Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden Hotel 3x31 - Ez a bugyikat gyűjti? (18+)

2015. április 07. 06:00 - sixx

 screen_shot_2015-04-05_at_9_15_38.png

Gólem előkerült, hogy fazont szabjon a műsornak, amiben volt már keménypornó, teraszra hugyozás és sok-sok buli, de tematikázás nem annyira, pedig ugye ez alapvetően egy taktikai reality lenne, vagy miafasz. H.Mel kiesése az egész hotelt felszabadítja, mondja Gólem, hát hogy a picsába’ ne szabadítaná, eddig mindenki lábujjhegyen mászkált, és nagy ívben kerülgette a hugyfótokat a teraszon, ugye. Gólem egy kékbe öltözött jelenség a parton, mögötte a hullámok, mellette-előtte szikla, csuklóján egy kék óra, csak mondom. Gyula költözik be, aki fura. Na, majd látjuk.

screen_shot_2015-04-05_at_9_24_04.png

Beus kikockázott seggel, Bence indiánszökelléssel nyitja a napot, amit menten a reggelivel folytatunk, a csámcsogás közben a fő téma: fiú, vagy lány jön-e be, hát egy kutya, mondja a konszenzus, azaz Loki, Pjotr és Ádám, akit Madámról kommentelői nyomásra most átkeresztelünk Vakondra, nehogy még itt a végén le legyek szarkupacozva. Az új beköltözőt egy kis mókával várják, amint megjelenik, mindenki megmerevedik, és nem mozdul tovább - ha van isten, Gyula akkor költözik be, amikor Bence éppen vízbe ugrik, H.Snezi meg leguggol huggyantani egy kicsit. Vakond nem érti első körben a dolgot, Becks magyaráz, ezt már veled is el akartuk játszani, de feljöttünk, oszt lementünk, oszt ott ültél. De majd most!

A délelőtt a szokásos napfürdőzéssel és mödanszié-látogatással telik, azért erre is rá lehet unni, és még nem vagyunk az évad felénél sem, helló. Vakond egy szál pöcsben napozik, hason hálistennek, de akkor is, milyen kellemes lehet úgy feküdni, hogy amikor felkelsz egy cigiért, egy here vigyorog rád egy szőrös segg alatt, nem? Beus és Ivar a szobában napozik, ez új motívum a napimádás történetében, gratula. Ivarnak a fasza tele van az idétlen vihogással, amit Becks és Bence ereszt el leginkább, illetve H.Snezi szamárköhögésre hasonlító hörgése is az agyára megy, viszont kiválóan tudja utánozni, szóval ha úgy alakul, a hangdublőrjének bármikor elmehet. Beus megöleli Ivart, birod.

Nehéz volt ez a hét számomra. Tulajdonképpen mindegyik az volt, de most már kezdek begolyózni a lakótársaimtól. (Ivar)

Na, ebéd, spagetti és desszert. Mindenki örül. Odakünn Gólem aszongya egy harmincas, mosolygós, tök átlag fazonnak, hogy elintézte a jó időt, ki is vagy te? Gyula. Vágó Gyula. Aki vág. Esküvői videókat. Mondjuk azt is kiírhatták volna, hogy tanár, mert az, de gondolom, az nem annyira szexi. Gólem megdöbben azon, hogy Gyulának tök normális neve van, azaz Gyula, nyugi, majd lesz neki valami, ha bent marad egy hétnél tovább. Gyula menten szimpatikus, mert nem feszíteni akar odabent, és részegen randalírozni, esetleg helikopterezve teleszarni egy üres sörösdobozt, hanem a személyiségével hódítani, vagy beilleszkedni, ahogy puffan. Lesz feladata, kap egy fél, nagyon világoskék, műanyag pillangót, és meg kell találnia a párját, ami valakikél van, hoppácsak. Erről nem beszélhet senkinek. Ha megvan, hozhat egy fontos döntést. És hogy mennyire spontán a szoborrá merevedés: Gólem elmagyarázza neki, hol van az ebédlő, és oda irányítja.

screen_shot_2015-04-05_at_9_46_46.png 

Gyula kisfilmje maga a csoda egyébként, mert pont úgy forgatták le, mint Bencéét vagy Milánét, feszít, csábosan néz a kamerába és valami vizet is önt magára, sírok. Farmerban mossa magát egy patakban, majd egy dögös motort szerel a faluban, és hegeszt, baszki, ezen a ponton már konkrétan vinnyogtam.

A hotelben közben Zoë hoz egy újabb terítéket az asztalra, ebből már csak lehet sejteni, hogy jön valaki ugye, készülnek is az ápoltak a nagy mutatványra. Gyula megjön, körülnéz, keresi a lépcsőt, megleli, felmegy, és ott ülnek a többiek, tényleg szoborrá merevedve, Pjotr pl. pont egy falat kajával a szája előtt. Gyula köszön, beszél, hiába, bár amikor azt mondja Lokinak, hogy de jó szakállad van, az elkezd röhögni magában. Aztán egy ponton Pjotr megtöri a varázst, és mindenki egyszerre beszél.

Mindenkin van tetkó? (Gyula)

Lemennek a mödanszié mellé, Pjotr megjegyzi, hogy 31 nap kellett ahhoz, hogy végre csapatként fukncionáljanak, meg van ez áldva ezzel a csapategységgel, a Királynak és a Pápának is ez volt a fixa ideája, és a veszte, ugye. Zenéltél valaha, Gyula, kérdezik a lábukat a vízbe lógatva, nem és nem is akarok sose, mondja Gyula, itt valami nagy traumát érzek, lehet death metal koncerten született. Botfüle van, mondja Gyula, aminek most kurva nagy hasznát veszi, hiszen Pjotr és a többi agyhalott elénekli az Éden-himnuszt, azt meg ép ésszel és füllel ugye nem biztos, hogy el lehet viselni. Loki szerint Gyula szimpatikus, mosolygós, titokzatos és furcsa szabolcsi legény.

screen_shot_2015-04-05_at_10_51_21.png

screen_shot_2015-04-05_at_10_54_50.png

Gyula úgy gondolja, a pillangó másik feléhez a színen keresztül vezet az út. így a Pjotr fején látható kék sapkára mutatva megkérdi, van-e neki olyan színű dolga még. Amit mostanában kapott. Itt. Pjotr menten leveszi, hogy van küldetése, és színekkel és ruhadarabokkal van kapcsolatban. Ezt megosztja Barbival és Beussal, mert, és most tessen megkapaszkodni, ilyen kék úszógyatyát kaptak nemrég! És Pjotr réparáz a dologra, ennek a Gyulának meg kell szereznie a gatyát! De azzal nem köti össze a dolgot, hogy Beuson is olyan kék ruha van, WTF??? Gyula a szingliben Vakondnak mondja, hogy Pjotr nagy játékos, kemény ellenfél, hogy ez honnan jön neki, nem tudom. Vakondot a csajokról is faggatja, Barbit meg lehet kapirálni? Nem, menj rá Ivarra, és ejtsd ki Lokit. Baszki, KÉT ÓRÁJA VAN BENT A PALI. Gyula kilátásba helyezi egy szövetség megkötését, de a riportban azt mondja, ez már gyanús, Vakond egy nyikhaj.

A pillangókat szereted? (Gyula)

screen_shot_2015-04-05_at_11_02_13.png

A terepszemle tovább folytatódik Vakond idegenvezetésével, aki elmeséli a múlt hetet, és azt, hogy Loki hogy baszta át, és eleve, Loki idegesítő, és fáradt poénjai vannak. Becks viszont egy rendes gyerek, csak szerelmes. Gyula nagy adagban kapja az infókat, este Ivarral beszélget, mert mindenki érdekli, és megtud mindent, ami történt az elmúlt 31 napban. Ügyes. Jó, lehet a többiek is kifaggattak mindenkit, és csak Gyula esetében mutatják meg, de egyelőre Gyula életrevalónak tűnik. H.Snezi be is van fosva tőle, a tudás hatalom, ugye, és öltözés közben Vakondot faggatja, hogy mit akarhat Gyula. Jó, hagyjuk ezeket a beszélgetéseket, mert nem túl izgalmasak. Egy megjegyzés: a H.Snezi pinájára ráfeszülő, tigriscsíkos leggings rémes.

A társaság középpontjává fogok válni. (Gyula)

screen_shot_2015-04-05_at_11_06_45.png

Este gyúrás, amiben persze Adri, a súlyproblémákkal küzdő jégkorcsolyaoktató nem vesz részt, mert egyszerűbb bezabálni a Rákóczi-túróst, és utána Becks agyára menni, hogy nagyaseggemfaszom, mint megfogni két kibaszott vasdarabot, oszt emelgetni. Beus sem edz, szerintem a TRX-kaland óta fél, hogy elrontja a kézi súlyzót is, és ebbe azért lehet valami. Eldugta Nóziékat, mert mi van ha pont Nózit kell Gyulának megszereznie. Jogos.

Nekem Gyula egy rejtély. (Beus)

Gyula este a mödanszié mellett komoly beszélgetést folytat Pjotrral és Ivarral, a téma a világvége, Gyula fatalizmusa kissé ijesztő, itten valami nagy dolog fog történni, mondja kissé remegő hangon, az emberiségnek pofonra van szüksége, felfrissülésre. Ivar ezen megdöbben, márminthogy Gyula képes összetett mondatokban beszélni. Gyula aztán tovább játszik a tűzzel, és kijelenti, hogy az nem fontos, mi van rajtad, és most tessék nagy levegőt venni, MILYEN MÁRKÁJÚ CIPŐT VISELSZ, az az egy szerencséje, hogy Beus, Vakond és H.Snezi nincs a környéken, tán még meg is égetnék. Előkerül egy pinpongasztal és hozzá egy löevél, beerpong jön, aminek Loki annyira örül, hogy a levegőbe ugrál. A szabály: az ellenfél csapatának korsójába juttatni a labdát, ha sikerül, inni kell. A végén mindenki satu lesz, ennyi a lényeg.

A játék vidám, Adri befogott orral issza a sört, Pjotr és Loki riporteresdit játszik, és a nyertes csapatokat kapja mikrofonvégre, felszabadult a buli, na. Nem sokat mutatnak belőle, ahogy hálistennek abból sem, ahogy Gyula Ivar bugyiját szagolgatja, és nem, nem viccelek, tessék:

Lehet, hogy ilyen betegséggel rendelkezik, hogy fehérneműítisz. (Becks)

Gyula a nagy pillangókeresés közben többet árult el a küldetésről, mint kellett volna, mert Becks szagot fog (elnézést) és a csajoktól kérdezi, kinek van pillangós bugyija, mert Gyulának azt kell keresnie. Barbinak és H.Snezinek nincsen, le is fagynak a dologtól, már mint attól a képtől, hogy Gyula a zsinórtangájukat szagolgatja, és megy a pézsmaszag után.

Ez a bugyikat gyűjti, bazdmeg. (Barbi)

Miközben Gyula lent Adrit faggatja arról, hogyan jöttek össze Becksszel, odafent páran komandóznak, és Gyula szobájában kutatnak. Becks és Loki a két vezér, mindent feltúrnak, még a budiba is belenéznek, de semmit nem lelnek. Nagyon élvezik a dolgot, mintha hatéves kölykök lennének, úgy osonnak négykézláb. A mödanszié mellett megint éneklés van, meg harmonikázás, utána meg mulatós zenét kapnak, amire mindenki megbolondul, én ezt nem is értem, esküszöm, huszonéves kölykök miért esnek transzba a kibaszott Aranyesőtől? És Vakond miért nem tudja felvenni magára a gatyáját?

Az alkohol kihozza belőlem az állatot. (Vakond)

A bulika után/közben Loki tovább nyomoz, de sikertelenül. Gyula átnézi a fiókokat, és rájön, hogy kutattak nála, majd a hugyozásmentes teraszon mondja a többieknek, hogy kérdezzenek tőle. Mi volt a küldetésed? Nem mondok erre semmit. Lehet nincs is. De ne küldetésről kérdezzetek. Becks szerint Gyula semmilyen karakter, de egyelőre nem lehet rajta kiigazodni. Barbi azt kérdezi, mennyire félt Gyula a beköltözés előtt. Semennyire. Loki közben harmadjára is átkutatja a szobáját, és a hugyozásmentes teraszra kiérve menten a küldetéssel nyit, van olyanod, Gyula? Odalent H.Snezi pingpongozik, és bőg, mint egy szamár. Gyula a függőágyban hever a következő snittben, Beus térdepel mellette, és beszélgetnek, amikor Gyulába beleköltözik a kisördög, és azongya, neki itt bent van egy párja. Beusban vigyázzban áll a szar menten, mivaaaaan?

Gyula persze hazudik, és be is vallja, amikor H.Snezi odajön, a kezében akkora platformcipővel, mint a felsőteste. Beus megsértődik, és elmegy, Gyula Bencével, és H.Snezivel beszélget még egy kicsit, mert velük szimpatizál. Barbi lefekvés előtt beszél, ez asszem ma már a hatodik megszólalása, azaz rekord. Azt mondja Pjotrnak, hogy nehogy valami erős karaktert akarjon kibaszni innen Gyula. Hát, ja. Na, mennek már aludni végre, csak Gyula nem, aki feltúrja a hotelt a kék pillangó másik fele után. Gólem aszongya, egy régi ismerős riasztja meg a lakókat, és lesz egy botrány, ebből be is játszanak egy momentumot: Beus ad egy istenes taslit Vakondnak.

Címkék: 18+ éden hotel
836 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ÉH3sZ 2015.04.07. 06:24:00

Már Gólem kék pizsamáját is átvizsgálhatta volna:)

Puncylla 2015.04.07. 07:10:40

Bárcsak Ádámot is kizárnák, nem csak Beust!

Rayen 2015.04.07. 07:33:27

Még nem szavazok, de Gyula máris szimpatikusabb attól, hogy Gyula. Berki vmi olyasmit mondott az éjjelben, hogy ha rajta múlik (!), Gyula nem sokáig marad. Mivel Gyulának:
- munkája van, dolgozik és abból él;
- nincs kigyúrva;
- nem gazdag;
- nem is jóképű (ellentétben vele, akinek nemes arcvonásairól a Húsvét-szigeten még szobrokat is formáltak)
- hasonlóan tök átlagos haverja van, ezért nyilván még sose volt csajuk, és élniük is kár.

Schlomo Goldberg 2015.04.07. 07:34:56

Remélem Nózit és Bubut azért nem zárják ki.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.04.07. 07:35:56

Gyula nekem bejön eddig. Azt hiszem. Hamarabb buknék rá, mint Berkire....

Zsoofka 2015.04.07. 07:37:50

@Rayen: Az első két percben felidegesített az iccakai és inkább Daniel Craig életrajzot néztem... Berki igazi ősbunkó volt, pont amilyennek e műsor előtt gondoltam. Boa.
Eddig is úgy volt, hogy mindenki csak a 2. héttől mutatta meg való lényét, amikor már nem számított hotelszűznek sem pedig érdekes, ismeretlen (esetleg védettséggel bíró) madárnak...
Szóval remélem marad Gyula, és meglásssuk.
Mandula meg menjen.

haruka 2015.04.07. 07:40:27

@mokamini: Dettó. Muszáj volt elkapcsolnom, mert annyira idegesített, ahogy Berki Gyuláról meg a haverjáról beszélt. A tegnapi rész viszont unalmas volt, és ha még egyszer eléneklik az Éden nótát, forró viaszt öntök a fülembe.

XocoLatte 2015.04.07. 07:48:14

@Puncylla: ha a szerkik apuci bérkurvái, akkor azért akkorát ne álmodj...

XocoLatte 2015.04.07. 07:49:20

@XocoLatte: sőőt, az is lehet, h pont Mandulapuci tolta ezerrel, h Beusnak kalap.

Zsoofka 2015.04.07. 07:52:25

@XocoLatte: Ja. Madámné csapot egy átlagos hisztit és közölte apucival, hogy Beusnak is pusztulnia kell.... :)

mandruc 2015.04.07. 07:54:47

Éljen a Melmentes hotel, viszont a tegnapi adás marha unalmas volt.
Gyula eddig szipmi, viszonylag értelmesnek tűnik, így valószínű nem is fog sokáig maradni :-(
A lakók elég bunkók voltak vele szerintem, pedig a pénteki részben még mindenki Vakondot akarta kirakni (amivel egyet is tudok érteni), és hát ahhoz meg kellene Gyula is, nem?

Zsoofka 2015.04.07. 07:58:44

@mandruc: Igen, pont ezt nem értettem tegnap én se. Lokinak elemi érdeke lenne Mandulátlanítani a hotelt. Lehetne annyi esze, hogy az bosszút esküszik az asszony kib.szarintása után.... Egyszerűen csak kedvesnek kellett volna lenni Gyulához, vagy akár a húsvéti nyúlhoz, ha az jött volna be. Még ha az valami küldetés miatt védettséget is kap, akkor is magához kellett volna édesgetnie.....

fáncsi28 2015.04.07. 08:02:28

@Rayen: Szerintem tök gusztustalan volt, ahogy Gólem az Éjjelben savazta Gyulát megállás nélkül. Mint műsorvezetőnek, nem is lenne szabad minősítenie a játékosokat, szerintem. Nem az a dolga.

fáncsi28 2015.04.07. 08:06:17

@Puncylla: Milyen jó, hogy annyira titkos a műsor, hogy már az indulás előtt megírták, Beust verekedés miatt kizárják majd. Így nagy meglepetés lesz a mai műsor. Egyébként egyetértek, én is kivágnám Ádámot, menjen haza a borzadály barátnőjéhez, úgyis bőgött utána.

XocoLatte 2015.04.07. 08:06:17

@fáncsi28: mégis, mit vártál, ez nem AZ a rendezvény, ahol szabályok vannak a műsorvezetői magatartásra vagy kódex vagy miaf@x

XocoLatte 2015.04.07. 08:11:24

@mokamini: Loki most picit kompenzál, a múlt heti anti-Madám/Madámné-gecisége után egy kis jópofizás van műsoron nála -- ami amúgy sem áll messze a csávótól.
A para mindenkiben, h Gyula titkos küldetése védettséggel párosul, ami akár azonnali halált okozhat vmelyik hímlakó számára. És, mint azt MI tudjuk is, a küldetés és annak következményei nem attól függnek, hogy ki mennyit jópofizik Gyulával, a szerkik csak simán rá fognak mutatni egy párra és Gyulával szétrobbantják.

tomfree 2015.04.07. 08:14:37

@Rayen: pont ezért szimpatikus elsőre a srác, van munkája, végzettsége, kinti élete, ellentétben a sok léhűtő mihasznával és a minősíthetetlen Berkivel szemben. Mondjuk a srác elmélkedése a világról ijesztő volt, főleg hogy pár órája érkezett a sok agyhalott közé, de ez semmi a múlt heti ámokfutáshoz képest. Remélem bennmarad.

Zsoofka 2015.04.07. 08:17:10

@XocoLatte: Tegyük fel, hogy védettsége van Gyulánknak. Akkor nem puncsolni kellene neki és mondjuk Ádám ellen hangolni, hogy oda álljon be és Ádámot ejtse ki? Bármennyire is primitívnek tartom Ádámot, most ő csinálj jól. Ha van védettsége az új gyereknek, ha nincs....

Zsoofka 2015.04.07. 08:19:37

@tomfree: Igen, azokat a mondatokat én sem értettem és nagyon WTF volt, de lehet hogy csak része volt a fura-fazon-image-nek... Azért írtam, hogy remélem lesz ideje Gyulának, hogy az első hét után, normális(avv) helyzetekben is megmutassam magát... Nem így, hogy ő van a középpontban...

XocoLatte 2015.04.07. 08:26:22

@mokamini: aszerint a logika szerint Vakond valóban jól csinálja, azonban sok más opciója sincsen, hiszen nagyon sokan nem hédereznek vele, ha jól láttam, tehát naná, hogy rácuppant az új jövevényre. Azonban a rácuppanása csak a saját szintje szerint zseniális, még Gyula is levette, hogy túlzottan nyomul és eszköznek akarja használni Loki ellen.

Mint máskor is, Gyula és a küldetése most is a szerkik kezében van, mivel a küldetésnek csak a célját ismerhettük meg Gyulával együtt, sem a cél elérése utáni következményt, sem a küldetés szabályait nem mondta el Gólem, számomra egyértelmű, hogy Béjvacs színes golyóival kb. megegyező, jól látható szerkesztői húzásra készülhetünk, amit a legkevésbé fog az befolyásolni, hogy Gyula kivel milyen kapcsolatba kerül a 3 nap folyamán.

introverted22 2015.04.07. 08:26:32

Én csak attól parázok, hogy nehogy Melanie legyen a visszatérő. Vagy Beus kibaszása ne az ő visszahozatalát vonja magával. Attól a nőtől mentsen meg bennünket a TV2! Ha nem ő, akkor jöhet bárki.

XocoLatte 2015.04.07. 08:28:50

@windsor: Mandulapuka keze messzire elér, vagyis Melánia vagy ki a faszom simán visszakerülhet, sőt, akár még a teljesen céltalan és hatástalan Ádám-párosodási tiltást is feloldhatják...

Zsoofka 2015.04.07. 08:29:22

@XocoLatte: Az első bekezdéssel egyetértek.
A másodikkal félig: tény, hogy a szerkik bármivel megtölthetik ezt a fél-pillangós sztorit. De azért nem árthat, ha jóban vagyunk az újjal. Szerintem :)

mandruc 2015.04.07. 08:35:34

@XocoLatte: Persze valóban lehetnek olyan helyzetek, amikor teljesen mindegy, hogy jóban van-e valaki az új gyerekkel, de hosszú távon azért szerintem megérné legalább valamennyire összehaverkodni vele. Viszont a tegnapi adásbúl úgy tűnt, hogy kifejezetten bunkók voltak Gyulával, ami meg szinte semmilyen taktika szerint nem lehet kifizetődő.

2015.04.07. 08:51:13

gyula jó lesz
vakond jobb név tényleg :D

2015.04.07. 08:53:20

@haruka: :D Én sem akarok több Éden-nótát, de ugyanez vonatkozik Kis Grofo slágerére is. :D
eGYÉBKÉNT Berki miatt nem nézik sokan az ÉH-t, az éjjeliről nem is beszélve... Ez tényleg megéri a tv2-nek?

Valóban nagyon unalmas volt a tegnapi összefoglaló.
Mandula kamikaze tematikája viszont nem lenne rossz. :D Gyula állítsa maga mellé Nórit.... Aha, Loki meg visszapattintja maga mellé Butust, és Mandula már ki is tematikázta magát a reptérre. :D
Ha Butust kizárják a kétslágeres gyerek miatt, akkor ez borul...

Mók_Ica 2015.04.07. 09:01:01

jó reggelt, jó munkát :)))
nézem a mokkát....és kit látok benne... kis grófo és jolly rettenet száma, amelyből most készített paródiát a 25 éves irigy hónaljmirigy..... ma van a premiere :))) elvileg mától lesz elérhető videóklipp :))))

starity.hu/magazin/55273-jollyt-es-kis-grofot-parodizalja-a-mirigy/

XocoLatte 2015.04.07. 09:01:39

@natalja: igen, és még az is megeshet, hogy az amúgy Beus pofozkodásától függetlenül(?) beküldendő régi ismerős (lány?) Beus kizárása miatt bennragad... Ha Melánia-Melinda-Húgykirálynő volna az, akkor két dolog biztos: ÉH3 mint műsor bukta, illetve én a múlt héthez hasonlóan egy percet sem fogok belőle megnézni.

Armador85 2015.04.07. 09:04:08

@windsor: ha jól emlékszem, úgy mondták, hogy "régi ismerős". Ez csak nem Hugyos Melt takarja, hiszen ő csak múlthéten jött-ment. Naomira vagy Botoxra gyanaxom.

XocoLatte 2015.04.07. 09:04:29

@Mucsai: 3 évnél is régebbi az utolsó poszt, mondhatni nem éppen friss -- de amúgy köszi szépen!

XocoLatte 2015.04.07. 09:06:22

@Armador85: hidd el, mindenki ebben reménykedik itt és azt hiszem, reménykedett volna ott is decemberben... :)

2015.04.07. 09:07:48

@XocoLatte: Csak nem, neeeeeem, ez nem lehet. Hugyos Mel nem térhet vissza. Most rúgták ki, teljesen szabályosan. :D Bár itt ugye "minden megtörténhet"...lehet Kis Grofo-ra bulizni, lehet teraszra piszkítani, Berkiből műsorvezetőt csinálni.... Szóval sajnos ez sem kizárt, de reménykedjünk....

XocoLatte 2015.04.07. 09:08:13

@XocoLatte: ha nagyon tippelnem kellene, akkor szerintem Norbi jön vissza egy látogatásra, és ala ÉH1, annyi kikötéssel maradhat a játékban, hogy a nyertes párosban nem lehet benne.

introverted22 2015.04.07. 09:19:24

@Armador85: Akkor már inkább Botox, mert ő szerethető. Az utóbbi időben abból meg kevés van. Persze ha az előző szériákból hoznának vissza egy értelmes játékost, azzal még nagyobbat lehetne ütni...

2015.04.07. 09:23:14

Lecsúsztam Mandulaapukáról az éjjelben anno. Valaki felzárkóztatna gyorsan, hogy mit kell róla tudni és miért fosnak láthatólag ennyire ivadékától?

Morfologista 2015.04.07. 09:25:09

Engem ez a feladat nem hagy nyugodni. Mert mit tudunk?
- Gyula kapott egy egy műanyag baszt, aminek a párját/másik felét meg kell találnia, ami valakinél van.
Mit tudunk a a baszról:
- a műanyag basz pillangót/lepkét ábrázol vagy annak a felét
- színe kék, de vajon a párja is kék?
- a párja valakinél van, de vajon játékosnál van? (Zoé?)
- az a valaki már tudja, hogy nála van? megkapta-e vagy majd csak fogja?
- az a valaki be lesz avatva, hogy miért kapta?
- egyáltalán fogja-e tudni, vagy hogy nála van?

Ha egy már bent lévő játékosnál, és már most ott van a párja a cuccnak, akkor nyílván leveszi, hogy az új gyerek mit és miért keresi, ezért ő is keresné a társaságát és már most szövetkezne vele. Erre nem láttunk jelenetet.

Ezért szerintem a beköltöző régi/új játékosnál lesz a cucc. Vagy pedig olyan valakinél, aki maga se tudja, hogy nála van. Mindenesetre elég béna egy feladat, kábé mint a piros/zöld borítékok.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.04.07. 09:28:30

Nincs semmi értelme MelRibcsit visszahozni. Úgyis 1 hét alatt újra kint lenne. Ebben anno egyetértett az egész bagázs, annyira nem lehetnek agyhalottak, hogy újra ne tegyék ki azonnal!
Ha Beust kizárják, akkor jöjjön Botox vissza, Albinát köszi nem. (vagyis Albina is jöhet, ha Melcsike helyett küldik, mert annál a pisikexnél bárki jobb aki eddig bent volt)

LETOH_NEDE 2015.04.07. 09:31:43

@Morfologista: szerintem valamelyik lány fotója mögötti képkeretben lesz a pillango párja, és azzal a lánnyal kell Gyulának szövetkeznie,

XocoLatte 2015.04.07. 09:34:28

@Morfologista: azért ennyire ne nyugtalankodjál, még a végén az egészséged bánhatja...

Ha a szerkik eddigi teljesítménye a zsinórmérce, akkor nyugodtan mérget vehetünk rá, hogy az egésznek lesz egy olyan ad hoc fílingje és semmi értelmet vagy nota bene logikát nem kell keresni a mélyén...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.04.07. 09:35:14

@anyadahalor: szandival kavart korábban. :-D

Amúgy a kérdés jó.

XocoLatte 2015.04.07. 09:36:42

@Majom1Parádé: az új-régi jövevény és Beus kiesése között idővonalon legalábbis nincsen összefüggés, tehát szerintem nincs is értelme ezen így filózni. Szerintem nem régi lány jön, hanem fiú és Norbi lesz a neve.

introverted22 2015.04.07. 09:40:26

Uhh, hát amit a blikk egyik kommentjében olvastam az mélységesen elkeserít. Ha az igaz, akkor teljesen felesleges tovább nézni a műsort :(

kszanaksz 2015.04.07. 09:41:20

Gyula úgy tudta, hogy egy hét múlva vége lesz a világnak, ezért költözött be, mert ezt az időt egy luxushotelben akarta eltölteni. Ha nem esik ki és nem lesz vége a világnak (Spoiler! mivel hónapokkal ezelőtt vették fel, tudhatjuk, hogy nem lett), akkor csalódott lesz és bele fog őrülni.

Morfologista 2015.04.07. 09:42:36

@XocoLatte: Norbit már azóta várom vissza, hogy annak idején kiesett. És nem a hotelben addig nyújtott teljesítménye miatt, hanem a kiesését követő ÉÉ-s megnyilvánulása alapján. Ott egy kimondottan jó arc, jó humorú, néha-néha be-beszólós srácot láthattunk, és ráadásul volt egy elszólása is. Szóval Norbit én is visszavárom a hotelbe. Mondjuk Beus kiesését követően még egy fiút beküldeni... ??? ... 7-4 lesz az ivararány...!!!

kszanaksz 2015.04.07. 09:46:53

Az elejét nem láttam, de a műsor végén nem az hangzott el, hogy még 2 napja van megtalálni Gyulának azt a baszt?

XocoLatte 2015.04.07. 09:47:35

@Morfologista: Beus kiesését megelőző pofozkodás ELŐTT jön a régi ismerős, tehát simán bekövetkezhet ez a borulás az ivararányban... Ennek köszönhetően majd csavarintanak egyet Gyula küldetésén a szerkik, nem fog nekik nagy lelkizést okozni.

Morfologista 2015.04.07. 09:51:26

@XocoLatte: Aham. Tehát ha tényleg Norbi jön, akkor még jönnie kell egy csajnak és mennie 2 fiúnak. Ebben az esetben az egyiknek muszáj a Bence-Patrik párosból mennie, különben újra dögunalomba fulladna a "triumvirátus" miatt a műsor.

XocoLatte 2015.04.07. 09:52:24

@windsor: privátban egy linket plíz...

kszanaksz 2015.04.07. 09:52:37

Gyula foglalkozása miatt, legalábbis amit kiírtak a neve alá, kicsit el kellett gondolkodnom. Esküvői videós. Tehát, hogy ilyen specialista, nem ám csak simán videós. El is lehet képzelni.
Te Zsül, anyámnak születésnapja lesz, ötvenedik, nagy családi buli lesz, leszünk vagy 40-en, át tudsz videózni?
Anyád férjhez is megy?
Öö nem, miért menne.
Akkor nem vállalom.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.04.07. 09:52:48

Jöjjön Norbi és Ádámkát rakják ki a csicskháááába :-)

XocoLatte 2015.04.07. 09:54:58

@Morfologista: Ha Norbi jönne, akkor Bencének szabad lesz visszaadnia a tartozást és önként kiesni?

Eruka 2015.04.07. 09:55:47

@Armador85: ha van isten, akkor Botox jön vissza! Beáll Loki mögé, és kigyomlálják ezt az idióta társaságot... :)

Amúgy légyszi valaki mondja el, miért lett Vakond Madámból? (valahogy sehol nem találom a logikát, pedig tuti van :D) Köszi! :)

natalja (törölt) 2015.04.07. 09:58:38

@windsor: Basszus, elolvastam én is, a francba. Nem lehet... De ha mégis, akkor a tv2 tényleg kiírhatja, hogy BORDÉLY.

mézescsók 2015.04.07. 09:59:42

Engem - többekkel ellentétben - kifejezetten szórakoztatott a tegnap esti öfi. Tetszett.
Vihogtam, amikor próbálták kitalálni, mi lehet a küldetése. Akkora ügyet csináltak belőle, mint eddig még soha. Az a keresgélés.... A bugyifetisizmusnál (fehérneműítisz - LOL) hangosan röhögtem.. A csúcs Beus volt, aki eldugta Nózit, mert hátha azt kell megszereznie! És komolyan gondolta!!! A ping-pongos játék ötlete is jó volt: nehogy már csak úgy ad-hoc igyák le magukat filmszakadásig! Igenis, legyen tétje a dolognak. Na, és a gatyagate!!! Na és Madám a pillangós kérdezősködésre: vannak pillangók meg mindenféle bogarak, de eddig nem csípett meg egy se:
Hát, legalább meghökkenhetett volna a kérdésen, de fel sem tűnt neki, bár - ahogy szocializálódott ez a srác (Aranypart) - tulajdonképpen miért pont ezen torpant volna meg?

Egyébként szerintem nemcsak nőnél lehet a pillangó párja. Mondjuk az lenne a logikus, de nem arról volt szó, hogy az lesz a párod, akinél megtalálod a másik felét, hanem hogy ketten hozhattok egy, a hotellakók életét jelentősen befolyásoló döntést.
Nekem nyitott kérdés, hogy a másik pillangó tulajdonosa tudja-e, hogy nála van a dolog. Miért keresget bugyit, ha a kapott biszbasz felét kell megtalálnia, csak nem arra gondol, hogy ráapplikálták egy bugyira és a tulajdonosa nem tud róla? Vagy csak valami kék pillangót kell keresnie?

XocoLatte 2015.04.07. 09:59:48

@kszanaksz: pedig ez egy különleges már-már foglalkozássá emelkedett szint a digitális videógráfusok körében, nem kevés lenézést és fikázást kiváltva a profi videográfusok körében. Pedig keményen meg kell dolgozniuk a pénzükért és érthető módon k. nagy kockázatot felvállalni, ui. nincsen ott a csapó mellettük, első take-re kell mindennek "tökéletesre" sikerülnie, ami a násznép összes tagja felé minimum vállalható kell legyen.
Ja amúgy a Gyula mintha emellet még tanár is lenne, csak az már übergagyi felirat lett volna ezen a rendezvényen.

XocoLatte 2015.04.07. 10:00:56

@Majom1Parádé: Adri? Nem Snezit akartál írni?

Armador85 2015.04.07. 10:02:33

@windsor: ugye nem Hugyos Mel? Linket tolj nekem is privát, ha van időd.

@Eruka: jó lenne. De eddig egy jóslatom sem jött be.

mézescsók 2015.04.07. 10:09:03

@Morfologista: Igazad ivan, de szerintem a bent lakó nem tudja, mit keres Gyula. Az is lehet, hogy úgy van nála, hogy sejtelme sincs róla, pl. valami szponzorcuccon és dísznek véli.

Más: az ÉÉ-ben minősíthetetlen volt Berki. Ahogy próbálta kiszedni a vendégből, hogy milyen baromságokat követtek el eddig és hogy meglepődött, hogy valaki képes normálisan is élni!!!
Akkora arca van a fazonnak, hogy nincs tükör, amibe belefér. Attól, hogy valaki hétköznapi életet él, még nem feltétlenül unalmas. Gyula lehet, hogy pont ezért új szín a bent lévő agyhalottakhoz képest.

Armador85 2015.04.07. 10:09:21

Megtaláltam én is. Csak valami balf.sz kommentelget, egy lyukas garast nem adnék rá, hogy igaz : )

XocoLatte 2015.04.07. 10:09:44

@natalja: egy hsz miatt azért sok mérget nem kellene most bontani senkinek -- persze ha Mandulapuka pénze is benne a műsorban, akkor minimum, hogy kért vmi kézzel fogható visszatérítést is az ÁFA leírhatóságon kívül.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.04.07. 10:10:28

@XocoLatte: Hirtelen Bencét Becks-nek olvastam. Azért írtam Adrit. .-)
Bence csak rosszul járhat,ha Botox jön azért, ha Norbi azért.
Beus pofozkodásával csökkenni fog a B betűs lakók száma

XocoLatte 2015.04.07. 10:13:33

Annyi még ehhez az egész Beus kizárás - régi ismerős bejövéshez, hogy amennyiben ez a Blikk sztori ül, akkor ad 1. Beus kiejtéséről is lehet beszélni, ad 2. a régi ismerős beküldése mégis csak kapcsolódik a kizáráshoz, mert Beus már a hétfői adásban lement bulika záróakkordja lehetett, csak nekünk tévénéző agyhalottaknak nem így adagolják a szerkik.

kszanaksz 2015.04.07. 10:13:35

Ha Bea kiesik, akkor Ádámnak sem lesz párja, azért arra kíváncsi leszek, hogy melyik lány vállalja be.

mercsi 2015.04.07. 10:13:42

szerintem lány lesz a visszatérő, és nem emlékszem, hogy utaltak volna rá, hogy a pofozkodás ELŐTT térne vissza. az, hogy az előzetesben előbb mutatták, még nem 100%, hogy a tényleges időrendben így lesz. nekem úgy tűnt, hogy szőke lesz az illető és kék bőröndöt húzott magával. ha lenne ennyi energiám, visszanézném, hogy Albinának kék volt-e a bőröndje. ha igen, akkor ő tér vissza.
ez a küldetés dolog most végre tényleg izgalmas. azon gondolkodtam, hogy ha egy jelenlegi játékos kezébe nyomták esetleg a párját, és Gyula eddigi működése alapján rájött, hogy valójában ezt a pillangót keresi, akkor sem biztos, hogy szeretné elárulni Gyulának, hogy nála van, hiszen a játékosnak nem hinném, hogy elmondták, hogy mi lesz a következménye annak, ha Gyula megleli a párját. ráadásul a többiek utána kiutálnák, mert ő is hozzájárult ahhoz, hogy Gyula teljesítse a küldetését.

XocoLatte 2015.04.07. 10:16:46

A szerkik persze spoilereznek rendesen (ennyire fussa a tehetségükből, na), és Vakondka látszólag teljesen összefüggéstelenül bevágott riportbéli mondata az alkoholról és a leálliasodásáról pont Beus kiejtésével kapcsolatosan felvett snitt volt.

mézescsók 2015.04.07. 10:18:24

@Morfologista: Norbinak én is örülnék, mert nagyon hülyén esett ki, de szerintem nő jön. Már csak az ivararány miatt is. Volt már rá példa, hogy egyszerre két nő ment be (Bea - Barbi), de akkor egy nőnek (Mariann) másnap már mennie is kellett. Elvileg előre nem láthatták, hogy Beus heves pofozkodásba kezd, tehát magától is helyrebillenhet az egyensúly úgy, hogy a legközelebbi ceremónián egy pasinak távoznia kelljen.
Ha igazam lesz és nő megy be, akkor nagyon remélem, hogy nem Naomi lesz az.

natalja (törölt) 2015.04.07. 10:20:32

@XocoLatte: :D Igen, persze... Egy hsz. alapján nem vonok le semmilyen következtetést... inkább csak az eddig történtek és a rendelkezésre álló információk mentén gondolom azt, hogy van alapja a pletykának. :D Na de majd kiderül. Én most abban bíztam, hogy a kövi repjegyes Mandula lesz. De egyre kisebb már erre az esély, sajnos.

XocoLatte 2015.04.07. 10:20:45

@Majom1Parádé: az azért nem semmi, hogy Madám a saját párját ritkító módon (vagyis a saját benti pillanatnyi párját kiejtően) kurvázta le Beust, aki a tanult magatartás szerint élből cselekedett (na mennyire lehetett megtippelni előre), és EZUTÁN jöhetett a szerki döntés, hogy Ádámnak párt kell beküldeni, legyen az a még el sem utazott Melánia.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.04.07. 10:25:17

@XocoLatte: Ha Mel jön vissza, akkor a szerkik szembeköpték magukat a "sose lehettek egy pár a játékban" szöveggel. És a jó édes anyjukat....

XocoLatte 2015.04.07. 10:25:18

@mézescsók: nem láthatták, HACSAK, nem Beus jelenlegi párja előre kitervelten (bosszúból pl.) provokálta ki a pofozkodást, kiejtve ezzel a saját párjár, ÉS erre föl jöttek a szerkik és küldik vissza Melánit -- túl átlátszó lenne? Egyrészt, a vágószobában próbálják helyrehozni, másrészt eddig sem sokat adtak a látszatra.

Ha a beszólás-pofozkodás már a tegnap lement bulika végén esett, akkor a kizárás-beküldés ennek folyományaként jöhetett és akkor nálam ereősen sanszos, hogy ez is a Mandula produkció egyik új felvonása csupán... :(

Armador85 2015.04.07. 10:25:49

@XocoLatte: HugyosMel nem lehet Vakond párja. Egyébként meg nyilván b.szni küldték be őket, de ez a golden shower sztori szerintem már a szerkiknek is sok volt, nem hiszem, hogy bevállalnák mégegyszer ezt a ribit.

kszanaksz 2015.04.07. 10:26:13

Dominiknak örülnék, igazi zseni az a gyerek, aki csak azért gyúrta ki magát, hogy egy üresfejű pozőrnek nézzék. Taktika.

XocoLatte 2015.04.07. 10:27:32

@Armador85: kivéve, ha a farok csóválja az ebet, azaz a műsor szerkesztését

mercsi 2015.04.07. 10:29:21

@Majom1Parádé: megoldható lenne a dolog: mindketten mennek a szinglibe és mindkettőjüknek kell találni párt maguknak péntekre.

Armador85 2015.04.07. 10:29:29

@XocoLatte: persze sokminden lehet. Én csak a reményeimet öntöttem szavakba. Végülis a kiesése kellemes fordulat + ez a Gyula se egy kretén, kicsit talán normalizálódik a műsor.

AkkorlegyenPtr 2015.04.07. 10:31:48

Ha Beus után jön be valaki, akkor gondolom H Meláni jön be, márcsak anyanyagi/idő szempontok miatt is.. ugye, mert könnyen lehet, hogy még haza sem repült.
Új/régi embert hazareptetni majd vissza gyorsan, mert SOS kell egy ember... nem túl költséghatékony.
Más kérdés, ha ez egy betervezett visszatapsolás és btw Beus leveri a hősádámot...

XocoLatte 2015.04.07. 10:32:03

@mercsi: szerintem eddig a paragrafusig nem jutottak el a szerkik az ÉH1 tanulmányozása során...

Summa summarum, vakBottyán után szabadon: megláttyuk... :D

Eruka 2015.04.07. 10:34:23

@XocoLatte: Mandulapapa?? :) Akkor ugye Pókmajom jön be? :D Léééééciiii! :D Az kellene ide....

Más: azt nem értem, Gyula miért a hotelt akarja feltúrni a lepkéért... arról volt szó, hogy egy embernél van. Nekem az is eszembe jutott, hogy pl egy tetkó... (Vakond hátán lévő félkész cucc....? :( )... Mert az nyilvánvaló, hogy nem CSAK lánynál lehet, és vélhető, hogy fiúnál lesz.
Sztem egyébként nem fogja teljesíteni a küldetést...

AkkorlegyenPtr 2015.04.07. 10:35:09

Pénteken amikor kiesett ostobenkó (köszi Loki Peti) fúúdevártam ÉÉ-t. Na breki szétsavazza a csajt... hehehe... erre a nagy büdös semmi! Sőt, majdnem még védte is a kis ártatlant.
Brekinek is addig volt nagy arca, amíg nem jött be a csaj. Csütörtökön még ment a fúú demicsoda odapisálfúú, ha bejön ide reméljük nem sz.rik a studióba hehe.. aztán a busa feje olyan picire összement, hogy azt hittem elsírja magát, mint Milán anno.

XocoLatte 2015.04.07. 10:35:41

@AkkorlegyenPtr: lehet előre eltervelt a provokáció (és azzal együtt a "megoldás" is), de Beus reakciója elég őszintén ribancos-egyszerűségűnek tűnik.

XocoLatte 2015.04.07. 10:37:08

@AkkorlegyenPtr: vagyis? Gólemet is a láthatatlan farok csóválja?

XocoLatte 2015.04.07. 10:38:45

@XocoLatte: ha Pókmajom visszatérést húzzák meg, akkor én itt ünnepélyesen megfogadom, hogy nem csak ennek a szarnak a nézésével, de a kommenteléssel is abban a pillanatban hagyok fel.

jo.e 2015.04.07. 10:45:02

@Rayen: Sztem pont ezekért, és mert ha nem is Berkin, de a falkabelieken múlik, nem sok időt jósolok bent neki. Lehet, h. nincs is semmilyen pillangó, csak mondjuk valamelyik csajra tetoválva valamilyen Gy. által hozzá nem férhető helyen :) Így mennie kell, mert a küldetés az küldetés - kivéve persze a Manduláét... Berki meg amit fölkapaszkodott, azt most bukta nálam - nem mintha ez különösen érdekelne bárkit is :)

introverted22 2015.04.07. 10:45:36

@XocoLatte: @Armador85: Hát azt hiszem, hogy elküldtem... ha nem, akkor béna vagyok, bocsi... Az előbb már itt sem sikerült kommentelni, ha duplán lesz, hogy elküldtem, akkor azért is bocsi :)

jo.e 2015.04.07. 10:50:08

@AkkorlegyenPtr: Tényleg így volt? Akkor biztosan Tony Soprano lánya, csak nem szerepelt a sorozatban :)) Gusztustalan ez, na!

mézescsók 2015.04.07. 10:52:30

@XocoLatte: Mandulának jelenleg nem érdeke ejteni a párját, mert több a fiú és ezzel még tovább csökkenne a női létszám. Ennyi észt (provokáció) csak akkor feltételezek róla, ha a verekedés előtt nő jött be, mert bár akkor is többségben maradnak az Y kromoszómások, de csak egy pasival, aki kiejthető a ceremónián. Mandula apuka esetleges szponzorálásában - és ezzel összefüggésben Hisztis Hárpia visszajövetelében - nem hiszek, mert ha mégis így lenne, az nem megoldás Ádámnak, Melanie akkor sem lehetne párja. Vagy mégis? A korábbi feltétel csak az akkori bejövetelükre vonatkozott?
Kisakkozni sem tudom az előzetes alapján, hogy mikor fitogtatta erőfölényét ilyformán Beus, mert buli minden este van.
Valamiért még mindig Naomit vizionálom, de valszeg csak azért, mert nem örülnék neki.
Ha pasi, akkor el tudnám képzelni Norbin kivül - aki nagyon peches volt - Dominikot is, mert nem a szellemi főlényt biztosította ugyan, de alig volt bent egy-két napot. Mondjuk jól nem járnánk vele.

mézescsók 2015.04.07. 10:56:58

@Eruka: Nyilván egy embernél van a lepke, de az bárhova tehette, akár a bőröndjébe is. Lehet persze tetkó is, de mintha azt mondta volna Berki, hogy a párját kell megtalálnia - mármint a lepkéét - és ez azért nagyon tárgyra utal. És még mindig azt gondolom, hogy az illető nem is tudja, hogy nála van. Nem mintha elképzelhetetlen lenne, hogy valakinek azzal adták oda, hogy majd jön valaki, aki keresni fogja, ezért jól tegye el, de senki nem adta jelét, amikor szóba került, hogy Gyula nagyon keres valamit, hogy nála van valami, ami egy feladattal függ össze és nagyon titkok.

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.04.07. 11:00:24

ha Gyula bevállalós lenne, akkor csak megcsöcsörészte volna a szoborrá merevedett Snezit.

AkkorlegyenPtr 2015.04.07. 11:08:45

A "pisis" napon amikor bent volt a pszichológus (vagyki) mindhárman savazták melánit. Ez a legalja, mi lesz itt, bejön a stúdióba félek, hogy idesz.rik.. ez így hangzott el. Amikor kiesett, namondom ez jó lesz... kb 2 negatív FB véleményt tettek be, 2 pozitív mellé. egyetlen egyszer sem hozták fel a pisi-gate-et... még p betűs szó sem hangzott el. a szex jeleneten pörögtek, meg, hogy adrival kiabált.
Ha a maffiózó apu torkomon állna én sem emberkednék feltehetőleg, de csütörtökön is tudta Gólem, hogy ki az apu... tegnap meg Gyulát ekézte. Arra van vér.

AkkorlegyenPtr 2015.04.07. 11:11:05

@XocoLatte: indexen kint van, mit mondott neki a rapper. hát, 10 lányból 11 megütötte volna, az tuti.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.04.07. 11:20:44

@AkkorlegyenPtr: Tök mindegy mit mondott, ha már kinyitja a száját ütni kéne. De hugyoskát sokkal jobban. Bezzeg Ád nem üti Mel-t, pedig igencsak megérdemelné.

kanczy 2015.04.07. 11:33:32

@natalja: nekem is küld el privátba légy szíves!köszi:)

kanczy 2015.04.07. 11:41:51

@windsor: nekem is légy szíves!

2015.04.07. 11:45:59

@AkkorlegyenPtr: aki kurvának áll ne csodálkozzon ha megbasszák - mondja a közmondás
mandula apu révén valszeg tényleg ismeri beus stricijét

kszanaksz 2015.04.07. 11:46:48

Ha már kizárást érdemlő ütés, akkor olyant kellett volna odasózni, hogy Ádám se tudja folytatni a játékot.

2015.04.07. 11:48:33

Pókmajom volt a legjobb játékos.
Milyen linket kunyeráltok, blikk.hu ...

kszanaksz 2015.04.07. 11:51:46

@fosch9: Anélkül, hogy részletekbe bocsátkoznék, a Bea kizárása hír alatti kommentek között van egy olyan,hogy az illető olvasta a játék forgatókönyvét, és meg is nevezte a győztest. Kíváncsi vagyok a végén lesz-e valóságalapja. :-)

2015.04.07. 11:52:33

@kszanaksz: amilyen hülye a tv2 még el is hiszem h van alapja...

2015.04.07. 12:03:10

@AkkorlegyenPtr: ez egy mondás ember... átvitt értelem...

AkkorlegyenPtr 2015.04.07. 12:04:50

tudom ember :) arra céloztam, hogy Ádámnak arra nem "futotta ott" csak hergelni.. átvitt értelemben ;)

sixx · http://comment.blog.hu 2015.04.07. 12:06:08

@kszanaksz: a jateknak nincs forgatokonyve, de a spoilerezest fejezzuk be meg mielott elkezdjuk, koszi.

Skyline79 2015.04.07. 12:06:49

Gondolom más is azért koldul linket mert nem találja mint én.... teljes verzióban, meg mobilosan is kerestem. A cikk megvan... de kommentet nem találok... ezért engem is érdekelne ;-)

Skyline79 2015.04.07. 12:09:15

Bocs Sixx.. . Csak utána láttam.
Egyébként ha érdekfeszítőbb lenne a műsor... senkit nem érdekelne....
de ezt lassan a hv. Megte tartod életben! Amiért 1000 köszönet!

Tanya Jóska 2015.04.07. 12:16:50

Aszongya Breki:" Fél alakú pillangó" :)

introverted22 2015.04.07. 12:45:54

Szerintem tök mindegy, hogy mi a vége, a műsor xar, a Hogyvolt meg kva jó. Ez számít. Olvasni akkor is fogom, ha már nem nézem. A VV-vel is így volt.

Puncylla 2015.04.07. 13:00:27

@AkkorlegyenPtr: Igen, egyre valószínűbb, hogy Mandulapapa szereplője az ÉH3-nak.
Most jut eszembe, hogy Aurélió papája is a délvidék egyik nagy keresztapája volt.

Starlettevagysem 2015.04.07. 13:23:27

Sziasztok az már kiderült , hogy Gyula miért szagolgatta Nóri bugyiját ?

AkkorlegyenPtr 2015.04.07. 13:26:32

@Starlettevagysem: Hát az attól függ, hogy még kint megszagolta-e a kék pillangót vagy sem :)
Ha igen, akkor azt, ha nem, akkor baj van :)

Pietrosz Abroszbatosz 2015.04.07. 13:46:59

@Starlettevagysem: Mér, én is szívesen szagolgatnám. Te nem szereted a punciszagot?

Starlettevagysem 2015.04.07. 13:58:02

@Pietrosz Abroszbatojsz: lehet prűd vagyok ? se bugyikat , se alsógatyákat nem szoktam szagolgatni :D

AkkorlegyenPtr 2015.04.07. 14:04:14

A tegnapi adásról.
Érdekes volt, hogy Á egyből megtalálta Gyulát a dobd ki Lokit melemezzel.
Megkérdeztem Gyula, hogy ugyan miért? Elmesélte neki, hogy Loki kidobta a barátnőjét... szerinte nem esik le Gyulának cirka 1mp alatt, hogy egyéni bosszúról van szó?

Pietrosz Abroszbatosz 2015.04.07. 14:04:14

@Starlettevagysem: Nos, ha még puncikat 1:1-ben se szoktál, akkor tényleg nagyon prűd vagy.

Mosoly az élet értelme 2015.04.07. 14:08:14

na de most komolyan - egy faszitól gáz, ha NŐI bugyit szaglászik(?) (sztem csak azért csinálta, hogy viccesnek tűnjön a többiek előtt) de az nem gáz, ha egymás hátát mossák, egy szál faszban vannak rendszeresen egymás intim közelségében és az egyik gyantázza a másik pélóját. Az, hogy egyik matyizza magát miközben a másikkal beszélget szintúgy belefér?? Lehet bazira régimódi vagyok, de százszor inkább egy olyan pasi, aki a nőket szereti :D Az se baj, ha CSAK a nőket szeretiiii

Chuck Νorris 2015.04.07. 14:10:42

Sziasztok, végre elért hozzám a kultura agasfoka, rákerestem ki is az a kis grofo meg a spanja, és megnéztem az egyik klipjüket. (hurrá)
Na de a Lényeg! nem fogjátok elhinni kit láttam háttértáncosnöként a klipben

AkkorlegyenPtr 2015.04.07. 14:12:41

@Mosoly az élet értelme: én is arra tippelek, hogy keresgélt és kiszúrta, hogy figyelik a többiek.. mi a fenét matat.. ez ugrott be neki kb.. hogy ne derüljön ki, hogy mi a feladata. Nem tűnt abberált szimatolásnak :)

AkkorlegyenPtr 2015.04.07. 14:16:14

@Chuck Νorris: Ha bevágsz egy screenshotot megnézem, de nincs azaz úristen, hogy még egyszer egy ilyet végignézzek. Elég volt nekem a szia/fröcsögj. Egyéni vélemény, akinek a fentiek bejönnek, hajrá.

Capricorner 2015.04.07. 14:17:26

Hiába említettem már, ki nem állhatom az Adri-féle nőket, egyfolytában hisztizik, akaratgyenge (ha szar a tested sportolj bazmeg, vagy fogadd el, hogy nem kellesz a jobb alkatú srácoknak, csak a lustáknak, akik fekszenek otthon veled), logikusan gondolkodni a megnyilvánulásai alapján képtelen (most néztem a pénteki adást).

Valaki bass*a ki a pics*ba, vagy ha szegény Beusnak mennie kell, akkor legalább tegyen meg annyit, hogy beleveri az a téglafejét a bárpultba.

kszanaksz 2015.04.07. 14:18:15

@Mosoly az élet értelme: Hogyhogy csak a nőket? Nem szabad egy pasira ennyire rátelepedni.
@Chuck Νorris: Persze. És az űrgammák valamelyik részében is feltűnik félmeztelenül.

Mosoly az élet értelme 2015.04.07. 14:18:23

@mézescsók: Pontosan ezen gondolkoztam. Nem értettem a berki miért savazza Gyulát? Végre egy milliószor normálisabb karakter ez meg leszólja, mert nem számít a márka (tuti ezen durcizott be) viszont az tetszett, hogy Pamela próbálta védeni. Na meg az, hogy egyik műsorban szidja mint a bokrot a hugyost és aztán ÉÉ ben meg semmi.
Úgy nézett rá mint a szent képre, lehet látott egy potenciális numerát benne (éppen előtte nyíkott, hogy csak mű tsötsöket fogdoz) és lehet bepróbálta volna az ifú numeraverát - akkor már választott volna inkább egy méretesebb eredetit..
Sixx ezer hála azért, hogy TE nem felejtetted ki a szórásból a másik észlényt is, aki csak mondom idősebb és nőnek titulája magát és szintúgy hugyos. A pénteki megjegyzésért eredeti nemre vonatkozólag szintúgy ökölpacsi - hátttt mondom én, hogy eccer ennek tuti volt ádámcsutkájaaaaaaa.

Mosoly az élet értelme 2015.04.07. 14:22:35

@kszanaksz: :D
Tudom már minden menő, nyitott kacsolat, dubajozás, lezbizés, buzulás, mondom én régi módi vagyok :D
Űrgammák - az gáz, hogy elsőre beugrott :D

Amúgy csak tipp, de Timi jön vissza sztem, ő volt az első, aki nem hagyományosan esett ki.

kszanaksz 2015.04.07. 14:24:47

@Mosoly az élet értelme: De Timiből szerintem mindent láttunk, amit látni érdemes.

AkkorlegyenPtr 2015.04.07. 14:27:02

Hogyan szólíthatlak Gyula? A nevemen.
Gondolom ezen pöccent be breki és savazta a ÉÉ ben Gyulát. Így visszanézve picit szíven üthette Gólemet ez az eszmecsere.

Mosoly az élet értelme 2015.04.07. 14:28:01

@kszanaksz: Az ÉÉ ben ő is teljesen más volt ám. Jókat mondott és nekem nagyon szimpatikus volt. Olyan kis cserfes

Mosoly az élet értelme 2015.04.07. 14:35:03

@AkkorlegyenPtr: lehet
@XocoLatte: szerintem is nagyon kemény ez így.
Ha jól csinálja, amit csinál, kb márciustól nincs egy szabad hétvégéje sem októberig.
Jó előre lefoglalják őket tehát, pontosnak megbízhatónak és precíznek kell lenni. Nem ismerem őt ez mind csak feltevés, de szerintem ezért is láthatta Peti komolynak. Komornak nem mondanám az, hogy nem megy le a többi agyhalott szintjére mint Peti, csak hogy ne lógjon ki közülük -őt minősíti.

Starlettevagysem 2015.04.07. 14:36:58

@Mosoly az élet értelme: nekem is fura ez a sok közös pasi pucérkodás. Nehezen tudom elhinni, hogy mostanság ilyenek a férfias pasik. Azzal nincs gond ha egy pasi nőket szeret , sőt azzal sincs ha nőket vagy női bugyikat szagolgat, de nem egy társaságba érkezés után pár órval. Én tuti megcsapkodnám ha rajta kanám , hogy a bugyimat szagolgatja.

Armador85 2015.04.07. 14:42:50

@Chuck Νorris: nem te sz.pattál itt korábban, hogy a Fröcsögjben is a Sezlony táncol? :D kár, majdnem bevettem.

pogona vitticeps 2015.04.07. 14:57:12

Most nézem vissza az ÉÉ-t. Gólem egy barom. De ez nem újdonság.Az már világos, hogy önmagát jóképűnek, naggyon férfiasnak és naggyon kisugárzónak tartja - biztos valami jód izotóp. És nője, jó nője - ezalatt a szilikonbélésűek értendőek? - csak annak lehet, akinek kisportolt a teste vagy kurva sok léje van.
Új tükröt neki!
Könnyen lehet, hogy Berkit a forgatás után "komoly" sérelem érte Gyulánk részéről. Kiderült, hogy drágább órája van, esetleg nagyobb a fütyije...
Vagy a szerkik kiadták, hogy savazza durván, így kiváltva szimpátiát Gyula iránt.

mézescsók 2015.04.07. 15:07:05

@Mosoly az élet értelme: Pár hozzászólással fentebb @AkkorlegyenPtr: tapintott rá, hogy miért is savazta Berki Gyulát. Azzal, hogy a "hogy szólíthatlak" kérdésre nemes egyszerűséggel válaszolta, hogy a "nevemen" kissé eltolta magától a bennfenteskedő Gólemet. Jelezte, hogy nem lehet szivatni (valamelyik csajt úgy küldte be, hogy integessen, mert az pluszpontot ér) és hogy nem haver. Emellett még vastagon benne lehet a dologban, hogy Berki-féléknek - aki akkor sem valószínú, hogy felismerné a hétköznapi munkát, ha az az ajtaján kopogtatna - mindenki szerencsétlen, aki nem ügyeskedésből, csalásból, hazudozásból, kamu celebségből tartja fenn magát. Namármost, ha meggondoljuk, a celebek elévülési ideje 1-2 év, hosszabb távon lehet, hogy mégsem Gyula a lúzer.
Pedig mennyivel szebben hangzott volna: Dzsúliusz vagyok (Julius, ha így jobban tetszik), vagy Dzsül (Jules), esetleg hogy még trendibb legyen: Dzsúz (juice)!!!!! Olyan snassz, hogy csak Gyula!!!
Különben egyáltalán nem biztos, hogy unalmas karakter lesz. Talán nem ugrik seggest éjnek idején matt állapotban a medencébe meztelenül, de szerintem minden hülyéskedésre vevő. Miért gondolják egy 29 évesről, hogy őskövület?

@Starlettevagysem: Szerintem zavarában tette, vagy inkább elterelésképpen. Mi tudjuk, hogy keres valamit, ők még akkor nem tudták, ezért kellett egy ürügy, amivel palástolja a dolgot. Inkább nézzék bugyifetisisztának, mint rájöjjenek a küldetésére.

Mosoly az élet értelme 2015.04.07. 15:19:46

Ahogy Gólem mondta nekem egyértelmű volt, hogy lánynál van a pillangó másik fele.
Az tuti, hogy nem Beusnál az is hogy nem Nórinál. A közös nagy döntés gondolom, hogy az illető párja azonnal repül vagy megkapja az egy nap pártalálási lehetőséget. Azt hiszem vagy H.Snezi vagy Barbi lesz akinél lesz. Feltűnően sokat mutatták tegnap Barbit -pedig eddig is ilyen megnyilvánulásai lehettek. Azt nem értem Petinek miért annyira gáz a csaj, hogy egyből lecserélné -talán mert Adri barátnője?

AkkorlegyenPtr 2015.04.07. 15:21:59

@mézescsók: " Különben egyáltalán nem biztos, hogy unalmas karakter lesz. Talán nem ugrik seggest éjnek idején matt állapotban a medencébe meztelenül, de szerintem minden hülyéskedésre vevő "

Igen, szerintem is. Beust egyből szivatta picit.. itt van bent egy párom... és normálisan.
1. nem kamuzott (elméletileg)
2. jól játszotta
3. a téma is jó, nem kakapisapnifika és meztelenül csattogva futok poén
4. miután levette, hogy Beus megette... megmondta neki, hogy bocs szivatlak ám.

Ezt kb így kell. Szerintem.

wrenk 2015.04.07. 15:27:01

Sziasztok!
Az oldal tetején a középső csaj szerintetek Melanie? Vagy csak hasonlít rá kicsit?:)

Mosoly az élet értelme 2015.04.07. 15:27:31

@AkkorlegyenPtr: szerintem is.
Viszont abból, ahogy a csaj felpattant egyből látszott, hogy az ilyesfajta humorra nála nem talált közönséget, mert kb nem értette :D

kamilla123 2015.04.07. 15:28:11

@AkkorlegyenPtr: Az ÉÉ-ben Berki azzal is szívatta GYulát, hogy nem akarta letolni Beus előtt a gatyáját, maikor az ott állt és nézte, ahogy fürdik. Látszott Beuson, hogy nem szokott hozzá, hogy egy pasira nem hat a külseje. Sztem Gyula pont attól egyéniség, hogy normális. Bekrit azért irritálja, mert aki nem akar ugyanazon a pályán küzdeni, mint ő (pénz, külső, hírnév stb), azt nem is lehet legyőzni.

Mosoly az élet értelme 2015.04.07. 15:28:14

@wrenk: tuti nem. Ő még sztem nem költözött be.

Chuck Νorris 2015.04.07. 15:32:11

@AkkorlegyenPtr: @Armador85: @kszanaksz: na szép, nem adtok még egy esélyt? pedig ez nem B terv, szal kimaradtok az érdekességekböl :D

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.04.07. 15:38:08

@wrenk: Már elvileg kitárgyaltuk hogy Ő volt és senki nem sajnálja, hogy már nincs...

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.04.07. 15:40:45

Ha már a fejlécnél tartunk épp, a fiúk jól tartják magukat, csak Milán nincs bent, míg a lányoknál (igaz csak 3 kép az 5 helyett) csak Adri van versenyben.

solsystem 2015.04.07. 15:41:18

Végre sikerült leszedni torrentröl az éé-t. Sajna a tv2.hu videók csak Magyarországról elérhetöek, franc tudja miért az rtl engedi. Na mindegy nem is ez a lényeg. Attila haveromra voltam kíváncsi mit alkotott, hát mit mondja nem lettem volna a helyében. Berki elég tapló volt, meg lehet nem volt annyira dumás, pedig tudott volna mesélni 1-2 sztorit az utóbbi tíz évböl mikor Berki kérdezte bulikról, nökröl. De szerintem egy normális ember akinek van munkája, céljai nem fogja lejáratni magát egy kis perchírnévért. Gyulával már régen beszéltem, de azt tudom, hogy volt melója böven, a sulis tanítás meg a lagzik, kb minden hétvégéje le volt foglalva. Nekem most az a tippem hogy csak próba szerencse módon jelentkezett aztán bejött neki, ingyen nyaralás még ha agyhalottak közé is kerül :D Meg most ha folytatja a videózást amit szerintem szeret csinálni, jöhetnek zsírosabb üzletek is a müsor miatt. Kíváncsi leszek rá, remélem nem fog lealacsonyodni nagyon a többiek szintjére, de azért ne is maradjon ilyen teljesen mint az elsö részben, kell oda még egy kis lazaság különben nagyon kirekesztödik a többiektöl.

wrenk 2015.04.07. 15:45:34

@Armador85: kösz. Itt már egyértelmű:)
Amúgy mindig megdöbbent Patrik brutál alkesz fizimiskája..

Mosoly az élet értelme 2015.04.07. 15:47:12

@Armador85: aztaaaaa, akkor asszem megkapta a ciciket és a tél derekán kapott hozzá pár plusz kilót is. Itt határozottabban nőnek sem mint kiscsajnak néz ki.

wrenk 2015.04.07. 16:04:00

@solsystem: Attila teljesen jól kezelte tegnap a Gólemet. Mikor azzal stuffolta, hogy leszámolta elé a 100.000-t Gyula néhány negatív tulajdonságáért cserébe, a srác még mindig csak mosolygott. Szegény Berki a végére átizzadta hónaljban az ingét is. Annyira erőlködött, nekem volt kínos..

Bujumburi 2015.04.07. 16:10:53

@solsystem: Ejha, ez a pasi valami egészen más kategória mint az eddigiek, kíváncsi vagyok mit tud a benti agyhalottakkal kezdeni. Kicsit olyan kakukktojás ő is, mint Loki és Péter, csak éppen rájuk sem hasonlít egyáltalán.

Mosoly az élet értelme 2015.04.07. 16:12:27

@Armador85: nem hiszem - az csak feltól, de a nem létezőt össze nem tudja szorítani - de mit értek én ehhez :D
@solsystem: hát ezéééért nyírta a berki - Gyulánk úgy nézem ért is valamihez.
Egyelőre szimpatikus - remélhetőleg nem lesz nagyon kocka és a többiek szintjére sem megy le. Egyet értek abban, hogy ennyi idősen, ha nincs gyerek - feleség ez egy jó buli, nyaralás és, ha ilyen szakmában dolgozik a népszerűség (attól függően milyen jellegű) ha jól használja ki, újabb lehetőség is lehet számára.

Mosoly az élet értelme 2015.04.07. 16:14:39

@Bujumburi: no igen, azért Peti a dj karierrel tompít a közgázon :D

mézescsók 2015.04.07. 16:16:13

@AkkorlegyenPtr: Üdítő, ha van bent egy normális.Különben nem hazudott, mert tényleg valamilyen szempontból van bent egy párja: akinél a pillangó másik fele van.
@Mosoly az élet értelme: Kb. nem értette - ez van!

Armador85 2015.04.07. 16:20:44

@Chuck Νorris: nem hát. De állítólag Tolsztoj a Háború és békébe valahova beleírta Snyezit. Szólj ha megtaláltad :D

kszanaksz 2015.04.07. 16:25:04

@Armador85: Igen, és a Sátántangóban is háttértáncol 2 mp-et.

Ronni 2015.04.07. 16:36:45

@kamilla123: berki meg a külseje)))))))))))ez jó volt... a szörnyű ló fejével felfujt testével meg a haja helyével, a külső nem az a tér ahol nyerne:))))

kszanaksz 2015.04.07. 16:43:05

@Ronni: Azért Berki kihozta magából a maximum ezzel a KGST piacos Vin Diesel formával, annyira nem rossz.

AkkorlegyenPtr 2015.04.07. 16:50:32

@mézescsók: igen igen. ezt írtam én is, nem kamuzott...

DerBroCode 2015.04.07. 16:55:44

@windsor: én is kíváncsi lennék arra a linkre ;)

beacska 2015.04.07. 17:07:37

csak én vagyok az egyetlen, aki RÉGI ismerős alatt az ÉH vagy ÉH2 egyik szereplőjét értette?

Infomaniac 2015.04.07. 17:12:17

@wrenk: Szerintem meg igen, Mel az, de nagyon nehéz felismerni.
Ki mit gondol?

zorja 2015.04.07. 17:16:24

@beacska:

Oldalt van szavazás, hogy szerintünk ki jön vissza, de csak a mostani szériából vannak felsorolva játékosok:

tv2.hu/eden_hotel/teljes_adasok

dancegirl26 2015.04.07. 17:26:57

Valaki heeeelp, please.. 4:34-től van egy zene, és hiába írom ki a szövegét, nem dobja fel ezt a google... Valaki tudja, mi ez?
tv2.hu/eden_hotel/172851_eden_hotel_18_30._adas_1._resz.html
KÖSZIII
VÁLASZ ERRE

beacska 2015.04.07. 17:47:01

@zorja: jah, hát így könnyű :D

amúgy nem egy női sziluettet mutattak?

ÉH3sZ 2015.04.07. 17:49:46

@Infomaniac: Mel nem volt ilyen "tehetséges"

@zorja: Szerintem Horváth Éva jön:))
Vagy ha nem, akkor jöjjön Botox és megnézném Bence és Snezi játékát utána:)

Ronni 2015.04.07. 17:51:39

@kszanaksz: de))) car nagy kupaccal

XocoLatte 2015.04.07. 17:59:51

@beacska: Gólemtől már az is teljesítmény, hogy 6 hetes emléket fel tud idézni, vagyis 6 hetes ismerős = régi.

Infomaniac 2015.04.07. 18:01:54

@ÉH3sZ: Megnéztem az Armador által belinkelt cikket, és az ottani képből már egyértelműen felismerhető. A "tehetségességet" pedig lehet változtatni, vagy trükközni vele, ugye.

Infomaniac 2015.04.07. 18:03:11

Kíváncsi vagyok a maradék beköltözőkre, már csak 7-en jönnek. 10-en már kiestek, 11-en vannak most bent, és azt mondták, összesen 28-an lesznek.

ÉH3sZ 2015.04.07. 18:09:56

@Infomaniac: Sose ismertem volna fel! Köszi.

Egyenlők 2015.04.07. 18:17:31

És azt nem tudja valaki hogy mi az a zene ami itt 02:56-tól szól tv2.hu/eden_hotel/172970_eden_hotel_31._adas_3._resz.html ?

Zsoofka 2015.04.07. 18:25:25

@ÉH3sZ: Én is Botoxot szeretném, hasonló okból kifolyólag...

Zsoofka 2015.04.07. 18:27:53

@Infomaniac: Nekem az iccakaiban való szerepléskor ugrott be, hogy talán ő az. Olyan arca van, ami nagyon lehet alakítani sminkkel. Ha nem lesz a maradék x versenyző között olyan, aki jobban hasonlít a képre, akkor ő az :)

ÉH3sZ 2015.04.07. 18:32:11

@mokamini: De ezt csak Plüss kicsapása után tudnám elképzelni a csajhiány miatt, azzal a felkiáltással h ő rakta ki. Más logikát nem tudok elképzelni. Meg Botoxot talán még nem reptették haza.

ÉH3sZ 2015.04.07. 18:34:09

@mokamini: A linkelt cikkben felsorolják az öt lány nevét, úgyhogy ha nincs két Melanie, akkor ő az.

Chuck Νorris 2015.04.07. 18:37:14

a felső képen a huggyos van, a FB adatlapján is fenn van a csoportképböl kivágott kép

ÉH3sZ 2015.04.07. 18:38:14

@Eruka: Loki mondta róla h vakondképű, így lett Vakond. A Madámról még is csak nőre asszociál az ember

2015.04.07. 18:49:00

Ádám vajon nem kap vmi büntetést?

dancegirl26 2015.04.07. 18:50:49

@Egyenlők: mission impossible filmzene gyanús... De passzolom pontosabban

Egyenlők 2015.04.07. 19:01:46

@pogona vitticeps: Ó tényleg nagyon ismerős volt de nem ugrott be. Köszi.

ÉH3sZ 2015.04.07. 19:11:00

@Mosoly az élet értelme: Timit nem biztos hogy ennyi ideig tárolták kint

2015.04.07. 19:21:31

Ha egy régi csaj lesz, akit beküldenek nappal, akkor Beus esti akciója valószínűleg hamarabb történt meg, mint ahogy azt az előzetesben sugalmazták...
Jóóóójjj de izgulok, mi lesz mámma :))))

Mosoly az élet értelme 2015.04.07. 19:21:45

@Mucsai: nagyon kérjük mellőzni a spoilerezést!

Mosoly az élet értelme 2015.04.07. 19:26:08

@beacska: marha nagy durranás lett volna :) de sajnos a szerkik nem ennyire jók tematikázásból :(

ÉH3sZ 2015.04.07. 19:41:00

@Mosoly az élet értelme: Nem tudom mennyire számít ilyen szempontból h az első kettő Viasat-os volt

2015.04.07. 19:51:15

@beacska: én nem asszociáltam ennyire régiekre, de pókmajom jöhetne megkavarni a levegőt

gólyamajom 2015.04.07. 21:06:52

A tegnapi adást simán kihagytam, mert nem gondoltam h még Húsvét hétfőn is ÉH :D :D :D

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.04.07. 21:14:09

Nem lesz előző évados meglepi, mivel a TV2 oldalán csak 3-as szériás emberekre lehet szavazni. Vagy MINDEN MEGTÖRTÉNHET alapon meglepnek minket....
Mingyá jön Beus és a méretes pofonok. :-)

gólyamajom 2015.04.07. 21:19:48

"Épül a tudás..." eheheheee

Szoba kilátással 2015.04.07. 21:21:50

@ÉH3sZ: nagyon azok jók voltak ez szar

Ditti82 2015.04.07. 21:23:27

Szép estét! Hajrá Beus!

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.04.07. 21:24:07

Nem mutatták a meglepi régi lakót. De most Botox visszajön. .-)

ÉH3sZ 2015.04.07. 21:25:03

A másikat válaszd!

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.04.07. 21:25:18

Wazze adhatna 2 hét védettséget Bencének. De inkább visszajön! .-)

Ditti82 2015.04.07. 21:25:24

Jeeeeeeee! Maris come back!

ÉH3sZ 2015.04.07. 21:25:35

Lepke lesz nála!!!

introverted22 2015.04.07. 21:25:54

És a fél pillangó!!!

Ditti82 2015.04.07. 21:26:06

Háháhááááá, szegény Gyulus. :D

ÉH3sZ 2015.04.07. 21:26:30

Ezért kerestették Gyulával tegnap:)))))

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.04.07. 21:26:35

NA, Gyula+Botox kicsinálhatják Ádámkát. :-)

Zsoofka 2015.04.07. 21:26:48

Snezi és Maris összevesznek Bencén? kackac :)

dancegirl26 2015.04.07. 21:26:53

Szilikongumis konháborúúú

Schlomo Goldberg 2015.04.07. 21:27:08

Sneci arcát akarom látni

Ditti82 2015.04.07. 21:27:08

Sneci fejéről egy gifet, amikor meglátja Mariannt kérek a holnapi hv-ba!

Chuck Νorris 2015.04.07. 21:27:55

Sziasztok!
én tudtam ki lesz, (bennfentes infókbol) de nem akartam spoilerezni. annyit elárulhatok hogy azért került ki marcsa hogy vágre betehesse tényleg álmai tomporimplantátumát Belizén.

Zsoofka 2015.04.07. 21:28:14

Bence nem túl bódog...

gólyamajom 2015.04.07. 21:28:23

NA, Bencének már mindkettő kiverte, most megoldhatják hármasban is :D

ÉH3sZ 2015.04.07. 21:28:23

Nem természetes a mosolya:)))

ÉH3sZ 2015.04.07. 21:29:17

Lesz itt még Peti+Botox

ÉH3sZ 2015.04.07. 21:29:41

@mokamini: Még előtte Lepkés Gyula, nem?

Chuck Νorris 2015.04.07. 21:30:13

peti ugy szoritotta, félek ujra kell pumpálni a szilikont

gólyamajom 2015.04.07. 21:31:01

@Chuck Νorris: melyiknek vert ennyire a szíve?

ÉH3sZ 2015.04.07. 21:31:02

Snezi gondolatait sose értem:)

Schlomo Goldberg 2015.04.07. 21:31:09

@Chuck Νorris: ez most komoly? 10 nap alatt hogyan gyógyul be egy seggimplantátum?

Chuck Νorris 2015.04.07. 21:31:22

na Peti el is köpte a lényeget... :)

Ditti82 2015.04.07. 21:31:24

Peti bazmeg, megkönnyíted Maris dolgát. :D

ÉH3sZ 2015.04.07. 21:31:24

Peti elmondja a lepkét:))))

DilisApu 2015.04.07. 21:31:30

Meg is van a küldi :)

gólyamajom 2015.04.07. 21:31:51

Peti de nyomod az infókat Pillangóóóó

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.04.07. 21:31:55

Ja, hát Botoxnak vág az agya, egyből tudta hol a pillangó...

Chuck Νorris 2015.04.07. 21:32:05

@Schlomo Goldberg: hát mittomén, gondolom azért ment Belizére mert ott van vmi spéci sebész :)

Zsoofka 2015.04.07. 21:32:13

Egymásnak megmondhatják a pellangót Gyula és Marcsa?

ÉH3sZ 2015.04.07. 21:32:22

Gyuszi narrálja a filmet:))))

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.04.07. 21:32:45

Adri is örül, mint majom a farkának.

Chuck Νorris 2015.04.07. 21:32:57

@gólyamajom: az nem a sziv volt, engedett le a szilikon, és pattogott

introverted22 2015.04.07. 21:33:11

Ez most magában beszél?? Így kicsit gázabb a csávó nekem.... De legalább Mariska tudja hol a pillangó :D

gólyamajom 2015.04.07. 21:33:12

PAtrik meztelenül alszik?

ÉH3sZ 2015.04.07. 21:33:50

Gyula a biztonság kedvéért a saját nevét is gyakorolja

Schlomo Goldberg 2015.04.07. 21:33:58

Gyula mindenki nevét gyakorolta reggel, taktika a javából

gólyamajom 2015.04.07. 21:34:11

Gyula kicsit szögletes nekem. Úgy beszél a többbiekről, mint kiképzendő kutyákról :D

Zsoofka 2015.04.07. 21:34:21

Most aranyos Gyula: láttam, nem láttam?

ÉH3sZ 2015.04.07. 21:34:32

Plüss is boldog:))

Ditti82 2015.04.07. 21:34:39

Igen Gyula, történik, megjött a fél lepkéd párja.

Chuck Νorris 2015.04.07. 21:34:40

nagy dolog történt, mondta gyule. nem sejtette hogy a világ még nem reformálodott át, csak bekerült 400 köbcenti mejj

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.04.07. 21:34:58

Gondolom Loki is örül, meg Nóri is.

2015.04.07. 21:35:25

Plusz egy pont a szerkiknek. Kellemesen csalódtam (igen, még Mariannál vok lemaradva. Tudom annyira 2010 vagyok). Ivar azért mekkorát feszül már.

Zsoofka 2015.04.07. 21:35:59

Nóóóóri az Nóriiiii :)

gólyamajom 2015.04.07. 21:36:28

Ivartól nem vártam többet. :D

2015.04.07. 21:36:32

Plusz egy pont a szerkiknek Mariannért. Ivar cukin feszül.

anyadahalor (törölt) 2015.04.07. 21:37:11

bocs a dupláért nem jelenítette meg a posztot ez a fos.

Zsoofka 2015.04.07. 21:37:15

Marcsa +10 pont. Ha Ádám hazamenne Beus után, végre elkezdhetnének játszani... és az +1000 pont lenne :)

introverted22 2015.04.07. 21:37:18

@ÉH3sZ: Igen én is azon röhögtem, hogy a felsorolásban a Gyula is benne volt :D

Chuck Νorris 2015.04.07. 21:37:54

Nóri ideges, most akart rárepülni Bencére erre jött egy régi rivális, Sneci mellé

Zoe_the_Genius 2015.04.07. 21:37:59

@Schlomo Goldberg: a sajátját is, azon beszartam:)))) én már most sajnálom Butust, főleg ha a díszhímringyó miatt fog kiesni:-(((

ÉH3sZ 2015.04.07. 21:38:00

@anyadahalor: Csak késik, átmegy minden

2015.04.07. 21:38:25

@Szoba kilátással: Ezt miből szűrted le? Nekem nem így jön le. :)

tomfree 2015.04.07. 21:38:26

Az új srác egy kicsit tikkes, magában beszél. Nórinak semmi nem jó, mint mindig. Botox visszatért! Végre egy értelmes csaj. Beust hazaküldik amúgy is, szóval Nórika lenyugodhat.

Szoba kilátással 2015.04.07. 21:38:37

Kb Peti loki es maris képes a játékra

ÉH3sZ 2015.04.07. 21:38:56

@windsor: Remélem leesik neki h az ő:)

Zoe_the_Genius 2015.04.07. 21:39:04

@Chuck Νorris: vicc, hogy Sneciék hogy kiakadtak...

Chuck Νorris 2015.04.07. 21:39:18

sztem Beust kirugják, viszont Nózi tovább játszhat, és a végén meg is nyeri Gyulával

Zsoofka 2015.04.07. 21:39:35

@Szent Borzadály: háááát szerintem is kezd ez az egész az agyára menni... már nemcsak furin beszél, a szeme is tikkel... Én drukkolok neki, de lassan kezdem sajnálni...

tomfree 2015.04.07. 21:40:40

@anyadahalor: mondjuk ha szerkesztő lennék őt küldtem volna vissza, hiszen lesz egy jó kis H.Snezi-Botox párviadal optimális esetben.

ÉH3sZ 2015.04.07. 21:40:51

@fosch9: Botoxnál és Lepkésnél:)

Chuck Νorris 2015.04.07. 21:41:21

@Zoe_the_Genius: jahh Bence örülhetne, igy nem minden este ugyanaz veri ki neki, beoszthatná Marcsáékat rendesen, ahogy kell

gólyamajom 2015.04.07. 21:41:33

@Zoe_the_Genius: Nem tudhatod, mit hozott elő benne ez a verekedés...

Szoba kilátással 2015.04.07. 21:41:49

@mokamini: ne sajnáld az energiavámpír önsorsrontó tipikus példája

lentilky 2015.04.07. 21:42:36

Lehet, hogy Gyulának nem a Gyula az igazi neve, azért gyakorolta :D

2015.04.07. 21:43:14

@mokamini: Szinte -majdnem- az elejétől fogva ilyen, semmivel sem idegesebb mint bármikor, amikor csaj+ban voltak/vannak :)

ÉH3sZ 2015.04.07. 21:43:18

@Chuck Νorris: Nóri inkább Petis, nem Bencés

Chuck Νorris 2015.04.07. 21:44:36

@ÉH3sZ: nyugi ma komolytalan napom van, a felét se kell elhinni amit mondok :)

de hol van Mókicácska?

Szoba kilátással 2015.04.07. 21:45:07

@lentilky: ne reménykedj;)) ennyire képes a csávó

ÉH3sZ 2015.04.07. 21:45:35

@fosch9: Eddig vagy ezután?

@Chuck Νorris: Eddig se hittem:)
Nálam nincs:)

2015.04.07. 21:45:40

Van pillangóm! Avimban! Sárga :DD
(Krétától kaptam :*)

DilisApu 2015.04.07. 21:45:52

@Chuck Νorris: és nozi eldobja a gömböt 19 millánál :P

Skyline79 2015.04.07. 21:45:55

Sznezsit Bencèt nem sajnálom...
Nóri az Nóri....
kiváncsi leszek hogyan tovább

ÉH3sZ 2015.04.07. 21:46:11

Botox türkiz ruhában van a könnyítés miatt:)))

Chuck Νorris 2015.04.07. 21:47:20

az lett volna az igazi csavar ha nem illett volna össze a pillangó

fran7 2015.04.07. 21:48:15

@tomfree: Nem ismered a mondást? Néha ha értelmes emberrel akarsz beszélni, akkor magaddal kell beszélgess. Az Éden Hotel egy jó példa erre. Gyula nem feltétlenül.

ÉH3sZ 2015.04.07. 21:48:18

Gyula, mondd utánam: Marianna, Marianna, Marianna, Marianna ...

2015.04.07. 21:48:51

@ÉH3sZ: eddig
azért nem értek semmit :D

Ditti82 2015.04.07. 21:49:18

Ídös jányom, nem állsz te mán sehova, nemhogy Loki mögé.

ÉH3sZ 2015.04.07. 21:49:30

Botox küldetése, hogy megszerezze Nózit!!:))))

gólyamajom 2015.04.07. 21:49:45

ButusBea kombinál.... veszélyes ez

2015.04.07. 21:49:45

@ÉH3sZ: én is türkiz pólóban
akkor én vagyok Botox? :D

Chuck Νorris 2015.04.07. 21:50:11

Loki ha menekül, már nem szarni megy hanem fogpiszkálni :)

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2015.04.07. 21:50:18

Loki úgy látom már elég nehezen viseli Butust :)

Zsoofka 2015.04.07. 21:50:36

@fosch9: Vagy a pillangó vagy :)

2015.04.07. 21:50:47

hogy akarják kiejteni snecit?

ÉH3sZ 2015.04.07. 21:50:52

@fosch9: Csak pillangószagú bugyiban:))

gólyamajom 2015.04.07. 21:51:17

"Mi lesz nagyobb" Ádám for president....

Zsoofka 2015.04.07. 21:51:23

Ezek szerint Loki herrgelte be Beust?

Mók_Ica 2015.04.07. 21:51:27

@Chuck Νorris: szia :))) hiányoztam? :))) tinci-tánciztam.... keddenként ezt szoktam...
mi történt??? Marisunk jött vissza.... de látom beus még itt van.... lepkefél megvan már???

Ditti82 2015.04.07. 21:51:32

Engem próbálna vigasztalni Ádám azzal, hogy ő is itt van... Hát, még mélyebbre zuhannék.

Chuck Νorris 2015.04.07. 21:51:44

Vakond reggel még Beuska este meg már tudja ki a stricije, jó arc :)

gólyamajom 2015.04.07. 21:51:50

@Hooshee: nem csak ő van így ezzel...

Skyline79 2015.04.07. 21:51:50

Ez a jelenet aranyos volt... pedig mi lesz még

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.04.07. 21:52:03

Botox+Peti már "A" terv egymásnak. nem csoda nekik van eszük...

Mók_Ica 2015.04.07. 21:52:38

maris micsoda tematikázós játékos lett :)))

2015.04.07. 21:52:43

@ÉH3sZ: jövök segítek lökni :D

Ditti82 2015.04.07. 21:53:22

@Majom1Parádé: Jaja. Az ésszel bíró játékosok.

Sneci meg miért bömböl?

introverted22 2015.04.07. 21:53:29

Peti és Marianna tökéletes lenne együtt :) Sezlony mit vérnyákol?

dancegirl26 2015.04.07. 21:53:30

Na, picsog mindkét szilikon ☺️

gólyamajom 2015.04.07. 21:53:34

Peti logikája tetszik. Közben BEnce meg Snezi agyvérzést kap. Bea meg sírógörcsöt

Chuck Νorris 2015.04.07. 21:53:35

@Mók_Ica: megvan, gyula és marcsa egymásra talált, bence kiakadt hogy sok nöje lett beus kombinál, nóri kiakadt, ádám még nem villantott, rád várt :D

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.04.07. 21:53:43

Snezsi kissé megborult érzelmileg...

Mók_Ica 2015.04.07. 21:53:55

sezlony műsír..... pedig milyen jó barinők voltak marissal..... hihihihihihi

ÉH3sZ 2015.04.07. 21:54:04

@Mók_Ica: Igen, Gyula a szagról ismerte fel:)

Veder1 2015.04.07. 21:54:13

Most hogy bejött Maris minden csaj bőg? :)

gólyamajom 2015.04.07. 21:54:21

Ezek egymás szobájában sz.rnak?

vastyúk is .. 2015.04.07. 21:54:22

Snezi és a színi tanoda ismétlő vizsgája sírás témakörben

2015.04.07. 21:54:22

@ÉH3sZ: jaj :-O
@mokamini: :DDD vállalom :D

sneci mér bőg?

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.04.07. 21:55:06

Loki kifejtette a furkálódó kis vámpír kiejtését.

Ditti82 2015.04.07. 21:55:10

Szólhatott volna Loki Beusnak is, hogy ne pofozza ki magát a játékból.

Mók_Ica 2015.04.07. 21:55:16

@Chuck Νorris: köszi :))) mandula nem az esetem..... :PPP

ÉH3sZ 2015.04.07. 21:55:16

Snezi+Ádám titkos szövetség

dancegirl26 2015.04.07. 21:55:21

Beus megoldja a csajlétszámot☺️ Vakond meg hùzzon a pcsába haza ☺️

Zsoofka 2015.04.07. 21:55:40

Én is. Sajnálom szegény Bencét. (nem)

Chuck Νorris 2015.04.07. 21:56:09

Ádám - ha a szemembe olvasol, mit olvasol?
- nemtom de nem sok betü van benne :)

gólyamajom 2015.04.07. 21:56:15

@Majom1Parádé: Vajon milyen lehet ezt kint nézni? H szembe jópofi van, a riportban meg a legaljának nevez?

Mók_Ica 2015.04.07. 21:56:40

@vastyúk is ..: én ezért az előadásért is megbuktatnám.....

bencus mennyire megbosszulta maris..... most itt a tetemre hívás.... hihihihihihi

Chuck Νorris 2015.04.07. 21:56:40

@Mók_Ica: dobtad? tegnap még beájultál mikor lengette

gólyamajom 2015.04.07. 21:56:57

Bence mintha félne vmitől :D

2015.04.07. 21:57:00

most bencének mondta vki h át kell állni marihoz? akkor mit picsog?

Mók_Ica 2015.04.07. 21:57:35

@Chuck Νorris: tegnap is csak te hitted azt, hogy imádom :))) öreg ő hozzám.... :PPPP

2015.04.07. 21:57:44

mandula úgyis bent tartja snecit

Szoba kilátással 2015.04.07. 21:57:48

Maris hogy kerül oda az éden éjjelbol ahol előadják mindig hogy jelenben folyik a jatek bár az ellenkezőjét mindenki tudja

Ditti82 2015.04.07. 21:58:01

Bence, hülye vagy, mint a segg.

Mók_Ica 2015.04.07. 21:58:12

@gólyamajom: @fosch9: maristól fél, sztem..... :))))

ÉH3sZ 2015.04.07. 21:58:23

Mariannak miért nem jó Lepkésgyula?

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2015.04.07. 21:58:49

Na, végre valódi taktika van, vagy legalábbis próbálkoznak.

Ditti82 2015.04.07. 21:58:57

@fosch9: Ha nem ő repül most.

Mók_Ica 2015.04.07. 21:59:05

@Szoba kilátással: kapott új jegyet, hogy odafelé is eltévedjen a reptéren :))))

gólyamajom 2015.04.07. 21:59:15

@Chuck Νorris: sztem Snezsi ügyesebben csinálta ezért ő kell :D

gólyamajom 2015.04.07. 21:59:32

Paca háta mögött Bence keze priceless...

2015.04.07. 21:59:33

Snezi KI NE ESSEN! műsoros! :)

lentilky 2015.04.07. 21:59:40

@gólyamajom: egy ilyen művésznév önmagában művészet lenne :)

fran7 2015.04.07. 21:59:45

Az mekkora élmény lehet, mikor Costa Ricában egy hotel medencéjében esőben úszkálhatsz. A lakók meg heverésznek bent. Nem értem én ezt.

ÉH3sZ 2015.04.07. 22:00:07

Gyula, fordítva kell!:)

Zsoofka 2015.04.07. 22:00:22

EZ MI EZ? SPONTÁNOK? ÁÁÁÁÁ

2015.04.07. 22:00:35

@Ditti82: hm jó meglátás
@Mók_Ica: értem

mi ez a háton lovagoltatás?

gólyamajom 2015.04.07. 22:00:56

@fosch9: Vmi perverz előjáték lehet

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.04.07. 22:01:00

Nekem bejön a GYula+Botox lovaglás.

Mók_Ica 2015.04.07. 22:01:07

@ÉH3sZ: hát még nem ismeri és mer' nem jó testű mácsófiJú :))) ..... de én ezt nem tudhatom..... hisz azt sem értem, hogy maris miért akarja bencét ....

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.04.07. 22:02:02

Ezzel az erővel Snezsi és Botox is pofozkodhatna...

Mók_Ica 2015.04.07. 22:02:18

adrira nem mennek fel a ruhái???

2015.04.07. 22:02:29

@Ditti82: és miatta ki ne essen már a két legjobb luvnya bármelyik is!

Schlomo Goldberg 2015.04.07. 22:02:32

az azért nem fair hogy Botox végignézhetett mindent és tud mindenkiről mindent

2015.04.07. 22:02:38

@ÉH3sZ: gyula még nem érti hol van

Zsoofka 2015.04.07. 22:02:44

Becks már részeg ....

Chuck Νorris 2015.04.07. 22:02:50

@Mók_Ica: sztem csak minden nap másba vagy beleesve. ismerek én ilyen szeleburdi jányokat :)

gólyamajom 2015.04.07. 22:03:08

PAtrik h odabaszta a trikót :D

2015.04.07. 22:03:13

bazmeg adri akkor ne zabáljál annyira uncsi

Zsoofka 2015.04.07. 22:03:29

@Schlomo Goldberg: szerintem nem nézhetett semmit... vágni később vágták...

ÉH3sZ 2015.04.07. 22:03:29

Lassan Bence ruhái kellenek Adrinak:)

2015.04.07. 22:03:45

És Adri előveszi a durván meg vagyok hízva lemezt.

2015.04.07. 22:03:50

beus még mandulának is hülye

Mók_Ica 2015.04.07. 22:04:02

mandula kitől készült ki??? ja.... beustól..... jön a nagy pofozkodás..... lássuk, lássuk :)))

Schlomo Goldberg 2015.04.07. 22:04:06

Ha Becksné befejezné a zabálást talán nem hízna

fran7 2015.04.07. 22:04:08

@Mók_Ica: Ennek miértjére csak Stephen Hawking tudhatja a választ.

vastyúk is .. 2015.04.07. 22:04:21

@fosch9: ez a tibeti bölcsesség még nem jutott el az agyáig :D

Zsoofka 2015.04.07. 22:04:28

Nóóóóri... .Valaki már tanácsolta párnak Ádámnak....

gólyamajom 2015.04.07. 22:04:30

@Mók_Ica: állítólag nem. comja, hasa vanm kitelve, nem kövér- de az összes cucca feszülős. na az a gáz

Chuck Νorris 2015.04.07. 22:04:35

Ádám megint pofára fog esni :)

2015.04.07. 22:04:39

@Schlomo Goldberg: miért gondolod h végignézhette? izolálva szoktak lenni

ÉH3sZ 2015.04.07. 22:04:45

Nóri az ideális barát?

Mók_Ica 2015.04.07. 22:04:46

@ÉH3sZ: majd az lesz a gáz, ha loki vagy breki ruhái kellenek neki :)))

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.04.07. 22:04:50

Wazze Ádámka benyal Nórinak. Remélem Nóri azért átlát a szitán...

2015.04.07. 22:05:23

@vastyúk is ..: pedig paca is ezt mondja

Mók_Ica 2015.04.07. 22:05:27

@gólyamajom: talán terhes..... nem kér egy tesztet? :))))

gólyamajom 2015.04.07. 22:05:34

Na, Becks igazat szól :D

ÉH3sZ 2015.04.07. 22:05:55

Lehet h Adri terhes:)

Schlomo Goldberg 2015.04.07. 22:06:13

@mokamini: gondolod hogy voltak annyira korrektek hogy nem osztottak meg vele felvételeket? Nem a véglegesre gondolok, persze. Biztos kapott tippeket, minimum

ÉH3sZ 2015.04.07. 22:06:26

@Mók_Ica: Bence nagyobb Lokinál, nem?:)

Zsoofka 2015.04.07. 22:06:40

becksnek kiutalok egy nobel békedíjat. respect.

Mók_Ica 2015.04.07. 22:06:51

@Chuck Νorris: lecsélcsapoztál???? pedig ha tudnád.... de hát nem tudod :))))

vastyúk is .. 2015.04.07. 22:07:17

@fosch9: jajaja, mert egyszerű, mint a faék. Azért Adri hogy megjegyezte, hogy Barbi mekkora darab, pedig csak féladagokat eszik. Na ez a bunkóság.

Zsoofka 2015.04.07. 22:07:21

Ádám jól ráérzett Nóri gyenge pontjára...

Ditti82 2015.04.07. 22:07:29

Nóri. ne legyél hülye!

Veder1 2015.04.07. 22:07:35

@Schlomo Goldberg: mikor és hol nézett végig mindent botox?

ÉH3sZ 2015.04.07. 22:08:05

"Konkrétan lehülyéztél! - Ja!"

Mók_Ica 2015.04.07. 22:08:10

@ÉH3sZ: hát loki magasabb, de bence szélesebb és izmosabb...... bármelyikőjük ruhája gááááz lenne méretben adrinak :)))

2015.04.07. 22:08:10

@ÉH3sZ: de
@gólyamajom: képzeld összeolvastam a nevünket és lett belőle gólyafos :-O

Ditti82 2015.04.07. 22:08:26

Maris hogy nézte Snecit. :D

Mirocska 2015.04.07. 22:08:28

Visszajött Mariann??? Hurrá!!!! :-D
Akkor lehet, hogy mégis visszatérek az ÉH nézéshez! :-))

gólyamajom 2015.04.07. 22:08:28

@mokamini: Ugye? Bár a fürdőben már ő sem tudott olyan vigasztaló hangot megütni, amikor meglátta premier plánban Adrit :D

Chuck Νorris 2015.04.07. 22:08:37

nórinak naprol napra javul a frizurája és kevesebb a sminkje. lassan télleg szerelmes leszek bele

Zsoofka 2015.04.07. 22:08:46

Marcsa hogy végigmérte Snezit... nem sok jót jósolok Snezinek :) és nem, nem sajnálom...

2015.04.07. 22:09:05

mulatós buliba sose mennék
se tekknó partira
se semmi ilyenre

na adri zabálta a nácsoszt?

2015.04.07. 22:09:07

Nóri bm, ha összebarizol Ádámmal, nagy hülye vagy. Mulatós zene, és ennek örülnek? Ne már.

gólyamajom 2015.04.07. 22:09:22

KI ült le először enni... ADri

vastyúk is .. 2015.04.07. 22:09:26

Adri már ordít, hogy kolbászt akar. hihihihi de csak szalonna lett belőle

Veder1 2015.04.07. 22:09:44

@Schlomo Goldberg: ezzel az erővel bármelyikük kaphatott tippeket.

Mók_Ica 2015.04.07. 22:09:48

@ÉH3sZ: @gólyamajom: vv7-en edzőttünk :))))

@fosch9: gólyafosch :))) így helyes :)))

Chuck Νorris 2015.04.07. 22:09:52

minnél dagadtabb adri, Patrik annál többet fog inni, meglátjátok.

gólyamajom 2015.04.07. 22:10:13

@fosch9: mint egy éhető kis etióp.

ÉH3sZ 2015.04.07. 22:10:20

Vajon Vakond felkínálja a kolbászát Plüssnek?:)

Zoe_the_Genius 2015.04.07. 22:10:27

Sokadszorra mondom ez a Paca egy nagyon rendes gyerek, szuperül bánik az Adrival.

introverted22 2015.04.07. 22:10:33

Szerintem Sezlony direkt hagyta (sőt!), hogy Beus üssön. Simán meg tudta volna állítani, pont ott állt mellette. Valóban nagy féreg az a nő.

Zsoofka 2015.04.07. 22:10:42

@Chuck Νorris: helyesen: minél többet rinyál Adri, Patrik annál többet fog inni.... :)

gólyamajom 2015.04.07. 22:11:02

@mokamini: én nem csodálom, ezt épeszű ember nem bírja.

2015.04.07. 22:11:03

@vastyúk is ..: na igen de azzal h féladagokat eszik elindult egy úton adri meg csak zabál
ráadásul barinője a hoszteszkedésről emiatt extra bunkóság kibeszélni

Zsoofka 2015.04.07. 22:11:26

@Zoe_the_Genius: és/vagy láttam az Éden Hotel 2-t és benne Mátét...

Chuck Νorris 2015.04.07. 22:11:32

@Szoba kilátással: én biztos eltaktikáznák vele, éjjel nappal, még a lepedő alatt is ;)

Zoe_the_Genius 2015.04.07. 22:11:46

@mokamini: és igen, Marisunknak elég jó személyisége van, valóban tök jó arc.

Chuck Νorris 2015.04.07. 22:12:15

@Mók_Ica: te is tetszenél, csak sok a B terved :)

Zoe_the_Genius 2015.04.07. 22:12:34

@mokamini: hogy mi? én hasonlítottam őket hozzájuk, de most nem értem amit mondasz?

Schlomo Goldberg 2015.04.07. 22:12:52

@fosch9: hát én nem hiszek az izolációban, meg a szerkesztői korrektségben úgy összességében

Mók_Ica 2015.04.07. 22:13:25

@ÉH3sZ: nem??? akkor te egy valóságsó szakértő vagy :)))) vv7ben fáncsi kb. 3szor kért tesztet :)))

2015.04.07. 22:13:39

@gólyamajom: na akkor nem kell csodálkozni h a rózsaszín szoknya tíz centire nem ér össze :D
@Mók_Ica: cukker vagy :DDD
képzeld hogy húsvét után egy egész napig használtam a mödansziét, most már kezdek helyre jönni, holnap már dolgozni is mehetek :(

Schlomo Goldberg 2015.04.07. 22:14:18

@Vödör: persze, ezt akartam mondani az egésszel

kékalmamag 2015.04.07. 22:14:28

@mokamini: +1 Patriknak jár a békedíj!

tomfree 2015.04.07. 22:14:35

Esküszöm ez a Gyula valami perverz defektes figura. Kapd be a nyalókám végét, térdelve hallgatja valami bugyival a fején, lovagolj a hátamon egy pár órája ismert csajnak. Ez totál defektes figura. Van egy olyan érzésem, hogy védettséget kap a küldetés sikere miatt és még jobban beborul agyilag.

Chuck Νorris 2015.04.07. 22:14:58

mindenki nyugodjon le a picsába, Adri ha semmit sem eszik akkor is hiz, mert nehéz a csontja, ö mondta.

Zsoofka 2015.04.07. 22:15:12

@Zoe_the_Genius: elleste a taktikát Mátétól és most minden körülmények között (értsd hisztis picsa társ) keresztülviszi a hősszerelmes-szerepet. De a türelme az figyelemre méltó. Már akkor is azt mondtam, amikor Mádámné ordítozott a fejétől 5 centire, ő meg csak ott ült :)

Mók_Ica 2015.04.07. 22:15:52

@Chuck Νorris: milyen B tervekről beszélsz??? :))))

@mokamini: elég hasonlóak.... paca+adri / máté + nememlékszemanevére..... :)))) én már az elején is mondtam :)))

Szoba kilátással 2015.04.07. 22:16:03

@Zoe_the_Genius: inkabb kenYelmes kint mar lecserélte volna rinyanét

Chuck Νorris 2015.04.07. 22:16:15

@tomfree: sztem csak cseles, elöször a hátán lovagoltatja Marcsát aztán... :)

ÉH3sZ 2015.04.07. 22:16:44

@mokamini: Nem lehet h simán nagyothall?

Zsoofka 2015.04.07. 22:16:48

@tomfree: én még reménykedek, hogy csak kínban van és nem bír mit kezdeni magával... Tudod: reményhal...

2015.04.07. 22:17:31

beácska több mint közönséges

Chuck Νorris 2015.04.07. 22:17:44

@Mók_Ica: hát milyen milyen, tegnap ádám , ma peti holnap meg ki tudja, már nem tudlak nyomon követni :)
na közbe megint a jolly megy hazafele

Mók_Ica 2015.04.07. 22:17:45

@ÉH3sZ: nem, de mindig gumi nélkül dugtak......

@fosch9: szegénykém.... és mitől?? :o valami vírust kaptál be?

Zsoofka 2015.04.07. 22:17:52

@ÉH3sZ: Ja. és a szeme is rossz... csak foltokat lát a háj helyén...

kékalmamag 2015.04.07. 22:18:09

Csőri Beuskában biztos szintén sok a feszkó, lehet emiatt is lesz az ütleg. Így legalább lesz mire "hivatkozva" kitenni MÁdám Vakondot. Sneci mehet a búsba, MarokMarcsi (Bencének ugye... ;-) ) sokkal üdítőbb mint látványban, mind taktikában. Végre indul a játék.
Gyula lovaglós nem MArcsira figyelős részét nem értettem, szerintem zavarban lehetett, vagy nemtom (bára lovaglás után még ő lenne zavarban?) tök hülye volt. Én nem vigyorogtam volna ha hátat fordít nekem ,miközben tök komolyan próbálok beszélni vele.

gólyamajom 2015.04.07. 22:18:14

Ez kivül esik a zenei műveltségemen :D

Ditti82 2015.04.07. 22:18:30

Pedig azt hittem, Kis Grófot letudtuk tegnap...

ÉH3sZ 2015.04.07. 22:18:34

Gyula nagy táncos:)

Chuck Νorris 2015.04.07. 22:19:05

Nóri élvezi a zseniális bulit :D

2015.04.07. 22:19:26

@gólyamajom: nekem is hálistennek
@Mók_Ica: sztem a kajával volt baj
ma éheztem :) az üres teára most is korog :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.04.07. 22:19:36

Egyik pillanatban még Barbi fent, már lent :-D

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.04.07. 22:19:41

Nóri továbbra sem vegyül el a buliban, tök külön vannak Ádámmal.

Mók_Ica 2015.04.07. 22:19:44

@Chuck Νorris: ma jelent meg az irigy hónalj mirigy jolly paródia klippje.... reggel írtunk is róla.... egy kommenttárs cukker volt és gyorsan be is linkelte :))))

nóri milyen fergetegesen mulat ismét :))))

ÉH3sZ 2015.04.07. 22:20:02

Botox felkéri Nórit?

2015.04.07. 22:20:57

Nóri bm, ki ne essél!

ÉH3sZ 2015.04.07. 22:21:39

Erőszak! Botox ellökte Vakondot!:)

gólyamajom 2015.04.07. 22:21:57

@Ditti82: Na, most meg kell már néznem az ereedetit is :D

Chuck Νorris 2015.04.07. 22:21:59

patrik majdnem beszart mikor adri rácsimpaszkodott. sztem tuti sérvet kapott

Zsoofka 2015.04.07. 22:22:00

Oké, Nóri, de valakit azért lassan választanod kellene, mert ezért maradsz egyedül.....

2015.04.07. 22:22:25

Mandula: idefigyelj drágaságom: ismerem a stricidet :D
jó hát azokban a körökben nyilván ismeritek egymást :D

gólyamajom 2015.04.07. 22:22:25

Na, mki érzelgősre itta magát

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.04.07. 22:22:53

Na, Beus benyomott Ádámnak. Meg is érdemelte.

2015.04.07. 22:22:57

@ÉH3sZ: ismeri a stricijét

Chuck Νorris 2015.04.07. 22:23:00

Ádám megölte a bulit

dancegirl26 2015.04.07. 22:23:20

Vakondot miért nem vágják ki bunkóságért?

Chuck Νorris 2015.04.07. 22:23:34

ádám - nekem van nevem az országban :D :D :D

dancegirl26 2015.04.07. 22:23:43

Nagy senki vagy bmeg ...

Ditti82 2015.04.07. 22:23:49

Miért, ki ez a gyökér?

Mók_Ica 2015.04.07. 22:23:59

@fosch9: szegénykém..... gyógyulj gyorsan.....

mit mondott ádám??? lekurvázta?

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.04.07. 22:23:59

Pedig Nóri és Snezsi győzködik, hogy ne qrja újra pofán... De Beus hajthatatlan

Schlomo Goldberg 2015.04.07. 22:24:09

HOgy osztja Vakond hogy ő kicsoda kint

introverted22 2015.04.07. 22:24:13

Bazd meg... Mandula: ezek nem jártak utána, hogy én ki vagyok??? Ez alig bukta...

2015.04.07. 22:24:23

a kis maserátis kurva kikéri magának h ő azt nem punciból szerezte? ugyammá beuska

ÉH3sZ 2015.04.07. 22:24:28

Visszaütött Ádám

2015.04.07. 22:25:07

@Mók_Ica: köszi
ismeri a stricijét - ergo lekurvázta

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.04.07. 22:25:32

Jaj, ma nagyon röhögök :-D

Ennyi színészt :-D

2015.04.07. 22:25:42

sneci azért rendesen magára veszi a kurvázást gondolom ő is mosogatásból él

Chuck Νorris 2015.04.07. 22:25:48

Snezi ugy rinyál, mintha neki mondták volna (vajh miért?) :D

Mók_Ica 2015.04.07. 22:26:03

sezlony fél, hogy az ő stricijét is ismeri vki??? vagy miért sír ennyire????

dancegirl26 2015.04.07. 22:26:07

Snezi nyomja "kozsót"

Ditti82 2015.04.07. 22:26:14

Pókmajom nagyobbat kevert le Kristófnak, szerintem.

Zsoofka 2015.04.07. 22:26:17

Snezi - nagyszínpad..... Fél Botoxtól és most bömböl :)
Adri: respect :)

Szoba kilátással 2015.04.07. 22:26:17

@fosch9: meg jo igaza van Ádámka se jobb a Deákné vásznánál

2015.04.07. 22:26:34

hányszor ütöttem meg?
hát mi a f.ért iszol annyit h magadnál se vagy?

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.04.07. 22:26:37

Adri is levágta a színészkedést.

gólyamajom 2015.04.07. 22:26:39

"Ebbe nőttem fel, én ezt nem nézem" SNezi - na , ötven kommenttel ezelőtt mint mondtam?:

2015.04.07. 22:27:19

@Szoba kilátással: ádám tény h bunkó volt, de beus meg kurva szóval... ki lehet kérni de sztem felesleges

Ditti82 2015.04.07. 22:28:01

@Chuck Νorris: Adrinak fel is tűnt, hogy színészkedik. :D

Schlomo Goldberg 2015.04.07. 22:28:11

Gondolom Sneci is "modell" titokban és aggódik hogy kiderül

Mók_Ica 2015.04.07. 22:28:15

@Majom1Parádé: köszi :)))

@fosch9: köszi :))) + ekg sezlonnyal kapcsolatban :)))

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.04.07. 22:28:33

Ádámot is kizárhatnák, bár az nem jó, ha 1 repcsivel jönnének haza, mert Beus még párszor bemosna neki.

2015.04.07. 22:28:34

@Mók_Ica: :DD
@ÉH3sZ: szivi
@vastyúk is ..: hát én azért nem fogom örömlánynak nevezni

Szoba kilátással 2015.04.07. 22:28:41

Faszfej Ádámot is kizarhatnak

fran7 2015.04.07. 22:28:52

A Melani és Ádám kapcsolatában sem kizárólag Melani az agresszor.

vastyúk is .. 2015.04.07. 22:29:06

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: hát igen, de látható mennyire fájó pont. VV Dóri is hogy megutálta emiatt a VV Laccit

Zoe_the_Genius 2015.04.07. 22:29:50

höjjjjj az a takarodj gyönyörű volt, már úgyis mindegy üsse is le a picsába:)))

Mók_Ica 2015.04.07. 22:29:59

mondjuk ok, hogy bedus megcsapta mandulát..... de mandulát nem kellene szintén megbüntetni??? mondjuk vessék a tengerbe :)))

2015.04.07. 22:30:27

cintia orrkarikával vagy mi az

gólyamajom 2015.04.07. 22:30:34

@fosch9: Tény, hogy a csaj is defektes, meg a srác is- de nem értem, hogy miből jött ez a mondat? Ültek, itak, ÁDám arra tévedt, és bevágta ezt a mondatot. Amúgy meg a pszichológust is csókoltatom, aki beengedte Beát ennyire labilisan.

Zsoofka 2015.04.07. 22:30:55

Cintia. Na a Éjjelt sem kell nézni. Jó éjt nektek!

melaena 2015.04.07. 22:31:24

Adam mar az aranypartban is hatalmas figura volt.
Mekkora dumat tolt mar ? :D
Nem zorog a haraszt ...

Mók_Ica 2015.04.07. 22:31:35

@Zoe_the_Genius: vagy ha jó ütemben csukja be azt az üvegajtót..... szépen átsétált volna mandula az üvegen.... :)))

Mók_Ica 2015.04.07. 22:32:19

@gólyamajom: itt volt ilyen vizsgálat????

gólyamajom 2015.04.07. 22:32:37

@dancegirl26: Snezi kezdte el mondani Beának,h ne üs meg, ne üsd meg, Bea nem ütött egyből, csak mikor seggrészegen vki felhozta előtte a témát- nekem kicsit fordított pszichológiának tűnt....

2015.04.07. 22:33:15

@Vödör: de
valaki még árlistát is linkelt pár napja-hete
@gólyamajom: beus az elejétől teljesen labilis, piál és sír remeg a cigiért, nyilván a kurválkodást le kell valamivel vezetni, de igazából nem kell kurválkodni aztán meg nem kell sírni - ennyike
ádám gondolom piásan nagyot akart mondani azért ne feledjük részeg ember őszinte

Szoba kilátással 2015.04.07. 22:33:44

@fosch9: az ne mondjon a másikra semmit aki ugyanaz semmirekellő
Kurva nem kurva nincs joga egy szarhazinak minositgetni

vastyúk is .. 2015.04.07. 22:33:54

@fosch9: hihihihihihi. nem kell. csak mondtam. pl: Srácok állandóan hülye buzizták egymást, és jó poénnak tartották egészen addig, míg ki nem derült, hogy az egyikük tényleg az. Azóta más szeretetneveket fejlesztettek ki a kis tündérek :D

gólyamajom 2015.04.07. 22:34:22

@Mók_Ica: Csak illene, nem? Hogy miképp viselkedik, ha bezárják pl, meg ilyenek. Legalább vmi tesztnek lennie kellett. A VV-nél mondták, hogy volt előtte, ebből gondolom

2015.04.07. 22:34:36

miért nem nórit kurvázták le? én azt nem értem aki csodálkozik ezen köztük beus

Chuck Νorris 2015.04.07. 22:34:38

mondjuk nem értem a sok erös kan, miért nem állt beus elé. forgatókönyv illatu az egész sztory

melaena 2015.04.07. 22:34:59

@Szoba kilátással:
nem minositette.
kozolt egy tenyt.

kékalmamag 2015.04.07. 22:35:10

nyilván nem vághatják ki csőri(nem elütés) Beust és nagytudású "Van nevem ebben az országban" (hol Costa Ricában? b+) MÁdámot, mert akkor egy gépre kéne ültetniük őket. Ezzel MÁdámnak úgyis megvan az ö jegye péntekre.

vastyúk is .. 2015.04.07. 22:35:17

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: hát ez a stricis szöveg azért rosszabb is egy fokkal, mert igaz is lehet. :D Szóval megértem, hogy Beus kicsit felbaszta magát ezen.

2015.04.07. 22:35:37

@vastyúk is ..: értem mire gondolsz de ha valami fekete akkor az fekete :)
@Szoba kilátással: piásan bátor volt

ÉH3sZ 2015.04.07. 22:35:40

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Visszaütött csak nem érte el, utána meg elhúzták. Mellesleg az ÉH2-ben Petit is szövegelésért rakták ki

Zoe_the_Genius 2015.04.07. 22:35:40

@fosch9: hát azért több empátia szorulhatna beléd ez egy 19 évesnek mondott de amúgy 13 agyilag gyerek, akiből kurvát CSINÁLTAK persze nem az akarata ellenére, mert az kiemelem nincs neki, ugyanis ne feledjük mindannyian egyet értettünk abban, hogy gyanúsan gyengeelméjű szegény. az aki ezt meg kihasználja szívlapáttal csapkodnám agyon.

tomfree 2015.04.07. 22:35:53

@fosch9: nem akarok szemét lenni, de miért mondta ezt a gyerek? Miért pont Beusra? Valami oka csak van, hogy ilyet mondott vagy random bedobott egy ilyet??? Miért nem másra mondta? Fura ez az egész.

gólyamajom 2015.04.07. 22:36:45

@fosch9: Az elejétől látszott, h vmi nem klappol. Ez igaz ÁDámra is.
Amúgy még mindig nem értem az árlistáról, h mi az a Whirpool :D

Mók_Ica 2015.04.07. 22:36:50

mondjuk azt nem értem, hogy beust nyugtatta mindenki ott lent.... erre beus jól felment mandulához és megütötte......

no, breki elismételte mit is mondott mandula......

vendég fresh andi, aki ISMERI mandulát!!!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.04.07. 22:37:35

@Mók_Ica: nem, mint olvasom :-D

@ÉH3sZ: nekem csak védekezett :-D

@vastyúk is ..: csak lehet? ;-)

Zoe_the_Genius 2015.04.07. 22:37:41

@Chuck Νorris: volt néhány pasim egy volt aki kiállt értem fizikailag is ha ki kellett, bárhol bármikor. az emberek nagy része konfliktuskerülő. ja és fosnak mert soha nem kaptak még egy istenes kocsmai pofont:)))

haruka 2015.04.07. 22:38:06

Melani persze tépkedhetett pólót büntetlenül, a csbe az biztos nem számít (mint úgy általában).

Mók_Ica 2015.04.07. 22:38:13

bakker cintiának tényleg orrkarikája van..... broáf

a vita folytatódik.....

melaena 2015.04.07. 22:38:31

@ÉH3sZ:
Petit az Eh2bol biztosan masert raktak ki,mivel Mate ugyanugy leszlovakkurvazta,aztan o megnyerte vegul.

Chuck Νorris 2015.04.07. 22:39:36

Patriknak tényleg egyre alkeszebb feje van :)

2015.04.07. 22:40:12

@gólyamajom: sztem ezt a mi világunkban nem fogjuk tudni értelmezni - hozzá teszem: hálistennek :D
@Zoe_the_Genius: az h van-e a kurválkodásban saját akarata v sem: sztem nem tudjuk innen megítélni
@tomfree: ismerik egymást az éjszakai életből ilyen egyszerű

2015.04.07. 22:40:42

éden éjjeles vendég: miért ütött beus? mert fájt az igazság :D

Chuck Νorris 2015.04.07. 22:40:47

@Zoe_the_Genius: de itt nem kellett volna verekedni egyszerüen csak lefogni, félretolni Beust. Én biztos lefognám Mókicát ha Ádámot akarná verni ;)

dancegirl26 2015.04.07. 22:41:29

Fresh Andinak van humora ☺️☺️

Mók_Ica 2015.04.07. 22:41:41

@gólyamajom: ezek után nem vagyok benne biztos..... pedig, igen, kellene....

azt hallottátok mit mondott mandula lokira??? "hát ez nem tudja, hogy én ki vagyok? nem nézett utána???? " - beszarás ez az öntelt farok...... akit ismernek az országban.... broáf

ÉH3sZ 2015.04.07. 22:42:01

@melaena: Erre fogták, ő nem nyúlt senkihez

anyadahalor (törölt) 2015.04.07. 22:42:14

Miért szimpatizálunk vakonddal? Vagy ha mi nem, akkor Berki miért? Vagy most vígan kurvázzuk Beust miközben Ádám olyan ocsmány tapló provokátor módon gennyeskedik hogy èn már rég agyonb.sztam volna. Anélkül hogy utánajártam volna.

2015.04.07. 22:42:27

loki kiosztja ádámot az éjjeliben

Mók_Ica 2015.04.07. 22:42:31

@Chuck Νorris: ezt már én is mondtam pár adással korábban.... szét van csúszva....

napraforgó70 2015.04.07. 22:43:21

Ez a Vakondmadám mit képzel magáról? Ez a duma, hogy neki neve az országban... WTF?
És ő simán lekurvázhat valakit, de neki Loki ne mondja, hogy fogja be a pofáját, vele így nem beszélhet senki. Ugyan már, még ez is finom hozzá.

2015.04.07. 22:43:34

@anyadahalor: attól nem lesz ádám szimpatikus hogy beus bizony kurva és a szemébe mondta

ÉH3sZ 2015.04.07. 22:43:39

Ezek után kíváncsi leszek, melyik lány akarja Ádámot párjának pénteken.
Egy tippem azért van:)

Mók_Ica 2015.04.07. 22:43:51

@anyadahalor: senki nem szimpatizál mandulával..... nem szeretjük..... menjen haza

melaena 2015.04.07. 22:44:00

@ÉH3sZ:
Igen,a hivatalos indok az volt,de annyi eszuk lehetett volna,hogy Mate dumajat kivagjak.
Szerintem azert raktak ki,mert tul fiatal volt,h tartsa magat a forgatokonyvhoz.

napraforgó70 2015.04.07. 22:44:24

@anyadahalor: éjjel kellett volna átsegíteni a medence szélén a gyereket... a kutya nem keresné

Chuck Νorris 2015.04.07. 22:44:24

Ádám - haza akarok menni.
Loki- akkor arra menjél arra van a szobád, hülyegyerek :D

2015.04.07. 22:44:43

most őszintén mondjátok már meg beusnak miből telik 6 milliós bundára meg maserátira ha nem kurválkodásból
attól h gyagya még nem kell felmenteni

ÉH3sZ 2015.04.07. 22:46:09

@melaena: Ebbe én nem látok bele, csak arra akartam példát hozni h nem csak erőszakért raktak már ki valakit hivatalosan az ÉH-ból. Mondjuk az viasatos ÉH volt:)

Chuck Νorris 2015.04.07. 22:46:19

@Mók_Ica: én sose iszok. multkor megettem egy dianás cukrot, és berugtam két napra.

2015.04.07. 22:46:20

@dancegirl26: az jó meglátás lehet...

gólyamajom 2015.04.07. 22:46:52

@fosch9: az orrát sokszor piszkálta, remegő kézzel... öhm öhm

2015.04.07. 22:47:24

@ÉH3sZ: pedig én a felét végig is aludtam :DD

megy a Twin Peaks ha valaki más is rajongó és unja a kurvákat és striciket :D

Chuck Νorris 2015.04.07. 22:47:27

@fosch9: na és ha kurva? mi köze van a játékhoz, és Ádám miért érzi magát felsöbbrendöünek hogy házon kivüli dolgokkal provokál?

2015.04.07. 22:48:01

@gólyamajom: ez annyira durva 19 évesen meg főleg

ÉH3sZ 2015.04.07. 22:48:26

@fosch9: Melyik rész és hol?:)

Chuck Νorris 2015.04.07. 22:48:49

@fosch9: amugy leszarom, Hajrá Nórika :)

kismalacka 2015.04.07. 22:48:50

Remélem ezt a dauerolt fejű beképzelt is kis pöcsöt is kivágják de izibe! És nem azért mert Beust kvázi lekurvázta - nyilván aki kiáll a sarokra ne csodálkozzon - hanem a gusztustalan provokációjáért.

2015.04.07. 22:48:53

@Chuck Νorris: biztos zavarja az erkölcsi érzékét :D

gólyamajom 2015.04.07. 22:49:03

@fosch9: Hála istennek nem tudom értelmezni. És ha ilyen áron lennék gazdag (kválkodás) akkor igenis maradok a mai életemnél, ez van.

Mók_Ica 2015.04.07. 22:49:19

@fosch9: pont ezt emlegette breki is..... vajon mit csinál ilyen jól egy 19 éves lány, hogy erre mind fussa,..... szóval breki is lekurvázta...... vagy irigykedik :))))

anyadahalor (törölt) 2015.04.07. 22:49:21

Ja, és Ádám is dugot pénzért csak kamrrák előtt és nem a konyhapulton hagyták neki a lóvét. (ld. még aranypart vagy tv2.hu). Legalábbis a pornózás is kurválkodás :D ne értsetek félre nem Beust védem csak nem szeretem az ilyen nagyarcú provokátor "macskajancsi"kat ;-)

introverted22 2015.04.07. 22:49:54

Csak én érzem azt, hogy elég sokan félnek bent Ádikától az apuci miatt? Mert valahogy nagyon óvatosan bántak vele, még Loki is. Az a kis gyökér meg azt hiszi magáról, hogy ő valaki... hogy neki van neve... Hát ilyen nevem nekem sose legyen.

Chuck Νorris 2015.04.07. 22:50:04

@ÉH3sZ: jahh, ugy berugtam nem tudtam elszámolni végtelenig... :)

2015.04.07. 22:50:11

@ÉH3sZ: m2, első évad 4. rész
@Chuck Νorris: amúgy én is, hajrá loki :D

gólyamajom 2015.04.07. 22:50:14

@fosch9: valahol sajnálom is, meg nem is. Ő is volt azért fröcsögősen agresszív- mikor pl Ivart támadta az első Pandoráján k b két nap bentléttel, vagy amikor a poharat hozzávágta Lokihoz

Morfologista 2015.04.07. 22:50:40

"Nekem nevem van ebben az országban!" Igen bazdmeg. A neved pedig az, hogy csicskageci. Ez a neved bazdmeg. És imádkozz, hogy ne fussak veled össze, mert egy picivel nagyobbat ütök, mint a Beus. Ezért az egész esti balhéért előbb kibasznám ezt a csicskagecit, majd ha megbizonyosodtam róla, hogy elhúzott a vérbe, akkor küldeném haza a kiscsajt. A kurva anyját meg a strici apját az ilyen faszkalapnak, hogy ide sülyedt ez a fos műsor, és ez a geci breki még a faszkalapot védi???

Mók_Ica 2015.04.07. 22:51:07

@Chuck Νorris: akkor mit művelne veled 1 pohárka bor :))))

Zoe_the_Genius 2015.04.07. 22:51:22

@dancegirl26: jaja jó fej csaj mindig is az volt!

2015.04.07. 22:52:04

@Mók_Ica: jaja lehet persze eljátszani az értetlent de akkor miért nem jár minden becsületes munkából élő ember maserátival bundában :D
@gólyamajom: így van, normális erkölcsi érzékű ember így gondolkodik, a többi meg nem

kismalacka 2015.04.07. 22:52:27

@Mók_Ica: Menjen a Breki a picsába! Neki mibő fussa? :))

Chuck Νorris 2015.04.07. 22:52:47

@Mók_Ica: szted Berki nem tudta ezt mikor beválogatták Beuskát? nyilván mindenki elöre tudta hogy mi az elöélete, milyen autoval, és milyen bundában jár :). A fél slepp kivan válogatva, hogy botránymüsort kreáljanak. nem tul életszagu a müsor, de legalább néha szórakoztat. :)
fresh andi is egy gyökér, szereti Ádámkát, ö sem mer rosszat mondani róla. a Mádám klán keze messzire elér :D

tomfree 2015.04.07. 22:53:29

@fosch9: egyetértek veled. Nem tudok olyan foglalkozást elképzelni amivel 6 millás bundákat venne. Nyilván lehet egy gazdag papa vagy szponzor, de akkor meg mit keres az ÉH-ban? Mandula nyilván a hírnevet, a többiek a pénzt. Beuska életvitele több, mint gyanús, Berki is meglengette az Éjjelben a Maseratit meg a bundát. Mellesleg miért nincs Nóriról vagy Adriennről svájci escort oldal?

kismalacka 2015.04.07. 22:53:56

@windsor: Miért? Mi az apja? Diktátor?

ÉH3sZ 2015.04.07. 22:54:28

@Chuck Νorris: Egyszer sem?:)

@fosch9: Köszi és gyógyulj meg!

Chuck Νorris 2015.04.07. 22:54:55

@Mók_Ica: nemtom, attól is függ kivel innám ;)

tomfree 2015.04.07. 22:54:58

@windsor: amúgy ki a tököm Mandula papa? Soha nem hallottam róla.

gólyamajom 2015.04.07. 22:55:13

@fosch9: az. de valahol meg irritáló is, amikor a meló-suli-háztartás körből nem tudok kilépni, pedig keményen dolgozok rajta, h előrébb legyek, a kezem most is tropára van (sokat emelek a munkahelyen) és közben meg az ilyen kis libák meg riszálják magukat a világban... De akkor sem mennék el kvának. Inkább dolgozok még keményebben, na. . .

Zoe_the_Genius 2015.04.07. 22:55:34

@melaena: jajjjj tényleg a szlovákkurvázás:))) majdnem elfelejtettem, köszi:)

2015.04.07. 22:55:38

@kismalacka: gondolom stlici
@gólyamajom: :D
@tomfree: pontosan - én nem beust akarom fikázni csak azért lássunk tovább az orrunknál és a tények azok magukért beszélnek
most nem kezdem felsorolni h normális fizetésből és munkából még sose vettem se maserátit se bundát de sztem ezt nem is kell túlmagyarázni

Mók_Ica 2015.04.07. 22:55:38

@fosch9: há' mer' szarul dolgozunk :((((

@kismalacka: kurválkodásból.... ööööö.... lopásból, csalásból??

@Chuck Νorris: igazad van, magam sem mondhattam volna másképp ......

gólyamajom 2015.04.07. 22:56:02

@tomfree: vmi befolyásos strici lehet- kb olyan, mint Voldemort, mert én még sose láttam, de szépen vett műsoridőt a kisfiának, na

dancegirl26 2015.04.07. 22:56:36

Lokikám, karrierhez nem elég a papa pénze egy szinten... Szerencsénkre

2015.04.07. 22:57:10

@gólyamajom: csak egyetérteni tudok...
mikor kevesebb volt akkor sem az utcára álltam ki (se stricit nem kerestem) hanem elmentem vállaltam plusz melót - ja és akkor ezek a kis takony kurvák azt hiszik h övék a világ

dancegirl26 2015.04.07. 22:57:12

@fosch9: még az osztást hallgatom ☺️☺️☺️

Bujumburi 2015.04.07. 22:57:44

na és hol a pillangó másik fele?

Mók_Ica 2015.04.07. 22:57:49

@Chuck Νorris: az egyik B tervként meginnál egy bort egy icával?? :)))

2015.04.07. 22:58:03

@Mók_Ica: szarul és a kezünkkel meg az agyunkkal ahelyett hogy a ... :D

dancegirl26 2015.04.07. 22:59:02

Jesszus. Cintynek mennyire elferdült ízlése van

2015.04.07. 22:59:17

@dancegirl26: :D én mindig megijedek bobtól, majd ha jön inkább nézem mandulát arra az egy percre :)

Mók_Ica 2015.04.07. 22:59:59

@fosch9: mondjuk ezek a műsorok még erősítik is ezeket az "erős" jellemeket ebben......

@gólyamajom: egyi éjjeliben volt..... pókmajommal jött össze anno.....

fresh andi is egy idióta......

2015.04.07. 23:00:22

@ÉH3sZ: köszönöm, igyekszem :)

beacska 2015.04.07. 23:00:23

EZ EGY JÓ RÉSZ VOLT!!! HURRRÁÁÁÁ!

Starlettevagysem 2015.04.07. 23:00:32

@fosch9: Lehet , hogy kurva de senkit nem bántott . Nem ezt érdemelte . Szerintem bár nem túl okos és lehet kurva is, kedves és szórakoztató volt. Fresh Andi mire föl ítélkezik egy fokkal sem jobb egy sarki ribancnál

2015.04.07. 23:01:26

@dancegirl26: ő a szellem, a gyilkos :D ijesztő az arca és a nevetése

napraforgó70 2015.04.07. 23:01:27

Szintiát is lője fejbe valaki! könyörgöm! Mi a bánatos franc köze van az emancipációank ahhoz, hogy neveltetésemből adódóan nem hugyozok a teraszra.

Mók_Ica 2015.04.07. 23:01:30

@fosch9: ezt elb@sztuk.... :)))

cintia orrában szeptun van..... erre breki megkérdezi, hogy a "macskájában" ugye nincs...... áááááá

kismalacka 2015.04.07. 23:02:08

@Mók_Ica: Hát akkor ez a bagoly mondja verébnek effektus :))

Morfologista 2015.04.07. 23:02:08

fresh andi, cintia meg breki is elmehet a picsába. ezt a szintet már tényleg nem kéne. ezek hihetetlenül igénytelenek.

tomfree 2015.04.07. 23:02:23

@Starlettevagysem: ő is fosik Mandula papától. Gondolom a papa valami befolyásos figura lehet showbizniszben.

2015.04.07. 23:02:54

@Starlettevagysem: lehet, én nem az ilyen embertípuson szórakozom

kismalacka 2015.04.07. 23:03:43

@ÉH3sZ: Ja, akkor értem hogy fosnak a papától :)) Pl. miatta nem bírom nézni az Éjjelt...

2015.04.07. 23:04:41

@Mók_Ica: el :D
de legalább nem csapkodunk ha valaki azt mondja kulva mert nem vesszük magunkra :D

Morfologista 2015.04.07. 23:05:03

Én csak azt nem értem, hogy ha ez a Mandula papa ennyire nyilvánvalónak egy kibaszott bűnöző, akkor milyen kurva egy ország ez, hogy szabadlábon van, és ilyen csicskageciket nemz erre a világra???? faszkivan.

Mók_Ica 2015.04.07. 23:05:20

@ÉH3sZ: és a titkárnő hangja? azon behaltam :)))) most elvileg folytatni akarták, de pont ma olvastam, hogy Lynch kiszállt belőle...... :((((

Mók_Ica 2015.04.07. 23:06:13

@fosch9: kiröhögjük, hangosan.... :)))) és elsétálunk, otthagyjuk a francba.... :)))

gólyamajom 2015.04.07. 23:06:18

@Morfologista: Freh Andit is ez a Papika futtatja?

Chuck Νorris 2015.04.07. 23:06:31

@Mók_Ica: etyepetye is lenne? mert inni itthon is tudok :)

introverted22 2015.04.07. 23:06:57

@kismalacka: @tomfree: nem néztem azt az éjjelt, amiben apuka szerepelt, de állítólag hosszú a keze és messzire elér. Gondolom nem a tehetségére van ekkora arca, mert az ugye nincs neki. Kell egy hátszél is hozzá, ez sztem apukától jön.

2015.04.07. 23:07:32

@Mók_Ica: igen, nem kapott rá elég pénzt, hátha valaki azért bevállalja mert nagy lenne ha amit a sorozatban mondtak, h találkozunk 25 év után, tényleg megtörténne

dancegirl26 2015.04.07. 23:07:51

@fosch9: relaxáltam egyet a zenéjére ☺️☺️

Morfologista 2015.04.07. 23:08:05

@gólyamajom: ez nyilvánvaló :), de ahogy elnéztem Patrik reakcióját, neki meg ő vette a svejciérettségit, vagy lehet hogy őt is futtatja, nemtom... :)

dancegirl26 2015.04.07. 23:08:19

@Bujumburi: igen ☺️ És tudják mind2en

2015.04.07. 23:08:26

@Mók_Ica: pontosan :) esetleg még vállat is rándítunk :D

ÉH3sZ 2015.04.07. 23:08:31

@Mók_Ica: Lynch nélkül nem lesz olyan!:( A titkárnőnek Melani hangja volt:)
@fosch9: Icon:) A másik kedvencem a soriban "Mulder-ügynök" volt:) Szakadtam rajta:))

dancegirl26 2015.04.07. 23:08:51

@ÉH3sZ: senkire. Tényleg erre aludtam el ☺️

Bujumburi 2015.04.07. 23:08:55

@Morfologista: Berki sem az a tisztességes állampolgár. Aztán mégis az arcunkba tolják non-stop. Egyébként még ezt is leszarnám, ha nem nézné le olyan pökhendien az "átlagosan" élő emberkéket. Hozzászokott már ehhez mindenki itthon, ha szóvá teszed, akkor meg azt mondják irigy vagy.

ÉH3sZ 2015.04.07. 23:09:09

@Bujumburi: Igen, mit gondolsz hol csempészte be?:)

XocoLatte 2015.04.07. 23:10:20

@windsor: nekem is feltűnő volt ahogyan szuggerálta a kieséstől való óvásával, aztán hagyta, hogy csapkodjon -- az is lehet, hogy Beus annyira egysejtű, hogy nem maradt gátlósejtje, de az sem kizárt, hogy a reggeli és napközbeni picsogása egy lelki gödröt jelentett, amiből a legkönnyebb utat választotta: hazamenni ilyen módon. Ha gonosz lennék, akár az is lehetséges, hogy már hiányzott neki a ... családja.

ÉH3sZ 2015.04.07. 23:10:21

@dancegirl26: Vagyis lement a függöny?:)

gólyamajom 2015.04.07. 23:10:27

@Mók_Ica: Éjjelit nem tudom nézni, Pókmajmot nem ismerem- nekem ez az első Éden Hotelem :D

Mók_Ica 2015.04.07. 23:10:37

@Chuck Νorris: ez most ajánlat vagy ígéret????

@fosch9: rajta kívül ki tudná ilyenre megcsinálni???

kismalacka 2015.04.07. 23:11:32

@windsor: Ez a görény, visszataszító páros gyönyörű példa arra, hogy sokan a külső alapján ítélkeznek. A Hugyos és a Dauerolt Vakond is viszonylag jól néznek ki külsőleg...viszont ahogy megszólalnak azonnal a Taigetosz jut az eszembe.

Chuck Νorris 2015.04.07. 23:11:41

az tuti hogy Snezi, Patrik, a hugyos meg a rapper is egy istálló tagja. meg a friss andi is aki amugy már eléggé poros. én nem is porolnám le... :D

Morfologista 2015.04.07. 23:11:42

@Bujumburi: Engem nem zavar, hogy "átlagos" az életem, meg hogy breki kit néz le meg kit nem, végülis nem engem akar egy ország minimum szembeköpni, mások szívlapáttal simogatni, szóval én jól megvagyok így is :)

dancegirl26 2015.04.07. 23:12:13

Én 8 évesen még nem szellemes-krimis mûsort favorizáltam, inkább a vasárnapi disney csokrot ☺️. Na jó, meg talán az x aktákat. Sztem az ment anno elôtte..

2015.04.07. 23:12:26

@ÉH3sZ: ő is, meg a morcos szaki haver az előbb láttam de most nem tom a nevét

ÉH3sZ 2015.04.07. 23:12:50

@Mók_Ica: Szerintem csak tematikázik:)

dancegirl26 2015.04.07. 23:13:14

@ÉH3sZ: totál. Vége az èè-nek, elindítom altatónak

Starlettevagysem 2015.04.07. 23:13:19

@tomfree: Mandula papa nem tudom ki, de mikor vendég volt az éében sokkal normálisabb ám tűnt mint pl fresh andika

Chuck Νorris 2015.04.07. 23:13:55

@Mók_Ica: még nemtom, félénk vagyok nagyon. :)

dancegirl26 2015.04.07. 23:14:04

@ÉH3sZ: mulder volt a twin peaksben?

2015.04.07. 23:14:25

@dancegirl26: kis csirke vagy még :D
@Mók_Ica: nem tudom, de pl. Stephen Kinget is most kérték fel egy sorozatba szálljon be, úh, akár ilyen kaliber beszállhat ide is :)

Mók_Ica 2015.04.07. 23:14:54

@fosch9: :)))) aztán együtt hányunk a mödansziéba :)))

@ÉH3sZ: :)))

ÉH3sZ 2015.04.07. 23:14:56

@dancegirl26: És melyik filmre ébredsz?:)

2015.04.07. 23:15:22

@ÉH3sZ: nem, hanem Cooper haverja akit odahívott boncolni meg hasonlók

ÉH3sZ 2015.04.07. 23:15:40

@dancegirl26: Lesz és ha meglátod besz@rsz:)))

Mók_Ica 2015.04.07. 23:16:22

@Chuck Νorris: én meg szűz :)))

@dancegirl26: nem.... ő az x aktákban volt :)))

@gólyamajom: szívesen :)))

@fosch9: csak teljesen mást hozna ki belőle.....

ÉH3sZ 2015.04.07. 23:16:31

@Bujumburi: A böröndjében:)
@fosch9: A süket?

2015.04.07. 23:17:40

@Mók_Ica: nem tudni előre, én ezért is várom mindig az ilyeneket :)

ÉH3sZ 2015.04.07. 23:18:18

@Mók_Ica: Máshogy hívták, de volt:)

Morfologista 2015.04.07. 23:18:54

Ez a fresandi egyébként még aktív, mármint ismeri valaki a stricijét? kiváncsi lennék, hogy ezek a 40+-os ribancok mennyiért futnak...

beacska 2015.04.07. 23:18:59

@tomfree: a cigin vesztek össze. MEGINT

dancegirl26 2015.04.07. 23:20:28

X aktákban a legbesza-behubb rész kna májevôs gumiember volt... Amikor elôször láttam hetekig lestem a szellôzôt a wc-ben brrrrr
A màsik öreg kedvenc a vègtelen hatàrok ☺️

ÉH3sZ 2015.04.07. 23:20:59

@fosch9: :DDDD
Az kemény volt az ordibálásával:DDD

@beacska: Lehet h valami spéci cigi

Chuck Νorris 2015.04.07. 23:21:01

@Mók_Ica: akkor ez tapogatózós buli lenne :D

Mók_Ica 2015.04.07. 23:22:48

@ÉH3sZ: másik ügynök :)))

@Chuck Νorris: remélem elmúltál 18 :)))

Chuck Νorris 2015.04.07. 23:23:13

@Morfologista: én sem tudom mit csinálhat, a nyugdijasházi fellépésekhez tul fiatal, a falunapokhoz, vidéki diszkohaknikhoz meg már tul öreg. :)

Morfologista 2015.04.07. 23:24:04

@Chuck Νorris: azt tudjuk, hog mit csinál. a kérdés arra vonatkozott, hogy vajon mennyiért? :D

2015.04.07. 23:24:26

@ÉH3sZ: meg leland apu mikor megőrül

dancegirl26 2015.04.07. 23:24:27

Bocsi, M1 keresés közben felakadtam a Grimmen ☺️ Jó éjt ☺️☺️

Chuck Νorris 2015.04.07. 23:24:37

@Mók_Ica: már nem kell nyomkodnod a patijaimat :)

ÉH3sZ 2015.04.07. 23:25:22

@Mók_Ica: Nem úgy hívták h másik ügynök és főleg .... , máshogy nézett ki:)

@dancegirl26: Abból szerintem egy egész részt sem láttam:)

dancegirl26 2015.04.07. 23:26:19

A zenéje felpörget ☺️

Morfologista 2015.04.07. 23:26:24

A mai műsor alapján vajon csicskagecitől is ér megkérdezni azt, hogy anyukája stricijét is ismerte-e? Mert ahogy elnéztem az ÉÉt, ez egy teljesen legitim kérdés a mai világban, így csicskageci se sértődhet meg rajta.

Mók_Ica 2015.04.07. 23:26:46

@Chuck Νorris: az nem csak a tiniknek van :PPP

2015.04.07. 23:26:52

@dancegirl26: m2 volt a feladat nem figyeltél :)

Chuck Νorris 2015.04.07. 23:27:12

@Morfologista: hááát, perpill nem tudom de pár év mulva két konyak :)

ÉH3sZ 2015.04.07. 23:27:30

@dancegirl26: És bealudtál rajta?:)

@fosch9: A legjobbak a csajok voltak, én azokra emlékszem:)

Morfologista 2015.04.07. 23:27:55

Ja és egyébkénet meg a helyes válasz természetesen: batman.

Mók_Ica 2015.04.07. 23:28:53

@ÉH3sZ: de főleg :)))) Dennis Bryson, ügynök - kikerestem neked.... őt játszotta mulder :)))

2015.04.07. 23:29:17

@ÉH3sZ: mind nagyon szép, igen

Chuck Νorris 2015.04.07. 23:29:23

amugy keresgéltem huggyos nevére, és találtam egy pdfet a zrinyi gimi felvételi listájárol ahol 253 jelentkezöböl az elökelö 225. helyen végzett :)

dancegirl26 2015.04.07. 23:29:38

@Morfologista: csoda ha az apja tényleg az apja

2015.04.07. 23:30:02

@dancegirl26: az engem is érdekel :D

Mók_Ica 2015.04.07. 23:30:02

@Morfologista: na végre..... most akkor gyorsan küldöm is az sms-t..... :)))) köszi, hogy megírtad a helyes választ...... senki nem figyel...... :)))))

gólyamajom 2015.04.07. 23:30:54

@Chuck Νorris: Kiváncsi lennék azokra, akik mögötte voltak a listán...

Chuck Νorris 2015.04.07. 23:31:34

hmm megnézzem a vágatlant is? a 9:15sbe nem volt semmi eltakarva... :)

Chuck Νorris 2015.04.07. 23:32:12

@gólyamajom: az utolso 50 csont nélkül kizuhant :)

ÉH3sZ 2015.04.07. 23:32:24

@Mók_Ica: Ó, Dennis:)))
@dancegirl26: Nem a rendőrfőnök felsőteste?:)
@fosch9: :)

2015.04.07. 23:34:42

@ÉH3sZ: na viszlát kedves olvtársak
mindenkinek maserátit bentleyt és egyebeket kívánok a megfeszített munkáért :D

Morfologista 2015.04.07. 23:35:38

Most egy kicsit elgondolkoztam. Hogy vajon mennyi lehet a repjegy ára costa ricára? mármint vajon megéri-e 10 nap miatt oda-vissza röptetni a mariann-t vagy addig ő ott kint nyaralt? hmmm.... na mindjárt utánajárok...

Morfologista 2015.04.07. 23:36:19

@fosch9: egyik se kellene, tökéletes az a rönó ami van. :D

dancegirl26 2015.04.07. 23:37:12

@fosch9: gyakorlatilag amcsi premier másnapján nézzük. Durván felpörög ☺️

2015.04.07. 23:37:36

@Morfologista: jaj hát álmodni lehet bármiről :D
@ÉH3sZ: igen, azt főleg :DDD

ÉH3sZ 2015.04.07. 23:37:52

@Morfologista: Kint nyaralt, hiszen tartalékban volt

dancegirl26 2015.04.07. 23:38:12

@ÉH3sZ: maradok a grimmnél ☺️

2015.04.07. 23:38:28

@dancegirl26: lemaradtam pár részről de majd pótolom :)

Morfologista 2015.04.07. 23:38:47

@fosch9: de most tényleg, nekem hamarabb kellene valami kisebb jacht az adrián, mint akármilyen sokmilliós autó...

dancegirl26 2015.04.07. 23:39:26

@Morfologista: valamiért úgy rémlik, h elôzô évadokban sem utaztatták ôket azonnal haza... Csoportosan mentek, occsóbb vót úgy.

dancegirl26 2015.04.07. 23:39:53

@fosch9: érdemes. 4/16nál tart ☺️

Morfologista 2015.04.07. 23:40:04

@ÉH3sZ: jah, én is így gondolom. kb 300ezer pengő, oda-vissza a repjegy, annyiért meg azért csak el lehet lenni ott kint 10 napot valami alacsonyabb besorolású helyen, főleg úgy, hogy offseason-ben voltak kint...

dancegirl26 2015.04.07. 23:41:15

@fosch9: nekem meg bátorság kimenni a forgalomba az oktatóval..ciki, h egy matiz az álmom?

ÉH3sZ 2015.04.07. 23:42:52

@dancegirl26: Se Wu, se Hank, se Eddie?:)

@Morfologista: Lehet h dolgozott is, mint szilikonmodell:)

2015.04.07. 23:43:10

@dancegirl26: beus kiröhögne
@Morfologista: tudsz élni :)

Ditti82 2015.04.07. 23:43:44

TV2-n Kaszában no roxa áj á la irigy hónaljmirigy. :D

Morfologista 2015.04.07. 23:46:36

@fosch9: Nézem ezt a costricát, de én nem látom, hogy miben lenne jobb, mint a horvát tegnerpart. Szóval nekem az Adria a riviéra. Max zoé jöhetne onnan, de más nem igazán hiányzik. Hamarosan nyugalmazom magam, és tényleg megveszem a yacht-ot és megyek az adriára megöregedni az asszonnyal. túl rövid az élet ahhoz, hogy itt basszam el M.o.-n. :D

dancegirl26 2015.04.07. 23:46:47

@ÉH3sZ: nem. Bejönnek a széparcùak na.

Morfologista 2015.04.07. 23:49:47

@ÉH3sZ: ami egyébként nem is lett volna hülyeség a részéről, én abszolút nem vagyok a testükből élők ellen. de most tényleg, héát bugyimodellre is szükség van, meg bugyitlanra is, meg kurvára is meg kétórás bemondóra is, csak az ilyen csicskagecik a fölöslegesek, mint ez az ádám gyerek. szóval dolgozzon csak a Maris, ha már ilyen szépnek teremtette a teremtő, meg a főorvosúr, akkor mutassa csak ország-világnak, én nem bántom ezért.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.08. 00:03:42

@Mók_Ica:
@fosch9:

Ha Adri még egyszer azt mondja, hogy NAGYON DURVA, akkor felpofozom. Patrikot minnyá szentté avatom :))))

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.04.08. 00:05:18

szoktátok emlegetni a Mandula apját. ki az apja?

Morfologista 2015.04.08. 00:14:54

@henrik_: a hülye fia tanácsára utánanéztem: egy senki. Valami kis pitiáner bűnöző, semmi extra, a fia meg annyit tud magáról elmondani, hogy a fia. Nulla a gyerek.

Taknyosvarju 2015.04.08. 01:08:25

@fosch9: szerintem nem sima lekurvazas volt ez, nekem ez inkabb fenyegetesszagu, gondolom a kurvazashoz hozza van szokva Beus.

Kinzo kerdes azonban az, hogy ha valoban klasszikus strici-kurva felallasban nyomja Beus akkor NEKI nincs maseratija, bundaja is cask addig amig a foto keszul, szerintem. Szomoru ez leginkabb.

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.04.08. 09:26:06

@Morfologista: köszi, nagyjából erre számítottam :)

dancegirl26 2015.04.08. 14:24:56

@Taknyosvarju: Úgy tudom a maserati a folyamatos szolgáltatásért van nála. Ergo a havi fizetése :D :D :D

Zab Kása 2015.04.08. 20:07:20

Nagyon Király videókat csinál a Gyula! Láttátok már? Tényleg jók ezek az esküvői videók! :-) Pl.: www.youtube.com/watch?v=5h9FnQFbGFc
süti beállítások módosítása