Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden Hotel 3x35 - Sose lesz már kulafröcsögtetés

2015. április 11. 09:26 - Chat Géza

eh13.png

Berki egy betonkocka kecsességével mozog az erdőben míg eldarálja a kötelező felszopót. Ma párválasztó, senki sem érezheti magát biztonságban, ez itt az Éden, itt bármi megtörténhet, mondja teljesen hitelesen a gyárilag koptatott farmerjában és a vasúti restik abroszából varrt zöld alapon kockás ingjében feszítve.

eh14.png

Ébredeznek a lakók, Ádám levakarja a borotvahabbal tükörre írt szöveget, majd közli és Sneci-Bence duóval, hogy egy a faszi tuti pszichopata. Loki is kivakarja a csipát a szeméből, bár nem aludt sokat, mert egész éjjel azon törte a buksi fejét, hogy akkor most kivel és miként kellene ordenáré mód kibaszni. A reggeli science meetup alkalmával beavatja Pjotrt, hogy nincs mese, nem táncolhatnak ki a bulikából, Bencét kell szopóágra helyezni, oszt cső. Azt nem lehet, adja válaszul Pjotr, mivel ő itt patyolat tiszta, mindenki bízik benne, mindenki pozitív hősként tekint rá, holott a legnagyobb fíreg, szóval ezt az álcát, csak nem a játék felénél kellene telibe hugyozni ezt az egészet. Ezen a szinten megreked az elmebajnokság. Bencéék is csak állnak és várnak, mint fasz a lakodalomban, Ádám fixen beáll Nóri mögé, ezt nyomja Barbi is már két napja neki, leginkább Gyula van parkolópályán.

eh8_1.png

A reggeli nagy ijedtségeire, a hamar elfogyott rozsos kenyérre inni kell egyet. Meglepő fordulat: mödansziés buli jön. A faszik koktélokat kevernek, a lányok örömködnek, a 10 pontos, szépen elcsobbanó segges ugrások is szépen váltják egymást, szóval a hangulat fergeteg. Gyula is beáll a pultba, hogy készítsen egy édes-savanyú Éden koktélt a medencés bulira. Az ingyenélő brigád köszöni szépen, aztán mennek tovább dolgukra, nehogy már ez a gyászhuszár egy pillanatra is behúzza a kéziféket a napközbeni bulikázáson, bassza meg! Mivel a hotelben leginkább csak enni, inni és aludni lehet, és háromból kettő már bőven megvolt adásidőben is, így most megint evést dobott a gép. Gyön az ebéd. Finom makaróni, ahogy innen nézem. Becks konkrétan belefullad, úgy nyeli nyállal az al dante tésztára szórt konzerv paradicsomot, mintha nem lenne holnap. Gyula kipécézi a felszolgáló lényt, merthogy állítólag csak azokra mosolyog, akikkel szimpatizál. Jó magyar szokásként magyarul kajabál utána, hogy Hé, hallod?! Figyelsz?! Gyere már ide! A lány persze nem megy, mert ért magyarul, meg különben is.

eh10.png

eh11.png

Olyan, mint egy űrlény. (Nóri)

Most már megértem miért nem fogyaszt alkoholt, mivel alapjáraton is egy paraszt. (Vakond)

eh9.png

Miután még Adri is megjegyezte, hogy bélkitüremkedésig öklözze magát seggbe a szakács, mert neki gyerek adagot hoztak, Becksnek meg púposra rakták a tányérját, mindenki szétszéledt sziesztázni. Űrlény Gyula mintha a riportba költözött volna, ott legalább beszélget vele valaki. Felvázolja a nagy tervet.

Ádám a Barbi mögé fog állni. Peti pedig…. Be fogok kavarodni – mondja az esküvők Darren Aranofskyja totál leizzadva, öklömnyi pupillákkal a riportban feszengve.

eh12.png

Jön a levél, hogy mindenki bassza ki magát csinibe, mert indul a párválasztó! A végtelen taktikázás után már senki sem tudja, hogy végül is miben maradtak, szóval konkrétan orosz rulettezni csattogtak le a hotel elé a játékosok. Sneci az irgalmatlan bolti kannákat kipakolva érkezik, mintha egy costa ricai amatőr gang bang pornó pettingjén lenne, várva a benga Berki csábos nézését, mire direktori utasításra rámarkolhat a brére. Bocsánat. Elkalandoztam. Mindenki itt van, mindenki jól van, nincs védettség, úgyhogy jöjjön a papírforma. Becks beáll Adri mögé, Bence Barbit választja, Loki Botox mögött köt ki, Pjotr bevédi Bence seggét és Sneci vállára teszi a kezét, Ádám kizárásos alapon Nórihoz megy.

A melegtől izzadsz, vagy ennyire izgulsz, vagy nagyon durván be vagy ekizve? – Kérdezi Berki az egymagában álldogáló, szerencsétlen Gyulát.

Gyula, remélem kitaláltad, hogy Te következel. - Berki nagyon adja az ívet.

Gyula megy és Nórit választja. Ezt sem lehet megállni kis arcoskodás nélkül. Észrevetted, hogy áll mögötte egy fiú?

eh6_1.png

Gyula nem szépíti a helyzetet, bevallja, hogy itt most jól át lett baszva a palánkon. Nórinak kell döntenie két igen bika fickó közül. Gyula vagy Ádám? A többiek igazából Gyulát szeretnék a hoteltől tisztes távolságra tudni, hisz a jelek szerint egy pszichopata állat.

Ha a párom nem normális, akkor engem is elkönyvelnek annak. (Nóri)

Mivel Gyula egy mutogatni való ökörhugyozás, ezért adja magát a dolog, hogy Ádám lesz Nóri párja, hiába ortóskodott az első héten a Golden Coast aranytorkú frontembere. Erre Nóri juszt se tesz eleget a közjónak, azt mondja, hogy Gyula lesz a párja. F.O.R.D.U.L.A.T. baszki! Ádám is pillázik bele a végtelen messzeségbe.

eh7_1.png

Barbi azzal mosakszik, hogy ő aztán segített Ádámnak, egész nap beszélgetett Nórival és mellette kampányolt non-stop jelleggel, amiért önmagában kijárna egy Béke-Nobel. Nóri tartott attól, hogy a többiek mit fognak szólni, de igazából senki le se szarta az egészet, amint a pultos lányka felvette a műszakot és elkezdett italt mérni. Egy koccintás erejéig még megemlékeznek Ádámra, de onnantól kezdve ugyanúgy megy a puncsolás, mint eddig. Sneci tiszta lappal akar kezdeni Botoxnál, amire most van is némi esély, hisz végül Bencével nem lett kibaszva, így akár megjátszhatná a hatalmas szeretetet, de Botox nulla darab emberi érzelmet sugárzó arcáról nehéz bármit is leolvasni.

Nem azt mondom, hogy szerelmes vagyok belé (, de megbasznám) – áradozik a riportban LOKI a maga kis egérfejével Botoxról, majd folytatja - Jól esik, hogy foglakozhatok vele (, de az is jól esne, ha a faszomat szájjal ápolná végre.) Pjort félbebaszva bevallja Bencének, hogy majdnem ő repült ám. Hoppá! De ő megvédte. Mindennek Sneci az oka, de majd most a következő hétben Pjotr megneveli, oszt akkor legalább lehet majd mellette nyugalomban élni. Gyula, a párválasztó utáni eufórikus érzésekkel fekszik be Nóri mellé, megnézi a közös képüket, amit az istennek se tud visszatenni a helyére, de annyira balfasz, hogy még szét is esik a nyomorult keret a kezében. Gyulából akciófigurát kellene gyártani. Ő lehetne a Vidéki Man, már ami a parasztságot és a bénázásokat illeti. Becks meg a mosatlan szennyes ruhákkal szórja körbe a békésen alvó Adrit. Csibészség ez mesterfokon, baszki. Ennyike. A következő részben két csábító is érkezik, plusz valami arany karszalag is bezavar. Rettentő mód izgulok.

Címkék: tv2 éden hotel
704 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Akármi Áron 2015.04.11. 09:44:31

Fossss dobogós:) Köszi Géza!

beacska 2015.04.11. 09:47:09

ez jó párválasztó volt, bár én a héten kihagytam egyet-kettőt, nem értem, h Peti miért védte meg Bencééket? hogy végre Snjezi legyen a párja???

Bujumburi 2015.04.11. 09:56:09

hát igen, nálam most Peti esett egy elég öblöset, így most gyakorlatilag önmagán kívül mindenkit elárult: Lokit és Mariannt, de előtte Snezit és Bencét. Persze ez egy ilyen játék és az is lehet, hogy nem láttunk megfelelő bevágásokat. :)

Úgyhogy hajrá Nóri!

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.04.11. 10:00:13

Fos612. :-)
Be se kellett volna küldeni a Vakond -Hugyi párt, de szerencsére a lakók megfelelő gyorsasággal túladtak rajtuk.

XocoLatte 2015.04.11. 10:02:03

@beacska: egyetértek, a hv-ban olvasható semmivel ellentétben, bőven van miről elmélkedni és konkrétan érdekelne, hogy a két főmenő pontosan mit is gondolt, mire volt is olyan nagy befolyásuk azon kívül, hogy most aztán Bence becsikáztatásán túl mindketten gumilabdák mögül nézhetik a napfelkeltét... Vagy tökmindegy melyik alapon Nórira nyomták (újfent) a felelősséget, hogy Gyula/Ádám közül melyik repül haza? Honnan a faszból tudták, hogy Ádám nem áll Snezi mellé? Ja, bocs, a szerkik segítettek Petinek és szokatlan módon utolsó előttinek, Ádám után küldték sétálni. Aha, értem...

kontratenor 2015.04.11. 10:02:42

@beacska: Mert korai robbantani az imidzsét.
Nem irányíthatna többet, ha most bevállal egy ekkora csavart.
Ráér 3-4 hét múlva elkezdeni tündérkeresztapából keresztapává vedleni, sőt, ildomos.
Ami érdekes, az az, ha Loki-Marianna együtt maradnak. Mert ugye igazából ő Peti igazi A terve.
Loki pedig így megvezetheetőnek tűnik. Ebben a pillanatban Marianna még Petit választaná kettejük közül, de Loki jól csinálja egyelőre Marianna felé a figyelmességeit, aki pedig szemmel láthatólag élvezi ezt, Igazán érdekes lehet!

XocoLatte 2015.04.11. 10:04:07

@Majom1Parádé: ne legyél annyira biztos ebben, szerintem a licenszvétel szerződésében is szerepel, hogy Mandula-klán saját nevelésű 4-5 játékost szerepeltethet a műsóban.

XocoLatte 2015.04.11. 10:06:04

@kontratenor: Botox egy hihetetlenül céltudatos, önző, hiú és furmányos nőszemély -- miért is ne nyalatná ki a vallagát Lokival, pláne, ha nem nagyon kell más elenszolgáltatást nyújtania, mint a közös zuhizás és egy ágyban alvás szex nélkül?

XocoLatte 2015.04.11. 10:09:21

@Bujumburi: tegnap is próbáltam kérni, hátha valakinek megvan: Nóri mondókáját szó szerint, mielőtt kimondta, hogy Gyulát választja. Úgy indult, hogy "Ígéret szép szó, ha megtartják, úgy jó;..."

kontratenor 2015.04.11. 10:09:52

@Majom1Parádé: Erről kérdezd meg Beust, ő is így látja-e.

beacska 2015.04.11. 10:11:35

@kontratenor: jó, ez volt a duma. de nem veszem be. EZ nem lehetett az igazi indok. ez egy szar, nem indok.

mondjuk, szerintem Loki azért ment bele, h Ádám repüljön. azért ezt egy kicsit leriportolhatták volna...

kismalacka 2015.04.11. 10:11:37

Az utolsó bekezdés tök értelmetlen. Nem tudom, hogy ki áradozik kiről, mivel előtte még Snezi/Botox téma volt. És sok a felesleges vulgaritás. A tegnapi poszt klasszisokkal jobb volt, na de hát 7vége van.

beacska 2015.04.11. 10:12:33

@XocoLatte: én még mindig várom, h kiderüljön, h Loki és Nóri fű alatt megdumál mindent...az nem lehet, h nóri ENNYIRE jó...(pedig de :D )

Bujumburi 2015.04.11. 10:12:34

@XocoLatte: Erről szól a játék, kellenek ilyen csajok is, Mariannon és Snezin kívül kevés karakteres lány volt eddig, aki ennyire pontosan tudta volna, hogy itt akar. Nóri az, aki még küzd. Naomi valahogy félreértette az egészet és rosszul játszott. Barbi, Adri, Apol és a többiek pedig csak bábok a sakktáblán.

kontratenor 2015.04.11. 10:12:54

@XocoLatte: Naiv vagyok. Szerintem tényleg élvezi a figyelmet.

Remélem, azért vágták be a Bence-Peti diskurzust, mert Bence elkotyogja, Petinek pedig a porba hullik a renoméja, és idejekorán rászorul Marianna védelmére.
Igazából akárhogy is legyen, de én Nórit szeretném látni a végén gömbözni. Egyelőre Lokival.

XocoLatte 2015.04.11. 10:13:08

@kontratenor: még annyi, hogy csak az átlag lúzer játékosok nem láthatják, Peti mekkora egy geciláda. Remélem, szurkolok, hogy Loki már látja és próbál majd ellene tenni. Sajnos a csajokkal Lokinak kevésbé van jó kapcsolata, Peti nagyon ügyelt arra, hogy mindenkivel jóban legyen, vagy a Barbi-Nóri fajtáknak parancsolni tudjon. Nézd meg, Nóri konkrétan utálja már Lokit, míg Petit valami kibaszott zseninek írta le a riportban.

Bujumburi 2015.04.11. 10:13:30

@beacska: Én is ezt várom, de tegnap erről engem már lebeszéltek. :S :D Attól tartok, ha így is van, soha nem fogjuk megtudni a "profi" szerkesztésnek köszönhetően.

beacska 2015.04.11. 10:13:47

@XocoLatte: igen, ezt én sem értettem...de így utólag nem lehet, h bosszút esküdtek Beus kiejtése miatt???

XocoLatte 2015.04.11. 10:15:03

@kismalacka: +1
azonban jó sok "klassz" létezhet, ha a tegnapi ennél klasszisokkal jobb volt, mert elvileg az is a béka segge alatt volt.

Bujumburi 2015.04.11. 10:16:28

@kontratenor: Ebben igazad van, de Peti ötlete volt az egész, hogy álljon be Barbi mögé Bence és majd ők bevállalják hóhér szerepet. HA akkor észlény miért hozta fel eleve ezt a lehetőséget?

beacska 2015.04.11. 10:17:08

tegnap nem voltam itt, lehet h kidumáltátok, de csak nekem volt egyértelmű, h Gyula azt próbálgatta, h a pincér(csaj?) nem magyar-e teljesen véletlenül? hátha kizökken a szerepéből...

beacska 2015.04.11. 10:17:59

@Bujumburi: és azt mutatták, h Peti ötlete volt? (lemaradtam pár részről)

Bujumburi 2015.04.11. 10:18:58

@XocoLatte: Igen, legalább itt nyomhatnánk egy kis Nórikát, olyan érdemtelenül vicsorognak rá a "menő" arcok a TV-ben. Lehet, hogy görcsös kicsit a lányzó, de vita nélkül bárki láthatja, ő küzd a legtöbbet hetek óta. Úgy meg azért nehéz lehet lazának lenni, ha a többiek éreztetik veled, hogy kint akarnak látni.

kismalacka 2015.04.11. 10:19:42

@XocoLatte: Jó, hát nem is az irodalmi Nobelre pályáznak :) Itt az utolsó képek alatt kiről van szó??

XocoLatte 2015.04.11. 10:20:37

@beacska: az adott szó arra vonatkozhat? hm, lehet... akkor Nóri durván jó kamikáze, még ha Loki szövetségben is küldte haza Vakondot (sajnos az eddig tőle látottak alapján, nem tartom valószínűnek, hogy egymagában nyomta ezt le).
És elég meggyőzően mondta, hogy most önző lesz és saját igénye szerint fog dönteni, leszarja, ki más mit gondol.

Bujumburi 2015.04.11. 10:20:39

@beacska: iiiigen.. ő festette fel Lokinak, hogy benne megbízik Bence és majd ő ráveszi őket, hogy Snezi mögé, Bence pedig Barbi mögé álljon. Snezi egyébként nem akart belemenni, nem nagyon hitt Petinek, szerintem ő előbb állt volna Ádám mögé, ill. Patrikékkal akart kényszerpárcserét, amibe Adri nem ment bele.

Bujumburi 2015.04.11. 10:23:03

@XocoLatte: Kimondhatjuk, hogy Peti diplomatikusan, ill. papírszarvétával a kezében kavarja a szart. :D Szerintem kevesen látják ezt még.

XocoLatte 2015.04.11. 10:23:27

@beacska: persze, tökre arra ment kia dolog -- a többi agyhalott nem vette a lapot

mondtam már, ismétlem, Gyula nem hülye, készült is, de amire nem tudott, az az, hogy EKKORA külső belenyúlás-áradat van és ENNYIRE tetűmód viselkednek vele szemben a műsorkészítők/Gólem.

XocoLatte 2015.04.11. 10:25:27

@Bujumburi: nekem már a második héten irrtálóan ellenszenves volt, nézz vissza, műmájer lótüdőnek tartottam -- mondjuk személy szerint a műszemüveges okostojás hipszter durva képzavara is csapkodja a biztosítékot, nem kicsit de nagyon.

zorja 2015.04.11. 10:25:46

@kismalacka:

Lokiról és Botoxról :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.04.11. 10:26:08

Peti gyáva......... Köcsög.

A hv első fele sok értelmetlen mondatot tartalmaz, de nem baj.

Hajrá Nóri!

Bujumburi 2015.04.11. 10:26:38

@beacska: Ezt a célt eltudom képzelni Gyula részéről, külföldi Éden Hotelben legalább is volt ilyesmi (beépített pincér). Illetve Berki a múltkor is pusziltatta Zoét a többiek előtt.

kontratenor 2015.04.11. 10:26:58

@XocoLatte: szerintem Nóri nem utálja Lokit, egyelőre nem keresik egymást, de el tudom képzelni azt a változást, hogy még keressék a jövőben.

Más. Nórinak jár a HATALAMS PLUSZPONT! Az nagyon tetszett, hogy karakánodik, de a hab a tortán egy félig viccnek szánt, nekem nagyon szimmpatikus szsszenet volt. A párválasztási szempontok között volt olyan, hogy azt kérte, aki mellett jobb ember lehet. Ezt ízlelgessük, ez csudaszép!

kontratenor 2015.04.11. 10:28:18

@beacska: @Bujumburi: Ez nekem is egyértelműnek tűnt.
Ettől még sikerült tajparasztul, na.

XocoLatte 2015.04.11. 10:29:01

@Bujumburi: és most hogy faszán elérték (a mit is?), Snezi hátradől, megnyugszik, hogy egy mindig is B terveként létezett Ádám elrepült haza, holnap már Petivel fog smárolni és kabócát fényesíteni? Főleg, hogy két pornógyanús nő jön, nyilván azzal a küldetéssel, hogy valamelyik régi szilikont próbálja kinyomatni. Ja és a Snezi-Bence tiltás péntekre lejár.

Bujumburi 2015.04.11. 10:31:30

@XocoLatte: Én kedveltem az elején, de Apol mellett olyan perverz papa-szerű lett, vagy nem is tudom.. sixx azt írta, szemüveg nélkül, borotvált fejjel elég ijesztő a faszi, lehet ezért kell a szecsó. Barbi, mint új választása pedig egyáltalán nem nyűgözött le. Most pedig már elkezdett taszítani ezekkel fel nem vállalt kavarásokkal, mondjuk Loki is csapatja a szart, de ezzel a visszakozásával nálam sokat veszített Lokival szemben is, de persze nélkülük uncsibb lenne, az tény, legalább ők próbálnak játszani, ha már Adri és Patrik kivonták magukat a forgalomból. Őket tényleg robbanthatnák az új nők én nagyon unom azt a vonalat.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.04.11. 10:34:17

@kontratenor: Naná, ha nincs Vakond, nem lett volna kit pofánvágni, talán még bent is lenne Beus.

XocoLatte 2015.04.11. 10:34:31

@Bujumburi: az új nők közül csak egyik éri meg a pénteket, ez világos -- kérdés, lesz-e védettsége is? ha lesz, vajon Patrik küldi rá Snezire/Botoxra, vagy Peti/Loki Adrira? Félidő ide vagy oda, a második 90 perc elejét mindig szokás megnyomni, a focista ezzel tisztában kéne legyen...

Bujumburi 2015.04.11. 10:35:59

@XocoLatte: Ez is igaz, most csaj kör jön. Hülye volt Snezi, hogy nem Ádámmal közösködött. - Még hogy ő nem hibázik itt.

XocoLatte 2015.04.11. 10:36:00

@XocoLatte: mekkora hülye vagyok, második 90 perc... pfff.... élő magyar focista összesen 90-et sem bír ki, nem hogy dupla annyit.

Bujumburi 2015.04.11. 10:37:20

@XocoLatte: Jaja. Bár azért én remélem, hogy Adri vagy Barbi repül. Az is lehet, hogy Patrik se bánná már a cserét. :D

XocoLatte 2015.04.11. 10:41:25

@kontratenor: szerintem érted, bár nem jól írtam, viszont egy csaj egy másik csajt tud kihajíttatni, persze az igazi tattikusok ezt úgy csinálják, hogy a régiek közül maguk mellé állítják azt, akit ki akarnak baszni és az új védett nőt is behálózzák és kész. Patrik Adrit nem hiszem, hogy rá tudná venni egy párcserés támadásra úgy, hogy Snezi vagy Botox mellé álljon. Hacsak, nem kezd el egy eheti hasonló akciót mint Peti, és Snezi-Bence párral megdumálja, hogy csináljanak ők egy párcserét.
Ja igen, Patrik soha nemfog kavarni, csak bekkel, amíg a bíró be nem muattja a hosszabbítás 3 percét... Akkor ezt is Peti/Loki fogja lépni és vagy Snezit vagy Adrit rakják ki -- tattikailag Adri volna fontosabb, de ezt szerintem még az a hipszternagy agya sem látja át Pjotrnak.

XocoLatte 2015.04.11. 10:42:19

@Bujumburi: ha a pornós is fog szopni-kúrni vele, akkor lehetséges.

2015.04.11. 10:45:00

@XocoLatte: ...ezért most menj haza Melaniehoz, Gyulát választom. Ennyit mondott.
@beacska: sztem megdumálnak mindent, pár napja írtam, h érzésem szerint loki minket nézőkéket is játszópajtiknak tekint a riportokban, és bennünket is az orrunknál fogva vezet.

XocoLatte 2015.04.11. 10:45:28

@Bujumburi: tegnap is fényesre borotvált volt, BOTSÁSKA, ez az, eddig nem ugrott be! Petinek követelem a Botsáska csúfnevet... :D

XocoLatte 2015.04.11. 10:46:51

@Szent Borzadály: Nóri mondókája 3 részből állt, az elejét értettem csak, a végét kb. arra tippelem, amit írsz. De mi volt a közepén, az tűnt a leginkább szellemesnek?

XocoLatte 2015.04.11. 10:52:53

@XocoLatte: meghallgattam, az online verzióban sokkal jobban érthető a háttérzene moderáltabban hangos
"Az ígéret szép szó, ha megtartják, úgy jó -
De jobb lesz neked Melanie-val, Ádám, ne haragudj!
Gyulával szeretném folytatni."

XocoLatte 2015.04.11. 10:53:52

Na most már csak az érdekelne, hogy valójában kinek mit ígért meg Nóri? Az tuti, hogy nem Mandulának...

XocoLatte 2015.04.11. 10:55:11

@XocoLatte: és tutira nem Petinek vagy Barbinak...

bElannaTorres 2015.04.11. 10:57:36

köszi a hv-t. hiányzott a szavazás:)
tv2 oldalán viszont van egy ismered e mandula ádámot, és nem merték belerakni, hogy nem és nem is érdekel :)
mandula papa még megharagudna aztán yay a tv2 nek:D

XocoLatte 2015.04.11. 10:58:20

Persze, lehet, hogy Ádámnak ígérte és azért szabadkozott, de jobb lesz neked Melanival, ne haragudj -- túlspiláztam, Nóri csak egy jól nevelt csajszi, akkor is bocsánatot kér, amikor önzőzik... :D
Hajrá, Nóri!

2015.04.11. 11:02:18

@XocoLatte: közben már kitöröltem a felvételt, nem tudom idézni. a lényege az volt, hogy most nehéz a választás, mert ha bolond a partnere, akkor őt is úgy fogják majd kezelni, de ennek ellenére most végre önző lesz, és nem a többiek elvárása szerint fog dönteni. és ádámot kidobta a kukába.

zorja 2015.04.11. 11:09:25

@XocoLatte:

Mandulának ígérte meg - azt hiszem a csütörtökiben - hogy nem fogja kiejteni.

napraforgó70 2015.04.11. 11:21:03

Éden éjjelben az megvolt, hogy Páméla megkérdezte H.Melt: hogyhogy nem avattátok fel a medencét? (ha már úgyis szemérmetlenül kényeztették egymást mindenhol), mire H.Mel: pfújjj

De Vakond brillírozott - ha a rapszövegei is ilyenek, nem csodálom, hogy ekkora neve van az országban. Pl.: Elhatároztam ezt a döntésemet...Az egyik legintelligensebb lány a többiek közül (ezt Barbira mondta)...Nem tudok rá nézni női szemmel (mármint Botoxra... milyen mázli, bár pont úgy rebegteti a pilláit, mint egy nő)... Jó genetikákat örököltél
És persze elkottyintotta, hogy Beckset már műsor előtt is ismerte.

2015.04.11. 11:22:59

Géza! semmi gond a posztjaiddal, a lényeg mindig benne van.

kontratenor 2015.04.11. 11:27:00

Ja, és azt kinek tűnt még föl, hogy a végén Berki azt mondta, hogy HOLNAP jön két új lány? :D

beacska 2015.04.11. 11:34:25

szerintem Nóri vakon volt abból szempontból, h azt hitte, h a többség ádámot akarja bent. Ki? legfeljebb Snjezi, Patrik és Barbi...ez még közel sem a többség

beacska 2015.04.11. 11:35:51

@kontratenor: mert neki ez holnap van...persze, igen. e szerkik nem szóltak rá, nyilván nem figyeltek annyira

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.04.11. 11:36:40

@Szent Borzadály: jó, hát az is lényeg, h Ádám kiesett. Hosszú poszt voltam most, mi? :-D

beacska 2015.04.11. 11:38:19

:D most olvastam az FB-n egy hozzászólást, ami inkább lehetett volna a mai poszt címe. INDUL A MANULAAAA

XocoLatte 2015.04.11. 11:39:04

@beacska: szvsz más-más okból, de mindkét banda inkább Ádámot akarta volna átmenetileg bent tartani

evacat 2015.04.11. 11:39:38

@kontratenor: nekik holnap, mert egyben veszik fel az egészet, szombat-vasárnapot nem fizetnek csak úgy pihenésre, csak később szerkesztik át 5 napos hetekre az anyagot.

beacska 2015.04.11. 11:40:00

@XocoLatte: én nem láttam semmi erre utalót. Loki és Marianna? Peti? kizárt

XocoLatte 2015.04.11. 11:40:18

@beacska: bezony, az is lehetett volna, 100x igényesebb mint a fenti!
Vagy Ígéret szép szó, DE...

malevil2050 2015.04.11. 11:41:30

Lgt figyejjé ám,a zármány felhői gyülnek szép lossocskán a kék égen.

XocoLatte 2015.04.11. 11:41:46

@beacska: én pont azt véltem látni, hogy Loki és Peti is elengedte már Gyula kezét, mondván, hogy ez nem kicsit furcsa és önjáróan hülyemód viselkedik

kontratenor 2015.04.11. 11:48:52

@beacska: azért ez a Fröcsögjön-utalás is egész kreatív ;)

beacska 2015.04.11. 11:49:00

@XocoLatte: igen, de Ádámot meg konkrétan ki akarták tenni, addig, amíg nem jött a lehetőség bence kirakására. Lokinak ez már régi terve, bááár én úgy láttam, h már ő is szívesebben áldozna be egy újat, mint a régi, magatehetetlen Bencét...mostanában nem nagyon mondják, h veszélyes játékos (amit, mondjuk eddig sem értettem, h miért)

mondjuk, én már szerdán is mondtam, h azzal, h szétszedték a Bence-Snjezi párost, az hülye döntés volt, ha valóban Bencét akarják kitenni.

azt nem értem, ha Barbinak olyan cefet fontos volt Ádám, miért nem állíttatta be maga mögé...Ő bent tarthatta volna. Azt mondja Petinek: Álljon bence Nóri mögé, ő meg bevállalja a két újat, és papááám...

Infomaniac 2015.04.11. 11:49:11

Azért Ádám az ÉÉ-ben viszonylag normális volt. Ő nem akarta a színjátékot játszani, hogy tényleg ma esett ki, és el-elszólta magát, de gondolom folyamatosan rendre utasították. Azért a végén győzött, mert elmondta, hogy 12 hónapja van együtt Mel-el.
Nem tudom, miért kell a tv2-nek ez a színjáték. Mit hisznek, kik nézik ezt? Mert az mindenkinek érthető lenne, hogy azóta eltelt x idő, de nem mondhatják meg, mi történt közben, míg ez a színjáték felettébb idegesítő az értelmesebb embereknek.

beacska 2015.04.11. 11:49:21

@kontratenor: én mondjuk nem értem, de biztosan az...

Infomaniac 2015.04.11. 11:50:46

Én úgy fogtam fel, hogy a nagy kavarás végén inkább elengedték a dolgot és lesz, ami lesz alapon mentek neki a párválasztónak. Nem hiszem, hogy Nórival egyeztettek volna. Ezért Nórinak respect, hogy bírta kezelni ezt a felelősséget.

kontratenor 2015.04.11. 11:51:03

@beacska: ez a Golden Coast sokszor hivatkozott híres száma
www.youtube.com/watch?v=4B2i5Wdoy84

Infomaniac 2015.04.11. 11:53:10

Nekem nagyon meglepő volt a Mariann-Loki féle meztelenkedés az ÉÉ-ben. Nem gondoltam volna. Kíváncsi leszek, mi lesz belőle, mert ez így kínzás felsőfokon Marianntól...

Bujumburi 2015.04.11. 12:04:26

@malevil2050: hihihi micsoda avatar! hajrá Nóri!

kismalacka 2015.04.11. 12:08:12

@anonymand kommentelő: Most nézem, hogy ez a bunkó Breki azt mondta a rakott fejű Ádámnak, hogy téged nem nő ejtett ki hanem Nóri...mekkora tahó ez a Gólem.

kamilla123 2015.04.11. 12:14:00

@beacska: én is erre gondoltam ,h Gyula ezért szólongatja a csajt, nem bunkóságból. Nem olyan hülye ez a faszi, mint ahogy mutatja magát. Abból a kisfilmből is látszott, amit csinált, hogy tök jól látja a dolgokat.

kamilla123 2015.04.11. 12:14:29

@kismalacka: lehet,h Gólemet is a Mandula papa futtatja

kismalacka 2015.04.11. 12:19:56

@kamilla123: Lehet, mert nagyon parasztul beszél Nóriról és Gyuláról. Ondolált hajú Ádám meg úgy udvarolt Marcsának, hogy olyan mint anyukája, olyan szép...és biztos azért mert " jó genetikákat " örökölt. Mára ennyike :))

Infomaniac 2015.04.11. 12:27:23

@kismalacka: Nagyon bunkó, az biztos. Nem értem miért jó valakinek, ha ilyen rosszindulatú.

Infomaniac 2015.04.11. 12:27:55

@kismalacka: ne sértsük meg már a parasztokat, az túl szép szó erre, amit művel.

Infomaniac 2015.04.11. 12:28:59

Ne sértsük meg a parasztokat, az túl szép szó arra, amit művel..

Bujumburi 2015.04.11. 12:29:01

@kismalacka: Ez most komoly????!!! Micsoda hitvány féreg mond ilyet adásban?

kétszeres vuvuzelaművész 2015.04.11. 12:30:59

Ritkán szólok, de akkor is, minek - mondhatjátok. Jogos, de ha már van regisztrációm...
Szerintem Hné úr taktikázta ki magát a hotelből. Az itteni összeesküvéselméleteket véve!!! neki betonbiztos helye lett volna Sneci mellett (még Bencével szemben is), vagy, ha odaszól Becksnek, hogy Adrit akarom, akkor az farokbehúzva sunnyog el onnan. Megnéztem volna Petya képét, ha hirtelen ott találja a szilikoncsöcs másik oldalán Vakondot! Pedig úgy látszott, hogy a gyerekben legalább az életösztön megmozdult, Konszolidáltabb kapcsolat a többiekkel, legalábbis kerülni a nyílt konfliktusokat, 'udvarolni' a lányoknak, és ez úgy tűnt bejön Nórinál, Barbibabán meg tényleg meglepődtem. Már ha valóban őszinte volt a csaj, de nem látom be, mi haszna lett volna neki utólag a krokikönnyekből. Szóval a srácnak lett volna bőven lehetősége, bármit is kavarnak a többiek. Elkúrta, nem kicsit, nagyon. Gondolom, Barbit és Snecit B tervnek, illetve vésztartaléknak szánta, és úgy volt vele, hogy neki egy ilyen gyulaféle nem ellenfél, tehát maradhat Nórival, akit meg majd jövő héten az újlánnyal jól kibosszul a játékból.
Gyula for President! Ahogy szétkapta az esküvői fotót! Innetől ő nálam a No.1. Nóri meg for First Lady!
PS. közben megnéztem az ittvalahol hivatkozott friss Nóris képeket. Szájbotox meg barna haj! Jaj. Vegyük úgy, hogy nem láttam semmit. :)

Bujumburi 2015.04.11. 12:34:20

@kismalacka: Berkihez képest a VV-ben szolgáló Aurélió és Bunkó Évi ezek szerint kiemelkedő színvonal volt ebben a szakmában.

kismalacka 2015.04.11. 12:34:57

@Bujumburi: Hát melyik? A hitvány féreg Gólem. És baromi jót derül a szerinte vicces parasztságán :( bocs infomaniac nem a parasztokat akarom megbántani.

Most olvastam, hogy milliókkal tartozik a nagy span Dynamiknak, úgyhogy vége az öribarinak. Pedig már két milliót törlesztett neki - gondolom a fantasztikus műsorvezetéséért kapott lóvéból.

Hermesz Konrad 2015.04.11. 12:36:37

A tegnapi műsor végén igazi királydrámát, vagy hőseposzt láthattunk:
Peti felismerve és megrémülve saját ördögi és gonosz oldalától és tettétől elmondja Bencének a sötét titkot, hogy ő lett volna a kieső a ceremónián, de Peti végül rájött mekkora hibát követne el és az utolsó pillanatban áthangolta az összeesküvőket, igaz rejtelmesen nem említette azok nevét. Továbbá felnyitotta Bence szemét, hogy a jövőben egyvalaki okozhatja vesztét, aki Snezi, szóval óvakodjon a kígyó nőszemélytől. Peti maga fogja felvenni a harcot a csábító nősténnyel, vállalja a veszélyt, hogy egy ágyba fekszik a gumilabdás femme fatale-al és megpróbálja egyfajta Szent Györgyként legyőzni a sárkányt. :)

kontratenor 2015.04.11. 12:40:12

A nagy hősiességben olyan 2-3 pontot zuhant a 10-es skálán mérhető közkedveltségi indexe. Nézői oldalon tuti.
Idővel talán Lokinál is, főleg ha Mariann dudái már nem zavarják a tisztán látásban.

anyadahalor (törölt) 2015.04.11. 12:44:09

Viszont az fasza, hogy átmeneti mélyrepülés után ismét a tematikázásé a főszerep. Kicsit nagyobb lett a hotelben az átlag IQ a 8 nappal ezelőttinél. Vajon a két csábító milyen irányban mozdít? Plusz remélem javít Patrik és Snezi játékán hogy nem kell többé Ádámtól fosni.

ÉH3sZ 2015.04.11. 12:46:13

@anyadahalor: A két csábító esetleges védettségétől függ.

Rayen 2015.04.11. 12:46:17

@Infomaniac: Nem hiszem hogy bármi is lesz, Loki még olyan kegyelem farokkiverést se kap Marcsától, amit Bence.

bElannaTorres 2015.04.11. 12:47:25

éden kettőben volt egy életművész srác elején esett ki elsőnek na az volt ilyen fura mint a gyula.

annyira be van feszülve, hogy szinte érezni az izzadságszagot :D

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.11. 12:54:31

@beacska: Sztm azért védte be Bencééket, hogy ne derüljön ki, hogy ő keverte a sz@rt. Valameddig még elhúzhatja inkognitóban, de hamarosan úgyis mindenki rájön, hogy konkrétan mindig ő az ötlet-adó. Akkor aztán taktikázhat az egész csapat ellen. :))) Sztm jól megy majd neki Lokival együtt - persze, ha időben észreveszi, hogy Loki mikor fordul ellene.:D

Rayen 2015.04.11. 12:56:41

@bElannaTorres: Gyulától nem várok többet, mint hogy egy hét nyugalma legyen végre Nórinak is. Talán lesz annyi esze, hogy ő mint 'furcsa' nem talál jobb párt a másik outsidernél.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.11. 12:57:24

Ja, és megint volt nyelvtan óra: Hódi Pamela: másabb,
Ádámka pedig: milyen jó az, ha valaki jó genetikákat örökölt...- minnyá többet is :DDD

Edwest 2015.04.11. 13:04:04

A Peti-Loki duóban van egy kis egyenlőtlenség. A stratégiát együtt dolgozzák ki, de Loki a végrehajtó, ami által szerintem biztosítja, hogy ki fog hullani a vége előtt. Peti nagyon kényelmesen elvan a háttérben. Meg is idealizálta egyik adásban, hogy ha ő is konfrontálódna, akkor megszűnne a két tábor közt a párbeszéd. Az is érdekelne, vajon Loki tud-e Mariann és Peti egyezségéről.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.11. 13:06:25

@kismalacka: Az eszem megáll, az ÉÉ-ben ez az Ogre konkrétan azt mondta, hogy Nóri nem nő. Mondja ezt egy visszataszító, undorító ocsmányság, aki egy jobb érzésű nőnek a seggére fótnak sem kéne.:))
Arra is kiváncsi lennék, hogy mennyit kap a Manduláktól a kis hitvány "művészetének" folyamatos és szégyentelen reklámozásáért:))

beacska 2015.04.11. 13:09:45

@Rayen: állítólag Maris azt mondta az ÉÉ-ben, h Loki volt bent a legférfiasabb ;)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.11. 13:11:29

@Edwest: Én gyakran látom, hogy Loki nincs egy véleményen Petivel, de sztm nem Peti fogja felrúgni a szövetséget, hanem Loki. A közvetítésről meg annyit, hogy úgy emlékszem, Bence mondta azt, hogy ő az összekötő a két tábor között. Nyelvtan: konfrontálni, nem konfrontálódni.:)))

kontratenor 2015.04.11. 13:11:47

@Edwest: Szerintem a Peti-Marcsi titkos A terv verziói mélységet nem tudhatja, de azért azt érzi, hogy ellennének egymással. A kérdés, mikor realizálja, meg hogy megnyerhető-e Marianna a jelenleg játszó énjével. Itt mindenki azt sugallja, hogy nem, én pedig nem jelenteném ki.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.11. 13:16:41

@Rayen: Egyébként miért outsider Nóri? Mert Loki meg Peti azt mondja? Meg ez a hígagyú, primitív Ádám azt hitte, hogy az ujja köré csavarta Nórit? Ezért külön örültem, hogy a komoly önértékelési problémákkal küzdő Ádika így pofára esett.:)))) És az a szép benne (Lokit idézve), hogy ugyanolyan vakon van itt kint a Vakond, mint bent volt.:DDD

kontratenor 2015.04.11. 13:21:56

Valahogy úgy érzem, hogy Marianna amúgy nem járt jól.
Oké, beékelődött Loki meg Peti közé, nincs oka azt mutatni, hogy elégedetlen Lokival, szerintem maradhat vele, amíg akar, de ezzel is van egy bibi.
Ha meg akarja húzni a nagy váratlant, és egyszer Peti mellé libbenni, ezt csak a célegyenesben teheti, és még el is sülhet minden úgy, ahogy ő akarja.
De ekkora titkos manőver után bárki áll vele gömbözni a végjátékban, négy és fél forintnál földhöz vágja az arany baszt.
Fiúként egyelőre CSAK Nórival érdemes ott állni.

bElannaTorres 2015.04.11. 13:29:47

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: kevésbé jobb érzésű nőknek is csak pénzért kell.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.11. 13:30:31

@kontratenor: Végül is Botoxnak sztm nem kell semmit "húznia", váratlant meg pláne nem, hanem csak ki kell várja ügyesen, hogy a két fiú lemeccselje a maga játékát (amire elvileg a végén kerül sor, bár nem tudom a szabályokat, mert nem láttam az előző Édeneket). Ha szerencséje van, nem is neki kell döntenie.

Rayen 2015.04.11. 13:39:54

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Nóri nem önszántából outsider, nem is akarna az lenni, csak se a 'szépek' se az 'okosak' nem fogadták be igazán, mindegyik úgy érzi, hogy Nóri oda kevés. Emiatt kapja a baszlatást minden irányból rendszeresen, gyakorlatilag senki se titkolja, a vázás eset óta Loki sem, hogy szívesebben látnák kint, mint bent. Ő a nyuszika, aki akkor is kap ha van rajta sapka, meg akkor is, ha nincs.

Bujumburi 2015.04.11. 13:42:11

@kismalacka: @vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Egész egyszerűen elképesztő, ha már ez az imidzse, hogy mindenkit alázok, legalább ne nyalna csontig mandula-klánnak. Nem menő arcokat alázni a TV-ben nem nagy bátorság, de a hímes tojásokhoz hozzányúlni nincs mersze. Ez aztán igen. Egyébként nem értem kinek tetszik ez a felfújt kopasz faszkalap, maximum annak jön be, akit megtéveszt ez a "virítom a lóvét" és "fontosember" vagyok. Nyilvn nem a sokmilliós tartozással csajozik ez a szerencsétlen napkeleti bölcs.

Nem is értem mit foglalkozok ezzel. Azért Nóri helyében lenne pár keresetlen szavam hozzá vendégként.

bElannaTorres 2015.04.11. 13:45:38

mandula papa és fia érinthetetlen a tv2 részéről. ez a szép ebben az országban :-)

pogona vitticeps 2015.04.11. 13:48:05

Marisnak le fog esni hamar, hogy ez a más faszával verem a csalánt Peti taktika csak addig volt oké és veszélytelen számára, amíg az "ellentáborban" éldegélt. Most viszont ő lesz az egyik csalánverő.
A reggeli nagy beszélgetéskor szerintem látszódott, hogy tüske maradt bennük a visszavonulás elrendelése.

XocoLatte 2015.04.11. 13:48:55

@beacska: mert neki van szakálla és testszőrzete, meg a legnagyobb tángálója... akarom mondani, elemlámpája! :D

pogona vitticeps 2015.04.11. 13:54:19

@XocoLatte: Szexuális szcializációm alatt egy dolgot biztosan megtanultam: amelyik faszinak ennyi verbális háttéranyag meg önfényezés kell, aztat inkább elkerüljük... pózoljon otthon a tükörnek. :)

kismalacka 2015.04.11. 14:01:17

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: @Bujumburi: Nagyon remélem ha kijön Nóri és visszanézi a tahót, akkor lesz egy-két keresetlen szava a golyófejűhöz. És Nórinak isteni meglátásai szoktak lenni :) Szerencsétlen lúzer Gólem, akinek Ámerikában is csak egy sufnira fussa a vonat mellett de úgy adja elő magát mintha gazdag lenne. pfujj

kismalacka 2015.04.11. 14:04:07

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: @Bujumburi: Egy gusztustalan lúzer. Előadja magát mint valami okos gazdag csávó, és közben egy okoskodó niemand senki akinek Amerikában is csak egy sufnira telik a vonat mellett :)

Bujumburi 2015.04.11. 14:05:26

@kismalacka: Olyan jó lenne ha ekkora ellenszél után Nóri nyerne... mondjuk az is lehet, hogy ő nyert és ezért fúj rá annyira Breki.

XocoLatte 2015.04.11. 14:06:10

@pogona vitticeps: ez most melyikükre vonatkozott?

pogona vitticeps 2015.04.11. 14:10:42

@XocoLatte: nem tom mire gondolsz... a tüske a Marisban meg a Lokiban, a tükör meg a Berkié

bElannaTorres 2015.04.11. 14:20:59

én azt se tudtam ki az a berki, amíg nem kezdődött ez a műsor.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.04.11. 14:21:53

JA, ennyit arról, hogy a "nagytudású Blikkes kommentelő olvasta a forgatókönyvet és Vakond nyeri a játékot. .-) Jó magyar szokás szerint amit szeretnék, hogy NE NYERJEN: Snezi, Bence, Adri,
Nem dőlök a kardomba ha nyer: Patrik, Gyula, Barbi. Akik "megérdemlik" szerintem: Botox, Loki, Peti és a "nem csinálsz semmit, csak amikor ég a ház, de akkor odacsapsz kamikaze" Nóri. :-)

bElannaTorres 2015.04.11. 14:22:05

most már tudom, hogy egy kis menőző ösztönlény :-)

ÉH3sZ 2015.04.11. 14:23:09

@bElannaTorres: Én meg utána felejtem el:)

tomfree 2015.04.11. 14:34:04

@kismalacka: ne felejtsuk el, hogy Kubatovek is vizsgaljak Berki kevesse aldasos exelnoki tevekenyseget amit a Fradi élén muvelt. Tobb tizmillioval nem tudott elszamolni.
Chat Geza: az al dante helyesen al dente. :-)

Infomaniac 2015.04.11. 14:36:16

@kismalacka: Azt hiszem, Téged is megtréfált a TV2. Nem kell visszanéznie a műsort, ugyanúgy nézheti minden este, mint bármelyikünk. :-)
Csak ugye először akkor mehet be a stúdióba, ha kiesett.

Infomaniac 2015.04.11. 14:38:42

@Rayen: Én is így gondolnám elvileg. Viszont nem tudom összerakni ezzel a viselkedéssel, amit Mariann művel.

Gia 2015.04.11. 14:42:29

Amióta láttam bumburnyák Berki passzos naciját csak keresgélem a szavakat.... :-D
Bűnronda...

ÉH3sZ 2015.04.11. 14:49:47

@Gia: A múltkori lányka tornadressz-póló tetszett?:)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.04.11. 14:49:49

Nem mintha a "derék műsorvezetőt" érdekelné, szerintem kommentálni sem érdemes, főleg ha tudjuk, hogy az neki a lexarab, ha 1xerűen átnézünk rajta. .-)

ÉH3sZ 2015.04.11. 15:02:11

@Bujumburi: Azon nagyon meglepődnék:)

beacska 2015.04.11. 15:10:20

@XocoLatte: véleményem szerint is ő a legférfiasabb...pedig én még nem is láttam mindent :D

verkli 2015.04.11. 15:24:11

@Majom1Parádé: "nem csinálsz semmit, csak amikor ég a ház, de akkor odacsapsz kamikaze" Nóri. :-)

Ez a 'bosszúálló' stratégia: nem kezdeményezek harcot, mindig együttműködök, de ha támadnak, akkor visszaütök. A legsikeresebb stratégia ever az ilyen jellegű játékokban, nem véletlen, hogy Nóri még ott van. A többiek nem ismerik fel, hogy Nóri, ha néha ösztönből is, de jól tolja.

mimózA 2015.04.11. 15:33:37

@Bujumburi: elképesztő volt gólem tahósáága,csak remélni tudom h. Nóri mindent visz Pamelát viszont nem értem miért nem volt egy-két keresetlen szava Góle.hez.

beacska 2015.04.11. 15:42:11

nem nagyon értem, h mit Mandula-papáztok itt. Ádám kiesett az első adandó alkalommal, plusz, a papa is csak most nézi velünk a műsort...most már hiába telefonálgatna bárhova :DD

azt meg azért ne higgyük már, h kint volt a vágószobában :DDD

meg egyébként is ki a fene ő, h itt mindenki úgy emlegeti, mint a Habonyt szokás :D

kismalacka 2015.04.11. 15:54:11

@tomfree: Vizsgálják...vizsgálják...de mikor lesz már eredmény??

@Infomaniac: Igen :) Már rég itthon vannak :)) Tökre kiment a fejemből.

2015.04.11. 15:54:43

@beacska: nem bence a veszélyes, hanem a párja.

(még nem olvastam vissza, ha mondták már, akkor bocsi)
és akkor

HAJRÁ SNEZI, vedd fel a kesztyűt!

2015.04.11. 16:02:31

Berkit meg igenis jó műsorvezetőnek tartom, beszól, hát beszól, vissza lehet szólni neki. Az meg hogy milyen ügyei vannak műsoron kívül, az marhára nem ide tartozik.

beacska 2015.04.11. 16:22:53

@Szent Borzadály: szerintem ez csak Peti dumája volt. Mariann azért haragszik rá, mert nem fogadta tárt karral, Loki alapban orrol rá, már ki tudja, mióta...másnak nem is volt a bögyében...Peti nagyot mondott, h Bencét hálára kötelezze

fáncsi28 2015.04.11. 16:26:11

@Infomaniac: Ezt én se értem, hogy miért tesznek úgy, mintha öt perccel az Éden Éjjel előtt esett volna ki az illető és Costa Ricából csak átsétált volna a TV2 stúdiójába. Mindenki tudja, hogy már rég vége, csak nyilván a végéig hallgatniuk kell. Arról az apróságról már nem is beszélnék, hogy Gólem fél 10-től fél 11-ig Costa Ricán van, de mindjárt utána Pesten. Miért nézik hülyének a nézőket? De nekem még van egy kérdésem, hátha tudja valaki a választ. Ha tényleg nem előre megírt a dolog, akkor ha Beus nem pofozkodja ki magát a hotelből, hogyan lett volna meg a párválasztóra a kellő ivararány, vagyis hogy egy fiúval több legyen. Mert ugye ha ő rendesen viselkedik és marad, akkor pont annyi a fiú, mint a lány. És akkor kit is küldünk haza? Lehet, hogy ez mindenkinek világos, csak nekem nem.

beacska 2015.04.11. 16:33:03

@fáncsi28: lehet, h akkor a két pillangós nem szétválaszt egy párt, hanem hazaküld egy játékost

2015.04.11. 16:33:48

@beacska: ...és hogy nem mellesleg átállítsa snezi mellől, aki pont hármójuk gyomrát fekszi meg (loki,peti, mari), nem véletlenül, hiszen snezi szintén nagyon jó játékos, legjobb taktikája, h minden beköltözőre egyből rárabol, és barizik.
petiéknek sokan szurkolnak, pedig snezi is megérdemli, mert igenis játszik úgy, mint a többiek, ráadásul egyedül, mert ő csapat ellen játszik. és még ő az, aki képes átlátni, h nem csak CSAK barizni kell, de túlélni, h nyerjen. konce koncov, kedvelem snezit, maradjon! :)

,, 2015.04.11. 16:40:26

Lokit sunáznám

ÉH3sZ 2015.04.11. 16:40:51

@Szent Borzadály: A műsor szempontjából jót tenne, ha felvenné. Bár most Ádámot kirakták mellőle.

@beacska: Botox szerintem gyanakszik Snezire, h benne van a keze az első kitevésében, még ha bizonyítéka nincs is.

@fáncsi28: Akkor variálnak Gyula-Botox döntési feladatán, nem hiába nem árulták el előre

Ditti82 2015.04.11. 16:49:22

@Majom1Parádé: Ezek a mindentudó kommentek jutottak eszembe nekem is Nóri döntése után. :-D Ami a várakozásaidat illeti, én hasonlóan érzek. :-)

2015.04.11. 16:56:36

@beacska: örülök, mert kicsit unom, h (itt is) mindent pofára mérnek, még jó h szavazni nem lehet. mi lenne, ha végre a játéka szempontjából ítélnének meg bkit is, -főleg ha nő urambocsá-, és nem azért, mennyire bandatag.

bElannaTorres 2015.04.11. 16:57:48

berki olyan embert képvisel, akivel egy szobában alig bírok meglenni, ezért szidom. Nem bírom az ilyen egyszerű has-szem-fasz embereket ennyi.

és mint műsorvezető se bejövős nekem.

2015.04.11. 16:59:06

@ÉH3sZ: keressen másikat, intézkedjen. nem nézem ki belőle az eddigiek alapján, h majd ül és vár, és hagyja h a feje felett döntsenek, ahogy a többiek hagyják.

ÉH3sZ 2015.04.11. 17:03:44

@Szent Borzadály: Hasonlóképpen gondolom, de nem lesz könnyű dolga. Elsőként a két új bejövő lánynál kell elérnie valami eredményt

2015.04.11. 17:11:30

@ÉH3sZ: minden egyes alkalommal, igy tett, amikor csajok jöttek. most annyiban dolgozik nehezített pályán, h még bencére is figyelnie kell.

Edwest 2015.04.11. 17:14:43

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Nyelvtan: a "konfrontálódni" teljesen helyes. Magyar tanár vagyok, szóval nem jó helyre ment a kioktatás.

2015.04.11. 17:18:41

@bElannaTorres: :) abszolút érhető és megérthető a véleményed, az enyém viszont az, nem mintha bki is kérdezte volna ;), hogy ne mossuk össze senki munkásságát az aktuális mostanival, és szemléljük inkább távolról :)

ÉH3sZ 2015.04.11. 17:23:15

@Szent Borzadály: Igen és Bencét most az ellentábor gyúrja, pedig ráférne a kapcsolatukra az erősödés. Kellene a fizikai kontaktus kettejük között, főleg Bence miatt.

2015.04.11. 17:34:37

@ÉH3sZ: ó ne már. persze legyen, ha jó esik nekik, de ne ezen múljon már.

2015.04.11. 17:38:15

hajrá snezi, hajrá nóri!

petit/lokit szintén imádom, de a héten sokat zagyváltak. meg eleve mindenki nekik szurkol, én meg most már azért sem :D

SNEZI!!!!

ÉH3sZ 2015.04.11. 17:39:06

@Szent Borzadály: Bencét jobban megfogná vele szerintem, nem a szórakozásra gondoltam

SEHERIKE23 2015.04.11. 17:43:02

Nórinak egy nagy gratula! Ügyes volt. A gond az, hogy a két beköltöző csaj közül a Barbara, egy pornószínésznő. Akkor ezt is ismerik a bentlakók. Az összes játékos egy alomból való, kivéve Nórit és Gyulát. Az egyik új lánynak, valami aranykarszalagja van, ami lehet, hogy védettséget jelent. Akkor pénteken kieshet Snezi, mivel biztos vissza áll Bence mögé, és az új lány szerintem Bencét fogja választani. De ha mégsem, és Loki mögé áll, akkor meg Marianna esik ki. (jó lenne!) Snezit sajnálnám, mert jól játszik, csak nehéz dolga van, mert be kell védje Bencét is! Egyet nagyon szeretnék látni, hogy Nóri visszakerül Lokihoz, és az első adandó alkalommal, nagy ívben kiejti!!!! Loki megérdemelné, mivel állandóan savazza Nórit, lemondja mindennek. Kíváncsi vagyok, hogy az új lányok kit fognak kirakni? Hajrá Nóri, Snezi! / Maris, Adri kieshetne!
Itt van Loki képe!
www.google.com/imgres?imgurl=http://image.hotdog.hu/user/rattierat/magazin/e_e_ek_a_rat_by_triumfa-d48f0tp.jpg&imgrefurl=http://www.hotdog.hu/patkanymagazin/szinek-mintak-formak/formak-fajtak&h=700&w=844&tbnid=Ivw33HuS_OiTWM:&zoom=1&docid=uuivlk9O02CIUM&ei=2jApVaraLcz9UL2YgdgL&tbm=isch&ved=0CBsQMygAMAA

Bujumburi 2015.04.11. 17:43:09

@Szent Borzadály: Szerintem épp a benti viselkedése alapján rossz műsorvezető Berki. Amikor abba a játékosba harap bele, aki idekint nem számít elég menőnek... ráadásul a jó ízlésen és általános intelligencián is jócskán túl lő. (pl. Nóri nem nő.) Annak az egyébként egyértelműen béna játékosnak meg tövig benyal, aki az ő menőségi faktorába passzol. Ez nem "megmondóemberkedés", egyszerű gyávaság. Gyengéknek beszólni nem nagy erény. Sőt, Manduláéknak benyalni sem az. A pöffeszkedéseitől nézhetetlen az esti műsor, annyira szar, mint a BV volt, sőt néha túl tesz rajta. Én nem azért nézem azt a szart, mert rá vagyok kíváncsi meg Pamelára, hanem a kiesett játékosokra lennék kíváncsi, vagy az olyan kulisszatitkokra, ami nem látható az adásban. Ezért szar, amit csinál. Az hogy esetleg milliomosnak hazudja magát, az az ő dolga.

SEHERIKE23 2015.04.11. 17:53:48

Alig várom, hogy kiessenek : Loki, Peti, Marianna! Undorító szarkavarók. Ez nem játék amit csinálnak, hanem undormány. Aljasság amit csinálnak, visszataszító mindhárom. Peti, még kinézetre is borzalom, mióta levágatta a haját. Olyan halálfeje van, nem csodálkozom, hogy Apolka undorodott Tőle. Mindig látható volt az arcán, amikor Peti közeledett feléje.

beacska 2015.04.11. 17:54:42

@SEHERIKE23: Loki nagyon régen savazta utoljára Norit. még akkor, amikor Geri bent volt. azota szava sem volt rá

beacska 2015.04.11. 17:55:47

@SEHERIKE23: Loki sem ismer senkit. miből gondolod, h az uj lány Bencét fogja választani?

2015.04.11. 17:56:19

@Bujumburi: nem az éden éjjelről beszéltem, hanem a sima műsorról, nekem AZ az éden hotel. ott a párválasztón van lehetősége bkinek is visszaszólnia. az éden éjjel vezetése már kinti viselkedés, kinti szereplőkkel, nem érdekel, nem is nézem. ha a játékos kiesett, tőlem aztán nyilatkozhat a nem bevált taktikájáról akárkinek is, mert nem érdekel. kiesett. a bentieket meg alázhatják együtt, az sem érdekel, mert nem képezi a játék részét. márpedig én csak arra vagyok kíváncsi. nehari :)

beacska 2015.04.11. 17:56:34

@SEHERIKE23: miért undorito szarkavarok?

beacska 2015.04.11. 17:57:36

@Szent Borzadály: én sem nézem az ÉÉ-t. csak utolag, ha vki szol, h különleges részt tettek be

Bujumburi 2015.04.11. 18:02:11

@Szent Borzadály: Jól van ez a te dolgot, azért válaszolta ,mert értetlenkedtél, miért nem tartjuk többen jó műsorvezetőnek. Hát válaszoltam.

Azzal kapcsolatban amit írtál, a műsor elején talán pont Nóri vágott néha pofákat Berki arcoskodásaira, de igazából nem hiszem, hogy bárki kockáztatna egy komolyabb "feleselést a főúrral", a játékosok csak bábok. A főműsorban nincs annyi Gólem, így ott természetesen kevésbé zavar. Engem veled ellentétben érdekelne egy kísérőműsor, ha már olyan dilettáns módon vannak szerkesztve a főműsor jelenetei.

2015.04.11. 18:05:57

@beacska: dettó. +szorgalmi feladatként néztem bele, h van-e értelme nézni. nem volt, nem is erőltettem. a játékot nem viszi előre, a kiesettekre meg nem vagyok kíváncsi a továbbiakban. az egy noémi kivételével, mert őt nagyon kedveltem, ahogy pengeszájjal mondta a kamerába az okosságait, egy arc volt, bírtam.

Zsoofka 2015.04.11. 18:06:42

Sziasztok!
TEgnap magán valóságsót ültem, így kimaradt az aktuális műsor, most megnéztem és egy két dolog kikívánkozik belőlem:
a.) Nóri jól döntött, a saját és a mi szempontunktól is. Jó volt a logikája, Ádám megszívatta volna az első adandó alkalommal.
b.) Kíváncsian várom Gyula 2. hetét, eddig mindig az volt a vízválasztó! Vagy marad Lepkés vagy Gyuszivá szelídül.
c.) Egyszer Berki azt mondta egy iccakaiban, hogy Peti nem is olyan f.sza gyerek, mint amilyet játszik... Nekem ez akkor lenne értelmes mondat, ha Lokit szívatná meg, mert hisz a többit már így is az orránál fogva vezeti... Ha viszont megszívatja Lokit, leverem az orráról a szemügét
d.) A Bencének mondott monológ szerintem is Snezi jövő heti kirakását készíti elő: meg lesz bencének mondva, hogy az lesz neki jó, ha S-t kirakja és mivel már nincs benn Ádám, mint S. erős B terve, így elég sanszos a csajnak a gyors hazaút.
e.) Ha Peti ezek után sem értékeli Barbi hűségét, akkor dilis. A tyúk simán becsaphatta volna őket és összeboronálódhatott volna Ádámmal, mert a szíve (?) arra húzta. AZt most hagyjuk, hogy el nem tudom képzelni mit evett a bájgúnáron, de Barbi tartotta magát a sokat emlegetett csapat-egységhez...

2015.04.11. 18:12:27

@Bujumburi: :) dehát raktam szmájlit, hogy tompítsam a szavaim élét :) és nem akartam értetlen lenni :)
Nóri csak nyugodtan vágjon arcokat, tegyenek így a többiek is! :) Kísérőműsor jó ötlet, majd szóljatok, ha lesz :)

Infomaniac 2015.04.11. 18:23:23

@Szent Borzadály: Szerintem az ÉÉ-ben leadott jelenetek igenis tudják befolyásolni az összképet. A szöveg körülötte persze nem. Szóval az is elég, ha a kis videókat nézi meg az ember utána, nem a teljes műsort.

2015.04.11. 18:29:27

@Infomaniac: adok új esélyt, ok.

de snezit ki ne rakják, egyetlen taktikus nő!

2015.04.11. 18:33:49

@mokamini: c-nél akkorát röhögtem, h elrebbentek a verebek :DDDD

2015.04.11. 18:41:15

@Infomaniac: egyébként meg régen nem kellettek ÉÉ meg társaik, megoldották műsoron belül. tudom, nagymama vagyok és kapjam be és különben is haladjak az új időkkel. :)

Infomaniac 2015.04.11. 18:54:21

Tényleg nagymama vagy? :-) Én is kihagytam az elején, csak aztán belenéztem és láttam, hogy vannak benne érdekes jelenetek.

Bujumburi 2015.04.11. 18:57:54

@Szent Borzadály: Ok, bocs, ha komolyan vettem amit írtál ezek a gigacsöcsök elterelték a figyelmemet az általad kirakott tompított smile-ról. ;) Nem nézek meg minden ÉH-t utólag sem, mert egyszerűen fáraszt, csak beletekerek a videókba, ahogy fentebb is írták, volt már, hogy árnyaltabb lett tőle, persze nem sokkal.
Illetve a kiesett játékosokat meghallgatom, hátha... sajnos általában beléjük fojtják a szót.
Snezit én is féltem, de ügyes csaj és az összes alvilághoz közeli fiút/lányt vágta eddig, így nem féltem pl. a pornósBarbitól.

ÉH3sZ 2015.04.11. 19:01:23

@Szent Borzadály: A 2. évadnál volt éjszakai Édenhotel de sokkal informatívabb, mint a mostani ÉÉ és a 18+-os adás összesen. Ha nem mondtam ezzel újat, akkor elnézést:)

@Infomaniac: Tegnap az ÉÉ alkalmából elnémítottam Vakondot és csak a kisvideókat hangosítottam vissza. Nem voltam a Gólem-Vakond jópofizásra kíváncsi

2015.04.11. 19:05:58

@Bujumburi: Probléma egy szál se :) igen, az idő a legdrágább, és nem tudom, mikor érdemes éjjelezni. eddig akárhányszor tettem, előrébb nem jutottam...
@Infomaniac: mit tippelsz, nézz már rám. :))))) csak szerepjátékozok :)

2015.04.11. 19:08:08

@ÉH3sZ: 1-2t kizárólag csak néztem és olvastam, kommenteket sosem.

Zsoofka 2015.04.11. 19:08:55

Most kezdek visszaolvasni...
@Bujumburi: Szerintem Peti nem bukott: Bence a lekötelezettje lett, Snezit meg közelről figyelme alatt tarthatja... Ez neki mind jó.

@beacska: Úgggy szeretném, ha Nóri megnyerné. Nem tudom, hogy van e kapcs Loki és Nóri között titokban, de nagyon bejönne, ha igen... De én még Gyulát sem adtam fel, hátha normális mégis és Nórival ő jó pár lehetnek...

Zsoofka 2015.04.11. 19:13:03

@kontratenor: Szerinted, ha Botox Petivel vagy Lokival áll ott a basszal, megszívatná őket, dobná a labdát? Persze tételezzük fel, hogy addig nem ad okot erre neki a két pasi.... Jelen állásnál szerintem Loki vagy Peti párjaként Botox sem dobna.

Viszont: Peti elég túlkombinálós fajta, ő lehet pusztán paranoiából bármelyik jelenlegi és jövőbeli csaj mellett eldobná

Öribari Szerivan 2015.04.11. 19:14:15

@Infomaniac: Jól ismerem, tényleg nagymama, négy unokával. Csak most letagadja valamiért.

ÉH3sZ 2015.04.11. 19:21:53

@mokamini: Gyula "furcsaságára" ráerősíthetett a vágás. Azt akarták velünk elhitetni szvsz, h nem őt fogja Ivar választani, mert ufó. Valószínűleg Gyula nem ekkora különc.
Ugyanígy pl. Barbiról sem sejtette senki, h bejön neki Vakond. Ennek az elhallgatásával is meglepetést akartak szerezni nekünk nézőknek.

Zsoofka 2015.04.11. 19:33:30

@ÉH3sZ: nemcsak a vágás, hanem Gyula is rájátszott az ufóságra. ezért várom a 2. hetét: vagy még dilisebb lesz, vagy betujul, vagy jó párja lesz Nórinak. Drukkolok nekik!

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.11. 19:35:34

@Szent Borzadály: Snezi a legunalmasabb spiné. Mindig ugyanazzal a szöveggel jön, amit senki sem hisz el neki. Azt az óvodás ígérgetést egy Botoxnál nagyságrendekkel hülyébb nő sem nyalta volna be. Snezi nagyon átlátszó a monoton hadarása meg a műsírásai - nekem szeretet kell, brühühü - igen gyengék.

Zsoofka 2015.04.11. 19:37:49

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: főleg az első heti keménykedése után... Nagyon sokat mond el az emberről, hogy viselkedik egy kis hatalommal a kezében... és S. már ott elbukott.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.11. 19:39:40

@Bujumburi: Láttad, hogy az ÉÉ-ben Apolka igen finoman - amilyen ő - szembeszállt az Ogréval.:))

ÉH3sZ 2015.04.11. 19:41:34

@mokamini: Akkor Gyulát az Édenbe! Ja, már bent van?:)
Másrészről Gyulánál nem látom azt a veszélyt, h Nórit lecserélje egy pornós nőre. Én még azt is elhiszem amit mondott, h hálás neki amiért bent tartotta. Csak Petiék rá ne beszéljék valami hülyeségre

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Viszont mindig mindenkit ő vigasztal és ez nem rossz taktika

2015.04.11. 19:44:40

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: de emlékszel rá, hogy szerepel, nem? és nem csak azért szerepel, mert az aktuális párja nyilatkozik, nem? ez a szövege, legyen, de nem adta senki a szájába, ő találta ki magának. és nem a többiek, magáért játszik úgy, ahogy és persze függ a többiektől is a léte, de mégis önálló.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.11. 19:44:50

@ÉH3sZ: Úgy mondanám, hogy nem lenne rossz taktika. Nekem úgy tűnik, hogy már elég sokan átláttak rajta, aki meg még nem, azt Botox és Peti felvilágosította.

Bujumburi 2015.04.11. 19:46:58

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Igen és tetszett. :) Illetve leállította a fröcsögését Gyula irányába. :) Apolkát jó ötlet volt meghívni újra, pl. tud beszélni is.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.11. 19:47:44

@Szent Borzadály: Igen, igaz, önálló. Bence ezt úgy fogalmazta meg, hogy nem hallgat senkire. Mint a buta emberek általában, ő is csak azt tartja jónak, amit ő kitalál. Lehet, hogy ez az "önállóság", konokság lesz a veszte.

Zsoofka 2015.04.11. 19:51:05

@ÉH3sZ: Szerintem sem fogja lecserélni Nórit. És végre Nóri is megnyugodhat egy kicsit. Szegénykém, megint neki kellett dönteni. Tök gusztustalan ez a Nórinemcsinálsemmit mantra. A legnagyobb idegmunka mindig neki jut: vagy mert majdnem kiesik, vagy mert neki kell dönteni a sok díszfasz és bóticsöcs helyett. HAJRÁ NÓRI ÉS GYULA.

ÉH3sZ 2015.04.11. 19:51:19

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Bent eléggé ellene vannak Petiék. De az újakkal még tud mit kezdeni, szerintem ha nyerni akar meg is fogja próbálni. Nekem mint semleges nézőnek, ez csak jó, csinálja a műsort

ÉH3sZ 2015.04.11. 19:53:49

@mokamini: Éljen és virágozzék Nóri-Gyula, a két trendkívüli szereplő:)

2015.04.11. 19:59:30

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: konok, igen, buta, lehet, de nekem számít, h önállóan dönt, és erre majd bizonyára rápacsál, de legalább addig is tartja magát ahhoz, amit kitalált. nem tudom elítélni azért mert van önálló véleménye.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.11. 20:09:53

@Szent Borzadály: Nem elítélésről van szó. Mikor egy játékos ellövi a fegyvertárát és végtelen ciklusba esik, nekem már nem érdekes. Számomra azok a jó játékosok, akik rugalmasak, alkalmazkodnak a körülményekhez, elemzik a többiek cselekedetét, egyszóval gondolkodnak.
A szakmájával járó ravaszságot, résen levést nem sorolom a jó játék kategóriába. Ezzel együtt bevallom, hogy valamelyest előítéletem van az ilyen celeb-merítéssel kapcsolatban, ezek már megjárták a hadak útját, az X faktort csak azért nem próbálták ki, mert nincs hangjuk. De ha jól játszik valamelyik ilyen - lásd Botox - elismerem.

2015.04.11. 20:20:44

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: ez a játék annyira nem csajoknak való, vagy pontosabban ezek a csajok nem értenek hozzá, és mindegyik vkinek a hátán kapaszkodik a fináléba, és szinte csak azt látjuk -jogosan-, h lokipeti hogyan taktikázik, hogy ha csaj aljaskodik / taktikázik, már utáljuk :) snezi nem rosszabb, mint a fiúk, viszont egyedül kapaszkodik, én meg szeretem az esélyteleneket buzdítani, HA látom a küzdést-akarást :) ezért szurkolok neki perpill.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.11. 20:46:21

@Szent Borzadály:
Mega-megadom magam. Én a jobbiknak szurkolok, nem az esélytelennek

kékalmamag 2015.04.11. 21:49:28

Nyilván leírtátok előttem, de szerintem Loki és Botox is tisztában van azzal, hogy Pjotr csak az ikonjának fénye miatt mondta vissza a Bence-picsázást, és nem egyéb okokból. Mondjuk hogy az elején még miért ment bele azt nem tudom (még nem vágták be? vagy nem is fogják, vagy csak eszébe jutott a renoméje) Persze jó taktika a másik oldal felé, de ezek után Lokiék simán rádolgozhatnak az ő csitítására is majd, persze majd csak a vége felé, mert addig nekik is jó, ha van kapocs a két oldal között, de szerintem Botos nem fogja neki elfelejteni és lehet hogy A tervből visszaminősíti B tervnek.

Infomaniac 2015.04.11. 22:18:40

@kékalmamag: Ez lehet. Főleg, hogy ők még sosem voltak egy pár, tehát nem ismerik egymást lakva, ellenben Botox Lokival összemelegedett.

Mdolo 2015.04.12. 00:00:00

Lassan már kommentelni sincs kedvem; az értelmesebbik/taktikázós klikkről is kiderül lassan, hogy milyen megalkuvók és csak beszélnek a levegőbe.
Peti-Loki páros a játék eleje óta szembehelyezkedett a Bence-Patrik-Norbi/Milán bagázzsal. Végül sem Norbit, sem Milánt az ő nagy taktikázásuk rakta ki, viszont az elvileg szövetséges Baywatchot csak megszivatták egyszer, mikor Nórit rásózták, aztán a golyós-vázás játékban is böszmék voltak, aminek a levét ismét csak Gergő itta meg.
Most újra itt volt a lehetőség, hogy kirakják pl Bencét - ugye Botox el is intézte, hogy ne állhasson Sneci mellé - erre ugye kiderül, hogy ez fel sem merült végül, viszont az e hétre konszolidálódott, egyébként eléggé utált Mandulának is benn kellett volna maradnia Gyula ellenében.
Gyerekek, hát ez mi? Ez a taktika? Hogy a hét minden napjára kitalálok valami baromságot, ami a következő adás első 3 perce után felül van írva, végül lefújjuk az egészet és megvalósítunk egy 6. verziót, ami minden esetben az, hogy összezárunk a régiekkel, és kibasszuk a legújabb játékost? Mert ez történik taktikázás címszó alatt. Mondjon valaki egy olyan játékost, aki egy jól kitalált - végigvitt taktika eredményeként távozott. Nem volt még ilyen.
Sokan írják, hogy a taktikusok miatt érdekes a műsor, mert nélkülük rém unalom lenne. Szerintem néhányan félreértelmezik ezt a szót, az hogy beszélnek össze-vissza napokon keresztül arról mit kell tenni, végül hoznak egy 8-9 játékos számára megfelelő kompromisszumos döntést, az nem taktika. Miközben már mindenki mindenkit ki akart vágni legalább egyszer a motelből és a pandorákon ez látszik is (legutóbb ugye Sneci-Bence volt ekézve, Botox által szétválasztva és mégsem lett akció).
A konklúzió számomra az, hogy sokkal okosabbnak hiszik a játékosokat az itt kommentelők, hosszasan fejtegetik a lehetőségeket, ki mit gondolhat, ki mire játszik, ki hány hétre gondol előre, hogy tudják majd kivágni 5 hét múlva ezt meg azt. Szerintem ezt felejtsétek el, lehet hogy Peti-Loki taktikusabb, mint a mindent leszaró faszvakaró fröcsögve zabáló Becks, de akkor amikor ennek meg kéne látszódnia, akkor mindig a lehető legegyszerűbb - legkiszámíthatóbb forgatókönyv történik meg. Ennyi. Írom mindezt úgy, hogy Peti-Loki párti voltam, bár Loki sokszor sok, illetve egyre többször. Most Nori 10/10.
A Maffiózók sorozatból Livia Sopranotól idézve: "... ez az egész egynagyrakás szar"

furmintszaraz 2015.04.12. 00:17:30

"Ő lehetne a Vidéki Man, már ami a parasztságot és a bénázásokat illeti." - És ezeket a dolgokat így hoztad össze, Géza? Most majdnem mondtam valami csúnyát, de inkább csak annyit, hogy eggyel kevesebb olvasód van, és nem a botrányos szövegszerkesztés miatt. (Csak egy szép félmondatszerűség az elejéről: "majd közli és Sneci-Bence duóval, hogy egy a faszi tuti pszichopata.")
Köszönet a kiváló munkáért!

kamilla123 2015.04.12. 00:37:11

@Mdolo: hát ezzel teljesen egyetértek

Brix 2015.04.12. 02:30:23

A Loki-Peti páros eléggé aljas módon játsszák ezt a játékot, csak annyi szerencséjük volt , hogy a szeriik megsegítették őket Mariann visszahozásával, aki ha lehet még gusztustalanabb módon viselkedik , mint a Peti-Loki páros. Snezit kizárólag ezért támadják , mert egyedül őt tartják veszélyes játékosnak az ellentáborból , ezért ki akarják kicsinálni. Reméljük , az újonnan bejövő játékosok felismerik, hogy kiket kell kiejteni , ha azt akarják , hogy valami babér teremjen nekik...
A klikk hatalmát kellene megtörni, akkor izgalmas lesz a végjáték is!

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.12. 02:36:32

@Brix: Na igen. Ki mire izgul. Te Snezire:)))) Én az okosokra:DDD

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.12. 02:48:50

@Mdolo:
@kamilla123:
Én Tony párti vagyok :))
Arra jöttek rá - elsősorban Peti -, hogy egyelőre jobb bent tartani valakit, akit ismernek, kezelni tudnak, mint egy újat megint kitapogatni, rájönni a gyenge, meg az erős pontjaira, szóval lutrizni. Arról nem is beszélve, hogyha kiderül, hogy ő van Bence eltávolítása mögött, akkor utána Patrik, Adri, Snezi szövetség ellenséggé válása már lehet, hogy neki is sok lenne.
És van még egy gondolatom. Szerintem a kinti életből itt összefűz valami néhány embert. Akkor estem gondolkodóba, amikor kórusban - a szemérmes Adrival az élen - el kezdték mantrázni, hogy "nem mondjuk ki még egyszer a szót", "nem ismételjük meg a szót" (már amit Vakond mondott). Mert ők átlátták ennek a jelentőségét, ez nem egy mindennapos qrv@nyázás volt. Hanem Beus megmondta Vakondnak: meg fogsz dögleni. Kik beszélnek így.?

ÉH3sZ 2015.04.12. 08:33:14

@Mdolo: "Mondjon valaki egy olyan játékost, aki egy jól kitalált - végigvitt taktika eredményeként távozott"
Apolka:)

2015.04.12. 08:44:14

Az előzetest elnézve lehet, hogy akkor ezentúl már csak olvasni fogok (mint a vv7 végén).
Ez a sok összefonódás (kintről ismerik egymást stb.) azt mutatja, hogy a válogatást elég gyorsan lezavarták. :D

Loki elcseszte, hogy lecserélte Nórit. Bár ez Nórinak csak jó, mert ha végig is vitték volna együtt, Loki nem tartotta volna túl sokáig a gömböt. Legalábbis most úgy tűnik.

@Edwest: "Nyelvtan: a "konfrontálódni" teljesen helyes. Magyar tanár vagyok, szóval nem jó helyre ment a kioktatás."
:D Magyartanár (egybeírandó, ha arra gondoltál, hogy a szakod ez) :D

natalja (törölt) 2015.04.12. 09:07:27

@Mdolo: Taktika, igen. Peti taktikája. Nekem úgy tűnik, hogy Peti ki akarja golyózni Lokit, és most mintha ezt készítené elő. Peti a legnagyobb köpönyegforgató, és ezt még egyelőre nagyon jól csinálja. Loki most megkapta a régóta áhított Botoxot, ami még jobban el fogja vonni a figyelmét.
Remélem, Nóri végig ennyire észnél lesz. (Bár simán bele tudnak nyúlni ebbe is a szerkik az ilyen aranypántlikás küldetésekkel.)

Mucsai2010 2015.04.12. 09:57:23

Tényleg nem értem mit megy itt a találgatás meg a tippelgetés, amikor köztudott, hogy a holnap beköltöző pornós csaj nyeri a játékot.

Bujumburi 2015.04.12. 10:05:39

@Mucsai2010: háát... a reményhal megy utoljára, de pl. engem amúgy sem feltétlenül az érdekel, hogy ki nyer, hanem hogy hogyan jutnak el odáig ;)

beacska 2015.04.12. 10:05:40

@Mdolo: nem véletlenül mondta Loki, h egész éjszaka azon agyalt, h hogyan lehet kitenni Bencét, és nem jött rá...ezt mondtam én is, mikor szétszedték őket: attól még, h Bence külön van Snjezitől, még nem lehet kitenni...azért vetették el Bence kirakását, mert nem lehetett kirakni úgy, h ziher legyen...

Én, mondjuk barbival rakattam volna ki, de ő NYILVÁN nem volt rá hajlandó...

én azt nem értettem, h pandórán Loki miért nem háborodott fel, amikor szóba került, h az összes szingli srác Nóri mögé áll, hogy hohóóó, hát ő az én párom...hát ezért, mert ez volt a terv...

amúgy Ádám már csak azért is megérdemelte, h repült, mert azon kívül, h öntelten azt hitte, h Nóri már belezúgott (?????), semmit nem tett...én a helyében Snjezi mögött kerestem volna helyet...bááár, asszem, amikor ő került sorra, már Peti ott állt...mondjuk ebből a szempontból ügyes volt Peti, biztosra ment...

Bujumburi 2015.04.12. 10:08:03

@Mdolo: Sajnos teljes mértékben igazad van... :(

Bujumburi 2015.04.12. 10:13:54

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Én is azt látom, hogy a kinti kapocs sokszor felül ír dolgokat , így ez elég zavaró. Emiatt is jobb, hogy Ádám és Melanie eltűnt, szembeötlő volt, hogy tartottak néhányan tőlük, főleg a kintiek miatt. Ez zavaró, nem is szabadott volna ilyennek kitenni a szereplőket. Az hogy Adri és Apol ismerték egymást, sőt még ki tudja hányan, az is előny lehet pl. egy Naomival szemben, viszont ott nem egyértelműen a függőségi (v)iszonyt láthattuk.

beacska 2015.04.12. 10:22:13

@Bujumburi: én nem érzékeltem, h "tartottak tőlük a kintiek miatt"...már kérdeztem, h mi ez a nagy Mandula-papázás?? én semmiben nem láttam ennek a megjelenését. a Papa is csak velünk nézte az eseményeket, nem hiszem, h ott volt, azt sem, h telefonálgatott...pláne úgy, h első adandó alkalommal kiesett mindkettő

de az valószínűbb, h a bentiek gondolhatták, h nem "véletlenül" kerültek be, mint az ejtőernyősök...csak ezért volt okuk tartani tőlük, h mi lehetett a szerkesztői szándék velük

AkkorlegyenPtr 2015.04.12. 10:25:43

Petinek mindenki hisz. Talán már Loki és Gyula nem. A pozitív atyuskából egyszercsak át fog váltani vérengzésre és a tisztelet átmegy félelembe. Lehet, hogy akkor már késő lesz és nem tudnak mit tenni ellene a többiek.
Lokit lesz az, akit beáldoz erre. Kidobja, és így a többiek pislognak majd, hogy hoppácska.

Nem rossz játék ez, sőt. Nem szimpatikus a vége felé, dehát ez van, ez ilyen.

Persze szerintem. Megpróbálom kitalálni a múltat :)

beacska 2015.04.12. 10:29:17

@AkkorlegyenPtr: nem hinném, h be fog következni, h Peti kiteszi Lokit. Miért is tenné? a végén "hirtelen halál" van. a szerkik szórják ki a párokat, amíg 2 v. 3 (már nem emlékszem) nem marad...asszem 2 pár, és köztük van a szavazás a visszahívott játékosok közül

ÉH3sZ 2015.04.12. 10:30:52

@AkkorlegyenPtr: Kellenek azért a barátok a végére, mert mintha lenne valami kiválasztás, amikor már csak két pár maradt.

Hajrá Gyula!

Mucsai2010 2015.04.12. 10:32:33

@Bujumburi: Engem sem, mondjuk a Coulombo-ban is tudod rögtön az elején, hogy ki a gyilkos.

Bujumburi 2015.04.12. 10:34:00

@Mucsai2010: :D :D :D óóóó , és milyen igaz!

Mucsai2010 2015.04.12. 10:35:13

@ÉH3sZ: Nekem valami olyasmi rémlik az előzőekből, hogy a régi, már kiesett játékosok fogják eldönteni, hogy kik dobálhatják a gömböt.
Ezért is valószínűtlen, hogy a Loki meg Peti féle "nagy" taktikusok eljussanak a döntőig.

ÉH3sZ 2015.04.12. 10:41:22

@Mucsai2010: Igen, erre próbáltam ilyen ködösen utalni:) Én arra gondoltam, h a nagy taktikus attól nagy, h úgy alakítja a dolgokat, h besározódás nélkül jut el a végéig. Peti ezen nagyon rajta van, Loki kevésbé. Ezért nem várok még egyelőre Pjotr-Loki harcot

Bujumburi 2015.04.12. 10:41:45

@beacska: Snezin és Patrikon lehetett a legjobban érezni. (utólag már Barbin is egyértelmű) Melanie is úgy beszélt velük, ahogy ismerősökkel szokás, "ezt nem szeretném, hanem akarom" stb..
Most fejből nem fogok idézgetni, de gondolom Ádám faterja valami producer jellegű lehet, aki befektet ebbe-abba, Snezi és Patrik fb-ja és instája is tele van a magyar celebekkel közös selfiekkel. Ádám faterjának már az aranyparthoz is volt valami köze, de alapvetően ennek a típusú közéletnek a háttérembere. Te írtad a habonyozást anno? Kicsit olyasminek tűnik. PAtrik egyébként Éden LEvit is ismeri képek alapján, Ádámot is. Snezit pedig megtalálták Ádám videoklipjében. Ad 2.: valószínűleg tud nekik munkát adni a későbbiekben. Ádám Bea-féle elszólása is erre utalt, ott is visszaakart élni a kinti élete előnyeivel.

Mucsai2010 2015.04.12. 10:45:59

@beacska: Ádámmal és Melanival egyértelműen csak a szex volt a szerkesztők célja, meg a műbalhék. Nem véletlen, hogy már valamikor az 1-2. hét környékén fenn voltak a neten a részletek a zuhanyzós szexről. Gondolom ők eleve így lettek szerződtetve, külön szerződéssel, külön pénzzel, hogy szexelnek. Nem véletlenül keresi Melani a zuhanyzóban is a kamerákat, meg szól ki stábnak az ágyból, hogy oltsák le a villanyt.
Nyilván az sem véletlen, hogy Ádámnak már a beköltözés napján csöcsöket meg seggeket kell fogdosnia, amit valószínűleg nem ok nélkül másnap levetítenek Melaninak, akivel együtt szörnyűködik Berki. Majd mikor a csaj berongyol a villába, már rögtön a kamerákat szemlézi a balhézás előtt.

beacska 2015.04.12. 10:47:21

@Bujumburi: jaaa, az nyilvánvaló volt, h ismerik egymást. én a nyomást és a "félést" nem érzékeltem...az meg, h melani és ádám parancsoló módban beszélt, az egy dolog...én nem érzékeltem, h ettől "hatalmuk" is lett volna

beacska 2015.04.12. 10:48:42

@Mucsai2010: ez nyilvánvaló volt. ezért is mentek ilyen gyorsan haza. még mindig nem látom a Papát a háttérben...szerintem ez a falra festett ördög tipikus esete...nekem legalábbis úgy tűnik

Mucsai2010 2015.04.12. 10:52:11

@Bujumburi: Állítólag cca 1 milliárdos költségvetésű az ÉH. Nem hinném, hogy Mandula fater esetlegesen?? befektetett pár tízmilliója arra predesztinálhatná, hogy szerkesztői jellegű utasításokat adjon.

beacska 2015.04.12. 10:53:37

@Mucsai2010: én sem hinném. meg hát ki is estek

Mucsai2010 2015.04.12. 10:54:56

@beacska: Ja, és nem tartom kizártnak, hogy Melani és Ádám, ha nem is ugyanannyit mint a főnyeremény, de hasonló nagyságrendű összeget kaptak a szexjelenetekért.

Mucsai2010 2015.04.12. 10:58:32

@beacska: Egyébként meg nekem az ÉÉ, meg a fb-ja alapján egyáltalán nem tűnik annyira nagypályásnak az ürge.

Tertullianus, a filozófus 2015.04.12. 11:04:13

@beacska: Valami biztos van a háttérben, máskülönben nem került volna be olyan sok (szerintem 6) egymást régóta ismerő ringyószerű félceleb.
Melanie és Ádám hatalommal nem bírtak, de ők így hihették. Hatalma Mandulapapának lehet, akkora talán nem, hogy a győzelemig is eljuttassa a még élve maradt három emberét (Sneci, Barbi és Patrik).

Bujumburi 2015.04.12. 11:07:51

@Mucsai2010: Azt nem gondoltam, hogy adott volna akkora szerkesztői beleszólásokat, de Berkiék is megleptek, ahogy az ÉÉ-ben Melanienak nyaltak. Hát lehet azt gondolni, hogy csak a féltő gondoskodás miatt ugráltak Sneziék úgy, ahogy a páros fütyült, de miután egyértelmű volt, hogy már szinte mindenki kinn akarja őket látni, Patrik hisztérikusan vinnyogta nekik, hogy ő ennek ellenére is segíteni akar, stb. NEkem így tűnt és ismerve a mai magyar helyzetet, itt mindenki fél mindenkitől, akinek lehetősége van belenyúlni az életébe. Én inkább az itthoni zenei életre/kapcsolatokra látok rá, azt gondolom, hogy a bulvár és a showbusiness (a legtöbb beköltözött wannabe életpályája) az még ennél is keményebb kapcsolatrendszerből áll, jobb mindenkivel jóban lenni.

Bujumburi 2015.04.12. 11:08:48

@Tertullianus a filozófus: szerintem nem is lett volna célja a TV2-nek, hogy bundagyanús legyen a dolog, így ez csak egy rövid nyaraltatás/ futtatása volt a gyerekeknek.

Bujumburi 2015.04.12. 11:10:15

@Mucsai2010: Ez így van szerintem is. Biztos hogy Gere Barbi sem csak az utazás miatt ment, sőt talán Bea és Mariann is többet kapott az átlagnál.

Bujumburi 2015.04.12. 11:13:33

@beacska: Vagy te még hiszel a véletlenekben. ;) M.o. nagyon kicsi hely, kicsi piac. Kevesen keresnek nagyon sokat, viszont mindenki ebbe a kicsi szeletbe szeretne bekerülni. Szerinted egy PAtrik/ Snezi mivel keresi a kenyerét a való életben? Alkalmi lehetőségekből, szereplésekből. Ebben van szerepe egy TV-nek, vagy egy olyan embernek, akinek jók a kapcsolatai.

Ronni 2015.04.12. 12:28:12

@Bujumburi: Barbi vernyákolása sem volt minden érdekől mentes.A kroki könnyek,meg a magyarázkodás hogy egész nap a Nórit győzködte hogy Vakond maradhasson.Mariann smink nélkül rémesen fest.
Nóri meg egy erős lélek, gÓLEM megjegyzése undorító.Érdekes hogy HUGYOST ÉS NEJÉT csontig kinyalta.

kamilla123 2015.04.12. 12:33:54

@natalja: haha :-) ez nekem is feltűnt, pedig én nem vagyok az

kamilla123 2015.04.12. 12:38:52

@beacska: én mindig egyet szoktam veled érteni, de most nem. Én is határozottan láttam a félelmet Patrikon és Snezin.

kamilla123 2015.04.12. 12:41:13

@Bujumburi: hát igen. elég egyértelmű, h Mariann azzal a feltétellel mehetett vissza a hotelbe, hogy kavarja a szart és hogy legyen valami kis akció valakivel. Úgyh most évődnek Lokival meg a zuhany alatt van (lesz?) vmi.

Mucsai2010 2015.04.12. 15:33:42

@Ronni: Én ezt annyival egészíteném ki, hogy az összes nő bent rémesen néz ki smink nélkül, egytől-egyig. És simán mind egy 10-essel többnek néz ki a riportokban kiírt életkoruknál.
Egyedül még talán a Melani volt az, aki úgy ahogy kinézett smink nélkül, csak neki meg a személyisége vágta agyon a külsőt.

beacska 2015.04.12. 15:52:19

@Tertullianus a filozófus: úr isten...vizsgáltasd ki magad...egyszerűen csak ugyanazok járnak a "rendezvényekre"...nem kell mindent túlkombinálni...

beacska 2015.04.12. 15:55:49

@Bujumburi: szerintem ezt a Mandula-papa kultuszt itt kezdte el vki terjeszteni, azóta van csak...egyszerűen csak van egy lista, ami alapján castingokra hívják a sok agyatlant. mégis, honnan kaparnák őket elő? te vagy én nem jelentkezünk, NYILVÁN azokat keresik meg, akik hajlandóak ilyesmire.
még azt sem hinném, h plusz gázsiért? miért? még a csat fizessen, h ott nyaralnak? Berkinek igen, de a többinek? minek?

beacska 2015.04.12. 16:01:58

@Bujumburi: @beacska: kiegészítés: VALAMENNYIT nyilván fizetnek, ahogy a VV-sek is kaptak, meg a Bár-osok is, meg a Survivor-osok is vmit. de nem hinném, h ez itt most gázsiért menne...az Aranypart, meg a Bajkeverők igen, EZ nem...

jaaa, az meg hogy vki benyomja a babáját, vagy jelen esetben a fiát a nőjével, az simán benne van. eddig is volt mindegyikben, és nyilván lesz is, de azt azért nem kell túlgondolni, h itt a benti játékosok meg lettek félemlítve...valszeg Ádámka bedobta a sármját Barbinak, aki a megnövekedett súlya miatt, elszokott az ilyesmitől és beszopta...

Mucsai2010 2015.04.12. 16:16:47

@Tertullianus a filozófus: Az tény, hogy bennfentes körből válogatták a szereplőket, már csak azért is, mert pl. sehol nem volt toborzás a válogatáshoz, tehát nyilván volt egy belső listájuk a potenciális szereplőkhöz.

Mucsai2010 2015.04.12. 16:20:48

@beacska: Igen, Barbinál szerintem is kb ennyi lehetett, kicsit megkavarta az érzelmeit, hogy egy jóképű, szép szemű srác rámosolygott.

Mucsai2010 2015.04.12. 16:23:13

@beacska: Szerintem itt egyedül Ádám és Melani lehetett aki plusz gázsit kapott, a szexjelenetekért.

beacska 2015.04.12. 16:25:33

@Mucsai2010: szerintem nem....szerintem ezek ingyé' dugtak...nem véletlen, h Snjezi se és Marcsi se hajlandó semmi hasonlóra...ez volt az utasítás, hát megtették...jaaa, h mégis repültek? hááát, ilyen a szelavíí

Zsoofka 2015.04.12. 16:25:53

@Mucsai2010: szerintem is.... lehet, hogy az ott-tartózkodásukat egy kicsit hosszabbra tervezték a szerkik, de Rozi a pisi-jelenetével túltolta a dolgot és hamar meg kellett szabadulniuk tőle... :)

beacska 2015.04.12. 16:33:21

@mokamini: Melani játszott az Aranypartban is?

Zsoofka 2015.04.12. 16:37:54

@beacska: gőzöm nincs :) én itt hallottam arról a műsorról először... meg a Mandulaklánról is. Nem gondolom, hogy összeesküvés-elmélet kell ide: kerestek egy majdnem-híres (bocs, Ádám) párt, akik némi pénzért és 3 perc hírnévért hajlandóak premierplánban dugni és ezt a két szerencsétlent találták... ennyike, szerintem :)

beacska 2015.04.12. 16:44:07

@mokamini: :D szerintem is...mondjuk, ez a páros ötlet tetszett...ilyen még nem volt, és még jó is kisülhetett volna belőle, ha nem vállalhatatlanok...mondjuk a licencben volt ez is benne (a pár-beküldés), de akkor is jó ötlet...

Edwest 2015.04.12. 17:03:38

@natalja: Természetesen erre gondoltam. Kínos, hogy elgépeltem a dolgot. :)
Ugyanakkor nem tudok elmenni amellett, hogy vajon miért van az, hogy ha néha írok egy-egy hozzászólást, valaki mindig beleköt valamibe?

Hogy a témához is hozzászóljak: ebben az évadban tényleg nagyon feltűnőek az olyan momentumok, amikről üvölt, hogy szerkesztői utasítás van a háttérben. És nem az olyanokra gondolok, mint hogy ki kap újabb esélyt, vagy hogy ki hányadikként választhat párt. Az olyan értelmetlen dolgokra, mint pl. Norbi kiesésekor Naomi monológjára. Manduláék beküldése szerintem az olyan elhibázott döntések egyike, mint Pongó beküldése a VV-be vagy Alekoszé a feleségkeresős műsorba.

verkli 2015.04.12. 17:35:09

@Edwest: A szerkesztői beavatkozás elkerülhetetlen, különben a játék kiszámíthatóvá, vagyis érdektelenné válna. Elég ordító beavatkozás mondjuk a védettség, de elengedhetetlen a nézhető műsorhoz. A választási sorrend érdekes dolog... Ha én szerkeszteném a műsort, akkor úgy járnék el, mint a VV esetében, vagyis a játékosoknak borítékolniuk kell a jelrakást (itt a választásukat), így nem kerül hátrányba senki a sorrend miatt. A ceremónián pedig nyilván a 'legizgalmasabb' sorrendben kell a játékosoknak választaniuk, hogy jó legyen a műsor. Lehet, hogy így is történik, de erről nem kaptunk infót.

ÉH3sZ 2015.04.12. 17:47:38

Isten éltesse az összes Gyulát! Hajrá!:)

Zsoofka 2015.04.12. 17:52:50

@ÉH3sZ: Nagyon figyelmes valaki :))))))))

Mucsai2010 2015.04.12. 18:02:25

@beacska: Igen, egy páros tényleg érdekessé tehette volna a műsort, ha jól taktikáznak, mondjuk ehhez kellett volna, hogy a kettőnek együtt ne 100 legyen az iq-ja, meg az sem volt túl nagy előny, hogy a páros egyik tagja (Melani) konkrétan gyógyszerfüggő.
Ha az első héten nyugton vannak, nyitottak, kedvesek, barátkozóak a többiekkel, nem marakodnak, Melani nem hisztizik nonstop, meg nincs a hugyozás, akkor akár még meg is kavarhatták volna a szálakat.

ÉH3sZ 2015.04.12. 18:14:15

@mokamini: Kivártam a megfelelő napot:))

Zsoofka 2015.04.12. 18:22:02

@ÉH3sZ: Akkor mégis súlyosabb a helyzet... :))))))) Talán te is aggódsz a világ túlnépesedése miatt? Esetleg vonzódsz a lepkékhez és a borotvahabhoz? :)

Edwest 2015.04.12. 18:26:28

@verkli: Persze, nincs is baj ezzel. Majd hülyék lesznek hagyni elhullani azokat, akik a hátukon viszik a műsort. Szerintem még a borítékos megoldás sem kellene. Épp az (lenne) a szép, ha lennének spontán. kétségbeesett lépések. Amúgy nekem tetszik Peti és Loki játéka, de kíváncsi lennék, vajon mit lépnének, ha kutyaszorítóba kerülnének, és mondjuk mindketten csak Mariannra számíthatnának. Talán én vagyok naiv, de szerintem benne van a pakliban, hogy egyikük beáldozná magát.

Gia 2015.04.12. 18:39:43

@ÉH3sZ: Az a kivágott balettfölső sem volt piskóta Berki óriásbébin,de ez a lábakat kihangsúlyozó sztreccs nadrág jobban kivágta nálam a biztit. :-)

ÉH3sZ 2015.04.12. 18:47:19

@mokamini: Inkább az éjszakai pillangókhoz és a tejszínhabhoz:)

@Gia: De jó h nem láttam:)

@Edwest: Botox titkos szövetségét Péterrel erősebbnek érzem, mint a Lokival való kapcsolatát. Szerintem szorult helyzetben DJ Pinokkió lenne a nyertes.

verkli 2015.04.12. 19:40:05

@Edwest: Nem hinném, az ő játékukhoz nem illik az áldozatvállalás. Ha meg Botoxra kell bízniuk a döntést, akkor nem tudom mi fog történni, többnyire nem értem, hogy a nők mit és miért csinálnak. Az elvileg_helyes_döntés az lenne, hogy Peti essen ki, mivel ő az erősebb játékos.

Gia 2015.04.12. 19:42:37

@ÉH3sZ: Nem láttad a gatyót?Hát elég egy pillantást vetned ennek az összefoglalónak a kezdő képére.Ott feszül Berki virgácsain. :-)

ÉH3sZ 2015.04.12. 20:15:44

@Gia: Rájöttem! Te tulajdonképpen rosszat akarsz nekem:)

Gia 2015.04.12. 20:25:31

@ÉH3sZ: Ez szemenszedett nem igaz.Napozni lehetne a szívemnél. :-))))))))

Gia 2015.04.12. 20:27:43

@ÉH3sZ: Ja,de azért nézd meg lentebb a párválasztós képen is a Küklopszot."Tsodálatosak" azok a formák.. :-))))))

ÉH3sZ 2015.04.12. 20:45:45

@Gia: Nézze meg a hóhér!:))
(Ezt valószínűleg nem az égetős szívedre írtam, hanem Berkire:)

Tanya Jóska 2015.04.13. 08:58:18

Most volt Ádám a mokkában és aszonta hogy a sírás kerülgeti mert tegnap szakítottak melanival, es azota már testiség sincs köztük.. Tehát már van vagy 8 órája is. Nem is értem hogy bírja.

Tanya Jóska 2015.04.13. 09:17:17

@Mucsai2010: Honnan lehet tudni ezt? ( nem olvasok bulvárt így lehet hogy már csak én nem Hallottam).

Mucsai2010 2015.04.13. 09:24:03

@monroe a kb hetedik Robin bubi: Csak nem Melani szakított Ádámmal?? A nyakamat tettem volna rá, hogy az a nő soha nem ereszti el.
Bár mondjuk ha jó emlékszem, bent a villában is szakítottak párszor.

Tanya Jóska 2015.04.13. 09:27:30

@Mucsai2010: Igen, ezert nem értettem mit van úgy oda. Honnan tudod hogy a pornós bula nyeri a játékot?

Mucsai2010 2015.04.13. 09:38:07

@monroe a kb hetedik Robin bubi: Csomó helyen megszellőztették már.
Na de most akkor ki szakított kivel? Mondjuk már péntek este az ÉÉ-ben is feszült volt a Meleni nagyon.

malevil2050 2015.04.13. 09:43:44

@monroe a kb hetedik Robin bubi: Mecsoda tragédia,mostam sztán mi lecc??

Tanya Jóska 2015.04.13. 09:45:47

@Mucsai2010: A melani szakitott Ádámmal de gondolom kibekultek mire ádika kiért a TV2 székházból.

anonymand kommentelő 2015.04.13. 10:07:01

@malevil2050: Tojok rájuk!
Hajrá Nóri, hajrá Gyula, így, ahogy vagytok!

mézescsók 2015.04.13. 10:41:05

Miközben végigfutottam a hozzászólásokat, az jutott eszembe, hogy Patrik-Adri párost olyan sokan kint szeretnék látni, de az ÉH2--t az az Edina-Máté páros nyerte, akiknek mintha reinkarnációja lenne az ÉH3-as páros! Taktika nuku, bulizás ezerrel, szex, némi hiszti, stb. A kimmentelők nem nagyon várták őket még a végjátékra sem. És mindketten benne voltak az induló csoportban.
És ha megismétlődne az eset?
Az ÉH1 győztesének sem sokáig látszott Kristóf. Többen fogadtak volna - amíg bent volt - Corleonéra.

Stevie Van Der 2015.04.13. 11:16:41

Nóri azt mondta: Én megyek Gyulára.

Bujumburi 2015.04.13. 11:20:45

@mézescsók: Én csak bízom benne, hogy nem ez a páros nyeri. Esetleg ha közben legalább párszor párt cserélnek, megváltozhatna a véleményem, de így kibekkelni együtt, hát nem tudom, azt hiszem ez a játék éppen nem erről szólna. Bár lehet, hogy én vagyok hülye :D
@Stevie Van Der: :D

AkkorlegyenPtr 2015.04.13. 11:37:41

@Bujumburi: Engem már eléggé irritál az a páros, főleg Adrienn... ahogy valaki őket meri támadni, azonnal beveri a hisztit.. kössszi ezt nem várrrtam volna, stb stb stb. Miért is? Lávcsi szercsi vagy mi a tök? Ez itt egy játék, hahó.

melaena 2015.04.13. 11:40:26

Nori zsenialisan vette eszre, hogy Gyula egy partnert/jatekostarsat lat benne, mig Adam azt akivel tuljut a parvalaszton,es jovoheten levalt.
Neki van magasan a legnehezebb dolga.
Mivel tobb,mint egy honapja se ismerosok,se net,se ujsag,se konyv,se tv,a tobbi kezdojatekos is az idegosszeomlas szelen all.
Viszont ok legalabb egymassal beszelgetnek,mig Norit az osszes kozos beszelgetesbol kihagyjak,ha pedig szohoz jut,leugtjak.

Berki dumaiban igazabol nem is az a gaz,hogy vannak ilyen emberek, hanem az,hogy az elore megirt 20x felvett szovegekben is ilyen,tehat a tv2 szerint ez igy rendben van.

mézescsók 2015.04.13. 11:50:48

@Bujumburi: Én is bízom benne, bár Patrik elég szimpatikus. Lesír róla, hogy főleg lazázni ment oda, ha esetleg nyerne is, az már nem is a hab a tortán, hanem maga a torta.
A játék felénél vagyunk, párcsere még bőven beleférhet, de amíg Adri bent van, addig ez elég kétséges. Idióta egy nő, ő aztán tuti nem tudja, milyen rendezvényen van.

Csak este értem rá megnézni a pénteki adást, és valahogy motoszkált bennem, hogy Nóri nem biztos, hogy jó párt választott. Gyula normális pasasnak látszik, de valahogy elég görcsösnek érzem. Nem biztos, hogy segíteni tud Nórinak, hogy kicsit lazuljon. Ehhez a játékhoz nem elég az elszántság, kell egy kevés vagányság is, kockázatvállalás, dörzsöltség is, de főleg, hogy valaki ne akarjon mindenáron nyerni, mert úgy nem nagyon jön össze. Lehet, tévedek, még csak egy hete van bent. Mondjuk abból a szempontból szerencsés választás volt, hogy a két beköltöző bombázó szeme nem Gyulán akad meg először. Sanszosabb, hogy Bence vagy Patrik lesz a kiszemelt célpont.
Ádám főleg addig volt elviselhetetlen, amíg bent volt a szívügye, a múlt héten elfogadhatóan viselkedett. Elég nagy arca volt, de szerintem bőven adott volna le belőle. És elhiszem, hogy hálás lett volna Nórinak, mondjuk ezt Gyulának is elhiszem. Ádámot Nóri tudta volna könnyebben irányítani (beégtek nála Lokiék, ezért nem hiszem, hogy a továbbiakban bedőlt volna nekik), Gyula viszont Petit és Lokit tiszteli szinte szentként, szerintem a jövőben a csatlósuk lesz mindenben. Ezért még veszélyes is lehet Nórira, aki ugye ránk, a nézők szimpátiájára a játék sajátossága folytán nem számíthat (a Vv-ben bőven végjátékos lehetett volna), de itt csak a többiekre számíthat, illetve nem, mint ahogy eddig tapasztaltuk. Szóval ezért gondolom, hogy nem biztos, hogy ez a döntés lesz hosszabb távon a jobb a nőcinek.

A másik, ami felmerült bennem, hogy Peti most valahogy mintha lokalizálná Lokit, hogy egy ilyen ócska szójátékkal éljek. Megkapta a régen vágyott Botoxot, akinek Peti a fő szövetségese, a titkos terve. Erre még ráfűzhet. Ha kap némi gyenge pettinget (többet Botoxról nem feltételezek, mármint itt a játékban), totál vezethető lesz. Hacsak időben észbe nem kap.
Estek már ki ÉH-ból tuti befutónak látszó játékosok is, holmi hülye kis baklövések miatt.
Loki sem ésszel játszik, hiába bizonygatja az ellenkezőjét. Hacsak nincs valami titkos terve Nórival, mert az azért ütős lenne, de nem hiszem.

mézescsók 2015.04.13. 11:54:06

@melaena: Lám, mennyire másként látjuk! Bár abban igazad lehet, hogy Ádám talán könnyebben elcsábulna néminemű idomoktól.

Bujumburi 2015.04.13. 11:59:46

@AkkorlegyenPtr: Szívemből szóltál. :D Nem is értem ezt a logikát: "de hisz' hát ők itten a zigaz szerelmesek, őket bántani, be csúf dolog". Hogy egy nagy klasszikust idézzek: "eh?"

Egyébként meg a többiek a hülyék, hogy ezt beveszik, se Gergő se Snezi nem robbantott, akiknek pedig lehetőségük lett volna rá. :(

Bujumburi 2015.04.13. 12:00:54

@melaena: az általad leírtakkal is egyet kell értsek 100%-ig.

Bujumburi 2015.04.13. 12:05:22

@mézescsók: ez most egy ilyen egyetértős 10 perc a részemről, mert amiket itt leírtál mind-mind az én fejemben is motoszkálnak. :D Azért bízom benne, hogy Gyula, miután őt is átverték a párválasztón Petiék, nem lesz csatlós, max a látszat kedvéért. A görcsösséggel viszont nem tudom, hogy fog-e tudni kezdeni valamit. Viszont az új csajok tutira nem Nórit dobják ki, ha valakit kidobnak. Talán még pihenhet szegény lány egy picikét.

Mucsai2010 2015.04.13. 12:26:50

@monroe a kb hetedik Robin bubi: Sebaj, szerintem Barbi tárt karokkal (lábakkal) várja.

AkkorlegyenPtr 2015.04.13. 13:02:34

Kiváncsi lennék a bentiek közül hányan nézték az ÉH szériákat korábban.
Mennyit profitálnak ebből.
Adri Patrik páros kísértetiesen hasonló az ÉH2-nem látottakkal.
Lassan azért ki kéne tematikázni őket, a felénél járunk és nem akarnak távolodni.
Kósza próbálkozások voltak: Adri nem zavar, hogy Patrikot idegesíted az súlyoddal? Patrik vékony lányokat akar Adri égess zsírt.. stb stb... de eddig semmi eredmény.

mézescsók 2015.04.13. 13:24:13

@Bujumburi: Kérdés, hogy mi motoszkál ilyenkor a pasik fejében: hogy megtartsák-e a párjukat, vagy hogy lecseréljék. Gyula átlagpasi (ezzel nincs semmi gond), gondolom ő is körüldongja a beérkező új csajokat, mint eddig mindahánnyal így jártak el a fiúk. Talán némileg visszafogottabb lesz, ezért aztán nem tereli Nórira a figyelmet. Beusnak, Snezinek is nagy keletje volt kezdetben a férfiaknál, igaz, feladatuk is volt.Barbi pont olyan semmitmondó volt, mint most, nem is keltett figyelmet, pedig ő is lehetett volna a FA. Melanie - szóra sem érdemes, mindenki tudta, hogy párja van, akihez ugyan nem állhat, de tett róla, hogy közutáltanak örvendjen.
Nagyon kérdéses, hogy milyen lesz a két új csaj és milyen küldetéssel mennek be. Megjegyzem, egyszer már küldhetnének két srácot, a hölgyek örömére, hogy legyen miből csemegézni.Mert a benti kínálat eléggé beszűkült.

Bujumburi 2015.04.13. 13:50:51

@mézescsók: A most beköltöző 2 lányon kívül még 5-en várnak a bejövetelre, ha igaz a 28 játékos, amit a beharangozóban nyomtak. Szerintem lesz annyi esze Gyulának, hogy "meghálálja" Nóri választást, főleg, hogy egyedül neki köszönhette a bennmaradását, a többiek kissé átvágták. :) Barbit és Adrit unom a legjobban, nem fogom sajnálni, ha valamelyik lány őket ejti ki. ;) A beérkező lányokra mindig felajznak a srácok, hiszen új hús a piacon. :) Aztán ahogy benn marad valamelyik, minden marad ugyanúgy. A benti srácok is nagyon kényelmesen elvannak. Ezért is jó lenne, ha Adri eltűnne a színről, akkor Patriknak is lépnie kellene. Sajnos fordítva más a helyzet, Adri elég gyenge lenne egyedül szerintem, bár az is igaz, hogy a kezdő játékosoknak, volt idejük szana-szétstresszelni magukat, kivannak.

melaena 2015.04.13. 14:09:56

@AkkorlegyenPtr:
Ha lattak, azt is tudjak, hogy sok tematikazasra nincs szukseg,mert az utolso heten a brigad haromnegyede kihullik.
Raadasul ilyen "dobj egy kockaval,ha negynel kisebb,kiestel" .
Erre azert eleg nehez felkeszulni.
Barmilyen strategiaval.

natalja (törölt) 2015.04.13. 14:38:54

@Edwest: Jajjjjj már. :D Ez pont viccesen jött ki, nem volt komoly, én nem szoktam itt senkit ekézni. Ott volt a nevetés jele. :D

mézescsók 2015.04.13. 15:22:23

@Bujumburi: Mármint a nők közül a mai kettővel együtt összesen 7? Akkor még van miből meríteni.
A beköltözőkön kívül legutóbb voltak kivédhetetlen ritkítási lehetőségek is. Volt valami kaktuszos ceremónia. Annak a játékosnak kellett adni, akit leginkább kint szeretnének látni az édenből, aki a legtöbbet kapta, az esett ki. A játék során tény, hogy sokan kiestek a kezdők közül, de érdekes módon mindig maradtak is bent a végjátékra jócskán. Szóval azért nemcsak a vakszerencse dönti el, hogy ki dobhatja el végül a gömböt vagy tarthatja meg, hanem a többiek ellen- vagy rokonszenve. Ezért csinálja okosan Snezi a barátkozást minden bejövővel.
Este okosabbak leszünk. Talán.

kamilla123 2015.04.13. 15:33:33

@mézescsók: nekem az eleje óta az hiányzik, hogy a nagy taktikusoknak kikiáltott Peti és Loki kerüljön már egyszer nehéz helyzetbe, hogy tényleg láthassuk, hogy taktikáznak a "profik" éles helyzetben. És akkor tényleg kiderülne, ki mekkora taktikus. Gyakorlatilag egyik pasast sem akarta még soha átvágni a párja, meg általában nők vannak többen, szóval a tutiban ülve fossák a szót csak egyelőre. Aztán ha egy igazán kemény szitut megoldanak egyszer, és nem véreznek rajta el azon nyomban, na akkor majd azt mondom,h tényleg mekkora taktikusok!!

AkkorlegyenPtr 2015.04.13. 16:07:45

@kamilla123: Az is lehet a jó taktika eredménye, hogy nem kerül soha "éles" helyzetbe. Lecserélik a lányokat időben, vagy úgy terelik, hogy mások kidobják, közben B és C terv, stb stb.

Bujumburi 2015.04.13. 16:16:03

@mézescsók: jaja, a mai két csajjal együtt 7-en. :) Arra tippelek amúgy, hogy az egyik csaj védett lesz a kettőből. Mostanában nem volt védettség. Gergőé sem az a hagyományos értelemben vett védettség volt, mint pl. Marianné. Vagy a fekete angyal nevű kidobós sem az volt valójában.

mézescsók 2015.04.13. 16:18:24

@kamilla123: Hogy mire képesek/vagy nem képesek, azt a múlt hét eklatánsan bizonyította. Gyakorlatilag semmire. A végén már maguk sem értették saját magukat. Az alapállás az volt, hogy Snezit ki kell valahogy ejteni. Ez volt Botox célja, ezért választották le Bencéről és ezt hajtogatta már mióta Loki és Peti is. Csak azt felejtették el a drágák a hatalmas nagy taktikázás közepette,hogy a múlt héten fiúnak kellett mennie. Miután ez leesett, a variáció az volt, hogy Gézát idézzem: " Bencét kell szopóágra ültetni, oszt cső." Ne, már hogy az legyen az érv, hogy Peti valamiféle atyaisten a többiek szemében, ezért kell Bencének bent maradnia!!!
Semmi épelméjű ötlet nem született. Ha megnézed, tulajdonképpen nem történt semmi, a sorokat némileg megkeverték / Snezi-Bence páros szétválasztásán kívül akár maradhatott volna mindenki a helyén), de az igazán eldöntendő kérdés - ha feltételezzük, hogy a régi játékosok bent tartása a legfontosabb - Nórira maradt: a két új pasas közül ki menjen.

Na, ennyit a hatalmas taktikájukról. És Botoxnak sem kéne feltétlenül ennyire benyalni, az a csaj a pókerarcával még akármelyiküket átverheti. Azt már nem is említve, hogy igaz, lényegesen aktívabb volt ezen a héten, mint előtte egy hónapig összesen, de szerintem kifogyott a municiója. Ennyire volt hitelesítve, több nincs benne.Mondom, szerintem. Persze innen kintről lehet nagy a szám.
Möst üdv, valamikor este jövök vissza!

mézescsók 2015.04.13. 16:22:28

@Bujumburi: Tényleg régen volt védettség! Mondjuk Mariann most nem eshetett volna vissza, odaki, mert pasas volt soron, de Gyula mindenképpen. Nem volt védett Melanie és Ádám sem, az az előtti bejövők, továbbá Beus és Barbi sem. Úristen! Utoljára Snezi volt védett??? A többieknek feladatuk volt, az nem ugyanaz.
Mindegy, este megtudjuk. Engem viszont vár a fogorvos. Én őt annyira nem szeretném látni, de muszáj.

kamilla123 2015.04.13. 16:44:03

@mézescsók: Gergő is védett volt, de csak utolsó pill-ban derült ki

Edwest 2015.04.13. 16:48:08

@natalja: Oké. :) Igazából utóbb vettem észre, hogy nem az "szólt be", aki alapjáraton olyan kioktató stílust ütött meg. Meg épp érzékeny pillanatomban kaptál el. Kipityeregtem magam, aztán ennyi. :)

kamilla123 2015.04.13. 16:50:07

@AkkorlegyenPtr: persze, teljesen igazad van, de ilyen alapon Patrik, Adri, APol, Barbi, Bence és elég sok más játékos is óriási taktikus, hiszen nem voltak még igazán veszélyben. Vagyis Bence volt, de még csak nem is tudott róla :-DD

AkkorlegyenPtr 2015.04.13. 16:53:45

@kamilla123: Akkor Bence nyeri, a többiek meg elmondják neki majd hazafele a repcsin :)

beacska 2015.04.13. 16:57:23

@AkkorlegyenPtr: igen, én is pont ezt akartam írni :D...meg az is taktika, h éppen ki van mellettük párként...azért Loki jócskán dolgozik ezen az ügyön...nem úgy, mint egyesek ;)

kamilla123 2015.04.13. 16:59:41

@AkkorlegyenPtr: igen :)) egyébként ez tényleg jó lehet így, teljes tudatlanságban. Elnapozgat, bulzigat, Snezi meg lefájtolja Petivel és Mariannal a háttérben a dolgokat. Közben még azt is hiszi, hogy a macsó vezéregyéniség.

Amúgy én a szerkik helyében eljátszottam volna, h Norbit küldöm vissza és megint lenne egy szitu, amikor egyik feladhatja a másik miatt. Kíváncsi vagyok, Bence feladta volna -e most Norbiért :-))

beacska 2015.04.13. 17:00:22

@mézescsók: nem csoda, h nem született épelméjű ötlet, mert a Snjezi-bence páros szétszedése csak látszólag volt ötlet...még én sem (! :D) tudtam kisakkozni, h ebből hogy is eshetne ki Bence (ahogy Lokinak is ráment az éjszakája)

kamilla123 2015.04.13. 17:03:07

@beacska: hát úgy lett volna, h Snezi beáll Peti mögé, Bence BArbi mögé. És még odaállítja Barbi Ádámot is, és Ádámot választja. De Peti sztem beszart Snezi bosszújától. Vagy attól, h Barbi nagyon bírja Ádámot és nem akarja majd visszacserélni. :-)

kamilla123 2015.04.13. 17:03:42

@beacska: jó, igazból tudom, de azért érdekes lélektani szituáció lehetett volna

beacska 2015.04.13. 17:06:36

@kamilla123: miért félt volna PETI Snjezi bosszújától?? mondjuk, azt én sem értettem, h Barbi miért nem vállalta be a döntést, ha úgy odavolt Ádámért...Nóri meg bevállalhatta volna a megvédeni való Bencét...

mondjuk, én Mariannán kívül senkin sem éreztem a kényszert, h Bencét kidobják. szerintem Loki is csak játszásiból sakkozott rajta.

kamilla123 2015.04.13. 17:14:44

@beacska: azért, mert elég nyilvánvaló, hogy ha Barbi dobta Bencét, abban benne volt Peti keze is. És oké, hogy ha köv héten lány jön be, akkor Snezi jobb, ha meghúzza magát, de sosem lehet a helyzeteket kiszámítani. Ergo, ha egy olyan párod van, aki gyűlöl, az azért nem a legkellemesebb szitu, még akkor sem, ha utána persze visszacserélheted a saját párod.

Nóri tuti, h nem védte volna be Bence fenekét, mivel Bence már számtalanszor beszólt Nórinak a panddorán, h nem játszik, ideje hazamenni, és ki is akarta már "golyózni". Szóval ha Nóri választhat, nyilván inkább Gyula mellett dönt, aki tiszta lappal indul most nála. Ráadásul Nóri tudta volna, h Bence az első adandó alkalommal visszaáll Snezihez és akkor neki megint nem marad pár.

melaena 2015.04.13. 17:53:41

Arra kivancsi lennek, hogyan zajlik egy parvalaszto elokeszulet,mit beszelnek meg a jatekosokkal ?
Az szinte biztos,hogy elore le kell adni a nevet,ahova allsz.
Musorszerkesztesben ez jo,de megneznem az arcat egyszer az embereknek,ha mar rogton a masodik arc oda allna,ahova az elso :D

XocoLatte 2015.04.13. 18:37:25

@melaena: Ez a kérdés már számtalan alkalommal felmerült itt, a VV-t járt olvtársak terjesztették el ezt az urbánus legendát az ÉH-ra vonatkozóan is, amit aztán sixx kategorikusan cáfolt. Neki pedig talán elhihető, hogy van némi belső infója is. Szóval nincsen előre leadandó választás.

verkli 2015.04.13. 18:49:39

@kamilla123: sokan összekeverik a fogalmakat:
- Stratégia: hosszútávú terv, ami alapján a játékos az egész játék során játszik
- Taktika: olyan, általában rövidtávú rövidtávú cselekvés, amely a választott stratégia sikerességét maximalizálja az adott helyzetben.

Patrik (korábban Broki) stratégiája az, hogy mindenkivel együttműködik. Ha esetleg két szövetségese összeugrik (mindenki a szövetségese), akkor nem tesz semmit. Ehhez a stratégiához nem szükséges taktika, ezért nem is várható el tőle más, mint a napozás és a piálás. Nyilván ehhez a stratégiához is kellenek képességek (megbízhatónak és jó fejnek kell lenni, gyorsan kell felejteni), Patrikban ezek megvannak, ezért taktika nélkül is jó játékos.

,, 2015.04.13. 18:57:09

Kezdődik a konyhafőnök, csak szólok

melaena 2015.04.13. 19:17:17

@XocoLatte:
Nem tenykent kozlom, sima logika.
Valoszinutlennek tartom,h minden evadban,minden parvalaszton veletlenul pont a vegere marad a drama.

Egyebkent meg sztem egy "ujsagiro" lenne az utolso, akinek ilyen jellegu belso infokat kiadnak.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.13. 20:16:02

@Edwest: OFF
Lusta vagy guglizni.
L e h e t, hogy magyar tanár vagy, de nevelőnek nem nagy szám. Ugyanis nem kioktatás volt, hanem javítás. Tanár létedre tudhatnád, hogy ha többször megismétled a hülyeséget, attól az még hülyeség marad. Nyilván, latinos műveltséged nincs.
Magyarázat:
konfrontál= szembehelyezkedik
konfrontálÓDIK = szembehelyezkedŐDik.
Sztd van ilyen magyar szó?
Örülök, hogy nem te voltál a gyerekeim magyar tanára. Hatodjára is: aki nem tud arabusul, ne beszéljen arabusul.ON

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.13. 20:21:44

@beacska: Hehe
De az a vicc, hogy hogyan ejtsék ki Bencét úgy, hogy nagyjából SENKI se tehessen róla:)))

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.13. 20:25:17

@kamilla123: Sztm Apolka elég veszélyes helyzetben volt a legelején. És jól döntött akkor.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.13. 20:27:33

@Mucsai2010: Lehet, hogy lemarattam valamirő, de miért nem eresztené Ádámot? Mert főnyeremény?:))

gólyamajom 2015.04.13. 21:15:16

Kiváncsi vagyok ma Gyuláraa :D

Morfologista 2015.04.13. 21:17:47

@melaena: Az én véleményem az, hogy mivel a szerkik mindent látnak, ezért ők ez alapján be tudják lőni a sorrendet a nélkül is, hogy előre leadnák a játékosok, hogy ki mögé állnak. Egyszerűen csak akkor lehetne ebbe belepiszkítani, ha a játékosok kifejlesztenének egy olyan jelrendszert, amit a szerkik nem tudnak venni, vagy a játékosok a helyszínen megkavarnák dolgokat. Mivel a játékosok a legcsekélyebb imporvizációra sem képesek/hajlandóak, ezért szerkik kijátszásának valószínűsége igen csekély.

Chuck Νorris 2015.04.13. 21:21:07

Sziasztok, jó estét, lássuk a pornósokat ez mindenképpen ujdonság, vagy ööö várjunk csak!

gólyamajom 2015.04.13. 21:21:56

Lokinak Helló Kitty van a combján?

Morfologista 2015.04.13. 21:22:38

@Chuck Νorris: Ja. Nórikának elege van a guminőkből, és biztosra veszi, hogy megint olyan jön...

Chuck Νorris 2015.04.13. 21:25:37

na termékmegjelenités, a'la foszenepromo

Morfologista 2015.04.13. 21:26:24

@gólyamajom: Nem lehet, hogy egy Betty Boop tetkó volt az inkább?

gólyamajom 2015.04.13. 21:27:31

@Morfologista: óóóó, olyan pizsiben nyomom most :D

Ditti82 2015.04.13. 21:28:19

Loki jellemzéseitől kifekszek. :D

Ditti82 2015.04.13. 21:28:50

Aktmodell, hát hogyne. :D

Chuck Νorris 2015.04.13. 21:29:16

azt hittem a hegyoldalon vonulo két kecskét küldik be. végülis a szellemi szint ugyanaz, csak szimpibbek :)

introverted22 2015.04.13. 21:29:38

Ez ritka csúnya leányzó...

Bujumburi 2015.04.13. 21:30:17

@Ditti82: micicik nélkül? gyanús volna! :D

Chuck Νorris 2015.04.13. 21:30:18

na itt a mélytorku, ez már kipróbált mindent.

pogona vitticeps 2015.04.13. 21:30:38

Nagyon nehéz elvonatkoztatnom a belinkelt köptető reklámtól Barbi2- vel kapcsolatban.

ÉH3sZ 2015.04.13. 21:30:39

A nagykést beviheti?:)

Chuck Νorris 2015.04.13. 21:31:23

@windsor: ez a bauko lakótársa a pornós

introverted22 2015.04.13. 21:31:27

Se feneke, se melle... ez hogy aktmodell?? (ok, tudom, ex prosti, ex pornós... de azt is hogy??)

gólyamajom 2015.04.13. 21:31:40

"Ha bkererülök egy új társaságbaN" ez a kislány is agysebész.... Az eszével érvényesült eddig is- ő pornózott anno?

ÉH3sZ 2015.04.13. 21:32:06

Adri az emberismerő:)

Veder1 2015.04.13. 21:32:07

Ez a Barbi2 ez a "dolgozó lány"?

Morfologista 2015.04.13. 21:32:17

Mellek már nem is kellenek ahhoz, hogy valaki felnőttfilmes legyen?

Chuck Νorris 2015.04.13. 21:32:33

aktmodell télleg. hahahaha Kappa

Chuck Νorris 2015.04.13. 21:33:25

hát az a lényeg hogy mindent bevállaljon a perverzpiacra :)

ÉH3sZ 2015.04.13. 21:33:33

Patrik a fodrász:)

Chuck Νorris 2015.04.13. 21:34:12

a másik se sokkal szimpibb

Zoe_the_Genius 2015.04.13. 21:34:22

Landed. Ezek a pornósok? Ő lesz a pókmajoooom:)))) remélem. Tudtok valamit amit én nem?

Bujumburi 2015.04.13. 21:34:23

@Morfologista: Nem feltétlenül, főleg, ha bizarr dolgok tartoznak a profiljába. :D

gólyamajom 2015.04.13. 21:34:34

@Morfologista: a torka elég mély , ezek szerint az is elég :D

Mók_Ica 2015.04.13. 21:34:34

jó estét kedves kommtársak :)
újbarbi eddig elég furi......

2015.04.13. 21:35:45

tényleg senki más nem ér rá valóságsóba menni csak a pornósok és kurvák?

Veder1 2015.04.13. 21:35:55

Miért csak kurvákat tudnak beküldeni, más nem is jelentkezik?

Mók_Ica 2015.04.13. 21:36:18

@ÉH3sZ: ja, biztos a frizurája miatt gondolta :))))

@Chuck Νorris: szép hétfő estét, én hősöm :)

Zoe_the_Genius 2015.04.13. 21:36:27

@Mók_Ica: nekem szimpi, nem parázik a kamerától az emberektől sem, na vajon miért? :) mondjuk apró cicije van pornóhoz nem? vagy esetleg művészfilmekben forgat?

2015.04.13. 21:36:33

@Mók_Ica: baukó idegbeteg drogos pornós volt lakótársa

Ditti82 2015.04.13. 21:37:04

"Forgatások, fotózások." LOL

Zoe_the_Genius 2015.04.13. 21:37:51

@fosch9: meg a Loki:) a pókháló a könyökén botrány. amúgy attól hogy pornós lehet jó arc, nekem bejövős elsőre, a kosok általában szörnyen tapintatatlanok ha némi ész van hozzá jó lesz ez:)

xukxuk 2015.04.13. 21:38:40

Jól tessék megnézni az úgymondéletművészforgatásbólélek lányt,mert nagyon-nagyon sokáig élvezni kell a társaságát és számára ez az egész kaszni nagy akármit hoz az életébe.

2015.04.13. 21:38:48

@Morfologista: elég az a pár lyuk is biztos

Ditti82 2015.04.13. 21:39:24

@Zoe_the_Genius: Szerintem se "rossz arc" egyelőre.

ÉH3sZ 2015.04.13. 21:40:02

@fosch9: Szerintem rengeteg fiatal akarna szerepelni és sokan közülük külalakra is megfelelnek. De sajnos a TV2 ilyeneket választott:(

@Mók_Ica: Lehet, h amúgy tényleg fodrász szeretne lenni:)

2015.04.13. 21:41:40

@ÉH3sZ: lassan leszokom a valóságsókról már több ott a kurva mint az utcán

2015.04.13. 21:42:37

@Zoe_the_Genius: meg a Loki :) ez jó volt
nekem elvből nem jönnek be a kurvák, dehát ízlés dolga :D

Morfologista 2015.04.13. 21:42:49

@fosch9: Javaslom, hogy az Éden Hotelt nevezzék át Türelmi Zónára. Faszom a TV2-be!

2015.04.13. 21:43:22

@Zoe_the_Genius: és a blikk képpel cikkeni a no-cici pornós karriert - hányinger

Mók_Ica 2015.04.13. 21:43:44

@Zoe_the_Genius: igazi felnőtt művészfilmekben :) egyébként elég magabiztos és kedves volt az antréja..... csak az a csapkodás és fatépés ne lett volna a kisfilmjében........

@fosch9: eztet nem tudtam..... hiJányos a műveltségem baukóévából :))))

2015.04.13. 21:44:16

@Morfologista: egyetértek
alighogy kiesett beus kerestek egy másik kurvát ezt a barbarát
hogy úgy mondjam: ezen a héten is sorozatozok inkább

ÉH3sZ 2015.04.13. 21:44:24

@fosch9: Kellene egy többéves ötszázszereplős "valóságsó" nekik:)

Morfologista 2015.04.13. 21:44:56

mégyegy fitness edzőőőőőőő

Mók_Ica 2015.04.13. 21:45:19

valentina a testépítő :)))) jó párja lesz bencusnak :))))

2015.04.13. 21:45:33

@Mók_Ica: jaj hát nem olvasol blikket? :D

Morfologista 2015.04.13. 21:45:41

@Mók_Ica: a facsapkodás már csak azért is gáz, mert az egész hotel egy természetvédelmi terület szélén fekszik...

ÉH3sZ 2015.04.13. 21:45:59

@Mók_Ica: Nem testépítő, csak edző:)

2015.04.13. 21:46:33

@ÉH3sZ: nah mire gondolsz? :)
@Mók_Ica: @Morfologista: fitnesz valentina sztem nagyon csini dehát a kva blikk már elspoilerezte

Chuck Νorris 2015.04.13. 21:46:36

@Mók_Ica: Szia táncoska, hol voltál pénteken? randi ádámmal? :P

ÉH3sZ 2015.04.13. 21:47:28

Jól eltalálta Nórit:)

ÉH3sZ 2015.04.13. 21:47:58

@fosch9: Bentlakásos, 500 férőhelyes:)

Bujumburi 2015.04.13. 21:48:21

@Morfologista: Szerintem az ilyeneket kiadják nekik a szerkik, pl. Naomi kígyós tekergős izéjét, vagy Gyula motorszerelését. :')

2015.04.13. 21:48:38

mandulát kidobta melani tényleg?

Chuck Νorris 2015.04.13. 21:49:10

nem olvastam blikket de eszerint
SPOILER

Valentina nem sokáig lesz benn a Fitt Nessy szörny?

ocse1917 2015.04.13. 21:49:14

Lehet tippelni, hogy ez a debreceni hősnő hány percig marad bent. Mondjuk már az se semmi, hogy ki tudta nyitni az ajtót.

Mók_Ica 2015.04.13. 21:49:27

@Morfologista: rátapintottam a lényegre :)))

@ÉH3sZ: bocsi :))) ettől még passzol bencushoz :))) és tarthat edzéseket a csajoknak.... :)))

@fosch9: blikk kimaradt.... ma is :)))

@Chuck Νorris: képzeld, osztálytalim volt és a végén Beatrice koncerten kötöttünk ki és igazi fergeteg party volt :))) hajnalban értem haza.....

2015.04.13. 21:49:34

@ÉH3sZ: kollégium? :D
mit mondott nóri? nem figyeltem

ezek a szerencsétlenek a pornóst fogják bent tartani, hajrá valentina

Ditti82 2015.04.13. 21:49:35

@fosch9: De hát a forgatókönyv!

ÉH3sZ 2015.04.13. 21:50:15

Gyulához Paca áll közel:)

2015.04.13. 21:50:22

@Ditti82: te olvastad? :D küldd már át privibe :DDD

ocse1917 2015.04.13. 21:50:23

@fosch9: szabad a pálya ☺☺☺:-)

ÉH3sZ 2015.04.13. 21:51:43

@Mók_Ica: Adrira küldték be?:)

@fosch9: Böri:)
Nóri foglalkozását találta el Tina

2015.04.13. 21:51:48

@gólyamajom: édes vagy :)
@ocse1917: jaj ne :DD
@ÉH3sZ: gyula a második számú kedvencem lett

Morfologista 2015.04.13. 21:51:51

Nórika ráérzett, hogy mikor kell bemenni :DDDD

ÉH3sZ 2015.04.13. 21:52:48

Beszopják B2 kedvességét?

2015.04.13. 21:52:55

@ÉH3sZ: az lett volna a második tippem :D
milyen jól tippelt nóri grat

Chuck Νorris 2015.04.13. 21:53:07

@Mók_Ica: na legalább jól szórakoztál. amugy a müsor is jó volt, Nóri alakitott :) milyen osztály, álltalános?

2015.04.13. 21:53:25

a pornós az aktmodell
én irodista vagyok akkor az mi tv2 nyelven?

gólyamajom 2015.04.13. 21:53:27

@fosch9: Gyula nekem még mindig fura valamiért. Zavarban volt a jakkuziban :D

Ditti82 2015.04.13. 21:54:18

@fosch9: Vissza kellett adnom. :(

ÉH3sZ 2015.04.13. 21:54:26

@fosch9: Nekem most az első:) Ő áll hozzám legközelebb:))
Tina elrontja, ha csak Gyulával foglalkozik

gólyamajom 2015.04.13. 21:54:29

@fosch9: heheheheeeee :D
Manager minimum :D

Mók_Ica 2015.04.13. 21:54:52

még meg sem melegedett újbarbi a villában, már micsoda taktikai beszélgetést folytat vele nóri és barbi......

valentina pedig antitemperamentumos...... behalok..... még ezt sem hallottam.... hihihihihihi
gyulusunknak viszont bejön ez az anti..... nórit is dobná :)))

Morfologista 2015.04.13. 21:54:58

@fosch9: nincs rá szó, mert nem vagy bent az univerzumban. Nem tudnak megnevezni, mert még nem láttak ilyet. :)

2015.04.13. 21:55:16

@gólyamajom: fura de nem rosszindulatú szegény megsajnáltam kicsit olyan szerencsétlenkés nem? :) biztos félt h a vizes gatya versenyen meglátják a lányok :)

Morfologista 2015.04.13. 21:55:48

@Bujumburi: B2 kérdezte épp B1-et, hogy kit nem bír a hotelben, és erre bejött Nóri, szóval az egész átment egy Sneci-fikázásba :D

Schlomo Goldberg 2015.04.13. 21:55:50

Vajon a pornósdrrogoskurva vagy a pornósdrrogoskurva marad bent? Olyan izgalmas!

gólyamajom 2015.04.13. 21:56:06

Mi ez az ágyban fetrengés? Nekem az olyan intim dolog, befeküdni az ágyba, ezek meg egymáséban hesszelnek, törölközőben meg ilyenek. Jajj

2015.04.13. 21:57:01

@Ditti82: mindjárt sírok
@ÉH3sZ: gyuszinak híjalak szeretnéd? :)
@gólyamajom: @Morfologista: papirusz tologatusz

gólyamajom 2015.04.13. 21:57:02

@fosch9: igen, sajnálnivaló volt valahogy. De már nem tizenkét éves...

Mók_Ica 2015.04.13. 21:57:18

@ÉH3sZ: vicces lenne :)))

@Chuck Νorris: sajnálom, hogy kimaradt, még nem is néztem meg...... viszont állat volt a buli :))) általános iskolai volt, de csak a kemény mag talizott :))))

2015.04.13. 21:57:36

sneci mindig rárepül a kurva vonalra
hát igen egyívásúak tartsanak össze

Chuck Νorris 2015.04.13. 21:57:37

olyan ez a barbi mint egy ronda kis varju

ÉH3sZ 2015.04.13. 21:58:13

Nórinak igaza van részben

2015.04.13. 21:58:33

@gólyamajom: gyuszika lehet lélekben még gyermek

Morfologista 2015.04.13. 21:58:39

@gólyamajom: Ne ígyd nézd. Nézd úgy, hogy ez egy kupleráj, és azok ott bent kurvák, meg kuncsaftok. Ez nem az otthonuk, hanem egy kibaszott kupleráj. Persze hogy szanaszét fetrengenek.

gólyamajom 2015.04.13. 21:58:40

Nóri sarokba állítja Gyulát :D

Schlomo Goldberg 2015.04.13. 21:58:46

Lepkés ki lett osztva a gecibe, Ivar odacsap

ZLATAN 2015.04.13. 21:58:47

Sneci annyira irritál ezzel a revütáncos intellektussal...Innom kell valamit.

Chuck Νorris 2015.04.13. 21:59:36

@Mók_Ica: ejjha te kis keménymagtag :)

2015.04.13. 21:59:41

@fran7: ehehe ahhoz még sokat kellene térdelni ööö könyökölni :DD
@Chuck Νorris: ez a kedvencem - mától én leszek az ápiszban dolgozó f9

Schlomo Goldberg 2015.04.13. 21:59:54

Lepkés: Nóri szerintem kizárólag a pozícióját félt.
Mi más féltene baszki

Bujumburi 2015.04.13. 22:00:11

érdekes arca van Valentinának, bizonyos szögből helyeske, másik szögből, meg mintha baltából faragták volna :D

gólyamajom 2015.04.13. 22:00:15

@fosch9: Hasonló a hasonlónak örül...

ÉH3sZ 2015.04.13. 22:00:31

@fosch9: Nem kell:)
Én véletlenül láttam olyan filmet amiben az irodista pajzánkodott:)

2015.04.13. 22:01:00

@Chuck Νorris: nekem egy kis használt felmosórongy jut eszembe róla

Chuck Νorris 2015.04.13. 22:02:27

változtatok az álláspontomon ez a Tina nem rossz csibe :)

2015.04.13. 22:02:34

@ÉH3sZ: oktató jellegű volt gondolom :)
@gólyamajom: igen
mondd már loki minek simizte mari hátát? volt vmi vagy alakul vmi?

Mók_Ica 2015.04.13. 22:02:34

@Chuck Νorris: magtag :)))) ez jóóóó :)))

ÉH3sZ 2015.04.13. 22:02:43

Na, hülyén fognak választani?

fran7 2015.04.13. 22:02:44

@Chuck Νorris: A szőke haj rossz döntés tőle, de fekete hajjal 12 egy tucat, egy átlag jónő.
@fosch9: Én látom benned a CEO-t, csak ne az általad említett módszerekkel akard elérni.;)

2015.04.13. 22:03:18

én tinára szavazok h maradjon

2015.04.13. 22:04:22

@fran7: ú te nagyon rendes vagy, máris kinevezlek ceo helyettesnek :DDD

@ÉH3sZ: igen pornósbarbi 8 valentina 2 szavazatot kapott

fran7 2015.04.13. 22:04:24

Most tényleg Barbara az új csaj neve? Miért nem Vivien? Az olyan ritka név még.

ÉH3sZ 2015.04.13. 22:04:26

Akkor a lányok bevették B2 álcáját.
A fiúknak meg mindegy, mert lány esik ki?

verkli 2015.04.13. 22:04:53

@fosch9: irodista=lúzer, kérdezd csak meg Gólemet:)

Schlomo Goldberg 2015.04.13. 22:04:58

pornóspicsát elásnám a medencében

Bujumburi 2015.04.13. 22:05:08

@fosch9: hát ez gyors volt, 1 napot sem maradt benn Tina?

2015.04.13. 22:05:21

barbara kap egy szalagot
többi tapsol
nem tudjuk mit jelent

Morfologista 2015.04.13. 22:05:24

Komolyan mondom, annyira szar már ez a műsor, hogy már hiányzik a reklámblokk!!!! Hol vannak a reklámok????? Reklámot akarok!!!!

Szoba kilátással 2015.04.13. 22:05:24

Hű de ronda ez az új barbara

Chuck Νorris 2015.04.13. 22:05:52

@fran7: jónő? olyan állkapcsa van mint egy rozmárnak :)

2015.04.13. 22:07:28

@gólyamajom: mari meg szeret kézzel szeretni - lesz itt még eksön :D
@Bujumburi: még várjunk: feladatot kapott barbara ha sikerül sztem ő marad ha nem akkor tina
@verkli: ehehe :D nem baj én szeretek kis irodista lúzer lenni :D
@ÉH3sZ: 8-2 - mi voltunk a 2 :D

fran7 2015.04.13. 22:07:44

10 emberből a kilenc is kevés szavazatnak számít, bizonyos értelemben.

ÉH3sZ 2015.04.13. 22:07:50

Mi lehet a titkos feladat? Meg kell szerezni egy alsógatyót? Adrinak szalonnát kell csempésznie a pipere cuccai közé?:)

2015.04.13. 22:08:45

@Schlomo Goldberg: én még ugrálnék is a sírján h ki ne bújjon

ÉH3sZ 2015.04.13. 22:08:57

@fosch9: Akkor fogjunk össze!:)

Zoe_the_Genius 2015.04.13. 22:09:13

Ez igen undorító volt Gyulától Nórinak igaza volt.

Zoe_the_Genius 2015.04.13. 22:09:45

Mi az, hogy sosem lesz OLYAN kapcsolatunk Nórival? Milyen bazd meg? Most bedühödtem.

2015.04.13. 22:10:06

@fran7: sztem én ezen a mondaton reggelig fogok gondolkodni :D
@ÉH3sZ: ha sikerül akkor védett lesz sztem az a lényeg

Bujumburi 2015.04.13. 22:10:52

@Zoe_the_Genius: még a végén kiderül, hogy Ádámmal jobban járt volna :D

2015.04.13. 22:11:07

@ÉH3sZ: fogjunk :D ketten kétfele tudnánk cibálni a ribi haját mit szólsz? :D

ÉH3sZ 2015.04.13. 22:11:57

@fosch9: Sikerülni fog, mert senki sem akadályozza:(

Morfologista 2015.04.13. 22:12:31

@fosch9: mondjuk irodista és irodista között is lehet óriási különbség, mint ahogy "hobbi model" és "hobbi model" között is óriási differencia lehet :D, szóval nem minden irodista lúzer (én biztosan nem :)), én mondjuk olyan vagyok az irodisták között, mint Berki a műsorvezetők között, nem én vagyok a legtehetségesebb, nem én vagyok a legszerényebb, de az biztos, hogy elég jól keresek vele :D

xukxuk 2015.04.13. 22:12:43

Hogy a picsba lehet ezzel a műsorral megélni kedves tv2? Jól beszopatnak itt bennünket ezekkel a budoárkurvákkal.Bámuljuk ezt a sok léhűtőt és a semmi műsorukat.

fran7 2015.04.13. 22:13:10

@fosch9: Röviden a 9 az kevés szavazat. Vesztettek már el szavazást akár több tízmillió szavazattal is. John Kerry tudna róla mesélni.

Chuck Νorris 2015.04.13. 22:13:42

@ÉH3sZ: el kell veszitenie a szüzességét 24 ór.... percen belül :)

ÉH3sZ 2015.04.13. 22:14:26

@fosch9: Én nem bántok senkit, de szívesen nézem a cicaharcot:)

@Bujumburi: Szerintem Gyula csak próbál taktikázni. Attól még hálás Nórinak.

2015.04.13. 22:15:31

@fran7: áhá így már értem :D látod csak egy jó példa kellett :D
@Morfologista: nagyon jó a dumád, lopni fogom ha bármilyen körülmények között az irodista lét megvédésre szorulna :)
@ÉH3sZ: hát akkor remélem h adri repül ha ez a szutyok bent marad

Mók_Ica 2015.04.13. 22:15:39

@Morfologista: hmmmm..... az egyik bejegyzésben, 20 lényeges dolgot írt magáról.... a 14diken felröhögtem: 14.Példaképem kelemen Anna volt fiatalabb koromban,persze azt nem tudtam,hogy felnőtt filmezéssel fogok én is foglalkozni.

fran7 2015.04.13. 22:16:04

Peti rövidnadrágjának mintája elég durva
@xukxuk: Én az itteni kommentekért nézem a műsort és mondjuk Barbi 15 mp-eiért. Ha többet mutatnák, nem képzelhetném, hogy egy normális és kedves lány. Így meg vagyok elégedve a képernyő idejével.

csak mert 2015.04.13. 22:16:10

Kész vagyok ezektől a ornós szutykoktól, mint az új picsa, vagy botox.......
fúj

2015.04.13. 22:17:21

@ÉH3sZ: áh ez egy legyintéstől elájulna :D
figyelted? melle sincs és kiblőrözték... hát ennyi erővel a bencéét is kérem legközelebb kiblőrözni neki tízszer akkora van

Tanya Jóska 2015.04.13. 22:17:46

Snezsi ugy ul a pultnál mint valami kuncsaftra váró prosti.

gólyamajom 2015.04.13. 22:17:58

@zorja: Ó, ezzel elleszek :D köszike

ÉH3sZ 2015.04.13. 22:18:00

@fosch9: Tőlem mehet ő is:)

@Mók_Ica: :)

Van tv szoba?

fran7 2015.04.13. 22:18:03

@Mók_Ica: De nem is lepte meg ez a fordulat.

2015.04.13. 22:18:21

sneci a gumilabdák és a sok smink nélkül jelentéktelen lenne

@csak mert: igen ezen hörgünk itt egy ideje mi is :(

gólyamajom 2015.04.13. 22:18:28

@fosch9: ez a beszólás viszi nálam a prímet ma :D

ÉH3sZ 2015.04.13. 22:18:32

A szoba meg van! TV is van?

ÉH3sZ 2015.04.13. 22:19:23

@fosch9: Adrinak nagyobb van:)

gólyamajom 2015.04.13. 22:20:17

@fosch9: lehet, h arra vágyik Loki is, hallotta hírét a kézműveskedésnek :D

2015.04.13. 22:20:20

@gólyamajom: nem szívlelem a megkülönböztetést a fiúk javára :DDD

csak mert 2015.04.13. 22:20:36

Smink nélkül is bájos Snezi, bocsi, de loki esztelen dühét nem értem, vagyis csak arra gondolok, hogy kurvára fél tőle...
akkora csalódás loki
gyula idióta
botox olyan, mintha folyton be lenne szívvaa

Morfologista 2015.04.13. 22:20:53

@ÉH3sZ: De például mádámnak nagyobb volt, mint Adrinak, meg B2-nek együtt...

ÉH3sZ 2015.04.13. 22:20:55

Bencének részben igaza van, a végjáték nehéz egy nem elfogadott párral

2015.04.13. 22:21:10

@ÉH3sZ: hát ennél a kis semminél bármi nagyobb :D

Morfologista 2015.04.13. 22:21:37

Marhanehéz feladat volt baszki.

Chuck Νorris 2015.04.13. 22:21:45

na nee megint egy hirtelen halál?

ÉH3sZ 2015.04.13. 22:21:57

@Morfologista: Az én kikockáztam magamnak:))

csak mert 2015.04.13. 22:22:18

@gólyamajom: pont ez az, hiába nyalizik az a nyomorult a műmelleknek,úgysem kapja meg egyiket sem, csak idiótát csinál magából, remélem hamar kipottyan

Morfologista 2015.04.13. 22:22:22

Akkor vagy Adri vagy Sneci repül...

2015.04.13. 22:22:43

@gólyamajom: lesz ott még meglátod :DD

mi volt a feladat? mit kell annak a kilincsére kötni akit nem akar a hotelben látni?

ÉH3sZ 2015.04.13. 22:22:47

@fosch9: Megvan! Gumicsöcsökre gyűjt:)

Mók_Ica 2015.04.13. 22:23:01

@ÉH3sZ: ezek szerint..... csak tv nincsen benne :)))

@monroe a kb hetedik Robin bubi: találó :)))

gólyamajom 2015.04.13. 22:23:03

Snezi sminkben macival alvós feje nem gyenge...

Ennél nehezebb feladat nem hiszem h ment volna

introverted22 2015.04.13. 22:23:09

Én félek, hogy Maris repül... mert lehet, hogy őt látja erősnek...

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.04.13. 22:23:31

Igen, az. De nálam olyan nézhetetlen az adás, hogy fogalmam sincs hová teszi. ÉS az a csaj egyből kiesik?

Morfologista 2015.04.13. 22:24:07

Csak nem? Sneci lett az!!!

Ditti82 2015.04.13. 22:24:54

Mi van??? Párbaj? Aztán miben?

Mók_Ica 2015.04.13. 22:24:56

újbarbi sezlonyt tenné ki...... holnap párbaj..... cicaharc :)))) iszap birkózás lesz? :)))

2015.04.13. 22:24:56

ja az aranyszalagot köti oda
@gólyamajom: jaja köszike pont én is megláttam
@ÉH3sZ: köszi

sneci meg párbajozhat egy lánnyal 24 h-ja van eldönteni h ki legyen az
sneci úgyis gyengét választ vagy újat vagy nórit

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.04.13. 22:25:06

Wazze, mi az a párbaj? Nyilván nem szavazásra megy, mert akkor le se játsszák, Snezike repülne...

Morfologista 2015.04.13. 22:25:07

Na megint egy fekete rózsa ceremónia! Értsd úgy, hogy az hogy mit jelent a cucc, attól függ, hgoy ki kapja. Tipikus fantáziátlan TV2 szerki belenyúlás.

ÉH3sZ 2015.04.13. 22:25:08

Snezi, válaszd a pisztolyt

csak mert 2015.04.13. 22:25:15

Háh remélem kibassza Snezi botoxot !

Chuck Νorris 2015.04.13. 22:25:15

sztetek milyen párbaj lesz?. gondolom sörvirsli nem?

Schlomo Goldberg 2015.04.13. 22:25:42

Ismét egy gusztustalan húzás

Mók_Ica 2015.04.13. 22:25:58

@Ditti82: jó kérdés.... én is ezen gondolkodtam.....

Chuck Νorris 2015.04.13. 22:26:40

Ádám és Melani az ÉÉben

2015.04.13. 22:26:43

@ÉH3sZ: arra költené a nyereményt? :D
@Ditti82: holnap megtudjuk

éjszakaiban mandula és manduláné bejelenti h szakítottak pénteken

ÉH3sZ 2015.04.13. 22:26:53

Lehet, h megint olyan golyós-vázás párbaj lesz

XocoLatte 2015.04.13. 22:26:59

@Morfologista: nem csak a játékosok egy része, de a szerkesztők sem tudják, mi ez a rendezvény -- valaki szóljonmár, hogy ez NEM A KIBASZOTT VV!

Mók_Ica 2015.04.13. 22:27:35

mandula és manduláné pénteken összevesztek és szakítottak...... manduláné arcára néztem és megijedtem a sminkjétől...... :o

Zoe_the_Genius 2015.04.13. 22:27:51

Végignéztem Loki tetoválásait, Stanley, LOL:))))

ÉH3sZ 2015.04.13. 22:28:11

@fosch9: Aha!

Szerintem valaki bevásárolhatott a helyi bolhapiacon, mert mindig újabb és újabb tárgyakhoz találnak ki ceremóniákat

XocoLatte 2015.04.13. 22:28:13

@Mók_Ica: remélem, a jacuzzi-ba kell egymást belefojtaniuk

Morfologista 2015.04.13. 22:28:22

@XocoLatte: Sőt! Nemhogy kibaszott VV, hanem kibaszott BB, mert szerintem ez még az a dilettáns banda, amelyik a BigBrothert baszta el a TV2-nél.

Chuck Νorris 2015.04.13. 22:28:26

promozzák a kamuveszekedésüket... meg gondolom az uj clip is szóba kerül :)

Szoba kilátással 2015.04.13. 22:28:26

@XocoLatte: mar késő elbaszták inkabb éden 1 et ismetelnek

csak mert 2015.04.13. 22:28:27

@fosch9: hurrá, és még élnek?

tomfree 2015.04.13. 22:29:09

@csak mert: Lokit nem értem mire fel ez a gyűlölet Snezi iránt.
@Morfologista: ennyi erővel a szerkesztők dobhatnának egy kockával ki essen ki azonnal. Nyilván próbálnak beletenni valami drámát mert különben totál unalomba fullad az amúgy is unalmas műsor.

ÉH3sZ 2015.04.13. 22:29:35

@csak mert: Ami Béjvaccsnál-Ivarnál volt a múltkor. Berakják a gyolyóikat a vázába egymás után. Nem csak a fiúk:)

Bujumburi 2015.04.13. 22:29:51

@Morfologista: :D :D :D :D szakadok, hogy így húzzuk le a műsort, kedves szerkik:
EZ EGY KIBASZTOTT BB!!!
Ébresztőőőőőő...

2015.04.13. 22:30:18

@Zoe_the_Genius: egyelek meg még el se kezdődött már stanley kapitányon csámcsogtunk :DDD

XocoLatte 2015.04.13. 22:30:46

@fosch9: kész, kifeküdtem... holnap te írod a hv-t! :D

csak mert 2015.04.13. 22:30:54

@tomfree: én sem értem, de szeritnem fél tőle vagy kívánja, és idegesíti,hogy nem kaphatja meg
@ÉH3sZ: ja, köszi :)

2015.04.13. 22:31:55

@csak mert: lehet kinyírják egymást :D
@Zoe_the_Genius: az után a pénteki után szakítottak :D

gólyamajom 2015.04.13. 22:32:05

@fosch9: micsoda tragédia érte a világot, h nem szaporodnak :D

Morfologista 2015.04.13. 22:32:10

@tomfree: Kockadobás nem jó, mert azt nem tudják irányítani a szerkik. A feketerózsát meg az aranyszalagot azt tudják. Ha nem Sneci kapja, akkor hirtelenhalál, ha Sneci kapja, akkor párbaj. Feketerózsánál, ha Apolka kapja, akkor add tovább, egészen addig, amíg Timi nem kapja, és akkor szevaszka. TV2 agyatlan szerkesztői. Ha én ilyen balfasz lennék irodistaként, mint ti szerkesztőként, már rég nem lenne munkám.

2015.04.13. 22:33:18

@XocoLatte: bármikor kisujjból jobbat mint tudjukki
@gólyamajom: várjál az még nem biztos :D

Bujumburi 2015.04.13. 22:33:47

@csak mert: esetleg emlékezteti a volt csajára, aki miatt kivágatta a csillagokat a hátából :D

2015.04.13. 22:34:08

@csak mert: szörnyű páros és még azt is bejelentik h szombatok kufircoltak utoljára

XocoLatte 2015.04.13. 22:35:32

pornósBarbi olyan mintha az Addams family-ből bukkant volna fel
ótvar picsa, zéró nő, ezer ezrelék hulla

2015.04.13. 22:36:10

agresszív ez a melani

2015.04.13. 22:37:33

@XocoLatte: ilyeneket hol szednek össze? annyira elrontják vele az egészet
@Zoe_the_Genius: gyere mán most meséli loki az éjjeliben a kapitányt

fran7 2015.04.13. 22:37:51

Joker kéri Manduláné sminkesének a telefonszámát.

Zoe_the_Genius 2015.04.13. 22:38:01

@fosch9: mi nem kezdődött el? most pörgettem át a tetkóit barom ez a csávó, tetszik az ideológiája, de azért továbbra is mondom csapong néha ideoda. de amit Mariannával leművelt az csillagos ötös volt na. láttam a punciját iillllyen közelről:)))))))))))))))))) gyerek.

Chuck Νorris 2015.04.13. 22:38:26

Loki és történetei :DD

Chuck Νorris 2015.04.13. 22:39:09

Éen a bal farpofámra akarok, egy mókica tetkot. persze miután belémesett... :)

Zoe_the_Genius 2015.04.13. 22:39:11

@fosch9: JA! Nem tévézek és nincs szuperadóm, ez a sima csigakettő is hangyaháborús:) minden éden után húzom ki a kábelt.

Morfologista 2015.04.13. 22:39:16

@Chuck Νorris: hát ez elég béna story volt :)

2015.04.13. 22:39:43

@Zoe_the_Genius: még az éden előtt volt cikk a tetkókról :D
jó arc nekem is ezért lett a kedvencem
a maris puncis dolgot nem láttam de tőletek olvastam itt :D

Zoe_the_Genius 2015.04.13. 22:40:00

@fosch9: aki odanyúl az kinyúúúl:))))))))))))

XocoLatte 2015.04.13. 22:40:20

@fosch9: van az a tétel, hogy Van-e még lejjebb?
TV2 fáradhatatlanul éjt nappallá téve szorgoskodik rajta, hogy bebizonyítsa, hogy VAN. LESZ. NINCS VÉGE. CSAK MOST KEZDŐDIK.

Zoe_the_Genius 2015.04.13. 22:40:50

@fosch9: hát azzzzz, nézd vissza megéri, tapsikolt mint egy gyerek, nem tudom melyik színes italt fogyasztották de nagyon jót röhögtem.

2015.04.13. 22:41:03

@Zoe_the_Genius: neten holnap visszanézheted az éjjelit is felteszik

Mók_Ica 2015.04.13. 22:42:17

@XocoLatte: az is jó, az iszapbirkózás sem kutya.... de tuti a szerkik vmi hülyeséget találtak ki.... :((

@csak mert: ránéztél te is? :)))

@Chuck Νorris: pont a balra?? oszt mé' oda?? :)))

2015.04.13. 22:42:27

@Zoe_the_Genius: oké, a kedvedért :D
@XocoLatte: jaja ilyenkor szoktak sokan elpártolni

Chuck Νorris 2015.04.13. 22:42:41

@Morfologista: én ugy hallotam részegen fogadásbol lett a kapitány :)
Loki helyében a másik felére rávarratnám hogy Piszkos Fred :)

Zoe_the_Genius 2015.04.13. 22:42:47

@fosch9: te mi lehet a rövid színes ital amit isznak? mert a nagypoharast még értem, vmi campari féle, de a kicsik?

Morfologista 2015.04.13. 22:42:50

@XocoLatte: Most hogy behozták mellé a BK-t az RTL-en, így már tuti bukó lesz. :) És kívánom is nekik, hogy bukjanak bele, ezek a rohadt gecik.

Zoe_the_Genius 2015.04.13. 22:43:34

@Chuck Νorris: a fele tetkó részegen került fel annyira hülye ez:)

2015.04.13. 22:43:43

@Zoe_the_Genius: nem tudom, nem vagyok jártas :)

Chuck Νorris 2015.04.13. 22:43:47

@Mók_Ica: mert a jobb oldalamon szoktam aludni igy mindig láthatod majd mikor lehuzod a takarót :P

Mók_Ica 2015.04.13. 22:44:06

@Chuck Νorris: @Morfologista: sok mindent nem is hallhattunk belőle.....szóval hiszi a piszi.... :)))

XocoLatte 2015.04.13. 22:44:54

@Chuck Νorris: ingyenreklám ennek a két hulladéknak... hajrá TV2, lejjebb, lejjebb

Mók_Ica 2015.04.13. 22:45:00

@Chuck Νorris: és ha én is a jobb oldalamon szeretek aludni és nem mögötted??? :PP

Chuck Νorris 2015.04.13. 22:46:01

@Mók_Ica: jobb is hogy nem hallottad. te még ártatlan virágszál vagy ezekhez a sztorikhoz :)

XocoLatte 2015.04.13. 22:46:32

@fosch9: elfogadom a javaslatot! :D ;-)
eggyel korábbi hetet teljesen kihagytam, szerintem ezt is ki fogom.

Mók_Ica 2015.04.13. 22:46:37

@Chuck Νorris: aham :))) jól látod :PPPP

Chuck Νorris 2015.04.13. 22:46:56

@Mók_Ica: ez se rossz :) betükrözünk minden falat akkor :)

XocoLatte 2015.04.13. 22:48:07

@Zoe_the_Genius: kicsi Campari... majd megnő és lesz belőle nagy

ÉH3sZ 2015.04.13. 22:49:03

Melt Snezi sminkeli?

2015.04.13. 22:49:06

@XocoLatte: én is amíg ez a kis pornós retek bent van inkább olvasok..

XocoLatte 2015.04.13. 22:49:51

@fosch9: csask nehogy aztán a szerkik jóvoltából kihúzza végig... :(

Mók_Ica 2015.04.13. 22:50:38

@Chuck Νorris: max a plafont :)))

@ÉH3sZ: legalábbis a szemeit :))))

Morfologista 2015.04.13. 22:51:29

@fosch9: így is van. Megjelent az új Dos Santos regény. Szerintem én is inkább olvasok.

Mók_Ica 2015.04.13. 22:51:31

pia-gate by sezlony..... áááááááá

ÉH3sZ 2015.04.13. 22:52:10

Snezi Petivel balhézik a piáért?

XocoLatte 2015.04.13. 22:52:13

nem tudom, volt-e róla szó veszejtve az adás alatt, nem lapoztam vissza
Bence a hétvége ideje alatt egy komplett agmosáson ment át? múlt csütörtökön még szerelmes volt Snezibe, most pedig osztja mint a prímszámokat szokás nullával.

2015.04.13. 22:52:40

@Morfologista: én a Hátrahagyottakat olvasom épp most
@XocoLatte: nem olvastad róla a szpoilert?

Chuck Νorris 2015.04.13. 22:53:43

@Morfologista: nem is tudtam hogy a foci mellett irogat is

XocoLatte 2015.04.13. 22:54:20

Nóri már Gyulával is kötözködik (mert az bugyogott egy órát Tinával a jakuban -- miért nem ment ő is velük?), sajnálom, de meg kell állapítanom, hogy Nóri nem komplett, egy paranoid pszicho

ÉH3sZ 2015.04.13. 22:54:35

@Mók_Ica: Arra gondoltam:)

Snezi hogy be van állva:)
Jók ezek a bosnyák viccek:))

XocoLatte 2015.04.13. 22:55:01

@fosch9: lehet hogy de, a fene essen beléje meg a szpoilerekbe

Chuck Νorris 2015.04.13. 22:55:33

sztem Patrik itta meg, ö ott a piakonhamalac :)

ÉH3sZ 2015.04.13. 22:55:56

@fosch9: De ne mond el neki, nem biztos h akarja tudni

Veder1 2015.04.13. 22:56:00

Na most őszintén, Adri,Patrik,Bence,Barbi mit keres még a hotelben? Eddig mit tettek a bent maradásukért?

2015.04.13. 22:56:34

@ÉH3sZ: nem jutott eszibe h móricka
@XocoLatte: most már attól félek nehogy igaz legyen

Chuck Νorris 2015.04.13. 22:56:55

Tina mint egy erdei nimfa.

Mók_Ica 2015.04.13. 22:56:55

@XocoLatte: állítólag gyula egész nap az új csajt kísérgette.... ezért volt kiakadva nóri...

@ÉH3sZ: sezlony ismét berúgott.....csak peti nem fogja a karjaiban felvinni az ágyba, mint bencus.....

XocoLatte 2015.04.13. 22:57:14

@ÉH3sZ: fél hogy lehányja az ágyban

ÉH3sZ 2015.04.13. 22:57:53

@XocoLatte: Szerintem még nem bízik Gyulában és sokalta az új lánnyal töltött idejét

Mók_Ica 2015.04.13. 22:58:34

@fosch9: arra emlékezett, hogy m-mel kezdődik :)))) móricka, márió.... egykutya :))))

XocoLatte 2015.04.13. 22:58:39

@Mók_Ica: egész nap -- volt az legalább egy óra is, max másfél
a normi párok együtt mozognak, Nóri vajon miért nem megy soha Gyulával? Megtiltotta neki?

Morfologista 2015.04.13. 22:59:34

@Mók_Ica: Hát azt a 48kilót meg Peti is elbírná.

ÉH3sZ 2015.04.13. 22:59:36

@Chuck Νorris: Ez jó vagy rossz?:)

@XocoLatte: Az kellemetlen lehet:)

2015.04.13. 22:59:42

@Mók_Ica: még breki is kiröhögte az tetszett

XocoLatte 2015.04.13. 23:00:41

@fosch9: ez a kriptából jövő magabiztosság, kényszermozgásos, teljesen agyatlan és idegen testbeszéd nekem nagyon nem vetítené előre -- a k szerkik biztos bizonyítani akarnak, hogy az ÉH-ban minden megtörténhet...

Mók_Ica 2015.04.13. 23:01:34

@XocoLatte: nóri nem megy magától, neki könyörögni kell..... gyulus nem könyörgött :)))

@Morfologista: nem arról van szó, hogy nem bírja el.....peti nem akar semmit sezlonytól.....

Chuck Νorris 2015.04.13. 23:02:00

@ÉH3sZ: nekem bejön(ne) ha móki megint osztálytalin lenne. de igy sajna nem tetszik :)

Morfologista 2015.04.13. 23:02:10

@XocoLatte: Ja. Még az is, hogy a kiesettek közül választanak nyertest. Mondjuk én már ezen sem lepődnék meg.

XocoLatte 2015.04.13. 23:02:25

@Mók_Ica: mindkettőre azt írom: így járt....

2015.04.13. 23:03:20

@XocoLatte: ha megtörténik nálam az lesz az utsó valóságsó nézés
@ÉH3sZ: dinnyéről jut eszembe twin peaks

Morfologista 2015.04.13. 23:03:44

@Mók_Ica:... Dehogynem akar. Kiejteni akarja. Azt meg mondjuk elég könnyű lenne ha éppen cipelés közben az erkélyről... :-)

Mók_Ica 2015.04.13. 23:03:53

@fosch9: lehet breki a viccen röhögött :))))

XocoLatte 2015.04.13. 23:04:22

@Morfologista: a licenszben egyáltalán létezik ez a párbaj baszás? mennyire szigorú dolog ez? a TV2 most szerintem olyat húzott, mintha a Mekiben Dunkin' Donuts-ot árulnának.

XocoLatte 2015.04.13. 23:05:22

@fosch9: Kilenceske, vigyázz, szavadon fogunk... :D

ÉH3sZ 2015.04.13. 23:05:29

@Chuck Νorris: Lehet, h Mók_Ica az ikertestvére:) Akkor véletlenül összecserélheted őket:)

Morfologista 2015.04.13. 23:06:14

@XocoLatte: van olyan a licencben hogy párbaj, és a győztes kap egy lila kendőt...

ÉH3sZ 2015.04.13. 23:06:33

@fosch9: Nekem meg az ananász:)
Arról meg a TwP:)

Mók_Ica 2015.04.13. 23:06:41

@Chuck Νorris: nyugodtan teCCen .... én nem sértődök meg :))))

@XocoLatte: :)))

@Morfologista: na, erre nem is gondoltam :))))

2015.04.13. 23:07:14

@XocoLatte: nem félek :D
@Mók_Ica: végül is sosem lehet tudni :DD

XocoLatte 2015.04.13. 23:07:44

@Morfologista: és egy golyót sárga borítékban?

Mók_Ica 2015.04.13. 23:08:09

@ÉH3sZ: pár évvel öregebb ikertestvére vagyok :)))) hihihihihihihii

XocoLatte 2015.04.13. 23:09:07

@Mók_Ica: akkor az azt jelenti, hogy ugyanaz az anyukátok csak más az apukátok?

Mók_Ica 2015.04.13. 23:10:07

@XocoLatte: inkább selyemzsinórt, nem? :))))

XocoLatte 2015.04.13. 23:10:29

@Morfologista: és ez nem is számítana erőszaknak, mert szimpla baleset.
Fatális fajtájú.

2015.04.13. 23:10:35

@ÉH3sZ: katicás ananász
twin p csak holnap lesz

ÉH3sZ 2015.04.13. 23:11:24

@Mók_Ica: Nem ismerem Chuck izlését, úgyhogy ... :)

Mók_Ica 2015.04.13. 23:11:42

@XocoLatte: neeeem.... pont fordítva.... ugyanaz az apukánk, de más az anyukánk :))))) vagy én vagyok az anyukája??? :o

Chuck Νorris 2015.04.13. 23:12:11

barbara ezzel a késsel, nagyon kemény volt majdnem betojtam.

XocoLatte 2015.04.13. 23:12:40

@Mók_Ica: jaaa, aháááá ... nemértem... =(

Mók_Ica 2015.04.13. 23:13:01

@XocoLatte: és kivasalják vele breki heréit :))))

@ÉH3sZ: én sem :)))))

új vendég, zacskó máté, újbarbi barátja .... hihihihihihihihii

XocoLatte 2015.04.13. 23:13:26

@Chuck Νorris: TV2 branded bozótvágókés, a madaras teszkóból

Chuck Νorris 2015.04.13. 23:13:32

barbi barija elég langyikának tünik :)

Mók_Ica 2015.04.13. 23:13:55

@XocoLatte: jóval öregebb vagyok, mint nimfa..... akár az anyja is lehetnék :))))

2015.04.13. 23:14:41

@ÉH3sZ: igen szólj majd mert el fogom felejteni :D

ÉH3sZ 2015.04.13. 23:14:48

@Mók_Ica: Az a neve? Nem langyoska egy kicsit? Nem hagyják beszélni, de nem is tud

XocoLatte 2015.04.13. 23:15:09

@Mók_Ica: mármint hogy stricije? szééép...
árlistát mutatnak a reklámszünetben?

XocoLatte 2015.04.13. 23:15:49

@Mók_Ica: na úgy már más! adoptálod?

Hbbm 2015.04.13. 23:17:20

Mennyire vagjatok, hogy kb az egesz internet vagja mar kik lesznek az allitolagos gyoztesek? Ez nagyon para a tv2-nek!

Chuck Νorris 2015.04.13. 23:17:20

elég gyatra kommandós ez a barbara, nem venném fel Rangernek :)

XocoLatte 2015.04.13. 23:17:24

@Chuck Νorris: erről a "lányról" el tudom képzelni, hogy SM-et játszik dominaként... a bozótvágójával

Chuck Νorris 2015.04.13. 23:17:58

@Hbbm: tudjuk mi is, az Ádám az egyik pórnóssal.

ÉH3sZ 2015.04.13. 23:18:28

@fosch9: Oké:)

Azt hittem Paca a múltkor azért rakta tele Adri környékét a ruhákkal, hogy mossa már ki:)

XocoLatte 2015.04.13. 23:18:42

@Hbbm: ja és zavarukban ennyire primitíven ostobák és színvonaltalanok

ÉH3sZ 2015.04.13. 23:21:19

Peti jó tanárbácsi lenne, úgy magyaráz, mint ha gyerekekhez szólna

2015.04.13. 23:22:23

@ÉH3sZ: és nem azért rakta körbe?

ÉH3sZ 2015.04.13. 23:23:47

@fosch9: Nem, rá akarták fogni, h álmában csinálta:)

kismalacka 2015.04.13. 23:24:47

@Hbbm: Hát hogyha igaz amit olvastam, akkor soha többet nem nézek ilyen szar műsort!!!!

Chuck Νorris 2015.04.13. 23:25:12

ennyi szépséget látva, ma éjjel álmomban biztos szép lányokkal fogok tematyikázni,

2015.04.13. 23:26:10

@ÉH3sZ: hehe
ez jó erről lemaradtam
jócakát

Mók_Ica 2015.04.13. 23:37:04

@ÉH3sZ: én így hallottam a nevét.... :)))
nimfát nem fogadom örökbe...... vagy inkább elvetetem.......... :)))

@fosch9: jóccak :)))

@Chuck Νorris: jó te-matyikázást :)))

jóccakát mindenkinek.... megyek ágyikómba.... :)))

gólyamajom 2015.04.13. 23:59:39

@ÉH3sZ: valami udvarlási rítus lehetett :D de sztem vicces volt :D

gólyamajom 2015.04.14. 00:33:34

a mai egyik beköltöző blogja. kincsesbánya :
daniellarose.blog.hu/

natalja (törölt) 2015.04.14. 07:18:25

@XocoLatte: Szerintem viszont Gyulára igaz mindez. Túlzásba vitte egy cseppet, hiszen egyértelműen azt sugallta az új csajnak, hogy ők jól kijönnének egymással. (Jogos Nóri félelme, túl sok a lány bent.) Ilyenkor simán jöhet egy védettség, bármi, és Nórika repül.
Gyula nem úgy viselkedik, mint aki kiállna Nóri mellett. Eddig nem igazán értettem a viselkedését, de már én is meggyőzhető vagyok, hogy Gyula tényleg nem százas.

Ezt a műsort egyre kínosabb nézni.

AkkorlegyenPtr 2015.04.14. 07:29:54

Tegnap az jutott eszembe, hogy mindent fikázunk ezerrel de a szamárbőgés még fel sem jött, mint céltábla. Hm de jók is vagyunk. :)

XocoLatte 2015.04.14. 07:47:23

@natalja: naná h azt sugallja, neki sem árt egy B terv, ha már... az konkrétan engem sem érdekelne, hogy Nóri csak saját gondolataival jön ki jól, és mindenki idegesíti. Konkrétan az új csajok egy napja se voltak még bent, de már határozott, megalapozott, súlyos véleménye volt róluk ÚGY, hogy alig vette a fáradságot, hogy a kriptoid pornóssal beszéljen, a másikkal meg nada.
Gyula legalább megpróbálta. És én is fintorgok Tinán (egy közepesen gondozott, messze nem fitnesz testre applikált férfifej 10 kiló műhajjal, ami 2 számmal nagyobb skalpra van ragasztva, mert a homloknak nem maradt hely), de azt azért azonnal láthattuk, hogy Gyulához hasonló karakter. Ilyen szitukban a zsákok megtalálják foltjukat.

XocoLatte 2015.04.14. 07:48:44

@AkkorlegyenPtr: ezt konkrétan nem értettem, de biztos túl korai még a reggel

kismalacka 2015.04.14. 07:49:18

@gólyamajom: Kelemen Anna volt a példaképe tini korában...azt hiszem ez mindent elmond erről a csajról. Most komolyan: miért kell hard pornósokat betenni egy műsorba? Ez valami promó nekik?

XocoLatte 2015.04.14. 07:52:03

@XocoLatte: még annyi, hogy Tina 5 perc után pont Nórit mérte egészen jól be, pontosan megtippelve, hogy kozmetikus -- nos ez vagy baromira szerki-súgólapról ment, vagy elképesztő. Nóri helyében azért megkérdeztem volna tőle privátban, hogy akkor ezt hogy?

XocoLatte 2015.04.14. 07:53:15

@kismalacka: egyértelműen az, a Mandula-klán által futtatott kennelhez tartozhat ez is.

mézescsók 2015.04.14. 09:18:34

@kamilla123: Gergő védettségére nem emlékeztem. Tényleg.
@beacska: Kiejthette volna Botox, ha mögé áll, amit persze kétlek. Vagy Barbi, ha meggyúrják az agyát. Ez utóbbi sikerült volna. Az meg kizárt, hogy ne tudtad volna kisakkozni.

AkkorlegyenPtr 2015.04.14. 09:30:20

@XocoLatte: Snezi "nevetésére" gondoltam, főleg ha részeg.

mézescsók 2015.04.14. 09:35:17

@XocoLatte: Honnan tudjuk, hogy mikor vették fel a riportokat? Az sem kizárt, hogy korábban valahonnan már ismerte, ha nem is személyesen, de hírből. Elég belterjesek a valóságshowk szereplőgárdái. Én pl. sosem nézek - na jó, ritkán - felnőttfilmet, de Barbara valahonnan nekem is ismerős. Esetleg valami fotómodell kerestetik vagy hasonló műsorból?

XocoLatte 2015.04.14. 09:36:47

@AkkorlegyenPtr: ja valóban, bocsesz, tökre igaz

XocoLatte 2015.04.14. 09:38:16

@mézescsók: ezt a kriptából jött fejet valóban nehéz feledni, nekem szerencsém volt ezek szerint eddig a felnőtt-filmekkel, mert bár RÉMes, de nem RÉMlik...
süti beállítások módosítása