig visszatérünk lokihoz mint a bumeráng :D

2015.04.19. 13:48:20

@ZLATAN: jaja, eddig azon ment a nyígás h unalmas és nem történik semmi

ZLATAN 2015.04.19. 13:49:01

@fosch9: Osztom a véleményed. Teljesen felesleges következtetéseket levonni azzal kapcsolatban, hogy melyik játékos milyen az életben vagy mi van vele kint vagy mi nincs vele kint és milyen ember.A lényeg, hogy a hotelben mit és hogyan produkál és képes megnyerni a játékot vagy nem képes rá, továbbá valamitől érdekes a karaktere vagy nem...

2015.04.19. 13:49:29

@tomfree: ha most jófej lennék azt mondanám én vagyok a MANAGERE (a la manduláné) de általában nem vagyok jó fej :D

ZLATAN 2015.04.19. 13:51:06

@fosch9: Nekem már nézhetetlen volt. Végre már történik valami és szerencsére bennünk is felmerülnek kérdések azzal kapcsolatban, hogy mi fog történni és szerencsére eljött a játékban az a pont, amikor nem tudjuk megmondani, mert rengeteg lehetséges kimenetel van...és ennek én most örülök.

2015.04.19. 13:51:11

@ZLATAN: na igen, örülök h Beácska mellett még egy hasonló gondolkodású van a személyedben :) sokan a fejükből kipattanó gondolatokat tényként közlik itt ezáltal másokat félrevezetnek esetleg befolyásolnak mert általában aki határozottan állít valamit azt mások tényként elfogadják

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.19. 13:51:52

@szepi79, első ezen a néven: Azt gondolom, hogy mivel Peti elvesztette Apolkát, nem csak érzelmileg rendült meg kicsit, hanem egy olyan társat is elvesztett vele, akivel mindent meg tudott beszélni - és teljesen tudott benne bízni. Úgy gondolom, hogy azért sürgette szinte kétségbeesetten, hogy Mariann mellé kerüljön, mert ezt a hiányt akarná pótolni. És a nagy sietségben hibázott, ráadásul Mariann is siettette, tehát ő is hibázott.

2015.04.19. 13:52:25

@ZLATAN: ha bencétől vagy a paca házaspártól (netán nóritól) várnánk az eseményeket bajban lennénk... jó példa volt erre bambabarbi is aki végül kiesett és nem értette h miért..

2015.04.19. 13:53:50

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: igen peti láthatóan apol után vágyott egy eszesebb társra, meglátjuk mire mennek egymással marival

2015.04.19. 13:55:53

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: hiszem h ránk is szükség van itt :DDD még ha sokan is szidnak érte :DD

Bujumburi 2015.04.19. 13:56:27

@fosch9: Szerintem Peti éppen átbaszta most a "nagybarátja" Loki fejét is. Ezzel se lenne gond, de a riportbl kiderült, hogy egyértelműen hülyének nézi már őt is.

ZLATAN 2015.04.19. 13:56:40

@fosch9: A Pjotr-Loki-Botox tengelytől jött mozgásba a játék újból. A többiek továbbra is nyaralgatnak, bulizgatnak...A kinyilatkoztatókról pedig nem tudok mit mondani. Aki egy ilyen adásból messzemenő következtetéseket von le a játékosok magánéletével kapcsolatosan, az sürgősen gyakoroljon önkritikát!

Bujumburi 2015.04.19. 13:57:26

@fosch9: ja, én bírom Lokit és Petit is, sőt MAriannt is, de azért röhögnék, ha pofára esne Peti, beképzeltúr. :D

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.19. 13:58:21

@fosch9: Azért remélem, Peti látja, hogy Mariann egy igazi ragadozó:) Mert ha nem színjáték Loki epekedése, akkor Loki sem látja.:)) Remélem P. Barbi könnyít Loki "lelkén", s így ő is visszanyeri tisztánlátását:)))

2015.04.19. 13:59:13

@Bujumburi: tudott erről loki, kérdés mennyire veszi majd ezt átvágásnak
@ZLATAN: igen általában ez történik egy megnyilvánulásból már messzemenő cihológiai elemzések folynak, kíváncsi leszek Pjotron a többiek megbosszulják-e ez a nagy keresztapáskodást, nórit, adrit valszeg elveszti P.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.19. 14:00:10

@fosch9: na és? ki mivel törődik.mi csak szőjük a nézői szálakat:))

2015.04.19. 14:00:57

@Bujumburi: a többieken múlik h lesznek-e olyan tökösek h pofára ejtsék, bence-pacától sokat nem várok ..
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: nekem még mindig színjátéknak tűnik az egész hármas párcsereberélése, de ezt a P.Barbit csak nem tudom szívembe zárni :D

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.19. 14:02:50

@Bujumburi: Essen pofára, nem bánom, de ki ne essen. Megőrülünk, ha ezentúl Patrik és Bence lesz a szellemi színvonal. Ezt nem kívánhatod:))))

2015.04.19. 14:07:25

@kamilla123: most az jutott eszembe beszélgessünk madár veráról :D

ZLATAN 2015.04.19. 14:07:46

@fosch9: Szerintem amíg nincs megfelelően erős ellenpólus addig nem fogják Petit támadni, sok múlik azon, hogy az új gyerek milyen arzenált kap, lesz-e védettség és ha igen, akkor kinek..Szerintem amint veszélyben érzik majd magukat vagy a párjukat, gondolok itt főleg Adrira, azonnal Pjotrhoz fognak futni, hogy segítsen.

wadalma 2015.04.19. 14:09:45

Eddigi EH- knal mindig a szeretheto karaktereket erositettek a szerkesztok. Remelem itt is raereznek erre, mielott az osszes szimpatikus karaktert kirakjak a jatekbol.

2015.04.19. 14:13:37

@ZLATAN: és mindig az újak ellen mennek először a régiek, leküzdve az esetleges fenntartásokat, az előzetesből kicsit nagy arccal jön az új fiú és még mellé védettség... gondolom gyulát és lokit akarják majd kirakatni (szokás szerint) és ehhez kell a paca bence peti trió

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.19. 14:14:23

@Pettyes Szfinx: Sztm NEM TUDJUK, hogy ki önazonos, mert nem tudjuk, hogy otthon ki milyen. Lokinál én semmilyen szétcsúszást nem tapasztaltam, ugyanolyan összeszedett, mint máskor. Ez a süket duma az ő "lila ködéről"...kérem, ki veszi ezt be. Egy ilyen pasi, aki megjárta a hadak útját, egy tíz-húsz miláért folyó vetélkedésben nem fogja egy liba után rinyálva veszélyeztetni a játékát.:))

Bujumburi 2015.04.19. 14:17:34

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: jó-jó, ez is igaz, de már úgysem tart sokáig, mikor is lesz vége a műsornak? Akkor ne essen ki, de koppanjon egy nagyot, mondjuk ha pont Marianna vágná át, az nekem tetszene. :) Akkor az új gyerek meg szedje fel Nórit és dobja ki Gyulát . (Tessék, remélem ez a módosítás így megfelel neked is. ;) )

Gia Gianea 2015.04.19. 14:17:52

Petinek és Lokinak gyorsan össze kell majd barátkoznia az új csókával.

Bujumburi 2015.04.19. 14:18:38

@fosch9: Ez egyértelműen az volt. Lehet, hogy akkor és ott nem jött le neki, de ha most a műsort látja adásban, már összeáll a kép, nem hülyegyerek.

2015.04.19. 14:19:15

én még azt is el tudnám képzelni (kérdés a játékosok előre gondolkodnak-e ennyire...) h mari a köv. alkalommal petit kidobja és nagyot pacsizik lokival h bejött a TERV
na az szép játék lenne

2015.04.19. 14:20:42

@Bujumburi: nem tudom nézel-e istagramot az sokat elárul ki kivel maradt kapcs-ban

Mók_Ica 2015.04.19. 14:24:53

kellemes vasárnap du-i pihit :))) látom volt ma itt minden :)))
nekem teCCik, ahogy peti-loki-botox játszik.... mozgatják a langyos álló vizet.... erről szól ez a játék
aztán, hogy nekünk nézőnknek ki / mi szimpatikus, az már egy másik kérdés.....

2015.04.19. 14:26:07

@Mók_Ica: szió, zlatannal kicsit pótoltuk az űrt amíg nem jöttél de most akkor kávéra fel:D

Mók_Ica 2015.04.19. 14:29:02

@fosch9: éljen a kávé :))))) igyunk egyet :))) valaki csatlakozik még? :))))

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.19. 14:30:12

@fosch9: Erre valahogy én nem is gondolok. Ha csak úgy deus ex machina megtörténne, az nagyon rossz műsorvágásra vallana. Bár, eddig sem remekeltek, az igaz.

2015.04.19. 14:31:20

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: ez csak én tematikáztam ki természetesen :D

Kosztarika 2015.04.19. 14:31:56

@fosch9: teljesen pártatlanul annyit azért hozzáfűznék, hogy legalább annyira unalmas folyton azt olvasni, hogy valakit (legyen az bármelyik játékos!!) szemellenző mögül foggal, körömmel védenek. (szálka és gerenda esete) Mondom ezt úgy, hogy senkinek nem igazán szurkolok és nem is "utálok" senkit. Figyelem a fejleményeket és igyekszem objektív maradni.

MÁS: sokan elítélik egyes játékosok "tematikázását", hogy "jajj, hátba szúrta x-et, vagy y-t".
Könyörgöm, lehet úgy stratégiai játékot játszani, hogy előre megmondom az ellenfelemnek: vigyázz, mert ki foglak ejteni?! Mert mindenkinek a másik kiejtése a cél.

2015.04.19. 14:35:05

@Kosztarika: igen persze, kinek mi az unalmas, mindehhez már a vv alatt is hozzászoktunk :)

2015.04.19. 14:35:46

@Kosztarika: úgy is mondhatnám mindig vannak bubik és ellenbubik

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.19. 14:37:19

@fosch9: Madár Veronikát ki meri színésznek nevezni? Azonnal párbajra hívom. Tényleg úgy van, hogy Magyarország a sánta balettáncosnők világa. Bár, ha a zOgréra gondolok vagy arra a diktátorra, vagy kire, de akár Pamelára is (őt bántom legkevésbé)...nincs min csodálkozni:))

Mók_Ica 2015.04.19. 14:37:51

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: @Gia Gianea: rendelést vettem..... megyek csinálom..... aztán fénypostával küldöm....szólok, ha ablakot nyissatok :)))))

Kosztarika 2015.04.19. 14:39:07

@ZLATAN: egyetértek.. de akkor ez vonatkozzon mindenkire. Sajnos pont olyan mondja, hogy ne vonjunk le következtetést a játékosok jelleméről, aki bizonyos játékosokat szinte "szentként" tisztel :)

2015.04.19. 14:39:26

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: madár már többször vendégeskedett az ÉÉben és Kamillával egyetértettünk abban, h milyen műmájer a csaj,
az ogre nem mindig ellenszenves vannak jobb villanásai de sajnos ritkán
diktátort szívlapáttal
pamelát kedvelem helyén kezeli magát nem akar többnek látszani annak, ami, és ettől szimpatikus számomra, egyébként meg tud szólalni és karakán csajnak tartom

2015.04.19. 14:40:56

@Kosztarika: nos egész másnak tartom vkit "szentként tisztelni" és más eset amikor kitalálom fejben h vki milyen

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.19. 14:44:54

@fosch9: "szakmai" szempontból teljesen mindegy, hogy karakán-e vagy nem. SZtm ugyanolyan alkalmatlan műsorvezetésre - hiába szimpatikus ember - , mint a többi. Azért az mégis csak egy szakma, nem? A meglátásai igen átlagosak, csak a zOgre mellett tűnik jónak - innen a hv-ról csípőből fel tudnék sorolni vagy 15 embert, aki jobban kérdezne:))

Mók_Ica 2015.04.19. 14:45:21

@fosch9: pamelának csak egy hibája van.... összeállt brekivel..... a komment többi részével egyetértek ...

ablakot nyissátok :))) @vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: gyerekkori régi szép emlékek.... :))))

Kosztarika 2015.04.19. 14:45:22

@fosch9: nincs ezzzel semmi baj, csak akkor tálald úgy, hogy " megpróbáltam kitalálni.." és ne tényként. :) :)

Pacsi?? ;)

2015.04.19. 14:47:50

@Kosztarika: nem én szoktam tényként tálalni a fantáziámban megfordultakat :) viszont ha ilyet látok, mindig szót emelek, tudom, h ez nem szimpi, nyugodtan szavazzatok ki :)
természetesen pacsi :)
@Mók_Ica: igen, gondolom neki akkor breki egy jó partinak számított, de aztán jól megáll a saját lábán
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: persze, lehetséges, én nem szakmai szemmel néztem, csak szimpátiát figyelembe véve, saját szubjektív szemüvegen át :)

szepi79 2015.04.19. 14:48:00

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: azzal nincsen baj, hogy másik párt akart. de ehhez minek kell beleszólnia még másik 3-4 ember "hovaállásába"? mint amikor apolkát hazaküldték, akkor is tök fölöslegesen került gergő mögé nóri, semmi értelme nem volt. azon kivül, hogy bebizonyitotta, hogy leszarja a szövetségeseit.

Mók_Ica 2015.04.19. 14:49:49

@fosch9: breki sskk nem jó parti :))))

Gia Gianea 2015.04.19. 14:50:07

@szepi79, első ezen a néven: De Nóri akkor kiesett volna ha nem áll Gergő mögé,nem?

Veder1 2015.04.19. 14:52:03

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: szerintem mindkét fiú látja, hogy Mari egy "ragadozó", pont ez tetszik nekik benne, meg hogy végre egy nőnemű aki gondolkozik. Azért nem sok ilyet válogattak be eddig valóságshowkba. Sajnos. Úgy megnéznék egy olyan Éden Hotelt, ahol 2-3 értelmesebb csajt is becastingolnak. Érdekes lenne a műsor dinamikája.

Kosztarika 2015.04.19. 14:52:26

@fosch9: kiszavazni?? ? Majd ha védettségem lesz odaállok a pasid mögé és szépen hazaküldelek :P :D

beacska 2015.04.19. 14:52:44

@kamilla123: miket ismerünk mi? Loki által???

Mók_Ica 2015.04.19. 14:54:21

@szepi79, első ezen a néven: az én meglátásom szerint azért "kavar" ennyi párnál, mert látni szeretné pjotr, hogy ki mire hogy reagál..... későbbi pár- és a végjátéki taktika miatt csinálja..... bár most botox korán lett szerintem is a párja.... a végjátékra vártam ezt a lépést...... egyébként ez a kavaás számomra szórakoztató..... még szórakoztatóbb lenne, ha nem csak egy "kavarás" lenne.... vicces dolgok is kisülhetnének...... + egy csomó minden miértjét nem is látjuk a szerkik vágásai miatt... :((((

2015.04.19. 14:54:27

@Mók_Ica: már nem az, de akkor még lehet annak tűnhetett a kezdő modell pamelának
@Kosztarika: háháhá :D ez ari volt :)

Mók_Ica 2015.04.19. 14:56:17

@Kosztarika: beszállsz a párválasztóba??? :)))) kit szeretnél párnak??? :))))

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: villanővér, virágláda / konténer felelős és kávékészítő :)))) ez mind én vagyok :)))

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.19. 14:56:37

@Vödör: Azért... te sem viszed túlzásba. 2-3 értelmes csaj hehe. Félsz, hogy többet nem találnának, vagy ha igen, akkor úgy néznének ki, mint a TTK-s csajok?

Mók_Ica 2015.04.19. 14:57:47

@fosch9: akkor nem volt sikeres és hosszú az a modell karrier.... gyorsan jött a bébi :)))

Mók_Ica 2015.04.19. 14:58:43

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: jajj.... ezt elképzeltem..... hihiiihihihii
remélem nem csak a TTKs kinézetű csajok értelmesek :))))

beacska 2015.04.19. 14:59:09

@Mók_Ica: énis, éénis, énis...

de nem tudok, sokáig erősíteni, mert mennem kell tanulni :(

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.04.19. 14:59:17

@Vödör: tök más a 2 játék, de vv7-ben ott volt ugye Dóri a döntőben és most Botoxnak -aki ugye a barátnője- szintén kinéz egy ÉH döntő (persze addig még sok minden lehet)

Mók_Ica 2015.04.19. 15:00:46

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: :DDD

@beacska: akkor te egy különleges, tanulás elősegítő kávét kapsz :))) küldtem :)))

Kosztarika 2015.04.19. 15:02:15

@Mók_Ica: honnan kell választani? Innen, a hotelből, vagy bárhonnan? :D

kb. két órával ezelőtt - vasalás közben :( - elkaptam a tv-ben a retek2-n valamelyik idióta műsort (családi titkok v. valami hasonló) és OmaPerverz játszott benne egy 16 éves szűzlányt :D :D
Ami eddig még nem fordult elő, röhögve vasaltam :D

Kosztarika 2015.04.19. 15:03:39

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: attól függ, hol keresik :D Ha itt válogatnak, túlkínálat lesz szépekből és okosokból (vagy okoskodókból?) :D :D

Gia Gianea 2015.04.19. 15:03:43

@Majom1Parádé: De gondolom abban egyetértünk,hogy Mariann fényévekkel okosabb,mint Dórika?

Mók_Ica 2015.04.19. 15:04:05

@Kosztarika: kommenttársak közül választhatsz :))))

Gia Gianea 2015.04.19. 15:06:37

Nekem elméletileg van itt egy párom (Hőscincér),de már egy ideje elveszett valahol a pálmaligetben. :-) Nem tudom így vajon érvényes-e a játékunk?Gyere elő,mert nem akarom eldobni a gömböt! :-)

Kosztarika 2015.04.19. 15:07:25

@Mók_Ica: n akkor megvárom ki mögé ki áll be, mert nem a pasi a cél, hanem a párjának a kiejtése :D :D (Ugye, milyen jól tattikázok? )

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.19. 15:07:56

@Mók_Ica: Nem hát, de a legcsúnyábbak:))Most hirtelen eszembe jutott valami más. Loki nyünyögött, hogy nem bírná P. Barbi nyarvogását hallgatni. Azért meg kell hagyni, hogy Mariann meghallgatásához is kellenek idegek. Lehet, hogy második nap beszereznék egy füldugót.:))) Azt hiszem, Peti is visszasírja Apolka hallgatagságát és artikulációját még.:)))

beacska 2015.04.19. 15:08:37

@Kosztarika: mondjuk, ezekből a történetekből az is kiderül, h nem véletlenül "amatőr színész" előképpel rendelkezők kerülnek ezekbe a műsorokba...vannak is szerkesztői utasítások rendesen...

nekem a legfájóbb példa erre ÉH2Máté, akinek el kellett játszania a hősszerelmest IdegesítőEdinával, de cserébe megkapta a fele királyságot...szegény Mátét a vége felé már nagyon sajnáltam...

Pettyes Szfinx 2015.04.19. 15:08:47

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Nem állítottam, hogy Peti szerelmes, de az biztos, hogy őt is manipulálja Marianna, és nem csupán az eszén keresztül. Nem ment le olyan kiskutyába, mint Loki, de a cselekedetei, mondatai már nem teljesen józan észre vallanak... :-)Ő persze azt hiszi, hogy minden rendben, továbbra is uralja az ÉH-t. De már ő is elvesztette a tisztán látását, mert ha lenne neki, akkor tisztában lenne azzal, hogy Marianna bármikor őt is feláldozná, ha az érdeke úgy kívánja.

Mók_Ica 2015.04.19. 15:09:21

@Kosztarika: igazi tematikus vagy :)))) akkor figyelj minden apró részletet :))))

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.19. 15:09:45

@Mók_Ica: Igen-igen sokoldalú vagy. Csak egyet nem tuttál elintézni, mégpedig azt, hogy a blogmoci monnyon le. Bár úgy látom, megijett, és rendesebb lett:))

Pettyes Szfinx 2015.04.19. 15:12:26

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Elég szomorú Lokira nézve, ha neki ez az önazonossága. Először tényleg jó fej volt, de aztán egyre mélyebbre ásta magát... Sajnálnám, ha valóban ilyen lenne. És annyira összeszedettnek sem mondanám. Lehet, hogy csak én láttam, amikor elpirult, és közben zavart félmosollyal konstatált dolgokat? Ha annyira egyben lenne, akkor nem így viselkedne.

Mók_Ica 2015.04.19. 15:12:36

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: valóban érdekes lesz, hogy hogy fognak majd "együtt élni"..... botoxot hallgatni kifejezetten fáj.... nem is tudom hogyan tudnék beszélgetni egy olyan emberrel, akinek ennyire nem látszanak az arcán az érzelmek és alig lehet érteni, amit mond, az artikuláció hiánya miatt.....

@Pettyes Szfinx: fekete özvegy? :))))

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.19. 15:12:38

@Kosztarika: Tod, hogy van. A jelenlévők MINDIG kivételek.:))

Mók_Ica 2015.04.19. 15:13:33

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: blogmocival én sem vagyok jóban.... sajnos.... :(((

beacska 2015.04.19. 15:13:51

@Pettyes Szfinx: Loki kb. a 4. héten is már elpirult.

beacska 2015.04.19. 15:15:53

@Pettyes Szfinx: most el kell mennem tanulni, de azért fejtsd már ki , kérlek, h Loki mivel ásta egyre mélyebbre magát a kezdeti jófejségéhez képest??? mert én tökre nem látom, és NYILVÁN vak vagyok...

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.19. 15:17:04

@Pettyes Szfinx: Ez mind igaz. De az is igaz, hogy Peti is bármikor feláldozná Mariannt vagy bárkit. Szerintem várjunk még ezzel a tisztánlátással monnyuk 2 kört meg, aztán kiderül.

Kosztarika 2015.04.19. 15:20:36

@beacska: igy van. lsd vv: Reni, Maci, előző szériából Laci is példa erre.
De akkor miért próbálják elhitetni velünk, hogy reality?? :( :( ÚÚÚÚtálom, mikor hülyének néznek.

"Mert magamat kigúnyolom, ha kell,
De hogy más mondja, azt nem tűröm el!" E. Rostand

Bujumburi 2015.04.19. 15:21:09

@fosch9: Láttam már igen, ott nem tűnt úgy, hogy Loki és Peti akkora spanok lennének, nem tudom mire gondolsz. :) a Nóri-Barbi érdekes vonal, a műsorban nem tűn fel.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.19. 15:23:21

@Pettyes Szfinx: Nézzünk egy másik olvasatot. Van ez a kisfiús, pirulós attitűdje, lehet, hogy kint ezzel sikeres. Nem tudjuk, hogy önazonos-e, mert ez egy küzdelem itt a pénzért. Én azt sem tartanám szomorúnak, ha nem lenne olyan okos, mint amilyennek látszik, hanem menne az érzései után. Nekem ez nem ellenszenves. Mindenkinek más. Én a tetoválást nem szeretem, a másik meg a csupasz bőrt nem.

Kosztarika 2015.04.19. 15:24:28

@Bujumburi: Ebből azért nem lehet messzemenő következtetést levonni. Nem mindenki lóg FB-on, instán, twitteren. (vagy ha igen, akkor inkognítóben :D )

Bujumburi 2015.04.19. 15:25:33

@Kosztarika: egyetértek, csak a hozzám intézett fenti kérdésre válaszoltam.

XocoLatte 2015.04.19. 15:26:37

@ZLATAN: egy közepesen xar műsoron ilyen hévvel vitázni, még ha most ki is kukkantott a bányászbéka ülepe alól a színvonal, háát, mit mondjak olvtársak és olvtársnők... nem eszik olyan forrón ezt a kását!
Az új hím bejövőnek lesz védettsége, Gólem a kezébe nyomta az erről szóló bizonylatot vagy kuponkódot, amit nyilván nem Zoénál kell majd beváltania -- azt nem lehet tudni, hogy milyen küldetéssel jár ez együtt és hogy lesz-e benne még valami csavar is.

Ha aTV2 eleve már úgy promózza az új faszit, hogy sármőr, akkor a nyilvánvaló kinézetén túl van valami csábereje, amit a puncik közül legalább egy majd meg is érez. Hogy ki lesz az, vagy kire fog eleve rászállni ez a sármőr, bezony sok múlik rajta.

Ha Pjotr ki is esik, egyértelmű, hogy helyette bennmarad valaki új, aki simán lehet hasonlóan ügyes tattikus vagy akár valamelyik bentinek új de jó szövetségese. Az, hogy Botoxot eleve úgy ejtették ki, hogy (ha hinni lehet a bejátszott snittnek) már akkor megállapodtak vele, hogy visszajöhet és teljesen nyilvánvaló tattikai kiképzést is adtak a reggelijei mellé, bármelyik új bejövő ugyancsak kaphat kiképzést. A TV2-től bármit el tudok képzelni, a Mandula-klán tagkainál azt hiszem vitán felül ez volt a helyzet.

Szóval egyértelmű, hogy Botox bejövetelével megpezsdült a műsor, és ha egy lazán megírt forgatókönyv eseményei peregnek a szemeink előtt, akár még jobb is lehet az egész anélkül, hogy bármelyik játékosnak olyan irtó módra meg kellene erőltetnie magát.

XocoLatte 2015.04.19. 15:29:12

@XocoLatte: ezt a mondatot elszúrtam, javítom:
Az is egyértelműen külsős húzás és belenyúlás volt, hogy Botoxot eleve úgy ejtették ki...

XocoLatte 2015.04.19. 15:37:21

A kissé parttalan vitához Loki és Peti vonatkozásában én is hozzászólnék, és nem biztos, hogy tetszeni fog, de legalább csak azzal fogok foglalkozni, ami bent a hotelban van.

Szerintem Loki és Peti erősen rivalizálnak, a nagy tattikai haverság ellenére, és ez alatt abszolút nem Botox hüvelynyílása feletti kontroll miatti küzdelmet kell érteni.
Peti szép lassan, főleg Apolka távozását követően magához ragadta az irányítást az összes játékos fölött, ügyesen, de még Lokit is beleértendő. Loki nagyon jól érezte magát Beussal, és ha nem ejti ki magát, szerintem még mindig jól el is lett volna vele, nemhajtott volna rá talán még Botoxra sem. Azonban a Petinél is erősebb alfasága ösztönösen azt parancsolja neki, hogy tessék már felvenni a kesztyűt és legalább részben visszavenni az irányítást.
Az a tippem, hogy ezt pont ezzel a szörnyen taszító PBarbival fogja tudni elérni, és még sejtésem sincsen, hogyan. Lehet, hogy az új ugyancsak szakállas bejövővel szövetkezve. Szakállasok könnyebben szövetkeznek, ezt saját tapasztalatból mondom...

2015.04.19. 15:38:01

@Bujumburi: igen ere gondoltam h ott nem spanolnak szinte egáltalán
nóri-barbi nekem sem tűnt fel
viszont nóri kint sokkal jobban fest mint bent

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.04.19. 15:48:13

arra mindenképpen jó volt UncsiBarbi kiesése, h a többiek végre levették a szemellenzőt, és a jövőben talán nem szopnak be mindent, amit Pjotr mond nekik. Bence ezzel hosszú távon megszívatta őt.(hiszen oda a óvóbácsi szerepkör), ráadásul úgy, h neki tiszta maradt a keze, mert őszintén megmondta a csajnak, h őhozzá ne álljon.

2015.04.19. 15:54:56

@Kosztarika: vagy akit érdekel az utánanéz dolgoknak akár instán akár máshol
és elég sok következtetést le tud belőle vonni

2015.04.19. 15:56:18

@XocoLatte: sztem Loki egyáltalán nem törekedett eddig sem az alfa szerepre, peti viszont nem bírta ki, a fiúk között egyébként bencét inkább látom törekvőnek a szerepre mint lokit

Kosztarika 2015.04.19. 16:01:04

@fosch9: Én a magam részéről ennyi energiát nem fektetek bele.. nem veszem véresen komolyan. És ha rossz következtetést vonsz le és csalódni fogsz? :) :)

2015.04.19. 16:03:25

@Kosztarika: akkor lapozok mert ez csak egy műsor, de ettől függetlenül ha kedvem van háttérnek utána nézni, akkor megteszem

Mók_Ica 2015.04.19. 16:05:59

@XocoLatte: megragadom a lényeget a mondandódból :))) szakállas-e vagy?? :)))))

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.19. 16:08:28

@XocoLatte: Elolvastam több kötetes akadémiai székfoglalódat. Most már tudom mihez tartani magam, és azt is megvilágítottad, hogy mit láttam. Összefoglalva: ha a volna hal volna, minden halász dúskálna:))

Mók_Ica 2015.04.19. 16:10:11

@XocoLatte: értettem, cibálás nincs :))))

XocoLatte 2015.04.19. 16:13:13

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: sajnálom, ha ez jött le belőle
és a saját észleléseim alapján keltett benyomásaimat írtam le

amúgy ez egy tesztnek is felfogható, már játszottam párszor itt: mennyire toleráns közeg ez itt a többiek véleményével kapcsolatban? szinte soha nem csalatkozom, mindig akadnak, akik mindenféle ellenérv és indoklás nélkül minősítgetnek és elküldik a másikat a francba, csak mert nem értenek egyet

szóval nem van ez így jól

Kosztarika 2015.04.19. 16:15:26

@fosch9: kár, hogy ide nem írhatod meg a "nyomozás" eredményét. :) :)

2015.04.19. 16:16:57

@XocoLatte: más a vélemény és más az amikor a fejéből kapott fantáziát írja le
@Kosztarika: inkább nem teszem, és hajlok rá h a beszélgetésekből is kiszállok

XocoLatte 2015.04.19. 16:20:00

@fosch9: Loki és Peti alapban is más személyiségek, de szerintem mindketten vezéregyéniségek szoktak lenni, Peti hajlamos az okoskodó, atyáskodó, de kizárólagos vezetésre, míg Loki sokkal lazábban, játékosabban és kooperatívabban csinálja, és nem kizárólagos (élni hagy másokat is). Ami ebben a játékban a cél, az a FinalFour elérése. Szerintem ehhez Loki viselkedése jobban passzol, és mint azt láttuk, Petié már most defektet kapott, ami persze még javítható, de neki most sokkal fontosabbá vált azoknak a játékosoknak a kidobása, akik előtt pofavesztést szenvedett. És ezt nem lesz könnyű elérnie, egyrészt azok sem kejfeljancsik, másrészt, Lokinak és Patriknak is lassan kellenek a régebben bentlévők közül szövetségesek, akiket bent akarnak tartani a végéig.

Mók_Ica 2015.04.19. 16:23:20

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: inkább istennőnek :))))) (huncutul vigyorgok)

@XocoLatte: én pl. szeretek különböző véleményeket, különböző nézőpontokat is olvasni..... teljesen jól el lehet itt beszélgetni, mindenféle minősítés nélkül...... nem kell feltétlenül egyet érteni mindenkivel.....

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.19. 16:25:51

@XocoLatte: Ha megmérettünk és könnyűnek találtattunk, toleránsabb fórumot kell keresni:)). Nem lesz eccerű, csaxólok:))) Amúgy én csak egy kis kinyilatkoztatás-szerűt éreztem a mondandódban, arra reflektáltam, sztm nem bántóan, talán kicsit gunyorosan. És már megbocsáss, de mi ez a tesztelés? Sztm olvasd újra, amit írtál, és teszteld először MAGAD.

Chuck Νorris 2015.04.19. 16:28:22

Tudtátok hogy Loki is szerepel az Oral B reklámban háttérszinészként? ott áll a csaj mögött és csodálkozik.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.19. 16:28:38

@Mók_Ica: Erről jut eszembe, hogy egyszer Németországban láttam egy vendéglőben (ahol az összes falnál könyvespolcok álltak, tele könyvekkel), hogy a wc-re az volt kiírva, hogy Götter und Göttinen. Naon teccett:))

XocoLatte 2015.04.19. 16:29:28

@Mók_Ica: egyetértünk, jó a diskurálás, de gúnyolódás és egymás minősítése nélkül
mindenki tud minősíteni és gúnyolódni, és abból semmi jó nem sül ki

egyébként talán leesik itt némelyeknek, hogy a valóban eléggé katedrális-teátrális szagú, de még határokon belül mozgó Pettyes Szfinx kommentjeire kapott reagálások váltották ki belőlem ezt
még ha esetleg sutaságoknak is gondolják egyesek amiket ír, nem kellene egyből lehurrogni, max emlékeztetni rá, hogy a műsoron belül látottaknál érdemes maradni, mert nyilvánvalóan a játékosok eszesebb része valamilyen szerepet próbál játszani, így a valós életében szinte biztosan nem ugyanolyan mint a képernyőn.

2015.04.19. 16:35:07

@XocoLatte: amikor két napja ezt fejtettem ki h nem uaz bent mint kit nagy valószínűséggel a játékos - akkor kb tizen ugrottak rám h ez nem így van

XocoLatte 2015.04.19. 16:36:00

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: már megbocsáss, de a te véleményed az abszolút pont (zéró?), amihez mindenki másét viszonyítjuk? gimme a fuckin' break...

XocoLatte 2015.04.19. 16:38:08

@fosch9: a kevesebb tehetséggel megáldott szereplőknél lehetséges, hogy közel a kettő, nem mindenki születik jó színésznek és szerepjátszónak, de azok tolják jól bent, akik tudatosan próbálkoznak szerepek játszásával -- Snezi is próbálta, csak nála a kapacitás és tehetség volt talán gyengébb, azonnal le is jött a kívülállóknak, hogy hamis a baba

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.19. 16:46:30

@XocoLatte: Na ne félj ennyire, konkrétumot kérek. Én most nem voltam rest, végignéztem, hogy Pettyeskének miket írtak, írtunk, semmi olyan nem volt benne, amiről te beszélsz. Tesztjeid során nyilván gyűjtöttél tényeket is. Hát állj elő vele!

XocoLatte 2015.04.19. 16:49:47

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: hiába provokálsz, nem veszem fel a kesztyűt, a gúnyos beszólásod önmagáért beszélt, onnantól kezdve csűrheted-csavarhatod, ugyanoda jutsz vele nálam

,, 2015.04.19. 16:52:29

@XocoLatte: Szerintem ez amit te tehetségnek írsz attól függ főleg, h ki mennyi energiáját fekteti bele a játékba illetve általában mindenbe
mondjuk paca adri gyulus barbi1 beus stb semennyit, ők csak úgy vannak, sodródnak, ők a nyaralók
Akik pörögnek, azok valószínűleg az élet minden területén így pörögnek
Most ebben a szituban ilyennek kell lenni
Így például ha úgy adódna, akkor "itthon" munkában, pozitív dolgokért, barátokért, másokért is hasonló intenzitással pörögnének
Mondhatnám maximalisták (ezt főleg loki-peti-marisra értem, másra nem nagyon lehet)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.19. 16:54:18

@fosch9: Az a baj, hogy mindig vannak, akik "önmegvalósítanak" a fórumokon. Nem a gondolat az első, hanem a személy, aki közli. Nem a gondolatot tolja előre, hanem magát. És elsősorban ők beszélnek arról, hogy milyen fontos, hogy ne a személyt minősítse az ember, hanem a cselekedetet. Közben pedig az első adandó alkalommal lehülyéznek, minősítenek, és többé már szó sem esik a mondandóról.

2015.04.19. 16:55:26

@foxglove (F6): nostalgia for conchi? :D

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.19. 16:55:42

@foxglove (F6): :DDD csak ejtettem néhány könnycseppet az elveszett Conchiért:((((

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.19. 16:56:32

@fosch9: ezt csak most láttam.. nagy szellemek, ha találkoznak :)))

2015.04.19. 16:57:31

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: hetek óta azt látom h újabb és újabb nick jön és az ő úgy gondolja azt fantáziálta h x, y körülmények között csakis így és így viselkedhet - kérdezni és szólni természetesen nem lehet mert akkor jön a sértődés h ő nem mondhat véleményt - vélemény és fantáziálás nem egy kutya - na ebbe a mókuskerékbe fáradtam el egy kicsit ma asszem

XocoLatte 2015.04.19. 17:00:46

@foxglove (F6): igen, nyilván hozzáállás és energia is számít -- de pl. Nóri és Botox vonzatában van egy rátermettség-tehetség vagy micsoda szintjén is különbség, és érzésem szerint Nóri akármennyi energiát is mozgósítana, soha nem tudna olyan flegmán és blazírtan hazudozni, mint Mariann.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.19. 17:01:38

@XocoLatte: Most, szétröhögöm magam. Mégiscsak te vagy Conchi, ne tagadd:))))

2015.04.19. 17:03:29

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: küldeném conchinak a Symphony of Destruction c dalt :D
@Kosztarika: írtam, olvastad? :)

Kosztarika 2015.04.19. 17:05:15

@fosch9: Mindannyian, csak fantáziálgatunk, mert senki nem tudhatja biztosan, mi van a játékosok fejében, milyen emberek valójában, mi az, amit a szerkesztők a képünkbe tolnak, vagy éppen letagadnak, elhallgatnak előlünk.
Így aztán mindenki csak azt tudja leírni, amit gondol - jól vagy rosszul. Még a "tények" ismeretében sem, mert ha látunk valamit a műsorban, akkor sem tudhatjuk, miért is történt úgy, ahogy történt. Mi volt az előzménye, mennyire szerkesztett.
Ezért is kár egymásnak ugrani.
Mondjuk el a véleményünket és hagyjuk, hogy más is megtegye, akkor is, ha nem egyezik a miénkkel.
Aki pedig nem jó stílusban teszi, előbb-utóbb úgyis kikopik innen.
Szóval, mindenkinek relax és jó szórakozást! :)
Fosch: el ne merj menni, mert velem gyűlik meg a bajod!! :D

Mók_Ica 2015.04.19. 17:05:44

@fosch9: nemáááá, ez ne legyen má' mókuskerék.... pont onnan szeretnék kiszakadni az itteni beszélgetésekkel..... még kávét?? :))))

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: :)))

@Chuck Νorris: komoly? :o loki sem médiaszűzen ment be??? :o

XocoLatte 2015.04.19. 17:07:14

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: @fosch9: nem tudom, kiről-miről beszéltek, de biztosan naon humoros lehet...

2015.04.19. 17:07:16

@Mók_Ica: annyira édi vagy épp most hoztam egyet, akkor most azt fantáziálom h tőled kaptam :D
@Kosztarika: hüleee :DDD annyira megnevettettél :)

Mók_Ica 2015.04.19. 17:08:42

@XocoLatte: botox csak a második bejövetele után lett ennyire aktív, vagy rosszul látom?? :o

@Kosztarika: "Szóval, mindenkinek relax és jó szórakozást! :)" - pontosan :)))

2015.04.19. 17:08:55

@XocoLatte: vv alatt volt egy artz és azzal szórakozott h bárki bármit mondott az volt a válasz: bizonyítsd, bizonyítsd h azt mondta azt gondolta azt gondolod hogy azt gondolta stb
volt aki véresen komolyan leállt vele volt aki elhajtotta
ja és ha őt kérték számon a volt a válasz: Ja
ez addig tartott amíg sixx meg nem unta

XocoLatte 2015.04.19. 17:09:04

@Kosztarika: ez nagyon szép és rendes volt, +100

én nem merek így rászólni F9-re, de egyetértek...

kamilla123 2015.04.19. 17:09:32

@fosch9: egyrészt én is bírlak. :-) kettő, nem az a bajom,h Lokit véded, szíved joga. Már írtam korábban, h nekem sem ellenszenves a figura, bár sokszor kiakadok rajta. Az a bajom, h mivel Te ismered és bennfentes információid vannak róla, ezért természetes, hogy Te mindig másképp fogod őt látni, mint vki, aki csak a műsorból ismeri. Viszont ez a kommentelgetés azoknak van, akik a műsorból ismerik a szereplőket. Én pl, ha a tesóm vagy ismerősöm bent lenne, nem lennék itt, mert halálra idegesítene, h "kitalálnak" dolgokat a játékosokról. De sajnos ez az a műfaj, h valaki azt fogja gondolni, h Loki ilyen meg olyan a kinti életben. Amúgy ha rám utaltál a nick nevekkel, akkor tévedsz, mert nekem csak ez az egy van :-) A legnagyobb problémám amúgy az, hogy akaratlanul is elszóljátok magatokat néha, ahogy reagáltok. Nem szándékos, de így, h tudom,h Te ismered Lokit (vagy Te vagy ő), így sokkal hangsúlyosabb, ha Te írsz róla vmit, mintha egy átlagos kommentelő. Így kénytelen vagyok Téged és Beácskát is mostantól átugrani az olvasásban, pedig mindkettőtökkel szimpatizálok, nehogy véletlenül spoilert olvassak.
:-((

2015.04.19. 17:09:55

@Mók_Ica: botoxot ezzel küldték be h visszamehetsz de játsszál mert különben :D (sztem)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.19. 17:12:08

@fosch9: before the head explodes... (take it easy). In memoriam Conchi:))

,, 2015.04.19. 17:12:43

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: jaj ne ijesztgess:D
@kamilla123: miért csak fosch9ről feltételezi mindenki h ő Loki? Kikérem magamnak. ÉN vagyok Loki.

2015.04.19. 17:13:06

@kamilla123: hát ha átugrasz úgyis akkor nem fáradok válasszal :)

XocoLatte 2015.04.19. 17:13:11

@Mók_Ica: Botox-szal "valami" történt a két bejövetele között, és mivel ugyanabba a játékba érkezett mindkétszer, nekem nagyon gyanús, hogy a félidőben kapott egy tattikai továbbképzést... (ui. ha igaznak elfogadom, hogy már elejétől fogva "meg akarta nyerni", akkor mi a csudáért punnyadt Bence mellett 3 hetet, iletve, a kiesése annyira random-alapú volt, tehát nem a játékának köszönhető (ribi ribi szemét vájta ki), hogy ez nem magyarázza ezt az ég-és-föld szintű változást
Ha tud így is, miért nem az elejétől?

2015.04.19. 17:14:55

@foxglove (F6): nézd meg az avataromat és mindent tudsz :DD vagy tudni vélsz :D de ha csak véled és szólok és megsértődsz akkor megint elindul a parttalan vita :D
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: ha nem álltál le vele, olvasni szórakoztató volt

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.19. 17:14:58

@Mók_Ica: má jöhet is, ablak nyitva. 2 cukker tej, tod:))

XocoLatte 2015.04.19. 17:15:59

@foxglove (F6): egy frászt, sok nő itt mind Loki akar lenni -- én vagyok Loki, nekem szakállam is van!

2015.04.19. 17:16:57

@XocoLatte: ha most megdícsérem a szakálladat megint kikapok csalfaságért ÉH-tól :DD

XocoLatte 2015.04.19. 17:18:23

@fosch9: így már érthető, elég frusztráló lehetett -- viszont rám nézve meg sértő, hogy egy ilyennel hasonlítgattok, nem esett jól, na -- 10 pec szünetet tartok és magamba nézek (meg eszem valamit, mert ma még szinte semmit)

XocoLatte 2015.04.19. 17:19:23

@fosch9: elboronáljuk (bár 3 millis, azt nem könnyű boronálni)

2015.04.19. 17:20:18

@XocoLatte: ne már, nosztalgiával gondolunk rá :D

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.19. 17:20:41

@XocoLatte: Látod, itt a különbözőség. Azt írod Costaricának, hogy "rászól" kilenceskére. Pedig nem rászólt, ez a lényeg. Csak elmondott valamit - minden él nélkül. A véleményét. Ő maga, a háttérben maradt. A személye. A mondandója volt fontos. Peace.

2015.04.19. 17:22:16

@foxglove (F6): volt egy kis házi párválasztó, Icával vezényeltük le egyik este :DD

2015.04.19. 17:25:43

@foxglove (F6): Breki szerepre nem jelentkezett senki. Esetleg egy forgalmasabb estén megismételhetjük ha szeretnél bármilyen szerepet vállalni :DD
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: ÉH, bár Xoco is pályázott és Zlatán Icukával párba állás után máris párcserét javasolt, sűrű este volt :D

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.19. 17:27:19

@fosch9: Jó pár :)) Azt nem csodálom, hogy nem jelentkezett Brekinek senki:))))

,, 2015.04.19. 17:27:42

@fosch9: "Breki szerepre nem jelentkezett senki.":no comment:DD

XocoLatte 2015.04.19. 17:31:22

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: csak hogy érthető legyen, számomra mi a "rászólás" -- direkt felszólításnak is nevezik, ha már:
"Fosch: el ne merj menni, mert velem gyűlik meg a bajod!! :D"

Ez a legtöbb helyen egy kemény felszólítás (ne merj), és én erre utaltam, hogy én nem mernék így rászólni F9-re, mert tudom, hogyan reagálna (ne utasítgassam őt) -- természetesen mindez a humorba ágyazottan, mert, az én kommentem is 100% humor volt. Nyilván nem vagy vevő az én humoromra, szerencsére azért némelyek igen.
Ki van itt eltévedve, kérdezném?

XocoLatte 2015.04.19. 17:33:11

most már hagyjatok enni, mert éhen döglök

XocoLatte 2015.04.19. 17:34:49

@fosch9: nekem ott vannak a piros cipellős csajok, talán nem esem ki a következő párválasztón...

2015.04.19. 17:38:27

@XocoLatte: ez spec humoros kedves volt, ilyenért rád sem haragudnék meg

brumcsek 2015.04.19. 17:38:59

@kamilla123: szerintem is fosch9=Loki,

Hetek óta kiszivárgott,hogy kik a győztesek,de mi eltántoríthatatlanul ,,tematikázunk",hogy ki menjen,ki maradjon.Omaperverz,Opaperverz Barbi képernyőre kerülésével a Tv2 leìrta magát.

Kosztarika 2015.04.19. 17:44:35

@fosch9: Nem is lehet haragudni rám, mert annyira kedves, humoros, okos, taktikus és szerény vagyok :) ( Meg hazudós is :D )

2015.04.19. 17:49:04

@Kosztarika: kicsit én is de nem akarom felvilágosítani azokat akik lokinak hisznek, mert vkinek ezt a szerepet is vállani kell :DDD

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.19. 17:50:06

@XocoLatte: Sértett kisgyerek, elég ilyet láttam. Nem nyugszol. Mit akarsz bebizonyítani nekem vagy másoknak? Nem kötelező nekem írni, sem elolvasni, amit írok. Ha pedig "rászólásnak" értelmezted Costarica mondatát, amit kilenceskének írt, hogy "el ne merj menni, mert velem gyűlik meg a bajod",akkor biztosan nem én járok a susnyásban. És amíg írsz, addig válasz is lesz, ne feledd!

verkli 2015.04.19. 17:54:19

@XocoLatte: Érdekes kérdés. Én is szerkesztői beavatkozást sejtek. Mariann1 jól játszott, Mariann2 kevésbé. Valami megváltoztatta a játékát, most túlvállalja magát.

Kosztarika 2015.04.19. 17:56:12

@fosch9: én tudom, hogy Te nem vagy Loki, Te Peti vagy, csak konspirálsz :D:D

,, 2015.04.19. 17:59:23

@Kosztarika: az igazság az, hogy Fosh Peti, én Loki, XocoLatte meg Mariann.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.19. 18:00:19

@fosch9: mit szóltál egyébként Loki és P. Barbi éjszakai beszélgetéséhez? Nekem kicsit kiábrándító volt:(

XocoLatte 2015.04.19. 18:00:38

@verkli: ezt nem is akarom továbbgondolni, mert még arra jutnék, hogy az aktívabb játékért és ármánykodásért cserében kapott egy ígéretet is...
de szerintem még nem vállalja túl magát, egyelőre 3 díszpintyet "kezel" (Bencét is ide számoltam), akkor lesz bajban, ha újra felbukkan egy hozzá hasonló nőstény vagy egy új hím, aki őt akarja.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.19. 18:02:00

@verkli: Végül is mindegy, mert gondolom Mariann semmiképpen sem nyerhet. De olyan, mintha ezt nem tudná.

XocoLatte 2015.04.19. 18:02:51

@foxglove (F6): ezt most miért??? tök jól ment eddig ez a furmány, szerintem te nem is Loki vagy, hanem a Berki...

,, 2015.04.19. 18:03:53

@XocoLatte: ne haragudj h elárultam:(
:)

XocoLatte 2015.04.19. 18:04:47

@brumcsek: legalább itt érezzük jól magunkat és játsszunk, nem? TV2 meg bekaphatja...

Gia Gianea 2015.04.19. 18:05:22

Nem tudom melyikőtök kicsoda,de én az szeretnék lenni,aki nyer. ;-)

,, 2015.04.19. 18:06:33

@Gia Gianea: válassz valakit, hátha:)

XocoLatte 2015.04.19. 18:06:40

@foxglove (F6): diverzifikáljunk egyet, aknamunka, új szereposztás, én leszek a ... az új fickó a szakállal, OK?

,, 2015.04.19. 18:07:54

@XocoLatte: a sármőr? na jó:) tudjuk már mi a neved?

XocoLatte 2015.04.19. 18:09:23

@Gia Gianea: mi már nyertünk veled, így te is velünk... eh, belezavarodtam, izé...
A Berki a főnyereményes, neki játszani se kellett, mégis többet vitt haza.

(Amúgy szerintetek a Berkinek hány hete lett volna bent, ha valami csoda folytán játékos lett volna?)

XocoLatte 2015.04.19. 18:09:59

@foxglove (F6): nem néztem a TV2 oldalát, ott fent szok lenni, ki jön be a köv. héten

Kosztarika 2015.04.19. 18:11:24

Jót "robbantottam" :P :D Volt, akit a párja buktatott le, volt aki saját magát. :D De most már legalább tudjuk. Én meg OmaPervezr vagyok, a szűzlány :D

Gia Gianea 2015.04.19. 18:11:52

@XocoLatte: Nem tudom,de gyakran említi az ÉÉ-ben,hogy ő milyen tökéletes játékos lett volna."Persze".

verkli 2015.04.19. 18:13:45

@XocoLatte: Ezek emberi dolgok, szóval tévedhetek, de:
M1 kiesésekor azt nyilatkozta, hogy elsősorban magát hibáztatja, mert nem volt elég aktív Beával.
Visszajövetelekor elindította a 'Snezi miatt estem ki, Bea elmondta' ügyet. Ezzel még nem is lenne baj, ügyes támadó lépés. De, miután Snezi kiesett, M2 már azt nyilatkozta, hogy Snezi megérdemli, ami történt, mert kirakta őt korábban. Vagyis elhitte a SAJÁT hazugságát. Ez nálam azt mutatja, hogy nem illik hozzá a játékstílus, és a nem tudatos énje védekezik. Ráadásul összebútorozott Petivel és Lokival, akik garantálják számára a zéró, vagy kis nyereményt.

Mók_Ica 2015.04.19. 18:14:41

@XocoLatte: cibálni sem :)))) (ez a hossz még teCCik is... egyébként nem vagyok oda a szakállért :)) )

,, 2015.04.19. 18:16:46

@Mók_Ica: én igen, nekem nagyon bejövős:)

mára el, további jó kommentálást:)

Mók_Ica 2015.04.19. 18:19:04

@foxglove (F6): nem fogunk összeveszni :)) további jó pihit :)

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: egészségedre :))))

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.19. 18:23:37

Az, hogy Mariann mondogatja a saját hazugságát, az még jelenti azt, hogy el is hiszi. Csak nem szeretné, ha mások véletlenül azt gondolnák, hogy személyes féltékenységből rakatta ki Snezit.

XocoLatte 2015.04.19. 18:29:12

TV2 szándékosan anonim sármőrt (egyelőre nincs neve) küld be -- eddig mindenkinek volt neve
A védettség cédulát szerintem akár félre is érthettük, most hogy visszanéztem a videót, nekem úgy jön le, hogy a cédulát odaadhatja a randin egy lánynak (a randiról egy lány már védettséggel tér vissza - modja Berki), aztán Loki picit agresszívan mellen taszítja az új arcot, "nincs itt neked helyed", utána pedig az új arc a jakuban Nóri pináját csiklandozza, az meg kacarászik.
TV2 már korábban is vágott úgy össze snitteket, hogy mást lehetett gondolni mint ami aztánlett, de érdekes lesz...

verkli 2015.04.19. 18:30:26

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: kik azok a mások, mi? A riportban nyilatkozta.

XocoLatte 2015.04.19. 18:31:57

@verkli: nem tudjuk, mire képes a csaj, de nem járunk messze az igazságtól, ha megkockáztatjuk: sok mindenre... arra mindenképpen, hogy adott esetben akár az alfákat is átbassza a palánkon, szerintem ezt már Loki kapisgálja, Peti még talán nem

XocoLatte 2015.04.19. 18:35:40

@verkli: én is így láttam, vagyis az anti-Snezi hadműveletnek vagy volt valós alapja (Snezi távirányította Beust), vagy a köréje szőtt hazug vádat a végére már elhitte Botox

Botox mentségére szólva, kiesését követően azonnal elkezdett járni a szóbeszéd Snezi involváltságával kapcsolatban, azaz csak lehetett valami tény, amit mi szokás szerint nem láttunk

verkli 2015.04.19. 18:37:08

@XocoLatte: Igen. Most már vékony jégen járok, mert megpróbálok belelátni a fejébe, de a hogyvolton ez elfér. Peti is rögtön dobná a gömböt M2-vel szemben - rossz páros.

XocoLatte 2015.04.19. 18:39:14

@verkli: én úgy értettem, már korábban is kijátszhatja őket, és egy új, gyengébbel szövetkezhet, akit aztán nyilván a gömbözésnél átverhet

verkli 2015.04.19. 18:43:19

@XocoLatte: Inkább hívjuk galambnak, ne gyengébbnek. Jelenleg csak Patrik, esetleg Bence a galamb, szóval nincs kit átvernie. Talán később még jönnek újak.

Pék Sütemény 2015.04.19. 18:46:27

Nos. Bár rég szóltam hozzá egyéb elfoglaltságaim miatt, de olvasgatok. Amiért megszerettem ezt a társaságot a VV alatt az az volt, egymást csak igen ritkán minősítgettük. Még ebbe a szarfolyam ÉH-ba is beleszoktam ezért. És most mit látok, he?! Lassan a Blikk szinvonalára suttyan a csevej. Nodemémá? Nem lehet másképp-e, mi?! (csak az indulat beszél belőlem, kuss! :) ) További egymást tiszteletbentartó szépeket!

Bostonboy 2015.04.19. 18:56:06

Ha ÉH játékosok ezen az oldalon kommentelnek, az nem csak etikátlan, de szánalmas is. Akinek nem inge, ne vegye magára.

ZLATAN 2015.04.19. 18:57:32

@Kosztarika: Ki tisztel kit szentként?

tomfree 2015.04.19. 19:00:25

@fosch9: "ha most jófej lennék azt mondanám én vagyok a MANAGERE (a la manduláné) de általában nem vagyok jó fej :D "
Hahaha . Ez jó volt. :-) és lesz akkor hasonló videó is, mint Manduláékkal volt látható? :-)

@foxglove (F6): "miért csak fosch9ről feltételezi mindenki h ő Loki? Kikérem magamnak. ÉN vagyok Loki. "
Mert azt írta egy kommentben ma valakinek válaszban, hogy Lokinak jó női voltak kinn a műsoron kívül, ami elég bennfentes infónak tűnik. Nincs jelentősége igazából, csak kilógott a lóláb (vagy fura ez a mélységű rajongás ismeretlenül, de hajrá Loki akkor).

Szoba kilátással 2015.04.19. 19:01:15

@Pék Sütemény: nehány magát hangadónak képzelő rontja el a levegőt de ez van - és van kicsit talán több normális kommentelő

beacska 2015.04.19. 19:01:28

@kamilla123: én NEM ismerem Lokit, és NEM tudok semmit, nyugodtan elolvashatsz, HA AKARSZ, de nem kötelező, természetesen

XocoLatte 2015.04.19. 19:04:08

@Bostonboy: ez nagyon komoly hangvételűre sikerült, remélem, nem ilyen komoly a helyzet -- természetesen nem lehet kizárni, de konkrétan azon annyira jót rötyögtem már n-edszer, hogy F9-et hiszitek Lokinak... szó se róla, avatar és Lokifil megnyilvánulások, némi háttérinfóval, de F9 kurvára nem Loki...

Zsoofka 2015.04.19. 19:05:48

Jol lemaradtam itt a tematikazasrol... Talán túl sokat aludtam... Na igyekszem elkezdeni jatszani es parra lelni.... :)

beacska 2015.04.19. 19:08:12

@tomfree: és később írta is Kilences, h Loki instáján látta a képeket-ami nyilvános, és BÁRKI által hozzáférhető

ZLATAN 2015.04.19. 19:08:23

@verkli: "A nem tudatos énje védekezik" :))) Akkor a tudattalan? :)) Imádom, amikor ilyen áltudományos semmitmondó szövegekkel próbáltok a feltételezésből igazságot kovácsolni. :)) Szerintem Botox szimplán rájött, hogy amit addig csinált, az pont ahhoz elég, hogy kiessen. Próbál újítani. Vagy sikerül neki vagy nem...Nem különösebben érdekel Botox, de amit itt leírtál...:))) Ezen fetrengek. :))

Bostonboy 2015.04.19. 19:10:17

@XocoLatte: Figyelmetlenül olvasol, Loki neve nem szerepel a bejegyzésemben. És komolytalan hangvételben is etikátlannak tartom. Vagy inkább gusztustalan? De mégeccer: akinek nem inge, ne vegye magára. (akinek meg az, úgysem fogja, hiszen ha megtette, amit tett, az már magáért beszél)

ZLATAN 2015.04.19. 19:14:15

@Bostonboy: Ne légy ennyire szigorú, kérlek! Ha valamelyik játékos itt kommentelget, azt tényleg elég szánalmas, de szíve joga. Ugyanakkor örüljünk, hogy a HV blog ennyire véleményformáló és meghatározó, hogy esetlegesen az ÉH játékosai itt vannak közöttünk álnéven.

XocoLatte 2015.04.19. 19:15:01

@Bostonboy: Loki-F9 egy konkrét példa volt
elnézést, hogy nem maradtam én is inszinuálóan ködös, de nekem pont ez a példa ugrott be
van másik is?

Kosztarika 2015.04.19. 19:15:12

@ZLATAN: kis túlzás volt, elnézést. :) Arra értettem - általánosságban - hogy néhány komment-társ elvakult a kedvencével kapcsolatban. De ez emberi gyarlóság. :)

ZLATAN 2015.04.19. 19:17:06

@Kosztarika: Kicsit belemerültél Koszt Marika :)) De legalább lelkes és elkötelezett kommentelő-társ vagy! :))

Kosztarika 2015.04.19. 19:17:59

@mokamini: mögöttem még nem áll senki, kérdés, hogy IVARilag mi a helyzet :D

Zsoofka 2015.04.19. 19:20:51

O én nem csokkenten le helyből 50%-ra az eselyeimet az által, hogy csak pasiban vagy csak csajban keressem a zigazit... :)

Kosztarika 2015.04.19. 19:22:03

@ZLATAN: Mi is merültem bele? Túl sokat írtam, vagy mi? :)

Kosztarika 2015.04.19. 19:23:22

@mokamini: Nagyon felvilágosult megközelítés, de akkor is kapunk gömböt, ha egyneműek vagyunk? Vagy akkor csak golyót? :D

Zsoofka 2015.04.19. 19:25:30

Meglássuk. Elsődleges cel a final4.

XocoLatte 2015.04.19. 19:25:39

@Kosztarika: gömb mindenkinek jár, kérdés, hogy kettesben fogja valakivel vagy a gömbök vannak kettesben... =)

Mók_Ica 2015.04.19. 19:26:19

@ZLATAN: itt vagyok drága párom :))) kicsit ugyan megsértődve.... mivel nem kaptam sem tegnap reggel, sem ma reggel kávét :(

ZLATAN 2015.04.19. 19:27:13

@Kosztarika: Érzéseket vittél a játékba és azt nem szabad Pjotr szerint sem :)))

beacska 2015.04.19. 19:27:36

látom, annyira szélsőséges vagyok, h már mindenki ignorál :(

ZLATAN 2015.04.19. 19:28:04

@Mók_Ica: Nagyon sajnálom, nem tudtam vinni, mert külső randin voltam, utána meg a riportban. Ne haragudj, kérlek!

verkli 2015.04.19. 19:28:10

@ZLATAN: pont ezt a hozzászólásomat úgy kezdtem, hogy az emberi dolgokat nem igazán értem, ezért tévedhetek...
Mi bajod a nem tudatos énnel? Nekem van, például tudok úgy is járni, hogy közben nem gondolok a járásra. Ha ostobaságnak tartod, az rendben, de mitől áltudományos? Nem értem.

ZLATAN 2015.04.19. 19:28:50

@beacska: Én veled vagyok Beácska, de Ica a párom, ha kiesik, akkor beállhatsz mögém. Soha nem szúrnálak hátba :))

beacska 2015.04.19. 19:30:30

@ZLATAN: :) köszi...legalább nem magammal beszélgetek...

ZLATAN 2015.04.19. 19:30:38

@verkli: Verkli..Kérlek szépen ebbe had nem bonyolódjunk itt bele...Lélegezni is tudsz úgy, hogy nem gondolsz rá, de semmi köze a tudattalan énedhez :))

én se nézem 2015.04.19. 19:31:44

én azt nem értem, ha X tudja, h le akarja cserélni a párját, de nem akarja, h feltétlen kiessen, akkor mi a szaré nem figyelmezteti finoman, h ne álljon mögé

azt sem értem, h egyeseknek miért nem elég az, ha a saját fasza kis párjukról gondoskodnak, miért akarják az összes pár döntését is előre levajazni? nem tök mindegy, hogy mások hogy gondolkodnak, ha nekem megvan, akit akarok? ha csak nem hatalommániából...

persze, ha az se mindegy az illetőnek, h ki esik ki, akkor ez még lehet magyarázat. de sztem itt spec mindegy volt

az is vicces, h a gyengéket igyekeznek szórni, mondván: nem való a játékba, mert béna
hát neked az a jó, ha béna, barátom

ZLATAN 2015.04.19. 19:31:49

@beacska: Nincs mit. Vészeld át ezt a hetet a szingliben, péntekre keresünk neked valakit, aki jó párod lesz. :)

Mók_Ica 2015.04.19. 19:32:18

@beacska: ezt miért mondod? nem ignorálunk :))))

@ZLATAN: kiengesztelhetsz......

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.19. 19:34:18

Érdekes, Wurlitzer ehhez nem fűz kritikát, nahát. Sem tudományosat, sem prózait, Pedig semmi értelme.

www.youtube.com/watch?v=lWxdF3Yf9pw

XocoLatte 2015.04.19. 19:36:43

@beacska: itt vagyok párocskám, a fürdőben voltam -- bántott valaki?

Mók_Ica 2015.04.19. 19:36:56

@ZLATAN: mondjuk elvihetsz egy gyertyafényes vacsira, utána séta.....

Kosztarika 2015.04.19. 19:39:28

@XocoLatte: speciel a golyók is kettesben vannak.. és sem gömböt, sem golyót nem jó együtt fogni valaki mással :D (Bár ízlés dolga ez is :D )

beacska 2015.04.19. 19:39:38

@XocoLatte: nem, csak ignoráltak, mert vagy én vagyok Loki, vagy ismerem, és így nem ér a nevem..vagyis, amit gondolok...:(

2015.04.19. 19:40:23

@foxglove (F6): @Kosztarika: ez szép volt, már magam sem tudom ki vagyok :D
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: nekem nagyon kiábrándító volt, ha lesz taktikai pipa lehet ha avit cserélek és akkor majd azt hiszik h én vok nóri (mer azért omaperverz avit nem vállalnék be, mit kapnék akkor) :D

Kosztarika 2015.04.19. 19:41:17

@beacska: dehogyis.. ne ríjjá, kéred Nózit, hogy megvígasztaljon? :D

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.19. 19:41:40

@én se nézem: Azzal szoktak érvelni, hogy a béna az bénaságánál fogva kiszámíthatatlan. Néhány esetben nyilván így is van. Petinél én pl nem hatalom mániát látok, hanem azt, hogy rajta akarja tartani az ujját a teljes csapat vérkeringésén, mániája a csapat szellem, ami eddig csak egyszer működött. Sztm nem emberi gyengeség, hanem egy stratégiai döntés részéről, aminek nyilván van előnye is, meg hátránya is

Mók_Ica 2015.04.19. 19:42:28

@ZLATAN: hmmm..... úgy látom nincs kedved sétálni...... akkor találj ki te vmit, amivel szted kiengesztelhetsz...... :))))

@beacska: mindannyian lokik-petik-botoxok vagyunk :)))))

Kosztarika 2015.04.19. 19:43:15

@ZLATAN: vagy ha mégis hátbaszúrod , legalább kérdezd majd meg, hogy mitől vérzik :D :D

ZLATAN 2015.04.19. 19:45:16

@Mók_Ica: Ica, amíg sétálsz, én addig elborozgatok magamban... :)) Sőt! Közben beszélhetünk telefonon is!!

XocoLatte 2015.04.19. 19:45:32

@beacska: majd jól leignorálom őket, te csak ne izgassad magadat, drágám... jó sokan vagytok itt Lokik, hiába na, népszerű a Kapitány...
a nevedet nem adjuk, és mindenki higyjen amit akar -- pl. hogy Beus vagy
inkább F9-et próbáljuk segíteni, mert ÉH valahol máshol csatangol

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.19. 19:45:42

@fosch9: én még abban bízom, hogy csak és kizárólag P. Barbinak szólt ez a stílus, hogy kicsit lehengerelje. De nyilván a pipára nagyon számít, bár úgy emlékszem, hogy 1-2 nappal ezelőtt mintha azt mondta volna, hogy bottal se... Aki meg Lokinak hisz, hadd higgye, az úgyis csak jövevény:)))

ZLATAN 2015.04.19. 19:46:30

@Kosztarika: Soha nem szúrnám hátba Beácskát, ha engem választana...Soha!! Legalább egy hétig, ha nem lenne párom...:))

Kosztarika 2015.04.19. 19:47:26

@beacska: Beussal, ja nem már Lokinak adta.. szóval gazdástul? :D

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.19. 19:47:36

@beacska: Ne ríjjá, há mijjen fagallérod van, téé?

beacska 2015.04.19. 19:48:30

@ZLATAN: :D kösz, ez jól esett...de csak akkor, ha fiú jön be, nem? ;)

Mók_Ica 2015.04.19. 19:48:36

@ZLATAN: segítek.... aztán te meg ilyeneket írsz.... :((((

@fosch9: nóri ne legyél léCCi :))))

XocoLatte 2015.04.19. 19:48:38

@Kosztarika: speciel cickókra gondoltam, konkrétan szilikonnal töltött típusra, és egyetértek, azt sem jó valaki HARMADIKKAL együtt fogni, de KETTESBEN mi a bajod ellene (nem a Te emlőidre utaltam, mielőtt félreértesz!)?

beacska 2015.04.19. 19:49:18

@Kosztarika: hááát, ha lehet választani...igen-igen-igeeen!

2015.04.19. 19:49:39

@beacska: jaja ezt én is megkaptam

2015.04.19. 19:51:30

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: hát nemtom h akar-e imponálni pornósnak :D vagy csak a pipa kedvéért - talán utóbbira jobban hajlok :D
ismered: ha megnyerte hadd vigye (tán Te mondtad nekem ezt vmi másra ugye:DD )

Kosztarika 2015.04.19. 19:51:42

@XocoLatte: értettem én :)speciel én sem biliárd golyókra gondoltam :P gömbök+golyók kettesben OK(én sem a tiédre gondolok, mielőtt félreérteszl) :D

ZLATAN 2015.04.19. 19:53:30

@beacska: Csak ha fiú jön be, csak ha ICA kiesik, csak ha ICA a gyertyafényes vacsorás sétálós randi után nem kedves velem :)))

ZLATAN 2015.04.19. 19:54:12

@Mók_Ica: Sétálok veled, amíg el nem kopik a lábam...:)))

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.19. 19:55:06

@fosch9: Nórit gondold meg, mer valamelyik b@sszájba itt már sixxet undorítóan utánozva nagy előzékenyen bevezette a következő adás tartalmába ezt a tenger barmot, és ott Nóri nem viselkedett úrinőhöz méltóan:)))

2015.04.19. 19:55:36

@Mók_Ica: arra gondoltam holnaptól nórinak adom ki magam h lokit kicsit kíméljem
(ja és loki ha olvasod jössz nekem egyel remélem tudod) :D

Mók_Ica 2015.04.19. 19:55:50

@ZLATAN: már késő.... iszom a borodat..... majd vihetsz fel a szobánkba.... mint bencus sezlonyt :))))

Kosztarika 2015.04.19. 19:56:04

@ZLATAN: aztán már csak egy csúszómászó leszel :D

Mók_Ica 2015.04.19. 19:56:59

@fosch9: értettem én.... de inkább válassz egy másik hotel lakót :))) legyél inkább botox :))))

Mók_Ica 2015.04.19. 19:57:34

@Kosztarika: :DDD lábatlan gyík :))))

ZLATAN 2015.04.19. 19:57:51

@Mók_Ica: Én felviszlek, de ha csak annyit csinálsz, mint Sneci, akkor át kell gondolnom a szerelmünket...:))

Mók_Ica 2015.04.19. 19:59:31

@ZLATAN: ha te is csak annyit csinálsz, mint bence, akkor ...... :DDDDD

ZLATAN 2015.04.19. 20:00:03

@Kosztarika: Akkor már csak egy lábú leszek, mert most tripod vagyok..ha érted :))

Mók_Ica 2015.04.19. 20:00:24

tényleg ilyen sz@r ez a mostani ének iskolája???? kissé hamisak a gyerekek.....

Mók_Ica 2015.04.19. 20:01:46

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: nem tud szédelegni mert nem megyek hozzá senkihez :)))) ezért le is tudok lépni, ha nem teCCik :)))))

ZLATAN 2015.04.19. 20:02:21

@Mók_Ica: azt nem ígérem, hogy sírok, mert azt nem tudok olyan szépen, de a többi dolog szerintem rendben lesz, a táncban sem vagyok annyira jó, ha nem baj...remélem kellek így is!! :))

2015.04.19. 20:04:50

@Mók_Ica: akkor meg motyogásért kapnék ki :D

Kosztarika 2015.04.19. 20:06:04

@ZLATAN: megnézhetem, ahogy ugrálsz egy lábon? :D

Kosztarika 2015.04.19. 20:07:45

@fosch9: próbáljuk ki. Írd le a mondandód minden ötödik betűjét :)

ZLATAN 2015.04.19. 20:08:11

@fosch9: Üdvözöllek F9! :))

ZLATAN 2015.04.19. 20:08:43

@Kosztarika: Pörgök is rajta, ha kell :))

Mók_Ica 2015.04.19. 20:08:51

@ZLATAN: pedig a tánccal igazán le tudnál venni a lábamról...... :))))

@Kosztarika: mindenkinek azt adom, amit érdemel :))))

@fosch9: meg kell próbálnod artikuláltabban írni :)))) és akkor nem lesz baj ;)))

ZLATAN 2015.04.19. 20:10:19

@Mók_Ica: Erzsébet utalvány nem játszik? :)))

XocoLatte 2015.04.19. 20:10:30

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: TV2 előzetes nem spoiler, hogy basszalak szájba

Mók_Ica 2015.04.19. 20:12:26

@ZLATAN: asszem le kell cseréljelek.... már nem tudsz velem tematikázni és úgy látom mások felé kacsingatsz ... :)))))) erzsébet..... ki az az erzsébet???? :)))))

Kosztarika 2015.04.19. 20:13:04

@ZLATAN: aztán majd elkopik, mint a lábad :P

ZLATAN 2015.04.19. 20:14:47

@Mók_Ica: Azt nem teheted vele, mert én is megmentettelek. Tudom, hogy most fiú jön be, de pont most kellene bizonyítanod, hogy méltó párom vagy! Nekem már érzelmeim is vannak irántad. Most pedig megyek a Riportba és elmondalak mindennek...:))

Kosztarika 2015.04.19. 20:15:10

@XocoLatte: Gyerekek, én vagyok az óvónéni, Peti bácsi váltótársa. :) Nem beszélünk csúnyán, mert kimosom a szátokkal szappannal! :D

ZLATAN 2015.04.19. 20:15:28

@Kosztarika: Az üveget is vágja, soha nem fog elkopni. :))

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.19. 20:16:44

@XocoLatte:"... hogy basszalak szájba..."

Nna, csak kibújt belőled a valódi éned. Most megmutatkoztál. Hát hol vannak a gyönyörű elvek, amire itt mindenkit kioktatsz? Hogy kit basszál szájba, arra neked nyilván van bejáratott családi módszered.

XocoLatte 2015.04.19. 20:17:06

@Kosztarika: értettem, Marika néni, megyek a sarokba, de nemén kezdtem! brühühü...

Mók_Ica 2015.04.19. 20:17:06

@ZLATAN: kérdés, hogy milyen érzelmek? :)))))) remélem szépeket mondasz a riportban :PPPP

XocoLatte 2015.04.19. 20:19:04

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: sunyi, görény módszerekkel provokálsz, meg kell adni. a családomat pedig jobb ha kihagyod ebből.
én szóltam.

ZLATAN 2015.04.19. 20:19:19

@Mók_Ica: El tudod érni nálam, hogy szépeket mondjak :))

Mók_Ica 2015.04.19. 20:20:28

@ZLATAN: ebben biztos vagyok :))))

ZLATAN 2015.04.19. 20:21:21

@XocoLatte: XOCO?? mi történik itt? Régi ellenség vagy most szerezted vagy mi ez?

ZLATAN 2015.04.19. 20:22:12

@Mók_Ica: Bizonyítsd be, hogy szeretsz!! :)) De most tettekkel és ne szavakkal! :))

Mók_Ica 2015.04.19. 20:23:30

@ZLATAN: kézenálltam..... ez jó lesz??? :))))

XocoLatte 2015.04.19. 20:26:03

@ZLATAN: őszintén nem tudom -- lehet hogy ilyenje van, kipécézett magának és nem száll le rólam
ennél a sunyi hivatkozásnál telt be a pohár, mert természetesen név nélkül és látszólag ártalmatlanul, durva jelzőkkel azzal vádolt meg, hogy spoilert nyomtam és sixx-nek képzelem magam:

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.19. 19:55:06
@fosch9: Nórit gondold meg, mer valamelyik b@sszájba itt már sixxet undorítóan utánozva nagy előzékenyen bevezette a következő adás tartalmába ezt a tenger barmot, és ott Nóri nem viselkedett úrinőhöz méltóan:)))

ZLATAN 2015.04.19. 20:26:11

@Mók_Ica: Kezdem azt hinni, hogy ebből még f@szverés sem lesz :))

XocoLatte 2015.04.19. 20:27:01

@Kosztarika: a sarokból is kijöhetek?

2015.04.19. 20:27:29

@Kosztarika: jlmzlzssmkéjlrejlkkseeklkjtlel
@Mók_Ica: Én nEm vAgyOk lOkI
:D
@ZLATAN: cső párcsere szomszéd :)

ZLATAN 2015.04.19. 20:27:31

@XocoLatte: a "tenger barom" gondolom mi vagyunk...

Mók_Ica 2015.04.19. 20:28:15

@ZLATAN: drágám, én még úgy tanultam, hogy a fiúk hódítják meg a lányokat :))))

Mók_Ica 2015.04.19. 20:29:17

@fosch9: ez nagyon jól sikerült :)))) érthető volt és szépen artikulált :))))

ZLATAN 2015.04.19. 20:30:20

@Mók_Ica: Igazad van ICA, de postán már feladtam egy csomó Erzsébet utalványt. Mit tehetnék még?

2015.04.19. 20:30:26

mi történik itt?

Kosztarika 2015.04.19. 20:32:01

@XocoLatte: Kijöhetsz, de nem szabad veszekedni. Hallgatni arany (néha.. pl most) :)

malevil2050 2015.04.19. 20:32:14

Nahh úty látom a mai termés docenskedés és háború,olvtársak esz nem jó írány,,,,,,,,,,

malevil2050 2015.04.19. 20:33:28

@fosch9: cevac,miko méltacc má 1 nyamvatt válaszra?

XocoLatte 2015.04.19. 20:33:43

@Mók_Ica: én azért valami kéjes utalást látok benne...

2015.04.19. 20:34:19

úgy is mondhatnám mi folyik Gyöngyösön?

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.19. 20:34:47

@Kosztarika: Megmondtam neki, ha ír, válasz is lesz. Figyelmeztettem. De az ilyen fajta nem bírja ki, ha nem övé az utolsó szó. Nem tudja, hogy az sem értékesebb, mint az első. Most körbeszalad azoknál, akiket a haverjainak vél. Szánalmas.

Kosztarika 2015.04.19. 20:35:30

@fosch9: "jlmzlzssmkéjlrejlkkseeklkjtlel" mintha Mariannt hallanám. Akkor engem is becsaptál. :( Sem Loki, sem Peti, Te Botox vagy. Ez már biztos :D

2015.04.19. 20:36:04

@malevil2050: cevac, gyere mán néha mert kéne egy kis humor, elmegyünk rossz irányba itt :D
válacoltam még valamikor rég, nem kaptad meg? megyek leellenőrzöm

XocoLatte 2015.04.19. 20:36:48

@Kosztarika: jó kisfiú akarok lenni ... de arról már sajnos lemaradtam néhány évvel! ;-)

Mók_Ica 2015.04.19. 20:36:49

@ZLATAN: már írtam, elvihetsz vacsizni..... vagy külső randira..... romantikásan :)))))

XocoLatte 2015.04.19. 20:37:36

@Kosztarika: a kartonban még ott figyel a tegnapi mennyiség -1ü

Kosztarika 2015.04.19. 20:38:19

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan:
@XocoLatte:
Tényleg srácok, ha rossz napotok van, basztassatok engem (persze csak virtuálisan) hátha megnyugszotok. Igérem, nem szólok vissza. :D :D

ZLATAN 2015.04.19. 20:38:42

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: nem szeretnék bekapcsolódni az ilyen jellegű és itt meg nem szokott hangvételű veszekedésetekbe, de engem mélységesen elszomorít.

Mók_Ica 2015.04.19. 20:39:28

@XocoLatte: melyik részében? :)))))

@Kosztarika: én tuTTam.... :)))))
ja, és én inkább egy kis bolt iszok .... a sölt nem kedvelem.... :)))) ha így is csatlakozhatok....

Mók_Ica 2015.04.19. 20:41:27

@Kosztarika: kérlek ne legyél box-zsák :)))) te egy csupaszív lény vagy :))))) nehogy kárt tegyen benned valaki :)))

@ZLATAN: drágám, érzéseid vannak??? ellágyultam :))))

malevil2050 2015.04.19. 20:41:36

@Kosztarika: Áhh hattyad má,csilke balátom mindmegitta.hehe.Ebbe a naty bűdös városban,mek bézáratták a zösszes vasárnapi bótot,má csak a statárium hiánycikk,remélem nyem olvassák el a zillétekesek

ZLATAN 2015.04.19. 20:41:55

@Mók_Ica: Most viszlek.10 perced van, hogy elkészülj!

XocoLatte 2015.04.19. 20:43:12

@Mók_Ica: a közepén rejlk:
"jlmzlzssm kéj lrejlkkseeklkjtlel"

jelmezlázas sima kéjjel rejlik

eddig megfejtettem

malevil2050 2015.04.19. 20:43:17

@Mók_Ica: Hát te meg???? bepasisztál?? jesszuszmárámlujzám!

ZLATAN 2015.04.19. 20:43:28

@Mók_Ica: Én meg felkeményedtem :))

2015.04.19. 20:45:51

@Kosztarika: #nincsimplantátum# :D

Kosztarika 2015.04.19. 20:46:31

@malevil2050: Én meg remélem, hogy olvassák és haljanak éhen meg szomjan minden vasárnap :)

Mók_Ica 2015.04.19. 20:47:25

@XocoLatte: az a rész nem nekem szólt :))))) ezek szerint neked üzent titkosan :))))

@malevil2050: itt is párválasztó ceremónia volt pénteken :))))

@ZLATAN: sátorral viszel vacsizni??? :))))

Kosztarika 2015.04.19. 20:48:14

@fosch9: akko OmaP. :D (az meg nem így beszél... hmmm akkor most mivan???? :D

Mók_Ica 2015.04.19. 20:48:37

@malevil2050: @Kosztarika: én is remélem, hogy olvassák..... vásárolni akarok vasárnap!!!!

ZLATAN 2015.04.19. 20:48:38

@Mók_Ica: Viszlek bizony. Sátorral. Most előre megyek felderítem a terepet, később visszatérek!!

malevil2050 2015.04.19. 20:49:50

@Kosztarika: Jajjjjjj hoty te mily cigorú vaty.ijjet kivánni,há hun van a felebarát,mek a kerecténycség?

Mók_Ica 2015.04.19. 20:50:10

@Kosztarika: ááááááá..... ő tuti, hogy nem pornósbarbi..... :)))))

@ZLATAN: addig elkészülök :)))

Mók_Ica 2015.04.19. 20:51:07

@malevil2050: jajaj, az ilyen..... iJJet kíván, oszt majd meggyónja vasárnaponként :))))

Kosztarika 2015.04.19. 20:51:09

@Mók_Ica: Bementem ma egy nyitva tartó kis boltba . Több helyen is próbálkoztam, de ebben volt gomba. Tőlem egy méterre. És nem adtak, mert csak péksüteményt, kenyeret és tejet szabad nekik.
Szerintetek mit gondoltam és mantráztam még délután is? :(

malevil2050 2015.04.19. 20:51:24

@Mók_Ica: Akko van baj ölég,erre monnya a barétom: ebbűl má lec valami

XocoLatte 2015.04.19. 20:52:41

@malevil2050: a jó öleg spejzzel lendelkező bélházi lakások konjunkútlába szökkennek, mellásátok

Kosztarika 2015.04.19. 20:52:49

@Mók_Ica: Meg hát. Mer' megmondták, hogy templomba menjek, ne vásárolni. :( :(

2015.04.19. 20:53:28

@malevil2050: g...

fél sölöm van, csatlakozom

malevil2050 2015.04.19. 20:53:58

@Mók_Ica: Nya nem baj,van még ety kis píros borom,ha mek nem pimpósodott a rossebbe,akko felhörpintyük.

Mók_Ica 2015.04.19. 20:54:43

@Kosztarika: elhiszem..... én be sem megyek sehová.... még nyitva tartó kisboltba se...... itthonról is tudok mantrázni...... hasonlókat, mint te :))))) (csúnya szavak is vannak benne)

@malevil2050: vagy lesz, vagy nem.... akkor jön a párcsere :))))) majd tematikázunk :))) egyébként a lottó 5re hajtunk F9-cel és ha nyerünk, megyünk nyaralni csoportosan :)))))

malevil2050 2015.04.19. 20:56:27

@XocoLatte: ásztááá esz má cinte életkép,mint a zaranyjani

Mók_Ica 2015.04.19. 20:56:48

@Kosztarika: én inkább itthonról küldöm rájuk a mantrát :))))

@malevil2050: akkor töltsünk hamar, hamar.... nehogy pimpósat kelljen innunk :))))

Kosztarika 2015.04.19. 20:57:04

@XocoLatte: csak kevés lesz a vevő, melt az embelek szombatonként kinyílják egymást a bevásállókocsikélt meg a palkolóhelyekélt a boltok előtt.

malevil2050 2015.04.19. 20:58:05

@fosch9: rájt,meknézem majdan.MI van tyutyukámmal? él még cegény?

XocoLatte 2015.04.19. 20:58:41

@malevil2050: nem akallak leleplezni, de avatalod alapján te vagy a Nóli az Ival?

XocoLatte 2015.04.19. 20:59:59

@Kosztarika: Kádár népe egymást öli, addig se ér rá gondol...ködni

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.19. 21:00:29

@ZLATAN: csak egy nem elmagyarázott rossz humor, volt egy matektanárom, az mondta mindig, hogy magyarázd el ennek a tenger baromnak-. És mi az, hogy rátok. Mindenkire, rám is, de ha azt hiszed... mindegy, nem érdekel.

2015.04.19. 21:06:42

@malevil2050: él, és mindig emlegetünk, mi ketten :)
téged meg eltemet a sok munka?
@Kosztarika: előbb vágnám le a fél karomat :D

Kosztarika 2015.04.19. 21:11:32

@fosch9: Pedig akkor Loki mellett lehetnél ;) De mit kezdjen veled fél karral? (főleg ha a megmaradó elzsibbad :D )

Kosztarika 2015.04.19. 21:12:42

@XocoLatte: már más sem hiányzik, mint hogy elkezdjen politizálni valaki :(
Ugye nem????

malevil2050 2015.04.19. 21:12:50

@XocoLatte: Na tessék, esz is bukovári,pedig annyira de annyira titkótam,jobb vaty minta a serlokhomesz.

2015.04.19. 21:14:35

@Kosztarika: dehát ha én vok loki már nem lehetek magam mellett :D

Kosztarika 2015.04.19. 21:18:02

@fosch9: HA Te vagy Loki. De nem Te vagy :D
Vagy a hangok a fejedben mást mondanak? :D :D

XocoLatte 2015.04.19. 21:18:28

@Kosztarika: a legtávolabb áll tőlem -- Kádár népe: ez már nálam jó 20 éve ugyanazt jelenti, akikre utaltál is, a "nagybevásárlások" (Húsvét, Karácsony, újabban Pünkösd, Augusztus20, Október23) előtti péntek-szombat, illetve mostantól minden péntek-szombat az éhenhalás veszedelme ellen a boltban kenyérért és tejért egymást anyázó, tülekedő kisemberek tömegét.

malevil2050 2015.04.19. 21:19:24

@fosch9: Tuutam én hoty tündérek vatytok.Igen cok a robotyi,hajnalban má meginn start van.Válámi ván a rencereddel ,me ismét sömmi a sufnyiban.

2015.04.19. 21:26:47

@Kosztarika: igen van egy kis zavar a vételben :D
@malevil2050: intészkedem :DDD

vastyúk is .. 2015.04.19. 21:28:39

Szép estét mindenkinek, látom divelgál a beszélgetés, de nem baj! Hát én nem akarom, hogy megdobáljatok, de a 10 pelces gyalogos környezetemben hálom bolt is nyitva vagyon (igen vasálnap is. NA jó ilyenkor mál csak kettő :D). Szóval ha sölakalás győz, nincs akadály. :D

Kosztarika 2015.04.19. 21:34:15

@vastyúk is ..: szia! :)

Persze... Sört, bort adnak, de gombát nem. :( Hol szereztem volna be? A strandon, vagy a közös zuhanyzóban edzés után? ) grrr :D

vastyúk is .. 2015.04.19. 21:36:17

@Mók_Ica: hellobello, mál nyitom is a palackot, upsz. leejtettem a dugóhuzzót, hát ej de koordi-nálatlan a mozgásom, lehet, hogy ezt a pál helyet is be kéne még zálni a kölnyéken, de akkor úgy jálunk mint a vidéki fiatalság, nem iszunk, csak dlogozunk és dolgozunk . hihihihihihi

malevil2050 2015.04.19. 21:37:29

@vastyúk is ..: Cevacccc,jajj de jó hoty újra látlak (vaty is nem) - há mi van véled e??

vastyúk is .. 2015.04.19. 21:40:11

@Kosztarika: ö hát gombát még sose kéltem....

Mók_Ica 2015.04.19. 21:41:01

@Kosztarika: na, abból a gombából is romantikás vacsit rittyenthettél volna.... hihihihihihihi (pfúúúj :))) )

@vastyúk is ..: lejtetted? a földle le? lemélem azé' nem dulván :)))))) dlogozzunk és dolgozzunk :))))

vastyúk is .. 2015.04.19. 21:41:59

@malevil2050: szevasz! semmi nincsen. én is ritkán gyüvök, mint tee, de általában pont nem akkor. Szóval most örülök, hogy mégis :D

vastyúk is .. 2015.04.19. 21:42:54

@Mók_Ica: hihihihi. hát a gondolatkísérletnek annyi, ránéztem a vasalnivalóra is egyből kijózanodtam..

XocoLatte 2015.04.19. 21:42:59

@Kosztarika: Jáj, akkor gombaölőt sem adnak? :D :D :D

Mók_Ica 2015.04.19. 21:44:12

@vastyúk is ..: hagyd a vasalatlant..... úgysem csinálja meg senki helyetted.... és egy kis pihi-szuszi neked is jár :))))

Kosztarika 2015.04.19. 21:47:35

@vastyúk is ..: @Mók_Ica: Már írtam délelőtt, bocsi az ismétlésért.

Életemben először röhögve vasaltam.
A retek2-n valamelyik idiótaságban (családi titkok v., ilyesmi) Pornósbarbi szerepelt. Nem fogjátok kitalálni mi volt a szerepe. Egy 16 éves szűzlány. :D :D

Kosztarika 2015.04.19. 21:48:11

@XocoLatte: csak ha a péksütemény azzal van töltve :D

Mók_Ica 2015.04.19. 21:48:34

@vastyúk is ..: milyen jó, hogy benéztél, ugye??? :))))

@XocoLatte: már bocsi, de erre van magyarázat..... mit ölne vele, ha gombát amúgy sem kap??? :DDDDDD

Mók_Ica 2015.04.19. 21:49:31

@Kosztarika: kár, hogy nem láttam :)))) én is röhögtem volna pornósbarbin, aki egyébként szűz :))))

vastyúk is .. 2015.04.19. 21:49:45

@Kosztarika: jesszus. És jól meg tudta formálni a szerepet? végülis minden nő szűzlányként kezdte. :D

Veder1 2015.04.19. 21:52:45

@Majom1Parádé: VV Dórit azért én nem tartom egyenrangúnak Botoxszal. Azért írtam, hogy megnézném egyszerre két-három rafkós csaj játékát, mert ilyenre eddig nem nagyon volt példa valóságshowban.

Kosztarika 2015.04.19. 21:53:36

@vastyúk is ..: nem volt annyira tragikus, de jó sem.
Persze, mindenki úgy kezdte, de ő a középkezdés után 2 nap alatt tapasztalt annyit, mint mi összesen sem fogunk soha. :D

XocoLatte 2015.04.19. 21:58:46

@Mók_Ica: nem vok biztos abban, h nem kaphat -- eladólány, Candida albicans, izé, a többi már fantázia és fúúúj kategória, szóval
nem részletezem, nem részletezem...
(ez csak nem egy Laár-gyöngyszemsor volt?)

vastyúk is .. 2015.04.19. 21:59:00

@malevil2050: Mivel a reakcióidődön még lehetne javítani, tovább fűzöm a szót. :D Szóval mesélj, tárd ki a szíved, hogy érzed magad attól, hogy Nórika és Gyula együtt. Pjotr és Maris együtt, és ezt az egészet úgy rendezték le, hogy Loki még meg is köszönte nekik. És mesélj a hajnali sartról. MEnnyire hajnal? A Hold látni fogja?

Mók_Ica 2015.04.19. 22:04:02

@XocoLatte: tényleg undi ..... az ominózus Laár gyöngyszemsort nem ismerem..... melyik verséből van a Költőnek??? :)))))

@vastyúk is ..: nórikánk a holnapi részben ledérül fog viselkedni az új beköltöző sárőrrel :))))) ehhez mit szólsz? :))))

XocoLatte 2015.04.19. 22:05:41

@Mók_Ica: egy régi káefté dalban, meg köll nézzem

vastyúk is .. 2015.04.19. 22:08:15

@Kosztarika: hihihihihi. húúú. Mondjuk biztos játszott már olyan filmben is, amiben adnia kellett a szendét, mert külsőre totál gyereklány kategória. Szóval nem csodálom, hogy ezt osztották rá, de valszeg a stáb humoros kedvében volt.

@Vödör: ááá, a rafkós csajok olyanok mint az elektronyok, taszítják egymást, és ha azt akarod, hogy közel legyenek, bizony komoly kényszer kell :D Ebben a játékban ez pont szar, mert eleve ellenfelei egymásnak, szóval a kényszer sem kedvez a csoportosulásuknak. Jó példa erre, hogy Snezi, aki megpróbált szintén rafkósnak mutatkozni először elérte, hogy Maris kilendüljön a hotelból, utána pedig Maris adta vissza a kölcsönt. Farkastörvény :D

vastyúk is .. 2015.04.19. 22:09:25

@Mók_Ica: Jót mosolyogtam rajta, de megérdemli, így legalább megint felszívja magát önbizalommal, hogy végre valaki rástartolt, olyan igazi alányúlósan :D

lobbantott tsilke 2015.04.19. 22:11:40

Khm, Söllől beszéltek?Megszólítva élzem magam.Sőt bántva, melt itt elfogyott.

malevil2050 2015.04.19. 22:11:45

@vastyúk is ..: Fűzzed cak fűzzed (valakit v valamit cak kell má).Mivel utólag nécegetem cak a történéseket,és ráadásul mekindult a kedvenc sörözetem is,( minnyá 4 débé kicivárogtava ),azannyát jól eszek a torrentjóskák.és má 3 felíratozva - íty mostan látva a helyzetet,natyon mekrendeszettnek tűnik esz asz egéc cerelmi történet.Nórikám kedves mre mety esszel az űrlénnyel,nem tom.

A hajnali csörte,háttt ,igen cak setit lecc még akko,sztán zakatolunk egy pár 100 kilométört.De jó mer kormányozni nem köll,cak nem cabad elaludni.hehe.

És te mi a jó flanccal foklalod le magadat e? ahelyett hoty itten kokettálnál velem? hmmmm?

Mók_Ica 2015.04.19. 22:12:20

@XocoLatte: oksa :))) asszittem a Költő egyik méltán híres verséből idéztél :))))

@vastyúk is ..: hát kíváncsi leszek szende nóri reakciójára..... :))))

Kosztarika 2015.04.19. 22:13:37

@lobbantott tsilke: és mál csilke sincs. De van helyette Tsilke :) Szia

malevil2050 2015.04.19. 22:13:53

@lobbantott tsilke: A zisten nem mossa le mostmá rullad asztat e h sölöspipi.Esz má oljan lecc mint a macáéjékicúkája.

lobbantott tsilke 2015.04.19. 22:19:10

@malevil2050: igen, Dólika a pilos cipellőjével meg is állapította, hogy nekem mál annyi.Száguldok lefele a lejtőn a tálsadalom peleméle.

lobbantott tsilke 2015.04.19. 22:22:40

@Kosztarika: így igaz.Köszi az együttélzést.

vastyúk is .. 2015.04.19. 22:27:27

@malevil2050: hát igen az a sorozat nekem is leköti a figyelmemet, kicsit sajnálom, hogy megnéztem mindet, mert így várhatok megint. hihihihiihihihi. De jó hogy kisütött a napocska múlt héten, és costa rica beköltözött ide is-mármint a monitor mellé. Hát akkor vigyázz,, el ne aludj, utazó nagykövet, és véletlenül a világ másik felén köss ki. :D

Pietrosz Abroszbatosz 2015.04.19. 22:28:56

@malevil2050: Megtanulhatnátok már: "a szomszéd Macsákék bögyös kis Icukája". Így volt, nem másképp. Nem Macákék, Macsákék!

malevil2050 2015.04.19. 22:30:19

@vastyúk is ..: Köcce a jókivánságokat.Ennyi vótam mára.Puszi és jóccakát.

malevil2050 2015.04.19. 22:31:30

Mindenkinek nyugodalmasat ,oda je.

vastyúk is .. 2015.04.19. 22:33:57

@malevil2050: Pusz-pusz! és aludj, ha tudsz :D

XocoLatte 2015.04.19. 23:01:48

@XocoLatte: megvan, nem hittem, hogy ennyire nehezen megy majd, azért sem, mert a bakelit és a CD is megvan, de hát régen hallgattam már...

KFT - Szunnyadó város (1981, Macska az úton album)

Este van,
a városban
lírai a hangulat.
Hangulat... hangulat... hangulat.

Szendereg
a hulladék,
a holdsugár beleragad.
Beleragad... beleragad... beleragad.

Szeméttárolókból
a holnap néz reánk,
zsíros szalvétából
egy virslimaradék...
És egy eltaposott
cigarettacsikk
halkan dúdolgatja
a jövő énekét.

Lari-lari-lom...

Csend honol,
semmi zaj,
alszanak az emberek.
Emberek. Emberek! Emberek.
A föld alatt
diszkrét moraj,
ömlenek a szennyvizek.
Szennyvizek... szennyvizek... szennyvizek.

Mennyi furcsa terhet
visz a víz,
mennyi hétköznapi
küszködés nyomát.
A drága vacsorákból
lám, ennyi maradt.
Nem is részletezem,
nem részletezem.

Oly nyugodt
a környezet,
egy horkolás körbejár.
Körbejár... körbejár... körbejár.

Egy kéjsóvár
gondolat
elszabadul és messze száll.
Messze száll... messze száll... messze száll.

Mók_Ica 2015.04.19. 23:03:43

@XocoLatte: köszönöm :)))) tetszik

Mók_Ica 2015.04.19. 23:08:21

@XocoLatte: még egyszer köszi :))) szép álmokat :))

bElannaTorres 2015.04.20. 08:13:37

most olvasom csak.
Annyira nem volt genyo pjtr, simán játszik, nekem aki sok volt az az előző évados anikó , aki játszott de egyben nagyon rossz természete is volt. Péter nem gáz, akinek sok az tényleg keressen gyorsan más műsort. Mondjuk el lehet szidni, de legalább kitette barbit aki már 20 napja nyaralt. Nem is értem az ilyen barbi féléket mi a francnak mennek be, bár igaza van eszik iszik döglik, a maga unalmas módján.

Ez a csaj annyira unalmas, hogy a fenébe maradt bent 20 napig - innen látszik hogy rosszul keverte a lapokat a tv2, ilyen csajnak már réges rég ki kellett volna esnie.

Doline 2015.04.20. 09:57:35

Totál egyértelmű, hogy a szerkesztők tették ki Nempornósbarbit. Az utolsó pillanatban "találta ki" Pjotr, ÉÉ-ből kiderült hogy Loki is tudott róla, de a vágás alapján egy mukkanás nélkül beleegyezett stb... eléggé átlátszó. Mondjuk nem mintha bárkinek hiányozna, szóval kit érdekel...

kszanaksz 2015.04.20. 10:35:36

Péntekre szegény telizsákos Loki, aki már napok óta összetévesztette a puszta vágyat a szerelemmel, végre eljutott arra a szintre, hogy ráébredt, hogy mi kell neki: az, ami az étlapon a "Mindegy csak... " jellegű megnevezéssel szerepel, innen kezdve lett Lokiból Luki és a magára pakolt nehéz föld alól felszabadulva boldogan tette rá a kezét a bevállalósabb Barbarára, majd meglátjuk mi lesz belőle, mindenesetre indulhat a hét.

Gia 2015.04.20. 10:48:11

Azt olvastam,hogy az új sármőr miatt Patrik és Adri közt keletkezik perpatvar.Remélem ez nem olyan nagy spoiler,légyszi ne öljetek meg. :-)

AkkorlegyenPtr 2015.04.20. 11:12:19

@Gia: jöhetne már valaki, aki kicsit szétrobbantja őket. Nem kell, hogy kiessenek (bár sok vizet nem kavarnak) de ez az érinthetetlen titulus kezd egy kicsit sok lenni.

Mók_Ica 2015.04.20. 11:28:37

@Gia: @AkkorlegyenPtr: kicsit tényleg rájuk fér a "robbantás", remélem hosszabb időre lesz, hogy kiderüljön melyik milyen játékos.... eddig nem sokat mutattak......
pacának volt egy jó megmozdulása, amikor lokival kémek voltak és gyulus után kutattak....adrinak... háááát..... szinte semmi

Puncylla 2015.04.20. 12:53:59

@Gia: Ha nem így lesz, akkor ölünk meg...

Kosztarika 2015.04.20. 13:17:03

@Mók_Ica: Szia :)

Nem csak az a baj, hogy Adri nem csinál semmit, hanem - engem legalábbis - az irritál nagyon, hogy úgy képzeli, hogy ők, mint pár sérthetetlenek. Támadásnak vesz minden olyan dolgot, ami ennek az egységnek a megbontására, lazítására irányul (bár nem sok ilyen volt) és duzzogni kezd, ha egyáltalán szóba kerül ilyesmi. Milyen alapon??? Miért kéne őket kímélni bárkinek is, legyen az régi, vagy új játékos. Sajnos Adri meg van róla győződve, hogy ehhez senkinek nincs joga. Elfelejti, hogy játszani ment és nem nyaralni, sőt azt is zokon veszi, ha a többiek játszanak, ha az akár a legkisebb mértékben is érinti őt vagy Patrikot.

Mók_Ica 2015.04.20. 13:32:50

@Kosztarika: szia :)
igen, én is így látom.... ő most "nászúton" van pacával és senki nem szakíthatja őket szét....

Kosztarika 2015.04.20. 13:57:02

Ezt a "nagy taktikusok" - Peti, Loki, Botox - miért és meddig hagyják??

Zsoofka 2015.04.20. 14:13:12

@Doline: Nagyon valószínű, hogy a Vevet cikkben leírt akcióhoz hasonlót NemPBarbi nem vállalt be. A két új tyúk meg igen. Úgyhogy elment Bence, felkészül Loki... Mi meg szidjuk szegény Petit, pedig szerintem itt nem az ő döntéséről van szó.

Gia 2015.04.20. 14:46:50

@mokamini: Meglepett ez a moncsicsi fejű csaj,nem szöszölt sokáig.Azt hittem szolidabb típus.

Gia 2015.04.20. 14:47:26

De persze hinni a templomban kell. :-)

AkkorlegyenPtr 2015.04.20. 14:53:17

@Kosztarika: Az lehet itt a baj, hogy nem lehet ráakasztani senkire Adrit, mert mindenki attól tart, hogy ha megnyeri:

- azonnal lecserélné őt (mármint az új hapekot)
- Patrik azonnal élne a lehetőséggel és más csaj után nézne, azaz

Aki most beállna Adri mögé, eléggé cumizna.

Kb 1 lehetőség van, ki kell hajítani. De eddog voltak égetőbb célpontok.
Taktikusoknak nem sok vizet zavar, majd a végén robbantják őket, csak az az egy számít, hogy a végén ne maradjanak bent. Addig ők ketten kb semmit tesznek, nem erősítik az ellenség táborát sem.

Bujumburi 2015.04.20. 15:42:01

@mokamini: Az igen! Bencének ő már a 4. lány, akivel volt valami. :) Ügyes fiú, a többiek meg sem közelítik. :D

ZLATAN 2015.04.20. 16:27:37

@DerBroCode: Spoilert kérlek szépen neeeeeeee!!! Köszönöm.

ZLATAN 2015.04.20. 16:53:25

@Kosztarika: Osztom az álláspontod. Adri azt hiszi, hogy nászúton van, a többiek meg a násznép. Sem tőle, sem Patriktól nem láttam még semmiféle komolyabb, a játékra irányuló okfejtést, stratégiát vagy "tematikát", csupán annyit, hogy nehogy elszakítsák őket, mert akkor aztán világvége van meg minden egyéb. A többiek kicsit megszorongathatnák őket, mert nagyon unalmasak.

melaena 2015.04.20. 17:14:04

Volt mar itthon olyan celeb (nem pornos),akit tobbszor elegitettek ki kamera elott?
Mar penteken magasztaltuk ot,mert a ket legjobb no is kiverte neki,erre itt a harmadik.
Nagy forma.
Elkezdek en is gyurni.

ZLATAN 2015.04.20. 17:15:16

@melaena: Ráadásul a fiúk is veszélyben vannak szerintem :))

ZLATAN 2015.04.20. 17:19:07

@melaena: Amúgy minden elismerésem, jól nyomja. De tényleg akkor lenne igazi sztár, ha még Paca is kiverné neki :))

ÉH3sZ 2015.04.20. 17:26:27

@ZLATAN: Paca benne lenne egy párcserében:)

ZLATAN 2015.04.20. 17:28:23

@ÉH3sZ: Szerintem Bence is hajlik rá...:))

vastyúk is .. 2015.04.20. 17:56:10

@melaena: hát ezen felsírtam. Csak óvatosan a végkövetkeztetéssel. hihihihihihi

ZLATAN 2015.04.20. 18:26:05

Mi ez a punnyadás?? ICAAAA?Merre?

XocoLatte 2015.04.20. 19:46:39

@melaena: @vastyúk is ..: +1
csatlakozom -- sosem hátrány néhány tízkilónyi izomtömeg, pláne, ha formás -- az átlagos nőstények és az annál jobbak általában nem a girnyó hímeket szemelik ki és ennek fajevolúciós okai vannak.
Bence amilyen kis lúzer volt a játék oldaláról nézve, olyan szerencsés volt a szex terén.
Tina meg elég jól palástolta az első 5 napban, hogy milyen rámenős csaj.

XocoLatte 2015.04.20. 19:48:13

@Bujumburi: Botox, Snezi, Tina -- ki a negyedik?

Mók_Ica 2015.04.20. 19:49:15

@ZLATAN: drágám, én egy dolgozó nő vagyok :))) +megérkeztek az erzsébet utalványok, gyorsan bevásároltam, most pedig főzök :))))

Gia 2015.04.20. 19:52:40

@XocoLatte: Szerintem mit sem érnének az izmok,ha nem lenne (viszonylag) jóképű.

Mók_Ica 2015.04.20. 19:52:45

@XocoLatte: te tudod, milyen pasi kell egy igazi nőnek :)))) azért kiegészíteném az általad részletezett külcsínt egy kis belbeccsel is: ész + humorérzék + némi érzelmi intelligencia..... :)))))

XocoLatte 2015.04.20. 19:57:25

@Gia: nem randa a feje, ez tény, bár ebben ti csajok vagytok a profik

XocoLatte 2015.04.20. 19:58:53

@Mók_Ica: természetesen, de egy girnyó pasinak nem sok esélye mindezeket a tulajdonságait megcsillantani, mert rohadtul nem kíváncsi rá egyetlen jócsaj sem. Nem vitatom, hogy talál magának, a saját kategóriáján belül.

melaena 2015.04.20. 20:06:45

Pont par oraval a video elott nezegettem a kondihoz szukseges taplalkozast.
A berlet es az egeszeges kaja siman kijon a fizetesem haromnegyedebol :D

Mók_Ica 2015.04.20. 20:09:33

@XocoLatte: így van :)) girnyó nem kell :)))

@melaena: akkor a maradékból elkényeztetheted az álomnődet :)))))

XocoLatte 2015.04.20. 20:33:57

@melaena: na ez meg egy másik szívdöglesztő igazság... fogalmam sincsen, au ilyen Bence-féle gyúrósjóskák miből teremtik elő az a három fillért, amibe csak a tápkiegészítő poraik és a többi kajaféleség fáj (kondibérlet ebből a szempontból nem tétel, max 10 rugó per hó, nyilván ha edzőjük is van, meg masszőrük, az emeli a tételt).

XocoLatte 2015.04.20. 20:55:16

Szokatlan ez a csönd és hullaszag -- ennyire hétfő van?

Beácska, F9, Dorothy, merre vagytok?

Kosztarika 2015.04.20. 20:57:14

@XocoLatte: szóval én már nem is hiányzom.. megsértődtem és elmegyek :( :D :D

ÉH3sZ 2015.04.20. 20:59:16

@Mók_Ica: Majd meglátjuk SármőrGábor ilyen-e?:)

2015.04.20. 21:01:00

@XocoLatte: én még gyorsan készítek ÉH-nak egy esti kakaót a mozizás előtt :D

ÉH3sZ 2015.04.20. 21:01:53

@fosch9: Szereted, ha édes a szám, ugye?:)

XocoLatte 2015.04.20. 21:04:35

@Kosztarika: ne bomolj, és ne menj sehova -- téged láttalak, azért nem kérdeztem...

XocoLatte 2015.04.20. 21:05:20

@ÉH3sZ: ugye nem itt fogtok szexolni? =)

Mók_Ica 2015.04.20. 21:05:50

@Kosztarika: én sem hiányoztam neki..... :(

@ÉH3sZ: pár perc és minden kiderül..... vagy mindenki derül?? :))))

XocoLatte 2015.04.20. 21:07:49

@fosch9: nem tudom ma mi van velem, de úgy érzem , hogy féltékeny vagyok...
mindenkire...

ÉH3sZ 2015.04.20. 21:08:00

@XocoLatte: Ahogy tanult kolléganőm írta: "pár perc és minden kiderül":)

@Mók_Ica: Máris idéztelek! Mit szólsz?:)

XocoLatte 2015.04.20. 21:09:38

@Mók_Ica: ICA, te ne incselkedj, Zlatan majd megfogja a kis kezedet és szépen együtt kultúrálódik a fiatalság...

2015.04.20. 21:10:58

@ÉH3sZ: szeretem édes :D
@XocoLatte: jaj ne bomolj, gyere van itt még egy csomó üres bögre - ma én hozom mindenkinek az esti kakaót, fahéjjal vagy tejszínhabbal, várom a rendeléseket

XocoLatte 2015.04.20. 21:11:12

@ÉH3sZ: remélem, én is derülni fogok... húzós napom volt, rámfér egy kis kiderülés.

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2015.04.20. 21:12:08

En is itt vagyok, bar elismerem, hogy legfeljebb a tarsasag George Harrison-ja lehetek.

Kosztarika 2015.04.20. 21:12:13

@XocoLatte: Yovanna, hadd hisztizzek egy kicsit. Melanitól tanultam. :)

XocoLatte 2015.04.20. 21:13:07

@fosch9: én már nagy magányos bánatomban felzabáltam egy fél doboz bonbont, most kezd hányingerem lenni a sok édességtől -- szerintem én nagyon szépen köszönöm, de inkább egy laza fröccsöt innék, rozébúl

Kosztarika 2015.04.20. 21:13:37

@fosch9: whisky-vel, kakaó nélkül :D Köszi

Ditti82 2015.04.20. 21:14:04

'Stét! Induljunk mááááááááár!

XocoLatte 2015.04.20. 21:14:22

@Kosztarika: najó, hisztizz bátran, a TV2 hangját már levettem és 888-on nézem... =)

ÉH3sZ 2015.04.20. 21:15:13

@fosch9: Ja, azt hittem kivételeztél velem:)

@XocoLatte: Legyen derült minden derületlen személy!:)

XocoLatte 2015.04.20. 21:16:28

na így már mingyá más, alakulgat a társaság...

2015.04.20. 21:16:54

@XocoLatte: mázlid van, épp van itthon
@Kosztarika: áháhá, neked van eszed! :D
@Yooha: gyere rég voltál
@Ditti82: cső :)

jön a shármőr

2015.04.20. 21:17:55

nekem a shármőr bizonyos szögből olyan szőrös norbi volt

Mók_Ica 2015.04.20. 21:18:04

@ÉH3sZ: szóhoz sem jutok a meghatottságtól :)))) kérsz borsófőzeléket? a paprikáskrumpli is mingyá kész.... :)))

@XocoLatte: nem tudom hol csavarog.... kész a vacsi :))))

@fosch9: habos tejjel és fahéjjal :))) utána majd egy pohár rosét :))))

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2015.04.20. 21:18:56

@fosch9: Vagyok en szinte mindig, csak keveset szolok. De bologatok hevesen!

2015.04.20. 21:18:57

@ÉH3sZ: ki kellett őket engesztelni, DE a legnagyobb bögre a tied :)

ÉH3sZ 2015.04.20. 21:18:57

Tudtam, hogy minden csaj megy!

Ditti82 2015.04.20. 21:18:59

Zoé csak megjelenik a lépcső tetején és LÖÖÖÖEEEEVÉÉÉÉÉÉL!. :D

Mók_Ica 2015.04.20. 21:19:20

bakker... tina feje a riportban..... tényleg kekszelt bencével? :o

ÉH3sZ 2015.04.20. 21:20:06

@Mók_Ica: Hálás vagyok, de elkakaóztam a számízét :)

@fosch9: És a legédesebb kakaó, Édes!:)

Ditti82 2015.04.20. 21:20:11

Patrik jól tippel. :D

2015.04.20. 21:20:14

@ÉH3sZ: 'onnan tuttad?

@Mók_Ica: remélem nem vész össze :D

@Yooha: bólogass velünk úgy többen vagyunk :D

ÉH3sZ 2015.04.20. 21:20:45

@Mók_Ica: Videjók vannak róla:)

Ditti82 2015.04.20. 21:20:52

Mekkora taplók már, jajjjj...

2015.04.20. 21:21:10

megint a csajokat oltják h mekkorák lettek adrit (kidobó by paca) és nórit kiemelik

a lányok közben randövúznak - de mikor jön már shármőr?

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2015.04.20. 21:21:43

En a "levél" szoban nem hallom az "ö" hangot meg orditva sem, honnan jott ez?

Mók_Ica 2015.04.20. 21:21:48

@ÉH3sZ: elteszem holnapra :))) marad a rosé.... :)))

Kosztarika 2015.04.20. 21:21:57

Néha olyan érzésem van, mintha Tina akcentussal beszélne.

ÉH3sZ 2015.04.20. 21:22:10

@fosch9: Előbb bemutatják ahogy shármőrködik a parton:)

2015.04.20. 21:22:37

@ÉH3sZ: azt félretettem kettőnknek :DD

na íme gáborshármőr
kicsit sován fajta de szőrös az arca kézis volt

Mók_Ica 2015.04.20. 21:23:18

@fosch9: ott a virágláda, minden eshetőségre :))))

@ÉH3sZ: hmmm.....

shármőr inkább ne beszéljen.....

Ditti82 2015.04.20. 21:23:18

Jaj, Gólem, mekkora vagy!

2015.04.20. 21:23:23

@ÉH3sZ: el is várom, remélem puCCéron fog :D

Kosztarika 2015.04.20. 21:24:09

Na, mégegy nagyképű f@sz. " Pár nap és az lesz, amit én mondok"
Honnan tudja milyen nők vannak benn????

ÉH3sZ 2015.04.20. 21:24:16

Jetskivel megy be a hotelbe? Ha a kesztyűtartóban lesz a védettség:)

Ditti82 2015.04.20. 21:24:29

Őőő... 10-es kategóriás csaj nincs bent, nem akarom elkeseríteni. :D

2015.04.20. 21:24:31

@Mók_Ica: jaja az jó gondolat volt

shármőr már meg akar mindenkit dönteni és mindenki majd rá hallgat bent
önbizalomban nem szenved hiányt

Mók_Ica 2015.04.20. 21:24:35

tényleg ne beszéljen.... minden nőt meg akar dönteni..... egyéjszakás a fiúka..... pfffff

Chuck Νorris 2015.04.20. 21:25:02

10/10-es nök, párat megdöntene.
na megint egy iq bajnok bemutatkozás :DD

Papucs Orrán Pamutbojt 2015.04.20. 21:25:08

Ez a csávó 22 éves? :-o SOSE!!!

Rayen 2015.04.20. 21:25:13

22 éves, jól láttam kiírva? Minimum 32-nek látszik.

2015.04.20. 21:25:23

@ÉH3sZ: jeckiben is van kesznyűtartó?

furmintszaraz 2015.04.20. 21:26:06

Oh my god, ez a fickó nehogy essen ki minél hamarabb, de már eleve ne is jöjjön be...

2015.04.20. 21:26:06

Duszikának rosszul esik ahogy pjotr nórit fikázza a zabálásért

Kosztarika 2015.04.20. 21:26:12

Milyen tapló módon beszélik ki a faszik a lányokat. Pff

Mók_Ica 2015.04.20. 21:26:14

a benti fickók is milyen "kedvesen" beszélnek a lánykákról.....

gyulus a riportban védi nórit... miért nem ott helyben monGYa????

Kosztarika 2015.04.20. 21:27:37

@fosch9: és Patrik is. Csak Adrikájáról feledkezik el ez ügyben.

2015.04.20. 21:27:45

@ÉH3sZ: mert Te figyelsz :)
@Yooha: még az első évadban visszhangzott így ahogy ordították és itt ragadt az ö betű is

Papucs Orrán Pamutbojt 2015.04.20. 21:28:05

Mekkora sutyerákok ezek... Jelezném, egyik benti csaj sincs elhízva... Alkatra csinik... a többi meg gusztus kérdése...

Rayen 2015.04.20. 21:28:23

Ennyi tökéletes hím, nem is értem miért nem cuppannak egymásra, ha már így egyedül maradtak.

2015.04.20. 21:28:24

Tina már bántja bencére rántott rá ahelyett h megvárta volna shármőrt?

Mók_Ica 2015.04.20. 21:28:30

@furmintszaraz: de ott nem szólt..... pfff

shármőr megérkezett a csajokhoz..... tina jól megérezte, hogy milyen ez az új fiJúka

ÉH3sZ 2015.04.20. 21:28:30

@fosch9: Meg napfénytető:)
Igyekszem.)

2015.04.20. 21:29:27

@Kosztarika: paca mondta adrira h kidobó lett
@furmintszaraz: sztem sem, de mindig csak akkor megy a fika mikor nincsenek ott a csajok (feladat?)

Kosztarika 2015.04.20. 21:29:49

Pjotr: " Nóriról a szemétégető jut eszembe.. " Menjen a fenébe, így beszélni bárkiről. Mennyivel különb? (költői kérdés volt)

Mók_Ica 2015.04.20. 21:30:03

@Rayen: ne emlegesd, lehet, hogy még lesz ilyen.... :))))

2015.04.20. 21:30:18

@ÉH3sZ: pluszpontért pluszkakaó? :D
fúúú a napfénytetőért én is karmolnék :D

furmintszaraz 2015.04.20. 21:30:20

@Mók_Ica: Jogos! Vétkesek közt cinkos, aki néma...

Chuck Νorris 2015.04.20. 21:30:23

nehogy ellopja a védettség boritékot a helyi kókuszárus

Kosztarika 2015.04.20. 21:30:33

@Rayen: ?:D :D tényleg, hiszen ŐK tökéletesek. NEM

Ditti82 2015.04.20. 21:30:42

@Kosztarika: Én Zoé helyében a fejükbe húztam volna a levéltálcát. :D

2015.04.20. 21:30:57

@Kosztarika: paca meg felhízlalja adrit - de suttyók télleg

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2015.04.20. 21:31:04

Ez a shármőr valami celeb, hogy mar most beceneven emlititek?

furmintszaraz 2015.04.20. 21:31:13

@fosch9: Nincsenek otthon a cicák, cincognak az egerek...

2015.04.20. 21:31:51

@ÉH3sZ: végül is még van ideje :D

2015.04.20. 21:32:26

lányok már joséarmadozzák a shármőrt

ÉH3sZ 2015.04.20. 21:33:11

@Yooha: Gábor, ennyit tudunk róla. Gólem szerint sármőr vagy mi

2015.04.20. 21:33:56

@furmintszaraz: jaja :D
a fiúk hogy élvezik a csendet azon kacagok :D

Kosztarika 2015.04.20. 21:34:14

Nóri máris hazaküldené Gyulát (pedig még nem is voltak a jakuzziban) :D

2015.04.20. 21:34:37

a randiról VALAKI védettséggel ér haza
(de nem mondták h a shármőr)

Mók_Ica 2015.04.20. 21:34:56

@furmintszaraz: csak a riportban volt nagy a szája....

@Chuck Νorris: szia :)))

@fosch9: illik is rá :))) ő a fekete lelkű csábító :))))

a fickók milyen genyók.....

2015.04.20. 21:35:16

@Yooha: nem hiszem, sármőrként reklámozták

Ditti82 2015.04.20. 21:35:19

Szegény lányok, semmi közük a védettséghez.

ÉH3sZ 2015.04.20. 21:35:34

@fosch9: Gondolták, h fiúnak:)

2015.04.20. 21:36:03

@Mók_Ica: és fekete képű :D

Papucs Orrán Pamutbojt 2015.04.20. 21:36:03

Patrik banánevés közben komolyan úgy nézett ki mint egy csimpánz :D
Remélem lesz belőle GIF :)

Mók_Ica 2015.04.20. 21:36:11

@Kosztarika: arra tippelnek a fiúk, hogy vagy nóri vagy adri lett a védett.... fő a bizalom....

Chuck Νorris 2015.04.20. 21:37:03

kidobó Adri már kötözködik

Kosztarika 2015.04.20. 21:37:05

@fosch9: én is erre gondoltam.
Adri hogy be van fosva :D

haruka 2015.04.20. 21:37:21

Istenem... Az elmúlt 15 percben gyakorlatilag mindegyik fiú lenullázta magát nálam.

2015.04.20. 21:37:24

@ÉH3sZ: igen de a löevél is úgy mondta h VALAKI
még lehet h vki fiúja kap védettséget ha a sármőr mögé áll ahogy vki mondta tegnap

furmintszaraz 2015.04.20. 21:37:26

Na, ha Adri mindezt hallaná, nem féltené annyira Patrikot :D

Mók_Ica 2015.04.20. 21:37:51

apolka két hete esett ki....
paca a hős-szerelmes....... menyire genyó..... és adrinak mit mond??? nem vagy kövér..... pffffff

ÉH3sZ 2015.04.20. 21:37:52

@Mók_Ica: Nem arra, hogy ők lettek, hanem h ő miattuk lett védett a fiú

Chuck Νorris 2015.04.20. 21:38:10

Patrik ma nagy formában van :) :)
Szia Móki :)

ÉH3sZ 2015.04.20. 21:38:33

@fosch9: A legrosszabbra számítottak

Rayen 2015.04.20. 21:39:01

A fiúk 5 perc alatt lerombolták a maradék renoméjukat is, és ezt még csak azzal se lehet menteni, hogy csak játszanak meg tattikáznak. Most bizony a valódi arcukat látjuk.

2015.04.20. 21:39:05

faszik ülnek a bárpulton a csajok meg nem tudják kinyitni az ajtót
vki: le kéne nyomni a kilincset
:D

Kosztarika 2015.04.20. 21:39:29

@Mók_Ica: szerintem(!!) arra gondoltak, hogy ők - Nóri, Adri - a legkevésbé értelmesek (jajj, de szépen körülírtam a butát :D ) és miattuk tudott valamilyen küldetést teljesíteni a fickó és ő kap védettséget ezért. Erre utalt Paca gúnyos kacaja is :D

Haplo 2015.04.20. 21:39:45

mennyire undoritoak a fiuk most, el se hiszem.... ennyit az annyit hangoztatott bizalomrol... miert kellrogton arra gondolni, hogy a lanyok reven szerezte a vedettseget? es ebben az elen jar a szent loki... szorosan a nyomaban peti

Mók_Ica 2015.04.20. 21:39:48

@ÉH3sZ: jaja.... bocsi... erre gondoltam, csak nem ezt írtam :)))) (szőke vagyok..... )

2015.04.20. 21:39:53

a faszik vastapssal fogadják a lányokat
és megjelenik sármőr is

@ÉH3sZ: jaja be vannak fotyva egy kicsit :D

Ditti82 2015.04.20. 21:39:54

Nem rossz arcú amúgy Gábor... :$

ÉH3sZ 2015.04.20. 21:40:21

Miért kell mindenkinek dohányozni?

Kosztarika 2015.04.20. 21:40:38

@haruka: meg nálam. Ha ezek kint is ennyire korrektek a nőkkel, akkor bármelyik elmehet melegebb éghajlatra.

2015.04.20. 21:40:50

@Haplo: nana paca többet fikázta a nőjét loki épp csak h megszólalt

Mók_Ica 2015.04.20. 21:40:58

@Kosztarika: igen, már ÉH3sZ javított :))))

Ditti82 2015.04.20. 21:41:19

@fosch9: Nekem az rémlik, hogy valamelyik rázárta az ajtót. :O

Loki, bazmeg, barátkozni, aztán meg elküldeni a fenébe az új lakót. :D

2015.04.20. 21:41:38

@ÉH3sZ: ugye? és ezt olyan jó h nem én mondtam :)

Mók_Ica 2015.04.20. 21:41:53

@Kosztarika: na ezért nem közülük választunk mi párt :))))

Kosztarika 2015.04.20. 21:42:00

@Chuck Νorris: felszabadult a domina hatása alól :D

Haplo 2015.04.20. 21:42:26

na, essen ki a fenebe Peti de izibe, remelem penteken bevalik a "jokivansagom" Eleinte nem ertettem Golem miert nem birja annyira az ejjeliekben, kezdem megerteni...

2015.04.20. 21:42:39

@Ditti82: ők láthatóan elfelejtették :)
@ÉH3sZ: paca tűnik a legberosáltabbnak

Mók_Ica 2015.04.20. 21:43:39

jájjjjj... loki együtt zuhanyozott shármőrrel..... kukiban..... áááááá
loki összejött mariannal...... höhöhöhö

ÉH3sZ 2015.04.20. 21:43:43

@fosch9: De azért teljesen direktbe kapta, legalább valami kamu feladatot adhattak volna neki

2015.04.20. 21:44:19

lloki már együtt fürdik az új fiúval
és mondja neki hogy ő mariannával itt összejött és azért nem egy pár h ne veszélyeztessék a játékukat :DD ehehee jól megvezeti sármőrt

Rayen 2015.04.20. 21:44:25

@Haplo: mert Gólem pont a nőkkel való tiszteletteljes bánásmód példaképe. :P

Haplo 2015.04.20. 21:44:49

@fosch9: kar volt megszolalnia... eddig se nagyon birtam de azt a keves szimpatiamat is elveszitette

2015.04.20. 21:45:16

előzetes: loki mondja sármőrnek neked nincs itt helyed
izgi lesz a lekrám után is figyeljünk

Mók_Ica 2015.04.20. 21:45:24

shármőr ármándónak botox jön be.... oszt mégis nórit fogja tologatni a mödansziéban?????

loki összearcoskodik lokkanccsal a reklám után..... hihihihihihi

Ditti82 2015.04.20. 21:45:24

Loki részeg. Vagy én nemtom, de ez nem túl szimpatikus.

ÉH3sZ 2015.04.20. 21:45:26

Nem sokáig fog barátkozni Loki

Chuck Νorris 2015.04.20. 21:45:30

na most lesz a kinek van nagyobb fütyije fight

Haplo 2015.04.20. 21:45:45

@Rayen: az is igaz, de eddig nem volt magyarazatom a Peti-ellenszenvere, most mar ertem

XocoLatte 2015.04.20. 21:47:37

@fosch9: Gyula meg egyenesen kiakadt h Nórit szapulták, ki se feküdt melléjük a napra

2015.04.20. 21:47:38

@Haplo: nah ne puffogj igyál egy kakaót :)
(majdnem azt írtam kakajót) :D
egyik sem tökéletes ez van
@ÉH3sZ: még nem tuti h sármőré a védettség
lehet a menyecskéknek még kell nyilatkozni
@Mók_Ica: kukiban :D te vagy a nap fémpontya :D

Chuck Νorris 2015.04.20. 21:49:21

jo lett vna ha Gábor feladatot kap, pld ha 48h-án belül megcsöcsörészik 2 csajt kap védettséget.

ÉH3sZ 2015.04.20. 21:49:26

@Mók_Ica: Mindet akarja, mondta!:)

XocoLatte 2015.04.20. 21:49:37

Valaki érti ezt a védettség cédulát? Gábor simán megtarthatja magának, de szabadon "használhatja" is, ez meg mi a szösz?

2015.04.20. 21:49:42

@ÉH3sZ: lehet csak hülyéskedek
@XocoLatte: gyuszi mégse szólalt meg :(

Mók_Ica 2015.04.20. 21:49:52

@XocoLatte: passzív rezisztanciába vonult??? ez széééép, csak a fiúk nem értették.....

@fosch9: :)))) a kakaó a fejembe szállt és hülyeségeket beszélek :))))

Haplo 2015.04.20. 21:49:57

errol a lanyok-fiuk kulon dologrol jutott eszembe az amerikai elso sorozat egyik emlekezetes jelenete, az uj bekoltozo lanyok a fiukkal ismerkedtek, a parjaikat a szerkesztok kikuldtek, de azt se a fiuk se a bekoltozok nem tudtak, hogy a lanyok mindent latnak-hallanak tv-n keresztul. Jo volt latni a kovetkezmenyeket :D itt is megneztem volna egy ilyet, megmutatni a lanyoknak ezeket a beszolasokat :)

Ditti82 2015.04.20. 21:50:53

@haruka: Érdekes módon csak Adrit és Nórit fikázták, a másik hármat valamiért nem, pedig őket is lehetne bőven...

XocoLatte 2015.04.20. 21:51:03

@XocoLatte: Nóri meg már küldené is haza Gyulát... Pfff... fő az önbizalom és a hűség! (vagy hű, segg?)

2015.04.20. 21:51:11

@XocoLatte: hát lehet h felhasználja v lehet egy adakozó kedvű lánynak adja :D mindjárt megértjük nórit :D

ÉH3sZ 2015.04.20. 21:51:17

@fosch9: Hogy érted ezt Édes?

Mók_Ica 2015.04.20. 21:51:31

@ÉH3sZ: ja, ő csak a külcsínre megy és az összes lányt meg akarja dugni..... hallottam.... asszem jobb lett volna, ha nem beszél annyit.....

Chuck Νorris 2015.04.20. 21:51:52

azért elég gyengék a kreativ felelösök, pld már multkor mondtam ha beküldenének egy travit védettséggel, aki bárkit választhat, mekkora banzai lenne

2015.04.20. 21:52:30

@Mók_Ica: jó volt az a kakaó nagyon, épp gondolkodom vmi keményebben :D
@Haplo: az jó lett volna tényleg :D

XocoLatte 2015.04.20. 21:52:38

@Haplo: még lehetséges, miért is ne... Adri és Nóri kapott rendesen, és Adri legtöbbet a saját párjától...

ÉH3sZ 2015.04.20. 21:53:05

@fosch9: Ha odaadja valakinek, akkor ő még kieshet pénteken

Mók_Ica 2015.04.20. 21:53:30

@Haplo: hát jó nagy felfordulás lett volna..... :)))

@Ditti82: vágás..... ennyit mutattak.....

XocoLatte 2015.04.20. 21:53:45

@Mók_Ica: ott abban a pillanatban nagyobb arca volt mint Gólemnek

2015.04.20. 21:53:54

@ÉH3sZ: ha csak tutira nem biztosít be egy csajt magának :D

2015.04.20. 21:55:18

@ÉH3sZ: pl ha azt mondja mondjuk adri h mögéd állok sármőr ha pacáé a védettség
nem tudom még nekem is zavaros ez a védettség (Édes) :D

XocoLatte 2015.04.20. 21:55:21

@ÉH3sZ: kivéve, ha annyira bemeséli magát valamelyik csaj lába közé, hogy már szükségtelen lesz neki

ÉH3sZ 2015.04.20. 21:55:45

@fosch9: Tutira nem mehet, nem bízhat meg ennyire senkiben:)
Gondolkodtál valami keményebben?:)))

Mók_Ica 2015.04.20. 21:55:57

@Chuck Νorris: kis perverz :))))

@fosch9: keményebb kakaón??? :)))) akkor kérek rá egy kis eperöntet :)))) tuti kiüt :))))

@ÉH3sZ: most nem lányoknak kell a védettség, nem??? nekik ez most pazarlás lenne.... hacsak nem jön be még egy lány.....

Rayen 2015.04.20. 21:56:00

@Haplo: még bejátszhatják nekik felvételről, mint Melániának, mielőtt beköltözött. Akkor lenne csak show :D

2015.04.20. 21:56:11

@ÉH3sZ: azt akartam mondani: hülyéskedTek csak a t kimaradt

Kosztarika 2015.04.20. 21:56:38

@XocoLatte: pedig ahhoz óriási tehetség kell :D

Haplo 2015.04.20. 21:57:04

@XocoLatte: sajnos nem nem hiszem... pedig jo lenne, megkavarna rendesen a dolgokat. Vagy nem, jobban belegondolva Adri hisztirohammal reagalna, Nori besertodne es mindenkit elkuldene a faxba, ahelyett hogy taktikaval reagalnanak, pl Adri hajlando lenne vegre valaki masban is gondolkodni mint Patrik, magyaran elkezdene jatszani vegre... vagy mit tudom en, jellemileg nagyon silany a felhozatal, nem nezek ki beloluk tobbet sajnos.

2015.04.20. 21:57:26

@ÉH3sZ: @Mók_Ica: tudtam h ezzel a keményebbel kihúzom a gyufát :D
nem is merem lereagálni :D

Ditti82 2015.04.20. 21:57:36

@fosch9: Nórit. Gyula meg kibaszná Bencét, ha már Tinával szimpatizál. :D

Mók_Ica 2015.04.20. 21:57:37

@XocoLatte: és ez azért már durva :)))))

nóri kokettálgat shármőrrel..... pffff

ÉH3sZ 2015.04.20. 21:57:52

@fosch9: Meglátjuk:)
@XocoLatte: Annyira nem szexfüggőek szerintem

Kosztarika 2015.04.20. 21:58:09

@Rayen: Istenem, de szép lenne.. megnéznénk :)

Mók_Ica 2015.04.20. 21:59:02

@fosch9: nálam nem :)))) én kedvelem :))))

2015.04.20. 21:59:44

@Ditti82: áh tinánál már eldőlt

sármőr is lokival akar szövetkezni
minden új fiú lokival akar szövetkezni

2015.04.20. 22:00:20

sármőr azt mondja
elindult vmi kettőnk között :DDD

lokival megjátszott veszekedés lesz (tuttam)

Mók_Ica 2015.04.20. 22:00:23

shármőr lokival taktikázgatni akar... olyan kis okos.... már barátságról beszél lokival.... höhöhö

fran7 2015.04.20. 22:00:36

Amikor Peti Gáborról beszélt, akkor nem magát jellemezte valójában?

Kosztarika 2015.04.20. 22:00:48

@fosch9: Ádámnak is sikerült, aztán jól ráb@szott :D :D

Ditti82 2015.04.20. 22:00:59

@fosch9: Ha Gyula beáll védettséggel mögéjük, akkor hiába dőlt el Tinánál. ;)

Starlettevagysem 2015.04.20. 22:01:01

Furák a pasik ezzel ahogy a csajokat kritizálják. Pl nekem botox pont akkoranak tűnik mint Adrienn. Adrienn mindig kap a súlya miatt botox sose. Bárhogy is nézem szerintem tuti szilikonos a segge

ÉH3sZ 2015.04.20. 22:01:08

@Mók_Ica: Teljesen megértelek, h kedveled :))

2015.04.20. 22:01:25

@ÉH3sZ: mert elpirulok :D
@Mók_Ica: :DDD

Mók_Ica 2015.04.20. 22:02:00

@ÉH3sZ: az ... műbalhé.... :))))

2015.04.20. 22:02:42

@Ditti82: ez igaz :D
@Kosztarika: jaja pont mandula jutott eszembe
@ÉH3sZ: műűű

Ditti82 2015.04.20. 22:03:45

Tényleg bénák voltak. :D

2015.04.20. 22:03:58

német színjátszószakkor

Mók_Ica 2015.04.20. 22:04:28

nem lehet, hogy lokinak is elege van petiből??? jól jött neki egy új szövetséges......

@ÉH3sZ: :)))
@fosch9: :)))

mindenki levette, hogy kamukéróztak???? :))))

2015.04.20. 22:04:42

jaj peti mán hártál kifele loki mögül
péter fuj

Kosztarika 2015.04.20. 22:05:05

Elindult a széthúzás. Seggberúghatom Petit? Megszavazzátok?

ZLATAN 2015.04.20. 22:05:20

ZLATAN ON.Ica. Egyetlenem. Hiányoztál. Sajnos nem tudom nézni, benneteket olvaslak, de nem értem mi a lényeg eddig.

Ditti82 2015.04.20. 22:05:22

Ha Adriék tudnák, hogy Pjotrék Pacát akarják hazaröptetni, nem hédereznének náluk.

Zsoofka 2015.04.20. 22:05:32

Lokin most jött ki a mérgesvagyokPetire mert elvette a Botoxomat című időzített vírusnyok.

Mók_Ica 2015.04.20. 22:05:57

na, erre pont jó volt... most peti "mosakszik", hogy ő nem tudott semmiről.... és most neki sem hisznek hihihihihihihi

2015.04.20. 22:06:13

jaj mindenki milyen kis érzékeny lett a nagy punnyadásban még megsértődenek mert loki jáccik kicsit

Ditti82 2015.04.20. 22:06:51

@fosch9: Ezért nem jár az oscar. :(

Bence minek kurjongatott? Gábor lekapta Nórit? :D

XocoLatte 2015.04.20. 22:07:08

Ivarnak benedvesedik a nunája, de nem a jakutól...

Chuck Νorris 2015.04.20. 22:07:09

nórika hogy vigyorgott, mielött Gábor megcsinálta.

Kosztarika 2015.04.20. 22:07:21

@mokamini: Petin meg a "nem avatott be" pedig én vagyok a főnök szindróma

2015.04.20. 22:07:54

@Ditti82: ezt a kis színjátszát nem sajnálom tőle :D

Mók_Ica 2015.04.20. 22:07:57

@ZLATAN: bejött egy shármőr, aki minden csajt meg akar dönteni.... műbalhézott lokival..... és a reklám után a kismedencében közelebb akar kerülni nórihoz.....

te is hiányoztál.... kész a vacsi :))))

Chuck Νorris 2015.04.20. 22:08:56

@Starlettevagysem: marcsa egy T-2100 as szilikonszövet a csontvázon

ZLATAN 2015.04.20. 22:09:02

@Mók_Ica: Köszönöm Ica. Mit eszünk? Bence megdugta már Gólemet? Milyen a shármőr? Szexi?

Kosztarika 2015.04.20. 22:09:36

A franc essen beléjük, 10 perc közepes műsor, 25 perc reklám :( :(

csak mert 2015.04.20. 22:10:03

@Mók_Ica: Úgy látom, nórit megfogja döngetni :D

XocoLatte 2015.04.20. 22:10:24

@Mók_Ica: Loki más célból műbalhézott, mint Gábor -- és szerintem célt ért... Pjotr a kisgenyó újabb arcot veszített és mindenki összezavarodott.

Figyeltétek, hogy Peti-Botox még levegőt sem vettek, de gyszerre böktétk ki, hogy na akkor eljött Patrik repülésének ideje.

Chuck Νorris 2015.04.20. 22:10:51

@Kosztarika: már ez megy egy hete. müsor, reklám, müsor reklám vége aztán az ÉÉben történik is valami :)

Zsoofka 2015.04.20. 22:11:11

@Kosztarika: Ja. Egyre több a reklám. Lassan mérni fogom, melyik a hosszabb. A műsor vagy a reklám.

Peti ki fogja használni ezt a Loki-szólót és kilép mögüle?

csak mert 2015.04.20. 22:11:16

Loki szép lassan, de biztosan megutáltatja magát mindenkivel :D

Patrik "keményen" megmondta a véleményét Adri háta mögött, fú de gáz pasik.......

XocoLatte 2015.04.20. 22:11:46

@ZLATAN: az itteni csajok véleményét én is szeretném hallani: milyen pasi ez a sármőr Gábor?

ZLATAN 2015.04.20. 22:11:51

@XocoLatte: Személy szerint örülnék, ha ez a Patrik-Adri páros megbomlana. Elegem van belőlük.

Chuck Νorris 2015.04.20. 22:12:16

@Kosztarika: mindig attólk félek ha egy nagyot röhög megreped az arcbőre, és kibujik vmi terminátor vagy gyikember

ZLATAN 2015.04.20. 22:12:34

@csak mert: Látom itt van a B tervem is. :))

csak mert 2015.04.20. 22:12:50

@ZLATAN: ideje lenne reptetni őket is

XocoLatte 2015.04.20. 22:13:13

@ZLATAN: Nóri ezt most fogja elbasszarintani szvsz

2015.04.20. 22:14:19

@XocoLatte: sztem igazi nagyképű majom típus
@mokamini: persze, már a marcsa hadművelet is erre mutatott

ZLATAN 2015.04.20. 22:15:00

Amúgy azt sem értem, hogy Adrinak meg Bencének miért nincs valami fedőneve. Adri lehetne Lipid, Bence meg Kox. Nem értem sixxet, hogy őket miért felejtette ki.

Zsoofka 2015.04.20. 22:15:32

Nóti mosolya szép....

2015.04.20. 22:16:02

@ZLATAN: annyira jellegtelenek h még becenév sem jár

csak mert 2015.04.20. 22:16:17

@ZLATAN: Lipid? miért pont az?:D én az elején tepsifejűnek hívtam

2015.04.20. 22:16:41

@mokamini: szegény rápusztult a sármőrre

Chuck Νorris 2015.04.20. 22:16:50

bence egy szál faszban üldögélt az ágyon? :)

ZLATAN 2015.04.20. 22:16:58

@fosch9: F9 :))) De hiányolom. Tényleg jellegtelenek, de sixx a semmiből is tud varázsolni, ezt már láttuk párszor.

2015.04.20. 22:17:36

bence mit ordibál? nagyon féltik a seggüket lokit kivéve mert ő felfogja h érdemes az újjal spanolni

ZLATAN 2015.04.20. 22:17:43

@csak mert: Lipid, mint zsír, ugye :))) De ez nem szép tőlem, csak egy felvetés volt. utálom magam, hogy ezt leírtam.:))

Rayen 2015.04.20. 22:17:59

Ez vajon mitől jön Bencének, hogy ha megiszik egy pohár sört, máris vetkőzni kezd?

ZLATAN 2015.04.20. 22:18:15

Ti vagytok a szemeim. Mi történik?

Mók_Ica 2015.04.20. 22:18:26

@ZLATAN: borsófőzelék és/vagy paprikás krumpli :))) rosét kérsz vagy van fosch9-től kakaónk is..... shármőr egy pöcs egyelőre......
bence gólemet??? inkább gólem bencust :)))

@csak mert: őt akarja párnak :)))) irányítani akarja :))))

@XocoLatte: igen, én is így észrevételeztem :))))

bencus egy szál pöcsben ordibál.......

fran7 2015.04.20. 22:18:29

Bencével mi történt? Ráadásul a többieket nem zavarta a meztelensége.

2015.04.20. 22:18:36

@ZLATAN: azért meg kell dolgozni :D

Haplo 2015.04.20. 22:19:10

ezek a sracok mind gyengeelmejuek? megmondta a srac hogy NEM volt feladat, csak ugy kapta a vedettseget... mit rugoznak meg ezen?

Zsoofka 2015.04.20. 22:19:15

@ZLATAN: A füledtől kérdezd. mert nem értem....

ZLATAN 2015.04.20. 22:19:24

@Rayen: Szakmai ártalom szerintem. 2 sör után lehet durvább dolgokat is bevállal. Akár Pacát is.

csak mert 2015.04.20. 22:19:31

@ZLATAN: :))

degusztustalan ez az új pasi

2015.04.20. 22:20:01

@ZLATAN: nórit gyúrja az új fiú
a többi ment fentről kukkol

Mók_Ica 2015.04.20. 22:20:26

@ZLATAN: asszem itt az ideje, hogy B tervet keressek én is :)))) :PPPP

shármőr erotikásan puszilgatta nórit a kismödansziéban..... wazze... már egy szál pöcsben mutogatja magát az új fiú is..... pfffff

ZLATAN 2015.04.20. 22:20:37

@fosch9: Hogy érzed, lesz behatolás?

Kosztarika 2015.04.20. 22:20:40

Itt minden pasi azt hiszi, hogy csak akarniuk kell és már "szerelmes is lesz belém" a csaj?? Mi ez Teeee??

2015.04.20. 22:21:01

hopp tina meglovagolta bencét

Mók_Ica 2015.04.20. 22:21:03

bencus most matat mingyá tinán..... höhöhö

csak mert 2015.04.20. 22:21:12

hopp tina és bence is szexelnek......

Kosztarika 2015.04.20. 22:21:26

@ZLATAN: Bence és Tina között biztos. Ez hamar ment :D

Haplo 2015.04.20. 22:21:39

mindenki beindult a latvanytol :D

ZLATAN 2015.04.20. 22:21:54

@Mók_Ica: Szerintem kritérium volt, hogy biszex srácokat is berakjanak.(Bence, Paca, meg ezek szerint ez az új is, Peti is gyanús) Lehet B terved Ica, mert lehet kiesek.:))

Rayen 2015.04.20. 22:22:09

Amikor bejött Tina, írtam hogy Szepesi Nikolettre hasonlít. Csak alkatilag gondoltam, de annyira nem fogtam mellé. :D

Kosztarika 2015.04.20. 22:22:38

.. ÉÉÉÉSS az új fiú lopakodik. aztán a sötétben ráveti magát Gyulára :D

2015.04.20. 22:22:40

@ZLATAN: spoilerek szerint igen
de ránézésre nóri nagyon benne van a dologban
ha most nem is de később esélyesnek gondolom a dolgot

csak mert 2015.04.20. 22:22:50

@ZLATAN: gyanúsan nyitottak egymásra :D

Rayen 2015.04.20. 22:23:28

@mokamini: alszik szegénykém. Bírnám végül ő kapná a védettséget, cserébe a párja lesmacizásáért.

2015.04.20. 22:23:31

@Kosztarika: jahaj :D

nóri sír, ponrós sír, peti lokinak papol, holnap dráma

Zsoofka 2015.04.20. 22:24:02

Mondom én, hogy Loki rosszul választott a kér luvnya közül... Ki hitte volna, hogy Tina a luvnyább????

Chuck Νorris 2015.04.20. 22:24:07

hu micsoda drámák lesznek, Loki nem hagyta hogy Barbi meglovagolja az meg átment sirni Nórihoz

ZLATAN 2015.04.20. 22:24:56

@Kosztarika: Azt láttam napközben. Már tele volt vele a bulvár. Mit szól ehhez Sneci?? Biztos fáj neki.

Mók_Ica 2015.04.20. 22:24:58

@ZLATAN: sztem te ki akarsz esni, mint apolka..... tartsak neked szerelmes búcsúbeszédet???

holnap milyen heves események lesznek.... és nem fogom látni.... :(((

Chuck Νorris 2015.04.20. 22:25:07

@Kosztarika: Gyula meg azt hitte volna hogy vmi uj élmény DominaNóri hátulrol csiklandozza :)

XocoLatte 2015.04.20. 22:25:30

@Rayen: szakmai ártalom - chippendale a gyerek

2015.04.20. 22:25:37

@Rayen: én gyulának adnám, olyan kis ártatlan

Chuck Νorris 2015.04.20. 22:25:45

de béna haja van Snezinek az ÉÉben haha

ZLATAN 2015.04.20. 22:25:49

@Mók_Ica: Nem akarok kiesni, csak félek, hogy F9 védettséget kap...:))

Ditti82 2015.04.20. 22:25:52

@Kosztarika: Khi ez, theee?! Klasszikusokat csak pontosan! :D

Na jó, kapja be az összes hotellakó gyík, kérem a 20milliót, pusztán azért, hogy még nem vesztettem el a fonalat végleg. :D

Kosztarika 2015.04.20. 22:26:02

@csak mert: Nóri el is kottyintotta, aztán gyorsan szépített, de úgy tűnik ismerték egymást..

Mók_Ica 2015.04.20. 22:26:19

@ZLATAN: éében pont erről faggatják sezlonyt... :)))

ZLATAN 2015.04.20. 22:26:23

Sneci van az éjjelben? :)))) Kíváncsi vagyok, hogy mit szól az igaz szerelméhez. :))

ZLATAN 2015.04.20. 22:27:07

@csak mert: F9 kiszór védettséggel...Ettől félek.

Ditti82 2015.04.20. 22:27:19

@fosch9: Mondtam én, hogy ott lesz az egyéjszakás kaland! :D Gyulát azért sajnálom szegényt. :(

Chuck Νorris 2015.04.20. 22:27:25

Snezi milyen nagyra tartja magát meg Marcsát, közbe sztem sokkal jobb teste van Tinának :)

XocoLatte 2015.04.20. 22:27:33

@fosch9: Nóri még idejében megállt a lejtőn, a smacizás viszont kezdetnek mégis csak jó alap a sármőrnek. Mivel Nóri bevallotta, hogy az ő nunája az ilyenekre duzzad, szerintem még néhány bulika és Nóri is lovagolni fog (46 napja nem ért hozzám senki, azt a dumát...)

2015.04.20. 22:27:34

mindenestre a fiúkról kiderült h rendesebbek mint a lányok a hotelben

csak mert 2015.04.20. 22:27:52

@ZLATAN: dehogy szór ki, ő nem olyan

Mók_Ica 2015.04.20. 22:28:04

@ZLATAN: ha F9 védett, max én eshetek ki, teeee :))))

@Chuck Νorris: furi is és béna is....

itt a zuhany előjáték bencussal és tinával..... mingyá jön a keksz is :))))

ZLATAN 2015.04.20. 22:28:33

@Chuck Νorris: Jó teste van Tinának..serdülő fiú kategóriában világbajnok. :))

csak mert 2015.04.20. 22:28:34

@Mók_Ica: mesélj mi van az éjjelben, nincs szuper csatornám

2015.04.20. 22:28:52

@XocoLatte: nekem az a furcsa h kijelenti 46 nap és jaj
fiatalság boloncság :D

Szoba kilátással 2015.04.20. 22:29:13

@ZLATAN: kritizálja tinat jobb nőnek hiszi magat nála

XocoLatte 2015.04.20. 22:29:17

@Chuck Νorris: PBarbi nem hagyta hogy a Kapitány a fedélzeti lépcsőn lemenjen a gépházba, szerintem ezért volt a hepaj

ZLATAN 2015.04.20. 22:29:39

Sixx vmi olyasmit írt, hogy Tina a debreceni Conchita :))) óriási :)))

2015.04.20. 22:30:16

@Mók_Ica: @ZLATAN: van védettségem? akkor loki mögé állok és ómaperverz mehet a balettba ugrálni :D

Mók_Ica 2015.04.20. 22:30:50

@csak mert: bence és tina kapcsolatát elemezgetik.... és hogy sezlony kecskére bízta a káposztát.... sezlony csak azért nem szexelt a hotelben, mert akkor pornó filmet láttunk volna.... hihihihihihihii

ZLATAN 2015.04.20. 22:31:00

@Szoba kilátással: Nekem Tina kissé fiús...Lehet Kox Bence ezért gerjedt rá annyira. Snecit nem annyira kedvelem, de ezt már kifejtettem párszor, nem untatlak vele benneteket.

Chuck Νorris 2015.04.20. 22:31:05

@ZLATAN: mér? van mejje, csak nincs benne 800 -as implantátum :)

Elektra1976 2015.04.20. 22:31:39

Ilyen is volt már vmelyik lány párja kapja tőle a védettséget szerintem és a lány lesz a párja Gábornak és a védett melléjük nem állhat Volt valami hasonló az előző ÉHkban

Mók_Ica 2015.04.20. 22:32:05

most ismét látjuk, ahogy a fiúk kibeszélik a lányokat..... főleg adri túlsúlyát....

csak mert 2015.04.20. 22:32:18

@Mók_Ica: és féltékeny Snezi?

@ZLATAN: Pornós barbi laposabb

ZLATAN 2015.04.20. 22:32:18

@Chuck Νorris: Az egész alkata fiús. Még az arcvonásai is. De ízlések és pofonok.

ZLATAN 2015.04.20. 22:33:02

@XocoLatte: melyiken Xoco? Nincs mit :))

Mók_Ica 2015.04.20. 22:33:19

@ZLATAN: tina építi a testét és edző.... úgy mint bencus....
te nem tuTTad, hogy F9 lány??? :))))

Chuck Νorris 2015.04.20. 22:33:28

hát az tény hogy Tina vékony, izmos, és erös a válla, de ilyen erövel Béres Alexa is fius volt, mégis mindenki megdöntötte volna sztem :)

ZLATAN 2015.04.20. 22:33:31

@csak mert: PBarbiról beszélni sem merek, mert rémálmaim lesznek.:))

XocoLatte 2015.04.20. 22:33:57

@fosch9: felhívás keringőre, ugye? ;-)

ZLATAN 2015.04.20. 22:34:23

@Chuck Νorris: Neki voltak mellei, vagy úgy csinált..Ez a lány (?) nekem kicsit erős. Szó szerint.

Chuck Νorris 2015.04.20. 22:34:29

@ZLATAN: lehet. a végén kiderül meleg vagyok :)

Mók_Ica 2015.04.20. 22:34:36

@csak mert: azt mondja nem.... pedig azért de :))))

most sezlony kritizálja fiúkat.... említi a fiúk csöcseit hihihihihihi

csak mert 2015.04.20. 22:34:38

@ZLATAN: @Chuck Νorris: de tina olyan, mintha bajszos lenne, az alkata szép, csak délies tipusss

ZLATAN 2015.04.20. 22:34:50

@fosch9: Az bizony. Bence féle natural.

2015.04.20. 22:35:23

@ZLATAN: nem, én loki vagyok, nem olvastad a tegnapi kommenteket? :D

XocoLatte 2015.04.20. 22:35:30

@ZLATAN: ezen:

ZLATAN 2015.04.20. 22:28:33
@Chuck Νorris: Jó teste van Tinának..serdülő fiú kategóriában világbajnok. :))

ZLATAN 2015.04.20. 22:36:02

@csak mert: nem attól bajszos, hanem azoktól a natural dolgoktól szerintem, de lehet tévedek...Tippem szerint a háta is szőrös...(elmentem hányni)

Rayen 2015.04.20. 22:36:31

Pamelának előnytelen ez a szoknya, nagyon furcsán fest a fenekén.

Mók_Ica 2015.04.20. 22:36:34

@Chuck Νorris: sztem Béres Alexandra nőiesebb..... :))))

@ZLATAN: tina olyan, mint egy átoperált fiú :)))

@XocoLatte: konkrétabban mondja???? :))))

Chuck Νorris 2015.04.20. 22:36:45

@ZLATAN: ááá nem, még Móki féltékeny lenne :D

2015.04.20. 22:36:48

@XocoLatte: a nóri által mondottak jaja ha arra gondolsz

XocoLatte 2015.04.20. 22:36:51

@ZLATAN: de ha Bence esetleg hozzá van szokva a hátsó bejáratokhoz, akkor Tinán van elülső is meg hátsó is -- varietas delectat

ZLATAN 2015.04.20. 22:37:11

@Mók_Ica: Vonzódom hozzád érzelmileg is. Ez zavarhatja a játékunkat? :))

pogona vitticeps 2015.04.20. 22:37:20

Peti a következőt mondta az előzetesben Bencének: Kurvára nem a Gábort kell innen kirakni, hanem a Lokit. Jól hallottam?

Mók_Ica 2015.04.20. 22:38:14

sezlony fogyott a hotelben 6 kilót.... egyébként kisebbnek tűnnek a mellei is.....

ZLATAN 2015.04.20. 22:38:38

@XocoLatte: :))))) Kapisgálod. Továbbá Similis simile gaudet. :))

Chuck Νorris 2015.04.20. 22:38:41

lehet amugy Bencének bejönnek az ilyen izmos csajok, ha már ö is sporoló. Én is sokat sportoltam anno, teke, darts, sörvirsli, lehet azért tetszik

2015.04.20. 22:39:09

@pogona vitticeps: ezt nem hallottam de peti már megy a lejtőn lefelé egy pár napja

csak mert 2015.04.20. 22:39:19

@Mók_Ica: lehet lejjebb faragtak belőle, túl nagy volt

XocoLatte 2015.04.20. 22:39:49

@fosch9: de most tényleg, mi volt ez a Nóri részéről? valami előjáték, hím tesztelés? dürcögés?

én nagyon úgy láttam, hogy fenemód akarja, de nem a jakuban... holnap este átoson a szingliszobába, fogadjunk

Mók_Ica 2015.04.20. 22:39:58

@Chuck Νorris: ááá... dehogyis.... ez úgyis amolyan túl a barátságon levelezés lenne :))))

@ZLATAN: a tiédet zavarja?? :))))

Ditti82 2015.04.20. 22:40:21

@Elektra1976: Volt, csak nem élt vele senki emlékeim szerint. Pítnek volt az 1-ben ilyen átadható védettsége, de ott nem ajánlotta fel senki a párját, illetve hát Korleóne fejében megfordult, de Zsömike csúnyán nézett. :D

ZLATAN 2015.04.20. 22:40:26

@Chuck Νorris: Én nem akarom szapulni ezt a szerencsétlen Bencét, de ez milyen sportoló?? Megállás nélkül vedel, ájulásig iszik...Tényleg azt gondolod, hogy sportember?

Mók_Ica 2015.04.20. 22:40:59

@Chuck Νorris: a sakkot kifelejtetted :))))

@csak mert: nem ártott neki, ha ez történt :)))

Chuck Νorris 2015.04.20. 22:41:00

@XocoLatte: télleg, egyre ideálisabb partner :) még pumpálni sem kell, mert nem ereszt le sose

ZLATAN 2015.04.20. 22:41:26

@Mók_Ica: Félek, hogy az érzéseim miatt sebezhető leszek és hátba fogsz szúrni. :))

XocoLatte 2015.04.20. 22:41:28

@pogona vitticeps: eznekem nem volt meg, de holnap kiderül

csak mert 2015.04.20. 22:41:52

@ZLATAN: a sportolók tudnak igazán partizni, főleg az edzőtáborokban...

Mók_Ica 2015.04.20. 22:42:06

@ZLATAN: csak ha okot adsz rá :))))

gólyamajom 2015.04.20. 22:42:21

@ZLATAN: és a sírás a legjobb...bármi van, síííír

Chuck Νorris 2015.04.20. 22:42:41

@Mók_Ica: ugy érted engedett neki a szilikon? :)

ZLATAN 2015.04.20. 22:42:45

@Mók_Ica: nem tudtam, hogy az is sport...sajnálom..:((

2015.04.20. 22:42:49

@XocoLatte: ahogy én látom nórit:
bejon neki a sármőr, de milyen már h odatartja és mindenki megtudja... ezért húzódozott el a jakuban de azért rebegtette a pilláit, sztem is beoson és ott lesz egy kis entyempentyem titokban

ZLATAN 2015.04.20. 22:43:19

@csak mert: én a sportolók nevében kikérném, hogy ez a gyerek sportoló...

XocoLatte 2015.04.20. 22:43:31

@ZLATAN: a műsor idejére felfüggesztette a dolgot, de már visszaállt rendesen a gyúrás-építés szakra

Elektra1976 2015.04.20. 22:43:50

@pogona vitticeps: Felirat szerint az volt szerintem hogy "kurvára nem a Gábor akar kirakni innen hanem a Loki "de csak futólag néztem oda

ZLATAN 2015.04.20. 22:44:18

@gólyamajom: Nagyon szexin sír. Néha, amikor Bence sír (majdnem minden nap), olyankor megkívánom saját magam. Szerintetek keressek fel egy pszichiátert? :)))

Mók_Ica 2015.04.20. 22:44:18

@Chuck Νorris: aztat én nem tudhatom..... :))))

@ZLATAN: az nem, pont ezért viselkedik így, ahogy látjuk ......

kismaszatka 2015.04.20. 22:44:31

@pogona vitticeps: Bizony jól hallottad! Én is erre kaptam fel a fejem, hogy Peti milyen nagy genyó.

pogona vitticeps 2015.04.20. 22:44:56

@fosch9: visszanéztem, eztet mondta. Kellett már egy bokorból nyulat zargató ürügy mindkettőjüknek.:)

ZLATAN 2015.04.20. 22:45:00

@Mók_Ica: Annyira örülök, hogy a párom vagy. :))

XocoLatte 2015.04.20. 22:45:20

@fosch9: amilyenek ezek, csatárláncban fognak üvölteni a szingli ablaka előtt és még Gyula is odaténfereg a zajongásra

2015.04.20. 22:45:42

@ZLATAN: sztem inkább keresd fel olyankor icukát :D

pogona vitticeps 2015.04.20. 22:46:26

@kismaszatka: Nem lepett meg a dolog, csak gondoltam várnak még egy kicsit.

Chuck Νorris 2015.04.20. 22:46:39

@fosch9: én is erre tippelek, sőt, Gyula is beszáll és irgalmatlan nagy gruppen lesz lesz belöle. :)

ZLATAN 2015.04.20. 22:46:45

Petit kidobhatnák már végre...Idegesít. Szerintem arról is fél órás monológot ad elő, ha elindul sz@rni.

ZLATAN 2015.04.20. 22:47:15

@Chuck Νorris: Örülnék, ha Gyula végre elveszítené a szüzességét...:))

XocoLatte 2015.04.20. 22:47:18

@Elektra1976: ezt Bencének, aki még mindig elhiszi Botsáskának, amit az kérdez? Úgy kell neki, bakker

2015.04.20. 22:47:24

@pogona vitticeps: natessék
azé peti helyében nem felejteném el h a védett sráccal loki pajtizik :D úh remélem pénteken peti repül, botox meg visszakapja lokit :D megérdemelnék
@XocoLatte: jaj szegín gyuszi meg elsírná magát :(

csak mert 2015.04.20. 22:47:27

@ZLATAN: peti elég genya, botox is

ZLATAN 2015.04.20. 22:47:56

@csak mert: Saját magam "C" terve vagyok :)))

XocoLatte 2015.04.20. 22:48:12

@fosch9: csak az a baj ezzel a "sarmőrrel", hogy dicskedős, vagyis Nóri titka nem marad titokban

2015.04.20. 22:48:32

@Chuck Νorris: á gyuszi rendes fiú nem csinálna olyant

Mók_Ica 2015.04.20. 22:48:40

@ZLATAN: @fosch9: egyik feladatom a villa-lakók lelkének ápolása volt... mint villanővér..... akarsz beszélgetni??? mi nyomja a lelked???

jááájjjj... új vendég... shármőr barátja... aki szerint shármőr egy csupaszív ember, aki hirtelenharagú hihihihihihihihihi (a barát egyébként elég tejfeles szájú..... tök más, mint shármőr)

XocoLatte 2015.04.20. 22:49:17

@Chuck Νorris: Gyula a képet tartja közben, mert az folyton szét akar majd esni... =)

2015.04.20. 22:49:35

@XocoLatte: igen és majd nóri pironkodhat
@Chuck Νorris: azt leszámítottam :D

Elektra1976 2015.04.20. 22:49:54

@XocoLatte: Hát végül is igazat mondott Peti Bencének ha tényleg ezt mondta de nem 100 % holnap kiderül

Rayen 2015.04.20. 22:50:06

Vakok között félszemű a király, mondja Gólem Petire. Havonta egyszer van egy jó poénja. :D

ZLATAN 2015.04.20. 22:50:32

@csak mert: Botoxtól nem volt túl okos dolog Lokit lecserélni. Botsáska (Pjotr) el fogja számolni magát szerintem. Túlkombinálja már nagyon. Annyira taktikus akar lenni, hogy már mindegy neki, csak okoskodjon. Továbbra is idegesít. Peti repül, utána meg Botox. Loki a legjobb játékos szerintem az eddigiek alapján.

2015.04.20. 22:50:35

@Mók_Ica: igen akarok, ÉH bealudt a kakajótól :D

Chuck Νorris 2015.04.20. 22:51:56

@XocoLatte: :) vonat? gyula tartja a képet, mögötte Nóri aki felköti a derekára Nózit, Sármör meg Nóri mögött? :)

ZLATAN 2015.04.20. 22:52:26

@Mók_Ica: Attól félek, hogy csak kihasználsz és kint majd nem fogsz szeretni, csak most ezt mondod nekem és nem közösen fogsz velem énekes-dj-személyiedző-modell karriert csinálni, hanem külön.

csak mert 2015.04.20. 22:52:29

@ZLATAN: így jártak...
nem hat meg egyik sem :))
az se érdekel ki nyeri

2015.04.20. 22:52:31

@XocoLatte: büszke vagy h a botsáskát átvették mások is? :)

pogona vitticeps 2015.04.20. 22:52:45

@Elektra1976: egy barom vagyok, megint meghallgattam, mintha bármit is számítana... most full hangerőn, a Peti tényleg magáról beszélt. Streamen nincs felirat, csak a bot fülem. Köszi

XocoLatte 2015.04.20. 22:53:49

@Chuck Νorris: ez is egy lehetőség, de én arra utaltam, hogy Gyula elöl a mozdonyka, mögötte Bence és Patrik a kazánfűtők

Mók_Ica 2015.04.20. 22:54:11

sezlony szerint shármőr beképzelt, de sármos..... sezlony megnyalogatta a szája szélét shármőr kisfilmje alatt...... de aztán gyorsan kijelentette, hogy a saját barátja jobb képű, mint shármőr :))))

shármőr barátja szerint nórit taktikából választotta shármőr, aki bejön neki, az botox :)))
shármőrnek az ital jobb barátja sokszor, mint a lányok..... ez nagyon szép volt egy legjobb barát szájából......
minek ellenség annak, akinek ilyen barátja van???? höhöhö

csak mert 2015.04.20. 22:54:14

@pogona vitticeps: én is így hallottam, de majd kiderül

ZLATAN 2015.04.20. 22:54:30

@XocoLatte: Sajnálom, nem értem a kérdést, mert a debilitás határán mozgok :( Fejtsd ki kérlek!

XocoLatte 2015.04.20. 22:54:57

@fosch9: most vettem le a trikómat, mielőtt szétreped a büszkeségtől a mejjemen

pogona vitticeps 2015.04.20. 22:55:28

Ismeritek a régi Street Fighter játékot?Abban volt egy indiai fazon, varázslatosan nyújtogatta kezét- lábát, na engem őrá emlékeztet a Peti, de a nevére nem emlékszem is kapásból.

XocoLatte 2015.04.20. 22:56:09

@ZLATAN: megtörtént

XocoLatte 2015.04.20. 22:53:49
@Chuck Νorris: ez is egy lehetőség, de én arra utaltam, hogy Gyula elöl a mozdonyka, mögötte Bence és Patrik a kazánfűtők

ZLATAN 2015.04.20. 22:56:18

@Mók_Ica: Most akkor szerinted Shármőr milyen?? Légy velem őszinte, mintha a riportban lennél!!

Rayen 2015.04.20. 22:56:38

Szegény Gyula, le van fagyva ebben a társaságban.

ZLATAN 2015.04.20. 22:57:13

@XocoLatte: :)))))) Ez nagyon tetszik. Mozdonyka meg a kazánfűzők :))) Ezt pedig én köszönöm. :)))

2015.04.20. 22:57:17

most mennem kell, 1-2 napig lehet, h nem leszek, akik nem kedvelnek, nyugodtan fellélegezhetnek :)

Mók_Ica 2015.04.20. 22:57:18

@fosch9: ápolom a lelkedet :)))) mesélj nyugodtan..... :)))

@ZLATAN: tényleg beszélnünk kell...... kicsit paranoiássá tett ez a bezártság :)))) mi szeretnél lenni??? dj-modell??? személyi edző - énekes??? :)))

XocoLatte 2015.04.20. 22:58:03

@Mók_Ica: csak irigykedik, szívesen lenne a helyében -- ez egy ilyen barát, Gyulának kicsit másféle volt az ÉÉ-ben

Chuck Νorris 2015.04.20. 22:58:07

@XocoLatte: hmm már kész is a müsorterv, Sármör bemegy Gyuláékhoz és elkapja a zuhanyzóban Nórit, a nagy tologatásban letörik a wcpapirtartó, a csörömpölésre felébred gyula, bemegy, elképed, kicsit sir, majd elindul az éjszakába. közben Partik összeveszik Adrival, és otthagyja, Bence meg kimegy levegözni a nagy Tina galopp után. A három hös a jakuzinál találkozik, ahol gyula szomorusága a két jólelkü fiunál megfelelö táptalajra lel. az uj barátság a jakuzziban egy hatalmas melegpartyval végződik.

ZLATAN 2015.04.20. 22:58:31

@csak mert: Engem csak Ica érdekel meg te meg én, mert én vagyok a C terv...De lehet védettséggel kirakom magam az érzelmeim miatt. Még nem tudom.

2015.04.20. 22:59:02

@Mók_Ica: megyek inkább utána, aludni :D
jó éjt

Elektra1976 2015.04.20. 22:59:18

hetes@pogona vitticeps: Szerintem meg arról beszélt Peti hogy a BENCÉT nem a Gábor akarja kitenni hanem a Loki szóval a Peti a Loki ellen nyomul a Bencénél Szerintem Nekem tetszik hogy kavar a Loki ellen de ezzel valószínű egyedül vagyok meg meg is követnek mindjárt

XocoLatte 2015.04.20. 22:59:31

@fosch9: levegőt visszatartani ér, amíg visszatérsz? =)

Mók_Ica 2015.04.20. 22:59:41

@csak mert: neked írtam ám :)))

@ZLATAN: shármőr egy pöcsfej :))) nem az esetem......

@Rayen: hát itt sajna nem tud esküvői videót forgatni..... csak másmilyet..... azt meg lehet, hogy titokban veszi fel, álcázza magát és ezért nem látjuk :))))

ZLATAN 2015.04.20. 22:59:56

@Chuck Νorris: Kérlek jelentkezz szerkesztőnek a következő ÉH-be!!!Sürgősen! :)))

2015.04.20. 23:00:23

@ZLATAN: cső! :)
@XocoLatte: ne tedd mi van ha vissza se jövök? :D

Chuck Νorris 2015.04.20. 23:00:36

@Chuck Νorris: a csattanó. Loki és Peti meglátja a hármast és ugy meglepödnek hogy összehugyozzák a terasz eddig hugyotmégnemészlelt részét.

XocoLatte 2015.04.20. 23:00:56

@Chuck Νorris: naon kafa, még szerintem az büntetne, szó szerint, ha Gyula kezében a kamerával kellene végig élvezkedje

Mók_Ica 2015.04.20. 23:00:58

@fosch9: jáájjjjj te, olvasó üzemmódban sem leszel? majd emlegetünk :)))
aludj jól :)))

XocoLatte 2015.04.20. 23:01:46

@fosch9: belehalok, úgy jártam... :(

Elektra1976 2015.04.20. 23:02:24

@Elektra1976: meg is köveznek akart lenni Na hajrá

ZLATAN 2015.04.20. 23:02:30

@Mók_Ica: Ez mind együtt szeretnék lenni.Veled!

2015.04.20. 23:02:49

@Mók_Ica: még nem tudom :)
@XocoLatte: hüle
na pá

Mók_Ica 2015.04.20. 23:03:14

@XocoLatte: ja, egy hozzá hasonló..... ezért is fura ez a barát.... vagy shármőr "nem igazi" :))))

Mók_Ica 2015.04.20. 23:04:28

@ZLATAN: és ha én egyik sem szeretnék lenni??? :o

ZLATAN 2015.04.20. 23:05:12

@Mók_Ica: Ha Shármőr tetszik neked, kérlek most mondd meg! Láttam, ahogy ránéztél...Úgy fáj...

Mók_Ica 2015.04.20. 23:05:35

@csak mert: az éé tudósítást :)))

ZLATAN 2015.04.20. 23:06:01

@Mók_Ica: Pedig ezek leszünk egyszerre együtt. Nekem érzéseim vannak, már mondtam. A riportban sírtam is.

Mók_Ica 2015.04.20. 23:06:23

@ZLATAN: túl fiatal hozzám :))))

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.04.20. 23:06:33

sztem jó volt ez a "csak fiúk a hotelben+ rész, végre kicsit kibeszélhették a csajokat. Patrikot duplán megértem, mert nem elég, h hímzik mellette a csaj, de az még folyton rinyál is neki emiatt, miközben szinte még mások elől is eleszi az ételt.

bazmeg, ott van KETTŐ személyi edző (illetve még egy kiesett), ingyen foglalkoznának vele, ha csak egy kicsit is akarná.

pogona vitticeps 2015.04.20. 23:07:03

@Elektra1976: Egyre jobb lesz :DDDD Az viszont biztos, hogy a technikai csapat is elmehetne kendermagot csipegetni, merthogy az utómunkák során is szartak korrigálni, feliratozni.

Mók_Ica 2015.04.20. 23:07:20

@ZLATAN: tuTTam.... vettem neked zsepit is az erzsébet utalványból..... :))))

csak mert 2015.04.20. 23:07:37

@fosch9: szerintem olyan nincs :)
ez a blog nem erről szól :)

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.04.20. 23:07:53

az a plusz jel természetesen idézőjel akart lenni, csak nem az lett

XocoLatte 2015.04.20. 23:08:08

@fosch9: szia jó éjt és gyere vissza hamarosan!

ZLATAN 2015.04.20. 23:09:20

@Mók_Ica: Használhatom másra is? :))

Mók_Ica 2015.04.20. 23:09:36

shármőr barátját arról kérdezi breki, hogy vajon fog-e szexelni shármőr bent......
shármőrt egy pöcsfejként ábrázolja a barát..... igaz barát.... hihihihihi

ZLATAN 2015.04.20. 23:10:20

@Mók_Ica: Az igazi barát őszinte.

Mók_Ica 2015.04.20. 23:10:33

@csak mert: nincs mit :))) uncsi ez a shármőr barát....

@ZLATAN: persze..... majd dobd ki :)))

Mók_Ica 2015.04.20. 23:11:07

@ZLATAN: brekivel vagy veled? :))))

ZLATAN 2015.04.20. 23:13:35

@Mók_Ica: Félre a tréfát ICA. Ha Shármőr mögé állsz akkor én CSAK MERT mögé és kirakunk. Mert érzéseim vannak. Mondtam már.

csak mert 2015.04.20. 23:15:00

@henrik_: ahogy részletezte Patrik adrit, evés közben, hogy kinyalja a zsírt :DDDDDDD

Mók_Ica 2015.04.20. 23:16:38

@ZLATAN: drágám, úgy látom te akarsz engem kitenni..... :((((

@csak mert: ja..... most gyulus elmondja adrinak, hogy kibeszélték a fiúk..... :o kedvesen beszélt vele.....

ZLATAN 2015.04.20. 23:17:24

@csak mert: ..de ha engem dob a Shármőr miatt, akkor én mögéd állok és ki kell rakni, mert érzéseim vannak, ezt nem tudom hányszor írjam le, hogy megértsd..

Mók_Ica 2015.04.20. 23:17:32

@csak mert: te nem, de ő igen :((( keresek mingyá egy B tervet... chuck norrist megkérem :)))

Elektra1976 2015.04.20. 23:18:01

@pogona vitticeps: Hát ha eszembe jut bekapcsolom a feliratot de nem mindig nézem Amit írtam hogy szerintem a Bencének szólt az meg már csak feltételezés Én is ilyen genya lennék bent mint a Peti úgyhogy azért gondolom így Az nem tűnt fel senkinek hogy Lokinak már igazából 0 szövetségese van bent? Ha a Peti is ellene játszik akkor nem sokáig marad már bent Főleg az előzetes alapján mert ha jól láttam PBarbit is kiakasztotta Peti nélkül semmire nem fog jutni szerintem

csak mert 2015.04.20. 23:18:14

@Mók_Ica: azt nem értem, miért nem a szemébe mondja paca adrinak... lehet visítana? :D

ZLATAN 2015.04.20. 23:18:21

@Mók_Ica: Én soha nem raknálak ki. Csak a B tervet készítem elő, mert Shármőr nem véletlenül shármőr. Félek elhagysz.

ZLATAN 2015.04.20. 23:18:46

@Mók_Ica: Mit főztél? Nem árultad el.

csak mert 2015.04.20. 23:20:16

@ZLATAN: értelek,állhatsz mögém, de Ica nem eshet ki

Mók_Ica 2015.04.20. 23:20:47

húúúúú wazze... shármőr nagyon durván rányomult nórira a mödansziéban...... most mutattak többet is.... erőszakos a fiú...... nóri próbált ellenállni..... aztán kicsit megadta magát...

sezlony szerint nóriban ez mindig is benne volt.. tánc közben is mindig odadörgölte a fenekét a fiúkhoz...... hmmmmmm

ZLATAN 2015.04.20. 23:21:37

@Mók_Ica: Nóriban? :)) Ez vicc ugye? :)

Mók_Ica 2015.04.20. 23:21:51

@csak mert: tuti.....
@ZLATAN: de megírtam..... csak nem is figyeltél :((((

csak mert 2015.04.20. 23:22:28

@Mók_Ica: nóri mondta, hogy neki ez a tipus teccik :))

ZLATAN 2015.04.20. 23:22:29

@csak mert: Rendben, de akkor veled nyerek és nyolcszáz forintnál eldobom a gömböt.:))

ZLATAN 2015.04.20. 23:23:00

@Mók_Ica: Én azt hittem, hogy Nóri aszexuális vagy hímnős. Meglepett ez az info.

Mók_Ica 2015.04.20. 23:23:05

@csak mert: megyek chuck norrishoz.... neki mikrofonfej parókája van és így magasabb, mint én :)))

csak mert 2015.04.20. 23:24:02

@ZLATAN: kabbe, akkor én veszítek :P

@Mók_Ica: :D

ZLATAN 2015.04.20. 23:24:07

@Mók_Ica: Most hátbatámadsz?Pedig nekem érzéseim vannak!! :))

Mók_Ica 2015.04.20. 23:24:47

@csak mert: háááát, nem jósolok hosszú jövőt a kapcsolatuknak :))))

@ZLATAN: nóri elég antinőnek látszik a "játéka" alapján...... de ezt női szemmel mondom.... ettől még egy pasinak simán bejöhet....

ZLATAN 2015.04.20. 23:25:34

@Mók_Ica: Akkor most szólok, hogy ismerek egyet, akinek nem jön be. :)) Nekem csak te kellesz ICA.

Mók_Ica 2015.04.20. 23:27:02

@ZLATAN: szavak..... :)))

@csak mert: gondolod addig bírja shármőr??? :))))) hihihihii

ZLATAN 2015.04.20. 23:28:51

@Mók_Ica: Szóval el akarsz hagyni?

Elektra1976 2015.04.20. 23:29:41

@csak mert: Adri egy bombázó lett azóta állítólag az instán fent van hogy vagy 20kgval kevesebb és hülyére röhögi magát az ÉHs formáján Szerintem egyébként ott sem kövér de ez is csak az én magán véleményem Én is voltam 74 kg a 172 centimhez és nem mondom hogy nem zavart de voltam 47 is az sokkal szörnyűbb volt Rejtő Jenő szavaival élve egyiket sem "teszem többé" De itt úgy vélem az összes hozzászóló hölgy tökéletes szilikonmentes kígyó testű csoda miközben bonbont és habos kakaót tol magába úgyhogy teljesen hitelesen szólják meg a bentieket :-)

csak mert 2015.04.20. 23:29:42

@ZLATAN: szerintem csak arra érti Ica, hogy tenni kell érte, nem csak bla bla :)

dero80 2015.04.20. 23:30:01

@ZLATAN: nem figyelsz....ez a szegény lány töri magát este, kétfélét is főz, meg is írja, hogy mit, és te átsiklasz felette ....lehet vezekelni:)

csak mert 2015.04.20. 23:31:47

@Elektra1976: :)) szerintem sem kövér, nem értem miért idegesíti magát
én 170 cm-hez voltam 45.. de beteg voltam, most 55 vagyok, és nagyon nehezn hízok..

sok az irigy nő, itt a probléma gyökere :))

ZLATAN 2015.04.20. 23:32:06

@csak mert: @dero80: Teszek érte. 2x vertem ki eddig az avatar képére. Az nem elég? Mondtam, hogy érzéseim vannak. :))

Mók_Ica 2015.04.20. 23:32:45

@Elektra1976: sztem mi nem kritizáltuk adrit.... a benti fiúk, élükön pacával, kritizálták őt....

@dero80: van aki olvas is :))))

csak mert 2015.04.20. 23:33:32

@ZLATAN: @Mók_Ica: hú ez erős :DDDDDDDDDDDDD

ZLATAN 2015.04.20. 23:33:35

@Mók_Ica: Én kritizáltam Adrit. Tényleg.Mea culpa.

csak mert 2015.04.20. 23:34:02

@Mók_Ica: Ica mit szólsz? elég 2x? :DDDDDDD sírok

csak mert 2015.04.20. 23:34:56

@ZLATAN: te tinát kritizáltad, nem? amúgy ő fura, szép alak, viszont bajszos :D

ZLATAN 2015.04.20. 23:34:58

@csak mert: Most kezdem a 3.-at, de mire leírom a kommentet már rég a negyedik közepén járok :))

Mók_Ica 2015.04.20. 23:35:33

@csak mert: megyek is sírni a riportba.... és kakaóba fojtom a bánatom :))))) tuTTam, hogy a fiúknak hol vannak az érzései.... csak nem sejtettem :))))

ZLATAN 2015.04.20. 23:36:11

@csak mert: Akkor leírom ismét. Adri vinnyog, hogy dagadt, de közben zabál és nem mozog semmit. Vagy ne hisztizzen vagy tegyen valamit magával. ( 5.)

csak mert 2015.04.20. 23:36:34

@Mók_Ica: amúgy elég gáz, hogy folyton adrit baszatatják a bentiek, pedig botox sem vékony, nóri sem, nem értem őket...
paca pedig hülye

pogona vitticeps 2015.04.20. 23:36:44

@Elektra1976: Asszem sok múlik majd azon, hogy kiben mekkora tüske maradt az utsó párválasztó meg az az utáni mosakodó ankét.

Mók_Ica 2015.04.20. 23:37:35

@csak mert: dehogy elég.... 25 alatt meg se álljon.... ilyen bozontos farkincát és szőrös testet ritkán láthat :))))

@ZLATAN: ne tőlem kérj bocsánatot ezért, @Elektra1976: írta.....

dero80 2015.04.20. 23:37:36

@Mók_Ica: csak olvasok, és nagyon jól szórakozom :)

ZLATAN 2015.04.20. 23:37:53

@csak mert: Senki nem foglalkozna vele, ha nem csinálna ekkora felhajtást a súlya körül. Mi sem foglalkoznánk vele.

csak mert 2015.04.20. 23:37:53

@ZLATAN: a hisztit én sem szeretem-

az 5.?? húha :DDDDDDDDDDDDd

csak mert 2015.04.20. 23:38:36

@ZLATAN: letojom adrit

udvarolj Icának :D

Mók_Ica 2015.04.20. 23:38:56

@csak mert: gondolom azért, mert ő nyíg folyton, hogy mekkora.... botox, nóri nem rinyál.... :)))

csak mert 2015.04.20. 23:39:32

@Mók_Ica: totál lököttek vagytok :DDD

ZLATAN 2015.04.20. 23:39:40

@Mók_Ica: A 25 az sok, van úgy, hogy 16-18 percig is eltart mire odaérek.

Mók_Ica 2015.04.20. 23:40:25

@dero80: ha írsz is, úgy jobban fogsz szórakozni :)))

@ZLATAN: mit drágám??? :)))) elég puha a zsepi, amit vettem neked??? :))))

Mók_Ica 2015.04.20. 23:41:48

@csak mert: ááááá... dehogy.... csak hétfő van.... :)))

@ZLATAN: sok??? többet is megérek ám..... ez a minimum.....

csak mert 2015.04.20. 23:42:23

@Mók_Ica: most eltűnt ... elfogyott a zsepi?:DD

Elektra1976 2015.04.20. 23:43:59

@Mók_Ica: Nem is mondtam hogy ki volt vagy sem de néha elég zavaró hogy a külső alapján megy a kritizálás de azért nem kapok infarktust emiatt öreg róka vagyok már ehhez tudom így megy ez a fòrumokon Csak mint vén bölcs annyit jeleznék nektek lányok hogy egy gebének ezerszer nehezebb hízni mint egy dundiknak fogyni Meg egy kicsit megvédeném a benti lányokat jók ők így is :-) Elengedték magukat a jó lét mindig hízlalja a nőket ez van :-)

ZLATAN 2015.04.20. 23:45:09

@csak mert: @Mók_Ica: Nekem érzéseim vannak Ica iránt. Lehet, hogy csak a játék vagy a bezártság zavart meg, de úgy érzem szeretem. (ezt most a riportban mondom)

csak mert 2015.04.20. 23:45:51

@Elektra1976: nekem tényleg nehéz hízni... és elég rossz...
nem vagyunk mi sem fiatalok, legalábbis én :)

ZLATAN 2015.04.20. 23:46:13

@ZLATAN: Nagyon komolyan nézek a kamerában és legördül egy könnycsepp az arcomon.

dero80 2015.04.20. 23:46:23

@Mók_Ica: igazad van, csak 11 óra kb. mire beérlek benneteket, aztán jön a vívódás, hogy aludni kéne, mivel hatkor ébresztő....

Mók_Ica 2015.04.20. 23:46:48

@csak mert: nem tudom :))))

@Elektra1976: egyetértek veled :)))
(és ha jól tévedek én "öregebb" róka vagyok nálad.... :)) )

ZLATAN 2015.04.20. 23:47:55

@csak mert: Nem tehetem, mert megzavarná a játékomat.

csak mert 2015.04.20. 23:49:12

@ZLATAN: ezt így nehéz elhinni

Mók_Ica 2015.04.20. 23:50:16

@ZLATAN: sztem nem a könnycsepp gördül.... az érzéseid azok..... :)))

@dero80: nekem is kéne aludni menni.... holnap korán kelés, munka..... de így mégis mókásabb nézni :)))

Elektra1976 2015.04.20. 23:51:34

@ZLATAN: Hát van ez így a nőknél Híznak zabálnak és nyígnak és nem csinálnak semmit hanem inkább még zabálnak Aztán egyszer betellik a pohár belenéznek a tükörbe és eldöntik hogy elég aztán bombázókká válnak Adri még nem tartott itt az ÉHban de azóta negtörtént :-) :-) :-)

ZLATAN 2015.04.20. 23:51:45

@Mók_Ica: Tudtam, hogy megértesz.

ZLATAN 2015.04.20. 23:53:18

@Elektra1976: Amennyiben így van az kifejezetten tiszteletre méltó dolog. A műsor jelen állása szerint azonban szét van folyva és hisztizik és zabál.

Mók_Ica 2015.04.20. 23:54:05

@Elektra1976: @csak mert: sztem is :)))

@ZLATAN: na, akkor most jöhetsz :))))

dero80 2015.04.20. 23:55:48

@Mók_Ica: átgondolom:)

Most viszont jó éjt mindenkinek.

csak mert 2015.04.20. 23:56:46

@dero80: jó éjt :)

@ZLATAN: @Mók_Ica: most ti mit fogtok csinálni? :P

Mók_Ica 2015.04.20. 23:57:49

@dero80: oksa :))) jó éjt :))

@csak mert: 28 után? :)))) szerinted??? :))))

ZLATAN 2015.04.20. 23:58:58

@csak mert: Szenvedélyesen összeforr testünk legalább 38 másodpercig.

Elektra1976 2015.04.20. 23:59:05

@Mók_Ica: Ja hát az életkorom eléggé nyilvános a nevem alapján :-) @csak mert: Volt ilyen nálam is mindig bőgtem hogy milyen vézna vagyok és ölni tudtam volna mikor azt mondták hú de vékony vagy Nyígtam és zabáltam aztán nem híztam egy dekát sem :-) De eljött az az idő amikor meghíztam és sokkal könnyebben lefogytam mint amennyi idő alatt elhíztam DE SOHA TÖBBET nem akartam /akarok 47 kiló lenni :-)

ZLATAN 2015.04.20. 23:59:21

@ZLATAN: 25 után már elég jól bírom.

ZLATAN 2015.04.21. 00:00:16

@Elektra1976: Én sem akarok többet 47 kg lenni. Megértem, amit érzel. :)))

csak mert 2015.04.21. 00:01:10

@ZLATAN: és jó a forrás?

@Elektra1976: azt én sem akarom vissza - a 45 kilót - :))

Mók_Ica 2015.04.21. 00:01:24

@ZLATAN: 38 mp??? ez nem lesz túl sok és fárasztó???

@Elektra1976: és hogy fogytál le??

ZLATAN 2015.04.21. 00:02:22

@Mók_Ica: Te leszel felül ICA. Mert úriember vagyok. :))

ZLATAN 2015.04.21. 00:02:55

@csak mert: Elég jó volt, már 5 perce vége :)) Élveztem minden pillanatát...:))

Mók_Ica 2015.04.21. 00:03:12

@ZLATAN: ááá... öreg vagyok.... szédülök.... :)))

csak mert 2015.04.21. 00:03:43

@ZLATAN: és Icának is jó volt?

ZLATAN 2015.04.21. 00:03:56

@Mók_Ica: Már túl vagyunk rajta, köszönöm..:)))

Elektra1976 2015.04.21. 00:04:00

@ZLATAN: Hát nem tetszik saját magának sem az tény De nekem nincs gondom az alakjával De nem is gondolom hogy ez érdekli Nekem nem is kell hogy tetszen Nő vagyok és az anyja lehetnék De már túl is ragoztuk :-)

ZLATAN 2015.04.21. 00:04:18

@csak mert: Az biztos, hogy nem fájt neki :))

Elektra1976 2015.04.21. 00:09:42

@Mók_Ica: Erre csak annyit mondok hogy csak az nem hízlal amit nem eszel meg Meg napi 18 óra munka a 24ből meg egy-két pofon az élettől Ez így együtt tuti befutó minden nőnek Nem egy fitnesz irányelv úgyhogy nem is terjesztem ezt az igét mert nem követendő példa :-)

csak mert 2015.04.21. 00:10:37

@Elektra1976: egy erős vesekő-görcs, egy válás is könnyen viszi a kilókat

ZLATAN 2015.04.21. 00:14:02

@csak mert:@Elektra1976: Csajok! Ne legyetek ennyire negatívak!!

Elektra1976 2015.04.21. 00:14:43

@csak mert: Nekem ők a fiúk kategória de a fiatal srácok ilyenek nem volt szép a lányok fikázása de azért ne legyetek naívak ilyenekről beszélgetnek egymás közt az ő korukban (meg még ilyenebbekről) Éden Hotelt azért nézem mert szórakoztat meg "csak mert":-) :-)

csak mert 2015.04.21. 00:15:04

@ZLATAN: engem nem kényeztet így senki, ahogy te Icát... :):(

Mók_Ica 2015.04.21. 00:16:21

@Elektra1976: @csak mert: válás, pofonok az élettől megvoltak..... már túl vagyok rajtuk.....
asszem valami "élvezetesebb" módszert keresek inkább :))))

@ZLATAN: figyelmes vagy :PPPP hogy te mennyire odafigyelsz rám.... :PPPPPP

ZLATAN 2015.04.21. 00:16:22

@csak mert: ICA nagyon különleges a számomra, de ha kiesik, akkor számíthatsz rám!

csak mert 2015.04.21. 00:16:35

@Elektra1976: szórakoztató:) de nekem túl butának tűnnek ezek a srácok, sokkal komolyabb 20-30 közöttieket ismerek

ZLATAN 2015.04.21. 00:17:02

@Mók_Ica: Direkt puhán tartottam, nem volt könnyű! :))

csak mert 2015.04.21. 00:17:35

@Mók_Ica: úgy is lehet kilót ledoni, ha sokat izzadsz :))

@ZLATAN: köszi, de addigra a pókok ellepnek :D

Mók_Ica 2015.04.21. 00:18:16

@ZLATAN: most megyek kicsit aludni.... elfáradtam ebben a kényeztetésben... :PPPP

asszem pulp fiction-ra fogok elaludni... most kezdődik a comedy-n :)))

Elektra1976 2015.04.21. 00:19:47

@ZLATAN: Nem is vagyok negatív Ez már nálam oly régen volt lehet igaz sem volt Én már boldogságos életet élek napi 6-7 óra melóval felneveltem egy szuper gyönyörű szépséges lányzót és már Azigazit is rég megtaláltam És 63 kg vagyok szépséges és tökéletes és mindenekfelett nagyon szerény

Mók_Ica 2015.04.21. 00:19:56

@ZLATAN: nem olvasol elég figyelmesen.... írtam korábban, hogy a kemény jobb :PPPP

@csak mert: hol tanult ez a fiú???? :))))))

ZLATAN 2015.04.21. 00:19:59

@csak mert: Puhán, mert figyelmes vagyok. Szerintem meg tudjuk beszélni ICÁval, hogy hárman legyünk egy pár, én csak őt szeretem, de tematikai okokból bevennélek...:))

ZLATAN 2015.04.21. 00:20:58

@Mók_Ica: Ez a puha hetem, jövő héten lesz újra kemény...Nem megy csak úgy...:))

csak mert 2015.04.21. 00:21:06

@Elektra1976: mázlista :))

@Mók_Ica: nem értem a puha dolgot :DD

ZLATAN 2015.04.21. 00:21:40

@Elektra1976: Gratulálok. Lehetsz a "D" tervem. :))

Mók_Ica 2015.04.21. 00:23:37

@ZLATAN: az nekem kevés :))))

@csak mert: én sem :)))

most van a foot massage rész :))) nagyon imádom ezt a filmet.....
tényleg jó éjt, imádom ezt a filmet :)))

ZLATAN 2015.04.21. 00:24:26

@Mók_Ica: Ezt már hallottam ICA :))) Ti nők mindig ugyanazt mondjátok :))

Elektra1976 2015.04.21. 00:27:01

@csak mert: Én is normális huszonéves srácokat ismerek a lányom baráti körében /párjában de azért az ÉH nem a valóvilág Nekem a Peti Botox kavarás bejön biztos azért mert elröhögök rajta ha már az életben nincs ilyen kavarásban részem szerencsére Meg mindig várom a váratlant bár ebben az ÉHban még nem volt benne részem

csak mert 2015.04.21. 00:28:33

@Elektra1976: engem sem idegesít, sőt meglepvek azok, akik dühöngenek az ilyen műsorokon
kicsit valóban egyhangú, de hátha :)

csak mert 2015.04.21. 00:29:44

Lehet Costa Ricán nekem is elmenne a maradék eszem :))

ZLATAN 2015.04.21. 00:30:42

@Elektra1976: @csak mert: ha Pjotr-Botox-Loki nem kavarna, akkor ez egy sima sziget fesztivál lenne.

ZLATAN 2015.04.21. 00:34:16

Szép álmokat gyönyörűségeim!! Remélem holnap találkozunk!

Elektra1976 2015.04.21. 00:35:44

@csak mert: Már csak a lottó ötös hiányzik de meg leszek anélkül is :-) @Mók_Ica: Ja helyes is vagyok de honnét tudod? Na jó csak vicc volt ám @ZLATAN: azt hiszem hagyom érvényesülni a többieket nekem nem kell a húszmillió inkább nyaralok :-)

Elektra1976 2015.04.21. 00:41:08

@Mók_Ica: @csak mert: @ZLATAN: Jó éjt nektek én is alszom gyorsan sokat mert mindjárt kellnem kell Én mindig nézem a Hvt csak nem mindig szólok hozzá Szóval jó éjt mindenkinek!

pickpock (törölt) 2015.04.21. 01:03:56

Most komolyan ezek a csávók oltják a nőket, hogyan néznek ki?
Vagy ez ki lett adva nekik?

Pjotr, Loki, alkeszbecks, lol, ne már. Pjotr!!!!!!!! Ez a csávó egy meztelen csiga.

Becks meg a képernyőn keresztül küldi a piafelhőket, és a jellemtelen, fosós kezdő alkoholista gesztikulációkat.
Loki meg hát na, ok. Tipikus.

pickpock (törölt) 2015.04.21. 01:05:52

Lokit bírom, de ez tipikusan az a fajta csávó, aki magát átlagos/jóképűnek definiálja...ego az van.

kamilla123 2015.04.21. 01:09:08

hát most néztem meg az Éh-t, nagyon gáz, ahogy a fiúk a lányokat oltogatják. Egyedül Bence és Gyula, (utóbbi teljesen) maradt ki az egészből. Gusztustalan volt, ahogy ez a három iszonyú béna pasi kritizálta a nőket. Nem is a kritika, de ez a hangnem!!! szemétégető, meg ilyenek. Lokiról alapból láttam mindig is, h egy suttyó (nem mondom, h paraszt, mert a parasztokat nem bántom). De most Petiről is lehullt az álarc. Patrik meg szintén kritikán aluli volt. Ráadásul mindhárom ronda és igyéntelen, mint a bűn. Loki, ahogy az esti buliban a hájas seggével, meg a nevetségesen összefirkált testével ugrál a mödansziéba. Hát nemtom mire ekkora arcok, de én bottal sem piszkálnám meg egyiket sem. És pont Loki kezdte az egész témát azzal, h "mi jobban néznünk ki, mint a csajok". Hát igen, annyira, hogy eddig egyetlen csajnak sem volt gusztusa hozzáérni a hotelben, pedig igencsak tepert szegénykém.
süti beállítások módosítása