Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden Hotel 3x14 - Adrienn szellemi képességei suták (18+)

2015. március 13. 08:07 - sixx

 screen_shot_2015-03-13_at_5_36_43.png

Gólem rettentő délutánt ígér, drámát, és olyan bejelentést, hogy lefossuk a bokánkat testületileg. Mindezt egy zöldeskék abroszban, amit az Így rendezzük be Shrek kedvenc kisvendéglőjét katalógus negyedik oldalán láttam legutóbb. Én hiszek neki, mert nagyon határozottan csapkodja a tenyerét egy súgókártyával. (Órák száma: egy.)

Odabent reggel van, Pjotr már zuhanyozni sem hagyja a csöcsét nem mutogató (ejnye) Topolt, és a víz alatt is csókolgatja a fejét, Albina meg nagyjelenetet rendez Bencének, sírással és remegő ajkakkal fűszerezve, meglásd, engem tesz ki innen a táncos bula, mert senki nem szeret itten. Bence szerint az is megoldás Snezinek, hogy kibassza Adrit oszt kalap. Albina erre felkúrja az agyát, nem lehetsz ennyire ostoba, de Nerobolon hizlalt izomtömeg, Milán az, akit a farkánál fogva tud vezetni körbe-körbe, mér’ állna az alkoholista futballer mögé?

screen_shot_2015-03-13_at_5_59_08.png

Topol és Adri a teraszon beszéli meg a Snezi oszt ki a faszt választ-dilemmát, de nem jutnak sokra, Adri nem fog szomorkodni, mondja, inkább vidám arcát mutatja, isten irgalmazzon nekünk. A nappaliban Snezi a lába közé szorított párnával fekszik (bizsereg a pecek?) és hogy ne legyenek erotikus gondolatai, Milánal beszélget, akitől nincs nő, aki nedvesedne, mert az ostobaság szó mellett az ő képe szerepel a szótárban. Fajin vagy, mondja Snezi, de ha kiválasztalak, oszt két hét múlva jön valami bula, dobni fogsz. Milánnak ez meg sem fordul az agyában, mert egy biztos párt akar magának, hogy a játékra koncentrálhasson. Albina mellett ugyanis leépül, és már aludni sem mer. Ezt speciel meg tudom érteni, én késsel a kezemben mernék oda befeküdni csak.

screen_shot_2015-03-13_at_6_03_29.png

Megszólal valami rapsláger, Snezi az égbe dobja a lábát, majd elkezd twerkelni és spontán táncórát tart Pjotrnak és Bencének.

Mariannal úgy vagyunk, mint két pár, de a bosnyák vonal Sneziben jobban megmozgatja a fantáziámat. (Bence)

shake.gif

Zoë löevelet hoz, tenkjuverimacs, mondja Pjotr, Snezi fogadóórát tarthat a terasz hányásmentes részén, a függőágyban. Snezi egyelőre úgy gondolkodik, hogy most egy erős csajt kell kiejtenie, mert a játék folytatását illetően az az üdvözítő. Milán és Albina az audiencia előtt egyeztet a követendő taktikáról, és elhangzik ez itten:

Megmondtam neked kerek perecen, hogy veled nem baszok ki. (Albina)

Ha valaki lerajzolná/megfotósoppolná, ahogy Albina kerek perecen megmond, nagyra értékelném. Na, akkor Snezi fogadóórája:

  • Albina: biztos párért jöttél be, Milánt be lehet folyásolni bizonyos szintig, maradok mellette, nekem a lóvé kell. (Snezi hallgat)
  • Topol: nem akarok kampányolni Pjotrért, jóban vagyok vele, nem akarlak befolyásolni. (Snezi megígéri, hogy nem bassza ki Topolt)
  • Adri: egy hetet kérek, hadd ölelgessem Beckset, de nem megyek le kiskutyába. (Snezi hallgat)
  • Botox: jóban vagyunk, érezzük a közös hangot, én Bencével akarom folytatni, és Milán téged akar. (Snezi hallgat)
  • Ivar: nem örülök a feladatnak, nem fogom fikázni Lokit, nincs köztünk érzelmi szál. (Snezinek nem mindegy, ki mögé áll)

Ivar annyira megijed a beszélgetéstől, hogy kiegyenesedik a frufruja, és Lokinak aszongya, hogy Snezi aszonta, hogy valamelyikük hazudik, hiszen Ivar tartja magát a céges policyhoz, és mindenkinek aszongya, hogy megbízik Lokiban, Loki viszont fűnek-fának aszongya, hogy nem bízik Ivarban. Loki erre nem válaszol tisztességesen, mert kavarja a szart. A nappaliban össztánc, úgy látszik, Snezi képessége átveszi Topol hangja helyét a népi szórakoztatásban. Volt táncpárbaj is, boys vs. girls természetesen, hiszen itt ez dívik, a faszik szívesebben táncolnak egymással, mint nőkkel. Loki szerint kritikán aluli volt a buli, ezt az előadást nem lehet elpasszolni a Kék Osztriga bárba esti programnak.

screen_shot_2015-03-13_at_6_36_25.png

Zoë hoz egy löevelet, mert túl nagy a jókedv. Húznak tulajdonságokat, és ahhoz keresnek lakót, menten kezdünk a legbutábbal, aki Albina szerint Milán, de meg tud változni. Snezi szerint Botox is buta, mint a főd, de Milán ostobább. Milán inkább figyelmetlennek mondaná magát. Beck lovagias, nem akarom megbántani Milánt, én vagyok a legbutább. Mivel a konszenzus Milán, megtapsolják. Mármint azt, hogy ő a legbutább. És Milán is tapsol.

Milán most már nyilvánossá vált nekem, hogy ideig-óráig való. (Albina)

A legsótlanabb Ivar lett mindenki szerint, fasza kis játék ez, lehet egymást bántani keményen. Pjotr lát benne sót, de nem eleget. Ivar bőg, amit kétszínűségnek tart Pjotr. Ivar beismeri, hogy ő a sótlan. A legkétszínűbb jelző Albinára kerül, a legnaivabb Milánra, akit Loki balféknek titulál.

Isten nem ver bottal, csak engem néha Milánnal. (Loki)

A játéknak hirtelen vége lett, pedig kurva sok tulajdonság volt még, és érdekelt volna, mit kapnak a többiek.

screen_shot_2015-03-13_at_6_45_50.png

Snezi kora este Milán előtt sminkel, és közben magyaráz neki, vigyázz már a szádra, baszki, és ne pofázz összevissza. Milán nem bízik Sneziben, Snezi meg titokzatosan applikálja az alapozót alpári ábrázatára, ágyéka ágyú, ajka ájult, álla akaratos - alattomos, akaratos arccal akarja alakítani alibi áldozatát állandó alkatrésszé. Este megjön Gólem és a kanapéra rendeli a népet, amitől Becks megijed, érthetően. A tökéletes jelző kimaradt a szórásból ma, ezért jöttem, mondja Gólem. Kicsit baszogatja Milánt, majd kihívja maga mellé a valamiért bohóckurvának sminkelt Snezit, na, mondjad csak megfelé most, ki az a két faszi, aki közül választasz pénteken! Nagy geciség, nem is volt még ilyen, de ha csúcsra kell járatni a drámát, a TV2 szerkesztői nem ijedősek hálistennek. Hát Milán és Becks. Összeomlás.

A bejelentés után Adri pont úgy reagál, ahogy azt előre borítékolhattuk: sírás, nyálbuborék fújása, hörgéses, hüppögős hiszti, torz arcú üvöltözés, bosszú kívánása, büdösfaszszopókurvacsicskageci. Topol nyugtatná, Beck magyaráz, térj már magadhoz, ne hisztizz, mert úgy csak sokkal szarabb lesz, és magadra vonod a bajt, mindez hiába. Ivar sem segít a dolgon, egyet szól csak be, mire Adri elküldi a faszba, ne ugassál má’. Botox a seggébe tangát húzó Snezivel beszélget fahangon, én szeretem Beckset, meg Adrit is, de csak egymással foglalkoznak, ez egy ilyen buli. Adri a riportban is sír, micsoda rohadék egy geciputtony ez a nő, hogy tehet ilyet. Egy vödör víz nem ártana neki. Albinát bezzeg csak Milán vigasztalja, nem is hisztériázik, amúgy is ki akartatok innen tenni, faszomat se’ érdekli már ez. Fatalizmus rulez.

screen_shot_2015-03-13_at_7_00_32.png

Snezi beleun a közellenség szerepbe, és összehívja a lakosságot, rövid fórum gyön, mindenkit kérek, hogy ne basztasson, döntöttem, ez van, majd holnap választok, ne helyezzetek nyomás alá, ne kérdezgessetek, oszt kalap. Én innentől csak azzal foglalkozom, aki pozitív energiát sugároz, azaz Botoxsszal, mindenki más meg leszophat. Pjotr ezt úgy értelmezte, hogy Snezi nem megy majd szembe’ a közakarattal, és Milánt választja, de ha mégsem, akkor meg egy zseni, aki még őt is megvezette. Snezi megjegyzi, hogy ha a két nap alapján nem vették le a többiek, hogy ő milyen játékos, akkor ő itt a legokosabb és legerősebb. Becks rámutat, hogy inkább a legvédettebb.

screen_shot_2015-03-13_at_7_14_43.png

Snezi ezután Milánnal ül le, és szerintem világosan és jól érthetően közli vele, hogy be fog állni mögé csak bízzon benne, de Milán olyan részeg már ezen a ponton, hogy nem tud egy értelmes mondatot sem összerakni, nem mintha józanul összejönne neki. Snezi egy ponton igyekszik motiválni is, hogyaszonygya:

dugd már vissza a szőrt a seggedbe

amiről nem is akarom tudni, hogy mit jelent.

screen_shot_2015-03-13_at_7_30_39.png

Ha valaki azt hitte volna, hogy Adri ezt követően annyiban hagyja a dolgot, és az este Snezi bejelentéséről szól, az nagyobbat téved, mint a Questor 6,55 százalékos hozamának bedőlő kisbefektető, mert az ostobenkó liba fogja magát, kiáll mindenki elé, és a lakosság hallható nyögései közepette tart magának egy gyászbeszédet, amire a VV4-ben csak annyit mondtak Alkoszék, hogy vígszínház bazdmeg.

Örülök, hogy megismertelek Patrik, és örülök, hogy ilyen sok jó érzést okoztál nekem.

Pjotr röhögve mondja a riportban, hogy ez a nő hülyébb, mint a Győzike és Éden Milán kereszteződéséből származó utód akit Jimmy fia Krisztián nevelt fel, és hozzáteszi, hogy

Adrienn szellemi képességei suták.

screen_shot_2015-03-13_at_7_33_10.png

Este Albina valamiért felfekszik egy asztalra, és onnan mondja a teljesen széjjelcsúszott Milánnak, hogy őt más nem érdekli, csak a bentmaradás és Milán. Pjotr altató éneklésére kéri Topolt, és ez az a pont, amikor többet nem tudok elviselni ebből az adásból.

Az megvolt, ahogy Bence egy szál faszban terrorizálja a lakosságot?

Címkék: 18+ éden hotel
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hannamontanna 2015.03.13. 08:12:35

Köszi! Eskü muszáj olvasni hogy értsem - is, meg hogy szórakozzak :-D -, mert nézni nem elég. Mindenki egyszerre beszél.... Ez a Sneci lehet hogy unszimpatikus nekem. Vagy csak taktikázik.

2015.03.13. 08:25:56

alliterációért külön köszönet

jófej házisárkány 2015.03.13. 08:27:27

Jajj, remélem Adri megy haza, nagyon nem csípem az ilyen hisztis libákat. Meg úgy megnézném az arcát az Éden Éjjelben, mikor majd Patrikot nézi, ahogy rámozdul minden bigére :)
Ez a Sneci meg irtó magabiztos, de ha nem lenne védett, akkor ő sem beszélne ilyen magas lóról. Amúgy mindig úgy félek, hogy hasra esik, mert azok a gigantikus mellek előrebillentik.
Nem értek a műcickókhoz, de nem fáj a háta?

jófej házisárkány 2015.03.13. 08:28:42

@hannamontanna: Én is alig várom a másnapi posztot, az legalább vicces. Az a baj, hogy a műsor alatt nem tudom olvasni a kommenteket (nem úgy, mint a valóvilágnál), mert akkor folyton lemaradok :(

Bukfiúrfi 2015.03.13. 08:31:25

Ha Snezinek van egy csepp esze, akkor robbantja a szerelmespárt.
Ez egy játék, nem csak nyaralni mentek.

hannamontanna 2015.03.13. 08:31:40

@spaletta (jófej házisárkány): Hát a műsor alatti netezés felejtős nekem is :-)
Amúgy én teljesen arra számítottam tegnap, hogy már lesz a kiválasztás... öö nem. A mögéállás. Valamit nagyon benéztem.

Ditti82 2015.03.13. 08:32:28

@hannamontanna: Tematikázik. Csak precízen! ;)

Natura Qua 2015.03.13. 08:39:46

Figyelte valaki a műsor végén feltett quiz kérdést? Reméltem sixx megemlékezik róla. :)) Így hangzott: Mi történik a kiesett játékosokkal? A) hazarepülnek B) bebábozódnak :D:D

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.03.13. 08:40:24

Adri bőgve ássa a saját sírját, miközben Naominak már rég Lokit kéne puhítania, hogy mögé állva őt válassza. Csak ennyire nem érti egyik sem, hogy mit is jelent a "tematika".

bendeguzhanna 2015.03.13. 08:43:20

azért az oroszlán ac amit magára is tetováltatott snezi jól kijön rajta, perpil ő a védettség és csöcs királynő és már az alattvalói könyörgés is derogál neki, kinevezi milánt privát udvari bolondnak és hetente egy királynői táncot dob a nyomorultak elé, hogy méltón csodálhassák és ünnepeljék érte

hannamontanna 2015.03.13. 08:47:00

@Natura Qua: :-DDD igen. Fel is röhögtem, hogy : ja, de jó lenne ha bebábozódnának!

Morfologista 2015.03.13. 08:50:37

Az megvolt, hogy az Éden éjjelből megtudtuk, Adriról, hogy szereti az anált, ha jól elő van készítve, Nórika viszont elsőre nem értette miről beszélgetnek ezek ott? Az hatalmas volt.

A játék szempontjából is érdekes jelenet volt az éden éjjelben, amikor Adri - miközben a szobában siratta magát - beszólt Topolnak, hogy mekkora geciség, hogy neki kell hazamennie, amikor ő annyira szeretne még maradni, míg Topol aki kurvára haza akar menni, ő meg bentmarad. Topol erre kiakadt, és elárulta Adrinak, miközben vígasztalta, hogy Topol első gondolata az volt - amikor meghallotta Snecitől a két nevet - , hogy ő fog beállni Becks mögé, de már nem gondolja így, mert felelősséggel tartozik Pjotr-ért, és ezért nem teheti.

Ezek után nem lennék meglepve, ha Topol mégiscsak beállna Becks mögé, hiszen neki kvázi védettsége van Snecitől, így "kényszerítve" Sneci-t, hogy Milán mögé álljon.

Amit tudunk: Sneci 4x is elmondta Topolnak, hogy nem akarja őt kiejteni.
Sneci egyértelműen levezette, hogy Naomi-t nem akarja bent látni, és Becks az akivel együtt tudna lenni a játék végéig (bár az is lehet, hogy Adri-t nem akarja bent látni, és Milán az akivel végigvinné a játékot, ezt még nem tudom ) :)

Natura Qua 2015.03.13. 08:50:59

@hannamontanna: a szerkik apró poénjai :D:D

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.03.13. 08:55:14

@Morfologista:
Ennek a kombinálásnak azért "lehet", hogy jobban örültem volna a műsorban, mint a Loki szerint is vállalhatatlan, spontán "táncpárbajnak"...

mistercarpete 2015.03.13. 08:59:11

Adrinak a szeles szaja meg az orcaja elegge emlekeztet Jokerere a Batmanbol

Morfologista 2015.03.13. 08:59:30

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Szerintem is fontos jelenet volt, hiszen megmagyarázza Topol búvalbaszottságát. egy-kettővel ezelőtti adásban volt Topolnak az elszólása, hogy innen nehezebb kiesni, mint bent maradni. Most meg ez, hogy Adri is úgy tudja Topol menne már haza. Tehát Topol valóban nem érzi jól magát odabent és ez kurvára látszik is rajta. Másrészről taktikailag sem utolsó, hogy Adri védelmében Topol állna Becks mögé.

Az eddigiekből össze lehet tenni, hogy Sneci a között vívódik, hogy kitegyen-e egy olyan csajt, akit erősnek/ellenszenvesnek tart, vagy beálljon-e a mögé a srác mögé, akivel el tudja képzelni a játékot a végéig. Ezért írtam, hogy szerintem Naomit akarja kitenni, de legszívesebben Becks-szel játszana.

Schwabica 2015.03.13. 09:02:26

Azt nem értem, hogy miért nem jutott eszébe egyik csajnak sem, hogy elkezdjen egy másik pasit keríteni, aki mögé nyugodtan beállhat? Sírás helyett Adrika győzködhette volna pl. Lokit, aki szívesen lecserélné Ivart, hogy átmenetileg alkossanak egy párt, aztán a következőnél visszamenne Becks mögé, Loki meg kaphatna valaki újat. Naomin csodálkozom, azt hittem neki eszébe jut Loki "szabad kapacitása". Vagy csak nem mutatják?

Ditti82 2015.03.13. 09:02:56

@Morfologista: Hm... Hm! Nem hangzik rosszul.

sylerolam 2015.03.13. 09:04:46

@Morfologista: Kár, hogy az előzetesből kiderült, hogy milyen sorrendben mennek a lányok a párválasztón. Jó volna, ha egyszer a védett választana először. Az is érdekes lenne, ha mondjuk Milán mögé beállnának hárman, akkor mi történne. Új párválasztás? Kiosztják a nem védett lányokat? Érdekes, amit írsz, de attól félek, nem lesz nagy meglepetés, mindenki beáll a sajátja mögé és legfeljebb Albina húzhat 19-re lapot és beáll Loki mögé.

Morfologista 2015.03.13. 09:07:31

Igen. Én is sajnáltam, hogy ellőtték azt, hogy Sneci marad a végére. Simán megcsináltam volna, hogy Snecit küldöm negyediknek, Adri és Naomi előtt, amikor még (feltehetően) Becks és Milán szabad. Utána a maradék két csajt. Az vicces lenne.

Falatkányi 2015.03.13. 09:08:30

@Morfologista: de azert Patrik is elmondta neki nem egyszer, h bosszubol kirakna mihelyt tudja. Ez nem zavarja a csajt?

Morfologista 2015.03.13. 09:10:16

@Falatkányi: Patrik csak Adriért játszott, szerintem. Ha Sneci kitenné Adrit, kb két percig gyászolná, utána rárepülne a gumilabdákra, és ezzel szerintem Sneci is tisztában van.

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.03.13. 09:12:20

@Schwabica:
Csakhogy ez veszélyes játék lenne Lokinak, mert elég esélyes, hogy két csaj után most már pasi jön, és ha Adri elvonul Becks mögé, neki kéne tepernie az új csajnál, amit biztosan nem szeretne. Lehet, hogy utálja Nórit, de még vele is biztosabb a játéka, mint ha magnak maradna.

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.03.13. 09:14:52

@Falatkányi:
Zavarná, ha nem bízna benne, hogy jövő héten a fiúk lesznek többen, és az új érkezőt maga mögé állítva röhögve rakhatja ki a focistát a bosszújával együtt.

Almeron 2015.03.13. 09:16:27

Nagyon szuper volt a tegnapi adás. A múlt heti vergődés után nagyon izgalmas volt nézni, hogy egy aktív, gondolkodó játékos mennyire fel tudja kavarni az állóvizet.

Szerintem a mai párválasztón Snezinek Adrit kellene kiejtenie, sőt véleményem szerint őt is fogja kiejteni, főleg mert Patrikkal stabil párt alkot, de Adri minősíthetetlen viselkedése miatt már nincs meg a többi játékosban a szimpátia az Adri-Becks páros irányt. Adri kiejtése így maximum Becks-nek és Bencének okozna bármiféle sértettséget, de Bence hamar túllépne rajta, főleg, mert a párja Mariann jó viszonyt ápol Snezivel.

Ugyanakkor érdekes volt a 10 perces különbeszélgetések is. Snezi nagyon okosan manipulált mindenkit. Apolkának megígérte, hogy nem ejti ki, amitől láthatóan megkönnyebbült, így szerzett egy jó pontot a Peti-Apolka párosnál. Marianna ugye a fő szövetségese lett Snezinek, amit taktikai szempontokból rá is erősített egy későbbi beszélgetés során.
Nórinál szépen megkavarta a sz*rt, ami egy újabb koporsószög a Lokival való viszonyában :)
De főleg az Adrival történ beszélgetés volt érdekes. Tulajdonképpen az elhangzott szöveg lényegtelen volt (ezzel az erővel az időjárásról is beszélhettek volna), viszont egyedül Adri volt, aki nem ült/ülhetett mellé a hintaágyba, illetve vele nem beszélt semmiről, hanem csak végighallgatta Adri mondandóját.

Szóval, ha ma kirakja Adri szűrét akkor nagyon jól csinálta.

XocoLatte 2015.03.13. 09:17:01

@Schwabica: Az adás legvégén, amikor a játékosok nyugovóra térését mutatták, nekem feltűnt, hogy Loki a nappaliban kanapén aludt el és Naomi mellé kuporodott egy takarót terítve magára.

Schwabica 2015.03.13. 09:17:03

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Azért én próbálkoznék a lehetetlennel is, ha mindenáron bent szeretnék maradni...

Schwabica 2015.03.13. 09:18:41

@Almeron: Egyetértek. Kíváncsi vagyok, meg meri-e lépni.

Schwabica 2015.03.13. 09:20:21

@XocoLatte: Igen, Naomi túl nyugodt volt, lehet, hogy már régen lezsírozott mindent Lokival, csak a nézőknek nem mutatják, hogy izguljunk egy kicsit... :)

Almeron 2015.03.13. 09:22:01

@Morfologista: Snezi legszívesebben Peti párja lenne, mert őt tartja a legalkalmasabbnak. De túl stabil a viszony Topollal, így nem célszerű bolygatni.
De, amennyiben Topol lenne olyan ostoba, hogy Patrik mögé állna, bízva, hogy Snezi nem ejti ki, akkor az valódi öngyilkosság lenne. Snezi nyugodt szívvel ejthetné ki, nagy értetlenségek közepette, mert ígérete akkor volt érvényes, ha Peti mögött maradt volna.
És a többi játékos is Topolt okolná saját hülyesége miatt, köztük a párja Peti is.
Nem hiszem, hogy ennek a felvetésnek van értele.

XocoLatte 2015.03.13. 09:23:44

@Almeron: Az újonnan, vélhetően szerkiktől kapott küldetéssel érkező játékos mennyi segítséget kaphat előre, pl. láthat korábbi felvételeket, vázolja valaki számára az alapvető szitut, vagy vakrepülés és egy feladat amivel beküldik?
Snezi bármennyire is rafkós, nekem mostanra azért gyanús lett, hogy "túl" okosan játszotta ezt a 2 napot, ami legalábbis furcsa volna valamennyi előzetes felokosítás nélkül...
Ciciktől és lapos popótól függetlenül, impresszív a csaj, szívesen beszélgetnék vele egy vacsora alkalmából.

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.03.13. 09:24:46

@Schwabica:
A nem-lehetetlen Adrinak, ahogy erre többen is utaltak már, ha Naomi is odaállna Loki mögé, és ez Adri seggét is megmentheti. Ha Snezi csakazért is Patrik mögé áll Adri mellé, akkor Milán szabad játékos lesz, és Adri szerintem még választhatja őt (ő ugyanis nem "szabad akaratából" kockáztatta a helyét, hanem a védettség miatt kell kiállnia Patrik mögül. Utána Loki választana Naomi és Nóri közül (Naomit), és hopp, mindenki heppi :) , Nórit kivéve, de őt meg leszarom.

Falatkányi 2015.03.13. 09:25:12

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): igaz. De nem tudja, hogy ebben a jatekban barmi megtortenhet? :) :P

Falatkányi 2015.03.13. 09:27:05

@Almeron: nem hiszem, hogy Topol barmit csinal Peti engedelye nelkul, tuti hogy ezt a fiu nem hagyna.

Morfologista 2015.03.13. 09:27:30

@Almeron: Amennyiben viszont Topol tényleg haza akar menni, teljesen érthető húzás lenne.

Morfologista 2015.03.13. 09:30:55

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Szerintem Loki Naomit hamarabb hazaküldené, mint Nórit.

Almeron 2015.03.13. 09:32:24

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Snezi okos játékos. Több értelme van benntartani a közutálatnak örvendő Naomit, mint kiejteni. Ha Naomi bennmarad, akkor saját magát hozza előnyös helyzetbe.

Amit viszonyt hiányolok, az egy Snezi-Loki beszélgetés részletei. Több alkalommal mutattak vágóképet, hogy négyszemközt beszélgetnek, de egyszer sem láttuk/hallottuk, hogy miről.
Szerintem Naomi segge be van védve, nem Milán mögé fog beállni. Ha mégis, akkor Snezi mégsem akkora játékos :)

Almeron 2015.03.13. 09:34:22

@Morfologista: Akkor Snezi kapna egy erős párt Peti személyében. Az se lenne rossz.

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.03.13. 09:34:54

@Morfologista:
Szerintem nem. Nóri mellett csak a hála tartja, hogy Dominikkal szemben őt választotta, noha Nóri egy félszemű menyétet is előbb választott volna, mint a Zoolander-klónt, egyébként utálják egymást, mint a szart.

Tizenkettő 2015.03.13. 09:34:55

Ha működne a csapat ami valójában nem, akkor simán át tudnák venni ebben a helyzetben az irányítást Snezitől, és Albinát garantáltan kirakni. Annyit kellene csinálnijuk, hogy Adrinak tudatosítani kellene Milánban, hogy Albina ki fogja rakni, csak idő kérdése, és segítsen neki. Adri beáll Albine mellé Milán mögé, és Snezi így kénytelen a szaban helyre Becks mögé állni, a választás azonnal az ő kezükben van, pontosabban Milánéban. Bár nem tudom a kettő közül melyik a rosszabb. Talán Adri legalább nem szarkeverő és kiszámíthatatlan. Snezi tuti Adrit akarja kirakni. Nyilván azért is mer beállni Becks mögé mert abban bízik, hogy a következő aki beköltözik az fiú lesz, így nem kell Becks bosszújától félnie.

LoLa 2015.03.13. 09:37:03

Albinára felesleges egy védettséget pazarolni. Annyira elvágta magát mindenkitől, hogy bármikor ki lehetne szórni. Most még bepróbálkozhat Lokinál, de az se tartana sokáig. Adri kidobására viszont ez a legjobb alkalom, Patrik a látszat kedvéért duzzogna egy napig, valójában megkönnyebbülne.
Akármelyiket választja végül, az a következő körben repül, amint bejön egy kicsit is alkalmasabb hím, Sneci rögtön leváltja. Az előzetes szerint már a párválasztón is fekete özvegynek öltözik.

jo.e 2015.03.13. 09:38:15

@Schwabica: Ez nekem is eszembe jutott. Ennyire nem lehetnek hülyék. Na jó, lehetnek. Adri annyira szánalmas volt az "én esek ki, én esek ki" kezdetű verssel. Valaki írta fentebb, h. lehet, h. csak nem mutatták a próbálkozást. Azt mondjuk, h. kinek kinél lenne esélye nemtom.

jo.e 2015.03.13. 09:44:34

Szerintem Naomit kéne kitennie. Becksszel nem sokra menne. Pár napig biztos tartana azért a durci. Persze, ha most fiú jön be akkor mindegy is, de mi van ha nem?

1 kínzó kérdés:
Mi lenne akkor ha Nóri és Naomi beállna Loki mögé. Snezi meg Adri és Beckshez. Akkor Adri repülne, Loki választana -> 1 csaj repül + Milánnak nincs párja -> repül. Ez lenne az igazi vérengzés :) Vagy ezt tiltja a szabályzat? Szerintetek elvileg lehetne ilyen?

mercsi 2015.03.13. 09:50:55

sixx köszi a posztot! az alliterációért külön pacsi!
mennyi esélyt látsz arra, hogy az Éden Éjjelekről is írj ezekben hogyvoltokban? csak azért kérdem, mert most már szoktak benne lenni új bejátszások is, amiket a 20:20-as adásban nem adtak le, és azok is aranybányák! :) szerintem Berki tegnapi Éden Éjjeli öltözete szintén megérne egy képet :D

Gonosz törpe 2015.03.13. 09:51:04

Eccerűen senki ne álljon Milán és Patrik mögé. Jön Sneci, beáll - mondjuk Milánhoz. Most két fiú mögött is két-két lány van. Választanak, két szabad lány megmarad, és Patrik is szabadon.
Ezután Patrik választja a két szabad lány közül valamelyiket. A másik pedig kiesik.

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.03.13. 09:51:27

@jo.e:
Szerintem nem. Ebben az esetben valószínűleg felajánlanák a kieső helyen levő lányoknak (részemről Nórit mondanám ebben a helyzetben Adri mellé), hogy beálljanak Milán mögé, és akkor Milán választana valószínűleg Adrit, már csak Becksszel való haversága miatt is.

XocoLatte 2015.03.13. 09:57:09

@Gonosz törpe: Ott van hiba a fejtegetésedben, hogy a beállási sorrendet a szerkesztők kontrollálják és a védettséggel rendelkező lány utolsónak marad.

jo.e 2015.03.13. 09:59:34

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Az É.H-ben bármi megtörténhet :) de olyan még nem volt, h. a párválasztás (kiesés) után még mehettek ide-oda. Na, esete meglátjuk.

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.03.13. 10:02:35

@jo.e:
Olyan sem volt még, hogy párválasztás után szabad emberek legyenek, akiket nem választott senki :) . De ez ugye az ÉH, ahol bármi megtörténhet... meg annak az ellenkezője is :) .

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.03.13. 10:03:59

@XocoLatte:
Ebben az okfejtésben nem számít, hogy Snezi mikor választ, mert őt köti, hogy csak Milán és Patrik mögé állhat.

Gonosz törpe 2015.03.13. 10:04:20

@XocoLatte: Persze. Jön Sneci - utolsóként - és azt látná, hogy két fiú mögött is két-két lány van.
Hol itt a hiba?
(Ott, hogy nincs ennyi eszük.)

XocoLatte 2015.03.13. 10:09:22

Már elnézést, de miért lenne okos húzás bármelyik csajtól, hogy csak hogy egy perc hírnevet szerezzen a costa rica-i éjszakában, egy csapásra második (vagy harmadik) csajként önként essen ki, és ejtsen ki egy fiújátékost is? Ez nettó hülyeség volna. Snezit pedig max egy másodpercre zavarná meg, ő maradna, még akkor is, ha minden csaj Patrik mögött is ácsingózna.

2015.03.13. 10:11:33

@XocoLatte: sztem bénák lesznek és beállnak a saját párjuk mögé

nyílegyenes labirintus 2015.03.13. 10:15:43

Tessék, Albina kerek perecen megmondja: kepfeltoltes.hu/150313/albina_kerekperec_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

5percnél nem szánok rá több időt, pláne, hogy ma kiesik...

losik 2015.03.13. 10:16:50

Elméletileg az van, hogy akinek nincs párja a párválasztó után , az kiesik. Lehet a fentebb fejtegetett esetben többen esnének ki. Minden megtörténhet.

Amúgy nekem az a forgatókönyv is eszembe jutott, hogy ha Snezi megbízik Milánba, akkor megteheti, hogy most Patrik mögé áll, és jövő héten meg bárki jön be megy Milánhoz, és "végigviszik". Amikor ott beszélgettek a "megbízok benned, megbízol bennem" résznél, nekem ez ugrott be. Persze erre a dologra nem feltétlenül Milán a legalkalmasabb játékos.

Gonosz törpe 2015.03.13. 10:19:10

@fosch9: Így lesz. És emiatt már most tudhatjuk, hogy vagy Naomi, vagy Adrienn fog kiesni.
A másik változat szerint bonyolultabbá, érdekesebbé válhatnának a viszonyok.

Hermesz Konrad 2015.03.13. 10:24:29

nekem szimpatikus Snezi, de szerintem a hét végére kicsit túltolta a hatalmaskodást. Becks jól rámutatott, hogy a védettség nagy fegyver a kezében, bár igaz, hogy nem hülye a csaj. Viszont vigyáznia kell, mert ha a többiek megutálják, vagy mindenki túl erős játékost lát benne, akkor könnyen ellen fordulhat mindenki, és akkor ki fogják rakni előbb-utóbb.

2015.03.13. 10:25:28

@Gonosz törpe: a közutálat miatt inkább naomit mondanám sztem őt jobban utálja snezci is

Fu Szekh Li 2015.03.13. 10:44:16

@fosch9: Nekem inkább úgy tűnik, hogy ő most Adrit akarja kiejteni, Naomit ráér később. Milánt is azért győzködte, hogy bízzon meg benne. Most Becks mögé állna, jövő héten meg rávenné Milánt, hogy álljon mögé, és onnantól lennének párban.
Szerintem kicsit rágörcsölt arra, hogy nagyot akar dobni, de majd kiderül, hogy sikerül-e. A Topol-Adri csere érdekes lenne, mert ugye Sezlony azt ígérte, hogy Topolt nem ejti ki. Kérdés, hogy mennyire tartja a szavát, ha átbaccák az agyát.

Morfologista 2015.03.13. 10:51:54

@Fu Szekh Li: A számból vetted ki a szót. Ez a lényeg. Minek ejtene ki olyas valakit a védettséggel, akit így is úgy is ki tud túrni a párja mellől? Elpazarolná az értékes védettséget. Adrit viszont csak védettséggel, vagy szerkesztői belenyúlással lehet Patrick mellől kirobbantani. "Nyilvánossá" (LOL) vált, hogy Adrit ki lehet küldeni most, míg Ostoba Milán megmarad backup-nak. Naomit csak Loki tudja megmenteni, ha egyáltalán akarja. Adrit jelen helyzetben csak Topol tudja bent tartani. Snecit meg lehetne zavarni egy Topol Backs, Adri Pjotr párossal.

2015.03.13. 10:56:02

@Fu Szekh Li: kíváncsi leszek mindenesetre,
sztem ha topol-adri cserél azt biztosan átverésnek érzi majd amúgy jogosan topol örüljön h védettséggel nem őt verte haza

2015.03.13. 10:56:35

@Bujumburi: azt olvastam ingyenes libazsír úgy hirtelen összefolyt minden és nem értettem

Fu Szekh Li 2015.03.13. 11:01:51

@Morfologista: Az is kérdés, hogy Naomi és Ivar közül melyiket indítják előbb. Mert ha Naomi beáll Loki mögé, és esetleg Adri ott van már Becks mögött, akkor Nórinak lenne meggondolnivalója. Na, érdekes lesz az este :D

XocoLatte 2015.03.13. 11:05:05

@Fu Szekh Li: Ha hinni lehet az előzetesnek, akkor Naomit.

Fu Szekh Li 2015.03.13. 11:09:09

@XocoLatte: Ezt nem is néztem, de ez a legjobb változat.

aruhamiatt 2015.03.13. 11:12:53

Nem értik a játékot??? Miért nem kezd el Adri a rinyálás helyett új pár keresni magának, h mégse essen ki? Tegnap azt mondta, hogy pont most kezdett el játszani. Csak én nem veszem észre?

XocoLatte 2015.03.13. 11:13:19

@Fu Szekh Li: Viszont Nóri nagyon megkönnyebbültnk mondható arccal lépked a sarkain, vagyis nem a döbbenet ült ki a szemein, hogy akkor most mi a 'csa van, amiből olyan merészet következtettünk itt páran, hogy a jól megszokott Lokija maradt meg szabadon és biztosan nem a két Snezi által mondott fickó egyike.

ruszi 2015.03.13. 11:14:10

Pont az a 2 csaj nyikorog akik tuti nem esnek ki ma! Brávó :D

Morfologista 2015.03.13. 11:15:24

@Fu Szekh Li: Igen, Nórika megint kulcs lehet, hiszen ha Naomi beáll Loki mögé úgy, hogy Nóri-t ebbe nem avatja be Loki, akkor Nórikának nem marad más, mint Milán mögé beállni, és reménykedni abban, hogy Sneci Adrit akarja kitenni. Amennyit tegnap láttunk a Loki-Nóri párbeszédből, abból az jött le, hogy Nóri már nem bízik Lokiban. És itt az is nagy kérdés lesz, hogy Topol vagy Adri megy-e előbb, és hogy Topol/Adri megelőzi-e Namoi/Nóri-t.

Bujumburi 2015.03.13. 11:19:20

Ezt most néztem vissza, hát ez az Adri tényleg egy hisztérika: tv2.hu/eden_hotel/eden_ejjel/171129_apolka_felaldozza_magat_es_patrik_moge_all.html

Képtelen vagyok sajnálni, Naomit vagy Nórit inkább sajnálom majd ezek után.

Morfologista 2015.03.13. 11:19:29

Most hogy így végigolvasom itt a kommenteket, arra jutottam, hogy ezek ott bent úgyis mind idióták, és kurvára nem fog semmi meglepő történni. Mindenki beáll a párja mögé, és Adri meg Naomi várja, hogy lehulljon a guillotine. :) Eddig legalábbis semmi taktikázás nem történt, most miért történne? :D

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.13. 11:19:59

Jó a poszt, bár ez már igencsak elcsépelt. Semmi extrát nem tudok hozzátenni, a tegnapihoz is már leírták a tuti taktikákat, de Adrinak az esze ugye suta vagy mi a rák. Snezi helyében azért elbeszélgetnék vele miután beállok Milán mögé, hogy mennyire idiótán viselkedett és eszem ágában sem volt Becks mögé állni, de valaki szimpit mondani kellett a tutkó Milán mellé.

ruszi 2015.03.13. 11:22:39

@ruszi: Hu elírtam! Sorry!!!!!!!

mézescsók 2015.03.13. 11:25:02

Azért én nem meneszteném a mennyekbe így rögtön Snezit. A védettséggel járó előny birtokában könnyen adta a nagyokost. A villa - eléggé korlátozott - választékából ez a kettő röpült rá legjobban, ezek látszanak a legegyszerűbbeknek (legkönnyebben befolyásolhatónak).

És a többi csajnak sem kell előadnia a hattyú halálát. Topol, ha annyira haza akar menni, akkor álljon be valamelyik lúzer mögé. Miért tartozna felelősséggel Pjotrért? Mi van? Örökbe fogadta? Ugyan.
Mariannának tartalékban még ott van Loki, mondjuk ő nyugodtabb lehetett e tekintetben.
Snezi választhatta volna Lokit is, aki eléggé szabad pálya, de nyilván nem jött be neki valamiért.
Akkor okosan választott volna. Nem kavart volna bele a kialakult kapcsolatokba, szakadoznak azok maguktól is a játék vége felé, Nóri pedig szerintem tisztában van vele, hogy a napjai meg vannak számlálva Costa Ricán. Ha mégsem, hanem végigmenne, nagyon röhögnék. Még jobban, ha Naomi játszana végig.

2015.03.13. 11:40:10

@Bujumburi: apol butus ha megteszi

mercsi 2015.03.13. 11:44:31

sztem nem Adri fog menni, mert akkor nem lett volna ott a sajtótájékoztatón.

Eruka 2015.03.13. 11:47:42

@Morfologista: bocs, ha már volt... Topol azzal nem védi meg Adrit, hogy Becks mögé áll... ugyanis Sneci választ a végén (ezt láttuk az előzetesben), és ha ő ADRIT akarja kitenni, akkor oda áll, ahova ő. És akkor még Topol is kibaszik magával, mert 1) nem Peti lesz a párja 2) Peti bizalma meglehetősen megrendülhet emiatt...

Egyébként az tényleg krimi, hogy mennyire képtelenek ezek az agyhalottak gondolkodni: erre a választásra nem az a válasz, hogy könyörgünk a Snecinek, meg átkozódunk, hanem elkezdünk másik palit keresni a bentmaradáshoz... Pl, ha Albina nem áll be Loki mögé, akkor egy kapitális barom! Loki tuti őt tartaná bent Ivar helyett!

Végtelenül egyszerűek ezek!
Szerintem egyébként Botox-Loki páros eléggé verhetetlennek tűnne a mostani felállások szerint. És ahogy Botox nyilatkozik, úgy tűnik, ő gondolkodik is egy ilyen megoldásban a jövőben... Mert ez a nő tényleg használja az agyát! És ráadásul semmit nem lehet leolvasni az arcáról (lehet, dupla adag botoxot kért pont emiatt, mielőtt beköltözött a hotelba)

Bujumburi 2015.03.13. 11:50:04

@fosch9: Kivagyok ettől az Adritól, pedig az elején szimpi volt. Apol szegény nem tudja elengedni magát ebben a műsorban, ő is uncsi, uncsibb mint Nóri. Fura ez a játék, meg hogy kiből mit hoz ki.

Ez jutott eszembe Adriról: www.youtube.com/watch?v=hVeWertKOdw

Morfologista 2015.03.13. 11:51:25

@Eruka: Lemaradtál arról, hogy Sneci csak Becks és Milán közül választhat.

mézescsók 2015.03.13. 11:55:26

Nagy show lenne: Milán és Becks mögé ne álljon senki!!! Igaz, hogy így két nő esne ki és maradna egy gazdátlan pasas, de csavar lenne, tuti.

Eruka 2015.03.13. 11:56:45

@Tizenkettő: hol van leírva, hogy tilos 3.nak beállni valaki mögé? azért mert Milán mögött van Adri is meg Naomi is attól még odaállhat Sneci is...
Nagyon kíváncsi lennék, mi lenne akkor, mert ilyen még sose volt :D Vajon kiesne mind a 2 másik lány? Vagy mennének az üres Patrik mögé, és ő választ? érdekes szitu...

Morfologista 2015.03.13. 12:02:29

Ha Patriknak van egy kis esze, akkor már rájött, hogy Adri az ő játékát is veszélyezteti, mert ha most nem rakja ki Adrit Sneci, akkor a legközelebb bejövő védett pasi fogja kirakni Becks-et. Ez a páros eljutott arra a szintre, hogy robbantani kell. Ezért csinálja jól pl Loki meg Mariann, mert mindkettejüknek van B terve, de nem lövik el addig amíg nem feltétlen muszáj.

Az ÉH1-ben és az ÉH2-ben sem volt túl jó taktika végig egy párhoz ragaszkodni.

tomfree 2015.03.13. 12:03:13

@Morfologista: "Most hogy így végigolvasom itt a kommenteket, arra jutottam, hogy ezek ott bent úgyis mind idióták, és kurvára nem fog semmi meglepő történni."
Szerintem is ez lesz. Meg vagyok róla győződve, hogy Naomi Milán mögött fog állni, Adri meg Becks mögé áll. Nincs több eszük ennél. A Sneci meg szerintem beáll Milán mögé. Túl sokat néztek ki ezekből.

Fu Szekh Li 2015.03.13. 12:06:44

Tényleg, mi van akkor, ha két pasi mögött ketten állnak, és egy meg egyedül marad? Ha nincs védettség, nyilván nem fordul elő ilyen, de most Naomi betattikázhatja magát Loki mögé Ivarral együtt, Sezlony meg kiejtheti Adrit azzal, hogy Becks mögé áll, Milán meg egyedül marad. Na ilyenkor mi van? Mi a szabál?

Morfologista 2015.03.13. 12:11:08

@Fu Szekh Li: Nincs szabály. Bármi megtörténhet. Elvileg csak annyi a szabály, hogy a párválasztó végén a pár nélküli kiesik. Ebbe belefér az is, hogy a felvázolt esetben 2 lány és 1 fiú is kiesik, meg az is, hogy lesz egy második kör a kiesőkkel, hogy csak egy maradjon pár nélkül. Szerintem a szerkesztőkön múlik.

jo.e 2015.03.13. 12:12:24

@Morfologista: Ha jól emlékszem a 2-ből 1 ben így nyertek meg. Ez 50%, ami azért nem rossz arány :)
Más kérdés, hogy én pl. ki nem állhattam 1iket sem a párosból (ÉH2) és már mostanra is az a véleményem, h. Adri out! Elképesztő az a csaj. Komolyan lassan jobban bosszant, mint Naomi.

jo.e 2015.03.13. 12:13:21

jav.: 2 ből 1-et

Morfologista 2015.03.13. 12:14:00

De nézzük végig Naomi szemszögéből. Ledumálja Lokival, hogy őt választja. Beáll Loki mögé, ahol mondjuk ott van Nóri is. Naomi leszar mindenki mást, csak ő maradjon bent, ebben az esetben nem kell, hogy érdekelje, hogy a felvázolt esetben mi lesz Nórival, Adrival és Milánnal, ugyanis egyikük sem ő :). Én elképzelhetőnek tartanék egy ilyen felállást, megkockáztatva, hogy Milán is kiesik. De hát kit érdekel, nem?

Morfologista 2015.03.13. 12:15:10

@jo.e: Én úgy emlékszem (lehet rosszul), hogy Edina és Máté többször is elkerültek egymás mellől a játék során...

nOniCk 2015.03.13. 12:30:14

Szeherintem ma eheste Milán-Sneci, Loki-Albina, Pacák-Adri .... párokat üdvözölhetünk. Nóri meg haza megyen.

tomfree 2015.03.13. 12:35:48

@Morfologista: alacsony a nézettség. Ha jobban zuhan, akkor átteszik késő estére szerintem az egészet. Annyi viszont egyelőre valószínű, hogy több szériát nem forgatnak ha nem nő a nézettség.

Eruka 2015.03.13. 12:37:03

@Morfologista: ja téééényleg! :) így tényleg nagy zsuga lenne!
de hülyék ezek ehhez!

jo.e 2015.03.13. 12:39:20

@tomfree: Legfeljebb visszakerül a viasathoz a licenc. És visszajön H.É.
ÉH - HÉ véletlen lenne :)

Eruka 2015.03.13. 12:42:17

@Morfologista: jól emlékszel! Becks úgy játszik, mint Máté - a játékot is, meg a csajjal is. Viszont Edina nem volt ennyire veszélyes! Az, amit Adri művel egyszerűen döbbenet!

Egyébként az tényleg beszédes volt - valaki már emlegette - hogy Loki a nappaliban egy díványon Albina mellé fekszik aludni. Figyeljétek meg, majd a párválasztón bejátszanak nekünk egy "két nappal ezelőtt" felvételt, ahol Albinka és Loki lepacsiznak, és mindenkiből hülyét csinálnak...

2015.03.13. 12:45:27

@Bujumburi: otthon meghallgatom amit linkeltél
nekem az jutott eszembe h 5 igazi sótlan uncsi v bunkó nőt szedtek össze kezdő csapatnak - hogy ennek mi értelme van? nem tudom ezután mekkora nagy durranásokat terveznek de azért ennél sztem vannak életrevalóbb nők

2015.03.13. 12:47:28

@Fu Szekh Li: nem t'om de sztem ha ilyen előfordul megkérdeznék a dupla lányokat h a szabad fiúhoz ki akar átmenni az esetleges kiesés elkerülése jegyében? és akinek esze van átáll - csak tipp

tomfree 2015.03.13. 12:53:59

@Eruka: nem hiszem, hogy ez lesz. Ezeknek nincs ennyi eszük hidd el. Mindenki beáll a párja mögé.

Tanya Jóska 2015.03.13. 12:54:14

@Eruka: Már nem állhat sneci oda ahova Adri is, csak milant vagy patrikot választhatja.

2015.03.13. 13:00:02

@monroe a kb hetedik Robin bubi: és nincs annyi eszük h kevergessenek ha csak topol nem áldozza be magát de annak nem örülnék

Chuck Νorris 2015.03.13. 13:20:49

felesleges kombinálni.
ma megmondják Snezinek hogy mégsem ugy van ahogy mondták, akiket tegnap kiválasztott, azok mögé semmiképpen nem állhat.

Chuck Νorris 2015.03.13. 13:26:48

amugy az is jo lenne ha mindenki Loki mögé állna, Snezi is, és vége az Édennek :)

Bujumburi 2015.03.13. 13:35:15

@fosch9: igen, de szerintem ez kicsit tudatos is volt, hogy az új szereplők is érvényesülni tudjanak :D Egy Timi, vagy Nóri pont arra volt kicipelve, hogy első között essen ki, eddig Nóri megúszta :) Apolkától többet várnék és a szerkik is, gondolom ez a családi probléma is benne van a hangulatában.

kszanaksz 2015.03.13. 13:45:37

Naomi lett a legkétszínűbb, aminek ő nagyon örült, mert ez azt jelenti, hogy nem tudták kiismerni. Segítsünk neki, ez azt jelenti, hogy kiismerték, lebukott.

2015.03.13. 13:48:44

@Chuck Νorris: az nagy szám lenne
@Bujumburi: igen biztos közrejátszik, érthető is, csak ugye mi meg szórakoznánk :D

kszanaksz 2015.03.13. 13:53:03

Fogalmam sincs mi fog történni este. Elméletileg Snezi egy elég céltudatos nőnek tűnik, akkor meg tudhatja, hogy a védettség akkora hatalom, ami nagyon ritkán van egy játékos kezében, ugyanabban a játékoséban kétszer meg szinte soha. Naomit szinte mindenki ki akarja tenni, majdnem sima pálya (ha Milán nem lenne ennyire befolyásolhatóan naiv, akkor sima lenne), erre ellőni egy védettséget olyan, mint VV Laci jokere a villabolt nyitásra, vagy mi volt az. Így adná magát, hogy Adriennt teszi ki, viszont az is benne van, hogy azért mégis biztosra akar menni, új játékos még, ha Naomit teszi ki, talán megszerzi a többiek bizalmát és Adriennék háláját (bár akkor nem kellett volna ennyire beparáztatni), illetve ha mégis Adriennt tenné ki, gyakorlatilag a párválasztó után Patrik mellől azonnal mehetne vissza a szingliszobába, csak még védettsége sem lenne és többen vadásznának rá. Ezek meg ellene szólnak.

Bujumburi 2015.03.13. 14:02:34

@kszanaksz: de következő körben srác esik ki, nem? :D

mercsi 2015.03.13. 14:06:41

@Bujumburi: nem feltétlen, az előző héten is lány esett ki és most is lány fog. bár durva lenne, ha 3 egymást követő héten is a lányoknak kéne a fiúk mögé állniuk...

Morfologista 2015.03.13. 14:15:46

Az Éden Hotelben bármi megtörténhet, meg semmi is. :) Felőlem most már történhet bármi :)

vastyúk is .. 2015.03.13. 14:18:24

@Morfologista: nekem speciel jó hír, mert nekem korai volt a kezdés eddig. Az meg tényleg tény, hogy a bari közt verhetetlen Mo-n. Hát sírtam a röhögéstől mikor anno a reklámadóra azt válaszolta az RTL, hogy jaa, akkor majd nem lesz Bari köz, aztán majd meglátjuk, hogy milyen hamar gyújtják fel a parlamentet a felháborodott tömegek. Én még nem ásnám el a műsort.

Bujumburi 2015.03.13. 14:24:38

@vastyúk is ..: Nem is hallottam ezt a szöveget az rtl-tul, de ez rohadtul vicces :D :D

vastyúk is .. 2015.03.13. 14:28:22

@Chuck Νorris: ez nekem is megfordult a fejemben, olyan ÉH-s lenne. Csak azt nem tudom Gólem hogy vezetné fel az őszinteség jegyében a konfot.

vastyúk is .. 2015.03.13. 14:30:12

@Bujumburi: nem így hangzott el persze szó szerint, de ez volt az üzenet mögöttes tartalma. Hihihi

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.13. 14:33:53

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Loki biztonságban van, mert sztm nincs más, aki Nórit bevállalná.

Bride 2015.03.13. 14:35:28

Egészen biztosan Nóri esik ki. Naomi túl nyugodt volt tegnap, tutira lezsírozta Lokival, hogy beáll mögé. És hiába választ először Naomi az előzetes szerint, Nóri szegénykém annyira sötét, hogy nem fog eszébe jutni, hogy beálljon esetleg más mögé minden mindegy alapon (és esélye se lenne). Így végül Loki dönt, Naomit tartja bent. Snezi meg Milán mögé áll.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.13. 14:37:28

@Schwabica: Adriban ez fel sem merül. Ölég sötét. Számára a rendezvény Patrikról szól.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.13. 14:44:02

@jo.e: Sztm nem lesz ilyen. Csak egy esik ki. Fiú meg biztos nem.

Mdolo 2015.03.13. 14:47:16

Ha van esze a Snecinek, akkor benntartja Naomit, így nem csak őt fogják utálni kollektíven miután lezajlik a párválasztás :)
Adri kipaterolásának jobb az ár-érték aránya (viszonylag erős alapember + egy pár szétválasztása) ráadásul ha esetleg maradna, biztosan nem felejti el ezt a Sneci-cirkuszt.
Patrik önmagában egy gyenge kisgyerek, aki két hajigazítás között nem tud elmondani egy egész mondatot. Most csak azért csinálja az agyát, mert van mellette fix ember.
A legvalószínűbb, hogy legközelebb fiú érkezik, vagyis Sneciről úgyis elterelődik a figyelem, + Naomi bentmaradása tovább cseszné sokak idegrendszerét. Egyébként is a fiúk fogják egymást gyilkolni, a csajok hátradőlhetnek majd.
Összességében így nem veszíthet túl sokat az Adri kipöckölésével. Ráadásul jövő héten érkezhet egy új srác akire rárepül, + megmarad neki Milán is talonban, + a Bencének is 'izgatja a fantáziáját', + elvileg Patrik egyébként is a párja lenne már akkor pár napja. Tehát a jövő heti 6 fiúból 4-et lefedne.
A showt ma Apolka lophatja el elviekben, illetve Loki, ha a 2 szerencsétlen hozzá menekül.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.13. 14:53:30

@aruhamiatt: Amúgy igazad van. Bencuska megmutathatná, hogy milyen az öri-bari Patrikkal. Más nem vállalná be Adrit sztm, a hülye Milanra meg nem lehet építeni. Amúgyis, nála már most túljelentkezés van:)))

2015.03.13. 15:00:05

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: annál önzőbb bencike meg ő is mondta tán snecinek h adrit ki kell ejteni

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.13. 15:00:28

@Bujumburi: Itt sztm az a félreértés, hogy Slezlony valszeg nem Patrikot akarja kiejteni, hanem Adrit. Akkor meg mindegy, hova áll, akkor is kiejti. Nem úgy néz ki a csaj, mint aki nem tud 5 másodperc alatt dönteni.

kszanaksz 2015.03.13. 15:03:23

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: nem mindegy hova áll, nem tud adott személy mindenképp kiejteni, ezért (is) kellett gondolom bemondani a két fiúnevet, hogy valamennyire le legyen korlátozva, illetve az áldozati bárányoknak is legyen mozgásterük.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.13. 15:06:37

@fosch9: Nem teszi meg, ne aggódj,. Mögötte ott a Peti szikla:DDDD

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.13. 15:17:50

@Chuck Νorris: És Loki kapja a gömböket is, egyiket a bal kezébe, másokat a jobba:))

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.13. 15:18:40

@kszanaksz: Ja, közben elfelejtettem, hogy csak két helyre állhat, igaz.:)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.13. 15:22:38

@Bride: Amikor az asztalon hasalva rikácsolt Milánnal, akkor nem tűnt valami nyugodtnak. :DDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.13. 15:31:01

Most megmondom, h nem tematikáznak, hanem várják a sorsukat.

Zsoofka 2015.03.13. 15:35:00

Az indexen van egy iromány ami címlapja szerint S. megríkatta Mariannt. A cikkben mar Adri van, de azért sikerult jol meglepniuk.... :)

Bride 2015.03.13. 15:35:12

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: pedig az volt, semmi értelmes nem hangzott el ott, kár is lett volna, Milán egy mondatot se tudott elmondani, annyira részeg volt :)

Zsoofka 2015.03.13. 15:37:41

Kivancsi vagyok milyen típusú pasi fog bejönni legközelebb... Nem sok jogot jósolok szegeny Milannak. Butus, de jószándékú gyerek, nemtom bevallja e majd valamelyik csaj...

beacska 2015.03.13. 15:47:19

jó reggelt, jó szurkolást!

Úgy látom, h itt sokan megint beleesnek abba hibába, h a saját érzéseiket vetítik a játékosokra. jegyzem meg, azokat az érzéseket, amiket a szerkesztők gerjesztenek bennük. Én nem hinném, h Snjezi ki akarja ejteni Adrit. minek? hogy MI örüljünk, h milyen fasza csaj? mekkorát robbantott? látja ő egyáltalán, h mekkorát? Patrik és Adri nem is volt egy pár, amikor bement, titkolták, h együtt vannak, stikában csókolództak, nem is egymással táncoltak, többnyire nem is ültek egymás mellé....mitől is erősek az ő szemében? attól, h patrik odament könyörögni, később Adri is. Addig fel sem tűnt neki...
És miért akarna nagyot robbantani? utolsó alkalom? miért? anno Szandra mire ment a nagy bummal? semmire.. utálták mint a szart, mert visszaélt a védettségével. Mert mire való a védettség? a nevében is benne van: megvédi a kieséstől. arra való, h bentmaradjon. Patrik ki is fejtette neki, h ő nem okos, csak védett...
Nekem szimpi Snjezi, de nem tartom különösen okosnak. Szerintem csak szórakozik Adrival, szivatja. Ha nem akarja tönkre tenni a SAJÁT játékát, minek szedné el Adritól Patrikot? van patriknak vmi előnye Milánnal szemben? okosabb? szebb? bukik rá? kb. amióta Patrik rájött, h kár volt neki körbevezetnie az új lányt, még goromba is vele...

marha nagy taktika lenne Snjezitől, ha Patrikot választaná...

2015.03.13. 15:58:08

@beacska: meglepne ha meglépné
tegnap kérdezte tőle Milán: mögém állsz?
snezi: miért ki mögé állnék?

dancegirl26 2015.03.13. 16:11:42

Adri helyében behúznék Loki mögé...

lenibo 2015.03.13. 16:21:05

Szép délutánt mindenkinek. Szerintem nem lesz csavar akarom mondani olyan nagy tematikázás a mai napon. Mindenki a párjához áll csak Naomi áll Lokihoz mint utolsó lehetőség. Milánhoz meg Snezi. Loki meg nem Nórit hanem Naomit küldi haza. Vagy Naomi Milánhoz áll és megbékél sorsával. HIHI

lenibo 2015.03.13. 16:34:32

A nap kérdése. Lesz ma tematikázás vagy nem lesz ma tematikázás?

Morfologista 2015.03.13. 16:38:47

@lenibo: Szerintem ez már nyilvános. :)

,, 2015.03.13. 17:17:02

@beacska: mintha vmi olyasmi is elhangzott volna h jövő héten már le is cserélné patrikot az új fiúra. ezzel kiesik az egyik legerősebb pár. nem vagyok benne biztos h tényleg mondta ezt v itt olvastam, de ebben is van ráció.

Fu Szekh Li 2015.03.13. 17:17:03

@beacska: Te nem vetítesz? Egyébként, ha nem ejti ki Adrit, akkor mi értelme volt szívatni őket? Ha most nem robbant, akkor két ellenséget szerzett magának odabent, mert ezt azért Patrikék nem fogják elfelejteni neki. Ha Adri most beáll a párja mögé, akkor ki kell ejteni. Majd a következő körben összeszedheti Milánt, és ha Patrik lesz olyan hülye, hogy beáll mögé, akkor ő is repülhet.

Schlomo Goldberg 2015.03.13. 17:26:17

Mindenki azon izgul hogy most ki hova fog állni, én meg csak azon hogy Sneci mikor fog egy szál punciban zuhanyozni.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.13. 17:30:20

Bakker, tényleg később kezdődik az éden majd?

Chuck Νorris 2015.03.13. 17:34:25

izgatottan várom mi lesz este, de én bizom Snéziben mert okos lány. mikor régen a Jukebox Babiez koncerteire jártunk akkor is nagyon okosnak látszott

Veder1 2015.03.13. 17:36:06

Ennek a snecinek nincs felső ajka.

Iszmat Ambipur 2015.03.13. 17:41:00

@Schlomo Goldberg: Én már a tegnapi bugyicserénél is felizgultam!
Tényleg, lányok, a zsinórtanga kezd kimenni a divatból? Mert ezeken a lányokon szinte csak normális bugyikat látok.
Nagyon helyes!

,, 2015.03.13. 17:42:59

@Iszmat Ambipur: szerintem már jó pár éve kiment a divatból:)

Iszmat Ambipur 2015.03.13. 17:45:00

@foxglove (F6): Igen? És akkor vvFanni meg vvDóri ennyire le voltak maradva?

,, 2015.03.13. 17:48:44

@Iszmat Ambipur: vszínű mindig lesz azért közönsége, főleg az ilyen típusú műsorok szereplői között:) de szerintem kérdezz meg egy bugyiszakértőt:)

beacska 2015.03.13. 17:59:16

@Fu Szekh Li: még egyszer megkérdezem: miért akarná kiejteni Patrikot és Adrit?

Banyus83 2015.03.13. 18:21:06

Köszi az öfit Sixx :-) Csak most jutottam az olvasásához, és asszem nagyjából áa véleményem már :-) Adri kritikán aluli, Snezi kicsit többnek hiszi magát a védettség hatásár, mint ami. Naomi a szokásos...Nem várok meglepit az esti párválasztón.

Én örülni fogok, ha később kezdődik. Így nekem korai, mindig utólag nézem vissza.

,, 2015.03.13. 18:25:50

@Iszmat Ambipur: várj, találtam neked bugyiszakértőt:) (közepes angoltudás és jenna marbles nem-utálása szükséges a megnézéséhez): www.youtube.com/watch?v=EElTg4tFqXc

Jemi 2015.03.13. 18:27:06

En a vvnel sem ertem..1-2het utan olyan nagy erzelmeket taplalnak egymas irant..minek?

2015.03.13. 18:28:10

@dancegirl26: loki nem hizem h csípi adrit nem vettem észre szimpátiát
amellett első hetében lokit a fiúhármas kirakta volna, jó alkalom lenne megszívatni adrit ha odaállna - de biztos majd sírva szorongatja patrikja kezét

beacska 2015.03.13. 18:35:09

@fosch9: Loki mögött nagy tömeg lehetne_Naomi, Nóri, még Marianna is- de Adrinak nem hinném, h eszébe jutna...most úgy látom, a fejében a kis Adri ordítva, kézrázva rohanál körbe-körbe- ááááááááááááááá-t kiabálva

Chuck Νorris 2015.03.13. 18:38:45

az a bugyi azért ment ki a divatbol, mert nem lehet jókat fingani benne.

2015.03.13. 18:48:27

@beacska: hát lesz itt ma sztem dugás mielőtt kiesik bebiztosítja magának patrikot :D

2015.03.13. 18:50:23

@Yooha: ezt mire írtad? :)

beacska 2015.03.13. 18:50:46

@fosch9: Adrinak nem most kell bebiztosítania Patrikot....attól még persze, lehet dugás ;)...
vhogy ezekben a játékokban ilyenkor olyan hangulat van (a VV-ben párbaj előtt), mintha a halálba készülnének, és még utoljára dughatnának egyet életükben :D

2015.03.13. 18:55:56

@beacska: igyekeznek a nézettséget megcsípni :D

beacska 2015.03.13. 19:01:59

@fosch9: Adri csak tudja, h MI nem szavazunk???

2015.03.13. 19:42:11

@Yooha: jaj megtaláltam :DDD
@beacska: most zavarba hoztál, én általánosságban írtam a valóságsókra, de most úgy tűnik mintha nem tudtam volna h édenben nem mi szavazunk :DD

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.13. 20:13:50

@Bride: Meg amúgy is. Naomi mellett csak akkor mondhat el bármit is, ha az megengedi:DDDD

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.13. 20:14:48

@beacska: Hát, lehet, hogy Adrinak Patrikkal ez az uccsó :DDDD

Szoba kilátással 2015.03.13. 20:22:18

Kezdődik mi lesz ebben izgalmas?

Gia 2015.03.13. 20:23:03

Gólem mai surranójától kiégett a retinám.. :-)

2015.03.13. 20:23:26

@Yooha: szuper
@Szoba kilátással: az h kit ejt ki sneci

2015.03.13. 20:26:24

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: jó :))

apol mondja adrinak butaság volt elbúcsúzni mert snezi azt mondta a legésszerűbbhöz fog állni
petya mondta ezzel adri kiadta magát snezi tudni fogja a gyenge pontját

milán sneci beszélgetnek milcsi szerint álljon mellé

haruka 2015.03.13. 20:27:24

Na megérkeztem.
Apolék igen finoman adták Adri tudtára, hogy egy idióta volt előző este.

2015.03.13. 20:28:03

patrik mondja bencének h adri már sok és snecivel játék szempontjából jobb lenne

bence kamerának: megbékélne patrik, adri meg otthon kisírja magát

löevél:
snezi milánt patrikot randira viszi

Schlomo Goldberg 2015.03.13. 20:28:37

Patrik már dolgozik az ideológiai alapon hogy Snecivel miért is lehetne jobban végigvinni a játékot

vastyúk is .. 2015.03.13. 20:29:15

@fosch9: Adrika mindjárt hány. Én is...

2015.03.13. 20:29:21

patrik mondja adrinak h már kettőjük helyett kell játsszon és ez sok

loki snezivel dumcsizgat amíg snezi sminkel: loki szerint adri bosszúálló
de snezi nem az alapján fog dönteni

haruka 2015.03.13. 20:29:45

Snezi fél bőröndjét a sminkcuccok tették ki, ahogy látom.

Gia 2015.03.13. 20:30:17

Snecinek komplett kozmetikus cumója van. :-)

2015.03.13. 20:30:27

@Yooha: ezt a mosást már én is gondoltam h vajon hogy megy
@haruka: gyere szimultánozzunk tenyérkének

2015.03.13. 20:31:37

@vastyúk is ..: +1: Icuka! konténereket kérjük :DD
@Szoba kilátással: :))

haruka 2015.03.13. 20:31:53

@fosch9: nem jó, te sokkal gyorsabban gépelsz :)

haruka 2015.03.13. 20:32:30

Loki azt mondja Snezi óriási játékos.

2015.03.13. 20:32:39

snezi lokinak: meg tudná győzni patrikot h ne haragudjon hanem játsszanak
loki a riportban: istentelenül profi a lány

vastyúk is .. 2015.03.13. 20:33:05

Stüszi profi, de hibázni fog Dumbó szerint.

haruka 2015.03.13. 20:33:22

Indulnak a randira, mindenki úgy búcsúzkodik mintha sose jönnének vissza. Eddig ilyen nem volt randik előtt, vagy csak nem mutatták.

Gia 2015.03.13. 20:34:04

A hajvasalást nem tudják kihagyni :-)

2015.03.13. 20:34:08

@haruka: de te lényegre törsz :D

lekrám után agonizáció a szobákban a párválasztás előtt

Szoba kilátással 2015.03.13. 20:34:29

Pedig jo lenne ha debiladri menne

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.13. 20:34:49

@fosch9: a behányós kihagyhatod:)) Ússincs virágládám:DDD

beacska 2015.03.13. 20:34:50

háát, ha lehet hinni a főcímnek, Apolka nem áll be Patrik mögé, Noémi viszont igen Loki mögé, és Nóri esik ki...

2015.03.13. 20:34:59

@vastyúk is ..: na látod ezt a félmondatot pont nem hallottam, nem figyeltem? :-O

Tanya Jóska 2015.03.13. 20:35:12

Csak engem emlékeztet sneci stílusa az Éden szandrára?

Schlomo Goldberg 2015.03.13. 20:35:33

Becksné kiesésére szavaztam az ingyenes applikáción. Sezlonyt a sárga egybelófaszba nagyon.

haruka 2015.03.13. 20:35:59

@fosch9: jaja, mondta, csak én nem írtam le.

vastyúk is .. 2015.03.13. 20:36:14

@Szoba kilátással: csak aztán el ne tévedjen a repülőtéren, még visszamászik a hotelbe az ablakon.

2015.03.13. 20:36:30

@Szoba kilátással: nekem a debella szó jut róla eszembe mindig
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: jaj pedig mán adri is az idegtől majdnem robinozott
@beacska: :)))

vastyúk is .. 2015.03.13. 20:37:18

@fosch9: Pedig mondta Lokker, még aranyosan vigyorgott is hozzá :D

2015.03.13. 20:38:51

@monroe a kb hetedik Robin bubi: csak szandra még genyóbb volt, snecit hamarosan megtudjuk mennyire genyó
@Schlomo Goldberg: tuttam h lehet savazni :P
@beacska: erre kíváncsi leszek
@haruka: biztos a rumos csokimra koncentráltam

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.13. 20:39:30

@fosch9: Adri is tud fölfelé, arcon hányni magát? Ne essen ki:)))

2015.03.13. 20:39:47

@vastyúk is ..: a vigyorgás megmaradt :DD

Szoba kilátással 2015.03.13. 20:39:54

@fosch9: hatigen én debella is debil is adri is:))) konkrétan a debella fogalom képi megjelenítése ő maga:)) de ezzel nem lenne baj ha nem lenne ekkora debil is

Szoba kilátással 2015.03.13. 20:41:04

Elég gaz ruhái vannak csalecsöcsnek

haruka 2015.03.13. 20:41:31

Sétálnak a tengerparton, Milán nem örült ennek a randinak, ő a hotelen belül érzi magát biztonságban. Bent jön egy levél Mariannak.

Gia 2015.03.13. 20:41:54

Régen csillogott a löevél.Most csak sejtelmes zene van..

haruka 2015.03.13. 20:42:30

Lányoknak választani kell egy lányt, akitől elbúcsúznak és búcsúajándékot kell neki készíteni. Adri ad Apolnak egy pillangót, hogy szárnyaljon végig a játékon.

Tanya Jóska 2015.03.13. 20:42:33

@fosch9: Igen, az a rüfke nehezen űberelhető köcsiségben, de a sneci még csak 2 napja van bent, még alkothat. Vagy nem.:)

2015.03.13. 20:43:39

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: kinézem belőle :DD

parton sétál sneci milán patrik - paca nem győzködi snecit: dönts jól
milán fosik h ha vki kijön nem biztos h visszamegy (a la norbi)

közben bent: löevél
a lányoknak ki kell választani 1 lányt akitől ajival búcsúzhatnak mivel egyikük hazamegy

adri-apolnak egy pillangót ad h szárnyaljon végig a játékon és ad agy nyakláncot is

közben a parton: milán ha sneci mögé áll szeretne benne megbízni

haruka 2015.03.13. 20:44:24

A parton Milán azt mondja, ha mögé állna Snezi, akkor ő szeretne benne megbízni, és csak akkor álljon mögé, ha úgy érzi.
Nóri Naomitól búcsúzik, mert ő áll hozzá a legközelebb.

vastyúk is .. 2015.03.13. 20:45:25

Milyen beszédhibának hívják azt, ami Ivarnak van?

Gia 2015.03.13. 20:45:33

Naomi folyton építkezni akar :-))

2015.03.13. 20:45:45

nóri albínótól búcsúzik: ad neki egy használt rózsaszín rúzst ajiba

@Szoba kilátással: szépen leírtad :D
@monroe a kb hetedik Robin bubi: jól játszott :D

haruka 2015.03.13. 20:45:59

Nóri egy rúzst ad ajándékba Naominak. Igen kreatív.

Tanya Jóska 2015.03.13. 20:46:01

Nóri búcsúzik albinatol, aki valszeg most fogja kiejteni őt úgy hogy beáll nori párja mögé.

haruka 2015.03.13. 20:46:49

Patrik bemegy a vízbe, Milán meg azt mondja hogy Patrik meggúvadna ha mögé állna Snezi.

Tanya Jóska 2015.03.13. 20:47:16

@fosch9: Lehet, de én agyon tudtam volna csapkodni egy fagyott mókussal.

haruka 2015.03.13. 20:48:10

Milán spontán félmeztelenül mászkál a fövenyen. :D
Patrik szerintem szimpátia miatt mondta Snezi a nevét, ő meg azt mondja hogy ő nem tudja elmondani hogy ő milyen valójában.

2015.03.13. 20:48:26

snezi milánnak: hogy érintene téged ha paca mögé állnék? szerinte sneci ne az elején lökje el magától akiben bízhat

sneci patriknak: miért mögéd álltam? szimpátia és őszinteség miatt
paca: számíthatsz rám ha itt vagy - ha az adri is itt van

haruka 2015.03.13. 20:49:24

:DD Adri pörköltszaftos fejjel zabál.
Visszajöttek a randiról, rövid volt.

2015.03.13. 20:49:59

adri két pofára zabál amikor visszaér a hármas
csoportos evés síri csend mindenki be van sz.va snezitől

haruka 2015.03.13. 20:52:13

Snezi vajon naponta hányszor cserél bugyingót? Mert már megint ezt csinálja.
Mariann nagyon egy hullámhosszon van Snezivel. Műcsöcseikről beszélnek. Snezi szerint Mariann sunyi, de jó értelemben, nagyon érzik egymást.

vastyúk is .. 2015.03.13. 20:52:26

Adri a paranoid imigyen szólt Patriknak: Látod Stüsziben a gonoszt? de ugye látod..

2015.03.13. 20:52:44

@monroe a kb hetedik Robin bubi: én drukkoltam neki :D
jól nyírta azokat akik azt hitték h ők kakkantották a spanyol viaszt

@haruka: használtat :D

Sneci mari beszélgetnek - mari patrikot tippeli, sneci lesunyizza mariannt jó értelemben, a riportban, és mondja olyan mint ő

haruka 2015.03.13. 20:53:41

Naomi bedobja, hogy ő Lokesz mögé áll, Nóri meg Milánhoz. Loki viszont nem csinál segget a szájából, mondja a riportban.

Tanya Jóska 2015.03.13. 20:54:22

Jo nagy goreny ez a naomi.

vastyúk is .. 2015.03.13. 20:54:23

@fosch9: azért az sem volt semmi, hogy megosztották műcicis tapasztalataikat, hogy a régi bikinik már nem úgy állnak, és hogy mennyire (nem) látszik a vágás. :D

2015.03.13. 20:55:22

@vastyúk is ..: ja ez olyan volt mint a mennyire vagy szerelmes belém :D
másik kérdésre nóri selypít?

naomi lokinak: mi lenne ha mögé állna
loki nem csinál s.et a szájából nem ejti ki nórit
nao megy nórihoz h cseréljenek
de nóri nem akar és szerinte nao vonzódik lokihoz
nao győzködi h csak egy esélye lesz a csajnak szétrobbantani adriékat - nóri nemet mond

haruka 2015.03.13. 20:55:22

Naomi bedobja a párcserét Nórinak, de Nóri nem gondolja hogy Patrik mögé állna Snezi. Naomi meg azzal próbálja meggyőzni, hogy most van lehetőség szétrobbantani Adriékat, a csaj meg tuti megcsinálja. Nóri nem akar belemenni akkor se.

haruka 2015.03.13. 20:56:05

Már megy a készülődés, jujj, mindjárt ceremónia.

2015.03.13. 20:56:05

szépítkezés a ceremóniára sok kis szaros pista a lakodalomban - úgy festenek

Gia 2015.03.13. 20:56:40

Adri már lehet,hogy azt vizionálja,hogy Sneci földönkívüli. :-))

Schlomo Goldberg 2015.03.13. 20:56:46

Naomi kedvesen felajánlja Ivarnak hogy álljon be Milán mögé a halálsorra. Milyen önzetlen.

2015.03.13. 20:56:47

figyelem ceremóniára felsorakoztak

Ditti82 2015.03.13. 20:56:53

Egy pillanatra Monroe voltam, a hetedik Robin-bubi. :-o

Albina hülye.

haruka 2015.03.13. 20:57:11

Snezi elég gáz ezzel a díva fejjel meg konttyal.
Berki cipője odabasz.

vastyúk is .. 2015.03.13. 20:57:18

@fosch9: lehet, hogy ez a neve, a jelenségnek köszi hihihihi ;)

2015.03.13. 20:58:10

@Schlomo Goldberg: igazi barátnő
@Gia: láttam a cipőjét végre gólemnek
@vastyúk is ..: erről lemaradtam :D mikor?

2015.03.13. 20:59:28

@vastyúk is ..: ::)) láttam tegnap a hihire előjött éccaka tudjukki :D
@Ditti82: lényegre érkeztél

Tanya Jóska 2015.03.13. 21:00:41

@Ditti82: En is voltam már több mindenki.:)

2015.03.13. 21:00:43

sneci mondja őt mindenki utálja
adri nem nyugodott megy
berki beszélteti őket

Ditti82 2015.03.13. 21:01:04

@Gia: Reptilián. Vagy mi. Onnan van, mint Dennis.

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2015.03.13. 21:01:35

Es ha senki mas nem all Patrik es Milan moge? Kiesik 2 lany es 1 fiu?

2015.03.13. 21:01:43

mariska nyilatkozik h lokival jól érezte magát, lokkancs elpirult (cukker) :D

Gia 2015.03.13. 21:01:53

Adrinak talán erről a lehetséges szövetségről sem kellett volna nyilvánosan beszélnie..

Ditti82 2015.03.13. 21:02:02

@fosch9: Érkezni tudni kell, hejjj! :-D

haruka 2015.03.13. 21:02:05

Adri még mindig tiszta para, nem akar hazamenni, bízik benne hogy Snezi most mást választ.
Berki rákérdez hogy Mariann meg Loki hogy érezték egymást, Mariann vigyorog, Loki pirul. :)) Mariann jóarc. :D Szerinte tud egy nő két férfit is szeretni, sőt hármat is. :D

vastyúk is .. 2015.03.13. 21:02:27

@fosch9: Mielőtt azt mondta a kamerának Stüszi, hogy jó értelemben sunyi Botox. A szobában erről is témáztak. :D.. Jajaja előbújt, de beszélgetni nem akart :(

Tanya Jóska 2015.03.13. 21:02:35

Ez a Loki egyre cukibb..:)

Gia 2015.03.13. 21:02:39

@Ditti82: Sneci a gyíkcsaj. :-D

2015.03.13. 21:02:51

@Yooha: sztem akkor a maradék újra választhat fix 70 nap a játék nem fognak rövidíteni

haruka 2015.03.13. 21:03:55

Nóri szépségszalont nyitna a pénzből, Berki mondja hogy elmegy hozzá.
Nóri: Gyanta?
Berki: Ja, majd vasalás előtt.
:DDD

Schlomo Goldberg 2015.03.13. 21:04:15

Ivar frufruja olyan mint amikor a kopasz 5 az maradék hajszálat keresztbe fésüli a feje tetején

2015.03.13. 21:04:27

@Ditti82: jaj de kis ügyike
@vastyúk is ..: amúgy egy szint a két csaj szóval nem csoda h nem uncsinórival barátkozik snezi
(jól megverjük ha nem beszélget)

beacska 2015.03.13. 21:04:41

vasalás előtt egy gyanta?

Tanya Jóska 2015.03.13. 21:04:55

Vasalás előtt egy gyantázás..:D

Chuck Νorris 2015.03.13. 21:05:07

ráhajtok a telefonos nyereményre. pls sos help.
a szinglibe a helyi földmüvesek laknak igaz?

Ditti82 2015.03.13. 21:05:08

@haruka: Abszolút tud! :-)

Helyi földművesek a szingli-szobában mekkora ötlet! :-D

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.13. 21:05:13

@Yooha: Mindegy, hogy maradnak a csajok a helyükön vagy beállnak valaki mellé, mert 50-50 % az esélyük így is úgy is.

2015.03.13. 21:05:54

@haruka: az állatja :D
@Schlomo Goldberg: vagy jó húsz éve nem divat a frufru :D

ipari ivógéptanács 2015.03.13. 21:06:14

gyerekek az a kosaras szemüveges hosszú gyerek szimpi valakinek ? (bocs de még nem vágom Sixx neveit, az igazit meg pláne, annyi megvan hogy szegény Apolkát untatja) , mert az egy merev fasz, szerintem a lábnyoma simán egy jeti ginesz rekord, na mindegy

Chuck Νorris 2015.03.13. 21:06:47

a Milannak drukkolok csak el ne bizza magát. szal ácsi Milan!

Krétagarbó 2015.03.13. 21:07:06

@haruka: Lőrinci? Ezt mondta Loki? Pestszentlőrinci lehet?

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.13. 21:07:21

@haruka: Az a szalon még nem nyílt meg sehol, ami az Ogrén segítene.:))

haruka 2015.03.13. 21:08:02

@Krétagarbó: azt mondta, szóval gondolom igen.

Chuck Νorris 2015.03.13. 21:08:46

@ipari ivógéptanács: az a pjotr peti a féligorosz félig magyar dj, ö a legidősebb, és rá van mozdulva a ronda apolkára.

Schlomo Goldberg 2015.03.13. 21:09:19

@fosch9: bizony, a frufru helyet csináltathatna egy jó kis endékás balatoniturista bundesliga frizurát

haruka 2015.03.13. 21:09:30

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: :)) De amúgy tényleg az van, hogy ha nem felolvas épp, akkor tök jókat mond.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.13. 21:09:39

@fosch9: A pattanás, majd később a ráncok eltakarására kiváló:DDD

vastyúk is .. 2015.03.13. 21:09:56

@Schlomo Goldberg: ezért van benne kb minden női magazinban, hogy frufrut csak egyenes hajúaknak ajánlanak. :D

@fosch9: Tényleg látszik köztük a szimpátia. Nórival szerintem azért nem beszélgetnek, mert attól tartanak, hogy mondanak valami "viccet", Nóri meg elsírja magát. Meg Botoxnak női tematikázós partnere eddig nem volt, nem csoda, hogy egyből meglátták egymásban a közös osztót.

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2015.03.13. 21:10:21

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: De ha nem a vedett ejt ki, hanem mas, az ugy kevesbe gaz.

Gia 2015.03.13. 21:10:45

@ipari ivógéptanács: Nem merev f@sz,hanem egy értelmes srác.

haruka 2015.03.13. 21:11:17

Na indul, Berki egyesével szólítja őket. Adri az első, beáll Patrik mögé persze.

Hachi_88 2015.03.13. 21:11:44

@ipari ivógéptanács: Peti nekem pl. az egyik kedvencem a játékból, értelmes, emberi, bírom

Mariann nagyon vicces volt ezzel a beszólással a ceremónián, még humora is van :)

Ditti82 2015.03.13. 21:11:52

Az izgalom a tetőfokára hágott! Juj!

haruka 2015.03.13. 21:12:03

Vállalja a kockázatot, lehet pofára esik, de ez van.
Apol a következő, Peti mögé áll, semmi meglepő.

Krétagarbó 2015.03.13. 21:12:56

Nincs Tattika, minek az...

haruka 2015.03.13. 21:13:00

Naomi megy és beáll Milánhoz. Bizonyítani akar, hogy lehet benne bízni, fifti-fifti az esélye szerinte.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.13. 21:13:04

@ipari ivógéptanács: én csípem Petit, mert nem egysejtű, mint - Lokin kívül - mindegyik.:))

Schlomo Goldberg 2015.03.13. 21:13:12

Repedtfazék Adrinak "párokat nem lehet párbajra küldeni" VV szindrómája van

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.13. 21:14:14

@Yooha: Nem tom, engem semmilyen szinten nem vigasztalna, ha védett ejtene ki:))

haruka 2015.03.13. 21:14:21

Mariann megy és beáll Bence mögé. Bence az eredeti párja, k együtt, megbízik benne.
Nóri jön, persze Loki mögé áll.

2015.03.13. 21:14:38

mostmár a MACSKA RÚGJA MEG a blogmocit h belekattog a kommentembe

@ipari ivógéptanács: 48-as lábú közgáz dj péter, értelmes fiú egyébként
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: jajja
@Schlomo Goldberg: az férfinak nőnek egyaránt csinos
@vastyúk is ..: meg ez az egyen műnőség gondolom összetart

kérem, mindenki az eredeti párja mellé áll unalmasak sótlanok vagytok
snezi jön

Krétagarbó 2015.03.13. 21:15:00

@Ditti82: Fogom a fejem, komolyan, ezek amőbák, vagy papucsállatkák...

Mirocska 2015.03.13. 21:15:10

Nem hiszel el, hogy semmi tematikát nem tudtak kidolgozni...

Hurrá Torpedó · http://www.youtube.com/watch?v=br-D7UneS0E 2015.03.13. 21:15:20

Ez egy fos. Itt semmi nincs amikert az elozo szeriak jok voltak.
Ezek a parok veset csereltek, hogy mindig egyutt eszi oket a fene?
Nincs itt semmi taktika. Lapitanak mint szar a fuben, oszt vagy sikerul eljutni a fodijig, vagy nem. De tenni egyik sem tesz erte :(

Gia 2015.03.13. 21:15:54

Közelebb kellett volna ültetni a két fiút...

haruka 2015.03.13. 21:16:22

Jön Snezi. Elindul, beáll Milánho. Nem robbant.

Gia 2015.03.13. 21:16:32

Ja,hülye vagyok,egymás mellett ülnek,benéztem.

2015.03.13. 21:16:39

snezi megáll egy pill-ra paca mögött majd tovább megy milán mögé
önfeláldozóan azt küldi haza akit a többi utál azaz albínót

Chuck Νorris 2015.03.13. 21:17:18

a nori olyan mint vmi 60as évekbeli csehszlovák táncdalénekesnő.
kár hogy nem ez a baltaképü adri megy

haruka 2015.03.13. 21:18:02

Adri megígéri hogy mostantól játszani fog, koncentrálni. Berki bírta Naomit, szerinte jó játékos volt, senki nem tematikált úgy mint ő. :))

Androido 2015.03.13. 21:18:03

Adri rohadtul idegesítő. Inkább hallgattam volna még Albina idiótaságait...

Krétagarbó 2015.03.13. 21:18:44

Sajnálom Naomit, vessetek meg, nekem hiányozni fog...

Schlomo Goldberg 2015.03.13. 21:18:47

Kerek perecen nyilvánossá vált hogy a spalettáról Naomit manuperálta haza Sneci.

2015.03.13. 21:18:50

berkinek jó játékos volt albínó és jók voltak a beszólásai jól tematikált mondja neki haha
albínó elköszön

milcsi erős pár után erős párt kap akiben megbízik

Hurrá Torpedó · http://www.youtube.com/watch?v=br-D7UneS0E 2015.03.13. 21:19:04

Kar erte, mert o legalabb keverhette volna egy kicsit a szart.
Latszik hogy sneci is hulye, meghagyta a szerelmes part, ami ra nezve potencialis ellenfel a 20 misihez.

Lattatok hogy az index blokkcimei ÉH eembeek hogyvoltos becenevei?

haruka 2015.03.13. 21:19:06

Milán úgy érzi elveszített egy erős párt, de beállt mögé egy erős pár.

,, 2015.03.13. 21:19:28

Szerintetek meglépik Noémivel a Dani/Kíra visszatér később dolgot?

2015.03.13. 21:19:41

@Krétagarbó: ja nóri már mehetett volna

Ditti82 2015.03.13. 21:20:10

Ebben amúgy mi volt a meglepetés?

Albina meg az okosság két külön fogalom.

Chuck Νorris 2015.03.13. 21:20:12

adrinak már megérte széttennie a lábát mult adásban.

2015.03.13. 21:20:22

lokcsinak hiányozni fog nao mert megkedvelte meglepte h kiesik

gondolom részegedjünk le bulika lesz

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.13. 21:20:51

@haruka: Csalódás a kis bosnyák, ugyanolyan középszer, mint a többi. Kár, hogy Naomi esett ki, Adri sokkal idegesítőbb, arról nem beszélve, hiába akar játszani, ahhoz képesség is kellene, neki meg nincs.

haruka 2015.03.13. 21:21:04

Naomi miatt senki nem üvölt artikulálatlanul, de isznak egyet az egészségére.

2015.03.13. 21:21:13

mari szerint jobb h adri maradt mert nao nagyon szervezkedett

Chuck Νorris 2015.03.13. 21:21:35

mariann, Kiszel Tünde eltitkolt leánygyermeke, nem? :)

Mirocska 2015.03.13. 21:21:50

Naomi szórakoztatóbb volt, mint Adri. Sajnálom...

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.13. 21:22:37

@fosch9: Hát, Lokinak monstantól nem A, B, C terve lehet, hanem csak A meg B :)))

2015.03.13. 21:22:52

bence patrik kezdik a buzitáncukat undi nagyon

peti snezi tematikálnak, peti szerint nagyképű sneci mert, s azt mondta: ő itt nem fog hibázni a többi meg nem is játszik, peti figyelmezteti h a fagyi visszanyal

Ditti82 2015.03.13. 21:23:12

Petinek igaza van. Snezi nagyképű. Olyan tényleg nincs, aki soha nem hibázik.

haruka 2015.03.13. 21:23:16

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: hülye volt, hogy nem robbantott.

Peti azt mondja Snezinek, hogy nagyképű, és vissza fog nyalni a fagyi, ne gondolja hogy ő nem fog hibázni. Snezi meg csak vihog rajta.

Chuck Νorris 2015.03.13. 21:24:31

Naomi kiesése patrickot videlte meg a legjobban. nem tudott megszabadulni adrikátol, pedig jobbnál jobb husok jönnek be :)

Ditti82 2015.03.13. 21:24:32

@fosch9: Múltkor még ki akarták tenni, nem?

2015.03.13. 21:24:46

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: jönnek itt még újak :D
@foxglove (F6): esélyes mert a sajtótájékoztatón is ott volt valszeg mert emlékezetes karakter

vastyúk is .. 2015.03.13. 21:25:30

Hipszterben van kérdőjel még Stüszivel kapcsolatban. Bennem is van még kérdés Hipszter gyér szőrtakaróját illetően. De méééé kell??!!!

haruka 2015.03.13. 21:25:31

Patrik gatyarészeg, felfekszik a bárpultra, aztán ketten viszik be a szobájába.

Ditti82 2015.03.13. 21:25:44

Sehol egy kaktuszba borulás? Csalódtam. :-(

Szoba kilátással 2015.03.13. 21:26:00

Patrik akkora alkoholista lesz 8 év es kész a csávó

2015.03.13. 21:26:29

@Ditti82: persze csak a múlt azonnal megszépült :D

paca pucér pöcsét mutogatja a fiúknak amikor felvizsik aludni sztem ezek tuti látens homok

Gia 2015.03.13. 21:27:50

Na,Adriéknak kaszálnak..

Krétagarbó 2015.03.13. 21:27:52

Pacának a rózsás gatyója durvus... Kicsit bébaszott, kicsit nagyon:)))
Új fiú, Gergő, aki máris tattikázik, végre. Kicsit kisfiús, nem?

2015.03.13. 21:27:58

új fiú jön gergő aki máris lokival tematikál h adit kibassza mert ahol már puszi ölelkezés van ott BUMM
ÉLJEN csípni fogom a kis vízimentőt

ja és vmiért zoét is név szerint vezette fel berki

vastyúk is .. 2015.03.13. 21:28:17

BAYWATCH!!! Vizimentő belecsap a lecsóba

haruka 2015.03.13. 21:28:18

No lássuk mi lesz jövő héten. az ifjú Mitch Buchanon. Zoé két rejtélyes borítékot hoz, az új srácé lesznek, akit Gergőnek hívnak. Azt mondja oda fog lecsapni ahol van csók, szex, magyarul Adriéknál.

Ditti82 2015.03.13. 21:28:34

De csúnya ez a Gergő... Mit akar bummolni, ha nincs védettsége?

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.03.13. 21:28:43

Ehh,nagyon csalódott vagyok.
Jó estét!

vastyúk is .. 2015.03.13. 21:29:52

@Ditti82: lehet lesz, mégiscsak kapott két borítékot.. Meg elég, ha a többiek azt hiszik, hogy van védettsége

2015.03.13. 21:30:22

@Krétagarbó: szimpi mert nem totojázni jött mint milán
@vastyúk is ..: pinaszőr tanult má meg :DD

super tv2 éjjelin albínó rózsát kap berkitől
hogy élted meg a kiesést? nem törtem össze

2015.03.13. 21:31:30

@Gia: teltebb az arca télleg
@DerültÉgből/tintával írok/: jól elkéstél, galamb kakált már?

vastyúk is .. 2015.03.13. 21:31:57

@fosch9: ohh, bocsesz, nem mertem leírni. hiihihihihihi belém szorult Nórika karója

Krétagarbó 2015.03.13. 21:32:01

@haruka: pedig már az is egy nagy hiba volt tőle, hogy nem robbantotta szét a szerelmes párt.

lenibo 2015.03.13. 21:32:28

A szerkesztők léptek. Slezi nem robbanrott. Majd a vizimentős.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.13. 21:32:57

@vastyúk is ..: Pont most volt fénykép a kb 100 éves Pamela Andersonról. Ha bejön, még veszélyes lehet:DDDDDDDDDDD

2015.03.13. 21:33:28

nao szerint adri tényleg beleesett de paca nem veszi komolyan
berki folyamatosan sajnálkozik, h naomi kiesett
petiék semlegesek naominak

malevil2050 2015.03.13. 21:33:33

Ejj csetniklyány,esztet nagyon elbaltásztad,útyhoty lefokozlak sima lyánnyá.Hát hun van déli vírtus??

Morfologista 2015.03.13. 21:34:06

Ezek igazán balfaszok. Az ÉH1 első fél órájában több taktikázás volt mint itt két hét alatt. Ezek agyhalottak. Sneci kurvára elbaszta. Ez így egy fos.

kétszeres vuvuzelaművész 2015.03.13. 21:34:22

Naomi - főleg hátrafésült hajjal - sikerrel castingolhatott volna egy tünde szerepre a Gyűrűk Urában, de el tudom őt képzelni, mint Draco Malfoy nővérét is.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.13. 21:34:33

@fosch9: Toénak nem lett világosabb a haja? Vagy csak a fény? :DDD

2015.03.13. 21:34:53

@vastyúk is ..: itt otthon vagy engedd el magad :D

kis bejátszás a randiról a hármas a parton snezi milán paca

Hachi_88 2015.03.13. 21:35:43

Úgy látom, csak én örülök, hogy Naomi ment haza :D
Adri tényleg idegesítő volt az elmúlt 2 napban, de azért én még kíváncsi vagyok, hogy meddig bírja bent ez a kapcsolata Patrikkal.. Remélem, összeszedi magát és nem beszél majd ennyi marhaságot :D Totál bepánikolt.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.13. 21:35:57

@kétszeres vuvuzelaművész: Én kis smink ügyeskedéssal az arzén és levendulában:)))

haruka 2015.03.13. 21:36:10

@Krétagarbó: hát igen, pont ez az, hogy olyan kurva okosnak hiszi magát, meg ő aztán nem hallgat senkire, de azért nyúl volt meglépni, fél a népharagtól.

2015.03.13. 21:36:30

@malevil2050: nagyobb volt a füstje mint a lángja hiányoltunk művészúr
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: lehet a szoli teszi :D

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.03.13. 21:37:02

Szia Bubuka :) Itt voltam, csak takarásban,mert vártam,hogy végre történik valami" játék".Csalódtam Sezlony döntésében.
Sajnos nem kaptam meg.
@kétszeres vuvuzelaművész: Igen :))
@malevil2050: @Morfologista: +1

furmintszaraz 2015.03.13. 21:37:34

Aszittem, lesz valami meglepi, de ennél kiszámíthatóbb nem is lehetett volna. Nem az évad epizódja, na.
Naominak legalább volt egy szimpatikus és őszinte reakciója, amikor mondta, hogy "ezt most már inkább hagyjuk", vagy ilyesmi. Nyilvános, hogy a túltematika lehetett a gond.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.13. 21:38:41

Megőrülök ezektől. Megjött a 3. rész. Mit simának ezek:( hrrgrrr

vastyúk is .. 2015.03.13. 21:39:03

@fosch9: oki-doki

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: hehehehe, én valamelyik hétvégén láttam egy részt a hajdani sorozatból, hát csak röhögni bírtam mics bjukenen, meg szí-dzéj felszerelésein. hihihihihi

Gia 2015.03.13. 21:40:15

Nóri beszéde és a lecsapott vállai után a járása a legidegesítőbb.. :-)

malevil2050 2015.03.13. 21:40:40

@fosch9: Áhh ne is monnyad a nyakamon asz egéc világ.

Ditti82 2015.03.13. 21:41:02

@vastyúk is ..: Ránézésre nem egy okos tematikus játékos.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.13. 21:41:21

@fosch9: Nna, végre megjött a nettt, most már mind a 3 rész :))

Chuck Νorris 2015.03.13. 21:42:28

mekkora lenne. jövö héten Zoét küldenék be.

vastyúk is .. 2015.03.13. 21:42:28

@malevil2050: biztosra akart menni Stüszi, nem akarta, hogy a bosszúhadjárat reklámarca legyen. Hát igen, mindenki reménykedett, de lássuk be, várható volt, hogy a biztonsági pályát választja. Dumbó megmondta, hogy hibázni fog. brühühüüü, nem baj, majd jön Vízimentő

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.03.13. 21:43:02

@furmintszaraz: Snezire is haragszom,hogy elrontotta /nekünk :D/ de a többiekben sincs annyi,hogy két nap alatt valami ötletelést véghez vigyenek. Unnnncsiii

2015.03.13. 21:43:07

naomi berkinek és pamelának: ő nem volt jóban nórival csak tattikázott vele is

beacska 2015.03.13. 21:43:53

szerintem Loki letudta a tartozását Nóri felé

vastyúk is .. 2015.03.13. 21:44:50

@malevil2050: hellóbelló, végre hasonló időben tartózkodunk itt :D

2015.03.13. 21:45:41

@DerültÉgből/tintával írok/: jó küldök újat :)
@malevil2050: pedig mi meg mindig várunk :)
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: éljen éljen
@Chuck Νorris: félek lesz még szerepe zoénak
@furmintszaraz: viszont az éjjeliben meglepően normális berkiékkel

malevil2050 2015.03.13. 21:45:47

@vastyúk is ..: Utyan már kitől lett volna a hadjárat? minden csoda 3 napig tart.

vastyúk is .. 2015.03.13. 21:46:30

@Ditti82: Még jobb, mert merő hősködésből beleharap az Adri-Patrik párosba. Jeeeeee

furmintszaraz 2015.03.13. 21:46:53

@DerültÉgből/tintával írok/: Jaja, nagyon biztonsági játék zajlik, ha így folytatják, a szerkiknek kell több váratlant húzni, hogy legyen valami. Ha Naomi marad, abban több potenciál van, mert ő több játékosnál esélyes lett volna (Milán mellett Lokinál még biztos), és láncreakciót indíthatott volna el. Adri ezt nemigen tudja.

malevil2050 2015.03.13. 21:48:48

@vastyúk is ..: Hallobellolobello,pörfökt digok vatyunk.hehe

furmintszaraz 2015.03.13. 21:48:58

@fosch9: Hát igen, most kezdett volna "új életet", erre goodbye. Más kérdés, hogy itt épp nem a normális Naomira volt szükség a műsorhoz :) Egyébként hasonlóan Lokihoz, a legvégére én is megkedveltem.

beacska 2015.03.13. 21:49:09

nem tudom, h mit elégedetlenkedtek. a múlt héten még mindenki Naomit akarta hazaküldeni :DDD

Snjezi azt tette, amit vártak tőle. Azt várták, h kitegye Naomit. ott bent...jaaa, h itt kint a szerkik meghúztak minket? :DDD

megint megkérdezem, miért kellett volna Snjezinek kitennie Adrit?

malevil2050 2015.03.13. 21:49:22

@fosch9: Mektisztelve érszem magamat e.

vastyúk is .. 2015.03.13. 21:49:34

@malevil2050: persze, átfogalmazom: beszari volt. (Patrik megfogadta, hogy kiteszi, visszanyalatja a fagyit. Hogy ez mit jelent, sajnos nem derült ki :D ) Tudta, hogy többen utálják Fehérkét, ezért hátha jó pont a lakók szemében, ha őt küldi haza. én is annak szurkoltam, hogy Adri keresse inkább a megfelelő terminált a repülőtéren.

2015.03.13. 21:50:38

naomi legjobb pillanatai következnek az éden éjjelben

furmintszaraz 2015.03.13. 21:51:02

[Azért arra még mindig kíváncsi lennék, hogy ha a szerkik nem rakják ki Norbit a hátsóajtón, Loki benn bírt volna-e maradni magától.]

malevil2050 2015.03.13. 21:51:06

@beacska: Roppant eccerű oka van, amig ők egy párt alkotnak másnak csökkent esélye van a lóvéra.

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.03.13. 21:51:33

@fosch9: Olyan drága vagy :) tényleg nem értem :(
@furmintszaraz: Adri szerintem sem.Ráadásul Paca lehet majd miatta veszélyben,akit én jobban sajnálnék,mint Adrit...Snezi azt sem vette észre, hogy Patrik már készen állt "leszakadni".

Zsoofka 2015.03.13. 21:52:10

@Ditti82: +1
Szerintem se... Sajna....
A mai nap után a nagy kérdés: Loki meddig menti még Nórit?

malevil2050 2015.03.13. 21:52:53

@vastyúk is ..: Kiteszi utyan már,pont ű,nahh ne.3 ampulla tudatmódosító és gyün a feledés.

2015.03.13. 21:53:08

@DerültÉgből/tintával írok/: kettő is ment fene a kis lábukat :D
@furmintszaraz: szerintem nem..
@malevil2050: :))) nadon örülök

furmintszaraz 2015.03.13. 21:53:52

@beacska: Hát hogy párbajra küldje a két szerelmest, és ezzel nézői voksokat szerezzen - öööö, ez nem az a játék - akkor a saját szempontjából semmiért :) De világosan meg is mondta, hogy mit fog csinálni, más kérdés, hogy a játékosok közül ezt egyedül Péter vette le.

beacska 2015.03.13. 21:54:42

@malevil2050: ez ennyire nem egyszerű: mert ezen a héten SZÁMOMRA nyilvánvalóvá vált h állandó célpontok lesznek. sokkal gyengébbek, mint a Peti-Apolka páros. vagy Loki bármelyik nőjével.
és anno Ádám sem volt már az igazi, amikor kiejtették mellőle a Cicáját. vagyis hasznavehetetlen volt. Ki akar magának ilyen párt? akár egy hétre is?

2015.03.13. 21:54:56

@beacska: erős párt ha robbant akkor a végén nincs esélyük nyerni
@furmintszaraz: loki mellett lehet h normálisabb játékos lett volna - nekem most szimpi az éjjeliben ahogy cinikusan röhög

Zsoofka 2015.03.13. 21:56:23

@fosch9: Tuti skizo a csaj, de legalább érdekes és volt még benne kiaknázatlan lehetőség... :)

beacska 2015.03.13. 21:56:35

@furmintszaraz: igen, én is úgy láttam, h eszében sem volt, mert így többet nyert Milánnal, mint amúgy Patrikkal nyert volna. P. nem egy nagy spíler. kb. a lerészegedésig jut el...

beacska 2015.03.13. 21:57:46

@fosch9: csakhogy ők NEM erős pár...azzal, h csak egymással foglalkoznak, meg a piával, és kétségbeesnek, ha szét kell válni, ők nem erősek...az egyik leggyengébb pár

2015.03.13. 21:59:29

@beacska: a többiek szemében - tippelem - pont ezért erősek mert mmkk egymást választják
míg nézd meg apolt, hiába fix a párja de irtózik
@mokamini: berki a legnagyobb rajongója sztem :D

furmintszaraz 2015.03.13. 22:00:21

@beacska: "nem egy nagy spíler" - na igen, ezért kergeti inkább itt a hosszúlépéseket, semmint az MTK-pályán a hosszúindításokat :) Meg néha bevágja a bűntudatos "szomszédkutyája" fejet.

Gia 2015.03.13. 22:00:30

Azért az elejéhez képest a fiúk,hogy elkezdtek játszani.Vagyis inkább parázni. :-)

2015.03.13. 22:01:18

@mokamini: jövő héten ugye fiú jön... talán majd azután le tudja rázn

Naomi elmondja, h színésznő és modell szeretne lenni. mily meglepő..

2015.03.13. 22:02:30

@furmintszaraz: meg ahogy folyton bencével táncolnak és pucérkodnak az nem gáz? sztem nagyon

vastyúk is .. 2015.03.13. 22:02:44

@malevil2050: hihihihihihihi. azt hiszem igazad van :D Nagy duzzogva inkább Stüszit markolászta volna, mint Adrit :D

Gia 2015.03.13. 22:04:40

Ahogy Berki kimondja a reklám szót Pamela és Cinti is rögtön belevigyorog és belemerevedik a kamerába.Vicces. :-)

furmintszaraz 2015.03.13. 22:05:47

@fosch9: Jaja, ez a középsulis lúzer dance izomgyuri módra...

Gia 2015.03.13. 22:05:50

Azt hittem Noémi kedvelte Lokit,de most nem említette,csak Timit és Norbit.Lehet,hogy csalódott benne itt a végén.

Ditti82 2015.03.13. 22:06:43

@beacska: Ádám annyira nem volt hasznavehetetlen, mint Patrik lenne.

Gia 2015.03.13. 22:06:50

:-))) Noémi=Naomi

2015.03.13. 22:07:09

@Gia: biztos mert nem akarta önként megmenteni a seggét
@furmintszaraz: hehehe ez tetszett :D

beacska 2015.03.13. 22:07:41

hááát, én konzervatív vagyok. anno sem értettem, miért volt olyan zseniális Szandra azzal, h szétütötte a "legerősebb" párost. sosem tudott beilleszkedni, és ahogy Loki mondta, és tán Milán is, h ez vhol egy csapatjáték, nem most kell szétszedni a párokat.
most a cél a bentmaradás...

2015.03.13. 22:08:18

@furmintszaraz: tegnap modnták bence chipendale fiú volt nemtom lemaradtál-e
@Gia: jaja :D

Nemsoká patriktól durva képeket mutatnak az éden éjjelben.

beacska 2015.03.13. 22:08:48

@Ditti82: hááát, aztán Ádám feladta a játékot. Patrik még bele sem talált...bááár, amikor védte Adrit Snjezivel szemben, azért látszott, h vannak ösztönös dolgai..

2015.03.13. 22:10:28

@beacska: nekem már akkor sem jött be a nagy bandázás és majd mi megmondjuk ki maradhat style - ezért csíptem pókmajmot simán a közakarat ellen ment egyedül
sneci már nyuszibb volt de kivághatta volna adrit most nézhetjük ahogy mászik patrikra a legszebb h patriknak is lejött h snecivel jobban tudna játszani és már adri sok

Ditti82 2015.03.13. 22:11:31

@beacska: Daniért. Vagy hogyvót az anno. :D

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.03.13. 22:13:06

@beacska: Igaz:D Én is kitettem volna még a múlt héten Naomit.Most elnézve sem gondolom másként.Gyenge.Igaz formabontó és az nézhető.Viszont Adri annyira ráfeszült erre a hétre, hogy az összes ellenszenves tulajdonságát felvonultatta /hisztis, beképzelt,bosszú álló,nulla önfegyelem..stb/ Patrikot gyengíti és ő már ezt tudja is.
@fosch9: Köszike :)

2015.03.13. 22:13:45

patrik undorító részegeskedik épp

Ditti82 2015.03.13. 22:13:58

@beacska: Jahhhh. Sokra megy valaki az egyénieskedéssel, ha a többiek meg kib@sszák, mint macskát sz@rni.

Ditti82 2015.03.13. 22:14:52

@fosch9: Ő mikor nem? Remélem, lesz kaktuszbaborulás by Patrik. :D

2015.03.13. 22:15:10

patrik részegen zuhanyzik elesik a zuhiban és elalszik

@DerültÉgből/tintával írok/: figyeljed :)

beacska 2015.03.13. 22:15:14

@fosch9: én nem arról beszélek, ahogy Patrik-Bence-Norbi viselkedett, hanem ahogy Loki-Peti-Marianna viselkedik...

2015.03.13. 22:16:00

@Ditti82: berki szerint törölközőbe rejszolt zuhi után

BarBwire 2015.03.13. 22:16:38

@fosch9: kb csak ennyit tud nem?
Adri is mehetett volna, vagy majd a jövő héten?

2015.03.13. 22:18:31

@BarBwire: szelbusz :) jövő héten a vízimentő pacát kiüti utána remélem megy arika is

na íme bence pucéron a pucér pacához jön a zuhiba - sztem fogunk itt mi még csuda dolgokat látni

@beacska: ezt már nem tudom visszakövetni

2015.03.13. 22:19:43

patrik meg megy bence után az ágyba
ki szeretne fogadni h lesz itt meleg szex?

Zsoofka 2015.03.13. 22:20:12

Hááát ettől már én szégyellem magam....

BarBwire 2015.03.13. 22:20:21

@fosch9: (Végignéztem, csak a gyereké volt a gép) Csak nem megcsinálja Bence Pacát? Szerintem annyira részeg mindkettő, hogy észre se vennék.

Ditti82 2015.03.13. 22:20:46

@BarBwire: Jövő héten fiú megy. És ahogy elnéztem az új fiút, védettség nélkül már zuhan is kifelé.

Zsoofka 2015.03.13. 22:21:00

Pamelát viszont most látom itt először és csípem.

beacska 2015.03.13. 22:21:03

@fosch9: hát, hogy a csapatjáték nem a befenyítést jelenti, hanem az együttgondolkodást

és egyenlőre Snjezi a befenyítés-típusút adta elő, hiába próbálta Peti átcsábítani a másik oldalra

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.03.13. 22:22:25

@mokamini: @BarBwire: Nagyon durva, ahogy részegen nyomják. Denisz semmi volt hozzájuk képest:D

BarBwire 2015.03.13. 22:24:02

@DerültÉgből/tintával írok/: Ilyenkor jön rá az ember, hogy van még alább.

Zsoofka 2015.03.13. 22:24:17

Lassan elérik, hogy prűd öregasszonynak érezzem magam és ezért morcos vagyok...

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.03.13. 22:25:06

@beacska: Lehet azt adja elő,de nem elég "tökös" hozzá.Igaza volt Patriknak,amikor azt mondta,hogy Snezi nem erős játékos /még/ ,csak a védettsége teszi azzá. Nekem minden esetre még bizonyítania kell a mai után.

2015.03.13. 22:26:32

@Ditti82: ne viccelj, az új fiú vízimentő és már tematikázott is h adriékat szétválasztja, lokkanccsal beszélgetett erről, sztem tökös lesz, sneci rárepül és milánka megy haza
@BarBwire: sztem is, nekem mesélt ilyet fiúhaverom h a haverjával úgy összegabalyodtak h másnap reggel hosszasan gondolkodott mitől fáj ott neki majd rájött
@beacska: ja értelek, igen egyetértek, csak persze sneci mint új nem tud még sztem ott csapatban gondolkozni talán pár nap v egy-két hét után

Zsoofka 2015.03.13. 22:26:48

@DerültÉgből/tintával írok/: +1
Csalódtam benne, remélem Mariannban nem fogok... :)

2015.03.13. 22:27:25

@mokamini: nyugodj meg teljesen normi vagy :)

BarBwire 2015.03.13. 22:27:31

@fosch9: ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

beacska 2015.03.13. 22:27:35

@DerültÉgből/tintával írok/: én Naomiban csalódtam ma este. ilyen szinten áldozati bárányként...nagyon gyenge próbálkozás volt Nórinál...de az kiderült, h Naominak nagy szíve van, és csak a szája jár...ő sem volt tökös, mégsem veti senki a szemére

Zsoofka 2015.03.13. 22:30:22

@beacska: Nem vetjük a szemére, mert megbűnhődött azzal, hogy kiesett... :)
Loki meg, hiába mondta, hogy felhagy a csapat-baszkódással, mégsem merte bevállalni Nóri hazküldését Naomi ellenében. Ha így nézzük ő sem volt tökös... Ezért kérdem azt, meddig menti még Nóri fufrus popóját?

furmintszaraz 2015.03.13. 22:31:46

@fosch9: Nincs több kérdésem! Két láthatatlan görögdinnyével a hóna alatt.

BarBwire 2015.03.13. 22:33:15

CSajok, akkor kérdem én, melyik csaj lenne jó a li kis Lokinknak?

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.03.13. 22:33:44

@beacska: Naomi nekem egy jó ideje már csalódás.Szerintem is "hang"ember. Loki azért is kedvelte szerintem,mert átlátta,hogy mennyire sebezhető,viszont még ő is rájött,hogy némi ész azért nem ártana Naominak a játékhoz. Snezi azért más,mert nincs "előélete" és ügyes kommunikációval kijöhetett volna a negatív szerepből,ha most oda is került volna Adri kiejtése miatt.Azért az látható volt,hogy Adri sok már többeknek is.

furmintszaraz 2015.03.13. 22:33:53

@mokamini: Most, hogy már visszaadta a kölcsönt (ami becsületbeli ügy), már csak akkor, ha nem adódik jobb (vagy ha nem kerekedik felül a játékérzésen az apai ösztön, szerintem valami ilyesmit érez inkább Nóri iránt).

Zsoofka 2015.03.13. 22:35:38

@BarBwire: Két ilyen csaj van. Az egyik ma esett ki, a másik még nem jött be.

2015.03.13. 22:36:09

@furmintszaraz: ne vegyük ezeket komolyan :D dolgaid alakulnak?
@BarBwire: sztem jelenlegiek közül apol, mari mint láttuk hű az ő faszkalap bencéjéhez

Zsoofka 2015.03.13. 22:37:21

@furmintszaraz: Mert szerinted most felfogta Nóri, hogy Loki állhatatosságának köszönheti, hogy nem ő repült? Hogy Naomi bepróbálkozott, de Loki hű maradt?

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.03.13. 22:38:21

@mokamini: Lokinak Nóri az életbiztosítása is jelenleg,mert nincs hova állnia,innentől viszonylag nyugis időszak ez nekik.Ráadásul minél többször állnak ki egymás mellett,annál jobban összekovácsolódnak és az addig is viszi őket előbbre,amíg nem jön valaki nekik valóbb partner a képbe. Most szerintem,nem volt Loki számára ideje a változtatásnak. Naomi nem az,akiért ezt beáldozta volna.

2015.03.13. 22:38:24

@furmintszaraz: vagy csak kényszer mert még nem tudta lerázni

beacska 2015.03.13. 22:39:31

@DerültÉgből/tintával írok/: én nem hinném, h bent sok lenne Patrikon kívül bárkinek is. Marianna is váltakozóan beszélt róla...nem egyértelmű. Én úgy látom, h alapvetően szeretik, Naominak volt egy gyenge próbálkozása, h kiejtse, de amúgy....meg hát Loki próbálta a "nőit" benttartani azzal, h rábeszéli Snjezit Adrira

Zsoofka 2015.03.13. 22:40:30

@DerültÉgből/tintával írok/: Jogos, tetszik ez az inverz látásmód. Jó a tematikád!

BarBwire 2015.03.13. 22:40:35

@furmintszaraz: hihi, Loki és az apai érzések....

furmintszaraz 2015.03.13. 22:41:38

@fosch9: Nem mennék olyan messzire, mármint hogy alakulnak :) De valami fény pislákol az alagút végén, szerintem minden oké lesz (idővel). Ha pedig mégsem, irány a VV8 :D

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.03.13. 22:43:18

@beacska: Azért a gyászbeszédén elég sokan kiakadtak.Aki ilyen ésszerűtlen lépést képes meglépni,ennyire fegyelmezetlen az bizalmat veszít, mert kiszámíthatatlanná válhat bármikor.

furmintszaraz 2015.03.13. 22:44:57

@mokamini: Hát, mérget azért erre nem vennék. De láttam már rosszabb párost is!

furmintszaraz 2015.03.13. 22:45:46

@fosch9: Köszi, figyelmes tőled :)

2015.03.13. 22:46:57

@furmintszaraz: a családra figyelünk :DD

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.03.13. 22:47:32

@mokamini: Köszi :D
@fosch9: Bubikám,semmi..de még egyszer köszi,hogy már egy egész galambkolóniát elreptettél miattam :))

Jó éj!

beacska 2015.03.13. 22:50:20

@DerültÉgből/tintával írok/: én úgy láttam röhögtek rajta...ahogy Milán (aki ott van egy hete?) sóhajtva mondta Snjezinek, hogy "jön a temetés" vagy gyászbeszédet mondott? és hozzá mosolygott, és kényszeredetten felállt, az sokat elmondott...kínos volt, de vicces is...én inkább olyan patetikusnak látom Adrit...lehet, h nem ez a jó szó rá...ő mindent NAGYON csinál...

Zsoofka 2015.03.13. 22:55:11

Jó éj! Jó hétvégét! Csók!

beacska 2015.03.13. 22:58:32

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: ugyan már, ne légy végletes. csak össze-vissza keverte a szavakat, mert a betűket...ma nem volt tökös...és nem igazán láttam tőle semmi maradandót...hacsak nem a félrebeszélések tábláját ;)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.13. 23:04:55

@fosch9: az milyen, hogy hazamész, és az urad a zuhany alatt döglik hóttrészegen? Hogy nem lehet eljutni az ágyig? Vajon 10 én után is szagolgatná Adri a sörszagú bőrét?:))

2015.03.13. 23:26:05

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: hát az durva szitu, viszont adri ahogy láttam röhögött nem vette a szívére, bár tíz év után lehet unná

2015.03.13. 23:26:55

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: majd improvizál :)
én is eldőlök, jó éjt

csak mert 2015.03.14. 01:07:46

Ismét későn estem be. összegzek gyorsan: szerintem naominak maradnia kellett volna, adri egy k*csög, lusta dög, a választás előtt támogatni fogom snezit, utána meg...
loki megmenthette volna naomit, ez csalódás volt...
nóri és adri azonnal repülhetne haza, patrikkal együtt...
lusta, unalmas, alkoholista semmik.

Viszont a bemutatóban tetszett az új srác gondolkodása! remélem robbant :)

2015.03.14. 08:27:40

@csak mert: tetszett az összegzés :D

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.03.14. 08:34:01

az éden éjjelt kivételesen -csak naomi miatt- megnéztem, nagyon tetszett, hódiék tök aranyosak, naomi meg marha jó volt benne :) nagyon bírtam a csajt. snezire haragszom (jóhogy!), de ha már ezt lépte, akkor elvárok tőle nagyfokú furkapiszkát, meg ármánykodást. új fiúra kíváncsi leszek, remélem robbant. adri gáz, menjen szépen haza.

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.03.14. 08:50:11

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: nem! de ha már marad, akkor küldjenek be minél több popócicis csajt, h feszkózhasson:) na, így okés? :D

ÉH3sZ 2015.03.14. 08:57:31

Naomi kiesése borítékolható volt, rosszul tematikázott, a többiek észrevették az összevissza hazudozását és mennie kellett. Patrik egyértelműen bevállalta volna Táncost.

Zsoofka 2015.03.14. 08:57:39

@aggyistenbrittudós: Ponn ez a meglatasom nekem is... Pamela nagyon belevalo csaj! En meg sose nem hallottam beszélni, pozitiv csalódás. Eddig 3 iccakai műsort láttam, Cintivel volt Berki. Nekem itt Berki is tetszett ., sokkal jobb, mint a betanult blablaval... De Cinti... Boa. Tuti szed valami vagy kellene szednie...

Zsoofka 2015.03.14. 09:00:52

@ÉH3sZ: Igen, szerintem is. Elsőre ugy gondoltam, hogy be kellett volna vállalnia Naomit, de jobban meggondolva kiismerhette már es latja mennyire ki es beszamithatatlan. Szoval jobb neki a sótlan, de hálás Nóri

Zsoofka 2015.03.14. 09:03:15

Furi, de most legalabb 3embor van benn, akinek örülnék, ha nyerne. Ez felüdülés a vv utan ahol egy se volt. Persze sok van meg hátra , lesz ez meg így se....

Zsoofka 2015.03.14. 09:04:19

Na miutan ezt ilyen jol megbeszelgettem magammal, megyek gombapaprikast főzni... :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.03.14. 09:05:49

@mokamini: cintit még nem láttam, de mmkk pótolni fogom, a vonatkozó kommentek felcsigáztak - csak még nem bírtam rávenni magam :) hódit egyszer láttam vmi wannabe realityben, nem tudom a címét, és akkor kedveltem meg nagyon, megvan a magához való sütnivalója. berkivel kapcsolatban mindig az volt a gondolatom, h ennek a fostalicskának hogy a fenébe lehetett ennyi nője (most a pénztárcát nem számítjuk), és azt kell mondjam, meglepődtem vele kapcsolatban, van humora, és az azért -lássuk be-, sokat tud nyomni a latba.

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.03.14. 09:05:49

@mokamini: cintit még nem láttam, de mmkk pótolni fogom, a vonatkozó kommentek felcsigáztak - csak még nem bírtam rávenni magam :) hódit egyszer láttam vmi wannabe realityben, nem tudom a címét, és akkor kedveltem meg nagyon, megvan a magához való sütnivalója. berkivel kapcsolatban mindig az volt a gondolatom, h ennek a fostalicskának hogy a fenébe lehetett ennyi nője (most a pénztárcát nem számítjuk), és azt kell mondjam, meglepődtem vele kapcsolatban, van humora, és az azért -lássuk be-, sokat tud nyomni a latba.

Puncylla 2015.03.14. 09:06:06

@ÉH3sZ: Patrik biztosan bevállalta volna, de az a gyanúm, hogy Snecinek még ideiglenesre sem kellett Patrik.

ÉH3sZ 2015.03.14. 09:07:51

@mokamini: A lőrinci csibészre gondolsz? Ki a 3 ember?

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.03.14. 09:08:33

@mokamini: előtte áruld el, ki az a három? (ja, és mariann is kedvencem lett a csajok közül):DDDD

ÉH3sZ 2015.03.14. 09:11:36

@Puncylla: Csak Adrit akarta idegesíteni szerintem is. Szegény nőt minden és mindenki aggasztja :)

@aggyistenbrittudós: Cintia egy koffeines mókus 12 éves kiscsaj aggyal

Zsoofka 2015.03.14. 09:12:17

@ÉH3sZ: Loki, Mariann es Milan.
Tudom, nagyon eltérő karakterek, mindent másért szeretem...
Lokit az eszeert es a higgatsagaert, Mariannt az eszeert es a rafinaltsagaert. Milan butus es naiv, de nagyon jóravaló gyerek. Igaza volt Naominak, "gyurma". Hogy milyen pasi lesz belole, nagyban függ attól, milyen nő alakítja...

2015.03.14. 09:15:49

nálam Loki Apol és Peti most szimpatikus

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.03.14. 09:17:12

@ÉH3sZ: :))) akkor ezt tényleg muszáj lesz megnéznem :)
a múltkor kérdeztem is itt, h lehet-e tudni, mikor ki következik a műsorvezetésben, h rákészülhessek, vagy rendszertelenül váltják egymást...majd figyuszolok :)

ÉH3sZ 2015.03.14. 09:18:00

@mokamini: Milanban feltámadhat a férfibüszkeség, ha túl durván irányítják. Táncosból pedig hiányzik az ész amikor iszik. Akkor nagyszájú lesz, ezzel elronthatja. Mariann nagyon csöndben volt eddig, jól jött Táncos személye neki. Loki jó figura, de Nórival hosszútávon?

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.03.14. 09:18:23

@fosch9: mint ahogy eddig :) egy papírforma vagy :* nálam apol most kicsit hátrébb került, botox beelőzte :)

Zsoofka 2015.03.14. 09:19:10

Adit nagyon nem birom, az a fajta nő akinek minden jár, de leginkább a szája. Ha meg nem a kis ágya szerint alakul az elet, akkor hisztizik. Nulla empátia, nulla humor.
Aztán ott van a kicsi párja, Patrik. O valahol onnan indult mint ahol most Milan , csak vele mar elhitették a csajok, hogy faszagyerek es elszállt vele a ló. A belső feszkoit meg alkohollal kezeli, ami nem tul jo csillagallas hosszútávon.
Ha jobban belegondolok, ezzel a logikával, Milannak nem kellene a love, mert o is könnyen elszallhat a love miatt megnövekedett népszerűsége miatt....

ÉH3sZ 2015.03.14. 09:21:14

@aggyistenbrittudós: Rendszeresen felváltva váltják egymást a nők, a nagydarab ember állandóan van :)

@fosch9: Loki Aponak olvastam :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.03.14. 09:21:24

@mokamini: nekem mariann, loki, péter a sorrend. snezi lehetne a főgenya feketelovam, jóóóó beképzelt - én az olyanokat bírom, már elnézést :DDDD

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.03.14. 09:25:36

@mokamini: tök így gondolom én is. egyedül milánnal kapcsolatban nem egyezik a véleményem a tiéddel, amennyit láttam belőle, az alapján azt mondanám, nem szállna el. sztem az a smárolós küldetés IS odaverhetett neki, h mégsem a vonzerejének köszönhette, és még a többiekkel is "kicseszett", h bekajálta.

Zsoofka 2015.03.14. 09:26:32

@fosch9: Peti nekem is bejövős, de nemtom miert Ápol nagyon nem... Mintha felsőbbrendűnek gondolna magat a többitől, mintha nen is ebbe a műsorba jelentkezett volna, önként. De pl az, hogy tartotta magat a a sztorihoz parcsere ugyben az egy nagyon szimpi lepes volt tole. Petit meg pont Ápol miatt bem ertem... Miert mászik ra, puszilgatja meg a zuhanyzoban is? Látható, hogy nem jon be a tyúknak, oloyan mintha olvasta volna, hogy a sikerhez kell az érzelmi szál es ezert erőlteti. Ha nagyon beleéli magát, a vegen ugy járhat mint Dani Zau-val... Persze lehet csak én gondolom tul es csak tattika az egesz Peti részéről. De akkor sem szimpi tattika

Zsoofka 2015.03.14. 09:28:49

@mokamini: Bocs, de az okos telefonom beleokoskodik..
szoval zau=zsu

Zsoofka 2015.03.14. 09:30:36

@ÉH3sZ: Koffeines mókus
.... Szakadok a röhögéstől :)

ÉH3sZ 2015.03.14. 09:32:55

@mokamini: Pétert se értem miért értem erőlteti Apolt. Mondhatott neki valamit a nő hogy nem akarja elsietni vagy egyáltalán nem akar semmi szexre utalót bent az ÉHban?

@aggyistenbrittudós: Lesz még folytatása annak a csóknak Snezivel

2015.03.14. 09:33:15

@aggyistenbrittudós: nyitott könyv vagyok? :D
peti eleinte nem volt szimpi, de az alpári bandában mit tegyek ha az értelmesebbhez húzok :D
apol ugyanígy jött fel a lányok között,
botoxot látom, h nem olyan buta mint a többi de inkább a kitanult jelzőt használnám rá mint az okosat, látom sokan szívükbe zárták, én még azért tartom a 3 lépést vele :D

@ÉH3sZ: úgy is tökéletes :D

@mokamini: hát igen Petinek láthatóan bejön, de Apolról írták h családi dolgok miatt van lehangolva, meg talán nem érzi jól magát ebben a piáljunk pucérkodjunk társaságban
ő pl húzhatna jobban botoxhoz és snecihez és lokihoz és akkor nem érezné annyira kívülállónak magát

2015.03.14. 09:34:53

@mokamini: zsu utalást értettem :) le a kalappal h telefonon keresed az ékezeteket, én soha :D

@ÉH3sZ: én kofferes mókust olvastam

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.03.14. 09:35:26

@ÉH3sZ: remélem, csak tippmixelsz :) mert amúgy : cssssss, ne célozgassál! :)

ÉH3sZ 2015.03.14. 09:38:54

@fosch9: Ennyi diszleksziást :)
Apolnak nem kellett volna bemennie az ivás és szex és ármánykodás hoteljébe, mert nehéz beilleszkednie. Szerencséje, hogy Péter olyan emberséges vele.

Zsoofka 2015.03.14. 09:40:43

Valaki írta tegnap hogy naomi feltűnően nem beszlet lokirol. Vagy tenyleg haragszik ra, de szerintem akkor beszelt volna rola, vagy megnyerte löki a játékot es nem mert naomi beszelni rola, Nehogy elszólja magát... Legyen az utobbi!

2015.03.14. 09:40:54

@ÉH3sZ: igen sztem is péter a szerencséje apolnak
lehet nem tudta hova megy majd elnyaralgat, gondolta :D
még a mókushoz: azt hittem valami sztori amit nem ismertem elkezdtem guglizni a kofferes mókuci után :-O

ÉH3sZ 2015.03.14. 09:41:13

@aggyistenbrittudós: Snezi párnát szorongat a lába között és eljön az az idő hogy egy férfiszerszámot akar ott érezni. Így van ez a természetben is a vadállatok között is :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.03.14. 09:42:33

@fosch9: tudod h nem így értettem :) botoxra nagyon illik ez a 'kitanult' jelző!
:D apolkát az elején kedveltem, de már nem látom a játékát, mintha ott se lenne. azt sem értem, h ha ennyire zavarja pjotr nyomulása (akár taktikás, akár őszintés), miért nem mondja meg neki, és egyeznek ki más, mindkettőjük számára elfogadható vonalban? hmmm.

2015.03.14. 09:43:13

@mokamini: tetszik a 2. tipped :D

ÉH3sZ 2015.03.14. 09:43:27

@fosch9: Túl a sövényen koffeines Hami mókus. Azt keresd :)

Zsoofka 2015.03.14. 09:47:41

@ÉH3sZ: Pont ezerr irtam, hogy ugy viselkedik, mint aki azt hiszi x faktoros táborban van... Pedig nem. O is ide jelentkezett vagy ide iranyitottak, de bevállalta. E műsorból lement már lement 2 évad, nem kellene meglepődni...

2015.03.14. 09:48:12

@aggyistenbrittudós: igen azt kellene, de valószínűleg tart attól, h akkor kiesik a játékból, ahol tulajdonképpen csak vegetál :-O vagy mozdulna rá másik pasira, de ahhoz meg kényelmes
nem tudom, apol elég nagy rejtély egyelőre, legalább tűnne úgy, mint aki jó érzi ott magát

2015.03.14. 09:49:13

@ÉH3sZ: tuttam, h nem csak hallucinálok és van ilyen :DDDDD

Gia Gianea 2015.03.14. 09:49:21

Én megértem,hogy Apolka nem tud felszabadult lenni,ha pont az elutazása előtt diagnosztizáltak valamit az édesanyjánál.De Péter a gátlásosságát is emlegette,ami nem tudom miből fakadhat.Ha szépségversenyen volt mersze indulni,akkor ez a társaság miért frusztrálja?Vagy a kamerák?

Zsoofka 2015.03.14. 09:50:39

@mokamini: Nekem is olyan ez a hotel, mint az állatkert... Elnezegetem a lakókat, de se be nem költöznék hozzájuk, se itthonra nem kellene egyik se....

ÉH3sZ 2015.03.14. 09:58:18

@mokamini: Ha szomorú is, de el tudom képzelni hogy a pénzért próbálja meg az anyjának szánva

@fosch9: Ettől még hallucinálhatsz :)

@aggyistenbrittudós: Szintén párnás vagy? :)

@Gia Gianea: Érdekes ez a gátlásos szépségversenyes szál Apolnál ott is a testét mutogatja és az X faktorban is közönség előtt van.

2015.03.14. 10:00:05

@ÉH3sZ: ne is mondd a bőröndös mókust kerestem másodjára is káprázik a szemem? megyek iszok egy kávét :D

ÉH3sZ 2015.03.14. 10:00:22

@fosch9: Apol pont ellentéte Patricnak aki jól érzi magát, de semmi több nincs benne

2015.03.14. 10:06:37

@ÉH3sZ: jah ő is kimerül a berúgás és faszmutogatásban
még meg se akarja igazán dugni adrit ahogy elnéztem

gyertek van reggeli betevő sixx-től :)
süti beállítások módosítása