Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Kemény motorosok 5x02 - Helyszínváltás

2015. április 16. 13:00 - glaurung24

Szakállnál kezdünk, Teddy ott keresi Jaxyt, aki épp Stricinél bújik meg a többiekkel. Jaxy pont erre kíváncsi, hogy miért is segít neki az öreg, aki simán csak kapcsolatépítésről beszél. Elég pofásan el tudja adni magát, az biztos, sőt, még a kocsiját is kölcsön adja, hogy a banda nyugodtan intézhesse a dolgát. Tigrishez mennek, hogy kicsit összekaparják Dawn halála után, de szegény érhető módon rettentő módon kivan. WalkingDead közben nincs jól, vérben ázva fekszik és Hellboyt hívja, hogy segítsen, aki Dzsúzzal együtt megy is. HB-t inkább csak Rémrendes holléte érdekli, de azt gyorsan kiszagolja, hogy Pápáék vannak minden mögött.

vlcsnap-2015-04-15-18h21m53s186.png

Tigris kapcsán tovább folytatódik a szívfacsaró rész, ahogy az összeégett lányával ül, az talán még durvább, mint az évadnyitó jelenete. Stricinél szedik össze magukat, ahol Jaxy azon elmélkedik a forgalom láttán, hogy netán rossz üzletbe vágtak. Pápa megtudja, hogy egyrészt a takarítóbrigád is a veremben kötött ki összeégve, másrészt Tigris és a lánya holtteste eltűnt, és még a zsaruk sem fogták el Jaxyéket, úgyhogy mindent tudni akar róluk, az már nem elég, hogy a környék bandáinak a fele rájuk van állítva.

vlcsnap-2015-04-15-18h22m18s186.png

A Fiúknak gyors terv kell, úgyhogy a Stricihez hívják az ügyvédet, miközben Rémrendes vigyáz Tigrisre. A megoldás egyszerűnek hangzik, de azért nem olyan könnyű megoldani: bizonyítaniuk kell, hogy Fegyenc vallomása kamu, mert csak így tudják megmenteni a CIA-s ügyletüket. Ez eddig oké, de amikor megtudja, hogy az anyja házában ütötték le WD-t, az már nem kispálya. Teddy próbálja HB-t kiugrasztani, hogy megtorlás volt az egész, de okosabb ő ennél. Rémrendes durván kiakad, ahogy meglátja a házat és WD-t, de ő sem tud mit mondani a rendőrökről, akik csak annyit tudtak meg, hogy elvitték HB széfjét.

vlcsnap-2015-04-15-18h38m13s3.png

Dokinő nem akarja, hogy Jaxy az utcán mozogjon Tigris másik lányát keresve, mert mi van, ha elkapják közben. Jaxy a tökéletes trükkel veri át szegényt, megkéri a kezét, mert hát az ilyen kemény lányok is elfelejtenek minden mást ilyenkor. Álomszerű az egész, ha lány lennék, én is arra vágynék, hogy egy bordélyban, egy gyilkosság miatt körözött motorosbanda feje kérjen meg. A trükk viszont bejön, és az sem elhanyagolható, hogy ha házasok, Dokinő nem vallhat semmit Jaxyre, ha esetleg bármikor erre sor kerülne bármilyen ügyben.

vlcsnap-2015-04-15-18h45m12s99.png

Előtör a kopóvér WD-ből, az érdekli, hogy Teddy lát-e összefüggést a betörések között, mert nő úgy érezte, hogy nem a feketék bosszúja volt, inkább amolyan fehéres akció, mert béna, izzadtságszagú volt, nem pedig dühös, ahogy verték, oké. Dokinő aggódása ellenére Jaxy ment a többiekkel Fawnt keresni, de előbb csak három feketét találnak a ház teraszán, akikre Tigris egyből pisztolyt ránt, de nincs rajtuk bandatetkó, úgyhogy néznek, hogy na most mi. Ebben a pillanatban Fawn sikít a házban, Tigris ugrik, de a vészkiáltás és a nemi erőszaknak kinéző jelenet csak Fawn napi rutinja a barátjával, aki egy rendeset kapott a pisztollyal az arcába. Tigris nehezen Fawn tudtára hozza, mi lett a testvérével, amire ő ki is borul, ha nem fogják le, tuti szétveri az apját. Jaxy pénzt a srácnak, hogy tűnjenek el, Sebhely pedig hátra marad, hogy biztos minden rendben legyen, miközben a többiek szétválnak.

vlcsnap-2015-04-15-18h49m48s28.png

HB erőben már messze nem a régi, de még mindig nagy startéga, simán elviteti magát Elvisszel Szakállhoz, mert pont az az egy nem hallotta az igazat Oxigén haláláról, akinek kellett volna, ez pedig nem mehet tovább. Szakáll persze egy szót sem hisz abból, hogy mi történt, de azt simán megeszi Hellboytól, hogy Jaxynek szüksége van rá az asztalnál, mert ha feladja magát, és fel fogja, akkor nem marad a helyére senki. Persze nyilván nem azt akarja HB, hogy Szakáll visszatérjen, és tökéletesen össze is jön, amit tervez, mert Szakáll Pornósnál köt ki, akinek lepasszolja felügyeletre a srácokat meg egy zsák pénzt, de azt nem mondja meg, hova siet.

vlcsnap-2015-04-15-19h01m19s38.png

Jaxy és Strici az üzleti modellről dumálnak kocsikázás közben, százalékok, jutalékok, nők, fegyverek, vér, ilyesmi. Strici egy sérült gyerekeket gondozó sulinál áll meg, ahol Jaxy látja, hogy egy mankós, járógépes kisfiúval foglalkozik. Ő Strici fia, és a drogos anyja miatt született sérülten, és ha valaki tudja, milyen egy terhes drogos nő, hát az pont Jaxy. A kis kitérő alatt rájuk akadnak a Kilencesek, Strici pedig durva kocsis mókába kezd egy kis üldözés után, a "ki rántja előbb félre a kormányt"-ba, és meg is nyeri. Ezalatt Rémrendes WD-t vegzálva véletlen megtudja az ügyvédnőtől a házassági engedélyről, úgyhogy gyorsna közli is Dokinővel, hogy ő az egyetlen, aki tudja, hogy min megy át, és még a gyűrűt is ő adja, azt, ami JT-é és az övé volt.

vlcsnap-2015-04-15-19h04m10s209.png

Van még hova fokozni a lánykérés romantikáját, mert egy olyan bíró adja őket össze a bordélyban, aki már épp háznál volt, hogy élvezze a vendéglátást, de marhára sietne persze onnan. Jaxyék sem maradnak, nászút helyett Machetével menek találkozni, mert tudni akarja, védi-e őket a CIA, ha feladják magukat. Nem kap egyértelmű választ, de azért marad az az eredeti terv, nincs mit tenni, kihívják a zsarukat, hogy Jaxy, Tigris és Sebhely is feladja magát.

vlcsnap-2015-04-15-19h22m58s225.png

Felbukkan Szakáll is a letartóztatásnál, és megtudjuk, mit tervezett: bever Teddy fejét, hogy neki is legyen hely a fegyencjáraton a többiek mellett. HB terve tökéletesen bejött, nem maradt az asztal mellett senki, aki Jaxy, és nem az ő embere lenne. Rémrendes Sticinél köt ki, Pápa pedig megtudja, hogy a Fiúk feladták magukat.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása