Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden Hotel 3x37 - A Sezlony offenzíva

2015. április 15. 08:00 - Chat Géza

eh_2_18.png

Nincs Berki, nem is kell azért a nettó 5 mondatért. Felszopónak untig ölíg az ez lesz a mai adásban montázs. Lesz ma randikommandó, fergeteg bulika, rinyálás és taktikázás. Hazudtam, van Berki, csak a vége főcím előtt elregélni a holnapi nap eseményeit ebben a kiváló Bambis pólóban.

Mindenki keleget szépen fölfelé, Pjotr is deltából nyomja ki magát az ágyból, kitipeg a gangra, meglátja a kilincsre kötött arany szalagot, majd felteszi az adekvált, 20 milliós kérdést, hogy mi a faszom ez?  Pjotr feszt ezt ismételgeti, majd a riportban lenyilatkozza, hogy Sneci egy ideg lett az arany karszalagtól. Jól eldugják, hogy a többiek ne kezdjenek el alapszinten kombinatorikázni, de pár percen belül érkezik a levél, hogy Sneci, te bizony megkaptad a szalagot, és ez azt jelenti, hogy ki kell választanod valakit, akivel párbajra mész. De What does it mean párbaj, geci? Egyből elkezdenek izomból gondolkodni a lakók, ez valami szimpátiaszavazás lesz, nem öklöző zsírban tocsogó gyerekmedencében kell majd egymást lenyomniuk a párbajozóknak. A taktikázás egyelőre sehova sem vezet, csak Sneci ellentábora örül, hogy bárhogy is lesz, Sezlony takarodik haza.

eh_2_5.png

eh_2_6.png

Jön a harangjáték, ami csakis egyvalamit jelent, hogy levelet kaptam life. Barbara és Tina egy-egy bikát kiválasztva kötelező jelleggel elhúzhatnak egy laza randira. A két kiválasztott Gyula és Bence.

- Egyet kérek, hogy legyél velem korrekt! (Nóri)

- Megpróbálok (Gyula

És itt egy az egyben bevágják tegnapi Nóri reakcióját, hogy kiakad Gyula viselkedésén, amiért le se szarja, pedig minimum szájjal kéne kiszőkíteni a segglyukát, ha már egyszer őt választotta és nem Golden Coast Ádit, ugye. Gyula meg nem az a gerinces ember, hisz esküvőkön videózik, szóval igyekszik nem hátba támadni Nórit, de semmi sem biztos. Bence is bjútizik egyet, ami valakinek nagyon nem tetszik. Kinek öltöztél így ki, kérdezi Sezlony Bencét, aki egy rövidgatya, egy kinyúlt trikó meg egy bézbóz sapka kombóban vereti a randin. A randi előtt búcsú puszi elmarad, az oda-vissza anyázás már nem. Az édes négyes randi helyszíne a soha nem látott, megannyi meglepetést tartogató PART, baszki. Elhiszem, hogy egy jó magyar csárdást nehéz lenne lőni nekik, de a beach és a pálmafák közti kis rét után elmehetnének a costa ricai rablósorra vagy mit tudom én. Az Éden családnak ez is elég, mert 37 nap bezártság ide, feszített víztükör és kötelező ingyen bebaszások oda, azért jó a Hoteltől távol lenni.

Sétálnak a parton, váltanak két mondatot, mire odarohan hozzájuk a helyi (bemikrofonozott) Zumba Kati és már indul is a kötelező jellegű tánc. Bence meglehetősen légiesen mozog a Terminátor testéhez képest, míg gyula teljes feszületben van még mindig, hisz ő a vonatozáshoz meg a kacsatánchoz van szokva. Kettesével elvonulhatnak kicsit a közelben elhelyezett műanyag kerti bútorokhoz, ahol banán, dinnye és ananász várja őket. Bencéék párbeszéde kábé, mint szarnak a pofon, Tinák zumbaszövetséget kötnek, mert nagyon egy hullámhosszon vannak, de most még Nórit nem cseszheti át. Ej Gyula, hogy rúgjalak fel az égig a kérdéseiddel és a fa pofáddal együtt! Kicsit még kiélvezik a hullámokat, elvégre a feszített víztükrös mödansziéban csak akkor fodrozódik jobban a víz, ha Pjotr veszettül pillangózik éppen. Barbara elfolyt sminkkel nézi az óceán partján a naplementét. Már csak a narancssárgába hajló lemenő nap előtt kellene felugrania egy delfinnek, hogy helyben eszkalálódjon a bugyinedvesítés.

eh_2_13.png

Pjotr és Botox otthon kitalálják a tutit, ők egy pár lesznek, de úgy, hogy a többieknek ez ne legyen büdös. A terv alapja, hogy Sneci megy, Barbi beáll Loki mögé, Barbara Bence mögé, Tina Gyula mögé, vagy valahogy így. A lakók visszatérnek, Bence és Sneci egyből nekiállnak kutyázni egymást, mert volt egy paktum, hogy ők ketten, külön soha nem mennek randira, erre mi van, baszki, Bence randin volt. Őrület. Ezen még rugóznak egy ideig, majd jön a harangjáték és a LÖEVÖÉÉÉÉL, bulikázásra fel!

A party témája a Paradicsom, tehát Ádám és Évaként kell csapatni, kapnak kis műanyag csöcsfékeket meg lapuleveleket, hogy ne látszódjon, se nuni, se a kuki, de a kanok a Celvin Klein alsónázeren kívülre veszik fel a műanyag kis izéket, ahogy a csajok is csak a sportmelltartó fölé veszik fel a beküldött mellbimbótapaszkáknak látszó valamiket. Amúgy sem ez a lényeg, mindenki vedel és hipp-hopp paréj részegre issza magát, mire a legjobb bebaszózs montázs meg is születik az LMFAO I’m Sexy and I Know It zenéjére. Loki saatu részegen szinte szzerelmet vall Botoxnak, hogy csodálatos, hogy 37 napból egy hetet együtt töltöttek és töltenek még mindig, ez zseniális, Andersen nem írt ilyen szép sztorit, mint az övék, az zicher. Botox meg csak pislog bele Loki vizenyős tekintetébe és nem szól semmit, mert amint lehet dobbont Pjotr mellé. Na itt lesznek a gebaszok. A foglalkozás elérte célját, Snecit Pjotrnak kell vállon becipelnie az ágyba. Csapó, vége.

Ja, volt még egy kis csibészség is ma. Loki és Becks felkötöttek egy plüss mackót a ventilátorra. Hatalmas poén, nem lett belőle semmi. De tényleg.

eh_2_7.png

Címkék: tv2 éden hotel
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.04.15. 08:28:40

Nem csak a Botoxnak szerelemvallás volt vicces Loki részéről, hanem a Nóri győzelmikiabálás is :) . Szinte vártam, hogy előkerül egy tojáslabda, Nóri meg beviszi a mödansziés touchdownt :) .

koda 2015.04.15. 08:36:58

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Azon teljesen megkészültem :D A legerősebb MLM-es évek derengtek fel, mikor egy kád bankjegyben fürödve fogadtak minket... Loki simán nyomhatná valami piramisjátékban, gond nélkül lejátszotta tegnap DiCapriot, Nóri be is kajálta ahogy kell! :) Sajnálom is piszkosul, hogy így belefordult Botox-ba, el fogja szúrni a játékot, pedig lassan az egyetlen, aki miatt még van értelme nézni.

Natura Qua 2015.04.15. 08:37:30

Köszi a posztot! Tetszett! "jön a harangjáték, ami csakis egyvalamit jelent, hogy levelet kaptam life" :D:D:D

exilis 2015.04.15. 08:43:31

Sixx visszajön még? Minden tiszteletem a Gézának, de Sixx az Sixx.

bElannaTorres 2015.04.15. 08:44:51

@totorohun: én is így vagyok vele, de ha nem jön vissza azt is megértem én is érzem hogy kezdek lemorzsolódni,
viszont jön a trónok harca hogyvolttal:)

exilis 2015.04.15. 08:46:30

Remélem lesz annyi vér a pucájukban a szervezőknek, hogy megnehezítik az összeesküvők dolgát, és dobnak valami megszerezhető menekülőutat Snezinek. Unalmas lesz ez így, hogy a kemény mag sorra kipakol mindenkit.

Chat Géza · http://chatgeza.tumblr.com/ 2015.04.15. 08:57:27

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Az a rész annyira kellemetlen volt, hogy konkrétan fájt.
Tudsz angolul? Akkor ismételd utánam. (Baszki, ha nem tudna angolul, akkor is tudna ismételni)

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.04.15. 09:02:34

@Chat Géza:
De akkor nem értené, és nem áradna szét benne a szavakból származó energia :P ...
Loki "kicsit" túltolta a harci szellem feltüzelését és a coachingot, de hát ezt tanulta a pályán, ez ivódott bele rutinszerűen, és bepiálva így adta tovább :) .

AkkorlegyenPtr 2015.04.15. 09:05:02

CHAT GÉZA: " vonatozáshoz meg a kacsatánchoz van szokva. " hátezen baszartam :)

Rayen 2015.04.15. 09:07:22

Nincs miért panaszkodni, a tegnapi rész ennyi volt. Nettó 5 percben le lehetett volna adni.

kismalacka 2015.04.15. 09:08:45

Celvin=Calvin, remélem csak elütés. De kihoztál belőle mindent amit csak lehetett.

AkkorlegyenPtr 2015.04.15. 09:21:07

Ahogy látom kezd kialakulni a szokásos szitu. 2 fiú + 1 nő. Mármint nem úgy, már vigyázni kell itt a sok revütáncos miatt :) hanem PetiLoki szövetség szuper, de belépett a képbe egy nő. Paff bumm dirdurcsitcsat. KÉsz Game over. Elég nagy világégések és balhék kerekedtek már ki ebből. Lokker ha nem vesz vissza és nem tisztul ki a feje (plusz lábaköze) :) akkor nagy baj lesz.

Loki meztelen ugrálása részegen, Bencével... már az előszele a veszedelemnek.

hányok (törölt) 2015.04.15. 09:28:28

Miért van hogy az ilyen ronda kiélt fejű kurvákról első ránézésre látszik ,hogy tuti pornóznak vagy ba..ásból élnek?Pl Snezi ,meg ez az új lány.Tényleg nagy életművész az új csaj legigénytelenebb trashponró szereplő.

Bujumburi 2015.04.15. 09:37:15

Gyula is csalódás.. :( :( :( szomorú vagyok... Most komolyan nem érti a játékot? Nem érti Nóri reakcióit? Nekem amúgy bejön újBarbi, jófej, fiús vagány csaj, az egy másik kérdés, hogy mit csinál a villán kívül, nem tartozik szorosan a játékához. :)

Bencét kezdem megkedvelni, Peti, Loki, Gyula mellett ő tűnik most emberileg a legkorrektebbnek. :/

Natura Qua 2015.04.15. 09:39:25

Én azt nem értem, hogy miért lett Mariann ekkora ász? Nem látom különlegesen okosnak, azt sem gondolom, hogy lojális partner lenne.

Mucsai2010 2015.04.15. 09:42:44

@Natura Qua: Ez nekem is rejtély. Marianna pont az a típus, aki a végén gondolkodás nélkül hajítaná el a labdát 19 milliónál.

Chat Géza · http://chatgeza.tumblr.com/ 2015.04.15. 09:54:52

I BELIVE IT WE WILL WIN
I BELIVE IT WE WILL WIN
I BELIVE IT WE WILL WIN
I BELIVE IT WE WILL WIN
I BELIVE IT WE WILL WIN
I BELIVE IT WE WILL WIN
I BELIVE IT WE WILL WIN
I BELIVE IT WE WILL WIN
I BELIVE IT WE WILL WIN
I BELIVE IT WE WILL WIN
I BELIVE IT WE WILL WIN
I BELIVE IT WE WILL WIN
I BELIVE IT WE WILL WIN
I BELIVE IT WE WILL WIN
I BELIVE IT WE WILL WIN

mandruc 2015.04.15. 09:57:24

Amennyire jófejnek tűnt a Gyula eleinte, nekem most akkora csalódás. Fogalma sincs szerintem arról, hogy hol van, és lehet, hogy még nőt sem látott közelebbről, azok alapján, ahogy Norival viselkedik. Pedig nem tűnt hülyének.

kismalacka 2015.04.15. 10:06:58

@Natura Qua: Ezt én sem értem. Lehet hogy a hasbeszélése miatt? :)

Armador85 2015.04.15. 10:16:13

@Chat Géza: előjött Loki amerikaifocis énje. Szerintem semmi baj nem volt ezzel. Nórika is aranyos volt.

XocoLatte 2015.04.15. 10:23:10

OK, most jobb a hv.
Ezen pl. besírtam, pedig az általában sixx kategóriája:
"Bence meglehetősen légiesen mozog a Terminátor testéhez képest, míg gyula teljes feszületben van még mindig, hisz ő a vonatozáshoz meg a kacsatánchoz van szokva."

Mucsai2010 2015.04.15. 10:25:48

@mandruc: Nekem mondjuk már az elején is nagyon fura volt, csak akkor még azt hittem valami szerepet játszik.
Abszolút nem ért a nőkhöz, nagyon gáz a kommunikációja.

rekapitány 2015.04.15. 10:26:22

@XocoLatte: ma éjszaka Géza nyugodtabban alszik majd, hogy végre meg tudott nevettetni....

a gyuri 2015.04.15. 10:28:55

Pont attól korrekt a Gyula hogy nem ígérget a Nórinak. Vagy a szemébe kéne hazudnia hogy nem ejte ki, aztán mégis, ahogy Nóri tette Ádámmal? Az volna a korrekt?

XocoLatte 2015.04.15. 10:30:53

@rekapitány: pontosan ezért is közöltem vele -- egyébként, közöd?

eveMarlowe 2015.04.15. 10:31:58

@XocoLatte: Én is pont ezt akartam kiemelni. Zseniális mondat Géza :D

Natura Qua 2015.04.15. 10:33:43

@kismalacka: nem is az a baj a csajjal, hogy hasbeszélő, hanem a szemeiben sem látsz egy szikrányi életet :D

Morfologista 2015.04.15. 10:37:23

@Mucsai2010: Akkor már miért nem 20 milliónál? Akkor is el lehet ám dobni, a max összeg után még vagy egy percig tartani kell a gömböt...

kszanaksz 2015.04.15. 10:45:07

Hogy lehet az, hogy ennyire nincs mivel kitölteni az adásidőt? 24 óráról beszélünk, amit nettó 1 órára kéne rövidíteni kb. Ennél még a zirci ciszterci apátságban is érdekesebb műsort lehetne forgatni. Az "adekvált" az adekvát.

Berzengoc 2015.04.15. 10:46:46

Breaking: Gólem ugyanabban a pólóban feszített, mint Loki beköltözésénél : tv2.hu/eden_hotel/169953_eden_hotel_-_loki.html

AkkorlegyenPtr 2015.04.15. 10:47:10

ÉÉ-ben láthattuk Snezi barátnőjét. Hát izé. Beus egy agytröszt, komolyan.

mercsi 2015.04.15. 10:49:45

@Chat Géza: ez a posztcsi is jó volt :) el kell ismerni, egyre jobb vagy, megint sikerült megnevettetned :)

kszanaksz 2015.04.15. 10:50:27

Nóri továbbra is vegzálja Gyulát, Gyula biztos geci! Várjuk már meg legalább nézői szinten, hogy mit tesz, oké, nézelődik, tervezget, a Nórival kapcsolatban eddig látottak alapján nem tudom emiatt elítélni :-) viszont bemondta azt is, hogy jön neki eggyel, várjuk meg mi történik és ítéljük meg a cselekedete alapján, most előre kutyázni olyan kicsit, mintha bemennék egy elegáns boltba szakadtan, a biztonsági őr meg végig alig diszkréten követne és kifele menet nemzetbiztonsági szintű motozást tartana, mert a külsőm alapján biztos loptam.

Bujumburi 2015.04.15. 10:51:09

Snezi amúgy hülyeségeket mondott Bencének... Anno Gergő rácuppant Snezire, randira is vitte, és kibaszarintotta mellőe Milán... szóval nincs igaza a lányzónak.

Zb74 2015.04.15. 10:52:08

@Chat Géza: Ezek szerint te is tudod, mit hagytál ki a hogyvoltból.

AkkorlegyenPtr 2015.04.15. 10:52:40

ÉÉ-ben 2 lány van Gólem mellé kirendelve. A vékony lányról kérdeznék: ki ő és mit akar?
Mit szív?

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.04.15. 10:55:26

@Natura Qua:
Ebben a társaságban nagyon is okos, de legalábbis higgadt és józan, és nem merülnek ki a képességei a pasikon csüngésben és a féltékenykedésben (ld. Adri, Snezi, de még akár Nóri is) valamint a fejükből néma kibámulásban (ld. Barbi). Szervezkedik, kombinál, és a pókerarca verhetetlen :) ... még azt sem tartanám kizártnak, hogy taktikai okokból botoxoltatott az indulás előtt :) .

Bujumburi 2015.04.15. 10:55:45

@kszanaksz: nekem a kommunikációja nem szimpi, nem ránézésre ítélem meg Gyulát, sunnyog ezerrel, nyal Tinának, pedig tudja, hogy itt az is előfordulhat, hogy a szinglik választanak és olyankor repül a leválasztott. Loki is hasonlóan működött Nórival, az sem tetszett. Illetve jó hogy idegbeteg a csaj, hetek óta a benn maradásért küzd. Gyulától egy nagy ölelés kellett volna, hogy nyugi kislány minden rendben lesz. Ennyit megérdemelne Nóri is, azt gondolom.

kszanaksz 2015.04.15. 10:56:53

@Natura Qua: egy ruhátlanul hetekre a fagyasztóba tett próbababában több melegség van.

kszanaksz 2015.04.15. 10:59:52

@Bujumburi: Ok-okozat. Nem azért küzd hetek óta a bentmaradásért, mert iszonyatos pechje van. Alapvetően nehezen viselhető természetet mutatott már az elejétől kezdve, hát hogy ettől senkinek sem kell és hogy ettől csak még jobban kiborul, hát igen.

kszanaksz 2015.04.15. 11:00:58

@Bujumburi: abban egyetértek, hogy Gyula alapvetően valamilyen számomra megmagyarázhatatlan ok miatt nem szimpatikus.

mimoza1014 2015.04.15. 11:08:21

Azért ezt magyarázza már el nekem valaki... mit kell olyankor tenni, ha rád mutatnak, hogy te meg te mégy ki randira ... visszabeszélek, hogy nekem most nincs kedvem, meg különben is Snezi aszonta, hogy nem mehetek???

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.04.15. 11:09:33

@kszanaksz:
Ahogy azt is mindenki jótékonyan elfelejti neki, hogy ő volt az, aki elsőként "szakítva" Lokival beállt Gergő mögé. Mintha azért is Loki lenne a felelős...

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.04.15. 11:16:35

@mimoza1014:
Ülsz a randin, mint a kuka, esetleg még egy kicsit tahó is vagy, nehogy az új csaj szimpátiája miatt Snezi őnagysága veszélyben érezze a szilikonjait. Snezi legalábbis így képzelte... Ilyen alapon ő is biztos Bencére gondolt elsődlegesen, amikor felvette a csöcskivillantó zöld rongyot a Gergővel való randihoz. Vagy nem.

Mucsai2010 2015.04.15. 11:24:37

Nekem nagyon erős a gyanúm, hogy Gyula meleg.

kszanaksz 2015.04.15. 11:28:32

@Mucsai2010: Ja, lehet, hogy a teljes műsor ismeretében Berki is ezt gondolta és ezért baszogatta a haverját, hogy elárulja ...azt.

mézescsók 2015.04.15. 11:32:42

@Chat Géza: Ízlések és pofonok, ugye... Nekem tetszett, röhögni lehetett rajta. És ha Ivarnak ez kell a feszkó oldásához, akkor hajrá! Meg némi pia talán.
Ráadásul Loki először - számunkra először, mert nem látunk szinte semmit - normálisan, humorosan "foglalkozott" vele a szokásos savazás helyett.

@a gyuri: Nem. Az lett volna a korrekt, ha azt mondja, tudom, hogy aggódsz, de megbeszéltük, hogy jövök neked eggyel. Fifty-fifty, ennyi. Nem hála kérdése és nem is ígérgeés, hanem üzlet. Nem "megpróbálom" -, mert ez annak a lebegtetése, hogy de lehet, mégis lecseréllek talán. Lennénk jövő héten, akkor Gyula seggében lapulna az a kis zabszem!
Gyulánk nem sok naplementét látott volna az óceánparton, ha Nóri Ádámot választja.
Hogy ez játék? Persze. De lehet korrekt módon is játszani. Hogy az ÉH-ben bármi előfordulhat? Persze. Ezért tartsuk kézben legalább azokat az eseményeket, amikre befolyásunk lehet.

@totorohun: Hagyjuk az összehasonlítgatást. Sixx állandó visszasírása lehet sértő is. Másképpen ír sixx és másképpen Géza. Sixx is írt már szar hv-t és Gézának is volt jobb. Nyilván te is másképpen írnád.

@hányok: Az hagyján, hogy miből él, ha bírja a gyomra, de mire fel van akkora arca? Tegnap kb. úgy beszélt, mintha ő találta volna ki az ÉH-t vagy legalábbis kezdetektől fogva bent lenne. Ez a képződmény tényleg azt hiszi, hogy ő irányítja az eseményeket.

mimoza1014 2015.04.15. 11:35:04

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): ugye az relatív, hogy ki mit tart kiöltözésnek :) de Snezi mindenesetre tényleg KI öltözött :) nem volt sok minden, ami ruhán BELÜL lett volna ugye :)

jo.e 2015.04.15. 12:03:49

@Mucsai2010: Ha lenne olyan hülye vele szemben, aki nem vágná földhöz 11-nél :)) De ebben totál 1et értek veled. Amúgy én is bírom őt :)

Petrichor 2015.04.15. 12:07:51

@mézescsók: Nekem néha az az érzésem Gyulával kapcsolatban, hogy nem azért mondta, hogy megpróbálja, mert még bizonytalan, hanem az ő fejében teljesen máshogy hangzik, mondjuk viccelni próbált és meg róla győződve, hogy sikerült is, míg valójában az összes normális játékosnak egy ilyenre összerándulna a gyomra. Valami teljesen más világban lebeg az az ember :D

Bujumburi 2015.04.15. 12:08:46

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Na ne viccelj, az biztos, hogy erről tudott Loki már előtte is. Ráadásul Loki akart nyomulni Beussal, ez az egész hacacáré úgy volt kitalálva, hogy Peti minél több embernél vágódjon be: Snezi, Bence(ő nem tudott ról) Barbi, Beus, Loki és Nóri... Csak Gergőnek volt szar, Adrinak és PAtriknak semleges. Ezzel kavarással még feljebb került Peti a többiek szimpátialistájára, és ez neki még nagyon jól jöhet a végjátékban. Elég naiv dolog volna azt hinni, hogy ez Loki akarata ellenére volt. Bevágták, hogy Peti odamegy Nórihoz, hogy Loki és Beus összemelegedtek, Nóri, ez az egyetlen esélyed. Nyilván nem jókedvéből állt amögé, aki a legjobban utálta őt akkoriban.

Bujumburi 2015.04.15. 12:10:25

@Petrichor: simán lehet az is, mintha nem lenne érzéke a nőkhöz, gondolom amikor a barátnője elsírja magát, hogy "jajj nézd, hogy meghíztam" úgy képzelem ő az a típus, aki úgy vigasztal, hogy "nem baj, nekem én így is szeretlek" :D

Petrichor 2015.04.15. 12:14:39

@Bujumburi: Vagy: "Tényleg meghíztál. Mik a terveid? Futás, spinning, aerobic?" :D

Ivan Berger 2015.04.15. 12:18:35

Más is észrevette már, hogy amikor Sneci riszál, revütáncos pózokat tol, vagy csak simán megpróbál nagyon szexis lenni, akkor mint valami borjú mered a távolba full kifejezéstelen faarccal?

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.04.15. 12:21:50

@Petrichor:
Valóban, Snezi mellől Milán esett ki akkor, pardon... a lényeg, hogy ő sem a párját nézte az ő randiján, sőt, ott toporgott a tengerparton, mint egy szarógalamb, hogy úristen, megy haza, mert nem ő lett kiválasztva :).

beacska 2015.04.15. 12:35:07

@totorohun: szerintem adtak menekülő utat Snjezinek: ő döntheti el, h kit hív ki...azért ez elég jó esély...tiszta VV :D

Mucsai2010 2015.04.15. 12:35:15

@jo.e: Én azért nem bírom, mert sajnos túl sok az ilyen típus a környezetemben...

DilisApu 2015.04.15. 12:35:28

Nemtom észrevette-e valaki, hogy tegnap, amikor Bencéék kimentek randira, még világos nappal volt és Sneci sminkelt. Amikor visszajöttek, sötét éjszaka volt és Sneci még mindig sminkelt, ráadásul ugyanolyan foltok voltak a szeme alatt, mint előtte és ugyanaz a ruha volt rajta. Namost vagy a randi volt baromi rövid és naplemente előtt fél órával mentek ki, vagy Sneci sminkel egész nap. :)

DilisApu 2015.04.15. 12:38:06

@beacska: egy dologra nem emlékszem. A levélben ha minden igaz, az volt, hogy valakit kihívhat párbajra, de ott említés nem volt arról, hogy az csak nőnemű lehet, vagy tévedek? Mert ha így volt, akkor simán kihívhatná akár Lokit is :)

Mucsai2010 2015.04.15. 12:43:56

Petinek miért jó, hogy állandóan egy dioptria nélküli szemüveg van rajta?

Bujumburi 2015.04.15. 12:44:21

@DilisApu: Az nem valami szemkrém? :D Lehet, hogy az valami pakolás volt rajta egész napra? Annyira nem értek hozzá mondjuk.

Armador85 2015.04.15. 12:46:25

@Ivan Berger: igen. De egyébként alapjáraton bamba feje van. Ld. riportszoba.

@DilisApu: Snezi sminkel egész nap

@beacska: ha van esze Tinát hívja ki. Így nem haragít meg senkit.

Rayen 2015.04.15. 12:59:30

@Bujumburi: ez egy sminkes fogás, hogy ami lepereg fekete szemfesték sminkelés közben a szem alá, az ne tapadjon a bőrre.

,, 2015.04.15. 13:00:33

@Bujumburi: Nem szemkrém, hanem fixálópor (setting powder). Arra használják többek közt, h amikor vki a szemhéját festi, a lepergett szemcsék erre esnek rá, aztán a végén ecsettel lesöpri. Civilek általában nem szokták használni (én sem).

,, 2015.04.15. 13:01:17

@Rayen: :) még nem láttam amit írtál, mikor elküldtem:)

Rayen 2015.04.15. 13:01:58

@DilisApu: precíz megfogalmazásokra nem sokat adnak, ld. egy-egy szót rejt a boríték.

Mildi_Bp 2015.04.15. 13:03:31

Egyébként múltkor az Ádám-Melanie balhé folyományaként Snezi műsírva adta elő, hogy ő a békességet szereti, erre tegnap ő szította a viszályt a saját párjával, hogy miért ment randira (kötelező) és hogy képzeli, hogy jól érezte magát. Akkor most hogy is van ez a békességgel?

Rayen 2015.04.15. 13:09:13

@foxglove (F6): Én láttam azt a Shoppingkirálynőt, amiben Snezi szerepelt, ott jól nézett ki. Igaz, kicsúszott az időből és emiatt választania kellett, hogy smink nélkül megy ki, vagy pontlevonást kap. Az utóbbit választotta, így azt hiszem utolsó helyen is végzett. Emlékszem mondták is neki, hogy jól megváratta őket, akkor is sminkelhetett vagy két órát. :)

,, 2015.04.15. 13:11:30

holnap végre sixx. Géza stílusa annyira rossz hatással van a bioritmusomra, hogy még a legcukibb Disney őzikéket mókuskákat is szívlapáttal tudnám csapkodni.

xukxuk 2015.04.15. 13:11:36

Hmmm.A trónok harcánál van 3 komment,itt meg.,.,,.,. pedig szar ez a műsor.Úgy látszik itt több az ármány és a cselszövés.,.,.,.,., oder?

DilisApu 2015.04.15. 13:11:48

@Rayen: ezt sem tudtam :) Köszi :) Látszik mennyi festéket nyomok a pofámra :D Attól még tény, hogy Sneci életének jó részét a pofikájára kent festékek felvitele viszi el :)

@Armador85: ha Tinát hívja ki azzal nem lesz valami "tökös" :) Persze tény, hogy itt a bent maradás a lényeg és nem az, hogy mennyire keményen nyomja valaki ;)

mézescsók 2015.04.15. 13:13:15

@Petrichor: Nem annyira humoros fazon Gyula, hogy ezt feltételezze róla bárki is. Bárki másról igen. Kicsit más világ ez az ember. A hétköznapi megnyilvánulásokat, érzéseket nem érti.
Arról már nem is beszélve, hogy igaza volt Nórinak.
@Bujumburi: Miután leírtam a fentiket, elolvastam a hsz-det és egyetértek.
Még azt jegyezném meg, hogy tegnap többen kifogásolták Gyula és Tina medencés beszélgetése után, hogy mit féltékenykedik Nóri, stb. Egy az egyben bejött, amitől tartott.Az óceánparti randevún, amikor Gyuláék éppen nem zumbáztak, a csaj arról beszélt a pasasnak, hogy - a többiekhez képest - nem úgy viselkednek, mint egy pár. Nincsenek együtt, nem beszélgetnek, stb., lesír róluk, hogy csak alkalmi párok. Nóri megérzései jól működnek. Az mondjuk tény, Gyula úgy reagálta le, hogy jön egy szivességgel Nórinak, de határozottan nem jelentette ki, hogy akár MOST nem cserélné le. Múlt pénteken akár a holdat is lehozta volna, ha Nóra kéri.

,, 2015.04.15. 13:15:11

@Rayen: ez jó:))
Mondjuk az számít h hozott anyagból mit tud elérni az ember, és ebből a szempontból Mariann elég ügyes.

mézescsók 2015.04.15. 13:17:31

@Mucsai2010: Mert az a menő. Ha egyforma szemüveget hordanának, még azt mondanám, hogy olyan, mint a mese, csak nem szájról szájra, hanem szemről szemre jár. Viselt már szemüveget Loki is, Snezi és Nóri is. Ment be valaki egyáltalán pápaszemesként?

ZLATAN 2015.04.15. 13:26:32

Köszönöm a posztot Géza. El tudom képzelni, hogy egy ilyen adás után mit gyötrődsz, hogy egyáltalán sikerüljön írni valamit...Műsorhoz képest szórakoztatóra sikerült.

kamilla123 2015.04.15. 13:27:06

@Chat Géza: Géza, jó lett a poszt! :-)

Két kedvencem, amin hangosan felröhögtem: "gyula teljes feszületben van még mindig, hisz ő a vonatozáshoz meg a kacsatánchoz van szokva."

A másik még jobb: "Kicsit még kiélvezik a hullámokat, elvégre a feszített víztükrös mödansziéban csak akkor fodrozódik jobban a víz, ha Pjotr veszettül pillangózik éppen. "

:-DD

ZLATAN 2015.04.15. 13:28:53

@Mucsai2010: Mert ByeAlex a példaképe.

Bujumburi 2015.04.15. 13:29:26

@mézescsók: Loki szemüveges, csak sokszor lencsét hord, volt hogy azzal bénázott este, meg leejtette, Beus meg csak röhögött rajta... :) Szerintem a többiek is váltogatják. Petinél nem tudom mennyire "öltözteti" magát ezzel és mennyire szemüveges. Miből gondoljátok, hogy nincs dioptria Peti szemüvegében?

Bujumburi 2015.04.15. 13:33:37

@mézescsók: Ugye?! Néha kezdem azt gondolni, hogy én vagyok túl érzékeny, de szerintem egyértelmű, hogy az új csábítóval az azonos neműeknek kell a legjobban összeborulni, az ellenkező nemnek pedig kellemes távolságból méricskélni, aztán ha benn marad a páciens, lehet spanolni, ismerkedni. Szerintem érthető Nóri szorongása, amúgy is kivannak már a kezdőjátékosok. Persze, az hogy milyen stílusban terrorizálja Nóri az aktuális párjait, az egy másik kérdés. Sajnos Gyula nekem csalódás egyelőre, most vagy tényleg hülye, vagy úgy csinál mintha hülye lenne. Egyik lehetőség sem különösebben előnyös. :D

Armador85 2015.04.15. 13:34:36

@DilisApu: itt a legpasszívabb szobanövényre kell lőni szerintem. Jó Tinára korai ilyet nyilatkozni. Másik jelöltem Barbi 1 lenne. Szerkesztői szemmel is gondolkodnék a helyében, ilyenkor talán nagyobb esély van rá, hogy nekem kedveznek.

Egyébként aki nézte az első két évadot: volt hasonló párbaj? Mit takarhat? Iszapbírkózás? Villámkérdések? Seggriszálás?

kamilla123 2015.04.15. 13:39:24

@Petrichor: igen, ezzel egyetértek. Én is ismerek ilyen embert, aki annyira korrekt, h nem akar semmiképpen sem hazudni (és ezzel sok félreértés adódik). És amikor azt mondja, h megpróbálom, akkor azt jelenti, hogy ő tényleg mindent megpróbál. De azt nem mondhatja, hogy így vagy úgy lesz, mert ő csak azért tud felelősséget vállalni, ami rajta múlik. Az ilyen emberek abszolút korrektek, csak rosszul kommunikálnak. És ez ki is derült a randin, mert mondta is Tinának, hogy jön eggyel Nórinak.

DilisApu 2015.04.15. 13:42:24

@Armador85: én szinte biztosra veszem, hogy szimpátia szavazás, más nem hiszem, hogy beleférne a dologba. Mondjuk az iszap birkózás brutálisan emelne a nézettségen, de kötve hiszem, hogy ezt meglépték volna. Elme bajnokságra meg senki nem kíváncsi....

ZLATAN 2015.04.15. 13:42:33

@Mildi_Bp: Csak azt a balhét szereti Sneci, amit ő generál és emiatt ő van a középpontjában. A többit utálja, mert nem róla szól.

ZLATAN 2015.04.15. 13:43:43

@DilisApu: Esetleg pörkölt főző verseny??(az ÉH1-ben volt )

Armador85 2015.04.15. 13:45:39

@DilisApu: dehát az nem párbaj, hogy ki kinek mennyire szimpatikus. Az egy szavazás.

bElannaTorres 2015.04.15. 13:47:24

gyula csak szociálisan hülye hogy egyébként az e az nem derült ki.

bencénél még így is szimpatikusabb, nem bánnám ha az a fasz bence kiesne, nehogy már így nyerhessen valaki ahogy ő "játszik"

zaphodbeebthe1st 2015.04.15. 13:51:55

Én néztem, nem emléxek ilyesmire. Olyan volt, hogy 2 új beköltöző nő is feladatot kapott egyszerre, védettségért. Pókmajom teljesítette.
A másodikban fiú ikerpár hülyítette a népet, de ott választás elé állították őket melyik maradjon.

zaphodbeebthe1st 2015.04.15. 13:56:20

A homályspoiler alapján Loki szavaiból azt szűröm le, hogy valamiféle szimpátia szavazás lesz.
Sneci bömböléséből 2 dologra következtetek:
1. a párbaj előtt bömbölt amikor kiderült mi a párbaj lényege, és betojt
2. valakit hazaküldött és megjátszott összeomlás performanszot nyomott.

DilisApu 2015.04.15. 13:59:00

@ZLATAN: nem rossz ötlet, de kötve hiszem, hogy a teafőzésen kívül bármi más is menne ezeknek.... :)

@Armador85: tisztában vagyok vele, de figyelembe véve a lehetőségeiket, marad a táncverseny, amit Sneci toronymagasan nyerne, vagy a csukott szájjal evés, aminek végeredményéről nem vagyok meggyőződve, hogy kinek sikerülne jobban.

zaphodbeebthe1st 2015.04.15. 14:02:47

Mariann megváltozása mögött az esélytelenek nyugalma van. Ő már bónuszjátékon van (lehetséges, hogy szerkesztői utasításokkal), ráadásul szerintem ő nem juthat a döntőbe.
Anno az ÉH1-ben Dani a visszatérése után sem tudott a játékban maradni még úgy se, hogy a legjobb játékos feláldozta magát érte.
Az ÉH2-ben Kíra kapott retúrt, de ő se tudott élni a lehetőséggel. Gonoszkodott, variált de nem jött be neki.

kamilla123 2015.04.15. 14:07:34

@zaphodbeebthe1st: ez nagyon jó meglátás. Így hogy már tényleg nincs tétje, nyugodtan csinálhatja, amit a szíve diktál. Ráadásul valszeg meg is lett neki mondva,h visszamehetsz, de mindenképp aktívnak kell lenni.

ZLATAN 2015.04.15. 14:08:28

@zaphodbeebthe1st: esetleg azért nyugodt, mert Pjotrrel megbeszélték, hogy egy pár lesznek és mindenki Petit gondolja legerősebbnek, ráadásul Loki is rá van gerjedve, elég biztos pozíciónak tűnik.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2015.04.15. 14:14:19

én már szurkolok Snezinek. komolyan.
Marcsa nem tudom mitől táltosodott meg (lehet, nyomtak hyaluronsavat az agyába, míg kinn volt?), viszont az övénél koncepciótlanabb bosszúhadjáratot, vagy mif.sz, még életemben nem láttam.

AkkorlegyenPtr 2015.04.15. 14:16:46

Loki ideges tekintetéből ítélve vagy Mariann vagy Nóri lesz Snezi ellenfele.
Az elhangzott, hogy lányt kell kihívnia? Vagy lehet Loki is?

ZLATAN 2015.04.15. 14:16:58

@zaphodbeebthe1st: "Összeomlás performansz" :)))) Ez jó. Amúgy ennek a műfajnak a királya Naturál (Muhhhahahaa) Bence.

ZLATAN 2015.04.15. 14:18:58

@A Manci: Snecinek képtelen vagyok szurkolni. A koncepció lényege szerintem, hogy kiirtani a többi szilikonost.

mézescsók 2015.04.15. 14:22:16

@Bujumburi: Nem én gondolom, hogy nincs dioptria Pjotr szemüvegében, hanem Mucsai2010, de sokszor látni szemcsi nélkül. Hordhat persze kontaktot is.
A másik: a fiúk jobban összezárnak, mint a nők. Ha ki kell tenni valakit (Ádám, Gergő), pillanatok alatt átszervezik a sorokat, ha kell a párjukat is lecserélik, míg a nők ahelyett, hogy jobban megismernék a csajokat - látszólagos barinőzésből -, ráülnek a párjuk nyakára, okkal vagy anélkül féltékenykednek, ahelyett, hogy megpróbálnának kitalálni valamiféle taktikát arra, hogy hogyan tudnák kiszorítani a bejövő újat. Védettség ellen persze azonnal nem megy, de kisakkozható, hogy egy hét múlva sikerülhet. Ez helyett a héten a nők legnagyobb gondja, hogy tudnának megszabadulni Snezitől. Röhej. Ha jól meggondolom, a csajok közül egyedül Botoxnak lehetne "ellensége", mert Bence oldalán elfoglalta a helyet, ezért viszont kár hibáztatni, Botox éppen akkor távozott a hotelből és nem Snezi küldte el. A többi nőnek mi baja vele? Amióta rácuppant Bencére, még attól sem lehet tartani, hogy bárkitől el akarná venni a párját. Mostanában nem sok vizet zavar.
Baja tulajdonképpen Lokinak és Petinek van vele, mert szerintem ellenfelet látnak benne. A hotel hölgyei meg szolgálatkészen a fiúk alá dolgoznak. Idióták.
Más:
Számon tartja valaki, hogy eddig hány férfi és hány nő ment be? Valahogy az az érzésem, hogy több új nő fordult meg a hotelben, de lehet, hogy csak azért gondolom, mert másodszor küldtek be két X-eset egyszerre.

Bujumburi 2015.04.15. 14:24:43

@AkkorlegyenPtr: Jajj, ne mááááár. A szerkik ilyenkor segíthetnének neki ;) Legyen Barbi1, Adrit úgy sem meri, pedig annak még Patrik is örülne.

ZLATAN 2015.04.15. 14:28:14

@mézescsók: Ezt már tegnap is kifejtettem, hogy szerintem Sneci kevés ahhoz, hogy Loki és Peti ellenfelet lásson benne. Szerintem egyszerűen csak irritálja őket a személye. Mivel pár fog nyerni, ezért véleményem szerint értelemszerű, hogy a fiúknak a fiúk, a lányoknak a lányok az ellenfelek...Ezt a fiúk megértették és ahogyan te is írod, pillanatok alatt összezárnak, ha kell. Szerintem emberi problémájuk van Snecivel és nem taktikai jellegű.

Bujumburi 2015.04.15. 14:28:26

@mézescsók: A lányok általában bénábbak ezekben a játékokban, de még a VV és a többi hasonszőrű műsorban is...

Én számolom, mert nekem is űgy tűnt, hogy több csaj volt, de jelenleg csak 2 lánnyal ment be több (Barbi és Tina) viszont Mariann is újra bement így végül akkor jelenleg +3 szingli nő többség van. Elvileg még 5-en mennek be a fogyatkozás előtt.

kamilla123 2015.04.15. 14:28:39

@mézescsók: nem, tényleg több a csaj. Új fiú csak Loki volt, Milán és Gergő, meg most Gyula.

Csajokból volt Mariann, Snezi, Evelin, Barbi, Beus, Barbi2, Tina.

4 és 7. vagy vkit kihagytam?

kamilla123 2015.04.15. 14:29:27

@kamilla123: ja, és Mariann még egyszer visszament, vagyis 4 és 8

Bruno Salazar 2015.04.15. 14:31:29

fecsegik a madarak LOKI-PORNOBARBI paros lessz a gyoztes... kivancsi leszek!

2015.04.15. 14:36:40

@Chat Géza: I believe THAT we will win
;-)

DilisApu 2015.04.15. 14:36:46

@ZLATAN: emberi probléma Snecivel, amit nekünk viszont a szerkik nem mutatnak meg, mert úgy vágják az anyagot. És ez a probléma, mert így csak ülünk és találgatunk...

@kamilla123: gondolom azért ment be több lány, mert eleve többet castingoltak lányokból és/vagy a több lány "nagyobb nézettség"?!?! Persze csak találgatok. Az is lehet, hogy szimplán nem találtak annyi hímet, aki vállalta volna, míg a lányok jobban ráállnak a dologra, mint a pornóban ;)

DilisApu 2015.04.15. 14:37:51

@Bruno Salazar: akár igaz, akár nem, az ilyesfajta spoilerkedést mellőzhetnénk... köszi.

2015.04.15. 14:38:11

@XocoLatte: :D közöd :DDD
@foxglove (F6): holnap már jön sixx

Mucsai2010 2015.04.15. 14:38:49

@Rayen: Akkor ezek szerint Snecit sem a kiskunlacházai kormányhivatalból rángatták be a műsorba.

zaphodbeebthe1st 2015.04.15. 14:39:45

@Bujumburi: Az eddigi 2 női döntős:
1. Alíz, akit most nagyjából Nóri formáz. Hányattatott sorsú volt, csapódott ill. adták-vették. Többször döntöttek róla a feje felett
2. Edina, aki beszerelmeskedte magát a döntőbe, a szó mindenféle értelmében. Őt most Adri hozza.

Konspirátorok és akarnokok kijátszották magukat.

2015.04.15. 14:41:44

@foxglove (F6): olyat ismerek h a szemhéjra teszi a smink alá de h a szeme alá.. olyat nem hallottam még

2015.04.15. 14:42:56

@ZLATAN: elképzeltem a gyötrődést :D

kamilla123 2015.04.15. 14:43:35

@Armador85: ja, igen, Melanie és Ádám is volt. akkor 9 és 5 a lány, fiú beköltözők száma.

ez akkor is elég igazságtalan,h kb kétszer annyi a lány, mint a fiú. Sztem a nézettséget jobban dobná, dobta volna, ha több a fiú, mert gondolom az ilyen műsorokat főleg nők nézik. Irgalmatlan silány amúgy a felhozatal mindkét nemből, bár a fiúk rosszabbak. Komolyan nem láttam (külsőre) egy olyan pasit sem (talán Gergő), akire érdemes lett volna hosszabban ránézni. Ilyen szempontból a VV ezerszer jobb volt. Robin, Laci, Ádám, voltak kinézetre is jobb pasik.

Bujumburi 2015.04.15. 14:43:55

@zaphodbeebthe1st: Jaja, de mintha Edina nagyobb spíler lett volna mint Adri, bár már nem emlékszem annyira. Szegény Alíz, nem rámlik már mi volt a srácok baja vele, de tényleg hasonló szitu, mint Nórié.... Már a legeslegelső körben kiakarták tenni a Alíz szűrét.. :)

zaphodbeebthe1st 2015.04.15. 14:44:00

Amúgy nekem azért hiányzik egy ÉdenPitta karakter.

Mucsai2010 2015.04.15. 14:44:01

@Bujumburi: Ha mínuszos, akkor az arca vonalához képest a lencsében beljebb kellene lennie az arcának, ha plusszos, akkor meg kintebb. Petinek viszont nem törik meg az arca vonala a lencsében sem.

2015.04.15. 14:44:26

@zaphodbeebthe1st: vagy mivel snecit akarják kitenni a két fő bizalmasa nem sneci ellen szavaz és Loki csalódik bennük - sztem ez a valószínűbb

Mucsai2010 2015.04.15. 14:46:05

@kamilla123: Azért Ádám sem volt rossz.

Bujumburi 2015.04.15. 14:48:06

@kamilla123:

csábító fiúk:
Loki, Milán, Gergő, Ádám, Gyula
csábító lányok:
MAriann, Evelin, Snezi, Beus, Barbi1, Melanie, Mariann másodjára, Barbi2, Tina

:)

2015.04.15. 14:48:50

@zaphodbeebthe1st: Pitta :D igen, a lazaság jó lenne a sok erőlködés között

ZLATAN 2015.04.15. 14:49:01

@DilisApu: Nem mutatják meg, mert VV színvonalra süllyesztették ezt az igen szerethető koncepciót...Jó lett volna a viasat szerkesztőit is átvenni. Logikai szálat nem látunk, csak buli, b@szás, hisztéria, húgy, hányás, zabálás meg sírás. Nem hiszem el, hogy ezek a játékosok ott bent nem ármánykodtak meg cseleztek meg szövetkeztek...Remélem a következő széria játékosait a HV blog kommentelőiből válogatják, sixx meg lehetne az ÉÉ műsorvezetője Gólem helyett.

Bujumburi 2015.04.15. 14:50:03

@kamilla123: Berki egója nem engedte be a jobb srácokat ;)

zaphodbeebthe1st 2015.04.15. 14:50:27

@Bujumburi: Leginkább az zavarta őket, hogy nyaralgat, meg infószivárgásban szevedett. Megbízhatatlannak titulálták a lányok. Viszont a fiúk számára mindig biztos karakter volt.
Edinából most annyi ugrik be, hogy a féltékenysége miatt a párja (Máté, piás faszhuszár) többször idegrohamot kapott.

kamilla123 2015.04.15. 14:51:10

@Mucsai2010: Ádám nem lett volna rossz, de még ha tegyük fel, nem is szólal meg és a szájnyalogatást is abba tudná hagyni egy percre, akkor is olyan üresség és ostobaság áradt a tekintetéből, hogy egyszerűen képtelenség volt bármi vonzót látni benne. De mondjuk ha csukott szemmel fekszik mozdulatlanul, akkor ja, igen, akkor mondjuk ő sem volt nagyon rossz :-)

kamilla123 2015.04.15. 14:52:15

@Bujumburi: :-DD ja, lehet. Ahogy elnézem, hogy mit művel az ÉÉ-ben. BÁr sztem Gergővel szimpatizált

Armador85 2015.04.15. 14:52:51

@kamilla123: na mert nőből aztán minőség van. Evelin nézett ki eddig valahogy. A Hugyos elsőre ott volt, de amint az 1. percben kibontakozott a személyisége, elveszett a varázs.

zaphodbeebthe1st 2015.04.15. 14:54:14

@ZLATAN: azért ezek a panelek az előző szériákban is megvoltak ám. Ráadásul a 2-t már nem az a stáb készítette aki az elsőt. Itt most az írókra gondolok.

fáncsi28 2015.04.15. 14:54:26

A tegnapi Éden éjjel nézhetetlen volt. Snezi barátnője olyan buta, mint a föld. Egyszerűen nem értette Gólem kérdéseit, pedig hát ő se a komplikált lelkéről és mondatairól híres. Cinthya pedig egy rémálom. Még biodíszletnek se jó.

Mucsai2010 2015.04.15. 14:56:32

@kamilla123: Csak a kinézetre gondolok.
De ettől függetlenül egyébként Ádámnak, nyilván a maga egyszerű módján voltak jó meglátásai a riportokban. Pl Gyuláról is elég gyorsan levágta, hogy nem kerek a pali.
És rosszindulatú sem volt, mondjuk a Peti-Loki duóval ellentétben.

,, 2015.04.15. 14:56:44

@fosch9: ha onnan rendelte ahonnan a palettát, ez lehet pl. www.makeuplaza.com/hu/products/40/1300/e-l-f-studio-high-definition-undereye-setting-powder
ez is "elfogyott":DDD Nem tudom nem arra gondolni h Snezi felvásárolta az összeset:D

ZLATAN 2015.04.15. 14:56:51

@zaphodbeebthe1st: Az 1 volt a legjobb eddig. A 2-ben a játékosok próbálták másolni az első széria lakóit, a 3-ban meg szerintem a zöme még mindig nem tudja, hogy hol van.

2015.04.15. 14:58:57

@foxglove (F6): úgy nevetek, h ez a téma :D
kellene ilyet venni hogy profin fessünk mint sneci :DDD

zaphodbeebthe1st 2015.04.15. 15:00:59

@fosch9: Loki mondata mintha a szavazás előtt lett volna. Amúgy gyanús vagy nekem :)
Az a poén, hogy a végtelenségig lenézett Pitta a Goldenkósztsijófok egyik legnormálisabb figurája volt.
Persze a gengszter/szexmunkás fíling ott is megjelent. Korvettádám apuka mijen sleppel libbent be már?

,, 2015.04.15. 15:01:32

@fosch9: pedig igyekszem visszafogni magam h ne offoljak, de a műsorhoz nem tudok hozzászólni annyira:) bár jobb mint ha a p0rnoról kezdenének beszélni Barbi kapcsán:)

DilisApu 2015.04.15. 15:02:06

@ZLATAN: támogatom, Géza meg nyomja a HV-t, sixx mégsem írhat magáról :P

@Bujumburi: remélem a castingot nem Gólem csinálta, mert akkor már mindent értek...

@Armador85: Hugyos nálam akkor vesztette el a varázsát, amint kinyitotta a száját.

@fáncsi28: Cinti alapból sík hülye, szerencsére csak 2x van egy héten, azokat meg lazán ki lehet hagyni. A hideg kiráz ha meglátom, na meg ha még beszél is, attól egyenesen agyf@szt kapok!

ZLATAN 2015.04.15. 15:02:59

@fosch9: Legalább annyira erős téma, mint Pjotr szemüvege...Ennyire erős a műsor, hogy nem tudunk miről beszélni.

zaphodbeebthe1st 2015.04.15. 15:03:29

@fosch9: Snezi törött tükre megvan?

zaphodbeebthe1st 2015.04.15. 15:06:59

@ZLATAN: Hát, hozott anyagból dolgozik az ember…
Kénytelenek vagyunk az apróbb dolgokról cseverészni. Pl. nekem az a jelenet vitte az aznapi műsort amikor egyik este Gyula kezébe fogta a közös képet és az szétesett.

2015.04.15. 15:09:16

@zaphodbeebthe1st: az h mikor hangzott el sztem nem biztos, mert általában megtévesztők a bejátszások, eléggé le volt konyulva az arca, úh nekem nem vmi előtt hanem vmi után-nak tűnt a kinyilatkoztatás
nem néztem azt a goldenes dolgot úh nem ismerem a korvett sleppet :D

2015.04.15. 15:10:05

@ZLATAN: max még a pornósra köpködünk kicsit

Mucsai2010 2015.04.15. 15:10:12

@fosch9: Korvett slepp=Mandula klán

ZLATAN 2015.04.15. 15:13:52

@DilisApu: Sixx nem írhat magáról, de azért kitelik tőle, hogy saját magát fikázná, hogy hány óra van rajta meg ilyenek :)) Géza persze írhat is, mert ügyes de Zoéként is el tudnám képzelni.:))

ZLATAN 2015.04.15. 15:14:50

@fosch9: Igen, kicsit a pornóst kellene gyalázni és azon elmélkedni, hogy neki fizettek vagy ő fizetett a filmért...

mézescsók 2015.04.15. 15:26:21

@fosch9: A kezében volt, szétesett. Arra gondoltam: ez intő jel!
Szerintem is elég idegesnek látszott Loki, ezért inkább szavazás után lehetett. Talán még mondta is, hogy arra számított, mindenki őszintén el fogja mondani, mi a baja.

@DilisApu: Dehogynem! Naplót!

@Bujumburi: @kamilla123: Kösz a beköltözőkről az infót, nem volt kedvem utána számolni. Azért tényleg nem korrekt, a lányoknak többet kell kepeszteniük a bent maradásért. Viszont a múlt héten voltunk a felénél, elvileg még fordulhat az arány. Vagy kiegyenlítődhet. Mert azért röhej, hogy majdnem kétszer annyi nő költözött be, mint férfi. Vagy akkor ne csak ellentétes nemű párok is alakulhassanak.
Lehet, hogy több nő jelentkezik, de annyi pasi csak volt, hogy legalább kihozzák belőle az azonos számot!!! A külső idén nem volt szempont, ez már biztos.

2015.04.15. 15:29:34

@Mucsai2010: az oké csak nem láttam őket az aranypartos műsorban :) de majd utánuk guglizok

Bujumburi 2015.04.15. 15:31:36

@mézescsók: ezek szerint nem Snezi esik ki? :D

2015.04.15. 15:31:43

@ZLATAN: :DD ez jó, vajon ő fizetett volna érte?
@mézescsók: sztem is az utána esetet láttuk már

kezdő_hozzászóló 2015.04.15. 15:38:33

snezi hogy tud 3 deci bortól (pjotr ezt mondta riportban) így lealjasodni bulika végére? szerintem vagy szed valamit és arra iszik, vagy nem 3 deci az a 3 deci! :D

kszanaksz 2015.04.15. 15:39:19

Szerintem a kétszer annyi női beköltöző azon az elképzelésen alapulhat, hogy amikor lányok esnek ki vagy vannak veszélyben, nagyobb a hisztifaktor.

verkli 2015.04.15. 15:40:29

@ZLATAN:
- sixx, mint játékmester, ebben van fantázia. Főleg, ha Gólem, vagy HÉ a versenytársa.
- ÉH4 a hogyvolt kommentelőiből. Szomorúan jelentem ki, hogy a hogyvolt kommentelői pont olyan átlagosak, mint a jelenlegi játékosok. Remélem ebből parázs vita alakul ki.

kszanaksz 2015.04.15. 15:42:14

Illetve, ha a párcserét egyfajta lájtos promiszkuitási megnyilvánulásnak fogjuk fel, akkor a fiúkkal kapcsolatban jön elő inkább ezt a sztereotip hozzáállás, tehát nekik érdemesebb inkább több variációs lehetőséget adni, mert bizonytalanabb a hűségük. :-)

mézescsók 2015.04.15. 15:44:21

@ZLATAN: Kezdettől nem kedvelik Snezit. A renoméját a beköltözése hetén ronthatta el, mert borzasztó magabiztosan és nagyképűen ment be (én úgy látszik, okosabb vagyok, mint ti, bla,bla,bla - mire Becks: nem több az eszed, védettséged van, vagy valahogy így). Utána viszont - pl. a tánocos, medencés programokon - úgy láttam, mintha lecsillapodtak volna a kedélyek. Most pedig - immár két hete - szinte mást sem hallani: Snezi egy dög, Snezinek mennie kell, stb. És valóban konkrét okát nem tudjuk.
Amit a női széthúzásról és a férfiak összezárásáról írtam - utánad, mert visszakerestelek, és bocs, ha levédetted -, saját mindennapos tapasztalat. Egy nőnek meg se kottyan, hogy a legpasszentosabb együttműködést felrúgja holmi olcsó kis csajos bosszú, piszlicsáré baromság miatt. Lám a benti pasik gyorsan megszabadultak a szerintük lúzer ivartársaiktól, kivéve Norbit, mert ott más volt a helyzet és megmaradt egy viszonylag stabil mag. Az eredetileg beköltöző nők közül van még Nóri és Adri. Ennyit a női szolidarításról, illetve inkább az érdekérvényesítésről.

ZLATAN 2015.04.15. 15:47:25

@fosch9: Szerinted ki akarja meztelenül látni ezt a csajt?? Mutatták zuhanyozni, már akkor elkeseredtem..Ki adna pénzt olyan filmért, amin ezt a B2-t sámfázzák?

Chuck Νorris 2015.04.15. 15:51:08

Mariann azért botoxoztatott ÉH elött hogy pókerarca legyen, ez nagyon fontos egy ilyen taktikai játékban.
párbaj - pörköltföző verseny a'lá Zlatan hát ezen nevetnék :)

ZLATAN 2015.04.15. 15:51:13

@mézescsók: Nem védettem le, örülök, hogy azonosan gondolkozunk és megfontolom, hogy közös művet jelentessünk meg, ha nincs ellenedre..:))

ZLATAN 2015.04.15. 15:56:54

@Chuck Νorris: Sneci a seggével rázná a bográcsot és közben sminkelne bugyit cserélve...Esetleg a végén lehugyozná a tüzet. Ki lesz a párbaj ellenfél?

AkkorlegyenPtr 2015.04.15. 15:57:27

@Chuck Νorris: vagy ki pattan vissza magasabbra egy hasra esés után verseny is menő lenne :)

ZLATAN 2015.04.15. 16:00:11

@AkkorlegyenPtr: Sneci nem is tud hasra esni...fizikailag képtelen rá.

ZLATAN 2015.04.15. 16:00:21

@AkkorlegyenPtr: Sneci nem is tud hasra esni...fizikailag képtelen rá.

Bujumburi 2015.04.15. 16:02:07

@verkli: Nem, mert itt mindeni szép, legalább 3 nyelven beszél folyékonyan, és minimum 3-4-5-6 diplomája van. ;)

ZLATAN 2015.04.15. 16:09:49

Én revütáncos személyi edző exfocista modell vagyok és a világ minden nyelvét beszélem, néha még magamhoz is tolmácsot kérek.

mézescsók 2015.04.15. 16:09:50

@Bujumburi: Mittudomén! Felőlem maradhat, sőt! Bírnám. Bosszantsa csak a fiúkat. Önös érdekeim, saját szórakozásom szempontjából jobban díjaznám. Adri, Tina, Barbi - dögunalom. Újbarbi hatalmas arca irritál, majdnem annyira, mint Melanie, őt viszont Snezi nem hívhatta ki. Nóri, Botox, Snezi - maradjanak, mert legalább játszanak, vagy velük, körülöttük történik néha-néha valami.

@fosch9:Loki arckifejezése miatt gondolom, hogy a szavazás után történhetett, mert eléggé feldúltnak látszott. Mintha nem az jött volna ki, amire számított. Ez esetben lehet, hogy Snezi maradt, tehát jól választott a nő.

kszanaksz 2015.04.15. 16:19:04

@mézescsók: Nekem úgy hangzott Loki, mintha várakozás lett volna benne a társai irányában, tehát mintha előtte lettek volna valaminek. Ebből én mondjuk arra következtetnék,hogy rajtuk (is) múlik a párbaj kimenetele, plusz még talán arra is, hogy Snezi megúszósan választott, tehát a másik új lányt, mert akkor tűnik a könnyebb útnak mindenki számára az új kirakása, és erre mondhatta talán Loki, hogy na most mutassátok meg emberek. Csak találgatás.

mézescsók 2015.04.15. 16:19:22

@ZLATAN: A hitves szerint a bevásárló listáim igen beszédesek. A fenti három közül leginkább a horror kategóriába férnének bele.
Valami teozófiai értekezés lenne nagyon kelendő a könyvpiacon, csak még nem tudok róla semmit.

ZLATAN 2015.04.15. 16:23:34

@AkkorlegyenPtr: Dehogy, csupán aktmodell vagyok és néha bácsik bedugják a fütyijüket a nunimba, amit felvesznek kamerával...Az pornó? :))))

Bujumburi 2015.04.15. 16:24:04

@mézescsók: IGEEEEN! :D én is az általad felsoroltakat áldoznám fel. ;) + Snezi legalább jól táncol... ez is valami a jelenlegi felhozatalban.

ZLATAN 2015.04.15. 16:25:59

@mézescsók: Minden kezdet nehéz, de szerintem ez nem állhat utunkba...

AkkorlegyenPtr 2015.04.15. 16:27:21

@ZLATAN: nem az nem pornó, az a dj közgazdász

ZLATAN 2015.04.15. 16:29:26

@AkkorlegyenPtr: :)))))))))))))))) Ez jó volt. Akkor nem pornózom szerencsére. Amúgy fiú vagyok és akkor lehet, hogy nincs is nunim?? Erre ráguglizok még.

zaphodbeebthe1st 2015.04.15. 16:32:25

@ZLATAN: Attól, hogy fiú vagy és nincs nunid még pornózhatsz. Csak akkor engem az nem érdekel.

kamilla123 2015.04.15. 16:34:05

@Armador85: nem mondtam, h nőből jó a minőség. Ezt írtam: "Irgalmatlan silány amúgy a felhozatal mindkét nemből, bár a fiúk rosszabbak. "

zaphodbeebthe1st 2015.04.15. 16:35:49

Egyébként belenéztem ennek a Barbara leányzónak néhány jelenetébe, na ő se érdekel. Pedig van nunija. Megcsinálja, de ennyi.

ZLATAN 2015.04.15. 16:36:08

@zaphodbeebthe1st: Nem pornózom, hanem inkább raktáros videós műkorcsolya oktató személyi edző revütáncos modell leszek, aki focizik is és sokat sír.

kamilla123 2015.04.15. 16:37:04

@mézescsók: "A külső idén nem volt szempont, ez már biztos."

De az a baj, hogy a belső sem :-DD

melaena 2015.04.15. 16:39:23

Azon filozom,h a New Balance vajon tamogato,vagy az is piaci,mint az osszes ruha a szereplokon?

kszanaksz 2015.04.15. 16:39:57

A külsővel mi a gond? Azt ne mondjátok már, hogy direkte ronda embereket válogattak. :-)

verkli 2015.04.15. 16:41:15

@Bujumburi: lehet, hogy igazad van...Akkor térjünk vissza a mindenkit érdeklő kétdiplomás témákhoz.

- mi az a fehér folt Zsuzsi szeme alatt?
- B2 egy kurva
- Bika és Kos nem illenek össze, Loki nem jó pár Botoxnak
- Paca nem csinál semmit!!!!! Hajrá Snezi!!!!

ZLATAN 2015.04.15. 16:41:38

Már az is sokat segített volna a játék színvonalán, ha világosan elmagyarázzák a lakóknak, hogy miről szól a műsor, mégis mi ez a rendezvény, ahol vannak és mik a szabályok. Szerintem a csapat fele most érti meg, hogy hol volt, miközben nézi vissza a műsort.

anonymand kommentelő 2015.04.15. 16:42:04

@kamilla123: Irgalmatlan silány?
Gondolj akkor VV7 Edinára, Vikcsura vagy Macira!

ZLATAN 2015.04.15. 16:45:14

@anonymand kommentelő: Rájuk nem merek gondolni, mert pszichésen impotens leszek.Örökre.

anonymand kommentelő 2015.04.15. 16:55:21

@ZLATAN: Mindazonáltal úgy látom, hogy itt egyeseknek már a nuni is büdös.

HufnágelSteve 2015.04.15. 17:09:08

@verkli: A 'hogyvolt" kommentelőit védeném "Ti mind egyéniségek vagytok" persze hozzátéve, én nem.
Azért reálisabb emberekkel is lehetne műsort összehozni, és az itt írogatók is szívesen lógatnák és növesztenék egy karibi luxushotelben (mármint a lábukat és a hájukat).
A felhozatalt megnézve bárki beférne, hisz ha pontatlanul idézve is "szépek vagyunk fiatalok, jól bírjuk a sivatagot", igaz ez nem sivatag, és a szépség a fiatalsággal együtt nálam már elmúlt.
Azért a farokrázós, bebaszós, vagy sarokba hugyozós effekteket könnyű reprodukálni, vagy csak legyintve eltekinteni tőle "egy megyek szarni szöveggel".
A kinézetről meg mindenki ízlés szerint. Nekem mindenesetre a többség nem jött be, de nem vagyok nő, így a pasikat nem kell, hogy én minősítsem külső alapján.
Botox mimikája a múló kezeléssel javult, de az arca lappadásával megnőtt az orra. Cidri Adri idegesítően nincs kibékülve önmagával, és ezáltal látszatra a melle kisebbnek a feneke zsírosabbnak tűnik. Sneci csinos, jó mozgású, de a kis orra még inkább rátesz arra, hogy fennhordja azt. Ivar-Nóri szemvillogtatásai és kifakadásai mellé már csak egy sodrófa és egy főkötő hiányzik, amint épp az ő "férjecskéit" dorgálja. A két Barbi két véglet. Barbi 1 Barba Mamaként mint az Alföld terül el, igaz ez az átlagos, vagy kisebb lányok között látszik így. Barbi 2 gebe, vézna és totál lapos.
Szerintem egy erre meghirdetett, nyílt castingról készült bevágásokkal sokkal poénosabb 0. részt lehetne alkotni.

kamilla123 2015.04.15. 17:19:51

@anonymand kommentelő: jó, de mellettük azért voltak kicsit szebbek is. Én nem vagyok amúgy egy olyan, aki csak a külsőségeket nézi, félreértés ne essék. Csak csodálkozásomat fejeztem ki, hogy a castingon nem találtak egy jóképű srácot sem. De sztem ezt a témát már ki is veséztük :-)

mézescsók 2015.04.15. 17:19:59

@kszanaksz: Pár másodperc volt a bejátszás, gondolom ahányan néztük, annyiféleképpen értelmezhettük. Ez is egy lehetséges verzió.
Amúgy hülyeség a párbajt a szimpátiaszavazással összekeverni. A párbaj kétszemélyes meccs - leegyszerűsítve természetesen -, ahol valamilyen teljesítmény és annak mérése alapján győz a jobb, szebb, okosabb, ügyesebb. A szimpátiaszavazás értékítélet, amit akár tarthatnának a pénteki ceremónia helyett is, aztán aki a legkevesebb szavazatot kapja a jelöltek - ezen a héten a nők - közül, az egy repülőjeggyel vigasztalódhat. Most nyilván azért nevezik párbajnak, mert csak Sneziről és a kihívottról mondhatnak véleményt, ami azért beszűkíti a lehetőségeket.
Lehet szidni Snezit, hogy a könnyebb utat választja, ha az új lányt nevezi meg, de nem hülye. Tina oly kevés időt töltött bent, hogy örökbarátságok, szívszerelmek, egyéb kötődések még nem alakulhattak ki, ha elmegy, az legfeljebb Gyulának fáj. Ő meg élje túl. Ettől függetlenül mégsem gondolom, hogy őt választotta volna, mert miért sírt? Egy tipp: most szembesült azzal, hogy mennyire népszerűtlen odabent, márpedig ennek a végjátékban van nagy szerepe. Esetleg még azért is, mert azok sem választották, akikben bízott. (Tegnap volt valami olyan mondata Adrinak, hogy Snezi azt hiszi, hogy Pacával mellette vagyunk.)

@Bujumburi: Igaz. Olyan sok pozitívum nincs a csapatban. A kicsit is meg kell becsülni.l

.@kamilla123: DDDDDD

@ZLATAN: Nem hát! Más sem ért hozzá! Illetve mindenki, ami ugyanaz.

ZLATAN 2015.04.15. 17:23:11

A leglogikusabb nem az lenne, hogy kihívja azt, aki rárakta az arany szalagot??

ZLATAN 2015.04.15. 17:25:26

@mézescsók: Akkor nem voltam elég figyelmes, mert akkor is biztos kommenteltem..

verkli 2015.04.15. 17:33:38

@HufnágelSteve: Épp most mutattad be, hogy mi érdekli a nézőket, köztük téged is.

B1 kövér, B2 lapos, Botoxnak meg nincs mimikája. Az egyik meg odahugyozott a sarokba, micsoda fertő. 10 sort vesztegettél arra, hogy savazd a játékosok kinézetét, és egy mondatot sem arra, hogy ki milyen játékos.

Akkor meg mi a faszért sír mindenki, hogy nem jó a műsor. Tök jó a műsor, van benne kövér, meg vézna, kaptunk kurvát is, meg idiótát is. Mi kell még?

ZLATAN 2015.04.15. 17:36:55

@verkli: Az a baj, hogy csak ez van a műsorban és játék meg nem nagyon. Nem tudunk miről beszélni...Átrághatjuk még párszor, hogy kit választ Sneci és miért sír és mit mondott Loki...És ennyi erről az adásról. Azért ez a téma, mert más nincsen.Gólemet még nem is szidtuk ma annyira. Kellene kicsit. Szerintem általános a csalódottság a kommentelők között. Én is csalódott vagyok.

mézescsók 2015.04.15. 17:50:25

@ZLATAN: Van az úgy...
Bye-bye estig mindenkinek!

verkli 2015.04.15. 17:59:34

@ZLATAN: Lófaszt. Ha valaki képes arra, hogy naponta órákat áldozzon a műsort nézésére, de nincs félórája arra, hogy utánanézzen a játék alapjainak, akkor nem fogja felismerni, hogy mi tekinthető játéknak, és hogy a játékosok jól, vagy rosszul játszanak-e. Ezért nem tud mást tenni, csak belinkelni B2 filmjeit, vagy savazni B1 seggméretét.
tessék: #játékelmélet-közgazdaságtan, #fogolydilemma, #nem_zéró_összegű_játszma, #evolúciósan_stabil_stratégia, stb.
Nyilván bonyolultabb, mint B2 filmjeit belinkelni, de a google itt is segít.

ZLATAN 2015.04.15. 18:07:40

@verkli: :))) Kicsit felhergelted magad. Nyilván a nézők itt nem a tudományos értelemben vett játékot hiányolják, hanem láttak ebből a műsorból megelőző két szériát, ahol sokkal nagyobb élményt kaptak, mint a 3. szériából. Nem tudom neked megmondani, hogy közgazdaságtani játékelmélet szerint hogyan játszanak az ÉH3-ban, csupán azt látom, hogy élvezhetetlen és csak elvétve láthatóak olyan adások, amik a régiekre emlékeztetnek. Ez nem feltétlenül a játékosok hibája, mint azt többször is kifejtettem, legalább akkor a felelőssége a szerkesztőknek is, akik a vágást koordinálták. Ugyanakkor tetszik a nézőpontod, ha kedved támadna erről írni itt, én örömmel olvasom.

HufnágelSteve 2015.04.15. 18:14:06

@verkli: A savazás, nem azt jelzi, hogy annyira jó lenne, van benne fanyalgás is, mivel csak a leírt dolgokkal tudok foglalkozni. Nézem a műsort, bár később kapcsolódtam be. Kiírhatnák a műsorra, hogy nyomokban taktikát és stratégiát is tartalmaz.
Az ÉH1-ben Ádám "kirakósai", például igenis taktika volt. Valahol nekem akkor a Gyilkosos játék jutott eszembe, amit még gimisként több tucatnyian játszottunk (éjjel a gyilkosok gyilkolnak, ha meg tudnak egyezni, majd a nyomozók nyomoznak, nappal pedig mindenki kérdezősködik és furkálódik, majd a végén a mindenki, azaz a nép általánosan szavaz, hogy kit akasszanak fel).
Most Loki a nevéhez illően kavar, Peti igyekszik capo-ként irányítani, és néha a többi játékosban is feltámad valami játékra való hajlam, jelenleg ez az "utáljuk Snecit"-ben kulminál, de kicsit ÉH light érzésként.

verkli 2015.04.15. 18:14:21

@ZLATAN: Igen:) Utálom, mikor az emberek fikáznak valakit csak azért, mert a tévében van, és nem találnak más témát, holott lenne elég. Nem is azt kérem a kommentelőktől, hogy játékelméleti szakemberek legyenek -én sem vagyok az- hanem csak annyit, hogy ha már időt áldoznak a műsor nézésére, és a kommentfolyam fenntartására, akkor tegyék azt tudatosabban. Ha már ezt várják el a játékosoktól is.

ZLATAN 2015.04.15. 18:27:00

@verkli: A szerkesztők úgy gondolták, hogy a játékosok személyiségjegyeinek és/vagy küllemüknek hangsúlyozásával érnek el maximalizált nézettséget. A szerkesztők terelték ebbe az irányba a műsort és az itteni kommentáradat ennek folyománya. Nyilván készítettek felméréseket a nézői preferenciákról egy ilyen nagy költségvetésű műsort megelőzően és abból valószínűleg az derült ki, hogy ez kell a népnek. Ha ez a felmérés mégsem készült el, akkor azt kell mondanom, hogy óriásit hibáztak, hogy az Éden Hotel nevű játékot ebbe a dimenzióba helyezték. A kommentfolyam a műsor tükröződése a nézők által véleményem szerint, ennek okán tudatos magatartást nem tőlük, hanem a műsor készítőitől kell kérni elsősorban, hiszen ők ennek a letéteményesei jelen helyzetben.

verkli 2015.04.15. 18:27:51

@HufnágelSteve: A gyilkosos játék-ra való visszagondolás kitűnő megközelítés. Annyit akartam csak mondani korábban, hogy van ennek a témának (nálam) okosabb emberek által már kidolgozott elmélete, és nem is olyan bonyolult. Érdemes néhány percet áldozni az elmélet megismerésére, hogy a műsort jobban élvezhessük.

aruhamiatt 2015.04.15. 18:30:19

Lenne egy roppant a témába vágó kérdésem. Snezi szemfestéskor miért tesz 2 kg port a szeme alá?

ZLATAN 2015.04.15. 18:33:03

@aruhamiatt: Csak valamelyik tapasztalt kommentelőtársunk gondolatait tudom neked idézni, szóval az a lényeg, hogy ha azt a valamit odakeni, akkor a szempillafestés meg nem tudom mi festés közben lehulló anyagmaradványok nem a bőrére, hanem erre a valamire tapadnak, amit könnyedén letöröl, ha végez. Remélem tudtam segíteni, de ha már itt tartunk megkérdezném, hogy Sneci miért cserél állandóan bugyit??

aruhamiatt 2015.04.15. 18:34:49

Mert Snezi mindig csinál valamit, h a figyelmet magára terelje. Ezek szimpla pótcselekvések szerintem.

ZLATAN 2015.04.15. 18:36:41

@aruhamiatt: Megnyugtatnak szavaid, féltem, hogy ennél komolyabb és súlyosabb oka van.

aruhamiatt 2015.04.15. 18:38:16

@ZLATAN: ha inkontinencia panaszokat írok, akkor nyugtalan lennél?

ZLATAN 2015.04.15. 18:43:36

@aruhamiatt: Aggódnék érte nagyon, de még mindig jobb, mint ha azt írod hanyagul, hogy "folyás"...De most már tényleg nyugodt vagyok.

verkli 2015.04.15. 18:58:35

@ZLATAN: Ezt nem értem, vagy félreértem. A küllem fontos egy tévéműsorban, a személyiségjegyek szintén - egy játékban. Azt olvastam, hogy a műsor nem hozza a várt nézettséget, de hogy miért, az nekem nem világos. Nem látok különbséget az itteni szereplők, és mondjuk a VV szereplői között.

Pietrosz Abroszbatosz 2015.04.15. 19:10:30

@ZLATAN: Erről jut eszembe: ezekre mosnak is odakünn, tudja valaki? Vagy csak etetik őket? Mert nem látok sehol száradó bugyikat, legfeljebb fürdőrucik lógnak valami létraféleségen, ami mindegyik szobában van.

Mucsai2010 2015.04.15. 19:11:53

@verkli: Ha a külsőt nézzük, akkor szerintem a fiúk közül Bence és Ádám, lányok közül pedig a kis tüncibünci csaj, nem jut eszembe a neve, csak pár napig volt benn, illetve Melani. A többieknél százszor jobban kinéző fiúkat és lányokat látni akár az utcán.

Bujumburi 2015.04.15. 19:12:15

@verkli: ezt csak most lattam, de nagyon jot rohogtem :D

Amiket utobb irtal, azokkal meg egyetertek, de korabban mar irtam, talan pont neked, hogy sokan mar annyira szeretnenk osszefuggeseket latni a jatekosok cselekedeteiben, hogy sokszor feltetelezunk olyan gondolatokat a kis fejukben, ami sajnos nincs, csak infantilis kapkodas. Van valaki szamodra, akinek tetszik a "jateka"?

ZLATAN 2015.04.15. 19:15:10

@verkli: Pont ez a lényeg...Ez egy teljesen más műfaj, mint pl. a VV vagy a hasonlók.A szerkesztőkön múlik, hogy a játékosok egymás közötti "tematikázásait" emelik ki vagy a személyiségi (külső/belső) jegyeket hozzák előtérbe...Ebben a játékban a külső mellékes kell, hogy legyen...Itt az általad korrekten leírt "játék" a lenne a lényeg, csak nem válik láthatóvá. Legalábbis számomra nem.

ZLATAN 2015.04.15. 19:16:24

@Pietrosz Abroszbatojsz: Erről sajnos nincs infom, de ha a következőbe beköltözünk, akkor majd kitapasztaljuk :)))

Infomaniac 2015.04.15. 19:21:06

Teljesen illogikus, amit Snezi csinál a szemfestéssel. Ugye az lenne a lényeg, hogy jól nézzen ki. De ha órákig magában van ez a fehér por rajta, akkor nagy az esélye, hogy közben történik valami, ami miatt ki kell menjen a közönség elé, és így nagyon nem néz ki jól. Tök kontraproduktív, amit csinál. Csodálkozom, hogy nem tűnik fel neki, vagy nem szól neki senki.

Infomaniac 2015.04.15. 19:22:48

Ki látta még úgy, rajtam kívül, hogy Gyula és Tina ismerték egymást kintről?
Ahogy beszéltek, totál ez jött le, hogy van valami futó ismeretség. És hát az országnak ugyanabból a szegletéből jönnek, sztem nem kizárható.

Mucsai2010 2015.04.15. 19:31:56

@fosch9: Sürgősen pótold ezt a hatalmas hiányosságot!

verkli 2015.04.15. 19:32:09

@Bujumburi: Igen. Peti választotta a legnehezebben játszható stratégiát, és eddig nem bukott bele. Nem mondom, hogy mindent jól csinál, sőt, de még van esélye. Patrik stratégiája kiváló, és jól is játszik. Nem azért játszik jól, mert annyira okosnak kéne lennie ehhez a fajta játékhoz, hanem mert a választott stratégiája kitűnően illik a képességeihez. Broki2. A lányok közül Nóri lehetne jó, de sajnos belőle hiányoznak azok a képességek, amik Patrikot olyan sikeressé teszik. A többieknél nem látok túl jó játékot - vagy nem értem, hogy mit csinálnak- , egyeseknél meg rosszat látok (Pl. Loki).

verkli 2015.04.15. 19:41:46

@Mucsai2010: Ezt nem értem. Öt hozzászólást írtam ma arról, hogy mennyire leszarom, hogy ki hogy néz ki, erre leírod -nekem címezve-, hogy neked ki tetszik. Sminktanácsok, horoszkóp?

Chuck Νorris 2015.04.15. 19:53:45

@HufnágelSteve: Loki nem a bajkeverő istenröl , hanem a lokátornyi füleiröl kapta a nevét :)

2015.04.15. 20:04:30

@ZLATAN: ó mindig van aki megnézi sőt el se hinnéd róluk és mégis :D a gangbang amennyire én tudom nem egy palit jelent úh megsámfázzák akkor a kis fiatalasszonyt igen sokan, kis szívós fajta
@mézescsók: igen egész biztosan így lehetett, este megtudjuk, mindenesetre a csalódás a szövetségesekben már előre van vetítve
@kamilla123: ez jó volt :D
@aruhamiatt: ezt feljebb kifejtette Foxglove
@Mucsai2010: ne kívánj nekem rosszat

vonatmenetrend 2015.04.15. 20:29:57

Sajnos a vágás miatt sok minden nem derül ki. Pl. mint ahogy többen is említették, teljesen érthetetlen, hogy Loki miért utálja Snezit ennyire. Kb. annyit tudunk, hogy egyszer Milán paranoiás rohamot kapott, és ebből keletkezett egy félreértés, mert Loki azt hitte, Snezi megfenyegette Milánt, vagy valami ilyesmi, és az „apatigris” előjött belőle. De ezt elvileg tisztázták is: ha jól emlékszem, Loki beismerte, hogy Snezit nem kellett volna letámadnia. Azt ennyi. Azóta Loki mindenáron ki akarja tenni Snezit a játékból. De hogy miért? Szerintem két magyarázat lehet erre: 1. Loki bebeszélte magának, hogy Snezi a nagy ellenség, mert ez van, és kész; 2. történt más is, csak mi arról nem tudunk. Ettől függetlenül én a vágás alapján arra tippelnék, hogy ezen a héten Snezi tutira bent fog maradni. Ugyanis egyelőre úgy néz ki az egész, hogy Snezit ok nélkül támadják, tehát ő most egy „ártatlan áldozat”, akinek a kiesése igazságtalan lenne. Sőt, az is lehet, hogy így akarnak minket szép lassan felkészíteni arra, hogy Snezi fog nyerni :) Ugyanis az „ártatlan áldozat” típusú karakterről a szerkik valszeg feltételezik, hogy az embereknek szimpatikus lesz, megsajnálják, drukkolni fognak neki (lásd Nóri-szindróma), és így meg lesznek elégedve, ha a végén ő nyer.

Régebben olvastam egyfajta „tudományról”, amelynek az volt a lényege, hogy az ilyen valóságshow-knál a vágást kell figyelni (kit hogyan mutatnak be, mennyit látni, stb.), mert az alapján elvileg ki lehet találni, hogy a szerkik – akik ugye tudják, hogy ki nyert – hogyan látják az egyes karaktereket. Az elnevezése sajnos most nem ugrik be (amúgy angolul volt, azt hiszem, a Survivor-ra lett ez kitalálva), de elég izgalmas agyalásnak tűnt, táblázatokkal, pontrendszerrel, stb. Nem mindig jöttek be a „jóslatok”, de jó kis „meta-tematikázás” volt ;)

Petrichor 2015.04.15. 20:34:46

@verkli: Peti volt az egyetlen, aki így, ilyen formában bevállalta ezt a játékot, és számomra egyedül ő teszi még érdekessé a műsort. A többiek a legtöbb esetben azt hiszik, hogy ők hű de nagy taktikusok, csak mert sikerült bebiztosítaniuk a hátsójukat. Én Apolka játékára lettem volna kíváncsi, ha tényleg összeszedte volna magát és játszott volna.

Patrik "választott" taktikája tényleg illik hozzá, csak rossz párt választott ehhez.

Petrichor 2015.04.15. 20:39:07

@vonatmenetrend: Ebben lehet valami, mert tényleg megfigyelhető, hogy néhány szereplőt sokkal többször mutatnak (pedig nem feltétlenül beszélnek éppen izgalmas dolgokról), míg másokat teljesen hanyagolnak. Apolkáról is utólag derült ki a riportok meg Éden Éjjelek alapján, hogy sokan és sokat beszélgettek vele, csak lehet, hogy feleslegesnek ítélték ezeket bevágni, hiszen úgyis magától szállt ki később. Mi csak annyit láttunk belőle, hogy adásokon keresztül egy szót sem szólt.

verkli 2015.04.15. 20:42:33

@Petrichor: Én is úgy látom, hogy Apolka döntő-esélyes volt (de nem lett volna olyan érdekes a játéka, mint amilyennek Petiét látod). De hát az észhez sokszor társul a depresszió. Patriknak teljesen mindegy, hogy ki a párja a döntőig. Nem véletlen, hogy egy képzeletbeli párválasztón bárki mögé beállhatna, nem dobnák ki.

Petrichor 2015.04.15. 20:49:20

@verkli: Patriknak ez az egy szerencséje van, mert Adrit istenigazából senki sem kedveli annyira. Mindig van olyan, akit éppen jobban utálnak, mint őt, de ha majd elkezdenek fogyni a játékosok, akkor szemrebbenés nélkül ki fogják tenni szerintem.

gólyamajom 2015.04.15. 21:07:30

Kiváncsi vagyok a ma estére, a tegnap sajnos kimaradt :D

2015.04.15. 21:08:13

@gólyamajom: nem veszítettél a tegnapival semmit, maiban loki csalódik, az előzetes szerint

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.15. 21:08:57

@fosch9: a rengeteg történés között én meg azon akadtam fönn, hogy már senki nem emlékszik, hogy nem lapulevél volt a ruha, hanem fügefa levél.:D:D:D

gólyamajom 2015.04.15. 21:12:46

@fosch9: Ó, köszi :)
Remélem ma lesz valami izgi, jó lenne, ha már lenne valaki, aki kicsit megkavarná az állóvizet :D

2015.04.15. 21:14:43

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: haha, mert a részleteket csak te figyeled ügyesen :D
aztán az is hamar lekerült pedig elnevetgéltem volna azon ahogy egyensúlyoznak h a szerszám ki ne essen
@gólyamajom: majd jön mari és peti és elárulják a szövetséget

vonatmenetrend 2015.04.15. 21:16:40

@ Petrichor: Na igen, Apolka tényleg jó példa! Mondjuk nyílván olyan eset is van, hogy valakit a kiesése előtt viszonylag sokat mutatnak, vagy azért, hogy maximálisan „kihozzák” belőle, ami esetleg érdekes lehet (megint csak a szerkik szerint – pl. az Ádám-Melani páros jeleneteiből gondolom, azért kaptunk olyan sokat, mert ezeket gyorsan meg kellett mutatni, mielőtt kiestek volna), vagy azért, mert pont a viselkedése vezetett oda, hogy gyorsan kiessen (pl. Milánt jó sokat láttuk, mielőtt kiesett volna).

Azt figyeltem még meg, hogy a „szerelmes pár” szerepét az elején Adri-Patrik alakította, rengeteget láttuk őket, sőt, valami romantikus randit is kaptak, szóval nagyon-nagyon azon volt a hangsúly, hogy Adri szerelmes, vajon Patrik mit érez, hűha nehogy Adri szíve összetörjön, stb., de mostanában sokkal kevesebbet mutatják őket, ezzel szemben a Snezi-Bence páros mozzanataiból (veszekszünk, kibékülünk, összebújunk, együtttáncolunk, stb.) feltűnően sokat kapunk, szóval nekem nagyon úgy tűnik, hogy a love story vonalat mostantól ők fogják vinni, ami – egy ilyen műsorban – szerintem annak a jele, hogy még egy jó ideig bent fognak maradni. Aztán persze… minden megtörténhet ☺

Ditti82 2015.04.15. 21:19:02

Szép estét, remélem Sneci góhóm lesz.

2015.04.15. 21:19:35

@Ditti82: hi, félek h nem :(

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.15. 21:20:25

@kezdő_hozzászóló: vagy Costa Rica-n tudják az ősi receptet: szőlőből is lehet bort készíteni.:))

Ditti82 2015.04.15. 21:21:10

Loki kinyilatkoztatásából valószínűsíthető, hogy szimpátiapárbaj lesz.

gólyamajom 2015.04.15. 21:23:00

jajjj... mi ez a nagy reggeli kiborulás?

Ne küldj levelet 2015.04.15. 21:23:15

Most olvasom, hogy a számomra legellenszenvesebb fiú és lány fogja megnyerni a játékot. Na fasza.

gólyamajom 2015.04.15. 21:25:28

Könyörgöm, Mariann nyissa már ki a száját, ha beszél.....

gólyamajom 2015.04.15. 21:25:40

Könyörgöm, Mariann nyissa már ki a száját, ha beszél.....

2015.04.15. 21:28:55

@Ditti82: jól tippeltél kimondta sneci is

2015.04.15. 21:29:36

mariannt választotta
jól tette
mari meg sneci alá tett mióta visszajött és jogos a kihívás

gólyamajom 2015.04.15. 21:30:10

Hű, ezt a mű sírást,,,,

introverted22 2015.04.15. 21:30:25

Tudtam, hogy így lesz, annyira kiszámítható volt. Remélem csomagol és repül is...

Ne küldj levelet 2015.04.15. 21:30:47

Ez a loki annyira patkány

Schlomo Goldberg 2015.04.15. 21:30:49

Kihívta Botoxot. Pjotr feje.

2015.04.15. 21:30:51

nekem mindegy melyik esik ki, mehetnek együtt is

Petrichor 2015.04.15. 21:30:53

@vonatmenetrend: Melanie és Ádám esetében nekem erős a gyanúm, hogy egy pillanatig sem gondolták komolyan, hogy eljuthatnak a döntőig (max Ádám vélhette így, amilyen értelmesen csillogott a szeme néha), és éppen ezért csináltak akkora balhét, amekkorát csak tudtak, mert a rossz reklám is reklám. Melanie egy cseppet sem lepődött meg, amikor kirakták, csak jött, látott, és megismertette magát a fél országgal. És hát igen, ezeket a jeleneteket gyorsan és tömény adagokban kellett mutatni, mert csak öt napot voltak bent mind a ketten együtt.

gólyamajom 2015.04.15. 21:31:08

Visszavonom. itt valami nagyobb baj van. bakker

2015.04.15. 21:31:56

lokinak véleménye van a többi meg lapul mint szar a fűben ettől még nem patkány
de mindig mosolygok az ilyen kommentjeiteken

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2015.04.15. 21:32:14

@gólyamajom: A szaja kinyilik, csak a fogsora marad osszezarva.

Chuck Νorris 2015.04.15. 21:32:25

Snezi csak attól fél hogy Bencét elszipkázza valaki ha kiesik. lehet az lesz a párbaj, ki veri ki gyorsabban Bencének :D

Ditti82 2015.04.15. 21:32:29

@fosch9: Remélem, tartják magukat az avatarod szavaihoz.

Ez az ostoba picsa meg mit bömböl? Most jött rá, hogy neki ennyi volt?

raspberrypie 2015.04.15. 21:32:37

Azt valaki magyarázza el nekem, hogy Petiék terve honnan jött? Snezit kiakarják tenni, de Barbit ajánlgatták neki, hogy az milyen jó lesz ha Barbi kiesik, akkor létrejöhet a Peti-Marianna páros... Akkor most ők kit akartak kitenni valójában?

Mók_Ica 2015.04.15. 21:32:58

jó estét :) jó szurkolást :) hajrá botox!!! sezlonyt haza.....

@fosch9: loki nem patkány és kész :)

2015.04.15. 21:33:50

@Mók_Ica: mindig van egy gyenge próbálkozás de indok az nincs :D

Schlomo Goldberg 2015.04.15. 21:33:57

De röhögnék ha Botoxot zavarnák haza a gecibe most

Zsoofka 2015.04.15. 21:33:57

Snezi első "tökös" döntése.... Ha meg Marcsa kiesik legalább nem veszik rajta össze Loki és Peti :)

Mók_Ica 2015.04.15. 21:34:42

sezlony teljesen gyagya.... elmondja, hogy senki nem ment oda hozzá......
botoxot azért hívta ki, mert odament hozzá???? :o

Ne küldj levelet 2015.04.15. 21:34:43

@fosch9: azért, mert folyamatosan gyilkolják snecit, aztán amikor visszatámad ő szerinte a szemét.

2015.04.15. 21:35:05

@Ditti82: labilis mint bejuska volt
ilyen ez a kurva szakma labilisak lesznek tőle
sztem a többség snecire fog átszavazni ezt vetíti előre loki

Zsoofka 2015.04.15. 21:35:09

Mikor dől el, hogy melyik liba esik ki...

gólyamajom 2015.04.15. 21:35:16

Bence ma milyen kis anyáskodó :)

Mók_Ica 2015.04.15. 21:35:37

@fosch9: megírta, hogy miért tartja annak?

Ne küldj levelet 2015.04.15. 21:35:50

Lokp az első perctől utálja snecit, emlékszem milyen pofát nyitott rá milánka egyik részeg hisztije után.

2015.04.15. 21:36:21

@Schlomo Goldberg: sztem úgy lesz
@Ne küldj levelet: gyilkolják egymást folyamatosan mióta mindketten bent vannak, ilyen értelemben egyiket nem patkányoznám le a másik kárára, de sztem sneci pont nem báránynak látszik

Zsoofka 2015.04.15. 21:37:14

@Mók_Ica: Akkor még nem alszom el... :)
Ez a meddő cicaharc uncsi....

gólyamajom 2015.04.15. 21:37:18

@fosch9: Szerintem ilyenkor vmilyen szinten előjön a lelkiismeretük vagy mi, és emiatt borulnak ki. Lelki vívódásra gondolok- emiatt labilisak. Sajnálni ugyan nem tudom őket.

2015.04.15. 21:37:21

@Mók_Ica: mert utálja snecit
ez fordítva is így van akkor sneci is patkány levonhatjuk a konzekvenciát? :D
csak loki cuki patkesz akit szeretünk :DD

2015.04.15. 21:38:23

@Ne küldj levelet: sztem ez kölcsönös elejétől
@gólyamajom: vívódjanak nyugodtan most van rá idejük elég :D

gólyamajom 2015.04.15. 21:39:09

"te gyönyörű teremtés..." Loki aztán tud udvarolni :D

Ne küldj levelet 2015.04.15. 21:39:20

Én egyiket sem látom jobbnak a másiknál, mari is rögtön kiverte bencének, mikor veszélyben érezte magát.

mercsi 2015.04.15. 21:39:30

Sezlony menjen haza!

2015.04.15. 21:39:31

az előző snittben sneci már két copfban volt kék ancúgban, most megint a rózsaszínben mint a kék előtt
"jó" a vágás

Ditti82 2015.04.15. 21:39:53

@fosch9: Ami számomra érthetetlen...

2015.04.15. 21:40:01

@gólyamajom: miért ez cuki volt :DD

Mók_Ica 2015.04.15. 21:40:14

@fosch9: mindenki patkány, mindenki hazudik.....az előbb pjotr el is mondta a riportban...... ez a játék erről szól....

@mokamini: most gyün.... az amazonok viadala.... hihihihiiihihihihihi

gyuluson milyen szép kis piros ing van :)))))))

introverted22 2015.04.15. 21:40:20

Nnna Gólem meg Mariska összeöltözött... Remélem a piros a bent maradás színe :D

2015.04.15. 21:40:24

amazonok viadala azt mondja breki

2015.04.15. 21:41:37

@Mók_Ica: igen de nem mindenki tudja melyik rendezvényen van :D
@Ditti82: igen mert patkánykodnak :D tudják h a végjátékban nem sneci lesz a népszerű hanem mari és kivágják mint a sicc (szerintem)

2015.04.15. 21:42:05

mindig felröhögök amikor barbara aláíratozzák h aktmodell

gólyamajom 2015.04.15. 21:42:57

@fosch9: én is. ugyanazt érzem :D

Ne küldj levelet 2015.04.15. 21:43:11

@fosch9: akkor is ha eszedbe jut mi lesz a vége?

Schlomo Goldberg 2015.04.15. 21:43:33

Ezt a háromforintos kamu felszopó dumát a párbajhoz

Mók_Ica 2015.04.15. 21:44:21

@fosch9: :))) érdekes meglátás, de a játék szempontjából igazad lehet.... lássuk :)))

milyen idióta párbaj...... pfffff

2015.04.15. 21:44:28

jaj csöcstelen párja lesz az akinek a nője hazamegy - peti v loki

gólyamajom 2015.04.15. 21:44:35

jajjj...nem túl bonyolult játék

Ditti82 2015.04.15. 21:45:04

Az aktuális párja nem Barbi?

2015.04.15. 21:45:28

@Mók_Ica: meglátjuk jövőbe látó vagyok-e
@gólyamajom: tesvérem vagy :D
@Ne küldj levelet: nem, akkor már sírok

introverted22 2015.04.15. 21:45:39

Na bassza meg... buta picsa

Mók_Ica 2015.04.15. 21:46:14

@Ditti82: nem, most sezlony a párja.... botox robbantotta bence - sezlony párosát és ezért nem lehettek egymás párjai

2015.04.15. 21:46:24

nóri jól néz ki

Schlomo Goldberg 2015.04.15. 21:46:37

Szeretnám Lokit zokogva látni együttaludni pornósbarbival

gólyamajom 2015.04.15. 21:46:58

Tina logikáját nem értem...

Mók_Ica 2015.04.15. 21:46:59

@gólyamajom: nekünk nem túl bonyolult :)))))

Zsoofka 2015.04.15. 21:48:14

Patrik most mit is mondott?

Schlomo Goldberg 2015.04.15. 21:48:29

Na Becks meg Becksné, lehet színt vallani

Zsoofka 2015.04.15. 21:48:39

És mi lesz a meglepi, ami Gólemet is meglepi?????

Mók_Ica 2015.04.15. 21:48:42

@gólyamajom: örül, hogy nem őt vitte sezlony a párbajra .... más indoka nem volt és választani kellett.....

introverted22 2015.04.15. 21:48:52

Most már izgulok... Nehogy már Sneci maradjon bent... Ugye nem???

mercsi 2015.04.15. 21:48:56

Adri is Sezlony moge all?

Zsoofka 2015.04.15. 21:49:08

@Schlomo Goldberg: Szerinted létezik, hogy nem egyformán döntenek???

2015.04.15. 21:49:20

adri snecihez
guszi marihoz
akkor barbara lesz a mérleg nyelve aki nem szavazhat de mégis valakinek el kell dönteni? és megy mari mert ő nem is akarta igazából snecit kitenni?

Mók_Ica 2015.04.15. 21:49:21

@mokamini: már meglepte loki beszéde a kemény szavakkal..... asszem ezt mondta.....

gólyamajom 2015.04.15. 21:49:33

Patrik megmagyarázta, h ő ma bizony ésszel dönt, mert az ész a minden , aztán beáll a Snezi mögé,mert az ő párja, a Bence a legjobb haverja itt bent. Paca :D

Zsoofka 2015.04.15. 21:49:46

@mokamini: Lehet, hogy Peti tattikából S-t választja, Loki meg betakarja????

Mók_Ica 2015.04.15. 21:50:25

@mokamini: bencus a legjobb barátja bent és ezért sezlony mellé áll, hogy a barátja boldog legyen :)))

Zsoofka 2015.04.15. 21:50:27

@Mók_Ica: Háááát szerintem volt már ennél keményebb is, amikor Ádámék voltak a porondon....

raspberrypie 2015.04.15. 21:50:40

Nemrég hogy kivolt Patrik, hogy Snezi mostmár menjen a francba... Gyáva pöcs, ennyi a véleményem.

Chuck Νorris 2015.04.15. 21:50:59

szomoru, bárhogy is lesz mindannyian vesztesek leszünk. 800 köbcenti szilikonnal kevesebb lesz a villában

Zsoofka 2015.04.15. 21:51:43

@Mók_Ica: Oké, de a szív versus ész eszmefuttatást nem értettem... Azt mondta eddig a szívével játszott, most az eszével fog... Pedig pont a Bence-szeretet miatt állt be S. mögé, nem?

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.04.15. 21:52:06

@fosch9: Nem, direkt azért zárta ki Gólem BArbi2-őt, hogy 9-en szavazhassanak csak, így nem lehet döntetlen.

introverted22 2015.04.15. 21:53:13

Ha Gyuszi és Pjotr még Maris mellé áll, akkor jók vagyunk...

raspberrypie 2015.04.15. 21:53:17

@mokamini: Patrik mondókájából csak annyit hallottam, hogy "blablabla" :D azt sem tudja, mit beszél, csak azt hiszi, hogy jól hangzik.

AkkorlegyenPtr 2015.04.15. 21:53:32

Nem a szívemre hallgatok, Bence a haverom, Snezi. Gratulálok. Megye III. B+

Ne küldj levelet 2015.04.15. 21:54:06

Ha a legvégére gondolok, akkor loki párja pornósbarbi is lehet. akkor mari megy haza.

gólyamajom 2015.04.15. 21:54:44

@AkkorlegyenPtr: Kiesett a kezemből a villa, mikor ezt mondta a Paca, nem egy IQ bajnok, na :D

AkkorlegyenPtr 2015.04.15. 21:54:51

Háát Gyulus dönt szerintem.

Zsoofka 2015.04.15. 21:55:24

@raspberrypie: épp csak nem teszi hozzá minden mondatához, hogy ... and world peace

raspberrypie 2015.04.15. 21:55:59

Nem hinném amúgy hogy Mariann kiesne most... Legalábbis remélem.

AkkorlegyenPtr 2015.04.15. 21:56:03

Focista. Esze = szíve... tudod ha liheg, akkor beladta a szívét... Patrik öcsém, veled is csak többen vagyunk.

Mók_Ica 2015.04.15. 21:56:29

@mokamini: paca agya és szíve is a lába között van :)))))

raspberrypie 2015.04.15. 21:56:40

@mokamini: Hát kb! De akkor nem értem mit keres itt

HufnágelSteve 2015.04.15. 21:56:42

@Chuck Νorris: Attól még én ilyen névvel nem bíznék senkiben, hisz áll itt is a "Nomen est ómen". Amúgy nem írnék mást akkor sem ha Loki úgy jött volna be, hogy ő Mickey egér és egy sivatagi róka legnagyobb fia és Lockey-nek kell írni a nevét.

Zsoofka 2015.04.15. 21:57:48

@AkkorlegyenPtr: @gólyamajom: @raspberrypie: @Mók_Ica: Megnyugodtam, hogy se süket nem vagyok, se debil, mert ti is idiótaságnak gondoljátok az eszmefuttatását ... :))))

gólyamajom 2015.04.15. 21:59:41

@AkkorlegyenPtr: És nekem még így is valahol kedvenc :D a maga kis bumburnyák módján :D

Zsoofka 2015.04.15. 21:59:42

NOCSAK. ADRI. MEGLEPI. Miért?

raspberrypie 2015.04.15. 22:00:04

Adrit eddig is utáltam, most kicsit javított a helyzetén :D

introverted22 2015.04.15. 22:00:04

Adri első önálló döntése. Sneci meg megsértődött... hülye picsa.

Mók_Ica 2015.04.15. 22:00:58

@mokamini: ugye meg sem fordult a fejedben, hogy mi gondoljuk idiótán? :)))))))

adrika..... :)))) sezlony milyen gáz dumát vágott le......

Zsoofka 2015.04.15. 22:01:03

Bencének is kemény ez....

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.04.15. 22:01:09

Így Peti "büntetlenül" beállhat Snezsi mellé.

raspberrypie 2015.04.15. 22:01:14

Jaj, anyám, a CSAPAT... hát hihetetlen hogy itt is ez megy :D

Zsoofka 2015.04.15. 22:01:37

@Mók_Ica: Ennyi kommentelő nem tévedhet... :)))))))))

Mók_Ica 2015.04.15. 22:01:51

nézzük peti döntését..... jó szar helyzetben van....

raspberrypie 2015.04.15. 22:02:05

Azért az elég gáz lenne, ha Peti igy szembekopne magát, hogy beáll Snezi mögé..

Zsoofka 2015.04.15. 22:02:46

Na akkor Petit is fordítsátok le, légyszi.....

Rayen 2015.04.15. 22:02:50

De rohadtul unom Pjotr szájtépéseit az ilyen indoklásoknál. Hosszan mond semmit.

2015.04.15. 22:02:52

@Majom1Parádé: jah nem figyeltem eléggé :D

Ditti82 2015.04.15. 22:02:58

@raspberrypie: Baszki, én is azt hittem... :|

Mók_Ica 2015.04.15. 22:03:00

pjotr.... sokat beszéltél, nem sokat mondtál, de legalább jól döntöttél :))))))

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2015.04.15. 22:03:10

Peti mekkora szar dumát tolt le :) De lefuttatta hogy máshova nem állhat, különben bukja a "szövetségesét" és a B tervét is.

introverted22 2015.04.15. 22:03:15

Éljen!!! Pjotr megmentette az estémet, meg Adri is. Viszlát Sezlony!

gólyamajom 2015.04.15. 22:03:27

Nagyon durva... Peti pókerarc

Zsoofka 2015.04.15. 22:03:34

Lepkés barátunk megúszta....

Mók_Ica 2015.04.15. 22:03:59

@mokamini: pontosan ezt mondta: blablablablabla, botoxot választom :))))

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.04.15. 22:04:11

Ja, még Snezsi vígasztalja Bencét. ki is írta, hogy Bencénak ma sírni kell még? vagy az tegnap volt?

mercsi 2015.04.15. 22:05:58

Juhuuu, Sezlony viszlat! Nem kell a musiras...

Mók_Ica 2015.04.15. 22:06:06

@Majom1Parádé: igen :))) legalább tovább fog kommentelni Zlatan barátunk :))))

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2015.04.15. 22:06:40

Lokinak amúgy igaza van. Snezi ezt magának köszönheti, simán visszament volna Tina ellen.

2015.04.15. 22:06:42

@HufnágelSteve: komoly vagy hogy név alapján ítélsz :D

Ditti82 2015.04.15. 22:06:44

Tőle se vártam mást.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.04.15. 22:06:52

Gyula szépen Nórira kente, de mondjuk egyikkel se volt nagy baja eddig.

Zsoofka 2015.04.15. 22:07:00

Loki tévedsz. Ez az egyetlen jó lépése volt Snezinek. A végén sem lehetett volna győztes páros tagja, ha most kiesik.. Nemes párbaj volt....

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.15. 22:07:15

@fosch9: A zOgre annyira tolja Snezit, hogy elképesztő. Még csak ellenvéleményt sem igen enged meg vele szemben az ÉÉ-benn. Azon viszont kiakadtam, hogy milyen álságosan kritizálta a felnőtt műsorokban szereplő Barbarát. Hogy micsoda emelkedett erkölcsei vannak ennak a zOgrénak :DDD

2015.04.15. 22:07:19

viszlát sneci te vótál a geci
akkor ma az éjjeliben sneci
őt nem nézem

introverted22 2015.04.15. 22:07:48

Jaaaj ennyi drámát... nem bírom én ezt már. Legyen már bulika, ünnepeljék meg, hogy elment a kígyó.

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2015.04.15. 22:08:00

@mokamini: Honnan tudod? Addig még lecserélődet jópár ember, jöhet egy védett aki kicsapja Botoxot, vagy bárki mást az ellenoldalról.

aruhamiatt 2015.04.15. 22:08:04

Szegény Bencus.. Sír.. Fél óra múlva meg bulika közben smárol majd valakivel mint Norbi ( legjobb barátja ) vagy Mariann ( egykori párja ) kiesése után

gólyamajom 2015.04.15. 22:08:17

Bence azt súgta PAcának h remélem én megyek legközelebb?

Zsoofka 2015.04.15. 22:08:21

@Hooshee: :))) Csináljunk szimpiszavazást???? Igaza van Lokinak?

raspberrypie 2015.04.15. 22:08:49

Jézusom, ez mi volt???? :D

AkkorlegyenPtr 2015.04.15. 22:08:52

mi ez a lelki terror? Snezi Nazi? huzzámá elfele hesspicsába

Zsoofka 2015.04.15. 22:08:58

@fosch9: Én igen, feltéve hogy nem Cinita lesz...

gólyamajom 2015.04.15. 22:09:01

Még egy kis lelki terror kiesés után :D

Ditti82 2015.04.15. 22:09:03

De miért kéne Bencének bíznia Adriban? Patrik a párja, elég, ha ő bízik benne.

introverted22 2015.04.15. 22:09:05

Jaj már, ez nagyon idétlen volt Sezlony részéről. Nézd Bencét, látod mit tettél vele?? Nagyon szánalmas erőlködés. Nem tud méltósággal távozni.

2015.04.15. 22:09:07

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: akkor most már megizélheti snecit az ogre nyugodtan :D

Mók_Ica 2015.04.15. 22:09:16

sezlony még most is milyen "kedves"..... pffffff
menjen csak eltévedni a reptérre :))))

Chuck Νorris 2015.04.15. 22:09:30

azon gondolkodok Snezi kocsijában szükség van légzsákra?

Zsoofka 2015.04.15. 22:10:28

@raspberrypie: Beteg az a nő.... A hideg kirázott, ahogy Adrit terrorizálta... Akinek eddig volt egy szemernyi kétsége, hogy nem százas, az most átgondolhatja....
Nem tudott szépen veszteni.

Szoba kilátással 2015.04.15. 22:10:44

@Hooshee: dehogy senki ellen nem nyert volna azok akik Mariannal álltak ellene álltak volna + marcsesz is

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.04.15. 22:10:56

@mokamini: Miután ezer éve Snezit akarták kitenni, ez nem kérdés. Legalábbis nálam nem.

haruka 2015.04.15. 22:10:57

Snezi kivonulása óriási LOL, remélem Adri nem veszi magára a hülyeségét.

introverted22 2015.04.15. 22:11:01

@Chuck Νorris: Áhh, a csöcsök felfogják az ütközést...

Ditti82 2015.04.15. 22:11:09

@fosch9: Nem, tegnap mondta a lófogú, hogy ma is ő lesz.

Chuck Νorris 2015.04.15. 22:11:24

A diktátor lesz, tegnap azt mondták.

Mók_Ica 2015.04.15. 22:11:32

@mokamini: nem csak veszíteni nem tudott szépen.... játszani sem.....

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2015.04.15. 22:12:03

@Szoba kilátással: Tina ellen pl Peti nem vállalja be. Meg Adrienn sem. De az is lehet hogy Loki sem, ha nem 100% a bukta.

Zsoofka 2015.04.15. 22:13:06

@Ditti82: Jáááj. Pedig S-re kíváncsi vagyok "cicilben" Még Melani is annyira más volt ott...

introverted22 2015.04.15. 22:13:06

@mokamini: Akkor ne nézd, mert úgy rémlik, mintha tegnap nagy örömmel közölte volna Brekivel, hogy ma is ő lesz. (Szintia)

2015.04.15. 22:13:08

@Ditti82: jaj de jó akkor főleg nem nézem :D

Chuck Νorris 2015.04.15. 22:13:58

@Mók_Ica: tegnap megint Ádámoztál? :P

mercsi 2015.04.15. 22:14:12

Most mar elhiszik az eddig ketkedok, hogy a tobbieknek volt okuk utalni Sezlonyt? Attol meg, hogy nemntettek be nekunk az ofikbe, ok lathattak, ahogy merokanallal kavarja a szart es simlis. Ez a jelenet Adrival gusztustalan volt...

Schlomo Goldberg 2015.04.15. 22:14:47

Számomra a mai napig nem derült ki miért volt Sneci kígyó.

Ne küldj levelet 2015.04.15. 22:15:03

@mercsi: én nem.
Semmivel nem nagyobb patkány, mint loki, őt meg imádják

Zsoofka 2015.04.15. 22:15:15

@windsor: Majdcsak megegyezem magammal melyik vágyam az erősem... Az uram 2000 km-re, így egyedül kell döntenem... Be merem e vállalni Cinitát. Kicsit félek attól a nőtől... Mi lesz, ha rosszat álmodok????

Chuck Νorris 2015.04.15. 22:15:34

nem tudom mi a bajotok szintikével, Berki folyamatosan oltja, és ez vicces :)

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.04.15. 22:15:35

Snezi sajnos Mariann kihívásakor kihagyta azt a ziccert, h "bár nagyon ajánlgattad nekem Barbit, de inkább téged viszlek", azzal szépen magyarázkodásba tolhatta volna Botoxot, és talán Barbi is inkább mellé állt volna.

AkkorlegyenPtr 2015.04.15. 22:15:52

kedves kommentelő társak, akik nem értették többen miért nem bírtuk (T vel és nem J vel) Snezit... hát ezért. Megmutatta milyen is igazából. Mi a jó fene volt ez a végén? Úgy küldtem volna haza a p..ba, hogy csak na.

Mók_Ica 2015.04.15. 22:16:07

@Chuck Νorris: kedd tinci-tánci nap.... később jöttem... éé-re értem ide :) :P

exilis 2015.04.15. 22:16:40

Hát ez eléggé papírforma volt így. Kicsit keverjék már meg jobban a jövőben, mert engem nem fog érdekelni a továbbiakban, ha péntekenként kiesik az akit kedden megnevez Peti és Mariann. Kár Sneziért, mert jó lett volna ha a két oldal kicsit még egymásnak feszül, így egyenlőtlen lett a pálya.

2015.04.15. 22:16:46

@Schlomo Goldberg: számomra sem h loki miért patkány
akkor eddig döntetlen

Chuck Νorris 2015.04.15. 22:16:48

@mokamini: tegnap ugy nézett kj mint Tina Turner :DDD

mercsi 2015.04.15. 22:16:56

@Ne küldj levelet: es a musirasait te igazinak lattad?

Zsoofka 2015.04.15. 22:17:46

@Schlomo Goldberg: Nekem kb 2 napig tetszett. Aztán amikor - a védettsége birtokában - kiállt a nagymonológgal, a hideg kirázott. Akkor pont a nem túl okos Patrik mondott egy frappánsat: nem eszed van, védettséged - és igaza lett. Nálam nagyon nagy kígyó-ismérv, ha valakit a kicsi hatalom ennyire megrészegít...

HufnágelSteve 2015.04.15. 22:17:47

Ha Sneci Nóri, vagy Tina ellen esett volna ki, az neki arcvesztés, egy erősnek tartott játékossal szemben kiesni még elfogadható. A szervezkedés miatt igazából nem is mehetett biztosra. A "nép" szavazott Sneci lesz vacsorára Bence könnyel és alkohollal körítve. Semmi meglepetés.

mercsi 2015.04.15. 22:18:00

Vegrendelkezik is a kis kigyo...

aruhamiatt 2015.04.15. 22:18:36

@Schlomo Goldberg: például azért, mert Gergő szemébe mondta, h végig viszi vele a játékot vagy ha nem szól neki. Ehelyett párválasztón beállt Bence mögé

Ne küldj levelet 2015.04.15. 22:19:02

@mercsi: legalább annyira igazi, mint mari, aki az arcodba mosolyog, a ghátad mögött meg fúr, kígyót-békát kiabál

mercsi 2015.04.15. 22:19:23

Na jojjon a bulika, ahol Bence vegigsmarolja a bent maradt jatekosokat korra, nemre tekintet nelkul :D

Zsoofka 2015.04.15. 22:21:05

MARIANN! Nem kellene ez a nagyszínpad. Nem szeretem...

Mók_Ica 2015.04.15. 22:21:32

@mercsi: bencus most csak pacával smárol..... másra nem kíváncsi :))))

Ditti82 2015.04.15. 22:21:35

@haruka: Nem tud szépen veszíteni.

exilis 2015.04.15. 22:22:29

Nem értem a Snezi ellen ágálókat. Egyetlen hibája volt, nem tudott kapcsolatokat építeni, ami elengedhetetlen lett volna. A többi, a kígyó stb. csak annyira igaz, mint bármelyik játékosra aki szövetkezett. Ide egyébként is kígyónak kell lenni, lásd Mariann és Peti, akik azért Snezihez képest messze keményebben tolják a manipulációt.

Veder1 2015.04.15. 22:22:51

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: az nem "felnőtt műsor" hanem kutya közönséges pornó az útszéli, ordenáré fajtából :)

AkkorlegyenPtr 2015.04.15. 22:23:31

még Loki... mi lesz? micsináász?:)

Zsoofka 2015.04.15. 22:23:32

Háááát Peti ez lesz itt a legnehezebb lépésed.... Lássuk a nagy tattikust!!!

Ne küldj levelet 2015.04.15. 22:23:44

@fosch9: mert amikor a szent milánka részegen hazudott valamit, loki minősíthetetlenül támadt snecinek, még az elején. Ugyanakkor, mikor ádám lekázta beust, micsoda hataémas módon felháborodott.
Ez csak egy példa, de ha látnám, mondanék még.

Chuck Νorris 2015.04.15. 22:24:20

@Mók_Ica: ha benne lennél az éden 4-be, akkor te lennél icus (táncosnő) ? :)

2015.04.15. 22:24:30

@totorohun: ellenszenvet nem kell feltétlen megmagyarázni

Ditti82 2015.04.15. 22:24:39

Barbinak is van plüsse, meg Tinának. :)

2015.04.15. 22:25:45

@Ne küldj levelet: engem drága nem győzöl meg lokival kapcsolatban
csípem bírom jó fej értelmes karakán stílusos - részemről PONT

introverted22 2015.04.15. 22:26:08

Ezt a buzi piros rúzst vegyék már el tőlük, könyörgöm. Egyiknek se áll jól, nem kéne erőltetni...

,, 2015.04.15. 22:26:31

Remélem látni fogom h Mariannt jól átbassza valaki.
Meg azt is, h Loki és Peti összeugrik Mariann miatt.
(ilyen jó kedvem van. de amúgy is)
A legnagyobb meglepi Tina volt, nem is hülye a csaj (megszerezte Bencust)

mercsi 2015.04.15. 22:26:51

Botox legalabb sosem allitotta, hogy mindig igazat mond. Kapasbol bevallotta, hogy siman hazudik, ha ugy all erdekeben. Nekem ez oszintebb, mintha eljatssza az oszintet, kozben simlis

Ne küldj levelet 2015.04.15. 22:26:54

@fosch9: sajnálom, én ebben a műsorban egyikért sem tudok lelkesedni

Zsoofka 2015.04.15. 22:26:55

@totorohun: De valahogy mégis másképp: nem veszik annyira komolyan magukat: hasonlítsd össze Marcsa korábbi és S. mostani kiesését.... Énekelni lehet a különbséget....

introverted22 2015.04.15. 22:27:54

@mokamini: Ha már Loki is belátja, hogy leszállt a köd, akkor lehet, hogy elfogadja azt, hogy Mariannát eltávolítsák mellőle. Mert a játék szempontjából ez bukás lehet, és szerintem van annyi esze, hogy belássa...

2015.04.15. 22:28:35

@Ne küldj levelet: egyéni dolog
@foxglove (F6): marit tolják rendesen, peti meg ha hátbaszúrja lokit is (bencu után) akkor a végjátékban kutya se fog rá szavazni szóval meglesz ennek a böjtje

Chuck Νorris 2015.04.15. 22:29:03

esik az esö a studioban, ahogy látom szintikét... :)

introverted22 2015.04.15. 22:29:15

@mokamini: Az egyikben van gerinc, a másikban nincs... ennyi.

mercsi 2015.04.15. 22:29:25

Sezlony egy kutyaval nyomul az EE-ben

exilis 2015.04.15. 22:29:37

@mokamini: Persze, mert Marcsa eleve egy érzelmi sivatag, csajt ilyen unott pofával fa..t verni még nem láttam. Bence helyében egyből lekókadtam volna. Snezi meg a másik véglet, azon is sír ha meghallja a szót hogy "világbéke".

Zsoofka 2015.04.15. 22:30:02

@fosch9: "marit tolják rendesen, peti meg ha hátbaszúrja lokit is (bencu után) akkor a végjátékban kutya se fog rá szavazni szóval meglesz ennek a böjtje" - Jogos

Mók_Ica 2015.04.15. 22:30:08

@Chuck Νorris: van rendes munkám :)))) nem olyan tánci ez, zumbára járok :))))

sezlonynak milyen drága kutyusa van......

,, 2015.04.15. 22:30:16

@fosch9: Maris nagyon ellenszenves lett
Peti meg... hát róla tudod mit gondolok, nem kedvelem
Lokiról azt gondoltam h na őt majd nem lehet a farkánál fogva vezetni. (DE.)

Rayen 2015.04.15. 22:30:38

Nocsak, ha Maseratit még nem is, több százezres kutyát már finanszírozott valaki Snezinek.

Chuck Νorris 2015.04.15. 22:31:01

nem sajnálom snezit, visszamegy spanyolba kur... revütáncolni és ennyi

2015.04.15. 22:31:07

@mercsi: haja most jobb mint az édenben volt
na nekem sneciből elég is volt mára :D

aruhamiatt 2015.04.15. 22:31:26

@fosch9: Peti úgy adta elő, h Bence miatt állt Maris mögé. És a mi Bencudunk ezt be is kajálta. Tehát semmit nem vesztett Bence bizalmából. Gondolom Lokinál is elővesz valami frappánsat

,, 2015.04.15. 22:31:27

@Rayen: Maseratit nem Beausnak kell finanszírozni?

Mók_Ica 2015.04.15. 22:31:38

@Chuck Νorris: szintike elég bomlott agyú...... egyébként ez nem eső kalap, hanem inkább olyan boszis kinézetű kalapnak nézem.....

Ne küldj levelet 2015.04.15. 22:31:40

@fosch9: de hát már tudjuk ki nyeri, nem ?!??

2015.04.15. 22:32:35

@mokamini: jó lenne már egy jóslatom bejönne :DDD
@foxglove (F6): mari arcos lett mióta visszatalicskázták a hotelbe, peti ellendrukker lettem, loki meg hát szegín feje :D

exilis 2015.04.15. 22:32:39

Én csak azt sajnálom, hogy nem kerül már le róla a textil. Mariannt már láthattuk, mehetett volna :)

Chuck Νorris 2015.04.15. 22:32:40

@Mók_Ica: irodista vagy te is nem? :)
ilyen kutyám nekem is volt, sose volt szükségem partvisra.

2015.04.15. 22:33:15

@Ne küldj levelet: én még tagadom nem szeretem a spoilereket

Mók_Ica 2015.04.15. 22:33:52

@Rayen: én is erre pillogtam..... kis mini kutya, gigantikus pénzért :))))

@foxglove (F6): de biztosan :)))) megkeresi a rávalót :))))) .

Chuck Νorris 2015.04.15. 22:34:07

@Mók_Ica: szintia grenger, és berki potter mi? :)

Rayen 2015.04.15. 22:34:24

@foxglove (F6): az egy picivel drágább kategória, de egy ilyen kutya is félmilliónál kezdődik.

2015.04.15. 22:34:30

@aruhamiatt: hátha bencus megvilágosodik ott van neki az agy paca :D

mercsi 2015.04.15. 22:34:35

@fosch9: jaja... aszongya: en tartottam magamat a legerosebbnek, ez nem tetszett a lanyoknak.

,, 2015.04.15. 22:34:44

@Mók_Ica: akkor ezt mindenképpen Beusnak küldöm. Sok szeretettel. www.youtube.com/watch?v=pt8VYOfr8To

Mók_Ica 2015.04.15. 22:34:47

@Chuck Νorris: aktakukac :))))
pont ilyen kutyusod volt??

,, 2015.04.15. 22:35:24

@Rayen: milyen kutya? (nem nézem)

Chuck Νorris 2015.04.15. 22:35:56

@Mók_Ica: hát kb. ilyen szörös és pici. késöbb elcseréltem egy papagájra.

ZLATAN 2015.04.15. 22:35:56

Sziasztok, megérkeztem.

Mók_Ica 2015.04.15. 22:36:53

@Chuck Νorris: granger.... bár ő azért jóval szimpibb, mint szintike :))) egyébként teCCenek a nevek :))))

@foxglove (F6): remélem olvassa a blogot, vagy legalább pacáék elmondják neki :)))

2015.04.15. 22:36:53

@mercsi: igen ez elég fura mondat volt :D
@foxglove (F6): valami kis szőrös (tudom sokat segítettem)
@ZLATAN: lekésted sneci kiesését

Chuck Νorris 2015.04.15. 22:37:15

@ZLATAN: lekéstél a pörköltpárbajrol :)

ZLATAN 2015.04.15. 22:37:21

Nos, ha Sneci állítása szerint szerette Botoxot és soha nem akart neki rosszat és nem érti ezt az egészet, akkor miért hívta ki párbajra?? Miért akarta kirakni?? Már azt sem tudja, hogy mit hazudjon ez a szerencsétlen hugyos hmm..nem is folytatom.

ZLATAN 2015.04.15. 22:37:52

@Chuck Νorris: Csába...megnézem az éjszakait.

Chuck Νorris 2015.04.15. 22:38:16

@Mók_Ica: ezt a kalapot megnézném berki fején :D :D :D

Ditti82 2015.04.15. 22:38:16

@mercsi: Ő a legértelmesebb az egész stúdióban. :)

ZLATAN 2015.04.15. 22:38:31

@fosch9: Megnézem újból és elolvaslak benneteket. Jobb, mint az adás.

Mók_Ica 2015.04.15. 22:39:36

@Chuck Νorris: inkább egy kutya, mint egy papagáj......

egyébként ez egy pomerániai törpespicc.... törzskönyv nélkül 150e HUF, törzskönyvvel akár 1 milla is lehet az ára

Chuck Νorris 2015.04.15. 22:39:38

mariann utánozza Lokit, felment szarni mikor megunta Snezit

Rayen 2015.04.15. 22:39:43

@fosch9: igen, ez egy pomerániai törpespicc.

ZLATAN 2015.04.15. 22:40:17

@Chuck Νorris: Snecitől mindenkire rájön a szarás, kicsit kell nekem is...

Chuck Νorris 2015.04.15. 22:40:49

@Mók_Ica: a papagájt nem kellett sétáltatni. szereted a spicceket? mert én elég ritkán vagyok spicces :)

Mók_Ica 2015.04.15. 22:41:04

@Chuck Νorris: perverz.... :)))

breki milyen csendesen, kedvesen visszafogott sezlonnyal......

ZLATAN 2015.04.15. 22:41:07

@Mók_Ica: Natural (muhhhahaha) Bence végre sírt!!! Annyira örülök neki!!! :))

2015.04.15. 22:41:26

@ZLATAN: kár is megnézni sixx majd ír róla öfit
@Rayen: @Mók_Ica: @foxglove (F6): eltaláltam a spiccet

Judit* 2015.04.15. 22:41:48

Ez a Sezlony mindig beleszól a beszélgetőtársa mondanivalójâba? De bezzeg azt nem tűri, ha az ő szavába vágna valaki! Nagyképű, felfuvalkodott. Szerényebben többre jutott volna.

Chuck Νorris 2015.04.15. 22:42:00

Leslie is irt a VVböl, emlékeztek rá?

Mók_Ica 2015.04.15. 22:43:20

@foxglove (F6): :))))

@Chuck Νorris: madarat nem szeretnék lakásba..... kutyában végülis mindegy, hogy spicc, nem spicc..... embernél max. a spicc..... a részegeket nem tudom kezelni..... nem szeretem.....

,, 2015.04.15. 22:43:53

@Chuck Νorris: "Leslie vagyok a fürdőszobából" klasszik:)

csak mert 2015.04.15. 22:43:54

@ZLATAN: hogy alakul Icával a kapcsolat? :))

Mók_Ica 2015.04.15. 22:44:42

@ZLATAN: emlegettünk is :)))) viszont így folytatnod kell a nézést, mivel sírt bencus :))))

@fosch9: ügyi vagy :))))

@Chuck Νorris: én igen..... a félvér fiatalember :))))

Chuck Νorris 2015.04.15. 22:45:42

@foxglove (F6): Oki vagyok apám, Irén volt a babám. Megcsináltam faszán, hogy zsibbadt lett a cerkám. Dobok neki puszit, köszönöm a punit! A szex idebent ritka, küldjed már a hugit!

Oki a király!

Chuck Νorris 2015.04.15. 22:46:23

@Mók_Ica: te ilyen vén vagy már? :)

ZLATAN 2015.04.15. 22:47:13

@Mók_Ica: De hogy sírt?? Szexi volt közben? Férfias vagy inkább langyi?

Zsoofka 2015.04.15. 22:47:52

Amatőr pszichológiai jellemrajz S-ről: szerintem ezt a nőt nagyon sok fájdalom érte az életben, nehéz gyerekkor, még nehezebb fiatalkor. Hamar megtanulta, hogy csak saját magára számíthat... Erősnek kell mutatkoznia. Valahogy Scarlett jut eszembe róla a répaföldön: egyszer talán megfogadta, hogy ő soha többet nem fog éhezni, soha többet nem hagyja, hogy bántsák.
Szép lassan páncél növesztett, ami mögött még ott a sérült ember, de nem engedheti meg magának, hogy kimutassa emberségét. Valahogy átesett a ló túloldalára. Mintha neki élet-halál kérdés lett volna ez a játék...

csak mert 2015.04.15. 22:47:53

@ZLATAN: annyira nem zokogott, inkább dühös volt

,, 2015.04.15. 22:48:18

@fosch9: adok rá pontot:)
Chuck Νorris: :):)

ZLATAN 2015.04.15. 22:48:22

@csak mert: Szerintem alakul a dolog Icával..Biztos vagyok benne, hogy ma sokat gondolt rám...Éreztem.

Chuck Νorris 2015.04.15. 22:48:57

@ZLATAN: csak könnyezett, eszébe jutott ki fogja ezután kiverni neki? :)

Zsoofka 2015.04.15. 22:49:25

@ZLATAN: Sírt már ő több ember után, lassan kezd belejönni. Csak magár siratta, hogy már megint gondolkodni kell, párt találni... hamar túl lesz rajta, max 3 feles...

,, 2015.04.15. 22:50:34

@mokamini: le sem tagadhatnád h a Terápiát hogyvoltoztad:)

beacska 2015.04.15. 22:50:45

nem akarok egyik lány mellett sem kampánolni, DE...árulj már el vki, h miért tűnt Snjezinek jó ötletnek, h Marcsit viszi ki???

NEM ÉRTEM!!! kapott egy esélyt, h maradjon, de elbaszta... (jegyzem meg, volt 5 szavazat ELLENE, bárkit is hív ki...de ez így hazamenni is gáz) NEM ÉRTEM!!!

Mók_Ica 2015.04.15. 22:51:15

@Chuck Νorris: igen, pont mint te :P :))))

@ZLATAN: nem akarod megnézni? sztem nemsokára mutatják úgyis az éé-ben :)))

beacska 2015.04.15. 22:51:17

@mokamini: azt mondta, h nem iszik...kíváncsi vagyok rá

Zsoofka 2015.04.15. 22:51:30

@foxglove (F6): Nem is értem miről beszélsz.... :))))))))))

Chuck Νorris 2015.04.15. 22:51:41

berki ellöte a kapaszkodik valamibe poént, szintikének nem esett le :)

csak mert 2015.04.15. 22:52:19

Valaki tegnap kérdezte, hogy miért vannak egyre kevesebben itt a kommentelők közül?
A válasz: mert nem lehet más vélemény, mert itt csak gyűlölködni lehet, ami számomra teljesen felfoghatatlan, hogy hogy lehet utálni valakit, akit nem ismerünk, és csak napi kb 30 percet látunk belőle, összevágva. Szimpáatikus vagy sem, ez egy dolog, emiatt durván nekimenni másnak, ez rám a sírást hozza.
szerettem itt lenni, de ez sok...

Zsoofka 2015.04.15. 22:53:18

@beacska:
mokamini 2015.04.15. 22:07:00
Loki tévedsz. Ez az egyetlen jó lépése volt Snezinek. A végén sem lehetett volna győztes páros tagja, ha most kiesik.. Nemes párbaj volt....

Zsoofka 2015.04.15. 22:54:22

@csak mert: Én sem. Terápiázok. Nosztalgiázom. :)

ZLATAN 2015.04.15. 22:54:37

@mokamini: Szerintem rossz nyomon vagy nagyon Snecivel kapcsolatban. A nehéz idők talán igazak, de a többivel kapcsolatosan tévedsz. Ez a nő egy igazi opportunista, emellett egoista. Ő egyedül a tökéletes és mindenki más alatta van, ő mindenek felett áll. Szerintem ostoba is.

csak mert 2015.04.15. 22:54:47

@beacska: tudom, csak kaptam egy óriási pofont, és nem tudom hová tenni...

Mók_Ica 2015.04.15. 22:54:58

@csak mert: ezt kire ill. mire írtad most?

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.04.15. 22:55:06

@Schlomo Goldberg: "Számomra a mai napig nem derült ki miért volt Sneci kígyó."

ugyanez. ráadásul egy ILYEN vacsorajelenet után hogy volt képes bárki is Mariannék mögé állni? Loki konkrétan széthazudta magát kaja közben, Mariann pedig egy épkézláb választ nem tudott adni arra, h miért is szedte szét őket Bencével. Adrienn pedig csak a szokásos féreg.

Mók_Ica 2015.04.15. 22:56:30

@ZLATAN: most jön.... a sírást nézd :))))

csak mert 2015.04.15. 22:56:31

@mokamini: Engem nem zavar, ha valakinek véleménye van, pont az a baj, hogy viszont van olyan,akinek ez nem tetszik, ha nem az ő kedvencét dícséred...
én kedveltem Snezit, de ezért soha nem cirkuszolnék senkivel, mert más nem kedveli.

Zsoofka 2015.04.15. 22:56:37

@ZLATAN: Sose fog kiderülni melyikünknek van igaza. Ettől szép.

Veder1 2015.04.15. 22:57:07

@csak mert: welcome to the internet

csak mert 2015.04.15. 22:57:51

@Mók_Ica: arra, hogy Loki viselkedése nem volt szimpi tegnap, és emiatt kaptam a háttérben olyantól, akit kedveltem
de hagyjuk

Chuck Νorris 2015.04.15. 22:58:05

@Mók_Ica: csak azért kérdem mert multkor Gyulát leöregezted. vagy már 10 évesen is VVt néztél? :)

beacska 2015.04.15. 22:58:22

@mokamini: szerintem nem. amióta Marcsi visszajött, azt bizonygatja, h nem tehetett róla, h Mari kiesett. ő bizony nem is akarta...akkor ez hogy van? most vagy ő vagy én????
nem szoktam ilyet mondani, de saját magát köpte szembe. ezzel kvázi beismerte, h AKARTA h M. hazamenjen...tök mindegy, h 2 hete vagy most...

ennél még Nóri is jobb lett volna. ellene lett volna esélye...talán...

Zsoofka 2015.04.15. 22:58:28

@mokamini: Én tartom magam a páncél-elméletemhez: látom a riadt kislányt a páncél mögött. De a sárkányt is, aki nem bír méltósággal veszíteni.

csak mert 2015.04.15. 22:58:45

@henrik_: valahogy így gondolom én is

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.04.15. 22:59:23

@mokamini: "hasonlítsd össze Marcsa korábbi és S. mostani kiesését.... "

hát, azért Mariannak nem is úgy kellett kiesnie, h kiszavazták, hanem csak rámutatott Beus, h "neked itt viszlát van", azt' hali.

beacska 2015.04.15. 22:59:56

@henrik_: ez komoly??? gyakorlatilag Snjezi oltogatta Marist. M. vagy 2-3* elmondta, h nem akar beszélni vele, de S. kaján mosollyal az ajkán ütötte a vasat, amíg Marcsi fel nem állt...

,, 2015.04.15. 23:00:51

@beacska: nem feltétlenül, az ÚjMariann teljesen ellehetetlenítette, mióta visszajött, gondolom ez benne is tudatosult, h így nem mehet tovább.

beacska 2015.04.15. 23:01:07

@mokamini: szerintem is lehet benne vmi...meg Adri is emlegetett vmi hasonlót

Chuck Νorris 2015.04.15. 23:01:14

amugy Snezinek még a barinöje is azt mondta hogy beképzelt :)
de van is mire, spanyolba táncikál :)

Zsoofka 2015.04.15. 23:01:15

@beacska: Ha bennmarad egy "gyenge" ellen Marcsa akkor is ott lesz neki ellenfélül házon belül. A következő párválasztón megint harcolnia kellett volna vele, meg folyton magyarázkodni. Ha most kiteszi megszabadul tőle, ha meg kiesik ellene, akkor meg úgyis minden...

beacska 2015.04.15. 23:02:34

@foxglove (F6): lehet, de ha azt mondom, h ÉN NEM, akkor tartom is magam ehhez...butaság volt, és számomra egy beismeréssel ért fel, még akkor is, ha nem is láttuk annak a jelét, h Beust ráuszította volna Mariannára...

beacska 2015.04.15. 23:03:39

@mokamini: ééés? Nóri mit csinál már hetek óta? ez egy ilyen játék. nem a hirtelen halált kell választani, hanem küzdeni

csak mert 2015.04.15. 23:03:43

@mokamini: ez így van

viszont remélem adrit valaki elválasztja Pacától :P

Chuck Νorris 2015.04.15. 23:04:13

jajj ez a szibtike milyen bután tud mosolyogni. mindig felnevetek mikor látom

Zsoofka 2015.04.15. 23:04:21

Berki miért nyal S-nek is Melani után? Igen, bevallom nézem.

csak mert 2015.04.15. 23:05:03

@Chuck Νorris: szinte az összes csaj "modell" stb... botox, az új pornós... ez egy ilyen só

Zsoofka 2015.04.15. 23:06:14

@csak mert: Nem fogja. Ha tényleg ügy lett volna a párbaj a házaspár között, mutatták volna az aktuális Adri hisztit... Ezt nem hagyták volna ki a szerkik...

Mók_Ica 2015.04.15. 23:06:50

@csak mert: ok, csak nem értettem, hogy miért jött ez ki most belőled :))) a vv alatt durvább volt..... de az esti öfi alatt jó volt akkor is a hangulat ..... én azért vagyok itt, mert szeretném jól érezni magam.... a vélemény különbségek pedig elférnek egymás mellett, lehet beszélgetni róla..... sztem.... :)))

@Chuck Νorris: gyulust én öregeztem volna le??? nem emlékszem rá...... biztos én voltam? :))))

Chuck Νorris 2015.04.15. 23:07:16

@csak mert: tudom, kukáztak minden honnan, Nórit nem tudom hova tenni egyedül.

Mók_Ica 2015.04.15. 23:07:37

@ZLATAN: várunk :)))) krémet is hozz :))))

Zsoofka 2015.04.15. 23:07:47

Ez a "modell" szó lassan a 90-es évek "vállalkozó" szó sorsára jut és alkalmazása felér egy becsületsértéssel :))))

Chuck Νorris 2015.04.15. 23:07:55

@Mók_Ica: ugy emlékeztem. de lehet rosszul :)

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.04.15. 23:07:58

@beacska: mármint azok után, h Loki bedobta azt az orbitális hazugságot, h Snezi mellől mindenki kiesik, és utána Mariann magában dünnyögött? :DD szerintem ezen rajta kívül még sokan felbasznák magukat.. :)

csak mert 2015.04.15. 23:08:05

@Chuck Νorris: igen ő nekem is kilóg a sorból

Zsoofka 2015.04.15. 23:08:34

@Mók_Ica: ok, csak nem értettem, hogy miért jött ez ki most belőled :))) a vv alatt durvább volt..... de az esti öfi alatt jó volt akkor is a hangulat ..... én azért vagyok itt, mert szeretném jól érezni magam.... a vélemény különbségek pedig elférnek egymás mellett, lehet beszélgetni róla..... sztem.... :)))

+1

,, 2015.04.15. 23:08:42

@Mók_Ica: én is most azért vagyok itt mert szeretethiányra van szükségem éppen:(

csak mert 2015.04.15. 23:09:38

@Mók_Ica: mert olyantól jött,akitől nem vártam
a vv alatt vettem észre ja, hogy mennyire nagy hülyeség így reagálni, hogy torkon a másikat...
én is jól akarom érezni magam, de nem lehet

Chuck Νorris 2015.04.15. 23:10:11

amug nóri szerintem véletlenül került be. az egyik tervezett induló "lesérült" vagy eltévedt a reptéren costaricába menet, és gyorsan kerestek egy turistalányt aki ráér 1 hónapig.

csak mert 2015.04.15. 23:10:20

@mokamini: pedig mindenki modell :DD

Zsoofka 2015.04.15. 23:10:39

@foxglove (F6):
Kielemezlek, ha akarod... :)))) (Vicceltem)
Mesélj! (Nem vicceltem)

Chuck Νorris 2015.04.15. 23:12:06

@foxglove (F6): Én csak Mókica miatt vagyok itt. :)

Zsoofka 2015.04.15. 23:13:47

Lassan kiderül, hogy mindenki hülye csak Snezi repülő.

Mók_Ica 2015.04.15. 23:14:49

@Chuck Νorris: neked is és nekem is már cavinton kell :))))

@foxglove (F6): :* <3 :)))

@csak mert: hmmm..... lehet, hogy nem minden kommentet / kommentelőt kell "lereagálni"
beszélj velünk :))))

Chuck Νorris 2015.04.15. 23:15:13

nem lennék Snezi barátja, nekem nem valami szimpatikus a riportban, pedig eddig minden kiesett szimpibb volt mint bent :)

Chuck Νorris 2015.04.15. 23:16:14

@Mók_Ica: én má ugy kelek, nyulok a szendvicsért, cavinton, viagra, cavinton :)

introverted22 2015.04.15. 23:16:28

@Chuck Νorris: Én is így vagyok ezzel. Sezlony nekem nem tud szimpatikus lenni. Pedig igyekeztem látni benne a jót, de nem jött össze.

Rayen 2015.04.15. 23:17:01

@Chuck Νorris: azt hittem én is, szimpatikusabb arcát mutatja majd. De talán csak az a baja, hogy pisilnie kell, azért táncol jobbra-balra egyfolytában.

Mók_Ica 2015.04.15. 23:17:30

@Chuck Νorris: neked is szeretethiányra van szükséged? <3 :*

nóri hogy került az éh-be: sztem meg kellett egy "aliz" karakter.... :)))

Chuck Νorris 2015.04.15. 23:17:51

Snezi milyen megbizható, barátját kinnhagyta bennt meg nyomta a recsit bencusnak :)

Chuck Νorris 2015.04.15. 23:19:01

@Mók_Ica: meg egy ledér táncra.. kiv lettem mit tanultál ha már ennyit táncikálsz :D

Mók_Ica 2015.04.15. 23:20:01

@Rayen: + furán beszél.... neki is problémája van az artikulációval..... csak másképp, mint botoxnak.....

@Chuck Νorris: milyen romantikus :)))) viszont nem túl bonyolult a reggelidet elkészíteni :))))

Chuck Νorris 2015.04.15. 23:21:27

Snezi legjobb pillanatai, picsog, veszekszik, vagy vonaglik... D

Mók_Ica 2015.04.15. 23:21:33

@Chuck Νorris: zumba, drága..... nem ledér tánc :)))))

Mók_Ica 2015.04.15. 23:22:42

@Chuck Νorris: + a zene alatta..... i'm sexy and i know it.... hihihihihihihihi

Rayen 2015.04.15. 23:24:25

@Chuck Νorris: a teraszra hugyozás és belelépés kimaradt.

Mók_Ica 2015.04.15. 23:24:36

wazzzze... breki megmagyarázza sezlonynak, hogy mi a napraforgó.......pffff

Chuck Νorris 2015.04.15. 23:25:51

@Mók_Ica: engem nem versz át ezzel a zumbával :) én a multkori adásig azt se tudtam hogy létezik :)

wadalma 2015.04.15. 23:29:05

Szerintem nem Snezi lett szimpatikusabb, hanem az a hazudsag aradatt, ahogy egyesek elertek hogy kiessen na az aljas volt.

De ez az evad ugy latszik nem arrol szol hogy szimpatikus emberek legyenek a musorban, hanem arrol hogy lehet legszemettebb modon jatszani ezt az egeszet.

Hbbm 2015.04.15. 23:29:46

Nekem pont, hogy tetszik, hogy snjezi nem jatssza itt a nagybaratot, minden kiesett szornyen unalmas, jopofizik, most tole mit kellene varni? Visszanezte, hogy gorenyezik, rohadekozzak, utaljak, es a legtobb dologban kulonben igaza van!

csak mert 2015.04.15. 23:30:34

@Mók_Ica: továbbbi szép estét!
engem nem zavar más véleménye, elfogadom, de arra semmi szükségem, hogy a háttérben szidjanak

Mók_Ica 2015.04.15. 23:33:47

@Chuck Νorris: azért mert te nem hallottál róla, attól még létezik :))))

Chuck Νorris 2015.04.15. 23:34:32

azért ez az Everlast szám mennyire király, meg is hallgatom ujra az albumot :)

Mók_Ica 2015.04.15. 23:37:19

@csak mert: nézd, itt nem is ismerjük egymást.... nem értem miért kell ilyeneket csinálnia bárkinek is..... és pont ezért nem is kell foglalkozni velük....... de ha neked ez ennyire fáj, azt is megértem és azt is, ha ezért "visszavonulsz"......
vagyunk itt azért jó páran, akik szívesen beszélgetnek veled, ezt tudd.... :)))))

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.04.15. 23:41:51

Snezivel amúgy pont ugyanaz volt a legnagyobb baj, mint anno VV Zsúval, vagyis, h amikor nagyot boríthatott volna, akkor nem nyitotta ki a száját. a vacsoránál simán megkérhette volna Lokit, h ugyan mesélje már el a később érkezetteknek, h kik, miért, és hogyan "estek ki mellőle", Mariannra pedig ráoltani, h "te egyébként sem magadért kampányoltál, amikor odajöttél hozzám beszélgetni, hanem csakis Barbi ellen". aztán hátradőlni. akkor elmondhatná magáról, h tényleg mindent megtett, és ha a többség még ezek után is Mariann mellé áll, akkor ilyen (már elnézést, de )szarháziak mellett úgysem jutott volna el a döntőig.

így viszont csak félmunkát végzett, hogy helyette Bence beszélt Lokihoz, és Mariannt is visszafogottan kérdezgette.

keszegvágó 2015.04.15. 23:45:34

Szép estét!
Kíváncsi vagyok, ki lesz Loki következő célpontja. Félek, miután kiesett az "ősellensége", céltalanná válik a játéka és beszürkül.
Snezi szerintem nem volt "álnok kígyó", csak többet gondolt magáról, mint amennyi. Peti viszont egy undorító dögmadár, csak jó a marketingje.

Chuck Νorris 2015.04.15. 23:46:29

@Mók_Ica: :DDD hát lehet azért ebben ledérkedni :)

kamilla123 2015.04.15. 23:46:33

@henrik_: egyetértünk. Mariann amióta visszajött, abszolút nem szimpi (előtte sem volt az). De ebben a ma estiben iszonyat gáz volt. Persze, h nem akart beszélgetni Snezivel a vacsoránál, mert tudta, h vaj van a füle mögött. Hogy Sneiznek kell magyarázkodnia, amikor Mariann mozgatott meg minden követ,h Snezi kiessen és még meg van sértve, h kihívják párbajra. Ráadásul sztem még attól is tarthatott, h Snezi elhinti, h Te Barbit ajánlgattad nekem (ezt nem is értem, miért nem játszotta ki Snezi). Ráadásul ott ül még mellette az a szakállas balfasz, akit szintén átvágott. MAriann übergáz, de Loki és Peti is. Peti mennyire szánalmas, h odament ölelgetni Snezit a végén? Aztán amikor visszamentek a hotelbe és Bence elvonult Patrikkal, akkor ment utánuk"én is jöhetek?" szánalmas. Remélem irgalmatlan egymásnak ugrás lesz Mariann miatt, amin mind a hárman elvéreznek valahogy.

Chuck Νorris 2015.04.15. 23:47:26

@Mók_Ica: neked is ilyen szexi térdgatyád van mint a klipben a csajoknak?

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.04.15. 23:47:47

@kamilla123: na, úgy látszik neked is eszedbe jutott ez a Barbis szál. :) az mindenképpen Snezi legnagyobb kihagyása volt.

csak mert 2015.04.15. 23:49:03

@Mók_Ica: köszi, de már halott ügy, én vállaltam magam, de egy névtelennel barátkozni, privátban öngyilkos küldetés volt

Mók_Ica 2015.04.15. 23:49:22

@Chuck Νorris: :)))) nem árulom el minden titkomat :))) :PPP

kamilla123 2015.04.15. 23:49:42

@henrik_: ja, innen is gondolom, h nem lehet akkora szarkavaró, mert különben ekkora ziccert nem hagyott volna ki.

csak mert 2015.04.15. 23:50:57

@keszegvágó: megy az ösztönei után, ahogy eddig... és ott cseszte el a játékot, hiába volt jó játékos, amikor a műmell a közelébe került, bukta az egészet, kár érte

Chuck Νorris 2015.04.15. 23:51:00

@Mók_Ica: ehh. na majd 1x, jóéjt all, pusz ica :)

kamilla123 2015.04.15. 23:52:09

amúgy Snezi kiesésnek egy értelme volt, hogy így előbb-utóbb ki fog bukni ez a kié a Marcsi? dolog. HA Mariska kiesik, akkor ez a téma nem is derül ki. Persze Pjotr már megint kezd beszarni, lehet,h visszatáncol. Olyan kis nyomi szegény.

Mók_Ica 2015.04.15. 23:53:07

@csak mert: jajjj..... ez nem hangzik túl jól..... sajnálom.....

csak mert 2015.04.15. 23:59:48

@Mók_Ica: mással is beszéltem privátban, de ő vállalta magát, ahogy én is, persze mind különbözünk, csak akkor van baj, ha ez egyoldalú felfogás
de zárjuk le, nem vagyok tökéletes

Mók_Ica 2015.04.16. 00:04:13

@csak mert: senki nem az, uncsi is lenne, ha azok lennénk :))))

keszegvágó 2015.04.16. 00:04:31

@csak mert: Nem hiszem, hogy a műmellek varázsa, inkább az, hogy Botox az első párja, akitől őszinte, vagy annak tűnő figyelmet kap. Lesz még itt meglepetés, mert Marianna láthatóan elbizonytalanodott Marabuval (Peti) szövögetett tervük kapcsán.

csak mert 2015.04.16. 00:06:53

@keszegvágó: beus miatt dobta nórit.. már akkor úgy tűnt, hogy a mell a mindene, de férfi érthető

Marabu- ezjó :D

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.04.16. 00:07:51

Adriennen gondolkodtam még, sztem simán benne van a dologban, h azért döntött Snezi ellen, mert halálosan féltékeny volt rá, és parázott, h rámegy Patrikra. eleinte aranyosnak tűnt ez az együgyűsége, de mostanra már rendesen irritál.

csak mert 2015.04.16. 00:09:23

@keszegvágó: sajnálom, mert botox szerintem csak kihasználja őt
belesétált a csapdába, ami miatt bukja a játékot, pedig jól indult, kár azért a sok kavarásért, pedig nóri kitartott mellette

csak mert 2015.04.16. 00:10:17

@henrik_: bizony féltékeny, többször is mondta,hogy Snezi említette, hogy Pacával végig tudná vinni a játékot, benne bízik

Mók_Ica 2015.04.16. 00:10:34

@henrik_: vagy inkább a mellei miatt :))))) (ez genya volt tőlem... bocsi)

ZLATAN 2015.04.16. 00:15:33

Az ismétlést nézem, most fog Natural (muhhhhhhahaha) Bence sírni???

ZLATAN 2015.04.16. 00:16:31

@Mók_Ica: Krémért rohantam el.Honnan tudtad? :))

Mók_Ica 2015.04.16. 00:16:32

@csak mert: :))

@ZLATAN: megnézted a sírást? :)

ZLATAN 2015.04.16. 00:17:11

@Mók_Ica: Még nem sír. De remélem nem vertél át.

Mók_Ica 2015.04.16. 00:17:48

@ZLATAN: nem árulom el neked se az összes titkomat.... és látod, a sírásnézést is tudtam :)))))

ZLATAN 2015.04.16. 00:18:19

@csak mert: :)) Fogadjunk sunyiban te is krémezel :)

Mók_Ica 2015.04.16. 00:18:27

@ZLATAN: mér vernélek át???? :PPP

keszegvágó 2015.04.16. 00:18:52

@henrik_: Adrienn mindenkire féltékeny. Szerintem a háta mögött kő-papír-ollóval lejátszotta, hová álljon. :)

Mók_Ica 2015.04.16. 00:19:12

@ZLATAN: ő már megmasszírozott ma :PPPP

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.04.16. 00:20:58

@keszegvágó: nem hinném, mert már az előző adásban is mondta, h "háhá, és a Snezi azt hiszi, h mi egy cég vagyunk, pedig mennyire nem". igazából most a legjobban annak örülnék, ha őt és Patrikot szépen különválasztanák valahogyan. :)

ZLATAN 2015.04.16. 00:22:05

@mokamini: Semmi baj, nekem annyira nem fontos. :))

ZLATAN 2015.04.16. 00:23:11

@Mók_Ica: Hogy MICSODAAAAAAAAAA?? :)) CSAK MERT!! Hátbaszúrtál?? Következő párválasztón kiejtelek :))

csak mert 2015.04.16. 00:24:16

@ZLATAN: én nem csináltam semmit, nincs fütyim :))

Mók_Ica 2015.04.16. 00:24:41

@ZLATAN: ha jól emlékszem te vágtál partiba tegnap :)))

csak mert 2015.04.16. 00:24:52

@henrik_: igen jót tenne Pacának :))

keszegvágó 2015.04.16. 00:25:13

@henrik_: Jó lenne, bár sok esély nincs rá. Ha csak egyikük ki nem esik azonnal, ugyanott folytatnák ezt a "romantikus nyaralást", ahol abbahagyták.

csak mert 2015.04.16. 00:25:24

@Mók_Ica: no no,én mondtam, hogy nem szállok be :D

ZLATAN 2015.04.16. 00:25:55

@csak mert: Ez új info...De akkor védettséggel ejtelek ki.

csak mert 2015.04.16. 00:26:19

@Mók_Ica: de felcsatolhatót vehetek :PP

ZLATAN 2015.04.16. 00:26:45

@Mók_Ica: Igen, de most CSAK MERT mióta lett lány?

ZLATAN 2015.04.16. 00:27:21

IGGGGGGGGEEEN!!! SÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍR!! BENCE SÍÍÍÍRR!! YEEEAAAAH

csak mert 2015.04.16. 00:27:29

@ZLATAN: ejh hiába segítettem neked tegnap? :P
na majd a pandorán minden kiderül :D

Mók_Ica 2015.04.16. 00:28:10

@csak mert: tudom :)))) csak zlatan barátunk nem tudta..... eddig :)))) ezért írtam, hogy "jajj már".... ráért volna megtudni később :)))

@ZLATAN: ahelyett, hogy őt is megmasszíroznád, kedvesen..... nem vagy valami lovagias..... :D

csak mert 2015.04.16. 00:28:11

@ZLATAN: én tegnap is lány voltam, sőt mióta megszülettem úgy tudom az vagyok :))

csak mert 2015.04.16. 00:28:45

@Mók_Ica: te vagy az ideálja, nem én :DDDDDDDDDD

csak mert 2015.04.16. 00:29:13

@Mók_Ica: azt hittem tudja, sorry :))

Mók_Ica 2015.04.16. 00:29:18

@csak mert: az nem kell.... hideg-rideg.... :PPP

@ZLATAN: gondolom születése óta az :PPP

ZLATAN 2015.04.16. 00:29:29

NEM ÉRTITEK??? NATURAL (MUHHAHAHAHA) BENCE SÍR.

ZLATAN 2015.04.16. 00:30:27

@csak mert: Hátbaszúrtál.Ha lány jön be, akkor nem állok mögéd.

Mók_Ica 2015.04.16. 00:30:35

@ZLATAN: erre vártam, erre a reakcióra :))))

Mók_Ica 2015.04.16. 00:31:01

@ZLATAN: eddig nem mögöttem álltál??? :PPPP

kamilla123 2015.04.16. 00:31:20

nekem ez a Loki egy picit beteg vagy fura lelkületűnek tűnik. Először rögtön odafeküdt Naomi mellé felébresztette álmából már az első éjszaka, ahogy beköltözött, és ilyeneket mondott neki, h Te sérült vagy, Téged védelmezni kell, és eléggé szimpatizált vele, vagy ahogy ő mondta, közel került a szívéhez. Aztán a tuti párját becserélte Beusra, akit lehet,h a végén már többen szimpinek láttak, de amikor megérkezett, egy eszméletlenül sötét, butácska csaj volt, Loki meg rögtön oda is befeküdt az első este és odadörgölte hozzá az álló farkát, még viccelődtek is, h zseblámpa. És persze Beus is közel került a szívéhez, ahogy mondta. Most meg szerelmes lett MAriannba. Nem tudom, de sztem vagy iszonyatosan mindegy neki, csak már dughasson, vagy olyan sérült szegény, h minden szembejövőbe beleszeret. Lehet,h ezért is volt kiakadva Sezlonyra, mert az nem engedte a dudák közelébe.

csak mert 2015.04.16. 00:33:36

@ZLATAN: te most csalod meg Icát? vagyis próbálod? ejnye má

ZLATAN 2015.04.16. 00:33:45

@Mók_Ica: Most nem mondom meg ki mögé állok, mert tematikázok, de lehet saját magamat szúrom majd hátba vagy tökön.

ZLATAN 2015.04.16. 00:34:35

@csak mert: Ki lesztek ejtve és saját magammal tartom majd a gömböt, de a felénél eldobom.

csak mert 2015.04.16. 00:36:06

@ZLATAN: pedig Ica már majdnem hajlott feléd :PP

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.04.16. 00:36:21

@kamilla123: ez érdekes meglátás (mármint a Snezi vs. Loki), kicsit a jó öreg Dani-Zsú ellentét gyökereire emlékeztet.

csak mert 2015.04.16. 00:37:21

@kamilla123: egy ilyen sanda gyanúm volt nekem is, hogy Snezit azért utálta, mert nem volt cici, de én inkább kussolok.

ZLATAN 2015.04.16. 00:37:49

Naturál (muhhahaha) Bence annyira kiborult, hogy Sneci kiesett, hogy azon agyal, hogy ki legyen a párja :))) Micsoda férfi...Botox miért bömböl?

Mók_Ica 2015.04.16. 00:38:18

@ZLATAN: feltéve, hogy te tényleg tökös vagy :)))))

@kamilla123: loki is pasiból van.... dugna, mint látjuk :)) persze minden kötöttségtől mentesen....

Mók_Ica 2015.04.16. 00:39:32

@ZLATAN: én elkapom és enyém a zsé :PPPP hová utazunk @csak mert: ??? :))))

keszegvágó 2015.04.16. 00:40:09

@kamilla123: Loki egy egészséges fiatal férfi, aki (feltételezve, hogy otthon intenzív szexuális élete volt) majd' egy hónap cibálás után a női bicikli nyergéhez is dörgölné. :)

Mók_Ica 2015.04.16. 00:40:25

@ZLATAN: botox meghatódott magán vagy vmi ilyesmi....

csak mert 2015.04.16. 00:40:56

@ZLATAN: kevés..de még fordíthatsz új tematikával :))

@Mók_Ica: mindegy csak messzeeeeeeeeee

Mók_Ica 2015.04.16. 00:41:06

@ZLATAN: egy paraszthajszálnyi..... :))))) :PPPP

ZLATAN 2015.04.16. 00:41:12

@Mók_Ica: ICA! Itt vagyunk bezárva a hotelban 37 napja...Be szeretném bizonyítani, hogy tökös vagyok :))

Mók_Ica 2015.04.16. 00:41:54

@csak mert: óceánpart?? pálmafák? karibi hajóút?? :)))

kamilla123 2015.04.16. 00:42:48

@henrik_: pontosan :-) főleg, ha megnézzük, h kik tetszenek neki amúgy is

csak mert 2015.04.16. 00:43:25

@ZLATAN: én próbálok, bókolj , add a pénzt Icának :DD

@Mók_Ica: te döntesz :))

ZLATAN 2015.04.16. 00:43:56

@Mók_Ica: Semmisítsük meg azt a paraszthajszálat!!

kamilla123 2015.04.16. 00:44:23

@Mók_Ica: nem tudom.. vagyis persze, dugna. De azért ő mindig belehozta az érzelmeket a riportban, a többiek nem. És azért egy hónap alatt ennyi érzelem.. hát nemtom. nagyon lent lehet az ingerküszöbe :-)

kamilla123 2015.04.16. 00:45:26

na, megyek aludni, jó éjt! :-)

Mók_Ica 2015.04.16. 00:46:01

@csak mert: nekem mindegy, csak legyen meleg, napfény, pálmafák, tenger/óceán.... és nyugi :)))

@ZLATAN: hmmmm..... hogyan? :)))

csak mert 2015.04.16. 00:47:36

@ZLATAN: azt írtad eldobod a gömböt,Ica elkapja,azt a pénzt költjük

@Mók_Ica: a nyugi jóóóóóóó, de egy masszőr is elfér :PP

ZLATAN 2015.04.16. 00:48:05

@Mók_Ica: ICA! Ha most mögém állsz, én végig viszem veled a játékot. Megígérem.

Mók_Ica 2015.04.16. 00:49:08

@kamilla123: sztem nem volt neki gond eddig sem a csajozás..... a kinti életben.... és talán pont azért próbálkozott itt bent is a szerinte butuska lányoknál, hogy ő irányítson..... aztán jött botox.... sztem őt sem tartották okosnak az elején......

ZLATAN 2015.04.16. 00:49:44

@csak mert: Eldobom a legelején. Mind legyen Icáé...

Mók_Ica 2015.04.16. 00:51:14

@csak mert: még jó hogy :)))) ;))) egy JÓ masszőr :)))

@ZLATAN: ha most mögéd állok, vajon te is mögém állsz-e, ha a fiúk választanak???? :))))

Mók_Ica 2015.04.16. 00:52:06

@ZLATAN: eszedbe ne jusson..... akkor nem lesz enyém 1 forint sem....

ZLATAN 2015.04.16. 00:52:22

@Mók_Ica: biztos, hogy mögéd állok, mert szerelmes lettem a hátadba.

Mók_Ica 2015.04.16. 00:54:29

@ZLATAN: csak tematikázol :))))

ZLATAN 2015.04.16. 00:56:42

@csak mert: @Mók_Ica: Most a riportszobában bevallom, hogy szeretem ICA hátát.

Mók_Ica 2015.04.16. 00:58:26

@ZLATAN: ez romantikás..... de jó ez nekem?

ZLATAN 2015.04.16. 01:00:18

@Mók_Ica: ilyen jó még soha nem volt neked...

csak mert 2015.04.16. 01:00:52

@ZLATAN: hűűűűűűűűűűű

csak mert 2015.04.16. 01:02:24

@Mók_Ica: Ica?? jól vagy?? ennyire jó?? :PP

Mók_Ica 2015.04.16. 01:02:55

@ZLATAN: asszem nem fordítok neked hátat :)))))

csak mert 2015.04.16. 01:03:05

@ZLATAN: óh, köszi :)) de Icát nem bántom meg

ZLATAN 2015.04.16. 01:03:12

@csak mert: Hagyd szegényt, sokkot kapott.

Mók_Ica 2015.04.16. 01:03:56

@csak mert: ilyen még sosem volt.... így nem tudom, hogy jó-e :)))))

Mók_Ica 2015.04.16. 01:04:44

@ZLATAN: sztem te kaptál sokkot @csak mert: -től :))) elvarázsolt :))))

ZLATAN 2015.04.16. 01:05:42

@Mók_Ica: félek, hogy el fogsz árulni, hátba szúrsz és csak játszol az érzéseimmel.

csak mert 2015.04.16. 01:06:19

@Mók_Ica: most ezt nem értem, nem téged kényeztet?

ZLATAN 2015.04.16. 01:07:39

@csak mert: @Mók_Ica: kérlek benneteket, hogy ne szúrjátok hátba egymást! :))

Mók_Ica 2015.04.16. 01:08:18

@ZLATAN: nem bízol bennem??? ez fáj ..... :PP

@csak mert: meglátta a csini avidat és megtetszettél neki :))))

csak mert 2015.04.16. 01:08:53

@ZLATAN: hm.. te játszol mindkettőnkkel...

Mók_Ica 2015.04.16. 01:09:33

@ZLATAN: eszünkben sincs.... együtt utazunk pihenni :)))) jöhetsz masszőrnek.....

csak mert 2015.04.16. 01:09:41

@Mók_Ica: a mókus formái szebbek :)) ez csak egy szögletes rajzocska :D

csak mert 2015.04.16. 01:10:15

@Mók_Ica: előtte egy fényképes önéletrajzot kérünk :PP referenciát

ZLATAN 2015.04.16. 01:11:33

@Mók_Ica: csak benned bízom, veled szeretném végig vinni a játékot, de CSAK MERT kiverhetné nekem tematikailag

Mók_Ica 2015.04.16. 01:11:53

@csak mert: gömbölyded és szőrös formák :DDD

referencia mindenképp szükséges :)))

Mók_Ica 2015.04.16. 01:12:46

@ZLATAN: ez nem volt szép..... :(((

csak mert 2015.04.16. 01:12:52

@ZLATAN: héééééééééé

@Mók_Ica: Ica ehhez mit szólsz?

ZLATAN 2015.04.16. 01:13:56

@Mók_Ica: @csak mert: tematikailag megmasszírozlak benneteket...

ZLATAN 2015.04.16. 01:15:13

@Mók_Ica: csak téged akarlak, tematikai verésre gondoltam, abban nincs semmi

csak mert 2015.04.16. 01:16:05

@ZLATAN: viperával vagy sokkolóval szeretnéd? :PP
most próbáld meg Icát kiengesztelni

ZLATAN 2015.04.16. 01:19:30

@Mók_Ica: te vagya legőszintébb ember a hotelban és tudom, hogy kint is folytatni fogjuk!!

Mók_Ica 2015.04.16. 01:19:50

@ZLATAN: én még sosem csináltam olyat.... így nem is tudom, hogy van-e benne valami vagy sem....

ZLATAN 2015.04.16. 01:20:32

@csak mert: @Mók_Ica: ma estére hirtelen halállal kiejtem magam. Jövök holnap! Addig szeress ICA!! CSAK: te vagy a B tervem, de ez titkos! Puszi lányok!

Mók_Ica 2015.04.16. 01:22:40

@ZLATAN: a holnap az ma este lesz :))) itt tali :))

aludj jól :)))

@csak mert: neked is jó éjt :))) (remélem jobb kedved lett a végére :))) )

aki még marad, annak is jó éjt :)))

csak mert 2015.04.16. 01:22:46

@ZLATAN: jóéjt :)) hiába segítek, ha mellébeszélsz:PP

csak mert 2015.04.16. 01:23:23

@Mók_Ica: igen köszönöm :)
jó éjt :)

Ronni 2015.04.16. 05:43:45

@totorohun: ebben a játékban ez a legnagyobb bűn

XocoLatte 2015.04.16. 06:24:39

@windsor: én nem vagyok 100% hogy Bencét mutogatta neki. Patrikot sokkal esélyesebben, ráadásul a mondóka közben is Patrikra ült.

XocoLatte 2015.04.16. 06:44:46

@mokamini: szerintem mutatták... Paca konkrétan leszarta Adrit és haverjával, Bencével ment félre egy kis lelkimasszázsra, miközben már tematikáztak is egyet (új csajok egyike sem kóser hosszabb távon). Ha lámpaoltáskor volt hiszti, azt meg majd mutathatják, de kétlem, hogy Patrik vitanapot nyitott volna ezen. Számára a fiúbari 100x fontosabb mint Adri, aki végtére is csak egy szopó-dugható numera, tattikai elem a játékban. Adri durván pofára fog esni, ha az első Paca számára fantáziadús csaj bejön.

Mucsai2010 2015.04.16. 07:25:10

@csak mert: Botox milyen modell? Ducimodell?

Mucsai2010 2015.04.16. 07:33:56

Bocs, nem fogok 766 hozzászólást elolvasni, de valaki árulja már el végre, hogy mitől volt genyóbb Sneci, mint Mariann vagy Loki? Vagy ha úgy teszik, miért jobb Mariann és Loki, mint Sneci??

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.04.16. 07:46:04

@Mucsai2010: semmitől, szimplán az falka, pszichológia az egész :-D

Mucsai2010 2015.04.16. 09:18:37

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Ja, azt hittem van valami konkrét oka is, amiről én lemaradtam.

mézescsók 2015.04.16. 10:26:02

@fosch9: A kutyát csak egy pillanatra láttam, amikor Berki átvette Snezitől. Ránézésre kaukázusi juhásznak tippelem.

mézescsók 2015.04.16. 10:38:54

@mézescsók: Tovább olvastam a hsz-kat. Szóval nem kölyök kaukázusi, hanem ivarérett törpespitz. Tévedtem.
süti beállítások módosítása