Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden Hotel 3x26 - Shake dat ass (18+)

2015. március 31. 07:19 - sixx

screen_shot_2015-03-31_at_6_56_23.jpg

Amikor Carlito meglátta a kék órát a tengerpart fekete homokjában, tudta, hogy haza fogja vinni. Nagy, drága óra volt, vagyis annak tűnt, Carlito kilenc éves korára már elég gazdag turistát látott ahhoz, hogy tudja: minél nagyobb, annál drágább. Ez meg egy bazinagy óra volt, nehéz, acélszíjas, a számlapon forgaható tárcsával. És csak ott hevert. Carlito a partot szegélyező pálmaligetben feküdt, hason, egy bokor alatt, és figyelt. Az óra a Bé karján villogott tegnap, és Carlitonak volt annyi esze, hogy ne akasszon bajuszt egy Bé-vel.

A Topol távozása utáni első reggelen Béjvacs punnyad, és nem beszél senkivel, Snezi meg a takaró-törülökző kombó alatt smárol Bencével. Loki Beus Minnie-egerét vegzálja egy kicsit, Beus szavai szerint megalázza. Éééés eddig tartott a nyugalom, kérem szépen, a méltán legendás Aranypart címú trashreality egyik markáns arca és a csaja áll Gólem előtt, aki ezek szerint csak nem tűnt el, biztos rajta és a a felkonfon spóroltak meg pár másodpercet a vágók. Mandula Ádám és Melanie párként megy be a villába, DE sose lehetnek egy pár, és Ádám dolga, hogy egy nap alatt olyan szövetségesre leljen odabent, akire rá tudja bízni a bulát.

A felvezető filmjükből kiderül, hogy Ádám nagyon kigyúrta magát, olyan vastag a válla, mint a combom, viszont sokkal több tetoválás van rajta. Ádám haja a szasszon hajvágás szócikk mellett szerepel a szótárban illusztrációként. Melanie 21 éves, modellkedik, Ádám menedzsere, széles parasztarca és buta szeme van. Ádámra ráfér a menedzser, hiszen a Golden Coast egyk tagja (Éden-Aranypart Levi a másik), és ha van “zenekar” aminek igazgatni kell az útját az ez, szerintem Melanie konkrétan vért hugyozik, mire ezeket el tudja adni. Az ohatpusztakócsi kultúrba. Kedd, kora délutánra.

hare.gif

Kapcsolatuk egyébként viharos, közös cuccokat hordanak, ez egy Mandula-Melanie dolog, magyarázzák, mert gondolnak egymásra. Valóban küönlegesek, Melanie különösen, aki cselszövéseket és egyéb szövetségeket akar csinálni a hotelben. Na elég lesz már, az agyam így is megbomlott kicsit. Ádám bemegy a hotelbe, leül a bárpulthoz és néz maga elé, közben odafent a lakók egy tableten nézne egy videót, amit látva Becks fel is kiált, hogy heló, Golden Coast. A videón Ádám aszongya, leszar mindenkit. Bence ideges lesz ettől, és kurvaanyázna, de úrigyerek. Lemennek, bemutatkoznak, Ádám laza, mint a rigalánc, helószia, de ki vagy varrva, mondja Lokinak. Beus szerint szimpatikus, mert nem szereti a nagyképű embereket. Oké, Beus. Snezi viszont úgy néz Ádámra, mint aki ismeri, mondjuk nem csodálkoznék, ha a lakók 70 százaléka az éjszakából vagy a valóságshow-castingokról ösmerné egymást.

screen_shot_2015-03-31_at_5_47_22.png

Villatúra, cigizgetés, beszélgetés a mödanszié mellett, ki mit csinál, satöbbi, Beus pl. hobbiszinten modellkedik, Adri hosztesszkedik és korcsolyát oktat.

Egyik lánnyal sem létesítenék semmiféle szexuális aktust. Csak ha nagyon részeg vagyok. (Ádám)

Ádám mesél az előadóművészetről, ami idáig hajtotta. Loki érdeklődik, hogy mit ad elő Ádám, börleszkszámokat, esetleg tüzet nyel, de kiderül, hogy nem, van neki kettő slágere, a Fröcsögjön! és a Szia! Loki nem ismeri Ádám művészetét. Tessék, segítek:

Nem csoda, hogy Ádám egy valóságshow-t is bevállal a reklámért, ennek a bornak kurvára kell a cégér. Ádám nem énekel, ő rappel.

Jézusom. (Loki)

screen_shot_2015-03-31_at_5_53_50.png

Ádám úgy gondolja, hogy még nem elég rajta a tetoválás, majd lesz még egy csomó. Bence mondja neki, hogy kéne még gyúrni egy kicsit azon a felsőtesten. Az ösmerkedést Ádám és Loki a dzsakuban folytatja, a rémesen üres tekintetű, ostoba újfiú pedig kb. két perc alatt le is rendezi a szövetséges dolgot, Lokikám, te leszel az én emberem, bejön Melanie, és rád bízom, fasza? Fasza. Loki Snezit kicsit kutyázza, azzal vigyázz, gusztustalan féreg. Ádám máris úgy érzi, mint aki itt döntéshozó helyzetben van, és végtelenül nagyképűen csak legyint, Snezi a B-terv, nem akarom még kiejteni. Ivar és a természetellenesen hosszú lábujjakkal bíró Barbi Ádmot tárgyalják ki, ez egy gyökér, ennyi elég is ebből, csak halkan jegyzem meg hogy ha nem lenne kisgatya Barbin, a pinkig látnánk fel a lába között.

Ez egy szerencsétlen kis hülyegyerek. (Loki)

Ádám Snezivel cigizik, Snezi Beckset és Bencét szereti, mondja, és nem akarja befolyásolni Ádámot, de őket széjjel ne szedje. Erre Ádám aszongya, hogy azt tudod, igaz, hogyha mögéd állok, akkor engem kell bent tartanod, igaz? És erre Snezi nem azt mondja, hogy menjakurvaanyádba, hanem elfogadja, mondom én, hogy ismerik egymást. Bence nem örül a kokettálásnak, és odaül ő is Snezi mellé. Ádám szerint Bence lelkileg kivan. Na, este lett, löevelet hoz Noë, Ádám olvas, vagy legalábbis igyeszik, egy hármast kap elsőre, twerking-este lesz, a csajoknak a seggüket kell rázniuk. Elég egysíkú feladatokat kapnak a csajok, seggrázás, biknis pucsítás, bikinis seggpucsítás rázással, rázás bikiniben, seggel. Adri nyög, mennek sminkelni.

screen_shot_2015-03-31_at_6_14_13.png

Barbi kezdi, rázza, de ütemtelenül. Beus képtelen ritmusra mozogni, ezért nem is erőlteti, inkább rámászik Ádámra, és a csöcsei közé húzza a fejét, aztán a bepucsított seggét a farkához dörgöli, és közben olyan üres arcot vág, mint egy kiégett kurva, aki ezt csinálja már negyven éve. Ádám nem az arcára figyel természetesen, Beus a biztatás hatására a bugyit is letolja, innen is gratulálok. Adri farmerben ráz, Ivar ortopédcipőben, egyikük sem arat osztatlan sikert, sőt semmilyet.

Aztán jött Snezi, aki saját bevallása szerint most érezte magát a legjobban, mert ez az ő világa. Mármint ez:

shake1.gif shake2.gif
shake3.gif shake4.gif

Snezi nyert. A csajoknál is. Este bulika, Ádám szerin Melanie le fogja harapni az orrár, ha megtudja, mi történt, mert már volt rá példa, hogy beleharapott a szervbe. Snezi jutalmat kap: kettesben vacsizhat Ádámmal, ami ugye elég kétes értékű jutalom. Miközben ezek ketten lent kajálnak, odafent Bence féltékenységi rohamot kap. Ádám és Snezi taktikáról beszél, Snezi a busz alá dobja Lokit azon nyomban, de Ádám leinti, heló, majd később. Ádám rémesen magabiztos, Lokit bizalmasamnak tartom majd, és vagyok olyan erős, hogy azt ejtsek ki, akit akarok. Mirefel ez a nagy mellény, hö? Snezi felveszi Ádám baseballspakáját, és a többiek idegesítése végett a fejire teszi. Ádám Lokinak azt mondja, csak behálózza Snezit, és játszik vele, Loki látszólag elhiszi, amit mondd, de szerintem több esze van ennél.

screen_shot_2015-03-31_at_6_30_29.png

Bence odafent hisztizik egy sort, leszarjuk, mert jön az esti bulikázáspiálás, az mindig tartogat valami meglepetést. Most éppen a bő mackóalsót és inget(!!!) viselő divatikon, Snezi, aki, és most tessék megkapaszkodni, táncolni tanít többeket. Ilyen itt még SOSE NEM VOLT. Aztán leül Ádámmal dumálni, Ádámon egy napszemüveg van, de lencse csak az egyik oldalon = menő. És azt mondja, ha nem lenne szerelmes Melanie-ba, akkor megbaszná Snezit, akinek ezek szerint ebben a kérdésben nem osztanak lapot. megkérdezi, hogy a csöcs mű-e, az igenlő válaszra odaveti, hogy mutassad csak. Snezi nem engedelmeskedik, nahát. Most már egyébként gyanakodni kezdek a csöcst illetően, tán két mellmibót varrtak rá? Vagy egyet, de azt fordítva? Vagy miért kell így titkolni? Bence Adrinak hisztizik Snezi miatt, majd később, amikor Snezi már hullarészeg, felviszi a szobába és lefekteti.

Beus egyszer csak kiborul, de a semmiből, se előzmény, se semmi, hacsak az nem, hogy Ivar éppen Loki farka felett nyom ki egy pattanást. Nincs róla közelink, nyugi. Beus be van baszva, és cigit kér, mire Loki mondja, hogy elfogyott, nincsen. MI AZ HOGY NINCSEN? KÉT ÓRÁJA NEM GYÚJTOTTAM RÁ! És annyira felspannolja magát, hogy leönti a népet egy pohár valamivel, nahát. Cigit ennek ellenére nem kap, mert nem van, illetve Lokinak nincs (ezek szerint páronként kapnak, limitált számban?) és elmegy sírni. Pedig kap cigit valakitől a végén, nem is értem. Tán Béjvacs ad neki egyet, viszont így Ivarnak nem jut, DRÁMA. Beus tovább bőg, mert Nózi a földre kerül.

screen_shot_2015-03-31_at_6_46_50.png

Este lefekvés előtt Becks megdöngeti Adrit, lámpafényben ráadásul, ami elég nagy botorság volt, mert a többiek végignézik az aktust a teraszajtón át, és tapsolnak.

 

Címkék: 18+ éden hotel
601 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2015.03.31. 07:32:15

Iszonyat ostoba arca van ennek az új csávónak...

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.03.31. 08:04:20

Azonnal egy emberismereti Nobel-díjat Beusnak! Azért így kiszúrni, hogy Ádám nem nagyképű... Nyilván abból indult ki, hogy ő maga sem gyerekes.

Ditti82 2015.03.31. 08:12:15

Jó lesz a mai is. :D Nem merem megkérdezni, van-e még lejjebb.

bonifac · http://vezetek.blog.hu 2015.03.31. 08:16:17

"Ádámon egy napszemüveg van, de lencse csak az egyik oldalon = menő." Ez megnyugtat, hogy valamikor harminc éve, amikor bolond ballagásunk volt ált.isk-ból, és idiótának öltözve mászkáltunk a városban, akkor menő voltam. :-)

Bár mindig tudtam, hogy visszatér minden a divatban: a mai tinik, amikor a mobil satnya hangszórójából vinnyog a tuctuc, miközben gas face-szel lazán vonulnak, pontosan olyan, mint amikor apám a Sokol rádióval sétált haza a garázsból. Igaz, ő a Kossuth rádiót tolta. És az is igaz, hogy apám is gáz volt. :-(

introverted22 2015.03.31. 08:40:07

Jó a post, de továbbra is tartom, hogy ezekkel a gyökerekkel nagyon csökken a színvonal. Remélem gyorsan repülnek, és bekerülhet néhány értelmesebb emberke is. Barbi eddig semmit nem mutatott. A tegnapi twerking-re kár szót pazarolni, egyik sem volt az. Néhányuknak már a ritmus is gond volt, a másik néhány meg csinált belőle fizetős műsor promót. Ádám pont olyan nagyképű, amilyen buta. Ha Loki kommentjei nem lettek volna, elkapcsoltam volna. Lehet lassan itt is csak a HV marad, ahogy a VV-nél is. Van az a szint, aminél már nem akarok lejebb menni. Ha Aranypartot igényelnék akkor anno is néztem volna. Kár itt is odáig süllyeszteni a szinvonalat. :(

introverted22 2015.03.31. 08:41:54

@bonifac: Minden szavadra bőszen bólogattam :)

pogona vitticeps 2015.03.31. 08:43:05

Sixx, két dolgot kiemelten megköszönnék: a prológust és a kikockázott Berkit.

hányok (törölt) 2015.03.31. 08:44:39

Mondhat bárki,bármit szerintem az első széria volt az ütős.Most komolyan a Bence azért sír mert a Snejzi úgy nézett az új srácra mint rá és féltékeny?Ennyi egysejtűt még csak a mikroszkóp alatt láttam.Itt már az is szellemi kihívás ,hogy közben vakard a pöcsödet is.Nemvolt 3 napja adás de akkora szar ,hogy nem bírtam végignézni.Az egyetlen értelme csak a blognak van.Remélem legközelebb szellemi vetélkedő lesz ,bele kell tenni egy tojást egy vödörbe.Akinek nem megy annak kalap.Apropó nézte valaki ,hogy a játékosoknak a fb-on ilyen neveik vannak pl ,hogy Jó Pál(ez Bence)Úgy látszik ők már túl nagy sztárok és félnek hogy megtalálja a pórnép őket? :D

CsÁgiiii 2015.03.31. 08:47:51

Nekem is a VV jutott eszembe, miközben Beát néztem.
elég kemény volt :-(

panic_button 2015.03.31. 08:50:06

gólemből kiindulva erre az ádámra is nagy jövő vár a showbizniszben!

Morfologista 2015.03.31. 08:52:24

Vajon Snezinek számítani fog az ismerettség? Ha van egy kis esze, akkor nem.

Gólem a műsor végén felhívta a figyelmünket, hogy F@szÁdámnak 24 órája van találni egy szövettségest. De mégis hogyan? Megkérdezik tőle, hogy
- Ádámka, idefigyelj, találtál-e szövetségest, aki benntartja a buládat?
- Perszehogy de.
- Na és ki az?
- Hát a Loki.
- Loki! Igaz ez?
- Nem.
- Ádámka buktad, meg a csajod is. Szevasztok!

Vagy hogy lesz ez?

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2015.03.31. 08:55:17

Ádám tragikus... Beussal kéne egy pár legyenek. Azért érdekelne Lokinak mi is a terve mostanában, mert szerintem Beust nem fogja sokáig jól viselni (ha meg a héten repül a csaj a tudjukmiért, akkor végképp nem... ) Melaniet meg csak nem veszi magához, egy buta csaj épp elég ilyen rövid időn belül :)

hányok (törölt) 2015.03.31. 08:57:14

Mivel az előbb írtam először annyit elmondanék még mindenképpen,hogy Berki ugye villog a kipattintottságával.Na erről annyit,hogy a testépítő karrierje abból állt ,hogy sosem volt testépítő ,férfi modell azaz physique kategóriában indult ,ahol hosszú strand nadrágban kell megjelenni a színpadon ,ezért az a trend ,hogy nem lábaznak hiszen a gatya elrejti.gym.hu/data/kepgal_items/621/goda_721.jpg Ez egy kép róla a versenyen tanulságos ,annyit hadd említsek még meg hogy 25 induló volt a kategóriájában.Ebből az első 20 helyig pontoztak ,20 felett következnek a helyezetlenek na Berki ide került ,de elvileg a 24ik volt ennyit a nagy testépítő karrierjéről.Ezt csak a laikusoknak írom akik leszarják a testépítést ,hogy legyen valami fogalmuk róla amikor ezzel arcozik :D

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.03.31. 09:01:45

@Morfologista:
Ezt mondjuk simán el tudnám képzelni :D !

Ádámka bejött, Lokinak kiadta, hogy akkor mi ugye szövetségesek vagyunk, Snezinek meg, hogy akkor ugye ha beállok mögéd, akkor engem választasz, és kész. Ennyi volt a "taktika", mert ugye neki akkora a karizmája... És még Gergőt mondták itt sokan nagyképűnek (pedig ő is az volt sokszor) :) !

hányok (törölt) 2015.03.31. 09:04:27

Ha az új pár sosem lehet egy pár amúgy ,faszé mennek be?Így alapból csak a fele pénzen osztoznak ,ha esetleg valamelyikük megnyeri mással a versenyt.Na persze az is lehet ,hogy a lány bejut a döntőbe és beszopja ,mint Alíz.Szóval a legjobb esetben is valamelyikük megnyeri mással a játékot és megkapja a fele pénzt amin megosztozhat a nagy szerelmével,persze ha nem szakítanak addig.Ennek mi értelme? :D

introverted22 2015.03.31. 09:06:18

@hányok: Hát nekem berki nem a szívem csücske, de akkor már kategórától függetlenül inkább legyen lába is... Mert középső fiú pl igen mókás a pálcikákkal és a másiknál is hülyén néz ki, hogy lábra lófasz... Szóval kategória követelmény ide vagy oda, személytől függetlenül nekem inkább egy alul-felül arányos faszi tetszik, mint egy csirkelábú kigyúrt felsőtestű. Nyilván nem szakmai szemmel nézem, úgy lehet, hogy valóban ő a leggázabb, de ha arányosat keresnék, akkor szerintem az meg inkább ő.

BobbyEwing 2015.03.31. 09:10:14

úgy tűnik a kommentekből, eddig egyetértés van a színvonal-süllyedésben. rémesen gyenge lett. Utálok ezzel előjönni, de megmondtam, hogy a TV2 el fogja b*szni a műsort. Ahogy a műsorvezetést is egy alkalmatlan, de irritáló karakterrel képzelik el (az éden éjjelbe bele sem néztem még, mert az már tényleg a legalja), úgy látszik a játékosokat is szép lassan cserélik le ilyen szutykokra. MI a francért kell egyértelműen kurvákat bevinni? a c betűs szót már inkább elé sem teszem. Ezek nem taktikáznak, nem játszanak, egyszerűen meggondolás nélkül randomszerűen kibasznak egymással. Ha ilyet akarok látni, kiülök egy hokedlivel a VIII. kerületi Magdolna utcába. Afelől senkinek ne legyen kétsége, ezeket a gyökereket a TV2 kereste meg, hogy szerepeljenek a műsorukban. Mert ők profik, majd szépen felépítik az adást... Lófaszt, amatőr banda. Tennék fel egy kisebb összeget arra, hogy benne van a "munkájuk" azoknak a TV2-söknek, akik régen a Mónika meg a Balázs-showt barkácsolták össze. A mai rész előzetesét látva meg nem tudom mire lehet még számítani.

introverted22 2015.03.31. 09:10:31

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Jaj már, de Béjvacs nem tett le olyan sokat az asztalra. Azért Ádika faxa csávó, mert volt már egy valóságsóban és van 2 slágere... Amiről senki nem hallott még rajtuk kívül, de hála a műsornak, most páran rálestek, így megnövekedett a youtube-on a letöltések száma. Ezért aztán Ádikának lehet nagy az arca. Meg azért ne felejtsük el hogy bármikor megkap olyan nőket, mint Beus vagy Melanie...(mondjuk szeritnem Sezlony is aláfeküdne)

hányok (törölt) 2015.03.31. 09:13:01

@WINDSOR:Teljesen igazad van ,de itt ez e követelmény a hosszú nadrág.Ez tényleg egy modell kategória :itt nézik az arcot is ,hogy jóképű vagy-e(komolyan)Na hát az nem Berki asztala ugyebár.De ha jobban megnézed a képet láthatod ,hogy Berkinek konkrétan semmi karja,válla másik kettővel ellentétben és olyan V alakja van mint 1 fatörzsnek.Mivel ez egy modell kategória és itt semmi szükség a lábra ,mert itt szépnek kell lenni itt annyit ér ha van lábad ,mintha elővennéd a bránert és azt is mutogatnád.(Ez előtt a verseny előtt történt az ominózus herevasalás) Mellesleg jókat röhögtem első résznél amikor tette a fejét a lányoknak párválasztásnál és megkapta nem egytől ,hogy nem az esete.

vastyúk is .. 2015.03.31. 09:22:17

Karórát a kicsi Carlito(sz)nak!!

Mildi_Bp 2015.03.31. 09:22:50

@sixx "csak halkan jegyzem meg hogy ha nem lenne kisgatya Barbin, a pinkig látnák fel a lába között." szissz, jujj! látNÉK.

introverted22 2015.03.31. 09:25:46

@hányok: Hát mint pasi nekem se jön be. Ha úgy összességében kell választanom az általad felsoroltakat is figyelembe véve, akkor a jobb szélső, de őt se vinném haza :) Nyilván nem jött még rá, hogy azok a nők, akik rá hajtanak, azok a pénze miatt teszik mindezt, vagy a népszerűség miatt. Egy igazi nőhöz azonban ez nagyon kevés. Mivel azonban ő sem lát tovább a külsőségeknél, így igazándiból mindig akad neki egy "tökéletes társ".

introverted22 2015.03.31. 09:26:39

@Mildi_Bp: szerintem látnánk lenne...

CsÁgiiii 2015.03.31. 09:29:22

@Mildi_Bp:
szia, lehet, hogy azt akarta írni, hogy látnáNk fel...
csak kimaradt egy "N" betű

Mildi_Bp 2015.03.31. 09:33:41

@CsÁgiiii: akkor bocsi, hogy -nák-ozást feltételeztem sixxről :-)

<3 bocsi sixx, térdre vagyok rogyva

introverted22 2015.03.31. 09:38:19

@Mildi_Bp: Még bízunk Sixx-ben, hogy ő nem olyan :)

Gia Gianea 2015.03.31. 09:39:14

Azt hittem NaoMilánt nem lehet überelni.Hát nagyot tévedtem. :-D

Morfologista 2015.03.31. 09:51:50

Jól gondolom, ha szó lenne védettségről, akkor arról tudnánk? Ahhoz képest, hogy nincs védettsége elég nagy arca van a F@szádámnak. Még Gergőnek se volt ekkora arca, pedig az se volt semmi.

BobbyEwing 2015.03.31. 09:56:25

@Morfologista: gyanítom akkor kap védettséget, ha a csajának megágyaz a hotelben egy szövetségesnél.

jo.e 2015.03.31. 09:58:02

Hát Bence fiam, asszem neked reszeltek! Azt kell hogy mondjam, nem azonos pályán játszik Ádámmal. Nem cikizni akarom, csak mondom: egyszerű parasztgyerek ő hozzá képest.
Simán el tudom képzelni, h. Snezi Adám (v. az apukájának) az alkalmazottja. De hogy ismeri, és nem mint 1enrangú fél, az majdnem biztos. Loki vagy okosan megsejtett valamit, v. ráérzett, h. engedje el ezt a Snezit ki kell ejteni témát. 1 kicsit irigylem Adám elképesztő magabiztosságát. Valszeg hozzá van szokva az ilyesmihez és hát nem feltétlenül a saját kemény munkájának eredményét látom emögött az arc mögött.

gorkmc 2015.03.31. 10:01:34

Ha Beus repül, akkor Melanienak automatikusan ott lesz Loki, aki "szövetségese" Ádámnak. Így mindketten bent maradnak és valamelyik régi fiú utazik haza, nem?

Eruka 2015.03.31. 10:02:11

@Mildi_Bp: hát igen.... okés, hogy vannak elütések (kíváncsi lennék, Te / Ti hogy csinálnátok élőben...), de azért ne feltételezzük már az egyik legnépszerűbb bloggerről, hogy suk-süköl és nem ismeri a magyar nyelvet....
tökre nem értem, mit kell állandóan belekötni ezekbe az elütésekbe :) (mondjuk másba elég nehéz...) - Sztem a fanyalgók csinálják már utána, legalább 1 rész öfijét!
pályaműveket a szerkesztőségbe! Minden elütésért 15 botütés jár!

Eruka 2015.03.31. 10:03:19

@Mildi_Bp: félreértés ne essék, értettem, hogy TE értetted, hogy ez csak egy elütés! :) Nem is Rád gondolok, mint fanyalgó... :D

tomfree 2015.03.31. 10:03:56

@BobbyEwing: teljesen egyetértek azzal amit írtál. Olyan, mint ha tudatosan építenék le a játékosok színvonalát egyre mélyebbre a szerkesztők. Kezd az egész élvezhetetlenné válni, a taktikai műsor ellenére talán egy-két arc van, aki tényleg alkalmas erre benn (őket lehúzza a közeg), a többiek jó esetben nyaralnak, rossz esetben valami frusztrációjukat élik ki (lásd plüssmaci vagy hatalmi arrogancia a védettséggel) és cirkuszolnak meg állatra isszák magukat este. Ennek így semmi értelme nincs, ez már nem taktikai show, hanem Győzike show.

Eruka 2015.03.31. 10:07:36

@gorkmc: Beus még nem repül attól, hogy Loki mögé tudja állítani MElanie-t Ádám. Beus akkor repül, ha pénteken sem lesz párja. (vagy hát akkor, amikor......ööööö....)
Én is azt gyanítom, hogy ha Loki odanyújtja a hátát Melanie-nak, akkor Ádám védett lesz. Nnnnna, akkor nagy bajban lesz Bence (épp ezért simán elképzelhető, hogy Loki van olyan eszes, hogy ezt kicsit átlátja / sejti, és akkor kezet nyújt az új párocskának) - persze Bencét még így is bent lehet tartani, ha ügyesek (pl Nóri kidobja Béjvacsot)

De persze ez az Éden Hotel, itt bármi megtörténhet ;-)))

pogona vitticeps 2015.03.31. 10:10:59

Mi vagyon akkor, ha az elspoilerezett pofozósdi - kiesősdi nem is a Beusról szólt? Ez az orrharapó, kancsal leány sanszosabb lenne egy kis tettlegességre.

2015.03.31. 10:13:32

@Eruka: A szövegszerkesztők korában azért elég ciki ennyi elütést produkálni... :P

tenyered_érted? 2015.03.31. 10:13:46

Amit belinkeltetek, azon a képen nem néz ki rosszul Berki. A lábai is eléggé rendben vannak magához képest. Valahol olvastam, hogy elég tudatosan felépíti a celeb karrierjét, a vasalás is erről szól. Szerintem is alkalmatlan a műsorvezetésre, nagyképű, de úgy tűnik a TV2-nek ez kell.
És ugye, aki 30 milláért tölt el 2 hónapot Costa Ricán az valamit nagyon tud.:)
A műsorról annyit, hogy gyakorlatilag nem látunk semmi játékot, cselszövést. Védett vagyok, király vagyok! Ha nem, akkor mindenki egy alattomos álnok kígyó ,aki az én fejemet akarja.
Patrik-Adri páros legalább élvezi a nyaralást. Talán ők is sejtik, hogy a minden megtörténhet hotelben nem viszik végig. De addig jól elvannak. A többiek nem is élvezik, csak görcsölnek hetente.
Nem tesznek semmit a játékért. Loki, Péter és Snezi. Talán ők kavarnak valami játékszerűséget, amivel remélhetőleg végigviszik.

Armador85 2015.03.31. 10:15:11

Egyetértek, a színvonal jelentőset esett ezzel a sutyerákkal. Hétről hétre azt gondolom, hogy nem lehetséges ostobább, taszítóbb embert behozni és eddig mindig sikerült rálicitálni. Komolyan mostmár visszasírok egy Naomit, de lassan már egy Milánt is. Szalmával volt töltve a feje, de legalább szerényen viselkedett. Remélem nem jutunk oda, hogy majd Beust kell visszasírni. Akivel kapcsolatban egyébként - a tegnapiakat látva - bennem újra felmerült, hogy nem szimplán ostoba, hanem értelmileg sérült..

gorkmc 2015.03.31. 10:15:44

@Eruka: Félreértettél. Az általam vizionált sorrend: Beus pofon - Beus haza - Loki háta üres - Melanie jön - Melanie beáll Loki üres háta mögé - Ádám szövetsége működött - Ádám védettséget kap - régi fiú repül

introverted22 2015.03.31. 10:18:46

@pogona vitticeps: Nem zárható ki, hogy neki is benne volt a keze, de a tegnap este mutatott hiszti alapján Butustól is simán kitelik az a pofon. Az Éjjelben a bővített verzióban pl már meg is lökte Lokit, aki ezt hárította azzal, hogy átölelte, amire a kis hülye visszaölelte. Szóval sztem Beus lesz az, aki... Nnna de gyökérék se most fognak hazarepülni, hiszen róluk meg kikerült a szexvideó, ahhoz meg mindkettőnek valameddig bent kell maradni. Az a baj, hogy túl sokat megírtak már az újságot ahhoz, hogy izgalmas legyen az egész. És a most bent lévő játékosok (Loki és Pjotr kivételével) az észnek is híján vannak. Rajtuk kívül eddig egyedül csak Marianna volt, aki megvillantotta az agysejtjeit. Apolka depibe borult, ő ezért semmit nem mutatott, pedig sztem lett volna mit. Naomi azt hitte, hogy van mivel gondolkodnia, de benézte. A többit meg hagyjuk...

introverted22 2015.03.31. 10:23:23

@gorkmc: Ez azért is működőképes, mert így Loki is védett, hiszen Ádika nem alkothat egy párt a nőjével, tehát nem állhat Loki mögé, így Loki is védett. Szóval ha a pár bármelyik tagja védettséget kap, akkor a párjával szövetkező azonos nemű is.

hányok (törölt) 2015.03.31. 10:24:23

@tenyered_érted?: Jaja szerintem is jól néz ki azért lett helyezés nélküli 25 ember közül ,de ha el is olvastad volna amit írtam mellé az segítene.

mézescsók 2015.03.31. 10:28:04

@Morfologista: Túl szép, hogy igaz legyen.

Az oldal jobb felső második képén lévő nő véletlenül nem Melanie? (jobbról a második) Mert, ha igen, akkor maradnak egyelőre. G@Mildi_Bp: ondolom az, hogy mindkettőjüknek mennie kell, az csak erre az egy alkalomra vonatkozik (ha találnak maguknak párt, akkor úgy megy tovább, mintha nem páros játékosként mentek volna be - csak így logikus).. Tehát Aranypart Ádám valamelyik manővere bejött, a taktikából pedig az a jó, ami beválik. Jelen esetben az övé, mi meg fanyaloghatunk, amennyit akarunk.

@Hooshee: Beus hisztijeit nagyon bírja Loki, ő maga mondta! Ha Beus nem esik ki, semmi oka lecserélni Melaniera. Biztos, hogy Beus kiesik?

@windsor: Szerintem is látnánk, de vajon sixx hányszor nézi végig ezt a rettenetet, hogy ilyen apróságokat észrevegyen? Nekem akkor se jutott volna eszembe, ha premier planban mutatják percekig!

Ditti82 2015.03.31. 10:29:01

@tenyered_érted?: A 2-ben Edina és Máté is csak élvezték a nyaralást, mégis milliomosan jöttek haza.
@gorkmc: Az mondjuk nem lenne igazi szövetség, így nem lenne fair dolog védettséget adni.

Almeron 2015.03.31. 10:32:42

Az hiszem eljött az ideje, hogy befejezzem ÉH-s nézői pályafutásomat.

Egyszerűen a műsor színvonala nem megfelelő számomra, illetve megcélzott közönsége már nem én vagyok.
70-es IQ-val rendelkező fiatal prostik, magamutogató repperek, és a PornHub-ot megszégyenítő pornós videók ...
tv2.hu/eden_hotel/172505_melanie_oralisan_kenyeztette_adamot.html

ez már nem az a bizonyos taktikai játék, ahol hébe-hóba egy két paplan alatti maszatolás zajlik...

Bár kíváncsi vagyok, hogy a köv. bejövőnek vajon nem lesz e olyan küldetése, hogy le kell feküdjön valakivel a védettségért? Végül is lassan belefér, akár a gruppen party is :)

Ditti82 2015.03.31. 10:34:56

@windsor: Lehet, a "híres" zuhany alatti szexuális aktus rögtön az 1. napon volt. Párt nem alkothatnak, de mást szerintem igen.

mézescsók 2015.03.31. 10:39:11

@windsor: Ezt miből gondolod, mármint, hogy a párral szövetkező is védettséget kap? Elmulasztottam valamit?

introverted22 2015.03.31. 10:42:00

@Ditti82: Reménykedjünk ebben és akkor hátha hamar mehetnek a levebe. Mert nekem nagyon ellenszenves a pasi egója már önmagában is, de ezzel a nyálas 8 hónapja vagyunk együtt, egyforma pólót hordunk és közös tetkóink vannak kapcsolat meg aztán végképp a béka segge alá rakja őket. Miért csak ovis hülyéknek csinálnak műsort? Én nagyon szívesen megnézném, hogy felnőtt szingli emberekkel, akiknek agya is van, hogyan működne ez az egész. Szívesebben nézném pl, néhány blogtárs taktikázását heteken keresztül, mint a műmelleket és a faxpörgetést. Nekem pl a jó alak se számítana, csak legyen benne igazi játékosi csavar.

Krétagarbó 2015.03.31. 10:42:20

@Almeron: még be sem ment a csaj, a tv2 már ilyen videót rak ki? :-O

introverted22 2015.03.31. 10:43:41

@mézescsók: Csak logikusan gondolom. Ha Loki választja Melanie-t, akkor az esetleg védett Ádám nem állhat be mögéjük 3-nak, hiszen ő nem lehet Melanie párja. Így Lokit tuti nem ejtené ki. De bárki mellé kerülne Melanie, Ádám védettsége esetén ő tuti nem kéne, hogy aggódjon. Így kvázi védett lenne.

Bride 2015.03.31. 10:46:05

@hányok: pedig ezen a kepen, neki van a legjobb laba :D

Krétagarbó 2015.03.31. 10:46:17

@Krétagarbó: mármint a műsor szerint be sem ment:)

Egyébként pedig sajnálom, a szándék valóban egyértelmű. Ha a csatorna inkább ezekre az eksönökre megy rá, akkor az mutatja a szándékot és a műsor irányát, a tematika már csak másodlagos és ez is kezd elmenni a nagyon trash vonalba. Kár, mert ezt a játékot ilyen Peti -Loki-Snezi féle keverésekkel nagyon élvezetessé lehetne tenni, de ezen nem segít, ha ilyen Aranypart jóskákat küldenek be faszt mutogatni.

Bride 2015.03.31. 10:48:45

Én kezdem már unni ezt a védettségesdit, az előzőekben nem volt ennyi védettség. Így kb teljesen mindegy ki mit csinál, ha báll mögé egy védett, akkor repül..nincs is értelme taktikázni, a szerencsén múlik ki marad bent. Remélem nem lesz védett MandulÁdi..

Almeron 2015.03.31. 10:51:27

@Krétagarbó: ez őrület...
nyilván a botrány fokozása miatt rakták ki a videót, de de végignézve... eddig Patrikot és Adrienn volt az ügyeletes szexelő pár, de ők legalább "hétköznapian" adták elő. Takarók közé bújva, sátort építve, hogy valódi akciót ne láthassunk. Persze vitatható, hogy mennyire okos ötlet, vagy sem, hogy az egész ország nézi őket, de akkor is volt/van annyi szégyenérzetük, vagy tartásuk.
De az új pár... mintha egy pornófilmet néztem volna. Teljesen tisztán kivehető orális közösülés, lovagló/egyéb pózok, ahol a behatolás szépen megtekinthető. Mintha nem először csinálták volna kamerák előtt.

2015.03.31. 11:00:42

miért van kikockázva berki?

nem noé hanem zoé :D de ezen röhögtem

kár ez az aranypart szint az édenben

2015.03.31. 11:03:14

@windsor: @Mildi_Bp: sztem is látnánk akart lenni

2015.03.31. 11:04:00

sneci nyilván pénzért akarja a gumicsöcst majd eladni a magazinba azért nem mutatja ingyér

sixx · http://comment.blog.hu 2015.03.31. 11:07:35

@IKDFA: ha gondolod, elküldöm neked a nyersről készült screenshotot, azon ott lesz, mit húz alá ez a fos, és mit nem.

tenyered_érted? 2015.03.31. 11:19:15

@hányok:

Megszoktam már, hogy a fórumon erős fikázás megy mindenkire. Lehet, hogy szerintetek Berki szarul néz ki a képen, de akkor lécci TE is rakj föl magadról képet, hogy TE hogy nézel ki.
Elég sokat járok edzőterembe, elég sok tonnát megmozgattam már, de én NEM nézek úgy ki mint ő, és kevés embert láttam aki tényleg jól néz ki. Ő itt a képen jól néz ki. Lehet, hogy nem ért el helyezést, azért kemény munka van mögötte. Ezt mondom úgy, hogy nem kedvelem, de a munkát értékelem ebben a kinézetben.
Azért üzenem neked, hogy szívesen futok veled félmaratont is és még sakkozom is veled, mert úgy tűnik hogy mind fizikai szinten, mind szellemi szinten itt mindenki fölött vagy.

2015.03.31. 11:38:47

@vastyúk is ..: imádlak megfogtad a lényeget :DD

Én amúgy értékelném, ha beuska helyett loki visszaállna nórihoz

n3spr3ss0 2015.03.31. 11:48:25

Hihetetlen gyökér társaság.

Ditti82 2015.03.31. 11:51:50

@fosch9: Ha nem kapja a nyakába a hotel legújabb ostobenkóját. :D

egy igazi barom vagy mária 2015.03.31. 11:59:00

Ádám a király :) "Egyik lány sem tetszik, nem létesítenék szexuális kapcsolatot, hacsak nem vagyok nagyon részeg " :D:D
A sok fikázótól kérdeznék azért. Mégis hogyan kéne valakinek bemennie egy ilyen helyre, ha nem nagy arccal? Ott van 8 ember akik együtt vannak, ismerik egymást 20-25 napja. Menjen be mulyán, hajbókoljon, kedveskedjen, aztán húzzon haza 3 nap múlva?
Nagy az arca, be is fostak tőle. Az önbizalomhiányos Bence pedig rögtön megkattant a féltékenységében.
Azt sem értem, hogy mit vártok taktikai játékot? Bejön valaki, van védettsége, ami a párválasztón derül ki, ott mégis mi a bánatot lehet taktikázni? Ez egy szórakoztató műsor.

2015.03.31. 12:12:38

@Ditti82: kezdem én is feladni az édent lélekben ezek miatt

Zoe_the_Genius 2015.03.31. 12:12:58

@hányok: speciel a Berki lába kibaszott szép. Felül nincs igazán íve, de semmi gond a formájával szerintem.

losik 2015.03.31. 12:13:48

A tegnapi volt az első rész amit nem láttam, gondoltam, hogy majd visszanézem, de nem. Kurva rossz irányba mennek el a dolgok, akár még érdekes is lehetett volna az, hogy egy párt küldenek be, de ezeket? Még be sem ment a csaj, és máris három videó van fent amin szexelnek. Remélem ez azt jelenti, hogy nagyon gyorsan kiesnek, ezért kellett berakni ilyen gyorsan.
Pont a múlt heti befejezés után lehetett volna izgalmasabb irányba vinni a dolgokat; (mi lesz a Béjvacs - Nóri párral), ehhez képest gondolom ez a vonal teljesen elsikkadt, hiszen egy mondat sem volt az összefoglalóban belőle. Úgy érzem marad a hogyvolt, amíg ez az irány.

Doomgod 2015.03.31. 12:14:28

@hányok: Munnyuk a képen éppen Berkinek van egyedül lába, s nagyjából arányo is a felsőtestével.

Doomgod 2015.03.31. 12:14:50

@hányok: Munnyuk a képen éppen Berkinek van egyedül lába, s nagyjából arányo is a felsőtestével.

kszanaksz 2015.03.31. 12:19:28

Unalmas a műsor. Trasht is lehetne érdekesen csinálni, ha már mindenképp azt akarunk, a szennyes is lehet érdekes, változatos, meghökkentő, stb... de ez most csak szimplán egyforma, egyhangú, érdektelen. Bedobni egy nagyarcot meg némi seggrázást, ez olyan megúszós.

Mirocska 2015.03.31. 12:21:51

@fosch9: Azt hiszem, ezentúl én is csak a hv-n fogom követni. Semmi kedvem nézni ezt az IQ-gyenge társaságot... :-(

kszanaksz 2015.03.31. 12:35:16

Annyira gáz a műsor, hogy a kibeszélés jelentős hányada Berki lábáról szól. :-)
Ó Mr. Berki, az ön lába úgy megdagadt!
www.youtube.com/watch?v=Ktlpea018Cc

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.31. 12:39:52

Kircsi a 83% gyökér szavazati eredmény. :-)

mézescsók 2015.03.31. 12:41:53

@windsor: Ez bárkire állhat, nemcsak Lokira és szerintem semmi köze semmilyen védettséghez. De miért is kéne védettség? Jelenleg, illetve ha bemegy Melanie, akkor egál az ivararány. Ha nem megy be Melanie, mert Ádámnak nem sikerül párt szerezni neki, akkor mindketten kizúgnak, és szintén.
Ha mondjuk megdumálja Lokival - akiről ugyan nem tudom elképzelni, hogy Ádám szép szeméért párt cserélne, de ez most mindegy -, hogy álljon a csaja mögé, akkor ez csak azt jelenti, hogy Melanie lenne a párja, nem kapna a védettséget és ugyan mire is? A jövő hétre? De ugyanez a helyzet, ha mondjuk nem Loki, hanem meghúzva a váratlant, mondjuk Bence hagyná lógva Snezit - annak szerinte úgyis bejön Aranypart - és beállna Melaniehoz. Ádám pedig eleve nem állhat a barátnője mögé, mert akkor szintén a repülőtér az opció.

Valakinek még be kellene mennie ezen a héten, vagy kiesni, mert így nincs tétje a ceremóniának.
Akárki, akárkivel, akármire esküszik össze, a végére maradó pasas nem lehet annyira hülye, hogy odasorakozzon valahova harmadiknak, ha még van pár nélkül maradó nő.

malevil2050 2015.03.31. 12:42:44

Asztat hiszem mától új nevet adok panzsiónak légyen eszentúl b@szcuria.Ippen monntam emesének,figyeld meg nem soká nagy toszások leccnek premierplanban.Erre mit ád isten, tessék.De ez még semmi , lecseszett h má megint az xhamstert nészem,hiába mondom néki h esz nem asz,esz bíz a hotelmentol.De mé fehérfekete? - kérdeszte.Mé mé, mer setét van.

mézescsók 2015.03.31. 12:44:41

@Zoe_the_Genius: A felsőtestéhez képest szerintem rövid. Ettől aztán olyan orángutános kinézete van a fickónak.

Krétagarbó 2015.03.31. 12:48:38

@mézescsók: az a feje miatt is kissé orángutános:))

tomfree 2015.03.31. 12:54:46

@egy igazi barom vagy mária: a hajbókolás és a nagypofájúság közötti szélsőségesség között van némi mozgástér.
"Nagy az arca, be is fostak tőle. " -Konkrétan kire gondolsz többes számban? Max attól félhetnek, hogy a szerkesztők védettséget adtak minden második új embernek.
"Azt sem értem, hogy mit vártok taktikai játékot?" - Ez hivatalosan egy taktikai reality show. A szerkesztők elszúrták az egészet, de így még csak nem is szórakoztató az egész.

tvbuzi 2015.03.31. 12:55:20

Az első széria tetszett, ez nem nagyon.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.31. 12:58:46

@Krétagarbó:

Nem érzed úgy, hogy kezd a színvonal úgy minden alá menni? Valahogy már nem élvezem az adásokat, reggel mikor olvasom a hv-t, látom már sixx se tudja feldobni - a semmit nem is lehet. Tök csalódás.:(

Krétagarbó 2015.03.31. 13:05:38

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: de, én is ezt látom, pedig én még az Éden1-et nem is láttam, az nekem kimaradt, csak a 2-t. És sokak szerint az sem volt már az igazi.
Ami nekem beszédes: az Éden 2-t még együtt néztük a férjemmel, aki pedig nem igazán kedveli a reality-ket amúgy, de azt még ő is élvezte. Ezt most nézni nem bírja...

vastyúk is .. 2015.03.31. 13:07:44

@malevil2050: új névnek a Kúria is simán megteszi. asszociációban kevésbé fejlett egyéneknél esetleg Kúroda. :D
Muszáj megkérdeznem, hogy Emese szokott-e válaszolni?

tvbuzi 2015.03.31. 13:18:10

@vastyúk is ..:
Következő reality lehetne az, hogy bezárnak 10 embert és aki a legtöbbet baszik megnyeri.

vastyúk is .. 2015.03.31. 13:21:19

@tvbuzi: és lehetne a reklámszövege, hogy 'lyuk nem marad szárazon'.. Egyébként már nem állunk messze ettől a felállástól :P

tvbuzi 2015.03.31. 13:26:32

@vastyúk is ..: ilyen táncverseny helyett is a jövő héten már talán szopóverseny lesz a lányoknak.

vastyúk is .. 2015.03.31. 13:28:59

@tvbuzi: jujjj. És a palikat hogy mérjük meg ilyen mércével? Ki tudja tovább tartani, hogy el ne durranjon?

LETOH_NEDE 2015.03.31. 13:31:12

szerintem az a szerkik terve - mármint ha sikerül Ádámnak a megadott feladatot végrehajtani - hogy egy másik pár fog kiesni.

tvbuzi 2015.03.31. 13:33:40

@vastyúk is ..: ilyen ötletekkel a következő műsorban szerkesztő leszel...:)
Kíváncsi lennék egy öfire sixx tollából.

Chuck Νorris 2015.03.31. 13:42:14

Sziasztok!
a Fröcsögjönbe Snezi is ott táncol, napszemüveg van rajta és kisebb a mejje. nézzétek meg

vastyúk is .. 2015.03.31. 13:47:23

@tvbuzi: hát igen, elég alacsony az a kerítés, amit a szerkiknek kell átugrani :D. hát nem tudom, hogy jól átgondoltad-e ezt az öfi kérdést. Nem lehetne túl izgi. Legfeljebb ha Diamond Jenifer féltékenységből leharapja Moby Dickjét. Izgulhatnánk, elvérzik-e?

kszanaksz 2015.03.31. 13:53:47

@Chuck Νorris: Most vagy az van, hogy tényeg ott van csak vak vagyok és nem látom, vagy beszopattál keményen és megnéztem ezt a szart, amitől annyira egyszerű lettem, hogy elmegyek Jason Voorheeshez, kölcsönkérem a kedvenc vajazókését és lemészárollak.

vastyúk is .. 2015.03.31. 13:59:26

@kszanaksz: én sem leltem meg Snezi, és hasonló gondolatok kavarognának a buksimban, ha nem folyósodott volna el, a szürkeállományom. Hálát adok az égnek, hogy még tudok írni.

2015.03.31. 14:00:59

@Mirocska: ha a héten nem esnek ki akkor esélyes..
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: igen :(

Chuck Νorris 2015.03.31. 14:02:11

@kszanaksz: nézd meg még párszor, mert nem könnyü észrevenni :)

vastyúk is .. 2015.03.31. 14:03:52

@Chuck Νorris: plíz egy időpontot tájékozódó pont jelleggel nem írnál ide? Megkönnyítenéd az életet.

kszanaksz 2015.03.31. 14:05:08

@Chuck Νorris: Megyek a haleffel és abból is lesz egy ugyanolyan című klip... :-)

malevil2050 2015.03.31. 14:05:43

@vastyúk is ..: Natyon találó a meknevezésed.Emese,,,hátttt,,,amiko jóban vatyunk,akko igen.

Chuck Νorris 2015.03.31. 14:09:45

tudjátok én azon gondolkodtam hogy igazán akkor lennének jók ezek a kiválasztásos ceremóniák ha pld a mögéállási sorrendet nem a Berki/szerkesztők határoznák meg hanem kisorsolnák ki hanyadik, vagy olyat is lehetne hogy nem látnánk ki kihez állna. pld minden fiu beáll egy paraván mögé, xsak az arcuk látszik, és a lányok meg hátulrol bemennek, és a végén kiderül. persze a paravánon lennének elválasztó elemek is. igy a csajok sem tudnák ki üres ki teli... :)

Chuck Νorris 2015.03.31. 14:11:13

@vastyúk is ..: jovanna, nincs is benne, csak meg akartam osztani a klip élményét, ezért találtam ki, hogy más is megnézze :)

Rayen 2015.03.31. 14:12:50

Valaki erősítse meg tényleg benne van-e, ne nézzem hiába. :)
Lokinak van érzéke a pszichológiához, ahogy leutánozta Butuska hisztijét, kioltotta azt.
A twerking verseny az eddigi legátlátszóbb húzása volt a szerkiknek, külön Snezinek rendezték.
Az Éjjel meg végig arról szólt, Ádámapuka kit és hányasával szúrna, Berkit nem is érdekelte más. A foglalkozását asszem sejtem.

vastyúk is .. 2015.03.31. 14:14:45

@malevil2050: rendben, a lényeg, hogy nem magadban beszélsz ;)

@Chuck Νorris: Hát ezt nem fogom tudni megbocsátani még kerek 10 percig.

Rayen 2015.03.31. 14:14:50

@Chuck Νorris: háhá, nem dőltem be. :D

Chuck Νorris 2015.03.31. 14:17:44

hozzászolva az általános témához.is, nekem sem tetszik a főmüsor, volt egy két jó adás, (talán a beusos volt eddig a legviccesebb mikor eldugták Nózit.), de amugy egy nagy kalap kaka. viszont az éden éjjel sztem szórakoztató, bövebben adják le a viccesebb szitukat, pörgösebb, kevesebb az üres taktikázos szövegelés, és bár nem szimpatizálok Berkivel, de szerintem jól vezeti a müsort, jók a beszólásai is, és Pamela meg a diktátor csaj sem vészes.

kszanaksz 2015.03.31. 14:17:58

@Chuck Νorris: El van nézve. Sajnos meg is. :-)

kontratenor 2015.03.31. 14:23:25

Becsülöm sixxet, mert én nem értettem a snezis beszélgetések szövegkohézióját, ő meg valamit csak kihozott belőle.
A rész momentuma díj győztese pedig:
Snezi, ahogy a Bence általi felvitel előtt teli ökölből kapaszkodik a talpas borospohárba. Prájszlessz.
Pozitívum még:
Nóri, aki hiánytalanul megértette a feladatot (!), hiszti nélkül letolta, valószínűleg ő melózott legtöbbet a produkcióján.

Chuck Νorris 2015.03.31. 14:24:08

Amugy viccen kivül a Szia videokilppükbe sztem ott van Snezi. legalábbis nagyon hasonlit rá az egyik vonagló ribi

Chuck Νorris 2015.03.31. 14:29:09

van pár jó komment a video alatt...
-> ez tényleg kurva jó...de csak 2:11 és 2:13 között
:DDD

DeadEnd · http://dend.blog.hu/ 2015.03.31. 14:30:57

pl 2:45-nél?
[url=http://kepfeltoltes.hu/view/150331/ikertornyok_www.kepfeltoltes.hu_.jpg][img]http://kepfeltoltes.hu/thumb/150331/ikertornyok_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/img][/url]
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [url=http://www.kepfeltoltes.hu]http://www.kepfeltoltes.hu[/url]

introverted22 2015.03.31. 14:32:12

@mézescsók: Én csak feltételesen írtam, hogy ha van neki, akkor. Meg azt is, hogy akárki áll be védettség esetén a pár másik tagjához, arra igaz lehet. Azért írtam már védettséget, mert itt már mindenkinek védettsége van lassan a régieken kívül. Ami baromság, de valamiért azt gondolják a szerkik, hogy így jó a műsor... (megsúgom nekik: NEM)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.03.31. 14:34:48

@vastyúk is ..: ".. új névnek a Kúria is simán megteszi. asszociációban kevésbé fejlett egyéneknél esetleg Kúroda.
és lehetne a reklámszövege, hogy 'lyuk nem marad szárazon'.. "

:D:D:D:D hát... ez kurvajó.

Chuck Νorris 2015.03.31. 14:35:39

na végignéztem pár számot, nem is legalja kategória mert legalább dallamos. nálám böven befér az igényes fos kategóriába.
van pár ütös rim is, ez a kedvencem.
akinek ma este randi kell
azonnal a szandit csapja fel.

vastyúk is .. 2015.03.31. 14:48:26

@Chuck Νorris: én már nem hiszen el, ha farkast kiáltasz :D

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): igyexik az ember ;)

Ronni 2015.03.31. 15:11:42

@windsor: iGAZAD VAN DE TELJES MÉRÉTKBEN. Petya kaliberű játékosok, ha nem is mind de legalább néhány az agyhalottak helyett... és nézhető is lenne a műsor. Ez így max csak szánakozó fejcsóválást vált ki. Amúgy hogy képesek a legalját összeszedni, bár Loki nálam feketelistás de Péter után még ő az egyetlen aki némi agyal is bír.

natalja (törölt) 2015.03.31. 15:27:17

Nózi vajon ott van Butusnál "munka" közben is? Szürreális látvány lehet....

hányok (törölt) 2015.03.31. 15:53:56

@tenyered_érted?: Az elég szomorú ha régóta jársz terembe és nem nézel ki úgy mint Berki na de ne csak a szájam járjon 9 éve edzem itt a profilképem faszbukról:scontent-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/11045480_859731160732870_2288352251935408099_n.jpg?oh=31c11ee3f16b79e788c877702c1046d1&oe=55B58167

hányok (törölt) 2015.03.31. 15:57:59

@tenyered_érted?: Ja és azt megint megsúgom olvasni képtelen kollegám,hogy nem ért el helyezést a versenyen ahova 1 év edzésmúlttal és csurig kokszolva ment.Valószínűleg a bírák jobban értenek annak eldöntéséhez ,hogy mi felel meg az esztétikának a kategóriájában és nem hiába lett helyezés nélküli.Persze itt biztos mindenki 1000éve edz és jobban tudja úgyis.

tenyered_érted? 2015.03.31. 15:58:41

@hányok: Szép. A munkát itt is értékelem.

nyílegyenes labirintus 2015.03.31. 15:59:33

Nem ennek az Ádám gyereknek a faterja repült rá a PókmajomSzandra csúnyájára anno? Valami ilyesmi dereng...

hányok (törölt) 2015.03.31. 15:59:58

@tenyered_érted?: Ja mivel szellemileg is levagyok maradva ,ahogy soraidból kiveszem azt még megemlítem ,hogy negyedikes jogász hallgató vagyok csúszás nélkül.Ja amúgy nagyon szeretek sakkozni részemről mehet ,edzés után kedvenc hobbim szinte.

tenyered_érted? 2015.03.31. 16:18:50

@hányok: Elmentél rossz irányba. A blog alapvetően az Éden Hotelről és a benne lévőkről szól. Attól, hogy jogász hallgató vagy még nem minősülsz okosnak is. Attól, hogy vkit fikázol nem leszel erősebb, se szebb. Ismerdd el mások erényeit is, attól Te nem leszel kevesebb. Nem tudom mit akarsz bizonygatni. A képen látszik, hogy erős vagy, de az kevés. Én gyorsabban futok nálad, így el tudok szaladni.:) Sakkozhatunk is, de sajnos abban semmi esélyed nem lenne. És felsorolhatnék még több 100 játékot is amiben megmérkőzhetünk. DE ettől mi változna??? Kinek lenne igaza? Ki az okosabb?? Te mert legyőztél mondjuk sakkban, vagy én aki a 99 másik társasjátékban. Vagy fordítva?
Ki az erősebb:Te mert 170-el nyomsz fekve, vagy én aki 1ó:30p alatt futja a félmaratont.
Mindenki jó valamiben, és azt úgy se lehet megverni abban. Akkor mit bizonyítunk vele? Csak az derülne ki, hogy abban a sportban/logikai játékban/ melyikünk a jártasabb.

ÉS akkor itt fejezem be a válaszokat, mert ez a blog nem erről szól, és sajnos átmentünk személyesbe. És elnézésedet kérem, mert nem ez volt a szándékom.
A szándékom az elismerés volt a teljesítmény iránt. Mindenki teljesítménye iránt. A Te teljesítményed is elismerésre méltó. üdv

Schlomo Goldberg 2015.03.31. 16:29:01

Hány pálcás kurva ez a Melani ? Költői a kérdés, természetesen.

2015.03.31. 16:50:51

Fellépve a tv2 honlapjára az jutott eszembe, hogy régen, amikor kellett (2002) akkor milyen nehéz volt porkát találni most meg ott figyel egy kereskeselmi tv honlapján a címsorban.

Morfologista 2015.03.31. 17:11:08

@Morfologista: ja semmi megvan.
(por-ka) fn. tt. porká-t. A székelyeknél am. a földet, föld porát alig belepő vékony hó, mintegy porhó. Porkára menni, ilyen havon menni vadászatra. A mongolban boroghan esőt jelent.

De te valószínűleg a pornót becézted :) :D

dRm 2015.03.31. 17:13:41

@hányok: Ez kit érdekel, már elnézést?? A blog nem erről szol.

Más: kellemetlen hogy a TV2 ilyen irányba vitte el a dolgokat. Kezd nagyon trash lenni. Egy darab Beus ugyan erősen határeset de egyedül még beleférne a műsorban, dehogy ez a hülyegyerek az agresszív sipítozós kurvájával mit keres itt az nem értem. Kiváncsi vagyok, hogy hogyan tovább de remelem hogy nem csak erről a két gyökér sz*rrol fog szólni a műsor. Mi a f*sz ez TV2?

natalja (törölt) 2015.03.31. 17:50:56

@Schlomo Goldberg: Kurva? Ejnye. "Hobbimodell. " Kábé mint Beuska. :D Remélem, nem úgy tervezték a szerkik, hogy huzamosabb ideig szórakoztatnak minket a hobbirapper, hobbimodell stb. vonallal.

halványlilaköd 2015.03.31. 18:14:06

Ha jól figyeltem eddig 4 bentlakónak van normális szakmája... azért ez elgondolkodtató.

Direkt nem nevesítve: eddig 2x jött elő a sakk... érdemes lenne statisztikát készíteni, hogy itt hányan tudnak sakkozni, és milyen szinten. Ha majd vége lesz az ÉH-nak, akkor akkor online meg is nézhetnénk a nagy tudásúakat... tudom nem erről szól, de rohadt nehezen lépek túl már az olyan hozzászólásokon mint a Beuska meg a sakk... stb. ( Ha fontos akkor leírom hány diplomám van, de a szart sem érdekli... én sem ezért vagyok itt!)

xukxuk 2015.03.31. 18:24:12

Ideág is eljutottunk.Nekem azt mndták.nézd nyugodtan ez nem a való világ.Itt magasan van a mérce.Meggyőztek,némi hezitálással de belevágtam.Bizony kár volt az elpazarolt időért.Most hogy már egy jó kis adag pornó is bekerült a rendszerbe, ezzel betolták a nyaktiló alá a "produkciót". Csak nehogy az a bizonyos "szövetség" ezt is bezárassa.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.31. 18:56:43

@fosch9: bánatomban visszanéztem az összes Revenge-t :D:D

vastyúk is .. 2015.03.31. 18:59:36

Emberek, aggodalomra semmi ok! Van egy csomó gomb a távirányítón. Nem kell végig nézni. A poreszre sem kell rákattintani, legfeljebb csak az éden éjjelbeb jöhet szembe. Mondjuk nekem nincs super2-m. Sixx úgyis ír róla összefoglalót, azon meg majd kedvére mulatozhat mindenki. ;)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.31. 19:00:44

@Chuck Νorris: Berki egy nagy tahó. Az ellenvéleményt egyszerűen lesöpri az asztalról. Az meg, hogy Cintike nem vészes... Akkor mi a vészes? :D:D:D

SEHERIKE23 2015.03.31. 19:02:14

Nem tetszett a tegnapi adás. Honnan szedik össze ezeket a celebeket? Azt hittem, ezután érdekesebb lesz, de a tegnapi beköltöző művész kiverte nálam a biztosítékot. Kijelentette, hogy Ő "egy erős játékos!" Honnan veszi, miből gondolja? Akkora arccal jött be, és már azt is tudja, hogy kiket fog kirakni. Remélem Ő lesz az első kieső, a ribijével együtt! Láttam a képet róluk, a TV2 már kirakta, azt hiszik ezzel nő a nézettség? Rohadt szar volt ez a rész. Undorító az is, hogy minden este hótrészegre isszák magukat. Ennél már az is jobb, ha alszanak. Berki az előzetesbe bemutatta az Ádám csaját, hát az is olyan stikkes mint Beuska, ahogyan rikácsolt.:)

SEHERIKE23 2015.03.31. 19:05:41

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: - Szerintem Cinthya azzal virág koszorúval a fején, egy hibbant tyúk, de Ő biztos tavasz tündérnek képzeli magát.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.31. 19:06:03

@halványlilaköd: Mennyünk továb!. Hányan ismerik a GO nevű játékot? Mondjuk inkább, hallottak róla? :DDDD

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.31. 19:08:54

@SEHERIKE23: Én még asse nagyon tom elhinni, hogy Cintike bármit el tudna képzelni:)))

Schlomo Goldberg 2015.03.31. 19:18:00

@natalja: én sem szeretném, Naomit még megértettem és már vissza is sírom.

2015.03.31. 19:21:52

@vastyúk is ..: egyetértünk :)
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: még nem láttam de jó ötletet adtál, én a Leftovers-t kezdtem el :DDD

natalja (törölt) 2015.03.31. 19:22:27

@Schlomo Goldberg: Nem gondoltam volna, de én is.... :D

SEHERIKE23 2015.03.31. 19:23:14

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: - Igazad van, Ő is az agyhalottak népes táborába tartozik.:))))

2015.03.31. 19:28:09

@fosch9: Na azon lehet igazán jót tematikázni :)

ÉH3sZ 2015.03.31. 19:39:39

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Cinci csak kíváncsi! Az adás előttig be van zárva egy sötétszobába és serkentőket kap, nem csoda ha hadar és csapong össze vissza. A ruháit egy vak pápua választja ki kockadobással egy angol használtruha nagyker ötéves raktár készletéből.
De ez nem biztos:)

2015.03.31. 19:39:47

@Szent Borzadály: ehehe :))) láttad? tetszett? nekem a könyv igen így reménykedem a sorozatban is :D

2015.03.31. 19:47:24

@fosch9: elég zsúfolt időszakomban láttam, volt hogy egy-egy részt csak többszöri nekifutásra sikerült megemésztenem, rendesen rá kellett hangolódnom, mire beszippantott, akkor a könyvet is el akartam olvasni, de aztán az elmaradt végül. de! nincs elfelejtetve :)

2015.03.31. 19:54:14

Ádám arcoskodásán felváltva mulattam és szörnyülködtem magamban, remélem nagy paff lesz a vége :)
Az Aranypart kimaradt nekem, vajon vissza lehet nézni vhol? (tudom, guglizzak) (jó, majd később)

Krétagarbó 2015.03.31. 19:57:27

@Szent Borzadály: youtube-on. én valamelyik nap rohadtul ráértem és az első 8-9 részt visszanéztem (egy rész kb. fél óra), elszívta az összes agyam. Csak óvatosan:)))

2015.03.31. 20:04:53

@Krétagarbó: áhháá, köszi :) pont nekem való lesz :) jegyeztem! :)

@fosch9: márpedig _könyvet_kölcsön_nem_adunk!!! :D túl jó szívű vagy, értékelem is! :)))

kamilla123 2015.03.31. 20:17:04

@Krétagarbó: ha ráérsz, akkor inkább az ÉH 1-t nézd vissza. megvan az egész asszem a viasat oldalán. és ha nagyon nagyon ráérsz, akkor Sixx hogyvoltjait is mindig olvasd mellé. Egyrészt betojsz majd a röhögéstől (klsszisokkal jobbak voltak, mint a mostaniak. nyilván az alapanyag műsor miatt), másrészt nem fogod elhinni, hogy ilyen is tudott lenni az ÉH. Ott is voltak bunkó játékosok, pl Bunkó Pista, Nyíregyháza második legszebb férfi felsőteste, de azok még szerethetők is voltak és nem ment el pornó vonalba.

2015.03.31. 20:19:43

@fosch9: tudommm, de akkor nem érzem a papír szagát, pedig azt imádom :D

2015.03.31. 20:22:54

@Szent Borzadály: én váltogatom hol rendeset, hol ebookot D

2015.03.31. 20:28:09

@fosch9: jó, meggyőztél :)))
@Krétagarbó: ó, igen, hallgass @kamilla123: -ra :) mindkét szériát kétszer néztem meg (+olvastam újra a hv-kat), és másodjára is jól szórakoztam, volt akit első körben kimondottan utáltam, de újranézéskor már kedvenc lett :)

2015.03.31. 20:35:27

@Szent Borzadály: örülök :)
egyébként egyetértek h visszanézve szórakoztatóbb az éden 1 is mint elsőre volt

2015.03.31. 20:40:39

@fosch9: Itt már többen is megjegyezték, és csatlakozom hozzájuk, nekem legjobban a mi-miért-volt-hogy-volt visszajátszások hiányoznak a péntekenkénti kiválasztósdik után , nem értem hogy ezt miért nem folytatják a 3.ban :/

ÉH3sZ 2015.03.31. 20:45:10

@Szent Borzadály: Azok nekem is hiányoznak a mostani Éden Hotelből. Attól tartok már nem is lesznek ilyen visszajátszások:(

Fu Szekh Li 2015.03.31. 20:47:52

Nem lehetne már ezt a szellemi faszméregetést abbahagyni?
Még a VV-nél megegyeztünk, hogy mindenkinek legalább két diplomája van, nincs TV-je, és azon is csak a Mezzo-t nézi. Tegyük még hozzá, hogy mindenki legalább egyszer dobogós volt egy 2000-es Élő-pont átlagú sakkversenyen, és hagyjuk az egészet a 'csába.
Én már baromira unom.

kamilla123 2015.03.31. 20:50:07

@Szent Borzadály: igen, és a ffiak és a nők is sokkal természetesebbek voltak és agyuk is több volt. Meg ami nekem még érdekes különbség a két ÉH között, hogy akkor még valódi érzelmek is voltak bőven a játékban. Nem minden a pénzről szólt. Sokkal szórakoztatóbb volt, pedig kevesebb volt a direkt szerkesztői belenyúlás, hagyták kibontakozni a játékosokat.

2015.03.31. 20:52:39

@ÉH3sZ: @fosch9: Múlt pénteken már kezdtem örülni, h végre volt mivót-hogyvót Apol kiesése kapcsán, bízom (hehehe, persze) benne, hogy mostantól ez rendszeres lesz, és nem csak egyszeri alkalom, nehogy a nézőkék Pjotr ellen forduljanak...Még kivárok :)

ÉH3sZ 2015.03.31. 20:59:14

@Szent Borzadály: A nézők foroghatnak amerre akarnak, az nem befolyásol semmit:) Én szintén kivárok azért:)

Valamiért az a gyanúm, hogy az Álompárost direkt a botrány/nyilvános szex miatt küldik be. Ettől remélik, hogy tovább nő a nézettség?

Fu Szekh Li 2015.03.31. 21:04:18

@Krétagarbó: Kösz szépen, az előbbi is Neked szólt :)

csak mert 2015.03.31. 21:05:43

Halihó :)

most néztem vissza a tegnapit, háááát ahogy pacáékat nézték szex közben :DD

Krétagarbó 2015.03.31. 21:05:50

@Fu Szekh Li: szivi:) ritkán jössz mostanság?

2015.03.31. 21:06:11

@Fu Szekh Li: Azóta volt már ma izom-sport-faszméregetés is, ne nyüsszögjél :))))

@ÉH3sZ: Csak a puszta szimpátiára gondoltam, természetesen :)

gólyamajom 2015.03.31. 21:10:51

@csak mert: Ugye? És közben meg valahol sajnálom is- amikor sírt legutóbb, az nem csak a cigi miatt volt, hanem vmi mélyrl feltörő fájdalom volt- de akkor se épelméjű a csaj. Szeretnék látni egy pszichomokust, aki beengedte ezt a csajt a többiek közé. Komolyabb konfliktus esetén simán kést állítana vkibe :S

2015.03.31. 21:13:23

@ÉH3sZ: igen sztem ettől remélik
@Fu Szekh Li: fuszi ne bosszankodj :D fő a kedvenc kutyám :D
@Szent Borzadály: nem akarlak elkedvetleníteni de sztem csak a különleges alkalomnak szólt..

csak mert 2015.03.31. 21:14:02

@gólyamajom: nem mernék mellette aludni, főleg, ha piás :D

Fu Szekh Li 2015.03.31. 21:14:28

@Krétagarbó: Az az igazság, hogy annyira nem köt le a műsor, ráadásul sokáig nem volt rendes streamem (nekem tényleg nincs tv-m), csak másnap tudtam megnézni az adást, úgy meg nem az igazi itt lenni este.

ÉH3sZ 2015.03.31. 21:15:44

@fosch9: Ahelyett hogy olvasnák a hv kommenteket! Mi megmondjuk h rossz az irány, így csak nézőket vesztenek.

2015.03.31. 21:15:50

@csak mert: Loki tepsi épségéért protestálok :D

Fu Szekh Li 2015.03.31. 21:16:05

@fosch9: Nem bosszankodok, csak untat. Igaz az még rosszabb :-D
Miért akarod megfőzni szegényt?

csak mert 2015.03.31. 21:16:44

@fosch9: de ő élvezi ezt a cicaharcot vagy mit, ami köztük van

2015.03.31. 21:17:17

@csak mert: az igazi kedvencem Noel :D de Fuszi kapitány kutyáját is csípem :D csak ő fantáziakutya Noel meg igazi :))
@ÉH3sZ: na igen de sztem ezek nem olvassák :))

2015.03.31. 21:18:56

@Fu Szekh Li: @dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: csak átvitt értelemben fő a kutya avid van fent :DD nem eszek kutyát (ámbár ha kínait eszem sosem vagyok biztos benne..)
@csak mert: hát igen azt hiszem igazad van :D

2015.03.31. 21:19:49

kezdődik

@Ditti82: csőőő Petikém :D

Ditti82 2015.03.31. 21:20:58

Hajrá régi fiúk!

gólyamajom 2015.03.31. 21:21:04

Béjvaccs feje mindent visz, amikor sztriptíz van :D

ÉH3sZ 2015.03.31. 21:21:58

Melanie szeret és tud szépen beszélni:)

Ditti82 2015.03.31. 21:22:30

Őőő... Nem a szingliszoba fürdőjében szexelnek? :D

gólyamajom 2015.03.31. 21:22:39

+1 pucér segg, másnapos fejjel :D

Ditti82 2015.03.31. 21:23:09

Őszinte leszek: én akkor se másznék rá Ádámra, ha ő lenne az egyetlen férfi a Földön. :D

2015.03.31. 21:24:19

@kamilla123: Magasan van a léc, eddig nem ugrották át, innen szép nyerni :)

csak mert 2015.03.31. 21:24:28

@Ditti82: valahogy én is így vagyok vele... nincs az a pénz

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.31. 21:24:48

Adri amilyen hülye képes és kizáratná magát...

2015.03.31. 21:24:51

@Ditti82: én se de ő azt nyilatkozta h általában azt váltja ki a lányokból h rámásznak :D

haruka 2015.03.31. 21:24:58

Úgy látom Loki kifejezetten szereti az érzelmi sérülteket.

gólyamajom 2015.03.31. 21:25:51

"há most mi az anyámat csináljak...." Becks LOL

csak mert 2015.03.31. 21:26:20

@fosch9: de miből gondodlja ezt?? :D

gólyamajom 2015.03.31. 21:27:28

@fosch9: aha, de milyen értelmes lányok :D

2015.03.31. 21:27:51

azt mondja breki jól teLLiik ádám bent léte

meláni visszanézi ahogy beus dörgöli magát mandulához

Ditti82 2015.03.31. 21:28:41

Bepörög a hisztigép. :D

2015.03.31. 21:28:56

meláni azt érzi megöli mandulát

gólyamajom 2015.03.31. 21:29:05

És elfelejtik elmondani Mandulanénak h ez egy játék, nem ez az esti szórakozás bent LOL

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.31. 21:29:29

Bosszúálló Melanie benyomul.... A kis kegyetlen...

csak mert 2015.03.31. 21:29:37

Macsetét meláninak :D

ÉH3sZ 2015.03.31. 21:29:46

Így kell beengedni Melanit:)

2015.03.31. 21:31:39

@gólyamajom: manduláné :D ehehe lopom
@csak mert: gondolom a diszkóban ezt tapasztalja :D

csak mert 2015.03.31. 21:32:48

húha valaki papucs, de nem kicsit :DDDDDDDDddd

gólyamajom 2015.03.31. 21:33:06

Jajj, indul a hiszti....
nekem ne mondja senki, h ez az első eset h a csávó nem a hűség szobra

Ditti82 2015.03.31. 21:33:09

Mennek hallgatózni, beszarok. :D

2015.03.31. 21:34:02

@csak mert: @ÉH3sZ: ostort meláninak :D
mandula azért összement kicsire :D

gólyamajom 2015.03.31. 21:34:16

A melle a szádban van?
Arról én tehetek ááááááááá :D

2015.03.31. 21:34:33

- Melanie, ő itt Snezi
Azé annyire nem kellett bemutatni Neki h kicsoda.

Ditti82 2015.03.31. 21:34:43

Az igen! :D Az életem értelme VOLTÁL. Muhahaha. :D

malevil2050 2015.03.31. 21:34:47

Jézus máriááááámmmmmmm

csak mert 2015.03.31. 21:34:52

@gólyamajom: és csak színlelte, hogy élvezte :DDDDD

2015.03.31. 21:35:28

És ebből lesz takarónélkül kúrás. Azért szép innen nyerni :)

Zoe_the_Genius 2015.03.31. 21:35:58

ez már tényleg Győzike só

gólyamajom 2015.03.31. 21:36:00

@Ditti82: ez is egy őszinte szerelem volt, megérte a közös tetkó :D

fran7 2015.03.31. 21:36:01

Miből gondolta a tv2. hogy a Mandulaék veszekedése elegendő egy műsorhoz. Már most túl sok, amit műveltek.

Veder1 2015.03.31. 21:36:02

Ez nekem megjátszott amatőr-színészkedésnek tűnik, de lehet hogy vannak ilyen agyhalottak.

,, 2015.03.31. 21:36:11

Látom megy az Éjjel Nappal Costa Rica. Az Éden Hotel mikor kezdődik?

2015.03.31. 21:36:35

De a többiek reakcióit is mutassák már meg!!! :)))
Dráma! Vér!! Intrika!!! Patakokban folyó vérpatakok!!!
:))))))

gólyamajom 2015.03.31. 21:36:56

@anyadahalor: Veszekedés után a legjobbb :D

ÉH3sZ 2015.03.31. 21:37:04

@gólyamajom: Te élvezted Ádám!!!:DDDD

Schlomo Goldberg 2015.03.31. 21:37:43

Melani és Sneci kintről ismerik egymást, be sem mutatkoztak csak megölelték egymást. Nagy család ez a modellek családja.

2015.03.31. 21:38:07

@Vödör: Egyértelmű, színjátszószakkör. Az én arcomról ég a bőr le.

2015.03.31. 21:38:31

@foxglove (F6): ehehehe hát azt buktuk félek h végleg...
@ÉH3sZ: ostort hová v mandula hová? :DDD

sneci úgy üdvözölte mandulánét mint régi ismerőst

gólyamajom 2015.03.31. 21:40:00

@fran7: Arra gondolok ilyenkor, h ők is vkinek a szomszédai, lehet, h a tévében még szégyenlősek is... óanyám :D

2015.03.31. 21:40:01

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: ne is, én mindig beteg vagyok utána napokig :DDD :P
@Szent Borzadály: a többiek lent röhögnek

ÉH3sZ 2015.03.31. 21:41:23

@fosch9: Na, magamnak válaszolgatok, sokat néztem ÁdámÉvát:)

gólyamajom 2015.03.31. 21:43:09

jajjj de ezééért nem tudok beköltözni :D

csak mert 2015.03.31. 21:44:47

térdejjé le :DDDDDD

gólyamajom 2015.03.31. 21:45:00

NA, megmondtam én h otthon ezért több járna :D

aruhamiatt 2015.03.31. 21:45:01

Melaninak szép lába van. Persze ez nem kompenzálja a viselkedését. Csupán esztétikai tényező

2015.03.31. 21:45:08

@ÉH3sZ: nem merem megkérdezni hova szeretnéd :DD

Mandula akkora papucs mint állat.

Ditti82 2015.03.31. 21:45:35

Jaj. Jaj. Ne már. Komolytalan.

Schlomo Goldberg 2015.03.31. 21:46:03

hogy lement kutyába bazz

2015.03.31. 21:46:07

Snezinek igaza van: Melanie nem tudja hova jött be???

(Snezi jó játékos, szemét meg gonosz, de jó játékos)

2015.03.31. 21:46:19

@Majom1Parádé: @csak mert: @Yooha: mindenkire átragadt meláni heve?

gólyamajom 2015.03.31. 21:46:28

hirtelenül... ááááááá

csak mert 2015.03.31. 21:46:39

@fosch9: dehogy papucs, csak jól idomított :DD

2015.03.31. 21:47:38

Azt kell mondjam, Snezi méltó párja/ellenfele Lokiéknak.

ÉH3sZ 2015.03.31. 21:47:47

Patrik a hősszerelmes:)

Ditti82 2015.03.31. 21:47:59

Mindegyik ismeri mindegyiket. Naccerű. Tényleg. Hál' Istennek én egyiket se.

Haplo 2015.03.31. 21:47:59

ez mar a masodik este hogy keptelen vagyok tovabb nezni, elkapcsolok.... nezhetetlenul idegesitove valt szamomra az EH, ezekkel a szanalmas gyokerekkel egyaltalan nem elvezheto szamomra, se nem izgalmas, se nem vicces.... Majd remelem lesz valami jelzes az hogyvoltokban ha valtozik valami, mert ez igy ebben a formaban a nullanal is rosszabb. Tehat sixx, ha olvasod, pliiiz jelezz majd lecci ha erdemes megint nezni. :)

2015.03.31. 21:48:03

most paca meláninak párcserét javasol azért h bent maradjanak?
de utána hogy lesznek együtt adrival ha melániék nem lehetnek együtt?
ezt ők filozofálták

Schlomo Goldberg 2015.03.31. 21:48:34

Becks cserélni a macáját egy stabilabbra, Melanie ideálisnak tűnik számára

2015.03.31. 21:49:06

@ÉH3sZ: @Majom1Parádé: patrik már lopná melánit

mi volt ez a löevél? mi van lokival? nem figyuztam

2015.03.31. 21:50:02

@ÉH3sZ: most kezdett el érdekelni :DDD

Ditti82 2015.03.31. 21:50:27

@fosch9: Mint Elemző Levente a 2-ből? Vagy nagyobb? :D

csak mert 2015.03.31. 21:50:32

@fosch9: Loki a szövetségese, ezért mentek ki randira

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.31. 21:51:01

Aha, már értem mi baja volt Melcsinek. Ugye pont Beus "denszelt" Ádámnak...

2015.03.31. 21:51:03

loki beus alá tolta a széket - úriember

haruka 2015.03.31. 21:51:08

@Ditti82: Ennyire nem találni olyan magamutogató hülyéket, akik nem ismerik egymást?

gólyamajom 2015.03.31. 21:51:18

Na ez is aztán egy asztaltársaság :D

Ditti82 2015.03.31. 21:51:26

@fosch9: Ő a szövetségese. Na.

2015.03.31. 21:51:35

nóri és gergőke hogy pletyiznek

csak mert 2015.03.31. 21:51:42

paca már beus mellé is be akart mászni

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.31. 21:52:10

Nóri és Gergő már nem utálják egymást annyira...

gólyamajom 2015.03.31. 21:52:44

Meláni is csipog, Ádám csak inni mer

Ditti82 2015.03.31. 21:52:53

Melcsi szépérzékével súlyos problémák vannak. Bejus, mint legszebb "barátnő"? :D

2015.03.31. 21:52:57

Loki fejéből milyen gifet lehetne csinálni

csak mert 2015.03.31. 21:53:02

ennél a pontnál már az alkohol nem lenne elég, ha ott lennék...asszem valami ersebbet nyomnék
elviselhetetlenül buták

ÉH3sZ 2015.03.31. 21:53:04

Zoé ma megdolgozik a pénzéért:)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.31. 21:53:15

Az lenne a szép, ha Beus direkt csinálta volna, mert baromi jól jött ki.

2015.03.31. 21:53:59

@Ditti82: jaj de jót röhögtem :DDD

A bent maradtak közül esik ki vki (nem a kinti vacsisok közül)

sunblind 2015.03.31. 21:54:06

Nemtom jó irány-e ez, hogy a bentlakók 80%-át lassan az asztalon lévő ananász is agyonveri agysejtek mennyiségében.
Simán unalmas kezd ez így lenni.

2015.03.31. 21:55:15

@anyadahalor: remélem lesz
@ÉH3sZ: a kis kedves zoé akit sixx átkeresztelt noénak :D

csak mert 2015.03.31. 21:55:28

"sérült vagyok" - meláni :DDDDDDDDD

tvbuzi 2015.03.31. 21:55:33

Sérült, az tuti...

ÉH3sZ 2015.03.31. 21:55:46

Melanie sérültnek mondja magát a sértett helyett:)

Rayen 2015.03.31. 21:55:54

Loki kimondta, hogy vállalja a szövetséges szerepét? Mert én úgy emlékszem Ádám kijelentette azt jólvan.

gólyamajom 2015.03.31. 21:56:06

"Sérült vagyok" Melani.
EBben a bandában nem csak te, cica

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.31. 21:56:15

Loki szépen le elmebetegezte Melániékat...

Rayen 2015.03.31. 21:56:21

@ÉH3sZ: Jól mondta azt, van baja rendesen.

Ditti82 2015.03.31. 21:56:22

Loki for president!!!!

2015.03.31. 21:57:03

lokkancs csak pislog a vacsin

vastyúk is .. 2015.03.31. 21:57:29

Snezi és az indiánokat idéző sminkelési technikái..

keszegvágó 2015.03.31. 21:57:29

Mikor vágja már tarkón melanit a pincér egy méretes alpakka tálcával?

DerBroCode 2015.03.31. 21:57:41

A bosszúallók estéje - hnapi hogyvolt címnek

csak mert 2015.03.31. 21:58:22

ilyen emberekkel vacsorázni...hú ..elgondolkodnék a ciánon

Ditti82 2015.03.31. 21:58:28

@fosch9: Én már rájuk borítottam volna az aszalt. :D

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2015.03.31. 21:58:29

@haruka: Ez egy kis orszag, kicsi a "szorakoztatoipar" is.

2015.03.31. 21:58:37

@ÉH3sZ: :DD

Löevél: meláni és ádám beszéljék meg h loki jó lesz-e párnak meláninak

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2015.03.31. 21:58:43

@haruka: Ez egy kis orszag, kicsi a "szorakoztatoipar" is.

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2015.03.31. 21:58:54

@haruka: Ez egy kis orszag, kicsi a "szorakoztatoipar" is.

2015.03.31. 21:59:38

@csak mert: @Ditti82: mindkettő jó megoldás :DD

anyadahalor (törölt) 2015.03.31. 21:59:51

Ettől a levélzenétől mér nem kapnak agyrákot? Bár ha Beus mellett nem kaptak eddig...

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.31. 22:00:09

Melcsike nagyon vakon van -mondjuk ez nem csoda- Loki a legjobb választás, bár ki fog kúrni velük...

csak mert 2015.03.31. 22:00:17

@Yooha: egy repcsin mentek ki, tuti nem külön :) szerintem

Rayen 2015.03.31. 22:00:19

Na most bocs, ha nem Loki lesz a szövetséges, akkor Ádám nem teljesítette a feladatot. Ennyire ne csináljanak a szerkik segget a szájukból.

2015.03.31. 22:00:39

meláni patrikot akarja párnak

anyadahalor (törölt) 2015.03.31. 22:00:41

@Ditti82: énis pont ezen mosolyogtam

Ditti82 2015.03.31. 22:00:46

Jó, Ádámka nagyobb papucs, mint Elemző volt anno. Pedig.

gólyamajom 2015.03.31. 22:01:40

KI ne essen a Paca, én úgy csípem a debil fejét :D

2015.03.31. 22:01:43

@Yooha: jó lesz így is :D

ÉH3sZ 2015.03.31. 22:02:03

Adri mit fog szólni Patrik különválási tervéhez??

tvbuzi 2015.03.31. 22:02:04

A féltékenység a nők hajtóereje.

Ditti82 2015.03.31. 22:02:15

@fosch9: Adrinak vajh elmesélte Paca, hogy cserélne párt? :D

gólyamajom 2015.03.31. 22:02:21

@Ditti82: nagy a szerelem, na. :D amit Manduláné akar, az van

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.31. 22:02:30

Akkor most szétszedik Adriékat mert Melcsi Becks-et akarja?

lenibo 2015.03.31. 22:02:34

Patrik gondolkodott. OH

2015.03.31. 22:02:47

van egy tippem
adri kiesik és paca megy melánihoz
mandulának meg péntekig van ideje csajt szerezni

ÉH3sZ 2015.03.31. 22:03:10

@Ditti82: :DDD Erről van szó:)

Szoba kilátással 2015.03.31. 22:03:23

Ajaj mölany jobban nyávog mint bejus

2015.03.31. 22:03:49

@Ditti82: na lássuk adri képét

Ditti82 2015.03.31. 22:04:10

Adri feje mindent elárult.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.31. 22:04:44

Na, meg is van a kiszivárgott szexjelenetek egyike.

2015.03.31. 22:05:08

Hehehe, jó döntés :)

tvbuzi 2015.03.31. 22:05:18

Adrienn a tipikus ostoba nő.

gólyamajom 2015.03.31. 22:05:39

Nem úgy tűnik, h Adrit is beavatták.

Zoe_the_Genius 2015.03.31. 22:06:14

Melanit elnézve szégyellem hogy nő vagyok, komolyan. Pasik gondolom Ádika iránt éreznek ugyanígy. Ez borzalom.

introverted22 2015.03.31. 22:07:18

Kezdek berágni erre a két gyökérre... Mi van, ha ezek miatt esik ki Loki? Idióta picsa. Már most rühellem mindkettőt... Kib hosszú lesz ez a hét így.

Zoe_the_Genius 2015.03.31. 22:07:35

Ja és Loki tényleg remekül kezeli Butust. Esze nincs és ebből kifolyólag rosszindulatú sem tud lenni, nem is annyira vészes csak ösztönkezelni kellene hisztikor:))))

gólyamajom 2015.03.31. 22:07:57

@Majom1Parádé: és mmegint Bévacs feje, amit mindent visz. Csak nem szűz még a drága lelkem? Úgy tud örülni mindennek, ami kicsit is erotikus

2015.03.31. 22:08:29

Nna, most ott tartunk hogy mindenkinek van párja, de akkor mi lesz pénteken?
:D

ÉH3sZ 2015.03.31. 22:09:13

@Zoe_the_Genius: Ádikát nem tartjuk pasinak, csak valami gyenge hamisítványnak:)

malevil2050 2015.03.31. 22:09:15

A mai műsórban legjobb a reklám.

Krétagarbó 2015.03.31. 22:09:23

@Ditti82: tegnap még nem azt mondta az Ádám, hogy a barátnője azt csinálja, amit ő mond neki? Nem úgy tűnik...

introverted22 2015.03.31. 22:09:32

@Zoe_the_Genius: Én ezt a hisztérikát nem nevezném nőnek.... De Mandulát se férfinak...

2015.03.31. 22:10:02

@windsor: ne is mondd részemről akkor végeztem az édennel
@Szent Borzadály: mondok egy tippet: mandula nem teljesítette a feladatát, adri a szinglibe és szerezzen pasit péntekig

aruhamiatt 2015.03.31. 22:10:09

Szerintem Adri kiesik

2015.03.31. 22:10:21

@malevil2050: de hüje vagy, Emese férlye :DDDDDDDDDD

tomfree 2015.03.31. 22:10:38

Mandula a nagy rapper, a nagyképű előadóművész simán betérdel a nőjének, hogy könyörögjön neki. Szánalmas ez az egész. Győzike show két napja ez az egész. Azt hiszem befordult a műsor a zsákutcába.

2015.03.31. 22:11:05

@malevil2050: várjál még most jön a fürdőszobás dugás a Kúrián
@ÉH3sZ: hehe :D

ÉH3sZ 2015.03.31. 22:11:15

@fosch9: De talált szövetségest. Más kérdés, hogy Melcsinek nem kellett Loki Beus miatt

aruhamiatt 2015.03.31. 22:11:36

Bea nem a héten záratja ki magát?

tomfree 2015.03.31. 22:11:42

@malevil2050: tévedsz. Zoé a legjobb. Nem mutatná őt a kamera inkább az agyhalottak helyett? Szegény Loki meg Peti.

gólyamajom 2015.03.31. 22:11:49

@Krétagarbó: mindig azok a legnagyobb papucsok,akik kérdés nélkül is elkezdik ecsetelni,h ő k mekkora királyok otthon :D

introverted22 2015.03.31. 22:12:11

@fosch9: Elhiheted, hogy akkor én is csak HV-okat fogok olvasni. Mindennek van határa. Ha a két gyökér miatt a kevés értékes játékosok közül esik ki valaki, akkor nekem az már elérte és át is lépte azt a határt. Nem leszek hajlandó tovább nézni, mert ez a két senkiházi csak a mocskot hozta a műsorba, értéket nem tud hozzáadni.

tomfree 2015.03.31. 22:13:21

@Zoe_the_Genius: Melanit elnézve szégyellem hogy nő vagyok, komolyan. Pasik gondolom Ádika iránt éreznek ugyanígy. Ez borzalom."
Nem azonosítom magam ezzel a szerencsétlen hülyével.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.31. 22:13:26

@fosch9: Igen, Ádám nem teljesítette a feladatát, ezért mind2 repül haza. Ennek kéne lennie

2015.03.31. 22:14:43

@windsor: egyetértünk teljesen - ezeket a botrány miatt hozták ... majd itt olvassuk tovább és annyi
@ÉH3sZ: remélem igazad lesz

Mi volt ez megtapsolták manduláék dugását?

Ne küldj levelet 2015.03.31. 22:14:51

Ez a más dugását megtapsolni, rendesen szánalmas.
Kb. általános skola szint.

Krétagarbó 2015.03.31. 22:15:23

@Majom1Parádé: sajnos úgy tűnik, most teljesítik a feladatukat...

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.31. 22:15:29

Na, mind ott volt kukkolni az actiont. :-)

Karaoke est lesz...

2015.03.31. 22:15:55

@windsor: Fel ne add már a közepénél, még lesznek beköltözők, akár értékesek is lehetnek, gyakorolj több önuralmat :D

2015.03.31. 22:15:59

@Majom1Parádé: kezet csókolnék ha így lenne

Páros karaoke.
Nóri-gergő: pocsolyába léptem sáros lett az új cipőm
nagyon rossz hangú mindkettő

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.31. 22:16:00

És ilyenkor nincs már Apolka? :-(

gólyamajom 2015.03.31. 22:16:06

Peti nem akar énekelni :D

Ditti82 2015.03.31. 22:16:13

Borzasztóan kiengedtem azt, ami nincs. :D

introverted22 2015.03.31. 22:16:16

Azért az mi kemény, hogy a keféltem szót kisípolták a számból??

keszegvágó 2015.03.31. 22:16:26

Ivar szemüveges, ez megmagyarázza a szemöldökét!

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2015.03.31. 22:16:38

"kiengedtem azt ami nincs" :DDDDDD

2015.03.31. 22:16:45

gergő nóri még folytatják csókkirály

haruka 2015.03.31. 22:16:56

Nem lehet azt mondani, hogy "hiába keféltem"?
Ez a páros tényleg nagyon gatya, ha lehet, menjenek haza mindketten.

2015.03.31. 22:17:52

paca meláni következnek afrika c dal de csak paca ordít meláni vágja a pofákat

közben sneci kikérdezi ádámot h mivanmivan

loki beus quimbyt (?) énekel? (vagy zorán?)

keszegvágó 2015.03.31. 22:18:07

Tiszán látszik, hogy ez nem énekverseny. :)

furmintszaraz 2015.03.31. 22:18:13

@windsor: Előttük sem verte ki a színvonal a biztosítékot. Érték + ÉH, hehe :)

gólyamajom 2015.03.31. 22:18:34

Bea nem tud olvasni se?

2015.03.31. 22:18:36

szeretném hozzátenni h loki jól énekel de beus néma

keszegvágó 2015.03.31. 22:18:46

Meg fog kelleni hozni?!

Papucs Orrán Pamutbojt 2015.03.31. 22:19:01

És Loki még jó zenét is választott :-D

gólyamajom 2015.03.31. 22:19:33

Ez a Melani egy ostobenkó kötözködő kurva

Ditti82 2015.03.31. 22:19:40

@fosch9: Quimby. Most múlik pontosan.

introverted22 2015.03.31. 22:20:08

@furmintszaraz: Rendben, igazad van, de eddig még azt hittem, hogy nincs lejjebb... de bassza meg van... és csak egyre lejjebb csúszik az színvonal.

gólyamajom 2015.03.31. 22:20:08

@fosch9: Quimby : Most múlik pontosan

2015.03.31. 22:20:11

@fosch9: kvimbit. beus választotta, "de még ő sem tudta szöveget" :))) jaj, ez a banda :))))

vastyúk is .. 2015.03.31. 22:20:13

@gólyamajom: elég agresszív a fellépése :D

2015.03.31. 22:20:29

@Krétagarbó: nap szólása volt :DDD
@furmintszaraz: áh azt ne várjunk :D
@Majom1Parádé: sajnos

Manduláné kurva erőszakos.

Papucs Orrán Pamutbojt 2015.03.31. 22:20:30

@windsor: botrány!
Legalább annyira értelmetlen, mint a cigi szájhoz emelésének cenzúrázása...

keszegvágó 2015.03.31. 22:21:21

De furcsa fogalmai vannak a normális párkapcsolatról.

gólyamajom 2015.03.31. 22:21:21

EZ nem egy normális párkapcsolat, Ádám.

Rayen 2015.03.31. 22:21:47

Nekem ember nem adja be, hogy ez a kettő nem forgatókönyv szerint játszik. Ilyen szrságot akarnék nézni, akkor az Éjjel-nappal Bp-et vagy mi a francot bámulnám.

Mók_Ica 2015.03.31. 22:22:27

jó estét :))) hajrá loki!!! sajnos petit mostanában keveset látjuk..... :((

mandula + meláni.... pfej.... pfff

2015.03.31. 22:22:40

@gólyamajom: @Szent Borzadály: köszike akkor jó tipp volt, nemtom zorán hogy zavart be :D
ja tudom: mert elénekelte ő is vmi tribute esten
@Ditti82: @Krétagarbó: kezdem cikinek érezni h nem voltam biztos benne :D

furmintszaraz 2015.03.31. 22:22:50

@windsor: Egyébként sajnos így van...egyre inkább a trash felé tart az egész. A szerkesztés sem túl kreatív, de a casting már alapvetően belőtt egy alacsony nívót.

2015.03.31. 22:23:14

Azt kell mondjam, Sezlony a legnormálisabb mind közül ma. Beletört az összes ujjpercem, amíg ezt begépeltem :/ illetve :D

haruka 2015.03.31. 22:23:15

Peeeersze, pont most jött rájuk a szakítás.

Mók_Ica 2015.03.31. 22:23:47

tegnap beus, ma meláni műsorozik...... hmmmm

sezlony mandula lelkiszemetese.....

introverted22 2015.03.31. 22:24:07

Én ezt a nőt nem bírom elviselni. Ez egy kretén. Ez így nézhetetlen lesz...

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.31. 22:24:19

Ez a szakítósdi a sónak a része volt, így van. De ezt mi már nem xopjuk be. :-)

gólyamajom 2015.03.31. 22:24:29

@vastyúk is ..: megérdemlik egymást a faszijával, de húzzanak haza. MOST

2015.03.31. 22:24:29

@furmintszaraz: ez már aranypart szint
@Mók_Ica: mödansziéééééééét :DD csövike

Azért szegín mandulának pont costa ricán tőtt be a pohár :DD eddig elviselte ezt a kedves kis menyecskét :D

Mók_Ica 2015.03.31. 22:25:26

@furmintszaraz: remélem nem.....

@fosch9: helyén van.... gyere csatlakozz... én már a partján hasalok :))))

ÉH3sZ 2015.03.31. 22:25:53

Pacának bejön Melcsi? OMG!

anyadahalor (törölt) 2015.03.31. 22:25:59

Paca egyre nagyobb kedvenc. Az az őszinte pánik: "NEM TUDOK MÁR MIT MONDANI!!!!! NEM ALÁZOTT MEG!"

Mók_Ica 2015.03.31. 22:26:39

holnap 1gyel vagy egy párral lesz kevesebb??? :o

introverted22 2015.03.31. 22:26:46

Ez a két majom mire fel gondolja azt, hogy ők nem eshetnek ki??

Ditti82 2015.03.31. 22:26:51

Vattafakkizdisztumárró?

ÉH3sZ 2015.03.31. 22:26:52

Váza? Miket ki nem találnak!

2015.03.31. 22:26:55

@Mók_Ica: hellóbébi :D ma a fiúk (Loki & Pjotr) háttérben voltak, a csajok jobban és többet nyomták a műsort :)

2015.03.31. 22:26:57

@Szent Borzadály: hallod azé akartam szólni egyik szeme sztem nem igazi :D nézd meg, a jobb

Holnap egy vki hazamegy.
Szavaznak egymásról h ki melyik párost küldené haza.
egy pár robban vagy mi

vastyúk is .. 2015.03.31. 22:27:39

@gólyamajom: még az is megeshet, ahogy az előzetesben látom :D

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.31. 22:27:45

Vázaceremónia - Lokiéknak és Gergőéknek is 2 szavazatot láttam. De valamelyik megkapta a 3.-at is? Mert különben döntetlen...

Schlomo Goldberg 2015.03.31. 22:27:45

Egy pár repül holnap? Vagy csak egy ember? Nem volt világos, 11-et mondot a Breki, nem?

Mók_Ica 2015.03.31. 22:27:47

@ÉH3sZ: paca dugni ment costa ricára .... és melcsi csinosabb, mint adri..... :)))) paca nem egy észlény... :)))

Zoe_the_Genius 2015.03.31. 22:27:50

Melaninak innen üzenem, hogy rég égett a pofám ennyire valakinek a helyében. Ondorítóan viselkedsz kislányom.

gólyamajom 2015.03.31. 22:28:06

@anyadahalor: És az a durva, h vigasztalni próbál egy agyhalott kis bigét akit aznap ismert meg :D

dancegirl26 2015.03.31. 22:28:17

Aztaaa. Kàr, h mandulàèk nem pàrkènt àllnak majd ott.... Tuti hazavàgnàk ôket.

Ditti82 2015.03.31. 22:28:25

@fosch9: Kettesével kapják a golyókat vagy mik azok a kék baszok. :|

Szoba kilátással 2015.03.31. 22:28:37

cintya ugyanolyan hülye mint bejus

ÉH3sZ 2015.03.31. 22:28:51

@Schlomo Goldberg: Pénteken páratlanul kell lennie a társaságnak

2015.03.31. 22:29:07

@ÉH3sZ: tányérból kigurul :D
@Ditti82: holnap egy hazatakarodik a többi döntése alapján
@Mók_Ica: úgy lesz h párra szavaznak egymás ellen és sztem azután döntik el h a lány v a fiú megy haza azt nemtom mi alapján

csak mert 2015.03.31. 22:29:41

@Mók_Ica: :))

minősíthetetlenül fos volt

Mók_Ica 2015.03.31. 22:29:42

@Ditti82: @Szent Borzadály: loki és peti haza ne menjen.... a többi nem érdekel :)))) de csak mert objektív vagyok :))))

@Schlomo Goldberg: 11??? :o (egyébként én is pont ezt írtam.... :) )

Zoe_the_Genius 2015.03.31. 22:29:44

Amúgy ez elvonatkoztatva a trash vonaltól nem volt rossz rész. Mindig csodálkozom, hogy én vagyok elégedetlen magammal, a viselkedésemmel, ám milyen emberek élnek és lélegeznek, az a szerencsétlen Ádám annak meg adtatok volna egy csíkot nem nyalná annyit a száját szentistenem, de gáz.

vastyúk is .. 2015.03.31. 22:30:14

@Szoba kilátással: én a mai után arra gondoltam, hogy talán Beus értelmesebb?!! mint Melánia. :D

furmintszaraz 2015.03.31. 22:30:16

@fosch9: Hátha a holnapi plázaceremónián lesz valami izgalom. (Vagy csak simán hazaküldik Gergőt/Nórit.) A mostaniak fényében a Naomi-féle tematikázás is erős hiánycikk...

Ditti82 2015.03.31. 22:30:38

@Schlomo Goldberg: Nem mondott számot, csak hogy nem 12-en lesznek. Mondjuk attól még lehetnének 13-an is. :D De ha pár megy, akkor valakit még bezavarnak péntekig.

Zoe_the_Genius 2015.03.31. 22:30:47

Ádám múlt időben beszélt a játékról nem lesznek benn sokáig én is Melanira szavazok pofozkodás ügyben.

csak mert 2015.03.31. 22:31:20

@Ditti82: nem azt mondta, hogy egy hazamegy?

2015.03.31. 22:31:20

@Ditti82: igen párban és majd azután szelektálnak valahogy
@Mók_Ica: ez a hét mödanszié téren rettentő megviselős

Zoe_the_Genius 2015.03.31. 22:31:31

@vastyúk is ..: nem az, de nem rosszindulatú azt meg lehet kezelni ha csak buta valaki DE nem gondolja okosnak magát.

2015.03.31. 22:31:38

@fosch9: Mármint kié szeme nem igazi?
Mindegy, mai események és reakciók alapján Sezlony lett nálam a kedvencem :)
(és nem kérek elnézést) :DDD

Mók_Ica 2015.03.31. 22:31:48

breki szerint a barátságba belefér a szaxi...... hihihihihihihii.......

csak mert 2015.03.31. 22:32:25

na most sírom vissza ádinát

Rayen 2015.03.31. 22:32:25

Sixx milyen ideg lehet, ő se ezt a lovat akarta, amikor hv-zni kezdett.

gólyamajom 2015.03.31. 22:32:28

@Zoe_the_Genius: ez nekem is feltűnt, nem kicsit gáz

keszegvágó 2015.03.31. 22:32:56

Borzasztó egy olyan műsort nézni, ahol Gólem az intelligencia csúcsa!

vastyúk is .. 2015.03.31. 22:33:06

@Zoe_the_Genius: :D meg Beus legalább a plüssökön éli ki a domina énjét, és ha kap elég cigit, minden ok.

Zoe_the_Genius 2015.03.31. 22:33:09

Jajaja Sezlony tényleg nem hülye, rafkós na. Loki meg szupercuki volt ma, elismerve.

2015.03.31. 22:33:09

@furmintszaraz: én is attól tartok h papírforma szerint nóri-geri megy haza
naomi már csak szép emlék :D eh de kár érte gondolj bele melánival hogy marnák egymást
@csak mert: :D
@Szoba kilátással: szörnyű

ÉH3sZ 2015.03.31. 22:33:19

@Mók_Ica: Na de Melcsi? Bár Paca megedződhetett Adri mellett, aki egy éjjelen elvágja majd a nyakát vagy lentebb könnyíti meg a kislabdáitól:)
@fosch9: Okoska:)

Zoe_the_Genius 2015.03.31. 22:33:50

@vastyúk is ..: hallod ahogy tépi az Ádám fejét mennyire agresszív már? Annyira gáz a nő, hogy. Én félnék tőle.

Mók_Ica 2015.03.31. 22:34:00

@fosch9: nem baj.... elég nagy... és van több is :)))) heverészünk majd a partján :)))

@vastyúk is ..: :))) az már egy elég magas szint :)))

2015.03.31. 22:34:48

@csak mert: nana ne túlozzunk
@Szent Borzadály: sezlon egyik szeme mű (nem tudom csak tippelek furán nagyobb mint a másik)
@Zoe_the_Genius: :)

sterlingovic 2015.03.31. 22:34:48

Pjotr tuti átlát a színjátékon, azért nem mutatták.

tvbuzi 2015.03.31. 22:34:52

Van képetek Zoéról?

Zoe_the_Genius 2015.03.31. 22:35:00

@gólyamajom: otthon maradt apcinál a fehér, mit gondoltok Pókmajom mitől fogyott csontsoványra, szar drogos strici, nincs lejjebb.

vastyúk is .. 2015.03.31. 22:35:00

@Szoba kilátással: jaja, csak mondtad, hogy Cinti = Bea, szerintem meg Meláni < Beus. Azaz Cinti > Meláni :D

ÉH3sZ 2015.03.31. 22:35:15

@vastyúk is ..: Beus jóindulatú általában, Melcsi viszont elég gáz

2015.03.31. 22:36:01

@ÉH3sZ: ne viccelj erre ők rá se fognak jönni :D
@Mók_Ica: a hétre kiköltözöm melléd :)

Mók_Ica 2015.03.31. 22:36:05

@ÉH3sZ: tényleg sezlony a csúcs a mai alapján :))) paca egy igazi seggfej......

ÉH3sZ 2015.03.31. 22:36:25

@tvbuzi: Itt van az éjjeli szekrényemen, igen:)

Pár adással ezelőtt valaki belinkelte a facebookját

2015.03.31. 22:36:47

ennek a cintiának van egy kattanása lenémítottam mert nem bírom tovább hallgatni

vastyúk is .. 2015.03.31. 22:36:53

@Zoe_the_Genius: én is ledöbbentem.. Ahogy mindenki előtt belemarkolt a hajába többször is és ahogy megtépte, csak lestem, hogy úgy látszik, náluk ez a szeretet kifejezésének egy formája.. ahány ház, annyi szokás..

csak mert 2015.03.31. 22:37:11

én most még nem tértem magamhoz..mocsok sz*r emberek élnek körülöttünk......
irgalmassssssssss

Morfologista 2015.03.31. 22:37:26

mintha 3 párnak lett volna 2-2-2 golyója, de ...

... most hogy ezt leírtam, arra gondoltam, hogy tulajdonképpen a 6 párból valóban 3 párnak van 2 golyója, mert Geri,Paca és Ádám töketlen :D

furmintszaraz 2015.03.31. 22:37:47

@fosch9: Uh, pattognának a szikrák :D De Milán lehet jól elbratyizna Ádámmal.
Arra leszek kíváncsi, hogy a kiválasztott párból kinek kell hazamennie, mert nem valószínű, hogy párt dobnak ki (vagy ha igen, akkor csütörtökön még be kell jönnie egy delikvensnek, de az sok lenne egy hétre).

Mók_Ica 2015.03.31. 22:37:54

@vastyúk is ..: kis matematikus :)))

@fosch9: mödanszié party :)))) jó lesz :))) legalább jó társaságom lesz :)))

ÉH3sZ 2015.03.31. 22:38:03

@Mók_Ica: Sezlony az érzelmileg válságban lévő fiúk védőszentje:)

@fosch9: Tisztelet a kivételnek:)

gólyamajom 2015.03.31. 22:39:09

@fosch9: van ilyen kolléganőm is, nem feltétlenül mű, van olyan, h az egyik "lustább"

vastyúk is .. 2015.03.31. 22:39:11

@ÉH3sZ: egyetértek :D

@Mók_Ica: és a tétel, miszerint mindig van lejjebb, beigazolódott. Az a durva, hogy tulajdonképp Beus és Meláni egy korosztály.

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2015.03.31. 22:39:22

Hát ahogy nézem Lokiéknak és Geriéknek van 2-2 golyója. Érdekes lesz, főleg ha az a kérdés hogy ki megy haza a párosból.

Ha Lokiékból lesz a választás, akkor esélyes hogy elküldik Lokit, mert ellenfél. Ha Geriék, akkor a közutálat simán elküldi Nórit, pláne hogy neki stabil B terve van, Geri meg úgyis menne haza a párválasztón... érdekes lesz...

Mók_Ica 2015.03.31. 22:39:41

megnyalhatom a bimbódat? ..... ójaj.... :))))

Krétagarbó 2015.03.31. 22:40:21

@Zoe_the_Genius: gondolod? Fura volt apuka, az tény.

Miért akarja minden normális mellű nő a cickót megcsináltatni???

tomfree 2015.03.31. 22:40:28

@csak mert: @tvbuzi: ma rájöttem, hogy ez a világ megérett a pusztulásra. Nem vagyok hajlandó holnap megnézni ezt a szart, majd olvasom a hv-t inkább.

introverted22 2015.03.31. 22:40:30

Nnno eljutottam arra a szintre, hogy az Éjjelt már nem tudom nézni. Ez a csérogás nekem nagyon sok. Beus nyávogása se volt gyenge tegnap, de Goldenné tudja fokozni még azt is... Kritikán aluli

2015.03.31. 22:40:59

@ÉH3sZ: lokkancs :D
@Mók_Ica: hehe szuper ötlet :D
@furmintszaraz: pár lesz jelölve de tuti csak egyik megy haza - hogy pénteken még egynek keringenie kelljen párt találni - milánka? röhögne ádámkával mint akinek nincs esze (ja nincs is) :DD
@csak mert: húzd ki magad :)

Mók_Ica 2015.03.31. 22:41:03

@ÉH3sZ: új párt keres :))) biztos már kiábrándult bencéből.... :)))

@vastyúk is ..: erről volt egy tök jó karikatúra..... megpróbálom megkeresni.....

vastyúk is .. 2015.03.31. 22:41:26

@Mók_Ica: áhh, dehogy, de azért remélem Beus és Meláni, valamint Geri nem reprezentálja a 19-20 éves korosztályt, mert akkor tényleg hanyatlik az emberiség :D

Krétagarbó 2015.03.31. 22:41:46

@Mók_Ica: én bírom Pacát, és jól csinálta, Adritól már nekem is izzadna a lábam:)))

ÉH3sZ 2015.03.31. 22:41:47

@Mók_Ica: Használd a "válasz erre" feliratot, különben nem tudni kinek címezted:)

Mók_Ica 2015.03.31. 22:41:58

@Morfologista: jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó :)))

@fosch9: ugye? :)))

Szoba kilátással 2015.03.31. 22:42:07

@Krétagarbó: hat azert mölany nem egy mellszépségverseny nyertes...

napraforgó70 2015.03.31. 22:43:47

@gólyamajom: és a hangja... ezzel ki lehet kergetni a világból... affektál, nyávog, nem tudom, hogy lehet ezt egész nap hallgatni

Mók_Ica 2015.03.31. 22:43:50

@vastyúk is ..: ők az elrettentő példa :)))

@ÉH3sZ: :)))) én nem szeretnék nyalakodni... idéztem :))))

@Krétagarbó: nekem paca eléggé szétcsúszottnak tűnik..... de valóban, sztem is menekül adritól...

sterlingovic 2015.03.31. 22:44:05

@Szoba kilátással: szerintem semmi baj nincs a melleivel. Minden mással igen :)

Szoba kilátással 2015.03.31. 22:44:22

@windsor: pedig most jön a java mölany csorgónyálú csak barát nagyobb a feje mint a teste fickó véleményezi a dugast Berki es cyyntia prof ok kíséretében

Szoba kilátással 2015.03.31. 22:45:54

@sterlingovic: semmi csak csálé es nagyjából nincs neki de ez legyen a legkisebb problémája az agyat kellene előbb megcsinaltatnia

Krétagarbó 2015.03.31. 22:46:09

@Szoba kilátással: nincs baj a ki mellekkel sztem, miért kell nagyobb? Csak kényelmetlen, ha nagyobb:)

Mók_Ica 2015.03.31. 22:47:29

@ÉH3sZ: meláni ült a wc-n, félmeztelenül és mandula mondta ezt neki..... meláni nem engedett rögtön, de aztán megtörtént a nyalintás :))))

Krétagarbó 2015.03.31. 22:48:13

@Mók_Ica: ennyi pia mellett? Én is szétcsúsznék...

2015.03.31. 22:48:56

@gólyamajom: áh :S mindenestre furcsa
@windsor: nyugi pink nózi, mi itt vagyunk neked :D
@Mók_Ica: legjobb progi :)

Krétagarbó 2015.03.31. 22:49:12

@Szoba kilátással: én nem láttam csálénak, csak kicsik.

Mók_Ica 2015.03.31. 22:49:36

wazze cintike...... áááááá
cintike szerint meláni az agy a kapcsolatban....sztem meg vak vezet világtalant....

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.31. 22:49:40

Ha Loki esne ki,, akkor igencsak anyáznék. De annyira nem lehetnek idióták a szerkik, hogy Lokit hagyják kiesni...

ÉH3sZ 2015.03.31. 22:49:45

@Mók_Ica: A wc-n ült közben Mellcsi? Tud valamit ez a Mandila!!:)

Szoba kilátással 2015.03.31. 22:50:05

@vastyúk is ..: bocs javítok cintya a leghülyébb

Szoba kilátással 2015.03.31. 22:50:52

@Krétagarbó: csálé de mar túl sokat foglalkoztunk a csajjal

Mók_Ica 2015.03.31. 22:51:12

@Krétagarbó: marha sok pia lecsúszhatott a torkán..... az arca alapján..... és ehhez még elég fiatal....

@fosch9: hívhatunk még vendégeket :))))

Mók_Ica 2015.03.31. 22:52:55

@ÉH3sZ: a nyalintás már azután történt, hogy felállt a klotyóról :))))

introverted22 2015.03.31. 22:53:09

@Szoba kilátással: Hát elég érdekes volt már az is, amikor a nőkről kérdezték.... Én ránézésre melegnek saccolnám, tehát nem adnék a véleményére ezen a téren. Az meg nem érdekel, hogy ki hogyan kefél kivel, mert én a csináld magad (a pároddal) mozgalom híve vagyok, és kiélem magam itthon az emberrel.

introverted22 2015.03.31. 22:53:43

@fosch9: szerencsére. Majd tőletek tájékozódom a továbbiakról :D

ÉH3sZ 2015.03.31. 22:53:52

@Mók_Ica: Lehet h Paca komolyan vette Adrit h az kizáratná magát, mert leveri a tapsolókat?

vastyúk is .. 2015.03.31. 22:54:01

@Mók_Ica: hehehehehehehehe, észben fogom tartani :D

2015.03.31. 22:56:34

@windsor: számíthacc ráááááánk :DDDDD
@Mók_Ica: jó, fijúk legyenek :DD

alsophila grahami 2015.03.31. 22:56:40

emberek, szép estét, és plz, valaki magyarázza már el nekem pár szóban, hogy mi a jóisten folyik itt, ebben a műsorban??

taktikai játékot ígértek, és helyette totál trash-t csináltak az egészből?! ha ilyesmire vágynék, nézném az É/N Budapestet, ott látni hasonló amatőr színjátszást, mint amit ezek ketten előadtak ma "veszekedés" címszó alatt - basszus, a csajszi belenézett a kameráka nem egyszer, a Mandula Ádika élete leggagyibb alakítását nyújtotta, nagyjából annyira volt életszerű, mint azok a délutáni nem is tudom, milyen műsorok, amikben full amatőrök játszanak tök szarul ilyen mindenféle idióta, valóságtól elrugaszkodott szituációkat -, kétlem, hogy nézi azokat valaki, én biztosan nem, és fel sem fogom, hogy hogyan vihették el ezek a baromarc tv2-sök ezt az amúgy remek formátumot ilyen silány, trágya irányba, kár érte, mert így nem fogom nézni; ma is többször elkapcsoltam, pedig anno a viasatos Édeneket még ismétlésben is megnéztem gyakran, annyira jó volt...

b*sszák meg, hogy így el tudták ezt is cseszni!!!!! fck tv2!!!

Mók_Ica 2015.03.31. 22:58:16

@ÉH3sZ: nem tette ezt meg adri... :))) mást zártak ki.... :)))

@vastyúk is ..: :)))

ÉH3sZ 2015.03.31. 23:00:06

@Mók_Ica: De Paca ezt akkor még nem tudta és előre gondolkodott.
Leírva vicces ez a lehetőség:)

Mók_Ica 2015.03.31. 23:00:09

@fosch9: loki + peti :))) vagy brekit kérnéd inkább?? :)))

beus fejére húztak egy hálós cuccot.... ez az agyhalott pedig megpróbálta felfújni....... pfff

Mók_Ica 2015.03.31. 23:00:59

@ÉH3sZ: valóban :)))

vendég fiú szerint beus egy teletabby :))))

2015.03.31. 23:01:55

@Mók_Ica: lokkancs jó lesz, petike marad dittinek, te meg mindkettőből kapsz :DDDD
@ÉH3sZ: rengeteg sör lesz, ha lesz jössz te is? :DDD

alsophila grahami 2015.03.31. 23:02:54

@keszegvágó: +1000 nekem ez ma a nap kommentje xDDDDDDD

2015.03.31. 23:04:18

@sui.generis: így van, azt hiszik, h minél szarabb annál jobban érdekel minket - pedig nem ('stét)

ÉH3sZ 2015.03.31. 23:07:07

@fosch9: Igen, de wc-n nem nyalintok bimbeszt, ez alap:D

@Mók_Ica: Az mi?:)

2015.03.31. 23:07:47

@sui.generis: már elkezdtem külön kezelni/nézni, mivel annyira ég és föld a különbség, hogy értelmét vesztette minden összehasonlítás.

vastyúk is .. 2015.03.31. 23:08:04

@Szoba kilátással: na ebben nem tudok nyilatkozni, mert még nem láttam műsort vezetni de könnyedén hiszek neked. Akkor legyen Cinti < Melani < Beus :D

2015.03.31. 23:08:57

@ÉH3sZ: áháháhá :D akkor nem mondom meg hol az ostor :D

Gia 2015.03.31. 23:10:22

Egyre növekszik bent azoknak a száma,akiket addig ütnék,amíg mozognak..

ÉH3sZ 2015.03.31. 23:11:44

@fosch9: Most elgondolkodtattál:)

Gia 2015.03.31. 23:13:33

Egyébként abban a nyaralóban papírból vannak a falak?Senki nem tudja úgy felemelni a hangját,(vagy egyéb más dolgokat művelni..) hogy azt ne hallja meg azonnal mindenki.

tomfree 2015.03.31. 23:13:41

@sui.generis: igazad van teljesen. Nagy szar ez a széria, buzi tv2-nek hála.

alsophila grahami 2015.03.31. 23:14:34

@fosch9: estét :) na ez az, amikor hullogatnak kifelé, mindig azt gondolja alapból az ember, hogy helyettük majd jobbakat küldenek be, de nem, egyre szarabbak és szarabbak jönnek... mintha a VV sémáját akarnák lekövetni ezekkel a gerjesztett, de főleg MŰ! balhékkal, holott ezektől a VV-ben is sokalltunk már, na meg ennek a műsornak elvileg teljesen más lenne a lényege, legalábbis én ezért kezdtem el nézni anno még a Vián, és itt is ezért vártam már annyira... :( nah mindegy, sajnálom, és az Éjjel is nézhetetlen szintre süllyedt már, offoltam azt is ma végleg, erre nem vagyok vevő... te? (Loki ma jó arc volt, az egyetlen, akin röhögni tudtam, epic fejeket vágott xDD)

2015.03.31. 23:14:40

@Gia: kint is :D
@Mók_Ica: :))))
@ÉH3sZ: ezzel a lendülettel jó éjt is kívánok a kedves olvtársaknak :))

Szoba kilátással 2015.03.31. 23:16:04

@windsor: abszurd az egész vagy inkabb beteg perverzio szerű

Gia 2015.03.31. 23:17:30

Adri hogy örült az éneklésnek,erre őt meg a párját nem is mutatták. :-)

2015.03.31. 23:17:43

@sui.generis: az éjjelt már nem nagyon szoktam, csak ha pamela van és jó a bejátszás, szintikéről azonnal átkapcsoltam valami országúti üldözős filmre :D
hülyeség ez a feszkógenerálás, mariann is apol is hiányzik tényleg jobb lett volna úgy mint ezekkel a legalja aranypartos bandával
loki nagyon jól tud röhögni rajtuk, sztem peti is de őt kevesebbet mutatják, kár, meg a két fiú tematikálhatna kicsit manduláék ellen :D

Mók_Ica 2015.03.31. 23:18:25

@ÉH3sZ: valamelyik a 4 közül :)))
kedves csekély értelmű lények... maguk a filmek egyébként kis gyermekeknek készültek.... az én fiam imádta őket.... 13 évvel ezelőtt :))))

introverted22 2015.03.31. 23:20:32

@Szoba kilátással: Miután a VV-t nem voltam hajlandó tovább nézni, vártam nagyon az ÉH-t. Az elején még úgy voltam vele, hogy majd jön jobb is, de mostanra eljutottam odáig, hogy csak rosszabb jön. Ez az új szuka vállalhatatlan. Amit meg együtt csinálnak az kritikán aluli. Maradnak a kommentek, de amíg ezek bent vannak, addig időpocsékolás nézni.

Növény (törölt) 2015.03.31. 23:20:58

sziasztok, akárhányszor visszanézem, mintha Sezlonyéknál 3 golyót láttam volna a vázában... ne már! :-(

alsophila grahami 2015.03.31. 23:24:42

@Szent Borzadály: lehet, ezt kéne nekem is, más szemmel nézni - csak ez a mai rész... hát, nehéz szavakat találni rá, tényleg Loki és Pjotr voltak egyedül szórakoztatók, az elején azzal az oltással a Pacáék felé, Pjotr "főpróbás" szövege nagyon ott volt xD

@tomfree: @ÉH3sZ: örülök, hogy nem vagyok egyedül ezzel; az elején még azt hittük, Breki lesz a műsor gyenge pontja, erre meg... nem ő lesz a legerősebb? wtf, há' mivanitt!? ;)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.31. 23:34:25

@Mók_Ica: Én meg még Ádinka kukkolásán akadtam ki. :DDDDDDDD

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.31. 23:37:24

@Gia: Én is agyon kerestem a szívlapátot :))) Kinél van?:DDDD

kamilla123 2015.04.01. 00:10:00

Sztem ez az egész Melániás dolog meg van szerkesztve. Elképzelhetetlen számomra, hogy Paca, aki bent nyaralgat már egy hónapja és leszarja a taktikázást, hirtelen, egy nap alatt annyira szimpatikusnak tartja az idegbetegen üvöltözve berontó Melániát, hogy párjának akarja a tuti biztos Adri helyett. Főleg úgy, hogy pont a balhézásokból meg hisztikből van elege, erre egy sokkal nagyobb hisztigépet vesz maga mellé??? Ezt én egyszerűen nem hiszem el. Ebbe egyszerűen belenyúltak a szerkik és kész.

kamilla123 2015.04.01. 00:14:12

Remélem, hogy nem Nórika és Béjvacs esik ki holnap. Akkor már inkább Loki essen ki. Megérdemelné, mert lepattintotta Nórit egy Beuskáért. Csak az a baj, h ha ő is kiesik, akkor tényleg nézhetetlen lesz a műsor.

Aki egyébként nagyon ellenszenves bent, az Barbi. Szavát sem lehet hallani, tisztára mint TOpol. Viszont süt az arcáról a rosszindulat, és minden balhénál ott áll a háttérben,h röhöghessen, miközben meg sem szólal. Ráadásul minden küzdelem nélkül megkapta a legjobb párt magának.

Hbbm 2015.04.01. 00:18:25

Snjeziek esnek ki, 3 golyo volt naluk... Fura is lett volna ha a tv2 nem lovi le a poent:)

kamilla123 2015.04.01. 00:20:14

@Hbbm: vagy itt valaki a kommentben..

raspberrypie 2015.04.01. 01:02:29

sziasztok! most sajnos nem tudtam minden kommentet végigolvasni... de esélyes, hogy Snezi ismeri Melit? mert mikor bement, olyan felvillanyozott fejjel akarta volna ölelgetni Snezi a csajszit, meg nagyon ment utána lenyugtatni 5 perccel a bemenetele után..

Ne küldj levelet 2015.04.01. 01:46:24

@raspberrypie:
snezi szerepel az aranypart ádám klipben, aranypart ádám menedzsere meli
szóval ismerheti
Egy brancs ezek, nem nagy ország ez, a szemetet meg a szél is összehordja

Krétagarbó 2015.04.01. 06:59:23

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: szerintem sem Paca fejéből sült ki az ötlet, de azt el tudom képzelni, hogy örült neki. Végre egy kis szabadság...

Szoba kilátással 2015.04.01. 08:22:36

@kamilla123: persze tehén adri alapból kívájta volna botsáska mölany szemeit

Schlomo Goldberg 2015.04.01. 08:57:24

Ha a két új szefó miatt kiesik Sneci akkor nagyon nekikeseredek

hányok (törölt) 2015.04.01. 08:59:34

@kamilla123: Én is a régit olvasom ,meg nézem vissza sokkal jobb.Ott sem volt magas a színvonal de Ádámék feldobták ,meg azért ennél 1000x különb volt.

introverted22 2015.04.01. 09:26:49

@hányok: No igen az első még jó volt. Ott az egyik alja karakter Levi volt, és minő meglepetés, Mandulával rapperkedik azóta... De a többi játékosnak nagy általánosságban volt esze. Kavarták a dolgokat, cserélgettek, változtattak. Itt csak 2 ember van, aki igazán agyal, Loki és Pjotr. Ha a 2 idióta miatt valamelyik kiesik, akkor gyakorlatilag vérnyákolásról és döglésről fog szólni a műsor, esetleg esténkénti lealjasodásról. Az meg engem nem fog érdekelni...

2015.04.01. 09:37:51

@kamilla123: Nóri állt át Béjvacs mellé, nem kérte rá Loki

2015.04.01. 09:39:19

@kamilla123: Barbiban semmi rosszindulatot nem látok
úgy látom más műsort nézünk

2015.04.01. 09:40:16

@windsor: egyetértünk Loki és Peti személyében :D
geci sneci remélem hazatakarodik

spájdernecc 2015.04.01. 09:41:45

@fosch9:
miután persze Peti "kiördögitervelte"

kontratenor 2015.04.01. 09:47:49

@Hbbm: Nem feltétlenül lőtték le.
A nagy naiv képzeletemben léteznek olyan verziók, hogy:
Gólem: - Gyerekek, ez nem szimpátiajáték. Oké, utáltok egyeseket, de azt nem nézik a nézők, a szerkiknek vér kell a pucába. Lássuk csak, kinél nincs golyó egyáltalán...

És máris nem gond a látott kék golyó.

Tudom, naiv, tudom.

introverted22 2015.04.01. 09:54:00

@kontratenor: Bár úgy gondolták volna a szerkik is, ahogy mi... de félő, hogy kanyarban sem volt a gondolatmenetük a tiédhez...

tryclops 2015.04.01. 10:11:34

Hol van már a poszt? Csak nem öngyilkos lett sixx ezektől a gyökerektől???
süti beállítások módosítása