Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden Hotel 3x13 - Ezek nem normálisak (18+)

2015. március 12. 08:02 - sixx

 screen_shot_2015-03-12_at_5_08_59.png

Aszongya a pink inges Gólem, aki egyébként egy jelenség ebben a cuccban, komolyan, hogy ma oszt a Pandora odabasz majd, meglátjuk. Egy óra van most csak rajta, úgy látszik vannak olyan napok, amikor kurvára kel tudni, mennyi az idő Kiskunmajsán, és olyanok, amikor nem. Egy jótanács mindenkinek, aki bemondóként vagy műsorvezetőként alkalmazná a palit: nem szabad neki megírt konfot adni, mert nem tudja elmondani az istennek se’.

Snezi ébred elsőként, és miután meggyőződün arról, hogy sötétbarna a bimbesz, lemegy a nappaliban alvó Beckshez, és jobb híján egy búvárcsutorát vagy miafaszt dug a seggébe, amin nagyon jól elröhög magában, gondolom azt is továbbgondolta, hogy valaki majd ezt a szájába veszi. Gyerekes, na. Minenki felébred aztán és légdobol, meg táncol, legalábbis Pjotr, amíg Zoë meg nem hozza löevelet, és Gyurma fel nem olvassa, hogy Snezi és Bence együtt reggelizhet, mert ők nyerték a táncversenyt. A többiek a nagy asztal mellett zabálnak embertelen mennyiségben, Bence meg Snezi odalent ismerkedik, Snezinek fontos a belső, így Bencéről azt gondolta elsőre, hogy egy nagyképű fasz, és egyébként sem érdekli.

Jó faj csaj. Jó fajta. (Milán)

Megjön a második löevél, Snezi, mondd el, mi volt a titkos küldetésed legyél szíves, hát az volt, hogy csókoljak meg valakit. Adri ekkor már sejt valamit, aztén amikor Snezi kimondja, hogy Milán volt a szerencsés(?), rábasz egyet a kezében tartott füzettel, Milán meg csak néz maga elé értetlenkedve, engemet itten kihasználtak. Snezi ezzel védettséget kap, érthető, hogy beszól egyet Milánnak, jössz egy csóka? - kérdezi, a többiek kibírják röhögés nélkül. Milán fiam, nem vagy egy észkombájn, hallod. Sne,zi megölte a bulit egy kicsit, és otthagyja a többieket, akik gondolkodóba esnek, főleg Albina, aki ránézett Milánra, és TUDJA, hogy neki annyi lesz. Kupaktanács alakul, és tippelgetnek, hogy vajon mi az istent akar Snezi, és az a konszenzus, hogy nem Milán mögé áll be, mert Milán egy gyenge szar, Snezinek meg nem ilyen faszi kell.

adri_3.gif

A lányok nagyokat sóhajtottak. (Bence)

A cigiskanapén sokkal fontosabb dolgokat kell megbeszélni: mi van a mostani helyzettel, amiben ugye a párok csak átmenetiek? Nem kéne elmondani Snezinek az igazat, hogy tudja, kivel baszik ki majd pénteken? Ez Bence javaslata, de lehurrogják, ne pofázzunk, tartsuk fent a látszatot még egy napig, ez a konszenzus. Persze Adri paranoiája, amit Albinától örökölt, nem teszi lehetővé, hogy csak úgy örüljön valaminek, és nettő 14 másodperc múlva Beckszel közösen borítanak Snezinek. A párok nem azok a párok, hanem. Snezi arcáról nem lehet leolvasni, hogy csak megjátssza magát, vagy valóban újdonság neki, hogy a végig egymás seggében lévő Becks-Adri kettős párt alkot. Adriék terve az, hogy elé menjenek a lófasznak, és hátha azzal, hogy elsőként köpnek, valamiféle kedvezményt kapnak, és Adri megússza a dolgot.

screen_shot_2015-03-12_at_5_52_05.png

Albina Milánnal beszél, és ebben az epizódban már másodjára hangzik el a pacekba’ szó, amitől konkrétan rosszul vagyok. Milán, az Éden Hote Cristofel-díjára leginkább esélyes lakója megállapítja, hogy most Albina van a legjobb helyzetben, mert az ő párja, és Snezi tuti nem mögé fog állni. Na ja, mintha ennek a rafkós nőnek nem pont egy ilyen szerencsétlen irányítható fasz kéne, mint Milán. Milán ugyanis úgy érzi, hogy Snezi Bence mögé áll majd.

Az biztos, hogy ha egy erősebb karakterű fiú jön be, akkor rázoomolok. (Albina)

Becks és Adri után Botox sem bíz semmit a véletlenre, és elmondja Snezinek, hogy mi van a párokkal, illetve mondaná, mert Snezi nem hallgatja végig, és állandóan közbevág, szegény Botoxon meg látszik, hogy még egy beszólás, és úgy veri pofán, hogy összeszarja magát. Snezi szájából elhangzik az is, hogy ő Adrit nem akarja kiejteni, mire Botox mondaná, hogy ha Albinát vagy Ivart akarod kiejteni, akkor…de Snezi nem figyel, van neki abban a tyúkagyában valami elképzelés. Ugrunk, Snezi szedi össze az infókat, most éppen Topoltól, akitől megkérdezi, hogy neked nem Pjotr a párod? Nekeeeem? Neeem, mondja Topol, és tartja magát ahhoz a paktumhoz, amit a háta mögött már hárman is felrúgtak, és most ő kerül nagyon szar helyzetbe, hiszen Snezi szemébe hazudik.

botox_1.gif

Adri kezdi csúcsra járatni a hisztis paranoiát, és Becksnek és Milánnak jártatja a száját: én fogok kiesni, mondta is ez a rohadék, de BOSSZULJATOK MEG HA ÍGY LESZ. Közben Becks egy tangát morzsinkál a kezében, csak remélni tudom, hogy Adriét. A csaj kiborulása egy hasonfekvős-hüpögős sírásban csúcsosodik ki, a riportban aszongya, jó nagy hülye volt, hogy érzelmeket kevert a játékba, pedig nem szabadott volna. Ennyi volt a játék, sírja, közben a szegény ember Richard Claydermanje zongorázik a háttérben. Becks bemegy Snezihez, hogy megtárgyalja vele az eseményeket, mármint a kiválasztást, és nyíltan megmondja neki, hogy ne álljon be mögé, mert az nem lesz jó hosszú távon. Snezi nem teríti ki a lapjait, és azt mondja, hallott valamit, ami megváltoztat mindent. Beck a riportban kilátásba helyezi, hogy ha muszáj, még a játékot is feladná Adri kiesése után.

screen_shot_2015-03-12_at_6_16_37.png

A vacsoránál mindenki borít, és Snezinek elmondják, ki kivel van eredetileg, amitől Loki teljesen kiborul, hiszen nem erről volt szó, és milyen csapategység már az ilyen, mostantól ekkor mindenki szopja le a tetovált faszát, ő nem fog itt csapatozni.

Ezek nem normálisak.

Löevél, Pandora, írjatok kérdéseket, most őszintén kérdezhettek. Mindenki kicsípi magát, Beck viszont nem vasal hajat, ejnye. A Pandorát ma nem a ház előtt rendezik, biztos van valami helyi ünnep, vagy keresztégetés, így irány a hátsó kert, de a lila világítós gömbök oda is átkerültek. A fakrokodilok nem, félsiker. Adri kezdi, Becks, ha a másfél számmal kisebb inget viselő, kiélt arcú Snezi beáll mögéd, megbízol majd benne? Lófaszt. Milán, van bűntudatod a csók miatt? Igen, de ti, faszik, mind meg akartátok baszni azonnal, szóval semmi gáz. Loki szerint Milán az ő kollektív meredt farkuk volt. Loki megkérdi, hogy felejthető volt-e a csók, mire Snezi mondja, hogy igen. Albina a riportban aszongya, hogy Milán szarik a farmra. Loki, akarod, hogy Botox maradjon a párod? Hát, nem bánnám, mondja Loki mire Ivar öntudatra ébred, baszki, akkor én kiesnék, az megvan? Hoppá, mondja Loki, ezt most túlgondolod, majd szólunk, hogy ha van váltás. A kérdést Botox tette fel, mert fel akarta baszni Ivar agyát. Sikerfok: 100%.

Albina, bízol Milánban? Igen. Milánnal akarod folytatni a játékot? Igen. És te, Milán? Szerintem igen. Ez nem túl meggyőző válasz, de a háttere érthető: Albina már annyit keverte a szart, hogy nem lehet benne megbízni. És ebben a pillanatban megjelenik Gólem, aki megint elmondja a trademark boldogságörömcsokiszirom baromságát, és megemlíti, hogy a mai Pandorára felhívó levélből nem véletlenül maradt ki a névtelenül szó, innentől mindenki arccal vállalva kérdez, de ha csikön, és beszarik, akkor mondhatja, hogy nem. Milán nyit, benyúl a dobozba, és menten a saját kérdését húzza ki belőle, mert ez egy ilyen csudadoboz. Adri, kérdezi, hazamész? Félek tőle, ja. Gólem közbevet, mi a fasznak kellet ezt megkérdezni? Snezi kérdez Albinától a Person of Interest zenéjére: mi a véleményed rólam? Nem tudunk rólad semmit, de laza csaj vagy.

Ivar kérdez Snezitől: nevezz meg két fiút, akiből párod lehetne! Egyet mondok, Becks mellé szívesen állnék a későbbiekben. Adri mentené a seggét: azaz most nem engem teszel ki, de a későbbiekben Becks lenne az ideális pár? Nem ezt mondtam, feleli Snezi, hanem azt, hogy ő az egyik, akivel el tudom képzelni a játékot. A másik nevet meg az őszinteség nevében nem mondom meg. És ezt így hogy? Pjotr gyön, Milán, mit gondolnak rólad a csajok most? Milán mellébeszél, Albina nem neheztel rám, a többieket nem tudom. Na, Ivar menten megmondja a tutit, Milán egy megbízhatatlan fasz, ennyi, meg egy bambi

Milán vagy a világ legnagyobb taktikusa, és direkt beszél összevissza mindenkinek, vagy egy jólelkű gyerek, aki nem lát át semmit. (Loki)

Topol kérdez Albinától: hány fiú ellen próbálsz meg játszani egyszerre? Egy ellen sem, nekem van biztos párom, Milán. Ez nem válasz baszki. Topol tovább üti a vasat, hallottam dolgokat, válaszolj, az anyád úristenit. Gólem is beszól, igen, igen, tessék csak válaszolni. Oszt amikor Snezi kitért a válasz elől, he? Topol nem zavartatja magát, hallottam, hogy Bencét is ki akarod rakni, meg Lokit is, de Lokival bandáznál is, hogy van ez? Ehhez nagyobb tervezőasztal kellene, mondja Gólem, és tök vicces és természetes ilyenkor csak azt a kisvendéglős abroszt, azt venné le magáról. Albina visszatámad: én meg úgy tudom, Loki akar engem kitenni. Loki bólogat, így van, és jobb is lenne, ha ne lennél itt, mert veszélyes vagy és ostoba. Pjotr szerint 8-16 darabban klónozott Csernus sem tudná megfejteni Albinát.

screen_shot_2015-03-12_at_6_51_48.png

Adri kérdez Beckstől: szeretsz? És elpirul. Becks aszongya, szeretem Adrit mint embert, és amikor ilyet éreztem legutóbb, 3 és fél éven át együtt voltam vele. Botox jön, Becks, nem idegesít, hogy Adri betegesen féltékeny? Azért kérdezte, mert Adri minden buli végén sír. Becks szerint ritkán, de zavarja Adri féltékenykedése, mire Adri aszongya, hogy visszavesz majd. Gólem köszöni szépen, lehet elvonulni. Este bulika lesz, de előtte mindenki feldolgozza a hallottakat. Milán például azt mondja Bencének, hogy szólni fog Snezinek, be ne álljon mögé, mert nem bízik benne. Albina Lokinak áll, ez meg miafasz volt? Az. Amit mondtam. Albina azt hazudja, hogy sokan álltak neki, hogy Lokit tegye ki. De ki, kérdezi Loki, de persze választ kurvára nem kap. Albina most már biztosan tudja, hogy mindenki utálja.

screen_shot_2015-03-12_at_6_57_17.png

Adri Becksszel beszélget, igaz, megbasznád Snezit? Haverként kérdezem. Becks aszongya, eredeti csöccsel lehet jónő volt Snezi, de így nagyon aránytalan, és más faszával sem piszkálná meg. Becks aszongya Adrinak, ha megnyerik a lóvét, vesz neki csöcst. Kettőt, vélhetően, 600-ért. Van az 900 is, jegyzi meg Adri, és megkérdezi, hogy odakint lesz-e valami kettőjük között. Beck nem tudja, de szeretne már megállapodni, és kecskéket tenyészteni Adrival. Pánsíp fúj szomorú dallamokat a háttérben, Loki pedig Albina szemét nyitja fel, Bence is ki akar tenni. Ivar is. Gólem is. Na jó, Gólemet nem tudom. De a többiek igen, mert kiszámíthatatlan picsa vagy.

Ez meg itt Snezi zuhanyzása mérsékelt csöcsvillantással.

Címkék: 18+ éden hotel
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ditti82 2015.03.12. 08:24:29

Albina, góhóm!

Egyébként akit ma este fog mondani neveket Snezi, közülük is kell majd választania, nem gondolhatja meg magát? Gondolom nyilván, de azért na, ilyen eddig nem volt.

Akármi Áron 2015.03.12. 08:33:06

Klassz volt és bőséges, köszcsi.:)
Friss vagyok, velem is előfordul, ha sokat írok, de jószándékkal:
kelL, meggyőződünK, aztÁn, csókRa, Snezi, hüpPögős, csúcsosÓdik, kelletT, neM

Akármi Áron 2015.03.12. 08:36:09

* jav. csúcsosodik jó volt (első és utolsó jav. volt:)))

bisonte 2015.03.12. 08:38:12

Nagyon jó a poszt, főleg így korán reggel. :)
Köszi, sixx!

Fazakas László 2015.03.12. 08:47:01

Fürdőruhában fürdik? Egészen hülye ez?
Na persze - valami tetovált luvnya, tehát nem sok lehet a sütnivalója.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.12. 08:47:07

" Loki szerint Milán az ő kollektív meredt farkuk volt. " Óhhh Sixx._)
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Zabkása 2015.03.12. 08:48:46

Tetszik a szerkik játéka, hogy ma mondani kell két nevet, mert azt a nyalás- és paraparádét, ami utána jönni fog a két párostól, öröm lesz nézni. Botox bakker egyre szimpibb, ezt nem gondoltam volna az elején

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.12. 08:52:27

@Zabkása: És mit tucc? Köteles igazat mondani? Vagy változtathat a párválasztásig?:))

Zabkása 2015.03.12. 08:53:21

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: szerintem köteles, de ez csak tipp, hogy ha szerki lennék, így csinálnám.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.12. 08:54:20

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Az lenne az igazi, ha változtathatna. Akkor lenne értelme a szivatásnak.

furmintszaraz 2015.03.12. 08:56:03

Nem hinném, hogy változtathat azon, amit bemond ma este, annak nem lenne sok taktikai értéke. így lehet majd igazán sakkozni.

Most egyébként Botox kiesését is simán el tudom képzelni egy Bence mögé beállással...

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.12. 08:57:52

@Majom1Parádé: Az biza, jó lenne. Vagy mondjuk, csak az egyiket lehetne változtatni, de nem mondhatná meg, hogy melyiket. Elképzelem Adrit, ha Patrikot mondaná. Atyám, mi lenne.:))

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.03.12. 09:00:33

Ilyennek kell lenni egy épkézláb adásnak, mint a tegnapi volt!

@Ditti82: Szerintem nem. És akkor tematikázzunk: az előzetesből az kiderült, hogy a két megnevezett közül az egyik Milán, és akkor Naomi elúszik, mint a sellő. Arra vajon van mód, hogy úgy áll be egy már foglalt fickó mögé, hogy még van egyébként szabad ember? Mert akkor megtehetné, amit már múltkor is kellett volna, Loki mögé beállni, és akkor Snezi a védettségét rakhatja a búvárpipa mellé, Ivar meg végre elmehetne óceánt szivattyúzni. Én legalábbis messze őt utálom a legjobban, egy rosszindulatú pitscha, Snezi meg mondott valami olyat, hogy a "negatív energiákat" veszi majd célba. Ez a mostani felállásban kettő lehet: Ivar és Naomi. Esetleg Apolka, ha nem esett jól neki, hogy a csaj a már rég felrúgott szövetség tudatában a szemébe kamuzott.

Fu Szekh Li 2015.03.12. 09:00:43

A legfontosabb dolgok, amik kimaradtak:
1. Botox nevetett, sőt röhögött (Adrin)
2. Peti hatással van a többiekre: már Adri és Bence is fel tudta húzni külön a bal szemöldökét. Még nem annyira, mint a mester, de alakul :)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.12. 09:01:44

@furmintszaraz: Én a sölt szeletem:(
Ha Milán mögé áll a Sezlony, akkor az valóságos lavinát indít meg. Albina állhat Bence mögé, Mariann állhat Loki mögé és Nóri esne ki. Ez is egy verzió.
Ha Patrik mögé áll, Adri kiesik és kész. Következő héten Patrik megy utána haza, és jött az új fiú.:)))

Morfologista 2015.03.12. 09:06:59

Nna eljött Loki ideje. Szerintem azzal, hogy snecinek meg kell neveznie két embert, és azokból kell választania, azt a helyzetet tudják előteremteni az ügyesen taktikázók, hogy megfűzik Snezit, hogy árulja el ki lesz, aki mögé be fog állni. Mondjuk bemondja Milánt meg Becks-et és ráveszik, hogy akkor legyen Becks az aki. Adri megy Milán mögé. Loki megdolgozza Naomit meg Nórit, hogy őt válassza, és Loki fog dönteni. Ha Naomi túl tolja és ügyesen kavar, akkor a többiek megsúghatják neki, hogy le van zsírozva, hogy Becks mögé fog állni a KettleMell-es csaj, és akkor Naomi menne Milán mögé, akkor meg nem Loki, hanem Milán teszi ki sápadtkát. Új elem ez, és igen sok kavarásra ad lehetőséget, hogy nemcsak azt árulták el, védett az új csaj, hanem azt is meg kell neveznie, melyik kettőből fog választani. Most fog kiderülni, hogy ki az igazi taktikus. Loki nagyon jól elkezdte puhítani Naomit. Magam sem csináltam volna jobban. Jó lesz ez. Nagyon jó! :D

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.12. 09:07:24

@Fu Szekh Li: Volt még valami. Albina azt mondta, hogy taktika. Leszálló ágban van:)))

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.12. 09:12:21

@Morfologista: Sztm, ha Patrik mögé áll Sezlony, akkor a többiek maradnak az eredeti felállásban. Nincs szükség még további lépésekre. :)

ericius 2015.03.12. 09:13:23

Szerintem Loki mögé fog állni, Mariann Bence mögé, és Albina is. Bencét meg Pjotr meggyőzi, hogy Albinát reptesse.

BarBwire 2015.03.12. 09:14:25

Sziasztok, sziasztok!
Bocsi hogy nem voltam a héten és hanyagoltam az öfiket, de most ment rajtam át a ..flu...
(és ez nem egy pasi neve:-()

hogy egy klasszikust idézzek: namivanamivanamivan?

Morfologista 2015.03.12. 09:17:08

Sztem a helyes törekvés az, ha a két bemondott ember közül az egyiket üresen hagyják, és vagy elérik snecinél, hogy őt válassza (nem avatják be), vagy beavatják és megtudják tőle kit akar kitenni, és úgy kavarják a dolgot, hogy mindenképpen az menjen. Pl Naomi. Rá fognak jönni, hogy a két megnevezett mögé nem akar majd állni csaj, ez természetes. Tehát vagy szövetséget kötnek snecivel, vagy ráterelik az egyikre. 10 embernek az az érdeke, hogy ne sneci döntsön, és ezt el lehet érni, ha ügyesek. Ezért mondtam, hogy Loki ideje jött el, mert neki jelenleg 3 potentátja is van (Naomi-Nóri-B-tox), ő tudna dönteni.

BobbyEwing 2015.03.12. 09:18:00

@Fu Szekh Li: és amikor Albina Gyurmáról beszélve kinyögi a mondandója végén: "ez most már nyilvános" az smafu? Nyilvánvaló helyett. Ki ne tegyék, kell az ilyen egysejtű a szórakoztatáshoz.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.12. 09:18:26

@BarBwire: Mint az egyszeri vidéki diák levele haza: angina pectorissal ágyban fekszem, küldjetek pénzt. Válasz: Anginát dobd ki, pénzt nem küldünk:)))

BobbyEwing 2015.03.12. 09:19:56

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: mondta azt is, hogy "ez most már nyilvános" nyilvánvaló helyett. gondoltam, ma ez lesz a nap szava, de sajnos nincs az összefoglalóban sem.

Fu Szekh Li 2015.03.12. 09:19:59

A belevaló (bocsánat, Éden Éjjel) még nincs fent. Volt benne valami érdekes?

furmintszaraz 2015.03.12. 09:21:18

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Én nem vetem meg a sert sem :)

Valami miatt úgy tűnik, hogy nem fog Patrik mögé beállni, legalábbis ha a Pandorán mondottakhoz képest nem akar s...et csinálni a szájából - ezért jobb is, ha nem nevezi meg holnap, érdekesebb lenne úgy.

Fu Szekh Li 2015.03.12. 09:21:31

@BarBwire: Hű, már azt hittem, hogy én, és nem vettem észre :-D

Morfologista 2015.03.12. 09:23:27

Semmi extra, kicsit többet mutattak a vizipipás jelenetből, hogy nem csak az volt, hanem körömlakkal összekente Becks jobb vádliját, meg kifestette az hüvelykujját. Volt vendégként az az agyhalott kisfiú, aki az elején esett ki, meg az a magas focista Beck haverja, aki elárulta, hogy nagyon megdugnák a pocokarcút.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.12. 09:25:31

@Fu Szekh Li: Úgy emléxem, a Lokival való beszélgetés után (de ez nem biztos), a kamerának mondta (konkrétan, ez biztos) :)

2015.03.12. 09:38:01

@BarBwire: @furmintszaraz: gyerekek hiányoltalak benneteket

ericius 2015.03.12. 09:39:48

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Nóri szerintem rájön vagy rávezetik, hogy Milánt senki nem akarja, így nála lesz esélye. A következő héten nagy a valószínűsége, hogy pasi megy be, akkor lecseréli.

BarBwire 2015.03.12. 09:39:54

Sajnálom Lokit olyan szempontból, hogy a többiek nem tudják a pofájukat tartani. Ez a túltaktikázás... Naomi már mehetne haza.

BarBwire 2015.03.12. 09:40:44

@fosch9: köszönöm az aggódásodat, és hogy kitartottál ezekben a nehéz időkben. :-DDD Loki mellett.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.12. 09:43:27

@ericius: Ez is egy verzió. De ha Milan mögé áll Sezlony - ugyanebből a meggondolásból -...:))

BarBwire 2015.03.12. 09:51:21

@Fu Szekh Li: Csak remélni tudom, hogy ha "elkapsz" azt te is és én is megérzem.

ericius 2015.03.12. 09:51:41

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Az is lehet, viszont Milánban nem bízik. Így marad Loki és Bence. Mivel sok esélyes Loki, szerintem Bence marad, mint C terv. Plusz a takaró alatt közelebb is került hozzá. Persze, ha a két név közül az egyik Bence lenne, akkor ez borul.

BarBwire 2015.03.12. 09:54:39

@ericius: héhé! miről maradtam le? Mi volt a takaró alatt?

ericius 2015.03.12. 09:56:11

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Kimaradt, hogy Albinával a takaró alatt. Tehát, ha Bence választással menne haza Albina. Szerintem a Milán választás túl egyszerű lenne.

2015.03.12. 10:27:39

@BarBwire: nevedben is kitartottam :D

BarBwire 2015.03.12. 10:33:33

@fosch9: Este jövök és izgulhatunk, pénteken lesz a választás?

2015.03.12. 10:36:18

@BarBwire: igenigen :D este várlak holnap meg drukkolunk

tomfree 2015.03.12. 10:54:40

@Morfologista: "Nna eljött Loki ideje." Nem tudom, kicsit meglepett a tegnapi kiakadása azon hogy a többiek nem tudták tartani a pofájukat egy napig sem a kamuról. Mégis mire számított? többször kifejtette, hogy agyhalottnak tartja a bentieket, akkor miért hitte, hogy többre képesek a vártnál? Most vagy ő is naiv vagy nem annyira okos. Bár vakok közt a félszemű a király.

Mosoly az élet értelme 2015.03.12. 11:05:39

Amennyire normális volt Adri az elején, annyira kezd nem nézhető lenni. Az állandó hisztije meg idegesítő. Tetszett, ahogy Botox kikezdte -ez a nő minden nap egy meglepetés és pozitív csalódás - Lokival igazán jó páros lehetnének. Az a kérdés is jó volt tőle.
Ivar jóindulatú és őszinte, de valamiért nem kedvelhető - olyan semmi és mikor szól igazából akkor is irritál - sztem holnap este tőle búcsúzunk.

XocoLatte 2015.03.12. 11:14:22

Szokás szerint kafa HV volt, köszönjük.
A lehetséges kavarási terepasztal felvázolása könnyebben menne, ha arra a tegnapi kérdésre valaki (sixx?) tudna tutit mondani, hogy a játékosoknak a párválasztó ceremónia előtt valamivel kötelező leadniuk a szerkik felé, hogy kit fognak választani és ez köti is őket, azaz nulla utolsó pillanatban történő varálási lehetőségük van?

furmintszaraz 2015.03.12. 11:17:00

@fosch9: Jah, otthagytam a munkahelyem, nem nagyon volt most érkezésem Bencusék lelkivilágát követni :)

Hermesz Konrad 2015.03.12. 11:22:42

nem azt mondják, hogy "pacekba", hanem hogy "facekba" = face-be, arcba, szemébe mondja

melaena 2015.03.12. 11:22:48

@BarBwire:
jo tudni,hogy visszatertel,bar ugye kerdesek is felmerulnek,peldaul : ki vagy te? mi koze van ennek az infonak az eden hotel beszamolohoz,meg ugy ezt veletlenul nem a love.hu csetre akartad-e beirni ? :)

A tegnapi adas nekem tetszett,tobb ilyen csavar kene,mint a nevesitetett pandora.
Viszont az egyre nyilvanvalobb, hogy a kaszting nagyon rossz lett, itt a fel brigadot sos le kene cserelni.
Most nem arra gondolok,hogy ki szimpatikus,vagy sem,mert az autoszerelo krisztian sem volt szimpi,sot amikor o magat kozponti figurakent,huzoemberkent allitotta be,jol ki is nevettem.
Viszont ha osszehasonlitjuk a bencevel,vegulis igaza volt.egy mate-patrik osszehasonlitas meg durvabb.
Nagyon sok a szurke arc ebben a szeriaban.tobb olyan kellene,mint a gumicsocsu,es pont ezert lenne tragikus,ha naomi kiesne a heten.
Loki tegnap ket sulyos hibat is elkovetett : mar amikor beszelt,akkor tudtam,hogy erre a nori be fog poccenni,lenyegeben elmondta,hogy o leszarja nagyivben,mi lesz vele.tok jogos volt a csaj kerdese.a masik hiba pedig az volt,hogy bevalotta naominak,h szervezkedett ellene.

nagyon remelem,hogy az adrienn esik ki a heten,mert baromi idegesito.

PS: a mucsaj-gumicsocsu beszelgetesnel sztem pont a masik volt a bunko.
ha egy sztori elejen van egy kerdesem,akkor nem fogok tiz percet varni,h feltehessem,mert addigra elfelejtem.
ergo ha kerdezek valamit,akkor ne pofazz tovabb,hanem hallgass meg,es valaszolj.

halványlilaköd 2015.03.12. 11:24:47

@XocoLatte: Erre tegnap már megszületett a válasz, hogy nem kell. Az előzőekben emiatt a szerkiknek is volt pár meglepi.

Morfologista 2015.03.12. 11:33:37

@halványlilaköd: Ez biztos ez? Szerintem előre le kell adniuk, hogy kit választanak, és a szerkik ez alapján dobják össze a választási sorrendet. Vagy hol derült ez ki?

mézescsók 2015.03.12. 11:35:25

@ericius: Jelenleg Bence "hivatalos" párja Botox, úgyhogy ő menne haza, ha Snezi mögé állna, nem Naomi. Albina hazaküldéséhez Milánt kéne választania, amit egyre kevésbé tartok valószínűnek.

Loki valóban több vasat - nőt - is tart a tűzben, ezzel sokáig bent lehet maradni, de nem vagyok benne biztos, hogy nem esik pofára végül. Mennyire tartanák megbízhatónak egy végjátékra?

Izgalmas is lehet ez a hét. Ha Snezi bemond két nevet, de lebegteti, hogy közülük kit választ, akkor megindul egy őrületes sakkozás: ki mögé - ki áll? Nyilván több variációt is ki kell dolgozniuk. Ha pedig a szertartáson nem először, hanem utoljára állhat csak be a választottja mögé, akkor még ott is borulhat minden.

Morfologista 2015.03.12. 11:40:22

Most ki fog derülni, hogy le kell-e előre adniuk, hogy ki ki mögé áll. Ha sneci választhat utoljára, akkor nem kellett leadniuk, ha nem utolsónak választ, akkor tuti le kellett adniuk előre.

Morfologista 2015.03.12. 11:42:13

Akkor ez összes eddigi elméletem kuka. :) Most pedig visszavonulok :)

halványlilaköd 2015.03.12. 11:42:43

@Morfologista: Én nem tudom, de tegnap ezt írta sixx: sixx
2015-03-11 23:02:38
@fosch9: semmi ilyesmi nincsen. ott döntik el élesben, volt meglepetés szerkesztői szempontból a kettőben és az egyben is.

vastyúk is .. 2015.03.12. 11:53:01

@tomfree: én megértem, hogy kiakadt Dumbó. Azt hitte, hogy az egysejtűek egy olyan egyszerű kéréssel,hogy tartják a pofájukat, tudnak majd mit kezdeni. Ha nem paráztak volna rá a papucsos állatkák, hogy jujj mi lesz itt, mert védettség van, egymás között simán elintézhették volna, hogy a szimpatikusabbja bent maradjon. Tulajdonképpen most is erre fognak kényszerülni, mert estére Stüszi megmondja, melyik kettő fasziban gondolkodik. A kolóniának csak azt kell eldönteni, melyik csajt akarja legkevésbé benttartani a játékban.

kszanaksz 2015.03.12. 12:05:00

Ha Snezana bemondja a két nevet, onnantól megindulhat a föld. Sok taktika lehet, a bemondott emberek megkérhetik (légyszi na), vagy megfenyegethetik (ha mögém állsz, utána kezdhetsz keresni előlről, mert én utána rögtön kiteszlek), illetve ha a nem mondottak között vannak lazábban kapcsolódó párosok, akkor a mondott erős páros nő tagját meg lehet próbálni megmenteni a nem mondott gyengébb páros nőtagjával szemben.

kszanaksz 2015.03.12. 12:06:31

Adriennben van még lehetőség, a tegnapi Milános odaütésben látszott, hogy előfordulhat még az is, hogy nem természetes úton távozik majd, hanem kirakják mert elborul az agya hirtelen.

kszanaksz 2015.03.12. 12:14:53

A legegyszerűbb forgatókönyv Naomi reptetése, abban a többiek is szinte mind támogatni tudják. Valamivel bonyolultabb eset lehet Marianna, de ő meg azért merül fel bennem, mert lehet, hogy Bencét magának akarja, illetve Mariannában riválist lát. Kettejük medencés beszélgetésénél is lehet, hogy azért vágott közbe mindig, mert nem akarta már közelebbről megismerni, illetve elköteleződni sem felé.

mercsi 2015.03.12. 12:16:30

@mézescsók: tökmindegy, hogy ki a hivatalos pár, ezt nem kell figyelembe venni akkor, amikor egymás mögé állnak. :)

vastyúk is .. 2015.03.12. 12:19:08

Egyébként Stüszi helyében én most azt választanám, aki szimpatikus, leszarják, hogy éppen ki a párja. Tehát nem az lenne a fő motivációm, hogy melyik csajt szeretném kint látni, hanem melyik faszival úszhatnék meg még egy párválasztót legalább. Azon jókat derülök, hogy Kori mennyire összecsokizta a bugyikáját, de az eszébe se jut, hogy valamelyik sráccal lebeszélje, esetleg nem tartaná-e bent. Gyurmával kapcsolatban egyre inkább azt érzem, hogy egy paranoiás "nesze semmi". Evelinke is hogy megjárta. Az meg egyenesen vicc kategória, hogy a bizalom hiányára hivatkozva választotta inkább Fehérkét. Most meg persze nyávog, hogy nem bírja hallgatni a kavarásait. Küldjenek már be egy érdemesebb hímet, mert ezt a Gyurmát az ellenségemnek sem adnám ajándékba.

vastyúk is .. 2015.03.12. 12:29:58

@mercsi: egyet értek. A probléma ott van egyébként a játékosok agyában, hogy annyira csak a saját párjaikra koncentrálnak, hogy nem lehetnek biztosak abban, hogy haveri alapon választják őket. Legjobb példa erre Kori, aki még a sztriptízes játék alatt is csak Pucér nevét bírta ordibálni, pedig a műsorban egyértelműen Stüszi volt az érdekesebb jelenség. Az egyetlen kivétel eddig Botox. Őt per pillanat Dumbó és Edző is bent tartaná.

jo.e 2015.03.12. 12:33:50

@Hermesz Konrad: dehogy! Pacekba az. pl.: www.fourfourtwo.hu/hirek/magyarorszag/kerdezd-meg-pacekba-laszlo-csabatol
Valszeg a "gyomros" kifejezés volt az őse valamikor... (pacek ~ pocak)

Krétagarbó 2015.03.12. 12:35:26

@vastyúk is ..: sztem bence Naomival is el lenne, ők még lesznek egy pár.

mézescsók 2015.03.12. 12:36:50

@mercsi: Tudom. Viszont: akár tudomásul vesszük, akár nem, kialakult egy-két páros, akik jól el vannak együtt: Bence-Marianna, Adri-Patrik, Topol-Pjotr. Nyilván nem köti semmilyen módon Snezát ez a körülmény, de ha robbant valamilyen kialakult szövetséget, akkor legközelebb könnyen kint találhatja magát. Mert egyrészt nem biztos, hogy az így "ellopott" pasival sokáig el tud menetelni (bizalomhiány!), másrészt lazán a legközelebb kipakolandó csajok között találhatja magát ellenszenv mián.

mézescsók 2015.03.12. 12:38:39

@vastyúk is ..: Kicsoda Kori? Edző valszeg Bence, Dumbó meg Loki.

mercsi 2015.03.12. 12:39:40

@mézescsók: jaja, bár én Bence-Botox párosnál azért látok hajlamot a bomlásra mindkét fél részéről - Bence Albinával elég jól elvan, Botox pedig Lokival alkothatna jó párost. egyre izgisebb ez a műsor. az eleje nagyon uncsi volt, de ezek a csavarok tök jók :)

mercsi 2015.03.12. 12:40:21

Kori - sztem Adrienn, mivel műkorcsolya oktató. De ki a Stüszi? :)

kszanaksz 2015.03.12. 12:41:14

Nem látom akkora problémának, ha összeszokott páros egyik tagját teszi ki, 1-2 nap szomorkodás de túlteszik magukat rajta. Sokkal nagyobb probléma számára, ha összeszokott páros egyik tagját próbálja meg kitenni, de valahogy kimenekítik előle, mert akkor ott marad és lebeg a sérelem, akkor biztosan utazni fognak rá.

Zoe_the_Genius 2015.03.12. 12:45:52

@Mosoly az élet értelme: Mariann úgy hajítaná el a gömböt, hogy Timbuktuig repülne. Nagyjából négymillánál:)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.12. 12:48:20

Rakják ki Albinát, Ő kevés embernek hiányozna odabent. Snezi helyében pedig mondjuk Milánt és Patrikot mondanám. Aztán beállnék holnap Milánhoz, Albina meg csomagolhatna. :-)

jo.e 2015.03.12. 12:56:07

@Zoe_the_Genius: 10 előtt 1 Ft-tal sem :)

Szerintem a Mariann - Bence párosnak nem sok van hátra. A csaj mostanra már tuti belátta, h. ez 1 agyhalott. Bencének is dereng már talán, h. ebből bizony nem lesz dugás

mercsi 2015.03.12. 12:57:33

@Majom1Parádé: lehet, hogy Bence-Botox-Loki-Albina megdumálják egymás között, hogy párokat alkotnak, és akkor Ivar repülne... én ezt az eshetőséget sem vetném el (Sneci meg egyedül állna Milán mögött)

kszanaksz 2015.03.12. 12:59:09

@Majom1Parádé: Ha bemondja Milánt, nyilván nem várja meg ölbe tett kézzel Naomi a kiesését, hanem bepróbálkozik Lokinál és Bencénél.

Krétagarbó 2015.03.12. 12:59:46

@Majom1Parádé: én Nórira szavaznék, a kígyóbűvölő naomiban van még potenciál talán. Nóri olyan se íze, se bűze csaj.

vastyúk is .. 2015.03.12. 13:00:56

@mézescsók: @mercsi: jaja, Kori Adrienn. Stüszi meg Snezi. Edző Bence, Pucér meg Patrik.

2015.03.12. 13:03:35

@XocoLatte: tegnap beírta nézd meg a tegnapi poszt alján :) (nem kell leadni)
@furmintszaraz: uj nagyo sajni, aggódtam érted hova lettél, azé néha gyere levezetni és hajrá új munkahely
@Majom1Parádé: az a baj h kell minden évadban egy ilyen is.. nem fogják hamar kitenni szerintem

Chuck Νorris 2015.03.12. 13:03:38

Majdnem biztos vagyok benne hogy Pjotr mögé fog állni, az a szende szüzjány a Snézike. Topolka meg repül, ugyse csinál lokukit se.

vastyúk is .. 2015.03.12. 13:07:24

@Krétagarbó: sajnos el tudom képzelni, de én nem kedvelem a Náomit. Sajnálnám ha bent maradna, bár így van esélye arra, hogy leszokjon a sejtelmes nyilatkozatokról, meg a mindent tudó nézésről.

2015.03.12. 13:10:40

@Krétagarbó: jaja pont olyan se íze se bűze :D

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.12. 13:11:10

JA, kell valami félrevezető taktika. Bemondhatná Lokit és Petit. :-))

mézescsók 2015.03.12. 13:19:15

@mercsi: Én úgy látom, hogy Bence jóval lazább pasiban, mint Mariann nőben, de jól el vannak egymással. Mariann Lokival való randiján ugyan nem zárta ki egy esetleges fúzió lehetőségét, de valahogy úgy éreztem, hogy csak arra az esetre, ha Bence kiesne. Lehet, rosszul láttam.

@vastyúk is ..: Mondjuk ez eszembe juthatott volna! Kösz.

@Chuck Νorris: Ebből palotaforradalom lenne és nagyon gyorsan távozna a következő hetek valamelyikén. Pjotr ragaszkodik annyira Topolhoz (érzelmileg érdekeltnek tűnik), hogy kiejtse az akció miatt Műcsöcsöt az első adandó alkalommal.

Személy szerint senkit sem sajnálnék. Naomi, Adrienn, Nóri, Topol, Marianna - ez a saját "feketelistám", ebben a sorrendben.

kszanaksz 2015.03.12. 13:24:44

@Krétagarbó: Én fordítva látom, szerintem Naomi rendkívül önismétlő, az álhaverkodós idegesítő bébikézéstől kezdve, a sarokba szorításkor automatikus visszatámadásig, ha egy napot láttad, mindent láttál belőle. Tőlem mehet.

Mosoly az élet értelme 2015.03.12. 13:53:49

Valamiért nekem az előző évadokból az rémlik, hogy a védett mellett nem állt más. Vagyis mindképpen valaki dönt így a védett nem utoljára választ. És nyilván akkor nem áll be oda később senki, ha már a védett ott van -főleg így hogy tudjuk ki az a kettő aki lehetséges. Akkor választ utoljára, ha valami nagyon meglepőt húz be, de így hogy tudni fogjuk ki az a kettő akik közül..
Ami még szerintem lehetséges, hogy nem engedik a múlt heti párokhoz vissza állni őket - legalábbis így lenne értelme a párcserének.
Loki azért volt kiakadva - sztem látszólagosan - hogy mindeni érezze ki árulóskodott.
Ergo - ezek azok akik mindenre képesek a saját seggük védelmére (persze amúgy mindenki - csak van, aki ostobán)

Hedo a nokedli szaggató 2015.03.12. 14:06:57

@Mosoly az élet értelme: Én meg pont úgy emlékszem, hogy a védett választott utolsónak. Pl Pókmajom így ejtette ki a törökszentmiklósi szöszkét... Aztán ugye lehet olyan is hogy így is meg úgy is volt már sorrend... Fene se tuggya

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.12. 14:17:24

@BobbyEwing: én a +18-asat néztem videotárból, és benne volt.

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.03.12. 14:18:08

SIXX!

Tetszik a poszt...csak elírtad! "Topol megkérdezi Albinát, hány fiú ellen próbálsz meg játszani egyszerre?"......stb. Majd 3 sorral lejjebb..." Oszt amikor ...SNEZI....kitér a válasz elől,he?"
Szóval a válasz elől....ALBINA....tér ki. - ennyike- Amúgy köszi, tényleg jókat szórakozok az írásaidon.( tudom, hogy Téged nem érdekel, csak mondom.) =D

mézescsók 2015.03.12. 14:19:17

@Mosoly az élet értelme: Nem igazán értettem ezt az átverősdit. Abban állapodtak meg ugye, hogy a bejövő új csajnak adják be, azok az igazi - nem felcserélt párok -, akiket lát. Namármost: ezzel ugyan fals információkat kapott volna a házbeli kötődésekről, de mit nyertek volna vele ők?

mercsi 2015.03.12. 14:20:32

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: jól írta sixx. ezzel: "Oszt amikor ...SNEZI....kitér a válasz elől,he?" arra utalt vissza, hogy amikor Snezi kitért a válasz elől, akkor bezzeg nem nehezményezte Gólem, csak azt, amikor Alibna tért ki a válasz elől. magyarul mindketten kitértek a válasz elől, de Berki csak Albinának szólt be, Snecinek nem. így már érthető? :)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.12. 14:20:58

@ericius: 1. Az, hogy Albina mit mond, az még csak tájékoztató jellegű se.
2. A takaró alatt baráti összebújás volt. A gatya vizes volt, azért kellett levennie. :))

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.12. 14:26:39

@tomfree: Egyik sem. Loki azt remélte, hogy legalább az elemi, egyéni jól felfogott érdekeiket szem előtt tudják tartani.:))

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.12. 14:37:29

@melaena: Ez igaz. De az is, hogy minél több dolgot hallgatok meg türelmesen, annál több kérdésemre kapom meg a választ minden kérdezősködés nélkül.. Ha meghallgatta volna Sezlony Mariannt, lehet, hogy fel sem kellett volna tennie a kérdést. Igaza volt ugyan, de nem volt okos dolog tőle.

Mosoly az élet értelme 2015.03.12. 14:40:05

@mézescsók: Ha nem lett volna védettsége elég sokat, mert pl. azt hiszi Ivar Becks mögé áll "mert egy párok ők" azt párválasztón meg ott figyel Adri mögötte 100% , hogy nem Slozit választja.
Vagy ha el is mondják, egy nap alatt nem tudott volna úgy helyezkedni, hogy átlásson mindent.
Kell egy erős társ, az sem baj ha a többiek sem utálnak ki mert mondjuk kis kedvencet küldesz haza, meg kellenek out-ok, ha éppen valami gebasz miatt az akt társad röpül úgy hét közben (pl-édenPaplanszájúNiki).
Bence amúgy sztem idióta full össze illene Albinával. Nekem Topol semmilyen - uncsi - és "amúgy is nehezebb kiesni innen, mint bent maradni" asztonta - ő mehetne.

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2015.03.12. 14:40:22

@mézescsók: Ha nem lenne védettsége, akkor nem tudná felmérni hogy melyik páros szétkaphatatlan és melyiknél van sansz robbantani. A védettséggel valóban nem volt sok értelme tartani a megállapodást, sőt, adott esetben rá is pacsálhattak volna vele. Ettől még Beckék akciója nem volt szép, hogy külön úton kezdték kiosztani az infot.

Snecinek most nagyon meg kell gondolnia mit csinál szerintem. Pjotr kicsapja az első alkalommal ha kinyírja Topolt, Bencénél szerintem jók a sanszai, ha Mariann Lokizik. Milán szerintem túl gyenge játékos, és ezt nagyjából ő is látja, ezért nem fogja választani, Loki minimum meglepő lenne, de szerintem sötét ló. Beck szerintem szintén esélyes, azért az tisztán látszik, hogy adott esetben az első felesig siratná Adriennt, aztán folytatná a játékot szépen.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.12. 14:42:27

@mézescsók: " több vasat - nőt - is tart a tűzben,"

Zsófika óta ezt helyesen így mondjuk: 2 tüzet tart egy rakáson?DDDDD

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.12. 14:45:41

@Morfologista: Szerintem nincs egy-egy értelmű megfeleltetés a két dolog között. Mindenképpen a döntő választást teszem utoljára, ha leadták előre, ha nem.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.12. 14:49:02

@vastyúk is ..: Sztm nem számít, hogy most már, hogy mit akar a csapat. Sezlony eldöntötte, hogy legfeljebb a jövőheti új pasival lecserélteti az új párját.
Köszi a költeményt:DDDDDDDDDD

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.03.12. 14:56:03

@mercsi: Nincs igazad!. ...ott szó sincs Sneziről!...Topol, a kérdést Albinának tette fel...Amúgy nem érdekes...én, csak megjegyeztem SIXX - nek....oszt ennyike. További szép napot! :)

Elektra1976 2015.03.12. 14:56:34

Nem tudom honnét veszitek, hogy mindig egy új csaj egy új pasi lesz váltakozva a bejövő ember... Eddig se így volt, szerintem elég lapos lenne, ha most így lenne. Volt olyan évad, ahol egyszerre két csaj jött, aztán egymás után két pasi, vagy két csaj... Ha a bentiek is így gondolkodtak akkor senki nem volt bent sokáig, aki kevert... Legalábbis szerintem...

Elektra1976 2015.03.12. 14:59:58

Egyébként tök mindegy ki mellé áll Snezi, nem hiszem, hogy bosszúból kirakná akit választott, mivel elvileg az "összes" bent lévő pasinak kocsányon lóg a szeme miatta, úgyhogy simán "elcsavarja" bármelyik fejét, (vagy mást) ha kihasználja a testi adottságait...
(Szerintem Beck's lenne az első, akit sikerülne maga mellett tartani, egy kis ágytornával - és már el is felejtetné ki volt az az Adri...)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.12. 15:01:37

@mézescsók: de nem is akar menetelni, hanem csak az új pasira várna - mint mondta :))

mercsi 2015.03.12. 15:03:32

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: neked nincs igazad... igen, AZT a kérdést Albinának tette fel, de amikor azt a kérdést kapta Snezi, hogy melyik két fiúval tudja elképzelni a játékot, akkor Snezi nem válaszolt rendesen, csak egyet árult el - Patrikot. Akkor Berki nem nyaggatta Snezit, hogy tessék rendesen válaszolni. ellenben amikor Topol kérdezte Albinát és ő nem válaszolt rendesen, akkor őt igen. így már érted?

tomfree 2015.03.12. 15:06:56

@vastyúk is ..: "A kolóniának csak azt kell eldönteni, melyik csajt akarja legkevésbé benttartani a játékban."
Gondolod, hogy van annyi eszük, hogy kisakkozzanak valami értelmes opciót?

tomfree 2015.03.12. 15:09:08

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: "Egyik sem. Loki azt remélte, hogy legalább az elemi, egyéni jól felfogott érdekeiket szem előtt tudják tartani.:))"
Az a baj, hogy azt remélte. Végiggondolhatta volna, hogy ezek képtelenek erre. Józan ésszel felmérve ebben semmi meglepő sincs, abban inkább hogy mennyire kiakadt.

mézescsók 2015.03.12. 15:09:37

@Mosoly az élet értelme: @Hooshee: Persze, persze, persze .... elfelejtettem, hogy nem tudtak a védettségről. Azon szöszöltem, hogy aki bekerül, annak nyilván az a szándéka, hogy olyan párt találjon magának, akivel végig tudja játszani a játékot. Hogy emellett esetleg egy párost is szétrobbant, az legfeljebb a velejáró hozadék. Totál kiment a fejemből, hogy amikor megállapodtak, még azt sem tudták, hogy férfi megy-e be vagy nő, nemhogy a védettségről.

Topol valóban nem a legfőbb hangulati elem, írtam is már, hogy mintha ott sem lenne. Viszont korrekt módon tartotta magát a megállapodáshoz, mégis ő jött ki hülyén belőle. Szóval, ha ő fakadt volna ki Loki helyében, érthetőbb lett volna.
Úgy érzem, hogy Lokit csak Nóri tartja A tervnek, a többinél (Mariann, Naomi) legfeljebb a B. Nóri is csak kényszerből, jobb híján. Ezt legfőképpen azzal érte el, hogy bebarátkozta magát a csajoknál - több TŰZ egy rakáson -, így aztán igazán kitartó párja nincs. Erre még ráfázhat a nagy tűz mellett, de ne legyen igazam. Pjotrról, Becksről írtakkal egyetértek.

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Hogy is felejthettem el???

mézescsók 2015.03.12. 15:19:28

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Kezdetben mind ezt mondja. Aztán amikor bespájzolt magának egyet, akkor igyekszik azt megtartani. Topolnak, Mariannak a jelenlegi párjuk szinte jobb híján jutott, aztán csak összegyúródtak. Topolnak és Mariannak is fenn akadna a szeme, ha a párjuk lenne Snezi kiválasztottja, pedig egyik sem úgy indult, hogy a jelenlegivel játszik végig. Naomira azért nem hivatkozok, mert mindig mást beszél.Hol azt, hogy beidomítja Milánt és elmenetel vele a végig, hol azt, hogy az első adandó alkalommal küldi a francba, csak jöjjön már egy értelmesebb, jól kinéző fazon.Nóri valahol lóg a levegőben, neki eddig csak olyan jutott - lehet, nem véletlenül -, aki átszállónak nézte az ágyát. Adrienn meg eszement módon játszik. Becks pedig nyilván nem boldogan, de mindenképpen hamar megvigasztalódva túlélné a távozását.

tomfree 2015.03.12. 15:22:31

@melaena: "Viszont az egyre nyilvanvalobb, hogy a kaszting nagyon rossz lett, itt a fel brigadot sos le kene cserelni....egy mate-patrik osszehasonlitas meg durvabb."
Abszolút egyetértek. Megvannak ugyanazok a karakterek itt is, de általában gyengébb kivitelben (Botox a kivétel sztem). Máté-Patrik összehasonlítás a legszembetűnőbb, a srác értelmes volt amellett hogy alkesz volt, még egy verset is elmondott magától, Becks egy értelmes mondatot nem tud elmondani, nem hogy komolyabb dolgot, sőt még azt sem lehet érteni amit mond, artikulálni, fogalmazni sem tud csórikám.

melaena 2015.03.12. 15:34:29

@tomfree:
Ez is igaz,de nem kimondottan erre gondoltam.
Nem az esz hianyzik innen, inkabb a tokosseg.
Sokkal szivesebben basztam volna be azzal a brigaddal,mint a mostanival.
Az itteni arcok egy 10-15 fos fix haveri korben inkabb keresik a kozponti alakok baratsagat,mig az elozo szeriak szereplokon latszott,hogy a kinti haveri korben ok voltak a kozponti alakok.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.12. 15:36:21

@tomfree: Sztm semmi drámai hibát nem vétett Loki. Megpróbálták, nem sikerült a kisérlet. Mondhatni tét nélkül tanult valamit. A kiakadása pedig megfelelő szintű volt ahhoz, hogy mindenki értse, mostantól nincs csapat.

melaena 2015.03.12. 15:40:00

Abban azert bizom,hogy a vedettsegek,instant kiesesek kicsit kovetkezetesebbek lesznek.
eddig mindenki teljesen kivedhetetlen modon,elozmenyek nelkul esett ki.
gumicsocs feladata pedig kb. annyira volt bonyolult,mintha azt mondjak "ha sikerul leusznod egy hosszt a medenceben 24 oran belul,akkor vedettseget kapsz"

2015.03.12. 15:41:54

@Elektra1976: meg az ikrek a küldetéssel

2015.03.12. 15:42:51

@mercsi: teljesen így volt az utalás :)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.12. 15:49:46

@fosch9:
@mézescsók:
Ti hogy értelmeztétek azt a jelenetet Apolka és Sezlony között? Mikor Apolka folyamatosan mondta a megbeszélt szöveget, Sezlony meg mondogatta, hogy ő mindent tud, és nem akarja, hogy Apolka kiessen. Asszem kétszer is elmondta.

Mosoly az élet értelme 2015.03.12. 16:01:05

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan:
Szerintem két dolog miatt mondhatta ezt:
Lehet rájött, hogy az agyban erősebbik csapattal jobban jár és akkor Petit akarja magának párnak és Topol álljon majd el onnan. Viszont most a Milán párja is Topol uh, ha minden papírforma és "elvileg elhitte" a kamu párokat akkor is őt tette volna ki.

mercsi 2015.03.12. 16:02:45

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: szerintem most nem Topolt fogja kiejteni, Naomit vagy Ivart szeretné kitenni. Ha van egy kis esze Snecinek, akkor megérti, hogy Topol csak tartotta magát a szerepéhez, nem veszi személyesen magára. sőt, ha úgy nézzük, egyedül ő volt "megbízható", ő nem árulta el azt, amiben megállapodtak.

2015.03.12. 16:04:04

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: sztem Apol egyszerűen tartotta magát az előzőleg megbeszéltekhez, nem tudta, h mások már "köptek"
egyébként egyenesnek tartom amiért a csapat megbeszélést vitte tovább
Sezlony kedveli Apolt sztem őt nem fogja kiejteni ezt mondta is neki, nem hiszem h ebből Sezlony Apolt negatívan ítélné meg
ha erre gondoltál

2015.03.12. 16:05:31

@mercsi: asszem egyformán látjuk :)
az én tippem amúgy a kígyónő távozása bár nórit se bánnám

tomfree 2015.03.12. 16:05:37

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Ez nem volt drámai hiba, ez tény. Sőt hibának sem mondanám, nem befolyásolja a játékát szerintem. A kiakadás pedig azért volt fölösleges, mert nem fognak ezek semmit sem érteni ezek után sem. Ha holnapután összeállnának, hogy legyenek csapat az új srác ellen, megint összeállna a sok féleszű fél napig.

chloep 2015.03.12. 16:06:20

Ajánlanám emberkéknek hogy keressenek rá a szereplők Instájukra.... Elég szpoiler-veszélyes tud lenni, mert sokatmondó dolgok/kommentek vannak fent(kik jöttek össze, kik barátok még, kik lettek szövetségesek. Kik azok a lakok aki még nem kötöztek be(Beauskát sokan fogják kedvelni itt;). Na meg hogy ha megnézzük hogy mikor volt a nagy poszt-szünet akkor lehet arra következtetni hogy ki volt ott a végénél... egy biztos: 7hete volt a finálé.

E szerint Apolka és Mariann 100% hogy nem fog most kiesni(ha egyáltalán). Viszont Adri és Milán posztjainak időpontjait elnézve, nem fognak túl sok párválasztót túlélni. Habár nem hiszem hogy Adri a mostaninál esne ki.

Mosoly az élet értelme 2015.03.12. 16:07:15

És azt hogyan látjátok mire mondhatta Sezlony asszem Becksnek és talán a Topolos beszélgetés utánra volt vágva - hogy ő most valami olyat hallott, ami mindent megváltoztatott benne??

mercsi 2015.03.12. 16:09:39

@Mosoly az élet értelme: én úgy értettem, hogy arra gondolt, hogy konkrétan a Beckses beszélgetésben hallott olyat, ami elgondolkodtatja. Mégpedig az, hogy Becks megkérte, hogy ne álljon mögé. Én úgy értelmeztem, hogy nem másik korábbi beszélgetésre utalt vissza, hanem arra, amiben éppen benne voltak Beckssel. (Ha jól emlékszem, Becks még vissza is kérdezett, és Sneci megerősítette, hogy arra gondolt, amit Becks mondott.)
Többiek, hogy látjátok?

mercsi 2015.03.12. 16:12:03

@chloep: @Eugénia00: ne spoilerezzetek, légyszi. :(

tomfree 2015.03.12. 16:18:00

@melaena: ne gondold túl szerintem. A védettségek, kiesések ahhoz lesznek kötve, hogy a szerkesztők mit gondoltak a szereplőkről menet közben, hogy ők mennyire dobják meg a nézettséget. Teljesen egyértelmű, hogy Snezi feladata rutin volt, de annyira dekoratív, hogy benn fogják (szerintem) tartani amíg csak lehet.

Eugénia00 2015.03.12. 16:20:16

Az csak szerintem idegesítő,hogy Berki vezeti a háttérműsort is? Hisz ő tud már mindent, így akarva akaratlanul szól el dolgokat. Meg amúgy is faszt okoskodik,úgy, hogy tudja mi lesz...

dRm 2015.03.12. 16:20:41

Nagyon örülök hogy snezi bekerült a játékba. Szép nagy mellei vannak. Ti hogy látjátok?

mézescsók 2015.03.12. 16:21:42

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Nem tudom, mennyit tudott Snezi. Becksék előtte borították ki a bilit, hogy a jelenlegi párok nem az igaziak, de azt nem tudom, hogy elmondták-e részletesen, hogy kik tartoznak egybe, vagy csak a sajátjukról dumálták el a lényeget.
Ha tudta, hogy Topol Peti párja, akkor nem gondolhatta komolyan, hogy Apolka majd önként félreáll, illetve dehogynem, nem tehet mást. Nem gondolom, hogy figyelmeztetni akarta volna, hogy keressen gyorsan magának valaki mást, mert miért akarna jót tenni Topollal? Elvileg elképzelhető ugyan, de miért akarna bent tartani egy olyan erősnek látszó nőt, mint Topol? Hogy aztán Pjotr az első adandó alkalommal visszaálljon mellé?
Inkább infót akart csak belőle kicsikarni, esetleg tesztelte, hogy mennyire megbízható, mennyire tartja magát a magállapodáshoz, mennyire befolyásolható, mennyire kitartó, stb. Topol viszont nem ezen a rendezvényen volt. Lemaradt valahol ott, hogy megállapodtak valamiben, aztán ahhoz tartja magát, amíg más verdikt nincs.

tomfree 2015.03.12. 16:22:13

@Eugénia00: "Az tényleg igaz,hogy ki szivárgott a győztes neve? "
Ezt hol hallottad?

Mosoly az élet értelme 2015.03.12. 16:22:25

@tomfree: Szerintem sokkal jobb játékos és rafinált, aki egyedül is "bátor"egyéniség mint amennyire dekoratív.
Nekem spec egy transzi jut eszembe róla, Kozsóskorában még talán -talán..
Pókmajom nem volt dekoratív -sőőőőt, de jól keverte a szálakat, és ki se esett volna ha nem pofozkodik.

Eugénia00 2015.03.12. 16:23:35

@dRm: nem az a lényeg,hogy mekkora csöcsei vannak, ám tényleg szép nagyok, de hát ilyet bárki csináltathat, akinek kifizetik... Elvonatkoztatva a melleitől, Sznezsi személyisége az elragadó szerintem,jó fej csaj, nem buta, s még vicces is. :)

tomfree 2015.03.12. 16:24:10

@Eugénia00: nem csak szerinted idegesítő. Annak az embernek börtönben lenne a helye egy normális országban, már csak azért, amit a Fradiban elkövetett.

melaena 2015.03.12. 16:25:00

@tomfree:
De a feladatok lehetnek nehezek,viccesek is.
PL: Omar vagy szandra feladata nem volt konnyu,mig a muzsikus meg az ikrek feladata erdekes volt.
Vagy ottvan a Robi gyerek,na o egy nagyon durva kuldetest kapott.
Apropo ,Muzsikus.
Tamas nagyon illene ebbe a csapatba.
Azt hitte magarol,hogy jofej,meg vezerbika,kozben meg mindenki rajta rohogott a hata mogott.

Eugénia00 2015.03.12. 16:26:47

@tomfree: arról nem is beszélve,de ha már nincs ott, s megkapta az éden vezetését, akkor legalább az élő háttérműsorba ne ő legyen, érted na. Ha más lenne a műsorvezető,annak se örülnék ha övé lenne a háttérműsor is. Ez így faszság.

tomfree 2015.03.12. 16:27:53

@Mosoly az élet értelme: leszámítva azt amikor búvárcuccot dugott az alvó Becks seggébe, sokkal értelmesebbnek tűnik a többinél. Aztán meglátjuk ha nem lesz védettsége mit csinál, mert azért így könnyű magabiztosnak lennie.

Eugénia00 2015.03.12. 16:28:04

@tomfree: Sajnos olvastam több helyen is, de már leszedték.

Eugénia00 2015.03.12. 16:28:59

@tomfree: védettség nélkül is simán bent maradna, Milánka tuti őt választotta volna.

vastyúk is .. 2015.03.12. 16:29:52

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Elég gyenge próbálkozás volt részemről , de úgy megörültem, hogy valaki megébredt és visszaírt . Valahogy ritkán tudok itt lenni, mikor megy a műsor, és mire leülök a gép elé már alszik a társaság. Szóval köszi. Hihihi

mézescsók 2015.03.12. 16:32:38

@dRm: Nekem speciel jobban tetszenek a természetes keblek, mert nekem ezekkel rendelkezem.
Ezennel megyek egy nedves helyre, lebegek, kerengek. Keblem legyen kerek, feszes.
Szóval megyek úszni, na!

Eugénia00 2015.03.12. 16:33:55

@mézescsók: én is nedves helyre megyek,mosogatni....:S ::D nem jössz ?:)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.12. 16:34:33

@tomfree: De ha szervezkednének, Lokinak mindig érve lehet ellenük a mostani eset. És mivel kiakadt, ezért emlékezetes, még egy agyhalottnak is:))

dRm 2015.03.12. 16:37:54

@Eugénia00: En eddig botoxnak szurkoltam. Ugye nem kell részletesen kifejtenem milyen okból kifolyólag. De most hogy láttam amit látnom kellett, ugy gondolom hogy snezi a nyerő.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.12. 16:38:21

@chloep: Te most eldöntötted, hogy elb@szod a jácásunkat? Sixx kérte, hogy ne dumáljon az, aki tud valamit. Jobb neked, ha kitiltanak?

Eugénia00 2015.03.12. 16:41:43

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: én elnézést kérek, hogy reflektáltam chloep kommentjére,nem tudtam, hogy nem szabad spoilerezni, új vagyok még. Ezentúl kussba maradok ilyen téren.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.12. 16:42:08

@Eugénia00: Ki az abszolut irigy? Aki azért nem b@szik, hogy a másiknak se legyen jó. Rossz helyre jöttél te is.

Eugénia00 2015.03.12. 16:42:26

@dRm: kár, hogy ez nem cici verseny :D

tomfree 2015.03.12. 16:42:56

@Eugénia00: nézd, keress rá Berkire a neten, hogy jutott idáig, ezt többet mond bárminél. Erre az emberre hiba volt egy ilyen műsort ráhúzni.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.12. 16:44:32

@mercsi: Igen, mert valahogy úgy fejezte ki magát, hogy az elmúlt 3 percben hallott valamit. Márpedig az Patrik, sztm is.:)

Eugénia00 2015.03.12. 16:44:34

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: fentebb már elnézést kértem,hogy ily módon reagáltam rá.

Eugénia00 2015.03.12. 16:45:54

@tomfree: ismerem a "munkásságát", de félre értesz nekem most nem azzal van bajom,hogy a műsort vezeti, hanem,hogy a háttérműsort is...

dRm 2015.03.12. 16:46:21

@Eugénia00: Jajj, hát nem valo neked a mosogatás. Kapnál tőlem mosogatogépet. (Meg szilikont is, ha érdekel.)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.12. 16:46:34

@Eugénia00: Oké, csak már közben elküldtem, miközben már írtál. Rendben van.:))

mercsi 2015.03.12. 16:46:41

@mézescsók: úúú, nagyon szeretem az eszperentét! <3

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.12. 16:49:38

@mézescsók: mondott valami indoklást - arról, hogy milyen nőt nem szeretne bent látni - (csak már elfelejtettem:)). Ezzel indokolta, hogy Apolka maradjon benn.:))

Eugénia00 2015.03.12. 16:49:42

@dRm: a mosogatás tényleg nem nekem való,(lám még mindig nem álltam neki:D ),viszont a szilikon sem, én megelégszem azzal amit a magasságos ott fent adott nekem,a nagy cici közel se minden :)

kismalacka 2015.03.12. 16:50:05

@mercsi: Gyere eme helyre, ecseteld mely beste lesz este Snez kedvence :)

Emberek, kellemes estet nektek :)

Eugénia00 2015.03.12. 16:52:59

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: ha jól rémlik azt mondta, hogy negatív energiájú nőket nem szeretne,gondolom itt Naoimira meg Ivarra gondolhatott a költő.Apolt meg megnyugtatta,hogy neki nincs félnivalója,mert ő pozitív.Aztán lehet csak átbassza:D

vastyúk is .. 2015.03.12. 16:55:26

@dRm: nekem is szimpi Csöcsike, azért nem hibáztatom, hogy felturbóztatta őket, valószínűleg ez elvárás a szakmájában. Engem is sokszor ért a vád, hogy aránytalanul nagy a testemhez képest, de amíg kiállja a ceruza próbát nem zavar. Bár tudom, hogy a gravitáció egyszer győzni fog :D

Eugénia00 2015.03.12. 16:56:15

@kismalacka: neked se legyen eme este kellemetlen,ellenfelet ne szerezz nem kell neked, ellenben egy eszes,mester legyen veled. :)

mercsi 2015.03.12. 16:57:02

@kismalacka: ez kellemetlen nekem, mert egyetlen ember, melynek neve e-s: Becks.
eszeveszett elmebeteg melles egyed ellenben ellebenne - ez kedvesebb lenne nekem :D

dRm 2015.03.12. 16:57:46

Ja es ne SPOILEREZZETEK legyszives. Mi, hardcore forumtagok végtelenül fontosnak (szellemi fejlődésünk szempontjából) es izgalmasnak tartjuk ezt a fantasztikus vetélkedőt. Nekem a gyomrom mar most görcsben hogy mi lesz a következő párválasztáson. Szóval pszt.

Eugénia00 2015.03.12. 16:59:40

@dRm: én is izgalmasnak tartanám, ha a qrva tv2, nem szivárogtatna ki ennyi mindent,na de,mint ígértem kussolok:D csak szar így, hogy tudom már,hogy ki lesz a győztes:S

dRm 2015.03.12. 17:01:06

@vastyúk is ..: Nem tudom mi az a ceruza próba de ezek szerint te is indulhattal volna a műsorban-e.
Nekem az öltözködése is tetszik, jut eszembe.

beacska 2015.03.12. 17:01:10

@vastyúk is ..: én vagyok az egyetlen, aki ebből egy szót sem ért??? kikről van szö? Bari közt?

mercsi 2015.03.12. 17:03:41

@dRm: ceruza próba: beteszel a melled alá egy ceruzát, és ha az leesik, akkor még elég feszes. ha bent marad, akkor lógós... :D

dRm 2015.03.12. 17:05:28

@Eugénia00: En egy olyan végjátékot képzelnék el, hogy Dominik visszajön és lekaszabol mindenkit a kalapjával, miközben nagyokat nyammog. Ha nem ez lesz a vége akkor csessze meg a TV2 :((((

Eugénia00 2015.03.12. 17:05:46

@mercsi: én másra gondoltam ceruza próba alatt, de biztos az én fantáziám,túl piszkos :)

kismalacka 2015.03.12. 17:06:20

@Eugénia00: @mercsi: Gyerekek...ezek remek feleletek :)

vastyúk is .. 2015.03.12. 17:07:27

@Eugénia00: egyébként szerintem ettől függetlenül lehet még izgalmas. A vége és a mostani rész között még biztos sok minden történhet. Ha nagyon zavarnak a részletek, a vonatkozó sajtóorgánumok olvasását kerüld, és vigyázz, hogy itt ne szpojlerezz, ezzel is tiszteletben tartva a többiek igényét ;)

kismalacka 2015.03.12. 17:07:36

@kismalacka: Snez melle mellesleg rendben? :)))

Eugénia00 2015.03.12. 17:07:47

@dRm: Dominik max a rémálmaimban jön vissza :D

Eugénia00 2015.03.12. 17:09:46

@vastyúk is ..: igen, már tudom, hogy nem szabad szpojlerezni itt, nem is fogok :) az a baj,hogy hiába kerülöm, úgyis belefutok sajnos,no de ez van:D

Eugénia00 2015.03.12. 17:10:57

De az azért érdekes,hogy a Visasatnál ilyen kiszivárogtatott infók valahogy nem voltak...

dRm 2015.03.12. 17:11:05

@Eugénia00: Ez a baj, látod.. Az Éden hotelen kívül mást nem szabad nézni.

dRm 2015.03.12. 17:11:43

Na jo a valo világot még de az most nincsen :((((

Eugénia00 2015.03.12. 17:12:37

@dRm: de hát azok is spojlereznek,főleg az éden éjjel.

Fu Szekh Li 2015.03.12. 17:13:36

@vastyúk is ..: Nem hisszük. Bizonyítsd be :-D

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.12. 17:14:19

@Eugénia00: Igen, lehet, De akkor ez egy felesleges kör volt számára.

dRm 2015.03.12. 17:19:19

@Eugénia00: Az kellemetlen. Majd írok nekik levelet, hogy hagyják abba.

vastyúk is .. 2015.03.12. 17:22:17

@tomfree: egyébként Hipszternek és Dumbónak szerintem lenne annyi esze, az más kérdés, hogy a többiek nem igazán tartják magukat az egyezségekhez :D

@Eugénia00: jaja. az ember arcába tolják. csak "vigasztalni" próbáltalak. Mondjuk számomra egy ilyen műsorban 20-ad rangú, hogy éppen ki nyeri meg. A kérdés, hogy a műsor fent tudja-e tartani az érdeklődést, vagy sem. :D

@beacska: Bocsánat. Kori a korcsolya-oktató Adrienn, Pucér a pucérkodó Patrik, Stüszi a tökre vadászó (Tök felső Stüszi vadász) Snezi, Botox az injekciózott arcú Mariann, Dumbó, az aranyos,de nagy fülű Loki, Edző pedig az edző Bence.

@dRm: á nem, mert nem vagyok revütáncos :D a ceruzapróba az, amit fentebb írt @mercsi: . A srác haverjaim mindig azzal riogatnak, hogy akkor kezdjek el aggódni, ha már nem működik.. De lehet, hogy addigra már le fogom szarni, és inkább méltóságteljesen megöregszem :D.
Egyébként Snezi olyan szimpi embernek tűnik. Én nem látom, hogy nagyon el lenne durranva magától, szét van varrva, meg vicces, persze jól is öltözködik. :D

@Fu Szekh Li: nem muszáj elhinni ;)

beacska 2015.03.12. 17:26:39

nnna, végig olvastalak titeket...jó volt a termés

Én nem hinném, h Snjezi (így kell írni?) csajt akarna kirakni direkte. Csak nem tudja, h melyik fiút válassza, de tudja, h ha választ egy csaj repül (erre gondoltam, amikor Apolkától próbálta megtudni, h melyik fiú esetén esne ki). Apolkának ki is most a párja? Milán vagy Bence? (tökre nem tudom)...lehet, h az a legfőbb esélyes, aki Apolka párja (Milán, ugye?)...Nyilván a nagy trióból fog választani, a másik két srác kicsit sem közeledett hozzá...Tehát Bence, Milán és Patrik. Szinte tuti, h Patrikot meg sem nevezi ma...Én nagy meglepetésre számítok: szerintem Milán mögé fog állni.

És a másik oldal: tutira Snjezi lesz az utsó választó, hisz kell az izgalom...hisz hülye lesz bárki beállni mellé...bár úgy is izgi a dolog, de akkor fiú választhat, és ugrik a védettség...mondjuk nem, csak nem direktbe ejt ki vkit....szóval, mi van, h én lányként utolsó előttinek maradok (Snjezi van még), és nyilván egy fiú szabad...hova állok? az egyedül álló régi párom mellé, és csuriba teszem az ujjamat, hátha a Védett nem mellém áll, vaaaagy beállok a B tervem mögé??? És innen teljesen a szerkesztőkön múlik, h melyik lyányt hagyják utsó előttinek...

szerintem...

Eugénia00 2015.03.12. 17:29:13

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: idejéből kitelik köröket futni,még ha felesleges is :)
@vastyúk is ..: és fenn tudja?

beacska 2015.03.12. 17:29:55

@vastyúk is ..: köszi!! néha gondoljatok a munkanapot végigdolgozó, szellemileg fáradt embertársnőitekre is ;)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.12. 17:30:37

@beacska: mimimi? Ha nem egyedül áll, oda a védettség? De akkor mi a védettsége?

kismalacka 2015.03.12. 17:31:17

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Ez remek, szeretetet rebegek neked :) De megyek rendet teszek de este leszek :)

Eugénia00 2015.03.12. 17:32:08

@beacska: Szerintem meg kemény lesz és bevállalja, hogy beáll Patrik mögé,s robbant. Qrvára leszarja, hogy Patrik Adrit akarja még, majd megbarátkozik vele. :)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.12. 17:32:35

@beacska: Mindenki mögött fog állni egy lány (nem hülyék egymást kiejteni), és mindenképpen másodiknak áll oda az új. Nem?:DDD

vastyúk is .. 2015.03.12. 17:33:00

@Eugénia00: az én érdeklődésemet még fent tudja tartani, de persze ez változhat. :D

@beacska: jogos, csak könnyen belefelejtkezek a saját kis névsoromba. hihihihihihi

beacska 2015.03.12. 17:33:31

@Eugénia00: miért? anno Szandra sem ment ezzel semmire. SOHA nem tudott beilleszkedni, és nem talált magának állandó párt...ez egy marha rossz taktika lenne, valljuk be

kismalacka 2015.03.12. 17:33:57

@Eugénia00: Miért robbantana? Főleg hogy Patrik utalt rá, hogy baromira nem szeretné...

beacska 2015.03.12. 17:34:26

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: ha Snjezi mellett nem áll lány, akkor így is, úgy is bent marad

beacska 2015.03.12. 17:35:28

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: erről beszéltem....az utolsó előtti lányról. hogy kiadja-e a kezéből az irányítást, vagy rábízza a Védettre

Eugénia00 2015.03.12. 17:36:57

@beacska: nem biztos,hogy rossz lenne,Patriknak igen is bejön,még ha nem is mondja ki, mert ugye nem lehet. Azért pókmajom,meg ő között ezer a különbség, Sezi sokkal szerethetőbb. Ám az,hogy Szandra nem ment vele semmire,nem mondanám,mert ugye,ha nincs az a pofon, akkor valószínüleg döntős. @kismalacka: az teljesen mindegy,hogy mit nem szeretne, nem cserkész tábor ez :)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.12. 17:38:51

@kismalacka: :)))) Lelked megverselve lebeg kebled felett:)))

kismalacka 2015.03.12. 17:40:26

@Eugénia00: Most mindegy hogy milyen tábor, csak saját magát hozná szar helyzetbe...az első új csajnál Patrick kivágná a francba, esetleg feladná ahogy jelezte is. Ennek mi értelme lenne?

Eugénia00 2015.03.12. 17:44:49

Szerintem a következőképpen fognak zajlani a dolgok. Ma ugye ki kell választania Sezinek két fiút, Patrikot és Milánt fogja. Adri be lesz szarva,mint az állat,de Sehi megnyugtatja, hogy Patrikot csak taktikából választotta,s esze ágában sincs mögé állni (pedig DE), jó lesz neki a butuska kis Milán. Aki ezt el is hiszi, s várja, hogy majd beáll mögé,s ezzel repül Naomi. De nem így lesz, mert a párválasztón, nagy robbanások néznek ki, én azt vizionálom, hogy Mariann marad Bencénel,Naoimi beálll Lokihoz, Nóri a Milcsihez, Adri ,Patrik és ugye, Sezi jön, aki szintén Paca mögé, s Adrika már mehet is haza :D

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.12. 17:47:46

@Eugénia00: Ha ez télleg így lesz, akkor fizetek Neked egy sölt. :-)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.12. 17:47:49

@Eugénia00: De ezt úgy is meg lehet oldani, hogy semmi nem változik, csak Patrikhoz áll és Adri kiesik.

Eugénia00 2015.03.12. 17:51:25

@Majom1Parádé: ja azt kihagytam,hogy Apol marad a Dj gyereknél. Okés, ha meg nem így lesz akkor 2 sört:D

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.12. 17:52:13

@beacska: Szerintem a védettség mindent üt, tehát szó sem lehet róla, hogy a fiú válasszon, mikor védett csaj is áll mögötte.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.12. 17:53:23

@Eugénia00: Nem jó, mert akkor Nekem semmi üzlet nincs benne. Tehát . ha nem találod el, hogy Adri esik ki, akkor te fizetsz egy sütikét Nekem. :-))

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.12. 18:01:40

Óó, most olvastam, hogy meghalt Terry Pratchett :(( Csak 66 éves volt. R.I.P.

beacska 2015.03.12. 18:03:35

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: nevesítve: szerintem Bence és Milán lesz megnevezve ma. 4 lány beáll a párja mellé, maradt Marianna és Snjezi. Te mit tennél Marianna helyében? beállnál bence mellé vagy előzőleg lezsíroznád Lokival, és beállnál Loki mellé? (végülis vmiért rákérdezett a pandórán)...és Lokit választanám...sőőt tovább gondolva, Marianna helyében bárhanyadik vagyok, beállnék Loki mögé (ha Naomi nem előzött meg)...

beacska 2015.03.12. 18:05:31

@Majom1Parádé: HA a védett csaj nem egy "üres" fiú mellé kell, h álljon, mert már kitért előle a fiú párja (lsd. fent az eszmefuttatásomat)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.12. 18:09:26

@beacska: Mariannak - mondhatjuk - van ígérete Lokitól (méghozzá nyilvánosan tette az ajánlatot), hogy ha mögé áll, őt választja, és sztm azt is tenné. Okos lenne, ha Nórát választaná, mert egy erős lányt ejtene ki, ezzel pedig Nórit a rabszolgájává tenné :)) Naomi sztm Bence mögé áll. Adri Patrik mögé, Apolka Peti mögé. Kiesik Ivar-Nóri.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.12. 18:13:26

@beacska: Most nem egészen értem ezzel mit akartál írni.
Én azt akartam mondani, hogy ha egy védett csaj mellett egy másik csaj is áll a fiú mögött, akkor a "nem védett" csaj kiesik, nincs semmiféle választási lehetőség.
Amúgy most eszembe jutott, amit már valaki kérdezett, hogy mi van, ha 2 csaj áll egy fiú mögött és a védett csaj is beáll oda. :-))) Mind2 csaj kiesik? .-)) És elvileg igen, hiszen nincs párjuk. :-)

beacska 2015.03.12. 18:19:11

@Majom1Parádé: ez a szitu 2 okból nem állhat elő: 1. az emberi természetből eredően: a Védett ki fog térni, beáll az üres srác mellé. Nem egyszerű egy csajt kidobni, nagyon kellene gyűlölnie mindkettőt, h megtegye. és utána tutira nem tudna beilleszkedni 2. a szerkik sem hagynák...

beacska 2015.03.12. 18:28:38

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Nóri mellett csak az szól, akár Marianna, akár Naomi áll be mellé, h Loki még jön neki egyel...

beacska 2015.03.12. 18:33:57

hahóóó, van vki, aki érti, amit írtam? vagy én vagyok a nemkomp?

Gia 2015.03.12. 18:41:39

Csak helikopterezzetek.Már ha van mivel. ;-)

mercsi 2015.03.12. 18:42:36

@beacska: sztem Loki nem jön neki eggyel. Evelinnél már "törlesztett", mondta a csajnak, h ne álljon mögé, mert Nórit választaná. ahogy mondta is tegnap: Nórinál még Naomi is jobb számára... kíváncsi vagyok, mi lesz :) nekem se Nóri, se Naomi nem hiányozna...

Eugénia00 2015.03.12. 18:43:51

@sixx: sorry, már felvilágosítottak a többiek,hogy itt nem illik. :)

beacska 2015.03.12. 18:44:46

@mercsi: nekem sem. de azért, a "mondani vkinek, h ne álljon mögém", és a konkrétan "kimondom a nevét" közt nagy a különbség...szívem szerint azt mondanám, h nem tartozik neki, de a valóság az az, h igen.

Eugénia00 2015.03.12. 18:46:19

@beacska: akkor sincs semmi, ha tartozik neki, ez nem az erkölcsök játéka végül is.

mercsi 2015.03.12. 18:48:45

@beacska: sztem ez nem érdeke Lokinak. mondta is, hogy eljött az ideje annak, h "játsszon" :) Nóri meg nem tűnik jó "játszópajtásnak" :)

beacska 2015.03.12. 19:01:48

@Eugénia00: @mercsi: hát ja, ezért írtam, h Marianna helyében én mögé állnék...de Naomi helyében is. Naominál bence is beficcen (ha Snjezi nem Bencét nevezi meg, viszont Milánt igen)

beacska 2015.03.12. 19:02:56

@beacska: ez nem jó. mert ha nem Bencét nevezi meg, és Marianna bence mögé áll, B. nem cseréli le Naomira

Gia 2015.03.12. 19:04:54

@beacska: Biztos Milán az egyik,mert az előzetesben Naomi nagyon ki volt bukva..

2015.03.12. 19:12:10

@kismalacka: de cukker vagy :)
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: tegnap az előzetesben mutatták, h előre kell két fiúnevet mondania h kik közül fog választani
arra adnak időt ezzel a többinek h már előre elkezdjenek helyezkedni úh biztosan nem az lesz h mindenki beáll a párja mellé, és majd snezi áll valahova hanem már előre mint a mérgezett egér fognak futkosni kihez állhatnak be és tuti nem mind a fix párjához áll majd és majd még a variálás után fog snezi állni

2015.03.12. 19:13:42

@beacska: melyik kommentedre gondolsz?

beacska 2015.03.12. 19:18:23

@fosch9: az előtte levőre, h Naominál beficcenhet bence, ha milánt igen, de Bencét nem nevezi meg Snjezi

beacska 2015.03.12. 19:19:14

@fosch9: jaaa, nem erre kérdeztél, bocs :DD
arra gondoltam, h érti-e rajtam kívül vki, h miért kell Mariannának Loki mögé állnia

beacska 2015.03.12. 19:20:43

@Gia: én is azt gondolom, h végül Milánt fogja választani. kérdés az, h lesz-e mellette áldozati bárány, vagy nem

ÉH3sZ 2015.03.12. 19:37:26

Ha van érzékük, elsőnek küldik választani a Táncosnőt. Azután majd marakodhatnak egy fiú mögött ketten a lányok

2015.03.12. 19:39:42

@mercsi: igen már letudta a tartozását
@beacska: mert loki simán marit választaná? és mert bence már nem bízik mariban?

2015.03.12. 19:42:29

@beacska: sztem nem milán lesz valamiért ez a megérzésem

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.12. 19:43:27

@beacska: úgy emlékeztem, hogy már letudta azt az egyet:)))

2015.03.12. 19:45:41

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: aha :D
@ÉH3sZ: nekem jobban tetszene ha előre enné a fene őket h ki mögé kell állni akkor mert x és y veszélyes és beállnának loki mögé 3-an :DD

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.12. 19:47:55

@fosch9: én azt tippelem, hogy a járt utat a járatlanért el ne hagyd elv fog érvényesülni:DDD

Banyus83 2015.03.12. 19:47:56

Szerintem Snjezi Beckset és Bencét fogja mondani. Esetleg Beckset és Milánt. A párválasztón úgy gondolom, most kiemelten fontos lesz, hogy milyen sorrendben választanak. Mert pl el tudom képzelni azt a szitut is, hogy ha Botox félti a seggét, akkor beáll Loki mögé. Szerintem bent tartaná Albinával szemben.

kamilla123 2015.03.12. 19:52:32

most néztem meg a tegnapi öfit. Esküszöm, nem a női irigység vagy ilyesmi beszél belőlem, de halvány fogalmam sincs, hogy lehet szép nőnek látni ezt a Sezlonyt. Olyan arca van, mint egy negyven éves férifinak, a teste meg egy hosszú lábakon imbolygó rövid felsőtest két nagy lufival.
Ettől még lehet jófej, csak sztem az összes csaj szebb nála, még Naomi vagy Nórika is.

Sztem hosszútávon az lenne ez érdekes, ha a Topol-Peti duó robbanna, mert ők eléggé be vannak punnyadva, az ő párosukban az ég egy adta világon semmi érdekes nincs. Ha Topol kiesne, Peti kavarását, vagy esetleges taktikai nyomulásait szívesen megnézném.

Én sajnálom Nórit, mert nem rossz arc, nem is hülye, de tényleg szegényke elég irritáló, ahogy beszél, sztem ő fog menni holnap, mert a fiúk úgy kavarnak majd, hogy a számukra fontos csajokat mentsék, Nóri pedig igazából senkinek nem fontos.

Adri iszonyat idegesítő ezzel a folyamatos lelki terrorral. Én mindig azt hittem,h ez nem jön be a pasiknál, de aztán láttam VV Ádinka horrorisztikus nyomulását az ő Lackójánál, és miután az bejött, én már nem szólok semmit Adrira :-)

Gonosz törpe 2015.03.12. 19:54:39

Szerintem Loki beáll Peti mögé.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.12. 19:54:55

@fosch9: hát igen, de pont beácska kifejtette, hogy 2 kieső nem lehet, mert a szerkik nem hagynák. Arról nem beszélve, hogy a benntmaradás valószínűségét miért csökkentené bárki is azzal, hogy 3-an ugranak egy pasira. Ha ketten teszik, az mégiscsak jobb esély.:))

2015.03.12. 19:58:23

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: de ezzel én nem mondtam azt h két kieső lenne
ha összevissza állnának, akár 3 egy mögé, tuti lenne egy választás aztán a maradék megint futhat egy kört
de abban biztos vagyok h előre megbolydul a méhkas ezzel a mondj előre két nevet dologgal
ez sztem amúgy hülyeség

Puncylla 2015.03.12. 20:00:41

@kamilla123: Hosszú lábakon rövid felsőtest, azt szeretnék én is...

ÉH3sZ 2015.03.12. 20:08:10

@fosch9: Vagy Berki hétszer megforgatná a tengelye körül a bekötött szemű Táncost és elengedné álljon ahová tud :) Azt a rémületet a nők arcán! :)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.12. 20:08:26

@fosch9: Én poénkodtam ezzel, de Beácska aszonta, hogy a védett kitérne, mer nem kockáztatja meg, hogy utána a többiek kicsinálják meg szutyok volt.

mercsi 2015.03.12. 20:08:50

@fosch9: én is így érzem :D nagyon egy hullámhosszon vagyunk :D

2015.03.12. 20:10:10

@ÉH3sZ: ez nagyon tetszene, te jó kreatív lennél :D
@Majom1Parádé: na igen pókmajmot is alig várták h kitehessék ennyire nem látom tökinek snecit

2015.03.12. 20:13:13

@mercsi: nagyon örülök :D

ÉH3sZ 2015.03.12. 20:13:38

@fosch9: Tudom, ezenkívül nagyszerűen tematikázom :)

2015.03.12. 20:16:14

@ÉH3sZ: kiválóan :DD épp akartam mondani:)
kinek szurkolsz?

haruka 2015.03.12. 20:17:28

Na, kezdődjék hát!
Szerintem Milánt meg Bencét fogja mondani, de semmire nem tudom alapozni. :)

Eugénia00 2015.03.12. 20:17:55

@fosch9: pedig van ennyire tökös :)

2015.03.12. 20:20:07

@Eugénia00: még nem győzött meg
@haruka: bence pacát tippelek ha már így belejöttünk a tipcsibe

mercsi 2015.03.12. 20:21:10

vééégre, izgi :)

2015.03.12. 20:22:33

@Yooha: épp akartam jelenlétit olvasni :D

Szoba kilátással 2015.03.12. 20:22:39

Csokiszirom mindenkinek randa ez a börke

Gia 2015.03.12. 20:22:41

Berki ma is favágónak öltözött.. :-))

mercsi 2015.03.12. 20:24:42

Naoimi bőgést imitál Bence előtt, hogy őt (Naomit) mindenki ki akarja ejteni... ászámakisszívét...

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.12. 20:24:45

Nem mindegy Albinának, hogy most esik-e ki vagy később? Nem nyeri meg, szal, menjen MOST!

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.12. 20:24:49

@kamilla123: Patrik egy főnyeremény Lacccihoz képest:DDDD. De Adri is Ádinkához képest:DDDDDDDDDDD

2015.03.12. 20:25:08

@Szoba kilátással: azt fincsiség
@Gia: a mai színe nekem bejövős

bence naomi agonizálnak az új csajon bence nem túl meggyőzően figyel
adi apol is tematikálnak kit választ snezi de nem tudják hova fog állni

2015.03.12. 20:26:19

@mercsi: minyán megsajnáljuk (nem :D )

milán snezi tematikálnak dobnál-e milán, miért dobnálak, hát te megbízol bennem sneci, nem

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.12. 20:26:47

@fosch9: Az tuti. Úgy kellene, hogy csak az egyik névnek kelljen igaznak lennie, de ne mondják meg, hogy melyik.:)))

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.12. 20:26:49

Snezi jól beszólt Milánnak: Csodálkozol, hogy még sose volt biztos párod? .-)

2015.03.12. 20:27:07

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: tudod nézni v tematikáljam a történéseket?

Gia 2015.03.12. 20:27:53

Nem tudom honnan vettem tegnap,hogy Milán 19 éves.Mintha valaki azt írta volna.De a műsor szerint 24.Mindegy,akkor is kölökgólya.

2015.03.12. 20:28:54

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: úgy lesz az szerintem :)

zene, sneci szalad táncolni riszálni és a lányok fentről nevetést színlelnek
bencét megmozgatja sneci jobba mint mari pedig marival ők "két biztos pár"

haruka 2015.03.12. 20:28:57

Bence meg Mariann két pár, ezt nem is tudtam :D

Ditti82 2015.03.12. 20:29:35

@Majom1Parádé: 1 párja volt eddig. Albina. Az meg senkinek nem biztos pár.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.12. 20:30:00

Löevél: Sznezsit kell meggyőzni a csajoknak, hogy NE őket ejtse ki. Egyenként.

2015.03.12. 20:30:14

@Gia: vmiért sixx-től rémlik de lehet tévedek
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: lendben, sölt szelezzünk :D

snezi fogadóórát tart a függőágyban
fiúknak meg kell győzni h ne a fix párjuk mögé álljon

2015.03.12. 20:30:55

nao miánnak: megmondom neked kerek perecen

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.12. 20:31:06

Albina mondja Milánnak, hogy bárkin-bármikor átgázolna már a fődíjért. :-)

Szoba kilátással 2015.03.12. 20:32:09

Csálé csőcsnek majom feje van

2015.03.12. 20:32:38

snezihez nao érkezik (akkor nem a fiúk mehetnek a fogadóórára)

sztem a két nő nem bírja egymást
milán jó gyerek és be lehet folyásolni mondja nao :-O
nao milánt szeretné továbbiakban is
sneci nem meggyőzően bólogat

2015.03.12. 20:34:17

@Gia: berki mondta rájöttem

Apol megy Snezihez ő se akar mondani semmit nem akarja befolyásolni, Peti jó ember, megbízható de csak apolban bízik. Snezi mondja ő is ilyennek látja petit. Ha apol kiesne csak akkor állna peti mellé, de azt mondja apolnak h nem fog odaállni nem ejti ki őt.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.12. 20:34:28

Topolnak tutira mondta, hogy Őt nem ejti ki Snezsi

Szoba kilátással 2015.03.12. 20:34:34

Na mi van Tapolca bejön majomfejnek?

2015.03.12. 20:35:28

adri érkezik
be van fosva oda ne álljon mert neki jajdepaca meg ölelgetni akarja meg egy hetet még hadd kapjon vissza akar költözni pacához

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.12. 20:35:48

Adri van soron, hogy Becks-et ne válassza. Semmi extrát nem mondott, nem cifrázta, kell Neki Becks.

2015.03.12. 20:36:34

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: őt be :D

lekrám után snezi nevezze meg a két fiút

Zoe_the_Genius 2015.03.12. 20:36:46

Bence mögé fog állni, Mariann Loki mögé és Nóri megy haza, én nyertem.

Ditti82 2015.03.12. 20:37:01

Hm, Snezi elég önfejű.

Szoba kilátással 2015.03.12. 20:38:04

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: lebuktam..lesz leszbizés is vagy mar az is megvolt?:))

Szoba kilátással 2015.03.12. 20:38:46

@Ditti82: jol teszi ez egy egyéni jatek

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.12. 20:40:43

@Szoba kilátással: Ígérni nem ígérték, az ÉH-ban minden megtörténhet. Berki aszonta:)))

Szoba kilátással 2015.03.12. 20:43:21

Kijöttek egymással es ez látszólagos ... Brutális

mercsi 2015.03.12. 20:43:29

Naomi: kijöttök egymással, és ez látszólagos (látszik helyett)... anyám...

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.12. 20:44:40

Botox Bencét akarja, ezt Snezi is látja. És Botox Snezivel is jóban akar lenni.

lobbantott tsilke 2015.03.12. 20:45:39

Tizennégy svéd kolléga nézett rám érdeklődő tekintettel, amikor a meeting közepén hangos röhögéssel szakítottam félbe a főnököm előadását a munkaszervezés optimalizálásáról.
Kedves Sixx, kínos perceket szereztél nekem, de megérte.

2015.03.12. 20:46:16

@Ditti82: :DD

Mari és snezi jól kijönnek és nem fogja bencét választani mari miatt.
snezi az mondja ha loki mögé állna akkor köv körben milánt választja és kiejtik lokit (szemét)

nóri is puncsol h jóban van lokival snezi meg h tudom h nem mert loki ellenkezőjét mondta

mercsi 2015.03.12. 20:47:36

@lobbantott tsilke: szóval te hogyvoltot olvasgatsz míting közben... :D

mercsi 2015.03.12. 20:48:05

Sneci ADRIVAL táncol :D

2015.03.12. 20:48:21

snezi adrival pinaösszedörgölőst táncol

nóri számonkéri lokit loki tagad és mondja nórival akarja folytatni (nem értek lassan semmit)

BarBwire 2015.03.12. 20:48:38

@fosch9: Volt már olyan, hogy hárman álltak egy ember mögött?

2015.03.12. 20:49:35

loki azt mondja kritikán aluli volt ami ma a hotelben történt (gondolom a táncika)és majd jól kiröhögi aki ismeri

Szoba kilátással 2015.03.12. 20:49:46

@lobbantott tsilke: meeting??? Hat azt hittem te sölözös vagy hat mar a hitben se bízhat az ember

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.12. 20:50:20

Újabb Löevél: Nappaliban olvassa Peti.
Legek játéka: kire illik a tulajdonság, ha vita van beszéljétek me.

2015.03.12. 20:50:45

@BarBwire: szem nem...
(láttad ma vki beszólt neked amikor beköszöntél?) még rendszabályozva vagyunk babám

Ditti82 2015.03.12. 20:51:37

Feszkógenerátor játék.

Nyilvánossá vált számomra? Ez csak nekem fura?

mercsi 2015.03.12. 20:52:11

"egyhangúan" Milán a legbutább játékos

2015.03.12. 20:52:56

@lobbantott tsilke: éljen

tulajdonságot kell emberhez társítani

azt mondja naomi nyilvánossá vált neki h mián csak EGY ideig óráig való ebbe a játékba
legbutább milán

legsótlanabb: mindenki nórit mondja (apol saját magát mert nem akarja megbántani)

mercsi 2015.03.12. 20:53:40

Nóri a legsótlanabb. ezen persze Nóri kiakadt, sír.

lobbantott tsilke 2015.03.12. 20:53:46

@Szoba kilátással: Csak a Sölben bízhatunk.Ő soha nem vel át.Hajlá Koffel!

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.12. 20:53:49

Legsótlanabb: Nóri3 (sírva is fakadt, beismerte télleg az), Topol, (magára szavazott)

Tanya Jóska 2015.03.12. 20:53:54

Mar megint nyilvánossá vált Noémi számára valami?

Szoba kilátással 2015.03.12. 20:54:06

@Ditti82: dehogy de az egybites Noémi tol furcsa lenne ha ismerne a szavakat
Nori soha nem fogja tudni elengedni magat

2015.03.12. 20:54:21

nóri besértődött sír h ő magánéletben mecsoda egy állat tud lenni de itt nem akar (ja)..

legkétszínűbb: nao

BarBwire 2015.03.12. 20:54:22

@fosch9: (láttam, de nem reagáltam, mert nem tudom hogy direkte csinálta, vagy mert ilyen)

Szegény Nóri.

haruka 2015.03.12. 20:54:24

De mit kell azon megtapsolni, hogy az egyik buta a másik meg sótlan? :D

mercsi 2015.03.12. 20:54:47

a legkétszínűbb Milán szerint is Naomi. majd mondja, hogy mivel ő a párja, ezért ő tudja, mik zajlanak a háttérben... én ezt nem értem... :D

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.12. 20:55:07

Leg2színűbb: Albina (qva nagy meglepi) tökre 1etért mindenki.

2015.03.12. 20:55:51

botox egy szál tangapicsában a legnaívabbnak milánt modnja
loki is (de ő nem tangában)

mercsi 2015.03.12. 20:55:58

Milán "Balfék Bob" by Loki :)

Ditti82 2015.03.12. 20:56:08

Albina ostoba vagy. A kétszínű =/= kiismerhetetlen.

BarBwire 2015.03.12. 20:56:14

Lokinak nem nőtt egy kicsit a füle?

mercsi 2015.03.12. 20:56:39

@fosch9: majd leül az asztalra... egyszál tangapicsában. broááá :(

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.12. 20:56:41

Legnaívabb: Milán (Loki szerint balfék). Ebben is egyetért a társaság.

2015.03.12. 20:57:18

@BarBwire: mi csapatjátékosok vagyunk :) ő meg nem
@lobbantott tsilke: alekosz nem jöhet ide? ő tv2-höz jött át bezavarnám egy kicsit :D

mercsi 2015.03.12. 20:57:27

mi ez a törzsi smink a Sneci szeme alatt?

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.12. 20:57:52

Snezi mondja Milánnak, hogy Őt bírja legjobban, de nem tuti, hogy a párja lesz. .-))

BarBwire 2015.03.12. 20:58:06

Milán egyre többet van Snezinél, vagy csak így vágták össze? Olyan mintha ez direkt nyomják az arcunkba, hogy ne lepődjünk meg majd.

2015.03.12. 20:58:50

@BarBwire: ehehee :D
@mercsi: hát csak lesek valami kendőt a feladathoz felköthetnének vagy nem?

Snezi milán beszélgetnek nem biztosak h pár lesznek vagyis snezi nem tudja még

2015.03.12. 20:59:31

snezi nem folyásolható be

megjött gólem löevéllel kanapéra zavarja őket

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.12. 20:59:34

Snezi megmondta, Őt nem lehet befolyásolni...azt választ, akit akar.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.12. 21:00:05

Gólem egy ló...t tökéletes... egy beképzelt majom. :-)

2015.03.12. 21:00:15

@mercsi: szemránckrém a kiélt fejire

mercsi 2015.03.12. 21:00:17

@fosch9: hát ezaz... bele se gondolok, hogy később ott valami kaja volt, ahol korábban Botox pucér feneke...

2015.03.12. 21:01:16

breki mondja az őszinteség hete lesz
snezi védett
holnap egy punci hazamegy
húzza az időt

2015.03.12. 21:02:40

@mercsi: :DDD

Gólem tetemre hívja snezit, mennyit gondolkoztál kit válassz? sokat, főleg pandoráig és a mai őzsinteségi beszélgetésig
gólem mondja mondjon két nevet akik közül holnap biztosan választani fog

BarBwire 2015.03.12. 21:03:02

Breki: "Mennyit agyaltál azon, hogy holnap ki menjen haza."
Gondolom pár percet.

Mia fenéért kell ezt ceremóniának nevezni? Mintha egy házassági ceremónia lenne.

Krétagarbó 2015.03.12. 21:03:35

Breki fogd be a szájad, hadd beszéljen Snyezsi.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.12. 21:03:54

Na, kit mond Snezi?
Sokat agyalt rajta, Főleg Pandora és a mai őszinte beszélgetések.
CSak azok közül választhat holnap, akiket most mond. -kötsög Gólem
Milán és Becks

2015.03.12. 21:03:55

snezi két neve: milán, patrik

patrikot eltaláltam

Krétagarbó 2015.03.12. 21:04:12

Nagy meglepit nem okozott...

mercsi 2015.03.12. 21:04:26

Milán, Patrik. revideálom a korábbi álláspontom, szerintem mégis Milán mögé áll.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.12. 21:04:48

@mercsi: és arra, hogy ott később valami kaja lesz?:DDDDDDDD

Krétagarbó 2015.03.12. 21:05:13

Milán nagyon randa arcügyileg...

BarBwire 2015.03.12. 21:05:39

Patrik Adrit választaná? Ha ez igy van, akkor Snezinek ennyi volt.

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2015.03.12. 21:05:46

Na, Milan vagy Patrik, tehat Milan. Miert ejtene ki Adrit?

Ditti82 2015.03.12. 21:06:21

Adrit be kell küldeni Loki mögé.

2015.03.12. 21:06:27

@Krétagarbó: nekem se jön be

24h-juk van kitalálni mit tegyenek h bent maradjanak
adri mán rí

mercsi 2015.03.12. 21:06:31

@BarBwire: nem, mert Snezinek védettsége van, tehát nem lenne választási lehetősége.

BarBwire 2015.03.12. 21:06:38

@Yooha: Ugye?????? Patrik meg tuti nem választaná.

2015.03.12. 21:07:13

@Ditti82: szerintem meg adrit hazavágja mint a sicc

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.12. 21:07:34

@BarBwire: ezt nem értem. Patrik választana És a védettség?

Ditti82 2015.03.12. 21:07:38

Na ezzel a beszólásával Snezi elég nagyot zuhant a szememben.

BarBwire 2015.03.12. 21:07:46

@mercsi: Jaj, ezt elfelejtettem. :-( Akkor Snezi ki is cseszhet velük, na ez már így érdekesebb.

Krétagarbó 2015.03.12. 21:08:30

Nem baj ez így, igaza van Brekinek, legalább Adrika is rákényszerül egy B terv kidolgozására, de úgy tűnik az előzetesből, hogy inkább csak picsog.

Milyen kérdés már: Mi történik a kiesett játékosokkal?
Éden1: hazarepülnek
Éden2: bebábozódnak!!!!! Anyám...

Ditti82 2015.03.12. 21:08:31

@fosch9: Szerintem szabadulni akar Nóritól.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.12. 21:08:33

@mercsi: Ja, azt hittem, hogy a kajától óvnád Botox alfelét:DDDD

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.12. 21:08:33

Ja, simán Milán mögé fog állni. Ha Albina minden mindegy alapon beáll Milán mögé, így járt.
Aszongy Snezi: Én vagyok a legokosabb, ha nem tudjátok milyen vagyok. Erre valamelyik fiú mondta, hogy Nem, csak védettséged van. (de az csak a holnapi párválasztón él, utána kirakható lesz)

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2015.03.12. 21:08:45

@BarBwire: De nem valaszthatna, mert Centinek vedettsege van.

mercsi 2015.03.12. 21:08:58

na ez a szitu most határozottan tetszik nekem, mert nem lehet 100%-ra előre megmondani, ki fog kiesni :)

mercsi 2015.03.12. 21:09:39

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: nem, inkább Botox alfelétől az ételt elfogyasztót :)

Ditti82 2015.03.12. 21:10:01

@mercsi: Ha Milán mögé állna és csak ő (feltéve, hogy nem ő választ utolsónak). Viszont akkor más hülye lenne Patrik mögé sasszézni.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.12. 21:11:01

HA tényleg olyan okos Snezi, mint ahogy mondja magáról nem fog Becks mögé állni.

Ditti82 2015.03.12. 21:11:03

@Majom1Parádé: Patrik volt. És igazat szólt.

Krétagarbó 2015.03.12. 21:11:03

@fosch9: Sztem is, de őszintén, nem bánnám. Eddig nem zavart, de ez a sírás-rívás a játék és a tattikázás helyett... Mit keres ott? Nem nyaralni ment csak, bakker...

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.12. 21:11:11

@Krétagarbó: Hát igen. Loki vert helyzetben a bugyit is ledumálta a lányokról, küzdött, Adri meg egyből megadja magát. Eszébe sem jutott, hogy jáccani kéne.

Zoe_the_Genius 2015.03.12. 21:11:14

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: most már tudjuk mi van. Nekem van egy olyan érzésem, hogy Paca túl nagy szavakkal dobálózik és Adri kiesése után kb egy nappal megbékél a sorsával eszében nem lesz feladni a játékot. Ennyi.

Zoe_the_Genius 2015.03.12. 21:11:57

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: full gáz a csaj nálam veri Nomit lassan, pedig az nagy szó.

Hbbm 2015.03.12. 21:13:03

Egy elozetesben sajna a holnapit is lelottek mar! Lesz meglepetes!

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.12. 21:13:11

@Zoe_the_Genius: Ne is adja fel, amíg ki nem ejti Snezit. De erre nem fog sor kerülni szerintem. (vagyis nem lesz rá oka)

2015.03.12. 21:14:05

@Ditti82: de lokkancsot nem mondta
@Krétagarbó: sőt a nagy érzelmekre hivatkozva sértőde fog sírni két napig jáj de jó lesz

Krétagarbó 2015.03.12. 21:14:18

@Majom1Parádé: Miért? Neki, mint egy játékosnak nem érdeke fenntartani egy olyan párt, akik az érzelmeik miatt is erősebbek és a játék végéig még erősebbé is teszi őket ez a kapcsolat.

BarBwire 2015.03.12. 21:14:38

@Hbbm: Hál istennek én nem láttam. Úgyhogy fogok izgulni.

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2015.03.12. 21:14:42

Az a baj, hogyha Adri kiesik, akkor soha tobbet nem talalkozhat Patrikkal. Megertem hogy sir.

Szoba kilátással 2015.03.12. 21:14:49

Adri húzzon a picsaba nem szerelem tábor

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.12. 21:15:13

Topol aranyosan vígasztalja Adrit.

2015.03.12. 21:15:15

@Hbbm: télleg? :(

jaj adri sír h nem nézi sneci h őbele szerelmes-e patrik vagy se háttezhülyeee

Ditti82 2015.03.12. 21:15:29

@Krétagarbó: Edina ugyanezt tolta a 2-ben. Szerelmes volt.

Krétagarbó 2015.03.12. 21:15:33

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Pontosan. Műsírás ez, vagy mi?

Botox kicsit nyalizós.

,, 2015.03.12. 21:16:17

ezt vhogy ki lehetne kavicsozni
adri álljon be más mellé, aki nem patrik
tovább egyelőre nem tudom kigondolni:)

mercsi 2015.03.12. 21:16:22

Adri vinnyogva bőg. Ez iszonyat idegesítő...

2015.03.12. 21:16:40

@Yooha: jószi de kis gonosz vagy :D

botox beszélget snecivel pacabence jóban vannak meg ők a két lány is (célozva h elsimul az majd pacával)

Ditti82 2015.03.12. 21:17:00

@Hbbm: Köszönjük Emese...

Krétagarbó 2015.03.12. 21:17:01

@Ditti82: Uncsi is volt, szomorú kutyaszem:)

,, 2015.03.12. 21:17:34

sezlony nekem visszataszító

Krétagarbó 2015.03.12. 21:17:38

@foxglove (F6): Ha ezt csinálná, komolyan szorítanék neki, de így...

2015.03.12. 21:18:26

@Krétagarbó: igen ez ilyen egész átlátszó sajnáltatás
@foxglove (F6): hádde szárálmás nem hagyja pacáját
@mercsi: a köcsögduda jutott eszembe annak is ilyen hangja van vinnyomvinnyomvinnyomvinnyom

sneci szól a társasághoz: hagyják békén ne győzködja tovább senki ki van a töke

Ditti82 2015.03.12. 21:18:37

Játékról, de azért átgázolsz mindenen és mindenkin a győzelemért. Igazi ostoba qrva ez az Albina.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.12. 21:18:42

Nem lesz semmi küzdelem, mert Albina belexarik, Adri meg feladta.
Snezi meg aszongya, hogy mindenki bekaphatja, döntött és kész.

daneee 2015.03.12. 21:19:26

De nagy pofája védettséggel, remélem kiejtik jövőhéten.

mercsi 2015.03.12. 21:19:32

Senci csak azzal foglalkozik, akivel pozitív az energia...

2015.03.12. 21:19:36

@foxglove (F6): törtető

peti szerint ha paca mellé áll akkor zseniális alakítás

2015.03.12. 21:20:34

snezi mondja ha őt itt vki kiismerte az okos ha senki akkor ő a legokosabb
paca kontráz: csak mert védett vagy
snezi kntráz nem

haruka 2015.03.12. 21:20:57

Ez a monológ most nekem nagyon nem begyere volt, arra nem gondol, hogy jövő héten nincs védettsége?

mercsi 2015.03.12. 21:21:11

Sneci mondja Milánnak, hogy ő (Sneci) mindenkinél okosabb. van itt önbizalom. még mindig szimpatikus nektek ez a luvnya?

Montezuma13 2015.03.12. 21:21:16

Snezi szerintem a legbutább. Védettsége birtokában nagyképűsködik és sikerült a közellenség szintjére leküzdenie magát. A védettség azonban hamar lejár és akkor mit csinál majd a "nagyokos"? Tulajdonképpen elveszítette mindenki bizalmát és jóindulatát. Szerintem védettsége után teljesen ki fogják közösíteni. Márpedig egy ilyen játékot egyedül, ilyen módon nem lehet végigjátszani. Talán ha Milánt válassza, akkor még van esélye, mert Naomi sem örvend valami nagy népszerűségnek a többiek körében.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.12. 21:21:33

@fosch9: Nna, asszem, most megvárom a netttet. Nagyon köszi a közvit .
Mindenkinek :)))

Ditti82 2015.03.12. 21:21:45

A védettség tényleg meghülyíti a népeket. :(

2015.03.12. 21:22:21

sneci milán tattikáznak
sneci egy mondatot várt de milán sztem nem tudja mit kéne mondani

haruka 2015.03.12. 21:22:58

Adri már búcsúzik :D

mercsi 2015.03.12. 21:23:02

Adri már búcsúzkodik. Ez bolond...

BarBwire 2015.03.12. 21:23:05

Adri búcsúbeszéde.

2015.03.12. 21:23:05

adri mán búcsúbesédet mond bmeg ez a kemény inkább add fel menjél haza :D

xukxuk 2015.03.12. 21:23:24

Nagyon jól csinálta a titolány.Jogos a lépése ,a legerősebb párt robbantja szét.Momentán ennek csak egy ellenszer lenne,ha más állna a focista mellé,de ki? Későbbiekre gondolva pedig a 3 észlénynek nem lesz annyi gógyija arra h kitalálják hogyan rakják ki.

mercsi 2015.03.12. 21:23:54

Peti: "Adrika szellemi képességei SUTÁK"
aranybánya ez a műsor!!!

Szoba kilátással 2015.03.12. 21:24:07

Ezt ellopom szellemi képességei suták;))

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.12. 21:24:09

@fosch9: Pedig kimondta neki Snezi: 2 mondatot vár:
Megbízok benned.
Megbízhatsz bennem.

Ennyike. .-))

2015.03.12. 21:24:33

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: nem vót jó felénél hagyjuk abba?
@Yooha: józsi viccesen ezt a jóhát nem tom kimondani

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.12. 21:24:54

Na, azér Albina taktikázik Milánnal...

2015.03.12. 21:25:54

@Majom1Parádé: szegín fiú vajon majd eljut oda?
@Ditti82: sztem is:D

Hurrá Torpedó · http://www.youtube.com/watch?v=br-D7UneS0E 2015.03.12. 21:26:01

Sik hulye ez az adri. Itt nyig bazmeg ahelyett hogy gondolkodna.
Alljon bence moge, mariann meg patrik moge. Uj csaj birja mariannt (ezt nyiltan ki is mondta), ot nem ejtene ki, igy marad hogy milan moge all.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.12. 21:26:04

Peti Charlie-t énekeltem magának Topollal..
Könnyű álmot hozzon az éj...

BarBwire 2015.03.12. 21:26:40

@Majom1Parádé: Egymás mellett beszéltek el, nagy taktika. Egyik azt se tudja miről beszélt a másik.

2015.03.12. 21:26:41

adri kéri patrikot várja meg és nagyon jó pasi mondja neki

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.12. 21:27:00

@Hurrá Torpedó: Ez fasza taktika lenne, de Adrinak nincs ennyi esze.

2015.03.12. 21:27:23

új korszakot kérek adri menjen haza

Szoba kilátással 2015.03.12. 21:28:04

Hogy néz ki majom fej... Ezzel a konttyal

haruka 2015.03.12. 21:28:09

Holnap Snezi nagyon dívás lesz, és persze ő választ majd utoljára.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.12. 21:28:27

Láccik az előzetesből, hogy Snezi áll be utolsónak, szóval Hurrá Torpedó stratégiája működött volna.

BarBwire 2015.03.12. 21:28:33

Most akkor egész este nem fogok aludni? Igzulok, hogy most mi lesz!

2015.03.12. 21:29:23

@BarBwire: rághatjuk a körmöcskénket

Szoba kilátással 2015.03.12. 21:29:26

Börket nézzetek meg superen brutális

mercsi 2015.03.12. 21:29:28

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Berkin feszülős mélyen dekoltált hosszúujjú póló van!!! te jó ég!!! ez fáj!!!

beacska 2015.03.12. 21:29:40

nnna, Nórika volt az utolsó előtti lány, kíváncsi vagyok, h Naomi beállt-e Loki mögé!

2015.03.12. 21:30:20

@Yooha: jáhuuu, akkor juhááá ? :D

beacska 2015.03.12. 21:31:20

@Majom1Parádé: mondjuk, ez a beszólás jó volt Patriktól, miheztartás végett, h mire számíthat, ha kiejti Adrit...

2015.03.12. 21:31:27

@Szoba kilátással: @mercsi: kiégett a retinám
@beacska: sztem nem mert nórika mintha mosolyogva vonult volna

Hurrá Torpedó · http://www.youtube.com/watch?v=br-D7UneS0E 2015.03.12. 21:31:54

@Majom1Parádé: jaja. A fejeken nem lattam hubazmeg abrazatot amikor elindultak a csajok, igy nem lesz meglepi, mindenki a rendes parja moge fog allni. Kiesik albina, vagy adri, de akarmelyik lesz, meg is erdemli.

2015.03.12. 21:32:05

ezmiez a tornadressz berkin de komolyan hát én röhögök

haruka 2015.03.12. 21:32:43

@mercsi: jesszus atyaisten! :D

XocoLatte 2015.03.12. 21:34:11

@Hurrá Torpedó: így van, de ennyi lepke nincsen a fejében egyiknek sem. A szerkik ráadásul még egy másik esélyt is megadnának nekik, ha jól láttam Nórit hagyták utolsó előttinek, aki emiatt már kényszerített választást végezhetne csak, maradék alapon, és ha Botox már Patrik mellett áll, Adri meg Bencénél, Albina pedig Lokinál, akkor Ivar csakMilánhoz mehet, és akkor nagyobb eséllyel fogja Snezi ugyancsak Milánt választani.
Nem is értem, miért nem képesek ezeket végigzongizni egymás között, lehet, hogy csak Botox és Loki képes ilyen szintű gondolkodásra? (és persze Snezi)

Hurrá Torpedó · http://www.youtube.com/watch?v=br-D7UneS0E 2015.03.12. 21:35:18

@beacska: erre en is gondoltam, de loki log meg eggyel norinak, igy eselytelen.

De elmerengtem egy ilyen opcion (lokinal nori es albina), es ujnonek a vegere ott maradna milan. De ennek ellenere patrik moge allna. Igy, milannak nem lenne parja, papa. Patrik mellol adrinak papa. Loki meg kidobna albinat. Ilyet lehetne? 3 ember mehetne a levesbe egy kivalasztason :)

Zoe_the_Genius 2015.03.12. 21:35:40

Ha mindenki a saját párja mögé áll komolyan nem nézem tovább. Ennyire nem lehet mind egysejtű!

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.03.12. 21:36:08

Sziasztok!
@beacska: Szerintem is.Patrik nekem egyre szimpatikusabb.

Kár,hogy Sezlony választ utoljára.Maradt volna némi esélye a többieknek egy gyors reagálásra.

beacska 2015.03.12. 21:36:46

@Hurrá Torpedó: :)...itt engem leszavaztak, h ledolgozta már Loki az adósságát...úgy legyen ;)

én azért még reménykedem egy csavarban...

XocoLatte 2015.03.12. 21:37:00

@fosch9: én is így láttam, Nóri nem ijedt meg a maradékfiú láttán, azaz Loki marad neki valszin, vagy akárki csak nem Patrik vagy Milán.

Zoe_the_Genius 2015.03.12. 21:37:05

@Hurrá Torpedó: Loki biztos, hogy nem tartja be, ki van a töke szerintem a fapinától.

mercsi 2015.03.12. 21:37:22

@fosch9: tornadressz! ezaz! :D:D

beacska 2015.03.12. 21:37:48

@DerültÉgből/tintával írok/: nyilvánvaló volt, h utsó lesz, ezért forszíroztam én itt az utolsó előtti lány esélyeit...

Zsoofka 2015.03.12. 21:38:14

@Hurrá Torpedó: Ezt a kérdést már én is feltettem es nem jött rá válasz...

XocoLatte 2015.03.12. 21:38:56

@XocoLatte: persze nem tudhatják előre a lánysorrendet, talán annyit tippelhetnek rizikó nélkül, hogy Snezi lesz az utolsó.

2015.03.12. 21:39:23

@XocoLatte: papírformát várok azaz lokit pedig szegény hogy unja már nórit :D
@mercsi: ez a férfimelly kidobás mellybe vágott

mercsi 2015.03.12. 21:39:28

nocsak, a szerkiknek van annyi eszük, hogy miközben a vendég énekel, leszedik az aláfestő zenét! wow!

beacska 2015.03.12. 21:39:29

@Hurrá Torpedó: @mokamini: erre írtam azt, h 1. nem engednék neki a szerkik 2. nem is tenné meg, mert baromság

BarBwire 2015.03.12. 21:39:41

Én egy ilyen pólót VV Cristofelen láttam utoljára 2011-ben.

Zsoofka 2015.03.12. 21:40:01

Az nem lehet hogy a beharangozóban nem a tényleges sorrendet láttuk.? Es Snezi választ először?

XocoLatte 2015.03.12. 21:41:04

@Majom1Parádé: megint kicsúszott egy nyilvános=nyilvánvaló tőle... (palmface)

Hurrá Torpedó · http://www.youtube.com/watch?v=br-D7UneS0E 2015.03.12. 21:41:09

@Zoe_the_Genius:
Egyetertek, de ha egy valasztasos szituban benntartja ot, akkor van egy kokemeny B opcioja. Vagy A opcio. Van az a pe z amiert el lehet viselni egy fapinat par hetig ;)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.12. 21:41:09

@Hurrá Torpedó: Hát az kircsi lenne, akkor Loki lenne az Isten és "mindenki" Snezit utálná.

XocoLatte 2015.03.12. 21:41:52

@mokamini: Snezi egymagában ácsorog a lányok hűlt helyén, ezt vágással nehéz lett volna megoldani

beacska 2015.03.12. 21:42:08

@mokamini: nem, mert mutatták a csajokat, ahogy elmasíroznak mögötte. figyeltem

mercsi 2015.03.12. 21:42:11

Topolnak amúgy tényleg jó hangja van, de szerintem túltolja. nem kéne ennyire rezegtetnie, meg tovább tartania a hangot, mint kéne. nem?

vastyúk is .. 2015.03.12. 21:42:13

hellobello mindenkinek! Ez az Adri, tejó ég... bele ne fulladjon az önsajnálatba. Szerintem Snezi Milánt választja, csak előtte még hülyét csinált az Adriból... Sajnálom, mert nincs könnyű helyzetben, mert nyilván valakivel szart fog tenni. Mindenesetre az nagyon tetszett, ahogy Adrienn hüppögve a kamerába sírta, hogy pedig megmondtuk neki, hogy Patrikot ne válassza, és mit hisz magáról, hogy mégis. És kedves Adrienn vajon mit hitt, hogy végig Bence nyakába akaszkodva tolja végig, és amit mond, annak úgy kell lennie? Mindenesetre este arról fogok álmodni, hogy Adri kihisztizi magát a hotelból. .D

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.03.12. 21:42:23

@mokamini: Nem, mert akkor "azonnal" vége lenne. Mert bármilyen agyhalottak ennyit még ők is tudnak, hogy nem állnak be Snezi mellé egy pasihoz, mert az 1000% kiesés

Hurrá Torpedó · http://www.youtube.com/watch?v=br-D7UneS0E 2015.03.12. 21:43:30

@mokamini: amikor pl nori ment ki akkor sneci meg biztosan ott allt, latszott, meg meg valaki.

XocoLatte 2015.03.12. 21:44:21

@vastyúk is ..: egyetértek, csak javítlak, Bence helyett nyilván Patrikot akartál írni

Montezuma13 2015.03.12. 21:44:47

Úgy érzem a szabályok azért nincsenek teljesen kidolgozva.
Mi van akkor például ha Nóri beáll Loki mögé, majd Naomi is beáll Loki mögé.
Bence mögé pedig beáll Mariann és Adrienn. Snezi utolsónak választ, de hiába áll a kért szabad vegyértékű fiú (Patrick és Milán) közül az egyik mögé, mivel mögöttük nem áll senki, onnan sem esik ki senki.
Hiába választ a két lány (Adri és Naomi) közül Bence és Loki, ezután ki és mi dönti el, hogy a két kiválasztott lány közül ki lesz a kieső? Ráadásul egy fiú pár nélkül marad.

Szóval elég zavarosak és nem tisztázottak a szabályok.

furmintszaraz 2015.03.12. 21:44:47

Nekem úgy tűnt, hogy Snezi ennél már nem tudta egyértelműbbé tenni, hogy kit fog választani (Milán), úh. Adri részéről a hiszti már nagyon ciki (de épp ez a szívatás volt Snezi célja, akár szerki sugallmazásra, ahogy Berki is utalt rá, hogy miért van Patrik megnevezve).
Naominak már azon kellene dolgoznia, hogy kihez állhatna be eséllyel, de valójában senkihez - Bencét nemigen lehet ilyen gyorsan megfűzni, Loki pedig nem fogja lógva hagyni Nórit úgy, hogy van egy ígérete ("jön neki eggyel"). Tehát a legvalószínűbb, hogy Naomi búcsúzik - vagy én is úgy meglepődöm majd, mint Pjotr :)

vastyúk is .. 2015.03.12. 21:46:21

@XocoLatte: @fosch9: mindig figyeltek, helyettem is ;) megzavart a Becks hihihihi

XocoLatte 2015.03.12. 21:46:30

@furmintszaraz: azért a kanapén Loki mellé gubózott be éjszakára...

2015.03.12. 21:46:40

@furmintszaraz: sztem is milán mögé megy pedig én úgy szeretném h patrik mögé álljon

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.03.12. 21:46:51

@XocoLatte: Én sem értem,miért nem gondolkodnak? !
@beacska: Igen.Remélem, hogy azért valamelyik okos fiú tematikázik majd és kitalálnak valamit :D
@vastyúk is ..: Én már kiraknám ezért a hisztiért Adrit ,de Sezlonynak nem kívánok emiatt rossz akarókat.Bár szerintem,Adrin kívül mindenki tisztában van azzal,hogy ez egy játék,ahol előfordulhat ilyen.

XocoLatte 2015.03.12. 21:47:10

@Hurrá Torpedó: én csak Gólemet láttam már ott

furmintszaraz 2015.03.12. 21:47:27

@Montezuma13: Nem olvastam szabálykönyvet, de elvileg ilyenkor mindenki megy, akinek nincs párja, a két "fölös" lány is, és a szabad fiú is... De ezúttal ez nemigen fog előfordulni :)

2015.03.12. 21:47:38

@vastyúk is ..: a hihihihi vajon előcsalja malevilt?

XocoLatte 2015.03.12. 21:48:08

@DerültÉgből/tintával írok/: szerintem pedig még kavics is van bőven a hotel udvarában... :D (remélem, a többség érti, mire utaltam ezzel)

mercsi 2015.03.12. 21:48:50

kár, hogy az Éden Éjjel már nem képezi a hogyvoltok témáját, pedig ez a Berki öltözet megérne egy sixx-kommentet :D

Hurrá Torpedó · http://www.youtube.com/watch?v=br-D7UneS0E 2015.03.12. 21:48:53

@Montezuma13: a szabaly egyszeru. Akinek nincs parja megy haza. Aki mogott tobben vannak az valaszt. Innen nekem az jon le, hogy extrem esetben tobben is kieshetnek. Sot akar fiu is kieshetne, hiaba vannak kevesebben mint a lanyok ;)
Meg amugy is az edenben barmi megtortenhet ;)

XocoLatte 2015.03.12. 21:49:37

@DerültÉgből/tintával írok/: Snezi a Patrik/Adri párost vazallusává teszi ezzel a húzással, jól jön az még majd később, gondolja a lány...

furmintszaraz 2015.03.12. 21:49:38

@XocoLatte: De nem tudom elképzelni, hogy Loki itt ne Nórit válassza - ez olyan hűségpróba elveszítése lenne, aminél Loki okosabb. Próbálkozni persze muszáj...

2015.03.12. 21:49:52

@mercsi: vagy csak egy képet LÉCCI

beacska 2015.03.12. 21:50:38

@XocoLatte: igen, én is néztem...bár mögé állna be!!! senki sem hibáztatná érte, és végül mindegy, ki ejti ki...ha feltételezzük, h Patrik mellé úgysem áll be Snjezi...szerintem csak szopatja adrit

Montezuma13 2015.03.12. 21:52:18

@furmintszaraz: Hát ez érdekes lenne, mert mi van ha minden lány egy fiú mögé áll be. Akkor az egy fiú eldönti kit választ a többi kiesik és vége a játéknak?
Ez persze egy nagyon szélsőséges eset, de elméletileg ugyebár előfordulhat.
Ezt előre megbeszélik, vége a műsornak meg van a győztes, aztán a 20 milliót elosztják és mindenkinek jut kb. 2 millió és nekünk sem kell nézni a műsort. :-)

vastyúk is .. 2015.03.12. 21:52:26

@Montezuma13: a szabály az, hogy kiesel, ha nem áll melléd senki, szóval a szabad vegyérték is kiesik, meg azok is, akik egymásba zsúfolódtak. Ilyen szerintem viszonylag nehezen fordulhat elő, hiszen aki választ, az látja, hogy már ki hol áll. és hol lehet esetleg még esélye. Ezt a védettséggel rendelkező játékos azért boríthatja, mert ő tudja, hogy biztosan bent marad, akárhányan állnak is az általa választott játékos mellett. Ha oda áll, ahol már ketten is vannak, kiejthet 3 embert, a kérdés csak az, hogy van-e vér a zoknijában, hogy meglépje, mert a maradékkal együtt kell vacsiznia estére.

XocoLatte 2015.03.12. 21:52:55

@furmintszaraz: annyit még azért engedjünk meg egy 0.0001%-os eséllyel, hogy mi van, ha Adri baba műhisztit vágott, Albina legalábbis kurvára nem hatódott meg tőle, pedig ezzel az eséllyel Adri pont őt akarta volna hamis nyugiba áltatni (de szép volt ez a mondatvég).

vastyúk is .. 2015.03.12. 21:53:46

@fosch9: remélem, mert miért ne ;) hihihihihihi

mercsi 2015.03.12. 21:54:43

@fosch9: vagy egy gif-et! :) (még mindig a tornadresszen röhögök! találó! :D)

vastyúk is .. 2015.03.12. 21:55:30

@Montezuma13: ilyen azért nem szokott lenni, mert a mindenkinek az az érdeke, hogy párt találjon. Messze még a főnyeremény. 20 miskát meg könnyen szét lehet osztani a verebek közt is...

BarBwire 2015.03.12. 21:56:19

Ma olvastam, hogy a Body feltalálójának ma van a szülinapja, lehet hogy ezért vette fel?

mercsi 2015.03.12. 21:56:46

Adri azt mondja Apolnak, hogy nem igazság, hogy Apol bent marad, pedig Apol nem akar itt lenni, bezzeg Adri, akinek itt lenne a helye szerinte. nagyon bunkó volt ez Adritól. ADRI menjen haza holnap!!!

beacska 2015.03.12. 21:57:05

@XocoLatte: igen, erre én is gondoltam...

2015.03.12. 21:57:28

éjjeliben adri mondja apolnak h apol ott se akar lenni
peti kikérte maguknak
apol mondja ő odaállna patrikhoz adri meg petihez de nem teheti meg petivel mert felelősséggel tartozik érte

jaj apol haza ne menjél ezért a picsáért

Krétagarbó 2015.03.12. 21:58:08

Miért mondta Adri Apolkára, hogy ő hata akarna amúgy is menni?

XocoLatte 2015.03.12. 21:58:21

annyira mindenki a tematikázáson buzog, csak én voltam, aki a két íves seggvillantást kimerevítette a TV-jén? (Botox és Snezi, nálam Botox nyert)

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.03.12. 21:58:55

@fosch9: Én is szeretném :D
@furmintszaraz: Szerintem addig mászkálhatnak,míg a végén egy marad :D mint a székes játékban
@XocoLatte: Ez is benne lehet,bár nem hinném,hogy ezt könnyen elfelejtik neki.Akkor sem,ha bent maradnak.
@beacska: Néha én is azt gondolom,hogy csak felrázza Adriékat.Huuh,ez az Adri nagyon gáz.Most nézem újra.

2015.03.12. 21:59:17

@BarBwire: @mercsi: ez jó magyarázat lenne hátha vki beírja neki

@Krétagarbó: félek h előzetese a holnapinak

Krétagarbó 2015.03.12. 22:00:15

@Krétagarbó: haza, nem hata.
Ez összefüggésben lehet a rosszulétével? Vagy mi a baja?

vastyúk is .. 2015.03.12. 22:00:22

@DerültÉgből/tintával írok/: Nem is értem, hogy mi ez a glória Adri körül. Miért hiszi magát betámadhatatlannak. Ha most bent is marad, eljön még az idő, amikor Patrik lecseréli, mert ki lesz Hisztitől (Adri új neve a növényhatározóban). :D

XocoLatte 2015.03.12. 22:00:41

@fosch9: Adri baba elkezdett szarból lekvárt főzni...

2015.03.12. 22:01:05

peti kéri apolt ne gubózzon be és segít a gátlásain túljutni
apol megkéri h hadd legyen egyedül

úgy félek h apol összeomlás kivonulását vezetik be ezzel

beacska 2015.03.12. 22:01:41

nnna, megyek, ma már túlagyaltam magam, de még annyit, h szerintem itt is úgy van, mint a VV-ben meg kell mondják előre, h ki mögé állnak, és úgy is kell tenniük. h tudják a szerkik, h hogyan tudják hatásosan előadni...szerintem

2015.03.12. 22:01:58

@XocoLatte: patrikot komolyan meg kéne tőle menteni :D

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.03.12. 22:02:19

@fosch9: Nem :( De azért imádollak nyilvánosan:D
@mercsi: Menjen :D

vastyúk is .. 2015.03.12. 22:02:27

@fosch9: hát most elszomorodtam.. Mi ez a kami-kaze akció?

beacska 2015.03.12. 22:02:41

@fosch9: én már a hét elején erre gyanakodtam, h most Apolka megy haza :(

2015.03.12. 22:03:00

@beacska: sixx már többször beírta h NEM adják le előre a neveket
senki nem olvas vissza? :D

BarBwire 2015.03.12. 22:03:29

@fosch9: Petinek ennyie kell magyaráznia, hogy had segítsen, Apol gondolkodhatna.

vastyúk is .. 2015.03.12. 22:03:35

@beacska: tegnap írta sixx, hogy nem kell előre megmondani, így legalább a szerkik is meg tudnak lepődni. Addig amíg nem fogtad meg valakinek a vállát, akárki mögé beállhatsz. :D

XocoLatte 2015.03.12. 22:04:17

@XocoLatte: holnap estére már 2 kondérnyi szarlekvár is lesz, Noé baba lekvárja mellé Adri babáé

2015.03.12. 22:04:17

@DerültÉgből/tintával írok/: megírom újra én is imádollak :D
@beacska: pedig ő normi a sok picsa közt
@vastyúk is ..: hátha marad..

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.03.12. 22:05:03

@vastyúk is ..: Nekem is egy elkényeztetett kis libának tűnik,akinek minden JÁR :) Jó a Hiszti név :D
@beacska: Ohh,nem lenne jó.

2015.03.12. 22:05:04

@BarBwire: félek ez a vég kezdete lesz

mercsi 2015.03.12. 22:06:03

@Krétagarbó: valszeg az a baja, h elvileg még a műsor előtt diagnosztizáltak vmit az anyukájánál. így azért nehéz fejben ott lenni. ettől függetlenül parasztság volt Adritól ez a beszólás. amúgy ez a beszólás nem előzetese a holnapinak, hanem a maiban benne volt a beszélgetés rövidített verziója, most megmutatták bővebben. Topol nagyszerűen viselkedett a helyzetben.

beacska 2015.03.12. 22:06:04

@fosch9: hát én ezt eddig nem olvastam sehol...

vastyúk is .. 2015.03.12. 22:06:12

@XocoLatte: a fiú hotelesek is megjegyezték, hogy Snezi popija szerintük lapos. De végül is minek nagy segg, csak elvonná a figyelmet a didikről.. Kinek a pap, kinek a segg :D

XocoLatte 2015.03.12. 22:06:27

@vastyúk is ..: Adri egy gátlástalan pytscha - Topol elég őszintén ölelte szorosan magához és csitítgatta, erre bazmeg, van képe azt mondani neki kicsivel később, hogy nem úgyis haza akartál már menni, menj helyettem?

BarBwire 2015.03.12. 22:06:37

@fosch9: Akkor most én nem értek valamit. Adri kiborult jogosan, Apol most miért? Peti mellette van, és nincs fenyegetve, még egy hétig bent maradhat. Akkor ??????????

Krétagarbó 2015.03.12. 22:07:36

@fosch9: csak nem, Apolt sajnálnàm, bár mutathatná magát többször

XocoLatte 2015.03.12. 22:08:26

@vastyúk is ..: a Milánnal folytatott eszmecserék közepette jól meg lehetett vizslatni azokat a csöcsöket, és hát nem tudom, mennyi szilikon (ha egyáltalán és nem sóoldat) van bennük, de LÓGNAK -- ha már műcsöcs, akkor nézetem szerint legyen kézilabda keménységű és ne lógjon, basszus....

furmintszaraz 2015.03.12. 22:09:02

@Montezuma13: Ha élő lenne, akkor elképzelhető lenne ilyen trükk, de mivel konzerv, ez kizárható, valami "bármi megtörténhet"-et gyorsan kitalálnának rá :) De jó ötlet, aminek kivitelezését ebből a bagázsból nem nézném ki. No meg: fránya 2 milkáért fejenként? ;)

Krétagarbó 2015.03.12. 22:09:10

@mercsi: óóó, ezt nem tudtam, így már jobban érthető a dolog. Szegény:(((

2015.03.12. 22:11:03

adri terpeszt patriknak h mennyire kívánja és lehet-e belé szerelmes
na ez már alpári

Krétagarbó 2015.03.12. 22:11:38

@vastyúk is ..: férjem szerint is lapos a feneke, és az arca sem szép. (Ezt kb. 3 másodpercbőlbvágta le, én nézem már két napja a csajt, de esküszöm, még mindig nem tudom, milyen a feneke...:)))

2015.03.12. 22:12:03

patrik befújja adri pináját hát sztem ez mindent elmondott

Ejoy 2015.03.12. 22:12:07

Sneci a legokosabb. Ez jó vicc...

furmintszaraz 2015.03.12. 22:12:26

@beacska: Itt erre azért nincs szükség, mert nem élő, így a műsorfolyamba illesztést, műsorösszevágást szépen meg tudjak úgy csinálni, hogy hatásos legyen, akármi is előre nem tervezett történik egy párválasztón.

XocoLatte 2015.03.12. 22:12:50

@mercsi: végül is nem csak a főnyeremény van, hanem egy egyéniség-próba is zajlik... Topol (mármint HA feláldozza magát), nehezen lesz überelhető emberileg.
Viszont Snezinek még akkor is kétesélyes a választása, ha látja, hogy Patrik mellett Topol áll, akkor is Milánt választja. Vagy ezt mégis hogyan játszottátok végig magatokban?

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.03.12. 22:13:09

@fosch9: Köszönöm:) Figyelem

@BarBwire: Szerintem érzi,hogy nincs ott a játékban teljesen (ha az anyukájával tényleg gondok voltak)és biztosan menne is haza.Gondolom,lelkiismeret furdalása van,amiatt,hogy olyan megy mégis, akinek ez fontos /Adri/ Mondta is,hogy csak Peti miatt nem áll be Patrik mögé.

XocoLatte 2015.03.12. 22:14:56

@Krétagarbó: a feneke kicsi és némileg lapos, de elsősorban azért, mert keskeny a csípője, már-már túl keskeny. Ha tippelnem kellene, olyan 100-60-80 méretekre tippelek.

2015.03.12. 22:15:11

@beacska: mert nem olvasol vissza :D előző poszt vége
@BarBwire: @Krétagarbó: sztem apol unja ezt a gátlástalan tuskó bandát

adri kérdezi patrik mit szeret benne
közben egy bottal patrik hátulról kefélést imitál adrival
adri szexelni akar és szerelmemnek hívja
kérdezi mit szeret jobban patrik rendes v seggbe kukit? elsőből hátsóba adri mondja imádlak

vastyúk is .. 2015.03.12. 22:15:35

@XocoLatte: hát ha nekem kéne választanom, akkor már Hisztit (Adrit) küldeném is haza korcsolyázni, hátha a friss levegőn észhez tér. Egyébként a sorsa elkerülhetetlen. Próbálja itt játszani ÉH Edinát, de asszem érzelmileg ő is megfeküdt párszor, mert belelovalta magát a saját hülyeségébe.
Ami Stüszi csöcsiket illeti, én sokáig nem tudtam eldönteni, hogy mű, vagy igazi, mert van dinamikája a szerkezetnek. Én nem látom lógósnak. (Mondjuk én Kate Upton arzenálját sem látom annak.) Ha görnyed vagy táncol, és mozognak, az csak természetesebbé teszi a jelenséget. Ha a löttyedtre kellene példát hoznom, akkor Albinánál ékesebb péda asszem nincs is. Ráadásul ott még a mérettel sem lehet magyarázni.

furmintszaraz 2015.03.12. 22:15:53

@XocoLatte: Lehetne, bár amit a többiek most írogatnak az éjjeli műsorból, nem úgy tűnik, hogy tematika-hiszti...

Zsoofka 2015.03.12. 22:18:16

Elképzelem hogy S. felállt a barpultra... Adri meg az asztalra... Igy prezentálják a szinteket...:)

2015.03.12. 22:18:41

@furmintszaraz: jaja... bár már egy ideje nagyon gubbaszt

részeg bulit láttunk ahol patrik-bence csak egymással táncolt ez csak nekem óvodás szint?

BarBwire 2015.03.12. 22:19:37

@vastyúk is ..: Én elfogadnám Stüszi testét.

2015.03.12. 22:19:56

@mokamini: ez tényleg megtörtént
@XocoLatte: melle biztos nagyobb

BarBwire 2015.03.12. 22:21:09

Rendkívül izgalmas, ahogy Apolka zuhanyzik.

vastyúk is .. 2015.03.12. 22:22:40

@Krétagarbó: hihihihihi. Én csak akkor figyeltem meg, miután Patrik győzködte Adrit, hogy Snezi nem jó nő. Én nem látok benne kivetni valót, de én persze más szemmel nézem, mint egy férfi. Azért ha választanom kellene a genetikai bingón, hogy Adri vagy Snezi, nem gondolkoznék rajta, mert Snezi.

XocoLatte 2015.03.12. 22:22:47

@BarBwire: háát, tudod, picit küzdve magammal, de csak-csak legyűrném a lapos popsija felett érzett csalódásomat...

Zsoofka 2015.03.12. 22:23:46

@fosch9: Ugy értettem, hogy elobb S. felállt a barpultra , mert miert ne - Amikor ezt látta Adri, gyorsan neki is fel kellett állnia valahova - de neki csak az asztal jutott.... Analógia a "spontán" beszédére amit rittyentett S. monologja utan... :)

2015.03.12. 22:24:02

@BarBwire: sztem apol unja már ezt az alpári bandát de lehet ismétlem magam

mercsi 2015.03.12. 22:24:44

@fosch9: az hagyján, de amikor ketten fogtak egy párnát és úgy táncoltak... bizonyos vallásoknál fordul elő hasonló, amikor ellenkező neműek nem foghatják meg tánc közben egymás kezét, ezért valamit megfognak, hogy a kezeik között legyen...

2015.03.12. 22:25:01

@mokamini: jaa már értelek azt hittem elképzelted ami meg is történt :D

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.03.12. 22:25:02

A Shopping Királynőkben világosabb volt a hajszíne Snezinek,szerintem az lágyította az arcát. Adri ott sem volt nagyon vékony.

XocoLatte 2015.03.12. 22:25:10

@vastyúk is ..: összefoglalnám: jelenleg nincsen igazán jócsaj a hotelben, mert kivétel nélkül mindegyiknél vannak but-if típusú megjegyzések. A legközelebb a célvonalhoz Snezit kapta el a célfotó, természetesen mellbedobással Botox előtt... :D :D :D

vastyúk is .. 2015.03.12. 22:26:13

@BarBwire: én is simán. Igazából kábé olyan testem van, Elölről megkapóbb a látvány, mint hátulról, dehát ez van, szerencsére van elég ciciperverz a világon, így nem panaszkodom. Szóval védem itt a mundér becsületét.

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.03.12. 22:27:21

@mokamini: Ez jó volt :)
@fosch9: Még semmi :( de most elmegyek egy cigire,addig hátha :D

furmintszaraz 2015.03.12. 22:27:22

@fosch9: Igen, az az igazság, hogy tényleg eltűnt az utóbbi időben, a "legsótlanabb" jelzőbe lassan ő is belefért volna... Ha tényleg sz...ul érzi magát, akkor jobb, ha megy - de lehet, hogy csak átmeneti visszaesés, láttunk már ilyet realitykben (asszem), és a következő bejövő izomgyurka felspannolja majd :D

BarBwire 2015.03.12. 22:27:44

@vastyúk is ..: Velem pont fordítva van, hátul megkapóbb mint elől.

vastyúk is .. 2015.03.12. 22:28:38

@XocoLatte: jóh, de but-if, mindig van. Nagyon ritka az olyan lány akire mindenki azt mondja, hogy wáó, ennél nincs feljebb. Én szeretek megengedő lenni, és mindenkiben meglátni a szépet. Persze ez teljesen szubjektív, de legalább a változatosság gyönyörködtet :D

furmintszaraz 2015.03.12. 22:28:43

@XocoLatte: A Hogyvolt fejlécben a középső még lehet esélyes :)

mercsi 2015.03.12. 22:29:55

@furmintszaraz: na most jól megnéztem azt a középső csajt. a keze miért van kifordítva? elég furán tartja szegény...

vastyúk is .. 2015.03.12. 22:30:17

@BarBwire: szerencsére mindegyik felállásnak megvan a maga piaca, így aztán megtalálhatja a zsák a foltját ;)

XocoLatte 2015.03.12. 22:30:43

@mercsi: birzgatja a haja végét, izgalmában

XocoLatte 2015.03.12. 22:33:27

@vastyúk is ..: nálam a bagós csajok eleve kihúzva a listáról, és itt szinte mindegyik láncon szívja

vastyúk is .. 2015.03.12. 22:34:56

Hihihihihi, szerintem túl kritikusak vagytok. Ismeritek a férjáruház- feleségáruház viccet?

pl itt le van írva:
www.zombi.szepsegkozpont.eu/vicc/uj-hat-szintes-ferj-aruhaz-nyilt.html

vastyúk is .. 2015.03.12. 22:37:05

@XocoLatte: egyébként az érdekes, hogy ennyien cigiznek, pedig azt gondolnám, hogy manapság már az a trendi, ha nem dohányzik az ember. Annyi mindennek árt. :D

XocoLatte 2015.03.12. 22:37:51

@vastyúk is ..: nem ismertem, pedig már nem csecsemő volnék, és nagyon jó, köszike!

BarBwire 2015.03.12. 22:39:00

@vastyúk is ..: Lehet hogy unalmukban dohányoznak? A VV-ben is mindenki szívta.

XocoLatte 2015.03.12. 22:40:17

Hm, elült a csatazaj, elmentek a többiek aludolni?
Lassn én is irányzékba veszem a hálót... Jó éjt, holnap estig jó fejtörést, és persze mindenkinek egy kafa hogyvolttal induljon a reggel!

2015.03.12. 22:40:46

@mercsi: nekem undi a két fiú már nagyon
@DerültÉgből/tintával írok/: ne cináld ezt velem :D
@furmintszaraz: bence nem jött be neki, peti sztem szintén nem mert nem nagyon reagál a kedves nyomulásra puszikra, a piálásban nem veszi ki a részét, neki sztem épp egy loki lenne jó párnak el agyazgatnának és közben nem bizgerélnék egymást - apolt sajnálnám mert normálisabb mint a csajok nagy része

furmintszaraz 2015.03.12. 22:40:49

@BarBwire: Inkább a stressz hozza ki ezt, azért ez a helyzet minden látszat ellenére nem könnyű sem itt, sem a VV-ben...

2015.03.12. 22:41:30

remélem otthon büszkék adrira amikor széttárt pinával modnta patriknak h dugni akar vele

vastyúk is .. 2015.03.12. 22:41:50

@BarBwire: lehet, hogy unalmukban csinálják, de mást is lehetne helyette unaloműzésnek. Nyalhatnának mondjuk bélyeget. de azt hiszem, azt a műsort csak ők élveznék. hihihi

2015.03.12. 22:42:47

@vastyúk is ..: igen régen a no cigi volt a menő úgy látszik megint fordult a dolog

BarBwire 2015.03.12. 22:42:58

@furmintszaraz: Az már biztos!

Jó éjt mindenkinek, holnap itt, vagyis az új öfinél találkozunk.

furmintszaraz 2015.03.12. 22:43:33

@fosch9: Valószínűleg épp ezért nem működik neki ez a közeg - sem nem elég kattant, sem nem elég leépült vagy gátlástalan, sem nem elég laza-bevállalós (Loki) hozzá, hogy végignyomja. Nem tudom, hogy egy páron múlik - inkább az egész közeg lehet frusztráló.

vastyúk is .. 2015.03.12. 22:43:55

@fosch9: ilyen ez, nem vagyok elég gyors, hogy alkalmazkodjak az új trendekhez :D

@BarBwire: jó éjt!

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.03.12. 22:43:56

@furmintszaraz: @XocoLatte: Igeen,ki az a csaj? :DDD
@vastyúk is ..: Én cigizem,úgyhogy csak finoman s(z)avazzatok ki :D

Apolkáról annyit,hogy annak ellenére is szimpatikus tud lenni,hogy alig nyilvánul meg. Sezlonyka szavaival élve pozitív a kisugárzása.:)
Adri most mondta,hogy Sezlony előtt ő volt a legerősebb játékos?!

BarBwire 2015.03.12. 22:43:56

@fosch9: Olyan Fannis volt, nem?

XocoLatte 2015.03.12. 22:44:02

@vastyúk is ..: mikor én ennyi voltam, én is bagóztam, talpas Camel, pipa és sodort holland, aztán a gyerekek megszületése után pár évvel egyik napról a másikra abbahagytam. Ennek most decemberben volt 19 éve...

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.03.12. 22:46:15

@fosch9: Amíg "csak mert" nem írta,hogy ő sem kapta meg,addig meg voltam róla győződve,hogy én vagyok béna,de azóta tudom,hogy te :DDDDD (nem ám:)) Én sem értem

furmintszaraz 2015.03.12. 22:47:48

@XocoLatte: Ezt jó, hogy leírtad - mindkét részét, és mindkettőhöz respect :)

2015.03.12. 22:47:48

@XocoLatte: @BarBwire: jaja nagyon fannis és jó éjt nektek

@vastyúk is ..: te is szívod?

@furmintszaraz: igen sztem is a közeg... érdekes nem tudok rájönni melyik az érdekesebb aki meggondolja magát h mégsem fexik neki a közeg, v aki meg van győződve arról h fexik és milyen laza :D de amúgy apol a jó értelemben vett hétköznapi ember aki tényleg kilóg egyre inkább

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.12. 22:48:06

@XocoLatte: Én eddig 5 évig cigiztem, öt évig nem, aztán újra. Most fél éve elhagytam, és érzem, hogy már nem fogok visszaszokni többet. Teljesen olyan, mintha soha nem cigiztem volna. Tudok kávézni is inni is nélküle...

vastyúk is .. 2015.03.12. 22:49:06

@DerültÉgből/tintával írok/: Én már nem :D. De kénytelen voltam leszokni :D. A legnehezebb akkor megállni, mikor sör van a kézbe, megy a világmegváltás ezerrel, haverék meg fújják az arcomba a füstöt. De ilyenkor mindig veszek jó kis nógrádi ropit (a tescos is jó), és azt teszem a kezembe, mert arról volt a legnehezebb leszokni, hogy van a kezemben valami hihihihihi :D

2015.03.12. 22:49:47

@XocoLatte: dícséretes
@furmintszaraz: :)) ez jófejség volt
@DerültÉgből/tintával írok/: de mán 2x is :( írjál te rám és akkor arra válaszolok tudod hogy kell?

csak mert és noel merre jártok?

vastyúk is .. 2015.03.12. 22:50:57

@XocoLatte: azta! Grat! Szép példa a gyerekeknek ;)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.12. 22:51:02

@vastyúk is ..: Azon is meghökkentem, hogy eddig magát tartotta a legerősebb játékosnak. Nagyon buttta szegény.

2015.03.12. 22:51:14

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: @vastyúk is ..: ügyik vagytok ti is
akkor én is bevallom h valamikor pár szálat elszívtam és azóta se :D

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.03.12. 22:51:15

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Rád is büszke vagyok :)) Amúgy meggyőződésem,hogy a dohányzó ember-ség az személyiség jegy.Akkor is, ha már csak volt dohányos.Majdnem mindig azokkal értettem meg jól magam,akik dohányoznak vagy dohányoztak :D Bocs,aki nem :D

vastyúk is .. 2015.03.12. 22:51:54

@fosch9: én most már mást szívok :D hihihihihi

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.03.12. 22:53:59

@vastyúk is ..: @vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Hát erről beszélek :))))
@fosch9: Mindjárt írok Bubikám :) ha tudok :D
@XocoLatte: Jó éjt! :)

2015.03.12. 22:55:11

@DerültÉgből/tintával írok/: ráklikkolsz nevemre és ott egy ablak üzenet küldése

vastyúk is .. 2015.03.12. 22:56:37

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Hát én csak jót röhögtem. Ha erős játékos lenne, akkor nem így viselkedne. Ez az elbúcsúzás volt a leggázabb. Ultrakínos. Teljesen más lett volna a helyzet, ha ezt az esetleges kiesése után adta volna elő, mikor már kezében van a kilincs meg a bőrönd. Annyira azért jó volt Stüszi akciója, hogy végkép bebizonyította mindenkinek, hogy Adri igazából Hiszti. Ez szerintem sokat gyengített Adrin. Hipszter is teljesen hülyének nézte.

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.03.12. 22:57:45

@vastyúk is ..: Nagy bajban lenne Adri,ha itt is app-ot kellene izzítani :D

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.03.12. 23:00:54

@fosch9: De jóóó,akkor te legalább megkapod :D Itt semmi :(

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.12. 23:01:59

@fosch9: Mire utalt Loki a tánccal? Csak nem versenytáncos civilben?:)))

2015.03.12. 23:02:07

ha vki nem figyelt bence chipendale táncos volt mondták az éjszakaiban

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.03.12. 23:02:25

Loki annyira cuki szemüveg nélkül :))))

2015.03.12. 23:03:29

@DerültÉgből/tintával írok/: ne cináld :D
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: sztem táncolhatott mert erősen arra utalt sztem és nem véletlenül ő kaphatta a klasszik táncot

vastyúk is .. 2015.03.12. 23:04:38

@DerültÉgből/tintával írok/: :D de akkor már Náomi sem lenne játékos. Kár hogy ez nem "nyilvános" számára :D hihihihihi Örülök, hogy itt nem kell appolni.

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.03.12. 23:05:22

@fosch9: Komolyan nem jött :( De már nagyon röhögök,mert folyton arra gondolok,hogy bizti béna vagyol :DDDDD

2015.03.12. 23:06:56

@DerültÉgből/tintával írok/: én nemmmm :DD mán 3 galamb kakált hát eltévedtek? te bittos jó címedet nézed?

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.12. 23:07:08

@BarBwire: A nagymamámnak még 86 éves korában is gyönyörű lába volt, az arcán viszont millió ránc volt. Egyszer leszólította őt egy fiatalember - hátulról látta csak. Nagy megdöbbenés volt. Látod, hátulról líceum, előlről múzeum - mondta nagymama.:))))

furmintszaraz 2015.03.12. 23:09:18

@DerültÉgből/tintával írok/: @fosch9: @vastyúk is ..: Én már be sem merek vallani semmit :D Teljesen rapszodikus, hol a stressz, hol a legyenkézbenvalami, hol a kávé (legfőképp), hol a bor, hol a tavasz hozza ki :) Máskor meg akár hetekig is semmi ingerencia...

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.03.12. 23:10:51

@vastyúk is ..: Igaz.Én is sokkal jobban érzem magam,hogy nem "kell" a felelősséget vállalnom a szavazással,hogy menjen vagy maradjon valaki :D Nem húzom úgy fel magam .A VV alatt néha megijedtem a saját reakcióimtól :D
@fosch9: Igen.Az előbb még meg is néztem,hogy melyikre kell jönnie. :)
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: :DDDD ez nagyon aranyos

furmintszaraz 2015.03.12. 23:11:54

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Na, ez a rövidebb-hosszabb távú cél itt is, bár nehéz elképzelni :) De csinálni könnyebb lesz.

2015.03.12. 23:13:50

@furmintszaraz: időszerú sztem oké, a függőség már kevésbé

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.03.12. 23:14:01

@furmintszaraz: :))) Olyan kedvesek vagytok,hogy így bevalljátok :)) Már kezdtem kínosan érezni magam,hogy én meg kiírtam,hogy megyek cigizni :DD
@csak mert: Késtél:)) Szia:) Ide ülhetsz a helyemre,mert én elmegyek aludni:)

Jó éjt! Holnap izgi lesz

furmintszaraz 2015.03.12. 23:14:22

@fosch9: Egyébként neki szerintem az tenne jót, ha lenne egy kvázi-barátnője benn (Pjotr egy ideig ez volt, de aztán falling in love, ugye...), de jelenleg erre nem alkalmas senki. Adri tűnt eleinte ilyen lehetőségnek, de ő mára teljesen a Patrik-féle "szerelem"-önzőségben van benne, gyk. semmi más témájú kommunikációban nincs benne, vagy csak negyedvállal.

csak mert 2015.03.12. 23:16:32

@DerültÉgből/tintával írok/: nekem bejött a galamb :)) biztos jó a ládád?

vastyúk is .. 2015.03.12. 23:17:06

@furmintszaraz: igen-igen, szar helyzet. Ha az ember le akarja tenni, ezekre kell figyelni, hogy az ingert át kell irányítani :D

@DerültÉgből/tintával írok/: :D valahogy az több indulatot kihoz az emberekből, ha azt hiszik, hogy rajtuk is múlik valami (Pedig igazából akkor sem múlik, persze csak szerintem)

@csak mert: hellóbelló!

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.03.12. 23:17:30

@csak mert: és mutasd meg a Bubinak,hogy kell üzit küldeni,mert nem tud :DDDDDDDDDDDD

Pá :)))

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.12. 23:18:31

@DerültÉgből/tintával írok/: De nem azért van ez, mert ez egy összeismerkedési ok, illetve együtttartózkodási ok. Gondold el. A gimiben is csoportosan szívod, Az wegyetemen is kitódulsz az előadó elé, az edzésen is csoportosan szívod, a munkahelyen is kiterelnek. Lehet, hogy sose beszéltem volna velük, ha nem cigiznének. Aztán már hasonlónak is tűnünk :DDD De lehet, hogy tévedek:)

csak mert 2015.03.12. 23:18:51

@DerültÉgből/tintával írok/: nem késtem, csak fáj a fejem.. és alig látok :(
hová mész?

2015.03.12. 23:18:58

@DerültÉgből/tintával írok/: jóéjt
@furmintszaraz: nóri nem partner, adri ahogy írod, botox rárepül snezire, nao nem téma elejétől utálja apolt, pedig snezi bírja apolt ott még lehetne barátság féle ha botox nem telepszik rá teljesen

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.03.12. 23:23:31

@csak mert: nem ér!!!:D Jobbulást neked! :)
@vastyúk is ..: Igen:) ki lehet lépni a "csak nézői" szerepből :) látszólag :)
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Ez is nagyon jellemző :) Viszont sokszor volt olyan,hogy más körülmények közt kedveltem meg valakit és utólag derült csak ki, hogy dohányzott.:)
@furmintszaraz: Jó éjt!
Sziasztok :))

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.12. 23:26:07

@furmintszaraz: Rájöttem valamire. A leszokással kapcsolatban. Addig nem lehet megcsinálni vagy csak nagyon nehezen, amíg VALÓBAN nem akarja az ember letenni a cigit. Ha eldöntötte belül, hogy TÉNYLEG le akar szokni, megtenni már semmiség. Itt az elhatározás nem szokott valódi lenni. Mert CIGIZNI JÓÓÓÓ!!!:)))))

csak mert 2015.03.12. 23:28:04

@fosch9: köszi :)
valamiért lassú a netem...

volt valami érdekes ma?

vastyúk is .. 2015.03.12. 23:29:37

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: nekem úgy tűnik, mintha nem erre számított volna. Szívesen elvan az emberekkel meg énekel nekik, de valahogy mintha unná a banánt. Nem szeret konfrontálódni, valószínűleg sokakkal elvan, mert a Pandórán nem szokták piszkálni, de az öfikbe mégsem kerül be. Hagyja, hogy Péter ügyködjön helyette.

@furmintszaraz: @DerültÉgből/tintával írok/: jó éjt!

@csak mert: hogyhogy alig látsz?

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.12. 23:29:53

@DerültÉgből/tintával írok/: persze, értem én. Valami enyhe deviancia van a dohányzásban - még ha sokáig társadalmilag elfogadott is volt -, és valóban még az ember jellemzéséhez is hozzátesszük, ha cigizik, hogy dohányos. Vagy talán több a boldogságkeresési vágy a dohányosokban, ki tudja. Nyilván élettani magyarázata is van.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.12. 23:31:41

@vastyúk is ..: Majd ki fog kristályosodni nyilván, hogy mi az oka Apolka furcsaságának. Érdekes, tőle valahogy nem is várom, hogy produkálja magát. Szívesen hallgatom, ha megszólal, egyszerűen szimpatikus.

csak mert 2015.03.12. 23:33:21

@vastyúk is ..: a fejfájás miatt, olyan migrénes jellegű.. ilyenkor a szemem is érzékeny
de hagyjuk :)

Apol télleg olyan, mintha unná magát

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.12. 23:36:25

@csak mert: Kellemes a leszívott füst. Én mindig finom cigiket szívtam, mert csak abban volt élvezet. Segítette a tanulásomat. Nagyon jól tudok gondolkozni cigizés közben. A legjobb algoritmusok akkor jutottak eszembe. Rendszereztem a napomat reggel, és gondoltam át az elmúlt napot este. Sziklát másztam, és a hegy tetején nem a csúcscsokoládét ettem meg, hanem elszívtam egy cigit:DDDD

vastyúk is .. 2015.03.12. 23:36:58

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: igen, nekem is. És a bentieknek is. Stüszi is azt mondta, hogy első blikkre Apol a legszimpatikusabb ember számára, meg Adrit is nyugtatgatta, hogy Stüszinek van szíve, és nem Patrikhoz fog állni.Nekem most tényleg az az érzésem, hogy robotpilóta üzemmódba állt, hagyja, hogy Péter gondolkodjon, ossza az észt helyette, ő meg engedelmeskedik. Kell lennie a tarsolyában is még valaminek, mert az látszik, hogy a célért tud hazudni (Boxos és Stüszi esetében is), szerintem csak az értelmi szerző nem akar lenni az ilyenekben.

vastyúk is .. 2015.03.12. 23:39:15

@csak mert: óóóóó :( , hát akkor jobbulást!
Szerintem voltak jó pillanatok a mai adásban, mondjuk Adri sokat hisztizett :D ha nincs erőd megnézni, gyúrjál majd a holnapira, Gólem szerint az eddigi legizgibb kiválasztás lesz.

halványlilaköd 2015.03.12. 23:43:00

@csak mert: a dopamin szint emelkedése miatt érezzük, hogy olyan szuper a dohányzás.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.12. 23:45:15

@halványlilaköd: Nem dopaminnal váltják ki a heroin leszokóknál a szert?

csak mert 2015.03.12. 23:46:00

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: ilyet még nem hallottam a dohányzásról :)
köszi, mindig tanulok valamit :)

@vastyúk is ..: köszi :)

vissza fogom nézni, adri mindig hisztizik...szerintem ez lesz a veszte, patrik megunja
gólem és az izgalom :DD
Amúgy Apol szeme nagyon szép.
ki a stüszi?

csak mert 2015.03.12. 23:47:14

@halványlilaköd: hm nem tudtam ezt sem

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: nem antidepresszánsokkal és nyugtatókkal szoktatják le?

2015.03.12. 23:49:18

@csak mert: patrik es bence megnevezése
jó éjt bealudtam

csak mert 2015.03.12. 23:49:31

@vastyúk is ..: és ez a név hogy jött?
amúgy én is pislogok micsoda infók mennek itt a cigiről :))

csak mert 2015.03.12. 23:50:17

@fosch9: mi van patrikkal és bencével?

vastyúk is .. 2015.03.12. 23:52:30

@csak mert: azért hívom így, mert le kellett vadásznia egy tököt, és a tök felső a magyar kártyában a Stüszi vadász. Ráadásul a Stüszi is, meg a snezi is egy tüsszentésnek hangzik, szóval számomra Stüszi marad :D

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.12. 23:52:59

@csak mert: Hát nem akarok hülyeségeket beszélni, de ugye arról van szó, hogy a heroinnál sajnos testi függőség alakul ki, ezért ha nem kapja meg az adagját, úgynevezett turkey (pulyka) állapotba kerül, amibe belehal. Úgy tudtam, hogy a leszokásnál adják ezt a dopamint, mert ezzel valahogy keservesen túl lehet élni a szerről való lejövetelt. Így csak nyugtató nem elég, hanem valami hasonló cucc is kell, ami valami átmenetet biztosít. Ha jól értem ezeket a dolgokat.

halványlilaköd 2015.03.12. 23:53:00

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: de igen, a szinten tartáshoz kell, hogy ne nyúljanak a szerhez, majd lassan leszoktatják őket a dopaminról. Ez a dohányosokra is igaz. Egyébként azért jutott az eszedbe jobbnál jobb algoritmus, mert a dopamin kreatívabbá tesz, a drogosok a valóságtól is elrugaszkodnak a nagyobb mennyiség miatt.

vastyúk is .. 2015.03.12. 23:55:01

@csak mert: Stüszinek meg kellett mondania, hoyg kik közül fog holnap választani. Patrikot és Milánt mondta, Adri teljesen kiakadt, Fehérke, meg nyugodt. Szerintem elre gondolt @fosch9:

csak mert 2015.03.12. 23:56:07

@vastyúk is ..: értem, köszi.. hm patrik mellé nem fog beállni szerintem
ha loki cserél mariannra, akkor nóri mehet

csak mert 2015.03.12. 23:56:44

@vastyúk is ..: patrik bence vagy patrik milán?

vastyúk is .. 2015.03.12. 23:59:54

@csak mert: fosch9 Patrikot és Bencét említette, de szerintem elírta, mert Patrikot és Milánt választotta a kiscsaj. Valószínűbb, hogy Milánt választja, de gondolkozik a robbantáson is (Patrik-Adrit erősnek tartja) :D

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.13. 00:04:48

@vastyúk is ..: Ha Milánt választja, akkor mi értelme volt magára hergelni Patrikot és Adrit. Mert nem felejtik el neki, az biztos. Itt lenne az alkalom, hogy az erőszakos Adritól megszabaduljon. Másfelől meg a negatív kisugárzást sztm nem Adrira értette, hanem Naomira és esetleg Nórira.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.13. 00:05:55

@halványlilaköd: Ezt nem tudtam. De akkor miért nem éreztem a leszokásnál függést?

csak mert 2015.03.13. 00:06:16

és mi van ha Loki összeáll naomival? hm akkor is nóri megy

vastyúk is .. 2015.03.13. 00:09:23

@csak mert: jaja, Adri nekem sem hiányozna

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Igazad van. Szerintem is Naomira és Nórira értette a negatív energiát. Azt meg, hogy Bencét is odamondta, nem értem, hogy a többiek ezen miért háborodtak fel. Akárkit mond a Milánon kívül, a másik kiakad. :D Szóval én most tényleg nem értem, hogy miért vannak felháborodva, valakit mondani kellett.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.13. 00:09:55

@csak mert: Úgy gondolom, hogy Loki kivár addig, amíg Nórival vihető a dolog. Nem érdemes váltogatni a párját, ha megbízik benne. Ha Loki még egyszer Nórit választaná, az utána a tűzbe menne érte.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.13. 00:11:43

@vastyúk is ..: Amiért Ádinka is fel volt háborodva, hogy ő esett ki, pedig megérdemelte volna a nyereményt. Ezek, hogy egy klasszikus Lacccit idézzek, nem tudják, hogy milyen műsorban vannak:DDD

csak mert 2015.03.13. 00:12:15

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: lehet, de már többször is mondta naominak, hogy lenne vele, mariannal is..

Eugénia00 2015.03.13. 00:13:39

Na eddig ül az elméletem. Patrik és Milán lett a "kiválasztott".Nem mondom h megmondtam,ja de megmondtam:)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.13. 00:14:24

@csak mert: Hát, ezt kellett tennie, nem?:DDDDD Azt mégsem mondhatja (amit gondol), hogy az agyamra mentek, takarodjatok kifelel a hotelból.:))))

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.13. 00:15:20

@vastyúk is ..: Jaj, tényleg, rendezvény:))) Nem jutott eszembe:DDDDDDDDD

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.13. 00:18:27

@csak mert: Állítólag igen. Dúl a love, bár Ádinka nem ragyog. A szája beszél, hogy nagyon-nagyon, meg fantasztikus, meg csodálatos, de a szemében nem látom. Nagyon nehéz valamit tevőlegesen csinálni, ha egy másik ember kezét szorongatod:DDDDDD

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.13. 00:21:15

@csak mert: Megtépné a két csaj. Ez a Naomi is milyen agresszív, ijesztő, esküszöm. De sztm Nóriban is feszülnek a dolgok:)))

Eugénia00 2015.03.13. 00:24:27

https://m.facebook.com/home.php?ref=m_notif&notif_t=like#!/story.php?story_fbid=796027670445686&id=100001153816684 Ezek fent vannak a facen.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.13. 00:26:23

@csak mert: Tudod milyen az, mikor az amúgy is mesterségesen felturbózott személyiségük kezd megkopni, bele a hétköznapokba. aztán egy idő után csak nézem őket, és látom, hogy még nálam is unalmasabbak, meg még a szomszéd néninél is, ajjaj.::)))

halványlilaköd 2015.03.13. 00:28:00

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: csak feltételezni tudok: 1. alacsonyabb az átlagnál a szinted, minél alacsonyabb annál könnyebb ( én simán letettem úgy, hogy másnaptól nem gyújtottam rá, és semmi tünetem nem volt, de nekem kórosan alacsony ) 2. normális a szinted, csak a letevés közben mással pótoltad pl: csoki stb.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.13. 00:36:39

@halványlilaköd: Nem pótoltam semmivel, úgy látszik, nekem is alacsony. Egyébként nagyon hiszek az önszuggesztióban, hogy minden a fejben dől el - vagyis nagyon sok minden. Egy ismerősöm is leszokott egyszer, és néhány hétig szinte ájuldozott. De akkor megvan a magyarázat.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.03.13. 00:46:47

Nna, már nagyobbat ásítottam, mint a macska, tehát mindenkinek jóccakát:)))

malevil2050 2015.03.13. 02:19:00

Micsoridi ecmefuttatások nem tyőzöm kapkodni a fejemet.Jól csinálta ez a natydúdájú lyány,ha odaáll a hajvasalós gyerök mögé ,esküszöm mekkoronázom.hihi

vastyúk is .. 2015.03.13. 02:51:03

@malevil2050: wáo előbújtál :D. Hát a benti gyerekek szerint a védett lány a Milánkát választja, nem a hajvasalóst.

XocoLatte 2015.03.13. 06:41:04

@halványlilaköd: ez az általános hit a leszokás körül, de szerintem a nikotin receptor ennyiség és a kötés erőssége a meghatározó. Állítólag mindenki annyit szív naponta, amennyi az adagja, élettani értelemben, az élettani függősége által meghatározva. Ez nem tudatos és nem is lelki (érzelmi) döntés eredménye, szinte automatikusan alakul ki. Ha a dohánygyártók egy ismert márkában manipulálták a nikotintartalmat, a dohányosok változtattak a napi szívott szálmennyiségen. Viszont, mivel a nikotinmennyiség csökkentése egyenes arányban áll a kátrányéval, azaz, magában a dohányban van mindkettő, szoros összefüggésben, a dohánymennyiség csökkentése helyett elkezdték manipulálni a filterek kémiai összetételét, amivel a nikotin kémiai értelemben vett alakját tudták megváltoztatni a füstben, ezt meg azért, mert egyrészt kimutatták, hogy a nyálkahártyáról való felszívódási arányt erősen befolyásolhatják, sőt, a felszívódás után a vér-agy gáton való átjutás sebességét is, ez utóbbi pedig az agyi receptorokhoz való eljutási sebességet befolyásolja, az meg a jutalmazás-élmény eléréséhez alapvetően fontos.
Mivel a nikotin pontosan azt az agyi receptor-körön keresztül hat, mint a heroin, az élettani hatása is nagyban hasonló. A leszokás élettana is.

Ehhez képest én nagyon szerencsésnek mondhatom magam, mert 10-12 évig kifejezetten magas nikotin tartalmú dohánytermékeket szívtam, napi nagy adagban (fénykoromban napi egy zacskó sodort Samson, ami 50 g tiszta dohány, kb. két és fél doboznak megfelelő adag), mégis egyetlen hétbe telt és leszoktam és SOHA nem gyújtottam rá azóta. (Néha visszatérő álmaimban igen, akkor is az első slukk élménye, az a szenzáció érzés volt az álom központi eleme.)

2015.03.13. 06:52:21

@csak mert: semmi csak már félálomban voltam :D

halványlilaköd 2015.03.13. 07:05:15

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: igen, ez így van. Minden fejben dől el. Nekem a vizsgáim jelentős része ezzel a módszerrel sikerült, és még jó pár dolog. Merjünk hinni magunkban. :)

Tanya Jóska 2015.03.13. 07:17:57

@Hurrá Torpedó: Mariann helyében hülye lennék kockáztatni a bőröm Adri miatt. Annyira senki nem bízik sneciben, Mariann sem

halványlilaköd 2015.03.13. 07:26:14

@XocoLatte: én próbáltam leegyszerűsíteni, és lényegre törő lenni :) Egyébként ugyanazt írtuk le, csak pár dolog szorul pontosításra. A nikotin nem receptor, hanem molekula és úgy fejti ki hatását, hogy az agyban azokhoz a receptorokhoz kötődik, amelyek eredetileg az acetil-kolin - egy idegi hírvivő - számára készültek. A nikotin az acetil-kolinhoz hasonlóan jeltovábbításra készteti az idegsejtet, amely élénkítő hatást gyakorol az idegrendszerre. Mellett a dopamin nevű receptorhoz is kapcsolódik, melynek hatására dopamin szabadul fel. E váltja ki a jutalmazó hatást, és okoz függőséget. Maga a nikotin hiány is valóban probléma tud lenni, de az esetek nagy részében a dopamin csökkenés a probléma. Rengetegen gyújtanak rá a nikotin tapasz mellett is, nem véletlenül. Ezeket leszámítja teljesen egyet értek veled.

XocoLatte 2015.03.13. 07:55:10

@halványlilaköd: Igen így kerek a dolog. Annyira én is jártas vagyok azért a kérdésben, hogy a nikotin és a nikotinreceptor között különbséget teszek. Az már akadémikus magasság, hogy a nikotin milyen receptorokhoz kötődik és akkor van-e jogosultsága bárkinek is egy másik, korábbi felfedezés miatt más névvel illetni azt, illetve ha már két vagy három kémiailag eltérő molekula is kötődik ugyanahhoz a sejtfelszíni fehérjéhez, okos dolog-e az EGYIK nevével illetni azt a receptort... A függőség kérdésében azt próbáltam hangsúlyozni, hogy az nem vagy elsősorban nem lélektani-akaratlagos dolgon, hanem biokémiai-élettani molekuláris hatásmechanizmuson alapul, amit éppen a dohánygyártók az 50-60-as években alapos kutatási projektekben kiveséztek. És mivel a cigaretta káros kátránytartalmának csökkentését nem tudták hatékonyan elérni a függőséget (és ezzel a piaci keresletet) alapvetően szabályozó nikotintartalom csökkenése nélkül, a filterek és a cigifüst kémiáját kezdték manipulálni.
Kérdés, hogy az önjutalmazó mechanizmus tárgyát vagy eszközét le kell-e cserélni a sikeres leszokás érdekében, vagy elegendő-e a puszta elhatározás. Ha hiszünk a biokémiai-élettani alapokban, akkor azt gondolom, nem.

halványlilaköd 2015.03.13. 08:26:00

@XocoLatte: A végére azért sikerült összeraknunk a hátterét. :) A leszokással teljesen egyetértek, hogy önmagában az akarat nem elég, mert többségében az önjutalmazás felül kerekedik az elhatározáson. Ezért írtam leegyszerűsítve, hogy akinek ez a biokémiai folyamat átlagos alatti, annak akár elég lehet az akarat is. Viszont valóban nem elég annál, akinek emelkedett, ott bizony elkerülhetetlen az önjutalmazás megváltoztatása, átalakítása. Vagyis szerintem teljesen jól látod, többségében az akarás nem elég sajnos, viszont nélkülözhetetlen.
süti beállítások módosítása