Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden Hotel 3x17 - Milán egy hisztis picsa (18+)

2015. március 18. 11:11 - sixx

 screen_shot_2015-03-17_at_22_25_00.png

Hoppá, hoppá, hoppá, Gólemet már másodjára eresztették le a hegyről, csak aztén nehogy eltévedjen a pálmaliget tökegyforma fái között. Odabent nagy a tanácstalanság a színes borítékok végett, de nem is ez a lényeg, hanem az egyre idegesebb Milán, aki értetlenkedésével mindenkinek az agyára megy. Milán a hotel Manuelje? Que?

Ködös, kerekseggű, káprázatosan kacatteljes reggelre ébredünk, Miláné szobája konkrétan egy disznóól. Snezi kikockázott pinával ébred a kupleráj kellős közepén, de velünk nem baszik ki, van képünk a buláról is (nincs is, nem látszott semmi Szemetek!) . Bence és Becks reggeli helyett egymás fejét tömi, 19 éves hülyegyerek ez a Béjvacs, mondja Bence, micsoda arca van már, én nem is mernék így viselkedni. Becks szerint az ő szegénységi bizonyítványa lesz, ha ez a papagáj bent marad. Bence eleve azon háborodott fel, hogy ide csak úgy, minden nélkül bejönnek emberek, amikor ők már olyan jól elvannak. Béjvacs minderről semmit nem tud, és odalent folytatja azt rém agresszív taktikát, ami szerintem nem vezet majd semmi jóra, de mit értek én a tematizáláshoz. Snezi, kit szedjek széjjel, kérdezi direktbe. Ne Bencééket. Ne minket. Ne Adriékat.

Ha csak Botox marad, akkor inkább Gólem mögé állok. (Béjvacs)

Löevél Zoëtól, Béjvacs megy randira, vihet két nőt. De kit vigyen? Egy lakót kell választania, aki majd segít neki a kiválasztásban, ez Loki lesz, Loki meg szépen kiküldi Ivart, mert még nem volt randin, és Snezit, hogy a szerkesztők bevághassanak még több bikinis csöcst. Ivar kiborul, faszom, vizes randi, belerokkanok. Snezi is felhorkan, csak a csöcsömet ne kelljen mutogatni. Que? Botox ad egy jó tanácsot Snezinek, fűtsed Ivart, hogy geci Loki, mert kiküldött, már nem is akar.

Ivart be lehet kicsit folyásolni. (Botox)

screen_shot_2015-03-18_at_6_18_28.png

Mennek a partra, odahaza Milán elkezd tematkálni, most akkor mi van? Mi lesz Snezivel? Már nem szeret engem? Botox néz rá, mint egy kétfejű birekcsre, mi van, baszki? Ennyire hülye vagy? A bícsen Béjvacs zavartan pofázik a szép környezetről, Snezi meg felvesz magára egy olyan fürdőruhát, amiből csak a mellbimbója nincs kint, ilyet:

A csaj láthatóan szarul érzi magát a tevepatát és mellet villantó ruhadarabban, Ivar viszont szarik minderre, lekeni Béjvacs hátát. Utána a Baywatch zenéjére hangolva mennek fürdeni, Béjvacs mentést szimulál, és ennek leple alatt megcsöcsörészi mindkét delikvenst. Aztán van egy löevél a parton is, nem lehet csak úgy elmenekülni a kommunikáció elől a mai világban: Béjvacs vihet parasailingre valakit, Ivart választja, hogy miért, azt nem tudom, Snezi meg ettől teljesen kiborul, és azt hiszi, hogy ő itt és most ki is esett, szevasztavasz. Béjvacs és Ivar repül, Snezi szomorkodik.

Odabent Loki Pjotrral és Apollal igyekszik valamiféle tervet eszkábálni, mert Béjvacs jó, mondja. Ha nincs védettsége, Snezi mögé áll és kiesik, mondja, ha van neki, akkor Botoxot választja. Pjotr szerint Béjvacs gondolkodó ember, és mint ilyen, jól jön a hotelba, és nem Becksék bandájába akar tartozni, mert egy működő agysejtnél több van neki. Milán is beszáll a beszélgetésbe, sík ideg, mert kivitték a nőjét, ejnyemár, pedig Béjvacs azzal nyitott, hogy Topol micsoda nő már, mér nem őt vitte ki, he? Loki óvatosan figyelmezteti, hogy ne kombinálja már túl a dolgokat. Milán azt szerette volna, ha Loki Topolt küldi ki randira Béjvaccsal, aki, mármint Topol ott fekszik, de ez nem zavarja az ostoba faszt egy cseppet sem. A riportban szépen levezeti a dolgot: Béjvacsnak Botox mögé kell állnia, és akkor kiesik, de ha van védettsége, akkor meg Bence megy haza, ami szomorú, DE KI NEM SZARJA LE. Nesze neked jóbarát.

screen_shot_2015-03-18_at_6_36_12.png

A randzókra várva Loki a vízben lel egy baszott nagy csíbort vagy valami hasonló bogarat, és perszehogy Adrihoz vágja, hogy az sikoltva ugráljon. Mint egy hatéves gyerek, baszki. Zoënak nincs szabadnapja, levelet hoz megint, de nem olyat, mint szokott, hanem Milánnak egy képet, amin Béjvacs vigyorogva áll Ivar mellett. Pjotr közben rohamot kap, hogy hol van már Topolka, aki lemarad az eseményről. Milán agyvérzésközeli állapotba jut, az én párom nincs a képen! Nem értitek! Biztos, kiesett! Jaj! Mindenki szopatja a képpel, amin Milán megsértődik, bezzeg, ha a ti párotok nem lenne a képen! A csajok méginkább leszarják Milánt, és gyúrnak inkább, ez a szerencsétlen meg Lokinak panaszkodik, mindjárt bőg, esküszöm. Nyugi, majd bebaszunk, ha egyedül maradsz, mondja Loki, és röhög. Milán a kamerába aszongya, soha nem bízott Lokiban.

A parton Béjvacs szopatja Snezit, akkor te most itt maradsz, baszki, és röhög, aki ebből nem veszi le, hogy semmiféle ittmaradásról szó sincs, az még nem látott Éden Hotelt. Ott, ahol Milán és Bence egy bazinagy bogárra lel, amit, magától értetődőe, valakinek a cuccába bele kell tenni, de gyorsan, és ez a valaki Snezi lesz, pontosabban a sminktáskája. Apróság, de mintha takarítottak volna a disznóolban, egy szaros gatyát sem látok széjjelszórva. Megjön az expedíció, senki nem esett ki, Milán megmutatja a képet Ivarnak, aki kiborul, baszki, de undorítóan nézek ki. Sneziben csak most tudatosul, hogy nem esett ki, de azt hozzánk hasonlóan észreveszi, hogy mindenki leszarja, hogy nem így alakult. Megy fel a szobájába, Milán és Bence megy is utána, hogy röhögjön, mert bogár+sminkkészlet=WINNING.

untitled.gif

Itt jegyezném meg, hogy amikor az Éden Hotel 1-ben Pókmajom neszesszerjébe bogár került, annak súlyos következményei lettek, ha jól emlékszem közvetve emiatt vágta pofán Lassúbeszédű Kristófot. Snezi ugrik egyet, amitől nekimegy a szobapálmának, ettől megint sikolt, vicces. Jön Milán, én voltam, mondja, és nem kap pofont. Itt jegyezném meg, hogy Loki Sons of Anarchy-pólója átkerült Milánra, és legalább olyan tájidegen, mint Semjén Zsolt egy vasárnap is nyitva tartó kisboltban. Közben a teraszon mindenki röhög, de vicces, tényleg, bogarat tettünk egy lány táskájába, hősök vagyunk baszki. Béjvacsnak egyébként tényleg több esze van, mint a királyi párnak és Bencének együttvéve, Lokinak meséli a randit, az meg óvatosan megjegyzi, hogy Milán egész nap azzal baszogatta, hogy vegye rá Béjvacst Bence kibaszarintására. Cserébe Béjvacs aszongya Lokinak, hogy Snezi ki akarja fúrni Milánt maga mellől, ami szerintem ordas nagy kamu, de mindegy.

Löevél, jajistenem most segíts, rockbuli lesz a Hotelban, és Lokinak kell pogóoktatást tartania. Ehhez alkalomhoz illő öltözéket kell felvenni, azaz mindenki kölcsönkér valamit Loki ruhatárából, majd kifestik magukat, mert az rockos. Meg masnit kötnek a hajukba, ami dettó a kőmetálság ismérve. Béjvacs taraját Loki kifesti kicsit, filctollal, fuckyeah, Pjotr meg bő, miközben a szemhéját festik és ezt tökre megértem, mert nekem egyszer csináltak iyet egy fotózáshoz, de soha többé nem fognak. Nem értem, a nők hogy bírják ezt naponta csinálni.

1_8.png

A beöltözések végén mindenki úgy néz ki, ahogy a rockereket a hetvenéves öregasszonyok elképzelik, nincs magyarázat Milán és Becks fülbevalójára, a fekete rúzsokra és festett arcokra, Botox például a szeme köré csillagot akart applikálni, esetleg rombuszt (???) de nem jött össze neki, ahogy Ivarból is csak egy kialvatlan szemű, félig agyonvert kurvának látszó nőt sikerült csinálni, bravó. Boroskólás koccintás után jöhet az oktatás, először az ördögvilla formázása, amit a legenda szerint Ronnie James Dio anyai nagyanyjának köszönhetünk, és démonok távol tartására szolgált. Ezt nem Loki mondja, hanem én, szívesen. Mindeni keménykedik, pogózik, ugrál, seprűnyéllel gitárost játszik Joan Jettre és tankcsapdásat a Mennyország touristra. Felszabadultnak látszanak legalább, a léggitárzenekar maga a csoda.

Az üvöltözéses őrjöngés után Béjvacs és a szétfolyó Becks arról beszélget, hogy ha Béjvacs beáll Adri mögé, és kiejti Becks seggét, annak következménye lesz, egészen pontosan az, hogy Adri majd bosszút áll. Botox Bencének magyarázza nagy lelkesedéssel, hogy eljött az az idő, amikor puncsolni kell az újfiúnak, de hamarost, mert a nyakukon a párválasztás, és baj lesz. A hajléktalan pantomim-művésznek sminkelt Bence bólogat, de szerintem nem értette, amit Botox mondott, mert az magyarázza, hogy leszakítja a fejét, és belehány a tüdejébe, ha így folytatja, mármint Béjvacs. Jó, nem ezt mondja, csak nagyjából.

screen_shot_2015-03-18_at_9_41_07.png

Az adás utolsó része ütős lett, mert a metáloktatás után az agyhalottak olyan intenzitással esnek a színespálinkás palackoknak, mintha holnapra vége lenne a világnak. Ivar erről mit sem tud, mert az egyik napozóágyon alszik, miközben körülötte üvölt a zene meg 10 csökött agyú kolléga. Az italozás hordalékaként Pjotr szájon csókolja Lokit, Milán meg elképesztően csodálatos részegre issza magát, széjjelcsúszik, mint a Nemzeti Hírtévé adásmenete, és összevissza beszél, olyan galuskásan, mint a kurvaisten. Loki kavar egyet a szarlevesen, és ugyan Béjvacs arra kérte, hogy ne mondja el senkinek, de ő egyenes ember, így elmeséli, hogy a randin Snezi Loki és Milán ellen is beszélt, mire Milán megkérdezi, hogy

Engm iss fktetítt? (Mln)

Azaz “engem is feketített?” És bedurran az agya, felmegy a szobába, ahol Snezi és Bence éppen az ágyban hülyéskedik, dobál, a földre bassza Snezi sminkkészletét, és durcás részegembert játszik, de olyan kibaszott részeg, hogy nem képes elmondani értelmesen, mi a kínja. Aztán csak sikerül, Loki aszonta, hogy Snezi engem kutyázott Béjvacs előtt. És nem vagyok részeg, teszi hozzá, amin hangosan felröhög mindenki. Snezi igyekezik menteni a menthetőt, bízhatsz bennem, hallode. Milán kíszen van, mint a házi feladat, és sértődött, üvöltözős részeg lesz, hát a Loki a Bencét akarja kitenni! Bence vonogatja a vállát, tudom, leszarom. Snezi magyarázza, hogy ő nem akarja dobni, és higgye már el neki, hogy nem mondott rá rosszakat.

Ennek némiképp ellentmond Béjvacs odalent, aki Pjotrnak meséli, hogy geci, Snezi aszonta, Milánnál intelligensebb partner kell neki, ami ugye még nem nagyon szűkíti le a kört, egy asztalnak is több esze van az Éden Hotelnek, mint személyi edző no.2-nek. Aki éppen odafent galuskázik tovább, és amikor a röhögését sikertelenül visszafojtó Snezi aszongya, hogy Milán fogja a vesztüket okozni, bizonytalan léptekkel feltápászkodik, az égig rúg valami szart a szobában, és lemegy a mödanszié mellé, feladni a játékot, legalábbis asszem, ezt mondja. A legdurvább az, ahogy Snezi (teljes joggal) kiröhögi. A csaj utánamegy, a folyosón elkapja, nem mentettem meg a segged, Milán fiam? Milán konkrétan beszédképtelen lett, nmtrtlkbnt?

screen_shot_2015-03-18_at_10_43_52.png

A mödanszié mellett aztán eltörik a mécses, és Milán sírva közli Lokival, hogy baszki, én kinyitom a borítékot, és feladom, geci, mire Loki, AKINEK EGYÉBKÉNT AZ EGÉSZ BALHÉT KÖSZÖNHETJÜK UGYE, felpattan, hogy na akkor most fogom elküldeni a gecikurvaannyábabazdmeg, és el is indul, közben Milán csámborogva indul a borítékok fel. baszki, ez KIBONTJA menten! De nem! Pjotr és Béjvacs megmenti!

Az a legnagyobb baj, hogy Milán összekeveri a földrészeket és azt hiszi, egy brazil szappanoperában szerepel, pedig nem, egy Costa-Rica-i társasjátékban. (Pjotr)

Loki közben elkapja Snezit, és az üvöltözésből megtudjuk, hogy

- Snezi egy hulladék geci
- Loki csak Snezit védi
- Snezi egy tahó
- Snezi lelkülete nem szép
- Snezi megalázta Milánt
- Loki ostoba
- Snezi sem agysebész
- Loki nem állja, ha megaláznak valakit
- Snezi ne nyúljon Lokihoz, mertkülönben
- Takaroggyá’ innen!
- Haggyá’ má”!
- Basszál ki innen akko’!
- Emberileg egy nulla vagy, Snezi, pontosan tudod, miért!

screen_shot_2015-03-18_at_10_46_21.png

De mi nem tudjuk! Ez mostan itt egy finom célzás Snezi kurvaságára? Vagy mi? A zárás szomorú, Béjvacs mindenesetre megígéri Milánnak, hogy nem akar beállni mögé. Snezi Bence ágyában sír. D.R.Á.M.A.

Itt ketten zuhanyoznak:

Címkék: 18+ éden hotel
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tilsow 2015.03.18. 11:12:18

már azt hittem nem lesz

mercsi 2015.03.18. 11:12:52

hála Istennek, jól vagy sixx! :)

Gia Gianea 2015.03.18. 11:14:25

Klassz hosszú,köszi! :-)

kismalacka 2015.03.18. 11:19:44

Jajj de jó lett. Most akkor Ivarnak folyása lett??

malevil2050 2015.03.18. 11:19:49

isten éltesse a hotel tevéit és patáit, a bentikinti sándorjózsefbenedekeket és jó minnyájunkat.
Amúty iszgalmas esz a csetnyik lyány. hihi

CsÁgiiii 2015.03.18. 11:27:07

így megváratni a népet
felháborító
:-)

mercsi 2015.03.18. 11:27:31

remélem, feltűnt Béjvácsnak, hogy az alkesz, amit ittak, PIROS színű volt. :)
amúgy meg én a legelső promóképek után mondtam, hogy szerintem Pjotr meleg - azóta volt egy "majdnemkardozása" Bencével és egy smár Lokival... kíváncsi vagyok, mi lesz még :)

Mirocska 2015.03.18. 11:27:48

Köszönjük! :-))
Végre kezdem megérteni a tegnapi részt! :-))

introverted22 2015.03.18. 11:28:46

Xedikk :) Most már végre elkezdődhet a napom :)

2015.03.18. 11:30:11

akárhogy is de loki ér itt egyedül valamit, néha péter is de keveset villog a többi egy rakás semmirevaló nah én megmondtam megyek dógomra

introverted22 2015.03.18. 11:31:59

@mercsi: Ha jól emlékszem a ráadott mentőmellény is piros volt...

kismalacka 2015.03.18. 11:33:00

@mercsi: Miből gondolod hogy meleg?

tomfree 2015.03.18. 11:36:46

@fosch9: hát tegnap öngólt rúgott a drámájával.

@mercsi: igen, legalább látens meleg a figura. Volt pár elszólása: "nem mindenki áll stabil lábakon a nemi hovatartozását tekintve", szájon csókolja Lokit bazmeg, a kardozás az üvegnél...ezt nem lehet a szeszre fogni.

Ditti82 2015.03.18. 11:40:17

@kismalacka: Mitől? Lemaradtam valamiről?

kismalacka 2015.03.18. 11:40:39

@mercsi: Szerintem nem meleg. Nekem inkább olyan eminensnek tűnik.

anevemkatanovervagyok 2015.03.18. 11:40:40

Zoé, a löevélhordó kislány ugye nemsokára lelepleződik?

más: "Milán a hotel Manuelje? Que?" <3<3<3

kszanaksz 2015.03.18. 11:42:55

Megint az az érzésem, hogy vagy nem láttunk valami fontosat, vagy Loki direkt terít (vagy a valóságnak ellentmondó, vagy csak a műsorba be nem került) információkat. Látszólag alapos indok nélkül esett neki rendesen Snezinek, hacsak nem az volt a baja, hogy Snezi kiejtette Naomit, akivel ő hosszabb távon akármit is el tudott képzelni.

2015.03.18. 11:43:24

@tomfree: nem drámázott, hanem kavarta a kaksit, nem ugyanaz :D
egyébként jól tette különben a többi csak punnyadna ott egész nap
tessék játszani ennyi erővel nézegethetem ahogy a halak úsznak az akváriumban

2015.03.18. 11:48:44

@kismalacka: @mercsi: sztem is csak buliból hülyéskedett péter

VVKnapné 2015.03.18. 11:49:19

fasza kis rész volt, fasza hv-vel,thx Sixx!
Ivarból is csak egy kialvatlan szemű, félig agyonvert kurvának látszó nőt sikerült csinálni, bravó. :DDD
a tegnapi adást átámultam, röhögtem, vissza kell néznem, esküszöm!
Most akkor snezi tényleg kutyázta milánt béjvacsnak?

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.03.18. 11:49:44

@kszanaksz:
De, mondta is a kamerába, hogy a balhéban nem volt ennyi, de Sezlony feldobta a magas labdát, amit nem lehetett nem lecsapni. Azaz csak az ürügyet kereste, hogy jól leolthassa.

Honeyy 2015.03.18. 11:53:15

Én csak annyit mondok, hogy "Sezlony".

kszanaksz 2015.03.18. 11:54:25

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Mondta, de azt is, hogy ő érző szívű ember és Snezi megalázta (???) Milánt.

BobbyEwing 2015.03.18. 11:54:45

Adrit, Patrikot és Bencét szó nélkül lehetne kitakarítani a francba, Apolkával együtt. ezek lófaszt sem csinálnak. Aszonta a dromedár, hogy ha bent marad, elkezd játszani. Mégis mivel??! Becks farkával, vagy hogy értette a játszadozást? Nekem ő a leggyengébb legsótlanabb.
Sneci feje roppant érdekes. Van egy felső része, azon vannak a szemek, az orra és a szőrzet. Alatta egy kb két centis "senki földje", majd egy alsó rész, amin a szája mozog. Lehet az a pénzbedobó nyílás is, amikor revütáncol. Vagy az lentebb van, vagy ami lentebb van az bankkártya-leolvasóként működik nem tudom. Milány iskolapéldája az önbizalomhiány miatt méretes izomcsomókat építő fiatalok egyikének, Bence azért tudja tovább erősíteni a személyedzői jellemrajzot, mert ő a megnyilvánulásából adódóan csak erőből képes problémát megoldani. Loki jól megkavarta a sz*rt, de szerintem ezeket az agyhalottakat csak így lehet kicsinálni. Ezek nem képesek minimális problémával sem szembenézni. Hát akkor tessék, cirkuszoljatok egymással, mint a vásáros "brazilok".

VVKnapné 2015.03.18. 11:56:49

@Csakcsibe: sztem is le a kalappal snezi türelme előtt! Először azt hitte, h kb kiesett, ott maradt egyedül a parton, a semmi közepén, azt se tudta, h most mifasz van. Megtudja, h akkor nincs vége, mehet vissza a hotelbe, lófasz se érzi át a drámáját, felmegy a szobába, egy bogár várja az ágyon, és még este két merev részeg gyökér elküldi az anyjába.... Én már a felénél kivágtam volna vkit a teraszról...
De az is tény, h múlt héten kurva magabiztos volt, nem ártott neki egy kis arcvisszavétel :))

kszanaksz 2015.03.18. 11:57:21

Egyébként Marianna tényleg egy igazi sunyipicsa.

Laura Ingalls 2015.03.18. 11:58:18

Figyeltétek, hogy Bence rendesen összement a játék kezdetéhez képest? Nincs a hotelben danabol... :p

Engem továbbra is nagyon szórakoztat Milán. :) Kicsit meg is sajnáltam szegényt amikor azt mondta: "Nekem az emberiség számít!...Érted?..." :D Azért közben jót nevettem rajta. :)

tomfree 2015.03.18. 12:01:18

@Laura Ingalls: az fasza volt, amikor Milán sírása közben megfojt a taknya is, amit visszaszívott azon nyomban.

kontratenor 2015.03.18. 12:01:23

@Laura Ingalls: eggen, az EMBERiSÉG nekem is megvolt

tomfree 2015.03.18. 12:02:10

@fosch9: nézőpont kérdése, de azért egy kicsit hardcore-ban tolta. Kíváncsi leszek, hogy józanul hogy reagálják le az egészet.

2015.03.18. 12:02:35

@Laura Ingalls: jaja, az emberiségen mi is röhögtünk este még frissiben kommentelve

2015.03.18. 12:03:30

@tomfree: az a baj ezzel a szériával, h már az elejétől unalmas, Loki csak hadd kavarjon, jó lenne a többiek is felvennék a tempót valamikor

kontratenor 2015.03.18. 12:08:01

Amúgy ha Loki meg akarja menteni Öbölnézőt, egyeztessen Mariann-nal.
Ha Mariann vállalja Lokit (nem voltak ők rosszak együtt, bár a lányka Bence előtt ezt nem vállalja), Nóri mehet Öbölnézőre, Sezlony meg már úgyis Bencéhez jár bőgni. Milány meg mehet, ahova akar.
De ezt csak az én agyam kombinálja ki, mert nem nagyon konfliktus- és kockázatvállaló odabent a nép. :(

Mildi_Bp 2015.03.18. 12:08:42

Snezin kapucnis fürdőruha vazze!

2015.03.18. 12:09:42

@kontratenor: ez így okés is lenne de mari nem fogja elhagyni bencikét hát olyan szépek együtt a műlány-izomfiú

mercsi 2015.03.18. 12:10:07

@fosch9: sztem buliból nem szoktak fiúk smárolni meg kardozni...

Mourinho már nem a király 2015.03.18. 12:10:52

:D sixxnek kellett egy kis idő mire összerakta mi történt tegnap. Nem csodálom, nem volt egyszerú nap :D

mézescsók 2015.03.18. 12:11:43

Végre megtudtam, hogy mi lett azzal a nyavalyás levéllel!
Fura volt az a smár Lokival, különösen, mert pont Pjotr tette az ominózus megjegyzést egyes hotellakó pasi nemi identitásának bizonytalanságát illetően. Nocsak... Ettől függetlenül szerintem nem meleg, bár az sem érdekes különösebben. Viszont pasik között talán gyakori a csók (arabok, oroszok?), ám még nem voltam pasi.

kszanaksz 2015.03.18. 12:14:52

Amikor a kimentést imitálta a vízből, már akkor ráhajolt Loki szájára a lélegeztetés bemutatására de akkor még Loki felpattant.

introverted22 2015.03.18. 12:15:12

Én továbbra is azt gondolom, hogy Sezlony kb megérdemelte amit kapott. Vissza kapta a múlt heti másokba baxott ideget. Akkora arca volt, hogy alig fért be vele a hotelajtón, és a párválasztó után is hatalmas arccal magyarázta Pjotrnak, hogy ő nem fog hibázni. Egyébként amikor kiderült, hogy nem esett ki, akkor is azt mondta, hogy de jó, akkor Milán esett ki? Mert annak még jobban örül... Várható volt, hogy ez visszajut Milán fülébe így vagy úgy. Ez egy ilyen játék. Loki játszik, és remélem sokáig marad. Inkább 2-3 ilyen karakter, mint a PAdrikék...

2015.03.18. 12:17:45

@mercsi: nem tudom a mai fiatalságnál mi a mérce de piásan valszeg sokminden beleférhet, itt meg ugye nyaralnak, piálnak, lazulnak..

g-ko 2015.03.18. 12:24:18

@fosch9: szerintem Loki túlment a kavaráson akkor, amikor rátámadt ebben a stílusban snezire. Ha Snezi tényleg nem mondta Milánra, hogy gyenge,akkor viszont Béjvaccs kavar nagyon jól. Megroppantott egy párt, így - a többiek szemében - nem is lesz geci, ha Snezire megy rá ezek után.

2015.03.18. 12:25:50

@g-ko: sztem nem mutatnak mindent ami kit történt, simán mondhatott bármit snezi milánra de ha nem, akkor az is egy ügyes húzás béjvacstól, nemtom én nem látom ezt ennyire tragikusan mint ti sokan, de a játékosok sem mind tudják milyen rendezvényen vannak, én nem azt szeretném nézni két hónapig, hogy hogy enyelegnek és unatkoznak

VVKnapné 2015.03.18. 12:30:04

többen írják, h az alkohol hatása meg minden, mármint pjotr csókjával kapcs.ban. Hát nem tudom, a csajok szoktak ilyet, h bebaszcsizva összepuszilkodank, de sztem pasiknál ez KIZÁRT! ráadásul nyakkendő, hipsztersapka/szemüveg stb style.... lehet arra fogni, h DJ meg minden, de 30 éves, abban a korban meg ez a stílus gáz, főleg egy pasi szemében...

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.03.18. 12:33:55

@kszanaksz:
Hát... szerintem Loki nagy játékos, de a tegnapi "csakazértisbelekötökSezlonyba" akciója nekem visszatetsző volt. Nem is igazán azért, mert ne lehetne tele a töke Snezivel, hanem mert felült arra a vonatra, hogy egy részeg mit haluzik össze, csak hogy levezethesse a feszkót, és utána sem hátrált, amikor már látszott, hogy alig van alapja a höbörgésének, sőt, sértettségből még külön belemászott Snezibe. A nagy igazságérzetével...

Ja, Snezi kinevette Milánt, hogy milyen pocsolyarészeg, ez volt a "megalázás"... és emellé kell mérlegre rakni, hogy ő miket és hogyan mondott Snezinek.

jo.e 2015.03.18. 12:37:18

Az mekkora lett volna, ha a strandon a két fickó, aki a közelből igen csak méregette Snezit, odajött volna egy visszautasíthatatlan ajánlattal, S. felállt volna, h. "szevasztokcsácsáá" azt ment volna 'HozéArmandó után. Milán meg nézett volna otthon mint ponty a szatyorba'.
Ez lett volna az igazi bármi megtörténhet!

kolbászmustárral (törölt) 2015.03.18. 12:48:49

@VVKnapné:
Pedig nekem van egy haverom, aki ölelkezik, puszilkodik mindenkivel, ha ittas és hetero.

Sapka-szemüveg azért van, mert különben iszonyú jellegtelen lenne az "összkép".
Mondjuk az a szemüveg szerintem baromi jó.

mercsi 2015.03.18. 12:53:40

@kolbászmustárral: akkor van egy rossz hírem a haverodnak ;)

VVKnapné 2015.03.18. 12:54:21

@kolbászmustárral: de szájra is puszil? az ölelgetős részeg az más :)

tomfree 2015.03.18. 12:55:28

@jo.e: hahahaha! Röhögtem én is, hogy összeállt pár helyi menőmanó és méregette az irdatlan csöcsöket, vártam mikor mennek oda kóstolgatni a csajt, messziről látszott a háttérből ahogy méregetik a csajt. A te verziód verte volna a szériát, hogy ott bármi megtörténhet.

tomfree 2015.03.18. 12:56:48

@fosch9: unalmas eddig az egész, az tény. A kavarással nincs baj, de túltolta az egészet, ez nem volt korrekt a gyerektől azért. Mondjuk a csajnak nagy arca volt pár napja, szóval kijárt neki egy lelki fröccs, de parasztnak nem kell lennie azért.

tomfree 2015.03.18. 12:57:55

@kolbászmustárral: férfiak nem puszilkodnak sem részegen, sem józanul, csak a melegek vagy a látens melegek. Mondjuk az ő dolga az egész, engem nem zavar ha nem tolja a kamerába ezt az oldalát a gyerek.

2015.03.18. 12:59:57

@tomfree: értelek de már túltárgyaltuk ezt is, leírtátok 5x, h szerintetek túltolta, én meg 5x, h sztem nem...na, lépjünk már túl

kontratenor 2015.03.18. 13:01:32

@fosch9: az a baj, hogy nem sok más téma van, kevés az inger

szepi79 2015.03.18. 13:04:36

@mercsi: a smároláshoz nem tudok érdemben hozzászólni, de kardozni járok rendszeresen, és nem buli, hanem kemény sport :P

mercsi 2015.03.18. 13:15:11

@szepi79, első ezen a néven: ebben biztos vagyok :) éljenek a sportolók!

kontratenor 2015.03.18. 13:19:26

A borítékokban lehetne ugyanaz, csak a színük dönti el, melyik nemre vonatkozzék. Lehetne például CSERE. ami annyit tud, hogy Öbölnéző marad a végére, addigra mindenki felvonul. Piros boríték esetén kijelöl egy lányt, akinek meg kell neveznie egy másik lányt, kivel cserél helyet a székében. Zöldnél kijelöl egy fiút, akinek meg kell neveznie egy másik fiút, kivel cserél helyet álltában. Majd ezután választ Öbölnéző.
Durvább lenne egy ÚJRA felirat, újrakezdődik a ceremónia, de senki sem választhatja ugyanazt, mint az előbb (amíg ezt megteheti). Ez gyakorlatilag már randomkáosz. Gyengébb lenne egy SORREND, meg lehetne mondani a szólítás sorrendjét. Érdekes egy HÖLGYVÁLASZ, nem a fiúk somfordálnak, a lányok mondják, kit kérnek. A hoppon maradó nem marad. Vagy bármi. VÉDETTSÉG ne legyen.

kontratenor 2015.03.18. 13:22:19

@kontratenor: Vagy valami trükkös: ÜZLET. Azaz nem kap védettséget, de ahova áll, az a személy az ő benntartása mellett jövő hétre igen. :D Asszem ez tetszik legjobban, legyen ez, lécci

Banyus83 2015.03.18. 13:23:20

Loki nem semmi...annyit mondok, Sezlony :-) Azt hittem bepisilek a röhögéstől. Amúgy meg, mivel Lokit bírom, Snezit meg nem, így nem zsibbaszt különösebben, hogy okkal kúrta-e le a fejét Loki, vagy csak ürüggyel :-)
Milánról az elejétől sejtettem, hogy gyenge láncszem.
Azért a bogár a neszeszerben elég szánalmas próbálkozás volt az első évadhoz képest :-)

cinika 2015.03.18. 13:24:23

@VVKnapné: Snezi magabiztossága miatt Pjotr is szólt neki, hogy ez nem lesz nyerő, de ő arcoskodott tovább, hogy nem fog hibázni. De a gondolkodás már nem ment, hogy a pasik így is többen vannak, minek tennének ki még egy csajt? hogy Bence+Patrik összeköltözhessen?
És még az a felháborodott, értetlen, dühös fej, amit akkor vágott, mikor Béjvacs Ivart választotta a 2 személyes programra... höhö :)) és az az ocsmány fej, mikor megnyugodott, hogy ő nem esett ki, de akkor hátha Milán igen.

Amúgy Ivar a riportban, hogy nem is volt kérdéses, hogy őt fogja Béjvacs választani... ezt mire alapozta?

Sneci fürdőruháját (vagy minek is nevezzem a textilt) nem igazán értettem... elöl, oldalt, mindenhol kificcent a szilikon, a hátát meg betakarja egy kapucni, amit a Da Vinci kódban Silas is megirigyelt volna. És ahogy a riportban beszélt, esküszöm, hogy Hobo jutott róla eszembe, és muszáj volt meghallgatnom a Hajtók dalát.

Az Éden 18+ tegnapi műsorvezetői Gólem és Varga Viktor alibi nője volt. Na Szintia simán lehetne hotel lakó. Tud ám ő is választékos lenni, pl. látok erre rációt... elhipnotizálnám (már ha ő lenne Milán párja odabenn).
Mondták, hogy a műsor vendége lesz Dominik. Na mondom, az ki? De mikor megláttam csücsöríteni a fickót(?), akkor rájöttem, hogy Boxos :) Szintia kérdezte tőle, hogy most, hogy sztár lett (WTF?) több lánnyal van-e dolga? Azt válaszolta Boxos, lennének jelentkezők, de neki nem elég jó a felhozatal.

melaena 2015.03.18. 13:27:43

olelkezes oke,reszegen,puszi az mar inkabb bebogyozva.
viszont szajrapusz,csok ferfiaknal soha.
max. akkor ha ratyi,vagy sztere az illeto

Eruka 2015.03.18. 13:35:22

na ugye, hogy Loki keverte... ;-)))

Egyébként vajon mit értett azon Sezlony, hogy m,egmentette Milán seggét??? Kiejtette védettséggel Naomit. Azóta nem jött be fiú, akitől Milánt kellett volna védeni...nem?
Miről beszél ez a nő?

Eruka 2015.03.18. 13:38:49

@fosch9: méghozzá zseniálisan! :):)

mercsi 2015.03.18. 13:40:37

@Eruka: megmentette Naomitól :D mert elvileg Adrit is kiejthette volna, és akkor Milánnak Naomival kellene párban lennie. de amúgy értem, szerintem se mentette meg semmitől és senkitől... nagy az arca, ennyi. :)

mercsi 2015.03.18. 13:41:46

@kontratenor: nagyon jó ötleteid vannak, elmehetnél szerkinek :)

2015.03.18. 13:46:05

@Eruka: végre egy elv-társ
@XocoLatte: ebéd utáni kv-ra váltom a +1-et
@beacska: kegyed elvből mond ellent szerintem :DDD

szepi79 2015.03.18. 13:49:42

@kontratenor: káosz biztosan nem lesz, az a szerkiknek nem érdeke, hogy pár érdekes karakter esetleg kiessen.

jo.e 2015.03.18. 13:58:30

Rocker / Nem rocker - azé' 15 perc alatt senki sem tudja Lemmyvé inni magát. Viszont feltűnt, h. Mariann az egész hotel alatt talán most érezte először jól magát. Legalábbis úgy tett. Vagy csak a pia miatt volt? Nem láttam, iszik ő rendesen ? Még arra vagyok kíváncsi mikor lesz elege Bencéből. Sztem Béjvacs megijedt a ciciktől, azé mondta, h. inkább Berki mint Mariann. Meg Ivart is azé választotta a strandon. Kezdő ;)

mercsi 2015.03.18. 13:59:04

amúgy engem tökre érdekelne, hogy az itt kommentelők között mi az (bocs, Nóri :)) ivararány :)

Mosoly az élet értelme 2015.03.18. 14:04:47

@jo.e: Igeeeen . Botox is galuskásra itta magát :D És mindig meglep, ÉS most is, hogy volt értelme annak, amit próbált agyhalott Bencusnak elmagyarázni.

dancegirl26 2015.03.18. 14:05:22

Ez a Milán akkora egy ostoba szánalombogár, nagyon gáz.

Gia Gianea 2015.03.18. 14:27:22

@mercsi: Talán több a lány,mint a fiú.Némelyik nicknév megfejthetetlen..

kszanaksz 2015.03.18. 14:34:29

@Gia Gianea: De nem is fontos, hacsak nem történik itt is az, hogy minden pénteken párokat kell alkotni, és aki pár nélkül marad azt kitiltják egy időre.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.18. 14:36:49

@kontratenor: Ez esélytelen, mert a szerkik is agyhalottak. Valamint nem tudják hol kellene elolvasni a tuti 5leteket. .-)

kszanaksz 2015.03.18. 14:39:04

@Majom1Parádé: Illetőleg mivel az egész amit látunk, valójában már múlt idő.

Eruka 2015.03.18. 14:39:37

@kontratenor: ÚJRA... ;-) rafkós! Nagyon tetszik! :)

Eruka 2015.03.18. 14:42:09

@fosch9: hülyéskedsz! A tegnapi után Loki for Prezzzident! :D (+ a foci ;-)))

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.18. 14:42:53

@kszanaksz: De hülye vagyok, ez konzerv műsor. Mentsük a menthetőt, a következő ÉH4-re kaphatnak így csak 5leteket. Bár, ha ezt a szériát elqrták, akkor aligha lesz 4-es.

beacska 2015.03.18. 14:43:22

@Majom1Parádé: hááát, most már hiába is olvasnak minket ;)

kszanaksz 2015.03.18. 14:43:48

Egyébként bent valaki elkezdett már kombinálni a két borítékot illetően, csak nem volt kifejtve. Arról volt szó azt hiszem, hogy a beküldött képen Gergő és Nóri felsőruházata kb. megegyezik a két boríték színével, Gergőé a piros, Nórié a zöldes.

Eruka 2015.03.18. 14:44:18

@mercsi: itt közöttünk is ugyanazt jelenti! ;-)))) :DDDDD (Eruka lány egyébként :))

Dirty Dettiy 2015.03.18. 14:45:06

@mercsi: Szerintem 80-20 % a nők javára.
Jómagam a kisebbséghez tartozom.

vastyúk is .. 2015.03.18. 14:47:54

Ami Pjotr és Loki kapcsolatát illeti, már várom, mikor jutnak el a következő szintre. Kiverik egymásnak, de semmi buzulás! hihihiihihi

2015.03.18. 14:48:20

@Eruka: :DDD
@hős cincér: meglepődnél mert vv alatt is kb fele ffi volt

mercsi 2015.03.18. 14:48:34

@hős cincér: én is erre tippelnék :)
vajon a műsort nézők közötti ivararány is hasonló?:)

@kszanaksz: a fenti képen Nórin inkább kék ruha van. amúgy én a pirosat nyitnám Gergő helyében.

Dirty Dettiy 2015.03.18. 14:49:17

@Gia Gianea: Mögéd állhatok pénteken?

Dirty Dettiy 2015.03.18. 14:50:31

@fosch9: Honnan tudod? Egyébként nem hiszem.

XocoLatte 2015.03.18. 14:52:06

@kszanaksz: de Milánnak küldték a képet, míg a borítékok Gergőhöz tartoznak és neki kell figyelni, akár a színekre is.

vastyúk is .. 2015.03.18. 14:52:31

@kszanaksz: igen, de körülbelül annyi alapja volt, mint ahogy itt mi is mondjuk, hogy jujj, a béjvaccs bója piros, a fű meg zöld.. Mindenesetre én is röhögtem rajta, hogy minden képpen meg szeretnék fejteni a rejtvényt, pedig tudhatnák, hogy a szerkik olyan hinteket adnak, amilyet akarnak. Nem tudod eldönteni, hogy azért kapod a pirosat az arcodba, mert jó, vagy azért mert rossz. olyan ez, mint a húsvéti tojás, van akinek a piros üzen, van akinek a zöld, van akinek meg egyik sem :D

kszanaksz 2015.03.18. 14:53:10

@mercsi: nem a ruhára gondoltam, hanem a mellényeikre, de igaz, hogy az is inkább kékes.

Gia Gianea 2015.03.18. 14:55:05

@hős cincér: A mondatod volt az első,amit megláttam,ahogy megnyitottam az oldalt és majdnem kiköptem,amit ettem.. :-)))) Nevetek.. :-))))) Álljál.Bennem megbízhatsz. ;-)

kszanaksz 2015.03.18. 14:56:04

@XocoLatte: Milánnak küldték oké, de inkább beküldték. Gergőnek nem kellett küldeni, mert ő ott volt személyesen, így meg a többiek is kaptak valami lehetőséget gondolkodásra vagy megfejtésre. Az is benne lehet, hogy előbb kitalálja valaki a borítékok jelentőségét, mint a tulajdonosa. De egyébként nincs jelentősége, mert megbeszéltük, hogy tényleg inkább kék.

vastyúk is .. 2015.03.18. 14:56:54

@fosch9: érdekes, én is mindig úgy érzem, hogy itt (és a VV alatt is) kisebbségben vannak az egyeskék (a ffiak.).

2015.03.18. 14:58:09

@hős cincér: figyeltem, sokmindenkiről kiderült
sztem most jelenleg is több ffi kommentel mint nő
@vastyúk is ..: erre csak ismélteni tudom magamat

Gia Gianea 2015.03.18. 15:00:07

Az a baj,hogy Berki először elbagatelizálta és trükknek nevezte a borítékokat,aztán meg nagyon kihangsúlyozta a fontosságukat.(Igaz,főleg Gergőre nézve.)A kérdés,mikor hazudott?

Gia Gianea 2015.03.18. 15:01:01

@kszanaksz: Gyorsan keress magadnak egy párt,különben kiesel. ;-)

beacska 2015.03.18. 15:02:39

@XocoLatte: igen, de a piros mellényt őrá adták ;)

vastyúk is .. 2015.03.18. 15:03:03

@fosch9: csak egy régi klasszikust idéztem. Lokker úgyis mindig arról panaszkodik, hogy már Ivar bokájára is feláll neki, Pjotrban meg meg lenne a segítő szándék na. :D
//hidd el, a többség ketteske ;D

vastyúk is .. 2015.03.18. 15:04:52

@malevil2050: hellóbelló, olyan szófukar vagy mostanában, sok a projekt?

beacska 2015.03.18. 15:04:54

@Gia Gianea: @XocoLatte: igen, de a piros mellényt őrá adták ;)

meg az ÉÉ-ben is mondta a Hodinak, h csak gergő számára info, minek izguljanak rá a többiek...mire Hodi mondta, h akkor bizti Védettség van benne, Berki meg határozottan visszautasította a Védettséget

XocoLatte 2015.03.18. 15:06:07

@beacska: a mentőmellények általában vagy narancssárgák vagy pirosak, a távolról (felülről) való észrevehetőség fokozása érdekében.

vastyúk is .. 2015.03.18. 15:07:29

@Gia Gianea: Nem feltétlen hazudott, mert lehet, hogy mind a két biríték üres, csak a tudat, hogy van benne valami máris önbizalmat ad Béjvaccsnak, és vigyázba állítja a szart a többiekben. Kétségtelen, hogy ez erősen befolyásolja Gergely sorsát. Ha nem lenne ott az két boríték, a többiek szóba sem állnának vele.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.03.18. 15:09:29

Sneci Borat-ihlette fürdőrucija még hagyján, de a szőke csajon az a kétrészes kék-fehér izé az nagyon durva. Milyen annak az alsója ott combtőnél?! Vagy fordítva vette fel és a hátulja van elöl, vagy mit nem értek?

Én egy csomó adást megnézek, a HV-t mindig elolvasom, így minden elismerésem a kollégáké itten, hogy ezt a sok értelmetlen zagyvaságot ami ebben a szériában van, még képesek (vagy legalábbis megpróbálják) elemezgetni. :D

Gia Gianea 2015.03.18. 15:10:31

Valami nagyon eccerű dolog lehet ezekben a borítékokban..Mi lehet a két szó?Magyarország és Costa Rica?

kszanaksz 2015.03.18. 15:11:34

@vastyúk is ..: Legutóbb Snezinél is sokat számított a védettség, bár ott biztos volt. Azért a potenciális védettséggel is lehetne jól játszani, de Gergő egyelőre leginkább csak megfigyel. Az is lehet, hogy tényleg nincs a két borítékban semmi és legközelebb Gergő megy először párt választani és a ceremónia után húz borítékot. Akkor majd lehet, hogy senki nem mer másodiknak mellé állni a lehetséges védettség miatt.

kszanaksz 2015.03.18. 15:12:17

Mármint nem kell, hogy valaki tényleg védett legyen, elég az is, ha a többiek azt gondolják róla, hogy az lehet.

beacska 2015.03.18. 15:12:44

@Gia Gianea: Berki azt mondta, h a borítékok a HETI játékát befolyásolják, nem a jövő hetit....a MÉSZ és MARADSZ pölö nem erre a hétre vonatkozna...de szerintem szarul fogalmazott, oszt ennyike

kszanaksz 2015.03.18. 15:13:24

Gergő helyében csütörtök este nagy sóhajjal bemondanám, hogy megfejtettem, hátradőlnék és látványosan nem izgatnám magam a párválasztó miatt.

XocoLatte 2015.03.18. 15:13:59

A játékosok a saját ruháikkal versenyeznek, vagy a műsor ruhatárából válogathatnak és sztájliszt is segít/súg nekik? Csak azért kérdezem, mert Snezi nekem-sárga/többeknek-zöld strandrucija retinát égetően erős vizuális ingert kellett jelentsen Gergő számára (nem a lasztik és a patás állatka miatt) és (ez a lényeg) a házon belüliek ezt nem is láthatták hiszen még a képen sem volt rajta Snezi. Persze nekem a sárga nem zöld.

XocoLatte 2015.03.18. 15:16:01

@Gia Gianea: Costa Rica nem város, akarom mondani két szó...

Gia Gianea 2015.03.18. 15:22:29

@XocoLatte:Mindkettő ország,de Costa Rica valóban két szó.Sorry. :-D

Eruka 2015.03.18. 15:23:00

@fosch9: Pedig klasszikus... Torrente :DDDD

Gia Gianea 2015.03.18. 15:23:46

@Gia Gianea: Ugyan ilyen okból a Nyert és a Nem nyert sem játszik. :-D

kontratenor 2015.03.18. 15:24:46

Akkor egyetlen szóként menjen bele a borítékba a KAMUZZ!
Ha innentől ott helyben, zsigerből eljátssza Öbölnéző a védettséget, meg is érdemli.
És persze ha a többi tíz elhiszi. Illetve az a néhány, aki nem akarná leleplezni, de az is épp elég.
Vagy KAMUZZ helyett KENYÉR.
Tudjátok, a szó, amin a buzik leginkább meglepődnek.
És ha már itt járunk, Peti heteró, csak vannak félreérthető jelei.

kszanaksz 2015.03.18. 15:25:52

Ha a borítékokban tényleg nincs semmi, akkor ezt csak egy igazi nehézsúlyú játékos tudja használni, aki nem azt várja, hogy a boríték majd megmenti. Ha Gergő ilyen, akkor odamegy pl. Apolkához és beszélget vele arról utalásokkal, hogy mennyire van jóban Péterrel, mert őt választaná és a borítékok révén, bár nem mondhatja ki, de gyakorlatilag ő fog dönteni. Apolka akkor ezt továbbadja Péternek meg Adriennek és 3 órán belül egész Costa Rica "tudni" fogja, hogy Gergőnek 4 hét védettsége van és egyébként is a TV2 programigazgatójának a keresztfia. Ekkor Gergő csak hátradől és végignézi, ahogy a benti erős játékosok megcsinálják neki a helyet, feláldozva maguk közül egy gyengét saját védelmükben.

keszegvágó 2015.03.18. 15:26:27

Kedves szerkesztők! Botox mondatait nem lehetne feliratozni?

kontratenor 2015.03.18. 15:27:32

@kszanaksz: Ez igaz, de Gólem mintha úgy mondta volna, hogy ott helyben, a ceremónián nyitják.

kontratenor 2015.03.18. 15:28:46

@keszegvágó: Vagy inkább nyissa ki rendesen a száját, mint amikor...
... eszik.

vastyúk is .. 2015.03.18. 15:30:27

@kszanaksz: simán elképzelhető :D Bár mikor tudták, hogy Snezi ki mellé áll a múlt héten, akkor sem próbáltak meg másik hím mögé állni, szóval a racionális gondolkodás nem várható el a lakóktól. Például szerintem Milán így is úgy is Snezi mögé állna, mert nincs más, akit puhítana, Gergő meg mintha Sneziben gondolkodna. Szerintem ott hibázza el Gergő, hogy ő nem csak a külső megfigyelő, hanem a mindentudó szerepében is tetzseleg, és ez az izompacsirtáknak már túl erős.. Bence meg Patrik már most rühellik, hogy mire van nagy arca, mikor nincs bicepsze :D

vastyúk is .. 2015.03.18. 15:38:55

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): nem volt ott semmi furcsaság, annyi, hogy Nóri farsúlyos, ezért állt rajta úgy az alsó. :D

Gia Gianea 2015.03.18. 15:46:16

Nem lehetne mindkét borítékban az,hogy viszlát? :-) Nekem nem hiányozna ez a kis 18-19 éves palánta.

vastyúk is .. 2015.03.18. 15:46:39

@kszanaksz: tulajdonképp csak elég tovább mélyítenie a szakadékot Snezi és Milán között, mert a tegnapi adás alapján Snezi bárkit választana Milán helyett. Ilyen téren ha üresek is a borítékok, megcsinálta magának a helyet, és Snezi mint megmentőre fog tekinteni. Nehezen tudom elképzelni, hogy akárcsak meglebegtetné kebelbarátai nőinek lenyúlását legyen az Apol vagy Nóri, bár a randi után az volt az érzsem, ha Nóri mögé beállna Gergő, Loki nem lehetne benne biztos, hogy őt választanák. Nórikának egyelőre nagyon szimpi az új srác, és meg van róla győződve, hogy Gergőnek jobban tetszik, mint a többi lány. Egy ilyen egyszerű léleknél, mint Nórika, ezt nem lehet űberelni. Szóval egyelőre két lehetősége is lehetne Gergőnek, jól csinálja :D csak nem néz a háta mögé, mert az izomagyúakat láthatóan lesajnálja, akik meg már fenik a kést.

lenibo 2015.03.18. 15:47:00

Piros, zöld boríték. Biztos volt már, de itt egy lehetséges válasz. A két borítékban egy-egy lánynak a neve van. A színekből kell kikövetkeztetnie a neveket. Tudom ezt már felvetettük itt, de szerintem ennyire egyszerű. Innen jöhet a bonyolítás. Gólem csütörtökön elhinti ezt az infót a lakók előtt azzal megspékelve, hogy a ceremónián Béjvacsnak a kihúzott lányhoz KELL állnia, induhat a para, esetleg ez megspékelve egy védettséggel, és elsőként ő kerül sorra. Meredek feltételezés?

2015.03.18. 15:47:31

mondhatok napi üzenetet?
A paradicsom ott van ahol én vagyok.
végül is szegről végről nem offolás :D

vastyúk is .. 2015.03.18. 15:47:42

@Gia Gianea: Mi a bajod vele? Az életkora? Pedig a kor állítólag nem számít :D

Zsoofka 2015.03.18. 15:47:54

Azt lehet tudni hogy mikor nyitják ki a boritekokat?

vastyúk is .. 2015.03.18. 15:49:00

@fosch9: ha már úgyis mindennap kell zöldséget enni, ez a ténymegállapítás egészen praktikus. Jó neked ;)

melaena 2015.03.18. 15:52:25

az is lehet,hogy majd csak csutortok ejszaka kerul be a valodi tartalom a boritekokba.addig figyelik,hogy kinek lenne kint a helye.

a kritika,ami mariannara jott,hogy o mindig probalja kihuzni magat a kozos jatekokbol,nalam pozitivum,csajra nezve.
tobb olyan tarsas progi volt,aminel kulso szemloleknet is szorongtam,idegesitett.

ugy gondolom,inkabb az a gaz,ha valaki gatlasok nelkul csinal hulyet magabol milliok szeme lattara.

Zsoofka 2015.03.18. 15:54:23

@vastyúk is ..: Ezt mondta ia Berki vagy csak az ápolták gondolják igy?

Zsoofka 2015.03.18. 15:59:09

Akkor erről szépen lemaradtam... Koszi az infót! ;)

kontratenor 2015.03.18. 16:00:54

@melaena: az utsón már filóztam én is
pl Apolkának jól jöhet, mert egy tehetségkutatónál jó pont az előélet
de Bencénél már nem jelenteném ki, oké, hogy ismertebb arc lesz, lesz személyi edzőként kis ismertsége, de az összeszedetlen viselkedése, minden porcikájának ismerete stb szerintem negatívum, mert a lazább, de tanár-diák-szerű viszony tekintélyének nem lehet meg az alapja, legyen akármilyen kedves, felkészült, hozzáértő

Zsoofka 2015.03.18. 16:06:02

Ha csak a ceremónián derül ki a boríték tartalma, akkor nevek vannak benne. Ha női nevek, akkor a mögé kell állnia akinek a nevet rejti a boríték. Ha pasi nev, akkor azt kiejti valasztasaval. Es lesznek jelek ami alapján rajohet kit rejt a boríték. Ennel bonyolultabb dolog nem lehet benne, mert akkor azt nehez lebonyolotani a ceremónián.... Szerintem.

Gia Gianea 2015.03.18. 16:06:56

@vastyúk is ..: Nincs különösebb bajom a Gergővel,de nem hullatnék könnyeket,ha kiesne.A kor pedig igenis számít. ;-)

2015.03.18. 16:10:13

@vastyúk is ..: Voltaire bácsi mondta :D én csak bemásoltam :D

kszanaksz 2015.03.18. 16:11:19

@Zoe_the_Genius: Nem feltétlen. Lehet, hogy csak nem kapja meg a kellő mennyiségű törődést Apolkától, ezért keresnie kell valakit. A benti párosok közül talán csak Lokiék között nincs minimális érzelmi kapocs sem, ezért ők adottak, de mivel Nóri annyira prűdnek tűnik, a méltatlankodást elkerülendő inkább Lokinál próbálkozik.

Zoe_the_Genius 2015.03.18. 16:13:09

@kolbászmustárral: a szemüveg jó, rajta nem. Nekem is van sok hetero ismerősöm ők is. De azért ettől függetlenül Pjotr-ra nyomnék egy tippet.

kszanaksz 2015.03.18. 16:13:43

@kszanaksz: Lehet ez így bonyolult lett. Megpróbálom rövidebben. Nem buzi, csak közgazdász.

kontratenor 2015.03.18. 16:18:05

Az ivararányra: a kommenttársadalom durván férfias, de bizonyos témákban nem.
És ebbe a bizonyosba beleesnek a szappanoperák, realityk. Szerintem itt valamivel több a gyengébb nem képviselőinek aránya. Olyan 57-43.

Zoe_the_Genius 2015.03.18. 16:28:13

@kszanaksz: óóóóó ez kurva jó lenne. így legyen.

kszanaksz 2015.03.18. 16:30:21

Az én számításaim szerint 46.887% - 51.335% - 1,776% az ivararány.

kontratenor 2015.03.18. 16:34:06

Az 1,776% az XXY kromoszómájúak, a hiányzó 2 százezrelék pedig a hibaként generálódott gépi kommentek? :D

Zoe_the_Genius 2015.03.18. 16:36:27

@lenibo: túlbonyolítod, bár jó lenne.

Zoe_the_Genius 2015.03.18. 16:38:44

@vastyúk is ..: számít:) nem hülyegyerek, de tényleg túl magabiztosba adja elő magát 19 évesen, kíváncsi leszek ha benn marad és először leissza magát rendesebben mi lesz az előadás. Ha kedves alkalmazkodó pasit játszana akinek van agya, lenne esélye. Sztm nem fog benn maradni hacsak Sezlony vagy védettség nem...

kontratenor 2015.03.18. 17:10:21

@kszanaksz: Biztosan nem mondasz igazat. Vagyis asszem.
Ugyanis. Az 1,776% és a 46,887% következtében az kiderül, hogy az ide sorolt és a teljes nép arányai rendre 380 és 10031 a 21394-ből. Ha fölteszem, hogy 21394, akkor az 51,335%-ra 10983 fő jut, de a kerekítés 5,1337-re hozza ki. Vagyis inkább 21394 többszörösének kéne lenni a teljes hogyvoltkövetési népességnek, de itt már nem volt kedvem újra számolgatni, ezért föltettem, hogy hasracsapva írtál be kamuadatokat. :D

,, 2015.03.18. 17:12:40

@VVKnapné: @Zoe_the_Genius: nem meleg, ha ez volt a kérdés, sőt.

beacska 2015.03.18. 17:16:34

@Zoe_the_Genius: eddig mindegyik újnak bentmaradt...szinte...lassan ki kell esnie egynek...csak h Evelinnek legyen párja hazafelé

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.18. 17:55:05

Nekem az üres borítékok és a KAMUZZ felirat tetszik. Nem tudom hogyan, de arra megpróbálnék figyelni, hogy a szerkik nehogymá utolsó nap csereberéljék a borítékok tartalmát. Vagy elcsenném és beraknám egy nem szimpi lakótárs cuccai közé. Kérdés fullosan látnak-e a kamerák.

vastyúk is .. 2015.03.18. 17:57:06

@Zoe_the_Genius: @Gia Gianea: igazatok van, számít a kor. Én sem fogom összemarcangolni a párnám, ha kiesik, és szerintem is ott rontja el, hogy kevés benne az alázat a bölcsebbek, akarom mondani idősebbek felé.

melaena 2015.03.18. 17:57:58

az biztos,hogy tobb no kommentel itt,mint a rosszlanyokon.

Hermesz Konrad 2015.03.18. 18:05:26

valaki említette már, de nekem is eszembe jutott a műsor közben, hogy szerintem Sneci azért abban a világító neonsárgászöld fürdőruhában ment a tengerpartra, hátha arra jár éppen egy facér drogbáró, vagy egy hollywood-i nyaraló filmsztár, és messziről kiszúrja Sneci torpedóit, és magával viszi és ezzel megoldja a jövőjét. :)) tovább felejthetetlen volt, ahogy szegény Milán részegen azt üvöltötte, hogy "elegem van, hazamegyek anyámékhoz aludni!" :)))

Gia Gianea 2015.03.18. 18:11:01

@Hermesz Konrad: Milán sem lehet túl büszke,ha most visszanézte magát. :-D

Gia Gianea 2015.03.18. 18:13:55

Én ma már Megmilánosodtam.Egy-egy szó van a borítékokban és az egyikre Costra Ricát tippeltem,ami barátok közt is két szó. :-D Ott a helyem az édenben. :-D

kontratenor 2015.03.18. 18:33:32

Illetve Milánnak járhatna még egy egyestés szobafogság, mert előbb nyitott borítékot, mint mindenki megjelent volna.
Mit letoporzékolna odabent. :D

kontratenor 2015.03.18. 18:39:26

Ja, és az öfik nagyon jók, sixx, 2 dolog maradt ki:
az EMBERiSÉG
és hogy kivételesen a Dexter helyett az Angry Birds zenéjét tették jelenet alá (táskabogarazás)

dRm 2015.03.18. 18:40:45

Vicces, mar egy ideje megfigyelhető kezdődően a vv-s gombitol, egészen milankaig, hogy ezek a kigyúrt balekok mentálisan mennyire instabilok. Amit tegnap is művelt ez a milangyerek az borzalom volt, függetlenül az előzményektol. Nehéz ennyire mentálisan sérült mellett kiállni. Szegény snezike... Azert a rikító fürdőruhája ugye csini volt, lanyok?

dRm 2015.03.18. 18:42:04

@Hermesz Konrad: "elegem van, hazamegyek anyámékhoz aludni!" :))) haha ez a mondat kimaradt. Igazi showman egy a gyerek...OMG

kontratenor 2015.03.18. 18:43:29

@dRm: Fiú vagyok: Nagyon nem volt csini.

vastyúk is .. 2015.03.18. 18:54:45

@dRm: hát nem túlelőnyös, ha az ember barnulni szeretne, de persze biztos van az a helyzet, amikor kimondottan praktikus. Például törcsit és kulacsot lehet pakolni a mell alatt létrehozott "zsebecskében", vagy könnyebb monokinizni, nem kell szarakodni egy bikini kikötözésével, elég félrehúzni a textilt, szóval lehetőségek tárháza az a bírkózó dressz :D

Gia Gianea 2015.03.18. 18:55:57

Azt mondta Berki a műsor végén,hogy a tegnapi cirkusznak ma következményei lesznek..Lehet,hogy Milánra kiszabnak valami büntit?

Gia Gianea 2015.03.18. 18:57:49

@vastyúk is ..: Azt akartam írni,hogy közönséges volt az a fürdőruha,de inkább érthetetlen.Épeszű ember ilyet nem vesz fel strandra.Minek a kapucni?Ha eleredne az eső?Oldalt úgyis befújja a szél..

vastyúk is .. 2015.03.18. 19:05:14

@Gia Gianea: a kapucni azért kell, hogy ne égjen le a háta, és ha megfelelő a kapucni kiképzés, lehet bele homokot merni, és lehet bele kagylót szedni, kvázi egy zseb :D

Jomuki Sokasara 2015.03.18. 19:06:41

@Gia Gianea: Nálunk Japánban szinte mindenkinek ilyen fürdőruhája van már. Próbáld csak ki!

XocoLatte 2015.03.18. 19:06:59

Szerintem a szerkik biztosra fognak menni, egy adott pár tagjait akarják szélőni, ezért a borítékok az kettőjük nevét tartalmazzák. A csavar ott van, hogy Gergő választása után és a név kihirdetését követően Gergőnek nem kötelező egyik játékost sem választani, ellenberger védettsége lesz (amit egyébként mindenféle ceremónia nélkül szokták bejelenteni, ahhoz nem kell ez a borítékos baromság) ÉS a megnevezett játékos csak akkor megy haza, ha a párválasztón más nemakar mellé állni. Vagyis egy inverz védettség vagy mi lesz a kihúzott játékos fejére applikálva.

A színekkel akkor tudnak manuperálni a szerkik, ha a játékosok öltözetét befolyásolhatják vagy valahogyan másképpen egyértelmű jeleket tudnak adni a boríték=játékos terén. Ne feledjük, hogy tegnapelőtt este Snezi piros dupla fejfedőben virult, tegnap a strandon a fluoreszkáló zöldsárga dressz lehetett félrevezetés is (ő lenne a piros boríték).

XocoLatte 2015.03.18. 19:09:37

@Gia Gianea: annyi erővel Lokira is szabhatnak, az agresszív és trágár támadása miatt. Milán a mikroport nélküli grasszálása miatt kaphat esetleg, tisztán látszott, hogy a szobájukat anélkül hagyta el, aztán snitt és már volt rajta, de biztosan Snezi/Bence vitte utána.

XocoLatte 2015.03.18. 19:11:34

@vastyúk is ..: Már bocs, de ez a kategória barnulni nem a strandon szok, hanem a szoliban, strandidényre már olyan barna, mint amilyen én sohasem leszek.

Gia Gianea 2015.03.18. 19:14:01

@Jomuki Sokasara: Köszi,de nem akarok ilyen kenguru fürdőruhát,ebben nem is lehet normálisan napozni,én meg napelemes vagyok.

Gia Gianea 2015.03.18. 19:15:01

@XocoLatte: Loki talán arra játszott,hogy Snezi megüti?

vastyúk is .. 2015.03.18. 19:15:39

@Jomuki Sokasara: ha elhagynám valaha ezt a kelet-európai ígéret földjét, Magyarországot, a felkelő nap Japánjába mennék. Jelenleg csak távolról csodálom. Mi járatban vagy ott?

vastyúk is .. 2015.03.18. 19:17:37

@XocoLatte: de rábarnul ilyenkor is hidd el ;) Egyébként lehet, hogy kéztartó, nem is törcsitartó a melle alatt létrehozott hézag.

XocoLatte 2015.03.18. 19:19:16

@Gia Gianea: az tuti, hogy többször erőteljesen felszólította, hogy vegye le a kezét róla. Mintha a szitu ezt indokolta volna...

XocoLatte 2015.03.18. 19:22:22

@vastyúk is ..: a parti fiúk pont azt szúrták ki, hogy két sárgadinnye lóg ki oldalt a csomagból, és feltételezem, hogy a strand nem textil optional volt...

Iszmat Ambipur 2015.03.18. 19:28:14

@Gia Gianea: Nálunk Pakisztánban pedig megköveznének érte!

Gia Gianea 2015.03.18. 19:34:00

@vastyúk is ..: Nya,bedőltél,pedig nem is kanyarodtunk. :-))

2015.03.18. 19:48:02

jöttem egy hírrel - 'stét

www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/elhiznak-a-lanyok-az-eden-hotelben-2339111

lustáknak: a hír szerint adri 50 kg-val jött be és most 70
és snezi is 50
na most adri sosem volt olyan vékony mint snezi
tehát adri nem 50-el jött be
de szerintem nem is 70, annál több
hát azt hiszem kielemeztem

Gia Gianea 2015.03.18. 19:53:27

Adri kb 60 kilóval mehetett be.

vastyúk is .. 2015.03.18. 20:03:12

@XocoLatte: Jól van, azt a szerelést nem lehet megmagyarázni. Szerintem Stüszi birkózni indult. A strácok meg partnerek lettek volna a játékban.

@Jomuki Sokasara: ohhh, hát én még hiszek a mesékben :D

@Gia Gianea: be-be-beeee :D

XocoLatte 2015.03.18. 20:03:46

@fosch9: Adri a magassága miatt minimum 60 normál üzemmódban is, most 70 tök reális. Snezit 50-re tippeltem, műcicik nélkül 46. Botox segge is láthatóan nagyobb lett az elejéhez képest, Nórinak a combjai vastagodtak meg. Apol tartja asúlyát, de rajta amúgy is volt 6-8 kiló extra.

2015.03.18. 20:21:56

@XocoLatte: Egyébként még az is ok, h felszednek mert evés meg pia az megy, de pl ott lehet hagyni a tányéron a kaja felét, v nem kell piálni minden este, vagy esetleg mozogjanak, de eddig alig láttuk őket mozogni, márpedig aktivitás nemigen van. Én azt is megértem, h ott meleg van és nem szívesen edzenek. Nem tudom én mit csinálnék. Valszeg gyümölcsön élnék főleg és nem tésztán.
Azt figyeltem meg rajtuk egyébként, h felső testük nem nagy de olyan kis combos-faros típusok. Most nyilván nem a műcicisekre gondolok.

XocoLatte 2015.03.18. 20:25:15

@fosch9: pontosítom, amit írtál, csak annyit írnak, hogy Adri majd hülyét kapott, amikor meglátta, hogy 70 közelébe került 3 hét alatt és ezzel közel 20 kilóval nyom többet Snezinél. Botox narancsbőre kijött a combján, stb.

Mondjuk mit csodálkoznak, azok a szénhidrátdús reggeliadagok mellett milyen lehet az ebéd-vacsora, és a kevés fizikai aktivitás nyomán tiszta sor a napi +1 kiló.

XocoLatte 2015.03.18. 20:27:19

@fosch9: én is gondoltam már arra, h én mit csinálnék ha valami történelmi csoda folytán bekerülnék -- arra jutottam, hogy kikötném, hogy a súlyzók és kínpad mellett legyen egy futószalag is, és azon lenyomnék mindennap egy 10K-t.

XocoLatte 2015.03.18. 20:30:20

@fosch9: unalmukban is zabálnak, ami aztán a vércukorszint kilövések és -zuhanások miatt bekövetkező alacsony vércukor éhségérzetet produkál, amit újabb zabálással lehet elnyomni.

2015.03.18. 20:35:23

@XocoLatte: valahova odaírták h adri 50-el ment be ami pont akkora nonszensz mint h most "csak" 70
szerintem

XocoLatte 2015.03.18. 20:39:57

@fosch9: nézd meg, most csak Snezire utalva szerepel az 50 -- Adri esetében egyezzünk meg 75-ben? ;-) (mintha nem tojnám le)

postagalambot várok, közben kényszerevésem van... :D

pogona vitticeps 2015.03.18. 20:45:44

@jo.e: Bár ebből a Béjvacs gyerekből nem nézem ki, de az is lehet, hogy direkt ignorálja a nagyon dögös csajokat, Snecike is tiszta ideg lett ott a parton, meglepődött, hogy nem ő kellett. Rendesen hozzá van szokva a Mariannal együtt, hogy hegyeset pisilnek utánuk a hapsik. Az, hogy egy ilyen mellőzött szituban mit mond egy nő, az általában nem számít, mert a hiúság már sértve vagyon.

2015.03.18. 20:46:27

@XocoLatte: én biztos nem mernék rendesen enni :D

2015.03.18. 20:47:55

@XocoLatte: 75 simán van Adri nagy magas debella
kényszerevés :D ne nevettessél mán

2015.03.18. 21:04:33

@XocoLatte: és még csak 3 hete vannak bent

Vaszilics Fedor Emánuel 2015.03.18. 21:05:10

Ha Snezi mellei büntetnek, akkor én egész hátralévő életemben bűnhődni akarok!

zaphodbeebthe1st 2015.03.18. 21:14:45

sixx: azért verte pofán, mert a Pandorán Kristóf kegyetlenül (persze jogosan) rászállt és amikor a sokadik beszólás arról szólt, hogy Pókmajom a szakmájával rövid idő alatt megkeresi a húszmillát, csattant a füles. Pókmajom el...

Chuck Νorris 2015.03.18. 21:17:27

rájöttem mi van a 2 boritékban, 2x10 millios csekk. a hülyék meg nem merik kibontani.

Ditti82 2015.03.18. 21:18:57

Jó estét, jó szórakozást! :)

2015.03.18. 21:26:08

@Ditti82: stét, vártalak :)

2015.03.18. 21:26:51

aszondja gólem folytatódik milán bájos agonizálása

már elnézést de ez nem bájos és nem agonizálás
pandora lesz készüljünk

Krétagarbó 2015.03.18. 21:27:21

Milán a héten még eret vág magán...

Ditti82 2015.03.18. 21:28:42

@fosch9: Hajrá... Loki-Peti-Apolka!

2015.03.18. 21:30:06

@Ditti82: jó lesz :D
apolcit még valami eksönre rá kell bírni h szerepeljen

mercsi 2015.03.18. 21:30:16

"túlöntöttem a garaton" - by Milán

vastyúk is .. 2015.03.18. 21:30:31

Milán kicsit túlöntött a garaton.

Krétagarbó 2015.03.18. 21:31:16

@fosch9: pedig vagyok, csak nem mindig szólok. Nehéz követni, nem olyan, mint a VV.

mercsi 2015.03.18. 21:31:49

Bence magyaráz Becksnek és Adrinak Adriék szobájában, közben Becks megint veri... ez nála reflex? ha Bence beszél, akkor magához nyúl?

Krétagarbó 2015.03.18. 21:32:34

@vastyúk is ..: és átesett az alkohol a ló másik oldalára?:)))

2015.03.18. 21:33:45

@Krétagarbó: nekem ott jobban pörgött itt már igazi megszállottak vannak :D
@vastyúk is ..: @mercsi: az szép

2015.03.18. 21:35:05

milánka felköpne és aláállna - heh

haruka 2015.03.18. 21:36:03

Ez most ilyen Milán-intervention?

Krétagarbó 2015.03.18. 21:36:55

@fosch9: de nem meri? miért vajon? :)

gólyamajom 2015.03.18. 21:37:00

"Legszívesebben köpnék egyet és aláállnék...
Nem mered :D :D :D :D"

2015.03.18. 21:37:19

gumicicivel amit megvásárolt kilóra - mondja loki (ehehehe nagyon jóó)

Ditti82 2015.03.18. 21:37:41

Loki, beszarááááás! "Két gumicicivel, amit megvett kilóra"

gólyamajom 2015.03.18. 21:37:52

Snezi bugyi-fetisiszta???? :D

Krétagarbó 2015.03.18. 21:39:27

@gólyamajom: már nekem is eszembe jutott...

2015.03.18. 21:39:34

@Ditti82: egyformán rugózunk :D

mercsi 2015.03.18. 21:40:12

@Ditti82: én úgy értettem, hogy Sneci MILÁNT vette meg a két gumicicijével kilóra. de lehet, hogy én értettem rosszul :)

Zoe_the_Genius 2015.03.18. 21:40:57

Bmeg ez egy mekkora egy genny nyomorék élhetetlen másokon élősködő gusztustalan gyenge szar ember ez a Milán, pfejjj.

Zoe_the_Genius 2015.03.18. 21:42:54

@mercsi: Milánkát magán kívül nagyon semmi nem érdekli, tudod mi lesz ebből egy-két éven belül kitartott ágyas, hogy nőé vagy pasijé az már mindegy lesz neki. Én most nagyon elhánytam magam ettől a viselkedéstől. A tegnapi balhé még istenes volt ahhoz, amit most levert, jajjj de rühellem az ilyen típusokat. Egy saját gondolata nincs az én én én énen kívül. Semmi. Haza akarok menni anyuékkal aludni egyet. Öeeee.

XocoLatte 2015.03.18. 21:44:36

Nóri rendesen helyezkedik a széles kis popójával Gergő közelébe, miközben finoman ekézi Lokit (nehéz sorsa volt, azért viselkedik most így -- besz@rás)

Zoe_the_Genius 2015.03.18. 21:45:47

@XocoLatte: milyen fejet vágott közben, hogy össze rakja a mondatokat, mi?

XocoLatte 2015.03.18. 21:46:41

@Zoe_the_Genius: Snezinél már elszakadt a cérna, viszont most Lokitól sem kapott békepipát -- azon agyal, hogy vajon ki marad neki párnak (a fiúk fognak választani)

gólyamajom 2015.03.18. 21:46:46

Pár adással ezelőtt azt hittem a részeg PAtrik a legalja- de a Milán milliószor rosszabb.
Ui.: Vegye már el valaki tőle a szemöldöcsipeszt, így is elég bamba a feje, nem kell fokozni...

Krétagarbó 2015.03.18. 21:47:28

@XocoLatte: azt Snezire mondta sztem, aztán lehet, hogy én értettem félre. de Nóri nagyon nyomul Gergőre, nekem is úgy tűnik.

XocoLatte 2015.03.18. 21:47:40

a szünet után azonban valami újabb csavar lesz, a színes borítékok is Gergő kezében villannak, Loki stroke-ot készül kapni

Ditti82 2015.03.18. 21:51:54

He? Gólem nem azt mondotta volt, hogy Gergő hotellétét határozza meg?

haruka 2015.03.18. 21:52:37

Mégis mit lehet azon magyarázni, hogy piros vagy zöld? :D

gólyamajom 2015.03.18. 21:53:58

"A piros a kedvenc színem- ezért választottam most a zöldet..." LOL

2015.03.18. 21:55:29

a csapatnak a zöld v piros boríték szerint kell két csoportba állni és megmagyarázni miért azt a színt választja

peti - piros
nóri - zöld
bence - zöld
milán - zöld
mari - piros
patrik - zöld
snezi - piros
apol - zöld
loki - piros

Ditti82 2015.03.18. 21:55:51

5-5. Nagy segítség. :D

2015.03.18. 21:56:01

lokkancs megjegyzi h egy pár sincs azonos oldalon

Ditti82 2015.03.18. 21:56:30

@fosch9: Adrit faszán kihagyták. :D

mercsi 2015.03.18. 21:57:37

Sneci a nyakláncát a fejére tette véletlenül?

Krétagarbó 2015.03.18. 21:57:53

@Ditti82: gondolom ő is elmondta nagyon kreatívan, hogy a piros a szerelem színe vagy ilyesmi...

2015.03.18. 21:59:18

@Ditti82: rá nem kíváncsi senki :D
@Krétagarbó: olyan buta szegény
@mercsi: sztem általánosságra értette (sztem)

2015.03.18. 22:00:05

küldök egy jó nagy lófaszt a CSAPAT seggébe
nincs csapat

Ditti82 2015.03.18. 22:00:06

Múltkor pont Lokkancs jött rá, hogy nem tudnak csapatot alkotni. :D

mercsi 2015.03.18. 22:00:25

@fosch9: holnap visszanézem, mert érdekel, hogy mit mondott :D

introverted22 2015.03.18. 22:00:37

Valaki árulja már el nekem, hogy a csajoknak miért kell full sminkben és kiöltözve megjelenni a Pandorán?? Mert Adrinak is az volt a legnagyobb nyűge, hogy már nincs ruhája... Az miért nem volt megfelelő, ami épp akkor rajta volt? Meg amúgy kinek sminkelik ezek magukat napi 24 órában?

2015.03.18. 22:01:01

milcsi nem tartja magát önzőnek
másik bolygón él szegény

mercsi 2015.03.18. 22:01:10

@Ditti82: Pandorán nem kell igazat mondani :D

2015.03.18. 22:01:38

milán nekem látens alkesz agresszív buta és kompenzál

vastyúk is .. 2015.03.18. 22:02:49

@mercsi: lehet, nem találta meg a kapcsot rajta, a fején meg nem fért át :D

2015.03.18. 22:02:53

@Ditti82: most is csak kamuzott mondta a riportban :D
@windsor: hogy jól mutassanak a tévében NEKED :D

2015.03.18. 22:03:35

@vastyúk is ..: mindig a legjobb poénokat hozod :D

gólyamajom 2015.03.18. 22:03:53

Snezi szerkója mi már megint?

2015.03.18. 22:04:10

ott vannak a fa krokodilok - sixx holnapi posztban biztos megjegyzi :D

haruka 2015.03.18. 22:05:43

Ha valaki megmondja, hol lehet olyan sapkát kapni, ami Lokin van, kap tőlem egy fél színes tévét.

Ditti82 2015.03.18. 22:05:47

Pedig Lokinak több esze van, mint a többségnek együttvéve.

2015.03.18. 22:06:12

ő ehhez nem jöhet - a hogy jön ő ehhez lenne sneci nyelven?

keszegvágó 2015.03.18. 22:06:45

Úgy tűnik, ezt a játékot csak Loki meg a Kisgyerek érti. Csapat?

Ditti82 2015.03.18. 22:07:34

@fosch9: Azt meg honnan veszi, hogy a magánéletben Loki milyen?

2015.03.18. 22:08:38

annyira jó Loki mindent borít :D eheheeeee

2015.03.18. 22:09:31

kicsi milán most jól lerántotta loki a leplet (hogy gergőt bencéék v patrikék mögé állítaná)

Krétagarbó 2015.03.18. 22:09:33

Milánt Loki traccsra vágta.

Ditti82 2015.03.18. 22:09:42

Mikor volt ilyen? Vagy csak nem mutatták?

gólyamajom 2015.03.18. 22:09:54

Na, ezek meg a titoktartás bameg

keszegvágó 2015.03.18. 22:10:08

Loki felrúgta a szaros vödröt. :D

introverted22 2015.03.18. 22:10:38

@fosch9: Hát nekem hiába :) És ráadásul ritka xarul tudnak kinézni :)

2015.03.18. 22:10:48

@Krétagarbó: taccs :D nem traccs :D
@Ditti82: selypítős mari csak találgat

Elektra1976 2015.03.18. 22:10:52

Snezi pontosan úgy beszél és hangsúlyoz mint Bejá asszony Még a hangszíne is ugyanaz csak az á hangot ki tudja mondani Egyre jobban idegesít vagy legalábbis nekem iszonyat hallgatni

lenibo 2015.03.18. 22:10:57

Milán taktikázni akart. Akinek nincs esze az ne taktikázzon.

mercsi 2015.03.18. 22:11:13

azért ebből Loki is szarul jön ki sztem... ezek után ki bízna meg benne? ki tudja, mikor borítaná a bilit?

mercsi 2015.03.18. 22:11:57

@fosch9: +1.. ez a selypítés most iszonyúan zavaró lett számomra...

2015.03.18. 22:12:07

@windsor: túltolják a sminket :D mert attól szebbnek érzik magukat
@Krétagarbó: csak neked:
mi Costa Rica hivatalos nyelve?
- finn
-spanyol

Krétagarbó 2015.03.18. 22:12:44

@fosch9: jóvanmá, Naomi vok:))) Pedig x2 is átolvastam, mert olyan furi volt...

Krétagarbó 2015.03.18. 22:13:27

@fosch9: portugál? :)

(köszi amúgy:)))

haruka 2015.03.18. 22:14:00

Lemaradtam, mit mondott Milán?

Mók_Ica 2015.03.18. 22:14:30

mi costa rica hivatalos nyelve? éh1 - finn, éh2 - spanyol

sajnos a jó választ nincs a választható lehetőségek között...... hihihihihihih

megejtés: galuskás-érthetetlen-artikulálatlan magyar :))))

mercsi 2015.03.18. 22:14:37

@vastyúk is ..: :D :D kinézem belőle... jók ezek az öfik, egyre több szereplőt nem bírok és nem hiányoznának, ha kiesnének :) Gergő nekem egyszer szimpibb :)

introverted22 2015.03.18. 22:14:55

@Elektra1976: Basszus, köszi. Épp ezen agyaltam, hogy kire hasonlít ahogy beszél, de nem tudtam rájönni. Igazad van! :D

Krétagarbó 2015.03.18. 22:15:20

@fosch9: és folyik le az arcukról a smink, gondolom a párás levegőn ez gyorsan megy...

Zoe_the_Genius 2015.03.18. 22:15:25

Sneci ruháján nem tudok elmenni, mi az? Mutassák már állva. Hja és azt mondta Sneci, hogy négy nap után, szóval tényleg össze-vissza vágnak.

2015.03.18. 22:15:31

@mercsi: igen kicsit rá is játszik meg olyan lassú beszédű kis málé lány

XocoLatte 2015.03.18. 22:15:59

@gólyamajom: az anyja esküvőjéről maradt, nem használta

Elektra1976 2015.03.18. 22:16:04

Továbbra is tartom hogy ezek nem tudnak játszani Katasztrófa amit művelnek Mi ez az őszinteségi roham Pandórán? Azt csinálják amit mondanak nekik semmi játék semmi taktika egyre gázabbak Nagyon gyenge a felhozatal Snezi anyukájától örökölt esküvői ruhája meg egy vicc

Zoe_the_Genius 2015.03.18. 22:16:54

@Elektra1976: de ma megint azt mondom, hogy nem egy ostoba.

XocoLatte 2015.03.18. 22:16:56

@fosch9: finn gyarmat, tehát ugor a hivatalos nyelv?

2015.03.18. 22:17:46

@Krétagarbó: jaj ne hari már h belevau de annyira naomis volt meg is akartam jegyezni csak nem mertem :D
amúgy ez tök durva h a portugált nem adták opciónak annyira röhögtem @Mók_Ica: jól tippeltetek mindketten :D

vastyúk is .. 2015.03.18. 22:17:53

@mercsi: ki tudja, bent marad-e Gergő. Szívem szerint Milánnak adnám meg az esélyt, hogy eltévedjen a repülőtéren hazafelé

introverted22 2015.03.18. 22:18:16

@fosch9: szerintem akkor se tudnának rosszabbul kinézni, ha a több órás készülődés helyett csak a fejükre húznák Sezlony sminkestatyóját és headbangelnének benne egy ütősebb rock számra... Nnna de ez csak az én véleményem...

Mók_Ica 2015.03.18. 22:18:35

@XocoLatte: @Zoe_the_Genius: sztem vmi függönyt tekert magára.... a függöny összefogót pedig a fejére tűzte.... :)))

csak nekem tűnik úgy, mintha sezlonyka szégyenlenné a két nagy cickót? mindig takargatja....

mercsi 2015.03.18. 22:18:43

nagyon érdekelne, hogy mi sixx véleménye erről a szériáról. ahogy írta is korábban, ez a kedvenc realityje, de ahogy olvaslak titeket, azért ez nyomába sem ér az ÉH 1-2-nek...

2015.03.18. 22:19:23

@Krétagarbó: nem a természetességre hajtanak, na (és kiélt negyveneseknek tűnnek főleg a négy gumilabda)
@mercsi: gergő nekem is
@XocoLatte: ne csináld mán :DD

Elektra1976 2015.03.18. 22:19:30

@windsor: Nekem is kellett pár nap hogy rájöjjek mi idegel a beszédében De akkor nem csak én hallom így ezek szerint

2015.03.18. 22:20:19

várjál mondi loki annyira röhögök ezen a ki mit mondott sztorin

Ditti82 2015.03.18. 22:20:46

Én már nem akarom felvenni a fonalat, mert felesleges.

Mók_Ica 2015.03.18. 22:21:07

@fosch9: loki rulez :)))) jól játszik :))))

introverted22 2015.03.18. 22:21:22

@Elektra1976: Nem csak te hallod így, de nekem a megfejtéshez most kellett a te beírásod :)

Ditti82 2015.03.18. 22:21:55

@fosch9: Az Snezi vót a riportban! :P

2015.03.18. 22:22:00

@windsor: elképzelem és megint röhögök én ma már sokadjára :D

és milán tovább magyarázza a ki kinek mikor mit mondott részt

Mirocska 2015.03.18. 22:22:41

Snezi vagy sminkel, vagy bugyit cserél.

vastyúk is .. 2015.03.18. 22:22:57

Egyébként szerintem Snezi múltszázadi kísértetnek öltözött, vagy függönynek.

Milán meg minden szavával egyre mélyebbre ássa magát.

2015.03.18. 22:23:00

@Ditti82: mari is selypegett valamit lokiról valamikor, arra céloztam

Ditti82 2015.03.18. 22:23:40

Na jó, a három ésszel bíró fiú ossza el a 20 millát.

introverted22 2015.03.18. 22:24:57

@Mirocska: Na igen, csak nehogy egyszer összekeverje a mit és a holt :D

Mók_Ica 2015.03.18. 22:25:47

sezlony hófehérkének öltözött.... erre most jöttem rá, amikor a kis tükörben nézegette magát :)))

@Ditti82: @fosch9: egyformán artikulátlanul beszélnek..... szörnyűűűűűű

Ditti82 2015.03.18. 22:25:50

Bence miről vartyog? Milyen csapat? Az meg nyilván, hogy mindenki a saját seggét védi a másik kárára.

Elektra1976 2015.03.18. 22:25:53

Szerintem nem ostoba A hangjáról nem tehet csak nekem nem tetszik mert ki nem álhatom a tudatlan Győzike családott és most mindig Bejja jut eszembe róla Remélem elmúlik :-)

Ditti82 2015.03.18. 22:26:25

@Mók_Ica: Paplanszáááááááj! :D

2015.03.18. 22:27:14

@Mók_Ica: egyformák jaja
(függöny is hófehérke is jó tipp)

introverted22 2015.03.18. 22:27:37

Tornacsukás hófehérke... hát ez egyre szebb lesz!

gólyamajom 2015.03.18. 22:28:06

Csapategység- a nap szava

Mók_Ica 2015.03.18. 22:28:12

@windsor: ha a fejére húzza a bugyingót, akkor tudni fogjuk, hogy alul csillámos ;) :))))

@fosch9: sztem csak pénzér' mutogaTTYa :)))) nehogymá' ingyomba nézegesse itt a jónép :)))

haruka 2015.03.18. 22:29:25

@pogona vitticeps: Köszi, közben én is megtaláltam. :)

Valaki plíz mondja el, mit mondott Milán pandorán, amiből ez a kavarás lett!

vastyúk is .. 2015.03.18. 22:30:40

@Mók_Ica: a függöny nagyon esélyes :D

Arról lemaradtam, hogy Gergő miért akar most hirtelen Adri mellé állni, valaki mesélje el, légyszi

keszegvágó 2015.03.18. 22:30:57

Nem lehetne valahová eldugni azt a szájharmónikát?

Mók_Ica 2015.03.18. 22:31:09

még jó, hogy abbahagyta a kavarást milán :)))) nórikát fűzi, hogy álljon be mögé...... hihihihihi

2015.03.18. 22:31:10

@Mók_Ica: ja fanni2 :D

milán annyira buta tovább kavar nórinál h legyen a párja bárcsak kiderülne és lejáratná magát még jobban

Ditti82 2015.03.18. 22:32:20

Melyik vihog VV Sehi-módon?

2015.03.18. 22:34:28

bitch please sapka bazzeeeeeg :D

Ditti82 2015.03.18. 22:35:01

Már miért ne menne vissza mind a hat?

Zoe_the_Genius 2015.03.18. 22:35:20

POFONLÁDA:-))))))))) jó, az első volt a legjobb, de én továbbra is remekül szórakozom. Ekkora egy genny embert mint ez a Mlánka, továbbra sem tértem magamhoz. Mit fog ez kezdeni az életben?

Ditti82 2015.03.18. 22:35:25

Kilópánik, jeeeeee! :D

Elektra1976 2015.03.18. 22:36:18

@Mók_Ica: Lehet hogy még friss a műtét és a hegek még pirosak Azért egy év kell hogy alig látszanak Addig meg csak ruhában esztétikus De ez csak az én szerény véleményem

Ditti82 2015.03.18. 22:36:36

@Zoe_the_Genius: Szerintem szimplán csak elbaszta és most kapkod.

Zoe_the_Genius 2015.03.18. 22:37:00

@fosch9: kifog, Nóri biztosan elmondja, de mintha a csaj ettől megébredt volna nem?

mercsi 2015.03.18. 22:37:31

kezdődik az Éden Éjjel. nektek is feltűnt, hogy tegnap nem volt kint az "élő" felirat? legalábbis nekem úgy rémlik. örülök, hogy megint Hodi van Gólem mellett :)

Ditti82 2015.03.18. 22:37:38

@Elektra1976: Botox szépnek mondta a vágást, szerinte alig látszik. Ez alapján annyira rejtegetni nem kellene. Mondjuk én nem értek a gumicicikhez. :D

keszegvágó 2015.03.18. 22:39:23

@Mók_Ica: De jó mélyre, ne lógjanak ki a sípok (vagy mije van egy herflinek). :)

Mók_Ica 2015.03.18. 22:40:47

@Elektra1976: lehet, én nem értek hozzá... csak furinak tűnik, hisz akinek műcicije van, büszkén hordja :))))

Zoe_the_Genius 2015.03.18. 22:43:33

@Ditti82: nem bírom ezt a típust, gyenge élősködő, túl jó emberismerő vagyok:-( ahogy Lokiban is ott az agresszió, ami ráadásul nők irányába jött ki és fogadok, hogy a szerintetek nem túl agyas Bence soha nem tenne még csak hasonlót sem. Megjegyzem ha összezárnának ezekkel, lehet én sem Lokival paroláznék, hanem a nagymedvével. Még nem tettem túl magam azon, hogy fölé hajolt egy nőnek és fejjel felé is mozdult, többször, ráadásul fenyegette, hogy mi lesz...sajnos tapasztalatból mondom ez az a típus, aki ha összeakad egy olyan nővel aki kihozza a sodrából, mondjuk! azért, mert leszarja hogy mit ugat (nem csak azzal lehet bicskát nyitni, hogy szemétkedsz hanem azzal is, ha nem veszed fel a vitát ugye), nem tud uralkodni magán hiába mosolyog a riportban, hogy ő a védelmező. Nem tudom, Loki ügyben is bezavarodtam. Pedig tegnap a metálvillán még besírtam a röhögéstől:)))

Zoe_the_Genius 2015.03.18. 22:44:52

@fosch9: gyorsabban beszél, gesztikulál:) nem alszik:)

2015.03.18. 22:45:35

@Zoe_the_Genius: jaj ne mossuk ide a képzeletünket ez egy játék, más élethelyzet mint a valós életben

Elektra1976 2015.03.18. 22:46:12

@Ditti82: Szakértő én sem vagyok de szerintem ez a legegyszerűbb magyarázat :-)

2015.03.18. 22:46:48

@Zoe_the_Genius: szegény nóri nemtom mekkora gyorsulás lehet benne de őt is meg lehet műteni járás közben

Zoe_the_Genius 2015.03.18. 22:47:19

@Mók_Ica: minden nap elmondja, hogy holnaptól NEM:-) szóval ezt az attitűdöt nem lehet abból eredeztetni, hogy elbaszta az elejét, ez egy igggazi ostoba önző elkényeztetett hülye. Nnna. Ma már nem mondom el többet:-)))

2015.03.18. 22:49:01

kézenállva piálás szívószállal sört

2015.03.18. 22:49:52

@Zoe_the_Genius: a saját rész nyilván de a loki rész találgatás

Zoe_the_Genius 2015.03.18. 22:50:53

@fosch9: ja és azért nehogy már felmentsük Lokkancsot az okádalom viselkedése miatt, mert ez egy játék...na. Nagyon jól mondja mindkettőnek Sezlony, hogy ez nem megy helyére egy bocsikával.

Elektra1976 2015.03.18. 22:51:55

@Mók_Ica: Hát ő is büszkén hordja csak még nem mutogasssa :-)

Zoe_the_Genius 2015.03.18. 22:52:27

@fosch9: nem az, aki bemozdul egy nőre és testtel fenyegeti annak még két pohár + egy olyan nő akiben érdekelt és nem fog tudni uralkodni magát, az a típus. Nem gondoltam volna, de az.

beacska 2015.03.18. 22:53:16

Loki megint király módon kidumálta magát :DDD

beacska 2015.03.18. 22:54:54

@Zoe_the_Genius: én azt gondolom, h ha Snjezi egy percig is veszélyben lett volna Lokival szemben Bence közbelépett volna...de nem tette...nem véletlenül...

vastyúk is .. 2015.03.18. 22:59:01

lemaradtam arról, hogy Adri miért nem volt ott a szobában Patrikkal, Mariannal, Snezivel, Bencével és a magyarázkodó Milánnal pandóra után, és hogy miért mondta Gergő, hogy már Adri mögé is beállhat? Valaki mondja el, különben szétrepedehet a fejem. Lécci

XocoLatte 2015.03.18. 23:01:27

@fosch9: szinte szó szerint ugyanazt a dumát nyomta neki is mint anno Snezinek

dRm 2015.03.18. 23:04:01

@vastyúk is ..: Hasonlóan látom! Azt viszont kifelejtetted, hogy a kapucni az eső ellen is kiváló védelmet nyújtana.

vastyúk is .. 2015.03.18. 23:06:52

@dRm: ja én nem firtattam, mert @Gia Gianea: már felfetette ;)

Elektra1976 2015.03.18. 23:09:07

Loki tegnapi viselkedése nekem is csalódás volt Szerintem egy nővel akit ráadásul nem is ismer nem illik így viselkedni Semmilyen körülmények között Ha nem bír vele azok után hogy letámadta hagyja ott szó nélkül Gáz volt szerintem is Persze kívülről vicces de semmilyen játékban nem kéne így viselkedni Agresszív volt Nem vagyok Snezi fan de azért ezt nem érdemelte legfőképpen azért mert ez egy JÁTÉK Védelmező típusnak semmi képpen nem mondanám

beacska 2015.03.18. 23:09:16

@vastyúk is ..: gondolom, kakált...a második kérdésedre nem tudom a választ, nem hallottam

vastyúk is .. 2015.03.18. 23:10:41

@beacska: köszi. így már nem durran el a fejem. :D

beacska 2015.03.18. 23:11:15

@Elektra1976: tudod, erről csak ÉH Szandra jut az eszembe: szándékosan hergelte a fiúkat, merthogy őt tutira nem merik bántani, idegesek is voltak feszt...aztán Kristóf döntött: és Szandra repült...

2015.03.18. 23:11:33

@beacska: @Zoe_the_Genius: beácskával értek egyet, sajnálom a saját tapasztalataidat, de mivel lokival kapcs csak találgatsz én nem fogadom ezt el érvelésként (nem mintha számítana, tudom) :D
@XocoLatte: milánt én már unom

2015.03.18. 23:12:59

@XocoLatte: aha, ugrom is az ágyba is mert a loki-ellendrukkereket úgy látom nem győzöm ma meg

tomfree 2015.03.18. 23:20:50

@Elektra1976: Loki agresszív volt a lánnyal. Mellesleg a Pandórán egyik percben apatigrisnek mondta magát Milán felé, két perc múlva kiadja a srác titkát mindenkinek, hogy mentse magát. A védelmező csapatjátékos, apatigris. Hagyjuk.

Elektra1976 2015.03.18. 23:25:59

@beacska: Azért a Snezi Sandra párhuzam erős kicsit Snezi nem hergelte Lokit meg senkit sem Loki be volt csiccsentve még mondta is hogy utána hogy lecsapta a magas labdát szóval direkt volt A taktika meg a játék szerintem nem az hogy mocskos szavakkal hergeljük a másikat jelen esetben Loki Snezit Csak valami olyanért mert a másik esetleg ugyanazt csinálja mint egyébként Loki mindenki háta mögött (Ez nem baj mert ezért vannak ott) Csak nekem is az jött le hogy Loki erősre itta magát aztán beleállt egy nőbe Szerintem hiba volt Mások szerint ez normális viselkedés Szerencsére én személyesen nem tapasztaltam ilyet csak egy kívül álló vélemény Biztos erős bátor férfinak érezte magát hogy megvédett egy seggrészeg kisfiút egy nővel szemben egy taktikai játékban Legalábbis ezt nyilatkozta Igazságérzet részegen persze hangsúlyozom egy játékban Részegen

XocoLatte 2015.03.18. 23:31:59

@beacska: Adri Topollal is jó viszonyt ápol (hö), szerintem vele tematikáztak a Milán vs Loki tragédia részleteiről

XocoLatte 2015.03.18. 23:34:58

Patrick szerintem ki se józanodott már napok óta, lehet, hogy emiatt, de egész nap 2 értelmes mondatot nem nyögött ki, a faszmorzsinkálás a lepedő alatt beszélgetés közben: epic. Amikor az éjjeliszekrény tetején lévő baszért nyúlt ki, szentül meg voltam győződve, hogy pzs-ért nyúl... broáf.

Elektra1976 2015.03.18. 23:42:31

@fosch9: Nem vagyok ellendrukker (Mellettdrukker sem) Azt sem mondom hogy agresszív ember csak szerintem hiba volt a részéről akkor úgy és ott és remélem visszatér a taktikázáshoz mert ettől függetlenül szerintem jól játszik Nem tudom mit néznék az ÉHban ha esetleg nem lenne Milánt AdriPatrikot Semmilyen Nórit ottvanmég Apolka Bencét biztos nem :-)

Montezuma13 2015.03.19. 01:32:29

Patrick egyszerű ember, ha nincs is valami sok esze, de amit csinál az rövid, tömör és hatásos. Nem "tematikázik" sokat, azonban meggyőződésem, hogy ő mentette meg párját Adrit is a kieséstől. Emlékezzünk vissza a Snezi tengerparti sétájára Patrickkal és Milánnal, akik potenciálisan számba jöhettek, hogy Snezi mögéjük áll párválasztón. Patrick kategorikusan kijelentette, sőt burkoltan megfenyegette Snezit, ha mögé áll és kiejti Adrit, akkor ő bizony nem lesz valami jó párja, hanem azon lesz, hogy minél hamarabb kitegye a lány szűrét a hotelból. Snezi bizonyára ennek hatására nem állt Patrick mögé.
Most Béjvacs is keménykedett, hogy ő bizony a legerősebben összetartó párt fogja szétszedni, és itt elsősorban a Patrick/Adri párosra gondolt. Patrick neki is egyértelműen megmondta a'la Danton, hogy "követni fogsz ezen az úton!" Béjvacs Robespierre, mert az Adri úgy kivág téged innen az első adandó alkalommal, hogy húzhatod haza a kondenz csíkot.
Szóval ez ugyan nem valami nagy "tematika", de eddig hatásosnak bizonyult. Kíváncsi vagyok, hogy Béjvacs koma miként fog dönteni.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.19. 02:55:09

@Elektra1976: Lokinak volt egy elejtett félmondata arról, hogy most lefaragott egy darabot Snezi nagy arcából. Úgyhogy sztm nem véletlenül beszélt így vele. Quasi meg akarta félemlíteni kicsit - sztm nem túl sok sikerrel :)))

Veder1 2015.03.19. 03:36:00

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: nekem is visszatetsző volt Loki viselkedése, főleg mert nem volt elég magyarázata. Amikor részegen rátámadt sezlonyra még nem hiszem, hogy tudatos hergelésből tette, hanem tényleg a Milán feltételezett megsértéséért állt bosszút, amit igencsak túltolt. Szerintem vagy volt valami vitájuk korábbról amit nem mutattak, vagy egyszerűen csak irritálja a csaj személyisége.

melaena 2015.03.19. 07:08:38

@XocoLatte:
en is szoktam morzsolgatni (persze csak egyedul,nem amikor egy faszi beszel hozzam).
attol nem mozogna igy a paplan.
egyertelmuen huzogatta a fitymat.
sztem ott bent a fel brigad sztereoban tolja.

Azert remelem,Milan meg bentmarad egy ideig,mert ekkora retardalt meg nem volt az eden hotelek falai kozott.

Arra azert kivancsi vagyok,mikor fog valaki rajonni, hogy nem petrik meg bence az eros ember odabent,hanem a Pjotr.
Tegnap amikor fekudtek az agyon Nagyapoval,es csak annyit mondott ,nem is kellett semmit csinalni,kinyirta sajat magat ... :D

melaena 2015.03.19. 07:21:12

Az is tok ertheto,hogy Loki bocsanatkerese nem sokat ert.
Nem az agresszio volt ott a problema.
Ha valaki bunko velem,megbocsatok.
Ha valakibol reszegen kijon, hogy egy kutyat tobbre tart nalam,akkor onnantol nincs mirol beszelni vele.

Egyebkent emberileg az a csaj sokkal ertekesebb Lokinal.
Pjotr mellett o a legjobb arc a brigadbol.
Mariannat is birtam sokaig ,de o kezd kifordulni magabol,vagy megmutatni az igazi arcat.

kontratenor 2015.03.19. 07:55:48

@melaena: igen, Pjotrék úgy elismert arcok odabent, hogy nincsenek frontvonalban
de Apolka gyengébb, szerintem nem rajta múlik
Loki meg most úgy csinál meg mindent Pjotrék helyett, hogy közben csökkenget a renoméja, dupla nyereség

Zoe_the_Genius 2015.03.19. 08:29:38

@fosch9: mégiscsak te vagy Loki:))))) alapon jó karakternek tartom, sőt, megfordult a fejemben, hogy válogatásnál már előre gondolnak a hogyvoltra is, mert teljesem ide passzol, sőt a Sezlonyos dumájától kezdve én ezt tényként kezelem, hogy ő itt nyomul. Részegen nem lehet taktikából ilyen ótvar módon viselkedni, sajnos ezt a pia és az ő belső énje volt, remélem visszanézhető ahogy többször fenyegetőleg rámhajolva fejjel mozdul a nagyon kicsi nő felé, kurva nagy baj van annál a férfinál benn, akiből ilyen kijön. Lehet, hogy találgatok, de azért ebben van ráció sajna. Pacsi!

Zoe_the_Genius 2015.03.19. 08:30:17

bocs, ráhajolva, nem rám ugye:-)))

Krétagarbó 2015.03.19. 08:46:00

@Zoe_the_Genius: én azért nem lennék Lokival ennyire szigorú, bár nekem sem tetszett, valóban túltolta, de ez az egy momentum még nem bizonyítja, hogy ő amúgy egy agresszív valaki lenne. Majd a későbbiekben kiderül, hogy van-e ott több ilyen is benne, vagy ez egy elcseszett pár perce volt éppen.

kontratenor 2015.03.19. 08:48:59

@Krétagarbó: Visszanéztem, és a Milán-Loki jelenet nagyon rövidre volt vágva, így nehéz pontosan állást foglalni.
Loki túlreagálta, de jóarc. A tisztességlepra-szöveg kemény.
Milán pedig úgy érthette, hogy fontos neki az emberiség, hogy nem szaporodik? :D

kontratenor 2015.03.19. 08:55:52

@kontratenor: Egyébként simán megbízható gyerek Loki, nőként egyáltalán nincs mit tartani tőle, nem tudom, miről beszéltek. Nekem sokkal antipatikusabb volt Bence néhány esti manővere, mikor pucéran mutogatta a farkát, mintha a fedetlenség ténye már elég ok lenne arra, hogy valami csaj rábukjon, eleinte Botox, később Naomi, vagy aki épp ott van. Botoxszal, akinek gyakorlatilag nem volt esélye elmenni a szobájukból, még erőszakoskodott is. Loki beszólt a csajnak, aztán meg ment volna onnan.

beacska 2015.03.19. 08:59:29

@kontratenor: mondjuk, nekem az volt fura (és itt már elmondtam egy párszor), h Bence nem szólt közbe a Loki-Snjezi szópárbajon...

Gia Gianea 2015.03.19. 09:04:16

Én nem tudom Lokit hova tenni.Mire volt ez most jó?Semmire.Hol védi a Milánt,hol elárulja,hol profi neki a Snezi,hol hulladék.Viharozik egy pohár vízben.

,, 2015.03.19. 09:07:02

én sem igazán értem h mi ez a nagy felháborodás loki körül, csúnyán beszélt egy nővel, és?:O meg "ráhajolt fejjel" ez mit jelent, le akarta fejelni talán?:) felnézni nem tud rá (se szó szerinti se átvitt értelemben):)
Akin a legjobban nevetek most az King Joffrey:))

,, 2015.03.19. 09:08:07

@Gia Gianea: tematikázik:) kíváncsian várom h mire fog vele jutni:)

Mosoly az élet értelme 2015.03.19. 09:14:10

Engem az idegesít, hogy a riport szobában is kamulnak vagy annyira szarulé várják események után.
Loki azt mondta magas labda volt - ergo szándékos , amivel nem is lenne bajom, de akkor legalább előttünk vállalja. És nem kell bocsánatért esedezni. Ő hitt valamit és igen Milán kavart -Loki az ágynál ott kiabálta a számomra érthetetlen nem tudom milyen sérelmek után, hogy EZT KI MONDTA A SEZLONY?? És ennek is volt előzménye.
-Becks fügyitutujgatása egyszerűen hányinger. Én azt hittem síkosítóért nyúl. Az a vicc, hogy sem Bencének sem Adrinak ez nem bántja a szemét.
-Hol volt tegnap Adriiii???? Olyan nincs, hogy a kebelbarinőknek hagyná mosatni védett kis lomposát.
-Mi az, hogy csapategység??? Valaki világosítson már fel. Mit művelt Adrika mikor fosott a segge a kieséstől? Még búcsú monológot is tolt- Milányka csak próbált tematikálni, de sajna szürke állomány hiányába neki ennyire futotta.
És tényleg mekkoraaa ge..i mert próbálta menteni a seggét.
Mikor Becks azt ecseteli, hogy ha kicsiny (nem is kicsi) párjával megbolygatják az egyértelmű közgyülőlet és kibaszás áldozata lesz .- az mi ha nem azt jelenti hogy ne engem hanem a másik 4fiút baszd innen ki.
Ezek meg megsértődnek mert védte a seggét. Ugyan ezt csinálta volna mind, ha ennyire ráparázott volna.Amúgy nem bírom Milányt, de ha őt innen kibaccák mi lesz nekünk az emberIségünkel??? :D

kontratenor 2015.03.19. 09:14:22

@beacska: igen, ez - és a szavaid súlya - is meggyőző volt :D

kontratenor 2015.03.19. 09:15:49

@Mosoly az élet értelme: Adri Apolkával a földszint hátterében heverészve beszélget

kontratenor 2015.03.19. 09:18:04

@Mosoly az élet értelme: ja, és Patrik a passzivitásával a pandórán szerintem óriásit hibázott:
épp kezdte kivételesen Bence használni az agyát, hogy hopphopp, Loki felé való megbízhatatlansággá is lehetne terelni Milánt ekéző sztoriját, ő meg nem állt mellé, pedig fontos lett volna és alkalmuk is adódott

Mosoly az élet értelme 2015.03.19. 09:18:28

@kontratenor: e végig?? Milány magyarázkodása alatt - Aztán a lerészegedés alatt- aztán a fürdőszobánál is??

kontratenor 2015.03.19. 09:20:15

@Mosoly az élet értelme: Van ilyen, múlt héten Mariann tűnt el két napra.

XocoLatte 2015.03.19. 09:21:14

Lokiban kicsit összekavarodtak a tematikai szálak: Nóri párként való megtartása, egy nőnemű B terv kidolgozása, új hím maga mellé állítása (persze képletesen) és ezzel saját túlélésének bebiztosítása (rövidtávon mindig az aktuális hetet kell túlélni, a világ legfaszább stratégiája is kanyilót ér, ha az adott pénteken elvérzik egy nüansznyi hibán).

Gergőt erősen maga mellé állította, ez a hét legfontosabb feladata volt. Gergő számára tegnap tálcán kínálta Milán fejét, amit Gergő szépen el is fogadna, ha csavarmentes kiválasztó következne péntek este, Snezit elfogadja párként. Loki tragédiája lehet, hogyha Nórin múlna, Gergő mellé állna be, és Loki Milán lecserélését Snezi vonatkozásában teljesen elkefélte. Botox-szal való pislákoló reménye is felejtős. Szóval, ha Loki túl is éli a péntek estét (90%), jövő héten egy új lány és a lányok választási lehetősége mellett már pár nélkül találhatja magát.

Mosoly az élet értelme 2015.03.19. 09:21:57

@kontratenor: teljesen egyetértek!!! De akár mennyire is hajtották volna Lokit az "őszinte" (és ez most egy Austin Powers"" )véleményformálás irányába, még ki sem magyarázta, de már fordultak vissza Milányra. Félnek tőle! Kár, hogy Bence nem lovagolt a témán!

Mosoly az élet értelme 2015.03.19. 09:26:46

@XocoLatte: érdekes, amit leírtál. És azért küldte vajon Nórit Gergővel, hogy kémje lehessen?
Csak mert Ivar azóta meglehetősen érdekesebb (standard állapotából mondjuk nem volt nehéz) és talán ezt a Béjvacsfiú hozta ki belőle.
Mondjuk azért én nem bírtam volna ki pofánröhögés nélkül Milányt, ahogy arra kéri válassza őt Loki helyett :D

kontratenor 2015.03.19. 09:28:40

@Mosoly az élet értelme: Ja, valszeg hétvégén, utólag riportolnak. Milány orra csúcsán már barnára száradt a másnap piros ragyája pölö.

kontratenor 2015.03.19. 09:29:41

@Mosoly az élet értelme: Én nem is bírtam. Kézzel az arcom előtt kínoskodtam végig. :D

kontratenor 2015.03.19. 09:31:14

@Mosoly az élet értelme: Szerintem okos dolog volt Nórit küldeni. Az előzmények okán ha kettőt viszel, érdemes egyet mellette, egyet ellene. Mint ultiban.

2015.03.19. 10:05:30

@Elektra1976: ezzel egyetértek,
a tovább gondolás ellen protestáltam :)

2015.03.19. 10:13:41

@foxglove (F6): @Krétagarbó: pontosan ennyire kell ezt szigorúan és komolyan venni

aki pedig egy snezit többre tart lokinál azt gondolom h nincs is miről beszélni sőt hangosan felröhögtem

mézescsók 2015.03.19. 11:10:29

@Ditti82: Loki 21 éves volt, amikor meghalt az apja. Pedagógusi fizujából az anyja nem tudta eltartani a három gyereket (Loki + 2 lány), ezért abba kellett hagynia a tanulást és dolgoznia kellett, ezért vállalt el mindenfélét
.@vastyúk is ..: Hogy most miért akar Adri mellé állni, azt nem tudom, de az első napján azt fejtegette Petinek, hogy az erős párokat kell szétugrasztani, mint Patrik-Adri, Bence-Botox.
@beacska: Én inkább szánalmasnak láttam, főleg azzal a csapategységes dumával. Kit néz hülyének, a társait vagy minket? Amúgy egy szívószálat nem bíznék rá, nemhogy a titkomat vagy a tematikámat.@tomfree: pontosan rávilágított, hogy miért.
süti beállítások módosítása