Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden Hotel 3x20 - Gergő, a csendes gyilkos (18+)

2015. március 21. 09:53 - sixx

screen_shot_2015-03-20_at_20_10_34.png

Hihetetlen, de igaz, Gólem négy napos kóválygás után sem talált ki a ligetből, viszont mindenki nyugodjon le a picsába, a napi egy szett az megvan keményen, most éppen egy eléggé elszabott csíkos ing van rajta egy darab órával, és azt csikorogja ritmustalan hangon, hogy Béjvacsra kemény órák várnak, mert egy rossz választás az pecsétel, először sorsot, majd útlevelet.

A reggeli döglődésből megint az ótvaros kupleráj maradt csak meg bennem Snezi ágya körül, és persze a csíkos gatya, ami kísértetiesen emlékeztet a nyugdíjas korú rockerek egyenruhájára, tessék csak nézni:

screen_shot_2015-03-20_at_20_22_36.png

untitled.png

Nem mellesleg jól be lehet pállva (mondunk ilyet???), mert ugye ebben baszcsizott be tegnap, és nemigen mosott csúnyát sem. Milánt az ilyesmi nem zavarja, a párválasztás napja van, kinek van ideje az ilyesmire. Máris game mode-ban van az agya, és ha mögénk áll? Nem áll oda, mondja Snezi. És ha? Akkor hazamegy. És ha védettsége van? AKKOR BASZHATJUK, KUSSOJJÁ’ MÁ’, ALUDNÉK. Béjvacs összefoglalja,mi vár ránk este: valaki hazamegy, oszt kalap.

A délelőtti ejtőzés közben Adri is Milánt nyugtatja, valami történhetne már, mert az nem pálya, hogy csöcsös képekkel dobjam fel a hogyvoltot, és közben arról írjak, hogy Milán olyan ideges, hogy egy jégből faragott kúpot sem lehetne a seggébe felnyomni. Snezi nem akarja kitenni Milánt, mert nem akar gecinek tűnni, és rendesen sajnálja Milánt. A hatodik percben vagyunk, és már tudom, mi fog este történni, ez így nem lesz jó, kell a szuszpenz! Milán Adrihoz bújik oda, aki azt mondja neki, hogy vonzd be a jó karmát, oszt mondogassad, hogy nincs védettség. Mást úgy sem nagyon tehetsz, ugyebár.

screen_shot_2015-03-20_at_21_04_55.png

Löevelet hoz Zoë, a csajok versenyeznek a legdögösebb vízímentő címért, nahát, csak nem megint valami csöcskirakós izé lesz? De. Botox felnyög, de mér már megint, I feel your pain, sistah. Három versenyfeladat van: lassítva futás, bójával pózolás, vízbűl kimászás hajrázással. Mindezt VAD bikiniben, mi másban. Adri hisztizik, de erre már senki nem figyel, majd ha egyszer nem nyíg valamiért húsz percen át, jelezzük. Na, vadbikinis öltözködés, megmagyarázhatatlan sminkeléssel és egy barna Adri-bimbesszel itt:

Adri kezdi, a lassított felvételes futást félreérti és sétál, tessék-lássék pózol, majd beleugrik a mödansziéba és nem bír kiszállni, de valahogy kivonszolja magát, és ráz. Pontszám tőlem: 2. Topol sem fut lassítva, a póz viszont jó, csak az a haj, baszki, azt bírnám felejteni valahogy. Jaj, jön a lassítva futás, felcserélte a sorrendet, közben ez egyik kezével a felsőjét kell fognia, mert kis híján leesik. A hajrázás elmarad, pontszám 3.

untitled_2.jpg

Botox profin pózol, popót pucsít pompásan, pajtása paffon puffog, palástold pallérozott pinád, pancsolj páncélban, pántlikás párducként parádézzál! Puszta paródia! Proli paláver! Parasztos parvenü! Piha! A lassított felvételt ő is félreérti, és a hajrázás is gagyi, egy segg nem csinál nyarat: 2 pont.

Bencét kicsit bántja, hogy babája szarik a farmra, de nincs idő ezen polemizálni, mert jön Ivar, és lendületből megnyalja a bóját, nahát, aztán a seggét tapogatja erotikusnak szánt szájtartással (értsd: szopásra nyitva). Lassítva futás itt is egyes, de amikor kijön a vízbűl, akaratlan csöcs villan, mindenki kurjongat. A vizes haj is megvan, pontszám: 6. Snezi pózai faszák, ért ahhoz, hogy adja el a testét, na. A lassított felvétel talán megvan, utána ugrik egy hasast, és lemegy négykézlábra a faszik előtt a hajrázáshoz, aki csak azért nem rántanak rá ott a helyben, mert a szerkesztők szerintem folyamatosan azt üvöltik a háttérből, hogy nincs rejszolás baszki! Pontszám 6. A fasziknál Snezi nyert.

Adri hisztizik Becksnek, hogy ő nem szeret elsőként menni az ilyen játékokban, Becks meg végre rászól, hogy hagyja már abba ezt a rém idegesítő nyígást. Milán a fatalizmusba menekül, az lesz, ami lesz, mondja Snezinek, aki szerintem azon mereng éppen, hogy mi a faszért kellett nekem ezzel a félhülyével összebandáznom. Ad egy pacsit Milánnak, jól van, téged választalak, CSAK KUSSOLJÁL MÁR. De Milán olyan, mint egy nem túl értelmes kiskutya, és nem hagyja abba még akkor sem, amikor öltözködés/sminkelés folyik, ami alatt egyébként Loki aszongya Béjvacsnak, hogy Milán úgy fogja kibaszni Snezit a villából az első adandó alkalommal, mint a pinty.

És ezt Snezi is tudja? (Béjvacs)

Na, ez az.

Jönnek már párválasztani, Pjotr a rettentő macskabajuszban, hülyegyerek baseballsapkában, Snezi a mellyire tapadó selyemizében, Milán egy hálós izomfelsőben, Becks bűrgatyában a negyven fokban, Béjvacs meg egy fekete galléros fehér ingben, amiért a sztájlisztot ütném, mint beszélő bokszzsákot a kétszeres kempó világbajnok. Gólem aszongya, hogy érti a rettegést Milén felől, és aszongya borítték, két tével. Snezit is faggatja Gólem, sok neked ez a gyerek? Sok, kiszívja az energiámat. Bence félti magát, Botox félit Bencét, mert bizalom. Azért Gólem csak beleizzadhatott reggel óta a csíkos ingbe, nem?

screen_shot_2015-03-21_at_8_53_37.png

Na, kezdjük a mókát. Ahelyett, hogy aszondaná Gólem, hogy mindenki álljon be a párja mögé és Béjvacs is kötelezze el magát valahun, aztán majd megmondjuk mi van a boríttékban, Zoë hoz egy fél kókuszt, amiből Béjvacs kiválaszt egy színes baszt, pirosat vagy ződet, és azt odaadja Gólemnek, aki nem nézi meg a színét. Béjvacs tudja a színt csak. És ezután állnak be a pasik a párjaik mögé, mindenki oda, ahová kell neki, a végén Béjvacs meg odasétál Milán és Snezi mellé, és beáll gyertyát tartani.

screen_shot_2015-03-21_at_8_58_45.png

Gólem kihívja őket, Snezi, meglepődtél? Faszt. Oké, ki kell? Milán. Biztos? Biztos. A kisfickó ad egy puszit Snezinek, aztán remegő hangon mondja, hogy ez fasza, de mi a tököm van a boríttékban? Na, akkor nyissunk. Mindkettőben egy-egy szó szerepel mondja Gólem, és izomból feltépi a tépőzárat, a ződben az az egy szó van, hogy “azonnali kiesés”. A pirosban meg az, hogy “védettség”. Amint kimondja, Béjvacs fölényesen mosolyog, erről akkor ennyit. Gólem előhalássza a zsebiből a kis baszt, amit Béjvacs választott, piros, szevasz Milán, jó volt veled. Milán sír, Snezi sír, dráma. Ki fog itt nekem baromságokat mondogatni jövő héten??? Snezi fájdalmat érez, fáj a szíve, mert megszerette Milánt.

untitled2.jpg

Az esti bulika el is marad a tragédia árnyékában, Snezi aszongya, szarik ő a farmra, és tudta, hogy mindenki Milánt akarta kibaszni, és ez fájt neki. Villámgyorsan átöltözik indián lánynak, már így fogadja az új partnert, akivel majd vagy kijön, vagy nem. Beck és Adri röhög az ágyban, Bence és Botox szerint Béjvacs szarember, mert fölényeskedett a ceremónián. Jövő héten megint a csajok seggében lesz benne a zabszem. 

Címkék: 18+ éden hotel
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tibiksz 2015.03.21. 10:08:42

Yipp! Vidám reggelt, jó a poszt :D

tomfree 2015.03.21. 10:11:18

Nem láttam a tegnapit, de akkor nem vesztettem túl sokat ezek szerint. Nagyot robbantott a kisfiú ezek szerint...a szerkesztők látom igen kreatívak. Kimentek nyaralni egyet. A srác meg most nagyképű, de két hét múlva nem lesz ekkora arca azért.

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2015.03.21. 10:12:01

Jaja, elég nagy csalódás volt ez a rész...

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.21. 10:14:35

Na, ma legalább időbe jöttem :-))

2015.03.21. 10:15:12

örülök a csíkos gatyáról való megemlékezésről, a pállott is létezik jaja
adri mint bálna a parton, jó kép, köszi
nóri és apol ügyesek voltak ezt ma is leírom csak úgy
ja és kicsit uncsi h mindenki sneci mögé akar beállni de jövő héten akkor jöhetnek a csajok

Kosztarika 2015.03.21. 10:19:11

Benne vagyok a top 10-ben, vagy a sorrendet is manuperálják? :D

beacska 2015.03.21. 10:22:01

szerintem jó Párválasztás volt. Persze egyedül leszek ezzel a véleményemmel, mert megint nem folyt vér...de azért leírom:

Geri kicsit nagyképű, de remélhetőleg alább adja. 5 napja volt rá, h kiválassza az egyszem csajt aki nem vágja el a torkát reggelre. Snjezi éppen csak nem mondta ki: Geri, én téged választanálak, csak ki kéne találni, h hogyan...hááát, a kezébe adták a megoldást. Snjezi okos volt: csak Milán nevét mondhatta, hisz csak így jön ki jól a dologból. Mert mi van, ha vmi csoda folytán Geri a Zőőőd színt mondja? legfeljebb hazamegy. de ha az ő nevét mondta volna előtte, a bentmaradó Milánnál szorult volna rendesen. Így meg majd összecimbiznek...

Menni fog ez...jó lesz..

Bence meg Paca meg csak utálkozzanak...báár, Paca még annyit sem :DDD

XocoLatte 2015.03.21. 10:23:45

@tomfree: na akkor azért ennyi hülyeségrre ne vegyél be mérget... kreatívak, na ja!

2015.03.21. 10:24:40

ja és adri még mindig debella tessék a fenti képet megnézni partra vetett bálna

XocoLatte 2015.03.21. 10:26:38

@beacska: még a poszt előtt levezettük Kontratenorral a tegnapi posztnál, hogy meg volt zsírozva ez a borítékosdi, úh Snezi bármelyik pasit választhatta volna és függetlenül Gergő színvakságától, Milán repült volna hazáig.

2015.03.21. 10:27:48

@beacska: annyiban volt unalmas, h még mindig túl kiszámítható
csavarokat, izgalmat várok, ja és azt h az újat ne snecit akarják ott a többi robbantható csodapár

XocoLatte 2015.03.21. 10:28:16

@fosch9: és mint tudjuk, a bálna emlős és mint ilyen, a csontjai nehezek... :D

Zsoofka 2015.03.21. 10:28:57

Gergő, a csendesgyilkos... Én megmondtam :)

bigél 2015.03.21. 10:30:15

@beacska: szerintem sem volt az annyira rossz, mint mondják

Almeron 2015.03.21. 10:31:24

Borzasztóan pocsék volt a tegnapi befejezés.

Szépen elkezdték a hét elején egy érdekes kavarást bemutatni, de a vége akkora marhaság lett, hogy csak na!

Most a srácnak 50-50 %-os esélye volt, hogy hazamegy, vagy védettsége lesz. Abba ne menjünk bele, hogy a piros boríték rejtette a pozitív végkimenetelt (minden jel piros volt odabent), de arra építeni egy hetet, hogy az új játékos vagy hazaküld egy régit a védettségével, vagy nem, buta ötlet.

Semmi csavart nem vittek be, semmi érdekes momentumot a végkifejletben. Nagyszerűen felépítik Milán kiesésének drámáját, miközben nincs is valódi dráma. Ha Gergőnek nincs védettsége, akkor bennmaradt volna, ha nincs repül. Ilyen szempontból teljes mértékben semmissé teszik Loki kavarását, meg Milán végvonaglását, mert a párja akkor is őt választotta volna. Amikor a borítékok között kellett a játékosoknak választaniuk, akkor reméltek, hogy tényleg van valamilyen szerepe az egésznek, de az sem így történt.

Vagy, ha már Gergő választott borítékot, akkor minek húzták el? A párválasztó legelején válasszon borítékot, nyissa ki, és elsőként álljon valahova a védettség ismeretében.
Tulajdonképpen soha nem értettem, hogy a védett játékos miért választ utoljára. Sokkal érdekesebb lenne, ha az elején választana, mert úgy valóban megkavarhatná a sorrendet. Láthatnánk kétségbeesetten menekülni próbáló játékosokat, stb...

Haragszom a TV2-re mert roppant metodikusan és unalmasan tálalják ezt a formátumot.
Statikus a játék, a párok bevédik/bezárkóznak. Az új játékosok csak védettséggel tudnak robbantani, és ez nem feltétlenül tesz jót a játéknak, mert a bennlévő játékosok nem taktikáznak, hanem megpróbálnak összeszorított fogakkal túlélni (pl. Bence, Patrik, Peti...). Eddig nagyon kevés játékos részéről érzek B, vagy C tervet. Mindenki a biztos párjára támaszkodik, senki sem tekint semerre.

Az előző játékokban a párcserék dinamikusabban működtek. A mostaniban nagyon unalmas.

beacska 2015.03.21. 10:31:42

@fosch9: de Szandra óta tudjuk, h azzal nem lehet ÉH-t nyerni

2015.03.21. 10:32:53

@XocoLatte: de ennek emlője sincs
@beacska: kár pedig valahol erről szól az egész nem?

Papucs Orrán Pamutbojt 2015.03.21. 10:34:22

Áááá, sokkal jobbat találtam ki, mikor becsűrték nekik hétfőn a borítékokat...
Sokkal keratívabb lett volna, ha pl:
zöld - védettséget kapsz
piros - védetséget adsz
És a ceremónián azonnal döntsd el, hogy ha a pirosat húztad, hogy kinek legyen védettsége... Na barátaim, akkor ennek fényében lehet párt választani..

Ez így túl szimpla volt.... És a tökömért volt kiemelve, hogy ZÖÖÖÖLD, és PIROOOOOS, hogy a színvakisércccse... Mintha lett volna bármi jelentősége... Ennyi erővel lehetett volna lila és citromsárga is...

2015.03.21. 10:35:42

fel volt mutatva a védettség cetli amikor gólem felolvasta?
vagy csak felolvasta és visszazárta?

Papucs Orrán Pamutbojt 2015.03.21. 10:37:49

@fosch9: ja, mutatta.... pirossal a pirosba, zölddel a ződbe...

XocoLatte 2015.03.21. 10:38:49

@fosch9: Gólem olyan óvatosan szedte ki, hogy már az önmagában gyanús -- úgy mutatta fel, hogy a borítékot hátlapnak használta hozzá, senki nem láthatta, mi van a cetli hátoldalán

2015.03.21. 10:39:24

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: @Papucs Orrán Pamutbojt: ah köszi
nem láttam csak az ismétlés felét kb
de persze még mindig lehetett benne két cetli ahogy mások találgatták

XocoLatte 2015.03.21. 10:39:31

@fosch9: sixx betette a képet fent, hogy van, egy minimum...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.21. 10:40:28

@beacska: fészt olvastad? Leírtuk ott.

Egyébként vmi ötletes, kreatív dolgot. Ez így nem volt semmi. @Almeron: leírta tökéletesen.

XocoLatte 2015.03.21. 10:43:25

@fosch9: nem kellett még 2 cetli sem, egyik oldalon Védettség, másik oldalon Azonnali kiesés, és a Gergő színválasztásnak megfelelő oldala játszik mindkettőnek, a kihúzott szín Gólem fülére súgva, onnantól már Gólemre volt bízva, hogy ne csesze el.
Ez az IGAZI magyarázata annak, hogy miért jutalmazták volna azonnali kirúgással, ha bárki önhatalmúlag kinyitja a borítékokat, és ami ennél is lényegesebb, miért nem a borítékok fennen hirdetett tulajdonosa nyithatta ki azokat.

XocoLatte 2015.03.21. 10:47:28

@Almeron: a védett vagy csak új, párnélküli játékos elsőnek választ már most is beindíthatott volna valamennyi kreatívkodást, de ezt a szerkik saját maguknak lestipistopizták, a játékosok meg örüljenek, hogy nyaralhatnak.

bigél 2015.03.21. 10:47:42

@XocoLatte: szerintem ezt túlgondoljátok nagyon, nem hiszem, hogy ennyit agyaltak volna ezen az egészen amiatt, hogy Gergőt bent tartsák
pl. Milán sok szempontból jóval érdekesebb karakter (már a műsorkészítés szempontjából, amúgy nekem semmi bajom a kiscsávóval sem) az eddigiek alapján, ha ő bent marad, akkor még lehetett volna fokozni a drámát

bigél 2015.03.21. 10:50:31

@Papucs Orrán Pamutbojt: ezeket a jeleket is túlkombinálja mindenki: nem egy Sherlock Holmes krimiről van szó, ahol a cigiről lehulló pernye naplementében megvillanó színe is lehet jel

sima ügy volt, máskor nem lovagolnak ennyit az új ember "foglalkozásán", le van tudva és kész, itt meg túl sokszor kellett vízimentőset játszani

2015.03.21. 10:51:28

@XocoLatte: micsoda összeesküvés elmélet :D
nem tudom foglalkoztak-e ezzel ennyit mindenesetre a nagy beharangozott jelekből nem tudom mire kellett figyeljen ezt kikérdezték?

Almeron 2015.03.21. 10:51:55

@XocoLatte: Egyetértek, csak nem örülök a helyzetnek...
Valahogy a védettség vált az új játékos egyetlen fegyverévé, és a többi játékos pedig csak várja a halált.
Teljesen rossza a választási sorrend, mert utolsóként választ a védett játékos.

XocoLatte 2015.03.21. 10:52:14

@LokiPatrióta avagy Édentől keletre (bigél): márpedig egész héten teljesen feleslegesen agyaltak és műsort is gyártottak hozzá, feleslegesen -- nem tudhatjuk, hogy a borítékszín szerinti szétállást a játékosok maguktól vagy külső súgás mentén csinálták, de ha saját maguktól, akkor belső utasításra, biztonsági megfontolásból állt mindegyik pár ketté. Amivel egy eredeti szerkesztői forgatókönyvet dönthettek be, onnantóljött ez a satnya rigged párválasztó. A borítékokat bármikor kicserélhették éjjel, amíg mindenki részegen horkolt.

2015.03.21. 10:52:50

a lényeg h milánt ki akarták tenni, unalmas volt, kis bunkesz gyerek volt, tényleg ne ilyeneket kelljen már nézni na :D nekem így megfelel

bigél 2015.03.21. 10:52:52

@LokiPatrióta avagy Édentől keletre (bigél): ezzel nem azt akarom mondani, hogy ne kehetnének kreatívabbak, csak túlkombinálni sem kellene

amúgy a korábbi éden hotelekben is voltak hasonló egyszerűségű fordulatok, azokban inkább a casting volt sokkal jobb szerintem, a Király, Levi és Pókmajom vitte a pálmát

XocoLatte 2015.03.21. 10:54:15

@fosch9: egy előre gyártott magyarázatot mondott vissza Gergő, ti. vízimentő vagyok, a piros bólya a mesterségem címere, és most a saját életemet mentette meg, ezért a pirosat kellett válasszam
gimme a fockin' break...

XocoLatte 2015.03.21. 10:55:32

@fosch9: nekem is, csak ehhez teljesen felesleges és szánalmas volt ez a borítékbaszkura és műmajré feszkó

2015.03.21. 10:57:17

@XocoLatte: rigged az nem rigid?
amúgy felesleges volt persze a héten elhintett feszkó de enélkül még ennél is jobban untuk volna

bigél 2015.03.21. 10:58:23

@XocoLatte: szerintem jóval többet képzelnek a kommentelők a szerkesztői döntésekről, mint ami mögöttük van

engem amúgy az is hidegen hagyna, ha kavarnának: mennyivel korrektebb pl. úgy beküldeni és bent tartani egy játékost, hogy menj be vigyél valakit randira, oszt annak a párja meg már mehet is haza? semmivel. anno pl. így esett ki Gábor is az Éden 1-ből, hogy az új fiúcska Alizt vitte magával.

Mourinho már nem a király 2015.03.21. 10:58:27

Pocsék, unalmas volt az egész hét, a párválasztó meg pláne, nem történik semmi kavarás, mindenki a megfelelő helyre áll be, Gólem elviselhetetlen, felfoghatatlan hogy kamerák elé engedik..

tvbuzi 2015.03.21. 10:58:44

Adri dagadt. Topolt lecsáráztatnám.
A jövő héten ketten jönnek? Remélem az egyik pókmajom lesz.

2015.03.21. 10:59:06

@XocoLatte: fu nem fo :D
bocs befejezem
szóval utángyártotta a magyarázatot végül is tőle ezt várták h ezt mondja sztem
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: nekem naomi hiányzik az idő elteltével ez a kis bugyuta milán jaj ne :D

bigél 2015.03.21. 10:59:23

@fosch9: hadd izguljanak, meg jobb casting mellett a taktikázás is jobban beindult volna

2015.03.21. 11:00:45

@tvbuzi: tudtam h benned bízhatok :D
sztem 2 lány jön

XocoLatte 2015.03.21. 11:01:44

@fosch9: hm, valóban? OK, yo da man, bro...

bigél 2015.03.21. 11:01:45

@tvbuzi: érdekes, pedig Topolnak is egy combos menyecske, nekem ő is aránytalan, hasonlóan Nórihoz

2015.03.21. 11:02:27

@LokiPatrióta avagy Édentől keletre (bigél): ha már taktikai játék :) igazán többet várok a napon dögléstől :D

bigél 2015.03.21. 11:02:31

@LokiPatrióta avagy Édentől keletre (bigél): mármint *Topol is egy combos menyecske (csak először azt akartam írni, hogy ennyi erővel Topolnak is nagy segge van)

XocoLatte 2015.03.21. 11:02:36

@fosch9: most rám szálltál, kicsikét -- érzem a terhet a vállamon... :(

Papucs Orrán Pamutbojt 2015.03.21. 11:03:51

@LokiPatrióta avagy Édentől keletre (bigél): csak amiatt zavaró, hogy ment a hét elején a hókuszpókusz, Gólem kiemelte ötször, hogy piros és zöld, nem kék, nem lila, nem pink, hanem piros és zöld boríték, Gergő, te meg figyeld a jeleket!!!
Jelek? hagyjukmáááár!!!! :D
Én csak azon agyalgattam, hogy hasonló felvezetéssel hogyan szerkesztettem volna bele a hét eseményeibe azért, hogy ÉRTELME LEGYEN A FELÜTÉSNEK :DDD
Mert így csak egy besült petárda...

2015.03.21. 11:03:56

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: csak amíg naomiban volt valami kecsesség időnként úgy milánban én csak a hööö hööö stílust látom képviselni
@XocoLatte: :DD

bigél 2015.03.21. 11:06:09

@fosch9: ezért bírtam Pókmajom játékát, meg azért Leviéknek is volt jó taktikai húzása, pedig ő aztán adott a bulinak

Póki mert kockáztatni, az tetszett

egyébként én a kisfiú helyében beálltam volna Nórihoz, hiszen ő szimpatizált vele, tehát eleve nem biztos, hogy másnap véres torokkal ébred, másrészt hiába szimpatikus Loki, a végére csak egy maradhat és az is látszott, hogy ő az egyik főelme - az izomagy fiúk sírtak volna örömükben, ha Loki kiesik (mondjuk nekem nagyon nem lett volna bejövős, de elismertem volna, hogy ez egy igen tökös lépés - pl. Pókmajom egy iylet simán meglépett volna)

XocoLatte 2015.03.21. 11:06:43

@fosch9: epic volt, Milán mivel búcsúzott Berkitől -- majd aztán gyere az edzőterembe! (palmface)

XocoLatte 2015.03.21. 11:08:47

@LokiPatrióta avagy Édentől keletre (bigél): na látod, a szerkiknek szerintem erre is kellett zsírozniuk, amikor is a piros Gergő számára a byeGeri oldalát mutatta volna...

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.21. 11:10:33

@beacska: Sztm is jól nyomta el ezt Gergő, de én Snezinek is adnék tíz pontot az alakításáért, meg a döntéséért.:)))

bigél 2015.03.21. 11:13:19

@XocoLatte:
miért is? Miért ne eshetett volna ki Loki? vagy te igazából egy szerki avgy és bennfentes információkat adagolsz? :D :D :D

itt olyan összeesküvéselméletek születnek, hogy csuhaj!

bigél 2015.03.21. 11:14:15

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Snezi tényleg jól csinálta (hogy imádkozhatott magában, hogy jaj, csak védettség legyen, csak védettség legyen ;))

bigél 2015.03.21. 11:15:56

az a vicces, hogy amennyiben Milán marad bent, szerintem az itteni összeesküvéselméletek ugyanilyen gőzerővel mennek, csak ellentétes előjellel (akkor mindenki meg lenne arról győződve, hogy a szerkik Milánt akarták)

bigél 2015.03.21. 11:16:20

@LokiPatrióta avagy Édentől keletre (bigél): de ez a jó, igazából beszélünmk/írunk róla - mi más kell?

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.21. 11:16:33

@XocoLatte: És ki látta a kihúzott színt, hogy Gólem fülére súgja?

Killary Fucking Clingon 2015.03.21. 11:17:18

Adrit valaki vissza rúghatná a vízbe..pont úgy néz ki mint egy döglött fóka partra vetve..és sexappeal is annyi van benne kb. mint az előbb említett fóka tetemben..
A Milánt a szerkesztők baszták ki, a pszichológus utasítására, elérte a töréspontot és a piros jelzést Snezi cuccainak rugdosásával. A fizikai erőszakba forduló tettlegesség innen már csak egy hajszálnyi távolságra van, nem lehetett tovább engedni a fiút, túl nagy volt a veszély hogy baromságot csinál akár Snezivel akár magával egy vélt vagy valós sérelem miatt.
Snezi egyébként az egyetlen akiben igazán megbízhat Gergő, ha van elég kraft bennük nyerhetnek.

XocoLatte 2015.03.21. 11:19:36

@LokiPatrióta avagy Édentől keletre (bigél): mert azzal a nézettség is 50%-ra csappan, kérdezd csak meg fosch9-et pl.

2015.03.21. 11:20:22

@XocoLatte: faceplamnak ismerem én :D
mondjuk az is h ezek a tudatlan buta pasasok személyi edzősködnek hát na

XocoLatte 2015.03.21. 11:20:39

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Zoé elvitte a színfalak mögé, onnan bárki
Gólem fülében ott volt a füles.

2015.03.21. 11:21:02

@fosch9: *facepalm
csak már elgépelem

XocoLatte 2015.03.21. 11:22:06

@fosch9: bocs, megyek iszom egy kávét... ma a másodikat, korán keltem

bigél 2015.03.21. 11:22:14

@XocoLatte: nekem Loki a kedvencem (ezzel azt hiszem, nem írtam újat), de ettől függetlenül nem gondolnám, hogy akkorát csappanna a nézettség, illetve ha látták is, hogy Loki jó ember, azt akkor még nem tudhatták, hogy most mennyire vonzza be ő a nézőket

(ha pedig ennyire előrelátók, akkor az Adri-Paca párost már mostanra robbantották volna, Albina pedig marad)

2015.03.21. 11:23:07

@LokiPatrióta avagy Édentől keletre (bigél): teljesen egyetértek, bennem lefutott h loki is mehet, ha a kisfiú nagyobb kavarógép de végül is nem volt az
snezit csak én unom h mindenki oda akar állni?

Gia Gianea 2015.03.21. 11:23:14

Béna volt ez az"add a kezembe a színes mütyürt,de úgy,hogy senki se lássa"..Titta óvoda..

XocoLatte 2015.03.21. 11:23:18

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: mármint bárki, aki kétbites és ha Zoé zöld bigyeszt vitt, akkor pár perc gondolkodás végén rájön, hogy Berkinél a piros van

XocoLatte 2015.03.21. 11:24:13

@Shabby Bear: +1
teljesen érthető indokok

Gia Gianea 2015.03.21. 11:24:28

Ha Gergő előbb kapja meg a védettséget akkor valszeg Mariann mögé sorakozott volna fel..

2015.03.21. 11:24:28

@LokiPatrióta avagy Édentől keletre (bigél): a szerkesztőkben nincs elég kraft ez egyértelmű nem mernek semmi nagyobbat húzni

2015.03.21. 11:25:36

@Shabby Bear: adrit azért válogathatták be mert a kasztingon elmondta h neki ügyes a szája így legalább egy szexelő pár garantálva van - a valóságsók már csak így adhatók el

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.21. 11:26:09

@fosch9: igen ,nem egy okos ember, de még csak nem is kecses :-D

2015.03.21. 11:26:14

@fosch9: pontosítok: a valóságsók már csak így működnek
természetesen bőven eladhatók még

XocoLatte 2015.03.21. 11:27:30

@LokiPatrióta avagy Édentől keletre (bigél): nem értek egyet veled, Loki az egyetlen eddig, aki eredeti ÉH-jellegű kavarási szándékot pedzett meg Snezinek, ezt bátorítani és nem büntetni kellene -- erre jövő héten behidaltatnak valami ribit alá, ejnye na....

2015.03.21. 11:27:54

@Gia Gianea: megtanulhatná gólem is h azt úgy hívják h színes BASZ, sixx is megmondta :DD
@XocoLatte: én későn és még egyet sem :D mindjárt bepótolom

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.21. 11:30:41

@fosch9: Engem idegesített Milán az Éjjelben azzal, hogy nagyképűsködött. Olyan képe van saját magáról, ami köszönő viszonyban sincs a valósággal. Először is buta, másodszor ötlettelen, harmadszor humortalan. Jó pasinak tartja magát, a feje sztm csúnya. De nem csak csúnya, hanem kiül rá az ..hogy is mondjam... egyszerűség.

2015.03.21. 11:30:54

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: a kecsességgel bukta :D
amúgy mernél hozzá menni mint személyi edzőhöz? én nem...

(sörvájvor rajongó van itt?)

XocoLatte 2015.03.21. 11:31:23

@fosch9: mintha ezen múlna a műsor... várjunk csak, ha nem a műsor, akkor mi? ja, a szerkik állása! (facepalm) [Ctrl-C, Ctrl-V volt, für alle Fälle]

XocoLatte 2015.03.21. 11:32:12

@fosch9: főzzek egyet neked is? ;-)

napraforgó70 2015.03.21. 11:32:29

Nem azt mondta Gólem, hogy ketten is beköltöznek a jövő héten?

2015.03.21. 11:33:40

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: kis bunkesz ahogy én nevezem :D teljesen egyetértek
ja és azt a lokit savazta aki mindig megvédte, a szépfiúkat nem láttam h valaha tutujgatták volna, az h a megfelelő időben loki is felrúgta a kakás bödönt hát ott kellene milánnak is magába nézni de az nem megy
még elköszönni is alig akart lokitól, figyeltem, kis hülye sutyerák gyerek az ilyen a szépfiúk csatlósa szokott lenni de nem egyenrangú barátja még ehhez sincs esze felismerni

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.21. 11:34:02

@XocoLatte: De nem csak az. Hanem az, hogy egyáltalán, búcsúztatták. A többi kiesőt csak úgy kilökték, nem? Standa pityere, menni kellett.

2015.03.21. 11:34:59

@XocoLatte: helyes :D
kv is jöhet ha már így felajánlod

Joe Bacsi 2015.03.21. 11:35:32

Azt azért leszögezném,ezek a ceremóniák nem 1 snittből készülnek..itt a húzás meg a nyitás között is órák telhettek el..a többit meg gondolja át az aki nézi ezt :D

2015.03.21. 11:36:25

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: standa pityere nagyon jó vagy :DD
én azt néztem a többi is mind milánt akarta kivágni akkor mi volt ez a nagy műbúcsú?
@napraforgó70: de 2

XocoLatte 2015.03.21. 11:39:19

@fosch9: cukorral, tejjel v. tejszínnel? frissen facsart narancslé is jöhet mellé? :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.21. 11:39:26

@fosch9: épp azt nézem.

Nem mernék menni hozzá. Nem szimpatikus. Egyébként.

kismalacka 2015.03.21. 11:42:10

Hát ez gáz volt tegnap.

A boríték dolog akkor lett volna érdekes, ha amikor bemegy a kövér hasú mini Hasselhoff, akkor azonnal kellett volna választania egy színt. Tehát nem nyomatják neki orrba-szájba a pirost színt, illetve akkor más késő lett volna. Így lett volna fair, de így egy szájbarágós történet lett, amit még ez a nagyképű kis babahájas is felfogott.

XocoLatte 2015.03.21. 11:42:31

@fosch9: szerintem csak a Nagy Dráma hatása alá kerültek mindannyian, és amikor már mind abban reménykedtek, hogy Béjvacs repül, pofáraesés volt és beleélte mindegyik magát, hogy így bármelyikőjük is járhatott volna, és megkönnyebbülés-szánalom-búcsúzkodás

2015.03.21. 11:44:27

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: azon kívül h recepciós egy kondiban és felsőtestre gyúr nyitás előtt és zárás után én nem hiszem h őt odaengednék bárki mellé is formálni... legalábbis ha valahol befizetnék nem egy ilyet várnék akiről lerí h nincs teljesen képben - hazáig szaladnék :D

bigél 2015.03.21. 11:44:37

@XocoLatte: ezt most nem értem, mire írtad - én csak arról írtam, hogy a szerkik nem feltétlenül látták már a forgatáskor, hogy mi lenne jó a nézettségnek; ha meg igen, akkor egy csomó logikusnak mondható lépést viszont nem tettek meg, ami most tisztán látható/érzhető, hogy bizony segítene a műsoron

2015.03.21. 11:45:37

@XocoLatte: nem tudom, nekem színjáték volt, ilyen kétszínű haverság nem kéne

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.21. 11:47:45

@fosch9: Folyton attól félnék, hogy rám ejti a súlyt:)))

2015.03.21. 11:48:52

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: pontosan :D meg azt sem tudná hogyan kell emelni stb :-O

XocoLatte 2015.03.21. 11:49:14

@LokiPatrióta avagy Édentől keletre (bigél): persze, csak tudod, ki tudja, hány VERZIÓT vesznek fel ilyenkor?

2015.03.21. 11:49:25

milánt röviden egy szóval balfaszként jellemezném

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.21. 11:51:07

@LokiPatrióta avagy Édentől keletre (bigél): Nekem sokat elárult az egyik Éjjelben Ogre megjegyzése. Hogyaszongya, jéé, itten a nézők ötletelnek, szinte velünk játszanak. Mert hogy ez eddig meg sem fordult abban a baltával szabott fejecskéjében.:)))

bigél 2015.03.21. 11:51:24

@fosch9: két dolog van itt szerintem: egyrészt játék, egész nagy téttel, másrészt nem lehet kizárni, hogy akár valós érzelmek is kialakulnak, tényleg megkedvelnek egy olyan valakit, akit a következő pillanatban viszont ki kell tenni, be kell áldozni, mert különben mi magunk is veszélybe kerülhetünk

de pl. én emiatt (sem) lennék jó egy ilyen játékban - bár a kiszámíthatatlansága miatt meg lehetne hazardírozni, az meg tetszene (és mégsem egy kaszinó, hehe)

XocoLatte 2015.03.21. 11:52:41

@fosch9: most, hogy (már rotyog a kávé és kitekertem 2 narancsot és az olivás ciabatta is ott figyel a tányérokon) utána gondoltam, lehetséges, hogy Milán a pszicho töréspont miatt szerkesztői döntés alapján került kiírásra a sorozatból, és ez kvázi nyilvános volt befelé a játékosok felé is, és emiatt volt a búcsúzkodás

2015.03.21. 11:54:01

@LokiPatrióta avagy Édentől keletre (bigél): igen ez nagyon tetszik amit írtál, mert a játék és pénz miatt mennek és a kaland persze (egyesek az ismertségért) majd óhatatlanul megkedvelik egymást
tegnap az éjjeliben épp elcsíptem egy adri-loki beszélgetést a szexről, majd jött paca hogy loki van-e még söröd és hozta neki - pedig ők sem voltak loki pajtik de úgy tűnik szép lassan összébb kovácsolódnak

Hbbm 2015.03.21. 11:55:15

Hetfon megy be a pofozkodos, sajtotajekoztatos csaj! Nezzetek meg az elozetest!

XocoLatte 2015.03.21. 11:55:29

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: ez amolyan lenéző vállveregetésnek hangzik, Ő mint a világ legnagyobb Góleme és mi a kis hülye kommentelő drukker plebs

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.21. 11:56:12

@fosch9: Ezen a műbúcsún én is agyaltam. Arra jutottam, hogy ez egyedül Gergőnek (Adrisan Gerinek - vagy Gerry?). Szvl, igenis, mi egy csapat vagyunk, jó lesz, ha félsz tőlünk, mert mi a síron túlon is visszaütünk. Úgy láttam, egy pillanatra Gergő bevette. Amúgy eddig Snezi nagy játékos. Ez a sírás, nem volt semmi.

bigél 2015.03.21. 11:57:45

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: én is láttam, de szerintem nem volt igazi meglepődés, tudta ő ezt

2015.03.21. 11:59:31

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: @XocoLatte: mindkettőtök magyarázata tetszi
az is h kimentették és ezért búcsúzkodtak
az is h megmutatjuk gerinek

Tenyérke, sneziről amit írtál ezen nem gondolkodtam, de tényleg előadta a nagy halált sneci, az h nagy játékos még miben látod? Ellavírozott volna milán mellett, bár az h loki felé nyitott érdekes volt.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.21. 11:59:45

@XocoLatte: Igen, annak szánja. Csak mi meg ugye true colorban látjuk a világot, ő meg 16 színben, de ez őelőtte rejtve marad:)) Így mindnyájan jól szórakozunk. Ő rajtunk, mi meg rajta. A fájdalmas különbség csak annyi, hogy hazavisz harminc milát. Mi meg nem :DDD

bigél 2015.03.21. 12:00:52

@fosch9:
ja, azt én is láttam - nagyon tetszett (bár először meglepődtem)
amúgy ez a normális valahol

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.21. 12:05:15

@fosch9: egyelőre Snezi látom a legrejtélyesebbnek. És a riportokban sem ad teljes magyarázatokat. Azért tetszik, mert nekünk sem árulja el, hogy mit tervez (szemben Lokival, aki a nézőt beavatja), ezért soha nem lehet biztosan tudni, hogy éppen mire gondol. Sztm pókerezni is jól tud.:)))

XocoLatte 2015.03.21. 12:05:58

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: hát ez az, bakker -- akkor kinek van mégis igaza a nap végén? nalátod

XocoLatte 2015.03.21. 12:07:42

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: nem vagyok benne biztos, hogy gondol valamire konkrétan -- opportunista típus, a pillanat gyermeke, közepesen gyors észjárással, szóval nem csúcsmodell

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.21. 12:09:04

@XocoLatte:

Mindenesetre a kérdésedről az jutott eszembe, hogy lehet, hogy még nem mindegyik eljárás fejeződött be, amit ellene indítottak. És majd kiderül esetleg, hogy mi is van a nap végén :DDDD

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.21. 12:11:45

@XocoLatte: Még nem látok tisztán. Azért, mert eddig sematikusan játszott ( a végeredményt tekintve), az még nem jelenti azt, hogy nincs meg a csavar a fejében. Hamar kiderül, hogy benne van-e a lehetőség, vagy csak belelátom. :))

Rayen 2015.03.21. 12:12:20

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: ja, Milán az éjjelben bizonyította, hogy tényleg olyan egybites, amilyennek megismertük. Sőt kiderült hogy veszíteni sem tud szépen, ami eléggé ellentmond az egyszerű, de jószívű figurának. Hozzá képest a lesajnált Naomi egész elegáns volt.

2015.03.21. 12:13:53

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: meglátjuk a rejtélyesség mögött lesz-e valami :)

Laura Ingalls 2015.03.21. 12:15:45

@fosch9: Rajongó? :) Alig várom a következő részt! :) Miért kérdezted?

2015.03.21. 12:17:16

@Laura Ingalls: a sörösre gondoltam nem a rendes suvivor-ra, te is? :)
a maga bugyutaságával a sörvájvor is szórakoztat, ment ma egy rész arról jutott eszembe, nézi-e még más is :D

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.21. 12:18:14

@Rayen: Igen, én is kerestem az egyszerű, kedves, jóindulatú fiút. Naomi tudta azt mondani, hogy "hagyjuk". Milán még 1 év múlva is magyarázni fogja, hogy miért NEM tehetett arról, hogy kiesett. Hiszen ő jól játszott, mindent megtett, csak hát a védettség legyűrte.:))

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.21. 12:27:24

@fosch9: Én asse tom, hogy az milyen műsor, de egy biztos. Amiben benne van, hogy SÖR ( még, ha vegyes fonetikával is), azzal gond nem lehet:DDD

2015.03.21. 12:30:25

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: nagyon bugyuta de vedelik a sört benne :DD

bigél 2015.03.21. 12:30:47

@XocoLatte: nekem amúgy tetszett a borítékdizájn, elfogadnám, szeretem az ilyen kis (bisz)baszokat

bigél 2015.03.21. 12:32:26

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan:
elképzeltem, hogy a kiesése óta Milán egyszer sem merte kinyitni a postaládát, hátha van benne egy (vagy kettő) boríTTék

Laura Ingalls 2015.03.21. 12:34:09

@fosch9: Oh, my bad, a rendesre gondoltam. :p Kicsit félve kérdeztem rá, volt egy olyan érzésem, hogy a kérdésed nem arra vonatkozik... :) Igazság szerint senkit nem ismerek aki szintén nézné a Survivor-t. O.o

XocoLatte 2015.03.21. 12:34:23

@LokiPatrióta avagy Édentől keletre (bigél): igen, nekem is bejött (ez 2 t, ugye?)
de kicsit vastagabb fajta kellene, amibe belefér 30 milka (szelet)... :D

2015.03.21. 12:36:00

@Laura Ingalls: én azt is szeretem :D csak ez a sörös egy igazi gagyi változat :D
de a hagyományos survivorért is rajongok :D hol nézed? v letöltöd?

bigél 2015.03.21. 12:38:41

@XocoLatte: én nem vagyok ilyen nagyravágyó, nekem elég ha egy kis kártya elfér benne ;)

Laura Ingalls 2015.03.21. 12:43:02

@fosch9: :D De jó, mégsem vagyok egyedül! Letöltöm. :) Évekkel ezelőtt mikor az AXN náunk is elérhető lett, egyik délután láttam, hogy műsoron van, akkor rákerestem és azóta töltöm. Behoztam az "x" évadnyi lemaradást és egy ideje csak az új részeket nézem. ^_^

2015.03.21. 12:44:42

@Laura Ingalls: jó volt mikor az AXN adta, most már én is csak levadászni tudom
russell hantz? :D

pogona vitticeps 2015.03.21. 12:47:16

@fosch9: Bocs, hogy belekotty, én itt néztem: www.sorozatbarat.guru/video/series/1089/Sorvajvor_online_sorozat/01_evad

Az első évad tetszett a legjobban, főleg az alapszitu.

Gia Gianea 2015.03.21. 12:48:23

Akkor itt megint le lesz lőve a poén.Ha két lány megy hétfőn,akkor az maradhat,akinek később egy pofon miatt távoznia kell..

2015.03.21. 12:48:40

@pogona vitticeps: köszi szépen, elteszem a linkedet :D sörösből nekem is az első jött be :))))

Laura Ingalls 2015.03.21. 12:48:44

@fosch9: Fuckyeah!! :D Annyira örültem mikor vééégre nyert egyet! :)

Laura Ingalls 2015.03.21. 12:53:46

@fosch9: Russel Hantz-et nem zártam a szívembe, de mikor Rob és ő egy évadban voltak az mindent vitt. :)

Egyébként később Hantz-nek az unokaöccse is szerepelt egy pár évaddal ezelőtt. Azt láttad?
Ezek után bele fogok nézni a sörvájvörbe is, kíváncsi lettem. :p

2015.03.21. 12:56:43

@Laura Ingalls: én is :DDD
van ízlésed Ozzy sem rossz :))
ilyen szereplők kellenének itthoni realitybe is..

2015.03.21. 12:58:16

@Laura Ingalls: én imádtam Hantz-t akkora genyóláda volt :DDD
a közös évadot is jaja :)
az unokaöcsit még nem láttam de olvastam már róla majd levadászom :)

Laura Ingalls 2015.03.21. 13:02:10

@fosch9: Furcsa, hogy kint a 30. évad megy, itthon pedig el sem gondolkoznak azon, hogy sikeres lehet a formátum.
Bár a casting okozhat némi gondot, mert Ozzy kaliberűt nem találnának... A srác olyan mintha kopoltyúja lenne és úgy szalad fel egy 30 méteres pálmára, mintha fentről húznák. XD

Laura Ingalls 2015.03.21. 13:03:35

@fosch9: És tény, Hantz nagyon jól csinálta a dolgokat, de nekem nem jött be a stílusa (és mint kiderüt a társainak is sok volt :p .)

2015.03.21. 13:07:59

@Laura Ingalls: sok volt persze, de annyira jól játszott :)) (tudom én mindig olyat pártfogolok aki nem népszerű) :D

2015.03.21. 13:09:20

@Laura Ingalls: Ozzy így nőhetett fel, nálunk erre nemigen van lehetőség :D
itthon egy magyar évadot csináltak ha jól tudom
de pl vetíthetnék az amerikait nem látom az okát h miért dugdossák előttünk :D

mcdeere 2015.03.21. 13:13:38

azt majd valaki elmagyarázza nekem (akár te is, sixx), hogy ez agergő gyerek miért van hatalmas taktikusnak beállítva a műsorban? mert eddig ugye annyi történt, hogy kurva nagy mákja volt a borítékokkal, ha a saját stratégiáján múlik a bentmaradása, akkor megy a levesbe

Laura Ingalls 2015.03.21. 13:21:37

@fosch9: Akkor lehet, hogy Coach is szimpi volt neked? :) Mondjuk, ő már az őrült kategória... Kezet rázhatna Phillip Sheppard-del (állítása szerint "former federal agent")... :D

Igen, még kicsi voltam mikor a "reteken" ment a magyar, de nem is emlékszem rá, felejthető volt.
Drága a license...kevesen néznék, szerintem nem érné meg megvenni, plusz a mai színvonalas televíziózásba nem férne bele. O.o

Gia Gianea 2015.03.21. 13:24:25

Miért nem priviztek?

Laura Ingalls 2015.03.21. 13:27:27

Ne haragudjatok, tele off-oltuk az oldalt! Sorry!

@mcdeere: Nekem nem tűnt így, inkább mindenki be volt feszülve, mert szinte biztosra vették, hogy védett lesz és így is viselkedtek vele.

Morfologista 2015.03.21. 13:31:23

Én egyszerűen nem értem, hogy milyen dilettáns balfaszok vannak a tv2-nél, hogy ezt a kurvajó formátumot is sikerül teljesen unalmas, nézhetetlen fossá csinálniuk. A breki helyett megvehették volna az egész stábot a viasattól, és akkor nem lenne ekkora bukás. Ez így egy kalap nézhetetlen fos. Süt belőle a hozzá nem értés. A háttér műsor meg a Berkiék magamutogatását szolgálja, és élőnek hazudják, pedig a hülye is látja, hogy az egész kamu, a facebook üzenetek valamiért nem találhatóak a facebook-on, biztos nem a szerkesztők írják. :) Egyszerűen elbasztak egy rakás pénzt, mehetne az egész stáb a közmédiába, ott van hasonló színvonal még.

Gia Gianea 2015.03.21. 13:35:31

@Morfologista: Én most már nem hagyom abba,ha már eddig néztem,de én is azt hittem,hogy nagyobb durranás lesz..

2015.03.21. 13:37:02

@Laura Ingalls: válaszoltam de nem itt :D

kontratenor 2015.03.21. 14:52:45

@Morfologista: fura, nekem a Berki a pozitív csalódás
a szerkiket érzem dilettánsnak a stábból, lehet a kasztingnál kezdve, nemtudom

kontratenor 2015.03.21. 15:01:28

@XocoLatte: Én csak annyit jelentettem ki, volt módjuk bármilyen bundára (ami nem feltétlenül baj, ez egy tévéműsor, irányítani lehet és kell a történéseket, szerepeltem már én is tévében és nagyon úgy látom, sok formátum okosan irányítható szerkesztői döntésekkel), hogy megtették-e, ilyen kijelentést nem vállalnék.
Nem ez a baj, hanem az, hogy a belenyúlások erőltetettek, ötlettelenek és még a játékosokkal szemben sem fairek. Mindenhez kell szerencse, de még az irányítottság is jobban tetszene, minthogy pénzfeldobásra ingyenbónuszt osztogassanak minden jöttmentnek, csak mert a kasztingon nem sikerült elég érdekes és harsány embereket betenni, és enélkül nincs dráma.
@Almeron: nagyon okosan írta le

mercsi 2015.03.21. 15:07:13

na, valóban 2 lány jön be jövő héten, Bejja és Barbi: tv2.hu/eden_hotel/171788_ket_uj_lany_koltozik_az_eden_hotelbe_-_hetfo_2115.html
és mikor Botox anyázza Bencét, az ágyukon ott figyel Sezlony... mondom én, hogy erősen rányomul Bencére... kíváncsi vagyok, mi lesz jövő héten :)

bigél 2015.03.21. 15:14:43

@kontratenor: Láttad a korábbi vadokat? Az az érzésem, hogy nem, mert akkor tudnád, hogy ez az egész, amit felróttál nekik, az ÉH alapvető eleme. A vakszerencse már az első évadban is jelen volt, fentebb írtam is erre példát, csak akkor a casting jobb volt talán.

XocoLatte 2015.03.21. 15:16:07

@kontratenor: OK, értem én, csak nem akarom -- minden mondatomban a lehetséges, hogy-ot szeretném beírni, de ettől még nem változik a véleményem lényege: igen tegnap sütött az egészből, hogy totál kívülről van az egész csinálva, a játékosoknak halványlila gőzük nem volt róla, mi történik éppen velük, élen a nagyon okos Gergővel

2015.03.21. 15:16:15

Nnnnna, erre vártam :) Végre csajok jönnek be, sok hisztit, féltékenykedést és drámát szeretnék látni a jövő héten :D

XocoLatte 2015.03.21. 15:18:32

@mercsi: Loki pedig a két új csajjal tölti az éjszakát

Krétagarbó 2015.03.21. 15:19:30

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: egyetértek, Milán monnyon le. Szerencsére nem kell tovább nézni.

XocoLatte 2015.03.21. 15:19:40

@LédiKarnevál: és végre az egyik csaj szőke lesz

2015.03.21. 15:21:07

@LokiPatrióta avagy Édentől keletre (bigél): egyértelmű! a mostaniak eléggé leeresztettek, és túlzottan magabiztosak lettek :) jót tenne, ha kicsit felráznák (és megkevernék) őket :)

2015.03.21. 15:26:14

@XocoLatte: akkor nem sokáig marad :)) cicije mekkora? mert az fontos szempont lehet a fiúk választásánál :)

kontratenor 2015.03.21. 15:28:36

@LokiPatrióta avagy Édentől keletre (bigél): Ne érts félre, olvass vissza, nem az a bajom, hogy van benne random, valamennyi kell is bele. De csak ez ne döntsön. Most meg sok volt. Dramaturgiailag pont olyankor, amikor annyira nem történt semmi, hogy elvitte a show-t.

Legközelebb mi lesz? Mikor meglesz a huszadik arc, fölállítják a benti és kiesett 10-10-et, feldobnak egy pénzérmét, és ha írás, akkor a kiesettek beköltöznek? Túlzok, tudom, de ez most nekem sok volt, ráadásul bénán, ötlettelenül használt sok. Főleg, hogy 50%-ot (vagy 75-öt, mert nem tudjuk mi lett volna, ha boríték nélkül is nyeregben van, mert ugye a szabályok alakulhatnak közben) kapott valaki a semmire?

2015.03.21. 15:34:41

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: Pontosabban "manuperálás" :p ...És igen, egyetértek. :)
Meg mindenki mással is, aki ezt leírta már korábban. :)

kontratenor 2015.03.21. 15:36:35

A hogyvoltot köszi, sixx, a szarból épített váracska esete, grat. A háromcsajos egykockás képregénynél percekig vihogtam.
[egy szerkiinfó: egy Milén->Milán megint akad]

vastyúk is .. 2015.03.21. 15:37:29

Adj'sten! Nekem eddig semmi bajom az Éden Hotellel. Mindig kíváncsi vagyok a következő részre.. A műsor igenis megteremti a lehetőséget a csavarokra és "vérengzésekre", de a játékosok nem vállalják be. Szerintem csak próbálják adni a rendes, toleranciára nevelt gyerekeket, de lassan, ahogy a tűréshatáraik felé halad az idő, kezdenek megborulni. És persze ez így helyes. Nem rovom nekik fel, hogy egyelőre nem a kibaszásfaktor munkálkodik bennük.

Jó példa erre Snezi tegnapi választása. Fontos volt neki, hogy végre a többiek ne a taktikázót, hanem a szívembert lássák meg benne, és végre elkezdjenek benne bízni, mert ugye akiben itt nem bíznak - az szerkesztők ide vagy oda-, repül.

A srácok egyre inkább unják a nőiket, vagy azért mert hisztizik, vagy azért mert okoskodik, vagy épp mert nem akar furulyázni. Nem véletlen, hogy a csinosabb lányokat még visszatartja a műsor. A kiéhezett falka előtt kell elhúzni a mézesmadzagot. :D

Na jó, abbahagytam az okoskodást.

bigél 2015.03.21. 15:41:05

@kontratenor:

Engem ez egyáltalán nem érintett ilyen mélyen: az első évadban, nem tagadom, hüledeztem néhányszor, hogy ne már, de aztán hozzászoktam. Azok után, hogy valaki beköltözik - ezt írtam korábban példának - aztán valakit kivisz randira, annak a párja meg agyő, nem igazán tud sokkolni és/vagy felháborítani semmi ilyesmi.

Szerintem nem kell túlgondolni a dolgot, akkor is ez lett volna, ha őt választja Snjezi, nem hiszem, hogy bármit kavartak volna a borítékokkal. (De ha már összeesküvéselméleteket szeretnek sokan szőni, akkor lehet megjátszották volna, hogy ő menjen, mert úgy nagyobb a dráma, Snjezi bent maradt volna Milcsivel és hajrá! :D :D De valójában nem gondolom, hogy nagyon erőlködtek, hogy Snjezi választásától függően másképp alakult volna a dolog.)

bigél 2015.03.21. 15:45:20

@LokiPatrióta avagy Édentől keletre (bigél): @kontratenor: Plusz még annyit, hogy ne essünk abba a hibába, hogy az újakat lesemmizzük, mármint, hogy a semmire kapnak ezt vagy azt, mert egyrészt nagyon benne volt a pakliban, hogy Gergő is repül, másrészt a régiekkel mindig nehéz, hacsak nincs valaki, aki nagyon a bögyükben van. A kezdőjátékosok - ha túlélik az elején szokásos instant vérengzést, amit a szerkik művelnek - akkor nagy eséllyel sokáig húzhatják.

bigél 2015.03.21. 15:46:08

@LokiPatrióta avagy Édentől keletre (bigél): az kimaradt a régiekkel mindig nehéz után, hogy az újaknak emiatt kell egy kis segítség

kontratenor 2015.03.21. 15:46:40

@LokiPatrióta avagy Édentől keletre (bigél): Azért földhöz nem ver a dolog, nyugi. :)

De tény, hogy a több agyhasználat és kevesebb kockadobás belőlem több örömet váltana ki. És ezzel a véleménnyel azért szégyellni ne kelljen már magam. :)

kontratenor 2015.03.21. 15:51:19

@LokiPatrióta avagy Édentől keletre (bigél): Viszont a kezdőjátékosi mivoltot nem puszira adják: az a kasztingon mutatott karakterérdekesség szövődménye, ami egyáltalán nem független a játékos dolgaitól. Ergó nem összekeverendő a malacmákkal.
Meg lehet az újnak segítséget adni. De te is bevallottad, lehet, 75% bent maradással lett megáldva valaki. Az nagyon sok ám.

bigél 2015.03.21. 15:55:43

@kontratenor: Ilyet nem is írtam. :D :D
Neked nem jön be az Éden Hotel formátuma, ennyi.

kontratenor 2015.03.21. 15:59:59

@LédiKarnevál: ezeel a nickkel Madam X-oticot vizionáltam pedig :D

2015.03.21. 16:00:08

@Laura Ingalls: @fosch9: Tényleg!!! Coach :)))) Szörnyen tenyérbemászó figura volt számomra - egészen addig, amíg meg nem ismertem Russelt-t :))) A lexikonomban a Gonoszság Megtestesítője címszóhoz az ő képét ragasztottam be :) Őrület volt az a csávó :)

Mdolo 2015.03.21. 16:01:19

Említették páran, hogy Milánt azért rakták ki a szerkik, mert elérte a töréspontot, rugdosta Sneci ruháit betolva. Az előzetesben Bence is falhoz vág valami ruhát, vagy párnát a királyi pár szobájában, akkor ő is el lesz távolítva? :D

bigél 2015.03.21. 16:01:51

@kontratenor: én semmi ilyesmit nem vallottam be :D :D
főleg mer sokakkal ellentétben én nem hiszek a borítékok manipulálásában (ezt többször leírtam, csak azért adtam zárójerlben egyéb végkifejletet, hogy megmutassam, nekem is van fantáziám), így szerintem Gergőnek a mostani héten 50-50% esélye volt arra, hogy kiessen és arra is, hogy bent maradjon, mivel igazából a boríték döntött, Snjezi választása csak egy közjáték volt

2015.03.21. 16:02:23

@kontratenor: Basszus és tényleg! Rég láttam, de ezek szerint a tudatalattimban jó mélyen megmaradt az avija, gyorsan keresek másikat :)))))

bigél 2015.03.21. 16:03:41

@kontratenor: te ismered Madam X-oticot?????

bigél 2015.03.21. 16:05:11

@kontratenor: @LokiPatrióta avagy Édentől keletre (bigél): vagy volt itt valaki ilyen nick-kel? (mert azt nem hiszem, hogy az igazi Madam X-otic itt csetelgetne)

Mdolo 2015.03.21. 16:06:39

@fosch9: "azon kívül h recepciós egy kondiban és felsőtestre gyúr nyitás előtt és zárás után én nem hiszem h őt odaengednék bárki mellé is formálni... legalábbis ha valahol befizetnék nem egy ilyet várnék akiről lerí h nincs teljesen képben - hazáig szaladnék :D"

kepfeltoltes.hu/150321/m_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

kontratenor 2015.03.21. 16:22:46

@Mdolo: ezt továbbra is fenntartom:
"Én nem sajnáltam (hogy kiesett), annyira nem egyezik az értékrendünk. Még az általa majmoltnak mondható fizikum terén sem.
Személyi edző csirkelábakkal, dohányozva, ilyen értékrenddel. A személyi edző ráadásul tisztelhető, empatikus de szigorú személy, helyes önképpel és pszichológusi mellékhalamokkal. És ő nagyon nem ez.
Fizikum terén meg nagyon nem értem a trendeket. Milánnal mindenki tetszeleg, riportokban is, de ő nem aránytalan, csak Snezi, igénytelennek meg csak Loki az, aki amúgy messze nem menthetetlen és még így is sokkal sportosabb, mint Nóri, Naomi, sőt néha az eleresztett Adri. "

Mdolo 2015.03.21. 16:29:28

@kontratenor: igen én sem. Ideje, hogy az állóvíz fel legyen kavarva :D
Egyébként, én mint játékos, pont a sutákat tartanám benn, a zavarosban könnyebb halászni a végső győzelem érdekében. Már írtam is ezt valakinek egyszer.
Múlt heti forgatókönyvem az lett volna, hogy Sneci kirakja Adrit a cirkusz miatt (vagyis Naomi marad Milán mellett), az ezen a héten érkező fiúra meg rárepül Sneci, így Patrik is repült volna. Máris egy 'erős' párral kevesebb, a bénák meg még mindig benn lennének :D

mercsi 2015.03.21. 16:37:31

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: fogalmam sincs, hogy az a Barbi-e. a teaser videóban 1x-1x mutatják az új lányokat, de én ennyiből nem ismerem fel, pláne, hogy nem is ismerem :D

2015.03.21. 16:39:26

@kontratenor: Átgondoltam és újraterveztem magam :))))))

kontratenor 2015.03.21. 16:43:12

@Szent Borzadály: A riói szerelem így is megtalál! (Hej.)

Ne küldj levelet 2015.03.21. 17:32:08

Kicsóka azért volt béna, mert most marianna mögé, bence mellé kellett volna állnia. Ezzel megfőzi lokit, esélye meg itt is 1/2 lett volna.
Ezzel kigolyózta volna bencét, aki már pár napja is ki akarta ütni, aztán ha bejön az új lány, válthat. Marianna meg vagy ment volna a lecsóba, vagy beállt volna mögé loki.

ÉH3sZ 2015.03.21. 17:44:20

@Ne küldj levelet: Kiscsóka úgy gondolhatta hogy Snezit magára dumálta, ezért boríték ide vagy oda, őt fogja választani nem Gyurmilánt és akkor már nem 1/2 esélye van. Másrészt Milánt mindenki bűnbaknak kiáltotta ki, nem fogják neki felemlegetni később hogy kiejtette.

Mdolo 2015.03.21. 17:59:04

@Ne küldj levelet: ez lehetett volna egy érdekes forgatókönyv, de sajnos Sneci a múlt héten még a biztos védettség tudatában sem lépett nagyot, most a Kisgyereknek is inkább csak a szája volt nagy mindenféle háttér nélkül.

2015.03.21. 18:04:41

@Szent Borzadály: én örökbe fogadnám russelt :DD
@Mdolo: jaj, meneküljön aki tud
@mercsi: pornós k.rva, baukó barátnője
@ÉH3sZ: milánka nem volt idevaló, a homokozóba a kékévesekkel az az ő szintje, na ott még tudna manuperálni :D bár lehet ott is a sírást választaná

Mdolo 2015.03.21. 18:05:44

@Ne küldj levelet: az lemaradt az előbb, hogy a stabil párok miatt túlságosan zárttá/merevvé válik a játék. Ezt a szerkik nem nézik végig heteken keresztül, sajnos a 3 stabil pár még mindig stabil, és az egyébként is zavaros párok lettek szétcincálva ezzel, hogy egymás után beköltöző 2 embert is megtoltak a védettséggel.
A fixek ezért nem is agyalnak sokat a tematikán, közben nézhetetlenné válik a műsor, mert nincs történés, csak műbalhék. Nézők szempontjából az sokkal érdekesebb lenne, hogy sok laza pár van játékban, és mindenkinek van 2-3 alternatívája.

ÉH3sZ 2015.03.21. 18:07:14

@fosch9: Kékévesek:)
Sokan gondolhattál a héten a színekre:)

2015.03.21. 18:09:32

@fosch9: Én meg a mentorommá :))))

Túrós (törölt) 2015.03.21. 18:11:04

légyszíves szerezzétek meg a Mindörökké Batman-ből azt az agyba sugárzó készüléket és a nap 24 órájában nyomjátok mindenki agyába ezt a szart meg a Való világot is mert látszólag még nem elég

ÉH3sZ 2015.03.21. 18:11:31

@Mdolo: Ezért próbálkoztak a múltkor a szerkik a párcserével, nem?

♔bаtyu♔ 2015.03.21. 18:16:34

Én ugyan ilyen szarokat nem nézek, eleve RTL-em és TV2-m sincs, de abban van valami, hogy a ffiak a nagy melleket szeretik. Kivéve engem, mert én a közepeseket és a kicsiket is:)

2015.03.21. 18:16:54

@ÉH3sZ: azt hittem kétéveseket írtam :D
igen amúgy kék az egyik kedvenc színem :) kinevettééél :D
@Szent Borzadály: :D ne nevess ki de még buktam is rá :)
@Túrós: nyugodj bele nekünk akkor is tetszik

2015.03.21. 18:22:33

@fosch9: Kinevetni? Ezért? Ne viccelj! Az agy is egy erogén zóna :))

Mdolo 2015.03.21. 18:27:20

@ÉH3sZ: jajj, hát az olyan nagyon kreatív volt :D Úgy lett volna érdekes, hogy nem állhatnak vissza az eredeti párjuk mellé rögtön a következő párválasztón. Így csak annyi történt, hogy senki nem az eredeti párja mellett aludt.

ÉH3sZ 2015.03.21. 18:29:39

@fosch9: Már tudom miért állsz szóba velem:)

ÉH3sZ 2015.03.21. 18:33:32

@Mdolo: Bevezethetnék a kötelező csókot a cserélt párokkal a többiek előtt. Azután jöhet az ital és a buli hajnalig:)

Mdolo 2015.03.21. 18:39:53

@ÉH3sZ: már a szerkik sem tudják kínjukban, hogy mit csináljanak. Ezért dobnak be most 2 csöcsikét, ha ez nem kavarja fel a kielégítetlen fiukat, akkor lehet csomagolni mindenkinek és sóval behinteni a domboldalt. + szerintem még lesz valami csavar a 2 csöcsi mellett, hogy tényleg legalább egy alapember távozzon már :D

Haplo 2015.03.21. 18:39:58

kivancsisagbol beleneztem egy amerikai Eden Hotel parvalasztoba, masodik het, elso uj fiu bejovetellell. Na ez a drama meg izgulas, nem a tegnapi fostalicska parvalaszto :) az ujfiù beall az egyik lany moge az ot regi fiu meg teljesen megkergul, es besorol KET lany moge, egyik moge ketto, masik moge meg harom.... ket lany meg par nelkul marad. Ilyen mikor lesz ebben a sorozatban ? :)

2015.03.21. 18:41:04

@fosch9: A Sörvájvör első évadából láttam pár részt, mulatságos volt, de örökre nem tudott valahogy beszippantani. És a Ton of Casht-t ismered? Na az még egy jó formátumú akadályverseny, azt pl nagyon bírtam :)

2015.03.21. 18:41:25

@Haplo: nálunk túl biztosra mennek ezért nem nagyon várok ilyet de jól hangzik amit írtál főleg 2. héten :D

Haplo 2015.03.21. 18:46:09

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: mindket lany valasztott, egyik kiszort egyet, a masik meg ugye kettot. A harom "kiesettet" ujrakuldtek a maradek ket par nelkul maradt lany moge, itt ugye 1-2 felallas volt, aki mogott ketten alltak az a lany is valasztott es vegul igy esett ki egy fiu aki ket valasztason is vesztes lett.

ÉH3sZ 2015.03.21. 18:50:29

@fosch9: TwinPeaks! :D

@Mdolo: Biztos a 2csöcsi? Nem lehet 1csöcsi+1pöcsi?

@Haplo: Csak 1 ember távozott ott is.

Haplo 2015.03.21. 18:51:28

@ÉH3sZ: persze, de micsoda csavarral :) mikor beallt a harmadik srac is a lany moge... az a fej... szakadtam a rohogestol :D

2015.03.21. 18:52:04

@Szent Borzadály: Ton of Cash-t nem de felírtam és rákeresek :D köszi a tippet

2015.03.21. 18:53:45

@ÉH3sZ: ma én vagyok a céltábla? :DDD :P

Mdolo 2015.03.21. 18:56:16

@ÉH3sZ: az írja, Bea és Barbi a 2 csöcsi, az lehetne a meglepi, hogy az egyik igazából pöcsi :D

tv2.hu/eden_hotel/171788_ket_uj_lany_koltozik_az_eden_hotelbe_-_hetfo_2115.html

2015.03.21. 18:57:37

@Túrós: Ehhez már nem kell külön készülék, azóta sokat fejlődött a technika, chip van a fejünkbe ültetve, onnan kapjuk az adatokat. Sőt, egymás farknyúlványára is rá tudunk már kapcsolódni adatcsere céljából. 1995-ös Batman óta sokat fejlődött az infocsere technikája.

ÉH3sZ 2015.03.21. 19:08:39

@Haplo: Gondolom:) Itt Bence állna Patrik mögé, Snezi Mariann mögé:)
@fosch9: Dehogy:)
@Mdolo: Ezt nem láttam. Feladat: Aludj egy fiúval! :)

beacska 2015.03.21. 19:11:14

@vastyúk is ..: királynő vagy! max.-on egyetértek veled!!
végre vki, aki nem méltatlankodik, hanem reálisan látja a bentiek helyzetét, és csak nézi, és élvezi a műsort!!
pusz

beacska 2015.03.21. 19:26:30

elolvastalak titeket, és most leírnám, h én hogy látom.

Van aki itt azon méltatlankodik, h a szerkesztők miért nyúlnak bele az eseményekbe, és ha belenyúlnak akkor miért olyan bénán, miért nem így, meg úgy meg amúgy, mert úgy mennyivel jobb lenne....máskor meg, h miért hagyják a fix párokat, miért nem szedik szét végre.

Most akkor legyen védettség, vagy ne legyen? vagy akkor legyen, ha olyan esik ki, akit a héten felszoptak, h béna, de ha az nem esik ki, akkor már ne is legyen?

Miért baj, ha fix párok vannak? minél többet vannak bent, annál (és nem anál) nagyobb a valószínűsége, h rá megy idegileg...így is már az újak értetlenül nézik, h a régiek idegei padlón vannak. nekem spec. nagyon érdekes, h szépen sorra kiesnek, akik nem tudnak uralkodni az idegeiken (Naomi, Milán) és bent marad, akinek a párja uralja a helyzetet (Adri). Ezért is volt érdekes a múlt hét. Mindenki Patrik szemére hányja, h csak nyaral, nem játszik...és milyen jól jöttek ki mégis a múlt hétből...megúszták...
Én érdekesnek tartottam még, amit Geri mondott Milán kiesése után: mindenkihez ment, csak hozzám nem, h ne álljak Snjezi mögé...hmmm...

sixx · http://comment.blog.hu 2015.03.21. 19:34:53

@Laura Ingalls: két szót mondok, Richard "motherfucking naked fat gay man" Hatch. A legjobb Survivor-játékos evör.

sixx · http://comment.blog.hu 2015.03.21. 19:35:42

@Haplo: linket tudsz adni? nem láttam amerikai verziót, csak dánt.

2015.03.21. 19:42:22

Most végeztem a tegnapi adás ceremóniájával. Berki amikor a zöld boríték tartalmát mutatta fel, szorosan a borítékhoz tapasztotta a sajtcetlit, amikor pedig a pirosat, akkor viszont látszódott, hogy annak a sajtcetlinek üres a hátoldala. Majd mindenki ment elbúcsúzni Milánhoz, ilyen korábban nem volt. Hajlok arra, amit itt többen is mondtak, hogy előre elrendeltetett volt Milán kiesése., amivel nincs is különösebb probléma, egyedül csak az zavar, hogy olyan mintha csak a Szerkik játszanának a játékosokkal, és nem pedig a bentiek egymással. Védettség vagy bárminemű előny az Újnak persze hogy kell, különben csak a kezdő csapat vinné végig az egész játékot, csak meg kellene oldani, hogy legyen benne izgalom faktor (lásd pl amilyenre Haplo is utalt). Ez itt és így eddig nekem nem okés.

Mdolo 2015.03.21. 19:50:51

@beacska: hosszú lenne válaszolni, röviden úgy fogalmaznék, hogy nincs egyensúlyban a sok sok dolog amiket említesz. Néha túl sok, néha túl kevés a belenyúlás, vagy rosszkor van időzítve, vagy túl közvetlen. Közben volt olyan hét, hogy nem történt semmi, ha nem adtak volna a bentieknek valami fogyatékos feladatot, akkor konkrétan nem lehetett volna egy adást összehozni. Pedig ilyen kaliberű műsornál a szerkik kezében elvileg kell lenni egy forgatókönyvnek, amivel az extra unalmas/semmi nem történik eshetőségre készülnek fel. Ja és mindezt egy kreatív csapattal a háttérben, akik tényleg kreatívok és legalább ketten vannak :D

kontratenor 2015.03.21. 20:23:28

@Mdolo: Picit aludtam rá, legyen két boríték, legyenek ezekkel a feliratokkal, már mennyivel izgibb lett volna, ha így történik:
1.) Öbölnéző baszt választ;
2.) Gólem borítékot nyit (Öbölnéző megismeri sorsát);
3.) Nyilván védettséget magára mondó Öbölnéző választ ELŐSZÖR;
4.) Sorban a többi öt agyhalott is választ, nem tudva, hogy mi van.

Jobb, mert: Öbölnéző játszik, a másik öt is játszik, több az emberi tényező, kevesebb a malacmák.
Esetleges több kiesőnél itt is elkenik, vagy hoznak több újat.
Illetve ilyen verziónál a drámai instant kiesés nem is kell, elég a SEMMI felirat is. Vagy egy ajándék nagy fekete bogár, mindegy.

Lassan felhagyhatnánk ezzel az "új választ utoljára elvvel", ugyanis a párok bebetonozódásának egyik melegágya.

vastyúk is .. 2015.03.21. 20:33:49

@kontratenor: azért azt se felejtsd el, hogy az előző héten tudni lehetett, hogy Snezinek 100% biztos védettsége van, és a játékosok még azt is tudták, hova állhat, illetve, aki hallgatta, hogy miket magyaráz, annak nyilvánvaló volt, hogy Milán mögé áll, a játékosok mégsem csináltak semmit. Nem hiszem, hogy az agyhalottak változtattak volna, ha Snezi korábban választ is.

beacska 2015.03.21. 20:38:36

@Mdolo: hát, igen. jobb lett volna, ha te vagy ott, akkor egyensúlyban lenne minden mindennel :DDD...izgalmas lenne, pörgős és mindig az történne, ami neked tetszik

vastyúk is .. 2015.03.21. 20:47:52

@kontratenor: ez jelenti azt, hogy az a két ember: Naomi és Adri teljes joggal mehetett (volna) a levesbe. És ez az, amit korábban is említettem, hogy a szerkesztők alapvetően megteremtik a lehetőséget arra, hogy a bentiek szervezkedjenek, csak egyelőre a játékosok nem akarnak élni vele. Valószínűleg nem akarják, hogy a többiek szararcnak gondolják őket. Valahogy most játszák a kis családot. Valamiért tartanak attól, hogy a bent maradók megtorolják rajtuk egy haverjuk kiesését. Kíváncsi vagyok a hétfőre, mert két új csaj elég nagy felfordulást rittyent már az első nap. Hirtelen olyan helyzetben találják magukat a régi játékosok, ami a "megszokott" -tól eltérő. Nórika és Mariann is ki fog borulni a párjára.. jeeee
Ha a szerkeztők egyébként túl drasztikusan nyúlnak bele a játékba, akkor a visszájára is fordulhat az egész. Elképzelhető, hogy a játékosok elkezdenek beleszarni az egészbe, mert akkor aztán már tényleg semmit sem tehetnek a bentmaradásukért. (Optimális esetben ugye elkezdik egymást legyilkoni odabent, kevésbé "nézhető" verzió, ha csak a bulika meg a napozás marad)

kontratenor 2015.03.21. 20:53:39

@vastyúk is ..: Jaja, jó jövő hétnek ígérkezik.
Ellenben szerintem Mariann nem az újakra lesz dühös. :D

chloep 2015.03.21. 21:10:21

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: Nem, Meiczinger Barbi, a másik Kerekes Bea.
+ Petö Laura(akinek a fiatal korához képest azért elég komoly híre van Pesten. Tényleg mindent megd*g ha hasznára válik. Nem csoda hogy a híre járja hogy sikerült összeállnia Berkivel. Snezi mellette csak könnyűvérű...) később jön.[+Lesz egy Urbán Zsuzsa is.]

Úgy tűnik Peti legalább itthon nem erőlteti a baseball sapkát. Ez is valami...

chloep 2015.03.21. 21:13:18

@chloep: * Na, valami itt félrement... A Zsuzsás részt egy E-mailnek szántam.

vastyúk is .. 2015.03.21. 21:34:58

@kontratenor: igaz, Snezi is játszik Bencére :D

Lacka929 2015.03.21. 21:40:38

Olyan mikor lesz már, hogy a köztudottan védett emberke először választ, a többiek meg csak utána. Na akkor lehetne csak igazán tematikázni ott helyebn, hirtelen, improvizálva...

2015.03.21. 22:08:00

"A férfiak az óriási melleket imádják, bármit is mondanak!"

Nesze semmi, fogd meg jól.

én se nézem 2015.03.21. 22:24:06

Arra tud valaki értelmes magyarázatot adni (már a manipuláláson túl), hogy minek kellett előre baszt választani ahelyett, h a delikvens a végén (a ki hova áll után) borítékot választott volna, ha a kettő között semmi olyan nem történt, ami miatt esetleg vélhetően változtatott volna a döntésén - vagyis ami bármit befolyásolt volna?
mert a VV-ben értem, hogy miért kell a többiek választása előtt leírni, h kire teszik majd A JELET, ott egyrészt a névnek van jelentéstartalma (szemben a piros ill. zöld basztnak Gergő számára), másrészt a továbbiak miatt az illető meggondolhatja magát
itt a p/z basznak csupán a szerkesztők számára volt jelentése az adott pillanatban, ergo csak nekik lehetett fontos ez a közjáték

kontratenor 2015.03.21. 22:26:43

@én se nézem: ha feltételezem, hogy nem volt csalás, akkor semmi, csak feszkógenerálás

kontratenor 2015.03.21. 22:27:54

@kontratenor: talán nagyon max annyi, hogy utólag gergő beképzelt arca (valszeg forgatási órákon át) szépen beivódott a többi fiú agyába

Laura Ingalls 2015.03.21. 22:57:45

@sixx: Tiszteletben tartom a véleményed, de nem értek egyet. :p
Viszont örömmel látom a hozzászólásod. :) Kár, hogy a Survivor-t nem hogyvoltozod, szívesen olvasnám. :)

Mdolo 2015.03.22. 03:02:35

@beacska: még az is lehet, de mások az igényeink. Most úgy tűnik a reakciódból, hogy neked feltétel nélkül minden jó, amit eléd tolnak ;)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.22. 04:46:00

@vastyúk is ..: Csak okoskoggyá:DDD Minden szavaddal egyetértek. Még eddig én is szívesen megnézem minden nap - még akkor is, ha a hszekben sok jó ötlet van, amit a szerkik esetleg nem használnak ki. Sneziben nekem az is tetszik - a már kifejtetteken kívül - , hogy úgy látom, van türelme a játékhoz, ezzel a húzással látványosan nem csak egy lépést mérlegelt előre, hanem többet. Ez már nem csak tematika, hanem stratégia (sajna erre még nem alkották meg saját szavukat a bentiek - de biztos jön majd valaki, akinek lesz stratégiája:)) :DDDDD

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.22. 05:15:14

@beacska: Lehet azért, hogy Adri is csak addig marad bent a maga rámenősségével, amíg a szerkik úgy látják jónak. Na meg Patrik türelmén is, persze:DDD

dancegirl26 2015.03.22. 07:26:44

@chloep: valamirôl lemaradtam...?

dancegirl26 2015.03.22. 07:34:50

@dancegirl26: ajjjjj, leül, 1-es! Elôbb VÈGolvas aztán kèrdez..

beacska 2015.03.22. 09:54:27

@Mdolo: nem. csak én már végignéztem jó pár valóságsót..és igen, mások az igényeink...:DDD..én alkotó embertípus vagyok, nem a romboló-kritizáló fajta, aki igényesnek hiszi magát, annyira, h még embertársai megítélésétől sem retten vissza...
szép tavaszt beléd is.
EGY

beacska 2015.03.22. 09:56:31

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: én anno Edinát nagyon nem bírtam, mégis nyert ezzel a tematikával. Bár Adri, szerintem, többet tesz a játékért, mint Edina anno...

ÉH3sZ 2015.03.22. 10:06:31

@beacska: Adri másrészt folyamatosan nyafog és ez nincs a játéka hasznára szerintem

beacska 2015.03.22. 10:09:41

@ÉH3sZ: nem tudom. a bentiek nem nagyon panaszkodnak rá...szerintem csak nekünk vágnak be ilyen jeleneteket, ill. többnyire csak Pacának csinálja. Eddig azért a játékokban is odatette magát, még cukkolták is , h mindig ő nyeri. hát most nem volt kedve. meg hát, valljuk be, plusz 2 két kiló is tud demoralizáló lenni, hát még több...hatványozottan ;)

ÉH3sZ 2015.03.22. 10:34:08

@beacska: Paca le is cserélte volna Sneziért, ha úgy alakul, nem?:) Mostanában kezdi nyilvánosság elé vinni a nyafit: a mérlegelésen nem lehetett lelőni:)

XocoLatte 2015.03.22. 10:35:27

@kontratenor:
"Lassan felhagyhatnánk ezzel az "új választ utoljára elvvel", ugyanis a párok bebetonozódásának egyik melegágya. "
+1000

És bárki is védi a műsor szerkesztőit, ez eddig a legnagyobb faktor abban, hogy a párok között vékony betonréteg kezd kialakulni.

XocoLatte 2015.03.22. 10:38:39

@én se nézem: így is van, a baszhúzás és a borítékok felnyitása közötti időben semmelyik játékos nem tudott változtatni a taktikán, beleértve PirosBójaGergőt is (mert h nem volt semmi plusz infó). Egyedül a színfalak mögötti taktikázásnak adott ez időt, megkockáztatom, a műsor nézhetőségének rovására.

beacska 2015.03.22. 10:42:17

@ÉH3sZ: mondjuk a mérlegeléses részt nem láttam.
én nem gondolom, h Paca lecserélte volna Snjezire. én úgy láttam, szugerálta magába, h ha védettsége van, és Adri repül, akkor is jó lesz az neki. engem nem győzött meg...mert utána meg azért keménykedett Snjezivel.

vastyúk is .. 2015.03.22. 10:44:49

@beacska: azt hiszem jól megfogalmaztad a lényeget. Persze lehet itt szarozni, de teljesen lényegtelen, hogy mit csinálunk,a műsor kész. Mi csak passzív elszenvedői lehetünk, ha úgy döntünk, hogy bekapcsoljuk a tévét.

XocoLatte 2015.03.22. 10:46:50

@beacska: Már elnézést, de azt a plusz n kilót egy nő csak a mérlegen látottakból tudja? GFB...

Ráadásul maga Adri sivította, hogy nincsen mit felvegyen, a kedvenc ruhája már nem is megy rá, annyira megdagadt 3 hét alatt... Tehát már korábban is tudta a frankót. Max a konkrét adattal szembesült a mérlegen állva.
Úgyhogy akárhogy is nézem, Adri vagy hisztérika de la egysejtű vagy egy kiállhatatlan műmájer. Nálam mindkét kategória szívlapát.

beacska 2015.03.22. 10:47:50

@XocoLatte: én nem a szerkesztőket védem, de nem értem, h miért is baj, ha erős párok alakulnak ki? ez a játék erről szól: légy jóban a többiekkel, szerezz egy erős párt magadnak, és nyerjetek minél többet.
már minden újnak védettsége van, de a beilleszkedés miatt a gyenge párokat támadják...na és?

a szerkik össze is keverték már a párokat, ők mégis visszarendeződtek. NEM akarnak más párt maguknak. ennél többet MIÉRT kéne tenni?

XocoLatte 2015.03.22. 10:50:24

@vastyúk is ..: természetesen igaz, csak nagyon áttételesen tudjuk befolyásolni a műsort -- azzal, hogy nem nézzük és akkor szépen megbukik. Ha a fészen lévő nézettség-adatokat megnézed, akkor ezen a héten új néző már nem nagyon érkezhetett, platón a műsor -- kérdés, hova tart az a platós IFA... Hegycsúcs? Szemétdomb?

beacska 2015.03.22. 10:51:51

@XocoLatte: és hidd el, a hiszti kumulálódni fog. emlékszem, a régi ÉH-kban is így volt: a régiek egyre paranoiásabbak voltak, az újak meg csak lestek, nem értették, röhögtek rajtuk, és nagyképűsködtek (ez már most is megvolt: lsd. Snjezi és Milán)...aztán szépen asszimilálódnak, és megy tönkrefelé az idegrendszerük.
a legjobb taktika bent: alvás és edzés...az lenne az igazi szivatás, ha elvennék tőlük a súlyzóikat :DDD

beacska 2015.03.22. 10:52:45

@XocoLatte: hááát, azért lassan már nem is érdemes csatlakozni a műsorhoz

vastyúk is .. 2015.03.22. 10:53:46

@XocoLatte: nyugi, nincs itt törhetetlen betonfal a párok között. Csak nézték az előző évadot, és azt hiszik a nőstények az a nyerő, amit Edina csinált.
Ami meg a hímeket illeti, végre a szarkavarók lettek többségben. Innentől remélhetőleg nem a boldog család víziójával fogják megbékjózni a csábítókat, hanem stratégiai fegyverként kezdik őket használni.

XocoLatte 2015.03.22. 10:54:25

@beacska: az az összekeverés egy röhej volt...
Koncepció és akció nélkül naná, hogy visszarendeződtek. Ha már vmit el akartak volna vele érni, akkor olyan feladatokat kellett volna kitalálniuk (nem nekünk, a szekiknek), amivel az egykori pártagokat picit egymás ellen tudják hangolni. Mittudomén mit, nem az én feladatom kitalálni...

vastyúk is .. 2015.03.22. 10:56:33

@XocoLatte: Hihihi. De szerencsére sem a te, sem az én munkámat nem minősíti, úgyhogy nem nekünk kell rajta aggódni. :D

XocoLatte 2015.03.22. 11:00:24

@beacska: lehetséges, Adrinak már volt bevágva olyan riportja, amiben egyértelműen a saját magának is megmagyarázhatatlan, indokolatlan kiborulását taglalta. Még a mérleggate előtt...

Az ilyenjátékosok azonban attól tudnak kattanni, ha egy karizmatikus, erős egyéniség jön be csábítóként, szinte mindegy, milyen nemű. Ha saját nembe tartozik, vetélytárs, ha ellenkező nemű, óhajtott pár, aki mást fog választani.

Arra már pont néhány napja gondoltam, csak nem akartam itt vele okoskodni, hogy mi a TV előtt könnyen elvagyunk, szinte soha nem szembesülünk ennek az egész szituációnak (odabent) a pszichológiai hatásával, ami bárkire lehet káros, ha nem az egyénisége, hát a játék elvesztésének valós parája miatt.

XocoLatte 2015.03.22. 11:02:26

@vastyúk is ..: úgy érzed, lassan lejár az "erős", intelligensebb és taktikusabb hímek ideje, Peti és Loki kapaszkodhatnak?

beacska 2015.03.22. 11:02:59

@XocoLatte: én azt gondolom, h azért végletesen nagyon nem akarnak belenyúlni a műsorba. vannak állandó elemek, amik valszeg kötelező részei a műsor-alapkoncepciójának (mivel ez egy megvásárolt produkció)-ilyennek gondolom, a randin kiesést, a pincér választ egy kiesőt, új beköltöző választ egy kiesőt, védettséget szerezni egy csókkal, maga mellé állítani egy megnevezett másneműt, ellopni vmit, mi volt még?....szóval az ő feladatuk csak annyi, h az alkalmasnak tűnő időpontokban ezeket az elemeket bedobják. Amúgy meg ez a játékosok játéka. minek cseréljék ki őket? az ő döntésük az, h dugni akarnak, és hisztit hallgatni, akkor legyen így...ha a védett nem akar ellenségeket szerezni magának, akkor mi van?

Puncylla 2015.03.22. 11:03:09

@XocoLatte: Bárcsak én tudnék hízni egy kicsit. Mint Adri.

ÉH3sZ 2015.03.22. 11:04:48

@XocoLatte: Erre írtam, hogy újabb elrendelt párcsere és kötelező csók a többiek előtt egy nagy ívós buli keretében. Lenne féltékenykedés:)

@beacska: Pacának luk-luk szerintem

beacska 2015.03.22. 11:04:55

@XocoLatte: nagyon nagy a nyomás rajtuk. néha úgy érzem, csak pár hete vannak bent, és nekik már csak ez az "élet"...nagyon rákattantak...emlékszem, anno Ádám is folyton gyúrt, mert Szandrát csak így nem vágta pofán :D

beacska 2015.03.22. 11:05:47

@ÉH3sZ: lehet. csakhogy Snjezivel nem lenne ám digi-dugi...ez elég nyilvánvaló ;)

ÉH3sZ 2015.03.22. 11:07:14

@Puncylla: Nagyon sokan tudnak, nem csak Adri:) Vagy a kicsit-en volt a hangsúly?:)

vastyúk is .. 2015.03.22. 11:07:29

@XocoLatte: igaz, Adri szívlapát pozitív. Egy nő meg csak akkor nem vesz észre magán akár egy gramm felesleget, ha nem néz a tükörbe. Ahogy elnéztem Adri nem híve ennek a sokk-terápiának, inkább bő felsőben takargatja magát és falja fel még az asztalterítőt is.

ÉH3sZ 2015.03.22. 11:08:44

@beacska: Tényleg, ott csak Bencusmaci játszik!:)

@raspberrypie: Niki is előkerült:)

XocoLatte 2015.03.22. 11:09:06

@beacska: már sokan sokszor említették, idekívánkozik az alapos felsorolásodba: a kaszting a legfontosabb feladata a műsor készítőinek, azzal lehet legjobban meghatározni, mit tudnak majd kihozni a műsorból. Amiket felsoroltál, azok importként is csak módosító tényezők, jó játékosanyagot vélhetően jobb irányban is befolyásolnak.
AZ egy nagyon jó, már-már szociológiai kérdés, mi az oka annak, hogy a trash reality kategória itthon egyre mélyebb szintet ér el, egyre inkább olyan játkosokkal, akik legjobb esetben is a társadalom szélsőségesebb értékrendjét képviselik, vagy legalábbis a bent mutatott viselkedésük ezt sugallja?
Ebből a szempontból az ÉH eddig nagyságrenddel jobb műsor volt, most is tartja magát, de ha ÉH1-2 szinten hasonlítjuk össze, akkor egyértelmű a színvonal romlása.

XocoLatte 2015.03.22. 11:10:24

@vastyúk is ..: stresszel és eszik -- lehet, hogy ennyire csak most először szembesült ezzel a rejtett tulajdonsággal, szerencsétlen lány... (ezt most színtiszta jóindulattal mondom)

chloep 2015.03.22. 11:10:48

Bea:
scontent.cdninstagram.com/hphotos-xfa1/t51.2885-15/e15/11055884_963590940318886_1599328360_n.jpg

Barbi:
scontent.cdninstagram.com/hphotos-xaf1/t51.2885-15/e15/10954269_1534250476838563_1984243527_n.jpg

___
Más IG hírek:

És Peti bb-sapi nélkül(viszont Apol kíséretébe) tegnap előtt:
scontent.cdninstagram.com/hphotos-xaf1/t51.2885-15/e15/11055924_441962469293399_1136667339_n.jpg
Lehet hogy miután levetette a hipszter-sapkát, szerelmük betudott teljesülni.

Milán pedig már szépen megdolgoztatja Adrit:
scontent.cdninstagram.com/hphotos-xaf1/t51.2885-15/e15/11033010_430335767125623_1962348770_n.jpg
"Adrival elkezdtük a felkészülést! Az Éden Hotel Szépsége már -10 kilóval könnyebben all rá a mérlegre!"

Bence üzenete "rosszakaróinak":
scontent.cdninstagram.com/hphotos-xfa1/t51.2885-15/e15/10979669_952033411497025_1061688541_n.jpg

Paca megtalálta a számára tökéletes társat:
scontent.cdninstagram.com/hphotos-xfa1/t51.2885-15/e15/10946531_1568613040076593_1322769261_n.jpg
Kevés nyafi és hiszti, de úgy tűnik, újdonsült párja is állandóan csak rajta lóg. Valószínűleg nem lesz ebből se tartós kapcsolat.

---

XocoLatte 2015.03.22. 11:13:00

Hölgyek, Urak, jó az eszmecsere, de nekem most el kell lépnem, ebédet gyártani... Puszipá, majd később visszanézek!

ÉH3sZ 2015.03.22. 11:15:34

@chloep: Kell egy olyan kaméleon!

XocoLatte 2015.03.22. 11:15:43

@chloep: Bea ott van a szeren... bármi legyen is az... :D

2015.03.22. 11:15:56

@chloep: lokiról nincs? :)
csak mert már az egy négyzetméterre jutó kurvák száma meghaladja a tűrőképességemet :D

XocoLatte 2015.03.22. 11:16:34

@beacska: mielőtt elfejteném: boldogságos névnapot kívánok! :)

2015.03.22. 11:17:06

@chloep: adrit viszont kifejezetten megdícsérem jól fest

XocoLatte 2015.03.22. 11:18:11

@fosch9: nyugi, kettő ki fog esni a jövő héten... :D

vastyúk is .. 2015.03.22. 11:23:59

@XocoLatte: pont hogy nem, szerintem Loki, Peti és Geri ideje most jön még csak el. loki rá is mozdul a friss húsra. Nórika retteghet.

2015.03.22. 11:25:21

@vastyúk is ..: én értettem ahogy írtad :)

vastyúk is .. 2015.03.22. 11:27:17

@XocoLatte: lehet, akkor idáig burokban élt. Egyébként nem az a probléma, hogy van rajta plussz, csak az, ahogy ezen rinyál.
Jó ebédfőzést.

XocoLatte 2015.03.22. 11:38:25

@vastyúk is ..: jaja, a "szarkavaró" jelző pejorativizmusa zavart össze -- Loki, Pet nálam nem ez a kategória

ÉH3sZ 2015.03.22. 11:39:09

@XocoLatte: A régieket is belevetted a kvákba?:)
@vastyúk is ..: Én a bejövők részéről feladatot sejtek!
@fosch9: Jó reggelt:)

2015.03.22. 11:42:14

@ÉH3sZ: szép kék reggelt :D

ÉH3sZ 2015.03.22. 11:43:05

@fosch9: Éljenek a Lokátorok és a Kávésok!

2015.03.22. 11:49:49

@ÉH3sZ: naná :D
és mi meg majd itt várjuk amíg Xoco tálalja az ebédet :DDDD

ÉH3sZ 2015.03.22. 11:54:09

@fosch9: Ha meghív:) Vagy csak elmeséli milyen finomat evett:)

vastyúk is .. 2015.03.22. 12:01:20

@fosch9: oké, akkor nem fogalmaztam kétértelműen. hihihihi

@XocoLatte: bocsesz. Nálam a szarkavaró ebebn a játékban pozitív jelző, de csak aban az esetben, ha ész is van mögötte (kiváló ellenpélda: Milán múlt heti ténykedése)

@ÉH3sZ: remélem tényleg lesz feladatuk, lenne benne lehetőség. Így hogy ketten lesznek nem érzik majd magukat olyan gyámoltalannak, mint a többi a csábító általában. Tetszett, hogy a srácok máris rájuk mozdultak :D

Zoe_the_Genius 2015.03.22. 12:03:15

Hellóhelló, lemaradtam kommentolvasásban, vki összefoglalná, mi a közvélemény, hogy ez az agyatlanribanc miért mondta, hogy Minánn? (én istenem, ha engem agyon idegesít valaki akkor nem ríjok utána, VAGY megint faszán vágtak)

2015.03.22. 12:08:18

@Zoe_the_Genius: ha mégsem lett volna védettsége gergőnek, úgy nem lesz közutálat tárgya snezi, ez volt egy megállapítás
sírni meg azért meg színészkedik azt hiszem ilyeneket olvastam

ÉH3sZ 2015.03.22. 12:13:09

@vastyúk is ..: Lehet olyan is, hogy az maradhat bent kettőjük közül védettséggel, aki megszerez egy alsónadrágot valamelyik fiútól. Volt már ilyen, talán egy beköltözővel.

2015.03.22. 12:15:18

@ÉH3sZ: az pókmajom feladata volt

XocoLatte 2015.03.22. 12:18:28

@fosch9: @ÉH3sZ: szívesen látlak mindkettőtöket... ha most elindultok, még ideérhettek...

... a kávéra! :D

vastyúk is .. 2015.03.22. 12:27:51

@ÉH3sZ: @fosch9: jaja, volt már, nem tudom, hogy megint ez lesz-e, de el tudom képzelni azt is, hogy olyan feladatot kapnak, amit ketten kell megcsináljanak, de csak az egyikük maradhat bent.

ÉH3sZ 2015.03.22. 12:31:18

@XocoLatte: Te egy fagallér vagy! Vagy gavallér?:)
@fosch9: Most az újaké lehet
@vastyúk is ..: A ketten megcsinált feladat nem verseny:) Akkor el kell még dönteniük egy újabb dologgal ki maradhat bent. Ezt megoldhatják egy lépésben.

vastyúk is .. 2015.03.22. 12:33:48

@ÉH3sZ: igazad van :D egyszerűbb lenne

ÉH3sZ 2015.03.22. 12:37:13

@vastyúk is ..: Csak tipp. Tudod, "vas tyúk is ..." :)

Zoe_the_Genius 2015.03.22. 12:38:33

@fosch9: köszkösz, elfogadható, ám szerintem nem színészkedik. vagy akkor a nemzetiben a helye nem a soron:)

beacska 2015.03.22. 16:41:14

@XocoLatte: azért azt is vedd figyelembe, h csak azokból tudnak castingolni, akik jelentkeznek. M.o. nem az a vidám, játékos ország jelenleg, ahol akár a fiatalok, akár az idősebb (25-30) korosztály játszásibúl elmegy 3 hónapra a munkából...

beacska 2015.03.22. 16:44:09

@XocoLatte: de aranyos vagy!! kösziii! <3

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.22. 16:50:31

@beacska: Csajnocs nem láttam előzőt - legalábbis összefüggően az összeset nem, így semmilyen összehasonlítási alapom nis:((

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.22. 16:55:51

@beacska: Nem az a baj, hogy erős párok vannak - esetleg. Hanem az, ha ennek az a végeredménye, mint Patrik-Adri, azaz egy elég elviselhetetlen, unalmas pár, nem beszélve Patrikról, aki meg majdnem a legunalmasabb. Adri egyedül, illetve nem szerelmi párral sztm kevesebbet nyína és többet jáccana:DDD

beacska 2015.03.22. 17:04:19

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: kár, h nem láttad az ÉH2-t. én borzasztóan ki voltam akadva az utolsó 1/3-on. Egy Edina-Máté párost ajnároztak a szerkesztők. itt többen el voltak ájulva, milyen tisztaszívű lány Edina, és milyen elvetemült gaz cenk a Máté, aki csak meg akarta dugni, és utána lekoptatni. Megjegyzem, h megnyerték, de szegény Máténak rámentek az idegei Edina álszent képére, az tuti. hidd el, Adri kismiska Edinához képest...Patrik is Mátéhoz. Máté egyetlen tudása a farka, meg az volt, h körbehányta a teraszt, és legurult róla...oszatnd mégis megnyerték.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.22. 17:04:25

@ÉH3sZ: Lehet, mindenesetre szívesen megnézném Adrit, hogy akkor hogy viselkedne. Patrikot én már unom, tőlem hazamehetne.:))

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.22. 17:10:25

@beacska: Rájöttem valamire. Most éppen. Hiába tuggyuk, hogy már készen van a műsor, benn a dobozban, tök mindegy, mit mondunk. De az a helyzet, hogy MENTHETETLENÜL imádunk játszani. Még így is megpróbálunk. Szó szerint, az igazi homo ludens vagyunk:DDD

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.22. 17:15:10

@beacska: Jaj, pont azt az adást láttam, amikor visszajátszották, hogy részegen majdnem a nyakát törte Máté, és Edinával volt a riport. A kérdésre, hogy tartják-e a baráti kaccsolatot, azt válaszolta, hogy amióta kimentek a játékból Máté felé sem nézett, ezért úgy gondolja, hogy az ilyen semmiképpen sem nevezhető barátnak.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.22. 17:25:54

@vastyúk is ..: Engem nem csak az csekélyke szürkeállományuk idegesít, hanem az is, ha nem képesek (méltósággal) veszíteni, esetleg nyerni, holott lúzerebbek a lúzernél, nem döbbenhettek meg amiatt, mert eddig a tenyerén hordta volna őket a sors. Hogy van ez? Vagy a méltóság összefügg az ésszel?

beacska 2015.03.22. 17:27:57

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: :D..én ha akarnám, megtudhatnám akár a végeredményt is, de ilyen hülye liba vagyok, h juszt sem ;)...

XocoLatte 2015.03.22. 17:44:41

@beacska: miért, ha tudnád, az mennyiben változtatna a kíváncsiságodon -- max az érdekelne, hogy hogyan nyerte meg, nem? OK, egy apró adalékkal kevesebb, de szerintem nem az a lényeg, ki nyeri meg, hanem hogy miként jutunk el odáig.

Mdolo 2015.03.22. 17:51:19

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: "Rájöttem valamire. Most éppen..."
Egyébként igen, én is így közelítem meg a dolgot. Viszont vagyok annyira maximalista, hogy azt mondjam, nem elég jó. Mindenesetre remélem, hogy a csatorna kreatívjai be-be néznek ide kommenteket olvasni és jegyzetelnek a következő évadra. Vannak itt páran, akik tarthatnának nekik órát :D

beacska 2015.03.22. 17:51:44

@XocoLatte: persze...

amúgy szerintem a két lány beküldése ANNYIRA nagy kavar nem lesz. az a gyanúm, h csak az egyik jut túl az első 24 órán...lehet, h ezt már megdumáltátok, de én nem olvastam.

10+2 nem szokott lenni Párválasztón...

XocoLatte 2015.03.22. 18:00:34

@beacska: nyilván lesz egy 24 órás küldetésük, amit teljesíteniük kell, hogy túléljék azt az egy napot.
Ha Bence befurakszik a bosnyák műcsöcsök közé, az azért indíthat egy átrendeződést csajfronton, pláne, ha Loki az új barnát találja meg magának -- Gergő Nóri felé evezhet, Mariann pedig kieshet.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.22. 18:01:17

@Mdolo: jó lenne, ha így lenne. Azt mutatná, hogy fejlődik valami valahonnan valahová. Csak sajna, tele vagyok előítélettel. Nevezetesen, hogy egy Berkit vagy Cintikét a pofánkba vágó csatorna nem fog érdeklődni a nézők ötletei iránt.:(( Nem veszik, hogy nem Berki műsorvezetése miatt, hanem annak ellenére nézzük a műsort.

beacska 2015.03.22. 18:04:09

@XocoLatte: hol láttátok ezt, h Loki ráúszik Beára?

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.22. 18:04:36

@XocoLatte: Loki nagyon figyelmeztette Gergőt, hogy Nórával nehíz az élet. Sztm nem engedte el a füle mellett.

beacska 2015.03.22. 18:09:46

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: a hétfői barna, nem? vki tett itt be képeket

XocoLatte 2015.03.22. 18:12:51

@beacska: Nem látta senki, csak tippeltem, saját ízlésemet vetítettem ki Lokiéra. Ha a két újonnan bejövő csaj az a szőke és barna, akiknek a fotóját linkelte valaki ma délelőtt, akkor a barna nálam nagyobb esélyt kapna, vagy mindenesetre Nórit elcserélném rá.

XocoLatte 2015.03.22. 18:14:50

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: persze, de HA Nóri és Mariann is szabad vegyértékűvé válik, akkor nem Nóri a biztosabb választás, mármint taktikailag?

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.22. 18:16:12

@beacska: Ja, nem láttam, köszi.. A jólértesült közlékenyeket mindig átugrom:DDD

beacska 2015.03.22. 18:20:56

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: :DD...én azért néztem meg, mert Beácskát már várom :D

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.22. 18:21:39

@XocoLatte: Nórit én nem választanám, mert korlátoltnak gondolom, és úgy hiszem, hogy az veszélyes dolog. Loki ugyan megszelidítette időlegesen, de nem tartom bombabiztosnak, hiszen Nóri is úgy beszélt, hogy EGYELŐRE nem lát alkalmas fiút Loki helyett.
Mariann nem tudom, hogy miért merült fel, talán a bevágott hétfői veszekedés miatt?

chloep 2015.03.22. 18:22:57

@beacska: Nem hiszem hogy bármi komolyabb történt volna, de úgy tűnik kedvelik egymást.

Bea IG egy pár hete:
Ma 20:20 Éden hotel TV2 a mai beköltöző Loki[szív] #paradisehotel #puravida #edenhotel #costarica
scontent.cdninstagram.com/hphotos-xfa1/t51.2885-15/e15/11008019_411423409017315_317956838_n.jpg

kommentek:

vikcy_13 22 days ago
Ez a fiuka olyan cukkkkki ;) komolyan! Es nem hulye[emoji️]

kerekes.beata 21 days ago
Igeeeen[szívecskés/szerelmes emoji]

IG neve: kerekes.beata

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.22. 18:23:52

@ÉH3sZ: sztm, ha bent lett volna, most ott lenne, és meg is nyerné. Legalábbis én drukkolnék neki - meg még sokan:)))))))))))))))))))))))))))

ÉH3sZ 2015.03.22. 18:29:49

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Most ott lenne?:DD
1, Honnan tudod, hogy hétfőtől nem lesz bent?:)
2, Felvételről megy:)

beacska 2015.03.22. 18:31:32

@chloep: jajj, remélem Loki talál végre egy csajt, aki nem undorodik tőle...

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: ha rólam beszéltek, köszi ;)

XocoLatte 2015.03.22. 18:34:37

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: ez Bencén múlik, és amilyen nagy karakter, gumilasztit gumilasztira cserélhet, főleg, ha Snezit valamivel közvetlenebbnek és érdekesebbnek tartja. Arról nem is beszélve, hogy a bosnyák boszorkánynak megvan amagához való esze, mármint ami pasifogáshoz kell. Mariann talán a legelső közös estéjükön konkrétan közölte, hogy nem érdekli a szex Bencével, hajlandó volt meztelenül lefürdetni (gyakorlatilag csak a makkját nem mosdatta meg), de ez a max, sőt, még azt is megdumálták másnap, hogy Bence mehet kufircolni más csajjal, ha Botox marad a stabil párja.
Snezi viszont egy Botox, csak talán jobb alkatrészekből rakták össze, vagy gyakorlatiasabb a funkcionalitása... Bencének meg már nagyon hiányzik egy kis eksön.

XocoLatte 2015.03.22. 18:36:17

@beacska: na mégis, mit hittél, kimásról? a névnapodon... amúgy, velünk ünnepelsz? ;-)

ÉH3sZ 2015.03.22. 18:40:13

@XocoLatte: Bence-Snezi párosodás benne van a levegőben

beacska 2015.03.22. 18:41:54

@XocoLatte: :D, már nyomtam egy páleszt....lehet, h lesz több is? és igen, ma este Roma meccs lesz, valszeg itt fogok időzni ;)

XocoLatte 2015.03.22. 18:47:15

@beacska: fiamék már elmentek az ebéd után, de hosszú még az este... a társaság is jó...
viszont fosch9-et hiányolom!
:D

beacska 2015.03.22. 18:50:23

@XocoLatte: :D talán ő is megpihen itt ;)

2015.03.22. 18:56:27

@beacska: nincs semmi undorodni való lokin
@XocoLatte: nem vagyok most túl jól azért nem tudok most annyira poénkodni sem

XocoLatte 2015.03.22. 18:58:27

@fosch9: hm, ennek nagyon nem örülök! tudunk segíteni vhogyan? poén-mentesen...

beacska 2015.03.22. 19:08:29

@fosch9: undorodni való, sőőt ;)...sajnálom őt, h Nórika ennyire tartózkodó, bááár, a péntekiben úgy aludtak, h Loki karja Nórikán pihent ;)

XocoLatte 2015.03.22. 19:17:02

@beacska: lassan 3 hete szobatársak, Nóri->Loki irányban létezik egyfajta bizalom, de Nóri tapasztalatlannak és álszentnek tűnik (bója nyaldosás eléggé tájidegen volt tőle). A fűrdőruhája is sokat elárul róla, persze, előfordulhat, hogy csak nagyobb cickókat szeretne.

XocoLatte 2015.03.22. 19:19:10

@XocoLatte: ja, és kozmetikus létére szerintem nagyon gyatrán sminkeli magát... a fufru-viselete pedig kritikán aluli. Összességében, nem Lokinak való vidék...

2015.03.22. 19:20:14

@beacska: összekócolnám a haját ha fiatalabb lennék :D
@XocoLatte: @ÉH3sZ: aranyosak vagytok ne aggódjatok megmaradok :)

vastyúk is .. 2015.03.22. 19:24:17

@fosch9: :( Mindenesetre jobbulást! Hú remélem már el is jött az ideje annak, hogy Loki dobja Ivart.

ÉH3sZ 2015.03.22. 19:34:05

@vastyúk is ..: Ivar nem nagy szám, de biztonságos pár.

beacska 2015.03.22. 19:45:28

@fosch9: :D...én még most is, de nekem nem hagyná ;)

@ÉH3sZ: igen, annak tűnnek...ki tudja?

ÉH3sZ 2015.03.22. 19:56:13

@fosch9: Ha Lokiról van szó, elmúlik a rosszullét:)

Azt nem értettem, hogy Béjvaccs mit tett a ceremónikán hogy Bencus és Mariann annyira kiakadt rá és elmondta mindennek.

2015.03.22. 19:57:31

@ÉH3sZ: helyreáll a pulzus tőle :D

beacska 2015.03.22. 20:03:31

@ÉH3sZ: mondta Bence: magabiztosan mosolygott :DDDD

ÉH3sZ 2015.03.22. 20:04:33

@fosch9: Beszéld rá a TB-t hogy támogassa Lokit:)

2015.03.22. 20:06:22

@beacska: @ÉH3sZ: már jobban is vagyok egy kis humor jót tesz :D

beacska 2015.03.22. 20:13:06

@fosch9: na látod, meg egy kis pálinka ;)...

ÉH3sZ 2015.03.22. 20:13:19

@beacska: Micsoda szarember:)
@fosch9: Maradj így:)

XocoLatte 2015.03.22. 20:19:08

@fosch9: jaj, de klassz! gyerekek, meséljetek még Lokival kapcsolatos POZITÍV sztorikat! :D

XocoLatte 2015.03.22. 20:22:16

@beacska: én is nagyon figyeltem az arcát a Gergőnek, mert ebben a rendezési sorrendben egyértelmű volt, hogy amikor Berki kinyitja aborítékokat, már tudni fogja a végeredményt -- szerintem nagyon próbált uralkodni az arcán, addig meg inkább izgalmat láttam rajta, igaz, egy olyan félmosolyban maradt az arca, ami minden volt, csak nem magabiztos
szerintem a Bence/Patrik duó a saját érzelmeit is belevetítette abba a kiértékelésbe

XocoLatte 2015.03.22. 20:26:22

@ÉH3sZ: mármint napi 3x1 Loki, 90%-os támogatással?

2015.03.22. 20:27:13

@beacska: eh, az pont nincs :D
@ÉH3sZ: ari vagy, megteszem amit tudok :)

ÉH3sZ 2015.03.22. 20:34:37

@XocoLatte: Csak a pulzusproblémás, megfelelő szenzibilitással rendelkező szimpatizáns lányoknak:)

2015.03.22. 20:35:17

@XocoLatte: tetovált a farka :D

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.22. 20:38:18

@fosch9: amúgy figyuztál, hogy Loki 2 kg-t fogyott?:)))))

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.22. 20:43:54

@XocoLatte: Oké, ezt értem, de mi motiválná Botoxot, hogy elmenjen Bencétől? A kufircolás nem válóok, mert sztm bent a profik ingyen semmit (tehát nem csak Bencével nem). Az is kérdés, hogy Snezi elég irányíthatónak látja-e Bencét. Sztm inkább Patrikra pályázna, valszeg őt jobban tudná terelgetni. Mégiscsak focista :DDDDDDDDDDDDDDD

malevil2050 2015.03.22. 20:45:24

Tejjesen kivatyok,sűrűn potyognak könnyeim,nincen ma a hotelmentol. Csilke tyere rúgjúnk be!!

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.22. 20:46:32

@ÉH3sZ: :''DD 'Miért, mérte külön'?' 'Asztat akkor pont nem láttam :D:D:D

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.22. 20:50:31

@malevil2050: ÉS A MI sölünk hol van? Etty hét uttán bekösszönünk, assztán semmi??

Gia 2015.03.22. 20:50:32

Mariann is biztos az új lányok miatt akad ki,mert Bencéék beosonnak a szobájukba.Biztos fél a küldetésüktől.

ÉH3sZ 2015.03.22. 20:51:05

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Minden hajnalban méri, nem nézed?:)
Snezi érzelmileg vonzódik a mackós Bencéhez.

ÉH3sZ 2015.03.22. 20:52:43

@Gia: Patrik is vitatkozik talán Bencével

XocoLatte 2015.03.22. 20:56:11

@ÉH3sZ: hm, hm, mit tudsz, amit sejtek hogy tudsz, Bubi? ;-)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.22. 20:57:20

@beacska: Igen. És hogy helyeselt Mariann? Hülye vagy? (cshicshka, ghechii hangsúllyal). Kis hatalmat kapott, milyen szar ember.Tiszta PVC utánérzésem volt dejavu-vel egybekötve:DDDD

XocoLatte 2015.03.22. 20:57:28

@fosch9: és EZ pozitív??? Kapitány, kapitány...

Gia 2015.03.22. 20:58:39

A holnapi műsor talán érdekesebb lesz,mint a párválasztó.

XocoLatte 2015.03.22. 20:59:03

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: meglátjuk, mennyire jó Botox versenyhelyzetben. Parton sütkérezésben és fintorgásban már láttuk. Sneziben rafkós vetélytársra találna.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.22. 21:03:48

@XocoLatte: De ők inkább összemelegszenek...izé... nem baj, most már maradjon így:DD. Még valamiben jó Botox, rájöttem. Hasbeszélésben:))))

2015.03.22. 21:05:40

@ÉH3sZ: célozgatol? :D
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: figyuztam, dícséretes :)
@malevil2050: iszunk veled :)

2015.03.22. 21:08:20

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: kezdünk :DD
@XocoLatte: Stanley kapitány egyedi tervezésű robbanómotor :DDD
nem tudom h pozitív-e mindenesetre érdekes sztorit kértél :)

XocoLatte 2015.03.22. 21:09:53

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: persze ezek a francos előzetesek annyira félrevezetőek is lehetnek, ha más nem, akkor a majdani történési sorrend sem mindegy. Ui. ha Loki már előbb becsajozik, és Ivar telekürtöli vele a hotelt, akkor Bence félrekufircolása után Botoxnak elpárolog a B terve. És a péntek hirtelen nagyon közelinek tűnhet...

ÉH3sZ 2015.03.22. 21:13:49

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Közös ellenséget keresnek maguknak. Snezi beszivárog közéjük és ők boldogan megvédik a Csendes Gyilkostól.
@fosch9: @XocoLatte: Teljesen tudat(ta)lan vagyok:)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.22. 21:14:30

@fosch9: Most az jutott eszembe, hogy Milán milyen gyerekesen viselkedett Lokival kapcsolatban. A játékban lévő dolgokat már teljesen kivetítette a való életre. Nem barátkozik vele kint. Hát, ha azt hiszi, hogy Berki fog vele barátkozni, és fellendíteni a terem forgalmát, hát abban csalatkozni fog - csaxólok. Mert sztm Berki nem egy lepukkant Paulay Ede utcába fog járni (ahol féláron, 3999-ért hirdetik a havi bérletet, egy minimál igényű honlapon')), hanem mondjuk egyéb, felkapott, drága termekbe.

2015.03.22. 21:17:16

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: jaj ne is mondd én már azon röhögtem h nem akart tőle elbúcsúzni csak olyan kényszeredetten bencééket meg hogy ölelgette meg aztán az éjjeliben h ő csak lokiban csalódott
kis hülyegyerek :D

XocoLatte 2015.03.22. 21:18:02

@fosch9: Loki farok-tetkóját idéztem (kapitány)

2015.03.22. 21:19:23

@ÉH3sZ: majd jól kitanítunk :D

XocoLatte 2015.03.22. 21:20:16

@fosch9: mert nem fogadta egyből örökbe, mint az árva kóbor kutyusokat szokás? (hogyisne, aztán felzabálja a hűtő tartalmát, minden este...)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.22. 21:20:20

@XocoLatte: 'Igen, érdekes lesz látni a valódi helyzetet, lehet, hogy teljesen más lesz a jelenet felhangja, ha látjuk a többi történést. Most úgy tűnik, nagy kiakadás volt. Remélem, úgy is van :DDDDDDDDDDDDDDDD

ÉH3sZ 2015.03.22. 21:23:40

@fosch9: "Stanley kapitány egyedi tervezésű robbanómotor" Ez van rátetoválva?:DD

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.22. 21:25:40

@ÉH3sZ: És az milyen lenne, ha egy védett csaj (elég okos), beállna Patrikhoz, a következő héten meg Csendes Gyilkos az új lányhoz. Adri, Patrik, go home! Nekem teccene :DDD

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.22. 21:29:11

@XocoLatte: Biztos bennem van a hiba, de számomra semmi aranyos, kedves nem volt Milánban. Az örökös nyígás...kinyírnám. Asszem Snezi is kis híjján.:)))

2015.03.22. 21:30:19

@ÉH3sZ: nem csak a kapitány
fentebb pedig stanley
én csak tovább fűztem :D
@XocoLatte: @vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: nekem nagyon gagyi volt milán igazi lúzer

ÉH3sZ 2015.03.22. 21:34:15

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Csendes Gyilkos párja most Snezi. És ő önként várna egy újfiúra? Sok a ha.

XocoLatte 2015.03.22. 21:34:46

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Loki mondta Milánról a kamerába, hogy olyan mint egy kiskutya, értett ezen bármit is... persze közben somolygott rendesen a betyárja.

@fosch9: Milán egy gyenge, önbizalomhiányos, karakter nélküli, önképzavaros pancser volt, aki tuitra szeretethiányban és érzelmi sivárságban tengődik

beacska 2015.03.22. 21:36:45

@fosch9: ez a jó ebben a játékban, h kihozza az ember gyengéit. NEKEM ezért tetszik.
Peti, Loki, meg Apolka milyen megingathatatlan kősziklák...najó, Loki egyszer megingott ;)

XocoLatte 2015.03.22. 21:38:14

@ÉH3sZ: Snezi dupla kényszer eredményeként kötött ki Gergő mellett -- Milánt választotta, de csak amiatt, hogy ne csináljon segget a szájából, ezt többször is mondta és ő szerintem nagyon bízott abban, hogy nem rajta fog múlni Milán kiesése -- bejött neki, a sírás a megkönnyebülés miatt volt. Vagy gecó színészetből.

XocoLatte 2015.03.22. 21:39:41

@beacska: Peti is csak addig ilyen, amíg van neki biztos nősténye. És ICA verza. Apol lehet, hogy kap valami nyugiszert, Xanax-ra tippelek.

ÉH3sZ 2015.03.22. 21:46:31

@XocoLatte: De az új lehet még rosszabb, mint CsGy. Vagy olyan valaki akinek kozmetikus fétise van és nem szimpatizálna Snezivel. Vagy egy homoszexuális. Ezeknél jobb a kényszer Béjvaccs.

XocoLatte 2015.03.22. 21:53:19

@ÉH3sZ: most elvesztettél... nem tudtalak követni, ne haragudj.
CsGy? csirkegyurma? -- 2 nő jön be holnap.
Az új nőknek nem Snecit kell fogniuk (no pun intended), hanem pasit. Béjvacs úgy néz ki mint egy pasi, alkatrész-táblázat pipa, azonban Gólem szemöldöke is felszaladt, amikor Snezi "férfi"-nak titulálta, nem is bírta ki a bunkója, hogy ne vegye elő a cinkspray-t.

ÉH3sZ 2015.03.22. 21:58:38

@XocoLatte: CS endes Gy ilkos:)
Én eredetileg Csattanós Tenyér Patrik-Adri kitevős összeesküvésére miatt kérdeztem rá Snezi szerepére a dologban és ehhez csatlakoztál te. Legalábbis én így értelmeztem:)
Lehet hogy én tévesztettem el, elnézést.

2015.03.22. 22:00:38

@XocoLatte: kiváló jellemzés
@beacska: igen, sőt ugye loki mellett biztos pár sincs mert nórit azért nem merném annak nevezni

XocoLatte 2015.03.22. 22:01:58

@ÉH3sZ: valami zavar van a térben, de nekünk így is jó... :D

Patrik-Adri páros addig bonthatatlan, amíg egy védettséggel bíró, tökös és tudatos támadó szét nem robbantja őket -- én inkább fiúnak képzelem az ilyet, Adri kevésbé veszélyes, Patrik elsőre eléggé ostobenkó, vagyis futbalista. De tk. lekakálom, mi lesz velük.

XocoLatte 2015.03.22. 22:04:30

@fosch9: Lokit nem féltem, egy nap alatt bárkiben képes olyan hatást kiváltani, hogy párja legyen, hacsak nem eleve fúj rá az illető -- még Naomi is hajlandó lett volna, pedig neki aztán volt némi zűrzavar a fejében a mi merre hány métert illetően.

vastyúk is .. 2015.03.22. 22:10:18

@ÉH3sZ: igazad van, de az a baj Ivarral, hogy igazából csak azért van Lokival, mert úgy érzi jelenleg nincs más pali, aki elviselné, de úgy vettem észre, ha egy arra alkalmas hím feltűnne, dobbantana.

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Hát nem csoda az utóérés, hiszen Plasztikkal igazi kebelbarátnők. :D ÉS igen Botox már arra gyúr, hogyha megöregszik és elillan a plasztik hatalma, a hasbeszélők piacára még lesz esélye betörni.

2015.03.22. 22:10:29

@XocoLatte: nem tudom ezekben a nyálas macákban azért nem bízom, azok a bence fajtára buknak

2015.03.22. 22:13:23

@vastyúk is ..: asszem a kebelbarátnő a legjobb kifejezés

további jó társalgást, jó éjt nektek :)

vastyúk is .. 2015.03.22. 22:18:59

@fosch9: jó éjt! holnap aztán újra hotelezünk ;)

XocoLatte 2015.03.22. 22:23:47

@vastyúk is ..: úgy hallottam, Botox is megjárta azt a felkapott plasztikai sebészeti műhelyt, ahol Gólem az alsóját vaslatatta, és Botoxnak arcplasztikai beavatkozás is volt a cici és vélhetően a popó munkán kívül. Vagyis nem botox ez, hanem egy kissé elbaltázott, feszülősre sikerült arcplasztika.

XocoLatte 2015.03.22. 22:27:11

@fosch9: na csak ne féltsd Lokit, talpraesett dörzsölt fickó az, egy Bence a lábnyomát szagolgathatja csupán... :D

vastyúk is .. 2015.03.22. 22:30:57

@XocoLatte: ohh. szegény. a korral csak romlani fog.

Gia 2015.03.23. 08:49:41

Az öreg Milán most a Mokkában. :-)

Mosoly az élet értelme 2015.03.23. 10:06:46

Szép jó reggelt mindenkinek :D
Nagyon váron az estét!!! Kicsit félek tőle, hogy a bemutatóban ellőtték az összes izgalmat, de majd meglássuk!
Szerintem Loki két vad idegen nő között feküdt és Bence is meg Patrik is mentek az új bulákhoz.
A csajok azért félnek mert, ha védettséget kapnak valami küldetés miatt akkor egyértelmű, hogy olyan pasit választanak akivel ki is jönnek

Gia 2015.03.23. 11:52:33

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Semmi érdekeset,még annyit sem beszélt,mint az Éden éjjelben.De megint elmondta,hogy ő a borítékoktól félt,érezte,hogy az egyikben védettség van és nagyon örült,hogy ő volt az első,akitől mindenki elbúcsúzott.Mosolygós volt és kisimult.

kamilla123 2015.03.23. 12:44:59

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Köszönöm a Zsu-s linket, most volt időm megnézni. Igen, tök aranyosak, Zsu is teljesen felszabadult. Én a villában nem értettem, hogy miért mondják, hogy olyan szép, de most én is annak láttam.

kamilla123 2015.03.23. 12:54:09

egyébként újra kezdtem nézni az ÉH első szériáját, és az első pár részben a Don is két órát hordott. Csak ő mindkettőt ugyanazon a csuklóján.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.23. 14:53:44

@XocoLatte: Én meg pont fordítva gondolnám. Egy lány tegye ki Adrit, Patrikkal el lehet jáccadozni, arról nem is beszélve, hogy sztm megkönnyebbülne kicsit, ha Adri elmenne.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.23. 14:55:37

@vastyúk is ..: :DDD hasbeszélők piaca :))))))))))))))))))))))))))))

Dinamo 2015.03.23. 15:00:28

@sixx: Úgy láttam, nem kaptál választ az amerikai verzióval kapcsolatban. Itthonról is lejátszható teljes részeket a youtube-on találtam. "Paradise Hotel Season 1" és "Paradise Hotel Season 2" néven. Többen is felrakták a teljes sorozatot. Ne zavarjon meg, hogy nem angolul vannak feliratozva! Én is kíváncsi lettem, és belenézek majd. Azt már láttam, hogy a játékosok nem annyira fiatalok, mint nálunk.

Dinamo 2015.03.23. 15:38:41

@Dinamo: Néhány percet már néztem is belőle. Az első évad játékosai 21-31 évesek. Gondolom, nem is vesznek be 21 év alattit, mert az az alkoholfogyasztás korhatára az USA-ban. Egy show-műsor keretében egy stúdióból is nézik az adást, és elhangzott, hogy a nézők közül is repülőjegyet kap valaki, és csatlakozhat a játékhoz. Azt még nem tudom, hogy ez egyszeri lehetőség, vagy többször is sorsolnak.
Abban is más ez a verzió, hogy a hotelben rögtön összeengedik a fiúkat és a lányokat ismerkedni.

beacska 2015.03.23. 15:59:02

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: köszönjük szépen, h lehogyvoltozod előre a ma esti műsort...

remélem sixx örökre kitilt!!!

Gonosz törpe 2015.03.23. 16:07:09

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: Te még fizetnél is, ha a Playboynak levetkőzhetnél, az a gyanúm.

Gia 2015.03.23. 16:40:45

@beacska: Velem már mindenhol szembe jött,amit ő beírt.Szerintem a Tv2 engedi a spoilert,hogy minél nagyobb legyen a nézettség.

beacska 2015.03.23. 16:44:53

@Gia: lehet, de akkor is spoiler, ami kitiltással jár...én pölö izgultam volna...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.23. 16:56:26

@Gia: hihi :D

Sixx épp írta a commenten, h amúgy nem nő, csökken a nézettség :D

Gia 2015.03.23. 16:57:03

Most olvastam,hogy Milán már a kiutazáskor bajba került,mert az amerikaiak drogfutárnak nézték és átkutatták a cuccait.Szegényke.. :-)

2015.03.23. 17:23:19

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: Miért, már fenn van valahol a mai adás, hogy tudod mi miért volt?
És ne cseszd el légyszi sok ember szórakozását azzal, hogy idebulvározod az onnan "megtudottakat", mert vannak, akik pont ezért a spoilerekért kerülik azokat a portálokat.

@beacska: +1000 csak előtte tépje is szét.

2015.03.23. 17:36:12

@beacska: Mert te pl játékos elme vagy, megtudhatnád a végeredményt, de NEM teszed. Olyan ez, mintha olvasnál egy krimit, megvan rá a lehetőséged, hogy megtudd, ki a gyilkos, de NEM, mert akarsz és szeretsz kombinálni :) Azt kell mondjam, bírlak és respektállak.

ÉH3sZ 2015.03.23. 17:37:43

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: Mi is tudunk olvasni, de direkt nem akarjuk előre tudni a dolgokat! Ne spoilerezz!

bigél 2015.03.23. 17:40:59

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: szerintem Zsu jól néz ki. Van nála is biztos olyan, amikor nincs a TOP-on, de szerintem átlag feletti és nemcsak a szilikon miatt, kifejezetten szép és fotogén arca van

bigél 2015.03.23. 17:46:05

@ÉH3sZ: @beacska: csatlakozom ...

miért kell ennyire jólértesültnek lenni? vagy ha az is valaki, miért kell elrontani a többiek játékét?
ok, hogy a legtöbb ilyen már volt a bulvármédiában, de azt én általában nem nézem, így szerencsére lemaradok az ilyen spoilerekről, mindaddig, amíg itt le nem írja valaki

bigél 2015.03.23. 17:49:51

@fosch9: összekócolni bármilyen korban lehet ;) :D

2015.03.23. 17:52:41

EZT a felzúdulást :DDDD

Gia 2015.03.23. 18:06:57

Peti úgy nézett ki a párválasztón,mint egy nagyra nőtt óvodás..Ha felvett volna egy sima fehér pólót farmerral,már az is jobb lett volna.

ÉH3sZ 2015.03.23. 18:16:20

@Gia: Peti meg van sztájlisztolva, így nem öltözik senki. Remélem:)

bigél 2015.03.23. 18:35:34

@ÉH3sZ: vessetek a mókusok elé, de nekem tetszik :D :D

Gia 2015.03.23. 18:52:37

Peti valakit nagyon hülyézett az előzetesben.Kivi vagyok kit.Talán Bencét?

Gia 2015.03.23. 18:53:40

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Nem tudom,de ha mindenki normálisan beszél,akkor kin fogunk majd szórakozni? :-)

2015.03.23. 18:58:32

@Gia: Remélem, a két új csajon, és az általuk generált feszkón :D
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Naomi brühühühü.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.23. 19:12:14

@Gia: ezaz, h nem lesz olyan :(

Röhögni akarok, ha már taTTika nincs.

@Szent Borzadály: nyugi, fog ő még visszajönni, olyan nincs, h nem, :)

Puncylla 2015.03.23. 19:36:09

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Hát, ha két héten belül nem jön, akkor már nem hiszem. Mert túl sokáig nem altatják egy másik szállodában.

2015.03.23. 19:50:09

Ma ki következik az éjszakaiban, Páméla vagy a wannabee DiktátorLány?

2015.03.23. 19:53:08

Apám, azt a csajt nem szabad képernyőre engedni...
Szeretek jól szórakozni, de Cinti nagyon kínos, az én arcom ég, amikor szerepel, és az kellemetlen számomra.

2015.03.23. 20:06:44

fosch9 végül lebetegedett, vagy csak várja a ma estit? Eltűnt nagyon.

beacska 2015.03.23. 20:08:23

@Szent Borzadály: lehet, h nem ivott elég pájinkát :(...pedig ÉN mondtam neki

lenibo 2015.03.23. 20:17:08

Szép estét mindenkinek.
Most az jár a fejemben, hogy mennyire másként alakulhatott volna ha Snezi Adrit küldi haza, majd rá egy hétre követi Patrik. Így kiesik a " szerelmes pár". Én nem hullajtottam volna könnyeket értük, ők meg turbékoljanak hazafelé a gépen. Most lenne egy Loki- Naomi, Snezi-Milán, Gergő- Nori páros.

2015.03.23. 20:18:59

Istenit, még 1 óra, addig bealszom, és reggel nézhetem és olvashatom vissza. Több órás csúszással.
@beacska: Mondtad, az egy dolog, de küldött is neki valaki??? :)

beacska 2015.03.23. 20:32:48

@Szent Borzadály: Mézga Aladár időn és téren átívelő fénypostájával ÉN elküldtem, de nem tudom, h megérkezett-e ;)

2015.03.23. 20:34:57

@beacska: vircsaft volt?
@Szent Borzadály: köszönöm kedves érdeklődésed, megmaradok, csak ma nem volt időm munka közben, de majd az adás alatt :)

2015.03.23. 20:39:31

@beacska: Az kezdési időpontot is próbáld már közelebb hozni, csak ma, mert a mai résztől sokat várunk (én), de már körbereped a fejem az ásítástól. :)

ÉH3sZ 2015.03.23. 20:39:42

@fosch9: Valaki bespoilerezett, kiszavaztuk és Sixx kirakta

2015.03.23. 20:39:45

@Szent Borzadály: hétfő-szerda-péntek Pamela
kedd-csüt a diktátor

ja és jó'stét mindenkinek

2015.03.23. 20:40:42

@fosch9: Na. Csak megkerültél.

2015.03.23. 20:41:43

@ÉH3sZ: @dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: értem köszi
én sem kérek spoilert :D
ma megy cristofel exe akit agyba főbe vert (ez még nem spoiler ugye?)

ÉH3sZ 2015.03.23. 20:43:50

@fosch9: Akkor be lesz kötözve?:)

beacska 2015.03.23. 20:46:09

@Szent Borzadály: jaaaaj, későn szóltál. max. 1 órával előtte van a változtatás határideje...azon belül már nem megy ;)

beacska 2015.03.23. 20:47:04

@fosch9: az nem "öregebb" csaj?

2015.03.23. 20:50:47

@ÉH3sZ: nem, már régi történet, mostanra helyrehozták
gondolom...
@Szent Borzadály: köszönöm az aggódást :D
@LokiPatrióta avagy Édentől keletre (bigél): ehehe ezen olyan jót nevettem :D igennnnn :DD

2015.03.23. 20:57:04

@beacska: nem nagyon emlékszem már :(

ÉH3sZ 2015.03.23. 20:57:52

@fosch9: Akarom mondani: akkor be lesz költözve?:)

2015.03.23. 21:06:38

@Szent Borzadály: 5-ös vv egyik sztháááárja aki élősködött ezen aki most majd jön és megverte majd megtalálták egy meleg szexoldalon vagy hol (mármint a fiút)
gondolom akkor beácska is mosogatásból vette a bóti csöcst
@ÉH3sZ: úgy tűnik nem ússzuk meg :D

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2015.03.23. 21:07:51

Emitt volnék! Ámde fáradtan, nem húzom ki a végéig.

2015.03.23. 21:13:23

@fosch9: VV Kristofelt láttam/néztem. Az utóéletét és csajait már nem figyuszoztam. Izgalmasságot csinál a csaj? mert az jó.

2015.03.23. 21:13:27

@Yooha: gyorsan polcold fel a szemed

2015.03.23. 21:14:42

@Szent Borzadály: az előzetesből ítélve lesz a héten izgalmasság
gondolom a kanok meglátják és már snezi sehol sem lesz az áhítatot tekintve :D

Gia 2015.03.23. 21:18:54

Ez mintha nem az a csaj lenne.Vagy hányat vert meg Christofer?

Gia 2015.03.23. 21:19:51

@Yooha: Két gyufaszál. ;-)

Gia 2015.03.23. 21:20:51

Berki elérte az óceánt. :-)

Ditti82 2015.03.23. 21:21:47

'Stét mindenkinek!

Bemegy két luvnya, a pasik mind megbolondulnak.

Gia 2015.03.23. 21:22:46

@fosch9: Köszi!Erre emlékszem.Az új beköltözőt nem ilyennek láttam,de majd most kiderül.

Ditti82 2015.03.23. 21:22:46

Nórika, áááááá :D

2015.03.23. 21:22:55

nórika de édes
neki nem kéne snezi teste mert túl sovány és óriási CSÖCSÖK :D

Schlomo Goldberg 2015.03.23. 21:23:32

Sneci tetkóiban 7 helyesírási hiba van lol
Ivar féltékeny Sneci testére

Ditti82 2015.03.23. 21:24:21

Nem ez a csaj van fent Adri és Mariann között?

2015.03.23. 21:24:23

na bameg már 19 évesen ekkora műcsöcsök mi a fenéből? csak kérdezem

lenibo 2015.03.23. 21:24:41

Na még egy 19 éves beköltöző.

vastyúk is .. 2015.03.23. 21:24:48

-Pénzt vagy a csávót? - Berki
-Hát a pénzt!!! - Beus

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2015.03.23. 21:25:01

En nem hiszem el, hogy egy 1 eve erettsegizett igy nez ki. Es milyen okos!

Schlomo Goldberg 2015.03.23. 21:25:34

ezt az undormányos kacsaszájat, iq bajnok gyanús a csaj

2015.03.23. 21:26:00

@Gia: a kora zavaró csak h 19 (sztem több mondjuk)
@Ditti82: stét végre mán
és de ez van középen

2015.03.23. 21:27:06

@Yooha: vagy hamar kezdte a kurválkodást de sztem letagad v 5 évet

Schlomo Goldberg 2015.03.23. 21:27:14

Nem tud valaki véletlenül egy jobb stream oldalt mint a livestreamhunter.org ? Csak akkor nem szakad meg 5 percenként ha reklám megy. Köszöntem

Gia 2015.03.23. 21:27:27

@fosch9: Nem ez van középen.

2015.03.23. 21:28:02

hobbiszinten modellkedek és egy éve van műcsöcsöm MIBŐL

2015.03.23. 21:28:40

adrit megüti a guta a héten

@Hurrá Torpedó: az komoly :DDD sokat kellett azért a kettesért térdelni

Hurrá Torpedó · http://www.youtube.com/watch?v=br-D7UneS0E 2015.03.23. 21:28:54

Az iq fighter csak magara figyel. Mert az a lenyeg ebbe a jatekba benne e.

Ditti82 2015.03.23. 21:28:58

Beus buta, mint a főőőőőőőd.

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2015.03.23. 21:29:03

Hogy Stewie-t idézzem, ez a nő ki*****tt egyszerű :)))))

2015.03.23. 21:29:10

Ó ne, PlüssBiszbasszal beköltözök, és pénzt vagy a CSÁVÓT választanám? A pénzt!
Borogatást kérek szépen az összes ütőeremre. Ez a csaj még vagy gyerek, vagy megrekedt a gyerek szintjén.
(Nekem meg nem kéne egyből ítélkeznem, ez igaz)

Gia 2015.03.23. 21:29:18

A riportban miért narancssárga a Barbi haja?

2015.03.23. 21:29:25

mindenki cicis? :DDD kérdezi beuska a új cici ... beszarock

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2015.03.23. 21:29:33

@fosch9: A pasija fizette, cserebe elohasznalati joga volt.

lenibo 2015.03.23. 21:29:52

@fosch9: Miből, miből? Hát abból. Na.

Schlomo Goldberg 2015.03.23. 21:30:36

Azt írják Bejuska maseratival jár az akív pihenés mellett

lenibo 2015.03.23. 21:30:51

Fáziskésében vagyok. :)

Hurrá Torpedó · http://www.youtube.com/watch?v=br-D7UneS0E 2015.03.23. 21:31:35

Jesszum a masikkal lehet hogy osszosszefutm a boltba. Persze nem most vasarnap!

Ugy latom adri lesz az uj milan.

2015.03.23. 21:32:10

@Yooha: valószínű :)
@Hooshee: újfiú gergő is megjegyezte pedig ő is csak 19 :D
@Gia: de van róla több kép is és ott egyértelmű h ő az pl amit tegnap vki linkelt lokival - egy ilyen fürdőruhás volt csak
@Szent Borzadály: már többen lebutázták ne legyél zavarban

Ditti82 2015.03.23. 21:32:13

Barbi hasonló alkat, mint Adri.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.23. 21:32:23

Miért jó ilyen fiatalokat berakni? Peti gyerekei lehetnek majdnem.

Hurrá Torpedó · http://www.youtube.com/watch?v=br-D7UneS0E 2015.03.23. 21:33:17

Fekete angyal? Hazakuldeni?
Bazmeg en tuti leszurnam az egyiket...

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2015.03.23. 21:33:29

Mi a pikli, Marianna elorozta Snezitől azt a rettenetes furdőruhát?

Ditti82 2015.03.23. 21:34:07

@Gia: Én rózsaszínnek láttam. :D
@fosch9: Nemá, akkor ő marad? :O :(

ÉH3sZ 2015.03.23. 21:34:39

Rájöttem!! Bújócskáznak!:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.23. 21:34:48

@fosch9: egy jó pár ilyen ismim van, akiknek a szülő vett fel hitelt a melleihez.

Haruka hol vagy?

XocoLatte 2015.03.23. 21:34:51

Ajaj, Beus egysejtű szilikonchip-beültetett biodíszlet. Barbi bár behemót, de értelmes és szimpi.

2015.03.23. 21:36:05

@fosch9: Sürgősen essen ki, mert ez a csaj nem egyszerűen buta, hanem még 5 éves gyerek agyilag. Gyereket pedig nem bántunk.

2015.03.23. 21:37:27

@Hooshee: két olyan van mert már bencén patrikon volt egyszerre

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2015.03.23. 21:37:31

@fosch9: Minden embernek van, a noknek altalaban hangsulyosabb. Vagy mire gondolhatott?

tomfree 2015.03.23. 21:38:00

atyaisten miért kell ilyen sötét embert berakni ebbe a műsorba??? A végén a Nóri lesz a középszint agyilag.

2015.03.23. 21:39:28

@Yooha: sztem neki a cicis azt jelenti h MŰcicis mert mari már mondta h nem csak ő meg sneci
@Szent Borzadály: hát nemtom hallod látod mégis ahhoz volt esze h összekúrjon egy cicirevalót

2015.03.23. 21:40:26

mondjuk ezek között a mŐpicsák között azért is hajrá nóri és apolka

jön a lövél

2015.03.23. 21:41:33

mari annyira szuszkán beszél h nem értem

2015.03.23. 21:42:57

nah loki már hülyíti az agyatlant h akkora lepke van h megcsípte és elhalt a bőr és azzal a méreggel még halat is lehet fogni :DDDD

Ditti82 2015.03.23. 21:43:22

Ejnye, fiúk, csúnya dolog hülyére venni az kiscsajt. :D

2015.03.23. 21:43:53

@ÉH3sZ: teljesen orrnélkül mondd el uazt a mondatot mint orral és akkor máris te leszel mari :D

2015.03.23. 21:44:47

kérném a modell felirat helyett a kurva használatát

ÉH3sZ 2015.03.23. 21:45:30

@fosch9: Próbáltam, de ..
Az én orrom nem jön le:(

2015.03.23. 21:45:57

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: nekem ő nem, hisztigép

löevél jött:
fiúk nyakába a lányok a mödansziéban és cicaharcolnak amíg egy győztes marad

2015.03.23. 21:46:11

@fosch9: Szégyellje magát az, aki ezt pénzelte, NNNNA a pofám lapos, nézem tovább, oszt kiderül, hogy orromnál fogva vagyok vezetve, és a csaj rafkós. :)

2015.03.23. 21:47:38

Péter röhög :DDDD Szexi :)

2015.03.23. 21:47:42

beus lenyomta nórit
apol nem figyeltem h kit
mari snecit
mari apolt

sajnos a többit nem mutatják akkor ki nyert?

2015.03.23. 21:48:35

az 5 fiú együtt tematikál h segítsenek a párjaiknak mert senki nem akarja elveszíteni a párját
és szeretnék ha barbi maradna nem a beus a két lány közül

dancegirl26 2015.03.23. 21:49:03

Jesszus beus de ostoba...ez a liba volt a cristpher nője?

2015.03.23. 21:49:08

beus puszilgatja a plüssállatait pfej

pogona vitticeps 2015.03.23. 21:50:11

Tarkón lőttek Minnie egérrel.

Ditti82 2015.03.23. 21:50:32

@dancegirl26: Nem tudom, melyiket sajnáljam. :D

2015.03.23. 21:50:34

@dancegirl26: ezzz
@Szent Borzadály: meglátjuk, sztem buta
@ÉH3sZ: fogd be az órodat a kezeskéddel és úgy :D
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: ehehe végre egy gonosz megjegyzés :D

Elektra1976 2015.03.23. 21:51:04

Hát nem minden a külső Engem nem izgat miből mire telik neki de könyörgöm milyen csalódás ez a Beus Egy helyes kis csajnak nézett ki erre megszólalt" Az a dóóógom "Jesszusom ez fájt Hajrá Barbi :-)

2015.03.23. 21:51:08

loki aszondja szerinte lány fog kiesni :DDD ehehe loki figyu KETTŐ is :D

dancegirl26 2015.03.23. 21:52:00

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: nane :O ez már a szánalmas szint... Ha nem bírják visszafizetni viszi a bank a szilikont? :D

2015.03.23. 21:52:20

@Elektra1976: csak a csöcsét fizették, a nyelvleckét nem :)

ÉH3sZ 2015.03.23. 21:52:48

Loki már feldobta Nórit

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.23. 21:52:53

@fosch9: konkrétan sokkal többnek néz ki.

Én még mindig nem nézek ki annyinak, amennyi vok. A mai fiatalok meg...

ÉH3sZ 2015.03.23. 21:53:29

@fosch9: Úgy nem kapok levegőt:(

Schlomo Goldberg 2015.03.23. 21:53:45

Bejuska görbíti a tér-idő kontinumot

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2015.03.23. 21:53:47

Ez még Lokinak is sok, egyszerűen nem tud hozzászólni :D

2015.03.23. 21:54:05

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: egyetértek

lokkancs de kis bűbáj ő teccik a lányoknak :)

Mók_Ica 2015.03.23. 21:54:31

jó estét :) jól látom, hogy elkél egy-két virágláda? :)))))

2015.03.23. 21:54:34

sneci hogy barizik beuskával

Elektra1976 2015.03.23. 21:55:47

@fosch9: Bocsi de volt egy évad ahol a lány fiút ejtett ki mint fekete angyal Tünde Danit ha jól emlékszem mert a legkevésbé szimpit kellett hazaküldeni de lehet nem jól emlékszem

2015.03.23. 21:55:51

sneci szerint senki nem látja szívesen már a nórit
a műkurvák hogy összetartanak azta

Mók_Ica 2015.03.23. 21:56:31

@Elektra1976: na. pont ezt gondoltam én is..... csak ne szólalnának meg...... de hát addigra már megszólaltak.....

2015.03.23. 21:57:36

ciciévforduló bazzzmeeggg

Ditti82 2015.03.23. 21:57:44

Ciciévforduló... OMG! Fáncsi2?

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2015.03.23. 21:57:50

Ciciévforduló... Az emberiség megérett a pusztulásra baszki :)

Mók_Ica 2015.03.23. 21:58:14

@fosch9: pjotr szépen le is hülyézte :))) hihihihiii

Elektra1976 2015.03.23. 21:58:19

Úristen jesszusom atyaég ki ez a liba?Köszi Peti egyetértek veled :-)

mercsi 2015.03.23. 21:58:20

Peti Beusról: "ő egy harmadik típusú találkozás" :D

2015.03.23. 21:58:25

beus az éden fannija

peti mekkora h még egy ilyen hülyét nem látott mint beus :D

ÉH3sZ 2015.03.23. 21:59:12

Peti megnézné a ciciket

Ditti82 2015.03.23. 21:59:35

@Elektra1976: Jaja. Ki is hajították azonnal. :D

2015.03.23. 21:59:40

@Elektra1976: erre én már nem emlékszem
@Mók_Ica: szörnyű :D

2015.03.23. 21:59:59

Csalódtam, maradjanak a régi csajok!

2015.03.23. 22:00:36

peti nagyon jön felfelé:
peti marinak: te jó vagy az ágyban?
mari: nagyon
peti: dehát nincs is ritmusézéked
mari: nem zenéra szoktam szexelni

mercsi 2015.03.23. 22:00:57

Beus is alkoholban oldódik :D

Ditti82 2015.03.23. 22:01:04

@fosch9: Sírok. :D

Gáz, sehol egy teraszra/bőröndbe hányás, se egy kaktuszba borulás. :(

2015.03.23. 22:01:12

beusból kimentek a feszültségek az alkohollal - vajon hány feszültség volt benne?

2015.03.23. 22:02:02

@Ditti82: sírjunk együtt Icuka már hozta a hányós mödansziét

introverted22 2015.03.23. 22:02:02

@fosch9: Ezen röhögök már egy ideje. Ma este van duma bőven :)

anyadahalor (törölt) 2015.03.23. 22:02:09

Én komolyan attól rettegek hogy valamelyik holdkóros egyszee kiesik a medencéből a faszba az erdőbe.

Mirocska 2015.03.23. 22:02:22

Na, nem véletlen, hogy a Cristofel csaja volt :-)

Ditti82 2015.03.23. 22:02:33

Közeleg a cirkusz.

Elektra1976 2015.03.23. 22:02:33

Peti belejött a műnő cinkelésbe Azt hiszem Peti rajongó leszek! Bea "Végre ihattam" 19 éves te jó ég Lehet ezt még fokozni?

Schlomo Goldberg 2015.03.23. 22:02:40

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: az orvosának a mániája, azt mondta.

"vékonyabb a felső szám"

2015.03.23. 22:02:58

@windsor: petit megszavazom a nap emberének

jön lokkancs egy törcsiben hátat simizni beusnak
mindjá jön nórika

Mók_Ica 2015.03.23. 22:03:13

jajjjajjaajjjjj, jön loki a 2 lány közé befeküdni, hátat simizni..... mingyá ordít majd marika :))))

@Ditti82: az naggggyon emlékezetes volt :)))

Schlomo Goldberg 2015.03.23. 22:03:58

@anyadahalor: én nem rettegek tőle hanem várom de nagyon

2015.03.23. 22:04:04

@Elektra1976: igen: neki már SOKSZOR volt hialuronnal feltöltve 19 évesen... én pl azon is lehidaltam

fran7 2015.03.23. 22:04:19

Én még ilyet nem láttam.Beus Borges könyvből lépett ki néhány perce. Nem történhetett másképp.

Chuck Νorris 2015.03.23. 22:04:32

Sziasztok, én ismerem Beust, ifjusági sakkbajnok volt, 2340 az élő pontszáma. csak játsza a butát :)

Mók_Ica 2015.03.23. 22:04:36

@Schlomo Goldberg: biztos megörökölte bukó dokiját :))))

introverted22 2015.03.23. 22:05:04

@fosch9: Egyértelműen az ő szövege viszi a mai műsort. Bár Loki környezetóráján sajnáltam szegényt, és nem hiszem el, hogy a csajnak nem tűnt fel, hogy ott hugyozza össze magát a röhögéstől.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.23. 22:05:33

@Schlomo Goldberg: ja, igen. Gagyi vagyok, nekem orvosom sincs :-D Nem is érthetem :-D

2015.03.23. 22:05:36

asszem elértünk az eddigi legjobb adáshoz

bigél 2015.03.23. 22:05:47

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: :D :D

azért 11 évesen még "majdnem" sem igazán jöhetett volna össze

mercsi 2015.03.23. 22:06:18

@Chuck Νorris: ezt a szintet nem lehet játszani :D

dancegirl26 2015.03.23. 22:06:41

Beus jól kijött volna Milánnal

2015.03.23. 22:06:50

@ÉH3sZ: enyémenyém :D félreírtad? v mindenki lokkancs fan?

beacska 2015.03.23. 22:07:32

Beus egy új dimmenzió :D

2015.03.23. 22:07:50

@windsor: fő h mi jól szórakozunk :DDD
de amúgy az egyik nyilatkozata az volt h azt hitte lenézik és kiröhögik itt is - gondolom hozzá van szokva

XocoLatte 2015.03.23. 22:07:54

@Elektra1976: tudta -- plüssállatkákkal cincogás lefekvéskor és a hátsimogatás... ATYAÉG!

Nekem az ameglátásom, hogy Loki az elfogyasztott CHO csoportok hatására (is), úgy döntött, miért is ne legyen egy jó éjszakája... esze ágában sincs komolyan venni a csajszit, de nem tud egy hölgy kérésének ellenállni, nyilván, ha kamatyolás az igény, azt is megadja neki.
De tisztán szórakozásból...

2015.03.23. 22:07:55

Sztem a Szöszi csaj jól csinálja, hogy a csajokkal barátkozik. A Főfaszikat úgyis a Csajaik irányítják.

ÉH3sZ 2015.03.23. 22:08:09

@fosch9: Félre! Mert nem kapok levegőt. Fogom az orrom:(
Bocsi SchlomoG!

gólyamajom 2015.03.23. 22:08:53

A mai adás nagyon húzós... csak lesek :D

2015.03.23. 22:08:56

@fran7: @Chuck Νorris: ehehehe mindenkinek lesz egy beus sztorija most már :D

tomfree 2015.03.23. 22:08:57

@Chuck Νorris: azért elég jól sikerül a hülyét játszania.

XocoLatte 2015.03.23. 22:10:04

@fosch9: nem is értem, miért...
látjátok, hölgyek, mekkora sikere van egy ilyen cafkának, és kizárólag a hatalmas műcsöcsein (amúgy szép meló) és a formás popóján múlik, egy kis hajjal és vállalható pofival spékelve...

Schlomo Goldberg 2015.03.23. 22:10:18

@ÉH3sZ: ki volt blőtözve, megmaradt a retinám :)

2015.03.23. 22:10:34

@ÉH3sZ: szádon megy a levegőőőő :D
jaj lementünk beus szintre :DD

2015.03.23. 22:11:22

nórit érzékenyen érinti ha vmi az akarata ellenére történik

ordítja lokinak nem, MOST
Loki kiosztja :D

Mirocska 2015.03.23. 22:12:34

Azért Loki milyen szépen szót fogad! :-D

2015.03.23. 22:12:59

@XocoLatte: akinek ez kell, felőlem viheti

Loki: nóri előadta a házisárkányt :D
Azért kituszakolja nóri lokit :d
mi szólnál ha ott lovagolnék egy új fiún? :D
loki: lovagolt rajtam valaki?
mint egy házaspár :D

Elektra1976 2015.03.23. 22:13:31

@XocoLatte: Kár hogy a fogorvosra már sem igény sem pénz nem jutott Igénytelenek a fogai Engem taszít de lehet rosszul látom

2015.03.23. 22:13:37

az a helyzet h mind a két csaj lokkancsot fogja akarni :D

Schlomo Goldberg 2015.03.23. 22:14:11

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: ezt szeretem Patrikban, bárhol bármikor fel tud tűnni egy szál faszban hulla részegen

ÉH3sZ 2015.03.23. 22:14:17

Mondtam, hogy bújócskáznak!:)

Ditti82 2015.03.23. 22:14:30

Hát Loki, azért csak bemásztál a két csaj közé.

ÉH3sZ 2015.03.23. 22:14:47

@fosch9: Azt neeeem mooondtaaad!!:)

2015.03.23. 22:15:08

a fiúk a két új lánynál bújkálnak (paca, bence) és közben loki marinak panaszolja nórit

Elektra1976 2015.03.23. 22:15:26

Ezek a fijúk semmiből nem tanulnak

2015.03.23. 22:15:56

@ÉH3sZ: mondani kell? :DDD

Mók_Ica 2015.03.23. 22:16:09

mari felvette sezlonyka fürdőruciját?

2015.03.23. 22:16:52

@Mók_Ica: két olyan van
pacán bencén is volt már egyszerre

gólyamajom 2015.03.23. 22:17:13

Három férfi az ágy alatt, romantikus :D

Chuck Νorris 2015.03.23. 22:17:27

micsoda dráma, szegény megcsalt asszonyok

Elektra1976 2015.03.23. 22:17:40

Botox hogy a jó francba tudja felvenni más fürdőruháját? Bár tudom nem ez a legfontosabb most

raspberrypie 2015.03.23. 22:17:42

ÉH2 Anikó tolta ezt a legfelsőbb szinteken: új lány beérkezésénél még azt is megszabta Levinek, hogy milyen nadrágot vegyen fel, hogy véletlenül se tetszen meg senkinek :D hiányoznak azok a taktikázások :(

Mirocska 2015.03.23. 22:17:49

Hogyhogy Adri még nem keresi a pasiját?

2015.03.23. 22:18:00

mari már cirkuszol bencének h hazafelé

paca befekszik a két új lány közé rá meg loki

2015.03.23. 22:18:56

@Elektra1976: leírom 3.jára is: D két olyan van

2015.03.23. 22:19:17

Bence egy csúcsfasz. Remélem, ő fog majd kiesni az első adandó alkalommal.

Chuck Νorris 2015.03.23. 22:19:57

Nórika a király, én nyalnák neki ezerrel ha benn lennék.

2015.03.23. 22:20:18

@Szent Borzadály: ezt már az első hét óta reméljük

Mók_Ica 2015.03.23. 22:20:32

se bence, se paca nem szomjas már..... :))))

üvöltözés jön... hurrá....

Elektra1976 2015.03.23. 22:20:33

@fosch9: akkor megnyugodtam Sajnos nem látom folyamatosan a kommenteket mert állandóan kidob a rendszer

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.23. 22:20:44

@fosch9: akkor még igen :-D

Őket robbantottam volna eddig is.

2015.03.23. 22:21:03

@Chuck Νorris: :DDD
Nóri ezt a két luvnyát nem tudja überelni.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.23. 22:21:51

Mariann már nem türelmes. Megértem. Bence részegen egy fasz.

Elektra1976 2015.03.23. 22:22:07

Azt hiszem Botoxnak igaza van

mercsi 2015.03.23. 22:22:18

Sezlony mi a francot keresett ott? minek ütötte bele az arcát?

Schlomo Goldberg 2015.03.23. 22:22:33

@Elektra1976: van mindenkinek, múltkor két fiún meg snecin is az volt egyzserre

Mók_Ica 2015.03.23. 22:22:40

sezlonyka mit keresett mariék szobájában? miért nem béjvaccsal van?

gólyamajom 2015.03.23. 22:22:46

Nagyon gázosak ma este

Chuck Νorris 2015.03.23. 22:23:08

Lokinak ezek a bujós dumái nagyon gyengék. :)
a sakkbajnok ezen simán átlát

gólyamajom 2015.03.23. 22:23:15

Ha nem let vna a kamera sztem a Nóri még le is bszott volna párat a Lokinak...ajjjaj

2015.03.23. 22:23:51

mari és bence csinálják egymást

Ditti82 2015.03.23. 22:24:04

Taktikai nyúlka-piszka? :D

Mók_Ica 2015.03.23. 22:24:08

no, az álompár nem együtt aludt??? paca vhol kint, adrika pedig egyedül a szobában....
holnap 1 csaj repül....

2015.03.23. 22:24:41

baszki sneci de egy kiélt fejű ótvar

Schlomo Goldberg 2015.03.23. 22:25:01

Beus ha nem is fekete angyal de hogy sötét az biztos

introverted22 2015.03.23. 22:25:17

Uhh, Donna Sezlonya holnapi fejét kár volt bevágni, nem fogok tudni aludni :o

XocoLatte 2015.03.23. 22:25:35

kreatív előzetes vágástechnika... megszopattak mindenkit vele.

Ditti82 2015.03.23. 22:25:39

@Mók_Ica: Becks is ott téblábolt. Vele amúgy van pár közös ismerősöm fb-n. :D

Zoe_the_Genius 2015.03.23. 22:25:41

Azonnal közvetítse valaki h Bence megbaszta-e Mariannt! Nem fogok tudni aludni:))))

ÉH3sZ 2015.03.23. 22:25:47

Ha 6 lány közül valaki elhagyja a hotelt és egy lány dönt, az még mindig 6 lány, lánytöbblet

2015.03.23. 22:26:10

@windsor: egyetértünk

és ma nagyon jókat röhögtem mindenki kommentjein
cuccoljunk át a super tv2-re

mercsi 2015.03.23. 22:27:23

szerintetek ki megy haza holnap? szerintem Nórit választja a fekete angyal...

gólyamajom 2015.03.23. 22:27:28

@fosch9: Én csak annyit tustam kivenni h Bence kielégülf fejjel vigyorog Botox meg alszik neki háttal

2015.03.23. 22:27:42

@Ditti82: tattikai nyúkapiszka?
@ÉH3sZ: aki marad annak van ideje a pénteki ceremónikáig találni valakit
@Zoe_the_Genius: csak motoszkát mutattak

vastyúk is .. 2015.03.23. 22:27:56

hát de jót mulattam a beijedt Ivaron és Botoxon. Még szerencse, hogy Adri aludt, szerintem még meg is tépte volna a csajokat :D

Zoe_the_Genius 2015.03.23. 22:28:02

@Elektra1976: szerintem is igaza volt és visszanézve valóban játszotta a befordult műpicsát, hogy senkinek ne kelljen, ami lehet, hogy nem a teljes igazság...

2015.03.23. 22:28:28

ezt most jól hallottam h Segal fog érkezni az éjjelibe?

beuska úgy zuhanyzik mint aki fél a víztől mindig elugrik

XocoLatte 2015.03.23. 22:28:44

@Zoe_the_Genius: Bence tattikája csak bejött Botoxnál... egy kis arcvesztés volt mindkettőjüknél, de egyelőre megérte...

vastyúk is .. 2015.03.23. 22:28:44

@Ditti82: nekem is az volt az érzésem, hoyg te jó ég, ennyi kell Botoxnak, és beengedi az edzőt a terembe

ÉH3sZ 2015.03.23. 22:28:51

@fosch9: Azt hittem pénteken angyaloznak
Hiába a légszomj elbágyaszt:)

Zoe_the_Genius 2015.03.23. 22:28:51

@fosch9: jajaja de nincs szupertévétek? mert én amúgy nem nézek tévét csak ilyenkor és azt sem tudom mi hol van, vagy van-e.

Schlomo Goldberg 2015.03.23. 22:28:53

@gólyamajom: meg mintha bal kézzel csöcsöt is fogott volna, hogy Botox tudott a róla az kérdés

Chuck Νorris 2015.03.23. 22:29:06

hu ha micsoda gumicickok

2015.03.23. 22:29:45

nemtom ki hogy van vele de nekem ezek a furcsán meredő műcsöcsök visszataszítók godnolom a férfiaknak tetszik (?)
segge elég lapos

beacska 2015.03.23. 22:30:14

:D sajna, Barbinak esélye sincs Beuska ellen...:DDD

Zoe_the_Genius 2015.03.23. 22:30:32

@fosch9: én sem láttam még talán butább embert nála, Minánnal remek páros lehettek volna:))) aztán ahogy Sezlony mondta, hogy mekkora jó palija volt és hogy sajnálja, hogy kiesett de már hogy együtt vannak a Gergővel...tud az a csaj valamit baszki, ha az egészet megjátszotta, megjátssza.

2015.03.23. 22:30:32

nabazzzmeeeg

Segal az éjjeliben és neki Beus nagy barátja egy éve kijött a börtönből és egy hónapra rá már ismerte beust és napi kapcsolatban vannak
bazmeg kábszerből van a műcsöcs

Elektra1976 2015.03.23. 22:30:40

@fosch9: Helyesbítelek az előzetesben látottak alapján Snezi Botox és Nóri is legalább 40 nek nézett ki Bár ez magamra nézve sértés de örülök hogy én majdnem ennyi vagyok de smink nélkül sincs ilyen kiélt fejem De jó hogy 20 éves korom óta szoli ellenes vagyok és már évek óta 50 faktorral kenem magam De jó hogy a lányom is :-)

Ditti82 2015.03.23. 22:31:08

@fosch9: Maris veszélyben érzi magát szerintem.

Zoe_the_Genius 2015.03.23. 22:31:13

@fosch9: a lány már elszívta az agyát az sima

Mók_Ica 2015.03.23. 22:31:17

@Ditti82: és nem kérdezted ki őket pacuháról? :))))

gólyamajom 2015.03.23. 22:31:23

@Schlomo Goldberg: vagy nagyon aludt vagy nagyon furcsán élvez :D

Chuck Νorris 2015.03.23. 22:31:39

segal... van ennél lejjebb? minnyá jön indián is meg az a rokker akinek élö adásba hoztak luvnyát :)

XocoLatte 2015.03.23. 22:32:28

@Elektra1976: szerintem oboázáshoz hótziher.

introverted22 2015.03.23. 22:32:44

Ha Segal tiszta, akkor én milliomos vagyok... De ha már VV, akkor péntek este láttam VV Simont :) Élőben is olyan, mint bent volt.

mercsi 2015.03.23. 22:33:05

Peti átment a szinglibe a lányokhoz kakálni? :O

Zoe_the_Genius 2015.03.23. 22:33:06

@fosch9: ki az a Segal amúgy? valamelyik vévés volt?

2015.03.23. 22:33:47

@Chuck Νorris: Oki...

Segal tikkel rendesen és fele akkora mint aberki.

Zoe_the_Genius 2015.03.23. 22:33:58

@Chuck Νorris: hülye az a Majka vót :-))))))))))))))))))))

introverted22 2015.03.23. 22:33:59

@mercsi: Én is ezen sokkolódok...

XocoLatte 2015.03.23. 22:34:08

@fosch9: szerintem a szponzorok nevéz is kivarrathatná magára akkor.... :(

Zoe_the_Genius 2015.03.23. 22:34:29

@Zoe_the_Genius: ja nem ő pornóst kapott szorrika

2015.03.23. 22:34:30

beusnak olan kézfertőtlenítője van h még az ÉCet is hatástalanítja

nem bíroooooom a padlón fetrengek :D

mercsi 2015.03.23. 22:34:41

Beusnak olyan fertőtlenítője van, ami az AIDS-et is hatástalanítja. MEGVAN Milán utódja!!! :D

Chuck Νorris 2015.03.23. 22:34:59

@Zoe_the_Genius: tényleg, de én Okira gondoltam (köszi fosch a kisegitést) :)

2015.03.23. 22:35:29

@Zoe_the_Genius: az első VéVék egyikében volt (lehet elsőben?)
aztán drogkereskedés börtön

Segál imádja beust - mondjuk engem nem győzött meg :D

tomfree 2015.03.23. 22:35:38

Ez a Nóri úgy beszélt Lokival, mint egy utolsó csicskával. A srác meg hazasomfordált ahelyett, hogy elhajtotta volna a csajt a tarkafaszba. Legalább visszament, volt annyira tökös.

Mók_Ica 2015.03.23. 22:35:48

segal ismeri beust??? ezek szerint segal is sakkozik.....

introverted22 2015.03.23. 22:35:50

@mercsi: Kár, hogy ő se marad sokáig... :(

Elektra1976 2015.03.23. 22:36:03

Törlőkendő ami az AIDSet is fertőtleníti Valaki jelezze már az orvosoknak hogy ne kutassák a gyógyszert bmeg Beus már tudja eztetee

XocoLatte 2015.03.23. 22:36:05

@beacska: ha a Beus lesz ráadásnak a sötét angyal, akkor behányok, ráadásul Loki új párjaként... broáf!

Chuck Νorris 2015.03.23. 22:36:43

emlékeztek amugy Okira és a nagy lamourjára? az az adás belém égett egy életre

Mók_Ica 2015.03.23. 22:37:04

@fosch9: az még hagyján..... de pamelának is max a válláig ér.... nem gondoltam volna, hogy ennyire alacsony......

2015.03.23. 22:37:38

patrik nézi ahogy a félpucér beus öltözik
beus meg félpucéron öltözik patrik előtt

XocoLatte 2015.03.23. 22:37:50

@tomfree: Loki kultúráltan megoldotta, nem akart nagyjelenetet mint Bence, aztán otthon a fürdőben osztotta le Ivart, aztán ment vissza dolgára.

Mók_Ica 2015.03.23. 22:38:08

@XocoLatte: úgy láttam vmi kinti kanapén aludt..... :)))

XocoLatte 2015.03.23. 22:38:18

@fosch9: és morzsinkál közben a Paca?

beacska 2015.03.23. 22:38:20

@XocoLatte: hááát, pedig, ha a szerkik EZT sem lépték meg, én is elkezdem őket szidni :DDD

2015.03.23. 22:38:32

@Mók_Ica: pamela kis hokedlin áll h berki mellet ne legyen kicsi de sztem még anélkül is nagyobb mint ez a szargörcs segál

Chuck Νorris 2015.03.23. 22:38:50

de azért komoly hogy egy ilyen segált aki láthatóan nem százas, beengednek.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.23. 22:39:02

@fosch9: nagyon. De tudom, h nem mindegyik ilyen felszínes. Hiszem. :-D

gólyamajom 2015.03.23. 22:39:17

supert tv 2 online valahol... legjobbakról maradok le :(

tomfree 2015.03.23. 22:39:21

@XocoLatte: evidens, hogy ő lesz. Elmondom miért. A szerkesztők beküldtek két játékost védettséggel az elmúlt hetekben, egyik sem mert robbantani, dögunalmas volt minden. Agyaltak szerintem, most mi legyen, így bukta a műsor. Be kell küldeni egy totál agyhalottat aki ész nélkül választ majd, na ő megcsinálja a tüzet biztosan. És elővették Beust.

2015.03.23. 22:39:25

pamela de aranyos: azt mondja beus 19 éves nem lehetett ANNYI pasija
de kis ártatlaaaaan

Mók_Ica 2015.03.23. 22:39:25

@Chuck Νorris: :))))) te kis huncut!!!! :))))

beacska 2015.03.23. 22:39:31

@XocoLatte: :D igen, az nekem is tetszett: otthon fogat mosott és visszament :D

XocoLatte 2015.03.23. 22:39:46

@gólyamajom: lehet hogy hagyta neki álmában a behatolást, Bence meg két húzásból elment... Gergő mintha utalt volna rá, hogy Bence már nagyon únja a jobb és a bal markát...

mercsi 2015.03.23. 22:40:42

@tomfree: nekem tetszett, ahogy Loki lereagálta a helyzetet. egyébként Nóri viselkedését is megértem, nagyon parázhat a kieséstől, pláne, hogy most 2 csajtól is tartania kell.

Mók_Ica 2015.03.23. 22:41:10

@fosch9: fostalicska az, nem szargörcs :))))

XocoLatte 2015.03.23. 22:41:14

@fosch9: ja, kéthetente 2, az óvatos becslés szerint is 150...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.23. 22:41:29

@Chuck Νorris: a vvben is volt. Igazi miskolci hős. Szégyen.

Itt árulta a diszkókban a szert a tiniknek.

tomfree 2015.03.23. 22:42:16

@XocoLatte: ne haragudjon meg a világ, de ahogy hazasomfordált amikor Ivar úgy beszélt vele gyakorlatilag mint egy utolsó senkiházival mindenki előtt, azt nem nevezném kulturált megoldásnak. Mondjuk engem alapból irritál a Nóri amilyen agyhalott akaratos kis görcs az a nő.

gólyamajom 2015.03.23. 22:42:34

Paca imád a gatyájában molyolni, ez nem újdonság :D

2015.03.23. 22:42:52

@XocoLatte: látszik rajta
@Mók_Ica: lehet az is :D fő h legyen hova robinoznunk ha szükséges :D

tomfree 2015.03.23. 22:43:31

@mercsi: nekem túl szolgalelkű volt. Azért a csaj nem kedveskedett, hanem utasította alpári stílusban.

mercsi 2015.03.23. 22:44:10

@fosch9: az nem Pamela, hanem Szinti. :D Mármint Szinti áll a hokedlin, Pamela elég magas Berkihez :)

beacska 2015.03.23. 22:44:19

@tomfree: miért TE mit csináltál volna Loki helyében?

Morfologista 2015.03.23. 22:44:47

Hát gyerekek! Én még mindig nem tértem magamhoz a mai adástól. Ez valami brutális volt. Komolyan ez az egy adás többet ért, mint az összes eddigi együtt. Ez a Beus egy orvosi csoda, na nem a teste, hanem hogy egyáltalán életben van ennyi piramis-sejttel. Hihetetlen. Tényleg. A másik lányt sajnálom, mert még esélye is lett volna egy jó kis játékra, de gyanítom Beus fogja szállítani a show-t a következő hetekben. :) És még sixx temette a Naomi-Milán vonalat... erre beüt ez a Bea. Várom már a hogyvoltot :)

2015.03.23. 22:44:54

@tomfree: nórika bepánikolt
és már mindben volt pia
loki sem akarta a többi csaj előtt kiosztani nórit inkább elvonult vele
de aztán visszament

Chuck Νorris 2015.03.23. 22:45:46

@tomfree: nem agyhalott a nóri, csak hiányzik neki, egy igazi férfi, pld olyan mint én hehehe

2015.03.23. 22:45:56

@mercsi: mondták már h pami is :)

mercsi 2015.03.23. 22:46:00

@tomfree: igaz, de ne feledjük Nóri helyzetét. én átérzem a parát, ami volt benne a csajok - és Loki viselkedése miatt... bár simán elképzelhető, hogy épp ez a jelenet ahhoz vezet, hogy őt választja a fekete angyal.

XocoLatte 2015.03.23. 22:47:33

@tomfree: nem vagy jó taktikus -- Loki miért járatná le saját magát a két új lány előtt, Nóri meg azt tesz a saját arcával, amit akar. Hazament vele, fogat mosott, megmondta neki a hány méter meddig, aztán visszament. És ha figyelted, igazat is mondott, valóban kihangsúlyozta a Beusnak, hogy Nóri a párja és őt választaná, ha rajta múlik. Ezt Nórinak is megerősítette, de azt kikérte magának, hogy férjnek vagy barátnak tehát tulajdonnak tekintse. Nóri szerintem már kezd csomizni...

Mók_Ica 2015.03.23. 22:47:37

@fosch9: az mindig van, még akkor is, ha épp nem vagyok itt :)))) sskk nem feledkezek el rólatok :)))

Morfologista 2015.03.23. 22:47:56

Szerintem Botox sokkal durvább volt Bencével, mint Ivar Lokival. Nóri csak tolt egy laza hisztit, de Botox fenyegető hidegséggel utasította rendre Bencét. Azért az elég kemény volt.

Chuck Νorris 2015.03.23. 22:48:20

Amugy Loki egyre lejjebb adja ugy érzem. csak kijön belöle lassan az állati én :)
a sihederbajszu jobban tartja magát.

introverted22 2015.03.23. 22:48:45

@Morfologista: Mondjuk a múlt heti utolsó két adás után már járt nekünk valami jó, mert azokra szerintem az unalmas szó a legenyhébb.

XocoLatte 2015.03.23. 22:49:09

@tomfree: de AZ a Nóri, Loki nem átnevelő tábor. Szabad ország, szabadság!

Gia 2015.03.23. 22:49:15

Hát nem térek magamhoz......

mercsi 2015.03.23. 22:49:17

@fosch9: oké, én erről lemaradtam :D csak Szintin látszik, hogy iszonyú apró :D

Chuck Νorris 2015.03.23. 22:49:57

segal nem tud beus egyájszakás kalandjárol.
és 10 percesekröl? :)

Mók_Ica 2015.03.23. 22:50:21

segal beus legjobb barátja? :)))) jajjj.... erről kedvenc kollégám mondása jut az eszembe: aki barátot talál, kincset talál :))))
vagy
nem kell ellenség, akinek ilyen barátja van :))))

Morfologista 2015.03.23. 22:50:48

Ez a Segal összement a sitten? Vagy ez ekkora segdugasz volt mindig is? Valahogy agreszívebb arcra emlékeztem, de ez egy kis nyomi. Elitta az agyát? Vagy cuccozott keményen?

Elektra1976 2015.03.23. 22:51:29

Na de hová tűnt Apolka?! Egyébként ez a Segal nevű egy szégyen Tiniknek GYEREKEKNEK drogot árult most meg a szétszívott agyával osztja az észt a tv-ben Hogy engedhetik ezt meg?

Mók_Ica 2015.03.23. 22:52:04

@Chuck Νorris: sihederbajszú is érdekes volt.... neki is bejön a gumicsöcs.... igyekezett a közelben lenni.....

2015.03.23. 22:53:08

segal már legjobb barátja beusnak az előbb még mint haveját konfolták fel

éjjeliben adri hisztizik a fiúknak beus miatt

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: :DD

@Chuck Νorris: bajusznak még nem volt gondja apollal loki meg küszködik nórival

@Morfologista: sztem az durvább volt, h mari utána kiverte bencének pedig ők "nem fognak b.ni"..

XocoLatte 2015.03.23. 22:53:28

@Mók_Ica: szerintem csak közelről meg a karta nézni, ha már ingyen lehet... mint az állatkertben, ketrecrács nélkül.

Chuck Νorris 2015.03.23. 22:54:05

@Morfologista: én is vmi kigyurt thai boxosra emlékszem. most csak egy lecsuszott alkeszjelöltet látok.

Morfologista 2015.03.23. 22:54:31

@fosch9: miért? a kiverés tudtommal nem baszás:) szóval még tartják magukat :)

beacska 2015.03.23. 22:54:39

@Mók_Ica: szívatta csak...próbálta a legmélyebb pontot elérni :D

már az első éjszaka :D

Chuck Νorris 2015.03.23. 22:54:55

Beus olyan mint a zsiráf, mindenki megnézi de senki sem akarja haza vinni. (berki szövege ez amugy ) :D

2015.03.23. 22:55:38

@Mók_Ica: hálás vagyok :D

Közben Loki dörgöli magát Beushoz. Másik lány meg aludna.

beacska 2015.03.23. 22:56:25

és az meg volt, h B. MARISKÁnak hívta Mariannát :D

2015.03.23. 22:56:36

@Morfologista: ehehe :D végül is :DD

Beus játssza a buta kurvát rihihi röhöhö loki meg már dörgölőzik is :D

Mók_Ica 2015.03.23. 22:58:13

@XocoLatte: hmmm.... bízzunk benne... :)))

@beacska: hmmm..... hihihihihihihi :)))

@fosch9: :DDD

XocoLatte 2015.03.23. 22:58:23

Sajnálom a Beust. Szexrabszolga, az önértékelés totális hiányával. Plüssállatkákkal játszana, de a pénzért bármire hajlandó. Pszichológus szerintem kevés lenne...

gólyamajom 2015.03.23. 22:58:29

az is kellemes érzés lehet h az ágyban fekszik még a szőke csaj is, de őt le se szarják lol

2015.03.23. 22:58:38

mari bence matatás megy

XocoLatte 2015.03.23. 22:59:24

@Chuck Νorris: Na Gólem csak tudhatja, hisz' felpróbálta ő is...

2015.03.23. 22:59:44

@XocoLatte: magának választotta meg ne sajnáljuk lehet menni a mekibe 400 ft-os óradíjért ja h abból nem lenne Maserati

Úgy tűnik mari kiverte bencének.

Chuck Νorris 2015.03.23. 22:59:47

ajajj mariann a kezében kivitte a kisbencéket és szétszorta Costarica vizeiben

Mók_Ica 2015.03.23. 23:00:21

marika + bencus szexel...... háááááát..... mit mondjak..... szenvedély az túl sok volt hihihihihii..... bence letörölte zsepivel és ennyike.....

beacska 2015.03.23. 23:00:39

@XocoLatte: igen, ezt a plüssállatos jelenetet (több is volt) én sem néztem szívesen. kislány még...

Morfologista 2015.03.23. 23:01:49

van egy olyan érzésem, hogy ez nem csak ilyen rövidre volt vágva, hanem ez tényleg ennyi volt :)

Chuck Νorris 2015.03.23. 23:02:58

@XocoLatte: nem vmi Laurát döngetett a Berki? :)

Elektra1976 2015.03.23. 23:03:29

Pam azt mondta Segalnak hogy szuper volt mindjárt hányok Drogos semmirekellő tvstaaar

Elektra1976 2015.03.23. 23:05:13

@Chuck Νorris: Szerintem se Beus volt az ágymelegítő Ennyi pénzért nőt is kapott ott többet is jobbat is

XocoLatte 2015.03.23. 23:05:38

@fosch9: itt nem a sajnáljuk/ne sajnáljuk a kérdés... hány éves kora óta kezeli őt úgy a környezete, hogy ilyen vágyakat és ilyen sivárságot eredményezett?
Komplexebb történet ez, mint simán leluvnyázni oszt annyi.
Csak ezt akartam mondani. És a plüsszállatkákkal való möszmögés --ha nem színjáték-- egy súlyosan sérült lelkivilágot árul el.

Gia 2015.03.23. 23:06:33

Amikor Loki megemlítette Beusnak,hogy a fiúk most egy kicsit lazíthatnak,hiszen lány fog kiesni látszott,hogy nem érti...Én ilyen idióta csajt még életemben nem láttam..

XocoLatte 2015.03.23. 23:06:35

@Elektra1976: lehet, őszintén szólva letojom

Elektra1976 2015.03.23. 23:07:41

@fosch9: Hát ezek szerint nem reagáltam túl Na reméljük nem jön többet

2015.03.23. 23:08:34

@Elektra1976: bízom benne

Reklám után a másik lány barátnője jön.

Gia 2015.03.23. 23:08:59

Hülye szövegelést kértünk,hát megkaptuk. :-)

XocoLatte 2015.03.23. 23:09:16

@fosch9: kiskorúként? ne vicceljél... a műcickót kapta 18 évesen, nem ezt az életmódot. Azt már legalább 15 éves kora óta műveli.

csak mert 2015.03.23. 23:11:47

jó volt a mai éden?

XocoLatte 2015.03.23. 23:12:09

@Morfologista: ja, a szemével és az állával mutatta, hogy spuri haza -- Bence picit be is kattant, megint donálózott a zoknijával vagy mivel és anyázott... a punci hatalma, ugye? de legalább a végén beváltotta a 4 hetes zsetonokat.

Hbbm 2015.03.23. 23:12:09

Allitolag a legdurvabb a fejlecben levo csaj lesz, kivancsian varom mikor koltozik be!

2015.03.23. 23:12:15

@XocoLatte: megmondom őszintén: leszarom
kurva, kurva, oszt kész

beacska 2015.03.23. 23:12:18

@csak mert: jó...bővebben...nagyon jó :DDD

Gia 2015.03.23. 23:12:19

Berki nagyon azt sugallja,hogy Peti nem marad bent a végéig. :-(

2015.03.23. 23:13:12

@csak mert: legjobb
@Hbbm: te végig aludtad? Ma volt :D

2015.03.23. 23:14:10

szőke új lánynak bence az esete
hát csak sajnálni tudom érte

Gia 2015.03.23. 23:14:20

@fosch9: Ez nem a fejlécben lévő csaj.

2015.03.23. 23:17:21

elég durva bulit láttunk
paca és loki ketten alig bírták el bencét aki kapaszkodott az életéért majd belökték a mödansziéba
szokásos pucéron csúszkálás a mödansziéba hason
azt nem értem sneci miért csak a műcsöcsikkel barátkozik sztem sneci amúgy leszbi

2015.03.23. 23:18:18

@Gia: de sztem az mert egy ilyen fürdőruhás volt a sajtótájékoztatón és az beus
@csak mert: :) ismétlést nézd velem

csak mert 2015.03.23. 23:19:19

@fosch9: sneci valamyelik adásban azt mondta fáj a melle. mé? még új?

utálom pacát a nőjét is, nórit is, és gergőt

2015.03.23. 23:19:51

bence és paca megmondja adrinak h jobban nézett ki mikor bejött és mától minden nap kell edzeni

csak mert 2015.03.23. 23:19:58

@fosch9: neten tudom csak visszanézni, nincs szuperrr csatornám :)

Gia 2015.03.23. 23:21:07

@fosch9: Nézd meg ezt a sajtótájékoztatós képet.Itt a Beus,meg a fejléces csaj is.Nem egy a kettő,nem is hasonlít az arcuk.

Mirocska 2015.03.23. 23:21:27

@Gia: Érdekes, hogy soha nem nyilatkozik Petiről pozitívan.

2015.03.23. 23:22:03

@Gia: akkor engem félrevezettek

2015.03.23. 23:23:09

@Gia: ehh és tényleg akkor bocs

2015.03.23. 23:24:20

jönnek a cenzúrázatlan villantások

mercsi 2015.03.23. 23:27:33

@fosch9: ahogy ma elneztem amikor Pacaval tancolt - szerintem is leszbi Sneci...

Gia 2015.03.23. 23:31:46

@mercsi: De Bence bejön Snezinek.

2015.03.23. 23:32:55

@mercsi: @Gia: akkor elképzelhető h bi
bár nekem bence is elég bi hajlamú úh lehet jó pár lennének

csak mert 2015.03.23. 23:33:04

@mercsi: pacától undorodnék én is

2015.03.23. 23:35:49

nórin az ismétlésben ismét röhögtem
sneci segge szar és óriási csöcsök ÍZLÉSTELEN :D
nóri cuki

mercsi 2015.03.23. 23:40:23

@fosch9: +1 :D
@csak mert: Pacatol nem undorodott, hanem ugy tancolt vele, mintha fiu lenne...

csak mert 2015.03.23. 23:40:47

@fosch9: nóri egy idióta..
most léptem az éden oldalra, elkezdem nézni, de azt láttam kiírva, hogy az egyik új picsa repült verekedés miatt

csak mert 2015.03.23. 23:41:58

@mercsi: értem, bár az is lehet az undor jele :))
most fogom visszanézni

@fosch9: sneci melle az alkatához képest nagy

2015.03.23. 23:50:29

@csak mert: aha a buta beuska
nézd a supe tv2-n az ismétlést

Ne küldj levelet 2015.03.23. 23:58:59

Szóval a fiúk idióták. Vagy inkább a farkukban hordják az eszüket.
Loki nem vette le, hogy azért érdeklődik iránta a két új lány, mert ő és nóri lett beállítva leggyengébb párnak. Szerinte a csibészes mosolya miatt. Ez hülye.

És elkezdenek kokettálni az új lánnyal. Félértelmes is csak akkor tesz ilyet, ha párt akar cserélni. Könyörgöm, fiú ne barátkozzon új lánnyal, mert akkor félő hogy mögé áll. Aztán, ha védettsége van...
Szóval, új lánnyal a régi lányok barátkozzanak össze, de hirtelen, nehogy őket akarja kiejteni az új luvnya.

A két lány ott követte el a hibát, hogy nem kedvesen "Párocskám édes, gyere haza, van lepetésem!", hanem mint egy rossz feleség kezdte "hazacsábítani" a párját.

A másik, döntsük már el, hogy játszani mentünk, vagy bulizni, a fenéért kell minden második este vállalhatatlanra inni magukat?

Mondjuk szerencse is, hogy ennyire buták, így élvezetes a műsor.

csak mert 2015.03.24. 00:02:54

@fosch9: írtam fentebb, hogy neten nézem a 18-as verziót..
hát nóri önbizalma mindig felb*ssza az agyam...
snezi szép,ő pedig irigy

ez a két új nő..........

csak mert 2015.03.24. 00:22:00

lokit se az eszéért lopják el... szerinte lány fog kiesni... hát ez nem jutott volna eszembe :DDDDDDDD
gratula

Ne küldj levelet 2015.03.24. 01:16:35

Loki elmondta, hogy ő tartozik nórinak, de ha nem rajta múlna a kiesése akkor az új párral is tökéletes párt alkotnának.

Szerintem beus lesz a fekete angyal, két dolog várható tőle:
-amilyen setét, nem akar párt szakítani, ezért kinyomja barbit
-hisz sezlonynak és görögös arcú mariskának, kiejti loki párját. ebben az esetben pénteken beáll mögé és a következő pénteken megpróbálkozik egy jóképűbb párral

melaena 2015.03.24. 06:34:34

Ezert az egy adasert megerte leforgatni az egesz evadot.
Nagyon bizom benne,hogy Bea legalabb a dontoig eljut,mert 1-2 adas alapjan keptelenseg elhinni, hogy ilyen ember valoban letezik.
Egyebkent a musornak nagyon sokat segitene, ha Milan kapna egy returjegyet, mert ez a paros mediatortenelmet irhatna.

Baszas nem volt,mert nem vette le a kottont az ejjeliszekrenyrol Bence,es nem is volt idealis a behatolasi pozicio.
Szerintem annyi volt, hogy Maris odatolta a szilikonbullt,es diszkreten kiverte neki.

2015.03.24. 07:13:18

@csak mert: snezi mitől szép? enyhén kancsal agyonbarnított (?) fiús arcú, kifestve meg kifejezetten travis

kismalacka 2015.03.24. 07:18:11

@melaena: Ez a Beus lány szemmel láthatólag szellemileg sérült. Egy rakás plüss állattal alszik, gügyög nekik és biztos hogy fogyatékos és ezt most nem az alázása miatt írom, hanem valóban nem egészséges. Milán se semmi, de közel sem annyira orvosi eset mint ez a lány :(

kismalacka 2015.03.24. 07:19:00

@fosch9: Snezinek ilyen durva szántó-vető feje van, ráadásul nagyon rondán/erősen sminkeli magát, ami legalább 20 évvel öregíti.

2015.03.24. 07:29:18

@kismalacka: szépség, báj, nincs benne, csak a törtető, pénzért vett önbizalom, érdekes módon csak marival és beussal barátkozik, ez valami műmell fetisizmus lehet

tomfree 2015.03.24. 07:36:44

@XocoLatte: "nem vagy jó taktikus -- Loki miért járatná le saját magát a két új lány előtt, Nóri meg azt tesz a saját arcával, amit akar."
Miből gondolod, hogy te jó taktikus vagy? :-) Azzal nem járatta le magát, hogy az alpári stílus után szolgaian követte Nórit?
"És ha figyelted, igazat is mondott, valóban kihangsúlyozta a Beusnak, hogy Nóri a párja és őt választaná, ha rajta múlik. "
Igen, részegen egy agyhalottnak mondta éjszaka. Valószínűleg felfogta a kislány aki 50% hogy fekete angyal és kidob ma valakit...

ÉH3sZ 2015.03.24. 07:38:11

Peti a két újcsajhoz ment be trónolni miközben azok szépítkeztek? OMG

tomfree 2015.03.24. 07:39:56

@beacska: "miért TE mit csináltál volna Loki helyében?"
Ott kezdődik, hogy időben letisztáztam volna Nórival a határokat. Abba nem fér bele ez a stílus. Ha ez meg is történt és a csaj arra vetemedik ami történt, ott a helyszínen felszólítom határozottan, de szépen a távozásra a szobájába és arra, hogy vegyen vissza magából. Különbözőek vagyunk, mindenki ittas volt, nem ítélkezem inkább.

beacska 2015.03.24. 07:48:38

@tomfree: Loki ezzel a viselkedésével, lehet, h nem volt macsó, viszont kompromisszumkész volt, ami hosszú távon kifizetődő. Valszeg volt már neki hosszú távú kapcsolata...
nem akarok személyeskedni, de tipikus férfi viselkedés: pofa be, az van, amit ÉN akarok, tök mindegy , h te mit gondolsz. ÉN vagyok a férfi, engem aztán ne irányítson egy visító nő.... persze, aztán kiderül, h nagyobb bajt kevertek, mint szerettek volna, de megmutatták, h ők hordják a nadrágot....

beacska 2015.03.24. 07:48:38

@tomfree: Loki ezzel a viselkedésével, lehet, h nem volt macsó, viszont kompromisszumkész volt, ami hosszú távon kifizetődő. Valszeg volt már neki hosszú távú kapcsolata...
nem akarok személyeskedni, de tipikus férfi viselkedés: pofa be, az van, amit ÉN akarok, tök mindegy , h te mit gondolsz. ÉN vagyok a férfi, engem aztán ne irányítson egy visító nő.... persze, aztán kiderül, h nagyobb bajt kevertek, mint szerettek volna, de megmutatták, h ők hordják a nadrágot....

Rayen 2015.03.24. 07:54:33

Csak félig láttam a tegnapi adást, de a bejátszásokból meg itt a leírásokból az jön le, hogy a nagyokos Milán pénteken az éjjeliben elspoilerezte a következő kiesőt. Már akkor is gyanítottam, hogy nem magától tippelget, hanem annyi esze sincs hogy mást mondjon, mint aki tényleg kieső lesz.

XocoLatte 2015.03.24. 07:59:05

@tomfree: nem vagyok jó taktikus, és nem is magamról, hanem Loki látszólagos taktikáját hasonlítottam ahhoz, amit kioktatóan próbáltál hirdetni.
az megvan, hogy ez egy taktikai játék? és Petin kívül Loki az, aki próbálja is játszani?

tomfree 2015.03.24. 10:23:04

@XocoLatte: szerintem te voltál kioktató, hogy minősítettél: "nem vagy jó taktikus". Erre válaszoltam, ami nem tetszett neked ahogy elnézem.
"az megvan, hogy ez egy taktikai játék?" - ez mi, ha nem kioktatóan fellengzős kérdés? Ha most válaszolok egy hasonló nagyképű választ akkor ki leszel akadva. Na hagyjuk, ennek semmi értelme.
süti beállítások módosítása