Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden Hotel 3x27 - Őrült nő ketrece (18+)

2015. április 01. 09:40 - sixx

Két óra is eltelt, Carlitónak pedig egyre kellemetlenebbül feszült a hólyagja. Vagy hazamegy és megkockáztatja, hogy a kék óra másé legyen (esetleg a Bé jöjjön vissza érte azokkal a jellegzetes, imbolygó lépteivel) vagy most cselekszik. Az apja mindig azt mondta, hogy sok szarakodásnak sírás a vége, amivel Carlito anyja annyira nem értett egyet, ő például szívesen várt volna még a hamis pénzek elpasszolásával amiket a férje és annak idióta testvére, Adán, nyomtatott a sufniban, de Miguel fölényes mosollyal az arcán kijelentette, hogy turistaszezon, és amikor legközelebb találkoztak, egy plexilap volt köztük, a kezükben telefon, Miguelen meg narancssárga rabruha. Carlito nem akart narancssárga overált húzni, de valami azt súgta neki, hogy fogja meg az órát, és húzzon innen. Felpattant.

screen_shot_2015-04-01_at_5_46_51.jpg

Beus nem leli a bugyijait, és Lokira néz vádlón, aki csak vonogatja a vállát, nem jön rám egyik sem, honnan szedjem elő a zsinórtangát, a seggemből? Beus gügyög, és olyan fejet vág, mint egy közepesen értelmes cerkófmajom, majd összeölelkeznek, de ez a jelenet még mindig kevésbé olyan kínos, mint a reggeli, ahol Loki vezetéséve ismét megtapsolják Adrit és Beckst a tegnapi kureszért. Adri nem örül annak, hogy a nyögéseinek közönsége volt tegnap és kilátásba helyez egy pofont és egy kizárást, de nem lesz belőle semmi, mindenesetre a hangulatot sikerült megalapoznia. Becks látványosan szarik Adri fejére, ültesd már le magad. Pjotr rátesz egy lapáttal a dologra, ez most rendes baszás volt? Adri a kérdésre nem felel, inkább megint pofonnal fenyeget.

Te egy beteg nő vagy. (Becks)

Reggeli után mindenki elvan odalent, és Ádámot osztják, akinek kellene már egy becenév, de most foglalkozzunk sokkal érdekesebb dolgokkal, mondjuk Melanie-val, aki Ádám nője, ott ül kint, Gólem mellett, és videóznak. Ádám tegnapi beköltözését nézik, na nem azokat a jeleneteket, amikor Ádám befeszít, vagy Lokival beszélget, vagy éppen szarik, hanem azokat, amikor Snezi csöcseit és seggét bámulja, amikor részegen kikezd Snezivel, és természetesen azt, amikor Beus a két gyári csöccsel összeszorította azt a bamba fejit.

untitled_1.gif

Ő Beus. (Gólem)

Mel bosszúálló típus, jelzi jóelőre, és ezt majd háromszor veri vissza a pasiján, csak eressze már be végre Gólem. Az meg aszongya, jólvan, eredj. Mel egy forrónadrág-Converse-kockás ing kombóban rongyol be a hotelbe, mint egy 21 éves minitornádó, szevasz, Mel vagyok, ráz kezet mindenkivel, és láthatóan idegbeteg, a lakók le is veszik, hogy itten valami dráma van. Snezivel összeölelkeznek, perszehogy ismerik egymást, ezt ugattam már tegnap is. Ádám fel sem kel a nappali kanapéjáról, amikor meglátja, ez is mínusz pont, csak szólok. Ádámmal beszélgetnem kell, mondja Mel, és megfogja Ádám rém idegesítő haját, de nem tépi le sajnos. Aztán felmennek az egyik szobába, tán a szinglibe, fasz se tudja, és elkezdődik az üvöltözés.

Messéjjedcsakmitörtént, nyit Mel, hát berúgtam, mondja Ádám, és vállat von, részéről ezzel le is van rendezve a mellközötti kanyar, a twerk és a Snezi csöcseinek közszemlére tételének követelése. Ez mind belefér a “be voltam baszva, most mit izélsz már?” esernyő alá. Mel agya nem így működik, így pompás szórakozást biztosít a lakóknak, akik egy ideig lent hallgatják az arénázást, aztán elindulnak felfelé, hogy még jobban hallják, ahogy Mel rendkívül idegesítő hangon rikácsolja, hogy de hát Ádám, megmutatták a videót. És mi volt tegnap este? - kérdez vissza Ádám. Súlyos taktikai hiba. Hát látni akartad Snezi csöcsit! Beus meg a fejedhez nyomta az övét! Ez volt a feladat, mondja Ádám kétségbeesetten, és ezen a ponton már láthatóan retteg.

screen_shot_2015-04-01_at_6_14_03.png

Mel kinyitja az ajtót, de nem megy ki rajta, mintha csak azt akarná, hogy mindenki hallja, ahogy a pasijával kiabál. Kussoljál, üvölt Mel, AZT KÉRDED SNEZITŐL, HOGY MUTASSA MEG A CSÖCSIT! És abban mi van? - kérdezi Ádám, akitől mindenki menekítse a szilikonos csaját, mert ezek szerint akár az utcán is képes megkérni, hogy tegye ki az árut. Mel kirohan, és lemegy, útközben Pjotrnak is odakiabálja, hogy látta a videót, mintha Pjotrnak ehhez bármi köze is lenne. A nappaliban Beus igyeszik a kanapéba olvadni, Mel megjelenik és most már mindenki előtt megy tovább a hiszti, de Snezi röhög az egészen.

Gólemmel úgy letisztáztuk ezt a videót, hogy leesett az álla. Pedig ő nem lepődik meg semmin. (Mel)

Az arénázáson most már mindenki röhög, Mel kilátásba helyez egy szakítást. Snezi szerint teljesen normális volt a reakció, ő sokkal keményebb lett volna. Elhangzik a fasszopó csicskageci is tán, legalábbis remélem, azt sípolták ki a fröcsögésből.

Ahhoz képest még megúsztam a dolgot. Szerencsés helyzetben vagyok hogy még megvannak az ujjaim és az orrom. (Ádám)

Miután Mel úgy-ahogy megnyugszik (Snezi masszírozza a lelkét), a nappali egyik sarkában utasítja Ádámot, hogy térden állva kérjen bocsánatot, aki kicsit vonakodva, de megteszi, és máris mindenki boldog, smár, tapi, Snezi fellélegzik, nem ölnek meg, baszki. Mel azért még lebassza Ádámot, hogy bagószaga van, és ez nem járható út, mert az apjára emlékezteti, és értem én mit csinál, de NEM kapom be a horgot, és nem megyek arra, amerre terel, nem is akarok belegondolni ebbe a vonalba, legyen ez Mel problémája és oldja meg, ahogy tudja, mert igaz, hogy ez az Éden Hotel, ahol bármi megtörténhet, de az nem, hogy ezzel foglalkozzak.

screen_shot_2015-04-01_at_6_21_21.png

Délután fürdőzés van, de jön Zoë, és hoz löevelet, amiből mindenki megtudja, hogy ezek ketten nem lehetnek egy pár. Sose. Mármint odabent. Becks erre gyorsan lecsap, hiszen egyrészt Adri már az agyára megy, másrészt meg ha ők cserélnek párt Melékkel, abból nem lesz veszélyhelyzet, Mel megy Becks mögé, Adri meg Ádámhoz, úgysem piszkálják meg egymás nőjét, s mindenki boldog. Csak Adri nem persze, már ha tud erről a kis manőverről, mert arról nem szól a fáma. Melnek szimpatikus megoldásnak tűnik a dolog. Zoë újabb löevelet hoz, Ádám nevezze meg szövetségesét, hát az Loki, mondja, ami Melnek nem tetszik, de ez van. És mennek egy közös randira, ki.

Étterem, a hangulat feszült és kínos, hiszen Mellel szemben a mellek, amik mellékesen Ádám fejét szorították szilikonsatuba, és ez nem tetszik neki. A vacsora alatt végig gyökér, és ezt most nem részletezném, mert már most fáraszt ez a picsa, Loki csak röhög az egészen, Beus szegény meg kínban van, de hát nem kellett volna megcsöcsözni Ádám bamba hombárfejét. Ádám nem tud Mellel bánni, az tisztán látszik, egyetlen fegyvere a hiszti és a besértődés. Mel baja az, hogy Ádám egyértelműen csak azért választotta Lokit, mert Beus a nője, aki a csöcsit a fejéhez nyomta, és ebben a hitében senki nem tudja megingatni, pedig hárman győzködik az ellenkezőjéről. A végén kapnak egy löevelet, el kell dönteniük, hogy akkor ki legyen az a pár, akivel cserélnek, és Loki hatalmas megkönnyebbülésére nem ők azok. Ettől még a szövetség fennáll.

screen_shot_2015-04-01_at_6_41_19.png

Közjáték: odabent is löevél van, amiben az áll, hogy pakoljanak, mert valaki hamarosan elveszti a párját, mire pánik tör ki, és fatalizmus lesz úrrá a népen, és csak egy ember van, aki értelmezi is a levelet, Becks, és azt mondja Adrinak, hogy az elveszti ez nem egyenlő a kihajítjuk a gecibe-vel.

Visszamennek, és bejelentik, hogy a párcsere Adriékkal lesz. Gergő, Pjotr és Bence fellélegzik, de jó, baszki, hogy nem ezzel a féhülyével kell összebútorozi. Adri fején látszik, hogy nem tetszik neki a dolog. Ádám és Mel a zuhanyzóban pornóznak, ezt már tegnap a cc-n megfuttattam, itt van belőle egy jelenet, a többiért tessen felmenni a TV2-re vagy inkább a cc-re. A baszást a többiek a folyosóról hallgatják, a nyögések hallatán Ivar megjegyzi, hogy jó lett volna látni is. A vége taps, amit Mel nem tud hová tenni, mert nem rutinos pornós.

Zoë megunta a postás szerepet, és átpasszolta a stafétát Juanitának, az új löevélben meg az áll, hogy karaoke-este jön, mindenki a párjával gajdol majd. Adri örül, hogy végre kaptak egy olyan feladatot, amiben mindegy, milyen teste van. Az éneklés a szokásos, de nem lehet rá odafigyelni, mert a Mandula-családban megint kitör a botrány (most basztak, ezek képtelenek nyugton maradni öt percig?), Mel lebassza Ádámot a cigi miatt, az meg ideges lesz, és elzavarja hárpiát a picsába, és felmegy Snezivel szobára, és azt mondja neki, hogy kurvára unja Mel viselkedését. Snezinek jól áll az éjjellátó kamera képe, nem olyan kiélt kurvás feje van rajta.

Előkerül odafent Becks és Mel is, olyan régen volt már üvöltözés, ideje volt. Mel be van baszva, és Snezit meggyanúsítja, hogy el akarja rabolni tőle ezt a főnyeremény Ádámot, aki ott helyben jelenti ki Melnek, hogy egy gyökér, aki undorítóan viselkedik és nem bízik benne, pedig tessék, ott volt a lehetőség, hogy beleharapjon Beus csöcsibe, DE NEM TETTE. Mel aszongya, jólvan, akkor szakítsunk. Oké, akkor szakítottunk, mondja Ádám, és menne inni de Mel elkapja a grabancát, nem úgy van az, baszki. De úgy, szakítottunk szevasz. Becks és Snezi előjön a budiból, és Becks aszongya, hogy ez nem szakítás, basszátok meg, beszéljétek meg a dolgot. Ádám szerint ők így szoktak játszadozni egymással, idegtépő lehet.

Lefekvés előtt Adri Melt, Snezi Ádámot nyugtatja, de elég kilátástalan a dolog. Az ágyban Mel a párna miatt hisztizik Becksnek, és azt követeli, hogy fogja meg a kezét, és nyíg, és annyira idegesítő, hogy ha lenne rá lehetőségem, kiszavaznám a hotelből.

Adri-Snezi zuhany megvolt?

 

Címkék: 18+ éden hotel
582 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2015.04.01. 09:41:54

hajrá Loki

geci sneci menjen haza

sixx · http://comment.blog.hu 2015.04.01. 09:44:45

ez nem a homár, az megvan, remélem.

hányok (törölt) 2015.04.01. 09:52:09

Olyan színvonaltalan fos az adás hogy harmadszori nekiülésre se tudtam végignézni.Csak a hogyvoltnak van értelme ez mindig hozza.Az adás egyszerűen fos ,unalmas szar volt már amikor megették.Ajánlom mindenkinek figyelmébe:hogyvolt.blog.hu/tags/%C3%A9den_hotel/page/9.Itt kezdődik az első széria aki akar röhögni annak ajánlom.

Akármi Áron 2015.04.01. 09:55:07

Nagyon jó a poszt, hurrá:) Viszont Mel tényleg tömény borzalom, viszketek tőle, jaj.
Amíg ki nem bacarintják nem nézem, marad a hv.

Chuck Νorris 2015.04.01. 09:58:39

Sajnos tegnap este nem értem rá a müsort megnézni (nem, nem Nórival randiztam) de jobb is, mert kevesebb idöz kellett rááldoznom erre a teljes természetességet nélkülözö fosra, ami a rapper bájgunár, meg a közönséges vinnyogó barátnöje ( managere hahahh) adott elö.
Nekem van TVm és Mezzot sem nézek de a tegnapihoz erösen hasonlitó müsorokat (VV, ÉNB) messziröl kerülöm. ha ez igy megy tovább teljes mellszélességgel átnyergelek az Ének iskolájára, a ÉHrol meg csak sixxet olvasom el :).

a müsor egyetlen pozitiv pillanata mikor Loki és beus az álompárral vacsiztak, és néha ugy néztek rájuk, mint a tehenek akik elöször látnak vonatot

mercsi 2015.04.01. 10:02:36

most nemazér' de nem úgy szólt az Ádámka feladata, hogy találjon egy szövetségest, aki mögé beállíthatja a barinőjét? Ő Lokit választotta, de a csaj nem Loki mögé akart beállni. Magyarul Ádámka NEM TELJESÍTETTE a feladatát. Szvsz repülnie kellett volna azonnal...

mercsi 2015.04.01. 10:04:10

a korábbi évadokban is így volt, hogy olyanok mentek be, akik ismerték egymást? Adri-Apol-Barbi, Sneci-Ádám-Mel korábbi ismeretségére gondolok.

Chuck Νorris 2015.04.01. 10:06:07

am nem Juanita, hanem Carolina sztem a másik szobajány :)

jófej házisárkány 2015.04.01. 10:07:05

Kilenckor elaludtam, és nem láttam a tegnapi részt, azt hiszem jobban is jártam. Szerintem ma is hamar lefekszem. Majd szóljatok, ha az a rész jön, amikor beus vagy ez a melanie kiesik, ugyanis tőlem ez az affektálós hisztis luvnya világ olyan távol áll, hogy nézni sem bírom.
Egyébként a hétfői rész alapján azt gondolom, hogy barbi még szürkébb, mint apolka volt, és ez valahol teljesítmény. Gergő meg lassan örülni fog, hogy nóri a párja, lassan ő a legvállalhatóbb.

mercsi 2015.04.01. 10:07:23

@Chuck Νorris: jaja, ezért énekelték a méltán híres dalocskát :)

Azagtoth 2015.04.01. 10:15:35

Minek mentek be ezek. Megjátszott veszekedni?

cinika 2015.04.01. 10:18:22

Remélem ez a Melanie hamar hazamegy, ritka közönséges, visszataszító affektáló lény. És a hangja? Domina mód dirigálni próbál, de csak egy vinnyogó, elkényeztetett hisztis hp (neeem, nem házi pálinka). Mondjuk Mandula is megérdemli a sorsát, hogy simán enged a csajnak.
Az Éden Éjjelben Szintia szimpatikusnak találta, mondván ez is olyan temperamentumos, mint ő. Tényleg egy szinten vannak. (Mellesleg ez a Szintia mit tud azon kívül, hogy Varga Viktorral volt együtt? Mert normálisan beszélni, műsort vezetni azt nem tud.)
Melanie miatt nézhetetlen a műsor számomra is.

kontratenor 2015.04.01. 10:19:19

@ÉH Majom (jófej házisárkány): Ja, ez mekkora. :D Olyanokat küldenek be, hogy Nóri simán felértékelődött.
Más.
Olyan verziót szeretnék, hogy a legutolsó bennmaradó négy ember cserélhessen párt. És akkor Loki Pjotrral áll össze és feleznek.

mézescsók 2015.04.01. 10:20:09

Mindenkinek, aki az adást froclizza: HÁT, NE NÉZD, BASZD MEG!!!!!

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2015.04.01. 10:21:26

Amúgy Ivar most hogy Marianna kiesett, tényleg kezd igencsak felértékelődni... Loki szerintem úgy rántja vissza maga mögé hamarosan mint az olajozott villám :)

CheTamás · http://rascasse-f1.blog.hu 2015.04.01. 10:21:55

Melcsiről (a.k.a. Hélium) annak a hidegháborús viccnek a poénja jut eszembe a gumirakétáról, hogy:
Eddig két és fél millió a halottak száma, de még mindig pattog.

Smetana is rázogatja a pofonfát.

tomfree 2015.04.01. 10:21:58

A tegnapi adás bűnrossz volt. Csoda, hogy ki lehet belőle hozni egy jó HV-t.

2015.04.01. 10:22:23

@mézescsók: így van :DDD

mandula házaspár nagyon ront az adás színvonalán

hányok (törölt) 2015.04.01. 10:22:49

@sixx: Pintér Mariannáról nem tudom ,mennyit tudsz gondolom többet mint én.2012 ben szerepelt a Playboyban meg ő volt az aki lenyilatkozta 2013 ban miután 48 kilométert üldözték a rendőrök és 200 felett hajtott ,hogy sietett fodrászhoz és amúgy is így kel bmw-t vezetni.Na szóval ez a csaj eredetileg Pécsi sokfelé rázta már a pi..áját.Az edzőterembe ahova járok ott is "modellkedett"
és van róla pár 3-4 éves kép.A csaj alig hasonlít magára az orra is műtve van és fix h a botox kifejezés megállja a helyét mert sokkal ráncosabb volt 4éve ja és voltak vonásai.A szilikon segg is igaz volt személyi edzője kifejtette.A csajon kb minden szarrá van műtve ,szóval ez h nem botoxoltatott kamu ahogy van lövök róla majd képet és feldobom.

Józsi bácsi, a frappáns visszavágások nagymestere 2015.04.01. 10:23:38

ennek az Ádám gyereknek olyan a stílusa, hogy bármikor pofán tudnám b*szni egy szívlapáttal. viszont az csak nekem tűnik úgy, hogy Mel arcra hasonlít Így jártam anyátokkal Ted Viktória nevű cukrászcsajára?

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.04.01. 10:23:42

@mercsi:
Előfordult, például Niki és Robi az 1. évadban, de ők azért, mert egy városban laktak.

Starlettevagysem 2015.04.01. 10:23:53

Sixx nem csupán Ádám Melánia és Snezi ismerik egymást a kinti életből hanem Becks is.

cinika 2015.04.01. 10:24:22

@Hooshee: remélem, nem a Loki előtti edénybe kerül ma a legtöbb "jel", mint akit hotelen kívül szeretne látni a többi lakó.

AkkorlegyenPtr 2015.04.01. 10:25:05

Eddig azért néztem az ÉH-t, mert bár reality, de mégis más formátum, mint egy VV. Nem élő, tehát nincs semmi aktuál"politikai" marhaság. Nincs szavazás, pénzkalapozás. Nincs kérdés, meg elméletgyártás, hogy beavatkoznak-e a szerkesztők vagy sem... mert tökegyértelmű, hogy igen. Eddig tartották magukat legalább valamilyen szabályhoz, de most már ez sincs meg. Rapperstein gyerek nem teljesítette a feladatát! Bukó! De nem történt semmi. Ez így nem jó, kedves szerkesztők! Neki kellett szövetséges keresni, a "nemistudommi" barátnője lebeszélte erről... ahogy visszaültek az asztalhoz és elhangzott a tudományos tekintetű nőtől, hogy nem téged választottuk, de azért legyünk barátok... ott kellett volna Berkinek bejönni, és megköszönni szépen a játékot..és hesspicsába...

TV2 olvassa a hogyvoltot, ez egyértelmű. Tegnap már feliratozták a makogást pl.

Remélem az is eljut hozzájuk, hogy ez a szint, amit produkáltak tegnap egy kritikán aluli nézhetetlen sz.kupac.

Lehet, hogy csak én láttam félre, de amikor bejött a meláni odasúgott valamit és bekapcsolta a hisztit. Ez egy megrendezett sz.r hiszti jelenet volt. Előre lebeszélték, mint ahogy a szex jelenetet is. Meg is mondta a gyerek, hogy neki reklám kell, nem a pénz... ez ennyi, nem több, megrendezett hiszti. Ez kösz, de kösz nem kell!

mercsi 2015.04.01. 10:25:51

@Józsi bácsi, a frappáns visszavágások nagymestere: bakker, tényleg!!! :) a hangja meg olyan, mint Törpilláé, olyan magasan vinnyog, kurva idegesítő :D

mercsi 2015.04.01. 10:26:49

@AkkorlegyenPtr: +1, én is pont ezt írtam az előbb :)

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.04.01. 10:28:04

@mézescsók:
Azért az itteni froclizások oka nem az, hogy generálisan szar a formátum, hanem az, hogy tudják, hogy ez milyen is lehetne, meg hogy nem kéne csak azért ilyen gyökér párokat berakni, hogy legyen pár jajmegsemmerjükmutatniannyirapornódeazértfelrakjukanetre videó a TV2 archivumában, tehát hátrább az agarakkal ;) .

introverted22 2015.04.01. 10:31:55

@ÉH Majom (jófej házisárkány): Valóban jobban jártál! Én a múlt héten azt hittem, hogy Beus az alja, de inkább ő, mint ez az idegbeteg.
Apolkával legalább Petinek volt egy teljesen őszinte, szerethető kapcsolata. Sosem bántották egymást semmilyen formában. Barbara meg csak azért van, hogy kilegyen a létszám. Gergő szerintem rájött már, hogy Nóri bár nem jó nő és valóban néha elég idegesítő, de párként ebben a játékban nagyon megbízható hátteret tud adni neki, vagy bárkinek, aki éppen vele van.

Bell a Donna 2015.04.01. 10:33:20

"A vége taps, amit Mel nem tud hová tenni, mert nem rutinos pornós."
A CC-n megfuttatott videó(k) alapján ezt azért vitatnám.

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.04.01. 10:33:29

megkaptuk a terrorista VV Edinát, szebb kiadásban

AkkorlegyenPtr 2015.04.01. 10:34:43

Megdöbbentő volt azt látni a vacsora közben, hogy Beus oktatta Melánit viselkedésből. Loki hogy bírta ki, hogy véletlenül ne csússzon meg picit és esés közben ne fejelje le ezt a libát? Kemény vagy Loki!

Józsi bácsi, a frappáns visszavágások nagymestere 2015.04.01. 10:35:59

@mercsi: igen, tipikus példánya a "megszólalásig jó nő"-nek

tenyered_érted? 2015.04.01. 10:37:42

A probléma az, hogy Ádám és M katasztrófa. Csak nekem tűnt fel, hogy műbalhéznak?
M 8 hónap együttélés után , 1 nap után egy ilyen játék miatt hisztit csap? Ahogy sixx mondaná: Most éppen a cégért csinálják a páros műsoruknak. És éppen 0 nap után a zuhanyzóban egymásnak esnek.
Persze a kamerák előtt. Az egész színészkedés. Kár hogy ezt a borzalmat adják el nekünk játék címén.
Az pedig milyen már, hogy ma egy pár fog távozni?

Itt mekkora stratéga legyen valaki? Úgy, hogy 2 páros /M&M és párjaik/ 1 napja van a villában.
Ennél még az orosz rulett is több esélyt ad!

Ahogy a klasszikusok fogalmaznak:A Bányászbéka feneke is magasan, fényévekre van ettől a színvonaltól!

Brisingamen 2015.04.01. 10:38:26

Ha kérhetem, Ádámot NE hívja senki ÉdenHotelÁdámnak, olyan ugyanis csak egy volt, az első részben! Egy lapon sem lehet említeni a két embert.
Melániát nő létemre kb. 10x vertem volna meg a tegnapi mutatványai alapján (még akkor is, ha ezért kitesznek a hotelből)- számára a tisztelet nyilván ismeretlen fogalom.
Beus kezd szerethetővé válni. Egyszerű, mint a faék, de jó lelkű lány. Azt hiszem, életében először bánnak vele óvón és féltőn, és ezt ő a maga módján meg is hálálja.
Ma este Lokiék és Gergőék között fog szerintem eldőlni, hogy ki megy. Talán Loki marad, viszont így nem fogja tudni visszaszerezni Nórit, aki szerintem kezd jó fej lenni.

anyadahalor (törölt) 2015.04.01. 10:43:21

Nekem ez eléggé úgy tűnik, hogy elővették ezt a két szerencsétlent (Ádám+Mel), majd Gólem aszonta Ádámnak, hogy menjen be tombolni, nem lesz para. Utána beküldte Melt, hogy menjen be, hisztériázzon, mint a kurvaélet, majd legyen szex, de rendes, különben nincs lóvé, aztán meg balhézza ki magukat a gecibe, és meglesz a pénz műcsöcsre (ami nemtom jól láttam e, de mintha már ott feszült volna Melcsin a fotózáson).

A margóra írnám, hogy Gólem éden éjjeles megjegyzése szerint, azaz, hogy aki takaró alatt kúr valóságsóban és nem fullba nyomja az ingyenpornót, az nem férfi, azért akasztott ki kicsit, mert bár nem vagyok prűd, de talán ne a kurválkodást proponálják élő adásban a tévében.

Nyilván nem én szerkesztem a műsort, de zárt rendszere miatt sokkal nagyobb létjogosultsága lenne tematikus heteknek (ld. VV) TÉTTEL (védettség, ami itt elég komoly taktikai előny, szemben a VV lila kendőjével, vagy egyéni kiesés. Gondoljatok bele mekkora feszülés lenne, hogy két ember azon dolgozik, hogy egyikőjük sem essen ki.) Lehet jobban feldobná a nézettséget mint az ocsmánykodás, amiből kell, de nem ennyi. Remélem ha bekérik még egy évadra a műsort valaki fog így gondolkodni.

És zárásként abszolút Paca az új kedvenc. Adri hisztizik az asztalnál hogy lecsap valakit ha tovább firtatják hogy mi volt tegnap, ő meg bedobja, hogy "Nyílt edzés..." na ott behaltam.

mercsi 2015.04.01. 10:47:39

@Brisingamen: ha jól láttam az előzetesben, Sezlony és Bence alatt is rezeg a léc... én annak örülnék a legjobban, ha ők távoznának.

tenyered_érted? 2015.04.01. 10:48:21

Azért még reménykedem! Talán az lesz, hogy 1 párost választanak első körben, utána pedig a pár tagjából valakit, aki repül. Azért lenne annak értelme/ha itt bárminek is van/, mert akkor a párválasztóig 2 napja lenne a benntmarad játékosnak párt találni. Így izgalmas a hét közepe/ki repül?/ és izgalmas a párválasztóig is, hogyan okoskodnak. Ez talán logikus lenne. De itt a TV2 szerkik döntenek/döntöttek/ és eddig is láttuk, hogy számukra ez a szó nem jelent semmit!

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.04.01. 10:49:12

@AkkorlegyenPtr:
"TV2 olvassa a hogyvoltot, ez egyértelmű. Tegnap már feliratozták a makogást pl."

Abban sincs sokszor köszönet! Teljesen érthető szövegeket feliratoznak, a titkos sutyorgást meg, ami a lényeg lenne, de ők sem értik, pedig ott a mikroport, azt nem.

AkkorlegyenPtr 2015.04.01. 10:50:49

Az a baj, hogy átlépett a műsor egy határt.. legalábbis szerintem.
Kellenek olyan karakterek, akikkel szimpatizál az ember, vagy éppen ellenkezőleg. Ettől lesz érdekes.
Személy szerint nekem Milán volt az a határ, ami nem az én stílusom, de még érdekel, mi lesz vele.
Beus már khm khm.. hát na.
Ez a két agyhalott viszont Escape gomb. (eszkapé :) )
Kb eddig tartott volna a játékom. Nyugodt gyerek vagyok, de lemészároltam volna mindkettőt.

AkkorlegyenPtr 2015.04.01. 10:53:14

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Igen, sajnos nem túl jó, de legalább valami....
Az egyik ÉÉ-ben, amikot Botox volt, jött FB üzenet. Mi a véleményed Botox, hogy fél Magyarország Botoxnak hív? :)
Ez egyrészről a hogyvoltnak piros pont :) másrészről .. néztem Gólem arcát és meg sem rezzent. Pontosan tudta miről van szó.

RTB 2015.04.01. 10:53:40

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): ha digitális tévén nézed, akkor van egy olyan lehetőség, hogy felirat választása. Ez az egész hallott szöveget feliratozza, és a motyogás is benne van. CSak a TV2 nem HD adásán működik

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.04.01. 10:54:56

@tenyered_érted?:

Nem volt szó arról, hogy pár esik ki, csak arról, hogy a ma esti adás végén már nem 12-en lesznek, én legalábbis így vettem le. A bemutatott vázás kigolyózás is inkább arról szól, hogy vonat alá lökik a legkevésbé népszerű embert, és utána a maradék 11 kavarhat a párválasztóig.

Bujumburi 2015.04.01. 10:55:27

@Hooshee: ezt várom én is, tényleg Alíz 2.0 lesz Nóriból. :D

sixx · http://comment.blog.hu 2015.04.01. 10:55:40

carlitóról meg szó se? holnap bevásárlólista-hogyvót gyön, az kurvaisten.

ocse1917 2015.04.01. 10:57:10

Azoktól kérdezem akik annyira istenítik az első szériát, hogy mégis mire emlékeznek? A nagyszerű Don-ra aki kihullott még a vége előtt? Madárnéző Danira, aki azt se tudta kihasználni, hogy 2x-3x is visszahozták a szerkesztők? Taktikus Pókmajom, aki nem csinált semmit, csak baromira rosszindulatú volt?! Csak szólok, hogy a nagyon egyszerű Kristóf nyerte meg, aki kiejtette félpénznél bábAlízt. Hol volt akkor több tematikázás? Ha valaki 11 tökegyforma kavicsot rakosgatott a földön, attól már taktikai géniusszá válik? Vagy ott volt t69, aki mellett Gólem egy született műsorvezető!
Nekem is kedvenc az első széria, de ebben bőven benne van, hogy az idő szépít + akkor ez még újdonság volt.
Amúgy gondolom elérhető az első évad + a hogyvoltok is. Akinek annyira nem tetszik a mostani, az nézze azt és beszéljék meg ott a dolgokat. Mindenki jobban fog járni.

Eruka 2015.04.01. 10:59:25

@mercsi: szerintem sem teljesítette a rá kiszabott feladatot! Ami nem biztos, hogy az ő repülését jelenti azonnal... de hogy bünti járna érte valahogy ... (sztem zavarják ki a "házaspárt" az őserdőbe, és ha nem találnak ki.....az az ő bajuk... :D

sixx · http://comment.blog.hu 2015.04.01. 11:05:30

@ocse1917: pontosan. most ez van, ezt szeressük. aki meg nem, az ne nézze. DE OLVASSA!

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.04.01. 11:07:14

@ocse1917:
Én Katára emlékszem, akit Pókmajom ejtett ki élveteg vigyorral az arcán, mert a védettséggel megtehette, hogy felrúgja a stabil párt. Levire emlékszem, aki nem akart kicseszni senkivel ezért Kriszta mögé állt, akitől várható volt, hogy hazaküldi. Szöszire emlékszem, ahogy levelekből meg szirmokból szivecskét rakott ki Alíznak a lepedőre. A Don meg nem "kihullott", hanem a "golyó" elé vetette magát, hogy Danit benn tarthassa.

Nulladik napos pornókasztingra viszont nem emlékszem belőle.

Krétagarbó 2015.04.01. 11:11:26

@sixx: ne csináld, Carlito miatt már a fél körmömet lerágtam. Most akkor meri vagy nem meri? :)

Cirus 2015.04.01. 11:14:32

Ez az Ádám gyerek olyan, mint egy gyík, állandóan öltögeti a nyelvét. A nője meg egy katasztrófa. Ott kapcsoltam el, amikor az előre megbeszélt műbalhét lenyomták, hát az szánalmas volt.

Eruka 2015.04.01. 11:17:13

@AkkorlegyenPtr: minden egyes szavaddal egyetértek!
A tegnapi adás egy nézhetetlen szarkupac volt. Komolyan a falat kapartam! :(
És annyira szánalmasan megrendezett volt ez az egész hiszti...

@sixx: Carlito történetét abba ne hagyd! :) valami izgalmas is történik.... ;-))))

kontratenor 2015.04.01. 11:21:26

Megérkezett a bor.
Loki: - Gracias.
Beus: - Thank you.
Melanzs: - ... piccs ... piccs ... hablaty ... piccs ...
Ádám: - .

Hurrá Torpedó · http://www.youtube.com/watch?v=br-D7UneS0E 2015.04.01. 11:21:33

-Mi a tököm ez a Cárlítózás az elején a HV-oknak?
-Szerintem is csak 1 ember esik ki ma, nem pár.
-Új csaj+csóka agyhalott.
-Szerintem is lesz még Loki-Ivar páros.
-Béjvaccs "tegnapelőtt" majdnem felvágta az ereit Ivar miatt, erre ebben a részben már értelmesen beszélgetnek, taktikáznak, megbízomoznak egymással.
-Ha Adrinak nem tetszik hogy a többi a kúrással baszlatja, akkor mit susog a bajsza alá, miért nem mondja az asztalnál mindenkinek érthető módon, hogy le lehet kattanni az esti meséről, nincs több taps meg óbégatás, meg diskurzus, okés? Szerintem abbahagyták volna.

Eruka 2015.04.01. 11:22:48

@Brisingamen: biztos, hogy PÁR esik ki? ez teljesen egyértelműen így mondták? Mert akkor péntekig még be kell jönnie 1 valakinek, hogy legyen párválasztó ceremónia...
(nem emlékszem, azért kérdezem :)))
Sztem a legtöbb golyót gyűjtő pár egyik tagja esik ki; ha elfogadják, hogy Ádám teljesítette a feladatát, akkor esetleg ő jelölheti meg, hogy melyik tag menjen haza... (vagy mittudomén... :D)

2015.04.01. 11:25:28

@sixx: Inkább a béna szerkesztés miatt rosszabb. Ezt a tegnapi-tegnapelőtti szövetségeses szabályt szerintem senki nem értette, zagyva és inkonzekvens volt az egész.
Agyhalott amőba volt a korábbi sorozatokban is, de most a műsor készítői is hasonló kaliberű arcokból állhatnak.

mézescsók 2015.04.01. 11:26:11

@fosch9: Persze, hogy ront, de a szerkesztők nyilván azt gondolják, hogy ez a műsor. Ami nem is olyan nagy csoda, ha holmi Survivor és Vv miatt ismertté vált figurák szerkesztik, mint S. (nem tudom, milyen) Péter. Attól, hogy valaki feltűnt egy realityben, még nem lesz szakértő

Mindegy, nem ezen akadtam ki. Elolvastam a tegnapi hv. utolsó 100 hozzászólását és szidják a műsort. Mi a fasznak nézik akkor? Ennyi mazochistát egy rakáson!!!!! Én is belefutok, nem egyszer, aztán röhögök magamon, hogy hogyan lehettem ennyire hülye. De nem morgok a TV2-re, mert egyedül én döntöttem el, hogy szenvedek vagy valami mással töltöm el az esti szabadidőmet. Mondjuk én az ágyban is nagyon kellemesen el tudom verni azt a pár órácskát.

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Nem szidtam a formátumot, sőt, még a játékosokat sem nagyon. Alapjában olyan nagyon nem különböznek a kortársaik zömétől, legalább is azoktól, akik effajta műsorba jelentkeznek. (Ha nézted a Vv-t, jusson eszedbe Dani, aki ugye egyetemista lévén úgy gondoltuk, valamivel az agyhalottak fölé kerekedhet, aztán legfeljebb csak egy paraszthajszállal...)
Én azokra a nézőkre akadtam ki, akik szidják, mint a bokrot. Persze, hogy lehetne jobb, én sem ilyennek képzeltem, de ez lett belőle, és annyi.
Persze már tudom, hogy én vagyok a hülye és keresek is legott egy tükröt, hogy belenézzek.
Azzal meg, hogy "hátrább az agarakkal" - egyszerűen nem tudok mit kezdeni.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.01. 11:26:53

@Krétagarbó: Hurráá! Tegnap visszatért a komfort érzetem, mikor meghallottam a cshicshkhaghechiiit.:)) De akkor is, mikor Beus aszonta, hogy khieeztéé? Mégiscsak nemhiába néztem :DDDD

Eruka 2015.04.01. 11:31:37

@ocse1917: hát sztem ott a szerkik voltak szeniálisak (főleg ehhez a mostanihoz képest). Meg az újdonság ereje (a 2. széria közel nem volt olyan jó, mint az első, pedig ugyanaz a szerki csapat volt..).
Szóval igazad van.... De azért kíváncsi vagyok, A Don mekkora ász lett volna itt... :)

bElannaTorres 2015.04.01. 11:32:40

Engem nem annyira melani kiakadásai zavarnak, megjátszott vagy nem mindegy, hanem Ádám. Igazi kis állatka, ösztönei vezetik, nem gondokozik. Hiányzik nekem nagyon a gondolkozó típus a műsorból, talán Péter az akin látom. Nagyjából mindenki csak elvan, lesz ahogy lesz alapon, kevés a taktikázás. Az adriék nagy (kamu) szerelme meg uncsi és már láttuk az előző évadban, ahol még a 24 millióhoz is elég volt az unalmas műsoruk. Huhh de remélem hogy nem ugyanúgy lesz megint! Jó az első évadot képtelenek hozni, de azért baszás-ivás-evés körül forgó idiótákkal se kellett volna teleszórni. Nem látok igazán karaktert a műsorban, talán tényleg a Peti meg Loki. és valahol Beus is az egy ideig.

Doline 2015.04.01. 11:33:02

@ocse1917:
Szerintem nem azért istenítik, mert Napóleont megszégyenítő hadműveletekkel szórták ki egymást, hanem mert egy nézhető, viszonylag értelmes emberekkel megvalósított reality műsor volt. Olyan átlag embereket küldtek be, akikkel egy Hogyvolt olvasó könnyedén tudott azonosulni, mert magára ismert bennük. Ezért a műsort nem is igazán a tartalom adta el, hanem az hogy a néző is beleélve magát játszhatott, hisz azon agyalt ő mit csinálna és hogyan.

Ez itt nem működik, mert az egyetlen dolog ami az eszünkbe jut hogy mit csinálnánk ha ott lennénk, az egy alapos tömegmészárlás. Szerintem az itt kommentelők közül senki nem lenne képes 1 napot eltölteni a bentlévő emberekkel. Amit most kapunk az a merítés legalja. Prostituáltak, kidobóemberek, megélhetési celebek, "gyurunkvazze?" edzőterem szökevények és értelmi sérültek. Lehet, hogy a TV2 célközönségének ez kell, de az idejárókat ez ledöbbenti és hangot adnak neki.

És még egy észrevétel mellék témaként:
Én nem is azért haragszom a TV2-re, mert trash realityt csinálták egy jó formátumból, már lemondtam erről az "évadról". Viszont köszönhetően nekik teljesen esélytelen, hogy Magyarországon még egyszer valaki megpróbálja műsorra vinni az eredeti koncepció alapján. Úgyhogy köszönjetek szép hangosan az utolsó adás után...

ocse1917 2015.04.01. 11:33:06

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): És ezek közül, melyik volt nagy taktikai húzás? Mert a legtöbb kommentelő azt hiányolja a mostani szériából.
Értem én ezek, az emberek szimpatikusak voltak, nekem is onnan vannak a kedvenceim.
Pista for president!
Kivételesen jó volt a casting, ezt nem kétlem. De ilyen 10ből 1szer ha van. Ma már nem azzal lehet nézettséget szerezni, ha egy debil szívet rak a 2napja megismert nagyszerelme ágyába, hanem ha valaki bemegy, végigordítozza az adást, majd elölről-hátulról -alulról-felülről szeretik. Ez van. Én örülök, hogy feltámasztották a műsort és remélem lesz még majd következő. Mert szeretem a valóságshow-kat, de csak azokat, amelyekből a néző ki van zárva.

kontratenor 2015.04.01. 11:34:10

Ja, a mára:
többen mondták, hogy de elrontotta a tv2, hogy látszanak az előzetesbena golyók a vázában;
megnyugtatólag mondom, hogy se a 2 se a 3 db kék golyó nem jelent semmit, mert nem páronként, hanem egyénenként szavaznak párokra (Loki és Beus is megy a jelenetsorban), ráadásul Ádámnál még piros golyó is van, leszott még csavar/újabb erőltetetten mondvacsinált szabály.

ocse1917 2015.04.01. 11:35:54

@Doline: Biztos bennem van a hiba, de én eddig egy valósághőssel sem tudtam azonosulni, és nem is akarok! De nem vagyunk egyformák! Szerencsére!

kékalmamag 2015.04.01. 11:40:05

Ritka irritáló egy páros ez a Melcsi Ádi kettős. A beharangozóban pedig úgy láttam vannak kék és piros golyók. Azt minek a különböző szín, ha párokra szavaznak? És a kedves "megmondom a páromnak ha lecserélném" őszinte Smezi simán bedobja a golyót Bájvacsékhoz az előzetesben, úgyhogy remélem repülnek haza este!

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.04.01. 11:43:03

@mézescsók:
Pont a nézőkre gondoltam, hogy talán a műsorról ők tehetnek a legkevésbé, ezért nem érdemlik a dühös bazmegelést...

bElannaTorres 2015.04.01. 11:45:40

@ocse1917: de ma is azzal lehet nézettséget szerezni.
csak sajnos ezt akik csinálják nem tudják :D

Doline 2015.04.01. 11:47:08

@ocse1917:
Nekem az 1. és 2. szériában is voltak olyan játékosok, akikkel (a műsorban mutatott alapján) értékrendben és értelmi színvonalban is tudtam azonosulni. Mert átlagemberek voltak, aminek magamat is tartom. Te biztos az elithez tartozol, akkor az elnézésedet kérem... mondjuk nem tudom akkor mit keresel itt ezen a portálon, Discovery és Mezzo tv-ről nem találsz itt epizódokat.

kékalmamag 2015.04.01. 11:49:57

Amúgy a tv2-n is azzal a címmel nézhető vissza az esti beharangozó, hogy "eggyel megfogyatkozik a játokosok száma" tehát csak egy megy haza.
Hajrá Bájvacs és Nóri! És igen, Nóri meglepő, és nagyon tetszett az Ádiék kúrására használt "fizikai kontakt" kifejezése. MEg hogy a beszerkesztett hétfői adásban is kedvesen megkérdezte Bájvacsot reggel, hogy megnyugodott-e. Fog ő még nekünk meglepiket szerezni, nagyon remélem!

Zabkása 2015.04.01. 11:52:18

és embereknek ez párkapcsolat, hogy tépik egymást. 10 percet nézni belőle félért két hét gulággal, miért lehet jó ebben benne lenni?!

mézescsók 2015.04.01. 11:52:18

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Elbeszélünk egymás mellett. Nem tehetnek a műsorról. Arról tehetnek, hogy nézik, pedig fáj.

kékalmamag 2015.04.01. 11:53:45

Az ÉÉs beszélgetésekből is néha kiderül, hogy tuti olvassák Berkiék a hogyvoltot - és nyilván a sajtófigyelőjük a többi cikket is - úgyhogy üzenem, hogy nyugodtan tegyék már fel de. 10 körül az ÉÉ adásait, mert csak akkor tudom neten visszanézni, ha a gyerek alszik, úgyhogy légyszives! Köszi

AkkorlegyenPtr 2015.04.01. 11:55:14

Kövezzetek meg, de nekem Patrik jön fel. Nem volt szimpatikus sokáig, de amikor Bence sírt neki ő meg talán Beus plüsseivel szöszmötölt.. kb le se "legyintette" Bencét.. akkor bizonyított :) Pandórán valami bogarat hesegett éppen, amikor minden Nórit savazta :) Tegnap pedig ő volt az egyetlen, aki értelmezni tudta a levelet. Még nem egy Chili Palmer, de azért alakul a srác.

Lord Viktor 2015.04.01. 11:57:25

Konkrétan Topol távozásával és ezek bejövetelével az átlag IQ a negyedére csökkent. :D
Az eleje még elég okés volt.

tenyered_érted? 2015.04.01. 11:59:36

@Doline: Szimpatikus a megfogalmazásod és a legnagyobb az benne, hogy sajnos igaz.

Valóban, a NÉZŐ elgondolkozott azon, hogy ő mit csinálna a benntlévők helyében. Itt nem ezen gondolkozol, hanem azon, hogy mit rontottunk el, hogy ilyen emberek még élnek. És valószínűleg rendkívűl szimpatikus mindegyik, ha egyesével beszélsz velük, de együtt kihozzák egymásból a minimumot.

Sok mindenre lehet fogni a jelenlegi színvonalat. A casting, a rossz szerkesztői vágások, az irányított szerkesztői utasítások, stb.

De a játékosoknak érdekesebbnek és értelmesebbnek kéne lenniük. Lehet azt mondani, ezt halásztuk, ezzel főzünk. Nem ezt Kellett volna halászni/castingolni/. Kétségtelen, hogy atomfizikusok és agysebészek nem jelentkeznek ilyen játékra. De érdekes, értelmes emberek bizonyosan, akik nem hostess, modell és személyi edzőkből állnak. A közös vélemény itt az, hogy Peti és Loki aki "játszik". Ők nem is személyi edzők!! Természetesen kell a műsorba kevésbé értelmiségi is, mert 10 Sheldonból senki nem fog butának tűnni.

De itt kívánok utalni arra, hogy milyen szar műsor lenne, ha csak tudósok és atomfizikusok lennének bennt, ami nem igaz és ezt Sheldonból és barátaiból látjuk igazán!! /Tudom, hogy az csak film, de az ötlet működött és már a 8. évadnál jár!!/

kontratenor 2015.04.01. 12:00:16

Észrevétel: Nóri nincs promófotókon, semmilyenen.
Következtetés: Rossz viszonyban válik el a stábtól. (Például két ajnározott tégla tag erőltetése indokán pottyan.) Vagy nyer.

vastyúk is .. 2015.04.01. 12:07:27

@sixx: Kérlek folytasd, remélem nem kap narisárga overallt, mint a kedves papája. (Bár ahhoz illene a kék karóra)

AkkorlegyenPtr 2015.04.01. 12:09:47

Azt még sajnálom, hogy sok dolgot az ÉÉ-ben mutatnak meg pl a műveltségi vetélkedőt. Eléggé magas labda lehetett volna pedig. ÉÉ-t akkor zártam le, amikor rapperapu volt a vendég, illetve szintiadiktátor megjelenik. Diktátor. Ez is mi?

Javasolhatom az ÉÉ külön hogyvoltozását? :)

vastyúk is .. 2015.04.01. 12:11:04

Egyébként Mandula feladata csak az volt, hogy találjon valakit, akire akár rá is bízná a nőjét. Loki azt mondta benne lenne, szóval a feladat teljesítve volt.

kontratenor 2015.04.01. 12:12:27

@AkkorlegyenPtr: Rapperapu meghívása óriási mellé volt. Szex óta meg szerintem nem jönne el. :D

LoLa 2015.04.01. 12:13:12

@kékalmamag: Szerintem nem lesz rá alkalma. Rá tippelek mint mai kiesőre, akármit is csinál, akármilyen szabályok is lesznek. 2. lehetőség ha fiú esik ki, akkor Béjvaccs. Loki és Pjotr nagy szarban lesznek, mert ennyi agyhalott között, akik plusz előnyként még kintről is ismerik egymást, minimálisra csökkennek az esélyeik.

ocse1917 2015.04.01. 12:13:48

@Doline: Nem értem, hol olvastad, hogy én az elithez tartozom. Vagy elfogytak az érvek és akkor már el kell kezdeni degradálni?
Én mit keresek ezen a portálon? Te sírsz, hogy milyen szar a műsor! Gyorsan felejtesz! Idézzek tőled? Te kis kultúrzseni!
Egyszerűen nem tudok azonosulni egy olyan emberrel, aki 10-20-60 napra hátrahagyja az életét és nem zavarja ha 24 órán keresztül kamerák veszik! Ezért csakis egy köcsög elitista majom lehetek, igazad van.

Zsoofka 2015.04.01. 12:14:54

@mézescsók: Csak részben ertek egyet veled: En is szidtam vagy 3 részt, majd elkeztem bem nézni... De van létjogosultsága a szidasnak: Az emberek vartak valamit, egy VALÓSÁG sót es kaptam egy ÉNB2-t. En nem szeretem az utóbbi formatumot, nem is neztem sose. Ezt elkeztem, mert szerettem volna egy tattikus elmés játékot, nem ezt kaptam, most szüttyögök miatta, hatha válami musorkeszito is olvassa es mondjuk a következő széria nézhető lesz...

bElannaTorres 2015.04.01. 12:15:02

tv2 -n meg rtl klubbon ez az irány. Tényleg azt hiszik hogy mindig csak azt akarjuk nézni, hogy részegen ki hogy vetkőzik tapizik baszik.

de pl. az amerikai survivor pont nem ezért volt népszerű, és tudott egyre jobb lenni. Ott az életről szólt a személyiségek, a szociális érzékük ügyességük stb.

éden első évadában pl. szöszi nem azért volt érdekes mert szívet rakott ki virágokból, hanem hogy ezt azután tette hogy szandrába zúgott és ki akarta tenni alízt. Aztán fordult a helyzet és be kellett nyaliznia magát. És mindezek után úgy távozott hogy ő túl jó ember ehhez a műsorhoz!!! xD hát ez hatalmas :)

ezek hiányoznak. Egyébként hülyeség tudom de én teljesen átéreztem szegény kriszta érzéseit is mikor választania kellett Levi és Dani között.

nem arról van szó hogy seldont akarjuk látni aki egy autista vagy a barátait a kockákat, hisz pont nekik nincs túl sok szociális érzékük. Azokat akarom látni akiknek van. Akik kavarnak gátlás nélkül -szandra, vagy teszik ezt úgy hogy közben nem kell lesüllyedniük lsd Ádám.

Mint a survivorben a kedvencem a negyvenéves kopaszodó rendőr volt, aki a legtöbb medált találta meg és huncut volt kicsit paranoiás de mindenképp nagyon ügyes - szociálisan

tv2 ott rontja el, hogy elmegy a divatos irányba azt hiszik macsók és kurvák buliját akarjuk látni. de nem

furmintszaraz 2015.04.01. 12:19:22

@mézescsók: Interesting, és valahol meg is értem, hogy miért látod ezt visszatetszőnek. Azonban mazochizmuson túl lehet még egyéb oka is annak, hogy miért néz az ember egy olyan műsort, amelynek az iránya nem tetszett neki. (Már ha egyáltalán tovább nézi azután, hogy kellemetlen élmények érték.) Ez olyan húzd meg, ereszd meg dolog - felhúzzuk magunkat valamin/valakin, és ezt nem is hagyjuk szó nélkül, mert alapvetően még több a pozitív élmény (a hogyvoltozással, kommenteléssel, valamiféle ragaszkodással együtt például), de ez idővel átfordulhat. Sok itteni nézőnél szerintem pl. ez a hét lehet egy ilyen fordulópont. De mivel a HV-kat meg továbbolvassa, a visszatérés is lehetséges. Valahogy így. Aztán ott van még a méregkiadás jótékony hatása - megosztja az ember másokkal a csalódását. Na, de nem folytatom, szóval pillanatnyilag, épp a nem túl vonzó változások közepette szerintem bonyolultabb ez, mint a minek nézitek, ha szidjátok képlet - hosszabb távon mondjuk biztosan nem tud működni, mert a kommentolvasás is unalmassá és kiábrándítóvá válik, ha csak a negatív hullámok érkeznek. De hátha nem így lesz :)

Hurrá Torpedó · http://www.youtube.com/watch?v=br-D7UneS0E 2015.04.01. 12:21:25

@mokamini:
ja tényleg, ez igazából egy "éjjel nappal costa rica". vagy hol is forgatnak most?

bElannaTorres 2015.04.01. 12:24:48

@mokamini: én is ebben reménykedek, de mondjuk lehet hogy nem olyanok csinálják akik értenek hozzá. És a következőt se olyanok fogják, az az érzésem.

Doline 2015.04.01. 12:27:59

@ocse1917:
Kommentedből tömény szarkazmust és lenézést olvastam ki, ha nem annak szántad akkor elnézést. Ha mégis az volt a cél, akkor nem kell a műfelháborodás, te ültél fel a magas lóra.

Az meg, hogy ki mivel tud azonosulni embere válogatja. Nekem lazán belefér elképzelni magam egy nyaraláson egy házban 8 másik emberrel, akár még kamerákkal is... Sőt, ismerve a bekerült embereket szívesen ott lettem volna az ÉH1 és 2-ben is játékosként. Egy percig sem állítom, hogy jó lettem volna, vagy sokáig húztam volna, de igenis abszolút egy olyan szituációnak tartom mindkettő műsort amit azokkal az emberekkel akár élveztem is volna. Lehet érte megkövezni

Zsoofka 2015.04.01. 12:30:03

@bElannaTorres: Ha lesz egyáltalán következő. Nemtom mer e valaki újat indatani egy ilyen Ádám -Mel akció utan .....

Zsoofka 2015.04.01. 12:33:01

Ugy gondolom, hogy a BB-vel szemben pont azert döntött a TV2 e formatum mellett, mert ezt ott Costa Ricában sokkal könnyebb volt manipulálni es csinalni egy ejjel-nappal costa Rica-t forgatni....

Eruka 2015.04.01. 12:33:02

@tenyered_érted?: azért ne legyenek illúzióid: ha az Agymenők reality lenne és hús-vér elméleti fizikusok és tudósok "játszanák", akkor az nem lenne Big Bang.... :)))

Eruka 2015.04.01. 12:36:52

@vastyúk is ..: és mi lett volna, ha Loki csak kamuzott neki a dzsakuban? Senki nem kérdezte Lokit, hogy, "nnnna, barátocskám, tényleg lecseréled Beuskát a Szörnyre?" (Mert faguruga legyek, ha Loki nem röhögött volna a képükbe....
Szal sztem az sem nyert bizonyítást, hogy TÉNYLEG szövetségesre lelt e Lokiban....
Szal sztem NINCS teljesítve a küldetés (ami sajnos meg sem volt rendesen fogalmazva... szal bármire mondhatnak igent, ahogy nemet is).
Mondjuk még talán el sem hangzott, hogy Ádámnak SIKERÜLT a küldetését teljesítenie...

2015.04.01. 12:45:57

@henrik_: ne is említsd :D
@mézescsók: egyetértek - én elkapcsolom nézek mást v olvasok, én sem szeretem olvasni h kinek nem tetszik
@sixx: tetszik a Carlito vonal :D én is várom a fejleményeket

anyadahalor (törölt) 2015.04.01. 12:52:23

@mokamini: Igazából még annyit gondoltam a témához, hogy itt azért a rossz szerkesztői hozzáállás is tetten érhető. Attól, hogy van pornó, még nem biztos, hogy le kell adni. Gyanítom, hogy a napok nyersanyagából azért összelehetne olyan öfiket is vagdosni, ahol: 1.: értjük ki miért tematikázik hogyan 2.: nem csak a "ééés éjjel ugyanezt láthatod CENZÚRA NÉLKÜL" effekt ömlene a jelenetekről
De az egész nagyon durván megrendezettnek tűnik Nekem, szinte olyan, mintha érezték volna, hogy "hú bazz 25 napra kezd kifulladni a műsor legyen dugás az madj behozza a nézőt".

BobbyEwing 2015.04.01. 12:52:59

szerintem ma nem pár megy, csak egy játékos. bár azt nem tudom, hogy választják ki a párból. aztán így marad valaki pár nélkül a pénteki ceremóniára.
szóval nem én gondolom túl azzal, hogy szerintem ezt a picsát a szerkesztők beprogramozták, gólem pedig aktiválta és úgy lökte be az ajtón. a szex sem annyira ösztönösnek tűnt, hanem ez a mit mutassunk még.
teljesen egyetértek azzal, hogy ha következetes lenne a szabálykövetés, akkor a rappernek menni kell, mert NEM talált szövetségest. Rapperné választott és zsírozta le a felállást. Na most akkor mi van?

BobbyEwing 2015.04.01. 12:58:00

Sixx: Ádám neve egyébként lehetne Csöcsi is. :D

jo.e 2015.04.01. 12:59:01

@Starlettevagysem: Ez tuti v. csak gondolod? Szerintem is így van, azért kérdem.
@sixx: komolyan érdekel honnan való. Van köze a filmhez?

Remélem kiesik 1 pár + Ádám, mert nem teljesítette a feladatát.

vastyúk is .. 2015.04.01. 13:21:45

@Eruka: elvileg azt mondta a Berki, hogy csak akkor költözhet be a Melani, ha Ádám teljesíti a feladatot.

Doomgod 2015.04.01. 13:21:56

@mézescsók: Ez elég demagóg szöveg, menj politikusnak!
Ez olyan, hogy az szeretné nézni, mert érdekelné a dolog, de a fejlemények miatt már nem tudja. Ergo jogosan panaszkodik, hogy mi a fasz van.

Mortanius 2015.04.01. 13:21:58

Pincsi! Az pont megfelelő név lenne Ádámnak. :)

mercsi 2015.04.01. 13:34:22

@BobbyEwing: valaki fentebb azt mondta, hogy az előzetesben látott piros golyót is. akkor viszont elképzelhető, hogy mindenkinek két golyója van (egy kék és egy piros), ami közül egyet dobhat be valamelyik vázába. Kiválaszt egy valakit, akit ki akar ejteni, és ha az illető nő, akkor a piros golyóját dobja be az előttük levő vázába, ha a férfit, akkor a kéket. aztán az megy, aki a legtöbb golyót kapta. de ez csak tipp :)

ocse1917 2015.04.01. 13:41:06

@Doline: Egyáltalán semmilyen szarkazmus és lenézés nem volt a kommentemben. Sznobizmussal vádolni egy olyan valakit aki egy trash-reality-t véd? Khmm...
Te el tudod magad képzelni ilyen helyzetben, én nem. Nincs ezzel semmi baj, szerencsére nem vagyunk egyformák. És ezt komolyan is gondolom.

Ditti82 2015.04.01. 13:41:24

Lokkancsnak maradnia KELL!!!!

Starlettevagysem 2015.04.01. 13:43:29

@jo.e: tuti unokaöcsém barátai :)

mercsi 2015.04.01. 13:43:30

@Ditti82: szerintem megoldják, hogy maradjon :) simán kinézem az eddigiek alapján, hogy ha esetleg nem lenne a szerkik számára kedvező a labdadobálás kimenetele, akkor majd szólnak Berkinek, hogy akkor vegyük újra és gondolja át mindenki még egyszer a dolgot :D

mézescsók 2015.04.01. 13:43:58

@mokamini: Világos. Egyet is értek a szidalmazás létjogosultságával. Még emlékszem, hogy a Vv vége felé mennyire vártuk az ÉH-t. A várakozásainkban sajna csalódtunk (mondjuk én nem a játékosok miatt, hanem az idióta szerkesztői belenyúlások miatt főleg, de nem érdekes).Viszont azt írod, elkezdted nem nézni. Nem is szidod egyfolytában. Na, erről van szó.

@furmintszaraz: Ezzel is egyetértek. Belátom, leegyszerűsítettem a dolgot. Mentségemre szolgáljon, hogy alapból nem vagyok egy megátalkodott tv-néző és nagy hirtelen nem tudnék mondani olyan műsort, filmet, bármit, amit feltétlenül meg akarnék nézni. A tévedéseimtől - bármi okozta: mazochizmus, túlzott és beteljesületlen várakozás, közösségi élmény, stb. - igyekszem megszabadulni, mert nem szeretem a falba verdesni a fejemet csak azért, hogy milyen jó lesz majd, ha abbahagyom.Ha ennek ellenére neki-neki futok nap mint nap, akkor viszont kussolok róla, de mélyen ám.

@fosch9: Lehet, hogy az volt a kirohanásom oka, hogy a tegnap esti kommentek - bár mondhatni, hetek óta szinte mind - főleg arról szóltak, hogy milyen szar a műsor. Az hát, de ki az isten kötelezte kommer társaimat, hogy Melanie rikácsolását élvezzék főműsoridőben??? Amúgy igaza van Furmintnak abban is, hogy
a lehúzó kommentek (negatív hullámok) eléggé elveszik az ember kedvét. Kiegészíteném: nemcsak a műsor nézésétől, hanem a hsz-k olvasásától is.

@Doomgod: Nem megyek, elég közelről látom így is.
Ha demagógiának tartod, amit írtam, akkor rajta, ettől még nem fogok a kardomba dőlni. Naná, hogy jogosan panaszkodik. Viszont ha rendre azt látja, hogy az a fejlemény, hogy nincs fejlemény, akkor egy idő után inkább ne nézze.

Zsoofka 2015.04.01. 13:44:14

@Ditti82: Igen. kb ő az egyetlen, akitol spontán reakció várható....

Chuck Νorris 2015.04.01. 13:53:21

vagy a piros a kiejtő golyó, a kék a semlegesitő. a játékos választhat, ejt vagy ment valakit a két golyoja közül. de sztem ilyen bonyolult szabályt a tv2 nem mer alkalmazni, vmi nagy hülyeség lesz mint a zöld piros boritéknál. :D

Hurrá Torpedó · http://www.youtube.com/watch?v=br-D7UneS0E 2015.04.01. 14:03:07

@Chuck Νorris: a zöld-piros boriTTéknál mi volt a hülyeség? védettség/húzzáhaza

kszanaksz 2015.04.01. 14:03:18

Kis helyreigazítás: "Közjáték: odabent is löevél van, amiben az áll, hogy pakoljanak, mert valaki hamarosan elveszti a párját, mire pánik tör ki, és fatalizmus lesz úrrá a népen, és csak egy ember van, aki értelmezi is a levelet, Becks, és azt mondja Adrinak, hogy az elveszti ez nem egyenlő a kihajítjuk a gecibe-vel."
Pont az nem szerepelt a levélben, hogy pakoljanak, csak annyi, hogy valaki elveszíti a párját. Még rá is kérdeztek hangosan, hogy akkor pakolni nem kell? Ebből mondjuk lehetett tudni viszonylag hamar, hogy nem kiesésről, hanem párcseréről lesz szó.
Kronológiailag kicsit furcsa volt, mert úgy emlékszem előbb mutatták meg nekünk ezt a leveles részt, mint ahogy az étteremben a választás történt volna.

jo.e 2015.04.01. 14:04:12

@mercsi: ez biztos nem lesz, mivel túl bonyolult! :))

jo.e 2015.04.01. 14:09:01

@Starlettevagysem: a kis mindentudó :) És, öcsi is költözik majd?

mercsi 2015.04.01. 14:09:34

@Chuck Νorris: nem hinném, hogy a kék semlegesítő lenne, mert azt csak akkor lenne érdemes bedobni egy urnába, ha van már ott olyan, amitől "mentesíteni kell". márpedig az előzetesben olyan urnákat mutattak, amikben szinte csak kék golyók voltak. :)
@jo.e: nem olyan bonyolult az Berki ezzel a felkonffal adhatná elő a feladatot: "figyeljetek gyökerek: mindenki előtt van egy kék, meg egy piros golyóbis. döntsd el, hogy kit akarsz kidobni. ha az illető fiú, fogd meg az előtted levő kéket és dobd bele a kiejtendő fiú előtt levő urnába. ha az illető lány, akkor a pirosat fogd meg és dobd bele a kiejtendő lány előtt levő urnába." :)

introverted22 2015.04.01. 14:12:39

@mézescsók: Én úgy vélem, hogy sokan abban a reményben fogalmazzák meg újra és újra a negatív véleményeket, hogy hátha a TV2 valóban olvassa a kommenteket és esetleg talán egy következő évadra felhasználja az itt kapott hideget (mert hát meleget nem igazán kapnak) és változtat a szerkesztés menetén. Én legalábbis ilyen téren bizakodó vagyok.
Abban igazad van, hogy ha nem tetszik, akkor ne nézzem. Ma már nem is fogom nézni. Olvasom a kommenteket, és abból úgy is tudom, hogy mi történik, cserébe nem kell hallgatnom azt a fülsiketítő vérnyákolást, amit ez a picsa tegnap a műsor teljes hosszában művelt. Talán ha kiesnek, akkor újra visszatérek a nézők táborába. Addig meg sajnálom, hogy ezt is kinyírták, nem csak a VV-t.
Hajrá Pjotr! Hajrá Loki! Többieknek meg jó hazautat :)

Hurrá Torpedó · http://www.youtube.com/watch?v=br-D7UneS0E 2015.04.01. 14:15:17

@mercsi: De mi a fittyfasznak kéne megbonyolítani. nem volt annyi urna ahány játékos? vagy minek urnáznának, elég lenne a papír ceruza azt striguláznának.
itt valami bonyolultabb lesz, mert valahogy bekeverik a pár-egyén dolgot.

mercsi 2015.04.01. 14:16:22

@Hurrá Torpedó: a papír, ceruza kevésbé látványos :) de amúgy simán lehet, hogy bonyolultabb lesz, én csak tippeltem :)

halványlilaköd 2015.04.01. 14:18:19

@sixx: én ma kimondottan vártam a folytatást. Ha C lenyúlta az órát, esetleg a cipőjére is rákattanhatna.

kora délutánig:
- MezzoTv pipa
- szar a műsor pipa
- elit vagy nem? ( ezt a diplomához sorolom, tudom nem ua, de a lényeg, hogy hogy jobbak mint mások)
- hiányolom a sakkot... valaki?? esetleg... nehogy kimaradjon!

Aki nézhetetlennek tartja, az csinálja fordítva. Előbb olvasson posztot, utána nézze meg, így érthetőbb, szórakoztatóbb. Én így nézem. Már amikor van időm.

malevil2050 2015.04.01. 14:18:43

Én meg assszondom h mindenki tud mindent,mindenki mennyen a dógára! Nem cabad esztet annyira komolyan venni.carbul nyem lehet panziót építeni csak kurodát.hehe.Amúgy docens felhőcskék keszdenek gyűlekeszni,de remélem vhar nem lecc belülle.

kszanaksz 2015.04.01. 14:21:45

Figyelem! Műsort ócsároló tartalom! (Hogy kikerülhető legyen annak, aki nem szeret ilyen kommenteket olvasni.)

Melánia és Ádám bemenetele egyértelmű színvonal esést eredményezett, és nem intellektuális tekintetben, hanem szórakoztatási faktor tekintetében. Nagyon közel kúszott nálam a műsor így az érdektelenség határához, még csak nem is az, hogy kínos nézni amit művelnek, hanem egyszerűen egyhangú, unalmas.

kszanaksz 2015.04.01. 14:23:57

Annyi magánvélemény engedtessék meg, hogy bármilyen kritikai észrevételre a "nemtecciknenézzed", "nemízlikneegyé", "nemkötelezőittmaradni", stb... elég buta reakciók.

Chuck Νorris 2015.04.01. 14:37:32

@Hurrá Torpedó: az volt a hülyeség hogy akkora köritést adtak az egésznek mintha vmi hu de furmányos dolog lenne, aztán kaptunk két szót :D

Chuck Νorris 2015.04.01. 14:39:51

@mercsi: tudom hogy nem az lesz, én csak irtam egy taktikus verziot, mi lehetne ilyen golyós választgatásnál. :)

mézescsók 2015.04.01. 14:39:58

@mokamini: Kösz.
@kszanaksz: Ha valami áthallás folytán rám gondoltál volna, akkor köszönöm, ez is egy vélemény. Vagy paranoiás vagyok.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2015.04.01. 14:42:17

Az aranypartos csávó és a skizo nője műsora csak azért kínos, mert átsüt rajta a megrendezettség, az irányított reakciók, műsorok, balhék izzadtságszagú erőlködése.
A csatorna ezzel a precedens nélküli lépéssel (értsd: beteszünk egy elmeroggyant párt, akik majd jól elműbalhéznak szerkesztői irányításra)nagyot akart kaszálni és csavarni, de a helyzet az, hogy ez túl lett erőlködve. Vagy legalább jó színészeket tettek volna be.
Számomra az is kérdés,hogy ezek ketten valaha tényleg voltak-e egy pár..
A szerkesztőknek legyen ez egy jó tanulság a jövőre, ha lenne még valaha Éden évad: nem kell mindig mindent túlkombinálni.

kszanaksz 2015.04.01. 14:45:47

@mézescsók: Nem kifejezetten neked szólt, a jelenségről írtam, de úgy látom, hogy személy szerint magadra is veheted. És ezzel nem azt mondtam, hogy buta lennél, hanem hogy ez a reakció buta, és ugye ez is csak vélemény.
Nagyon kevés az életben az olyan dolog, ami egyértelműen vagy csak fekete, vagy csak fehér. A legtöbb inkább vegyes, és ha valamiben nem tetszik valami, igenis meg lehet mondani, és nem az a megoldás, hogy akkor azt a dolgot inkább teljesen hagyjuk el.

Chuck Νorris 2015.04.01. 14:48:47

most olvastam hogy a golyózás csak április elsejei tréfa volt, nem is lesz ilyen az adásban.

Armador85 2015.04.01. 14:53:25

Írhatjuk akármennyiszer, hogy sz.r ez így, nem nézhető, esett a színvonal stb. Sajnos az országot tekintve akkor is a kisebbséget képviseljük. Nem mi vagyunk a célközönség. A kommentelők jelentős része értelmesen össze tud rakni 2 mondatot, helyesen tud írni, érti a humort. Lehetne olyan műsort csinálni, ami az efféle értelmiséget célozza, de a nézettsége tán még alacsonyabb lenne, mint a jelenlegi. Sajnos a pórnépnek -úgy látszik - ostoba tetovált falusiak kellenek, akik majom módra másznak egymásra. Lehet, hogy ők ezzel tudnak azonosulni.. egy Péterekből és Lokikból álló reality nekik legalább olyan kellemetlen lehet, mint nekünk kezd lenni ez a mostani.

Mirocska 2015.04.01. 14:54:38

Ez volt az első adás ebből a szériából, amit tudatosan NEM néztem tegnap! Nekem ez uncsi, és már nem tetszik. A hogyvoltokat mindenképpen olvasom, mert az legalább vicces. Alig várom minden reggel!:-))
Lehet, hogy az is baj, hogy közben VV5-öt nézek, amikor csak tudok, és annak minden egyes perce, és minden karaktere nagyon szórakozató.

Doomgod 2015.04.01. 14:55:35

@mézescsók:
Egyébként érthető a kirohanásod, be lehet sokalni a sok fanyalgástól, ígyszar úgyszar, azelsődemennyiveljobbvolt.
Személy szerint engem továbbra is érdekel a műsor.
Szerintem az éved elég jól indult, szerethető és utálható karakterekkel, mert mind2re szükség van.
S egyáltalán nem hülyék a bentlakók. Semmivel sem rosszabb az éh-n belüli iq átlag, mint idehaza. Peti meg szerintem emberileg is átlag feletti. Apolkát meg élvezet volt hallgatni a kiesése utáni ÉÉben, olyan összeszedetten és elegánsan beszélgetett Gólemékkel. Érdemes figyelni a bevágott kis interjúkat, ott lejön, hogy kinek mi van a fejében.
Tény hogy az utolsó 3 beköltözővel ez a szinvonal drasztikusan zuhant (hülye kislány, öntelt véglény + akaratos hisztérika) , de remélem kiheveri a sorozat ezt a szerkesztői baklövést, s nem esik áldozatul értékesebb karakter az e heti ámokfutásnak.

tomfree 2015.04.01. 15:19:34

@Doomgod: "S egyáltalán nem hülyék a bentlakók. Semmivel sem rosszabb az éh-n belüli iq átlag, mint idehaza."
Ne keseríts el azért. Azért nem egy Beus, Mandula pár az átlag. Talán. Remélem.

Hurrá Torpedó · http://www.youtube.com/watch?v=br-D7UneS0E 2015.04.01. 15:23:47

@Chuck Νorris: de hát úgy adta oda a borítékokat a Gólem mindjárt az elején hogy mindegyikben 1 szó van! Én nem vártam mást. Igazából csak annyin lepődtem meg hogy az egyikben mégiscsak 2 szó volt (védettség/ azonnali kiesés)

Bujumburi 2015.04.01. 15:24:18

@halványlilaköd: Én is így nézem, előbb hogyvolt, utána nézem, ha van időm, de reggeli kávé mellé hogyvolt dukál! Mondjuk most elmaradtam kicsit, ott tartok, hogy Apolka hazament. :D

Hurrá Torpedó · http://www.youtube.com/watch?v=br-D7UneS0E 2015.04.01. 15:25:50

@Chuck Νorris: Nem hiszem hogy annyira előre tudták volna a forgatáskor, hogy melyik adás kerül április 1-re... Ha igen, akkor meg hülyén jött volna ki az lakók április 1-i beszopatása szeptember 18-án :D

hányok (törölt) 2015.04.01. 15:29:07

Bazmeg azért ezen besírok,nézem az Éden Éjjelt szoktak bele rakni kimaradt jeleneteket.Az idegbeteg csaj hugyozik közben a Mandula elkezdi jaj de állnak a kis bimbijeid megnyalhatom baba?Érted hugyozik közben a gáré:D Egy dolog jutott eszembe öcsém a seggem azt nyaljad meg csak előtte elmegyek kulázni.

Doomgod 2015.04.01. 15:34:09

@tomfree:
Bár nincs túl jó véleményem az emberek átlagos inteligenciájáról, de ez a 3 gyökér minden tekintettben alatta van bármilyen szinvonalnak. Ennél lejjebb már talán csak Alekosz van.

tomfree 2015.04.01. 15:34:34

@hányok: Az Éden Éjjelről már lemondtam, inkább alszok. Lassan az adásról is lemondok, marad a HV.

dancegirl26 2015.04.01. 15:51:05

Gólem feje miért van kikockázva a héten? :D :D

Fu Szekh Li 2015.04.01. 15:51:07

@A Manci: +100 :-D
@tomfree: Viszont én Beust egyre jobban bírom, M&M-et meg nem annyira.

2015.04.01. 15:52:59

@Armador85: azt mondod az ostoba, tetovált városi tahókra már senki sem kíváncsi?

SEHERIKE23 2015.04.01. 16:01:39

Ádám művész úr, és rikácsoló neje valami borzalom. Remélem, közülük esik ki pénteken valamelyik! Az külön idegesítő, hogy legtöbb játékos szájzáras, nem lehet érteni mit mondanak, és az okos szerkesztők még alájátszanak valami szar zenét is, hogy ha már lúd, legyen kövér! Tegnap este az Édent,a TV2 -nek a TXT .888 ik oldalán néztem. Rendesen megy az adás, és elejétől a végéig alul feliratozva van. Gondolom, a halláskárosultaknak feliratozzák. Mindenesetre, így legalább nem kellett találgassam, hogy ki mit mondott, érthető volt az egész. Amikor meg racsított Mandula művész úr csaja, lejjebb vettem a hangot, és csak olvastam. Úgy már elviselhető volt. Mindenesetre az elmúlt 2 nap volt a legrosszabb az összes rész közül. Remélem, hamar kiesnek mind a ketten!

aruhamiatt 2015.04.01. 16:04:43

@dancegirl26: adódik a válasz, h mert egy fa.szfej, de nem ez a véleményem Berkiről, egyre szimpatikusabb, bár én mindig is bírtam. Sztem azért van kikockázva, mert fizetni kéne, használja az oldal a fotóját. Azonban szerintem fotó ide vagy oda, ezt az oldalt nem a berki, hanem a Sixxx miatt olvasom.

Mildi_Bp 2015.04.01. 16:05:14

Észrevétel 1: végre a 27. adásra tettek be szép, pálmafás vágóképeket. Köszike.
Észrevétel 2: az ÉÉ-ből az derült ki, hogy Melanie és Ádám megegyeztek abban, hogy a taktikázás érdekében megbocsátható Ádámnak a "szaxi". 8-o Vajon mit gondoltak, ki fog kit szaxizni annak érdekében, hogy Ádám fiú szövetségest találjon Melnek?

aruhamiatt 2015.04.01. 16:10:43

Mikor jönnek rá egy valóságshow-t castingolók, h ma már a néző lépten-nyomon láthat dugást a médiában. Nézettség nem ettől a látványtól, hanem az értelmes tartalomtól lesz, amit az ennek megfelelően kiválasztott szereplők nyújtanak. Ilyen kedvencek lettek szerintem Éden Ádám, VV Attila vagy épp most Loki vagy Peti. Sajnos elég rövid a sor.

aruhamiatt 2015.04.01. 16:14:29

Előző kommentem annak hatására írtam, h a tegnap esti pornó szerintem a szerkik külön kérése volt a két amőbától. És azok még pénzt sem kértek érte amilyen hülyék, szerintem.

AkkorlegyenPtr 2015.04.01. 16:25:15

@aruhamiatt: szerintem az amőbák direkt intézik. Ahogy írtam, amikor bejött a csaj, pókerarccal odasúgott valamit a srácnak.. un dos tres nagylevegő és hiszti = 1.

Rapperünk tegnap azt mondta talán Petinek, hogy nem a pénz, hanem a reklám érdekli, mert a rap karriernek kell egy lökés (buksijának is, hozzáteszem).
Ezek után nem lepődnék meg, ha a többi jelenet is mind előre kitalált koreográfia szerint ment volna.
A vacsora alatt is annyira lehetett látni, hogy a csaj feltette a lemezt, és pörgette. Nem érdekelte nagyon mit mond Loki vagy Beus, hiszen válasz lehetőség/reakció ilyesmik.. nincsenek benne, csak a hiszti.

AkkorlegyenPtr 2015.04.01. 16:27:02

@SEHERIKE23: 888-on mi megy? Vrgsmm sthst nem hsgn? :) Az lenne menő, ha ott sem lenne érthető

aruhamiatt 2015.04.01. 16:31:04

@AkkorlegyenPtr: nekem az volt illúzióromboló mikor a dugás előtt a csaj feltérképezte a kamerákat

AkkorlegyenPtr 2015.04.01. 16:35:58

Lehet, hogy én vagyok a maradi, de pl Snezit nem vette elő Gólem csak Beust. Beus nyomott egy táncot, de kb mindenki levette, hogy ez "csak" tánc. Snezivel azért eléggé érdekes dolgokat beszélt rapperünk. .. ha nem lenne csajom mi lenne... mutasd a melled.. ésatöbbi ésatöbbi.
Ha már hiszti 8 hónap (!) után (ami már majdnem egy emberöltő.. ugye).. akkor lehet, hogy inkább Senzi volt gezi és nem Beus. Nademindegy is.

lobbantott tsilke 2015.04.01. 16:39:35

@dancegirl26: csakis a kiskolúak zavaltalan fejlődése éldekében.

mézescsók 2015.04.01. 16:39:43

@windsor: Minden hasonló műsornál a hozzászólók remélik, hogy a szerkesztők olvassák a hsz-kat, ötleteket merítenek belőle, stb., de nem. És Pandora szelencéjében is egyedül a remény maradt.

@kszanaksz: Nem azt írtam, hogy a műsorról nem lehet negatív vélemény. Még csak azt sem, hogy azt el kell hallgatni. Az meg végképp nem jutott eszembe, hogy ilyen műsorok nem kellenek, akármi is róluk a közvélekedés. (Már amennyire köznek számít az az 50-70 ember, aki rendszeresen kommentel.)Nyilván nem fogalmaztam elég egyértelműen: ha valaki tudja (mert azok alapján, amit látott az eddigiekből, tapasztalta), hogy a műsor szar úgy, ahogy van, ennek ellenére mégis nézi, az ne sopánkodjon, hogy mit kap a nyakába. Ezt ugyanis megspórolhatta volna magának. A hv-n ugyanis napok óta másról alig van szó. Ez pedig unalmas. És valahol hiábavaló is. És nincs gondom azzal, hogy a reakciómat butának találod. Valóban csak egy vélemény.

@Doomgod: Nem vártam annyira lelkesen az ÉH-t, mint itt sokan, de kiváncsi voltam rá. Az előző szériákat hellyel-közzel láttam, minden részt nem.
Én jobban szeretem az egyidejű realityket. Annak ellenére, hogy ott is szerkesztői utasításra történik sok minden, legalább meg van az az illúzióm, hogy éppen megtörténhet a váratlan. Ehhez eleve úgy állok hozzá, hogy konzerv. Ettől persze lehetne jó, de nem az.
A szereplők - ma már korábban írtam - hozzák szerintem is a nagy magyar átlagot. Annyival rosszabbak talán náluk, hogy nem mindenkiben van annyi exhibicionizmus, hogy jelentkezzen egy ilyenfajta műsorba. És igen is: a fiatal nők zöme szeretne műmelleket, műpopsit, felpumpált szájat, derékig érő hajat, legfeljebb 50 kg-t, hobbi modellkedésből megélhetést, Maseratival közlekedést, és valakit, aki mindezt finanszírozza. Az sem baj, ha pasas és hogy gusztustalan, az legfeljebb apró pötty a bankkártyán.
Úgy érzem, elkopott az ingerküszöb. A "hírnév" hamar elévül, azt a 15 percet jól ki kell használni, ezért aztán mindent bele!!! Ez meg nem az én ízlésem szerint való, ezért aztán igen ritkán nézem. Ha mégis, akkor általában keresek egy tükröt, hogy lássak egy akkora idiótát, mint én, aki erre időt, figyelmet pazarolt. VISZONT: ennek ellenére nem ócsárolom a műsort.

AkkorlegyenPtr 2015.04.01. 16:52:54

"... sikkasztás bűntette miatt folyik a nyomozás.... " - emiatt van a kockázás?

SEHERIKE23 2015.04.01. 17:19:07

@AkkorlegyenPtr: - Nincs igazad. Snecivel régóta ismerősök Ádámék. Nem láttad amikor bejött Mandulané , összeölelkezett Snecivel, míg a többiekkel csak kezet fogott. Állítólag Sneci benne van az Ádám világhírű klipjében. Van 2 slágere, attól tartja magát "művésznek!"

SEHERIKE23 2015.04.01. 17:27:13

Nem értem, mit akartok azzal, hogy a szerkesztők olvassák el azokat amiket itt írunk!? Már ezer éve vége van az Éden Hotelnek!!!! Felvételről adják. Már régen vége, mindenki kint van és éli a mindennapjait. Ezen már nem lehet változtatni, ilyen szar marad. Igaz véleményt lehet írni,
úgysem olvassák el! :)

AkkorlegyenPtr 2015.04.01. 17:28:19

@SEHERIKE23: Értem. Ezt nem tudtam. Akkor ezt is hozzáteszem a megrendezett dolgokhoz. Ez nem tűnik fairnek a többiekkel szemben.
Néztem is, hogy mire fel ekkora az arca: Lokit még ne dobjuk ki, majd később... bátor vagy hülye, gondoltam én...

SEHERIKE23 2015.04.01. 17:30:04

@AkkorlegyenPtr: - Csak 25 millió, az nem pénz. A kisujjából kirázza.

AkkorlegyenPtr 2015.04.01. 17:30:30

@SEHERIKE23: Egy egész napos eseményt 30percre úgy vágnak össze, ahogy akarnak. Nem azon kéne változtatni, hogy ki essen ki, ki maradjon bent, hanem hogy tálalják, amit adnak.
Lásd Apolka elvolt, nem tudtuk mi van vele, de csak Nóri savazását mutatták.
Biztos, hogy Petiék is jönnek-mennek.. inkább azokat a részeket nézném, mint az agyhalottakat.

SEHERIKE23 2015.04.01. 17:34:53

@AkkorlegyenPtr: - Majdnem mindegyik ismeri a másikat. Akivel most Peti van, az ismerőse Adrinak. / Ádámékat ismeri Patrik is. Ezek mind egy alomban vannak, kivéve Nórit, Petit. Szerintem úgy vannak összeválogatva, celeb mind.

SEHERIKE23 2015.04.01. 17:40:39

Ez az egész olyan mint egy színjátszókör. Itt nem taktikáznak, hanem a szerkesztők megírják, Ők meg előadják. Csak tehetségük nincs hozzá. Nagyon amatőrök. Az elején még volt egy kis játék, de mára már leült az egész. Gondolom, azért kell a szexjelenet is. Pedig az nem hiányzik egy "taktikai" játékból. Így csak ellaposodik az egész. A hogyvolt a legjobb az egészben, meg néhány humoros hozzászólás.

SEHERIKE23 2015.04.01. 17:45:46

Írtam az előbb, de elszállt. Az biztos, hogy nem írom le még egyszer. Megyek dolgomra.

Fu Szekh Li 2015.04.01. 17:59:30

@lobbantott tsilke: Csak Neked tavaly nyállól:

Most csúszik pontosan torkomon lefelé,
kezemben pohárral bambulva nézek az ég felé.
Meleg van istenem,
ez nem túl jó nekem.
Barnasör kezemben,
hűti a tenyerem.

capa05 2015.04.01. 18:29:54

Sziasztok! Kicsit fura számomra az a megjegyzés, hogy miért nézi valaki? Azért mert nem tudja előre hogy ilyen rossz lesz... ( pl a tegnapi) Aztán meg reménykedik hátha sikerül kihozni ebből az elég gyenge felhozatalból valami jobbat összerakni. Harmadrészt.. bár Sixx krónikája a történtekről nagyon szemléletes, de időnként (legalább az újakat ) érdemes megnézni az esetleges szubjektív jellemzés miatt.

pogona vitticeps 2015.04.01. 18:36:25

Köszi Sixx. Carlito útját és a ki- vagy elkockázást is.

májgeriberi 2015.04.01. 18:54:56

ez a nő pszihopata..alig várom a gruppent

Kan Csóka 2015.04.01. 19:05:47

Ezt a Mellt seggberaknám egy vascsővel.... csak elcsitulna kicsit :)

tomfree 2015.04.01. 19:15:18

BTW Gólem feje miért van kikockázva napok óta?

fran7 2015.04.01. 19:22:22

Csak annyit akartam írni, hogyha sixx kicsit még dolgozik Carliton, akkor egész jó kis GoT bevezető is lehetne belőle. Ha lehetne javasolni, akkor Carlitot mindig egy más regényíró stílusában írhatná meg.

capa05 2015.04.01. 19:26:30

Azért nem véletlen, hogy a producer VV Peti gyereket az elején beszéltették a Berki műsorban.. most már kapna az arcába az üzenetekben.. (bár azt úgysem olvanák be ill nem mutatnák)

2015.04.01. 19:26:34

@Kan Csóka: csóka móka szeva :)
mell és a pasija is érdemel vascsövet
@lobbantott tsilke: én kélek
@A Manci: +1
@mézescsók: nekem is ... de olyankor nem olvasok kommentet sem :) vagy csak szelektíven annak válaszolok, akinek kommentjéhez hozzá is szeretnék szólni, ne magad bosszantsd ezért, nem éri meg...
@Ditti82: ez nem kérdés :) a többiek nyugodtan cuccoljanak haza együttesen :D

Taknyosvarju 2015.04.01. 19:56:07

Kinzo kerdes; Eden Hotelben vajon kotelezo viselet a tanga? Masfele alsonemu viselese azonnali kizarassal jarna?

Fu Szekh Li 2015.04.01. 19:59:49

Na megnéztem ma az ÉH1 első 4 részét. Az első hármat egymás után!
1. Alízról nekem a lopott bicikli jutott eszembe :-D
2. Sajnos el kell ismernem, hogy Gólem semmivel sem rosszabb műsorvezető, mint T69 volt. Sőt!
3. A lányok ott sem voltak okosabbak, mint itt (na jó, Beusnál igen), viszont a fiúk az első pillanattól kezdve keményen játszottak, és képesek voltak az utolsó pillanatban is változtatni. Ahogy 20 perccel a párválasztó előtt dobták a beképzelt szőke tyúkot, az gyönyörű volt.
4. Ott 4 nap telt el kiválasztástól kiválasztásig, ami azért sokkal pörgősebbé tette az eseményeket, kevesebb idő volt punnyadni, így eleve sokkal pörgősebben kellett játszani. Lehet, hogy csak egy nap, de ha úgy nézzük, 25%-kal több idő, és az nagyon sok.
Úgy gondolom, hogy az két utolsó pont miatt érezzük úgy többen, hogy nem sikerült annyira jól ez a mostani évad.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.01. 19:59:58

@vastyúk is ..: Nem hinném, hogy az Ogréra feladat-értelmezést bíznának. Nem először fogalmaznak meg egy feladatot pongyolán. Fel sem tételezik, hogy valaki (Vastyúk pl) figyel :DDDD

Lacka929 2015.04.01. 20:01:31

Azt vettétek, hogy Mel minden újabb kirohanása előt a szobában jól megnézte, merre néz a kamera? Műsor volt ez, nem veszekedés.

blady 2015.04.01. 20:07:31

legyen Ádám neve Karfiol vagy Ecset :D (nekem erről a hajszerkezetről ezek jutnak eszembe..) rettenet

Lacka929 2015.04.01. 20:08:17

@sixx: szerintem Ádám legyen "Rapi". Mert hogy híres (lol) rapper (lol).

Gia 2015.04.01. 20:28:53

Valaki már a Pincsit is felvetette,szerintem az nagyon találó.

Mirocska 2015.04.01. 20:41:38

@tomfree: Gondolom, mert ezek a részek nem az ő bevonulásával kezdődtek, mint eddig. Az előző hv-k mindig azzal kezdődtek, hogy jön Gólem, miben van, és hány óra van rajta. Mivel ez elmaradt, maradt a kocka.

kamilla123 2015.04.01. 20:59:35

Nem olvastam végig a kommenteket, szóval élhet,h már volt, de számomra a tegnapi adás mondata az volt, amikor Beuska a maga naivságában és butaságában mégiscsak rátapintott a lényegre, amikor az étteremben megkérdezte Lokitól: "és ez most miért is jó nekünk?" Loki meg eljátszotta h ennek van értelme, mert cikis lett volna bevallani, hogy rohadtul nem jó, h mindketten kapnak egy idegbeteget párnak. Lokit én amúgy bírom, de nem mondanám,h nagy taktikus Annyi a teljesítménye, hogy amikor bejött, beállt Nórika mellé, aki bárkit választott volna Dominik helyett, aki elárulta őt. Azóta folyamatosan ekézte a háta mögött Nórikát (igaz, h bent tartották egymást szépen), után lecserélte a klasszisokkal hülyébb Beusra, őt pedig a még klasszisokkal hülyébb Melanie-ra akarta. Mázlija volt, h ez meghiúsult.

gólyamajom 2015.04.01. 21:02:09

@Λατζκα: Pont ezt mondtam én is itthon. Jól belenézett a kamerába, majd belekezdett...
Volt olyan h két szót üvöltött, és élvezte a hangját- én ennél sokkal kreatívabban osztottam vna ki a majmot. Meg amikor a medencénél rohangált, tejóééég

minden reggel 2015.04.01. 21:07:38

@windsor: sziasztok, erről az elején egy nyilatkozatban beszélt a két producer? készítő? hogy direkt nem olvassák a kommenteket, meg Berkinek is mondták, hogy ne foglalkozzon velük, mert azok csak vélemények, olyanoktól akik lehet h szélsőségesek, meg nem mérvadóak. úgyhogy lehet hogy ez túlzott remény

minden reggel 2015.04.01. 21:09:29

@blady: Ádám tiszta Alain Delon :) bér ez kicsit sértés a franciára nézve...

malevil2050 2015.04.01. 21:09:32

Emeseeeeeeeeee.Kapcsojjá má át a cseh2-rűl ,minnyá keszdődik,kit érdekel má a karel gott,polkázni máá úty sem tok!

gólyamajom 2015.04.01. 21:21:33

Snezin van a kozmetikuscsaj tnapi szemcsije a golyós résznél?

Mók_Ica 2015.04.01. 21:22:44

szép jó estét :))

@Fu Szekh Li: neked nagyon boldog szülinapot, drága :) :*

2015.04.01. 21:22:47

meg is védem Lokit
szóval Nóri állt át Béjvacs mögé, nem Loki küldte el, mégis ki mögé állt volna mint Beus mögé ezek után?
Melánit pedig nem Loki akarta, hanem mandula erőltette a párcserét
ellenben Paca azonnal lecsapott melánira

jó szórakozást mindenkinek mára
mandulák haza

Schlomo Goldberg 2015.04.01. 21:23:51

Miért mindenki a szomszédba jár szarni meg hugyozni hogy szépen fejezzem ki magam?

Mók_Ica 2015.04.01. 21:24:38

@fosch9: védjük lokit :))) ekg :))) mandulákok, indulákok :))

gólyamajom 2015.04.01. 21:25:18

Ádámka kitömte a gatyáját? vagy mi ez?

2015.04.01. 21:25:28

@Schlomo Goldberg: ez érdekes kérdés, előző évadokban is volt ilyen
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: jaja... (előbb azt olvastam jolán...)
@Fu Szekh Li: isten éltessen mai napon? :D

Manduláné hangja szörnyű, ha pasi lenne azt mondanám, herélve van, de így nem tudom mivel felmenteni.

keszegvágó 2015.04.01. 21:26:35

Jó estét!
Él ember, aki végigmondott egy egész mondatot melani mellett?

2015.04.01. 21:26:35

@Mók_Ica: hehehehe - loki csapat győzni fog :D
@Ditti82: stét :D

gólyamajom 2015.04.01. 21:27:22

@fosch9: MAnduláné egy ostobenkó kv. aki affektál mert ennyit bír az agya.

Na mi van, Vének tanácsa ?

Aranyos volt, ahogy Becks beszagolt a saját hóna alá, nem?

Ditti82 2015.04.01. 21:27:33

@fosch9: De csak mert az avatarom aztat mondotta nékije!

fran7 2015.04.01. 21:27:47

@keszegvágó: Egyszer az óvónője, mert nem vette észre, hogy elaludt.

Mók_Ica 2015.04.01. 21:28:06

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: neked csak a zöld budi szép :))))

@Fu Szekh Li: hurrrá :))) éljen-éljen :)))

@fosch9: én megijedtem manduláné hangjától, amikor megszólalt ébredés után...... :o

Ditti82 2015.04.01. 21:28:50

@Mók_Ica: Védünk mindenkit, aki nem mandulákok!

Fu Szekh Li 2015.04.01. 21:28:50

@fosch9: Nem a main, le vagytok maradva egy nappal :-D

2015.04.01. 21:29:04

@Ditti82: nem veszek el a részletekben :DDD
@gólyamajom: manduláné igen :D nagyon ostobenkó, de a szép embere is csuda műfaj
nem szagolgatni kell, hanem fürgyeni :D

Mók_Ica 2015.04.01. 21:29:47

@fosch9: erősen remélem :))) vki írta a ma, hogy pjotr-ral kellene párban nyerniük :)))

gólyamajom 2015.04.01. 21:30:37

@fosch9: szerintem ez a pár megérdemli egymást, na. Csak mennének már a fenébe

Bujumburi 2015.04.01. 21:31:05

@fosch9: hol fog győzni? kiderült már mi ez a golyós dolog?

Ditti82 2015.04.01. 21:31:24

Tényleg hihetetlen, hogy nem repült el egyik srác se a fák közé.

introverted22 2015.04.01. 21:31:35

Lécci lécci mondjátok, hogy mi történik, mert ígéretemhez híven nem nézem, de számítok rátok :)

Mók_Ica 2015.04.01. 21:32:28

@Bujumburi: a végén nyerjen loki :))) golyós még nem volt..... jön mingyá :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.04.01. 21:32:41

Ez a sneci milyen semmilyen, ha a csöcseit nem rakja éppen ki.

Schlomo Goldberg 2015.04.01. 21:32:45

Pezsgőt kell a medencébe, eztkő csináni e' ?

Ditti82 2015.04.01. 21:32:52

Bence, hülye vagy!

Szoba kilátással 2015.04.01. 21:33:22

Váza ceremónia ezt a gazt

Veder1 2015.04.01. 21:33:54

miért csak mindig a harmadik szavukat lehet hallani? Gondolom káromkodnak de ez így élvezhetetlen. Az éjjeliben legalább leadják normálisan?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.04.01. 21:34:10

@windsor: a helyzet, h tényleg semmi. Nem is értem. Ment egy kis melanzs hiszti. Meg áskálódnak, és ennyi.

2015.04.01. 21:34:23

mindenki mindenkit ki akar rakni? bencét nem tudom követni

Szoba kilátással 2015.04.01. 21:35:05

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: csúf inkabb arcra szegény de megoldotta ne az arcát kelljen nezni

introverted22 2015.04.01. 21:35:54

Akkor nem maradtam le semmiről :) Kíváncsian várom a golyózás végét, mert a jelek szerint az lesz az egyetlen történés :)

Szoba kilátással 2015.04.01. 21:36:11

@Vödör: feliratozni kellene mert a többség artikulálni sem tud

keszegvágó 2015.04.01. 21:36:18

@fran7: :D
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Volt egy ilyen érzésem. :))

Nem lehetne ezt a madulagyereket Firkának nevezni?

2015.04.01. 21:37:29

@Bujumburi: végén győzzön :D
golyós mindjárt lesz - annak a párnak a vázájába kell tenni egy kék golyót akit ki akarnak rakni - majd a végén a párból egyik hazamegy
@gólyamajom: jaj nagyon megérdemlik :D tudod reggel jutott eszembe h majd mennek a Demcsákhoz a tv2-be interjút adni anyáááámmmm
@Mók_Ica: az jó meglátás :DD
@Fu Szekh Li: 8 napon belül érvényes :)

Fu Szekh Li 2015.04.01. 21:37:37

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Inkább valami csálét mutassanak, az legalább egyedi.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.04.01. 21:38:08

@fosch9: őszinte kapcsolatok :-D

@Szoba kilátással: így nem akartam leírni.

De azok a mellek.... Túlzás.

@windsor: jól megszívta adri, Patrik.

2015.04.01. 21:38:37

@windsor: még semmmiről, a lényeget itt megtudod úgyis :)

Mók_Ica 2015.04.01. 21:39:31

hellman's kenyér príma klotyópapír craigdavidcaramelkoncert puffadás eszpumizán törley tesco húsvét hónapos retek halálos iramban7 vin diesel jason statham nők lapja csisztu zsuzsa fuck anal lancome fragrance merci hogy vagy nekem lidl esmara kollekció active o2 tetőfelújítás bramac cseréppel ez az én világom telenor sony xperia coop plüssik cuki fejek kinder tejszelet vízeséssel

2015.04.01. 21:39:55

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: azz... :D

Na szóval egyetértek a fentebb szólókkal, adri mandula miatt megszívhatja.

Fu Szekh Li 2015.04.01. 21:40:19

@fosch9: Ok, de akkor se ma született bárány vagyok.

2015.04.01. 21:40:44

@Mók_Ica: csodálatos volt :DD

pogona vitticeps 2015.04.01. 21:41:13

Legyünk már optimisták... minek nekik új név, ha úgyis hamarost eltűnnek.

2015.04.01. 21:41:30

@Fu Szekh Li: és akkor a köszöntés se jár?

2015.04.01. 21:42:38

@pogona vitticeps: nekem a mandula is megfelel

Schlomo Goldberg 2015.04.01. 21:43:24

Én még mindig nem értem hogy Sneci miért lett közellenség

Mók_Ica 2015.04.01. 21:43:46

@fosch9: neked is teCCett??? :)))

Fu Szekh Li 2015.04.01. 21:43:48

@fosch9: Miért, köszöntöttél? :-D

VVKnapné 2015.04.01. 21:44:16

Teletext 888
Felirat, így fasza :)

2015.04.01. 21:44:20

esik az eső és punnyadás
tattikálnak a fiúk de úgy látom paca nem nagyon akar sneci ellen lenni

löevél jön
mindenki pakoljon össze öltözzön fel és 20p múlva jöjjenek a nappaliba

(most jön a váza ceremónika)

Mók_Ica 2015.04.01. 21:44:29

na, gyünnek a golyók az üvegbe.... öööö váza ceremónia brekivel :)))

2015.04.01. 21:45:06

berki kezin egy óra van
mondja BIZTÓÓÓs hogy nem 12-en alszanak ma az éden hotelben

Mók_Ica 2015.04.01. 21:45:14

bence szépen kiöltözött :)))

vastyúk is .. 2015.04.01. 21:46:12

Szuppiiii, ideértem a golyóosztásra

2015.04.01. 21:46:16

@Schlomo Goldberg: marit ő javaslatára ejtette ki beus
@Fu Szekh Li: mert volt gyerekszobám de ha ennyire zavar akkor hagyjuk

pogona vitticeps 2015.04.01. 21:46:29

domina titkárnő.... ész- szemüveggel

Fu Szekh Li 2015.04.01. 21:46:50

@gólyamajom: Temetkezési vállalat titkárnője pornófilmben

vastyúk is .. 2015.04.01. 21:46:51

@gólyamajom: szerintem gyászoló aszisztensnek öltözött

Bujumburi 2015.04.01. 21:47:15

@Mók_Ica: @fosch9: köszi, várom az infókat ;)

Schlomo Goldberg 2015.04.01. 21:47:21

Faszom, zavar van a rendszerben, Bejus Nózi nélkül vesz rész a ceremónián

2015.04.01. 21:47:21

@vastyúk is ..: golyószórás :D
@gólyamajom: titkárnős

Beus ádám ellen szavazott (ádám-adri ellen ezáltal)

vastyúk is .. 2015.04.01. 21:47:38

@Fu Szekh Li: háhááááá, egyre gondoltunk, csak egy sec-kel maradtam le.

Ditti82 2015.04.01. 21:47:48

És mi alapján döntik el, hogy a fiú vagy a lány megy?

gólyamajom 2015.04.01. 21:48:09

"Én ezt nem értem" ÁDám- Hát, van ez így pár dologgal az életedben, kishaver :D

2015.04.01. 21:48:19

loki sneci ellen szavaz - természetesen (hehe)

gólyamajom 2015.04.01. 21:49:13

@keszegvágó: én is röhögtem ezen :D és se eleje, se vége a gondolatainak :D

2015.04.01. 21:49:37

bencus béjvacs - nóri ellen szavaz (nóri neki nem számít mint ember - na ez egy paraszt mondat volt)

2015.04.01. 21:50:23

sneci béjvacs ellen szavaz

Fu Szekh Li 2015.04.01. 21:50:25

@fosch9: nem zavar, csak nem értelek

vastyúk is .. 2015.04.01. 21:50:35

Snezi mirt vesz fel olyan cipőt, amiben nem tud járni?

Schlomo Goldberg 2015.04.01. 21:51:27

@vastyúk is ..: miért vesz fel egyáltalán bármit is, engem az zavar

2015.04.01. 21:51:34

@vastyúk is ..: igen ez a mániájuk ez a kurva cipő amiben járni nem lehet

Paca lokiékhoz dobta a labdát

keszegvágó 2015.04.01. 21:51:57

Loki milyet röhögött már? :)

gólyamajom 2015.04.01. 21:51:58

Patrik oda se mert nézni :D

Szoba kilátással 2015.04.01. 21:52:15

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: nagyon mintha 20 evvel idősebb lenne es éppen beszart volna;))

Mók_Ica 2015.04.01. 21:52:23

ez kicsit olyan, mint a vv-ben a kiválasztás.... mondd el, hogy kit látnál a villán kívül, kivel nem szeretnél együtt lakni, indokold! :))))

Veder1 2015.04.01. 21:52:26

"én nem akartam ilyen golyót"

2015.04.01. 21:52:31

meláni nóriékhoz dobja a golyót

Mók_Ica 2015.04.01. 21:53:08

@vastyúk is ..: sezlony egyáltalán nem tud magassarkúban járni.....

gólyamajom 2015.04.01. 21:53:18

@Vödör: ezen is sokáig gondolkodhatott :D

2015.04.01. 21:53:21

@Fu Szekh Li: olvastam h felköszöntöttek és csatlakoztam
de tényleg elég gáz a reakciód erre ne hari

vastyúk is .. 2015.04.01. 21:53:33

@Schlomo Goldberg: ja tényleg!! miért is vesz fel rucit :D

@fosch9: de teljesen elrontja az összhatást..

vastyúk is .. 2015.04.01. 21:54:21

@Mók_Ica: pedig azt hinné az ember, hogy a revütáncosok tűsarkúban futják a maratont is.

keszegvágó 2015.04.01. 21:54:33

Szegény Ivart már megint ekézik.

minden reggel 2015.04.01. 21:54:38

@Fu Szekh Li: ó köszi :) régen milyen kevés elég volt a boldogsághoz :)

2015.04.01. 21:55:06

@vastyúk is ..: @Mók_Ica: terpeszteni könnyebb benne

Nóri snecinek dobja a golyót.
Béjvacs is snecinek dobja.

2015.04.01. 21:56:02

adri beusékhoz tette a golyót

Mók_Ica 2015.04.01. 21:56:16

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: mer mindenkit megismert a beköltözése óta :))))

@vastyúk is ..: revütáncosok igen..... de sezlonyka..... hát.... khm khm .. :))))

vastyúk is .. 2015.04.01. 21:56:41

@fosch9: tetszik, hogy Béjvaccs és Ivar is ugyanarra dobta, Snezire.

2015.04.01. 21:56:46

ádám béjvacsékhoz tette a golyót

gólyamajom 2015.04.01. 21:57:51

rövidnadrág plusz zakó- ez is büntet :D

2015.04.01. 21:57:55

peti aki magasabb gólemnél elmondja h ide nem nyaralni kellett volna jönni - golyót kapja ádám

Ditti82 2015.04.01. 21:58:48

Ajjjjj, Peti, miért nem Sneciékhez? :(

Mók_Ica 2015.04.01. 21:59:37

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: na látod :))))

gergő nóri páros kapta a legtöbb golyót...... de gyün a csavar.....

2015.04.01. 21:59:43

@vastyúk is ..: jaja....

barbi a szerint döntöttem h a páros melyik tagja áll távolabb a másiknál (MIVAN?)
golyó megy béjvacsékhoz

nóri-béjvacs 5 golyóval kapta a legtöbbet

Schlomo Goldberg 2015.04.01. 21:59:56

Béjvacss és Ivar kapta a legtöbb golyót

Mók_Ica 2015.04.01. 22:01:04

most külön állt gergő és ivar.... a játékosok egyesével dobnak golyót a vázájukba..... aki több piros golyót kap, az megy eltévedni a reptérre.....

2015.04.01. 22:01:21

nóri és béjvacs között dől el - újra szavaznak a játékosok
most piros golyó van aki többet kap megy haza

adri nórinak dobja

2015.04.01. 22:01:51

nóri szerint ha őt gyengének tartják akkor miért őt akarják kiejteni

Ditti82 2015.04.01. 22:01:55

Nórinak ebben igaza van.

Bujumburi 2015.04.01. 22:01:59

@fosch9: nemár, hogy a Nóri menjen :'(

gólyamajom 2015.04.01. 22:02:03

Bírom ezt az agysebész-kongresszust , ami a döntések előtt van :D

Veder1 2015.04.01. 22:02:16

A fenébe, ha Nóri esik akkor Melani marad és pénteken még az is lehet hogy az ultrairritáló Ádám is.

2015.04.01. 22:02:27

meláni döntése béjvacsé a goló

gólyamajom 2015.04.01. 22:03:04

Nórit tartotta anno uncsinak MElani, de most küldené Bencét haza a p.ba. fuck logic

2015.04.01. 22:03:05

peti a tétlen nórinak adja a golyót

Schlomo Goldberg 2015.04.01. 22:03:15

Béjvaccs vagy Ivar megyen haza? Ivar vagy Béjvaccs? Béjvaccs vagy Ivar?
Faszomat sem érdekli tulajdonképpen.

mercsi 2015.04.01. 22:04:08

Melaniet addig ütném, amíg mozog. ritka irritáló személyiség. "kivégezni"? "jómadár"? ki a francnak képzeli magát???

2015.04.01. 22:04:14

beus is és barbi is béjvacsnak adta a golyót

mgrc 2015.04.01. 22:04:31

de ezek tényleg ennyire sötétek, hogy az ellenkező nemre szavaznak? omg

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.04.01. 22:04:55

Nem vok erőszakos fajta, de melanzst pofán vágnám.

Idióta. Azért adta a kéket, mert a pár női tagja nem jön be neki. Ehhez képest Gergőnek adja a pirosat :-D

2015.04.01. 22:04:57

paca annak adja aki nem tudja milyen rendezvényen van: nóri

mercsi 2015.04.01. 22:05:22

egyébként meg baromi uncsi ez a ceremónia

vastyúk is .. 2015.04.01. 22:05:45

Peti itt magyaráz, mikor megmenthette volna béjvaccsot, ha Bencére és Snezire teszi a kék golyóját

2015.04.01. 22:06:15

reklám utáni ejátszásból láttuk h ádám béjvacsot
loki pedig nórit golyózza ki

nóri szeme könnyes mondjuk megértem lokitól ez most nem volt korrekt

keszegvágó 2015.04.01. 22:06:22

Miért dobják ellenkező neműhöz? Ha saját nemét választja, akkor egy hétig biztonságban lehetne!

Bujumburi 2015.04.01. 22:06:27

@vastyúk is ..: Peti akkor ezek szerint nem volt túl okos...

Mók_Ica 2015.04.01. 22:06:29

@mgrc: ezt én sem értem.... ez nem a vv... itt párban kell maradni....agysebész kongresszus :)))

gólyamajom 2015.04.01. 22:07:07

@mercsi: Úgy beszél emberekkel, akiket 24 órája ismert meg, mint vmi anyakirálynő, akivel egy kegy, ha hozzászól vkihz. Bunkó p.na

2015.04.01. 22:07:37

@Mók_Ica: eltévedni :DDDD

@Bujumburi: pedig egyelőre esélyesebb

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2015.04.01. 22:07:54

@fosch9: Az biztos. Nem is igazán értem.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.04.01. 22:07:57

Most nagyot csalódtam Petiben és Lokiban. Mikor tuti B terv volt Nóri, erre a pöcs Gerit tartanák bent...

mercsi 2015.04.01. 22:08:06

@keszegvágó: hát ezaz... ezt én sem értem...

Schlomo Goldberg 2015.04.01. 22:08:19

Akár Béjvaccs akár Ivar marad szingli, nem hiszem hogy érdemes péntekig kipakolnia a bőrőndöt

Bujumburi 2015.04.01. 22:08:39

@gólyamajom: nem értem a lakókat, de tényleg, miért nem az újakra rakták a golyókat? Mondjuk nem láttam a tegnapi részt, csak pár snittet, Melani hangja káros az egészségre.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.04.01. 22:10:40

@Majom1Parádé: egyszerűen illogikus.

Akkor fiú esne ki, nem gondolkodnak. Nem okosok :-(

furmintszaraz 2015.04.01. 22:10:48

@fosch9: Szerintem Gergő megy, de aztán Nórinak sem lesz könnyű bennmaradni... Peti, Loki ugye nem látszik opciónak ezek után, a többiek meg eleve nem azok.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.04.01. 22:10:51

Ha 5-5 lesz, akkor sorsolnak vagy Gerinek és Nórinak egymást kell meggyőzni, hogy ki menjen haza?

Papucs Orrán Pamutbojt 2015.04.01. 22:10:51

Lokinak miért jó, ha Nóri kiesik? És Peti miért nem Sezlonynak adta a kék golyót?
Nem arra jutott a nagy kupaktanács az előző blokkban, h nem bíznak Sneziben? Itt lett vna a lehetőség kitenni...

introverted22 2015.04.01. 22:11:02

Hát ezek alapján Peti is és Loki is idióta... kedvenceim, de ezt elbaxták. Peti főleg....

gólyamajom 2015.04.01. 22:11:03

@Bujumburi: nem csak az övé, a csávója is detto. meg Bea is...

2015.04.01. 22:11:03

@keszegvágó: de ők nem gondolkoznak előre :D
@Bujumburi: cúnya húzás
@vastyúk is ..: féltette a seggét

ÉH3sZ 2015.04.01. 22:11:33

Most meg lehetne szüntetni a fiúknak a fiú többséget, a lányoknak meg a lánytöbbséget és nem kellene izgulniuk a pénteki párválasztón

Hurrá Torpedó · http://www.youtube.com/watch?v=br-D7UneS0E 2015.04.01. 22:13:01

@keszegvágó: ezaz! Majdnem mindegyik hulye. Sajat nemut kiejteni. Majd a masikkal lezsirozni hogy ejtsen ki valakit a parvalaszton penteken. Plane ha a benntmarado esetleg most kap egy vedettseget.
Latszik hogy mindegyik sikhulye. Az is akirol azt hittuk hogy taktikus. Ha van ideje agyalni akkor okos(kodik), ha nincs akkor nem lep jol.

Peti is az otos beszelgetesben fosott mar a snecitol. De baszki o tette mult heten Bence melle biztos helyre. Gyakorlatilag bebetonozta. Ott kellett volna hagyni bejvaccs mellett ha nem akarja bennt latni

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.04.01. 22:13:21

Amúgy a bentmaradók közösen összefoghatnának aranyparték ellen. Kapásból Adri+Becks összeáll így szorítani a szutykokat egymás felé.

Bujumburi 2015.04.01. 22:13:23

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: egyetértek.. vááááá
@windsor: +1000
@Papucs Orrán Pamutbojt: teljesen kész... megvagyok döbbenve... tényleg többet gondoltam, főleg Petiről.

2015.04.01. 22:13:36

@windsor: @Papucs Orrán Pamutbojt: peti betojt bencééktől, loki meg nem gondolt arra h nóri b-tervnek jó lesz még
de még nincs lezárva a szavazás

@Hooshee: szegény nóri se..

@furmintszaraz: jaja egyetértek sajnálom szegény nórit

Ádám dob golyót: béjvacs.

capa05 2015.04.01. 22:14:06

A szerkesztőknek sikerült a tegnapit is alulmúlni

gólyamajom 2015.04.01. 22:14:11

@fosch9: netes stream egy percet késik, LoL :D

mercsi 2015.04.01. 22:14:20

Snezi: "számomra ez az ember nagyon bosszant és idegesít"

2015.04.01. 22:14:53

@ÉH3sZ: na de látod mi megy...

snezi béjvacsnak
loki nórinak dob - nóri könnyezik - loki nagyon sajnálja

Veder1 2015.04.01. 22:15:03

A falka most a leggyengébbeket hagyja az út szélén (Gergő/Nóri). A nagy észkombájn Peti is csak lapít most és próbál együtt menni a tömeggel. Pedig elintézhette volna hogy az egyik új beköltöző menjen, vagy valamelyik tényleges riválisa.

gólyamajom 2015.04.01. 22:15:07

Béjvacs megrogyott kicsit...

2015.04.01. 22:16:15

@gólyamajom: oh akkor figyelj a közvetítésre :)

@mercsi: hát na... :DD

gergő 5 - nóri 4
bence jön

keszegvágó 2015.04.01. 22:16:46

Ha döntetlen, jön a kivégzőosztag?

Bujumburi 2015.04.01. 22:16:56

biztos vagok benne, hogy az "előismeretségek" főleg ilyenkor kerülnek előtérbe.. pl. Snezi nem dob Melanira, stb.

Mók_Ica 2015.04.01. 22:17:07

bencének van egy kis agya.....

2015.04.01. 22:17:09

béjvacs 6 - nóri 4
nóri megmenekült
béjvacs viszlát

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.04.01. 22:17:20

Fasza, Gerike a beképzelt kis köcsög végre kiesett. Ha nincs a védettsége sose került volna be.

introverted22 2015.04.01. 22:18:00

No, hát eddig jól tettem, hogy nem nézem, mert felszaladt volna a vérnyomásom ennyi ballépéstől. Bár az igazat megvallva, azt se tartom eképzelhetetlennek, hogy itt előre megszabták, hogy ki hova dobjon...

Mók_Ica 2015.04.01. 22:18:03

gergő karlendítése csak nekem tűnik gázosnak??? :o

Bujumburi 2015.04.01. 22:18:06

Szegény Nóri, mit fog most csinálni :( megy a szinglibe, kaphatna pl. védettséget, ha már így kikészítették!

keszegvágó 2015.04.01. 22:18:14

Akikről úgy gondoltam, hogy van eszük, azok döntöttek illogikusan.

gólyamajom 2015.04.01. 22:18:25

Gergőnek dob labdát és könnyezve öleli??? na ez mi volt?
Nehéz lesz Nórinak is maradni ezek után...

2015.04.01. 22:18:35

@keszegvágó: hirtelen halál - nemtom mit értett alatta
@gólyamajom: jól figyeltél ügyes voltál :D

Nóri megy a szingli szobába.

Krétagarbó 2015.04.01. 22:18:42

Nóri most hova állna majd?

Veder1 2015.04.01. 22:18:46

Szerintetek Patriknak és Adrinak lesz annyi esze, hogy a kiválasztón egymás mögé állnak és nem szólnak az újaknak akik meg repülnek haza?

Bujumburi 2015.04.01. 22:18:50

@Mók_Ica: a mai pozitív csalódás úgy látszik Bence

Papucs Orrán Pamutbojt 2015.04.01. 22:19:27

@keszegvágó: detto...
Remélem nem megy el a héten Nóri

Bujumburi 2015.04.01. 22:19:52

@Vödör: áááááh.... főleg hogy Patrik állítólag már ismerte MElanit kintről

gólyamajom 2015.04.01. 22:19:58

Gólem megvigasztal... gyereeee ide

2015.04.01. 22:20:06

@Bujumburi: szingli
@keszegvágó: igen..

Nóri lokiban csalódott a legnagyobbat.
hát olvtársak most én is

Bujumburi 2015.04.01. 22:20:43

@fosch9: én is :'( hiszen ő lehetett volna a B treve!

2015.04.01. 22:20:53

@Krétagarbó: hátha lesz valami védettség játék

gólyamajom 2015.04.01. 22:21:02

Bea érzelemmentes arca is ijesztő volt

Schlomo Goldberg 2015.04.01. 22:21:07

@Krétagarbó: a poggyász check in sorba a reptéren

Zsoofka 2015.04.01. 22:21:08

Nem értem. Volt a vének tanácsa. És lett a szavazás, ami lett. Semmi köze a dolgoknak egymáshoz... Szegény Nóri.... Most mi lesz vele? Loki és Peti egyik lépését sem értem... .

Bujumburi 2015.04.01. 22:21:23

Komolyan már ennyi ökör mellett kinek lehet drukkolni? Lassan Nórinak fogok. :D

keszegvágó 2015.04.01. 22:21:34

@Papucs Orrán Pamutbojt: Én se szeretném. Szép csendben ő lett az egyik legerősebb játékos.

Mók_Ica 2015.04.01. 22:21:47

@Krétagarbó: hali... sztem most kellene lokival kibékülnie :)))

Zsoofka 2015.04.01. 22:22:15

NEm hittem, hogy leírom, de Peti milyen kocsog már: nem lesz nehéz párt találni... ááááá

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.01. 22:22:32

@Mók_Ica: Úgy rühügtem, rosszat nyomtam :))) Te naggyon fidelté, hogy észrevetted :DDDDDDD

2015.04.01. 22:22:40

@Bujumburi: igen..
@Vödör: már tematikázzák is: nóri menjen ádám mögé, adri meg patrik mögé - meláni meg haza (tematikálók barbi adri)

nóri lokival tematikál - patrik mögé állásról

Zsoofka 2015.04.01. 22:23:18

@fosch9: és szorosan követi őt Peti...

introverted22 2015.04.01. 22:23:36

@fosch9: sajnos én is. Ezt pont róla nem feltételeztem. De Petiről sem!

2015.04.01. 22:24:25

@Mók_Ica: lokit már magával ragadta a setét luk (beus)

lentilky 2015.04.01. 22:24:46

Nemsemmi amúgy, hogy a kezdő csajok közül Adri meg Nóri van még bent - kettejük közül pedig egyértelműen Nórinak volt nehezebb eljutni idáig, szóval, remélem, nem repül pénteken...

Ronla 2015.04.01. 22:25:10

Röhögnék, ha valamilyen módon összekerülne Bence és Nóri.

2015.04.01. 22:26:01

@mokamini: @windsor: igen ma a két értelmesebb valahogy elég buta döntéseket hozott

holnap pandorán ordítozás meláni félti ádámot h meg ne bssza snecit - na holnap olvasok inkább :D

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.04.01. 22:26:20

Zárják ki Melanie-t és meg van oldva. :-)

Hurrá Torpedó · http://www.youtube.com/watch?v=br-D7UneS0E 2015.04.01. 22:26:24

Adri siman beall patrik moge. Senki masnak nem kell szolnia norinak. Ez a kettojuk ugye. OstobenkoKurva meg hazamegy. Ha Becks nem hulye persze...

Ditti82 2015.04.01. 22:26:35

El nem tudom képzelni, hogy nem Melcsi ütött...

2015.04.01. 22:26:53

Krétácska: óperenciás tenger figyeltél? :DDDDD

Zsoofka 2015.04.01. 22:26:57

Én meg azon vinnyogok kínomban, hogy lassan Nórinak fogok drukkolni.

Mók_Ica 2015.04.01. 22:27:04

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: az 1 db agysejtjét? :))))

@fosch9: nem is értem..... :o btw beus sem tud magassarkúban menni......

holnap meláni kiejti magát???

2015.04.01. 22:27:29

pamela az éjszakaiban
gergő lesz az éjszakai vendég

Gia 2015.04.01. 22:27:47

Holnap megint házaspárbaj..Neeem akarooom..

Gia 2015.04.01. 22:28:06

Gergő kopisz lett..

introverted22 2015.04.01. 22:28:32

Én holnap is tőletek szeretném hallani, hogy mi a történés, mert sokkal jobban tolerálom tőletek a híreket, mert nem ver ki a hideg a betűitektől :)

2015.04.01. 22:28:51

sztem paca lesz olyan hülye h nem hagyja kiesni melánit

Mók_Ica 2015.04.01. 22:29:04

@Ronla: jajjjjj.... ne...... bence hisztit szeretnél látni???? :)))

@fosch9: mé' nem annak a parTYán vannak??? :))))

Zsoofka 2015.04.01. 22:29:33

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Nem ér szidni! Én is csak magamat, azt is csendben, mert már megint néztem ... :)

2015.04.01. 22:29:43

@Mók_Ica: gondolod ő dobálózik? lehet

Rayen 2015.04.01. 22:30:31

Nórival szemben az lett volna korrekt, és izgalmas húzás is, ha azt mondják: a párod kiesett, de te most védettséget kapsz. Imádnám nézni, ahogy sorban mennek hozzá puncsolni.

2015.04.01. 22:30:39

@Mók_Ica: óperenciás tengeren túl ahol a kurta farkú kismalac túr :DDD

Zsoofka 2015.04.01. 22:30:40

@fosch9: Sajnos szerintem is marad a két új... Nem is értem, hogy mit beszélt az 5 pasi ott a sufniban...

Mók_Ica 2015.04.01. 22:30:41

figyeljétek gergő karlendítését...... sztem irtó gáz..... nem is értem mér' nem szóltak rá......

mercsi 2015.04.01. 22:30:48

@fosch9: persze, mert szerelmes belé :D na de a viccet félretéve: mivel ismerik egymást régről, tuti, hogy benttartja. már, ha Melanzs ki nem ejti magát egy pofonnal. remélem, minél kevesebb ideig kell elviselni. komolyan próbára teszi az idegeimet...

malevil2050 2015.04.01. 22:31:08

Áhhh hiba hiba hátán,,,lgt hát hun van a lovagiasság? és a asz éc?

Zsoofka 2015.04.01. 22:31:08

@Rayen: IGEN! Na ez tetszene :)

aruhamiatt 2015.04.01. 22:31:14

Peti azt mondta megingott Barbiban a buzalma. A nem lesz nehézt párt találni megjegyzés Nórinak, lehet arra vonatkozott, h álljon mögé

Mók_Ica 2015.04.01. 22:31:33

@fosch9: megrángaTTYa mandulát.....

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.04.01. 22:31:35

@mokamini: ez egy roppant jó, fordulatokban, élményekben és történésekben gazdag rész volt :-D

2015.04.01. 22:31:51

paca bűrgatája szörnyű

@Rayen: az jó lett volna
@mokamini: hiába tematikáltak láttad 2-en tartották a szavukat a többi puding volt...

Zsoofka 2015.04.01. 22:32:13

@mercsi: Ezek szerint csak a pofon a biztos, azt nem tudjuk ki adja és ki kapja?

malevil2050 2015.04.01. 22:32:26

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Áhh nem asz a szlovák1-n van duettet énkelnek herbert grünemajerrel.

Hurrá Torpedó · http://www.youtube.com/watch?v=br-D7UneS0E 2015.04.01. 22:33:13

@mokamini: tereltek. Azt mondtak amit a tobbiek hallani akartak. Aztan kiderult hogy megsem azt akartak a tobbiek :)

2015.04.01. 22:33:33

@mercsi: igen ez a régi ismerős dolog nagyon gáz, lerí róluk, nem is tudják titkolni
bízzunk manduláék házas párbajában
@Mók_Ica: mandula kis golyóit lecibálja a nőstény tigris

Zsoofka 2015.04.01. 22:33:49

@fosch9: És én csalódtam is bennük. Úgyhogy megalapítom a Nóri fan klubbot, lehet, hogy rövid életű lesz, de legalább őszinte!

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Ügyes, tanulékony lány vagy! Nem kapsz kék-piros golyót.

mercsi 2015.04.01. 22:33:52

@mokamini: sajna nem. azt tudjuk, hogy kit zártak ki a pofon miatt (Beus), de azt nem tudjuk, hogy kinek adta. ez persze nem zárja ki, hogy mást is kizártak pofozkodás miatt

Mók_Ica 2015.04.01. 22:33:57

gergő elég fosul néz ki hajtalanul....

vastyúk is .. 2015.04.01. 22:34:28

szomorú vagyok, lelki szemeim előtt a mandulások hazamenetelét láttam, hát úgy látszik okulárét kell legközelebb felvennem..

Gia 2015.04.01. 22:34:30

@Mók_Ica: Hát nem egy Alain Delon :-D

Zsoofka 2015.04.01. 22:35:04

@aruhamiatt: Igen, lehet. Nem gondolom, hogy ezután a szerda után pénteken kiejtik...

mercsi 2015.04.01. 22:35:10

@Mók_Ica: de legalább passzol a karlendítéséhez... egyébként nagyon nagyon sajnáltam most Nórit. nagyon rossz lehetett Lokitól megkapni a golyót :(

2015.04.01. 22:35:15

@mokamini: jövök a nóri fan klubba - ha loki továbbra sem veszi elő az eszit még az avataromat is lecserélem :DD
@malevil2050: nem válaszoltál

Mók_Ica 2015.04.01. 22:35:49

@fosch9: meláni mint tigris? ezzel a hanggal??? hihihihihihihi :))))))))))

jo.e 2015.04.01. 22:36:12

@vastyúk is ..: Biztos megint van egy ördögi terve :)

Zoe_the_Genius 2015.04.01. 22:36:37

@fosch9: nekem az a tippem, hogy Sezlony Ádám apuka patronáltja és rájöttem arra is miért öltözik hol menyasszonynak, hol özvegynek néha meg deszkás hülyegyereknek. Nem hülye a csaj.

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2015.04.01. 22:37:30

@mokamini: Jaja... annyira utálják a semmiért, hogy tényleg ő a legszerethetőbb karakter lassan. Loki ma adott magának egy mocskos nagy pofont szerintem, az én szememben biztos. De Peti is, mert ő meg nyúl volt.

furmintszaraz 2015.04.01. 22:38:10

Nórival az az érdekes, hogy lehet, hogy időnként idegesítő és nem hiperaktív, de nem emlékszem olyanra, hogy ő akarta volna valamikor lecserélni a párját, hogy erről tematikált volna - ez a hűséges típus ebben a játékban éppenséggel komoly előny, ha valamelyik srác észrevenné...

Mók_Ica 2015.04.01. 22:38:10

@Gia: hát nem .... :)))

@mercsi: én ezt már nem akartam leírni.... de igen..... engem nagyon zavar.....

gergő hajjal egész helyes kisfiú, hajtalanul viszont gáz....

2015.04.01. 22:38:13

@Mók_Ica: pamela szerint kiscica - az se jobb :D
@Zoe_the_Genius: na és miért? világosíts fel :)

mercsi 2015.04.01. 22:38:37

@Zoe_the_Genius: és miért öltözik hol így, hol úgy?

tvbuzi 2015.04.01. 22:38:46

Snezi pornós titkárnő szettje odabasz.

Zsoofka 2015.04.01. 22:39:03

@fosch9: Loki javára írom, hogy rajta legalább azt láttam, hogy bántja egy kicsit a dolog.... De Peti.... Boa. Meg az a beszólás is, hogy könnyű lesz párra lelnie Nórinak... Hacsak az nem van, amit itt már írtatok, hogy le akarja cserélni Barbit. De ha ezt megteszi, akkor tuti Nórit is dobni fogja 2 kör után egy "kívánatosabb" újcsajért.... Úgy tűnik Peti hűsége hazautazott Apollal?

2015.04.01. 22:39:42

@furmintszaraz: igen és ahogy mondta h rábízta volna az életét lokira - bízott benne - bízna egy fix párban - én nem értem miért jobb beus mint nóri

keszegvágó 2015.04.01. 22:39:58

@mokamini: Jelentkezem egy tagságiért!

vastyúk is .. 2015.04.01. 22:41:24

@Bujumburi:@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: @fosch9: Peti végre kirakhatta volna Bencét, ilyen szuper alkalom nem jön még egyszer szembe az biztos. Egészen más azon meditálni, hogy a két szar közül melyik a szarabb, mint magyarázkodni, hogy ugyan te a barátom vagy, téged meg megmentettelek...

@jo.e: én már nem hiszek Peti ördögi terveiben, már csak a káröröm tudna megvigasztalni. Szóval szurkolok a fagyinak, hogy visszanyaljon.

@malevil2050: Persze, de nem mondtam, hogy nem fogok.

Gia 2015.04.01. 22:41:26

Marhára nem értem Lokit és Petit...És Nóri tök normálisan reagálta le.

tvbuzi 2015.04.01. 22:41:42

Botox apja mr Spock, tuti.

2015.04.01. 22:42:07

@malevil2050: mailboxodban nem jártál?
@mokamini: igen lehet utólag bánta, de az egy hete ismert béjvacsot tartotta volna bent a kis hűséges nóri helyett :( én nem hiszem amúgy h peti nórit akarná párnak
barbi olyan semmilyen, áll ide oda úgy csinál mint aki játszik közben meg semmi
semmivel nem több mint nóri
szóval nem tudom peti talán adrinál kaparászhat és remélhet cserepárt jövő héten ha lány jön be..?

vastyúk is .. 2015.04.01. 22:42:30

@furmintszaraz: Most konkrétan megszántam Ivart, sokkal elviselhetőbb, mint az újabb emberek.

Zoe_the_Genius 2015.04.01. 22:42:59

@mercsi: ha majd hivatkozik rá, hogy ÉdenSezlony akkor lesz mire hivatkoznia, folyamatosan játszik, változik, öltözik, lesznek fotói megannyi külsőről, reklámot csinál. Ha elég okos még az öregasszony sminket is direkt tette fel. De mondjuk eddig a függöny a tiarával volt a legjobb, kezdem bírni. A riportban meg milyen kislány....

introverted22 2015.04.01. 22:43:01

@mokamini: Ezek után én is kérem a felvételemet a klubba!

Morfologista 2015.04.01. 22:43:30

Én is csatlakozom a Nóri drukkerek közé. Péntekre egy Nóri - Peti pár létrejöttének drukkolok, bár talán még korai lenne. Melnek kellene mennie és sürgősen megműttetnie a hangszálait. Barbi mehetne a köcsög mögé, Adri meg ugye Pat-hez.

2015.04.01. 22:43:57

@vastyúk is ..: ja de mondta h nem akart a fekete bárány lenni... hát ha már kívül van bence nem mindegy? puding
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: tenyérke kinek szurkolunk?

furmintszaraz 2015.04.01. 22:44:30

@fosch9: Beus is ragaszkodónak tűnik, és a tenyeréből eszik Lokinak, viszont kevesebben utálják a játékosok közül, mint Nórit - ezért például a bélyege (hogy nem csinál semmit) nem üt vissza a párjára. El tudom képzelni, hogy Loki Beusban jobb megoldást lát, Nóri miatt korábban azért magyarázkodnia is kellett, most ez nincs, jobban elvan.

Rayen 2015.04.01. 22:44:36

@mokamini: belépek. Lehet nem bírnám a nőt élőben, de az előtt fejet kell hajtani, ahogy bírja a pofonokat. Könnyű célpontnak tartják a többiek, mert nincs műcsöcse és feltehetően még sose járt Dubaiban, vagyis kilóg közülük. Még azt is megértem, hogy időnként az alvásba menekül.

furmintszaraz 2015.04.01. 22:46:36

@vastyúk is ..: Hát igen, ahogy jöttek be az újabb delikvensek, úgy lett Nóri egyre szimpibb és normálisabb...

Zsoofka 2015.04.01. 22:47:11

@vastyúk is ..: Igen. Peti (és Loki is) az elejétől Bence ellen van. Snezi közutálatnak örvend. Fel nem foghatom, miért hozta létre Peti (?) az előző körben ezt az erős párt. Erre most itt lett volna az alkalom kirakni az egyikőjüket, erre piskóták voltak hozzá. Helyette Loki szépen felszámolta a B tervét... Mi az a duma Petitől, hogy megingott Barbiban? Mert szegény gondolkodni mert? Fúj...
Buták voltak, szopni fognak...
Vagy ha nem Sneziéket, akkor az újakkal megspékelt Adri Becks páros ellen mehettek volna... Tudtommal a focistát sem szeretik, plusz ők egy erős pár, plusz ott a két új idióta...

2015.04.01. 22:47:25

@furmintszaraz: loki megy a farka után beussal kapcs. de bejátszhat amit írtál h természetesebbnek érzi magát vele
az furcsa nemrég többen szidták mint védték nórit a mai után meg látod fanclub miegymás :D
beus is elég labilis azért ennél nóri szilárdabb

vastyúk is .. 2015.04.01. 22:48:21

@fosch9: ugyan ez jutott eszembe.. Valamint az is, hogy aki nem meri magára húzni a fekete bari gúnyáját, az akár felőlem utazhat is haza.

@furmintszaraz: bezony-bezony. Konkrétan annak szurkoltam, hogy béjváccsal találjanak megoldást, és forrjanak össze, hát ez a hajó már elúszott.

Gia 2015.04.01. 22:48:36

Perpillanat odaadnám a Nórinak a fődíjat,aztán mehetne mindenki haza..

Zsoofka 2015.04.01. 22:48:37

Üdv minden klubtagnak! Hajrá Nóri!

2015.04.01. 22:49:41

@vastyúk is ..: ilyen karakter nem nyerhet aki nem vállal kockázatot csak a langyos fosban úszkál

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2015.04.01. 22:49:57

@mokamini: Lokinak nyilván ez egy kurva szar helyzet, mert Gergő a szövetségese, Nóri meg a régi párja, akit tulajdonképpen nem is ő cserélt le. De szerintem rosszul döntött, nagyon rosszul. Persze aztán az is kiderülhet hogy színház az egész, de ennyire meg szerintem ők sem okosak.

Morfologista 2015.04.01. 22:50:23

@fosch9: én most már egy Beus baráti körhöz is csatlakoznék, amióta tahóék beköltöztek, mindenki felértékelődött. :-)

Zoe_the_Genius 2015.04.01. 22:50:39

@fosch9: reklámot csinál magának ő valóban, nem úgy mint Ádámbátyám. Nekem nem zavaró amit kavar, érdekes ahogy helyezkedik minden irányba. Én ha benn lennék egy dologra figyelnék nagyon, hogy sosem basznék be ilyen ordenáréra mert mindig akkor vágják maguk alatt a fát. Ha Sezlony kibírná hogy nem esik néha így össze komoly esélyes lehetne, jó játékos is akár. Peti nem véletlen észrevétlen, kimaradt eddig a szétesése. Ha taktika akkor jó.

Zoe_the_Genius 2015.04.01. 22:51:27

@Morfologista: hogy megokosodott Butus mi? :)))

vastyúk is .. 2015.04.01. 22:52:04

@mokamini: igen-igen, lehetett volna még sokféle megoldást létrehozni, hogy ne Béjvaccs és Ivar essen ki, de úgy látszik Loki és Peti (here)golyói még nem szálltak le. Peti szerintem meglepődött, hogy Barbnak van önálló akarata, és ez nem tetszett neki, Nórika és Geri voltak az egyetlen pár, akik ugyanazokra szavaztak. Egységben az erő.. Peti és Loki balfaszozásukkal elérték, hogy a saját szövetségesük esett ki, tovább gyengítve magukat.

Zsoofka 2015.04.01. 22:52:11

@Morfologista: Ez nekem is eszembejutott.. Amióta itt ez az új liba, mellette én is Beust vagy még inkább a plüss-vackait választanám....

Rayen 2015.04.01. 22:52:18

@fosch9: Kristóf se tett mást az elsőben. Egy húzása volt, amikor dobta a gömböt.

2015.04.01. 22:52:23

@Hooshee: nórit tarthatta volna szem előtt
@Morfologista: én még nem mernék ilyen túlzásba esni de manduláék távozása után visszatérünk rá :DDD

vastyúk is .. 2015.04.01. 22:52:53

@fosch9: egyetértek, és mindegy az, hogy mellúszás vagy pillangó.

jo.e 2015.04.01. 22:53:50

@vastyúk is ..: azt én is szeretném. Már ezt a fagyis dolgot.

2015.04.01. 22:58:34

rómeó és júlia verseny az éjjeliben

malevil2050 2015.04.01. 22:59:53

@fosch9: Jahhh , hát ottan igen ritkán járok,de majd írok ám odaje.

Fu Szekh Li 2015.04.01. 23:00:16

@minden reggel: Ez hatalmas, kösz szépen! :-D

2015.04.01. 23:01:26

@vastyúk is ..: az már mindegy..
@Rayen: kristóf igazi anti karakter volt, buta, bunkó és semmit sem tett...
@Zoe_the_Genius: igen peti észrevétlensége apol kiesése óta megerősödött
értem az indokot snecire nézve, csak nekem nem szimpi a nő
@minden reggel: bubi :)

további kellemes estét olvtársak

furmintszaraz 2015.04.01. 23:05:52

@fosch9: Olyan csak a VV-ben nyerhet :D

malevil2050 2015.04.01. 23:06:36

Nos mától íty döntöttem hoty beöltözöm.

Zoe_the_Genius 2015.04.01. 23:06:59

Amikor Melcsi bejött akkor a kamerákat nézte körbe a falon?

dero80 2015.04.01. 23:08:32

@Fu Szekh Li: Szia, köszi, mindig feldobnak a zenés linkek :)

malevil2050 2015.04.01. 23:08:43

@vastyúk is ..: Akko hangolok,dmoll? or cdúrrrrrrrrrrr? hehe

Zoe_the_Genius 2015.04.01. 23:09:09

@fosch9: én sem mondom, hogy szimpi, de nem az az álnok kígyó aminek benn látják és tényleg helyezkedik, eddig mindenkivel szóba állt ha végig gondolom. én speckó ebbe belebuknék, mert hülyékkel nem tudok mit kezdeni. Benne is van ilyen védelmező ösztön, sokszor békít az viszont szimpatikus.

furmintszaraz 2015.04.01. 23:10:20

@vastyúk is ..: Szerintem ők megtalálták volna a közös hangot, de lett volna belőlük egy haloványabb Patrik-Adri, érzelmi show nélkül - szóval nem teljesen véletlen, hogy itt kötöttek ki, Nóri is mondta a riportban, hogy Gergő olyan (lett), mint ő... Talán csak egy vagy két golyót kaptak (párként) ellenszenv miatt, a többit azért, mert ők voltak a legegyszerűbb megoldás.

2015.04.01. 23:11:54

@Zoe_the_Genius: nekem úgy tűnik lokit ok nélkül utálja de lehet csak nem láttuk az okát

malevil2050 2015.04.01. 23:12:26

@vastyúk is ..: És mi letyen kantáta or fúga?

Zoe_the_Genius 2015.04.01. 23:13:08

@fosch9: vagy ez vagy az ezt én sem tudom

Fu Szekh Li 2015.04.01. 23:16:58

@malevil2050: Hogy a klasszikus Jožin z bažin-ról már ne is beszéljünk :D csak hallgassuk:
www.youtube.com/watch?v=rP0oUWzaMcg

vastyúk is .. 2015.04.01. 23:20:58

@furmintszaraz: azt hiszem, hogy azért szomorkodom, mert szerintem is jól kijöttek volna, kár, hogy alibiből könnyen rájuk pakoltak.

minden reggel 2015.04.01. 23:25:20

@Fu Szekh Li: erre mit lehetett bulizni !!!

bigél 2015.04.01. 23:28:41

Gergő totál normális, szépen viselte, hogy kiesett. Így kell ezt.

furmintszaraz 2015.04.01. 23:31:41

@vastyúk is ..: Ebből Peti "jele" volt teljesen béna szerintem, főleg, hogy benne volt a Snezi-ellenes paktumban - és amit riportban mondott, nekem nem volt tiszta, hogy miért lett volna az szembeköpése (minek is?), ha nem Gergőékre rak. Ha ő átrak, akkor 4-4 az állás. Az Apolka-kiejtés megszervezése egyelőre mintha kiszívta volna az erejét.

furmintszaraz 2015.04.01. 23:35:32

@fosch9: Ami még fura volt, hogy amint láttuk, Nóri még mindig megbízik Lokiban, mert próbálta megbeszélni vele a bennmaradás lehetőségeit, és Loki elkezdte szívatni a Patrik-Melanie szerelemmel - ezt azért nagyította fel, mert jelezni akarta, hogy nem tuti Patrik döntése Adri mellett, vagy további szívatás?

vastyúk is .. 2015.04.01. 23:41:18

@Fu Szekh Li: nem pont, de nem rossz. :D

@furmintszaraz: Úgy tűnik, hogy Apol véletlenül elcsomagolta és magával vitte Peti agyát is. Szimplán csak attól fosott, hogyha nem marad kint Bence vagy Snez, akkor bosszút fognak állni rajta. Nincs mit szépíteni, összecsokizta a nacit.

kamilla123 2015.04.01. 23:56:01

Loki miért ekkora szemét Nórival? még miután visszatértek a ceremóniáról, utána is szívatja. Ez a Loki egy beteg ember. Inkább Beuskát akarja párnak?! Remélem Nóri egyszer jól visszavág neki és ő fogja kiejteni.

vastyúk is .. 2015.04.02. 00:00:12

@Fu Szekh Li: igen. Köszönöm, hogy fáradtál :D

Bujumburi 2015.04.02. 00:00:35

@kamilla123: sajnos egyet kell ertsek veled :'( ez most nagy csalodas Loki reszerol :/

kamilla123 2015.04.02. 00:02:31

Az Éden Éjjelt mikor szokták kitenni a honlapra? sajnos nem láttam most. Csak holnap?

Fu Szekh Li 2015.04.02. 00:03:28

@vastyúk is ..: Akkor ezt még csak Neked:
www.youtube.com/watch?v=ms70jqdZHzs
És jó éjt, annak aki még marad most!

kamilla123 2015.04.02. 00:04:46

@Bujumburi: arról nem beszélve, hogy ezek szerint nemcsak Beust pártolja Nórival szemben, hanem Melanie-t is. Ezek szerint mint szövetséges, inkább számít rá, mint Nórira??? Merthogy nem értem, miért próbálja megakadályozni Melanie kiesését. Megérdemelné, h a döntőben Melánia vagy Beuska elhajítsa a gömböt a fenébe :-DD

kamilla123 2015.04.02. 00:10:03

@kontratenor: "Észrevétel: Nóri nincs promófotókon, semmilyenen.
Következtetés: Rossz viszonyban válik el a stábtól. (Például két ajnározott tégla tag erőltetése indokán pottyan.) Vagy nyer."

Remélem, ez utóbbi. Hajrá Nórika! :-)

vastyúk is .. 2015.04.02. 00:15:52

@malevil2050: Kedves Nórika, aludni tetszett menni?

Veder1 2015.04.02. 00:20:14

Ha mindhárom éden hotelt nézzük szerintetek kik a legjobb játékosok?

EH1-ből egyértelműen Ádám mást nem nagyon tudok mondani
EH2: nem nagyon tudok mondani ilyet, arra emlékszem, hogy Omar szimpatikus volt
EH3: Loki, talán Peti, de ő inkább csak megpróbálja az amúgy is elkerülhetetlent a saját cselszövésének feltüntetni (Apol amúgy is ment volna haza, Bence/Snezi amúgy is összeállt volna, ezen a héten Gergőt/Nórit a többiek úgyis kiszavazták volna), és talán még Snezi az aki gondolkodik.

napraforgó70 2015.04.02. 00:24:58

Áruljátok már el nekem, ennek a Melaninak mitől ekkora az arca? Mi az, hogy a "két jómadár közül..." ?
Szívassanak vele már egy kis kén-hexafluoridot, hátha elviselhető lesz a hangja... vagy inkább húzzon haza a francba a gyökér pasijával együtt.

beacska 2015.04.02. 00:28:33

ki szavazott Nórira?

kamilla123 2015.04.02. 00:30:54

@beacska: Bence, Loki, Peti és Adri

kamilla123 2015.04.02. 00:33:13

@beacska: csak nem Te is Nórika drukker vagy? :-)

kamilla123 2015.04.02. 00:33:58

@beacska: igen, a nagy taktikusok :-DD ennyi eszük van

kamilla123 2015.04.02. 00:36:29

@beacska: ja bocsi, nem Bence, hanem Patrik

beacska 2015.04.02. 00:38:29

@kamilla123: nem...csak csodálkozok...NYILVÁN ú fiúra, lány lányra szavaz...:DD

moli 2015.04.02. 00:38:55

@sixx: """Zoë megunta a postás szerepet, és átpasszolta a stafétát Juanitának"""

Carolina (vagy Karolina)

kamilla123 2015.04.02. 00:42:11

@beacska: azt nem értem, h ezek nem értik azt, hogy alapvetően az ellenkező neműekkel kell jóban lenni? mert ők tudják kihúzni őket adott esetben a szarból?? Loki mi a fenének marja el magától Nórikát? oké, idegesíti, ne legyenek egy pár, de neki Nórika tuti mentőöv volt, vagy talán még mindig az. Loki végtelenül ostobán viselkedik.

Chuck Νorris 2015.04.02. 06:27:50

Jóreggelt mindenkinek!
most néztem vissza az adást, hát...
az első fele megint a két agyhalottról szólt, a másik fele meg az elég unalmas vázaceremóniárol.
- Melani raplis jeleneteivel és a hangjával vallatni lehetne, ritka irritáló egy nószemély.
- beleolvastam kommentekbe, láttam másnak is feltünt hogy a végén miért nem azonos nemüre rakták a golyókat.
kigyüjtöttem ki kire rakott.

1 - gergő 2 - nóri
lányok: adri- 2 melani - 1 beus - 1 barbi - 1 Snez - 1
fiuk: peti - 2 patrik - 2 ádám - 1 Loki - 2 bence - 1

azt gondolom az ilyen kiválasztásokat az észérven (azonos nemüre rakok) a szimpátia is befolyásolhatja
a lányoknál 4-en is gergőre rakták hát nemtom van ott ész temérdek, mondjuk barbinál és beusnál lehetett szimpátia is nóri fele, de ebben sem vagyok biztos.
a fiuk 3 an rakták nórira köztük peti és loki, érti valaki? én nem. arra gondolok gergö toronymagasan kiesett volna ezért pár fiu nórira szavazott hogy aránylag izgalmas legyen. mondjuk bence meg pont nórit segitette... vakuljak meg ha értem.

a stabil párokat tekintve:
adri/patrik mindketten nórira rakták.. sztem itt van vmi ellenszenv adri részéröl és patrik meg követte...
snezi/bence mindketten Gergőre rakták: na ezt totál nem vágom, Snezinek nórira kellett volna raknia, bencének meg gergőre.
ádám/melani- mindketten gergőre rakták. hát látszik hogy ádám a főjátékos, melani meg a manager mert a fiujelöltre utaztak Ádám érdekében :) egyébként itt volt ádám egyetlen értelmes hozzászólása miszerint ez egy ut a 20 milla fele (ha gergöre rak)
a maradékbol barbi és beus mint már irtam lehetett szimpátia jelölés is nóri irányában, peti és loki azok akiknek meg lett mondva, nórira rakjatok az izgalom érdekében.

na hát kb erre jutottam :)

Chuck Νorris 2015.04.02. 06:47:24

kicsit belegondolva, Loki és Peti döntését azért nem értem, mert Nóri bármikor kiválóan alkalmas volt egy B tervre. most jól elcseszték. -1 szövetséges

az hogy melani és ádám soha nem állhat össze egy jó taktikai elem hogy sokáig benntartsák öket az értelmes játékosok, mert igy a vége könnyebb lehet. persze ehhez kéne egy kicsit puncsolni Ádáméknak (mint B terv). Ugy látom Adri és bence ebbe az irányba indult el, ráadásul csinálhatják a müsort vmi féltékenykedési szállal. (én nem örülnék ennek mert melani nagyon irritál, nem akarom sokáig nézni)
ugyanez igaz a snezi/bence párossal, mivel snezi ismeri Ádámékat, bence meg egy uj szövetségest kereshet Lokiék ellen.

Ugy gondolom Loki és csapata nagyon meggyengült, a semmit nem csináló Barbi,. és a komolyabb taktikázásra képtelen ösztönlény Beus nem egy nagy segitség, Nóri meg ha nem hülye innentöl átlátja hogy nem szabad bennük bizni.
Nórikát sajnálom, kevés igazi szövetségese van, abban bizhat hogy beáll Ádám mögé, Adri meg beáll Patrik mögé, Melani repül, de ezt bonyolithatja hogy Patriknak kéne egy uj hus, és az se baj ha annak van barátja... :)

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.04.02. 07:13:33

@Chuck Νorris:
Loki talán meg tudja beszélni Nórival, hogy a szavazata nem Nóri ellen irányult, hanem egyszerűen nem akart Gergőre szavazni. Itt nem csak taktika van, hanem barátság is, ahogy másoknál az ellenszenv működött. Snezi is azért rakta Gergőre, mert a pénteki üvöltözés óta folyamatosan fújt rá, úgy csinálva, mintha ő már a kezdetektől utálná Gergőt, pedig a francokat.

Nekem inkább Beus a kérdéses, hogy ő miért Gergőre rakott. Loki "szégyene", hogy nem tudta meggyőzni Nózit, Minnie-t és Bubut, hogy beszéljék rá Beust, hogy ne a haverjára szavazzon, ráadásul Beus múltkor nyiltan sajnálkozott, hogy Nóri helyett Mariannát tette lapátra Fekete Angyalként, plusz magát hozta nehezebb helyzetbe, mivel lány van több.

Ha jól ismertem meg eddig Lokit, akkor maga mellé és mögé fogja állítani Nórit, Beus meg mehet az első Nemzeti Dohányboltig.

2015.04.02. 07:39:58

@furmintszaraz: nem tudtam követni a tegnapi loki agyműködést
mondjuk azért nem betegezem le mint más kommentelők, de ettől függetlenül nem értem a nóri elleni lépéseit, majd megtudjuk egyszer talán
süti beállítások módosítása